BAUHAUS Glostrup og BAUHAUS Viby søger køkkensælgere

- Til branchens bedste byggemarkedskæde

BAUHAUS Glostrup og BAUHAUS Viby søger køkkensælgere

BAUHAUS

Du har nu chancen for at blive en del af BAUHAUS helt nye køkkenkoncept og dermed være med til at forme udviklingen.

BAUHAUS vil nemlig udfordre køkkenbranchen ved at sælge køkkener direkte fra vores varehuse.

Vi rådgiver kunden om den bedste løsning til deres behov og hjælper med både design og teknik. Meget af rådgivningen foregår foran computeren, hvor kunden ofte har deres egen køkkentegning med, og det er den, vi tager udgangspunkt i.

Din hverdag vil bestå af

 • Kundebetjening, hvor dialogen med kunden er din vigtigste opgave
 • Tilsikre at kunderne får en uovertruffen oplevelse af køkkenkøbet
 • Tegne køkkener efter kundens ønsker og behov
 • Sælge hvidevarer og andet tilbehør til køkkener

Vi søger

Vi søger en udadvendt og kontaktskabende person. Du er flittig, struktureret og har lyst til salgs- og serviceorienteret arbejde. Derudover er du tillidsskabende og en god lytter.

Der er flere indgange til denne stilling, men du har sikkert erfaring med køkkensalg eller salg af andre langvarige forbrugsgoder, da du;

 • Som sælger, kender salgets faser, har erfaring med at sælge komplekse varer eller løsninger samt har stor fokus på mersalg, som sikrer, at kunden i sidste ende bliver tilbudt den komplette køkkenløsning
 • Ved hvornår du skal give kunderne tid til at overveje løsninger, og hvornår du skal sælge
 • Er visuel stærk, så du kan illustrere og inspirere vores kunder med nye muligheder
 • Har flair for IT, da du dagligt bruger vores intuitive og effektive tegneprogram
 • Er tillidsvækkende og ikke er bange for at tage den første kontakt til kunden
 • Trives med et højt tempo, da dine arbejdsdage aldrig bliver ens

Vi tilbyder

 • Et job som køkkensælger, hvor dit primære fokus er at rådgive vores kunder til at vælge den køkkenløsning, der passer bedst til dem. Du forstår at omdanne kundens behov til lækre køkkenløsninger, som du tegner i vores tegneprogram.
 • Et job hvor du i samarbejde med varehuschefen, er med til at sætte dit aftryk på udviklingen af vores køkkenforretning. Her er din viden og erfaringer vigtige, for at vi hele tiden bliver bedre og udvider med de rigtige tilbud
 • En vigtig plads i udvidelsen af et stærkt og kendt brand i byggebranchen

Et team med ambitioner

Vi starter i Viby og Glostrup, og teamet skal i alt bestå af 5 kollegaer, der sammen skal opbygge et harmonisk salgsteam, en ny afdeling og et nyt koncept. Teamet skal målrettet arbejde for, at opnå de bedste resultater og gøre BAUHAUS synligt på en helt ny platform indenfor køkkenbranchen.

Er det noget for dig?

Stillingen er på gennemsnitligt 37 timer pr. uge, og arbejdstiden vil variere i tidsrummet mandag til søndag fra kl. 9.00-20.00. Som udgangspunkt, skal du forvente at arbejde 1-2 aftener om ugen samt hver tredje weekend.

Løn efter kvalifikationer samt provision af salget.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte regionschef Martin Knappe på tlf. 4193 5503 eller markedschef Jan Galle på tlf.: 2324 4248.

Søg stillingen via ansøgningsknappen. Ansøgningerne behandles løbende og opslaget fjernes, når den rette kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist: 15. august 2017

Tiltrædelse: Efter aftale

Arbejdssted: Glostrup eller Viby

Søg jobbet til Glostrup her.

Søg jobbet til Viby her.


BAUHAUS er en af Europas største byggemarkedskæder med mere end 300 varehuse i 19 lande. Vi åbnede det første varehuse i Danmark i 1988 og er i dag repræsenteret i 17 byer. Vores stærke position i markedet skyldes blandt andet, at vi tilbyder branchens største udvalg under ét tag til både håndværkere og private. For alle som arbejder i BAUHAUS har kunden altid første prioritet.

Vores Servicecenter (hovedkontor) ligger i Tilst ved Århus, hvorfra kædens indkøbs-, marketing- og administrative funktioner styres.

Hos BAUHAUS stiller vi store krav til vores medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi gode personlige udviklings- og karrieremuligheder.

Ansøg nu

"Mit sabbatår i BAUHAUS kører nu på 11. år. Det er blevet til så mange år, fordi jeg kan lide udfordringerne, og fordi BAUHAUS er en koncern, hvor man får lov at udleve sine karrieredrømme"

Troels Skaaning
Varehuschef, BAUHAUS Roskilde

Copyright 2017 Bauhaus