Anker Bjerre A/S

Anker Bjerre A/S er en allround maskinforretning med forhandling af New Holland og en perlerække af andre stærke brands indenfor maskiner samt udstyr til landbrug, skov og landskab, entreprenører samt have, park og vej. Maskinforretningen er lagerførende på handelsvarer og reservedele af høj kvalitet til både erhvervs- og privatkunder.

Vi er en moderne virksomhed med en flad organisation, jyske værdier og en uformel, social omgangstone, hvor vi arbejder med respekt for hinanden på tværs af hele organisationen - i et godt kollegaskab.

Fordelt på to lokationer - i Holstebro og Lemvig - beskæftiger Anker Bjerre A/S sammenlagt ca. 65 dygtige medarbejdere, som løbende bliver uddannet til at håndtere service og vedligeholdelse på de nyeste maskiner i branchen. Det gør det muligt for os at levere en professionel service på et bredt program af landbrugs-, entreprenør-, skov- og have/park-maskiner.

Vores kundekreds består i dag af: professionelle landmænd, maskinstationer, entreprenører, kommuner, skoventreprenører, kirkegårde, boligselskaber, hestefolk, anlægsgartnere, fritidslandmænd og private fordelt over hele landet.

Derudover har vi handel med kunder fra hele Europa.