L’EASY A/S

L'EASY A/S er en del af 3C RETAIL A/S - en ambitiøs vækstkoncern med mere end 375 medarbejdere og en årlig omsætning på 2 mia. kr. 3C RETAIL-koncernen omfatter foruden L'EASY, bl.a. virksomhederne D|E|R Privat Finans og Thorn i Norge og Sverige.


L'EASY ligger i Odense C - lige ved siden af banegården. I samme bygning finder du også 3C RETAIL.

Både 3C RETAIL og L'EASY er i konstant udvikling og er en både spændende og levende arbejdsplads med mange forskellige typer job. Det er vores mål at være en professionel virksomhed og en attraktiv arbejdsplads, der er i stand til at tiltrække og fastholde medarbejdere med netop den holdning, indstilling og de kompetencer, der er nødvendige for koncernens fortsatte udvikling.

Uanset hvilket brand, du arbejder med, er hverdagen ofte travl, men der er et godt arbejdsmiljø, korte beslutningsveje, en ung og uformel omgangstone og engagerede kolleger.

Vi stiller store krav til dig, men du har også lov at have store forventninger til os. Du vil opleve en dagligdag præget af afveksling og med masser af udfordringer, som bringer dig videre – både fagligt og som menneske. Vores medarbejdere er vigtige for os, og det er vores mål, at alle medarbejdere konstant udvikler sig både personligt og fagligt i deres job.

Når en ny medarbejder starter på sit job, gennemgår medarbejderen et opstartsforløb for at lære opgaverne at kende, og under ansættelsen vil medarbejderen løbende blive tilbudt mulighed for at uddanne og videreudvikle sig igennem intern/ekstern uddannelse, medarbejdersamtaler m.m.

Alle vores medarbejdere har en udstrakt grad af frihed med egne ansvars- og kompetenceområder – udviklingsmulighederne er gode, udfordringerne er mange - og der lægges vægt på, at medarbejderne involverer sig, tager initiativ og medansvar.

Der er mange forskellige funktioner i koncernen, men uanset brand og hvilket job du har, så er din vigtigste opgave at gøre det så nemt og enkelt for vores kunder at handle med os som muligt. Vi skal sammen udvikle L'EASY til at være endnu bedre steder at være kunde.

Når vi søger nye medarbejdere er nogle af de vigtigste nøgleord for koncernen derfor initiativ, personligt drive, købmandskab, ansvarsbevidsthed, fleksibilitet og team-ånd.

3C RETAIL A/S og L'EASY fortsætter med at vokse i både Danmark og udlandet, og derfor har vi altid brug for dygtige medarbejdere. Har du lyst til at blive en del af koncernen, er du meget velkommen til at søge et af de ledige jobs eller sende os en uopfordret ansøgning - se på L'EASYs hjemmeside under "Karriere".