Skattestyrelsen

Skat er ikke enkelt. Det er derfor, vi er her.

Skattestyrelsens opgave er at sikre, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden. Den opgave løser vi ved at gøre det nemt og trygt at betale sin skat og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaven. Høj faglighed er derfor kernen i alt, hvad vi gør. Vi tager ansvar, og vi samarbejder – om den samlede opgave og i de daglige beslutninger.

Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at spille en rolle i at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere.

Et mangfoldigt fællesskab

I Skattestyrelsen bliver du en del af et mangfoldigt fællesskab fyldt med specialister, hvor vi arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering om at løse en samfundsopgave med mening.

Vi er mere end 5.300 kolleger fordelt i 24 byer over hele landet. Sammen sikrer vi, at borgere og virksomheder oplever en ordentlig, pålidelig og fremtidssikret skatteadministration bygget på effektive processer og sikre systemer.

Vi har en åben og inddragende tilgang til vores arbejde, og dialog og sparring er blandt vores kernekompetencer. Vi tror på, at samarbejde løfter kvaliteten i vores opgaveløsning.

En af Danmarks bedste arbejdspladser

I Skattestyrelsen har vi en ambition om at være en af Danmarks bedste arbejdspladser. Det vil vi sikre ved at tilbyde en samfundsopgave med mening, udfordrende opgaver, alsidige karriereveje, en stærk kultur og kompetent ledelse.

Når du starter i Skattestyrelsen får du tilknyttet en makker, som introducerer dig til dine nye kolleger, organisationen og praktiske forhold på din arbejdsplads. Du skal også gennemføre et onboardingforløb, som har til formål at give dig et solidt fundament for dit arbejdsliv i Skattestyrelsen.

Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du udvikler kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere.