KiiltoClean A/S

Familieejet virksomhed med miljøet i fokus

Kiilto er en virksomhed i vækst og med en historie, der går over 100 år tilbage. Vi udvikler, fremstiller og markedsfører industrielle løsninger inden for personlig hygiejne, professionel rengøring, førstehjælp og byggeri.

Velkommen ombord!

Hos Kiilto investerer vi hver dag i fremtiden ved at fokusere på sundhed og trivsel blandt vores medarbejdere. De er kernen i vores aktiviteter, og vi gør vores bedste for at imødekomme den enkelte og skabe rammerne for en sund og udfordrende arbejdsplads, hvor alle er med til at gøre en forskel.

Det skal være sjovt at gå på arbejde, og selv i tider med travlhed og høj aktivitet står vi skulder ved skulder, passer på hinanden og tager os tid til også at være sammen som kolleger. Vi fejrer vores succeser og hinanden, vi har lavt til loftet og en uformel kultur.

På vores to Instagram profiler (Kiilto og Kiiltodanmark) kan du få et dybere indblik i hverdagen og arbejdslivet hos Kiilto

Vores kultur

Vi ønsker at være ledende inden for miljø og har en kultur, hvor vi inddrager miljømæssige spørgsmål i alle beslutninger, ligesom vi har et brændende ønske om også at skabe miljømæssige succeshistorier for og sammen med vores kunder. Vi har defineret 4 løfter til miljøt, bl.a. at vores virksomhedsaktiviteter skal være CO2-neutrale i 2028.

De fire hjørnesten i vores virksomhedskultur er: You can make a difference, The customer is King, Startup spirit since 1919 og Environmental leadership.

Om Kiilto

I Kiilto er vi omkring 800 medarbejdere, og vi opererer i 9 lande: Finland, Sverige, Norge, Danmark, Ukraine, de baltiske lande og Polen. Vi er en stærk spiller på hvert af vores markeder, og i Danmark har vi især opbygget en omfattende viden og ekspertise inden for sundhedssektoren, hvor vi leverer til størstedelen af de danske hospitaler, samt tandlæger, klinikker mm., hvor vi tilbyder rådgivning og undervisning i god rengøring og hygiejne. Vi markedsfører mærkerne Plum og Kiilto Pro.

På fabrikken i Assens er vi ca. 90 ansatte fordelt på produktion og administration, hvor vi også har eget laboratorie tilknyttet produktionen.

Vi har været i front på research, udvikling og innovation i over 100 år. Dette er kun begyndelsen!