Virksomhedsprofil: Process Engineering A/S

Virksomheden har 223 følgere

Adresse

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
http://www.proeng.dk/

Karrieresite

http://proeng.dk/motiveres-du-af-at-bli...


Kort

Opret virksomhedsprofil

Er du fra Process Engineering A/S? Så kan du rette profilen der beskriver virksomheden for de jobsøgende.

Process Engineering A/S servicere procesindustrien indenfor levnedsmiddel, farmaceutisk, kemisk, olie og gas industri. Firmaet blev grundlagt i 1999 og er 100% dansk privatejet. Har siden starten oplevet en sund og positiv vækst både i omsætning og personale. Tæller i dag 78 rådgivende ingeniører og teknikere med stor erfaring fordelt med hovedkontoret i Fredericia samt 4 regionale afdelinger i København, Sorø, Aarhus og Aalborg.

Begivenheder i 2016: I starten af året gik vi fra at være 57 medarbejdere til at være 78 medarbejder ved udgangen af året og vi vil blive endnu flere i 2017. I løbet af året er 3 af afdelingerne, Sorø, Aalborg og København, flyttet til større lokaler. I november måned.blev vi kåret som Gazelle virksomhed for anden år i træk. Der har været mange spændende projekter både store og små. En af de største projekter er opførelse af ny fabrik i Esbjerg til fremstilling af HMO.

PE´s mission, vision og værdier!

Mission: Vi leverer rådgivning til procesindustrien

Vision:    Vores vision er senest i 2018, at være blandt de 3 mest foretrukne rådgivere i    

                procesindustrien.

                Vi skaber værdier for vores kunder ved faglighed, nærhed og fleksibilitet

Værdier:  Vi opbygger langvarige relationer med vores kunder, baseret på faglige kompetencer,
                 ærlighed og respekt

                 Vi vil fortsat væren en attraktiv arbejdsplads, hvor personalet føler det er godt at   arbejde og hvor der er plads til familien

                Vi vil tiltrække og fastholde kompetente medarbejdere gennem udfordrende opgaver og efteruddannelse

                 Vi arbejder for, at alle medarbejdere er stolte af virksomheden

                 Vi skaber en holdånd imellem afdelinger

Hvad siger medarbejdere om, at arbejde ved PE:

Det jeg finder spændende ved at arbejde ved PE er variationen på opgaver og det faktum at man bliver udfordret fagligt. Samtidigt er der stort fokus på videndeling og sparring og man får følelsen af, at der altid er en der kan hjælpe eller komme med et konstruktivt indspark. Slutteligt, så er der masser af faglig stolthed og folk er stolte over at være hos PE.

Ledelsen gør meget ud af, at skabe en god innovativ arbejdsplads hvor tillid og fællesskab er nøgleord. Vi medarbejdere bliver involveret i projekterne på en sådan måde, at vi får ejerskab af projekterne.

 

 

 

 

4. juli
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S har ved Aarhus afdeling ansat Lindy Kaihøj som vi gerne vil byde velkommen.

Lindy vil styrke Process Engineering kompetencer inden for fødevare- og fiskefoderindustrien.

Lindy har speciale i:
• Teknisk projektledelse
• Sanitær procesdesign
• Levnedsmiddel processer og CIP

Læs mere om Lindy Kaihøj: http://proeng.dk/kontaktperson/lindy-kaihoej/

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
4. juli
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S har ved Aalborg afdeling ansat Morten Rasmussen som vi gerne vil byde velkommen.

Morten vil styrke Process Engineering kompetencer inden for Levnedsmiddelbranchen og han har speciale i:

 • Projektledelse
 • Fødevare produktion
 • Hygiejne / mikrobiologi

Læs mere om Morten Rasmussen: http://proeng.dk/kontaktperson/morten-rasmussen/

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
2. juni
Process Engineering A/S

Sorø afdelingen har det sidste års tid haft en del efterspørgsel efter Process Engineerings ekspertiser og har derfor udvidet medarbejderstablen med endnu en dygtig medarbejder. Vi vil gerne byde velkommen til Thomas Dybdal Hjerbech i ONE TEAM. Thomas vil styrke Process Engineerings kompetencer inden for pulverhåndtering og projektledelse

Læs mere om Thomas kvalifikationer som gør, at afdelingen er blevet stærkere til, at rådgive og hjælpe PE's kunder på Sjælland. http://proeng.dk/kontaktperson/thomas-dybdal-hjerbech/

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
10. maj
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S var igen i år repræsenteret ved Lillebælts halvmaraton!

Igen i år havde direktør, Poul B. Jakobsen, udfordret alle medarbejderne i PE til Lillebælts halvmaraton. Der var en del medarbejdere som havde taget udfordringen op og alle gennemførte løbet. Vejret var med dem gennem hele løbet.

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
15. marts
Process Engineering A/S

Personalemøde ude af huset!

Et af PE’s store projekt er Glycom i Esbjerg hvor PE er totalrådgiver. Projektet startede i foråret 2016 og er nu i installationsfasen. Derfor arbejder der 17 medarbejdere på siten hvor de fleste kommer fra Fredericia afdelingen. Da Fredericia afdelingen skulle afholde sit personalemøde i 1.kvartal valgte ledelsen, at i stedet for, at det skulle foregå i Fredericia fik alle medarbejderne fra Fredericia afdelingen mulighed for, at se Glycom fabrikken og det resultat som mange har været en del af.

4 af medarbejderne som arbejder på siten viste rundt på fabrikken og alle som var med følte en vis stolthed over PE’s deltagelse i Glycom projektet.

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
1. marts
Process Engineering A/S

Process Engineerings afdelingen på Sjælland fejrer 8 års fødselsdag!

I 2009 blev Sjællands afdelingen åbnet i Kalundborg i Grand bygningen med 1 medarbejder, hvor afdelingen var de første 5 år. I 2014 flyttede afdelingen til Sorø i Energivens Hus som er et centralt sted og tæt på motorvejen. Her var og er der muligheder for sparring med andre virksomheder og på det tidspunkt var der 2 ansatte. Efterhånden som Process Engineering er blevet kendt inden for proces industrien på Sjælland er efterspørgsel på firmaets assistance og opgaverne blevet øget. Ifølge afdelingsleder, Peter Lindblom (billedet) som har været med lige siden etablering af Sjællands afdelingen, har det betyder, at der i 2016 er blevet ansat 4 maskiningeniører og afdelingen er flyttet ind i større lokaler samt udvidet med 2 nye firmabiler og det slutter ikke her for der skal ansættes yderligere 3 – 4 maskiningeniører inden for det næste ½ år.

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
16. februar
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S Fredericia har det sidste kvartal af 2016 ansat 2 nye medarbejdere som vi gerne vil byde velkommen i teamet. Aalborg afdelingen er nu oppe på 32 medarbejdere og forventer, at ansætte endnu flere i løbet af de næste par måneder.

Kurt Ø. Christensen vil styrke Process Engineerings kompetencer inden for roterende procesudstyr. Han har speciale i: Engineering af roterende udstyr samt akustik, støj og vibrationskrav til diverse anlæg.

Ivan Jepsen vil styrke Process Engineerings kompetencer inden for projektledelse. Han har speciale i: Projektledelse samt tekniske specifikationer på rør, ventiler og process udstyr.

Ole Rasmussen vil styrke Process Engineerings kompetencer inden for projektledelse. Han har speciale i: Kommerciel- og teknisk projektledelse.

Samlet i Process Engineering A/S er vi nu 78 medarbejdere som servicerer kunder inden for procesindustrien og har en forventning om, at inden udgangen af 2017 vil vi være over 100 medarbejdere.

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
16. februar
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S Sorø har det sidste kvartal af 2016 ansat 2 nye medarbejdere som vi gerne vil byde velkommen i teamet. Aalborg afdelingen er nu oppe på 6 medarbejdere og forventer, at ansætte endnu flere i løbet af de næste par måneder.

Peter B. Westh vil styrke Process Engineerings kompetencer inden for projektledelse. Han har speciale i: Konstruktion og procesudstyr her under membran filtrering.

Annette V. Blaase vil styrke Process Engineerings kompetencer inden for konstruktionstegninger. Hun har speciale i: Konstruktionstegninger, PI og Flow diagrammer samt dokumentstyring.

Samlet i Process Engineering A/S har vi nu 78 medarbejdere som servicerer kunder inden for procesindustrien og har en forventning om, at inden udgangen af 2017 vil vi være over 100 medarbejdere.

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
16. februar
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S Aalborg har det sidste kvartal af 2016 ansat 5 nye medarbejdere som vi gerne vil byde velkommen i teamet. Aalborg afdelingen er nu oppe på 9 medarbejdere og forventer, at ansætte endnu flere i løbet af de næste par måneder.

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
5. januar
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S ønsker alle et godt nytår.

2016 har været et travlt og spændende år med store og små opgaver, nye kollegaer og flytning af flere af vores kontorer.

Medarbejdere: Vi er 78 ansatte i Process Engineering A/S ved indgangen til 2017, heraf er 29 kommet til i 2016. Vi blev ca. 50% flere medarbejdere i 2016 i forhold til 2015.

Opgaver: Vi har løst 68% flere opgaver i 2016 i forhold til 2015

Kontorer: Vores Aalborg og København kontorer er flyttet til ny adresser og Sorø kontor har fået større lokaler. Alle tre kontorer har fået bedre plads til fortsat vækst.

Gazelle pris: Vi har for andet år i træk modtaget Gazelle prisen. Prisen er opnået fordi vi har formået, at øge vores vækst i omsætning de sidste 4 år.

Generelt har 2016 været et travlt og spændende år. Vi løser forsat mange konsulent opgaver dvs. opgaver, hvor vi i en periode hjælper virksomheder med engineering og projekt opgaver. Primært er væksten baseret på projektopgaver hvor Process Engineering har ansvaret for gennemførelsen af et projekt.

Eksempler på projekt opgaver som vi har løst i år: •Opførelse af 2 nye fabrikker for Stena Recyckling A/S i Roskilde og Grenaa •Færdiggørelse af udvidelse af Arla Hydrolysate fabrik i Nr. Vium •Redesign/ombygning af en stor anerkendt malefabrik •Samarbejde med Glycom A/S omkring opførelse af ny fabrik i Esbjerg til fremstilling af HMO.

Vi forventer forsat vækst og travlhed i 2017

Vi takker alle medarbejderne for deres indsats. Sammen vil vi forsat bruge al vores energi i 2017 på, at hjælpe vores nuværende og fremtidige kunder med at løse opgaver.

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
17. november 2016
Process Engineering A/S

For anden år i træk fik Process Engineering en Gazelle pris!

Prisen er opnået fordi vi har formået, at øge vores vækst i omsætning de sidste 4 år. Fagligt dygtige medarbejdere har været med til at opnå resultatet.

Mandag den 14.11.16 var det virksomheder i Sydjyllands tur til, at få overrakt Gazelle prisen. Det foregik på Comwell Hotel i Kolding. Det var et fint arrangement som Børsen havde arrangeret med flere interessante interviews af virksomheder og et debat indlæg.

Et stort tillykke de virksomheder som blev kåret.

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
5. juli 2016
Process Engineering A/S

Sommerhilsen fra Process Engineering A/S! Så er sommerferietiden over Danmark men her ved PE vil der i hele ferieperioden være medarbejdere på arbejdet så kunder og samarbejdspartner kan få den rådgivning inden for procesindustrien som de ønsker.

Det første halvår af 2016 er gået hurtig med mange spændende opgaver som er stigende og alle medarbejderne har ydet deres bedste med deres kompetencer og know-how.

Siden januar har vi ansat 6 ingeniører, 1 kemi- og levnedsmiddelingeniør samt 3 maskinteknikere til de respektiver afdelinger for, at løfte efterspørgslen fra kunderne. Efter sommerferien starter yderligere 4 ingeniører og der skal gerne ansættes yderligere 3 -4 maskintekniker.

PE er en virksomhed i stærk vækst både i medarbejderstablen og opgaver. Vi fortsætter med fuld kraft, når alle er tilbage efter deres sommerferie, og i mellemtiden kører vi på ferie-bemanding og håber på forståelse for, at alle ikke kender lige meget til projekterne.

Anden halvdel af 2016 bliver lige så spændende og der er allerede nu godt med efterspørgsler efter rådgivning lige fra ide til projektledelse af både store og små opgaver.

Vores ekspertise spreder sig over områderne: Food & Biotek, Industri, Olie & Gas, Maskinværksted og Risiko og Teknisk Sikkerhed.

Vi ønsker alle en god Sommer!

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
29. juni 2016
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S byder en ny medarbejder velkomment. Fredericia afdeling har ansat Dirk E. Henning som Kemi- & levnedsmiddelingeniør.

Dirk Henning vil styrke Process Engineering kompetencer inden for mange forskellige enheds operationer samt generelt proces teknologi

Dirk har speciale i:
• Kedelarrangement og konstruktion
• Myndighedsgodkendelser
• CE-mærkning

Med ansættelse af Lars er den samlede medarbejderstabel øget til knap 70 medarbejdere fordelt på 5 kontorer

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
23. juni 2016
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S byder en ny medarbejder velkomment. Aalborg afdeling har ansat Lars Nielsen som maskintekniker.

Lars Nielsen vil styrke Process Engineering kompetencer inden for konstruktion og tegne opgaver.

Lars har speciale i:
• Kedelarrangement og konstruktion
• Myndighedsgodkendelser
• CE-mærkning

Med ansættelse af Lars er den samlede medarbejderstabel øget til knap 70 medarbejdere fordelt på 5 kontorer

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
23. juni 2016
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S byder en ny medarbejder velkomment. Brøndby afdeling har ansat Daniel Andersen som maskiningeniør.

Daniel Andersen vil styrke Process Engineering kompetencer inden for sanitær design og konstruktion P&I diagrammer

Daniel har speciale i:
• Beregning og konstruktion
• P&I diagrammer
• Mekanisk design

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
23. juni 2016
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S byder en ny medarbejder velkomment. Frederica afdeling har ansat Hieu Huynh Hareskov som maskiningeniør!

Hieu Huynh Hareskov vil styrke Process Engineering kompetencer inden for termodynamik

Hieu har speciale i:
• Termodynamik og energiteknik
• Styrkeberegninger
• Konstruktion med anvendelse af 3D-CAD

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
13. juni 2016
Process Engineering A/S

I lørdags holdt PE sin årlige sommerudflugt for medarbejdere samt familie. Turen gik i år til Sagnlandet i bus med morgenmad og derefter en dag i Sagnlandet Lejre, hvor vi havde en del fælles aktiviteter samt oplevelser på egen hånd. En super sjov og dejlig dag

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
18. maj 2016
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S byder en ny medarbejder velkomment. Frederica afdeling har ansat Rachid Atia som maskiningeniør!

Rachid Atia vil styrke Process Engineering kompetencer inden for procesanlæg!

Rachid har speciale i:
• Teknisk projektstyring
• CE-mærkning og Atex

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
18. maj 2016
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S byder en ny medarbejder velkomment. Brøndby afdeling har ansat John S. Jensen som teknisk tegner!

John S. Jensen vil styrke Process Engineering kompetencer inden for PID diagrammer og styrkeberegninger!

John har speciale i:

 • 3D konstruktion, layout, rør, stålkonstruktioner
 • PID diagrammer
 • Mekanisk Design
Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
18. maj 2016
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S byder en ny medarbejder velkomment. Brøndby afdeling har ansat en ny medarbejder som maskiningeniør!

John Hansen vil styrke Process Engineering kompetencer inden for procesanlæg!

John har speciale i

 • Procesanlæg til farma- og food industri
 • Trykbeholder og PED
 • Maskinkonstruktion
 • CE-mærkning
Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
18. maj 2016
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S byder en ny medarbejder velkommen! Fredericia afdeling har ansat Jesper Finnemann som Senior Project Manager!

Jesper Finnemann vil styrke Process Engineering kompetencer inden for projektstyring.

Jesper har speciale i

 • Kommerciel projektledelse
 • Teknisk projektstyring
Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
9. maj 2016
Process Engineering A/S

Efter at adm. direktør, Poul B. Jakobsen, har udfordret alle medarbejderne om, løbe Lillebælt Halvmarathon var der nogle som tog udfordringen op. De gennemførte alle løbet i det fantastiske vejr der var til det.

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
27. april 2016
Process Engineering A/S

Vores ekspertise spreder sig over områderne: Food & Biotek, Industri, Olie & Gas, Maskinværksted og Risiko og Teknisk Sikkerhed.

Vil du vide mere om PE og hvad vi arbejder indenfor så se videoen: https://lnkd.in/dsCsS7t

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
22. februar 2016
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S Sorø afdeling har ansat en ny medarbejder som maskiningeniør!

Steffen B Bryld vil styrke Process Engineering kompetencer inden for design af sanitær udstyr, projektstyring og konstruktionsberegninger.

Steffen har speciale i
- Design af sanitær udstyr
- 3D konstruktionsarbejde
- Konstruktionsberegninger af stål
- Quality Control
- Projektstyring

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
22. februar 2016
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S Aarhus afdeling har ansat en ny medarbejder!

Kenneth A. Olesen vil styrke Process Engineering kompetencer inden for rørdesign, specificering af ventiler og udstyr, samt beregninger af rør systemer.

Kenneth har speciale i

 • Rør design
 • PDMS (plant design)
 • Petrokemisk anlæg
Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
22. februar 2016
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S Aalborg afdeling har ansat en ny medarbejder!

Manh D. Nguyen er uddannet som maskintekniker og vil styrke Process Engineering A/S kompetencer inden for 3D rørdesign, udarbejdelse af stålkonstruktioner, rammekonstruktioner, arbejdsplatforme i Inventor og Plant 3D

Manh har speciale i
- Inventor
- AutoCAD Plant 3D
- P&ID udført i AutoCAD P&ID

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
16. december 2015

Julehilsen fra PE

Process Engineering A/S og alle medarbejdere ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår. Tak for samarbejdet i 2015 og på gensyn i 2016.

Vi har samlet nogle af højdepunkterne i et tilbage kig på 2015 i nedenstående julehilsen. http://proeng.dk/julehilsen-fra-pe/

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
7. december 2015
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S har ansat endnu en medarbejder. Denne gang til Aalborg afdelingen. Læs mere på: http://proeng.dk/kontaktperson/jan-mahler/

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
2. december 2015
Process Engineering A/S

Process Engineering donerer igen i år penge til velgørende formål i stedet for julegaver til kunder og samarbejdspartnere. I år har vi valgt at donere til organisationen Ingeniører uden grænser. Læs mere: http://proeng.dk/ingenioerer-uden-graenser/

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
21. oktober 2015
Process Engineering A/S

Projekt “Grøn Gas II".
Spændende projekt hvor Process Engineerings opgave i projektet er, at varetage opgaven som sikkerhedskoordinator på byggepladsen under hele byggeriet. Læse mere på: http://proeng.dk/projekt-groen-gas-ii-sikkerhedskoordinator/

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
7. oktober 2015

Så er det officielt, at Process Engineering A/S er kåret som Børsen Gazelle for 2015. Dette skyldes det stærke faglig team af medarbejdere og ikke mindst vores gode samarbejdspartnere. Helt sikkert ikke den sidste Gazelle sådan som firmaet udvikler sig.

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
17. september 2015

Process Engineering i gang med at etablere en PDMS gruppe og har derfor med tilknytning til Fredericia afdeling ansat Christian W. Clausen og Søren Ryvig som er to stærke faglige eksperter.

Samtidig er K. Flemming Knudsen blevet ansat med tilknytning til Brøndby afdeling og han sammenlagt 27 års erfaring indenfor offshore, olie & gas samt Pharma branchen.

Process Engineering A/S vil gerne byde de tre velkommen i teamet!

Læs mere: www.proeng.dk eller https://www.linkedin.com/company/process-engineering-a-s?trk=biz-companies-cym

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
29. juni 2015
Process Engineering A/S

Kvalitetsstyring – ISO 9001!

Kvalitet er ikke et nyt begreb for Process Engineering A/S og som en naturlig forlængelse af vores daglige arbejde med vores kunder har vi gennemført en certificering af vores kvalitetsstyring.

Certificeringen er en del af vores langsigtede strategi om at løfte større projekter og være en pålidelig samarbejdspartner med en naturlig og integreret systematisk tilgang til at sikre kvaliteten i de opgaver som vi er en del af.

Vi oplever at vores kunder efterspørger en certificering og finder en tryghed i at en anerkendt tredjepart virksomhed som Bureau Veritas har certificeret systemet. Vores kunder slipper dermed for at sætte sig ind i vores måde at håndterer projekter på og kan i stedet have tillid til at vi anvender et kvalitetsstyrings system som er en internationalt kvalitetstandard. Læs mere på: http://proeng.dk/kvalitetsstyring-iso-9001/

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
13. april 2015

Process Engineering A/S i nyt projekt til offshore sektor! Process Engineering A/S er valgt som leverandør af Engineering ydelser i forbindelse præfabrikation og installation af rørsystemer for væske håndtering på 2 skibe til offshore sektoren. Det er Victor A/S i Frederikshavn som er hovedleverandør og som har valgt Process Engineering A/S som samarbejdspartner omkring projektet.

Vi er stolte af at annoncere dette projekt med Victor A/S omkring præfabrikation, installation og færdiggørelse af væske håndteringssystem på 2 offshore skibe.

Der er tale om fartøjerne Siem Helix 1 og Siem Helix 2 som bliver bygget på Flensborg Værft.

Ordren består af fremstilling og installering af høj tryks rørsystemer med arbejdstryk på henholdsvis 345 og 690 bar samt en anseelig mængde transfer rørsystemer.

For Process Engineering indebærer ordren omfattende leverancer af vores kerneydelser inden for rørdesign og spændingsanalyse på rørsystemer. Projektet er planlagt til at være afsluttet i andet kvartal af 2016.

En af de mange spændende opgaver vi arbejder på lige nu. Læs mere på: http://proeng.dk/process-engineering-as-i-nyt-projekt-til-offshore-sektor/

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
8. april 2015
Process Engineering A/S

Køleanlæg – muligheder og optimering!

Process Engineering har mange års erfaring inden for projektering og design af køleanlæg og som grundlag for design af et køleanlæg udføres der en række køletekniske beregninger. Køleprojekter gennemføres altid med stort fokus på energiforbrug og miljøvenlige kølemidler samt på mulighederne for genvinding af overskudsvarme. Læs mere på: http://proeng.dk/koeleanlaeg-muligheder-og-optimering/

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
3. marts 2015

Process Engineering A/S vil gerne byde de nye medarbejdere velkommen som er startet indenfor de sidste 2 måneder i de forskellige afdelinger og er nu oppe på 57 medarbejdere. Vi forventer, at ansætte endnu flere ingeniører i løbet af 2015.

Brøndby afdeling:
Steen Weichel er ansat som Projektleder /Projekt ingeniør. Steen har en uddannelse og Cand.scient. i fysik og kemi, med en Ph.d. i mikrosystemer fra DTU. De sidste 5 år har Steen arbejdet som projektleder hos Topsoe Fuel hvor han har ledet et team der arbejdede med udvikling af nye materialer og procesudvikling for brændselscellestakken. Tidligere har Steen været ansat hos Ibsen Photonics var han udstyrsansvarlig for tøræts og etablering af gas forsyning. Steen Weichel vil styrke Process Engineerings kompetencer inden for projektledelse, Excel VBA programmering og data håndtering.

Marko Gusak er blevet ansat som maskintekniker. Marko har det sidste år arbejdet som konsulent ved NNE Pharmaplan, hvor han har deltaget i FAT tester samt tegnede tank i 3D. Inden da var han en del år ansat ved DP Clean Tech hvor hans opgaver var rørdesign og kedelsystemer. Hans kompetenceområder er: Layout og dokumentationsudarbejdelse af rørsystemer. Udarbejdelse af arrangement tegninger og isometriske rør tegninger samt PID diagrammer. Marko vil styrke de faste stab af Plant designer.

Aarhus afdeling:
Klaus Pedersen er ansat som maskiningeniør. Klaus blev uddannet i 2003 og har de sidste 11 år været ansat hos SPX i Silkeborg, hvor han arbejde med procesudstyr til fødevareindustrien både som projektingeniør og ledende produkt ansvarlig. Klaus vil styrke Process Engineerings kompetencer omkring sanitærdesign, Process Piping, udarbejdelse af PID og PFD og Projektledelse

Fredericia afdeling:
Morten F. E. Rasmussen er blevet ansat som Teknisk Designer. Morten blev uddannet hos Process Engineering i 2013, fortsatte derefter i nogle måneder. Morten har i en periode på ½ år arbejdet som supporter omkring storprintere. Morten vil styrke Process Engineerings stærke team inden for Plant Design, med brugen af Autodesk PID, Plant 3D samt Inventor

Philip B. Foged er i praktik som maskiningeniør studerende. Han har en baggrund som kleinsmed. Philip har baggrund i hands-on med fjernvarme rør og rørarbejde indenfor VVS i kilometervis. Ved siden af studiet er han ansat på et kraftvarmeanlæg.

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
2. marts 2015

EN 1090!
Nyeste krav til CE-mærkning af stål og aluminiums konstruktioner. Senest 1. juli 2014 skal stål- og aluminiumkonstruktioner være CE-mærket, når de bliver leveret af producenter og leverandører til bygge- og anlægssektoren og der henvises ofte til standarden i udbudsmaterialer og kravspecifikationer. Forudsætningen for at CE-mærke en virksomheds produkter er, at fremstillingsvirksomheden er certificeret i henhold til DS/EN 1090-1 af et notificeret certificeringsorgan. Læse mere på: http://proeng.dk/en-1090/

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
3. februar 2015

Vi støtter Danmarks indsamlingen!

Vi ønsker som virksomhed og medarbejdere at bidrage til at udsatte børn og sårbare familier kan få en værdig fremtid og støtter derfor Danmarks indsamlingen.

 • målrettet de stille katastrofer

Danmarks Indsamling er hele Danmarks indsamling. En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå FNs 2015 Mål. Det betyder blandt andet, at vi sigter mod at halvere fattigdommen, sikre skolegang for alle børn og mindske børnedødeligheden med to tredjedele inden år 2015. Læs mere på: http://proeng.dk/vi-stoetter-danmarks-indsamlingen/

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
27. januar 2015
Process Engineering A/S

Simulering anvendt til procesoptimering! Ved begrebet simulering forstås, at man ved hjælp af fysiske modeller beskriver et system / en proces med matematiske ligninger. Læs mere på: https://lnkd.in/bKHbt8z

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
14. januar 2015

Process Engineering er blevet autoriseret arbejdsmiljørådgiver!

Process Engineering har mange års erfaring med at rådgive virksomheder omkring proces sikkerhed, CE-mærkning og ATEX. Arbejdstilsynet har nu autoriseret Process Engineering som arbejdsmiljø rådgiver.

se mere på: http://proeng.dk/autoriseret-raadgivning/

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
19. december 2014
Process Engineering A/S

En julehilsen her fra os
til alle jer
med ønske om en god jul
og et godt nytår

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
9. december 2014
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S vil gerne byde de nye medarbejdere velkommen som er startet indenfor de sidste 2 måneder i de forskellige afdelinger.

I oktober og november måneder er der blevet ansat 5 nye medarbejdere så vi nu i dag tæller over 50 rådgivende ingeniører og teknikere med stor erfaring fordelt på hovedkontoret i Fredericia samt 4 regionale afdelinger i Brøndby, Sorø, Aarhus og Aalborg. Vi forventer, at ansætte endnu flere ingeniører og maskintekniker i 2015.

Se mere på firmaets hjemmeside: www.proeng.dk

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
17. november 2014
Process Engineering A/S

Årets julegave 2014!
Som virksomhed ønsker vi at tage andel i ansvaret for samfundet og være med til at forbedre fremtiden for børn og unge i Danmark. Derfor har vi valgt at der i år ikke uddeles julegaver til kunder og samarbejdspartner men at støtte Børns Vilkår. Se mere på http://lnkd.in/db3hU-s

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
14. november 2014
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S forestår design af hele fjernvarmecentralen på Amager Bakke.

Anlægget forbinder turbine kondensatorerne med varmevekslere og den eksterne fjernvarme forsyning. Løsningen sikrer at den varme der er i restkondensatet fra. .. Se mere på http://lnkd.in/d57pEWQ

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
3. november 2014
Process Engineering A/S

Fra 2 til 52 medarbejder på 15 år!
Process Engineering A/S har gennem de sidste 15 år vokset fra starten d. 1. november 1999 med to medarbejdere frem til nu, hvor virksomheden tæller 52 ingeniører og teknikere, med 5 afdelinger i Danmark når vi selv den fjerneste krog. Læs mere..... http://lnkd.in/dRXjyYi

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
28. oktober 2014
Process Engineering A/S

Kommentarer fra nogle af de nye medarbejder hvordan de har oplevet starten ved PE!

Det har været en spændende og udfordrende start hos Process Engineering i Sorø, som nyansat maskintekniker. Jeg er blevet godt modtaget af alle, hvor der også har været tid til sociale arrangementer. Der er mange gode faglige udfordringer i hverdagen, og jeg har allerede været på et godt efteruddannelseskursus. Jeg er helt sikker på, at der venter mig en varieret fremtid, hvor jeg udfordres og udvikles fagligt hos Process Engineering, som jeg kun kan anbefale som en attraktiv arbejdsplads.

Som nyansat ingeniør hos Process Engineering i Aarhus møder jeg mange spændende og varierende arbejdsopgaver, både på kontoret og ude hos kunder. Jeg oplever Process Engineringer som en virksomhed med en høj faglighed, og kompetente medarbejdere, med teoretiske og praktiske erfaringer inden for procesteknologien. Jeg har fået en utrolig god modtagelse som ny medarbejder og har oplevet, at virksomheden allerede tilbyder efteruddannelse. Der er gode rammer og vilkår for, at du som medarbejder udfordres og udvikles fagligt. Jeg kan derfor kraftig anbefale Process Engineering som en attraktiv arbejdsplads

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
9. oktober 2014

Process Engineering A/S er i vækst og søger flere medarbejdere!

Indenfor de sidste 2 måneder er der blevet ansat 8 nye medarbejdere så vi nu i dag tæller over 50 rådgivende ingeniører og teknikere med stor erfaring fordelt på hovedkontoret i Fredericia samt 4 regionale afdelinger i Brøndby, Sorø, Aarhus og Aalborg. Vi er ikke færdig med væksten og søger derfor flere maskiningeniører / maskintekniker som vil være en del af en spændende fremtid. Se mere på firmaets hjemmeside: www.proeng.dk

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
7. oktober 2014

Nyheder!
Ny bestyrelse hos Process Engineering A/S.

Som et led I vores strategiske udvikling I de kommende år, har vi sammensat en ny bestyrelse som skal hjælpe os med at holde os på sporet af vores nye strategi. Se mere omkring bestyrelsesmedlemmerne på hjemmesiden: www.proeng.dk

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
26. september 2014
Process Engineering A/S

Fællesskab!
I Fredericia afdelingen havde personaleklubben arrangeret et gokartløb i går hvor der blev konkurreret på livet løs. Det var et vellykket arrangement.

Andre på kryds og tværs af afdelingerne har valgt, at udfordret hinanden i det daglige ved at deltage i ”tæl skridt kampagnen” fra Dansk Idrætsforbund. Her går det derudad.

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
19. september 2014
Process Engineering A/S

Dagen i går!
I går deltog vi i Mejeriernes Leverandørdag hvor dagen bestod af både seminar og udstilling. Afdelingsleder, Peter Schneider, fra Aarhus afdelingen afholdte et indlæg om Proces og Energioptimering.

Det var et velgennemført og godt besøgt arrangement

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
8. september 2014
Process Engineering A/S

Det er en spændende tid hos Process Engineering A/S hvor der hele tiden sker en masse! Lige nu er vores nye hjemmeside gået i luften - se den på: www.proeng.dk.

I denne her måned er vi på:
Mejeriernes leverandørdag torsdag d. 18 september 2014 på hotel Legoland i Billund. Hvor der er et indlæg om Process & Energioptimering ved Peter Schneider, afdelingsleder Process Engineering i Aarhus.

I oktober måned er vi på følgende messe: OTD offshoremesse i Bergen d. 15-16 oktober 2014 - Stand nr. A-2016.
Foodtech i Messecenter Herning d. 28-30 Oktober 2014 - Stand nr. M 9833.

Vi glæder os til at se dig!

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
14. august 2014
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S - Mechanical and industrial Engineering Process Engineering A/S er optaget i den anerkendte organisation Achilles. Optagelsen i Achilles er med til at synliggøre Process Engineerings kompetencer inden for olie og gas sektoren. Samtidig med optagelsen i Achilles har process Engineering A/S siden nytår implementeret kvalitetsstyringssystemet ISO 9001. Vi oplever en stigende efterspørgsel efter vores kompetencer inden for olie og gassektoren, og med optagelsen i Achilles samt implementering af kvalitetsstyring system ISO 9001 er 2 af grundstenene på plads til at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel.

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen
16. juli 2014
Process Engineering A/S

Et af PE`s projekter her i sommervarmen! Nye siloer til sukker til erstatning af brandskadet siloer ved Odense Marcipan. PE har stået for: * Gennemførsel af projektet * Optegning * Opfølgning ved underleverandører * Styring af montage og installation af siloer * Færdig dokumentation til kunden

Skrevet af Dorte Mohr Carstensen

Registreret navn

PROCESS ENGINEERING A/S

Momsnummer

DK25987934

Selskabsform

Aktieselskab

Etableret

2001

Antal ansatte

50 - 99

Beløb i hele 1000

Regnskab 2012 2013 2014 2015 2016
Valuta DKK DKK DKK DKK DKK
Omsætning
Bruttofortjeneste 8.128 14.588 16.096 28.954 49.622
Årets resultat 689 2.017 -256 1.873 7.172
Egenkapital 3.269 4.785 3.529 5.877 9.299
Balance 6.666 9.559 10.635 17.827 28.294

Kilde til ovenstående informationer

På denne side kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Process Engineering A/S. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.

Klik på grafen for at se de job det drejer sig om.Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.