Virksomhedsprofil: Codan Forsikring A/S

Virksomheden har 2109 følgere

Adresse

Codan Forsikring A/S
Gammel Kongevej 60
1790 København V
https://www.codan.dk/om-codan/virksomhedencodan

Kort

Vores virksomhed er baseret på dygtige mennesker, som leverer enestående service, og vi søger hele tiden efter engagerede medarbejdere. Vi er førende på markedet, når det gælder tekniske kompetencer, men vi stræber efter at udvikle os og blive bedre på alle områder. Derfor er det vigtigt for os at give dig den støtte og vejledning, du behøver for at udvikle dig fagligt – også selvom du allerede har en lang karriere bag dig.

Vi har en virksomhedskultur, der ansporer medarbejderne til at yde deres bedste. Så vi belønner din gode præstation og gør hele virksomheden opmærksom på den. Det gør vi, fordi det er vores ambition at fastholde og udvikle en organisation, der præsterer det optimale, og som gør såvel kunder som medarbejdere tilfredse. Samtidig med at vi imødekommer de forventninger, vores ejere har til os.

Om os

Codan er en del af RSA, som regnes blandt de seks førende forsikringsselskaber i verden. RSA har fokus på skadeforsikringer og har aktiviteter i 30 lande samt samarbejdsaftaler med andre forsikringsselskaber i 130 lande. Koncernen har 20 millioner kunder og omkring 24.000 medarbejdere.

Igennem RSA er vi repræsenterede over hele verden. Det betyder også, at vi har adgang til en enorm, international vidensbank, som gør arbejdet med vores danske forsikringer endnu bedre og mere effektivt.

I Codan er målsætningen den samme som i RSA; nemlig altid at give vores medarbejdere og kunder anledning til at anbefale os. At forstå kundernes behov er centralt – det gælder både i forhold til det enkelte menneske, der skal have private forsikringer, og for vores globale erhvervskunder, som har behov for skræddersyede løsninger.

Vi satser på løbende kompetenceudvikling, for at give dig mulighed for hele tiden at udvikle dig. Grundlaget for denne udvikling er de årlige medarbejderudviklingssamtaler.

For mange er det at gøre karriere det samme som at stræbe efter chefstillinger. Men vi tror på, at karriereudvikling også kan være at fordybe sig og blive specialist inden for sit felt. Det kan også handle om at udvide sine kvalifikationer ved at skifte arbejdsområde. Vi støtter dig, uanset om du vil være chef, uddybe dine færdigheder eller lære noget helt nyt.

Eftersom vi er en del af en stor, international koncern, findes der internationale karrieremuligheder, eksempelvis gennem vores Fast track-program eller jobrotationsprogram.

Vi tror på, at alle bidrager til at udvikle virksomheden, men på hver deres måde. Derfor tilpasser vi din belønning efter din præstation. Vi vil sikre, at netop dit bidrag bliver bemærket og belønnet gennem en præstationsrelateret lønsætning samt et bonus- og incitamentsprogram. Vi tilbyder en bred pakke af personalegoder til alle ansatte, eksempelvis konkurrencedygtige pensionsordninger, sundhedsforsikring, motions- og massageordning.

Få et studiejob i Codans Servicecenter og styrk dit CV på vejen til dit drømmejob!

Når du er færdig med din uddannelse og skal ud at prøve kræfter med det virkelige liv og arbejdsmarkedet, er du stærkere stillet, hvis du har erhvervserfaring fra et studiejob.
Læs mere om studiejob hos Codan her

30. januar
Codan Forsikring A/S

I sidste uge samledes 16 talentfulde Codan/Trygg-Hansa medarbejdere i København for at mødes på vores skandinaviske talentudviklingsprogram – Fast Track 2016. De engagerede deltager fra Sverige, Danmark og Norge præsentere deres strategiske case opgaver for vores skandinaviske ledergruppe. Præsentationerne handlede blandt andet om lederskab, kultur og engagement hos medarbejderne. Vil du vide mere om hvilke udviklingsmuligheder vi kan tilbyde i Codan? Læs mere på: https://www.codan.dk/om-codan/job/at-arbejde-i-codan

Suzana, Codan A/S

Skrevet af Suzana Petersson
22. december 2016
Codan Forsikring A/S

65 frivillige fra Codan og Røde Kors byder for 13. år i træk københavnere, der ikke selv har ressourcerne, indenfor i Codanhus til at fejre juleaften. De mange frivillige sørger for en hyggelig dag, og en af dem, Bjørn Hjalte Thorgrimsen Laursen, som til dagligt er Head of Pricing P&P i Codan, fortæller: ”Arrangementet viser, hvad julen handler om: Varme, sammenhold og næstekærlighed. Vi ansatte er rigtig glade for at kunne give noget til vores medmennesker i lokalområdet, som måske ikke har de samme muligheder, som vi har.” Vi glæder os – god jul.

Suzana, Codan A/S

Skrevet af Suzana Petersson
8. december 2016
Codan Forsikring A/S

Det kan sagtens lade sig gøre at få succes med din virksomhed uden at forsømme familien. Men du skal prioritere noget andet fra. Jeg har fx ikke set TV i to år. Og så handler det om at have et sikkerhedsnet og nogen at sparre med.” Ordene er Christine Gouchaults. Hun er iværksætter og Master Coach, og gav mange god råd til at lykkes med både virksomhed og familie til arrangementet ’Familie & Selvstændige – en tryg tilværelse’ i Codan Hus. Vi gentager det populære arrangement i Aarhus den 8. december, du kan tilmelde dig her:

https://goo.gl/7vUVnF

Suzana, Codan A/S

Skrevet af Suzana Petersson
5. december 2016
Codan Forsikring A/S

Camilla Amstrup, Head of Personal Lines: Curlingforældre er ikke nødvendigvis skidt. Især ikke hvis vi som forældre kan hjælpe vores store børn med at grundlægge gode privatøkonomiske vaner. Det mener jeg noget om i dag i Jyllands-Posten. Af samme årsag har vi hos Codan arbejdet med at gøre det lettere for forældre at give de store børn et kærligt skub i den rigtige retning med forsikringsproduktet UngForsikring. Læs med her:

http://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE9182326/curlingforaeldrene-har-fat-i-noget/

Suzana, Codan A/S

Skrevet af Suzana Petersson
28. november 2016
Codan Forsikring A/S

Monica Diaz, Director, Small Business: "Codan fejrede - sammen med IVÆKSTs øvrige partnere - årets IVÆKSTpris. Det er en fantastisk aften hvor vi hylder Danmarks selvstændige iværksættere. Codan uddelte årets Vovehals. Og helt velfortjent gik den til SUPERB som er et genial platform for restauranter til at minimere no-shows. Tillykke til SUPERB og alle de andre vindere. Og super flot arrangement af IVÆKST - som altid".

Suzana, Codan A/S

Skrevet af Suzana Petersson
25. november 2016
Codan Forsikring A/S

Årets store kundetilfredshedsmåling for forsikringsbranchen (EPSI) viser den positive udvikling: ”På privatmarkedet ser vi høje kundetilfredshedsscores og der er tæt løb mellem selskaberne. Flertallet af forsikringselselskaberne går ned i kundetilfredshed, mens Codan og GF Forsikring er de selskaber, der signifikant forbedrer sig. Codan lykkes bedre på service. Kunderne vurderer, at de giver en højere værdi for pengene og de viser en signifikant forbedring på deres skadeshåndtering.” Se hele branchestudiet: https://lnkd.in/gnyZSgq

God weekend!
Suzana, Codan A/S

Skrevet af Suzana Petersson
17. november 2016
Codan Forsikring A/S

Codan støtter "Årets vovehals" til IVÆKSTprisen 2016. Selvstændige og virksomheder kan tage større spring, når de afdækker deres risici og får en livline. Vi er glade for, at kunne støtte og hylde iværksættermiljøet med støtten til IVÆKSTprisen.

https://ivaekst.dk/ivaekstprisen/ivaekstprisen-2016-de-nominerede

Suzana, Codan A/S

Skrevet af Suzana Petersson
15. november 2016
Codan Forsikring A/S

Det er hårdt arbejde at starte sin egen virksomhed. Lange dage og søvnlæse nætter er ikke ualmindelige. Og det kan hurtigt komme til at gå ud over familielivet, derfor gælder det om at kende de rigtige smutveje.

I november og december inviterer Codan og IVÆKST til arrangementet ’Familie og Selvstændig – en tryg tilværelse.’ Her kan du høre om, hvordan to iværksættere er lykkedes med deres virksomheder, og du kan få gode råd til, hvordan du gør dem kunsten efter uden, at det får konsekvenser for familien. Meld dig til her, det er gratis: https://goo.gl/7vUVnF

Suzana, Codan A/S

Skrevet af Suzana Petersson
11. november 2016
Codan Forsikring A/S

Vognmænd besøgte tirsdag Codan for at få inspiration og erfaringsudveksling med hinanden, PwC, Google, Ivækst og Codan. Normalt hjælper vi vores kunder ved at forstå forretningsmodellen og de risici, som den indeholder, for at give den bedste rådgivning om skadestop og dækning. Vi var derfor ekstra glade, da vi med arrangementet kunne hjælpe både med at øge toplinjen og optimere bundlinjen sammen med PwC, Google og Ivækst.

Tilmeld dig til vores næste seminar den 26. januar i Vejle: https://ivaekst.dk/kurser/branchefokus-transport

God weekend!
Suzana, Codan A7S

Skrevet af Suzana Petersson
3. november 2016
Codan Forsikring A/S

Har I flere reflekser?
Det var et af de spørgsmål, som Codans medarbejdere fik på Årets Refleksdag sidste torsdag. Reflekserne var eftertragtede og gik som varmt brød. Codans refleksuddeling fik i år rekord stor opbakning fra medarbejderne, som valgte at dele reflekser ud på gader og stræder eller i deres børns institution/skole. Det var en rigtig god mulighed for at møde kollegaerne på en anden måde end i dagligdagen i en god sags tjeneste.

Reflekser nedsætter riskoen for at blive overset i trafikken med op til 85 %. Uddelingen af reflekser er en af de forebyggende aktiviteter, Codan gennemfører indenfor trafik, som er et prioriteret område af Codans CSR strategi.

Suzana, Codan A/S

Skrevet af Suzana Petersson
26. oktober 2016
Codan Forsikring A/S

Som ansat hos Codan har du mulighed for at bruge 2 arbejdsdage om året på frivilligt arbejde. Den mulighed har over 130 af Codans medarbejdere valgt at udnytte på Årets Refleksdag torsdag den 27. oktober, hvor frivillige Codan-medarbejdere deler reflekser ud til børn og voksne fra morgenstunden i flere større byer – bl.a. København, Odense, Aalborg og Aarhus. Årets Refleksdag afholdes i år for sjette år i træk i samarbejde med Børneulykkesfonden. På Årets Refleksdag sætter vi ekstra fokus på trafiksikkerhed og brug af reflekser i den mørke tid.

Læs mere om Årets Refleksdag på på refleksdag.dk

Suzana, Codan A/S

Skrevet af Suzana Petersson
20. oktober 2016
Codan Forsikring A/S

Vi er glade, når vores kunder er glade. Med Codan Skadestop kan vi nedbringe skader og udgifter for vores kunder. Læs mere om, hvordan vi har hjulpet AVAS her eller kontakt os i Codan for at høre, hvordan Skadestop kan hjælpe din virksomhed.

DTL magasinet oktober 2016:
AVAS i Aalborg sender chaufførerne på skolebænken for at lære om skadeforebyggelse, motivation, samarbejde og meget andet.

http://issuu.com/sandgreen/docs/dtl-magasinet_20161017/11?e=1826025/39720334

/Suzana, Codan A/S

Skrevet af Suzana Petersson

Registreret navn

CODAN A/S

Momsnummer

DK56771212

Selskabsform

Aktieselskab

Etableret

1999

Antal ansatte

5 - 9

Beløb i hele 1000

Regnskab 2012 2013 2014 2015 2016
Valuta DKK DKK DKK DKK DKK
Omsætning
Bruttofortjeneste
Årets resultat 1.897.816 1.418.251 2.024.500 495.300 2.195.300
Egenkapital 13.032.230 11.576.520 10.939.600 9.910.800 8.107.400
Balance 14.122.617 15.067.017 14.131.400 12.085.700 10.334.000

Kilde til ovenstående informationer

På denne side kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Codan Forsikring A/S. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.

Klik på grafen for at se de job det drejer sig om.Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.