Jobindex TV

Få din video på Jobindex TV i et år

Med en video på Jobindex TV giver du potentielle medarbejdere et levende og unikt indblik i fx din virksomhedskultur og jobmuligheder. Gennem lyd og billeder eksponerer du dit budskab, når Jobindex’ mere end 800.000 unikke månedlige brugere søger efter job.

Så har du videopræsentationer om din virksomhed som arbejdsplads, du vil have bredere eksponeret, kan du få dem på Jobindex TV i et år. Alternativt kan vores medieafdeling producere den for dig.

Foto

Da mere end halvdelen af Jobindex’ brugerbesøg kommer fra mobile platforme, har en video stor gennemslagskraft, fordi den let kan ses på farten. Du kan også kombinere din tilstedeværelse på Jobindex TV med en Virksomhedsprofil, som er din virksomheds egen side på jobindex.dk.

Det får du:

  • Mulighed for at give et anderledes indblik i din arbejdsplads
  • Ubegrænset længde på videoen samt mulighed for også at lægge den på din Virksomhedsprofil
  • Adgang til statistik, så du kan se, hvor mange der ser den, deler den mv.

Det siger kunderne: ”Vi ved, at kandidaterne ser os på vores egen hjemmeside og på Jobindex’ hjemmeside, og derfor vil vi gerne være synlige på begge sider. Vi vil gerne vise vores kandidater, hvilken type virksomhed vi er, og det gør vi blandt andet ved Jobindex TV. Det giver kandidaterne et indblik i, hvem vi er som arbejdsplads, og hvad vi kan tilbyde dem.” Mette Brogaard, Banedanmark

Webudgaven skaleres til 1920 x 1080, bitrate 3000 kb/s

Pris pr. år: kr. 5.000 ekskl. moms.

Ring til din kontaktperson hos Jobindex for at høre nærmere.