55 jobannoncer matcher din søgning 55 jobannoncer fundet
Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?
Kok, cater eller ufaglært med flere års køkkenerfaring søges til varmt køkken – vil du have fri om aftenen og hver anden weekend?
Her får du kolleger, du kan regne med, og som du laver mad med hver dag. Kolleger, som du møder ind med, spiser frokost med og stempler ud med i en hverdag, hvor du kan fokusere på madlavningen. Alt det andet tager andre sig af.
Den største forskel mellem os og en restaurant er, at du kommer til at lave store portioner. Vores mindste gryde er 100 liter. Du kommer til at lave god mad sammen med os andre. Dine kolleger har stor faglig stolthed. Det er vigtigt, du også har det, så danskerne får god mad til deres fester.
Erfaren tjener til succesfulde Brasserie Bordeaux
Tjener til et team, hvor vi har det sjovt sammen!
Fransk mad, spændende vine, gode drinks og en hyggelig stemning har med Brasserie Bordeaux slået sine rødder i Odense C, og du har chancen for at blive en del af vores team af dygtige tjenere.
Hos os får gæsterne en god oplevelse med indlevende og smilende service, god mad og en afslappet og behagelig stemning. Det er dig som tjener, der står i spidsen for at levere det, og derfor gør vi os umage for, at du har rammer og forudsætninger for at kunne levere det bedste til dine gæster.
Kok med højt tempo & passion for kvalitet
Vi kan ikke røbe for meget... Men det nye koncept på Flakhaven kommer til at tilbyde gæster noget nyt og lidt ud over det sædvanlige i Odense.
Du bliver en del af et nyt team, hvor vi sætter en høj barre for den gode stemning – og den skal du være med til at skabe med dit forkromede overblik, nærværende service og passion for et menukort, der rummer godt håndværk og god kvalitet – der kunne nævnes østersplatte, duelår & yakatori grillede short ribs.
Køkkenmedhjælper med højt tempo & passion for kvalitet
Vi kan ikke røbe for meget... Men det nye koncept på Flakhaven kommer til at tilbyde gæster noget nyt og lidt udover det sædvanlige i Odense.
Som køkkenmedhjælper på ’’Det nye Flakhaven’’ bliver du en del af et køkken, hvor I samarbejder på tværs og alle sammen bidrager til en effektiv og sjov service. Samarbejdet mellem køkken og restaurant er godt, og alle gør en stor indsats for at hjælpe hinanden ’hen over disken’.
Restauranten er en del af en større koncern, og det giver dig derfor også gode personalegoder, ordnede ansættelsesforhold og store udviklingsmuligheder.
Køkkenfagligt personale søges til Odense og omegn
Hos Instaservice får du en fleksibel og alsidig hverdag med mange forskellige kunder, såsom hoteller, kantiner og produktionskøkkener. Vi søger både kokke, catere, smørrebrødsjomfruer, ernæringsassistenter, slagtere anden køkkenfagligt personale.
Arbejdsopgaverne og det ansvar, du får, vil variere en smule. Dog vil dine arbejdsopgaver typisk være følgende:
- tilberedning af varme og kolde retter
- servering og betjening af vores kunder
- opsætning af buffet og salatbar
Vil du være en del af et bæredygtigt efterskolekøkken?
Spisehuset på Skolerne i Oure søger en passioneret, fagligt kompetent og pædagogisk orienteret medarbejder til en fuldtidsstilling.
Brænder du for at arbejde med mad og unge mennesker, så er dette lige noget for dig.
Vores mål er at skabe ansvarlige maddannede verdensborgere, der kan tage stilling til bæredygtighed, ernæring og kulinarisk kvalitet.
Front Office Manager, Scandic Odense
Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Front Office Manager på Scandic Odense.
Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder. Og vi ved, at du altid går forrest med god energi og er til inspiration for dit team og alle andre, som arbejder sammen med dig.
Du er god til at kommunikere, lede og dele din viden, mål og nye muligheder. Du får ting til at ske, er likeable og sætter service fremfor alt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.
Crew under 18 år - Nyborg
Vil du også være en del af stjerneholdet? Er du serviceminded og smilende? Vil du være del af et stærkt team?
Som medarbejder i Carl’s Jr. er dine vigtigste opgaver at servicere vores kunder så hurtigt som muligt og sørge for, at restauranten altid fremstår ren og indbydende. Du er lærenem og trives med at arbejde i et højt tempo med varierede opgaver.
Kok
Kok med hjerte for det franske – a la carte til glade stamgæster og et team, hvor vi har det sjovt sammen.
Dine opgaver spænder bredt og handler om, at få serviceret vores a la carte-gæster og selskaber effektivt og med høj kvalitet. Derfor prepper du effektivt til service, kører service og tager ansvar for flowet på din vagt, ligesom du bestiller varer, kører egenkontrol og sørger for en høj standard på rengøring og orden.
Ismager (deltid)
Jobbet er til dig, der er vild med is, og søger et fleksibelt studiejob eller er på sabbatår. Du får en kompetent oplæring og indblik i en fødevareproduktion – noget du kan bruge i din fremtid. Ligesom du bliver en del af en større koncern med mange jobmuligheder.
De tre ismagere er et mindre ismageri, der leverer is til vores egne ishuse i Odense og Bogense. Isen er baseret på vores egne opskrifter og foruden de velkendte klassikere, så råder vi over helt unikke og særlige smage, der overrasker og huskes af vores isglade gæster.
Selvejende institution Lokalcenter Rosengård søger afløser/sommerferieafløser til køkken og vaskeri
Vi søger en afløser som kan afløse i hverdagene ved fridage, ferie, sygdom samt i sommerferien i vores køkken samt vaskeri.
Arbejdstiderne er i tidsrummet fra kl. 7.00-14.30 både i hverdage og weekender.
Opgaver i køkkenet er bl.a. at hjælpe med div. opgaver, f.eks. smøre smørrebrød, gå på plejeafdelingerne med madvogn, opvask, oprydning, rengøring. Opgaverne i vaskeriet er vask af beboernes tøj, håndklæder m.m samt lægge tøj sammen og sørge for, at det kommer retur til beboerne.
Er du faglært inden for køkkenbranchen og på udkig efter nyt arbejde i Odense og omegn?
Vi søger dig, der har en faglig uddannelse eller flere års erfaring fra køkken og kantine.
Du holder af at lave sund og god mad af årstidens friske råvarer og sætter pris på at give dine kunder en god madoplevelse og nærværende betjening.
Som medarbejder hos vores kunder, deltager du i køkkenets daglige produktion og kundebetjening og er med til at give kunder og gæster en god oplevelse hver dag.
Vi vil rigtig gerne invitere dig til en personlig samtale med en god kop kaffe, så vi kan lære dig at kende og kan have fokus på, hvordan du trives bedst.
Danmarks smukkeste herregård søger ny køkkenchef
Kan du se dig selv som ansvarlig for køkkenet på Broløkke Herregård i skønne historiske rammer? Har du lyst til at være med til at løfte vores fremtidige gæsteoplevelse?
Som køkkenchef bliver din primære opgave at sikre gæsterne den bedste oplevelse i tæt samarbejde med dit team af kokke. Du er nærværende overfor vores gæster såvel som medarbejdere, og du stræber altid efter at give ”det lille ekstra”.
Crew under 18 år - Nyborg
Vil du også være en del af stjerneholdet? Er du serviceminded og smilende? Vil du være del af et stærkt team?
Som medarbejder i Carl’s Jr. er dine vigtigste opgaver at servicere vores kunder så hurtigt som muligt og sørge for, at restauranten altid fremstår ren og indbydende. Du er lærenem og trives med at arbejde i et højt tempo med varierede opgaver.
Bartender
Du bliver en del af et nyt team, hvor vi sætter en høj barre for den gode stemning – og den skal du være med til at skabe med dine gode drinks, fede service og store smil.
Det nye koncept på Flakhaven i Odense tilbyder både god kvalitets mad i dags- og aftentimerne, og hen på aftenen og ud på natten fyrer vores DJ og dine drinks op for stemningen, hvor champagne, caviar, cocktails og snacks giver gæsterne den der lidt ekstra oplevelse på en aften ude.
Du er en del af hele aftenservice, og komplimenterer derfor retterne med gode cocktails og andre smagfulde ting i glasset.
Manager
Du bliver en del af lederteamet på det nye Flakhaven og skal være med til at sætte retningen og sammentømre holdet på et sted, hvor vi sætter en høj barre for den gode stemning – og den skal du være med til at skabe med din gode service, lederevner og store smil.
Som manager supporterer du restaurantchefen, hvor du får ansvaret for nogle administrative opgaver og tager styringen i restaurantchefens fravær.
Restaurantchef
Du står for driften, leder medarbejderne og går forrest i byens bedste stemning.
Det nye koncept på Flakhaven tilbyder både god kvalitets mad i dags- og aftentimerne, og hen på aftenen og ud på natten fyrer vores DJ op for stemningen, hvor champagne, caviar, cocktails og snacks giver gæsterne den der lidt ekstra oplevelse på en aften ude.
Vi kan ikke røbe for meget… Men det nye koncept på Flakhaven kommer til at tilbyde gæster noget nyt og lidt ud over det sædvanlige i Odense.
Floor Manager
Du bliver en del af et nyt team, hvor vi sætter en høj barre for den gode stemning – og den skal du være med til at skabe med dit forkromede overblik, nærværende service og store smil.
Som floor manager har du en central rolle i forbindelse med service, da du tager ansvar og holder overblikket, så service forløber smooth for gæster og kolleger. Samtidig servicerer du gæsterne, hvor du vejleder i menuen, serverer mad og drikke samt sikrer en behagelig og afslappet stemning.
Værtinde/Vært
Som værtinde/vært er du en del af hele aftenservice, hvor du seater gæsterne, vejleder gæsterne i menu, tager bestillinger, serverer mad og skaber en god atmosfære.
Du bliver en del af et nyt team, hvor vi sætter en høj barre for den gode stemning – og den skal du være med til at skabe med din nærværende service og store smil.
Du får et job, hvor du skal være med til at sætte barren for et nyt sted og præge arbejdspladsen, så I kan blive et sammentømret team, og lave tiltag der gør jeres arbejdsplads til den fedeste i byen.
Faglært køkkenvikar søges til længerevarende vikariat nær Trekantområdet
Er tiden inde til at prøve noget nyt? Ønsker du hjælp til at komme i gang?
Du bliver en del af en kantine, hvor fantasien kan blive sluppet løs, uanset om det er det kolde eller varme parti. Der er til daglig ca. 40 spisende, men i forbindelse med arrangementer, som f.eks. receptioner, vil der være op til ca. 100 spisende.
Der kan som udgangspunkt tilbydes 20-25 timer pr. uge, men det præcise antal timer aftales nærmere.