home

Kom godt hjem med home

Når vi siger 'kom godt hjem', er det et løfte om, at home hjælper dig godt på plads i boliglivet – i samspil med landets stærkeste partnere.

Det er vores fokus hver dag. Lokalt i vores forretninger, nationalt som en del af en kæde med mere end 30 års historie som ejendomsmægler.

Alle home-forretninger er drevet af indehavere og medarbejdere, der er dybt forankrede i lokalområdet. Vi er ikke bare lokale, vores ejendomsmæglere har selvfølgelig stærke kompetencer inden for salgsvurdering og salg af bolig. Vi har ligeledes mange års erfaring med projektudvikling, projektsalg af lejligheder, rækkehuse, villaer og andre boliger.

Vi har særligt uddannede køberrådgivere, der rådgiver ved køb af bolig hos en anden mægler end home.

Du kan også finde en lejebolig hos os, og vi kan hjælpe med at udleje dine boliger.

Kort sagt. Vi er ejendomsmægler for alle, der flytter.

Fakta om home

  • home er en af landets mest kendte ejendomsmæglerkæder
  • home blev stiftet den 1. august 1989
  • home omsætter årligt boliger for en værdi af omkring 40 mia. kroner.
  • Kæden har over 900 ansatte
  • home er en franchisekæde
  • home har ca. 120 franchisetagere
  • home har 185 home-forretninger fordelt over hele landet
  • Alle forretninger har en Facebook-side
  • Der er hver uge 800.000-1.000.000 besøg på home.dk
  • home har 3 Servicecentre, der klarer alt papirarbejdet efter salget

Overvejer du, om home er et sted for dig at arbejde?

Som ansat i home bliver du en del af et stærkt hold. Du kommer til at servicere og rådgive andre mennesker med at træffe en af livets allerstørste beslutninger, nemlig deres køb og salg af bolig.

Vi søger altid efter de bedste profiler, der kan fastholde vores høje kundetilfredshed. Det kræver kløgt, flid og viljestyrke, og vi er villige til at gå den ekstra mil for vores kunder og kollegaer for at nå i mål.

Du bliver kort sagt en del af et dynamisk team med travle, spændende og til tider meget hektiske dage.

Hvis du vil vide mere om en karriere i home – så kig ind og se de aktuelle ledige stillinger:

https://home.dk/om-home/job-hos-home/

Vil du være med i en succes?

home søger kompetente franchisetagere med værdierne på rette sted og fokus rettet direkte på kunderne. Har du ambitioner om at blive franchisetager, så har du nu muligheden for at blive en del af home-kædens succes.

Hvis du vil være med på holdet

Er der flere muligheder. Måske ser du muligheder i en by eller et område, hvor home ikke er repræsenteret i dag, så kontakt os – vi hjælper med lokale m.v. Eller hvis du har ambitioner i en by eller et område, hvor home er repræsenteret, så kan du komme på vores interesseliste.

Vi forventer

Du er ambitiøs, målrettet og resultatorienteret og så har du en udtalt forståelse for, hvor vigtigt det er at have fokus på mennesker.

I home får du

Et kædekontor med kompetente medspillere i ryggen, branchens stærkeste brand og ca. 900 holdkammerater i 183 forretninger, der samarbejder på tværs af landet. På den finansielle side får du også landets stærkeste opstilling i form af Danske Bank, Realkredit Danmark og Tryg forsikring.

Vil du vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte Markedschef Torben Scherff på mobil 22 73 66 29 Din henvendelse behandler vi naturligvis fortroligt.

Læs mere her: https://home.dk/om-home/job-hos-home/bliv-franchisetager/

Ønsker du mere information om home?

Hvis du ønsker mere information om home, er du velkommen til at kontakte home a/s på 86 15 43 00 eller skrive en mail til os på homeas@home.dk.