1 til 20 af 366 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |19|Næste »

Dine valg

 • Fjernvestsjaelland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

LukketOpslagsdato

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
ALDIFilialledere

ALDI

Ryk ind i toppen af ledelsen for et ALDI Marked. Du har ansvaret for den daglige drift. Du leder og motiverer dit team, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel som f.eks. HHX eller HTX og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Måske har du i et andet erhverv vist lederevner og organisationstalent, hvilket gør dig egnet til denne stilling. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart.


ALDI, 18. april
CoreCompetence ApS
General Manager

CoreCompetence ApS søger for Yamazaki Mazak Danmark A/S i Ringsted

Yamazaki Mazak producerer værktøjsmaskiner af højeste kvalitet og er internationalt veletableret, nu med mere end 7000 medarbejdere på verdensplan.

General Manageren refererer til den europæiske adm. direktør og er ansvarlig for alle forretningsaktiviteter, herunder forhandling af salgspriser, marginer, tekniske specifikationer og etablering og vedligeholdelse af potentielle kunder på højeste niveau. Som General Manager repræsenterer man Yamazaki Mazak i Danmark.

Den ideelle kandidat deltager i månedlige ledermøder i England og bidrager med planlægning af produktstrategi og firmapolitikker. Kandidaten forbereder salgsestimater og budgetopfølgning inden for rammerne af det årlige budget.

Kandidaten skal kunne demonstrere tidligere succes inden for industrielt produktsalg og marketing, samt erfaring i at organisere og afholde tekniske seminarer, præsentationer og udstillinger.


CoreCompetence ApS, 16. april
Novo Nordisk A/SInternship with focus on Quality improvement, Novo Nordisk

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

At Novo Nordisk, we share a passion for changing patients’ lives, and we are always looking for talented individuals who want to join us in this effort. Our internships provide exciting learning opportunities for students who bring new ways of thinking to our company.

You will be part of our quality organisation – a very important cross-functional group working together with a lot of colleagues throughout the organisation. You and the rest of the quality group are key persons to ensure that we pass important inspections from the authorities – hereby also ensure that new quality standards and requirements are implemented throughout the organisation.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 16. april
SAM Executive Search A/SQA Manager (31733)

SAM Executive Search A/S recruiting on behalf of Boehringer Ingelheim in Kalundborg

The position reports to the Global Head of the NCC Operation, and will be part of the NCC Management Team. The QA Manager has a team of one QA/QC assistant, plus an additional temporary QA assistant allocated to assist in a large transition SAP-ERP project.

Key accountability is the overall responsibility for all QA aspects including:

 • Ensure compliance with all Quality Management Systems (ISO 9001, GMP+, CAPA, HACCP)
 • Global release of NCC products

SAM Executive Search A/S is one of Denmark's and Scandinavia's largest headhunting companies. Through insight of our customers' strategies and challenges, we are preferred partner in the recruitment and competence optimization. We find Directors, Managers and Specialists in Denmark and abroad.


SAM Executive Search A/S, 16. april
ProfilpartnersSalgsback-up/Koordinator

Profilpartners søger for Renold

Med interesse og flair for teknik

Stillingen er meget alsidig, i det du både kommer til at arbejde tæt sammen med din svenske kollega, som du sidder sammen med i det daglige og salgskonsulenten, som har ansvaret for det danske og norske marked. Dit ansvarsområde bliver derfor også virksomheder beliggende i Danmark og Norge

Da salgskontoret er ved at blive startet op i Danmark, er stillingen nyoprettet. Du vil derfor have god mulighed for at præge din egen hverdag både med hensyn til egne arbejdsopgaver men også, når det drejer sig om arbejdsrutiner generelt.

Profilpartners

Profilpartners, 16. april
ProfilpartnersSalgs- og kundesupporter - svensktalende

Profilpartners søger for Renold

Som kommer til at sidde med ansvaret for det svenske marked

Virksomheden skal åbne nyt salgskontor i Danmark. Du vil derfor få god mulighed for at være med til at sætte dit præg på både stillingen og måden tingene gøres på helt fra start af.

Din primære opgave bliver, at yde et højt serviceniveau til både virksomhedens kunder og forhandlere på det svenske og finske marked. Ordremodtagelse, registrering og opfølgning udgør en central del af jobbet, men, du kommer også til at bruge meget af din tid på at rådgive og vejlede omkring produkterne og deres anvendelsesmuligheder. Stillingen fordrer derfor, at du får en del produkttræning ved ansættelsen, hvilket vil finde sted i Manchester.

Profilpartners

Profilpartners, 16. april
Lidl Danmark K/SSouschef

Lidl Danmark K/S, Ringsted

Som souschef hos os er du butikschefens højre hånd og stedfortræder. Du er den, der tager over, når butikschefen ikke er til stede, så du skal på én gang være både fleksibel, systematisk og have en god situationsfornemmelse. Du kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken og får også medansvar for butikkens drift og resultater.

Har du erfaring inden for detailhandel er det naturligvis en fordel. Vigtigst er dog, at du er en motiverende og handlekraftig leder, der både har sans for detaljen og er god til at bevare overblikket. Sammen med medarbejderne er det en af dine fornemste opgaver at sikre, at butikken altid fremstår præsentabel, så den og vores service altid lever op til kundernes forventninger.

Som person har du det bedst, når du kan tage initiativ og kan udvikle dig fagligt og personligt - måske har du endda ambitioner om selv at blive butikschef i fremtiden.


Jobindex, 15. april
Kalundborg Kommune
Byggesagsbehandler

Kalundborg Kommune

Byggesagsbehandler i Kalundborg kommune - en spændende mulighed for dig?

Kan du se dig selv som sparringspartner til borgere og erhvervsliv?

Er du serviceminded, faglig kompetent og har erfaring med byggesagsbehandling?

Har du lyst til at levere god kvalitet hurtigt og til tiden i et tæt samspil med såvel kollegaer som borgere og virksomheder?

Så er du måske vores nye kollega!


Jobindex, 15. april
Novo Nordisk A/SOperatør til Basisvareproduktion

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Tør du prøve kræfter med vores avancerede procesanlæg, som kræver, at du kan overskue stor kompleksitet? Vil du være med til at sikre, at vores produkter kommer godt fra start i en højkvalitet API produktion? Kan du holde overblikket og bevare roen i en hverdag, som er omskiftelig og foregår i et højt tempo?

Så er du måske den nye engagerede kollega, vi søger i Diabetes API, Insulin Manufacturing 1, Kalundborg. Vi er et team med 40 operatører, som varetager produktion af Insulin Aspart og kampagneproduktioner for CMC.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 15. april
Novo Nordisk A/SAkademiker til IM2 Fermentation Support, Kalundborg

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Brænder du for et job i et travlt produktionsmiljø? Kan du lide at lave grundig og systematisk problemløsning på baggrund af data, ved brug af LEAN-værktøjer, og trives du med at arbejde på tværs af faggrænser? Så er du måske den akademiker vi søger til vores gæringssupport team.

Vil du være med til at sikre kvaliteten af insulinprodukter på de allerførste trin i produktionsprocessen? Så er du måske vores nye kollega i afdelingen Fermentation, hvor vi har ansvaret for både gæringsproces, utilitysystemer og produktionsudstyr. Dit team består af supportere med både tekniks og akademisk baggrund, som konstant overvåger procesafvikling, gæringstanke og de fysiske anlæg i fabrikken – Insulin Manufacturing II (IM2) i Kalundborg.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 15. april
Novo Nordisk A/SKvalificerings og- valideringsekspert til strategisk vigtig satsning

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Vil du være en del af et innovativt produktionsmiljø, hvor vi pakker Novo Nordisks hæmofili-produkter og aldrig går på kompromis med kvalitet? Har du solid erfaring med kvalificering af udstyr og /eller validering af processer på brugersiden fra medicinalbranchen? Og er du klar til en ekspertrolle, hvor du sætter din GMP viden helt i front til gavn for kolleger og patienter over hele verden? Så kan du meget vel være vores nye Kvalificerings- og proces supporter.

Du vil fungere som afdelingens valideringsekspert ved inspektioner og audits. En del af dit arbejde vil også bestå i support til produktionen, udarbejdelse af afvigelser og frigivelse af vores produkter. Din arbejdsdag vil således blive afvekslende og til tider hektisk, da driften af vores fuldautomatiserede pakkelinje er essentiel for gennemførelse af produktionen.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 15. april
Softub Spa I/S4-5 FRITIDSSÆLGERE

Softub Spa I/S

Har du lysten, energien og motivationen til et spændende fritidsjob med gode indtjeningsmuligheder, er dette måske noget for dig.

Til opstart af et spændende koncept søges de rette 4-5 personer til at dække Danmark geografisk.

VI TILBYDER:

 • Et gennemtestet livsstilsprodukt i topklasse der har eksisteret siden 1981
 • Fuld support og træning i produktet
 • Løbende salgstræning
 • Gode indtjeningsmuligheder

Jobindex, 15. april
JYSK A/SButikschef i JYSK til Slagelse, Korsør, Ringsted, Hasle området

JYSK A/S

Hvorfor arbejde i JYSK?
Fordi du som Butikschef kan yde dit bedste og udvikle dig hver dag. I JYSK tror vi på, at et godt salg og god service bygger på stærke personlige værdier. Derfor stræber vores butikschefer altid efter at være gode købmænd og gode kollegaer. Via dit team, søger du altid efter nye måder hvorpå du kan forbedre omsætningen i butikken, den daglige drift, personalets præstationer og udvikling.

Hvad kan du forvente at lave til daglig?

 • Med det fulde ansvar for din butik, vil du maksimere salg og service
 • Du går forrest og får det bedste ud af dit team og vil dermed lære mere om ledelse, detail og dig selv
 • Du vil beskæftige dig med driftmæssige opgaver som planlægning, prioritering og opfølgning på de ansattes præstationer

JYSK A/S, 14. april
Novo Nordisk A/SKemiker

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Kan du hjælpe os med at etablere og drive en moderne og professionel fyldefabrik? Så kan du blive en del af Novo Nordisk’s største investering i Danmark i mange år. Vi ser frem til at invitere dig ind i en projektorganisation, der består af fagligt dygtige, ambitiøse og målrettede medarbejdere.

I jobbet som fyldekemiker vil du komme til at samarbejde tæt med operatører, supportere og QA. Hovedvægten i projektfasen vil være at deltage i kvalificeringen af udstyret og processen, samt at sikre en glidende overgang fra projekt til produktion. Når der opstår udfordringer i vores projekt/produktion, er det dig, der sikrer overblikket, så problemerne kan løses hurtigt og effektivt. Deltagelse i større og mindre optimerings- og standardiseringsprojekter bliver også en del af din nye hverdag, samt deltagelse ved myndighedsinspektioner.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 14. april
name itButikselev, Slagelse

name it

Vi søger en engageret detailelev, som ønsker en attraktiv elevuddannelse.

Detailelevuddannelsen hos name it er en del af BESTSELLERs egen to-årige elevuddannelse, som blandt andet indeholder otte ugers skoleophold sammen med BESTSELLERs øvrige detailelever. Her skal du dygtiggøre dig inden for områder som kommunikation og samarbejde, salg, produktkendskab, drift og regnskab.

Elevuddannelsen bygger på ”learning by doing”, så du får rig mulighed for at bruge teorien fra skoleopholdene i butikken. Derfor er det også vigtigt, at du er parat til at tage ansvar, og at du motiveres af at blive udfordret.


name it, 14. april
LeanVent ApSSalgsingeniør/Tekniker

LeanVent ApS, Sorø

Leanvent har travlt og søger derfor en dygtig sælger

Som Salgsingeniør bliver du ansvarlig for salg til udvalgte kunder i Danmark. Du deltager i udarbejdelse af salgsstrategier og udarbejder egne salgsmål og budgetter og gennem prioriterede salgsindsatser, driver du salgsprocessen fra indledende kontakt til salg.

Du identificerer og kvalificerer egne emner, booker og gennemfører salgsmøder. Gennem analyse af kundens behov bliver du i stand til at præsentere mulige og relevante løsninger. Du bliver ligeledes ansvarlig for udarbejdelse af tilbud og kontraktindgåelse og har løbende mulighed for involvering af og sparring med dygtige kolleger.

Leanvent er i gang med et EUDP projekt i samarbejde med DTU og Teknologisk Institut hvor du også vil få muligheder for at bidrage med ideer til nye energioptimerede løsninger.


Jobindex, 14. april
Aluline A/SLogistik assistent

Aluline A/S, Tølløse

Aluline A/S udvikler og fremstiller kundetilpassede totalløsninger og komponenter i aluminium med stor kompleksitet og høj kvalitet. Selskabet har målrettet sig som videnbaseret strategisk partner.

Til vores kombinerede logistik/planlægning/indkøbsfunktion søges ny logistik assistent.

Med reference til fabrikschefen vil dine primære opgaver være:

 • Indkøb og disponering af råvarer, emballager m.v.
 • Løbende kontakt og opfølgning på leverandører.
 • Tæt dialog og koordinering med internt salg, produktion og lager. Herunder udarbejdelse af daglige plukkelister.
 • Udarbejdelse og klargøring af forsendelsesdokumentation.

Jobindex, 14. april
AudioNova HørecenterUdadvendt kommercielt indstillet assistent søges - barselsvikariat

AudioNova Hørecenter, Kalundborg

Vi er en privat høreklinik i rivende udvikling. Vi søger en frisk, sød og præsentabel kollega til at bestride stillingen som vikar for vores Front Office/kommercielle assistent på fuld tid til vores klinik i Kalundborg. Du bliver en meget vigtig person i vores team i en meget travl og til tider hektisk hverdag, hvor du er klinikkens praktiske og kommercielle samlingspunkt. Ansættelsen er et barselsvikariat på ca. 1 år.

Vi tillægger dine faglige og menneskelige kvalifikationer stor værdi, og vi lægger vægt på at du:

 • Er salgs- og serviceorienteret med et stort personligt drive.
 • Kan lide at arbejde med mennesker og er klar til at møde vore klienter med en glad telefonstemme og et venligt smil.
 • Giver en imødekommende og professionel modtagelse af alle vore klienter i klinikken såvel som i telefonen.

Jobindex, 14. april
Novo Nordisk A/SInternship with focus on LEAN improvement

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

At Novo Nordisk, we share a passion for changing patients’ lives, and we are always looking for talented individuals who want to join us in this effort. Our internships provide exciting learning opportunities for students who bring new ways of thinking to our company.

You will join our new Multiline Purification Department. We are part of Insulin Manufacturing 1 with a total of 390 people in Kalundborg. You will also be part of our very strong LEAN team where cooperation and unity are key words. Novo Nordisk in Kalundborg is a city within the city.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 14. april
Frode Laursen A/SFERIEAFLØSERE

Frode Laursen A/S

Ferien står for døren, derfor søger vi en række ferieafløsere, med mulighed for senere fastansættelse, til distributionskørsel med trækker/trailer eller forvogn/kærre både dag, aften og nat. Udkørsel fra Vitten, Vejle, Odense, Hørning og Tølløse. Desuden søger vi en række ferieafløsere, igen med mulighed for senere fastansættelse, til krankørsel, med udkørsel fra Doense, Hedehusene, Vamdrup, Aalborg og Randers.

VI TILBYDER

 • Nyt materiel
 • En varierende arbejdsdag
 • Overenskomstmæssig løn til tiden
 • Gode kolleger og personalegoder

Frode Laursen A/S, 14. april

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 366 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |19|Næste »

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.