1 til 20 af 370 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |19|Næste »

Dine valg

 • Fjernvestsjaelland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
emendo a/sTo Junior Konsulenter

emendo a/s, København og Kalundborg

Vil du være med til at skabe den gode historie, vil vi meget gerne høre fra dig, da vi lige nu mangler to skarpe Junior Konsulenter.

Du vil arbejde sammen med en eller flere af vores projektledere/senior konsulenter i et professionelt miljø med en uformel atmosfære. Opgaverne vil variere fra support på projekter til selvstændige projekter. Du vil få erfaring med projektledelse og procesoptimering inden for pharmaindustrien.

Dit ansvarsområde vil vokse i takt med, at du opbygger erfaring. I forbindelse med de forskellige opgaver vil du blive tilknyttet en erfaren kollega, der gennem løbende samtaler vil fungere som din mentor og sørge for, at du trives i de projekter, du arbejder med.


Jobindex, 29. januar
Sanistål A/S
Saniståls håndværkerbutik i Slagelse søger butikssælger

Sanistål A/S

Du skal arbejde med salg og vejledning til professionelle kunder, og sammen med dine kolleger sørge for, at butikken er salgsklar i forhold til Saniståls koncept og aktuelle kampagner.

Du kommer primært til at arbejde med diskbetjening og skal tage del i lagerstyring, vareopfyldning og planlægning af det daglige arbejde i butikken, der er beliggende på Mariendals Allé 29, i Slagelse.

Opgaver som indkøb og tilbudsgivning indgår også som en del af jobbet.

Vi forventer, at du er struktureret og formår at lytte til og forstå kundernes behov. Du kommer til at arbejde i en veletableret butik, der har fokus på høj service over for kunderne.

Sanistål A/S

Sanistål A/S, 29. januar
Sorø Kommune
Sagsbehandler

Sorø Kommune

Kan du navigere kompetent i en foranderlig og travl hverdag? Og har du sagsbehandlerkompetencer indenfor Integrationsområdet? Så er det måske dig, vi ser som vores nye kollega!

Social Service, Integrationsenheden i Sorø Kommune, har en nynormeret sagsbehandlerstilling på 37 t/uge til besættelse snarest muligt. Vi arbejder med alle målgrupper inden for den 3-årige integrationsperiode. I integrationsenheden lægger vi stor vægt på den helhedsorienterede indsats omkring den enkelte flygtning eller familiesammenførte.

Integrationsenheden er bestående af 4 medarbejdere henholdsvis fra Jobcenteret og Social Service og er fysisk placeret på Sorø Rådhus. Vores opgaver er primært at modtage og boligplacere, at arbejde med integrationskontrakter - igangsætte danskundervisning og praktikker samt samarbejde med mentorer.


Sorø Kommune, 29. januar
Region SjællandSygeplejerske eller social- og sundhedsassistent i vikariat til Afdeling for Retspsykiatri, Sikringsafdelingen, P3, Nykøbing Sj. - quicknr. 16523

Region Sjælland

Retspsykiatrien Region Sjælland består af Sikringsafdelingen med tre afsnit á 10 pladser, åbent afsnit P5 med 14 pladser, et lukket afsnit P4 med 10 pladser og samt Retspsykiatrisk Kompetencecenter i Slagelse.

Vi ser frem mod færdiggørelsen af vores nye topmoderne sygehus, der skal ligge i Slagelse. Vi forventer, at det står færdigt pr. 1. september 2015.

Vi søger derfor en barselsvikar med en sundhedsfaglig uddannelse, der i vikariatet har lyst til at være med til at skrive et nyt kapitel i retspsykiatriens historie.

Vi er p.t. beliggende i Nykøbing Sj., men forberedelserne til det nye sygehus er i gang.

Region Sjælland

Region Sjælland, 29. januar
Region SjællandIt-projektleder til Universitetssygehus Køge, Koncern IT - quicknr. 16519

Region Sjælland, Sorø

Som It-projektleder i Region Sjælland bliver du omdrejningspunktet for digitale udviklingsprojekter, der gør en forskel.

I Projektledelsesfunktionen bidrager vi til de største it-udviklingsindsatser med projektledelse og andre projektkompetencer. Du vil indgå i en projektafdeling med 24 fagligt stærke og engagerede projektledere og bliver en del af en socialt velfungerende gruppe.

I Projektledelsesfunktionen har vi konstant fokus på udvikling af Region Sjællands projektkultur, videreudvikling af vores projektmodel og de værktøjer, der understøtter projektlederne i deres arbejde. Samtidig har vi stor fokus på din videreudvikling, så du hele tiden er klædt på til at mestre din rolle.

Region Sjælland

Region Sjælland, 29. januar
Region SjællandFysioterapeut til Afdeling for Retspsykiatri, P5, Nykøbing Sjælland - quicknr. 16522

Region Sjælland

Vi vil gerne i fremtiden udvide vores faglige palet og vil i den forbindelse ansætte en fysioterapeut i retspsykiatrien i Region Sjælland. Vi har på nuværende tidspunkt ingen fysioterapeuter ansat og du vil derfor være first mover på det retspsykiatriske felt i regionen.

Vi søger en fysioterapeut, der har erfaring og mod på at arbejde selvstændigt. Vores fysioterapeut vil være tilknyttet sengeafsnit P5 og under dennes ledelse, men vil også skulle varetage fysioterapeutopgaver på vore fire andre sengeafsnit.

Da det som nævnt er en ny funktion i vores regi, søger vi én, der brænder for sit fag, og som vil kunne se sig selv i arbejdet med retspsykiatriske patienter, og udviklingen af en fysioterapeutisk funktion.

Region Sjælland

Region Sjælland, 29. januar
Region SjællandLedende lægesekretær til Arbejdsmedicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus - quicknr. 16520

Region Sjælland

På Arbejdsmedicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus søger vi en ledende lægesekretær snarest muligt.

Afdelingen står over for en spændende udfordring i form af flytning fra Køge Sygehus til Holbæk Sygehus d. 01.04.2015 samt organisatorisk sammenlægning af de 3 arbejdsmedicinske afdelinger i Region Sjælland på hhv. Holbæk Sygehus, Slagelse Sygehus og Nykøbing Falster Sygehus samt en rivende udvikling af afdelingens socialmedicinske ambulatorium.

Dine opgaver vil bl.a. være

 • Overordnet lederansvar for den samlede lægesekretærgruppe samt deltage i uddannelse af lægesekretærelever
 • Ansvar for personaleudvikling i lægesekretærgruppen
 • Personaleadministration for lægesekretærsekretærgruppen (MUS, kompetenceudvikling, ansættelser, personalesamtaler , ferieplanlægning og – fordeling
Region Sjælland

Region Sjælland, 29. januar
Sparekassen SjællandFinanselev

Sparekassen Sjælland

Vil du være med til at gøre Sjælland til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed? Så tag et fælles ansvar sammen med hele Sjællands sparekasse, som i øjeblikket er inde i en rivende positiv udvikling.

Vi søger tre nye finanselever til vores voksende filialnet, der dækker hele Sjælland og hovedstadsområdet.

Dine kvalifikationer:

 • Lyst til at lære nyt
 • Mod på udfordringer hver dag
 • Evnen til at tale med alle mennesker

Sparekassen Sjælland, 29. januar
Danske Færger A/SDriftsleder Catering søges til SamsøFærgen (Ballen – Kalundborg)

Danske Færger A/S

Danske Færger A/S (Færgen) søger en kollega til et spændende job, hvor der er store muligheder for selv at præge sin egen hverdag.

Arbejdspladsen er kendetegnet ved et travlt, kreativt og engageret arbejdsmiljø i en dynamisk organisation, hvor vi har en professionel og uformel omgangstone.

Ansvarsområder og opgaver:

 • Ansvarlig for cateringaktiviteterne ombord på M/F KANHAVE
 • Produktudvikling af såvel kolde som varme retter
 • Udvikling af kundeservice ombord
 • Medarbejderudvikling, herunder at skabe et engageret og motiveret team
 • Implementering af nye tiltag

Jobindex, 29. januar
REMA 1000Souschef

REMA 1000, Ringsted

Vi søger en dygtig og engageret souschef til vores butik på Kaserne Allé i Ringsted.

Som souschef bliver du købmandens højre hånd og stedfortræder. Dine arbejdsopgaver bliver disponering, eksponering, ledelse og motivering af vores dygtige medarbejdere samt kundebetjening.

Du skal medvirke til, at REMA 1000 bliver lokalområdets foretrukne dagligvarebutik. Det gør du ved at sørge for, at vores kunder føler sig velkomne i REMA 1000, hver gang de besøger os.


REMA 1000, 29. januar
Novo Nordisk A/SEngageret QA'er med stort overblik til verdens største insulinfabrik

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Vil du have et job med spændende udfordringer, hvor du har ansvaret for at sikre og opretholde et højt compliance- og kvalitetsniveau i supportfunktion til insulinproduktionen hos Novo Nordisk? Dette er din mulighed for at arbejde i et topengageret miljø sammen med meget kompetente og erfarne kolleger.

Som QA medarbejder er du med til at sætte retning for kvalitet og compliance ud fra de myndighedskrav, vi efterlever. Det bliver din opgave at sikre, at produktionen lever op til kvalitets- og myndighedskrav, herunder GMP, som er en forudsætning for vores produktion.

I jobbet som QA kemiker får du en stor kontaktflade til produktionens afdelinger, og det er derfor væsentligt, at dine kommunikative evner er stærke, og at du kan samarbejde på tværs i organisationen.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 29. januar
Novo Nordisk A/SResultatorienteret QA kemiker med QA- eller produktionserfaring

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Vil du have et job med spændende udfordringer, hvor du har ansvaret for at sikre og opretholde et højt compliance- og kvalitetsniveau i supportfunktion til insulinproduktionen hos Novo Nordisk? Dette er din mulighed for at arbejde i et topengageret miljø sammen med meget kompetente og erfarne kolleger.

Som QA medarbejder er du med til at sætte retning for kvalitet og compliance ud fra de myndighedskrav, vi efterlever. Det bliver din opgave at sikre, at produktionen lever op til kvalitets- og myndighedskrav herunder GMP, som er en forudsætning for vores produktion.

I jobbet som QA kemiker får du en stor kontaktflade til produktionens afdelinger, og det er derfor væsentligt, at dine kommunikative evner er stærke, og at du kan samarbejde på tværs i organisationen.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 29. januar
Novo Nordisk A/SSenior QA med erfaring indenfor vaskevalidering

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Vil du have et job med spændende udfordringer, hvor du har ansvaret for at sikre og opretholde et højt compliance- og kvalitetsniveau i supportfunktion til insulinproduktionen hos Novo Nordisk? Dette er din mulighed for at arbejde i et topengageret miljø sammen med meget kompetente og erfarne kolleger.

Som QA cleaning medarbejder er du med til at sætte retning for kvalitet og compliance ud fra de myndighedskrav, vi efterlever. Det bliver din primære opgave at sikre, at produktionen lever op til kvalitets- og myndighedskrav herunder GMP inden for cleaning, som er en forudsætning for vores produktion.

I jobbet som QA kemiker får du en stor kontaktflade til produktionens afdelinger, og det er derfor væsentligt, at dine kommunikative evner er stærke, og at du kan samarbejde på tværs i organisationen.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 29. januar
Sanistål A/S
Sanistål i Holbæk søger butikssælger

Sanistål A/S

Du skal arbejde med salg og vejledning til professionelle kunder, og sammen med dine kolleger sørge for, at butikken er salgsklar i forhold til Saniståls koncept og aktuelle kampagner.

Du kommer primært til at arbejde med diskbetjening og skal tage del i lagerstyring, vareopfyldning og planlægning af det daglige arbejde i butikken, der er beliggende på L.C. Worsøesvej 2 i Holbæk.

Opgaver som indkøb og tilbudsgivning indgår også som en del af jobbet, og vi forventer, at du er struktureret og formår at lytte til og forstå kundernes behov. Du kommer til at arbejde i en veletableret butik, der har fokus på et højt serviceniveau.

Sanistål A/S

Sanistål A/S, 29. januar
SuperBrugsenSlagter-/delikatesseelev, SuperBrugsen Vig

SuperBrugsen

At være slagter/delikatesse-elev i Coop...

Det er meget mere end at lægge varer i disken. Du lærer alt om, hvordan en afdeling skal drives, så du kan blive en dygtig medarbejder. Når du er udlært, kan du arbejde i en af vores butikker og videreuddanne dig.

Uddannelsen varer 3½ år og du får rig lejlighed til at afprøve egne ideer. Uddannelsen er en blanding af skole og praktik med løn under hele forløbet.

Som elev hos os får du din egen uddannelsesplan, så du hele tiden har overblik over det forløb, du skal igennem. Det er et krævende, men også meget spændende forløb med mange udfordringer undervejs. Vi tager vores ansvar for din uddannelse alvorligt, og vi tør godt garantere, at den bliver en fantastisk start på din karriere.


SuperBrugsen, 29. januar
Sorø Kommune
SSA til ældreplejen

Sorø Kommune

Lynge Plejeboliger søger:

Nattevagt

 • 1 social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper 28 t/ugentlig i vikariat i perioden 1. marts 2015 - 31. december 2015.
 • 1 social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper 28 t/ugentlig i fast stilling pr. 1. marts 2015 eller snarest derefter.

Blandede vagter

 • 1 social- og sundhedsassistent 32 t/ugentlig i fast stilling pr. 1. marts 2015 eller snarest derefter. Stillingen er med fortrinsvis aftenvagt og 4 dagvagter på en 6 ugers plan.

Sorø Kommune, 28. januar
VERO MODA
Salgsassistent - VERO MODA, Holbæk

VERO MODA

Til vores VERO MODA butik i Holbæk søger vi udadvendt og service minded salgsassistent. Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for at butikken er præsentabel.

ARBEJDSOMRÅDER

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen

VERO MODA, 28. januar
SEAS-NVE
Kontorelev til Svinninge

SEAS-NVE

Til vores hovedkontor i Svinninge søger vi en energifyldt elev til den 2-årige kontoruddannelse med speciale i administration.

Hos os får du en alsidig uddannelse, hvor du kan udfolde dig både personligt og fagligt, og du får mulighed for selv at være med til at præge dit uddannelsesforløb. Uddannelsen vil foregå i Svinninge, hvor du vil indgå i en turnusordning mellem vores kundecenter, økonomi-, kommunikation- og en af vores salgsafdelinger.

SEAS-NVE

SEAS-NVE, 28. januar
EUC NordvestsjællandVil du uddanne fremtidens dygtigste elektrikere?

EUC Nordvestsjælland

Kunne du tænke dig et meningsfyldt job, hvor du får brug for et bredt branchekendskab og mulighed for at give din faglige stolthed videre? Så er det dig, vi søger!

Du skal undervise med et stort engagement på vores erhvervsuddannelser i Holbæk.

Det bliver din opgave at strukturere undervisningen med interesse for samfundsudvikling og arbejdsmarkedsforhold. Du skal løse undervisnings- og udviklingsopgaver af faglig og pædagogisk karakter i samarbejde med dine kolleger. Du skal skabe gode kontakter til branchen.


EUC Nordvestsjælland, 28. januar
SEAS-NVE
Kontorelev til Haslev

SEAS-NVE

Til vores tekniske center i Haslev søger vi en energifyldt elev til den 2-årige kontoruddannelse med speciale i administration.

Hos os får du en alsidig uddannelse, hvor du kan udfolde dig både personligt og fagligt. Du får mulighed for selv at være med til at præge dit uddannelsesforløb. Hovedparten af dit uddannelsesforløb vil foregå inden for administrationen i vores tekniske center i Haslev.

Du vil indgå i en turnusordning mellem forskellige tekniske afdelinger samt vores IT- og indkøbsafdeling. I en kortere periode vil du blive tilknyttet vores økonomiafdeling på hovedkontoret i Svinninge.

SEAS-NVE

SEAS-NVE, 28. januar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
SAM Executive Search A/S
1 til 20 af 370 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |19|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.