1 til 20 af 352 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |18|Næste »
Personale-match apsErfaren CNC-medarbejder (plastproduktion)

Personale-match aps søger for C.R Steglich & co. A/S

Personale-match søger på vegne af vores kunde C.R Steglich & co. A/S, en dygtig og rutineret CNC medarbejder til en spændende stilling i virksomhedens produktion. Virksomheden thermoformer plast, med speciale i vacum formning og CNC - plastbearbejdning.

Dine daglige opgaver består typisk af opstilling og pasning af hel - og halvautomatiske CNC og vacummaskiner. Der vil naturligvis foregå indledende oplæring, men det forventes at du har forudsætninger for at lære CNC - programmering og mere avanceret opstilling på bearbejdningscenter, samt konstruktion af hjælpeværktøjer.

I produktionsafdelingen arbejdes der fuldtid. Forskudt arbejdstid vil kunne forekomme i kortere perioder og fleksibilitet og engagement er en selvfølge i afdelingen – også hos dig.

Personale-match aps

Jobindex, 27. april
SydbankPrivatrådgiver til Sydbank i Korsør

Sydbank

Har du lyst til at arbejde med bolig-, pensions- og investeringsrådgivning? Og kan du dække dine kunders behov for finansielle produkter? Til Sydbanks filial i Korsør søger vi en dygtig og engageret privatrådgiver, som har lyst til at være med til at udvikle og udbygge Sydbanks position på Sjælland.

Som privatrådgiver skal du

 • yde en engageret og kompetent rådgivning overfor egen kundeportefølje
 • etablere og udbygge kunderelationer gennem personlig kontakt og rådgivning
 • dække dine kunders behov for finansielle produkter
 • deltage aktivt i opsøgende og profilerende aktiviteter.

Sydbank, 27. april
Ringsted KommuneRingsted Kommune søger landzonemedarbejder pr. 1. august

Ringsted Kommune

Ringsted Kommune søger en engageret landzonemedarbejder med kendskab til planloven, naturbeskyttelsesloven samt evt. campingreglementet. Du skal som landzonemedarbejder være med til at sikre, at udviklingen i landzonen er i overensstemmelse med planlovens bestemmelser, samtidig med at grundlaget for kommunen som en attraktiv bosætnings- og erhvervskommune til stadighed er i fokus.

Dine opgaver vil i starten være med fokus på sagsbehandling efter planlovens landzonebestemmelser, naturbeskyttelseslovens bygge- og beskyttelseslinjer, samt eventuelt campingreglementet. Senere vil der være mulighed for, at du kan udvide dine kompetencer og ansvarsområder indenfor teamets opgaveportefølje.


Ringsted Kommune, 27. april
Novo Nordisk A/S
Automatiktekniker

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Novo Nordisk A/S

I Biopharm lægger vi vægt på, at alle tager et personligt ansvar for kvalitet, deres opgaver og hinanden. Vi sætter ambitiøse mål, samtidig med at vi fokuserer på stabil leverance til vores kunder.

Dine arbejdsopgaver har omdrejningspunkt om vores fuldautomatiserede pakkelinjer, herunder daglig support og problemløsning samt optimeringsprojekter af varierende længde og kompleksitet. Din arbejdsdag vil være afvekslende og til tider hektisk, da driften er essentiel for gennemførelse af produktionen og leveranceingen af produkter til vores kunder.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 27. april
Egons Turist & Minibusser A/S
Afdelingsleder, Rutebusser, med vilje til og mod på noget ekstra

Egons Turist & Minibusser A/S, Slagelse

Du bliver en del af et ledelsesteam på otte personer, der fra hovedkontoret i Slagelse varetager den samlede ledelse og styring af vores fire forretningsområder Turistbusser, Minibusser, Rutebusser og Rejsebureau. Målet for driftsafdelingen for Rutebusser er at fungere effektivt således, at Egon’s holder, hvad vi lover med hensyn til pris, sikkerhed, kvalitet og service i forhold til kunderne og samtidig sikrer en fornuftig indtjening til Egon’s - herved skabes rammerne for den videre vækst i Egon’s.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Fastholde og udvikle eksisterende medarbejdere samt rekruttere nye medarbejdere efter behov
 • Disponere og vedligeholde køreplaner for busser
 • Disponere og vedligeholde vagtplaner for chauffører

Jobindex, 27. april
Egons Turist & Minibusser A/S
Kørselsleder, Turistbusser, med vilje til og mod på noget ekstra

Egons Turist & Minibusser A/S, Slagelse og København

Du bliver en del af et team på fire personer, der fra vores driftsafdelinger i hhv. Slagelse og København varetager den samlede drift af vores Turistbusser. Målet for driftsafdelingerne for Turistbusser er at fungere effektivt således, at Egon's holder, hvad vi lover med hensyn til pris, sikkerhed, kvalitet og service i forhold til kunderne og samtidig sikrer en fornuftig indtjening til Egon's - herved skabes rammerne for den videre vækst i Egon's.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Ved kundeforespørgsler afgive tilbud og følge op på tilbud
 • Ved ordremodtagelse oprette ordre og fremsende ordrebekræftelse
 • Disponere og vedligeholde køreplaner for busser
 • Disponere og vedligeholde vagtplaner for chauffører

Jobindex, 27. april
LejerboLokalinspektør til Holbæk

Lejerbo

Lejerbo i Holbæk søger en professionel og engageret lokalinspektør

Som lokalinspektør har du - i samarbejde med den anden lokalinspektør - ansvaret for den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingernes bygninger og anlæg. Lokalinspektørerne indgår i tæt samarbejde med driftschefen for Lejerbo Holbæk.

I stillingen får man det daglige ledelsesansvar for 2 varmemestre og 2 kontorfunktionærer, samt indirekte ansvar for 4 ejendomsfunktionærer, som refererer til varmemestrene i hverdagen. Den daglige ledelse består i at føre tilsyn med medarbejderne, sørge for afløsning ved ferie og sygdom og sammen med varmemestrene prioritere de daglige opgaver.


Lejerbo, 24. april
IDEmøblerIDEmøbler i Holbæk er på udkig efter en erfaren supersælger ca. 20 timer i ugen

IDEmøbler

Som deltidssælger i IDEmøbler får du en travl og udfordrende hverdag, hvor dagene sjældent er ens. Din vigtigste opgave er salg og vejledning. Derudover er du med til at sikre, at bolighuset altid fremstår salgsklart samt betjene kunder ved kassen.

Vi lægger stor vægt på at give kunderne en god service, når de besøger vores butik, og at de altid oplever, at de kan få den hjælp og vejledning, de har brug for. Du vil indgå i et stærkt team af gode sælgere, der brænder for deres job, og hvor vi arbejder sammen som et hold.


IDEmøbler, 24. april
ASA-LIFT A/SDygtig og erfaren medarbejder med indsigt i automatik

ASA-LIFT A/S, Sorø

Jobbet

 • Du kommer til selvstændigt at lave diagrammer, og deltage aktivt i både tavle-montage og montage på maskinerne. 
 • Du skal være forberedt på at både indenlandske og udenlandske kunder kan have brug for at få din service, både telefonisk og ved fremmøde. Derfor er der en hvis rejseaktivitet forbundet med jobbet ca.20 dage/år.

Kvalifikationer:

 • Du skal have en elektrisk faguddannelse f.eks. Automatiker eller Industri-elektriker, Elektromekaniker eller anden tilsvarende baggrund.
 • Kendskab til PC-SCHEMATIC, eller tilsvarende diagram-software.

Jobindex, 24. april
Selandia Center for Erhvervsrettet Uddannelse...MED KOST OG SPAND

Selandia Center for Erhvervsrettet Uddannelse, Slagelse

Selandia er en stor uddannelsesinstitution med mange kvadratmeter, der skal gøres rent for at bevare et godt studiemiljø. Vi har derfor hårdt brug for knofedt. Lige nu søger vi en rengøringsassistent, som kan tage fat 27 timer om ugen, når det gælder nullermænd og beskidte kummer.

Et godt lærings- og studiemiljø er afgørende for en god uddannelse. Derfor stiller vi høje krav til vores tekniske personale og vore håndværkere. De krav honorerer vi gennem et godt, positivt arbejdsmiljø og klima samt en målrettet indsats for efter- og videreuddannelse.

Du må gerne have erfaring fra et tidligere rengøringsarbejde. Men det vigtigste er, at du er serviceorienteret, pålidelig og med godt helbred, da det kan være hårdt at gøre rent. Samtidig skal du være god til at samarbejde.


Selandia Center for Erhvervsrettet Uddannelse, 24. april
Klb. Cleaning StationPålidelig og flittig arbejdsmand 37 timer om ugen

Klb. Cleaning Station, Kalundborg

Er du vores nye medarbejder hos Klb. Cleaning Station?

Grundet travlhed søger vi en pålidelig og flittig arbejdsmand 37 timer om ugen.

Vi beskæftiger os bl.a. med flg.:
Reparation og test af tankcontainers og road tanke samt kørsel af tomme tanke.

Vi tilbyder:

 • et udfordrende og afvekslende job
 • et åbent og uformelt miljø med gode kollegaer
 • Ansættelse under ordnede forhold

Jobindex, 24. april
Novo Nordisk A/S
Production Planner

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Novo Nordisk A/S

Har du struktur i blodet og dygtig til at planlægge i det daglige? Er du den fødte koordinator, hvor opgaverne er mange og ambitionerne høje? Tør du stå på mål for et godt samspil mellem mange interessenter som spænder vidt fra både operatør, akademiker og ledere?

Du kommer til indgå i en gruppe, som står for daglige og ugentlige produktionsplaner og skal være med til at koordinere og supportere den daglige produktion, samt have daglig dialog med vores salgsselskaber i hele verden. Du vil derudover i det daglige arbejde få en bred kontaktflade med kolleger fra andre produktionsområder, samt supportområder.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 24. april
Dagli'BrugsenSouschef, Dagli'Brugsen Mørkøv

Dagli'Brugsen

Som souschef i Dagli’Brugsen er du uddelerens sparingspartner og du er med i alle de driftsmæssige beslutninger i butikken. Du får dermed erfaring med alle ledelsesmæssige opgaver, hvilket betyder at du:

 • har medansvar for den praktiske ledelse i butikken
 • tager medejerskab og forpligter dig loyalt og engageret i forhold til at nå de givne budget- og omsætningsmål
 • udvikler butikken og præger sortimentet

Størstedelen af din tid bruger du blandt medarbejdere og kunder i butikken. Det er vigtigt, at du lærer vores kunder at kende, så vi kan tilbyde et sortiment, der imødekommer deres behov. Her er der i vid udstrækning frie rammer til at udøve ægte købmandsskab og være med til at præge sortimentet samt bringe lokale varer ind.


Dagli'Brugsen, 24. april
Dagli'BrugsenSouschef, Dagli'Brugsen i Terslev

Dagli'Brugsen

Som Souschef i Dagli’Brugsen er du uddelerens sparingspartner og du er med i alle de driftsmæssige beslutninger i butikken. Du får dermed erfaring med alle ledelsesmæssige opgaver, hvilket betyder at du:

 • har medansvar for driften i butikken og sætter personligt præg på at udvikle butikken i positiv retning
 • tager ejerskab og forpligter dig loyalt og engageret i forhold til at nå de givne budget- og omsætningsmål
 • lærer at mestre "viljen til at ville" det lokale, og gennemføre arrangementer mm.

Størstedelen af din tid bruger du blandt kunderne i butikken og du vil fungere som kontaktflade på rigtig mange områder. Vi kender vores kunder, og det er vigtigt, at du lærer vores kunder at kende og lytter til dem, så vi kan tilbyde et sortiment, der imødekommer deres behov og ønsker.


Dagli'Brugsen, 24. april
DeloitteStudentermedhjælper til Deloitte Slagelse

Deloitte

Går du som studerende med en konsulent eller muligvis revisor gemt i maven? Er du ambitiøs? Har du lyst til at arbejde i Danmarks og verdens største revisions- og rådgivningsfirma? Så er jobbet som studentermedhjælper på vores kontor i Slagelse et fremragende sted at starte din færd mod stjernerne.

Du vil blive en del af vores hus. Du vil komme til at skulle assistere dine kolleger i afdelingen med opgaver af varierende art – du vil med andre ord ikke komme til at have to dage der ligner hinanden. Dine opgaver vil blandt andet inkludere:

 • Hjælp til det administrative ved koordinering af seminarer
 • Hjælp til Salgssupport
 • Tastearbejde

Deloitte, 24. april
PRENT DenmarkMaskinoperatør/Plastmager

PRENT Denmark, Holbæk

Vil du være en del af en global koncern, der i USA er markedsledende inden for emballageløsninger til medicoindustrien – og som har ambitiøse vækstmål i Europa?

Som maskinoperatør/plastmager skal du kunne håndtere mange selvstændige opgaver i produktionen. Din primære opgave bliver at sikre, at produktionen kører optimalt. Dit daglige arbejde vil blandt andet indeholde: opstilling og indkøring af værktøjer samt kvalitetssikring af de færdige produkter.

Disse opgaver vil du varetage i tæt samarbejde med produktionschefen, som også vil være din daglige sparringspartner.


Jobindex, 24. april
SB Entreprise A/SAnlægsgartnermester søges

SB Entreprise A/S, Ringsted

Til en nyoprettet stilling søger vi en anlægsgartnermester, som i samarbejde med vores kloakmester og betonmester kan udføre fælles opgaver inden for disse fagområder.

Du må gerne være eller have været selvstændig anlægsgartner, og som har et ønske om at udføre større anlægssager fremadrettet i et team.

Vi kan tilbyde et alsidigt job i et entreprenørfirma med gode kollegaer i en afslappet flad linjeorganisation.


Jobindex, 24. april
University College SjællandKontorelever

University College Sjælland, Sorø

Nu har du mulighed for at blive kontorelev i en af Region Sjællands største uddannelsesinstitutioner!

University College Sjælland er i fortsat rivende udvikling. Derfor har vi i år mulighed for at tilbyde 2 spændende elevuddannelsesstillinger inden for økonomi og offentlig administration.

Uddannelsesforløbene er bygget op om 2 forskellige, men hver især meget spændende temaer. En kontorelevuddannelse fra University College Sjælland giver en rigtig god kickstart til din karriere med afsæt i administrativ opgaveløsning i Staten. Du får indblik i procedurer og sagsbehandling i Staten, og en bred vifte af kolleger vil i samarbejde med dig, skabe rammerne for din faglige og personlige udvikling gennem hele uddannelsesforløbet.


University College Sjælland, 23. april
Sorø Kommune
Social- og sundhedsassistent

Sorø Kommune

Plejegruppen i Sorø søger:

 • 1 SSA på 28 timer/ugentlig hovedsagelig i aftenvagt, men mulighed for enkelte vagter i dagvagt
 • 1 SSA på 32 timer/ugentlig i blandede vagter

For begge stillinger påregnes der weekendvagt hver 2. uge. Stillingerne er til tiltrædelse den 15. maj 2015 eller snarest herefter. Kørekort er en nødvendighed.


Sorø Kommune, 23. april
Sorø Kommune
Lærer - Ruds Vedby Skole - Barselsvikariat

Sorø Kommune

Vi søger en lærer til indskolingen til værkstedsfag og dansk hjemkundskab vil være en kæmpe sidegevinst.

Ruds Vedby Skole ligger i Sorø Kommune og er en mindre skole med et spor og 220 elever. Vi vil gerne tænke nye tanker og omsætte dem i praksis. Al undervisning forgår via iPad.

Vi har brug for:

 • At du er læreruddannet.
 • At du har linjefag i dansk.
 • At du vil eleverne på alle trin.

Sorø Kommune, 23. april
Annonce:
energinet
1 til 20 af 352 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |18|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.