1 til 20 af 405 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |21|Næste »
Sorø Kommune
Beskæftigelseskonsulent

Sorø Kommune

Jobcenter Sorø søger en beskæftigelseskonsulent.

Der er tale om en fuldtidsstilling i Team 2 som arbejder med aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere over 30 år, revalidering og ressourceforløb. Stillingen er som koordinerende sagsbehandler for borgere i ressourceforløb.

Har du erfaring med arbejdsmarkedsområdet? Kan du lide at skabe forandring? Og er du god til at samarbejde? Så er det måske dig, vi venter på.

Vi forventer, at du har:

 • en relevant uddannelse (socialrådgiver/socialformidler)
 • erfaring med det faglige arbejdsområde, herunder beskæftigelsesloven og aktivloven
 • fokus på virksomhedsrettede løsninger for borgerne, herunder at udvikle og styrke indsatsen med at bringe borgere i uddannelse eller arbejde

Sorø Kommune, 8. oktober
Region SjællandUdviklingskonsulenter, Koncern IT, Region Sjælland - quicknr. 17937

Region Sjælland, Sorø

Til systemforvaltning af vores systemportefølje, inden for det administrative område, søger vi en dygtig og analytisk it-konsulent.

Du vil komme til at arbejde med en systemportefølje inden for ESDH-området (FICS og Public 360°), men også andre systemer i samme segment. Digitalisering af den offentlige forvaltning fylder mere og mere og Digital Post vil derfor også være et område, du kommer til at arbejde med.

Vores nye kollega skal have lyst til at være en del af en afdeling i bevægelse. Du skal være forandringsparat, proaktiv og ansvarsbevidst.

Region Sjælland

Region Sjælland, 8. oktober
Novo Nordisk A/S
Supporter til Warehouse

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Novo Nordisk A/S

Som supporter har du et fælles ansvar med dine kollegaer, i at sikre driften altid er i compliance med gældende krav. Dette kræver at man kan navigere i kvalitetssystemet, med udarbejdelse af ændringssager, afvigelser og instruktionsopdateringer.

Endvidere har du, sammen med kollegaer, ansvar for temperaturmonitorering, skadedyrskontrol, teknisk lager, valideringer og projekter. Du indgår i et tæt samarbejde med kvalitetsafdeling (QA) og sikrer at dokumentationen, såsom trendrapporter, årsrapporter og re-kvalificeringer er udarbejdet og QA godkendt rettidigt.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 8. oktober
Novo Nordisk A/S
Supporter GSP

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Novo Nordisk A/S

Får du energi af at gå forrest og tage ansvar? Er du dygtig til at afslutte dine opgaver? Og trives du bedst på et stærkt hold, der både er fagligt og socialt velfunderet?

Vi er i start-fasen af et stort GSP-projekt, som skal sikre, at hver pakket enhed får et unikt nummer - Serialisering. Et GSP rejse team er ansvarlig for det overordnede projekt, men du vil være ansvarlig for den lokale validering og forbinder det overordnede projekt til afdeling 114, BioFP Kalundborg og til selve pakkelinjerne.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 8. oktober
Novo Nordisk A/S
PI-ingeniør

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Novo Nordisk A/S

Dine primære opgaver vil være at sikre kvalitet, drift, vedligehold og ændringer på afdelingens IT systemer. Systemerne er hovedsageligt 2 OSIsoft’s produkter, dvs. PI historian database og RtReports batchrapporteringssystem.

Herudover arbejdes der med flere andre systemer, såsom Citrix, VMware, Microsoft Office produkter som MS Excel og MS Access som ligeledes understøtter produktionsafdelingerne. Du får ansvar for at sikre, at IT og systemopgaver udføres kvalitets- og dokumentationsmæssigt korrekt, og at opgaverne gennemføres i forhold til impact, ressourcer og økonomi.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 8. oktober
RetailWise ApS
Kundeinterviewer

RetailWise ApS

Danmarks måske bedste og mest fleksible studie-, ekstra- eller deltidsjob i HELE DANMARK.

Er du udadvendt og god til at henvende dig til andre mennesker? Så er det lige DIG, vi søger. Som "FACE TO FACE"-kvalitetsinterviewer hos os bliver du vores aktive ansigt udadtil.

Vi sælger ikke produkter - vi laver kvalitetskundeinterview, og der er fast timeløn.

Din opgave bliver at interviewe kunderne om deres oplevelser i forskellige forretninger, som ofte hører til blandt nogle af landets største detailkæder.


Jobindex, 8. oktober
Novo Nordisk A/S
Internship in Talent Attraction, Novo Nordisk, Kalundborg

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Novo Nordisk A/S

This internship is positioned in the focal point between broad value communication and specific talent attraction. We want an intern who can inspire us with creative ways of presenting Novo Nordisk to an extensive field of potential candidates, and drive distinct find-and-attract projects all the way from blueprint to success.

We have a simple overall goal – to continuously ensure the highest quality of candidate fields for our vacant positions. To ensure the effectiveness of our efforts and to pursue knowledge for future projects, we rigorously analyse data to comprehend the impact of our actions.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 8. oktober
Land & FritidButiksassistent

Land & Fritid, Ringsted

Har du butikserfaring? Vil du være en aktiv del af en landsdækkende kæde og en lokalkendt butik, hvor du bliver omdrejningspunkt for kunderne og får mulighed for at udfolde dig inden for rigtig gode rammer?

Så bliv butiksassistent i Land & Fritid i Ringsted. Her kan du se frem til at få en anderledes arbejdsdag med tæt tilknytning til kunder og mange varierende opgaver. I alt er vi 5 medarbejdere i butikken, så du bliver del af et lille team, der er knyttet tæt sammen.

Din hovedopgave bliver kundeekspedition, vejledning og salg af vores forskellige produkter lige fra dyrefoder til mobiltelefoni. Det medfører ofte, at du skal rådgive kunden om produkterne og samtidig fokusere på mersalg, når du ser muligheden.


DLG, 8. oktober
Region SjællandAfsnitsleder til Fysio- og Ergoterapiafdelingen, Holbæk Sygehus - quicknr. 17883

Region Sjælland

Vil du være afsnitsleder for en flok engagerede, selvstændige og fagligt dygtige medarbejdere i Fysio- og Ergoterapiafdelingen, og vil du være med til at understøtte Holbæk Sygehus' vision om at være et ambitiøst og veldrevet akutsygehus i konstant udvikling? I så fald er stillingen ledig 01.12.15.

Sygehuset arbejder med driftsoptimering gennem Lean med resultatmål, der vedrører kvalitet og produktivitet.

I Fysio- og Ergoterapiafdelingen er vi en afdelingsleder, en afsnitsleder, 30 fysioterapeuter, ni ergoterapeuter, to social- og sundhedsassistenter og en lægesekretær.

Region Sjælland

Region Sjælland, 8. oktober
Hospitalet ValdemarWeb- og marketingkoordinator

Hospitalet Valdemar, Ringsted

Er du stærk til skriftlig kommunikation, og har du praktisk erfaring med nyhedsbreve, opdatering af hjemmesider og sociale medier herunder grafisk billedhåndtering, og har du også viden og erfaring med Google adwords, SEO mv. Så er det måske dig, vi søger.

Som web- og marketingkoordinator kommer du til at stå for udarbejdelse og opdatering af hospitalets patientinformationer- og brochurer, skiltning mv., herunder både den kommunikative og grafiske del.

Dine primære opgaver bliver

 • Udarbejdelse og opdatering af patientinformationer
 • Udarbejdelse og koordinering af nyhedsbreve
 • Driftsansvar for hjemmeside og sociale medier inkl. indhold og billeder

Jobindex, 8. oktober
Elgiganten A/SService- og lagerchef

Elgiganten A/S, Slagelse

Vi søger en service- og lagerchef til at stå i spidsen for Elgigantens lager. Du skal skabe glade kunder ved at sørge for et overskueligt og ryddeligt lager, smidige rutiner og effektiv opfølgning.

Som service- og lagerchef i Elgiganten er du fuldt ansvarlig for lageret og indgår i varehusets ledelse. Du kan motivere dine medarbejdere og medvirke til at de indgår i et positivt og innovativt arbejdsmiljø.

Du skal skabe glade kunder ved at gå forrest og få det bedste ud af dit team. Din succes afspejler sig i dine medarbejderes succes. Du er god til at bevare overblikket - også når det i dagligdagen går rigtigt stærkt. Er det dig?


Elgiganten A/S, 8. oktober
SamFocusAmbitiøs faglig koordinator/socialrådgiver med erfaring inden for beskæftigelsesområdet

SamFocus, Slagelse

SamFocus søger en empatisk, ideskabende og professionel faglig koordinator. Det forventes, at du er velorganiseret, detaljeorienteret og ambitiøs med et højt fagligt niveau og at du tilmed formår og motiveres af at levere resultater af høj kvalitet.

Du bliver en del af et fagligt kompetent og engageret hold. Din primære opgave er, at sikre driften af de opgaver som SamFocus har forpligtet sig til over for kunder, der består af diverse jobcentre. Du bliver ligeledes ansvarlig for at sikre, at retning, progression og udvikling følges i henhold til opgavens formål.

De daglige arbejdsopgaver inkluderer følgende:

 • Foretage løbende status på forløb herunder faglig sparring til virksomhedens coaches
 • Kvalitetssikring inden fremsendelse af progressionsrapporter til kunder samt at fremsendelse sker inden for aftalt tidsramme

Jobindex, 7. oktober
Region SjællandIT-udviklingskonsulent til Medicineringsgruppen/FMK, Koncern IT, IT Udvikling - quicknr. 17918

Region Sjælland

Vi søger en dygtig og alsidig it-udviklingskonsulent til at indgå i et team af dygtige kollegaer, der primært arbejder med systemforvaltning, releaseplanlægning og test på en række kliniske systemer.

Vi står overfor mange nye udfordringer indenfor de nærmeste år. Sammen med Region Hovedstaden står vi over for at skulle skifte vores kliniske it-arbejdsplads ud med Sundhedsplatformen leveret af det amerikanske firma EPIC. Vores nye kollega skal derfor have lyst til at være en del af en afdeling i bevægelse. Du skal være forandringsparat, proaktiv og ansvarsbevidst.

It-udviklingskonsulenter har base i Regionshuset i Sorø, men du skal være indstillet på at bevæge dig rundt i hele regionen, da det ofte er os, der tager ud og besøger vores samarbejdspartnere på sygehusene, de tværgående enheder og vores driftsenhed, som er placeret i Ringsted.

Region Sjælland

Region Sjælland, 7. oktober
PRENT DenmarkMaskintekniker/opstiller

PRENT Denmark, Holbæk

Vil du være en del af en global koncern, der i USA er markedsledende inden for emballageløsninger til medicoindustrien – og som har ambitiøse vækstmål i Europa?

Som opstiller/maskinoperatør skal du kunne håndtere mange selvstændige opgaver i produktionen. Din primære opgave bliver at sikre, at produktionen kører optimalt. Dit daglige arbejde vil blandt andet indeholde: opstilling og indkøring af værktøjer samt kvalitetssikring af de færdige produkter. Disse opgaver vil du varetage i tæt samarbejde med produktionschefen, som også vil være din daglige sparringspartner.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Klargøring og opstilling af værktøjer.
 • Indkøring af maskiner.
 • Udfyldelse og kontrol af produktionsdokumentation.

Jobindex, 7. oktober
Kelstrup MaskinforretningMekaniker til have- og landbrugsmaskiner

Kelstrup Maskinforretning, Vig

Kelstrup Maskinforretning søger ansvarsfuld mekaniker til service og reparationsarbejde på brugte og nyere traktorer.

Vi søger en selvstændig og faglig dygtig mekaniker, som kan tage det ansvar, der følger med, når man kører ude og servicerer vore kunder på bedste måde.

Du kan lide at arbejde under frie forhold og for den rette medarbejder kan varigt arbejde påregnes.

Du har erfaring, meget gerne med havetraktorer, da vi er et Craftsman servicecenter.


Jobindex, 7. oktober
DONG Energy Thermal Power
Maskinmestre til drift og overvågning af el-, damp- og varmeproduktion

DONG Energy Thermal Power, Kalundborg

Vil du være med til at sikre driften af vores termiske anlæg, når vi producerer el, damp og varme? Og kunne du tænke dig at få foden indenfor hos en stor international virksomhed og styrke dine kompetencer? Så har vi brug for dig som maskinmester på Asnæsværket eller Avedøreværket, som er ansvarlige for sikker, effektiv og fleksibel el-, damp- og varmeproduktion.

Sammen med dine kolleger har du ansvaret for at sikre og optimere produktionen af el-, damp-, varme- og systemydelser på værkernes anlæg.

Derudover er dine primære arbejdsopgaver at:

 • løse driftsopgaver, herunder blandt andet sikringsopgaver på anlæg i forbindelse med vedligeholdelse
 • optimere anlægsydelser, rådighed og driftsøkonomi i samarbejde med dine kolleger
 • deltage i anlægsteam for forskellige procesområder
 • deltage i tværfaglige drifts- og projektrelaterede opgaver.
DONG Energy Thermal Power

DONG Energy, 7. oktober
ALDISouschef

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Som souschef for filiallederen deltager du i den daglige ledelse. Du leder og motiverer teamet i butikken, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 7. oktober
SamFocusKompetent, engageret og ambitiøs coach/mentor søges til vores afdeling i Slagelse

SamFocus

SamFocus søger en energisk, positiv og engageret medarbejder, der er i stand til at se muligheder frem for begrænsninger. Det forventes, at du er dynamisk og ambitiøs med et højt fagligt niveau og at du formår at levere resultater af høj kvalitet. Er du struktureret, ansvarsfuld, forandringsvillig og drives af udfordringer kan SamFocus være stedet for dig. Brænder du for at arbejde med mennesker kan SamFocus tilbyde dig en spændende og konstant udviklende stilling.

SamFocus er en velfungerende og dynamisk virksomhed i vækst, der leverer håndholdt formidling til mennesker i forandring bl.a. gennem ”Den Motiverende Samtale”. Vi har kontor i Søborg, Køge, Næstved og Slagelse og vi har siden 2007 specialiseret os i at arbejde med mennesker, der er på kanten af, eller langt fra arbejdsmarkedet og uddannelsessystemet.


Jobindex, 7. oktober
Daka Denmark A/S
Engageret Business Controller med stærke analytiske evner

Daka Denmark A/S, Ringsted

Som Business Controller vil du blive tilknyttet forretningsområdet ReFood, hvor du vil skulle udarbejde rentabilitets-målinger på tværs af produkter og kundegrupper samt udarbejde statistikker og nøgletal, der kan understøtte ledergruppen, salg og produktion i beslutningsfasen.

Du bidrager til udarbejdelse af den månedlige ledelsesrapportering i samarbejde med de forretningsansvarlige og arbejder med rapportering af den finansielle performance samt benchmark af nøgletal. Du kommer tæt på forretningen og skal proaktivt udfordre til forbedringer.


Daka Denmark A/S, 6. oktober
IMC Business Consulting A/SKølemontør til virksomhed, hvor kun det bedste er godt nok

IMC Business Consulting A/S søger for Vestsjællands Køleservice i Nykøbing Sjælland

Som kølemontør er du ansvarlig for montage af nye anlæg samt servicering og udførelse af lovpligtige eftersyn på eksisterende køle- og fryseanlæg i dagligvarebutikker og på industrielle anlæg.

Foruden montage samt servicering får du også til opgave at køre fejlfinding på anlæggene samt foretage mindre installationsopgaver. Ved montering af nye anlæg står du ligeledes for opstart og indregulering.

Vestsjællands Køleservice er altid på forkant med udviklingen og vores teknikere anvender blandt andet bærbare computere til diagnosticering og vedligeholdelse af anlæg.

Desuden er vi meget miljøbevidste og optimerer derfor alle anlæg, så de er så energibesparende som muligt – blandt andet ved at anvende elektronik, der muliggør fjernovervågning.


IMC Business Consulting A/S, 6. oktober
Annonce:
1 til 20 af 405 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |21|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.