1 til 20 af 305 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |16|Næste »

Dine valg

 • Fjernvestsjaelland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Sorø Kommune
Driftsmedarbejdere

Sorø Kommune

Fagcenter Teknik, Miljø og Drift søger nye driftsmedarbejdere til Vej og Park.

Hvad får du?

Du bliver ansat på Materielgården der varetager driften af veje og grønne områder. Du får 30 kollegaer på Materielgårdene i Sorø, Dianalund og Stenlille, hvor vi har en god og effektiv arbejdsplads med godt humør.

Hvad får du mere?

Du bliver ansat til forefaldende arbejde på en arbejdsplads, der er i rivende udvikling. Vi lægger stor vægt på et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Du bliver en del af et serviceteam, hvor der er høj grad af mulighed for indflydelse på løsning af arbejdsopgaverne.

Arbejdstiden er 37 timer ugentlig. Arbejdstid 6:30-15:00, fredag 6:30-11:45.


Sorø Kommune, 1. august
Selandia - Center for Erhvervsrettet UddannelsePraktikkonsulent

Selandia - Center for Erhvervsrettet Uddannelse

Selandia ønsker at styrke skolens praktikpladsopsøgende arbejde. Vi søger derfor en praktikkonsulent, der kan være med til at skaffe flere praktikpladser. Vores nye praktikkonsulent skal være en aktiv person, der kan tilrettelægge, opsøge og besøge nye og eksisterende virksomheder med henblik på at indgå uddannelsesaftaler.

Konsulenten skal også have en tæt relation til eleverne og afdelingerne for hele vejen igennem at sikre det bedste match mellem elev og virksomhed. Konsulenten skal samarbejde med resten af teamet i praktikcentret, men vil komme til at arbejde meget selvstændigt.


Jobindex, 1. august
University College SjællandAdjunkt/lektor

University College Sjælland, Sorø

Til University College Sjællands nye Videncenter for Samarbejdsdreven Innovation og Organisatorisk Læring (VISIO) søges en tidsbegrænset medarbejder (adjunkt/lektor).

VISIO arbejder med at understøtte udbredelse og implementering af innovationsmodeller, der både værd- og værdisætter offentlig innovation. Centrets formål er at styrke implementering og bæredygtighed af innovation i den offentlige sektor gennem systematisk kompetenceudvikling. Målet er at udvikle og afprøve koncepter for efter- og videreuddannelse, der kan bidrage til den organisatoriske læring og forankring af innovation.

Centret samarbejder nationalt med professionshøjskolerne og andre centrale aktører, der har erfaringer og kompetencer indenfor anvendelsesorienteret forskning og innovation.


University College Sjælland, 31. juli
Novo Nordisk A/STeamleder for dynamisk operatør team

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Vi søger en Teamleder til en af vores finrensningsfabrikker (PPII) i vores Insulin produktion.

Kan du lide at stå i centrum med fingeren på pulsen og levere på ambitiøse mål sammen med dit team? Er du en rutineret og handlekraftig leder, der forstår at skabe rammerne for dine medarbejdere? Så kan du med dine lederevner få indflydelse på fremtiden, og du kan via spændende opgaver se, at din indsats blive forvandlet til synlige resultater.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 31. juli
Novo Nordisk A/SSenior Project Manager, IM2 Recovery, Ka

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Can you set new standards for how we operate? And are you eager to put your solid project manager skills to the test in a highly complex scientific environment? If so, join a strong and dedicated team on our road towards new successes and utilise your full potential in a world-class production environment.

This job will have two major headlines. On the one hand, you will be Team Leader for 10 committed colleagues in the project team. We are part of all validations concerning cleaning manual and automated in IM2 and responsible for ensuring a full cleaning validation across our facilities. You will set direction, coach and motivate the team colleagues to perform at their very best.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 31. juli
Novo Nordisk A/STeamleder

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Kan du gå forrest og motivere, inspirere og lede produktionsoperatører, så har vi dit nye job klar til dig. Du kommer til at udfolde dig i en succesrig afdeling i rivende udvikling, hvilket giver masser af muligheder og udfordringer. Vi står netop nu foran en større opnormering af produktionen, og du skal spille en central rolle i den spændende proces.

Dit overordnede mål er, at sikre en stabil og effektiv produktion, hvor vi leverer i rette kvalitet, rette mængde til rette tid og til lavest mulig omkostning. Skal du lykkedes med dette, kræver det meget aktivt og synlig ledelse af de ca. 20 operatører, du får i dit team. Du skal selvfølgelig sørge for at rammerne er på plads ift. bemandingsplaner, opstilling af mål på både team- og medarbejderniveau, ansættelser, eventuelle afskedigelser og oplæringsplaner for nye medarbejdere etc.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 31. juli
Novo Nordisk A/SLaborant

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Biopharm API FVII søger en engageret og fleksibel laborant til aspetisk arbejde med mammale celler i Team Seed Lab & IPC.

Som person forventes det, at du er en aktiv teamplayer med initiativ og med en god portion humor. Du har viljen og evnen til hele tiden at forsøge at gøre tingene bedre og forny arbejdsprocesserne. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og er god til hurtigt at skaffe dig overblik over mange opgaver. Herudover forventer vi, at du er initiativrig, omhyggelig og kvalitetsbevidst – også når der er travlt.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 31. juli
Novozymes A/SStudent Assistant

Novozymes A/S, Bagsværd, Copenhagen or Kalundborg

When you join Novozymes, you will be part of a tribe that have set out to change the future. We explore opportunities to replace chemicals in industrial processes with biobased solutions. We believe this is the way to pioneer a brighter future.

As a student assistant in EMA Operations you will have a variety of responsibilities depending on the department you are working in. Responsibilities could include administrative support to the production, assistance on projects, and IT-support. Tasks could be related to optimization and standardization of production processes, follow-up on production batches, purchasing of office supply, etc.

Novozymes A/S

Novozymes A/S, 31. juli
EUC NordvestsjællandVIL DU UDDANNE FREMTIDENS DYGTIGSTE MURERE?

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Kunne du tænke dig et krævende og meningsfyldt job, hvor du får brug for dine pædagogiske evner og mulighed for at give din faglige stolthed videre?
Så er det dig, vi søger!

Du skal undervise med et stort engagement på vores erhvervs- og efteruddannelser i Holbæk. Det bliver din opgave at strukturere undervisningen med interesse for samfundsudvikling og arbejdsmarkedsforhold. Du skal løse undervisnings- og udviklingsopgaver af faglig og pædagogisk karakter i samarbejde med dine kolleger. Du skal etablerere de gode relationer til elever med forskellige forudsætninger.


Jobindex, 31. juli
Sorø Kommune
Talehørepædagog

Sorø Kommune

Sorø Kommune søger pr. 1. september eller snarest herefter en talehørepædagog/audiologopæd 30 timer pr. uge. Arbejdsopgaver omfatter udredning, undervisning, vejledning, forældresamarbejde og tværfagligt konsultativt arbejde såvel på skole som på småbørnsområdet.

Der er i alt 4 talehørepædagoger, som er forankret i PPR sammen med psykologer.

Stillingen er som udgangspunkt et vikariat, som løber til 31. december 2014. Der vil eventuelt være mulighed for forlængelse. Løn og ansættelsesforhold som konsulent uden ledelsesbeføjelser i henhold til overenskomst.


Sorø Kommune, 31. juli
BUPL MidtsjællandVil du gøre en forskel for pædagoger og klubfolk på Midtsjælland?

BUPL Midtsjælland

Fagforeningen BUPL Midtsjælland søger en engageret og politisk tænkende medarbejder til et fuldtidsjob som faglig konsulent

Vi tilbyder dygtige og dedikerede kolleger og en sjælden mulighed for et virkelig udfordrende job i et team omkring kommunerne på Midtsjælland. Vores fagforeningshus ligger i Slagelse, og vi arbejder for pædagogernes vilkår i ni vidt forskellige kommuner i trekanten mellem Greve i øst, Odden i nordvest og Skælskør mod sydvest.

Opgaven er mangfoldig, og kravene er store. Du skal tro på fagbevægelsens betydning, være kendt med begreber som overenskomst, Ny løn, arbejdstidsaftaler, MED-systemet og kommunal økonomi.


BUPL Midtsjælland, 30. juli
Sorø Kommune
Tandlæge

Sorø Kommune

Sorø Kommunale Tandpleje søger en tandlæge til en halvtidsstilling. Frist: 17. august.

Da en af vores tandlæger har fået tilbudt et undervisningsjob på Tandlægeskolen, søger vi pr. 1. september eller snarest derefter en tandlæge med erfaring til en halvtidsstilling.

Vi tilbyder dig:

 • Samarbejde med et glad, dynamisk og dygtigt tandplejeteam.
 • Kollegial sparring med erfarne og engagerede kollegaer.
 • En tandpleje som prioriterer samarbejdet med forældrene om forebyggelse højt.
 • Velindrettede klinikker, elektroniske journaler og digital røntgen.
 • Samarbejde med specialtandlæge om ortodontiopgaven.

Sorø Kommune, 29. juli
DANISH CROWN A/SFaglært køletekniker/smed, Ringsted

DANISH CROWN A/S

Til forsyningen på Danish Crowns svineslagteri i Ringsted søges en faglært køletekniker eller smed med erfaring fra drift af større ammoniakanlæg, R717. Fabrikken beskæftiger ca. 1000 medarbejdere, og der slagtes ca. 62.000 svin om ugen.

Du vil få en meget afvekslende og spændende arbejdsuge. Du vil i det daglige komme til indgå i et team på 13, der drifter og vedligeholder alle vores forsyningsanlæg og bygninger, samt udvikler og optimerer anlæggene med stor fokus på at nedbringe omkostninger og energiforbrug. Du vil referere direkte til forsyningsmesteren.

Forsyningens ansvarsområder er ventilation, fryse-køleanlæg, kedelanlæg, rensningsanlæg, vandforsyning, kloaknet, vvs-installationer, trykluftanlæg og bygninger. Da forsyningsanlæggene kører i døgndrift, vil du efter oplæring indgå i vagtordning.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 29. juli
Region SjællandKommunikationskonsulent til Ledelsessekretariatet, Region Sjælland - quicknr. 15304

Region Sjælland

Har du lyst til at blive en del af et dygtigt og inspirerende kommunikationsteam på 15 medarbejdere med vidt forskellige kompetencer? Så læs videre.

Kommunikationsstaben løfter en lang række opgaver inden for intern og ekstern kommunikation herunder kampagner, sociale medier, web, journalistik, grafisk produktion og rådgivning. Vores målgrupper spænder bredt og kan være alt fra regionens 17.000 medarbejdere til regionens 800.000 borgere.

Som medarbejder bliver du ansvarlig for dele af eller hele kampagner og projekter afhængig af din baggrund og kompetencer. Ligesom du løbende involveres i både driftsopgaver og udviklingsprojekter.

Region Sjælland

Region Sjælland, 29. juli
Novo Nordisk A/SErfaren kemiker til aseptisk produktion

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Søger du udfordringer og vil du være med til at sikre, at vores produkter lever op til de højeste kvalitetskrav? Er du klar til at påtage dig ansvaret som kemiker i et aseptisk produktionsmiljø? Så er et job som kemiker til vores aseptiske produktion måske lige noget for dig. Området er i rivende udvikling og vi er i gang med at rekruttere flere nye medarbejdere.

Du bliver en del af afdelingens supportteam, som består at 18 medarbejdere, hvor du får en central rolle i at sikre, at vi efterlever gældende lovkrav og at vi opretholder et højt compliance-niveau. Du vil være med til at sætte retning indenfor GMP og derigennem sikre, at vi er på forkant med nye krav. Du kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige afdelinger i forbindelse med f.eks. procesmæssige optimeringer eller ændringer.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 29. juli
NNE Pharmaplan
HVAC engineers for Ventilation and Building Utilities

NNE Pharmaplan, Kalundborg

In order to strengthen our technical competences, we are looking for engineers with a background in HVAC technology and/or building utility. You will join our engineering team of 45 HVAC professionals, dedicated to design and execution of projects for the Pharmaceutical, Biotech and Health Care.

You will be working with design, specification, commissioning and handover of ventilation systems and building utility systems. You will participate in all phases of the project.

You will be working in both larger project groups, as well as more independently in smaller groups.

NNE Pharmaplan

NNE Pharmaplan, 29. juli
Region SjællandIT-arkitekt til Koncern IT, regionshuset i Sorø - quicknr. 15091

Region Sjælland

Region Sjælland søger erfaren it-arkitekt til Danmarks største sundheds it-projekt.

Region Sjælland er gået sammen med Region Hovedstaden om at anskaffe og implementere en ny, fælles Sundhedsplatform. Løsningen skal blandt andet erstatte store dele af de nuværende kliniske systemer i de to regioner med en sammenhængende løsning, der kan understøtte udviklingen af et moderne, effektivt sundhedsvæsen. Platformen kommer i Region Sjælland til at understøtte ca. 15.000 klinikere i deres arbejde.

Yderligere skal Sundhedsplatformen forenkle og procesunderstøtte det kliniske arbejde og registreringen af patientinformationer. Det skal blandt andet ske gennem anvendelse af avanceret beslutningsstøtte og workflows. Implementeringen af Sundhedsplatformen indebærer en udstrakt standardisering af de kliniske processer på tværs af regionernes 20 sygehuse og hospitaler.

Region Sjælland

Region Sjælland, 29. juli
HR navigatorIntern Sælger, Slagelse (ID 10233)

HR navigator søger for Palsgaard Spær

Palsgaard Spær er ubetinget Danmarks største producent af spær, og leverer kvalitet til konkurrencedygtige priser i hele landet.

Vi søger en rigtig ”bunkeknuser”, en intern sælger med smil og engagement i stemmen, som trives med en hverdag hvor ikke to tilbud er ens, og hvor du vitterlig har mange bolde i luften. I løbet af en arbejdsdag udarbejder du forskellige tilbud, lige fra små lette opgaver til de mere komplekse projekter, og du holder kontakten til kunderne igennem e-mail eller telefon.

Du refererer til salgschefen, og indgår i et salgsteam, hvor alle med frisk tilgang til opgaverne brænder for deres job. Du får ligeledes opbakning fra de øvrige funktioner i organisationen.


HR navigator, 28. juli
GML-HR A/SDynamisk forpagter - OK Plus i Kalundborg

GML-HR A/S søger for kunde

Drømmer du om nye udfordringer, mere ansvar og optimale muligheder for at afprøve dine egne ideer – naturligvis med opbakning fra OK? Så har vi en OK Plus-butik klar til dig.

Dit primære ansvar bliver at drive den samlede forretning, og at løfte salget og det driftsøkonomiske resultat gennem godt købmandskab og god ledelse. Du har konstant fokus på at udvikle omsætningen, uden at miste fokus på den effektive drift. Dine opgaver bliver at:

 • Opretholde en høj butiksstandard, og sørge for at butikken og forpladsen altid fremstår salgsklar og indbydende
 • Eksekvere koncepter og kampagner, herunder sikre kædens profil udadtil
 • Bemandingsplanlægning og personaleledelse
GML-HR A/S
GML-HR A/S, 28. juli
Novo Nordisk A/STeamleder

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Du skal kunne motivere og inspirere dine medarbejdere, da jobbet i høj grad handler om at skabe resultater gennem andre. I denne proces skal du løbende kunne give konstruktiv feedback. Der stilles store krav til os om at levere rettidig afvikling af planlagt vedligehold og kalibrering.

Din baggrund har givet dig solidt kendskab til kvalitet, teknik og automatik - muligvis fra et GMP-reguleret miljø. Hvis du har kendskab til SAP, er det en stor fordel, og under alle omstændigheder er du vant til at bruge forskellige it-systemer i dit daglige arbejde.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 28. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 305 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |16|Næste »

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.