1 til 20 af 400 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |20|Næste »

Dine valg

  • Fjernvestsjaelland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

  • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
  • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
  • Det er nemt og 100 % gratis
Novozymes A/SOperational Planner and Optimization Specialist

Novozymes A/S, Kalundborg

In this new position, you will play a central role in making sure that our customers always get our products “on time”. This you will do by setting the most optimal production plan for our liquid products and ensure high plan adherence rate each week.

You will continuously optimize both product and information flow in the Supply Chain Operations in Kalundborg and interfaces to other departments and areas.

The position gives you a very broad and tight interface with many central areas within Novozymes, e.g. quality control laboratories, scheduling and logistics, customer service, planning department, production, transportation office, warehouses etc. Good proactive collaboration with our stakeholders is key for your success.

Novozymes A/S

Novozymes A/S, 22. december
Novo Nordisk A/SSenior IT-systemadministrator / Programmør til vores produktion

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Motiveres du af at drive og fremtidssikre et IT-produktionsmiljø i nogle af verdens største insulinfabrikker i Kalundborg? Så er her en spændende mulighed som systemadministrator! Vi søger en erfaren IT-medarbejder til vores fylde-, montage- og pakkeriproduktion.

Dine opgaver vil være mange og varierede. Du er systemansvarlig og dermed drivende faktor i, at vores IT-produktionssystemer lever op til gældende interne og eksterne compliance krav. Desuden kan du være tovholder for, eller deltager i, større evaluerings- og ændringssager. Herudover vil du arbejde tæt sammen med teamets andre supportere og medarbejdere, der primært arbejder med infrastruktur, MES systemer (LMES) og SAP integration.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. december
Region SjællandFysioterapeut til Afdeling for Retspsykiatri, P5, Nykøbing Sj. - quicknr. 16256

Region Sjælland

Vi vil gerne i fremtiden udvide vores faglige palet og vil i den forbindelse ansætte en fysioterapeut i retspsykiatrien i Region Sjælland. Vi har på nuværende tidspunkt ingen fysioterapeuter ansat og du vil derfor være first mover på det retspsykiatriske felt i regionen.

Vi søger en fysioterapeut, der har erfaring og mod på at arbejde selvstændigt. Vores fysioterapeut vil være tilknyttet sengeafsnit P5 og under dennes ledelse, men vil også skulle varetage fysioterapeutopgaver på vore fire andre sengeafsnit. Da det som nævnt er en ny funktion i vores regi, søger vi én, der brænder for sit fag, og som vil kunne se sig selv i arbejdet med retspsykiatriske patienter, og udviklingen af en fysioterapeutisk funktion.

Region Sjælland

Region Sjælland, 22. december
ASA-LIFT A/SKonstruktør til specialbygning af landbrugsmaskiner

ASA-LIFT A/S, Sorø

Vil du konstruere specialbyggede komplekse landbrugsmaskiner til høstning af grøntsager for verdens førende producent? Og se dine konstruktioner blive til virkelighed samt indgå i et stærkt konstruktionsteam med høj faglighed?

I rollen som konstruktør er din primære opgave at tegne og konstruere specialbyggede landbrugsmaskiner for vores mange kunder over hele verden. Du deltager fra opstart til afslutning af projekterne, og du får et tæt samarbejde med vores kunder, sælgere og vores produktion.

Du kan se frem til en spændende og udfordrende stilling, der stiller krav til din faglige ekspertise samtidig med, at du får rig mulighed for at bruge dine konstruktionsfærdigheder i spændende og komplekse projekter der oftes konstrueres med snævre deadlines.


Jobindex, 22. december
University College SjællandDirektionskonsulent

University College Sjælland, Sorø

Har du talent for at koordinere, strukturere og tænke i processer? Kan du holde hovedet koldt i en travl og udfordrende hverdag, hvor fokus er at skabe sammenhæng og handlekraft i en kompleks organisation, så er du måske vores nye kollega i direktionssekretariatet i University College Sjælland (UCSJ).

Som direktionskonsulent er din primære opgave at understøtte direktionens arbejde. Dine opgaver dækker over et bredt spænd; fra det strategiske oplæg til direktionen fx omkring UCSJ’s samarbejdsrelationer eller vækstmuligheder; over projektledelse af større eller mindre projekter og til den mere lavpraktiske koordinering af mødekalendere.

Mulige opgaver kan fx være proces for ny koncernstrategi, planlægning af den årlige medarbejderkonference, samarbejde med private virksomheder, sekretariatsbetjening af uddannelsesudvalg og funktionen som sparringspartner for et af vores direktionsmedlemmer.


University College Sjælland, 22. december
Novo Nordisk A/SOperatører til produktionen på Sjælland

Novo Nordisk A/S

Føler du dig hjemme i et miljø, hvor ambitionerne er høje og kvaliteten er altafgørende? Brænder du for hele tiden at forbedre din måde at arbejde på? Er du fuld af initiativ og handlekraft, og bliver du motiveret af teamwork med gode kolleger?

Vi søger nu operatører til vores jobbank med henblik på stillinger i vores produktion i Bagsværd, Gentofte, Måløv, Hillerød eller Kalundborg. Der er tale om både permanente og midlertidige stillinger af op til 24 måneders varighed.

Dine arbejdsopgaver som operatør er varierede, men hovedvægten i jobbet ligger på at betjene produktionsudstyret, sikre at produktionen kører gnidningsfrit og sørge for, at produkterne lever op til kvalitets- og myndighedskrav.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. december
Novo Nordisk A/SLaborant til udstyrsteam i QC laboratorium

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Som laborant i udstyrsteamet vil du sammen med dine 10 kompetente kolleger sikre, at analyseudstyr, IT og faciliteter fungerer, og at kvalitetsniveauet er det rette. I jobbet vil du skulle håndtere flere opgaver samtidig og kunne bruge dine analytiske evner til at sikre et højt kvalitetsniveau og gennemsigtighed i opgaverne.

Dine arbejdsopgaver vil i høj grad bestå af at sikre, at det udstyr, der bruges i afdelingen, er vedligeholdt og i stand til at levere valide svar. Udstyret kan variere fra alt mellem pipetter og vægte til avanceret udstyr som HPLC, AAS, NVOC m.fl. med tilhørende hard- og software. Vi har en lang række projekter i gang hele tiden, der kører over kortere eller længere perioder, og vil du typisk have gang i flere opgaver samtidigt.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. december
University College SjællandKommunikationschef

University College Sjælland, Sorø

Er du fagligt velfunderet, har du politisk tæft og har du mod på en spændende udfordring i en organisation i konstant bevægelse? Så er du måske UCSJ’s nye kommunikationschef.

Med reference til sekretariatschefen og i tæt samarbejde med direktionen og alle vores spændende afdelinger, skal du udvikle vores kommunikationsstrategi og iværksætte tiltag, der sikrer UCSJ en plads på landkortet. Det er afgørende, at du har lyst til at være med til at sætte agendaen og samtidig er indstillet på at deltage i de daglige opgaver i afdelingen.

Markedsføring af alle UCSJ’s aktiviteter hører også under kommunikationschefen. Vi arbejder på en vifte af digitale platforme og kigger hele tiden efter de nye.


University College Sjælland, 22. december
Novo Nordisk A/SQA kemiker - QA for QC laboratorium

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Vil du være med til at sikre kvaliteten af insulinproduktionen hos Novo Nordisk i Kalundborg? Vi søger en kemiker til Quality Assurance (QA) for QC laboratorierne, i Diabetes API (Active Pharmaceutical Ingredients) produktionen.

Som QA kemiker er du med til at sikre, at laboratoriet lever op til de myndighedskrav og regulativer, som vi er underlagt. Dit arbejde vil bestå i afvigelsesbehandling, håndtering af OOS-resultater, behandling af ændringssager, godkendelse af kvalificerings- og valideringsdokumentation samt godkendelse af udviklings-, overførsel-, og sammenligningsstudier.

Derudover skal du fungere som sparringspartner for laboratoriet i spørgsmål vedrørende cGMP. Du skal deltage i den erfaringsudveksling, der foregår i det daglige arbejde og i tværorganisatoriske samarbejdsfora.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. december
Novo Nordisk A/SSenior Project Manager in Manufacturing Development

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Do you want to work with a portfolio drug substance improvement projects to continually support and strengthen Novo Nordisk as a world leading insulin and GLP1 manufacturer? Are you experienced in identifying new production projects, can work with complex issues and take the advisory role? Then join the Project Office in Manufacturing Development (MDEV) in Diabetes Active Pharmaceutical Ingredient (DAPI).

The team execute in quality improving, capacity expanding and cost saving projects. As senior project manager you drive a portfolio of cross organisational projects with high impact in the Diabetes production in relation to Quality Control (QC). You will be chairman of at least one project group of project responsibles and drug substance representatives with different focus (e.g. QA, RA; QC; Production and MDEV).

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. december
Novo Nordisk A/SCommunication partner

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Diabetes API Communication is looking for a Communication Partner to support the management teams and colleagues within three production areas of Diabetes API on organisational and leadership communication at a strategic as well as hands on level. The job also includes external communication activities.

As Communication Partner you will have a strong focus on effective change communication and strategic internal communication. In this role, you will advise colleagues on communication challenges and possibilities, and drive communication planning in relation to cross-organisational projects, events and changes in Diabetes API from the initial strategy and planning to the production of the final communication solution being it compelling slide decks, videos, websites, articles or an engaging event.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. december
Novo Nordisk A/SEngageret QA'er med stort overblik til verdens største insulin fabrik

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Vil du have et job med spændende udfordringer, hvor du har ansvaret for at sikre og opretholde et højt compliance- og kvalitetsniveau i supportfunktion til insulinproduktionen hos Novo Nordisk? Dette er din mulighed for at arbejde i et topengageret miljø sammen med meget kompetente og erfarne kolleger.

Som QA medarbejder er du med til at sætte retning for kvalitet og compliance ud fra de myndighedskrav, vi efterlever. Det bliver din opgave at sikre, at produktionen lever op til kvalitets- og myndighedskrav, herunder GMP, som er en forudsætning for vores produktion.

I jobbet som QA kemiker får du en stor kontaktflade til produktionens afdelinger, og det er derfor væsentligt, at dine kommunikative evner er stærke, og at du kan samarbejde på tværs i organisationen.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. december
Novo Nordisk A/S15 QA kemikere søges til spændende jobs

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Vil du være med til at sikre kvaliteten af insulinproduktionen hos Novo Nordisk i Kalundborg? Vi søger kemikere til Quality Assurance (QA) for de tre produktionsområder i DAPI til ansættelse i løbet af første kvartal 2015.

I jobbet som QA kemiker får du en stor kontaktflade til produktionens afdelinger. I QA er det vores overordnede ansvar at sætte retning for kvalitet og compliance ud fra de myndighedskrav, vi efterlever, og du skal derfor være med til at sikre de løsninger, der integrerer kvalitet og compliance med de gode optimeringer i produktionen. Det gør du ved at udfordre og godkende forslag samt coache produktionen til at levere i den rette kvalitet.

QA’s kerneydelser er godkendelse af batchdokumentation, afvigelsesbehandling, behandling af ændringssager, godkendelse af trendrapporter og kvalificerings- og valideringsdokumentation.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. december
Novo Nordisk A/SResultatorienteret QA kemiker med QA eller produktionserfaring

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Vil du have et job med spændende udfordringer, hvor du har ansvaret for at sikre og opretholde et højt compliance- og kvalitetsniveau i supportfunktion til insulinproduktionen hos Novo Nordisk? Dette er din mulighed for at arbejde i et topengageret miljø sammen med meget kompetente og erfarne kolleger.

Som QA medarbejder er du med til at sætte retning for kvalitet og compliance ud fra de myndighedskrav, vi efterlever. Det bliver din opgave at sikre, at produktionen lever op til kvalitets- og myndighedskrav herunder GMP, som er en forudsætning for vores produktion.

I jobbet som QA kemiker får du en stor kontaktflade til produktionens afdelinger, og det er derfor væsentligt, at dine kommunikative evner er stærke, og at du kan samarbejde på tværs i organisationen.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. december
Novo Nordisk A/SSenior QA med stor validerings- og kvalificeringserfaring

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Vil du være med til at præge og sætte faglig retning for en afdeling i rivende udvikling og vækst? Så er du måske den rette person til jobbet som senior i QA Insulin API Manufacturing I (QAIM1).

Dit job bliver bl.a. at sagsbehandle afvigelser, ændringssager og på sigt valideringer og kvalificeringer samt identificere eventuelle compliance gaps. Du vil få mange faglige udfordringer i en varierende hverdag. I tilfælde af komplicerede afvigelser er det dig, der sammen med afdelingens specialister er med til at sætte retning for, hvordan de løses. Du vil desuden blive den ansvarlige QA for udvalgte projekter. Du agerer naturligt som rollemodel for de øvrige ansatte i teamet.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. december
Novo Nordisk A/SSenior QA med erfaring indenfor vaskevalidering

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Vil du have et job med spændende udfordringer, hvor du har ansvaret for at sikre og opretholde et højt compliance- og kvalitetsniveau i supportfunktion til insulinproduktionen hos Novo Nordisk? Dette er din mulighed for at arbejde i et topengageret miljø sammen med meget kompetente og erfarne kolleger.

Som QA cleaning medarbejder er du med til at sætte retning for kvalitet og compliance ud fra de myndighedskrav, vi efterlever. Det bliver din primære opgave at sikre, at produktionen lever op til kvalitets- og myndighedskrav herunder GMP inden for cleaning, som er en forudsætning for vores produktion.

I jobbet som QA kemiker får du en stor kontaktflade til produktionens afdelinger, og det er derfor væsentligt, at dine kommunikative evner er stærke, og at du kan samarbejde på tværs i organisationen.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. december
Novo Nordisk A/SDepartment cLEAN

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Er du parat til at arbejde med cLEAN® på mange forskellige organisatoriske niveauer? Her er din chance for at arbejde i et professionelt produktions-setup, hvor standardisering og forbedringer er nøgleord.

Dit job har 2 sider; dels at drive den løbende udvikling af cLEAN® kulturen i SDK KA, DF Support, så afdelingen kører så effektivt og omkostningsbevidst som muligt, og dels at arbejde på tværs af afdelingerne i SDK og i tæt samarbejde med den lokale ledelse.

Du kommer til at bringe din viden i spil, blandt andet ved at understøtte og drive forbedringsprojekter og systematisk problemløsning, coaching af ledere, facilitere / udvikle øvrige medarbejderes brug af cLEAN® værktøjer og bidrage til løbende udvikling af processerne.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. december
Novo Nordisk A/SProjektingeniør

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Vi søger en dygtig projektingeniør til insulinrensningsfabrikken DD, med ansvar for at styre projekter og sikre at alt fungerer fra styregruppe til leverandør og håndværker.

Som en væsentlig hovedopgave skal du være i stand til at sikre at fabrikken efterlever ATEX direktivet og tage ansvar for dette, det forventes at du har en solid el-faglig baggrund som kan bidrage i vores projektteam. Du skal endvidere have grundig indblik i Maskindirektivet, og kunne varetage opdatering af vores tekniske dossier og CE-mærkningen af anlægget. Du vil selvstændigt kunne varetage mindre ombygningsprojekter i procesanlægget og ændringssager fra ide og ændringsansøgning til kvalificering og afrapportering.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. december
Novo Nordisk A/SInspirerende og motiverende leder med QA erfaring

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Som teamleder er det dig, der går forrest, sætter retningen og sikrer, at der er topmotivation og energi i dit team. Samtidig sikrer du selvfølgelig, at dit team når de aftalte mål for kvalitet og leveringstid. Vi står i øjeblikket overfor et stort spændende projekt med udvidelse af vores produktionskapacitet. Det er en rolle, der kræver synlig ledelse, hvor du aktivt kommunikerer klart, så alle kender målene og deres egen rolle i at nå disse.

Du er i tæt dialog med dine teamlederkolleger både i din og andre afdelinger, dette giver dig naturligvis også stor mulighed for indflydelse og selvstændighed. Du refererer til en erfaren afdelingsleder, og du indgår i afdelingens lederteam. Det er jeres ansvar i ledergruppen at implementere Novo Nordisk’s strategi og værdier i afdelingen.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. december
Sorø Kommune
Lærere - Pedersborg

Sorø Kommune

Pedersborg Skole søger 2 lærere fra 1. marts 2015.

Sorø er en naturskøn perle med skov og sø helt ind i bymidten og med en forhistorie som kongelig højborg! I Sorø Kommune finder du vores kernesunde, danske folkeskole, hvor vi har et stærkt fokus på elevernes læring og et veludviklet kollegialt fællesskab, som positivt tager imod og støtter op om nye ansatte.

Du er sikret stor indflydelse på din tilstedeværelsestid, du får stillet din helt egen arbejdsplads til rådighed, der er mulighed for hjemmearbejdstid og som en del af 1:1 IT-strategien har alle elever, lærere og pædagoger en iPad og et hav af digitale læremidler til rådighed og du får stor frihed i dine opgaveløsninger.


Sorø Kommune, 22. december

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 400 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |20|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.