1 til 20 af 269 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |14|Næste »

Dine valg

 • Fjernvestsjaelland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
University College SjællandChef til Ledelsesakademiet i University College Sjælland

University College Sjælland, Sorø

Vil du være med til at levere værdiskabende ledelsesudvikling i Region Sjælland?

UCSJ søger en chef til Ledelsesakademiet, som skal medvirke til at videreudvikle vores forretningsområde indenfor ledelsesudvikling, og bidrage til at UCSJ når sine fremtidige forretningsmæssige mål.

Vil du stå i spidsen for et nyetableret Ledelsesakademi, som sætter kvalitet og faglighed højt, er du handlekraftig, innovativ og har en forretningsmæssig tilgang til tingene, og har du lyst til at videreudvikle et forretningsområde med et stort potentiale, har vi drømmejobbet til dig.

Ledelsesakademiet er ansvarlig for efter- og videreuddannelser til ledere, organisationer og virksomheder, og leverer uddannelser, kurser og kompetenceudvikling på forskellige niveauer rettet mod både den offentlige sektor og det private arbejdsmarked i hele Region Sjælland.


University College Sjælland, 31. oktober
Moeller & Devicon A/S, A Bosch Packaging Technology Company
Dygtig designer til Mekanisk konstruktion søges til maskinbygger

Moeller & Devicon A/S, A Bosch Packaging Technology Company, Sandved

Til at udvide vores eksisterende stab, søger vi nu en højt kvalificeret mekanisk designer til at indgå i afdelingen, der i dag består af 10 højt engagerede medarbejdere.

Som et aktivt medlem af afdelingen for mekanisk design (END), bliver du del af en dynamisk og tværfaglig gruppe, som samarbejder tæt med den lokale produktion. Dine opgaver bliver at designe specialmaskiner til vores kunder på pharma og medtech markedet.

Med udgangspunkt i kundens specifikationer og virksomhedens standarder, definerer du maskinkoncepter og udarbejder 2D og 3D tegninger i høj kvalitet. Du trives med projektarbejde og stræber for at nå de indlagte milepæle. I produktionsfasen holder du en tæt kontakt til montørerne og opdaterer den nødvendige dokumentation. Vi forventer, at du kan tænke ud af boksen, er pålidelig og selvkørende.


Jobindex, 31. oktober
Kalundborg Kommune
Lærere

Kalundborg Kommune

kolen på Herredsåsen rummer Kalundborg Kommunes modtageklasser:
K1 for indskolingen, K2 for mellemtrinnet og 10M for de ældste elever og vi modtager i øjeblikket flere børn til disse klasser, hvorfor det er nødvendigt at ansætte flere lærere.

I den anledning opslås 3 stillinger:

 • Stilling 1: 26 lektioner + usu med K1 børn
 • Stilling 2: 15 lektioner i K2, 3 lektioner i 10M, 4 lektioner madkundskab, 2 svømmetimer, lektiecafe + usu
 • Stilling 3: 5 lektioner i K1, 11 lektioner billedkunst og matematik på trin 2 - dertil 5 lektioner specialundervisning + usu.

For os er det vigtigt, at ansøgerne vil kunne bakke op om skolens værdigrundlag, vision og mål samt være indstillet på at indgå i et tæt teamsamarbejde.


Kalundborg Kommune, 31. oktober
Region SjællandKonsulent til udviklingsopgaver, Primær Sundhed, Regionshuset i Sorø - quicknr. 15859

Region Sjælland

Vi søger en erfaren kollega, som kan gennemføre konkrete initiativer, der er med til at fastholde og tiltrække læger til praksisområdet (praktiserende læger m.fl.).

Du får et spændende job Primær Sundhed, hvor dine opgaver først og fremmest vil være at udmønte regionens rekrutteringsstrategi, som retter sig mod læger i almen medicin.

Nogle af de ideer, vi arbejder med, og som du vil være med til at realisere, er

 • Afholde arrangementer og events for yngre læger
 • Facilitere netværk og møder
 • Igangsætte mentorordninger
 • Støtte læger i forbindelse med etablering af praksis
 • Udvikle regionens digitale kommunikation til læger
 • Aktiv deltagelse i konferencer, bl.a. Lægedagene.
Region Sjælland

Region Sjælland, 31. oktober
Slagelse KommuneVandløbsmedarbejder

Slagelse Kommune, Korsør

Center for Teknik og Miljø i Slagelse Kommune søger en vandløbsmedarbejder til varetagelse af opgaver, primært indenfor vandløbslovens rammer.

Vandløbsgruppen består af et team på fire personer, der løser opgaver indenfor myndighedsbehandling af vandløbsloven, vandløbsvedligeholdelse, restaurerings- og reguleringsprojekter. Vandløbsgruppen indgår som en del af naturgruppen, og der er tæt tværfagligt samarbejde med især kommunens klima- og miljøafdelinger.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte myndighedsbehandling af private drænsager, tilsyn med vandløb, møder med lodsejere og interessenter samt deltagelse i restaurerings- og reguleringsprojekter. Derudover vil du skulle varetage mere administrative opgaver som økonomistyring, koordinering af møder med interessegrupper, udarbejdelse af vandløbsregulativer, forhandling af kontrakter med eksterne rådgivere m.m.


Jobindex, 31. oktober
SEAS-NVE
Kundekonsulenter til El-kundecenter

SEAS-NVE, Svinninge

Til vores el-kundecenter i Svinninge søger vi et par nye kollegaer, som har lyst til at blive en del af vores spændende frontteams i en afdeling med 55 engagerede kollegaer.

Arbejdsopgaverne spænder bredt

 • Håndtering af kundehenvendelser vedrørende el-regninger, betalingsforhold, driftsmæssige forhold, energirådgivning og el-tekniske spørgsmål
 • Opfølgende sagsbehandling
 • Aktiv deltagelse i vores salgskampagner
 • Ajourføring vedrørende nye tiltag inden for firmaets processer og produkter.
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 31. oktober
CRH Concrete A/S
Teknisk sælger

CRH Concrete A/S, Viby S

Kan du se dig selv som sælger for Danmarks største leverandør af betonelementer og byggesystemer med mere end 1.000 dygtige kolleger i hele Danmark?

Som ny kollega i vores salgsafdeling i Viby S. kommer du til at indgå i et stærkt team, hvor du hver dag vil blive udfordret på nogle af de mest spændende byggeprojekter i Danmark.

CRH Concrete A/S

Indholdet af en typisk arbejdsdag vil veksle en del. En stor del af tiden vil du bruge på møder og telefonisk kontakt med vores kunder, entreprenører, arkitekter m.fl. Her bliver nye og igangværende projekter behandlet og optimeret. Endvidere kommer du til at beskæftige dig med kalkulation af projekter, udarbejdelse af tilbud, tilbudsopfølgning, kontraktforhandling og intern ordreoprettelse.


Jobindex, 31. oktober
TelenorButikskonsulent til Telenor Butikken i Ringsted

Telenor

Til vores privatbutik i Ringsted søger vi DIG! Altså, hvis du har lysten til at indgå i et stærkt team og evnen til at nå ambitiøse salgsmål, samtidigt med at du giver kunden en så fantastisk service, at de ikke kan lade være med at anbefale Telenor til deres venner og familie.

I vores butikker er der fart på. Vores privatbutikker ligger fortrinsvis i gågader og centre, hvor der ofte er mange kunder og travlt. Vi tilbyder her de mest populære mobiltelefoner, tablets og tilbehør. På de tidspunkter af dagen, hvor kundegennemstrømningen er størst, kan der virkelig være knald på.

Som Butikskonsulent bliver dine ansvarsområder:

 • Salgsaktiviteter / salg af bl.a. mobiltelefoner, tilbehør og abonnementer
 • Opnåelse af egne og butikkens budgetter
 • Medvirke aktivt til at butikken altid fremstår lækker og salgsklar
 • Hjælp og rådgivning omkring abonnementer, produkter, teknologi og brugerflader

Telenor, 31. oktober
Region SjællandElektriker til Teknisk Afdeling, Slagelse Sygehus - quicknr. 15853

Region Sjælland

Da en af vores gode medarbejdere går på efterløn, søger vi en uddannet elektriker, som skal indgå i den daglige drift af sygehusets tekniske installationer.

I samarbejde med de andre medarbejdere, skal du medvirke til det forbyggende og forefaldende arbejde i elektrikergruppen. Vi arbejder med mange forskellige typer af installationer og du skal være vant til at arbejde med fejlfinding.

Dit primære arbejdssted vil være Slagelse Sygehus, men afdelingen dækker også Ringsted Sygehus, hvorfor der kan forekomme opgaver på denne matrikel.

Den daglige arbejdstid er 07-15.

Vi søger en medarbejder, som kan arbejde selvstændigt, er ansvarsbevist og kan bevare overblik i hektiske perioder.

Region Sjælland

Region Sjælland, 31. oktober
GMLHR-RetailGML-HR Retail søger butikschefer til detailhandlen

GMLHR-Retail søger for kunde

Vi søger for vores kunder, som er større detailkæder i Danmark, kandidater som er parate til et jobskifte – enten til dit første job som butikschef, brancheskift eller til en større butik end den du er butikschef i på nuværende tidspunkt.

Hvis du brænder for et lederjob, hvor du blandt andet kommer til at arbejde med dagligvarer, så har vi muligvis jobbet til dig inden for kort tid. Vi har også kunder som efterspørger kvalificerede ledere inden for nonfood.

Lige nu rekrutterer vi kandidater til Københavnsområdet, men vi har også én ledig stilling i Korsør og én i Holbæk.

GMLHR-Retail
Jobindex, 31. oktober
Sorø Kommune
Social- og sundhedsass.

Sorø Kommune

Holbergcentret søger 1 social- og sundhedsassistent til nat/dagvagt. Vagten er fordelt med 5 nattevagter i lige uger/ulige uger 2 dagvagter. Timetallet er 28 timer ugentlig. Stillingen er til tiltrædelse pr. 1. januar 2015.

Holbergcentret er et somatisk plejecenter med 32 lejligheder og et demenshus med 12 boliger. Holbergcentret/Rosenhuset varetages i nattevagten af to nattevagter. Dagligdagen er præget af humor og en god omgangstone.

Vi har respekt for hinanden og for beboeren vi arbejder med, hvilket skaber en god atmosfære. Vi tager udgangspunkt i beboerens ressourcer, vaner og livserfaring i vores omsorg og pleje. Samarbejdet i nattevagten er en vigtig del af det psykiske arbejdsmiljø.


Sorø Kommune, 30. oktober
JKSSpecialarbejdere, smede og svejsere

JKS søger for kunde i Slagelse

For en af vores kunder søger JKS dygtige medarbejdere til længerevarende vikariater i Slagelse. Vi søger ansvarbevidste og hårdtarbejdende smede/svejsere, der har et godt overblik og er kvalitetsbevidste.

Dine kvalifikationer:

 • Du har erfaring inden for faget
 • Du arbejder selvstændigt og sætter dig hurtigt ind i nye opgaver
 • Du er stabil og ansvarsbevidst
 • Du er omgængelig og engageret
 • Du er fleksibel omkring arbejdstider og opgaver

Jobindex, 30. oktober
DomeaEjendomsfunktionær til Ramsø Ældreboligselskab

Domea, Viby Sj.

Vi søger en ejendomsfunktionær med tiltrædelse snarest muligt. Du skal primært varetage vedligeholdelse og andet forefaldent arbejde, herunder indgå i vinterberedskabet, i afdelingens i alt 88 lejemål, der også omfatter en række tilbud til ældre borgere så som dagcenter, aktivitetscenter, café, m.v.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, og du vil i høj grad have indflydelse på tilrettelæggelsen af dine arbejdsopgaver.

Ejendomsfunktionæren har i samarbejde med ejendomsmesteren/driftslederen det daglige ansvar for:

 • Drift og vedligehold af bebyggelserne
 • Beboerservice/småreparationer
 • Betjening af bygningernes tekniske installationer

Domea, 30. oktober
NNE Pharmaplan
Junior Automation Engineers for NNE Pharmaplan

NNE Pharmaplan, Gentofte or Kalundborg

Our experience tells us that combating diabetes, multiple sclerosis, prostate cancer and many other diseases requires one and the same strategy: profound insight. That’s why we are devoted to life science and skilled in engineering.

As our new Junior Automation engineer your main tasks will be:

 • Development, validation and maintenance of SCADA/PLC and/or process control systems. Interfaces to batch and MES systems are also a part of our tasks.
 • Consulting with relation to selection of the right automation solutions for our clients productions processes.
 • Active participation in our project teams which is based on our huge knowledge base and technology groups where we focus on personal development and knowledge sharing.
NNE Pharmaplan

NNE Pharmaplan, 30. oktober
JKSEl-konstruktør

JKS søger for Bosch Packaging Technology i Næstved

El-konstruktør til udfordrende projektorienterede opgaver.

Du er formentlig en dygtig el-installatør, el-tekniker eller el-ingeniør eller har anden el-faglig uddannelse. Du evner og har lyst til at indgå i et højt kvalificeret udviklingsteam bestående af elektronik-, software- og mekanikudviklere.

Med reference til afdelingslederen for ECS (engineering controls and software), bliver du et aktivt medlem af afdelingen, der arbejder tværfagligt af specialer og i samarbejde med egen produktion. Operationelt bliver du en af specialisterne på design af el til specialmaskiner til forskellige kunder indenfor Pharma og Med tech.

Arbejdsopgaver:

 • El-konstruktion og beregninger i henhold til gældende love og regler
 • El-diagrammer i EPLAN og evt. andre E-CAD programmer
 • Validering af el-dokumentation

JKS, 30. oktober
SEAS-NVE
E-mail Campaign Coordinator hos SEAS-NVE

SEAS-NVE, Svinninge

Som E-mail campaign coordinator i SEAS-NVE vil du blive en del af et marketingteam hos landets næststørste el-selskab. Stillingen er nyoprettet og en del af et øget fokus på at skabe værdi for vores kunder. Du vil derfor have store muligheder for at påvirke udviklingen af ansvarsområdet og medvirke til at sætte mål og succeskriterier op for dit arbejde. Samtidig har du mulighed for at være med til at fortsætte opbygningen af en markedsbaseret afdeling med fokus på marketing, product management og markedsanalyse.

Som en del af et dedikeret marketingteam er du ansvarlig for opsætning og udsendelse af emails i Sitecore. Du bliver et vigtigt bindeled mellem CRM manageren, som har det overordnede ansvar for vores dialogaktiviteter, og Segment Managerne for de enkelte markeder i at afstemme aktiviteterne. Sammen med CRM manageren har du til opgave at sikre overblikket over alle flows på B2B og B2C markederne.

SEAS-NVE

SEAS-NVE, 29. oktober
University College SjællandAdjunkt

University College Sjælland, Sorø

University College Sjælland søger en adjunkt til forskningsprogrammet ”Profession, uddannelse og arbejdsliv”.

Forskningsprogrammet arbejder indenfor det pædagogiske og socialfaglige område med særligt fokus på: Professionsbacheloruddannelserne, de studerende, de professionelles arbejde i praksisfelterne samt udsathedsområdet. Vi arbejder med uddannelsers særkende som vekseluddannelse, og forsker i sammenhænge mellem arbejde og uddannelse og de udfordringer, ændringer i arbejdet stiller til uddannelserne (for eksempel øget tværfaglighed og evidensorientering).

I forhold til de studerende beskæftiger vi os med deltagerforudsætninger, deltagerbaner, rekruttering og fastholdelse. Endelig bidrager vi til den generelle kompetenceudvikling i UCSJ ved, i samarbejde med Roskilde Universitet, at afholde forskningsværksteder for undervisere med forsknings- og udviklingsopgaver.


University College Sjælland, 29. oktober
PERSONALEAFDELINGEN ApSSupply Chain Manager til international virksomhed

PERSONALEAFDELINGEN ApS søger for DBI Plastics A/S i Stenlille

Vil du have ansvaret for den globale distribution af varer, fra produktion til kunde, i en international virksomhed i vækst? Vil du stå i spidsen for logistikteams over hele Europa, hvor du har ansvaret for lagre, personale og interne processer? Så kan du være den Supply Chain Manager som DBI Plastics Group A/S søger.

Som Supply Chain Manager i DBI Plastics Group har du det overordnede ansvar for det globale vareflow.

Du leder virksomhedens logistikteams rundt om i Europa, hvor du har personaleansvar, planlægger lagre og optimerer de interne processer.Du har også ansvaret for funktionen og medarbejdere i ”Customer Service”.

Derudover koordinerer du forecasts med salg og planlægning af produktionen.


Jobindex, 29. oktober
University College SjællandKoordinator til Planlægningsenheden

University College Sjælland, Sorø

Er du skarp og struktureret og har du mod på at få ansvar og sikre god kommunikation til kolleger og samarbejdspartnere, så er du måske vores nye koordinator i Planlægningsenheden på UCSJ.

Du skal stå for den overordnede koordination og skemalægning af UCSJ uddannelser i Næstved, Slagelse og Sorø, således en fortsat udvikling sikres og alle UCSJ aktiviteter på lokaliteterne kan gennemføres.

Du kommer til at referere til teamlederen for planlægningsenheden, men vil – som koordinator for Vestsjælland – få ansvaret for den overordnede skemalægning af de fysiske rammer og koordination af logistik for syv forskellige uddannelser fordelt på UCSJ lokationer i Næstved, Slagelse og Sorø.


University College Sjælland, 29. oktober
Flensby & Partners A/S
Administrerende direktør med naturvidenskabelig baggrund

Flensby & Partners A/S søger for Ellegaard Göttingen Minipigs A/S på Sjælland

Ellegaard Göttingen Minipigs er en dansk, familiejet virksomhed, som er verdens førende avler af Göttingen Minipigs til udvikling og sikkerhedsafprøvning af nye humane mediciner samt anden biomedicinsk forskning. Virksomheden oplever en stigende interesse for anvendelse af Minipigs nationalt såvel som globalt. Til at lede, drive og udvikle virksomhedens fortsatte succes og internationalisering, skal der ansættes en ny adm. direktør.

Med reference til bestyrelsesformanden bliver den nye adm. direktør ansvarlig for at sikre sammenhæng, struktur, udvikling, og ledelse af nøgleaktiviteter i hele virksomhedens værdikæde samt sikre at virksomheden drives med godt langsigtet købmandskab.


Jobindex, 29. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 269 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |14|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.