1 til 20 af 344 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |18|Næste »
Sorø Kommune
Lærer - Ruds Vedby

Sorø Kommune

Vi søger en idrætslærer primært til drengeidræt på alle klassetrin.

Ruds Vedby Skole ligger i Sorø kommune, og er en mindre skole med et spor og 220 elever. Vi vil gerne tænke nye tanker, og omsætte dem i praksis. Al undervisning forgår via iPad.

Vi kan tilbyde:

 • En fuldtidsstilling, hvor du primært skal undervise i idræt
 • At du bliver en aktiv del af et team, hvor man arbejder tæt sammen
 • At du får en spændende og afvekslende hverdag

Sorø Kommune, 3. august
KompetencePsykologerne
Engageret, ressourcetænkende og løsningsfokuseret psykolog søges

KompetencePsykologerne

Vi er en virksomhed i vækst. Vi har brug for en nye medspillere - mennesker med gode værdier, handleevner, kreative løsninger i deres klientsamtaler og gåpåmod.

Vi søger medarbejdere, der er engagerede og udadvendte, tænker i ressourcer og ressourceopbygning og som har en løsningsfokuseret tilgang. En del af arbejdet består i at motivere og engagere mennesker, så det er en fordel, hvis dette ligger naturligt til dit væsen.

Dit arbejde vil primært bestå i klientsamtaler, gruppesamtaler og undervisning. Det er en fordel, hvis du har en bil eller delebil, da dit arbejde kommer til at være flere steder på Sjælland.

Vi tilbyder:

 • en spændende arbejdsplads
 • mulighed for selv at præge dit arbejde
 • stor grad af frihed og mulighed for at planlægge eget skema
 • klientsamtaler, gruppesamtaler og undervisning

Jobindex, 3. august
Sorø Kommune
Lærere - Pedersborg

Sorø Kommune

Pedersborg Skole søger matematiklærer og tysklærer fra 1. oktober 2015. På Pedersborg Skole finder du vores kernesunde, danske folkeskole, hvor vi har et stærkt fokus på elevernes læring og et veludviklet kollegialt fællesskab, som positivt tager imod og støtter op om nye ansatte.

Du er sikret stor indflydelse på din tilstedeværelsestid, du får stillet din egen arbejdsplads til rådighed, der er mulighed for hjemmearbejdstid og som en del af 1:1 IT-strategien har alle elever, lærere og pædagoger en iPad og et hav af digitale læremidler til rådighed. Du får stor frihed i dine opgaveløsninger sammen med dit team.
Sorø Kommune, 3. august
University College SjællandServicemedarbejder med stærke IT-kompetencer

University College Sjælland, Sorø

Alle lokationer i UCSJ har tilknyttet et serviceteam, der yder service i forhold til studerende, medarbejdere, eksterne kunder og samarbejdspartnere. Selvom vi er spredt på forskellige lokationer, samarbejder vi på tværs og går op i at skabe holdånd og fællesskab, uanset om du arbejder i Nykøbing, Roskilde, Sorø eller et andet sted.

Så brænder du for arbejdet i en serviceorganisation, hvor tværfaglighed og samarbejde er nøgleordene og har du lyst til at være en del af et udviklende, solidarisk og omsorgsfuldt arbejdsmiljø, hvor medarbejdergruppen lægger vægt på trivsel og samhørighed? Så er du måske vores nye servicemedarbejder i Slagelse / Sorø.


University College Sjælland, 3. august
Novo Nordisk A/S
Ambitiøs akademiker til produktion af fremtidens produkter

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Novo Nordisk A/S

Du får et alsidigt job, hvor du har stor indflydelse på din egen hverdag. Du indgår i et nyere team i en velfungerende afdeling i vækst, hvor du vil blive tilknyttet driftssupport teamet med ansvar for fermentering og de første opkoncentrerings- og rensningstrin (centrifugering, søjleoprensning, spaltning, fældning og høst).

Teamet beskæftiger sig med produktion af udviklingsprodukter. En del af jobbet er at indgå i tæt dialog med udviklingsafdelingen for at sikre, at IM1 bedst muligt kan understøtte produktionen af eksisterende og nye udviklingsprodukter.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 3. august
ModulbadByggeteknisk medarbejder

Modulbad, Ringsted

Modulbad er en selvstændig afdeling under CRH Concrete A/S og udfører salg, projektering og produktion af præfabrikerede badeværelser, som leveres og monteres nøglefærdige på byggepladsen.

I vores bestræbelser på fortsat at professionalisere afdelingen søger vi en ny kollega til en nyoprettet stilling som byggeteknisk medarbejder.

Indholdet af en typisk arbejdsdag vil veksle en del. En vigtig del af jobbet består i at være virksomhedens kontakt til kunderne i forbindelse med opfølgning på byggesagerne herunder 1 og 5 års eftersyn, reklamationsbehandling, planlægning af evt. reparationer etc.

En anden vigtig del af jobbet består i at udføre tilbudskalkulation i tæt samarbejde med vores projekteringsafdeling. Her vil du ligeledes få tæt kontakt til vores kunder.

Endelig vil du få en vigtig rolle ift. sparring med såvel projekteringsafdelingen som produktionen vedrørende tekniske løsninger etc.


Jobindex, 3. august
Region SjællandBudgetkonsulent til Koncern Økonomi Budget, Regionshuset i Sorø - quicknr. 17448

Region Sjælland

Vi søger snarest muligt en engageret kollega til budgetenheden i Koncern Økonomi. Du vil blive en del af et team der varetager overordnet budgetlægning og budgetopfølgning, hvor du vil få en varieret opgaveportefølje og dit eget ansvarsområde.

Den generelle opgaveportefølje indebærer

 • Du på dit ansvarsområde skal styre og bidrage til budgetarbejdet, hvor proceduren for budgetlægning og budgetopfølgning koordineres og sikres.
 • Bistå med økonomisk vejledning og råd til Region Sjællands forskellige enheder.
 • Være med til at koordinere den kvartalvise økonomirapportering vedrørende budget til bl.a. Økonomi- og Indenrigsministeriet og Danmark Statistik.
Region Sjælland

Region Sjælland, 3. august
Fibia P/S
Udviklingsorienteret Business Partner til Salg og Kundeservice

Fibia P/S, Svinninge

Brænder du for at arbejde med planlægning, analyser og rapportering, og vil du være med til at videreudvikle et højtydende salg- og kundeserviceteam i en virksomhed i vækst?

Fibia søger en udviklingsorienteret Business Partner for Salg og Kundeservice til en nyopstartet planlægningsafdeling. Du kan se frem til en spændende hverdag i en dynamisk afdeling, hvor dine arbejdsopgaver og ansvarsområder spænder vidt, og hvor du har mulighed for at sætte mange kompetencer i spil.

Stillingen er placeret i Svinninge. Planlægningsafdelingen kommer til at bestå af 3-4 personer, og er en del af PM og Planlægningsdivisionen. Du vil referere til chefen for planlægningsafdelingen med en dotted linje til salg- og servicedirektøren, hvor du vil supportere ledelsesgruppen i salg- og kundeservicedivisionen. Du kommer til at arbejde tæt sammen med sælgerne, kundeservice samt vores kundefastholdelsesteam.

Fibia P/S

Fibia P/S, 3. august
KvicklyKundechef, Kvickly Ringsted

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt ca. 60 medarbejdere. Kvickly Ringsted er et varehus med dygtige medarbejdere, der trives i et hus med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder. Vi har en høj kundestrøm hver dag, og vi har kvalitet og kundeservice i højsædet.

Som kundechef er det først og fremmest din opgave at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i kasse, kiosk og bagerdisk.
 • sikre sæsonpræget sortimentsoptimering og varebestilling indenfor området.
 • rådgive og betjene vores kunder, og sikre dine medarbejdere kan det.
 • udarbejde arbejdsplaner, afholde afdelingsmøder og PU samtaler med dine medarbejdere

Kvickly, 3. august
Ringsted KommuneEn dygtig kollega til folkeregisteret

Ringsted Kommune

Har du lyst til at arbejde med folkeregisteropgaver? Så er du måske en af vores nye kollega. Vi søger en engageret og dygtig kollega til fastansættelse i en fuldtidsstilling i Borgerservice. Ud fra dine kvalifikationer vil der være mulighed for at arbejde med andre opgaver også.

Borgerservice- og bibliotekspersonalet arbejder side om side i et nyindrettet betjeningsområde, og selvom medarbejdere fagligt er specialister på hver sit område, så er det målet, at vi gradvist kan få flere områder, hvor vi kan hjælpe hinanden.


Ringsted Kommune, 3. august
Westrup A/SAnalytisk controller til international koncern

Westrup A/S, Slagelse

Westrup A/S søger en controller til hovedkontoret i Slagelse. Din rolle vil være at sikre en god og forståelig formidling af tal og resultater over for Westrups interne såvel som eksterne interessenter. Westrup A/S opererer med spændende og seriøse udviklingsplaner, hvorfor du som controller vil opleve en løbende udvikling for dig fagligt som personligt. Du vil blive en del af en økonomiafdeling, som pt. tæller 5 medarbejdere og refererer til CFO’en.

Dine ansvarsområder bliver:

 • Udarbejdelse af perioderegnskaber
 • Deltagelse i budgetprocessen, controlling heraf og opfølgning på KPI´er på tværs af koncernen
 • Projektcontrolling – herunder værdiansættelse af igangværende arbejder

Jobindex, 3. august
SEAS-NVE
Finance Manager / Leder til Finans & Rapporteringsteamet

SEAS-NVE, Svinninge

Som daglig leder af Finans & Rapporteringsteamet er du medansvarlig for at opgaverne løses med rette kvalitet og i rette tid. Dette indebærer en tæt dialog med kollegaerne i afdelingen såvel som afdelingens interessenter - heriblandt salgs- og driftsfunktionerne, business-controllere, revisorer, direktionen samt myndigheder.

De vigtigste arbejdsopgaver er:

 • Ledelse, udvikling og motivation af medarbejderne
 • Faglig sparring med ledelse og medarbejderne omkring regnskabsregulering, skat og erhvervsret
 • Sparring med den øvrige afdelingsledelse omkring udvikling af afdelingen og medarbejderne
SEAS-NVE

Jobindex, 1. august
Region SjællandSygeplejersker/social- og sundhedsassistenter til åbent retspsykiatrisk afsnit P5, Nykøbing Sj. - quicknr. 17306

Region Sjælland

Vi ser frem mod færdiggørelsen af vores nye topmoderne sygehus, der skal ligge i Slagelse. Vi forventer at åbne september 2015.

Vi er i gang med at kapacitetstilpasse og søger derfor sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, der har lyst til at være med til at skrive et nyt kapitel i retspsykiatriens historie. Vi er p.t. beliggende i Nykøbing Sj., men forberedelserne til det nye sygehus er i fuld gang.

Vi søger sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter til vores åbne sengeafsnit P5, der behandler patienter med dom til anbringelse eller dom til behandling, og som har behov for indlæggelse med henblik på stabilisering eller rehabilitering.

Region Sjælland

Region Sjælland, 1. august
Jobindex A/S
Erfaren salgsassistent til moderne guldsmed

Jobindex A/S søger for Christina Guld & Sølv

Er du uddannet salgsassistent med profil i guld og sølv? Og vil du bruge din ekspertise og dine solide salgsevner i én af Danmarks bedste guldsmedebutikker? Her bliver du del af et socialt team, som løfter i flok – og som er fælles om vores passion for smykker og design.

Som salgsassistent giver du professionel og saglig vejledning. Med dit udadvendte og imødekommende væsen engagerer du kunderne og finder frem til de produkter, som matcher deres behov. Dit hovedfokus er salg, og du bruger dagligt din brede ekspertise og kendskab til vores brands. Du gør den lille forskel, som gør, at kunderne går fra butikken med den ekstra gode oplevelse.

Du bliver del af et godt og uhøjtideligt arbejdsklima, hvor din og kollegaernes trivsel prioriteres. Vi deltager på messer 2 gange årligt, og derudover holder vi os løbende opdateret på nye trends og deltager i salgstræning og relevante kurser.

Jobindex A/S

Jobindex, 31. juli
Elgiganten A/SSælger på deltid - 20 timer pr. uge

Elgiganten A/S, Holbæk

Nu har du muligheden for at arbejde i Elgiganten, hvor vindermentalitet og kundefokus går hånd i hånd. Vi søger en Cross Sælger på deltid. Som Cross Sælger er du i stand til at følge og hjælpe kunden på tværs af forskellige afdelinger i hele varehuset. Vi søger dig som vil have spændende udfordringer ved siden af fx din uddannelse. Som deltidssælger i Elgiganten sammensætter vi din vagtplan, så den passer til dig og vores kunder.

Du skal brænde for at være bedst – og så skal du kunne lide at have travlt og møde mange forskellige mennesker hver dag. Du sætter en ære i at give alle vores kunder en uforglemmelig oplevelse og den rigtige løsning med hjem. Ydermere vil du være tilknyttet vores Samsung shop, så et godt kendskab og interesse for Samsung produkter vil være en vigtig parameter. Er det dig?


Elgiganten A/S, 31. juli
Kalundborg Kommune
Familiebehandler

Kalundborg Kommune

I forbindelse med opnormering og udvidelse af familiebehandlingens ydelser søges en psykolog samt en familiebehandler med relevant psykoterapeutisk baggrund. Familiebehandlingen er en dynamisk enhed, der på daglig basis arbejder med at udvikle en tilbudsvifte, som matcher familiernes behov for indsatser. Der er pt. ansat 8 familiebehandlere.

Arbejdsopgaverne er mangeartede og spænder fra at tilbyde familier konkret og praktisk vejledning til det mere indsigtsgivende familieterapi. Der arbejdes både individuelt og gruppeorienteret med familierne Familiebehandlingen er endvidere engageret i opgaver omkring samvær samt vurderinger og beskrivelser og forælder-barn samspil og bruges som faglige sparringspartnere af andre faggrupper.


Kalundborg Kommune, 31. juli
Kalundborg Kommune
Psykolog til Familiebehandlingen

Kalundborg Kommune

Familiebehandlingsenheden Kalundborg Kommune søger visionær og udviklingsorienteret cand.psych./cand.pæd.psych. I forbindelse med opnormering og udvidelse af familiebehandlingens ydelser søges en psykolog samt en familiebehandler med relevant psykoterapeutisk baggrund.

Arbejdsopgaverne er mangeartede og spænder fra at tilbyde familier konkret og praktisk vejledning til det mere indsigtsgivende familieterapi. Der arbejdes både individuelt og gruppeorienteret med familierne Familiebehandlingen er endvidere engageret i opgaver omkring samvær samt vurderinger og beskrivelser og forælder-barn samspil og bruges som faglige sparringspartnere af andre faggrupper.


Kalundborg Kommune, 31. juli
Dansk Revision A/S
Dansk Revision Holbæk Odsherre søger en engageret og tillidsvækkende revisor-revisor assistent

Dansk Revision A/S

Er du uddannet revisor/revisorassistent og kunne du tænke dig, at være med til at gøre økonomi enkel og forståelig for vores kunder? Så læs videre her.

Vi lægger vægt på et godt socialt miljø, hvor sammenhold, faglig sparring og godt humør er vigtige elementer i hverdagen.

Vi tilbyder dig…

 • Et selvstændigt og udfordrende job med en god balance mellem arbejde og fritid
 • En konkurrencedygtig lønpakke, der indeholder attraktive personalegoder
 • En masse søde og fagligt stærke kollegaer
Dansk Revision A/S

Dansk Revision A/S, 31. juli
Kalundborg Kommune
Psykolog til Forebyggelse og PPR

Kalundborg Kommune

Vil du være med til at videreudvikle PPRs kerneopgaver?

Psykologerne i PPR har en central rolle i understøttelsen af inklusionsopgaven i relation til skole og daginstitution.

For at kunne gøre dette så kvalificeret som muligt har vi fokus på en videreudvikling af PPRs kerneydelser. Denne skal forstås i spændet mellem det konsultative arbejde og en udviklingspsykopatologisk forståelse.

Vi tilbyder:

 • Stor mulighed for at præge og tilrettelægge sit arbejde
 • Supervision
 • Fælles systematisk sagsgennemgang ud fra Alan Carrs model

Kalundborg Kommune, 31. juli
Sales Management ApS
Salgs- og marketingchef

Sales Management ApS søger for Johs. Rasmussen, Svebølle A/S

Til en af Skandinaviens større vognmandsforretninger søges en salgs- og marketingchef, som med reference til virksomhedens Adm. Direktør varetager salgsansvaret til nye og eksisterende kunder. I samarbejde med de øvrige medarbejdere, bliver du ansvarlig for udviklingen af en række eksisterende kunder, samt at nye kunder kommer i hus. I starten bearbejder du nationale kunder, men på sigt udvides ansvaret til Sverige, Norge og Tyskland.

Arbejdsopgaver:

 • Opsøgende B2B løsningssalg
 • Udarbejdelse af tilbud og tenders
 • Løbende fornyelse af samhandelsaftaler, samt udvikling af nye koncepter hos kunderne

Jobindex, 31. juli
Annonce:
1 til 20 af 344 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |18|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.