1 til 20 af 356 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |18|Næste »

Dine valg

 • Fjernvestsjaelland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Inventarland ApS
Webmaster

Inventarland ApS, Slagelse

Vores dygtige webmaster går selvstændig fra 1. januar, og vi søger en ny til snarlig opstart. Jobbet er fuldtid.

Inventarland sælger kontormøbler og inventar via to butikker, sælgere i marken og et kundeservicecenter. Vi er p.t. 25 medarbejdere, og virksomheden har rødder tilbage fra 1982. Vi er placeret med kontor i Slagelse, på Stop 39, ved motorvejen. Har du lyst til at være med i et yngre team, så send mig en mail med relevante dokumenter.


Jobindex, 22. september
Novozymes A/SProduction Supervisor for Enzyme Recovery in Kalundborg

Novozymes A/S

We seek a Production Supervisor for our department Recovery BE in Kalundborg. In cooperation with your Production Supervisor colleagues you will be responsible for daily operations in accordance with department priorities within safety, quality and delivery. You will have people management responsibility for approx. 15 operators, providing leadership and guidance to the individual team members as well as ensuring development of the team competencies.

Qualifications

 • Demonstrated leadership in a related industry
 • Experience with culture changes based on LEAN and/or process excellence tools
 • Good understanding of Food Safety and Hygiene
Novozymes A/S

Novozymes A/S, 22. september
Caverion A/S
Ventilationstekniker til klimaafdeling i Ringsted

Caverion A/S

Er du en servicemindet holdspiller med solid teknisk indsigt? Og vil du have en alsidig og selvstændig stilling med spændende udviklingsmuligheder?

Du får base i vores klimaafdeling i Ringsted, hvor du kommer til at arbejde sammen med dygtige og dedikerede kolleger, der har stort fokus på god kundekontakt, energioptimering og optimale løsningsforslag til kunderne.

Dine ansvarsområder vil dække bredt – herunder:

 • Lovpligtige eftersyn
 • Serviceopgaver på ventilation
 • Reparationsopgaver på ventilation
 • Montage af anlæg

Caverion A/S, 22. september
GefionVil du være en del af nyhedsformidlingen i Gefion?

Gefion, Sorø

Planteavlsafdelingen i Gefion søger en erfaren planteavlskonsulent som har interesse og flair for formidling i skrift og tale. Du brænder for at være først til at formidle nyheder til vore kunder i hele landet. Du har ambitioner om at præge vores nyhedsformidling. Du har få, men udfordrende kunder.

Stillingen omfatter følgende arbejdsopgaver:

 • Være en del af vores specialteam for nyhedsformidling
 • Deltage i videreudvikling af vore nyhedsbreve
 • Mulighed for faglig specialisering
 • Løse kundeopgaver for en lille kundegruppe til understøttelse af dine skribentopgaver

Gefion, 22. september
Novozymes A/SSmedelærling i Novozymes

Novozymes A/S, Kalundborg

Novozymes søger med start 1. januar 2015 en smedelærling til vores site i Kalundborg. Elevtiden er 3 ½ år og veksler mellem ca. 45 ugers skoleophold og praktik i virksomheden, hvor du vil få erfaring inden for alle områder af smedefaget.

Uddannelsen indeholder blandt andet fag som tegningslæsning, pladeudfoldning, svejsning, projektarbejde og en masse andet. I virksomhedspraktikken bliver du forberedt og oplært i de forskellige teknikker.

Kvalifikationer:

 • Du har gennemført grundforløbet Produktion og Udvikling med hovedforløb Smed på en teknisk skole
 • Du er interesseret i metalarbejde og vil gerne arbejde i en stor virksomhed som smed
 • Du tager initiativ, er selvstændig, ansvarlig og har lyst til teamwork
Novozymes A/S

Novozymes A/S, 22. september
SanocenterDygtig og erfaren fysioterapeut

Sanocenter, Skælskør

Sano Skælskør søger en fysioterapeut 35-37 timer/uge til en spændende stilling i en virksomhed i rivende udvikling.

Har du en stor viden og erfaring med træning og rehabilitering af patienter med lidelser i ryg, muskler og led, en tydelig faglig profil, samt har du viden og kompetencer fra en privat virksomhed - så er denne stilling noget for dig?

Dine arbejdsopgaver vil bestå i sammen med patienten og det øvrige tværfaglige team at medvirke ved den træning og rehabilitering, som Sanos gæster tilbydes under deres ophold. Du skal være i stand til at tilrettelægge og varetage patientens fysiske træning, både individuelt og på hold, samt forestå diverse undervisningsseancer om træning og den blivende effekt af opholdet på Sano.


Jobindex, 22. september
Schneider Electric Danmark A/S
Procurement & Flow Analyst

Schneider Electric Danmark A/S, Ringsted

Would you like to apply your supply chain management skills in a challenging position? Can you ensure the flow in our daily operations at our factory in Ringsted? And would you like to start your career in a global company with an uncompromising focus on your development?

As Procurement & Flow Analyst, you play a key role when ensuring the flow in our daily operations, as you are responsible for the whole supply chain, including production planning and procurement activities for one of our manufacturing departments. You guarantee availability of identified raw materials and sub-contracted products for a specified group of suppliers – thus, supporting the responsible Manufacturing Supervisor in defining the optimal capacity/load level – until the goods are sent into distribution.

Schneider Electric Danmark A/S

Schneider Electric Danmark A/S, 22. september
Novo Nordisk A/SSenior Project Manager Cultivation, for brand new facility

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Are you ready to make a difference and proactively influence the future production of Novo Nordisk? Can you stand your ground as our representative in project organisations? Do you have experience from construction projects in the pharmaceutical business? Then you might be the person we are looking for in Novo Nordisk Biopharmaceuticals.

Novo Nordisk is one of the world’s most successful pharmaceutical companies and has a strong growth potential. Part of this growth is due to new products within the haemophilia portfolio being produced in Novo Nordisk Biopharm facilities. In order to accommodate the expected growth, we will soon start the construction of a new API production facility called ED2 in Kalundborg.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. september
Fibia
IT forretningsudvikler og Projektleder

Fibia, Svinninge

Har du lyst til at indgå i et nyetableret team hos landets største fibernetselskab, hvor du får lov til at udnytte både dine faglige og menneskelige kompetencer, så har vi jobbet til dig. I forbindelse med implementering af en ny it-platform søger vi en dygtig forretningsudvikler/projektleder, til udfordrende opgaver, i spændingsfeltet mellem IT og forretning.

SEAS-NVE’s OG NRGi’s fiberaktiviteter er fra 1. september 2014 lagt sammen. Fibia er fremtidens fiberløsning til danskerne. Vi er landets største fiberselskab, og vi vil holde både privatkunder og erhverv forsynet med lynhurtigt fibernet – ganske enkelt.

Fibia

Jobindex, 19. september
TelenorButikskonsulent til Telenorbutikken i Bilka Slagelse

Telenor

Til vores privatbutik i Bilka Slagelse søger vi DIG! Altså, hvis du har lysten til at indgå i et stærkt team og evnen til at nå ambitiøse salgsmål, samtidigt med at du giver kunden en så fantastisk service, at de ikke kan lade være med at anbefale Telenor til deres venner og familie.

I vores butikker er der fart på. Vores privatbutikker ligger fortrinsvis i gågader og centre, hvior der ofte er mange kunder og travlt. Vi tilbyder her de mest populære mobiltelefoner, tablets og tilbehør. På de tidspunkter af dagen, hvor kundegennemstrømningen er størst, kan der virkelig være knald på.

Som Butikskonsulent bliver dine ansvarsområder:

 • Salgsaktiviteter / salg af bl.a. mobiltelefoner, tilbehør og abonnementer
 • Opnåelse af egne og butikkens budgetter
 • Medvirke aktivt til at butikken altid fremstår lækker og salgsklar
 • Hjælp og rådgivning omkring abonnementer, produkter, teknologi og brugerflader

Telenor, 19. september
TelenorTime ansat til Telenor Butikken i Bilka Slagelse

Telenor

Til vores butik i Bilka Slagelse søger vi dygtige timeansatte, der har lyst til at vise resultater. Dette betyder at du skal være ekstremt resultatorienteret og have et højt energiniveau, samtidig med at du yder den ypperste form for kundeservice.

Der er tale om en stilling med ca. 8-10 timers arbejde om ugen, så jobbet egner sig perfekt som studiejob.

Som butikssælger bliver dine ansvarsområder:

 • Salg og salgsaktiviteter
 • Opnåelse af egne og butikkens budgetter
 • Medvirke aktivt til at butikken altid fremstår salgsklar
 • Sikre at Telenors koncept overholdes
 • Vejledning og servicering til vores kunder

Telenor, 19. september
EUC NordvestsjællandVil du uddanne fremtidens dygtigste tekniske isolatører?

EUC Nordvestsjælland, Audebo

Kunne du tænke dig et krævende og meningsfyldt job, hvor du får brug for dine pædagogiske evner og mulighed for at give din faglige stolthed videre? Så er det dig, vi søger!

Du skal undervise med et stort engagement på vores erhvervs- og efteruddannelser i Audebo. Det bliver din opgave at strukturere undervisningen med interesse for samfundsudvikling og arbejdsmarkedsforhold.

Du skal løse undervisnings- og udviklingsopgaver af faglig og pædagogisk karakter i samarbejde med dine kolleger. Du skal motivere og etablerer gode relationer til elever med forskellige forudsætninger.


Jobindex, 19. september
Fibia
Webmedarbejder til Fibia

Fibia, Svinninge

Brænder du for at arbejde med hjemmesider, webdesign og digitale medier? Så har vi jobbet til dig! Vi søger nemlig en dygtig webmedarbejder til den daglige drift og udvikling af vores hjemmeside. Hjemmesiden er en central del af Fibia’s kundekontakt og brand, og vi arbejder løbende på at gøre den endnu mere brugervenlig og informativ for vores mange kunder og interessenter. Du kommer til at indgå i marketingsafdelingen, som løser mange forskellige webrelaterede opgaver.

 • Du får ansvaret for at løse daglige driftsopgaver relateret til fibia.dk og en række andre domæner.
 • Du skal bidrage til at udvikle vores hjemmeside, de sociale medier bl.a. Facebook og LinkedIn, så de alle fremstår brugervenlige, moderne og i overensstemmelse med vores designlinje.
Fibia

Jobindex, 19. september
Dagli'BrugsenUddeler, Dagli´Brugsen Ørslev

Dagli'Brugsen

I jobbet som uddeler i Dagli’Brugsen få du ledelsesansvar for dine medarbejdere og ansvar for butikkens drift, hvilket indebærer, at du:

 • har ansvar for budget og resultater og andre administrative opgaver som løn osv.
 • sikre at dine medarbejder løbende udvikler sig gennem coaching og træning
 • udvikler butikken og præger sortimentet

Størstedelen af din tid bruger du blandt på medarbejdere og kunder i butikken. Det er vigtigt, at du lærer vores kunder at kende, så vi kan tilbyde et sortiment, der imødekommer deres behov. Her er der i vid udstrækning frie rammer til at udøve ægte købmandsskab og præge sortiment, bringe lokale varer ind osv.


Dagli'Brugsen, 19. september
Novo Nordisk A/SSenior Project Manager Utility for brand new facility

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Are you ready to make a difference and proactively influence the future production of Novo Nordisk? Can you stand your ground as our representative in project organisations? Do you have experience with both black and clean utility in the pharmaceutical business? Then you might be the person we are looking for in Novo Nordisk Biopharmaceuticals.

As the Senior Project Manager for Utility you will become work package owner (WPO) responsible for Process Equipment relating to Utility Processes up to and including finalized OQ and PQ and subsequent hand over to production team.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 19. september
Sorø Kommune
Lærer til mellemtrin

Sorø Kommune

Ruds Vedby Skole søger barselsvikar til mellemtrinnet med start til november. Frist: 3. oktober.

Vi er en mindre skole med et spor og 250 elever. Ruds Vedby Skole i Sorø Kommune er skolen, som gerne vil tænke nye tanker, og som arbejder via iPad.

Vi kan tilbyde

 • et barselsvikariat fra november, hvor du primært skal undervise i dansk og idræt.
 • at du bliver en del af et team, hvor man arbejder tæt sammen.
 • at du får en spændende og afvekslende hverdag. .

Sorø Kommune, 19. september
SKANOL A/SChauffører søges til Kalundborg

SKANOL A/S

Skanol er inde i en rivende udvikling og vi søger derfor dygtige og kvalitetsbevidste chauffører til distribution af farligt gods transporteret på tankvogn i Sjælland. Med udkørsel fra Kalundborg vil du blive en del af en virksomhed, hvor vi tilstræber at være blandt de allermest attraktive arbejdspladser indenfor vort område.

Vi kan tilbyde dig

 • Et ansvarsfuldt og selvstændigt job
 • Ordnede og stabile ansættelsesforhold med bonusordning og arbejdstøj
 • Arbejde i planlagte arbejdsplaner
 • Nyt materiel (Scania, MAN og Mercedes)

SKANOL A/S, 18. september
Novo Nordisk A/SMetrologi ingeniør – chancen for at arbejde med den nyeste teknologi

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Vi søger en metrologiansvarlig der deler vores ønske om at sikre vore kalibrerings procedurer bidrager til vores ambitiøse mål om at etablere en af verdens bedste fyldefabrikker.

Det kan blive dig, der for kalibreringsområdet sikrer, at relevante interne og eksterne krav fra myndighederne til en hver tid overholdes, og at systemerne altid er i en valideret tilstand. Du vil få en central rolle i at sikre vi løbende forbedrer vores procedurer og rutiner, og du vil som vores metrologiansvarlig arbejde med kalibreringsrationaler i netværksgrupper, hvor det sikres de er alignet med såvel vores søsterfabrikker som de nyeste myndighedskrav. Du vil om et år være med til at indføre SAP QM (Papirløs kalibrering) i vores fabrik.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 18. september
LundbeckProcess Engineer - Chemical Engineering & Maintenance

Lundbeck, Lumsås

Er du uddannet Kemi- eller Maskiningeniør? – og har du tidligere arbejdet med design, opbygning og indkøring af procesanlæg? – Så har vi jobbet til dig på Lundbecks produktionssite på Sjællands Odde.

Som Process Engineer omfatter dit arbejde analyse, design, projektering, etablering, kvalitetssikring og idriftsættelse af procesteknisk udstyr. Du har derfor stor kontakt til kemikere, håndværkere, leverandører og konsulenter, som du samarbejder med for at nå frem til det rigtige resultat i rette tid. Du vil komme til at arbejde med selvstændige opgaver i mindre skala samt på større projekter, hvor du bliver en del af et projektteam.


Lundbeck, 18. september
LundbeckManager - Chemical Engineering & Maintenance

Lundbeck, Lumsås

Er du en dygtig ingeniør og erfaren leder? Så er det dig vi søger til en nyoprettet stilling som Manager for vores Engineering-sektion på Lundbecks produktionssite på Sjællands Odde. Du brænder for personaleledelse samtidig med, at du har en solid faglig baggrund. Du vil få ansvar for den samlede investeringsportefølje på sitet samt mulighed for direkte påvirkning af sitets udvikling.

Som Manager får du ansvaret for ledelse og udvikling af sektionens 7 medarbejdere. Du bliver ligeledes ansvarlig for planlægning, koordinering og gennemførelse af investeringsprojekter på sitet. Ansvaret omfatter det samlede projektforløb fra konceptuelt design over budgettering, implementering og kvalificering til idriftsættelse af det færdige anlæg. Du får en bred samarbejdsflade internt i virksomheden med kunder og teknisk indkøb såvel som med eksterne entreprenører og rådgivere.


Lundbeck, 18. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Krifa
1 til 20 af 356 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |18|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.