1 til 20 af 323 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |17|Næste »

Dine valg

 • Fjernvestsjaelland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Midt- og Vestsjællands PolitiAdministrative medarbejdere til Færdselsafdelingen/Indfordringsafsnittet

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi søger 2 administrative medarbejdere til Færdselsafdelingen/Indfordringsafsnittet den 1. januar 2015

Vi lægger vægt på, at du

 • Har en relevant administrativ uddannelse
 • Er god til dansk retskrivning, og kan kommunikere på engelsk skriftligt/mundtligt
 • Er god til telefonisk kundekontakt
 • Har god datadisciplin
 • Kan lide at der er travlt omkring dig
 • Kan udvise helhedsforståelse

Rigspolitiet, 20. oktober
JKSLandbrugsfaglig sagsbehandler

JKS søger for AgroPro Sjælland i Vipperød

For AgroPro Sjælland søger JKS en dygtig sagsbehandler med branchekendskab, som brænder for administration og behandling af blandt andet vores kunders EU ansøgninger.

AgroPro er et privat rådgivningsfirma for danske progressive planteavlere. AgroPro's målsætning er blandt andet; altid at være til at få fat i, at kende kunder og deres marker, at være på forkant med udviklingen og ikke mindst at den enkelte planteavler får personlig og individuel rådgivning.

Har du lyst til at være en del af en travl hverdag på et moderne kontor og indgå i et arbejdsfællesskab med engagerede og dygtige kollegaer, så er denne stilling noget for dig.

Dine arbejdsopgaver i teamet vil primært være sagsbehandling af EU ansøgninger samt indberetning af gødningsregnskaber, sprøjtejournaler og andre myndighedssager. Vi forventer, at du selvstændigt kan arbejde med behandling af sager der kræver landbrugsfaglig indsigt.


JKS, 20. oktober
VisitodsherredServicekoordinator

Visitodsherred, Nykøbing Sjælland

Vi søger ny medarbejder. Din hovedopgave bliver at planlægge og koordinere serviceringen af vores 320 udlejningshuse, hvilket også omfatter den daglige kontakt til vores servicefolk i marken. Desuden indgår du i et team omkring feriehusudlejning, ligesom du skal medvirke i den almindelige servicering af egnens mange gæster.

Du vil få ansvar for en række opgaveområder – herunder bl.a.

 • Kontakt til vores feriehusejere
 • Planlægning, så vi er ”skarpe” til sæsonen
 • Ansættelse af servicemedarbejdere

Jobindex, 20. oktober
Børnehuset AtlantisPædagog 32 timer og tilkaldevikar

Børnehuset Atlantis, Viby Sj.

Børnehuset Atlantis er en lille privat institution, med en vuggestueafdeling og en børnehaveafdeling. Børnehuset er beliggende Bakkefløjen 17-19 i Dåstrup ved Viby Sj.

Vi bor i et naturskønt område, med mange udflugtsmuligheder. Atlantis blev privat 1.6.2014. Vi mangler en pædagog og tilkaldevikar, da vores venteliste er støt stigende. Stillingen er i vuggestueafdelingen, men ansøgere skal være indstillet på, at der kan ske et skift til børnehaveafdelingen.

Vi tilbyder:

 • Et børnehus, der har en engageret forældrebestyrelse.
 • Et børnehus, der arbejder tæt sammen på tværs.
 • Et personale, der giver tryghed for børn, forældre og hinanden.

Jobindex, 20. oktober
Novo Nordisk A/SQA Professional

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Do you want to be a part of Quality Assurance (QA) and ensure a high degree of compliance with GMP requirements and Novo Nordisk procedures? Would you like to make a difference for thousands of people on a daily basis? If the answer is yes, Biopharm QA API Kalundborg is looking for a talented and ambitious QA Professional to be part of quality assurance of our products.

In this role as QA professional you will be responsible for ensuring that our products are manufactured according to our marketing authorisations and GMP. Together with your competent and experienced colleagues you will be responsible for the environmental quality control of the facility which includes classified rooms, cleaning and water for the production.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 20. oktober
Novo Nordisk A/SSenior Produktionssupporter

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Kunne du tænke dig at være med til at supportere driften, når vi starter et nyt produkt op i et af vores nyeste fabriksanlæg? Vi kan tilbyde dig et spændende, omskifteligt og særdeles udfordrende job, hvor du vil være med hele vejen fra projektfase og frem til produktion i det færdige anlæg, og hvor dine faglige kompetencer vil være værdifulde for at vi når vores ambitiøse mål.

Du bliver ansat i afdelingen Multiline Purification, der er en finrensningsfabrik under opbygning og indkøring, hvor vi er ca. 60 medarbejdere, der varetager oprensning af flere forskellige diabetes produkter til klinisk brug. Vi er en ny afdeling, der netop har påbegyndt kampagne produktion i stor produktionsskala, hvor vi producerer de næste banebrydende produkter med højteknologisk udstyr. Afdelingen er baseret på tillid og stor grad af uddelegering.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 20. oktober
Autisme Center VestsjællandPsykolog

Autisme Center Vestsjælland

Er du psykolog med vilje?
Er du realistisk og i stand til at undersøge
synspunkter fra alle sider?
Kan du få nye idéer, omsætte dem til hverdagen og bevare overblikket når der er mange opgaver i gang?
Ser du muligheder frem for begrænsninger og går til en opgave med åbent sind?
Kan du give og modtage feedback med udgangspunkt i ærlighed og tillid?
Anerkender du andres meninger, og kan skabe hele løsninger, hvor alle aspekter indgår?

Så vil du passe perfekt ind i vores team.


Jobindex, 17. oktober
Jobindex A/S
Projektleder til unikke projekter med specialmaskiner

Jobindex A/S søger for ODIN Maskinfabrik A/S i Slagelse

Vil du lede unikke projekter med specialmaskiner til alle brancher inden for industrien? Og vil du se dine projekter blive til virkelighed samt spille en central rolle i et stærkt teknisk team, hvor der virkelig er brug for dine projektlederevner?

Vi får konstant nye spændende og teknisk udfordrende projekter ind ad døren, og som projektleder er din primære opgave at styre projekterne sikkert gennem alle faser – altid med fokus på, at vi lever op til vores høje kvalitetskrav samt leverer rettidigt og inden for de økonomiske rammer.

Vi er et stærkt team af 8 erfarne tekniske kollegaer i konstruktionsafdelingen. Vi arbejder med høj faglig stolthed, og vi er drevet af at skabe kundespecifikke løsninger, der stiller høje krav til vores samarbejdsevner. Samtidig sætter vi en ære i at tænke ud af boksen – for det skal være sjovt at gå på arbejde.

Jobindex A/S
Jobindex, 17. oktober
Jobindex A/S
Maskiningeniør med SolidWorks kompetencer

Jobindex A/S søger for ODIN Maskinfabrik A/S i Slagelse

Vil du bruge din erfaring med SolidWorks til at konstruere specialmaskiner til alle brancher inden for industrien? Og vil du se dine unikke konstruktioner blive til virkelighed og arbejde i et stærkt teknisk team, hvor der virkelig er brug for dine evner?

Vi får konstant nye spændende og teknisk udfordrende projekter ind ad døren, og som maskiningeniør er din primære opgave at tegne og konstruere specialmaskiner for vores kunder inden for industrien. Du sikrer alle faser i konstruktionen med dimensionering, beregning og selve konstruktionen i tæt samarbejde med dine kollegaer og værkstedet.

Du kan se frem til en unik stilling, hvor du både får brug for din tekniske indsigt og dine konstruktionsevner.

Jobindex A/S
Jobindex, 17. oktober
Bofællesskaberne Inge og Sofie Marie2 pædagoger

Bofællesskaberne Inge og Sofie Marie, Ringsted

Vil du være en del af et dynamisk bofællesskab, hvor både faglighed og humør er højt?

Bofællesskaberne Inge og Sofie Marie i Ringsted søger 2 pædagoger på 30 timer ugentligt i hhv. team 1 og team 4. Vi er et privat bofællesskab for mennesker med autisme og udviklingshæmmede med synshandicap under Fonden Mariehjemmene.

Vi søger:

 • Du er pædagog, gerne med kendskab til målgrupperne ASF og/eller psykiatri, samt udviklingshæmmede med synshandicap.
 • Du er indstillet på skiftende arbejdstider inklusiv rådighedsvagt (i team 4).

Jobindex, 17. oktober
JKSHardware konstruktør

JKS søger for Poul Johansen Maskiner A/S i Fårevejle

Har du erfaring med design af maskinstyringer, og kunne du tænke dig et job, der kræver både selvstændighed og samarbejde med dygtige og resultatorienterede kollegaer så læs gerne videre - måske du er vores nye kollega.

Du vil blive en del af et team hvor du, i tæt samarbejde med mekanisk design samt vore PLC-programmører, skal designe styringer til specialmaskiner. Endvidere vil du lejlighedsvis skulle indgå i montage teamet.

Vi forestiller os, at du er uddannet automationsteknolog, stærkstrømstekniker, svagstrømstekniker, installatør eller har anden relevant baggrund. Du har erfaring med at designe og dimensionere PLC baserede maskinstyringer.


JKS, 16. oktober
Novo Nordisk A/SQA chemist

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Do you want to ensure a high level of quality of Novo Nordisk’s products and hereby make a difference for thousands of people on a daily basis? If your answer is yes, then we have an open position in Biopharm Quality Assurance for Tablets and Finished Products in Kalundborg.

As a QA professional you will be responsible for ensuring that our products are manufactured according to our marketing authorisations. This includes handling of documentation – including review of batch documentation, handling of deviations and change control cases as well as annual product review and preparation and approval of instructions. Our most important responsibility is the final release of finished products for the global market.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 16. oktober
Novo Nordisk A/SQA kemiker

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Lyder det tillokkende at være en del af en organisation, hvor man er fælles om at gøre en forskel for tusinder af mennesker, og hvor der er masser af udviklingsmuligheder?

Din rolle som QA kemiker, inkluderer en bred vifte af opgaver. Kerneopgaven består af frigivelse og overvågning af færdigvarer i compliance med cGMP. Herudover vil du dagligt kontrollere og supportere vores kundeafdelinger og deltage i diverse projekter omkring optimering af vores produktions- og dokumentationsprocesser. Som QA medarbejder er du rollemodel i forhold til at skabe et godt og konstruktivt samarbejde og er garant for en positiv aktiv stillingtagen til hverdagens problemstillinger. Du får en bred kontaktflade og er således med til løbende at fastholde vores Quality mindset i mange forskellige organisatoriske sammenhænge.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 16. oktober
Ulrich SøgårdVi søger en frisk og opsøgende Key Account Manager til DitoBus Linjetrafik A/S

Ulrich Søgård søger for kunde i Holbæk

Tænder du på at opsøge og vinde nye kunder?
Nyder du at styrke relationerne til de eksisterende kunder og gøre dem loyale?
Kunne du tænke dig et udfordrende og stabilt job med masser af fremtid?
Så er det lige dig vi har brug for!

Til at sælge og markedsføre reklamepladserne på siderne og bagenden af de gule rutebusser i DitoBus Linjetrafik søger vi nu en dygtig og vedholdende sælger, som har evnerne og lysten til at øge salget for alvor:

Du får ansvaret for salget i området fra Nykøbing Sjælland til Stege. Du skal have bopæl i Region Sjælland, og du arbejder ud fra din kontorplads i Holbæk og dit hjemmekontor.


Jobindex, 16. oktober
Novo Nordisk A/STeknisk procesingeniør el. lign. til farmaceutisk produktion

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Du kommer med erfaring fra procesindustri og produktion og her er muligheden for at sætte et stærkt fingeraftryk i form af performance og teknisk stabilitet i en organisation i kraftig vækst, med høj puls. På sigt kan du blive den står i spidsen for at implementere innovative vedligeholdelsesstrategier.

Du motiveres af nye afvekslende problemstillinger, der kræver dialog, samarbejde, overblik og forståelse for produktionsprocesser. Samtidig er du er ”nysgerrig på detaljen” og lytter til erfaringen. Du vil bl.a. komme til at arbejde med samspillet mellem pumper, ventiler, trykbærende systemer og andre systemer til regulering af flow systemer som en del af en større proces.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 16. oktober
ALDIFilialledere

ALDI

Ryk ind i toppen af ledelsen for et ALDI Marked. Du har ansvaret for den daglige drift. Du leder og motiverer dit team, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel som f.eks. HHX eller HTX og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Måske har du i et andet erhverv vist lederevner og organisationstalent, hvilket gør dig egnet til denne stilling. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart.


ALDI, 16. oktober
Dagli'BrugsenUddeler, Sejerø

Dagli'Brugsen

Dagli’Brugsen på Sejerø er en velkonsolideret forening og er den eneste dagligvarehandel på øen.

Sejerø er en 11 km lang ø der ligger i Kattegat nærmere betegnet Sejerø bugten cirka 5 km vest for Sjælland. Sejerø er 12,5 km² stor og er en del af Kalundborg kommune.

Øen har ca. 350 indbyggere, om sommeren bliver dette tal mange dobbelt. Omkring halvdelen af øens befolkning bor i landsbyen Sejerby. Øen har færgeforbindelse til Havnsø. Øen har sin egen skole op til 7 klasse og sit eget børnehus, med vuggestuen og børnehave. Øen har en meget smuk natur hvor der er mulighed for både jagt og fiske. Til jobbet er der tilknyttet en uddelerbolig.


Dagli'Brugsen, 16. oktober
Assistance Personaleservice a/s
Fransk- og dansktalende kundeservicemedarbejder

Assistance Personaleservice a/s søger for kunde i Haslev

Til vores kunde i Haslev søger vi en kundeservicemedarbejder der taler flydende fransk og dansk. Det er til en fast stilling på fuldtid.

Dine arbejdsopgaver til være:

 • teknisk vejledning
 • rådgivning af kunder
 • salg af reservedele af hårde hvidevarer

Du skal indgå i deres dygtige salgsteam som pt. består af 6 personer, heraf en tysktalende, en finsk-svensktalende samt en norsktalende ordremodtager. Alle taler desuden dansk. Det er et krav at du taler fransk og dansk flydende. Svensk kan være et alternativt fremfor det danske.

Assistance Personaleservice a/s

Jobindex, 15. oktober
Ellegaard Göttingen Minipigs A/SAfdelingsleder

Ellegaard Göttingen Minipigs A/S, Dalmose

Ellegaard Göttingen Minipigs A/S søger en engageret afdelingsleder til barrierestald.

Som afdelingsleder vil du få det overordnede ansvar for den daglige ledelse af en barrierestald med 6-8 dedikerede medarbejdere. Sammen med dine medarbejdere forventes det, at du tager ansvar for produktion og ordrehåndtering, og at du samtidig vil sikre, at virksomhedens fokus på kvalitet, dyrevelfærd og samarbejde bliver udlevet i hverdagen.

Du skal først og fremmest være en nøgleperson i din barrierestald med alt hvad dette indebærer. Både arbejdsplanlægning, opfølgning på opgaver, kvalitetskontrol, MU-samtaler og lønforhandling vil blive dit ansvar. Derudover vil du også skulle tage del i eventuel ansættelse af nye medarbejdere og til en vis grad i det daglige arbejde i stalden.


Jobindex, 15. oktober
Sorø Kommune
Sosu-assistent

Sorø Kommune

Røde Kors Hjemmet søger social- og sundhedsassistent 27 t/ugen til aften/nattevagter. Frist: 5. nov.

Stillingen er ledig fra 1. december 2014, og ønskes besat snarest muligt. Arbejdstiden er fordelt med 5 aftenvagter og 2 nattevagter på 14 dage.

Røde Kors Hjemmet er en selvejende institution med i alt 61 plejeboliger, heraf 6 skærmede pladser til borgere med demens.

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job på et plejecenter, hvor vi arbejder ud fra samme værdigrundlag mod ét fælles mål. Du vil, i det daglige, have medindflydelse på egen og gruppens udvikling. Vi arbejder rehabiliterende, med borgeren i centrum.


Sorø Kommune, 15. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 323 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |17|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.