1 til 20 af 316 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |16|Næste »
Personale-match apsFleksibel rejsemontør søges til Serviceafdeling

Personale-match aps søger for kunde i Vemmelev

For vores kunde, Dan-Palletiser A/S, søger vi en engageret, fleksibel og kreativ rejsemontør til virksomhedens Serviceafdeling

Dan-Palletiser producerer og udvikler interne transport- og palleteringssystemer så som pallelastere og palle- og pakketransportbaner. Virksomheden er beliggende i dejlige omgivelser i Vemmelev og beskæftiger ca. 80 medarbejdere på 2 lokationer.

Grundet travlhed søger vi nu en dygtig rejsemontør til virksomhedens serviceafdeling. Du vil indgå i et team af montører, hvis opgaver primært er montage og service af palleteringssystemer hos virksomhedens kunder.


Personale-match aps, 29. juni
Personale-match apsEl-tekniker

Personale-match aps søger for kunde i Vemmelev

For vores kunde, Dan-Palletiser A/S, søger vi en engageret, fleksibel og kreativ el-tekniker til virksomhedens konstruktionsafdeling.

Dan-Palletiser producerer og udvikler interne transport- og palleteringssystemer så som pallelastere og palle- og pakketransportbaner. Virksomheden er beliggende i dejlige omgivelser i Vemmelev og beskæftiger ca. 80 medarbejdere på 2 lokationer.

På grund af høj aktivitet søger vi nu en dygtig el-tekniker. Du vil indgå i et stærkt fagligt team og spille en central rolle i forhold til opbygning og design af projekter. Opgaverne spænder bredt over hele dit fagområde, men som hovedopgaver kan nævnes:

 • Programmering af PLC-systemer (primært Siemens)
 • Fremstilling af El-dokumentation
 • Udvikling inden for maskin- og industriinstallationer

Personale-match aps, 29. juni
FiladelfiaSygeplejerske

Filadelfia, Dianalund

Center for Neurorehabilitering søger sygeplejerske til aftenvagt pr. 1. september 2015.

Da vores faste aftenvagt har valgt at søge nye udfordringer i huset, søger vi en sygeplejerske der har lyst til og mod på at arbejde med intensiv tværfaglig neurorehabilitering i et udfordrende miljø og være en del af et dynamisk team.

CfN yder intensiv rehabilitering til voksne med moderate til svære følger efter pludselig opstået hjerneskade forårsaget af traumer eller tilgrænsende lidelser, såsom apopleksi, cerebral hypoxi, infektioner mv. CfN har plads til 18 døgnklienter. Klienterne er i gennemsnit indskrevet 2-4 måneder.

Stillingen i aftenvagt en normeret til 28 timer pr. uge og der indgår vagt hver anden weekend.


Jobindex, 29. juni
Assistance Personaleservice a/s
Plastmagere

Assistance Personaleservice a/s søger for kunde i Ringsted

Som Plastmager er du med til at øge effektiviteten i rørproduktionen. Du får et tæt samarbejde internt i huset.

Dine nøgleopgaver:

 • Sprøjtestøbning
 • Ekstrudering
 • Medvirke til endelig godkendelse nyt værktøj og udstyr
 • Opstilling af værktøj og udstyr, ”troubleshooting” samt reparation om nødvendigt
Assistance Personaleservice a/s

Jobindex, 29. juni
Sorø Kommune
Psykolog til PPR

Sorø Kommune

Psykolog til PPR i fagcenter Børn og familier.

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning søger pr. 1. september 2015 en psykolog 30 t. pr. uge eventuelt med senere mulighed for 37 timer t. pr. uge. Du skal have lyst til at arbejde distriktsbaseret med mange forskellige arbejdsfunktioner, og hvor der er et tæt samarbejde med børn, forældre, skoleledere, lærere og pædagoger.

I PPR er vi i forvejen 7 psykologer og 5 tale-hørekonsulenter, som arbejder med udredning og vurdering af småbørn og skoleelevers funktion og behov og efterfølgende dialog, med henblik på at skabe de bedste udviklings- og læringsmiljøer for børn og voksne i Sorø Kommune. PPR indgår i det tværfaglige arbejde for at skabe Stærke Børnefællesskaber, ved udredning, rådgivning og konsultativ bistand, således at flest mulige børn trives, lærer og udvikler sig i det almene miljø.


Sorø Kommune, 29. juni
Novo Nordisk A/S
Teamleder til automatik og IT med overblik og ambitioner

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Novo Nordisk A/S

Tør du tage beslutninger og sætte retningen indenfor IT og automation i en stor produktions facilitet? Er du allerede leder med stærke resultater fra et produktionsmiljø?

Kan du bidrage til Novo Nordisks fortsatte succeshistorie, og har du lyst til at være med til at forbedre livet for vores af hæmofili patienter i hele verden? Så kan vi tilbyde dig en stilling, hvor du kan få stor indflydelse og rige muligheder for udvikling.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 29. juni
Novo Nordisk A/S
Teamleder med ansvar for Cleanteam

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Novo Nordisk A/S

Du får det daglige ledelsesansvar for teamets 14 operatører. Det bliver din opgave at sikre løbende udvikling af teamet og ressourcerne, så vi er i stand til at planlægge og udføre arbejdet grundigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvalitet eller sikkerhed.

Du og teamet følger ambitiøse mål, som I sammen dagligt følger op på, bl.a. via daglige LEAN tavlemøder. Samtidig motiverer du dit team til at præstere endnu bedre og skaber klare rammer og et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 29. juni
Novo Nordisk A/S
Barselsvikar, Laborant til QC Mikrobiologisk Laboratorium

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Novo Nordisk A/S

Som laborant i teamet skal du være med til at sikre den daglige drift, fra analyse til resultatafgivelse af prøver fra produktionen.

Vores analyser består af klassiske mikrobiologiske metoder som kimtalsbestemmelse ved dybdemetode, overflademetode, membranfiltreringer derud over laver vi ID (mikroskopi) samt biokemiske metoder såsom ELISA, LAL og ID (Biolog/MADITOF).

Hvilke analyser du vil komme til at arbejde med, vil afhænge af dine kompetencer og teamets behov. Da laboratoriet har en bred vifte af analyser og andre opgaver, har laboranterne i teamet en varieret arbejdsuge.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 29. juni
Novo Nordisk A/S
Senior QA Professional

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Novo Nordisk A/S

Do you want to ensure a high level of quality of Novo Nordisk’s products and hereby make a difference for thousands of people on a daily basis? If your answer is yes, then we have an open position in Biopharm Quality Assurance in Kalundborg.

The facility has been established and the project is focusing on qualification of equipment and processes. The tasks consists of review and approval of project and qualification documentation from equipment, systems and processes. The documents come from all types of processes incl. IT systems and automation system, thus ensuring a high level of variety on a daily business.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 29. juni
Novo Nordisk A/S
IT jobs - udvikling og fremtidssikring af produktionsmiljø

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Novo Nordisk A/S

Motiveres du af at drive, fremtidssikre og udvikle IT i produktionsmiljøer på Skandinaviens måske største farmaceutiske produktionssite?

Du bliver en del af en dynamisk Site med en uhøjtidelig atmosfære og hvor der er masser af spændende udfordringer. Du vil få en vigtig rolle med ansvar for at vedligeholde, supportere og videreudvikle IT systemer, der anvendes til styring og overvågning af produktionsområder.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 29. juni
NykreditSeniorprivatrådgiver til Holbæk

Nykredit

Kan du løfte ansvaret for din egen komplekse kundeportefølje og samtidig yde kvalificeret og relationsskabende rådgivning samt sammensætte netop de finansielle løsninger, der hjælper med at få den enkelte kundes drømme til at gå i opfyldelse?

Nykredit er til for boligejerne med det klare mål at gøre det muligt for alle at eje deres eget hjem. Det betyder, at du som seniorprivatrådgiver på vores center i Holbæk skal levere kvalificeret rådgivning, der kommer hele vejen rundt om kundens økonomi. Du formår at lytte til dine kunders behov, ønsker og drømme og samtidig identificere de økonomiske aspekter af deres liv, de muligvis ikke selv har fået øjnene op for – det kan være alt fra boliglån til daglig økonomi, forsikring, pension og formue.


Nykredit, 29. juni
FRONTPEOPLE A/S
Økonomichef

FRONTPEOPLE A/S søger for Knudsen Holding i Sorø

Knudsen Holding er inde i en meget stærk udvikling. Nye forretningsområder er kommet til og i koncernens største og ældste virksomhed opleves tocifrede vækstrater. Derfor søges en dygtig økonomichef.

Opgaven bliver at sikre, at koncernledelsen løbende har det økonomiske overblik over udviklingen i hvert enkelt selskab og koncernen som helhed.

Med reference til den Adm. Direktør er du ansvarlig for, at koncernledelsen har det økonomiske overblik over udviklingen i hvert enkelt selskab og koncernen som helhed.

Af løbende opgaver kan nævnes:

 • Periode- og årsregnskaber for enkeltselskaber og på koncernniveau
 • Videreudvikling af registrerings- og rapporteringsværktøjer
 • Udarbejdelse af økonomiske rapporter og analyser

Jobindex, 26. juni
Novozymes A/SEngineer, Supply Operations, Kalundborg

Novozymes A/S

We are looking for an engineer with professional competencies and passion within standardization and filling to our Supply Chain Operation EMA business unit in Kalundborg.

One of your core challenges working in Supply Chain Operation will be to ensure that our production lines are running smoothly and that we are constantly improving our capabilities. As Novozymes' solutions are getting more and more advanced we need to enhance our way of operating, our processes, and our equipment to ensure that we continue to be the world leader in biological solutions.

You will play a key role in that by working in a dedicated manner with hygiene qualification and participating in ongoing improvement projects on our processes and equipment. Together with our LEAN engineer, technicians in production, and the operators you will be working on both troubleshooting and development projects in our facility.

Novozymes A/S

Novozymes A/S, 26. juni
A/S Crispy Food International
Studentermedarbejder til markeds- og trendanalyser

A/S Crispy Food International, Gørlev

Crispy Food International er i en inde i en kraftig udvikling, som fremadrettet fortsat skal sikres bl.a. ved proaktivt at levere innovative convenience og on-the-go produkt- og emballageløsninger til både nuværende og nye kunder. Derfor søges til vores R&D afdeling en dygtig studentermedarbejder, der brænder for at arbejde med markeds- og trendanalyser indenfor convenience og on-the-go kategorien. Stillingen er timelønnet og arbejdstiden per uge vil variere afhængig af projektmængden.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Anvende definerede informationskilder (herunder Innova Market Insight databasen) til at identificere nye markeds-, produkt-, og kundemuligheder indenfor convenience og on-the-go kategorien.
 • Udarbejde trendrapporter for strategiske Vesteuropæiske markeder – med fokus på markedstrends, samt kunde- og forbrugerindsigter.
A/S Crispy Food International
Jobindex, 26. juni
Bemandingskompagniet A/SSygeplejersker søges til faste vikariater samt enkelte vagter i hjemmeplejen i Vest/Midt og Sydsjælland fra nu og fremad

Bemandingskompagniet A/S, Holbæk, Odsherred, Slagelse, Ringsted, Sorø og Køge

Bemandingskompagniet A/S søger sygeplejersker til Holbæk, Odsherred, Slagelse, Ringsted, Sorø og Køge.

Vi er eneleverandør til hjemmeplejen/plejehjem, hvilket indebærer, at alle vagter kun går via os, så er det i disse kommuner, at du vil have vikariat/vagter, så skal du kontakte os.

Kom og tjen en god løn, som udbetales hver 14. dag samt planlæg en hverdag, som du vil have den.

Bemandingskompagniet A/S

Jobindex, 26. juni
SuperBrugsenUddeler, SuperBrugsen Vig

SuperBrugsen

Butikken ligger i Odsherred. På butikstorvet findes ud over SuperBrugsen, Netto og Aldi. Området er et turistområde, og er naturligvis præget af sæsonudsving.

Vi forventer, at du:

 • kan dokumentere gode resultater med ledelse, drift og personaletrivsel fra lignende job
 • kan videreudvikle forretningen
 • er synlig og motiverende leder

SuperBrugsen, 26. juni
EUC NordvestsjællandFaglærer inden for produktion og processer til processkolen i Kalundborg

EUC Nordvestsjælland

Vi søger en medarbejder, med erfaring inden for procesindustrien, som har lyst til at undervise. Du skal have pædagogisk talent, og være indstillet på at arbejde både selvstændigt og i team.

Om stillingen

 • Undervisning på grundforløb, hovedforløb og efteruddannelse, inden for produktion og procesanlæg.
 • Medvirke til udvikling inden for området både fagligt og pædagogisk.

EUC Nordvestsjælland, 26. juni
Hartmanns A/STeknisk designer eller assistent søges til international dokumentationsarbejde.

Hartmanns A/S søger for Butina i Holbæk

Vil du være en del af en stor succes – også ud i fremtiden?

Butina i Holbæk søger en medarbejder snarest muligt til udarbejdelse af manualer til Butinas projekter, der i høj grad er internationalt orienteret. Butina konstruerer og producerer primært CO2 bedøveranlæg samt hygiejnisk blodopsamling og procesanlæg til slagteribranchen, hvor Butina er verdensførende.

Dokumentationsafdelingen udarbejder tekniske manualer til såvel enkelt maskiner som til hele projekter baseret på input fra proces / projekt og teknisk afdeling. Grundet stor aktivitet har de brug for dig, der kan tage ansvar for følgende opgaver:

 • Formulere/opdatere manualer og reservedelslister på engelsk
 • Designe brugervenlige illustrationer til manualer og reservedelslister
 • Krydstjekke reservedelslister med faktisk data fra ERP system (Axapta)

Hartmanns A/S, 25. juni
Dansk Revision A/S
Flere dygtige revisorer

Dansk Revision A/S, Slagelse

Vi oplever en stor tilgang af nye og spændende opgaver. Derfor har vi brug for endnu flere gode hoveder til vort kontor i Slagelse.

Jobbet afhænger af dine kompetencer og interesser, men indebærer helt eller delvist ansvar for servicering af egne kunder og deltagelse i revision og regnskabsudarbejdelse på mindre og mellemstore kunder.

Vi tilbyder dig:

 • ansættelse på et revisionskontor i vækst
 • mere end 30 gode kollegaer, hvor respekt og humor er en naturlig del af vores dagligdag
 • et godt arbejdsmiljø med balance mellem arbejdsliv og fritid
 • attraktiv lønpakke med pension, sundhedsforsikring og betalt frokostpause
Dansk Revision A/S

Dansk Revision A/S, 25. juni
SE-Stofa SE Big Blue søger CTS tekniker til Sjælland

SE-Stofa

Vil du med på holdet, der målrettet arbejder på at blive den foretrukne samarbejdspartner inden for energieffektivisering, styring og registrering af energi, så er det måske dig vi leder efter. Ca. 70 dygtige kollegaer arbejder på at sikre, at såvel offentlige som private firmaer, når i mål med deres energibesparelser.

Jobbet som CTS-tekniker består af indregulering og serviceopgaver på Trend CTS-anlæg hos nye og eksisterende kunder, primært på Sjælland. Stillingen har tilknytning til vores kontor i Ringsted, men ofte kører du ud direkte fra bopæl til arbejdssted, hvor du kan se frem til en udfordrende hverdag. I jobbet får du ansvaret for udførelse af dine egne projekter - store som små, og det er derfor nødvendigt, at du har den rette indstilling og ansvarsfølelse over for dit arbejde samt kan arbejde selvstændigt.


SE-Stofa , 25. juni
Annonce:
1 til 20 af 316 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |16|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.