1 til 20 af 411 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |21|Næste »

Dine valg

 • Fjernvestsjaelland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Slagelse Liftudlejning ApS
Lift-/entreprenørmekaniker eller landbrugsmaskinemekaniker

Slagelse Liftudlejning ApS, Slagelse

Slagelse Lift søger lift-/entreprenørmekaniker eller landbrugsmaskinemekaniker til vores liftværksted i Slagelse. Vores mål er at yde den bedst mulige service til vore kunder hver dag!

Du har relevant faglig uddannelse samt kompetencer til at kunne fejlfinde på de hydrauliske, mekaniske samt de elektriske systemer.

Vi tilbyder:

 • Et alsidigt job med gode udviklingsmuligheder, som du selv kan være med til at præge.
 • Fri telefon.
 • Gode ansættelsesforhold med en løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

Jobindex, 31. marts
JKSVedligeholdelseschef

JKS søger for Gammelrand Beton A/S i Svebølle

Vores mangeårige medarbejder går på pension og vi søger derfor en ny vedligeholdelseschef.

Vi søger en udadvendt person, som er parat til at yde en god service overfor hele fabrikken. Arbejdet kræver overblik, selvstændig håndtering i driftssituationer og gode samarbejdsevner på tværs af organisationen.

Dine arbejdsområder

 • Ledelse af smedeværkstedet med i dag 2 -3 smede
 • Reparation og vedligeholdelse af eksisterende formudstyr og anlæg i samarbejde med egne håndværkere
 • Indkøb af formudstyr

JKS, 31. marts
Novo Nordisk A/S
Project Manager

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Novo Nordisk A/S

Bliver du motiveret af at drive projekter fra start til slut, facilitere dem der skal forbedrer vores evne til at møde vores forretningsbehov i produktionen? Har du hvad der skal til: Projektledererfaring, forretnings mind-set, stærke kommunikationsevner? Så er projektledelse i Novo Nordisk, IM1 måske noget for dig.

Som projektleder behersker du nødvendige metoder og værktøjer indenfor projektledelse og definerer, udfordrer og styrer projektomfang. Din primære rolle er, at drive ombygningsprojekter i vores produktionsanlæg. Projekter af denne karakter indeholder ofte at man skal ændre på rørføringer og ventiler for at opbygge mere kapacitet og forbedret performance i de stålstanke der indeholder vores API produkt. Det hele krydres med automatisk styring og skal dokumenteres.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 31. marts
Holbæk kommunePersonalejuridisk konsulent til Koncernservice, Løn og Personale

Holbæk kommune

Holbæk Kommune har netop gennemført en omfattende organisationsændring ”En stærk medspiller”, hvor kerneopgaven er i centrum. Herudover er der en lang række opgaver, både nu og i tiden fremover, som gør at Løn og Personale nu opnormerer og søger en personalejuridisk konsulent pr. 1. juni 2015.

Så har du mod på at udfordre og blive udfordret? Har du lyst til at udvikle dine personalejuridiske kompetencer? Kan du se dig selv i kommunens værdigrundlag? Så er du måske vores nye kollega.

Holbæk Kommune har netop gennemført en omfattende organisationsændring ”En stærk medspiller”, hvor kerneopgaven er i centrum. Herudover er der en lang række opgaver, både nu og i tiden fremover, som gør at Løn og Personale nu opnormerer og søger en personalejuridisk konsulent pr. 1. juni 2015.


Holbæk kommune, 31. marts
Novo Nordisk A/S
Kemiker til udstyr

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Novo Nordisk A/S

Vil du være med til at tage ansvar for implementeringen af nyt laboratorieudstyr samt sikre, at det eksisterende er kvalificeret, så det er klar til drift? Vil du være en del af laboratoriesupportteamet, der til daglig er med til at sikre kvaliteten af insulinen til patienterne?

Som vores nye udstyrssupporter, vil du deltage i udstyrsoptimering, fejlfinding, vedligehold og implementering af nyt udstyr, der er med til at styrke vores produktionslinje. Efter en introduktionsperiode hvor du bliver klædt på til jobbet, vil du få selvstændigt ansvar for specifikt udstyr og for tilhørende IT-system.

Du vil blive involveret i indkøb af nyt udstyr og vil være ansvarlig for kontakten til leverandøren. Du lærer alt om udstyret, lige fra mekaniske funktioner til udstyrssoftware.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 31. marts
University College SjællandAdministrativ medarbejder til Center for Videreuddannelse

University College Sjælland, Sorø

Har du lyst til og evne for at udvikle nye måder at gøre tingene på og kan du leve med ikke have alle svar på forhånd, men opfinde dem løbende i samarbejde med kolleger, så er dette måske stillingen for dig?

Center for Videreuddannelse (CFV) i University College Sjælland (UCSJ), som administrerer diplomuddannelser, kurser, konferencer og læremidler, søger en administrativ medarbejder til drifts- og udviklingsopgaver. Som administrativ medarbejder refererer du til teamleder for administrationen.

Vi har brug for en ny kollega til administrative opgaver med særlig fokus på udvikling af ny administrativ praksis for drift af undervisningsfag i relation til Folkeskoleområdet, herunder

 • Administration og registrering af studieforløb og kurser
 • Optagelse af studerende
 • Fakturering

University College Sjælland, 31. marts
University College SjællandAdministrativ medarbejder til Center for Videreuddannelse

University College Sjælland, Sorø

Er du effektiv, serviceorienteret og evner du at prioritere opgaverne og få noget fra hånden også når der er travlt? Så er du måske vores nye kollega?

Center for Videreuddannelse (CFV) i University College Sjælland (UCSJ), som administrerer diplomuddannelser, kurser, konferencer og læremidler, søger en engageret medarbejder, der kan indgå i administrative drifts- og udviklingsopgaver. Som administrativ medarbejder refererer du til teamleder for administrationen.

Vi har brug for en ny kollega snarest muligt inden for følgende opgaver:

 • Administration og registrering af studieforløb og kurser
 • Markedsføring, herunder skriftlig kommunikation og opdatering af hjemmeside
 • Optagelse af studerende

University College Sjælland, 31. marts
Region SjællandKlinisk koordinator til Afdeling for Retspsykiatri, Nykøbing Sj. - quicknr. 16971

Region Sjælland

Vi søger en klinisk koordinator til varetagelse af kvalitets- og udviklingsopgaver i Afdeling for Retspsykiatri og hvor der de første år vil være særlig fokus på at være Tovholder for indsatsen til nedbringelse af tvang og Forbedringsagent for Sikker Psykiatri.

Stillingen er i afdelingsledelsens stab og det vil være i tæt samarbejde med afdelingens kvalitetskonsulent samt to koordinerende sygeplejersker.

Afdeling for Retspsykiatri udgør en selvstændig afdeling under Psykiatrien Region Sjælland. Afdeling for Retspsykiatri består af Sikringsafdelingen med tre afsnit af ti senge, det lukkede retspsykiatriske afsnit P4 med ti senge og et åbent langtidsrehabiliseringsafsnit P5 med 14 senge.

Region Sjælland

Region Sjælland, 31. marts
Contra A/SSocialfaglig konsulent

Contra A/S, Ringsted og Næstved

Vil du have indflydelse på din arbejdsplads, og er du dygtig til at motivere og formidle et budskab på en enkel og klar måde?

Så er dette måske jobbet for dig.

Som konsulent inden for beskæftigelsesområdet vil du have et tæt samarbejde med borgere, jobcentre, virksomheder samt øvrige relevante samarbejdspartnere.

Vi kan tilbyde:

 • en inspirerende og udviklingsorienteret arbejdsplads
 • et tværfagligt teamarbejde med høj grad af indflydelse og ansvar
 • fokus på personlig og faglig udvikling
 • høj faglighed – med plads til humor

Jobindex, 31. marts
Novo Nordisk A/S
Operatører til produktionen i Kalundborg

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S

Føler du dig hjemme i et miljø, hvor ambitionerne er høje og kvaliteten er altafgørende? Brænder du for hele tiden at forbedre din måde at arbejde på? Er du fuld af initiativ og handlekraft, og bliver du motiveret af teamwork med gode kolleger?

Så er et job som operatør i Novo Nordisk, Product Supply, måske noget for dig. Her får du mulighed for at gøre en forskel for patienter med diabetes, hæmofili eller andre sygdomme. Samtidig giver vi dig chancen for at udnytte dit potentiale, da vi har fokus på personlig og faglig udvikling. Du kan se frem til et job med stort ansvar, hvor du skaber resultater i samarbejde med dine kolleger.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 31. marts
Sparekassen SjællandKunderådgiver til Høng afdeling

Sparekassen Sjælland

Kunne du tænke dig at være med til at gøre Høng til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed? Så kom og tag et ansvar sammen med os i Sparekassen Sjælland.

Vi søger en erfaren privatrådgiver til en velplejet portefølje bestående af privatkunder og evt. mindre erhvervskunder.

Som medarbejder i Sparekassen Sjælland, Høng afdeling bliver du en del af en arbejdsplads:

 • Hvor vi er ambitiøse og lægger vægt på frihed under ansvar.
 • Hvor vi har en fælles forståelse for hinandens hverdag.
 • Hvor vi har fokus på udvikling af lokalsamfundet.
 • ​​​​​Hvor vi i alle arbejdsgange har fokus på kunden.
 • Hvor vi pt. er 7 medarbejdere der tilsammen udgør et fantastisk team, som har brug for en ny kollega til at bidrage positivt i en travl hverdag.

Sparekassen Sjælland, 31. marts
AS3 Work&CareSocial faglig koordinator til ressourceforløb

AS3 Work&Care, Slagelse

Brænder du for rådgivning og koordinering? Har du erfaring med myndighedsopgaver fra jobcenter eller anden aktør? Og ønsker du at blive en del af et godt og energisk arbejdsmiljø med fokus på faglighed og resultater? Så er du måske vores nye socialfaglige koordinator til Slagelse.

Din overordnede arbejdsopgave bliver at varetage koordinatorrollen på vores ressourceforløb - og dit mål er at støtte og afklare vores kandidater i forhold til fremtidige muligheder, herunder fx fleksjob eller uddannelse. Din dagligdag vil blandt andet bestå af:

 • Individuelle rådgivende og coachende samtaler
 • Vurdering af konkrete indsatsbehov
 • Igangsætning og koordinering af interne og eksterne aktiviteter (fysioterapeut, psykolog mv.)

AS3 Companies, 31. marts
GriffinsProjektleder inden for teknisk salg

Griffins søger for Scanlouvers a/s i Viby Sjælland

Scanlouvers søger en projektleder til Lighting & Optics division. Divisionen producerer produkter til belysningsindustrien i Norden og Baltikum.

Vores Lighting & Optics division udvikler sig hastigt og din opgave bliver at omsætte vores kunders ønsker til færdige produkter. Du skal være bindeleddet mellem vores key accounts og driften. Du vil have en del kundekontakt og skal kunne sikre, at kundes forventninger forankres internt, samt at projekterne overholder vores kvalitetsniveau jf. ISO 9001.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med virksomhedens ledelse, vores kunder og vores produktion, en meget central funktion med gode udfordringer og en spændende hverdag. Du skal kunne lide at have flere bolde i luften af gangen og ikke mindst have evnen til at lande dem!


Jobindex, 31. marts
iHeadHunt.dkÅF A/S seeks automation engineers - Denmark, Kalundborg

iHeadHunt.dk recruiting on behalf of ÅF

You have the skills – we have the jobs
In recent years ÅF has undertaken a number of assignments within the pharmaceutical industry in Scandinavia. We are now looking for automation engineers for project and consultancy tasks within this discipline. Successful candidates will be stationed at our offices in Kalundborg (100 km from Copenhagen).

A job with us gives you the chance to try your hand at diverse and challenging tasks primarily in Denmark but also abroad. At ÅF you will grow with your co-workers through project exposure along with planned personal development. You will experience continuous development of your professional skills and you will be updated in various technical systems.


Jobindex, 31. marts
Lemvigh-Müller A/S
Start din karriere med et udviklende elevforløb

Lemvigh-Müller A/S

Vil du være blandt den næste generation af talenter hos Danmarks førende teknik- og stålgrossist. Så bliv vores nye salgselev i én af vores mange afdelinger rundt i landet.

”Det bedste ved mit job er, at jeg arbejder på lige fod med de ansatte. Jeg håndterer store beløb, har selvstændigt ansvar og er meget glad for at få lov til at opleve både indkøbs- og salgssiden. Det giver en god forståelse for hele værdikæden,” fortæller handelselev hos Lemvigh-Müller, Kristina Thaulow Pedersen.

Lemvigh-Müller A/S

Læs mere om Kristinas elevforløb i annoncen.


Jobindex, 31. marts
University College SjællandJurist med erfaring fra uddannelsesområdet

University College Sjælland, Sorø

Til en nyoprettet stilling søger University College Sjælland en jurist med erfaring indenfor uddannelsesområdet.

Vi søger en profil der kan være med til at bidrage til udviklingen af stillingen. Du skal, i tæt samarbejde med UCSJ’s uddannelser, studieadministration og studievejledning, bl.a. sikre at optagelse, administration og vejledning sker korrekt. Herunder:

 • Varetage klagesagsbehandling for alle uddannelser
 • Udarbejde oplæg til høringssvar
 • Medvirke til at omsætte nye love og bekendtgørelser til de specifikke uddannelsesområder
 • Bistå uddannelserne med rådgivning i særlige personsager.

University College Sjælland, 30. marts
University College SjællandAdministrativ medarbejder

University College Sjælland, Sorø

Den studieadministrative enhed "Studieservice" hos University College Sjælland (UCSJ) søger en engagerede medarbejder, der kan indgå i varetagelsen af de administrative driftsopgaver i vores fælles optagelsesenhed. Som administrativ medarbejder refererer du til teamleder i forhold til den daglige drift og til studiechef i forhold til de personalemæssige forhold.

Arbejdsopgaver

 • Driftsopgaver i forhold til UCSJ's digitale optagelsesportal og vores studieadministrative system SIS, herunder behandlingen af ansøgninger til vores professionsbacheloruddannelser.
 • Optagelsesvejledning med ansøgere primært pr. mail og telefon
 • Mindre udviklings- og analyseopgaver i forhold til optagelsesområdet
 • Ad hoc-opgaver

University College Sjælland, 30. marts
Region SjællandIT-arkitekt til Regionshuset i Sorø - quicknr. 16947

Region Sjælland

Region Sjælland søger forretningsarkitekt til Danmarks største sundheds it-projekt.

Region Sjælland er gået sammen med Region Hovedstaden om at anskaffe og implementere en ny, fælles Sundhedsplatform. Løsningen skal blandt andet erstatte store dele af de nuværende kliniske systemer i de to regioner med en sammenhængende løsning, der kan understøtte udviklingen af et moderne, effektivt sundhedsvæsen. Platformen kommer i Region Sjælland til at understøtte ca. 15.000 klinikere i deres arbejde.

Vores nye kollega skal have lyst til at være en del af en afdeling i bevægelse og skal kunne påtage sig opgaveløsning inden for forskellige områder og indgå i dialog på forskellige niveauer. Du skal være forandringsparat, proaktiv og ansvarsbevist.

Du skal være indstillet på at bevæge dig rundt i hele regionen, samt i Region Hovedstaden, da vi deltager i forskellige programmer, projekter og fora.

Region Sjælland

Region Sjælland, 30. marts
Assistance Personaleservice a/s
Finsk- og svensktalende kundeservicemedarbejder

Assistance Personaleservice a/s søger for kunde i Haslev

Til vores kunde i Haslev søger vi en kundeservicemedarbejder der taler flydende finsk og svensk. Det er til en fast stilling på fuldtid.

 • teknisk vejledning
 • rådgivning af kunder
 • salg af reservedele til hårde hvidevarer
 • ordremodtagelse

Det er et krav at du taler og skriver finsk og svensk flydende. Det er en fordel hvis du kan lidt dansk. Du er vant til at beskæftige dig med kundeservice og have tæt kontakt til kunder.

Suomen- ja ruotsinkielinen asiakaspalveluhenkilö
Etsimme asiakkaallemme Hasleviin asiakaspalveluun henkilöä, joka puhuu sujuvaa suomea ja ruotsia. Kyseessä on vakituinen ja kokopäiväinen työ.

Assistance Personaleservice a/s

Jobindex, 30. marts
University College SjællandStudie- og karrierevejleder

University College Sjælland

Brænder du for vejledning af studerende - og har du kendskab til uddannelsesverdenen?

UCSJ Studie- og karrierevejledning er et tilbud til alle studerende på de 10 grunduddannelser i UCSJ. Vores mål er at bidrage til, at de studerende gennemfører et studieforløb, hvor fleksibilitet, trivsel og studiemiljø er i fokus.

Vi lægger vægt på dialog og tæt samarbejde med såvel de studerende, som de øvrige aktører i og omkring vores grunduddannelser.

I Studie- og karrierevejledningen er vi 7 studie- og karrierevejledere og en teamleder. Vi er en fælles, dynamisk og udviklingsorienteret vejledningsenhed på tværs af uddannelsessteder og uddannelser i UCSJ med start februar 2014. Den fortsatte udvikling af enheden kræver gode samarbejdsevner, fokus på løsninger og evne til at kunne orientere sig i en til tider hektisk hverdag.


University College Sjælland, 30. marts

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Maersk Line
1 til 20 af 411 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |21|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.