1 til 20 af 280 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |14|Næste »

Dine valg

 • Fjernvestsjaelland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
SEAS-NVE
Ambitiøs Business Controller til SEAS-NVE

SEAS-NVE, Svinninge

I SEAS-NVE har vi ambitioner om at være de bedste indenfor branchen. Vi har i dag en veletableret og efterspurgt controlling funktion. Stillingen vil relatere sig til forretningsområdet Net & Entreprise. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med øvrige business controllere samt specialister i afdelingen. Der er tale om en genbesættelse af allerede eksisterende stilling.

Du vil træde ind i en afdeling, som er efterspurgt og hvor fagligheden sættes højt. Opgaverne omfatter blandt andet:

 • Overordnet ansvarlig business controller for Net & Entreprise forretningsområdet
 • Ansvarlig ved udarbejdelse af budget og prognose (SAP BPC) for forretningsområdet
 • Ansvarlig for månedslukning for forretningsområdet
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 24. oktober
Novo Nordisk A/SOperatør til produktion i Kalundborg

Novo Nordisk A/S

Tør du udfordre dig selv i en af vores højteknologiske færdigvarefabrikker i Kalundborg? Vil du spille en vigtig rolle i produktionen af livsvigtige lægemidler? Kan du bevare overblikket og holde fast, når hverdagen ikke forløber lige efter planen?

Så er et job som operatør i Novo Nordisk, Product Supply, måske noget for dig. Her får du mulighed for at gøre en forskel for patienter med diabetes. Samtidig giver vi dig chancen for at udnytte dit potentiale, da vi har fokus på personlig og faglig udvikling. Du kan se frem til et job med stort ansvar, hvor du skaber resultater i samarbejde med dine kolleger.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 24. oktober
Novo Nordisk A/SLaboranter

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Vil du være med til at gøre en forskel for diabetes patienter verden over? Har du forståelse for at vores produkter skal leve op til de højeste kvalitetskrav og kan du levere svar til tiden? Så har vi lige jobbet til dig. Vi har en ledig stilling som QC-laborant i vores kemiske analyseteam i Insulin Manufacturing 1, Diabetes API, Kalundborg.

Et job hos os vil byde på en hverdag i et velfungerende team bestående af 19 engagerede og dygtige laboranter og kemikere + 1 teamleder. Her er gode muligheder for udvikling af både faglige og personlige kompetencer. I teamet varetages et bredt udvalg af kemiske analyser af insulin fra vores produktionsenhed – HPLC, GC, EA, TOC, kemiske vandanalyser samt andre mindre analyser. Alle analyser udføres efter gældende GMP-regler.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 24. oktober
DomeaDriftsleder til Holbæk Boligselskab

Domea

Som driftsleder har du det daglige ansvar for drift og vedligeholdelse af afdelingerne, der indebærer administrative opgaver i forbindelse med ind- og udflytning m.v., rekvirering af håndværkere samt budget- og regnskabskontrol.

Du skal være it-minded og kan se fordelen i den digitale hverdag i forhold til bygningsregistrering, registrering af beboerhenvendelser, ind- og udflytning m.v., da de fleste opgaver på kontoret løses ved hjælp af it-systemer.

Du vil endvidere blive involveret i individuelle moderniseringer og andre forekommende renoveringsprojekter af forskelligt omfang i afdelingerne. Det forventes, at du deltager i afdelingsbestyrelsesmøder og bistår bestyrelsen ved afholdelse af de ordinære afdelingsmøder.


Domea, 24. oktober
VORDINGBORG KØKKENET
Sælgende energibundt søges til vores afdeling i Slagelse!

VORDINGBORG KØKKENET

Vi vokser stærkt i Slagelse og har brug for endnu flere folk!

VORDINGBORG KØKKENET

Det er klart en fordel, hvis du tidligere har arbejdet succesfuldt med salg. Vi lægger meget vægt på, at du har karisma, er energisk og kan gå ind i folk med træsko på. Du er villig til at bruge egen bil i jobbet, mod kørepenge.

Det forventes, at du som person er en fighter og gennem dit liv har bevist, at du ikke er bange for at gøre en forskel. Hvis du kan sige ja til dette, så vil vi meget gerne oplære dig i branchens mest attraktive køkkenkoncept.

VORDINGBORG KØKKENET

Jobindex, 24. oktober
SEAS-NVE
.NET webudvikler med Sitecore erfaring til SEAS-NVE

SEAS-NVE, Haslev

Har du lyst til at være en del af et spændende team i SEAS-NVE’s IT-afdeling? Så har vi jobbet til dig! Vi søger en erfaren Sitecore udvikler med solidt kendskab til .NET, C# og Sitecore, både CMS og DMS delen. Stillingen er nyoprettet og en del af et øget fokus på at skabe værdi for vores kunder, gennem etablering af en stærk digital kommunikationskanal.

Som .NET webudvikler deltager du i et kompetent team der leverer innovative, brugervenlige og integrerede webløsninger. Teamet har bl.a. ansvaret for
www.seas-nve.dk, www.minmaaler.dk samt vores intranet. Dine primære arbejdsopgaver vil være centreret omkring udvikling der gennemføres i Sitecore CMS, Sitecore DMS og Email Campaign manager samt webudvikling i C# og ASP.NET.

SEAS-NVE

SEAS-NVE, 24. oktober
EUC NordvestsjællandUddannelseschef

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Er du fleksibel, udviklingsorienteret, målrettet, idérig og god til at skabe overblik - ser du muligheder frem for begrænsninger? Kunne du tænke dig at udvikle dig som leder i en teamorienteret kultur samt tage ansvaret for udvikling af en afdeling, som overvejende arbejder med tværgående aktiviteter? Og brænder du for at udvikle og motivere medarbejdere og synes, at unge mennesker er en spændende målgruppe at uddanne? - Så er du sikkert den uddannelseschef, vi søger.

Der søges en uddannelseschef til, i første omgang, at udvikle og senere at være chef for aktiviteterne inden for grundforløb 1 og EUX. Desuden bliver du ansvarlig for kontakt til grundskolerne ift. brobygningen, valgfag, åbent hus mv.


Jobindex, 24. oktober
Region SjællandAfdelingsleder til Bakkegården, Nykøbing Sj. - quicknr. 15737

Region Sjælland

Vil du være med til at skabe grobund for kimen til forandring for de unge, der anbringes på Bakkegården?

Bakkegården er en sikret institution, med åbne og sikrede afdelinger, samt særlige projekter (enkeltmandsprojekter).

Der er tre sikrede afdelinger med 20 pladser. Her modtager vi primært unge i varetægtssurrogat, som led i en ungdomssanktion eller i forbindelse med afsoning af en dom.

Bakkegården har en landsdækkende kompetencecenter funktion omkring unge mentalt retarderede med kriminel adfærd og varetager derfor både pædagogiske / behandlingsmæssige opgaver, samt rådgivningsopgaver overfor andre institutioner, kommuner m.m.

Region Sjælland

Region Sjælland, 24. oktober
Hubertushuset A/SDirektør

Hubertushuset A/S, Ringsted

Hubertushuset A/S er Sjællands største jagtbutik. Vi ønsker at videreudvikle og styrke denne position med ansættelse af en ny direktør.

Vi søger en dynamisk direktør med indgående kendskab til drift af detailbutik, der i samarbejde med virksomhedens 20 medarbejdere vil forestå den fortsatte udvikling.

Du har erhvervserfaring med drift på ledelsesniveau og evner at arbejde struktureret, selvom dit fokus er salg og markedsføring samt godt købmandsskab. Du er en udadvendt person, der via en tillidsvækkende og handlekraftige personlighed kan motivere medarbejderne.


Jobindex, 24. oktober
JKSForretningsorienteret IT-udviklingschef

JKS søger for Plass Data i Holbæk

For Plass Data søger vi en profil, der motiveres af at skabe resultater, og som trives i spændfeltet mellem udvikling og kundefokus. Alt krydret med en god ledelsesstil hvor du forstår at motivere en afdeling bestående af 13 fagligt dygtige medarbejdere.

Med reference til CEO og i tæt sparring med organisationen bliver din primære opgave at fastholde og udvide Plass Datas markedsposition. Du følger naturligt med i - og har et særdeles godt kendskab til markedet. Har du erfaring med ejendomsmæglerbranchen er det en fordel, men ikke et krav.

Du er ligeledes ansvarlig for at fastholde en effektiv drift med fokus på leverancesikkerhed og foretage den nødvendige prioritering af opgaver og projekter. Som IT-udviklingschef forventes du at bruge ca. halvdelen af din tid i dialog med kunden, mens resten af din tid vil involvere ledelse, arkitektur, løsningsbeskrivelser og udviklingsprojekter.


JKS, 24. oktober
Novo Nordisk A/SProduktionssupporter

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Kunne du tænke dig at være med til at supportere driften, når vi starter et nyt produkt op i et af vores nyeste fabriksanlæg? Vi kan tilbyde dig et spændende, omskifteligt og særdeles udfordrende job, hvor du vil være med hele vejen fra projektfase og frem til produktion i det færdige anlæg, og hvor dine faglige kompetencer vil være værdifulde for at vi når vores ambitiøse mål.

Vi kan tilbyde en spændende stilling med mangeartede opgaver indenfor alt fra projektfase, anlægsdesign, indkøring og kvalificering. Du får, i samarbejde med resten af Support teamet, det faglige ansvar for den nye linje, hvor processerne med finrensning og frysetørring af produktet foregår. Opgaverne vil bl.a. omfatte implementering af ændringer, opstart, indkøring og validering/kvalificering af proces og udstyr.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 24. oktober
Sorø Kommune
Souschef

Sorø Kommune

Souschef 37 t. søges til 0-6 års-institutionen Grønnegården.

Grønnegårdens souschef har efter 15 års ansættelse hos os, søgt nye udfordringer. Derfor søger vi, med tiltrædelse 5. januar 2015, en kvalificeret souschef.

Grønnegården har pt. 44 vuggestuebørn, 70 børnehavebørn og en personalegruppe på 27. Institutionen ligger tæt på sø, skov, by, busterminal og togstation på Frederiksberg lidt uden for Sorø by. Vi har gode muligheder for udeliv og -leg. Vi har 'et skovstykke' nær på institutionen.

Vi har fire ladcykler med plads til 4x4 børn, samt årskort til VT, så vi kan 'komme ud af huset og opleve verden'. Vores overordnede pædagogiske indsats er 'fortællinger og bevægelse'. Vi arbejder i hverdagen stueopdelt, men har temauger fire gange om året, hvor børnehavebørnene og de ældste børn i vuggestuen, er opdelt i mindre grupper, på tværs af stuerne.


Sorø Kommune, 23. oktober
EgholtEgholt søger lærer til intern skole og STU for børn og unge 10-18/25 år

Egholt, Sorø

Egholt Skole er normeret til i alt 18 elever i grundskolen, og der er pt. 8 lærere/ miljøterapeuter samt en skoleleder og en afdelingsleder ansat. Undervisningen foregår i en miljøterapeutisk ramme. Vores målgruppe er udsatte børn og unge, primært med sindslidelser, der har været i behandling i det psykiatriske system.

Egholt består også af et Opholdssted samt et Bo- og Dagtilbud for (unge) voksne. Pt. bor alle elever og studerende på Egholt. Egholt Skole arbejder tæt sammen med de andre afdelinger.

Vi arbejder:

 • Tværfagligt og aldersintegreret med hensyn til elevernes behov
 • Miljøterapeutisk, det vil sige relationelt og ud fra klare rammer og strukturer
 • Teoriforankret på et psykodynamisk grundlag
 • Anerkendende, rummelige, inkluderende og realitetskorrigerende

Jobindex, 23. oktober
NNE Pharmaplan
Lead Electrical Engineers in the life science industry

NNE Pharmaplan, Gentofte / Kalundborg

You will participate in all phases of the project, from conceptual design to construction and commissioning, and you will have the overall responsibility for the whole electrical and instrumentation package including consulting, specification, design, procurement, supervision and qualification. The projects will typically be major cross-disciplinary projects. You will also have the responsibility for manning the project in co-operation with the manager and the director for the Electrical & Instrumentation department.

We expect that you provide solutions to our customers with a great sense of responsibility. Furthermore, high quality and satisfied customers are important to you. As you will be interacting with many people, good communication skills and an open personality are required. You are flexible, have a global mindset and are open to changes.

NNE Pharmaplan

NNE Pharmaplan, 23. oktober
DONG Energy Thermal
Teamleder til serviceafdeling på Asnæsværket

DONG Energy Thermal , Asnæs

Kan du sikre en optimal gennemførelse af vedligeholdelsesopgaver og udvikle dine medarbejdere?

Så har vi brug for dig som teamleder for Serviceafdelingen på Asnæsværket, hvor du skal stå for den daglige ledelse af teamet. Teamet på 12 medarbejdere udfører vedligeholdelsesopgaver på produktionsanlæggene inden for elektriske og mekaniske anlæg.

Du har en uddannelse som ingeniør, maskinmester, el-installatør, faglært eller lignende suppleret med f.eks. en diplomlederuddannelse, kombineret med nogle års erfaring inden for drift og vedligehold af større produktionsanlæg.

DONG Energy Thermal

DONG Energy, 23. oktober
SAM Executive Search A/STeknisk chef (32030)

SAM Executive Search A/S søger for Poul Johansen Maskiner A/S i Fårevejle

Som teknisk chef hos PJM er du ansvarlig for den overordnede tekniske styring af udvikling og konstruktion af specialmaskiner af meget høj kvalitet til førende danske og udenlandske kunder inden for bl.a. legetøjs-, pharma-, medico- og maskinindustrien.

Som teknisk chef vil du få ledelsesansvaret af konstruktionsafdelingerne inden for maskinkonstruktion (pt. 16 personer) og automation (pt. 6 personer). Den tekniske chef refererer til virksomhedens administrerende direktør og indgår i virksomhedens ledergruppe. Vi forventer, at du er uddannet maskiningeniør med speciale i mekanisk konstruktion samt erfaring/kendskab til automation.

Erfaring med:

 • At lede konstruktionsafdelinger inden for maskinkonstruktion og automation.
 • At drive konstruktionsafdelingers ”værdikæde” (projektaktiviteter) optimalt under aftalte forudsætninger.
 • Standardisering.

SAM Executive Search A/S, 22. oktober
Hospitalet ValdemarSocialrådgiver søges til fast deltids- eller fuldtidsstilling i smerteenheden

Hospitalet Valdemar, Ringsted

Hospitalet Valdemar i Ringsted søger en fastansat socialrådgiver gerne med erfaring indenfor smertebehandling til patienter med kroniske smerter. Du vil indgå i vores smerteenhed, der består af seks smertelæger, fire sygeplejersker, fem psykologer, tre fysioterapeuter, en socialrådgiver og fire lægesekretærer.

Arbejdet i smerteenheden består bl.a. i opfølgende konsultationer med patienterne efter aftale med det øvrige smerteteam, og du deltager i tværfaglige konferencer sammen med de tre smerteteams.


Jobindex, 22. oktober
Region SjællandJurist til Produktionen, Forskning og Innovation (PFI), Regionshuset i Sorø - quicknr. 15791

Region Sjælland

Produktion, Forskning og Innovation (PFI) i Region Sjælland søger en konsulent med stor erfaring i løsning af juridiske og administrative opgaver. Vi tilbyder et spændende job i et nyt center, som arbejder med udvikling af sundhedsydelser på regionens sygehuse gennem produktionstilrettelæggelse, forskning og innovation. Stillingen er placeret i Regionshuset i Sorø.

Dine primære opgaver omfatter

 • Forvaltning af de videnskabsetiske regler inden for sundhedsforskning
 • Rådgivning af forskere ved indgåelse af forskningsaftaler med medicinalvirksomheder eller med medicovirksomheder
 • Løbende juridisk rådgivning af forskere om gældende regler
Region Sjælland

Region Sjælland, 22. oktober
Lokal Forsikring G/SForsikring i hovedet og sælger i maven

Lokal Forsikring G/S, Skælskør

Lokal Forsikring søger kontorassurandør til vores lokalkontor i Skælskør

Dine opgaver bliver salg og rådgivning af privatforsikringer, herunder kontakt til vores eksisterende kunder og nye kunder med henblik på salg - i form af indgående telefoner, udgående canvas, andre salgsaktiviteter og deltagelse på messer og udstillinger m.v. Salget vil primært foregå på lokalkontoret og sekundært hos kunden.

Du skal ikke nødvendigvis være exam. assurandør – men det er en forudsætning, at du har en bred erfaring inden for salg og service. Det er en forudsætning at du har et vist lokalkendskab til Skælskør området.

Du er udadvendt, tillidsvækkende og har lyst til at sælge. Du ønsker at sætte et professionelt og personligt præg på salget gennem din gode rådgivning. Vi forventer også, at du med mod og engagement vil være med til at skabe forandringer og udvikle vores salgskontor.


Jobindex, 22. oktober
Novo Nordisk A/SQA Professional - Qualification and validation

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Would you like to join us in making a difference to people with haemophilia? Would you like to be responsible for quality assurance of qualification and validation tasks? A job is waiting for you in a challenging and developing environment.

You are responsible for qualification and validation of a challenging and changing facility for manufacture of NovoSeven®. This means that the facility is on-going major changes and is facing challenging tasks within IQ, OQ, PQ computer and cleaning validation. An important element of the job involves cooperation with the project team, production department and your colleague’s in QA.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 280 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |14|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.