1 til 20 af 242 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |13|Næste »

Dine valg

 • Fjernvestsjaelland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
GML-HR A/SDynamisk forpagter - OK Plus i Kalundborg

GML-HR A/S søger for OK Plus

Drømmer du om nye udfordringer, mere ansvar og optimale muligheder for at afprøve dine egne ideer – naturligvis med opbakning fra OK? Så har vi en OK Plus-butik klar til dig.

Dit primære ansvar bliver at drive den samlede forretning, og at løfte salget og det driftsøkonomiske resultat gennem godt købmandskab og god ledelse. Du har konstant fokus på at udvikle omsætningen, uden at miste fokus på den effektive drift. Dine opgaver bliver at:

 • Opretholde en høj butiksstandard, og sørge for at butikken og forpladsen altid fremstår salgsklar og indbydende.
 • Eksekvere koncepter og kampagner, herunder sikre kædens profil udadtil
 • Bemandingsplanlægning og personaleledelse
 • Regnskab herunder lagerstyring og svindkontrol
GML-HR A/S
GML-HR A/S, 2. september
NNE Pharmaplan
Space Manager

NNE Pharmaplan, Gentofte / Kalundborg

You will work as a Space Manager with responsibility for the 3D design and interdisciplinary coordination between all disciplines and sub-contractors, in all project phases from the first layout investigations through design to execution, and handover to the customer. Furthermore, the position gives you great opportunities for personal and professional development.

You are an architect, building engineer, mechanical engineer, machine technician or similar. You have at least 5 years of experience in design and engineering within the biotechnological, pharmaceutical or process industries.

NNE Pharmaplan

NNE Pharmaplan, 1. september
NNE Pharmaplan
Piping lead engineer

NNE Pharmaplan, Gentofte / Kalundborg

You will work as a piping lead engineer with responsibility for the 3D design and disciplinary & interdisciplinary coordination, in all project phases from the first layout investigations through design to execution and handover to the customer. You will lead a piping group of 3-5 people during detail design. You will furthermore have responsibility for piping tender material & follow up on piping contractors. Furthermore, the position offers you opportunities for personal and professional development.

You are a mechanical engineer, machine technician or similar. You have at least 5 years of experience in design and engineering within the biotechnological, pharmaceutical or oil & gas sector. Experience in use of 3D design tools and interdisciplinary coordination in a project environment will be weighted highly.

NNE Pharmaplan

NNE Pharmaplan, 1. september
DeloitteRevisortrainees med ambitioner og HHX-baggrund til Deloitte Slagelse

Deloitte

Har du talent for tal og kunderelationer? Og brænder du for at tænke på tværs af både ideer, modeller og organisationer? Og er du samtidig ambitiøs og parat til at arbejde hårdt for at nå dine mål? Så tilbyder vi til gengæld en hverdag og et karriereforløb, hvor du får alle muligheder for at indfri dit fulde potentiale.

Allerede fra dag ét indgår du i flere forskellige teams, hvor du løser opgaver og møder kunder samt får sparring fra erfarne kolleger. Så du skal være motiveret for at lære - både fagligt og personligt. Udover den praktiske erfaring bliver du en del af vores Audit Academy, hvor du sammen med de øvrige revisortrainees får styrket dine kompetencer inden for revision, regnskab, økonomistyring, skat og selskabsret. Og for yderligere at styrke dine kompetencer, skal du læse HD i Regnskab og Økonomistyring.


Deloitte, 1. september
Berendsen Textil Service A/SServicekonsulent Cleanroom

Berendsen Textil Service A/S, Holbæk

Til vores afdeling i Holbæk søger vi en servicekonsulent. Afdelingen beskæftiger 105 medarbejdere, der alle gør en stor indsats for at servicere vores kunder.

Din vigtigste opgave bliver at opbygge og fastholde gode og langsigtede kunderelationer. Du besøger kunder i henhold til en fastlagt besøgsplan med henblik på kundefastholdelse, mersalg og genforhandling af serviceaftaler. Du har derfor gode forhandlingsevner samt forstår værdien af suveræn service og godt købmandsskab. Du er udadvendt og kan lide at møde nye mennesker hver dag.

Du vil som servicekonsulent få en varieret dagligdag med mange forskellige arbejdsopgaver og en bred kontaktflade.


Berendsen Textil Service A/S, 1. september
Dansk Revision A/S
Selvstændig medarbejder til erhvervsservice

Dansk Revision A/S, Holbæk

Vores erhvervsserviceafdeling har stor tilgang af bogførings- og administrationsopgaver for vore kunder. Derfor søger vi en dygtig medarbejder til vores erhvervsservice afdeling.

Vi tilbyder selvstændig stilling i en visionær virksomhed med et behageligt og uhøjtideligt miljø. Virksom-heden støtter din faglige og uddannelsesmæssige udvikling. Dine arbejdsopgaver vil være alsidige og udfordrende, og vil primært bestå i selvstændigt at tilrettelægge og udføre bogføringsarbejdet mv. hos den enkelte kunde. Vi lægger vægt på et godt arbejdsklima, hvor det er en glæde, at møde på arbejdet. Hertil kommer en løn, der matcher dine kvalifikationer.

Dansk Revision A/S

Dansk Revision A/S, 1. september
VORDINGBORG KØKKENET
Sælgende energibundt søges til vores afdeling i Slagelse!

VORDINGBORG KØKKENET

VI VOKSER STÆRKT I SLAGELSE OG HAR BRUG FOR ENDNU FLERE FOLK!

VORDINGBORG KØKKENET

Det er klart en fordel, hvis du tidligere har arbejdet succesfuldt med salg. Vi lægger meget vægt på, at du har karisma, er energisk og kan gå ind i folk med træsko på. Du er villig til at bruge egen bil i jobbet, mod kørepenge.

Det forventes, at du som person er en fi ghter og gennem dit liv har bevist, at du ikke er bange for at gøre en forskel. Hvis du kan sige ja til dette, så vil vi meget gerne oplære dig i branchens mest attraktive køkkenkoncept.

VORDINGBORG KØKKENET

Jobindex, 1. september
Novo Nordisk A/STekniker

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Site Danmark i Kalundborg søger dygtig elektriker eller automatik mekaniker,-fagtekniker med stor lyst til vedligeholdelse og problemløsning af vores 10 højteknologiske produktionslinjer.

Site Danmark i Kalundborg søger dygtig elektriker eller automatik mekaniker,-fagtekniker med stor lyst til vedligeholdelse og problemløsning af vores 10 højteknologiske produktionslinjer.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 1. september
Novo Nordisk A/SQA Professional

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Er du nyuddannet akademiker og drømmer om en karriere hos Novo Nordisk A/S eller er du allerede ansat i virksomheden og ønsker at prøve noget nyt? Lyder det attraktivt at være en del af en organisation, hvor vi er fælles om at nå vores mål? I SDK QA søger vi en QA kemiker, som ønsker at arbejde i Kalundborg i vores største pakke- og montage fabrik.

Dit overordnede mål er at levere QA arbejde i høj kvalitet indenfor de aftalte deadlines og på samme tid varetage opgaven som compliance support til vores samarbejdspartnere. Du spiller en afgørende rolle for, at alle vores systemer og processer er i compliance med GMP reglerne.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 1. september
Novo Nordisk A/SKemiker

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Brænder du for produktion, omstilling, prioritering og et arbejdsliv med fart på? Får du energi af at gå forrest og tage ansvar? Trives du i et stærkt hold, der både er fagligt og socialt velfunderet, og som sætter en ære i optimering, kvalitet og samarbejde? Hvis ja er du muligvis vores nye kollega i support cultivation.

Sammen med dine kollegaer er du ansvarlig for at vores celledyrkning og proteinekspression kører stabilt og i compliance med krav, regler og registrerede parametre. Du følger dagligt op på driften og håndterer afvigelser fra normal procedure. Dine ansvarsområder er en kombination af at være i ude i driften, samt håndtere administrative opgaver ved skrivebordet.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 1. september
Novo Nordisk A/SErfaren kemiker til aseptisk produktion

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Søger du udfordringer og vil du være med til at sikre, at vores produkter lever op til de højeste kvalitetskrav? Er du klar til at påtage dig ansvaret som kemiker i et aseptisk produktionsmiljø? Så er et job som kemiker til vores aseptiske produktion måske lige noget for dig. Området er i rivende udvikling og vi er i gang med at rekruttere flere nye medarbejdere.

Du bliver en del af afdelingens supportteam, som består at 18 medarbejdere, hvor du får en central rolle i at sikre, at vi efterlever gældende lovkrav og at vi opretholder et højt compliance-niveau. Du vil være med til at sætte retning indenfor GMP og derigennem sikre, at vi er på forkant med nye krav. Du kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige afdelinger i forbindelse med f.eks. procesmæssige optimeringer eller ændringer.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 1. september
Schneider Electric Danmark A/S
Medarbejder til Vedligehold - Produktion

Schneider Electric Danmark A/S, Ringsted

Har du erfaring med vedligehold, herunder komplekse opgaver inden for f.eks. lodning, laser, pick-and-place, rundbordsautomatik eller omstøbning? Kunne du tænke dig en stilling, hvor du får brugt din tekniske ekspertise til at skabe de bedste løsninger inden for vedligehold og samtidig lærer fra dig?

Som vedligeholdelsestekniker bliver det dit overordnede mål at få vores produktionslinjer til at køre optimalt hele tiden. Det betyder, at du styrer og gennemfører forebyggende vedligehold. Samtidig medvirker du til at optimere vores processer.

Schneider Electric Danmark A/S

Schneider Electric Danmark A/S, 1. september
PwCPwC søger revisortrainees med HHX, STX eller FØ-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 1. september
Würth Danmark A/SSælger til metalbranchen - genopslag

Würth Danmark A/S

Har du lyst til at pleje dit salgsgen med målrettet, opsøgende salg?

Har du mod på nye udfordringer i en hverdag fyldt med forandringer?

Würth Danmark A/S

Hos Würth forsøger vi at målrette salget mest muligt i forhold til den enkelte kunde. For dig betyder det, at du har ansvaret for et målrettet salg til de enkelte maskinfabrikker, smedevirksomheder, interne vedligeholdelsesværksteder, ventilationsfirmaer, El- og VVS-installatører i distriktet, som befinder sig på Vestsjælland.

Med reference til regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet, hvor du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen, idet du udvælger og opsøger potentielle kunder. Din hverdag som kørende sælger indebærer mange timer på landevejen, og din arbejdsdag foregår ude ved kunderne. Din evne til at planlægge og din sans for struktur er således med til at afgøre din succes.

Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S, 29. august
Hartmanns A/SDygtig maskinudvikler søges til Butina

Hartmanns A/S søger for Butina i Holbæk

Grundet stor ordretilgang og en klar udviklingsstrategi søger Butina en ny kollega til at udvide og styrke Teknisk afdeling. Er Projekt & Udvikling lige dig, får du - som en dygtig maskinudvikler - en nøglerolle i de mekaniske konstruktioner. Du indgår i et tværfagligt team bestående af i alt 16 dygtige teknikere, der glæder sig meget til at byde deres nye kollega velkommen.

Du får en nøglerolle i projekter, hvor du tager ansvar for de mekaniske konstruktioner. Du får ansvarsfulde opgaver inden for fuldstændigt kundetilpassede løsninger. Og der er også brug for nytænkning og udvikling på kendte maskiner, så de passer til fremtidens behov.

Dine primære opgaver bliver følgende:

 • Udvikling, konstruktion og beregning af anlæg, hvor du arbejder dygtigt i et 3D program.
 • Bredt samarbejde med afdelingens øvrige specialister
 • Test af nye konstruktioner
 • Indkøb og dialog med eksisterende og nye leverandører

Hartmanns A/S, 29. august
Ringsted KommunePædagog søges til Bengerds Huse i Ringsted

Ringsted Kommune

Du vil blive en del af et team, som består af 7 til 9 kollegaer.

Stillingen er på 30 timer pr. uge og arbejdstiderne er skiftende mellem dag- og aftenarbejde samt hver anden weekend. Der vil i perioder være mulighed for at tage ekstra timer.

Tiltrædelse 1. november 2014 eller efter aftale.

Bengerds Huse er et botilbud, hvor der bor 38 voksne borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Bengerds Huse vil gerne styrke den faglige profil inden for Neuropædagogik og arbejdet med relationer (ICDP). Ansøgere med relevante kurser eller uddannelser i dette vil blive foretrukket.


Ringsted Kommune, 29. august
Slagelse KommuneSlagelse Kommune søger kommunikationsmedarbejder (tidsbegrænset)

Slagelse Kommune

I Slagelse Kommune vil vi gerne blive endnu bedre til at fortælle om kommunens tiltag og aktiviteter, og vi vil gerne fortælle både borgere og potentielle tilflyttere om vores dejlige kommune. Derfor opruster vi nu kommunikationsafdelingen og søger en ny kollega, der både skal indgå i den generelle opgaveløsning, og som har erfaring med sociale medier. Stillingen er foreløbigt tidsbegrænset til et år.

Kommunikationsafdelingen er både stabsfunktion, som varetager den strategiske kommunikation og tværgående opgaver som pressekontakt, annoncering, kommunikationsstrategier, branding med videre. Vi producerer og understøtter en stor del af organisationens kommunikation på tværs af platforme både internt og eksternt. Samtidig er vi fagcentrenes kommunikationsafdeling, hvor hvert fagcenter har en account manager i kommunikationsafdelingen, som de kan trække på.


Jobindex, 29. august
Selandia - Center for Erhvervsrettet UddannelseGymnasielærer til Teknisk Gymnasium

Selandia - Center for Erhvervsrettet Uddannelse

Teknisk Gymnasium på Selandia søger lærere til profilfagene:

 • Teknikfaget Byggeri og Energi A
 • Teknologi A
 • Matematik A

Vi tilbyder:

 • en spændende arbejdsplads med tætte kontakter til det omgivende samfund og de videregående uddannelser.
 • en arbejdsplads hvor vi i tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere løser dagligdagens udfordringer.
 • en arbejdsplads hvor elevdemokratiet og elevengagementet prioriteres meget højt.

Jobindex, 29. august
Sorø Kommune
Vikar til skole

Sorø Kommune

Vikarer søges til Stenlille skole og SFO. Frist: hurtigst muligt.

Kan du lide børn og unge mennesker? Har du tid til din rådighed? Kan du måske noget andet, end man normalt forbinder med en lærer/pædagog, måske er du tømrer, kok, landmand eller andet?

Har du glimt i øjet og kan samtidig tage humor og godt humør dybt alvorligt? Mener du faglighed, kvalitet og dialog er centrale værdier?

Kan du svare ja til noget af dette, så skulle du sende en ansøgning til Stenlille skole om at blive vikar.


Sorø Kommune, 29. august
Sorø Kommune
Servicemedarbejder

Sorø Kommune

Vi søger en energiansvarlig teknisk servicemedarbejder til Teknik, Miljø og Drift. Frist: 18. september.

Vil du være med til at optimere driften af de tekniske anlæg og arbejde i tværgående teams med stor faglighed? Vi er en drifts- og serviceenhed med ca. 200 medarbejdere, der netop nu står over for at skulle høste frugterne af vores nuværende og kommende energiinvesteringer.

Som energiansvarlig teknisk servicemedarbejder har du ansvar for udvikling/reduktion af energiforbrug for de ejendomme, der indgår i dit teams ansvarsområde, herunder energibudgettet for den enkelte ejendom. Du skal medvirke til at optimere driften i tæt samarbejde med dine kollegaer i teamet.


Sorø Kommune, 29. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Dell A/S
1 til 20 af 242 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |13|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.