1 til 20 af 331 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |17|Næste »
KompetencePsykologerne
Engageret, ressourcetænkende og løsningsfokuseret psykolog søges

KompetencePsykologerne

Vi er en virksomhed i vækst. Vi har brug for nye medspillere - mennesker med gode værdier, handleevner, kreative løsninger i deres klientsamtaler og gåpåmod.

Vi søger medarbejdere, der er engagerede og udadvendte, tænker i ressourcer og ressourceopbygning og som har en løsningsfokuseret tilgang. En del af arbejdet består i at motivere og engagere mennesker, så det er en fordel, hvis dette ligger naturligt til dit væsen.

Dit arbejde vil primært bestå i klientsamtaler, gruppesamtaler og undervisning. Det er en fordel, hvis du har en bil eller delebil, da dit arbejde kommer til at være flere steder på Sjælland.

Vi tilbyder:

 • en spændende arbejdsplads
 • mulighed for selv at præge dit arbejde
 • stor grad af frihed og mulighed for at planlægge eget skema
 • klientsamtaler, gruppesamtaler og undervisning

Jobindex, 31. august
JobindexSalgstrainee – butik og kørende salg

Jobindex søger for Würth Danmark A/S i Storkøbenhavn, Næstved, Hillerød og Slagelse

Vil du arbejde med salg, og kunne du tænke dig en afvekslende hverdag, hvor du deler din arbejdsuge ligeligt mellem butiksarbejde og kundebesøg? Så kom og få en stærk salgsuddannelse i en international virksomhed med et stærkt brand.

Würth Danmark A/S

Din karriere hos os begynder med en grundig introduktion til vores forretning og produkter, og jobbet vil udvikle dig inden for alle genrer af salg. Det kan vi love, fordi du kommer til at arbejde både i butik, på telefon, via e-shop, med rådgivning, kunderelationer og løsningssalg.

Derudover får du sideløbende undervisning, så dit talent kan vokse yderligere. Som salgstrainee hos Würth får du en fast grundløn samt provision.

Jobindex

Jobindex, 29. august
Midt- og Vestsjællands PolitiAdministrativ medarbejder

Midt- og Vestsjællands Politi, Ringsted

Er du vores nye kollega til Midt- og Vestsjællands Politi, Kredsdækkende understøttelse/Administrativ Fællesenhed?

Arbejdsopgaverne i den Kredsdækkende understøttelse/Administrative Fællesenhed består af ind-fordring af bøder og erstatningssager, administration af kostercentral, transportkoordination, ekspedition af borgere og i spidsbelastningsperioder administrativ assistance til andre enheder.

Stillingen er en fuldtidsstilling med 37 timers ugentlig tjeneste, fordelt i dagtimerne på hverdage.


Rigspolitiet, 28. august
Haslev LægecenterLægesekretær søges til almen praksis

Haslev Lægecenter

Haslev Lægecenter søger ny lægesekretær. Vi leder efter en dygtig, livlig, dynamisk blæksprutte med godt humør og evnen til at have mange bolde i luften.

Vi kan tilbyde dig et spændende job med mange afvekslende opgaver, stor faglig selvstændighed, tæt tværfagligt samarbejde med de øvrige personalegrupper, et godt arbejdsmiljø og gode kollegaer.

Vi forventer af dig, at du er lægesekretær af uddannelse. At du er serviceminded, struktureret og fleksibel, samt at du trives godt i et travlt arbejdsmiljø.

Arbejdet består primært af telefonvisitation og kandidater med erfaring med dette, vil blive foretrukket.


Jobindex, 28. august
Novo Nordisk A/S
Struktureret IT-supporter med interesse for automation

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Novo Nordisk A/S

Du bliver del af en supportafdeling, hvor du får omkring 50 kolleger med vidt forskellige fagligheder. Afdelingen er opbygget i mindre teams med forskellige ansvarsområder. Vores primære fokus er at supportere de mange komplekse systemer, der hver dag muliggør en stabil produktion i den fyldefabrik, vi er tilknyttet.

Du kommer til at arbejde med beskrivelser og dokumentation af ændringer, f.eks. når nyt udstyr skal indkøbes eller implementeres i produktionslinjen. En del af dit ansvarsområde bliver Scada opgradering og virtualisering samt systemovervågning og opfølgning - og når du er klar til det, bliver du en del af den vagtordning, der sikrer at fabrikken er supporteret 24/7.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 28. august
Novo Nordisk A/S
Laborant

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Novo Nordisk A/S

Afdelingen er ansvarlig for analysesupport til MDEV’s optimeringsprojekter, indkøring og validering af analysemetoder til nye produkter og spiller en afgørende rolle i forbindelse med support til produktionen og laboratorier i Diabetes API.

Som laborant i teamet skal du være med til at sikre den daglige drift, fra analyse til resultatfrigivelse. Analyserne er forskellige HPLC analyser på prøver fra optimeringsprojekter, stabilitetsstudier eller metodevalideringer. Af andre mulige arbejdsopgaver kan blandt andet nævnes planlægning af analysearbejde, apparatkontrol og vedligeholdelse af udstyr.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 28. august
Novo Nordisk A/S
Kalibrerings tekniker

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Novo Nordisk A/S

Vores nye aseptiske fyldefabrik har foruden vores 2 fyldelinier, 3 frysetørrere i produktionen og en lang række utilitysystemer, der bl.a. omfatter vandbehandling, trykluft, HVAC, køleanlæg, varmecentral m.m.

Som kalibrerings tekniker vil du blive en del af fabrikkens vedligeholdelses team og vil sammen med 4 kalibrerings kollegaer forestå kalibrering af alt vores udstyr i fabrikken.

Vi har alt det nyeste inden for kalibrerings arbejdsnormaler internt i afdelingen og forventer at du og dine kollegaer forestår hovedparten af al kalibrering internt.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 28. august
Novo Nordisk A/S
Process supporter til aseptisk produkiton

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Novo Nordisk A/S

Er procesforbedringer og support dit speciale og har du erfaring med aseptisk produktion?

Du vil være en vores specialiserede proces supportere i vores aseptiske produktion, der sikrer, at vi efterlever gældende lovkrav og at vi opretholder et højt compliance-niveau. Du vil være med til at sætte retning indenfor GMP og derigennem sikre, at vi er på forkant med nye krav. Du kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige afdelinger i forbindelse med f.eks. proces optimeringer, ændringer, valideringer m.m.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 28. august
Care 4 People
3 pædagoger

Care 4 People, Rørvig

Fuld tid med start d. 1. oktober og 1. november 2015.

Skovgaard er et pædagogisk opholdssted i Holbæk for unge med psykiske og sociale problemstillinger. Pt. bor der 6 unge. På Skovgaard er kodeordet struktur, og vi lægger vægt på, at de unge oplever en så høj grad af ansvar for eget liv som muligt.

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet pædagog
 • Er mødestabil
 • Kan arbejde selvstændigt og i en større helhed
Care 4 People

Jobindex, 28. august
Sparekassen SjællandFilialdirektør

Sparekassen Sjælland, Jyderup

Vil du være en del af en sparekasse i vækst, hvor vi gennem de sidste 10 år har forvandlet os til et moderne, regionalt pengeinstitut med økonomien i orden, trods krisetider?

Som filialdirektør i Jyderup arbejder du både med privatkunder og mindre erhvervskunder, som du rådgiver til de bedste løsninger. I sparekassen har vi ingen kasse, men de kunder, der kommer i sparekassen søger kvalificeret rådgivning, og du og dit hold er med til at sikre en god kundeoplevelse, og at kunderne går herfra med et smil på læben.

Du bliver leder af et team på 4 medarbejdere, hvor alle arbejder tæt sammen efter princippet ”Formål før profit”. Vi gør alt, hvad vi kan, for at give kunden en god oplevelse, mens vi samtidig nyder en god stemning og har fokus på teamwork. Som leder skal du derfor agere som sparringspartner og coach for dine medarbejdere.


Sparekassen Sjælland, 28. august
SuperBrugsenSalgsassistent, Kasse, SuperBrugsen, Jyderup

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 33 medarbejdere. Med en central beliggenhed i Jyderup er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Ekspedition i kasselinjen
 • Yde den bedste kundeservice
 • Vareopfyldning
 • Lettere rengøring

SuperBrugsen, 28. august
Jens A. Jacobsen A/SEkstern teknisk salgskonsulent søges til el-branchen

Jens A. Jacobsen A/S

Har du en god el-teknisk baggrund og kan du skabe kontakt?

Jens A. søger snarest en ekstern teknisk salgskonsulent til opsøgende salg og teknisk rådgivning inden for el-materiel, belysning og automatikprodukter til den professionelle el-branche.

Du har en god teknisk baggrund som elektriker/elinstallatør og vil gerne arbejde med salg inden for de kendte mærkevarer i el-branchen som f.eks. Schneider, Omron og Philips.

Det primære salgsdistrikt er Midt- og Vestsjælland – med udgangspunkt fra vores afdeling i Slagelse Øst eller fra din hjemadresse.

Vi tilbyder et meget selvstændigt job i et aktivt miljø, hvor du med en engageret indsats får mulighed for at præge din og virksomhedens fremtidige udvikling.


Jobindex, 28. august
Jobindex A/S
Teamleder til CNC-afdeling - for markedsførende leverandør til det globale marked

Jobindex A/S søger for Aluline A/S i Tølløse

Du får det operationelle ansvar for en gruppe på ca. 20 ufaglærte maskinoperatører. I jobbet vil du fungere som både faglig vejleder og produktionsleder. Dette indebærer således instruktion i emnehåndtering, opfølgning samt løbende produktions- og proceskontrol, afmelding/rapportering af p-ordrer, mærkning af varepartier og klargøring af råvarer til operatører.

Vi tilbyder dig et både spændende og fagligt udfordrende job, i en virksomhed som altid arbejder med den nyeste teknologi under særdeles gode og velordnede arbejdsforhold. Stærke resultater, personlig udvikling og godt teamwork er fundamentet for vores attraktive arbejdsmiljø.

Jobindex A/S

Jobindex, 28. august
ALDIButiksassistenter

ALDI

Du er vores første kontakt med kunderne. Din venlighed og kompetence indenfor salg og kassearbejde gør en forskel. Derudover skal du sammen med dine kollegaer sørge for, at dit ALDI Marked altid fremstår pænt og rent.

En baggrund og uddannelse indenfor detailhandel vil være en fordel, men er ingen betingelse, idet vi giver en grundig oplæring. Vi forudsætter, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og er ansvarsfuld og pålidelig. Hvis du har de rette kvalifikationer, er der mulighed for yderligere karriere.


ALDI, 28. august
Kalundborg Kommune
Psykolog til Familiebehandlingen

Kalundborg Kommune

Familiebehandlingsenheden Kalundborg Kommune søger visionær og udviklingsorienteret cand.psych./cand.pæd.psych. I forbindelse med opnormering og udvidelse af familiebehandlingens ydelser søges en psykolog samt en familiebehandler med relevant psykoterapeutisk baggrund.

Arbejdsopgaverne er mangeartede og spænder fra at tilbyde familier konkret og praktisk vejledning til det mere indsigtsgivende familieterapi. Der arbejdes både individuelt og gruppeorienteret med familierne Familiebehandlingen er endvidere engageret i opgaver omkring samvær samt vurderinger og beskrivelser og forælder-barn samspil og bruges som faglige sparringspartnere af andre faggrupper.


Kalundborg Kommune, 28. august
Kalundborg Kommune
Psykolog til Forebyggelse og PPR

Kalundborg Kommune

Vil du være med til at videreudvikle PPRs kerneopgaver?

Psykologerne i PPR har en central rolle i understøttelsen af inklusionsopgaven i relation til skole og daginstitution.

For at kunne gøre dette så kvalificeret som muligt har vi fokus på en videreudvikling af PPRs kerneydelser. Denne skal forstås i spændet mellem det konsultative arbejde og en udviklingspsykopatologisk forståelse.

Vi tilbyder:

 • Stor mulighed for at præge og tilrettelægge sit arbejde
 • Supervision
 • Fælles systematisk sagsgennemgang ud fra Alan Carrs model

Kalundborg Kommune, 28. august
Energinet.dkSikkerhedsminded vedligeholdelsestekniker til Stenlille Gaslager

Energinet.dk

Er du klar til et udfordrende og selvstændigt teknikerjob med stort ansvar? Så er du måske vores nye vedligeholdelsestekniker på Stenlille Gaslager. Vi er 11 medarbejdere, og vi leverer gas kommercielt i tilfælde af leveringssvigt og ved sæsonudjævning af naturgas fra Nordsøen. Din rolle er sammen med dine kolleger at sikre, at vores naturgasinstallationer fungerer optimalt. Din nye arbejdsplads bliver på vores anlæg i Stenlille.

I tæt samarbejde med de øvrige vedligeholdelsesteknikere er din vigtigste opgave at stå for den daglige drift samt tilsyn, fejlfinding og forebyggende vedligehold af vores naturgasinstallationer på Stenlille Gaslager, som er et risikoanlæg og derfor har skærpede sikkerhedsregler. Du får dit eget ansvarsområde og varetager samtidig daglig kontakt og tilsyn med underleverandører.


Energinet.dk, 27. august
fakta a/sServicemedarbejder, Fakta, Højby Sj.

fakta a/s

Du bliver en del af en butik med 15 medarbejdere. Butikken ligger centralt i byen, 5 min fra bus og tog. Vi har vores travleste tid om sommeren, og i øvrige ferieperioder som jul og nytår.

Vi tilbyder:

 • Personalekøbsordning for dig
 • Nogle rigtig gode kollegaer, der giver dig en grundig oplæring

Opgaver:

 • Opfyldning
 • Trimning
 • Kassearbejde
 • Kundebetjening

Coop Danmark A/S, 27. august
NordeaLandbrugsrådgiver

Nordea, Haslev

Til at rådgive vores største landbrugskunder på Sjælland og Lolland-Falster søger vi en person med et stort personligt drive og interesse for landbrug.

Du får et selvstændigt job med stort ansvar og frie rammer til at planlægge din arbejdsdag. Dit ansvar omfatter rådgivning, salg, kreditbevilling og kvalitet i både porteføljen som helhed og i de enkelte kundeengagementer.

Vores position er stærk i landbrugskredse, og du får en central rolle i arbejdet med at fastholde den gennem kontakt til revisorer og økonomikonsulenter. Landbrugscenter Øst ligger i Haslev, hvor du får 21 dygtige kollegaer, der udelukkende arbejder med landbrug.


Nordea Bank Danmark A/S, 27. august
Region SjællandSygeplejersker til Lukket retspsykiatrisk afsnit SL10 og SL11, Psykiatrisygehuset Slagelse - quicknr. 17674

Region Sjælland

Vil du være en del af en helt ny Retspsykiatri?

Vi er nu blevet færdige med at bygge vores helt exceptionelle og topmoderne psykiatrisygehus i Slagelse. I den forbindelse er vi i gang med at kapacitetstilpasse og søger derfor to sygeplejersker, der har lyst til at være med til at skrive et nyt kapitel i retspsykiatriens historie.

Vi søger mandlige som kvindelige sygeplejersker til vores lukkede sengeafsnit SL10 og SL11, der behandler patienter med dom til anbringelse, dom til behandling og patienter, der er indlagt til mentalundersøgelse i lukket retspsykiatrisk regi.

Vi søger to sygeplejersker, der vil trives i et rigtig tværfagligt miljø og med stort ansvar for eget arbejde.

Region Sjælland

Region Sjælland, 27. august
Annonce:
Du kan også finde arbejdsglæden!
Vi hjælper dig godt på vej
1 til 20 af 331 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |17|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.