1 til 20 af 341 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |18|Næste »

Dine valg

 • Fjernvestsjaelland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Würth Danmark A/SSælger til metalbranchen - genopslag

Würth Danmark A/S

Har du lyst til at pleje dit salgsgen med målrettet, opsøgende salg?
Har du mod på nye udfordringer i en hverdag fyldt med forandringer?

Würth Danmark A/S

Hos Würth forsøger vi at målrette salget mest muligt i forhold til den enkelte kunde. For dig betyder det, at du har ansvaret for et målrettet salg til de enkelte maskinfabrikker, smedevirksomheder, interne vedligeholdelsesværksteder, ventilationsfirmaer, el- og VVS-installatører i distriktet, som befinder sig på Vestsjælland.

Med reference til regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet, hvor du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen, idet du udvælger og opsøger potentielle kunder. Din hverdag som kørende sælger indebærer mange timer på landevejen, og din arbejdsdag foregår ude ved kunderne.

Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S, 24. juli
Sorø Kommune
Social-/ sundhedsass.

Sorø Kommune

Holbergcentret søger en sosu-assistent 32 t/uge i blandede vagter (dag/aften). Frist: 21. august.

Sorø Ældrepleje søger en social- og sundhedsassistent 32 t/ugentlig i blandede vagter (dag/aften) fra 1. oktober 2014 eller snarest derefter.

Holbergcentret er beliggende i Sorø midtby nær sø og skov. Centret består af renoverede boliger og forholdsvis nye boliger. Der er 32 boliger i alt.

På Holbergcentret vægter vi god kommunikation, åbenhed, og anerkendelse. I dagtiden er der tilknyttet en centersygeplejerske som indgår i det tværfaglige team. Vi forventer, at du som Social- og sundhedsassistent er rollemodel for udvikling af dette samarbejde.


Sorø Kommune, 23. juli
Sorø Kommune
Sygeplejerske

Sorø Kommune

Sorø Ældrepleje søger sygeplejerske på et af vores plejecentre. Frist: 8. august 2014.

Er du vores nye kollega, der kan lide at arbejde i et højt fagligt miljø, hvor humøret er højt, hvor vi værdsætter stabilitet og et godt psykisk arbejdsmiljø.

Du vil primært være ansat som dagvagt (enkelte aften- og nattevagter kan forekomme) med et ugentligt timetal på 32 - 37 timer.

Tiltrædelse forventes senest 1. oktober 2014.


Sorø Kommune, 23. juli
Stones Consult ApSVVS/rørlægger til projekt arbejde i Norge

Stones Consult ApS

Virksomheden leverer velkvalificeret og højt motiveret arbejdskraft til kunder i industrien over hele verden. Selskabets primære formål er at etablere sig som en vital del af vores kunders ressource og infrastruktur, ved at tilbyde kvalitative serviceydelser og løsninger i et moderne, fokuseret og solidt koncept.

Dine arbejdsopgaver vil indebære:

 • Installation af sprinkleranlæg
 • Installation for vand og afløb
 • Installation af køleanlæg
 • Installation af varme i bygningen

Der arbejdes i 14 dage ude og 14 dage hjemme – varighed ca. 6 måneder med mulighed for forlængelse.


Jobindex, 23. juli
Novo Nordisk A/SProduction planner

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Would you like to join a team of highly skilled employees in a position with great influence and responsibility, and help ensure that our patients receive their insulin on time?

You will be working in a challenging and highly dynamic logistics team with 10 dedicated employees. We are responsible for ensuring aligned and well balanced production plans for different Novo Nordisk products, in close collaboration with the production, our customers and other stake holders.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 23. juli
Novo Nordisk A/ScLEAN Partner

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Do you have experience in breaking down tough business challenges then applying LEAN tools and concepts to solve them? Can you coach leaders to change their behaviour and challenge how they do business? And are you equally comfortable managing a project or coaching a project manager to get results? Then we need you to join our group of cLEAN® Partners in Site Denmark (SDK).

As cLEAN® Partner your main role will be to continuously developing and deploying the LEAN mind-set and methods to solve business challenges across SDK. You will spend most of your time on the shop floor, supporting leaders in developing their systems and behaviour to drive continuous improvement. To do this, you will work as part of a team of cLEAN® Partners and together with the HR and Training Partners within your assigned area.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 23. juli
Odsherred KommuneAfdelingsleder til Myndighed, voksen og ældre

Odsherred Kommune

Vi søger en Afdelingsleder med stor erfaring i Lov om Social Service og myndighedsopgaver på områderne voksne med handicap, psykiatri og ældre.

Du får et udfordrende job med mange bolde i luften af såvel faglig som økonomisk karakter. Din funktion er central i organisationen, og du får store berøringsflader til såvel det sociale område som sundhedsområdet.

Du vil have mangeartede opgaver og alle indenfor Servicelovens rammer, hvorfor et kendskab og erfaring med at arbejde indenfor lovgivningen er nødvendigt. Derudover er det en stor fordel at kende til, hvordan det offentlige arbejder omkring borgere, når der skal træffes myndighedsafgørelser.


Odsherred Kommune, 23. juli
Forenede Care A/S
Social- og sundhedsassistenter søges til plejecenter Kastaniely

Forenede Care A/S, Holbæk

Vi søger erfarne, fagligt velfunderede, ansvarlige medarbejdere til Kastaniely, som er hjem for 48 beboere og rummer to midlertidige opholdspladser.

 • Vi søger 2 social- og sundhedsassistenter på 28 timer /uge i blandede vagter, dog primært i aftenvagter. arbejde hver 2. weekend.
 • Vi søger social- og sundhedsassistenter i blandede vagter, dog primært dagvagter. Arbejde hver 2. weekend.

Vi tilbyder:

 • En spændende arbejdsplads i udvikling.
 • Gode og dygtige kollegaer.
 • Udfordrende, komplekse opgaver.

Forenede Care A/S, 23. juli
Glad fondenTimelærer til Glad Fagskoles Animationslinje

Glad fonden, Ringsted

Glad Fagskole søger en engageret underviser til vores elever på den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU). Vi tilbyder ungdomsuddannelse for unge med funktionsnedsættelse og udviklingshæmning.

Uddannelsesforløbene er 3-årige med undervisning mandag til fredag. Udover de øvrige faglærere er der pædagogisk personale, som i samspil med læreren varetager elevernes udvikling uden for de faglige mål i deres individuelle uddannelsesplan.

Stillingen er på 10 timer ugentligt fordelt på to dage. Mødetiden er fra 9.30 – 13.30, herudover er der to timer til forberedelse og møder. Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2014.

Der er pt. 1 elev på Animationslinjen, som efter sommerferien går i gang med sit andet år på Animation. Du kommer til at stå for planlægning og udførelsen af undervisningen i samarbejde med det pædagogiske personale i afdelingen og med udgangspunkt i elevens særlige behov.


Jobindex, 22. juli
Novo Nordisk A/SErfaren driftssupport ingeniør til aseptisk produktion

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Drømmer du om at arbejde med optimering af produktionsanlæg? Har du indgående erfaring med drift og support i produktion? Så er du måske vores nye support ingeniør til afdelingen for fyld og inspektion af Vials og Penfill®. Afdelingen er i rivende udvikling, og vi er i gang med at rekruttere flere nye medarbejdere til teknisk support.

Du bliver en del af afdelingens supportteam. En af de vigtigste opgaver i dette job er, at du i samarbejde med øvrige kolleger er med til at sikre at processen kører optimalt, og produktionen afvikles efter specificerede krav og aftalte planer.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. juli
NNE Pharmaplan
Experienced Engineers for NNE Pharmaplan

NNE Pharmaplan, Gentofte and Kalundborg

The Active Products and Utility (AP&U) department in Gentofte and Kalundborg seeks various Engineers with minimum 5 years’ experience and Senior Engineers with minimum 10 years’ experience:

Mechanical Engineers

 • Clean/Black Utility Engineers
 • Senior Mechanical Engineers
 • Senior Clean/Black Utility Engineers
 • Senior Piping Lead Engineers
 • Senior disciple project leader (Mechanical or Utility)
NNE Pharmaplan

NNE Pharmaplan, 22. juli
Schoeller-Plast-Enterprise A/S
Plastmager/opstiller

Schoeller-Plast-Enterprise A/S, Regstrup

Schoeller-Plast-Enterprise A/S søger en erfaren og dygtig opstiller til vor sprøjtestøbeafdeling, gerne med roboterfaring. (Nathold)

Arbejdsopgaverne omfatter:

 • Opstilling og indkøring af sprøjtestøbemaskiner samt robotter.
 • Overvågning af sprøjtestøbeproduktionen for derigennem at sikre en stabil produktion i den rette kvalitet.
 • Sørge for orden og systematik i sprøjtestøbehallen.

Jobindex, 22. juli
Novo Nordisk A/SSupporter til IM2 Fermentation Support

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Har du flair for dokumentation og kvalitet, og vil du være med til at sikre kvaliteten af insulinprodukter på de allerførste trin i produktionsprocessen? Så er du måske vores nye kollega i afdelingen Fermentation, hvor vi har ansvaret for både gæringsproces og produktionsudstyr.

Din primære opgave bliver at frigive produkt via review af batchrapporter og herunder sikre, at frigivelsesberørt dokumentation er lukket, før vi sender produktet videre til finrensningsfabrikkerne. Ydermere vil du få ansvar for selvstændigt at udarbejde SOPs, e-logs og afvigelsesrapporter. Du kan således se frem til en stilling med fokus på at arbejde med forskelligartet dokumentation. ¨

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 21. juli
DeloitteErfaren skattemedarbejder til Deloitte

Deloitte, Slagelse

Deloitte har i Slagelse en selvstændig skattefunktion, der fungerer som en velintegreret del af den øvrige forretning i Slagelse. For at sikre og udbygge en stærk og unik konkurrencedygtig markedsposition søges en senior profil, der kan supplere og være med til at udbygge positionen.

Du arbejder med eksisterende og nye klienter på Vestsjælland, typisk op til mellemstore virksomheder, og sammen med revisorkolleger kortlægger du eksisterende klienters muligheder for at optimere skattepositionen. Det kan eksempelvis være den regnskabsmæssige håndtering af skat, skattemæssige forhold ved ændring af selskabskonstruktion og skat i forbindelse med ejerskifte. Der vil i opgaverne være en vekselvirkning imellem at reviewe revisorernes arbejde og overtage skatteopgaverne, hvor kompleksiteten er større.


Deloitte, 21. juli
DANISH CROWN A/SSlagterlærling, Ringsted

DANISH CROWN A/S

Har du lyst til at få en faglig uddannelse i en global virksomhed, hvor det handler om mad? Danish Crown er en internationalt orienteret fødevarevirksomhed med produktion og salg af fersk svine- og oksekød. I alle led i værdikæden hos Danish Crown er det mad, vi har fokus på, og det er mad vi producerer og sælger til kunder og forbrugere verden over.

Vi søger nye slagterlærlinge til vores afdeling i Ringsted til start 22. september 2014. På uddannelsen lærer du at opskære dyrene, og du får kendskab til den automatiske styringsteknik. Du får viden om vores forskellige produkter, og du lærer også om kvalitets- og kødkontrol.

Efter 2 år kan du kalde dig industrislagter, og tager du et år mere bliver du industrislagter med speciale. Begge uddannelser giver svendebrev.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 21. juli
VisitVestsjælland A/SPartneransvarlig til turisme- og destinationsudvikling

VisitVestsjælland A/S

VisitVestsjælland A/S søger en ansvarsbevidst og engageret kollega, til videreudvikling af organisationens partnerskaber, samt at styrke netværket mellem turistvirksomhederne langs Sjællands Vestkyst.

VisitVestsjælland A/S er den officielle turistorganisation for Region Sjællands største destination, ”Sjællands Vestkyst”, som dækker Slagelse og Kalundborg kommuner. Turisterne i destinationen forbruger hvert år omkring 1,5 mia. kr. og selskabet har til opgave at forøge dette med 200 mio. kr., samt at skabe 300 nye jobs. Dette skal ske ved at skabe et stærkt internt turismenetværk, ved at videreudvikle destinationen, samt via en målrettet national og international markedsføringsindsats.

Som partneransvarlig arbejder du med at udvikle initiativer, som forbedrer forretningen og netværket blandt de mere end 200 overnatnings-, oplevelses- og transport udbydere i destinationen.


Jobindex, 21. juli
ALDIFilialledere

ALDI

Ryk ind i toppen af ledelsen for et ALDI Marked. Du har ansvaret for den daglige drift. Du leder og motiverer dit team, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel som f.eks. HHX eller HTX og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Måske har du i et andet erhverv vist lederevner og organisationstalent, hvilket gør dig egnet til denne stilling. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart.


ALDI, 21. juli
Højvang Laboratorier A/SSalgsafdelingen hos Højvang Laboratorier A/S savner en talentfuld og dedikeret kollega!

Højvang Laboratorier A/S, Dianalund

Som salgskonsulent bliver du en del af et stærkt salgsteam, og du vil med reference til Salgschefen få eget salgs- og budgetansvar.

Jobbet omfatter salg og rådgivning af kemiske, fysiske, geotekniske og mikrobiologiske analyser af en række medier såsom jord, vand, luft og bygningsmaterialer. Dine kunder kan spænde fra store entreprenører til et lille privat vandværk.

Højvang Laboratorier A/S tilbyder frihed under ansvar og en spændende hverdag, hvor dine primære opgaver vil være opsøgende salg til nye kunder, markedsføringsplaner, tilbudsgivning, salgsadministration, deltagelse i netværksgrupper, messer og konferencer. Du vil også være en vigtig brik i den videre udvikling af Højvang Laboratorier A/S.


Jobindex, 21. juli
Autisme Center VestsjællandTeamledere til ACV ved Slagelse

Autisme Center Vestsjælland

Forestil dig en arbejdsplads,
hvor personlighed er din styrke

Er du nysgerrig og struktureret og udadvendt? Og kan du med begejstring, empati og gennemslagskraft formidle dine ideer, så andre begejstres og motiveres til at følge trop?

Så er du måske den nye teamleder/kollega vi leder efter!

Du er realist og god til at kunne se verden fra flere perspektiver så der skabes hele løsninger, hvor alle aspekter indgår. Det er dit ansvar, at teamet arbejder målrettet med vores vision, mission og værdier.


Jobindex, 19. juli
Hartmanns A/SAutomatiktekniker med udvidet kedelpassercertifikat A, type 1 og 2

Hartmanns A/S søger for Orkla Foods i Havnsø

For vor kunde ORKLA FOODS i HAVNSØ søger HARTMANNS endnu en automatikfagtekniker, automatikmekaniker eller lignende fagligt uddannet, som er i besiddelse af et kedelpassercertifikat udvidet 1 og 2. Der er tale om et try & hire forløb med henblik på fastansættelse for den rigtige.

Stillingen er på daghold 37 timer fra kl. 7-15.00 man-tors og fredag kl. 7-14.30 Der vil på længere sigt være tale om turnus med weekendarbejde ca. hver 5.-6. uge. Derudover skal man være indstillet på at indgå i en vagtordning én uge af gangen - ca. hver 6. uge.

De primære opgaver for teknisk afdeling er at servicere K-salats produktion - herunder reparationer, vedligeholdelse og drift af tekniske anlæg.


Hartmanns A/S, 19. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 341 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |18|Næste »

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.