1 til 20 af 405 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |21|Næste »
Sorø Kommune
Talehørepædagog

Sorø Kommune

Sorø kommune, Center for Børn og Familier, søger pr. 1. september eller snarest herefter en talehørekonsulent/audiologopæd 37 timer pr. uge. Du vil blive ansat i PPR som pt. består af 5 talehørekonsulenter, en tosprogskonsulent og 6 psykologer. PPR betjener såvel kommunale som private skoler og dagtilbud.

Du vil indgå i et team af talehørekonsulenter, som arbejder meget selvstændigt, men som ligeledes vægter samarbejde og faglig sparring højt. Der er i teamet gode muligheder for at være med til at præge udviklingen og implementeringen af nye interventioner og arbejdsmetoder i fremtiden. Vi lægger vægt på faglig udvikling og løbende opdatering omkring forskning inden for tale-høreområdet.


Sorø Kommune, 28. maj
Pharmacosmos A/S
Analysekemiker til QC laboratorium

Pharmacosmos A/S, Holbæk

Pharmacosmos søger snarest muligt en dygtig og engageret analysekemiker, som har lyst til at arbejde i et dynamisk team med afvekslende analyseopgaver i vores laboratorium.

Vi udfører bl.a. kemiske analyser af råvarer, mellemprodukter og færdigvarer, og er ansvarlig for frigivelse heraf. Vi er underlagt cGMP og arbejder løbende med forbedring af vores kvalitetssystem og –processer, og vi indgår som sparringspartnere i et bredt samarbejde med andre afdelinger.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

 • den daglige kontakt til laboranterne i form af sparring og troubleshooting
 • godkendelse af analyser samt batch frigivelse
 • vedligehold af analyseudstyr

Jobindex, 28. maj
Region SjællandUdviklingskonsulent til Regional Udvikling, Regionshuset i Sorø - quicknr. 17257

Region Sjælland

Vil du være med til at øge uddannelses- og kompetenceniveauet i Region Sjælland?

Region Sjælland søger en engageret og dynamisk udviklingskonsulent, der med energi og flid vil være med til at skabe varig vækst og blivende beskæftigelse for regionens virksomheder og borgere.

Stillingen er placeret inden for virksomhedsområdet Regional Udvikling, der bl.a. arbejder med vækst, innovation, uddannelse og kompetenceudvikling.

Dine opgaver vil primært være inden for uddannelse og kompetenceudvikling. Uddannelses- og kompetenceområdet er præget af mange store og brede satsninger, og du vil derfor få en bred samarbejdsflade, både internt og eksternt med de mange uddannelsesaktører i Region Sjælland.

Region Sjælland

Region Sjælland, 28. maj
Sorø Kommune
Lærere - Frederiksberg

Sorø Kommune

Fire lærere søges til Frederiksberg Skole i Sorø pr. 1. august 2015. Vi har brug for dygtige, uddannede lærere, der vil være med til at udvikle skolen, så vi også i fremtiden vil være en attraktiv skole for elever, forældre og medarbejdere, hvor vi har fokus på et højt læringsudbytte.

Vi har brug for

 • Dansk og matematik til indskolingen.
 • Lærere til udskoling og mellemtrin, der kan undervise i dansk, sprogfag - især fransk, matematik og andre fag.
 • Musik og design/håndværk (sløjddelen) er også interessant.

Sorø Kommune, 28. maj
DANISH CROWN A/S
Slagterlærling, Ringsted

DANISH CROWN A/S

Vi søger nye slagterlærlinge til vores afdeling i Ringsted til start 21. september 2015. Danish Crown Ringsted slagter, udskærer og pakker svinekød til hele verden. De væsentligste markeder er USA, Tyskland, Japan og England. Afdelingen har ca. 900 medarbejdere.

På uddannelsen lærer du at opskære dyrene, og du får kendskab til den automatiske styringsteknik. Du får viden om vores forskellige produkter, og du lærer også om kvalitets- og kødkontrol. Efter 2 år kan du kalde dig industrislagter, og tager du et år mere bliver du industrislagter med speciale. Begge uddannelser giver svendebrev.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 28. maj
Novo Nordisk A/S
Akademiker til IM2 Fermentation proces support, Kalundborg

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Novo Nordisk A/S

Vi kan tilbyde dig en spændende stilling med mange forskellige typer af opgaver med alt fra daglig driftssupport, dokumentation i forhold til GMP, problemløsninger og gennemførsel af løbende forbedringer til træning af de kolleger, der varetager produktionen.

Arbejdsopgaverne vil både være bag skrivebordet og i produktionsområderne, så du skal kunne være tovholder på mange sideløbende opgaver. Det er derfor vigtigt, at du formår at prioritere de vigtigste opgaver først, få afsluttet opgaverne til tiden og samtidig kunne have fokus på kvaliteten og detaljeringsniveauet deraf, så opgaverne løses i forhold til gældende krav.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 28. maj
Compass Human Resources Group A/SIndkøbschef - Ref. 1506.133

Compass Human Resources Group A/S søger for DPA Microphones i Asnæs

Som Indkøbschef vil du få ansvaret for at forestå indkøb og disponering af varer til DPA Microphones produktion. Du får et indkøbsbudget på et større 2 cifret millionbeløb. Du refererer til DPA Microphones produktionsdirektør og vil indgå i lederteamet på virksomhedens produktionssite i Asnæs.

Målsætningen er at udvikle indkøbsfunktionen fra hvad den er i dag, til en profitabel og velstruktureret indkøbsfunktion, og samtidig bidrage til at gøre hele lederteamet stærkere i strukturen omkring vare- og informationsflowet. Du vil få ansvaret for at udfærdige en leverandørstrategi som du efter accept fra produktionsdirektøren implementerer blandt virksomhedens leverandører.

Compass Human Resources Group A/S

Compass Human Resources Group A/S, 28. maj
Novo Nordisk A/S
Ambitiøs teamleder med strategiske evner

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Novo Nordisk A/S

Vil du være en del af Novo Nordisk, som er en af verdens mest innovative og succesrige pharmavirksomheder? Tør du tage beslutninger og sætte retningen for større projekter? Er du akademiker med stærke resultater fra projektarbejde og stor ledelseserfaring?

Vi driver en lang række projekter, der er med til at optimere og udvikle virksomheden. Dit team består af syv projektledere og tre supportere, der primært har ansvar for investeringsprojekter, portfolio management, controlling og forskellige analyseopgaver for ledelsen i alle afdelinger.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 28. maj
Fibia
Sælger til Internt Salg i Erhvervsafdelingen

Fibia, Svinninge

Brænder du for at arbejde med salg og markedsudvikling af fiberbredbånd til dansk erhvervsliv?

Fibia søger en ny kollega til en position i Internt Salg. Du skal bl.a. stå for tilbud og salg af fiberbredbånd til dansk erhvervsliv, markedsafdækning, deltagelse i større tilbud og udbudssager samt diverse administrative opgaver.

Du kan se frem til en spændende hverdag i en dynamisk afdeling, hvor dine arbejdsopgaver og ansvarsområder spænder vidt, og hvor du har mulighed for at sætte mange kompetencer i spil. Stillingen er placeret i salgsteamet for erhvervs- og wholesale kunder primært placeret på Sjælland. Teamet består i dag af 4 sælgere og en leder.

Fibia

Fibia, 28. maj
OSUMA.DKServicechauffører søges

OSUMA.DK, Kalundborg, Hvalsø, Dalby, Allerød og Helsinge

OSUMA.dk søger deltidschauffører/chaufførafløsere til udbringning af dagligvarer fra Kalundborg, Hvalsø, Dalby, Allerød og Helsinge. Som udgangspunkt vil du som deltidschauffør/afløser blive tilknyttet ét sted, men mulighed for at afløse flere steder.

Osuma.dk sælger dagligvarer via nettet, som leveres alle ugens hverdage i store dele af Danmark. Idet Osuma.dk konstant vokser søger vi derfor serviceorienterede medarbejdere til at levere dagligvarer. Vi søger deltidsmedarbejdere til ca. en fast ugentlig vagt på mellem 6-10 timer. Der vil være mulighed for flere vagter da medarbejderen samtidig vil fungere som afløser ved sygdom, ferie og travle perioder.

Vagterne er fordelt på hverdagene med varierende arbejdstider fra 07.30-20.00. Vi tilbyder stort ansvar i jobbet samt god og tæt support i det daglige arbejde. En arbejdsdag påbegyndes fra SuperBrugsen eller Kvickly i de førnævnte byer.


Jobindex, 28. maj
Curia ManagementDesign Manager

Curia Management søger for nkt cables i Asnæs

Til en spændende stilling hos nkt cables søges en Design Manager, der skal deltage i tværfaglige designs, konstruktioner, beregninger og test af nye kabeltyper.

Jobbet kræver særlig lyst til at arbejde i en projektorienteret produktionsvirksomhed, hvor kvalitets- og dokumentationskravene er høje. Der vil være stor kontaktflade både eksternt og internt.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Deltage i tværfaglig design, konstruktion, beregning og test af nye kabeltyper
 • Teknisk support til og daglig kommunikation med produktionen
 • Teknisk support til salgsafdelingen
 • Holde dig ajour med nationale og internationale kabel- og installationsstandarder

Curia Management, 27. maj
SE-Stofa SE Big Blue søger CTS tekniker til Sjælland

SE-Stofa

Vil du med på holdet, der målrettet arbejder på at blive den foretrukne samarbejdspartner inden for energieffektivisering, styring og registrering af energi, så er det måske dig vi leder efter. Ca. 70 dygtige kollegaer arbejder på at sikre, at såvel offentlige som private firmaer, når i mål med deres energibesparelser.

Jobbet som CTS-tekniker består af indregulering og serviceopgaver på Trend CTS-anlæg hos nye og eksisterende kunder, primært på Sjælland. Stillingen har tilknytning til vores kontor i Ringsted, men ofte kører du ud direkte fra bopæl til arbejdssted, hvor du kan se frem til en udfordrende hverdag. I jobbet får du ansvaret for udførelse af dine egne projekter - store som små, og det er derfor nødvendigt, at du har den rette indstilling og ansvarsfølelse over for dit arbejde samt kan arbejde selvstændigt.


SE-Stofa , 27. maj
Preben HockerupVil du være med til at skabe plads for nyt?

Preben Hockerup, Haslev

Preben Hockerup A/S har meget travlt og søger en assisterende tilbudsberegner/kalkulatør på vores hovedkontor i Haslev.

Vi søger en kalkulatør, du er evt. nyuddannet konstruktør, eller alternativt er du beregner med erfaring fra bygge- eller entreprenørbranchen, gerne med kendskab til nedbrydning, miljøsanering og affaldssortering. Vi udfører opgaver over hele landet, og der er besigtigelser over hele landet.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Ansvar for assistering ved opmåling af mængder på større projekter, besigtigelser og kalkulation af egne opgaver efter grundig oplæring.
 • Du arbejder tæt sammen med vores andre tilbudsberegnere og assisterer.
 • Udarbejdelse af KS og sagoverdragelse til vores formænd.

Jobindex, 27. maj
Novo Nordisk A/S
Omhyggelig automationsingeniør til alsidigt job i produktionsmiljø

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Novo Nordisk A/S

Vil du arbejde med procesoptimering og være med til at sørge for en stabil og veldokumenteret produktion? Kan du se dig selv som del af et travlt og dedikeret team, der redder dagen, når noget ikke er som det skal være? Vil du arbejde på en virksomhed i verdensklasse og bidrage til Novo Nordisks succeshistorie?

Du kommer til at kode automationsprocesser og brugerinterfaces, lave fejlretning, tilpasning og tests af systemer, og da vi konstant skal imødegå høje krav om kvalitet og compliance, vil du også blive ansvarlig for en grundig dokumentation af dit arbejde.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 27. maj
Westrup A/SMaskinkonstruktør til udviklingsafdeling

Westrup A/S, Slagelse

Westrup A/S søger en engageret og energisk maskinkonstruktør fuld af gode ideer til vores udviklingsafdeling.

Udviklingsafdelingen udvikler nye maskiner og sorteringsteknologier og videreudvikler vores eksisterende, store maskinprogram med afsæt i ny teknologi – og selvfølgelig ikke mindst vores globale kunders behov.

Du får ansvar for dine egne projekter, som du kommer til at udføre i tæt samarbejde med kolleger fra virksomhedens øvrige afdelinger og datterselskaber. Du kommer til at følge dine projekter fra A-Z – fra idefase, designoplæg over afprøvning af prototyper til produktion og introduktion i markedet.


Jobindex, 27. maj
Efterskolen SmededalEr du vores nye lærer?

Efterskolen Smededal, Mørkøv

Efterskolen Smededal søger to lærer (en fuldtid og en deltid) pr. 1. august 2015.

Efterskolen Smededal er indrettet som en lille landsby og har adgang til skov og åbne naturskønne arealer. Skolen er placeret i udkanten af stationsbyen Mørkøv, som ligger mellem Holbæk og Kalundborg. Skolen er uden tilknytning til organisationer, men præget af faglighed, kreativitet og interesse i den omkringliggende verden.

Du

 • Kan undervise i flere af følgende fag: engelsk, dansk, tysk, matematik og fysik.
 • Kan varetage kontaktlærerfunktion samt aften- og weekendtilsyn.
 • Har lyst til at indgå i et udviklende samarbejde med kolleger og elever.

Jobindex, 26. maj
Jamas A/SMekaniker/montør – entreprenørmaskiner og andre store køretøjer

Jamas A/S, Kalundborg

- Doosan- og Paus-maskiner fra 1,0 tons til 53 tons

Vi har travlt i Jamas og søger derfor flere dygtige kollegaer, som vil være med til at præge udvikling for Jamas som montør/mekaniker.

Dine hovedopgaver:

 • Reparationer, serviceringer og klargøringer af entreprenørmaskiner
 • Reparation og klargøring af tilhørende udstyr inden for affaldshåndterings-, nedrivnings- og hydraulikudstyr

Arbejdet udføres på vort værksted i Kalundborg og hos vores kunder på Sjælland. Ansættelsesformen kan være som timelønnet efter gældende overenskomst, eller som fast samarbejdspartner på faktura - afhængig af hvad du ønsker.


Jobindex, 26. maj
Assistance Personaleservice a/s
Tysk og dansktalende kundeservicemedarbejder

Assistance Personaleservice a/s søger for kunde i Haslev

Til vores kunde i Haslev udvider vi den tyske kundeserviceafdeling med endnu en medarbejder, der taler flydende tysk og dansk. Det er til en fast stilling på fuldtid.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • teknisk vejledning
 • rådgivning af kunder
 • salg af reservedele til hårde hvidevarer
 • ordremodtagelse
 • telefonbetjening samt besvarelser af mails både til tysk og danske kunder
Assistance Personaleservice a/s

Jobindex, 26. maj
Røde Kors asylafdelingFunktionsleder til opholdscenter Odsherred søges til Region Børnecenter

Røde Kors asylafdeling, Nykøbing Sj.

Som funktionsleder har du det overordnede ansvar for afdelingens daglige drift, faglige udvikling samt personale. Funktionslederen skal i samarbejde med en lederkollega sikre en helhedsorienteret indsats rettet mod at sikre et trygt, værdigt og meningsfuldt ophold for den enkelte asylansøger, som befinder sig i en sårbar situation.

Arbejdsområder/opgaver

 • Ledelse af engagerede og fagligt funderede medarbejdere, herunder MUS samtaler
 • Ansvarlig for sammenhængen mellem de økonomiske rammer og centrets resurseforbrug
 • Indgå i samarbejde med regionens øvrige ledergruppe

Røde Kors asylafdeling, 26. maj
Zealand Care A/S
Seniorkonsulent/Sælger

Zealand Care A/S, Vallensbæk, Holbæk, Aarhus, Brørup eller Søndersø

Er du vores nye kollega, som kan åbne døre på tværs?

Zealand Care er en serviceudbyder til det offentlige og private inden for hjælpemidler og sundheds- og velfærdsteknologiske løsninger. Vi har gennem de senere år lanceret flere nye forretningsområder og søger nu en seniorkonsulent, som skal ud og åbne døre på tværs af den offentlige og private sektor. Vi leder efter en kommerciel person, der kan styrke salgsindsatsen på vores forskellige forretningsområder.

Som Seniorkonsulent i Zealand Care går du ind til en varieret hverdag med et team af dygtige kolleger, hvor høj faglighed er en selvfølge.


Jobindex, 26. maj
Annonce:
Laerdal Medical AS
1 til 20 af 405 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |21|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.