1 til 20 af 124 resultater.

Dine valg

 • FjernVejle

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Ammeraal Beltech Danmark A/SIntern salgskoordinator med flair for teknik, salg og god kundeservice

Ammeraal Beltech Danmark A/S, Vejle

Vil du være med til at sikre vores kunder den bedste service?

Ammeraal Beltech Modular A/S i Vejle er en af verdens førende virksomheder indenfor modulære transportbånd. Vi søger en Intern Salgskoordinator til det danske salgskontor, der med reference til vores Manager for Sales Nordic skal være med til at sikre, at vores kunder får den bedste service og vores eksterne sælgere den bedste salgsback-up.

Kunderne i Sales Nordic er maskinbyggere, industrikunder, distributører og søsterselskaber i Skandinavien og Baltikum.

Dine primære opgaver bliver:

 • Kommerciel og teknisk kundesupport og -rådgivning
 • Besvarelse af forespørgsler
 • Tilbuds- og ordrebehandling

Jobindex, 26. januar
Pharma NordWebdesigner eller grafiker med web-erfaring

Pharma Nord, Vejle

Til vores webafdeling i Vejle søger vi en webdesigner eller grafiker med web-erfaring. Du vil skulle levere grafik, bannere og annoncer til vores mange hjemmesider, designe nye sider fra bunden og hjælpe til med at forbedre designet på vores eksisterende sider, f.eks gøre dem mere bruger- og mobilvenlige. Desuden vil du komme til at designe skabeloner til vores nyhedsbreve og opsætte og teste nyhedsbreve inden udsendelse. Er der tid til overs kommer du også til at hjælpe med at opdatere indholdet på siderne.

Vi forventer, at du har et godt kendskab til Adobes Creative Suite og foruden det grafiske har styr på html, css og også gerne lidt javascript. Det er et plus, hvis du har kendskab til responsivt webdesign, usability og design samt frontend-udvikling.

Pharma Nord

Pharma Nord, 26. januar
FRONTPEOPLE A/S
Studiejob i spændende branche

FRONTPEOPLE A/S, Vejle

Vi har travlt og søger derfor snarest en dygtig studerende.

I et studiejob hos os vil du indgå i det administrative arbejde i forbindelse med rekrutteringer og strategiske konsulentopgaver. Dine opgaver vil primært være registrering af kandidater, indkaldelse til samtaler, afslag og forberedelse til kandidattest.

Efter en grundig introduktion vil du også blive udfordret på din evne til at søge efter kvalificerede kandidater til vores åbne stillinger. Endvidere er der for den rigtige person på sigt mulighed for at komme til at samarbejde med en konsulent i udvalgte arbejdsopgaver af mere strategisk karakter.


Jobindex, 23. januar
Fertin PharmaSenior Business Development Manager/Consultant

Fertin Pharma, Vejle

We are looking to accelerate our growth within the NRT, OTC and Nutraceutical sectors. To meet these goals, we are looking for a Senior Business Development Manager/consultant. This is a high profile role in the commercial team at Fertin.

This is a customer facing role, primarily to engage with proprietary brand owners and negotiate successful deals with Fertin’s unique IP;

 • Identify, evaluate, and engage with appropriate partners for Fertin products;
 • Cultivate appropriate contacts at suitable major and small/mid-size pharmaceutical companies that will enhance Fertin’s business development activities;
 • Represent Fertin in the industry, including exhibitions and conferences.
 • Translate Fertins capabilities/products to a compelling business case for prospective partners.
 • Introduce to Fertin sponsored development programmes with high probability outcomes.
Fertin Pharma

Jobindex, 23. januar
Region SyddanmarkErfarne konsulenter til HR, Region Syddanmarks Ledelsesakademi

Region Syddanmark, Vejle

Vi søger to kolleger, der kan se sig selv som en del af et hold, der er med i frontlinjen i udviklingen af den offentlige sektor. Vi arbejder på sygehusene samt indenfor psykiatrien og socialområdet. Vi agerer i en særdeles kompleks virkelighed, og som vores kerneydelse hjælper vi regionens enheder med at håndtere en række konkrete organisatoriske og ledelsesmæssige udfordringer.

Vi er 12 erfarne konsulenter i Ledelsesakademiet. Vi er teoretisk dygtige, men vi har først og fremmest et skarpt blik for de processer, der får dagligdagen til at fungere i regionens decentrale enheder. Vi sætter os ind i hverdagens udfordringer, og vi forstår sammenhængen til regionens strategiske udvikling.


Region Syddanmark, 23. januar
Sanistål A/SSanistål søger 2 interne salgselever til industri divisionens stålafdelinger

Sanistål A/S

Vi søger fleksible og ansvarsbevidste elever til vores stålafdelinger. Arbejdsstedet bliver enten i Vejle, Aalborg, Glostrup eller i Silkeborg afhængig af, hvor de rette kandidater til stillingen er.

Vi tilbyder en faglig uddannelse med speciale i stål. Du vil komme til at arbejde med salg af stål og metal, og blive en del af et fagligt kompetent team af kolleger.

Som intern salgselev får du en alsidig uddannelse, hvor vi garanterer:

 • En hektisk hverdag, hvor ikke to dage er ens
 • Masser af gode kolleger
 • Ansvar og medindflydelse
 • Rammer for personlig og faglig udvikling
 • Udfordringer i en dynamisk og fremtidsorienteret virksomhed

Sanistål A/S, 23. januar
Region SyddanmarkIT Contract Manager

Region Syddanmark, Vejle

Region Syddanmarks centrale IT-drift organisation, Regional IT, søger en Contract Manager til stabsfunktionen til at varetage opgaver inden for områderne indkøb og Contract Management. Teamet har travlt og søger derfor en ny kollega, der vil være med til at løfte de mange opgaver i Regional IT, særligt hvad angår indkøb på IT-området.

Contract Management funktionen støtter øvrige stabe og funktionsområder i Regional IT med proces, deltagelse og kvalificeret rådgivning i forbindelse med konkurrenceudsættelse og overholdelse af diverse lovgrundlag for offentligt indkøb. Herunder støttes der op omkring tilblivelsen af kontraktgrundlaget samt af den efterfølgende styring af kontrakterne.


Region Syddanmark, 23. januar
Okono A/SInternational Key Account Manager B2B - Retail – Europa og Nordamerika

Okono A/S, Vejle

Okono A/S ønsker at styrke organisationen med en International Key Account Manager. Vi er en relativ nyetableret virksomhed i Bagger-Sørensen Gruppen i Vejle, som tæller i alt 650 medarbejdere. Bagger-Sørensen Gruppen omfatter bl.a. også virksomheder som Fertin Pharma A/S og Gumlink A/S. Okono A/S udvikler og fremstiller innovative ikke-brændbare nikotin- og tobaksholdige produkter til voksne tobaksforbrugere. Vi ønsker at styrke afsætningen med en særdeles vigtig og central medarbejder.

Med direkte reference til General Manager for Okono A/S, skal den Internationale Key Account Manager have ansvar for udvikling af B2B salget primært til detailhandelskæder i Europa og Nordamerika. Du vil fra første dag få strategisk indflydelse og ansvar for udvikling af virksomhedens succes, som en af verdens bedste inden for sit felt.


Jobindex, 23. januar
Region SyddanmarkStudentermedhjælper - psykologistuderende

Region Syddanmark, Vejle

Afdeling for Traume- og Torturoverlevere i Psykiatrien i Region Syddanmark søger to psykologistuderende, der vil være vores nye studentermedhjælpere. Der er tale om en ansættelse af to års varighed med en ugentlig arbejdstid på 8 timer. Samlet set er opgaverne for de to stillinger:

Ansvar for forskningsdatabase, herunder

 • Registrering af patientdata i forskningsdatabase
 • Udformning og løbende tilpasning af database
 • Udregning og registrering af forskellige psykologiske tests

Region Syddanmark, 22. januar
IDdesign a/sIndkøbsassistent

IDdesign a/s, Sabro

I stillingen som indkøbsassistent får du en travl og udfordrende hverdag, hvor du i tæt samarbejde med en indkøber og dine kollegaer får ansvaret for at løfte forskellige indkøbsopgaver. Vi er organiseret med produktteams for hvert produktområde, og du vil komme til at referere til produktchefen for det pågældende team.

I jobbet vil du blandt andet komme til at arbejde med udarbejdelse og korrektur af kampagne- og katalogtekster, vareoprettelser, håndtering af vare- og fotoprøver samt håndtere sortimentsoversigter.

I dagligdagen vil meget af dit arbejde foregå i Axapta, hvorfor kendskab hertil eller til lignende systemer er en fordel. Generelt er det en fordel, hvis du har flair for IT og systemer - i særdelshed Office-pakken.


IDdesign a/s, 22. januar
Region SyddanmarkØjenafdelingens ambulatorium og operationsgang, Sygehus Lillebælt Vejle, opnormerer og søger en sygeplejerske i et to-årigt vikariat

Region Syddanmark

Vi søger en sygeplejerske 37 timer/uge fra 1. april 2015, gerne før, til 31. marts 2017 med mulighed for fastansættelse. Afdelingen opnormerer, da vi skal være garantiklinik for patienter med AMD (aldersbetinget makulær degeneration).

Arbejdstiden er mandag til fredag fra kl. 7.45 til 15.15. Efter oplæringsperioden kan senvagt til kl. 18 om torsdagen og lørdagsvagter i begrænset omfang komme på tale.

Øjenafdelingens ambulatorium og operationsgang er en spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor patienttilfredshed, faglig udvikling og tværfagligt samarbejde vægtes højt.


Region Syddanmark, 22. januar
Sanistål A/SSanistål søger en intern sælger til stålafdelingen i Esbjerg eller Vejle

Sanistål A/S

Sammen med resten af teamet skal du arbejde med salg og vejledning til Saniståls professionelle industrikunder. Opgaverne spænder vidt fra telefonsalg, ordremodtagelse og udarbejdelse af tilbud, til opfølgning på ordrer og logistik. Vi har stort fokus på et højt serviceniveau over for både kunder og resten af salgsorganisationen, og du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med dine eksterne salgskolleger.

Du kan se frem til et spændende og udfordrende job i en dynamisk og fremtidsorienteret virksomhed. For den rette person vil der være gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have mulighed for at præge den fortsatte udvikling af området.


Sanistål A/S, 22. januar
Centrum Pæle A/SOperatør med flair for teknik og produktivitet

Centrum Pæle A/S, Vejle

Som ansat på Centrum Pæle A/S er man en del af et effektivt team, der samarbejder om at nå såvel de daglige som de mere langsigtede mål. De daglige mål handler om effektivt at gennemføre den planlagte produktion både sikkerhedsmæssigt og kvalitetsmæssigt korrekt. De mere langsigtede mål handler om at være med til at udvikle metoder, teknikker og udstyr på fabrikken, så vi hele tiden bliver bedre.

Du vil blive den ene af to operatører, som skal sørge for produktionen på vores fuldautomatiske svejselinje, der svejser de armeringsnet, som efterfølgende bruges i støbehallerne. Vi udfører selv alt forebyggende vedligehold samt reparationer på anlægget, blandt andet kan nævnes fejlsøgning, renovering af svejseværktøjer, udskiftning af sliddele og tekniske forbedringer.


Jobindex, 21. januar
Medarbejderne
Kundekonsulent med stort sælgergen

Medarbejderne, Vejle

Medarbejderne ApS er et seriøst og veldrevet vikar- og rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer inden for især produktion, lager, rengøring, administration og kontor.

Vi søger en salgsorienteret medarbejder, som selvstændigt og kvalificeret kan varetage blandt andet følgende opgaver:

 • Bookning og afholdelse af kundebesøg hos såvel eksisterende som potentielle kunder med fokus på salg og mersalg
 • Aktiv pleje og servicering af vores kundeportefølje
 • Samtaler og screening med og af vikarer
 • Deltagelse i netværksgrupper
 • Diverse ad hoc-opgaver

Jobindex, 21. januar
FRONTPEOPLE A/S
Erhvervsrådgiver

FRONTPEOPLE A/S søger for Sydbank i Vejle

Spændende og udfordrende kundeportefølje

Sydbank er netop igen kåret som banken med de mest tilfredse erhvervskunder ifølge Aalunds Bankbarometer Business. Med reference til erhvervschefen og i tæt samarbejde med dygtige og ambitiøse kollegaer søges en karriereorienteret erhvervsrådgiver, der skal være med til at fastholde og yderligere styrke Sydbanks markante markedsandel i området Østjylland. Din arbejdsplads er Sydbanks områdehovedkontor på Kirketorvet i Vejle.

Du får ansvar for en spændende kundeportefølje, som forventer kompetent og proaktiv behovsorienteret rådgivning. Derudover vil en del af dit fokus være rettet mod opsøgende aktiviteter i relevante erhvervsnetværk, kundearrangementer etc., og du evner at gå forrest i forbindelse med, at der etableres nye kunderelationer samt udbygning og fastholdelse af eksisterende med øje for udvikling i indtjening og høj kundetilfredshed.


Jobindex, 21. januar
DK Company A/SRetail-marketingkoordinator

DK Company A/S, Vejle

Er du dynamisk og struktureret, og er du vant til at arbejde med retail-marketing? Hvis dette lige passer på dig, så er du måske vores nye marketingkoordinator.

Vi søger en dygtig og innovativ marketingkoordinator, som brænder for at udarbejde idéer og materiale til markedsføring af vores 127 b.young butikker beliggende i Skandinavien. Du vil blive ansvarlig for Facebook, Kundeklub og ikke mindstidéoplæg til butikkernes visuelle udtryk ved blandt andet vinduer, instore åbningspakker og kampagne-events.


Jobindex, 21. januar
Vejle Tekniske GymnasiumUnderviser i dansk

Vejle Tekniske Gymnasium

På Vejle Tekniske Gymnasium søger vi en underviser til EUX (Byggeri og automatik) og til timerester på HTX inden for faget: Dansk.

Du bliver en del af et spændende, innovativt miljø på et teknisk/naturvidenskabeligt gymnasium, hvor samspillet mellem teori og praktik er essensen i undervisningen. Planlægning og gennemførelse af EUX-undervisningen vil foregå i tæt samarbejde med underviserne på EUD.

På gymnasiet arbejder vi sammen i team med pædagogik og fagligt og tværfagligt arbejde som omdrejningspunkt. Du skal selvfølgelig have lyst til at gå aktivt og engageret ind i teamarbejdet og være parat til at komme med ny inspiration til undervisningen.


Jobindex, 20. januar
Konsulenthuset ballisager a/s
Konsulenthuset ballisager a/s søger konsulenter til vore centre

Konsulenthuset ballisager a/s, Esbjerg, Kolding, Vejle, Odense og Svendborg

Vores gode udvikling fortsætter, og vi har indset, at der er brug for en eller flere nye kollegaer. Er du en ny kollega? Det er du måske, hvis du kan svare et rungende ja til de fleste af følgende spørgsmål:

Har du erfaring med jobrådgivning på beskæftigelsesområdet – herunder de administrative opgaver der er i tilknytning til opgaverne (udarbejdelse af jobplaner og afholdelse af jobsamtaler)? Har du undervisningserfaring?


Konsulenthuset ballisager a/s, 20. januar
JYSK A/SLageransvarlig til JYSK i Vejle

JYSK A/S

JYSK er en velfunderet virksomhed, som belønner hårdt arbejde og godt købmandskab. Som Lageransvarlig optimerer du vores lager og du er stolt af, at give vores kunder en god service i butikken.

Hvad kan du forvente at lave til daglig?

 • Du er ansigtet udadtil i vores virksomhed og du har et smil i stemmen såvel som på læben. Du hilser altid på kunderne og viser interesse for deres behov
 • Du maksimerer salg og kundetilfredshed ved sørge for en velopfyldt butik og at varerne altid er på lager
 • Du sikrer korrekt varemodtagelse, opfyldning og varelevering og du forstår at organisere lageret optimalt
 • Du er ansvarlig for, at lageret er ryddeligt, sikkert og let tilgængeligt
 • Du træner dine kolleger i sikkerhed og arbejdsmiljø på lageret

JYSK A/S, 20. januar
DHL Global ForwardingUdnyt dit talent - Bliv speditørelev hos DHL!

DHL Global Forwarding

Speditøruddannelsen er en 2-årig kontoruddannelse med speciale inden for spedition og shipping. Uddannelsen er en praktisk erhvervsuddannelse, dvs. at du arbejder i virksomheden under hele forløbet.

Gennem de to år kommer du på mellem 8 og 10 ugers skoleophold på enten Roskilde Handelsskole, IBC Kolding eller Aarhus Købmandsskole - alt efter hvilket kontor du er tilknyttet.

Uddannelsen som speditørelev giver dig indgående viden om planlægning, tilrettelæggelse og salg af logistikydelser samt styring af nationale og internationale transporter. Som afslutning på din uddannelse udarbejder du en skriftlig fagprøve, som forsvares mundtligt.


Jobindex, 20. januar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
SAM Executive Search A/S
1 til 20 af 124 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.