1 til 20 af 229 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |12|Næste »
Moss Copenhagen
Salgsassistent til vores butik i Vejle

Moss Copenhagen, Vejle

Vi søger udadvendt og serviceminded salgsassistent der brænder for salg og service. Som salgsassistent ved MOSS COPENHAGEN vil din primære opgave være at give vores kunder den ultimative service og sørge for at vores butik altid fremstår præsentabel.

MOSS COPENHAGEN er i konstant udvikling, hvorfor den rette kandidat må være omstillingsparat, fleksibel og have lyst til at være en del af en virksomhed i vækst, hvor dagligdagen er uforudsigelig og spændende.

Arbejdsopgaver:

 • Servicering af det daglige kunde-flow
 • Varehåndtering, lageropfyldning og løbende supplering i butikken
 • Varetage salgs- og merchandising-aktiviteter
 • Planlægning og afvikling af aktiviteter i butikken i samarbejde med den butiksansvarlige

Jobindex, 4. maj
Syddansk ErhvervsskoleUndervisere til dansk, engelsk og samfundsfag

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Studiecenteret på Syddansk Erhvervsskole i Vejle søger undervisere til grundfagene: dansk, engelsk og samfundsfag.

Studiecenteret er nyt, og her organiserer vi grundfagsundervisningen. Vi sammensætter et team, der udvikler, planlægger og gennemfører grundfagsundervisningen på alle erhvervsuddannelserne, som udbydes i campus SDE Vejle. Vi har allerede dygtige undervisere i Studiecenteret og har brug for flere engagerede kolleger, der brænder for at arbejde med de unge og synes, det er ekstra spændende at være med til at implementere erhvervsuddannelsesreformen. Vi har forberedt os godt på reformen, og er parate til at byde eleverne velkomne til august.

Du får din base i Studiecenteret. Samtidig bliver der rig lejlighed til at være i dialog med faglærere på de enkelte erhvervsuddannelser.


Jobindex, 4. maj
Arting A/SBygningskonstruktør

Arting A/S, Vejle

Hos Arting lever vi af at skabe bemærkelsesværdige resultater med udgangspunkt i ekstraordinære løsninger og det er det, der hver dag stimulerer os. På arting.dk kan du se et udvalg af vores projekter - føler du her en nysgerrighed og lyst til at være med? Er du ærekær af natur og har du sans for kvalitet? Evner du at jonglere mange arbejdsopgaver i et hektisk og foranderligt miljø? Så er det dig vi søger!

Vil du være med til at skabe unikke projekter i et tæt samarbejde med kompetente kolleger, der er kvalitetsbevidste og udholdende og tør du udfordre både dig selv og dine kollegaer? Du ved det handler om at koordinere på tværs af organisationen, du ved også, at det handler om tværfaglig kommunikation og overholdelse af deadlines. Vigtigst af alt - formår du at se muligheder frem for begrænsninger?


Jobindex, 4. maj
Syddansk ErhvervsskoleUndervisere til elektriker- og automatikteknikeruddannelserne

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Har du lyst til at dele din el-tekniske viden med kommende elektrikere og automatikteknikere? Er du samtidig udadvendt og synes om at arbejde med unge elever?
Så er jobbet som underviser sikkert interessant for dig.

Vi er 20 medarbejdere i El & Automatik-afdelingen – en teamorganiseret afdeling med et attraktivt, socialt arbejdsmiljø og kompetente, samarbejdsorienterede kolleger. Omgangstonen er uformel, og vi lægger vægt på gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Du kommer til at undervise inden for el og automatik på uddannelsernes grund- og hovedforløb. Vi tilrettelægger din introduktion i afdelingen, så dine faglige styrker og erhvervserfaring kommer i spil i underviserteamet, og du får en god start på underviserjobbet.


Jobindex, 4. maj
Region SyddanmarkVikar for sygeplejerske, Medicinsk Sengeafsnit, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

Medicinsk Afdeling - det naturlige valg, patienten først.

Vi søger en vikar for sygeplejerske med tiltrædelse den 1. juli 2015 eller efter aftale. Vikariatet udløber den 31. august 2016. Stillingen er på 32/timer/uge, svarende til 5-7 vagter på 4 uger. Vi arbejder med 12 timers vagter i weekenderne, hvorfor vi kun arbejder hver 3. weekend.

Vi søger sygeplejersker, der er sygeplejefagligt velfunderet og som har lyst, mod og evne til at medvirke til, at vores indlagte patienter oplever et forløb, hvor faglig kvalitet, empati og kontinuitet er nøgleord. Du vægter tværfagligt samarbejde højt og magter at lede, koordinere og udføre sygepleje på et højt fagligt niveau.


Region Syddanmark, 4. maj
Region SyddanmarkBioanalytiker til afsnittet 'PALME', Klinisk Immunologisk og Biokemisk Afdeling (KIBA), Vejle Sygehus

Region Syddanmark

En fuldtidsstilling som bioanalytiker er ledig til besættelse pr. 15. august 2015 i det blodtypeserologiske område i afsnittet ”PALME”.

Arbejdsområdet vil primært være indenfor det blodtypeserologiske område. Der er tilknyttet et fast personale på en funktionsbioanalytiker, syv bioanalytikere og en medhjælper og det ledes af afdelingsbioanalytikeren i afsnittet ”PALME”.

Stillingen er forbundet med pligt til deltagelse i afsnittets vagtordning efter endt oplæring.


Region Syddanmark, 4. maj
Region SyddanmarkFast stilling som aftenvagt på A260 Organ- og Plastikkirurgisk afdeling Vejle Sygehus

Region Syddanmark

Work life ballance – hvordan ser din hverdag ud, kunne du tænke dig en fast stilling som aftenvagt på A260 Organ- og Plastikkirurgisk afdeling Vejle Sygehus?

En af vore faste aftenvagter har efter mange år valgt at søge nye udfordringer, og vi søger derfor pr. 1/6, eller snarest derefter, en sygeplejerske, som brænder for at arbejde som fast aftenvagt i en spændende og dynamisk afdeling.

Arbejdstiden vil i gennemsnit være 24 timer ugentlig, eller efter aftale.


Region Syddanmark, 4. maj
Region SyddanmarkVikar for bioanalytiker til afsnittet 'PALME' Klinisk Immunologisk og Biokemisk Afdeling (KIBA), Vejle Sygehus

Region Syddanmark

En fuldtidsstilling som vikar for bioanalytiker i afsnittet ”PALME” er ledig til besættelse i perioden 15.august 2015 til d. 31. december 2016.

Arbejdsområdet vil være analyse af lægemidler, metabolitter, hormoner og vitaminer på massepektrometriudstyr, samt analyse for Helicobacter og deltagelse i reagensfremstilling til diverse laboratorier i Laboratoriecentret. Blodprøvetagning indgår også i arbejdsopgaverne – p.t. på morgenrunde på hverdage.

Området med lægemidler, metabolitter m.m. har et fast personale bestående af en kemiker, en funktionsbioanalytiker, fire bioanalytikere, en laborant og en medhjælper og ledes af afdelingsbioanalytikeren i afsnittet ”PALME”.


Region Syddanmark, 4. maj
Region SyddanmarkRadiograf til planlægning af strålebehandling, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

n fuldtidsstilling som radiograf ved Afdeling for Medicinsk Fysik, Onkologisk Afdeling, Vejle Sygehus ønskes besat per 1. juni 2015 eller snarest derefter.

Afdelingen udfører strålebehandling for Region Syddanmark, som har et patientgrundlag på 1.1 mio. Vi er sygehusets teknisk set mest avancerede afdeling og arbejder til stadighed med at indførelse af nyt behandlingsudstyr og nye behandlingsteknikker.

Dine opgaver
Radiografernes arbejde er knyttet til planlægning af strålebehandling af kræftpatienter, hvilket på nuværende tidspunkt er ca. 1.300 patientforløb årligt. Disse planlægges ud fra CT- og MR-skanning, der finder sted i egen afdeling.


Region Syddanmark, 4. maj
SkyBrands A/S
Indkøbskoordinator

SkyBrands A/S, Vejle

Til styrkelse af vores indkøbsafdeling for boligtekstiler, søger vi branchens bedste Indkøbskoordinator.

Du vil indgå i vores nuværende indkøbsteam og vil få et selvstændigt ansvar for, at SkyBrands A/S til enhver tid kan levere dine ordrer til det lovede tidspunkt hos kunderne. Du vil få et bredt job, hvor opgaverne spænder fra vareoprettelse, ordreplacering og ordreopfølgning hos leverandørerne, container- og transportstyring fra Fjernøsten til kontakt med og advisering til centrallagerne hos vore kunder.

SkyBrands A/S tilbyder en velkonsolideret virksomhed med et ungt miljø præget af travlhed og udfordrende opgaver i en international atmosfære.


Jobindex, 4. maj
OnLine Telemarketing ApS
Sælgere til salg af mobilabonnementer for Telenor

OnLine Telemarketing ApS, Odense, København, Aarhus og Vejle

OnLine Telemarketing søger dygtige medarbejdere til vores 4 callcentre i Odense, København, Aarhus og Vejle, hvor vi sælger for Danmarks mest seriøse teleudbyder, Telenor.

Hos os får du Danmarks bedste lønpakke. Vi er blandt de klart mest erfarne callcentre i Danmark og ved at den rigtige lønpakke, danner grundlag for en langvarig relation med vores sælgere. Der er ikke noget med skrabede garantilønninger, eller indviklede provisionsordninger, uden nogen former for sikkerhed.

Vi har særdeles fleksible arbejdstider:

Fuldtid: Arbejdstiden er mandag til torsdag fra 8:15 til 16:15 og fredag fra 8:15 til 15:45
Deltid: Arbejdstiden ligger imellem 12:30 og 20:30 med fleksible arbejdstider der giver imellem 9 og 36 timer pr. uge
Fritid: Arbejdstiden ligger aftener og weekender med 7 timer pr. uge.


Jobindex, 2. maj
Lemvigh-Müller A/S
Salgskonsulent

Lemvigh-Müller A/S, Vejle

Lemvigh-Müller A/S

Salgstalent med erfaring fra elbranchen

Til vores EL salgsteam i Syddanmark søger vi en dygtig salgskonsulent til at udvikle salget til eksisterende og nye kunder. Med reference til salgschefen bliver du en del af et salgsteam med 7 kolleger. Du bliver en del af en professionel og fagligt kompetent organisation, herunder bl.a. internt salg, produktspecialister, indkøb og projektorganisationen, hvor der lægges stor vægt på brugen af hinandens kompetencer for at levere de bedste løsninger til vore kunder.

Din hverdag er kendetegnet ved, at du i meget høj grad selv planlægger din tid og dine salgsindsatser. Du bliver ansvarlig for dit eget omsætnings- og indtjeningsbudget, og hovedparten af din tid bruger du hos kunderne, hvor dit fokus er afdækning af behov, identificering af muligheder, forhandling af aftaler og sikring af kvaliteten i salget.

Lemvigh-Müller - Danmarks største stål- og teknikgrossist


Jobindex, 1. maj
Fertin PharmaQA Specialist

Fertin Pharma, Vejle

Vil du være med til at sikre den rette kvalitet af vores færdige produkter? Er du en teamplayer, der via tæt samarbejde sikrer ”right first time” i forhold til processer og produkter? Så er stillingen som site-ansvarlig QA-specialist måske noget for dig

Jobbet:

 • Du deltager som kvalitetsspecialist i kvalificerings- og valideringsaktiviteter
 • Du godkender bl.a. afvigelser og ændringssager
 • Du medvirker ved databehandling og afrapportering af kvalitetsaspekter
 • Du deltager i løsningen af de daglige opgaver, der opstår i produktionsområdet
Fertin Pharma

Jobindex, 30. april
Hartmanns A/SErfarne lagermedarbejdere søges til vikariater i Horsens / Vejle / Hedensted

Hartmanns A/S søger for kunder

Hos Hartmanns A/S går vi sommersæsonen i møde og oplever dag for dag en stigende aktivitet. Derfor søger vi flere gode lagervikarer til vores kunder i områderne omkring Horsens, Vejle og Hedensted. De fleste af vores kunder er beliggende, så de er vanskelige at komme til via offentlig transport, og du skal derfor være i stand til at transportere dig selv til arbejdsstederne.

Der er tale om vikariater af både kortere og længere varighed, og der er vagter på både dag, aften og nathold.

Opgaverne kan være:

 • Pak og pluk - gerne med pick by voice
 • Kørsel med truck eller stabler
 • Tømning af containere

Jobindex, 30. april
Lægerne Dommergården I/S
Lægesekretær

Lægerne Dommergården I/S, Vejle

Lægerne Dommergården søger en uddannet lægesekretær eller SSA til en stilling som sekretær.

Jobbet består hovedsageligt i betjening af patienter via telefon, mail og over skranken. Du vil komme til at indgå i et arbejdsfællesskab med to andre sekretærer, to med sygeplejefunktioner og fem faste læger samt 1-2 uddannelseslæger.


Jobindex, 30. april
MESSAGESalgsassistenter

MESSAGE, Vejle, Kolding, Aalborg og København

Hos MESSAGE finder du Danmarks skarpeste udvalg af fashion og jeans. Vi forhandler en lang række stærke brands som mbyM, Samsøe & Samsøe, Second Female, Minimum, Just Female, Global Funk, Project unknown, Defeeter, Ro, Sisters Point og Pavement.

Som medarbejder i MESSAGE bliver du en del af en større virksomhed, som driver 23 butikker i de største byer i Danmark. Du får således masser af kolleger over hele landet, og har du ambitioner om en karriere i modebranchen, er der store muligheder for at du kan udvikle dig til butikschef eller opnå en anden stilling indenfor MESSAGE.


MESSAGE, 30. april
Lantmännen Cerealia A/SSales Controller med ambition og drivkraft

Lantmännen Cerealia A/S, Vejle

Til vores enhed Category and Sales Controlling søger vi en Sales Controller B2C i Danmark. Du vil indgå i vores nordiske team på 5 controllere og får ansvaret for støtte til og opfølgning/planlægning af den finansielle proces mod salgsorganisationen.

Dine arbejdsopgaver

 • Opfølgning og analyse af virksomheden - resultatafvigelser, mål og nøgletal etc.
 • Delagtig i rapportering samt prognose- og budgetarbejde
 • Støtte til salgsansvarlige
 • Delagtig i strategiske beregninger af priser og udbud

Lantmännen Cerealia A/S, 30. april
ManpowerSalgs- og personalekonsulent

Manpower, Vejle

Er du vores nye kollega i Vejle?

Manpower er en international vikar- og rekrutteringsvirksomhed, hvor 2 hverdage ikke er ens. Vi har fokus på vores kunder, salg, kvalitet og vi brænder for at hjælpe kandidater videre i deres karriere ved at være innovative, personlige og kompetente.

Vi søger en engageret salgs- og personalekonsulent der har lyst til at arbejde med vikariater på industri/lager området - faglærte og ufaglærte.

Du bliver kundeansvarlig på definerede kunder og skal sikre at kunderne får den rette service og kvalitet. Opgaverne der følger med dette er:

 • Kundemøder hos nye og eksisterende kunder
 • Udarbejde tilbud til kunder
 • Afdække og lukke vikariater hos eksisterende og nye kunder

ManpowerGroup, 30. april
Emballagegruppen A/SKundesupporter / kundeservice

Emballagegruppen A/S, Vejle

Efter en succesfuld sammenlægning af Mammens Emballage, Højrup æskefabrik og Schweitzer til Emballagegruppen A/S, samt investering i nye maskiner, er vi nu klar til næste fase.

Vi søger derfor en erfaren kundesupporter, som kan være kundens primære daglige kontakt hos os, og kan styre kundens emballage-ordrer. Kendskab til grafisk produktion vil være en fordel.

Vore kundesupportere har ansvaret for at servicere vore kunder og er ansvarlige for at kundens ordrer kører smertefrit igennem produktionen, så der er behov for at kunne holde mange bolde i luften - og yde en optimal kundeservice med et smil.

Ud over ordrebehandling kommer du til at kalkulere emballager og du bliver ansvarlig for at fakturere kundens ordrer. Erfaring med Navision vil være en fordel.


Jobindex, 30. april
NTI CADcenter A/SEngageret og proaktiv konsulent til rådgivning/salg af iBinder søges til vores afdeling i Vejle eller Aarhus

NTI CADcenter A/S

Her er muligheden for et spændende og udfordrende job i én af Nordens største CAD-virksomheder. Vi søger dig, der kan levere gode salgsresultater, er kvik, arbejdsom, målrettet og fyldt med drive. Vi tilbyder et job i en økonomisk solid, markedsledende virksomhed, der samtidig er innovativ med spændende produkter og de dygtigste medarbejdere. Vi har stort fokus på medarbejdertrivsel, humor og god stemning. Er du vores nye kollega?

Vi søger en ny kollega til vores salgsteam til vores kunder i byggebranchen. Du vil blive en del af vores iBinder team med fokus på salg til byggebranchen. Jobbet kræver en udadvendt arbejdsindsats, hvor man skal forvente at kontakte mange kunder og emner proaktivt.


Jobindex, 29. april
Annonce:
Topdanmark Forsikring A/S
1 til 20 af 229 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |12|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.