1 til 20 af 181 resultater.

Dine valg

 • FjernVejle

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Øbakke Vest A/S
Kvalitetsbevidst mekaniker

Øbakke Vest A/S, Vejle

Er du auto-, lastbils-, landbrugs- eller entreprenørmekaniker?

Øbakke Vest A/S søger mekaniker til anerkendt virksomhed i vækst. Du vil sammen med salgs- og serviceteamet indgå i en gruppe af engagerede kolleger. Du vil få mulighed for at udfordre dine kompetencer som mekaniker, og bruge din erfaring på vores værksted i Vejle.

Vi tilbyder en spændende selvstændig og alsidig stilling, hvor du ofte vil være ”manden i huset”. Jobbet kan, efter evne og ønske, spænde bredt fra modtagelse af maskiner, let lagerarbejde, dog hovedsagelig reparation, klargøring af nye og brugte entreprenørmaskiner.


Jobindex, 4. marts
Semler Retail
Kundemedarbejder / receptionist på deltid til Semler Retail Vejle

Semler Retail

Semler Retail Vejle søger en serviceminded medarbejder på deltid til en stilling i vores reception på Andkærvej 10. Du har lyst til at være vores faste afløser ved behov i forbindelse med ferie, sygdom og almen aflastning i vores travle reception.

Du er gerne efterlønner, studerende eller lignende, så du kan møde akut som tilkaldevikar, når der opstår sygdom, samt efter aftale ved ferieafvikling i afdelingen. Du er vores ansigt udadtil, og din rolle er at formidle kontakten mellem kunderne og den rette kollega, både personligt og telefonisk. En fast tilknytning og et tæt samarbejde er vigtigt for os, så du kommer til at kende os, samt opgaverne i receptionen, og dermed kan give vores kunder den bedste service.


Semler Gruppen A/S, 4. marts
Region SyddanmarkSygeplejerske, opvågningsafsnittet i Vejle

Region Syddanmark

Vi mangler dig til et spændende og udfordrende speciale på Opvågningsafsnittet, Vejle Sygehus med tiltrædelse d. 1. maj 2015 eller efter aftale. Vi har en fast stilling ledig.

Opvågningsafsnittet på Vejle Sygehus er et travlt og velfungerende afsnit, som består af et centralt opvågningsafsnit med 2 decentrale funktionssteder samt intermediære pladser i tilknytning til Intensivt afsnit.


Region Syddanmark, 4. marts
Region SyddanmarkSkarp og visionær juridisk rådgiver med viden om udbud og kontrakter

Region Syddanmark

Vi oplever stor efterspørgsel på juridisk bistand indenfor udbudsret fra hele vores organisation og søger derfor en kommercielt tænkende juridisk rådgiver med en solid forretningsmæssig forståelse, der kan være med til at bidrage positivt til vores afdeling i fremtiden.

I Jurateamet er vi tre juridiske rådgivere, der varetager kvalitetssikring af udbudsprocesser og –materiale og yder juridisk rådgivning om udbudsret til hele regionen. Juratemaet arbejder tæt sammen med de ansvarlige projektledere og den øvrige organisation i forbindelse med EU-udbud og anden konkurrenceudsættelse af Region Syddanmarks kontrakter.


Region Syddanmark, 4. marts
Region SyddanmarkIt-support specialist til Region Syddanmark

Region Syddanmark

Vi søger en erfaren it-supporter til vores Servicedesk i Vejle, der kan levere første klasses support til kolleger og kunder.

Regionen er afhængig af stabil og driftssikker it. Når it-systemerne er nede eller giver udfordringer, er det it-supporterens opgave at hjælpe brugerne af systemerne med at finde fejlen og rette den.

Opgaverne er mangfoldige men primært vil opgavefeltet være:

 • Løsning af brugernes it-problemer.
 • Installation og konfiguration af hardware og software på brugernes PC'er.
 • Hotlineservice til kollegaer og brugere af vore it-systemer.
 • Brugeradministration.
 • 24/7 telefonsupport.

Region Syddanmark, 4. marts
Eltel Networks A/S
Radioplanlægger til indendørsløsninger

Eltel Networks A/S, Herlev eller Vejle

Danmarks førende forsyningsentreprenør, Eltel Networks A/S, har travlt og søger en radioplanlægger til vores mobile-afdeling med base i enten Herlev eller Vejle. Eltel Networks A/S bygger i dag et stort antal indendørsløsninger og ønsker at styrke vores organisation yderligere med en erfaren kapacitet med erfaring ind for dækningsmåling, design og radioplanlægning af indendørsløsninger. Vores kunder er fordelt over hele Danmark, og vi arbejder tæt sammen med vores kollegaer i de andre Eltel lande.

Du kommer til at arbejde i et internationalt team på tværs af landegrænserne i Eltel, der er specialiseret i at designe indendørs TETRA- og mobildækningsløsninger. Hvor i Danmark du har bopæl, og om du skal være tilknyttet kontoret i Herlev eller Vejle er ikke vigtig, men du skal forvente en del rejseaktivitet.

Eltel Networks A/S
Jobindex, 4. marts
Siemens Wind Power A/SOffshore tekniker

Siemens Wind Power A/S, Vejle

Vi søger dygtige commissioning teknikere til vores Offshore vindmøller.

Din primære opgaver kommer til at omfatte commissioning og troubleshooting på Siemens Offshore vindmøller.

Hvordan kvalificerer jeg mig til jobbet?

 • Du har flere års erfaring med Commissioning og Troubleshooting på Siemens vindmøller
 • Du er certificeret som CT-C´er eller Level 7, gerne i 3,6mw vindmøllen.
 • Du skal kunne begå dig på engelsk både i skrift og tale

Siemens A/S, 3. marts
People & Performance A/SMaster planner

People & Performance A/S søger for Lantmännen Unibake Danmark i Vejle

Har du lyst til at bruge din værdikædeforståelse og erfaring fra produktionsprocesser på en ny måde – i en central og strategisk vigtig rolle? Så er du måske den nye master planner, vi leder efter til vores kunde Lantmännen Unibake Danmark.

Med reference til supply chain manageren får du som master planner ansvaret for at sikre en effektiv produktionsplanlægning og en standardisering af virksomhedens måde at gribe planlægning an på. Som ansvarlig for hovedplanen og som systemejer vil du være i tæt dialog med fabrikkerne, salg og lager for at sikre løbende optimering af værdikæden. I dit daglige arbejde sikrer du optimering af brugen af ERP.

Som en del af Supply Chain Frozen Cluster Denmark/Germany vil du dagligt skulle arbejde på at sikre effektiv produktionsplanlægning og optimering af interne forretningsgange med konstant fokus på høj leveringsevne, lavt lager og minimering af omkostninger.


People & Performance A/S, 3. marts
Region SyddanmarkAfdelingssygeplejerske til Onkologisk Ambulatorium, Vejle Sygehus, Sygehus Lillebælt

Region Syddanmark

Onkologisk Ambulatorium i Vejle søger en visionær og inddragende afdelingssygeplejerske, som kan deltage i arbejdet omkring gode patientforløb, sikring af højeste faglige standard og integration af uddannelse og udvikling i den kliniske hverdag.

Du overtager en engageret personalegruppe på 45 sygeplejersker samt 11 sekretærer med mange forskellige personlige og faglige kompetencer, der tilsammen udgør et stærkt og rummeligt fællesskab. Vi er et dynamisk og spændende afsnit, der danner rammen for behandling, pleje, uddannelse og forskning inden for det onkologiske speciale. Ambulatoriet modtager patienter til information, medicinsk kræftbehandling og kontrol. Ambulatoriet er opdelt i 3 diagnoserelaterede teams med faste sygeplejersker, teamleder, specialeansvarlig sygeplejerske og forløbskoordinatorer tilknyttet.


Region Syddanmark, 3. marts
Region SyddanmarkSygeplejerske søges til Mammaambulatoriet, Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling, Vejle Sygehus, SLB.

Region Syddanmark

En af vores kolleger søger nye udfordringer. Det giver dig en mulighed for at blive en del af et spændende afsnit.

Vi søger en sygeplejerske pr 1.5.15 eller efter aftale.

Gennemsnitlig arbejdstid: 32 timer pr. uge

Mammaambulatoriet er den kirurgiske del af mammacentret og varetager diagnostik, planlægning, koordinering, pleje og behandling af patienter med lidelser i brystet.


Region Syddanmark, 3. marts
Region SyddanmarkSygeplejerske til Psykiatrisk Afdeling Vejle, Døgnafsnit E31/E32

Region Syddanmark

Fast stilling på 30 i gennemsnit pr. uge i blandede vagter med 8 arbejdsweekender over 16 uger.

Den ​ønskes besat pr. 1. april 2015 eller snarest derefter.

E31/E32 er døgnafsnit – integreret åben/lukket. Der er plads til 39 patienter hvoraf 14 stuer kan fungere som skærmede.

Vi plejer og behandler alle former for psykiatriske lidelser og arbejder hele tiden konstruktivt med udvikling af miljøterapien, hvor involvering og tovholderfunktion er centralt. Vi samarbejder tæt med familie og netværk.


Region Syddanmark, 3. marts
Unik System Design ASAssistent til softwareproduktion

Unik System Design AS, Vejle

- Engageret talorienteret medarbejder

Bolig Udvikling er ansvarlig for den daglige udvikling af vores løsning til bolig- og ejendomsadministration. Afdelingen består af 26 udviklere, en produktionsleder og en teamleder. Afdelingen arbejder tæt sammen med QA/Test afdelingen med 8 medarbejdere.

Du vil spille en hovedrolle i det administrative arbejde i afdelingerne Udvikling og QA/Test. Du skal have fokus på ajourføring af data, planlægning og rapportering. Dine opgaver vil være:

 • Timebudgetudarbejdelse
 • Budgetopfølgning
 • Rapportering
 • Løbende ressourceopgørelser
 • Kvalitetssikring af tidsregistrering

Jobindex, 3. marts
jem & fix A/SSpace Manager Assistent - Nyoprettet stilling, Vejle

jem & fix A/S

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte

 • Styring og koordinering af space management opgaver, herunder f.eks. sæsonkalender
 • Vedligehold af stamdata i ERP (planogrammer, lokationer og varegrupper)
 • Udarbejdelse af analyser og statistik (datagrundlag) for optimering og sortimentsgennemgang
 • Optimering af og opfølgning på mersalgskoncepter

Optimalt har du 2-5 års erfaring fra en tilsvarende funktion med Space Management. Du har praktisk erfaring fra butik/detailhandel fra en stilling som f.eks. drifts- eller serviceansvarlig.


jem & fix A/S, 3. marts
Danfoss A/SSoftware Test Engineer

Danfoss A/S, Vejle

Vil du være med til at sætte nye standarder for testning af software (SW) og kvalitetssikring i udviklingsprojekter? Så er du måske vores nye Software Test Engineer. Du bliver en del af R&D teamet hos Danfoss Heating Solutions, og vil samarbejde tæt med engagerede og kompetente kollegaer, hvor I sammen er ansvarlige for udvikling af kontrolsystemer og software til divisionen.

Dit primære fokus bliver at tilføre og sikre en endnu højere grad af professionalisme inden for SW-udvikling. Som sådan er dit mål at skabe endnu bedre testplaner med udgangspunkt i kundekrav og kontinuerligt at højne SW-kvalitet i afdelingens leverancer.


Danfoss A/S, 2. marts
Region SyddanmarkSygeplejersker til Akut Visitations Afsnit (AVA), Medicinsk Afdeling, Vejle Sygehus - en del af Sygehus Lillebælt

Region Syddanmark

Fra den 1. april 2015 eller snarest derefter søger vi 2 sygeplejersker i stillinger med blandede vagter.

AVA er en dynamisk og spændende afdeling, der danner rammen for behandling og pleje af den akutte patient. Vi modtager akutte visiterede medicinske, kirurgiske og neurologiske patienter fra et stort opland fra Give til og med Middelfart kommune. AVA kan tilbyde dig høj faglighed og kvalitet i sygeplejen, samt kompleksitet og konstant udvikling. Du vil møde et hold af egagerede og kompetente kolleger.

Vi har 28 sengepladser og minimum 20 indlæggelser pr døgn, ofte flere. Patienterne ligger i gennemsnit på AVA ca. 20 timer.


Region Syddanmark, 2. marts
Ammeraal Beltech Danmark A/STeknisk Account Manager med drive søges - B2B salg af transportbåndsløsninger på det danske marked

Ammeraal Beltech Danmark A/S, Vejle

Ammeraal Beltech Modular A/S søger en Teknisk Account Manager til at varetage salget af vores unikke modulære transportbåndsløsninger, uni-chains, til både OEMere og slutbrugere i den industrielle sektor i Danmark.

Har du lyst til at præge udviklingen i en dynamisk virksomhed, der er en af de absolut markedsledende i branchen og kunne du tænke dig muligheden for at sælge et unikt og innovativt højkvalitetsprodukt med mange anvendelsesmuligheder, så er jobbet måske noget for dig.

Der er tale om et spændende salgsjob med fokus rettet på at øge salget til både eksisterende og nye kunder og segmenter.

Vi tilbyder et selvstændigt og spændende job, hvor der er plads til at du kan sætte dine fingeraftryk på den fremtidige udvikling af virksomheden.


Jobindex, 2. marts
Ammeraal Beltech Danmark A/SLogistik-koordinator

Ammeraal Beltech Danmark A/S, Vejle

Ammeraal Beltech Modular A/S i Vejle, der er en af verdens førende producenter af modulære transportbånd, søger en dygtig logistik-koordinator til vores Shippingafdeling.

Som vores logistik-koordinator skal du være med til at sikre, at vi til stadighed har den optimale logistikløsning til vores produkter - fra fabrik til kunde.

Du vil komme til at:

 • Varetage kontakt til nuværende og alternative transportører
 • Indhente tilbud på fragtpriser
 • Overvåge leverandørperformance og opdatere relevante KPIer
 • Udarbejde eksportdokumenter og fastsætte omkostninger hermed
 • Forestå problemløsning omkring hasteleverancer, fragtreklamationer mm.
 • Optimere procedurer ifm forsendelse af varer, herunder fortoldning, fakturering af fragt m.m.
 • Deltage i optimering af priser og aftaler med transportører, herunder forhandling af længerevarende kontrakter

Jobindex, 2. marts
Martinsen Statsautoriseret RevisionspartnerselskabErfaren revisor til vores kontor i Vejle

Martinsen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Til vores kontor i Vejle søges revisor med praktisk erfaring til at indgå i vores team af engagerede medarbejdere. Tiltrædelse snarest muligt.

Martinsen Vejle har i dag 41 engagerede medarbejdere og kunne godt kunne bruge et par stykker mere.

Vi søger derfor en revisor, der har minimum 3 års erfaring i udførelse af sædvanlige revisions-, regnskabs- og rådgivningsopgaver på et velfungerende revisionskontor. Du kan være færdig HD eller HD studerende, men det er ikke noget krav.


Jobindex, 2. marts
Lemvigh-Müller A/S
Start din karriere med et udviklende elevforløb

Lemvigh-Müller A/S

Vil du være blandt den næste generation af talenter hos Danmarks førende teknik- og stålgrossist. Så bliv vores nye salgselev i én af vores mange afdelinger rundt i landet.

”Det bedste ved mit job er, at jeg arbejder på lige fod med de ansatte. Jeg håndterer store beløb, har selvstændigt ansvar og er meget glad for at få lov til at opleve både indkøbs- og salgssiden. Det giver en god forståelse for hele værdikæden,” fortæller handelselev hos Lemvigh-Müller, Kristina Thaulow Pedersen.

Lemvigh-Müller A/S

Læs mere om Kristinas elevforløb i annoncen.


Jobindex, 2. marts
Gerry Weber Denmark ApS
Salgsassistent

Gerry Weber Denmark ApS, Kolding / Vejle

GERRY WEBER søger en salgsassistent, ca. 20-25 timer om ugen med start den 9. marts 2015 til vores butikker i Kolding / Vejle.

Har du styr på tingene, har let til smil, er hjælpsom og ikke bange for at tage fat? Så er du lige den, som vi står og mangler.

Som person er du:

 • Resultatorienteret samt interesserer dig for mode, salg og service
 • Erfaring i salg af damebeklædning
 • Branchekendt og forstår at finde løsningen til kunden
 • Udadvendt og fleksibel
 • Selvstændig og god til at samarbejde
Gerry Weber Denmark ApS

Jobindex, 27. februar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Maersk Line
1 til 20 af 181 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.