1 til 20 af 196 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |10|Næste »
Smurfit Kappa Danmark
Tryk-/grafisk koordinator

Smurfit Kappa Danmark, Vejle

Til en nyoprettet stilling søger Smurfit Kappa Dyboflex i Vejle en grafisk koordinator med sans for form, farve og detaljen. Jobbet indebærer bl.a. daglig kontakt og koordinering med tryk-leverandører, samt bindeled mellem reklamebureau/grafikker, kunde, trykkeri og produktion.

Den ideelle kandidat:

 • har en uddannelse som DTP’er eller lignende inden for grafik/tryk
 • har gerne erfaring med offset trykteknik
 • er detaljeret og struktureret
 • er positiv og serviceorienteret

Jobindex, 9. oktober
Smurfit Kappa Danmark
Logistikkoordinator

Smurfit Kappa Danmark, Vejle

Til en nyoprettet stilling søger Smurfit Kappa Dyboflex i Vejle en logistikkoordinator med stort overblik og forståelse for hele processen.

Som logistikkoordinator får du ansvar for at samle funktionen disponering af råvarer samt logistikopgaver. Du refererer til og vil komme til at arbejde tæt sammen med logistikchefen.

Den ideelle kandidat:

 • har fx en kandidatuddannelse eller en uddannelse inden for transport og logistik
 • har evnen til at samarbejde og kommunikere
 • er analytisk og struktureret

Jobindex, 9. oktober
Region SyddanmarkVikariat som molekylærbiolog ved Klinisk Immunologi og Biokemi og Klinisk Patologi, Sygehus Lillebælt

Region Syddanmark

Et vikariat på 37 timer som molekylærbiolog til rutine-, udviklings- og forskningsopgaver er ledig fra 1. november 2015 (eller efter nærmere aftale) og til 31. juli 2016 med mulighed for forlængelse

Stillingen vil være forankret på Klinisk Immunologisk og Biokemisk Afdeling med et tæt samarbejde med Klinisk Patologisk Afdeling. Du vil stillingsmæssigt referere til ledende overlæge på Klinisk Immunologisk og Biokemisk Afdeling.

Det daglige arbejde vil foregå i en fælles molekylær enhed sammen med afdelingernes øvrige molekylærbiologer foruden afdelingernes speciallæger og bioanalytikere. Du vil få medansvar for tolkning og udfærdigelse af svar på molekylære analyser samt kvalitetssikring og eventuelt udvikling af nye analyser. Der forventes deltagelse i forskningsprojekter.


Region Syddanmark, 9. oktober
PeopleLinkSalgschef

PeopleLink søger for Tegllund i Vejle

Kan du eksekvere en ambitiøs vækststrategi?

Din forgænger i jobbet har fået nyt – og større ansvar i koncernen! Derfor har salgsafdelingen hos Tegllund i Vejle brug for en ny leder, der formår at omsætte afdelingens nye strategi til handling. Du kommer til at stå i spidsen for et salgsteam på 6 sælgere, der allerede sælger mange biler – men ambitionen er meget højere.

Du skal selv sælge og have fokus på at Tegllund i Vejle er lokalt forankret og blandt de absolut foretrukne bilforhandlere i området. Langt vigtigere er det imidlertid, at du gennem struktur og en motiverende lederstil får skabt en salgskultur der sikrer en ensartet og super god kundeoplevelse både før, under og efter købet af en bil hos Tegllund.


PeopleLink, 9. oktober
Region SyddanmarkDirektionsassistent/ PA til sygeplejefaglig direktør

Region Syddanmark, Vejle

Indsigt, indflydelse, indlevelse

Vil du spille en væsentlig rolle på Patienternes Sygehus, og har du en akademisk uddannelse med vægt på samfundsvidenskab og/eller kommunikation (fx som cand.comm., cand.scient.pol., cand.jur. eller lignende), så glæder vi os til at se din ansøgning.

Vi søger en direktionsassistent til Direktionssekretariatet primært som PA for vores sygeplejefaglige direktør. Centrale kompetencer er, at du er en dygtig kommunikator, er struktureret, har overblik, tænker selvstændigt og besidder stor personlig integritet. Nogle års relevant erhvervserfaring er et must.


Region Syddanmark, 9. oktober
Jansson Alarm A/SProjektkoordinator

Jansson Alarm A/S, Vejle

Til et spændende og udfordrende job indenfor sikkerhedsbranchen, søger vi en engageret og struktureret projektkoordinator, som er god til at kommunikere og holde mange bolde i luften på en gang.

Med udgangspunkt fra vores hovedkontor i Vejle, vil du blive en del af vores dygtige projektteam, der er vant til, at sætte kunden i højsædet og som arbejder ekstremt målrettet.

Dine vigtigste arbejdsopgaver vil være:

 • daglig bookning og koordinering af sikringsopgaver
 • opretning og klargøring af nye projekter
 • telefonisk kontakt til kunder og leverandører
 • •være med til at optimere den daglige drift i afdelingen

Jobindex, 9. oktober
Brødrene A & O Johansen A/SEL-salgskonsulent

Brødrene A & O Johansen A/S

Stræber du efter at levere resultater ud over det sædvanlige? Og ved du, at stærk salgsteknik og god kundebetjening er nøglen til vækst og flotte salgstal? Så er det måske dig, vi søger som salgskonsulent inden for EL.

Til distriktet og med base i Trekantsområdet søger vi en engageret og dynamisk salgskonsulent, som motiveres af - og har stor forståelse for - opsøgende salg. Du får reference til salgschefen og skal i samarbejde med AO’s butiksnetværk og den øvrige salgsstyrke pleje såvel de eksisterende som nye kunder og gennem det opsøgende salgsarbejde skabe øget vækst. Du deltager i salgsmøder mv., hvor indsatser og handlingsplaner drøftes, og bliver ansvarlig for at de aftalte mål nås.

Brødrene A & O Johansen A/S

Brødrene A & O Johansen A/S, 8. oktober
Centrum Pæle A/SProduktionsleder til nyoprettet stilling

Centrum Pæle A/S, Vejle

Vi søger en produktionsleder, der i samarbejde med den nuværende produktionsleder skal varetage den daglige ledelse af fabrikken. Ledererfaring fra produktionsvirksomhed er nødvendigt.

Sammen med vores nuværende produktionsleder får du ansvaret for den operative, daglige ledelse af vore medarbejdere, hvor en vigtig opgave bliver at hjælpe dem i udviklingen af egne færdigheder og fabrikkens kontinuerlige forbedringer med et højt fokus på sikkerhed, kvalitet og produktivitet. Du vil få stor indflydelse på din egen arbejdsdag og på, hvordan din stilling skal udvikle sig.


Jobindex, 8. oktober
Norden OljeSalgskonsulent Trekantsområdet

Norden Olje

Norden Olje ApS søger kørende salgskonsulent, gerne med handelsmæssig baggrund.

Du får ansvaret for at sælge virksomhedens kvalitetsprodukter, løsninger og koncepter, inden for rengøring og vedligeholdelse, til nye kundeemner i dit distrikt.

Du kan have en butiks- eller handelsmæssig uddannelse og baggrund – og har nu lyst til at få et mere fleksibelt job ved at blive kørende salgskonsulent i en solid virksomhed med spændende produkter. Du motiveres af, at opnå resultater via opsøgende salg og opbygning af relationer, og du sørger for løbende, at være opdateret omkring udviklingen inden for produkt- og anvendelsesområder. Du får et meget selvstændigt salgsjob, hvor du bliver en del af et team, som du kan dele viden og erfaringer med.


Jobindex, 8. oktober
Connected Wind Services Danmark A/SVindmølleteknikere søges til Midt- og Vestjylland, Trekantsområdet og Sønderjylland

Connected Wind Services Danmark A/S

Vi har travlt i Connected Wind Services og søger flere vindmølleteknikere, som kan være med til at styrke og udbygge vores stab.

Som vindmølletekniker skal du arbejde sammen med en fast makker med udkørsel hjemmefra. Sammen vil I udføre mange forskellige arbejdsopgaver. De daglige opgaver bliver koordineret sammen med servicelederen og serviceplanlæggeren.

Du er faglig dygtig og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde. Du har et godt humør og er god til kundekontakt. Du er indstillet på til tider hårdt arbejde, lange arbejdsdage, fleksible arbejdstider og overnatninger på hotel kan forekomme.


Jobindex, 8. oktober
Tjellesen Max Jenne A/S
Logistikassistent søges til Tjellesen Max Jennes VBO Plus afdeling

Tjellesen Max Jenne A/S, Rødovre eller Vejle

Har du interesse for apoteks-IT og logistik?

2015 er endnu et godt år for TMJ og efterspørgslen på VBO Plus ® (varebestillingsoptimering) stiger. Vi noterer os, at VBO Plus er mange apotekers foretrukne indkøbs- og logistiksystem og for at imødekomme denne vækst, søger vi en logistikassistent til support af vores VBO konsulenter.

Du bliver en del af et team, der dagligt varetager alle opgaver under VBO Plus funktionen med jævnlig kontakt til kolleger i vores øvrige afdelinger.

I det daglige vil du supportere vores VBO konsulenter med din logistiske viden bl.a. i forbindelse med optimering af indkøbsflow og dataanalyse. Herudover vil du også skulle assistere chefen for VBO Plus med ad hoc-opgaver.


Jobindex, 8. oktober
Region SyddanmarkSocial- og sundhedsassistent, Sterilcentral Vejle Sygehus

Region Syddanmark

Sterilcentralen Vejle sygehus søger snarest muligt en social- og sundhedsassistent til et vikariat på ubestemt tid på 32 timer/uge.

Sterilcentralen er en serviceafdeling der forsyner operationsafdelingerne med vaskede, pakkede og steriliserede kirurgiske instrumenter. Derudover forestår Sterilcentralen indkøb og udlevering af sterile engangsartikler til alle afdelinger på Vejle Sygehus.

Kendskab til instrumentbehandling vil være en fordel, men ikke en forudsætning.


Region Syddanmark, 8. oktober
Mercuri Urval
Service- og logistikchef

Mercuri Urval søger for Trekantområdets Brandvæsen

Nyoprettet stilling til det nye ”Trekantområdets Brandvæsen”

Med direkte reference til beredskabsdirektøren får den nye service- og logistikchef ansvaret for at opbygge Service- og logistikafdelingen, som han/hun bliver chef for. Service- og logistikafdelingen består af en Logistik- og Driftssektion og en Entreprenørsektion. Service- og logistikchefen får direkte ledelsesansvar for to afdelingsledere, og skal i samarbejde med disse skabe grundlaget for en fælles kultur og et velfungerende samarbejde i hele afdelingen.

I forbindelse med fusionsprocessen vil service- og logistikchefen ligeledes have nogle særlige ansvarsområder, bl.a. opbygning af ny it-infrastruktur, ansvarlig for ombygning af hovedkvarter på Norgesvej samt overordnet at identificere, konkretisere og udmønte effektiviseringsforslag m.m..

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 7. oktober
Danske BankErhvervssupporter til Business Support, RD

Danske Bank, Vejle

Er du serviceminded og har erfaring med ejendomsmægler- og/eller boligmarkedet? Og er du klar til at gøre en forskel for såvel kunder som kolleger i Danske Bank koncernen?

Som en del af teamet, skal du løse opgaver i forbindelse med bolig- og realkreditsager. Det kan være i forbindelse med ejerskiftesager, men også behandling af dokumenter til tinglysning, udbetaling og indfrielse af realkreditlån. Du vil være i løbende kontakt med både kunder, advokater og kolleger.

Du har en solid erfaring med boligsager, har overskud til hurtigt, at komme ind på livet af erhvervskunderne samt den bagvedliggende sagsgang. Derudover har du lyst til, at lære fra dig, og du byder ind med både viden og erfaring, når du løbende sparrer med dine kolleger i teamet.


Danske Bank, 7. oktober
Seniorvikar ApSStrategisk indkøber til virksomhed i vækst

Seniorvikar ApS søger for kunde i Trekantsområdet

Indkøbsafdelingen har som ansvar, at sikre en smidig og effektiv indkøbsproces som er understøttet af global sourcing, kategoristrategier og rammeaftaler til at supportere anlæg og driftsprojekter.

Selve stillingen indbefatter at du vil få en stor kontaktflade både internt og eksternt.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau eller lignende. Du har erfaring med strategisk indkøb/udbud fra en stilling som fx category manager, strategisk indkøber eller udbudskonsulent. Endvidere har du arbejdet med større komplekse emner.


Jobindex, 7. oktober
Palle Iversen ASDygtige salgsfolk

Palle Iversen AS, Vejle

Hos Palle Iversen AS Jern og Staal sker der noget. Tingene udvikler sig rigtig positivt og vi søger derfor to stærke kolleger, der kan indgå i vores team af stålsatte salgsfolk. Vi har brug for en seniorsælger, der kan være med til at videreudvikle aktiviteterne og en juniorsælger, der vil i verdens bedste sælgerskole.

Som seniorsælger skal du stå for opsøgende salg på nye markeder med ansvar for udviklingen af salget til kunderne.

Som juniorsælger får du kontakt til kunderne og kommer til at stå for ordrehåndtering og indkøb og salg af varer til slutkunderne.


Jobindex, 7. oktober
Jysk Fynske Medier P/S
Controller

Jysk Fynske Medier P/S, Vejle

Som nyligt fusioneret virksomhed, er Jysk Fynske Medier, en virksomhed midt i en spændende proces. Vi er nu Danmarks tredjestørste medievirksomhed, men vi er ikke færdige med at vokse. Derfor søger vi en Controller, der kan deltage i udviklingen af controlling-opgaverne.

Jobbet:

 • Du refererer til regnskabschefen og får en bred kontaktflade i organisationen samt gode muligheder for at sætte dit eget præg på stillingen.
 • Skabe en bedre sammenhæng mellem finans og forretning, herunder møde kollegaer på deres præmisser og agere som samarbejdspartner – også for kollegaer uden økonomisk baggrund.
 • Rapportering samt præsentation heraf

Jobindex, 7. oktober
Strøm Hansen A/SStrøm Hansen søger projektleder til entreprise i Vejle

Strøm Hansen A/S

Strøm Hansens entrepriseafdeling er inde i en stærk og positiv udvikling. Derfor har vi akut behov for en ny, dygtig medarbejder, som har kendskab til branchen, et imødekommende væsen - og som har lyst til at præge både arbejdsprocesser og salg i afdelingen.

Arbejdsopgaverne er primært:

 • Planlægning, projektledelse og gennemførelse af store tværfaglige opgaver såvel som af mindre projekter
 • Ledelse af de montører, der indgår i opgaverne
 • Kundepleje og opsøgende salgsarbejde
 • Forhandling med bygherrer, rådgivere og leverandører

Jobindex, 7. oktober
Region SyddanmarkSygeplejerske til Hæmatologisk Sengeafsnit, Vejle Sygehus, barselsvikariat

Region Syddanmark

Har du lyst til at arbejde med kræftpatienter?

Medicinsk Afdeling - det naturlige valg, patienten først.

Vil du gerne arbejde et sted, hvor det faglige niveau er højt og hvor dine kollegaer har fokus på trivsel og arbejdsglæde?

Så er stillingen som sygeplejerske på Hæmatologisk Sengeafsnit måske noget for dig.

Vi har et barselsvikariat på 35 timer pr. uge ledigt til besættelse pr. 1. november 2015 eller snarest derefter og frem til 31. december 2016.


Region Syddanmark, 6. oktober
Birn & Partners ApSExecutive Management Consultant

Birn & Partners ApS, Vejle eller Ballerup

Vi søger en kompetent Executive Management Consultant med et stort drive der styrker vores internationale position . Stillingen indebærer salg og rådgivning til erhvervslivets topledelse, med hvem du dagligt bruger dine kompetencer til at drøfte strategi, organisationsudvikling, rekruttering , og karriererådgivning.

Som teams arbejder vi sammen i internationale industrisegmenter, og vi understøtter hinanden i både salg og leverance. Sammen udfordrer vi hinanden til at være i konstant udvikling og blive skarpere. Dit netværk og evnen til at udvide og vedligeholde det afgør hvor hurtigt du kan få succes.

Dine væsentligste opgaver bliver:

 • Assessment & Development : Evaluering og udvikling af ledere samt ledelsesteams.
 • Consulting : Coaching og karriererådgivning til ledere i deres personlige lederskab.
 • Executive Search : Finde nøglepersoner der kan indfri strategi og gøre en forskel.

Jobindex, 6. oktober
Annonce:
1 til 20 af 196 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |10|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.