1 til 20 af 149 resultater.

Dine valg

 • FjernVejle

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Syddansk ErhvervsskoleSkolehjemsassistent – Vejle

Syddansk Erhvervsskole

Campus One – skolehjem, kursuscenter og kollegium på Syddansk Erhvervsskole i Vejle søger en fuldtids skolehjemsassistent. Vi er otte medarbejdere i teamet og råder over 105 dobbeltværelser, 16 kursusværelser og 30 kollegieværelser. Campus One og Skolehjemmet Munkeris i Odense er begge en del af Syddansk Erhvervsskole, og der er et tæt samarbejde imellem de to skolehjem.

Skolehjemmet og kursuscentret er et tilbud til elever og kursister med lang transporttid fra deres faste bopæl til undervisningsstedet på Syddansk Erhvervsskole. Kollegiet er et tilbud til byens øvrige studerende.

Campus One har egne fællesfaciliteter: Penthouse-tagterrasse med tilstødende opholdslokale og Basement One p.t. med billard, bordtennis, fjernsynsstue, biograf og spillerum. Udendørs har Campus One en nyetableret multibane og en 19 meter høj klatrevæg.


Jobindex, 1. september
Danske BankProaktiv Private Banker med stort kundefokus, Personal Banking

Danske Bank, Vejle

Er du ambitiøs og udadvendt, og har du lyst til at rådgive nogle af Danske Banks mest udfordrende privatkunder? Du får en vigtig rolle i at sikre kundetilfredshed og udvikle antallet af kunder til Private Banking gennem målrettet og relevant proaktivitet.

Du får ansvar for din egen portefølje, som du udvikler med sans for akkvisition og tilfredse kunder. Du har tæt kontakt til dine kunder, der oplever dig som en naturlig sparringspartner i deres økonomiske anliggender. Rådgivningen omfatter den private økonomi samt kundens eventuelle investeringsselskaber og erhvervsrelationer. Al rådgivning sker i et "efter skat"-perspektiv – og med afsæt i vores unikke rådgivningsværktøj Formueprognose.


Danske Bank, 1. september
Danfoss A/SRegional category manager

Danfoss A/S, Gråsten, Kolding, Nordborg & Vejle

The job will enable you to develop your creativity and require you to find new ways of thinking. You will have a wide interface with both internal and external stakeholders and play a central role in creating impact and changes for the HS division.

As Regional Category Manager you will be responsible for making stepwise changes by developing and executing the category strategies in full compliance with the global strategy and supply chain needs, and you will furthermore be responsible for supplier management (establishment of agreements, negotiations, supplier selection, supplier classification).

Your key tasks will be to:

 • Identify cost optimisation possibilities
 • Drive consolidation projects within identified areas across the finished product category
 • Deliver process efficiencies through execution of projects and negotiations with suppliers

Danfoss A/S, 29. august
Fertin PharmaKoordinator til pharmavirksomhed

Fertin Pharma, Vejle

Til vores afdeling Manufacturing and Technology Development (MTD) søger vi en koordinator, der skal koordinere og assistere i forbindelse med den daglige ledelse af afdelingen. MTD arbejder med produktionsteknologi, produktionsprocesser, cleaning, byggeprojekter, kvalificering, validering og daglig specialistsupport til vores produktion.

Jobbet:

 • Du får, med direkte reference til afdelingens director, et stort ansvar for, at alle afdelingens opgaver og projekter holdes i flow, samt at der dagligt skabes overblik over status og fremdrift. Du vil få en daglig koordinerende rolle i forhold til kvalitets- og udviklingsafdeling samt til produktionen
 • Du samler overblik i de optimerings- og investeringsprojekter/opgaver, som afdelingen arbejder med. Endvidere har du fokus på gennemførsel af kvalitetssikring (GMP-krav/regler) og dokumentation
 • Du udarbejder og vedligeholder overordnede instruktioner/SOP’er
Fertin Pharma

Jobindex, 29. august
Region SyddanmarkLægesekretær

Region Syddanmark, Vejle

Vi søger en lægesekretær til psykiatrisk afdeling Kolding Vejle med fysisk placering i Vejle pr. 1. oktober (eller efter aftale) på 35-37 timer om ugen.

Så leder du efter et job fyldt med udfordringer, fagligt engagement og et godt samarbejde med dygtige kolleger fra alle faggrupper? – så er det lige dig, vi mangler på psykiatrisk afdeling Kolding Vejle.

Du vil blive tilknyttet vores sengepsykiatri og vil skulle flytte med i det nye sygehusbyggeri i 2017, der bygges som et Offentligt Privat Partnerskab (OPP), og som kommer til at bestå af 6 integrerede sengeafsnit med i alt 99 senge samt et mordere akut modtageafsnit. Der forestår p.t. en spændende fusionsproces, der indebærer en vurdering af de enkelte arbejdsgange samt samarbejdsformer og metoder.


Region Syddanmark, 29. august
FRONTPEOPLE A/S
Konsulent til Search & Selection

FRONTPEOPLE A/S, Vejle

Vi ønsker at styrke teamet med yderligere en konsulent, og du søger en udfordrende og krævende hverdag i samspil med dygtige kunder og kollegaer.

Fælles for alle opgaver er, at de tager afsæt i kundens situation. Vi er ikke bundet af fastlåste koncepter – omvendt har vi erfaringer og gennemprøvede metoder og procedurer, som sikrer kvaliteten.

Du får friheden og ansvaret for egne indsatser og resultater, med støtte og opbakning fra dine kollegaer. Samtidig forventes det, at du kan og ønsker at bidrage til den videre styrkelse og udvikling af teamet og FRONTPEOPLE-kulturen.

Dine succeskriterier vil være at skabe tilfredse kunder og være en god kollega og en stærk teamplayer.

Du kender muligheder og vilkår for en udfordrende og spændende hverdag i konsulentbranchen - og har en salgsmæssig gennemslagskraft på direktionsniveau.


Jobindex, 29. august
Fertin PharmaProjektleder/ingeniør - Pakkeriudstyr - til farmaceutisk virksomhed

Fertin Pharma, Vejle

Fertin Pharma A/S søger en aktiv projektleder/ingeniør, der vil få ansvaret for tekniske projekter med bl.a. anskaffelse og implementering af pakkeriudstyr. Du bliver en del af Technology & Engineering (TE), som består af i alt 9 personer med en teknisk og/eller akademisk baggrund. Afdelingen arbejder med større tekniske projekter, og fungerer samtidig som specialister på forskellige felter.

 • Du skal sammen med dine kollegaer sikre gennemførelse af nyanskaffelser, ændringer, optimeringer og videreudvikling af pakke- og procesudstyr (fortrinsvis pakkerimaskiner)
 • Du forestår eller deltager i alle projektets faser, og har en del leverandørkontakt
 • Du medvirker ved vurdering af forslag til nye løsninger og kundeønsker til ændrede produkter – såvel tekniske muligheder som økonomiske konsekvenser
Fertin Pharma

Jobindex, 29. august
Pilgrim A/SButikschef

Pilgrim A/S, Vejle

Vil du være en del af vores unikke smykkekoncept?

Pilgrim søger en dygtig butikschef til vores butik i Bryggen, Vejle. Du har erfaring fra butiksbranchen, og smitter andre med dit gode humør og gåpåmod. Vi ønsker at give vores kunder en fantastisk oplevelse i butikkerne, og vores personale er vores vigtigste aktiv.

Pilgrim A/S

Dine ansvarsområder bliver:

 • Salg
 • Kampagnestyring og opfølgning
 • Omkostningsstyring
 • Ledelse og coaching af dit team
 • samt selvfølgelig at sikre, Pilgrims retailkoncept bliver præsenteret på bedste vis for vores kunder.

Jobindex, 29. august
Danfoss A/SPricing manager

Danfoss A/S

Are you ready for a visible position that gives a wide exposure and network throughout the Danfoss organisation? And do you excel in pricing strategies and activities? Then this could be your chance in Danfoss District Energy, Strategic Marketing as Pricing Manager.

Together with sales management and the business units’ product portfolio management you maintain, develop and deploy pricing strategies, activities and tools towards the sales organisation all in order to provide a consistent and professional approach to pricing.

Your job will include streamlining our central and local pricing processes to maximise profits and harmonise the processes and tools. As such it is your responsibility to develop, introduce and implement best practice pricing tools and processes across the division and support the implementation of agreed price increases.


Danfoss A/S, 29. august
EY
Revisortrainee hos EY – har du en baggrund som HHX, STX eller FØ?

EY

- Så tilbyder vi en uddannelse med masser af muligheder

Kick start din karriere som revisortrainee hos en af verdens førende revisions- og rådgivningsvirksomheder og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af en professionel global organisation og få mulighed for at arbejde med både danske og internationale virksomheder
 • blive udfordret fagligt og personligt i samarbejdet med kollegaer og kunder
 • få en akademisk uddannelse, samtidig med at du får praktisk erhvervserfaring

Vi søger revisortrainees til start i august 2015 til vores kontorer i: København, Aarhus, Aalborg, Odense, Svendborg, Næstved, Grenaa, Herning, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Kolding, Vejle, Sønderborg og Aabenraa.

EY

Jobindex, 29. august
Nagel Danmark A/S
Formand til køle- og fryseterminal i Vejle, aften/nat

Nagel Danmark A/S, Vejle

Har du et køligt overblik og masser af energi til at sikre god lagerstyring samt effektiv omlæsning af de varer, der kommer ind på vores lager?

Vores terminal i Vejle forestår såvel opbevaring af køle- og frysevarer for vore nationale kunder samt omlæsning af gods til distribution i Danmark.

Vi søger en formand til vores aften/nathold. Terminalen er i drift mandag til fredag i tidsrummet kl. 16.00 - 05.00. Du vil her indgå i et team på 8 medarbejdere, hvor du i samarbejde med 2 andre formænd primært vil få ansvaret for læsning og losning af trailere og også aktivt deltager i oplæsningen.


Jobindex, 29. august
Attendo A/SAttendo i Vejle søger nye medarbejdere

Attendo A/S

Vi søger:

 • En aftenvagt 28 timer/uge med hver 2. weekend – pr. 01.10.2014
 • Timelønnet medarbejder og ferieafløser til dag/aften/nat

Attendo er en af de førende omsorgsvirksomheder og har eksisteret siden 1987. Attendo har i dag aktiviteter i ca. 100 kommuner i Sverige, Finland, Norge og Danmark og har godt 18.000 medarbejdere.

Vi forventer at du:

 • er social- og sundhedsassistent eller hjælper
 • tager ejerskab for ”projektet” fra begyndelsen, og formår at løfte opgaven til et meget højt niveau
 • på en omsorgsfuld måde kan tage hånd om vores borgere

Jobindex, 28. august
JACK & JONES
Salgsassistent, Vejle

JACK & JONES

Som salgsassistent er din vigtigste opgave at give vores kunder den bedste oplevelse gennem service og visualisering af varer. Du kender tidens trends & tendenser og kan inspirere vores kunder ved at style butikken, dig selv og vores kunder.

JACK & JONES er en spændende arbejdsplads med et ungt og dynamisk arbejdsmiljø med store muligheder for personlig udvikling og udfordringer.

Som salgsassistent hos JACK & JONES bliver du konstant trænet i service, Visual Merchandising, produkt kendskab og butikkens nøgletal, så du har de bedste forudsætninger for at skabe succes for vores kunder, dig selv og butikken.


JACK & JONES, 28. august
JYSK A/SSælger til JYSK i Vejle - 30 timer

JYSK A/S

Vi søger en sælger til JYSK i Vejle med start snarest muligt.

Hvad kan du forvente at lave til daglig?

 • Du er ansigtet udadtil i vores virksomhed og du har et smil i stemmen såvel som på læben
 • Du hilser altid på og taler med kunderne og viser interesse for deres behov
 • Du maksimerer salg og kundetilfredshed ved sørge for en velopfyldt butik og at varerne altid er på lager og disponeret med korrekt pris og skiltning
 • Du er et vigtigt medlem af et energisk og hårdarbejdende team, hvor du vil smøge ærmerne op for at hjælpe dine kolleger i alle opgaver, såsom varemodtagelse, rengøring og varebestilling

JYSK A/S, 28. august
Region SyddanmarkFotograf til Sygehus Lillebælt

Region Syddanmark, Vejle

Kan du stille skarpt på detaljen og vinkle helheden?
Kan du gengive objektivt, men se medmennesker i øjnene?

Så er du måske den fotograf, vi søger til en deltidsstilling på Sygehus Lillebælt.

Som fotograf dækker du alt fra fotografering af patienter før, under og efter operation til portrætter af medarbejdere. Du spiller tillige en central rolle med både reportage- og produktfotografering til vores skriftlige og virtuelle kommunikation, uanset om den henvender sig til patienter, medarbejdere eller eksterne interessenter.


Region Syddanmark, 27. august
HTHHTH Vejle, Horsens & Kolding søger indretningskonsulenter

HTH

Vil du sælge drømmekøkkener?

Køkkenet er husets vigtigste rum, som skal matche familiens livsstil og behov. Som indretningskonsulent skal du derfor både tyde drømme og skabe løsninger til private huskøbere. Du rådgiver og inspirerer om indretning af køkkener, badeværelser, garderober og tilbehør - du afdækker behov, tegner skitser, præsenterer løsninger, lukker salget og følger op. Du sætter en ære i at levere kundeoplevelser i verdensklasse og er sælger af natur.

Din næste arbejdsplads bliver i en af vores butikker i Vejle, Horsens eller Kolding. Her indgår du i et team med et godt sammenhold og hvor lysten til at gøre lidt mere for vores kunder hver dag driver os. HTH giver dig en grundig oplæring i produkterne og i køkkenkøbets faser - og vi prioriterer også din personlige udvikling.


Jobindex, 27. august
ESPRIT VejleSalgsassistent

ESPRIT Vejle

Vi søger salgsassistent til vores nye butik i Vejle, som åbner til november.

Arbejdsopgaver:

 • Service og salg til kunderne
 • Ansvar og indflydelse på butikkens daglige drift
 • Visuel merchandising
 • Modtagelse af varer samt lageropfyldning

Jobindex, 27. august
Anders Andersen's RengøringSalgskarriere inden for vinduespudsning

Anders Andersen's Rengøring, Vejle

Anders Andersens Rengøring har Danmarks bedste og mest stabile serviceløsning på vinduespolering i øvrigt. Markedet er kæmpestort, og der er skarp konkurrence, så du får virkelig mulighed for at udfolde dine salgstalenter og udnytte din erfaring i opsøgende salg.

Essensen i salgsjobbet er at kontakte potentielle kunder, og gøre dem interesseret i at få et kvalitetstilbud på vinduespudsning, og herefter bearbejde tilbuddet på plads med kunden. Dette kræver, at du:

 • er intenst opsøgende, både på telefon og ved personlige besøg
 • holder masser af møder med kundeemner
 • opbygger gode relationer
 • afgiver mange tilbud på baggrund af egne opmålinger

Jobindex, 26. august
Tryg A/SResultatorienteret erhvervsassurandør med fokus på salg til mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder

Tryg A/S

Vil du være en del af vores stærke team af erhvervsassurandører, der med ildhu driver opsøgende salg mod mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, uden at miste fokus på fastholdelse og servicering af vores gode og lønsomme erhvervskunder? Hvis ja er jobbet muligvis lige dig.

Du får ansvar for nysalg til erhvervsvirksomheder inden for segmentet 0 – 14 ansatte. Det bliver dig, der skal sikre, at kunderne – både nye og eksisterende - får mere værdi for samme krone gennem levering af enkle forsikringsløsninger af høj kvalitet. Det bliver dig, i et samarbejde med en erhvervsrådgiver, som sikrer servicering og fastholdelse af vores erhvervskunder i henhold til Trygs høje serivcelevel overfor vores kunder. Udover vores skadesprodukter skal du have et godt øje for det potentiale, der ligger i salg af pensionsprodukter til både nye og eksisterende kunder.


Tryg A/S, 26. august
Region SyddanmarkDatabase administrator til Regional IT

Region Syddanmark, Vejle

Vil du være med til at udvikle og vedligeholde database-infrastrukturen hos Regional IT i Region Syddanmark? Kunne du tænke dig at blive en del af en stor dansk virksomhed, med en spændende it infrastruktur, hvor der er gode muligheder for videreudvikling? Så kan det det være det lige er dig vi søger hos Regional IT. Du vil i stillingen som database-administrator få fast arbejdssted i Vejle, med opgaver der dækker hele Regionen. Stillingen ønskes besat pr. 1/11-2014.

Region Syddanmark er en meget dynamisk virksomhed, ikke mindst på it-området, hvor vi konstant udvikler os gennem nye it-projekter. Du skal derfor være med til at præge den fremtidige udvikling, igangsætte initiativer og udvikle og forbedre vore database platforme, så de fungerer optimal og effektivt.


Region Syddanmark, 26. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Dell A/S
1 til 20 af 149 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.