1 til 20 af 121 resultater.

Dine valg

 • FjernVejle

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Region SyddanmarkSkarp HK'er med erfaring inden for politiske dagsordener søges

Region Syddanmark, Vejle

Region Syddanmark, Vejle, søger en skarp og talentfuld HK’er til sekretariatsteamet i Internt Ledelsessekretariat, Sundhedsstaben med tiltrædelse snarest muligt.

Sekretariatsteamets primære opgave er at sekretariatsbetjene politikerne i Region Syddanmark, hvilket betyder, at vi tilrettelægger, udfærdiger dagsordener og følger op på politiske møder inden for sundhedsområdet. Vi betjener tilsvarende sundhedsdirektionen, sygehusledelserne og sundhedsstabens afdelingschefer i administrative møder.

Dine primære opgaver

 • Udfærdigelse af politiske dagsordener, herunder planlægge og følge op på møderne
 • Medvirken ved den årlige mødeplanlægning af politiske møder i sundhedsområdet
 • Redigering af hjemmeside
 • Indgåelse bredt i teamets opgaver, både med egne faste og ad hoc-opgaver

Region Syddanmark, 28. juli
Region SyddanmarkUdviklingsmedarbejder til dansk-tysk samarbejde

Region Syddanmark, Vejle

Har du et godt kendskab til tyske forhold? Har du politisk flair, og kan du tænke strategisk? Er du god til at se muligheder? Har du et godt øje for processer, og kan du skabe resultater gennem samarbejde med andre? Så har vi et spændende job ledigt med udfordrende arbejdsopgaver og mange forskellige samarbejdsrelationer i et miljø tæt på beslutningstagerne.

Vi søger en udviklingsmedarbejder, der kan være et omdrejningspunkt i vores daglige arbejde med udviklingen af det grænseoverskridende samarbejde med Slesvig-Holsten og øvrige tyske samarbejdspartnere. Samarbejdet er højt prioriteret, og regionsrådet har ved årsskiftet nedsat et stående udvalg for det dansk-tyske samarbejde.


Region Syddanmark, 28. juli
Region SyddanmarkCytobioanalytiker til Klinisk Patologi, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

Vi søger en autoriseret bioanalytiker, gerne en cytobioanalytiker, til en fast stilling på 37 timer om ugen til besættelse 1. oktober eller efter aftale.

Du vil indgå i et velfungerende team på 11 erfarne cytobioanalytikere og en under oplæring. Vi mangler en ny kollega, der ”brænder” for klinisk cytologi og stiller høje krav til udførelsen af sit arbejde, fordi vi på Sygehus Lillebælt sætter patienten er i fokus. Vi har en travl hverdag, der i laboratoriet er præget af et godt tværfagligt samarbejde, humor og kollegial omsorg. Vi prioriterer faglig udvikling og kvalitetsforbedrende tiltag højt.


Region Syddanmark, 28. juli
Region SyddanmarkSygeplejerske fast stilling, Medicinsk sengeafsnit A120/A220

Region Syddanmark, Vejle

Medicinsk Afdeling - det naturlige valg, patienten først.

Vi søger en sygeplejerske til en fast stilling på maksimum 32/timer/uge, svarende til 5-7 vagter på 4 uger. Vi arbejder med 12 timers vagter i weekenderne, hvorfor vi kun arbejder hver 3. weekend. Stillingen ønskes besat den 1.9.2014 eller efter aftale.

Vi søger en sygeplejerske, der er sygeplejefagligt velfunderet og som har lyst, mod og evne til at medvirke til, at vores indlagte patienter oplever et forløb, hvor faglig kvalitet, empati og kontinuitet er nøgleord. Du vægter tværfagligt samarbejde højt og magter at lede, koordinere og udføre sygepleje på et højt fagligt niveau.


Region Syddanmark, 25. juli
Fertin PharmaMarketing Coordinator

Fertin Pharma, Vejle

We are looking to accelerate our growth both within the NRT therapeutic area and other medicated chewing gums, as well as to increase awareness and visibility of Fertin’s products and capabilities across relevant industries.

To meet these goals, we are looking for a marketing coordinator to assist in the execution of Fertin’s marketing initiatives across various platforms. Under the supervision of the Senior BD & M Manager, your tasks will be broken down approximately as follows:

 • Website-related duties (website updates, CRM, sales/marketing Inbox, visitor information, SEO, Linkedin, website statistics)
 • Trade show planning and implementation
 • Preparing communication materials (update existing and prepare new), including direct contact with agencies, packaging and material suppliers
Fertin Pharma

Jobindex, 25. juli
Syddansk ErhvervsskoleAdministrativ medarbejder

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Du kan se frem til varierede arbejdsdage med et særligt fokusområde på administrative opgaver i forhold til Campus One. Desuden lægger vi op til, at du varetager administrative ad hoc opgaver og i øvrigt tager naturligt del i afdelingens øvrige arbejdsopgaver.

Du får base i elevadministrationen og indgår samtidig i et tæt samarbejde med skolehjemsleder og skolehjemsassistenter på Campus One. Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Administration af skolehjem, herunder bookning, korrespondance mv.
 • Beregning af befordringsgodtgørelse for skolehjemselever
 • Fakturering

Jobindex, 25. juli
Region SyddanmarkSygeplejerske til Onkologisk Ambulatorium, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

Vil Du være med til at gøre en særlig indsats for kræftpatienter? 2 Sygeplejersker søges til faste stillinger, henholdsvis pr. 1. oktober og 1. december 2014. Ugentligt timeantal vil i oplæringsperioden på 3 måneder være 37 timer og herefter er der mulighed for 32 timer.

Vi er en dynamisk og spændende afdeling, der danner rammen for behandling, pleje, uddannelse og forskning indenfor det onkologiske speciale. Ambulatoriet modtager patienter til information, kontrol og kemoterapeutisk behandling.

Daglig åbningstid er 7.30-18.00, du må påregne 1-2 senvagter om ugen.

Stillingerne er i team 1, hvor patienter med brystkræft og prostatakræft kommer til behandling.


Region Syddanmark, 24. juli
Kræftens Bekæmpelse
3 projektkonsulenter til Kræftens Bekæmpelse i Vejle, Aarhus og Aalborg

Kræftens Bekæmpelse

I sektionen ”Involvering og Indsamling” i Kræftens Bekæmpelses Frivilligindsats arbejder vi primært med to projekter - den årlige landsindsamling og projekt ’Stafet for Livet’. Vi søger tre kollegaer, som primært skal være konsulent for lokale Stafet For Livet-grupper og derudover i mindre grad skal bidrage til landsindsamlingen.

Stafet For Livet er et hurtigt voksende projekt, og i 2014 forventer vi at 35.000 danskere er involveret som holddeltagere, frivillige eller Fightere i de 37 byer, der afholder Stafet For Livet. Formålet med Stafet For Livet er at give håb via patientstøtte, oplysning og indsamling af midler.

Vi søger tre engagerede kolleger til at understøtte projekternes udvikling og gennemførelse. Som projektkonsulent har du ansvar for at støtte frivilliggrupperne gennem sparring, rådgivning og vejledning.


Kræftens Bekæmpelse, 24. juli
Humain ApSRegnskabsassistent

Humain ApS søger for FairWind A/S

Med reference til FairWinds CFO, og tiltrædelse hurtigst muligt søger vi en regnskabsassistent på 30 timer ugentligt til økonomi- og administrationsafdelingen.

Dine primære opgaver bliver:

 • Debitor- og kreditorbogføring
 • Udarbejdelse af afstemninger i forbindelse med månedsafslutning
 • Lønkørsel for ansatte på danske kontrakter i Bluegarden / Multidata
 • Indberetninger til offentlige myndigheder
 • Bogføring af mindre datterselskaber og controlling heraf
 • Supportering af vores bogholderi i Polen
 • Telefonpasning, bestilling af kontorartikler og diverse andre forefaldne opgaver på kontoret

Humain ApS, 24. juli
Region SyddanmarkKommunikationsmedarbejder til Region Syddanmark, Vejle

Region Syddanmark

Har du lyst til at arbejde med kommunikationsopgaver i et ambitiøst og komplekst projekt om tidlig opsporing og forebyggelse? Afdelingen for Sundhedssamarbejde og Kvalitet søger en stærk kommunikator til en tidsbegrænset stilling (32 timer/ugentligt).

Projekt Tidlig opsporing og Forebyggelse er et forskningsbaseret udviklingsprojekt, hvor formålet er at udvikle og afprøve et systematisk og helhedsorienteret forskningsbaseret koncept, der er velegnet til at fremme sunde vaner samt opspore og forebygge livsstilssygdomme i den primære sundhedssektor. Derfor tilbydes udvalgte 30-49 årige borgere i 10 kommuner en helbredsundersøgelse og – samtale i almen praksis. Borgerne stratificeres via bl.a. et spørgeskema, så det alene er borgere med behov, der tilbydes et forløb i almen praksis. Nogle af de øvrige borgere henvises til kommunale tilbud.


Region Syddanmark, 23. juli
Konica Minolta Business Solutions Denmark a/sKey Account Manager / Account Manager

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s, Vejle

Salg af kopi- og printløsninger til distrikt Fyn og Trekantsområdet

Vil du være en del af Konica Minoltas succes, og har du lyst til at arbejde med branchens bedste og mest innovative produkter i et internationalt miljø, så er du den nye medarbejder, vi søger til Konica Minoltas salgsafdeling i Vejle.

Du vil overtage en eksisterende kundeportefølje og skal samtidig sørge for at skabe vækst og nye forretningsmuligheder. Derfor er det vigtigt, at du har erfaring inden for salg til B2B markedet. Har du kendskab til branchen på strategisk niveau, og forstår du forretningsgangene vedrørende print og kopi, er det en fordel, men det er ikke et krav.


Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s, 18. juli
Region SyddanmarkSygeplejerske til Psykiatrisk Afdeling Vejle, Afsnit E32

Region Syddanmark

Fast stilling på 37 timer, fortrinsvis aftenvagter.

Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2014

Du vil blive en del af et team bestående af engagerede tværfaglige kolleger, som alle har lyst til at udvikle miljøterapien, plejen og behandlingen i afsnittet. E32’s udviklingsarbejde er fortsat målrettet omlægningen til at være et integreret åbent - lukket afsnit med plads til 19 patienter, hvoraf 6 stuer kan fungere som skærmede.

Lidt om E32 som arbejdsplads:

 • E32 plejer og behandler alle former for psykiatriske lidelser.
 • Vi arbejder hele tiden konstruktivt med udvikling af miljøterapien.
 • Vi tilbyder gode fysiske rammer, og gør meget ud af at personalet trives i afdelingen.

Region Syddanmark, 18. juli
People & Performance A/SMarketingchef

People & Performance A/S søger for SuperSellerS i Vejle

Brænder du for online marketing og de muligheder, der her ligger for kontinuerligt at udvikle og optimere salget?

Og kunne du tænke dig at bruge dine solide kompetencer indenfor online marketing til at løfte et succesfuldt forretningskoncept først i Danmark og siden på nye nordiske markeder – på to af disse markeder er man allerede etableret? Så kan du være den nye marketingchef, vi leder efter til SuperSellerS. Vi søger en talstærk marketingchef med erfaring indenfor E-commerce, der fra dag ét tager ansvar og viser handlekraft.

Med reference til CEO og som en del af ledergruppen får du ansvaret for marketingfunktionen, der i dag tæller to koordinatorer – en på web og en på generel marketing. Du får et tæt samarbejde med de interne sælgere, lager og indkøb. Du får ansvaret for at arbejde med SuperSellerS' positionering på det danske marked samt for den overordnede kommunikation og marketing strategi.


People & Performance A/S, 18. juli
Region SyddanmarkGenopslag: Afdelingschef til Afdeling for Traume- og Torturoverlevere

Region Syddanmark, Vejle

Psykiatrien i Region Syddanmark har samlet udredning og behandling af mennesker med PTSD i Afdeling for Traume og Torturoverlevere (ATT). Psykiatrisygehuset søger nu en leder, der kan konsolidere og videreudvikle afdelingen, som rummer stor ekspertise både inden for udredning, behandling og udvikling.

Som afdelingsleder bliver du en del af sygehusets ledergruppe, og du kommer til at referere til sygehusledelsen (administrerende sygehusdirektør, lægefaglig direktør og sygeplejefaglig direktør).

I de kommende år skal du sikre, at:

 • patienten er i fokus
 • drift og interne arbejdsgange optimeres, så ventetiden på udredning og behandling minimeres
 • den faglige platform evalueres og udviklingsarbejdet fortsætter

Region Syddanmark, 18. juli
Region SyddanmarkEr du oversygeplejerske i topform og klar til at udfolde dit potentiale?

Region Syddanmark, Vejle

Du har forberedt dig i flere år og er nu klar til en stilling, der har hele pakken!

Som oversygeplejerske i Ortopædkirurgisk Afdeling på Vejle Sygehus vil du indgå i ledelsen af en afdeling med

 • International profil på forskning og udvikling også inden for sygeplejeområdet
 • I alt 350 ansatte – heraf otte afdelingssygeplejersker, 40 speciallæger og fem projektsygeplejersker
 • Skadestue, ambulatorier, dagkirurgi, operationsafsnit, sengeafsnit, sterilcentral, regionalt rygcenter mm.
 • Effektive patientforløb med høj patienttilfredshed

Region Syddanmark, 16. juli
Mercuri Urval
Forstander

Mercuri Urval søger for Datariet i Vejle

Datariet søger en anerkendende, udviklende og forretningsorienteret leder

Datariets forstander gennem 23 år har valgt at trække sig tilbage i løbet af efteråret, hvorfor der nu søges en ny leder for de ca. 90 elever og 15 medarbejdere, hvoraf 10 er undervisere.

Gennem et innovativt og anerkendende læringsmiljø leverer produktionsskolen rammerne for både elevers, medarbejderes og samarbejdsparters udvikling. Udover at sikre disse rammer skal forstanderen - med reference til bestyrelsen - selvstændigt, ansvarligt og ambitiøst løse følgende opgaver:

 • Lede personalet, herunder inspirere, støtte og sikre kvalitet
 • Sikre, at driften er i overensstemmelse med gældende love og bekendtgørelser
 • Udvikle skolen, så den fortsat er attraktiv for både elever, undervisere og samarbejdspartere
Mercuri Urval

Mercuri Urval, 16. juli
Vejle KommuneLeder til AffaldGenbrug - genopslag

Vejle Kommune

Motiverende og forretningsorienteret leder søges til AffaldGenbrug

Brænder du for et spændende overordnet lederjob kombineret med et af fremtidens mest spændende områder nemlig ressource og klimaområdet, så er denne stilling helt givet noget for dig. Affaldsområdet i Danmark er under forandring, og vigtigheden og værdien af at kunne udnytte de mange ressourcer i affaldet fylder mere og mere.

Er du i dag en leder, der evner at motivere samt udvikle og gennemføre strategier og mål i en politisk ledet organisation, så er du et rigtig godt bud på vores nye leder af AffaldGenbrug i landets 6. største kommune.

Som ny leder for AffaldGenbrug kommer du til at stå i spidsen for en veldreven afdeling i Teknik & Miljø med en omsætning på ca. 150 mio. kr. årligt og ca. 60 dedikerede medarbejdere, som omfatter både akademikere, specialarbejdere, håndværkere og assistenter.


Vejle Kommune, 16. juli
Region SyddanmarkDynamisk lægesekretær

Region Syddanmark

Lægesekretær søges pr. 1. oktober til Dagkirurgisk Afsnit B130, Vejle Sygehus til en fast stilling på 32 - 37 timer ugentligt.

Vi er et dagkirurgisk afsnit med patientforløb i kategorierne knæ- hånd- og skulderpatienter. Sektorerne varetager ambulatorie- operations- samt hvilefunktion. Fælles for alle sektorerne er, at patienten er i centrum og tværfagligt samarbejde vægtes højt.

Afsnittet sætter fokus på:

 • Pakkeforløb
 • Kvalitetsudvikling
 • Opgaveglidning
 • Innovation
 • Trivsel

Region Syddanmark, 15. juli
RambøllVVM-medarbejdere til Rambøll

Rambøll, Aalborg, Odense, Vejle og København

Da vi har en række spændende VVM-projekter i gang og forventer flere i fremtiden, søger vi medarbejdere til udførelse af VVM-opgaver til vores afdelinger i Aalborg, Odense/Vejle og Ørestad. Rambøll udarbejder blandt andet VVM-redegørelser og planer for infrastrukturprojekter som jernbaner, letbane og veje, havne, vindmøller on- og offshore, solenergianlæg, biogas, helikopterlandingspladser og byudvikling.

VVM-medarbejderens primære opgaver er at bidrage til udarbejdelse af nye planer og miljøvurderinger for såvel private som offentlige kunder. Du er uddannet ingeniør, biolog, geograf, arkitekt, landinspektør eller lign. og har gerne omkring fire års relevant erhvervserfaring og interesse indenfor et eller flere af nedenstående områder:

 • Miljøvurdering (VVM og SMV) af planer og projekter
 • Planlægning, herunder viden om lokal- og kommuneplanlægning
 • Lovgivningen på plan-, natur- og miljøområdet

Rambøll, 15. juli
RambøllVVM-projektledere til Rambøll Danmark

Rambøll, Aalborg, Odense, Vejle og København

Da vi har en række spændende VVM-projekter i gang og forventer flere i fremtiden, søger vi projektledere til udførelse af VVM-opgaver til vores afdelinger i Aalborg, Odense/Vejle og Ørestad. Rambøll udarbejder blandt andet VVM-redegørelser og planer for infrastrukturprojekter som jernbaner, letbane og veje, havne, vindmøller on- og offshore, solenergianlæg, biogas, helikopterlandingspladser og byudvikling.

VVM-projektledernes primære opgave er at lede myndighedsgodkendelsen af nye planer og projekter i Danmark, for såvel private som offentlige kunder. Du er uddannet ingeniør, biolog, geograf, landinspektør eller lign. og har gerne 5-10 års relevant erhvervserfaring og interesse indenfor flere af nedenstående områder:

 • Projektledelse med evne til at overskue komplekse planprocesser
 • Myndighedsforhandling på vegne af en bygherre
 • Miljøvurdering (VVM og SMV) af planer og projekter

Rambøll, 15. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 121 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.