1 til 20 af 183 resultater.

Dine valg

 • FjernVejle

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Fertin PharmaVedligeholdelsesleder til farmaceutisk produktion

Fertin Pharma, Vejle

Ledelse og udvikling

Vil du have den direkte ledelse af et hold teknikere, der er ansvarlig for vedligehold af vores procesudstyr i produktionen? Kan du både sætte retning og skabe resultater på kort og lang sigt? Vil du være en del af ledergruppen?

Så bliv en del af Fertin Pharma A/S – en af verdens førende B2B-producenter af medicinsk tyggegummi. I dag er vi ca. 550 medarbejdere og har domicil i Vejle.

Du får ledelsesansvar for 8 teknikere, der arbejder i 3 skift og har weekendvagter. Det bliver din opgave at sikre en løbende udvikling af adfærd og kompetencer blandt teknikerne. Der ligger en vigtig rolle i at sikre en tilstrækkelig farma-forståelse og den kultur og arbejdsmetode dette medfører.

Fertin Pharma

Jobindex, 26. marts
PP Clinic ApSPPclinic søger psykolog med lyst til både individuelle forløb og gruppeundervisning

PP Clinic ApS, Vejle

PPclinic udvider og søger i den forbindelse en psykolog til vores kontor i Vejle.

PPclinic er en privat, tværfaglig virksomhed, hvor behandlingen varetages af psykologer og speciallæger i psykiatri. Vi har fokus på at hjælpe mennesker med psykiske helbredsproblemer med at øge deres funktionsniveau og arbejdsevne. Herudover klæder vi organisationer på til stressforebyggende ledelse. Vi samarbejder med private virksomheder, jobcentre, forsikrings- og pensionsselskaber og har desuden klienter, som henvender sig på eget initiativ.

Vi er en travl og progressiv arbejdsplads med tværfaglig sparring, hvor vi lærer af og støtter hinanden, og hvor der er plads til humor. Vores kommende kollega skal kunne deltage i den kontinuerlige udviklingsproces, som klinikken befinder sig i ved at indtage en aktiv rolle i arbejdet med at forme og videreudvikle klinikkens tilbud.


Jobindex, 26. marts
CNC Onsite ApSProjektingeniør - konstruktør

CNC Onsite ApS, Vejle

Vi søger maskiningeniør eller lign. Vi er involveret i et udviklingsprojekt, der løber over 3 år for den første del. Projektet vil (hvis milestone opfyldes) revolutionere bearbejdning af store metalemner. Projektet gennemføres med støtte fra Innovationsfonden. En række virksomheder og institutioner deltager i projektet, herunder Århus Universitet, DTU, DAMRC m.v.

Dine opgaver:

 • Projektledelse af udviklingsprojektet.
 • Ad hoc-opgaver, såsom tilbudsgivning, indkøb osv.
 • Udvikling, konstruktion og dokumentering af maskiner til mobilbearbejdning (spåntagende). CAD-værktøjet er Inventor
 • Gennemførelse af certificeringer.

Jobindex, 25. marts
Dynaudio A/SElektroakustiker

Dynaudio A/S, Skandeborg

- med passion for god lyd, verdensklasse højttalere og kvalitet!

Dynaudio-højttalere er kendt i hele verden, og vi har vundet utallige priser for vores sublime højttalere. Vi anses som værende blandt verdens absolut bedste højttalerproducenter, og det er vi stolte af. Vil du med i teamet – og har du lyst til at deltage i udviklingen af den næste generation Dynaudio-højttalere, så er dette chancen!

Som Akustiker bliver du medlem af udviklingsgruppen, hvor du får ansvaret for design af aktive og passive højttalersystemer til Home, Pro samt Automotive. Du vil have ansvaret for din konstruktion fra idéfasen og helt frem til indkøring i produktionen. Dit job udføres i tæt samarbejde med kollegerne i en tværfaglig projektgruppe.

Du får succes i jobbet ved at opbygge og anvende en stor ekspertise i integreret produktudvikling, så vores produkter forbliver unikke løsninger og projekterne bliver færdige til aftalt tid, pris og kvalitet.


Jobindex, 25. marts
DS Smith Packaging Denmark A/SInnovativ emballageudvikler med skarpt grafisk blik

DS Smith Packaging Denmark A/S, Vejle

DS Smith søger en emballageudvikler til vores udviklingsafdeling i Vejle, der målrettet arbejder med at udvikle POS og Instore materiale i bølgepap til detailhandlen.

Som emballageudvikler skal du gribe idéen, afdække mulighederne og skabe det optimale salgsmateriale – og dette som en naturlig følge af den kommunikation, som foregår mellem sælger og kunde. Med andre ord, skal du som emballageudvikler sikre, at kundens behov, brand og markedsføring bliver omsat til en løsning, der giver optimal eksponering - ofte i et samspil mellem grafik og konstruktion.

Som emballageudvikler indgår du i projektteams bestående af salg, udvikling og kundeservice. I dette samarbejde er det dit ansvar at udvikle og designe den rette POS/Instore-løsning, men også at sikre, at salgsafdelingen har de rette oplysninger til tilbudsgivning.


Jobindex, 25. marts
Zigna Foto ApSDygtige fotografer søges

Zigna Foto ApS

Har du tidligere arbejdet med bolig- og/eller bilfotografering? Eller har du erfaring som professionel fotograf/dygtig amatørfotograf? Så læs videre…...

Vi har fået yderst travlt, og er i gang med at udvide staben af freelancefotografer. Derfor søger vi fotografer med bopæl i eller omkring følgende:

 • Fyn – herunder særligt i Odense, Nyborg, Svendborg
 • Jylland – herunder særligt i Holstebro, Ringkøbing, Kolding, Vejle, Herning
 • Sjælland – herunder særligt i Næstved, Slagelse & Kalundborg

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at have kontakt med ejendomsmæglere, bilforhandlere og boligsælgere, udarbejde plantegninger samt fotografere.


Jobindex, 25. marts
SAM Executive Search A/SSenior Finansiel Rådgiver (32240)

SAM Executive Search A/S søger for Nordania Leasing i Vejle

For vores kunde, Nordania Leasing søger vi en Senior Finansiel Rådgiver til afdelingen for Equipment i VEST Danmark. Den ideelle kandidat har en solid salgserfaring og besidder særdeles gode kontaktevner.

Du skal primært sælge leasingløsninger inden for entreprenør og industri sektoren, der er en del af forretningsområdet Equipment, og yde finansiel rådgivning til mellemstore virksomheder samt store erhvervsvirksomheder i Vest Danmark. Vi lægger stor vægt på at tilbyde dig gode muligheder og udfordringer i en stor koncern med spændende produkter og fokus på medarbejderudvikling.

SAM Executive Search A/S er én af Danmarks og Nordens største headhunting virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder direktører, ledere og specialisteri Danmark og udland.


SAM Executive Search A/S, 25. marts
Region SyddanmarkLægesekretærvikariat, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

Vi søger en uddannet lægesekretær til et vikariat på 30 timer ugentligt med henblik på eventuelt fastansættelse i Øre-Næse-Halsambulatoriet/Høreklinikken. Ansættelse pr. 1. juni 2015 - gerne før - til og med d. 31.12.15.

Kvalifikationer

 • Du er uddannet lægesekretær - ufravigeligt krav.
 • Du er serviceminded.
 • Du er omstillingsparat.

Region Syddanmark, 24. marts
Region SyddanmarkSygeplejerske til Psykiatrisk Afdeling Vejle, Duoafsnit E31/E32

Region Syddanmark

Fast stilling på 30 i gennemsnit pr. uge i blandede vagter dag/aften med 8 arbejdsweekender over 16 uger.

Den ​ønskes besat pr. 1. maj 2015 eller snarest derefter.

E31/E32 er døgnafsnit – integreret åben/lukket. Der er plads til 39 patienter hvoraf 14 stuer kan fungere som skærmede.

Vi plejer og behandler alle former for psykiatriske lidelser og arbejder hele tiden konstruktivt med udvikling af miljøterapien, hvor involvering og tovholderfunktion er centralt. Vi samarbejder tæt med familie og netværk.


Region Syddanmark, 24. marts
Pharma NordWebdesigner eller grafiker

Pharma Nord, Vejle

- med web-erfaring og basal kodeforståelse

Til vores webafdeling i Vejle søger vi en webdesigner eller grafiker med web-erfaring. Du vil skulle levere grafik, bannere og annoncer til vores mange hjemmesider, designe nye sider fra bunden og hjælpe til med at forbedre designet på vores eksisterende sider, f.eks gøre dem mere bruger- og mobilvenlige.

Desuden vil du komme til at designe skabeloner til vores nyhedsbreve og opsætte og teste nyhedsbreve inden udsendelse. Er der tid til overs kommer du også til at hjælpe med at opdatere indholdet på siderne.

Vi forventer, at du har et godt kendskab til Adobes Creative Suite og foruden det grafiske har fuldstændigt styr på html, css og samtidig kan tilrette og arbejde med javascript/jquery kode. Det er et plus, hvis du har kendskab til responsivt webdesign, usability og design samt frontend-udvikling.

Pharma Nord

Jobindex, 23. marts
Pharma NordE-Commerce Trainee

Pharma Nord, Vejle

For the French speaking market

At Pharma Nord we are continually expanding our ecommerce business into new territories. We are now searching for an E-Commerce Trainee who can help us grow our online business in France.

You should be fluent in French and English and have a business education or worklife experience that enables you to work professionally with online marketing towards the French market.

Among your daily routines would be preparing and sending out newsletters, updating our corporate social media sites, updating our homepages, maintaining our webshop and providing customer service.

Pharma Nord

Jobindex, 23. marts
Pharma NordE-Commerce Trainee

Pharma Nord, Vejle

For the German speaking market

At Pharma Nord we are continually expanding our ecommerce business into new territories. We are now searching for an E-Commerce Trainee who can help us grow our online business in Germany.

You should be fluent in German and English and have a business education or worklife experience that enables you to work professionally with online marketing towards the German market.

Among your daily routines would be preparing and sending out newsletters, updating our corporate social media sites, updating our homepages, maintaining our webshop and providing customer service.

Pharma Nord

Jobindex, 23. marts
Pharma NordE-Commerce Business Developer

Pharma Nord, Vejle

For the French speaking market

At Pharma Nord we are continually expanding our e-commerce business into new territories. We are now searching for an E-Commerce Business Developer who can help us grow our online business in France. You should have prior experience with online sale or direct marketing and at the same time be fluent in French and English and have a good feeling for the French market.

You will be responsible for planning and executing online campaigns, preparing and sending out newsletters and for keeping our French websites lively and up to date. Also you must follow up on all aspects of the online business including logistics, customer service and customer satisfaction.

Pharma Nord

Jobindex, 23. marts
Pharma NordE-Commerce Business Developer

Pharma Nord, Vejle

For the German speaking market

At Pharma Nord we are continually expanding our e-commerce business into new territories. We are now searching for an E-Commerce Business Developer who can help us grow our online business in Germany. You should have prior experience with online sale or direct marketing and at the same time be fluent in German and English and have a good feeling for the German market.

You will be responsible for planning and executing online campaigns, preparing and sending out newsletters and for keeping our German websites lively and up to date. Also you must follow up on all aspects of the online business including logistics, customer service and customer satisfaction.

Pharma Nord

Jobindex, 23. marts
Moss Copenhagen
Salgsassistent søges til MOSS COPENHAGEN Vejle

Moss Copenhagen

MOSS COPENHAGEN søger udadvendt og serviceminded salgsassistent der brænder for salg og service.

Som salgsassistent ved MOSS COPENHAGEN vil din primære opgave være at give vores kunder den ultimative service og sørge for at vores butik altid fremstår præsentabel.

MOSS COPENHAGEN er i konstant udvikling, hvorfor den rette kandidat må være omstillingsparat, fleksibel og have lyst til at være en del af en virksomhed i vækst, hvor dagligdagen er uforudsigelig og spændende. Den rette kandidat brænder for branchen og har flair for salg og service. Stillingen er en fuldtidsstilling med 40 timer ugentligt, og vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.


Jobindex, 23. marts
Moss Copenhagen
Søger ansvarlig for MOSS COPENHAGEN MALE i Vejle

Moss Copenhagen

I forbindelse med vores fortsatte udvikling af vores butik i Vejle søger vi en resultat- og salgsorienteret ledende medarbejder med ansvar for MOSS COPENHAGEN MALE.

Du bliver ansvarlig for den daglige drift af afdelingen, herunder ansvarlig for lagerbeholdning, salgsmål, samt den daglige ledelse og udvikling af afdelingens medarbejdere m.m.

MOSS COPENHAGEN er i konstant udvikling, hvorfor den rette kandidat må være omstillingsparat, fleksibel og have lyst til at være en del af en virksomhed i vækst, hvor dagligdagen er uforudsigelig og spændende.

Den rette kandidat brænder for branchen, er god til at holde fokus og bevare overblikket. Stillingen er en fuldtidsstilling med 40 timer ugentligt, og vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.


Jobindex, 23. marts
Formula Leasing ASSalgskonsulent Jylland – Salg og finansiering af biler

Formula Leasing AS, Vejle

Formula Leasing er førende inden for finansiering af biler i luksussegmentet. Da vi oplever stor vækst inden for alle produktkategorier, både i markedet generelt og i særdeleshed hos os, ønsker vi at udvide vor salgsafdeling med endnu en salgskonsulent, som vil være tilknyttet vores nye kontor i Vejle.

Som medarbejder hos Formula Leasing AS, kommer du helt tæt på alle virksomhedens kerneområder og får stor indflydelse på din egen hverdag.

Dine daglige opgaver omfatter,

 • Kontakt med nye og eksisterende kunder
 • Udarbejdelse og opfølgning på tilbud samt rådgivning til nye og eksisterende kunder
 • Udfærdigelse af kontrakter og andre relaterede dokumenter
 • Koordinering og hjemtagelse af biler bestilt på vegne af kunder
 • Eksekvering af indregistreringer og levering af biler til kunder

Jobindex, 23. marts
Ammeraal Beltech Danmark A/SAfdelingsleder, Lager og Shipping

Ammeraal Beltech Danmark A/S, Vejle

Ammeraal Beltech Modular A/S i Vejle, der er en af verdens førende producenter af modulære transportbånd, søger en dygtig personaleleder til at lede vores Lager- og Shippingafdeling.

Som afdelingsleder skal du varetage den daglige personaleledelse af medarbejderne på lageret / i forsendelsen og - sammen med dit team - sikre koordinering af det daglige arbejde med intern logistik.

Ansvarsområder

 • Koordinering af det daglige arbejde på lager, varemodtagelse og i forsendelsen på tværs af skift
 • Sikre at driften forløber optimalt, med størst mulig hensyntagen til produktionsflow og forsyningskæde
 • Sikre overholdelse af deadlines og aftaler i forbindelse med forsendelse

Jobindex, 23. marts
Region SyddanmarkNETVÆRKSTEKNIKER TIL MODERNISERINGSPROJEKT - REGIONAL IT - REGION SYDDANMARK

Region Syddanmark

Region Syddanmark er i fuld gang med, at gennemføre en total renovering og modernisering af regionens LAN infrastruktur. Region Syddanmark søger i den sammenhæng netværkstekniker til en etårig projektansættelse. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Projektet har overordnet til formål at modernisere regionens LAN infrastruktur. Både for at øge driftsstabilitet og lette det daglige drifts- og servicearbejde. I den sammenhæng skal følgende konkretet problemer løses:

 • Forældet switch udstyr skal udskiftes
 • Strukturering af underkrydsfelter

Region Syddanmark, 20. marts
Peak RekrutteringHR-Assistent i en spændende, international virksomhed i vækst

Peak Rekruttering søger for kunde

En vellykket, international og voksende virksomhed tilbyder et spændende vikariat på seks måneder som HR-Assistent. Virksomheden har hovedkontor nær Vejle og beskæftiger godt 100 medarbejdere.

Som virksomhedens nye HR-Assistent får du mulighed for at blive en del af en hurtigt voksende virksomhed, der arbejder i et meget internationalt miljø. Du vil arbejde tæt sammen med HR-Manageren på hovedkontoret nær Vejle samt samarbejde med kolleger på internationale kontorer.

Du vil håndtere følgende opgaver:

 • Rekruttering, administration, jobsamtaler, testtilbagemelding etc.
 • Administration af ansættelseskontrakter
 • Opdatering af interne HR-systemer

Jobindex, 20. marts

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Maersk Line
1 til 20 af 183 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.