1 til 20 af 140 resultater.

Dine valg

 • FjernVejle

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Telia Danmark
Butikssælger til Shop Bryggen - Deltid

Telia Danmark, Vejle

Sæt 4G turbo på din karriere som butikssælger
Kan du se dig selv på sejrsskamlen? Så læs videre

Vi søger en ny deltidsmedarbejder til vores Shop i Bryggen.

Telia Danmark

Hver dag skal vi gøre det lidt bedre, og det kræver en indsats fra alle. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål er derfor meget vigtig for os.

Med en grundig oplæring på vores onboarding kurser kombineret med træning på jobbet klæder vi dig på til at møde kunderne. Kort tid efter din ansættelse får du dine egne salgsbudgetter, som du bliver målt på, og som vi aktivt bruger i forbindelse med din videreudvikling som sælger.

Telia Danmark

Telia Danmark, 22. december
KvicklySalgsleder tekstil, Kvickly (Ikke ledergruppe)

Kvickly, Vejle

Du bliver en del af et varehus med i alt 82 medarbejdere. Varehuset er central beliggenhed i Centeret Brygge mide i Vejle by er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder med højt services niveau.

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen. Der er først og fremmest din opgave, at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • være sparringspartner for afdelingschefen om drift og økonomi i jeres afdeling
 • inspirere og sikre, at afdelingens medarbejdere trives

Kvickly, 22. december
Brenntag Nordic
Teamleder - tankgård

Brenntag Nordic, Vejle

På vort lager- og produktionssite i Vejle har vi vækst. I dag er vi 60 medarbejdere med 2-holdsskift. Til kemikalietankgården søger vi en energisk og dygtig teamleder. Tankgården indeholder 31 tanke, den største 2500 m3. Tankene forsynes via tankbils-, banevogns- og skibsleverancer med kemikalier fra ind- og udland. Produkterne anvendes i egen produktion eller videredistribueres til kunder.

Jobbet:

 • Daglig ledelse af 5 medarbejdere i tankgård samt transportkoordinering.
 • Koordinering og bestilling af transport for udgående tankbilsleverancer.
 • Koordinering af indgående tankbiler, banevogne og skibsanløb.
 • Samarbejde på tværs af organisationen - i særlig grad med salg, Indkøb og produktion.

Jobindex, 22. december
Danfoss A/SProject Manager produktudvikling

Danfoss A/S, Vejle

Med direkte reference til Head of Project Management/Project Office i RH R&D søger vi en Project Manager til projektledelse både inden for produktudvikling og andre områder såsom produkttilpasning og andre produktprojekter. Du vil være ansvarlig for at levere ud fra de fastsatte krav og deadlines, hvorfor det er afgørende, at du formår at sikre et højt præstationsniveau i teamet, ligesom du formår at skabe rammerne for succes. Derudover vil du skulle:

 • Organisere, lede og motivere projektgruppen
 • Fastsætte tydeligt definerede og ambitiøse mål
 • Administrere tid, omkostninger og kvalitet for at møde virksomhedens målsætning
 • Skabe fremtidssikrede løsninger der opfylder kundens behov
 • Sikre klar kommunikation med kunder, ledelsen og andre interessenter i forhold til krav, fremskridt og levering

Danfoss A/S, 22. december
Danfoss A/SSolutions and Product Architect

Danfoss A/S, Vejle

With reference to the Head of Project Management and Technology you are responsible for product and system designs for advanced heating and indoor climate solutions, as well as having the ownership of the product and system architecture You will identify business needs in the global organisation and transform customer and business requirements into technical solutions and designs. With your solid experience, you will ensure great focus on cost effective and future-proof solution architecture and designs. Your further responsibilities will include:

 • Identifying business opportunities and advising business in benefits and contribution
 • Securing effective re-use across product families through common platforms and modules
 • Conducting design and architecture reviews

Danfoss A/S, 22. december
Syddansk ErhvervsskoleTimelærer – dansk og it i Vejle

Syddansk Erhvervsskole

Bygnings- & Brugerservice på Syddansk Erhvervsskole søger timelærer til dansk og it på grundforløb i Vejle. Vi oplever stigende elevtilgang og er nu i alt 32 undervisere i afdelingen, hvor vi gennemfører erhvervsuddannelserne: ejendomsservicetekniker, serviceassistent og sikkerhedsvagt samt efteruddannelser.

De fleste af vores aktiviteter er i Odense. De seneste to år har vi også gennemført forløb på skolens adresse i Vejle og som noget nyt tilbyder vi hold inden for Bygnings- & Brugerservice i Esbjerg fra foråret 2015.

Du vil indgå i kreative lærerteams med spændende faglige og pædagogiske udfordringer. Du skal være i stand til at udvikle dit undervisningsmateriale og dine metoder i forhold til eleverne.


Jobindex, 22. december
Eltel Networks A/S
Knivskarpe Cisco profiler til Eltel

Eltel Networks A/S, Herlev/Vejle

Danmarks førende infranetvirksomhed, Eltel Networks, søger knivskarpe Cisco kompetencer til at understøtte vores forretningsmæssige succes baseret på vores guldpartnerskab med Cisco. Vi har over den seneste periode oplevet kraftig vækst i hele forretningen og har derfor besluttet at udvide vores kerne af dygtige medarbejdere med dedikerede nye kolleger.

Vi søger følgende profiler:

Senior projektledere med erfaring med implementering af Ciscos Unified Collaboration portefølje og projektleder certificering og erfaring.

UC specialister på CCIE niveau eller lige under med indgående kendskab til Ciscos Unified Collaboration portefølje.

Senior Presales med solid track record indenfor telekommunikation (TDM/IP) og Ciscos Unified Collaboration portefølje.

Backoffice medarbejdere med erfaring indenfor MLPS på IP, transmissionserfaring (SDH/PDH/DWDM) og vant til at udføre fejlretning på Cisco produkter.

Eltel Networks A/S
Jobindex, 19. december
FRONTPEOPLE A/S
Senior erhvervsrådgiver

FRONTPEOPLE A/S søger for Sydbank i Vejle

Sydbank er netop igen kåret som banken med de mest tilfredse erhvervskunder i følge Aalunds Bankbarometer Business. Med reference til erhvervsdirektøren og i tæt samarbejde med dygtige og ambitiøse kollegaer søges til en nyoprettet stilling en senior erhvervsrådgiver, der skal være med til at fastholde og yderligere styrke Sydbanks markante markedsandel i området Østjylland. Din arbejdsplads er Sydbanks områdehovedkontor på Kirketorvet i Vejle.

Du får ansvar for en spændende kundeportefølje, som forventer kompetent og proaktiv behovsorienteret rådgivning. Derudover vil en stor del af dit fokus være rettet mod opsøgende aktiviteter i relevante erhvervsnetværk, kundearrangementer etc., og du evner at gå forrest i forbindelse med, at der etableres nye kunderelationer samt udbygning og fastholdelse af eksisterende med øje for udvikling i indtjening og høj kundetilfredshed.


Jobindex, 19. december
FRONTPEOPLE A/S
PRIVATE BANKING-RÅDGIVER

FRONTPEOPLE A/S søger for Sydbank i Vejle

Sydbank oplever vækst inden for private banking og derfor søges til en nyoprettet stilling en private banking-rådgiver til område Østjylland. Din arbejdsplads er Sydbanks områdehovedkontor på Kirketorvet i Vejle, og du får reference til Private banking-chefen og tæt samarbejde med dygtige og ambitiøse kollegaer og specialister.

Du får ansvar for at udbygge og videreudvikle en udfordrende og spændende basisportefølje, som forventer kompetent og proaktiv behovsorienteret rådgivning.

Du befinder dig godt med, at en stor del af dit fokus vil være rettet mod opsøgende aktiviteter i relevante netværk, kundearrangementer etc. Med dine stærke akkvisitive evner kan du gå forrest i forbindelse med etablering af nye kunderelationer samt udbygning og fastholdelse af eksisterende med øje for udvikling i indtjening og høj kundetilfredshed.


Jobindex, 19. december
Unik System Design ASApplikations supporter

Unik System Design AS, Vejle

- Supporter med udvikler baggrund

Unik System Design søger en ny kollega til Bolig Udvikling i Vejle.

Du får mulighed for at yde 2. level support til Danmarks førende softwareløsning til administration af fast ejendom.

Det er vigtigt for Unik System Design, at kunderne får en professionel betjening, også når problemstillingerne bliver komplekse.

Dette indebærer bl.a. at:

 • Du skal kunne læse programkode (C#, Delphi og SQL) for derigennem at kunne analysere et problem
 • Du skal yde software support og være backoffice for vores supportere og konsulenter
 • Du er bindeleddet til udviklerne og vil medvirke ved datakonvertering

Jobindex, 19. december
Region SyddanmarkSygeplejerske ved Akut Visitations Afsnit

Region Syddanmark

Hvis børnetallet falder i Danmark er det ikke fordi AVA ikke bidrager!

Derfor har vi, udover faste stillinger, også længevarende vikariater ledig til besættelse snarest muligt eller pr. 1. februar 2015.

Medicinsk Afdeling - det naturlige valg, patienten først.

Akut Visitations Afsnit (AVA), Vejle Sygehus, er en spændende og velfungerende afdeling i konstant udvikling. Vi har 28 sengepladser og modtager patienter fra 5 specialer, dog flest fra det medicinske og organkirurgiske speciale. Vi har minimum 20 indlæggelser pr døgn, ofte flere

Patienterne ligger i gennemsnit på AVA ca. 20 timer.


Region Syddanmark, 18. december
Fertin PharmaChemist

Fertin Pharma, Vejle

Du bliver en del af Product and Analytical Development (PAD), der i dag består af 39 medarbejdere og som har ansvaret for både produkt og analyseudviklingen i forbindelse med kundeprojekter. Afdelingen er en del af Research & Development, som desuden arbejder med Strategisk produktudvikling, IPR samt registrering, og som består af i alt 68 medarbejdere.

Specialisterne i PAD indenfor analyseudvikling arbejder med strategisk analyseudvikling, hvor der skal identificeres helt nye metoder til karakterisering af produkter og råvarer og med analyseudvikling i forbindelse med kundeprojekter.

Jobbet:

 • Analysekemisk ansvarlig i strategiske projekter og kundeprojekter
 • Udvikling og validering af analysemetoder i komplekse matricer
 • Etablering af registreringsdokumentation.
Fertin Pharma

Jobindex, 18. december
Fertin PharmaProduktionsleder - Pakkeri

Fertin Pharma, Vejle

Fertin er midt i en forandringsproces og søger en erfaren produktionsleder. Du vil få det overordnede ansvar for natholdet i pakkeriet, hvor dit fokus vil være at sikre stabile og trimmede processer. Du sikrer ligeledes høj kvalitet i produktionen, ligesom du sørger for, at vi når vores fælles mål via udvikling af medarbejderne i området.

Jobbet:

 • Du får ansvaret for natholdet i pakkeriet, der kører i flerholdsskift. Din primære opgave bliver at sikre, at området leverer den aftalte mængde, i rette kvalitet og til rette tid
 • Du skaber engagement, fleksibilitet og motivation blandt medarbejderne og har kontinuerligt fokus på udvikling - herunder gennemførelse af MUS med alle medarbejdere
 • Du understøtter og bidrager til en effektiv daglig drift og medvirker til at implementere og initiere løbende forbedringer
 • Du indgår aktivt i produktionens ledergruppe og bidrager til områdets fortsatte udvikling.
Fertin Pharma

Jobindex, 18. december
NTI CADcenter A/SSystemkonsulent

NTI CADcenter A/S, Vejle eller Aarhus

Systemkonsulent med erfaring og interesse inden for projektering af bygningsinstallationer med MagiCAD, AutoCAD, og/eller Revit MEP, søges.

Vi søger en ny kollega, der skal være sparringspartner for vores kunder, stå for projektforløb, forestå undervisning – herunder deltage i videreudvikling af vort undervisningsmateriale, hotline, stå for rådgivning samt afholde kundemøder, seminarer og demoer. Interesse og erfaring i MagiCAD er nødvendig. Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø med god stemning og kolleger, der brænder for deres job hos Danmarks største og førende leverandør af løsninger til design, konstruktion samt strukturering og deling af data.

Som systemkonsulent hos os...
bliver du en del af en succesfuld it-virksomhed og får nogle af markedets dygtigste medarbejdere som kolleger.


Jobindex, 18. december
LOHFFKonstruktionsingeniør

LOHFF søger for COWI A/S i Vejle

COWI Byggeri omfatter ca. 300 medarbejdere i Danmark, hvoraf ca. halvdelen sidder i Byggeri Vest. Mange af opgaverne er komplekse og multidisciplinære. Der er tale om projekter både i Danmark og i udlandet, og der er et tæt samarbejde med andre forretningsområder såsom miljø, infrastruktur/anlæg og industri.

For den rette kandidat vil der således blive rig mulighed for også at sætte sit præg på nogle af de største byggerier i regionen.

Stillingen omfatter et ansvar for beregninger af konstruktioner i beton, træ og stål på byggeopgaver med anlægssum på +30 MDKK, samt disciplinlederansvar på udvalgte projekter. Desuden bliver du ansvarlig for overholdelse af aftalte deadlines og ressourceforbrug samt ansvar for kvalitetskontrol og grænsefladekontrol.


Jobindex, 18. december
Region SyddanmarkLægesekretær, Hæmatologisk Ambulatorium

Region Syddanmark

Vi har et ledigt vikariat fra 1. februar 2015 (eller efter aftale) – 31. august 2015, der kan evt. blive tale om en forlængelse i Medicinsk Afdeling. Stillingen er på 30-32 timer om ugen.

Ambulatoriet har åbent ugens 5 hverdage, med en arbejdstid for sekretærerne mellem kl. 07.30 og 15.30 ​​​​​​

Hæmatologisk Ambulatorium modtager patienter til udredning, diagnosticering og behandling af hæmatologiske lidelser såsom leukæmi, lymfekræft, knoglemarvskræft og andre sygdomme i knoglemarven. Vi har dagligt ca. 60 patienter, som kommer til konsultation og/eller behandling.


Region Syddanmark, 18. december
PaperlinXEmballagekonstruktør

PaperlinX

Vi søger en dygtig og serviceminded emballagekonstruktør med flair for design

Hovedopgaven er, i koordineret samarbejde med salg, indkøb og kunder, at udvikle konstruktioner samt grafisk design af emballageløsninger i høj kvalitet til kunder på de markeder PaperlinX Packaging opererer i.

Du har erfaring fra et lignende job, og har evt. en baggrund som konstruktør fra grossist- eller producentleddet.

Du har en konstruktøruddannelse og har en solid viden om pap, karton og plastmaterialer.

Du har arbejdet med en eller flere af følgende værktøjer, Illustrator, Impact, Artios, Photoshop eller InDesign, derudover er du solid bruger af de mest alm. IT-værktøjer.


Jobindex, 18. december
Dagli'BrugsenSalgsassistent, Dagli'Brugsen, Ødsted

Dagli'Brugsen

Butikken har 14 medarbejdere. Butikken har en omsætning på 17 mio. og er på 600 m2. Din primære opgave er Frugt & Grønt, hvor vi har en omsætning på 1,1 mio., men gerne skulle stige, da afdelingen netop er udvidet.

I samarbejde med de andre medarbejdere skal du sikre, at butikken altid fremstår frisk, indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Lukkeansvarlig og gennemførsel af lukkerutiner
 • Kunden i fokus og yde den service, der skal til
 • Vareopfyldning
 • Kundebetjening

Dagli'Brugsen, 17. december
Tajco A/SPersonlig assistent til vores CEO

Tajco A/S, Vejle

Vi søger lige nu en kompetent Personlig assistent til vores CEO, der kan yde kvalificeret og effektiv support til vores CEO og EMT. Det betyder, du skal være en praktisk generalist, der formår at få projekter eksekveret og samtidig kan holde mange andre praktiske bolde i luften uden at miste detaljen og overblikket.

Stillingen refererer til vores CEO, og dine arbejdsopgaver vil for en stor del være at assistere vores CEO i de daglige opgaver og kommunikation. Dine hovedopgaver vil være

 • Ansvarlig for at fastholde og opdatere korte og langsigtede projekter, herunder opfølgning overfor CEO, EMT og selskabets bestyrelse.
 • Koordinering, formidling og organisering af den interne kommunikation i Tajco koncernen i tæt samarbejde med marketing og lokale nøgleaktører.
 • Deltagelse på direktionsmøder efter behov. Udarbejdelse af dagsordener, præsentations- og mødemateriale.

Jobindex, 17. december
Isabella A/SAcademy Manager

Isabella A/S, Vejle

Har du lyst til at være med på en forandringsrejse og være del af Isabellas Academy, er her chancen

For at sikre, at vi står godt rustet til at møde dagens og fremtidens udfordringer og opgaver, har vi brug for en Academy Manager på fuld tid, hvis livsmission er at uddanne.

Academys hovedformål er, at bistå med, at vi udvikler os både som mennesker, som kolleger og fagfolk. Derfor er Isabella Academy sammensat af lige dele personlig udvikling, træning og uddannelse. Isabella Academy spænder fra foredrag til workshops og uddannelsesforløb – både internt i Isabella (ind- og udland), men tilbydes også til vores forhandlere og andre virksomheder.


Jobindex, 17. december

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 140 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.