1 til 20 af 136 resultater.

Dine valg

 • FjernVejle

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
BDO
Revisortrainees med ansættelse 1. september 2015

BDO

360° talentudvikling

Har du mod, viljestyrke og ambitioner, og motiveres du af at tage ansvar, kan det være dig, der om kort tid er centrum for BDO’s 360° talentudvikling.

Du kommer til at arbejde med revision, regnskab, skat og rådgivning af virksomheder. I BDO arbejder du med hele paletten af opgaver i dit møde med kunderne, og du får en stor kontaktflade til forskellige kundetyper, samt et stort indblik i dansk erhvervsliv.

Dine opgaver udvikler sig i takt med dine erfaringer, og du får hurtigt ansvaret for dine egne opgaver. Du kommer til at indgå i forskellige teams, hvor du sammen med dine kolleger arbejder med kunderne. Du vil derfor fra første dag være at betragte som en ægte BDO’er.

BDO

BDO, 1. oktober
NykreditErhvervsrådgiver, Vejle

Nykredit

Interesserer du dig for dansk erhvervsliv, og har du erfaring med at sælge finansielle løsninger til mindre og mellemstore virksomheder, så er du allerede godt på vej mod dit nye job som erhvervsrådgiver i Nykredit.

Du får ansvar for din egen portefølje af erhvervskunder, som du skal udvikle og udbygge – i et stærkt fagligt miljø med masser af mulighed for kvalificeret sparring og back up fra specialister og erfarne kolleger. Dit helt naturlige mål er at skabe optimal lønsomhed i din portefølje. Det gør du ved at forstå dine kunders situation, ønsker og behov, så du kan sammensætte de helt rigtige og individuelt tilpassede løsninger. Det er det, vi kalder “at sætte kunden i centrum”. I praksis kommer du til at:

 • Sammensætte og sælge individuelt tilpassede løsninger til mindre og mellemstore virksomheder
 • Optimere potentialet hos dine eksisterende kunder

Nykredit, 30. september
EYVi søger erfarne revisorer - bliv en del af vores udvikling i Vejle

EY

EY Vejle er et af regionens største revisions- og rådgivningsfirmaer. Vi søger målrettede og erfarne revisorer, der ønsker at videreudvikle sig i rollen som revisor. Et selvstændigt job med gode muligheder for udvikling i samarbejde med de ledende revisorer på kontoret. Du kommer til at betjene en række interessante kunder inden for mange forskellige brancher, både i det mindre og større segment, og du vil hurtigt få dine egne faste kunder med kundekontakt og selvstændigt ansvar.

Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder i selskab med nogle af landets dygtigste specialister. Vi er et ungt og engageret team, som arbejder efter, hvad vi kan gøre for kunden - og ikke omvendt. Vi arbejder seriøst og professionelt med vores opgaver, og befinder os i et uformelt miljø med plads til en sjov bemærkning og med vægt på gode sociale relationer.


EY, 30. september
House of Spirit ApSSalgsbackup

House of Spirit ApS, Vejle

Vi søger en engageret og servicemindet kollega til vores salgsafdeling i Vejle. Du bliver en del af House of Spirit, der rummer mærkerne ME TOO og Next Level.

Arbejdsopgaver

 • Salgsbackup for sælgere/agenter
 • Direkte kundekontakt, hovedsageligt pr. telefon, men også pr. e-mail
 • Ordrebehandling
 • Messedeltagelse (2 gange årligt)

Vi tilbyder en spændende stilling (37 t.) med mulighed for udvikling både fagligt og personligt. Et ungt arbejdsmiljø hvor positivitet, engagement og teamwork er nøgleord.


Jobindex, 30. september
Mercuri Urval
Kvalitets- og miljøchef

Mercuri Urval søger for Credin BageriPartner i Vejle

Medlem af ledergruppen i en ekspanderende handelsvirksomhed i fødevarebranchen

Med reference til den adm. direktør får du det overordnede ansvar for at drive og udvikle Credin BageriPartners samlede kvalitetsarbejde med udgangspunkt i den bevidste forbrugers stigende indflydelse og dermed kundernes og partnernes øgede behov for kvalitetsledelse.

Desuden får du ansvaret for auditering af virksomhedens leverandører inden for fødevareindustrien.

Sidst, men ikke mindst får du ansvaret for, at Credin BageriPartner til enhver tid lever op til den danske lovgivning, EU-lovgivningen samt Orkla-koncernens krav til Corporate Responsibility.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 30. september
Region SyddanmarkØre-Næse-Halsambulatorium og operationsgang

Region Syddanmark

- Kunne du være vores kommende kollega?

Vi søger en sygeplejerske til et barselsvikariat, 32 timer pr. uge, fra den 01.12.14 – 31.08.15 - og gerne med ansættelse før om muligt.

Øre-Næse og Halsafdelingens Ambulatorium og operationsgang er en spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor patienttilfredshed, faglig udvikling og tværfagligt samarbejde prioriteres højt.

I vores ambulatorium modtager vi dagligt patienter med øre-, næse- og halslidelser i alle aldre. Akutte patienter modtages direkte i ambulatoriet henvist fra egen læge, praktiserende øre, næse og halslæge og øvrige samarbejdspartnere i/uden for huset.


Region Syddanmark, 29. september
Region SyddanmarkBioanalytiker til afsnittet 'lægemidler og metabolitter'

Region Syddanmark, Vejle

En stilling som vikar for bioanalytiker i afsnittet ”Lægemidler og metabolitter” er ledig til besættelse 1. november 2014 og for en periode på 12 måneder med mulighed for forlængelse.

Afsnittet hører under Klinisk Immunologisk og Biokemisk Afdeling og beskæftiger en fast stab på 1 kemiker,1 afdelingsbioanalytiker, 4 bioanalytikere og en laborant.

Afsnittet udfører et bredt spektrum af centraliserede analyser inden for lægemidler, metabolitter, hormoner og vitaminer samt analyse for Helicobacter pylori (Breath-test). Deltagelse i reagensfremstilling hører også til afsnittets arbejdsområde. Samt deltagelse i blodprøvetagning på morgenrunden.


Region Syddanmark, 29. september
EY
Revisortrainee hos EY – har du en baggrund som HHX, STX eller FØ?

EY

- Så tilbyder vi en uddannelse med masser af muligheder

Kick start din karriere som revisortrainee hos en af verdens førende revisions- og rådgivningsvirksomheder og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af en professionel global organisation og få mulighed for at arbejde med både danske og internationale virksomheder
 • blive udfordret fagligt og personligt i samarbejdet med kollegaer og kunder
 • få en akademisk uddannelse, samtidig med at du får praktisk erhvervserfaring

Vi søger revisortrainees til start i august 2015 til vores kontorer i: København, Aarhus, Aalborg, Odense, Svendborg, Næstved, Grenaa, Herning, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Kolding, Vejle, Sønderborg og Aabenraa.

EY

Jobindex, 27. september
JYSK A/SButikschef til JYSK i Trekantsområdet (Vejle, Kolding, Fredericia)

JYSK A/S

Som butikschef i JYSK i Trekantsområdet starter du som den ekstra spiller på holdet. Vi ønsker at stille med det bedste hold hver dag og det skal du være med til at sikre. Derfor skal du være fleksibel det første år, så vi kan træne dig til, at tage den næste ledige plads på holdet.

Hvad kan du forvente at lave til daglig?

 • Med det fulde ansvar for din butik, vil du maksimere salg og service
 • Du går forrest og får det bedste ud af dit team og vil dermed lære mere om ledelse, detail og dig selv
 • Du vil beskæftige dig med driftmæssige opgaver som planlægning, prioritering og opfølgning på de ansattes præstationer

JYSK A/S, 26. september
Lantmännen Unibake A/SKundeserviceleder

Lantmännen Unibake A/S, Vejle

Vi søger en engageret leder til at stå i spidsen for vores Kundeserviceafdeling i Vejle

Kan du lede og bevare overblikket i en hektisk hverdag, og på samme tid være en del af et engageret team med fokus på at levere den bedst mulige service til vores kunder? Så er det netop dig, der skal lede vores kundeserviceafdeling.

Som leder for vores kundeserviceafdeling får du ansvar for en afdeling, der servicerer 2.400 kunder over hele landet i forbindelse med levering af frisk indpakket brød til detailhandlen 7 dage om ugen. Afdelingen består af 5 fuldtidsansatte samt 2 afløsere.

Der er fart over feltet og stedet er præget af en naturlig dynamik, som resultat af at vi arbejder både dag/aften på hverdage og i weekender. Derfor er det vigtigt, at du kan bevare et helhedssyn, motivere dine medarbejdere til at yde deres bedste i enhver situation, samt opretholde en konstant service- og kundeorienteret atmosfære.


Jobindex, 25. september
expuri.comServicekoordinator

expuri.com søger for DeLaval Danmark A/S i Vejle

Til en solid og global, markedsførende koncern for højteknologisk udstyr søges servicekoordinator.

Servicekoordinatoren refererer til servicechefen og fungerer som souschef for denne.

Den samlede serviceorganisation består af 24 egne kørende serviceteknikere og 35 eksterne hos forhandlere, samt helpdesk supervisorer. Det er serviceafdelingens ansvar at opretholde en 24/7 support på højt teknisk niveau året rundt. DeLaval afsætter bl.a. malkerobotter og servicekoordinatoren har ansvaret for at koordinere serviceopgaverne i henhold til servicekontrakter og supportere servicemontørerne med teknisk sparring. Han/hun skal desuden sørge for serviceteknikernes løbende udvikling af relevante, tekniske kompetencer.


Jobindex, 25. september
Region SyddanmarkProjektmedarbejder med SAS-erfaring til afdelingen for sundhedsdokumentation og ledelsesinformation

Region Syddanmark, Vejle

Til nye projekter vedrørende udvikling af anvendelser af patientdata og elektroniske journaldata søges en medarbejder med stærke IT-kompetencer, herunder indgående kendskab til SAS-software/SAS-platformen (BI-arkitekt).

Projekterne omfatter anvendelser til kvalitetssikring, monitorering, audit- og journalanalyse. Der skal udvikles og implementeres modeller, som gør det muligt både for klinikken og ledelserne at følge en række mål indenfor de nævnte områder.

Modellerne og den tilhørende rapportering bygger især på patientregistreringssystemet, på journaldata og på en række af de registre, som registrerer aktiviteterne på sygehusafdelingerne. Ved at sammenholde oplysninger fra disse kilder, kan der skabes ny viden både af klinisk og forretningsmæssig karakter.


Region Syddanmark, 24. september
Isabella A/SProduct Innovation Manager

Isabella A/S, Vejle

Har du lyst til at være med på en forandringsrejse og være del af det ansvarlige lederteam hos Isabella, er her chancen.

For at imødekomme forbrugernes stigende krav og styrke Isabellas innovative markedsposition, udvider vi nu ledergruppen med en nyoprettet stilling som Product Innovation Manager.

Du vil indgå i et lederteam med fire andre kolleger - Salg/ Marketing, Finans, Supply Chain og med direkte reference til selskabets administrerende direktør. Det daglige ansvar vil du have over tre afdelinger: Udvikling, Brugerdreven innovation samt etablering af et WonderLab, som skal tænke fremtidens produktsortiment.


Jobindex, 24. september
jem & fix A/SEr du måske vores nye tælleholdsmedarbejder/aften – nat?

jem & fix A/S

Vi søger deltids tælleholdsmedarbejdere til at afvikle status i vore butikker i Jylland. Der kan dog for den rette person være mulighed for senere at komme på fuldtid. Vi har et tællehold med base i Køge og et med base i Vejle. Vi søger medarbejdere til Tælleholdet i Vejle!

Arbejdet består i:

 • At tælle og scanne en butik
 • At kontrollere det optalte

jem & fix A/S, 23. september
LOHFFIngeniør kapacitet til et af Danmarks førende teams

LOHFF søger for COWI

Vil du være en del af Danmarks førende team inden for bæredygtig produktion af elektricitet og varme? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger en specialist til bulk material handling, der skal indgå som en væsentlig del i de projekter, vi arbejder på. Blandt andet på anlæg, der anvender biomasse. Arbejdsområderne vil være analyse, udlægning, indkøb og vedligehold af anlæg og systemer til transport og håndtering af bulk materiale.

I jobbet skal du primært arbejde med bulk material handling, inden for områderne kul, træpiller, træflis, filteraske, bundaske, kalk, gips, tasp og kemikalier. Der vil være driftssupportopgaver, og opgaver i forbindelse med anlægsprojekter, hvor der skal laves systemudlægning, udbudsmateriale og kontraktafvikling.

LOHFF

LOHFF, 23. september
My Teddy ApSSalgskonsulent (Account Manager) Danmark

My Teddy ApS, Vejle

Har du lyst til, at arbejde i en spændende design virksomhed i vækst, hvor du får indflydelse samt mulighed for personlig udvikling? Så er My Teddy måske din næste arbejdsplads.

Vi er en ambitiøs virksomhed med fart på. Vi designer og producerer produkter til babyer, børn og barnlige sjæle. Vi har derfor brug for en salgskonsulent (Account Manager) til, at løfte salget i Danmark, til et højere niveau. Vi har brug for en frisk, ambitiøs og selvstændig person, som har lyst til at tage forskellige udfordringer op.

Arbejdsopgaver:

 • Vedligeholdelse af eksisterende kunder
 • Opsøge nye kundeemner i hele DK
 • Lave køreplan og ringe aftaler

Jobindex, 22. september
Tulip Food Company
Råvarekontrollant

Tulip Food Company, Vejle

Tulip Food Company i Vejle søger en råvarekontrollant til varemodtagelse og råvarekontrol for tiltrædelse hurtigst muligt. Fabrikken fremstiller farsvarer og pølser og beskæftiger ca. 220 produktionsmedarbejdere. Der er tale om timelønsansættelse på skiftehold med stor mulighed for indflydelse på planlægning af arbejdstiden. Ansættelsen sker i henhold til overenskomst med NNF.

Du vil blive beskæftiget med følgende opgaver:

 • Indgangskontrol af kødråvarer på inspektionsbord/fysisk inspektion
 • Kontakt til råvareindkøbere og råvareinspektører
 • Reklamationsbehandling
 • Kontakt til transportør vedr. afhentning af returvarer
 • Vurdering af emballagestand ved modtagelse

Du har en slagterfaglig uddannelse inden for opskæring, gerne fra industriområdet samt erfaring med diverse udskæringsformer fra slagteri.

Tulip Food Company

Tulip Food Company, 22. september
Region SyddanmarkLicens Manager til Regional IT i Region Syddanmark

Region Syddanmark, Vejle

Regional IT i Region Syddanmark, Vejle søger en licensansvarlig til afdelingen for Planlægning og Integration.

Har du omfattende kendskab til licenser og licensregler samt erfaring med forhandling med leverandører? Motiveres du af optimering og besparelser, og hader du at betale for meget? Har du lyst til at gøre en forskel i forhold til vores licensadministration og styring af indkøbsprocesser? Så kan det være dig vi leder efter.

Vi søger efter en initiativrig ny kollega, der får licensstyring som speciale. Jobbet giver rig mulighed for at være med at præge udviklingen af området. Du skal sammen med it produktansvarlige og ledelsen implementere og varetage licensstyring, som bl.a. sikrer, at stordriftsfordele i regionen høstes, og at Region Syddanmark til enhver tid har overblik over anvendte licenser.


Region Syddanmark, 22. september
Vejle KrisecenterPædagog til arbejde med børn

Vejle Krisecenter

Vejle krisecenter søger en uddannet pædagog til arbejde med børn, der med deres mødre har ophold i Vejle Krisecenter.

Stillingen er normeret til 25 timer fordelt på 5 ugentlige arbejdsdage og ønskes besat pr. 01.01.2015.

Målet for Vejle Krisecenters indsats er gennem anerkendende tilgange at sikre børn og kvinder mod yderligere vold i nære relationer og støtte dem i en udvikling, hvor de selv kan håndtere deres situation og hindre gentagelse.

Børnepædagogens opgaver er primært en indsats i forhold til børnene i Vejle Krisecenter. Opgaverne løses i tæt samarbejde med børnenes mødre og det øvrige personale og der vil være samarbejde med relevante offentlige og private parter - eksempelvis sundhedspleje, daginstitutioner, skole, kommuner med flere.


Jobindex, 22. september
Gumlink Confectionery Company
Salgskoordinator til Kundeservice

Gumlink Confectionery Company, Vejle

DU ER:

 • handelsuddannet med min. 5 års erfaring fra en lignende funktion i front-end af en mellemstor eller større virksomhed. Branchen er ikke så afgørende, men det vil være en fordel, hvis du arbejder med international B2B i dag.
 • en dygtig kommunikator med særdeles gode sprogkompetencer. Krav er engelsk på forhandlingsniveau både mundtligt og skriftligt, samt fransk på minimum højt mundtligt niveau samt gerne et 3. fremmedsprog.

VIL DU:

 • tage medansvar for vores salgsafdeling der består af 12 dygtige og energiske kollegaer.
 • sikre at vore nu over 120 kunder alle får en god oplevelse og markedets bedste kundeservice, når de placerer deres ordrer hos os.
Gumlink Confectionery Company

Jobindex, 22. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Dell A/S
1 til 20 af 136 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.