1 til 20 af 179 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |9|Næste »
IDdesign a/sLagerchef til nyetableret hovedlager i Vejle

IDdesign a/s

Er du en motiverende leder med fokus på resultatskabelse, og kan du se fordelene ved et job som lagerchef, hvor du:

 • Er med i opbygningsfasen af et nyt hovedlager og får mulighed for at præge rutinerne, eksekveringen og organiseringen?
 • Bliver en del af en større ny samlet logistikfunktion i Vejle
 • Arbejde for en af Nordens største detailhandlere indenfor møbler og boligindretning?

Som lagerchef får du en travl og udfordrende hverdag med mange bolde i luften, hvor din vigtigste opgave er at sikre høj kvalitet i varemodtagelse- plukke- og forsendelsesfasen samt sikre motivation og trivsel blandt dine medarbejdere. Det er afgørende, at du har erfaringen og kompetencerne til at få et nyetableret lager optimeret samt til at sætte det rigtige hold, så kvaliteten er i top og kunden i centrum i alt, hvad vi laver.


IDdesign a/s, 29. maj
Region SyddanmarkDygtig og engageret lægesekretær søges

Region Syddanmark

Dygtig og engageret lægesekretær søges til vikariat på 12 mdr. med mulighed for forlængelse. Stillingen er normeret til 37 timer/uge, med forventet start 01.08.15 eller efter aftale.

Du skal indgå i et team på fire lægesekretærer og en lægesekretærelev. Da vi på afdelingen ikke har en ledende lægesekretær, er vores arbejde præget af selvledelse, hvilket giver spændende udfordringer med høj grad af selvstændighed og stiller store krav til samarbejdet.

Du vil få en varieret hverdag med ansvar for dine egne faste opgaver foruden de daglige sekretæropgaver. Du kommer til at arbejde i et meget velfungerende sekretariat, i en afdeling der vægter det tværfaglige samarbejde højt.


Region Syddanmark, 29. maj
Centrum Pæle A/SKvalitetstekniker til nyoprettet stilling

Centrum Pæle A/S, Vejle

For yderligere optimering af virksomhedens fokus på kvalitet søger vi en kvalitetstekniker/-assistent, der ud over varetagelse af det daglige arbejde i beton- og armeringslaboratoriet vil indgå i et tæt samarbejde med kvalitetschefen om fortsat udvikling af virksomhedens kvalitetssikring.

Du vil få stor indflydelse på din egen arbejdsdag bl.a. med følgende ansvarsområder:

 • Planlægning, udførelse, rapportering og registrering af kontrolopgaver i virksomheden
 • Anskaffelse, registrering, vedligeholdelse, kontrol og kalibrering af kontroludstyr
 • Proceskontrol, herunder inspektion af produktionens kontrolprocesser
 • Planlægning og gennemførelse af undersøgelser for optimering af produktionsprocesser

Jobindex, 28. maj
Region SyddanmarkKontorelev til HR-afdelingen, Sygehus Lillebælt - Patienternes sygehus

Region Syddanmark

Går du efter en elevplads, hvor det faglige niveau er højt, hvor der er plads til dig som person, og hvor du vil blive udfordret af både store og små opgaver?

Så er det måske netop dig, vi ønsker os som kontorelev i HR-afdelingen - fra den 1. september 2015.

Hvad beskæftiger vi os med?
HR-afdelingen, der er en del af Sygehusstaben og servicerer alle sygehusenhederne på Sygehus Lillebælt, holder fysisk til på Vejle Sygehus. HR-afdelingen er en serviceafdeling, hvis fornemmeste opgaver er at understøtte arbejdet i klinikken med fokus på værdien "Patienten først". Som elev i HR-afdelingen vil du være tilknyttet vores løn- og ressourceteam.


Region Syddanmark, 28. maj
Lantmännen Cerealia A/SSales Controller med ambition og drivkraft

Lantmännen Cerealia A/S, Vejle

Til vores enhed Category and Sales Controlling søger vi en Sales Controller B2C i Danmark. Du vil indgå i vores nordiske team på 5 controllere og får ansvaret for støtte til og opfølgning/planlægning af den finansielle proces mod salgsorganisationen.

Dine arbejdsopgaver

 • Opfølgning og analyse af virksomheden - resultatafvigelser, mål og nøgletal etc.
 • Delagtig i rapportering samt prognose- og budgetarbejde
 • Støtte til salgsansvarlige
 • Delagtig i strategiske beregninger af priser og udbud

Lantmännen Cerealia A/S, 28. maj
Curit ApS2 ERP-konsulenter til konsulenthus

Curit ApS, Vejle

 • Vil du spille en nøglerolle for vores kunder og blive ekspert i IFS Applications?
 • Vil du have en hverdag, hvor to dage ikke er ens i en lille Gazelle virksomhed med et meget stort potentiale?
 • Og kunne du tænke dig at arbejde med et system med 1. mio. brugere og have gode interne udviklingsmuligheder både karrieremæssigt og personligt?

Curit ApS tilbyder IT-rådgivning og et fleksibelt forretningssystem til primært små og mellemstore virksomheder med ordre-, projekt- eller procesproduktion. Systemet optimerer og styrer vores kunders virksomhed mere effektivt, og som ERP-konsulent bliver du bindeled til vores kunder. Du får ansvar for at yde professionel rådgivning og assistance i forbindelse med kundernes daglige drift og ved implementering af nye moduler samt ved opgraderinger, forretningsudvikling og systemtilpasninger.


Jobindex, 27. maj
Attendo A/STimelønnede medarbejdere, der kan arbejde dag, aften og nat

Attendo A/S, Vejle

Vi søger mennesker, der i kraft af sin erfaring, kompetencer og personlige energi kan medvirke aktivt i vores afdeling i Vejle. Du bruger relationer, dialog og omsorg som dine væsentligste arbejdsredskaber og har en veludviklet sans for høj kvalitet, professionalisme og ordentlighed. Lad os sige, at du allerede nu er interesseret, men du vil gerne vide mere. Her er lidt baggrundsinfo, der måske kan hjælpe dig på vej.

I Vejle kommune kan borgerne nu vælge Attendo, hvis de er visiteret til praktisk hjælp og/eller personlig pleje. Vi er parate til at hjælpe Dem og deres pårørende, hvis De har valgt os. Vi yder hjælp hele døgnet.

Vores ambitioner er, at være en arbejdsplads, der skiller sig ud fra mængden. For os er en god arbejdsplads et sted, der lægger op til åbenhed, respekt, udvikling, arbejdsglæde og ordentlighed – det er vigtigt for os alle.


Jobindex, 27. maj
Semler Gruppen
Reservedelselev til Semler Retail Vejle

Semler Gruppen

Volkswagen Vejle og SKODA Vejle Syd søger en engageret reservedelselev, der har lyst til at arbejde med salg, lager og indkøb af autoreservedele og tilbehør.

Vi brænder for at levere den bedste service og kvalitet til vores mange kunder og efterlyser derfor en positiv og servicemindet reservedelselev, som evner at holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket og humøret.

Den rette kandidat kommer til at indgå i vores team af yderst professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje, at sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed. Vi formidler internt og eksternt salg af reservedele og tilbehør fra nogle af verdens bedste bilmærker, primært Volkswagen og SKODA, men også Audi og SEAT


Semler Gruppen A/S, 27. maj
Region SyddanmarkSygeplejersker i vikariater til Ortopædkirurgisk sengeafsnit, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

Vi søger sygeplejersker til barselsvikar i tidsrummene mellem ½ og 1 år. Stillingerne er på 32 timer til besættelse fra 1. august. Der arbejdes fortrinsvis i 2-holdsskift, men der skal forventes planlagte vagter i den 3 vagttype. Der er som udgangspunkt vagt hver 3. weekend.

Vi er et ortopædkirurgisk sengeafsnit, med elektive alloplastik- og akutte patienter. Vi har det sidste år været gennem ændring af patientsammensætningen og i løbet af de næste måneder vil der ske en yderligere reduktion af de akutte patienter og øgning af de elektive alloplastikpatienter.


Region Syddanmark, 27. maj
jem & fix A/SKompetent og kvik marketingassistent, Vejle

jem & fix A/S

I forbindelse med, at den ene af to marketingassistenter ønsker at indgå i egen familievirksomhed, søger vi en erfaren og kompetent marketingassistent. Stillingen har hidtil været normeret til 25 timer, men på grund af den fortsatte vækst og dermed stigende aktivitetsniveau i marketingafdelingen, vil den kommende assistent blive ansat i en fuldtidsstilling.

Marketingafdelingen består p.t. af en marketingchef, en webredaktør, en marketingassistent samt butikschef for netbutikken.

Primære arbejdsopgaver

 • Oprettelse af aviser og øvrige marketingmaterialer til mønstring, (kendskab til Encode vil være en fordel), herunder også vedligeholdelse og opdaterering af jem & fix mønstringssystem
 • Selvstændigt ansvar for koordinering af korrektur på avis, plakater/facadebanner, webbannere og skiltematerialer til butikkerne
 • Koordinering af marketingaktiviteter mellem indkøb/marketing/online

jem & fix A/S, 27. maj
Back II Basics A/SKey Account Manager til Sydeuropa

Back II Basics A/S, Vejle

Back II Basics A/S er en international handelsvirksomhed beliggende i Vejle. Sortimentet består af konfektureprodukter, som sælges til supermarkedskæder i Europa, USA og Australien under private labels. Vi har store forventninger til fremtiden, og derfor søger vi med start 1. september en entreprenant Key Account Manager til Sydeuropa med specielt forkus på Frankrig.

Jobbet

 • Du får ansvaret for at udvikle salget i Frankrig, Spanien og Portugal.
 • Din primære opgave vil være at opdyrke nye kunder gennem markedsanalyser, salgskampager, messedeltagelse og personligt salg.
 • Desuden vil du være den primære kontaktperson for dine kunder i forbindelse med produktlanceringer.

Jobindex, 26. maj
KH OneStop A/STrailermekanikere

KH OneStop A/S, Vejle

Er du personen, der gør en forskel, elsker at lave tingene rigtigt første gang og har mod på at arbejde i et travlt arbejdsmiljø med gode, dygtige kollegaer? Hvis ja, så er der muligheder her - til omgående tiltrædelse søger vi nemlig trailermekanikere til vor afdeling i Vejle.

Du har arbejdet med eller har erfaring/baggrund inden for flere af følgende områder:

 • Bremsesystemer EBS/ABS
 • Fejlfinding i lys og ledningsnet
 • Presenningsmontering og reparation
 • Servicering af lifte, fejlfinding og reparation af hydraulik

Jobindex, 26. maj
Siemens Wind Power A/SStudent Worker - Business Controlling

Siemens Wind Power A/S, Vejle

For our Business Administration department in Vejle, we are looking for a Student Worker to implement technical improvements to the Business Controlling reporting set-up and contribute to the Headcount tool updating and maintenance.

As a Student Worker, you will be a part of a young dynamic team and have the opportunity to improve your competences and contribute to the development of Business Controlling for the world’s largest offshore wind projects. The Business Administration department is responsible for cost center reporting, Headcount tool updates and business control tasks.

What are my responsibilities?

 • Headcount tool updates 3-5 hours per week
 • Cost center consolidation activities
 • Support administrative tasks related to cost control

Siemens A/S, 26. maj
Siemens Wind Power A/SFinancial Controller

Siemens Wind Power A/S, Vejle

For our Offshore Business Controlling department located in Vejle, Denmark, we are looking for a service-minded and self-driven Financial Controller to secure improved and more efficient outputs and processes towards our stakeholders.

As a Financial Controller, you will be supporting the cost management as well as controlling and increasing the awareness of possible initiatives driven in CoS and SG&A field.

What are my responsibilities?

 • Responsible of cost center and headcount control and reporting in Denmark
 • Be responsible for cost center and SG&A consolidation
 • Maintain and drive interaction with managers

Siemens A/S, 26. maj
Tornbjerg Schou ApS
Ejendomsfunktionær

Tornbjerg Schou ApS søger for Universal Transport & Flytteforretning i Vejle

For vores kunde Universal koncernen søger TornbjergSchou en ejendomsfunktionær til BS Ejendomme. Stillingen er nyoprettet, og der vil derfor være mulighed for at sætte sit personlige præg på det fremtidige arbejde og med stor indflydelse på resultaterne i selskabet.

Med reference til koncernens økonomichef bliver din opgave at sikre den optimale drift og økonomi af BS Ejendomme.

Derudover bliver dine primære arbejdsopgaver:

 • Personaleledelse af 3 medarbejdere
 • Budgetansvarlig
 • Ansvarlig for den daglige drift af ejendommene – herunder kvalitetssikring

Tornbjerg Schou ApS, 26. maj
Region SyddanmarkLægesekretær til Ortopædkirurgisk Ambulatorium, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

En fast stilling på 37 timer/uge er ledig til besættelse fra den 1. august 2015.

Da vores kollega har valgt at søge nye udfordringer, mangler vi en sekretær.

Vi er en gruppe på 9 faste sekretærer, der har en spændende og afvekslende arbejdsdag.

Vi sætter en ære i, at yde en god service til vores patienter i et tæt samarbejde med sygeplejersker og læger her i ambulatoriet.


Region Syddanmark, 26. maj
Coor Service Management A/S
Ambitiøs og passioneret cater/ernæringsassistent til VELUX i Thyregod

Coor Service Management A/S

Vi er et ambitiøst team, som søger en engageret og passioneret medarbejder, der vil være en del af og bidrage til et godt arbejdsklima.

Er du en holdspiller, der også kan arbejde alene, og har fagligt høje ambitioner og en god tilgang til arbejdet, så er det dig, vi savner.

I vores dagligdag laver vi mad til ca. 50-80 personer og bager morgenbrød til 230 personer. Vi har åbent i tidsrummet fra kl. 06:00 til kl. 14:00. Du vil indgå i et team, hvor der bliver arbejdet på tværs og i turnus. Arbejdsopgaverne vil bl.a. bestå af: Bagning af brød, anretning af buffét bestående af varm ret, pålægsfade og salater. Dertil kommer opvask og rengøring samt pakning af mad, der køres ud til fire satellit kantiner i området.


Coor Service Management A/S, 26. maj
Tornbjerg Schou ApS
Teknisk Salgssupporter - maskinindustrien, eksport

Tornbjerg Schou ApS søger for kunde i Vejle

Jesma Vejeteknik A/S søger en Teknisk Salgssupporter - en nøglerolle placeret centralt i virksomheden og tæt på ledelsen med snitflader til både Salg, Service og Udvikling.

Jesma Vejeteknik A/S beskæftiger sig med udvikling, produktion, forhandling og servicering af vægte og vejesystemer til statisk, dynamisk og kontinuerlig vejning. Jesma Vejeteknik A/S har flere års erfaring inden for veje- og doseringsteknik og tilbyder fleksible og driftssikre standard- såvel som kundetilpassede løsninger.

Med reference til virksomhedens administrerende direktør og med udgangspunkt fra virksomhedens adresse i Vejle bliver din opgave at agere salgssupport, teknisk support, kundeservice samt personlig assistent for den administrerende direktør.

Derudover bliver dine primære arbejdsopgaver:

 • Udarbejde tilbud – herunder beregning ud fra givne specifikationer
 • Opfølgning på udsendte tilbud

Tornbjerg Schou ApS, 26. maj
Tornbjerg Schou ApS
Daglig leder – Flytteafdeling og Unibox

Tornbjerg Schou ApS søger for Universal Transport & Flytteforretning i Vejle

Universal koncernen er i kraftig vækst, og beskæftiger i dag over 100 medarbejdere der er engageret i flytteopgaver, logistik håndtering fra det 8.000 kvm. store og moderne lager i DTC centret i Vejle, og ikke mindst transport i hele landet i mere end 50 egne lastbiler. Herudover er selskabet engageret i ejendomsdrift med bl.a. udlejning af bokse og lagerplads.

Med udgangspunkt fra virksomhedens adresse i Vejle og med reference til den administrerende direktør bliver din opgave at sikre den optimale drift og økonomi i Flytteafdelingen og Unibox, der udlejer opbevaringsrum.

Derudover bliver dine primære arbejdsopgaver:

 • Administration og koordinering af opgaver og medarbejdere i afdelingen, herunder flytteteams
 • Afdelingens ansigt udadtil – herunder aktivt salg, kundeservice og reklamationsbehandling (både fysisk og telefonisk)

Tornbjerg Schou ApS, 26. maj
Palle Staal Transport ApSKørselsdisponent til vores entreprenørafdeling

Palle Staal Transport ApS, Vejle

Vi har travlt og søger derfor en ny kollega på kontoret med tiltrædelse hurtigst muligt, dog senest 1. august 2015.

Om jobbet:

 • Disponere entreprenørbilerne i samarbejde med kørselsleder.
 • Holde vores kartotek med vores underleverandører opdateret.
 • Taste kundekort ind løbende.
 • Ad hoc-opgaver for maskintransportafdelingen, herunder søge særtransporttilladelser og besvare kundehenvendelser på telefon og mail.

Om dig:

 • Du er vant til at arbejde selvstændig og god til at samarbejde.
 • Du har kendskab til branchen f.eks. fra lignende job. Du kunne også være chauffør eller tidligere chauffør fra entreprenørbranchen, med flair for kontorarbejde.

Jobindex, 22. maj
Annonce:
Topdanmark Forsikring A/S
1 til 20 af 179 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |9|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.