1 til 20 af 168 resultater.

Dine valg

 • FjernVejle

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

& friendsDisponent - National spedition, Trekantsområdet

& friends søger for kunde

Til afdelingen, beliggende i Trekantsområdet, søges en selvstændig disponent, der vil indgå i et eksisterende team, med fokus på indenrigsgodsdisponering, transportoptimering samt kontrol af de tilknyttede chaufførers arbejdstider.

Af andre ansvarsområder, kan nævnes:

 • Daglig disponering af egne og eksterne trækkende enheder i national trafik
 • Tæt kontakt til kunder og afsender/modtager for aftale af transportomfang- og forløb
 • Instruktion og vejledning af chauffører/vognmænd
 • Opfølgning på chauffører i forhold til timer og opgaver
 • Holde dig opdateret på transportforløbet

Du er uddannet speditør, er vognmand, arbejder indenfor lager/logistikledelse, eller har indgående kendskab til transport og logistikbranchen. Kendskab til kørselsforhold i Danmark, samt køre- og hviletider, er en nødvendighed.


Jobindex, 1. november
KWS Scandinavia A/SKontormedarbejder og marketingassistent

KWS Scandinavia A/S, Vejle

KWS er et at de mest innovative og ældste plante-forædlingsselskaber på verdensplan. I mere end 150 år har vi forædlet og markedsført højtydende sorter til den moderne landmand. Vores vigtigste afgrøder er majs, sukkerroer og korn, ligesom olieafgrøder og kartofler indgår i aktiviteterne. Vores nøglemarkeder er i det tempererede klimabælte i Europa, Nord- og Sydamerika samt i Kina.

KWS Scandinavia A/S søger en deltidsmedarbejder (30 timer/uge), der skal varetage en række kontoropgaver, som oftest vil være relateret til marketing og kundekontakt.

Vi kan tilbyde et varierende og spændende job i et dynamisk miljø, hvor du både får egne selvstændige opgaver og opgaver, hvor du skal bistå vores marketingsaktiviteter med diverse ad hoc-opgaver


Jobindex, 31. oktober
Fertin PharmaProjektleder automation

Fertin Pharma, Vejle

Farmaceutisk virksomhed

Fertin Pharma A/S søger en aktiv projektleder/automationsingeniør, der vil få ansvaret for tekniske projekter med bl.a. udvikling af automationsplatformen og projekter, hvor der indgår automation. Du bliver en del af Technology & Engineering (TE), som består af i alt 10 personer med en teknisk og/eller akademisk baggrund.

Jobbet:

 • Du skal sammen med dine kollegaer sikre gennemførelse af nyanskaffelser, ændringer, optimeringer og videreudvikling af automationsløsninger (bl.a. ventilation, SCADA- og PLC-systemer, produktions- og pakkeudstyr, robotter og lign.)
 • Du forestår eller deltager i alle projektets faser og har en del leverandørkontakt
 • Du sikrer kvalificering af faciliteter og udstyr i forbindelse med mindre tilpasninger og større forandringsprojekter
Fertin Pharma

Jobindex, 31. oktober
Syddansk ErhvervsskoleEjendomsservicetekniker til skolehjem og kursuscenter

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Campus One – skolehjem, kursuscenter og kollegium på Syddansk Erhvervsskole søger ejendomsservicetekniker til stilling i Vejle. Vi er otte medarbejdere i teamet og råder over 105 dobbeltværelser, 16 kursusværelser og 30 kollegieværelser.

Skolehjemmet og kursuscentret er et tilbud til elever og kursister med lang transporttid fra deres faste bopæl til undervisningsstedet på Syddansk Erhvervsskole. Kollegiet er et tilbud til byens øvrige studerende.

Du indgår i teamet på Campus One og varetager blandt andet:

 • opsyn med indendørs og udendørs faciliteter
 • pleje af udendørs arealer
 • gennemgang af værelser ved fraflytning

Jobindex, 31. oktober
Topdanmark Forsikring A/SForsikringsuddannet kunderådgiver til Danske Erhverv

Topdanmark Forsikring A/S, Herning eller Vejle

Har du lyst til et selvstændigt job med store muligheder og frie rammer, samt være en del af et team, hvor service, samarbejde og kundetilfredshed vægtes meget højt?

Vil du kunne ”tage kundens briller på”, og se situationen udefra og ind, og netop sætte dig i kundens sted?

Er du rådgiveren som sørger for den korrekte løsning, allerede ved første kontakt med kunden?

Vil du være assurandørernes - og deres kunders - sparringspartner, både i telefonen og på mail, forberede materialer til statusbesøg, stå for aftalebooking og arbejde tæt sammen med de interne policeafdelinger og øvrige kollegaer.

Hvis ja, så er dette job lige noget for dig.

Topdanmark Forsikring A/S

Topdanmark Forsikring A/S, 31. oktober
BCA Autoauktion A/SLogistikassistent søges

BCA Autoauktion A/S, Vejle

Vi har travlt og søger derfor en frisk og udadvendt kollega som kan lide at betjene kunder og transportleverandører.

Arbejdsopgaver:

 • Modtagelse af kørertøjer fra diverse chauffører samt private og forhandlere.
 • Oprettelse af biler ved ankomst
 • Check-in og kontrol af bilspecifikationer
 • Udlevering af købte biler (Kendskab til arbejde med internationale fragtdokumenter er en fordel)
 • Lagerstyring

Jobindex, 31. oktober
uni-technology A/SVi søger en erfaren værktøjsmager/industritekniker til CNC-fræsning

uni-technology A/S, Vejle

Uni-technology A/S er en virksomhed i det østlige Vejles industrikvarter, som fremstiller værktøjer til bl.a. sprøjtestøbning af højeste kvalitet. Vi har i nogle år oplevet stor fremgang i ordreindgangen og søger nu en medarbejder til at indgå i vores dagligdag, der bærer præg at et højt fagligt kompetent miljø med fokus på den enkeltes selvstændighed og evne til at indgå i fælles resultater. Da vores medarbejdere i forvejen karakteriseres ved en høj arbejdsmoral, god kvalitets- og ordenssans, faglig nysgerrighed og evne til at se på løsninger med nye vinkler, så er det selvsagt også kvaliteter vi søger i en ny kollega.

Vi tilbyder dig et både spændende og fagligt udfordrende job, i en virksomhed med særdeles gode og velordnede arbejdsforhold. Du værdsætter resultater, personlig udvikling og fungerer godt i et teamwork, som er fundamentet for vores attraktive arbejdsmiljø.


Jobindex, 31. oktober
Region SyddanmarkBioanalytiker til Klinisk Genetisk Afdeling, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

Ved DNA-laboratoriet, Klinisk Genetisk Afdeling, Vejle Sygehus, er en fast stilling som bioanalytiker på 34 timer ugentligt ledig til besættelse pr. 1. december 2014. Vi har også et vikariat for bioanalytiker på 37 timer ugentligt ledig til besættelse i perioden 1. december 2014 til 31. august 2015.

Afdelingen er en højtspecialiseret afdeling, der varetager kliniske og laboratoriemæssige funktioner inden for det klinisk genetiske område, herunder genetisk rådgivning samt præ- og postnatal cytogenetik og molekylærgenetisk diagnostik.

Vi søger en bioanalytiker som:

 • har ansvarsfølelse, overblik og er engageret
 • er faglig dygtig
 • værdsætter at vi behandler hinanden ordentligt og at vi kan have det sjovt sammen
 • kan arbejde selvstændigt og struktureret

Region Syddanmark, 31. oktober
PANDORA A/SSales Assistant, Vejle

PANDORA A/S

We are looking for a person with above qualities to join our team in our new fantastic store in Vejle. You will be our new full-time colleague working 37 hours per week.

Key tasks and responsibilities:

 • Assisting customers with the selection of products, determining their needs and responding accordingly
 • Meeting individual and store sales targets
 • Providing excellent customer service at all times: answering queries and giving advice

PANDORA A/S, 31. oktober
Region SyddanmarkChefkonsulent til testområdet hos Regional IT i Region Syddanmark

Region Syddanmark, Vejle

Regional IT´s afdeling for Test & Implementering søger en stærk testprofil med gennemslagskraft og evnen til fagligt at lede testteamets nuværende 8 medarbejdere.

Testteamet medvirker til at sikre kvaliteten i regionens komplekse it-projekter ved at lede opgaven med kvalitetssikring og test, herunder udarbejdelse af teststrategi og testplaner samt ledelse af den praktiske gennemførsel af testopgaverne. Der opleves et stigende behov og interesse for at anvende testteamets kompetencer i forbindelse med regionens it-projekter, hvorfor der er fokus på at udvikle og professionalisere regionens arbejde med kvalitetssikring og test.

Som chefkonsulent for teamet af testmedarbejdere bliver din vigtigste opgave at sikre den fortsatte udvikling og professionalisering af kvalitetssikring og test i regionens it-projekter.


Region Syddanmark, 31. oktober
Linde Healthcare
Chefsygeplejerske, anæstesi-/intensivsygeplejersker og sygeplejersker til REMEO Vejlefjord - et nyt omåde indenfor respiratorisk pleje og rehabilitering

Linde Healthcare

Vi søger en entreprenant chefsygeplejerske pr. 1. januar 2015, til at være med til at opbygge et nyt center beliggende på Vejlefjord Rehabilitering.

Dine funktionsområder

 • Det sygeplejefaglige ansvar, samt ansvar for planlægning og koordinering af daglige aktiviteter
 • Ansvarlig for udarbejdelse og ajourføring af instrukser, kliniske retningslinjer og procedurer i relation til REMEO Vejlefjord
 • Ansvarlig for kvalitetsarbejdet, herunder implementering af den danske kvalitetsmodel, med efterfølgende akkreditering samt ansvar for REMEO guidelines
 • Deltage i det praktiske arbejde med patienter og pårørende
 • Sikre undervisning og ajourføring af egne medarbejdere, samt patienter og pårørende

Jobindex, 31. oktober
Anders Andersen's RengøringSalgskarriere inden for vinduespudsning

Anders Andersen's Rengøring, Vejle

Anders Andersens Rengøring har Danmarks bedste og mest stabile serviceløsning på vinduespolering i øvrigt. Markedet er kæmpestort, og der er skarp konkurrence, så du får virkelig mulighed for at udfolde dine salgstalenter og udnytte din erfaring i opsøgende salg.

Essensen i salgsjobbet er at kontakte potentielle kunder, og gøre dem interesseret i at få et kvalitetstilbud på vinduespudsning, og herefter bearbejde tilbuddet på plads med kunden. Dette kræver, at du:

 • er intenst opsøgende, både på telefon og ved personlige besøg
 • holder masser af møder med kundeemner
 • opbygger gode relationer
 • afgiver mange tilbud på baggrund af egne opmålinger

Jobindex, 31. oktober
Synoptik A/SSalgsassistent til Vejle

Synoptik A/S

Netop nu søger vi en dynamisk og resultatorienteret salgsassistent til vores butik i Vejle, der kan være med til at fortsætte den positive udvikling af butikken. Som salgsassistent i Synoptik får du mulighed for at kombinere dit talent for salg med din interesse for brillestyling.

Vi tilbyder dig en spændende og hektisk hverdag i Danmarks førende optikerkæde. Til gengæld giver du os dit engagement og lyst til at give hver eneste kunde en god oplevelse.


Synoptik A/S, 30. oktober
Fysiocenter Vejle
Økonomimedarbejder

Fysiocenter Vejle

FysioCenter Vejle søger en deltids økonomimedarbejder.

Med reference til den adm. direktør får du ansvaret for selskabets regnskabsmæssige funktioner.

Nøgleopgaver:

 • Bogføring, løn og afstemninger
 • Debitor og kreditor opfølgning
 • Månedsrapportering
 • Controlling og budgetopfølgning
 • Deltagelse ved budgettering og estimater
 • Administrative opgaver

Jobindex, 30. oktober
Elite Rekruttering
Salgskonsulent med initiativ og ambitioner

Elite Rekruttering søger for Teknovation i Vejle

Vil du være med til at skabe mere vækst i en fremadstræbende medievirksomhed - og samtidig udvikle vores mange eksisterende kunder?

Teknovation søger initiativrig og målrettet konsulent til salg af annoncer i vores fagblad og på vores digitale platform, som henvender sig til folk inden for metal-, plast- og maskinindustrierne.

Vi er en mindre virksomhed med rigtig meget fart på. Vi leder efter dig, der skal være med til at præge den positive udvikling og yde dit væsentlige bidrag til vores fremtid.

Med reference til salgschefen bliver du ansvarlig for at håndtere og udvikle den eksisterende kundeportefølje i Jylland fra vores flot beliggende kontor i Vejle, ligesom du skal bidrage til at opsøge nye kunde- og forretningsmuligheder.


Elite Rekruttering, 30. oktober
Danfoss A/SStrategic Planner

Danfoss A/S, Vejle/Nordborg

Do you have the strategic perspective and hands on mentality to positively influence commercial decisions, getting things done, and create results? Then you could be the new Strategic Planner we are looking for in Danfoss Residential Heating (RH).

Your overall mission is to act as launch process owner where you will follow our products from the early development stage until sale, ensuring strong positioning of our products and delivering market insights and support to our local sales companies world wide. As such you complement the team with strong commercial insights and ensure strategic recommendations within the entire marketing mix for the management team.

You work closely with product portfolio on road map development for products and services to support future sales. Last but not least you work with strategic pricing coordinating and creating overview of price positioning in the different markets


Danfoss A/S, 30. oktober
Region SyddanmarkKursister - Specialuddannelsen til anæstesisygeplejerske ved Sygehus Lillebælt

Region Syddanmark

Til dig der ikke vil sove tiden væk …

Pr. 1. februar 2015 er der 4 kursiststillinger til besættelse (2 på Vejle og Middelfart Sygehus og 2 på Fredericia-Kolding Sygehus) i en 2-årig tidsbegrænset ansættelse.

Du starter med en introduktionsperiode på 6 mdr. og en efterfølgende formel uddannelsesperiode på 18 mdr. Det forudsættes, at du gennemfører introduktionsperioden tilfredsstillende inden påbegyndelsen af den formelle uddannelsesperiode. Du vil møde dygtige og topmotiverede vejledere, som vil bistå dig gennem hele dit uddannelsesforløb.


Region Syddanmark, 29. oktober
Good Food Group A/SKvalitetschef

Good Food Group A/S, Vejle

Til en nyoprettet stilling som kvalitetschef for hele Scandic Food A/S, søger vi en dynamisk og erfaren M/K, som vil få til opgave at lede, udvikle og optimere vores kvalitetsfunktion og sikre kvaliteten af vores produkter i relation til kunder og forbrugere. Kvalitetschefen får ansvaret for kvalitetsfunktionerne på vores fabrikker i Tårs og Nr. Åby, herunder ledelsen af p.t. 6 kvalitets-og laboratoriemedarbejdere. Virksomheden er certificeret på en række områder – eks. BRC, IFS, økologi, KRAV, Fairtrade og RSPO.

Jobbet:

 • Sikre den daglige kvalitet af vores produkter – fra råvare til færdigvare
 • Vedligeholdelse og udvikling af kvalitetssystemet iht. opstillede krav og eksterne specifikationer og standarder
 • Ledelse af HACCP-grupper og kvalitetsmøder
 • Ansvar for gennemførelse af audits iht. standarder samt interne og eksterne audits i eget regi

Jobindex, 29. oktober
Strøm Hansen A/SIndustritekniker El-service i Syddanmark

Strøm Hansen A/S

Strøm Hansen er inde i en spændende udvikling, der kræver nye folk. Aktuelt søger vi en ny, dygtig industritekniker, som har lyst til at præge både arbejdsprocesser og salg i vores serviceafdeling i Vejle.

Dine hovedopgaver vil være:
 • maskinmontage på site i Vojens
 • deltagelse i teambaserede projekter såvel som selvstændig opgaveløsning
 • deltagelse i test og idriftsætning

Vi tilbyder:

 • et udfordrende job i en vital og udviklingsmålrettet virksomhed
 • en løn, der modsvarer dine kvalifikationer
 • frihed, selvstændighed og ansvar

Jobindex, 29. oktober
Danske BankErhvervsrådgiver med stort kundefokus og engagement, Business Banking

Danske Bank, Vejle

Har du lyst til at udvikle samarbejdet med vores erhvervskunder, samtidig med at du udvikler dine rådgiverkompetencer? I Erhvervscenter Vejle får du ansvar for din egen portefølje af erhvervskunder – og du får masser af faglige udfordringer og gode kolleger.

Du får ansvar for din egen portefølje af små og mellemstore erhvervskunder – og du har samtidig fokus på at tiltrække nye kunder. Dine akkvisitive evner er i top, og du yder professionel rådgivning på et fagligt højt niveau inden for vores samlede produktområde, og du inddrager relevante kolleger for at opnå de bedste resultater.


Danske Bank, 29. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 168 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.