1 til 20 af 148 resultater.

Dine valg

 • FjernVejle

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

homehome Vejle søger ejendomsmægler/trainee

home

Er du til fordybelse, et stille kontorlandskab og ro i hverdagen, så er dette job IKKE noget for dig.

Kan du derimod li´ at være en del af et fællesskab, hvor gejst, humor, højt aktivitetsniveau og gode resultater går hånd i hånd, ja så vil du passe ind hos os.

Om du er uddannet eller ikke uddannet er ikke så vigtigt, blot du har fokus på, at kunden er i centrum, og at du kan leve op til vores værdier, som er positiv – troværdig – dynamisk. Disse værdier forventer vi at kunne se i din adfærd både overfor kunder, men mindst lige så vigtigt blandt dine kolleger.

For dig som medarbejder betyder det, at vi har 4 butikker, at der er masser af muligheder for udvikling/udfordringer samt fleksibilitet.


Jobindex, 28. november
Region SyddanmarkVendor & Procurement Manager til Regional IT i Region Syddanmark

Region Syddanmark

Stabsfunktionen Contract Management i Region Syddanmarks centrale IT-drift organisation, Regional IT, søger en Vendor & Procurement Manager til at varetage opgaver inden for områderne leverandørstyring og indkøb. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor det er hensigten, at Vendor & Procurement Manageren skal varetage opgaven med leverandørstyring af Regional IT’s leverandørportefølje og samtidig aflaste stabsfunktionens Contract Managere på særligt indkøbsområdet.

Contract Management funktionen støtter øvrige stabe og funktionsområder i Regional IT med proces, deltagelse og kvalificeret rådgivning i forbindelse med konkurrenceudsættelse og overholdelse af diverse lovgrundlag for offentligt indkøb. Hertil støttes der med tilblivelsen af kontraktgrundlaget samt den efterfølgende styring af kontrakterne.


Region Syddanmark, 28. november
Region SyddanmarkVikar for udviklingssygeplejerske/kvalitetskoordinator

Region Syddanmark

Neurologisk afdeling, Sygehus Lillebælt. Vejle sygehus.

Vores udviklingssygeplejerske/kvalitetskoordinator er på barselsorlov i et år.

Vi søger derfor en dynamisk og veluddannet sundhedsfaglig person, der via sin indsigt, viden og erfaring kan koordinere kvalitets og udviklingsarbejdet i tæt samarbejde med afdelingsledelsen og afdelingens øvrige ledere.

Vikariatet er på 37 timer/uge og ønskes besat snarest efter aftale.


Region Syddanmark, 28. november
Social- og Sundhedsskolen Fredericia - Vejle - HorsensUddannelsesleder

Social- og Sundhedsskolen Fredericia - Vejle - Horsens

Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens søger en grunduddannelsesleder til vores afdeling i Vejle med tiltrædelse senest 1. marts 2015. Afdelingen i Vejle udbyder grundforløb, social- og sundhedshjælperuddannelse samt uddannelse til pædagogisk assistent. Der er tilknyttet en personalestab på 25 undervisere og funktionsholdere.

Du vil blive medlem af et ledelsesteam med tre andre uddannelsesledere på afdelingerne i Vejle, Fredericia og Horsens og vil indgå i den samlede overordnede ledelsesgruppe. Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens har ca. 900 årselever og omkring 150 medarbejdere. Ud over opgaver knyttet til uddannelseslederstillingen, vil der skulle varetages delegerede centrale ledelsesmæssige opgaver.


Jobindex, 28. november
LindbergHRRestaurantchef

LindbergHR søger for The Diner i Vejle

The Diner åbner til foråret sin tredje restaurant i Vejle. Restauranten vil med denne unikke beliggenhed få et godt udgangspunkt for at drive endnu en succesfuld restaurant. LindbergHR søger til denne nyetablerede stilling en restaurantchef med energi, drive og overskud med en iværksætter i maven som ønsker at sætte dagsorden i restauranten.

Til at starte med vil du arbejde et par måneder i restauranterne i Aarhus til du har fået The Diner-konceptet ind under huden. Samtidig hermed vil du deltage i ansættelsen af personale mv. til restauranten i Vejle - så alt er på plads når restauranten åbner til foråret 2015.

Du vil skulle ansætte og udvikle på nogle glade og selvmotiverende medarbejdere i en spændende og alsidig hverdag - i en restaurant, der har åben fra 6 til 24 alle dage.


LindbergHR, 28. november
SuperGrosLEAN-ansvarlig

SuperGros, Vejle

SuperGros A/S har siden 2010 arbejdet intenst med implementering og forankring af en ambitiøs LEAN-strategi, og vi søger nu en erfaren LEAN-ekspert, der kan sikre fortsat fremdrift og udvikling i disse aktiviteterne. Du vil blive en del af vores logistikudviklingsafdeling, hvor du i høj grad vil få mulighed for selv at præge mål, planer og resultater.

Opgaverne vil skulle løses på 3 terminaler i henholdsvis Vejle. Hertil vil du kunne trække på dedikerede og erfarne LEAN-specialister, lokalt placeret på terminalerne. Du vil få en bred kontaktflade i organisationen på tværs af terminaler og afdelinger og på alle organisatoriske niveauer.

SuperGros a/s er Danmarks største grossist indenfor dansk dagligvarehandel, og med udgangspunkt i kundens behov søger vi konstant at udfordre vores logistik og vores forretning med henblik på at effektivisere og forbedre vores forretningsgange.


SuperGros, 28. november
SuperGrosBusiness Controller

SuperGros, Vejle

SuperGros a/s søger en stærk og forretningsorienteret business controller til det vigtige bindeled mellem økonomi- og logistikdivisionen

Som sparringspartner for SuperGros’ adm. direktør og terminalledelsen skal du analysere og bidrage til optimering af processer i forretningsenheden, og du får herunder ansvaret for at optimeringer og strategiske tiltag omsættes og synliggøres i regnskabet. Du vil komme til at indgå i et fagligt netværk af business controllere på tværs af divisioner og forretningsområder.

Primære opgaver

 • Budgetlægning og opfølgning
 • Sparring til den adm. direktør – økonomisk og analytisk support
 • Ledelsesrapportering (lokal, direktion & bestyrelse)
 • Cost- og projektcontrolling
 • Drift af activity based costing model

SuperGros, 28. november
SuperGrosAfdelingsleder til frugt- & grønt-lager

SuperGros, Vejle

Som afdelingsleder i frugt- og grønt-lageret, får du ansvaret for den daglige ledelse af lageret. Lageret har 3.000 pallepladser og 70 dygtige og engagerede medarbejdere.

Der er tale om lagerstyring i sæsonbetonet drift, og det er derfor afgørende, at du konstant har fingeren på pulsen og tænker udvikling og optimering - herunder at du løbende formår at implementere nødvendige forbedringer, optimere rutiner, procedurer og systemer, der sikrer, at vi til stadighed opretholder et effektivt og lønsomt lager.

Med direkte reference til terminalchefen, bliver dine opgaver som følger:

 • Daglig ledelse af 70 medarbejdere (2-holdsskift, mandag til søndag)
 • Rekruttering, udvikling og afvikling af medarbejdere
 • Planlægning, gennemførelse og opfølgning på den daglige produktion
 • Udarbejdelse af vagtplaner i forbindelse med ferie og helligdage
 • Løbende kvalitets- og driftsoptimering herunder LEAN

SuperGros, 28. november
uni-technology A/SVi søger en erfaren værktøjsmager/industritekniker til CNC-fræsning

uni-technology A/S, Vejle

Uni-technology A/S er en virksomhed i det østlige Vejles industrikvarter, som fremstiller værktøjer til bl.a. sprøjtestøbning af højeste kvalitet. Vi har i nogle år oplevet stor fremgang i ordreindgangen og søger nu en medarbejder til at indgå i vores dagligdag, der bærer præg at et højt fagligt kompetent miljø med fokus på den enkeltes selvstændighed og evne til at indgå i fælles resultater. Da vores medarbejdere i forvejen karakteriseres ved en høj arbejdsmoral, god kvalitets- og ordenssans, faglig nysgerrighed og evne til at se på løsninger med nye vinkler, så er det selvsagt også kvaliteter vi søger i en ny kollega.

Vi tilbyder dig et både spændende og fagligt udfordrende job, i en virksomhed med særdeles gode og velordnede arbejdsforhold. Du værdsætter resultater, personlig udvikling og fungerer godt i et teamwork, som er fundamentet for vores attraktive arbejdsmiljø.


Jobindex, 28. november
Region SyddanmarkSygeplejerske til Lungemedicinsk Ambulatorium, Vejle Sygehus, barselsvikariat 32 timer pr. uge

Region Syddanmark

Vi søger
Barselsvikar for sygeplejerske i Lungemedicinsk Ambulatorium. Stillingen er overvejende i Lungeklinikken, hvor den nonmaligne lungepatient udredes og behandles, men også med enkelte dage i Lungepakken, hvor vi udreder patienter for lungekræft.

Hvem er vi
Afdelingen er et fælles medicinsk ambulatorium, der årligt yder ca. 50.000 konsultationer. Afdelingen modtager og behandler patienter indenfor følgende specialer:

 • Endokrinologi
 • Gastroenterologi
 • Reumatologi
 • Lungemedicin, herunder lungecancerudredning - Lungepakken

Region Syddanmark, 27. november
FRONTPEOPLE A/S
Financial Manager

FRONTPEOPLE A/S søger for Dansk Ventil Center A/S i Vejle

Du får med reference til den administrerende direktør en central rolle i virksomhedens videre vækst og økonomiske udvikling, og du bliver en del af ledergruppen.

Som Financial Manager får du et bredt ledelsesansvar for økonomi- og regnskabsfunktionen, HR administration, IT samt ansvar for økonomi- og forretningssystemer, likviditetsstyring, bank, revisor og forsikringer. Der vil være ledelsesansvar for to medarbejdere.

Du får selv hands-on i budgettering, måneds- og årsregnskabsaflæggelse og rapportering samt i udarbejdelsen af driftsøkonomiske analyser og nøgletal til brug for investeringer og den forretningsmæssige udvikling. Endvidere vil du stå for al rapportering til moderselskabet ERIKS.


Jobindex, 27. november
IDEmøblerDeltidssælger til boligtilbehør

IDEmøbler, Vejle

Som sælger i boligtilbehørsafdelingen får du en travl og udfordrende hverdag, hvor hver dag sjældent er ens. Din vigtigste opgave er salg og vejledning.

Du er også med til at sikre, at bolighuset altid fremstår salgsklar. Herudover vil arbejdsopgaverne bl.a. omfatte kundebetjening ved kassen, vareopfyldning, reklamationshåndtering samt trimme og optimere afdelingen, så den fremstår præsentabel. Med en placering forrest i butikken spiller du og dit team en vigtig rolle ift. at byde kunderne velkommen og sørge for, at de får den hjælp og vejledning, de har brug for.

IDEmøbler i Aalborg C er en yderst rummelig og venskabelig arbejdsplads, hvor et socialt, udfordrende og kreativt miljø er i hovedsæde. Det der motiverer mig i jobbet er et godt salg, hvor jeg føler, at jeg har givet kunden den bedst mulige oplevelse ved at sætte mig i kundens sted, siger Kasper som er deltidssælger i IDEmøbler Aalborg C.


IDEmøbler, 27. november
Venti Group IVSVentilationsteknikere søges

Venti Group IVS, Vejle

Vi vækster og har stor ordrebeholdning. Nu søger vi dygtige medarbejdere til montage af proces og komfort ventilationsanlæg.

Vi søger følgende

 • Arbejdet består i at montere rør og kanaler med anlæg ud fra tegninger.
 • Du skal kunne læse og arbejde ud fra en ventilationstegning.
 • Du er mobil og kan fremmøde på forskellige byggepladser.
 • Nogen samkørsels mulighed fra Juelsminde/Hedensted.
 • Gode personaleforhold med mulighed for køb af eksklusive produkter fra vort andet firma.

Jobindex, 26. november
LagkagehusetTeamleder søges til Lagkagehuset i Vejle

Lagkagehuset

For seks år siden slog de to bagere Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk sig sammen under det, der i dag er Lagkagehuset. Målet er at give danskerne kvalitetesprodukter bagt med kærlighed og forankret i stolte danske bage traditioner.

Det går faktisk rigtig godt.

Da vores teamleder i Vejle er blevet forfremmet til butikschef, søger vi en ny teamleder til Lagkagehuset i Vejle.

Som teamleder tilbringer du langt den største del af din arbejdstid på gulvet. Her fungerer du som den aktive leder for butikkens øvrige personale.


Lagkagehuset, 26. november
Ammeraal Beltech Danmark A/SQuality Management Coordinator

Ammeraal Beltech Danmark A/S, Vejle

Vil du være med til at sikre udvikling og overholdelse af ISO 9001, 14000 og 22000 både lokalt i Danmark og internationalt i en af verdens førende virksomheder indenfor modulære transportbånd?

Ammeraal Beltech Modular A/S i Vejle søger en Quality Management Coordinator, der med reference til vores Supply Chain Director vil få ansvaret for at sikre udvikling og overholdelse af ISO standarderne både i Danmark, Polen og USA.

Dine hovedopgaver bliver at:

 • Vedligeholde kvalitetsstyringssystemet og sikre fortsat certificering i henhold til kravene fra ISO 9001
 • Assistere Polen og USA i implementeringen af ISO 9001 under samme certifikat som Danmark og koordinere kvalitetsforbedringer og procedurer internationalt, herunder at udarbejde internationale standarder for håndtering af reklamationer

Jobindex, 25. november
Ammeraal Beltech Danmark A/SLEAN Support Specialist - Kan du skabe LEAN kultur?

Ammeraal Beltech Danmark A/S, Vejle

Har du solid praktisk og teoretisk erfaring med LEAN og har du lyst til at være med til at løfte vores LEAN niveau til et højere niveau?

Ammeraal Beltech Modular A/S i Vejle er en af verdens førende virksomheder indenfor modulære transportbånd. Vi søger en Lean Support Specialist, der med reference til vores Supply Chain Director vil få ansvaret for at standardisere og optimere vores produktionsflow i henhold til LEAN principperne.

Det bliver din opgave, at standardisere og optimere vores processer og procedurer, herunder at:

 • Identificere mulige forbedringer
 • Støtte, optimere og drive igangsatte forbedringsaktiviteter
 • Optimere projektstruktur og styring
 • Udarbejde LEAN årsplan samt opfølgningsstruktur for LEAN

Jobindex, 25. november
Ammeraal Beltech Danmark A/SQuality Coordinator

Ammeraal Beltech Danmark A/S, Vejle

Vil du være med til at sikre fortsat udvikling og overholdelse af vores kvalitetsstyringssystem ISO 9001?

Ammeraal Beltech Modular A/S i Vejle, der er en af verdens førende virksomheder indenfor modulære transportbånd, søger en Quality Coordinator, der med reference til vores Global Operation Support Manager, skal være med til at sikre, at arbejdet med ISO 9001 bliver overholdt og optimeret og at kvalitetstankegangen bliver udbredt yderligere i vores produktionsafdelinger.

Dine hovedopgaver bliver at:

 • Løbende følge op på den interne håndtering af kundereklamationer og sikre både hastighed og højt fagligt niveau i korrigerende handlinger
 • Analysere og rapportere på udviklingen i kvalitetsniveauet og igangsætte forbedringsaktiviteter
 • Udbrede kvalitetstankegangen i produktionsafdelingerne og formidle nye kvalitetsinitiativer

Jobindex, 25. november
Pharma NordWEB- OG JAVA-PROGRAMMØR

Pharma Nord, Vejle

Vi søger en web- og Java-programmør, som kan hjælpe os med at videreudvikle både front- og back-end delen af vores Java baserede Content Management System. Vi forventer, at du har fuldkommen styr på HTML, CSS, Javascript og Java, ligesom du er vant til at arbejde med databaser.

Kender du specifikt til GWT, Eclipse, Oracle, Tomcat, JBoss og servlets samt opbygning af JSP sider, er det en klar fordel. Da vi arbejder på en Linux platform med open source og egenudviklet software lægger vi vægt på, at du virkelig forstår og behersker de grundlæggende teknologier og ikke er låst til en bestemt grafisk brugerflade eller platform.

Pharma Nord

Jobindex, 24. november
Attendo A/SAttendo i Vejle søger nye medarbejdere

Attendo A/S

Er du mand, kvinde, lys, mørk, tosproget eller noget helt andet? Her har du mulighed for at blive en del af et godt arbejdsmiljø og velfungerende team i en travl, spændende og udfordrende hverdag.

Vi søger

 • En dagvagt 28 timer/uge m. hver 2. weekend – pr. 1.12.2014.
 • Timelønnet medarbejder og ferieafløser til dag/aften/nat.

Vores ambitioner er at være en arbejdsplads, der skiller sig ud fra mængden. For os er en god arbejdsplads et sted, der lægger op til åbenhed, respekt, udvikling, arbejdsglæde og ordentlighed – det er vigtigt for os alle.


Jobindex, 24. november
Ønskebørn
Til kommende Ønskebørn-butik i Vejle søges:

Ønskebørn, Vejle

Vi søger en erfaren butikschef, der med et skarpt fokus på at skabe resultater kan opbygge det bedste serviceteam i Ønskebørn-kæden og igennem længere tid kan levere resultater og tilfredse kunder. Stillingen indeholder gode muligheder for personlig udvikling og for at arbejde i et godt og vækstorienteret miljø med gode medarbejdere.

Vores nye butikschef er erfaren, god til at skabe struktur, kan træde i karakter, når det kræves, og er en dygtig personaleleder. Du har et godt netværk i lokalområdet og kender kunderne godt.

Vores nye butikschef er stærk til at skabe et miljø, hvor unikke kundeoplevelser og fantastisk service er centrum for alle indsatser i hverdagen.


Jobindex, 24. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Krifa kampagne 2014
1 til 20 af 148 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.