1 til 20 af 150 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |8|Næste »
JKSElektriker

JKS søger for kunde i Vejle

For kunde i Vejle søger vi en dygtig og alsidig elektriker til en fast stilling.

Arbejdsopgaverne er meget varierende, og vil være inden for følgende områder:

 • Butiksinstallation
 • Nybyg/renovering
 • Villainstallation
 • Mindre industriopgaver

Faglige kompetencer:

 • Du er faglært elektriker
 • Du har minimum tre års erfaring indenfor elektrikerfaget
 • Du har erfaring med opgaver i udlandet eller er indstillet på dette

Jobindex, 2. juli
ITS TEKNIK A/STrafiksignal tekniker

ITS TEKNIK A/S, Vejle

Hvis du vil gøre en forskel inden for trafiksikkerhed, sikre skoleveje for vores børn, motivere cyklisme for vores miljø og reducere antallet af trafikdrab gennem vores trafiksikkerhedsløsninger, så er muligheden her.

Vi søger en frisk, dynamisk og erfaren tekniker til ansættelse i vores serviceafdeling i Vejle.

De primære arbejdsopgaver vil være drift, vedligehold og montage af signalanlæg, samt teknisk fejlfinding og vedligehold af vore øvrige trafikløsninger.

Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads med dygtige, engagerede medarbejdere og et til tider hektisk miljø
 • En til tider meget selvstændig arbejdsproces
 • Løn efter kvalifikationer

Jobindex, 2. juli
Eltel Networks A/S
Knivskarpe Cisco-profiler til at understøtte Eltels rivende udvikling

Eltel Networks A/S, Herlev og Vejle

Danmarks førende infranetvirksomhed, Eltel Networks, søger knivskarpe Cisco-kompetencer til at understøtte vores forretningsmæssige succes. Vi har over den seneste periode oplevet kraftig vækst i hele forretningen og har derfor besluttet at udvide vores kerne af dygtige medarbejdere med dedikerede nye kolleger.

Cisco specialister på CCNP niveau eller højere med indgående kendskab til Ciscos totale produktportefølje; herunder Routing & Switching, Security, Data Center, Voice, Video og Wireless. Det er ønskeligt, at du har CCNP eller CCIE certifikater, og at du har arbejdet for store virksomheder og dermed vant til et udviklings- og driftsmiljø.

Hvis ord som beslutningskraftig, nytænkende, dygtig, fokuseret, serviceminded og proaktiv er ord som normalt kendetegner dig, er vi sikre på, at du vil passe godt ind hos Eltel.

Eltel Networks A/S
Jobindex, 1. juli
Fertin PharmaProduktionsleder - Pakkeri

Fertin Pharma, Vejle

International farmaceutisk virksomhed

Fertin er midt i en forandringsproces og søger en erfaren produktionsleder. Du vil få det overordnede ansvar for weekendholdene i pakkeriet, hvor dit fokus vil være at sikre stabile og trimmede processer. Du sikrer ligeledes høj kvalitet i produktionen, ligesom du sørger for, at vi når vores fælles mål via udvikling af medarbejderne i området. I samspil med den øvrige produktionsledelse bidrager du til at sikre høj performance, faglig udvikling og engagement i produktionen.

Jobbet:

 • Du får ansvaret for weekendholdene i pakkeriet. De starter fra fredag kl. 22.00 til søndag kl. 22.00
 • Din primære opgave bliver at sikre, at området leverer den aftalte mængde, i rette kvalitet og til rette tid
 • Du skaber engagement, fleksibilitet og motivation blandt medarbejderne og har kontinuerligt fokus på udvikling - herunder gennemførelse af MUS med alle medarbejdere
Fertin Pharma

Jobindex, 1. juli
Eltel Networks A/S
Elinstallatør til tilbudsgivning og KLS/QHSE

Eltel Networks A/S, Herlev, Aarhus, Vejle eller Odense

Vi søger en erfaren el-installatør, der har mod, lyst og kvalifikationer til at arbejde med tilbudsgivning, både mindre og større udbudsforretninger som en af hovedarbejdsopgaverne samt være ansvarlig for KLS og QHSE (kvalitet, arbejdsmiljø, sikkerhed og miljø) for ca. 250 medarbejdere i Eltels Fixed Communication forretningsområde.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med vore tre distriktschefer for at sikre overholdelse af relevant lovgivning på alle områder. Du vil koordinere arbejdet med Eltels centrale QHSE funktion, som leverer retningslinjer og sparring for arbejdet. Du vil referere direkte til direktøren for Fixed Communication.

Eltel Networks A/S
Jobindex, 1. juli
Fertin PharmaSpecialist til produktionssupport, pakkeri

Fertin Pharma, Vejle

Den international farmaceutisk virksomhed, Fertin Pharma A/S, søger en akademisk Specialist til vores supportafdeling, der består af 6 medarbejdere. Der er tale om et barselsvikariat. Den primære opgave for afdelingen er at sikre, at vores produktion udvikler sig og leverer efter de ønsker, vore kunder har. Afdelingen beskæftiger sig bl.a. med afvigelseshåndtering, reklamationsbehandling, procesoptimering og træning samt løbende forbedringer.

Jobbet:

 • Du får ansvar for sagsbehandling i afvigelsessager, herunder konsekvens- og risikovurdering samt korrigerende og forebyggende handlinger
 • Du deltager i sagsbehandling af kundereklamationer
 • Du får, sammen med de andre kollegaer i teamet, ansvaret for at dække dokumentation og analyser af vore processer, både på shop-floor og i administrative processer
Fertin Pharma

Jobindex, 1. juli
JKSKvalitetsmedarbejder (Project Quality Coordinator)

JKS søger for kunde

For vor kunde Siemens Wind Power Vejle søger vi en kvalitetsmedarbejder (Customer Coordinator) til en projektansættelse på ca. 1 år.

Arbejdsopgaver:

 • Bindeled mellem produktion og kunden
 • Sikre overholdelse af ISO9001 standarder
 • Intern audit

JKS, 1. juli
Region SyddanmarkSygeplejersker til Duoafsnit E31/E32, Psykiatrisk Afdeling Vejle

Region Syddanmark

Stilling 1:
32 timer gennemsnitlig pr. uge i blandede vagter dag/nat, 7 arbejdsweekender over 16 uger.

Stilling 2:
32 timer gennemsnitlig pr. uge i blandede vagter dag/aften, 7 arbejdsweekender over 16 uger.

Stilling 3:
32 timer gennemsnitlig pr. uge i blandede vagter dag/aften, primært aften, 7 arbejdsweekender over 16 uger.


Region Syddanmark, 1. juli
Region SyddanmarkSygeplejersker til vikariater søges til Duoafsnit E31/E32, Psykiatrisk Afdeling Vejle

Region Syddanmark

Stilling 1:
37 timer gennemsnitlig pr. uge i blandede vagter dag/aften, 7 arbejdsweekender over 16 uger. Fra d. 1. september 2015 til og med d. 30. juni 2016.

Stilling 2:
30 timer gennemsnitlig pr. uge i blandede vagter dag/aften, 7 arbejdsweekender over 16 uger. Fra d. 1. september 2015 til og med d. 30. april 2016.

Vi plejer og behandler alle former for psykiatriske lidelser og arbejder hele tiden konstruktivt med udvikling af miljøterapien, hvor involvering og tovholderfunktion er centralt. Vi samarbejder tæt med familie og netværk.


Region Syddanmark, 1. juli
Region SyddanmarkChefkonsulent til De Videnskabsetiske Komitéer, Region Syddanmark

Region Syddanmark

Sekretariatet for De Videnskabsetiske Komitéer for Region Syddanmark søger en velkvalificeret chefkonsulent, evt. specialkonsulent, med en solid juridisk ballast til at kunne drive sekretariatet fortsat videre. Med et stort fagligt ansvar skal du være med til at sikre, at regionen fortsat er attraktiv som forskningsenhed.

Det videnskabsetiske komitésystem godkender og fører tilsyn med sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter, der udføres på mennesker. Komitéerne i Region Syddanmark godkender årligt ca. 200 nye projekter. Komitéernes sekretariat forbereder komitémøderne og er i løbende dialog med forskere, medicinalfirmaer og andre interessenter om forskningsprojekterne.


Region Syddanmark, 1. juli
Region SyddanmarkOpvasker til køkkenet på Vejle Sygehus

Region Syddanmark

I køkkenet på Vejle Sygehus søger vi en opvasker på 34,5 timer pr. uge i en tidsbegrænset periode med opstart den 1. august 2015 - 31. januar 2016.

Hvorfor os?
Fordi vi elsker mad - og vi elsker at lave mad! Vi laver mad med hjertet, vi har designet vores eget koncept, så det er tilpasset den enkelte patient. Vi serverer maden smukt, som anrettes i mange forskellige service. Derfor mangler vi en stærk opvasker, som kan tage hånd om vores service. Vi er en organisation med masser af gå på mod og hjælper hinanden. Vores madhåndværkere består af både, ernæringsassistenter, kokke, bagere, slagter, køkkenledere, økonomaer og bachelorer i ernæring og sundhed på tværs af matriklerne, som er Kolding, Middelfart og Fredericia Sygehuse. Sammen laver vi maden fra bunden.


Region Syddanmark, 1. juli
Region SyddanmarkTeknisk koordinator til integrationsteamet

Region Syddanmark

Regional IT søger en skarp og effektiv koordinator til integrationsteamet, der kan være med til at sikre fremdrift i og skabe struktur for intregrationsteamets mangeartede opgaver.

Du bliver en del af regionens integrationsteam, hvor din primære opgave bliver at koordinere driften. Konkret skal du være det forreste indgangspunkt for supportsager fra forretningen, som du skal sikre bliver løst så hurtigt, effektivt og ensartet som muligt.

Du skal som baggrund for dette tilegne dig og bevare en forholdsvist detaljeret viden om vores integrationsløsninger og teamets kompetencer, og med udgangspunkt i dette være i stand til hurtigt at lokalisere mulige fejlkilder. Du vil hurtigt blive en central vidensressource og deltager derfor naturligt i kvalitetssikring af nye løsninger, både i forhold til dokumentation, overholdelse af best practice og identificering af fejlfølsomme punkter i designfasen.


Region Syddanmark, 1. juli
Jysk Fynske Medier P/S
Vi søger Controller

Jysk Fynske Medier P/S, Vejle

Jobbet:

 • Du refererer til Chefcontrolleren og får en bred kontaktflade i organisationen, samt gode muligheder for at sætte dit eget præg på stillingen og den fremtidige controlling-funktion
 • Skabe en bedre sammenhæng mellem finans og forretning, herunder møde kollegaer på deres præmisser og agere som samarbejdspartner – også for kollegaer uden økonomisk baggrund
 • Rapportering samt præsentation heraf

Vi tilbyder:

 • En udfordrende og alsidig dagligdag i vores hovedkontor i Vejle
 • Et godt arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangstone
 • En organisationsstruktur som giver god mulighed for at være tæt på de overordnede beslutningstagere og således have en høj grad af indflydelse i organisationen

Jobindex, 30. juni
Siemens Wind Power A/SLead Engineer - Tower Internals

Siemens Wind Power A/S, Vejle

For our Offshore Tower Internals team in Vejle, Denmark, we are looking for a competent and passionate engineer to fill the role as Lead Engineer.

As a Lead Engineer, you will be overall responsible for the design of and decision-making on all Tower Internals components. You will also be the single point of contact for customers and other stakeholders in regards to questions about EHS, standards, certifications and interfaces. You will work closely together with the selected certification agency as well as with design engineers and project managers, the Supply Chain organization, various sites and assembly locations and with colleagues from the Engineering organization.


Siemens A/S, 30. juni
Centrum Pæle A/SSmed

Centrum Pæle A/S, Vejle

Vi søger en smed eller lignende med flair for teknik og produktivitet.

Til august påbegynder vi produktionen af nogle store ordrer på elektrificeringspæle, der forløber over de næste 10 år. Til produktionen af armeringsnet, indkøring af nye svejsefiksturer og optimering af vores eksisterende bukkemaskine m.m. søger vi en smed eller anden faglært metalarbejder, der har en løsningsorienteret tilgang til opgaverne, og som selvstændigt kan udføre dem sammen med dygtige kolleger.


Jobindex, 30. juni
VORDINGBORG KØKKENET
Kan og vil du være sælger i en køkkensucces?

VORDINGBORG KØKKENET

Sælgende energibundt søges til vores afdeling i Vejle!

VORDINGBORG KØKKENET

Det er klart en fordel, hvis du tidligere har arbejdet succesfuldt med salg. Vi lægger meget vægt på, at du har karisma, er energisk og kan gå ind i folk med træsko på. Du er villig til at bruge egen bil i jobbet, mod kørepenge.

Det forventes, at du som person er en fighter og gennem dit liv har bevist, at du ikke er bange for at gøre en forskel. Hvis du kan sige ja til dette, så vil vi meget gerne oplære dig i branchens mest attraktive køkkenkoncept.

VORDINGBORG KØKKENET

Jobindex, 29. juni
Region SyddanmarkErfaren og driftig AC'er med flair for planlægning, sagsbehandling og forhandling søges til Praksisområdet i Region Syddanmark - Genopslag

Region Syddanmark

Praksisafdelingen løser opgaver i forhold til praktiserende læger, praktiserende speciallæger, fysioterapeuter, psykologer, kiropraktorer, tandlæger, fodterapeuter og apoteker.

Vi arbejder med drift og udvikling af praksisområdet gennem dialog og forhandlinger med repræsentanter for de forskellige samarbejdsparter.

Vi er en afdeling med en god omgangstone, hvor vi kan holde humøret højt på trods af, at vi har travlt. Vi tilstræber at løse alle opgaver med et højt serviceniveau og med høj kvalitet.

Vi søger en AC’er til selvstændig opgavevaretagelse indenfor primært almenlægeområdet.


Region Syddanmark, 29. juni
Fertin PharmaSelvstændig Laborantelev

Fertin Pharma, Vejle

Har du lyst til at arbejde i en farmaceutisk virksomhed, som er en af verdens førende B2B producenter af medicinsk tyggegummi? Som Laborantelev hos Fertin Pharma får du mulighed for at arbejde med mange spændende analyser både inden for kvalitetssikring og R&D. Vi søger en selvstændig og energisk laborant og kan du sige ja til nedenstående er det måske dig vi leder efter?

Jobbet:

 • Du bliver en del af et travlt team, som med højt humør stræber efter at blive verdens bedste inden for vores felt
 • Du arbejder med analyser i forbindelse med udvikling af nye tyggegummiprodukter
 • Du arbejder med analyser ift. kvalitetskontrol af vores færdigvarer
Fertin Pharma

Jobindex, 29. juni
OnLine Telemarketing ApS
Sælgere til salg af mobilabonnementer for Telenor

OnLine Telemarketing ApS, Odense, København, Aarhus og Vejle

OnLine Telemarketing søger dygtige medarbejdere til vores 4 callcentre i Odense, København, Aarhus og Vejle, hvor vi sælger for Danmarks mest seriøse teleudbyder, Telenor.

Hos os får du Danmarks bedste lønpakke. Vi er blandt de klart mest erfarne callcentre i Danmark og ved at den rigtige lønpakke, danner grundlag for en langvarig relation med vores sælgere. Der er ikke noget med skrabede garantilønninger, eller indviklede provisionsordninger, uden nogen former for sikkerhed.

Vi har særdeles fleksible arbejdstider:

Fuldtid: Arbejdstiden er mandag til torsdag fra 8:15 til 16:15 og fredag fra 8:15 til 15:45
Deltid: Arbejdstiden ligger imellem 12:30 og 20:30 med fleksible arbejdstider der giver imellem 9 og 36 timer pr. uge
Fritid: Arbejdstiden ligger aftener og weekender med 7 timer pr. uge.


Jobindex, 27. juni
Region SyddanmarkKontorelev til Indkøbsafdelingen

Region Syddanmark

Vil du gerne have en elevplads, hvor det faglige niveau er højt, der er plads til individualisme og fleksibilitet, og hvor du vil komme til at arbejde med opgaver, både store og små, som helt sikkert vil udfordre dig.

Hvis ja – så er det måske netop dig, vi mangler som kontorelev i Indkøbsafdelingen – fra den 1. september 2015, eller efter nærmere aftale.

Indkøbsafdelingen, der er en del af Serviceafdelingen, servicerer samtlige matrikler, men bor fysisk på Vejle Sygehus.

Vi ser os selv som en serviceafdeling, hvis fornemste opgave er at yde vejledning og rådgivning i forhold til de opgaver, der ligger i afdelingen og altid med patienten i fokus.


Region Syddanmark, 26. juni
Annonce:
1 til 20 af 150 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |8|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.