1 til 20 af 139 resultater.
JKSBogholder

JKS søger for kunde i Vejle

Dygtig og selvstændig bogholder.

Du vil blive en del af et godt og sammentømret team, hvor fælleskab og fællesløsning af opgaverne står i højsæde. Du vil få dit eget ansvarsområde samt en del blæksprutteopgaver. Du har gerne nogle års erfaring med bogholderi og kan nikke genkendende til nedenstående opgaver.

Du vil få del i følgende opgaver:

 • Debitorbogholderiet
 • Kreditorbogholderiet
 • Udarbejdelse af årsregnskab

Jobindex, 28. juli
Region SyddanmarkSygeplejerske søges til 2 års vikariat på Hæmatologisk Sengeafsnit, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

Har du lyst tl at arbejde med kræftpatienter?

Medicinsk Afdeling - det naturlige valg, patienten først.

Vil du gerne arbejde et sted, hvor det faglige niveau er højt og hvor dine kollegaer har fokus på trivsel og arbejdsglæde?

Så er stillingen som sygeplejerske på Hæmatologisk Sengeafsnit måske noget for dig.

Vi søger en engageret og dynamisk sygeplejerske til et vikariat på 2 år med tiltrædelse 1. oktober 2015. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er på 32 timer.


Region Syddanmark, 28. juli
Region SyddanmarkErfaren og driftig AC'er med flair for planlægning, sagsbehandling og forhandling søges til Praksisområdet i Region Syddanmark - Genopslag

Region Syddanmark

Praksisafdelingen løser opgaver i forhold til praktiserende læger, praktiserende speciallæger, fysioterapeuter, psykologer, kiropraktorer, tandlæger, fodterapeuter og apoteker.

Vi arbejder med drift og udvikling af praksisområdet gennem dialog og forhandlinger med repræsentanter for de forskellige samarbejdsparter.

Vi er en afdeling med en god omgangstone, hvor vi kan holde humøret højt på trods af, at vi har travlt. Vi tilstræber at løse alle opgaver med et højt serviceniveau og med høj kvalitet.

Vi søger en AC’er til selvstændig opgavevaretagelse indenfor primært almenlægeområdet.


Region Syddanmark, 28. juli
NykreditKundemedarbejder til Vejle

Nykredit

Drømmer du om et job med en stor kontaktflade og udfordrende arbejdsopgaver, og er du struktureret, detaljeorienteret og serviceminded?

Som kundemedarbejder modtager du kunder på centret og tager dig af kundebetjening, herunder kontanthåndteringsekspeditioner samt simple bankopgaver, fx bestilling og spærring af kort, checks, FI kort, BS og netbank. Du indgår i centrets telefonkæde og betjener og servicerer kunderne via telefon, herunder hjælper med simple bankopgaver. Opfanger du behov for rådgivning eller købssignaler, viderestilles kunden til en rådgiver.

Du assisterer ledelsen med planlægning, koordinering, praktiske opgaver og gennemførelse af lokale markedsføringsaktiviteter, fx kundearrangementer. Derudover assisterer du også ledelsen med andre praktiske opgaver på centret herunder planlægning af ferie- og afdelingsmøder, booking af lokaler mv.


Nykredit, 27. juli
Fertin PharmaLean konsulent – Produktion

Fertin Pharma, Vejle

Fertin Pharma A/S søger en erfaren Lean konsulent til en fast stilling primært med fokus på optimeringsprojekter i produktionen og Supply Chain. Trives du med at drive projekter og implementere forandring og kan du sikre, at produktionen når målsætningerne om ”Rigtigt første gang”, øget produktivitet og forbedret leveringsevne. Så er dette job nok noget for dig.

Du bliver en del af vores centrale Lean Office, som udover dig består af 4 Lean konsulenter.

Du bliver frontfigur i implementeringen af Lean og får en bred kontaktflade til ledere og medarbejderne i produktionen. Når du ikke arbejder på et Lean projekt er du ofte at finde på shop floor i interaktion og dialog med dine kollegaer for at løse problemer eller identificere forbedringer til gavn for kunderne.

Fertin Pharma

Jobindex, 27. juli
OnLine Telemarketing ApS
Sælgere til salg af mobilabonnementer for Telenor

OnLine Telemarketing ApS, Odense, København, Aarhus og Vejle

OnLine Telemarketing søger dygtige medarbejdere til vores 4 callcentre i Odense, København, Aarhus og Vejle, hvor vi sælger for Danmarks mest seriøse teleudbyder, Telenor.

Hos os får du Danmarks bedste lønpakke. Vi er blandt de klart mest erfarne callcentre i Danmark og ved at den rigtige lønpakke, danner grundlag for en langvarig relation med vores sælgere. Der er ikke noget med skrabede garantilønninger, eller indviklede provisionsordninger, uden nogen former for sikkerhed.

Vi har særdeles fleksible arbejdstider:

Fuldtid: Arbejdstiden er mandag til torsdag fra 8:15 til 16:15 og fredag fra 8:15 til 15:45
Deltid: Arbejdstiden ligger imellem 12:30 og 20:30 med fleksible arbejdstider der giver imellem 9 og 36 timer pr. uge
Fritid: Arbejdstiden ligger aftener og weekender med 7 timer pr. uge.


Jobindex, 25. juli
Tulip Food Company
Projektleder

Tulip Food Company, Vejle

Tulip Food Company, Koncernteknisk afdeling, søger for snarlig tiltrædelse en projektleder til gennemførelse af optimerings- og rationaliseringsprojekter på virksomhedens fabrikker i Vejle, Esbjerg og Aabenraa. Stillingen er med base i Vejle, der skal dog påregnes en del rejseaktivitet og udedage på virksomhedens fabrikker og hovedkontoret i Randers.

Som projektleder får du ansvar for, at interne projekter gennemføres og implementeres på vores fabrikker til aftalt tid, økonomi og kvalitet. Du skal desuden sikre, at projekterne overholder interne procedurer samt myndighedskrav, herunder de levnedsmiddeltekniske og miljømæssige krav.

Tulip Food Company

Tulip Food Company, 24. juli
NykreditSeniorsupporter til Produktionssupport

Nykredit, Vejle

Ønsker du et udfordrende job med fokus på kundetilfredshed og effektiv og proaktiv sagsbehandling?

Du kommer til at varetage ekspedition- og produktionsopgaver inden for realkredit for Retail banking. Opgaverne består af udarbejdelse af aftaledokumenter, afsendelse af dokumenter til digital underskrift hos kunderne og klargøring til effektuering. Du får kundekontakt i form af besvarelse af spørgsmål i forhold til fremsendte dokumenter eller afklaring af mangler i forhold til produktionsopgaven.

Du er rådgivernes samarbejdspartner i forhold til betjening af kunderne. Du gør dit for at levere ydelser i høj kvalitet og mindske tilbageløb og fejl i opgaver, så du medvirker til en bedre kundetilfredshed i Nykredit.


Nykredit, 23. juli
Region SyddanmarkOversygeplejerske Kolding-Vejle

Region Syddanmark

Vi søger en oversygeplejerske, som i et tæt teamsamarbejde med den ledende overlæge skal understøtte afdelingens udvikling og sikre kvalitet i patientbehandlingen.

Afdelingen er bygget op omkring tre funktionsområder: døgnfunktioner, lokalpsykiatriske funktioner samt specialiserede funktioner. Der er 6 døgnåbne sengeafsnit med i alt 104 senge i Kolding og Vejle. Lokalpsykiatri inklusive funktioner udgøres af 13 ambulante teams fordelt på matrikler i Kolding, Vejle og Fredericia. Der er i øjeblikket ansat 340 medarbejdere i afdelingen. Afdelingen har et budget på omkring 130 mio. kr.

Afdelingen har været i gennem en tid med udfordringer, men er nu klar til at skabe en fremtid for sengeafsnittene i "NyVejle", som står klar primo 2017. Alle sengeafsnit fra Kolding og Vejles psykiatri samles i disse nye bygninger. Selve nybyggeriet er etableret som et offentligt-privat partnerskab.


Region Syddanmark, 22. juli
ACCount ApSController søges

ACCount ApS, Vejle

Som controller i ACCount skal du byde ind med kompetencer på et højt niveau inden for regnskabsforståelse og kunne prioritere din kapacitet med fokus på mest mulig værdi for vores kunder.

Ligeledes skal vi til stadighed udfordre vores rutiner og bruge de nye muligheder, som informationsteknologien giver.

Du vil komme under oplæring i 3-4 måneder med dine egne kunder, så du lærer vores forretning at kende indefra.

Efter en indkøring vil du have en mindre del af faste opgaver og derefter komme med på de forskellige ad hoc-opgaver, der opstår ved opstart af nye kunder, vækst hos eksisterende kunder, særligt krævende faglige udfordringer, virksomhedshandler, akutte udfordringer, diverse engangssager/udviklingsprojekter, budgettering, rapportering etc.


Jobindex, 22. juli
Region SyddanmarkFarmakonom til Apoteket på 'Patienternes Sygehus'

Region Syddanmark

ygehus Lillebælt sætter patienterne og deres sikkerhed først. Det gør vi også på apoteket ved dagligt at yde en stor indsats for at sikre patienterne mod fejl uanset om det gælder fremstilling, bestilling eller håndtering af lægemidler.

Et job hos os handler med andre ord om at skabe tryghed i medicineringen og gøre en forskel for vores patienter.

Du bliver, som vores nye farmakonom, en del af vores produktionsteam, som blander lægemidler, så de er klar til brug for sygehusets kræftpatienter. Du bruger et elektronisk produktionsstyringssystem som værktøj til en sikker og kvalitetsstyret fremstillingsproces.


Region Syddanmark, 20. juli
Region SyddanmarkErfaren konsulent til HR, Region Syddanmarks Ledelsesakademi

Region Syddanmark

En af vores dygtige kolleger har fået mulighed for at flytte til Norge med sin familie – ægtefællen har fået et nyt spændende job i Oslo.

Det betyder at vi har et spændende job, som bliver ledigt. Vi søger en ny kolleger, der kan se sig selv som en del af et hold, der er med i frontlinjen i udviklingen af den offentlige sektor. Vi arbejder på sygehusene samt indenfor psykiatrien og socialområdet. Vi agerer i en særdeles kompleks virkelighed, og som vores kerneydelse hjælper vi regionens enheder med at håndtere en række konkrete organisatoriske og ledelsesmæssige udfordringer.

Vi er 10 erfarne konsulenter i Ledelsesakademiet. Vi er teoretisk dygtige, men vi har først og fremmest et skarpt blik for de processer, der får dagligdagen til at fungere i regionens decentrale enheder. Vi sætter os ind i hverdagens udfordringer, og vi forstår sammenhængen til regionens strategiske udvikling.


Region Syddanmark, 20. juli
Airtech A/SSpændende salgsjob med udviklingsmuligheder

Airtech A/S, Vejle

Industri, vindenergi, offshore & maritim

Vi har travlt og søger Danmarks bedste sælger til industrielt salg af udstyr til overfladebehandling og væskehåndtering.

Jobbet består i salg af kvalitetsprodukter til nye og eksisterende kunder i Danmark, hvor du får selvstændigt resultatansvar og selv planlægger din hverdag. Du får ansvaret for salg af udstyr til maling, sandblæsning og metallisering, procespumper samt udstyr til lim og komposit.

Du får til opgave at opsøge nye kunder og skabe mersalg til vores eksisterende kunder og frihed til at udvikle forretningsområdet i samarbejde med erfarne kolleger.


Jobindex, 20. juli
Smoke-IT ApSSmoke-It søger butiksassistenter til butikker i Vejle, Horsens og Hjørring

Smoke-IT ApS

Som butiksassistent hos Smoke-It bruger du din tid i butikken. Du har fokus på salg og service af vores mange kunder. Du er med til at sikre, at butik og produkter præsenteres indbydende, og du hjælper til efter behov med opfyldning af varer og tager generelt del i dagligdagens udfordringer i en succesfuld butik.

Smoke-It tilbyder:

 • Mulighed for et job på hel- eller deltid og som tilkaldevikar
 • Gode ansættelsesvilkår – herunder gode lønforhold
 • Mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Fagligt dygtige og søde kollegaer

Jobindex, 16. juli
Campus VejleAspIN søger ny kollega - speciallærer

Campus Vejle

AspIN er en uddannelse, som giver eleven faglige, personlige og sociale kompetencer til efterfølgende at søge om optagelse på en ordinær ungdoms- eller videreuddannelse. AspIN uddannelsen udbydes af Campus Vejle.

AspIN henvender sig til normalt begavede elever i aldersgruppen 16 til 25 år, som har gennemgribende udviklingsforstyrrelser f.eks. ASF. Vi søger endnu en speciallærer med undervisnings- og vejledningserfaring i forhold til denne målgruppen og tilbyder en fuldtidsstilling i et engageret og højt fagligt miljø. Vores nye kollega på AspIN er en udviklings- og kvalitetsorienteret lærer, hvor den ideelle ansøger har nedenstående kvalifikationer og reelle kompetencer:

 • Undervisningserfaring inden for specialområdet – specielt ASF
 • Gode kommunikations-, relations- og samarbejdskompetencer
 • Behersker dansk på højt niveau såvel mundtligt som skriftligt.

Jobindex, 16. juli
H & M HENNES & MAURITZ A/SElev Sales Advisor

H & M HENNES & MAURITZ A/S, Vejle

Er du klar til en udfordrende karriere i vores energiske virksomhed, hvor salg, kundeservice og den nyeste mode er i centrum?

Som elev i H&M prøver du dagligt kræfter med alle aspekter af det arbejde, vi udfører for at skabe en inspirerende shoppingoplevelse for vores kunder og sikre imponerende salgsresultater. Dine vigtigste opgaver er at:

 • Yde smilende og nærværende kundeservice i kassen, på salgsarealet og ved prøverummet
 • Hurtigt og effektivt håndtere nye varer hver dag – udpakning, opfyldning og varepræsentation er en vigtig del af dit daglige arbejde
 • Udvikle din forståelse for H&M’s koncept, drift, salg og produkter igennem hele din uddannelse

H & M HENNES & MAURITZ A/S, 14. juli
Region SyddanmarkSygeplejersker til Endoskopisk Afsnit, Organ- og Plastikkirurgisk Afd., Vejle Sygehus.

Region Syddanmark

Stillingerne er deltidsstillinger, er vagt og weekendfri og ønskes besat 1. oktober, eller efter aftale.

Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling er en del af Vejle Sygehus`s profil som ”Patienternes Kræftsygehus” med fokus på høj faglig kvalitet, forskning og udvikling samt patient og pårørende involvering. Blandt hovedopgaverne er udredning og kirurgisk behandling af tarmkræft, bryst- og hudkræft.

På Endoskopisk Ambulatorium udføres bl.a. gastroskopiske og koloskopiske undersøgelser. Der er ansat 15 sygeplejersker (hvoraf 6 er skoperende sygeplejersker) og 2 social og sundhedsassistenter.


Region Syddanmark, 13. juli
Region SyddanmarkRegionsdirektør - genopslag

Region Syddanmark, Vejle

Region Syddanmark søger en direktør, der kan og vil lede ambitiøst, samlende og med tillid. Morgendagens sundhedsledelse er udfordret, og hovedfokus for direktionen er at skabe resultater i tæt og tillidsfuldt samspil med Region Syddanmarks politikere, medarbejdere, borgere og virksomheder.

Region Syddanmarks væsentligste opgave er at drive det syddanske sundhedsvæsen. Regionen tager sig også af specialiserede opgaver på det sociale område og i forhold til handicappede børn og voksne. Endelig skal regionen sikre og koordinere udvikling og vækst i det syddanske område.

Region Syddanmarks ledelsesstruktur er kendetegnet ved dialogbaseret ledelse og høj grad af uddelegering fra det politiske niveau. Region Syddanmark er veldrevet og hviler på et sundt økonomisk grundlag.

Vi forventer grundlæggende, at du er motiveret af - og forstår - ledelse af en organisation, der er helt central for borgernes sundhed i Region Syddanmark.


Region Syddanmark, 13. juli
fakta a/sServicemedarbejder, Fakta, Uhrhøj

fakta a/s

Du bliver en del af et ungt team på 17 medarbejdere. Butikken er placeret lige udenfor Vejle midtby i et villakvarter. Hovedparten af vores kunder er børnefamilier. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere som går op i at butikken ser godt ud, samt at yde en god service til vores mange kunder. Vi sørger for godt humør i butikken, som gør vores kunder glade.

Opgaver:

 • Kassearbejde
 • Opfyldning
 • Trimning
 • Kundebetjening

Coop Danmark A/S, 10. juli
DRIAS Rådgivende ingeniører A/SIngeniører søges

DRIAS Rådgivende ingeniører A/S, Vejle

Vil du være med i fortællingen om DRIAS?

Og har du lyst og evner til at prøve kræfter med et job hos os – så kan vi tilbyde gode kollegiale relationer præget af godt humør og stor lyst til videndeling, en uformel omgangstone i en flad organisation samt værdier som konstruktiv dialog, åbenhed, tillid, kvalitet og godt arbejdsmiljø.

DRIAS er et rådgivende ingeniørfirma i vækst og en arbejdsplads med et godt og stærkt sammenhold. Vi er i dag 14 engagerede medarbejdere, der har meget travlt. Derfor søger vi dygtige og engagerede kollegaer, for hvem det er helt naturligt at hjælpe arkitekten med at realisere drømme og entreprenøren med at sikre økonomien i projektet.


Jobindex, 10. juli
Annonce:
1 til 20 af 139 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.