1 til 20 af 155 resultater.

Dine valg

 • FjernVejle

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
jem & fix A/SEr du måske vores nye tælleholdsmedarbejder/aften – nat?

jem & fix A/S

Vi søger deltids tælleholdsmedarbejdere til at afvikle status i vore butikker i Jylland. Der kan dog for den rette person være mulighed for senere at komme på fuldtid. Vi har et tællehold med base i Køge og et med base i Vejle. Vi søger medarbejdere til Tælleholdet i Vejle!

Arbejdet består i:

 • At tælle og scanne en butik
 • At kontrollere det optalte

jem & fix A/S, 23. september
LOHFFIngeniør kapacitet til et af Danmarks førende teams

LOHFF søger for COWI

Vil du være en del af Danmarks førende team inden for bæredygtig produktion af elektricitet og varme? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger en specialist til bulk material handling, der skal indgå som en væsentlig del i de projekter, vi arbejder på. Blandt andet på anlæg, der anvender biomasse. Arbejdsområderne vil være analyse, udlægning, indkøb og vedligehold af anlæg og systemer til transport og håndtering af bulk materiale.

I jobbet skal du primært arbejde med bulk material handling, inden for områderne kul, træpiller, træflis, filteraske, bundaske, kalk, gips, tasp og kemikalier. Der vil være driftssupportopgaver, og opgaver i forbindelse med anlægsprojekter, hvor der skal laves systemudlægning, udbudsmateriale og kontraktafvikling.

LOHFF

LOHFF, 23. september
My Teddy ApSSalgskonsulent (Account Manager) Danmark

My Teddy ApS, Vejle

Har du lyst til, at arbejde i en spændende design virksomhed i vækst, hvor du får indflydelse samt mulighed for personlig udvikling? Så er My Teddy måske din næste arbejdsplads.

Vi er en ambitiøs virksomhed med fart på. Vi designer og producerer produkter til babyer, børn og barnlige sjæle. Vi har derfor brug for en salgskonsulent (Account Manager) til, at løfte salget i Danmark, til et højere niveau. Vi har brug for en frisk, ambitiøs og selvstændig person, som har lyst til at tage forskellige udfordringer op.

Arbejdsopgaver:

 • Vedligeholdelse af eksisterende kunder
 • Opsøge nye kundeemner i hele DK
 • Lave køreplan og ringe aftaler

Jobindex, 22. september
Tulip Food Company
Råvarekontrollant

Tulip Food Company, Vejle

Tulip Food Company i Vejle søger en råvarekontrollant til varemodtagelse og råvarekontrol for tiltrædelse hurtigst muligt. Fabrikken fremstiller farsvarer og pølser og beskæftiger ca. 220 produktionsmedarbejdere. Der er tale om timelønsansættelse på skiftehold med stor mulighed for indflydelse på planlægning af arbejdstiden. Ansættelsen sker i henhold til overenskomst med NNF.

Du vil blive beskæftiget med følgende opgaver:

 • Indgangskontrol af kødråvarer på inspektionsbord/fysisk inspektion
 • Kontakt til råvareindkøbere og råvareinspektører
 • Reklamationsbehandling
 • Kontakt til transportør vedr. afhentning af returvarer
 • Vurdering af emballagestand ved modtagelse

Du har en slagterfaglig uddannelse inden for opskæring, gerne fra industriområdet samt erfaring med diverse udskæringsformer fra slagteri.

Tulip Food Company

Tulip Food Company, 22. september
Region SyddanmarkLicens Manager til Regional IT i Region Syddanmark

Region Syddanmark, Vejle

Regional IT i Region Syddanmark, Vejle søger en licensansvarlig til afdelingen for Planlægning og Integration.

Har du omfattende kendskab til licenser og licensregler samt erfaring med forhandling med leverandører? Motiveres du af optimering og besparelser, og hader du at betale for meget? Har du lyst til at gøre en forskel i forhold til vores licensadministration og styring af indkøbsprocesser? Så kan det være dig vi leder efter.

Vi søger efter en initiativrig ny kollega, der får licensstyring som speciale. Jobbet giver rig mulighed for at være med at præge udviklingen af området. Du skal sammen med it produktansvarlige og ledelsen implementere og varetage licensstyring, som bl.a. sikrer, at stordriftsfordele i regionen høstes, og at Region Syddanmark til enhver tid har overblik over anvendte licenser.


Region Syddanmark, 22. september
Vejle KrisecenterPædagog til arbejde med børn

Vejle Krisecenter

Vejle krisecenter søger en uddannet pædagog til arbejde med børn, der med deres mødre har ophold i Vejle Krisecenter.

Stillingen er normeret til 25 timer fordelt på 5 ugentlige arbejdsdage og ønskes besat pr. 01.01.2015.

Målet for Vejle Krisecenters indsats er gennem anerkendende tilgange at sikre børn og kvinder mod yderligere vold i nære relationer og støtte dem i en udvikling, hvor de selv kan håndtere deres situation og hindre gentagelse.

Børnepædagogens opgaver er primært en indsats i forhold til børnene i Vejle Krisecenter. Opgaverne løses i tæt samarbejde med børnenes mødre og det øvrige personale og der vil være samarbejde med relevante offentlige og private parter - eksempelvis sundhedspleje, daginstitutioner, skole, kommuner med flere.


Jobindex, 22. september
Gumlink Confectionery Company
Salgskoordinator til Kundeservice

Gumlink Confectionery Company, Vejle

DU ER:

 • handelsuddannet med min. 5 års erfaring fra en lignende funktion i front-end af en mellemstor eller større virksomhed. Branchen er ikke så afgørende, men det vil være en fordel, hvis du arbejder med international B2B i dag.
 • en dygtig kommunikator med særdeles gode sprogkompetencer. Krav er engelsk på forhandlingsniveau både mundtligt og skriftligt, samt fransk på minimum højt mundtligt niveau samt gerne et 3. fremmedsprog.

VIL DU:

 • tage medansvar for vores salgsafdeling der består af 12 dygtige og energiske kollegaer.
 • sikre at vore nu over 120 kunder alle får en god oplevelse og markedets bedste kundeservice, når de placerer deres ordrer hos os.
Gumlink Confectionery Company

Jobindex, 22. september
Region SyddanmarkChefkonsulent til Regional IT i Region Syddanmark

Region Syddanmark, Vejle

Regional IT søger en dynamisk chefkonsulent til regionens integrationsteam i Vejle.

Du bliver en del af integrationsteamet på 10, snart 12, medarbejdere. Integrationsteamet har ansvaret for udvikling, support og drift af regionens integrationsplatform. Denne platform stiller centrale services til rådighed og sikrer elektronisk kommunikation mellem regionens IT systemer og eksterne partnere, bl.a. kommuner og praksislæger.

Din vigtigste opgave bliver at sikre, at sygehusene modtager de aftalte leverancer til aftalt tid og pris. Dette indebærer en vanskelig prioritering samt en sikring af gennemsigtighed i opgaveporteføljen, således sygehusejerne kan prioritere deres udviklingsønsker. Opgaven kræver løbende dialog og tæt samarbejde med sygehusene.


Region Syddanmark, 19. september
DomeaGrøn driftsleder

Domea, Vejle

- med ledelseserfaring

Har du lyst til at arbejde i en boligorganisation i forandring? Er du uddannet anlægsgartner eller tilsvarende. Har du erfaring med ledelse? Og har du fokus på god kundeservice? Så læs videre her…

Domea vil i samarbejde med vores kunder/boligselskaber oprette et nyt servicecenter, som er planlagt beliggende i Vejle. Vi søger en grøn driftsleder, der får ansvar for koordinering og drift- og vedligeholdelse af udenomsarealer samt ledelsesansvar for ejendomspersonale. Du får en bred kontaktflade til beboere, kolleger og samarbejdspartnere.

Dine primære opgaver:

 • Personaleledelse af ejendomspersonale
 • Optimere og koordinere indkøb på tværs af boligafdelinger
 • Ansvarlig for vedligeholdelsesplaner for grønne områder og anlæg

Domea, 19. september
KARSBERG – rekruttering og headhuntingTeknisk tegner

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for KD Group i Vejle

Vil du være en del af en velfungerende afdeling i en teknisk virksomhed?

Du bliver en del af teknisk afdeling, og vil få et job med mange spændende og varierende arbejdsopgaver. Du kommer til at referere til den tekniske direktør.

En af dine vigtigste arbejdsopgaver vil være at omdanne ordrebekræftelser til produktionstegninger i 2D og 3D, som danner grundlag for produktionsafdelingens arbejde. Desuden skal du udarbejde slutdokumentation af valgte løsninger, materialer m.m., vedligeholde og opdatere tegningsarkiv samt stå for indkøb til de projekter du er ansvarlig for.

Du kommer til at færdes i et teknisk orienteret miljø, hvor der er tæt kontakt til produktionen.

Du tilbydes et spændende job i en international virksomhed med et godt arbejdsmiljø, stort ansvar for dine arbejdsopgaver og med gode muligheder for faglige og personlige udfordringer.


KARSBERG – rekruttering og headhunting, 19. september
LOHFFSenior Project Manager

LOHFF søger for COWI i Vejle

Jobbet dækker alle discipliner inden for tilbudsgivning, planlægning og udførelse af projekter for slagterier og kødforædlingsvirksomheder.

Inden for det første år forventes kandidaten at tage selvstændigt projektlederansvar og være mentor for yngre og mindre erfarne kolleger. Kandidaten forventes at tage ansvar som højre hånd for projektdirektøren på de igangværende og kommende store projekter i Skandinavien og på verdensmarkedet.

Kandidaten forventes at kunne udføre komplette rådgivningsydelser og projektledelse inden for:

 • greenfield slagterier til svin, kvæg, lam, får og fjerkræ
 • greenfield kødforædlingsfabrikker, rationalisering og optimering af produktionsanlæg og produktionsvirksomheder
 • renovering, automation, udvikling og analyser
LOHFF

Jobindex, 19. september
Medarbejderne
Ordrebehandler / Planlægger

Medarbejderne søger for kunde i Vejle

For vores kunde i Vejle, som fremstiller plastkomponenter og maskindele til brug i fødevareindustrien, søger vi en medarbejder som højrehånd for fabrikschefen.

Jobbet kræver, at du er alsidig, arbejder struktureret, er omstillingsparat og god til at holde fokus samt til at implementere nye tiltag.

Arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Ordreadministration og kundekontakt
 • Disponering og styring af lager
 • Samarbejde med produktionen omkring planlægning
 • Ansvar for forsendelser
 • Fakturakontrol
 • Tilbudsgivning
 • Reklamationsbehandlinger

Jobindex, 18. september
People & Performance A/SMarketingchef

People & Performance A/S søger for SuperSellerS i Vejle

Brænder du for onlinemarketing og de muligheder, der her ligger for kontinuerligt at udvikle og optimere webshop-baseret salg?

Og kunne du tænke dig at bruge dine solide kompetencer inden for online marketing til at løfte et succesfuldt forretningskoncept først i Danmark og på nye nordiske markeder?

Så kan du være den nye marketingchef, vi leder efter til SuperSellerS.

Vi søger en talstærk marketingchef med erfaring inden for E-commerce og webshop-baseret salg, der fra dag et tager ansvar og viser handlekraft.

Med reference til CEO og som en del af ledergruppen får du ansvaret for marketingfunktionen, der i dag tæller to koordinatorer – en på web og en på generel marketing. Du får et tæt samarbejde med de interne sælgere, lager og indkøb. Du får ansvaret for at arbejde med SuperSellerS' positionering på det danske marked samt for den overordnede kommunikation og marketingstrategi.


People & Performance A/S, 18. september
Vangby A/STÆNDER DU PÅ UDFORDRINGER?

Vangby A/S

Vi savner en engageret tekniker

Vi søger en profil der trives med varierende opgaver og selvstændigt får tingene til at fungere.
Der skal gerne være overskud til smil og godt humør!

Jobbet:

 • Du har lyst til samarbejde.
 • Du har lyst til at rejse i Danmark og Sydsverige. (primært Jylland).
 • Du har god indsigt i både El og teknik. Gerne automatikteknikker.
 • Du har truck-kort.
 • Du kan læse tekniske manualer.
 • Du kan begå dig på engelsk og selvstændigt kommunikere med leverandører.
 • Du har måske kendskab til branchen.
 • Du har bopæl i område Horsens/Vejle.
Vangby A/S

Jobindex, 17. september
FRONTPEOPLE A/S
Professionel sikringssælger

FRONTPEOPLE A/S søger for Jansson Alarm A/S i Vejle

Jansson Alarm A/S har en klar vision om at være en landsdækkende sikringsvirksomhed, som kunderne vil anbefale, og virksomheden ønsker nu at styrke sin markedsposition i segmentet mellemstore og store virksomheder.

Til nyoprettet stilling søges en ambitiøs sikringssælger, som kan omsætte ord til handling og skabe resultater. Du får reference til direktøren og samarbejder med en kompetent og kundefokuseret organisation i forbindelse med projektafvikling.

Du får salgs- og budgetansvar for sikringsløsninger til nye mellemstore og store virksomhedskunder og kædekunder i et udvalgt distrikt og fokus vil være på opsøgende salgsarbejde.


Jobindex, 17. september
Region SyddanmarkAkademiker med interesse for politisk betjening til kort vikariat

Region Syddanmark, Vejle

Har du lyst til at arbejde med politisk betjening i et travlt miljø tæt på det politiske system?

Råds- og direktionssekretariatet søger en akademiker, der kan indgå i vores arbejde med at betjene regionsrådet, forretningsudvalg og regionsrådets medlemmer. Du vil blive en del af vores team for politisk betjening og komme til at arbejde med kvalitetssikring af dagsordener til forretningsudvalg og regionsråd, udarbejdelse af taleoplæg og forefaldende sekretariatsopgaver.


Region Syddanmark, 17. september
Dynaudio A/SEr du Danmarksmester i LAK?

Dynaudio A/S, Vejle

Så er det dig, vi søger til vores Vejle-afdeling.

Dynaudio søger en erfaren specialist indenfor brug af/håndtering af lak på træoverflader.

Afdelingen, som du bliveren del af, er pt. placeret i Vejle. Der arbejdes på i løbet af 2015 at flytte afdelingen til Skanderborg, hvor den øvrige danske produktion ligger. Du vil blive den ansvarlige for alle vores lakprocesser – herunder beskrivelse af procedurer, oplæring af vores sprøjtemalere, optimering af lakprocesser, men bestemt også tid i lakkabinen, hvor du selv vil lakere verdensklasse trækabinetter.

Afdelingen i Vejle har et tæt samarbejde med hovedafdelingen i Skanderborg og søster-fabrikken i Letland, som du vil vidensudveksle og sparre med omkring lakhåndtering.


Jobindex, 17. september
Ekko Maskiner A/SCNC – Operatør, Kantbukker

Ekko Maskiner A/S

I forbindelse med optimering af vores produktion søger vi en CNC operatør til betjening af vores URSVIKEN kantbukker.

Vi søger en dygtig operatør, der ønsker et job præget af stort ansvar og selvstændighed.

Ansøgere med minimum et pars års erfaring fra lignende stilling foretrækkes.

Vi forventer du besidder tegningsforståelse og har erfaring med CNC kantbukker.


Jobindex, 17. september
Walpak A/SErfaren rejsemontør til Jylland

Walpak A/S

Har du en pioneragtig og eventyrlysten tilgang til moderne automation? Vil du arbejde i en succesfuld virksomhed med ild i røven, der er stålsat på at erobre verden og villig til at investere i dig for at nå det mål?

Som rejsemontør installerer og servicerer du vores maskiner hos kunden – både ud fra planlagte serviceeftersyn og ved akutte nedbrud. Du skal arbejde med topmoderne udstyr, og din servicering består oftest i at konfigurere og programmere i PLC.

Du kører rundt mellem kunderne i dit nye og lækre rullende værksted, som er en specialbygget bil, hvor forenden fungerer som dit kontor. Mindst to dage hver anden uge er du sammen med dine kollegaer, som du også vil have daglig kontakt med. En gang om måneden kommer en kollega til dit distrikt og løser opgaver med dig, og en gang om måneden tager du Gentofte og løser serviceteknikeropgaver og holder møder der.

Walpak A/S

Jobindex, 16. september
Jarltech Europe GmbHBusiness Development Manager Nordic

Jarltech Europe GmbH, Vejle

Vi søger en dygtig medarbejder til at udvikle vores nordiske forhandlernetværk for to af vores største produktlinjer. Du vil referere til vores Area Manager Nordic & Baltic, som du vil dele fælles base med i Vejle. Til daglig er det din opgave at finde og kontakte nye forhandlere og aftale møder til at præsentere Jarltech som en stærk leverandør. Du skaber en stærk relation til kunderne og arbejder tæt sammem med salgsafdelingen for at gennemføre salg. Du arbejder også tæt sammen med marketingafdelingen og planlægger marketingaktiviteter til de nordiske kunder.

Vi tilbyder et spændende job i en hurtigt voksende branche med masser af potentiale. Et tæt samarbeide i et team, hvor initiativ og lyst til at gøre en forskel belønnes.


Jobindex, 16. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
HK Karrieretjek
1 til 20 af 155 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.