1 til 20 af 151 resultater.

Dine valg

 • FjernVejle

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Region SyddanmarkVikar for fysioterapeut til Psykiatrisk Afsnit E32, Vejle

Region Syddanmark

Vi søger en vikar for fysioterapeut på gennemsnitlig 37 timer/uge i dagvagter pr. 1. oktober 2014 eller snarest derefter. Vikariatet løber til og med 31. december 2015.

Du vil blive ansat på E32, som er et åbent/lukket døgnafsnit for voksne med sindslidelse. Der er plads til 19 patienter, hvoraf 6 stuer kan fungere som skærmede. Afdelingssygeplejersken bliver din nærmeste leder, og du kommer til at samarbejde tæt med de øvrige tværfaglige kollegaer og indgår fuldgyldigt i normeringen.

Region Syddanmark har som målsætning at brugen af tvang skal nedbringes med 20 % i løbet af de kommende 2 år, og det forventes at fysioterapeuten sammen med ergoterapeuten og andre vil få en central rolle i bestræbelserne på at opfylde dette ambitiøse mål.


Region Syddanmark, 20. august
Region SyddanmarkSygeplejerske søges til Mammaambulatoriet, Organ- og Plastikkirurgisk afdeling, Vejle Sygehus, SLB

Region Syddanmark

Har du lyst til at være vores nye kollega pr. 1. november 2014 eller snarest?

Gennemsnitlig arbejdstid: 32 timer pr. uge

Har du:

 • Gode kommunikative færdigheder, og mestrer du såvel patienters og pårørendes reaktioner?
 • Lyst og evne til at arbejde med mennesker i krise og til at yde en individuel og professionel sygepleje, til både patienter og pårørende?
 • Et godt overblik og evne til, at koordinere komplekse og individuelle patientforløb?
 • En refleksiv og udviklende tilgang?
 • Gode samarbejdsevner, og er du stabil i fremmøde?
 • Evner til at arbejde selvstændigt og som en del af et team?

Hvis du kan nikke genkendende til dette, og hvis du er positiv, nysgerrig og fleksibel, er du måske den sygeplejerske vi mangler.


Region Syddanmark, 20. august
BCA BilauktionAmbitiøs og stærk junior Business Controller

BCA Bilauktion, Vejle

Du får et ansvarsfyldt job, hvor du og dine kolleger udarbejder måneds- og kvartalsrapportering til moderselskabet samt forecast og servicerer ledelsen. Du fokuserer på at levere skarpe analyser og på at formidle dem på en let forståelig måde.

Halvdelen af din tid vil være business controlling, hvor du skal sikre arbejdsgange og data omkring vores bilauktioner og at disse kommer korrekt ind i Navision. Den anden halvdel af tiden vil du blive beskæftiget med compliance opgaver, hvor du blandt andet kontrollerer, at forretningsgange og processer efterleves.

Du bliver en del af økonomiafdelingen, hvor du får 3 kolleger med en uformel omgangstone i et udviklingsorienteret miljø. Vi arbejder med at styrke performance rapportering og forretningsmæssige analyser, og selvom vi har en travl hverdag, prioriterer vi at have et stærkt kollegialt sammenhold.


Jobindex, 20. august
Region SyddanmarkPsykolog ved Palliativt Team, Vejle

Region Syddanmark

Det palliative team arbejder overordnet på at udvikle og implementere en helhedsorienteret palliativ indsats til patienter med livstruende sygdom.

Teamet har to kliniske funktioner: En ude-funktion, hvor teamet som konsulenter følger alvorligt syge patienter i deres hjem samt en palliativ rehabiliteringsfunktion i Kræftpatienternes hus på Vejle Sygehus for patienter i tidligere sygdomsfase.

Udover den kliniske funktion har teamet ansvar for udvikling og forbedring af den palliative indsats gennem undervisning, udviklings- og forskningsprojekter både i primær- og hospitalssektoren.


Region Syddanmark, 19. august
Region SyddanmarkCytobioanalytiker til Klinisk Patologi, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

Da en kollega desværre har valgt at gå på efterløn, søger vi en autoriseret bioanalytiker, gerne en cytobioanalytiker, til en fast stilling på 37 timer om ugen til besættelse 1. november eller efter aftale.

Vi mangler en ny kollega, der ”brænder” for cytologi og stiller høje krav til udførelsen af sit arbejde, fordi patienten er i fokus. Vi har en travl hverdag i laboratoriet præget af et godt tværfagligt samarbejde, humor og kollegial omsorg. Vi prioriterer faglig udvikling og kvalitetsforbedrende tiltag højt.


Region Syddanmark, 19. august
Region SyddanmarkIT-Konsulent til IT-Afdelingen på Sygehus Lillebælt

Region Syddanmark

Brænder du for IT med fokus på brugersupport? Er du en holdspiller, udadvendt og trives du med at have travlt og med at have mange bolde i luften? Vil du være med til at yde IT-service til et af Danmarks førende sygehuse? Så kan du være den IT-Konsulent, vi søger.

IT-Afdelingen på Sygehus Lillebælt har forrygende travlt og søger derfor en engageret og dygtig IT-Konsulent, der vil være med, hvor tingene sker. Du kommer til at deltage i håndteringen af et stort og veludbygget netværk med 6.500 brugere og 5.000 arbejdsstationer fordelt på 5 matrikler.


Region Syddanmark, 19. august
Region SyddanmarkLægesekretær, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

Vi søger en lægesekretær til en fast stilling på 35 timer. Ansættelse pr. 1. oktober 2014.

Kvalifikationer

 • Du er UDDANNET lægesekretær
 • Du er serviceminded.
 • Du har kendskab til COSMIC booking.
 • Du er fleksibel.
 • Du har ansvarsfølelse og overblik, især i pressede situationer.

Region Syddanmark, 19. august
People & Performance A/SMarketingchef

People & Performance A/S søger for SuperSellerS i Vejle

Brænder du for onlinemarketing og de muligheder, der her ligger for kontinuerligt at udvikle og optimere webshop-baseret salg?

Og kunne du tænke dig at bruge dine solide kompetencer inden for online marketing til at løfte et succesfuldt forretningskoncept først i Danmark og på nye nordiske markeder?

Så kan du være den nye marketingchef, vi leder efter til SuperSellerS.

Vi søger en talstærk marketingchef med erfaring inden for E-commerce og webshop-baseret salg, der fra dag et tager ansvar og viser handlekraft.

Med reference til CEO og som en del af ledergruppen får du ansvaret for marketingfunktionen, der i dag tæller to koordinatorer – en på web og en på generel marketing. Du får et tæt samarbejde med de interne sælgere, lager og indkøb. Du får ansvaret for at arbejde med SuperSellerS' positionering på det danske marked samt for den overordnede kommunikation og marketingstrategi.


People & Performance A/S, 19. august
Region SyddanmarkStudentermedhjælper med flair for tal og layout

Region Syddanmark, Vejle

Vil du have et studierelevant arbejde med gode muligheder for at styrke dine analytiske såvel som dine formidlingsmæssige evner, så har vi stillingen til dig.

Strategi og analyse er en udviklingsafdeling i Region Syddanmark, som arbejder med regional udvikling. Områdefeltet er bredt og rummer bl.a. arbejde med analyser, som kan styrke erhvervsudvikling, højne uddannelsesniveauet og skabe øget bosætning i regionen.

En central del af afdelingens arbejde består i at formidle og præsentere analyseresultater for beslutningstagere og andre interessenter. Det kan være i oplæg, på hjemmesiden eller i en trykt publikation.


Region Syddanmark, 18. august
Comentum ApSJuniorsælger

Comentum ApS søger for Scanpipe A/S i Vejle

Scanpipe A/S, der er blandt de førende totalleverandører af plastrørsystemer og fittings til entreprenørbranchen, er inde i en meget positiv udvikling. For at styrke væksten yderligere søges nu en yngre sælger til kontoret i Vejle, der med reference til salgschefen får ansvaret for at udvikle salget til gruppen af mindre og mellemstore anlægsentreprenører.

Du vil indgå i et team af erfarne eksterne sælgere, der med udgangspunkt i et meget konkurrencedygtigt produktsortiment og et unikt koncept leverer præcis det kunderne efterspørger. Kunden sættes altid i centrum, og det er målet at møde kunderne, der hvor de har behov for at møde os.

Du vil få dine egen portefølje af eksisterende kunder, og du vil blive målt på din evne til at udvide det bestående forretningsomfang og på at tilføre nye kunder.


Comentum ApS, 18. august
Hansen Toft A/SAdministrerende direktør/Daglig leder

Hansen Toft A/S søger for kunde i Vejle

BtB og BtC salg af tekniske, maritime produkter. Internationalt førende nichevirksomhed med et stort markedspotentiale.

Vores kunde er i gang med et generationsskifte, hvor den nuværende direktør og ejer vil trække sig og fortsætte i en rolle omkring produktudvikling og produktionsprocesser samt i nogen udstrækning støtte omkring strategisk salg. Som direktør/daglig leder vil du derfor have en stor støtte og sparring i forhold til at opnå indsigt i markedssegmenterne, teknologien og produktprogrammet.

Du får det overordnede ledelsesansvar for virksomheden med reference til ejeren, og du bliver ansvarlig for den daglige drift. Der er fra virksomhedens side et ønske om et mindre medejerskab.

Hovedopgaverne bliver salgs- og markedsrettet, hvor du selvfølgelig skal udtænke strategi og handleplaner samt videreudvikle virksomhedens stærke internationale brand.


Jobindex, 18. august
Credin BageriPartner A/SKørselsleder - med flair for lagerlogistik

Credin BageriPartner A/S, Vejle

Har du en god solid erfaring med distribution, og har du et stort personligt drive, der kan lede og motivere en afdeling med otte medarbejdere? Samtidig med at du bidrager aktivt i driften af logistikafdelingen på alle niveauer.

 • brænder du for logistik og ser du IT som en hjælp i hverdagen?

Credin BageriPartner i Vejle søger en kørselsleder med arbejdssted i Vejle, der med reference til virksomhedens kundeservice-/logistikdirektør får ansvaret for at fortsætte udviklingen af kørselsafdelingen, i samspil med den øvrige drift af logistikafdelingen.

Dine ansvarsområder:

 • Deltage aktivt i driften af hele logistikafdelingen
 • Stedfortræder for logistikchefen
 • Planlægning i Transvision, foregår i Vejle, typisk mellem 16.30 og 18.30
 • Sikre effektiv drift af distributionen til Credin BageriPartners kunder

Jobindex, 18. august
Retail Knowledge
Franchise Partner - Wolford

Retail Knowledge søger for Wolford Scandinavia Aps i Aarhus, Aalborg, Silkeborg, Vejle og Odense

Wolford er et verdensfirma, kendt som et succesfult luksus brand med mere end 260 forhandlere og mere end 3.000 handelspartnere i 68 lande. Vi deler vores globale vækst med retailpartnere, der repræsenterer vores brand med voksende succes.

Hvad kan vi tilbyde dig:

 • Et bredt varesortiment med ready-to-wear, legwear, lingeri, swimwear og accessories
 • Hjælp til at finde, udstyre og installere din butik
 • Professionel retail-assistance og marketingkoncepter samt kvalificeret intensiv træning

Hvad kan du tilbyde os:

 • Iværksætterånd med passion for vores brand
 • Fleksibilitet og teamplayer-kvaliteter
 • Mindst fem års know-how og retailerfaring fra modebranchen

Retail Knowledge, 18. august
Region SyddanmarkChefkonsulent - Sundheds-it governance

Region Syddanmark, Vejle

Region Syddanmarks stabsenhed for Sundheds-it søger en kompetent kollega på chefkonsulentniveau til at varetage it-governanceopgaver.

Sundheds-it er med reference til sundhedsdirektøren ansvarlig for de overordnede sundheds-it governanceopgaver og opgaver inden for PPM (Projekt-, Program-, Portefølje-styring) samt it-arkitektur. Afdelingen består af 22 medarbejdere og har et bredt samarbejde med regionens forretningsområder, særligt de fem sygehusenheder, de øvrige regioner samt med RSI (Regionernes Sundheds It) og andre centrale it-governanceorganer.

Du får det faglige ansvar for den koordinerende stabsfunktion og skal kunne løse opgaver alene såvel som sammen med kollegaer og ledelse. Du får egne ansvarsområder og kommer til at indgå i mange forskellige samarbejdsrelationer til sundhedsområdets ledelser og it-nøglepersoner.


Region Syddanmark, 15. august
Region SyddanmarkAcceleratortekniker med funktion indenfor IT-drift

Region Syddanmark, Vejle

Er du interesseret i en spændende hverdag, hvor din indsats gør en forskel?

Vil du være en del af et supermotiveret team af radiografer, fysikere og elektronik-teknikere i Afdeling for Medicinsk Fysik?

Vil du arbejde på at give kræftpatienter en bedre behandling i samarbejde med læger, radiografer og sygeplejersker i Onkologisk Afdeling?

Så tilbyder vi et ansvarsfuldt, varierende og meningsfuldt job med gode kolleger på en spændende arbejdsplads.


Region Syddanmark, 15. august
BDOErfaren og selvstændig bogholder/konsulent

BDO

Hos BDO i Kolding og Vejle søger vi en bogholder/konsulent til Service- og Supportafdelingen.

I Service- og Supportafdelingen udfører vi opgaver for vores kunder inden for primært bogføring, lønadministration og rapportering.

Vores kunder repræsenterer et bredt udsnit af brancher, og du kommer til at varetage opgaver, hvor der altid skal være fokus på kvalitet og høj udnyttelse af forskellige systemer. Vi forventer derfor, at du er god til at skabe overblik over opgaverne, herunder prioritering af din tid samtidig med, at du sikrer overholdelse af i nogle tilfælde overlappende deadlines. Du vil opleve at skulle gå til og fra opgaverne uden at miste fokus.


BDO, 15. august
UniqueConsultLogistikchef

UniqueConsult søger for IDdesign i Vejle

- unik mulighed for motiverende og struktureret lager/logistikchef med stort drive

Som logistikchef hos IDdesign får du det overordnede ansvar for lagerfunktionen hos IDdesign. IDdesign har været igennem en vellykket turn-around og blev i 2013 en del af Lars Larsen Furniture Group. Det strategiske fokus for de kommende år er vækst og herunder øget leveringssikkerhed til kunderne. På denne baggrund opgraderes Supply Chain, hvilket inkluderer en ny måde at organisere funktionen på og nye fysiske rammer.

Den første opgave, der skal løses, er opbygning af lagerfunktionen på det nye lager i Vejle, hvorefter logistikchefen fremadrettet vil fungere som logistikchef med ansvar for 3 lagerlokationer i hhv. Vejle, Greve og Aalborg med 4 mellemledere og mere end 100 medarbejdere i indirekte reference. Logistikchefen refererer til General Supply Chain Manager og deltager i dennes ledergruppe.


UniqueConsult, 15. august
Randstad
Projektleder/Entrepriseleder - Ventilation

Randstad søger for kunde

Randstad søger for Dansk Klimateknik A/S i Vejle en entrepriseleder til at supplere den nuværende stab af stabile og energiske medarbejdere. Virksomheden har fuld fart på, så for at sikre fortsat at kunne leve op til den øgede ordretilgang søges en projektleder, der kan være med til at bidrage til den fortsatte vækst.

Primære arbejdsopgaver:

 • Projektering og gennemførelse af ventilationsprojekter
 • Teknisk beregning af tilbud
 • Tilsyn og opfølgning på igangværende byggepladser
 • Styring af underleverandører

Randstad, 15. august
expuri.comTil en solid og global markedsførende koncern for højteknologisk udstyr søges servicekoordinator

expuri.com søger for DeLaval i Vejle

Det er serviceafdelingens ansvar at opretholde en 24/7 support på højt teknisk niveau året rundt. DeLaval afsætter bl.a. malkerobotter og servicekoordinatoren har ansvaret for at koordinere serviceopgaverne i henhold til servicekontrakter og supportere servicemontørerne med teknisk sparring. Han/hun skal desuden sørge for serviceteknikernes løbende udvikling af relevante, tekniske kompetencer.

Servicekoordinatoren får desuden ansvaret for at implementere og vedligeholde et nyt serviceplanlægningssystem. Han/hun vil desuden blive medansvarlig i ISO certificering af køl. Servicekoordinatoren deltager desuden rundt i landet med opstart og support af serviceteknikere, projekter hos kunderne m.m. ca. 50 dage årligt. De øvrige dage vil foregå på kontoret i Vejle.


Jobindex, 15. august
KARSBERG – rekruttering og headhuntingProduktionsleder

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for kunde i Trekantsområdet

Er du god til at holde overblik og detailplanlægge i en produktion med mange opgaver?
Med reference til produktionschefen får du ansvaret for den daglige drift i den ene af to afdelinger i produktionen. Du får ledelsesmæssigt ansvar for ca. 20 medarbejdere, og dit primære ansvar bliver at sikre at driften kører effektivt, og at kvalitet og leveringstider lever op til forventningerne. Du skal skabe struktur og flow i produktionen, og samtidig får du til opgave at sikre en løbende udvikling i produktionen, og indføre optimeringer og forbedringer, der kan bidrage til lavere fejlomkostninger og en højere dækningsgrad.

Desuden er du primus motor på opstartsmøder i forbindelse med opstart af nye opgaver, ligesom du vil fungere som bindeled mellem teknisk afdeling og produktion. Endvidere står du for den løbende finplanlægning i produktionen.


Jobindex, 15. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Fest For Fyrede Jobindex
1 til 20 af 151 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.