1 til 20 af 165 resultater.

Dine valg

 • FjernVejle

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Region SyddanmarkTalstærk analytiker til HR funktion

Region Syddanmark

Region Syddanmark, Vejle, søger en struktureret og talstærk analytiker til en etårig tidsbegrænset stilling.

Overenskomst og Løn er en afdeling med 26 medarbejdere, som arbejder med opgaver omkring lønudbetaling og personaleadministration, tjenestemandspensioner, overenskomster og forhandlinger, rekrutteringer, analyser, statistik og økonomi. Vi er en central funktion i Region Syddanmark, som understøtter de decentrale HR funktioner i hele regionen.

Dine opgaver vil være forskelligartede, men det er af afgørende betydning, at du kan gennemskue komplekse problemstillinger og data samt har lyst til at arbejde med:

 • udarbejdelse af løn- og personalestatistikker
 • analyser af løn- og personaledata
 • opfølgninger på sygefraværet

Region Syddanmark, 20. oktober
Landsbrugsrådgivning Syd
Jurist / Ejendomsmægler

Landsbrugsrådgivning Syd

Landbrugsrådgivning Syd / Den Grønne Revisor søger grundet travlhed en medarbejder til team ejendom & jura.

Til vores ejendomsafdeling ”Team Ejendom & Jura” søges en medarbejder med kendskab til ejendomshandler. Din primære opgave vil være rådgivning i forbindelse med ejendomshandler (udbud af ejendomme, gennemførsel af handler m.v.). Derudover vil arbejdet omfatte rådgivning i forbindelse med familiejura (testamenter, ægtepagter m.v.) og andre juridiske forhold.

Du får efter aftale kontoradresse på en af LRS’ afdelinger, og rådgivning af kunderne vil ske fra såvel denne afdeling som fra de øvrige afdelinger. Der må påregnes 1-2 mødedage/uge på kontoret i Løgumkloster, såfremt kontoradressen er på en af de øvrige afdelinger.


Jobindex, 20. oktober
Danvikar A/SRealkredit- eller bankmedarbejdere søges til Vejle

Danvikar A/S søger for kunde

Danvikar A/S søger for vores kunde i Vejle realkreditmedarbejdere eller bankassistenter til længerevarende vikariater på fuldtid.

Arbejdsopgaverne vil være:

 • Produktion af lånetilbud til erhvervskunder indenfor områderne omprioritering, tillægslån, køb, salg og landbrug.

Vi tror at du kommer fra den finansielle sektor, og ansøgere med nylig, opdateret erfaring med produktion af lånetilbud vil blive foretrukket. Vikariatet har forventet opstart snarest muligt, og er foreløbig sat til 3 måneders varighed.


Jobindex, 20. oktober
Medarbejderne
Kundekonsulent til salg af vikar- og rekrutteringsløsninger

Medarbejderne, Vejle eller Horsens

Er du god til at tale med folk og kan du ved hjælp af din naturlige troværdighed skabe kontakter, der resulterer i salg og en god kundeoplevelse – så er det lige DIG vi søger!

Vikar- og rekrutteringsfirmaet Medarbejderne ApS søger til vores rekrutteringsafdeling med udgangspunkt fra kontoret i Vejle eller Horsens, en kundekonsulent til salg af vikar- og rekrutteringsløsninger på alle niveauer inden for kontor- og administrationsområdet. Du vil indgå i et team i en virksomhed, som skaber resultater og tilfredse kunder, vikarer og kandidater. Du har et professionelt bagland med særdeles erfarne konsulenter. Du skal have lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor personligt engagement og frihed omsættes til resultater og glade kolleger.


Jobindex, 17. oktober
Region SyddanmarkDriftschef til Regional IT

Region Syddanmark, Vejle

Region Syddanmark, Vejle, søger en resultatorienteret leder til driftsområdet i Regional It, som har erfaring med ressourceoptimering og –styring samt driftsoptimering fra sundhedsvæsnet.

Regional IT varetager driften af regionens it-miljø med fokus på driftsstabilitet og tilgængelighed for brugere. Afdelingen består af 42 medarbejdere, der har fokus på den daglige drift og optimering af it-platformen inden for områder som netværk, server og dataplatform, databaser m.m.

Din primære opgave er at varetage opgaven som personaleleder for teamet. Du skal motivere, coache og vejlede teamet, således medarbejderne levere ekstraordinære resultater gennem relevant sparring og afklaring.


Region Syddanmark, 16. oktober
UniconProcesoperatørelev søges

Unicon, Fredericia eller Vejle

Har du det, der skal til? Så har vi et elevjob til dig med start primo januar 2015?

Unicon er på udkig efter en procesoperatørelev til vores fabrik i Fredericia eller Vejle. Der er tale om et 4-årigt uddannelsesforløb, hvor du får svendebrev som procesoperatør med mulighed for fastansættelse efter endt uddannelsesforløb.

Dine arbejdsopgaver vil være

 • styring og overvågning af processer via computer og styringssystemer
 • produktion og kontrol af fabriksbeton på fabrikken
 • løbende varebestilling til produktionen

Aalborg Portland, 16. oktober
Fertin PharmaJunior Specialister - Regulatory and Clinical Affairs

Fertin Pharma, Vejle

International farmaceutisk virksomhed

Vi har et stigende aktivitetsniveau og har derfor brug for en ekstra kollega, der har lyst til at arbejde både med regulatoriske og med kliniske opgaver. Derudover søger vi en barselsvikar for en af vore kolleger frem til 31. december 2015.

Alt afhængig af din baggrund vil du få varierende arbejdsopgaver primært indenfor de kemisk/farmaceutiske aspekter omkring lægemidler, såsom:

 • Du koordinerer besvarelse af spørgsmål fra myndigheder og kunder i samarbejde med bl.a. QA, QC, produktionen og resten af R&D og fungerer som sparringspartner internt i virksomheden.
 • Du giver input til dokumentationskrav i forbindelse med ændringer og udarbejder variationsansøgninger.
 • Du er med til at håndtere dokumentationen ifm. kliniske studier, og du arbejder med litteraturundersøgelse og andet intelligence arbejde inden for det kliniske område.
Fertin Pharma

Jobindex, 16. oktober
Region SyddanmarkSpecialkonsulent – kvalitetsudvikling på sundhedsområdet

Region Syddanmark

Har du erfaring med sundhedsområdet, og vil du være med til at udvikle kvaliteten på sygehusene i Region Syddanmark? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi søger en specialkonsulent eller eventuelt en AC-fuldmægtig til at løse strategiske opgaver på kvalitetsområdet og understøtte regionens og sygehusenes arbejde med udvikling af bl.a. den faglige kvalitet.

Du skal løse strategiske opgaver for regionens administrative og politiske ledelse på sundhedsområdet. Det skal ske i et tæt samarbejde med kolleger på regionens sygehuse og i et samarbejde på tværs i regionen med bl.a. Center for Kvalitet og andre afdelinger i sundhedsstaben.


Region Syddanmark, 16. oktober
Unicon A/SProcesoperatørelev søges til Unicons fabrik i Fredericia eller Vejle

Unicon A/S

Har du det, der skal til? Så har vi et elevjob til dig – start primo januar 2015

Unicon er på udkig efter en procesoperatørelev til vores fabrik i Fredericia eller Vejle. Der er tale om et 4-årigt uddannelsesforløb, hvor du får svendebrev som procesoperatør med mulighed for fastansættelse efter endt uddannelsesforløb.

Du vil indgå i et fleksibelt team med gode kolleger om afviklingen af den daglige betonproduktion. Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Styring og overvågning af processer via computer og styringssystemer
 • Produktion og kontrol af fabriksbeton på fabrikken
 • Løbende varebestilling til produktionen
 • Vedligeholdelse og rengøring af produktionsudstyr

Jobindex, 16. oktober
ElmerPrint A/S
Dynamisk salgschef

ElmerPrint A/S, Vejle

ElmerPrint A/S søger en dynamisk salgschef, som skal videreudbygge virksomhedens stærke markedsposition i Danmark og på nærmarkederne.

Som den nye salgschef skal du selv være udfarende i forhold til salgsarbejdet, og samtidig have fokus på omkostningerne, da segmentet er kendetegnet ved både høj kvalitet og små marginaler.

Dit ansvar bliver at varetage den daglige ledelse af salgsorganisationen, hvor du selv tager del i den daglige drift, og samtidig også udvikler selskabet i et tæt samarbejde med ejerne/bestyrelsen. Arbejdsopgaven bliver i første omgang at øge salget til kundekredsen og udbygge eksporten i bl.a. Norden, Tyskland, England og Holland, samt at sikre en god stabil indtjening.


Jobindex, 15. oktober
Region SyddanmarkForskningssygeplejerske til Hjertemed. Afd. SLB, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

1 fuldtidsstilling som forskningssygeplejerske er ledig til besættelse pr. 1. januar 2015. 1/3 af arbejdstiden skal anvendes til selvstændig klinisk forskning, 1/3 som forskningsassistent og 1/3 som klinisk sygeplejerske. Eget forskningsområde skal udspringe af klinisk praksis.

Kardiologien i Sygehus Lillebælt er samlet i én organisatorisk enhed med fælles ledelse og funktion på 2 af sygehusets matrikler i hhv. Vejle og Kolding.

Hjertemedicinsk Afdeling, Sygehus Lillebælt, har ca. 200 ansatte, heraf ca. 22 speciallæger i kardiologi. Afdelingen betjener 53 kardiologiske senge med ca. 7.000 indlæggelser pr. år i Vejle og Kolding og har en ambulant aktivitet på ca. 40.000 besøg om året, fordelt på de 2 matrikler. I 2016 har afdelingen fundet sin endelige struktur med Kolding som akutsygehus og Vejle som specialsygehus med akutfunktion.


Region Syddanmark, 15. oktober
Region SyddanmarkSygeplejerske

Region Syddanmark, Vejle

A260 Vejle Sygehus søger dygtig sygeplejerske, gerne med erfaring indenfor plastikkirurgi.

Da en af vore medarbejdere har søgt nye udfordringer, søger vi en erfaren sygeplejerske som brænder for at arbejde i et sengeafsnit. Gennemsnitlig ugentlig arbejdstid er 32 timer, tiltrædelse 1/12.

Afdeling A260 er et organ- plastikkirurgisk sengeafsnit med et godt socialt og fagligt miljø. Det er en dynamisk afdeling, som er i en konstant udvikling. Med udgangspunkt i værdier og visioner for Sygehus Lillebælt, hvor der er fokus på ”Patienten først”, arbejder vi blandt andet med tværfaglige projekter i forhold til at optimere elektive forløb for patienter med tarmkræft, vi har fokus på komorbiditet, og vi arbejder med ”Patientsikkert Sygehus”, som er med til at sætte øget fokus på den optimale pleje og observation af patienten.


Region Syddanmark, 15. oktober
FRONTPEOPLE A/S
SALGSCHEF

FRONTPEOPLE A/S søger for Dansk Ventil Center A/S i Vejle

Dansk Ventil Center A/S ønsker at styrke sin markedsposition yderligere. Derfor søges til en nyoprettet stilling en salgschef, der har mod på en spændende og krævende udfordring, og som ønsker at påvirke og tage ansvar.

Du får direkte reference til den adm. direktør og bliver som medlem af ledergruppen en central person i den videre udvikling og vækst. Det fulde salgs- og budgetansvar skal løftes, og ledelsesansvaret omfatter pt. fire eksterne sælgere.

De væsentligste opgaver bliver implementering af den nuværende salgsstrategi og handlingsplan for Danmark samt ledelse, udvikling og motivering af salgsteamet. Resultater i markedet skal genereres gennem struktureret mål- og indsatssyring, og du vil være ansvarlig for egne storkunder samt støtte dit team i krævende salgsopgaver. Det er naturligt for dig at gå forrest og implementere principper og standarder for salgets rolle og funktion.


Jobindex, 14. oktober
Danfoss A/SProject Manager, Controls

Danfoss A/S, Vejle

Would it motivate you to work as a project manager with ground-breaking electronic products for a global organisation? Then you could be the Project Manager we are looking for in Danfoss Electric Heating Systems in Vejle.

You are offered a unique position as a key player in our development projects, and you will get the opportunity to influence the way we work with product development and project management.

Your mission will be to drive different ground-breaking outdoor and indoor controls development projects, subsequently dealing with minor sourced projects. You will take over product development projects which are specified with our customers and from this basis you will continuously find new paths to develop products using internal and external resources in the best and most cost effective way.


Danfoss A/S, 14. oktober
Region SyddanmarkUdbudsassistent til Region Syddanmarks Indkøbsafdeling

Region Syddanmark

Kan du lide at arbejde med driftsopgaver og implementering af indkøbskontrakter og har du solid praktisk erfaring med aftaleservice og styring af data og indkøbskontrakter – enten fra en offentlig eller større privat virksomhed.

Så har du muligheden for at:

 • Blive en vigtig brik i vores strategiske indkøbsafdeling og gøre en reel forskel
 • Få stor indflydelse på driften og styringen af vores kontrakter
 • Have god balance mellem arbejde og fritid og samtidig samarbejde med kompetente kollegaer på et højt fagligt niveau.

Region Syddanmark, 14. oktober
Region SyddanmarkChefkonsulent til HR Jura, Region Syddanmark

Region Syddanmark

Region Syddanmark, Vejle, søger en løsningsorienteret chefkonsulent til HR Jura, som trives med at rådgive i udfordrende og komplicerede personalejuridiske sager i en stor og kompleks organisation.

Koncern HR, som HR Jura er en del af, er et kompetencecenter, der rådgiver, udvikler og løser HR opgaver på koncernniveau. HR Jura er dermed en afdeling, som yder bistand og sparring til sygehusenes HR-afdelinger, ledere på de sociale centre og de administrative funktioner i regionshuset.

Baggrunden, for at vi søger en ny kollega til vores afdeling, er, at vores dygtige og vellidte chefkonsulent har fået mulighed for at prøve kræfter med lederrollen.


Region Syddanmark, 13. oktober
Region SyddanmarkAfdelingssygeplejerske til Ortopædkirurgisk operationsafsnit A750, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

Vi søger en afdelingssygeplejerske til ortopædkirurgisk operationsafsnit Vejle Sygehus pr. 1. januar 2015 eller snarest derefter.

Vi betjener 4 ortopædkirurgiske operations lejer dagligt, hvor patienterne er indlagt på ortopædkirurgisk sengeafsnit. Specialet omfatter dels akutte dels elektive hofte- og knæalloplastik patienter Vi foretager ca. 2000 operationer om året, og vi deltager aktivt i de forsknings- og udviklingsprojekter, der er i gang i afdelingen.

Vi er en personalegruppe bestående af 19 sygeplejersker. 2 portører samt 1 afdelingsmedhjælper. Desuden er vi uddannelsessted for bl.a. sygeplejestuderende samt social- og sundhedsassistentelever.


Region Syddanmark, 13. oktober
Region SyddanmarkAfdelingsmedhjælper til Ortopædkirurgisk operationsafsnit A750, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

Vi søger en afdelingsmedhjælper til 30 timer ugentligt til ortopædkirurgisk operationsafsnit Vejle Sygehus pr. 1. januar 2015.

Specialet
Ortopædkirurgiske operationspatienter.

Kollegaer
Sygeplejersker og portører.

Opgaver
Dine opgaver vil være af praktisk karakter såsom: oprydning, bestille depotvarer, sætte depotvarer på plads, lave kaffe, oprydning på de 4 operationsstuer før og efter operationer samt andet forefaldende arbejde, der kan lette en travl hverdag for plejepersonalet.


Region Syddanmark, 13. oktober
Region SyddanmarkOperationssygeplejerske til Ortopædkirurgisk operationsafsnit A750, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

Brænder du for både de akutte og planlagte patienter og udfordrer det dig at arbejde med korttidssygepleje med krav til stor faglig kunnen? Så er det dig, vi gerne vil ansætte.

Vi har brug for en sygeplejerske med minimum 2 års erfaring, der ser et job med spændende og varierede patientforløb, stort patientflow og en uforudsigelig hverdag, som det helt rigtige.

Skal du være vores nye kollega fra den 1. januar 2015?

Vi ønsker en sygeplejerske der

 • har lyst til at være en del af en personalegruppe med højt fagligt engagement
 • kan lide at arbejde tæt sammen med andre faggrupper

Region Syddanmark, 13. oktober
ManpowerProduktions- og lagermedarbejdere til Trekantsområdet

Manpower søger for kunder

Vi har brug for produktions- og lagermedarbejdere til kortere vikariater og længere vikariater og som er klar til at starte med kort varsel.

Arbejdsopgaver:

 • Pakkeopgaver
 • Sortering
 • Samlebåndsarbejde
 • Opfyldning af maskiner
 • Lageropgaver

Vi søger friske medarbejdere som er stabile, fleksible, er hurtig på hænderne og kan arbejde under tidspres. Desuden skal du kunne bevare overblikket når ting går stærkt, samt have fysikken til at stå op en hel arbejdsdag.


Jobindex, 13. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 165 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.