1 til 20 af 34 resultater.

Dine valg

 • FjernThisted

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
GF ForsikringForsikringsrådgiver til GF Thy og Mors

GF Forsikring

Kan du lukke en ordre uden at gå på kompromis med en grundig rådgivning? Så er du måske vores kommende forsikringsrådgiver i GF Thy og Mors.

Du får en afvekslende hverdag, hvor det bliver din opgave at medvirke til at skabe vækst gennem indtegning af nye lønsomme kunder til vores klubber, samt at servicere vores eksisterende kundeportefølje. Din kontakt til kunderne vil være på mail, telefon og ved personlig betjening i klubben.

Vi er resultatorienterede og har fokus på team mål. Lønnen er en fast månedsløn. Derudover har vi pensionsordning efter overenskomsten mellem FA/DFL.

Du bliver en del af et velfungerende og samarbejdende team, hvor dine kollegaer forventer, at du vil være med til at gå forrest i en hverdag, hvor tingene går stærkt, og hvor mål er en del af hverdagen.


GF Forsikring, 18. august
ISS Facility Services A/SKok, cater eller ernæringsassistent

ISS Facility Services A/S, Thisted

Vil du servere frokost i særklasse?

ISS søger en dygtig og ambitiøs medarbejder til en af vores kantiner i Thisted. Du bliver en del af et team på 6 personer, og sammen sikrer I, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Du kommer til at beskæftige dig med varme/lune retter, men skal også kunne træde til i det kolde køkken, ligesom vi forventer, at du bidrager med produktudvikling og menuplanlægning.

Kantinen bespiser omkring 300 gæster dagligt, og har desuden ansvaret for mødeservicering i huset. ISS lever af service – derfor bliver det en af dine vigtigste opgaver at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt brugerne i kantinen, så I sammen kan udvikle og levere et unikt produkt til vores gæster.


ISS Facility Services A/S, 15. august
THISTED KOMMUNE
Misbrugssektionen søger socialrådgiver/socialformidler

THISTED KOMMUNE

Misbrugssektionen/Behandlerhuset søger en socialrådgiver/socialformidler pr. 1. oktober 2014.

Arbejdsopgaverne er sagsbehandling i forhold til, pensionsloven og servicelovens tilbud for nedennævnte målgruppe:

 • Voksne, hvis tilværelse er alvorligt truet eller ramt af misbrug
 • kroniske stofmisbrugere
 • kroniske alkoholmisbrugere
 • Dobbeltdiagnostiserede
 • Udsatte borgere

Arbejdsopgaverne vil være: Modtagelse af sager i sektionen, motivationssamtaler, visitationsindstilling til behandling, opfølgning i sager, samarbejdsmøder, være opsøgende i miljøet, sekundær forebyggelse, netværksarbejde/kontakt, rådgivning/vejledning, støtte/omsorg.


Jobindex, 15. august
THISTED KOMMUNE
Dagplejer

THISTED KOMMUNE

Den kommunale dagpleje søger en dagplejer i Tilsted med ansættelse 1. oktober 2014 eller snarest derefter.

Vi forventer:

 • At du er glad for at arbejde med børn i alderen 0–3 år
 • At du har kendskab til børns udvikling
 • At du er selvstændig og ansvarsbevidst.
 • At du har engagement og vilje til at samarbejde med såvel forældre, kolleger samt ledelse.
 • At dagplejehjemmet er røgfrit i åbningstiden og at de primære børnerum altid er røgfrie.
 • At du har gode boligforhold, såvel inde som ude.

Jobindex, 14. august
THISTED KOMMUNE
Jobcenter Thisted søger sagsbehandler til Sektion Særlig Indsats

THISTED KOMMUNE

Vi søger en sagsbehandler i kontanthjælpsområdet til borgere, der ikke er jobklare.

Arbejdsopgaven er at afklare vejen ud mod arbejdsmarkedet, igennem

 • Jobsamtaler og udarbejdelse af jobplaner
 • Tilbud om aktivering og opfølgning af tilbud
 • Der samtales med borger mindst 4 gange om året og jobbet indebærer mange koordinerende og administrative arbejdsopgaver

Vi tilbyder

 • positive, engagerede og gode kolleger
 • gode muligheder for faglig udvikling
 • frihed til at planlægge egen arbejdsdag

Jobindex, 14. august
Det Danske MadhusNyoprettet stilling som Kontorassistent i Det Danske Madhus A/S

Det Danske Madhus, Thisted

Det Danske Madhus tilbereder og leverer hverdagsmad primært til ældre borgere i eget hjem og på plejehjem samt til patienter på sygehuse. Derudover har vi også en regnskabs- og kundeserviceafdeling og vi får løbende flere og flere opgaver. Vi søger derfor en administrativ medarbejder, der kan understøtte vores team af kontorassistenter i Thisted.

Arbejdsopgaverne består af generelle bogholderiopgaver med både debitor- og kreditorstyring. Derudover alm. forfaldende bogholderiopgaver.

Vi kan tilbyde:

 • Et spændende og meget alsidigt job, hvor to dage ikke er ens
 • Gode kollegaer og en arbejdsplads med en stærk holdånd
 • Spændende selvstændig platform, med mulighed for at understøtte vækst og udvikling af virksomheden på et dynamisk marked
 • Stor indflydelse på tilrettelæggelsen af eget arbejde
 • Løn og personalegoder efter aftale og i forhold til kvalifikationer

Jobindex, 13. august
THISTED KOMMUNE
Musiklærer til Rolighedsskolen

THISTED KOMMUNE

Rolighedsskolen søger: Lærer på 37 timer ugentlig til fast stilling til almenafdelingen. Tiltrædelse: 1. oktober 2014 eller snarest.

Rolighedsskolen består af to afdelinger. En almenafdeling med ca. 310 børn på 0. til 6. årgang. Og en specialafdeling, Østermølle, med ca. 56 børn på 0. – 11. årgang. Begge afdelinger har SFO. Derudover har skolen en sprogklasse for børn på 0. – 6. årgang, som ikke taler dansk.

Rolighedsskolen søger en lærer til mellemtrinnet med linjefag i musik. Dertil vil skemaet indeholde historie og kristendom på 5. årgang samt en del to-lærer-timer på 5. klasse, grundet timer til enkeltintegration. Der er tale om støtte til en elev med indlæringsvanskeligheder.


Jobindex, 12. august
Toyota ThistedBilsælger søges

Toyota Thisted

Din primære opgave bliver salg af nye og brugte biler suppleret af et dagligt fokus på salg af engrosbiler fra pladsen. Vi søger en person, der brænder for salgsdelen og ved, at kundetilfredshed kommer i første række. Derudover skal du som person have en struktureret tilgang til dit arbejde - og lysten til at opnå resultater.

Dine opgaver bliver bl.a.

 • Salg af detailbiler og engrosbiler
 • Kundekontakt og opfølgning

Jobindex, 12. august
THISTED KOMMUNE
Thisted Kommunale Tandpleje søger tandlæge

THISTED KOMMUNE

Thisted Kommunale Tandpleje søger tandlæge med funktion som filialleder til klinikken på Østre Skole i Thisted.

Stillingen er ledig 1. september 2014 og ønskes besat snarest muligt.

I Thisted Kommunale Tandpleje er vi 4 tandlæger udover overtandlægen, 2 tandplejere, 8 klinikassistenter samt en administrativ medarbejder fordelt på 3 klinikker.

Disse tre klinikker varetager tandplejen for cirka 6500 af Thisted kommunes børn og unge, mens privatpraktiserende tandlæger i henholdsvis Hanstholm- og Sydthyområdet behandler de resterende 3000 børn.


Jobindex, 11. august
THISTED KOMMUNE
Ældrecenter Fjordglimt søger social- og sundhedsassistent

THISTED KOMMUNE

Vi søger en social- og sundhedsassistent – eventuelt en social- og sundhedshjælper - til en stilling som midlertidig afløser, med tiltrædelse hurtigst muligt og til den 31. december 2014.

Vi er et ældrecenter med 4 Bo-enheder, som i alt rummer 34 lejligheder. 24 lejligheder er for middel til svært demensramte ældre, og 10 lejligheder for ældre med funktionstab overvejende på det fysiske område.

Fjordglimt har en målsætning og et værdigrundlag, som vi arbejder efter. ”Et godt sted at bo” og ”Et godt sted at arbejde”. Ud fra værdier, serviceniveau og ressourcer yder vi optimal service for beboerne på Fjordglimt. Vi prioriterer medindflydelse højt.


Jobindex, 8. august
THISTED KOMMUNE
Faglig specialist til Børne- og Familieafdelingen

THISTED KOMMUNE

Thisted Kommunes Børne- og Familieafdeling søger en faglig specialist til administrativt at understøtte ledelsen i afdelingen i forhold til den strategiske udvikling og den daglige drift.

Tiltrædelse 1. september 2014 eller snarest derefter.

Børne- og Familieafdelingen er organisatorisk en del af Børne- og Familieforvaltningen og består af Sundhedsplejen, Tandplejen, Sagsbehandlersektion og Behandlersektion. Der er således mange forskellige faggrupper i afdelingen, og kerneopgaver er foranstaltninger på forskellige niveauer både forebyggelsesmæssigt som behandlingsmæssigt. Målgruppen er i princippet samtlige børnefamilier i Thisted Kommune, og i sagsbehandler- og behandlersektionen er fokus på de udsatte børn og familier.


Jobindex, 7. august
THISTED KOMMUNE
Træningssektionen søger fysioterapeuter til vikariater

THISTED KOMMUNE

Fysioterapeut vikar, på 37 timer/uge i indeteamet gældende fra 1. september 2014 – 28. februar 2015.

I indeteamet er der ansat 4 fysioterapeuter og 3 ergoterapeuter, hvoraf den ene ergoterapeut er gruppeleder. Terapeuterne i indeteamet tager sig af genoptræning og rehabilitering på vore 15 døgn- og 3 daggenoptræningspladser.

Fysioterapeut på 37 timer /uge i hverdagsteamet gældende fra 1. september 2014 – 31. december 2014 evt. med mulighed for forlængelse.

Hverdagsrehabiliteringsteamet består af 5 terapeuter. Der er et tæt samarbejde med Træningsassistenterne i hjemmeplejen. Træningen foregår i borgerens hjem eller på et af ældrecentrene i kommunen, så du skal påregne en del kørsel, hvorfor det er vigtigt, at du har en bil til rådighed. Der gives kørselsgodtgørelse efter gældende regler.


Jobindex, 7. august
THISTED KOMMUNE
Træningssektionen søger ergoterapeut

THISTED KOMMUNE

Vi søger: Ergoterapeut til fast stilling.

Ugentligt timetal: 32.

Tiltrædelsesdato: 1. september 2014.

Lidt om os:
Træningssektionen har hjemadresse på Dragsbækcentret i Thisted by.

I afdelingen er ansat 25 terapeuter, hjerneskadekoordinator og medhjælper + en ledende terapeut. Dertil kommer sekretær og servicepersonale. Terapeuterne er organiseret i hhv. indeteam, udeteam og hverdagsteam.

Vi yder træning efter Servicelovens § 86, og Sundhedslovens § 140.


Jobindex, 7. august
THISTED KOMMUNE
Kronborgvejens Ungdomspension søger pædagogisk personale til Nattevagt

THISTED KOMMUNE

Vi søger: pædagog eller person med anden relevant uddannelse.

Gennemsnitlig ugentlig timetal: 37 timer

Arbejdstider: Skiftende - nattevagter - samt hver anden weekend

Tiltrædelsesdato: 1. oktober 2014

Kronborgvejens Ungdomspension er en kommunal døgninstitution for anbragte unge mellem 13 og 18 år, godkendt efter § 66 nr. 6, lov om social service. Ungdomspensionen en del af Familierådgivningens behandling under Børne- og Familieforvaltningen.


Jobindex, 7. august
Premier Is, Mejerigaarden A/SBrand Manager

Premier Is, Mejerigaarden A/S, Thisted

Til vort kontor i Thisted søger Premier Is, Mejerigaarden A/S en initiativrig og ambitiøs Brand Manager, som vil være med til, at værdiudvikle virksomhedens brandportefølje gennem såvel kunde- som forbrugerrettede aktiveringer.

Du er drevet af energi og engagement, og det falder dig naturligt proaktivt, at skabe nye og konstruktive ideer og tiltag. Du skal referere til vores Marketing & Innovationschef og indgå i et tæt samarbejde med 3 andre kolleger. Du vil komme til at arbejde sammen med salg, produktion og eksterne samarbejdspartnere.

Ansvar og opgaver:
At bidrage til, at udvikle Premier Is brand og produktporteføljen samt sikre et maksimalt udbytte af selskabets marketing budget til aktivering i form af:

 • Afdækning af nye potentielle og lønsomme markedssegmenter
 • Overvågning/rapportering af markedsudviklingen/mærkevareudviklingen
 • Planlægning og gennemførelse mærkevareopbyggede markedsføringstiltag

Jobindex, 4. august
THISTED KOMMUNE
Administrativ medarbejder til Hjælpemiddelsektionen

THISTED KOMMUNE

Hjælpemiddelsektionen er en mindre enhed med 20 medarbejdere. Vi er en sektion med mange funktioner: Vi er en myndighedsfunktion, Administration med sagsbehandling på Kropsbårne hjælpemidler, Sagsbehandlende ergoterapeuter på genbrugshjælpemidler, biler og boligændringer; og vaskeri/rengøring, værksted, lager og udkørsel.

Vi arbejder indenfor servicelovens § 112-117. Vi har stort samarbejdsfelt: Hjemmeplejen, trænings-sektionen, sygehuse, ældrecentre, specialinstitutioner og Thisted kommunes borgere.

Vi er i en fortløbende udviklings proces med henblik på at skabe den kompetente og attraktive arbejdsplads og med henblik på at være det bedste supplement til såvel borgere, samarbejdspartnere og hinanden.


Jobindex, 30. juli
THISTED KOMMUNE
Dygtige socialrådgivere til myndighedsfunktionen i psykiatri og handicap

THISTED KOMMUNE

Vi søger dygtige socialrådgivere i Psykiatri og Handicap i Thisted Kommune, Sektion social service. Sektionens opgaver retter sig mod myndighedsopgaver vedr. børn og voksne, som har enten en fysisk eller en psykisk funktionsnedsættelse. Vi er inddelt i teams, som hver har deres særlige faglige kompetenceområde indenfor hhv. sent udviklede, udviklingsforstyrrelse eller psykisk sygdom.

Opgaverne i afdelingen vedrører ofte borgere med komplekse problemstillinger. Du skal have lyst til at skabe en forandring for borgerne i samspil med mange forskellige parter. Hverdagen er meget foranderlig, og det er oftest dig, der skal samle trådene mellem forskellige dele af forvaltningen og borgeren. Vi har travlt, men lægger vægt på, at modtage nye kolleger godt ved hjælp af introduktion og mentorordning.


Jobindex, 10. juli
VVS Montør søges
Handest VVS - Thisted, Thisted, Nordjylland
Nordjyskejob.dk, 20. august
Chauffør med stort kørekort søges
Jespersen I/S søger chauffør med stort kørekort til afhentning af aviser i Aalborg og til Thisted.
Jespersen I/S v/Per og Ellen Jespersen, Thisted
Jobcenter Thisted, 18. august
Faglærer
Vi søger en faglærer til grundforløbet på elektronik- og svagstrømsuddannelsen.
EUC Nordvest, Thisted, Nordjylland
Nordjyskejob.dk, 16. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Fest For Fyrede Jobindex
1 til 20 af 34 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.