1 til 20 af 51 resultater.

Dine valg

 • FjernThisted

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
FOASagsbehandler til FOAs A-kasse i Thisted

FOA

Vil du være med til at skabe Danmarks bedste a-kasse hvor medlemmet er i centrum?

Vi tilbyder et job, hvor arbejdsopgaverne aldrig bliver ensformige, og hvor du får mulighed for, at sætte mange sider af dig selv i spil i et miks af administrative opgaver og personlig vejledning. Vi lægger samtidig stor vægt på, at et godt samarbejde mellem fagforeningen og a-kassen skal gøre en forskel, der kan mærkes for det enkelte medlem.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. blive:

 • Medlemskontakt og betjening
 • Sagsbehandling i relation til udbetaling af ydelser
 • Vejledning indenfor arbejdsløshedslovgivningen – såvel skriftligt som telefonisk og personligt
 • Afholdelse af systematiske vejlednings og rådighedssamtaler

FOA, 25. november
Lær For LivetVil du være frivillig mentor i Lær for Livet?

Lær For Livet

Vi søger engagerede, stabile mentorer, der kan hjælpe et barn med lektier og andre skolerelaterede udfordringer, og som har tid og lyst til at gøre en forskel. Er du en af dem?

Anbragte børn klarer sig generelt dårligt i skolen og kun få gennemfører en ungdomsuddannelse. For mange af disse børn er skolen ikke en positiv oplevelse. Det kan du være med til at ændre.

Som mentor i Lær for Livet bliver du en vigtig ressourceperson i et anbragt barns liv. Du bliver tilknyttet et barn på mellem 10 og 13 år, som bor uden for hjemmet enten i plejefamilie eller på en døgninstitution.

Ved at støtte barnet fagligt en gang om ugen medvirker du til, at skolegangen bliver mere overkommelig for barnet. Dermed er du med til at styrke barnets lyst til læring. Forskning viser, at læring er helt afgørende for barnets trivsel og fremtid.


Jobindex, 25. november
THISTED KOMMUNE
Sygedagpengesektionen, Jobcenter Thisted, søger sagsbehandler

THISTED KOMMUNE

Sygedagpengesektionen mangler hurtigst muligt en socialrådgiver/socialformidler til sagsbehandling af sygemeldte borgere. Vi er en sektion med 14 medarbejdere. Vi har fokus på tidlig indsats for sygemeldte, samt på at skabe gode resultater på sygedagpengeområdet. Dette kræver, at du har evner og lyst til at motivere sygemeldte borgere og understøtte deres fastholdelse på - eller tilbagevenden til arbejdsmarkedet.

Arbejdsopgaver:

 • Sagsbehandling i sygedagpengesager
 • Kontakt med arbejdsgivere i forbindelse med den sygemeldtes tilbagevenden til arbejde
 • Kontakt med øvrige relevante samarbejdsparter

Jobindex, 24. november
THISTED KOMMUNE
Konsulent til Folkeskoleområdet

THISTED KOMMUNE

Undervisningsafdelingen søger en konsulent på 37 timer ugentligt med tiltrædelse snarest muligt.

Undervisningsafdelingen er en del af Børne- og Familieforvaltningen i Thisted Kommune. Afdelingen består af medarbejdere på forvaltningen samt kollegaer på 17 folkeskoler, Kommunikationscenter Thisted, Sprogskolen, Thy uddannelsescenter og Uddannelsesvejledningen.

Folkeskolereformen er i gang med at blive implementeret, og folkeskolen er på alle måder i en spændende udvikling, som kræver fokus og målrettethed, hvis vi skal udfylde den nye ramme og leve op til lovens intentioner med en ny skole. For at løse denne opgave skal undervisningsafdelingen kunne yde konkret og relevant støtte til skolerne. Elevernes læring og trivsel er omdrejningspunktet for, hvad der arbejdes med i afdelingen.


Jobindex, 21. november
jem & fix A/SSouschef til Thisted

jem & fix A/S

Har du detailerfaring og flair for drift, planlægning og ledelse? Og vil du i et tæt samarbejde med butikschefen drive en butik hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som souschef sparrer du med butikschefen om den daglige drift og fungerer som stedfortræder i butikschefens fravær. Du er derfor inde over butikkens økonomiske resultater, prisstyring og salgstiltag, og du har medansvar for omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering og sammen med dine kolleger sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende.


jem & fix A/S, 21. november
THISTED KOMMUNE
Tingstrup Skole søger lærer

THISTED KOMMUNE

Da en af vore lærere har søgt nye udfordringer, søger vi en lærer, som har kompetencer og erfaring i at undervise i matematik, håndværk og design, samt idræt (drenge). I indeværende skoleår, er der overvejende tale om undervisning på 4. årgang.

Stillingen er på 37 timer / uge.

Vi lægger vægt på, at vores kommende medarbejder:

 • er anerkendende og inkluderende i tilgangen til eleverne.
 • kan strukturere undervisningen, så den enkelte elev får udfordringer, der understøtter elevens faglige og sociale udvikling.
 • har kompetencer og gerne erfaring med at skabe et godt undervisningsmiljø i en klasse.

Jobindex, 20. november
THISTED KOMMUNE
Træningssektionen søger fysioterapeuter

THISTED KOMMUNE

Vi søger 2 fysioterapeuter til vikariater i henhold til ældremilliardpuljen. Stillingerne er tidsbegrænset til 31. december 2015 evt. med mulighed for forlængelse eller fastansættelse.

Begge stillinger er i vores hverdagsrehabiliteringsteam. Teamet består af 5 terapeuter. Der er et tæt samarbejde med hverdagstrænerne i hjemmeplejen. Træningen foregår i borgerens hjem eller på et af ældrecentrene i kommunen, så du skal påregne en del kørsel, hvorfor det er vigtigt, at du har en bil til rådighed. Der gives kørselsgodtgørelse efter gældende regler.

Terapeuterne i gruppen, har bl.a. følgende opgaver:

 • Vurdering af borgere som anmoder om hjemmehjælp/træning
 • Træning af borgere som tilbydes træning før visitering til hjemmehjælp
 • Supervision til centrenes træningsassistenter ang. træning af centrets beboere

Jobindex, 19. november
THISTED KOMMUNE
Træningssektionen søger ergoterapeut til vikariat

THISTED KOMMUNE

Vi søger en ergoterapeut i et barselsvikariat fra den 1. januar 2015 – 31. september 2015 med mulighed for forlængelse.

Hverdagsrehabiliteringsteamet består af 5 terapeuter. Der er et tæt samarbejde med hverdagstrænerne i hjemmeplejen. Træningen foregår i borgerens hjem eller på et af ældrecentrene i kommunen, så du skal påregne en del kørsel, hvorfor det er vigtigt, at du har en bil til rådighed. Der gives kørselsgodtgørelse efter gældende regler.

Terapeuterne i gruppen, har bl.a. følgende opgaver:

 • Vurdering af borgere, som anmoder om hjemmehjælp/træning
 • Træning af borgere, som tilbydes træning før visitering til hjemmehjælp
 • Supervision til centrenes træningsassistenter ang. træning af centrets beboere

Jobindex, 19. november
THISTED KOMMUNE
Jobcenter Thisted Sektion Særlig Indsats søger mentor

THISTED KOMMUNE

Vi søger en mentor, der med udgangspunkt fra Sektion Særlig Indsats udfører mentoropgaver for borgere med henblik på, at borgerne bliver i stand til at komme i et arbejdsmarkedsrettet tilbud eller fastholdes i tilbud.

Sektion Særlig Indsats består af en unge- og voksengruppe, der beskæftiger sig med aktivitetsparate unge og voksne, oftest kontanthjælpsmodtagere – en integrationsgruppe i det væsentlige vedr. flygtninge og familiesammenførte – og borgere i ressourceforløb. Det er oftest disse grupper af borgere, der får tilbud om en mentor.

Arbejdsopgaver

 • Udføre mentoropgaver inden for de rammer, der udmeldes fra sagsbehandler
 • Indsatsen kan spænde fra at være en ”håndholdt” mentorindsats, støttende og motiverende, til en meget afgrænset indsats.

Jobindex, 18. november
THISTED KOMMUNE
Genopslag - Thisted Kommune søger en dygtig leder til Borgerservice og Ydelse

THISTED KOMMUNE

Er du en udviklingsorienteret leder med stort L, har du chancen for at blive leder for en veldrevet sektion med ca. 50 kompetente og engagerede medarbejdere, herunder 3 dygtige fagkoordinatorer.

Som leder af Borgerservice og Ydelse vil du få ansvaret for en bred og varieret opgaveportefølje, hvor temaer som service og digitalisering fylder meget. Du vil blive en del af lederteamet i beskæftigelsesafdelingen, som den ene af 5 sektionsledere. Du vil få reference til beskæftigelseschefen.

Vi kan tilbyde:

 • En fagligt og personalemæssigt velfungerende sektion.
 • Et område i rivende udvikling i disse år – især som følge af digitalisering.
 • Mange og varierede opgaver og funktioner.

Jobindex, 18. november
THISTED KOMMUNE
Thisted Kommune søger medarbejder til erhvervsafdelingen

THISTED KOMMUNE

Thisted Kommune ønsker at styrke erhvervs- og bosætningsudviklingen. Vil du være med til at videreudvikle én indgang for virksomhederne i Thisted Kommune? Har du en god forståelse for offentlig forvaltning? Kan du se brede sammenhænge og samtidig se de små detaljer? Er du selvstændig, løsningsorienteret og serviceminded? Så er du måske vores nye kollega.

Thisted Kommune søger en medarbejder til en stilling som erhvervskonsulent til kommunens erhvervsafdeling. Som erhvervskonsulent varetager du en bred vifte af opgaver indenfor klima og energiområdet samt opgaver med udgangspunkt i virksomhedernes og kommunalbestyrelsens forespørgsler og i samarbejde med kollegaer fra erhvervsafdelingen, kommunens forskellige forvaltninger og Thy Erhvervsforum. Du vil således få en bred kontaktflade internt såvel som eksternt.


Jobindex, 18. november
DGSDGS Denmark A/S i Thisted søger Værktøjsmagerlærling

DGS

DGS Tool Shop i Thisted fremstiller primært sprøjtestøbeværktøjer til høreapparatsproduktion. Vi arbejder tæt sammen med udviklingsprojekterne og benytter topmoderne udstyr til fremstillingen af værktøjer, hvor præcision og kvalitet er i fokus.

Som værktøjsmagerlærling kommer du gennem alle de discipliner der findes inden for værktøjsmagerfaget f.eks. CNC-bearbejdning, slibning, sænk-og trådgnistning, samt montage og finetuning af high-end støbeværktøjer.

Som værktøjsmagerlærling starter du i vores manuelle afdeling, hvor du vil få kendskab til de grundlæggende bearbejdningsformer, samt montage af fixturer og andet produktionsmateriel. Senere vil du komme over i selve værktøjsmageriet, hvor du vil udvide dit kendskab til de finere bearbejdningsformer.


DGS, 13. november
DGSDGS Thisted søger Værktøjsmager

DGS

DGS Toolshop i Thisted, som er bemandet med faglærte værktøjsmagere samt lærlinge, fremstiller sprøjtestøbeværktøjer, primært til høreapparatsproduktion, hvor Oticon er vores vigtigste brand. Toolshop i Thisted er en del af NPI Plast, som også består af projektledere, prototypecenter i Smørum, samt sprøjtestøberi i Thisted. Vi arbejder tæt sammen med høreapparatudviklingsprojekterne og benytter topmoderne udstyr til fremstillingen af værktøjer hvor præcision og kvalitet er i fokus.

Dine primære arbejdsområder vil, afhængig af din baggrund og erfaring, være:

 • CNC-fræsning på 3- og 5-aksede maskiner
 • CAM bearbejdning af elektroder
 • Elektrodeudtræk (Cimatron)
 • Montage og tilpasning og fine tuning af egne og eksternt fremstillede værktøjer

DGS, 13. november
DGSDGS Denmark A/S i Thisted søger Værktøjskonstruktør/tekniker

DGS

DGS Toolshop i Thisted, som er bemandet med faglærte værktøjsmagere og konstruktører samt lærlinge, fremstiller sprøjtestøbeværktøjer, primært til høreapparatsproduktion, hvor Oticon er vores vigtigste brand. Toolshop i Thisted er en del af NPI Plast, som også består af projektledere, prototypecenter i Smørum, samt sprøjtestøberi i Thisted. Vi arbejder tæt sammen med høreapparatudviklingsprojekterne og benytter topmoderne udstyr til fremstillingen af værktøjer, hvor præcision og kvalitet er i fokus.

Dine primære arbejdsområder vil være:

 • Konstruktion i SolidWorks
 • Support til vore projektledere med DfM - ud fra et værktøjs- og produktionsmæssigt perspektiv
 • Intern projektledelse på egne projekter
 • Udvikling og optimering af arbejdsprocesser

DGS, 13. november
DGSDGS Denmark A/S i Thisted søger Produktionstekniker

DGS

Som produktionstekniker vil du indgå i et team med opstillere, operatører, planlæggere, procesingeniør og kvalitet med ansvar for indkøring og kvalificering af værktøjer i Støberiet og den tilhørende Tampo print. Dette sker i tæt samarbejde med Tool-Shop, projektledere og vores pilot-produktion. Målet er at levere køreklare værktøjer til vores volumenproduktion i Polen.

Dine hovedopgaver bliver:

 • Sikre indkøring og kvalificering af værktøjer, processer og udstyr til volumenproduktion i Polen.
 • Sikre/udarbejde produktionsgrundlag.
 • Processikring og optimering i den daglige drift.
 • Indgå i kvalitets-forbedrende og Lean/5S projekter.

DGS, 13. november
DGSDGS Denmark A/S i Thisted søger Plastmagerlærling

DGS

Vores opgaver i Støberiet er sprøjtestøbning af plastemner, samt test af nye sprøjtestøbeværktøjer til høreapparat produktion.

Som plastmagerlærling hos DGS Thisted vil du blive oplært i noget af det mest moderne udstyr der er til rådighed på markedet. Du vil stifte bekendtskab med alle de discipliner der findes inden for plastmagerfaget, relateret til støbning på semi automatiske, fuldautomatiske, samt maskiner med og uden robot.

Som plastmagerlærling vil du blive oplært i processen, at kunne støbe til løbende produktion, og du vil blive i stand til at udføre systematisk indkøring af nye værktøjer, samt vil du få kendskab til komposit plast materialer.


DGS, 13. november
MiljøministerietKontor- og økonomimedarbejder til Nationalpark Thy

Miljøministeriet

Vil du bidrage til udviklingen af Nationalpark Thy - Danmarks største vildmark, så er muligheden her nu!

Nationalpark Thy blev oprettet i august 2008 som en selvstændig fond under Miljøministeriet, og vi er fortsat i en spændende udvikling. Vi søger nu en kontor- og økonomimedarbejder, der kan understøtte os i det daglige arbejde.

Nationalparken ledes af en bestyrelse, der bistås af et råd. Den daglige drift varetages af et sekretariat, der i dag består af en leder og fem projektledere. Du vil, med reference til nationalparkens leder, være det naturlige omdrejningspunkt for nationalparkens administrative funktioner i samarbejde med Naturstyrelsen, som bistår sekretariatet i forskellige administrative forhold.


Miljøministeriet, 13. november
THISTED KOMMUNE
Sjørring Skole søger lærer til vikariat

THISTED KOMMUNE

Vi søger en lærer med undervisningskompetencer indenfor dansk, kristendomskundskab, natur/teknik samt madkundskab.

Alle undervisningsopgaver er som udgangspunkt på 6. årgang og omfatter også en klasselæreropgave på denne årgang.

Vi ser meget gerne ansøgere som kan påtage sig de nævnte undervisningsopgaver, men er vi er også indstillet på, at det kan blive nødvendigt at ændre i opgavesammensætningen.

Sjørring skole er en imødekommende, humørfyldt og udviklingsorienteret skole. Vi har i flere år haft fokus på udvikling af en fleksibel teamstruktur, der kan understøtte elevernes læring og udgøre et inspirerende og støttende kollegialt netværk. Vi er i gang med implementeringen af LP tankegangen.


Jobindex, 12. november
THISTED KOMMUNE
Kommunikationscenter Thisted søger lærer

THISTED KOMMUNE

Til Kommunikationscenter Thisteds 3-årige ungdomsuddannelse for unge med særlige behov (STU) søges en lærer på fuld tid med tiltrædelse den 1. februar 2015.

Ungdomsuddannelsen afvikles på STU-afdelingen i Skjoldborg, hvor vi søger en lærer til en nyetableret autismeafdeling.

Målgrupperne på STU omfatter unge med autismespektrum forstyrrelser, opmærksomhedsforstyrrelser ADHD og unge med socio-emotionelle vanskeligheder.


Jobindex, 12. november
THISTED KOMMUNE
Områdecenter Klitrosen søger social- og sundhedsassistent til vikariat

THISTED KOMMUNE

Klitrosen er et nybygget ældrecenter med et demens og et alment afsnit med plads til 10 beboere i hvert afsnit.

På Klitrosen er hverdagslivet i centrum og hverdagen er præget af tiden til hinanden og interessen i hinanden, som menneske. Venlighed og forståelse er en del af omgangstonen og følelsen af samhørighed og fællesskab kendetegner livet her.

Byens pensionister kommer dagligt på Klitrosen og deltager i livet her. Endvidere har vi en aktivkomite, som er rig på ideer og er med til at arrangere f.eks. fester, foredrag, banko m.m.


Jobindex, 10. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Krifa kampagne 2014
1 til 20 af 51 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.