1 til 20 af 44 resultater.

Dine valg

 • FjernThisted

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
THISTED KOMMUNE
CAB søger 2 konsulenter

THISTED KOMMUNE

Vi søger to engagerede konsulenter til Center for Afklaring og Beskæftigelse (CAB), der i samspil med den øvrige organisation forventes at være drivkræfter i at varetage konsulentfunktioner i CABs tilbud.

I CAB er der flere forskellige tilbud til ledige og sygemeldte. Mål i alle tilbuddene er at deltagerne vender tilbage til arbejdsmarkedet.

Organisatorisk er CAB en afdeling af Beskæftigelses-, Social- og Sundhedsforvaltningen. CABs nærmeste samarbejdspartner er Jobcenter Thisted. CAB har adresser på Industrivej 5 og Præstejorden 3 i Thisted.


Jobindex, 27. marts
Premier Is, Mejerigaarden A/SKey Account Manager, OOH

Premier Is, Mejerigaarden A/S, Thisted

Premier Is søger en Key Account Manager (KAM) til selskabets Egne Kiosker, Out Of Home (OOH) storkunder og OOH kædekunder. Stillingen er nyoprettet.

I stillingen som KAM, OOH bliver du en af virksomhedens nøglepersoner og resultatansvarlig for Premier Is’ Egne Kiosker, OOH storkunder og OOH kædekunder.

Den ene del af opgaven vil være at opsøge nye lejemål, deltage i butiksudviklingsprojekter og rekruttere forpagtere. Herudover at implementere mersalgsprogrammer, udvikle merchandising, styrke identitet, gennemføre produkttræning og salgsuddannelse af salgspersonale. Den anden del af opgaven vil være at etablere nye og ivaretage eksisterende OOH storkunder og OOH kædekunder.


Jobindex, 27. marts
THISTED KOMMUNE
Pædagogmedhjælper til Østermølleafdelingen på Rolighedsskolen

THISTED KOMMUNE

Østermølleafdelingen er en del af Rolighedsskolen beliggende i Thisted. Afdelingen har 61 fysisk og psykisk udviklingshæmmede børn. I afdelingen er der ansat både lærere, pædagoger og pædagogmedhjælpere. Børnene i Østermølleafdelingen kommer fra Thisted og Morsø Kommune

Der er tale om en fast stilling på 30 timer ugentlig med tiltrædelse 1. maj 2015.

Arbejdstiden er typisk hverdage 8.15 – 14.15.


Jobindex, 25. marts
THISTED KOMMUNE
2 familiekonsulenter til integration af familier

THISTED KOMMUNE

Vil du være med til at opbygge Thisted Kommunes nye Integrationsafdeling? Er du kreativ og god til at se nye veje i integrationsindsatsen? Så er du måske vores nye kollega.

Der opslås flere stillinger til integrationsindsatsen, og disse stillinger bliver organisatorisk placeret i forskellige afdelinger, men omdrejningspunktet bliver tværfagligt samarbejde. Du får en unik mulighed for at være med til at præge det tværfaglige samarbejde i den nye integrationsafdeling og være med til at planlægge opgaver og samarbejdsflader.

Som familiekonsulent får du samtidig faglig sparring med Familieafdelingens øvrige familiekonsulenter. Arbejdet sker ud fra en ressourceorienterende- og anerkendende tilgang i forhold til familien og netværket. Målgruppen er kommunens mest udsatte og sårbare familier, børn og unge, og der henvises til behandling efter Servicelovens § 52 og § 11.


Jobindex, 24. marts
THISTED KOMMUNE
Børne– og familierådgivningen søger psykolog til behandlersektionen

THISTED KOMMUNE

Familierådgivningen i Thisted Kommune søger en autoriseret psykolog til behandlersektionen. Stillingen er på 35 timer og ønskes besat snarest.

Behandlersektionen er en integreret del af Børne- og familierådgivningen. Behandlersektionen tæller familiekonsulenter, psykoterapeuter og psykologer. Derudover er en døgninstitution, et aflastningstilbud, et aftenfritidstilbud i Thisted og støtte-kontaktpersonkorpset også en del af behandlersektionen.

Arbejdet i behandlersektionen sker ud fra en ressourceorienteret, anerkendende tilgang i forhold til familien og netværket. Den terapeutiske referenceramme tæller forskellige retninger. Målgruppen er kommunens mest udsatte og sårbare familier, børn og unge, og der henvises til behandling efter Servicelovens § 52 og § 11.


Jobindex, 23. marts
THISTED KOMMUNE
Sjørring Skole søger viceskoleleder

THISTED KOMMUNE

Sjørring Skole søger en viceskoleleder på 37 timer ugentlig pr. 1. juni 2015. Sjørring Skole er en folkeskole med overbygning og ca. 465 elever og 66 medarbejdere. Af disse er 25 elever og 7 medarbejdere tilknyttet vores skoleafdeling i Vorupør.

Vi tilbyder:

 • En skole med fokus på det enkelte barns faglige og sociale kompetencer
 • En skole med fokus på god trivsel blandt både elever og medarbejdere
 • En skole med en velfungerende SFO

Vi forventer, at du:

 • Er læreruddannet og har solid ledelseserfaring
 • Har en lederuddannelse f.eks. i form af diplom i ledelse
 • Kan være en kompetent leder i et ledelsesteam bestående af skoleleder, viceskoleleder og afdelingsledere

Jobindex, 23. marts
THISTED KOMMUNE
Thisted Kommune søger personlig hjælper

THISTED KOMMUNE

Som personlig hjælper, skal du fungere som borgerens ”arme og ben”.

Arbejdet indebærer:

 • Personlig pleje
 • Daglige gøremål
 • Træning

Ugentligt timetal: Gennemsnitlig ca. 30 timer om ugen.

Vagterne er af 11 timers varighed. Dagvagt er fra kl. 8.00-19.00. Nattevagt er fra kl. 21.00- 8.15 og det skal være en vågen vagt. Der vil være faste weekendvagter.


Jobindex, 19. marts
THISTED KOMMUNE
Kristianslyst søger sygeplejerske til aftenvagt

THISTED KOMMUNE

Kristianslyst søger pr. 1. juni 2015 en sygeplejerske til en fast aftenvagtstilling. Stillingen er tilknyttet den udgående akutfunktion, samt Bøgehuset som rummer 16 midlertidige stuer og 4 akut-stuer. En spændende afdeling, hvor der løses mange komplekse sygeplejeopgaver, og udvikling er højt prioriteret.

Ugentligt timetal: 28-30 timer i aftenvagt. Weekendvagt hver 4. weekend.

Tiltrædelse: 1. juni 2015.

Vi er et ældrecenter med i alt 60 pladser, fordelt i 3 huse. Vi har akutfunktion som dækker hele kommunen, der varetager ustabile, komplekse sygeplejefaglige opgaver. Vi har fokus på udvikling, kvalitet og nye opgaver. Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang hvor rehabilitering og forebyggelse er en naturlig del.


Jobindex, 19. marts
A/S CimbriaTechnical writer

A/S Cimbria, Thisted

Har du lyst til et spændende job i en international virksomhed i vækst, og er maskinsikkerhed, risikovurderinger og brugsanvisninger en del af de dine kompetencer, så er du måske den medarbejder vi søger til Cimbrias Teknologiafdeling.

Som teknisk forfatter vil du indgå i et team, som arbejder tæt sammen med vores Konstruktionsafdeling og de tekniske produktansvarlige. Dine daglige arbejdsopgaver vil være, at:

 • Deltage i opgaveløsning og rådgive omkring sikker indretning af maskiner.
 • Medvirke ved risikovurdering og dokumentere overensstemmelse med lovgivning og produktstandarder.
 • Koordinere og administrere den tekniske dokumentation for vores maskiner, herunder at indhente komponent dokumentation fra vores underleverandører.

Jobindex, 19. marts
A/S CimbriaProduction technician

A/S Cimbria, Thisted

Har du lyst til et spændende job i en international virksomhed i vækst, og er optimering, forbedringstiltag, konstruktion og offline programmering af robotter en del af de dine kompetencer, så er du måske den medarbejder vi søger til Cimbrias Teknologiafdeling.

Som Produktionstekniker i Teknologiafdelingen vil du indgå i et team som arbejder tæt sammen med vores produktionsværksteder og konstruktionsafdelinger. Igennem maskinteknisk indsigt er du således i stand til at identificere og gennemføre forbedringstiltag.

Vi tilbyder en solid og velstruktureret arbejdsplads. Organisationen er flad og omgangstonen uformel. Der er gode arbejdsbetingelser og karrieremuligheder for dygtige medarbejdere. Du kan forvente en solid introduktion til jobbet samt en gage på markedsniveau. Arbejdsstedet er kontoret i Thisted.


Jobindex, 19. marts
SuperBrugsenSlagtersvend, SuperBrugsen, Thisted

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 75 medarbejdere. SuperBrugsen Thisted ligger centralt placeret midt i byen, lige ved gågaden. Vi er omstillet efter nyeste koncept (K15). Vi har stor slagter og delikatesseafdeling, eget bageri samt posthus. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får det bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Opskæring af fersk kød
 • Produktion af convenience varer
 • Opfyldning af færdigpakket kød

SuperBrugsen, 19. marts
THISTED KOMMUNE
Jobcenteret søger sagsbehandler/konsulent til jobbutikken og til sagsbehandling af forsikrede ledige

THISTED KOMMUNE

Stillingen er på 30 timer om ugen, og vi ønsker stillingen besat snarest muligt.

Vi er et dynamisk og travlt jobcenter, hvor dagene aldrig er ens og opgaverne mangfoldige. Der er godt humør og højt til loftet. Vi har organiseret arbejdet omkring de jobparate i en sektion under ledelse af en sektionsleder, der i samarbejde med fagkonsulenter og faglige koordinatorer har ansvaret for den daglige og faglige ledelse, så du kan få faglig sparring og gode kollegiale råd. Der er stor selvstændighed i arbejdet og vi forventer du bidrager med en høj grad af kompetence.

Du bliver en del af teamet, der løser opgaver i forhold til forsikrede ledige og arbejdsmarkedsparate kontanthjælpsmodtagere. Du kommer primært til at løse opgaver vedrørende de forsikrede ledige, hvilket bl.a. indebærer kontakt/jobsamtaler, udarbejdelse af jobplaner og aktivering.


Jobindex, 17. marts
THISTED KOMMUNE
Dagplejer

THISTED KOMMUNE

Der er efterspørgsel efter kommunale dagplejepladser, derfor skal vi have fundet en dygtig dagplejer i Rolighed med ansættelse 1. maj 2015.

Vi forventer:

 • At du er glad for at arbejde med børn i alderen 0–3 år
 • At du kan skabe gode og trygge relationer – og være nærværende og reflekterende i arbejdet med børnene
 • At du har kendskab til børns udvikling
 • At du er selvstændig og ansvarsbevidst

Du vil modtage støtte og vejledning ved tilsyn i hjemmet, og vi stiller hjælpemidler, legetøj og beskæftigelsesmaterialer til rådighed.


Jobindex, 17. marts
DGSIngeniør til test- og udviklingsprojekter

DGS, Thisted

Du har nu en spændende mulighed for at blive en del af den internationalt førende health care-koncern William Demant.

Med base på vores NPI fabrik (New Product Introduction) i Thisted, vil du spille en vigtig rolle i vores produktudviklingsprojekter af nye høreapparater med særligt fokus på produktmodning og produktionsindkøring.

Din opgave vil - sammen med resten af projektteamet – være at sikre og tilvejebringe grundlaget for problemfri masseproduktion af vore nye høreapparater, med fokus på test og elektroakustiske problemstillinger og produktionsprocesser. Med udgangspunkt i produktforståelse og produktions-erfaring, skal du bidrage til problemknusning indtil produkterne er frigivet og kan produceres i stort volumen med fastlagt kvalitetsniveau.


DGS, 17. marts
THISTED KOMMUNE
Børnehuset Kathøj søger pædagogmedhjælper

THISTED KOMMUNE

Pædagogmedhjælper søges i tidsbegrænset stilling i perioden 1. maj 2015 til 31.december 2015. Stillingen er på 25 timer ugentligt og fortrinsvis til børnegruppen 3-6-årige. Børnehuset er et integreret udebørnehus, normeret til 51 pladser for de 3-6-årige og 14 pladser til de 0-2-årige.

Vi har til huse i et nybygget hus, med en stor have og nærliggende mark til vores rådighed. Vi ligger i attraktive og landlige omgivelser og i gåafstand til fjorden. Børnehuset har engagerede medarbejdere og en aktiv forældrekreds. Personalet er sammensat af begge køn og vi forsøger at udnytte vores forskellighed konstruktivt og supplere hinanden.

Børnehusets hverdag er baseret på udeliv året rundt, udendørsaktiviteter, fælles gøremål omkring børnehusets dyrehold og oplevelser i og med naturen omkring os. Vi lægger vægt på ansvarlighed, handlefrihed og indflydelse på dagligdagen for såvel børn som voksne.


Jobindex, 16. marts
THISTED KOMMUNE
Kristianslyst søger sygeplejerske - barselsvikariat

THISTED KOMMUNE

Kristianslyst søger pr. 1. juni 2015 en sygeplejerske til en orlovsstilling. Stillingen er tilknyttet Bøgehuset som rummer 16 midlertidige stuer og 4 akutstue. En spændende afdeling, hvor der løses mange komplekse sygeplejeopgaver. Ugentligt timetal: 28 timer i fortrinsvis dagvagt, enkelte aftenvagter kan forekomme. Weekendvagt hver 4. weekend.

Arbejdsopgaver: Varetage sygeplejen i akutteamet hvor opgaverne er såvel inde på akut og midlertidigpladser samt ude i hjemmeplejen. Sikre en sygeplejefaglig vurdering ved modtagelsen af borgerne, og iværksætte de tiltag der er behov for, så borgeren igen kan komme i den habituelle tilstand. Have sundhedsfremme med i det daglige arbejde og fokus på forebyggelige indlæggelser.


Jobindex, 16. marts
Thisted Auto & dækservice
Medarbejdende værkfører

Thisted Auto & dækservice

Er du vores nye kollega?

Du har overblik og kan tage ansvar overfor kolleger og kunder – og så har du erfaring og et bredt kendskab til den danske bilpark samt er fortrolig med moderne testudstyr.

Vi tilbyder et godt arbejde med god løn og spændende udfordringer i et dynamisk fi rma med gode kollegaer, der alle besidder masser af faglig stolthed og godt humør.


Jobindex, 13. marts
THISTED KOMMUNE
Pladsanvisningen søger koordinerende/administrativ medarbejder

THISTED KOMMUNE

I forbindelse med omorganisering af pladsanvisningen og dagplejen ønsker vi at besætte en vakant stilling med en koordinerende/administrativ medarbejder. Der er således ikke tale om en ny funktion, men vi samler en række opgaver som hidtil har været spredt på en række forskellige medarbejdere. Stillingen er på 37 timer ugentlig og med tiltrædelse snarest muligt. Du vil derfor have gode muligheder for selv at sætte dit præg på stillingen.

Du vil blive en koordinerende blæksprutte, der løser en lang række opgaver i forhold til dagplejen og de private tilbud i kommunen, bl.a. indberetning af arbejdssedler fra dagplejerne, dvs. oplysninger om sygdom, afspadsering, ferie mv. Udsendelse af diverse informationsmateriale, ind- og udmeldelse af børn til private tilbud. Indberetning til SKAT vedrørende private børnepassere samt planlægning af samarbejdsmøder i forhold til private tilbud.


Jobindex, 13. marts
THISTED KOMMUNE
Jobcenter Thisted søger socialrådgivere

THISTED KOMMUNE

Thisted kommune oplever i disse år en stigning i antallet af flygtninge og familiesammenførte, og har derfor behov for at forstærke indsatsen. Vi søger derfor 6 nye kollegaer. Stillingerne bliver organisatorisk placeret i forskellige afdelinger, men omdrejningspunktet bliver tværfagligt samarbejde, og der vil være en høj grad af samarbejde på tværs af afdelingerne. Du får en unik mulighed for at være med til at præge det tværfaglige samarbejde i den nye afdeling og være med til at planlægge opgaver og samarbejdsflader.

2 af stillingerne bliver organisatorisk placeret i Jobcenteret og der søges derfor 2 socialrådgivere eller andre med anden relevant uddannelse eller erfaring til Team Særlig Indsats - Integration.


Jobindex, 13. marts
THISTED KOMMUNE
Handicap- og Psykiatriafdelingen søger socialrådgiver / sagsbehandler til integrationssager

THISTED KOMMUNE

Vil du være med til at opbygge Thisted kommunes nye integrationsafdeling? Er du kreativ og god til at se nye veje i integrationsindsatsen? Så er du måske vores nye kollega. Thisted kommune oplever i disse år en stigning i antallet af flygtninge og familiesammenførte, og har derfor behov for at forstærke indsatsen.

Vi søger derfor 6 nye kollegaer. Stillingerne bliver organisatorisk placeret i forskellige afdelinger, men omdrejningspunktet bliver tværfagligt samarbejde, og der vil være en høj grad af samarbejde på tværs af afdelingerne. Du får en unik mulighed for at være med til at præge det tværfaglige samarbejde i den nye afdeling og være med til at planlægge opgaver og samarbejdsflader.


Jobindex, 13. marts

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Maersk Line
1 til 20 af 44 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.