1 til 20 af 44 resultater.

Dine valg

 • FjernThisted

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
StofaErfaren tekniker til Thisted – Fjerritslev området

Stofa

Er du teknikeren, der motiveres af kundekontakt og som gang på gang leverer en +1 oplevelse hos kunden?

Til Stofas serviceafdeling i Nordjylland søger vi en tekniker, som brænder for at hjælpe kunderne i deres hjem og løse daglige serviceopgaver, installation og vedligehold af vores kabel-tv anlæg.

Arbejdsopgaverne ligger fortrinsvis i Thisted – Fjerritslev området, og derfor forventer vi, at du har bopæl i det område.


SE - Syd Energi, 30. januar
THISTED KOMMUNE
Social- og sundhedsassistent til Ældrecenter Fjordglimt

THISTED KOMMUNE

Vi søger en social- og sundhedsassistent til et vikariat som fast afløser fra den 1. marts 2015 til den 28. februar 2016.

Ugentligt timetal
30 timer i gennemsnit pr. uge – du skal være indstillet på skiftende vagter.

Med udgangspunkt i ”Et godt sted at bo” og ”Et godt sted at arbejde”:

 • Udvikle og fastholde brugernes funktionsniveau
 • Aktivitets-, trænings- og omsorgsopgaver
 • Inspirere til styrkelse / vedligeholdelse af sociale kompetencer
 • Praktisk hjælp
 • Sundheds- og plejeopgaver

Jobindex, 30. januar
THISTED KOMMUNE
Sprogcenter Thisted søger 2 lærere

THISTED KOMMUNE

Sprogcenter Thisted søger 2 lærere til undervisning i dansk som andetsprog

På grund af tilgang af kursister søger Sprogcenteret 2 faste lærere til undervisning i dansk som andet sprog for voksne.

Ønskede kvalifikationer:

 • Afsluttet lærer- eller universitetsuddannelse med linjefag/hoved-/sidefag i dansk eller andet sprogfag.
 • Obligatorisk uddannelse som underviser i dansk som andetsprog eller være indstillet på inden for en aftalt periode at tage denne uddannelse.
 • Gerne uddannelse indenfor ordblindeundervisning og / eller FVU

Jobindex, 30. januar
DGSIngeniør til produktudvikling (i NPI funktion)

DGS, Thisted

Du kommer til at arbejde i feltet mellem det kreative udviklingsmiljø og et stærkt omkostningsfokuseret produktionsmiljø. Den direkte involvering i produktlanceringer giver en stærk fornemmelse af forretningsmæssige konsekvenser af egen indsats. Du vil således blive udfordret på at løse komplekse tekniske udfordringer i et team med stor faglig spændvidde.

Du skal - sammen med resten af projektteamet – sikre og tilvejebringe grundlaget for problemfri masseproduktion af vore nye høreapparater, med fokus på elektroakustiske problemstillinger og produktionsprocesser. Med udgangspunkt i produktindsigt og produktionserfaring skal du bidrage til problemknusning indtil produktet er frigivet og produceres i høj volumen.


DGS, 28. januar
THISTED KOMMUNE
Skovbørnehaven Skovly søger pædagogmedhjælper

THISTED KOMMUNE

Vi er normeret til 30 børn i alderen 3 - 6 år, vores åbningstid er fra 6.30 - 17.00 mandag til torsdag og fredag 6.30-16.30. Det vil være en fordel at have egen bil. Da vi er en lille arbejdsplads er det vigtigt, at du er fleksibel, har overblik, er åben og udadvendt.

Der søges en medhjælper, der har lyst til at arbejde i en skovbørnehave, hvor det pædagogiske arbejde tager udgangspunkt naturen og udelivet er. At man kan se mulighederne i at være ude i alt slags vejr året rundt.


Jobindex, 28. januar
THISTED KOMMUNE
Hjemmeplejen område Nord søger sygeplejerske

THISTED KOMMUNE

Vi søger 1 sygeplejerske i en fast stilling i hjemmeplejen i område Nord (med stillested og udkørsel fra Nors).

Tiltrædelsesdato: 16. marts 2015.

Ugentligt timetal: 30 timer ugentligt i kombination dag/aften (fortrinsvis dagvagter, men aftenvagter skal påregnes).

Hjemmeplejen i Thisted Kommune er opdelt i 4 områder: Område Nord, Thisted, Midt og Syd. I område Nord er der ca. 60 medarbejdere, der samarbejder tværfagligt.

Arbejdsopgaver: Sygeplejeopgaver ifølge funktionsbeskrivelsen for sygeplejersker.


Jobindex, 28. januar
THISTED KOMMUNE
Østerild Skole søger personale

THISTED KOMMUNE

Vi kan tilbyde en fuldtidsstilling fra den 1. marts 2015 eller hurtigst derefter.

Østerild skole er en landsbyskole, der omfatter skole og SFO. I skole og SFO værdsættes et tæt og frugtbart samarbejde, til gavn og glæde for det enkelte barn således, at der skabes en overskuelig hverdag i trygge rammer.

Skolen ligger lige midt i Thys smukke natur med meget kort afstand til fjorden, skoven og Vesterhavet. Der er således rige muligheder for at lade naturen indgå i den daglige undervisning.

På skolen er der 107 nysgerrige, glade og livlige børn fordelt på 7 klasser fra børnehaveklassen til 6. klasse.


Jobindex, 27. januar
THISTED KOMMUNE
Ungdomsskolen Thisted søger pædagog

THISTED KOMMUNE

Ungdomsskolen Thisted søger en pædagog på 30 timer ugentlig.

Pædagogstillingen indeholder faste eftermiddagstimer og to klubaftener i perioden september/april. Desuden skal du være villig til at deltage i ungdomsskolearrangementer i ferier og weekender.

Arbejdsstedet er i øjeblikket Hurup klub, men i perioder kan en del af arbejdet ligge i andre af Ungdomsskolens klubber.

De primære arbejdsopgaver er

 • lave aktiviteter sammen med klubmedlemmerne
 • foreslå nye aktiviteter sammen med klubmedlemmerne
 • skabe hyggelige rammer i klubben sammen med klubmedlemmerne

Jobindex, 23. januar
THISTED KOMMUNE
Socialrådgiver/socialformidler søges til Handicap-, psykiatri- og misbrugsafdelingen

THISTED KOMMUNE

Vi søger en socialrådgiver/socialformidler til Handicapafdelingen, 37 timer ugentligt, med tiltræden den 1. april 2015, eller snarest derefter.

Afdelingen varetager Servicelovens bestemmelser vedrørende børn og voksne med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse og borgere med et misbrug, samt myndighed, rådgivning og vejledning. Der er ligeledes konsulentfunktioner i forhold til borgere, forældre og institutioner samt tværfagligt samarbejde internt som eksternt.

Arbejdsopgaverne vil fortrinsvis være i handicapteamet, på børn- og voksenområdet med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, samt psykiatriteamet, men der kan også forekomme opgaver i de øvrige teams.


Jobindex, 16. januar
DGSDGS Thisted søger Værktøjsmager

DGS

DGS Toolshop i Thisted, som er bemandet med faglærte værktøjsmagere samt lærlinge, fremstiller sprøjtestøbeværktøjer, primært til høreapparatsproduktion, hvor Oticon er vores vigtigste brand. Toolshop i Thisted er en del af NPI Plast, som også består af projektledere, prototypecenter i Smørum, samt sprøjtestøberi i Thisted. Vi arbejder tæt sammen med høreapparatudviklingsprojekterne og benytter topmoderne udstyr til fremstillingen af værktøjer hvor præcision og kvalitet er i fokus.

Dine primære arbejdsområder vil, afhængig af din baggrund og erfaring, være:

 • CNC-fræsning på 3- og 5-aksede maskiner
 • CAM bearbejdning af elektroder
 • Elektrodeudtræk (Cimatron)
 • Montage og tilpasning og fine tuning af egne og eksternt fremstillede værktøjer

DGS, 16. januar
DGSDGS Denmark A/S i Thisted søger Plastmagerlærling

DGS

Vores opgaver i Støberiet er sprøjtestøbning af plastemner, samt test af nye sprøjtestøbeværktøjer til høreapparat produktion.

Som plastmagerlærling hos DGS Thisted vil du blive oplært i noget af det mest moderne udstyr der er til rådighed på markedet. Du vil stifte bekendtskab med alle de discipliner der findes inden for plastmagerfaget, relateret til støbning på semi automatiske, fuldautomatiske, samt maskiner med og uden robot.

Som plastmagerlærling vil du blive oplært i processen, at kunne støbe til løbende produktion, og du vil blive i stand til at udføre systematisk indkøring af nye værktøjer, samt vil du få kendskab til komposit plast materialer.


DGS, 16. januar
DGSDGS Denmark A/S i Thisted søger Værktøjskonstruktør/tekniker

DGS

DGS Toolshop i Thisted, som er bemandet med faglærte værktøjsmagere og konstruktører samt lærlinge, fremstiller sprøjtestøbeværktøjer, primært til høreapparatsproduktion, hvor Oticon er vores vigtigste brand. Toolshop i Thisted er en del af NPI Plast, som også består af projektledere, prototypecenter i Smørum, samt sprøjtestøberi i Thisted. Vi arbejder tæt sammen med høreapparatudviklingsprojekterne og benytter topmoderne udstyr til fremstillingen af værktøjer, hvor præcision og kvalitet er i fokus.

Dine primære arbejdsområder vil være:

 • Konstruktion i SolidWorks
 • Support til vore projektledere med DfM - ud fra et værktøjs- og produktionsmæssigt perspektiv
 • Intern projektledelse på egne projekter
 • Udvikling og optimering af arbejdsprocesser

DGS, 16. januar
DGSDGS Denmark A/S i Thisted søger Værktøjsmagerlærling

DGS

DGS Tool Shop i Thisted fremstiller primært sprøjtestøbeværktøjer til høreapparatsproduktion. Vi arbejder tæt sammen med udviklingsprojekterne og benytter topmoderne udstyr til fremstillingen af værktøjer, hvor præcision og kvalitet er i fokus.

Som værktøjsmagerlærling kommer du gennem alle de discipliner der findes inden for værktøjsmagerfaget f.eks. CNC-bearbejdning, slibning, sænk-og trådgnistning, samt montage og finetuning af high-end støbeværktøjer.

Som værktøjsmagerlærling starter du i vores manuelle afdeling, hvor du vil få kendskab til de grundlæggende bearbejdningsformer, samt montage af fixturer og andet produktionsmateriel. Senere vil du komme over i selve værktøjsmageriet, hvor du vil udvide dit kendskab til de finere bearbejdningsformer.


DGS, 16. januar
THISTED KOMMUNE
Jobcenter Thisted søger en dygtig faglig konsulent til kontanthjælpsområdet

THISTED KOMMUNE

Er du en erfaren sagsbehandler eller faglig konsulent og har du et solidt kendskab til kontanthjælpsområdet, så er du måske vores nye kollega.

Du vil sammen med ledelsen og de øvrige faglige konsulenter, blive en central aktør i Jobcenter Thisteds strategi med at levere kerneopgaven i den højest mulige faglige kvalitet.

Dine opgaver vil f.eks. blive

 • Bidrage til implementering af reformer og udmøntning af politiske og ledelsesmæssige strategier
 • Faglig sparring til sagsbehandlere
 • Undervisning

Jobindex, 16. januar
THISTED KOMMUNE
Familierådgivningen søger en familiekonsulent til Behandlersektionen

THISTED KOMMUNE

Familierådgivningen i Thisted Kommune søger en familiekonsulent til Behandlersektionen. Stillingen er på 37 timer om ugen, og ønskes besat den 1. marts 2015 eller snarest muligt.

Arbejdet i Behandlersektionen sker ud fra en ressourceorienteret og anerkendende tilgang i forhold til familien og netværket. Målgruppen er kommunens mest udsatte og sårbare familier, børn og unge, og der henvises til behandling efter Servicelovens § 52 og § 11. Der arbejdes tværfagligt og tværsektorielt i såvel afdelingen, som i forhold til andre samarbejdspartnere.

Arbejdsopgaver:

 • Støtte til forældrerollen i hjemmet
 • Observationsopgaver i relation til undersøgelser
 • Samtaleforløb med børn, unge og forældre

Jobindex, 14. januar
THISTED KOMMUNE
Thisted Kommune søger 2 barselsvikarer for socialrådgivere i Familierådgivningen

THISTED KOMMUNE

Thisted Kommunes Børne- og Familierådgivning søger 2 dygtige barselsvikarer på fuldtid, til at arbejde i Sagsbehandlersektionen med særlig støtte til børn og unge for perioden snarest muligt og indtil den 31. december 2015.

Den ene stilling vil blive tilknyttet Undersøgelses- og Foranstaltningsteamet og den anden i Anbringelsesteamet.

Som myndighedssocialrådgiver, vil dine primære arbejdsopgaver bestå i;

 • Forebyggelse af sociale problemer.
 • Aktiv inddragelse af børn/unge, deres forældre og netværk.
 • Udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser.

Jobindex, 12. januar
TDC Erhvervscenter
Er DU vores nye butikschef?

TDC Erhvervscenter, Thisted

TDC Erhvervscenter Thisted søger ny butikschef hurtigst muligt!

 • Kan du yde den BEDSTE kundeservice?
 • Kan du sælge ALT?
 • Er du VILD med teknik?
 • Kan du tage ansvaret for DIN butik?

TDC Erhvervscenter Thisted har mere end 20 års erfaring med tele- & kommunikationsløsninger til B2B-markedet, samt rådgivning og levering af tele-infrastruktur og komplekse kommunikationsløsninger.


Jobindex, 9. januar
Uddannelsesleder
EUC Nordvest skal fra august 2015 i et bredt institutionssamarbejde på Mors, i Thy, i Han Herred og i Vendsyssel udbyde en helt ny...
EUC Nordvest, Thisted
EUC Nordvest, 30. januar
Blomsterdekoratør søges til Marens blomster
Marens Blomster i Thisted søger en engageret medarbejder med blomstererfaring og lyst til at kombinere salgstalent og kreative evner.
Marens Blomster v/Maren Kristensen, Thisted
Jobcenter Thisted, 29. januar
Sygeplejerske til Akutmodtagelsen, Sygehus Thy-Mors
Sygeplejerske til Akutmodtagelsen Klinik Akut Sygehus Thy-Mors Til vores nyetablerede Akutmodtagelse søger vi 1 sygeplejerske til fast...
Region Nordjylland, Thisted
Jobcenter Thisted, 29. januar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
SAM Executive Search A/S
1 til 20 af 44 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.