1 til 20 af 33 resultater.
THISTED KOMMUNE
Sprogcenter Thisted søger lærere til undervisning i dansk som andetsprog

THISTED KOMMUNE

Sprogcenteret søger faste lærere til undervisning i dansk som andetsprog for voksne udlændinge.

Sprogcenter Thisted er et kommunalt Sprogcenter. Sprogcentret underviser pr. år ca. 500 kursister fra mere end 40 nationaliteter - heraf en del på aftenhold. Sprogcenter Thisted har p.t. ca. 28 medarbejdere.

Der er tale om faste stillinger. Tiltrædelse snarest muligt.


Jobindex, 3. september
THISTED KOMMUNE
Tandplejen søger tandklinikassistentelev

THISTED KOMMUNE

Thisted Kommunale Tandpleje søger en tandklinikassistentelev pr. 1. oktober 2015.

Timetallet vil være svarende til en fuldtidsstilling. Arbejdssted vil evt. veksle mellem to af vore klinikker.

På vore 3 klinikker

 • Prioriterer vi høj faglig kvalitet, tidlig indsats og sundhedsfremme
 • Anvender vi elektronisk journalsystem (TK2) og digital røntgen
 • Behandler vi ca. 6000 børn og unge

Jobindex, 3. september
THISTED KOMMUNE
Projektmedarbejder søges til projekt omhandlende efterværn og netværksgrupper

THISTED KOMMUNE

Thisted Kommune har modtaget et 3-årigt tilskud fra satspuljen til projektet ”Efterværn og netværksgrupper for nuværende og tidligere anbragte unge”. Projektet skal støtte anbragte børn og unge i alderen 11-23 år til at skabe relationer til jævnaldrende anbragte via samtalegrupper samt styrke relationen til biologisk familie og netværk.

Til denne opgave søges en projektmedarbejder på 37 timer ugentligt for en treårig periode, med start den 1. november 2015 eller snarest derefter.

Projekt er kendetegnet ved at arbejde med barnets og den unges selvforståelse af at være anbragt, samtidig med, at der arbejdes med relationen til netværket.


Jobindex, 31. august
Würth Danmark A/SSælger til metalbranchen

Würth Danmark A/S, Thisted og Mors

Har du lyst til at pleje dit salgsgen med målrettet, opsøgende salg? Har du mod på nye udfordringer i en hverdag fyldt med forandringer?

Hos Würth forsøger vi at målrette salget mest muligt i forhold til den enkelte kunde. For dig betyder det, at du har ansvaret for et målrettet salg til maskinfabrikker, smedevirksomheder, interne vedligeholdelsesværksteder, ventilationsfirmaer, El- og VVS-installatører i distriktet, som befinder sig i området Thisted og Mors.

Würth Danmark A/S

Med reference til regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet, hvor du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen, idet du udvælger og opsøger potentielle kunder. Din hverdag som kørende sælger indebærer mange timer på landevejen, og din arbejdsdag foregår ude ved kunderne.

Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S, 31. august
Konsulenthuset ballisager a/sVirksomhedskonsulent/Karriererådgiver til vores Nordjyske afdelinger

Konsulenthuset ballisager a/s, Thisted, Brønderslev, Aars og Aalborg

Vi ønsker at styrke vores indsats yderligere, derfor søger vi en eller flere nye kollegaer til vores nordjyske afdelinger i Thisted, Brønderslev, Aars og Aalborg.

Er du en ny kollega? Det er du måske, hvis du kan svare et rungende ja til de fleste af følgende spørgsmål:

 • Har du erfaring med karriererådgivning på beskæftigelsesområdet?
 • Har du erfaring med at arbejde opsøgende i fht. virksomheder?
 • Har du et stort virksomhedsnetværk?

Hos ballisager praktiserer vi en konkret og meget virksomhedsorienteret karriererådgivning. Jobsøgere hos ballisager skal ikke blot have gode råd – de skal have fordel af vores store virksomhedsnetværk.


Jobindex, 28. august
Inu:It A/SAmbitiøs Account Manager med højt drive | Print & kopi

Inu:It A/S, Thisted

Vi søger en dedikeret ny medarbejder, der vil tage ansvar for at drive vores print og kopi forretning frem til en stærk position i det nordjyske.

Inu:it er forhandler af KYOCERAs stærke produktsortiment indenfor print, MFP og dokumenthåndtering. KYOCERA er en af verdens mest succesfulde producenter indenfor print blandt andet pga. nogle af markedets mest innovative og miljørigtige løsninger indenfor dokumenthåndtering.

Det bliver din opgave selvstændigt at rådgive om og sælge disse løsninger til såvel eksisterende som nye kunder, og du skal se det som en spændende udfordring, at op til 70% af din tid i en opstartsfase kommer til at handle om at skabe nysalg.

Virksomheden tilbyder et job med stor frihed, masser af ansvar og store udviklingsmuligheder. Et dynamisk og fleksibelt miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.


Jobindex, 26. august
fakta a/sSouschef, Fakta Kastet, Thisted

fakta a/s

Som Souschef i Fakta Kastet, Thisted, bruger du størstedelen af din tid ude i butikken. Her har du fokus på, at vi får løst de daglige opgaver, og du taler med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt medarbejderne. Du tager også hånd om de daglige udfordringer med bemandingsplaner, kunder, håndtering af varer osv., der er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig.

Dine opgaver og ansvarsområder i dagligdagen, er f.eks.:

 • Sikre en salgsklar butik og sørge for gennemførsel af salgsaktiviteter
 • Deltage i budget-, ressorce- og bemandingsplanlægning
 • Sikre at butikken lever op til de retningslinjer for markedsføring, der er sat for kæden

Coop Danmark A/S, 26. august
THISTED KOMMUNE
Sjørring skole søger lærer med interesse for naturfag

THISTED KOMMUNE

Vi søger pr. 1. oktober 2015, eller hurtigst muligt herefter, en lærer til at supplere vores team af naturfagslærere. Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid.

I indeværende skoleår er stillingen tillagt følgende undervisningsopgaver: Matematik i to 8. klasser, biologi på 7., 8. og 9. årgang samt opgaver i skolens læringscafé for elever i overbygningen. Stillingen omfatter endvidere en delt klasselæreropgave på 8. årgang.

På sigt har vi også brug for ansøgere, som kan varetage undervisning i de øvrige naturfag, herunder meget gerne fysik/kemi.


Jobindex, 25. august
Sparekassen ThyInvesteringsrådgiver

Sparekassen Thy, Thisted

Sparekassen Thy søger erfaren investeringsrådgiver til hovedkontoret.

Jobbet byder på en kombination af opsøgende samtaler med kunder og kundeemner samt administration af vore porteføljer, herunder investeringsanalyser. Hvis du samtidig arbejder på en engagerende og motiverende facon overfor såvel dine kolleger som kunder, er jobbet måske lige noget for dig.

Vi lægger vægt på at du er:

 • Forretningsorienteret med fokus på kundens behov og ønsker
 • Selvstændig i dit daglige arbejde hvad angår såvel planlægning som eksekvering

Jobindex, 25. august
AS3 EmploymentRådgiver

AS3 Employment, Thisted, Mors og Holstebro

Er du en alsidig, resultatorienteret og ambitiøs person med et godt kendskab til beskæftigelseslovgivningen? Har du lyst til at arbejde med individuelle samtaler, coaching og undervisning samt virksomhedskontakt og praktiketablering på vores centre i Thisted, Mors og Holstebro? Så er du måske vores nye kollega.

AS3 tilbyder en meningsfyldt hverdag, hvor du bliver en del af vores professionelle rådgiverteam, som arbejder dedikeret og struktureret med at støtte flere forskellige ledighedsgrupper med at komme tættere på arbejdsmarkedet.


AS3 A/S, 24. august
Sjørring Maskinfabrik A/STechnical Engineer

Sjørring Maskinfabrik A/S, Thisted

Søger du et spændende job med en varieret og udfordrende arbejdsdag i en dynamisk og uformel organisation?

Vi tilbyder dig et udviklende og ikke mindst et udfordrende job i en virksomhed i vækst, der er præget af en stærk kultur, hvor vi supplerer hinanden og har en positiv tilgang til opgaverne.

Sjørring Maskinfabrik A/S er inde i en særdeles spændende udvikling, vi er blandt de absolutte største og førende skovlproducenter i Europa. En markedsposition der stiller høje krav til vores produkter.

Udviklingsafdelingen har forrygende travlt og får konstant nye opgaver, så afdelingen skal styrkes yderligere med en person, der kan veksle mellem at være individualist og projektdeltager. Kan du kombinere dette med god teknisk indsigt, så er du måske vores nye Technical Engineer.


Jobindex, 24. august
Premier Is, Mejerigaarden A/SKey Account Manager, Dagligvare

Premier Is, Mejerigaarden A/S, Thisted

Hele Danmarks Ismejeri

Har du lyst til at arbejde i en dynamisk og sæsonpræget virksomhed? Trives du med tempo og høje krav til den enkelte medarbejder? Vil du være en del af et engageret team? Så skal du læse videre her:

Premier Is er en dansk funderet virksomhed med produktion og hovedkontor placeret i Nordvestjylland. Vi har været igennem en positiv udvikling over de seneste år, hvor vi har introduceret flere succesfulde produkter til markedet og udviklet vores sortiment. Vores hovedfokus er dansk is fremstillet på fløde og kun med naturlige ingredienser.

I stillingen som Key Account Manager bliver du en af virksomhedens nøglepersoner og ansvarlig for salget til nogle af de største Dagligvarekunder i Danmark. Stillingen er nyoprettet.


Jobindex, 14. august
Premier Is, Mejerigaarden A/SKey Account Manager, Eksport & SA

Premier Is, Mejerigaarden A/S, Thisted

Hele Danmarks Ismejeri

Har du lyst til at arbejde i en dynamisk og sæsonpræget virksomhed? Trives du med tempo og høje krav til den enkelte medarbejder? Vil du være en del af et engageret team? Så skal du læse videre her:

Premier Is er en dansk funderet virksomhed med produktion og hovedkontor placeret i Nordvestjylland. Vi har været igennem en positiv udvikling over de seneste år, hvor vi har introduceret flere succesfulde produkter til markedet og udviklet vores sortiment. Vores hovedfokus er dansk is fremstillet på fløde og kun med naturlige ingredienser.

I stillingen som Key Account Manager bliver du en af virksomhedens nøglepersoner og ansvarlig for salget til B-t-B kunder (Strategic Accounts) og Eksport. Stillingen er nyoprettet.


Jobindex, 14. august
Marketingmedarbejder
ForeverMSL søger folk, som har lyst og viljen til at arbejde indenfor network marketing.
Forever MSL v/Steen Lauritsen, Thisted
Jobcenter Thisted, 3. september
Udsatte børn i Thisted mangler en børnefaglig leder til Red Barnets familieoplevelsesklub
Har du et stort hjerte, overblik, organisationsevner og en børnefaglig baggrund er du måske vores nye leder!
Red Barnet, Thisted
frivilligjob.dk, 2. september
Chauffør søges til persontransport - weekendjob
Taxa og-eller buschauffør søges til flexkørsel/patient og handicaptransport for Midttrafik/Flextrafik,- Med tiltrædelse omgående.
PREBENS BILER, Thisted
Jobcenter Thisted, 1. september
Murer søges til Tingstrupmurer
Der søges snarest muligt en uddannet murer til Tingstrup murer.
TINGSTRUP MURERFORRETNING A/S, Thisted
Jobcenter Thisted, 1. september
Butiksassistent
Vil du være nySalgsmedarbejderi vores butik i Thisted?
VVS-EKSPERTEN.DK A/S, Thisted
Jobcenter Thisted, 1. september
Beredskabsfaglig sagsbehandler til Beredskabsstyrelsen Nordjylland
Beredskabsstyrelsen Nordylland i Thisted har en officersstilling som sagsbehandler ved Beredskabs- og Sekretariatsafdelingen ledig til...
Beredskabsstyrelsen, Thisted
Jobcenter Thisted, 28. august
Socialfaglig medarbejder
Socialmedarbejder søges til Forsorgshjemmet Aas, Thisted.
Region Nordjylland, Thisted
Jobcenter Thisted, 28. august
Annonce:
Jobindex - Fest For Fyrede
1 til 20 af 33 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.