1 til 20 af 68 resultater.
Region SyddanmarkKliniske sygeplejespecialister søges

Region Syddanmark, Svendborg

Kliniske sygeplejespecialister søges til Anæstesi- og Operationsafsnit, OUH Svendborg Sygehus med tiltrædelse 1. oktober 2015 eller efter aftale.

Vi søger 2 kliniske sygeplejespecialister til Anæstesi- og Operationsafsnit, OPAS, Svendborg.

Der skal være 1 klinisk sygeplejespecialist med primært fokus på anæstesisygeplejen og 1 klinisk sygeplejespecialist med primært fokus på operationssygeplejen. Begge skal have lyst til og viden om tværfagligt samarbejde og skal kunne indgå i et forpligtende samarbejde både med hinanden, afsnittets funktionsledelse samt de specialeansvarlige og nøglepersonerne.


Region Syddanmark, 3. juli
SIMACForskningskoordinator

SIMAC, Svendborg

Vil du stå i spidsen for at udvikle og styrke Danmarks førende maritime uddannelsescenter inden for forskningsområdet?
Så er du måske den nye forskningskoordinator, vi søger for en periode på tre år.

SIMAC er fra 2015 blevet en del af den forskningsindsats, Danmark skal have for at forme fremtiden. SIMAC og Det Blå Danmark har en betydelig evidensviden, meget høje faglige kompetencer og et stort internationalt netværk.

Dine opgaver:

 • At være det centrale omdrejningspunkt for opbygningen af SIMACs forskningsstruktur - både i SIMAC og gennem samarbejdsaftaler med relevante samarbejdspartnere, f.eks. universiteter, sektorforskningsinstitutioner, GTS institutter andre videregående uddannelsesinstitutioner samt virksomheder i Det Blå Danmark.
 • At systematisere og administrere udviklingen af forskningssamarbejder både nationalt og internationalt.

SIMAC, 2. juli
SIMACAkademiske medarbejdere

SIMAC, Svendborg

Vil du være med til at udvikle og styrke Danmarks førende maritime uddannelsescenter? Kan du lide at koordinere, kommunikere og få ting til at ske?
Så er du måske én af to nye kolleger, vi søger til SIMACs projektkontor.

SIMAC er en dynamisk virksomhed med en ung kultur og en uformel omgangstone, og vi prioriterer vores medarbejderes personlige og faglige udvikling højt. Vores arbejdsform er baseret på ansvarlighed, dialog og teamwork.

Som kollega i Projektkontoret vil du være med til at løse en bred vifte af opgaver. Dine kommende kolleger i Projektkontoret arbejder bl.a. med strategi, kommunikation, markedsføring, kvalitet, internationalisering, projektledelse, forskning og udvikling.

Projektkontoret er en stabsfunktion, men dit arbejde vil være over hele organisationen.


SIMAC, 2. juli
People CompanySalgskonsulenter – tør du tale for andre end dig selv?

People Company søger for Hello Sales ApS i Svendborg

Kan du styre en inspirerende dialog over telefonen? Kan du lytte og få en fornemmelse af, hvem der er i røret? Vil du være en del af et ungt team? Har du ambitioner om at udvikle dig personligt ved at være en del af et telemarketingbureau, der har ambitionen om - og ressourcerne til - at blive markedets bedste? Kan du tale for andre end dig selv, og lever du op til kravene herunder, vil vi gerne høre fra dig.

Igennem tiden har folkene bag Hello Sales sammen med mange dygtige medarbejdere flyttet over 100.000 elkunder, oprettet over 25.000 mobilabonnementer, behandlet 50.000 kundehenvendelser, haft ansvar for mere end 2.000 ansatte og serveret 250.000 kopper kaffe! Planen er, at vi skal fortsætte ad den vej. Det handler om telefonsalg, emnegenerering, markedsundersøgelser og andre spændende marketingrelaterede opgaver. Alt sammen med salg af produkter og ydelser for øje.


Jobindex, 2. juli
Region Syddanmark1-årige stilling som specialepsykolog i Psykiatri

Region Syddanmark

Som specialepsykolog vil du blive en del af afdelingens psykologkorps på ca. 6 psykologer med reference til den ledende overlæge.

Som specialepsykolog arbejder du under delegeret selvstændigt ansvar. Du kan rekvirere funktionsbeskrivelse.

I dagligdagen refereres til teamets overlæge, som har behandlingsansvaret.

Specialpsykologen vil få et særligt overordnet fagligt ansvar for varetagelse af drift af det kliniske delområde, angst og OCD på hovedfunktionsniveau. Varetagelsen i det kliniske delområde sker i samarbejde med teamets speciallæge under hensyn til de respektive kompetencer.


Region Syddanmark, 1. juli
Dansk Flygtningehjælp
Leder til Lærdansk Sprogcenter i Svendborg

Dansk Flygtningehjælp

Lærdansk søger en leder, som kan videreføre og videreudvikle vores sprogcenter-afdeling i Svendborg. Har du lederkvaliteter? Har du lokalkendskab? Og har du viden om danskuddannelse og gerne om beskæftigelsesindsatser? Her er muligheden for at stå i spidsen for et moderne og udadvendt sprogcenter med cirka 18 medarbejdere og 400 kursister, som holder til i lækre lokaler i hjertet af Svendborg.

Dine opgaver

 • Faglig og administrativ ledelse.
 • Implementering af metoder og pædagogisk udvikling.
 • Dialog med kommunen og lokalsamfundet samt med resten af Lærdansk.
 • Samarbejde om jobrettede tilbud.

Dansk Flygtningehjælp, 1. juli
Region SyddanmarkGeriatrisk team søger ny kollega - skal det være dig?

Region Syddanmark

Pr. 1. september eller efter aftale søger vi en sygeplejerske. Stillingen er på 32-37 timer pr. uge med blandede vagter.

Geriatrisk Afdeling består af afsnittene G1 og G2, med hver 16 sengepladser. De 2 afsnit er identiske, og fungerer i hverdagen som ét afsnit. Plejepersonalet på Geriatrisk Afdeling består af både sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, og i hverdagen arbejder vi meget tæt sammen for at tilbyde patienterne den bedst mulige pleje og behandling. Vi har ligeledes et tæt samarbejde med afdelingens fysioterapeuter, ergoterapeuter og læger og tilsammen anlægger vi det geriatriske perspektiv på patienterne.

Vi lægger vægt på medinddragelse af patienter og pårørende og på at yde høj kvalitet i såvel pleje som udredning og behandling. Alle patienter med geriatriske problemstillinger tilbydes tværfaglige vurderinger, undersøgelser og behandlinger.


Region Syddanmark, 30. juni
Region SyddanmarkSygeplejerske med stedfortræderfunktion

Region Syddanmark

Vi søger en sygeplejerske med stedfortræderfunktion for afdelingssygeplejersken på vores sengeafsnit, der består af afsnittene G1 og G2, med hver 16 sengepladser. De 2 afsnit er identiske, og fungerer i hverdagen som et afsnit.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen. Ansættelse pr. 1. oktober 2015 eller efter aftale. Arbejdstiden vil fortrinsvis være i dagvagt på ugens hverdage, der er dog en forventning om villighed til at tage vagter i særlige situationer. Arbejdstiden vil være en blanding af ledelsesarbejde (efter aftale med afdelingssygeplejersken) og klinisk arbejde. Fordelingen vil som udgangspunkt være 2 dage til ledelsesarbejdet og 3 dage til det kliniske arbejde om ugen.

Stedfortræderfunktionen er en ny funktion i afdelingen, og der vil være mulighed for medindflydelse på, hvilke opgaver, den skal indeholde.


Region Syddanmark, 30. juni
Region SyddanmarkAnæstesisygeplejerske søges til Operations- og Anæstesiafsnit Svendborg

Region Syddanmark

Vi kan tilbyde et job med stor variation i arbejdsopgaverne og mulighed for at præge fremtiden. Stillingen er en fuldtidsstilling, men vi er også åbne for en deltids stilling, hvis du ønsker det.

Vi kan tilbyde dig:

 • At du bliver en del af vores faglige og sociale fællesskab.
 • En arbejdsplads med stor alsidighed i anæstesiopgaverne.
 • Mulighed for selvstændige arbejdsområder, som matcher dine kompetencer, udviklingsønsker og afsnittets behov.

Region Syddanmark, 30. juni
Petersen & Sørensen Motorværksted A/S
Til vores skibs- og reparationsværft søger vi en rørsmed, der kan svejse og arbejde selvstændigt med rørsystemer

Petersen & Sørensen Motorværksted A/S, Svendborg

Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job i den maritime branche med en varieret hverdag med alsidige arbejdsopgaver. Du vil blive mødt af dygtige kollegaer i et godt og uformelt arbejdsmiljø med gode muligheder for personlig udvikling.

Jobbet vil overvejende bestå af:

 • Ophæftning af rør og rørholdere til rørsystemer.
 • Fuldsvejsning af rør samt efterfølgende trykprøvning.
 • Rejseaktivitet i forbindelse med ny installation og reparationsopgaver.

Jobindex, 29. juni
Region SyddanmarkVi søger ny lægesekretær - skal det være dig?

Region Syddanmark

Nu har du chancen for nye og spændende udfordringer.

Pr. 1. september 2015 eller efter aftale søges lægesekretær til Geriatrisk Afdeling, OUH Svendborg Sygehus.

Den ugentlige arbejdstid er 25-30 timer.

Stillingen er udelukkende dagvagter med en lørdagsvagt fra kl. 8.00-14.00 hver 5. uge og en ugentligt senvagt til kl. 17.

Geriatrisk Afdeling har 32 sengepladser samt et stort ambulatorium (Geriatrisk Klinik og Demensklinik).


Region Syddanmark, 29. juni
PureteQ A/STechnical Director

PureteQ A/S, Svendborg

- with world class project management in growing company

Are you an experienced technical maritime/offshore leader? Does salt water flow in your veins? And do you have the personal drive to take on a top-level responsibility? If yes, then we invite you to join us and live out your ambitions in a position with great responsibility, particularly in terms of interesting projects with a high-tech environmental technology within the maritime sector.

As our Technical Director, you will join the top management of PureteQ A/S with all the responsibilities that this comprises. You will determine strategies for future growth together with our CEO, SVP and our owners, and of course also the rest of the organization. You will take on the full responsibility of the technical organization, purchasing and project management.


Jobindex, 26. juni
PureteQ A/SMaritime Sales Manager

PureteQ A/S, Svendborg

- Experienced industry insider with a good network

Are you experienced in selling large-scale retrofit projects in the maritime industry? Does salt water flow in your veins? And do you have the personal drive to succeed? If yes, then we invite you to join us and live out your ambitions in a position with great responsibility on many levels, particularly in terms of ambitious sales goals with a high-tech environmental technology within the maritime sector.

With reference to our Senior Vice President, you will be responsible for keeping contact to our customers – present and new – in relation to retrofit projects as well as projects on new ships. Your responsibility includes sales and marketing activities, and preparation of detailed offers and the relevant follow-up actions to ensure that we grow our turnover as planned.


Jobindex, 26. juni
PureteQ A/SAssisting Project Manager

PureteQ A/S, Svendborg

- Ambitious marine engineer looking for challenges

Are you a marine engineer with experience from working in a company? Does salt water flow in your veins? And do you have the personal ambition to manage projects? If yes, then we invite you to join us and live out your ambitions in a position with responsibility on many levels, particularly in terms of managing projects with a high-tech environmental technology within the maritime sector.

With reference to our Technical Director, and project reference to our experienced Project Manager, you will be responsible for keeping track of all details in relation to retrofit projects as well as projects on new ships. Your responsibility includes collating and filing project information and documentation, keeping track of deadlines and activities, and assisting in the preparation of detailed offers to ensure our success.


Jobindex, 26. juni
PureteQ A/SServicemedarbejder

PureteQ A/S, Svendborg

- til administrativ support og servicefunktion i virksomhed i vækst

Er du en serviceorienteret person med godt humør? Kan du forestå egenkontrol af let køkken i industrivirksomhed? Og har du mod på at hjælpe til med flere forskellige administrative opgaver? Så er det måske noget for dig at blive servicemedarbejder hos PureteQ A/S.

Dine opgaver vil være:

 • Indrette og passe vores køkken, hvor vi planlægger at der skal produceres mad til personale og gæster (du får selv indflydelse på, hvordan køkkenet skal indrettes og hvad menuen skal være)
 • Indkøb af varer til køkken, frugt, mødeslik og andet godt
 • Håndtering af leverancer, og egenkontrol ift. Fødevarestyrelsen
 • Lettere rengøring
 • Opdækning til møder, herunder lave kaffe

Jobindex, 26. juni
PureteQ A/SMaritime Purchasing Manager

PureteQ A/S, Svendborg

- with supply chain responsibilities in growing Company

Are you experienced in sourcing for large-scale retrofit projects? Does salt water flow in your veins? And do you have the personal drive to succeed? If yes, then we invite you to join us and live out your ambitions in a position with great responsibility on many levels, particularly in terms of interesting projects with a high-tech environmental technology within the maritime sector.

As our Maritime Purchasing Manager, you will be responsible for sourcing parts and services to our retrofit projects as well as projects on new ships. Your responsibility includes participation in preparation of detailed budgets and the relevant follow-up actions to ensure that we live up to the supply chain processes in our Projects.


Jobindex, 26. juni
KvicklyServicemedarbejder, Bagerdisk, Kvickly Svendborg

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med 80 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Ordnede arbejdsforhold og løn efter overenskomst
 • Nogle rigtig gode kollegaer, som giver dig en grundig oplæring
 • Personalekøbsordning for dig

Vi forventer, at du:

 • er under 18 år og har afsluttet 9. klasse
 • kan arbejde 25-30 timer om ugen, primært morgen og formiddag samt weekend

Kvickly, 24. juni
Netværk Danmark A/S
Viden- og relationsælger til Netværk Danmark

Netværk Danmark A/S, Svendborg eller København

Kan du tale både lederens og specialistens sprog? Har du tålmodigheden – og et vedholdende vindergen – til at rådgive om og sælge netværksmedlemskaber til profiler i dansk erhvervsliv?

Det bliver din fornemmeste opgave at rådgive og kvalificere Netværk Danmark som noget lederen eller specialisten gerne vil være en del af. Du bliver ikke bare ham eller hende, der sælger et medlemskab. Du bliver en netværksrådgiver og medvirkende årsag til at ledere og specialister kan finde inspiration, sparring og meget mere i professionelle netværk.

Dit salg foregår over telefonen, og du får dine leads af vores researchere, ligesom der er masser af sparring at hente hos dine kollegaer. Dine kunder er inden for både den private og den offentlige sektor. Det giver dig mulighed for at skabe dig et stort netværk og et indgående kendskab til dansk erhvervsliv og ikke mindst udvikle dig som sælger.

Netværk Danmark A/S

Jobindex, 23. juni
Dansk Revision A/S
Revisorelev

Dansk Revision A/S, Svendborg

Har du flair for tal og lyst til at arbejde med regnskaber? Så er du måske vores nye kollega! Dansk Revision Svendborg søger revisorelev til start i september 2015.

I Dansk Revision får du mulighed for at udfordre dig selv i en travl og spændende hverdag. Du kommer hurtigt til at løse konkrete opgaver inden for bl.a. revision, regnskab, bogføring, skat og moms for vores kunder - naturligvis i samarbejde med dine mere erfarne kollegaer.

For at supplere den praktiske erfaring du får på kontoret, vil du følge Dansk Revisions eget uddannelsesforløb. Ved at mikse praktisk og teoretisk træning bliver du hurtigt en vigtig spiller på vores hold – og en betydningsfuld del af Dansk Revision.

Dansk Revision A/S

Dansk Revision A/S, 22. juni
Autohuset Vestergaard A/SSælger

Autohuset Vestergaard A/S, Svendborg

Med fokus på ny- og brugtvognssalg.

Autohuset Vestergaard, Odensevej 42, Svendborg har autoriseret salg og service af Kia, Renault og Fiat. Salgsafdelingen består af et topmotiveret team på 3 personer, hvor kundeservice er altafgørende. Er du interesseret i at arbejde i et moderne bilhus, så har du nu muligheden for at blive en del af Autohuset Vestergaard.

Arbejdsopgaver:

 • Betjening af kunder
 • Kundepleje
 • Vedligeholdelse af salgsudstilling

Jobindex, 19. juni
Annonce:
Giv livet videre
1 til 20 af 68 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.