1 til 20 af 59 resultater.

Dine valg

 • FjernSvendborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Lidl Danmark K/SKlar til at tage ansvar for din karriere?

Lidl Danmark K/S

DE BEDSTE ELEVER - FREMTIDENS LEDERE
Er du klar til at gennemføre en elevuddannelse, der gør dig skarp og styrker dine personlige kompetencer? Vi søger elever med ambitioner, drive og en solid handelseksamen til udvalgte butikker rundt om i Danmark. Er du gjort af det rette stof, er det måske dig, vi gør til leder.

STRÆB EFTER MERE - FORVENT MERE
Har du lyst til at være med på et vinderteam, som hver dag stræber efter at gøre hinanden bedre? Vi tilbyder en uddannelse, der kombinerer praktik med teori og giver dig mulighed for en hel måneds ophold i en af vores butikker i udlandet.


Jobindex, 22. juli
Sparekassen Fyn A/S
Privatkunderådgiver til Svendborg

Sparekassen Fyn A/S

Med base i en velbeliggende filial i hjertet af Svendborg, nærmere bestemt Tinghusgade 35, har vi nu de fysiske rammer på plads for Sparekassen Fyns nye filial i Svendborg.

Næste led i processen er, at sikre vores ambition om et stærkt lokalt rådgivningsteam bestående af kompetente og motiverede medarbejdere i Svendborg.

Vi har allerede ansat en lokal forankret filialdirektør som i fællesskab med kompetente rådgivere, skal sikre, at vi på bedste vis kan betjene nye og bestående kunder.


Sparekassen Fyn A/S, 18. juli
Region SyddanmarkSygeplejerske til Kirurgisk Afdeling A - Afsnit A4, Svendborg Sygehus

Region Syddanmark

Er du interesseret i at arbejde med høj kompleksitet, og en mangfoldighed af sygeplejefaglige udfordringer indenfor organkirurgisk sygepleje, så har vi jobbet til dig.

Vi er flok kvalitetsbevidste, rummelige og energiske sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, der søger nye sygeplejerske-kolleger til vores 2 sammenhængende sengeafsnit, afd. A4 og afd. A5.

Afdeling A4 er et 7-døgns åbent afsnit med en kombination af komplekse patienter indenfor subspecialerne øvre- og nedre gastroenterologi. Afdelingen er placeret i en nyere bygning med god albuerum til patienter og pårørende såvel som personale.

Afdeling A5 er en mindre 5-døgnsenhed, der ligger i forlængelse af afd. A4. Afdelingen varetage korte organkirurgiske indlæggelsesforløb.


Region Syddanmark, 17. juli
Region SyddanmarkSygeplejerske til Kardiologisk Ambulatorium, Medicinsk Afdeling, OUH Svendborg Sygehus

Region Syddanmark

Kardiologisk Ambulatorium søger en sygeplejerske til et vikariat på 37 timer/uge i perioden 1. september - eller efter aftale - til 28. februar 2015.

Stillingen er organisatorisk placeret under afdelingssygeplejersken i Kardiologisk Ambulatorium og oversygeplejersken i Medicinsk Afdeling M.

I Kardiologisk Ambulatorium er der ansat 1 afdelingssygeplejerske, en stedfortræder og 13 sygeplejersker, hvoraf 3 har arbejdssted i Nyborg. Hvis du vil vide mere om ambulatoriet, kan du rekvirere vores introduktionsprogram hos afdelingssygeplejerske Liselotte H. Christiansen.


Region Syddanmark, 16. juli
Region SyddanmarkSygeplejerske søges til gynækologisk sengeafsnit og ambulatorium D3- Svendborg. Derudover er der et barselsvikariat ledigt fra 1. november

Region Syddanmark

Om afsnit D3:

 • Afsnit D3 er et 5 døgns afsnit med plads til 10 patienter en blanding af gynækologiske og otologiske patienter.
 • Derudover tilhørende 10 blandet læge og sygeplejeambulatorier.
 • Afsnittet har et tæt samarbejde med dagkirurgisk afsnit.
 • Tværfagligt samarbejde prioriteres højt med pejlemærkerne respekt, dialog og anerkendende tilgang.
 • Udvikling og forskning er en del af hverdagen

Region Syddanmark, 11. juli
Autohuset Vestergaard A/SJUNIORSÆLGER MED FOKUS PÅ NY- OG BRUGTVOGNSSALG

Autohuset Vestergaard A/S, Svendborg

ARBEJDSOPGAVER:

 • Betjening af kunder
 • Salg af nye og brugte biler
 • Kundepleje
 • Vedligeholdelse af salgsudstilling

Vi tilbyder

 • Spændende udfordringer
 • Løn efter kvalifikationer + attraktiv provisionsordning
 • En afvekslende hverdag
 • Relevant efteruddannelse

Jobindex, 10. juli
OnLine Telemarketing ApS
Sælgere til Danmarks fedeste callcenter søges

OnLine Telemarketing ApS, Odense, København, Aarhus og Svendborg

OnLine Telemarketing søger dygtige medarbejdere til vores 4 callcentre i Odense, København, Aarhus og Svendborg.

Hos os får du Danmarks bedste lønpakke der inkluderer en fast grundløn og sikrer at du kan tjene gode penge og dermed være motiveret til at yde dit bedste.

Vi har særdeles fleksible arbejdstider:

Fuldtid: Arbejdstiden er mandag til torsdag fra 8:15 til 16:15 og fredag fra 8:15 til 15:45.
Deltid: Arbejdstiden ligger imellem 12:30 og 20:30 med fleksible arbejdstider der giver imellem 9 og 36 timer pr. uge.
Fritid: Arbejdstiden ligger aftener og weekender med 7 timer pr. uge.


Jobindex, 10. juli
Region SyddanmarkSygeplejerske til P1 Svendborg

Region Syddanmark

Har du lyst til at indgå i en dynamisk, engageret og nysgerrig personalegruppe, hvor medindflydelse og medbestemmelse vægtes højt og hvor udviklingspotientalet inden for det faglige aspekt er højt - så er du måske den person, vi søger!

P1 er et integreret åbent/lukket behandlingsafsnit med 14 sengepladser, hvoraf vi har mulighed for at skærme på højt niveau. Patientgruppen består fortrinsvis af personer, som lider angst, belastning eller personlighedsforstyrrelse.

I samarbejde med patienten og dennes netværk arbejder vi ud fra kognitive adfærdsprincipper, hvoraf grundbegreber som validering, problemformulering, målsætning og aktivitetsplan er nøglebegreber i hverdagen.

Afsnittet arbejder med Åben Dialog/relations- og netværksarbejde.


Region Syddanmark, 9. juli
FONASælger til Svendborg

FONA

Vi har brug for en ny sælger til vores butik i Svendborg. En sælger som med sit engagement, sin viden, sin indstilling til "at være der for kunderne", kan fastholde og udbygge vores position i byen.

Har du

 • den nødvendige detailhandelserfaring,
 • produktviden og
 • lysten og evnerne til at medvirke til at udvikle butikkens team og optimere butikkens resultater?

F GROUP A/S, 9. juli
Region SyddanmarkLægesekretærer til KA - 2 stk.

Region Syddanmark, Svendborg

Nye udfordringer i afdelingen og en sekretær som går på efterløn åbner op for, at to nye topmotiverede uddannede lægesekretærer kan blive en del af det kirurgiske ambulante sekretærteam i Svendborg.

Vi søger to kollegaer, som anspores af at arbejde i et dynamisk og tværfagligt miljø, og som samtidig vil bidrage til vores gode samarbejde med pleje- og lægegruppen.

Vores gruppe værner om kvaliteten i vores arbejde og hjælper gerne hinanden på tværs af matriklerne og til at få tid og rum til fornyelse og udvikling.

Vi arbejder med en fast ugentlig 17-vagt mandag - torsdag, samt en 17-vagt hver 6. fredag.


Region Syddanmark, 4. juli
Proces Support A/SService manager

Proces Support A/S søger for Nadiro i Svendborg

Du bliver ansvarlig for koordinering af eftermarkedsområdet i Nadiro, og får en meget stor berøringsflade i resten af organisationen. Din mission vil være at sikre, at vi har styr på alle Nadiro installationer og serviceopgaver, og at vi konstant er på forkant med de nødvendige servicetiltag der skal gøres, så vi kan optimere vores markedsandel. Samtidig skal du sikre, at kvaliteten af den service vi leverer skal være i top, både hvad angår on-time execution, spare parts og kundernes oplevelse af vores håndtering af processerne.

Du får mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling, da serviceomsætningen forventes at udgøre en betydelig del af omsætningen. Arbejdspladsen er beliggende i Svendborg, og der vil være nogen rejseaktivitet.


Jobindex, 4. juli
Telemarketingbureauet ApSSalgskonsulent - 12 nye stillinger

Telemarketingbureauet ApS, Svendborg og Odense

Telemarketingbureauet udvider!

Vores afdeling for salg af mobiltelefoner, mobiltelefoni og energiløsninger er i kraftig vækst, og derfor søger Telemarketingbureauet i Svendborg og Odense 12 nye konsulenter til salg af mobiltelefoni og energi. Vi repræsenterer nogle af landets stærkeste brands og ringer til BTC og BTB kunder over hele landet.

Vi forventer ikke at du nødvendigvis har salgserfaring, eller at du tidligere har prøvet kræfter med telemarketing. Vi varetager en grundig oplæring, så man kan gradvist øge sine salgs- og kommunikations-kompetencer og på den måde blive bedre rustet til jobbet.


Jobindex, 4. juli
Lidl Danmark K/SSouschef - Sydfyn

Lidl Danmark K/S, Faaborg, Svendborg, Ringe og Nyborg

Vi søger kompetente souschefer til vores butikker i Faaborg, Svendborg, Ringe og Nyborg.

Som souschef hos os er du butikschefens højre hånd og stedfortræder. Du er den, der tager over, når butikschefen ikke er til stede, så du skal på én gang være både fleksibel, systematisk og have en god situationsfornemmelse. Du kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken og får også medansvar for butikkens drift og resultater.

Har du erfaring inden for detailhandel er det naturligvis en fordel. Vigtigst er dog, at du er en motiverende og handlekraftig leder, der både har sans for detaljen og er god til at bevare overblikket. Sammen med medarbejderne er det en af dine fornemste opgaver at sikre, at butikken altid fremstår præsentabel, så den og vores service altid lever op til kundernes forventninger.


Jobindex, 4. juli
Halberg A/S
Økonomielev

Halberg A/S, Svendborg

Vi søger en engageret økonomielev, der har lyst til at indgå i et team med dygtige og hjælpsomme kollegaer i en koncern i vækst.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • Scanning og bogføring af bilag, herunder debitor/kreditor
 • Afstemninger af bank, debitor/kreditor m.m.
 • Assistance med udarbejdelse af månedsrapporter/årsregnskaber/budgetter

Som elev hos Halberg vil din faglige og personlige udvikling være i centrum. Regnskabschefen og du tilrettelægger i fællesskab din uddannelsesplan og I følger løbende op på din uddannelse. Har du allerede nu, eller får du gennem din elevtid lyst til at videreuddanne dig, giver vi gerne den fornødne plads og økonomiske hjælp.


Halberg A/S, 3. juli
Region SyddanmarkSygeplejersker til Psykoseafsnittet, Psykiatrisk Afdeling Svendborg

Region Syddanmark

P2 søger sygeplejersker til både et fast job og et vikariat (til 31.1.2015), 32-37 timer ugentligt i blandede vagter og med weekendarbejde hver anden uge.

Vi er en afdeling, som pt er "under ombygning" med ny ledelse, herunder ny funktionsleder, oversygeplejerske og overlæge, hvilket vi ser som en spændende udfordring og mulighed for forandring.

Så har du lyst til at indgå i en dynamisk, engageret, nysgerrig personalegruppe med sans for humor - og hvor medindflydelse og medbestemmelse vægtes højt og udviklingspotentialet indenfor det faglige aspekt er højt - så er du den person, vi søger!

P2 er et åbent/lukket integreret behandlingsafsnit med 20 enestuer, hvoraf vi har mulighed for at skærme på højt niveau. Patientgruppen består fortrinsvis af personer, der lider af psykotiske sindslidelser. P2 deltager i gennembrudsprojektet 'Nedbringelse af tvang i psykiatrien 2012-2015'.


Region Syddanmark, 3. juli
Region SyddanmarkTo afdelingssygeplejersker - ildsjæle - til at stå i spidsen for den gode akutte sygepleje i FAM Svendborg

Region Syddanmark

Vi prioriterer synlig ledelse og ledelse tæt på den enkelte højt, og har derfor valgt at udvide ledergruppen med en afdelingssygeplejerske, der vil indgå i en fælles ledelse med en sideordnet afdelingssygeplejerske.

Den fælles ledelse tænkes opdelt på fagområder og funktioner efter en nærmere drøftelse af faglige og personlige kompetencer hos de to afdelingssygeplejersker.

Vi søger derfor pr. 1. oktober 2014 (eller efter aftale) 2 afdelingssygeplejersker, der har lyst, evne og vilje til, i fællesskab og i tæt samarbejde med ledergruppen, at få videreudviklet rammerne for FAM med udgangspunkt i vores mission:

”FAM, til gavn for patienten døgnet rundt – til glæde og motivation for alle medarbejdere”


Region Syddanmark, 3. juli
SIMACBibliotekar til Open Learning Center

SIMAC, Svendborg

Brænder du for vidensformidling?

På SIMAC uddanner vi skibsførere, skibsofficerer og maskinmestre på professionsbachelorniveau, og som Danmarks væsentligste maritime uddannelsesinstitution spiller vi en aktiv rolle i et internationalt samarbejde med tilsvarende uddannelsessteder verden over. Vi er en organisation i forsat udvikling med en ofte hektisk, udfordrende hverdag med engagerede kolleger (65), studerende (ca. 600) samt gæster/kursister.

Vores Open Learning Center spiller en vigtig rolle, og vi søger en bibliotekar, som har lyst til at engagere sig i denne integrerede del af studiemiljøet for både studerende og ansatte.


SIMAC, 1. juli
PeopleLinkPlanlægger/Logistikkoordinator

PeopleLink søger for Aluventa i Svendborg

Produktionsplanlægning – ordrehåndtering - logistik

Med reference til produktionschefen bliver du en del af et engageret team af 22 kolleger i produktion, R&D, salg, kvalitet og administration. Du bliver ansvarlig for at sikre et effektivt ordre- og materiale flow, samt den generelle logistik, og du bliver en nøgleperson i forhold til koordineringen mellem kunde, produktion og leverandører.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Ordrebehandling og -opfølgning
 • Produktions- og materialeplanlægning
 • Daglig disponering og kontakt til kunder og leverandører
 • Logistikkoordinering og transportbestilling

PeopleLink, 1. juli
Berendsen Textil Service A/SKey Account Manager

Berendsen Textil Service A/S

Berendsen Textil Service søger en sælger til nysalg til storkunder med stærkt drive, hunter-DNA og evner til at indlede stærke relationer.

Du får et selvstændigt og udfordrende job i en innovativ virksomhed med gode karrieremuligheder, samt muligheder for personlig og faglig udvikling. Du har i stort omfang chancen for at præge eget arbejdsområde, og din indsats vil udmønte sig i konkrete resultater, der vil bidrage til Berendsens ambitiøse mål for vækst.

Stillingen indeholder arbejde med en række spændende kundeemner – både private og offentlige. Du får ansvaret for at indgå nye kontrakter, ud fra en liste af store virksomheder på det private marked, samt kommunernes tekniske forvaltninger – Park & Vej.

Jobbet tilbyder dig en spændende og alsidig hverdag, hvor ansvaret for din succes ligger på egne skuldre, godt støttet af en synlig leder, gode kolleger og et kompetent bagland i vores marketingafdeling.


Berendsen Textil Service A/S, 1. juli
Region SyddanmarkKlinisk vejleder til hæmodialyseafsnittet, YD Svendborg

Region Syddanmark

Hæmodialyseafsnittet i Svendborg søger en klinisk vejleder på 37 timer/uge i dag/aftenvagter. Stillingen er til besættelse 01-10-2014.

Den kliniske vejleder varetager den kliniske uddannelse af sygeplejestuderende og er ansvarlig for at uddannelse varetages udfra sygeplejefaglige og pædagogiske overvejelser indenfor rammerne af uddannelses- og studieordningen.

Den kliniske vejleder er uddannet sygeplejerske med en sygeplejefaglig eller pædagogisk diplomuddannelse eller med 1/6 diplommodul i klinisk vejledning.


Region Syddanmark, 26. juni

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 59 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.