1 til 20 af 72 resultater.

Dine valg

 • FjernSvendborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Nadiro A/STeknisk Assistent/ Maskintekniker

Nadiro A/S, Svendborg

Du får et spændende og alsidigt job i Nadiro med alle aspekter af teknik og produktion. Nadiro består aktuelt af 13 medarbejdere, og en del af opgaverne udføres af eksterne samarbejdspartnere. Det betyder, at du vil få en stor berøringsflade internt og eksternt, og god mulighed for at bruge din erfaring.

Jobbet vil bestå af tegningsarbejde, dokumentation og manualer, bestilling af varer, kontakt til leverandører og klassifikationsselskaber, og intern kontakt ifm. projektafvikling. Du får ansvaret for at vedligeholde vores arkiv over leverancer, så det altid er up-to-date, og sager kan findes hurtigt og effektivt. Endeligt vil du bistå interne og eksterne konstruktører og ingeniører.

Med reference til produktionschefen, skal du være den person, som sikrer, at vi lever op til både leverancer og dokumentation, så Nadiros markedsposition på kort og langt sigt sikres.


Jobindex, 20. november
Region SyddanmarkLægesekretær i Medicinsk Afdeling

Region Syddanmark

Vi har en ledig stilling som lægesekretær i en afdeling i stor udvikling, med mange specialer og gode muligheder for kompetenceudvikling for den rette person.

Vi søger derudover også en medarbejder i et årsvikariat til en stilling som primært fjernskriver (hvis dette ønskes) med fremmøde i enkelte vagter.

Vi har ambulatorium i både Svendborg og Nyborg, men dit primære arbejdssted vil være i Svendborg. Vi har rul for dækning af aften og weekend- og helligdagsvagter i Svendborg.

Dine opgaver i den faste stilling vil være alsidige og vil bestå af alt fra telefonbetjening af patienter, pårørende og samarbejdspartnere til skrivning og indkaldelse af ambulante patienter. Tværfagligheden er i fokus, og vi er alle afhængige af hinanden for at få hverdagen til at fungere bedst muligt.


Region Syddanmark, 20. november
Danoffice ITE-commerce Manager

Danoffice IT, Svendborg

Har du købmandsgenet og praktisk erfaring med opbygning af succesfuld e-handelsplatform som kan gøre en forskel? Så tilbyder vi muligheden for, at du kan arbejde med afsætning af IT løsninger til store internationale kunder

Du bliver en del af vores dynamiske og til tider hektiske salgsafdeling, der består af 20 dedikerede medarbejdere, som alle har fokus på kunden i centrum og høj service. Som E-commerce Manager får du ansvaret for udvælgelse, implementering og efterfølgende drift af e-handelsplatformen. Du indgår i et team, hvor der er kontinuerligt fokus på servicering af virksomhedens internationale kunder og på hvordan kundens behov omsættes til den vindende løsning.

En stor del af jobbet består i

 • Udvælgelse af den rette e-handelsplatform i.f.t. Danoffice IT og kunders behov
 • Implementering og daglig drift af løsningen
 • Vedligeholdelse og udvikling af e-handelsplatformen, herunder produkt redaktionelt arbejde

Jobindex, 19. november
Region SyddanmarkOperationssygeplejerske søges til Dagkirurgisk Operationsafsnit Svendborg

Region Syddanmark

Vi søger en erfaren operationssygeplejerske pr. 1. februar 2015. Arbejdstiden er 32 timer pr. uge uden vagter.

Vi kan tilbyde

 • Et afsnit i rivende udvikling
 • Spændende specialer
 • Stort patientflow
 • Fri hver weekend og ingen vagter

Dagkirurgisk Operationsafsnit er et nyere afsnit og i stadig udvikling. Du får derfor mulighed for også at sætte dit præg på afsnittet.


Region Syddanmark, 19. november
Region SyddanmarkReparatør/VVS-montør

Region Syddanmark

Reparatør/VVS-montør til Facilities Management, OUH Svendborg Sygehus.

Reparatør/VVS-montøren er organisatorisk placeret i Teknisk Sektion med reference til områdets funktionsleder. Arbejdsopgaverne er primært i Svendborg, men der kan forekomme opgaver på sygehusene i Odense, Nyborg og Ringe.

I tæt dialog med afdelingerne på sygehuset skal Reparatøren/VVS-montøren udføre systematisk vedligeholdelse, generel service og løsning af akutte problemstillinger på området indenfor tekniske forsyninger.


Region Syddanmark, 19. november
Region SyddanmarkReparatør/maskinarbejder

Region Syddanmark

Reparatør/maskinarbejder til Facilities Management, OUH Svendborg Sygehus.

Reparatøren/maskinarbejderen er organisatorisk placeret i Teknisk Sektion med reference til områdets funktionsleder. Arbejdsopgaverne er primært i Svendborg, men der kan forekomme opgaver på sygehusene i Odense, Nyborg og Ringe.

I tæt dialog med afdelingerne på sygehuset skal Reparatøren/maskinarbejderen udføre systematisk vedligeholdelse, dokumentation, generel service og løsning af akutte problemstillinger indenfor det tekniske område.


Region Syddanmark, 19. november
Autohuset Vestergaard A/SReservedelsleder søges

Autohuset Vestergaard A/S, Svendborg

Autohuset Vestergaard i Svendborg har autoriseret forhandling af Kia, Fiat og Renault, samt Volvo serviceværksted.

Dine arbejdsopgaver

 • Øverste chef for reservedelslageret, med reference til reservedelschefen i Odense.
 • Indkøb, disponering
 • Fakturering mv.

Vi tilbyder

 • En afvekslende hverdag
 • Spændende udfordringer
 • Et godt team i en veldrevet afdeling

Jobindex, 17. november
Region SyddanmarkSygeplejerske til Akutområdet FAM Svendborg

Region Syddanmark

Har du ambitioner om at arbejde med akutsygepleje i Region SydDanmark, så har du chancen hos os i FAM Svendborg. Den 1. november 2014 overtog sygeplejerskerne flowmasterfunktionen døgnet rundt og det betyder, at vi må have ansat flere sygeplejersker.

Vi søger en ny kollega, der skal bidrage til at fastholde og udvikle en høj kvalitet i tilbuddet til den akutte patient og som vil være en del af den spændende udviklingsproces, som afdelingen konstant står i.

Hvem er vi?
Fælles Akutmodtagelse tager imod akutte medicinske, ortopædkirurgiske, kirurgiske, øre-, næse- og hals, urologiske, gynækologiske og geriatriske patienter døgnet rundt.


Region Syddanmark, 14. november
Danoffice ITJunior account manager med ambitioner

Danoffice IT, Svendborg

Drømmer du om at arbejde med IT og få hele verden som din arbejdsplads? Så bliv en del af vores dynamiske salgsteam i Svendborg.

Du får tildelt dine egne ansvarsområder, og du tilrettelægger og strukturerer selv din hverdag i tæt samarbejde med din nærmeste leder.

En stor del af jobbet består i:

 • Opsøgende salg til nye kunder via telefonen
 • Mersalg til eksisterende kunde portefølje
 • Udarbejdelse af tilbud, udfra kundens behov
 • Opfølgning på tilbud/godkendelse af modtagne ordrer

Jobindex, 11. november
Principia North A/SNaval Architect - Project Manager experience with market

Principia North A/S, Svendborg and/or Lyngby

PRINCIPIA NORTH A/S is a marine engineering consultancy company, active within 3 main areas of activity: Offshore Oil & Gas, Marine Renewable Energies and Naval Architecture. Principia North offers Engineering services, at all stages of the value chain during design, manufacturing, transport, installation, in-service and decommissioning.

We are looking for one engineer/ Naval Architect with minimum 5 years of experience to join our team in our Svendborg and Lyngby offices. The role will be to manage the projects and to support projects as specialist. The Candidate will request a good technical knowledge within at least one of the following areas: Offshore Oil & Gas, Marine Renewable Energy and Naval Architecture.


Jobindex, 11. november
Region SyddanmarkSygeplejerske til Endokrinologisk Ambulatorium i Svendborg

Region Syddanmark

Endokrinologisk Ambulatorium OUH Svendborg Sygehus søger sygeplejerske til fast stilling pr. 1. februar 2015. Stillingen er på 30 til 37 timer ugentligt.

I Endokrinologisk Ambulatorium er der ansat 6 sygeplejersker, hvoraf 2 arbejder på matriklen i Nyborg.

Sygeplejen i ambulatoriet består hovedsagligt af opgaver inden for vejledning, undervisning, kontrol og justering af behandling af personer med diabetes, herunder behandling af patienter med diabetiske fodsår. Ambulatoriet dækker undervisningsfunktionen inden for diabetes og osteoporose-skoler.

I Medicinsk Afdeling er vi i gang med at integrere Familiefokuseret Sygepleje i vores sygeplejekonsultationer. I Endokrinologisk Ambulatorium er vi ved at opstarte insulinpumpe funktion.


Region Syddanmark, 11. november
OnLine Telemarketing ApS
Sælgere til salg af mobilabonnementer for Telenor

OnLine Telemarketing ApS, Odense, København, Aarhus og Svendborg

OnLine Telemarketing søger dygtige medarbejdere til vores 4 callcentre i Odense, København, Aarhus og Svendborg, hvor vi sælger for Danmarks mest seriøse teleudbyder, Telenor.

Hos os får du Danmarks bedste lønpakke. Vi er blandt de klart mest erfarne callcentre i Danmark og ved at den rigtige lønpakke, danner grundlag for en langvarig relation med vores sælgere. Der er ikke noget med skrabede garantilønninger, eller indviklede provisionsordninger, uden nogen former for sikkerhed.

Vi har særdeles fleksible arbejdstider:

Fuldtid: Arbejdstiden er mandag til torsdag fra 8:15 til 16:15 og fredag fra 8:15 til 15:45
Deltid: Arbejdstiden ligger imellem 12:30 og 20:30 med fleksible arbejdstider der giver imellem 9 og 36 timer pr. uge
Fritid: Arbejdstiden ligger aftener og weekender med 7 timer pr. uge.


Jobindex, 10. november
Telemarketingbureauet ApSVil du være en del af vores succeshistorie?

Telemarketingbureauet ApS, Svendborg og Odense

Telemarketingbureauet startede i maj 2013 med 4 ansatte, nu nærmer vi os de 250 medarbejdere, og vokser stadig. Vi giver vores gode produkter, engagerede ledelse samt vores dygtige sælgere hele skylden for vores succes. Vi driver telemarketing på en ny måde. Det er ikke for sjov vi går på arbejde, men det skal være sjovt at gå på arbejde og lige nu søger vi nye salgskonsulenter.

Manglende erfaring er ingen hindring, da vi vægter den rette indstilling højere.

Vi prioriterer et godt socialt arbejdsmiljø, og belønner stabilitet og initiativ.

Hvis du kan gå forrest og har en adfærd der virker motiverende på dine omgivelser, kan vi til gengæld tilbyde dig:

 • Topmodernet arbejdsplads i lækre lyse lokaler
 • Fast timeløn + provisionsordning uden loft
 • Salgskurser og uddannelse inden for kommunikation.
 • Mulighed for karriere inden for salgsledelse - vi vokser stadig!

Jobindex, 7. november
Recruit IT ApSKey Account Manager - Danoffice IT i Svendborg

Recruit IT ApS søger for kunde

For vores kunde, Danoffice IT i Svendborg, søger vi en erfaren og internationalt orienteret Key Account Manager til salg af virksomhedens IT leverancer.

 • Drømmer du om et job, hvor du skal du som Key Account Manager skal fokusere på salg - og intet andet?
 • Kunne du tænke dig at arbejde med store internationale kunder?
 • Har du lyst til en karriere i en international virksomhed, hvor hele verden er din salgskanal?

Dagligdagen vil være præget af en del kundekontakt på telefonen, hvor du skal være proaktiv og opsøgende på salg af IT-produkter og løsninger - primært hardware. Du skal også sikre at udvide salget til eksisterende kunder med nye produkter og løsninger.


Recruit IT ApS, 7. november
Lægerne i Vindeby
Sekretær søges til lægepraksis

Lægerne i Vindeby

Vi søger en m/k lægesekretær til vores lægepraksis. Stillingen omfatter dagligt forefaldende sekretærarbejde, herunder b.la. medicinbestillinger og telefonvisitation af patienter.

Da du er vores ansigt udadtil, er det vigtigt at du har en positiv og serviceminded udstråling og tilgang til såvel patienter som generel opgaveløsning. Stillingen udgør 16 timer ugentligt, fordelt på 4 dage, mandag til torsdag fra klokken 8-12. Overenskomstmæssig løn.

Forudsætninger: Uddannet lægesekretær eller anden sekretærmæssig erfaring inden for det sundhedsfaglige område.


Jobindex, 5. november
Region SyddanmarkDygtigt team søger ny kollega - skal det være dig?

Region Syddanmark

Da en af vores faste sygeplejersker har søgt nye udfordringer, søger vi pr. 1. december eller efter aftale en ny kollega. Stillingen er fast aftenvagt med 28 timer om ugen. Er du evt. interesseret i en stilling med en anden vagtkombination og timetal, er du også meget velkommen til at søge stillingen, vi vil gerne tale med dig!

Geriatrisk Afdeling består af afsnittene G1 og G2, med hver 16 sengepladser. De 2 afsnit er identiske, og fungerer i hverdagen som et afsnit. Plejepersonalet på Geriatrisk Afdeling består af både sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, og i hverdagen arbejder vi meget tæt sammen for at tilbyde patienterne den bedst mulige pleje og behandling. Vi har ligeledes et tæt samarbejdet med afdelingens fysioterapeuter, ergoterapeuter og læger og tilsammen anlægger vi det geriatriske perspektiv på patienterne.


Region Syddanmark, 4. november
Mercuri Urval
Kan du sælge viden og relationer til økonomifolk?

Mercuri Urval søger for Netværk Danmark i Svendborg eller København

Vil du være med til at opbygge netværk for danske økonomiledere og -specialister?

Du er en af drivkræfterne for opbygningen af professionelle økonominetværk for ledere og specialister i Danmark. Du kommer til at arbejde med et særligt fokus på salg til ledere og specialister, der arbejder i og omkring økonomifunktionen. Din indsigt i ledere og specialisters generelle behov og udfordringer, herunder behov for fortrolig vidensdeling og sparring blandt ligesindede, gør dig i stand til at kvalificere Netværk Danmark som noget, lederen eller specialisten ønsker at være en del af.

Via dit netværk, din forretningsindsigt og i samarbejde med dine teamkolleger identificerer du relevante profiler i dansk erhvervsliv, som du via en tæt telefonisk dialog rådgiver til medlemskab i Netværk Danmark.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 3. november
Region SyddanmarkSygeplejersker til Psykoseafsnittet, Psykiatrisk Afdeling Svendborg

Region Syddanmark

P2 søger sygeplejersker til både faste stillinger og vikariater. Timetal efter aftale.

Der er både mulighed for blandede vagter og fast nattevagt. Som udgangspunkt er der weekendarbejde hver anden uge, men i øjeblikket arbejdes der med muligheden for weekendvagt hver 3. weekend (i 12-timers vagter) for de, som ønsker dette.

Vi er en afdeling, som pt er "under ombygning" med ny ledelse, herunder ny funktionsleder, oversygeplejerske og overlæge, hvilket vi ser som en spændende udfordring og mulighed for forandring.

Har du lyst til at indgå i en dynamisk, engageret, nysgerrig personalegruppe med sans for humor - og hvor medindflydelse og medbestemmelse vægtes højt?


Region Syddanmark, 31. oktober
SydbankFilialdirektør til Sydbank i Svendborg

Sydbank

Med reference til områdedirektør Claus Braad Hansen får du et overordnet og selvstændigt ansvar for den fortsatte udvikling af bankens filial i Svendborg, der med 24 dygtige kolleger på både Privat og Erhverv og med eget lokalråd har en stærk position i byen. Du får et væsentligt og naturligt ansvar for at tegne banken udadtil og på den måde at være "Mr./Mrs. Sydbank i Svendborg". Du vil få en central rolle i ledergruppen for Område Fyn. Du vil med filialens betydelige størrelse få et markant medansvar for den samlede forretningsmæssige udvikling af Sydbank på Fyn.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende filialdirektørstilling i en kundefokuseret finansiel koncern. Store muligheder for indflydelse på og prægning af filialens fortsatte udvikling. Lederudvikling og sparring i samspil med områdedirektør og øvrige kolleger i Området/banken.


Sydbank, 30. oktober
Proces Support A/SService Project Manager - Maritime Automationsløsninger

Proces Support A/S søger for SH Automation A/S i Svendborg

Har du ambitioner om at komme ind i en virksomhed med en voksende ordrebeholdning? Vil du forestå service projekter af mange forskellige slags, så vi fortsat kan følge med vores kunders kraftige vækst? Har du maritim og/eller offshore erfaringer med projektledelse af serviceprojekter indenfor tavle- og automationsløsninger? Så er det måske noget for dig, at blive Service Project Manager hos SH Automation A/S.

Du får ansvaret for hele projektet, startende med at du vil udarbejde tidsplaner for egne projekter og installationsarbejder, i samarbejde med kunder. Du vil skulle lede serviceprojekter, herunder registrere og analysere afvigelser undervejs i projektet og når det er afsluttet. Samtidig er du tids- og økonomisk ansvarlig for, at egne serviceprojekter gennemføres som aftalt. Som rådgiver, vil du sammen med kunderne udvikle projekter, når de udvikler sig.


Jobindex, 28. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Krifa kampagne 2014
1 til 20 af 72 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.