1 til 20 af 49 resultater.

Dine valg

  • FjernSvendborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

  • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
  • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
  • Det er nemt og 100 % gratis
Region SyddanmarkSygeplejersker til akut kardiologisk modtagelse og sengeafsnit MK/KARMA, genopslag.

Region Syddanmark

Lige nu har vi mulighed for at ansætte sygeplejersker i faste stillinger på MK/KARMA, OUH Svendborg sygehus

Stillingerne er på 37 timer i blandede vagter og er ledige til besættelse 1. december 2014 eller efter aftale.

MK/KARMA er opdelt i et akut modtageafsnit KARMA med 15 sengepladser, der modtager akutte kardiologiske patienter direkte hele døgnet, samt et kardiologisk sengeafsnit MK med 16 sengepladser. Derudover modtager vi patienter til elektiv DC konvertering på faste ugedage, ligesom vi medvirker ved hjertestop på hele sygehuset.


Region Syddanmark, 24. oktober
Region SyddanmarkDygtig lægesekretær til KA, Svendborg

Region Syddanmark

En ønsket omrokering fra en medarbejder fra Svendborg til Odense matriklen åbner op for, at vi nu kan tilbyde en ledig stilling i KA, Svendborg. Vi søger derfor en ny topmotiveret uddannet lægesekretær, som brænder for at blive en del af det kirurgiske ambulante sekretærteam, hvor ikke en dag er ens.

Vi søger en kollega, som anspores af at arbejde i et dynamisk og tværfagligt miljø, og som samtidig vil bidrage til vores gode samarbejde med pleje- og lægegruppen.

Vores gruppe værner om kvaliteten i vores arbejde og hjælper gerne hinanden på tværs af matriklerne og til at få tid og rum til fornyelse og udvikling.


Region Syddanmark, 24. oktober
Region SyddanmarkFast nattevagt til P1 Svendborg

Region Syddanmark

P1 søger en sygeplejerske til fast nattevagt snarest muligt - 7 dages arbejde/7 dages fri

Har du lyst til at indgå i en dynamisk, engageret og nysgerrig personalegruppe, hvor medindflydelse og medbestemmelse vægtes højt og hvor udviklingspotientalet inden for det faglige aspekt er højt - så er du måske den person, vi søger!

P1 er et integreret åbent/lukket behandlingsafsnit med 14 sengepladser, hvoraf vi har mulighed for at skærme på højt niveau. Patientgruppen består fortrinsvis af personer, som lider angst, belastning eller personlighedsforstyrrelse.

I samarbejde med patienten og dennes netværk arbejder vi ud fra kognitive adfærdsprincipper, hvoraf grundbegreber som validering, problemformulering, målsætning og aktivitetsplan er nøglebegreber i hverdagen.


Region Syddanmark, 24. oktober
Region SyddanmarkKvalitetskoordinator søges

Region Syddanmark

En spændende stilling som kvalitetskoordinator i Anæstesiologisk Intensiv Afdeling V, OUH Svendborg Sygehus er ledig pr. 1. januar 2015.

Er det noget for dig at overtage et velfungerende og velorganiseret kvalitetsområde?

Som kvalitetskoordinator fungerer du som ressourceperson for kvalitets - og patientsikkerhedsområdet i afdelingen og medvirker i samarbejde med afdelingsledelsen, funktionsledere samt afdelingens nøglepersoner til at skabe og opretholde en kvalitetskultur, hvor kvalitetsbegrebet tænkes ind i alle afdelingens opgaver og ydelser, samt at alle medarbejdere arbejder målrettet med dette fokusområde.


Region Syddanmark, 21. oktober
Region SyddanmarkSygeplejerske til P1 Svendborg

Region Syddanmark

P1 søger en sygeplejerske til et barselsvikariat pr. 1.12.2014-31.8.2015 - 37 timer ugentligt i blandede vagter

P1 er et integreret åbent/lukket behandlingsafsnit med 14 sengepladser, hvoraf vi har mulighed for at skærme på højt niveau. Patientgruppen består fortrinsvis af personer, som lider angst, belastning eller personlighedsforstyrrelse.

I samarbejde med patienten og dennes netværk arbejder vi ud fra kognitive adfærdsprincipper, hvoraf grundbegreber som validering, problemformulering, målsætning og aktivitetsplan er nøglebegreber i hverdagen.


Region Syddanmark, 21. oktober
Landsbrugsrådgivning Syd
Jurist / Ejendomsmægler

Landsbrugsrådgivning Syd

Landbrugsrådgivning Syd / Den Grønne Revisor søger grundet travlhed en medarbejder til team ejendom & jura.

Til vores ejendomsafdeling ”Team Ejendom & Jura” søges en medarbejder med kendskab til ejendomshandler. Din primære opgave vil være rådgivning i forbindelse med ejendomshandler (udbud af ejendomme, gennemførsel af handler m.v.). Derudover vil arbejdet omfatte rådgivning i forbindelse med familiejura (testamenter, ægtepagter m.v.) og andre juridiske forhold.

Du får efter aftale kontoradresse på en af LRS’ afdelinger, og rådgivning af kunderne vil ske fra såvel denne afdeling som fra de øvrige afdelinger. Der må påregnes 1-2 mødedage/uge på kontoret i Løgumkloster, såfremt kontoradressen er på en af de øvrige afdelinger.


Jobindex, 20. oktober
Region SyddanmarkProjektleder til forskningsenheden i CIMT - OUH Odense Universitetshospital Svendborg Sygehus

Region Syddanmark

Vi søger en projektleder til Forskningsenheden for Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT). CIMT er organiseret i Afdelingen for Driftsoptimering og IT, LEAN og Innovation.

Afdelingens opgaver i forbindelse med projektaktiviteter er blandt andet at fremme effektiv drift, udvikling, innovation og kvalitet til gavn for både patienter og personale.

Som projektleder skal du være med til at styrke OUH's profil som en forskningsstærk og innovativ organisation.

Stillingen skal være med til at styrke samarbejdet mellem OUH og Erhvervsakademi Lillebælt (EAL) og projekterne i stillingen forventes at have berøringsflader og relevans for begge organisationer.


Region Syddanmark, 15. oktober
FOMOVil du være en del af FOMO?

FOMO

Brænder du for et frit salgsjob med mulighed for indflydelse på hvad du tjener og kan du som minimum arbejde 15 timer om ugen, så er du måske vores nye repræsentant. Fomo har ambitiøse vækstmål og søger derfor nye forretningsorienterede sælgere samt en salgsleder.

Kan du sælge forsikringer uden at gå på kompromis med god og seriøs rådgivning?

Vi søger:
Repræsentant til Svendborg, Gudme, Nyborg, Ringe, Assens, Langeland

Din dagligdag vil bestå af mødebookning, planlægning, kundemøder og sagsbehandling. Behovsafdækningen ude ved kunden vil foregå via bærbar PC og du vil have mulighed for at afslutte salget på stedet.


Jobindex, 14. oktober
Social- og Sundhedsskolen Fyn
Teamledere

Social- og Sundhedsskolen Fyn, Svendborg

Social- og Sundhedsskolen Fyn er en selvejende erhvervsskole under Undervisningsministeriet og består af fire afdelinger i henholdsvis Odense, Middelfart og Svendborg. På afdelingen i Svendborg gennemføres grundforløb, hjælperuddannelse og assistentuddannelse. Skolen er i rivende udvikling og står, grundet EUD-reformen, foran en forandringsproces.

Til afdelingen i Svendborg søges to teamledere, som sammen skal varetage den pædagogiske, personalemæssige og administrative ledelse af skolens tre lærerteams. Teamlederne referer til afdelingschefen, og der er et tæt samarbejde med de øvrige teamledere på skolens tre andre afdelinger.

Vi er en flok engagerede kolleger på en dynamisk arbejdsplads, der har et aktivt og tværfagligt uddannelsesmiljø med masser af faglig og pædagogisk udvikling. Vi har en spændende og til tider hektisk hverdag med fællesskab på lærerværelset og plads til humor.


Social- og Sundhedsskolen Fyn, 13. oktober
Arbejdernes Landsbank A/S
Kunderådgiver med interesse for ledelse til filialen i Svendborg

Arbejdernes Landsbank A/S

Er du en erfaren og resultatorienteret kunderådgiver med interesse for ledelse? Og er du i stand til at varetage den daglige ledelse i filialdirektørens fravær? Så er du måske vores nye kunderådgiver til filialen i Svendborg.

Du vil få din egen kundeportefølje bestående primært af privatkunder og mindre erhvervskunder, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder. Sammen med dine kolleger skal du markedsføre filialen i området og via udadvendte aktiviteter samt dit netværk være med til at tiltrække gode kunder til filialen.

En stor del af vores produktionsopgaver er centraliseret, så du kan koncentrere dig om det, du er god til; at give kunderne den bedste rådgivning.


Arbejdernes Landsbank A/S, 13. oktober
Deloitte
Revisortrainees med ambitioner og HHX- eller Finansøkonom baggrund

Deloitte

Deloitte

Har du talent for tal og kunderelationer? Og brænder du for at tænke på tværs af både ideer, modeller og organisationer? Og er du samtidig ambitiøs og parat til at arbejde hårdt for at nå dine mål? Så tilbyder vi til gengæld en hverdag og et karriereforløb, hvor du får alle muligheder for at indfri dit fulde potentiale.

Allerede fra dag ét indgår du i flere forskellige teams, hvor du løser opgaver og møder kunder samt får sparring fra erfarne kolleger. Så du skal være motiveret for at lære - både fagligt og personligt. Udover den praktiske erfaring bliver du en del af vores Audit Academy, hvor du sammen med de øvrige revisortrainees får styrket dine kompetencer inden for revision, regnskab, økonomistyring, skat og selskabsret. Og for yderligere at styrke dine kompetencer, skal du læse HD i Regnskab og Økonomistyring.

Deloitte

Deloitte, 11. oktober
Dansk Skybrud Rådgivning ApSBygningskonstruktør / ingeniør / kloakmester

Dansk Skybrud Rådgivning ApS, Svendborg

Dansk Skybrud Rådgivning søger en bygningskonstruktør / ingeniør / kloakmester.

Dansk Skybrud Rådgivning ApS søger en ny rådgiver til den Fynske afdeling i Svendborg, hvor sikring af bygninger og områder mod skybrud og stormflod er hovedopgaverne. Har du lyst til at komme rundt i Danmark og arbejde for de store kunder som eksempelvis Nationalbanken, ATP-Ejendomme, TDC, DEAS, museer m.fl., så kan dette være stillingen for dig.

Arbejdsopgaverne i firmaet er gennemgang og screening af ejendomme, rapportskrivning, formuleringen af sikringsstrategierne, projektering, søge byggetilladelse, udbud samt byggeledelse. Hvilke arbejdsopgaver du kommer til at få, finder vi ud af i samarbejde.

Du får kontor i nye lækre lokaler på Svendborg Havn, i et spændende og kreativt miljø.


Jobindex, 10. oktober
Maersk Training Svendborg
Drilling Instructor (Global)

Maersk Training Svendborg

Are you interested in training the next generation of safety and performance oriented drill crews?

Maersk Training, a leading learning provider to the global Oil & Gas and offshore related industries, is looking for the right people with potential, ability and willingness to pass on experience and competences to drilling operations worldwide. We are looking for ambitious individuals to join our facilities in Dubai, Chennai, Svendborg, Esbjerg, Rio, UK and Norway.

In this exciting and challenging high tech simulation environment, you will gain a higher level of technical drilling competences improving your professional profile. You do not need to be an experienced trainer as we will coach you in developing the necessary pedagogical skills.


Maersk Training Svendborg, 10. oktober
OnLine Telemarketing ApS
Sælgere til salg af mobilabonnementer for Telenor

OnLine Telemarketing ApS, Odense, København, Aarhus og Svendborg

OnLine Telemarketing søger dygtige medarbejdere til vores 4 callcentre i Odense, København, Aarhus og Svendborg, hvor vi sælger for Danmarks mest seriøse teleudbyder, Telenor.

Hos os får du Danmarks bedste lønpakke. Vi er blandt de klart mest erfarne callcentre i Danmark og ved at den rigtige lønpakke, danner grundlag for en langvarig relation med vores sælgere. Der er ikke noget med skrabede garantilønninger, eller indviklede provisionsordninger, uden nogen former for sikkerhed.

Vi har særdeles fleksible arbejdstider:

Fuldtid: Arbejdstiden er mandag til torsdag fra 8:15 til 16:15 og fredag fra 8:15 til 15:45
Deltid: Arbejdstiden ligger imellem 12:30 og 20:30 med fleksible arbejdstider der giver imellem 9 og 36 timer pr. uge
Fritid: Arbejdstiden ligger aftener og weekender med 7 timer pr. uge.


Jobindex, 10. oktober
DeloitteRevisortrainees med ambitioner og HHX- eller Financial Controller baggrund til ansættelse i Deloitte Svendborg

Deloitte

Har du talent for tal og kunderelationer? Og brænder du for at tænke på tværs af både ideer, modeller og organisationer? Og er du samtidig ambitiøs og parat til at arbejde hårdt for at nå dine mål? Så tilbyder vi til gengæld en hverdag og et karriereforløb, hvor du får alle muligheder for at indfri dit fulde potentiale.

Allerede fra dag ét indgår du i flere forskellige teams, hvor du løser opgaver og møder kunder samt får sparring fra erfarne kolleger. Så du skal være motiveret for at lære - både fagligt og personligt. Udover den praktiske erfaring bliver du en del af vores Audit Academy, hvor du sammen med de øvrige revisortrainees får styrket dine kompetencer inden for revision, regnskab, økonomistyring, skat og selskabsret. Og for yderligere at styrke dine kompetencer, skal du læse HD i Regnskab og Økonomistyring.


Deloitte, 9. oktober
Accustrip ApSVil du være med på holdet i en virksomhed i vækst?

Accustrip ApS, Svendborg

Accustrip er inde i en rivende udvikling og vil gerne styrke vores eksport af avanceret udstyr til filtrering og separering af køle- og skærevæsker til CNC maskiner. Derfor søger vi en dygtig teknisk sælger, meget gerne med en baggrund som maskintekniker, maskinmester, ingeniør eller anden teknisk fundament, til at varetage salg af vore løsninger til kunder på verdensplan.

Stillingen er en meget udadvendt stilling med stor kontaktflade til både virksomhedens kunder og forhandlere i andre verdensdele. Opgaverne varierer fra salg på ledelsesniveau til teknisk support af vore produkter. Arbejdet omfatter agentopbygning på nye markeder, kalkulering til udfærdigelse af tilbud.

Du får en alsidig stilling med stor frihed til selv at planlægge din tid og dit arbejde og har i den forbindelse god mulighed for at trække på firmaets meget kompetente tekniske bagland.


Jobindex, 8. oktober
Region SyddanmarkKlinisk vejleder til Ortopædkirurgisk sengeafsnit O1, Svendborg

Region Syddanmark

Har du lyst til at arbejde som klinisk vejleder i et ortopædkirurgisk sengeafsnit, så er muligheden her nu.

Vi søger 1 sygeplejerske til vores sengeafsnit O1 med weekendvagt gns. hver 3. weekend.

Stillingen er på 37 timer pr. uge primært med dagvagter og i gennemsnit 4 vagter på 6 uger. Stillingen er til besættelse pr. 01.01.2015.

Der er to studerende i afdelingen ad gangen modul 4/6 og modul 11/12, og som klinisk vejleder er der afsat 1 dag om ugen, hvor man ikke er med i normeringen.

Sengeafsnit O1 er delt i et akut og et elektivt afsnit med henholdsvis 20 og 12 senge.


Region Syddanmark, 2. oktober
STOF 2000STOF 2000 søger Butikschef (barselsvikariat) til vores butik i Svendborg!

STOF 2000

STOF 2000 søger en energisk, struktureret og resultatorienteret butikschef, der kan være med til at styrke STOF 2000’s position som Danmarks mest kreative idéfabrik i Svendborg.

Som butikschef er det din opgave at sørge for at realisere kædens opstillede mål for butikken, og du vil arbejde tæt sammen med Salgs- & Butiksdriftschefen. Som butikschef vil du bl.a. få ansvaret for salg, vagtplan og varelager samt ledelse og coaching af butikkens medarbejdere.

Vi lægger stor vægt på at vores kommende butikschef er god til at fastholde fokus samt har lysten og motivationen til at gå forrest og bidrage aktivt til den daglige drift.


Jobindex, 2. oktober
JULEASSISTANCER - Odense, Svendborg og Kolding

NIELSENs

Elsker du at sælge modetøj, og vil du være med til at gøre julen til noget helt specielt for NIELSENs kunder. Og er du klar til at yde en fantastisk service til alle de mange kunder, der er på udkig efter julegaver?

Vi søger friske juleassistancer med butikserfaring, højt energiniveau og evnen til at bevare overblikket i den travle og hektiske jul.

Rosengårdcentret - herreafd.
4 juleassistancer søges til fuldtidsarbejde fra 01.12.2014 - ca. 15.01.2015 eller efter aftale.

Svendborg - herreafd.
1 juleassistance søges til fuldtidsarbejde fra 01.12.2014 - ca. 31.12.2014 eller efter aftale.

Kolding Storcenter - herreafd.
2 juleassistancer søges til fuldtidsarbejde fra 20.11.2014 - ca. 15.01.2015 eller efter aftale.

NIELSENs

NIELSENs, 2. oktober
EY
Revisortrainee hos EY – har du en baggrund som HHX, STX eller FØ?

EY

- Så tilbyder vi en uddannelse med masser af muligheder

Kick start din karriere som revisortrainee hos en af verdens førende revisions- og rådgivningsvirksomheder og få en unik mulighed for at:

  • blive en del af en professionel global organisation og få mulighed for at arbejde med både danske og internationale virksomheder
  • blive udfordret fagligt og personligt i samarbejdet med kollegaer og kunder
  • få en akademisk uddannelse, samtidig med at du får praktisk erhvervserfaring

Vi søger revisortrainees til start i august 2015 til vores kontorer i: København, Aarhus, Aalborg, Odense, Svendborg, Næstved, Grenaa, Herning, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Kolding, Vejle, Sønderborg, Aabenraa, Ringkøbing og Juelsminde.

EY

Jobindex, 27. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 49 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.