1 til 20 af 63 resultater.

Dine valg

 • FjernSvendborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Region SyddanmarkSygeplejersker til Kirurgisk Afdeling A, Kirurgisk Amb. - Svendborg Sygehus

Region Syddanmark

Vi er lige nu 8 sygeplejersker med fast funktion i Kirurgisk Ambulatorium (KA). Herudover er der, svarende til ca. to fuldtidsstillinger, sygeplejersker fra sengeafsnit, A4/A5, der varetager funktioner i KA.

Vi laver udredning, forundersøgelse forud for operation og kontrolforløb af patienter inden for øvre og nedre gastroenterologi. Vi udfører dagligt endoskopier og har stomiambulatorium tre dage om ugen.

Vi ønsker, at du :

 • har kendskab til det kirurgiske speciale
 • har interesse og flair for såvel instrumentel som ekspressiv sygepleje
 • har lyst til at arbejde med korttidssygepleje til den kirurgiske patient
 • trives med såvel selvstændige som samarbejdende jobfunktioner

Region Syddanmark, 28. juli
Region SyddanmarkSygeplejerske, hæmodialysen i Svendborg

Region Syddanmark

Dialysen i Svendborg søger en ny kollega til en fast stilling på 37 timer i blandede dag- og aftenvagter pr. 01-10-2014. Der er mulighed for reduceret timeantal. Har du lyst og mod til at udføre professionel sygepleje af høj kvalitet med patienten i centrum i et udviklende og godt miljø er det jobbet for dig. Så skynd dig at sende os en ansøgning.

Vi søger en kollega der

 • har erfaring og interesse i at arbejde med pleje og behandling af kronisk syge nyrepatienter gerne med erfaring indenfor hæmodialysespecialet
 • har evne og interesse i at arbejde med aktiv inddragelse af patienterne i behandlingen, hvor patienten ses som samarbejdspartner
 • har lyst til at udvikle sygeplejen ud fra afdelingens vision og strategi gennem dialog og refleksion med kollegaer

Region Syddanmark, 25. juli
Region SyddanmarkKlinisk vejleder til hæmodialyseafsnittet, YD Svendborg

Region Syddanmark

Hæmodialyseafsnittet i Svendborg søger en klinisk vejleder på 37 timer/uge i dag/aftenvagter. Stillingen er til besættelse 01-10-2014.

Den kliniske vejleder varetager den kliniske uddannelse af sygeplejestuderende og er ansvarlig for at uddannelse varetages udfra sygeplejefaglige og pædagogiske overvejelser indenfor rammerne af uddannelses- og studieordningen.

Den kliniske vejleder er uddannet sygeplejerske med en sygeplejefaglig eller pædagogisk diplomuddannelse eller med 1/6 diplommodul i klinisk vejledning.


Region Syddanmark, 25. juli
Region SyddanmarkAfdelingssygeplejerske til hæmodialyseafsnittet, Svendborg sygehus

Region Syddanmark

Brænder du for sygeplejen og for personaleledelsen af 20 dygtige sygeplejersker?

Er du selvstændig, nærværende, kvalitetsbevidst, visionær og ambitiøs og vil du være med til at udvikle sygeplejen i et behandlingsambulatorium med kronisk nyresyge patienter, der kommer til hæmodialyse 3 gange om ugen, så har vi en stilling til dig, hvor du har mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Du bliver leder og del af et fagligt miljø med engagerede og dygtige kollegaer, som arbejder på at fastholde og udvikle kvaliteten af hæmodialysebehandlingen til vores kronisk syge patienter.

Din opgave vil blandt andet omfatte den daglige planlægning og ledelse af afsnittet i samarbejde med den funktionsansvarlige overlæge, den daglige koordinator og vores kliniske vejleder.


Region Syddanmark, 24. juli
Region SyddanmarkSygeplejerske til Akutområdet FAM Svendborg

Region Syddanmark

Er du sygeplejersken, der ønsker såvel faglige som personlige udfordringer, vil vi byde dig VELKOMMEN I FAM.

Vi søger en sygeplejerske til en fast stilling på 32-37 timer pr. uge i blandede vagter med start fra den 1. oktober 2014 eller efter aftale.

Akutberedskabet i Danmark er under en større omorganisering og i den forbindelse etableres der nye akutmodtagelser. Det overordnede mål er at sikre akutte patienter samme høje kvalitet i modtagelse, udredning og behandling uanset, om patienten indlægges dag, aften, nat eller weekend. Det vil bl.a. indebære, at alle patienter til sygehuset modtages via een indgang.

FAM Svendborg er etableret ud fra de samme principper som for de øvrige fælles akutmodtagelser i Danmark.


Region Syddanmark, 22. juli
Lidl Danmark K/SKlar til at tage ansvar for din karriere?

Lidl Danmark K/S

DE BEDSTE ELEVER - FREMTIDENS LEDERE
Er du klar til at gennemføre en elevuddannelse, der gør dig skarp og styrker dine personlige kompetencer? Vi søger elever med ambitioner, drive og en solid handelseksamen til udvalgte butikker rundt om i Danmark. Er du gjort af det rette stof, er det måske dig, vi gør til leder.

STRÆB EFTER MERE - FORVENT MERE
Har du lyst til at være med på et vinderteam, som hver dag stræber efter at gøre hinanden bedre? Vi tilbyder en uddannelse, der kombinerer praktik med teori og giver dig mulighed for en hel måneds ophold i en af vores butikker i udlandet.


Jobindex, 22. juli
Sparekassen Fyn A/S
Privatkunderådgiver til Svendborg

Sparekassen Fyn A/S

Med base i en velbeliggende filial i hjertet af Svendborg, nærmere bestemt Tinghusgade 35, har vi nu de fysiske rammer på plads for Sparekassen Fyns nye filial i Svendborg.

Næste led i processen er, at sikre vores ambition om et stærkt lokalt rådgivningsteam bestående af kompetente og motiverede medarbejdere i Svendborg.

Vi har allerede ansat en lokal forankret filialdirektør som i fællesskab med kompetente rådgivere, skal sikre, at vi på bedste vis kan betjene nye og bestående kunder.


Sparekassen Fyn A/S, 18. juli
Region SyddanmarkSygeplejerske til Kirurgisk Afdeling A - Afsnit A4, Svendborg Sygehus

Region Syddanmark

Er du interesseret i at arbejde med høj kompleksitet, og en mangfoldighed af sygeplejefaglige udfordringer indenfor organkirurgisk sygepleje, så har vi jobbet til dig.

Vi er flok kvalitetsbevidste, rummelige og energiske sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, der søger nye sygeplejerske-kolleger til vores 2 sammenhængende sengeafsnit, afd. A4 og afd. A5.

Afdeling A4 er et 7-døgns åbent afsnit med en kombination af komplekse patienter indenfor subspecialerne øvre- og nedre gastroenterologi. Afdelingen er placeret i en nyere bygning med god albuerum til patienter og pårørende såvel som personale.

Afdeling A5 er en mindre 5-døgnsenhed, der ligger i forlængelse af afd. A4. Afdelingen varetage korte organkirurgiske indlæggelsesforløb.


Region Syddanmark, 17. juli
Region SyddanmarkSygeplejerske søges til gynækologisk sengeafsnit og ambulatorium D3- Svendborg. Derudover er der et barselsvikariat ledigt fra 1. november

Region Syddanmark

Om afsnit D3:

 • Afsnit D3 er et 5 døgns afsnit med plads til 10 patienter en blanding af gynækologiske og otologiske patienter.
 • Derudover tilhørende 10 blandet læge og sygeplejeambulatorier.
 • Afsnittet har et tæt samarbejde med dagkirurgisk afsnit.
 • Tværfagligt samarbejde prioriteres højt med pejlemærkerne respekt, dialog og anerkendende tilgang.
 • Udvikling og forskning er en del af hverdagen

Region Syddanmark, 11. juli
OnLine Telemarketing ApS
Sælgere til Danmarks fedeste callcenter søges

OnLine Telemarketing ApS, Odense, København, Aarhus og Svendborg

OnLine Telemarketing søger dygtige medarbejdere til vores 4 callcentre i Odense, København, Aarhus og Svendborg.

Hos os får du Danmarks bedste lønpakke der inkluderer en fast grundløn og sikrer at du kan tjene gode penge og dermed være motiveret til at yde dit bedste.

Vi har særdeles fleksible arbejdstider:

Fuldtid: Arbejdstiden er mandag til torsdag fra 8:15 til 16:15 og fredag fra 8:15 til 15:45.
Deltid: Arbejdstiden ligger imellem 12:30 og 20:30 med fleksible arbejdstider der giver imellem 9 og 36 timer pr. uge.
Fritid: Arbejdstiden ligger aftener og weekender med 7 timer pr. uge.


Jobindex, 10. juli
Region SyddanmarkSygeplejerske til P1 Svendborg

Region Syddanmark

Har du lyst til at indgå i en dynamisk, engageret og nysgerrig personalegruppe, hvor medindflydelse og medbestemmelse vægtes højt og hvor udviklingspotientalet inden for det faglige aspekt er højt - så er du måske den person, vi søger!

P1 er et integreret åbent/lukket behandlingsafsnit med 14 sengepladser, hvoraf vi har mulighed for at skærme på højt niveau. Patientgruppen består fortrinsvis af personer, som lider angst, belastning eller personlighedsforstyrrelse.

I samarbejde med patienten og dennes netværk arbejder vi ud fra kognitive adfærdsprincipper, hvoraf grundbegreber som validering, problemformulering, målsætning og aktivitetsplan er nøglebegreber i hverdagen.

Afsnittet arbejder med Åben Dialog/relations- og netværksarbejde.


Region Syddanmark, 9. juli
Region SyddanmarkLægesekretærer til KA - 2 stk.

Region Syddanmark, Svendborg

Nye udfordringer i afdelingen og en sekretær som går på efterløn åbner op for, at to nye topmotiverede uddannede lægesekretærer kan blive en del af det kirurgiske ambulante sekretærteam i Svendborg.

Vi søger to kollegaer, som anspores af at arbejde i et dynamisk og tværfagligt miljø, og som samtidig vil bidrage til vores gode samarbejde med pleje- og lægegruppen.

Vores gruppe værner om kvaliteten i vores arbejde og hjælper gerne hinanden på tværs af matriklerne og til at få tid og rum til fornyelse og udvikling.

Vi arbejder med en fast ugentlig 17-vagt mandag - torsdag, samt en 17-vagt hver 6. fredag.


Region Syddanmark, 4. juli
Proces Support A/SService manager

Proces Support A/S søger for Nadiro i Svendborg

Du bliver ansvarlig for koordinering af eftermarkedsområdet i Nadiro, og får en meget stor berøringsflade i resten af organisationen. Din mission vil være at sikre, at vi har styr på alle Nadiro installationer og serviceopgaver, og at vi konstant er på forkant med de nødvendige servicetiltag der skal gøres, så vi kan optimere vores markedsandel. Samtidig skal du sikre, at kvaliteten af den service vi leverer skal være i top, både hvad angår on-time execution, spare parts og kundernes oplevelse af vores håndtering af processerne.

Du får mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling, da serviceomsætningen forventes at udgøre en betydelig del af omsætningen. Arbejdspladsen er beliggende i Svendborg, og der vil være nogen rejseaktivitet.


Jobindex, 4. juli
Telemarketingbureauet ApSSalgskonsulent - 12 nye stillinger

Telemarketingbureauet ApS, Svendborg og Odense

Telemarketingbureauet udvider!

Vores afdeling for salg af mobiltelefoner, mobiltelefoni og energiløsninger er i kraftig vækst, og derfor søger Telemarketingbureauet i Svendborg og Odense 12 nye konsulenter til salg af mobiltelefoni og energi. Vi repræsenterer nogle af landets stærkeste brands og ringer til BTC og BTB kunder over hele landet.

Vi forventer ikke at du nødvendigvis har salgserfaring, eller at du tidligere har prøvet kræfter med telemarketing. Vi varetager en grundig oplæring, så man kan gradvist øge sine salgs- og kommunikations-kompetencer og på den måde blive bedre rustet til jobbet.


Jobindex, 4. juli
Lidl Danmark K/SSouschef - Sydfyn

Lidl Danmark K/S, Faaborg, Svendborg, Ringe og Nyborg

Vi søger kompetente souschefer til vores butikker i Faaborg, Svendborg, Ringe og Nyborg.

Som souschef hos os er du butikschefens højre hånd og stedfortræder. Du er den, der tager over, når butikschefen ikke er til stede, så du skal på én gang være både fleksibel, systematisk og have en god situationsfornemmelse. Du kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken og får også medansvar for butikkens drift og resultater.

Har du erfaring inden for detailhandel er det naturligvis en fordel. Vigtigst er dog, at du er en motiverende og handlekraftig leder, der både har sans for detaljen og er god til at bevare overblikket. Sammen med medarbejderne er det en af dine fornemste opgaver at sikre, at butikken altid fremstår præsentabel, så den og vores service altid lever op til kundernes forventninger.


Jobindex, 4. juli
Halberg A/S
Økonomielev

Halberg A/S, Svendborg

Vi søger en engageret økonomielev, der har lyst til at indgå i et team med dygtige og hjælpsomme kollegaer i en koncern i vækst.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • Scanning og bogføring af bilag, herunder debitor/kreditor
 • Afstemninger af bank, debitor/kreditor m.m.
 • Assistance med udarbejdelse af månedsrapporter/årsregnskaber/budgetter

Som elev hos Halberg vil din faglige og personlige udvikling være i centrum. Regnskabschefen og du tilrettelægger i fællesskab din uddannelsesplan og I følger løbende op på din uddannelse. Har du allerede nu, eller får du gennem din elevtid lyst til at videreuddanne dig, giver vi gerne den fornødne plads og økonomiske hjælp.


Halberg A/S, 3. juli
Region SyddanmarkSygeplejersker til Psykoseafsnittet, Psykiatrisk Afdeling Svendborg

Region Syddanmark

P2 søger sygeplejersker til både et fast job og et vikariat (til 31.1.2015), 32-37 timer ugentligt i blandede vagter og med weekendarbejde hver anden uge.

Vi er en afdeling, som pt er "under ombygning" med ny ledelse, herunder ny funktionsleder, oversygeplejerske og overlæge, hvilket vi ser som en spændende udfordring og mulighed for forandring.

Så har du lyst til at indgå i en dynamisk, engageret, nysgerrig personalegruppe med sans for humor - og hvor medindflydelse og medbestemmelse vægtes højt og udviklingspotentialet indenfor det faglige aspekt er højt - så er du den person, vi søger!

P2 er et åbent/lukket integreret behandlingsafsnit med 20 enestuer, hvoraf vi har mulighed for at skærme på højt niveau. Patientgruppen består fortrinsvis af personer, der lider af psykotiske sindslidelser. P2 deltager i gennembrudsprojektet 'Nedbringelse af tvang i psykiatrien 2012-2015'.


Region Syddanmark, 3. juli
Region SyddanmarkTo afdelingssygeplejersker - ildsjæle - til at stå i spidsen for den gode akutte sygepleje i FAM Svendborg

Region Syddanmark

Vi prioriterer synlig ledelse og ledelse tæt på den enkelte højt, og har derfor valgt at udvide ledergruppen med en afdelingssygeplejerske, der vil indgå i en fælles ledelse med en sideordnet afdelingssygeplejerske.

Den fælles ledelse tænkes opdelt på fagområder og funktioner efter en nærmere drøftelse af faglige og personlige kompetencer hos de to afdelingssygeplejersker.

Vi søger derfor pr. 1. oktober 2014 (eller efter aftale) 2 afdelingssygeplejersker, der har lyst, evne og vilje til, i fællesskab og i tæt samarbejde med ledergruppen, at få videreudviklet rammerne for FAM med udgangspunkt i vores mission:

”FAM, til gavn for patienten døgnet rundt – til glæde og motivation for alle medarbejdere”


Region Syddanmark, 3. juli
A-kassemedarbejder
Arbejdet indebærer Modtagelse og vejledning af medlemmer.
Metal Sydfyn, Svendborg
Jobcenter Svendborg, 31. juli
Faglig sekretær
Arbejdet indebærer Arbejdet vil bestå i en bred servicering og problemløsning for afdelingens medlemmer,...
Metal Sydfyn, Svendborg
Jobcenter Svendborg, 31. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 63 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.