1 til 20 af 65 resultater.
Danoffice ITTechnical Sales Account Manager – Network Presale

Danoffice IT, Svendborg

Drømmer du om at have hele verden som dit arbejdsområde?

Du bliver en del af vores alsidige tekniske afdeling, som består af 5 medarbejdere, som hver især varetager deres egne ansvarsområder, men samtidig formår at være sparringspartnere for hinanden, således vi dagligt udfordrer og udvikler vores faglige kompetencer.

Der er rig mulighed for indflydelse på egne arbejdsopgaver, og du strukturerer selv en stor del af din hverdag. Du vil komme til at varetage følgende opgaver.

 • Teknisk Presale med hovedvægt på netværksløsninger
 • Være med til at designe vores kunders IT-infrastruktur
 • Formidle den seneste IT-tekniske viden til vores dygtige sælgere

Jobindex, 28. maj
Region SyddanmarkKlinisk Underviser i fysioterapi

Region Syddanmark

Vi søger en klinisk underviser, der brænder for at undervise og skabe læring hos vores fysioterapeutstuderende i Rehabiliteringsafdelingen på Svendborg Sygehus. Har du desuden lyst til at koordinere og tilrettelægge de konkrete uddannelsesforløb for de studerende, er vores ledige stilling på 35 timer pr. uge, og med ansættelse den 1. august 2015 lige stillingen for dig.

Vi har samarbejdsaftale med UCL University College Lillebælt, fysioterapeutuddannelsen i Odense, om modtagelse af fysioterapeutstuderende i klinisk undervisning, og modtager studerende fra modulerne 4, 7, 9 og 12.


Region Syddanmark, 27. maj
Region SyddanmarkKlinisk Underviser i Ergoterapi

Region Syddanmark

Vi søger en klinisk underviser i ergoterapi, der har stor interesse og lyst til at skabe læring og styrke sammenhængen mellem teori og praksis for vores ergoterapeutstuderende her i Rehabiliteringsafdelingen på Svendborg Sygehus. Stillingen er på 35 timer ugentligt, og med ansættelse den 1. august 2015.

Vi har samarbejdsaftale med UCL University College Lillebælt, ergoterapeutuddannelsen i Odense, om modtagelse af ergoterapeutstuderende i klinisk undervisning, og modtager studerende fra modulerne 1. 3. 6. 9 og ad hoc 12. modul.


Region Syddanmark, 27. maj
Region SyddanmarkFast nattevagt og fri hver weekend... frister det, så læs videre...

Region Syddanmark

Sengeafsnit MLG udgør 29 senge, heraf udgør ML 15 senge til patienter fortrinsvis med lungesygdomme og MG udgør 14 senge til patienter med mave/tarm- og leversygdomme. Fra efteråret 2015 udvider vi med 14 endokrinologiske senge.

Vi søger sygeplejerske til MG delen, fast nattevagt med fri hver weekend, hvor du møder ind mandag aften og går hjem fredag morgen hver uge. Stillingen bliver hermed på 33 timer/uge.

Afsnittets overordnede målsætning er at være et samlet afsnit, med to snart 3 specialer.

Vi er en homogen personalegruppe, der består af cirka 45 erfarne og yngre sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter samt to sekretærer.


Region Syddanmark, 26. maj
Region SyddanmarkForskningssekretær, Medicinsk Afdeling

Region Syddanmark

Vores dygtige forskningssekretær har søgt nye veje udenfor sygehusvæsenet og dette giver os derfor mulighed for at opslå en unik stilling som forskningssekretær for vores professor i det medicinske kardiologiske speciale fra 1/8 2015.

Du vil få et tæt samarbejde med de ansatte både internt i forskningsafdelingen samt med de øvrige forskningsafdelinger på Svendborg Sygehus. Arbejdet er tværfagligt, idet der er et stort samarbejde på tværs af opgaver og alle er afhængige af hinanden i afdelingen. Dine opgaver vil være alsidige og vil bestå af alt fra telefonbetjening og korrespondance med patienter, Syddansk Universitet (SDU) og øvrige samarbejdspartnere, til ajourføring af forskningsbesøg og fakturering af udgifter.


Region Syddanmark, 26. maj
Netværk Danmark A/S
Viden- og relationsælger til Netværk Danmark

Netværk Danmark A/S, Svendborg eller København

Kan du tale både lederens og specialistens sprog? Har du tålmodigheden – og et vedholdende vindergen – til at rådgive om og sælge netværksmedlemskaber til profiler i dansk erhvervsliv?

Det bliver din fornemmeste opgave at rådgive og kvalificere Netværk Danmark som noget lederen eller specialisten gerne vil være en del af. Du bliver ikke bare ham eller hende, der sælger et medlemskab. Du bliver en netværksrådgiver og medvirkende årsag til at ledere og specialister kan finde inspiration, sparring og meget mere i professionelle netværk.

Dit salg foregår over telefonen, og du får dine leads af vores researchere, ligesom der er masser af sparring at hente hos dine kollegaer. Dine kunder er inden for både den private og den offentlige sektor. Det giver dig mulighed for at skabe dig et stort netværk og et indgående kendskab til dansk erhvervsliv og ikke mindst udvikle dig som sælger.

Netværk Danmark A/S

Jobindex, 26. maj
Danoffice ITIndkøbsassistent

Danoffice IT, Svendborg

Er du en struktureret og dygtig ”købmand” med sans for kundeservice? – Så er det dig, vi søger!

Som indkøbsassistent vil din dagligdag være præget af en tæt dialog med vores mange leverandører samt vores salgsafdeling. Ud over daglig kontakt til vores kunder i hele verden vil du få ansvar for ordrebehandling, korrespondance, indkøb og forhandling med leverandører samt udføre koordinerende opgaver i.f.t. de øvrige afdelinger i organisationen.

Da vi arbejder ambitiøst med at optimere vores forretning, er det essentielt at du er drevet af lysten til at opnå resultater, og at du brænder for altid at opnå den bedste pris og løsning for både virksomheden og kunden.


Jobindex, 22. maj
Region SyddanmarkAnæstesisygeplejerske søges til Dagkirurgisk Operationsafsnit Svendborg

Region Syddanmark

Kunne du tænke dig en stilling uden vagter?

Vi har en ledig stilling som anæstesisygeplejerske til besættelse pr. 1. august 2015 eller efter aftale. Arbejdstiden kan aftales til 32 eller 37 timer ugentlig.

Vi kan tilbyde dig:

 • Et ekspanderende afsnit i rivende udvikling
 • Fire spændende specialer, - ortopædi, otologi, urologi og gynækologi
 • Stort patientflow

Region Syddanmark, 21. maj
Region SyddanmarkPædagog til aktivitetstilbud

Region Syddanmark, Svendborg

1 pædagog på 30 timer i et vikariat i perioden 1. juli og til 31. december 2015.

Sydbo er et nybygget bo –og aktivitetstilbud under Region Syddanmark. Vi er en afdeling af Handicapcenter Sydøstfyn. Sydbo er beliggende i Stenstrup, Svendborg Kommune. Byggeriet stod færdigt i efteråret 2014.

Sydbos dagtilbud er et aktivitets- og samværstilbud for voksne mennesker med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne og hører under servicelovens §104. Aktivitets- og samværstilbuddet er placeret i umiddelbar tilknytnig til botilbuddet.


Region Syddanmark, 18. maj
MUUSMANNFire uddannelseschefer til Svendborg Erhvervsskole med fokus på læringsledelse

MUUSMANN søger for Svendborg Erhvervsskole

Vi forstærker holdet af pædagogiske ledere, der leder ungdomsuddannelser på højt pædagogisk og fagligt niveau, og som er stolte over at bidrage til at skabe læring, udvikling og trivsel for unge under uddannelse.

De fire uddannelseschefer skal varetage ledelsen af lærerne på henholdsvis:

 • HTX - Teknisk Gymnasium
 • HHX - Handelsgymnasiet
 • EUD - Murer, maler, snedker og tømrer
 • EUD – Smed, industritekniker, skibsmontør og auto

Jobindex, 13. maj
Mac Baren Tobacco Company A/S
Grafiker til vores grafiske afdeling

Mac Baren Tobacco Company A/S, Svendborg

Vi har travlt, og har derfor brug for endnu en dygtig, alsidig og kreativ grafiker, der er skarp på grafiske kompetencer, brænder for at arbejde med emballager og samtidig er struktureret og ansvarsbevidst.

I samarbejde med en dygtig kollega, bliver det din primære opgave at designe og vedligeholde emballager til alle vores markeder. Det er vigtigt, at du er specialist på det trykte medie, samt kan idéudvikle PoS-materialer. Du bliver desuden ansvarlig for, at vores designlinje bliver overholdt, men skal på samme tid kunne se muligheder inden for denne. Vi er en dynamisk afdeling, og der er ikke langt fra tanke til handling i huset, hvorfor der også forekommer forskellige ad hoc-opgaver som f.eks. opdateringer af designmanualer.


Halberg A/S, 12. maj
Region SyddanmarkSpecialist (administration)

Region Syddanmark, Svendborg

Radiologisk Afdelingsledelse, OUH Svendborg Sygehus søger specialist til stabsfunktionen.

Du vil indgå i et stabsteam med forskellige faggrupper med hver deres speciale, der bl.a. fungerer som sparringspartnere for afdelingsledelsen.

Profil:

 • Indgående kendskab og erfaring med at arbejde med Silkeborg Datacentrals web-baserede produkter
 • Bred faglig viden indenfor løn- og personaleområdet
 • Analytiske evner og viden omkring udformning/registrering af bemandingsplaner

Region Syddanmark, 12. maj
TåsingeskolenUdskolingsleder

Tåsingeskolen, Svendborg

Vi vil bedrive evident skoleledelse!
Vi vil have primær fokus på kerneopgaven!
Vi vil udvikle det professionelle læringsfællesskab!
Vil du være med?

Da vores nuværende leder af udskolingen skal sikre, at skolens ressourcecenter bliver endnu bedre til at understøtte Tåsingeskolens kerneopgave, har vi brug for en ny udskolingsleder, der kan videreføre den linje og udvikling, der allerede er påbegyndt i udskolingen.

Tåsingeskolen har udarbejdet en konkret plan for skolens implementering af folkeskolereformen for de kommende tre år. Vi har brug for at finde det helt rigtige menneske til at styre og lede planen i samarbejde med personalet i udskolingen. Din opgave og dit ansvar består i at udfolde skolens mål og indsatsområder for udskolingen i praksis, så vores elever bliver endnu dygtigere og trives endnu bedre end i dag.


Jobindex, 30. april
Bravida Danmark A/SServicetekniker, El

Bravida Danmark A/S, Svendborg

El-området er en af Bravidas absolutte kernekompetencer. Vi dækker hele spektret af løsninger fra installation, vedligeholdelse og servicering af alt fra avancerede bygningsautomationsløsninger til udskiftning af stikdåser. Vores kunder værdsætter vores professionelle tilgang og det går godt i Svendborg.

Derfor søger vi nu dygtige servicemontører med lysten til at være en del af succes en i Bravida. Som el-servicemontør vil du servicere både store og små kunder i Svendborg og omegn, hvor du typisk udfører mindre og mellemstore el-serviceopgaver samt industriinstallationer . Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde.


Bravida Danmark A/S, 29. april
Bravida Danmark A/SEl-servicetekniker til Tullebølle på Langeland

Bravida Danmark A/S

El-området er en af Bravidas absolutte kernekompetencer. Vi dækker hele spektret af løsninger fra installation, vedligeholdelse og servicering af alt fra avancerede bygningsautomationsløsninger til udskiftning af stikdåser. Vores kunder værdsætter vores professionelle tilgang og det går godt på Langeland.

Derfor søger vi nu dygtige servicemontører med lysten til at være en del af succes en i Bravida. Som el-servicemontør vil du servicere både store og små kunder i på Langeland, hvor du typisk udfører mindre og mellemstore el-serviceopgaver samt landbrugsinstallationer og køleinstallationer. Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde.


Bravida Danmark A/S, 29. april
Pædagogmedhjælpere (Tilkaldevikarer)
Vi søger tilkaldevikarer - pædagogmedhjælpere - som vi kan kalde på ved ferie og sygdom.
Børnegården Byparken, Svendborg
Jobcenter Svendborg, 28. maj
Salgskonsulent
Peugeot Svendborg er en del af Danmarks største Peugeot-forhandler under C.A.
C.A. LARSEN AUTOMOBILER A/S, Svendborg
Jobcenter Svendborg, 28. maj
Salgstrainee
Kunne du tænke dig et job som salgstrainee med mulighed for karriere i en af vore bilhuse?
C.A. LARSEN AUTOMOBILER A/S, Svendborg
Jobcenter Svendborg, 28. maj
VI SØGER EN NY SALGSASSISTENT (DELTID) TIL VORES BUTIK I SVENDBORG
STILLINGEN: Som salgsassistent i Hunkemöller vil du være del af Nordeuropas førende lingeri brand.Du vil få en betydningsfuld rolle i...
HUNKEMöLLER DANMARK A/S, Svendborg
Jobcenter Svendborg, 28. maj
Dygtig og energisk it-salgskonsulent til OneHouse i Svendborg
OneHouse arbejder med salg, installation, service og support af it-infrastrukturløsninger (managed it-services).
OneHouse A/S, Svendborg
IT-Jobbank, 28. maj
Annonce:
1 til 20 af 65 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.