1 til 20 af 55 resultater.
Produktionsskolen Sydfyns ErhvervsForskole
Dygtig og udviklingsorienteret dansk- og matematiklærer med tiltrædelse 1. november 2015

Produktionsskolen Sydfyns ErhvervsForskole, Svendborg

Er du en erfaren og nytænkende lærer med gåpåmod? Trives du i et lærerjob med et stort uddelegeret ansvar, hvor drift og udvikling er nøgleord?

Vi søger en kollega, der sammen med den anden lærer på undervisningsområdet, kan undervise i almene fag, især dansk og matematik. En kollega, der er klar til at opbygge og løbende udvikle skolens undervisningstilbud, herunder at udføre et målrettet arbejde for at gøre undervisningen vedkommende og relevant for eleverne.

Implicit i opgaven ligger også udarbejdelse af undervisningsplaner for den enkelte elev samt medvirken til at sikre flow og sammenhæng i dennes undervisningsforløb. Koordineringsopgaver, elevregistrering og udarbejdelse af statistikker på baggrund af denne, er ligeledes en del af opgaven.


Produktionsskolen Sydfyns ErhvervsForskole, 2. september
Region SyddanmarkFysioterapeut til Psykiatrisk Afdeling Svendborg

Region Syddanmark

Har du lyst til at indgå i en dynamisk, engageret, nysgerrig personalegruppe, hvor medindflydelse og medbestemmelse vægtes højt så se her:

P2 søger en fysioterapeut 30-37 timer ugentlig med tiltrædelse 1/10-2015 eller efter aftale.

P2 er et åbent/lukket integreret døgnafsnit med plads til 20 patienter, fortrinsvis med psykotiske sindslidelser. Vi har mulighed for at skærme op til 9 patienter på højt niveau.

I P2 har vi mange bolde i luften og ikke to dage er ens. Arbejdet kræver, at du er robust, og at du kan finde dig tilrette i en hverdag med en patientgruppe med behov for stor forudsigelighed, og samtidig håndtere konstante omstillinger.


Region Syddanmark, 2. september
Region SyddanmarkSSA til fast nattevagtsstilling, P1 Svendborg

Region Syddanmark

Har du lyst til at indgå i en dynamisk, engageret og nysgerrig personalegruppe, hvor medindflydelse og medbestemmelse vægtes højt og hvor udviklingspotientalet inden for det faglige aspekt er højt - så er du måske den person, vi søger!

P1 er et integreret åbent/lukket behandlingsafsnit med 20 sengepladser, hvoraf vi har mulighed for at skærme på højt niveau. Patientgruppen består fortrinsvis af personer, som lider angst, belastning eller personlighedsforstyrrelse.

I samarbejde med patienten og dennes netværk arbejder vi ud fra kognitive adfærdsprincipper, hvoraf grundbegreber som validering, problemformulering, målsætning og aktivitetsplan er nøglebegreber i hverdagen.


Region Syddanmark, 1. september
Region SyddanmarkSygeplejerske til P1 Svendborg

Region Syddanmark

Har du lyst til at indgå i en dynamisk, engageret og nysgerrig personalegruppe, hvor medindflydelse og medbestemmelse vægtes højt og hvor udviklingspotientalet inden for det faglige aspekt er højt - så er du måske den person, vi søger!

P1 er et integreret åbent/lukket behandlingsafsnit med 20 sengepladser, hvoraf vi har mulighed for at skærme på højt niveau. Patientgruppen består fortrinsvis af personer, som lider angst, belastning eller personlighedsforstyrrelse.

I samarbejde med patienten og dennes netværk arbejder vi ud fra kognitive adfærdsprincipper, hvoraf grundbegreber som validering, problemformulering, målsætning og aktivitetsplan er nøglebegreber i hverdagen.


Region Syddanmark, 1. september
KvicklySalgsleder, Blomster, Kvickly, Svendborg

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 135 medarbejdere. Vi er et varehus med beliggenhed på Sydfyn i Svendborg Storcenter. Vi er en travl butik, med dygtige medarbejdere der trives i en dynamisk hverdag, hvor vi sætter kreativitet og kundeservice i højsædet.

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen. Det er først og fremmest din opgave, at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • være sparringspartner for afdelingschefen om drift og økonomi i jeres afdeling
 • inspirere og sikre, at afdelingens medarbejdere trives

Kvickly, 31. august
Region SyddanmarkPædagog til barselsvikariat

Region Syddanmark

Handicapcenter Sydøstfyn, Sydbo søger en pædagog til et barselsvikariat i Hus 1 på 30 timer fra 1. oktober eller snarest mulig.

Arbejdstiden vil være skiftende mellem kl. 06.00-22.00 med arbejde hver 2. weekend, i en fast 6 ugers turnus.

Sydbo er et nybygget bo –og aktivitetstilbud under Region Syddanmark. Vi er en afdeling under Handicapcenter Sydøstfyn. Sydbo er beliggende i Stenstrup, Svendborg Kommune. Byggeriet stod færdigt i efteråret 2014.

Sydbos botilbud er et tilbud til voksne mennesker med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne og hører under servicelovens §108. Botilbuddet er placeret i umiddelbar tilknytning til aktivitets- og samværstilbuddet.


Region Syddanmark, 27. august
Region SyddanmarkPsykolog til DAT-teamet i Svendborg

Region Syddanmark

Dialektisk Adfærdsterapi (DAT) er et specialiseret, målrettet tilbud til patienter med diagnosen "emotionel ustabil personlighedsforstyrrelse af borderlinetype" med gentagne parasuicidal, suicidal eller selvmutilerende adfærd.

DAT-teamet er en del af et lokalpsykiatrisk behandlingstilbud og har regionsfunktion for Fyn. Teamet består af følgende faggrupper: 1 overlæge, 3 psykologer, 1 ergoterapeut og 2 sygeplejersker.

Vi ser gerne, at du:

 • Har adfærdsterapeutisk/kognitiv uddannelse.
 • Har bred klinisk erfaring indenfor psykiatri.
 • Kan lide at arbejde i team.

Region Syddanmark, 27. august
Maersk Training Svendborg
Finance Controller

Maersk Training Svendborg

As our new Controller you will be part of a team of five supporting two training centres with financial controlling and services. The position we offer includes global exposure and a chance to work in a good working atmosphere in an ambitious company.

As part of the team you will amongst other be working with:

 • Proactively and constantly drive cost control and cost calculations
 • Optimize processes and procedures
 • Maximize the use of IT to continually improve the information level in both centres
 • VAT and tax administration and reporting
 • Participate and drive the monthly and yearly closing of the accounts

Maersk Training Svendborg, 25. august
SILVAN Kæden
Weekendsælgere ca. 8 timer om ugen

SILVAN Kæden, Svendborg

I jobbet vil du komme til at håndtere en bred vifte af opgaver, det er derfor vigtigt at du trives og kan holde hovedet koldt i et tempofyldt miljø. Du vil komme til at varetage opgaver såsom, opsøgende salg, rådgivning af kunder, opfølgning af projektsalg, vareopfyldning, og optimering af varehuset så det altid fremstår præsentabelt.

Du vil komme i tæt kontakt med mange mennesker hver dag, det er derfor også vigtigt at du er selvstændig og engageret og arbejder proaktivt. Du skal trives i et hektisk miljø med masser af udfordringer og kundekontakt og sætte en ære i at levere den bedste service hver gang.

SILVAN Kæden

Jobindex, 24. august
Region SyddanmarkGenopslag - Afdelingsleder - Handicapcenter Sydøstfyn

Region Syddanmark

Genopslag med ønske om at tiltrække yderligere kvalificerede ansøgere, Handicapcenter Sydøstfyn, søger pr. 1. november 2015 en afdelingsleder til vores afdeling Sydbo.

Sydbo er et nybygget bo- og aktivitetstilbud til voksne mennesker med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. I botilbuddet (§108) er der plads til 24 borgere i moderne og rummelige toværelses-lejligheder. Botilbuddet er opdelt i 3 bo-teams med hver 8 lejligheder og fællesfaciliteter. Derudover er der en café, hvor borgerne kan vælge at spise, og som i øvrigt bruges til fælles sociale og kulturelle formål.

Aktivitets- og samværstilbuddet (§104) er beliggende i egen bygning i umiddelbar nærhed af botilbuddet. Her er der plads til 16 fuldtidsbrugere, som både kan være borgere fra Sydbos botilbud eller borgere andre steder fra.


Region Syddanmark, 21. august
Region SyddanmarkSygeplejerske til Affektivt Team i Svendborg

Region Syddanmark

Affektivt Team er et specialiseret og målrettet behandlingstilbud til patienter med affektiv lidelse.

Teamet er en del af det lokalpsykiatriske behandlingstilbud, hvis optageområde geografisk dækker 5 kommuner (Svendborg, Fåborg-Midtfyn, Nyborg, Langeland og Ærø).

Teamet består aktuelt af følgende faggrupper: Sygeplejerske, speciallæge, psykolog og sekretær. Der er samarbejde med stationært afsnit, socialrådgiver og fysioterapeut.

Vi ser gerne at du:

 • Har bred klinisk erfaring indenfor behandlingspsykiatrien.
 • Har specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje.
 • Har kognitiv uddannelse og erfaring.

Region Syddanmark, 19. august
Netværk Danmark A/S
Viden- og relationsælger til Netværk Danmark

Netværk Danmark A/S, Svendborg eller København

Kan du tale både lederens og specialistens sprog? Har du tålmodigheden – og et vedholdende vindergen – til at rådgive om og sælge netværksmedlemskaber til profiler i dansk erhvervsliv?

Det bliver din fornemmeste opgave at rådgive og kvalificere Netværk Danmark som noget lederen eller specialisten gerne vil være en del af. Du bliver ikke bare ham eller hende, der sælger et medlemskab. Du bliver en netværksrådgiver og medvirkende årsag til at ledere og specialister kan finde inspiration, sparring og meget mere i professionelle netværk.

Dit salg foregår over telefonen, og du får dine leads af vores researchere, ligesom der er masser af sparring at hente hos dine kollegaer. Dine kunder er inden for både den private og den offentlige sektor. Det giver dig mulighed for at skabe dig et stort netværk og et indgående kendskab til dansk erhvervsliv og ikke mindst udvikle dig som sælger.

Netværk Danmark A/S

Jobindex, 18. august
MUUSMANNUDDANNELSESCHEF TIL HHX - SVENDBORG ERHVERVSSKOLE

MUUSMANN søger for Svendborg Erhvervsskole

MED FOKUS PÅ LÆRINGSLEDELSE

Svendborg Erhvervsskole mangler en uddannelseschef til Svendborg HandelsGymnasium for at gøre holdet af pædagogiske ledere komplet. Vi ønsker en uddannelseschef med et højt pædagogisk og fagligt niveau, som er stolt over at bidrage til at skabe læring, udvikling og trivsel for unge under uddannelse.

Skolen ønsker at øge søgningen til uddannelsen. Det er derfor en vigtig opgave at udvikle uddannelsens profil og skabe synlighed omkring de stærke faglige resultater, der leveres på HHX. De fremadrettede resultater skal understøttes af en stærk og sund kultur, båret af stolte traditioner, hvor elevernes og medarbejdernes trivsel er naturlige fokusområder.


Jobindex, 14. august
KvicklyKundechef - Kvickly Svendborg City

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 80 medarbejdere. Varehuset er placeret midt i Svendborgs gågademiljø. Vi har en meget høj frekvens af "kurvekunder", der især benytter sig af et attraktivt forområde, som bl.a. også indeholder en stor Baresso.

Som kundechef refererer du til varehuschefen og indgår i ledergruppen. Stemningssætter i varehuset og ikke mindst i forområdet. Arbejde ud fra glæden ved at glæde andre.

Det er først og fremmest din opgave at:

 • være rollemodel i forområdet, kunne vise vejen og være en del af arbejdsplanen
 • sørge for, at der altid er en høj standard i kasse, kiosk og bagerdisk
 • sikre sæsonpræget sortimentsoptimering og varebestilling indenfor området

Kvickly, 13. august
EY
Revisortrainee hos EY – har du en baggrund som HHX, STX eller FØ?

EY

- Så få en videregående uddannelse i verdensklasse mens du tjener penge!

Blev revisortrainee og få en solid uddannelse som cand.merc.aud. hos et af verdens førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, hvor du får en unik mulighed for at:

 • Blive en del af en uformel kultur i en professionel og global organisation
 • Blive udfordret fagligt og personligt i samarbejdet med kollegaer og kunder
 • Få en videregående uddannelse, samtidig med at du får værdifuld praktisk erhvervserfaring

Vi søger allerede nu revisortrainees til start august 2016 til vores kontorer i: København, Aarhus, Aalborg, Odense, Svendborg, Næstved, Grenaa, Herning, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Kolding, Vejle, Sønderborg og Aabenraa.

EY

EY, 11. august
Ambitiøs strategisk indkøber
Pay-Back specialist rekruttering ApSFor SSP Technology på Fyn søger vi en strategisk indkøber med flair for tekniske produkter fra projektorienteret virksomhed.
Pay-Back specialist rekruttering ApS, 3. september
Revisortrainees med ambitioner og HHX-baggrund til Deloitte Svendborg (Revision)
Har du talent for tal og kunderelationer?
Deloitte, Svendborg
Deloitte, 3. september
Salgsassistent elev søges til Pind J. Design Guldsmedie i Svendborg
Vi søger en frisk og glad salgsassistent elev, som kan have mange bolde i luften, uden at tabe overblikket og være i stand til at holde...
PIND J.DESIGN, GULDSMEDIE, Svendborg
Jobcenter Svendborg, 3. september
Pædagog til Den nye Heldagsskole, afd. Gl. Nyby
Den nye Heldagsskole søger en engageret pædagog, der vil være med til at videreudvikle skolen.
Svendborg Kommune, Svendborg
Jobcenter Svendborg, 3. september
Introduktionsreservelægestilling på Anæstesiologisk Intensiv Afdeling V. i Svendborg
På Afdeling V. i Svendborg er en 1-årig stilling som introduktionsreservelæge ledig til besættelse fra 1. november 2015...
Anæstesiologisk Intensiv Afdeling V, Svendborg, Svendborg
Jobcenter Svendborg, 2. september
Annonce:
Du kan også finde arbejdsglæden!
Vi hjælper dig godt på vej
1 til 20 af 55 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.