1 til 20 af 59 resultater.
KvicklySalgselev - Kvickly Svendborg City

Kvickly

Kom godt fra start med et team af hjælpsomme kollegaer
Som salgselev sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb sammen med andre Coop-elever. Du får et tæt sammenhold med dine kollegaer og knytter mange gode venskaber.

Dit uddannelsesforløb starter med et 2-dages introduktionskursus og i løbet af de 2 år, har du 8 skoleophold af en uges varighed.

Dine kollegaer hjælper dig med at uddanne dig på den bedste måde i butikken, og på skoleopholdene får du den rette viden. Du afslutter forløbet med en teoretisk og praktisk fagprøve, der varer en uge - så er du udlært!


Kvickly, 4. august
KvicklySlagterelev, Kvickly Svendborg City

Kvickly

At være slagterelev i Coop:
Det er meget mere end at lægge varer i disken. Du lærer alt om, hvordan en afdeling skal drives, så du kan blive en dygtig medarbejder. Når du er udlært, kan du arbejde i en af vores butikker og videreuddanne dig.

Uddannelsen varer 3½ år og du får rig lejlighed til at afprøve egne ideer. Uddannelsen er en blanding af skole og praktik med løn under hele forløbet.

Som elev hos os får du din egen uddannelsesplan, så du hele tiden har overblik over det forløb, du skal igennem. Det er et krævende, men også meget spændende forløb med mange udfordringer undervejs. Vi tager vores ansvar for din uddannelse alvorligt, og vi tør godt garantere, at den bliver en fantastisk start på din karriere.


Kvickly, 4. august
Produktionsskolen Sydfyns ErhvervsForskole
Vejleder

Produktionsskolen Sydfyns ErhvervsForskole

Brænder du for unge og udvikling – og vil DU være med til at give vores elever en god start på EGU og være deres vejleder under hele uddannelsesforløbet?

Produktionsskolen Sydfyns ErhvervsForskole søger vejleder til EGU (Erhvervsgrunduddannelsen) med tiltrædelse pr. 1. oktober 2015

Erhvervsgrunduddannelsen er en 2-årig uddannelse for unge fra 16 – 30 år med stor vægt på det praktiske. Uddannelsen er bygget op omkring arbejdet i en virksomhed samt 20 – 40 ugers skole. Det er din fornemste opgave sammen med den anden vejleder på området, skolens almenvejledere og linjeledere at ”spotte” de elever, der måtte være egnede til at starte i en EGU.


Produktionsskolen Sydfyns ErhvervsForskole, 3. august
SIMACDirektør

SIMAC, Svendborg

SIMAC er Danmarks største maritime uddannelsescenter. Som direktør for SIMAC får du mulighed at præge udviklingen både på akademiet, i uddannelsesverdenen og ikke mindst i lokalmiljøet.

Den ideelle kandidat har en solid erfaringsbase samt dokumenteret succesfuld ledelseserfaring. For den rigtige person er der tale om en særdeles spændende og attraktiv stilling.

Med reference til bestyrelsen er dine hovedansvarsområder, som direktør, følgende:

 • Udøve lederskab overfor organisationen i samarbejde med den øvrige topledelse, som består af studierektor og økonomichef
 • Sikre den fortsatte organisationsudvikling i en spændende tid præget af nye udfordringer
 • Sikre at strategier bliver udarbejdet og implementeret i organisationen
 • Udvikle organisationen i kommercielt henseende og sætte nye mål

SIMAC, 3. august
SIMACAdministrativ løn- og personalemedarbejder

SIMAC, Svendborg

SIMAC er en dynamisk virksomhed præget af den maritime kultur og med en uformel omgangstone. Vi prioriterer vores medarbejderes personlige og faglige udvikling højt. Vores arbejdsform er baseret på ansvarlighed, dialog og teamwork.

I Økonomiafdelingen vil du, sammen med dygtige og engagerede kolleger, være med til at løse en lang række finansielle og personaleadministrative opgaver.

Dine opgaver:

 • Lønkørsel fra A-Z
 • Fortolkning af offentlige love og regler – herunder overenskomster
 • Mindre bogholderimæssige opgaver – herunder indbetalinger og kasse
 • Refusioner
 • Oplæring af elev

SIMAC, 3. august
A2BKonsulent til integrationsområdet

A2B, Svendborg

På A2Bs centre tilbyder vi rådgivning og opkvalificering af ledige og matcher dem med job eller uddannelse. Vi tager udgangspunkt i kandidatens - den lediges - kompetencer og situation.

Til A2Bs nye location i Svendborg søger vi to konsulenter, der brænder for at støtte og motivere nydanskere til integration på det danske arbejdsmarked. Den overordnede opgave er gennem rådgivning og undervisning at støtte disse kandidater i at blive hurtigere integreret i det danske samfund.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Individuelle rådgivningssamtaler.
 • Undervisning i funktionsdansk, praktiksøgning, kompetenceafklaring og kulturelle samt arbejdsmarkedsforhold.
 • Etablering af virksomhedsbesøg, besøg på uddannelsessteder og andre arbejdsmarkedsrettede aktiviteter.

AS3, 3. august
Region SyddanmarkKliniske sygeplejespecialister søges

Region Syddanmark, Svendborg

Kliniske sygeplejespecialister søges til Anæstesi- og Operationsafsnit, OUH Svendborg Sygehus med tiltrædelse 1. oktober 2015 eller efter aftale.

Vi søger 2 kliniske sygeplejespecialister til Anæstesi- og Operationsafsnit, OPAS, Svendborg.

Der skal være 1 klinisk sygeplejespecialist med primært fokus på anæstesisygeplejen og 1 klinisk sygeplejespecialist med primært fokus på operationssygeplejen. Begge skal have lyst til og viden om tværfagligt samarbejde og skal kunne indgå i et forpligtende samarbejde både med hinanden, afsnittets funktionsledelse samt de specialeansvarlige og nøglepersonerne.


Region Syddanmark, 3. august
KvicklySalgselev - Frugt & Grønt/Food, Kvickly

Kvickly

Du bliver en del af en butik med 135 medarbejdere, i Svendborg på Sydfyn. Vi er et varehus, med en travl hverdag der sætter kvalitet, dynamik og service i højsædet. Hvor vi ønsker at inspirere kunden og udvikle vores medarbejdere.

Få en sjov og lærerig hverdag med fuld fart på samt mulighed for at:

 • gøre karriere via din uddannelse hos Coop
 • udvikle dig i Danmarks største detailhandelsvirksomhed
 • arbejde sammen med kollegaer i et team, hvor vi har det sjovt

Kvickly, 3. august
Jyske Bank
Bankrådgiver

Jyske Bank, Svendborg

Du vil overtage en portefølje, primært bestående af segmentet familie. Samtidig skal du være med til at tage imod nye kunder i Svendborg.

Vi kan tilbyde dig et job, hvor du skal:

 • arbejde med bolig-, pension- og investeringsprodukter på højt niveau
 • tage ansvar for den forretningsmæssige udvikling af din egen kundeportefølje
 • arbejde med relationsskabende aktiviteter i forhold til bestående og nye kunder
 • dele ud af din viden og erfaring til kolleger
Jyske Bank

Jyske Bank, 3. august
Region SyddanmarkLægesekretær til Fælles Akutmodtagelse, FAM i Svendborg

Region Syddanmark

Sjælden udbudt stilling i FAM er ledig – er det mon lige dig vi mangler?

I FAM er ingen dage ens, har vi fleksible arbejdstider og et rigtig godt arbejdsmiljø. Her er masser af serviceopgaver, travlhed og afveksling i arbejdsdagen.

Vi samarbejder tæt med øvrige faggrupper om patienterne, og sekretæren er en vigtig brik i puslespillet, hvor vi lægger vægt på højt serviceniveau for at sikre patienten det bedst mulige forløb.

Vi er en flok sekretærer i alle aldre med masser af gåpåmod og godt humør, og vi søger ny kollega til FAM (Fælles Akut Modtagelse i Svendborg), da en af vores dygtige sekretærer har søgt nye udfordringer. Stillingen er på 32, timer om ugen pr. 01.09.15. Alle arbejder i blandede vagter med weekendvagt hver 2. eller 3. weekend.


Region Syddanmark, 31. juli
Region SyddanmarkVi søger 2 sygeplejersker til faste stillinger ved Neurologisk Afdeling.

Region Syddanmark

Vi rækker hånden frem – tør du tage udfordringen op?

1 sygeplejerske med ansættelse på NR-Ringe, og 1 sygeplejerske med ansættelse på NR-Svendborg.

Hvis du kunne tænke dig, at prøve kræfter med rehabiliterende sygepleje, er dette måske en stilling for dig. Stillingerne er ledig pr. 1. september 2015 eller efter aftale.

Stillingerne kan besættes på følgende måder:

 • 32/37 timer/uge i blandede vagter – og weekendvagt hver 3. weekend
 • 28 timer/uge i aftenvagt – og weekendvagt hver 2. weekend
 • 28 timer/uge i fast nattevagt – og weekendvagt hver 2. weekend

Region Syddanmark, 30. juli
Region SyddanmarkSygeplejerske med stedfortræderfunktion

Region Syddanmark

Vi søger en sygeplejerske med stedfortræderfunktion for afdelingssygeplejersken på vores sengeafsnit, der består af afsnittene G1 og G2, med hver 16 sengepladser. De 2 afsnit er identiske, og fungerer i hverdagen som et afsnit.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen. Ansættelse pr. 1. oktober 2015 eller efter aftale. Arbejdstiden vil fortrinsvis være i dagvagt på ugens hverdage, der er dog en forventning om villighed til at tage vagter i særlige situationer. Arbejdstiden vil være en blanding af ledelsesarbejde (efter aftale med afdelingssygeplejersken) og klinisk arbejde. Fordelingen vil som udgangspunkt være 2 dage til ledelsesarbejdet og 3 dage til det kliniske arbejde om ugen.

Stedfortræderfunktionen er en ny funktion i afdelingen, og der vil være mulighed for medindflydelse på, hvilke opgaver, den skal indeholde.


Region Syddanmark, 29. juli
Region SyddanmarkAnæstesisygeplejerske søges til Operations- og Anæstesiafsnit Svendborg

Region Syddanmark

Vi kan tilbyde et job med stor variation i arbejdsopgaverne og mulighed for at præge fremtiden. Stillingen er en fuldtidsstilling, men vi er også åbne for en deltidsstilling, hvis du ønsker det.

Vi kan tilbyde dig:

 • At du bliver en del af vores faglige og sociale fællesskab.
 • En arbejdsplads med stor alsidighed i anæstesiopgaverne.
 • Mulighed for selvstændige arbejdsområder, som matcher dine kompetencer, udviklingsønsker og afsnittets behov.

Region Syddanmark, 29. juli
Dansk Flygtningehjælp
Leder til Lærdansk Sprogcenter i Svendborg

Dansk Flygtningehjælp

Lærdansk søger en leder, som kan videreføre og videreudvikle vores sprogcenter-afdeling i Svendborg. Har du lederkvaliteter? Har du lokalkendskab? Og har du viden om danskuddannelse og gerne om beskæftigelsesindsatser? Her er muligheden for at stå i spidsen for et moderne og udadvendt sprogcenter med cirka 18 medarbejdere og 400 kursister, som holder til i lækre lokaler i hjertet af Svendborg.

Dine opgaver

 • Faglig og administrativ ledelse.
 • Implementering af metoder og pædagogisk udvikling.
 • Dialog med kommunen og lokalsamfundet samt med resten af Lærdansk.
 • Samarbejde om jobrettede tilbud.

Dansk Flygtningehjælp, 29. juli
Region SyddanmarkSygeplejerske til Ortopædkirugisk sengafsnit O1, Svendborg

Region Syddanmark

Har du lyst til at arbejde i et ortopædkirurgisk sengeafsnit, så er muligheden her nu.

Vi søger 1 sygeplejerske til vores sengeafsnit O1 med weekendvagt gns. hver 2. eller 3. weekend.

Stillingen er på 32 timer i blandede vagter dag/nat, dag/aften, til besættelse pr. 01.09.2015.

Vi søger 1 sygeplejerske, der har lyst til at arbejde med akutte og elektive ortopædkirurgiske patienter.

Sengeafsnit O1 er opdelt i et akut og elektivt afsnit med henholdsvis 14 og 12 senge med et solidt samarbejde på tværs af afsnittene.


Region Syddanmark, 28. juli
SH Group A/SService Sales Manager offshore og marine

SH Group A/S

Som Service Sales Manager bliver du en nøgleperson i vores salgsteam. Din primære opgave bliver, at sælge et øget antal serviceprojekter, gennem en kontinuerlig kontakt til kunderne.

Du skal primært opdyrke nye kunder, og sikre at SH Group er kendt blandt beslutningstagerne i offshore og marine. Du bliver en af nøglepersonerne i at vi når vores mål, og derfor skal du være konkurrenceminded og have et højt drive, samtidig med at du er en god kollega.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.

 • Opdyrke salg af serviceprojekter til nye kunder globalt – udenfor Danmark og Norge
 • Forhandle kontrakter direkte med kunder, selvstændigt, og i samarbejde med kolleger
 • Overvåge markeder, kunders - og konkurrenters udvikling

Jobindex, 28. juli
SIMACStudiesekretær

SIMAC, Svendborg

SIMAC søger en dygtig, administrativ medarbejder til Studieadministrationen. Du vil blive del af et team på fem, der varetager studieadministration, kursusadministration og studievejledning.

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring fra uddannelsessektoren og/eller den maritime sektor,
 • Er superbruger af Microsoft Office,
 • Er omhyggelig og præcis i din opgaveløsning,

Dine arbejdsopgaver vil først og fremmest bestå af implementering af det studieadministrative system, SIS. Derudover skal du kunne varetage sagsbehandling og drift af studieadministrative opgaver.


SIMAC, 27. juli
Region SyddanmarkSygeplejerske med stedfortræderfunktion til sengeafsnit MLG

Region Syddanmark

Kunne du tænke dig at afprøve ledelse i en spændende afdeling med flere specialer?

Medicinsk Afsnit MLG søger pr. 1. oktober - eller efter aftale - en sygeplejerske med funktion som stedfortræder for afdelingssygeplejersken, 32-37 timer/uge. Sygeplejerskestillingen er en fast stilling, men stedfortræderfunktionen er et vikariat på 2 år. I den periode er det med weekendvagt hver 4. weekend.

Sengeafsnit MLG udgør 27 senge, heraf udgør ML 13 senge til patienter fortrinsvis med lungesygdomme, og MG 14 senge til patienter med mave/tarm- og leversygdomme. Fra efteråret 2015 bliver afsnittet udvidet med 10 endokrinologiske senge og skal flytte fysisk


Region Syddanmark, 24. juli
PureteQ A/STechnical Director

PureteQ A/S, Svendborg

- with world class project management in growing company

Are you an experienced technical maritime/offshore leader? Does salt water flow in your veins? And do you have the personal drive to take on a top-level responsibility? If yes, then we invite you to join us and live out your ambitions in a position with great responsibility, particularly in terms of interesting projects with a high-tech environmental technology within the maritime sector.

As our Technical Director, you will join the top management of PureteQ A/S with all the responsibilities that this comprises. You will determine strategies for future growth together with our CEO, SVP and our owners, and of course also the rest of the organization. You will take on the full responsibility of the technical organization, purchasing and project management.


Jobindex, 24. juli
PureteQ A/SMaritime Sales Manager

PureteQ A/S, Svendborg

- Experienced industry insider with a good network

Are you experienced in selling large-scale retrofit projects in the maritime industry? Does salt water flow in your veins? And do you have the personal drive to succeed? If yes, then we invite you to join us and live out your ambitions in a position with great responsibility on many levels, particularly in terms of ambitious sales goals with a high-tech environmental technology within the maritime sector.

With reference to our Senior Vice President, you will be responsible for keeping contact to our customers – present and new – in relation to retrofit projects as well as projects on new ships. Your responsibility includes sales and marketing activities, and preparation of detailed offers and the relevant follow-up actions to ensure that we grow our turnover as planned.


Jobindex, 24. juli
Annonce:
1 til 20 af 59 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.