1 til 20 af 60 resultater.
Region SyddanmarkTimelønnede lægesekretærer til vagter og/eller fjernskrivning

Region Syddanmark, Svendborg

Har du lyst til at tjene lidt ekstra?

Har du ønske om et ekstrajob i en kortere periode, så er muligheden her. Vi søger uddannede lægesekretærer (ufravigeligt krav) til skrivning af notater. Der er mulighed for fjernskrivning, men vi søger også medarbejdere der har mulighed for fremmøde i enkelte vagter.

Vi stiller ikke krav om en fast ugentlig arbejdstid, hvilket giver stor fleksibilitet for dig og de tidspunkter, du har mulighed for at skrive diktaterne. Vi aftaler vilkår og tidspunkter for skrivning individuelt med dig.


Region Syddanmark, 5. oktober
KvicklySalgsassistent, Bageriudsalg, Kvickly

Kvickly, Svendborg

Du bliver en del af et varehus med i alt 80 medarbejdere. Heraf arbejder i alt 30 personer i vores Bageri/Baresso.

Varehuset er placeret midt i Svendborgs gågademiljø. Vi har en meget høj frekvens af "kurvekunder", der især benytter sig af vores attraktive forområde, som bl.a. indeholder en Baresso. Varehuset er kendetegnet ved en stærk ferskvareprofil, der indeholder både egen bager og slagterproduktion.

I samarbejde med de andre medarbejdere i Bageriudsalget/Baresso skal du sikre, at afdelingen altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel.


Kvickly, 2. oktober
Sydfyns Elforsyning A/STeknisk nysgerrig energirådgiver til erhverv

Sydfyns Elforsyning A/S, Svendborg

Vil du medvirke til, at skabe et veludviklet Sydfyn og et Danmark i vækst? Din position bliver væsentlig i forhold til, at kunne bidrage med de bedste energimæssige optimeringer til større erhvervsvirksomheder.

Vi ønsker at styrke teamet med en målrettet og teknisk dygtig maskinmester eller energiteknolog. Du kommer til at indgå i et mindre team, hvor selvstændighed, høj faglighed og nye løsninger går hånd i hånd. De mange forskellige typer af virksomheder som du vil få kontakt med gør, at du får udfordringer inden for næsten alle fagområderne som energirådgiver – hvilket forudsætter en stor faglig indsigt og erfaring.

Som vores nye energirådgiver, beror din succes på din evne til, at kunne rådgive kunderne gennem din faglige og troværdige facon. Du får et tæt samarbejde med virksomhederne og vil ofte stå for kontakten til forskellige leverandører og samarbejdspartnere.


Jobindex, 1. oktober
MUUSMANNAdministrerende direktør

MUUSMANN søger for Svendborg Erhvervsskole

Svendborg Erhvervsskole søger en administrerende direktør, der kan sikre fortsat udvikling, vækst, trivsel og holde den strategiske kurs. Direktøren skal være udadvendt med en kommunikerende og involverende ledelsesstil, der er resultatskabende.

Den administrerende direktør har det overordnede og samlede ansvar for ledelse, drift og udvikling af Svendborg Erhvervsskole.

Udgangspunktet for direktørens virke er et vedholdende fokus på elevernes læring, hvor arbejdet med synlig læring sikrer, at hver enkelt elev lærer så meget, som eleven kan.

I tæt og dynamisk samspil med bestyrelse, direktion og chefer skal direktøren sætte den strategiske retning for Svendborg Erhvervsskole.


Jobindex, 1. oktober
Region SyddanmarkSygeplejerske i Lokalpsykiatrien Svendborg

Region Syddanmark

Vi søger en sygeplejerske snarest!

Fåborg Midtfyn teamet er en del af det lokalpsykiatriske behandlingstilbud, hvis optageområde geografisk dækker 5 områder (Svendborg, Fåborg-Midtfyn, Nyborg, Langeland og Ærø)

Teamet består aktuelt af følgende faggrupper:
Sygeplejerske, psykolog, overlæge og sekretær.

Vi ser gerne, at du:

 • Har bred klinisk erfaring indenfor behandlingspsykiatrien.
 • Er en robust person med gåpåmod, humor og evner at ”se det store i det små”.
 • Kan reflektere over egen praksis, er udviklingsorienteret og fleksibel.

Region Syddanmark, 1. oktober
Maersk
VIL DU I GANG TIL JANUAR? BLIV MARITIM MASKINMESTER I MAERSK

Maersk, Svendborg, København, Aarhus, Fredericia, Frederikshavn eller Marstal

Carlsberg Breweries A/S

Vi søger nye kadetter til start på vores maskinmesteruddannelse i januar 2016. Hvis du har en gymnasial uddannelse og tænder på at arbejde med avanceret teknologi i et internationalt miljø, så kan vi tilbyde dig fire spændende studieår, en helt unik livsstil og rigtig gode job- og karrieremuligheder efter din uddannelse.

Vi optager nye kadetter året rundt og har netop nu 25 ledige pladser tilbage på vores maskinmester-uddannelse med start i januar 2016 - så send din ansøgning allerede i dag.
Maersk

Jobindex, 1. oktober
Region SyddanmarkOUH Hospitalskøkkenet søger sektionsleder for sektionen: Køkken Distribution

Region Syddanmark

Hospitalskøkkenet opdeles d. 1. december i to sektioner. Vi mangler en sektionsleder, som skal være ansvarlig for distribution, pakkeri, opvask og vores funktioner på de andre matrikler.

Sektionslederen bliver overordnet leder for køkkenmedarbejderne i Svendborg og Nyborg samt for kontakten omkring madleverancer til Ringe. Derfor vil der være arbejdsdage på de pågældende matrikler. Der er en funktionsleder tilknyttet som daglig leder for Svendborg og kontakten til Ringe. Funktionslederen er desuden kostkonsulent, og vil have direkte reference til vores nye sektionsleder.

Vi producerer dagligt mad til ca. 1500 patienter. Maden produceres i Odense og distribueres videre til matriklerne. I kantinerne på matriklerne sælger vi også mad til pårørende og personale.


Region Syddanmark, 30. september
Region SyddanmarkSocial- og sundhedsassistenter til 1-årsvikariater på kardiologisk afsnit MK & Karma

Region Syddanmark

I forbindelse med omstrukturering internt i Medicinsk Afdeling M får vi mulighed for at øge vores sengeantal og dermed får vi brug for flere medarbejdere.

På den baggrund søger vi pr. 1. november 2015 eller efter aftale to social- og sundhedsassistenter til blandede vagter. Stillingerne er på 28 timer med vagt hver 2. weekend.

MK & Karma er opdelt i et modtageafsnit Karma, der modtager akutte kardiologiske patienter direkte hele døgnet, samt et sengeafsnit MK.


Region Syddanmark, 30. september
KvicklySlagtermester, Kvickly, Svendborg

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 80 medarbejdere. Heraf arbejder i alt 5 personer i vores slagter-/delikatesseafdeling.

Du får ansvaret for at pleje og profilere slagterafdelingen med sigte på, at området når sine profil- og driftsmål. Du sikrer gennem din motiverende og faglige ledelse af dit team, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Du vil have disse hovedopgaver:

 • Ansvar for produktion, salg, indtjening, løn og arbejdsplaner i slagterafdelingen
 • Ansvar for at afdelingen lever op til de gældende hygiejnekrav
 • Salgsklar butik hver dag

Kvickly, 29. september
Region SyddanmarkFast lægesekretærstilling i Medicinsk Afdeling M/FAM, OUH Svendborg

Region Syddanmark

Så er der mulighed for at blive en del af Medicinsk afdeling M/FAM på OUH Svendborg Sygehus. Stillingen er til besættelse pr. 1/12 2015. Vi venter dog gerne på den rette. Timetal kan forhandles imellem 30-37 timer.

En kollega har under sin orlov opsagt sin stilling, og vi her derfor plads til endnu en dygtig lægesekretær med overblik og gåpåmod. Du vil få et grundig oplæring i flere af vores specialer og sammen har vi mulighed for at finde opgaver der passer godt til dig og dine ønsker. Fordi vi er en stor afdeling, vil der være mulighed for, at du kan få mange forskelligartede opgaver. Vi hjælper også hinanden på tværs af teams i afdelingen efter behov.


Region Syddanmark, 25. september
Region SyddanmarkErgoterapeut søges til barselsvikariat

Region Syddanmark

Neurorehabiliteringsafsnit NR Svendborg søger ergoterapeut til barselsvikariat på 34 timer ugentligt. Vikariatet er ledigt pr. 29.11.15.

Neurorehabiliteringsafsnittet NR Svendborg hører under Neurologisk Afdeling N, OUH Odense, men er placeret på Svendborg Sygehus. Vi er et nyt afsnit, som starter den 20. oktober 2015 ved en fusion mellem Neurorehabiliteringen Ringe og Medicinsk Afdeling MHA Svendborg Sygehus. Vi får, til at starte med, 25 senge fordelt i 2 tværfaglige teams. Til foråret 2016 lukker Neurorehabiliteringen i Ringe, og vi får i vores nye Neurorehabiliteringsafsnit NR Svendborg i alt 37 senge fordelt i 3 tværfaglige teams.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads i udvikling, et udfordrende og varieret arbejde og et engageret tværfagligt personale, der har patienten i fokus.


Region Syddanmark, 25. september
TEMP TEAM A/SDistributor Supporter til attraktiv stilling med stort albuerum

TEMP TEAM A/S søger for Keofitt i Svendborg

I tæt samarbejde med den salgsansvarlige servicerer du virksomhedens kunder, så det sikres at de får det optimale prøvetagningsudstyr.

Du får ansvar for en af virksomhedens større kunder.

Du skal i samarbejde med din leder sikre en tæt og løbende dialog med kunderne.

Generelt er det de samme kunder, der skal serviceres, så det er vigtigt, at du kan lide at opbygge relationer og bliver motiveret af tilfredse kunder, der sætter pris på jeres samarbejde.

Derudover skal du til internt brug udarbejde statistikker og andre rapporteringer.


TEMP TEAM A/S, 23. september
Dansk Revision A/S
Revisorassistent

Dansk Revision A/S, Svendborg

Vi oplever en tilgang af nye og spændende kunder til vor virksomhed. Derfor har vi brug for endnu en dygtig revisorassistent til tiltrædelse 1. december 2015.

Jobbet afhænger af dine kompetencer og interesser, men indebærer helt eller delvist ansvar for servicering af egne kunder og deltagelse i revision og regnskabsudarbejdelse på mindre og mellemstore kunder.

Som revisorassistent forestiller vi os, at du er:

 • revisor med 3-5 års erfaring
 • glad for kundekontakt og nye udfordringer
Dansk Revision A/S

Dansk Revision A/S, 22. september
Jyske Bank
Bankrådgiver

Jyske Bank, Svendborg

Vi vil være boligejernes bank, som kommer hele vejen rundt om kundens økonomi. Det betyder, at du vil overtage en portefølje, primært bestående af segmentet familie, som du skal tilbyde kvalificeret kunderådgivning. Samtidig skal du være med til at tage imod nye kunder i Svendborg.

Vi kan tilbyde dig et job, hvor du skal:

 • arbejde med bolig-, pension- og investeringsprodukter på højt niveau
 • tage ansvar for den forretningsmæssige udvikling af din egen kundeportefølje
 • arbejde med relationsskabende aktiviteter i forhold til bestående og nye kunder
 • dele ud af din viden og erfaring til kolleger
 • udvikle dig, så vi hele tiden matcher kundernes behov og krav til kompetent rådgivning.
Jyske Bank

Jyske Bank, 18. september
Middelfart SparekassePrivat- og erhvervsrådgivere til ny afdeling

Middelfart Sparekasse, Svendborg

Vi har travlt i Middelfart Sparekasse. Både med at betjene eksisterende og nye kunder og at finde nye områder, hvor pengeinstituttet med Danmarks mest tilfredse kunder kan slå sig ned.

Vi tror på, at stort ansvar fremmer arbejdsglæden hos den enkelte medarbejder. Vi tror også på, at det smitter af i mødet med kunderne, og at den tilgang derfor er en af årsagerne til, at Sparekassen i landsdækkende undersøgelser er kåret som pengeinstituttet med de mest tilfredse kunder. Derfor forventer vi, at du som ansat har lyst til at tage ansvar og møde kunderne på en åben, troværdig og imødekommende vis.

Som rådgiver er du god til at lytte til dine kunder og forstå deres behov. Samtidig har du lyst til at være med i det opsøgende arbejde og være ansvarlig for at opbygge egen portefølje. Og har du et kendskab til Svendborg og omegn, er det naturligvis en stor fordel.


Jobindex, 18. september
Middelfart SparekasseKundemedarbejdere til ny afdeling i Svendborg

Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse åbner en ny afdeling i Svendborg, og derfor søger vi kundemedarbejdere.

Vi har travlt i Middelfart Sparekasse. Både med at betjene eksisterende og nye kunder og at finde nye områder, hvor pengeinstituttet med Danmarks mest tilfredse kunder kan slå sig ned.

Vi har brug for kundemedarbejdere til både erhvervs- og privatkunder. Du skal have en høj grad af faglighed, og det er fint, hvis du har kendskab til SDC's systemer og Totalkredit.

Du kommer til at servicere vores rådgivere og kunder og kan se frem til et job i en sparekasse med en sund og positiv vækst. Vi tilbyder dig løbende videreuddannelse og udviklingsmuligheder.


Jobindex, 18. september
Netværk Danmark A/S
Viden- og relationsælger til Netværk Danmark

Netværk Danmark A/S, Svendborg eller København

Kan du tale både lederens og specialistens sprog? Har du tålmodigheden – og et vedholdende vindergen – til at rådgive om og sælge netværksmedlemskaber til profiler i dansk erhvervsliv?

Det bliver din fornemmeste opgave at rådgive og kvalificere Netværk Danmark som noget lederen eller specialisten gerne vil være en del af. Du bliver ikke bare ham eller hende, der sælger et medlemskab. Du bliver en netværksrådgiver og medvirkende årsag til at ledere og specialister kan finde inspiration, sparring og meget mere i professionelle netværk.

Dit salg foregår over telefonen, og du får dine leads af vores researchere, ligesom der er masser af sparring at hente hos dine kollegaer. Dine kunder er inden for både den private og den offentlige sektor. Det giver dig mulighed for at skabe dig et stort netværk og et indgående kendskab til dansk erhvervsliv og ikke mindst udvikle dig som sælger.

Netværk Danmark A/S

Jobindex, 15. september
Hansen Toft A/SCFO/Økonomichef

Hansen Toft A/S søger for Fynske Bank i Svendborg

Vores kunde Fynske Bank i Svendborg søger en erfaren CFO/økonomichef, der får ansvaret for ledelse og udvikling af økonomi- og administrationsafdelingen. Du får ansvaret for det samlede budget og konsolidering af regnskaberne. Du bliver leder af 7 dygtige medarbejdere, der beskæftiger sig med bl.a. bogføring, fakturering, regnskabsudarbejdelse, ejendomsadministration, fejlkonto etc.

Med reference til direktøren og som medlem af ledergruppen får du ansvaret for ledelsesrapportering til disse og til bestyrelsen. Som strategisk sparringspartner til direktøren varetager du selvstændigt controlling og analyser af nøgletallene.

Dine succeskriterier bliver at udarbejde et retvisende, kommunikativt og visuelt årsregnskab. Du vil være en aktiv medspiller i videreudvikling af banken til en uformel og humoristisk arbejdsplads med korte beslutningsveje og uden alt for megen hierarki.


Hansen Toft A/S, 14. september
EY
Revisortrainee hos EY – har du en baggrund som HHX, STX eller FØ?

EY

- Så få en videregående uddannelse i verdensklasse mens du tjener penge!

Blev revisortrainee og få en solid uddannelse som cand.merc.aud. hos et af verdens førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, hvor du får en unik mulighed for at:

 • Blive en del af en uformel kultur i en professionel og global organisation
 • Blive udfordret fagligt og personligt i samarbejdet med kollegaer og kunder
 • Få en videregående uddannelse, samtidig med at du får værdifuld praktisk erhvervserfaring

Vi søger allerede nu revisortrainees til start august 2016 til vores kontorer i: København, Aarhus, Aalborg, Odense, Svendborg, Næstved, Grenaa, Herning, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Kolding, Vejle, Sønderborg og Aabenraa.

EY

EY, 8. september
SH Automation A/SProgrammør til maritime automationsløsninger

SH Automation A/S, Svendborg

- vær med til at sikre den tekniske udvikling i innovativ virksomhed

Vil du være programmør i en virksomhed med en voksende ordrebeholdning? Vil du forestå automationsløsninger af mange forskellige slags, så vi fortsat kan følge med vore kunders ønsker? Har du maritim og/eller offshore erfaringer med programmering af automationsløsninger? Så er det måske noget for dig at blive programmør hos SH Automation A/S.

Med direkte reference til chefen for virksomheden, og i tæt samarbejde med resten af vores teknikerstab, bliver du ansvarlig for at programmere vores udstyr, så det virker optimalt og kan udbygges i fremtiden. Du skal udarbejde funktionsbeskrivelser, testprocedurer og testspecifikationer, og sikre en modulær og logisk programmering, samt udarbejde dokumentation.


Jobindex, 7. september
Annonce:
1 til 20 af 60 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.