1 til 20 af 48 resultater.

Dine valg

 • FjernSvendborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Region SyddanmarkSygeplejersker til Akutområdet FAM Svendborg

Region Syddanmark

Har du ambitioner om at arbejde med akutsygepleje i Region Syddanmark, så har du chancen hos os i FAM Svendborg. Den 1. november 2014 overtog sygeplejerskerne flowmasterfunktionen døgnet rundt og det betyder, at vi må have ansat flere sygeplejersker.

Vi søger 1. maj 2015 eller efter aftale nye kolleger, der skal bidrage til at fastholde og udvikle en høj kvalitet i tilbuddet til den akutte patient og som vil være en del af den spændende udviklingsproces, som afdelingen konstant står i.


Region Syddanmark, 27. marts
Produktionsskolen Sydfyns ErhvervsForskole

Kontaktlærer til udvikling af og undervisning ved kombineret ungdomsuddannelse på Syd- og Midtfyn

Produktionsskolen Sydfyns ErhvervsForskole, Svendborg

Vi ønsker at tilbyde unge en udviklende og motiverende ungdomsuddannelse, som gør det muligt, efter endt uddannelse, at gennemføre en erhvervsuddannelse eller få en vedvarende plads på arbejdsmarkedet.

Foruden at være vejleder og kontaktlærer gennem hele forløbet, skal kontaktlæreren stå for dele af undervisningen. Det er i høj grad kontaktlærerens opgave at være værdiskabende, dvs. følge op på elevernes aftaler, hjælpe når der er usikkerhed, trække grænser op mv. – kort sagt kontaktlæreren er elevernes ”røde tråd” gennem hele uddannelsesforløbet.

Kontaktlæreren skal således have det overordnede overblik over og ansvar for elevens uddannelse.


Produktionsskolen Sydfyns ErhvervsForskole, 27. marts
Genitor ApSDirektør til Naturama/Fjord&Bælt

Genitor ApS søger for Naturama i Svendborg

Naturama er et statsanerkendt naturhistorisk museum under Kulturministeriet og underlagt museumsloven. Fjord&Bælt er en kombineret turistattraktion og forskningsinstitution med tilknytning til Undervisningsministeriet og med det formål gennem forskning, udstillinger, skoletjeneste og aktiviteter at formidle livet i de indre danske farvande samt præsentere formidling omkring levende marsvin og sæler.

Direktøren skal favne mangfoldigheden af aktiviteter på de to institutioner: Naturama i Svendborg og Fjord & Bælt i Kerteminde. Derfor lægger vi vægt på, at direktøren:

 • kan være frontfigur i forhold til at formidle naturvidenskab
 • kan udvikle udstillinger, der yderligere gør Naturama og Fjord&Bælt unikke og kendte såvel lokalt, regionalt, nationalt som internationalt
 • har mod på at stå i spidsen for en stadig videreudvikling af den samlede institution i tæt samarbejde med institutionernes faglige personale

Jobindex, 26. marts
Zigna Foto ApSDygtige fotografer søges

Zigna Foto ApS

Har du tidligere arbejdet med bolig- og/eller bilfotografering? Eller har du erfaring som professionel fotograf/dygtig amatørfotograf? Så læs videre…...

Vi har fået yderst travlt, og er i gang med at udvide staben af freelancefotografer. Derfor søger vi fotografer med bopæl i eller omkring følgende:

 • Fyn – herunder særligt i Odense, Nyborg, Svendborg
 • Jylland – herunder særligt i Holstebro, Ringkøbing, Kolding, Vejle, Herning
 • Sjælland – herunder særligt i Næstved, Slagelse & Kalundborg

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at have kontakt med ejendomsmæglere, bilforhandlere og boligsælgere, udarbejde plantegninger samt fotografere.


Jobindex, 25. marts
Telia Danmark
Butikssælger til Shop Svendborg - Deltid

Telia Danmark

Sæt 4G turbo på din karriere som butikssælger
Kan du se dig selv på sejrsskamlen? Så læs videre

Telia Danmark

Vi søger en ny deltidsmedarbejder til vores Shop i Svendborg.

Hver dag skal vi gøre det lidt bedre, og det kræver en indsats fra alle. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål er derfor meget vigtig for os.

Med en grundig oplæring på vores onboarding kurser kombineret med træning på jobbet klæder vi dig på til at møde kunderne. Kort tid efter din ansættelse får du dine egne salgsbudgetter, som du bliver målt på, og som vi aktivt bruger i forbindelse med din videreudvikling som sælger.

Telia Danmark

Telia Danmark, 24. marts
Region SyddanmarkEr du til kompetenceudvikling, specialesygepleje og en udfordrende hverdag, så læs videre...

Region Syddanmark

Sengeafsnit MLG udgør 29 senge, heraf udgør ML 15 senge til patienter fortrinsvis med lungesygdomme og MG udgør 14 senge til patienter med mave/tarm- og leversygdomme. Fra efteråret 2015 udvider vi med 14 endokrinologiske senge i afsnit ME.

Vi søger sygeplejersker til både MG og ML og fra efteråret 2015 vil der også være mulighed for, at din primære funktion kan være i ME, hvis du har interesse for det endokrinologiske område.

Afsnittets overordnede målsætning er, at være et samlet afsnit med to, snart 3 specialer.

Vi er en homogen personalegruppe, der består af cirka 45 erfarne og yngre sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter samt to sekretærer.


Region Syddanmark, 24. marts
Region SyddanmarkVil du også være en del af Team MK i Svendborg?

Region Syddanmark

Lige nu har vi mulighed for at ansætte sygeplejersker i faste stillinger på MK/KARMA, OUH Svendborg sygehus.

Stillingerne er på 37 timer i blandede vagter og ledige til besættelse 1. juni 2015 eller efter aftale.

MK/KARMA er opdelt i et akut modtageafsnit KARMA med 15 sengepladser, der modtager akutte kardiologiske patienter direkte hele døgnet samt et kardiologisk sengeafsnit MK med 16 sengepladser.


Region Syddanmark, 24. marts
KvicklySalgselev - Kvickly Fyn (Nyborg og Svendborg)

Kvickly

Kom godt fra start med et team af hjælpsomme kollegaer

Som salgselev sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb sammen med andre Coop-elever. Du får et tæt sammenhold med dine kollegaer og knytter mange gode venskaber.

Dit uddannelsesforløb starter med et 2-dages introduktionskursus og i løbet af de 2 år, har du 8 skoleophold af en uges varighed. Dine kollegaer hjælper dig med at uddanne dig på den bedste måde i butikken, og på skoleopholdene får du den rette viden. Du afslutter forløbet med en teoretisk og praktisk fagprøve, der varer en uge - så er du udlært!


Kvickly, 20. marts
Gjensidige Forsikring
Privatassurandør til Svendborg

Gjensidige Forsikring

Vi søger en privatassurandør til Svendborgområdet, der har lysten og engagementet til at sælge forsikring.

Du kommer hovedsageligt til at arbejde med vores brand Nykredit Forsikring. Du vil komme til at have din gang på Nykredit centrene minimum et par gange om ugen, hvor du skal sælge private forsikringer via telefon, foretage personlig kundebetjening og kundebesøg samt sørge for, at der følges op på de henvisninger, som Nykredits medarbejdere får i hus.

Du vil som privatassurandør hos os

 • Indgå i et team bestående af gode resultatorienterede kolleger i både Nykredit og Gjensidige
 • Være en del af et stærkt fagligt forsikringsmiljø
 • Blive tilbudt en attraktiv løn, baseret på dine egne præstationer
 • Blive tilbudt salgsuddannelse samt personlig udvikling
Gjensidige Forsikring

Gjensidige Forsikring, 19. marts
Netværk Danmark A/S
Kan du sælge netværk til topledere, med udgangspunkt i deres personlige og faglige udvikling?

Netværk Danmark A/S, Svendborg eller København

Netværk Danmark vokser hele tiden, og vi har lige nu brug for 2 dygtige konsulenter til topleder segmentet, på Sjælland og i Syddanmark. Har du lysten og evnerne, har vi et spændende og udfordrende job i en hastigt voksende virksomhed.

Du får en nøglerolle i rekrutteringen til professionelle netværk for direktører og adm. direktører henholdsvis på Sjælland og i Syddanmark. Funktionen er udpræget rådgivende og sælgende, hvor du i et tæt samarbejde med vores researchere og mødeledere, finder de rigtige kandidater til vores netværksgrupper.


Jobindex, 18. marts
Region SyddanmarkSygeplejersker til Psykoseafsnittet, Psykiatrisk Afdeling Svendborg

Region Syddanmark

P2 søger sygeplejersker til faste stillinger 30-37 timer ugentligt i blandede vagter.

P2 er et åbent/lukket integreret behandlingsafsnit med plads til 20 patienter, hvor vi har mulighed for at skærme på højt niveau. Patientgruppen består fortrinsvis af personer, der lider af psykotiske sindslidelser. Afsnittet har en brugerstyret seng.

Har du lyst til at indgå i en dynamisk, engageret, nysgerrig personalegruppe med sans for humor - og hvor medindflydelse og medbestemmelse vægtes højt?


Region Syddanmark, 17. marts
Taasinge ElementerSalgschef Danmark og Norge

Taasinge Elementer, Svendborg

Med reference til divisionsdirektøren får du det fulde ansvar for alle salgs- og markedsføringsaktiviteter, fra udformning af strategi og markedsføringsplaner til det gennemførende salg.

I samarbejde med dit team, der består af 6 dygtige og kompetente projektsælgere, bliver din opgave at bearbejde kunder og kundemuligheder inden for entreprenør- og byggebranchen i Danmark og Norge.

Du indgår i den samlede ledergruppe med udgangspunkt i det kommercielle, men også med ”ret og pligt” til at tænke på helheden i forretningen og medvirke til virksomhedens vækst og resultat.


Jobindex, 16. marts
Region SyddanmarkVikarpuljen - Psykiatrisk Afdeling Svendborg

Region Syddanmark

Vi søger sygeplejersker, ssa'ere, plejere og andre med relevant sundhedsfaglig uddannelse og interesse for psykiatri til at indgå i vores vikarpulje på de 3 sengeafsnit på Psykiatrisk Afdeling Svendborg.

Vi mangler personale, der ligesom vores faste medarbejdere, besidder kompetencer til at indgå i dagvagter, aftenvagter og nattevagter.

Vi forsøger derfor at opnormere vores vikarpulje i eget regi - og måske er du den rette?


Region Syddanmark, 13. marts
KvicklyBagersvend, Kvickly, Svendborg

Kvickly

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitet brød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet og bageriudsalget
 • Medvirke til god trivsel og atmosfære i afdelingen
 • Primær arbejdstid vil være som morgenstarter.

Kvickly, 13. marts
Region SyddanmarkSygeplejersker til P1 Svendborg

Region Syddanmark

P1 søger 2 sygeplejersker til faste stillinger 1. maj 2015 eller snarest - 37 timer ugentligt i blandede vagter.

Har du lyst til at indgå i en dynamisk, engageret og nysgerrig personalegruppe, hvor medindflydelse og medbestemmelse vægtes højt og hvor udviklingspotientalet inden for det faglige aspekt er højt - så er du måske den person, vi søger!

P1 er et integreret åbent/lukket behandlingsafsnit med 14 sengepladser, hvoraf vi har mulighed for at skærme på højt niveau. Patientgruppen består fortrinsvis af personer, som lider angst, belastning eller personlighedsforstyrrelse.

I samarbejde med patienten og dennes netværk arbejder vi ud fra kognitive adfærdsprincipper, hvoraf grundbegreber som validering, problemformulering, målsætning og aktivitetsplan er nøglebegreber i hverdagen.


Region Syddanmark, 13. marts
VKAREN.DKSales Manager

VKAREN.DK søger for GEA Scan-Vibro A/S i Svendborg

Vi søger en (Senior) Sales Manager til at indgå i et team på 3 Sales Managers, som arbejder med teknisk løsningssalg primært til levnedsmiddelindustrien samt en lang række andre industrier globalt. Der er tale om salg af vibrationsudstyr og relateret procesudstyr inden for transportører, fødere og sigter mfl. GEA Scan-Vibro A/S leverer løsninger og produkter direkte til kunden og til deres egne søsterselskaber som delleverancer til komplette turnkey procesløsninger.

Du medvirker til at sikre, udvikle og ekspandere forretningen og GEA Scan-Vibros position på det globale marked. Desuden bliver du en vigtig medspiller i deres salgsorganisation i arbejdet med at opnå de samlede mål og strategier på markedet.

Dette indebærer bl.a. kontakt til eksisterende - og potentielle kunder, relevante partnere samt søsterselskaber for at udbrede kendskabet til vores produkter.


Jobindex, 12. marts
SIMACKontorelev

SIMAC, Svendborg

Kontorspecialet offentlig administration

SIMAC søger en dygtig kontorelev pr. 1. september 2015. Specialet er offentlig administration og elevtiden er 2 år.

Du vil få din organisatoriske base på projektkontoret, men vil samtidig blive udlært i følgende afdelinger:

 • studieadministration / receptionsfunktion
 • økonomi
 • marketing, kommunikation og HR

SIMAC, 10. marts
VVS-Gården Svendborg A/S
Gas- og oliefyrsmontør til Sydfyn

VVS-Gården Svendborg A/S

Vil du udfordre dine gas- og oliefyrsevner i en alsidig og selvstændig stilling? Vil du være med til at udvikle VVS-Gården – et velrenommeret firma? Samt selv præge din hverdag og have gode udviklingsmuligheder?

Som gas- og oliefyrsmontør starter din dag til et briefing-møde på kontoret, men ellers er du det meste af tiden ude hos kunderne for at udføre en lang række af gas- og oliefyrsopgaver. Kunderne er primært private husstande men også erhvervskunder, og opgaverne spænder lige fra almindelige serviceeftersyn til nedbrud, fejlfinding og udskiftning af fyr.

Når fyrene er slidte eller i stykker, sørger du for at udarbejde tilbud, bestille materialer og følge processen til dørs, så kunderne er tilfredse. Til tider løser du også VVS-opgaver som almindeligt spjældarbejde, ligesom du bliver en aktiv del af vores fremtidige udvikling og får indflydelse på vores tiltag.


Jobindex, 9. marts
HR navigatorProjektsælger Norge. Arbejdssted Fyn (ID 10255)

HR navigator søger for Taasinge Elementer

Med direkte reference til salgschefen, men med faglig og opgavemæssig reference til eksportchefen, skal du være med til at styrke salgsindsatsen af præfabrikerede træelementløsninger på det norske marked, hvor man allerede har fået godt fat. Arbejdsstedet vil være kontoret i Taasinge, men der vil også være møder på kontoret i Hampen i det midtjyske. Der vil være 20-30 rejsedage til Norge om året.

Arbejdsopgaver

 • I oplæringsfasen foretager du backup på kalkulationer til eksportchefen og efterhånden som du kommer ind i tingene, får du overdraget egne sager og kunder i Norge
 • Salg og tilbudskalkulation af træbaserede elementløsninger
 • Sparring med kunder, rådgivere og konstruktionsafdelingen omkring produktionsvenlige elementløsninger

HR navigator, 6. marts
Region SyddanmarkSygeplejerske søges til Urinvejskirurgisk Afdeling L, OUH Svendborg

Region Syddanmark

Sygeplejerske søges til Urinvejskirurgisk afdeling L, OUH Svendborg pr. 1-6-15, 32 timer ugentligt, i blandede vagter i sengeafsnit og i ambulatorium.

Afsnit L2 er et 5-døgns afsnit med plads til 4 stationære og 4 akutte urologiske patienter. Vi modtager elektive patienter til operation, samt akutte patienter i tidsrummet kl. 8.00-17.00. Sengeafsnittet L2 har åbent fra mandag kl. 7.00 til fredag kl. 20.00. Vi har tilstedevær af urologer dagligt i tidsrummet kl. 7.45-17.00. Øvrig del af døgnet benyttes vagthavende urolog på Afdeling L i Odense.


Region Syddanmark, 4. marts

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Maersk Line
1 til 20 af 48 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.