1 til 20 af 66 resultater.

Dine valg

 • FjernSvendborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Region SyddanmarkAfdelingssygeplejerske søges

Region Syddanmark

Anæstesiologisk Intensiv Afdeling V, OUH Svendborg Sygehus søger afdelingssygeplejerske til centralt operations- og anæstesiafsnit pr. 1. januar 2015 eller efter aftale.

Er du klar til nye udfordringer og har lyst til ledelse, så har vi den helt rigtige stilling til dig.

Vi søger en afdelingssygeplejerske for operationspersonalet i centralt operations- og anæstesiafsnit, der samtidig har lyst til at indgå i den tværfaglige funktionsledelse for afsnittet sammen med afdelingssygeplejersken for anæstesipersonalet og den funktionsansvarlige overlæge.


Region Syddanmark, 31. oktober
Region SyddanmarkSygeplejersker til Psykoseafsnittet, Psykiatrisk Afdeling Svendborg

Region Syddanmark

P2 søger sygeplejersker til både faste stillinger og vikariater. Timetal efter aftale.

Der er både mulighed for blandede vagter og fast nattevagt. Som udgangspunkt er der weekendarbejde hver anden uge, men i øjeblikket arbejdes der med muligheden for weekendvagt hver 3. weekend (i 12-timers vagter) for de, som ønsker dette.

Vi er en afdeling, som pt er "under ombygning" med ny ledelse, herunder ny funktionsleder, oversygeplejerske og overlæge, hvilket vi ser som en spændende udfordring og mulighed for forandring.

Har du lyst til at indgå i en dynamisk, engageret, nysgerrig personalegruppe med sans for humor - og hvor medindflydelse og medbestemmelse vægtes højt?


Region Syddanmark, 31. oktober
Region SyddanmarkKlinisk vejleder til Ortopædkirurgisk sengeafsnit O1, Svendborg

Region Syddanmark

Har du lyst til at arbejde som klinisk vejleder i et ortopædkirurgisk sengeafsnit, så er muligheden her nu.

Vi søger 1 sygeplejerske til vores sengeafsnit O1 med weekendvagt gns. hver 3. weekend.

Stillingen er på 37 timer pr. uge primært med dagvagter og i gennemsnit 4 vagter på 6 uger. Stillingen er til besættelse pr. 01.01.2015.

Der er to studerende i afdelingen ad gangen modul 4/6 og modul 11/12, og som klinisk vejleder er der afsat 1 dag om ugen, hvor man ikke er med i normeringen.

Sengeafsnit O1 er delt i et akut og et elektivt afsnit med henholdsvis 20 og 12 senge.


Region Syddanmark, 31. oktober
SydbankFilialdirektør til Sydbank i Svendborg

Sydbank

Med reference til områdedirektør Claus Braad Hansen får du et overordnet og selvstændigt ansvar for den fortsatte udvikling af bankens filial i Svendborg, der med 24 dygtige kolleger på både Privat og Erhverv og med eget lokalråd har en stærk position i byen. Du får et væsentligt og naturligt ansvar for at tegne banken udadtil og på den måde at være "Mr./Mrs. Sydbank i Svendborg". Du vil få en central rolle i ledergruppen for Område Fyn. Du vil med filialens betydelige størrelse få et markant medansvar for den samlede forretningsmæssige udvikling af Sydbank på Fyn.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende filialdirektørstilling i en kundefokuseret finansiel koncern. Store muligheder for indflydelse på og prægning af filialens fortsatte udvikling. Lederudvikling og sparring i samspil med områdedirektør og øvrige kolleger i Området/banken.


Sydbank, 30. oktober
Region SyddanmarkNatmedarbejder

Region Syddanmark

Handicapcenter Sydøstfyn, Sydbo søger natmedarbejder til en orlovsstilling. I perioden den 1.1.2015 til den 31.12.2015 på 25 timer.

Sydbos natteam, er et lille, velfungerende team. Vores gode kollega igennem 5 år har fået orlov og derfor søger vi en kollega i et år til teamet pr. 1. januar 2015 på adressen Stationsvej 74, 5771 Stenstrup

Arbejdstiden er i tidsrummet 22.15-06.15 med arbejde hver 3. weekend, i en fast 6 ugers turnus.

Sydbo består af 1 samlet boenhed med 3 teams samt et aktivitets- og samværstilbud.


Region Syddanmark, 29. oktober
SIMACUnderviser

SIMAC, Svendborg

Danmarks største maritime uddannelsesinstitution.

Svendborg International Maritime Academy - SIMAC søger undervisere til start 1. januar 2015.

På SIMAC er du med til at uddanne fremtidens ledere til Det Blå Danmark.

Det er her den nyeste maritime ekspertviden skabes og formidles. Du er med til at sikre, at fremtidens maskinmestre, skibsofficerer og skibsførere får de bedste kvalifikationer med sig ud i verden, når de er færdige med deres uddannelse på SIMAC.

Alle vores uddannelser er på professionsbachelorniveau, og vi spiller alle en aktiv rolle i den kontinuerlige udvikling og nytænkning af fagenes indhold, så vi hele tiden bidrager til at bevare Danmarks internationale førerposition for maritime kompetencer.


Jobindex, 28. oktober
SIMACEjendomsserviceteknikerelev

SIMAC, Svendborg

Svendborg Internationale Maritime Academy – søger en ny ejendomsserviceteknikerelev. Du vil blive en del af teknisk afdeling, hvor der foruden dig er fire faste medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • den løbende bygningsvedligeholdelse
 • skiftende indretninger af lokaler
 • affaldshåndtering
 • diverse serviceopgaver i forhold til den daglige drift

Jobindex, 28. oktober
Proces Support A/SService Project Manager - Maritime Automationsløsninger

Proces Support A/S søger for SH Automation A/S i Svendborg

Har du ambitioner om at komme ind i en virksomhed med en voksende ordrebeholdning? Vil du forestå service projekter af mange forskellige slags, så vi fortsat kan følge med vores kunders kraftige vækst? Har du maritim og/eller offshore erfaringer med projektledelse af serviceprojekter indenfor tavle- og automationsløsninger? Så er det måske noget for dig, at blive Service Project Manager hos SH Automation A/S.

Du får ansvaret for hele projektet, startende med at du vil udarbejde tidsplaner for egne projekter og installationsarbejder, i samarbejde med kunder. Du vil skulle lede serviceprojekter, herunder registrere og analysere afvigelser undervejs i projektet og når det er afsluttet. Samtidig er du tids- og økonomisk ansvarlig for, at egne serviceprojekter gennemføres som aftalt. Som rådgiver, vil du sammen med kunderne udvikle projekter, når de udvikler sig.


Jobindex, 28. oktober
EY
Revisortrainee hos EY – har du en baggrund som HHX, STX eller FØ?

EY

- Så tilbyder vi en uddannelse med masser af muligheder

Kick start din karriere som revisortrainee hos en af verdens førende revisions- og rådgivningsvirksomheder og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af en professionel global organisation og få mulighed for at arbejde med både danske og internationale virksomheder
 • blive udfordret fagligt og personligt i samarbejdet med kollegaer og kunder
 • få en akademisk uddannelse, samtidig med at du får praktisk erhvervserfaring

Vi søger revisortrainees til start i august 2015 til vores kontorer i: København, Aarhus, Aalborg, Odense, Svendborg, Næstved, Grenaa, Herning, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Kolding, Vejle, Sønderborg, Aabenraa, Ringkøbing og Juelsminde.

EY

Jobindex, 26. oktober
Region SyddanmarkSygeplejersker til akut kardiologisk modtagelse og sengeafsnit MK/KARMA, genopslag.

Region Syddanmark

Lige nu har vi mulighed for at ansætte sygeplejersker i faste stillinger på MK/KARMA, OUH Svendborg sygehus

Stillingerne er på 37 timer i blandede vagter og er ledige til besættelse 1. december 2014 eller efter aftale.

MK/KARMA er opdelt i et akut modtageafsnit KARMA med 15 sengepladser, der modtager akutte kardiologiske patienter direkte hele døgnet, samt et kardiologisk sengeafsnit MK med 16 sengepladser. Derudover modtager vi patienter til elektiv DC konvertering på faste ugedage, ligesom vi medvirker ved hjertestop på hele sygehuset.


Region Syddanmark, 24. oktober
Region SyddanmarkDygtig lægesekretær til KA, Svendborg

Region Syddanmark

En ønsket omrokering fra en medarbejder fra Svendborg til Odense matriklen åbner op for, at vi nu kan tilbyde en ledig stilling i KA, Svendborg. Vi søger derfor en ny topmotiveret uddannet lægesekretær, som brænder for at blive en del af det kirurgiske ambulante sekretærteam, hvor ikke en dag er ens.

Vi søger en kollega, som anspores af at arbejde i et dynamisk og tværfagligt miljø, og som samtidig vil bidrage til vores gode samarbejde med pleje- og lægegruppen.

Vores gruppe værner om kvaliteten i vores arbejde og hjælper gerne hinanden på tværs af matriklerne og til at få tid og rum til fornyelse og udvikling.


Region Syddanmark, 24. oktober
Region SyddanmarkFast nattevagt til P1 Svendborg

Region Syddanmark

P1 søger en sygeplejerske til fast nattevagt snarest muligt - 7 dages arbejde/7 dages fri

Har du lyst til at indgå i en dynamisk, engageret og nysgerrig personalegruppe, hvor medindflydelse og medbestemmelse vægtes højt og hvor udviklingspotientalet inden for det faglige aspekt er højt - så er du måske den person, vi søger!

P1 er et integreret åbent/lukket behandlingsafsnit med 14 sengepladser, hvoraf vi har mulighed for at skærme på højt niveau. Patientgruppen består fortrinsvis af personer, som lider angst, belastning eller personlighedsforstyrrelse.

I samarbejde med patienten og dennes netværk arbejder vi ud fra kognitive adfærdsprincipper, hvoraf grundbegreber som validering, problemformulering, målsætning og aktivitetsplan er nøglebegreber i hverdagen.


Region Syddanmark, 24. oktober
Region SyddanmarkKvalitetskoordinator søges

Region Syddanmark

En spændende stilling som kvalitetskoordinator i Anæstesiologisk Intensiv Afdeling V, OUH Svendborg Sygehus er ledig pr. 1. januar 2015.

Er det noget for dig at overtage et velfungerende og velorganiseret kvalitetsområde?

Som kvalitetskoordinator fungerer du som ressourceperson for kvalitets - og patientsikkerhedsområdet i afdelingen og medvirker i samarbejde med afdelingsledelsen, funktionsledere samt afdelingens nøglepersoner til at skabe og opretholde en kvalitetskultur, hvor kvalitetsbegrebet tænkes ind i alle afdelingens opgaver og ydelser, samt at alle medarbejdere arbejder målrettet med dette fokusområde.


Region Syddanmark, 21. oktober
Landsbrugsrådgivning Syd
Jurist / Ejendomsmægler

Landsbrugsrådgivning Syd

Landbrugsrådgivning Syd / Den Grønne Revisor søger grundet travlhed en medarbejder til team ejendom & jura.

Til vores ejendomsafdeling ”Team Ejendom & Jura” søges en medarbejder med kendskab til ejendomshandler. Din primære opgave vil være rådgivning i forbindelse med ejendomshandler (udbud af ejendomme, gennemførsel af handler m.v.). Derudover vil arbejdet omfatte rådgivning i forbindelse med familiejura (testamenter, ægtepagter m.v.) og andre juridiske forhold.

Du får efter aftale kontoradresse på en af LRS’ afdelinger, og rådgivning af kunderne vil ske fra såvel denne afdeling som fra de øvrige afdelinger. Der må påregnes 1-2 mødedage/uge på kontoret i Løgumkloster, såfremt kontoradressen er på en af de øvrige afdelinger.


Jobindex, 20. oktober
Region SyddanmarkProjektleder til forskningsenheden i CIMT - OUH Odense Universitetshospital Svendborg Sygehus

Region Syddanmark

Vi søger en projektleder til Forskningsenheden for Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT). CIMT er organiseret i Afdelingen for Driftsoptimering og IT, LEAN og Innovation.

Afdelingens opgaver i forbindelse med projektaktiviteter er blandt andet at fremme effektiv drift, udvikling, innovation og kvalitet til gavn for både patienter og personale.

Som projektleder skal du være med til at styrke OUH's profil som en forskningsstærk og innovativ organisation.

Stillingen skal være med til at styrke samarbejdet mellem OUH og Erhvervsakademi Lillebælt (EAL) og projekterne i stillingen forventes at have berøringsflader og relevans for begge organisationer.


Region Syddanmark, 15. oktober
FOMOVil du være en del af FOMO?

FOMO

Brænder du for et frit salgsjob med mulighed for indflydelse på hvad du tjener og kan du som minimum arbejde 15 timer om ugen, så er du måske vores nye repræsentant. Fomo har ambitiøse vækstmål og søger derfor nye forretningsorienterede sælgere samt en salgsleder.

Kan du sælge forsikringer uden at gå på kompromis med god og seriøs rådgivning?

Vi søger:
Repræsentant til Svendborg, Gudme, Nyborg, Ringe, Assens, Langeland

Din dagligdag vil bestå af mødebookning, planlægning, kundemøder og sagsbehandling. Behovsafdækningen ude ved kunden vil foregå via bærbar PC og du vil have mulighed for at afslutte salget på stedet.


Jobindex, 14. oktober
Social- og Sundhedsskolen Fyn
Teamledere

Social- og Sundhedsskolen Fyn, Svendborg

Social- og Sundhedsskolen Fyn er en selvejende erhvervsskole under Undervisningsministeriet og består af fire afdelinger i henholdsvis Odense, Middelfart og Svendborg. På afdelingen i Svendborg gennemføres grundforløb, hjælperuddannelse og assistentuddannelse. Skolen er i rivende udvikling og står, grundet EUD-reformen, foran en forandringsproces.

Til afdelingen i Svendborg søges to teamledere, som sammen skal varetage den pædagogiske, personalemæssige og administrative ledelse af skolens tre lærerteams. Teamlederne referer til afdelingschefen, og der er et tæt samarbejde med de øvrige teamledere på skolens tre andre afdelinger.

Vi er en flok engagerede kolleger på en dynamisk arbejdsplads, der har et aktivt og tværfagligt uddannelsesmiljø med masser af faglig og pædagogisk udvikling. Vi har en spændende og til tider hektisk hverdag med fællesskab på lærerværelset og plads til humor.


Social- og Sundhedsskolen Fyn, 13. oktober
Arbejdernes Landsbank A/S
Kunderådgiver med interesse for ledelse til filialen i Svendborg

Arbejdernes Landsbank A/S

Er du en erfaren og resultatorienteret kunderådgiver med interesse for ledelse? Og er du i stand til at varetage den daglige ledelse i filialdirektørens fravær? Så er du måske vores nye kunderådgiver til filialen i Svendborg.

Du vil få din egen kundeportefølje bestående primært af privatkunder og mindre erhvervskunder, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder. Sammen med dine kolleger skal du markedsføre filialen i området og via udadvendte aktiviteter samt dit netværk være med til at tiltrække gode kunder til filialen.

En stor del af vores produktionsopgaver er centraliseret, så du kan koncentrere dig om det, du er god til; at give kunderne den bedste rådgivning.


Arbejdernes Landsbank A/S, 13. oktober
Deloitte
Revisortrainees med ambitioner og HHX- eller Finansøkonom baggrund

Deloitte

Deloitte

Har du talent for tal og kunderelationer? Og brænder du for at tænke på tværs af både ideer, modeller og organisationer? Og er du samtidig ambitiøs og parat til at arbejde hårdt for at nå dine mål? Så tilbyder vi til gengæld en hverdag og et karriereforløb, hvor du får alle muligheder for at indfri dit fulde potentiale.

Allerede fra dag ét indgår du i flere forskellige teams, hvor du løser opgaver og møder kunder samt får sparring fra erfarne kolleger. Så du skal være motiveret for at lære - både fagligt og personligt. Udover den praktiske erfaring bliver du en del af vores Audit Academy, hvor du sammen med de øvrige revisortrainees får styrket dine kompetencer inden for revision, regnskab, økonomistyring, skat og selskabsret. Og for yderligere at styrke dine kompetencer, skal du læse HD i Regnskab og Økonomistyring.

Deloitte

Deloitte, 11. oktober
Dansk Skybrud Rådgivning ApSBygningskonstruktør / ingeniør / kloakmester

Dansk Skybrud Rådgivning ApS, Svendborg

Dansk Skybrud Rådgivning søger en bygningskonstruktør / ingeniør / kloakmester.

Dansk Skybrud Rådgivning ApS søger en ny rådgiver til den Fynske afdeling i Svendborg, hvor sikring af bygninger og områder mod skybrud og stormflod er hovedopgaverne. Har du lyst til at komme rundt i Danmark og arbejde for de store kunder som eksempelvis Nationalbanken, ATP-Ejendomme, TDC, DEAS, museer m.fl., så kan dette være stillingen for dig.

Arbejdsopgaverne i firmaet er gennemgang og screening af ejendomme, rapportskrivning, formuleringen af sikringsstrategierne, projektering, søge byggetilladelse, udbud samt byggeledelse. Hvilke arbejdsopgaver du kommer til at få, finder vi ud af i samarbejde.

Du får kontor i nye lækre lokaler på Svendborg Havn, i et spændende og kreativt miljø.


Jobindex, 10. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 66 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.