1 til 20 af 56 resultater.

Dine valg

 • FjernSvendborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
KvicklySalgsleder isenkram, Kvickly Svendborg

Kvickly

I dagligdagen er det dig, der har blik for kundernes behov og efterspørgsel, og du har stor frihed til at præge udvalget i din afdeling inden for Kvicklys rammer og i samarbejde med nonfoodchefen. Samtidig har du det daglige ansvar for medarbejderne i din afdeling. Du klæder medarbejderne på, så de får et godt produktkendskab og motiverer dem i det daglige ved at uddelegere opgaver og ansvarsområder og lade dem komme med deres idéer. Det er alt sammen med til at give dig en både sjov og afvekslende hverdag.

Som salgsleder skal du både rumme lederegenskaber, så du kan motivere, lære fra dig og styre opgaverne i dagligdagen. Samtidig skal du bruge din faglige viden til at sørge for, at afdelingen imødekommer kundernes behov. Sidst skal du være god til salg, salgsplanlægning og til at sikre en afdeling med høj standard.


Kvickly, 19. december
KvicklySalgselev - Isenkram, Kvickly Svendborg

Kvickly

Du bliver en del af en varehus med 135 medarbejdere. Et varehus, der hele tiden forsøger at sætte nye standarder og med en central beliggenhed på Sydfyn, er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

For at blive salgselev skal du:

 • være færdig med din uddannelse, enten HG2/HHX eller STX/HF/HTX suppleret med HGS
 • have lyst til at vejlede kunderne på den bedste måde og give dem en god oplevelse
 • have let til smil og en positiv indstilling, som smitter af på dem, der er rundt om dig, hvad enten det er kunder eller kollegaer
 • have flair for godt købmandskab

Kvickly, 19. december
Sörup Property Group A/SController/revisor med ekstra købmandsskab

Sörup Property Group A/S, Svendborg

SEVA ApS er ansvarlig for driften af 3 ejendomsselskaber i Tyskland. Derigennem driver vi en række ejendomme i Flensborg og Kiel med en lejeindtægt på årligt ca. EURO 1,5 mil.

Porteføljen er i god og rentabel drift, men det kniber alligevel for os at varetage den tyske selskabs- og ejendomsadministration på tilfredsstillende måde og vi søger derfor en medarbejder der kan tage aktiv del i driften, faktisk helst en person der kan tage det fulde ansvar for driften - sammen med den tyske Hausverwaltung.

Vi har kontor i Svendborg, men hvordan selve arbejdet skal organiseres må komme an på den enkelte person og situation.

Der vil under alle omstændigheder være tale om et meget selvstændigt job med direkte kontakt og kontrol med den tyske ejendomsforvaltning, dansk regnskabsbearbejdning og konsolidering, likviditetsstyring men også når der er behov direkte kontakt til tyske lejere, viceværter og håndværkere.


Jobindex, 18. december
SILVAN KædenLederaspirant

SILVAN Kæden, Svendborg

Er du vores kommende leder?

Dine ambitioner skal være et brændende ønske om en målrettet karriere i detailhandlen.

Du er en selvstændig person som tør og vil tage et ansvar. I hverdagen udviser du initiativ, fleksibilitet og helhedsorientering og du brænder for at skabe målbare resultater.

Som person er du udadvendt og struktureret, samtidigt med at du har overblik, er god til planlægning og målbevidst!

Ydermere forventer vi højt engagement og ansvarsfølelse i forbindelse med de skoleophold, du skal deltage på, både før og under aspirant modulerne.

SILVAN Kæden

Jobindex, 17. december
SIMACIT-medarbejder

SIMAC, Svendborg

På SIMAC uddanner vi skibsførere, skibsofficerer og maskinmestre på professionsbachelorniveau, og som Danmarks største maritime uddannelsesinstitution spiller vi en aktiv rolle i et internationalt samarbejde med tilsvarende uddannelsessteder verden over. Vi er en organisation i forsat udvikling med en ofte hektisk, udfordrende hverdag med engagerede kolleger (65) og studerende (ca. 550) samt kursister.

Som IT medarbejder vil du indgå i et team sammen med en kollega og den IT ansvarlige.
Arbejdsopgaverne vil primært bestå i:

 • Teknisk vedligehold på en af Danmarks største full-mission skibssimulator-installationer.
 • Support og vejledning til understøttelse af brugernes anvendelse af applikationer, systemer, netværk, hardware og software
 • Systemadministration, herunder administration af brugernes adgang til servere, netværk, arbejdsstationer, mobile enheder eller printere

SIMAC, 17. december
Region SyddanmarkEndnu et barselsvikariat i KA, Svendborg - lægesekretær

Region Syddanmark

En af vores lægesekretærer i KA er i lykkelige omstændigheder, og vi søger derfor en frisk og kvik lægesekretær til et 1-årigt barselsvikariat med mulighed for forlængelse/fastansættelse. Vi har brug for en kollega, som har lyst til at prøve kræfter med det kirurgiske speciale i en travl hverdag, hvor vi skal holde tungen lige i munden, men hvor der stadig er tid til et godt grin. Overblik, struktur, humor er derfor nogle vigtige elementer hos vores kommende kollega. Mener du at kunne anspores af at arbejde i et dynamisk og tværfagligt miljø, og du samtidig har lyst til at bidrage til vores gode samarbejde med pleje- og lægegruppen, modtager vi gerne din ansøgning.

Vi arbejder med en fast ugentlig 17-vagt mandag - torsdag, samt en 17-vagt hver 6. fredag.


Region Syddanmark, 16. december
Intern salgsmedarbejder - Grossisthandel - Solceller

BayWa r.e. Solarsystemer ApS, Svendborg

Virksomheden sælger solcellekomponenter til det professionelle marked i Danmark og det øvrige Skandinavien. Vi er en del af en stor tysk koncern der samlet beskæftiger ca. 800 medarbejdere inden for vedvarende energi.

Arbejdsopgaver

 • Tilbuds- og ordrehåndtering.
 • Opfølgning på kunder generelt.
 • Understøttelse af de øvrige medarbejderes salgsaktiviteter.
 • Generelle administrative opgaver.
 • Planlægning af solcelleanlæg med egne software-systemer

Kvalifikationer

 • Struktureret og serviceorienteret.
 • Godt kendskab til anvendelse af IT-systemer.
 • Gerne erfaring med salg af tekniske komponenter/løsninger.
 • Det er en fordel med et godt niveau i tysk da der er løbende korrespondance med hovedkontoret i Tyskland

Jobindex, 15. december
Region SyddanmarkSjælden udbudt stilling som lægesekretær i FAM Svendborg

Region Syddanmark

I FAM er ingen dage ens, har vi fleksible arbejdstider og et rigtig godt arbejdsmiljø. Her er masser af serviceopgaver, travlhed og afveksling i arbejdsdagen.

Vi samarbejder tæt med øvrige faggrupper om patienterne, og sekretæren er en vigtig brik i puslespillet, hvor vi lægger vægt på højt serviceniveau for at sikre patienten det bedst mulige forløb.

Vi er en flok sekretærer i alle aldre med masser af gå på mod og godt humør, og vi søger ny kollega til FAM (Fælles Akut Modtagelse i Svendborg). Stillingen er på 32 timer om ugen, (kan evt. forhandles) pr. 01.02.15 eller snarest muligt. Alle arbejder i blandede vagter med weekendvagt hver 2. eller 3. weekend.


Region Syddanmark, 12. december
Region SyddanmarkAnæstesiafsnittet, OUH Svendborg Sygehus søger anæstesisygeplejerske

Region Syddanmark

Vi kan tilbyde et job med stor variation i arbejdsopgaverne og mulighed for at præge fremtiden.

Vi kan tilbyde dig:

 • At du bliver en del af vores faglige og sociale fællesskab.
 • En arbejdsplads med stor alsidighed i anæstesiopgaverne.
 • Mulighed for selvstændige arbejdsområder, som matcher dine kompetencer, udviklingsønsker og afsnittets behov.
 • Et struktureret introduktionsprogram til afsnittet og funktionen, der tager afsæt i dine kompetencer.
 • En arbejdstid med 2 - 3 weekend vagter samt 5 - 7 vagter med tilkald fra vagtværelse hver 10 uge

Region Syddanmark, 12. december
SIMACUnderviser til termiske maskiner og anlæg

SIMAC

Som Danmarks førende udbyder af maritime uddannelser oplever vi vækst indenfor alle vores uddannelser. Denne positive udvikling har medført, at vi søger nye kolleger til vores team af engagerede og dygtige undervisere.

Du vil skulle arbejde sammen med 16 andre underviser i dit team, hvor I skaber rammerne for de studerendes læring, når de kommer fra værksted- eller søfartsskole. Vores tværfaglige teams understøttes af faglige forums, hvorved vi sikrer progressionen i det enkelte fag gennem hele uddannelsen.

Du vil til dagligt dele kontor med andre kollegaer, hvoraf nogle også vil undervise i samme fagpakke som dig – termiske maskiner og anlæg. Hurtigt vil du sande, at vi dedikeret arbejder på hele tiden at blive bedre, hvorfor der ikke er langt fra tanke til handling.


SIMAC, 11. december
Region SyddanmarkSocial- og sundhedsassistenter til Sengeafsnit MLG

Region Syddanmark

Sengeafsnit MLG søger social- og sundhedsassistenter pr. 1. marts 2015.

Sengeafsnittet MLG udgør 29 senge, heraf udgør ML 15 senge til patienter fortrinsvis med lungesygdomme og MG 14 senge til patienter med mave/tarm og leversygdomme. Fra foråret 2015 bliver afsnittet udvidet med 10 endokrinologiske senge.

Afsnittets overordnede målsætning er at være et samlet afsnit, med to, snart 3 specialer.

I ML-teamet yder vi sygepleje til patienter med KOL, astma og infektionssygdomme, hvor 3 senge er forbeholdt patienter med behov for NIV-behandling/sepsispatienter, som er samlet på en observationsstue.


Region Syddanmark, 11. december
Region SyddanmarkSygeplejerske til sengeafsnit MLG

Region Syddanmark

Sengeafsnit MLG udgør 29 senge, heraf udgør ML 15 senge til patienter fortrinsvis med lungesygdomme, og MG 14 senge til patienter med mave/tarm- og leversygdomme. Fra foråret 2015 bliver afsnittet udvidet med 10 endokrinologiske senge.

Din primære funktion vil være i Gastroenterologisk Afsnit MG, men fleksibilitet mellem de to teams er nødvendigt på sigt, idet der arbejdes tæt sammen i alle vagtlag. Afsnittets overordnede målsætning er at være et samlet afsnit med to specialer.

Vi yder sygepleje til patienter, der indlægges på grund af levercirrose, IBD (tarmbetændelse), diaré eller mavesår. Derudover har vi patienter, som er indlagt til udredning for kræft, og patienter, der har et stort alkoholoverforbrug, som ønsker hjælp til afrusning. Vi har et tæt samarbejde med diætist og fysioterapeuter, da vores patienter ofte er i dårlig ernæringstilstand og derfor har behov for genoptræning.


Region Syddanmark, 11. december
Region SyddanmarkSygeplejerske til aftenvagt, Kirurgisk Afdeling A, OUH - Svendborg Sygehus, Afsnit A4

Region Syddanmark

Sygeplejerske til aftenvagt i 1-års vikariat søges til Kirurgisk afd. A, OUH, Svendborg Sygehus.

Er du interesseret i at arbejde med høj kompleksitet, og en mangfoldighed af sygeplejefaglige udfordringer indenfor organkirurgisk sygepleje, så har vi jobbet til dig.

Vi er en flok kvalitetsbevidste, erfarne og rummelige aftensygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, der søger en ny sygeplejerskekollega til vores 2 sammenhængende sengeafsnit, Afsnit A4 og A5 gerne pr. d. 1. februar 2015 eller snarest derefter.


Region Syddanmark, 11. december
Region SyddanmarkUdviklingssygeplejerske - Psykiatrisk Afdeling Svendborg

Region Syddanmark

Funktionen retter sig mod undervisning, praksisudvikling, -vejledning og implementering af relations- og netværkstankegangen/Åben Dialog.

Du skal arbejde med at facilitere dette mindset som gennemgående værdi og en del af afdelingens grundlæggende menneskesyn.

Således vil fokuspunkter i dit arbejde være, at:

 • Fungere som ressourceperson og vejleder i givne samtaler, hvor hele eller dele af Åben Dialog-tænkningen bruges
 • Fastholde og udvikle Miniuddannelsen i Åben Dialog

Region Syddanmark, 11. december
Region SyddanmarkSygeplejerske, Geriatrisk Klinik, OUH Svendborg Sygehus

Region Syddanmark

Vi søger en sygeplejerske til Geriatrisk Klinik, Geriatrisk Afdeling i Svendborg.

Geriatrisk Klinik udreder og behandler patienter med geriatriske problemstillinger såvel ambulant på sygehuset som i patientens eget hjem.

Fokusområderne er fald, osteoporose og demens.

Patienterne er enten henvist fra egen læge, eller kommer som opfølgninger efter indlæggelser.

Vi ønsker stillingen besat fra 1. april 2015.

Stillingen er på 33 timer pr. uge i dagvagt. Hver 5. weekend arbejdes der i dagvagt på Geriatrisk Sengeafsnit.


Region Syddanmark, 11. december
Region SyddanmarkAnæstesisygeplejerske søges til Dagkirurgisk Operationsafsnit Svendborg

Region Syddanmark

Kunne du tænke dig en stilling uden vagter?

Anæstesisygeplejerske søges til Dagkirurgisk Operationsafsnit Svendborg.

 • Et afsnit i rivende udvikling
 • Fire spændende og afvekslende specialer
 • Stort patientflow
 • Fri hver weekend og ingen vagter

Vi har en ledig stilling som anæstesisygeplejerske til besættelse pr. 1. marts 2015. Arbejdstiden er 32 eller 37 timer pr. uge efter aftale.


Region Syddanmark, 10. december
Telemarketingbureauet ApSSalgskonsulenter søges

Telemarketingbureauet ApS, Svendborg og Odense

Telemarketingbureauet startede i maj 2013 med 4 ansatte, nu nærmer vi os de 250 medarbejdere, og vokser stadig. Vi giver vores gode produkter, engagerede ledelse samt vores dygtige sælgere hele skylden for vores succes. Vi driver telemarketing på en ny måde. Det er ikke for sjov vi går på arbejde, men det skal være sjovt at gå på arbejde og lige nu søger vi nye salgskonsulenter.

Manglende erfaring er ingen hindring, da vi vægter den rette indstilling højere.

Vi prioriterer et godt socialt arbejdsmiljø, og belønner stabilitet og initiativ.

Hvis du kan gå forrest og har en adfærd der virker motiverende på dine omgivelser, kan vi til gengæld tilbyde dig:

 • Topmodernet arbejdsplads i lækre lyse lokaler
 • Fast timeløn + provisionsordning uden loft
 • Salgskurser og uddannelse inden for kommunikation.
 • Mulighed for karriere inden for salgsledelse - vi vokser stadig!

Jobindex, 8. december
Dansk Revision A/S
Dansk Revision Svendborg søger revisor med personlighed

Dansk Revision A/S

Du leverer professionelt arbejde og tilfredse kunder
Du får ansvar, udfordringer og en spændende hverdag

At være revisor hos os handler om at gøre en forskel og om at skabe tilfredse kunder. Det er opskriften på succes hos Dansk Revision Svendborg, som er en alsidig og dynamisk statsautoriseret revisionsvirksomhed.

Kunderne er typisk mindre og mellemstore virksomheder, som branchemæssigt spænder bredt. Fra den mindre iværksætter til eksempelvis den større produktionsvirksomhed.

Du vil få opgaver, som matcher dine kompetencer og ønsker. Opgaverne spænder bl.a. over revision, udarbejdelse af årsregnskab, selvangivelse, momsopgørelse samt diverse korrespondance med kunder.

Dansk Revision A/S

Dansk Revision A/S, 5. december
Autohuset Vestergaard A/SVærkfører/kundemodtager søges

Autohuset Vestergaard A/S, Svendborg

Autohuset Vestergaard, Svendborg er autoriseret Renault, KIA og Fiat forhandler, samt autoriseret Volvo serviceværksted.

Dine arbejdsopgaver

 • Kundemodtagelse
 • Fakturering mv.

Vi tilbyder

 • En afvekslende hverdag
 • Spændende udfordringer
 • Et godt team i en veldrevet afdeling

Jobindex, 2. december
ETU ForsikringAssurandør til Holstebro, Viborg, Herning, Aarhus, Horsens, Esbjerg, Odense & Svendborg

ETU Forsikring

Bliv en del af vores succes!

Dansk Forsikringsagentur ApS, som er hovedagentur for ETU Forsikring A/S, der er i kraftig ekspansion, har i forbindelse med etablering af et landsdækkende agenturnet, brug for assurandører til Jylland & Fyn, der primært skal opbygge nye privat- og ”mindre” erhvervskunder samt kunder med nedlagt landbrug.

Så har du entreprenørånd, og vil du gerne være med til at forme grundlaget for ny forretning, så er du måske vores nye repræsentant i et af ovenstående områder.


Jobindex, 26. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 56 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.