1 til 20 af 71 resultater.

Dine valg

 • FjernSvendborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
SydbankFilialdirektør til Sydbank i Svendborg

Sydbank

Med reference til områdedirektør Claus Braad Hansen får du et overordnet og selvstændigt ansvar for den fortsatte udvikling af bankens filial i Svendborg, der med 24 dygtige kolleger på både Privat og Erhverv og med eget lokalråd har en stærk position i byen. Du får et væsentligt og naturligt ansvar for at tegne banken udadtil og på den måde at være "Mr./Mrs. Sydbank i Svendborg". Du vil få en central rolle i ledergruppen for Område Fyn. Du vil med filialens betydelige størrelse få et markant medansvar for den samlede forretningsmæssige udvikling af Sydbank på Fyn.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende filialdirektørstilling i en kundefokuseret finansiel koncern. Store muligheder for indflydelse på og prægning af filialens fortsatte udvikling. Lederudvikling og sparring i samspil med områdedirektør og øvrige kolleger i Området/banken.


Sydbank, 28. november
Region SyddanmarkMedarbejder med brugerkompetence til P3

Region Syddanmark

Medarbejder med brugerkompetence/konsulent for Åben Dialog implementering søges til P3 pr. 1. marts 2014.

Vi søger en medarbejder med bruger-erfaring, som qua sin historie og faglige kompetencer kan være "spydspids" som efaringsbærer og ambassadør i arbejdet med at implementere Åben Dialog og relations- og netværkstankegangen i afsnit P3.

Du fungerer som konsulent alene eller sammen med Åben Dialog teamet med undervisningsopgaver og oplæg eksternt som internt - lokalt som regionalt.


Region Syddanmark, 27. november
Region SyddanmarkIntensivafsnittet, OUH Svendborg Sygehus søger klinisk sygeplejespecialist

Region Syddanmark

Vi søger en klinisk sygeplejespecialist til Opvågnings- og Intensivafsnittet pr. 1. februar 2015 eller efter aftale.

Har du lyst til at være en del af et spændende, dynamisk og udfordrende afsnit med knap 65 engagerede medarbejdere, så er denne stilling måske noget for dig.

Vi har brug for en sygeplejespecialist, der kan være igangsætter, tovholder og procesleder i forhold til vores udviklings- og implementeringsaktiviteter, med fokus på høj sygeplejefaglig kvalitet for patienter og pårørende i klinisk praksis.


Region Syddanmark, 27. november
ETU ForsikringAssurandør til Holstebro, Viborg, Herning, Aarhus, Horsens, Esbjerg, Odense & Svendborg

ETU Forsikring

Bliv en del af vores succes!

Dansk Forsikringsagentur ApS, som er hovedagentur for ETU Forsikring A/S, der er i kraftig ekspansion, har i forbindelse med etablering af et landsdækkende agenturnet, brug for assurandører til Jylland & Fyn, der primært skal opbygge nye privat- og ”mindre” erhvervskunder samt kunder med nedlagt landbrug.

Så har du entreprenørånd, og vil du gerne være med til at forme grundlaget for ny forretning, så er du måske vores nye repræsentant i et af ovenstående områder.


Jobindex, 26. november
Patriotisk Selskab
Godsfuldmægtig

Patriotisk Selskab søger for Hvidkilde Gods i Svendborg

Som godsfuldmægtig refererer du til ejeren, og du har det overordnede ansvar for de opgaver, som godskontoret varetager. Du bliver ejerens daglige og vigtigste sparringspartner i såvel strategiske projekter som konkrete løsninger på opgaver. Stillingen har derfor en meget stor spændvidde, og det er vigtigt, at du trives med dette.

Opgaverne på godskontoret indbefatter blandt andet daglig bogføring, kontering, fakturering, budget og budgetopfølgning, betalinger, afstemninger, regnskab, årsafslutning, likviditetsovervågning, udarbejdelse af lejekontrakter, personaleadministration og løn, it og telefoni. Der vil være løbende kontakt og forhandlinger i forhold til forskellige leverandører og forretningspartnere. Den rette kandidat har flair og forståelse for økonomi i teori og praksis.


Jobindex, 25. november
Fynske Bank A/SØkonomichef

Fynske Bank A/S, Svendborg

Er du vores kommende økonomichef, der er i stand til at operere på såvel operationelt som strategisk niveau, og vil du være med til at udvikle økonomifunktionen og banken? Så lad os høre fra dig.

Som økonomichef, med domicil på vores hovedkontor i Svendborg, indgår du i bankens ledergruppe med reference til direktionen, som du skal være sparringspartner for.

Ansvarsområdet omfatter: Ledelse, regnskab, rapportering, budgettering, controlling, analyser, ejendomsadministration samt andre kontrol- og administrative opgaver.


Fynske Bank A/S, 24. november
EY
Revisortrainee hos EY – har du en baggrund som HHX, STX eller FØ?

EY

- Så tilbyder vi en uddannelse med masser af muligheder

Kick start din karriere som revisortrainee hos en af verdens førende revisions- og rådgivningsvirksomheder og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af en professionel global organisation og få mulighed for at arbejde med både danske og internationale virksomheder
 • blive udfordret fagligt og personligt i samarbejdet med kollegaer og kunder
 • få en akademisk uddannelse, samtidig med at du får praktisk erhvervserfaring

Vi søger revisortrainees til start i august 2015 til vores kontorer i: København, Aarhus, Aalborg, Odense, Svendborg, Næstved, Grenaa, Herning, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Kolding, Aabenraa og Juelsminde.

EY

Jobindex, 24. november
Nadiro A/STeknisk Assistent/ Maskintekniker

Nadiro A/S, Svendborg

Du får et spændende og alsidigt job i Nadiro med alle aspekter af teknik og produktion. Nadiro består aktuelt af 13 medarbejdere, og en del af opgaverne udføres af eksterne samarbejdspartnere. Det betyder, at du vil få en stor berøringsflade internt og eksternt, og god mulighed for at bruge din erfaring.

Jobbet vil bestå af tegningsarbejde, dokumentation og manualer, bestilling af varer, kontakt til leverandører og klassifikationsselskaber, og intern kontakt ifm. projektafvikling. Du får ansvaret for at vedligeholde vores arkiv over leverancer, så det altid er up-to-date, og sager kan findes hurtigt og effektivt. Endeligt vil du bistå interne og eksterne konstruktører og ingeniører.

Med reference til produktionschefen, skal du være den person, som sikrer, at vi lever op til både leverancer og dokumentation, så Nadiros markedsposition på kort og langt sigt sikres.


Jobindex, 20. november
Danoffice ITE-commerce Manager

Danoffice IT, Svendborg

Har du købmandsgenet og praktisk erfaring med opbygning af succesfuld e-handelsplatform som kan gøre en forskel? Så tilbyder vi muligheden for, at du kan arbejde med afsætning af IT løsninger til store internationale kunder

Du bliver en del af vores dynamiske og til tider hektiske salgsafdeling, der består af 20 dedikerede medarbejdere, som alle har fokus på kunden i centrum og høj service. Som E-commerce Manager får du ansvaret for udvælgelse, implementering og efterfølgende drift af e-handelsplatformen. Du indgår i et team, hvor der er kontinuerligt fokus på servicering af virksomhedens internationale kunder og på hvordan kundens behov omsættes til den vindende løsning.

En stor del af jobbet består i

 • Udvælgelse af den rette e-handelsplatform i.f.t. Danoffice IT og kunders behov
 • Implementering og daglig drift af løsningen
 • Vedligeholdelse og udvikling af e-handelsplatformen, herunder produkt redaktionelt arbejde

Jobindex, 19. november
Region SyddanmarkOperationssygeplejerske søges til Dagkirurgisk Operationsafsnit Svendborg

Region Syddanmark

Vi søger en erfaren operationssygeplejerske pr. 1. februar 2015. Arbejdstiden er 32 timer pr. uge uden vagter.

Vi kan tilbyde

 • Et afsnit i rivende udvikling
 • Spændende specialer
 • Stort patientflow
 • Fri hver weekend og ingen vagter

Dagkirurgisk Operationsafsnit er et nyere afsnit og i stadig udvikling. Du får derfor mulighed for også at sætte dit præg på afsnittet.


Region Syddanmark, 19. november
Region SyddanmarkReparatør/VVS-montør

Region Syddanmark

Reparatør/VVS-montør til Facilities Management, OUH Svendborg Sygehus.

Reparatør/VVS-montøren er organisatorisk placeret i Teknisk Sektion med reference til områdets funktionsleder. Arbejdsopgaverne er primært i Svendborg, men der kan forekomme opgaver på sygehusene i Odense, Nyborg og Ringe.

I tæt dialog med afdelingerne på sygehuset skal Reparatøren/VVS-montøren udføre systematisk vedligeholdelse, generel service og løsning af akutte problemstillinger på området indenfor tekniske forsyninger.


Region Syddanmark, 19. november
Region SyddanmarkReparatør/maskinarbejder

Region Syddanmark

Reparatør/maskinarbejder til Facilities Management, OUH Svendborg Sygehus.

Reparatøren/maskinarbejderen er organisatorisk placeret i Teknisk Sektion med reference til områdets funktionsleder. Arbejdsopgaverne er primært i Svendborg, men der kan forekomme opgaver på sygehusene i Odense, Nyborg og Ringe.

I tæt dialog med afdelingerne på sygehuset skal Reparatøren/maskinarbejderen udføre systematisk vedligeholdelse, dokumentation, generel service og løsning af akutte problemstillinger indenfor det tekniske område.


Region Syddanmark, 19. november
Autohuset Vestergaard A/SReservedelsleder søges

Autohuset Vestergaard A/S, Svendborg

Autohuset Vestergaard i Svendborg har autoriseret forhandling af Kia, Fiat og Renault, samt Volvo serviceværksted.

Dine arbejdsopgaver

 • Øverste chef for reservedelslageret, med reference til reservedelschefen i Odense.
 • Indkøb, disponering
 • Fakturering mv.

Vi tilbyder

 • En afvekslende hverdag
 • Spændende udfordringer
 • Et godt team i en veldrevet afdeling

Jobindex, 17. november
Danoffice ITJunior account manager med ambitioner

Danoffice IT, Svendborg

Drømmer du om at arbejde med IT og få hele verden som din arbejdsplads? Så bliv en del af vores dynamiske salgsteam i Svendborg.

Du får tildelt dine egne ansvarsområder, og du tilrettelægger og strukturerer selv din hverdag i tæt samarbejde med din nærmeste leder.

En stor del af jobbet består i:

 • Opsøgende salg til nye kunder via telefonen
 • Mersalg til eksisterende kunde portefølje
 • Udarbejdelse af tilbud, udfra kundens behov
 • Opfølgning på tilbud/godkendelse af modtagne ordrer

Jobindex, 11. november
Principia North A/SNaval Architect - Project Manager experience with market

Principia North A/S, Svendborg and/or Lyngby

PRINCIPIA NORTH A/S is a marine engineering consultancy company, active within 3 main areas of activity: Offshore Oil & Gas, Marine Renewable Energies and Naval Architecture. Principia North offers Engineering services, at all stages of the value chain during design, manufacturing, transport, installation, in-service and decommissioning.

We are looking for one engineer/ Naval Architect with minimum 5 years of experience to join our team in our Svendborg and Lyngby offices. The role will be to manage the projects and to support projects as specialist. The Candidate will request a good technical knowledge within at least one of the following areas: Offshore Oil & Gas, Marine Renewable Energy and Naval Architecture.


Jobindex, 11. november
Region SyddanmarkSygeplejerske til Endokrinologisk Ambulatorium i Svendborg

Region Syddanmark

Endokrinologisk Ambulatorium OUH Svendborg Sygehus søger sygeplejerske til fast stilling pr. 1. februar 2015. Stillingen er på 30 til 37 timer ugentligt.

I Endokrinologisk Ambulatorium er der ansat 6 sygeplejersker, hvoraf 2 arbejder på matriklen i Nyborg.

Sygeplejen i ambulatoriet består hovedsagligt af opgaver inden for vejledning, undervisning, kontrol og justering af behandling af personer med diabetes, herunder behandling af patienter med diabetiske fodsår. Ambulatoriet dækker undervisningsfunktionen inden for diabetes og osteoporose-skoler.

I Medicinsk Afdeling er vi i gang med at integrere Familiefokuseret Sygepleje i vores sygeplejekonsultationer. I Endokrinologisk Ambulatorium er vi ved at opstarte insulinpumpe funktion.


Region Syddanmark, 11. november
OnLine Telemarketing ApS
Sælgere til salg af mobilabonnementer for Telenor

OnLine Telemarketing ApS, Odense, København, Aarhus og Svendborg

OnLine Telemarketing søger dygtige medarbejdere til vores 4 callcentre i Odense, København, Aarhus og Svendborg, hvor vi sælger for Danmarks mest seriøse teleudbyder, Telenor.

Hos os får du Danmarks bedste lønpakke. Vi er blandt de klart mest erfarne callcentre i Danmark og ved at den rigtige lønpakke, danner grundlag for en langvarig relation med vores sælgere. Der er ikke noget med skrabede garantilønninger, eller indviklede provisionsordninger, uden nogen former for sikkerhed.

Vi har særdeles fleksible arbejdstider:

Fuldtid: Arbejdstiden er mandag til torsdag fra 8:15 til 16:15 og fredag fra 8:15 til 15:45
Deltid: Arbejdstiden ligger imellem 12:30 og 20:30 med fleksible arbejdstider der giver imellem 9 og 36 timer pr. uge
Fritid: Arbejdstiden ligger aftener og weekender med 7 timer pr. uge.


Jobindex, 10. november
Telemarketingbureauet ApSVil du være en del af vores succeshistorie?

Telemarketingbureauet ApS, Svendborg og Odense

Telemarketingbureauet startede i maj 2013 med 4 ansatte, nu nærmer vi os de 250 medarbejdere, og vokser stadig. Vi giver vores gode produkter, engagerede ledelse samt vores dygtige sælgere hele skylden for vores succes. Vi driver telemarketing på en ny måde. Det er ikke for sjov vi går på arbejde, men det skal være sjovt at gå på arbejde og lige nu søger vi nye salgskonsulenter.

Manglende erfaring er ingen hindring, da vi vægter den rette indstilling højere.

Vi prioriterer et godt socialt arbejdsmiljø, og belønner stabilitet og initiativ.

Hvis du kan gå forrest og har en adfærd der virker motiverende på dine omgivelser, kan vi til gengæld tilbyde dig:

 • Topmodernet arbejdsplads i lækre lyse lokaler
 • Fast timeløn + provisionsordning uden loft
 • Salgskurser og uddannelse inden for kommunikation.
 • Mulighed for karriere inden for salgsledelse - vi vokser stadig!

Jobindex, 7. november
Recruit IT ApSKey Account Manager - Danoffice IT i Svendborg

Recruit IT ApS søger for kunde

For vores kunde, Danoffice IT i Svendborg, søger vi en erfaren og internationalt orienteret Key Account Manager til salg af virksomhedens IT leverancer.

 • Drømmer du om et job, hvor du skal du som Key Account Manager skal fokusere på salg - og intet andet?
 • Kunne du tænke dig at arbejde med store internationale kunder?
 • Har du lyst til en karriere i en international virksomhed, hvor hele verden er din salgskanal?

Dagligdagen vil være præget af en del kundekontakt på telefonen, hvor du skal være proaktiv og opsøgende på salg af IT-produkter og løsninger - primært hardware. Du skal også sikre at udvide salget til eksisterende kunder med nye produkter og løsninger.


Recruit IT ApS, 7. november
Lægerne i Vindeby
Sekretær søges til lægepraksis

Lægerne i Vindeby

Vi søger en m/k lægesekretær til vores lægepraksis. Stillingen omfatter dagligt forefaldende sekretærarbejde, herunder b.la. medicinbestillinger og telefonvisitation af patienter.

Da du er vores ansigt udadtil, er det vigtigt at du har en positiv og serviceminded udstråling og tilgang til såvel patienter som generel opgaveløsning. Stillingen udgør 16 timer ugentligt, fordelt på 4 dage, mandag til torsdag fra klokken 8-12. Overenskomstmæssig løn.

Forudsætninger: Uddannet lægesekretær eller anden sekretærmæssig erfaring inden for det sundhedsfaglige område.


Jobindex, 5. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Krifa kampagne 2014
1 til 20 af 71 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.