1 til 20 af 93 resultater.
Silkeborg Forsyning A/SDriftstekniker til fjernvarme

Silkeborg Forsyning A/S

Vi søger en dygtig medarbejder til at indgå i et team, der varetager drift og vedligehold af de mange og forskelligartede tekniske anlæg varmeforsyningen disponerer over.

Du kan glæde dig til bl.a. at beskæftige dig med nye produktionsanlæg, som vi går i gang med at etablere i udviklingen frem mod en grøn fjernvarmeforsyning.

Arbejdsområde:

 • Indregulering og vedligehold af store gas- og oliekedler
 • Drift og vedligeholdelse af produktions- og distributionsanlæg
 • Koordinering af vedligeholdelsesopgaver med eksterne samarbejdspartnere

Silkeborg Forsyning A/S, 31. juli
J. Hvidtved Larsen A/SLogistikchef

J. Hvidtved Larsen A/S

Produktionsplanlægning og disponering

Den store udfordring i Logistikfunktionen hos J. Hvidtved Larsen A/S er, at sikre vareflowet og forsyningerne ved den i gangværende omstilling til serieproduktion.

Med reference til produktionsdirektøren bliver det derfor dit ansvar at lede og udvikle planlægningsfunktionen gennem denne proces. Det betyder, at udover den daglige drift vil stillingen indeholde krav om udvikling og optimering af arbejdsprocesserne og ikke mindst implementering af leanprincipper overalt, hvor det giver mening.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med gruppen af erfarne disponenter og planlæggere, og skulle du ikke vide alt om produktion af slamsugere fra starten, så lærer de dig det .


Jobindex, 31. juli
Blicher Revision & Rådgivning Statsautoriseret RevisionsaktieselskabErfaren revisor

Blicher Revision & Rådgivning Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, Silkeborg

Få nye muligheder i et revisionsfirma, der er på forkant!

Til vores afdeling i Silkeborg søger vi en revisor med nogle års erfaring fra revisorbranchen, hvor din uddannelsesmæssige baggrund er HD, HA eller cand.merc.aud. eller, at du er godt på vej til at blive det. Er du en revisor med flere års erfaring, som ønsker at fastholde dit nuværende uddannelsesniveau, kan jobbet også være relevant.

Du bliver en del af et team med veluddannede kollegaer, der giver vores kunder sparring og rådgivning inden for revision, regnskab og skat mm. Vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø, for vi tror på, at motiverede og engagerede medarbejdere giver det bedste resultat.


Jobindex, 30. juli
Jyske Bank
IT-stærk analytikerassistent til Jyske Markets Research

Jyske Bank, Silkeborg

I Jyske Banks analyseafdeling i Jyske Markets søger vi en målrettet og ambitiøs studerende til et spændende og udfordrende job som assistent. Afdelingen er placeret i Jyske Banks hovedkontor ved Silkeborg.

Du vil være tilknyttet et team på tre assistenter, der har ansvaret for udvikling og vedligeholdelse af modeller i Excel, analyseskabeloner samt optimering af eksisterende forretningsprocesser i afdelingen. Herudover vil du assistere analytikerne med generelle faste og ad hoc opgaver. Du vil blandt andet komme ud for at:

 • udvikle modeller i Excel bl.a. med henblik på automatisering af arbejdsgange
 • udvikle værktøjer og løsninger til understøttelse af den daglige rådgivning og servicering af kunder
 • samle og publicere analyser
Jyske Bank

Jyske Bank, 30. juli
Schouw-Falkenberg ApsButikschef til nyt koncept

Schouw-Falkenberg Aps, Silkeborg

Vil du stå i spidsen for din egen butik og videreudvikle et nyt butikskoncept med stort potentiale?

Med udgangspunkt i den gode nats søvn sælger du fiberdyner af højeste kvalitet samt lækre puder og andre originale designerprodukter, som skaber det stilfulde soveværelse. Vi fører både danske og internationale brands, og butikkens 150 m2 er placeret centralt på Sjælland i Copenhagen Designer Outlet. Du har ansvar for 4 medarbejdere, og med daglig kontakt til og opbakning fra indehaveren varetager du selvstændigt:

 • Kundebetjening
 • Lagerstyring og varebestilling
 • Daglig drift

Du kommer til at stå i spidsen for et relativt nyt koncept. Det betyder, at du får stor indflydelse på, hvordan dagligdagen kører og at du er med til at forme butikkens fremtid. Det er derfor en unik mulighed for at skabe et butikseventyr og udvikle dine butiksevner både fagligt og personligt.


Jobindex, 29. juli
Picopublish ApS
IT-projektleder

Picopublish ApS, Silkeborg

Er du struktureret og klar til at springe på PIM-Toget?

Vil du være med til at gøre en forskel i en virksomhed, som de sidste 4 år har vækstet med over 80% pr. år, så hedder din fremtid måske PICOPUBLISH.

PICOPUBLISH søger en udadvendt IT-projektleder, som kan overføre kundeønsker til innovative IT-løsninger, gennem god projektledelse.

Via PIM-systemet Perfion centraliserer vi virksomheders produktinformationer, så alle i organisationen kan finde alle produktdata ét sted. Fra den centrale løsning publiceres produktinformationer til: Hjemmesider, web-shops, kataloger, prislister samt mobile enheder som Ipads og smartphones.


Jobindex, 29. juli
Gidex Aut. El & Klimaservice ApSServicemontør

Gidex Aut. El & Klimaservice ApS, Kjellerup

Vil du arbejde i et godt team med førende produkter fra Toshiba og have en fire-dags arbejdsuge?

Du servicerer TOSHIBA klima- & varmepumpeanlæg for vores kunder, og du yder en god service. Størstedelen af tiden kører du i marken og afhængig af opgaverne og kundernes beliggenhed, kører du enten ud hjemmefra eller fra kontoret i Kjellerup. Vore kunder er beliggende i Jylland og på Fyn.

Du arbejder tæt sammen med dine kollegaer – blandt andre en overmontør, autoriseret køle- & elinstallatør og to kontordamer.

Vi tilbyder dig fuld oplæring i servicering af TOSHIBA klima- & varmepumpeanlæg.


Jobindex, 28. juli
KvicklySalgsleder Frugt & Grønt, Kvickly, Silkeborg

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for Frugt & Grønt og samtidig være mellemleder
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde i samarbejde med din afdelingschef
 • indgå i varehusets salgsledergruppe

Du bliver en del af et varehus med i alt 140 medarbejdere. Vi har fokus på at være byens førende varehus inden for økologi og kundeoplevelser.


Kvickly, 27. juli
blue search & selectionProduct Development Manager

blue search & selection recruiting on behalf of Nordisk i Silkeborg

blue search & selection

The international outdoor brand Nordisk is successful and is looking for a Product Development Manager to continue the inspiring development of our range of products.

You will have a central role in our organization with reference to our CEO and in constant dialogue with sales, marketing, purchase, suppliers and management in Denmark, Germany and China. You will be based in Silkeborg, but can expect a great deal of travelling – about fifty days.

The Product Development Manager will be in charge of both perfecting our existing brands as well as developing the lines of our new products.

You will be engaged in every aspect of our efforts to make perfect equipment for outdoor life – from the early steps of innovation, design, creating, sampling and presenting of final styles to sales.

Få tips til en god ansøgning og cv.


Jobindex, 24. juli
Danfoss A/SMekanisk Design-ingeniør

Danfoss A/S, Silkeborg

Er du ingeniør, og motiveres du af at arbejde i et innovativt miljø med mange nye produkter? Er du kreativ og kvalitetsbevidst, når du samarbejder med både kunder og kolleger for at skabe de bedste løsninger? Så er du måske den Design-ingeniør, vi søger til Danfoss Heating.

Det bliver din overordnede funktion at udvikle og designe nye produkter samt at gennemføre ændringer i nuværende produktprogram inden for termostater og aktuatorer. Blandt dine opgaver vil være:

 • Konstruktion af mekaniske løsninger
 • Integreret produktudvikling i samarbejde med kunder, produktion og marketing
 • Deltagelse i udviklingsprojekter fra idé til endelig levering til kunde

Danfoss A/S, 24. juli
JN Data A/SEkspert i Windows infrastruktur

JN Data A/S, Silkeborg

Du har nu mulighed for at blive Systemkonsulent i vores Infrastructure Service team og være med til at levere projekter i høj kvalitet på en af Danmarks største Windows installationer.

Du vil som Systemkonsulent arbejde i projekter med vedligehold og udbygning af vores meget omfattende Windows infrastruktur.

Du vil endvidere være med til at identificere og implementere nye produkter, metoder og teknikker for yderligere at optimere vores Windows Server infrastruktur for både os og vores kunder.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Review af designs
 • Deltage i projektarbejde
  • Windows OS
  • AD infrastruktur

JN Data A/S, 24. juli
SPX Flow Technology Danmark A/S
Process Engineer

SPX Flow Technology Danmark A/S, Silkeborg

Due to continued growth and expansion, we now have an excellent opportunity available for a highly skilled “Process Engineer” in Silkeborg, Denmark, to join our evolving international organization.

In your role as Process Engineer you will be part of our Design Centre in Silkeborg, currently counting 15 people in the process team who execute all customized plants on a global basis.

As Process engineer you will be involved right from the beginning of a sales phase, by defining needed equipment / process lines. Later on, when executing the project, you’ll be responsible for designing the equipment including specification and calculations. In addition, during installation and commissioning, you will play a key role in many occasions.

This role requires 20 to 40 days of travel per year.

SPX Flow Technology Danmark A/S

SPX Flow Technology Danmark A/S, 22. juli
Silkeborg Forsyning A/SKontorelev til administrationen

Silkeborg Forsyning A/S

Er du frisk og fuld af gåpåmod?

Silkeborg Forsyning tilbyder en kontoruddannelse, hvor du kan prøve kræfter med to forskellige funktioner i vores administration. Uddannelsen veksler primært mellem kundeservice og økonomi.

I kundeservice har du stor kundekontakt, både via telefon, mail, online selvbetjening og pr. brev. Kundeservice afregner forbrug af vand, fjernvarme og dagrenovation.

I økonomi deltager du blandt andet i den daglige bogføring og kvalitetssikring af regnskabsmateriale. Arbejdet laves i tæt samarbejde med vores driftsafdelinger.

I administrationen er vi 14 medarbejdere, som ud over kundeservice og økonomi også varetager løn, kommunikation og IT.


Silkeborg Forsyning A/S, 21. juli
JN Data A/SEr du JN Datas nye SQL Database administrator?

JN Data A/S, Silkeborg

Hvis du brænder for at arbejde med Microsoft SQL Server databaser indenfor den finansielle sektor, har du nu mulighed for at blive en del af JN Datas Databaseafdeling.

Vi har ansvaret for rigtig mange Microsoft SQL Server databaser, som varierer både i størrelse, vigtighed og arkitektur. Du har sammen med de øvrige SQL Database administratorer ansvaret for at håndtere SQL server platformen og levere professionelle database services til vores kunder. Din primære opgave er at sikre kunderne en sikker, stabil og effektiv platform og sekundært at deltage i forskellige projektaktiviteter i samarbejde med dem.

Som SQL Database administrator er din vigtigste opgave sammen med dine kollegaer at levere en sikker, stabil og effektiv drift til vores kunder. Det indebærer bl.a.:

 • Daglig håndtering af incidents, changes og mindre opgaver, som kunderne efterspørger
 • Backup, restore og migrering af data

JN Data A/S, 21. juli
EnergiMidt A/SEr du en stærk logistik koordinator med appetit på udvikling og optimering?

EnergiMidt A/S, SIlkeborg

Så har vi måske jobbet til dig. Til en nyoprettet stilling søger EnergiMidt en logistikkoordinator til udvikling og optimering af Logistik funktionen. Du skal med på rejsen, hvor nuværende processer og vores ERP (Axapta) udfordres og optimeres – og hvor forandringer er en central del af hverdagen. Vi ser ind i et travlt efterår, hvor du skal have lyst til at gøre en forskel for alle led i værdikæden, i samarbejde med kolleger på tværs af afdelinger og divisioner.

Du bliver tilknyttet afdelingen Logistik, der organisatorisk hører under EnergiMidts koncernfunktion. Afdelingen består af 20 gode kolleger. Du får som bindeled mellem lageret og vores kunder en central rolle i forhold til planlægning og lagerstyring, og får stor selvbestemmelse og frihed til at præge jobbet.


EnergiMidt A/S, 16. juli
Jæger Korsholm ApS
Software Teamleder

Jæger Korsholm ApS søger for SVM Automatik A/S

Med reference til Engineering Manageren vil du indgå i et team på ca. 30 fagligt dygtige kollegaer, hvoraf 10 er specialister, der udvikler software til højteknologiske specialmaskiner og automationsudstyr med fokus på PLC, HMI, servo og robot programmering. Din rolle bliver at være software teamleder med koordinering og ansvar for softwaren i forbindelse med projekter og samtidig er aktiv med programmeringsarbejdet.

Daglige opgaver

 • Koordinering og programansvarlig for software i forbindelse med projekter
 • Designspecifikationer
 • PLC og HMI programmering – typisk Siemens og Allan Bradley
 • Robot programmering – typisk Denso og Kuka
Jæger Korsholm ApS

Jobindex, 16. juli
Jyske Bank
Dataarkitekt

Jyske Bank, Silkeborg

Du kommer til at indgå i en afdeling, som udvikler specialiserede rådgivnings-, Business Intelligence- samt dokumentløsninger til mange forskellige forretningsområder i banken. Du kommer til at arbejde med førende teknologier og have tæt dialog med vores kunder i forretningen.

Dine primære arbejdsområder bliver at understøtte Jyske Banks tiltag på Datawarehouse og Business Intelligence-området via følgende:

 • Datamodellering til videreudvikling af Jyske Banks Datawarehouse
 • Data governance på tværs i organisationen
 • Dokumentation af data for interessenter
 • Fortage analyser på data
 • Udvikle BI-rapporteringer
Jyske Bank

Jyske Bank, 15. juli
Jyske Bank
Business Intelligence-udvikler

Jyske Bank, Silkeborg

Du kommer til at indgå i en afdeling, som udvikler specialiserede rådgivnings-, Business Intelligence- samt dokumentløsninger til mange forskellige forretningsområder i banken. Du kommer til at arbejde med førende teknologier og have tæt dialog med vores kunder i forretningen.

Dine primære arbejdsområder bliver at understøtte Jyske Banks tiltag på Datawarehouse- og Business Intelligence-området via følgende:

 • Datawarehouse- og databasedesign
 • Håndtere og bearbejde store datamængder
 • Fortage analyser på data
 • Udvikle BI-rapporteringer
Jyske Bank

Jyske Bank, 15. juli
CRH Concrete A/S
Projekttekniker

CRH Concrete A/S, Linå

Vi har travlt hos CRH Concrete og søger derfor to nye medarbejdere til at projektere nogle af Danmarks mest spændende byggeprojekter. Sammen med mere end 1.100 dygtige kolleger i hele Danmark skal du arbejde på at sikre den fortsatte udvikling og vækst, således vi fastholder – men også tør udfordres på vores position som Danmarks førende leverandør af betonelementer og byggesystemer.

CRH Concrete A/S

Som Projekttekniker i projekteringsafdelingen i Linå kommer du til at indgå i et stærkt team, hvor du vil være ansvarlig for projektering og optegning af elementtegninger og montageplaner, gennemføre egenkontrol af produktionstegninger samt håndtering af projektændringer i tæt samarbejde med tegnestuens øvrige medarbejdere.

Du vil være i løbende dialog med kunder, rådgivere, interne projektledere, produktionen samt den øvrige del af organisationen hos CRH Concrete A/S.


Jobindex, 15. juli
AQUA Akvarium & Dyrepark
Salgs- og marketingchef

AQUA Akvarium & Dyrepark, Silkeborg

Vi søger en struktureret og passioneret nøglemedarbejder med stort energidrive og erfarent salgsgen. Det er vigtigt, at du kan tænke anderledes, innovativt og har en veludviklet kvalitetssans.

I jobbet som chef for salg og marketing bliver dine ansvarsområder:

 • Planlægning, koordinering og udførelse af alle online og offline marketingaktiviteter. Herunder håndtering af hjemmeside, sociale medier, udarbejdelse af trykt materiale samt nyhedsbreve
 • Salg samt koordinering, opfølgning og planlægning af gæstearrangementer
 • Ledelse og udvikling af reception samt shop
AQUA Akvarium & Dyrepark

Jobindex, 15. juli
Annonce:
1 til 20 af 93 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.