1 til 20 af 89 resultater.

Dine valg

 • FjernSilkeborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
id huset a/sKreativ salgskonsulent til reklamegavebranchen!

id huset a/s, Silkeborg

Vi har et nøgleord i vores virksomhed, som vi tager meget bogstaveligt, og som vi forsøger at efterleve over for såvel kunder som over for vores samarbejdspartnere og medarbejdere, det vægtes meget kraftigt i alt hvad vi gør og i alt hvad vi siger. Ordet er ”tillid”, og det danner derfor også ramme om det job, vi hermed søger den helt rigtige person til!

Udfordringen:

 • Vedligeholde samt udbygge kundekredsen
 • Være i dialog/sparre med kunderne
 • Udvikle løsninger til de enkelte kunder
 • Deltage i udvikling af produktsortiment
 • Medvirke i udarbejdelse af kampagner og salgsaktiviteter

id huset a/s

Jobindex, 31. juli
Midt- og Vestjyllands PolitiPrøvesagkyndige

Midt- og Vestjyllands Politi

Midt- og Vestjyllands Politi søger nogle prøvesagkyndige, der skal varetage køreprøver til kategori B, almindelig personbil. Køreprøverne afholdes i hele politikredsen, hvilket vil sige Holstebro, Lemvig, Thisted, Nykøbing Mors, Viborg, Silkeborg, Herning, Skjern og Ringkøbing.

Forudsætningen for at komme i betragtning til stillingen er, at du er uddannet prøvesagkyndig i det tidligere Statens Bilinspektion, Forsvaret eller Beredskabet eller er godkendt kørelærer. Det forventes, at relevant uddannelse i forhold til afholdelse af køreprøver i politiet gennemføres og bestås.

Den pågældende uddannelse begynder den 1. oktober 2014 og varer til 3. december 2014.


Rigspolitiet, 30. juli
Telia Danmark
Butikssælger til Telia Shop Silkeborg, Deltid

Telia Danmark

Sælg løsninger, ikke produkter

Telia Danmark

Som butikssælger i vores Shop i Silkeborg får din indsats en direkte indflydelse på Telias fortsatte udvikling og succes. Du får en udfordrende hverdag i en travl virksomhed, hvor du ud over ansvaret for dit eget salgsbudget også kan se frem til en lønpakke bestående af en god grundløn og provision uden loft. Med andre ord: Du kan selv bestemme, hvor meget du vil tjene.

Det er motiverende at være en uundværlig del af organisationen, og du kan se frem til at arbejde sammen med dygtige kolleger, der også elsker at skabe imponerende resultater.

Telia Danmark

Telia Danmark, 30. juli
V2 Tobacco A/SCustomer sales and service assistant

V2 Tobacco A/S, Silkeborg

Vi søger en fleksibel og kompetent medarbejder, som ikke er bange for at have mange bolde i luften. En person som kan træde til i forskellige funktioner og som ikke er bange for nye udfordringer. Du vil blive en del af et ungt team med store ambitioner og en uformel arbejdstone.

Stillingen består af følgende arbejdsopgaver:

 • Besvarelse af kundetelefon, hovedsagligt svenske men også øvrige internationale kunder
 • Ordrebehandling, både svenske og internationale kunder
 • Telefonsalg til svenske butikker

Jobindex, 30. juli
Insight Building Automation ApSKonstruktør / Elektriker

Insight Building Automation ApS, Silkeborg

Insight Building Automation er en dynamisk og professionel organisation med ambitiøse mål. Insight Building Automation er præget af en uformel og professionel atmosfære, hvor kunde- og medarbejdertilfredshed prioriteres højt.

Med base fra hovedkvarteret i Silkeborg og med reference til de interne projektledere skal du indgå i et velfungerende team, hvor dine opgaver kan variere fra udarbejdelse af tekniske tegninger i CTS anlæg til udarbejdelse af el diagrammer. Du får desuden tæt kontakt til den øvrige organisation, hvor det er vigtigt, at du opfattes som samarbejds- og sparringspartner.

Opgaver og ansvarsområder:

 • At udarbejde Grafiske billeder til CTS anlæg.
 • Udarbejde tekniske systemtegninger i forbindelse med tilbudsgivning.
 • Løbende sikre den nødvendige viden om udviklingen inden for virksomhedens produkter, områder samt normer og lovgivning – herunder at sikre vidensdeling på tværs i afdelingen

Jobindex, 30. juli
Lidl Danmark K/SSouschef

Lidl Danmark K/S, Silkeborg

Vi søger en kompetent souschef til vores butik i Silkeborg.

Som souschef hos os er du butikschefens højre hånd og stedfortræder. Du er den, der tager over, når butikschefen ikke er til stede, så du skal på én gang være både fleksibel, systematisk og have en god situationsfornemmelse.

Du kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken og får også medansvar for butikkens drift og resultater. Har du erfaring inden for detailhandel er det naturligvis en fordel. Vigtigst er dog, at du er en motiverende og handlekraftig leder, der både har sans for detaljen og er god til at bevare overblikket.

Sammen med medarbejderne er det en af dine fornemste opgaver at sikre, at butikken altid fremstår præsentabel, så den og vores service altid lever op til kundernes forventninger. Som person har du det bedst, når du kan tage initiativ og kan udvikle dig fagligt og personligt - måske har du endda ambitioner om selv at blive butikschef i fremtiden


Jobindex, 29. juli
Hartmanns A/SMontageansvarlig søges til at lede montageprocessen af specialbyggede maskiner.

Hartmanns A/S søger for SVM Automatik

Drives du af at arbejde med højkvalitetsprodukter med fokus på detaljerne i produktionsprocessen?

Ønsker du at arbejde i en moderne og innovativ virksomhed, der er blandt de førende leverandører indenfor højteknologisk automatiseringsudstyr og specialmaskiner?

SVM er en virksomhed i rivende udvikling, hvorfor de søger endnu 2 montageledere til deres højt specialiserede produktion.

Du vil blive en del af et samlet team på 12 kollegaer, med reference til Assembly Manageren. I hverdagen vil du have ansvar for dit eget projekt, hvor du skal sikre at dit team får produceret og leveret til tiden og i høj kvalitet.


Hartmanns A/S, 29. juli
JN Data A/SDB2 for z/OS Database Administrator søges til JN Data Silkeborg

JN Data A/S, Silkeborg

Til JN Datas afdeling for Databaser søges en DB2 for z/OS Database Administrator. Sammen med de øvrige i teamet skal du sikre og udvikle driften af vores løsninger baseret på den centrale DB2 platform til fordel for vores partnere, som er Jyske Bank, Nykredit, BEC, SDC samt Bankdata.

Dit primære ansvarsområde vil være, at indgå som Database Administrator i teamet, og dermed deltage i at sikre sikker, stabil og effektiv drift af DB2 for z/OS databaserne for vores partnere. Opgaverne vil være relateret til almindelig database administration i samarbejde med partnerne.

Herunder:

 • Gennemførelse af changes
 • Håndtering af rettigheder på databaser
 • Deltage i DBA gruppens hotline funktion

JN Data A/S, 28. juli
Silkeborg ForsyningServiceminded håndværker med kendskab til El og VVS

Silkeborg Forsyning

Vores nye kollega skal indgå i servicegruppen som er et mindre team, der løser en række daglige driftsopgaver. Opgaverne relaterer sig primært til drift og vedligehold af målerinstallationer, teknisk rådgivning, samt syn og registrering af nye installationer og større installationsændringer.

Derudover drifter servicegruppen fjernaflæsning af vand- og varmemålere.

Vi glæder os til at du har disse kvalifikationer:

 • Håndværksmæssig baggrund indenfor El eller VVS.
 • Stort kendskab til fjernvarmeinstallationer vil være en fordel.
 • Erfaren IT-bruger, med kendskab til Officepakken og gerne database.
 • Du kan fungere i et team, men også arbejde selvstændigt.
 • Du skal være serviceminded da kundekontakt bliver en stor del af din hverdag.

Silkeborg Forsyning, 28. juli
Borg Automotive A/SVi søger kompetent, tysktalende Salgsassistent/Account Manager

Borg Automotive A/S, Silkeborg

Vores nuværende Account Manager har søgt nye udfordringer internt. Derfor søger vi en dygtig Account Manager til at betjene kunderne i Tyskland. Vi er en af Europas største producenter af renoverede autodele.

Med reference til den ansvarlige Country Manager kommer du til at indgå i et dynamisk salgsteam på i alt 18 kolleger, der skaber vækst gennem en stærk strategi og en fokuseret indsats.

Vores virksomhed er drevet af et tæt sammenhold og en værdibaseret ledelsesstil, og du vil få mulighed for at udvikle jobbet og dine egne karrieremuligheder.


Jobindex, 28. juli
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 28. juli
JN Data A/SJN Data søger erfaren Windows Systemkonsulent

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Du har nu mulighed for at blive en del af JN Datas Windows Server team og være med til at holde driftsstabilitet og kvalitet i top på en af Danmarks største Windows installationer.

JN Data er en af de absolutte sværvægtere, når vi taler IT drift inden for den finansielle sektor. Det er vores fornemste opgave at sikre vores partnere, der er Jyske Bank, Nykredit, BEC, Bankdata og SDC, en stabil, sikker og effektiv it-drift.

Dine primære arbejdsopgaver vil være vedligeholdelse og udbygning i forhold til vores meget omfattende Windows Server infrastruktur, herunder:

 • Review af designs
 • Deltagelse i projektarbejde
 • Performanceanalyser
 • Problemløsning ved tekniske udfordringer

JN Data A/S, 25. juli
Jyske Bank
Studentermedhjælper til Kompetencecenter Regnskab i Silkeborg

Jyske Bank

Vi søger en ihærdig og fagligt stærk studentermedhjælper, der har lyst til at prøve kræfter med at indlægge regnskabstal i Jyske Banks kunderegnskabssystem.

Du vil som studentermedhjælper være en vigtig del af processen omkring regnskabsanalyse på Jyske Banks erhvervskunder. Jobbet stiller krav om et godt kendskab til årsregnskaber, samt at du kan arbejde effektivt og med fokus på detaljerne.

Arbejdstiden vil som udgangspunkt være 15-20 timer om ugen og ca. 30 timer pr. uge i sommerferien. Ansættelsen sker med forventet opstart 01.10.2014 og løber frem til 31.8.2015.

Jyske Bank

Jyske Bank, 25. juli
Alux A/SIntern salgssupport til vores hovedsæde i Silkeborg

Alux A/S, Silkeborg

Ansvar og opgaver:

 • Supportere kunder og kolleger i salget af både enkeltstående produkter og komplette løsninger.
 • Udarbejde tilbud ud fra tekniske beskrivelser og tegninger.
 • Assistere eksterne sælgeres tilbudsberegning og andet salgsarbejde, såsom at hente priser fra underleverandører.

Virksomheden fokuserer på medarbejdernes trivsel og giver gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Virksomheden lægger vægt på at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed, samtidig med at arbejdet udføres i et rart og uformelt miljø. Der lægges i øvrigt vægt på værdierne, frihed under ansvar, respekt for hinanden og hinandens arbejde samt fokusering og enkelhed.


Jobindex, 25. juli
People & Performance A/SProjektleder med eksekveringskraft

People & Performance A/S søger for J. Hvidtved Larsen A/S i Silkeborg

Dansk produktionsvirksomhed med international afsætning i vækst og med yderligere ambitioner

Er projektledelse din kernekompetence, og kan du selvstændigt drive projekter gennem hele værdikæden og nå sikkert i mål ? Brænder du for at påvirke og præge jobbet og samtidig være bidragsyder til formalisering og strukturering af måden, hvorpå projekter drives fremadrettet? Så er du den projektleder som vi søger for vores kunde!.

Med reference til R&D chefen bliver du en del af et dynamisk team på ti medarbejdere – heraf tre projektledere. Du får det fulde ansvar for projekternes gennemførelse og resultat fra ordre til levering. Du bliver internt bindeled mellem salg, konstruktion, udvikling, produktion, montage og slutkunde.


People & Performance A/S, 24. juli
Silkeborg DataAmbitiøs og innovativ Product Manager til Silkeborg Data

Silkeborg Data

Er du god til at udvikle og kommunikere produktstrategien for dit produktområde? Er du vant til at samarbejde med produktudviklingen og kunderne - og forstår kompleksiteten i at forene det ønskede med det mulige? Silkeborg Datas forretning udvikler sig med stor fart, og vi søger en ambitiøs og innovativ Product Manager - måske er det dig?

Som Product Manager er en af dine primære opgaver at sikre, at Silkeborg Data udvikler de løsninger, der giver størst værdi for vores kunder og for virksomheden. Det er afgørende for os, at vores udviklingsressourcer anvendes på den mest optimale måde til gavn for vores kunder.


Silkeborg Data, 21. juli
DeloitteDeloitte søger nyuddannede og erfarne skattekonsulenter til karrierestillinger inden for Global Employer Service i Silkeborg

Deloitte

Er du blandt de allerbedste på dit felt og med ambitioner om at blive endnu bedre - så læs videre her..

I Global Employer Service (GES) hjælper vi virksomheder og personer med at identificere skattemæssige muligheder og risici i forbindelse med ind- og udstationering, personalegoder, arbejdsudleje mv. Vi bistår med at vurdere og gennemføre løsninger, der skaber værdi for kunderne. Vores kunder består af både store og små danske virksomheder samt privatpersoner. Vi løser spændende og varierede opgaver i et fagligt og forretningsmæssigt miljø, som hele tiden udvikler sig.

Vi har fokus på høj faglighed og personlig udvikling gennem målrettet intern og ekstern uddannelse samt de spændende daglige arbejdsopgaver. Vores ledelsesstil er uformel, og vi har en afslappet omgangstone - også selvom hverdagen indimellem er travl.


Deloitte, 21. juli
TeamVikaren.dkMaskinoperatører søges til fastansættelse

TeamVikaren.dk søger for Tvilum i Silkeborg

Tvilum Silkeborg søger dygtige maskinoperatører til fastansættelse på aften og nathold.

For at komme i betragtning forventer vi følgende:

Faglige kvalifikationer:

 • Din uddannelsesmæssige baggrund kan være f.eks. maskinsnedker, industritekniker, industrioperatør, møbeltekniker, automatiktekniker, - faglært eller som tillært
 • Du har erfaring med maskinopstilling, og kan opstille maskiner til de bestemte arbejdsopgaver
 • Gerne erfaring fra træindustrien

Tvilum er en af verdens største og førende producenter af plademøbler og fremstiller møbler lige fra skriveborde til garderobeskabe over børnemøbler.


TeamVikaren.dk, 21. juli
CasinoportalenContent Manager søges til barselsvikariat

Casinoportalen, Silkeborg

Da vores webredaktør går på barsel, søger vi én, der kan udfylde hendes plads ved tastaturet.

Dine opgaver bliver først og fremmest at producere nyt indhold til vores site – både ud fra allerede eksisterende tekster men også via online research. Du skal også sørge for indhold og god stemning på de sociale medier, hvor vi færdes, samt producere en mindre mængde grafiske elementer.

Vi forventer du:

 • Kan formulere dig på skrift. Skrive både spændende men også letforståelige tekster.
 • Kan skrive opsigtvækkende overskifter og fængende pressemeddelelser.

Fordele:

 • Har du kendskab til onlinespil, vil det give dig en fordel. Især hvis det er casino- eller bettingrelateret.
 • Har du kendskab til Photoshop er det en fordel.

Jobindex, 21. juli
Silkeborg DataFrontend-ekspert

Silkeborg Data

Er du en erfaren softwareudvikler med tung viden inden for udvikling af webapplikationer? Er du god til at finde de rigtige tekniske løsninger? Og kan du formidle din viden til andre? Vi søger en kvalitetsbevist og fagligt ambitiøs frontend-ekspert - måske er det dig?

Sammen med dine nærmeste kolleger har du ansvaret for JEE-platformen, og dit fokus vil naturligt være på frontendudvikling. Opgaverne vil blive en blanding af udviklersupport, udvikling af nye løsninger og stillingtagen til teknologispørgsmål. Du vil eksempelvis blive involveret i evaluering af, hvilke teknologier og frameworks vores webapplikationer bedst udvikles i. Vi har en del webapplikationer implementeret med JSF og framework'et PrimeFaces. Alle applikationer afvikles på et enterprise-setup med bla. JBoss EAP servere i cluster og Oracle database. Arbejdsformen i hele teamet tager udgangspunkt i Kanban.


Silkeborg Data, 19. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 89 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.