1 til 20 af 84 resultater.
fakta a/sButikschef, Fakta Silkeborg, Padborgvej

fakta a/s

Som butikschef foregår størstedelen af din dagligdag ude i butikken. Her taler du med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt dine medarbejdere. I starten er det vigtigt, at du bruger tid på at opbygge et godt kendskab til kunderne og lokalområdet.

Der vil også hver dag være nye udfordringer med bemanding, kunder, håndtering af varer mm, det er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig. Du har opfølgning og sparring med din salgschef 1-2 gange om måneden, hvor I kan vende udfordringer, og du afholder selv butiksmøder hver måned med dine medarbejdere.


Coop Danmark A/S, 3. juli
Ymer Technology ApS
Maskintekniker/produktionsteknolog til spændende designopgaver gerne med erfaring fra vindmøllebranchen

Ymer Technology ApS, Silkeborg

Ymer Technology er i stærk vækst og søger derfor en ny og dygtig medarbejder til at sikre den fortsatte succes. Ymer er global markedsleder i kundetilpassede kølesystemer og har brug for en erfaren maskintekniker/produktionsteknolog til at designe og konstruere vores produkter præcis efter kundens ønske.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at klargøre alle produktionstegninger og dokumentation af vore kølesystemer.

 • Tegne i 3D + 2D konstruktion gerne Inventor.
 • Du er som person udadvendt med et stort drive.
 • Behandling og implementering af engineering changes.
Ymer Technology ApS

Jobindex, 3. juli
Brødrene DahlProaktive interne sælgere VVS

Brødrene Dahl, Aarhus og Silkeborg

Kan du spotte kundernes behov, overgå deres forventninger og skabe tillidsfulde forhold til dem? Er du proaktiv og følger op på leads?

Som intern sælger har du ansvar for din egen kundeportefølje og sikrer, at alle aftaler overholdes. Du giver altid kunderne den bedste service, og du går langt for at sætte dig ind i deres behov - og indfrier deres forventninger. Jobbet kræver i øvrigt, at du er opsøgende, og ser du et lead, følger du op på det.

Dine opgaver indebærer bl.a., at du

 • giver tilbud til kunderne og følger op på disse
 • håndterer deres ordrer og sikrer, at de modtager dem til tiden
 • fungerer som sparringspartner for dine kunder
 • varetager styringen af levering til byggepladser, så dine kunder får varerne, når de skal bruge dem
Brødrene Dahl

Brødrene Dahl, 2. juli
PM ConsultSupply Chain Category Manager

PM Consult recruiting on behalf of Ogin, Inc. in Silkeborg

The Supply Chain Category Manager reports directly to the Vice President, Supply Chain and functionally supports the Vice President, Controls. This role functions as the Supply Chain team member in Denmark, supporting Ogin’s product launch from design through post-delivery support, with a particular focus on electrical and controls systems. Key activities in the shortterm will include the following:

 • Participate as a key member of the local Electrical & Controls team in its assigned design and design- for-manufacture (DFM) initiatives, contributing to its BOM risk rationalization and budget management goals.
 • Analyze, monitor, manage, and measure progress of all assigned supply commodities in order to ensure on-time factory subassembly build and site commissioning.
 • Assist colleagues across Ogin in maximizing performance against total company
PM Consult

PM Consult, 2. juli
Skatteministeriet
Skatteministeriet søger revisorer med stor faglighed og erfaring inden for procesrevision

Skatteministeriet, Silkeborg

Som revisor i Skatteministeriets interne revision i Silkeborg har du fingrene nede i spændende og krævende opgaver og arbejder i store, komplekse systemer. Du er med fra start til slut, når vi udfører revision og rådgiver Skatteministeriet om etableringen af effektive processer og regnskabsmæssige problemstillinger.

I Skatteministeriet arbejder vi med store tal, store linjer og store ambitioner. Vi tager hver dag ansvar for den store indflydelse, vores arbejde har på danskernes liv. Som medarbejder i Skatteministeriet er du med til at skabe fundamentet for finansieringen af Danmark. Her får du stort ansvar og faglige udfordringer med format.


SKAT, 1. juli
JKSØkonomiassistent søges til Bilernes Hus A/S

JKS søger for kunde i Silkeborg

Er du omstillingsparat, forandringsvillig, og er du i besiddelse af et godt humør? Så er det måske dig vi søger...

For vores kunde Bilernes Hus i Silkeborg, søger vi en økonomiassistent, der kan løse og understøtte lettere bogholderiopgaver i afdelingen. Der er tale om en stilling, hvor du i samarbejde med bogholderiafdelingen skal assistere i økonomiafdelingen, med reference til økonomichefen.

Arbejdsopgaverne vil være følgende:

 • Assistance i bogholderiet indenfor debitor, kreditor og finansbogholderi
 • Assistance i lønbogholderiet
 • Assistance i forbindelse med controlleropgaver

JKS, 29. juni
EnergiMidt A/SEnergirådgiver til Energi division

EnergiMidt A/S, Silkeborg

Vi har store ambitioner i EnergiMidt, og for at fastholde og understøtte den positive udvikling indenfor energieffektivisering, søger vi en energirådgiver der vil bruge sine tekniske kompetencer i dialog med vore kunder for at kunne levere de bedste løsninger, og som kan bidrage til den fortsatte vækst i vores energirådgivnings arbejde i privatsegmentet.

Vi forestiller os, at vores nye kollega:

 • Er maskinmester med energi som felt eller ingeniør med energispeciale
 • Har mindst 2 års erfaring med energieffektiviseringer i særligt industrien.
 • Har erfaring med direkte kundekontakt

EnergiMidt A/S, 29. juni
Raunstrup A/SByggeleder til tømrerentrepriser

Raunstrup A/S, Silkeborg

Vil du have selvstændigt ansvar for små og mellemstore tømrerentrepriser i en virksomhed i vækst?

Som byggeleder vil du blive ansvarlig for styring af byggeprojekter fra start til slut – herunder blandt andet økonomi, tid og kvalitet. Med direkte reference til og i sparring med afdelingsledelsen bliver du en vigtig nøglemedarbejder i afdelingen og virksomheden.

Til dine daglige opgaver hører:

 • Projekt- og byggeledelse på byggeprojekter med egenproduktion
 • Tilbudskalkulation på små og mellemstore opgaver med egenproduktion
 • Sparring med afdelingsledelsen i sagerne for at finde løsninger af høj kvalitet og god økonomi

Jobindex, 29. juni
Peak RekrutteringProduct Manager til Silkeborg Data

Peak Rekruttering søger for kunde

Stærk - Forretningsorienteret – Kreativ – Interesse for Healthcare-området – Trend-spotter

Du vil indgå i et stærkt team af kompetente Product Managere, som alle er ansvarlige for egne produktområder og sammenhæng på tværs af produktporteføljen. Du vil i jobbet skulle sikre den forretningsmæssige udvikling af produkterne inden for vagt- og ressourceplanlægningsområdet. Det gælder både ift. den offentlige sektor som helhed, Healthcare-segmentet i særdeleshed samt andre relevante kundesegmenter.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være følgende:

 • Varetagelse af produktansvaret for vagt- og ressourceplanlægningsområdet, herunder udarbejdelse af roadmaps og produktstrategi
 • Tovholder på idemodningsopgaver, herunder ansvarlig for udarbejdelse af use cases, mock-ups, interne/kundevendte business cases og projektindstillinger
Peak Rekruttering

Peak Rekruttering, 25. juni
Peak RekrutteringKompetent løsningsarkitekt til Microsoft-baseret arkitektur

Peak Rekruttering søger for Silkeborg Data

Du får arkitektansvaret for flere produkter, som spænder over mobile løsninger, cloud-hostede citrix-løsninger samt web-løsninger. Produkterne er primært til planlægning af både fast personale og vikarer på bl.a. sygehuse og kommunale plejehjem/institutioner. Produkterne benyttes til at planlægge, ønske og indberette arbejdstider og vagter under hensyntagen til bl.a. overenskomstmæssige regler og til udbetaling af løn.

Løsningerne er bl.a. baseret på følgende teknologier:

 • Microsoft-baseret arkitektur (Windows services, Windows forms-applikationer og .Net)
 • Oracle-databaser
 • Messaging (Websphere MQ)
 • Citrix
 • JEE
Peak Rekruttering

Peak Rekruttering, 25. juni
Skabertrang | Silkeborg BogtrykFrontendudvikler søges

Skabertrang | Silkeborg Bogtryk

Der er fuld skrue på online hos Skabertrang. Vi har gang i rigtig mange spændende projekter og endnu flere i pipeline. Derfor søger vi en kompetent frontendudvikler, som vil være et aktiv i vores arbejde på at skabe levende online løsninger – der skaber værdi i virkeligheden.

I onlineafdelingen kommer du til at indgå i et dedikeret og kvalificeret team, som fokuserer på at udvikle den onlineløsning, som skaber mest værdi for den enkelte kunde.


Jobindex, 25. juni
JN Data A/SIT-specialist - IT-sikkerhed

JN Data A/S, Silkeborg

JN Data er en af de absolutte sværvægtere inden for IT-drift i den finansielle sektor. Vi råder over ekspertise indenfor en række avancerede teknologier og har omfattende erfaring i effektiv og pålidelig håndtering af alle aspekter af IT-drift og IT-infrastruktur.

Vores fornemste opgave er at sikre vores kunder en sikker, stabil og effektiv IT-drift, og i samarbejde med dine nye kolleger skal du derfor udføre en optimal revision af platforme og systemer for vores kunder - Jyske Bank, Nykredit, Bankdata, BEC og SDC. Det indebærer bl.a., at du:

 • Planlægger og udfører revision af IT-systemer indenfor både centrale og decentrale platforme, som vi drifter for vores kunder
 • Tager dig af revision af processer som f.eks. change management, incident management og beredskabsstyring
 • Medvirker til at sikre forståelig og lettilgængelig dokumentation efter ISO27002 standarden

JN Data A/S, 25. juni
Wagner
Sales Manager samt salgsassistenter (fuldtid & deltid)

Wagner, Silkeborg

Vi ansætter nu SÆLGEREN der KAN & VIL gøre en positiv forskel!

Til vores nye butik i Silkeborg søger vi lige nu en dygtig Sales Manager samt salgsassistenter (fuldtid & deltid) der brænder for mode!

Vi tilbyder:

 • En travl butik med et suverænt sammenhold
 • Muligheder i Wagner-kæden – hvis du vil og kan!
 • ”Højt til loftet” – selvstændigt ansvar

Jobindex, 25. juni
EnergiMidt A/SPorteføljeforvalter til elhandel

EnergiMidt A/S, Silkeborg

Til vores elhandelsafdeling søger vi en erfaren porteføljeforvalter til elhandel, og som på tydelig vis kan medvirke til vores elhandelsselskabs succes.

Som porteføljeforvalter varetager du den løbende indkøbsdisponering til vores kundeporteføljer og den daglige risikostyring. Du varetager ligeledes driften og den fortsatte udvikling af strukturen bag prismodellen, der anvendes til beregning af slutkundepriser.

Du vil blive en del af et lille effektivt elhandelsteam på tværs af salg og indkøb og risikostyring, hvis klare målsætning er at optimere bundlinjen. Omgangstonen er uformel og virksomhedskulturen præget af åbenhed og engagement, og en ledelses- og samarbejdsstil baseret på selvledelse og høj grad af ansvar hos den enkelte.


EnergiMidt A/S, 24. juni
EnergiMidt A/SForretningsorienteret Business Controller med blik for procesoptimering til fremadstormende Fiberdivision

EnergiMidt A/S, Silkeborg

EnergiMidts fiberdivision er på udkig efter en ny Business Controller til at udfordre vores forretning på den gode måde. Du bliver den daglige økonomiske sparringspartner for divisionsdirektøren og chefgruppen – og derfor skal du trives med at være helt i front, hvor bølgerne til tider kan gå højt, fordi vi engageret brænder for at skabe Danmarks stærkeste fibernet.

Du får en central rolle i fiberdivisionen, hvor du kommer til at bruge det meste af din tid. 2014 blev netop en milepæl, idet EnergiMidts fiberdivision gik i plus med en positiv drift på 2 mio. kr. Som Business Controller ansættes du i vores afdeling for Business Controlling, der består af et hold fagligt dygtige kolleger, du kan sparre med i hverdagen.


EnergiMidt A/S, 24. juni
jem & fix A/SSouschef til Silkeborg

jem & fix A/S

Har du detailerfaring og flair for drift, planlægning og ledelse? Og vil du i et tæt samarbejde med butikschefen drive en butik hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som souschef sparrer du med butikschefen om den daglige drift og fungerer som stedfortræder i butikschefens fravær. Du er derfor inde over butikkens økonomiske resultater, prisstyring og salgstiltag, og du har medansvar for omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering og sammen med dine kolleger sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende.


jem & fix A/S, 24. juni
Eventyrsport
Barselsvikariat i friluftsbutik

Eventyrsport, Silkeborg

Vi søger med omgående virkning en barselsvikar til vores butik i Silkeborg.

Du har:

 • Masser af salgs- og butikserfaring
 • Et højt servicegen
 • Kundetække

Du får:

 • En spændende hverdag med stor selvstændighed og fart på
 • Topmotiverede kollegaer
 • Stor frihed til at skabe din egen succes
 • Løn efter indsats og kvalifikationer

Jobindex, 23. juni
DeloitteRevisortrainees med ambitioner og CMA-baggrund, til ansættelse i Deloitte Silkeborg

Deloitte

Har du talent for tal og kunderelationer? Og brænder du for at tænke på tværs af både idéer, modeller og organisationer? Er du samtidig ambitiøs og parat til at arbejde hårdt for at nå dine mål? Så tilbyder vi en hverdag og et karriereforløb, hvor du får alle muligheder for at indfri dit fulde potentiale.

Allerede fra dag ét indgår du i flere forskellige teams, hvor du løser opgaver og møder kunder samt får sparring fra erfarne kolleger. Så du skal være motiveret for at lære - både fagligt og personligt. Ud over den praktiske læring i dagligdagen deltager du sideløbende i vores interne uddannelsesforløb Audit Academy, hvor du sammen med de øvrige revisortrainees får styrket dine kompetencer inden for revision, regnskab, økonomistyring, skat og selskabsret.


Deloitte, 23. juni
Silkeborg Data
Solid og akkurat finansiel controller

Silkeborg Data

Vil du medvirke til en yderligere professionalisering af Silkeborg Datas økonomifunktion, herunder medvirke aktivt i at få skabt en strømlinet og værdiskabende rapportering. Silkeborg Data søger en kompetent finansiel controller med god kommerciel forståelse. Måske du er den rette kandidat?

Som vores nye finansielle controller får du en vigtig opgave i at konsolidere vores regnskabsrapportering til såvel ejere, direktion og organisation i øvrigt. Dine ansvarsområder omfatter:

 • Udarbejde løbende regnskabsrapportering
 • Udarbejde løbende rapportering på projekt-, produkt- og kunderentabilitet
 • Medvirke til udarbejdelse af den løbende ledelsesinformation

Silkeborg Data, 19. juni
Agrox ApSSælger søges

Agrox ApS, Silkeborg

Agro X er en familieejet virksomhed, som har specialiseret sig i kvalitetsudstyr til moderne kvægbrug, og er i dag i stand til at levere stort set alle maskiner og forbrugsvarer, der anvendes i forbindelse med moderne kvægbrug dækkende grovfoderhåndtering, ensilageafdækning, feje-, skrabe- og strømaskiner, fuldfoderblandere, fuldautomatisk fodring, kreaturvogne, kalvehytter, m.m.

AgroX søger en sælger som kan være ansvarlig for salg til virksomhedens eksisterende kunder, samt udbygge med nye kunder, primært gennem telefonisk dialog med vores kunder. Dit primære arbejdssted vil være på virksomhedens adresse nord for Silkeborg. Desuden skal du have mulighed for at besøge kunder og kundeemner, hvorfor en bil vil være en nødvendighed. Du vil også skulle deltage på diverse messer og udstillinger.


Jobindex, 19. juni
Annonce:
Giv livet videre
1 til 20 af 84 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.