1 til 20 af 112 resultater.

Dine valg

 • FjernSilkeborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

Jyske Bank
Vikar til Regnskab

Jyske Bank, Silkeborg

Søger du en fremtid inden for bogholderi?
Så har vi udfordringerne og en spændende mulighed til dig i Jyske Bank.

Jobbet omfatter primært betalings- og bogføringsopgaver, kreditorstyring, udlægsrefusion og diverse afstemninger. Du vil komme i kontakt med mange kollegaer i organisationen, og det er nødvendigt, at du kan tale og samarbejde bredt i afdelingen og i organisationen. Vi arbejder aktuelt med at ændre processerne omkring bogholderiet, så mest muligt bliver digitaliseret og understøttet af effektive værktøjer. Du vil derfor få brug for nysgerrighed og lyst til forandringer, og det er vigtigt, at du kan og vil spille med og bidrage med din holdning.

Jyske Bank

Jyske Bank, 18. september
Jyske Bank
Studentermedhjælper

Jyske Bank, Silkeborg

Til Juridisk Afdeling søger vi en studentermedhjælper til varetagelse af juridiske opgaver samt opgaver af administrativ karakter.

Vi forestiller os, at du vil være tilknyttet afdelingen op til 2 dage om ugen.

Du vil sammen med afdelingens jurister være beskæftiget med at lave forundersøgelser og løse opgaver indenfor mange juridiske områder - særligt indenfor bankjuraen, herunder de formueretlige emner. Herudover skal du være indstillet på at deltage i løsning af mere rutineprægede opgaver i afdelingen.

Jyske Bank

Jyske Bank, 18. september
KEY Consult & SelectionBogholder – deltid

KEY Consult & Selection søger for Mr Silkeborg

Da virksomhedens nuværende bogholder gennem mere end 10 år har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en selvstændig og erfaren bogholder til en fast stilling hos Mr Silkeborg.

Jobbet indeholder flere facetter, hvor hovedfokus vil være på regnskab og bogholderi, men der kan også være andre administrative opgaver. Du vil naturligvis referere til virksomhedens ledelse, men samtidig have en tæt kontakt til virksomhedens revisor.

Der vil være tale om almindeligt forekommende arbejdsopgaver som f.eks.:

 • Bogføring af debitorer og kreditorer samt finansbogføring
 • Fakturering
 • Betalinger
 • Momsadministration m.v.

Jobindex, 18. september
JN Data A/SJN Data Silkeborg søger DB2 for z/OS Database Administrator

JN Data A/S, Silkeborg

Til JN Datas afdeling for Databaser søges en DB2 for z/OS Database Administrator. Sammen med de øvrige i teamet skal du sikre og udvikle driften af vores løsninger baseret på den centrale DB2 platform. Er du ikke flyvefærdig DBA’er, men har lysten og evnen til at blive det, vil vi sammen sikre uddannelse og oplæring.

Dit primære ansvarsområde vil være, at indgå som Database Administrator i teamet, og dermed deltage i at sikre sikker, stabil og effektiv drift af DB2 for z/OS databaserne for vores partnere. Opgaverne vil være relateret til almindelig database administration i samarbejde med partnerne, herunder:

 • Gennemførelse af changes
 • Håndtering af rettigheder på databaser
 • Deltagelse i DBA gruppens hotline funktion
 • Restore og migrering af data

JN Data A/S, 18. september
GolfBox A/SAmbitiøs programmør/datamatiker

GolfBox A/S, Silkeborg

Vi er i øjeblikket 22 engagerede medarbejdere hos GolfBox A/S. Vi har flere nye spændende og avancerede web-applikationer i støbeskeen, og derfor søger vi en dygtig programmør/datamatiker, som er parat til at ”udfylde rollen” og som vil være med til at ”gøre en forskel”!

Hverdagen byder på mange udfordrende og spændende opgaver, som kræver engagement, ansvar, omhyggelighed og professionalisme. Du besidder evnen til at være proaktiv og til at få afsluttet projekterne - samtidig med at det du afleverer, er i absolut særklasse.

Når det gælder teknologier har du mod på lidt af hvert. Backend-typen er på hjemmebane i .NET 4.0 (c#), Microsoft SQL Server 2008 og eventuelt PHP. Frontend-typen har JavaScript, HTML og CSS siddende på rygraden. Kan du binde det hele sammen fra database til GUI er det selvfølgelig en stor fordel.


GolfBox A/S, 18. september
SPX Flow Technology Danmark A/SEngineering Manager - Membrane

SPX Flow Technology Danmark A/S, Silkeborg

Due to continued growth and expansion, we now have an excellent opportunity available for a top calibre Engineering Manager - Membrane in Silkeborg, Denmark, to join our evolving international organization.

As Engineering Manager- Membrane you will be responsible for all activities of employees in the team. You'll direct engineering personnel in formulating plans, designs, cost estimates and specifications. You will define objectives, plan work and develop new methods or processes. You'll also be responsible for goals, workflow, and performance of the department.

SPX expect to grow the membrane business considerably over the coming years and as a manager it’s your responsibility to drive this growth and ensure team work and change management in the department.


SPX Flow Technology Danmark A/S, 17. september
JN Data A/S
Netværksspecialist

JN Data A/S, Silkeborg

Er du netværksspecialist inden for it drift og har du lyst til drifte for den finansielle sektor, har du nu mulighed for at blive en del af JN Datas Netværksafdeling i Silkeborg.

Som netværksspecialist skal du medvirke til design, implementering og drift af netværks sikkerhedsløsninger for både JN Data og vores partnere.

Dine primære opgaver vil, i tæt samarbejde med nogle af landets dygtigste netværkssikkerhedsspecialister, være at designe, implementere og drifte løsninger baseret på de førende produkter på markedet, herunder Checkpoint VSX, Cisco ASA og BlueCoat Proxy.


JN Data A/S, 16. september
PM ConsultKey Account Manager – Højteknologiske specialmaskiner

PM Consult søger for SVM Automatik A/S i Silkeborg

Dine opgaver bliver at pleje og udvikle relationerne til eksisterende større kunder og have øje for nye forretningsmuligheder samt fokus på nye potentielle i Danmark og Norden samt i øvrige lande med interessante muligheder.

Du får også ansvaret for at styrke SVM Automatik udtrykket og identitet, bl.a. ved en opdatering af hjemmesiden, bedre udnyttelse af eksisterende markedsføringsmateriale, brug af nyhedsbreve samt gøre brug af de sociale medier, som fx. Facebook og Linkedin m.fl. så virksomhedens bliver mere synligt udadtil og dens profil bliver klarere udtrykt.

PM Consult

PM Consult, 16. september
Sparekassen KronjyllandErhvervsrådgiver med fingeren på pulsen

Sparekassen Kronjylland, Silkeborg

Du vil blive ansvarlig for at pleje og udbygge en bestående portefølje af mindre og mellemstore virksomheder samt selvstændigt erhvervsdrivende. Vi forventer derfor, at du har erfaring fra en lignende stilling. Derudover har du en faglig uddannelse fra et pengeinstitut, og du har løbende vedligeholdt dine kompetencer med relevant efteruddannelse.

Det er vigtigt, at du formår at yde professionel rådgivning med gode relationer til dine kunder, og at du forstår at udnytte potentialet i din portefølje til gavn for både kunderne og Sparekassen.

Vi er lokale og kender kunderne, foreningerne og virksomhederne i vores område. Bopæl i lokalområdet er ikke et krav, men kan være en fordel, da netværk er et væsentligt element for vores erhvervsafdeling.


Sparekassen Kronjylland, 15. september
SPX Flow Technology Danmark A/SService Sales Engineer

SPX Flow Technology Danmark A/S, Silkeborg

Due to continued growth and expansion, we now have an excellent opportunity available for a top calibre Service Sales Engineer in Silkeborg, Denmark, to join our evolving international organization.

As a Service Sales Engineer you’ll be a part of the Component and Technology service team in the daily sales and service tasks as well maintain the customer contact within both ad hoc jobs and site visits. You'll deal with costumer service needs and calculate those needs into service agreements. Your main responsibilities would include:

 • Internal & external Sales of Technology Services both ad hoc & agreements
 • Sales of service in cooperation with account & technology sales in the Nordic area
 • Development of service concepts

SPX Flow Technology Danmark A/S, 12. september
Deloitte
Revisortrainees med ambitioner og HHX- eller Finansøkonom baggrund

Deloitte

Deloitte

Har du talent for tal og kunderelationer? Og brænder du for at tænke på tværs af både ideer, modeller og organisationer? Og er du samtidig ambitiøs og parat til at arbejde hårdt for at nå dine mål? Så tilbyder vi til gengæld en hverdag og et karriereforløb, hvor du får alle muligheder for at indfri dit fulde potentiale.

Allerede fra dag ét indgår du i flere forskellige teams, hvor du løser opgaver og møder kunder samt får sparring fra erfarne kolleger. Så du skal være motiveret for at lære - både fagligt og personligt. Udover den praktiske erfaring bliver du en del af vores Audit Academy, hvor du sammen med de øvrige revisortrainees får styrket dine kompetencer inden for revision, regnskab, økonomistyring, skat og selskabsret. Og for yderligere at styrke dine kompetencer, skal du læse HD i Regnskab og Økonomistyring.

Deloitte

Deloitte, 12. september
X-MileDekoratør / Visuel Merchandiser

X-Mile, Silkeborg

Til en nyoprettet stilling søger vi en person, der brænder for at arbejde selvstændigt og kreativt. Du bliver sparringspartner for salgsafdelingen og vil på baggrund af din viden om dekoration skulle varetage opbygning og vedligeholdelse af vores showroom samt visuel opsætning af tilbud og diverse kundeoplæg.

Arbejdsopgaver:

 • Opbygning og vedligeholdelse af showroom
 • Klargøring til salgsmøder
 • Visuel opsætning i Adobe CS6 af tilbud og diverse kundeoplæg

Jobindex, 11. september
E-handelsbureauet Wølund & Wraae
Frontend udvikler søges

E-handelsbureauet Wølund & Wraae, København eller Silkeborg

Vi søger endnu en frontend udvikler til vores team, der kan hjælpe vores kunder med etablering af skarpe webløsninger, hvor arbejdsopgaverne vil spænde over alt lige fra opsætning og udvikling af frontend til funktionalitet og indhold. Stillingen kan besættes fra vores kontor i København eller Silkeborg.

Du får:

 • Mulighed for at omsætte din tekniske indsigt og faglighed til kommercielle løsninger
 • Du får mulighed for at specialisere dig indenfor e-handel
 • Motiverede og ambitiøse kollegaer inden for design, teknologi og forretningsudvikling

Som udvikler hos E-handelsbureauet Wølund og Wraae får du en udfordrende hverdag. Vi fokuserer på kvalitet og vidensdeling og optimerer løbende vores processer for at understøtte dette. Du vil komme til at arbejde i et dynamisk miljø med en uformel tone, hvor gode input og idéer er værdsatte.


E-handelsbureauet Wølund & Wraae, 10. september
DeloitteUdfordrende studiejob indenfor forretningsudvikling

Deloitte, Silkeborg

Du skal arbejde tæt sammen med vores Business Development Manager i Region MidtNord, og sammen skal I løfte en række vigtige strategiske opgaver indenfor salg, markedsføring og udvikling. Udover en række selvstændige opgaver vil du blive sparringspartner for ledelsen i Region MidtNord. Det er vigtigt, at du både kan føle dig motiveret af et mix af rutineopgaver, men også af opgaver, der ikke er 100 % defineret fra starten. Der vil både være håndfaste og konkrete opgaver samt konceptuelle og strategiske opgaver. Opgaverne ændrer sig ofte, så du skal være glad for forandring.

Ansvarsområder

 • Markedsanalyser - herunder branche-, kunde- og konkurrentanalyser
 • Videreudvikling og vedligehold af CRM-system - support til salgsorganisationen
 • Support til Performance Management - opfølgning og koordinering på tværs af landet

Deloitte, 9. september
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for Danish Wind Export Association i Silkeborg

Leder til international brancheorganisation - Vind

Kan du skabe værdi for 325 medlemsvirksomheder, inden for vindmøllebranchen?

Med reference til bestyrelsen, bliver du ansvarlig for den samlede drift og udvikling af Danish Wind Export Association, herunder sammensætningen af aktiviteter i organisationen samt identificering, udvikling og gennemførelse af nye aktiviteter på emerging markets globalt.

Indledende fremstød er i første omgang rettet mod fabrikanter, energiselskaber samt større eller meget specialiserede leverandørvirksomheder. Disse fremstød vil erfaringsmæssigt blive bredt ud til den bredere medlemsskare i takt med markedets modenhed.

Ligeledes bliver du projektansvarlig for udvalgte eksportaktiviteter og større eksportprojekter, ligesom afholdelse af koordineringsmøder med moderforeninger samt kontakt til og møder med bestyrelsen og advisory board bliver naturlige opgaver i din hverdag.


Erwin Andersen a/s, 9. september
Moment
Product Manager

Moment recruiting on behalf of Royal Copenhagen

Are you the new Product Manager of a world-popular brand?

We are looking for an experienced and talented Global Product Manager for Royal Copenhagen to their head office in Glostrup for a 1-year temporary position.

Royal Copenhagen is a successful global company with almost 240 years of unique history in Danish design. As Product Manager, you are responsible for optimizing and developing the business of Royal Copenhagen’s various Product Lines around the world.

As Product Manager, you will be responsible for the Product Lines, ensuring the development of the category, and channel strategy of existing products as well as new product launches. By analyzing sales figures and studying consumer tendencies, you will contribute to the continuous success of the Royal Copenhagen Brand.


Moment, 9. september
Fraster ApSMedarbejder til tekstilproduktion

Fraster ApS, Silkeborg

Fraster søger medarbejder til produktion af tæpper og tekstiler til erhvervs- og boligindretning. Hos Fraster foregår den daglige produktion i et selvstyrende team bestående af fire personer. Hver medarbejder har separate ansvarsområder, og dine ansvarsområder vil være udskæring af tæpper, varemodtagelse og forsendelse.

Fraster søger en person med et godt håndelag, og et kendskab til gulv- og tæppebranchen er absolut en fordel. Arbejdsdagen indeholder mange forskellige og afvekslende arbejdsopgaver og forudsætter en god fysik.

Som en del af produktionsteamet vil dine arbejdsopgaver udover ovenstående bestå af flg.:

 • håndtering af tæpper
 • betjening af industrisymaskiner
 • færdiggørelse og montering af filtprodukter
 • fontering af specialopgaver

Jobbet er en 37-timers stilling med flg. arbejdstider: mandag- torsdag 7-15.30, fredag 7-12.


Jobindex, 8. september
Marcello BergamoGRAFISK DESIGNER - TEAMTØJ

Marcello Bergamo, Silkeborg

Er du superbruger i Adobe Illustrator, besidder en stærk vindermentalitet og har du lyst til at blive grafisk designer?

Marcello Bergamo

Du bliver en del af Marcello Bergamos danske team, bestående af en direktør/sælger og så den kommende grafiker. Vi hjælper teams, klubber og virksomheder med at få designet og udvikler unikt cykeltøj med deres eget udtryk.

Dit primære arbejdsområde bliver at udvikle unikke og inspirerende grafiske design til vores danske teamtøjs kunder.

Du kommer i tæt kontakt med kunderne i selve designprocessen af deres nye cykeltøj.
Samtidig har du et tæt forhold til vores eneleverandør I Italien.


Jobindex, 8. september
IDEmøblerSælger

IDEmøbler, Silkeborg

Er du konkurrencemenneske og brænder du for at sælge, nå dine mål og skabe de bedste resultater? Kan du lide tanken om at have indflydelse på egen indtjening? Så er du måske vores nye sælger!

Som sælger hos IDEmøbler får du en travl og udfordrende hverdag, hvor dine primære opgaver er salg og vejledning. Herudover vil du også have en central rolle i at sikre, at bolighuset altid fremstår salgsklar. Vi lægger stor vægt på at give kunderne en god service, når de besøger vores butik, og at de altid oplever, de kan få den hjælp og vejledning, de har brug for.

”Man kan forvente en hverdag fyldt med kundekontakt og salg, og hvor der er masser af udfordringer og altid noget at lave”, siger butikschef Torben fra IDEmøbler, Varde.


IDEmøbler, 5. september
JN Data A/SJN Data søger SCCM systemkonsulent

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Du har nu mulighed for at blive en del af JN Datas Server Deployment team og være med til at holde driftsstabilitet og kvalitet i top på en af Danmarks største Windows installationer.

Du vil som systemkonsulent i Server Deployment teamet arbejde med fejlretning, forvaltning og performanceoptimering på højt niveau.

Endvidere vil du være med til identifikation og implementering af nye produkter, metoder og teknikker til yderligere optimering af vores drift af vores deployment løsninger.

Dine primære arbejdsopgaver vil være vedligeholdelse og udbygning i forhold til vores deployment infrastruktur, herunder:

 • Rådgivning om deployment metoder
 • Review af designs
 • Performanceanalyser

JN Data A/S, 4. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
HK Karrieretjek
1 til 20 af 112 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.