1 til 20 af 91 resultater.
kaastrup & andersen
Kommunikationsmedarbejder

kaastrup & andersen, Silkeborg

Vi vil ha’ fortalt kaastrup & andersens gode historier. Derfor har vi brug for en engageret og idérig kommunikatør, der lever for at skabe fantastisk indhold på alverdens medier. Én, som kan lide at skrive og skabe dialog med så mange som muligt.

Ved at være tæt på dine kolleger i hele organisationen finder du de gode historier, der gør kaastrup & andersen synlig hos nuværende og kommende kunder og kolleger. Du har overblikket, samler historierne op, skriver, timer og pitcher til relevante medier og platforme. Dit naturlige drive og engagement gør, at vi får den synlighed, vi ønsker.

I samarbejde med vores kreative kommunikationsmedarbejder skal du udarbejde og gennemføre en intern og ekstern kommunikationsstrategi.


kaastrup & andersen, 8. oktober
kaastrup & andersen
Senior Project Manager

kaastrup & andersen, Silkeborg

Vil du hjælpe os med at skabe resultater inden for projektledelse i Danmarks største virksomheder og offentlige institutioner? Vi er på udkig efter en Senior Project Manager, der har erfaring med ledelse af IT-projekter.

Som projektleder hos kaastrup & andersen står du i spidsen for forretningskritiske projekter hos vore kunder. Din opgave bliver at skabe resultater, sætte fart og retning, og samtidig være god til at lytte og motivere. Du kommer til at arbejde med alle områder af projektledelse (business case, scope, risk, projektplan, budget, kvalitet). Du får et tæt samarbejde med sponsor og styregruppe og skal stå i spidsen for at lede projektteamet frem til succes.


kaastrup & andersen, 8. oktober
RetailWise ApS
Kundeinterviewer

RetailWise ApS

Danmarks måske bedste og mest fleksible studie-, ekstra- eller deltidsjob i HELE DANMARK.

Er du udadvendt og god til at henvende dig til andre mennesker? Så er det lige DIG, vi søger. Som "FACE TO FACE"-kvalitetsinterviewer hos os bliver du vores aktive ansigt udadtil.

Vi sælger ikke produkter - vi laver kvalitetskundeinterview, og der er fast timeløn.

Din opgave bliver at interviewe kunderne om deres oplevelser i forskellige forretninger, som ofte hører til blandt nogle af landets største detailkæder.


Jobindex, 8. oktober
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 8. oktober
NHC A/SRegnskabsansvarlig med flair for både tal og mennesker

NHC A/S, Silkeborg

NHC A/S har succes med udvikling, salg og support af værdiskabende IT-løsninger, og befinder sig i en spændende og konsoliderende fase med klare muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en erfaren og forretningsorienteret bogholder/regnskabsansvarlig, der foruden ’talfokus’ har lyst til at byde mere bredt ind på opgaver i organisationen. Det handler om at kombinere faglige kompetencer og med gode kommunikative evner.

Du får en central rolle i virksomheden med ansvar for at sikre og videreudvikle en professionel økonomi- og administrationsfunktion. Der er tale om en ’alt i én’ stilling, hvor du i sparring med direktøren skal se det store forretningsmæssige perspektiv og samtidigt varetage alle de klassiske og mere rutineprægede bogholderifunktioner.

NHC A/S

Jobindex, 7. oktober
blue search & selectionDirektør med flair for forretningsudvikling og forretnings-IT

blue search & selection søger for NHC A/S i Silkeborg

NHC A/S har succes med udvikling, salg og support af værdiskabende IT-løsninger, og befinder sig i en spændende og konsoliderende fase med klare muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en forretningsorienteret og visionær direktør, der foruden daglig ledelse får ansvar for salg.

Du skal i samarbejde med bestyrelsen udvikle fremtidige strategier og handlingsplaner og være primusmotor i at få disse implementeret. Du bliver drivkraften bag virksomhedens fortsatte forretningsudvikling og får overordnet ansvar for ledelse, drift, salg, markedsføring, intern og ekstern kommunikation samt økonomi.

Du analyserer og ser tendenser i markedet og udarbejder i samarbejde med bestyrelse og nøglemedarbejdere en målrettet salgsstrategi.

blue search & selection

Jobindex, 7. oktober
Spar Nord Bank A/SVi søger udadvendt privatkunderådgiver - er det dig?

Spar Nord Bank A/S, Silkeborg

Vil du med på BYENS BEDSTE hold?

For at sikre den fortsatte positive vækst i Spar Nord Silkeborg søger vi en privatkunderådgiver, der overtager bestående kundeportefølje, hvor der også er plads til nye kunder.

Vi søger en frisk og udadvendt privatkunderådgiver, der kan indgå i vores lokale hold på i alt 9 kompetente kollegaer.

Vi tilbyder:

 • Engagerede og motiverede kolleger
 • En kundeportefølje med plads til udvikling og med plads til flere kunder
 • Høje forventninger

Spar Nord Bank A/S, 6. oktober
Jobindex A/S
Projektleder med sans for industri-/bygningsautomatik

Jobindex A/S søger for Insight Building Automation i Silkeborg

Kender du til bygnings- eller industriautomatik, og kan du projektlede?

Så bliv en del af Insight Building Automation. Her får du mulighed for at præge din arbejdsplads og dine arbejdsopgaver. Du bliver en del af et ungt team med en fri tone, hvor du får stort ansvar og gode udviklingsmuligheder i en spændende, fremtidssikret branche, hvor teknologien hele tiden flytter sig.

Som projektleder træder du ind i et velfungerende team, hvor du får ansvar for et bredt spænd af opgaver. Du er meget på kontoret, men du kører også ud på pladsen, når du skal afdække behov, tale med bygherre og deltage i bygge- og sikkerhedsmøder. Helt overordnet står du for, at vi leverer systemer, som styrer et godt indeklima. Det betyder, at du får en udadvendt rolle, hvor du styrer projekter fra start til slut.

Jobindex A/S

Jobindex, 6. oktober
Årstiderne Arkitekter P/S
Bygningskonstruktør med erfaring indenfor tilsyn og byggeledelse

Årstiderne Arkitekter P/S, Silkeborg

Vil du arbejde som bygningskonstruktør i én af Danmarks største arkitektvirksomheder?

Som bygningskonstruktør hos Årstiderne Arkitekter i Silkeborg kommer du til at arbejde i et uformelt og godt arbejdsmiljø med over 100 kollegaer i Silkeborg og Herning - og yderligere 50 kollegaer i København.

Vi forestiller os, at du:

 • er bygningskonstruktør med håndværksmæssig baggrund og med minimum 5 års erfaring indenfor byggeledelse af større projekter
 • har minimum 10 års erhvervserfaring og gerne tegnestueerfaring
 • har erfaring indenfor fagentrepriser og hovedentrepriser

Årstiderne Arkitekter P/S, 6. oktober
Erhvervsakademi DaniaUndervisere til Erhvervsakademi Dania i Silkeborg

Erhvervsakademi Dania

Undervisere søges til Erhvervsakademi Dania i Silkeborg pr. 1. januar 2016.

På grund af stor vækst søger Erhvervsakademi Dania i Silkeborg undervisere. Underviserne skal indgå i undervisning på de videregående uddannelser til både handelsøkonom- og finansøkonom med varetagelse af fagene erhvervsøkonomi, kommunikation, salg og ledelse.

Væsentlige arbejdsopgaver:

 • Undervisning
 • Samarbejde med erhvervslivet i relation til undervisningen
 • Teamsamarbejde, hvor fokus lægges på fælles faglig udvikling af begge uddannelser

Jobindex, 4. oktober
Danfoss A/SSupplier Quality Developer

Danfoss A/S, Vejle, Viby, Silkeborg or Nordborg

As Supplier Quality Developer you are responsible for monitoring supplier’s performance on an overall level, align recommended actions with both procurement and quality engineers in the factories and finally initiation of supplier development activities on top of the product development activities.

This includes conducting audits/assessments, participating, and leading analysis of quality issues and leading quality improvements through problem solving methodologies to a successful outcome. Your mission will be to successfully implement strategic improvement projects with suppliers based on CoPQ data, PPM data, claims data, or strategic projects in cooperation with procurement category team leaders.


Danfoss A/S, 2. oktober
Young OnesNyoprettet stilling som Butikschef (genopslag *)

Young Ones, Silkeborg

Butikschef søges med tiltrædelse den 1. december 2015 eller efter aftale.

Young Ones er en butik der henvender sig til drenge og piger str. 8-16 år og er altid med på det nyeste. Butikken har ud over butikschef yderligere 2 ansatte. Vi bor på Torvet i Silkeborg og har samhørighed med butikken, Kære Børn.

Vi søger en butikschef med fokus på godt købmandsskab og evne til at skabe et skarpt og spændende butiksunivers. Kodeordet både udadtil og indadtil i butikken er: en god stemning.

Du har erfaring inden for ledelse og for salg af tekstil. Du har forståelse for mode og har flair for kreative løsninger.

Du tilbydes et alsidigt og selvstændigt lederjob.


Jobindex, 1. oktober
Erhvervsakademi DaniaKonsulent til Dania Erhverv

Erhvervsakademi Dania, Silkeborg

Erhvervsakademi Dania søger endnu en konsulent til afdelingen, Dania Erhverv, med start pr. 1. december. Dania Erhverv repræsenterer akademiets samlede aktiviteter inden for efteruddannelse som f.eks. akademiuddannelser på deltid og skræddersyede løsninger til erhvervslivet.

Væsentlige arbejdsopgaver:

 • Rådgivning, udvikling og salg til nye og eksisterende private og offentlige virksomheder
 • Udarbejdelse af kompetenceudviklingsløsninger og uddannelsesforløb
 • Samarbejde og partnerskab med private og offentlige virksomheder samt faglige organisationer

Jobindex, 1. oktober
Skatteankestyrelsen
Entusiastisk servicemedarbejder

Skatteankestyrelsen, Silkeborg

Skatteankestyrelsen i Silkeborg søger entusiastisk og åbensindet servicemedarbejder, der kan binde alle de praktiske dele af dagligdagen sammen.

Du skal være praktisk indstillet og varetage opgaverne selvstændigt efterhånden som de opstår. Din rolle vil være afgørende for, at dine kollegers hverdag forløber så glat og let som muligt. Dine arbejdsopgaver vil variere fra dag til dag, og overordnet vil de bestå af en blanding af faste opgaver og akut opståede udfordringer.

Som servicemedarbejder forventer vi, at du kan håndtere opgaver som kopiering, opfyldning af depot, indkøb og bestillinger, makulering, lettere rengøring og opvask, mv. Du vil også kunne stå med mere pludseligt opståede situationer, som f.eks. afhentning af lejebil og bestilling af VVS, låsesmed eller elektriker. Daglige opgaver vil f.eks. indebære indstilling af alarm, fordeling af post og modtagelse/opsætning af frokost i kantinen.


SKAT, 30. september
Bygma SilkeborgEkspedient til trælasten i Bygma Silkeborg

Bygma Silkeborg

Bygma er den største danskejede leverandør af byggematerialer på det danske marked. Vi sætter en ære i altid at være leveringsdygtige i den fagligt mest kompetente og professionelle rådgivning.

Til at hjælpe os med denne opgave, søger Bygma Silkeborg snarest muligt en ekspedient til drive-in hallen.

Din primære opgave vil være betjening af vores professionelle og private kunder. Du kommer til at beskæftige dig med salg af alle former for byggematerialer, og du vil blive ansvarlig for dine egne ansvarsområder.


Jobindex, 29. september
KvicklySalgselev, Nonfood, tekstil, Kvickly, Silkeborg

Kvickly

Du bliver en del af en butik med 130 medarbejdere. Vi ligger midt i Silkeborg by med smuk natur hele vejen rundt om butikken. Vi er et varehus med alle områder, slagter, bager, delikatesse, Baresso og FDB møbelshop.

Som salgselev sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb sammen med andre Coop-elever. Du får et tæt sammenhold med dine kollegaer og knytter mange gode venskaber.

Dit uddannelsesforløb starter med et 2-dages introduktionskursus, og i løbet af de 2 år har du 8 skoleophold af en uges varighed. Dine kollegaer hjælper dig med at uddanne dig på den bedste måde i butikken, og på skoleopholdene får du den rette viden. Du afslutter forløbet med en teoretisk og praktisk fagprøve, der varer en uge - så er du udlært!


Kvickly, 28. september
STARK
Butikschef

STARK, Silkeborg

Ønsker du at arbejde med personlige og faglige udfordringer, et arbejde, hvor du har masser af spillerum til at udnytte nye muligheder, og stor indflydelse på hverdagen? Så er det måske lige dig, vi har brug for!

STARK Silkeborg søger en butikschef med tiltrædelse snarest muligt. Vi er 15 medarbejdere, som målrettet betjener områdets håndværkere, virksomheder og private kunder. Vi sætter en ære i at yde god service, ekspedition og rådgivning til alle vore kunder, og klarer en travl hverdag med et godt humør – det forventer vi også af dig.

STARK

STARK, 25. september
Silhouet A/SMedarbejder til internt salg og service

Silhouet A/S søger for KC Denmark A/S i Silkeborg

Vil du servicere forskere fra hele verden i deres undersøgelse af dybhavet?

KC Denmark A/S er en af verdens få specialister i dybhavsudstyr og andre produkter til brug i havet. Vi søger en medarbejder, der kommer til at styre og behandle en stor del af vores salg fra ordremodtagelse til forsendelse. Din vigtigste opgave er at modtage kundens ordre, se hvordan den bedst sammensættes ud fra vores produkter og kundens ønsker og i samarbejde med vores værksted få ordren produceret.

Det er dit ansvar at sørge for en sikker forsendelse af varerne til det sted i verden, kunden ønsker at bruge det. Du følger mange sager samtidigt og hver af dem fra start til slut. Du arbejder meget selvstændigt i samarbejde med Executive Sales Manager.


Jobindex, 24. september
Skatteankestyrelsen
Sagsbehandlere - Silkeborg

Skatteankestyrelsen

Vi vil være landets bedste klagemyndighed – vil du være med?

Skatteankestyrelsen søger sagsbehandlere til vores kontor for forslagsejendomme og motor i Silkeborg. Kontoret behandler klager over ejendomsvurderinger af bl.a. parcelhuse og ubebyggede grunde. Kontoret behandler også klager over værdiansættelse af motorkøretøjer, herunder bl.a. motorcykler, veteranbiler og luksuskøretøjer.

Som sagsbehandler har du ansvaret for dine sager, til de er afgjort i vurderingsankenævn eller Landsskatteretten.

I Skatteankestyrelsen inddrager vi hinanden ved nye tiltag, samarbejder på tværs og deler det vi er gode til. Trivsel er en forudsætning for, at vi kan nå vores mål, og vi møder hinanden med anerkendelse, humor og respekt. Du skal derfor også have lyst til at tage ansvar for vores fælles arbejdsplads.


SKAT, 23. september
Sparekassen KronjyllandErhvervskundechef til Silkeborg

Sparekassen Kronjylland

Silkeborg er med en central beliggenhed og mange erhvervstilbud en attraktiv by for erhvervslivet, og vi oplever lige nu vækst i vores Silkeborg-afdeling. Til at stå i spidsen for den fortsatte vækst og udvikling på erhvervsområdet søger vi en erhvervskundechef.

Som erhvervskundechef vil du indgå i et ledelsesteam sammen med afdelingsdirektøren og privatkundechefen. Din faglige ballast i dette samarbejde er væsentlig ligesom dine ledelsesmæssige holdninger og tydelighed.

Du har flair for at opbygge gode kunderelationer og er proaktiv i dit netværk, da du får en aktiv rolle i erhvervsafdelingens vækst. Derudover får du ansvaret for en række erhvervskunder i en etableret portefølje.


Sparekassen Kronjylland, 23. september
Annonce:
BDO
1 til 20 af 91 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.