1 til 20 af 113 resultater.
Jyske Bank
Studentermedhjælper - Aktie- og Valutakoncepter

Jyske Bank, Silkeborg

I Jyske Banks afdeling for Aktie- og Valutakoncepter i Silkeborg søger vi en målrettet og ambitiøs studerende til et spændende og udfordrende job som assistent til hjælp for vores dataanalyse indenfor valuta.

Din primære opgave vil være statistisk analyse af meget store datamængder fra valutamarkedet. Første indsatsområde er programmering af Matlab-baserede scripts, der kan autogenerere rapporter med statistiske analyser af valutamarkedsdata. Efterfølgende vil du indgå i dit teams søgen efter mønstre i handelsdata og bidrage med din viden om statistik og datamining. Arbejdsopgaverne vil være opsætning af datahåndtering, udarbejdelse af analyser og daglig sparring.

Jyske Bank

Jyske Bank, 24. april
EnergiMidt A/SSalgskonsulent til erhvervssegmentet i energidivisionen

EnergiMidt A/S, Silkeborg

I EnergiMidt skærper vi vores forretningsmæssige fokus på virksomheder med over 500 ansatte, og søger derfor en resultatorienteret salgskonsulent til erhvervssegmentet. Vi oplever markant øget aktivitet og succes i netop dette segment og har derfor brug for en ekstra spiller på holdet.

Du bliver en del af en udviklingsorienteret virksomhed, hvor der er rig mulighed for at dit fingeraftryk er med i udviklingen i de kommende år – du får både ansvar og indflydelse. I tæt samarbejde med den markedsansvarlige KAM skal du således bidrage med at sikre at forretningsområdet udvikles og vækster – og giver indtjening i forhold til vores planer.


EnergiMidt A/S, 24. april
Jyske Bank
Kvantitativ dygtig studerende til job som porteføljemanager-assistent

Jyske Bank, Silkeborg

I samarbejde med porteføljemanagere skal du arbejde med udvikling af kvantitative modeller til direkte brug i det daglige arbejde med styring af obligationsporteføljerne, f.eks. faktor-, fair value- og landemodeller samt porteføljescreeningsværktøjer.

Gennem disse opgaver får du god mulighed for at anvende økonomisk/finansiel teori og anvende dine færdigheder indenfor kodning i praksis. Udviklingspotentialet er betydeligt, da der i afdelingen allerede er stor praktisk erfaring med modeludvikling. Du vil opnå en faglig relevant erfaring, der vil gøre dig bedre rustet til en karriere indenfor økonometri eller Financial Engineering.

Jyske Bank

Jyske Bank, 24. april
IT-EffectERP Sales Specialist og Forretningskonsulent (KAM)

IT-Effect, Silkeborg

Til styrkelse af IT-Effects position på markedet inden for cloud ERP, timeregistrering og webshops søger vi en resultatorienteret ERP Sales Specialist og forretningskonsulent (KAM). IT-Effect er inde i en spændende udvikling, og vi oplever en stigende efterspørgsel på markedet – som kan håndtere e-handel og løsninger inden for timeregistrering på et professionelt plan.

Derfor har vi brug for en engageret ERP Sales Specialist og forretningskonsulent, som i samarbejde med resten af teamet kan sikre IT-Effects fortsatte vækst.

Du vil komme til at håndtere hele salgsprocessen på baggrund af indkomne leads og opfølgning på nuværende og nye kunder. Din dagligdag vil være en blanding af indkomne leads, opfølgende salg på eksisterende kunder samt opsøgende mødebooking pr. telefon.


IT-Effect, 24. april
Arriva Danmark A/SDriftssupport assistent, Arriva Tog

Arriva Danmark A/S, Silkeborg

Har du lyst til at yde optimal support og sikre fejlretningen på Arriva Togs tilslutning til rejsekortsystemet og har du IT kompetencerne til at bakke interessen op? Så er du måske den rette som ny driftssupport assistent i Arriva Tog A/S.

Ligesom os brænder du for den overordnede idé i kollektiv trafik og du har lyst til sammen med engagerede kolleger, hver dag at skabe fundamentet for en effektiv drift af rejsekortsystemet, der skaber nye og bedre sammenhænge for kunderne i Midt- og Vestjylland.

Med base i Silkeborg på Arriva Togs hovedkontor og med reference til rejsekort driftslederen får du ansvaret for at varetage 1st. level support og deltage i Arrivas forberedelser til software deployeringer.


Jobindex, 23. april
Silkeborg Data
Selvstændig og nytænkende marketingansvarlig med stort drive søges

Silkeborg Data

Brænder du for at tegne Silkeborg Datas markedsføringsstrategi, og har du evnen til at sætte en succesfuld kurs for markedsføring og kommunikation? Kan du bevare overblikket, har du fokus på detaljerne, og besidder du en god forretningsforståelse?

Din overordnede mission bliver at understøtte vores salgsorganisation med veludviklede og spændende marketingkoncepter og at sikre en god kommunikation til både eksisterende og potentielle kunder.

Du bliver ansvarlig for vores samlede markedsføringsplan og markedsføringsbudget, så det er vigtigt, at du kommer med relevant og opdateret viden omkring marketing, go-to-market strategier, produktlancering og kommunikation.


Silkeborg Data, 22. april
KvicklySalgselev - Kvickly Østjylland (Silkeborg, Ry)

Kvickly

Som salgselev sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb sammen med andre Coop-elever. Du får et tæt sammenhold med dine kollegaer og knytter mange gode venskaber.

Dit uddannelsesforløb starter med et 2-dages introduktionskursus og i løbet af de 2 år, har du 8 skoleophold af en uges varighed. Dine kollegaer hjælper dig med at uddanne dig på den bedste måde i butikken, og på skoleopholdene får du den rette viden. Du afslutter forløbet med en teoretisk og praktisk fagprøve, der varer en uge - så er du udlært!


Kvickly, 22. april
VIRKLUND SPORT A/SSalgskonsulent

VIRKLUND SPORT A/S

Dagens opgave: Virklund Sport skal ligge forrest i feltet, når det handler om at indrette og levere idrætsfaciliteter til landets haller og skoler.

Som et led i at komme forrest i feltet, har vi besluttet at opprioritere vores nationale salgsindsats og søger derfor to kompetente og dynamiske sælgere i henholdsvis Jylland og på Sjælland. Vi har en forventning om, at vores nye medarbejdere elsker at lave relationsbåret salg og har erfaring med projektsalg.

Arbejdsopgaverne vil primært bestå i:

 • rådgivning ifm. indretning af idrætsfaciliteter
 • konsulentbesøg med fokus på salg af idrætsinventar
 • opsøgning af nye kundegrupper
 • opbygge relationer i det pågældende distrikt

Jobindex, 22. april
Hydratech Industries Wind Power A/S
Technical Sales Coordinator

Hydratech Industries Wind Power A/S, Silkeborg

Til styrkelse af den globale vind serviceorganisation søger vi, til afdelingen i Silkeborg, en Technical Sales Coordinator. Der er tale om en ansvarsfuld stilling, hvor du i samarbejde med resten af serviceafdelingen bl.a. skal yde support til vore kunder og sælgere samt sikre opfølgning på reservedelsordrer.

Af arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Klargøring og fremstilling af teknisk reservedelsdokumentation.
 • Opfølgning på reservedelsordrer over for vore kunder.
 • Tænke ”ud af boxen” vedr. fremtidige forretningsmuligheder for serviceorganisationen.
Hydratech Industries Wind Power A/S
Jobindex, 21. april
Bogholder

MK Retail Danmark, Silkeborg

Til vores administration søger vi en erfaren og struktureret allround bogholder, som er vant til at have mange bolde i luften, og som har stort mod på nye udfordringer.

Du kommer til at arbejde med kreditor-/debitor- og finansbogholderi, løn og styring heraf samt forskellige andre regnskabsmæssige opgaver på tværs af en organisation, der rummer 18 Retail butikker inden for koncernen BESTSELLER.

Dine opgaver vil være af både udfordrende såvel som mere rutinepræget karakter, og funktionen kræver, at du hurtigt bliver selvkørende.


Jobindex, 21. april
JKSSelvkørende servicemontør med masser af erfaring søges

JKS søger for Virklund Installationsforretning i Silkeborg

Eksempler på arbejdsopgaver:

 • Spjæld - både erhverv og privat
 • El-eftersyn
 • Serviceopgaver på både nye installationer og ændringer og service på eksisterende installationer

Vi forstiller os, at du er elektriker med minimum tre års erfaring fra en tilsvarende stilling. Du har masser af lokalkendskab, da hovedparten af de kunder, du servicerer, er placeret i og omkring Silkeborg. Du er vant til at have mange bolde i luften og har en fleksibel indstilling.


JKS, 20. april
JKSErfaren installatør/overmontør til virksomhed i vækst

JKS søger for kunde Ry El-Forretning ApS i Silkeborg

Du får muligheden for at blive en del af en veletableret virksomhed med et stort opland og forventninger om at vækste endnu mere. De har længe haft forrygende travlt og ønsker sig derfor endnu en ansvarsfuld kollega til det eksisterende team på otte ansatte.

Virksomheden beskæftiger sig med næsten alt inden for el-installation, service og reparation til store som små erhverv samt private boliger.

Eksempler på arbejdsopgaver:

 • Spjældopgaver - både erhverv og privat
 • Serviceopgaver
 • El-eftersyn

JKS, 20. april
EnergiMidt A/STeknisk projektassistent til forretningsområdet Udelys

EnergiMidt A/S, Silkeborg

Udelys området er i stadig fremdrift og udvikling. Derfor søger energidivisionens teknikafdeling en initiativrig og engageret teknisk projektassistent. Forretningsområdet omfatter blandt andet belysning til veje, trafikanlæg, signalanlæg og udsmykning. Vores kunder er primært offentlige.

Som teknisk projektassistent indgår du i et eller flere projektteams, der med projektlederen i spidsen har ansvaret for kundekontrakten, projekterne og opgaverne.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Tegning og dokumentation af ledningsanlæg
 • Konvertering, oprettelse, vedligeholdelse og kvalitetssikring af data
 • Analyse af data

EnergiMidt A/S, 20. april
EnergiMidt A/SProjektleder til forretningsområdet Udelys

EnergiMidt A/S, Silkeborg

Udelys området er i stadig fremdrift og udvikling. Derfor søger EME Teknik en målrettet og engageret projektleder der skal medvirke til at sikre stadig fremdrift indenfor forretningsområdet, som blandt andet omfatter belysning til veje, trafikanlæg, signalanlæg og udsmykning. Vores kunder er primært offentlige.

Som projektleder vil du få ansvaret for gennemførelse af vores udelysprojekter i hele Danmark i tæt samarbejde med kunder, salgsafdelingen og øvrige afdelinger i EnergiMidt Energi.

Dine primære arbejdsopgaver ligger typisk fra prækvalifikation til projektafslutning og overdragelse til drift og vil blandt andet omfatte:

 • Dagligt ansvar for overholdelse af kundekontrakten og mersalgsprojekter og opgaver.
 • Leverance og kvalitetssikring af tilbudsmateriale.
 • Projektledelse af nyanlægs- og renoveringsarbejder, - herunder styring af og sparring med interne og eksterne leverandører og samarbejdspartnere.

EnergiMidt A/S, 20. april
SILVAN KædenSælger til Trælastafdelingen, fuld tid

SILVAN Kæden, Silkeborg

Vi sikrer kundernes succes med boligens projekter, uanset om det er `gør-det-selv` eller `gør-det-med-hjælp`.

Som medarbejder hos SILVAN ligger vi vægt på at du er en selvstændig og engageret person som tør og vil tage et ansvar. Proaktivt salg, kompetent rådgivning og kundeservice bliver omdrejningspunktet for dit arbejde.

Du skal trives i et hektisk miljø med masser af udfordringer og kundekontakt og sætte en ære i at levere den bedste service hver gang.

SILVAN Kæden

Jobindex, 20. april
Bilernes Hus A/SErfaren Pladesmed til autobranchens bedste arbejdsplads

Bilernes Hus A/S, Silkeborg

Har du flere års erfaring som pladesmed? Har du lyst til at arbejde på et af de største og mest moderne skadescentre i Danmark? Så skal du måske med på vores dygtige team af pladesmede.

Hos Bilernes Hus finder du Danmarks største udvalg af nye og brugte biler fra de meste populære bilmærker. Vi har stort moderne værksted, og rummer alle funktioner inden for salg, service og eftermarkedet inklusiv undervognsbehandling, bilsyn og test, klargøringscenter, autolakering og biludlejning. Bilernes Hus har forhandlingen

Bilernes Hus er en arbejdsplads med store muligheder for udvikling, og vi søger nu en erfaren pladesmed til vores pladeværksted med følgende kvalifikationer:

 • Flere års erfaring som pladesmed
 • Fokus på at kvalitet og service er 100 % i top
 • Selvstændig profil med lyst til at samarbejde med 15 andre kollegaer

Jobindex, 20. april
JKSStærk teknisk salgssupport til DSS, A Tetra Pak Company

JKS søger for kunde i Silkeborg

Det er dig, vi søger, hvis du vil være del af en højteknologisk og succesfuld virksomhed med klare ambitioner og vækstmål som passer dertil. En virksomhed, som ønsker at fastholde deres position som markedsledende, både når det gælder teknologi og innovation.

Din funktion er at fungere som salgsbackup og dermed være en central del af et stærkt team med både teknisk og kommerciel fokus. Vi lægger vægt på, at du arbejder målrettet og struktureret samtidig med, at du evner at holde gang i mange sideløbende projekter, som alle kræver din attention. Dette gøres med godt humør og evnen til at se løsninger.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet omfatte:

 • Teknisk tilbudsudarbejdelse
 • Priskalkulationer
 • Beregninger

JKS, 20. april
Mercuri Urval
Sælger

Mercuri Urval søger for V. Brøndum i Silkeborg

Ansvar for eksternt salg af industristøvsugere og rengøringsmaskiner i Danmark og Norge gennem tætte relationer med forhandlere

V. Brøndum er en velkonsolideret midtjysk virksomhed, der sælger de egenproducerede RONDA støvsugere samt de sourcede Ghibli industristøvsugere, rengøringsmaskiner m.m. I forbindelse med et generationsskifte ønsker man at finde en ny sælger, der kan videreudvikle og præge virksomheden kommercielt. Med reference til den administrerende direktør bliver det dit ansvar at fastholde markedsandelen og desuden skabe mere salg ved at bevare de tætte relationer til forhandlernettet – som primært er større grossister inden for industrien, rengørings- og byggebranchen.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 20. april
Carlsberg Danmark A/S Konstruktør og konstruktionsansvarlig

Jæger Korsholm ApS søger for SVM Automatik A/S

Er du teknisk stærk med stor faglighed indenfor 3 D maskinkonstruktion, og brænder du for udvikling af højtteknologiske specialmaskiner, så lad os høre fra dig. Til SVM Automatik i Silkeborg søger vi en konstruktør og en konstruktionsansvarlig.

Som konstruktør hos SVM arbejder du med 3D konstruktion af specialmaskiner. SVM er ideernes arbejdsplads, hvor man finder løsninger i et struktureret og kreativt teamwork. Arbejdet omfatter udarbejdelse af designspecifikationer, og som konstruktør yder man både sparring og support under selve opbygningen af specialmaskinerne. Du skal være omhyggelig, nysgerrig og struktureret og have stor teknisk kunnen og interesse indenfor maskinkonstruktion. Endvidere er det vigtigt, at du har evnen til at fordybe dig, og at du har en positiv tilgang til arbejde og kolleger.


Jæger Korsholm ApS, 20. april
Carlsberg Danmark A/S Softwareansvarlig

Jæger Korsholm ApS søger for SVM Automatik A/S

Er du uddannet ingeniør, el-installatør, automationsteknolog eller lignende, og kan du fungere som teamleder på softwareudvikling til specialmaskiner, så lad os høre fra dig. Til SVM Automatik i Silkeborg søger vi en dygtig softwareansvarlig.

Som softwareansvarlig hos SVM er du teamleder for et team af softwaredesignere og byder selv ind med idegenerering og sparring. SVM er ideernes arbejdsplads, hvor man finder løsninger i et struktureret og kreativt teamwork. Arbejdsopgaverne er programmering af specialmaskiner, udarbejdelse af designspecifikationer samt test og indkøring. Der lægges vægt på stor faglig indsigt og interesse for softwareudvikling til specialmaskiner samt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret og være både iderig og kreativ.


Jæger Korsholm ApS, 20. april
Annonce:
energinet
1 til 20 af 113 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.