1 til 20 af 130 resultater.

Dine valg

 • FjernSilkeborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
NordeaSenior Private Banker, Private Banking Jylland Øst, Silkeborg

Nordea

Som investeringsrådgiver i Private Banking Jylland Øst bliver du ansvarlig for at skabe relationer til nogle af bankens mest betydningsfulde kunder på investeringsområdet.

Du rådgiver med udgangspunkt i kundens samlede formuestruktur, kundens behov og valg af risikoprofil. Kundens investeringer skal altid være i overensstemmelse med den valgte investeringsstrategi.

Du har kendskab til eller interesse i individuelle aktier samt ønsker at arbejde med kunder, der lægger vægt på sparring og involvering omkring deres investering.

Du har lyst til at dyrke relationer med både eksisterende og nye potentielle kunder samt yder rådgivning på højt kvalificeret niveau.


Nordea Bank Danmark A/S, 3. marts
Danfoss A/STechnology Manager

Danfoss A/S, Silkeborg and Viby

Can you identify mechanical materials and process technologies for our future production and applications? And would it appeal to you to set the direction in defining our future process technology development for valves and sensors? Then you may be our new Technology Managerwe are looking for in Danfoss Residential Heating (RH), Supply Chain.

As Technology Manager your primary focus will be identifying new emerging technologies and new ways to use existing materials/processes, constantly seeking to sustainably increase value creation in the supply chain. You challenge management in future direction-setting on an ongoing basis and also identify short run optimisation opportunities.


Danfoss A/S, 3. marts
Danfoss A/STechnology Manager

Danfoss A/S, Silkeborg and Viby J.

Can you identify mechanical materials and process technologies for our future production and applications? And would it appeal to you to set the direction in defining our future process technology development for valves and sensors? Then you may be our new Technology Manager we are looking for in Danfoss Residential Heating (RH), Supply Chain.

With reference to the Technical Director in Supply Chain, you will have a central role in product cost down activities, new product introduction, and technology planning in RH Supply Chain along with Global Process &Technology, R&D, and the management team. We offer you a challenging position in a global company, which is a proud supplier of energy-efficient solutions.


Danfoss A/S, 3. marts
EnergiMidt A/SSystemstærk studentermedhjælper

EnergiMidt A/S, Silkeborg

EnergiMidt søger en faglig dygtig og systemstærk cand. merc. studerende med interesse for økonomi og arbejde i Excel, som har lyst til varierende og udfordrende arbejdsopgaver.

Vores økonomiafdelinger er opdelt i to sektioner (Business Controlling og Finance), der samlet har ansvaret for alt fra bogholderi til budget, års- og ledelsesrapportering. Dine opgaver er i begge afdelinger og du får en unik mulighed for at løse en bred vifte af opgaver lige fra bogføring, controlling til rapportering. I afdelingen er der 21 kollegaer, og de er altid klar til at hjælpe dig. Omgangstonen er uformel selv når det bliver en smule hektisk – som hverdagen til tider kan være.


EnergiMidt A/S, 2. marts
Jyske Bank
Studentermedhjælpere

Jyske Bank

I BI Modelgruppen i Jyske Bank søger vi to studentermedhjælpere, der er interesseret i at arbejde med statistiske modeller og avanceret databehandling.

Vi tilbyder dig et spændende job, hvor du får mulighed for at anvende nogle af de værktøjer og teorier, du kender fra studiet i praksis.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med erfarne kollegaer om at løse komplekse opgaver i et frit og uformelt miljø. Desuden får du stor fleksibilitet med hensyn til planlægning af din arbejdstid.

Vi udvikler forskellige kvantitative modeller og analyser, som anvendes mange steder i banken og hos kunder. Her er det både bankens ledelse og den kundeansvarlige, som anvender vores modeller til at træffe væsentlige beslutninger.

Jyske Bank

Jyske Bank, 2. marts
Skabertrang | Silkeborg BogtrykProjektleder

Skabertrang | Silkeborg Bogtryk

Skabertrang søger en erfaren og kompetent projektleder, der stortrives i brændpunktet mellem kunde, salg, design og produktion. Vi er i en spændende udvikling og er et bureau, der bringer viden, kreativitet, design, online samt trykte og digitale medier på banen efter behov. Og her mangler vi lige dig på holdet.

I samarbejde med salg, det kreative team, online-specialister og produktion får du ansvaret for, med sikker hånd at styre løsningerne igennem fra strategi, analyse, udarbejdelse af oplæg til færdigt produkt.

Du tager ansvar for opgaverne og tilfører værdi i processen med proaktiv sparring og dialog overfor kunder, salg og produktion. Vi forventer, at du selv vil kunne udvikle mindre oplæg og løsninger i direkte kontakt med vores kunder.


Jobindex, 2. marts
TEMP TEAM A/SErfaren entrepriseleder

TEMP TEAM A/S søger for Kingo Karlsen A/S i Silkeborg

Lægger du vægt på kvalitet, og evner du at opretholde et højt niveau samtidig med at opgaven bliver løst? Så er det måske dig, vi søger…

I dit nye job får du ansvar for udførelse af entrepriser til indvendig rydning, herunder også det økonomiske ansvar. Det er dig, der har kontakten til kunden og styrer entrepriserne i samarbejde med dine formænd og underentreprenører – fra planlægning til aflevering. Du medvirker også i forbindelse med beregning og tilbudsgivning.

Kingo tilbyder:

 • Et spændende job i en branche i vækst, hvor stadig skærpede krav giver nye udfordringer
 • En dynamisk virksomhed med et godt arbejdsmiljø og faglig sparring med kompetente kolleger
 • Faglig og personlig udvikling
 • En lønpakke, der matcher dine kvalifikationer

TEMP TEAM A/S, 2. marts
EnergiMidt A/SServiceminded fibertekniker til Fiberdivisionen i EnergiMidt

EnergiMidt A/S, Silkeborg

Vi løber stærkt og samtidig sætter vi overliggeren højt i EnergiMidt. Derfor søger vi nu en engageret og serviceminded fibertekniker, der har skarpt fokus på stærke fiberforbindelser til vore kunder i erhvervs- og privatsegmentet.

Du bliver en del af afdelingen Leverance & Drift, der hører under EnergiMidts Fiberdivision. Vi er 30 fagligt dygtige kollegaer, der primært har ansvaret for fiberarbejde for erhvervs-og privatkunder. Din opgaveportefølje favner nyanlæg, drift og vedligehold af fiberinstallationer. Afdelingen er fysisk placeret i tilknytning til hovedkontoret i Silkeborg, men vi kører ud fra egen bopæl. EnergiMidt stiller naturligvis servicevogn, pc og telefon til rådighed.


EnergiMidt A/S, 2. marts
Würth Danmark A/SSælger til installationsbranchen (genopslag)

Würth Danmark A/S

Har du lyst til at pleje dit salgsgen med målrettet, opsøgende salg?
Har du mod på nye udfordringer i en hverdag fyldt med forandringer?

Würth Danmark A/S

Hos Würth forsøger vi at målrette salget mest muligt i forhold til den enkelte kunde. For dig betyder det, at du har ansvaret for et målrettet salg til de enkelte kunder i installationsbranchen, herunder El- og VVS- installatører samt ventilations-firmaer. Distriktet inkluderer området Silkeborg, Randers og Viborg.

Med reference til regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet, hvor du primært udvælger og opsøger potentielle kunder samt udbygger samarbejdet med dine eksisterende kunder. Din hverdag som kørende sælger indebærer mange timer på landevejen, og din arbejdsdag foregår ude ved kunderne.

Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S, 2. marts
Würth Danmark A/SSælger til nye kunder

Würth Danmark A/S

HAR DU SALGSTALENT OG LYSTEN TIL AT MØDE NYE KUNDER - HVER DAG?

Würth Danmark A/S

Er du energisk? Kan du lide at møde masser af nye kunder? Foretrækker du en travl hverdag? Hvis ja... så kan du blive en succesfuld sælger hos Würth.

Du sælger vores kvalitetsprodukter til kunder inden for metalbranchen så som maskinfabrikker, smede, ordreproducerende virksomheder med maskiner, VVS-, el- og ventilationsfirmaer og lignende. Dit salgsdistrikt dækker området: Randers, Hobro, Viborg, Silkeborg, Århus og Djursland.

Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S, 2. marts
JN Data A/SInfrastrukturarkitekter

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

JN Data søger infrastrukturarkitekter med flair og interesse for etablering af it-infrastruktur i et heterogent driftsmiljø med krav om høj tilgængelighed og sikkerhed.

Som infrastrukturarkitekt har du ansvaret for at færdiggøre løsningsbeskrivelsen for it-løsningen på tværs af stort set alle it-faglige discipliner. Herunder sikring af at de driftsrelaterede krav opnås, udfærdigelse af sikkerhedsbeskrivelse og arkitekturmæssige igangsætningsdokumenter, således at den færdige løsning lever op til krav og skaber den værdi, som er ønsket og beskrevet.

Du skal, sammen med dine kollegaer i arkitektur teamet, bidrage til den løbende udvikling af de services, processer og tilhørende artefakter, der ligger til grund for arkitektens arbejde.


JN Data A/S, 28. februar
EnergiMidt A/SErfaren installationskonsulent til forsyningsdivisionen i EnergiMidt

EnergiMidt A/S, Silkeborg

Vi har travlt i EnergiMidt og samtidig sætter vi overliggeren højt. Derfor søger vi en erfaren og dygtig installationskonsulent, som leverer høj kvalitet i sit arbejde og som har et øje for at optimere og bidrage til at udvikle interne processer.

Du bliver en del af ”Nettilslutning & Måledata”, der hører under EnergiMidts Forsyningsdivision. Vi er 32 kompetente tværfaglige kolleger, som har ansvar for installationstilmeldinger, målere og måledata på både el og varme. Din opgaveportefølje er primært intern, men du skal også kunne håndtere henvendelser fra kunder og samarbejdspartnere.


EnergiMidt A/S, 27. februar
Human SkillsPLC/SCADA-programmører/projektledere inden for procesautomatisering

Human Skills søger for Au2mate i Silkeborg

Au2mate har forrygende travlt og søger derfor PLC/SCADA-programmører/projektleder til supplering af den højt kvalificeret stab.

Ansvarsområder:

 • Kundekontakt, herunder afklaring af krav
 • Projektafvikling
 • Design/udvikling af software for PLC-/PC-baserede styringer

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en international virksomhed i vækst med et meget højt fagligt niveau og attraktive fremtidsmuligheder. Hos Au2mate A/S deltager du i samtlige af projektets faser fra ordre til design, programmering, test, indkøring og aflevering.

Nøgleordene i forbindelse med det daglige arbejde er frihed og indflydelse under ansvar, uformel omgangstone hvor humoristisk sans ej er en ulempe samt gode arbejdsforhold.


Jobindex, 27. februar
Danfoss A/SApplication Expert

Danfoss A/S, Silkeborg

Are you motivated by being the go-to person on technical issues? And are you able to collect and analyse data transforming it into applicable knowledge? Would acting as the “missing link” between R&D and Sales appeal to you? Then you might be the new Application Expert for our mechanical radiator thermostats and accessories within Danfoss Residential Heating (RH) Division.

Your mission will be to work closely together with our product manager and other stakeholders across Europe supporting them on technical issues. Furthermore, you will plan, prepare, organise and follow up on on-site field tests and collect technical data, analyse it and transform it into applicable knowledge. You will be the key player we rely on to develop training material and conduct product training for relevant customers and stakeholders.


Danfoss A/S, 26. februar
Dahl & Kjærgaard Human ResourcesSalgstrainees med energi og ambitioner

Dahl & Kjærgaard Human Resources søger for IntraNote a/s i Silkeborg

VIL DU indgå i en spændende hverdag i en uformel kultur med højt til loftet, kort til nærmeste kollega, og med stor mulighed for at påvirke beslutninger i en flad organisation med ambitioner og humor - så er IntraNote lige stedet for dig!

Som salgstrainee hos IntraNote vil du arbejde med, og sideløbende uddanne dig inden for, løsningsorienteret it-salg med fokus på interne løsninger til viden- og informationsdeling. Du vil blive del af et dedikeret salgsteam, og du vil blive trænet i og få erfaring med alle discipliner inden for virksomhedens go-to-market strategi. Sideløbende får du dokumenteret og anerkendt ekstern uddannelse.


Dahl & Kjærgaard Human Resources, 26. februar
Blå Kors DanmarkRegnskabsassistent

Blå Kors Danmark, Silkeborg

Blå Kors Danmark søger en medarbejder til regnskabsassistance for driftsenheder og projekter m.v. Den gennemsnitlige arbejdstid er 20 timer pr. uge, og stillingen er tidsbegrænset til et år.

Du bliver en del af regnskabsafdelingen på otte medarbejdere og vil indgå i et samspil med landskontorets øvrige medarbejdere. Med udgangspunkt i en udførende konsulentrolle og i dialog med leder og kolleger, vil du få ansvar for en række aktiviteter.

Du skal:

 • Bogføre og afstemme
 • Budgettere, prognosticere og afrapportere
 • Udvikle arbejdsgange for aktiviteter og indgå i arbejdet på overordnede og tværgående områder
 • Være rådgiver og dialogpartner for Blå Kors-aktiviteternes budgetansvarlige og ledere

Blå Kors Danmark, 26. februar
SuperBrugsenSalgsleder i Ferskvarer til SuperBrugsen Silkeborg

SuperBrugsen

Vil du være med på holdet, og er du typen, der kan bidrage med engagement, godt købmandskab, top-service og evne til at samarbejde, så har du chancen nu i SuperBrugsen Silkeborg, som vil blive en madbutik lidt ud over det sædvanlige - klar til at matche den moderne forbrugers forventninger.

Som salgsleder i SuperBrugsen er det først og fremmest din opgave at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i afdelingen og altid levere en salgsklar butik
 • sikre drift og økonomi i din afdeling
 • udvikle afdelingen og præge sortimentet
 • daglig ledelse af personale med tilknytning til afdelingen

SuperBrugsen, 26. februar
SuperBrugsenSalgsleder i Frugt & Grønt til SuperBrugsen Silkeborg

SuperBrugsen

Vil du være med på holdet, og er du typen, der kan bidrage med engagement, godt købmandskab, top-service og evne til at samarbejde, så har du chancen nu i SuperBrugsen Silkeborg, som vil blive en madbutik lidt ud over det sædvanlige - klar til at matche den moderne forbrugers forventninger.

Som salgsleder i SuperBrugsen er det først og fremmest din opgave at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i afdelingen og altid levere en salgsklar butik
 • sikre drift og økonomi i din afdeling
 • udvikle afdelingen og præge sortimentet
 • daglig ledelse af personale med tilknytning til afdelingen

SuperBrugsen, 26. februar
SuperBrugsenLedertrainees til SuperBrugsen Silkeborg

SuperBrugsen

Vi håndplukker vores fremtidige ledere blandt vore medarbejdere. Derfor gør vi alt for at give vores ledertrainees en så optimal uddannelse som muligt. En uddannelse, der stiller store krav til den enkelte, og som tager sigte mod en lederkarriere i Coop. Dine handelstalenter afprøves, du får en unik indsigt i at drive forretning og får indflydelse på dit arbejde i hverdagen.

Ledertrainee uddannelsen er en 2-årig butikselev-uddannelse, som i elevtiden suppleres med 2 fag på Akademimerkonom niveau. Uddannelsen starter i efteråret.

Du får din egen uddannelsesplan, så du hele tiden har overblik over det forløb, du skal igennem. Det er et krævende, men også et meget spændende forløb. Vi tager vores ansvar for din uddannelse alvorligt, og følger op på gensidige krav og forventninger i hele din elevtid. Vi tør godt garantere, at den bliver en fantastisk start på din karriere!


SuperBrugsen, 26. februar
SuperBrugsenSlagtersvend til SuperBrugsen Silkeborg

SuperBrugsen

Vil du være med på holdet, og er du typen, der kan bidrage med engagement, godt købmandskab, top-service og evne til at samarbejde, så har du chancen nu i SuperBrugsen Silkeborg, som vil blive en madbutik lidt ud over det sædvanlige - klar til at matche den moderne forbrugers forventninger.

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får det bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Opskæring af fersk kød
 • Produktion af convenience varer
 • Opfyldning af færdigpakket kød

SuperBrugsen, 26. februar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Maersk Line
1 til 20 af 130 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.