1 til 20 af 74 resultater.

Dine valg

 • FjernSilkeborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
J. Hvidtved Larsen A/SSælger af brugte slamsugere

J. Hvidtved Larsen A/S, Silkeborg

Verdens bedste slamsugere bygges i Silkeborg

Hos J. Hvidtved Larsen A/S udvikler vi varme følelser for slamsugere. Ejerne af slamsugerne er selv de første til at indrømme det: Slamsugere er ikke specielt appetitvækkende. Men de er en uundværlig del af det moderne samfund, og de gør en uvurderlig indsats for at holde vores byer og vandløb rene.

Dit ansvar bliver hele forretningen med handel af brugte anlæg – fra vurdering og køb over renovering, gensalg og ikke mindst sikre, at alle administrative forhold er på plads både internt og eksternt f.eks. slutsedler, registreringsattester og anden dokumentation.


Jobindex, 22. august
Jyske Bank
It-udvikler med fokus på CRM

Jyske Bank, Silkeborg

Har du viden og interesse for CRM? Brænder du for at skabe digitale løsninger for vores bankrådgivere? Vi søger nu en kompetent udvikler, som skal være med til at designe og udvikle de løsninger, som gør hverdagen lettere for Jyske Banks rådgivere i hele landet.

Du kommer til at indgå i en afdeling, som udvikler specialiserede rådgivnings-, Business Intelligence- samt dokumentløsninger til mange forskellige forretningsområder i banken. Du kommer til at arbejde med førende teknologier, som primært tages fra SAS-paletten af værktøjer.

Dine primære arbejdsområder bliver at understøtte Jyske Banks tiltag på CRM-området ved at:

 • udvikle Datawarehouse- og databasedesign
 • håndtere og bearbejde store datamængder
 • fortage analyser på data
Jyske Bank

Jyske Bank, 21. august
Sales Management ApS
Bliv Brand Manager for Opel hos Uggerhøj i Bilernes Hus i Silkeborg

Sales Management ApS søger for kunde

Som Brand Manager bliver du ansvarlig for salget af nye Opelpersonbiler til privat- og erhvervskunder. Du får stor mulighed for selv at præge din hverdag, igangsætte salgsaktiviteter og -indsatser målrettet nye kunder, såvel som eksisterende Opelkunder.

Vi forventer af dig at du kommer fra en lignende stilling i bilbranchen, hvor du har bevist at du evner at skabe gode salgsresultater og langvarige kunderelationer.

Du kendetegnes ved:

 • Stor lyst til at sælge biler og skabe resultater
 • Din proaktive tilgang til salg og kunder
 • Evnen til at skabe langvarige relationer
 • Din vedholdenhed ift. opfølgning på kunder

Sales Management ApS, 20. august
Jyske Bank
Erfaren og serviceminded driftskonsulent

Jyske Bank, Silkeborg

Vil du være med til at sikre et stabilt, digitalt fundament for Jyske Banks handelsområde? Er du serviceminded og leverer support på et højt niveau? Har du erfaring med at supportere forretningskritiske systemer?

Som driftskonsulent i Finansielle Handelssystemer indgår du i et team, der har til ansvar at sikre en stabil drift og i tilfælde af driftsproblemer effektivt afhjælpe problemerne, så skadesomfanget begrænses. Teamet yder en professionel support, hvor god service og stabil drift er i højsædet.

Dit primære ansvarsområde er tredjepartssystemerne Moxy og Axys, der leveres af Advent Software. Disse to systemer udgør en meget væsentlig del af det digitale fundament for bankens samlede kapitalforvaltningsaktiviteter. Konkret anvender brugerne systemerne til styring af handler, ordrer, opgørelser og rapportering af afkast - samt diverse kontroller og opgørelser.

Jyske Bank

Jyske Bank, 20. august
DeloitteDeloitte søger nyuddannede og erfarne skattekonsulenter til karrierestillinger inden for Global Employer Service i Silkeborg

Deloitte

Er du blandt de allerbedste på dit felt og med ambitioner om at blive endnu bedre - så læs videre her..

I Global Employer Service (GES) hjælper vi virksomheder og personer med at identificere skattemæssige muligheder og risici i forbindelse med ind- og udstationering, personalegoder, arbejdsudleje mv. Vi bistår med at vurdere og gennemføre løsninger, der skaber værdi for kunderne. Vores kunder består af både store og små danske virksomheder samt privatpersoner. Vi løser spændende og varierede opgaver i et fagligt og forretningsmæssigt miljø, som hele tiden udvikler sig.

Vi har fokus på høj faglighed og personlig udvikling gennem målrettet intern og ekstern uddannelse samt de spændende daglige arbejdsopgaver. Vores ledelsesstil er uformel, og vi har en afslappet omgangstone - også selvom hverdagen indimellem er travl.


Deloitte, 19. august
Retail Knowledge
Franchise Partner - Wolford

Retail Knowledge søger for Wolford Scandinavia Aps i Aarhus, Aalborg, Silkeborg, Vejle og Odense

Wolford er et verdensfirma, kendt som et succesfult luksus brand med mere end 260 forhandlere og mere end 3.000 handelspartnere i 68 lande. Vi deler vores globale vækst med retailpartnere, der repræsenterer vores brand med voksende succes.

Hvad kan vi tilbyde dig:

 • Et bredt varesortiment med ready-to-wear, legwear, lingeri, swimwear og accessories
 • Hjælp til at finde, udstyre og installere din butik
 • Professionel retail-assistance og marketingkoncepter samt kvalificeret intensiv træning

Hvad kan du tilbyde os:

 • Iværksætterånd med passion for vores brand
 • Fleksibilitet og teamplayer-kvaliteter
 • Mindst fem års know-how og retailerfaring fra modebranchen

Retail Knowledge, 18. august
SPX Flow Technology Danmark A/SService Sales Engineer

SPX Flow Technology Danmark A/S, Silkeborg

Due to continued growth and expansion, we now have an excellent opportunity available for a top calibre Service Sales Engineer in Silkeborg, Denmark, to join our evolving international organization.

As a Service Sales Engineer you’ll be a part of the Component and Technology service team in the daily sales and service tasks as well maintain the customer contact within both ad hoc jobs and site visits. You'll deal with costumer service needs and calculate those needs into service agreements. Your main responsibilities would include:

 • Internal & external Sales of Technology Services both ad hoc & agreements
 • Sales of service in cooperation with account & technology sales in the Nordic area
 • Development of service concepts

SPX Flow Technology Danmark A/S, 14. august
JKSErfaren lønningsbogholder/HR medarbejder søges til Bilernes Hus i Silkeborg

JKS søger for kunde

For vores kunde søger vi en rutineret og struktureret lønningsbogholder med erfaring inden for personalejura.

Der er tale om en stilling, hvor du er ansvarlig for behandlingen af løn til ca. 120 medarbejder. Ydermere har Bilernes Hus oprettet fleksibel arbejdstid samt bonusordning til deres medarbejdere. Det er derfor alt afgørende, at du er struktureret, detaljeorienteret og kan arbejde selvstændigt.

Arbejdsopgaver:

 • Lønbehandling til 60 funktionærer og 60 timelønnede
 • Oprettelse af medarbejdere samt indberetning af fravær
 • Tjek af stemplinger for både de timelønnede og funktionærer

JKS, 14. august
J. Hvidtved Larsen A/S Økonomiassistent

J. Hvidtved Larsen A/S , Silkeborg

Bogholderi for JHL-UK

Økonomiafdelingen i Silkeborg er ansvarlige for alle selskaberne i koncernen. Afdelingen består af 7 medarbejdere, der varetager alle regnskabsopgaver i Danmark og for resten af verden.

Dit hovedansvar bliver at foretage alt, hvad der har med det engelske selskab at gøre indenfor økonomi dvs. du får ansvaret for alle registreringer, opgørelser og afstemninger i England. Du kender sikkert mange af funktionerne fra dit nuværende job, men disse opgaver vil være en stor del af hverdagen:

 • Kreditorbogholderi
 • Bankafstemning
 • Indrapportering af VAT, importmoms og indrapporteringer til myndighederne

Jobindex, 11. august
E-handelsbureauet Wølund & Wraae
Frontend-udvikler

E-handelsbureauet Wølund & Wraae, København eller Silkeborg

Vi søger en frontend-udvikler, der kan hjælpe vores kunder med etablering af e-handelsløsninger, hvor arbejdsopgaverne vil spænde lige fra opsætning og udvikling af frontend, funktionalitet og indhold. Stillingen kan besættes fra vores kontor i København eller Silkeborg.

Kvalifikationer

 • Du har minimum 5 års erfaring med fronted-udvikling
 • Du er sublim i HTML, CSS og Javascript/jQuery
 • Du er en mester i opsætning af responsive og mobile webløsninger
 • Du har erfaring med opsætning af frontend og design i diverse CMS og e-handelsløsninger

Som udvikler hos E-handelsbureauet Wølund og Wraae får du en udfordrende hverdag. Vi fokuserer på kvalitet og vidensdeling og optimerer løbende vores processer for at understøtte dette. Du vil komme til at arbejde i et dynamisk miljø med en uformel tone hvor gode input og idéer er værdsatte.


E-handelsbureauet Wølund & Wraae, 8. august
JN Data A/SSupportmedarbejder

JN Data A/S, Silkeborg

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med it-support inden for den finansielle sektor, har du nu mulighed for at blive en del af JN Datas ServiceDesk, som vores nye supportmedarbejder.

Sammen med de øvrige i supportteamet vil du gennem 1. level support i vores ServiceDesk være med til at holde høj kvalitet på supportområdet til fordel for brugerne i JN Data og hos vores partnere.

Dine arbejdsopgaver bliver at yde 1. level teknisk support i vores ServiceDesk. Henvendelser modtages via telefon eller mail og vi benytter flere supportværktøjer såsom HP Service Manager, Remedy, Netop, Sharepoint, Internet og Intranet. Du vil desuden varetage forskellige administrative opgaver, udarbejde dokumentation og have mulighed for at deltage i forskellige projekter.


JN Data A/S, 7. august
Mercuri Urval
Salgsingeniør til forretningsudvikling

Mercuri Urval søger for Elfac A/S i Silkeborg

Forbindelsesteknik B2B applikationer

I denne nyoprettede stilling refererer du til selskabets direktør. Din primære opgave er at identificere relevante kundeemner og opbygge et tæt samarbejde omkring kvalitetsløsninger til kundernes applikationer. Du får et tæt samarbejde med og opbakning fra en kompetent og erfaren intern teknisk salgsafdeling, der hjælper med tilbudsgivning og servicering af kunderne. Du vil endvidere få et tæt samarbejde med selskabets direktør i forbindelse med salgsplanlægning.

Som salgsingeniør er det din opgave selvstændigt at planlægge og udføre det opsøgende salg, hvor en vigtig del af salgsprocessen består i at formidle viden om Elfacs kernekompetencer og på den måde skabe grundlag for at sælge helhedsløsninger til kunderne. Den kompetente tekniske dialog er forudsætningen for, at du sikrer en forståelse af kundens behov og dermed kan tilbyde den rigtige løsning.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 7. august
JN Data A/SChange Manager

JN Data A/S, Silkeborg

Har du lyst til at prøve kræfter med Change Management inden for den finansielle sektor, har du nu mulighed for at blive en del af JN Datas afdeling for Driftsstøtte, som vores nye Change Manager.

Som Change Manager skal du være med til at sikre sikker og stabil it-drift gennem arbejdet med koordinering, risikovurdering og styring af ændringer til driftsmiljøerne, så JN Data fortsat på effektiv vis kan imødegå de driftsaftaler, vi har indgået med vores partnere.

Dit primære ansvarsområde vil, sammen med afdelingens øvrige Change Managers, være at udøve effektiv planlægning af ændringer til driftsmiljøerne.

Herunder:

 • Sikre, at Changes er risikovurderet korrekt og impact afstemt med partnerne
 • Afholde Change møder internt og sammen med vores partnere
 • Planlægge og koordinere servicevinduer

JN Data A/S, 6. august
Jyske Bank
Økonom med interesse for Risikostyring

Jyske Bank, Silkeborg

Der er store forandringer i gang inden for den finansielle sektor og særligt inden for handel med finansielle instrumenter. Det har stor indflydelse på bankens forretningsmodel på dette område, og vi har derfor fokus på at udvikle løsninger, som fremadrettet skal stille os rigtigt på banen. Markedsrisiko er dybt involveret i både de regulatoriske og markedsmæssige forandringer, og vi er en del af den værdikæde, som skal udvikle løsningerne. Det vil være omdrejningspunktet for dit arbejde.

Du vil sammen med resten af afdelingens medarbejdere være med til at præge udviklingen af bankens fremtidige risikostyringsværktøjer inden for markeds- og modpartsrisiko. Din berøringsflade i banken vil være stor gennem dit daglige virke, der i høj grad vil være projektbaseret. Du vil komme til at arbejde med mange forskellige interne og eksterne interessenter.

Jyske Bank

Jyske Bank, 5. august
Silkeborg DataFrontend-ekspert

Silkeborg Data

Er du en erfaren softwareudvikler med tung viden inden for udvikling af webapplikationer? Er du god til at finde de rigtige tekniske løsninger? Og kan du formidle din viden til andre? Vi søger en kvalitetsbevist og fagligt ambitiøs frontend-ekspert - måske er det dig?

Sammen med dine nærmeste kolleger har du ansvaret for JEE-platformen, og dit fokus vil naturligt være på frontendudvikling. Opgaverne vil blive en blanding af udviklersupport, udvikling af nye løsninger og stillingtagen til teknologispørgsmål. Du vil eksempelvis blive involveret i evaluering af, hvilke teknologier og frameworks vores webapplikationer bedst udvikles i. Vi har en del webapplikationer implementeret med JSF og framework'et PrimeFaces. Alle applikationer afvikles på et enterprise-setup med bla. JBoss EAP servere i cluster og Oracle database. Arbejdsformen i hele teamet tager udgangspunkt i Kanban.


Silkeborg Data, 5. august
blue search & selection
Konstruktør

blue search & selection søger for Levehuse i Silkeborg

Levehuse A/S arbejder ud fra et stærkt og velfungerende koncept indenfor byggeri af dobbelt- og rækkehuse. Du får en central rolle i virksomheden, og skal i sparring med direktøren være med til at omsætte ambitiøse mål til handling – med fokus på fortsat høj kvalitet og gode kundeoplevelser.

Der er tale om et bredt ansvarsområde, hvor du veksler mellem klassiske konstruktøropgaver med fokus på detaljen og mere koordinerende opgaver i samspil med eksterne samarbejdsparter:

 • Overblik over vejprojekter og situationsplaner
 • Udvikling af nye hustyper
 • Plan- og projekttegninger

Du vil med frihed under ansvar få mulighed for at præge både virksomhedens og din egen udvikling.

Få tips til en god ansøgning og cv.


Jobindex, 1. august
Telia Danmark
Butikssælger til Telia Shop Silkeborg, Deltid

Telia Danmark

Sælg løsninger, ikke produkter

Telia Danmark

Som butikssælger i vores Shop i Silkeborg får din indsats en direkte indflydelse på Telias fortsatte udvikling og succes. Du får en udfordrende hverdag i en travl virksomhed, hvor du ud over ansvaret for dit eget salgsbudget også kan se frem til en lønpakke bestående af en god grundløn og provision uden loft. Med andre ord: Du kan selv bestemme, hvor meget du vil tjene.

Det er motiverende at være en uundværlig del af organisationen, og du kan se frem til at arbejde sammen med dygtige kolleger, der også elsker at skabe imponerende resultater.

Telia Danmark

Telia Danmark, 30. juli
Insight Building Automation ApSKonstruktør / Elektriker

Insight Building Automation ApS, Silkeborg

Insight Building Automation er en dynamisk og professionel organisation med ambitiøse mål. Insight Building Automation er præget af en uformel og professionel atmosfære, hvor kunde- og medarbejdertilfredshed prioriteres højt.

Med base fra hovedkvarteret i Silkeborg og med reference til de interne projektledere skal du indgå i et velfungerende team, hvor dine opgaver kan variere fra udarbejdelse af tekniske tegninger i CTS anlæg til udarbejdelse af el diagrammer. Du får desuden tæt kontakt til den øvrige organisation, hvor det er vigtigt, at du opfattes som samarbejds- og sparringspartner.

Opgaver og ansvarsområder:

 • At udarbejde Grafiske billeder til CTS anlæg.
 • Udarbejde tekniske systemtegninger i forbindelse med tilbudsgivning.
 • Løbende sikre den nødvendige viden om udviklingen inden for virksomhedens produkter, områder samt normer og lovgivning – herunder at sikre vidensdeling på tværs i afdelingen

Jobindex, 30. juli
Lidl Danmark K/SSouschef

Lidl Danmark K/S, Silkeborg

Vi søger en kompetent souschef til vores butik i Silkeborg.

Som souschef hos os er du butikschefens højre hånd og stedfortræder. Du er den, der tager over, når butikschefen ikke er til stede, så du skal på én gang være både fleksibel, systematisk og have en god situationsfornemmelse.

Du kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken og får også medansvar for butikkens drift og resultater. Har du erfaring inden for detailhandel er det naturligvis en fordel. Vigtigst er dog, at du er en motiverende og handlekraftig leder, der både har sans for detaljen og er god til at bevare overblikket.

Sammen med medarbejderne er det en af dine fornemste opgaver at sikre, at butikken altid fremstår præsentabel, så den og vores service altid lever op til kundernes forventninger. Som person har du det bedst, når du kan tage initiativ og kan udvikle dig fagligt og personligt - måske har du endda ambitioner om selv at blive butikschef i fremtiden


Jobindex, 29. juli
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 28. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Fest For Fyrede Jobindex
1 til 20 af 74 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.