1 til 20 af 116 resultater.

Dine valg

 • FjernSilkeborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

Jyske Bank
SAS-udvikler

Jyske Bank, Silkeborg

Til afdelingen Digitale Rådgivere søger vi en dygtig og erfaren SAS-udvikler, der brænder for at skabe digitale løsninger for bankens rådgivere.

Du kommer til at indgå i en afdeling, som udvikler specialiserede rådgivnings-, Business Intelligence- og dokumentløsninger til mange forskellige forretningsområder i banken. Du kommer endvidere til at arbejde med førende teknologier og have en tæt dialog med vores kunder i forretningen.

Dine primære arbejdsområder bliver at understøtte Jyske Banks tiltag på Datawarehouse- og Business Intelligence-området, herunder:

 • udvikle Datawarehouse og databasedesign
 • håndtere og bearbejde store datamængder
 • foretage analyser på data
Jyske Bank

Jyske Bank, 22. oktober
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 22. oktober
SILVAN KædenDeltidssælgere til farve, trælast og isenkram

SILVAN Kæden, Silkeborg

SILVAN Silkeborg søger lige nu deltidssælgere til farve, trælast og isenkram

Hos SILVAN Silkeborg lægger vi stor vægt på, at vores medarbejdere er selvstændige og engagerede personer som tør og vil tage et ansvar.

Som sælger i SILVAN Silkeborg kommer du i direkte kontakt med spørgsmål og udfordringer, hvor det sker – i Byggemarkedet.

SILVAN Kæden

Jobindex, 21. oktober
JN Data A/SProceskonsulent søges til JN Data

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Til vores afdeling Leverancekvalitet søges en dynamisk og engageret medarbejder, der brænder for at arbejde med kvalitetsstyring og processer i et af Danmarks førende it-driftsselskaber.

Du vil som proceskonsulent arbejde med forskellige typer af processer: Afdelingsspecifikke processer, organisatorisk tværgående processer og processer med relationer til partnere og leverandører. Til at understøtte proces- og kvalitetsarbejdet anvendes bl.a. ITIL v3 og ISO 9001 som referenceramme.

Du har sammen med afdelingens øvrige proceskonsulenter en hverdag med varierende opgaver, herunder at:

 • Afdække og afstemme formål og omfang for de udvalgte processer
 • Gennemføre workshops, interviews mv. for at analysere aktuelle processer og på det grundlag fastlægge den fremtidige proces og dokumentere denne

JN Data A/S, 21. oktober
Elpress A/STeknisk salgsansvarlig- Grossistsalg DK

Elpress A/S, Silkeborg

Har du en el-teknisk baggrund og solid salgserfaring? Vil du spille en nøglerolle i en mindre virksomhed med stort potentiale, hvor du videreudvikler salget af vores kendte og populære produkter?

Vi ønsker at intensivere og videreudvikle vores samarbejde med grossistmarkedet og installatører. Som vores nye kollega skal du i tæt samarbejde med Elpress Danmark og Sverige, supportere og udvikle det eksisterende samarbejde på el-grossistmarkedet.

Du skal have en el-teknisk baggrund såsom elektriker, el-installatør eller lignende. 3-5 års erfaring inden for teknisk salg. Gerne med erfaring fra grossistledet eller fra lignende stillinger.

Vi kan tilbyde dig en selvstændig stilling hvor du har stor indflydelse på din hverdag og vores fælles succes. Et stærkt brand hvor du vil være tæt på produktion og udvikling, samt øvrige markedsteams i koncernen.


Jobindex, 21. oktober
EnergiMidt A/SEnergiMidt søger teknisk supporter til fiberbredbåndsområdet

EnergiMidt A/S, Silkeborg

På fiberbredbåndsområdet søger vi en ny dynamisk kollega, der vil blive en del af en sprudlende afdeling, der brænder for at give serviceorienteret teknisk support på vores fibernet.

Du vil komme til at arbejde ud fra vores målsætning om at tilbyde 'unik' kundeservice. Du skal som kundens første kontakt i EnergiMidt kunne løse deres eventuelle tekniske problemer og yde teknisk support på Internet, TV og telefoni samt udføre de tilhørende administrative opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at:

 • Formidle teknisk viden til vores kunder uanset deres udgangspunkt - både mundtligt og skriftligt
 • Følge vores interne procedurer og instruktioner
 • Levere resultater som imødekommer kundeforventningerne

EnergiMidt A/S, 21. oktober
McPhoneDygtige opsøgende mødebookere/sælgere

McPhone, Silkeborg

Er du en knalddygtig sælger og har kenderskab til forsikringer? Så hører vi meget gerne fra dig!

Har du erfaring inden for forsikringsverdenen? – Så har vi drømmejobbet til dig!

Vi arbejder med opsøgende salg af forsikringsmøder for kunden, hvilket vil sige, at vi ikke venter på, at kunderne kommer til os, men at vi gør en aktiv indsats for at komme til dem. I jobbet får du brug for dine fantastiske talegaver, når du taler med mange potentielle kunder. Du er hurtig til at sætte dig ind i forskellige private kunders behov inden for forsikringer og forstår, at et møde først tæller, når det er lukket.

Som medarbejder i McPHONE bliver du en del af vores prisvindende gruppe af salgsspecialister. Vi har som mål at uddanne Danmarks bedste sælgere, og vi har de nyeste tekniske systemer til at effektivisere din hverdag og dit salg.

McPhone

Jobindex, 21. oktober
GF ForsikringForsikringsrådgiver til GF Horsens

GF Forsikring

Kan du lukke en ordre uden at gå på kompromis med en grundig rådgivning? Så er du måske vores kommende forsikringsrådgiver i GF Horsens.

Hos GF Horsens har vi ambitiøse vækstmål og har blandt andet, via nye samarbejdsaftaler, mulighed for at udvide markedsandelen i vores område. Derfor søger vi en dygtig og målrettet forsikringsrådgiver til vores travle team.

GF Horsens har kontor i Horsens og Silkeborg, og du skal være indstillet på at arbejde på begge kontorer. Du får en afvekslende hverdag, hvor det bliver din opgave at medvirke til at skabe vækst gennem indtegning af nye lønsomme kunder til vores klub, samt at servicere vores eksisterende kundeportefølje. Din kontakt til kunderne vil være på mail, telefon og ved personlig betjening i klubben.


GF Forsikring, 21. oktober
McPhoneDygtige opsøgende sælgere

McPhone, Silkeborg

Er du en knalddygtig sælger og har du et højt energiniveau? Så hører vi meget gerne fra dig!

Kan du sælge de fedeste mobilløsninger til private? – Så har vi drømmejobbet til dig!

Vi arbejder med opsøgende salg, hvilket vil sige, at vi ikke venter på, at kunderne kommer til os, men at vi gør en aktiv indsats for at komme til dem.

Som medarbejder i McPHONE bliver du en del af vores prisvindende gruppe af salgsspecialister. Vi har som mål at uddanne Danmarks bedste sælgere, og vi har de nyeste tekniske systemer til at effektivisere din hverdag og dit salg. Og vi vil gerne have det sjovt, mens vi skaber resultater.

McPhone

Jobindex, 17. oktober
JN Data A/SPatch Manager

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Afdelingen for Teknisk Forankring søger en Patch Manager. Vi er i gang med styrkelsen af vores Patch Management proces og indfører derfor en dedikeret Patch Management funktion, hvortil vi søger en Patch Manager. Du skal sikre struktureret og professionel Patch Management på tværs af hele it-infrastrukturen.

Du skal sammen med procesejer sikre udførelsen af den vedtagne Patch Management proces samt sikre det nødvendige fokus på tværs af organisationen og hos vores partnere.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Sikre at det aktuelle patch niveau løbende kontrolleres i forhold til det forventede niveau
 • Der indgås og dokumenteres aftaler med alle produktansvarlige og partnere
 • Have overblik over den samlede situation omkring Patch Management i JN Data

JN Data A/S, 16. oktober
SPX Flow Technology Danmark A/SEngineering Manager - Butter

SPX Flow Technology Danmark A/S, Silkeborg

Due to continued growth and expansion, we now have an excellent opportunity available for a top calibre “Engineering Manager – Butter” in Silkeborg, Denmark, to join our evolving international organization.

As Engineering Manager - Butter you will be responsible for all activities of employees in the team such as mechanical design, engineering and costing of Butter projects in Silkeborg. You will resolve problems using solutions that involve new techniques, technologies, or concepts; you’ll analyze technology trends, human resource needs, and market demand to plan projects.

SPX expect to grow the Butter business considerably over the coming years and as a manager it’s your responsibility to drive this growth and ensure team work and change management in the department.


SPX Flow Technology Danmark A/S, 15. oktober
PM ConsultKey Account Manager – Højteknologiske specialmaskiner

PM Consult søger for SVM Automatik A/S i Silkeborg

Dine opgaver bliver at pleje og udvikle relationerne til eksisterende større kunder og have øje for nye forretningsmuligheder samt fokus på nye potentielle i Danmark og Norden samt i øvrige lande med interessante muligheder.

Du får også indflydelse på arbejdet med at få styrket SVM Automatiks udtryk og identitet, så virksomhedens bliver mere synligt udadtil og dens profil bliver klarere udtrykt.

Herudover bliver opgaverne:

 • Ved et nyt projekt at give kunden et overslag, med udgangspunkt i tilbuds-/prisbogen. Du har da medvirket aktivt i at få den ideelle løsning skitseret, og at du får skabt tillid og tryghed hos kunden i samarbejdet og for den valgte løsning. Du har også tilsvarende selv fået klarhed over kundens samlede formåen.
PM Consult

PM Consult, 15. oktober
KeySelector
Leder af international logistik

KeySelector søger for Borg Automotive i Silkeborg

Borg Automotive-koncernen er en danskejet, europæisk baseret gruppe af virksomheder, der beskæftiger sig med re-fabrikation, salg og distribution af autoreservedele til det professionelle eftermarked og beskæftiger mere end 1100 medarbejdere.

Med direkte reference til koncernens Supply Chain Director får du til opgave at sikre fuld kundetilfredshed med virksomhedens leveringspræcision. Dette sker gennem en synlig og motiverende ledelse af egne medarbejdere samt effektiv intern koordination med kollegerne i Polen og England. Opgaverne vil derfor især omfatte:

 • Styring af den kundeorienterede del af logistik-organisationen i Borg-koncernen i Danmark og udlandet
 • Ansvaret for fragtaftaler på koncernniveau
 • Ansvar for indkøb af pakkematerialer på koncernniveau
 • Lageroptimering af fjern- og konsignationslagre
 • Videreudvikling den kundefokuserede logistik i hele koncernen

KeySelector, 15. oktober
Silkeborg DataErfaren projekt- og medarbejderleder

Silkeborg Data

Vil du være med til at udvikle vores produkter i samarbejde med kunder og forretningseksperter? Har du gennemslagskraft og tør uddelegere? Har du lyst til at arbejde i en organisation i rivende udvikling? Vi søger en dygtig projektleder, som også brænder for medarbejderledelse - måske dig?

Som team- og projektleder i Produktudvikling får du ansvaret for at styre projekter med høj faglig kompleksitet og flere vidt forskellige interessenter - og ofte med eksterne samarbejdspartnere som leverandører. Dit ansvar bliver at lede og motivere højt kvalificerede medarbejdere, så vi leverer den aftalte løsning til tiden og inden for budgettet - i samarbejde med teamet, brugergruppe og interessenter. Brugergruppen består af repræsentanter fra kundekredsen og er en aktiv del af udviklingsprocessen.


Silkeborg Data, 15. oktober
EnergiMidt A/SEnergiMidt søger multitalentfuld BtC-marketingkoordinator

EnergiMidt A/S, Silkeborg

Kan du udvikle koncepter og gennemføre salgsunderstøttende aktiviteter og kampagner? Har du mindst 4-5 års erfaring med BtC markedsføring såvel off- som online? Er du frisk på at give den en skalle, så vi kan opnå vores ambitiøse forretningsmål på områderne El, Sol og Energirådgivning?

Vi leder efter en ny kollega til marketingafdelingen i EnergiMidt. Med et stort personligt engagement og brug af klassiske marketingværktøjer skal du medvirke til, at indsatsen på områderne El, Sol og Energirådgivning intensiveres. Du kommer primært til at arbejde med vores privatkunder, og du vil få et tæt samarbejde med områdets salgs- og forretningsansvarlige samt med produkt/forretningsudvikling. I Marketingafdelingen får du adgang til daglig sparring med 12 dygtige kolleger i et fagligt netværk med rige muligheder for personlig udvikling.


EnergiMidt A/S, 14. oktober
Jyske Bank
Tekniker til udvikling af Jyske Banks elektroniske arbejdsplads

Jyske Bank, Silkeborg

Vil du være med til at præge den arbejdsplads, som brugere i Jyske Bank-koncernen skal anvende i de kommende år - både på farten, hjemme og på kontoret? Vil du være med til at levere effektive værktøjer til at kommunikere elektronisk med kunder, kolleger og interessenter? Vi søger nu en brugerorienteret teknisk profil - måske er du den rette?

Vi har brug for ekstra kræfter i en travl hverdag, hvor vores fokus er på vedligehold og udvikling af løsninger på forskellige enheder som pc'er, bærbare og tynde klienter - og med brug af elektroniske kommunikationsværktøjer som mail, chat, video og telefoni.

Fokus nu og i den kommende tid vil være at få skabt en fælles platform med vores nye kolleger i BRFkredit, implementering af Lync med integration af telefoni, nyt sikkerhedsadministrationsværktøj og migrering af servere til Windows2012.

Jyske Bank

Jyske Bank, 13. oktober
J. Hvidtved Larsen A/STechnical Spare Parts Sales

J. Hvidtved Larsen A/S, Silkeborg

Serviceafdelingen servicerer og vedligeholder slamsugeranlæg over hele verden og dit ansvar bliver - kort og godt - at sikre, at vores kunder oplever samme professionelle behandling ved service som ved alle andre kontakter hos J. Hvidtved Larsen A/S.

Dit hovedansvar bliver support, salg og ekspedition af reservedele og tilbehør til hele verden og du vil desuden blive ansvarlige for servicelageret i Silkeborg.

Dine daglige opgaver bliver at:

  Supportere udenlandske selskaber eller kunder direkte via telefon og mail
 • Sikre reservedele ved service og reparation
 • Optimere centrale og lokale lagre
 • Udvikle nye effektive administrative processer
 • Deltage i udviklingen af produktprogrammet

Jobindex, 13. oktober
Deloitte
Revisortrainees med ambitioner og HHX- eller Finansøkonom baggrund

Deloitte

Deloitte

Har du talent for tal og kunderelationer? Og brænder du for at tænke på tværs af både ideer, modeller og organisationer? Og er du samtidig ambitiøs og parat til at arbejde hårdt for at nå dine mål? Så tilbyder vi til gengæld en hverdag og et karriereforløb, hvor du får alle muligheder for at indfri dit fulde potentiale.

Allerede fra dag ét indgår du i flere forskellige teams, hvor du løser opgaver og møder kunder samt får sparring fra erfarne kolleger. Så du skal være motiveret for at lære - både fagligt og personligt. Udover den praktiske erfaring bliver du en del af vores Audit Academy, hvor du sammen med de øvrige revisortrainees får styrket dine kompetencer inden for revision, regnskab, økonomistyring, skat og selskabsret. Og for yderligere at styrke dine kompetencer, skal du læse HD i Regnskab og Økonomistyring.

Deloitte

Deloitte, 11. oktober
Done by DeerIn-house grafiker med online kompetencer

Done by Deer, Silkeborg

Done by Deer søger en alsidig og kreativ grafiker, der har lyst til at arbejde med den visuelle identitet og kommunikation både on- og offline. Du vil blive en del af et lille aktivt team, og skal indgå i et tæt samarbejde med vores Brand Manager.

Jobbet er meget alsidigt og spænder fra udvikling og produktion af POS, messemateriale, vedligehold af www, udvikling af emballager, udarbejdelse og rentegning af kataloger og prislister, opsætning af præsentationer, pressemateriale, til opsætning af annoncer, bannere til online medier, vedligeholdelse af vores mediecenter og billeddatabase.


Jobindex, 10. oktober
Hartmanns A/SErfaren maskinbygger søges til at lede montageprocessen af specialbyggede maskiner

Hartmanns A/S søger for SVM automatik i Silkeborg

Drives du af at arbejde med højkvalitetsprodukter med fokus på detaljerne i produktionsprocessen? Ønsker du at arbejde i en moderne og innovativ virksomhed, der er blandt de førende leverandører inden for højteknologisk automatiseringsudstyr og specialmaskiner? SVM er en virksomhed i rivende udvikling, hvorfor de søger en montageansvarlig til deres højt specialiserede produktion.

Du vil blive en del af et samlet team på 12 kollegaer - med reference til Assembly Manageren. I hverdagen har du ansvar for dit eget projekt, hvor du sikrer, at dit team får produceret og leveret til tiden og i høj kvalitet.

Uddelegering og strukturering af montørernes timer og ressourcer er en stor del af arbejdet sammen med bl.a. fejlfinding og kvalitetssikring i indkøringsfasen, hvor der vil være direkte kontakt til SVM’s kunder.


Hartmanns A/S, 10. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 116 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.