1 til 20 af 100 resultater.

Dine valg

 • FjernSilkeborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Hydratech Industries Wind Power A/S
Kvalitetsmedarbejder, Ingeniør, Produktionsteknolog

Hydratech Industries Wind Power A/S, Silkeborg

Hydratech Industries ønsker at styrke kompetencerne i kvalitetsfunktionen og søger derfor en ingeniør, gerne nyuddannet eller erfaren Produktionsteknolog, som kan bidrage til at udvikle processer i kvalitetsafdelingen såvel som i resten af virksomheden.

Kvalitet er et vigtigt parameter inden for Vindindustrien, og din hovedopgave bliver at gennemføre små og større projekter, der vil være med til højne og fastholde kvalitetsforbedringer i alle processer.

Du kommer til at indgå i vores kvalitetsafdeling, og dit arbejde kommer til at foregå i tæt samarbejde med resten af organisationen på fabrikken i Silkeborg, samt kollegaer i koncernens andre fabrikker, samt ikke mindst kunder og leverandører.

Hydratech Industries Wind Power A/S
Jobindex, 31. oktober
Silkeborg KommuneChef for Plan og Byg

Silkeborg Kommune

Vær med i en af de største byudviklinger i Silkeborgs historie. Vi søger ny chef for Plan og Byg.

Silkeborg forandrer sig
Vilkårene for byen og kommunen styrkes, når motorvejen åbner. Det er stort potentiale, der venter på at blive udløst og sektionen for plan og byg er en vigtig aktør. Motorvejen åbnes i 2016 og skal være omgivet af en bynær erhvervskorridor. Planerne for udviklingen af parkeringskældre og nyt butikscenter i centrum ligger klar. Pengene er fundet til nyt stadion, så byens sportslige ambitioner kan realiseres. I de kommende år er Silkeborg stedet for en af landets mest spændende stillinger som chef for plan og byg.

Du bliver leder for flere fagområder – herunder kommune- og lokalplaner, bygge- og landzonesager og bliver i disse processer en helt central samarbejdspartner, når planerne realiseres.


Jobindex, 31. oktober
VVS-EKSPERTEN A/S
Vil du være ny salgsmedarbejder i vores butik i Silkeborg?

VVS-EKSPERTEN A/S, Silkeborg

Har du lyst til god kundepleje og er du vild med at dele ud af din viden om VVS-artikler? - Så er det måske dig, vi søger!

Båret af Danmarks bedste priser på bl.a. pillefyr, varmepumper og solenergi, har VVS-Eksperten.dk - alene indenfor det seneste års tid - åbnet hele 2 nye butikker, så vi nu har en meget stærk kæde af 26 butikker, på tværs af Danmark... og der er flere på vej!

Grundet den kraftige vækst, søger vi en ny salgsmedarbejder til vores butik i Silkeborg - det kunne være dig!


Jobindex, 30. oktober
SILVAN KædenEr du den salgsorienterede afdelingschef, vi mangler i SILVAN Århus, Silkeborg eller Viborg?

SILVAN Kæden

I SILVAN ønsker vi chefer som både er dygtige ledere og sælgere, og vi søger lige nu efter dig til SILVAN.

Du skal stå i spidsen for dit eget team, som vi giver dig ansvaret for. Dit team tager selv ansvaret for opgaver, salg, kundeservice og Silvans fortsatte udvikling!

Lige så enkelt som spændende bliver det dit ansvar at drive teamet i SILVAN til fortsat succes. Du skal nemlig motivere og inspirere gennem salgscoaching og delegering, så alle medarbejdere har fokus på salg og excellent kundeservice.

SILVAN Kæden

Jobindex, 30. oktober
Silkeborg KommuneOvertandlæge

Silkeborg Kommune

Er du en fagligt dygtig tandlæge og erfaren leder, der evner at videreudvikle en yderst velfungerende kommunal tandpleje? Så modtager vi meget gerne din ansøgning til den ledige stilling som overtandlæge i Silkeborg Kommune.

Tandplejen leverer tandpleje til 21.000 børn og unge, omsorgstandpleje til 500 borgere og specialtandpleje for omkring 250. Tandplejen har desuden et samarbejde med arrestafdelingen i Statsfængslet Østjylland og et igangværende projekt vedrørende tandbehandling for misbrugere.

Tandplejen er organisatorisk forankret i skoleafdelingen, og overtandlægen refererer til skolechefen. Tandplejen er organiseret i tre distrikter med i alt seks behandlingsklinikker, en central orthodontiklinik, fem undersøgelsesklinikker og profylakserum på nogle få skoler.


Jobindex, 30. oktober
DeloitteRevisortrainees med ambitioner og HHX- eller Finansøkonombaggrund, til ansættelse i Deloitte Silkeborg

Deloitte

Har du talent for tal og kunderelationer? Og brænder du for at tænke på tværs af både ideer, modeller og organisationer? Og er du samtidig ambitiøs og parat til at arbejde hårdt for at nå dine mål? Så tilbyder vi til gengæld en hverdag og et karriereforløb, hvor du får alle muligheder for at indfri dit fulde potentiale.

Allerede fra dag ét indgår du i flere forskellige teams, hvor du løser opgaver og møder kunder samt får sparring fra erfarne kolleger. Så du skal være motiveret for at lære - både fagligt og personligt. Udover den praktiske erfaring bliver du en del af vores Audit Academy, hvor du sammen med de øvrige revisortrainees får styrket dine kompetencer inden for revision, regnskab, økonomistyring, skat og selskabsret. Og for yderligere at styrke dine kompetencer, skal du læse HD i Regnskab og Økonomistyring.


Deloitte, 29. oktober
DeloitteRevisortrainees med HA-baggrund og ambitioner om mere til Deloitte Silkeborg

Deloitte

Drømmer du om at kunne kalde dig cand.merc.aud.? Og om en arbejdsplads, hvor du får masser af muligheder, ansvar og kundekontakt? Så er revisortrainee i Deloitte måske en mulighed for dig - læs videre her.

Hos Deloitte tror vi på dig og dine evner. Det betyder blandt andet, at du allerede fra første arbejdsdag får konkrete kundeopgaver i flere forskellige teams, hvor du også løbende får vejledning og sparring fra erfarne kolleger. Samtidig læser du cand.merc.aud. og følger Deloittes interne uddannelsesforløb Audit Academy, hvor du styrker dine kompetencer inden for revision, regnskab, økonomistyring, skat og selskabsret.

Vi kræver med andre ord en hel del af dig. Til gengæld får du mulighed for selv at påvirke din udvikling og din fremtidige karrierevej efter færdiggørelsen af din cand.merc.aud, i et af Danmarks og verdens største revisions- og konsulentfirmaer.


Deloitte, 29. oktober
Årstiderne Arkitekter P/S
Landskabsarkitekt

Årstiderne Arkitekter P/S, Silkeborg eller Herning

Vil du arbejde som landskabsarkitekt i én af Danmarks største arkitektvirksomheder?

Som landskabsarkitekt hos Årstiderne Arkitekter i Jylland kommer du til at arbejde i et uformelt og godt arbejdsmiljø med 130 kollegaer fordelt i Silkeborg, Herning og København.

Vi søger en erfaren landskabsarkitekt, der kan varetage vores opgaver i Jylland. Det er derfor et krav, at du har mindst 5 års projekteringserfaring og er i stand til at arbejde selvstændigt. Da du vil være vores ansigt udadtil overfor vores jyske kunder, er det vigtigt at du kan formidle og være repræsentativ for Årstiderne Arkitekters landskabafdeling.

Du vil referere til vores afdeling i København, men have et tæt samarbejde med kollegerne i henholdsvis Silkeborg og Herning.


Jobindex, 28. oktober
EseebaseEseebase i Herning og Silkeborg søger bygningskonstruktører

Eseebase

Vil du arbejde som bygningskonstruktør i én af Danmarks største arkitektvirksomheder?

Du kommer til at være en del af et visionært team, der arbejder målrettet, struktureret og systematisk med et nyskabende koncept, der omhandler driftsoptimeringer, databehandlinger, fysiske registreringer, journalisering, tegningsforståelse, kvalitetssikring og kontrol, kommunikation, formidling samt løbende udvikling.

Du vil desuden komme til at arbejde med udarbejdelse af 3D-informationsgivende modeller samt tværfaglig og international kommunikation med vores tegnestuer i Asien.

Vi tilbyder en udfordrende stilling i en kreativ og levende organisation, hvor der er et godt arbejdsmiljø. Du vil få mulighed for at udvikle og præge din egen hverdag og få indflydelse på planlægning af mange forskelligartede opgaver.


Jobindex, 28. oktober
Mølholm HR ResursenMarketing- og kommunikationsansvarlig

Mølholm HR Resursen søger for Leander A/S i Silkeborg

Leander A/S søger marketing- og kommunikationsansvarlig til fuldtidsstilling. For at søge stillingen skal du være en erfaren person inden for markedsføring, web og kommunikation. Du skal arbejde selvstændigt med alt markedsføring i tæt samarbejde med ledelsen.

Har du ovenstående erfaring og er god til at opsnuse ideer, god til at lytte og få handlet på opgaverne - så læs videre, for måske er det netop dig vi står og mangler.

Dine ansvarsområder:

 • Ansvarlig for udarbejdelse af alt visuel materiale
 • Online markedsføring herunder egen webside, sociale medier mv.
 • PR strategi & ekstern kommunikation

Jobindex, 28. oktober
Lidl Danmark K/SSouschef

Lidl Danmark K/S, Silkeborg

Vi søger en kompetent souschef til vores butik i Silkeborg.

Som souschef hos os er du butikschefens højre hånd og stedfortræder. Du er den, der tager over, når butikschefen ikke er til stede, så du skal på én gang være både fleksibel, systematisk og have en god situationsfornemmelse. Du kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken og får også medansvar for butikkens drift og resultater.

Har du erfaring inden for detailhandel er det naturligvis en fordel. Vigtigst er dog, at du er en motiverende og handlekraftig leder, der både har sans for detaljen og er god til at bevare overblikket. Sammen med medarbejderne er det en af dine fornemste opgaver at sikre, at butikken altid fremstår præsentabel, så den og vores service altid lever op til kundernes forventninger.


Jobindex, 27. oktober
Hansen Toft A/SAfdelingschef - fjernvarme

Hansen Toft A/S søger for EnviDan Energi A/S i Silkeborg eller Aarhus

Med lyst og evne til at etablere ny afdeling målrettet fjernvarmesektoren i Danmark, indtræde i ledelsen af EnviDan Energy og blive del af forestående generationsskifte.

Du får ansvaret for at etablere og udvikle en ny fjernvarmeafdeling i EnviDan Energy A/S (tidl. GasCon) og dermed skabe et solidt fodfæste for afdelingen i markedet. Du får reference til den administrerende direktør og bliver samtidig del af det generationsskifte, der skal gennemføres i EnviDan Energy i de kommende år.

Du leder og udvikler afdelingen i takt med, at de projekter, du er med til at vinde, bliver større, og du har fra dag ét de kompetencer til rådighed, som du skal bruge for at gennemføre projekterne succesfuldt. I starten arbejder du med projektmedarbejdere og efterfølgende faste medarbejdere i takt med, at afdelingen får flere og større opgaver.


Hansen Toft A/S, 27. oktober
EnergiMidt A/SEnergiMidt søger forretningschef til Produkt- og Forretningsudvikling i divisionen EnergiMidt Energi

EnergiMidt A/S, Silkeborg

Til at understøtte den fremtidige vækst i divisionen EnergiMidt Energi, som er en del af EnergiMidt koncernen, søger vi en forretningsorienteret og innovativ forretningschef med solide ledelsesmæssige kompetencer. Du er præstationsorienteret og går forrest sammen med dit team. Du skaber resultater gennem andre og er en stærk sparringspartner for såvel dit team som divisionens lederteam.

Vi har netop foretaget en divisionalisering af EnergiMidt, hvorfor du i høj grad får mulighed at præge ”din” divisions fremtidige udvikling. Med reference til divisionsdirektøren indgår du i ledelsesteamet i divisionen EnergiMidt Energi, som består af en divisionsdirektør og 5 forretningschefer.


EnergiMidt A/S, 24. oktober
EnergiMidt A/SEnergiMidt søger forretningschef til Leverance- og Driftsområdet i divisionen EnergiMidt Energi

EnergiMidt A/S, Silkeborg

Vi har store ambitioner i EnergiMidt, og for at fastholde og understøtte den positive udvikling i vores Leverance- og Driftsområde, søger vi en forretningschef med solide ledelsesmæssige kompetencer, der kan sikre at udvikling og resultater går hånd i hånd med engagement og trivsel.

Vi har netop foretaget en divisionalisering af EnergiMidt, hvorfor du i høj grad får mulighed for at præge både afdelingens og divisionens fremtidige udvikling. Med reference til divisionsdirektøren indgår du i ledelsesteamet i EnergiMidt Energi, som består af en divisionsdirektør og 5 forretningschefer.


EnergiMidt A/S, 24. oktober
Danfoss A/SApplication Expert

Danfoss A/S, Silkeborg or Vejle

Are you motivated by being the go-to person on technical issues? And are you able to collect and analyse data transforming it into applicable knowledge? Would acting as the “missing link” between R&D and Sales appeal to you? Then you could be the new Application Expert for our Portfolio & ERC Business in Danfoss Residential Heating (RH).

Your mission will be to work closely together with our product manager and other stakeholders across Europe supporting them on technical issues. Furthermore you plan, prepare, organise and follow-up on on-site field tests and collect technical data analysing it and transforming it into applicable knowledge.

You will be the key player we rely on to develop training material and conduct product training for relevant customers and stakeholders.


Danfoss A/S, 24. oktober
JN Data A/SRemote Access tekniker

JN Data A/S, Roskilde og Silkeborg

Brænder du for at levere ydelser i topklasse indenfor software baseret firewall, remote access samt identitetsmiddel løsninger i et af Danmarks førende it-driftsselskaber? Så er du måske JN Datas nye Remote Access tekniker i vores team for Remote Access Tools. Området for remote access-løsninger er i kraftig vækst og derfor udvides teamet med denne ansættelse.

Som Remote Access tekniker er du ansvarlig for den daglige drift og forvaltning af løsninger, som allerede er i produktion. Du vil ligeledes deltage i implementering af nye løsninger som tildeles i overensstemmelse med dine kvalifikationer.

Dine primære arbejdsopgaver vil derfor være:

 • Drift og forvaltning af remote access løsninger baseret på Microsoft Direct Access, Unified Access Gateway, samt < SMS-passcode/token løsninger fra forskellige leverandører
 • Drift og forvaltning af en stor Citrix Netscaler installation og løsninger baseret på Microsoft ISA og TMG servere

JN Data A/S, 24. oktober
JN Data A/SJN Data søger specialist inden for CICS og MQ system området

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Er du specialist inden for CICS og MQ system området, og har du lyst til at understøtte og supportere en af Danmarks største IT installationer inden for den finansielle sektor, har du nu mulighed for at blive en del af JN Datas afdeling for Server Central Teknik.

Dine primære arbejdsopgaver vil være vedligeholdelse af CICS og MQ basis infrastrukturen samt relaterede 3. parts støtte produkter.

Du får også til opgave at være på forkant med udviklingen inden for ovenstående og sikre formidling af dette til kollegaer i JN Data og vores partnere.

Endvidere deltager du i teamets second level support og projekter både internt i JN Data og sammen med vores partnere.


JN Data A/S, 24. oktober
Jyske Bank
Erfaren JEE-udvikler

Jyske Bank, Silkeborg

Har du viden og stor interesse for web-baserede applikationer? Vi søger en kompetent udvikler-profil, som skal være med til at forvalte og udvikle Jyske Bank-koncernens egenudviklede rådgivningsapplikationer.

Du kommer til at indgå i en afdeling, som udvikler specialiserede rådgivnings- og Business Intelligence værktøjer og dokumentløsninger til mange forskellige forretningsområder i banken. Du kommer til at arbejde med web-teknologier som f.eks. JBoss, JEE og JavaScript.

Arbejdsopgaverne vil være udvikling og vedligeholdelse af web-applikationer til Jyske Banks rådgivere. Du vil komme til at arbejde med design og udvikling af både systemændringer og helt nye systemer.

Jyske Bank

Jyske Bank, 23. oktober
KARSBERG – rekruttering og headhuntingSupply Chain Manager

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for LINAK A/S i Silkeborg

Kan du skabe løbende forbedringer?

Du bliver en del af ledergruppen hos Linak Danmark A/S i Silkeborg, og med reference til økonomichefen får du ansvaret for den driftsmæssige styring og den procesmæssige optimering af virksomhedens lager- og værkstedsfunktion. Du får samtidig det ledelsesmæssige ansvar for begge afdelinger, der tilsammen består af 12 dygtige og kompetente medarbejdere.

Du styrker samarbejdet mellem afdelingerne, så du sikrer en fleksibel og optimal ressourcefordeling imellem afdelingerne, ligesom du gennem din involverende lederstil formår at udvikle medarbejderne og skabe engagement og ejerskab, og dermed udnytte medarbejdernes viden og kompetencer til udviklingen af afdelingerne.


KARSBERG – rekruttering og headhunting, 23. oktober
Jyske Bank
SAS-udvikler

Jyske Bank, Silkeborg

Til afdelingen Digitale Rådgivere søger vi en dygtig og erfaren SAS-udvikler, der brænder for at skabe digitale løsninger for bankens rådgivere.

Du kommer til at indgå i en afdeling, som udvikler specialiserede rådgivnings-, Business Intelligence- og dokumentløsninger til mange forskellige forretningsområder i banken. Du kommer endvidere til at arbejde med førende teknologier og have en tæt dialog med vores kunder i forretningen.

Dine primære arbejdsområder bliver at understøtte Jyske Banks tiltag på Datawarehouse- og Business Intelligence-området, herunder:

 • udvikle Datawarehouse og databasedesign
 • håndtere og bearbejde store datamængder
 • foretage analyser på data
Jyske Bank

Jyske Bank, 22. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 100 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.