1 til 20 af 94 resultater.

Dine valg

 • FjernSilkeborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Peak RekrutteringSoftwareansvarlig til PLC- og robotprogrammering

Peak Rekruttering søger for SVM Automatik A/S i Silkeborg

Med reference til Engineering Manageren vil du indgå i et team med 10 fagligt dygtige kollegaer, der alle arbejder med PLC- og robotprogrammering. Du vil få en koordinerende rolle, hvor du i forbindelse med større projekter bliver den´ der repræsentere automationsafdelingen, og sikre en tæt dialog med kunden i forhold til løsning og proces. Du vil derfor ikke få direkte personaleledelse men mere en koordinerende og ansvarlig rolle hvor du bliver ”tovholderen”, hvor du fortsat selv er meget aktiv på selve programmeringsarbejdet.

Dine daglige opgaver vil bl.a. være følgende:

 • Koordinerings- og programansvarlig i forbindelse med større softwareprojekter
 • PLC og HMI programmering – (Siemens S7 og Allen Bradley)
 • Robot programmering
 • Servoprogrammering
Peak Rekruttering

Peak Rekruttering, 27. november
fakta a/sButikschef, Fakta Padborgvej - Silkeborg

fakta a/s

Som butikschef foregår størstedelen af din dagligdag ude i butikken. Her taler du med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt dine medarbejdere. I starten er det vigtigt, at du bruger tid på at opbygge et godt kendskab til kunderne og lokalområdet.

Der vil også hver dag være nye udfordringer med bemanding, kunder, håndtering af varer mm, det er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig. Du har opfølgning og sparring med din salgschef 1-2 gange om måneden, hvor I kan vende udfordringer, og du afholder selv butiksmøder hver måned med dine medarbejdere.
Coop Danmark A/S, 27. november
Jyske Bank
Cash Management Specialist

Jyske Bank, Silkeborg

Har du erfaring med Cash Management og betalingssystemer? Kan du afdække internationalt orienterede virksomheders behov og forstå deres værdikæde? Og kan du omsætte denne viden i konkrete løsninger til gavn for vores kunder? Så kan du være den specialist, vi søger til Jyske Banks Kompetencecenter Erhverv.

En kompetent og professionel rådgivning med udgangspunkt i virksomhedens individuelle situation og behov er en vigtig nøgle til at skabe de nødvendige løsninger og oplevelser. Derfor tager vores rådgivning på Cash Management området blandt andet afsæt i kundens værdikæde og organisering.

Som Cash Management specialist skal du understøtte den daglige rådgivning samt implementering af løsninger for erhvervskunder og herigennem medvirke til at sikre, at Jyske Bank opfattes som en attraktiv finansiel sparringspartner blandt kunder med behov i Danmark og i udlandet.

Jyske Bank

Jyske Bank, 25. november
Hansen Toft A/SAfdelingschef - fjernvarme

Hansen Toft A/S søger for EnviDan Energi A/S i Silkeborg eller Aarhus

Med lyst og evne til at etablere ny afdeling målrettet fjernvarmesektoren i Danmark, indtræde i ledelsen af EnviDan Energy og blive del af forestående generationsskifte.

Du får ansvaret for at etablere og udvikle en ny fjernvarmeafdeling i EnviDan Energy A/S (tidl. GasCon) og dermed skabe et solidt fodfæste for afdelingen i markedet. Du får reference til den administrerende direktør og bliver samtidig del af det generationsskifte, der skal gennemføres i EnviDan Energy i de kommende år.

Du leder og udvikler afdelingen i takt med, at de projekter, du er med til at vinde, bliver større, og du har fra dag ét de kompetencer til rådighed, som du skal bruge for at gennemføre projekterne succesfuldt. I starten arbejder du med projektmedarbejdere og efterfølgende faste medarbejdere i takt med, at afdelingen får flere og større opgaver.


Hansen Toft A/S, 25. november
JN Data A/SJN Data søger en HR konsulent i en tidsbegrænset stilling

JN Data A/S, Silkeborg

HR afdelingen i JN Data søger en HR konsulent i en tidsbegrænset stilling af 1 års varighed.

Arbejdsområdet er bredt og har både drifts-, rådgivnings- og udviklingsmæssig karakter indenfor HR disciplinerne rekruttering, fastholdelse og udvikling. På alle områder ydes der support og rådgivning til JN Datas ledere og medarbejdere.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Rekruttering og test
 • Rådgivning og sparring med ledere ved løsning af personalesager, personalejura, overenskomstforhold, lovgivning, regler mv.
 • Facilitering af udviklingsforløb i afdelingerne – herunder support på strategiske tiltag
 • Generel HR support til medarbejdere
 • Udvikle forslag til tværorganisatoriske HR koncepter

JN Data A/S, 24. november
JKSSpecialarbejder, kloak

JKS søger for kunde i Silkeborg

Kan du lide at lave fysisk arbejde, og gå uden for uanset i vind og vejr? Så er det måske dig vi søger...

For kunde søger vi en energisk, fleksibel og arbejdsom specialarbejder. Der er tale om et længere vikariat og for den rette medarbejder er der gode muligheder for efterfølgende fastansættelse.

Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:

 • Kørsel med forskellige entreprenørmaskiner
 • Kloak-/rørlægger arbejde
 • Vejanlæg
 • Belægningsarbejde

Jobindex, 24. november
DeloitteRevisortrainees med ambitioner og HHX- eller Finansøkonombaggrund, til ansættelse i Deloitte Silkeborg

Deloitte

Har du talent for tal og kunderelationer? Og brænder du for at tænke på tværs af både ideer, modeller og organisationer? Og er du samtidig ambitiøs og parat til at arbejde hårdt for at nå dine mål? Så tilbyder vi til gengæld en hverdag og et karriereforløb, hvor du får alle muligheder for at indfri dit fulde potentiale.

Allerede fra dag ét indgår du i flere forskellige teams, hvor du løser opgaver og møder kunder samt får sparring fra erfarne kolleger. Så du skal være motiveret for at lære - både fagligt og personligt. Udover den praktiske erfaring bliver du en del af vores Audit Academy, hvor du sammen med de øvrige revisortrainees får styrket dine kompetencer inden for revision, regnskab, økonomistyring, skat og selskabsret. Og for yderligere at styrke dine kompetencer, skal du læse HD i Regnskab og Økonomistyring.


Deloitte, 24. november
JN Data A/SSoftwaredistributør

JN Data A/S, Silkeborg

Har du lyst til at prøve kræfter med it-deployment inden for den finansielle sektor? Så har du nu mulighed for at blive en del af JN Datas afdeling for Softwaredistribution som vores nye softwaredistributør. Arbejdet udføres primært i almindelig kontortid, men der vil forekomme arbejde udenfor dette tidsrum.

Dine primære arbejdsopgaver er softwaredistribution via SCCM og Altiris herunder:

 • Installation af softwarepakker på servere
  • Standardsoftware og hotfix-installation, når nye servere oprettes
  • Server-igangsætninger og softwareinstallationer på bestilling
 • Vedligehold af installationsgrundlag for decentrale servere
 • Tilrettelæggelse og udførsel af ændringer/igangsætninger i samarbejde med partneren

JN Data A/S, 21. november
J. Hvidtved Larsen A/SSalgskoordinator

J. Hvidtved Larsen A/S, Silkeborg

Til Skandinavien, Australien og de tysktalende markeder

Med reference til marketingchefen bliver dit overordnede ansvar at understøtte vores eksterne sælgere på de internationale markeder. Til daglig skal du selvstændigt varetage aktiviteter overfor nye og gamle kunder og dine vigtigste arbejdsredskaber bliver derfor internettet, telefonen og din kreative tilgang til markedet.

Dine daglige opgaver bliver at:

 • Deltage i planlægningen af salgskampagner
 • Tage direkte kontakt til potentielle kundeemner
 • Bane vej og booke møder for eksportsælgere
 • Være backup og sparring for sælgerne

Jobindex, 21. november
Bilernes Hus A/SBilernes hus søger servicerådgiver/værkfører til Skoda

Bilernes Hus A/S, Silkeborg

Er du udadvendt, serviceminded og kvalitetsbevist? Vil du være en aktiv kollega i vores indskrivning? Vil du yde vores kunder service i verdensklasse?

Så er stillingen som servicerådgiver/værkfører til Skoda i Bilernes Hus i Silkeborg måske noget for dig.

Med reference til Servicechef Jesper Skov Mølgaard kommer du til at arbejde med kunder, medarbejdere og fakturering. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer.

Bilernes Hus A/S

Arbejdsopgaverne vil spænde vidt og nedenstående er blot et uddrag:

 • Indskrivninger og kundemodtagelse
 • Daglig fakturering af værkstedskunde og garantifaktura
 • Opfølgning på mekanikere, kvalitet og produktivitet

Jobindex, 21. november
ARROW DENMARK APSSalgsorienteret PEMCO specialist

ARROW DENMARK APS, Herlev eller Silkeborg

Kan du lide dynamisk samarbejde? Er du til opgaver med ansvar? Vil du gerne have stor kontakt udadtil? Så har vi måske det helt rigtige job til dig!

Arrow Denmark ApS søger en selvstændig, salgsorienteret PEMCO specialist til vores PEMCO afdeling - hhv. passive, elektromekaniske og connector komponenter - i Herlev eller Silkeborg.

Tonen hos os er uformel, og med respekt for opgaverne og hinanden, løser vi i fællesskab små som store udfordringer - og gør helt naturligt brug af kollegaers erfaringer og viden på tværs af funktioner.

Dine ansvarsområder:

 • Ansvarlig for PEMCO udviklingen både kommercielt og teknisk for dedikerede kunder
 • Tæt samarbejde med vores salgsafdeling
 • Tæt samarbejde med vores leverandører

Jobindex, 21. november
IT-EffectNAV ERP konsulent trainee

IT-Effect, Silkeborg

Til styrkelse af IT-Effects position på markedet inden for levering og support af NAV ERP løsninger, søges en traniee, som kan indgå i vores supportteam og senere kan udvikle sig til at blive leveringskonsulent på NAV implementeringer. IT-Effect er inde i en spændende udvikling, og vi oplever en stigende efterspørgsel på markedet, som kan håndtere IT-forretningsløsninger på et professionelt plan.

Derfor har vi brug for en engageret konsulent, som i samarbejde med resten af teamet kan sikre IT-Effects fortsatte vækst. Vi forestiller os, at du de først ca. 9 mdr. sidder i vores level 1 support, hvor du lærer produkter og kunder at kende. Herefter forestiller vi os, at du stille og rolig glider over i vores konsulentafdeling som sidder med større leveringsopgaver på ERP, Shop og projektstyringssystemer.


Jobindex, 21. november
IT-EffectFrontend-udvikler til forretningssystemer

IT-Effect, Silkeborg

IT-Effect har i dag en lang række kunder, som har det til fælles, at de bruger Dynamics C5/ NAV som deres forretningssystem. IT-Effect har gennem årene udviklet en lang række tillægsapplikationer, som supplerer kundens forretningssystemer - det være sig APP til fotodokumentation, SharePoint plug-in samt salgs- og web-shop løsninger mv.

Efterspørgsel på disse tillægsløsninger er stigende og vi har tillige behov for at udvikle videre på vores Cloud platform - vi søger derfor en front-end udvikler, som kan indgå i det nuværende udviklingsteam.

Du vil komme til at håndtere egen udviklingsopgaver og vil referere direkte til udviklingschefen.


Jobindex, 21. november
IT-EffectC5 Udvikler og forretningskonsulent

IT-Effect, Silkeborg

Til styrkelse af IT-Effects position på markedet inden for levering og support af C5 løsninger søges en udvikler, som kan indgå i vores C5 udviklerteam. IT-Effect har gennem en årrække været toneangivne på C5 online løsninger og hører til blandt de partnere, som har flest registrerede C5 licenser. Vi søger nu en udvikler, som kan indgå i levering og support på eksisterende løsninger.

IT-Effect er blandt Danmarks førende ERP konsulenthuse inden for Cloud-baserede løsninger. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at optimere deres forretning. Det gør vi ved at udvikle, levere og supportere løsninger inden for webshop, økonomistyring og projektstyring, som bygger på Microsoft Dynamics C5 & NAV.

Vi har et uformelt miljø med en god stemning og højt til loftet. Vi tilbyder en række personalegoder, som er med til at skabe rammerne om en god hverdag for alle medarbejdere.


Jobindex, 21. november
Danfoss A/SDPP Change Agent

Danfoss A/S, Silkeborg and Viby

Do you have solid training and LEAN skills? And can you drive change processes and implement best practice tools that optimise the supply chain? Then your next job could be as a DPP Change Agent at Danfoss Residential Heating (DPP = Danfoss Productivity Program). Working with committed leaders and colleagues, your job is to pave the way to optimal value creation by initiating continuous improvements.

As part of the Supply Chain Operations team you will launch initiatives that seek to increase productivity, strengthen performance and create a strong culture of continuous improvement of the value streams in our supply chain. More specifically, you will drive analysis, advisory services, specification and complex problem solving just as you set goals and establish results according to agreed objectives.


Danfoss A/S, 20. november
JN Data A/SRemote Access tekniker

JN Data A/S, Roskilde og Silkeborg

Brænder du for at levere ydelser i topklasse indenfor software baseret firewall, remote access samt identitetsmiddel løsninger i et af Danmarks førende it-driftsselskaber? Så er du måske JN Datas nye Remote Access tekniker i vores team for Remote Access Tools. Området for remote access-løsninger er i kraftig vækst og derfor udvides teamet med denne ansættelse.

Som Remote Access tekniker skal du udføre drift af remote access- og identitetsmiddelløsninger for JN Data samt vores partnere, med det formål at sikre alle parter sikker og stabil it drift. Stillingen vil indeholde en kombination af daglig drift (dvs. avanceret fejlsøgning og –løsning) og forvaltning (dvs. opgradering og tilpasning) af løsninger som allerede er i produktion, men også implementering af nye løsninger.


JN Data A/S, 20. november
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 20. november
DeloitteDeloitte i Silkeborg søger en tilkaldevikar til vores kantine

Deloitte

Har du lyst til at hjælpe, når det ”brænder på” ved ferie, sygdom og andet? Så læs videre her.

Deloitte i Silkeborg søger en tilkaldevikar til vores kantine, der servicerer ca. 90 kolleger.

Du skal lave kolde/lune retter til vores frokostbuffet, servicering af mødelokaler og kontorer med kaffe, frugt mv., hjælpe til ved arrangementer i huset samt opvask og rengøring i kantinen og i køkkenområdet.

Vi tilbyder et vikarjob, hvor antallet af timer kan variere. Et arbejdsklima, hvor godt humør præger arbejdsdagen.


Deloitte, 19. november
OnAds ApSKreativ grafiker med flair for det digitale

OnAds ApS, Silkeborg

Vil du være med til at lave online markedsføring for de største brands? Evner du at holde mange bolde i luften, og trives du med en dynamisk hverdag med udfordring og variation?

OnAds søger en dygtig og kreativ grafiker, der kan sit håndværk og brænder for at arbejde med online markedsføring. Du bliver en del af vores team på 12 personer, med mulighed for udfolde din kreativitet og sammen med dine kolleger skabe nogle af de mest innovative online kampagner i branchen.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte design og grafisk opsætning af online annoncer og kampagnewebsites til desktop, tablet og mobil, samt ideoplæg til online kampagner. Det er vigtigt, at du brænder for at skabe det bedste resultat i hver enkel opgave, med fokus på kvalitet og kreativitet.


Jobindex, 17. november
PM ConsultKey Account Manager – Højteknologiske specialmaskiner

PM Consult søger for SVM Automatik A/S i Silkeborg

Dine opgaver bliver at pleje og udvikle relationerne til eksisterende større kunder og have øje for nye forretningsmuligheder samt fokus på nye potentielle i Danmark og Norden samt i øvrige lande med interessante muligheder.

Du får også indflydelse på arbejdet med at få styrket SVM Automatiks udtryk og identitet, så virksomhedens bliver mere synligt udadtil og dens profil bliver klarere udtrykt.

Herudover bliver opgaverne:

 • Ved et nyt projekt at give kunden et overslag, med udgangspunkt i tilbuds-/prisbogen. Du har da medvirket aktivt i at få den ideelle løsning skitseret, og at du får skabt tillid og tryghed hos kunden i samarbejdet og for den valgte løsning. Du har også tilsvarende selv fået klarhed over kundens samlede formåen.
PM Consult

PM Consult, 13. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Krifa kampagne 2014
1 til 20 af 94 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.