1 til 20 af 105 resultater.

Dine valg

 • FjernSilkeborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Sanistål A/SSaniståls industridivision søger 2 nye medarbejdere til intern salg

Sanistål A/S

De primære arbejdsopgaver vil være salg til og vejledning af Saniståls industri kunder. Opgaverne spænder vidt fra telefonsalg og udarbejdelse af tilbud til opfølgning på ordrer og logistik. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med vores eksterne salgskolleger.

Svejs og skærende værktøjer
Arbejdsstedet er i Holstebro

Måske har du en håndværksmæssig baggrund hvor du har arbejdet med svejs og skærende værktøjer og har erfaring med salg til håndværkere.

Pneumatik, ventiler og hydraulik
Arbejdsstedet bliver enten i Aalborg, Holstebro eller i Silkeborg afhængig af, hvor den rette kandidat til stillingen er bosat.

Vi forventer, at du er handelsuddannet og har salgserfaring. Det er en forudsætning for at komme i betragtning til stillingen, at du har teknisk indsigt og viden inden for områderne pneumatik, ventiler og hydraulik.


Sanistål A/S, 22. december
Human SkillsPLC/SCADA-programmører/projektledere inden for procesautomatisering

Human Skills søger for Au2mate i Silkeborg

Au2mate har forrygende travlt og søger derfor PLC/SCADA-programmører/projektleder til supplering af den højt kvalificeret stab.

Ansvarsområder:

 • Kundekontakt, herunder afklaring af krav
 • Projektafvikling
 • Design/udvikling af software for PLC-/PC-baserede styringer

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en international virksomhed i vækst med et meget højt fagligt niveau og attraktive fremtidsmuligheder. Hos Au2mate A/S deltager du i samtlige af projektets faser fra ordre til design, programmering, test, indkøring og aflevering.

Nøgleordene i forbindelse med det daglige arbejde er frihed og indflydelse under ansvar, uformel omgangstone hvor humoristisk sans ej er en ulempe samt gode arbejdsforhold.


Jobindex, 22. december
Jyske Bank
Solidt funderet .net udvikler

Jyske Bank, Silkeborg

Er du skarp, nysgerrig og passioneret omkring .Net, applikationsudvikling og udvikling af funktionalitet til Sharepoint og Office? Brænder du samtidig for at være en del af et ambitiøst team, der er specialiseret i at udvikle integrationsløsninger, applikationer og .Net infrastruktur af høj kvalitet?

Som udvikler i Team Interne IT Systemer kommer du til at arbejde tæt sammen med de øvrige udviklere i forbindelse med nyudvikling og vedligeholdelse af Jyske Bank koncernens Microsoft teknologistak. I teamet lægger vi stor vægt på høj kvalitet i hele produktet - dette gælder både koden, stabiliteten og ikke mindst brugeroplevelsen. Vi arbejder agilt og med fokus på værdiskabelse.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med:

 • Applikationer i .Net - både til web og lokalinstallation
 • Webapps til Sharepoint - både on-premise og I skyen
 • Udvidelser til Office pakken - både lokalinstallation og Office 365
Jyske Bank

Jyske Bank, 22. december
Jyske Bank
Senior analytiker, Forretningsanalyse og markedsovervågning

Jyske Bank, Silkeborg

Har du erfaring med forretningsanalyser, er du fagligt ambitiøs, og har du lyst til at arbejde med salgs- og potentialeanalyser?

Vi kan tilbyde et spændene og fagligt udfordrende miljø, hvor du vil blive kastet ud i mange forskelligartede problemstillinger. Du vil blive en del af et ambitiøst team med fokus på at skabe resultater og gøre en forskel for vores interessenter.

De primære arbejdsområder er:

 • Identifikation af salgspotentialer og generelle væksttiltag
 • Mersalgs- og krydssalgsanalyser
 • Løbende udvikling af vores 360-graders kundeview med interne og eksterne data
Jyske Bank

Jyske Bank, 22. december
Uniscrap A/SSalgskonsulent – Genvindingsløsninger

Uniscrap A/S, Hasselager og Silkeborg

Til at udbygge vores position som den foretrukne leverandør af genvindingsløsninger til jern- og metalindustrien i Midtjylland, søger vi en dynamisk sælger.

De daglige opgaver og ansvar er grundlæggende at sikre en løbende levering af jern- og metalskrot til vores produktionsanlæg. Dette gør du ved at etablere aftaler med kunderne, baseret på din egen analyse, kalkulation og præsentation. Det er derfor vigtigt, at du besidder evner til at kunne rumme omfattende kalkulationer, har logistisk indsigt og en habil bruger af regneark.

Du får ansvaret for opgaven i Midtjylland med base i vores lokale afdelinger i Hasselager og Silkeborg og med reference til vores Key Account Manager.

Uniscrap A/S

Jobindex, 22. december
HR-IndustriesIngeniør eller lignende søges til produktudvikling

HR-Industries søger for V. Brøndum A/S i Silkeborg

Brænder du for at arbejde med produktudvikling, konstruktion, projektstyring m.m.?

For vores kunde V. Brøndum A/S søger HR-Industries A/S en produktudvikler med baggrund som ingeniør eller lignende, som vil få en nøglerolle i virksomhedens fortsatte udvikling.

Udviklingsafdelingen sikrer, at produkterne lever op til brugernes behov og myndighedernes krav samt at de leverede produkter har høj brugsværdi og stor driftssikkerhed. Jobbet vil indebære opgaver som konstruktion og udvikling af markedets foretrukne heavy duty støvsugere til byggebranchen, herunder arbejde med plastemner, stålkonstruktioner, luftflow og test i laboratoriet samt samarbejde med underleverandører omkring filterteknologi, elektriske styringer, m.m.


Jobindex, 19. december
X-MileSalgsbackup til virksomhed i vækst

X-Mile, Silkeborg

Vi søger en dynamisk person, som brænder for at være med i et stærkt team. Du har lyst til at være med til at forme denne stilling. Som salgsbackup bliver du salgschefens højre hånd. Du får ansvaret for at systematisere salgsarbejdet med hensyntagen til produkter og sæson og derigennem optimere det fremtidige salg. Du skal kunne trives i en hektisk, men sjov hverdag, hvor der altid er fart over feltet.

Arbejdsopgaver:

 • Salgsdisponering i forhold til sæson
 • Udarbejde salgstilbud, sourcing af varer, vareoprettelse
 • Intern opfølgning af salgstilbud
 • Mødeforberedelse, kontakt med kunder/leverandører

Jobindex, 19. december
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 19. december
Danfoss A/SApplication Expert (m/f)

Danfoss A/S, Silkeborg

Are you motivated by being the go-to person on technical issues? And are you able to collect and analyse data transforming it into applicable knowledge? Would acting as the “missing link” between R&D and Sales appeal to you? Then you could be the new Application Expert for our mechanical radiator thermostats and accessories within Danfoss Residential Heating (RH) Division.

Your mission will be to work closely together with our product manager and other stakeholders across Europe supporting them on technical issues. Furthermore you plan, prepare, organise and follow-up on on-site field tests and collect technical data analysing it and transforming it into applicable knowledge. You will be the key player we rely on to develop training material and conduct product training for relevant customers and stakeholders.


Danfoss A/S, 18. december
BankdataUX Designer/Interaktionsdesigner

Bankdata, Silkeborg/Them

Brænder du for at designe brugergrænseflader som er attraktive, effektive og brugervenlige? Mener du, at brugervejledninger kun er til for at kompensere for dårligt design? Bliver du glad helt ind i maven, når en brugertest viser, at brugerne synes din løsning er let og intuitiv? Er du passioneret, kreativ og sjov at arbejde sammen med? Hvis ja, så har vi det helt rigtige job til dig...

Du vil blive en del af et af vores projektteams, som udvikler responsive webbaserede netbankløsninger, og her vil din opgave typisk være, at:

 • deltage i konceptudvikling af nye løsninger
 • udarbejde wireframes og interaktionsdesign med udgangspunkt i brugernes behov
 • justere dine oplæg løbende gennem projekterne ud fra resultater af brugertest

Jobindex, 17. december
SELECTED
HOMME ANVARLIGE TIL SELECTED I SILKEBORG

SELECTED

Har du?
Vindermentalitet & højt energiniveau

Er du?
Iværksætter & vedholdende

Kan du?
Tage ansvar & skabe vækst

Vil du?
Være med til at drive en stærk og vækstende unisex-butik i Silkeborg og være med til at udvikle dygtige medarbejdere, så er du måske den ansvarlige vi søger til herreafdelingen i SELECTED.

Uddannelseskrav
Faguddannet i butik


SELECTED, 16. december
Nextt RecruitmentServiceleder

Nextt Recruitment søger for Lindpro A/S i Silkeborg

Med reference til afdelingsleder Flemming Roed og i tæt samspil med serviceleder Søren Søndergaard får du primært ansvaret for at opretholde og udbygge de gode kunderelationer i almindelighed og at drive salget til de eksisterende kunder i lokalområdet i særdeleshed.

Din dagligdag vil bestå af mange forskelligartede opgaver. Det ene øjeblik er du i gang med serviceopgaver og projektstyring, mens du det næste øjeblik er i gang med tilbudsberegning, materialebestilling og fakturering. Du har hele tiden dine kunders behov for øje, og du forstår at koordinere ressourcerne på en motiverende måde, så tilfredsheden internt som eksternt opretholdes på et højt niveau.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en meget dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed.


Nextt Recruitment, 16. december
JKSDygtig byggeleder til virksomhed i vækst

JKS søger for kunde i Silkeborg

Du vil blive en del af en spændende virksomhed med gode muligheder for at udvikle dig fagligt såvel som personligt. Der er tale om et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse.

Arbejdsopgaverne vil være følgende:

 • Stå for flere pladser på samme tid
 • Personaleledelse
 • Byggemøder m/bygherre
 • Bistå ved tilbudsgivning
 • Salg af projekter

Vi forstiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund og er uddannet bygningskonstruktør, -ingeniør eller lignende. Har du erfaring som byggeleder, vil dette være en stor fordel, men ikke et krav. Dog skal du have mindst 5 års erhvervserfaring. Det er en fordel hvis du allerede i dag har ledelsesansvar.


Jobindex, 15. december
Curia ManagementCenterleder #030541

Curia Management søger for klient i Silkeborg

Er du en dygtig leder med en god faglig ballast? Så er jobbet som centerleder på Silkeborg Sportscenter måske noget for dig.

Efter fusionen mellem de to virksomheder Quick Care og Falck Healthcare A/S oprettes en ny lederstilling for afdelingerne på Silkeborg Sportscenter. Vi søger en leder som skal sikre optimal drift og god kvalitet af de ydelser, der leveres fra Silkeborg Sportscenter.

Du vil blandt andet blive ansvarlig for:

 • Medarbejdere ansat hos Falck Healthcare og Quick Care på Silkeborg Sportscenter.
 • Samarbejde med Silkeborg Jobcenter herunder sygedagpenge, kontanthjælp og ledighedsydelse
 • Samarbejde med Silkeborg Kommunes personaleafdeling, herunder sundhed, trivsel og forebyggelse af sygefravær for Silkeborg kommunes medarbejdere.

Curia Management, 15. december
JN Data A/SNetværks sikkerhedsspecialist, der spiser TCP-pakker til morgenmad

JN Data A/S, Silkeborg

Hvis du brænder for at arbejde med store komplekse netværk, hvor kravet til sikkerhed er best-in-class og spiser TCP-pakker til morgenmad, har du nu mulighed for at blive en del af JN Datas Netværksafdeling i Silkeborg.

Som specialist indenfor netværkssikkerhed ved JN Data bliver du en del af et team med Danmarks bedste netværkssikkerhedsspecialister. Der hersker en arbejdskultur, hvor der er rig mulighed for specialisering samt sparring med dygtige og energiske kollegaer. Derudover vil du indgå i samarbejde med JN Datas øvrige medarbejdere og udviklerne hos vore partnere både i forbindelse med daglig drift og projektarbejde.

Dine primære arbejdsopgaver vil være drift og administration af firewalls og andre netværks-sikkerhedsrelaterede systemer og komponenter. Du vil ligeledes skulle designe og implementere nye løsninger i samarbejde med dine kollegaer.


JN Data A/S, 15. december
GF ForsikringBygningstaksator til Silkeborg/Horsens og omegn

GF Forsikring

Er du en stærk spiller, der bidrager til holdet?

GF Forsikring søger en bygningstaksator til området omkring Silkeborg/Horsens. Du bliver en del af vores skadeafdeling med ca. 40 taksatorer, hvoraf 13 er bygningstaksatorer.

Du får et spændende og fleksibelt job, hvor du er ansvarlig for at opgøre bygningsskader i dit distrikt. Det meste af din arbejdsdag foregår hos vores kunder, hvor du skal taksere private bygningsskader og besigtige huse ved indtegning. Du planlægger selvstændigt dine arbejdsdage, som er fyldt med mange og spændende opgaver. Du vil få god mulighed for at sparre med dine kompetente kolleger via telefonen eller på team- og erfamøder.


GF Forsikring, 15. december
Jyske Bank
Head of Client Service

Jyske Bank, Silkeborg

Vi søger en erfaren, engageret og kundeorienteret Head of Client Service til Jyske Banks kapitalforvaltningsenhed, Jyske Capital Management.

Som Head of Client Service bliver du et centralt omdrejningspunkt og stærkt medvirkende til at sætte retningen i Capital Management. Du får ansvaret for et team på fire medarbejdere, der forventes at skulle spille en stadig større rolle i Capital Managements samlede værdikæde. Du får direkte reference til afdelingsdirektøren i Capital Management Clients.

Client Services ansvarsområder omhandler:

 • Kunde og produktsupport
 • Onboarding
 • Kunderapportering
 • Markedsføring af Capital Management via samarbejdspartnere, medier, hjemmeside, m.v.
 • Projektkoordinator på produktudvikling til professionelle kunder
Jyske Bank

Jyske Bank, 15. december
Rockwell Automation A/SSCADA/Software Specialist

Rockwell Automation A/S, Silkeborg eller Albertslund

Kan du bidrage til salget via kompetent teknisk rådgivning til kunderne?

Du skal selvstændigt, og i samarbejde med dine kollegaer i salgsafdelingen, udvikle et tæt samarbejde med eksisterende og nye kunder via teknisk rådgivning til kunderne og teknisk support til sælgerne. Du bliver et væsentligt element i salget i Skandinavien, og du kommer til at rådgive en række af de største danske, norske og islandske produktionsvirksomheder og maskinbyggere.

I samarbejde med ingeniører og systemintegratorer skal du sikre, at kundernes softwareinvesteringer bliver til succesfulde projekter. Endvidere bliver workshops for kunder og systemintegratorer, formidling af tekniske opdateringer og nyheder til nøglekunder en del af din hverdag. Derudover kommer du blandt andet også til at sidde med udarbejdelse af tilbud i forbindelse med større softwareudbud.


Jobindex, 12. december
NordeaInvesteringsrådgiver, Private Banking Jylland Øst, Silkeborg

Nordea

Som investeringsrådgiver i Private Banking Jylland Øst bliver du ansvarlig for at skabe relationer til nogle af bankens mest betydningsfulde kunder på investeringsområdet.

Du rådgiver med udgangspunkt i kundens samlede formuestruktur, kundens behov og valg af risikoprofil. Kundens investeringer skal altid være i overensstemmelse med den valgte investeringsstrategi.

Det er afgørende, at du har evner og lyst til, at dyrke relationer med både eksisterende og nye potentielle kunder samt yder rådgivning på højt kvalificeret niveau.

En god investeringsrådgiver i Private Banking Jylland Øst, har en proaktiv indstilling til at skabe værdi for kunderne og Nordea ved at afstemme kundens forventninger til risikovillighed kontra afkast og dermed forsøge at optimere det langsigtede afkast for kunden.


Nordea Bank Danmark A/S, 12. december
Silkeborg KommuneOvertandlæge

Silkeborg Kommune

I Silkeborg Kommune har vi en solid og velfungerende kommunal tandpleje, som vi er stolte af. Tandplejen i Silkeborg Kommune er en af landets mest velbeskrevne og har ry for at være både innovativ og ambitiøs og med flotte resultater.

Som vores nye overtandlæge får du ansvar for at videreføre et succesfuldt arbejde med at udvikle den kommunale tandpleje i Silkeborg, herunder non-operativ cariesterapi og andre projekter, som vi allerede har igangsat.

Du vil få det overordnede økonomiske, faglige, personalemæssige og administrative ansvar – og vi regner selvfølgelig med at du kan uddelegere og bruge medarbejdernes forskellige fagligheder.


Jobindex, 12. december

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 105 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.