1 til 20 af 94 resultater.

Dine valg

 • FjernSilkeborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Wagner Industrial Solutions ScandinaviaTeknisk sælger

Wagner Industrial Solutions Scandinavia, Silkeborg

Salg af overfladebehandlingsudstyr

Du skal være selvkørende på salg af Wagners mange forskellige produkter indenfor industridivisionen ”Liquid” (maling, lak, lim, teflon etc.) Der er tale om en ekstern salgsfunktion i vores afdeling i Silkeborg.

Salg af enkelt produkter og projekter

 • Du kan lide at lave behovsafdækning, planlægge, udføre, lave tilbud, forhandle og følge op, samt at lukke ordrer.
 • Du er resultatorienteret, vedholdende, velstruktureret og har flair for rådgivende salg.
 • Du har både kapacitet og overblik til at lave opsøgende salg, samt servicere eksisterende kunder.

Den ideelle person kan både lide at være sælger med slips og samtidig kunne fortage en demonstration iført arbejdstøj. Du kommer til at arbejde i et professionelt team.


Jobindex, 1. april
E-handelsbureauet Wølund & Wraae
Skarp Umbraco-webudvikler søges til vores afdeling i Silkeborg

E-handelsbureauet Wølund & Wraae

Har du lyst til at blive stærkere til udvikling af forretningsorienterede projekter? Har du lyst til at arbejde sammen med et fantastisk senior specialist team? Har du lyst til at specialisere dig i webudvikling af Umbraco-løsninger for større danske brands? Har du altid haft en drøm om at udvikle spændende high performance eCommerce-løsninger? Og har du altid ønsket mere indflydelse i projekter og arbejdsmetoder? Så har du her en mulighed for at få en ny fantastisk hverdag.

Vi er et specialiseret eCommerce-team, som designer og udvikler større eCommerce-løsninger. Hver specialist får mulighed for at rådgive og udvikle kunderne og deres eCommerce-løsninger, så de matcher deres ofte meget høje ambitioner. Vi ønsker at styrke vores team yderligere med en Umbraco-webudvikler, som ønsker at udvikle sig fagligt.


Jobindex, 1. april
EnergiMidt A/SErfaren marketingkoordinator til energidivisionen

EnergiMidt A/S, Silkeborg

Du får primært marketingansvaret for forretningsområdet el og du skal indgå i et tæt samarbejde primært med områdets salgs- og forretningsansvarlige samt den anden marketingkoordinator i EnergiDivisionen.

Stillingen refererer ind i marketing- og kommunikationsafdelingen i EnergiMidt og du får derfor også adgang til daglig sparring med 13 dygtige kolleger i et fagligt netværk med rige muligheder for personlig udvikling. Det er vigtigt, at du både kan være selvkørende og indgå i tværorganisatoriske samarbejder.

Du bliver en nøgleperson på el-området og kommer til at have en berøringsflade med bl.a. salg, kommunikation, produkt/forretningsudvikling, kundeservice og IT på forskellige organisatoriske niveauer.


EnergiMidt A/S, 31. marts
Arriva Danmark A/SPlanlægningsleder Arriva Tog

Arriva Danmark A/S, Silkeborg

Har du lyst og personlighed til at være en del af vores fagligt stærke planlægningsteam i Arriva Tog og kan du styre og udvikle vores planlægningsprocesser?

Dine primære opgaver er:

 • Løbende planlægning og udvikling af vognløb, vagter og turnus.
 • Sikre optimal Stakeholder Management i forhold til togledelse, driftsledelse, Transportministeriet, Bane Danmark og DSB, inden for rammerne af vores kontrakt.
 • Gennemføre analyse af og initiativer til udvikling af vores planlægningsfunktion.

Vi tilbyder dig at blive en del af en mangfoldig arbejdsplads som arbejder på tværs af geografiske og kulturelle grænser. Arriva er kendetegnet ved en flad organisationskultur med et højt drive og masser af humor.


Jobindex, 31. marts
J. Hvidtved Larsen A/SProjektleder

J. Hvidtved Larsen A/S, Silkeborg

Produktion af slamsugeranlæg

Med reference til den tekniske direktør bliver dit ansvar, at lede opbygningen af vores anlæg gennem produktionen – fra ordren kommer ind til den færdige slamsuger leveres til kunden.

Som projektleder i Konstruktionsafdelingen er du ansvarlig for, at både vores standardanlæg og vores tilpassede løsninger lever op til kundernes krav. Og kundernes krav er, at vi leverer til tiden, på det ønskede kvalitets- og funktionsniveau og at vi holder budgettet for bilen.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med 10 erfarne salgssupportere, konstruktører og projektledere – og skulle du ikke vide alt om slamsugere fra starten, så lærer de dig det .


Jobindex, 31. marts
J. Hvidtved Larsen A/SKonstruktør

J. Hvidtved Larsen A/S, Silkeborg

Konceptudvikling, tegning og dokumentation

Med reference til den tekniske direktør bliver dit ansvar, at udvikle og dokumentere delfunktioner og løsninger til vores slam- og tørsugere.

Konstruktionsafdelingen er ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af hele vores produktprogram. Du kommer til at arbejde tæt sammen med 10 erfarne salgssupportere, konstruktører og projektledere – og skulle du ikke vide alt om slamsugere fra starten, så lærer de dig det.

Dine opgaver bliver, at

 • Konstruere dele og komponenter
 • Udarbejde styklister og samlingstegninger
 • Medvirke ved koncept- og produktudvikling
 • Sikre korrekt produktionsgrundlag
 • Udarbejde manualer og instruktioner

Jobindex, 31. marts
VIRKLUND SPORT A/SProduktionsteknolog / teknisk designer

VIRKLUND SPORT A/S, Silkeborg

Virklund Sport søger en produktionsteknolog / teknisk designer, gerne nyuddannet, som kan udarbejde produktionsgrundlag i form af tekniske tegninger, CNC programmer og skærelister til fremstilling af bl.a. Abekatten Klatrevægge.

Du er uddannet produktionsteknolog / teknisk designer, og har evt. erfaring som uddannet maskinsnedker. Du har en god forståelse for det 3-dimensionelle og har erfaring i at arbejde med tekniske tegninger i 3D/2D. Derudover lægger vi vægt på, at du som person er positiv, engageret og bidrager til et godt samarbejde med dine kollegaer.


Jobindex, 30. marts
Profil Search Servicetekniker - Specialmaskiner - Østjylland

Profil Search søger for Robatech Nordic DK ApS

Du får en bred kontaktflade til både kunder og partnere, og din dagligdag vil primært bestå af service og montageopgaver.

Arbejdet foregår i hele Danmark så du skal være indstillet på nogen rejseaktivitet indenfor landets grænser. Du arbejder ud fra egen bopæl, som vi forventer ligger i området Vejle, Silkeborg, Randers.

Dine hovedopgaver bliver følgende:

 • Opstart af limanlæg ( som regel monteret af kunde)
 • Mindre programmeringsopgaver og idriftsætning.
 • Forebyggende vedligehold og fejlfinding.
 • Opgradering af udstyr samt funktionstest.
 • Service på bestående anlæg

Kunderne er primært inden for pakkeindustrien, grafisk industri, bogbindere, byggematerialer og træindustri.

Søg information om virksomheden på www.robatech.dk


Profil Search, 30. marts
Nielsen ConsultByggetekniker/-bygningskonstruktør

Nielsen Consult søger for Safco International A/S i Silkeborg

Til vor kunde Safco international A/S i Silkeborg, søger vi en erfaren byggetekniker/bygningskonstruktør, der primært skal varetage salg og servicering af danske kunder inden for døre.

Du skal trives med mangeartede opgaver – lige fra ukomplicerede rutineordrebehandling til større kalkulationer og salgsafslutninger, herunder også styring af større projektleverancer.

Primær opgave er salg og servicering af døre til eksisterende kunder samt medvirke til at udvide kundeporteføljen.

Stillingen er meget alsidig, hvor man selvstændigt behandler fra helt små forespørgsler til større projektforespørgsler med produktanalyse, afklarer diverse tekniske løsninger, indhentning af priser fra underleverandør til kalkulation, tilbudsgivning og ordreafslutning.


Jobindex, 30. marts
Multihuset SejsForpagtning af Klub- & Multihuset i Sejs-Svejbæk

Multihuset Sejs

Forpagtningen vil omfatte hele Klub- og Multihuset, i form af Klubhusets Café, som betjener husets rigtig mange brugere, hvor den største bruger er Sejs-Svejbæk Idrætsforening med p.t. 1.939 medlemmer.

Omfattet er også Multihusets 2-3 store selskabslokaler med muligheder for at kunne levere mad m.v. i weekender året rundt.

Forpagteren skal administrere alle husets lokaler, udføre normale pedelfunktioner vedr. husets drift, samt rengøring af alle husets rum, jf. rengøringsplan. Multihuset afregner herfor efter nærmere aftale.

Er du servicemindet, fleksibelt indrettet, forsynet med overblik og med lyst til at arbejde med mennesker, er det måske noget for dig. Du vil her få mulighed for at blive selvstændig med få investeringer, idet der er 2 store godkendte køkkener i huset.

For rette person er der rigtig gode muligheder for at lave en god forretning.


Jobindex, 30. marts
SuperBrugsenSlagtersvend til SuperBrugsen Øster Bordingvej, Silkeborg

SuperBrugsen

Vil du være med på holdet, og er du typen, der kan bidrage med engagement, godt købmandskab, top-service og evne til at samarbejde, så har du chancen nu i SuperBrugsen Silkeborg, som vil blive en madbutik lidt ud over det sædvanlige - klar til at matche den moderne forbrugers forventninger.

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får det bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Opskæring af fersk kød
 • Produktion af convenience-varer
 • Opfyldning af færdigpakket kød

SuperBrugsen, 30. marts
JKSStærk teknisk salgssupport til DSS, A Tetra Pak Company

JKS søger for kunde i Silkeborg

Det er dig, vi søger, hvis du vil være del af en højteknologisk og succesfuld virksomhed med klare ambitioner og vækstmål som passer dertil. En virksomhed, som ønsker at fastholde deres position som markedsledende, både når det gælder teknologi og innovation.

Din funktion er, at fungere som salgsbackup og dermed være en central del af et stærkt team med både teknisk og kommerciel fokus. Vi lægger vægt på, at du arbejder målrettet og struktureret samtidig med, at du evner at holde gang i mange sideløbende projekter, som alle kræver din attention. Dette gøres med godt humør og evnen til at se løsninger.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet omfatte:

 • Teknisk tilbudsudarbejdelse
 • Priskalkulationer
 • Beregninger

JKS, 27. marts
JKSCykelmekaniker

JKS søger for Cykelfavoritten i Silkeborg

Det ruller for Cykelfavoritten - vil du med?

Cykelfavoritten har forrygende travlt og søger derfor en endnu en dygtig cykelmekaniker til holdet. Læs videre, hvis du har lyst til at blive en del af en ung cykelforretning i hjertet af Silkeborg med fokus på god service.

Forretningen har ekspertise indenfor en del områder, og tager alle slags opgaver, lige fra gode tilbud på nye cykler, lapninger, reparation af din citybike til salg af reservedele. De vil gerne lægge mere fokus på el-cykler, hvilket efter deres mening har en stor fremtid i den danske cykelkultur.

Udpluk af dine arbejdsopgaver:

 • Reparation af cykler
 • Service
 • Rådgivning af kunder - både i butikken og på værkstedet

JKS, 27. marts
JN Data A/SSCCM Systemkonsulenter med speciale i drifte eller patch management

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Du vil som systemkonsulent i Server Deployment teamet arbejde med at fejlrette, forvalte og performanceoptimere på højt niveau. Du vil desuden deltage i at identificere og implementere nye metoder og teknikker, som yderligere kan optimere henholdsvis drift eller patch management af vores deployment-løsninger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at vedligeholde og udbygge vores deployment-infrastruktur. Har du speciale i drift bliver dine opgaver derudover at:

 • Deltage i drifts- og forvaltningsopgaver
 • Sikre at first og second level support er vidensopdateret
 • Rådgive om deployment-metoder
 • Udføre performanceanalyser.

JN Data A/S, 26. marts
EnergiMidt A/SEnergiMidt Energi søger energirådgiver til opgaver i industri virksomheder

EnergiMidt A/S, Silkeborg

Energi og energieffektiviseringer er områder, hvor vi i EnergiMidt besidder solide kompetencer, som er efterspurgte i industrisektoren. Da vi ønsker at opfylde vores ambitiøse mål samt udbygge vores position på markedet, har vi brug for dynamiske energirådgivere til at understøtte udviklingen af dette forretningsområde. Vi søger en ny energirådgiver til energidivisionen, som fortrinsvis skal arbejde med energirådgivning i industrivirksomheder.

Vores nye energirådgiver vil have hovedfokus på arbejdet med industrivirksomheder, men energirådgivning for kunder i det offentlige vil også kunne indgå i dagligdagen. Det er vigtigt at du:

 • Kan gå i dialog og samarbejde direkte med dine/vores kunder
 • I vid udstrækning er selvkørende, men du kender vigtigheden af at sparre og kommunikere positivt med dine kolleger.
 • Kan bidrage med ideer og se opgavesammenhænge på tværs.

EnergiMidt A/S, 26. marts
JKSSelvkørende servicemontør med masser af erfaring søges

JKS søger for Virklund Installationsforretning i Silkeborg

For Virklund Installationsforretning søger JKS en elektriker med bred erfaring. Virklund Installationsforretning A/S har erfaring i el-installationsbranchen siden 1963.

 • Stabilitet, tillid og faglighed er vi derfor fortrolige med.
 • Årelang erfaring i hurtig og effektiv servicering af erhvervs- og privatkunder.
 • En stor og trofast kundekreds, hvor vi er kendt for højt kvalitets- og serviceniveau.
 • 25 uddannede fagfolk, hvoraf flere har over 25 års anciennitet i virksomheden.
 • Derudover har vi altid tre el-lærlinge, hvilket er meget vigtigt for udviklingen i branchen.
 • Endvidere har tre 3 administrative medarbejdere.

JKS, 25. marts
Jyske Bank
Studentermedhjælper

Jyske Bank, Silkeborg

I Jyske Banks Kompetencecenter Erhverv i Silkeborg søger vi en målrettet og ambitiøs studerende til et spændende og udfordrende job som studentermedhjælper.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med erfarne kolleger om at løse komplekse opgaver i et frit og uformelt miljø. Det kan blandt andet indebære opgaver, hvor du skal:

 • selvstændigt indsamle og bearbejde information, der danner grundlag for analyser
 • samle og udarbejde præsentationer
 • være sparringspartner for specialisterne
Jyske Bank

Jyske Bank, 25. marts
Gorm Larsen Nordic
Er du skarp nok til vores PromoterCrew?

Gorm Larsen Nordic

Er du udadvendt, har masser af energi, og elsker du at tale med nye mennesker? Ønsker du et eftertragtet job, hvor du kommer til at arbejde med salg af et verdens af førende elektronikbrands?

Så er det lige dig, vi søger!

Som en del af Gorm Larsen Nordic PromoterCrew, er du med til at give kunderne en ekstraordinær og unik oplevelse med mærkevarer indenfor eksempelvis forbrugerelektronik. Du behøver ikke at have ekspertviden, men du er kvalitetsbevidst og har en naturlig interesse for nye produkter, og så har du nemt ved at sætte dig ind i nye ting.

Jobbet er deltid, og timeantallet kan variere i forhold til sæson og kampagner. Lige nu søger vi i hele landet med særlig fokus på: Sønderborg, Esbjerg, Herning, Kolding, Hjørring, Næstved, Slagelse, Ringsted, Viborg, Kalundborg, Randers, Silkeborg, Horsens, Holstebro til bl.a. demo og salg af forbrugerelektronik for et stort, kendt brand.


Jobindex, 24. marts
IT-EffectERP Sales Specialist og Forretningskonsulent (KAM)

IT-Effect, Silkeborg

Til styrkelse af IT-Effects position på markedet inden for cloud ERP, timeregistrering og webshops søger vi en resultatorienteret ERP Sales Specialist og forretningskonsulent (KAM). IT-Effect er inde i en spændende udvikling, og vi oplever en stigende efterspørgsel på markedet – som kan håndtere e-handel og løsninger inden for timeregistrering på et professionelt plan.

Derfor har vi brug for en engageret ERP Sales Specialist og forretningskonsulent, som i samarbejde med resten af teamet kan sikre IT-Effects fortsatte vækst.

Du vil komme til at håndtere hele salgsprocessen på baggrund af indkomne leads og opfølgning på nuværende og nye kunder. Din dagligdag vil være en blanding af indkomne leads, opfølgende salg på eksisterende kunder samt opsøgende mødebooking pr. telefon.


IT-Effect, 24. marts
KvicklySalgselev - Kvickly Østjylland (Silkeborg, Ry)

Kvickly

Som salgselev sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb sammen med andre Coop-elever. Du får et tæt sammenhold med dine kollegaer og knytter mange gode venskaber.

Dit uddannelsesforløb starter med et 2-dages introduktionskursus og i løbet af de 2 år, har du 8 skoleophold af en uges varighed. Dine kollegaer hjælper dig med at uddanne dig på den bedste måde i butikken, og på skoleopholdene får du den rette viden. Du afslutter forløbet med en teoretisk og praktisk fagprøve, der varer en uge - så er du udlært!


Kvickly, 24. marts

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Maersk Line
1 til 20 af 94 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.