1 til 20 af 105 resultater.
Jyske Bank
Online marketing-konsulent

Jyske Bank, Silkeborg

I Jyske Bank vil vi gerne styrke vores fokus på salg via digitale kanaler. Derfor søger vi en online marketing-konsulent til en nyoprettet stilling i vores kommunikations- og markedsføringsområde.

Opgaven bliver overordnet set at gøre jyskebank.dk og andre online platforme i koncernen til velsmurte salgsmaskiner. Du skal trække relevant trafik ind på vores sites, dels ved hjælp af bankens SEM-budget, dels via en veltilrettelagt SEO-indsats. Derudover skal du sikre, at trafikken konverterer optimalt, så den i videst mulig omfang bliver til forretning.

Jyske Bank

Jyske Bank, 27. august
Bilernes Hus A/SUddannet mekaniker

Bilernes Hus A/S, Silkeborg

Lige nu søger Bilernes Hus en uddannet mekaniker til vores autoriserede Skoda værksted – så er du vild med biler? Og har du lyst til at arbejde på et af de største og mest moderne værksteder i Danmark? Så skal du måske med på vores dygtige team af mekanikere.

Bilernes Hus er en arbejdsplads med store muligheder for udvikling, og vi søger nu en mekaniker til vores Skoda team med følgende kvalifikationer:

 • Uddannet mekaniker – gerne inden for Skoda, VW, Audi eller Seat
 • Fokus på at kvalitet og service er 100 % i top
 • Kunne arbejde selvstændigt, men samtidig lyst at indgå og samarbejde i et team

Jobindex, 27. august
blue search & selectionProduct Development Manager

blue search & selection recruiting on behalf of Nordisk i Silkeborg

blue search & selection

The international outdoor brand Nordisk is successful and is looking for a Product Development Manager to continue the inspiring development of our range of products.

You will have a central role in our organization with reference to our CEO and in constant dialogue with sales, marketing, purchase, suppliers and management in Denmark, Germany and China. You will be based in Silkeborg, but can expect a great deal of travelling – about fifty days.

The Product Development Manager will be in charge of both perfecting our existing brands as well as developing the lines of our new products.

You will be engaged in every aspect of our efforts to make perfect equipment for outdoor life – from the early steps of innovation, design, creating, sampling and presenting of final styles to sales.

Få tips til en god ansøgning og cv.


Jobindex, 27. august
VIRKLUND SPORT A/SPROJEKTLEDER TIL KLATREVÆGGE OG IDRÆTSUDSTYR

VIRKLUND SPORT A/S, Silkeborg

Med base på vores kontor i Silkeborg får du som projektleder ansvaret for gennemførelse af projekter fra start til slut.

Opgaverne vil blandt andet omfatte:

 • Planlægning af projekter i samarbejde med kunden
 • Konstruktionsløsninger
 • Projektledelse og bindeled mellem salg, produktionsteknisk afdeling og kunden

Vi tilbyder et ansvarsfuldt job i branchens førende virksomhed, hvor vi hver dag sørger for optimale vilkår for idrætsudøvere. En travl, spændende og afvekslende hverdag med udfordringer og plads til at udvikle dig personligt og fagligt. Du får en bred kontaktflade såvel internt i virksomheden som eksternt blandt kunder og leverandører.


Jobindex, 26. august
3 (Hi3G Danmark ApS)Læs historien om, hvordan du blev sælger hos telebranchens frække dreng

3 (Hi3G Danmark ApS), Silkeborg

Den dag du fandt dit kald

Formiddag: Du står i motionscenteret. Rundt om dig løber, pumper og sveder folk med fjerne sammenbidte blikke. Alle er begravet og isoleret i deres høretelefoner, og ingen ænser de andre mennesker i lokalet. Men du er ligeglad. Hver gang du ser en flink fyr eller sød pige, kaster du dig ubekymret ud i en snak. Det sker også i dag, og selvom fyren på løbebåndet først er lidt paf, slapper han hurtigt af og sludrer med.

Hvis bare der var en måde, du kunne tjene penge på det …


3 (Hi3G Danmark ApS), 25. august
Jyske Bank
Porteføljemanager-assistent

Jyske Bank, Silkeborg

Til Investment Management Equities i Jyske Capital søger vi en studerende med kompetencer og lyst til at arbejde med vedligehold og optimering af vores investeringsværktøjer.

I samarbejde med porteføljemanagerne skal du bl.a. opdatere, optimere og udbygge vores kvantitative aktie-screeningsværktøj. Udtræk foregår primært via informationssystemet Bloomberg og brugergrænsefladen er i Excel. Derudover er der en række andre opgaver inden for opdatering, vedligehold og optimering af investeringsværktøjer, herunder modelbacktest, afkast-dekomponering og afkastrapportering i Bloomberg, Excel og PowerPoint.

Jyske Bank

Jyske Bank, 25. august
Jobindex A/S
Technical Writer til dokumentationsarbejde med maskinstandarder

Jobindex A/S søger for Haarup Maskinfabrik A/S

Synes du om at arbejde med dokumentation, og er du god til det?

Så kan du se frem til en spændende stilling ved Haarup Maskinfabrik. Her bliver du en altafgørende del af vores succes, i en rolle hvor du er specialisten, der ved alt om de dokumentationskrav, vi skal leve op til. Og du får gode vilkår, herunder flextid og mulighed for deltid.

I dagligdagen arbejder du på vores fabrik, der ligger mellem Silkeborg og Århus. Vi er kvalitetsmæssigt markedsførende i vores industri og producerer komplette anlæg til betonindustrien og sikkerheden for vores maskiner er afgørende. Hos os får du indsigt i hele forløbet fra salg til endelig levering, og du løfter vores dokumentations- og kvalitetsarbejde, så vi lever op til nationale lovkrav og specielle kundekrav om dokumentation.

Jobindex A/S

Jobindex, 24. august
EnergiMidt A/SEnergiMidt søger forretnings- og udviklingsorienteret planlægningschef til Forsyningsdivision

EnergiMidt A/S, Silkeborg

Du bliver chef for afdelingen Planlægning El – som består af 8 el-specialister – i divisionen EnergiMidt Forsyning. I Planlægning El udarbejder vi langsigtede planer for udvikling af elnettet med stor fokus på den grønne omstilling af energiforsyningen. Vores primære opgaver er udvikling af netsselskabet, netplanlægning samt udarbejdelse af drifts-, vedligeholdelses- og anlægsplaner i tæt samarbejde med de udførende afdelinger.

Med direkte reference til divisionsdirektøren kommer du til at stå i spidsen for et stærkt fagligt team i en fremadstormende Forsyningsdivision. Du bliver også en del af et chefteam, der arbejder målrettet med strategisk forretningsudvikling. EnergiMidt Forsyning danner rammen om vores forsyningspligtige aktiviteter på el- og varmeområdet.


EnergiMidt A/S, 21. august
Kvik A/SMålrettet og erfaren køkkensælger

Kvik A/S, Silkeborg

Vi giver vores kunder mere end de forventer. Sådan en som dig, for eksempel.

I Kviks verden er missionen klar: At sælge Dansk design inden for køkken, bad og garderobe til overraskende lave priser.

Som køkkensælger skal du rådgive og inspirere vores kunder. Du er dygtig til at afdække kundernes behov og kan ved hjælp af kreativitet og indsigt opfylde kundens drømme om nyt køkken, bad og garderobe.

Du kommer til varetage hele salgets faser lige fra modtagelse af kunden i butikken, afdækning af kundens behov, opmåling, bestilling af varer til levering og opfølgning.

Kvik A/S

Kvik A/S, 21. august
Trescal A/STekniker til kalibreringslaboratorie

Trescal A/S, Silkeborg

Trescal, en verdensomspændende kalibreringsvirksomhed, søger en kalibreringstekniker til vores mekaniske team i Silkeborg.

Som kalibreringstekniker kommer du til at arbejde med kalibrering af mange forskellige typer geometrisk udstyr, fra skydelærer og momentnøgler til 3 punktsmikrometre og andet udstyr der benyttes som kontrol værktøj i store produktions- og udviklingsvirksomheder.

Der vil være dage med rutinepræget arbejde, men også dage med afvekslende arbejdsopgaver og udvikling.

Da kunden er i fokus går det i perioder stærkt, med korte deadlines.


Jobindex, 21. august
Trescal A/SElektronikmekaniker/ tekniker

Trescal A/S, Silkeborg

Trescal, en verdensomspændende kalibreringsvirksomhed, søger en erfaren kalibreringstekniker til vores LF team i Silkeborg.

Som kalibreringstekniker i teamet kommer du til at kalibrere og udvikle nye kalibreringsprocedurer til næsten alle former for elektrisk test og måleudstyr.

Ud over kalibrering i vores laboratorium vil der forekomme dage med on-site opgaver ude ved vores kunder, som spænder bredt, fra det offentlige til store produktions- og udviklingsvirksomheder i både Danmark og resten af Europa.

Der vil forekomme dage med spændende udviklingsopgaver indenfor kalibrering, men også dage med mere rutineprægede opgaver.


Jobindex, 21. august
Peak RekrutteringKundeorienteret og fremsynet infrastrukturarkitekt inden for Microsoft

Peak Rekruttering søger for Silkeborg Data

Brænder du for at tegne Silkeborg Datas strategi inden for infrastruktur med særlig vægt på Microsoft, herunder Active Directory, deployment, sikkerhed, storage, backup, Citrix og serveropsætning? Og har du evnen til at omsætte strategien til en succesfuld kurs inden for infrastruktur og implementere den i en organisation i udvikling?

Silkeborg Data søger en kundeorienteret og fremsynet infrastrukturarkitekt som følge af etableringen af samarbejdet med en ny ekstern driftsleverandør samt øget efterspørgsel i organisationen efter deres evne til at sætte og skabe standarden inden for infrastruktur.

Som infrastrukturarkitekt bliver du en teknisk nøgleperson, der er ansvarlig for udviklersupport, udvikling af nye løsninger og generel stillingtagen til teknologispørgsmål.

Peak Rekruttering

Peak Rekruttering, 20. august
EnergiMidt A/SUdviklingsorienteret koblingsleder til driftscenteret

EnergiMidt A/S, Silkeborg

Er du en af landets bedste koblingsledere? Og har du lyst til at blive en del af et stærkt team i Danmarks fjerdestørste energiselskab? Så skal du bare læse videre. I EnergiMidt ønsker vi at fastholde og udvikle vores position som et af landets mest effektive netselskaber, og derfor søger vi en fagligt dygtig koblingsleder, der har lyst til at prøve kræfter med overvågning, drift og udvikling af elforsyningsnettet i EnergiMidts forsyningsområde.

Du vil blive en del af teamet i vores kontrolcenter, som varetager overvågning og driftsopgaver inden for eldistribution på 60/10/0,4 kV nettet i EnergiMidts forsyningsområde. I et tæt samarbejde med dine kolleger i kontrolcentret og dine kørende teknikerkolleger skal du bidrage til udviklingen af afdelingen gennem identifikation af nye måder at løse de daglige opgaver på.


EnergiMidt A/S, 19. august
Lidl Danmark K/SSouschef

Lidl Danmark K/S, Silkeborg

Vi søger en kompetent souschef til vores butik i Silkeborg.

Som souschef hos os er du butikschefens højre hånd og stedfortræder. Du er den, der tager over, når butikschefen ikke er til stede, så du skal på én gang være både fleksibel, systematisk og have en god situationsfornemmelse. Du kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken og får også medansvar for butikkens drift og resultater.

Har du erfaring inden for detailhandel er det naturligvis en fordel. Vigtigst er dog, at du er en motiverende og handlekraftig leder, der både har sans for detaljen og er god til at bevare overblikket. Sammen med medarbejderne er det en af dine fornemste opgaver at sikre, at butikken altid fremstår præsentabel, så den og vores service altid lever op til kundernes forventninger.


Jobindex, 19. august
JN Data A/S
Er du Solution Architect med viden om cloud-teknologier?

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Har du et højt drive og brænder du for at være med til at udvikle fremtidens løsninger i et af Danmarks førende it-driftsselskaber? Vil du være med til at adoptere cloud-teknologiens muligheder og integrere dette i og udenfor JN Datas datacenter? Så er du måske JN Datas nye Solution Architect.

Det primære formål med stillingen er at arbejde med cloud-teknologier og converged infrastructure i bred forstand. Du kommer til at tegne fremtidens løsninger på disse teknologier, hvad enten de er ”on eller off premise”. Afdelingen er nystartet og er ansvarlig for adoption og integration af fremtidens cloud-løsninger, uanset om disse leverancemodeller er selvstændige eller påkræver integration med JN Datas andre løsninger.

JN Data A/S

JN Data A/S, 19. august
SAM Executive Search A/SProjektleder

SAM Executive Search A/S søger for Silkeborg Forsyning A/S

Hele fjernvarmeområdet i Danmark står overfor nye og spændende udfordringer. Derfor søger vi til styrkelse af organisationen i Silkeborg Forsyning A/S en selvstændig ingeniør, der vil være med til at realisere visionerne for fremtiden. Jobbet er bredt med opgaver inden for såvel driften af nettet som udviklingsopgaver inden for fremtidens fjernvarmeforsyning.

Stillingen er en nyskabelse, der kombinerer nogle af de driftsrelaterede opgaver med de nye udviklingsopgaver, der er en følge af de krav og ønsker, der er til fremtidens varmeforsyning i større byområder.

SAM Executive Search A/S er én af Danmarks og Nordens største headhunting-virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder direktører, ledere og specialister i Danmark og udland.


SAM Executive Search A/S, 18. august
SydbankErhvervsrådgiver til Sydbank i Silkeborg

Sydbank

Vi søger en erhvervsrådgiver, der med reference til filialdirektør Hans Bremer Vestergaard og i tæt samarbejde med dygtige og ambitiøse kolleger skal være med til at fastholde den høje kundetilfredshed og yderligere styrke Sydbanks markante markedsandel i Silkeborg.

Vores filial i Silkeborg består af både en erhvervsafdeling og en privatafdeling med i alt 14 medarbejdere, når vores nye erhvervsrådgiver er ansat. Afdelingen er kendetegnet ved et højt aktivitetsniveau, et godt omdømme, højt humør og et afslappet miljø, hvor vi lægger stor vægt på et godt samarbejde.

Du får ansvar for en spændende kundeportefølje, som forventer kompetent og proaktiv behovsorienteret rådgivning. Derudover vil en stor del af dit fokus være rettet mod opsøgende aktiviteter i relevante erhvervsnetværk, kundearrangementer etc.


Sydbank, 18. august
Bilernes Hus A/SUddannet mekaniker, pladesmed og lærling (tre stillinger)

Bilernes Hus A/S, Silkeborg

Har du lyst til at arbejde på et af de største og mest moderne skadescentre i Danmark? Så skal du måske med på vores dygtige team af pladesmede.

Hos Bilernes Hus finder du Danmarks største udvalg af nye og brugte biler fra de meste populære bilmærker. Vi har stort moderne værksted, og rummer alle funktioner inden for salg, service og eftermarkedet inklusiv undervognsbehandling, bilsyn og test, klargøringscenter, autolakering og biludlejning. Bilernes Hus har forhandlingen af 5 forskellige bilmærker og er autoriseret servicepartner på 9 forskellige bilmærker.

Bilernes Hus er en arbejdsplads med store muligheder for udvikling, og vi søger nu 3 medarbejdere til vores pladeværksted:

 • Pladesmed – uddannet
 • Pladesmed – lærling
 • Mekaniker til pladeværksted, der kan stå for skrueopgaver, reparation af undervogn og styretøj, afmontering og montering af motorer mv. i forbindelse med skader.

Jobindex, 17. august
Jæger Korsholm ApS
Software Teamleder

Jæger Korsholm ApS søger for SVM Automatik A/S

Med reference til Engineering Manageren vil du indgå i et team på ca. 30 fagligt dygtige kollegaer, hvoraf 10 er specialister, der udvikler software til højteknologiske specialmaskiner og automationsudstyr med fokus på PLC, HMI, servo og robot programmering. Din rolle bliver at være software teamleder med koordinering og ansvar for softwaren i forbindelse med projekter og samtidig er aktiv med programmeringsarbejdet.

Daglige opgaver

 • Koordinering og programansvarlig for software i forbindelse med projekter
 • Designspecifikationer
 • PLC og HMI programmering – typisk Siemens og Allan Bradley
 • Robot programmering – typisk Denso og Kuka
Jæger Korsholm ApS

Jobindex, 14. august
Silkeborg KommuneDigitaliseringskonsulent til Teknik- og Miljøafdelingen

Silkeborg Kommune

Vil du være med til at løfte den digitale udvikling?

Teknik- og Miljøafdelingen i Silkeborg Kommune søger en digitaliseringskonsulent med god forståelse for samspillet mellem drift og it.

Favner du bredt og vil du arbejde med strategi og projektledelse? Vil du samtidig deltage i den daglige it-administration? Så har vi stillingen til dig!

Som vores nye digitaliseringskonsulent får du muligheden for at tage medansvar for et prioriteret og betydningsfuldt fagområde i en stor og innovativ kommune. Rollen som digitaliseringskonsulent spænder vidt, og omfatter dialog med ledelse og brugere, projektledelse, arbejde med workflows og systemsupport.


Silkeborg Kommune, 13. august
Annonce:
Jobindex - Fest For Fyrede
1 til 20 af 105 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.