1 til 20 af 74 resultater.

Dine valg

 • FjernSilkeborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
SolhjuletIntern salgsassistent til salg af 100% økologiske fødevarer

Solhjulet, Silkeborg

På baggrund af kraftig ekspansion i Solhjulet A/S søger vi 2 interne salgsassistenter, som brænder for økologi og besidder en stor erfaring indenfor fødevarer. Vi forstiller os, at du evt. har en baggrund fra kokkefaget og et hjerte, der banker for økologi.

I teamet er vi seks motiverede og engagerede medarbejdere, som lægger vægt på imødekommenhed og venlighed over for kolleger, kunder og gæster. Teamets ansvarsområder er først og fremmest at passe telefonerne og modtage ordrer fra vores kunder.

Vores kunder fortjener den bedste service og derfor skal du kunne vejlede dem omkring deres køb af økologiske og biodynamiske fødevarer. Det er også salgskontoret, der står for indtastning af ordrer, fakturering, udsendelse af materiale samt div. ad hoc-opgaver. Arbejdsdagen er udfordrende og giver mulighed for forskellige arbejdsfunktioner.


Jobindex, 1. september
VVS-EKSPERTEN A/S
Vil du være leder for vores afdeling i Silkeborg?

VVS-EKSPERTEN A/S

Har du lederambitioner, lyst til kundepleje og grundig viden om VVS-artikler – og kan du se dig selv som synlig afdelingsleder i en hastigt voksende butikskæde? - Så er det måske dig, vi søger!

Båret af Danmarks bedste priser på bl.a. solcelleanlæg, varmepumper og pillefyr, har vi - alene indenfor det seneste års tid - åbnet 2 nye butikker, så vi nu har en stærk kæde af 26 butikker på tværs af Danmark.

Den massive vækst har betydet, at vi nu søger en ny afdelingsleder til vores afdeling i Silkeborg - det kunne være dig!


Jobindex, 29. august
NordeaPrivate Banker, Private Banking Jylland Øst

Nordea, Silkeborg

Som investeringsrådgiver i Private Banking Jylland Øst bliver du ansvarlig for at skabe relationer til nogle af bankens mest betydningsfulde kunder på investeringsområdet.

Du rådgiver med udgangspunkt i kundens samlede formuestruktur, kundens behov og valg af risikoprofil. Kundens investeringer skal altid være i overensstemmelse med den valgte investeringsstrategi.

Du har kendskab til eller interesse i individuelle aktier samt ønsker at arbejde med kunder der lægger vægt på sparring og involvering omkring deres investering.

Det er afgørende, at du har evner og lyst til, at dyrke relationer med både eksisterende og nye potentielle kunder samt yder rådgivning på højt kvalificeret niveau.


Nordea Bank Danmark A/S, 29. august
Insight Building Automation ApSKonstruktør / Elektriker

Insight Building Automation ApS, Silkeborg

Insight Building Automation er en dynamisk og professionel organisation med ambitiøse mål. Insight Building Automation er præget af en uformel og professionel atmosfære, hvor kunde- og medarbejdertilfredshed prioriteres højt.

Med base fra hovedkvarteret i Silkeborg og med reference til de interne projektledere skal du indgå i et velfungerende team, hvor dine opgaver kan variere fra udarbejdelse af tekniske tegninger i CTS anlæg til udarbejdelse af el diagrammer. Du får desuden tæt kontakt til den øvrige organisation, hvor det er vigtigt, at du opfattes som samarbejds- og sparringspartner.

Opgaver og ansvarsområder:

 • At udarbejde Grafiske billeder til CTS anlæg.
 • Udarbejde tekniske systemtegninger i forbindelse med tilbudsgivning.
 • Løbende sikre den nødvendige viden om udviklingen inden for virksomhedens produkter, områder samt normer og lovgivning – herunder at sikre vidensdeling på tværs i afdelingen

Jobindex, 28. august
Solution.com A/SBogholder med alsidige færdigheder søges

Solution.com A/S, Silkeborg

Solution er en innovativ design- og engrosvirksomhed i positiv udvikling, som søger en allround medarbejder med regnskabsmæssig kompetence.

Du vil referere direkte til ledelsen i en ejerledet virksomhed med korte beslutningsveje. Jobbet indebærer ansvar for regnskab og administration samt support til øvrige funktionsområder, herunder:

 • Månedsregnskab og budgetopfølgning
 • Udarbejdelse af budget
 • Likviditetsstyring
 • Debitor- og kreditorbogholderi

Jobindex, 27. august
Gustav Hansen, Murer og Entreprenør A/S
Byggeleder

Gustav Hansen, Murer og Entreprenør A/S, Silkeborg

Vi søger en dygtig og erfaren byggeleder til byggesager i Midtjylland og tilbyder en selvstændig stilling med ansvar og udfordringer.

Arbejdsopgaver:
Som byggeleder vil du få medansvar for byggesager i alle størrelsesordner. Dine arbejdsopgaver vil være alsidige og vil bl.a. omfatte:

 • Planlægning
 • Styring og tilsyn af underentreprenører og egenproduktion
 • Opfølgning og kvalitetssikring
 • Arbejdsmiljø

Jobindex, 26. august
Fast Entreprise A/SProjektleder

Fast Entreprise A/S, Silkeborg

Vi søger en dygtig og erfaren projektleder til byggesager i Midtjylland og tilbyder en selvstændig stilling med ansvar og udfordringer.

Som projektleder vil du få ansvar for byggesager i alle størrelsesordner. Dine arbejdsopgaver vil være alsidige og vil bl.a. omfatte:

 • Projekteringsledelse
 • Kalkulation
 • Indhentning af tilbud
 • Planlægning
 • Styring og tilsyn af underentreprenører

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med mange forskellige byggeopgaver. Der arbejdes i et fagligt stærkt miljø med en uformel tone, som gør at vi er tæt på hinanden med god opbakning. Du vil komme til at indgå i et team af erfarne medarbejdere, hvor vi har fokus på god trivsel.


Jobindex, 26. august
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 25. august
Jyske Bank
Ambitiøs software-udvikler

Jyske Bank, Silkeborg

Er du blandt de dygtigste udviklere i dit netværk, og brænder du for dit håndværk? Er du nysgerrig og trives med nye teknologiske udfordringer? Kan du skabe forretningsmæssige resultater gennem it-udvikling af høj kvalitet? Så er du måske Finansielle Handelssystemers nye udvikler.

Du bliver involveret i design, udvikling, test, implementering og vedligehold af en bred vifte af applikationer i tæt samarbejde med et fast udviklingsteam. Der arbejdes agilt og med fokus på værdiskabelse.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med følgende teknologier:

 • Implementering: C#, JAVA, C++, HTML5 samt diverse scriptsprog
 • Udviklingsmiljø: Visual Studio og Eclipse
 • Runtime miljø: Windows server, Microsoft SQL, IIS og Linux
Jyske Bank

Jyske Bank, 25. august
J. Hvidtved Larsen A/SSælger af brugte slamsugere

J. Hvidtved Larsen A/S, Silkeborg

Verdens bedste slamsugere bygges i Silkeborg

Hos J. Hvidtved Larsen A/S udvikler vi varme følelser for slamsugere. Ejerne af slamsugerne er selv de første til at indrømme det: Slamsugere er ikke specielt appetitvækkende. Men de er en uundværlig del af det moderne samfund, og de gør en uvurderlig indsats for at holde vores byer og vandløb rene.

Dit ansvar bliver hele forretningen med handel af brugte anlæg – fra vurdering og køb over renovering, gensalg og ikke mindst sikre, at alle administrative forhold er på plads både internt og eksternt f.eks. slutsedler, registreringsattester og anden dokumentation.


Jobindex, 22. august
Jyske Bank
It-udvikler med fokus på CRM

Jyske Bank, Silkeborg

Har du viden og interesse for CRM? Brænder du for at skabe digitale løsninger for vores bankrådgivere? Vi søger nu en kompetent udvikler, som skal være med til at designe og udvikle de løsninger, som gør hverdagen lettere for Jyske Banks rådgivere i hele landet.

Du kommer til at indgå i en afdeling, som udvikler specialiserede rådgivnings-, Business Intelligence- samt dokumentløsninger til mange forskellige forretningsområder i banken. Du kommer til at arbejde med førende teknologier, som primært tages fra SAS-paletten af værktøjer.

Dine primære arbejdsområder bliver at understøtte Jyske Banks tiltag på CRM-området ved at:

 • udvikle Datawarehouse- og databasedesign
 • håndtere og bearbejde store datamængder
 • fortage analyser på data
Jyske Bank

Jyske Bank, 21. august
Sales Management ApS
Bliv Brand Manager for Opel hos Uggerhøj i Bilernes Hus i Silkeborg

Sales Management ApS søger for kunde

Som Brand Manager bliver du ansvarlig for salget af nye Opelpersonbiler til privat- og erhvervskunder. Du får stor mulighed for selv at præge din hverdag, igangsætte salgsaktiviteter og -indsatser målrettet nye kunder, såvel som eksisterende Opelkunder.

Vi forventer af dig at du kommer fra en lignende stilling i bilbranchen, hvor du har bevist at du evner at skabe gode salgsresultater og langvarige kunderelationer.

Du kendetegnes ved:

 • Stor lyst til at sælge biler og skabe resultater
 • Din proaktive tilgang til salg og kunder
 • Evnen til at skabe langvarige relationer
 • Din vedholdenhed ift. opfølgning på kunder

Sales Management ApS, 20. august
Jyske Bank
Erfaren og serviceminded driftskonsulent

Jyske Bank, Silkeborg

Vil du være med til at sikre et stabilt, digitalt fundament for Jyske Banks handelsområde? Er du serviceminded og leverer support på et højt niveau? Har du erfaring med at supportere forretningskritiske systemer?

Som driftskonsulent i Finansielle Handelssystemer indgår du i et team, der har til ansvar at sikre en stabil drift og i tilfælde af driftsproblemer effektivt afhjælpe problemerne, så skadesomfanget begrænses. Teamet yder en professionel support, hvor god service og stabil drift er i højsædet.

Dit primære ansvarsområde er tredjepartssystemerne Moxy og Axys, der leveres af Advent Software. Disse to systemer udgør en meget væsentlig del af det digitale fundament for bankens samlede kapitalforvaltningsaktiviteter. Konkret anvender brugerne systemerne til styring af handler, ordrer, opgørelser og rapportering af afkast - samt diverse kontroller og opgørelser.

Jyske Bank

Jyske Bank, 20. august
DeloitteDeloitte søger nyuddannede og erfarne skattekonsulenter til karrierestillinger inden for Global Employer Service i Silkeborg

Deloitte

Er du blandt de allerbedste på dit felt og med ambitioner om at blive endnu bedre - så læs videre her..

I Global Employer Service (GES) hjælper vi virksomheder og personer med at identificere skattemæssige muligheder og risici i forbindelse med ind- og udstationering, personalegoder, arbejdsudleje mv. Vi bistår med at vurdere og gennemføre løsninger, der skaber værdi for kunderne. Vores kunder består af både store og små danske virksomheder samt privatpersoner. Vi løser spændende og varierede opgaver i et fagligt og forretningsmæssigt miljø, som hele tiden udvikler sig.

Vi har fokus på høj faglighed og personlig udvikling gennem målrettet intern og ekstern uddannelse samt de spændende daglige arbejdsopgaver. Vores ledelsesstil er uformel, og vi har en afslappet omgangstone - også selvom hverdagen indimellem er travl.


Deloitte, 19. august
Retail Knowledge
Franchise Partner - Wolford

Retail Knowledge søger for Wolford Scandinavia Aps i Aarhus, Aalborg, Silkeborg, Vejle og Odense

Wolford er et verdensfirma, kendt som et succesfult luksus brand med mere end 260 forhandlere og mere end 3.000 handelspartnere i 68 lande. Vi deler vores globale vækst med retailpartnere, der repræsenterer vores brand med voksende succes.

Hvad kan vi tilbyde dig:

 • Et bredt varesortiment med ready-to-wear, legwear, lingeri, swimwear og accessories
 • Hjælp til at finde, udstyre og installere din butik
 • Professionel retail-assistance og marketingkoncepter samt kvalificeret intensiv træning

Hvad kan du tilbyde os:

 • Iværksætterånd med passion for vores brand
 • Fleksibilitet og teamplayer-kvaliteter
 • Mindst fem års know-how og retailerfaring fra modebranchen

Retail Knowledge, 18. august
SPX Flow Technology Danmark A/SService Sales Engineer

SPX Flow Technology Danmark A/S, Silkeborg

Due to continued growth and expansion, we now have an excellent opportunity available for a top calibre Service Sales Engineer in Silkeborg, Denmark, to join our evolving international organization.

As a Service Sales Engineer you’ll be a part of the Component and Technology service team in the daily sales and service tasks as well maintain the customer contact within both ad hoc jobs and site visits. You'll deal with costumer service needs and calculate those needs into service agreements. Your main responsibilities would include:

 • Internal & external Sales of Technology Services both ad hoc & agreements
 • Sales of service in cooperation with account & technology sales in the Nordic area
 • Development of service concepts

SPX Flow Technology Danmark A/S, 14. august
JKSErfaren lønningsbogholder/HR medarbejder søges til Bilernes Hus i Silkeborg

JKS søger for kunde

For vores kunde søger vi en rutineret og struktureret lønningsbogholder med erfaring inden for personalejura.

Der er tale om en stilling, hvor du er ansvarlig for behandlingen af løn til ca. 120 medarbejder. Ydermere har Bilernes Hus oprettet fleksibel arbejdstid samt bonusordning til deres medarbejdere. Det er derfor alt afgørende, at du er struktureret, detaljeorienteret og kan arbejde selvstændigt.

Arbejdsopgaver:

 • Lønbehandling til 60 funktionærer og 60 timelønnede
 • Oprettelse af medarbejdere samt indberetning af fravær
 • Tjek af stemplinger for både de timelønnede og funktionærer

JKS, 14. august
J. Hvidtved Larsen A/S Økonomiassistent

J. Hvidtved Larsen A/S , Silkeborg

Bogholderi for JHL-UK

Økonomiafdelingen i Silkeborg er ansvarlige for alle selskaberne i koncernen. Afdelingen består af 7 medarbejdere, der varetager alle regnskabsopgaver i Danmark og for resten af verden.

Dit hovedansvar bliver at foretage alt, hvad der har med det engelske selskab at gøre indenfor økonomi dvs. du får ansvaret for alle registreringer, opgørelser og afstemninger i England. Du kender sikkert mange af funktionerne fra dit nuværende job, men disse opgaver vil være en stor del af hverdagen:

 • Kreditorbogholderi
 • Bankafstemning
 • Indrapportering af VAT, importmoms og indrapporteringer til myndighederne

Jobindex, 11. august
E-handelsbureauet Wølund & Wraae
Frontend-udvikler

E-handelsbureauet Wølund & Wraae, København eller Silkeborg

Vi søger en frontend-udvikler, der kan hjælpe vores kunder med etablering af e-handelsløsninger, hvor arbejdsopgaverne vil spænde lige fra opsætning og udvikling af frontend, funktionalitet og indhold. Stillingen kan besættes fra vores kontor i København eller Silkeborg.

Kvalifikationer

 • Du har minimum 5 års erfaring med fronted-udvikling
 • Du er sublim i HTML, CSS og Javascript/jQuery
 • Du er en mester i opsætning af responsive og mobile webløsninger
 • Du har erfaring med opsætning af frontend og design i diverse CMS og e-handelsløsninger

Som udvikler hos E-handelsbureauet Wølund og Wraae får du en udfordrende hverdag. Vi fokuserer på kvalitet og vidensdeling og optimerer løbende vores processer for at understøtte dette. Du vil komme til at arbejde i et dynamisk miljø med en uformel tone hvor gode input og idéer er værdsatte.


E-handelsbureauet Wølund & Wraae, 8. august
Mercuri Urval
Salgsingeniør til forretningsudvikling

Mercuri Urval søger for Elfac A/S i Silkeborg

Forbindelsesteknik B2B applikationer

I denne nyoprettede stilling refererer du til selskabets direktør. Din primære opgave er at identificere relevante kundeemner og opbygge et tæt samarbejde omkring kvalitetsløsninger til kundernes applikationer. Du får et tæt samarbejde med og opbakning fra en kompetent og erfaren intern teknisk salgsafdeling, der hjælper med tilbudsgivning og servicering af kunderne. Du vil endvidere få et tæt samarbejde med selskabets direktør i forbindelse med salgsplanlægning.

Som salgsingeniør er det din opgave selvstændigt at planlægge og udføre det opsøgende salg, hvor en vigtig del af salgsprocessen består i at formidle viden om Elfacs kernekompetencer og på den måde skabe grundlag for at sælge helhedsløsninger til kunderne. Den kompetente tekniske dialog er forudsætningen for, at du sikrer en forståelse af kundens behov og dermed kan tilbyde den rigtige løsning.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 7. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Dell A/S
1 til 20 af 74 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.