1 til 20 af 155 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |8|Næste »
KvicklySalgsleder Nonfood, Kvickly Silkeborg

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for nonfood og samtidig være mellemleder for 10 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde i samarbejde med din afdelingschef
 • indgå i varehusets salgsledergruppe

Du bliver en del af et varehus med ialt 130 medarbejdere. Vi har stort betjent slagter og delikatesse, fokus på Frugt og Grønt, vin samt økologi. Vi har også Kvicklys største showroom af FDB møbler. Kvickly Silkeborg ligger med en central beliggenhed i Silkeborg midtby, vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.


Kvickly, 22. maj
Nielsen ConsultProjektsælger - Byggebranchen

Nielsen Consult søger for Safco International A/S i Silkeborg

Til vor kunde Safco international A/S i Silkeborg, søger vi en erfaren sælger til byggebranchen, der primært skal varetage salg og servicering af danske kunder inden for døre.

Du skal trives med mangeartede opgaver – lige fra ukomplicerede rutineordrebehandling til større kalkulationer og salgsafslutninger, herunder også styring af større projektleverancer.

Primær opgave er salg og servicering af døre til eksisterende kunder samt medvirke til at udvide kundeporteføljen.

Stillingen er meget alsidig, hvor man selvstændigt behandler fra helt små forespørgsler til større projektforespørgsler med produktanalyse, afklarer diverse tekniske løsninger, indhentning af priser fra underleverandør til kalkulation, tilbudsgivning og ordreafslutning.


Jobindex, 22. maj
EnergiMidt A/SSenior Financial Controller til EnergiMidt koncernen

EnergiMidt A/S

Vores Finance afdeling i EnergiMidt søger en engageret og faglig dygtig Senior Financial Controller, der kan lide at fordybe sig i udfordrende opgaver og elsker at kommunikere økonomiske problemstillinger i et let forståeligt sprog.

Du har den fornødne ballast til at bidrage til udviklingen af Finance afdelingen, herunder styrke den interne rapportering, revisionsprocessen samt løfte fagligt tunge opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

 • Udarbejdelse af intern måneds- og kvartalsrapportering for udvalgte selskaber samt koncernen til rette tid og med høj kvalitet
 • Udarbejdelse af koncernregnskab og datterselskabsregnskaber i forbindelse med årsafslutningen
 • Udarbejdelse af materiale af høj kvalitet til revisionen og optimering af processen omkring revisionen

EnergiMidt A/S, 21. maj
Borg Automotive A/STysktalende Sales Trainee

Borg Automotive A/S, Silkeborg

Til betjening af europæiske kunder

Elstock søger en Sales Trainee med ambitioner inden for salg. Dit mål vil være at få ansvaret for din egen kundeportefølje efter endt trainee forløb. Vi hjælper dig på vej med en grundig oplæring i alle faserne af salgsprocessen, og der vil i forbindelse med oplæringen og uddannelsen være en skoleperiode som foregår på Århus købmandsskole.

STILLINGEN:

 • Salg per telefon
 • Varetage ordre og reklamationsbehandling
 • Bistå vores Account Managers og Country Managers
 • Løbende rapporteringer og statistikker

Jobindex, 21. maj
KvicklySlagter mestersvend, Kvickly Silkeborg

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 130 medarbejdere. Med stor betjent slagter og delikatesse. Hvor godt håndværk og faglig stolthed vægtes højt. Vores profil områder er Slagter, Frugt og Grønt og Økologi. Slagterafdelingen består også af en stor delikatesse.

Du får medansvaret for at pleje og profilere slagter-afdelingen med sigte på, at området når sine drifts- og profilmål. Du sikrer sammen med teamet, som udover dig består af 10 medarbejdere, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Derudover kommer din hverdag bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Medansvar for produktion, salg og indtjening i afdelingen
 • Medansvar for at afdelingen lever op til de stillede hygiejne krav
 • Overholdelse af aftalte deadlines

Kvickly, 21. maj
Jyske Bank
Studentermedhjælper

Jyske Bank, Silkeborg

Jobbet vil give dig læring og indsigt fra en spændende hverdag i Capital Markets, hvor Corporate & Institutional Banking har en central rolle i servicering af bankens største erhvervskunder, institutionelle investorer og banker. Du vil arbejde med både små og store opgaver - alt, lige fra praktiske opgaver i vores supportteam til diverse opgaver for seniorrådgiverne. Du vil få direkte kontakt med kunder og samarbejdspartnere vedrørende mindre spørgsmål og driftsopgaver.

Eksempler på arbejdsopgaver:

 • Opgaver i forbindelse med den daglige drift - herunder faste daglige, ugentlige og månedlige opgaver (fx kontrollere at rammer overholdes, korrektion af risikorammer samt mindre juridiske og administrative opgaver i forbindelse med compliance).
 • Opgaver for vores kunder mht. betalingsformidling samt diverse ad hoc-opgaver (fx fremsende engagementsopgørelser, markedsværdier og bogførsler)
Jyske Bank

Jyske Bank, 20. maj
Skatteankestyrelsen
Vi vil være landets bedste klagemyndighed - vil du være med i Silkeborg?

Skatteankestyrelsen

Skatteankestyrelsen udvider på området for ejendomsvurdering og søger derfor et antal sagsbehandlere, som vi gerne vil gøre til landets bedste. Vi søger særligt sagsbehandlere til vores kontorer, der behandler klager over ansættelse af fradrag for forbedringer i grundværdien.

Vi søger både medarbejdere med erfaring fra sagsbehandling og nyuddannede kandidater. Kandidater fra førstkommende eksamenstermin kan også komme i betragtning. Vi tilbyder et introprogram, så du kan udvikle din juridiske metode og hurtigt blive en del af teamet.

Som sagsbehandler har du ansvaret for dine sager, til de er afgjort i vurderingsankenævn eller Landsskatteretten. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret, og at du har lyst til at indgå i et stærkt fagligt miljø, hvor vi også arbejder i teams og sparrer med hinanden om komplekse problemstillinger.


Skatteankestyrelsen, 19. maj
Jyske Bank
Erhvervsrådgiver - gerne med landbrugsfaglig indsigt

Jyske Bank, Silkeborg

Har du lyst til et udfordrende, spændende og attraktivt job, hvor hele Danmark kan være dit arbejdsområde? I Erhvervsinkasso er vi 13 rutinerede og engagerede medarbejdere, som søger en ny kollega.

Du vil få:

 • ansvaret for din egen portefølje af nødlidende erhvervsengagementer, herunder afvikling af alle former for sikkerheder
 • en bred kontaktflade til afdelingsnettet, advokater, revisorer og mæglere
 • en uforudsigelig arbejdsdag præget af intensivitet

Vi er en supportfunktion, som støtter afdelingsnettet - primært med afvikling af nødlidende erhvervsengagementer og typisk i forbindelse med rekonstruktioner, konkurser eller akkorder.

Jyske Bank

Jyske Bank, 19. maj
JN Data A/SEr du JN Datas nye Netværksspecialist?

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Hvis du brænder for at arbejde med store komplekse netværk, har du nu mulighed for at blive en del af JN Datas Netværksafdeling.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at designe, implementere og drifte løsninger baseret på de førende produkter på markedet, herunder Cisco ASA, Checkpoint VSX og BlueCoat SG.

Derudover får du sammen med dine kollegaer ansvaret for den daglige drift og at videreudvikle den tekniske platform.

Vi er en dynamisk arbejdsplads, hvor du får din lyst til faglig og personlig udvikling samt kontakt til mange mennesker realiseret. I dagligdagen vil du opleve en uformel omgangstone og et arbejdsmiljø præget af megen aktivitet, arbejdsglæde, faglig sparring og ikke mindst højt humør.


JN Data A/S, 19. maj
JN Data A/SIT-specialist til Intern Systemrevision

JN Data A/S, Silkeborg

Sammen med de øvrige kompetente medarbejdere i intern systemrevision, skal du være med til at sikre og forestå en optimal revision af de generelle it-kontroller relateret til JN Datas kunder, der er Jyske Bank, Nykredit, Bankdata, BEC og SDC.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at planlægge og udføre revision af it-systemer indenfor både centrale og decentrale platforme som JN Data drifter for kunderne. Derudover vil der yderligere være opgaver af en mere procesorienteret karakter som f.eks. change management, incident management og beredskabsstyring.

Du skal medvirke til at sikre forståelig og lettilgængelig dokumentation efter ISO27002 standarden.


JN Data A/S, 19. maj
Frandsen Danmark A/S
Daglig leder til succesfuldt dameovertøjsfirma

Frandsen Danmark A/S, Silkeborg

Er du en ambitiøs og erfaren tekstilkonsulent, der drives af at gøre en forskel ved at skabe udvikling og vækst. Drømmer du om at få muligheden for at arbejde selvstændigt med en succesfuld dameovertøjskollektion, så er muligheden her.

Vi søger en engageret og resultatorienteret daglig leder, der sammen med vores dygtige personale ønsker at drive et af Skandinaviens mest succesfulde overtøjsbrands.

Dine opgaver:

 • Produktudvikle Frandsen Danmark A/S i Europa.
 • Produkt- og kvalitetsansvarlig overfor nye kunder – samt eksisterende loyal kundegruppe.
 • Kontakt til og koordinering med salgsorganisationen.
Frandsen Danmark A/S

Jobindex, 19. maj
Jyske Bank
Leder (agil coach)

Jyske Bank, Silkeborg

Jyske Bank søger en erfaren og udadvendt leder til en nyoprettet stabsfunktion i koncernens udviklingsorganisation.

Du bliver en del af et lille team, som får ansvaret for at udvikle, vedligeholde og implementere Jyske Banks:

 • Agile udviklings-setup
 • PMO
 • Enterprisearkitektur

Teamets ansvar dækker hele Jyske Banks udviklingsorganisation, Forretningskoncepter, hvor ca. 200 medarbejdere varetager bankens produkt- koncept- og it-udvikling. Teamet er forankret i it-organisationen Digital Bank, og du får reference til områdedirektøren herfor.

Jyske Bank

Jyske Bank, 18. maj
& friendsProjektleder, Energirådgivning, Biogas

& friends søger for Dansk Energirådgivning A/S

Vi søger en erfaren medarbejder med stor energiteknisk forståelse. Din baggrund kan være teknisk chef, chef for vedligeholdelse, produktionschef, energirådgiver, projektleder eller lignende med interesse og erfaring med energitekniske problemstillinger.

Du bliver en del af "Biogasgruppen", hvor der allerede er 3 dygtige kollegaer, som du skal samarbejde med. Som projektleder har du ansvaret for dine egne opgaver fra definition af projektet hos kunden, til den endelige aflevering af den færdige opgave.

Du udvikler og gennemarbejder selv de aktuelle projekter, herunder foretager nødvendige målinger, beregninger og dokumentation af opgaven, og inddrager kunden i processen og sikrer accept af løsningerne. En del af opgaven vil være at lave en rapport på det enkelte projekt, som lever op til Dansk Energirådgivnings kvalitetskrav.


& friends, 18. maj
EnergiMidt A/SStærk Key Account Manager til offentlig salg

EnergiMidt A/S, Silkeborg

Brænder du for salg og kan du sælge energioptimerende løsninger til det offentlige marked? Har du lyst til at sætte dit fingeraftryk på udviklingen af forretningsområdet? Er du god til at etablere stærke kunderelationer inden for det offentlige og har du skabt gode resultater? Så har vi jobbet til dig!

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Opdyrkning, etablering og vedligeholdelse af kundeforhold til nøje udvalgte kommuner for at synliggøre EnergiMidts position i markedet
 • Arbejde for at kunderne oplever EnergiMidt som den foretrukne partner inden for energioptimering
 • Sparring og grundig behovsafdækning med kunderne og deraf følgende afdækning af forretningsmuligheder for EnergiMidt
 • Præsentation af forslag, tilbud og forhandling af kontrakter

EnergiMidt A/S, 18. maj
Arriva Danmark A/SPlanlægger, Tog

Arriva Danmark A/S, Silkeborg

Skarp planlægger med indsigt i operationsanalyse til Arriva Togs planlægningsafdeling i Silkeborg.

Vil du stå for at optimere og planlægge driften af tog i det vestlige Danmark? Og kunne du tænke dig et selvstændigt job, hvor du skal arbejde med avanceret planlægning med mange variable? Så er du måske Arriva Togs nye planlægger.

Arbejdsopgaverne omfatter:

 • Løbende planlægning og optimering af materielbenyttelse og lokoførervagter.
 • Bidrage til den generelle tuning og regelopsætning i vores planlægningssystem Hastus.
 • Dialog med driftsområder og medarbejderrepræsentanter om planlægningsspørgsmål.

Arriva Danmark A/S, 18. maj
Carlsberg Danmark A/S Konstruktør og konstruktionsansvarlig

Jæger Korsholm ApS søger for SVM Automatik A/S

Er du teknisk stærk med stor faglighed indenfor 3 D maskinkonstruktion, og brænder du for udvikling af højtteknologiske specialmaskiner, så lad os høre fra dig. Til SVM Automatik i Silkeborg søger vi en konstruktør og en konstruktionsansvarlig.

Som konstruktør hos SVM arbejder du med 3D konstruktion af specialmaskiner. SVM er ideernes arbejdsplads, hvor man finder løsninger i et struktureret og kreativt teamwork. Arbejdet omfatter udarbejdelse af designspecifikationer, og som konstruktør yder man både sparring og support under selve opbygningen af specialmaskinerne. Du skal være omhyggelig, nysgerrig og struktureret og have stor teknisk kunnen og interesse indenfor maskinkonstruktion. Endvidere er det vigtigt, at du har evnen til at fordybe dig, og at du har en positiv tilgang til arbejde og kolleger.


Jæger Korsholm ApS, 18. maj
Carlsberg Danmark A/S Softwareudvikler / softwareansvarlig

Jæger Korsholm ApS søger for SVM Automatik A/S

Er du uddannet ingeniør, el-installatør, automationsteknolog eller lignende, og kan du fungere som teamleder på softwareudvikling til specialmaskiner, så lad os høre fra dig. Til SVM Automatik i Silkeborg søger vi en dygtig softwareansvarlig.

Som softwareansvarlig hos SVM er du teamleder for et team af softwaredesignere og byder selv ind med idegenerering og sparring. SVM er ideernes arbejdsplads, hvor man finder løsninger i et struktureret og kreativt teamwork. Arbejdsopgaverne er programmering af specialmaskiner, udarbejdelse af designspecifikationer samt test og indkøring. Der lægges vægt på stor faglig indsigt og interesse for softwareudvikling til specialmaskiner samt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret og være både iderig og kreativ.


Jæger Korsholm ApS, 18. maj
Peak RekrutteringIT Team- og Projektleder

Peak Rekruttering søger for Silkeborg Data

Silkeborg Data har mere end 40 års erfaring indenfor softwareudvikling af løn- og personaleadministrative systemer til den offentlige sektor. Silkeborg Data har 200 medarbejdere og betjener 28 kommuner, fire regioner og en lang række offentlige virksomheder og institutioner. Virksomhedens produkter er meget velegnede til at decentralisere og effektivisere opgaver inden for løn, vagtplanlægning, lønsumsstyring og opfølgning på ressourceforbrug.

Som team- og projektleder i Produktudviklingen får du ansvar for at styre projekter med høj faglig kompleksitet med eksterne samarbejdspartnere som leverandører. Dit ansvar bliver at lede og motivere højt kvalificerede medarbejdere, således at den aftalte løsning leveres til tiden og indenfor budget - dette i et tæt samarbejde med den øvrige organisation. Udviklingsopgaverne baserer sig på modeldrevet agil udvikling med udgangspunkt i SCRUM.

Peak Rekruttering

Peak Rekruttering, 15. maj
SPX Flow Technology Danmark A/S
Process Engineer (Dairy)

SPX Flow Technology Danmark A/S, Silkeborg

Due to continued growth and expansion, we now have an excellent opportunity available for a “Process Engineer” in our Project Delivery Center Silkeborg, Denmark, to join our evolving international organization.

As “Process Engineer” you will perform engineering of process plants for dairy, beverage and other food businesses. You will be an important part of our group where you will be involved in preparing P&ID, production schedules and diagrams, technical and process descriptions, training and commissioning planning and commissioning of plants at customer site.

You will be involved in projects from initial customer discussions in sales through execution and commissioning of process plants. The position is placed in our General Plant Engineering (GPE) and you will be working with projects for Nordic customers and global integrated dairy projects.

SPX Flow Technology Danmark A/S

SPX Flow Technology Danmark A/S, 14. maj
E-handelsbureauet Wølund & Wraae
SKARP .NET WEBUDVIKLER SØGES

E-handelsbureauet Wølund & Wraae, København eller Silkeborg

Har du lyst til at blive en del af et fantastisk senior specialist team? Så har du her en mulighed for at få en fantastisk hverdag med et tæt samarbejde med vores integrationsudviklere, webdesignere, frontendudviklere og projektledere.

Vi søger en .NET webudvikler, der kan hjælpe vores kunder med udvikling af digitale web- og e-handelsløsninger. Stillingen kan besættes fra vores kontor i både København eller Silkeborg.

DU FÅR

 • Løn efter kvalifikationer og erfaring
 • Mulighed for at arbejde med store kendte danske virksomheder
 • En hverdag med indflydelse på opgaver, processer, kultur m.m.

Jobindex, 13. maj
Annonce:
Kristelig Fagbevægelse
1 til 20 af 155 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |8|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.