1 til 20 af 104 resultater.

Dine valg

 • FjernSilkeborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Maki A/SFinanciel controller i vækstorienteret koncern

Maki A/S, Hårup

Vi tilbyder en spændende karrieremulighed for en erfaren person, der ønsker at tage ansvar og udvikle sig i et internationalt og ambitiøst miljø.

Som controller er det din primære opgave at levere kvalitet i analyser, budgetter og rapportering. Derudover er du en aktiv sparringspartner i diverse optimeringsprojekter indenfor eksempelvis disponering, spedition, IT, ordrebehandling, toldprocesser, kvalitetsstyring, debitoropfølgning, personaleadministration m.m. Endelig har du ansvaret for alt det praktiske i forhold til ledelsens mødeaktivitet og sidder ofte med ved bordet, hvor beslutningerne træffes.


Jobindex, 30. september
Lidl Danmark K/SButikschef

Lidl Danmark K/S, Silkeborg

Vi søger en kompetent butikschef til vores butik i Silkeborg. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Som butikschef kommer du til at spille en central rolle i at sikre den fortsatte udvikling hos os. Du får et stort ansvar for driften af din egen butik. Din primære opgave bliver at sikre, at din butik altid lever op til kundernes forventninger.

Arbejdet som butikschef kræver ikke mindst, at du er meget selvstændig og har en veludviklet evne til at planlægge og strukturere dit arbejde. Jobbet giver dig masser af muligheder for at du kan udvikle dig fagligt og personligt, men kræver samtidig også, at du har et stort personligt drive og har erfaring med at skabe resultater gennem dine nøgletal.


Jobindex, 30. september
KvicklySlagtersvend, Kvickly Silkeborg

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 129 medarbejdere. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder. Vi har stort ferskvaresnit med fokus på slagter og delikatesse. Afdelingen består af 10 medarbejdere.

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Opskæring af fersk kød
 • Produktion af convenience varer
 • Opfyldning af færdigpakket kød
 • 100 % overholdelse af egenkontrol

Kvickly, 30. september
DeloitteRevisortrainees med HA-baggrund og ambitioner om mere til Deloitte Silkeborg

Deloitte

Drømmer du om at kunne kalde dig cand.merc.aud.? Og om en arbejdsplads, hvor du får masser af muligheder, ansvar og kundekontakt? Så er revisortrainee i Deloitte måske en mulighed for dig - læs videre her.

Hos Deloitte tror vi på dig og dine evner. Det betyder blandt andet, at du allerede fra første arbejdsdag får konkrete kundeopgaver i flere forskellige teams, hvor du også løbende får vejledning og sparring fra erfarne kolleger. Samtidig læser du cand.merc.aud. og følger Deloittes interne uddannelsesforløb Audit Academy, hvor du styrker dine kompetencer inden for revision, regnskab, økonomistyring, skat og selskabsret.

Vi kræver med andre ord en hel del af dig. Til gengæld får du mulighed for selv at påvirke din udvikling og din fremtidige karrierevej efter færdiggørelsen af din cand.merc.aud, i et af Danmarks og verdens største revisions- og konsulentfirmaer.


Deloitte, 30. september
DeloitteRevisortrainees med ambitioner og HHX- eller Finansøkonombaggrund, til ansættelse i Deloitte Silkeborg

Deloitte

Har du talent for tal og kunderelationer? Og brænder du for at tænke på tværs af både ideer, modeller og organisationer? Og er du samtidig ambitiøs og parat til at arbejde hårdt for at nå dine mål? Så tilbyder vi til gengæld en hverdag og et karriereforløb, hvor du får alle muligheder for at indfri dit fulde potentiale.

Allerede fra dag ét indgår du i flere forskellige teams, hvor du løser opgaver og møder kunder samt får sparring fra erfarne kolleger. Så du skal være motiveret for at lære - både fagligt og personligt. Udover den praktiske erfaring bliver du en del af vores Audit Academy, hvor du sammen med de øvrige revisortrainees får styrket dine kompetencer inden for revision, regnskab, økonomistyring, skat og selskabsret. Og for yderligere at styrke dine kompetencer, skal du læse HD i Regnskab og Økonomistyring.


Deloitte, 30. september
Jyske Bank
Passioneret front-end udvikler

Jyske Bank, Silkeborg

Som vores nye front-end udvikler kommer du til at arbejde tæt sammen med vores UX-designer og udviklere i forbindelse med vedligeholdelse og nyudvikling på Jyske Bank koncernens websites. I teamet lægger vi stor vægt på høj kvalitet i hele produktet - dette gælder både koden, stabiliteten og ikke mindst brugeroplevelsen. Vi arbejder agilt og med fokus på værdiskabelse.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med:

 • JavaScript (jQuery), CSS (Sass) og HTML5
 • Omsætning af Photoshop-mockups og HTML-prototyper til produktionsklar HTML og CSS
 • Udvikling af web-applikationer
 • Løbende implementering af nye og moderne webstandarder
Jyske Bank

Jyske Bank, 29. september
Jyske Bank
Studentermedhjælper til mobiludvikling

Jyske Bank, Silkeborg

Brænder du for mobiludvikling og for at sikre kvaliteten af de produkter, som vi sender på gaden? Vi søger nu en studentermedhjælper til at hjælpe vores mobilteam. Du bliver en del af et mindre selvkørende team, der både udvikler applikationer til Android og iOS platformene.

Du skal være med til at opretholde den høje kvalitet, vi leverer i Jyske Banks mobilbank både ved vedligeholdelse samt nyudvikling. I teamet ligger vi stor vægt på høj kvalitet i hele produktet. Det gælder både koden, stabiliteten og ikke mindst brugeroplevelsen.

Du vil primært skulle hjælpe med test af vores apps og vil derfor komme til at arbejde sammen med vores erfarne tester. Arbejdet vil bl.a. være udførsel af manuelle test vha. testcases og derefter dokumentere evt. fejl. Efterfølgende sparre med vores mobiludviklere, så fejlene kan blive rettet.

Jyske Bank

Jyske Bank, 29. september
Lidl Danmark K/SSouschef

Lidl Danmark K/S, Silkeborg

Vi søger en kompetent souschef til vores butik i Silkeborg.

Som souschef hos os er du butikschefens højre hånd og stedfortræder. Du er den, der tager over, når butikschefen ikke er til stede, så du skal på én gang være både fleksibel, systematisk og have en god situationsfornemmelse. Du kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken og får også medansvar for butikkens drift og resultater.

Har du erfaring inden for detailhandel er det naturligvis en fordel. Vigtigst er dog, at du er en motiverende og handlekraftig leder, der både har sans for detaljen og er god til at bevare overblikket. Sammen med medarbejderne er det en af dine fornemste opgaver at sikre, at butikken altid fremstår præsentabel, så den og vores service altid lever op til kundernes forventninger.


Jobindex, 29. september
Jyske BankAnalytikerassistent

Jyske Bank, Silkeborg

I Jyske Banks analyseafdeling i Jyske Markets i Silkeborg søger vi en målrettet og ambitiøs studerende til et spændende og udfordrende job som analytikerassistent.

Du vil komme til at assistere vores analytikere i deres daglige arbejde. Det kan blandt andet indebære opgaver, hvor du skal:

 • selvstændigt indsamle og bearbejde information, der danner grundlag for analyser
 • samle og publicere analyser
 • være sparringspartner for analytikeren
 • udvikle værktøjer og løsninger til understøttelse af den daglige rådgivning og servicering af kunder
 • udvikle modeller i Excel bl.a. med henblik på automatisering af arbejdsgange

Jyske Bank, 29. september
Sinus Installation A/SIndustrielektriker

Sinus Installation A/S, Silkeborg og Aarhus

Hos Sinus Installation søger vi lige nu flere lyse hoveder til at varetage de mange spændende opgaver, som vores kunder stiller os. Derfor skal du kunne dit håndværk til fingerspidserne og hurtigt være i stand til at gennemskue mulige løsninger.

Vi søger både medarbejdere til vores afdeling i Silkeborg og i Aarhus.

Opgaver og ansvarsområder:

 • Fejlfinding på automatiske maskiner
 • PLC-programmering
 • Tavlebygning

Vi tilbyder:

 • Et fantastisk team sammensat af installatører med forskellige specialområder
 • En masse spændende opgaver, som giver en varieret hverdag
 • En virksomhed med en humoristisk og uformel omgangstone

Jobindex, 26. september
Jyske Bank
Systematisk studentermedhjælper

Jyske Bank, Silkeborg

Vil du være med til at sikre kvaliteten af nogle af verdens bedste responsive hjemmesider? Jyske Banks hjemmesideteam søger en systematisk studentermedhjælper til at hjælpe os med spændende testopgaver.

Som vores nye studentermedhjælper er du med til at opretholde den høje kvalitet, vi leverer på Jyske Banks hjemmesider - både når vi vedligeholder og nyudvikler. I teamet lægger vi stor vægt på høj kvalitet i hele produktet - dette gælder både koden, stabiliteten og ikke mindst brugeroplevelsen.

Du kommer til at arbejde sammen med vores erfarne testere og hjælpe med at udvikle og vedligeholde automatiserede brugergrænsefladetests. Vi afvikler vores automatiserede tests med Selenium fra testværktøjet FitNesse via Xebium. Derudover skal du hjælpe med at udføre manuelle test vha. testcases og derefter dokumentere evt. fejl og sparre med vores udviklere, så fejlene kan blive rettet.

Jyske Bank

Jyske Bank, 26. september
Jyske Bank
Adobe ekspert

Jyske Bank, Silkeborg

Du kommer til at indgå i en afdeling, som udvikler specialiserede rådgivnings- og Business Intelligence værktøjer og dokumentløsninger til mange forskellige forretningsområder i banken. Du kommer til at arbejde med førende teknologier fra Adobe, som f.eks. Adobe LiveCycle og Adobe Acrobat. Disse værktøjer benyttes bredt i hele Jyske Bank koncernen.

Dine primære arbejdsområder bliver at sikre løbende opgraderinger af vores Adobe teknologier, sikre en optimal udnyttelse af de enkelte platforme og en harmonisering af platformene på tværs i organisationen, herunder:

 • Sikre at platformene teknisk lever op til lov/revisionsmæssige krav, lige fra versionsstyring til håndtering af idriftsættelser
 • Sikre at nye forretningsmæssige behov bliver indarbejdet i platformen i overensstemmelse med vores standarder og strategier
Jyske Bank

Jyske Bank, 26. september
Sinus Installation A/SEl-installatør

Sinus Installation A/S, Silkeborg og Aarhus

Hos Sinus Installation søger vi lige nu flere lyse hoveder til at varetage de mange spændende opgaver, som vores kunder stiller os. Derfor skal du kunne dit håndværk til fingerspidserne og hurtigt være i stand til at gennemskue mulige løsninger.

Vi søger både medarbejdere til vores afdeling i Silkeborg og i Aarhus.

Opgaver og ansvarsområder:

 • Projektering af anlæg, samt udførelse af dokumentation i PC-shematic
 • Udvikling af PLC-programmer og operatørpaneler
 • Mulighed for selv at træffe beslutninger og sætte dit præg på opgaverne

Vi tilbyder:

 • Et fantastisk team sammensat af installatører med forskellige specialområder
 • En masse spændende opgaver, som giver en varieret hverdag
 • En virksomhed med en humoristisk og uformel omgangstone

Jobindex, 26. september
Hansen Toft A/SAfdelingschef - fjernvarme

Hansen Toft A/S søger for EnviDan Energi A/S i Silkeborg eller Aarhus

Med lyst og evne til at etablere ny afdeling målrettet fjernvarmesektoren i Danmark, indtræde i ledelsen af EnviDan Energy og blive del af forestående generationsskifte.

Du får ansvaret for at etablere og udvikle en ny fjernvarmeafdeling i EnviDan Energy A/S (tidl. GasCon) og dermed skabe et solidt fodfæste for afdelingen i markedet. Du får reference til den administrerende direktør og bliver samtidig del af det generationsskifte, der skal gennemføres i EnviDan Energy i de kommende år.

Du leder og udvikler afdelingen i takt med, at de projekter, du er med til at vinde, bliver større, og du har fra dag ét de kompetencer til rådighed, som du skal bruge for at gennemføre projekterne succesfuldt. I starten arbejder du med projektmedarbejdere og efterfølgende faste medarbejdere i takt med, at afdelingen får flere og større opgaver.


Hansen Toft A/S, 26. september
Jyske Bank
Finansielle Handelssystemer søger ambitiøs C#/C++ udvikler

Jyske Bank, Silkeborg

Er du blandt de dygtigste udviklere i dit netværk, og brænder du for dit håndværk? Er du nysgerrig og trives med nye teknologiske udfordringer? Kan du skabe forretningsmæssige resultater gennem it-udvikling af høj kvalitet? Så er du måske Finansielle Handelssystemers nye udvikler.

Du bliver involveret i design, udvikling, test, implementering og vedligehold af en bred vifte af applikationer i tæt samarbejde med et fast udviklingsteam. Der arbejdes agilt og med fokus på værdiskabelse.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med følgende teknologier:

 • Implementering: C#, JAVA, C++, HTML5 samt diverse scriptsprog
 • Udviklingsmiljø: Visual Studio og Eclipse
 • Runtime miljø: Windows server, Microsoft SQL, IIS og Linux
Jyske Bank

Jyske Bank, 26. september
JN Data A/SDynamisk IT Change Manager søges

JN Data A/S, Silkeborg

Har du et højt drive, og brænder du for at være med til at udvikle Change Management-området i et af Danmarks førende it-driftsselskaber? Så er du måske JN Datas nye Change Manager.

Du vil komme til at spille en nøglerolle i videreudviklingen af Change-området, herunder Change-processen og dens udbredelse i huset. Dit primære ansvarsområde vil, sammen med afdelingens øvrige 4 Change Managers, være at udøve effektiv risikostyring af ændringer til driftsmiljøerne, herunder:

 • Medvirke til fortsat udvikling og forbedring Change Management-processen og værktøjsunderstøttelse af denne
 • Undervise i Change-proces og brug af værktøj
 • Udarbejde og igangsætte forbedringsforslag
 • Sikre, at Changes er risikovurderet korrekt og impact afstemt med partnerne
 • Afholde Change møder internt og sammen med vores partnere

JN Data A/S, 25. september
JÆGER KORSHOLMJÆGER KORSHOLM søger Projektleder Automation for SVM Automatik A/S i Silkeborg

JÆGER KORSHOLM søger for SVM Automatik A/S i Silkeborg

Som projektleder i SVM Automatik tildeles du ansvar, ejerskab og arbejdsområder for små til store projekter – herunder projektlederansvar for:

 • Optimale automationsløsninger
 • Projektøkonomi
 • Planlægning/tid

På basis af din faglige kompetence og dedikerede indsats baner du vejen for optimale teknologiske løsninger til SVM's kunder og samarbejdspartnere samtidig med, at du sikrer en effektiv styring af projektenes profitabilitet og fremdrift.

Der tilbydes en udfordrende stilling med stor selvstændighed og gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en innovativ virksomhed med uformel omgangstone, god pensionsordning, attraktiv kantineordning og en aktiv personaleforening.


Jobindex, 24. september
X-MileKvalitetskoordinator til virksomhed i vækst

X-Mile, Silkeborg

Vi søger yderligere en kvalitetskoordinator til vores team, der sikrer, at X-Mile altid er på forkant med lovgivningen og fremstår som en troværdig samarbejdspartner overfor vores kunder. Du skal kunne trives i en hektisk men sjov hverdag, hvor der altid er fart over feltet.

Kvalifikationer:

 • Relevant erhvervserfaring, gerne fra lignende stilling med teknisk baggrund
 • Kendskab til lovgivning og direktiver, herunder EN-standarder, REACH, RoHS
 • Du arbejder struktureret og er detaljeorienteret
 • Du er både selvstændig og en god holdspiller
 • Er fortrolig med MS Office-pakken

Jobindex, 23. september
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 23. september
Jyske Bank
Teknisk profil

Jyske Bank, Silkeborg

Har du viden og stor interesse for, hvad der sker under motorhjelmen på Business Intelligence Platforme? Vi søger nu en kompetent teknisk profil, som skal være med til at forvalte og udvikle Jyske Bank koncernens Business Intelligence Platform.

Dine primære arbejdsområder bliver at sikre løbende opgraderinger af vores SAS teknologier, sikre en optimal udnyttelse af de enkelte platforme og en harmonisering af platformene på tværs i organisationen, herunder:

 • Afhjælpe med tekniske problemer hos brugere af SAS platformen
 • Sikre at platformen teknisk lever op til lov-/revisionsmæssige krav, lige fra versionsstyring til håndtering af idriftsættelser
Jyske Bank

Jyske Bank, 22. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 104 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.