1 til 20 af 105 resultater.

Dine valg

 • FjernSilkeborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
EnergiMidt A/SEnergiMidt søger forretningschef til Produkt- og Forretningsudvikling i divisionen EnergiMidt Energi

EnergiMidt A/S, Silkeborg

Til at understøtte den fremtidige vækst i divisionen EnergiMidt Energi, som er en del af EnergiMidt koncernen, søger vi en forretningsorienteret og innovativ forretningschef med solide ledelsesmæssige kompetencer. Du er præstationsorienteret og går forrest sammen med dit team. Du skaber resultater gennem andre og er en stærk sparringspartner for såvel dit team som divisionens lederteam.

Vi har netop foretaget en divisionalisering af EnergiMidt, hvorfor du i høj grad får mulighed at præge ”din” divisions fremtidige udvikling. Med reference til divisionsdirektøren indgår du i ledelsesteamet i divisionen EnergiMidt Energi, som består af en divisionsdirektør og 5 forretningschefer.


EnergiMidt A/S, 24. oktober
EnergiMidt A/SEnergiMidt søger forretningschef til Leverance- og Driftsområdet i divisionen EnergiMidt Energi

EnergiMidt A/S, Silkeborg

Vi har store ambitioner i EnergiMidt, og for at fastholde og understøtte den positive udvikling i vores Leverance- og Driftsområde, søger vi en forretningschef med solide ledelsesmæssige kompetencer, der kan sikre at udvikling og resultater går hånd i hånd med engagement og trivsel.

Vi har netop foretaget en divisionalisering af EnergiMidt, hvorfor du i høj grad får mulighed for at præge både afdelingens og divisionens fremtidige udvikling. Med reference til divisionsdirektøren indgår du i ledelsesteamet i EnergiMidt Energi, som består af en divisionsdirektør og 5 forretningschefer.


EnergiMidt A/S, 24. oktober
Danfoss A/SApplication Expert

Danfoss A/S, Silkeborg or Vejle

Are you motivated by being the go-to person on technical issues? And are you able to collect and analyse data transforming it into applicable knowledge? Would acting as the “missing link” between R&D and Sales appeal to you? Then you could be the new Application Expert for our Portfolio & ERC Business in Danfoss Residential Heating (RH).

Your mission will be to work closely together with our product manager and other stakeholders across Europe supporting them on technical issues. Furthermore you plan, prepare, organise and follow-up on on-site field tests and collect technical data analysing it and transforming it into applicable knowledge.

You will be the key player we rely on to develop training material and conduct product training for relevant customers and stakeholders.


Danfoss A/S, 24. oktober
JN Data A/SRemote Access tekniker

JN Data A/S, Roskilde og Silkeborg

Brænder du for at levere ydelser i topklasse indenfor software baseret firewall, remote access samt identitetsmiddel løsninger i et af Danmarks førende it-driftsselskaber? Så er du måske JN Datas nye Remote Access tekniker i vores team for Remote Access Tools. Området for remote access-løsninger er i kraftig vækst og derfor udvides teamet med denne ansættelse.

Som Remote Access tekniker er du ansvarlig for den daglige drift og forvaltning af løsninger, som allerede er i produktion. Du vil ligeledes deltage i implementering af nye løsninger som tildeles i overensstemmelse med dine kvalifikationer.

Dine primære arbejdsopgaver vil derfor være:

 • Drift og forvaltning af remote access løsninger baseret på Microsoft Direct Access, Unified Access Gateway, samt < SMS-passcode/token løsninger fra forskellige leverandører
 • Drift og forvaltning af en stor Citrix Netscaler installation og løsninger baseret på Microsoft ISA og TMG servere

JN Data A/S, 24. oktober
JN Data A/SJN Data søger specialist inden for CICS og MQ system området

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Er du specialist inden for CICS og MQ system området, og har du lyst til at understøtte og supportere en af Danmarks største IT installationer inden for den finansielle sektor, har du nu mulighed for at blive en del af JN Datas afdeling for Server Central Teknik.

Dine primære arbejdsopgaver vil være vedligeholdelse af CICS og MQ basis infrastrukturen samt relaterede 3. parts støtte produkter.

Du får også til opgave at være på forkant med udviklingen inden for ovenstående og sikre formidling af dette til kollegaer i JN Data og vores partnere.

Endvidere deltager du i teamets second level support og projekter både internt i JN Data og sammen med vores partnere.


JN Data A/S, 24. oktober
Jyske Bank
Erfaren JEE-udvikler

Jyske Bank, Silkeborg

Har du viden og stor interesse for web-baserede applikationer? Vi søger en kompetent udvikler-profil, som skal være med til at forvalte og udvikle Jyske Bank-koncernens egenudviklede rådgivningsapplikationer.

Du kommer til at indgå i en afdeling, som udvikler specialiserede rådgivnings- og Business Intelligence værktøjer og dokumentløsninger til mange forskellige forretningsområder i banken. Du kommer til at arbejde med web-teknologier som f.eks. JBoss, JEE og JavaScript.

Arbejdsopgaverne vil være udvikling og vedligeholdelse af web-applikationer til Jyske Banks rådgivere. Du vil komme til at arbejde med design og udvikling af både systemændringer og helt nye systemer.

Jyske Bank

Jyske Bank, 23. oktober
KARSBERG – rekruttering og headhuntingSupply Chain Manager

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for LINAK A/S i Silkeborg

Kan du skabe løbende forbedringer?

Du bliver en del af ledergruppen hos Linak Danmark A/S i Silkeborg, og med reference til økonomichefen får du ansvaret for den driftsmæssige styring og den procesmæssige optimering af virksomhedens lager- og værkstedsfunktion. Du får samtidig det ledelsesmæssige ansvar for begge afdelinger, der tilsammen består af 12 dygtige og kompetente medarbejdere.

Du styrker samarbejdet mellem afdelingerne, så du sikrer en fleksibel og optimal ressourcefordeling imellem afdelingerne, ligesom du gennem din involverende lederstil formår at udvikle medarbejderne og skabe engagement og ejerskab, og dermed udnytte medarbejdernes viden og kompetencer til udviklingen af afdelingerne.


KARSBERG – rekruttering og headhunting, 23. oktober
Jyske Bank
SAS-udvikler

Jyske Bank, Silkeborg

Til afdelingen Digitale Rådgivere søger vi en dygtig og erfaren SAS-udvikler, der brænder for at skabe digitale løsninger for bankens rådgivere.

Du kommer til at indgå i en afdeling, som udvikler specialiserede rådgivnings-, Business Intelligence- og dokumentløsninger til mange forskellige forretningsområder i banken. Du kommer endvidere til at arbejde med førende teknologier og have en tæt dialog med vores kunder i forretningen.

Dine primære arbejdsområder bliver at understøtte Jyske Banks tiltag på Datawarehouse- og Business Intelligence-området, herunder:

 • udvikle Datawarehouse og databasedesign
 • håndtere og bearbejde store datamængder
 • foretage analyser på data
Jyske Bank

Jyske Bank, 22. oktober
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 22. oktober
SILVAN KædenDeltidssælgere til farve, trælast og isenkram

SILVAN Kæden, Silkeborg

SILVAN Silkeborg søger lige nu deltidssælgere til farve, trælast og isenkram

Hos SILVAN Silkeborg lægger vi stor vægt på, at vores medarbejdere er selvstændige og engagerede personer som tør og vil tage et ansvar.

Som sælger i SILVAN Silkeborg kommer du i direkte kontakt med spørgsmål og udfordringer, hvor det sker – i Byggemarkedet.

SILVAN Kæden

Jobindex, 21. oktober
JN Data A/SProceskonsulent søges til JN Data

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Til vores afdeling Leverancekvalitet søges en dynamisk og engageret medarbejder, der brænder for at arbejde med kvalitetsstyring og processer i et af Danmarks førende it-driftsselskaber.

Du vil som proceskonsulent arbejde med forskellige typer af processer: Afdelingsspecifikke processer, organisatorisk tværgående processer og processer med relationer til partnere og leverandører. Til at understøtte proces- og kvalitetsarbejdet anvendes bl.a. ITIL v3 og ISO 9001 som referenceramme.

Du har sammen med afdelingens øvrige proceskonsulenter en hverdag med varierende opgaver, herunder at:

 • Afdække og afstemme formål og omfang for de udvalgte processer
 • Gennemføre workshops, interviews mv. for at analysere aktuelle processer og på det grundlag fastlægge den fremtidige proces og dokumentere denne

JN Data A/S, 21. oktober
Elpress A/STeknisk salgsansvarlig- Grossistsalg DK

Elpress A/S, Silkeborg

Har du en el-teknisk baggrund og solid salgserfaring? Vil du spille en nøglerolle i en mindre virksomhed med stort potentiale, hvor du videreudvikler salget af vores kendte og populære produkter?

Vi ønsker at intensivere og videreudvikle vores samarbejde med grossistmarkedet og installatører. Som vores nye kollega skal du i tæt samarbejde med Elpress Danmark og Sverige, supportere og udvikle det eksisterende samarbejde på el-grossistmarkedet.

Du skal have en el-teknisk baggrund såsom elektriker, el-installatør eller lignende. 3-5 års erfaring inden for teknisk salg. Gerne med erfaring fra grossistledet eller fra lignende stillinger.

Vi kan tilbyde dig en selvstændig stilling hvor du har stor indflydelse på din hverdag og vores fælles succes. Et stærkt brand hvor du vil være tæt på produktion og udvikling, samt øvrige markedsteams i koncernen.


Jobindex, 21. oktober
EnergiMidt A/SEnergiMidt søger teknisk supporter til fiberbredbåndsområdet

EnergiMidt A/S, Silkeborg

På fiberbredbåndsområdet søger vi en ny dynamisk kollega, der vil blive en del af en sprudlende afdeling, der brænder for at give serviceorienteret teknisk support på vores fibernet.

Du vil komme til at arbejde ud fra vores målsætning om at tilbyde 'unik' kundeservice. Du skal som kundens første kontakt i EnergiMidt kunne løse deres eventuelle tekniske problemer og yde teknisk support på Internet, TV og telefoni samt udføre de tilhørende administrative opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at:

 • Formidle teknisk viden til vores kunder uanset deres udgangspunkt - både mundtligt og skriftligt
 • Følge vores interne procedurer og instruktioner
 • Levere resultater som imødekommer kundeforventningerne

EnergiMidt A/S, 21. oktober
McPhoneDygtige opsøgende mødebookere/sælgere

McPhone, Silkeborg

Er du en knalddygtig sælger og har kenderskab til forsikringer? Så hører vi meget gerne fra dig!

Har du erfaring inden for forsikringsverdenen? – Så har vi drømmejobbet til dig!

Vi arbejder med opsøgende salg af forsikringsmøder for kunden, hvilket vil sige, at vi ikke venter på, at kunderne kommer til os, men at vi gør en aktiv indsats for at komme til dem. I jobbet får du brug for dine fantastiske talegaver, når du taler med mange potentielle kunder. Du er hurtig til at sætte dig ind i forskellige private kunders behov inden for forsikringer og forstår, at et møde først tæller, når det er lukket.

Som medarbejder i McPHONE bliver du en del af vores prisvindende gruppe af salgsspecialister. Vi har som mål at uddanne Danmarks bedste sælgere, og vi har de nyeste tekniske systemer til at effektivisere din hverdag og dit salg.

McPhone

Jobindex, 21. oktober
GF ForsikringForsikringsrådgiver til GF Horsens

GF Forsikring

Kan du lukke en ordre uden at gå på kompromis med en grundig rådgivning? Så er du måske vores kommende forsikringsrådgiver i GF Horsens.

Hos GF Horsens har vi ambitiøse vækstmål og har blandt andet, via nye samarbejdsaftaler, mulighed for at udvide markedsandelen i vores område. Derfor søger vi en dygtig og målrettet forsikringsrådgiver til vores travle team.

GF Horsens har kontor i Horsens og Silkeborg, og du skal være indstillet på at arbejde på begge kontorer. Du får en afvekslende hverdag, hvor det bliver din opgave at medvirke til at skabe vækst gennem indtegning af nye lønsomme kunder til vores klub, samt at servicere vores eksisterende kundeportefølje. Din kontakt til kunderne vil være på mail, telefon og ved personlig betjening i klubben.


GF Forsikring, 21. oktober
McPhoneDygtige opsøgende sælgere

McPhone, Silkeborg

Er du en knalddygtig sælger og har du et højt energiniveau? Så hører vi meget gerne fra dig!

Kan du sælge de fedeste mobilløsninger til private? – Så har vi drømmejobbet til dig!

Vi arbejder med opsøgende salg, hvilket vil sige, at vi ikke venter på, at kunderne kommer til os, men at vi gør en aktiv indsats for at komme til dem.

Som medarbejder i McPHONE bliver du en del af vores prisvindende gruppe af salgsspecialister. Vi har som mål at uddanne Danmarks bedste sælgere, og vi har de nyeste tekniske systemer til at effektivisere din hverdag og dit salg. Og vi vil gerne have det sjovt, mens vi skaber resultater.

McPhone

Jobindex, 17. oktober
JN Data A/SPatch Manager

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Afdelingen for Teknisk Forankring søger en Patch Manager. Vi er i gang med styrkelsen af vores Patch Management proces og indfører derfor en dedikeret Patch Management funktion, hvortil vi søger en Patch Manager. Du skal sikre struktureret og professionel Patch Management på tværs af hele it-infrastrukturen.

Du skal sammen med procesejer sikre udførelsen af den vedtagne Patch Management proces samt sikre det nødvendige fokus på tværs af organisationen og hos vores partnere.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Sikre at det aktuelle patch niveau løbende kontrolleres i forhold til det forventede niveau
 • Der indgås og dokumenteres aftaler med alle produktansvarlige og partnere
 • Have overblik over den samlede situation omkring Patch Management i JN Data

JN Data A/S, 16. oktober
SPX Flow Technology Danmark A/SEngineering Manager - Butter

SPX Flow Technology Danmark A/S, Silkeborg

Due to continued growth and expansion, we now have an excellent opportunity available for a top calibre “Engineering Manager – Butter” in Silkeborg, Denmark, to join our evolving international organization.

As Engineering Manager - Butter you will be responsible for all activities of employees in the team such as mechanical design, engineering and costing of Butter projects in Silkeborg. You will resolve problems using solutions that involve new techniques, technologies, or concepts; you’ll analyze technology trends, human resource needs, and market demand to plan projects.

SPX expect to grow the Butter business considerably over the coming years and as a manager it’s your responsibility to drive this growth and ensure team work and change management in the department.


SPX Flow Technology Danmark A/S, 15. oktober
PM ConsultKey Account Manager – Højteknologiske specialmaskiner

PM Consult søger for SVM Automatik A/S i Silkeborg

Dine opgaver bliver at pleje og udvikle relationerne til eksisterende større kunder og have øje for nye forretningsmuligheder samt fokus på nye potentielle i Danmark og Norden samt i øvrige lande med interessante muligheder.

Du får også indflydelse på arbejdet med at få styrket SVM Automatiks udtryk og identitet, så virksomhedens bliver mere synligt udadtil og dens profil bliver klarere udtrykt.

Herudover bliver opgaverne:

 • Ved et nyt projekt at give kunden et overslag, med udgangspunkt i tilbuds-/prisbogen. Du har da medvirket aktivt i at få den ideelle løsning skitseret, og at du får skabt tillid og tryghed hos kunden i samarbejdet og for den valgte løsning. Du har også tilsvarende selv fået klarhed over kundens samlede formåen.
PM Consult

PM Consult, 15. oktober
KeySelector
Leder af international logistik

KeySelector søger for Borg Automotive i Silkeborg

Borg Automotive-koncernen er en danskejet, europæisk baseret gruppe af virksomheder, der beskæftiger sig med re-fabrikation, salg og distribution af autoreservedele til det professionelle eftermarked og beskæftiger mere end 1100 medarbejdere.

Med direkte reference til koncernens Supply Chain Director får du til opgave at sikre fuld kundetilfredshed med virksomhedens leveringspræcision. Dette sker gennem en synlig og motiverende ledelse af egne medarbejdere samt effektiv intern koordination med kollegerne i Polen og England. Opgaverne vil derfor især omfatte:

 • Styring af den kundeorienterede del af logistik-organisationen i Borg-koncernen i Danmark og udlandet
 • Ansvaret for fragtaftaler på koncernniveau
 • Ansvar for indkøb af pakkematerialer på koncernniveau
 • Lageroptimering af fjern- og konsignationslagre
 • Videreudvikling den kundefokuserede logistik i hele koncernen

KeySelector, 15. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 105 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.