1 til 20 af 126 resultater.

Dine valg

 • FjernSilkeborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

& friendsProjektleder, Energirådgivning, Procesindustri

& friends søger for kunde

Vi søger en erfaren medarbejder med stor energiteknisk forståelse. Din baggrund kan være teknisk chef, chef for vedligeholdelse, produktionschef, energirådgiver, projektleder eller lignende med interesse og erfaring med energitekniske problemstillinger.

Som projektleder har du ansvaret for dine egne opgaver fra definition af projektet hos kunden, til den endelige aflevering af den færdige opgave. Du udvikler og gennemarbejder selv de aktuelle projekter, herunder foretager nødvendige målinger, beregninger og dokumentation af opgaven, og inddrager kunden i processen og sikrer accept af løsningerne. En del af opgaven vil være at lave en rapport på det enkelte projekt, som lever op til Dansk Energirådgivnings kvalitetskrav.


& friends, 30. januar
JN Data A/SInfrastrukturarkitekter

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

JN Data søger infrastrukturarkitekter med flair og interesse for etablering af it-infrastruktur i et heterogent driftsmiljø med krav om høj tilgængelighed og sikkerhed.

Som infrastrukturarkitekt har du ansvaret for at færdiggøre løsningsbeskrivelsen for it-løsningen på tværs af stort set alle it-faglige discipliner. Herunder sikring af at de driftsrelaterede krav opnås, udfærdigelse af sikkerhedsbeskrivelse og arkitekturmæssige igangsætningsdokumenter, således at den færdige løsning lever op til krav og skaber den værdi, som er ønsket og beskrevet.

Du skal, sammen med dine kollegaer i arkitektur teamet, bidrage til den løbende udvikling af de services, processer og tilhørende artefakter, der ligger til grund for arkitektens arbejde.


JN Data A/S, 30. januar
CRH Concrete A/S
Projektingeniør

CRH Concrete A/S, Linå

Kan du se dig selv som en del af projekteringsteamet hos Danmarks største leverandør af betonelementer og byggesystemer med mere end 1.000 dygtige kolleger i hele Danmark?

CRH Concrete A/S

Som projektingeniør på tegnestuen i Linå kommer du til at indgå i et stærkt team, hvor du hver dag vil blive udfordret på nogle af Danmarks mest spændende byggeprojekter.

Du vil være ansvarlig for udarbejdelse af statiske beregninger, og at disse kan omsættes til produktionsegnede armeringer og elementer i tæt samarbejde med tegnestuens øvrige medarbejdere.

Du vil være i løbende dialog med kunder, rådgivere, interne projektledere, produktionen samt den øvrige del af organisationen hos CRH Concrete A/S.


Jobindex, 30. januar
CRH Concrete A/S
Projekttekniker (projektansættelse)

CRH Concrete A/S, Linå

CRH Concrete A/S

Kan du se dig selv som en del af projekteringsteamet i Linå hos Danmarks største leverandør af betonelementer og byggesystemer med mere end 1.000 dygtige kolleger i hele Danmark?

Som Projekttekniker i projekteringsafdelingen i Linå kommer du til at indgå i et stærkt team, hvor du hver dag vil blive udfordret på nogle af Danmarks mest spændende byggeprojekter. Du vil være ansvarlig for projektering og optegning af elementtegninger og montageplaner, gennemføre egenkontrol af produktionstegninger samt håndtering af projektændringer i tæt samarbejde med tegnestuens øvrige medarbejdere.

Du vil være i løbende dialog med kunder, rådgivere, interne projektledere, produktionen samt den øvrige del af organisationen hos CRH Concrete A/S.


Jobindex, 29. januar
JN Data A/SJN Data søger erfaren IT Contract Manager

JN Data A/S, Silkeborg og Roskilde

JN Data søger en IT Contract Manager med erfaring indenfor IT branchen. Ud over forhandlingsansvar, vil fokusområdet være at optimere på lønsomhed i JN Data i tæt samarbejde med vore partnere i den finansielle sektor.

Du vil få ansvaret for at forberede forhandling, forhandle og vedligeholde JN Datas kontraktportefølje i samarbejde med dygtige kollegaer. Dette betyder, at du vil blive ansvarlig for nogle af de største og mest komplekse IT aftaler i Danmark, med stor betydning for JN Datas resultater.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Varetage de overordnede forhandlinger med strategiske samarbejdspartnere i samarbejde med kollegaer og JN Datas partnere
 • Initiering og gennemførelse af tværfunktionelle kontraktprojekter
 • Sikring af at aftalt tid, omkostninger og kvalitet opnås fra leverandører

JN Data A/S, 29. januar
IDEmøblerDeltidssælgere

IDEmøbler, Silkeborg

Som deltidssælger tilbyder vi dig spændende og udfordrende hverdag, hvor din vigtigste opgave er salg og vejledning. I stillingen som deltidssælger er du også med til at sikre, at bolighuset altid fremstår salgsklar. Vi lægger stor vægt på at give kunderne en god service, når de besøger vores butik, og at de altid oplever, at de kan få den hjælp og vejledning, de har brug for.

Du er en passioneret sælger, og det er altafgørende, at du har erfaringen og kompetencerne, og at du motiveres af de gode resultater og kundens behov. Du vil indgå i et stærkt team af gode sælgere, der brænder for deres job, og hvor vi arbejder sammen som et hold.


IDEmøbler, 29. januar
Blå Kors DanmarkØkonomi- og IT-chef til landskontoret

Blå Kors Danmark, Silkeborg

 • Vil du have en lederstilling med økonomi- og regnskabsansvar og stor indflydelse på vores fremtidige strategiske tiltag?
 • Vil du lede ni kompetente medarbejdere samt optimere vores organisation og driftsenheder mht. regnskabs- og IT-processer?
 • Vil du være en del af ledergruppen og have et meningsfyldt arbejde i en organisation, der via et diakonalt arbejde gør en reel forskel for udsatte mennesker?

Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelse som HD(R), cand.merc., cand.merc.aud. eller tilsvarende kombineret med minimum nogle års erfaring fra en stilling som regnskabs-/økonomichef eller lignende og at du har ledelseserfaring og solid erfaring med økonomiske ledelsesanalyser og ledelsesinformation.


Blå Kors Danmark, 27. januar
Bureau3

Systemudvikler / Objective-C (Apple platform)

Bureau3 søger for ReelTrak i Silkeborg

ReelTrak er startet på en passion for musik, god energi og team spirit. Vi er kommet langt, men der er stadig meget at gøre endnu, og historien udvikler sig dag for dag.

Du deltager i systemudviklingen fra A-Z og trives med at blive involveret i flere faser af udviklingsarbejdet. Du evner at arbejde både selvstændigt og sammen med teamet fra modning af nye opgaver til beskrivelse, kodning og test.

Vi er uformelt anlagte og vi hører til i Silkeborg/Århus.


Jobindex, 27. januar
SILVAN KædenLederaspirant

SILVAN Kæden, Silkeborg

Er du vores kommende leder?

Dine ambitioner skal være et brændende ønske om en målrettet karriere i detailhandlen.

Du er en selvstændig person som tør og vil tage et ansvar. I hverdagen udviser du initiativ, fleksibilitet og helhedsorientering og du brænder for at skabe målbare resultater.

Som person er du udadvendt og struktureret, samtidig med at du har overblik, er god til planlægning og målbevidst!

Ydermere forventer vi højt engagement og ansvarsfølelse i forbindelse med de skoleophold, du skal deltage på, både før og under aspirant modulerne.

SILVAN Kæden

Jobindex, 26. januar
Sanistål A/S
Sanistål søger 2 interne salgselever til industri divisionens teknikafdeling

Sanistål A/S, Silkeborg og Aalborg

Vi søger fleksible og ansvarsbevidste elever til vores teknik salgsteams. Vi har brug for en elev i Silkeborg og en i afdelingen beliggende i Aalborg.

Vi tilbyder en faglig uddannelse med speciale i teknik. Du vil komme til at arbejde med salg af værktøj, maskiner og tekniske produkter, og blive en del af et fagligt kompetent team af kolleger.

Som intern salgselev får du en alsidig uddannelse, hvor vi garanterer:

 • En hektisk hverdag, hvor ikke to dage er ens
 • Masser af gode kolleger
 • Ansvar og medindflydelse
 • Rammer for personlig og faglig udvikling
 • Udfordringer i en dynamisk og fremtidsorienteret virksomhed
Sanistål A/S

Sanistål A/S, 23. januar
Sanistål A/S
Sanistål søger 2 interne salgselever til industri divisionens stålafdelinger

Sanistål A/S

Vi søger fleksible og ansvarsbevidste elever til vores stålafdelinger. Arbejdsstedet bliver enten i Vejle, Aalborg, Glostrup eller i Silkeborg afhængig af, hvor de rette kandidater til stillingen er.

Vi tilbyder en faglig uddannelse med speciale i stål. Du vil komme til at arbejde med salg af stål og metal, og blive en del af et fagligt kompetent team af kolleger.

Som intern salgselev får du en alsidig uddannelse, hvor vi garanterer:

 • En hektisk hverdag, hvor ikke to dage er ens
 • Masser af gode kolleger
 • Ansvar og medindflydelse
 • Rammer for personlig og faglig udvikling
 • Udfordringer i en dynamisk og fremtidsorienteret virksomhed
Sanistål A/S

Sanistål A/S, 23. januar
Sanistål A/S
Vi søger en fleksibel og ansvarsbevidst elev, med speciale i vand- og afløbsprodukter, til Saniståls afdeling i Silkeborg

Sanistål A/S

Er du klar til at give vores kunder lidt mere, end de forventer? Er du fleksibel, engageret og klar til at gå det ekstra skridt sammen med dine andre kolleger, når der skal sælges til vores kunder i hele Danmark? Synes du det lyder interessant at skulle arbejde på to spændende afdelinger og referere til to forskellige ledere? Så er du helt sikkert den, vi mangler.

Vi tilbyder en faglig uddannelse med speciale i VA (vand og afløb). Du vil komme til at arbejde med salg af produkterne og blive en del af et fagligt kompetent team af kolleger.

Som butiks- og salgselev får du en alsidig uddannelse, hvor vi garanterer:

 • En hektisk hverdag, hvor ikke to dage er ens
 • Masser af gode kolleger
 • Ansvar og medindflydelse
Sanistål A/S

Sanistål A/S, 23. januar
BDODynamisk og selvstændig revisor

BDO

Har du lyst til at arbejde sammen med 25 dygtige og motiverede kolleger på BDO’s kontor i Silkeborg, som løser opgaver for en bred kundekreds af små og mellemstore virksomheder? - så send os din ansøgning, da vi søger en revisor til ansættelse snarest muligt!

Med fokus på effektivitet, kvalitet og ikke mindst de udviklingsmuligheder, der måtte være til gavn for vores kunder, vil du komme til at arbejde med rådgivning samt revisionsopgaver og regnskabsudarbejdelse for kunder inden for et bredt udsnit af brancher.

Vi møder kunderne i øjenhøjde og derfor er det vigtigt, at du trives i samarbejdet med forskellige mennesker, samt brænder for at hjælpe kunderne med at navigere mod det, der skaber størst værdi for dem og deres virksomhed.


BDO, 23. januar
Jyske Bank
Aktiestrateg til Jyske Markets

Jyske Bank, Silkeborg

Vil du være en del af Jyske Markets ambitiøse team på aktier? Vi søger en erfaren og kommunikationsstærk aktiestrateg.

Som aktiestrateg i Jyske Markets vil du tegne bankens holdning til aktiemarkederne. Du tager konstant pulsen på aktiemarkedet og har en holdning til det næste tema, som vil udspille sig. Jyske Bank har udviklet en kvantitativ model på aktier, som vil være et naturligt værktøj for dig i dagligdagen.

Vi forventer, at du bringer værdi ind i relationen med kunder og kollegaer og bidrager til, at der er en klar rød tråd mellem aktiestrategi og konkrete investeringsideer - ideer, der gør en forskel for vores kunder. Der vil med andre ord være naturlig sparring med dine kollegaer i Research på tværs af aktivklasser.

Jyske Bank

Jyske Bank, 22. januar
EnergiMidt A/SEnergiMidt søger installationskonsulent med måleteknisk speciale

EnergiMidt A/S, Silkeborg

Vi har travlt i EnergiMidt. Samtidig har vi store ambitioner både på vores egne og på kundernes vegne, og derfor søger vi en erfaren og dygtig installationskonsulent – en specialist på det måletekniske område - som skal være med til at videreudvikle vores afdeling.

Hovedparten af opgaverne er interne, men det er nødvendigt, at du har erfaring i også at kunne håndtere henvendelser fra kunder og samarbejdspartnere. Du sætter en ære i at sikre høj kvalitet i vores målerpark og måledata og samtidig har du øje for at optimere og udvikle vores interne processer.


EnergiMidt A/S, 22. januar
EnergiMidt A/SEnergiMidt søger installationskonsulent med fokus på optimering og udvikling

EnergiMidt A/S, Silkeborg

Vi har travlt i EnergiMidt. Samtidig har vi store ambitioner både på vores egne og på kundernes vegne, og derfor søger vi en erfaren og dygtig installationskonsulent, som skal være med til at videreudvikle vores afdeling.

Hovedparten af opgaverne er interne, men det er nødvendigt, at du også har erfaring i at kunne håndtere henvendelser fra kunder og samarbejdspartnere. Du sætter en ære i at levere høj kvalitet i dit arbejde og samtidig har du øje for at optimere og udvikle vores interne processer.


EnergiMidt A/S, 22. januar
JKSAfdelingsleder til Kingo

JKS søger for Kingo i Silkeborg

Kan du se dig selv som værende en vigtig profil når den danske boligmasse skal renoveres for at imødekomme morgendagens miljøkrav ? Er du en målrettet og ansvarsfuld leder? Så kan du være en af dem vi søger.

Arbejdsopgaverne vil være følgende:

 • Personaleledelse og udvikling
 • Koordinering og prioritering af opgaver
 • Salg til eksisterende og potentielle kunder
 • Implementering, optimering og vedligeholdelse af processer
 • Sikre medarbejderne har opdateret viden omkring regler og regulativer

Den ideelle kandidat har erfaring fra entreprenørbranchen og gerne med en faglig baggrund som ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende. Du er vant til at gå forrest og har en inspirerende og motiverende ledelsesstil.


JKS, 21. januar
Randstad
Teknisk stærk konsulent med stærke kommunikative evner søges!

Randstad søger for AREPA Danmark

På vegne af AREPA Danmarks AKTIVSKADE afdeling søger Randstad en teknisk velfunderet koordinator, der kommer til at arbejde med analyse, vurdering og opgørelse af tekniske skader med udgangspunkt i virksomhedens kontor i Silkeborg alternativt Karlslunde. Med titlen som Teknisk Koordinator får du, sammen med fem andre koordinatorer, ansvaret for vurdering og besigtigelser af en lang række tekniske skader af forskellig karakter. Din opgave består herefter i rapportering til danske forsikringsselskaber.

Din baggrund kan være mangeartet, men en uddannelse som ingeniør, industritekniker, maskinmester eller lignende vil være optimalt. Har du gennem din erfaring på anden vis oparbejdet stor teknisk indsigt, er dette ikke en ulempe. Det er vigtigt, at din tekniske indsigt er bred, da du kommer til at beskæftige dig med et bredt udsnit af produkter og brancher.


Randstad, 21. januar
Silkeborg KommuneGIS- og Geodatakonsulent, specialist til Informatiksektionen, Teknik- og Miljø

Silkeborg Kommune

Brænder du for GIS- og geodata? GIS- og Geodatakonsulent, specialist til Informatiksektionen, Teknik- og Miljø.

Silkeborg Kommune er helt i front indenfor GIS- og geodataområdet, både i forhold til udbredelse, anvendelse og kvalitet. Informatiksektionen i Teknik- og Miljø har ansvaret for at vedligeholde, udvikle og sikre driften af en stor og kompleks systemportefølje bestående af WebGIS, databaser, CMS systemer, mobilløsninger, web-services, fag-snitflader m.m.

Geografiske informationssystemer indeholdende aktuelle og kvalitative geodata er i stadig stigende grad et væsentlig fundament for mange typer af sager, afgørelser og analyser i den kommunale verden. Silkeborg Kommune har derfor konstant et stort fokus på det at bringe geodata i spil, og sikre en effektiv digital forvaltning ud fra devisen: ”- kommunen som datadreven virksomhed”.


Silkeborg Kommune, 21. januar
FerskvandscentretInitiativrig og strategisk forretningsudvikler i vandsektoren

Ferskvandscentret, Silkeborg

I forlængelse af Ferskvandscentrets rolle som operatør på erhvervsudviklingsprojektet Challenge:Water er igangsat implementering af Danish Water Technology House. Formålet
er at hjælpe danske vandvirksomheder med at igangsætte eller
øge deres eksport til Sydøstasien.

DWTH er etableret som et selvstændigt datterselskab under Ferskvandscentret, der ligeledes ejer et selskab i Singapore, som skal være base for eksportudviklingen i Sydøstasien. Se mere på www.challengewater.org. Initiativet er baseret på at danske vandvirksomheder bliver medlem af DWTH. Projektet er støttet af Industriens Fond og samarbejder med Syddansk Universitetscenter.

Til at stå i spidsen for dette initiativ søges en initiativrig og strategisk tænkende forretningsudviklingschef, der får det ledelsesmæssige ansvar for såvel det danske initiativ som selskabet i Singapore.


Jobindex, 21. januar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
HK Danmark karrieretjek skyskraber
1 til 20 af 126 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.