1 til 20 af 108 resultater.

Dine valg

 • FjernSilkeborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

LukketOpslagsdato

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Arriva Danmark A/SSalgsleder til Arriva Tog

Arriva Danmark A/S, Silkeborg

Er du leder med fokus på samarbejde og holdånd? Tænker du forretningsorienteret og ser muligheder frem for begrænsninger? Og er du i stand til at tage ansvar og initiativ til forandringer? Så har vi en udfordring til dig

Dine arbejdsopgaver:

 • Personaleledelse af KSM-Tog medarbejderne
 • At sikre høj kvalitet i de serviceydelser, som vi leverer til vores kunder
 • Udvikling af information og af de serviceydelser, som vi levere til vores kunder
 • Løbende optimering af tjenestefordeling og anvendelse af biler og udstyr
 • At sikre udførelse af 1. line vedligehold og lettere rengøring i tog samt af billetudstyr

Jobindex, 16. april
KeySelector
Spændende salgsstilling i Danmarks største bilhus

KeySelector søger for Bilernes Hus i Silkeborg

Kan du sælge biler og trives med at arbejde i et dynamisk miljø, med et højt arbejdstempo og vil du være med til at sætte Bilernes Hus på landkortet for professionel og imødekommende rådgivning om bilkøb?

Så er stillingen som salgskonsulent i Bilernes Hus i Silkeborg lige noget for dig!

Bilernes hus A/S er med sine 38.000 m2 Danmarks største center for biler, og er blandt en af de største i Europa. Virksomheden rummer alle funktioner indenfor salg, service og eftermarkedet hvortil kommer forretninger med undervognsbehandling, bilsyn og test, klargøringscenter, autolakering og biludlejning.Bilernes Hus har forhandlingen af 12 forskellige bilmærker og retter sig mod såvel det private som erhvervsmarkedet.


KeySelector, 16. april
Jyske InvestPorteføljemanager-assistent

Jyske Invest, Silkeborg

Til Investment Management i Jyske Invest søger vi en studerende med spidskompetencer inden for finansiel modellering og databaseprogrammering.

I samarbejde med porteføljemanagerne skal du arbejde med udvikling af kvantitative modeller til direkte brug i det daglige arbejde med styring af porteføljerne fx faktor- og værdiansættelsesmodeller samt porteføljekonstruktionsværktøjer. Gennem disse opgaver får du god mulighed for at anvende økonomisk/finansiel teori og stifte bekendtskab med de finansielle markeder i praksis.

Arbejdstiden vil være 60 timer om måneden svarende til to dage om ugen. Vi er fleksible i forhold til arbejdstiden, som i høj grad kan tilpasses dit studieforløb.


Jyske Bank, 15. april
Sanistål A/SPricing Coordinator til Saniståls Industridivision

Sanistål A/S, Silkeborg

Har du analytisk forståelse og kan du regne den ud, så er det dig vi søger, til denne spændende nyoprettede stilling i Silkeborg.

Du indgår i et velfungerende team i markedsafdelingen, hvor du i tæt samarbejde med indkøbs- og salgsorganisationen proaktivt genererer nye initiativer, der skal være med til at sikre, at vi når den budgetterede økonomiske målsætning.

Arbejdsopgaverne er alsidige og omfatter bl.a.:

 • Opfølgning på indrapporterede indkøbsforbedringer
 • Pricing af produktporteføljen, i samarbejde med product management
 • Definering, vedligeholdelse og rapportering af KPI'er
 • Formidling af relevante informationer om faktorer, som påvirker priser og indtjening
 • Supportere salgsorganisationen ved prissætning og vedligeholdelse af eksisterende prisaftaler

Sanistål A/S, 14. april
Sanistål A/SExcel Specialist

Sanistål A/S, Holstebro eller Silkeborg

Er du procesorienteret og har lyst til at arbejde i et fleksibelt og udviklingsorienteret miljø, så er du måske vores nye Analysemedarbejder.

Sanistål søger en struktureret og analytisk Excel specialist til en nyoprettet stilling, som Analysemedarbejder i Industridivisionen. Stillingen kræver en udpræget evne til, at gennemtænke processer, således datagenerering optimeres og kvaliteten i materialet sikres. Dine primære arbejdsopgaver vil være opbygning og beskrivelse af controlling værktøjer til pricing, salg og indkøb. Vi forventer, at vores nye medarbejder er en talstærk analytiker med lyst og evne til, at udvikle og udarbejde manualer, således implementering og drift af værktøjer sikres og fastholdes.


Sanistål A/S, 14. april
Hydratech Industries
Masterplanner, Produktionsingeniør

Hydratech Industries, Silkeborg

Har du lyst og motivation til at arbejde med at planlægge montage af teknologisk komplekse hydrauliske løsninger, og blive vores nye medarbejder i Silkeborg, så kan du være lige den vi leder efter!

Arbejdsopgaver:

 • Vedligeholde Masterplanen
 • Oprette produktionsordre ud fra behov genereret fra salgsafdelingen eller forecast fra kunder
 • Sikre dialog med salg/kunder hvis produktionen ikke umiddelbart kan møde kundebehov
 • Rykke indkøb for manglende varer og leveringstider
 • Ordrevedligeholdelse fra produktionsordre oprettes og til der frigives til produktion
Hydratech Industries

Jobindex, 14. april
Bygma SilkeborgSalgsassistent

Bygma Silkeborg

Til vores byggemarked i Bygma Silkeborg søger vi en kompetent salgsassistent med ekspertise inden for salg af byggematerialer og VVS artikler.

Jobbet
I reference til byggemarkedschefen kommer du kommer til at beskæftige dig med salg af alle former for byggematerialer samt salg af VVS artikler. Jobbet indebærer rådgivning og servicering af kunderne og kundepleje.

Vi tilbyder et selvstændigt og afvekslende job med masser af udfordringer og gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du kommer til at indgå i et positivt og uformelt arbejdsklima med dygtige kollegaer. Dertil kommer gode ansættelsesforhold med blandt andet god pensionsordning og sundhedsforsikring.


Jobindex, 11. april
AOF MidtjyllandDirektør for AOF MIDT søges

AOF Midtjylland, Silkeborg

Har du ambitioner om, at alle mennesker skal have mulighed for at udvikle sig uanset social baggrund? Har du fornemmelse for at skabe nye forretningsområder, hvor folkeoplysning er et centralt omdrejningspunkt? Har du respekt for forskelligartethed og brænder du for at stå i spidsen for en organisation fuld af ildsjæle?
Så skal du søge stillingen som direktør for AOF MIDT.

Den nye direktør skal realisere Vision 2020 for AOF MIDT og får ansvar for at:

 • Videreudvikle aktiviteter og nye forretningsområder, så AOF MIDT fortsat fremstår som en kompetent og anerkendt aktør
 • Udvikle og tilpasse organisationen i overensstemmelse med aktuelle arbejdsmarkedspolitiske forhold
 • Være leder for ledere
 • Videreudvikle fællesskab og en stærk og åben samarbejdskultur mellem afdelingerne i AOF MIDT

Jobindex, 11. april
Telia Danmark
Butikssælger til Shop Silkeborg, Deltid

Telia Danmark

Sæt 4G turbo på din karriere som butikssælger
Kan du se dig selv på sejrsskamlen? Så læs videre

Telia Danmark

Vi søger en ny deltidsmedarbejder til vores Shop i Silkeborg.

Hver dag skal vi gøre det lidt bedre, og det kræver en indsats fra alle. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål er derfor meget vigtig for os.

Med en grundig oplæring på vores onboarding kurser kombineret med træning på jobbet klæder vi dig på til at møde kunderne. Kort tid efter din ansættelse får du dine egne salgsbudgetter, som du bliver målt på, og som vi aktivt bruger i forbindelse med din videreudvikling som sælger. Med andre ord: Du kan selv bestemme, hvor meget du vil tjene.

Telia Danmark

Telia Danmark, 10. april
Silkeborg DataErfaren controller med både operationelt og strategisk fokus

Silkeborg Data

Som højre hånd for CFO'en bliver du medansvarlig for opbygning af økonomifunktionen fra bunden. Det omfatter alt fra implementering af effektive forretningsgange til strategisk sparring med Silkeborg Datas ledelsesgruppe.

Sammen med CFO'en vil dit hovedfokus blive at skabe en beslutningsunderstøttende økonomifunktion, som vil blive en relevant og respekteret sparringspartner for hele Silkeborg Data. Det indebærer, at du kommer til at levere grundlaget for de analyser og beregninger, der kan vise vejen til øget værdiskabelse.

Samtidig skal du være med til at eksekvere og følge op på de initiativer, der igangsættes. Det gælder initiativer internt i økonomifunktionen og - ikke mindst - på tværs af hele Silkeborg Data.


Jyske Bank, 10. april
Mogens Daarbak A/SDistriktsælgere

Mogens Daarbak A/S

Hverdagen hos Daarbak kan på mange måder sammenlignes med et racerløb. Set fra racerkørerens synsvinkel står dagsordenen på hård konkurrence, vindermentalitet og sammenhold. Distriktssælgeren er Daarbaks racerkører og er den vigtigste brik i at opnå virksomhedens salgsstrategi.

Når du ”sætter dig bag rattet” hos Daarbak, er det dit ansvar at nå så mange kundebesøg som muligt og dermed øge markedsandelen i dit distrikt. Arbejdsdagen byder på mange spændende udfordringer og kontakt med kunder på alle niveauer.

 • Du repræsenterer virksomhedens samlede koncept og går i dialog med kunden om deres indkøb.
 • Du hjælper hurtigt nye kunder i gang med at købe kontorartikler via vores webshop eller kundeservice
 • Hvis salget kræver yderligere rådgivning, trækker du på vores specialister indenfor møbler, emballage, grafiske løsninger, beplantning og maskiner.

Jobindex, 10. april
VIRKLUND SPORT A/S

Økonomiassistent søges (30 timer)

VIRKLUND SPORT A/S, Silkeborg

Vi søger nu en dygtig økonomiprofil, som selvstændigt og engageret kan varetage en række spændende og udfordrende opgaver i vores økonomiafdeling.

Hos Virklund Sport A/S har vi travlt med at bygge idrætsfaciliteter over hele landet. Vi søger nu en dygtig økonomiprofil, som selvstændigt og engageret kan varetage en række spændende og udfordrende opgaver i vores økonomiafdeling. Du sidder formentlig allerede i dag i et tilsvarende job i en projektorienteret virksomhed og har gennem nogle år bevist dine evner indenfor regnskab og økonomistyring. Stillingen er på 30 timer ugentligt.

Du vil som økonomiassistent komme til at arbejde selvstændigt med en række opgaver, som blandt andet vil omfatte:

 • Udarbejdelse af regnskaber for koncernselskaber
 • Løn for timelønnede og funktionærer
 • Opgørelse af igangværende arbejder
 • Opstilling af perioderegnskaber

VIRKLUND SPORT A/S, 9. april
Borg Automotive A/SKontorassistent inden for logistik

Borg Automotive A/S, Silkeborg

Har du flair for Excel og vil du være en del af en koncern i udvikling?

Grundet kraftig vækst i koncernen og implementering af nyt ERP-system er logistikafdelingens opgaver vokset. Som følge heraf vil vi styrke afdelingen med en Kontorassistent, som vil blive en integreret del af et ungt og dynamisk team der er bindeleddet mellem salg og produktion.

Jobbet vil bestå af et mix mellem faste regelmæssige opgaver, som skal færdiggøres indenfor bestemte deadlines hver uge, og ad hoc-opgaver i samarbejde med afdelingens Logistikkoordinatorer. De faste opgaver vil eksempelvis kunne bestå af:

 • Ordrekonsolidering
 • Lageropfyldning
 • Lageropgørelser og regulering

Jobindex, 9. april
Borg Automotive A/SProduct Manager - Steering Products

Borg Automotive A/S, Silkeborg

Vil du være en del af en eksportsucces?

Vi er blandt Europas største producenter af autodele indenfor vores felt. Vi oplever god vækst på vores markeder og indenfor alle vores produkter. Vores Product Manager indenfor Steering har søgt nye udfordringer internt i virksomheden, og vi søger derfor en ny til at fortsætte arbejdet. Du vil indgå i vores indkøbs- og infoteam med reference til vores Purchasing Manager, og du bliver en central person i udviklingen af et af vores hastigt voksende produktområder.

Vi søger en medarbejder, der trives med fokuseret udviklingsarbejde og en bred berøringsflade i virksomheden. Du har mod på at sætte dig ind i et teknisk område, og du kan omsætte din viden til information, der kan bruges både i produktionen og i det markedsrettede arbejde.


Jobindex, 8. april
X-MileIndkøbsassistent til virksomhed i vækst

X-Mile, Silkeborg

Vi søger en person, som brænder for at følge varen hele vejen - fra købsaftalen er indgået til kunden har modtaget sine produkter.

Kvalifikationer:

 • Relevant erfaring indenfor indkøb og import af varer
 • Erfaring med dokumentgang ved vareimport
 • Er struktureret, detaljeorienteret samt positiv og glad

Arbejdsopgaver:

 • Varebestilling
 • Ordreopfølgning
 • Godkendelse af vareprøver

Jobindex, 7. april
McPHONEDriftschef til McPHONE Telemarketing

McPHONE, Silkeborg

Vi ønsker at styrke vores vækst gennem ansættelse af en stærk resultatorienteret driftschef til vores afdeling i Silkeborg.

Dit primære ansvar bliver at sikre afdelingens indtjening og opnåelsen af de fastsatte mål, herunder at øge lokationensmedarbejder og omsætningsvolumen med minimum 100 % i løbet af de første 12 måneder. Succeskriteriet i dette job opnås ved at sikre de rette sælgertimer og kompetencer, samt ved at lede og motivere både sælgere, projektledere og afdelingsledere.

Du vil som driftschef have ansvar for driften i vores Silkeborg-afdeling i reference til Direktøren. Du vil indgå i koncernens chefgruppe og vil udover dialog med stabsfunktionen have samarbejde og dialog med driftscheferne for de andre afdelinger.

McPHONE

Jobindex, 7. april
JN Data A/STværgående konsulent

JN Data A/S, Silkeborg

I samarbejde med en kollega skal du sikre effektiv visitering og forankring i ressortet ligesom du vil blive ansvarlig for, at bringe de udpegede løsninger bedst muligt i spil.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Støtte visiteringen af nye projekter både for JN Data og for vores partnere
 • Forankre produkter i Teknik Ressortet og sikre entydig ansvarsplacering
 • Planlægning og styring af sundhedstjek af IT infrastrukturen herunder ledelsesinformation
 • Bidrage med forbedringstiltag og oplæg til disse i tæt samarbejde med løsningsspecialister

Vi er en arbejdsplads i rivende udvikling. Vi har en uformel omgangstone, og vi sætter faglighed, personlig udvikling og uddannelse i højsæde. Som ny medarbejder vil du opleve, at der bliver taget seriøst hånd om din introduktion og oplæring.


JN Data A/S, 3. april
Jobindex A/SBogholder

Jobindex A/S søger for Haarup Maskinfabrik A/S i Silkeborg

Er du en rutineret bogholder med erfaringer indenfor hele det brede regnskabsspektrum, og kan du tage dig af debitorer og kreditorer i ind- og udland? Så bliv Bogholder hos Haarup Maskinfabrik A/S.

Formelt bliver du leder af bogholderiet, som udover dig består af to medarbejdere, der har været en del af virksomheden i en lang årrække og derfor er meget selvkørende. Dit ansvar er at sørge for at ind- og udgående betalinger bliver udført korrekt og til tiden, og du er selv med til at udføre de daglige opgaver. Derudover ligger følgende inden for dit ansvarsområde:

 • Debitorbogføring
 • Løn- og gageudbetaling via Axapta til ca. 30 funktionærer
 • Udbetalinger i udenlandsk valuta til vore sælgere og montører

Du får et selvstændigt job i en familiedrevet virksomhed, hvor du får gode muligheder for selv at præge dit arbejde. Vi arbejder i et meget uformelt miljø med frihed under ansvar.

Jobindex A/S
Jobindex, 3. april
Danfoss A/SBusiness Development Manager

Danfoss A/S, Silkeborg and Vejle

Do you have solid business development experience and product portfolio management knowledge? Are you a natural born networker who knows how to support, influence and create results while ensuring innovative thinking and a customer centric focus? Then you could be the Business Development Manager we are looking for in Residential Heating (Room Controls) at Danfoss.

We are offering a career opportunity in an international environment, where you will get a unique opportunity to positively influence our business results. You become part of RH’s Frontend Innovation Team working closely together with R&D, Marketing and Sales developing Living by Danfoss products, a new range of premium electronic thermostats and Smart House solutions. The products offer superior performance and comfort, while saving energy and cost.


Danfoss A/S, 3. april
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 3. april

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 108 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.