1 til 20 af 96 resultater.

Dine valg

 • FjernSilkeborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

LukketOpslagsdato

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
JN Data A/SSoftwaredistributør

JN Data A/S, Silkeborg

Har du lyst til at prøve kræfter med it-deployment inden for den finansielle sektor? Så har du nu mulighed for at blive en del af JN Datas afdeling for Softwaredistribution som vores nye softwaredistributør. Arbejdet udføres primært i almindelig kontortid, men der vil forekomme arbejde udenfor dette tidsrum.

Dine primære arbejdsopgaver er softwaredistribution via SCCM og Altiris herunder:

 • Installation af softwarepakker på servere
  • Standardsoftware og hotfix-installation, når nye servere oprettes
  • Server-igangsætninger og softwareinstallationer på bestilling
 • Vedligehold af installationsgrundlag for decentrale servere
 • Tilrettelæggelse og udførsel af ændringer/igangsætninger i samarbejde med partneren

JN Data A/S, 21. november
J. Hvidtved Larsen A/SSalgskoordinator

J. Hvidtved Larsen A/S, Silkeborg

Til Skandinavien, Australien og de tysktalende markeder

Med reference til marketingchefen bliver dit overordnede ansvar at understøtte vores eksterne sælgere på de internationale markeder. Til daglig skal du selvstændigt varetage aktiviteter overfor nye og gamle kunder og dine vigtigste arbejdsredskaber bliver derfor internettet, telefonen og din kreative tilgang til markedet.

Dine daglige opgaver bliver at:

 • Deltage i planlægningen af salgskampagner
 • Tage direkte kontakt til potentielle kundeemner
 • Bane vej og booke møder for eksportsælgere
 • Være backup og sparring for sælgerne

Jobindex, 21. november
Bilernes Hus A/SBilernes hus søger servicerådgiver/værkfører til Skoda

Bilernes Hus A/S, Silkeborg

Er du udadvendt, serviceminded og kvalitetsbevist? Vil du være en aktiv kollega i vores indskrivning? Vil du yde vores kunder service i verdensklasse?

Så er stillingen som servicerådgiver/værkfører til Skoda i Bilernes Hus i Silkeborg måske noget for dig.

Med reference til Servicechef Jesper Skov Mølgaard kommer du til at arbejde med kunder, medarbejdere og fakturering. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer.

Bilernes Hus A/S

Arbejdsopgaverne vil spænde vidt og nedenstående er blot et uddrag:

 • Indskrivninger og kundemodtagelse
 • Daglig fakturering af værkstedskunde og garantifaktura
 • Opfølgning på mekanikere, kvalitet og produktivitet

Jobindex, 21. november
ARROW DENMARK APSSalgsorienteret PEMCO specialist

ARROW DENMARK APS, Herlev eller Silkeborg

Kan du lide dynamisk samarbejde? Er du til opgaver med ansvar? Vil du gerne have stor kontakt udadtil? Så har vi måske det helt rigtige job til dig!

Arrow Denmark ApS søger en selvstændig, salgsorienteret PEMCO specialist til vores PEMCO afdeling - hhv. passive, elektromekaniske og connector komponenter - i Herlev eller Silkeborg.

Tonen hos os er uformel, og med respekt for opgaverne og hinanden, løser vi i fællesskab små som store udfordringer - og gør helt naturligt brug af kollegaers erfaringer og viden på tværs af funktioner.

Dine ansvarsområder:

 • Ansvarlig for PEMCO udviklingen både kommercielt og teknisk for dedikerede kunder
 • Tæt samarbejde med vores salgsafdeling
 • Tæt samarbejde med vores leverandører

Jobindex, 21. november
IT-EffectNAV ERP konsulent trainee

IT-Effect, Silkeborg

Til styrkelse af IT-Effects position på markedet inden for levering og support af NAV ERP løsninger, søges en traniee, som kan indgå i vores supportteam og senere kan udvikle sig til at blive leveringskonsulent på NAV implementeringer. IT-Effect er inde i en spændende udvikling, og vi oplever en stigende efterspørgsel på markedet, som kan håndtere IT-forretningsløsninger på et professionelt plan.

Derfor har vi brug for en engageret konsulent, som i samarbejde med resten af teamet kan sikre IT-Effects fortsatte vækst. Vi forestiller os, at du de først ca. 9 mdr. sidder i vores level 1 support, hvor du lærer produkter og kunder at kende. Herefter forestiller vi os, at du stille og rolig glider over i vores konsulentafdeling som sidder med større leveringsopgaver på ERP, Shop og projektstyringssystemer.


Jobindex, 21. november
IT-EffectFrontend-udvikler til forretningssystemer

IT-Effect, Silkeborg

IT-Effect har i dag en lang række kunder, som har det til fælles, at de bruger Dynamics C5/ NAV som deres forretningssystem. IT-Effect har gennem årene udviklet en lang række tillægsapplikationer, som supplerer kundens forretningssystemer - det være sig APP til fotodokumentation, SharePoint plug-in samt salgs- og web-shop løsninger mv.

Efterspørgsel på disse tillægsløsninger er stigende og vi har tillige behov for at udvikle videre på vores Cloud platform - vi søger derfor en front-end udvikler, som kan indgå i det nuværende udviklingsteam.

Du vil komme til at håndtere egen udviklingsopgaver og vil referere direkte til udviklingschefen.


Jobindex, 21. november
IT-EffectC5 Udvikler og forretningskonsulent

IT-Effect, Silkeborg

Til styrkelse af IT-Effects position på markedet inden for levering og support af C5 løsninger søges en udvikler, som kan indgå i vores C5 udviklerteam. IT-Effect har gennem en årrække været toneangivne på C5 online løsninger og hører til blandt de partnere, som har flest registrerede C5 licenser. Vi søger nu en udvikler, som kan indgå i levering og support på eksisterende løsninger.

IT-Effect er blandt Danmarks førende ERP konsulenthuse inden for Cloud-baserede løsninger. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at optimere deres forretning. Det gør vi ved at udvikle, levere og supportere løsninger inden for webshop, økonomistyring og projektstyring, som bygger på Microsoft Dynamics C5 & NAV.

Vi har et uformelt miljø med en god stemning og højt til loftet. Vi tilbyder en række personalegoder, som er med til at skabe rammerne om en god hverdag for alle medarbejdere.


Jobindex, 21. november
Danfoss A/SDPP Change Agent

Danfoss A/S, Silkeborg and Viby

Do you have solid training and LEAN skills? And can you drive change processes and implement best practice tools that optimise the supply chain? Then your next job could be as a DPP Change Agent at Danfoss Residential Heating (DPP = Danfoss Productivity Program). Working with committed leaders and colleagues, your job is to pave the way to optimal value creation by initiating continuous improvements.

As part of the Supply Chain Operations team you will launch initiatives that seek to increase productivity, strengthen performance and create a strong culture of continuous improvement of the value streams in our supply chain. More specifically, you will drive analysis, advisory services, specification and complex problem solving just as you set goals and establish results according to agreed objectives.


Danfoss A/S, 20. november
JN Data A/SRemote Access tekniker

JN Data A/S, Roskilde og Silkeborg

Brænder du for at levere ydelser i topklasse indenfor software baseret firewall, remote access samt identitetsmiddel løsninger i et af Danmarks førende it-driftsselskaber? Så er du måske JN Datas nye Remote Access tekniker i vores team for Remote Access Tools. Området for remote access-løsninger er i kraftig vækst og derfor udvides teamet med denne ansættelse.

Som Remote Access tekniker skal du udføre drift af remote access- og identitetsmiddelløsninger for JN Data samt vores partnere, med det formål at sikre alle parter sikker og stabil it drift. Stillingen vil indeholde en kombination af daglig drift (dvs. avanceret fejlsøgning og –løsning) og forvaltning (dvs. opgradering og tilpasning) af løsninger som allerede er i produktion, men også implementering af nye løsninger.


JN Data A/S, 20. november
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 20. november
DeloitteDeloitte i Silkeborg søger en tilkaldevikar til vores kantine

Deloitte

Har du lyst til at hjælpe, når det ”brænder på” ved ferie, sygdom og andet? Så læs videre her.

Deloitte i Silkeborg søger en tilkaldevikar til vores kantine, der servicerer ca. 90 kolleger.

Du skal lave kolde/lune retter til vores frokostbuffet, servicering af mødelokaler og kontorer med kaffe, frugt mv., hjælpe til ved arrangementer i huset samt opvask og rengøring i kantinen og i køkkenområdet.

Vi tilbyder et vikarjob, hvor antallet af timer kan variere. Et arbejdsklima, hvor godt humør præger arbejdsdagen.


Deloitte, 19. november
OnAds ApSKreativ grafiker med flair for det digitale

OnAds ApS, Silkeborg

Vil du være med til at lave online markedsføring for de største brands? Evner du at holde mange bolde i luften, og trives du med en dynamisk hverdag med udfordring og variation?

OnAds søger en dygtig og kreativ grafiker, der kan sit håndværk og brænder for at arbejde med online markedsføring. Du bliver en del af vores team på 12 personer, med mulighed for udfolde din kreativitet og sammen med dine kolleger skabe nogle af de mest innovative online kampagner i branchen.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte design og grafisk opsætning af online annoncer og kampagnewebsites til desktop, tablet og mobil, samt ideoplæg til online kampagner. Det er vigtigt, at du brænder for at skabe det bedste resultat i hver enkel opgave, med fokus på kvalitet og kreativitet.


Jobindex, 17. november
Jyske Bank
Controller (vikariat) til Porteføljesupport

Jyske Bank, Silkeborg

Capital Management, der har ansvaret for alle fuldmagtsløsninger i Jyske Bank, er et voksende område inden for investeringsaktiviteterne i Jyske Bank. Det giver travlhed ikke mindst i supporten til disse aktiviteter. Derfor søger vi en driftssikker og effektiv Capital Management Controller til et vikariat af ni måneders varighed.

Som controller i Capital Management vil du:

 • arbejde med at føre porteføljemanagernes beslutninger ud i livet i vores kunders depoter
 • kontrollere, at investeringsrammer mv. overholdes
 • gennemføre relevante afstemninger
 • arbejde med rapportering af afkast til kunderne
Jyske Bank

Jyske Bank, 17. november
PM ConsultKey Account Manager – Højteknologiske specialmaskiner

PM Consult søger for SVM Automatik A/S i Silkeborg

Dine opgaver bliver at pleje og udvikle relationerne til eksisterende større kunder og have øje for nye forretningsmuligheder samt fokus på nye potentielle i Danmark og Norden samt i øvrige lande med interessante muligheder.

Du får også indflydelse på arbejdet med at få styrket SVM Automatiks udtryk og identitet, så virksomhedens bliver mere synligt udadtil og dens profil bliver klarere udtrykt.

Herudover bliver opgaverne:

 • Ved et nyt projekt at give kunden et overslag, med udgangspunkt i tilbuds-/prisbogen. Du har da medvirket aktivt i at få den ideelle løsning skitseret, og at du får skabt tillid og tryghed hos kunden i samarbejdet og for den valgte løsning. Du har også tilsvarende selv fået klarhed over kundens samlede formåen.
PM Consult

PM Consult, 13. november
SPX Flow Technology Danmark A/SEngineering Manager - Butter

SPX Flow Technology Danmark A/S, Silkeborg

Kan du få vores afdeling til at vækste? Er du en ambitiøs leder, som vil fortsætte karrieren hos SPX i en teknisk lederstilling, hvor du tager aktiv del i det daglige arbejde? Og vil du være en del af en international organisation?

Som Engineering Manager sikrer du, at medarbejderne løser projektopgaver inden for kundetilpasning af vores anlæg, og at vi hele tiden udvikler vores produkter. Du er både leder og deltager i det praktiske arbejde sammen med dit team og dine kollegaer på tværs af organisationen – både i Danmark og udlandet.

Dine opgaver indebærer, at du udregner forecasts på driften i afdelingen og allokerer ressourcer til hvert projekt, så vi leverer i henhold til vores kunders forventninger.


Jobindex, 11. november
Jyske Bank
Regnskabskonsulent

Jyske Bank, Silkeborg eller København

Vi søger analytisk stærke regnskabskonsulenter, der brænder for at arbejde med regnskabsanalyse på bankens erhvervskunder. Du kan ansættes til Kompetencecenter Regnskab i enten Silkeborg eller København.

Som konsulent vil dit arbejde bestå i udarbejdelse af regnskabsanalyser på et højt fagligt niveau med specialisering inden for ét eller flere af bankens erhvervskundesegmenter. Kan du se dig selv som specialist på kunderegnskaber og har du stærke formidlingskompetencer, så har vi måske det rette job til dig. Du kommer til at indgå i et team af dygtige regnskabskonsulenter, som du vil få et tæt samarbejde med.

Jyske Bank

Jyske Bank, 11. november
The Body Shop DanmarkStore Manager, Silkeborg

The Body Shop Danmark

VI ER:
En international virksomhed med skønne, effektive produkter inden for hud- og hårpleje samt trendy makeup. Vi har stærke værdier og sælger effektive og forkælende produkter fyldt med Community Fair Trade ingredienser, uden dyreforsøg og produceret med respekt for miljøet.

VI SØGER:
Store Manager til vores butik i Silkeborg (barselsvikar fuldtids 1 år). Vi søger dig som har en naturlig fornemmelse for lederskab og er en erfaren sælger, men dit største aktiv er din personlighed. Du kan lide at opstille mål og stræber efter at overgå disse.

Øvrige egenskaber vi efterspørger er at du er god til at kommunikere, har organisatorisk forståelse, kan prioritere, er en problemløser samt har overblikket i butikken. Tidligere erfaring med detailhandel, samt ledelse er en fordel.


The Body Shop Svenska AB, 10. november
SPX Flow Technology Danmark A/STechnical Customer Service Assistant

SPX Flow Technology Danmark A/S, Silkeborg

Vil du arbejde i et internationalt miljø, hvor du betjener kunder fra hele Skandinavien? Trives du i et miljø, hvor kundernes behov dikterer hverdagen? Og vil du udvikle dig i en global organisation med mulighed for videre karriere i SPX?

Vi søger en Technical Customer Service Assistant til vores Sales Order Management-afdeling i Silkeborg, hvor du får 13 kollegaer – 10 i Silkeborg i et åbent kontorlandskab og 3 i Kolding. Du indgår i et team, der assisterer vores eksterne sælgere og vores kunder på de skandinaviske markeder, som er mejerier, bryggerier og andre fødevareproducenter med komponenter og reservedele.

Du yder teknisk support til vores kunder og eksterne sælgere i Norge og Sverige over telefon og mail. Det indebærer, at du udarbejder tilbud og salgsordrer i SAP samt løbende følger op på kundernes ordrer for at sikre, at komponenterne er ude ved kunden til tiden.


Jobindex, 10. november
LindbergHRAccount Manager

LindbergHR søger for Redoffice Scan Office A/S

Som Account Manager i kontorartikeldivisionen vil din opgave være at sælge ”alt til kontoret”.

Redoffice Scan Office har et bredt udvalg af artikler til virksomheder bl.a. IT udstyr, papir, kaffe, kontorartikler mv. I jobbet vil du kontakte, besøge og sælge til erhvervsvirksomhederne i området omkring hvor du bor. Du kunne være bosiddende i nærheden af Aalborg, Holstebro, Herning, Silkeborg, Ikast eller Brande.

Du vil hver dag køre ud fra din bopæl og besøge en række virksomheder. Der vil løbene være mulighed for sparring med dine kollegaer og salgschefen du refererer til. Det er vigtigt at du er dygtig til at skabe relationerne til kunderne som ofte er kunder hos Redoffice Scan Office igennem en årrække.


LindbergHR, 10. november
Hydratech Industries Wind Power A/S
Divisions-CFO til Hydratech Industries - Wind Power

Hydratech Industries Wind Power A/S, Silkeborg

Til Hydratech Industries globale Wind Power division søges en Divisions-CFO. Divisionen er i kraftig vækst og søger derfor en CFO, der med personligt drive og involvering kan sikre, at de opstillede strategiske mål realiseres.

Du får reference til Koncern-CFO’en og forventes at indgå i et tæt samarbejde med alle kollegaer i Hydratech koncernen.

Ansvarsområder/opgaver:

 • Driftsorienteret fokus og medansvar for Wind divisionens performance, herunder støtte til Divisionsdirektøren på kommercielle spørgsmål samt sikre overholdelse af virksomhedens mål og resultatopfyldelse på både kort og lang sigt.
 • Medlem af ledergruppen for Hydratech Industries Wind Power Divisionen med p.t. mere end 300 M DKK omsætning og ca. 125 medarbejdere.
Hydratech Industries Wind Power A/S

Jobindex, 7. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Krifa kampagne 2014
1 til 20 af 96 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.