1 til 20 af 371 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |19|Næste »

Dine valg

 • FjernSønderjylland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Region Syddanmark2 sygeplejersker til kirurgisk/medicinsk sengeafdeling, Organcenteret, Aabenraa

Region Syddanmark

Organmedicinsk Klinik, Sygehus Sønderjylland, Aabenraa søger 2 sygeplejersker på 32 timer ugl. med ansættelse fra 1. februar 2015 eller efter aftale

Der er tale om 1 fast stilling og 1 barselsvikariat af 8 måneders varighed.

Klinikken varetager udredning og behandling af patienter med tarmsygdomme, herunder udredning og behandling af colon- og rectumcancer, leversygdom, colitis ulcerosa og Morbus Crohn. Vi har et tæt samarbejde med vores ambulatorier på både det kirurgiske og medicinske område. Klinikken består på plejesiden af 22 sygeplejersker og 6 SSA.


Region Syddanmark, 18. december
Region Syddanmark2 sygeplejersker til vikariater i Intensivklinikken, Sygehus Sønderjylland, Aabenraa

Region Syddanmark

Intensivklinikken, Aabenraa er organisatorisk placeret under Anæstesiologisk Center – og har tætte samarbejdsrelationer til Intensivklinikken i Sønderborg.

Intensivklinikken har aktuelt 5 intensive -, 2 intermediære - og 10 opvågningspladser.

Personalegruppen består af ca. 50 sygeplejersker, 4 Social og sundhedsassistenter og 2 sekretærer. Heraf er der pt 4 sygeplejersker i kursiststillinger i intensivspecialuddannelsen.

Opvågningsenheden er åben på alle hverdage fra 9.00 – 01.00. Perioden dækkes af vagter á 8 timers varighed fordelt på 9-17, 11-19 og 17-01.

Intensivenheden dækkes af vagter fra 7.00-15.15, 15.00-23.15 og fra 23.00-07.15. I weekender er der mulighed for 12 timers vagter.


Region Syddanmark, 18. december
Union Engineering a/sCommissioning Engineers

Union Engineering a/s

Maskinmester

Union Engineering a/s

Dine primære arbejdsopgaver indebærer bla. grundig projektforberedelse, supervision af installationen, idriftsætning og opstart af CO2-anlægget, træning af kundens personel samt gennemførelse af en performance test med henblik på en projektoverdragelse til kunden. I forbindelse hermed varetager du ofte ledelse af underleverandører, afholder løbende projektrapportering og deltager i relevante projektmøder hos kunden.

Periodevis arbejder du også med reparationer, vedligeholdelse og servicearbejde samt troubleshooting på eksisterende anlæg. Da der er tale om store procesanlæg, må du påregne en årlig rejseaktivitet på mindst 180 dage. Som udgangspunkt møder du ikke op på Union imellem rejser, men du skal dog stå til rådighed. Du kan se frem til et meget tæt samarbejde med en række dygtige kolleger på tværs af hele organisationen.

Union Engineering a/s

Jobindex, 18. december
Amesto Solutions A/SForretningskonsulent med Visma Business-erfaring

Amesto Solutions A/S

Bliv en del af en stærk virksomhed i rivende udvikling!

Amesto Solutions oplever stærk vækst i Danmark og søger derfor en Visma Business-forretningskonsulent med økonomisk / forretningsmæssig baggrund til implementering af Visma Business ERP-løsninger.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og afvekslende job som rådgivende forretningskonsulent
 • Faglig sparring og samarbejde med dygtige, erfarne og engagerede kolleger i et effektivt team
 • Optimale rammer for udvikling via spændende udfordringer sammen med eksisterende og nye kunder
 • Kompetenceudvikling via uddannelse og årlige certificeringer
 • Mulighed for hjemmearbejdsplads, men opstarten vil foregå på vores kontorer i Herlev / Slagelse, hvor vi også regelmæssigt mødes.
 • En uformel og positiv omgangstone
 • Meget attraktiv løn, bonus og pension jf. kvalifikationer

Jobindex, 18. december
UdviklingVejenErhvervskonsulent

UdviklingVejen, Vejen

Brænder du for at gøre en forskel og for at hjælpe iværksættere og virksomheder? Kan du bidrage til at skabe vækst og nye arbejdspladser i Vejen Kommune? Er du dynamisk, udadvendt, opsøgende og kundeorienteret? Kan du lide at besøge virksomheder? Kan du medvirke til at gøre UdviklingVejen til en synlig, seriøs og slagkraftig partner for erhvervslivet?

Hvis ja, så kan vi tilbyde dig de helt rigtige udfordringer som erhvervskonsulent i UdviklingVejen.


Jobindex, 18. december
BHJ A/SShippingassistent til BHJ A/S’ hovedkontor i Gråsten

BHJ A/S

Til vores logistikafdeling i BHJ Food søger vi snarest muligt en nyuddannet shippingassistent med en selvstændig og serviceminded profil. Du vil blive en del af et team og referere til vores Business Unit Director.

Dine primære opgaver vil være modtagelse af ordrer og håndtering af transporter, hovedsageligt oversøiske containere. I denne forbindelse skal sikres, at transporterne håndteres i overensstemmelse med de gældende aftaler, og at leverancerne når helt til dørs i rette tid. Du vil skulle indhente priser på fragt, håndtere nødvendige transport- og veterinærdokumenter og følge op på betalinger.

Du vil blive inddraget i at løse mange forskelligartede ad hoc-opgaver i dagligdagen og få mulighed for løbende at bidrage til at forbedre vores arbejdsprocedurer. Dine opgaver skal løses i tæt kontakt med salgsafdelingen, leverandører og transportører og du vil få en bred kontaktflade til kunder i hele verden.


Jobindex, 18. december
BanedanmarkBaneteknikerelever

Banedanmark

Kunne du tænke dig en spændende elevuddannelse inden for sporfaget?

Den 1. marts 2015 ansætter vi 4 nye elever i et uddannelsesforløb som baneteknikere til Sjælland, Sydjylland/Fyn samt Nord- og Midtjylland (Århus-området). Der er tale om en erhvervsuddannelse inden for sporområdet, som vi i Banedanmark har oprettet i samarbejde med flere andre aktører inden for jernbanebranchen.

Uddannelsen giver dig mulighed for, via et 2-årigt elevforløb, at blive uddannet banetekniker – en kompetence, som er anerkendt af banebranchen, og som kan bruges ved vedligeholdelse samt om- og nybygning af spor på både Banedanmarks og lokalbanernes banestrækninger.


Banedanmark, 18. december
Mercuri Urval
Key Account Manager

Mercuri Urval søger for UPM ProFi

Salg og træning i trælaster og byggecentre

Key Account Manageren skal selvstændigt gennemføre salget af UPM ProFi produkter på det danske marked gennem byggemarkedskæder, og sekundært på det nordtyske marked. Herved får Key Account Manageren ansvaret for de salgsfremmende aktiviteter, der skal gennemføres for at sikre succes på det danske, sekundært det nordtyske marked, herunder markedsføring, salgstræning, produkttræning, teknisk support, produktinformation og gennemførelse af messer.

Salget vil foregå ud fra din bolig, hvorfra du skal forestå salget til trælaster og byggecentre i hele Danmark.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 18. december
SydbankPrivatrådgiver til Padborg

Sydbank

Har du lyst til at arbejde med bolig-, pensions- og investeringsrådgivning? Og kan du skabe og vedligeholde gode kunderelationer gennem personlig kontakt og rådgivning? Så er du måske vores nye privatrådgiver i Sydbank Padborg.

Vi søger nemlig en dynamisk og udadvendt privatrådgiver, der - sammen med 15 kolleger - vil være med til at udvikle og udbygge Sydbanks position i Padborg.

 • yde en engageret og kompetent rådgivning overfor egen kundeportefølje
 • etablere og udbygge kundeforhold gennem personlig kontakt og rådgivning
 • dække dine kunders behov for finansielle produkter
 • deltage aktivt i opsøgende og profilerende aktiviteter.

Sydbank, 18. december
Jyske Bank
Bankrådgiver - nysgerrig på erhverv

Jyske Bank, Aabenraa

Vi søger en medarbejder, der har lyst til at arbejde som bankrådgiver, erhverv og ikke mindst pleje og videreudvikle en mindre portefølje af lokale erhvervskunder.

Du skal have lyst at lave forretninger, så både kunderne og banken oplever merværdi. Afdelingens kunder skal opleve Jyske Forskelle, når du proaktivt og med ægte interesse samarbejder med den enkelte erhvervskunde.

Udover at pleje din portefølje er det væsentligt, at du har lyst til at være opsøgende, så vi sikrer en fortsat vækst på mindre og lokale erhverv. Du ønsker at deltage i det lokale erhvervsområde og ser mulighederne i at blive en kendt spiller i Aabenraa - Sønderjyllands hovedstad.

Jyske Bank

Jyske Bank, 18. december
AGRAMKOW Fluid Systems A/SPLC Programmør med flair for kommunikation

AGRAMKOW Fluid Systems A/S, Sønderborg

Er du en dygtig programmør, som også har evnerne og ambitionerne til at deltage i projekter ”on-site” hos kunden og opleve den verden, hvor ”dine” programmer installeres? Har du overblik og sætter du en ære i at levere høj kvalitet indenfor dine ansvarsområder? Så er du måske vores nye PLC Programmør

Du bliver ansvarlig for udvikling, test og idriftsættelse af software til vore projekter indenfor Automotive. Det betyder at du under ledelse af de enkelte projektledere, bliver ansvarlig for at levere PLC programmering ud fra kundens specifikationer til store som små projekter. Dertil kommer test af maskinanlæg i kundens fabrikker, træning og undervisning af kundens medarbejdere, samt sidst men ikke mindst dokumentation. Du vil være en del af flere projekter ad gangen, men altid på forskellige stadier.


AGRAMKOW Fluid Systems A/S, 18. december
SuperBrugsenSouschef SuperBrugsen Rødding

SuperBrugsen

Som souschef er du sammen med uddeleren ansvarlig for butikkens drift, herunder økonomi, drift og ledelse af medarbejdere. Du arbejder således med:

 • Budgetter, salgstal og salgsplanlægning
 • Arbejdsplanlægning og sikre, at planlægningen fungerer
 • At sikre at butikken altid er sæson- og salgsklar
 • Lede, motivere og coache medarbejderne i dagligdagen

En stor del af tiden bruger du i butikken, hvor du bla. også har ansvar for egne afdelinger. Med SuperBrugsen stærke lokale forankring er din kontakt med kunderne rigtig vigtig. Du bruger tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og for at få en god relation.


SuperBrugsen, 18. december
Jobindex A/S
Area Sales Manager til international møbelproducent

Jobindex A/S søger for Engelbrechts A/S

Kan du sikre, at vi udvikler os og vækster på vores nøglemarkeder i Jylland og på Fyn? Er du en aggressiv hunter, der altid har øjet på målet? Og vil du arbejde sammen med dygtige kollegaer i en kreativ, transparent og internationalt anerkendt virksomhed?

Som Area Sales Manager får du ansvaret for vores salgsaktiviteter i Jylland og på Fyn. Med base på din hjemmeadresse, opbygger og vedligeholder du relationer med arkitekter, udvalgte forhandlere og slutkunder. På den måde sikrer du, at du er den første, de tænker på i forbindelse med nye byggerier, renovationer eller lignende.

Jobindex A/S

Jobindex, 18. december
People & Performance A/SChef for indkøb og lager

People & Performance A/S søger for AGRAMKOW Fluid Systems A/S i Sønderborg

Til at understøtte AGRAMKOW Fluid Systems positive udvikling søges en stærk chef for indkøb og lager. Du bliver en naturlig del af virksomhedens dynamiske mellemledergruppe med reference til Operations Manager.

Med fokus på synlig ledelse, motivation og medarbejderinvolvering udvikler og driver du standardiseringer og procesoptimeringer i forsyningskæden fra råvareindkøb, disponering, lager og pakkeri.

Det indebærer udvikling og optimering af vareindkøb og disponering, strukturering af stamdata på tværs af koncernen, forhandlinger med strategiske leverandører, indkøbs- og lagerstyring, nedbringelse af lagerbinding i koncernen og leveringssikkerhed.


People & Performance A/S, 17. december
Arla FoodsMejerist, Høgelund

Arla Foods

Har du lyst til at arbejde med hygiejne og processtyring i et godt arbejdsmiljø med stærkt fællesskab og uformel omgangstone? Så er stillingen som mejerist på Høgelund Mejeri ved Vojens noget for dig. Vi er et moderne produktionssted, der producerer blåskimmeloste af mærket Castello®, der er Arlas premium brand.

I samarbejde med dine kolleger i teamet kommer du til at løse en række opgaver – fra mælken kommer ind i skummesalen - til vallen er behandlet og vejet ud. Du får en afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver og kontakter. Du vil bl.a. komme til at arbejde med indvejning, standardisering, vallebehandling og meget mere. Der er tale om en stilling, hvor du får ansvar og mulighed for selv at påvirke din dagligdag i samarbejde med dine kolleger. Stillingen er et skifteholdsjob, som både involverer natarbejde og weekendarbejde.

Arla Foods

Arla Foods, 17. december
Danfoss Power Solutions ApSPersonal Assistant for our President

Danfoss Power Solutions ApS, Nordborg

Are you skilled in creating presentations, writing minutes and providing professional sparring based on business understanding and understanding of global practices?

Then here is your opportunity to work closely together with our President, Work Function Division and the rest of the leadership team, in a role where your knowledge and advice will be taken seriously and used in our strategic and operationel activities.

In a position that entails a lot more than the typical secretary role, you apply your keen systematic approach and business knowledge to provide sparring and valued recommendations. You get a broad network in the Executive Group and with internal and external stakeholders.


Danfoss Power Solutions ApS, 17. december
Ulrich SøgårdVi søger en frisk og opsøgende Key Account Manager til Hovmand A/S

Ulrich Søgård søger for Hovmand A/S

Tænder du på at opsøge og vinde nye kunder?

Nyder du at styrke relationerne til de eksisterende kunder og gøre dem loyale?

Til at sælge og markedsføre vore stærke og populære løsninger indenfor løftevogne, søger vi nu en dygtig og vedholdende sælger, som har evnerne og lysten til at øge salget. Du får ansvaret for salget i Jylland og på Fyn.

Kunderne er større slutkunder indenfor farma, food, industri og handel. Dine kunder er også jobcentre og arbejdsmiljørådgivere – samt forhandlere af produkter til storkøkkener og autobranchen.

Du får din egen kassevogn stillet til rådighed, fylder den med demo-løftevogne af forskellige modeller – og så besøger du dine kunder og demonstrerer løftevognene så effektivt at kunderne insisterer på at købe.


Jobindex, 17. december
Mercuri Urval
Business Development Manager

Mercuri Urval søger for kunde i Sydjylland

Analyse • Strategi • Plan • Implementering

Med reference til selskabets salgsdirektør bliver Business Development Manageren placeret i den nyetablerede rolle som den person, der tager afsæt i virksomheden, markedet, de potentielle muligheder og identificerer nye veje til vækst. Målsætningen om vækst og kravet til implementering ligger fast, men ellers vil der være behov for selvstændig prioritering og metodevalg.

Efter en periode med henblik på at komme ind i det eksisterende forretningskoncept vil analysearbejdet kunne påbegyndes, og nye strategivalg for salget udformes. Endelige valg og handlingsplan fastlægges i tæt samarbejde med direktionen, hvorefter behovene for den organisatoriske udvikling fastlægges og igangsættes.


Jobindex, 17. december
Jobindex A/S
IT-driftschef til stor dansk virksomhed

Jobindex A/S søger for kunde

Virksomheden er en af de største inden for sin branche i Danmark med ca. 1000 medarbejdere på landsplan. Virksomheden er en del af en europæisk koncern, hvor Group IT udstikker de strategiske rammer, mens den danske division i høj grad står for leveringen og drift af IT-ydelser gennem egne, lokale IT-medarbejdere.

Virksomheden gennemgår en positiv udvikling, som betyder at IT-området skal styrkes og omstruktureres. Derfor søges en IT-driftschef til virksomheden. Funktionen som IT-driftschef er ny og får reference til virksomhedens økonomidirektør.

Under IT-driftschefen ansvar ligger bl.a. følgende opgaver:

 • Ansvar for hele virksomhedens IT-produktionsmiljø (netværk, datacenter, Microsoft infrastruktur, ERP-system, telefoniplatform, print/kopi, adgangskontrol m.v.)
 • Virksomhedens IT Help Desk
 • Personaleansvar for IT-medarbejdere
Jobindex A/S

Jobindex, 17. december
PeopleLinkArea Sales Manager

PeopleLink recruiting on behalf of Lachenmeier in Sønderborg

You will report to the sales director, and will become part of a team of 7 professional and experienced Area Sales Managers and back office colleagues.

After a thorough introduction, you will have your own market and budget responsibility with the objective of contributing to achieving the overall team objectives and total profitable business growth. You will be working with building new markets as well as developing the existing markets.

Your primary tasks will be:

 • Analyzing the market potential in your area and developing targeted sales
 • Selecting, developing and servicing local agents, ensuring that they are able to create new contacts and interesting opportunities
 • Developing and maintaining close cooperation and relationships with OEMs

PeopleLink, 17. december

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 371 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |19|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.