1 til 20 af 349 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |18|Næste »

Dine valg

 • FjernSønderjylland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Topteam ApSEr du tro mod projektet?

Topteam ApS

Konstruktører eller projektledere til maskinbygning – Topteam ApS

Er du maskiningeniør, produktionsteknolog eller lignende, og har du erfaring med mekanisk konstruktion? Vil du arbejde som konsulent i et job, der bringer dig ud til nogle af Danmarks mest succesfulde virksomheder?

Dine opgaver er placeret i en af vore afdelinger i Skive, Herning, Viborg og Århus, men oftest er du udstationeret hos vores kunder i hele Danmark. Typisk foregår din arbejdsdag derfor i kundens virksomhed, hvor du får store og spændende udfordringer i en afvekslende hverdag. Du møder ind om morgenen og indgår som en naturlig del af deres team, hvor du som konsulent blandt andet arbejder med udvikling og konstruktion af produktionsudstyr.


Jobindex, 28. november
Technical Yacht Solutions
Første mestre og maskinchefer søges til luksusyachts

Technical Yacht Solutions

Kunne du tænke dig at prøve livet på en luksusyacht?

 • Maskinchefafløser til en 82 meter luksus yacht fra 1. december til 4. januar, sønæringsbevis III/2 maskinchef, løn 80 000 kroner.
 • Første mester til en 72 meter luksus yacht 2/1 rotation, sønæringsbevis III/2. 446.000. Start 1. december.
 • Første mester til en 60 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2. 535.000. Start 15. november.
 • Maskinchef til en 60 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2 - III/3. 870.000. Start 15. november.
 • Maskinchef til en 40 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2 - III/3. 628.000. Start 15. november.
 • Maskinchef til en 37 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2 - III/3. 580.000. Start 15. december.
 • Første mester til en 125 meter luksus yacht 2/2 rotation, sønæringsbevis III/2. 1 grad 531.000. Start 1. december.
 • Maskinchef til en 44 meter sejlbåd, sønæringsbevis III/2 2 grad. 450.000. Start 15. december.

Jobindex, 28. november
P. LindbergLagerchef søges til ansættelse hurtigst muligt

P. Lindberg, Vejen

Som lageransvarlig hos P. Lindberg kommer du, på lige fod med de øvrige lagermedarbejdere, til at beskæftige dig med virksomhedens vareflow, som skal servicere vores kunder på et højt niveau.

Du vil ud over lagerstyring og materialehåndtering samtidig bestride en altafgørende rolle, da dine vigtigste arbejdsopgaver er:

 • Overordnet leder for de øvrige lagermedarbejdere ca. 25 personer
 • Skemaplanlægning og tidsrapportering for bemanding
 • Koordinering af arbejdsopgaver med vareflowet
 • Overordnet ansvarlig for varemodtagelse og forsendelse af ordrer
 • Ansvarlig for overholdelse af organisatoriske procedurer og sikkerhed

Jobindex, 27. november
SydbankLandbrugsrådgiver

Sydbank, Rødekro

Som landbrugsrådgiver får du et selvstændigt job med stort ansvar og frie rammer til at planlægge din hverdag. Sydbank er kendetegnet ved en stærk position i landbrugskredse, og den skal du være med til at fastholde. Kundemøder, kreditstyring, kvalitetssikring i porteføljen samt rådgivning og salg er vigtige nøgleord i stillingen.

Som landbrugsrådgiver skal du bl.a.

 • servicere, vedligeholde og udvikle boniteten i din egen kundeportefølje
 • fastholde vores høje kundeloyalitet
 • rådgive om - og afsætte - bankens produkter og servicetilbud
 • være med til at sikre en høj kreditkvalitet

Sydbank, 27. november
Sapa Extrusion Tønder A/S
Financial Controller

Sapa Extrusion Tønder A/S

Til tiltrædelse snarest mulig søger vi en Financial Controller
De primære driftsmæssige opgaver vil være regnskab (månedlig rapportering efter IFRS), forecasts og budgetter, økonomistyring og årsafslutning.

På udviklingssiden indgår opgaver som revurdering, udvikling og for- bedring af rapporterings- og analyseværktøjer og styring af processer for a sikre effektivitet og optimering. Analyse af balance og arbejdskapital, sparring og assistance til virksomhedens øvrige afdelinger og en del andre controlling-relaterede opgaver og analyser er også en del af jobbet.

Du er uddannet cand.merc., HD-R eller lign. og har 2-5 års erfaring fra en regnskabs-/økonomifunktion (evt. revision). For at kunne udfylde rollen, skal du være Excel superbruger, og du skal have et godt kendskab til den øvrige Officepakke. Du har desuden arbejdet med behandling/opsamling af data fra ERP-systemer.


Jobindex, 27. november
PwCPwC søger revisortrainees med HHX, STX eller FØ-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 27. november
Nordic Petrol Systems A/SElektrikere/serviceteknikere til Sydjylland

Nordic Petrol Systems A/S

Kunne du tænke dig et job i en travl hverdag?

Vi har travlt! Og vi har netop indgået en landsdækkende serviceaftale indenfor el-området med en af vores store landsdækkende kunder. Derfor søger vi elektrikere/serviceteknikere til at yde service og installation på elektroniske, elektriske samt hydrauliske installationer på tankstationer.

Kvalifikationer:

 • Du er uddannet elektriker eller har tilsvarende elektroteknisk uddannelse med et bredt kendskab til elektronik og IT. Erfaring fra et lignende job vil være ønskeligt.
 • Vi forventer, at du er udadvendt og serviceminded, kan arbejde selvstændigt og løse opgaver i samarbejde med dine gode kollegaer og vores øvrige samarbejdspartnere.

Jobindex, 27. november
Helion Market ResearchHelion evaluator

Helion Market Research

Som Helion evaluator kommer du til at evaluere alle former for service i butikker, restauranter, bilforhandlere, ja listen er lang. Du vil få et færdigt scenarie at følge ved hver evaluering, efterfølgende skal du så udfylde et spørgeskema online.

Du tager kun de job du kan udføre i dit område og som du har tid til at gennemføre. Vi søger dig, uanset hvor i landet du bor. Dette betyder at du, trods du måske ikke bor i en af de større byer, kan få en oplevelsesrig ekstraindtægt.

Du bliver betalt for hver evaluering du fuldfører og til den pris, du har accepteret inden du påtog dig opgaven. For hvert besøg bliver du betalt mellem €10 og €40 per evaluering og en evaluering tager cirka 1-1½ time at gennemføre.


Jobindex, 27. november
VVS-EKSPERTEN A/S
Vil du være ny salgsmedarbejder hos vores butik i Sønderborg?

VVS-EKSPERTEN A/S

Har du lyst til god kundepleje og er du vild med at dele ud af din viden om VVS-artikler?

- Så er det måske dig, vi søger!

Båret af Danmarks bedste priser på bla. pillefyr, varmepumper og solenergi, har VVS-Eksperten.dk - alene inden for det seneste års tid - åbnet hele 2 nye butikker, så vi nu har en meget stærk kæde af 26 butikker, på tværs af Danmark.

Den massive vækst har betydet, at vi nu søger en ny salgsmedarbejder til vores butik i Sønderborg.

- det kunne være dig!


Jobindex, 26. november
Louis NielsenRetail Development Manager

Louis Nielsen

Som Retail Development Manager bliver din primære opgave at gennemføre træning til vore partnere og personale i butikkerne i Jylland og på Fyn. Træningen finder sted enten i vores eget akademi, i butikkerne, online, eller på landsdækkende seminarer.

Du får ligeledes ansvar for at levere støtte til L&D-strategien, samt at yde førsteklasses service til både interne og eksterne kunder gennem dine lærings- og udviklingsprogrammer. De individuelle behov for træning afdækker du i samarbejde med det øvrige Retail team og de respektive partnere i butikkerne.

For at få succes i stillingen skal du formå at omsætte forretningsstrategi til konkrete handlinger, og i den proces udvise fremragende kommunikative evner og stærke sociale kompetencer.


Louis Nielsen, 26. november
SAM Executive Search A/SButikschef (31360)

SAM Executive Search A/S søger for FONA

FONA, en af Danmarks førende detailkæder inden for elektronik og tilbehør, søger ambitiøse og handlekraftige butikschefer. Med reference til salgsdirektøren bliver du som butikschef ansvarlig for driften og resultatet i en af kædens butikker i Danmark. Du vil dermed indtage en nøgleposition i virksomheden. Du skal være sælgeren, igangsætteren og inspiratoren, og du skal drive udviklingen af et i forvejen dygtigt og engageret personale.

SAM Executive Search A/S er én af Danmarks og Nordens største headhunting virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder Directors, Managers og specialister i Danmark og udland.


SAM Executive Search A/S, 26. november
C. Reinhardt asVi har fået ekstra travlt og søger to nye kolleger til vores salgsteam i Jylland

C. Reinhardt as

Hos C. Reinhardt as har vi fingeren på pulsen. En væsentlig del af vores konkurrencedygtighed sikrer vi via godt købmandskab på indkøbssiden, effektiv logistik og godt salgsarbejde. Vi har fået ekstra travlt i Jylland og søger derfor to nye engagerede kolleger til vores salgsteam. Vi søger én salgskonsulent til udstyr og reservedele og én med fokus på cykler.

Har du solid branche- og produktkendskab, og har du salgserfaring? Kan du planlægge, prioritere og forstå kundernes behov, og kan du skabe resultater? Så er du måske vores nye kollega i salgsteamet.

C. Reinhardt as

Jobindex, 26. november
AVK Plast A/SProduktions- og logistikchef søges

AVK Plast A/S, Ribe

Virksomheden, som fremstiller produkter i plast, er en del af en større international koncern (dansk) med afdelinger i Danmark og udlandet. Sortimentet af plastprodukter omfatter stort set alt, hvad der fremstilles inden for sprøjtestøbning af plast, med enheder fra få gram op til ca. 35 kg.

Virksomheden har eget formværksted, som designer, fremstiller samt tilretter/reparerer formværktøjer til brug i egen produktion. AVK Plast A/S har omkring 50 ansatte og har tradition for et godt arbejdsmiljø, en familiær tone og ansatte med lang anciennitet.

Arbejdsopgaverne omfatter:

 • Ansvar for og sprøjtestøbe- og montageafdeling
 • Ansvar for intern og ekstern logistik
 • Ansvar for opstilling og vedligeholdelse
 • Ansvar for rå- og færdigvarelager
 • Ansvar for personale- og personaleudvikling
 • Produktionsplanlægning
AVK Plast A/S
Jobindex, 26. november
AM SalesMarkedskonsulenter med drive!

AM Sales

AM er den førende Field Marketing virksomhed i Danmark. AM håndterer salg og markedsføring for andre virksomheder. Vores primære arbejdsområder er salg og markedsføring inden for Naturprodukter, Telecom, Mobilprodukter, Finans, Energi & Strøm, Banker, Helsekost, Kredit og Loyalitetskort og meget mere.

Vi har vokset med en vækst som ingen andre i branchen har gjort. Det skal vi fortsætte med og derfor søger vi nye talenter til vores andre afdelinger i Aalborg, Aarhus, København, Odense, Haderslev, Roskilde & Herning.

Vi har to virksomhedspolitikker:

 • Vi ser ikke på alder, uddannelse eller erfaring – vi ser på personligheder!
 • Vi uddanner, udvikler og forfremmer kun fra egne rækker!

Jobindex, 25. november
Arla FoodsFinance Business Partner CDK, Christiansfeld

Arla Foods

Will you create value and growth for our production site in Christiansfeld? And will you provide the Site Director and the Management team with strategic financial advice and counselling? If so, you should apply for the position as Finance Business Partner in Consumer Denmark (CDK).

We are in the progress of strengthening our financial management of our sites, and we need your expertise and competences to fulfil the ambitious development plans. You will be involved in projects, analyses, performance management, best practice and other relevant tasks.

You will offer financial advice, support and counselling to internal and external business partners at the production site. To do so, you compile comprehensive financial reports and in-depth analyses of the financial performance. Moreover, you will have an active role communicating and interpreting relevant information to decision makers and other stakeholders.

Arla Foods

Arla Foods, 25. november
AS3 CompaniesFreelance Rådgivere/Ledelseskonsulenter

AS3 Companies

AS3 BtB søger engagerede, forretningsorienterede og målrettede freelance rådgivere/ledelseskonsulenter, der motiveres af at rådgive og støtte mennesker, der befinder sig i jobmæssig transition. I AS3 BtB er vi specialister inden for outplacement, leder- og medarbejderudvikling, fastholdelse og trivsel.

Som rådgivere/ledelseskonsulent er det din opgave at rådgive, coache og undervise/facilitere i forbindelse med jobmæssige forandringer, fx opsigelser, karriereskift, første lederjob eller stress.

Dine opgaver vil være:

 • Outplacementforløb - herunder personlige coaching- og rådgivningssamtaler face-to-face samt via Skype og telefon.
 • Facilitering af fx webinarer, workshops og jobteam.
 • Personlige samtaler med ledere ifm. trivsel og transitionsledelse

AS3 Companies, 25. november
AGRAMKOW Fluid Systems A/SProject manager - Appliance med overblik og teknisk indsigt

AGRAMKOW Fluid Systems A/S, Sønderborg

Har du evnerne til at kontrollere og styre mange projekter i forskellige faser?

Har du overblik og formår du at følge projekter til dørs on-site hos kunden i de kritiske faser omkring opstart og afslutning? Er du fremsynet omkring projektprocessen, og vil du være med til at udvikle denne til perfektion? Så er du måske vores nye projektleder til vores forretningsområde Appliance.

Vi tilbyder en stilling med et bred palette af projekter fra det simple til det yderst komplekse. Du bliver en del af et kompetent team bestående af syv projektledere, hvoraf de tre har ansvaret for forretningsområdet Appliance og de fire for Automotive.

Du bliver ansvarlig for at planlægge og drive egne projekter fra salg til overlevering til kunden. Det indebærer bl.a. ansvaret for kundekontakten og kundetilfredsheden hele vejen gennem projekterne.


AGRAMKOW Fluid Systems A/S, 25. november
Fole FriskoleFriskolelærer

Fole Friskole, Gram

Fole Friskole søger en alsidig, dygtig og energisk lærer.

Fole Friskole ligger i naturskønne omgivelser i en lille landsby med stor opbakning fra lokalsamfundet. Vi er en grundtvigsk/koldsk friskole med 53 elever fra 0.-7. klasse, og tilbyder SFO hvor vi har 23 elever. Vores hverdag er baseret på niveauinddelt undervisning samt engelsk fra 1. klasse, naturfag og tysk fra 4. klasse. Hver morgen starter med idræt, musik og fælles morgensang. Vi lægger vægt på faglighed, fællesskab, samarbejde, inklusion og trivsel, som er vores 5 værdier.

Vi søger en lærer, der både har elevernes faglighed, trivsel og personlige udvikling for øje. Du bliver en del af et lærerteam, der sætter en ære i at levere en engageret, faglig undervisning, som er iblandet pædagogiske fornyelser. Vi er i alt 8 medarbejdere, som hver dag glæder os over samværet med eleverne og hinanden.


Jobindex, 25. november
LOHFFDanmarks bedste Key Account

LOHFF søger for kunde

Stillingen vil være Key Account-ansvarlig, men vedkommende vil også få ansvaret for det samlede salg inden for forretningsområdet, hvor der er en række sælgere, der dækker hvert deres geografiske område.

Opgaver:

 • Direkte salg til kunder, hvilket vil sige de store landsdækkende, strategiske alliancekunder.
 • Får det samlede salgsbudgetansvar.
 • Du skal medvirke i strategiarbejdet omkring nye produkter, - kunde og markedsmuligheder.
 • Internt samarbejde med andre afdelinger i virksomheden vil være en del af dagligdagen.

Jobindex, 25. november
Lær For LivetVil du være frivillig mentor i Lær for Livet?

Lær For Livet

Vi søger engagerede, stabile mentorer, der kan hjælpe et barn med lektier og andre skolerelaterede udfordringer, og som har tid og lyst til at gøre en forskel. Er du en af dem?

Anbragte børn klarer sig generelt dårligt i skolen og kun få gennemfører en ungdomsuddannelse. For mange af disse børn er skolen ikke en positiv oplevelse. Det kan du være med til at ændre.

Som mentor i Lær for Livet bliver du en vigtig ressourceperson i et anbragt barns liv. Du bliver tilknyttet et barn på mellem 10 og 13 år, som bor uden for hjemmet enten i plejefamilie eller på en døgninstitution.

Ved at støtte barnet fagligt en gang om ugen medvirker du til, at skolegangen bliver mere overkommelig for barnet. Dermed er du med til at styrke barnets lyst til læring. Forskning viser, at læring er helt afgørende for barnets trivsel og fremtid.


Jobindex, 25. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Krifa kampagne 2014
1 til 20 af 349 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |18|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.