1 til 20 af 368 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |19|Næste »
Danske BankFinansøkonom - i praktik som rådgiver, Personal Banking

Danske Bank

Har du ambitioner om en rådgiverkarriere, hvor du hjælper kunderne med at indfri deres økonomiske drømme? I Danske Bank får du den bedste start på livet som rådgiver, når du lærer at rådgive om finansielle ydelser og produkter – og er med til at give kunderne gode oplevelser.

Du bliver praktikant i en filial i Region Syddanmark, hvor du er med til at rådgive privatkunder om bolig, pension, finansiering og investering. Du er selvfølgelig med på både fysiske og virtuelle kundemøder, hvor du sikrer, at vores kunder bliver mødt med proaktiv og kompetent rådgivning. Og du har i din rådgivning fokus på relevante alternativer og nye muligheder for kunderne – og på at skabe værdi, så kunderne føler sig velkomne og hjulpet.


Danske Bank, 1. juli
Kommune Konsulenterne
Vikarbureau søger socialrådgivere til Børn- og Ungeområdet

Kommune Konsulenterne

Vikarbureauet Kommune Konsulenterne mangler her og nu dygtige og erfarne socialrådgivere til Børn- og Ungeområdet i hele landet, dog primært i Jylland.

Er du uddannet socialrådgiver og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig / her og nu tiltrædelse.

Vi forventer af ansøger, at du er positiv, engageret, arbejdsmæssig stabil med stor erfaring og viden på området. At du altid er indstillet på at yde en optimal socialfaglig indsats hos vore kunder og eventuelt har erfaring inden for vikarområdet.


Jobindex, 1. juli
FRONTPEOPLE A/S
BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER – CROSS BORDER

FRONTPEOPLE A/S søger for kunde

Vores kunde er grossist med et meget stærkt brand i branchen. Virksomheden omsætter for mere end DKK 2 mia. og beskæftiger mere end 1000 medarbejdere. Virksomheden, der i dag udelukkende opererer i Danmark, ønsker at udvide markedsområdet til også at inkludere Sydsverige og Nordtyskland.

Med reference til virksomhedens vicedirektør for salg og marketing får du ansvaret for at udvikle og drive Cross Border Business, med udgangspunkt i virksomhedens stærke forretningsmodel og værdigrundlag. Din primære opgave bliver at udvikle og implementere de nødvendige forretningsplaner samt kontinuerlig ressourceallokering i takt med opgavernes omfang og markedsmulighederne.


Jobindex, 30. juni
Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a.Sønderborg Fjernvarme søger en medarbejder til vedligeholdelsesopgaver i produktionen

Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a.

Da en vores dygtige medarbejdere går på pension ved årsskiftet, søger vi en ny medarbejder til vedligeholdsopgaver på kraftvarmeværket og fjernvarmecentraler.

Dine hovedopgaver bliver:

 • Fejlfinding, reparation og vedligehold af produktionsanlæg
 • Bestilling af reservedele
 • Løbende forbedringer på vores produktionsanlæg
 • Kontakt til eksterne håndværkere og leverandører
 • Samarbejde med specialister fra vores leverandører

Jobindex, 30. juni
Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a.Driftstekniker til produktionen på Sønderborg Kraftvarmeværk

Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a.

Da en vores driftsteknikere på Sønderborg Kraftvarmeværk har fået andet job, søger vi en ny kollega til produktionen.

Driftsteknikerens primære opgave er at varetage driften af kraftvarmeværket fra kontrolrummet på kraftvarmeværket, hvor man deltager i vagten, sammen med 7 kollegaer.

Dine hovedopgaver vil være:

 • Drift og optimering af produktionsanlæg
 • Rundere og tilse produktionsanlæg
 • Bidrage med fejlsøgning og udbedring ved driftsstop, havari m.m.

Jobindex, 30. juni
Würth Danmark A/SSælger til byggebranchen

Würth Danmark A/S

Har du lyst til at pleje dit salgsgen med målrettet, opsøgende salg?
Har du mod på nye udfordringer i en hverdag fyldt med forandringer?

Würth Danmark A/S

Hos Würth forsøger vi at målrette salget mest muligt i forhold til den enkelte kunde. For dig betyder det, at du har ansvaret for et målrettet salg til de enkelte tømrere, glarmestre, malere, tagdækkere i distriktet, som befinder sig i området omkring Esbjerg, Bramming, Ribe, Skærbæk og omegn.

Med reference til regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet, hvor du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen, idet du udvælger og opsøger potentielle kunder. Din hverdag som kørende sælger indebærer mange timer på landevejen, og din arbejdsdag foregår ude ved kunderne.

Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S, 30. juni
Jysk Fynske Medier P/S
Sælger/mediekonsulent til Jyske Vestkysten

Jysk Fynske Medier P/S, Aabenraa

Vi søger en engageret og målrettet sælger/mediekonsulent til at opsøge og servicere vore kunder i det tyske marked.

Har du erfaring med kanvas salg med gode resultater? Behersker du tysk på business niveau og har du kendskab til det tyske marked?

Om jobbet:

 • Du refererer til distriktschefen for dagblade
 • Du kan både kanvas salget og skabe newbizz gennem gode, langvarige relationer
 • Du har godt kendskab til bureau arbejde
 • Du står for vedligeholdelse og pleje af eksisterende kundeportefølje

Jobindex, 30. juni
AGRAMKOW Fluid Systems A/STeamleder med erfaring inden for projektproduktion

AGRAMKOW Fluid Systems A/S, Sønderborg

AGRAMKOW Fluid Systems A/S har travlt og søger en teamleder med erfaring inden for projektproduktion. Virksomheden er i vækst og for den rette person er her muligheden for et særdeles godt job med udfordringer og udvikling. Vi ønsker at styrke vores Operations-afdeling med en positiv og erfaren teamleder med brede ledelsesmæssige kompetencer og en solid teknisk indsigt i mekanik, pneumatik og hydraulik.

Stillingen er nyoprettet, og du vil få ansvaret for ét af vore to nye operations teams, som varetager planlægning og produktion af vores udstyr til Automotive-industrien. Teamet består af kompetente og dygtige medarbejdere inden for produktionsplanlægning, PTA og produktion. Vi lægger vægt på det gode samarbejde – både internt i afdelingen, men også på tværs af afdelinger i virksomheden, og du vil få en central rolle i at drive dette.


Jobindex, 30. juni
fakta a/sSouschef, Fakta Sønderborg

fakta a/s

Som souschef i Fakta Sønderborg bruger du størstedelen af din tid ude i butikken. Her har du fokus på, at vi får løst de daglige opgaver og du taler med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt medarbejderne. Du tager også hånd om de daglige udfordringer med bemandingsplaner, kunder, håndtering af varer osv., der er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig.

Dine opgaver og ansvarsområder i dagligdagen, er f.eks.:

 • Sikre en salgsklar butik og sørge for gennemførsel af salgsaktiviteter
 • Deltage i budget-, ressource- og bemandingsplanlægning
 • Sikre at butikken lever op til de retningslinjer for markedsføring, der er sat for kæden

Coop Danmark A/S, 30. juni
Region SyddanmarkBarselsvikar søges til det dansk-tyske INTERREG-sekretariat i Kruså

Region Syddanmark

Er du til grænseløst samarbejde?

Interreg-sekretariat søger en barselsvikar til behandling af dansk-tyske projekter.

I starten af 2014 lød startskuddet til det nye Interreg Deutschland-Danmark. Programmet er delvis finansieret af EU og gennemføres i samarbejde mellem Region Syddanmark, Region Sjælland samt 9 kredse og byer i Slesvig-Holsten. Via innovative projekter skal programmet fremme vækst, beskæftigelse og samarbejde henover grænsen. Til dette formål står der ca. 650 mio. kr. til rådighed.

Til at administrere programmet og generere resultatorienterede projekter har programparterne etableret en forvaltningsmyndighed i Kiel og et sekretariat i Kruså. Sekretariatet har været i gang siden 1. marts 2014. Der er ansat 9 personer (danskere og tyskere): en sekretariatschef, en teamassistent, en kommunikationsmedarbejder, en økonomimedarbejder samt 5 projektkonsulenter.


Region Syddanmark, 30. juni
POMPdeLUX
Shopping Advisor

POMPdeLUX, Rødovre, Risskov/Egå, Helsingør og Ribe

VIL DU VÆRE EN DEL AF POMPDELUX?

Har du en stor passion for børnemode, og har du lyst til at være ambassadør for Danmarks førende børnetøjsmærke inden for Home Shopping salg? Så er du måske POMPdeLUXs kommende Shopping Advisor.

Din fornemmeste opgave som POMPdeLUX Shopping Advisor bliver at præsentere vores kollektioner for private kunder ved Home Shopping arrangementer, samt ved Åbent Hus arrangementer, som du selv afholder.


Jobindex, 30. juni
Per Aarsleff A/SBetonformænd til Jylland og Fyn

Per Aarsleff A/S

Aarsleff Anlæg har høj aktivitet inden for betonområdet og søger derfor to dygtige betonformænd. Den ene kommer til at beskæftige sig med anlægsbetonopgaver i den sydlige del af Jylland og på Fyn, og den anden med anlægsbetonopgaver i Midt- og Nordjylland.

Opgaverne kan f.eks. bestå af anlægsprojekter inden for broer, kraftværker, bassinanlæg, renseanlæg og råhusbyggerier.

Vi tilbyder

 • et afvekslende og spændende job i en stærk, projektorienteret organisation med gode kolleger
 • en uformel organisation med stor frihed under ansvar
 • løn efter kvalifikationer
Per Aarsleff A/S

Per Aarsleff A/S, 30. juni
Arla Foods
Lean Manager, Kruså

Arla Foods

Vil du være med til at sikre den fortsatte udvikling af vores Lean rejse? Så søg stillingen som Lean Manager på Kruså Mejeri.

Vi beskæftiger 200 medarbejdere og er en af Europas mest moderne mejerianlæg. Vi producerer 25.000 ton hvid ost om året, og det primære brand er Apetina, som pakkes i mange varianter og sælges verden rundt. Vi er inde i en spændende udvikling og har derfor hårdt brug for din hjælp til at indfri vores ambitiøse mål.

Som Lean Manager får du en væsentlig rolle med at sikre forankring i alle afdelinger og videreudvikle Lean på Kruså Mejeri. Du planlægger og gennemfører videreuddannelse af ledere og medarbejdere i Lean værktøjerne og driver i tæt samarbejde med medarbejderne Lean aktiviteter overalt på mejeriet.

Arla Foods

Arla Foods, 30. juni
Danfoss A/SProduktionsingeniør – nyt område

Danfoss A/S, Nordborg

Motiveres du af at sætte produktionen af et nyt produkt på skinner? Og kan du skabe et tæt samarbejde mellem R&D, produktionslinje og leverandører? Så har vi jobbet til dig som produktionsingeniør i Energy Metering, Focus Businesses i Danfoss Heating.

Du tilbydes en unik jobmulighed som en nøglespiller, der i tæt samarbejde med vores europæiske leverandør opstiller og færdiggør en automatisk montagelinje. Fysisk er du placeret i Nordborg sammen med R&D-afdelingens ca. 20 medarbejdere, som du også skal arbejde tæt sammen med i kommende projekter.


Danfoss A/S, 30. juni
Hartmanns A/SJens Johan Andersen A/S søger engageret ingeniør med miljøprofil

Hartmanns A/S søger for kunde

Har du en stærk miljøprofil, og er du teoretisk og praktisk velfunderet? Og trives du med opgaver, som skal løses i marken?

Jobbet består af opgaver inden for: Jord og grundvandsundersøgelse. Du kommer til at løse opgaver for såvel erhvervsvirksomheder, kommuner/regioner som private. Opgaverne vil i høj grad også skulle løses i marken, og det er derfor væsentligt, at du er vant til og trives med praktiske opgaver i felten.

Du har en relevant faglig baggrund som teknikumingeniør, civilingeniør eller tilsvarende – og i alle tilfælde med speciale inden for miljøområdet. Du har solid erfaring med bl.a. risikovurdering i forbindelse med jord,- grundvand, miljøtilsyn etc. Du fungerer godt i en mindre organisation, hvor der både er mulighed for stort ansvar for egne opgaver – og samtidigt en kultur, som sætter samarbejde og samspil med kollegaer øverst på agendaen.


Hartmanns A/S, 30. juni
fakta a/sButiksmedarbejder, Fakta Sankt Jørgens Gade Sønderborg

fakta a/s

Du bliver en del af en butik med 15 medarbejdere. Med en central beliggenhed i Sønderborg, er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives med masser af dynamik og står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Opgaver:

 • Opfyldning
 • Trimning
 • Kassearbejde
 • Kundebetjening
 • Ad hoc-opgaver

Coop Danmark A/S, 30. juni
Schmitz Cargobull Danmark A/STrailer mekaniker søges

Schmitz Cargobull Danmark A/S, Padborg

Hos Schmitz Cargobull i Padborg søger vi en mekaniker, til at varetage reparationer og vedligeholdelse af lastvognstrailere. Er du frisk på en udfordrende hverdag?

Som medarbejder hos os, tilbyder vi en spændende og afvekslende hverdag hos Europas førende producent af lastvognstrailere. I stillingen er der rig mulighed for faglig og personlig udvikling, og du vil få en hverdag præget af sammenhold, og en uformel tone. Endvidere tilbydes der gode pensionsforhold, sygesikring og løn efter kvalifikationer.


Jobindex, 30. juni
REMA 1000Købmand til Vestjylland

REMA 1000

REMA 1000 er Danmarks hurtigst voksende discountkoncept. Vi ekspanderer i hele Danmark og leder nu efter dygtige købmænd i Vestjylland.

Har du mod på at drive selvstændig butik under Danmarks bedste discountkoncept, så har du nu muligheden for at udleve drømmen om at skabe din helt egen forretning.

I REMA 1000 er det købmændene, der skal drive butikkerne. Vi leverer et solidt koncept, som du kan forme og tilpasse til lokale forhold, og vi giver dig fuldt ansvar for drift og medarbejdere. Din løn modsvarer butikkens overskud, og der er derfor mulighed for god indtjening i butikken mod en begrænset investering i dit eget driftsselskab.


REMA 1000, 29. juni
Abena Produktion A/SVi søger faglærte!

Abena Produktion A/S, Aabenraa

Maskinoperatører søges til skiftehold, nathold eller weekend.
Vil du være en del af en virksomhed, der er præget af aktivitet og travlhed, så er det måske dig, vi søger.

Abena Produktion A/S

Som maskinoperatør bliver du en del af et team med engagerede og positive kolleger. Din primære opgave er at betjene vores højteknologiske procesanlæg, som fremstiller bleer. Du er en del af processen fra start til slut, og det er din fornemste opgave, at processen kører så problemfrit som muligt. Derudover deltager du i mekaniske omstillinger til forskellige varegrupper samt fejlfinding på produktionslinjen.


Abena Produktion A/S, 29. juni
Terumo BCT Europe N.V.In Country Sales Support Specialist (ic3s) Denmark

Terumo BCT Europe N.V.

Working under the direction from the regional sales team (Account Manager, Sales Consultant, Therapeutics specialists), you are responsible to support blood center segment and therapeutic sales in the designated area, through:

 • Leading implementation of Terumo BCT's technology platforms
 • Ensuring a smooth, fast and efficient transfer of technology from presales to routine use at customer sites
 • Assisting the sales team in identifying and qualifying Sales Opportunities and assist in designing the solution
 • Providing customer training and support

Jobindex, 29. juni
Annonce:
Giv livet videre
1 til 20 af 368 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |19|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.