1 til 20 af 414 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |21|Næste »

Dine valg

 • FjernSønderjylland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Neas Energy A/SKey Account Manager – Nordic (FI)

Neas Energy A/S

You will join the highly experienced Neas Energy Renewables team which add more value to our customers by offering a various combination of production management.

Taking responsibility for renewable customer relations in Finland, you will be involved in all phases of business development, product design and execution/creation of quality services for the Finnish market. You will do all of this in close cooperation with Neas Renewable team to expand the Finnish market.

Your tasks will include:

 • Increase the sales platform for Neas Energy
 • Developing and implementing new solutions, products and sales strategies aimed at Renewable power in Finland
 • Establishing close relation to potential and existing customers

Neas Energy A/S, 3. marts
OrbiconErfaren projektleder til videregående undersøgelser søges

Orbicon

Har du det personlige drive og ikke mindst erfaringen til at være en del af en meningsfyldt hverdag i afdelingen for jord- og grundvand hos Orbicon?

Vi søger en stærk projektleder til videregående undersøgelser på jordforureningsområdet. Du er ingeniør eller lignende, med et godt kundenetværk i offentligt og/eller privat regi, og med lysten til at bidrage til og videreudvikle vores opgaver.

Du bliver en del af en landsdækkende jordforureningsafdeling, der vægter kunden, faglig udvikling og daglig trivsel højt.

Vi er en afdeling med 50 spændende mennesker, som alle brænder for at arbejde med miljø. Vi har et fantastisk socialt miljø, med fokus på at hjælpe hinanden og have det sjovt, når vi arbejder, en høj faglighed, hvor det handler om at være ”first movers” på udviklingen inden for jord- og grundvandsområdet, samt en afdeling, som altid vægter samarbejdet med kunden højt.


Orbicon, 2. marts
TEMP TEAM A/SSalgskonsulent

TEMP TEAM A/S søger for kunde

Kan du både fastholde, udvikle og skabe nye nøglekunder? – Så har vi det rette job til dig.

For vores kunde søger vi en salgskonsulent til at være ansvarlig for budget, salgsplanlægning og -udvikling af eksisterende kunder samt relationsudvikling af nye kunder.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Selvstændigt både at fastholde, udvikle og få nye vigtige profitable nøglekunder
 • At forhandle priser, aftaler og årsaftaler samt kampagner
 • Udarbejdelse af salgspræsentationer og tilbud

Jobindex, 2. marts
JKSServicemontør til varmepumper

JKS søger for kunde

For kunde i Jylland søger vi en selvstændig servicemontør til varmepumper på Sjælland, Fyn og Jylland. Du får en selvstændig stilling med en afvekslende arbejdsdag, hvor du får tæt kontakt med virksomhedens kunder. Det bliver det din opgave at sikre bedst mulig service til kunderne.

Arbejdsopgaver:

 • Service på eksisterende anlæg
 • Evt. deltage i montage og opstart af anlæg hos kunder
 • Forvente at deltage i vagtordning efter endt oplæring

Om dig:

 • Du kan arbejde struktureret, selvstændigt og ansvarsbevidst
 • Du er fleksibel mht. arbejdstid, og forstår at sætte dig ind i kunders behov
 • Du har en uddannelse inden for VVS eller køl eller tilsvarende

Jobindex, 2. marts
Tønder KommuneEventkoordinatorelev

Tønder Kommune

Brænder du for en uddannelse, der udfordrer dine kreative, praktiske og administrative evner? Så er det måske dig, vi søger til at koordinere forskellige events for borgere, frivillige og besøgende i Tønder Kommune.

Hos os bliver du en del af et team på otte dygtige og engagerede medarbejdere, som du vil komme til at samarbejde med på tværs af fag og opgaver. Som eventkoordinatorelev bliver du tilknyttet en praktikansvarlig, som planlægger dine opgaveaktiviteter, så de stemmer overens med de gældende mål for uddannelsens praktiske oplæringsfunktioner.

Du vil få hands-on-erfaring med mange forskellige grene på et arbejdsområde med et stort udviklingspotentiale. Konkret vil du bl.a. komme til at arbejde med events som Kulturuge, Frivillig Fredag og Tour de Tønder samt de begivenheder og events der opstår undervejs. Dette er også din mulighed for at sætte dit eget positive præg på det fremtidige kultur- og fritidsliv i Tønder Kommune.


Tønder Kommune, 2. marts
Ottensten A/SSalgskonsulent til byggebranchen - salg af værktøj til forhandler og industri

Ottensten A/S

Med reference til Sales Manageren får du ansvaret for at fastholde og udvikle dit eget distrikt. I samarbejde med vores interne og eksterne salgsafdeling vil du kunne hente support og opbakning. Din hverdag bliver alsidig og afvekslende, du skal kunne begå dig både på byggepladsen, på trælasten og i produktionen. Det er vigtigt, at du kan planlægge og styre din egen tid, og at du er tillidsvækkende og udadvendt. Du er endvidere positiv, proaktiv, samt god til at afslutte en handel.

Dine arbejdsopgaver vil typisk være:

 • Planlægge og aflægge salgsbesøg
 • Produktundervisning og demo på byggepladsen
 • Sparring med dine seks andre salgskonsulenter

Jobindex, 2. marts
Danish Air Transport A/SSpændende stilling som PA for CEO

Danish Air Transport A/S, Vamdrup

DAT søger en dynamisk og initiativrig Personal Assistant for vores CEO til forretningsudvikling og opsøgende kontraktsalg. Din primære arbejdsopgave vil være at identificere muligheder for fortsat udvikling af forretningen, herunder at afdække kundernes behov og identificere nye forretningsområder, serviceydelser og kundeløsninger.

En stor del af jobbet vil være kontraktsalg til nye og eksisterende kunder inden for luftfart på det globale marked. Du vil stå for hele salgsprocessen fra første kundekontakt til gennemførelse af møder, opfølgning, forhandlinger/aftaleindgåelse samt koordination med vores Operation afdeling. Ligeledes vil køb og salg samt leasing af fly blive en del af dine opgaver, og der må påregnes en del rejseaktiviteter.

Dine faglige kvalifikationer:

 • Økonomi/juridisk baggrund inden for salg/forretningsudvikling
 • Salgserfaring – gerne inden for kontraktsalg – og kan dokumentere gode resultater

Danish Air Transport A/S, 2. marts
BESTSELLER
Fuldtidspiccoliner/-piccoloer til Haderslev

BESTSELLER

Er du udadvendt, serviceminded og fleksibel, og har du lyst til at arbejde på BESTSELLERs kontor i Haderslev?

Vi søger energiske og positive fuldtidspiccoliner/-piccoloer til vores kontor i Haderslev.

Du bliver tilknyttet en af vores afdelinger eller tøjmærker, hvor du vil varetage forskellige opgaver relateret til afdelingen, herunder administrative opgaver, pakning og ophængning af kollektioner, pakning af breve til forsendelse, arkivering, kopiering samt diverse forefaldende opgaver. De præcise opgaver afhænger naturligvis af behovet i netop din afdeling.


BESTSELLER, 2. marts
KeySelector
Fabrikschef

KeySelector søger for Ribe Jernindustri A/S

Kan du påtage dig ledelsen af en fuld værdikæde?

Som fabrikschef får du det fulde ledelsesmæssige ansvar for logistik og produktion i Ribe Jernindustri A/S. Dette omfatter den egl. produktion (produktion, PTA og vedligehold), kundesupport, lager (inkl. færdigvarelageret i UK) samt indkøb. Du får således ansvaret for 65 dygtige og engagerede medarbejdere – heraf 45 timelønnede.

Ribe Jenindustri A/S udvikler, producerer og markedsfører højkvalitetsradiatorer til b-t-b-markedet i Danmark og i resten af Europa. Virksomheden, som er den eneste radiatorproducent i Danmark, er kendt for sine spændende og kreative løsninger kombineret med en kost-effektiv produktion. Produktprogrammet rummer store markedsmæssige muligheder – lige fra lavpris til designede højtprofilerede, unikke emner – alt sammen noget der stiller krav til produktionens omstillingsevne og kompetence.


KeySelector, 2. marts
KvicklyBagerelev, Kvickly

Kvickly

At være brødbagerelev i Coop...

Det er meget mere end at slå brød op. Her lærer du alt om surdej, cremer samt hvordan man driver en bagerafdeling. Efter uddannelsen har du gode muligheder for en karriere og for at videreuddanne dig.

Uddannelsen varer 2 år og 1 måned, og du får rig lejlighed til at afprøve dine egne ideer. Uddannelsen er en blanding af skole og praktik med løn under hele forløbet.

Som elev hos os får du din egen uddannelsesplan, så du hele tiden har overblik over det forløb, du skal igennem. Det er et krævende, men også meget spændende forløb med mange udfordringer undervejs. Vi tager vores ansvar for din uddannelse alvorligt, og vi tør godt garantere, at den bliver en fantastisk start på din karriere.


Kvickly, 2. marts
KvicklySalgselev - Allround, Kvickly

Kvickly

Kom godt fra start med et team af hjælpsomme kollegaer

Som salgselev sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb sammen med andre Coop-elever. Du får et tæt sammenhold med dine kollegaer og knytter mange gode venskaber.

Dit uddannelsesforløb starter med et 2-dages introduktionskursus og i løbet af de 2 år, har du 8 skoleophold af en uges varighed. Dine kollegaer hjælper dig med at uddanne dig på den bedste måde i butikken, og på skoleopholdene får du den rette viden. Du afslutter forløbet med en teoretisk og praktisk fagprøve, der varer en uge - så er du udlært!


Kvickly, 2. marts
KvicklyLedertrainee, Kvickly

Kvickly

Vi håndplukker vores fremtidige ledere blandt vore medarbejdere. Derfor gør vi alt for at give vores ledertrainees en så optimal uddannelse som muligt. En uddannelse, der stiller store krav til den enkelte, og som tager sigte mod en lederkarriere i Coop. Dine handelstalenter afprøves, du får en unik indsigt i at drive forretning og får indflydelse på dit arbejde i hverdagen.

Ledertrainee-uddannelsen er en 2-årig butikselev-uddannelse, som i elevtiden suppleres med 2 fag på Akademimerkonom-niveau. Uddannelsen starter i efteråret.

Du får din egen uddannelsesplan, så du hele tiden har overblik over det forløb, du skal igennem. Det er et krævende, men også et meget spændende forløb. Vi tager vores ansvar for din uddannelse alvorligt, og følger op på gensidige krav og forventninger i hele din elevtid. Vi tør godt garantere, at den bliver en fantastisk start på din karriere!


Kvickly, 2. marts
KvicklySlagterelev, Kvickly

Kvickly

At være slagterelev i Coop...

Det er meget mere end at lægge varer i disken. Du lærer alt om, hvordan en afdeling skal drives, så du kan blive en dygtig medarbejder. Når du er udlært, kan du arbejde i en af vores butikker og videreuddanne dig.

Uddannelsen varer 3½ år og du får rig lejlighed til at afprøve egne ideer. Uddannelsen er en blanding af skole og praktik med løn under hele forløbet. Som elev hos os får du din egen uddannelsesplan, så du hele tiden har overblik over det forløb, du skal igennem. Det er et krævende, men også meget spændende forløb med mange udfordringer undervejs. Vi tager vores ansvar for din uddannelse alvorligt, og vi tør godt garantere, at den bliver en fantastisk start på din karriere.


Kvickly, 2. marts
Assa Abloy Entrance Systems Denmark A/SServicetekniker

Assa Abloy Entrance Systems Denmark A/S

Vi forøger vor kapacitet i og omkring Toftlund i Sønderjylland, derfor søger ASSA ABLOY, som er Danmarks førende leverandør af industrielle port løsninger, en servicetekniker, med erfaringer indenfor området.

Som servicetekniker for ASSA ABLOY, kører du direkte fra egen adresse ud til kunderne i et fast område i og omkring Toftlund i Sønderjylland. Det er derfor vigtigt at du, udover dine tekniske færdigheder, har erfaring med salg. Din baggrund kan f.eks. komme fra:

I samarbejde med servicekontoret, som er beliggende i Hobro, koordineres det daglige arbejde som hovedsageligt består af:

 • Serviceeftersyn af porte og ramper i dit eget kundedistrikt
 • Reparationer ved nedbrud
 • Vagtudkald

Jobindex, 2. marts
Bent Pedersen A/SLastbilmekaniker med erfaring

Bent Pedersen A/S, Sønderborg

Til vores vores afdeling i Sønderborg mangler vi en erfaren lastbilmekaniker der kan give en hånd med i indskrivningen.

Vi tilbyder

 • Et spændende arbejde med et af verdens mest avancerede bilmærker.
 • Mulighed for at specialisere dig.
 • Mulighed for efteruddannelse.
 • Faglige udfordringer.
 • En til tider travl hverdag.

Jobindex, 2. marts
JKSStærk KAM med erfaring fra den grafiske branche

JKS søger for Skanem Scandinavia A/S

For vores kunde Skanem Scandinavia A/S søger vi en Key Account Manager til at udbygge kundeporteføljen indenfor etiketmarkedet i Syd- og Sønderjylland, Nordslesvig, samt på Fyn.

Dine primære opgaver:

 • Skabe newbizz gennem gode, langvarige relationer og partnerskaber, i starten primært gennem opsøgende salg, og på sigt også gennem vedligeholdelse og pleje af kundeporteføljen.
 • Sikre dig at du kommer hele vejen rundt om kunden i forhold til salgsvinkler, relationer og kontaktpersoner.
 • Kontraktforhandlinger og opfølgning på dine ordrer og kunder.

JKS, 2. marts
Christen Agerley A/SVolkswagen Aabenraa og Sønderborg søger en salgschef og en sælger

Christen Agerley A/S

Christen Agerley A/S søger nu en resultatorienteret og engageret salgschef og en sælger til vores dynamiske og moderne Volkswagen-butik.

Salgschef personprofil

 • Har ledelseserfaring fra automobilbranchen
 • Kan dokumentere gode resultater fra en lignende stilling
 • Er handlekraftig med gennemslagskraft og et stort drive

Sælger personprofil

 • Kan dokumentere gode resultater fra en lignende stilling
 • Er handlekraftig med gennemslagskraft og et stort drive Har en meget kundeorienteret profil og forståelse for arbejde med kunderelationspleje, herunder er velbevandret i CRM systemer
 • Er erfaren IT-bruger og anvender det som en naturlig del af din hverdag

Jobindex, 2. marts
SydbankLean-konsulent til Sydbanks hovedsæde i Aabenraa

Sydbank

Vil du være med til at effektivisere og optimere Sydbank? Og har du lyst til et selvstændigt og udfordrende job i Danmarks 5. største bank? Vi søger en konsulent med erfaring i lean-driftsledelse, proceskortlægning/optimering og implementering.

Med reference til afdelingsdirektøren for It-service og projekter vil du komme til at indgå i et team på 10 medarbejdere, der hovedsageligt beskæftiger sig med projektledelse og procesoptimering. Din første opgave bliver at implementere lean-driftsledelse i et område, som består af ca. 210 medarbejdere fordelt på otte afdelinger, som er geografisk spredt.

Du bliver bl.a. ansvarlig for

 • projektledelse
 • medvirke til udvikling af områdets ledere i lean-driftsledelse
 • udvikling og implementering af planlægningsværktøjer

Sydbank, 2. marts
SuperBrugsenSlagterelev, SuperBrugsen

SuperBrugsen

At være slagterelev i Coop...

Det er meget mere end at lægge varer i disken. Du lærer alt om, hvordan en afdeling skal drives, så du kan blive en dygtig medarbejder. Når du er udlært, kan du arbejde i en af vores butikker og videreuddanne dig.

Uddannelsen varer 3½ år og du får rig lejlighed til at afprøve egne ideer. Uddannelsen er en blanding af skole og praktik med løn under hele forløbet. Som elev hos os får du din egen uddannelsesplan, så du hele tiden har overblik over det forløb, du skal igennem. Det er et krævende, men også meget spændende forløb med mange udfordringer undervejs. Vi tager vores ansvar for din uddannelse alvorligt, og vi tør godt garantere, at den bliver en fantastisk start på din karriere.


SuperBrugsen, 2. marts
SuperBrugsenSalgselev - Allround, SuperBrugsen

SuperBrugsen

Som salgselev sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb sammen med andre Coop-elever. Du får et tæt sammenhold med dine kollegaer og knytter mange gode venskaber.

Dit uddannelsesforløb starter med et 2-dages introduktionskursus og i løbet af de 2 år, har du 8 skoleophold af en uges varighed. Dine kollegaer hjælper dig med at uddanne dig på den bedste måde i butikken, og på skoleopholdene får du den rette viden. Du afslutter forløbet med en teoretisk og praktisk fagprøve, der varer en uge - så er du udlært!


SuperBrugsen, 2. marts

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Maersk Line
1 til 20 af 414 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |21|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.