1 til 20 af 397 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |20|Næste »

Dine valg

 • FjernSønderjylland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Coop Danmark A/S
Er du klar til nye udfordringer?

Coop Danmark A/S

Så bliv elev i Coop og få en hverdag med fuld fart på!

Som vores nye elev får du mulighed for at:

 • Gøre karriere via din uddannelse hos Coop
 • Udvikle dig i Danmarks største detailhandelsvirksomhed
 • Arbejde sammen med kollegaer i et team, hvor vi har det sjovt

Du kan læse mere om vores elevuddannelser, om Coop og hente gode råd til ansøgningen på vores hjemmeside: www.coop.dk/elev

Du kan se alle vores ledige stillinger HER

Vi glæder os til at høre fra dig!

Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S, 23. december
Hartmanns A/SSalg af og rådgivning om energibesparende lyskilder

Hartmanns A/S søger for ClimaCare ApS i Aabenraa

Vores kunde Climacare søger en ny ekstern sælger, der brænder for arbejdet i marken. Climacare forhandler miljørigtige belysningsløsninger af høj kvalitet. Du skal fungere som en dygtig rådgiver - altid med øje for salg.

Climacare har en fast kundekreds, der består af både store koncerner og selvstændige elinstallatører, og er i positiv udvikling. Jobbet er meget selvstændigt, og du får i stor grad friheden til at skabe hverdagen og resultaterne selv.

Om jobbet:

 • Du skal regne med at det meste af din tid er på landevejen, da din hovedopgave vil være opsøgende ny-salg og plejebesøg hos eksisterende kunder.Du får base i Aabenraa, hvor hovedkontoret ligger, og hvor backup-funktionen er
 • Administrative opgaver vil være at lave tilbud til nye kunder samt at følge op på dem, lidt indkøb, telefonisk support til kunder og diverse opgaver

Hartmanns A/S, 22. december
IDEmøblerKundens behov er din opgave

IDEmøbler

Nu får du muligheden for at få en elevuddannelse i Danmarks største bolighuskoncern, hvor karrieremulighederne er mange. Du får en spændende, udfordrende og alsidig salgsuddannelse, som du kan gøre brug af hele livet. En elevuddannelse hos IDEmøbler er meget mere end bare skoleophold og praktik.

Gennem et udfordrende og professionelt salgstræningsforløb tilegner du dig redskaber, som du kan bruge resten af livet og som er stærkt efterspurgt på arbejdsmarkedet. Du lærer bl.a. salgets faser så du bliver i stand til at betjene kunderne og vejlede til det bedste køb for dem. Du lærer, hvordan du via de helt rigtige spørgeteknikker kan afdække kundens behov, og hjælpe dem frem til det de mangler


Jobindex, 22. december
Noa Noa
Noa Noa søger Franchise Partner til veletableret butik i Sønderborg

Noa Noa

Har du erfaring med tøjbranchen og med at drive retailbutikker samt en god forståelse for, hvad det kræver at starte en franchisebutik op, så er du muligvis den Franchise Partner, vi søger til vores veletablerede butik i Sønderborg.

Engagement
Vi tror på, at personlig engagement er den stærkeste drivkraft i verden. Det initiativ og den entusiasme, vi leder efter i vores kommende samarbejdspartner, er netop den, man finder hos de mennesker, der ønsker at starte deres egen forretning og er klar på at lave en investering, som de kan se vokse.

Ønsket om din egen butik
Ved at blive Franchise Partner får du muligheden for at drive din egen forretning og opnå den frihed og de muligheder, der findes i at have dit eget men samtidig med en mindre økonomisk risiko.

Noa Noa
Jobindex, 22. december
Tønder KommuneFagkoordinator til Plan, Byg og Trafik

Tønder Kommune

Vores fagkoordinator for Team Plan, Byg og Trafik, har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi nu en ny kollega, som vil være med til at stå i spidsen for udviklingen af Tønder Kommune og som kan skabe resultater gennem andre.

Fagkoordinatoren er den daglige faglige leder af teamet, som består af 14 kolleger. De primære opgaver er fordeling, opfølgning og koordinering af sager i teamet. I samarbejde med teamet, skal du være med til at sikre sammenhæng i arbejdet i teamet, afdelingen og kommunen som helhed.

Vi arbejder løsningsorienteret og med fokus på god service, kvalitet og dialog med kommunens borgere og samarbejdspartnere.


Tønder Kommune, 22. december
Hansen Toft A/SProduktkonsulent/sælger

Hansen Toft A/S søger for Brøns Maskinforretning i Skærbæk

Salg af markedsledende landbrugsmaskiner.

Brøns Maskinforretning oplever kraftig vækst og ønsker at styrke sin førende position på markedet. Som led i den strategiske planlægning søges derfor en dygtig produktkonsulent, der kan bidrage til forretningens fortsatte succes.

Som produktkonsulent er du ansvarlig for salg af landbrugsmaskiner inden for et specifikt segment. Med reference til direktøren bliver din hovedopgave at varetage og servicere kundeporteføljen i Jylland og på Fyn. Dette indebærer blandt andet løbende dialog med og besøg hos forhandlerne – med henblik på behovsafdækning og gennemførelse af slutsalget samt generel rådgivning omkring maskinerne til både forhandlere og kunder.


Hansen Toft A/S, 22. december
Bystronic Scandinavia ABRejsende servicetekniker inden for kantbukning

Bystronic Scandinavia AB

Til vores serviceafdeling søger vi en rejsende servicetekniker inden for kantbukning. Krav er mindst tre års erfaring fra kantbukning, enten som operatør/vedligehold eller som rejsende servicetekniker!

Bystronic Scandinavia AB er et datterselskab til Bystronic Laser AG i Schweiz, som fremstiller avancerede maskiner til pladebearbejdning inden for teknologierne; laserskæring, vandskæring og kantbukning. Kunderne findes i hele Norden, fra det sydlige Danmark til det nordlige Finland, men med koncentration i Sverige. Bopæl er udgangspunkt for arbejdet.

Arbejdet som servicetekniker omfatter installation, service og reparationer af disse systemer, samt uddannelse af kundernes maskinoperatører. Din baggrund kan for eksempel være uddannet industrielektriker med orientering på automation, gerne i kombination med kendskab til hydraulik.


Jobindex, 22. december
PFA PensionPensionsrådgivere i PFA

PFA Pension

Det går godt i PFA – så godt, at vi har brug for nye pensionsrådgivere, der kan servicere vores kunder. Stortrives du med tæt, direkte kundekontakt og selvstændige, skiftende opgaver? Har du viden og erfaring inden for finans eller pension? Bor du mellem Randers og Hobro, mellem Vejle og Horsens eller mellem Haderslev og Kolding? Lyder det som dig, så tøv ikke med at skrive til os, for så vil vi meget gerne møde dig.

Rådgivning Vest i PFA arbejder med chefrådgivning, pensionsrådgivning og rådgivning om investering af frie midler i PFA Bank A/S, så vi kan rådgive vores pensionskunder, når de nærmer sig udbetalingsalderen. Vi står foran en udvidelse af rådgivningsteamet, og vi har brug for tre nye pensionsrådgivere, der alle tre har bopæl langs Jyllands østkyst. Pensionsrådgiverne arbejder tæt på kunderne, så hverdagen består primært af møder, webmøder og telefonsamtaler med kunderne samt en mindre del administrative opgaver.


PFA Pension, 22. december
InSourze A/S
Medejer med ønske om at overtage virksomheden

InSourze A/S søger for kunde i Jylland

Virksomheden befinder sig i en niche med stort potentiale og uden nævneværdig konkurrence. Virksomheden sælger direkte på BtC markedet med personlig kontakt til praktisk talt alle som køber. Produktet er for de fleste kunders vedkommende en større investering, men da produktet er meget personligt og har værdi i en lang periode, er der god interesse for at købe produktet.

Produktet findes i en række alternativer, så der også er en løsning for forbrugere, som ikke ønsker at investere i det komplette og forkromede produkt. Virksomheden startede i 1967 og er beliggende centralt i Jylland. Den kan flyttes inden for relativ kort tid.

I forbindelse med et generationsskifte søger vi, på vegne af vores kunde, en medejer med ønske om at overtage virksomheden.


Jobindex, 22. december
Felder KGSælger træbearbejdningsmaskiner

Felder KG, Rødekro

Som internationalt selskab med ekspanderende aktivitet over hele verden er Felder Gruppen førende inden for fremstilling og salg af træbearbejdningsmaskiner. For at styrke og udbygge vores salgsafdeling i Felder Gruppe Danmark, søger vi en sælger til vores team.

Din primære opgave vil være salg, rådgivning og servicering af både eksisterende og nye kunder. Du skal bo i området, da din base bliver kontoret i Rødekro.

Her vil du få mulighed for at bevise dit værd og få anerkendelse og løn der svarer til din indsats og dine kvalifikationer.

Vi tilbyder salg af mærkevareprodukter af høj kvalitet. Du vil få kendskab til Felders produkter gennem 3 ugers oplæring på Felder’s fabrik i Østrig. Indskolingen foregår på tysk eller engelsk.


Jobindex, 22. december
Region SyddanmarkFunktionsleder til specialfunktionerne TIT, Oligofreni og Klinik for Selvmordsforebyggelse Aabenraa

Region Syddanmark

På grund af omstrukturering søger Lokal psykiatrien i Aabenraa en engageret, initiativrig og top motiveret leder med stort overblik og flair for personaleledelse.

Stillingen er på gennemsnitlig 37 timer ugentlig, med ansættelse per 1. marts 2015 eller efter nærmere aftale

Special funktionerne i Aabenraa behandler voksne borgere fra de fire sønderjyske kommuner med psykiske lidelser. Tidlig Interventions Team (TIT) er et tværfagligt lokalpsykiatrisk specialteam som varetager udredning og behandling af unge voksne med debuterende skizofreni, mens oligofreniteamet varetager behandling af patienter med mental retardering som har en psykisk lidelse.

Du skal være leder for en stor gruppe engagerede medarbejdere i TIT, Oligofreniteamet og klinik for selvmordsforebyggelse.


Region Syddanmark, 22. december
Danfoss A/SSales Controller

Danfoss A/S, Kolding & Nordborg

Can you combine your solid business controller background with your outgoing and proactive approach, partnering with both the Finance- and the Indirect Sales organisation? We are a world leading provider within Refrigeration & Air Conditioning and we are globally represented.

In close corporation with the rest of the Global Sales Controller team, you will be responsible for developing and maintaining principles and processes in order to ensure transparency and consistency as a solid foundation for decision making within Sales. Among your areas of responsibility:

 • Direct sparing partner with the Indirect Sales organisation
 • Take part in securing predictability in sales outlook and driving foundation for target setting, etc.
 • Monthly performance follow up

Danfoss A/S, 22. december
Tønder KommuneDemenskoordinator

Tønder Kommune

Tønder Kommune søger en demenskoordinator til en nyoprettet stilling på 33 timer pr. uge.

Stillingen er organisatorisk placeret under områdeleder John Zachariasen, områdeleder for plejecentre og fælles køkken, med indmødested Danavej 17, 6520 Toftlund.

I Tønder Kommune har vi indenfor de sidste år gennemført en omstrukturering med oprettelser af boliger, dagcenterpladser og Marte Meo indsats målrettet borgere med demens.

Den sidste brik i processen er ansættelse af endnu en demenskoordinator, som har:

 • specialiseret viden på demensområdet
 • evne til at kunne vejlede og formidle viden til personale og pårørende

Tønder Kommune, 22. december
LOHFFOperations Manager

LOHFF søger for kunde i Sydjylland

Vi søger en Operations Manager med det overordnede ansvar for 2 produktlinjer og en omsætning på flere hundrede mio. kr. Du vil få ansvaret for driften af hele værdikæden, og du vil derfor skulle lede en mekanisk produktion med tilhørende logistik, kvalitet, customer service og produktopgaver. Så du har både timelønnede, arbejdsledere og funktionæransatte i dine afdelinger.

Begge produktlinjer er præget af et højt mix af varianter og af mange nye produktintroduktioner. Som Operations Manager skal du sikre fokus på at udvikle den samlede produktlinje til at performe på "worldclass" niveau. Din opgave er derfor at sikre at såvel drift som fremdrift prioriteres højt, således at virksomheden har tilfredse kunder både nu og i fremtiden.

Du vil få muligheden for at blive en del af et spændende firma, hvor der er masser af udfordringer, men hvor du samtidigt vil opleve et positivt samarbejde med dine kolleger i hele organisationen.


Jobindex, 22. december
Jyske Bank
Erfaren erhvervsrådgiver

Jyske Bank, Sønderborg

Har du de faglige og personlige kompetencer, der skal til for at servicere erhvervskunder på nationalt/internationalt niveau - så har vi måske jobbet til dig.

Du overtager en portefølje af yderst interessante kunder, som du proaktivt skal servicere ud fra bankens koncepter, så kunderne oplever den Jyske Forskel hver gang, ligesom opsøgende canvas bliver en integreret del af din hverdag. Du bliver samtidig en del af et meget kompetent team, hvor alle dine rådgiverkollegaer er uddannet på HD-niveau.

Sønderborg Erhverv deler hus med Sønderborg Privat, så tilsammen er vi 16 medarbejdere - heraf er de syv ansat i erhvervsafdelingen. Vi sætter en ære i at være den bedste bank i området og ønsker at drive afdelingen med et højt aktivitetsniveau, styr på forretningen og en høj kompetence. Afdelingen har i mange år været i kontinuerlig vækst, hvilket forventes at fortsætte de kommende år.

Jyske Bank

Jyske Bank, 22. december
Jyske Bank
Leder, Erhverv til Haderslev/Kolding Afdeling

Jyske Bank

Vi søger en energisk og tillidsvækkende leder, erhverv, der sammen med vores afdelingsdirektør Poul Brændekilde har lyst og vilje til at være med til at udvikle afdelingen - både internt og eksternt.

Du skal være med til at udvikle erhvervsafdelingen Kolding/Haderslev til at være et endnu større tilvalg for vores nuværende og kommende kunder. Og du skal være med til at sikre, at vi har tilfredse medarbejdere, som fungerer godt i vores team, og som hold spiller samme vej. Du skal brænde for ledelse med ultimativt kundefokus, og sikre at vi har bevidst tilfredse kunder og ikke mindst bevidst tilfredse medarbejdere med et glimt i øjet.

Jyske Bank

Jyske Bank, 22. december
ECCO Sko A/SPLM Senior Consultant

ECCO Sko A/S, Bredebro

Play a key role in assisting ECCO in optimizing and continually developing the IT platforms supporting the product development process

Designing and developing new shoes is a creative and demanding process – and yet it needs to be performed and overseen in a structured way to be able to control the process and ensure the collections for a new season progresses as planned.

ECCO is continually working on providing better and better processes and systems supporting the entire Product Lifecycle Management (PLM), from a sketch in Design to a prototype in R&D ending up with a BOM in Production.

To improve our execution power in the area we are seeking an IT Processional to co-work with the implicated business areas to realize our PLM ambitions. You are being offered an exciting and central role working with multiple organizational units across several geographical locations.


ECCO Sko A/S, 22. december
ECCO Sko A/SSAP FICO Consultant

ECCO Sko A/S, Bredebro

SAP is the central IT foundation for ECCO’s business value chain. As a consultant you will be involved in all aspects of your area of responsibility. You will lead and participate in development projects, which includes overall functional, design, creation of prototypes as well as handling specifications and documentation and deliver smaller scale enhancements.

 • IT sparring partner for the business, both in headquarters and globally.
 • Analyze and map Finance and costing business requirements into IT possible deliverables.
 • Design and setting up SAP FICO functionalities including implementation & burn in support, followed by documentation and handover to operations (run).

ECCO Sko A/S, 22. december
Plejehjemmet EnggårdenTeamleder - genopslag

Plejehjemmet Enggården

Den ene af Enggårdens 2 teamledere har valgt at gå på pension. Derfor søger vi nu en teamleder til 2 bo- og levemiljøer. Stillingen ønskes besat den 1. februar 2015.

Vi søger en leder med en stærk ledelsesidentitet, og som er professionel i sin anvendelse af sig selv.

Den nye teamleder skal have en relevant baggrund som sygeplejerske eller social– og sundhedsassistent, gerne kombineret med ledelseserfaring fra ældreområdet, samt diplomuddannelse i ledelse eller være indstillet på at tage uddannelsen.

Den nye teamleder vil blive en del af et ledelsesteam på i alt to teamledere og en forstander. Den nye teamleder vil få stor indflydelse på dannelse af nye team, og udfordringen i at få teamet til at arbejde som team med fælles mål. Derudover arbejder vi på at blive Fri Plejehjem, fortsat organiseret under Danske Diakonhjem.


Jobindex, 22. december
Wallace Hind Selection LLPTeknisk chef - produkter til bygge- og anlægsbranchen

Wallace Hind Selection LLP søger for kunde i Skodborg

En verdensførende producent søger en teknisk chef til at medvirke til den fortsatte udvikling af nye produkter til byggeprojekter inden for en lang række forretningsområder.

Med henblik på at skabe endnu større succes ønsker vi at ansætte en teknisk chef med primært fokus på vores betonvirksomhed til at:

 • Yde teknisk bistand til kunder, herunder produktafprøvning/ -verificering, behandling af klager og praktiske demonstrationer.
 • Være førende inden for prioriterede produkter og komme med nye ideer til produktudvikling.
 • Tage ansvaret for den direkte rapportering fra kvalitetssikringschefen, overvåge alle kvalitetskontrolspecifikationer og testmetoder, kvalitetskontrolkorrektioner, blandingsanvisninger, produktions- & emballeringsmetoder, og komme med forslag til forbedringer, hvor det er nødvendigt.

English version


Jobindex, 22. december

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 397 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |20|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.