1 til 20 af 366 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |19|Næste »

Dine valg

 • FjernSønderjylland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

People & Performance A/STeamleder/konstruktion

People & Performance A/S søger for AGRAMKOW Fluid Systems A/S i Sønderborg

Kan du se dig selv i rollen som daglig leder for en afdeling med syv konstruktører, to dokumentationsmedarbejdere og to konsulenter? Og motiveres du af personaleledelse, opkvalificering af medarbejdere og at have fokus på dokumentation og leveringssikkerhed?

Så kan du være den teamleder, vi søger til vores kunde i Sønderborg, AGRAMKOW Fluid Systems A/S. Du bliver teamleder for konstruktørerne i den mekaniske konstruktion, automotive, som varetager udvikling og test af prototyper men også vedligehold af den nuværende produktplatform. Ud over de daglige driftsopgaver bliver du ansvarlig for sammensætning af de rigtige ressourcer/kompetencer til de projekter, projektlederne skal have assistance til.


People & Performance A/S, 24. oktober
People & Performance A/SProjektleder

People & Performance A/S søger for AGRAMKOW Fluid Systems A/S i Sønderborg

Motiveres du af at arbejde med store og mange projekter ad gangen? Og motiveres du af at skulle planlægge projekterne fra A til Z og styre dem igennem? Og har du stor teknisk indsigt samt flair for økonomi?

Så er du muligvis den projektleder, vi søger til vores kunde i Sønderborg. AGRAMKOW Fluid Systems A/S er en ordreproducerende, stærk og stabil teknisk virksomhed, der producerer high-end produkter til bl.a. bilindustrien. Du bliver en del af projektlederteamet med fem kolleger, hvor de tre arbejder med projekter inden for auto og de to inden for appliance.


People & Performance A/S, 24. oktober
People & Performance A/SMerchandiser

People & Performance A/S søger for BOSE på Jylland/Fyn

Vi søger en merchandiser til Jylland/Fyn, der med direkte reference til Merchandising & Display Manager i Norge bliver ansvarlig for, at brand, produkter, displays og andre udstillingsenheder understøtter salget i butikkerne. Du bliver sparringspartner for både butikkens personale og for kunderne, og en central del af din funktion bliver at styrke deres viden om produkterne og deres loyalitet i forhold til Bose.

Som en del af salgs- og marketingteamet skal du være med til at øge kendskabet til og salget af Boses produkter. Overordnet er arbejdsområderne:

 • Uddannelse – træning af personale i viden om produkter og salg af Bose
 • Promotion – produktdemonstrationer ved kampagner og events
 • Merchandising – justering af displays, installation af produkter samt in-store-optimering

People & Performance A/S, 24. oktober
PLANET-Huse A/SErfaren projektleder søges til opførelse af de bedste fritidshuse på jorden

PLANET-Huse A/S, Ribe

Du bliver ansvarlig for at styre og gennemføre opførelse af PLANET Huse, fra de er solgt til de bliver afleveret. Du er i tæt kontakt med byggelederne i marken, og fungerer som det naturlige omdrejningspunkt i dialogen med kunder, leverandører, underentreprenører, montørhold og produktionen.

Ansvar for projektering af egne byggesager, herunder tegninger, pakke- og styklister til produktionen og kontakt til:

 • Myndigheder, herunder byggeansøgning.
 • Geotekniker, underentreprenører såsom, fundament, fliser, maler, vvs og el-installatør.
 • Montørhold og byggeledere på byggepladserne, primært telefonisk kontakt.
 • Kunderne efter salg, for gennemførelse af byggerierne fra start til slut.

Du har en håndværksmæssig baggrund som tømrer, murer eller lign., og er videreuddannet som bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller anden relevant teknisk videreuddannelse.


Jobindex, 24. oktober
PLANET-Huse A/SErfaren bygningskonstruktør til projektering af træhuse til Tyskland

PLANET-Huse A/S, Ribe

PLANET Huses tyske datterselskab er i rivende udvikling og skal til at påbegynde byggeri af to større ferieparker i Nordtyskland og flere projekter er i støbeskeen. Derfor søger PLANET Huse en faglig stærk og erfaren konstruktør til vores hovedkontor i Ribe.

Du bliver ansvarlig for udvikling og projektering af træhuse i 1, 2 og 3 etager, som produceres på vores fabrik i Ribe til vores tyske datterselskab, der har hovedsæde i Kiel. Du er i daglig kontakt med byggeledelsen i Tyskland, og du indgår i et tre-mands-team i Ribe, som står for projektering af de tyske ferieparker.

Du har formentlig en håndværksmæssig baggrund som tømrer eller lign., og er videreuddannet som bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller anden relevant teknisk videreuddannelse. Du har erfaring med projektering af huse eller større byggerier.


Jobindex, 24. oktober
Nordic Meter Replacement A/S
El-overmontør, målerudskiftning

Nordic Meter Replacement A/S, Fyn/Trekantsområdet

Som overmontør får du ansvaret for vores team af el-montører. Din primære opgave bliver at lede og motivere teamet og styre projekterne i mål. Du vil komme til at arbejde i en nyere driftig virksomhed med erfarne kompetencer indenfor el, VVS og varme. Du får en vigtig lederrolle i tæt samarbejde med afdelingslederne.

Du vil få det faglige ansvar for afdelingens udvikling, og vil være drivkraften i en løbende sparring og uddannelse af teamets dygtige medarbejdere.

Dine arbejdsområder vil være udarbejdelse af kvalitetssikring, drift og vedligeholdelse samt indberetning af målerdata til vores kunder. Du vil få kontakten til vores nøglekunder, og altid være med til forhandling og indgåelse af service kontrakter. Der kan forventes rejseaktivitet.


Jobindex, 24. oktober
brandiators aps
Sales and Marketing Representative for SONOS

brandiators aps

En spændende og alsidig projektansættelse henover juleperioden – med mulig forlængelse!

For vores kunde SONOS søger vi i øjeblikket SMR’er af begge køn over hele landet. Du kommer til at repræsentere et stort brand indenfor Hi-Fi, samtidig med, at du udvikler dine personlige færdigheder og viden indenfor kommunikation, salg, marketing og Hi-Fi. Jobbet er tidsbegrænset fra midt november, til slut december. Hvor de primære opgaver vil være demonstration og salg af produkter overfor slutbrugere.

Du skal være interesseret i at bruge lyd- og musik produkter, men du behøver absolut ikke at være ”nørd” – vi skal nok lære dig det fornødne.


Jobindex, 24. oktober
Region SyddanmarkFysioterapeut

Region Syddanmark, Gråsten

Gigthospitalet ejes og drives af Gigtforeningen og fungerer bl.a. som Sygehus Sønderjyllands reumatologiske afdeling. Hospitalet er omfattet af frit sygehusvalg og modtager reumatologiske patienter fra hele landet. Hospitalet er akkrediteret gennem IKAS og varetager højt specialiseret diagnosticering, behandling og pleje af en lang række gigtsygdomme. Hospitalet er organiseret med tværfaglige ledelsesteams og en række enheder med decentrale enhedsledelser.

Fysioterapiafdelingen består p.t. af 11 fysioterapeuter, 1 sekretær og 3 social- og sundhedsassistenter. Fysioterapien og ergoterapien deler kontor og er ind under samme ledelse.


Region Syddanmark, 24. oktober
Human Capital GroupProduction Director

Human Capital Group recruiting on behalf of Hartmann in Tønder

As Production Director, you will be responsible for operations at Hartmann’s factories in Denmark and Germany.

The factory in Tønder, Denmark employs some 350 people and the factory in Schwedt, Germany some 90 people. Both factories operate multiple production lines and mass-manufacture to semi-finished goods stock, while customising products for finished goods stock as well as directly to order.

You will report to Vice President Production at Hartmann’s head office, and you will be part of the European Manufacturing Leadership team. Your place of work will be the factory in Tønder.

Your responsibilities and tasks will include:

 • Optimise and further develop the factory in Tønder including factory layout as well as production technology.
 • Plan, organise, coordinate and control daily production activities in Tønder and Schwedt.
 • Lead the production management teams in Tønder and Schwedt.

Jobindex, 24. oktober
Eckersberg BørneuniversVil du gå forrest i vores børneunivers?

Eckersberg Børneunivers, Sønderborg

Eckersberg Børneunivers søger en leder, der sammen med to souschefer skal udgøre vores nye ledelsesteam. Du får ansvaret for personaleledelse, mens de to souschefer har det pædagogiske ansvar for henholdsvis børnehave og skole.

Børneuniverset er midt i en proces, hvor to tidligere adskilte arbejdspladser skal smelte sammen til ét. Din opgaver bliver at inddrage og engagere personalet, også i vores SFO, så alle føler samme ejerskab til fælles værdier.

Vi forventer, at du har solide erfaringer både som lærer og leder. Du sætter en ære i at være synlig i dagligdagen, både over for børn, ansatte og forældre.


Jobindex, 24. oktober
Danfoss A/SBusiness Controller

Danfoss A/S, Gråsten

Would you like to obtain in-depth insight into a dynamic business and be part of a high performing global controlling team, business partnering with the organization? Do you strive to extend your knowledge and develop your personal and professional skills within financial controlling and planning? Then joining Danfoss Power Electronics and taking part in shaping the future in Danfoss might just fulfil your expectations.

As a Business Controller, you will participate in target and rolling forecast processes, and you will perform fixed expense controlling. It will be your mission to continuously provide management teams with correct and valid data and reports for decision-making.

As well as being a proactive sparring partner to the management, you will also:

 • Participate in monthly reporting of business unit and divisional results
 • Support planning processes
 • Develop and maintain valid financial reporting and KPIs

Danfoss A/S, 24. oktober
BRODAL Search & Selection ApSVerdens førende producent af iscrememaskiner søger Technical Sales Support

BRODAL Search & Selection ApS søger for Gram Equipment

Du får ansvaret for at understøtte den tekniske salgsindsats til sælgerne såvel som til virksomhedens kunder. Du vil komme til at deltage i kundemøder sammen med den salgsansvarlige og er med til at sikre, at kunderne får den rette løsning og at produktet leveres i rette kvalitet, til rette tid og til aftalt pris.

Med afsæt i virksomhedens produktprogram samt kundens behov og udfordringer, udfærdiger du tilbudsmateriale. I et tæt samarbejde med den tekniske afdeling sikrer du det korrekte tekniske layout og procesbeskrivelse samt afstemmer de estimerede omkostninger af projekterne.


Jobindex, 24. oktober
Arla FoodsLærling til automatikfagteknik, Christiansfeld

Arla Foods

Har du lyst til et job, hvor du bliver dygtig til at arbejde med alverdens udstyr – lige fra procesudstyr som centrifuger og homogenisatorer til automatiske tappemaskiner og transportanlæg? Så kan du blive vores nye lærling i vedligeholdsafdelingen på Arla Foods i Christiansfeld. Vi producerer årligt ca. 140.000 tons mælk og tapper friskmælk det meste af døgnet 7 dage om ugen. Der venter dig en afdeling med 20 dygtige og engagerede kolleger, som bl.a. tæller automatikmekanikere, reparatører og elektrikere.

Du vil bl.a. lære om el-installationer og automation i en bredere forstand og mekaniske komponenter på tappemaskiner og procesanlæg. Du vil både arbejde sammen med mekaniske og elektriske specialister, så det er vigtigt at du har en interesse i begge fagområder. Du får løn under hele elevtiden, og uddannelsesforløbet forventes at starte ultimo 2014 eller primo 2015.

Arla Foods

Arla Foods, 23. oktober
Tønder KommuneAdministrativ medarbejder til sekretariat i Børn og Ungeafdelingen

Tønder Kommune

Vi søger en erfaren, udadvendt og engageret administrativ medarbejder til sekretariatsteamet i Børn og Unge-afdelingen, da vores nuværende kollega har valgt at blive selvstændig.

Du skal kunne trives med en travl arbejdshverdag, med mange varierende administrative opgaver, i et spændende miljø. Det drejer som om en midlertidig stilling på 37 timer ugentligt, med varighed til den 31. december 2015.

Du vil få en central rolle i et team på tre medarbejdere. Opgaverne er talrige og ofte bliver arbejdsdagen anderledes end forventet. De konkrete arbejdsopgaver rummer blandt andet

 • borgerbetjening via telefon, e-mail og personlig henvendelse
 • klagebehandling
 • behandling af aktindsigt

Tønder Kommune, 23. oktober
SydbankIT-sikkerhedskonsulent

Sydbank, Aabenraa

Til Sydbanks IT-afdeling i hovedsædet i Aabenraa søger vi en dygtig IT-sikkerhedskonsulent, der selvstændigt og i samarbejde med IT-sikkerhedsteamet skal indgå i arbejdet med bankens IT-sikkerhed og beredskab. Som IT-sikkerhedskonsulent bliver det dig, som kommer med anbefalinger til processer, der styrker IT-sikkerheden. Som IT-sikkerhedskonsulent skal du

 • planlægge IT-sikkerhedsudvalgets arbejde, kurser, møder, internt informationsmateriale, konsulentassistance mm.
 • gennemføre awareness-aktiviteter og risikoanalyser
 • holde dig ajour med den generelle udvikling på det sikkerhedsmæssige område, herunder ændringer i lovgivning på området, og formidle denne viden til organisationen på en hensigtsmæssig måde

Sydbank, 23. oktober
People & Performance A/SKommerciel analysechef

People & Performance A/S, Horsens, Holte eller Sønderborg

Salg- og konceptudvikling

Vi søger en stærk, kommercielt orienteret analysechef, der med reference til vores CEO får forretningsansvar for videreudvikling af vores analysepraksis og opbygningen af en analysegruppe.

I tæt samarbejde med konsulenterne på vores fire forretningsområder skal du som analysechef videreudvikle vores analyseforretning ved at bruge din solide kommercielle og faglige erfaring med målinger og analyser. Du bruger størstedelen af din tid på salg og projektudvikling med kunderne, både selvstændigt og sammen med kolleger fra de fire forretningsområder.


People & Performance A/S, 23. oktober
People & Performance A/SChef for strategi- og forretningsudvikling

People & Performance A/S, Horsens, Holte eller Sønderborg

International erfaring med implementering af strategier

Med reference til vores COO bliver du som Head of Strategy and Business Development ansvarlig for at videreudvikle vores strategipraksis og opbygge en strategigruppe. Som chef for forretningsområdet får du frihed til og ansvar for at udvikle en sammenhængende strategipraksis.

Du driver udviklingen af strategigruppen lige så hurtigt, som vores kommercielle udvikling kan bære det – det kan være, du har dit eget hold med allerede fra begyndelsen. Din rolle er meget markedsorienteret, og størstedelen af din arbejdstid bliver brugt på salg til og projektgennemførsel hos eksisterende og nye kunder.


People & Performance A/S, 23. oktober
Region SyddanmarkSocialrådgiver-vikar Lokalpsykiatrien i Haderslev

Region Syddanmark

Psykiatrisk Afdeling i Augustenborg og Haderslev søger vikar for socialrådgiver 33 timer ugentligt fra den 15. november 2014 til den 31. august 2015.

Dine arbejdsopgaver vil bestå i at afdække socialpsykiatriske problemstillinger hos patienterne indenfor forsørgelse, beskæftigelse, bolig og børn samt yde socialfaglig vejledning og rådgivning til patienter og kolleger, være tovholder i patientforløb, som involverer tværsektorielle instanser samt varetage udfærdigelse af skrivelser til offentlige myndigheder. Patienterne er indlagte eller i ambulante forløb indenfor enten voksenpsykiatrisk regi.


Region Syddanmark, 23. oktober
VestasServicetekniker, Bredebro

Vestas

Du har et selvstændigt ansvar i samarbejde med dine kollegaer for drift og vedligehold af vindmøllerne på møller fra V80-V110. Planlægningen vil foregå i samarbejde med jeres Teamleader og Customer Service Team i Videbæk. Dine opgaver vil primært være:

 • Løse CIM opgaver på platformen.
 • Udføre sideopgaver efter et serviceeftersyn
 • Problemløsning og fejlfinding af vindmøller såvel mekanisk som el-teknisk.
 • Du skal være indstillet på at deltage i opgaver, der kan kræve overnatninger i løbet af din arbejdsuge og evt. kortere rejseophold.

Vestas, 23. oktober
Vølund Varmeteknik
Teknisk salg til VVS-branchen...

Vølund Varmeteknik

Teknisk salg Sydjylland

Vil du være en del af vores succes indenfor varmepumper, varmtvandsbeholdere, solvarmeanlæg, kedler og ventilation? Vølund er kendt og respekteret i branchen med mere end 40 års erfaring i bl.a. varmepumper, hvor vi er markedsleder.

Dine opgaver bliver udover at sælge produkterne, også at afholde temadage, vejlede og informere om produkternes egenskaber og placering i forskellige systemer. Du skal med udgangspunkt fra egen bopæl sælge direkte til VVS-installatører.

Vi tilbyder dig et salgsteam, der kan bakke dig op i arbejdet med at udvikle tilfredse kunder. Arbejdsredskaber stilles naturligvis til rådighed, således at du kan koncentrere dig om dine salgsopgaver.


Jobindex, 23. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 366 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |19|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.