1 til 20 af 453 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |23|Næste »

Dine valg

 • FjernSønderjylland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

POULSENKey Account Manager

POULSEN søger for Dansk Smede- og Maskinteknik A/S i Rødding

Med en stærk teknisk profil

Dansk Smede- og Maskinteknik A/S i Rødding, som er leverandør af totalløsninger til specialmaskiner og procesanlæg, søger en Key Account Manager med flair for teknisk salg og som er god til at skabe relationer.

Med reference til den salgsansvarlige bliver du ansvarlig for at udvikle salget til eksisterende og nye potentielle kunder og skabe et mersalg – med hovedvægt på salg af rustfrit arbejde. Herunder bliver dine opgaver:

 • Designe løsninger, der matcher kundernes behov
 • Kalkulere og salgsdokumentere
 • Opsøge nye kunder
 • Sikre at indtaget af opgaver passer med kapaciteten i samarbejde med fabrikschefen

Jobindex, 30. januar
Danfoss A/SDivisional Communications Advisor

Danfoss A/S, Gråsten

Are you an experienced and ambitious professional with solid experience in executive communication? Are you passionate about organisational communication, and would you thrive in playing an essential and international role in all strategic, tactical, and operational internal communication matters? Then you might be the Divisional Communications Advisor we are looking for at Danfoss Drives Segment.

With direct reference to Head of HR and segment communication, you will be in charge of executing communication activities, mainly within internal and leadership communication, hereby advising Danfoss Drives management, in particular President Vesa Laisi, on all communication matters. As Divisional Communications Advisor, you will get the opportunity to obtain an international role where travelling and working with different cultures will be central.


Danfoss A/S, 30. januar
LOHFFBusiness Unit Manager

LOHFF søger for kunde i Sydjylland

Nøgleopgaver:

 • Salgs- og indkøbsansvarlig på taktisk niveau for enheder i Europa.
 • Skabe gode relationer til samarbejdspartnere.
 • Personaleansvar for afregningsafdelingerne i Danmark og Frankrig.

Målsætningen til kandidaten i de første 4-6 måneder er følgende:

 • At få en forståelse af markedet og de spillere, som bevæger sig i markedet, og lokalisere de vigtigste partnere.
 • Opbygge KPI til at måle konkurrenceevne/markedsandel.

På længere sigt:

 • Fastholde gode relationer til eksisterende samarbejdspartnere og leverandører.
 • Identificere og udvikle nye produkter, samt implementere disse i koncernens produktportefølje.

Jobindex, 30. januar
Lidl Danmark K/SButikschef

Lidl Danmark K/S, Sønderjylland

Vi søger en kompetent butikschef til en af vores butikker i Sønderjylland.

Som butikschef kommer du til at spille en central rolle i at sikre den fortsatte udvikling hos os. Du får et stort ansvar for driften af din egen butik. Din primære opgave bliver at sikre, at din butik altid lever op til kundernes forventninger.

Arbejdet som butikschef kræver ikke mindst, at du er meget selvstændig og har en veludviklet evne til at planlægge og strukturere dit arbejde. Jobbet giver dig masser af muligheder for at du kan udvikle dig fagligt og personligt, men kræver samtidig også, at du har et stort personligt drive og har erfaring med at skabe resultater gennem dine nøgletal.


Jobindex, 30. januar
Sanistål A/S
Sanistål søger ekstern sælger VVS til Syd- og Sønderjylland samt Fyn

Sanistål A/S

Du skal arbejde med opsøgende salg, tilbudsgivning og vejledning til såvel eksisterende, som nye og fremtidige håndværkskunder i distriktet. Vi søger en udadvendt, energisk og gennemslagskraftig sælger, der kan kommunikere på alle niveauer. Det er vigtigt, at du har en proaktiv tilgangsvinkel, har fokus på kundeporteføljen og ser mulighederne for at udbygge den. Du bliver en del af et kompetent salgsteam og vil referere til den regionale Salgschef. Du får ansvaret for at styrke og udvikle salget af Saniståls produkter og serviceydelser i regionen med udgangspunkt i en overordnet handlingsplan.

Det er et krav, at du har en baggrund inden for VVS branchen. Vi vægter produktkendskab højt og kandidater, der kan dokumentere erfaring med B2B salg i byggebranchen foretrækkes. Erfaring fra en større salgsorganisation er en fordel, men ikke et krav.

Sanistål A/S

Sanistål A/S, 30. januar
Region SyddanmarkSocial- og sunhedsassistent til CMSP Toftlund

Region Syddanmark

Social- og sundhedsassistent med Rehabiliterende tilgang til Center for Misbrug og Social Psykiatris botilbud Toftlund. Brugererfaring er en mulighed, men kan ikke stå alene.

Toftlund, et tilbud under Center for Misbrug og Social Psykiatri i Region Syddanmark, søger en SSA, med rehabilitering som varemærke.

Stillingen er på 32 timer om ugen med tiltrædelse den 1. maj 2015. Du skal som medarbejder indgå i døgndækning med skiftende vagter i hverdagen og i weekenden. Der arbejdes dag, aften og døgnvagter i op til 24 timer.

CMSP Toftlund er et specialiseret tilbud for borgere med et misbrugsproblem og en formodet eller diagnosticeret psykisk lidelse.


Region Syddanmark, 30. januar
KonZentaArea Sales Managers

KonZenta

Med reference til direktøren tildeles du selvstændigt ansvar over nærmere aftalte kundeområder i Danmark.

Din primære opgave er at opbygge, udvikle og pleje egen kundeportefølje via opsøgende salg. Du deltager aktivt i ansættelsesforløbet af lægerne inkl. slutforhandling af kundekontrakter. Du har efterfølgende personaleansvar for de enkelte læger. Vi forventer at du er på landevejene 3 dage om ugen og da jobbet inkluderer aftenarrangementer forventer vi samtidig, at du er indstillet på fleksible arbejdsdage.

KonZenta ApS er en nystartet rekrutterings– og headhuntervirksomhed. Vi rekrutterer nordiske læger til længerevarende kontrakter i Danmark. Vore kunder er de offentlige danske sygehuse/hospitaler.


Jobindex, 30. januar
Dalegaard Business Coaching A/S
MIELE SÆLGER

Dalegaard Business Coaching A/S søger for Miele A/S

Du får ansvaret for samarbejdet med forhandlerne i Midt- og Sydjylland samt på Fyn. Da du skal arbejde ud fra dit hjemmekontor foretrækker Miele at du bor i den østjyske korridor mellem Aarhus og trekantområdet. Sælgerne refererer til salgschefen for husholdningsafdelingen.

Du skal have erfaring med salg af kapitalvarer til eller fra detailhandelen og være fortrolig med indsalg, salgskampagner, skoling og træning af forhandlere, optimering af butiksindretning, samt pris- og avancekalkulationer. Miele sørger for en grundig produkttræning, så du kan have erfaring fra andre brancher f. eks. forbrugerelektronik, møbler og boligindretning, køkkener, mode, eksklusivt fritidsudstyr eller tilsvarende langvarige forbrugsgoder som sælges i et miljø med seriøs kundevejledning.


Jobindex, 30. januar
DELPRO A/SOperations Manager - Wind

DELPRO A/S, Vamdrup

Er du af Pioneer og Entreprenør typen der har lysten, motivationen og viljen til at stå i spidsen for den spændende udviklingen af DELPRO Winds aktiviteter – så læs her!

DELPRO Wind A/S har haft succes siden stiftelsen af joint venture selskabet i august 2014. Vores aktiviteter er vokset stærkt, og derfor søger vi nu en Operations Manager for vores vindmølleaktiviteter.

Du vil blive ansat i DELPRO A/S, hvor du vil få 115 dygtige kolleger der har stor erfaring med højspændingsanlæg samt med vindmøllebranchen.

Vores opgaver ligger primært inden for offshore sektoren, men der forekommer også onshore opgaver.


Jobindex, 29. januar
SAM Executive Search A/SDynamisk 'hands-on'-leder (32159)

SAM Executive Search A/S søger for Sitel i Sønderborg

Du får som Operations Manager i Sitel ansvaret for at lede og udvikle ca. 120 medarbejdere, der i dag blandt andet håndterer TDC’s outsourcede kundeservice.

Du får 6 topmotiverede teamledere i direkte reference. Teamledernes fornemste opgave er at lede deres medarbejdere til at præstere maximalt - både hvad angår kundetilfredshed, mersalg samt diverse andre KPI’er. Selv refererer du til driftsdirektøren, som har det overordnede driftsansvar for hele området.

SAM Executive Search A/S er én af Danmarks og Nordens største headhunting virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder direktører, ledere og specialisteri Danmark og udland.


SAM Executive Search A/S, 29. januar
People & Performance A/SSupervisor med gennemslagskraft

People & Performance A/S søger for Kongskilde i Sønderborg

- synlig leder, der motiveres af proces og forandring

Kan du motivere og styrke produktionsteams ud fra synlig og nærværende forandringsledelse? Og vil du være med til at sætte fokus på lean og skabe en fælles ”can do spirit”, som løfter vores produktions-flow til nye højder? Så er du måske den helt rigtige supervisor til Kongskilde, der søger to strukturerede og skarpe profiler til at optimere produktionsprocesser og -flow.

Som supervisor refererer du til produktionschefen, og du arbejder tæt sammen med virksomhedens anden supervisor. Du får den direkte ledelse af 80-100 erfarne og kompetente medarbejdere i produktionen, og sammen med din supervisor-kollega er I et team, som i fællesskab leder og udvikler produktionen. Det bliver dit overordnede ansvar at sikre en effektiv og stabil produktionsstyring via tavlemøder, planlægning og implementering af leanværktøjer.


People & Performance A/S, 29. januar
expuri ApS – Passion for talentSalgsingeniør – Løsningssalg – Jylland

expuri ApS – Passion for talent søger for Masytec A/S

Stillingen refererer til den adm. direktør. Salgsopgaven er klart formuleret: Nemlig at få etableret kontakt til såvel nye som eksisterende kunder – og dermed genere salg i et geografisk markedsområde, Jylland, hvor potentialet anses for stort.

Salgsfokus er rettet mod nøje udvalgte segmenter. Det er derfor vigtigt, at den nye salgsingeniør er indstillet på, at fokus for netop denne salgsstilling er opsøgende samt vedligeholdelse og udbygning af salget til den bestående kundekreds. Den nye salgsingeniør skal være den drivende kraft i salget i Jylland og bidrage til den fortsatte positive udvikling af Masytec.

Den ideelle kandidat har erfaring fra en tilsvarende stilling i en industriel- og/eller handelsvirksomhed inden for B2B salg/industrielt løsningssalg – gerne inden for den tunge og mekaniske industri.


Jobindex, 29. januar
Vendlet ApSMarketingsassistent

Vendlet ApS, Aabenraa

Vendlet ApS producerer og sælger hjælpemidler til sengeliggende mennesker. Vores produkter tilbyder unikke fordele for patienter, personale og ledelse. Vores kunder er den kommunale hjemmepleje, plejehjem, institutioner og sygehuse mv. Vendlet blev kåret som Gazellevirksomhed i 2014.

Dine opgaver præges af, at Vendlet oplever stærk vækst. Det stiller store krav til organisationen og vi har brug for at tilføje yderligere ressourcer i vores marketingsfunktion. Derfor søger vi nu en medarbejder, der kan assistere vores marketingskoordinator.

Vores marketingsfunktion står for al pressehåndtering, digital markedsføring og tryksager mv. Marketingsfunktionen står også for virksomhedens deltagelse på messer og konferencer, så opgaverne spænder bredt. Vi er en faglig stærk virksomhed, der lægger vægt på et godt og seriøst indhold i vores markedsføring.


Jobindex, 29. januar
Freiberg a/sProjekt-/Entrepriseleder

Freiberg a/s, Tønder

Aktivitetsniveauet er højt, og derfor søger Freiberg A/S, en erfaren og dygtig projekt-/entrepriseleder til planlægning, koordinering, styring, og tilsyn af diverse bygge- og anlægsprojekter.

Vil du være en del af en solid virksomhed i vækst, der tilbyder en travl, spændende og udfordrende hverdag i et uformelt miljø? Så er det måske dig, vi søger til at blive en del af vores dygtige team med udgangspunkt fra kontoret i Tønder.

Som projekt-/entrepriseleder bliver du ansvarlig for den daglige drift af forskellige byggepladser, rundt om i hele Syddanmark med direkte reference til direktøren.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Daglig ledelse af byggepladser og timelønnede
 • Kalkulation af tilbud, samt indhentning af tilbud fra underentreprenører og leverandører
 • Koordinering og leverancebestillinger
 • Sikre, at projekter udføres til aftalt tid og kvalitet

Jobindex, 29. januar
Danfoss A/SOperational Buyer

Danfoss A/S, Nordborg

Som Operational Buyer i POM EMA Nordic bliver det din overordnede mission at sikre høj tilfredshed i samarbejdet med vores leverandører og internt i Danfoss. POM EMA Nordic servicerer alle Danfoss’ divisioner, og du vil derfor få en travl og dynamisk hverdag med mange varierende opgaver.

Med din fleksible tilgang til dit arbejde og din veludviklede procesforståelse bliver du en af de nøglespillere, der sikrer valide indkøbsdata og gennemsigtighed i vores processer, adfærd og omkostninger.


Danfoss A/S, 29. januar
EYEY Haderslev søger erfaren revisor

EY

Til vores kontor i Haderslev, søger vi en målrettet og erfaren revisor, der ønsker at videreudvikle sig i denne rolle.

Du kommer til at arbejde med en varieret kundebase både i det mindre og mellemstore segment. Du løser opgaverne sammen med dine kolleger på forskellige teams. Opgaverne spænder vidt og omfatter blandt andet revision, udarbejdelse af regnskaber og skatteopgørelser m.v. Du tilrettelægger i høj grad selv din dagligdag og tager selvstændigt ansvar for planlægning af opgaverne og overholdelse af deadlines.

Du får tæt kontakt til vores kunders beslutningstagere, hvilket sikrer dig spændende opgaver og faglige udfordringer.


EY, 29. januar
Region SyddanmarkKlinikleder søger kollega!

Region Syddanmark, Sønderborg

Har du lyst til, i samarbejde med mig, at stå i spidsen for Medicinsk Klinik i Medicinsk Center, Sønderborg?

Ansættelsesstart 1. maj 2015 eller efter aftale

Vi søger en person med sundhedsfaglig baggrund og interesse for anerkendende ledelse i en organisation i forandring, hvor teamdannelse til varetagelse af patientforløb er i fokus, og hvor større omrokeringer i Medicinsk Center skal konsolideres.

Klinikledelsen består af to sundhedsfaglige personer, der samarbejder ligeværdigt.

En stilling som klinikleder giver dig mulighed for, at bevare en tæt kontakt til det kliniske arbejde samtidig med, at du får mulighed for at udvikle og anvende dine kompetencer indenfor ledelse.


Region Syddanmark, 29. januar
Dansk ServicerådgivningEr du den nye konsulent i Dansk Servicerådgivnings udbudsteam?

Dansk Servicerådgivning

For at styrke vores organisation inden for udbud af varer og tjenesteydelser søger vi en kompetent konsulent til tiltrædelse den 1. maj 2015 eller efter nærmere aftale.

Dansk Servicerådgivning bistår en række offentlige myndigheder (kommuner, sygehuse, statsinstitutioner og selvejende institutioner) og private virksomheder i hele landet i forbindelse med udbud, analyser og kvalitetssikring. Du vil i Dansk Servicerådgivning blive en del af vores udbudsteam, som gennemfører udbud for vore kunder i hele landet.

Dit arbejde vil bestå i

 • projektlederskab i forbindelse med gennemførelse af udbud i henhold til Udbudsdirektivet
 • projektlederskab i forbindelse med gennemførelse af miniudbud
 • kundekontakt og generel rådgivning på udbudsområdet

Jobindex, 29. januar
T. Hansen Gruppen A/S
Salgsassistentelev

T. Hansen Gruppen A/S

Vi gi’r den gas på jobbet!

Til en række af vores butikker i Danmark søger vi salgsassistentelever til start pr. 1. august 2015 eller efter aftale.

Ønsker du en elevplads med daglige udfordringer hvor kundeservice, ansvar og godt humør vægtes højt, så er en elevplads hos thansen.dk måske lige det du søger.

Vi ser frem til at høre dig.

T. Hansen Gruppen A/S

T. Hansen Gruppen A/S, 29. januar
Gina TricotButikschef Borgen - Sønderborg

Gina Tricot

Til vores butik i Borgen i Sønderborg, søger vi en erfaren butikschef, som går forrest med energi og entusiasme.

Du får ansvar for den daglige ledelse af vores flotte butik, samt de administrative opgaver i forbindelse med butikkens drift. Det meste af din tid, bruger du som en synlig leder i butikken, der deltager i den daglige drift. Du motiverer dine medarbejdere gennem dit eget høje engagement. At arbejde hos Gina Tricot er ikke bare et job. Det er snarere en indstilling, en holdning til mode, til mennesker og til omverdenen. For at du skal få succes, kræves der både kvikke tanker og kvikke ben.

Du skal naturligvis have en brændende interesse for mode og trends, men det er lige så vigtigt, at du forstår de processer, der skaber tilfredse kunder og lønsomme forretninger. Tidligere erfaring med at drive en butik med eget personale- og resultatansvar er en fordel.


Gina Tricot, 29. januar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
SAM Executive Search A/S
1 til 20 af 453 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |23|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.