1 til 20 af 457 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |23|Næste »
SIMI A/SSalgskonsulent – Fyn - Jylland

SIMI A/S

Vi tilbyder en spændende stilling som salgskonsulent til Fyn og Jylland. Du skal varetage kontakten til vores kunder i distriktet. Det er et krav at du bor i distriktet.

Som salgskonsulent hos os, er du serviceminded og har altid vores kunder i fokus. Du skal kunne arbejde selvstændigt og være en professionel sparringspartner som plejer kontakten til vores kunder. Udover pleje af eksisterende kunder skal du opsøge og etablere nye kunder. Derfor skal du være i stand til at skabe kontakter og generere salg til nye kunder. Det er vigtigt at du bestrider evnen til at kunne kommunikere på alle niveauer.


Jobindex, 4. september
Saint-Gobain ISOVER A/SLogistikassistent

Saint-Gobain ISOVER A/S, Vamdrup

Saint-Gobain ISOVER A/S søger en dygtig logistikassistent til et vikariat på 1 års varighed med start ca. 1. november.

Logistikassistenten har blandt andre opgaver ansvaret for:

 • Indkøb og disponering af materialer til produktionen samt handelsvarer
 • Lagerstyring af fornødenheder og handelsvarer
 • Planlægning og administration af eksport leverancer
 • Ad hoc-deltagelse i projekter for optimering og udvikling af processer

Som person trives du i et dynamisk miljø, hvor ingen dage er ens. Du arbejder selvstændigt, målrettet og effektivt på at opnå såvel afdelingens som dine personlige mål.


Saint-Gobain ISOVER A/S, 4. september
SITEL Denmark ApSTeam Manager

SITEL Denmark ApS, Sønderborg

Er du klar til at blive bannerfører for en kultur, hvor vi udvikler, udfordrer og leverer - altid med kunden i fokus. Så har du nu chancen for at blive Team Manager på vores kontaktcenter i Sønderborg.

Du får ansvar for dit eget team på ca. 25 personer, der håndterer ind- og udgående kundehenvendelser både skriftligt og telefonisk. I denne stilling kan du se frem til en tempofyldt og performanceorienteret hverdag, hvor du bliver udfordret fra allerførste dag og får sat fart på din faglige udvikling. Vi har meget høje forventninger til dig som vores nye teamleder.

Det bliver din opgave at sikre, at dit team både leverer kundeservice i verdensklasse og lever op til vore KPI’er. Mere konkret betyder det, at du følger op på resultater og sikrer, at medarbejderne altid har de nødvendige kompetencer til at løse opgaverne.


Jobindex, 4. september
JKSOptilite A/S søger resultatskabende sælger

JKS søger for Optilite A/S i Midt- og Sønderjylland

Vores kunde Optilite A/S vækster. De ønsker derfor at udvide det eksisterende team med endnu en stærk salgsprofil.

Behersker du alle salgets faser, og er du løsningsorienteret samt vægter den gode rådgivning - uden at miste fokus på at komme i mål med salget? Skal din næste stilling være i en virksomhed, som har forrygende travlt, som vækster og er præget af en stærk vi-kultur, hvor alle byder ind for at nå i mål? Hvor de sætter barren højt når det gælder resultater, kundetilfredshed og serviceniveau?

Vil du være en del af en international koncern, som vægter trivsel og udvikling, hvilket også betyder, at de har en høj medarbejder anciennitet?


JKS, 4. september
People & Performance A/STeknisk medarbejder til udviklingsafdeling

People & Performance A/S søger for Danfoss i Nordborg

For at fastholde og øge udviklingen for vor forretning, skal vi bruge en kollega, som skal være med til at sikre dokumentation (tegninger, specifikationer og styklister) og fastholde/udvikle vore interne forretningsgange.

Så hvis du har lyst til at

 • Udarbejde dokumentation (2D-tegninger og opgradere 3D-modeller, styklister o.a.) på baggrund af såvel bestående som nye konstruktioner for leverandører og vore egne afdelinger, typisk på baggrund af oplæg fra vore erfarende udviklingskolleger.
 • Sikre ensartethed (sætte standarden) i dokumentationen og frigivelse af dokumentation via vores konstruktions styringssystemer (PLM).

Så kan vi tilbyde dig:

 • Et spændende job i en global udviklingsorienteret virksomhed
 • En afvekslende hverdag i et dynamisk team
 • En fremtid i en spændende, global organisation hvor løbende efteruddannelse og personlig udvikling er en selvfølge

People & Performance A/S, 4. september
Region SyddanmarkFunktionsleder til Børne- og Ungdomspsykiatri Aabenraa pr. 1.12.15

Region Syddanmark

Vi søger en funktionsleder til ambulatoriet i Aabenraa, der i samarbejde med medarbejderne i ambulatoriet har fokus på den daglige drift af det ambulante børne- og ungdomspsykiatriske tilbud i Sønderjylland.

Der er en tilsvarende funktion i afdelingen i Kolding under samme ledelse, og der forventes et samarbejde på tværs af de to afdelinger.

Børne- og Ungdomspsykiatri Kolding og Aabenraa er en afdeling i rivende udvikling med en vision om at drive børne- og ungdomspsykiatri på internationalt niveau. Ambulatoriet i Aabenraa er lige flyttet i helt nye lokaler i tilknytning til familiehuset på Sygehus Sønderjylland i Aabenraa.


Region Syddanmark, 4. september
Region SyddanmarkRadiograf, Tønder

Region Syddanmark

Har du lyst til at være medspiller på Radiologisk Centers mindste røntgenklinik med spændende arbejdsopgaver og gode kollegaer, så hører vi meget gerne fra dig.

Vi er en gruppe bestående af 7 radiografer/sygeplejersker og 2 sekretærer. Radiologer fra Røntgenklinikken i Sønderborg varetager de lægefaglige opgaver.

Røntgenklinikken er bestykket med Siemens 1,5 T Somatom MR, 1 Siemens Definition 64 slice CT, 2 Adora DR-rum samt ultralyd.


Region Syddanmark, 4. september
BHJ A/SKøkkenassistent

BHJ A/S, Gråsten

BHJ’s hovedkontor i Gråsten søger en køkkenassistent til 37 timer ugentligt.

I samarbejde med to kolleger skal der tilberedes morgenmad og frokost til ca. 100 medarbejdere.

Jobbet indebærer primært:

 • Varemodtagelse
 • Klargøring af råvarer
 • Klargøring af morgen- og frokostbuffet

Du kan se frem til et spændende og alsidigt job i et engageret team med stor selvstændighed i udførelsen af jobbet.


Jobindex, 4. september
Viacount ApS Registreret RevisionsselskabRevisorassistent

Viacount ApS Registreret Revisionsselskab, Vojens

ViaCount har fokus på fortsat vækst og har ambitioner om en markant positionering på det sydjyske marked inden for de kommende år og søger derfor en ny kollega til kontoret i Vojens.

Vi tilbyder et spændende og selvstændigt arbejde, hvor du kommer til at arbejde med bogføring, moms, løn samt periode- og årsregnskaber for virksomheder. Der er gode udviklingsmuligheder, frie rammer til at planlægge din arbejdsdag samt mulighed for kantineordning.

Du bliver i dit daglige arbejde støttet af 8 erfarne kollegaer og af førende elektroniske værktøjer inden for bogføring, regnskabsudarbejdelse, kvalitetsstyring og skat.


Jobindex, 4. september
Scankab Cables A/S
Vi søger en topmotiveret salgsingeniør/salgskonsulent til industrien

Scankab Cables A/S

Vil du være med til at gøre en forskel?

Scankab Cables A/S intensiverer sin position på det danske marked og udvider salgsteamet. Med fokus på kvalitet og service søger vi, til en nyoprettet stilling, en salgsingeniør/salgskonsulent til industrien i Danmark.

Med reference til virksomhedens salgschef vil du få ansvaret for salg og rådgivning af kabler til industrikunder i hele Danmark.

Dit primære fokusområde bliver opbygning og pleje af kontakten til nye og eksisterende industrikunder og på en seriøs måde at få skabt den gode dialog, så kunderne er fortrolige med de løsninger, de tilbydes.


Jobindex, 4. september
Region SyddanmarkPersonalejurist med interesse for konsulentopgaver og projekter

Region Syddanmark, Aabenraa

Vil du arbejde med personalejuridiske problemstillinger og HR-relaterede opgaver i samspil med dygtige kollegaer og i en spændende organisation under stadig forandring?

Frem mod 2020 er Sygehus Sønderjylland i gang med en gennemgribende forandringsproces – blandt andet bliver sygehuset i Aabenraa udvidet til dobbelt størrelse og ombygget til Akutsygehus, samtidig med, at sygehuset i Sønderborg ombygges til Specialsygehus. Sygehus Sønderjylland har i 2013 indført en ny organisering med centre og klinikker, hvor ønsket om sammenhængende patientforløb og tilhørende teamorganisering er det styrende princip.

Synes du ovenstående lyder spændende, og har du lyst til at være med til at udvikle Sygehus Sønderjylland, så er det lige dig vi står og mangler.


Region Syddanmark, 4. september
Danfoss A/SMechanical Design Engineer

Danfoss A/S, Nordborg

To maintain and grow our position as a world leader, we are looking for a new colleague who can help us improve and further develop our existing product portfolio, as well as develop new products and platform functionalities to simplify and expand our product portfolio.

So, if you want to:

 • Work with a mix of product maintenance and development of new products, including idea generation, problem crushing, design, prototyping, testing (Lab test of applications at our ADC or in the field) and production release.
 • Discover and understand how the mechanical design affects the desired hydraulic performance.
 • Work with engaged and experienced colleagues to continuously improve performance and quality of the PVG platform in cross functional teams.

Then we can offer you the flexibility and many opportunities that comes with a large international Company.


Danfoss A/S, 4. september
Danfoss A/STeknisk medarbejder til udviklingsafdeling

Danfoss A/S, Nordborg

For at fastholde og øge udviklingen for vor forretning, skal vi bruge en kollega, som skal være med til at sikre dokumentation (tegninger, specifikationer og styklister) og fastholde/udvikle vore interne forretningsgange. Du vil få et job i vor udviklingsafdeling i Nordborg hvor du skal arbejde på tværs af forskellige faggrupper. PVG forretningen har i dag, på globalt niveau, udviklingsafdelinger i 4 lande (Danmark, Slovakiet, Kina og USA).

Så hvis du har lyst til at:

 • Udarbejde dokumentation (2D-tegninger og opgradere 3D-modeller, styklister o.a.) på baggrund af såvel bestående som nye konstruktioner for leverandører og vore egne afdelinger, typisk på baggrund af oplæg fra vore erfarende udviklingskolleger.
 • Sikre ensartethed (sætte standarden) i dokumentationen og frigivelse af dokumentation via vores konstruktions styringssystemer (PLM).

Danfoss A/S, 4. september
Danfoss A/S

Compliance Program Manager

Danfoss A/S, Nordborg

Are you experienced within corporate compliance? And do you have the power and perseverance to ensure a high level of compliance throughout the organisation? Then you might be our new Compliance Program Manager in Danfoss Group Risk and Compliance. You will be responsible for the development and deployment of a number of Danfoss’ compliance programs, which is top-priority for our organisation.

With your exhaustive experience within corporate compliance and your solid business acumen, we rely on you to act as a senior project manager of relevant compliance projects and participate in the management of the compliance initiative portfolio and conduct relevant risk identification and assessment. Furthermore, you will take part in the development of our future compliance initiatives, i.e. system development, procedures and templates, and bring them to fully implemented behaviour in the organisation.


Danfoss A/S, 4. september
4plusLeder af 4plus Sønderjylland

4plus

Vi søger en leder til 4plus. Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat snarest eller 1. nov. 2015.

4plus Sønderjylland er en socialøkonomisk virksomhed, der ejes af Blå Kors Danmark. 4plus indsamler genbrugstøj og driver en genbrugsbutik i tilknytning til Blå Kors Danmarks værested Den Blå Oase i Møllegade, Aabenraa.

Den sociale del består af 12 deltagere visiteret fra Aabenraa kommune, som gennem et helhedstilbud med arbejdstræning, terapi, misbrugsbehandling og med udgangspunkt i den enkeltes behov arbejder sig frem mod selvforsørgelse.

Som leder bliver du ansvarlig for deltagerne og ca. 50 frivillige i beskæftigelsesprojektet og for butikkens indretning. Du bliver involveret i strategien, står for det daglige arbejde og bliver sammen med lederen af Den Blå Oase ansvarlig for budget og økonomistyring. Du skal indgå i et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere på værestedet.


Blå Kors Danmark, 4. september
Bøgetorp
Automatiktekniker søges til spændende virksomhed

Bøgetorp søger for kunde

Kompetent og dynamisk automatiktekniker søges til privatejet virksomhed i det sydlige Jylland. Virksomheden er i en spændende udvikling og i positiv vækst og ønsker at få toptrimmet maskinparken.

Der er tale om en selvstændig stilling, hvor du, i samarbejde med din kollega, får stor medindflydelse på tilrettelæggelsen af din egen arbejdsdag.

Du er uddannet elektromekaniker, industrielektriker, automatikmekaniker eller lign. med erfaring i servicering, fejlsøgning og reparation af industritekniske produktionsanlæg. Erfaring med TPM vil være et plus.

Virksomheden er førende inden for bæredygtig produktion og har etableret et moderne og konkurrencedygtigt produktionsapparat. Personalet omfatter 35 medarbejdere, og kunderne er hoteller, restauranter og en række industrier over hele Danmark.

Ledelsen karakteriseres som moderne og værdibaseret, hvilket har medført en høj grad af medarbejdertilfredshed.

Bøgetorp

Jobindex, 4. september
HMF Group A/S
Dygtig servicemekaniker

HMF Group A/S, Rødekro

Til vores værksted i Rødekro søger vi en dygtig lastbilmekaniker, entreprenørmekaniker, landbrugsmaskinmekaniker eller tilsvarende med kendskab til hydraulik og el.

De primære opgaver er fejlfinding, reparation, ombygning og eftersyn af kran, tippelad og hejselad opbygget på lastbiler.

Faglige kvalifikationer:

 • Du har stort kørekort
 • Du kan læse et hydraulikdiagram
 • Du er systematisk med fejlfinding ud fra et diagram og kundens oplysninger om fejl
HMF Group A/S

Jobindex, 4. september
Maskingruppen A/SDygtig ekstern servicetekniker

Maskingruppen A/S

Til vores serviceafdeling på i alt otte dygtige medarbejdere søger vi en ny kollega.

Kørende ud fra din hjemmeadresse installerer, reparerer og vedligeholder du CNC styrede pladebearbejdningsmaskiner hos vores danske slutbrugere hvoraf ca. 90% er lokaliseret vest for Storebælt.

Du vil komme til at arbejde med svingbukkemaskiner, pladesakse, kantpresser, rørbukkere, endeformere og vandskæremaskiner. Naturligvis startende med en grundig makkeroplæring samt uddannelse i de enkelte produkter hos producenten i takt med, at du kvalificerer dig hertil.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Installation, opstart og igangkøring
 • Akutservice
 • Forebyggende vedligeholdelse

Jobindex, 4. september
M.J. Eriksson A/SLandmåletekniker eller nyuddannet ingeniør - Vestdanmark

M.J. Eriksson A/S

Til vores store og små anlægsentrepriser opgaver søger vi en kvalitetsbevidst medarbejder med uddannelse som ingeniør, landmåletekniker eller lignende. Du kan være nyuddannet eller allerede have praktisk erfaring med totalstation, og kender du lidt til entreprenørbranchen, vil det være en udpræget fordel.

Vi har brug for en ny medarbejder, der efter grundig oplæring og træning kan udføre afsætning og indmåling med totalstation og GPS.

Opgaverne for vores nye kolleger vil især omfatte afsætning i marken for vores entreprenørmaskiner, som skal udføre anlægsarbejdet, og efterfølgende kontrolindmåling af det udførte arbejde. Desuden forventes du at udføre mængdeberegninger og kvalitetsdokumentation, og det er således væsentligt, at du trives godt med både indendørs og udendørs arbejde. Du planlægger selv din arbejdsdag, men det vil ske i et samspil med vores arbejdsledere.


Jobindex, 3. september
University College SyddanmarkStudiekoordinator til uddannelsen i Grafisk Kommunikation

University College Syddanmark, Haderslev

Professionsbacheloruddannelsen i Grafisk kommunikation på University College Syddanmark søger en studiekoordinator til Campus Haderslev. Vi ønsker en faglig velfunderet og engageret medarbejder, med talent for at koordinere den daglige drift og med stor interesse for at indgå i de forandringsprocesser, der skal gennemføres nu og i de kommende år.

I samarbejde med studielederen har du ansvaret for den daglige drift af uddannelsen i forhold til studerende, undervisere og studieadministration. Din primære opgave bliver at koordinere og projektstyre dagligdagen på uddannelsen. Det omfatter bl.a.:

 • Den faglige og pædagogiske koordination, som den primære kontaktperson for undervisere og studerende i dagligdagen med overblik over dagens undervisning
 • Kontakt til uddannelsens omfattende eksterne underviserkorps og netværk
 • Skemalægning

University College Syddanmark, 3. september
Annonce:
Jobindex - Fest For Fyrede
1 til 20 af 457 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |23|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.