1 til 20 af 389 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |20|Næste »

Dine valg

 • FjernSønderjylland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
JKSTo konstruktører til 3D maskinkonstruktion

JKS søger for Lachenmeier Monsun i Sønderborg

Dygtige og strukturerede konstruktører til projektafdelingen.

Dine opgaver består bl.a. i at udfærdige projekttegninger i Inventor og konstruere projektrelaterede maskiner og diverse konstruktioner. Udarbejdelse af de dertil hørende styklister vil også være en del af dit arbejdsområde. I forbindelse med diverse projekter vil du få berøring med produktionen. Som en naturlig del af arbejdet vil kontakt til kunder og leverandører også forekomme.

Du er maskintekniker, produktionsteknolog, teknisk designer eller lignende, gerne med baggrund fra maskin- og projektverdenen. Du er en yderst struktureret person, der er rigtig god til at arbejde selvstændigt og prioritere dine opgaver. Du må gerne være den opsøgende og nysgerrige type, der kan planlægge sin egen arbejdsdag, arbejde systematisk, målbevidst, tage ansvar og er en god kollega.


JKS, 21. november
Danfoss Power Solutions ApSProduct Application Engineer

Danfoss Power Solutions ApS, Nordborg

Din primære opgave bliver at yde teknisk rådgivning og support omkring anvendelse af et bredt produktprogram internt og til kunder. Du får en stor kontaktflade med blandt andre udviklingsingeniører, vores lokale salgsenheder, slutkunder samt vores kvalitets- og indkøbsafdelinger. Du fungerer som link mellem kunder og interne funktioner, da du står for at specificere og igangsætte produktændringer og tilpasninger - med udgangspunkt i kundens behov.

Dine opgaver bliver derudover:

 • Deltage i markedsføring af nye produkter
 • Sikre udfærdigelse af relevant teknisk litteratur og værktøjer
 • Deltage i kundebesøg

Danfoss Power Solutions ApS, 21. november
Danfoss Power Solutions ApSMechanical Design Engineer

Danfoss Power Solutions ApS, Nordborg

The tasks will mainly be within mechanical design but your work will take a broad scope within several technologies and many different assignments. Your tasks may include:

 • Participation in new product development projects
 • Development of technical competences within specific areas
 • Maintenance of existing products
 • Carrying out technical analyses using advanced simulation tools
 • Engineering support to the organisation

Danfoss Power Solutions ApS, 21. november
Pullman - Ermator ABKørende sælger - Jylland

Pullman - Ermator AB

For at videreudvikle og ekspandere vort salg i Jylland søger vi nu en ekstern sælger, som skal arbejde tæt sammen med vore forhandlere og materieludlejningsfirmaer i området.

Du må påregne 15-20 rejsedage, heraf 2-3 overnatninger om måneden. Du skal desuden deltage i messer hos vore forhandlere samt vore egne branchemesser. Du kommer til at planlægge besøg i samarbejde med vore forhandlere og være salgsstøtte i marken og fra kontoret, ligesom du kommer til at besøge og servicere udlejningsfirmaer i området.

Som sælger hos Pullman Ermator AB vil du få en nøgleposition samt gode muligheder for personlig udvikling.

Brugere af vore produkter er virksomheder inden for byggeriet, sanering, brandvæsen, maskinudlejning og beton- og stenbearbejdning samt industrier.


Jobindex, 21. november
IDdesign a/sBoligstylist til barselsvikariat til vores IDEmøbler butikker i Sønderjylland og på Fyn

IDdesign a/s

Kan du inspirere kunder og medarbejdere til at gøre ethvert hjem personligt? Kan du sikre det rette kommercielle og visuelle udtryk, så der er en rød tråd mellem vores butikker og vores markedsføring med udgangspunkt i IDEmøblers DNA?

Så er det måske dig vi søger som boligstylist.

I jobbet får du ansvaret for at style udvalgte IDEmøbler bolighuse i Sønderjylland og på Fyn. Du vil indgå i et team af boligstylister, som har ansvaret for det samlede kædeudtryk, og i det daglige vil du indgå i samarbejde med vores dygtige butikschefer og sælgere om prioriteterne i butikkerne. Sammen er I ansvarlige for at butikkens fremtoning følger kædens konceptuelle tiltag – med dig i den drivende rolle.


IDdesign a/s, 21. november
Region SyddanmarkLægesekretær søges til Organkirurgisk Ambulatorium, Organcenteret

Region Syddanmark, Aabenraa

Ved Sygehus Sønderjylland, Organkirurgisk Ambulatorium opslås 1 lægesekretærstilling med tiltrædelse 1. januar 2015 eller efter aftale. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Sygehus Sønderjylland, Aabenraa er i 2014 blevet landsdelens nybyggede akutte sygehus med alle vigtige specialer samlet i én enhed.

Organcenteret indeholder kirurgisk og medicinsk gastroenterologi, brystkirurgi samt urologi med al stationær kirurgi samlet på Aabenraa Sygehus og et dagkirurgisk afsnit på Sønderborg Sygehus.

Vi søger 1 uddannet lægesekretær (ufravigeligt krav) som sammen med resten af sekretærgruppen vil være en vigtig brik i behandlingsforløbet for vores patienter og kolleger.


Region Syddanmark, 21. november
Region Syddanmark1 lægesekretær søges til Organmedicinsk Klinik

Region Syddanmark, Aabenraa

Ved Sygehus Sønderjylland, Organcenteret, Organmedicinsk Klinik opslås 1 lægesekretærstilling med tiltrædelse 1. februar 2015 eller efter aftale.

Stillingen er på 35 timer ugentligt i Gastromedicinsk Ambulatorium, hvor arbejdsopgaverne vil være følgende:

 • Skrivning af ambulante notater og stuegang
 • Henvise til forskellige undersøgelser og efterbehandlinger
 • Koordinering af patientforløb
 • Booking
 • Personlig og telefonisk patientkontakt
 • Tværfagligt samarbejde

Region Syddanmark, 21. november
ONLY
Butikschef, ONLY Åbenraa

ONLY

Til ONLY søger vi en resultatorienteret butikschef, som kan være med til at sikre den fortsatte udvikling af vores butik i Åbenraa.

Som butikschef får du ansvaret for butikkens daglige drift, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal til udvikling og ledelse af dine medarbejdere. Det er derfor vigtigt, at du er god til at fastholde fokus, og at du kan bevare overblikket. Som butikschef vil du blive uddannet i Bestsellers Shop Manager Programme, som vil udbygge dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift.


ONLY, 21. november
JKSProcescontroller søges til vikariat hos Kohberg Bakery Group A/S, Bolderslev

JKS søger for kunde

Har du interesse for tal og driftsøkonomiske analyser, så har du muligheden for at videreudvikle dig i en virksomhed i stærk udvikling.

Kohberg Bakery Group A/S søger en dygtig vikar til proces controlling i Bakeries med tiltrædelse 1. januar 2015. Vikariatet forventes at vare til udgangen af 2015.

Opgaver:

 • Indsamling og bearbejdning af nøgletal
 • Udarbejde KPI’er
 • Kalkulationer - herunder indsamling af data
 • Bidrage til arbejdet med overgang til nyt ERP system
 • Sparring med det øvrige controlling team

JKS, 21. november
GML-HR A/SDistriktschef Sydjylland

GML-HR A/S søger for kunde

Som distriktschef bliver du ansvarlig for 5-8 butikker, hvor du igennem dine butikschefer skal sikre at butikkerne og kæden repræsenteres på et højt niveau. Du bliver ansvarlig for distriktets performance på såvel økonomiske nøgletal som det gode købmandskab.

Du bliver dertil en vigtig drivkraft i realiseringen af en ambitiøs vækstplan, som indebærer butiksrenoveringer og nyåbninger, men også et sortiments- og layoutmæssigt løft. I den forbindelse skal du sikre den optimale personalesammensætning, herunder rekruttere og udvikle ledere, der fremstår med en klar, motiverende og tillidsfuld ledelsesstil.

Du tilbydes en udviklende stilling i en markedsledende virksomhed med et stærkt forretningsorienteret særpræg. Du vil have gode muligheder for selv at videreudvikle og drive dit ansvarsområde - det er resultaterne der tæller. Der er i organisationen gode muligheder for at avancere på længere sigt.

GML-HR A/S
Jobindex, 21. november
Danfoss Power Solutions ApSGlobal Sourcing Project Manager

Danfoss Power Solutions ApS, Nordborg

A unique opportunity to be a part of a project based procurement organization, working with company critical procurement / sourcing projects. There are long standing relationships with many of the suppliers, but focus is also on constantly ensuring the right portfolio of suppliers through sourcing activities. You will act as lead in your projects, working closely with key stakeholders from the business and to some degree offering your technical insight.

You will be working both cross-functionally and globally in close collaboration with suppliers and internal functions. The project teams involve stakeholders from several parts of the organization, incl. Engineering, Operations and Global Procurement in Danfoss. The key challenge will be to deliver on time and with the agreed cost savings, without jeopardizing quality.


Danfoss Power Solutions ApS, 21. november
Region SyddanmarkSygeplejerske til Enheden for Endoskopi, Aabenraa

Region Syddanmark

Har du lyst til nye udfordringer ? og kolleger med masser af initiativ?

Topmoderne endoskopiafsnit ved Sygehus Sønderjylland, Aabenraa søger på grund af aktivitetsøgning 1 ekstra sygeplejerske på 32 timer pr. uge fra 1. januar 2015 eller snarest derefter.

Afsnittet består af 3 stuer til elektive skopier samt 1 stue til ERCP og EUS. Der er særskilte modtage- og observationsstuer samt skyllerum.

Der er aktuelt ansat 16 sygeplejersker på afsnittet.


Region Syddanmark, 20. november
Bent Hansen Møbler A/SMøbelvirksomheden Bent Hansen søger ekstern sælger til detail- og kontraktmarkedet

Bent Hansen Møbler A/S

Sætter du pris på godt design, og kan du styrke Bent Hansens position på det danske detail- og kontraktmarked, så er du måske vores nye eksterne sælger.

Bent Hansen er en moderne designvirksomhed med solide håndværksmæssige rødder i polsterfaget. Vi har i 2015 mange nye produkter i støbeskeen, som vores nye sælger vil få til opgave at introducere på det danske marked. Vi er i dag repræsenteret i en lang række danske bolighuse og webshops samt på eksportmarkedet i Skandinavien, Tyskland, Polen, Holland og Belgien.

Dine væsentligste opgaver bliver:

 • Salg af designmøbler og boligaccessories til detail- og kontraktmarkedet i hele Danmark
 • Udvikling og udbygning af kundenetværk
 • Rapportering til hovedkontoret i Aalborg

Jobindex, 20. november
Wallace Hind Selection LLPTeknisk chef - produkter til bygge- og anlægsbranchen

Wallace Hind Selection LLP søger for kunde i Skodborg

En verdensførende producent søger en teknisk chef til at medvirke til den fortsatte udvikling af nye produkter til byggeprojekter inden for en lang række forretningsområder.

Med henblik på at skabe endnu større succes ønsker vi at ansætte en teknisk chef med primært fokus på vores betonvirksomhed til at:

 • Yde teknisk bistand til kunder, herunder produktafprøvning/ -verificering, behandling af klager og praktiske demonstrationer.
 • Være førende inden for prioriterede produkter og komme med nye ideer til produktudvikling.
 • Tage ansvaret for den direkte rapportering fra kvalitetssikringschefen, overvåge alle kvalitetskontrolspecifikationer og testmetoder, kvalitetskontrolkorrektioner, blandingsanvisninger, produktions- & emballeringsmetoder, og komme med forslag til forbedringer, hvor det er nødvendigt.

English version


Jobindex, 20. november
Mercuri Urval
Udviklingsingeniør

Mercuri Urval søger for Gram Commercial i Vojens

Kan du udvikle fremtidens køle- og fryseskabe til det professionelle marked?

Gram Commercials udviklingsafdeling har en central rolle i forhold til at sikre den fremadrettede konkurrenceevne. Gram Commercial tilbyder sine kunder (restauranter, kantiner, laboratorier m.v.) en høj produktkvalitet, en lang levetid og et lavt energiforbrug. Samlet set betyder det, at ”cost of ownership” kalkulationen bliver attraktiv for kunden. Et modulopbygget design og et fleksibelt produktionslayout giver derudover kunden mulighed for at konfigurere sin egen unikke løsning, som ordreproduceres og leveres inden for få uger.

Med reference til udviklingschefen bliver et af dine første projekter et ”cost-down” projekt. Igennem projektet får du hurtigt viden om produkter, designprincipper og komponenter.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 20. november
Dansk FlygtningehjælpLærdansk Syd søger underviser til Sønderborg-afdelingen

Dansk Flygtningehjælp

Oplev det meste af verden ét sted!

Vi har en fast lærerstilling på fuld tid til besættelse snarest muligt. Du har lyst til at undervise kursister fra hele verden i dansk som 2. sprog.

Lærdansk Syd er en professionel uddannelsesinstitution, der tilbyder danskundervisning i henhold til lov om danskuddannelse af voksne udlændinge. Vi er forankret i Dansk Flygtningehjælp, hvor vi nyder godt af et tæt netværkssamarbejde med de øvrige 16 Lærdansk Sprogcentre i Danmark.

Vi har løbende omkring 1.600 kursister fra mere end 60 forskellige nationer. Vi underviser i det danske sprog og i danske samfunds- og kulturforhold. Lærdansk Syd har afdelinger i Esbjerg, Ribe, Varde, Vejen og Sønderborg.


Dansk Flygtningehjælp, 20. november
Gorm Larsen Nordic
Mid-market hunter for HP

Gorm Larsen Nordic

Brænder du for at arbejde med B2B-salg, være opsøgende og vedligeholde relationer, og har du en stor interesse og viden for PC og elektronikløsninger? Gorm Larsen Nordic søger lige nu en salgskonsulent, som skal arbejde med at udvikle HP’s position på BtB markedet i Danmark i mid-market segmentet.

Som Mid-market hunter for HP bliver du en operationel nøgleperson i forhold til at øge HP’s markedsandele inden for mid-market segmentet blandt danske virksomheder. Dine opgaver indebærer bl.a. følgende:

 • Opsøge og møde tildelte accounts i mid-market segmentet med formål at sælge produkter, services og forbrugsstoffer
 • Sikre et solidt kundeforhold med formål at vedligeholde og udvide HP’s position
 • Rappotere på dine resultater

Gorm Larsen Nordic, 20. november
Wallace Hind Selection LLPAssistant Financial Accountant / Assistant Accountant / Accounts Assistant

Wallace Hind Selection LLP recruiting on behalf of client

An Assistant Financial Accountant / Assistant Accountant / Accounts Assistant is required to work for this leading European manufacturing organisation.

Company profile:
We are a global leader in the delivery of value-adding solutions to complex construction projects across multiple infrastructure sectors, with aspirations to grow faster and further. Due to continued growth we are seeking a Financial Accountant / Management / Accountant/ Accounts Assistant / Accountant to take full responsibility for reporting across a wide range of different business units.

Key areas of responsibility:

 • Assist with forecasting and performance analysis
 • Fixed assets management
 • Assist with preparation of Budgets and Business Plan

Jobindex, 20. november
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 20. november
Danfoss Power Solutions ApSPT ingeniør

Danfoss Power Solutions ApS, Nordborg

Har du en solid teknisk baggrund og erfaring med spåntagende bearbejdning?
Her er din mulighed for at spille en central rolle i et stærkt team med høj faglighed. Vi er i en spændende fase med mange investeringer og forbedringsprojekter, og du får mulighed for at supportere og udvikle processer på vores højt automatiserede produktionslinjer.

Som PT ingeniør er en af dine primære opgaver at sikre optimering og forbedring af produktionsgrundlaget, herunder dokumentation og arbejdsinstruktioner. Yderligere skal du bidrage til en høj udnyttelse samt oppetid på vores produktionsudstyr og systemer, samt facilitere den vigtige prototypeproduktion i glideområdet. En del af din rolle er også at fungere som sparringspartner for teknisk-salg, udvikling, indkøb, kvalitet og operatører i bearbejdning og montagen, så vi opnår Zero-Defects


Danfoss Power Solutions ApS, 20. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Krifa kampagne 2014
1 til 20 af 389 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |20|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.