1 til 20 af 376 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |19|Næste »

Dine valg

 • FjernSønderjylland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

DANBORChauffør

DANBOR

Vores vognmandsafdeling har brug for en stabil og erfaren chauffør til farlig gods kørsel.

Du er selvstændig, ansvarsbevidst og er fokuseret på nøjagtigheden i arbejdet. Du har god erfaring som chauffør og har B/CE kørekort samt ADR bevis og tank.

Dine opgaver: Af- og pålæsning fortrinsvis i Danmark. Undtagelsesvis kan grænseoverskridende kørsel forekomme. Overholde køre- og hviletidsbestemmelserne.

DANBOR

DANBOR, 1. september
MT Højgaard A/SEl-specialist til totalentrepriser og store projekter

MT Højgaard A/S

MT Højgaard søger en erfaren el-specialist, der som teknisk sparringspartner optimerer vores indkøb af el- og svagstrømsentrepriser i konstruktiv dialog med såvel rådgivere som underentreprenører.

Du bliver en del af det tekniske team i Projektindkøb, hvor du sammen med 12 byggetekniske og kommercielle specialister (heraf 4 der arbejder med tekniske installationer) skal arbejde med at optimere og kvalitetssikre byggeprojekter - fra tilbudsfase til udførelse af projekt.

Med fokus på totalentrepriser og større projekter skal du bl.a.:

 • Afdække projektmateriale og levere input til projektspecifik tilbudsstrategi indenfor el- og svagstrømsområdet.
 • Opstille krav og efterfølgende sparre med rådgivere vedr. omfang af supplerende projektering.
 • Granske og afdække tilbud fra underentreprenører inden for el og svagstrøm.

MT Højgaard A/S, 1. september
Arla FoodsTeamleder, planlægning og logistik - Høgelund Mejeri, Vojens

Arla Foods

Høgelund Mejeri ved Vojens beskæftiger 150 medarbejdere og er verdens mest moderne mejerianlæg til produktion af blåskimmeloste. Vi oplever god vækst i vores produktion af primært Castello Danablu, som forarbejdes og pakkes i mange varianter og sælges verden rundt under navnene Castello, Rosenborg, Høng etc.

Med reference til Høgelunds pakkerichef bliver du ansvarlig for mejeriets planlægnings- og logistikfunktion samt halvfabrikata-, emballage- og færdigvarelagre. Ved hjælp af planlægningsværktøjer og i tæt samarbejde med især produktionen, vedligeholdsafdelingen, pakkeriet og Arlas centrale planlægningsafdeling sikrer du, at kunderne får deres varer til tiden. Der venter dig en spændende udfordring i forhold til at forbedre vores processer og produktionsflow, så vi kan blive endnu mere effektive.

Arla Foods

Arla Foods, 1. september
HR MæglerneSprinklerinspektør

HR Mæglerne søger for kunde

Inspektion af virksomheders og institutioners brandsikring og brandsikkerhed med fokus på sprinkleranlæg (AVS-anlæg).

I branchen arbejdes der med bygnings-, produktion- og lagermæssige forhold, opbevaring af brand- og miljøfarlige stoffer, alarmering samt flugt- og evakueringsforhold, slukningsudstyr og slukningsberedskab.

Med direkte reference til direktøren og fra hjemmekontor skal du:

 • sikre afvikling af årlige sprinklerinspektioner i din egen portefølje
 • afvikle 1. inspektioner inden for sprinkleranlæg
 • strukturere planlægning af dine besøg med forudgående aftale

Jobindex, 1. september
DeloitteRevisortrainees med ambitioner og HHX- eller Finansøkonom baggrund til ansættelse i Deloitte Sønderborg

Deloitte

Har du talent for tal og kunderelationer? Og brænder du for at tænke på tværs af både ideer, modeller og organisationer? Og er du samtidig ambitiøs og parat til at arbejde hårdt for at nå dine mål? Så tilbyder vi til gengæld en hverdag og et karriereforløb, hvor du får alle muligheder for at indfri dit fulde potentiale.

Allerede fra dag ét indgår du i flere forskellige teams, hvor du løser opgaver og møder kunder samt får sparring fra erfarne kolleger. Så du skal være motiveret for at lære - både fagligt og personligt. Udover den praktiske erfaring bliver du en del af vores Audit Academy, hvor du sammen med de øvrige revisortrainees får styrket dine kompetencer inden for revision, regnskab, økonomistyring, skat og selskabsret. Og for yderligere at styrke dine kompetencer, skal du læse HD i Regnskab og Økonomistyring.


Deloitte, 1. september
Expert Danmark A/SExpert & Punkt1 i Ribe søger deltidssælger

Expert Danmark A/S

Går du med ambitioner om at arbejde i en af Danmarks største detailhandelskoncepter, og er du samtidig den fødte sælger, har du nu chancen. Expert Danmark søger ambitiøs deltid sælger til vores Expert & Punkt1 i Ribe.

Du vil indgå i et målrettet salgsteam af motiverede kollegaer, der ligesom dig selv, drives af gode resultater i et professionelt og behageligt miljø.

Som sælger I en af landets største koncepter, er det nødvendigt at have indgående kendskab til sit felt. Vores kommende sælger har derfor erfaring med butikssalg, og meget gerne med salg af forbrugerelektronik. Hos Expert er vi sælgere, ikke ekspedienter, og det er derfor væsentligt at du er proaktiv og opsøgende overfor kunderne, samt at du trives med den daglige stræben efter salg, mersalg og bundlinje resultater. Hvis du kan fremvise salgsresultater fra tidligere job vil dette blive set som et stort plus, det er dog ikke et krav.


Expert Danmark A/S, 1. september
Humac A/SHumac søger sælgere til Apple-butikkerne

Humac A/S

Kunne du tænke dig at blive en del af Humacs succes i Danmark?

Humac søger resultatorienterede og proaktive sælgere, der elsker at sælge Apple-produkter og samtidig kan skabe “Danmarks bedste kundeoplevelse”.

Som sælger hos Humac tager du afsæt i et af verdens stærkeste brands. Du skal forberede dig på en sjov og travl hverdag med masser af udfordringer. Brænder du for at skabe resultater, dele din begejstring for Apples produkter og er du verdensmester i at inspirere og begejstre vores kunder, så er det dig, vi søger!

“Danmarks bedste kundeoplevelse” er noget, vi mener alvorligt. Vi sælger og servicerer premium produkter, og derfor kan vores kunder også forvente en premium oplevelse. Som Apple sælger i Humac er det dit ansvar at levere den oplevelse. Vores vision er at være den foretrukne Apple-forhandler i Danmark.


Jobindex, 1. september
Humac A/SHumac søger Shop Managers til Apple-butikkerne

Humac A/S

Kunne du tænke dig at blive ansvarlig for din egen Apple butik?
Humac søger resultatorienterede Shop Managers til vores butikker i hele Danmark.

Managers, der kan sælge Apple, gå forrest i butikken og skabe “Danmarks bedste kundeoplevelse”.

Som Shop Manager hos Humac tager du afsæt i et af verdens stærkeste brands. Du skal forberede dig på en sjov og travl hverdag med masser af udfordringer. Brænder du for at skabe resultater, dele din begejstring for Apples produkter og er du verdensmester i at inspirere og begejstre såvel kunder som vores medarbejdere, så er det dig, vi søger!

“Danmarks bedste kundeoplevelse” er noget, vi mener alvorligt. Vi sælger og servicerer premium produkter og derfor kan vores kunder også forvente en premium oplevelse. Som Shop Manager er du ansvarlig for den oplevelse. Vi forventer derfor, at du som leder kan og vil gå forrest. Vores vision er at være den foretrukne Apple forhandler i Danmark.


Jobindex, 1. september
OJ Electronics A/SM-CAD designer til travl udviklingsafdeling

OJ Electronics A/S, Sønderborg

OJ Electronics er midt i en meget vækstorienteret strategiperiode, hvor nye produkter udvikles i hastigt tempo og ældre produktprogrammer saneres. Dette gælder både vores produkter til regulering af gulvvarme og produkter inden for ventilationsområdet (HVAC), herunder motorstyringer. Vi søger derfor en ny, højtmotiveret kollega til mekanikgruppen, der som M-CAD designer kan konvertere projektkrav og idéoplæg til designoplæg og konstruktioner for nye og eksisterende produkter.

Opgaverne

 • 3D produktdesign i Creo
 • Mekanisk og elektrisk sikkerhed i produktdesign
 • Sparring med kunder, kolleger i organisationen og samarbejdspartnere i udviklingshuse om produktdesign

Jobindex, 1. september
SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen Padborg

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med ialt 43 medarbejdere. Med en placering tæt på grænsen sætter kunderne store krav til os og vi sætter barren højt. Vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, salgsklar mm.
 • Disponering, rengøring og egenkontrol

SuperBrugsen, 1. september
Region SyddanmarkSygeplejerske Psykiatrisk Afd. P2, Haderslev

Region Syddanmark

Har du lyst til et spændende og udfordrende job i psykiatrien så se her …

I Afsnit P2 er et vikariat i perioden den 1. november 2014 – 31. august 2015 på 37 timer ugentligt, ledig til besættelse.

Afsnit P2 er et åbent modtageafsnit med en skærmet enhed. Vi har plads til 25 patienter m/k i alderen over 18 år. Vi modtager borgere med alle slags psykiatriske lidelser.

Vi arbejder ud fra miljøterapeutisk vinkel, og arbejder med relationsbehandling og kontaktpersonssystemet.

Vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende, og social og sundhedsassistent elever, ergoterapeut studerende, samt sygeplejersker på special uddannelse.


Region Syddanmark, 1. september
Haarup Maskinfabrik A/SRejsemontør/industritekniker

Haarup Maskinfabrik A/S

Har du erfaring med service af industrielle maskiner, og er du rejselysten?

Så bliv rejsemontør/industritekniker hos Haarup Maskinfabrik A/S. Vi projekterer, fremstiller via egen produktion og sælger komplette doserings- og blandeanlæg af høj kvalitet til betonindustrien i ind- og udland med kernemarkeder i Europa og Nordamerika. Vi ligger ved motorvejen mellem Silkeborg og Aarhus.

Dit ansvar bliver at servicere vores kvalitetsblandere og gearkasser hos vores kunder rundt om i Danmark og Europa. Du får derfor ca. 150 rejsedage årligt, og rejserne er typisk af en varighed på 2-3 uger. De planlægges af vores servicechef, som forinden afrejse informerer dig om, hvilke kunder du skal besøge – og hvilke opgaver, du skal løse.

Sprogligt behersker du mundtligt tysk og gerne engelsk.


Jobindex, 1. september
PwCPwC søger revisortrainees med HHX, STX eller FØ-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 1. september
Helion Market ResearchHelion evaluator

Helion Market Research

Som Helion evaluator kommer du til at evaluere alle former for service i butikker, restauranter, bilforhandlere, ja listen er lang. Du vil få et færdigt scenarie at følge ved hver evaluering, efterfølgende skal du så udfylde et spørgeskema online.

Du tager kun de job du kan udføre i dit område og som du har tid til at gennemføre. Vi søger dig, uanset hvor i landet du bor. Dette betyder at du, trods du måske ikke bor i en af de større byer, kan få en oplevelsesrig ekstraindtægt.

Du bliver betalt for hver evaluering du fuldfører og til den pris, du har accepteret inden du påtog dig opgaven. For hvert besøg bliver du betalt mellem €10 og €40 per evaluering og en evaluering tager cirka 1-1½ time at gennemføre.


Jobindex, 1. september
LyderJohnsen A/SProcesoperatør – teknisk ildsjæl

LyderJohnsen A/S søger for Tantaline A/S i Nordborg

Med reference til Produktionschefen får du en nøglerolle i produktionen hos Tantaline. Du arbejder f.eks. med håndtering af kemikalier, styring
af højteknologiske specialmaskiner samt overvågning af udstyr og brugerflader for at opnå en maksimal kvalitet i legeringen.

Du bliver en del af et lille, velfungerende team på 4 kolleger. Som operatør kan du varetage alle stationer, men dit primære fokus er maskinerne og selve forløbet under kørslen. Desuden er du ansvarlig for det løbende vedligehold og reparationer. Processen er krævende for udstyret, så vedligehold er en vigtig del af din stilling. I jobbet er du dermed både operatør, tekniker og problemløser, og du skal have overblik og god teknisk indsigt, for at hele holdet kan lykkes.


Jobindex, 31. august
Danfoss A/SRegional category manager

Danfoss A/S, Gråsten, Kolding, Nordborg & Vejle

The job will enable you to develop your creativity and require you to find new ways of thinking. You will have a wide interface with both internal and external stakeholders and play a central role in creating impact and changes for the HS division.

As Regional Category Manager you will be responsible for making stepwise changes by developing and executing the category strategies in full compliance with the global strategy and supply chain needs, and you will furthermore be responsible for supplier management (establishment of agreements, negotiations, supplier selection, supplier classification).

Your key tasks will be to:

 • Identify cost optimisation possibilities
 • Drive consolidation projects within identified areas across the finished product category
 • Deliver process efficiencies through execution of projects and negotiations with suppliers

Danfoss A/S, 29. august
Provas - Haderslev Forsyningsservice a/sDriftsansvarlig for spildevandspumpestationer

Provas - Haderslev Forsyningsservice a/s

Provas er en af de førende multiforsyningsvirksomheder i Syddanmark, og vi søger en driftsansvarlig til den daglige drift af vores ca. 300 spildevandspumpestationer.

Dine opgaver bliver dels at planlægge de nødvendige arbejdsopgaver for, at vi kan opretholde en tilfredsstillende drift på pumpestationerne, og dels praktisk arbejde på vores værksted og i marken.

Du vil løse dine opgaver i tæt samarbejde med vores to driftsteams og de driftsansvarlige for de øvrige driftsområder.

Stillingen giver i udstrakt grad mulighed for, at du selv planlægger din hverdag, og du vil komme til at præge den måde, vi drifter vores pumpestationer på.


Jobindex, 29. august
ECCO Sko A/SHR Business Partner

ECCO Sko A/S, Bredebro

Som HR Business Partner vil du få eget ansvarsområde inden for hovedkvarterets afdelinger, hvor du bl.a. vil varetage rollen som sparringspartner og rådgiver for topledere, mellemledere og medarbejdere. Du vil også inden for dit eget område være ansvarlig for rekrutteringer, leder- og medarbejderudvikling samt varetagelse af forskellige personaleadministrative funktioner.

Det er derfor vigtigt, at du brænder for at arbejde med hele paletten af HR opgaver og trives med en meget afvekslende arbejdsdag. Herudover vil du også løbende blive involveret i forskellige HQ- projekter og til dels globale HR- projekter. Du vil blive en del af Human Resources DK, som i dag består af 6 dygtige og engagerede medarbejdere.


ECCO Sko A/S, 29. august
Region SyddanmarkMedarbejder med brugerbaggrund til Lokalpsykiatri Haderslev

Region Syddanmark

Psykiatrisygehuset ansætter medarbejdere med brugerbaggrund i lokalpsykiatrierne i Region Syddanmark. Måske er du vores nye medarbejder i Lokalpsykiatri Haderslev.

Opgaverne

 • Passe PsykInfo-standen med opdateret informationsmateriale
 • Opgaver i forbindelse med møder
 • Arkivering og piccolinefunktion
 • Telefonpasning i den udvidede åbningstid
 • Være vært ved undervisning af patienter og pårørende
 • Ledsage patienter til undersøgelser udenfor afdelingen
 • Fungere som ressourceperson sammen med ergoterapeut i gruppeforløb

Region Syddanmark, 29. august
Topdanmark Forsikring A/SForsikringsrådgiver

Topdanmark Forsikring A/S, Aabenraa

Vi søger en ambitiøs og salgsminded forsikringsrådgiver, der har lyst til at sætte vores kunder i centrum, til vores salgscenter i Aabenraa.

Som forsikringsrådgiver i vores salgscenter arbejder du hovedsageligt med telefonisk rådgivning og salg, af både skades –og personforsikring til eksisterende samt til nye privatkunder. Jobbet er afvekslende og foregår i et dynamisk miljø.

I vores salgscenter kommer du til at indgå i et team med gode kollegaer, hvor vi har fokus på både performance og personlig udvikling.

Vi kan tilbyde dig en udviklende og salgsorienteret stilling, hvor du vil gennemgå en robust forsikringsfaglig uddannelse og krævende salgsuddannelse.

Topdanmark Forsikring A/S

Topdanmark Forsikring A/S, 29. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Fest For Fyrede Jobindex
1 til 20 af 376 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |19|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.