1 til 20 af 378 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |19|Næste »

Dine valg

 • FjernSønderjylland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Topdanmark Forsikring A/SEr du markedets bedste vognmandsassurandør?

Topdanmark Forsikring A/S

Er du til det spændende arbejdsliv på landevejen med et stærkt forsikringsbrand i tasken og en solid organisation i ryggen? Er du knivskarp til at planlægge og styre din egen hverdag og har du styr på dit netværk?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, kan en stilling som vognmandsassurandør hos Topdanmark blive din fremtid.

Vi søger lige nu den bedste vognmandsassurandør til at indgå nye forsikringsaftaler med vognmænd på Fyn og i Trekantsområdet.

Vores stærke position i markedet og vores velorganiserede koncern giver stor konkurrence om de ledige stillinger. Vi sætter overliggeren højt, og tænker derfor, at du allerede har erfaring med salg af alle typer af forsikringer til vognmænd. Jobbet er en specialistfunktion, men der vil også være mulighed for at indtegne andre brancher end vognmænd.

Topdanmark Forsikring A/S

Topdanmark Forsikring A/S, 24. april
Danfoss A/SSupply Chain Engineer R&D

Danfoss A/S, Nordborg

Motiveres du af at omsætte nye idéer til brugbare løsninger? Og er du en menneskekender, og har du den tekniske indsigt, det kræver at skabe engagement og effektivitet i et produktionsteam? Så er du måske vores nye Supply Chain Engineer. Du bliver en del af Danfoss’ Residential Heating, Heating Solutions Division – en stærk forretning i vækst på et marked med fokus på energioptimering og urbanisering.

Din primære opgave bliver i overensstemmelse med strategien at etablere og implementere et supply chain setup for et nyt produkt på vores fabrik i Nordborg. Det betyder, at du både sikrer Design for Manufacturing og generelt en stærk supply chain for vores nye mekatronikprodukter. Du designer montageprocessen i forhold til projektets behov og indgående viden om hver enkelt parameter, der har indflydelse på produktkvaliteten.


Danfoss A/S, 24. april
Gram & Juhl A/S
Year long temporary position as Sales and Marketing coordinator

Gram & Juhl A/S, Hammelev

Gram & Juhl A/S is searching for a Sales & Marketing coordinator for a temporary position. One of our Sales & Marketing coordinators is absent due do maternity leave in the period 1st June 2014 to 31st May 2015.

The main focus for the position will be sales, developing customer relations and presenting our products.

Our sales & marketing department work closely together in solving the typical task:

 • Carry out the internal sales procedure
 • Respond to customer inquiries
 • Update CRM and maintain contact with all relevant customers

What we offer:
An exciting and challenging job working with helpful colleagues in a friendly work environment. Salary according to qualifications.


Jobindex, 24. april
LINAK A/SProduktspecialist til elektronikfabrik

LINAK A/S, Sønderborg

Er du den dygtige kabelspecialist, der har viden omkring kabelopbygning, materialer og godkendelser, og som brænder for at dele denne viden? Så er det DIG, vi står og mangler til Electronic Operations.

LINAK er begyndt at indbygge teknologi i kabler, såsom sensorer, små print mm. Electronic Operations udvikler og producerer styringselektronik til vores aktuatorløsninger. Vi er en afdeling, der består af 90 timelønnede medarbejdere, og 40 funktionærer, hvoraf 15 er beskæftiget med Technical Product Management og udvikling.

Primære arbejdsopgaver

 • Rådgive ved oprettelse af nye kabler til specielle kundeprojekter
 • Deltage ved div. kabelprojekter
 • Oprette og godkende kabler, herunder opmåle og teste kabler


LINAK A/S, 24. april
Deichmann – SkoDeichmann Sko søger Salgsassistenter

Deichmann – Sko

En verden fuld af sko og muligheder, vil du være med?

Er du på udkig efter et job i en travl skokæde, hvor der altid er noget at tage sig til, et godt arbejdsmiljø og hvor du kommer til at have kontakt med vores brede målgruppe, som spænder fra børnefamilier, de unge og smarte, til de ældre med fokus på komfort – så har du chancen nu for at blive en del af vores team.

Vi søger nemlig hele tiden kvalificerede deltids medarbejdere på mellem 5-30 timer om ugen, til vores eksisterende og kommende butikker i hele Danmark.


Deichmann Sko, 24. april
LINAK A/SMaskiningeniør til produktudvikling

LINAK A/S, Nordborg

Vi søger en ny kollega, der kan hjælpe os med at udvikle fremtidens aktuatorsystemer. Sætter du en ære i at sikre grundig og optimal udvikling af serieproducerede produkter, så kunne denne stilling lige være noget for dig.

Vi arbejder struktureret med tværfaglig produktudvikling, og du vil blive tilknyttet udviklingsfunktionen i divisionen TECHLINE. Udviklingsfunktionen består af 10 engagerede og meget kompetente ingeniører og teknikere, der sammen udvikler og producerer aktuatorløsninger til brug inden for industrien.

Primære arbejdsopgaver

 • Produktudvikling inkl. detaljekonstruktion
 • Dokumentation af eget arbejde, herunder 2D og 3D tegninger, styklister, testrapporter, VPC m.v.
 • Praktiske test af produkter

LINAK A/S, 23. april
Region SyddanmarkLægesekretær til Akutsekretariatet

Region Syddanmark, Sønderborg

Akutsekretariatet, består af 9 lægesekretærer, der er tilknyttet Medicinsk klinik, Medicinsk Center, sekretariatet er bemandet hele døgnet, året rundt. Alle arbejder i blandede vagter med weekendvagt hver 3. weekend. Akutsekretariatets opgavehåndtering er forskellig i dagtiden og aften-/natte-/weekend. I dagtiden, på hverdage, håndteres akut skrivning for Medicinsk Center samt Neurologisk Klinik og i aften-/nattetimerne samt i weekender skrives akut for hele sygehuset. Da arbejdsopgaverne spænder vidt og der er håndtering af opgaver for hele sygehuset, er det en fordel at være bredt funderet i anatomi, diverse sygdomme og gerne en del års erfaring som lægesekretær.

Arbejdsopgaverne er bl.a.

 • skrivning af akutte journaler, tilsyn, operationer og skadekort
 • registreringsopgaver (blandt andet indlæggelse, udskrivning, orlov)
 • hotline-funktion for sygehusets personale

Region Syddanmark, 23. april
Danfoss A/SDevelopment Engineer – Mechanical Design of New Sensors

Danfoss A/S, Nordborg

Do you have the drive and talent to deliver innovative mechanical designs and be a major contributor to our new product platform? Then you could be our next Development Engineer at Danfoss Industrial Automation.

Our business is characterised by a high growth rate driven by innovative solutions. As such you will join the Development & Reliability department in a dynamic, fast-growing organisation. Your responsibility covers development of pressure and temperature sensors for applications ranging from small hydraulic systems to large two-stroke engines.

Drive and deliver innovative mechanical design Your primary focus is to drive and deliver innovative mechanical designs contributing to our new product platform for industrial sensors for harsh environments.


Danfoss A/S, 23. april
jem & fix A/SAssistance og servicemedarbejder i Skærbæk

jem & fix A/S

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og erfaring med detailhandel er derfor ikke en forudsætning for, at du kan få jobbet.

Assistance
Om jobbet
Samspil med dine kolleger. Du får også medansvar for:

 • at fylde varer op
 • at sidde ved kassen

Servicemedarbejder
Dine arbejdsopgaver vil være alt forefaldende arbejde efter skoletid. Du kan arbejde 4-8 timer om ugen og skal være indstillet på weekendarbejde.


jem & fix A/S, 23. april
Danfoss A/SCorporate Controller

Danfoss A/S, Nordborg

Do you have solid experience within financial controlling? Do you want your next job to be about both professional accounting principles and global business processes in a constantly changing environment? Then joining Group and Corporate Accounting might just fulfil your expectations.

Group and Corporate Accounting is responsible for maintaining and developing the Danfoss Group’s accounting principles (IFRS) and participates in corporate projects on development of internal and external financial reporting. We offer a position that will give you an opportunity to test all of your abilities in a company welcoming commitment and independence. You will be joining a team of professional and dedicated colleagues and will be working out of our office in Nordborg.


Danfoss A/S, 23. april
KeySelector
Fabrikschef – der kan udvikle og implementere markante og systematiske forbedringer

KeySelector søger for kunde

Vor kunde er en mellemstor produktionsvirksomhed med godt 100 ansatte beliggende i Sydjylland.

Virksomheden er blandt de absolut førende udbydere i Danmark af sine produkter. Produkterne afsættes som henholdsvis standardvarer og specialløsninger til kunder i Danmark, Tyskland og Skandinavien. Kundegruppen omfatter en række af Danmarks største og førende virksomheder.

Det er virksomhedens strategiske mål over de kommende år at udnytte sine innovative kompetencer til at øge afsætningen af såvel standardvarer som specialløsninger.

Det er opgaven for den kommende fabrikschef inden for produktions- og logistikområdet at forestå og lede den transformationsproces virksomheden skal igennem for at indfri sin målsætning gennem fokusering på og ledelse af kontinuerlige forbedringsprocesser.


Jobindex, 23. april
Curia ManagementFysioterapeut - gerne med beskæftigelsesrette... (FF-63.1019.14)

Curia Management søger for Falck Healthcare AM i Tønder

Er du fysioterapeut med en bred faglig erfaring? Har du flair for at vejlede, motivere og coache sygemeldte, således de bliver i stand til at kunne vende tilbage i arbejde? Har du fokus på at skabe en god mundtlig kommunikation med andre mennesker? Får du energi af at indgå i et dynamisk team med høj faglighed? Er du god til struktur og til at bevare overblikket, og har du lyst til at gøre en forskel og hjælpe andre mennesker? Kan du svare ja til dette? Så bliv vores nye fysioterapeut-konsulent i Falck Healthcare AM’s aktive tilbud i Tønder.

I Falck Healthcare AM - Tilbage i Job arbejder vi målrettet med at levere de mest effektive sundhedsordninger inden for sundhedsydelser til arbejdspladser, offentlige institutioner og forsikrings- og pensionsselskaber. Falck Healthcare hjælper med at skabe sunde mennesker og sunde arbejdspladser.


Curia Management, 23. april
Telesikring A/S
Sikringstekniker/Alarmmontør – Syd-/Midtjylland samt Sønderjylland

Telesikring A/S

På grund af fortsat vækst søger vi en seriøs og erfaren Sikringstekniker, der med udgangspunkt fra egen bopæl skal servicere vore kunder i området fra Esbjerg mod Fyn og i Sønderjylland

Opgaver og ansvarsområder:

 • Etablering af nyinstallationer, herunder tyverialarmer, adgangskontrol, kameraovervågning mv.
 • Eftersyn og service på eksisterende anlæg
 • Rådgivning og instruktion hos nye og eksisterende kunder

Jobindex, 23. april
ST-Consult ApSVi søger en Senior software konsulent

ST-Consult ApS, Sønderborg

Ønsker du at blive en del af en dynamisk mindre virksomhed med stor indflydelse på din dagligdag? ST-Consult startede for 5 år siden og er i en god naturlig udvikling. Vi oplever stigende efterspørgsel på konsulentydelser og søger nu dygtige software senior konsulenter med opstart snarest muligt.

ST-Consult er en pålidelig samarbejdspartner, der leverer konsulenter indenfor softwareudvikling, hardwareudvikling samt test og verifikation.

Som senior konsulent bliver du ansvarlig for embedded software design, udvikling og verifikation i samarbejde med vores kunder.


Jobindex, 23. april
University College SyddanmarkUnderviser inden for det samfundsvidenskabelige område

University College Syddanmark, Haderslev

University College Syddanmark søger en adjunkt fra 1. august 2014 til undervisning inden for det samfundsvidenskabelige område ved professionsbacheloruddannelsen i Ernæring og sundhed, Institut for sundhedsuddannelse på Campus Haderslev.

Uddannelsen er modulopbygget, og du skal forvente at skulle arbejde tæt sammen med modulets andre undervisere om planlægning af de enkelte moduler. De områder, du hovedsaligt skal undervise og vejlede inden for, er sociologi, politologi, sundhedspolitik og ledelse. Du kan forvente også at indgå i forskellige former for projekter i vores Afdeling for Udvikling og forskning samt undervise inden for efter- og videreuddannelsen.


University College Syddanmark, 23. april
Adecco A/SLager/produktionsmedarbejder med truck

Adecco A/S søger for kunde

Til vores kunder i Sønderjylland søger Adecco A/S erfarne lager- og produktionsmedarbejdere med truckcertifikat.

Vi søger dig som:

 • Har truckkort og erfaring med truckkørsel.
 • Har erfaring med allround lagerarbejde.
 • Har erfaring med produktionsarbejde m.m.
Adecco A/S

Jobindex, 22. april
Alm. BrandErhvervsassurandør til Sønderjylland

Alm. Brand

Vi har brug for flere dygtige medarbejdere, og søger en eksamineret erhvervsassurandør til Sønderjylland.

Hvad kan du forvente?

 • Du får en eksisterende portefølje, du skal pleje, og samtidig skal du selv være opsøgende over for nye, potentielle kunder
 • Du får en fast grundløn, en virkelig god pensionsordning, kørselsordning plus en attraktiv bonuspakke. Så du har alle muigheder for en høj indtjening
 • Du får mulighed for selvstændigt, at tilrettelægge og strukturere din arbejdsdag
 • Du får hjælp til bookning af dine salgsmøder
 • Du får et veltilrettelagt og målrettet introduktionsprogram i Alm. Brands eget Akademi

Alm. Brand, 22. april
Atea A/SSymantec Client Management Specialist

Atea A/S

Atea satser stort på Symantec og har etableret en afdeling som udelukkende har fokus på Symantec porteføljen.

Vi oplever en kraftig vækst på området og har brug for flere dygtige kollegaer til vores meget kompetente Altiris team. Konsulenterne har de højeste certificeringer på området og er anerkendt som blandt de bedste internationalt. Atea er anerkendt som Specialist Partner hos Symantec og har et tæt samarbejde med Symantec på globalt plan.

Erfaring

 • Du skal have kendskab til Symantec Altiris porteføljen og brænde for at arbejde med området
 • Du skal have erfaring med Windows Server og Windows klient deployment
 • Du skal have erfaring fra konsulentbranchen
 • Du skal have et bredt kendskab til IT infrastruktur

Atea A/S, 22. april
HR navigatorSalgskonsulent, Palsgaard Spær (ID 10230)

HR navigator søger for kunde

HR navigator søger for Palsgaard Spær, en erfaren og dygtig teknisk sælger til afdelingen i Hampen. Produkterne sælges til husbyggere, entreprenører og tømrere igennem tømmerhandlere, og kunderne skal naturligvis altid opleve, at de får den bedste service og optimale løsning. Efter behov er du er i løbet af ugen både på kontoret og udekørende.

Opgaverne i jobbet bliver:

 • Salg til og servicering af de mange loyale kunder i Midt- og Sønderjylland
 • Rådgivning, tilbudsgivning samt mængde og materialeberegning
 • Tæt samarbejde med øvrige kollegaer i afdelingen, som alle med frisk tilgang til opgaverne, brænder for deres job

HR navigator, 22. april
Dyrlægecentralen Midtskov I/S
Administrativ leder

Dyrlægecentralen Midtskov I/S, Gråsten

Dyrlægecentralen Midtskov I/S med domicil i Gråsten er administrationskontor for 25 interessenter, der hver især er dyrlæger i Syd- og Sønderjylland. Kontoret tager sig af hele regnskabsdelen i forhold til kreditorer, debitorer, moms, lønninger etc.

Som leder af kontoret refererer du til bestyrelsen og har ledelsen af to kontorassistenter. De har været en del af virksomheden i en længere årrække og er meget selvkørende. Dit overordnede ansvar er, at den daglige drift foregår hensigtsmæssigt og til tiden og at medarbejderne oplever en god, rolig og udviklende atmosfære.


Jobindex, 22. april

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 378 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |19|Næste »

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.