1 til 20 af 429 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |22|Næste »

Dine valg

 • FjernSønderjylland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
JYSK A/SJYSK SØGER 120 ELEVER

JYSK A/S

Drømmer du om en udfordrende elevplads med et stærk fællesskab i en international virksomhed, så søger JYSK netop nu 120 elever.

En af landets mest anerkendte elevuddannelser søger nu op for nye elever. Et stærkt fællesskab i en anerkendt, international virksomhed med over 2.100 butikker gør JYSK til en særdeles attraktiv arbejdsplads.

Konstant udvikling
JYSK åbner i snit to – tre butikker om ugen et sted i verden, så med elevuddannelsen er du rigtigt godt rustet til et spændende arbejde. Uanset om du efter endt uddannelse ønsker at fortsætte som salgsassistent, butikschef eller noget helt tredje, er mulighederne mange. Med butikker i 36 lande tilbyder JYSK også fremragende muligheder for en international karriere.

Læs mere om elevuddannelsen på www.JYSK.dk/elev.


Jobindex, 18. april
LINAK A/SSoftware Developer with flair for HW

LINAK A/S, Nordborg

The use of microprocessors in our products become more and more common and therefore we seek a new colleague for software development. Together with your colleagues and external consultants you will be a part of software development projects in an international environment.

Our projects range from small processors with 1 KB up to 32 bit ARM processors with 256 KB. You will be working with projects from the beginning to the end and you will be able to follow your product in the outside world and receive feedback.

Primary tasks

 • Platform design for small embedded systems which perform in small networks which are used in our applications, typically hospital beds etc.
 • Review of design and test specifications. Ensure that demands are settled and documented
 • Programming in C/C++

LINAK A/S, 17. april
Hansen Toft A/SKey Account Manager – Grossist & Detail

Hansen Toft A/S søger for kunde

Med lyst og evne til at skabe ekstraordinære resultater i et dynamisk og konkurrencepræget marked

Med udgangspunkt i et stærkt produkt- og service set-up skal du, i tæt samspil med kompetente og erfarne kolleger, styrke og videreudvikle vores kundes markedsposition i grossist- og detailsegmentet i Danmark.

Du får fokus på større strategiske videresalgskunder, der spænder fra Catering engrosvirksomheder til større detailkæder i bygge- og anlægssegmentet. Dine hovedopgaver bliver dels at øge salget til eksisterende kunder via produkter og services, der matcher den enkelte kundes ønsker og krav. Herudover skal du sikre indsalg til nye kunder, hvor du åbner og udvikler kunden via konkurrencedygtige koncepter, der skaber resultater for kunderne og synliggør potentialet i samarbejdet.


Jobindex, 17. april
Fuglsang Maltfabrik
Speditør/eksportmedarbejder

Fuglsang Maltfabrik, Haderslev

Vi søger en erfaren speditør eller eksportmedarbejder til vores maltfabrik i Haderslev. Du vil indgå i vores lille "eksportgruppe" og skal samarbejde både eksternt med kunder, vognmænd og rederier samt internt med vore kollegaer i produktionen og kvalitetsstyringen i vores maltfabrikker i Thisted og Haderslev.

Du skal derfor have erfaring fra og kendskab til

 • eksportafvikling fra fortrinsvis en fødevarevirksomhed (ikke et krav)
 • analyse og forhandling af søfragter med rederier
 • e-Eksport (SKAT)
 • grundlæggende handelsbetingelser, inkasso- og rembursafvikling

Vi forventer, at du evner at tage ejerskab for opgaverne. Du har erfaring fra en lignende stilling som speditør eller har arbejdet i eksportafdelingen i en eksportvirksomhed. Du er velfunderet i MS Office-programmerne samt C5 Navision (el. lign.) og har et godt planlægningsgen.


Jobindex, 16. april
TigerTiger på spring – din nye karrierevej

Tiger

Siden den første Tiger-butik åbnede i København i 1995, har der været tryk på, og i dag er der over 300 butikker i 20 lande – og det er kun begyndelsen. Derfor søger vi nu et hold nye talenter som efter et seks måneder langt uddannelsesforløb kan springe ud som vores fremtidige butikschefer i hele landet.

I løbet af et halvt års tid kommer du igennem et personligt udviklende og professionelt målrettet talentprogram der gør dig klar til at tage springet og få nøglen til din egen Tiger-butik.

Forløbet starter med en grundig introduktion til alle de støttefunktioner du som butikschef kan trække på i eksempelvis indkøbsafdeling og lager. Derefter kommer du ud og mærker virkeligheden i tre butikker hvor du skal arbejde side om side med butikschefer der brænder for deres job. Det giver dig praktisk træning i alle de opgaver inden for salg, koncept, drift og ledelse som det kræver at lede en butik.

Tiger

Jobindex, 16. april
People & Performance A/SAccount managers til Field Sales

People & Performance A/S søger for ISS Facility Services A/S

Vi søger til ISS fem account managers til Region Nord-, Midt- og Sydjylland samt dele af Sjælland. Så har du ambitioner om at udvide kundeporteføljen, komme med strategiske input til salget og generelt udvikle samarbejdet mellem salg og drift, så er det dig, vi leder efter!

Med reference til salgsdirektøren får du som account manager ansvaret for salg af erhvervsrengørings- og serviceløsninger samt catering til større og mellemstore private og offentlige kunder bl.a. inden for fødevarebranchen. Du får din ’egen region’ og en selvstændig rolle i forhold til at videreudvikle kunderelationer, øge markedsandele og skabe nye vækstområder og omsætning til ISS. Du ser det som en naturlighed overvejende at være hos kunderne for derigennem at etablere relationer, afdække salgsmuligheder og identificere sagte og usagte kundebehov.


People & Performance A/S, 16. april
BESTSELLER
Shipping Assistant

BESTSELLER, Haderslev

Søger du udfordringer i en internationalt og dynamisk organisation med plads til udvikling?

Du bliver en del af Key Account teamet, som er ansvarlig for BESTSELLERs daglige kontakt og ekspedition af varer til udvalgte Key Accounts primært i Tyskland og England. Derudover er afdelingen ansvarlig for at optimere og udvikle logistiske processer og services. Du er i kontakt med den interne snitflade i Logistic Operations og refererer til Customer Service Manageren. Du koordinerer med eksterne speditører og internt med planlægningsafdelingen og lageret.

Dit primære ansvarsområde omhandler drift, og du er ansvarlig for at de daglige leverancer til vores Key Account kunder er klar til tiden og at booke forsendelser hos speditører. Du sikrer også en grundig opfølgning på daglige ekspeditioner og igangværende projekter. Dine arbejdsopgaver vil udvikle sig, og du får indflydelse på denne udvikling.


BESTSELLER, 16. april
Danfoss A/SGlobal Sales & Operation Planning Manager, Industrial Automation

Danfoss A/S, Nordborg

Are you motivated by working with forecasting processes and KPIs, and do you want to participate in creating a strong, global organisation with focus on the right competencies and skills? Then this is a unique opportunity for you to put your mark on the value chain in Danfoss Industrial Automation Supply Chain. You will join IA and play a key role in leading forecasting and KPI data. We are characterised by a natural team spirit, impressive results and ambitious global growth perspectives.

You will report to the Director Global Logistics & Factory Quality and play a key role in developing and implementing the Global IA S&OP strategy as well as securing the right KPI/PIs for driving development and reaching agreed targets.


Danfoss A/S, 16. april
Danfoss A/SProcesansvarlig (ingeniør eller erfaren tekniker)

Danfoss A/S, Gråsten

Kan du lede og skabe forandringer i produktionen, og motiveres du af at sikre kvalitet og høj udnyttelse af produktionsudstyret? Så har vi jobbet til dig som procesansvarlig i produktionsteknisk afdeling i Danfoss Power Electronics. Vi er et hold på ni, som har det daglige PT- og procesansvar for produktionen samt gennemførelsen af leanprojekter, og vi er klar til at byde dig velkommen. Vi er en del af Danfoss Supply Chain og holder til på fabrikken i Gråsten.

Du vil være den procesansvarlige, som sikrer driften og kvaliteten af produktionen i Gråsten ved:

 • PMJ (automatisk montage af komponenter)
 • Loddeprocesser

Danfoss A/S, 16. april
Eldorado A/S
Intern Salgskonsulent

Eldorado A/S, Haderslev

Eldorado har truffet en beslutning om en fortsat styrkelse af salget på vores produkt område for dyreartikler Sverige. Derfor søges nu en dygtig og handlekraftig intern salgskonsulent.

Vi søger en serviceminded, ansvarsbevidst og initiativrig sælger til vores afdeling for dyreartikler i Haderslev. Du vil komme til at indgå i et team af sælgere og skal være indstillet på at kunne påtage forskellige arbejdsopgaver.

Dit ansvarsområde bliver med reference til salgschefen – telefonisk ordremodtagelse, ordrebehandling, og ikke mindst telefonisk salg, udarbejdelse af tilbud/kampagner, kontakt til vores eksterne sælgere, service samt pleje af eksisterende kunder i Sverige.

Eldorado A/S

Jobindex, 16. april
Nord Gear Danmark A/SEkstern sælger – Jylland/Danmark

Nord Gear Danmark A/S

Mekanisk transmission - Frekvensomformere - Automation

Med reference til salgschefen bliver du en vigtig brik i vores videre udvikling. Vi har i dag en stor og spændende kundeplatform inden for mekanisk transmission, men ønsker at øge fokus og styrke den interne kompetence inden for automationsområdet. Derfor søger vi en sælger, som har en solid indsigt i både mekanik og styring. Din primære rolle er opsøgende salg til maskinbyggere. Sekundært fungerer du som vidensperson, der støtter de øvrige sælgere og har dialogen med de tekniske produktchefer på koncernniveau.

I samarbejde med den øvrige salgsorganisation er du ansvarlig for, at markedspotentialet for automationsprodukter hos både nuværende og potentielle kunder afdækkes og udnyttes. Du planlægger selvstændigt din tid og booker dine egne møder. Du er vant til at arbejde meget selvstændigt og kan selv udarbejde mindre tilbud.


Jobindex, 16. april
Primo Vinduer A/SService- og montageleder

Primo Vinduer A/S, Lintrup

Med base i hovedafdelingen i Lintrup bliver du ansvarlig for vores afdeling for montage, service og reservedele. Du bliver daglig leder for 12 medarbejdere, fordelt på montage og serviceafdeling i Hobro og Lintrup samt reservedelsekspedition i Lintrup.

En af hovedopgaverne er at planlægge og koordinere virksomhedens service- og montageopgaver, herunder at varetage al kundekontakt i forbindelse med et montage- eller servicebesøg. Med til de daglige opgaver hører endvidere at besvare og følge op på diverse henvendelser fra kunderne vedr. forestående, igangværende eller gennemførte opgaver. Som daglig leder skal du være med til at sikre, at kunden er i centrum og altid får en god oplevelse ved kontakt til afdelingen.


Jobindex, 16. april
Tegllund A/SCITROËN-mekaniker

Tegllund A/S, Hadserslev

Vi har gang i hjulene, hvorfor vi søger en dygtig CITRÖEN-mekaniker i Haderslev.

Du være indstillet på, at yde dit allerbedste både hvad angår det faglige - men også i de holdninger du udviser over for kunder og kollegaer. Hos os er holdningen ”det er godt nok” ikke acceptabel – vi vil gøre en forskel.

Rent fagligt har du stor ekspertise i Citroën eller Peugeot og har med fordel også kendskab til Opel eller Hyundai. Du har desuden en bred viden inden for almindelige former for reparationer.

Vi tilbyder gode arbejdsvilkår og ordnede forhold, sammen med dygtige engagerede kollegaer. For den rigtige ansøger er der gode muligheder for udvikling i organisationen.


Jobindex, 16. april
VolkswagenSalgschef til Volkswagen Erhvervsbiler

Volkswagen

Volkswagen Erhvervsbiler søger en løsningsorienteret og initiativrig salgschef, der på et dynamisk og konkurrencepræget marked skal være med til fortsat at udvikle Volkswagen Erhvervsbiler i Danmark.

Du får ansvaret for at sikre maksimalt udbytte af produkter og muligheder i markedet.

Snitfladerne er fabrikken i Hannover og forhandlernettet i Danmark, hvor du sammen med en række dygtige medarbejdere skal sikre at de opstillede mål realiseres.

Vi forventer at du:
 • Har erfaring med B2B salg og salg gennem forhandlere og kan dokumentere gode resultater
 • Har en motiverende og konsekvent lederstil, et godt humør og et højt energiniveau
 • Er en god politiker der kan forhandle på alle niveauer

Volkswagen, 16. april
Matas A/SSalgsassistentelever

Matas A/S

Har du det der skal til… for at give det gode råd?

Er du smilende og imødekommende? Brænder du for at give super god kundeservice og rådgive i et bredt produktsortiment? Stortrives du med masser af kundekontakt? Søger du en elevplads med ansvar, udfordringer og udviklingsmuligheder? Så er materialist uddannelsen måske noget for dig!

Vores super dygtige materialister, der gir’ det gode råd, der gør forskellen, er en væsentlig del af Matas fortsatte succes. Hvis du er ansvarsfuld, engageret og topmotiveret for at lære, vil du som elev hos os hurtigt blive en vigtig del af salgsteamet i butikken.

Når du er uddannet Materialist er du samtidig uddannet butiks/salgsassistent med speciale. Matas har et af Danmarks bedste efteruddannelsesprogrammer, bl.a. vores egen lederuddannelse, så der er mange udviklingsmuligheder, efter du er udlært.


Matas A/S, 16. april
Cruit Consult ApSForretningskonsulenter - IT brancheløsning, Microsoft Dynamics NAV

Cruit Consult ApS søger for kunde

Til vores kundes kontorer i Østjylland/Trekantområdet og København søger Cruit Consult forretningskonsulenter, som skal være sparingspartnere og rådgivere for virksomhedens kunder. Du vil blive en vigtig spiller i et særdeles kompetent team, som har ansvar for udvikling og levering af specifikke brancheløsninger, hvor du vil få ansvar for strategisk sparring og rådgivning af større kunder.

Du skal sammen med dygtige kollegaer, og i samarbejde med forretningsledelsen hos virksomhedens kunder, specificere løsninger som binder forretning, organisation og teknologi sammen. Du skal arbejde med udgangspunkt i Microsoft Dynamics NAV, men du skal samtidig finde det udfordrende at arbejde med projekter, der berører den totale forretningsløsning med bl.a. web-integration, portaler og EDI løsninger.


Jobindex, 16. april
Danfoss Power Solutions ApSGlobal Sourcing Project Manager

Danfoss Power Solutions ApS, Nordborg

Do you have several years of procurement project management experience?

Then here is your opportunity to lead and ensure successful implementation of global Controls PVG procurement projects within one of the largest companies in the mobile hydraulics industry. Furthermore, you will have excellent opportunities to develop your compentencies in a large and global organization and gain responsibility and influnce the company over time.

You will be working both cross-functionally and globally in close collaboration with suppliers and internal functions. The project teams involve participants from several parts of the organization, including Engineering, Operations and Global Procurement. The central challenge in this position will be to deliver on time and with the agreed cost savings.


Danfoss Power Solutions ApS, 15. april
Danfoss A/SDevelopment Specialist

Danfoss A/S, Nordborg

Would you like to unfold your engineering talent and deliver innovative solutions? And are you motivated by working closely together with a team of dedicated technical colleagues? Then you could be the new Development Specialist we are looking for in Danfoss Industrial Automation. You will become instrumental in developing our future sensor technologies. Our business is characterised by a high growth rate driven by innovative solutions.

Being a Development Specialist in Industrial Automation we rely on you to provide major contributions to technological innovation within Industrial Automation's sensor business. You will be the key player who spots technology trends based on competitor benchmarking and open innovation with colleagues and stakeholders. With your natural curiosity and analytical skills, you ensure the development and maturing of new technologies for use in our next generation of products.


Danfoss A/S, 15. april
TARGET HeadhuntingKørende Salgschef

TARGET Headhunting søger for Euro-Leasing A/S MAN Rental i Padborg eller Tilst

For vores kunde Euro-Leasing A/S MAN Rental søger vi kørende salgschef til kontoret i enten Padborg eller Tilst.

Euro-Leasing MAN Rental er blandt markedslederne inden for sektoren. Successen er skabt på basis af innovativ styrke, høj produktkvalitet, konsekvent kundeorientering samt motivation over gennemsnittet blandt medarbejderne.

Opgaven:

 • Du får en dansk og to svenske salgskonsulenter i reference
 • Du er ansvarlig for udvidelsen af vores markedsposition, både kvantitativt samt kvalitativt
 • Motivering samt coaching af salgsstyrken
 • Målrettet og planlagt salg af vores produkter med salgs-/fortjeneste ansvar
 • Dyrkning og udvidelse af eksisterende kundeforhold samt erhvervelse af nye kunder
 • Deltagelse i salget for at tilsikre opfyldelsen af salgsmål, den budgetterede omsætning samt den budgetterede bruttoavance

TARGET Headhunting, 15. april
Adecco A/SMotiveret Salgskonsulent med kæmpe drive til - Gartex A/S

Adecco A/S søger for kunde

Brænder du for salg? så er du måske vores nye B2B Salgskonsulent til Sjælland & Fyn

Du vil selvstændigt få ansvaret for at varetage salget samt skabe vækst i dit distrikt, som omfatter Sjælland og Fyn. Der er tale om B2B salg af hele Gartex’ kollektion, primært til eksisterende kunder, men dit salg omfatter ligeledes opsøgende salg hos potentielle kunder. Den eksisterende kundeportefølje omfatter bl.a. boligtekstilforretninger, interiørbutikker, møbel-, gardinforretninger, farvehandlere m.fl.

Adecco A/S

Adecco A/S, 15. april

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 429 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |22|Næste »

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.