1 til 20 af 388 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |20|Næste »

Dine valg

 • FjernSønderjylland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Region SyddanmarkLægesekretær søges til Børne- og Ungdomspsykiatrien i Aabenraa

Region Syddanmark

Da en kollega har valgt at søge nye udfordringer, søger vi hendes efterfølger.

Du bliver en del af et velfungerende sekretariat, som har et tæt tværfagligt samarbejde med mange faggrupper. Afdelingen varetager udredning og behandling af psykisk syge børn og unge.

Vi tilbyder en stilling på fuld tid for en uddannet lægesekretær pr. 1. januar 2015. Vi tilbyder dig blandt andet varierede arbejdsopgaver såsom skrivning af notater, registrering af ydelser, indkaldelser, korrespondance, telefonbetjening samt andre forefaldende administrative arbejdsopgaver.


Region Syddanmark, 30. oktober
Region SyddanmarkSocial- og sundhedsassistent til vikariat søges til afsnit 42, Psykiatrisk afdeling i Augustenborg

Region Syddanmark

1 social- og sundhedsassistent søges til et vikariat på 32 timer i skiftende vagter (dag- og nattevagter) tilbydes fra 1.12.14 eller efter aftale til 30.11.15.

Har du lyst til et spændende og udfordrende job i psykiatrien så se her….

Afsnittet er et integreret afsnit med gode fysiske rammer med enestue til næsten alle patienter og med mulighed for at skærme den enkelte patient.


Region Syddanmark, 30. oktober
Hartmanns A/SAmbitiøs salgskonsulent søges til Trekantområdet

Hartmanns A/S søger for Kiratin A/S

For vores kunde Kiratin A/S søger vi en salgskonsulent, der kan sælge virksomhedens professionelle løsninger inden for skadedyrsbekæmpelse til virksomheder i Region Syddanmark. Du bliver en del af et dynamisk, resultatorienteret og kompetent team bestående af 4 salgskonsulenter, som supporteres af et professionelt og meget uformelt bagland.

Du bliver ansvarlig for opsøgende salg og pleje af de eksisterende kunder i dit distrikt. Du planlægger i stor udstrækning selvstændigt din salgsindsats i et konkurrencepræget marked, hvor du vinder på din ihærdighed og evne til at opsøge nye kunder og skabe stærke relationer.

Det daglige salgsarbejde

 • Du trives i en resultatorienteret travl hverdag, som du selv har planlagt
 • Med din hjemmeadresse som afsæt planlægger, booker og gennemfører du kundemøder på alle niveauer hos virksomhederne
 • Du rådgiver og vejleder kunderne i servicekoncepterne

Hartmanns A/S, 30. oktober
BilkaBilka Sønderborg søger delikatesseassistentelev

Bilka

Som delikatesseassistent arbejder du med specialiteter inden for både dansk og udenlandsk madlavning.

Dine opgaver er at:

 • tilberede gode råvarer
 • anrette spændende menuer
 • sælge varerne

Hvor lang tid tager det?

Uddannelsen til delikatesseassistent er en uddannelse til detailslagter med "delikatesse" som speciale. Uddannelsen tager 3½ år med en 9. eller 10. klasse. Har du gennemført grundforløbet ”Mad til mennesker”, er læretiden 3 år.


Bilka, 30. oktober
Solar Danmark A/S
Salgsingeniør - Sensor

Solar Danmark A/S

Vi leder efter hvis-det-er-unormalt-at-elske-sine-produkter-så-vil-jeg-ikke-være-normal

Ønsker du at være drivkraften i at udvikle og styrke Solars marked inden for sensorer? Hvis svaret er ja, bliver du vores landsdækkende salgsingeniør, der med din tekniske ekspertise i produkter og applikationer skaber resultater for vores kunder - primært industrimaskinbyggere (OEM’ere).

Din opgave består i at øge aktivitetsniveauet og dermed salget på sensor-området. Du vil blive en del af en produktgruppe på 9 dedikerede medarbejdere, der har primær placering i Solars kompetencecenter i Vejen. Vi varetager produktsortimentet på alt industrimateriel i Solar. Din bopæl er ikke vigtig for os – det er derimod din lyst til at indgå i et landsdækkende salgs- og markedsteam.

Solar Danmark A/S
Jobindex, 30. oktober
JOBINPLACE A/S
Erfaren konsulent til uddannelsesforberedende indsats for unge psykisk sårbare

JOBINPLACE A/S, Aabenraa

I JOBINPLACE søger vi en konsulent, som brænder for at arbejde med unge, som skal finde deres vej til uddannelse eller job. Har du erfaring på beskæftigelsesområdet med målgruppen? Og kan du starte i nyt job snarest? Så læs videre, for vi har et spændende job til dig!

Du bliver en del af et mindre team, som varetager et uddannelsesforberedende forløb for psykisk sårbare i alderen 18-29 år, under Aabenraa Kommune. Målet er at øge den unges funktionsniveau og netværk samt skabe større psykologisk fleksibilitet, så den unge kan opstarte og gennemføre en uddannelse eller varetage et ordinært job.

I teamet skal I skabe fremdrift og udvikling i den unges hverdag og hjælpe den unge i uddannelse eller job. Som led i heri skal du samarbejde med andre interessenter i den unges liv, herunder personligt netværk, misbrugscenter, uddannelsesinstitutioner mv.


Jobindex, 30. oktober
Falck Danmark A/SKørende produktspecialist til salg af erhvervsløsninger i Syddanmark

Falck Danmark A/S

Det er dig, der skal sælge varen! I tæt samarbejde med dine Tele Account Managers, du er teamet op med to, skal du sørge for at opsøge og udnytte kvalificerede kundekontakter i TAM’ernes områder.

Nøgleordet for dig er potentiale! Det er dét, du skal ud og udnytte indenfor dit produktspeciale. Det er dit ansvar at få fyldt din kalender op med spændende kundemøder med kød på. Nogle møder kommer pga. dit samarbejde med TAM’erne, andre booker du selv.

Som TAM’ernes forlængede og udkørende arme og ben, er det dig, der skal sælge og sikre, at enhver kundekontakt du har, er værdiskabende for begge parter.


Jobindex, 30. oktober
JKSProjektledere til P. Olesen & Sønner A/S

JKS søger for P. Olesen & Sønner A/S

Dine primære arbejdsopgaver omfatter styring og tilsyn med gennemførelsen af en række forskelligartede projekter. Som projektleder har du reference til entrepriselederen/afdelingslederen.

P. Olesen & Sønner A/S er en danskejet familieentreprenørvirksomhed med speciale i nedbrydning og miljøsanering og har eksisteret i mere end 50 år. Vi beskæftiger ca. 75 medarbejdere foruden adskillige underentreprenører og har kurs mod relevant certificering.

Arbejdsopgaver:

 • Have projektlederansvar for udvalgte projekter
 • Deltage i opstart af projekter
 • Føre tilsyn med og følge op på igangværende projekter

JKS, 30. oktober
Krab A/SSalgsassistent/sælger- Intern ordrebehandler til storkøkkenbranchen

Krab A/S, Haderslev

Kunne du tænke dig at sælge nogle af Danmarks mest velkendte brands til de danske hoteller, restauranter, skoler og kantiner? Så er det måske lige dig, vi mangler.

Konkurrencen om kunderne er benhård, og det er som leverandør vores fornemmeste opgave at hjælpe vores kunder til at vælge de rigtige varer og sikre maksimal eksponering i design, driftsomkostninger og ikke mindst den rigtige service, således kunden får det rigtige værktøj at arbejde med!

Vi søger derfor en topmotiveret og erfaren intern sælger. Du ved, hvad der skal til for at sælge varen og går ikke på kompromis med din indsats eller præsentationen af vores produkter.


Jobindex, 30. oktober
Krab A/SMediegrafiker/Grafiker/Multimediedesigner til storkøkkenbranchen

Krab A/S, Haderslev

Til vores lille virksomhed søges en kreativ person, der selvstændigt kan varetager en række opgaver samt supporterer vores salgsafdeling. Som ansat i firmaet får man mange opgaver, og det at kunne arbejde selvstændigt med mange udfordringer er en vigtig detalje, som den kreative person skal kunne dække.

Dine arbejdsopgaver

 • Vedligeholde KRAB’s hjemmeside/shop
 • Viderudvikle på hjemmesiden/shop
 • Fremstille og udsende direct mails
 • Udarbejde kataloger og andet grafiske arbejde

Jobindex, 30. oktober
Little Luxury Home ApSFRITIDSKONSULENTER DER KAN SÆLGE BOLIGINTERIØR

Little Luxury Home ApS

LITTLE LUXURY HOME er et dansk interiør mærke. Vores kollektioner af skønne kvalitetsting til hjemmet inkluderer bl.a. lanterner, vaser, lysestager, skåle m.m., samt skønne tekstiler som sengetøj, plaider og puder produceret i rene kvaliteter som uld, bomuld og hør. Vores rødder og udtryk er nordisk & moderne med et klassisk tvist og et strejf af international nomade.

LITTLE LUXURY HOME består af flere årlige kollektioner, som sælges via homeshopping og webshop.

Vi søger konsulenter til hele landet, som har lyst til at være en del af en nystartet virksomhed, der som de første sælger bolig interiør via homeshoppping.


Jobindex, 30. oktober
LOHFFArea Sales Manager

LOHFF søger for kunde i Vestjylland

Markedsudvikling, tysktalende lande i Europa

Virksomheden har en klar defineret vækst- og produktstrategi og har gennem det seneste år haft stor fokus på produktions- og udviklingsprocesserne. Virksomheden er beliggende i Vestjylland men har produktion i udlandet.

Virksomheden ønsker at forøge sin position og indsats markant på de primære markeder som blandt andet er de tysktalende lande i Europa. Man ønsker derfor at besætte en ny stilling som Area Sales Manager.

Du får med reference til divisionschefen ansvaret for at omsætte den vedtagene markeds- og kundestrategi. Samtidig skal der foretages en strukturering af indsatsen og sikres et professionelt forhold til selskabets kunder. Markedssegmentet er primært maskiner og udstyr til værktøjsbærende maskiner og traktorer.

Der er mulighed for at få hjemmearbejdsplads i et vist omfang. Bopæl i det sydlige Jylland eller Nordtyskland.


Jobindex, 30. oktober
Danfoss A/SStrategic Planner

Danfoss A/S, Vejle/Nordborg

Do you have the strategic perspective and hands on mentality to positively influence commercial decisions, getting things done, and create results? Then you could be the new Strategic Planner we are looking for in Danfoss Residential Heating (RH).

Your overall mission is to act as launch process owner where you will follow our products from the early development stage until sale, ensuring strong positioning of our products and delivering market insights and support to our local sales companies world wide. As such you complement the team with strong commercial insights and ensure strategic recommendations within the entire marketing mix for the management team.

You work closely with product portfolio on road map development for products and services to support future sales. Last but not least you work with strategic pricing coordinating and creating overview of price positioning in the different markets


Danfoss A/S, 30. oktober
CT Offshore A/S
Surveyor – offshore elektronik

CT Offshore A/S, Odense

Vil du være med på et dynamisk hold, der skaber fundamentet for fremtidens miljørigtige energi?

Du kommer til at arbejde ombord på ét af vores fire skibe med en udmønstringsperiode på 4 uger af gangen efterfulgt af en 4 ugers friperiode. Skibet er både din arbejdsplads og hjem under udmønstringen, og vi sørger for din transport frem og tilbage.

Om bord vil du få en varieret hverdag og komme til at arbejde tæt sammen med både andre teknikere, officerer og menige søfolk. Du vil blive oplært af en erfaren kollega, og dine primære opgaver bliver:

 • Installation, vedligeholdelse og betjening af avanceret måleudstyr
 • Højpræcisionspositionering af skibe, kabler og undervandsrobotter (ROV)
 • Opmåling af havbunden i forbindelse med produktion af kort og anden dokumentation
CT Offshore A/S
CT Offshore A/S, 30. oktober
Lidl Danmark K/SSouschef

Lidl Danmark K/S, Aabenraa

Vi søger en kompetent souschef til vores butik i Aabenraa.

Som souschef hos os er du butikschefens højre hånd og stedfortræder. Du er den, der tager over, når butikschefen ikke er til stede, så du skal på én gang være både fleksibel, systematisk og have en god situationsfornemmelse. Du kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken og får også medansvar for butikkens drift og resultater.

Har du erfaring inden for detailhandel er det naturligvis en fordel. Vigtigst er dog, at du er en motiverende og handlekraftig leder, der både har sans for detaljen og er god til at bevare overblikket. Sammen med medarbejderne er det en af dine fornemste opgaver at sikre, at butikken altid fremstår præsentabel, så den og vores service altid lever op til kundernes forventninger.


Jobindex, 30. oktober
Konsulenthuset ballisager a/s
Ekstern sælger med skarp teknisk forståelse - Jylland/Fyn

Konsulenthuset ballisager a/s

Med reference til Ventis direktør skal du varetage salgsprocessen fra start til slut – dvs. skabe kontakt til kommende kunder, være opsøgende i forhold til nye emner at bearbejde, og så skal du rådgive og servicere både nye og eksisterende kunder samt lave samarbejdsaftaler og tilbud, forestå selve salget og have tæt kontakt til leverandører.

Ventis komfortprodukter er gennemtestede og resultaterne veldokumenterede, og for at kunne hjælpe kunden i retning af et godt og seriøst valg, er det vigtigt, at du kan udføre beregninger og dimensionering og har en skarp teknisk forståelse.

Dit geografiske arbejdsområde i bliver hele landet med primært fokus på Jylland og Fyn. Din arbejdsplads har hovedsæde i Hørning, men der kan også forekomme salgsaktivitet på Sjælland, ligesom der vil være 2-3 udlandsrejser om året. Derudover vil du deltage på messer, som du selv er med til at planlægge.


Konsulenthuset ballisager a/s, 30. oktober
Profil Search
Salgskonsulent - Energioptimering - Jylland

Profil Search søger for EnergiData

Virksomheden har siden opstarten i 1995 været i konstant udvikling, og da markedet for de ydelser, som virksomheden tilbyder, er stærkt stigende, oprustes der med endnu en salgskonsulent til at drive salget til eksisterende og nye kunder i Jylland.

Vores kunder er private og offentlige virksomheder, institutioner og ejendomme, hvor du både selvstændigt, men også i tæt samarbejde med vores energirådgivere, kommer til at arbejde med salg af vores løsninger til energioptimering, samt salg af rådgivnings- og konsulentydelser. Med udgangspunkt fra egen bopæl, opsøger du kunder i Jylland.

Dine primære arbejdsområder bliver:

 • Opsøgende salg til nye og eksisterende kunder
 • Udarbejdelse af løsningsforslag og tilbud i tæt samarbejde med vore energirådgivere, samt efterfølgende forhandlinger

Søg information om virksomheden på www.energidata.dk.


Profil Search, 30. oktober
Lumex A/SServicetekniker

Lumex A/S

Med el-mæssig baggrund

Lumex A/S søger en velkvalificeret medarbejder, til installation, service og vedligehold af brand- og naturlig ventilation i det syd- og sønderjydske samt fynske.

Vi forventer, at du er en udadvendt person med et godt humør, der kan bevare overblikket i stressede situationer. Du er selvstarter, engageret og ansvarsbevidst og har en el-teknisk baggrund.

Arbejdsopgaver:

 • Telefonsupport til kunder
 • Planlægning af egen arbejdstid
 • Udførsel af service samt fejlsøgning på brand- og komfortventilationanlæg

Jobindex, 30. oktober
Topteam ApSEr du tro mod projektet?

Topteam ApS

Konstruktører eller projektledere til maskinbygning – Topteam ApS

Er du maskiningeniør, produktionsteknolog eller lignende, og har du erfaring med mekanisk konstruktion? Vil du arbejde som konsulent i et job, der bringer dig ud til nogle af Danmarks mest succesfulde virksomheder?

Dine opgaver er placeret i en af vore afdelinger i Skive, Herning, Viborg og Århus, men oftest er du udstationeret hos vores kunder i hele Danmark. Typisk foregår din arbejdsdag derfor i kundens virksomhed, hvor du får store og spændende udfordringer i en afvekslende hverdag. Du møder ind om morgenen og indgår som en naturlig del af deres team, hvor du som konsulent blandt andet arbejder med udvikling og konstruktion af produktionsudstyr.


Jobindex, 30. oktober
Technical Yacht Solutions
Første mestre og maskinchefer søges til luksusyachts

Technical Yacht Solutions

Kunne du tænke dig at prøve livet på en luksusyacht?

 • Maskinchefafløser til en 82 meter luksus yacht fra 1. december til 4. januar, sønæringsbevis III/2 maskinchef, løn 80 000 kroner.
 • Første mester til en 72 meter luksus yacht 2/1 rotation, sønæringsbevis III/2. 446.000. Start 1. december.
 • Første mester til en 60 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2. 535.000. Start 15. november.
 • Maskinchef til en 60 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2 - III/3. 870.000. Start 15. november.
 • Maskinchef til en 40 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2 - III/3. 628.000. Start 15. november.
 • Maskinchef til en 37 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2 - III/3. 580.000. Start 15. december.
 • Første mester til en 125 meter luksus yacht 2/2 rotation, sønæringsbevis III/2. 1 grad 531.000. Start 1. december.
 • Maskinchef til en 44 meter sejlbåd, sønæringsbevis III/2 2 grad. 450.000. Start 15. december.

Jobindex, 30. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 388 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |20|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.