1 til 20 af 277 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |14|Næste »
Region SyddanmarkKlinikleder til Organmedicinsk Klinik

Region Syddanmark

Er du visionær og handlekraftig?

Vi søger en sygeplejefaglig klinikleder som vil stå i spidsen for en klinik i forandring, hvor teamdannelse til varetagelse af patientforløb er i fokus samtidig med ledelse og udvikling af sundhedsprofessionelle.

På Sygehus Sønderjylland indretter vi os efter patienten. Derfor er vi organiseret i centre og klinikker, som både skal sikre sammenhæng og kvalitet for patienten såvel som en effektiv drift.


Region Syddanmark, 1. august
Værdicheck ApS
Modne og erfarne salgskonsulenter

Værdicheck ApS

- til Jylland, Fyn og Sjælland

 • Har du personligheden og salgsevnerne til at åbne døre, og vil du sælge et unikt og succesfuldt koncept med et meget stort vækstpotentiale?
 • Vil du være chef i din egen region og have en sjov hverdag på farten, hvor du sælger et holdbart koncept, der giver liv i butikkerne og glade kunder?
 • Og kunne du samtidig tænke dig at være en del af et kompetent salgsteam, der dækker hele landet samt udbrede kendskabet til Værdicheck, der allerede er en kæmpe succes?

Som salgskonsulent får du en selvstændig hverdag, hvor du i udvalgte byer i din region opsøger forskellige butikker, der er potentielle kunder til Værdicheck-hæftet. Med din personlighed opnår du direkte kontakt, præsenterer konceptet eller aftaler tid til et kort møde.


Jobindex, 1. august
Promoters A/S
Er du vores nye promoter?

Promoters A/S

Vi søger promotere i hele Danmark!

Promoters A/S

Er du udadvendt og god til at tale med mange forskellige mennesker? Elsker du, når ingen dage er ens? Har du glimt i øjet og lyst til et udfordrende, selvstændigt og suverænt godt fritidsjob? Så lyder du som vores kommende promoter.

Hos Promoters får du mulighed for at præsentere og sælge både budskaber, brands og produkter, og du er derfor en vigtig medspiller for vores kunders succes. I promoter-rollen er du ambassadør for kunden og skal være en levende reklame for deres produkt og sikre forbrugeren en god oplevelse.

Promoters A/S

Jobindex, 1. august
Fujifilm Danmark A/SMedico-tekniker søges til Jylland og Fyn

Fujifilm Danmark A/S

FUJIFILM Danmark A/S søger en dynamisk og serviceminded Medico-tekniker til serviceafdelingen. Du vil servicere vores danske produktportefølje med komplette løsninger inden for røntgen. FUJIFILM Danmark A/S er et datterselskab under FUJIFILM Holdings Corporation, der har en årlig omsætning på 150 mia. kr. og mere end 75.000 ansatte.

Som Medico-tekniker hos Fujifilm, vil du blive tilknyttet det danske hovedkontor i Glostrup med i alt 17 dygtige og engagerede kolleger, hvor alle hjælper hinanden på tværs af afdelinger.

Jobbet som Medico-tekniker hos Fujifilm er meget selvstændigt og byder på mange spændende fremtidsmuligheder.

Du vil blandt andet deltage i installations- og servicearbejde, og der må påregnes nogen rejseaktivitet i forbindelse med jobbet samt i forbindelse med oplæring i produkterne og træning, der foregår primært i Tyskland.


Jobindex, 31. juli
SE-Stofa Stofa søger kundesupporterer til Sønderborg

SE-Stofa

 • Stræber du efter at nå dine mål og vil du være den bedste?
 • Trives du med at din indsats er målbar og motiveres du af at skabe resultater?
 • Opnår du gennem dine kommunikative evner, at formidle et teknisk budskab på en enkel og forståelig måde?
 • Får du et kick af at yde service på højeste niveau, og sætter du en ære i at opnå maksimal kundetilfredshed?
 • Arbejder du helt naturligt med mersalg og kan du skabe merværdi for kunden?

Vi byder dig velkommen i en verden fyldt med energi og kundefokus. Vi klæder dig på til at løse dine opgaver, og du får dit eget ansvarsområde. I et miljø med åbenhed og nærhed oplever du tillid og opbakning til, at du varetager dine opgaver på bedste vis.


SE-Stofa , 31. juli
Grafisk Kvik Service ApSTekniker

Grafisk Kvik Service ApS

Til vores ekspanderende servicevirksomhed, Grafisk Kvik Service ApS (GKS), søges en kunde- og serviceminded erfaren tekniker med gåpåmod og solid viden om elektromekaniske apparater – det vil være en fordel, men ikke et krav – at du har erfaring indenfor den grafiske branche (offset og/eller flexo) og at du er bosiddende i Jylland.

Det primære arbejdsområde vil være installation af nyt eget-produceret grafisk udstyr samt regelmæssige service- og vedligeholdelsesbesøg i henhold til indgåede kontrakter.

Stillingen er til tider teknisk udfordrende og rejseaktivitet må forventes (op til 40 dage/år) – til gengæld bliver du en del af en spændende verden med muligheder for personlig udvikling.


Jobindex, 31. juli
LagkagehusetTeamleder søges til Lagkagehuset i Sønderborg

Lagkagehuset

For seks år siden slog de to bagere Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk sig sammen under det, der i dag er Lagkagehuset.

Målet er, at give danskerne kvalitetesprodukter, bagt med kærlighed og forankret i stolte danske bage traditioner.

Det går faktisk rigtig godt. Derfor søger vi en teamleder til Lagkagehuset i Sønderborg.

Som teamleder tilbringer du langt den største del af din arbejdstid på gulvet. Her fungerer du som den aktive leder for butikkens øvrige personale.


Lagkagehuset, 31. juli
SITEL Denmark ApSKundekonsulent

SITEL Denmark ApS, Aarhus eller Sønderborg

Elsker du at yde god kundeservice, er du den fødte sælger, og vil du arbejde i en virksomhed i rivende udvikling?

Som kundesupporter har du en central rolle, da det er dit ansvar, at TDC Groups kunder hurtigt får løst deres tekniske problemer, og at det bliver gjort med et smil på læben.

Vi kan tilbyde dig et spændende job i et internationalt miljø i en global og ekspanderende virksomhed, hvor vi vægter ansvar, performance og socialt samvær højt. Vi lægger mange ressourcer i vores medarbejdere og gennem kontinuerlig opkvalificering, giver vi dig mulighed for udvikling fagligt og personligt. Du vil være omgivet af engagerede kollegaer og ledere, og vi sætter en stor ære i at sikre både teamets og den enkeltes trivsel.


Jobindex, 31. juli
Konsulenthuset ballisager a/sRegionssælger til skandinavisk virksomhed i vækst

Konsulenthuset ballisager a/s søger for Sectra A/S

Trives du med at have tilfredse kunder og konstant fokus på kundens behov i dit salgsarbejde? Har du flair for it og teknik, og er du vant til at begå dig blandt offentlige kunder? Så er du måske den nye regionssælger til Sectra A/S i Danmark.

Du vil selvstændigt få ansvaret for salg og opfølgning af Sectras it-løsninger og produkter til den offentlige sektor i Danmark. Du vil som regionssælger arbejde langsigtet og strategisk med at udvikle og opbygge gode relationer til nye og eksisterende kunder.

Du vil i dagligdagen referere til den administrerende direktør i Danmark, som også er din nære sparringspartner, foruden salgsteamet i Sverige samt support fra kollegerne på kontoret i Odense.


Konsulenthuset ballisager a/s, 31. juli
We-Tech ApSDin chance for frie jobrammer, høj indtjening og en dynamisk hverdag!

We-Tech ApS

Som kørende sælger i We-Tech bliver du en del af et stærkt salgsteam, der dagligt hjælper kunder over hele landet med deres behov indenfor vedligeholdelse af maskiner og bygninger.

Du vil blive ansvarlig for et geografisk område hvor du med effektiv planlægning og et højt aktivitetsniveau udbygger We-Techs markedsdækning. Samtidig udvikler du bestående kunder således at du med vores sortiment sikrer det nemmeste indkøb for vores kunder.

Med udgangspunkt i dit hjemmekontor har du kort afstand ud til kunderne. Du bruger vores systemer til din effektive planlægning og kommunikation med vores dygtige salgssupport team.


Jobindex, 31. juli
Arla Foods
Mejeritrainee

Arla Foods

Vidste du, at danske mejerister ligger klart i top inden for deres felt? Som mejeritrainee i Arla arbejder du i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din dagligdag. Kickstart din karriere i en global og bæredygtig virksomhed, der bringer sundhed og inspiration ud i verden på naturlig vis, og vær med til at skabe fremtidens mejeri sammen med os.

Dit uddannelsesforløb varer 3 år, og du får løn fra første dag. Din elevtid vil veksle mellem skoleophold på Kold College i Odense og praktik på mindst to af Arlas over 20 mejerier i Danmark. På Kold College bliver du en del af et team og får venskaber, oplevelser og læring for livet. I praktikken bliver du en del af holdet i en strømlinet produktion, hvor lean og optimeringsprojekter samt introduktion af nye produkter er en del af hverdagen. Det er også her, at du kommer i nærkontakt med produkterne og får næse for kvaliteten.

Arla Foods

Arla Foods, 31. juli
Rent IndeklimaVi udvider igen og søger partnere

Rent Indeklima, Sjælland, Fyn og Jylland

Rent Indeklima er nu landsdækkende med afdelinger på Sjælland, Fyn, Jylland og på Bornholm og skaber sundere indeklima for mange boligejere, lejere og bygninger overalt i Danmark.

Vi arbejder også sammen med private og offentlige boligforeninger, forsikringsselskaber, ejendomsmæglere samt private og offentlige virksomheder for at skabe bedre indeklima.

Vi søger flere partnere på Sjælland, Fyn og Jylland som kan være med til at deltage i udviklingen af markedet og opgaverne.

Vi arbejder indenfor 3 hovedområder:

 • Rådgivning, hvor vi undersøger og analyser indeklima i boliger
 • Udbedring af indeklima, fugt- eller skimmelsvampe skader eller angreb overalt i boliger/bygninger
 • Salg og leje af udstyr og materialer til brug for skadesarbejde, saneringer samt bygningsforbedrende tiltag herunder ventilation, renovering mv.

Jobindex, 31. juli
Ambu A/SSalgskonsulent til anæstesiprodukter

Ambu A/S

Har du lyst til at arbejde for en attraktiv medicovirksomhed i vækst, hvor din indsats har stor betydning? Vil du selv planlægge din arbejdsdag? Er du uddannet sygeplejerske og har du salgserfaring? Så har vi en spændende stilling som salgskonsulent inden for engangsanæstesiprodukter.

Du får ansvaret for at vedligeholde og udvikle salget bl.a. ved at

 • bearbejde udbud inden for dit område
 • træne og uddanne kunder i Ambus produkter
 • introducere nye produkter hos kunderne

Vi tilbyder en bred palet af faglige, sociale og økonomiske personalegoder, som ud over de spændende udfordringer i jobbet er med til at højne arbejdsglæden.


Ambu A/S, 31. juli
Gram SlotStrategisk dygtig økonomidirektør

Gram Slot

Har du solid ledelseserfaring og indgående erfaring på strategisk økonomisk niveau? Søger du endnu større ansvar? Og vil du være med til at udvikle, drive og eksekvere en ambitiøs strategi på et af Danmarks største økologiske landbrug?

Som økonomidirektør kommer du til at stå i spidsen for at sikre konsolideringen af slottets drift og skabelse af en bæredygtig finansiel forretningsgang. Dit overordnede ansvarsområde indebærer økonomifunktionen samtidig med, at du varetager den administrative ledelse på strategisk niveau.

Et væsentligt fokus bliver således at lede den strategiske udvikling af både økonomifunktionen samt at udvikle og eksekvere Gram Slots overordnede strategi. Du vil endvidere stå for den daglige ledelse og udvikling af en del af slottets medarbejdere.


Jobindex, 31. juli
Ovethi Dansk Dækservice A/SKvalitetsbevidste dækmontører

Ovethi Dansk Dækservice A/S

 • Har du erfaring med dækmontage, og vil du have et job med stor frihed, hvor du yder service af høj kvalitet til en lang række kunder?
 • Vil du opdateres på alt inden for dæk, så du er med helt fremme og arbejde med branchens nyeste og mest moderne udstyr?

Som dækmontør møder du hver morgen ind hos din afdeling bestående af 2-7 kollegaer, hvor der er højt til loftet og god stemning. Herfra skal du kunne køre ud i servicevogn og yde assistance til kunder med personvogne, varevogne, 4x4, lastbiler og landbrugsmaskiner samt til kunder inden for industrien. Når du ikke er ude hos kunder, bruger du din tid på værkstedet, hvor du beskæftiger dig udelukkende med dæk og fælge - altid med fokus på sikkerhed, service og høj kvalitet.


Jobindex, 31. juli
Gråsten LandbrugsskoleUddannelsesleder

Gråsten Landbrugsskole

Vi har valgt at organisere uddannelsesområdet inden for de tre områder: Uddannelsescenteret, Kostskolecentret og Studie- og Karrierecentret. Vi søger derfor en leder til Uddannelsescentret fra den 1. september 2015 eller snarest derefter.

Lederen af Uddannelsescentret vil få ansvaret for udvikling og drift af landbrugsuddannelserne, det pædagogisk ansvar for lærerne samt blive budgetansvarlig for Centret. Én af de centrale opgaver i den kommende tid vil være implementeringen af den nye EUD-reform.

Landbrugsskolen er solidt forankret i lokalområdet og har opbygget et tæt samarbejde med Sønderjyllands øvrige undervisningsinstitutioner og landbrugserhvervet.


Jobindex, 30. juli
Peak RekrutteringDirector of Operation

Peak Rekruttering recruiting on behalf of Lodam electronics a/s in Sønderborg

Your principal duty will be to set the agenda for the operations strategy and at the same time establish objectives and scope for the day-to-day operations including optimization of processes and tools. Your approach to succeeding is like the way everyone does it at Lodam – looking at the big picture, focusing on teamwork and making decisions that are firmly rooted in our values.

Your main duties
 • Responsible for our production (EMS and in-house), warehouse, product engineering and QA
 • Develop and implement the strategy for production, warehouse, product engineering and QA. Communicate clear direction

You will have an interesting position and considerable potential in an innovative and growing company.

Peak Rekruttering

Peak Rekruttering, 30. juli
Region SyddanmarkOperationssygeplejerske, Sygehus Sønderjylland, Aabenraa

Region Syddanmark

Er du vores nye operationssygeplejerske?

Anæstesi- og Operationsklinikken, Sygehus Sønderjylland, Aabenraa søger 2 operationssygeplejersker pr. 1. oktober 2015..

 • 1 stilling 37 timer/uge
 • 1 stilling 32 timer/uge

Vi er et personale på 42 medarbejdere. I dagtiden arbejder vi på tværs af alle stuer.


Region Syddanmark, 30. juli
HumanTrust A/SSalgskonsulent - Hjælpemidler til sundhedssektoren - Jylland/Fyn

HumanTrust A/S søger for Zibo Athene A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for medarbejderne i sundhedssektoren? Vil du rådgive og sælge et hjælpemiddel, der hjælper plejepersonalet og vores medborger? Har du lysten og modet til at ændre arbejdsmetoderne og skåne medarbejderne for de tunge løft? Zibo Athene har fået forhandlingen af Turnaid, som skånsomt og sikkert kan vende vores sengeliggende medborger.

Din vigtigste opgave bliver at opbygge gode relationer til dine kunder, som vil være plejehjem, hospice, privathospitaler, regioner og kommuner. Dine kontakter vil være terapeuter, sygeplejersker, depotmedarbejdere, sundhedsassistenter, ledere og indkøbere. Du vil igennem din rådgivning og høje faglighed opbygge kundernes kendskab til Turnaid og skabe mulighed for salg.


HumanTrust A/S, 30. juli
Jobindex A/S
Field Service Engineer med bopæl i Jylland

Jobindex A/S søger for ZEISS

Har du lyst til et selvstændigt job i en international virksomhed med tekniske produkter af høj kvalitet? Og vil du arbejde med alsidige serviceopgaver, rejse 60-80 dage om året og udvikle dig teknisk, personligt og kommercielt?

Med reference til den nordiske servicechef indgår du i et team af kompetente kolleger, der er ansvarlige for salg, rådgivning og service af vores omfattende produktportefølje, indenfor medicinsk teknologi. Her får du en selvstændig og alsidig hverdag, der består af en kombination af installation af udstyr, planlagte serviceopgaver samt akutte servicekald. Du vil blandt andet servicere vores operationsmikroskoper og oftalmologiske instrumenter.

Opgaverne spænder fra teknisk kompliceret fejlfinding og reparation til mere praktiske serviceopgaver, herunder forebyggende vedligeholdelse og opgraderinger.

Jobindex A/S

Jobindex, 30. juli
Annonce:
1 til 20 af 277 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |14|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.