1 til 20 af 559 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |28|Næste »

Dine valg

 • FjernSønderjylland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

Kienbaum CommunicationsGlobal Supply Manager (m/f)

Kienbaum Communications recruiting on behalf of client in southwest Denmark

Our client is a successful international market leading developer, producer and supplier of technology and after-sales services to various industrial sectors. The company employs about 800 people and generates a turnover of approximately Euro 200 million while being part of a large global group of companies providing capital equipment. The headquarter is located in southwest Denmark.

The Global Supply Manager will be responsible for what and where to stock in EMEA and South America. The position is of strategic importance and the goal is to become more efficient in stocking and making the important and significant aftermarket, spare parts business competitive and reactive in terms of logistics, availabilities and delivery times. The position interlinks globally and reports to the Head of Global Supply Chain Management and PMO. Location can be either North of Germany or Denmark.


Jobindex, 27. marts
Bil & Co. A/SSalgskonsulent hos Bil&Co.

Bil & Co. A/S, Sønderborg

Har du salgstalent, klar på udfordringer og kunne du tænke dig at sælge ”Verdens stærkeste bilbrand” – Toyota, så mangler vi en ”Salgskonsulent” til vores bilhus i Sønderborg. Brænder du for kundekontakt og biler, så tilbyder vi dig et spændende job med masser af udfordringer i en omskiftelig hverdag.

Arbejdsområder:

 • Salg og rådgivning ved køb af ny bil
 • Opkøb og salg af brugte biler
 • Salg af finansiering, forsikringer, serviceaftaler og ekstraudstyr
 • Kapre markedsandele gennem fokuseret indsats
 • Skabe en udstilling, der er spændende og indbydende

Jobindex, 27. marts
Amesto Solutions A/SIntegrations- og udviklingskonsulent, gerne med ERP-erfaring

Amesto Solutions A/S

Bliv en del af en stærk virksomhed i rivende udvikling!

Amesto Solutions oplever stærk vækst i Danmark, og vi søger derfor en integrations- og udviklingskonsulent med erfaring inden for implementering af integrationsløsninger.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og afvekslende job som integrations-/udviklingskonsulent
 • Faglig sparring og samarbejde med dygtige, erfarne og engagerede kolleger i et effektivt team
 • Optimale rammer for udvikling via spændende udfordringer sammen med eksisterende og nye kunder

Jobindex, 27. marts
Grundfos A/SHVAC OEM Key Account Manager for the Scandinavian Market

Grundfos A/S

This is your opportunity to become part of an international team and gain colleagues from all over the world. We are the worldwide no. 1 partner on hydraulic solutions to original equipment manufacturers in the HVAC industry, and we need your commercial and technical skills to continue and strengthen our success. Join the HVAC OEM division – more specifically our global KAM organisation where we deliver hydraulic solutions for gas boilers, heat pumps and thermal solar systems to customers worldwide.

As Key Account Manager, your focus is on our Scandinavian accounts, where geothermal OEM HVACs have a special position. Having the full KAM business responsibility for a number of our most prospective accounts, you work closely with our Technical Key Account Managers as well as Grundfos OEM factories to ensure your clients get the best possible geothermal solutions.


Grundfos A/S, 27. marts
Royal Unibrew A/S
Distriktschef

Royal Unibrew A/S, Trekantsområdet

Kunne du tænke dig at arbejde med nogle af Danmarks stærkeste brands – i en succesfuld virksomhed i vækst? Og har du erfaring med FMCG og HoReCa-markedet?

Sammen med et team af distriktschefer i Region Midt får du ansvar for den del af HoReCa-markedet, som dækker Colddrink, uddannelsesinstitutioner, barer/bodegaer, night life og caféer. I jobbet skal du blandt andet være med til at sikre, at vi får landet de mest optimale samhandelsaftaler med både nye og eksisterende kunder.

Som distriktschef med ansvar for dit eget område forventer vi, at du engagerer dig aktivt i dine kunder og deltager i de salgsaktiviteter, som planlægges hos den enkelte kunde, så du derigennem kan opbygge de kunderelationer, som kan være altafgørende i denne branche. Det betyder, at der vil være vekslende arbejdstider, der også lejlighedsvis inkluderer aften og weekend.

Royal Unibrew A/S

Royal Unibrew A/S, 27. marts
Retail-Fabrikken A/SRetail-Fabrikken A/S søger kreativ indretningsarkitekt

Retail-Fabrikken A/S, Haderslev

Er du et kreativt talent med gode forretningsmæssige egenskaber, og har du drivet og ambitionerne om at være med til at udvikle og indrette fremtidens høj-kommercielle retailbutikker, så er du måske vores nye kollega.

Du får stor kundekontakt og herigennem også et fantastisk detaljeret billede af kundernes behov. Som vores kreative indretningsarkitekt skal du på baggrund af kundens behov udarbejde kreative indretningsoplæg, der skal kunne omsættes til konkrete, praktiske og kommercielle retail-projekter.

Det er en hårfin balance at vide, hvornår der ikke skal sættes flere streger i et oplæg. Vi leverer praktiske løsninger til retail-kæder frem for illustrerede skitsetegninger til modemagasiner. Vores kunder har stort fokus på deres forretning, og vores nye kreative indretningsarkitekt skal understøtte det fokus.


Jobindex, 27. marts
Erhvervsakademi SydvestUnderviser/koordinator til Finansøkonomuddannelsen i Sønderborg

Erhvervsakademi Sydvest

Erhvervsakademi SydVest har pr. 1. september 2015 fået ret til at udbyde uddannelsen til Finansøkonom på afdelingen i Sønderborg. Finansøkonomuddannelsen er en videregående uddannelse, der forbereder de studerende til en karriere inden for den finansielle sektor.

I den forbindelse søges der pr. 1. august 2015 en underviser/koordinator, der i samarbejde med uddannelseschefen og øvrige undervisere på uddannelsen kan arbejde med planlægning og gennemførsel af den nye uddannelse.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med mange menneskelige relationer
 • En arbejdsplads i konstant bevægelse med plads til kreativitet og engagement

Erhvervsakademi Sydvest, 27. marts
Atlas Sikkerhedssko A/SOmrådeansvarlig sælger (m/k) til opsøgende salg

Atlas Sikkerhedssko A/S

ATLAS® er en af de førende europæiske producenter af sikkerhedssko med hovedsæde i Dortmund, Tyskland. Vores kundekreds omfatter førende forhandlere og betydningsfulde virksomheder inden for industrien. Som led i udvidelsen af vores salgsteam i afdelingen i Danmark søger vi en områdeansvarlig sælger (m/k) til opsøgende salg.

Dine opgaver

 • Selvstændig akkvisition af nye kunder
 • Servicering af vores eksisterende kunder
 • Rådgivning og støtte til specialforretninger og industri
Atlas Sikkerhedssko A/S

Jobindex, 27. marts
Profil Optik Butikker A/S
Vil du se Sønderborgs borgere dybt i øjnene?

Profil Optik Butikker A/S

Har du erfaring med alment optisk arbejde? Ved du, hvad toriske og multifokale kontaktlinser er? Og er du parat til at give vores gode kunder den bedste oplevelse med fokus på høj faglighed og usædvanlig god service? Så har vi en stilling som optiker ledig på 30–37 timer pr. uge, på Jernbanegade 16, 6400 Sønderborg, som vi gerne vil besætte snarest muligt.

Er du den rette for os, får du masser af ansvar og spændende udfordringer, gode og glade kolleger i en verden af både briller og kontaktlinser af høj kvalitet. Miljøet er hyggeligt og uformelt.


Jobindex, 27. marts
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for kunde

Adm. Direktør

Handelsvirksomhed * Udvikling af internationalt salgs- og markedsføringskoncept * Forandringsledelse

Vor klient er en veletableret, økonomisk solid, international handelsvirksomhed, der er attraktivt beliggende i forhold til Trekantsområdet. Selskabet, der er absolut markedsledende, afsætter et bredt sortiment af tekniske produkter primært i Danmark og det øvrige Skandinavien. Virksomhedens succes bygger bl.a. på en meget stærk og kompetent medarbejderstab, en stærk kultur, et unikt og bredt produktprogram, stor kundefokus og godt købmandsskab på alle niveauer.

Virksomheden, der reelt har et væsentligt større potentiale end det, der udnyttes i dag, ønsker nu at styrke sin position på det skandinaviske marked. Til denne opgave søges en stærk forretningsudvikler og leder – en profil, der ganske enkelt kan løfte virksomheden til ”næste niveau”.


Jobindex, 27. marts
Region SyddanmarkSygehus Sønderjylland, Logistikservice søger 1 portør

Region Syddanmark

Sygehus Sønderjylland, Logistikservice søger 1 portør i fast stilling på 37 timer, pr. 1.5.2015 til portøropgaver i Logistikservice.

Logistikservice løfter alle opgaver i Sygehus Sønderjylland der vedrører transport af varer, gods, prøver og post, styring af depot og sterile varer på vore lagre, genbehandling af operationsinstrumenter. Logistikservice er en del af Servicecenteret og vi samarbejder tæt med alle centre og klinikker i Sygehus Sønderjylland. Mødetiden vil være: Portører arbejder i 8 timers vagter i 2- holdsskift, inkl. Weekend og helligdage.


Region Syddanmark, 27. marts
Region SyddanmarkSygehus Sønderjylland, Logistikservice søger 1 portør

Region Syddanmark

Sygehus Sønderjylland, Logistikservice søger 1 portør i fast stilling på 37 timer, pr. 1.5.2015 til Sengecentralen.

Logistikservice løfter alle opgaver i Sygehus Sønderjylland der vedrører transport af varer, gods, prøver og post, styring af depot og sterile varer på vore lagre, genbehandling af operationsinstrumenter. Logistikservice er en del af Servicecenteret og vi samarbejder tæt med alle centre og klinikker i Sygehus Sønderjylland. Mødetiden vil være: Portører arbejder i 8 timers vagter i tidsrummet kl. 6 til 15.24, inkl. weekend og helligdage.


Region Syddanmark, 27. marts
Region SyddanmarkSygeplejerske til Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium, Aabenraa

Region Syddanmark

De sygeplejefaglige opgaver vil være med en særlig tilknytning til vores neuropsykiatriske team. Her vil du indgå i et tværfagligt team med en faglig ansvarlig leder. Teamet består af sygeplejersker, socialrådgivere, psykologer, læger og overlæger.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling pr. 01.06.15 eller efter aftale.

Dine arbejdsopgaver:

 • Deltage i udredning og behandling af unge med psykiatriske problemstillinger i tæt samarbejde med familierne og netværket
 • Opfølgning af unge i medicinsk behandling
 • Indgå i det tværfaglige samarbejde såvel internt som eksternt
 • Udføre netværksarbejde i forhold til PPR, skoler, familier og socialforvaltningen mv.

Region Syddanmark, 27. marts
SydbankErhvervsrådgiver til Erhvervscenter i Aabenraa

Sydbank

Vi søger en kompetent og resultatorienteret erhvervsrådgiver til vores Erhvervscenter i Aabenraa.

Som vores nye erhvervsrådgiver kender du værdien af tætte kunderelationer og netværk. Du har mod på opsøgende salg, så du løbende kan udbygge din kundeportefølje.

Som erhvervsrådgiver skal du

 • aktivt indgå i opbygning og vedligeholdelse af kunderelationer
 • deltage aktivt og målrettet i markedsføringen af Sydbank
 • deltage i vores aktiviteter i forbindelse med opsøgende salg.

Sydbank, 27. marts
Gram Commercial A/SMarketingmedarbejder (25 timer)

Gram Commercial A/S, Vojens

Til en nyoprettet deltidsstilling søger Gram Commercial A/S en dygtig marketingmedarbejder til vores BioLine team, der varetager aktiviteterne indenfor medicinsk udstyr og laboratorieanvendelse. Du vil i samarbejde med vores marketingansvarlige varetage support af egne sælgere, datterselskaber og forhandlere med salgs- og marketingmaterialer samt aktiviteter.

Dit ansvarsområde:

 • Salgs(materiale)support: Understøttelse af egne sælgere og forhandlere med materiale.
 • Grafiske opgaver: Du vil egenhændigt og i tæt samarbejde med vores grafiske ressourcer løse opgaver i InDesign.
 • Vedligehold af materiale: Du vil være en central del af vedligeholdelsen af det allerede eksisterende marketingmateriale.

Jobindex, 27. marts
Sanistål A/S

Sanistål søger en ekstern markedssælger til produktområde PPE - handsker, beklædning, faldsikring, værnemidler, hudpleje m.v.

Sanistål A/S

Er du ambitiøs og har lyst til at blive en del af vores succesfulde team, så er denne stilling sikkert den rette udfordring for dig.

Du bliver en del af et struktureret salgsteam, hvor vi arbejder med specifikke planer og målsætninger for salget til udvalgte kunder. Du får ansvar for salg af ovennævnte produktgruppe, som er i fremgang, i region Sjælland og Syddanmark.

På baggrund af overordnede aktionsplaner, skal du planlægge og gennemføre din egen salgsindsats, og demonstrere at du i tæt samarbejde med kollegerne medvirker til at indfri salgsteamets mål og skaber lønsom vækst.

Sanistål A/S

Jobindex, 27. marts
Roche Diagnostics A/STechnical Laboratory Consultant

Roche Diagnostics A/S

Roche Diagnostics A/S is looking for a dynamic and highly engaged Technical Laboratory Consultant covering systems & workflows in Denmark.

The job responsibilities include:

 • from earliest stage in laboratory projects to design, based on customer needs, the most suitable configuration by:
 • in-depth analysis of the laboratory workflow with the objective to propose an optimal integration of Roche solutions
 • incorporating third party products where necessary
Roche Diagnostics A/S

Roche Diagnostics A/S, 27. marts
Skandinavisk Computer Rekruttering A/S
Systemadministrator

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S søger for klient i Aabenraa

Vores klient er en succesfuld handels- og produktionsvirksomhed beliggende i Sønderjylland og med aktiviteter og datterselskaber worldwide. Virksomheden ekspanderer kontinuerligt og øger deres salgsvækst på både nye og eksisterende markeder. IT-afdelingen varetager driften og leverer løsninger til hele koncernen.

Dit primære fokus vil blive virksomhedens Windows servermiljø samt administration af VMware. Du får stor berøringsflade med forretningen, da en stor del af arbejdet foregår på tværs af afdelingerne. Du vil få et stort selvstændigt ansvar og modtage sparring fra erfarne kollegaer.

Virksomheden tilbyder et spændende job med mange fremadrettede projekter. En stilling med ansvar og med mulighed for at sætte dit personlige præg på infrastrukturen og brugen af IT-systemer i virksomheden.


Jobindex, 27. marts
RoniSælger til byggevarebranchen

Roni

Energisk og selvstændig sælger

Vi søger en energisk og erfaren sælger til at fastholde og udvikle salget i Jylland. Salget vil primært være rettet mod en solid og velholdt kundebase i Jylland.

Primære opgaver og ansvar:

 • Styrke og udbygge salgsaktiviteterne i området ved at skabe og udbygge relationer til eksisterende kunder
 • Opdyrke nye potentielle kundeemner samt identificere fremtidig vækstmuligheder
 • Introducere produkter og forestå produktundervisning for kunder og kunders kunder

Jobindex, 27. marts
RengøringsCompagniet
Serviceleder

RengøringsCompagniet

Et udfordrende, godt lønnet og fast job i en solid virksomhed, der leverer serviceløsninger, som du fuldt ud vil kunne stå inde for. Og først og fremmest et godt arbejdsklima med en god omgangstone samt faste og erfarne kolleger.

Følgende opgavetyper vil især indgå i jobbet efter nærmere aftale:

 • Praktiske arbejdsopgaver
 • Ledelsesopgaver
 • Opstart af nye kunder

Jobindex, 27. marts

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Maersk Line
1 til 20 af 559 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |28|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.