1 til 20 af 316 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |16|Næste »

Dine valg

 • FjernSønderjylland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
name it
Salgsassistent, Borgen - Sønderborg

name it

Vi søger en udadvendt og serviceminded salgsassistent, 37 timer om ugen.

Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt, at du er åben og imødekommende. Som salgsassistent i name it får du mulighed for at blive uddannet gennem forskellige workshops, hvor du lærer om fx salgsteknik, kommunikation og butikkens nøgletal.

Arbejdsområder:

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen

name it, 1. august
Danfoss A/SApproval Engineer

Danfoss A/S, Nordborg

Can you work with innovative product development in close cooperation with other technical professionals? And are you able to guide the organisation through complex national and international legal requirements, as well as handle the product approvals and certifications internationally? Then you could be the Approval Engineerwe seek at Danfoss Solar Inverters at the department for Grid Approval.

We are ensuring that all Danfoss Solar Inverters meet local Grid Connection requirements and approvals. You will be responsible for planning and executing certification of Solar Inverters regarding Grid Connection standards and requirements. This implies establishing and maintaining approval processes in order to meet market demands or legal specifications.


Danfoss A/S, 1. august
Region SyddanmarkSygeplejerske til Medicinsk Daghospital, Sønderborg

Region Syddanmark

Til nyoprettet Medicinsk Daghospital, søges 1 sygeplejerske 32 t/uge 1.9.14 eller efter aftale.

Medicinsk Daghospital hører organisatorisk under Medicinsk Klinik, Sønderborg og har funktion som akut modtagelse af selektive patienter, der forventes at kunne udredes og behandles ambulant. Patienterne visiteres til Daghospitalet af Flowmasteren fra Akut Medicinsk Visitations Afsnit (AMVA). Udover modtagefunktionen vil der være almindelig medicinsk ambulatorium.

Daghospitalet har åbent alle hverdage i tidsrummet 8-18. I starten vil Daghospitalet dele lokaler sammen med kardiologisk ambulatiorie, men snarest få egne lokaler. Til Daghospitalet er knyttet læger, sekretærer og sygeplejersker fra AMVA.


Region Syddanmark, 1. august
FrømajgårdBrænder du for en fremtid indenfor moderne malkekvægsbedrift?

Frømajgård, Rødding

Vi søger en engageret faglært landmand/kvægbrugsleder der brænder for sit fag og er topmotiveret til at gå en spændende fremtid i møde sammen med os.

Vi har brug for dig der har erfaring med malkekøer og som kan arbejde selvstændigt med alt hvad der hører med til pasning af dyrene og vores opdræt.

Vi forventer af dig:

 • Du er pligtopfyldende, loyal og omhyggelig
 • Du er rolig i din omgang med køerne og kan lide at arbejde med dem.
 • Du kan foretage indberetning af daglige hændelser i vores besætning

Jobindex, 1. august
Region SyddanmarkLægesekretærvikar

Region Syddanmark, Sønderborg

Øre-næse-hals klinikken Sygehus Sønderjylland, Sønderborg søger en barselvikar for lægesekretær 35/37 timer fra den 1. oktober 2014 eller efter nærmere aftale.

Øre-næse-hals klinikken er en specialklinik med et super godt tværfagligt samarbejde. Vi er en travl klinik, som alligevel altid formår at have det sjovt sammen.

Øre-næse-hals klinikken består af diverse ambulatorier, sengeafsnit samt operationafsnit.

Vi er et ungt selvkørende team bestående af 8 lægesekretærer. Der er ingen lørdagsvagter og der arbejdes fra mandag til fredag. Vi har hver vores ansvarsområde og varetager derudover i fællesskab skrivning samt øvrige opgaver.


Region Syddanmark, 1. august
PwCPwC søger revisortrainees med HHX, STX eller FØ-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 1. august
Lemvigh-Müller A/SSalgsingeniør automation

Lemvigh-Müller A/S

Automationsløsninger til industrien

Lemvigh-Müller har en betydende markedsandel på industri- og procesautomation, der bygger på tætte partnerskaber med de anerkendte producenter, og virksomheden arbejder i dag tæt sammen med en lang række industrivirksomheder i hele landet, herunder slutbrugere samt maskin- og anlægsbyggere. For yderligere at udvikle vores tekniske know-how og salget inden for teknologiområderne industri- og procesautomation, søger vi en salgsingeniør, der som teknisk sælger får en nøglerolle i salgsteamet, der også består af account managere, produktspecialister og interne sælgere som i fællesskab og i udgangspunkt i kundens behov finder den optimale løsning, teknisk og kommercielt.

Din hovedopgave bliver, i tæt dialog med kundernes ingeniører og teknikere, at sammensætte automationsløsninger med hovedvægt på styringer, drevløsninger og sensorik.


Lemvigh-Müller A/S, 1. august
Topdanmark Forsikring A/SFinansøkonomer

Topdanmark Forsikring A/S

Praktikforløb for salgsmindede og ambitiøse Finansøkonomer
Praktikperiode fra 5/1 2015 – 31/3 2015

Her er muligheden for de målrettede finansøkonomer, der søger praktikplads og drømmer om en karriere i forsikringsbranchens mest effektive salgsmiljø! Du får også mulighed for at skrive dit speciale om Topdanmark i forlængelse af praktikperioden, eventuelt i kombination med et fleksibelt studenterjob.

Du kan søge praktik i enten Fredericia, Herning, Køge, Odense, Aabenraa eller Aalborg, hvor vores salgscentre er placeret.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende praktikforløb, hvor du modtages på lige fod med fastansatte medarbejdere. Forløbet veksler mellem intensive kurser på hovedkontoret i Ballerup og sidemandsoplæring på det salgscenter, hvor du er tilknyttet.

Topdanmark Forsikring A/S

Topdanmark Forsikring A/S, 1. august
Høier og Vendelbo A/S
Produktsupporter SIEMENS

Høier og Vendelbo A/S, Sønderborg

Til vor interne salgsafdeling i Sønderborg søger vi en erfaren produktsupporter på Siemens komponenter med interesse og erfaring i at gennemføre internt salg til industrien.

Vi forventer at du har følgende kvalifikationer:

 • Uddannelse som installatør/stærkstrømstekniker eller anden relevant el-faglig uddannelse. Meget gerne en håndværksmæssig baggrund som elektriker eller automatikmekaniker.
 • Erfaring med automationsløsninger herunder styrings- og installationsindsigt.
 • Vedholdenhed, evner og interesse i, at arbejde sammen med andre mennesker.

Vi tilbyder dig:

 • Et interessant og udviklende job i et godt arbejdsmiljø, med frihed under ansvar i en virksomhed i vækst.
 • Fast gage efter kvalifikationer.
 • Firmapensionsordning med forsikring og sundhedspakke efter tre måneders ansættelse.

Jobindex, 31. juli
Region SyddanmarkSygeplejerske til Akut Medicinsk Modtagelse, Sønderborg

Region Syddanmark

Neurologiske patienter skal pr. 1.10.14 modtages via Akut Medicinsk Visitations Afsnit, AMVA, derfor søges sygeplejersker til nyoprettede stillinger på 32 /37 timer pr uge, med tiltrædelse 01.09.14 alternativt 01.10.14.

AMVA modtager fra 1.10.14 alle akutte medicinske patienter fra Sønderborgs optageområde, der strækker sig fra Nordals til Feldsted /Åbenrå og neuromedicinske patienter fra Sygehus Sønderjyllands optage område, hertil kommer 112 opkald af medicinsk karakter. Afdelingen har plads til 18 patienter der enten forventes udskrevne eller overflyttet indenfor 48 timer. Det gennemsnitlige antal indlæggelser er estimeret til ca. 700 pr. mdr.

M61 der er et kardiologisksengeafsnit med plads til 9 patienter, afsnittet ligger i forlængelse af AMVA og har personale fællesskab trods intern opdeling og samme klinikledelse. Begge afsnit råder over telemetrisk udstyr.


Region Syddanmark, 31. juli
Curia ManagementProduktionschef til serieproduktion af let by... (ML-35.1014.14)

Curia Management søger for Bilsby i Vamdrup

Du indgår sammen med salgschefen, administrationschefen og servicechefen i virksomhedens ledergruppe.

Nøgleopgaver:

 • Udvikle og effektivisere produktionens metoder, processer og organisering.
 • Opstille KPI’er for produktionen og gennemføre de nødvendige aktiviteter så målene nås.
 • Projektstyring og projektledelse.
 • Kvalitetssikring og overholdelse af kvalitetsmål så virksomhedens kunder oplever virksomheden som kvalitetsleverandør.
 • Levere høj service i samarbejdet med salgs- og serviceafdelingen.
 • Sikre at budgetter overholdes og at produktionen er effektiv og tidsvarende.

Curia Management, 31. juli
Center-Gros A/SModen og erfaren salgskonsulent til distrikt Sønderjylland, Fyn, Sjælland og øerne

Center-Gros A/S

Har du evnerne og viljen til et job i en branche, hvor der stilles store krav til dine faglige og personlige egenskaber? Og har du lysten til et samarbejde – også på længere sigt? Så kan du roligt læse videre.

Vi forventer at du:

 • Har kendskab til Center-Gros A/S's sortimentet.
 • Har erfaring med salg til detailbranchen.
 • Kan skabe og udbygge tillid hos vore kunder.

Vi tilbyder:

 • Et krævende og meget selvstændigt job.
 • Løbende opbakning og sparring bl.a. med salgsmøder/-materiale.
 • Et uhøjtideligt arbejdsmiljø.
Center-Gros A/S

Jobindex, 31. juli
Region SyddanmarkEngageret medarbejder til Region Syddanmarks afdeling for Miljø og Råstoffer i Ribe

Region Syddanmark

Region Syddanmark søger en medarbejder med kendskab til råstofområdet.

Dine hovedopgaver vil være gravetilladelser, opfølgning og tilsyn med råstofgrave samt at have en tæt, dialogbaseret kontakt med både branche, borgere og regionens 22 kommuner. På længere sigt vil der desuden blive mulighed for også at prøve kræfter med andre af afdelingens fagområder.

Du kommer til at indgå i Råstofteamet, som har følgende hovedopgaver:

 • Råstofkortlægning
 • Råstofplanlægning
 • Dispensationer til tilførsel af jord i råstofgrave

Region Syddanmark, 31. juli
ECCO Sko A/SSenior Merchandise Planner/Manager

ECCO Sko A/S, Tønder

The Merchandise Planning Department is a vital funtion in the global collection development process. The general activities include merchandise and consumer analysis, strategic planning and collection controlling towards agreed targets.

Job Profile:

 • Strong interpersonal relationship skills and changemanagement abilities
 • Strong problem solving, analytical skills and a generic affinity to numbers
 • Strong communication and presentation skills: concisely presents complex matters
 • Intercontinental travelling can be required on an irregular base
 • Occasional visits to key markets

ECCO Sko A/S, 31. juli
SydbankErhvervsrådgiver til områdehovedkontoret i Aabenraa

Sydbank

Vi søger en kompetent og resultatorienteret erhvervsrådgiver, der sammen med de øvrige kolleger i erhvervsafdelingen skal være med til at fastholde og videreføre områdets og afdelingens gode udvikling. Som vores nye erhvervsrådgiver får du ansvar for din egen kundeportefølje. Den skal du i samarbejde med bankens specialister og med sparring fra kollegaerne i erhvervsafdeling optimere og udbygge med flere nye større erhvervskunder.

Som erhvervsrådgiver skal du bl.a.

 • aktivt indgå i opbygning og vedligeholdelse af kunderelationer
 • deltage aktivt og målrettet i markedsføringen af Sydbank i området

Sydbank, 31. juli
GB Office & Management ApSSalgskonsulenter til Sjælland og Jylland

GB Office & Management ApS

 • Er du sælger, eller brænder du for at blive det?
 • Er du den selvstændige type, der drømmer om et job, der lægger vægt på frihed under ansvar?
 • Er du fyldt med energi, og er du unik til planlægning?
 • Har du evnen til at skabe tillid?
 • Ønsker du et job, hvor du virkelig bliver belønnet for din præstation?

Så læs endelig videre ...
GB Office & Management søger sælgere til flere distrikter på Sjælland og i Jylland. Du behøver ikke være sælger i dag, bare lysten og viljen til at blive det er til stede. Så hjælper vi dig på rette vej. Du kommer til at arbejde i et kreativt og udadvendt team, hvor nye idéer og tiltag altid er velkomne.


Jobindex, 31. juli
LINAK A/SProduction Engineering Manager

LINAK A/S, Nordborg

Vi søger en erfaren Production Engineering Manager, som skal lede et team af 12 ingeniører og teknikere med fokus på produktionsteknik og test. Produktlinjen Elektronik har i alt ca. 140 medarbejdere, heraf ca. 40 funktionærer og er ansvarlig for produktion og produktionsmodning af elektronik og styresystemer til LINAKs produkter. Du bliver en del af ledelsesteamet, hvor vi sammen med medarbejderne har fokus på at udvikle og forbedre kvalitet, lønsomhed og performance i de opgaver der løses.

Arbejdsopgaver:

 • Være et stærkt bindeled mellem R&D og produktionen
 • Udvikle produktionsstrategien for fremstillingsteknologier i et tæt samarbejde med R&D
 • Udvikle og vedligeholde produktions- og testteknologien

LINAK A/S, 31. juli
Coop Danmark A/S
Er du klar til nye udfordringer?

Coop Danmark A/S

Så bliv elev i Coop og få en hverdag med fuld fart på!

Som vores nye elev får du mulighed for at:

 • Gøre karriere via din uddannelse hos Coop
 • Udvikle dig i Danmarks største detailhandelsvirksomhed
 • Arbejde sammen med kollegaer i et team, hvor vi har det sjovt

Du kan læse mere om vores elevuddannelser, om Coop og hente gode råd til ansøgningen på vores hjemmeside: www.coop.dk/elev

Du kan se alle vores ledige stillinger HER

Vi glæder os til at høre fra dig!

Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S, 31. juli
Hartmanns A/SInternational markedsledende virksomhed søger salgskonsulent til at dække Jylland

Hartmanns A/S søger for kunde

Har du særligt høje salgsambitioner?

For vores kunde, der er en stærk global spiller inden for sit forretningsområde, søger vi en sælger, der kan løfte salget af virksomhedens totalløsninger til B2B markedet i Jylland.

Med reference til områdets salgschef vil du være en del af et veletableret salgsteam. Du vil til daglig arbejde målrettet med at udvide den eksisterende kundeplatform, og opnår derigennem en afgørende kundevækst. Samtidig forstår du at pleje de eksisterende kunder. Du har hele tiden for øje at øge salget af markedets stærkeste totalløsninger i distriktet.

Det overordnede ansvar for distriktet er dit, og du gennemfører selv de resultatskabende salgsaktiviteter i en hektisk hverdag.


Jobindex, 30. juli
Insight Building Automation ApSCTS-tekniker

Insight Building Automation ApS

Insight Building Automation er en stærk partner i markedet der omfatter projektering og salg af energirigtige løsninger indenfor komfort, styring, ventilation og varme, med hovedvægt i CTS-anlæg. Hovedkvarteret ligger i Silkeborg, men du vil hovedsageligt køre direkte ud til kunderne i hele Danmark fra egen bopæl.

Opgaver og ansvarsområder:

 • Idriftsættelse af bygningsautomatik og CTS-systemer.
 • Udvidelser, ombygninger og modernisering af bygningsautomatik.
 • Administrativt projektarbejde i forbindelse med egne sager.
 • Teknisk afklaring med kunder.
 • Service i form af fejlfinding og vedligeholdelse.
 • Servicering af eksisterende anlæg.

Jobindex, 30. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 316 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |16|Næste »

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.