1 til 20 af 361 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |19|Næste »

Dine valg

 • FjernSønderjylland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Danfoss A/SSenior Power Engineer

Danfoss A/S, Gråsten

Are you motivated by working with power electronic circuits and power modules in an international environment? And do you like to work with other specialists in large projects? Then we have just the job for you as Senior Power Engineer at Danfoss Power Electronics.

We offer a position where you get the opportunity to work with the latest technologies in one of the leading companies manufacturing reliable frequency converters. This is a great opportunity for you to join an exciting journey within continuous improvement of products and design processes.

Your responsibility will be to take part in the development of innovative, cost effective and reliable power electronic solutions. You will work with integrated product development in close cooperation with different colleagues and specialists within power electronics, mechanics, EMC, reliability, project management and production.


Danfoss A/S, 23. juli
SAM Executive Search A/SSenior Consultant (31891)

SAM Executive Search A/S

Kan du sælge med integritet og skabe et solidt netværk?

Vi søger erfarne personligheder i Jylland og på Fyn, som motiveres af at rådgive virksomhedsledere til at nå bedre resultater.

Dine væsentligste opgaver bliver at udvikle og udbygge din egen portefølje af kunder gennem personligt salg. Du er ansvarlig for opgavernes gennemførelse fra det første indledende møde til den sidste aflevering er lavet i en rekruttering eller f.eks. i en udviklingsproces. Indholdet i hverdagen kan være assessment, search, lederudvikling, test, møder med kunder, salg, research, netværksarbejde etc.

SAM Executive Search A/S er én af Danmarks og Nordens største headhunting virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder Directors, Managers og specialister i Danmark og udland."


SAM Executive Search A/S, 23. juli
ClimateConsult A/SSalgsingeniør - Jylland/Fyn

ClimateConsult A/S

Dit salgsansvar dækker alle vores produkter hos en række væsentlige kunder Jylland/Fyn. Ansvaret udøves i et erfarent team med teknisk salgssupport og intern projektleder med solid ventilationserfaring. Du er budgetansvarlig og leder salgsindsatsen i tæt samarbejde med resten af teamet og med solid back up fra teknisk afdeling i Hørning.

Du er en teknisk dygtig ingeniør, maskinmester eller VVS-tekniker, og har et bredt og stærkt personligt netværk i ventilationsbranchen. Du har flere års salgs- og forhandlingserfaring, er vant til at arbejde med CRM-systemer og behersker teknisk engelsk. Du er en god sælger med gåpåmod, kan skabe tillid og kan vende et nej til et ja tak.


Jobindex, 23. juli
Coop Danmark A/S
Butiksbesøgskorps, Coop Bank

Coop Danmark A/S

Coop Bank A/S søger udadvendte kollegaer til butiksbesøg i hele landet.

Coop Bank er en nystartet bank, som tilbyder privatkunder enkle og attraktive bankydelser via nettet. Vi har i banken et unikt set up, idet vores 1.200 Coop butikker dagligt møder og servicerer vores bankkunder med de simpleste bankydelser såsom ind- og udbetalinger.

Banken er allerede kommet godt fra start og har store ambitioner. Blandt andet vil vi i andet halvår af 2014 besøge alle Coops butikker for at fortælle om banken og bankens enkle og attraktive bankydelser til potentielle kunder. Til det formål søger vi flere kollegaer, som fra september til december i år, skal besøge 2-4 Coop butikker pr. uge ca. 4 timer pr. besøg.


Coop Danmark A/S, 23. juli
MT Højgaard A/SMaskinfører & håndværkere til vandbygningsarbejde

MT Højgaard A/S

MT Højgaard søger maskinfører & håndværkere- med sans for kvalitet i arbejdet.

Vi søger hurtigst muligt en dygtig og stabil maskinfører, samt dygtige håndværkere hvor kendskab til og erfaring i vandbygningsarbejde er en fordel. Varierende maskinfører- og håndværksmæssige opgaver i forbindelse med anlæg over hele Danmark.

Du er uddannet maskinfører og har kran B mobilkran certifikat, eller har en håndværksmæssig uddannelse. Erfaring med rambuk og fra vandbygningsopgaver vil være en fordel. Du får et job i et godt team i en spændende virksomhed med gode arbejdsforhold og et godt og sikkert arbejdsmiljø.


MT Højgaard A/S, 23. juli
Masytec A/SRutineret rejsemontør

Masytec A/S

Masytec A/S har travlt, og derfor søger vi endnu en erfaren montør.

Vi er Danmarks førende aktør inden for professionelle smøre- og doseringssystemer. Vi tilbyder komponenter og systemer til enhver opgave. Vi projekterer og installerer komplette systemer og er lagerførende indenfor alle de produktområder, vi repræsenterer.

Du får en meget selvstændig stilling, hvor du kommer til at montere virksomhedens automatiske smøresystemer, vejesystemer og andre løsninger med fokus på produkterne, som henvender sig til en bred skare af eksisterende og potentielle kunder.


Jobindex, 23. juli
jem & fix A/SLederaspirant - har du et år, så har vi en stilling som butikschef

jem & fix A/S

Har du solid erfaring inden for detail og/eller ledelse? Vil du realisere din drøm om egen butik, blive en del af en virksomhed i vækst samt få en stærk lederuddannelse med fuld løn under hele forløbet?

Det 1-årige forløb består af praktisk oplæring i en af vores trænerbutikker suppleret med 10 indlagte kurser i blandt andet dynamisk købmandsskab, ledelse, teambuilding, jem & fix-konceptet og meget mere.

Du bliver undervist af førende eksperter inden for de forskellige felter, og du vil også få sparring af håndboldspilleren Michael V. Knudsen, der fungerer som rådgiver og vejleder på nogle af vores kurser.


jem & fix A/S, 23. juli
Danica PensionSalgschef med ledererfaring og pensionskendskab, Danica Pension

Danica Pension

Er du parat til at gå forrest og bidrage aktivt til udviklingen af Danica Pensions erhvervssalg i Jylland og på Fyn? Du er en synlig og handlingsorienteret salgsleder, der evner at inspirere dine medarbejdere, så den enkelte yder sit bedste. Din entusiasme smitter naturligt af, og du bruger i høj grad dine formidlings- og lytteevner til at sikre, at viden og best practice bliver delt i teamet.

Sammen med de to øvrige salgschefer, som er tilknyttet regionen, sikrer du, at Danica Pensions overordnede strategier følges, gennem synlighed og et udviklet salgslederskab.

Du er forhandlingsvant og en stærk salgsleder for dit team. Du balancerer de forskellige indsatsområder med nærvær og pondus, både over for dit team og dine samarbejdspartnere – og du er fokuseret på at skabe loyale relationer.


Danica Pension, 22. juli
Arla FoodsAfdelingsleder til produktionen på Høgelund Mejeri, Haderslev

Arla Foods

Er du parat til at stå i spidsen for 13 velfungerende, faglærte medarbejdere i skummesalen og osteriet på Høgelund Mejeri, der ligger ved Haderslev. Og er du klar til at lave verdens bedste blåskimmelost ?

Som afdelingsleder fordeler du opgaverne mellem engagerede kolleger, som er vant til at agere i en omskiftelig hverdag. Du bliver ansat på et moderne mejeri med ca. 150 medarbejdere, der tilsammen årligt producerer ca. 10.000 ton blåskimmelost, primært danablu – bl.a. under Castello®-brandet. Vi har gang i en masse spændende tiltag med nyt procesudstyr, stigende tonnager og øget krav om effektivisering, så du kan regne med at få stort ansvar og mange selvstændige ledelsesopgaver.

Du har en mejerifaglig uddannelse og har tidligere haft en ledende stilling , hvor du har opnået gode resultater gennem andre og gennem Lean.

Arla Foods

Arla Foods, 21. juli
Region SyddanmarkSpecialcenter for voksne med handicap søger tilkaldevikarer

Region Syddanmark, Rødding

Botilbuddet Grønnebæk er et døgntilbud for domfældte udviklingshæmmede med særlige behov.

Grønnebæk er en del af Specialcenteret for voksne med handicap, udover Grønnebæk består centeret af Østruplund i Otterup og Midgårhus i Ribe.

Fælles for centret er, at der arbejdes med beboerens udvikling og trivsel – til gavn for det enkelte individ. Nøglen til resultat er en særlig kombination af tætte relationer, det personlige engagement, den nyeste faglige viden og det støttende miljø i hverdagen.

Grønnebæks grundlæggende værdier er: Kvalitet, Omsorg, Udvikling, Samarbejde og Respekt.


Region Syddanmark, 21. juli
Juice Plus+®Fritidssælgere til hele landet

Juice Plus+®

Har du interesse for sundhed og vil du gerne sælge et af verdens bedst dokumenterede kosttilskud samt protein/slankeprodukter på markedet – Juice Plus+®.

Har du lysten, energien og motivationen til et spændende fritidsjob med gode indtjeningsmuligheder, er dette noget for dig.

Til et gennemtestet koncept søges de rette personer til at dække Danmark i dit eget lokalområde.

Virksomheden tilbyder:

 • Gennemtestede produkter i topklasse
 • Virksomhed, der har eksisteret i over 40 år
 • Egen hjemmeside
 • Adgang til dit eget online hjemmekontor

Jobindex, 21. juli
Promoters A/S
Er du vores nye promoter?

Promoters A/S

Vi søger promotere i hele Danmark!

Promoters A/S

Er du udadvendt og god til at tale med mange forskellige mennesker? Elsker du, når ingen dage er ens? Har du glimt i øjet og lyst til et udfordrende, selvstændigt og suverænt godt fritidsjob? Så lyder du som vores kommende promoter.

Hos Promoters får du mulighed for at præsentere og sælge både budskaber, brands og produkter, og du er derfor en vigtig medspiller for vores kunders succes. I promoter-rollen er du ambassadør for kunden og skal være en levende reklame for deres produkt og sikre forbrugeren en god oplevelse.

Promoters A/S

Jobindex, 21. juli
Tønder KommuneEr du vores nye ambitiøse socialrådgiver?

Tønder Kommune

Da én af vore erfarne rådgivere er gået på pension efter 32 år i aktiv tjeneste, søger Tønder Kommunes Børn og Ungeafdelingen en socialrådgiver til Kompetenceteamet i Toftlund-Distriktet på 32 timer/uge med ansættelse snarest.

Arbejdsområdet er myndighedsarbejde efter serviceloven. Der vil kunne være mulighed for at indgå i vores kompetente bagvagtteam.

Tønder Kommune er en arbejdsplads hvor trivsel og velfærd for den enkelte vægtes højt. Vi har derfor mange rådgivere med lang anciennitet – og en ny organisationsstruktur sikrer, at vi fremadrettet kan håndtere hverdagens kompleksitet endnu mere kompetent.


Tønder Kommune, 20. juli
Tønder KommuneForeningskonsulent - der vil gøre en forskel

Tønder Kommune

Vil du være med til at gøre en forskel?

Kan du inspirere og motivere det frivillige foreningsliv? Er du udadvendt, opsøgende og initiativrig? Så er du måske den vi leder efter.

Som mange andre landkommuner kæmper vi med et faldende befolkningstal. Det indebærer også at vores foreningsliv er under pres.

Derfor har Landdistriktsudvalget drøftet med Folkeoplysningsudvalget, hvad der kan gøres for at hjælpe foreningerne med at tænke i nye baner og Landdistriktsudvalget har bevilget midler til en projektstilling. Vi søger derfor en foreningskonsulent, som kan være med til at udvikle nye redskaber og samarbejdsformer i foreningslivet under Folkeoplysningsudvalgets område.


Tønder Kommune, 20. juli
Telia Danmark
Butikschef til Telia Shoppen i Sønderborg

Telia Danmark

Butikschef med 4G turbo
Kan du føre an? Så læs videre

Som butikschef hos Telia skal du være i stand til, at vise vejen for dine medarbejdere. Du ved, hvad der skal til, for at gå forrest i salget og du kan coache dit team til, at nå deres salg gennem træning og opfølgning. Sammen skaber I resultater.

Telia Danmark

Med reference til distriktschefen får du muligheden for selvstændigt at drive din forretning. Hos os går det stærkt, så det er vigtigt at du kan forvalte din tid effektivt. Der kommer hele tiden nye produkter og nye services, som du har til opgave at sætte dine medarbejdere ind i samtidig med, at du bevarer fokus på salget. Du skal altså både kunne sælge vores løsninger til vores kunder og sælge nye idéer til dine medarbejdere.

Telia Danmark

Telia Danmark, 18. juli
Hartmanns A/SRegnskabsassistent med SAP-erfaring til betalingsteam

Hartmanns A/S søger for kunde

Har du erfaring med betalinger og bankafstemninger fra stor koncern? Og er du god til at identificere forbedringstiltag og udarbejde procesbeskrivelser? Så har vores kunde brug for dig til at indgå i deres betalingsteam med 8 kolleger, der har ansvaret for at udføre betalinger i indenlandske og udenlandske selskaber i form af kreditorudbetalinger, debitorindbetalinger og bankoverførsler.

Ansvar og primære opgaver:

 • Udarbejde og godkende betalinger i Danske Bank og Nordea
 • Bogføre ind- og udbetalinger i SAP-systemer på dansk og engelsk
 • Afstemme bankkonti og udarbejde dokumentation
 • Identificere og udarbejde beskrivelser af arbejdsprocesser

Jobindex, 18. juli
BanedanmarkLedsager/lods til landsdækkende kampagner

Banedanmark

Har du lyst til at arbejde i et dygtigt fagligt team?

Som Ledsager/lods bliver du en del af det landsdækkende forretningsområde ”Måleydelser”, der udfører opgaver i hele Danmark. Sektionen ”Måleydelser” i Banedanmarks forretningsområde Produktion, er en sektion, som består af i alt 26 engagerede medarbejdere. Sektionen er organiseret i 4 teams: Landsdækkende kampagner, Landmåleropgaver, Ultralydsmåling og Service/sikkerhedsopgaver.

Sektionen sikrer bl.a. gennemførsel af projekter/opgaver i samarbejde med Banedanmarks eksterne entreprenører, herunder målevognskørsel, slibetog, skinnefræser, ultralydstog mv. samt relaterede opfølgningsaktiviteter.

Sektionen bidrager med at opnå målet om at sikre en høj rettidighed til gavn for vores brugere. I sektionen arbejder vi løbende på at forbedre resultater og kvalitet på det arbejde vi udfører, ligesom vi fokuserer på lavt sygefravær og en høj motivation.


Banedanmark, 18. juli
Provas - Haderslev Forsyningsservice a/sRegnskabsmedarbejder

Provas - Haderslev Forsyningsservice a/s

Provas er et af de førende multiforsyningsselskaber i Syddanmark, og vi søger sammen med vores søsterselskab Dansk Affald A/S en solid bogholder, der kan løse forskelligartede opgaver i bogholderiet. Du vil i gennemsnit være hos Provas i Haderslev tre dage om ugen og hos Dansk Affald A/S i Vojens to dage om ugen.

Med reference til økonomichefen i Provas vil du få en bred vifte af bogholderimæssige opgaver såsom:

 • Løbende afstemninger af likvider, lån, kreditorer og lignende
 • Debitorstyring inkl. rykkerprocedure
 • Leverandørfaktura-flow
 • Deltagelse i klargøring af materiale i forbindelse med årsafslutning
 • Ad hoc-opgaver

Jobindex, 18. juli
Region SyddanmarkSpecialcenter for voksne med handicap søger pædagoger

Region Syddanmark, Rødding

Pædagoger til Bo og beskæftigelses tilbuddet Grønnebæk, afdeling Fuglemajgård og Kompasrosen

Der søges et antal pædagoger 30 til 37 timer med tiltrædelse september 2014 eller snarest.

Bo tilbuddet Grønnebæk er et døgntilbud for domfældte udviklingshæmmede med særlige behov.

Grønnebæk er en del af Specialcenteret for voksne med handicap, udover Grønnebæk består centeret af Østruplund i Otterup og Midgårhus i Ribe. Fælles for centret er, at der arbejdes med beboerens udvikling og trivsel – til gavn for det enkelte individ. Nøglen til resultat er en særlig kombination af tætte relationer, det personlige engagement, den nyeste faglige viden og det støttende miljø i hverdagen.


Region Syddanmark, 18. juli
Tønder KommuneProceskoordinator og sundhedskonsulent

Tønder Kommune

I Tønder Kommune satser vi på forebyggelse og sundhedsfremme i bredeste forstand. Vi søger derfor en proceskoordinator til et veldefineret, medarbejderrettet forebyggelsesprojekt og en sundhedskonsulent med særlige kompetencer indenfor mental sundhed og stressforebyggelse.

Særligt for proceskoordinatoren:
Du bliver det centrale omdrejningspunkt og tovholder for et forebyggelsesprojekt, som er rettet i mod alle Tønder Kommunes medarbejdere, og hvor hovedformålet er at støtte op om lokalt forankrede sundhedstiltag på kommunens mangfoldige arbejdspladser.

Særligt for sundhedskonsulenten:
Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være at deltage i det udviklende, forebyggende og sundhedsfremmende arbejde, som foregår i kommunens sundhedsafdeling. Dine konkrete arbejdsopgaver vil blive defineret nærmere under hensyntagen til dine egne faglige og personlige styrker vægtet i forhold til afdelingens behov.


Tønder Kommune, 18. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 361 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |19|Næste »

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.