1 til 20 af 416 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |21|Næste »

Dine valg

 • FjernSønderjylland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Danfoss A/SHVAC Consultant

Danfoss A/S, Nordborg

Does consultancy and Concept Development within HVAC appeal to you and would it motivate you to drive HVAC planning at client level? Then you might be the new HVAC Consultant we are looking for in Global Service.

In our Building Projects department, you will be acting as one of our HVAC specialists working with technical projects at global level and with local advisors, designers, and contractors. You are offered a unique role in an international setting with great possibility to fingerprint the technical projects you are managing.

As our new HVAC Consultant it will be your overall mission to drive new installation- and renovation projects on local locations within the Danfoss Group. With your exhaustive experience within HVAC Engineering and Energy Solutions, you will have to ensure optimal HVAC project design and solutions for our technical facilities and installations..


Danfoss A/S, 16. september
AM Sales & Marketing ApSMarkedskonsulenter med salgsdrive!

AM Sales & Marketing ApS, Aalborg, Aarhus, København, Odense, Haderslev, Roskilde og Herning

AM er den førende Field Marketing-virksomhed i Danmark. AM håndterer salg og markedsføring for andre virksomheder. Vores primære arbejdsområder er salg og markedsføring indenfor Naturprodukter, Telecom, Mobilprodukter, Finans, Energi & Strøm, Banker, Helsekost, Kredit og Loyalitetskort og meget mere.

Vi har vokset med en vækst som ingen andre i branchen har gjort. Det skal vi fortsætte med og derfor søger vi nye talenter til vores andre afdelinger i Aalborg, Aarhus, København, Odense, Haderslev, Roskilde & Herning.

Vi har to virksomhedspolitikker:

 • Vi ser ikke på alder, uddannelse eller erfaring – vi ser på personligheder!
 • Vi uddanner, udvikler og forfremmer kun fra egne rækker!

Jobindex, 16. september
ANDRITZ
Strong Application Assistant Manager, ANDRITZ Feed & Biofuel A/S

ANDRITZ

As Application Assistant Manager you will be responsible for sales and support within product Pet Food & Aquatic Feed and also for:

 • Acting as key account manager and support regional sales
 • Direct sales within the applications
 • Education of internal and external sales organization within Pet Food & Aquatic Feed
 • Product development in co-operation with R&D department

We are looking for a strong Application Assistant Manager with substantial knowledge and five to ten years of experience within sales - preferable within the industry of Pet Food & Aquatic Feed or from Feed Ingredients or Processing.

ANDRITZ

Jobindex, 16. september
Region SyddanmarkRegionstandlæger til Region Syddanmark

Region Syddanmark, Esbjerg, Vejle, Odense eller Sønderborg

Regionstandplejen i Region Syddanmark er i gang med en organisationsudvikling, hvor vi stræber efter at få flere fast ansatte tandlæger, for at styrke det sammenhængende tandlægefaglige miljø på tværs af vores 4 top moderne tandlægeklinikker. Derfor tilbyder Regionstandplejen nogle eftertragtede tandlægestillinger på enten fuldtid eller deltid.

Den Regionale Tandpleje i Region Syddanmark har samlet alle tandlægefaglige opgaver i én institution fordelt på 4 matrikler med hovedsæde i Esbjerg og satellitter i henholdsvis Odense, Vejle og Sønderborg.


Region Syddanmark, 16. september
Arla FoodsVedligeholdstekniker, Christiansfeld

Arla Foods

Har du lyst til et job, hvor du arbejder med alverdens udstyr – lige fra procesudstyr som centrifuger og homogenisatorer til automatiske tappemaskiner og transportanlæg? Så kan du blive vores nye kollega i vedligeholdsafdelingen på Arla Foods i Christiansfeld.

Vi producerer årligt ca. 140.000 tons mælk og tapper friskmælk det meste af døgnet 7 dage om ugen. Der venter dig en afdeling med 20 dygtige og engagerede kolleger, som tæller bl.a. automatikmekanikere, reparatører og elektrikere. Du får rig mulighed for at udvikle dig i jobbet bl.a. gennem løbende efteruddannelse.

Du vil indgå i et team, hvor opgaven er at sørge for, at vores produktionsudstyr fungerer optimalt. Du vil arbejde med forebyggende vedligehold, fejlfinding og reparationer på såvel vores procesanlæg som på vores maskiner. En høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål, så du er på pletten, når der skal foretages nødreparationer.

Arla Foods

Arla Foods, 16. september
Jobindex A/S
Salgsorienteret Produktchef til vores team

Jobindex A/S søger for kunde

Vi er en udviklingsorienteret virksomhed som søger en produktchef med stærkt købmandsgen og naturfaglig viden til vores team. Din opgave bliver både at tage dig af relationssalg til en række B2B kunder inden for dyrefoderbranchen i og uden for Danmark og at deltage i arbejdet med at udvikle en interessant og konkurrencedygtig produktportefølje.

Ansvarsområder

 • Vedligeholdende og opsøgende salg inden for foderindustrien
 • Fastholde og udvikle meget tætte relationer til kunderne
 • Se nye muligheder og trends i markedet og udvikle produkter og forretningen herefter
 • Være vores ekspert på udvalgte produkttyper
Jobindex A/S

Jobindex, 16. september
N.C. Nielsen A/S
Distrikschefer - Sønderjylland og Fyn

N.C. Nielsen A/S

Bliv en del af en succes - Vi søger Danmarks bedste sælgere!

Med reference til salgschefen bliver du som distriktschef ansvarlig for opsøgende salg samt salg til og servicering af eksisterende kunder i dit eget distrikt. Som distriktschef vil du få en afvekslende og spændende hverdag som kørende sælger, hvor du vil tilbringe mange timer på landevejen og hos kunderne.

Du er en dygtig købmand og har gerne erfaring med eller kendskab til gaffeltrucksbranchen. Alternativt har du erfaring med opsøgende salg fra eksempelvis entreprenør- eller lastbilbranchen.


Jobindex, 16. september
LINAK A/SDynamics AX Project Manager

LINAK A/S, Nordborg

LINAK søger en stærk og erfaren projektleder, der kan styre implementering af vores kommende Dynamics AX ERP system i 25 lande og med ca. 1000 brugere. For den rette kandidat tilpasser vi gerne jobbet efter ønsker og ud fra baggrund som projektleder, forretningskonsulent eller Dynamics AX ekspert.

Vi vil foretrække en ansættelse begrænset til projektperioden men der er mulighed for efterfølgende fast ansættelse hvis der er et gensidigt ønske herom.

Du kommer til at styre et forretningskritisk projekt, hvor der i et stort team af interne kolleger og eksterne konsulenter skal koordineres mange behov og interesser. Dit succeskriterie bliver at gennemføre vores AX konvertering hurtigt og effektivt således, at LINAKs kerneprocesser er kørende på en ny AX platform med mest mulig brug af standardfunktionalitet.


LINAK A/S, 16. september
LINAK A/SElektroniktekniker til test og udvikling

LINAK A/S, Nordborg

Har du lyst til at arbejde med elektronik? Og har du lyst til at hjælpe med at løse tekniske problemer i udviklingsfasen, som kan være med til at sikre kvaliteten, så er det måske lige dig, vi har brug for.

Vi søger en faglig stærk elektroniktekniker til vores elektronik udvikling. Du vil komme til at være en del af udviklingsteamet og i kraft af din faglighed være med til at sætte præg på vores fremtidige produkter.

Primære arbejdsopgaver:

 • Test i forbindelse med nyudvikling, eks. EMC-, funktions- og pålidelighedstest
 • Udvikling af testmetoder i samarbejde med HW/SW-konstruktørerne
 • Dokumentation af test og opstillinger m.v. (på engelsk)
 • Håndtering af prototyper

LINAK A/S, 16. september
LINAK A/SStrategisk Indkøber

LINAK A/S, Nordborg

Til indkøb af strategiske produkter (primært tekniske), samt deltagelse i udviklingsprojekter for optimering af kostpriser, søger vi en erfaren indkøber til et team bestående af indkøbere og indkøbsassistenter.

Indkøbsfunktionen har det primære mål at forbedre LINAKs indkøbspriser.

Primære arbejdsopgaver

 • Udvælge og evaluere leverandører, der underbygger LINAKs produktionsstrategi
 • Gennemføre kontraktforhandlinger med nye og eksisterende leverandører
 • Være aktiv sparringspartner i udviklingsprojekter
 • Gennemføre benchmarking
 • Holde fokus på og løbende forbedre indkøbspriser sammen med vores sourcing medarbejdere i Kina, Slovakiet og USA

LINAK A/S, 16. september
AV-2 ApS
Sælgere og teamledere

AV-2 ApS

Bliv din egen chef og gør din drøm til virkelighed.

Vi tilbyder et afprøvet koncept, som passer til både deltids- og heltidsbeskæftigelse.

Vores bedste teamledere tjener fra kr. 500.000 til over kr. 1,5 mio. om året. Din indsats og omsætning bestemmer din indkomst, som vil vokse løbende.

Læs, hvad en af vores teamledere siger:
"Jeg er leder i en større dansk virksomhed. Egentlig ganske spændende og afvekslende. Men det giver mig ikke den indtægt og frihed til selv at bestemme over mit liv, som jeg virkelig ønsker. Jeg vil noget mere, men har følt mig begrænset af flere årsager, ikke mindst den økonomiske risiko for at sige det faste job fra mig. Dette koncept giver mig frihed. Jeg bygger mit eget firma op, i det tempo jeg selv ønsker, uden nogen form for risiko, og jeg tjener væsentlig mere end i mit job."
Pia - 42 år, Thy.


Jobindex, 16. september
V. Løwener A/SSælger til procesinstrumentering

V. Løwener A/S

Procesteknik spiller en markant rolle blandt de produktområder, som tilsammen udgør vores division for industriteknik. Løwener procesinstrumentering er bl.a. udstyr og løsninger til flowmåling af vand og andre væsker, niveaumåling, fugtighedsmåling og måling af tryk og temperatur.

Med reference til divisionsdirektøren for Industriteknik og med udgangspunkt fra din egen bopæl, eventuelt i trekantsområdet, dækker du hele Danmark i dit opsøgende salg af procesudstyr og systemer til røgdetektering – med fokus rettet på større OEM-/slutkunder. Du skal selvstændigt - og i samarbejde med dine kolleger - pleje, servicere og udvikle eksisterende kunder samt udbygge kundeporteføljen gennem opsøgende salg.

Du har flere års erfaring med eksternt salg af procesinstrumentering og dokumentation for opnåede salgsresultater. Du har en relevant teknisk uddannelse – maskintekniker, ingeniør eller lign.


V. Løwener A/S, 16. september
Rockwool A/SProcesoperatør eller anden faglig uddannelse - 3-holdsskift eller fast weekend

Rockwool A/S, Vamdrup v/Kolding

Vi søger medarbejder til vores produktion på 3-holdsskift. Vi foretrækker en medarbejder, som kan arbejde både selvstændigt og også sammen med resten af holdet i team. Du skal være i stand til at motivere dig selv til at tage hånd om oprydning og lign. i det område, hvor du har din hverdag. Du skal være klar til aktivt at deltage i en travl hverdag med mange udfordringer, og du skal være i stand til også at tage fat, når tingene brænder på.

Du vil indgå i 3-holdsskift, dvs. 1 uge på nathold, 1 uge på aftenhold og en uge på daghold i turnus.

Vi ønsker, at du har flg. kompetencer:

 • Uddannelse som procesoperatør eller lign. faguddannelse vil blive foretrukket.
 • Dansk og regning på minimum 10. klasses niveau.
 • Vi vil derfor foretrække kandidater med en teknisk indsigt via en uddannelsesmæssig baggrund, som ligger på niveau med procesoperatør.

Rockwool A/S, 15. september
Erling Høi-Nielsen a/sReservedelschef til Sønderborgs største bilhus

Erling Høi-Nielsen a/s

Vi udvider vores forretningsområde og søger derfor en reservedelschef med ansvar for 2 afdelinger. Til efteråret åbner vi et nyt Peugeot bilhus i Aabenraa og søger derfor en serviceminded reservedelschef med talent for salg, indkøb, planlægning og styring af vores nuværende reservedelslager i Sønderborg og vores nye reservedelslager i Aabenraa. Vi forhandler Peugeot, Nissan, Kia, og autoriseret reservedelslager Toyota og Citroën.

Bliv en del af et velfungerende serviceteam i et uhøjtideligt arbejdsmiljø.

Dine arbejdsopgaver

 • Styring og indkøb
 • Budgetansvar
 • Ledelse af medarbejderne i 2 afdelinger
 • Planlægning og udvikling

Jobindex, 15. september
Hammer Andersen Sales Recruitment & Development
Key Account Manager til Borg & Bigum!

Hammer Andersen Sales Recruitment & Development søger for kunde

Borg & Bigum er en af Danmarks største virksomheder inden for salg af deres fire forretningsområder: Promotion, Gaver, Textil og Emballage, som understøttes med en række services.

Der er meget travlt i Borg & Bigum, og der søges derfor en ny Key Account Manager / Sales & Concept Manager til at varetage salg i Jylland og på Fyn (KAM).

Du skal opbygge og udvikle din egen kundeportefølje. Jobbet indebærer kvalificering af kunder, telefonsamtaler, mødebooking, kundebesøg og lukning af ordrer, med en løsningsorienteret salgsproces, der kan variere. Du skal forvente at have en høj mødeaktivitet og en stor del administrativt arbejde med tilbudsskrivning, indtastning af ordrer etc. Salgsprocessen vil typisk indebære flere møder med præsentation af kreative løsningsforslag og vareprøver. Du vil samarbejde tæt med dine øvrige kolleger i salgs- og leveringsprocessen.


Jobindex, 15. september
Region SyddanmarkSOSA gerontopsyk., Haderslev

Region Syddanmark

Da en medarbejder har søgt orlov, søger vi i Gerontopsykiatrisk sengeafsnit en social- og sundhedsassistent på 30 timer fra 1. oktober 2014 til 31. december 2015. For stillingen gælder at der er skiftende vagter, dog 2-holdsskift, gerne dag og aften.

Vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistenter, hvorfor der også er megen fokus på refleksion og læringsmiljø.

Gerontopsykiatrisk sengeafsnit dækker nu hele det sønderjyske område, og arbejder i tæt samarbejde med de tilknyttede ambulante gerontopsykiatriske teams, som kører i området. Vi har kontaktpersonsystem, og arbejder miljøterapeutisk og kognitivt.


Region Syddanmark, 15. september
Region SyddanmarkSygeplejerske gerontopsykiatrisk afsnit, Haderslev

Region Syddanmark

Til gerontopsykiatrisk sengeafsnit søges sygeplejerske til en stilling på 30 timer ugentligt fra 1. oktober 2014 til 30. september 2015, som et års vikariat.

For stillingen gælder at der er vagt hver 2. weekend samt blandede vagter, fortrinsvis dag / aften.

Sengeafsnittet er en akut modtageafdeling med plads til 18 gerontopsykiatriske patienter, hovedsageligt til udredning og behandling af depression og andre psykiatriske tilstande, herunder også demens. Ofte er fysiske tilstande med til at præge billedet.


Region Syddanmark, 15. september
KvicklyAfdelingsleder Isenkram, Kvickly Haderslev

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 70 medarbejdere. Haderslev er en by i en rivende udvikling. Som storkommunens hovedby foregår det meste af kommunens udvikling netop i Haderslev. Der er stor byggeaktivitet på havnen, kun 100 meter fra Kvickly, med både nye boliger og nye store virksomheder, som vil være en væsentlig gevinst for Kvicklys fremtidige udvikling.

Som afdelingsleder er det først og fremmest din opgave at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling
 • sikre sæsonpræget sortimentsoptimering og varebestilling
 • rådgive og betjene vores kunder

Kvickly, 15. september
Humain ApS
Regnskabschef

Humain ApS søger for kunde

- selvstændige udfordringer på koncernniveau

Med reference til koncernens CFO får du ansvaret for, at koncernens regnskabsafdelinger overholder koncernens krav til kvalitet og deadlines. Dette sikrer du i tæt samarbejde med koncernens udenlandske datterselskab.

Et af dine primære succeskriterier er at sikre en optimalt fungerende økonomifunktion på tværs af grænserne. Et stort fokusområde bliver derfor at videreudvikle effektiviteten, strukturen og systemerne, så økonomifunktionen, ligesom løsningerne, er unikke.

Du får ansvaret for driften i koncernens bogholderi – og har en selvstændig, aktiv rolle i forhold til debitorstyring og optimering på opfølgningsprocedurerne. Andre centrale opgaver bliver likviditetsstyring samt konsolidering af regnskaber og udarbejdelse af årsrapporten.


Jobindex, 15. september
SydinvestSeniorporteføljemanager til Emerging Markets-aktier

Sydinvest, Aabenraa

Til Sydinvests Emerging Markets-aktieafdeling søger vi en erfaren porteføljemanager, der skal indgå i et team på i alt fire personer. Teamet har mange års erfaring på området, og det har været et fokusområde for Sydinvest igennem mange år på både aktie- og obligationssiden.

Som porteføljemanager skal du

 • selvstændigt forvalte porteføljer af Emerging Markets-aktier samt være ansvarlig for enkeltlande
 • indgå i teamet af porteføljemanagere på Emerging Markets samt bidrage med idé- og erfaringsudveksling
 • deltage i udviklingen af kvantitative modeller og rapporteringsværktøjer

Sydbank, 15. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Krifa
1 til 20 af 416 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |21|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.