1 til 20 af 118 resultater.

Dine valg

 • FjernSønderborg Kommune

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

Bil & Co. A/SSalgskonsulent hos Bil&Co.

Bil & Co. A/S, Sønderborg

Har du salgstalent, klar på udfordringer og kunne du tænke dig at sælge ”Verdens stærkeste bilbrand” – Toyota, så mangler vi en ”Salgskonsulent” til vores bilhus i Sønderborg. Brænder du for kundekontakt og biler, så tilbyder vi dig et spændende job med masser af udfordringer i en omskiftelig hverdag.

Arbejdsområder:

 • Salg og rådgivning ved køb af ny bil
 • Opkøb og salg af brugte biler
 • Salg af finansiering, forsikringer, serviceaftaler og ekstraudstyr
 • Kapre markedsandele gennem fokuseret indsats
 • Skabe en udstilling, der er spændende og indbydende

Jobindex, 27. marts
Erhvervsakademi SydvestUnderviser/koordinator til Finansøkonomuddannelsen i Sønderborg

Erhvervsakademi Sydvest

Erhvervsakademi SydVest har pr. 1. september 2015 fået ret til at udbyde uddannelsen til Finansøkonom på afdelingen i Sønderborg. Finansøkonomuddannelsen er en videregående uddannelse, der forbereder de studerende til en karriere inden for den finansielle sektor.

I den forbindelse søges der pr. 1. august 2015 en underviser/koordinator, der i samarbejde med uddannelseschefen og øvrige undervisere på uddannelsen kan arbejde med planlægning og gennemførsel af den nye uddannelse.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med mange menneskelige relationer
 • En arbejdsplads i konstant bevægelse med plads til kreativitet og engagement

Erhvervsakademi Sydvest, 27. marts
Profil Optik Butikker A/S
Vil du se Sønderborgs borgere dybt i øjnene?

Profil Optik Butikker A/S

Har du erfaring med alment optisk arbejde? Ved du, hvad toriske og multifokale kontaktlinser er? Og er du parat til at give vores gode kunder den bedste oplevelse med fokus på høj faglighed og usædvanlig god service? Så har vi en stilling som optiker ledig på 30–37 timer pr. uge, på Jernbanegade 16, 6400 Sønderborg, som vi gerne vil besætte snarest muligt.

Er du den rette for os, får du masser af ansvar og spændende udfordringer, gode og glade kolleger i en verden af både briller og kontaktlinser af høj kvalitet. Miljøet er hyggeligt og uformelt.


Jobindex, 27. marts
Region SyddanmarkSygehus Sønderjylland, Logistikservice søger 1 portør

Region Syddanmark

Sygehus Sønderjylland, Logistikservice søger 1 portør i fast stilling på 37 timer, pr. 1.5.2015 til portøropgaver i Logistikservice.

Logistikservice løfter alle opgaver i Sygehus Sønderjylland der vedrører transport af varer, gods, prøver og post, styring af depot og sterile varer på vore lagre, genbehandling af operationsinstrumenter. Logistikservice er en del af Servicecenteret og vi samarbejder tæt med alle centre og klinikker i Sygehus Sønderjylland. Mødetiden vil være: Portører arbejder i 8 timers vagter i 2- holdsskift, inkl. Weekend og helligdage.


Region Syddanmark, 27. marts
Region SyddanmarkSygehus Sønderjylland, Logistikservice søger 1 portør

Region Syddanmark

Sygehus Sønderjylland, Logistikservice søger 1 portør i fast stilling på 37 timer, pr. 1.5.2015 til Sengecentralen.

Logistikservice løfter alle opgaver i Sygehus Sønderjylland der vedrører transport af varer, gods, prøver og post, styring af depot og sterile varer på vore lagre, genbehandling af operationsinstrumenter. Logistikservice er en del af Servicecenteret og vi samarbejder tæt med alle centre og klinikker i Sygehus Sønderjylland. Mødetiden vil være: Portører arbejder i 8 timers vagter i tidsrummet kl. 6 til 15.24, inkl. weekend og helligdage.


Region Syddanmark, 27. marts
Danfoss A/SHR Manager, Education and Training

Danfoss A/S, Nordborg

Brænder du for uddannelse og træning? Og er du klar til at bringe din store viden om uddannelsesplanlægning, AMU-systemet og VEU-regler i spil for at sikre, at efteruddannelse af Danfoss’ medarbejdere til enhver tid lever op til gældende krav og standarder?

Du bliver ansvarlig for at identificere forretningens behov for effektiv træning, uddannelsesadministration samt forbedring og implementering af nye processer og værktøjer, der understøtter forretningen og overholder såvel interne som eksterne standarder og bestemmelser.

Det betyder, at dit fokus er at:

 • Overvåge og analysere krav fra vores quality management system og finde optimale løsninger i forhold til nødvendig opkvalificering
 • Deltage i udviklingen af koncepter og politikker for trænings- og uddannelsesområdet samt koordinere implementeringen af nye værktøjer og processer, der understøtter disse

Danfoss A/S, 26. marts
Den Selvejende Institution Sandbjerg GodsKøkkenchef

Den Selvejende Institution Sandbjerg Gods

Sandbjerg Gods er Aarhus Universitets kursus- og konferencecenter beliggende med park ned til Alssund ved Sønderborg. Ejendommen rummer 74 værelser, har ca. 8.000 overnatninger om året samt et antal dagmøder. Køkkenet og spisestedet Magasinet med plads til ca. 100 gæster er totalrenoveret i 2014.

Vi mener vi kan tilbyde en køkkenchef et spændende og udfordrende job med gode arbejdsforhold i smukke omgivelser. Vores køkken er en humørfyldt arbejdsplads, hvor dage med travlhed veksler med dage med mindre travlhed.

Som køkkenchef får du, i samarbejde med den daglige ledelse af Sandbjerg, ansvaret for køkkenet samt menuer og tilberedning af måltiderne. Ansvaret omfatter desuden vagtplaner, varebestilling og egenkontrol samt fokus på køkkenets økonomi – alt i samarbejde med den daglige leder af kursusvirksomheden.


Jobindex, 26. marts
A. L. Del-Pin A/SLønbogholder / bogholder

A. L. Del-Pin A/S, Sønderborg

A. L. Del-Pin A/S søger dygtig lønbogholder / bogholder til økonomiafdelingen på hovedkontoret i Sønderborg. Del-Pin er med ni afdelinger i Syddanmark, landsdelens største privatejede virksomhed inden for materieludlejning til private og professionelle.

Med reference til virksomhedens økonomichef, bliver du en del af økonomiafdelingen som foruden økonomichefen pt. består af tre dygtige og engagerede medarbejdere. Stillingen omfatter en bred vifte af alle normalt forekommende opgaver i en økonomiafdeling herunder faktureringer, afstemninger og opgaver i forbindelse med måneds og årsafslutninger mv.


Jobindex, 26. marts
Danfoss A/SGlobal Service Center – Development Lead

Danfoss A/S, Nordborg

Do you excel in development and definition of Service Center processes? And are you a natural-born networker who knows how to support, influence and create results in a global matrix organisation? Then you might be the Global Service Center Development Lead we are looking for in the Global Service Center (GSC) at Danfoss.

We are offering a career opportunity in an international environment where you will get a unique opportunity to influence our business results. The working environment is characterised by a strong focus on internal customer engagement, quality of service and drive. You will report directly to the Head of Global Service Center located in Chennai, India. The position is located in Nordborg, Denmark.


Danfoss A/S, 26. marts
Danfoss A/SHR Manager, Attract & Select

Danfoss A/S, Nordborg

Mestrer du HR hele vejen fra højt strategisk niveau til grundlæggende, praktisk rekrutteringsarbejde? Kan du markedsføre og repræsentere Danfoss over for både kommende medarbejdere på alle niveauer og samarbejdspartnere i alle kategorier?

Så er det måske dig, vi søger til jobbet som HR Manager, Attract & Select, hvor du vil blive leder og faglig sparringspartner for syv engagerede medarbejdere samt Vendor Manager for vores danske rekrutteringsleverandør, People & Performance. Som HR Manager indgår du i HR Operations Denmarks ledergruppe, og du får ansvar for områder med stor indflydelse for Danfoss nu og fremadrettet:

 • Tiltrækning af nye medarbejdere på alle niveauer til enhederne i Danmark
 • Rekruttering af produktionsmedarbejdere, funktionærer, lærlinge, elever, studerende og postgraduates i Danmark
 • Vendor Management for rekrutteringsområdet – sikring af opfyldelse af KPI’er som fx time to fill, hiring manager satisfaction m.v.

Danfoss A/S, 25. marts
PwCRevisortrainees med HHX, STX eller FØ-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 25. marts
Gorm Larsen Nordic
Er du skarp nok til vores PromoterCrew?

Gorm Larsen Nordic

Er du udadvendt, har masser af energi, og elsker du at tale med nye mennesker? Ønsker du et eftertragtet job, hvor du kommer til at arbejde med salg af et verdens af førende elektronikbrands?

Så er det lige dig, vi søger!

Som en del af Gorm Larsen Nordic PromoterCrew, er du med til at give kunderne en ekstraordinær og unik oplevelse med mærkevarer indenfor eksempelvis forbrugerelektronik. Du behøver ikke at have ekspertviden, men du er kvalitetsbevidst og har en naturlig interesse for nye produkter, og så har du nemt ved at sætte dig ind i nye ting.

Jobbet er deltid, og timeantallet kan variere i forhold til sæson og kampagner. Lige nu søger vi i hele landet med særlig fokus på: Sønderborg, Esbjerg, Herning, Kolding, Hjørring, Næstved, Slagelse, Ringsted, Viborg, Kalundborg, Randers, Silkeborg, Horsens, Holstebro til bl.a. demo og salg af forbrugerelektronik for et stort, kendt brand.


Jobindex, 24. marts
BHJ A/SLogistikelev

BHJ A/S, Gråsten

Kan du lide, at tingene bevæger sig rigtig hurtigt, og er du vant til at have mange bolde i luften på samme tid? Har du samtidigt lyst til at skabe dig en fremtid inden for en spændende og international branche i vækst? Så er det måske dig, vi går og leder efter som vores nye elev inden for specialet logistik, transport og shipping.

Vi er en international koncern, hvor 90 % af vores omsætning ligger uden for Danmark. Vi kan tilbyde dig en spændende og alsidig uddannelse med primær fokus på logistik og transport i vores Pet food-afdeling.

Vi forventer, at du er ansvarsbevidst og selvstændig, og at du har en naturlig lyst til at lære og udvikle dig. Samtidigt behersker du dansk og engelsk i såvel skrift som tale, og du har flair for tal. Desuden vil kendskab til tysk være en fordel.


Jobindex, 24. marts
KvicklyLedertrainee, Kvickly Silkeborg

Kvickly

Vi håndplukker vores fremtidige ledere blandt vore medarbejdere. Derfor gør vi alt for at give vores ledertrainees en så optimal uddannelse som muligt. En uddannelse, der stiller store krav til den enkelte, og som tager sigte mod en lederkarriere i Coop. Dine handelstalenter afprøves, du får en unik indsigt i at drive forretning og får indflydelse på dit arbejde i hverdagen.

Ledertrainee-uddannelsen er en 2-årig butikselev-uddannelse, som i elevtiden suppleres med 2 fag på Akademimerkonom niveau. Uddannelsen starter i efteråret. Du får din egen uddannelsesplan, så du hele tiden har overblik over det forløb, du skal igennem. Det er et krævende, men også et meget spændende forløb. Vi tager vores ansvar for din uddannelse alvorligt, og følger op på gensidige krav og forventninger i hele din elevtid. Vi tør godt garantere, at den bliver en fantastisk start på din karriere!


Kvickly, 24. marts
JKSSoftwareudvikler

JKS søger for ALSMATIK A/S i Sønderborg

Vil du være en del af dette engagerede og visionære team, så grib chancen og send os din ansøgning.

Du vil blive en del af teamet indenfor automatiseringsløsninger, det være sig nye konstruktioner, renovering eller optimering af styringer inden for alle typer maskiner der benyttes i industrien i dag. Det kan være indenfor områder som transport-, montage- eller testanlæg. Implementering, programmering samt udvikling bliver en naturlig del af din arbejdsdag.

Det drejer sig ofte om prototyper og som projektdeltager/leder, kræver dette tæt samarbejde med kunden og du får en enestående chance for at være med lige fra udvikling til idriftsætning. Du bliver en del af et bestående engageret team med frie arbejdsforhold og i moderne omgivelser.


JKS, 23. marts
OJ Electronics A/SProduktsupporter - ventilationsområdet

OJ Electronics A/S, Sønderborg

Hos OJ Electronics udvider vi midlertidigt vores supportteam og derfor har vi brug for dig. Efter en grundig oplæring i vores produkter og introduktion til virksomheden, får du en nøglerolle i supportteamet i forhold til vores kunder og forhandlere indenfor ventilationsområdet.

Opgaver

 • Udarbejde produktdokumentation – instruktioner/manualer
 • Telefonisk support til kunder
 • Rådgivning og undervisning i OJ Electronics produkter for udvalgte kunder, forhandlere og medarbejdere

Jobindex, 23. marts
F10 HR & REKRUTTERINGPensionsmæglere / Pensionssælgere - der vil arbejde med markedets bedste koncept

Der vil arbejde med markedets bedste koncept

F10 HR & REKRUTTERING søger for F10 Finans

Vil du arbejde sammen med 30 dygtige og engagerede kollegaer? I et firma, hvor du selv bestemmer din hverdag og – ikke mindst – selv bestemmer din indtjening?

Du har erfaring fra tilsvarende stilling i den finansielle sektor, men savner muligheden for at arbejde selvstændigt. Du har stor gennemslagskraft, og dit hunter-gen sikrer, at du kan sælge dig ind som troværdig rådgiver!

Så ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning og cv mærket ref. 2038.


F10 HR & REKRUTTERING, 23. marts
Danfoss A/SSenior Worklife & Retention Specialist

Danfoss A/S, Nordborg

Kan du fortolke komplekse socialfaglige problemstillinger, herunder lovgivningsmæssige aspekter inden for sygefraværsområdet, og samtidig klæde ledere på til at sikre, at deres sygemeldte medarbejdere vender hurtigt tilbage til jobbet? Vil du bidrage til at sikre gode og ensartede, tværgående processer i Danfoss Danmark for at nedbringe sygefravær? Er du en stærk formidler, og kan du udføre din rådgivning og de processer, du er ansvarlig for, på en enkel og forståelig måde til gavn for både medarbejdere og ledere?

Hvis du samtidig brænder for at arbejde i tværgående projekter og udvikle praktisk anvendelige processer, så har vi det helt rigtige job til dig som Senior Worklife & Retention Specialist i vores HR-arbejdsmiljøafdeling ”Worklife & Retention” i HR Operations Denmark.


Danfoss A/S, 20. marts
Sønderborg Forsyning
Projektleder

Sønderborg Forsyning

Kan du styre byggeriet af vores nye 12 MW fjernvarmeværk?

Sønderborg Forsyning søger en Projektleder med tiltrædelse 1. juni 2015 eller snarest muligt.

Vi søger en Projektleder, som kan lede opførelsen af et nyt 12 MW halm/flisfyret fjernvarmeanlæg og anlægge distributionsnet på Nordals. Projektet forventes at foregå over de næste 5 år og har et samlet anlægsbudget på ca. 300 mio. kr. Projektlederen vil få det samlede ansvar for hele projektet inklusive økonomi, projektering, udbud, opførelse og indkøring af det nye anlæg.


Jobindex, 20. marts
Elever

NIELSENs

NIELSENs søger salgsassistentelever til vores butikker i hele landet.

Hos NIELSENs lægger vi vægt på kundeservice, og vi prioriterer at uddanne vores salgsassistentelever til at blive i stand til at servicere alle kunder 110 %. NIELSENs giver gode fremtidsmuligheder for dig, der vil! Succesen afhænger af dig.

Holstebro: Dame-afd. OG Teenz-afd.
Herning Centret: Herre-afd. OG Dame-afd.
Sønderborg – Borgen Shopping: Herre-afd.
Kolding Storcenter: Herre-afd.
Kolding (city): Herre-afd.
Haderslev: Dame-afd.
Odense - Rosengårdcentret: Dame-afd.
Middelfart: Dame-afd.

NIELSENs

NIELSENs, 19. marts

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Maersk Line
1 til 20 af 118 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.