1 til 20 af 109 resultater.

Dine valg

 • FjernSønderborg Kommune

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

VVS-EKSPERTEN A/S
Vil du være ny salgsmedarbejder hos vores butik i Sønderborg?

VVS-EKSPERTEN A/S

Har du lyst til god kundepleje og er du vild med at dele ud af din viden om VVS-artikler?

- Så er det måske dig, vi søger!

Båret af Danmarks bedste priser på bla. pillefyr, varmepumper og solenergi, har VVS-Eksperten.dk - alene inden for det seneste års tid - åbnet hele 2 nye butikker, så vi nu har en meget stærk kæde af 26 butikker, på tværs af Danmark.

Den massive vækst har betydet, at vi nu søger en ny salgsmedarbejder til vores butik i Sønderborg.

- det kunne være dig!


Jobindex, 26. november
AGRAMKOW Fluid Systems A/SProject manager - Appliance med overblik og teknisk indsigt

AGRAMKOW Fluid Systems A/S, Sønderborg

Har du evnerne til at kontrollere og styre mange projekter i forskellige faser?

Har du overblik og formår du at følge projekter til dørs on-site hos kunden i de kritiske faser omkring opstart og afslutning? Er du fremsynet omkring projektprocessen, og vil du være med til at udvikle denne til perfektion? Så er du måske vores nye projektleder til vores forretningsområde Appliance.

Vi tilbyder en stilling med et bred palette af projekter fra det simple til det yderst komplekse. Du bliver en del af et kompetent team bestående af syv projektledere, hvoraf de tre har ansvaret for forretningsområdet Appliance og de fire for Automotive.

Du bliver ansvarlig for at planlægge og drive egne projekter fra salg til overlevering til kunden. Det indebærer bl.a. ansvaret for kundekontakten og kundetilfredsheden hele vejen gennem projekterne.


AGRAMKOW Fluid Systems A/S, 25. november
Lær For LivetVil du være frivillig mentor i Lær for Livet?

Lær For Livet

Vi søger engagerede, stabile mentorer, der kan hjælpe et barn med lektier og andre skolerelaterede udfordringer, og som har tid og lyst til at gøre en forskel. Er du en af dem?

Anbragte børn klarer sig generelt dårligt i skolen og kun få gennemfører en ungdomsuddannelse. For mange af disse børn er skolen ikke en positiv oplevelse. Det kan du være med til at ændre.

Som mentor i Lær for Livet bliver du en vigtig ressourceperson i et anbragt barns liv. Du bliver tilknyttet et barn på mellem 10 og 13 år, som bor uden for hjemmet enten i plejefamilie eller på en døgninstitution.

Ved at støtte barnet fagligt en gang om ugen medvirker du til, at skolegangen bliver mere overkommelig for barnet. Dermed er du med til at styrke barnets lyst til læring. Forskning viser, at læring er helt afgørende for barnets trivsel og fremtid.


Jobindex, 25. november
People & Performance A/STeamleder/konstruktion

People & Performance A/S søger for AGRAMKOW Fluid Systems A/S i Sønderborg

Kan du se dig selv i rollen som daglig leder for en afdeling med syv konstruktører, to dokumentationsmedarbejdere og to konsulenter? Og motiveres du af personaleledelse, opkvalificering af medarbejdere og at have fokus på dokumentation og leveringssikkerhed?

Så kan du være den teamleder, vi søger til vores kunde i Sønderborg, AGRAMKOW Fluid Systems A/S. Du bliver teamleder for konstruktørerne i den mekaniske konstruktion, automotive, som varetager udvikling og test af prototyper men også vedligehold af den nuværende produktplatform. Ud over de daglige driftsopgaver bliver du ansvarlig for sammensætning af de rigtige ressourcer/kompetencer til de projekter, projektlederne skal have assistance til.


People & Performance A/S, 24. november
People & Performance A/SProjektleder

People & Performance A/S søger for AGRAMKOW Fluid Systems A/S i Sønderborg

Motiveres du af at arbejde med store og mange projekter ad gangen? Og motiveres du af at skulle planlægge projekterne fra A til Z og styre dem igennem? Og har du stor teknisk indsigt samt flair for økonomi?

Så er du muligvis den projektleder, vi søger til vores kunde i Sønderborg. AGRAMKOW Fluid Systems A/S er en ordreproducerende, stærk og stabil teknisk virksomhed, der producerer high-end produkter til bl.a. bilindustrien. Du bliver en del af projektlederteamet med fem kolleger, hvor de tre arbejder med projekter inden for auto og de to inden for appliance.


People & Performance A/S, 24. november
Danfoss A/SBeredskabsassistent

Danfoss A/S, Nordborg

Kan du anvende din beredskabsmæssige baggrund og være med til at skabe trygge rammer for vores medarbejdere?

Vi søger beredskabsmedarbejdere, der aktivt skal indgå i beredskabet i Industripark Nordborg. Du bliver en del af Danfoss Security i Nordborg og indgår i et tæt samarbejde med 24 engagerede kolleger i en afdeling kendetegnet ved et stærkt sammenhold og effektivt samarbejde. Du får en alsidig stilling, hvor du dagligt har kontakt med en stor gruppe mennesker og løser mange forskelligartede opgaver.

Omdrejningspunktet i dit job er at varetage forskellige opgaver lige fra bekæmpelse af brande, opsamling af spildte kemiske stoffer, portvagt med kontrol af personer og køretøjer til sikring og overvågning af vores bygninger samt assistance på vores nødbehandlerbil, der dækker det nordlige Als.


Danfoss A/S, 24. november
JKSTo konstruktører til 3D maskinkonstruktion

JKS søger for Lachenmeier Monsun i Sønderborg

Dygtige og strukturerede konstruktører til projektafdelingen.

Dine opgaver består bl.a. i at udfærdige projekttegninger i Inventor og konstruere projektrelaterede maskiner og diverse konstruktioner. Udarbejdelse af de dertil hørende styklister vil også være en del af dit arbejdsområde. I forbindelse med diverse projekter vil du få berøring med produktionen. Som en naturlig del af arbejdet vil kontakt til kunder og leverandører også forekomme.

Du er maskintekniker, produktionsteknolog, teknisk designer eller lignende, gerne med baggrund fra maskin- og projektverdenen. Du er en yderst struktureret person, der er rigtig god til at arbejde selvstændigt og prioritere dine opgaver. Du må gerne være den opsøgende og nysgerrige type, der kan planlægge sin egen arbejdsdag, arbejde systematisk, målbevidst, tage ansvar og er en god kollega.


JKS, 21. november
Danfoss Power Solutions ApSProduct Application Engineer

Danfoss Power Solutions ApS, Nordborg

Din primære opgave bliver at yde teknisk rådgivning og support omkring anvendelse af et bredt produktprogram internt og til kunder. Du får en stor kontaktflade med blandt andre udviklingsingeniører, vores lokale salgsenheder, slutkunder samt vores kvalitets- og indkøbsafdelinger. Du fungerer som link mellem kunder og interne funktioner, da du står for at specificere og igangsætte produktændringer og tilpasninger - med udgangspunkt i kundens behov.

Dine opgaver bliver derudover:

 • Deltage i markedsføring af nye produkter
 • Sikre udfærdigelse af relevant teknisk litteratur og værktøjer
 • Deltage i kundebesøg

Danfoss Power Solutions ApS, 21. november
Danfoss Power Solutions ApSMechanical Design Engineer

Danfoss Power Solutions ApS, Nordborg

The tasks will mainly be within mechanical design but your work will take a broad scope within several technologies and many different assignments. Your tasks may include:

 • Participation in new product development projects
 • Development of technical competences within specific areas
 • Maintenance of existing products
 • Carrying out technical analyses using advanced simulation tools
 • Engineering support to the organisation

Danfoss Power Solutions ApS, 21. november
Danfoss Power Solutions ApSGlobal Sourcing Project Manager

Danfoss Power Solutions ApS, Nordborg

A unique opportunity to be a part of a project based procurement organization, working with company critical procurement / sourcing projects. There are long standing relationships with many of the suppliers, but focus is also on constantly ensuring the right portfolio of suppliers through sourcing activities. You will act as lead in your projects, working closely with key stakeholders from the business and to some degree offering your technical insight.

You will be working both cross-functionally and globally in close collaboration with suppliers and internal functions. The project teams involve stakeholders from several parts of the organization, incl. Engineering, Operations and Global Procurement in Danfoss. The key challenge will be to deliver on time and with the agreed cost savings, without jeopardizing quality.


Danfoss Power Solutions ApS, 21. november
Dansk FlygtningehjælpLærdansk Syd søger underviser til Sønderborg-afdelingen

Dansk Flygtningehjælp

Oplev det meste af verden ét sted!

Vi har en fast lærerstilling på fuld tid til besættelse snarest muligt. Du har lyst til at undervise kursister fra hele verden i dansk som 2. sprog.

Lærdansk Syd er en professionel uddannelsesinstitution, der tilbyder danskundervisning i henhold til lov om danskuddannelse af voksne udlændinge. Vi er forankret i Dansk Flygtningehjælp, hvor vi nyder godt af et tæt netværkssamarbejde med de øvrige 16 Lærdansk Sprogcentre i Danmark.

Vi har løbende omkring 1.600 kursister fra mere end 60 forskellige nationer. Vi underviser i det danske sprog og i danske samfunds- og kulturforhold. Lærdansk Syd har afdelinger i Esbjerg, Ribe, Varde, Vejen og Sønderborg.


Dansk Flygtningehjælp, 20. november
Danfoss Power Solutions ApSPT ingeniør

Danfoss Power Solutions ApS, Nordborg

Har du en solid teknisk baggrund og erfaring med spåntagende bearbejdning?
Her er din mulighed for at spille en central rolle i et stærkt team med høj faglighed. Vi er i en spændende fase med mange investeringer og forbedringsprojekter, og du får mulighed for at supportere og udvikle processer på vores højt automatiserede produktionslinjer.

Som PT ingeniør er en af dine primære opgaver at sikre optimering og forbedring af produktionsgrundlaget, herunder dokumentation og arbejdsinstruktioner. Yderligere skal du bidrage til en høj udnyttelse samt oppetid på vores produktionsudstyr og systemer, samt facilitere den vigtige prototypeproduktion i glideområdet. En del af din rolle er også at fungere som sparringspartner for teknisk-salg, udvikling, indkøb, kvalitet og operatører i bearbejdning og montagen, så vi opnår Zero-Defects


Danfoss Power Solutions ApS, 20. november
Chr. Hansen A/SReparatør

Chr. Hansen A/S, Gråsten

Vores fabrik i Gråsten producerer enzymer der afsættes world wide til mejeriindustrien. Vores fabrik er højt automatiseret og gennemgår nu en yderligere modernisering og effektivisering, hvor nyt tappeudstyr, håndterings- og palleteringsudstyr inkluderende robotter bliver implementeret. I vores vedligeholdelsesstab er vi 4 engagerede medarbejdere, som servicerer alle afdelinger i fabrikken.

Dine arbejdsopgaver

 • Fejlfinder og reparerer produktionsudstyret på både mekanik- og elektroniksiden
 • Udfører planlagt vedligehold
 • Deltager i projekter som repræsentant for vedligehold

Din personlige profil

 • Du har teknisk baggrund som automatiktekniker eller tilsvarende kvalifikationer
 • Du har flair for at løse komplekse problemstillinger selvstændigt
 • Du stiler efter den rigtige løsning hver gang
Chr. Hansen A/S

Chr. Hansen A/S, 19. november
Danfoss A/SGlobal Project Manager

Danfoss A/S, Nordborg

Does working with change management motivate you? And are you looking for an opportunity to become part of a project with significant global impact by implementing a Procure to Pay process (P2P) on indirect materials and services?

Then this is a unique opportunity to put your mark on the system and the overall mind-set in a vital business area. You will join Danfoss Global Services – Procurement Order Management (GS-POM), a newly established organisation that is the global process owner of operational procurement processes of indirect materials and services in Danfoss.

Your key tasks will be to:

 • Implement the first step of a Procure to Pay process of indirect materials and services according to milestone plan and project plan
 • Keep the overall roll out plan
 • Secure that the milestone plan is followed and updated

Danfoss A/S, 19. november
Danfoss A/SGlobal HR Partner

Danfoss A/S, Kolding/Nordborg

Can you develop our organisation, our leaders, and employees? Are you passionate about HR and have solid business experience?

As Global HR Partner your work will take a point of departure in the overall HR perspective for the division. As such you develop, manage and coordinate a variety of human resource related programs and activities, aligned with corporate and divisional policy.

Other key tasks are:

 • Initiate and manage business strategy driven organisational Development
 • Lead Change Management initiatives with people impact
 • Develop and implement initiatives to enhance organisational/divisional and people

Danfoss A/S, 19. november
Stryhns ASReparatør søges til Stryhns Gråsten-salater

Stryhns AS, Gråsten

Er du en kompetent og erfaren fagtekniker med mod på udfordringer i en spændende virksomhed? Så er du måske vores nye reparatør.

Til vores team i vedligeholdelsesafdelingen, bestående af syv mand, søges snarest muligt en automatik-fagtekniker, eller en medarbejder med anden relevant uddannelse og praktisk erfaring inden for fejlfinding og reparation. Den ledige stilling ønskes besat til nathold, og du vil referere til værkstedslederen.

Du vil blive en del af et stærkt og kompetent team, hvor din stilling vil indebære berøring med samtlige maskiner og procesanlæg på fabrikken. Jobbet kræver stor selvstændighed, og du vil skulle kunne administrere mange bolde i luften på samme tid uden at miste overblikket. Det er vigtigt, at du forstår at udvise kundeservice, samt har evne og lyst til at fejlfinde og løse akut opståede opgaver.


Jobindex, 19. november
Sydjysk Eltekniq ApSVil du være en del af et stærkt team?

Sydjysk Eltekniq ApS, Sarup, Sydals

Sydjysk Eltekniq søger beregner/projektleder. Du bliver en aktiv medspiller i at sikre fortsat vækst samt et højt serviceniveau i alle vore ydelser. Sydjysk Eltekniq har stigende kundetilvækst inden for industri, offentlige og private virksomheder, landbrug og private. Vi opererer i dag primært i den østlige del af Sydjylland

Dine arbejdsopgaver

 • Beregne tilbud på projekter i kalkulationsprogrammet Kalkia
 • Sikre økonomien i projekter
 • Projektledelse, både administrativ og fysisk på arbejdspladsen.
 • Koordinere ressourceindsats og materialeleveringer
 • Samarbejde med bygherrer, arkitekter samt øvrige entreprenører

Jobindex, 18. november
TDC A/S
Salgskonsulent

TDC A/S, Sønderborg

Kan du sælge og skabe gode kundeoplevelser?

Vil du have en hverdag med masser af afveksling, kontakt til mange mennesker og klare mål at gå efter. Kan du nikke ja, har du det rigtige fundament for at bliver salgskonsulent i TDCs butik i Sønderborg. Vi er et lille og stærkt team med en god holdånd og fælles vilje til at skabe succes.

Dit fokus er at sælge de mange spændende produkter i TDCs butikker. Det gælder alle former for kommunikationsløsninger som fx telefoni, tv og bredbånd. Du skal lytte til kundernes ønsker og rådgive dem, så de får lige netop det produkt med hjem, der er det rigtige for dem.

TDC A/S

TDC A/S, 18. november
StofaNetværkstekniker - Horsens eller Sønderborg

Stofa

Hvis du ønsker at blive en del af en virksomhed i vækst, hvor vi hver dag udlever værdierne åbenhed, ærlighed, mod og bæredygtighed, så er den ledige stilling som netværkstekniker til Stofas IP driftsafdeling måske lige noget for dig.

Du får en spændende hverdag som netværkstekniker i Stofa med ansvar for drift og udvikling af Stofas IP net på både fiber og DOCSIS. Afdelingen fungerer også som støtte til vores Network Operation Center.

Afdelingen har bl.a. ansvaret for:

 • Drift og design af hele Stofas fibernetværk fra Core til Access
 • Drift og design af Stofas DOCSIS platform

SE - Syd Energi, 18. november
Adecco A/SProduktionssupporter

Adecco A/S søger for kunde Stryhns AS i Gråsten

Til et barselsvikariat (30 timer), med opstart primo 2015, søger vi for vor kunde Stryhns A/S (Graasten Salater) en produktionssupporter.

Stillingens arbejdsopgaver:

 • Opdatere og vedligeholde arbejdsbeskrivelser i SAP
 • Foretage receptændringer i SAP
 • Opdatere og vedligeholde vejeserver
 • Deltage i optimeringsprojekter

Vi tilbyder et spændende og udfordrende barselsvikariat i en dynamisk virksomhed, der arbejder tæt sammen med kolleger på tværs i organisationen.

Adecco A/S

Adecco A/S, 17. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Krifa kampagne 2014
1 til 20 af 109 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.