1 til 20 af 109 resultater.

Dine valg

 • FjernSønderborg Kommune

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Danfoss A/SHVAC Consultant

Danfoss A/S, Nordborg

Does consultancy and Concept Development within HVAC appeal to you and would it motivate you to drive HVAC planning at client level? Then you might be the new HVAC Consultant we are looking for in Global Service.

In our Building Projects department, you will be acting as one of our HVAC specialists working with technical projects at global level and with local advisors, designers, and contractors. You are offered a unique role in an international setting with great possibility to fingerprint the technical projects you are managing.

As our new HVAC Consultant it will be your overall mission to drive new installation- and renovation projects on local locations within the Danfoss Group. With your exhaustive experience within HVAC Engineering and Energy Solutions, you will have to ensure optimal HVAC project design and solutions for our technical facilities and installations..


Danfoss A/S, 16. september
Region SyddanmarkRegionstandlæger til Region Syddanmark

Region Syddanmark, Esbjerg, Vejle, Odense eller Sønderborg

Regionstandplejen i Region Syddanmark er i gang med en organisationsudvikling, hvor vi stræber efter at få flere fast ansatte tandlæger, for at styrke det sammenhængende tandlægefaglige miljø på tværs af vores 4 top moderne tandlægeklinikker. Derfor tilbyder Regionstandplejen nogle eftertragtede tandlægestillinger på enten fuldtid eller deltid.

Den Regionale Tandpleje i Region Syddanmark har samlet alle tandlægefaglige opgaver i én institution fordelt på 4 matrikler med hovedsæde i Esbjerg og satellitter i henholdsvis Odense, Vejle og Sønderborg.


Region Syddanmark, 16. september
LINAK A/SDynamics AX Project Manager

LINAK A/S, Nordborg

LINAK søger en stærk og erfaren projektleder, der kan styre implementering af vores kommende Dynamics AX ERP system i 25 lande og med ca. 1000 brugere. For den rette kandidat tilpasser vi gerne jobbet efter ønsker og ud fra baggrund som projektleder, forretningskonsulent eller Dynamics AX ekspert.

Vi vil foretrække en ansættelse begrænset til projektperioden men der er mulighed for efterfølgende fast ansættelse hvis der er et gensidigt ønske herom.

Du kommer til at styre et forretningskritisk projekt, hvor der i et stort team af interne kolleger og eksterne konsulenter skal koordineres mange behov og interesser. Dit succeskriterie bliver at gennemføre vores AX konvertering hurtigt og effektivt således, at LINAKs kerneprocesser er kørende på en ny AX platform med mest mulig brug af standardfunktionalitet.


LINAK A/S, 16. september
LINAK A/SElektroniktekniker til test og udvikling

LINAK A/S, Nordborg

Har du lyst til at arbejde med elektronik? Og har du lyst til at hjælpe med at løse tekniske problemer i udviklingsfasen, som kan være med til at sikre kvaliteten, så er det måske lige dig, vi har brug for.

Vi søger en faglig stærk elektroniktekniker til vores elektronik udvikling. Du vil komme til at være en del af udviklingsteamet og i kraft af din faglighed være med til at sætte præg på vores fremtidige produkter.

Primære arbejdsopgaver:

 • Test i forbindelse med nyudvikling, eks. EMC-, funktions- og pålidelighedstest
 • Udvikling af testmetoder i samarbejde med HW/SW-konstruktørerne
 • Dokumentation af test og opstillinger m.v. (på engelsk)
 • Håndtering af prototyper

LINAK A/S, 16. september
LINAK A/SStrategisk Indkøber

LINAK A/S, Nordborg

Til indkøb af strategiske produkter (primært tekniske), samt deltagelse i udviklingsprojekter for optimering af kostpriser, søger vi en erfaren indkøber til et team bestående af indkøbere og indkøbsassistenter.

Indkøbsfunktionen har det primære mål at forbedre LINAKs indkøbspriser.

Primære arbejdsopgaver

 • Udvælge og evaluere leverandører, der underbygger LINAKs produktionsstrategi
 • Gennemføre kontraktforhandlinger med nye og eksisterende leverandører
 • Være aktiv sparringspartner i udviklingsprojekter
 • Gennemføre benchmarking
 • Holde fokus på og løbende forbedre indkøbspriser sammen med vores sourcing medarbejdere i Kina, Slovakiet og USA

LINAK A/S, 16. september
Erling Høi-Nielsen a/sReservedelschef til Sønderborgs største bilhus

Erling Høi-Nielsen a/s

Vi udvider vores forretningsområde og søger derfor en reservedelschef med ansvar for 2 afdelinger. Til efteråret åbner vi et nyt Peugeot bilhus i Aabenraa og søger derfor en serviceminded reservedelschef med talent for salg, indkøb, planlægning og styring af vores nuværende reservedelslager i Sønderborg og vores nye reservedelslager i Aabenraa. Vi forhandler Peugeot, Nissan, Kia, og autoriseret reservedelslager Toyota og Citroën.

Bliv en del af et velfungerende serviceteam i et uhøjtideligt arbejdsmiljø.

Dine arbejdsopgaver

 • Styring og indkøb
 • Budgetansvar
 • Ledelse af medarbejderne i 2 afdelinger
 • Planlægning og udvikling

Jobindex, 15. september
DANISH CROWN A/SIT-tekniker til Factory IT, Blans

DANISH CROWN A/S

Danish Crown ønsker at styrke Factory IT, og derfor søger vi en lokal IT-tekniker til at supportere og vedligeholde fabriks IT-systemerne på slagteriet i Blans nær Sønderborg.

Med reference til IT-afdelingslederen bliver dine arbejdsopgaver bl.a.:

 • Rådgivning, support og vedligeholdelse af avancerede fabriks IT-systemer
 • Opdatering, administration, optimering og overvågning af fabriks IT-systemer
 • Fejlfinding imellem database-systemer, tilhørende applikationer MES, ERP og automationssystemer

Succeskriteriet for stillingen er, at du har en faglig viden inden for fabriks IT, og at du brænder for avancerede IT-systemer. Du har f.eks. arbejdet med automations IT-systemer, produktions IT-hardware eller lignende. Ansøgere med både IT og teknisk baggrund vil blive foretrukket.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 12. september
Danimex Communication A/S
Tetra / PMR Radio System Engineer

Danimex Communication A/S, Sønderborg

Can you make TETRA / PMR Radio system design and integrate elements and components to form the best costumer solution?

Then you may be our new system engineer.

You will be working with advanced two-way radio technology and provide solutions for our customers. Externally you will interact directly with the customer and our sales representatives to understand the customer's requirements as well as topological conditions and challenges. Internally you will join our back office, using your engineering skills to plan and produce network solutions in detail.

Danimex Communication A/S

Danimex Communication A/S, 12. september
Deloitte
Revisortrainees med ambitioner og HHX- eller Finansøkonom baggrund

Deloitte

Deloitte

Har du talent for tal og kunderelationer? Og brænder du for at tænke på tværs af både ideer, modeller og organisationer? Og er du samtidig ambitiøs og parat til at arbejde hårdt for at nå dine mål? Så tilbyder vi til gengæld en hverdag og et karriereforløb, hvor du får alle muligheder for at indfri dit fulde potentiale.

Allerede fra dag ét indgår du i flere forskellige teams, hvor du løser opgaver og møder kunder samt får sparring fra erfarne kolleger. Så du skal være motiveret for at lære - både fagligt og personligt. Udover den praktiske erfaring bliver du en del af vores Audit Academy, hvor du sammen med de øvrige revisortrainees får styrket dine kompetencer inden for revision, regnskab, økonomistyring, skat og selskabsret. Og for yderligere at styrke dine kompetencer, skal du læse HD i Regnskab og Økonomistyring.

Deloitte

Deloitte, 12. september
Danfoss A/SProduktionsteknolog

Danfoss A/S, Gråsten

Kan du lede og skabe forandringer i produktionen, og motiveres du af at sikre kvalitet og høj udnyttelse af produktionsudstyret? Så har vi jobbet til dig som produktionsteknolog i produktionsteknisk afdeling i Danfoss Power Electronics.

Vi er et hold på ni, som har det daglige PT- og procesansvar for produktionen samt gennemførelsen af leanprojekter, og vi er klar til at byde dig velkommen. Vi er en del af Danfoss Supply Chain og holder til på fabrikken i Gråsten.

Dit fokus er løbende at sikre et opdateret produktionsgrundlag i vores apparatmontage i forhold til opdaterede styklister og SOP’er. Ligeledes er du ansvarlig for systematisk problemløsning i forhold til fx spildreduktion og kvalitetsforbedringer.


Danfoss A/S, 11. september
Region SyddanmarkSygeplejerske med funktion indenfor iltbehandling

Region Syddanmark, Sønderborg

Ved Medicinsk Center, Klinik for Lungesygdomme og Kræftsygdomme, er følgende stilling ledig til besættelse pr. 01-11-2014 eller snarest derefter.

Vi søger en sygeplejerske med interesse og gerne erfaring indenfor det lungemedicinske område, til en stilling i lungemedicinsk ambulatorium med funktion som iltsygeplejerske.

Iltsygeplejersken kører hjem til patienter i eget hjem, der modtager iltbehandling. Det første besøg foregår i eget hjem, og de efterfølgende besøg foregår, så vidt det er muligt, i ambulatoriet. Funktionen er selvstændig og består såvel af kliniske observationer, undersøgelser samt formidling af viden og undervisning af patienter og pårørende.


Region Syddanmark, 11. september
Sodexo A/SKøkkenassistent - til Danfoss mødecenter og gæsterestaurant i Nordborg

Sodexo A/S

Har du en holdning til det at lave god mad, og er du gastronomisk stærk samt serviceminded? Vi søger en faglært køkkenassistent til Danfoss’ mødecenter og gæsterestaurant. Du skal arbejde tæt sammen med 5 kolleger i et team bestående af kokke, bager og køkkenassistenter, som sammen skaber ”unikke oplevelse” for gæsterne i mødecentret og gæsterestauranten.

Du er uddannet køkkenassistent og har et højt faglig niveau, og gerne erfaring fra restaurationsbranchen. Du har godt humør og er serviceminded, kreativ og faglig funderet. Herudover er det nødvendigt, at du er teamorienteret, ansvarsfuld og mødestabil.


Sodexo A/S, 11. september
Danfoss A/SVi søger en udviklingsingeniør

Danfoss A/S, Gråsten

Er du gearet til at udvikle, teste og implementere nye ideer med henblik på optimering af vores frekvensomformer? Hos Power Electronics får du en unik chance for at sikre, at vores produkter er af højeste kvalitet.

Som udviklingsingeniør/tekniker er du først og fremmest ansvarlig for løbende konstruktions­forbedringer af vores produkter. På baggrund af dine kernekompetencer og interesser får du ansvaret for tekniske aspekter som f.eks. sprøjtestøbning af aluminium, presning af plademetal, plast og lignende. Din succes i jobbet afhænger af din evne til at sikre optimal kvalitet til lavest mulige pris samtidig med, at vi kan producere med stadig mindre fejlmargin.


Danfoss A/S, 11. september
Danfoss Power Solutions ApSController - Global Procurement

Danfoss Power Solutions ApS, Nordborg

Are you a skilled controller, who can drive and consolidate our monthly reporting? Can you analyze processes, data and create ad-hoc reports for our global Danfoss Power Solutions organization?

Then here is your opportunity to work in Danfoss Power Solutions' Global Procurement Organization at our location in Nordborg.

In the Global Procurement Organization, your responsibilities include preparing and consolidating deviation analysis reports, forecasts and budgeting processes. Further, you

 • Analyze and monitor our department's KPIs
 • Monitor the compliance of the Danfoss Power Solutions reporting standards
 • Implement, improve and support existing controlling processes, instruments and tools

Danfoss Power Solutions ApS, 10. september
A. L. Del-Pin A/SØkonomichef

A. L. Del-Pin A/S, Sønderborg

Vores dygtige og vellidte økonomichef gennem mere end 30 år ønsker at gå på pension. Derfor søger vi en kompetent og faglig dygtig økonomichef.

Med direkte reference til virksomhedens administrerende direktør, bliver du en del af ledergruppen med det overordnede ansvar for virksomhedens og holdingselskabets økonomi og regnskab. Det forventes, at du selv tager del i den daglige drift og således sammen med fire dygtige og engagerede medarbejdere sørger for, at økonomifunktionen altid optræder korrekt og rettidig. I den forbindelse forventes det, at du er en god sparringspartner og coach for dine fire medarbejdere - og for den sags skyld resten af virksomheden når det drejer sig om økonomi, regnskabsspørgsmål og personalejura.


Jobindex, 10. september
LINAK A/SOperations Manager LEAN, Maintenance & Safety

LINAK A/S, Nordborg

It’s the ambition of LINAK to be recognized as the world class supplier within our business area.

We are looking for an Operations Manager to lead and develop the global MAKE-process at LINAK, to lead and develop our ability to enable equipment and people to deliver quality products in a cost effective and safe way. Specifically you will be responsible for our Lean-program, Maintenance and Safety.

You:

 • have significant leadership experience within a manufacturing environment and maybe additionally as a LeanSigma consultant
 • are able to challenge the organization and be a valuable part of the Operation Management team effort, to develop lean performance and standards

LINAK A/S, 10. september
Danfoss A/SSystem Engineer

Danfoss A/S, Gråsten

Is your mind set on IT solutions and do you have a broad range of IT skills? And are you in your right element, when it comes to administrating, monitoring and analysing? Then you could be the System Engineer we are looking for to join our IT Operations department in Gråsten. You will join a highly professional IT environment, and you will be surrounded by dedicated colleagues in a global organisation. The position is temporary until December 31 2015.

We offer a high degree of freedom to create the necessary steps to provide best in class operations and support for our business partners. Your team-playing attitude makes it natural for you to share knowledge and at the same time you are self-driven and responsible. You will be responsible for the support and maintenance of tools, systems and solutions for engineering software (CAD, CLM, CAE, System Engineering etc.) globally within Danfoss – together with your colleagues in the global team.


Danfoss A/S, 9. september
AGRAMKOW Fluid Systems A/SMekanisk konstruktør med solid procesforståelse

AGRAMKOW Fluid Systems A/S, Sønderborg

AGRAMKOW er den globale markedsleder inden for fyldeudstyrs-, test-, og produktivitets–løsninger til appliance- og automobilindustrien.

Har du erfaring med mekanisk konstruktion indenfor automation og kunne du tænke dig at være med til at styrke kompetencerne i Mekanik Teamet i vores Appliance forretning? Vi søger lige nu en dygtig mekanisk konstruktør med god procesforståelse og med solid erfaring med Lean, FMEA, normer og standarder som skal bidrage til en effektiv eksekvering af kundeprojekter af høj kvalitet samt vedligeholdelse af vores nuværende produktplatform.

Virksomheden er i stærk vækst og for den rette person er her tale om et særdeles godt job med mulighed for udfordringer såvel som faglig og personlig udvikling. Stillingen er nyoprettet, og du skal være med til at øge kompetencerne i vores Execution Team indenfor bl.a. LEAN, FMEA, normer og standarder.


Jobindex, 9. september
Peak RekrutteringCTO

Peak Rekruttering søger for Lodam electronics a/s i Sønderborg

Ønsker du indflydelse og ansvar i en af Danmarks bedste arbejdspladser? Og kan du tilbyde strategisk ledelse og innovative produkter? Så har vi en spændende udfordring til dig, som kan samle en afdeling i vækst, og som tydeligt kan kommunikere retning.

Du får ansvaret for hele Lodams R&D-afdeling, som består af en række teams og ledere – i alt ca. 60 medarbejdere. Du referer direkte til den administrerende direktør. Din fornemste opgave er at opstille mål og rammer i den daglige drift, og samtidig skal du sætte dagsordenen for den strategiske og teknologiske udvikling for vores udviklingsafdeling og vores produkter.

Du får en spændende stilling i en virksomhed i stor vækst med betydelige udviklingsmuligheder. Du vil få en helt central rolle i at sikre Lodams position på markedet for HVAC-styringer globalt.

Peak Rekruttering

Peak Rekruttering, 8. september
Region SyddanmarkVikar for Bioanalytiker

Region Syddanmark, Sønderborg

Har du lyst til at være en del af vores velfungerende team af bioanalytikere på Patologisk Klinik, så er det lige dig vi mangler.

Vi søger en bioanalytiker til et vikariat på 37 timer om ugen med start 1. oktober 2014 til 31. januar 2015.

Vores bioanalytikerteam på Patologisk Klinik, Sønderborg består i alt af 19 bioanalytikere, som arbejder i vores histologiske -, cytologiske, og molekylærbiologiske laboratorier.

Klinikken udfører frysesnitsundersøgelser på sentinel node på Aabenraa Sygehus samt medvirker til EBUS undersøgelser på lungemedicinsk klinik. Klinikken har ligeledes uddannelse af bioanalytikerstuderende, sekretærelever samt reservelæger.

Dit arbejdsområde vil primært være udskæring, indstøbning, mikrotomi og farvning af vævssnit. Desuden klargøring af præparater til mikroskopi.


Region Syddanmark, 5. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Dell A/S
1 til 20 af 109 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.