1 til 20 af 70 resultater.
SE-Stofa Stofa søger kundesupporterer til Sønderborg

SE-Stofa

 • Stræber du efter at nå dine mål og vil du være den bedste?
 • Trives du med at din indsats er målbar og motiveres du af at skabe resultater?
 • Opnår du gennem dine kommunikative evner, at formidle et teknisk budskab på en enkel og forståelig måde?
 • Får du et kick af at yde service på højeste niveau, og sætter du en ære i at opnå maksimal kundetilfredshed?
 • Arbejder du helt naturligt med mersalg og kan du skabe merværdi for kunden?

Vi byder dig velkommen i en verden fyldt med energi og kundefokus. Vi klæder dig på til at løse dine opgaver, og du får dit eget ansvarsområde. I et miljø med åbenhed og nærhed oplever du tillid og opbakning til, at du varetager dine opgaver på bedste vis.


SE-Stofa , 31. juli
LagkagehusetTeamleder søges til Lagkagehuset i Sønderborg

Lagkagehuset

For seks år siden slog de to bagere Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk sig sammen under det, der i dag er Lagkagehuset.

Målet er, at give danskerne kvalitetesprodukter, bagt med kærlighed og forankret i stolte danske bage traditioner.

Det går faktisk rigtig godt. Derfor søger vi en teamleder til Lagkagehuset i Sønderborg.

Som teamleder tilbringer du langt den største del af din arbejdstid på gulvet. Her fungerer du som den aktive leder for butikkens øvrige personale.


Lagkagehuset, 31. juli
SITEL Denmark ApSKundekonsulent

SITEL Denmark ApS, Aarhus eller Sønderborg

Elsker du at yde god kundeservice, er du den fødte sælger, og vil du arbejde i en virksomhed i rivende udvikling?

Som kundesupporter har du en central rolle, da det er dit ansvar, at TDC Groups kunder hurtigt får løst deres tekniske problemer, og at det bliver gjort med et smil på læben.

Vi kan tilbyde dig et spændende job i et internationalt miljø i en global og ekspanderende virksomhed, hvor vi vægter ansvar, performance og socialt samvær højt. Vi lægger mange ressourcer i vores medarbejdere og gennem kontinuerlig opkvalificering, giver vi dig mulighed for udvikling fagligt og personligt. Du vil være omgivet af engagerede kollegaer og ledere, og vi sætter en stor ære i at sikre både teamets og den enkeltes trivsel.


Jobindex, 31. juli
Gråsten LandbrugsskoleUddannelsesleder

Gråsten Landbrugsskole

Vi har valgt at organisere uddannelsesområdet inden for de tre områder: Uddannelsescenteret, Kostskolecentret og Studie- og Karrierecentret. Vi søger derfor en leder til Uddannelsescentret fra den 1. september 2015 eller snarest derefter.

Lederen af Uddannelsescentret vil få ansvaret for udvikling og drift af landbrugsuddannelserne, det pædagogisk ansvar for lærerne samt blive budgetansvarlig for Centret. Én af de centrale opgaver i den kommende tid vil være implementeringen af den nye EUD-reform.

Landbrugsskolen er solidt forankret i lokalområdet og har opbygget et tæt samarbejde med Sønderjyllands øvrige undervisningsinstitutioner og landbrugserhvervet.


Jobindex, 30. juli
Peak RekrutteringDirector of Operation

Peak Rekruttering recruiting on behalf of Lodam electronics a/s in Sønderborg

Your principal duty will be to set the agenda for the operations strategy and at the same time establish objectives and scope for the day-to-day operations including optimization of processes and tools. Your approach to succeeding is like the way everyone does it at Lodam – looking at the big picture, focusing on teamwork and making decisions that are firmly rooted in our values.

Your main duties
 • Responsible for our production (EMS and in-house), warehouse, product engineering and QA
 • Develop and implement the strategy for production, warehouse, product engineering and QA. Communicate clear direction

You will have an interesting position and considerable potential in an innovative and growing company.

Peak Rekruttering

Peak Rekruttering, 30. juli
Region SyddanmarkBioanalytikere

Region Syddanmark

Biokemisk og Immunologisk Klinik, Sønderborg søger to autoriseret bioanalytikere på 37 timer i faste stilling. Ansættelse er fra den 1. november 2015 eller efter nærmere aftale.

Klinikken er en del af laboratoriecentret på Sygehus Sønderjylland. Laboratoriecentret består af Biokemisk og Immunologisk Klinik, Patologisk Klinik, Mikrobiologisk Klinik og Apoteket. Biokemisk og Immunologisk Klinik består af afsnit i Aabenraa, Tønder, og Sønderborg. Der er i alt 110 ansatte.

I 2015 foregår en stor ombygning og implementering af nyt udstyr i Biokemisk og Immunologisk Klinik, Aabenraa og Sønderborg.

Afsnittet i Aabenraa har den akutte skadestuefunktion og afsnittet i Sønderborg har funktionen, at analysere prøver fra de praktiserende læger, der indleveres to gange dagligt.


Region Syddanmark, 28. juli
Danfoss A/SHead of Group Insurance

Danfoss A/S, Nordborg

Do you have the business mind-set, power and perseverance to optimise the value add and cost of insurance and corporate risk management within a large global industrial company? Then keep on reading as you could be the Head of Group Insurance we are looking for.

You will lead, motivate and develop a small team of highly specialised and skilled insurance professionals, and you will be responsible for our global insurance programmes, activities and insurance suppliers for the entire Danfoss Group, i.e. liability, property all risk, transport, D&O, other specialty lines, brokers and risk consultants.


Danfoss A/S, 28. juli
fakta a/sSouschef, Fakta Sønderborg

fakta a/s

Som souschef i Fakta Sønderborg bruger du størstedelen af din tid ude i butikken. Her har du fokus på, at vi får løst de daglige opgaver og du taler med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt medarbejderne. Du tager også hånd om de daglige udfordringer med bemandingsplaner, kunder, håndtering af varer osv., der er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig.

Dine opgaver og ansvarsområder i dagligdagen, er f.eks.:

 • Sikre en salgsklar butik og sørge for gennemførsel af salgsaktiviteter
 • Deltage i budget-, ressource- og bemandingsplanlægning
 • Sikre at butikken lever op til de retningslinjer for markedsføring, der er sat for kæden

Coop Danmark A/S, 28. juli
DANISH CROWN A/S
Kontorassistent til shipping - aften, Blans ved Sønderborg

DANISH CROWN A/S

Vi søger en stabil kontorassistent til Danish Crowns svineslagteri i Blans. Fabrikken i Blans beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere, og der slagtes ugentligt omkring 60.000 svin. Foruden slagtning foretages opskæring, udbening og pakning af varerne.

Med reference til teamleder for shipping, Rikke Jessen, bliver dine primære arbejdsopgaver:

 • Planlægning og bogføring af ferske forsendelser (hjemmemarked og eksport)
 • Udarbejdelse af handelsdokumenter og veterinærattester
 • Koordinering af læssetider og trailernumre med div. speditører
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 22. juli
Region SyddanmarkFuldtidsaudiologiassistentvikar til hurtig tiltrædelse søges

Region Syddanmark

Høreklinikken, Sygehus Sønderjylland, Sønderborg søger: Audiologiassistentvikar på 37 timer ugentligt til besættelse pr. 1.10.2015 eller efter aftale.

Høreklinikken foretager diagnostisk og behandlingsmæssigt arbejde med hørehæmmede patienter såvel børn som voksne. Personalet udgøres af et tværfagligt team sammensat af læger, audiologiassistenter, ototeknikker, lægesekretærer og hørepædagog.

I Høreklinikken er der ansat 9 audiologiassistenter, 2 audiologiassistentelever, 1 ototeknikker og 5 lægesekretærer. Høreklinikken er en integreret del af Øre-næse-halsklinikken.


Region Syddanmark, 22. juli
DANISH CROWN A/S
Slagterlærling, Blans

DANISH CROWN A/S

Vi søger nye slagterlærlinge til vores afdeling i Blans til start 21. september 2015.

Danish Crown i Blans ved Sønderborg beskæftiger ca. 1000 medarbejdere, som slagter, opskærer og udbener ca. 60.000 grise om ugen.

På uddannelsen lærer du at opskære dyrene, og du får kendskab til den automatiske styringsteknik. Du får viden om vores forskellige produkter, og du lærer også om kvalitets- og kødkontrol. Efter 2 år kan du kalde dig industrislagter, og tager du et år mere bliver du industrislagter med speciale. Begge uddannelser giver svendebrev.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 22. juli
Region SyddanmarkForløbskoordinator til Lokalpsykiatrien i Sønderborg

Region Syddanmark

Spændende stilling som socialrådgiver eller ambulant sygeplejerske og med særlig opgave som forløbskoordinator til Lokalpsykiatrien i Sønderborg og Tønder.

Vi søger fra 1. oktober 2015 eller efter aftale socialrådgiver eller ambulant sygeplejerske til en fast stilling, 37 timer ugentligt, til specialopgaver inden for udredning og behandling af patienter med misbrugsproblematikker samt til ad hoc socialrådgiver / sygeplejerskeopgaver i Lokalpsykiatrien

Stillingen som forløbskoordinator er ny og du vil få medindflydelse på at forme opgaverne i samarbejde funktionsleder og kollegerne.

Du skal have base i Lokal psykiatrien i Sønderborg, men også varetage opgaver i Lokal psykiatrien i Tønder.


Region Syddanmark, 21. juli
Region SyddanmarkForløbskoordinator til Lokalpsykiatrien i Sønderborg

Region Syddanmark

Spændende stilling som socialrådgiver eller ambulant sygeplejerske og med særlig opgave som forløbskoordinator til Lokalpsykiatrien i Sønderborg og Tønder.

Vi søger fra 1. oktober 2015 eller efter aftale socialrådgiver eller ambulant sygeplejerske til en fast stilling, 37 timer ugentligt, til specialopgaver inden for udredning og behandling af patienter med misbrugsproblematikker samt til ad hoc socialrådgiver / sygeplejerskeopgaver i Lokalpsykiatrien

Stillingen som forløbskoordinator er ny og du vil få medindflydelse på at forme opgaverne i samarbejde funktionsleder og kollegerne.


Region Syddanmark, 21. juli
Danfoss A/SProcurement Project Manager

Danfoss A/S, Kolding/Nordborg

Do you want to unfold your strong project management skills and purchasing experience in a growing procurement function? At Danfoss Cooling, Project Procurement, we are looking for a result oriented Project Manager with strong communication skills and a strong drive.

Your main focus will be on the tactical level and you will execute and support the coordination of regional procurement projects and activities. You will participate in identifying, building and executing the divisional KPI pipeline. Key tasks are:

 • Execution of and coordination of regional procurement projects and activities
 • Participate in identifying, building and executing the cost optimisation pipeline in the region
 • Total Cost of Ownership modelling and decision making at factory level

Danfoss A/S, 20. juli
Region SyddanmarkKlinisk psykolog Lokalpsykiatri Augustenborg

Region Syddanmark

Lokalpsykiatri Augustenborg søger pr. 1. oktober 2015 en engageret psykolog til et vikariat 37 timer/uge i 1 år.

Du vil blive tilknyttet vores almenteam, der er tværfagligt sammensat af læger, psykologer, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter og en fysioterapeut. Du vil blive en del af et inspirerende socialt fællesskab med rig mulighed for faglig udvikling og sparring.

I almenteamet behandles patienter med affektive lidelser, psykoselidelser eller andre former for langvarig psykiatrisk sygdom. Vi arbejder med udredning og diagnosticering, og med pakkebehandling individuelt såvel som i gruppe. Vi søger en psykolog, der vil være med til at udvikle vores individuelle og gruppeterapeutiske behandlingstilbud og vi ser gerne, at du har en psykoterapeutisk uddannelse.


Region Syddanmark, 20. juli
Danfoss A/SProjektleder - Proces Teknologi

Danfoss A/S, Nordborg

Kan du skabe en kultur, hvor kvalitet altid tænkes ind i alle handlinger? Og har du gennemslagskraft og evnen til at omsætte gode idéer til implementerbare projekter? Så er du måske vores nye projektleder i afdelingen for Proces Teknologi.

Vores TS16949-certificering sætter rammer og strenge krav til styring af vore produkters kvalitet og dokumentation. I denne stilling vil det være dit job at drive og forankre TS-kulturen i afdelingen, så alle medarbejdere indtænker den i det daglige arbejde. Du vil også få ansvar for, at vores TIP (Taktiske implementeringsplaner) bliver en aktiv del af hverdagen og måden at handle på. Dine projekter vil være en blanding af:

 • Udefrakommende opgaver
 • Interne ønsker om forbedringer eller nye procedurer
 • Egne identificerede optimeringsmuligheder

Danfoss A/S, 15. juli
PwCRevisortrainees med HHX, STX eller FØ-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 15. juli
DANISH CROWN A/S
Produktionsleder til udbeningsafdelingen, Blans

DANISH CROWN A/S

Vi søger en forretningsorienteret og handlekraftig produktionsleder til Danish Crowns svineslagteri i Blans ved Sønderborg. Fabrikken er en højteknologisk fødevarevirksomhed med 1.000 ansatte, og der slagtes ca. 60.000 svin om ugen.

Med reference til driftsleder Michael Nygaard Jespersen bliver dine primære opgaver:

 • At skabe kvalitet og gode økonomiske resultater gennem daglig ledelse, motivation og udvikling af medarbejderne i afdelingen
 • Produktionsopfølgning og løbende optimering
 • Planlægning af det daglige arbejde ved udarbejdelse af bemandings- og produktionsplaner
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 14. juli
Danfoss Power SolutionsMechanical Design Engineer

Danfoss Power Solutions, Nordborg

Do you have solid experience with mechanical design? Would you like an opportunity to be part of the entire design process from desk to duty and work in an international setting along with other highly skilled specialists?

Then join our R&D department in the PVG business unit, responsible for our PVG valve solutions. Here, you participate in new product design, focusing on mechanical parts and assemblies and their interaction with electronic and electro-magnetic components used in e.g. off-road and harvesting vehicles.

As our new Mechanical Design Engineer, you will join a team of 11 engineers and technicians. You will have end-to-end responsibility for the mechanical and magnetic design of our PVE and PXE valve controller, and work closely with engineers responsible for other design interfaces.


Danfoss A/S, 13. juli
Region SyddanmarkSygeplejersker til Nyremedicinsk Klinik, Medicinsk Center, Sønderborg

Region Syddanmark

Nyremedicinsk Klinik, Medicinsk Center i Sønderborg søger 2 sygeplejersker til Nyremedicinsk sengeafsnit M14 til faste stillinger på 34 -37 timer ugentlig fra 1. september 2015 eller efter aftale.

Vi kan tilbyde dig et spændende arbejde i vores sengeafsnit M14, hvor vi modtager nefrologiske patienter, sår- og amputations patienter, internmedicinske patienter og endokrinologiske patienter. Sengeafsnittet arbejder tæt sammen med: Sårambulatoriet, nefrologisk ambulatorium, endokrinologisk ambulatorium og dialyse afsnittet, som også hører under Nyremedicinsk Klinik.

Vi søger sygeplejersker, der:

 • Har sårkompetencer, gerne på diplom niveau eller er indstillet på at gennemføre denne.
 • Har medicinsk erfaring fra ansættelse indenfor andre relevante områder ex. Nefrologi.

Region Syddanmark, 13. juli
Annonce:
1 til 20 af 70 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.