1 til 20 af 112 resultater.
Skyways Technics A/SExecutive Business Controller with Finance Manager Potential

Skyways Technics A/S, Sønderborg

Skyways Technics A/S is a dynamic growth orientated company primarily involved in Aircraft Maintenance and Spare Parts Support. Things move fast at Skyways Technics A/S, thus to help us keep up we are looking for a meticulous Business Controller. Your main responsibility will be to improve and develop our financial analysis, reporting and management.

You will be involved in all parts of the organization and have the opportunity and commitment to really impact the company’s future development and optimization. The job will involve a high level of cooperation across the organization and not least the financial department. You will provide essential support to the CEO, and relative to you delivering the anticipated performance in the first couple of years, we expect you to develop into a well-qualified Finance Manager candidate with direct reporting to the CEO.


Jobindex, 1. september
Region SyddanmarkSygeplejersker til Neurologisk Klinik, Kredsløbscentret.

Region Syddanmark

Neurologisk Klinik, Sønderborg søger 2 sygeplejerske i tidsbegrænset stilling 32/37 timer pr. uge fra 01.10. 2015 til 31.08.2016 eller efter aftale

Kredsløbscenteret består af 2 klinikker:
Neurologisk Klinik har funktion i Sønderborg, dog har Sklerose-klinikken også funktioner i Esbjerg og Vejle. Hjertemedicinsk Klinik har funktioner i Aabenraa og Sønderborg og varetager patientforløb indenfor kardiologi, hæmatologi og karkirurgi. Organiseringen i Kredsløbscenteret medfører bl.a. et betydeligt øget fokus på tværfaglig teamdannelse med styrket fokus på sammenhængende patientforløb.


Region Syddanmark, 1. september
VORDINGBORG KØKKENET
Kan du øge en køkkensucces?

VORDINGBORG KØKKENET, Sønderborg

Så er du måske den nye butikschef for vores Sønderborg-afdeling!

Vi mangler snarest en ny butikschef – måske dig? Det er klart en fordel, hvis du tidligere har arbejdet succesfuldt med salgsledelse, samt har egen salgserfaring.

VORDINGBORG KØKKENET

Vi lægger meget vægt på, at du har karisma, er energisk og kan gå ind i folk med træsko på. Du har kørekort, da vi stiller en flot firmabil til rådighed. Det forventes, at du som person er en fighter, og gennem dit liv har bevist, at du ikke er bange for at gøre en forskel. Hvis du kan sige ja til dette, så vil vi meget gerne invitere dig med i branchens mest attraktive køkkenkoncept, hvor du får høj løn, god pensionsordning og en fordelagtig sundhedsforsikring.

VORDINGBORG KØKKENET

Jobindex, 1. september
VORDINGBORG KØKKENET
Kan og vil du være supersælger i en køkkensucces, som vækster?

VORDINGBORG KØKKENET, Sønderborg

Vi vokser helt vildt og mangler dygtige køkkenkonsulenter i Sønderborg!

Det er klart en fordel, hvis du tidligere har arbejdet succesfuldt med salg. Vi lægger meget vægt på, at du har karisma, er energisk og kan gå ind i folk med træsko på. Du er villig til at bruge egen bil i jobbet, mod kørepenge. Det forventes, at du som person er en fighter og gennem dit liv har bevist, at du ikke er bange for at gøre en forskel. Hvis du kan sige ja til dette, så vil vi meget gerne oplære dig i branchens mest attraktive køkkenkoncept.

VORDINGBORG KØKKENET

Hvad får DU i Vordingborg Køkkenet?

  • En garanteret høj fast grundløn med en skarp provisionsordning.
  • Et succesfuldt koncept bygget på mottoet – Luksus alle har råd til.
  • To gennemtestede produktlinier, som giver dig masser af fordele i forhold til vores konkurrenter.
VORDINGBORG KØKKENET

Jobindex, 1. september
JKSLEAN-konsulent

JKS søger for kunde i Sønderborg

Er du optaget af at effektivisere og skabe forbedringer, og har du stor erfaring med at implementere og arbejde med LEAN i produktioner?

Vi søger på vegne af kunde i Sønderborg Kommune en erfaren LEAN-konsulent. Der er tale om en projektansættelse med en forventet varighed på ca. 1-1,5 år, men ansættelsen kan blive forlænget afhængig af projektets længde. Som udgangspunkt vil primær fokus være på implementering af LEAN i montageafdelingen, dog er det virksomhedens ambition også at implementere LEAN i de øvrige områder af produktionen.

Vi forestiller os, at du har flere års erfaring med LEAN og procesoptimering i produktionsvirksomheder. Du trives med at drive projekter og implementere forandringer.


Jobindex, 1. september
Region SyddanmarkSocial- og sundhedsassistent

Region Syddanmark

Logistikservice, Sterilcentralen Sygehus Sønderjylland, Sønderborg søger pr. 1. oktober 2015 en 1 social- og sundhedsassistent på 32 timer/uge.

Beskrivelse af serviceområdet:
Sterilcentralen er organiseret i Logostikservice som er et serviceområde under Servicecenteret og varetager al genbehandling af instrumenter fra operations- og dagkirurgiske afsnit, samt de øvrige afsnit på matriklen. Sterilcentralen har samarbejdsflader med næsten alle klinikker/afsnit på Sygehus Sønderjylland, Sønderborg. Vores åbningstid er fra kl. 6.00 til 19.00 på alle hverdage i 8 timers vagter. I weekender og på helligdage holder vi lukket, dog aldrig mere en 4 dage ad gangen.


Region Syddanmark, 1. september
Region SyddanmarkDepotmedarbejder

Region Syddanmark

Logistikservice, Centraldepotet Sønderborg søger pr. 1. oktober 2015 en depotmedarbejder på 24,5 time/uge.

Beskrivelse af serviceområdet:
Centraldepotet er organiseret under Logistikservice i Servicecenteret. Logistikservice varetager al lager og logistik af lagervarer og skaffevarer til alle klinikker på alle matrikler i Sygehus Sønderjylland, samt Psykiatrien, Gråsten Gigthospital mv. Vores åbningstid i Centraldepotet er fra 7.00-15.00 på alle hverdage.

Serviceområdets mål:
Ting Til Tiden - Kvalitativ og kvantitativ levering af varer i overensstemmelse med de behov der er i klinikkerne ved Sygehus Sønderjylland.


Region Syddanmark, 1. september
Danfoss A/SContinuous Improvement Expert

Danfoss A/S, Gråsten

Har du, hvad der skal til for at sikre markante årlige forbedringer i et globalt forsyningskædemiljø, som allerede har arbejdet intenst med Lean i flere år? Og har du lyst til et selvstændigt og udfordrende job i et internationalt miljø i en af Danmarks største industrivirksomheder? Så er du måske den nye Continuous Improvement Expert, vi er på udkig efter.

Dit overordnede ansvar er at udfordre og supportere fabriksledelsen samt medvirke til at drive en high performance-kultur omkring continuous improvement år efter år globalt i Danfoss Drives. Konkret kommer du til at arbejde med produktionen og produktionslinjerne. Du får fire kolleger med en global tankegang, forskellige baggrunde og erfaringer, og du refererer til Head of Global Drives DPP (Danfoss Productivity Program).


Danfoss A/S, 31. august
JobindexSalgstrainee – butik og kørende salg

Jobindex søger for Würth Danmark A/S i Kolding, Aabenraa/Sønderborg og Horsens

Vil du arbejde med salg, og kunne du tænke dig en afvekslende hverdag, hvor du deler din arbejdsuge ligeligt mellem butiksarbejde og kundebesøg? Så kom og få en stærk salgsuddannelse i en international virksomhed med et stærkt brand.

Würth Danmark A/S

Din karriere hos os begynder med en grundig introduktion til vores forretning og produkter, og jobbet vil udvikle dig inden for alle genrer af salg. Det kan vi love, fordi du kommer til at arbejde både i butik, på telefon, via e-shop, med rådgivning, kunderelationer og løsningssalg.

Derudover får du sideløbende undervisning, så dit talent kan vokse yderligere. Som salgstrainee hos Würth får du en fast grundløn samt provision.

Jobindex

Jobindex, 29. august
Hansen Toft A/SProduktionschef

Hansen Toft A/S søger for Lachenmeier Monsun i Sønderborg

Dygtig leder med teknisk forståelse - og indsigt i og flair for moderne styringsprincipper

Lachenmeier Monsun har iværksat en spændende og krævende forandringsproces og med betydelig stigning i aktiviteterne, betyder det en professionalisering af fabrikken med omlægning af produktionsflow, ændring af struktur, optimering m.m.

Til at lede denne proces samt den fortsatte udvikling af produktionen søges en teknisk velfunderet leder med godt kendskab til moderne ledelses- og styringsprincipper. Du refererer til den administrerende direktør og indgår i ledergruppen.

Du får det samlede ansvar for produktionen, PTA/QA, lager og forsendelse med pt. ca. 40 medarbejdere. Da produktionsstederne er geografisk adskilt er en væsentlig opgave at integrere disse i en velfungerende enhed og skabe en fælles kultur og identitet.


Hansen Toft A/S, 28. august
Peak RekrutteringDirector of Operations

Peak Rekruttering recruiting on behalf of Lodam electronics a/s in Sønderborg

Lodam offers influence and responsibility in a growing electronics company with in-house and global manufacturing sites. We have a complete product portfolio consisting of energy efficient, electronic control solutions and devices for the HVAC&R markets worldwide.

Your job is to ensure that our solutions and devices can be produced at the right quality and costs. You will become responsible for Lodam’s entire operations department, which comprises three teams and their managers.

Your principal duty will be to set the agenda for the operations strategy and at the same time establish objectives and scope for the day-to-day operations including optimization of processes and tools. Your approach to succeeding is like the way everyone does it at Lodam – looking at the big picture, focusing on teamwork and making decisions that are firmly rooted in our values.

Peak Rekruttering

Peak Rekruttering, 28. august
Danfoss A/SGlobal Engineering Director

Danfoss A/S, Nordborg

Are you ready to break new ground and challenge an experienced and skilled organisation? Then you might be our new Global Engineering Directorin IA.

As Director of Global Engineering, with direct report from a team of six people in Denmark and a dotted line reporting from the Engineering team in China (Wuqing), you will be responsible for the maintenance of all released products in IA, Sensor. This includes maintenance of all product documentation, product audits, and creation of variants, cost optimisations, quality improvements and approvals. You will be the head of the Change Control board and be responsible for ensuring engineering involvement in all NPDs to secure product knowledge in Supply Chain after release of new products. The role involves being both a leader and contributor.


Danfoss A/S, 28. august
Danica PensionChefrådgiver til Danica Pension, Region Syd

Danica Pension, Esbjerg og Sønderborg

Har du solid erfaring med at rådgive formuende kunder, og har du mod på nye udfordringer i Danica Pension? Vi søger en stærk Chefrådgiver til Region Syd til en attraktiv og fleksibel rolle, hvor du kommer til at arbejde med PFS-kunder (Pension For Selvstændige).

Sammen med to andre chefrådgivere i Region Syd, arbejder du målrettet med denne kundegruppe. Der skal arbejdes med opsøgende salg - det vil sige canvas i forhold til nye kundeemner. Det stiller krav til både dine salgsevner men også til dit kendskab til målgruppen.

Derudover er en vigtig del af jobbet at arbejde med udvikling af bestående kunder, så deres engagement med Danica Pension øges. Du skal kunne sparre med revisorer på pensionsområdet - da disse kunder ofte inddrager revisor.


Danica Pension, 25. august
Danfoss A/SR&D Technician

Danfoss A/S, Nordborg

Would you like to unfold your technical talent in a job within prototype building and reverse engineering? And are you motivated by working closely with a team of 10 dedicated people who are specialists in the field of sensors?

Joining our division, you will become an active participant in our Development & Reliability department, Danfoss in Nordborg where you will have a large influence on your own working situation in a flat hierarchy and a rewarding working environment. This means that you will share your ideas to help us expand our best practice – and we will encourage you to grow and fulfil your own potential.


Danfoss A/S, 25. august
Danfoss A/SAccountant

Danfoss A/S, Nordborg

Er du på udkig efter et job, hvor du kommer til at spille en vigtig rolle i at sikre en høj kvalitet på vores accounting-services? Så har vi måske det helt rigtige job til dig som Accountant i Global Services Denmark. Vi er Danfoss’ interne leverandør af serviceydelser inden for fokusområderne Financial Services, Logistics, Administration samt Real Estate. Vi arbejder hele tiden på at konsolidere koncernens interne servicefunktioner for at udnytte muligheder for stordrift og reducere de samlede omkostninger.

Sammen med både kompetente og engagerede kolleger bliver dit fokus at supportere nogle af vores danske produktionsenheder og deltage i udarbejdelsen af interne måneds-, kvartals- og årsregnskaber samt sikre, at de er retvisende og korrekte, så de kan indgå i den konsoliderede koncernrapportering for Danfoss-koncernen.


Danfoss A/S, 24. august
Danfoss A/SJava Developer

Danfoss A/S, Nordborg

Are you looking for a job within software development? And does it motivate you to make a difference with your knowledge and expertise within Java development? Then you could be the new Java Developer we are looking for in Danfoss IT department in Nordborg. Working in IT at Danfoss, you will leverage your talent and passion for IT development to support Danfoss in all areas of the company’s software needs. In close collaboration with other experts, you will be part of engineering the sustainable, cutting-edge solutions of tomorrow.

As our new Java Developer, it is your mission to be an expert in our future e-commerce platform based on hybris. You will have great possibility to influence the implementation of this going forward. You will also help your colleagues with other java-based solutions in other areas than e-commerce.


Danfoss A/S, 24. august
Danfoss A/SSustainability and LCA Expert

Danfoss A/S, Nordborg

Do you have a solid understanding of Life Cycle Assessment, data verification and analysis, or do you have solid experience in auditing? Do you find it challenging to ensure the quality of data used to document the energy saving potentials of products and applications? Then the position as Sustainability and LCA Expert at Danfoss Public Affairs & Sustainability team might be the opportunity you are looking for.

You will play a key role reviewing and ensuring the quality and reliability of the claims and data used in our internal and external communication. You will become part of a team of seven competent and dedicated colleagues working with teams across Engineering, Product Management, Sales, Application Support, Marketing and Public Affairs. Your colleagues are primarily located in Nordborg, Denmark, but the position can be anywhere in Europe. You can expect 20-25 travelling days a year.


Danfoss A/S, 24. august
Danfoss A/SGlobal Category Manager

Danfoss A/S, Kolding/Nordborg

Do you see yourself taking the lead in optimising procurement of HR services, and can you help shape the future of procurement in Danfoss? Then you could be our new Global Category Manager for the HR category in Danfoss Indirect Procurement. You will work with global supplier management, fulfilment of procurement targets and support divisional and business needs with strategic and tactical sourcing activities.

You are offered a unique opportunity to join a professional and centralised organisation where you will work closely together with highly skilled colleagues. The position is based at our Danfoss office in Kolding or Nordborg.


Danfoss A/S, 24. august
Sundhed Syd ApSKosmetolog eller kosmetiker

Sundhed Syd ApS, Sønderborg

Vi søger en ny sød kollega til vores team i Sønderborg.

Kunne du tænke dig at arbejde i en klinik, som tilbyder en bred vifte af behandlinger, hvor du arbejder selvstændig og får indflydelse? Så er dette måske noget for dig.

Vi står og mangler en kosmetolog eller kosmetiker til en fuldtidsstilling eller deltidsstilling.

Vi kan tilbyde dig:

  • En dejlig og stabil arbejdsplads.
  • En masse søde kunder.
  • En ugentlig fridag og hver 2. lørdag fri.
  • Mulighed for kurser.

Jobindex, 24. august
Region SyddanmarkNeuropsykolog søges til Neurologisk Klinik, Sønderborg

Region Syddanmark

Neurologisk Klinik, Kredsløbscenter, søger en neuropsykolog. Stillingen er til besættelse 1. november 2015 eller efter aftale. Der er et tæt tværfagligt samarbejde med øvrige personalegrupper omkring den enkelte patient.

Neuropsykologen bidrager bl.a. med neuropsykologiske udredninger, planlægning af rehabiliteringsforløb, kognitiv træning og individuelle samtaleforløb samt undervisning og supervision af andre faggrupper.


Region Syddanmark, 21. august
Annonce:
Du kan også finde arbejdsglæden!
Vi hjælper dig godt på vej
1 til 20 af 112 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.