1 til 20 af 104 resultater.
JKSSoftwareudvikler

JKS søger for ALSMATIK A/S i Sønderborg

Du vil blive en del af teamet indenfor automatiseringsløsninger, det være sig nye konstruktioner, renovering eller optimering af styringer inden for alle typer maskiner der benyttes i industrien i dag. Det kan være indenfor områder som transport-, montage- eller testanlæg. Implementering, programmering samt udvikling bliver en naturlig del af din arbejdsdag.

Det drejer sig ofte om prototyper og som projektdeltager/leder, kræver dette tæt samarbejde med kunden og du får en enestående chance for at være med lige fra udvikling til idriftsætning. Du er nyuddannet eller erfaren automationsteknolog, el-ingeniør/installatør, stærkstrømstekniker eller har en anden relevant uddannelse.


JKS, 24. april
Region SyddanmarkKlinisk diætist til Medicinsk Center

Region Syddanmark

Sygehus Sønderjylland søger en engageret, fagligt kompetent klinisk diætist med kompetencer inden for diabetes til fastansættelse hurtigst muligt. Arbejdstiden er på 30 timer pr. uge med tjenestested i Sønderborg ved diabetesambulatoriet.

Gruppen af kliniske diætister er alle ansat i Medicinsk Center i Klinik for Lungesygdomme og Kræftsygdomme, og varetager relevante opgaver indenfor fagområdet i Sygehus Sønderjyllands samlede centre og klinikker.

Dit arbejdsområde vil primært omfatte diabetesambulatoriet i Sønderborg. Du vil få relevant oplæring, afhængig af din erfaring.

Samarbejdet med sygehusets kliniske afdelinger omfatter konkret: Behandling med ernæringsterapi, tværfagligt samarbejde, undervisning af personale og patienter/pårørende samt deltagelse i relevante projekter. De kliniske diætister varetager undervisningsopgaver på diabetes 2 kurser samt medvirker i udviklingen af disse.


Region Syddanmark, 24. april
Danfoss A/SFacility Technician - vedligehold og reperationer

Danfoss A/S, Gråsten

Kan du se dig selv i rollen som servicetekniker i en lille serviceafdeling, hvor du arbejder i tæt parløb med nærmeste leder? Og kunne du tænke dig at levere teknisk service af høj kvalitet i en jobfunktion med en bred berøringsflade?

Du tilbydes en unik jobmulighed i et uformelt miljø, hvor ingen dage er ens, og hvor opgaverne svinger fra daglige rutineopgaver til pludseligt opstående situationer, hvor det gælder om at reagere hurtigt og løse problemerne i en fart.

Som Facility Technician har du opsyn med bygninger og de tilhørende tekniske anlæg, og du sørger for rettidig service og vedligeholdelse i verdensklasse. Du vurderer fejlmeldinger og foretager indledende fejlsøgninger, og hvor det er muligt, retter du hurtigt selv fejlene. Alternativt rekvirerer du eksterne håndværkere, hvor det er vigtigt, at du både kan vurdere tilbud og gennemføre kvalitetskontrol af de modtagne ydelser.


Danfoss A/S, 24. april
Frelsens HærMentorkoordinator til projekt

Frelsens Hær, Sønderborg

”Vinduer til fremtiden - nye muligheder i dit liv"

Frelsens Hær søger 25 timers mentorkoordinator til 9 måneders projektansættelse fra 1. juni 2015 eller snarest derefter i Sønderborg. Der er mulighed for forlængelse, afhængigt af projektperiodens længde.

Frelsens Hær har fået en projektbevilling til videreudvikling af familiearbejdet, hvor målet bl.a. er at styrke både de voksnes og børnenes selvværd, og for de voksnes vedkommende øge muligheden for at komme tilbage til arbejdsmarkedet eller i uddannelse.

Du får ansvaret for rekruttering og organisering af frivillige mentorer til projektet. Du skal derfor:

 • have en socialfaglig, samfundsfaglig eller anden relevant baggrund
 • have solid erfaring med hele spektret af rekruttering, samarbejde med og udvikling af frivillige
 • have en positiv indstilling og evnen til at se nye muligheder

Jobindex, 24. april
Danfoss A/SQuality Director

Danfoss A/S, Nordborg

Can you further develop the strategy for our quality processes and take responsibility for a rigid implementation and maintenance within the organisation? Then this could be a unique chance for you to set your mark on the future development of our quality function in the Danfoss Refrigeration, Aircondition and Cooling business. It will be your mission to ensure a significant, continued reduction of customer line and field rejects according to the targets set (DPPM) and integrate ownership through visual leadership.

We will rely on you to increase our quality level and mind-set across the entire value chain – both within our supply chain function and in processes involving more. This includes capability development in the organisation.


Danfoss A/S, 22. april
Region SyddanmarkUddannet lægesekretærvikar til Høreklinikken

Region Syddanmark

Vi søger pr. 1.6.2015 eller snarest muligt en uddannet lægesekretær kollega til Høreklinikken, Sygehus Sønderjylland Sønderborg.

Da en af vores kollegaer prøver kræfter af et andet sted, indtil d. 31.12.2015, søger vi derfor en vikar, der kan udfylde hendes plads til hun kommer tilbage. Stillingen er på 30 timer.

Høreklinikken arbejder med hørehæmmede patienter, såvel børn som voksne. Personalet udgøres af et tværfagligt team sammensat af både audiologiassistenter, ototeknikker, lægesekretærer og læger.

Vi har mange forskellige arbejdsopgaver, så hvis du ønsker andet end bare at skrive, er vi den helt rigtige afdeling at vælge.


Region Syddanmark, 21. april
PwCRevisortrainees med HHX, STX eller FØ-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 21. april
KvicklyLedertrainee, Kvickly Silkeborg

Kvickly

Vi håndplukker vores fremtidige ledere blandt vore medarbejdere. Derfor gør vi alt for at give vores ledertrainees en så optimal uddannelse som muligt. En uddannelse, der stiller store krav til den enkelte, og som tager sigte mod en lederkarriere i Coop. Dine handelstalenter afprøves, du får en unik indsigt i at drive forretning og får indflydelse på dit arbejde i hverdagen.

Ledertrainee-uddannelsen er en 2-årig butikselev-uddannelse, som i elevtiden suppleres med 2 fag på Akademimerkonom niveau. Uddannelsen starter i efteråret. Du får din egen uddannelsesplan, så du hele tiden har overblik over det forløb, du skal igennem. Det er et krævende, men også et meget spændende forløb. Vi tager vores ansvar for din uddannelse alvorligt, og følger op på gensidige krav og forventninger i hele din elevtid. Vi tør godt garantere, at den bliver en fantastisk start på din karriere!


Kvickly, 21. april
TDC A/S
Salgskonsulent, timelønnet

TDC A/S, Sønderborg

Kan du sælge og skabe gode kundeoplevelser?

Vil du have en hverdag med masser af afveksling, kontakt til mange mennesker og klare mål at gå efter. Kan du nikke ja, har du det rigtige fundament for at blive salgskonsulent i TDCs butik i Sønderborg, Borgen Shopping. Vi er et lille og stærkt team med en god holdånd og fælles vilje til at skabe succes. Jobbet er en timelønsstilling, hvor du kan regne med 9 timer i gennemsnit pr. uge.

Dit fokus er at sælge de mange spændende produkter i TDCs butikker. Det gælder alle former for kommunikationsløsninger som fx telefoni, tv og bredbånd. Du skal lytte til kundernes ønsker og rådgive dem, så de får lige netop det produkt med hjem, der er det rigtige for dem.

TDC A/S

TDC A/S, 20. april
esoft systemsFotografer til ejendomsfotografering

esoft systems

Vi har travlt og derfor behov for flere fotografer i disse områder:

 • 6200 Aabenraa / 6400 Sønderborg
 • 7000 Fredericia / 7100 Vejle
 • 8400 Ebeltoft / 8500 Grenaa

esoft systems tilbyder:

 • At blive en del af et stærkt team i en virksomhed i stadig fremdrift
 • Kurser i levering af esofts produkter
 • Muligheder for såvel personlig som faglig udvikling
 • Løbende support fra teamleder og intern service
 • Freelance-tilknytning – derfor er du momsregistreret og har egen bil

Jobindex, 17. april
Elever

NIELSENs

NIELSENs søger salgsassistentelever til vores butikker i hele landet.

Hos NIELSENs lægger vi vægt på kundeservice, og vi prioriterer at uddanne vores salgsassistentelever til at blive i stand til at servicere alle kunder 110 %. NIELSENs giver gode fremtidsmuligheder for dig, der vil! Succesen afhænger af dig.

Herning Centret: Herre-afd.
Kolding (city): Herre-afd.
Haderslev: Dame-afd.
Odense - Rosengårdcentret: Dame-afd.

NIELSENs

NIELSENs, 17. april
Danfoss A/SHR Manager, Education & Training

Danfoss A/S, Nordborg

Are you enthusiastic about education and training? And are you ready to bring your extensive knowledge of education planning and the Danish AMU system and VEU rules [KS1] into play to ensure that the continuing training of Danfoss employees, at all times, complies with requirements and standards in force? Then you might be our new HR Manager for HR Operations Denmark, Education & Training.

You will be responsible for identifying the needs of the business for efficient training, education administration and implementation of new processes and tools that support the business and comply with both internal and external standards and requirements.

You will be the manager of the department consisting of four employees, which means that you will also, along with your managerial responsibility, be deeply involved in the practical work.


Danfoss A/S, 16. april
JKSProjektleder til projektering af store anlæg

JKS søger for Lachenmeier Monsun Sønderborg

På vegne af Lachenmeier Monsun søger vi en projektleder med solid erfaring, som kan styre projekter sikkert i havn og formår at sikre en succesfuld projektaflevering.

 • Får du din energi af at spille nøglerollen, gå forrest og tage ansvaret for udvikling og styring af projekter?
 • Brænder du for at være "på" overfor kunden og alle projektdeltagere?
 • Trives du med at håndtere kontrakter?

Så er du måske vores nye kollega i projektafdelingen hos Lachenmeier Monsun.

Som projektleder har du det øverste ansvar for hele opgaven. Det spænder lige fra at være ansvarlig for layout, koordinere opgaverne in house og ude hos kunden til at have det overordnede kommercielle ansvar.


JKS, 16. april
JKSKonstruktør til 3D maskinkonstruktion

JKS søger for Lachenmeier Monsun i Sønderborg

Dine opgaver består bl.a. i at udfærdige projekttegninger i Inventor og konstruere projektrelaterede maskiner og diverse konstruktioner. Udarbejdelse af de dertil hørende styklister vil også være en del af dit arbejdsområde. I forbindelse med diverse projekter vil du få berøring med produktionen. Som en naturlig del af arbejdet vil kontakt til kunder og leverandører også forekomme.

Du er en yderst struktureret person, der er rigtig god til at arbejde selvstændigt og prioritere dine opgaver. Du må gerne være den opsøgende og nysgerrige type, der kan planlægge sin egen arbejdsdag, arbejde systematisk, målbevidst, tage ansvar og er en god kollega.

Du skal have lyst og forståelse for at arbejde i en projektorienteret verden og vi forventer at du kan lide at konstruere og tegne. Vi tilbyder til gengæld spændende og udfordrende opgaver i et uformelt miljø.


JKS, 16. april
Erhvervsakademi SydvestUnderviser til Byggekoordinatoruddannelsen i Sønderborg

Erhvervsakademi Sydvest

Kan du lære fra dig, bruge den kompetence, det engagement og din erfaring til at gøre studerende på Byggekoordinatoren til dygtige ”byggekøbmænd” er du måske den, vi søger!

Vi forventer at du:

 • Har kendskab og lyst til at undervise inden for bla. projektledelse, kommunikation og virksomhedsdrift
 • Kan vejlede de studerende ved projekter
 • Er “holdspiller” og parat til at indgå i et fagligt team

Vi tilbyder en rummelig og foranderlig organisation, der arbejder efter en anerkendende organisationskultur og har et uformelt og udviklende miljø, som stiller krav til medarbejdernes lyst og evne til at arbejde i teams og tage medansvar i den daglige drift


Erhvervsakademi Sydvest, 15. april
Region SyddanmarkAnæstesiologisk Center, Sygehus Sønderjylland søger anæstesisygeplejersker til Anæstesiklinikken i Sønderborg og til en rotationsstilling mellem Anæstesi- og operationsklinikken, Aabenraa og Anæstesiklinikken, Sønderborg

Region Syddanmark

Rotationen er fordelt med 2/3 af arbejdstiden på Anæstesi – og operationsklinikken, SHS Aabenraa og 1/3 af arbejdstiden på Anæstesiklinikken, SHS Sønderborg.

En af stillingerne er en rotationsstilling, hvor rotationen er fordelt med 2/3 af arbejdstiden på Anæstesi– og operationsklinikken, SHS Aabenraa og 1/3 af arbejdstiden på Anæstesiklinikken, SHS Sønderborg.

Klinikkerne er midt i en spændende proces med omstrukturering og udvikling på alle områder, som en del af omstruktureringen i hele Sygehus Sønderjylland.


Region Syddanmark, 13. april
name it
name it Sønderborg søger butikschef til barselsvikariat

name it

Vi søger en erfaren og resultatorienteret butikschef, som kan stå i spidsen for butikken.

Som butikschef hos name it får du ansvaret for den daglige drift, herunder motivering af dine medarbejdere samt ansvaret for at højne indtjeningen. Du går forrest i butikken. Det vil sige du er god til at sælge og ser det som din vigtigste opgave at nå dagens omsætning.

Du er ansvarlig for butikkens daglige drift og du får ansvaret for alt fra salgstal og lagerbeholdning til udvikling og ledelse af dine medarbejdere. Det er vigtigt, at du er god til at fastholde fokus, og at du kan bevare overblikket selv i stressede situationer. Stillingen er en 37 timers uge.

Nøgleord til jobbet er: købmandskab, effektivitet, skabe stærkt team indenfor salg og service, samt gode evner indenfor målstyring og udvikling af medarbejdere.


name it, 13. april
LagkagehusetButiksbager til Lagkagehuset i Sønderborg

Lagkagehuset

For otte år siden slog de to bagere Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk sig sammen under det der i dag er Lagkagehuset. Målet er at give danskerne kvalitetsprodukter, bagt med kærlighed og forankret i stolte, danske bagetraditioner. Det går faktisk rigtig godt. Derfor søger vi en faglært bager til vores butik i Sønderborg

I vores butikker er bageriet placeret således, at vores kunder kan følge bagerens arbejde. Dine primære opgaver bliver, at slå brød op og bage dette af. Lyder det som noget for dig, så send os din ansøgning snarest muligt.


Lagkagehuset, 13. april
KvicklyBagerelev, Kvickly Nordborg

Kvickly

At være brødbagerelev i Coop

Det er meget mere end at slå brød op. Her lærer du alt om surdej, cremer samt hvordan man driver en bagerafdeling. Efter uddannelsen har du gode muligheder for en karriere og for at videreuddanne dig.

Uddannelsen varer 2 år og 1 måned, og du får rig lejlighed til at afprøve dine egne ideer. Uddannelsen er en blanding af skole og praktik med løn under hele forløbet.

Som elev hos os får du din egen uddannelsesplan, så du hele tiden har overblik over det forløb, du skal igennem. Det er et krævende, men også meget spændende forløb med mange udfordringer undervejs. Vi tager vores ansvar for din uddannelse alvorligt, og vi tør godt garantere, at den bliver en fantastisk start på din karriere.


Kvickly, 13. april
KvicklySalgselev - Allround, Food, Nonfood eller Tekstil, Kvickly Nordborg

Kvickly

Kom godt fra start med et team af hjælpsomme kollegaer
Som salgselev sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb sammen med andre unge Coop-elever. Du får et tæt sammenhold med dine kollegaer og knytter mange gode venskaber.

Dit uddannelsesforløb starter med et 2-dages introduktionskursus og i løbet af de 2 år, har du 8 skoleophold af en uges varighed. Dine kollegaer hjælper dig med at uddanne dig på den bedste måde i butikken, og på skoleopholdene får du den rette viden. Du afslutter forløbet med en teoretisk og praktisk fagprøve, der varer en uge - så er du udlært!


Kvickly, 13. april
Annonce:
energinet
1 til 20 af 104 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.