1 til 20 af 104 resultater.
DANISH CROWN A/S
Slagterlærling, Blans

DANISH CROWN A/S

Vi søger nye slagterlærlinge til vores afdeling i Blans til start 21. september 2015.

Danish Crown i Blans ved Sønderborg beskæftiger ca. 1000 medarbejdere, som slagter, opskærer og udbener ca. 60.000 grise om ugen.

På uddannelsen lærer du at opskære dyrene, og du får kendskab til den automatiske styringsteknik. Du får viden om vores forskellige produkter, og du lærer også om kvalitets- og kødkontrol. Efter 2 år kan du kalde dig industrislagter, og tager du et år mere bliver du industrislagter med speciale. Begge uddannelser giver svendebrev.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 27. maj
Danfoss A/SExport Assistent

Danfoss A/S, Gråsten

Brænder du for service og support, og har du erfaring med ordrebehandling? Så er du måske den Export Assistent, vi søger til Danfoss Power Electronics i Gråsten. Du bliver en del af et team, som i fællesskab varetager ordrebehandlingen for vores datterselskaber og kundedialogen i forbindelse med hele ordreforløbet.

Dit fokus er – sammen med dine kolleger – at administrere de opgaver, der følger med, når kunderne afgiver ordrer. Derudover vil nogle af dine andre opgaver være at sikre en optimal håndtering og afvikling af kundeordrer, rapportering internt vedrørende forecasts, ordrer og salg til de enkelte kunder samt opfølgning og rapportering vedr. leveringskvalitet (tid og mængde). Sidst men ikke mindst vil du komme til at arbejde med de administrative opgaver, der er i forhold til opfølgning på forsendelser, returordrer og transportskader samt diverse ad hoc-opgaver.


Danfoss A/S, 26. maj
Erhvervsakademi SydvestCampusleder til Sønderborg

Erhvervsakademi Sydvest

Erhvervsakademi SydVest søger pr. 1. august en leder af akademiets afdeling i Sønderborg. Afdelingen i Sønderborg har ca. 300 fuldtidsstuderende og ca. 20 ansatte. Dertil kommer en stigende aktivitet på efteruddannelsesområdet.

Afdelingen er i dag placeret i Ørstedsgade, men flytter til Alsion i løbet af 2016. Afdelingen i Sønderborg udbyder 8 videregående fultidsuddannelser samt flere efteruddannelser.

Arbejdsopgaver:

 • Ledelses- og personaleansvarlig for de 20 ansatte. Dette sker i samarbejde med de enkelte klyngechefer, der er faglige ansvarlige for de enkelte uddannelsesområder. Disse er fysisk placeret på akademiets afdeling i Esbjerg, og samarbejdet sker dels gennem fællesmøder og via akademiets interne videokonferencesystem. En vis rejseaktivitet til Esbjerg må derfor forventes. Lederen får også ansvaret for den lokale administration; den lokale tekniske service samt den daglige drift af bygningen.

Erhvervsakademi Sydvest, 22. maj
fakta a/sServicemedarbejder fuldtid, Fakta Sank Jørgens Gade, Sønderborg

fakta a/s

Du bliver en del af en butik med 16 medarbejdere. Med en central beliggenhed i Sønderborg, er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives med masser af dynamik og står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Opgaver:

 • Opfyldning
 • Trimning
 • Kassearbejde
 • Kundebetjening
 • Ad hoc-opgaver

Coop Danmark A/S, 22. maj
PIECES
Butikschef, Pieces - Borgen Sønderborg

PIECES

Til Pieces søger vi en resultatorienteret butikschef, som kan være med til at sikre den fortsatte udvikling af vores butik i Borgen, Sønderborg

Som butikschef får du ansvaret for butikkens daglige drift, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal til udvikling og ledelse af dine medarbejdere. Det er derfor vigtigt, at du er god til at fastholde fokus, og at du kan bevare overblikket. Som butikschef vil du blive uddannet i Bestsellers Shop Manager Programmer, som vil udbygge dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift.


PIECES, 22. maj
Danfoss A/SKvalitetskonsulent

Danfoss A/S, Nordborg, Gråsten, Vejle

Som kvalitetskonsulent bliver din overordnede mission at udvikle og vedligeholde vores eksisterende kvalitetsstandarder i overensstemmelse med ISO9001/TS16949. Du vil være nøglepersonen, der står for problemløsning, foreslår kvalitetsinitiativer og sikrer implementering heraf. Du fungerer som den eneste kvalitetsmedarbejder fordelt på de tre afdelinger, og kommer derfor til at være ansvarlig for kvalitetshåndteringen.

Af arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Udvikling og vedligeholdelse af vores kvalitetssystem
 • Opfølgning og håndtering af kundereklamationer
 • Analysering af fejl og implementering af korrigerende handlinger

Danfoss A/S, 22. maj
DANISH CROWN A/S
Produktionsleder til udbeningsafdelingen - aften, Blans

DANISH CROWN A/S

Vi søger en forretningsorienteret og handlekraftig produktionsleder til Danish Crowns svineslagteri i Blans ved Sønderborg. Fabrikken er en højteknologisk fødevarevirksomhed med 1.000 ansatte, og der slagtes ca. 60.000 svin om ugen.

Med reference til driftsleder Michael Nygaard Jespersen bliver dine primære opgaver:

 • At skabe kvalitet og gode økonomiske resultater gennem daglig ledelse, motivation og udvikling af medarbejderne i afdelingen
 • Produktionsopfølgning og løbende optimering
 • Planlægning af det daglige arbejde ved udarbejdelse af bemandings- og produktionsplaner
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 21. maj
Danfoss A/SSAP Basis Manager

Danfoss A/S, Nordborg or Neumünster

Your main task will be to prioritise and streamline processes and critical tasks and, thus, ensure that we are prescient about many challenges. In addition, you will be interacting with users on all levels and be responsible for managing daily operations and supporting tasks for critical SAP systems. You will also assume responsibility for continuous improvement of provided operating service levels, including definition of key performance indicators and metrics.

Specifically, your key tasks will be:

 • Being responsible for a high quality surveillance and operation of SAP system landscape running on a Windows/MS SQL platform and a Unix/Oracle platform
 • Continuous improvement of global work procedures, standards, and methods in coordination with global infrastructure teams
 • Providing necessary security measures and systems, disaster recovery plans, response time and system backups

Danfoss A/S, 21. maj
MESSAGEButikschef

MESSAGE, Sønderborg

Som butikschef i MESSAGE får du ansvar for butikkens drift og resultater. Du har ansvar for salg og ledelse og du skal opbygge et team der med fokus på salg og kundeservice skal styrke MESSAGEs position som Danmarks bedste multibrandconcept.

Vi søger vi en energisk, struktureret og resultatorienteret butikschef med erfaring fra lignende job i tøjbranchen. Ledelseserfaring er et krav.


MESSAGE, 19. maj
Danfoss A/SLaboratorietekniker

Danfoss A/S, Nordborg

Som laboratorietekniker/laborant løser du både små og store opgaver. Du er med til at understøtte forskellige tiltag i forhold til analyser og medfølgende dokumentation.

I afdelingen foretager vi mange forskellige analyser og test for hele Danfoss, såsom reklamationsanalyser, tekniske afklaringer, konkurrentproduktanalyser og løbende kvalitetsanalyser af fx spildevand, olie, metal, gummi og plast. Din primære opgave er derfor i tæt samarbejde med segmenterne at definere og løse opgaver, så kunderne får de ønskede ydelser i den ønskede kvalitet. Af andre opgaver kan bl.a. nævnes:

 • Sikre vidensdeling og dokumentation i afdelingen
 • Fungere som sparringspartner
 • TS16949 som en naturlig del af hverdagen

Danfoss A/S, 19. maj
PwCRevisortrainees med HHX, STX eller FØ-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 19. maj
Erhvervsakademi SydvestErhvervsakademi SydVest søger en underviser til Datamatikeruddannelsen i Sønderborg

Erhvervsakademi Sydvest

Kan du lære fra dig, bruge dine kompetencer, dit engagement og din erfaring til at gøre studerende på datamatikeruddannelsen til dygtige softwareudviklere er du måske den, vi søger!

Vi tilbyder:

 • En rummelig og foranderlig organisation, der arbejder efter en anerkendende organisationskultur og har et uformelt og udviklende miljø, som stiller krav til medarbejdernes lyst og evne til at arbejde i teams og tage medansvar i den daglige drift
 • Et spændende og udviklende job med mange menneskelige relationer
 • En arbejdsplads i konstant bevægelse med plads til kreativitet og engagement
 • Faglig og pædagogisk efteruddannelse
 • Et job med stor frihed under ansvar

Erhvervsakademi Sydvest, 18. maj
Danfoss A/SProduct Manager

Danfoss A/S, Nordborg

Are you a natural-born product manager with a commercial mind-set and deep technical knowledge? Would it appeal to you to manage your own product range, and support other product areas by lifting the bar for global strategic thinking? Then you might be the Product Manager we are looking for in Industrial Automation, part of the Danfoss Cooling Segment (DCS), to support us in developing our professional product management even more strategically.

You will be managing a product portfolio and securing that actions are taken in order to develop existing product programmes and get new products into the portfolio. For the right person, there will be many opportunities for professional development, and you will become part of our Product Management team consisting of four competent and skilled colleagues.


Danfoss A/S, 15. maj
Bil & Co. A/SBliv ”Eftermarkedselev” hos Bil & Co.

Bil & Co. A/S, Sønderborg

Kan du gøre en forskel gennem god service og har du interesse for biler, så læs videre.

Vi mangler pr. 1. juli 2015 en elev til vores kundeindskrivning, hvor du modtager kunderne, når deres bil skal på værksted. Du er et vigtigt bindeled mellem kunden og værkstedet, så det er vigtigt du er god til at kommunikere og forstå budskabet. Opgaver som bestilling af reservedele og fakturering er også primære arbejdsopgaver.

Arbejdsområder:

 • Indskrivning af kunder & udlevering af lånebiler
 • Dialog med kunden, så værkstedet får den rette information
 • Salg af servicekontrakter, A/C rens, dæk m.m.
 • Indgå på reservedelslageret
 • Fakturering til kunder

Jobindex, 15. maj
Nordigo ApSProgrammør

Nordigo ApS, Gråsten

Nordigo er et selvstændigt dansk softwarehus, der udvikler og implementerer nye løsninger til forskellige niche brancher. Da virksomheden er i en rivende udvikling, har vi brug for netop dig!

Dine arbejdsopgaver vil primært være udvikling i vores CRM system (B2C) målrettet forsikringsbranchen.

Arbejdet vil være med meget ansvar, selvstændighed, en høj grad frihed og vil blandt andet bestå af:

 • Udvikle nye produkter og tilrette eksisterende funktionaliteter
 • Oversætte forretningsmæssige behov til teknisk design
 • Løse supportopgaver

Jobindex, 13. maj
Danfoss A/SOperational Quality Engineer

Danfoss A/S, Nordborg

Er du en passioneret og professionel ingeniør eller tekniker med erfaring inden for operations? Har du lyst til at spille en afgørende rolle, hvor du får mulighed for at arbejde med et bredt arbejdsområde inden for sikring og styring af kvalitet både internt i produktionen og hos leverandører?

Så er du måske vores nye Operational Quality Engineer hos Danfoss High Pressure Pumps. Vi udvikler og producerer unikke vandhydrauliske produkter og andre højtryksløsninger til anvendelser med vand og arbejder med hydrauliske systemer, industriel rengøring, befugtning, træindustri, brandslukning og pumper til omvendt osmose.


Danfoss A/S, 13. maj
Danfoss A/SFreight Forwarder

Danfoss A/S, Nordborg

Er du motiveret og erfaren med passion for transport og spedition, og har du lyst til at indgå i et team, som er en afgørende del af Danfoss’ samlede Supply Chain, så er du måske den nye Freight Forwarder, vi søger til Danfoss i Nordborg.

Med direkte reference til Group Leader of Outbound Shipping bliver din primære opgave at sørge for at modtage og koordinere eksportforsendelser, sørge for udfærdigelse af korrekte eksportdokumenter samt booke til udvalgte, eksterne transportører. Som Freight Forwarderskal du gennem rådgivning sikre vores kunder effektive transportløsninger af høj kvalitet ud fra aftalte lead times, sikkerhed og omkostninger.


Danfoss A/S, 13. maj
KvicklyBagerelev, Kvickly Nordborg

Kvickly

At være brødbagerelev i Coop

Det er meget mere end at slå brød op. Her lærer du alt om surdej, cremer samt hvordan man driver en bagerafdeling. Efter uddannelsen har du gode muligheder for en karriere og for at videreuddanne dig.

Uddannelsen varer 2 år og 1 måned, og du får rig lejlighed til at afprøve dine egne ideer. Uddannelsen er en blanding af skole og praktik med løn under hele forløbet.

Som elev hos os får du din egen uddannelsesplan, så du hele tiden har overblik over det forløb, du skal igennem. Det er et krævende, men også meget spændende forløb med mange udfordringer undervejs. Vi tager vores ansvar for din uddannelse alvorligt, og vi tør godt garantere, at den bliver en fantastisk start på din karriere.


Kvickly, 12. maj
DANISH CROWN A/S
Reparatør - aftenhold, Blans

DANISH CROWN A/S

Til teknisk afdeling ved Danish Crowns svineslagteri i Blans søges en stabil reparatør til slagtegangen. Fabrikken er en højteknologisk fødevarevirksomhed med 920 ansatte, og der slagtes ca. 62.000 svin om ugen.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte service og vedligehold på produktionsanlægget – primært på slagtegangen samt medvirken ved mindre nyinstallationer og udvidelser.

Du er uddannet smed, industrielektriker eller automatikmekaniker, og det er en fordel, hvis du har praktisk erfaring med industri og produktion.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 11. maj
Danfoss A/SSenior Electronic Engineer with a strong quality background

Danfoss A/S, Nordborg

Do you have several years’ experience in electronic hardware development and working with quality standards?

Then here is the opportunity to become a key player in raising the safety integrity level of our hardware as well as ensure design and test compliance to automotive quality standards.

You will join the Steer-By-Wire team which is a growing and dedicated team with mainly electrohydraulic and software experts. We specialise in Safety Critical Mechatronic actuators and sensors used for Steer-By-Wire systems in offroad vehicles.


Danfoss A/S, 11. maj
Annonce:
Laerdal Medical AS
1 til 20 af 104 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.