1 til 20 af 107 resultater.
Lidl Danmark K/SButikschef

Lidl Danmark K/S, Sønderborg

Vi søger en kompetent butikschef til en af vores butikker i Sønderborg.

Som butikschef kommer du til at spille en central rolle i at sikre den fortsatte udvikling hos os. Du får et stort ansvar for driften af din egen butik. Din primære opgave bliver at sikre, at din butik altid lever op til kundernes forventninger.

Arbejdet som butikschef kræver ikke mindst, at du er meget selvstændig og har en veludviklet evne til at planlægge og strukturere dit arbejde. Jobbet giver dig masser af muligheder for at du kan udvikle dig fagligt og personligt, men kræver samtidig også, at du har et stort personligt drive og har erfaring med at skabe resultater gennem dine nøgletal.


Jobindex, 3. juli
Caverion A/S
Projektleder til tværfagligt ledelsesteam - Als

Caverion A/S

Er du projektleder ned stort P men mangler faglig fokus og medindflydelse - så se her!

Vi søger en energisk projektleder, som skal indgå i et tværfagligt ledelsesteam hos Caverions største teknisk outsourcing aftale. Du vil få base i Nordborg og referere til Caverions daglige leder på Danfoss.

Med jobbet følger et stort ansvar, og du vil få mange spændende faglige udfordringer - lige fra projektplanlægning til udførelse. Du vil blive en del af en virksomhed med et stærkt bagland, der kan tilføre de kompetencer, der er behov for til at løse opgaven til Danfoss fulde tilfredshed.


Caverion A/S, 2. juli
Dansk Flygtningehjælp
Lærdansk Syd søger undervisere - Esbjerg, Sønderborg, Varde og Vejen

Dansk Flygtningehjælp

Som underviser i Lærdansk Syd får du en fantastisk mulighed for at møde mennesker fra det meste af verden. Vi har kursister fra op i mod 60 forskellige lande. De skal lære det danske sprog – de skal også undervises i dansk kultur og samfundsforhold.

Lærdansk Syd er en professionel uddannelsesinstitution, der tilbyder danskundervisning i henhold til lov om danskuddannelse af voksne udlændinge. Vi er forankret i Dansk Flygtningehjælp, hvor vi nyder godt af et tæt netværkssamarbejde med de øvrige Lærdansk Sprogcentre i Danmark.

Vi har ledige stillinger i Esbjerg, Sønderborg, Varde og Vejen. Vi har også en afdeling i Ribe, men der er ingen ledige stillinger for nuværende.


Dansk Flygtningehjælp, 2. juli
Region SyddanmarkTeammedarbejder til Lokalpsykiatrisk Center Augustenborg

Region Syddanmark

Lokalpsykiatrien i Augustenborg søger pr. 1.9. 2015, en teammedarbejder til en stilling på 37 timer/uge.

Opsøgende psykoseteam er et behandlingstilbud i lokalpsykiatrien i Augustenborg. Målgruppen for det opsøgende behandlingstilbud er langvarigt psykisk syge med nedsat funktionsniveau og eventuelt med misbrug og kriminalitet. Hoveddiagnoserne er skizofreni, paranoid psykose, skizoaffektiv lidelse og bipolar sindslidelse. Der er fokus på at bevare og udbygge netværket for patienterne i nærmiljøet i samarbejde med kommunen. Psykoseteamet består af 8 teammedarbejdere og behandler ca. 110 sindslidende.


Region Syddanmark, 2. juli
Saab Danmark A/S
Er du vores nye systemingeniør til MCM?

Saab Danmark A/S, Sønderborg

Saab søger en systemingeniør til ”Mine Counter Measurement” til vores hovedkontor i Danmark, som ligesom os motiveres af og brænder for at udvikle og vedligeholde løsninger til Forsvars- og energisektoren.

Du bliver det tekniske omdrejningspunkt indenfor softwareløsninger til maritim minerydning og for den rette kandidat vil der blive frie rammer til på egen hånd at udvikle området. Systemet er sammensat af komponenter fra andre leverandører samt internt udviklede software komponenter. Målet er at udvikle og supportere et system, som gør det muligt at sikre og gennemføre minerydningsopgaverne effektivt og sikkert.

Opgaverne omfatter bl.a.:

 • Teknisk projektledelse, bl.a. omsætning af kundeønsker til systemkrav, afdækning af risici, etc.
 • Design og specificering af nye funktionaliteter og løsninger
 • Teknisk kundesupport
Saab Danmark A/S
Jobindex, 2. juli
SE-Stofa Stofa søger kundesupporterer til Sønderborg

SE-Stofa

 • Stræber du efter at nå dine mål og vil du være den bedste?
 • Trives du med at din indsats er målbar og motiveres du af at skabe resultater?
 • Opnår du gennem dine kommunikative evner, at formidle et teknisk budskab på en enkel og forståelig måde?
 • Får du et kick af at yde service på højeste niveau, og sætter du en ære i at opnå maksimal kundetilfredshed?
 • Arbejder du helt naturligt med mersalg og kan du skabe merværdi for kunden?

Vi byder dig velkommen i en verden fyldt med energi og kundefokus. Vi klæder dig på til at løse dine opgaver, og du får dit eget ansvarsområde. I et miljø med åbenhed og nærhed oplever du tillid og opbakning til, at du varetager dine opgaver på bedste vis.


SE-Stofa , 2. juli
Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a.Sønderborg Fjernvarme søger en medarbejder til vedligeholdelsesopgaver i produktionen

Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a.

Da en af vores dygtige medarbejdere går på pension ved årsskiftet, søger vi en ny medarbejder til vedligeholdsopgaver på kraftvarmeværket og fjernvarmecentraler.

Dine hovedopgaver bliver:

 • Fejlfinding, reparation og vedligehold af produktionsanlæg
 • Bestilling af reservedele
 • Løbende forbedringer på vores produktionsanlæg
 • Kontakt til eksterne håndværkere og leverandører
 • Samarbejde med specialister fra vores leverandører

Jobindex, 30. juni
Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a.Driftstekniker til produktionen på Sønderborg Kraftvarmeværk

Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a.

Da en af vores driftsteknikere på Sønderborg Kraftvarmeværk har fået andet job, søger vi en ny kollega til produktionen.

Driftsteknikerens primære opgave er at varetage driften af kraftvarmeværket fra kontrolrummet på kraftvarmeværket, hvor man deltager i vagten, sammen med 7 kollegaer.

Dine hovedopgaver vil være:

 • Drift og optimering af produktionsanlæg
 • Rundere og tilse produktionsanlæg
 • Bidrage med fejlsøgning og udbedring ved driftsstop, havari m.m.

Jobindex, 30. juni
AGRAMKOW Fluid Systems A/STeamleder med erfaring inden for projektproduktion

AGRAMKOW Fluid Systems A/S, Sønderborg

AGRAMKOW Fluid Systems A/S har travlt og søger en teamleder med erfaring inden for projektproduktion. Virksomheden er i vækst og for den rette person er her muligheden for et særdeles godt job med udfordringer og udvikling. Vi ønsker at styrke vores Operations-afdeling med en positiv og erfaren teamleder med brede ledelsesmæssige kompetencer og en solid teknisk indsigt i mekanik, pneumatik og hydraulik.

Stillingen er nyoprettet, og du vil få ansvaret for ét af vore to nye operations teams, som varetager planlægning og produktion af vores udstyr til Automotive-industrien. Teamet består af kompetente og dygtige medarbejdere inden for produktionsplanlægning, PTA og produktion. Vi lægger vægt på det gode samarbejde – både internt i afdelingen, men også på tværs af afdelinger i virksomheden, og du vil få en central rolle i at drive dette.


Jobindex, 30. juni
fakta a/sSouschef, Fakta Sønderborg

fakta a/s

Som souschef i Fakta Sønderborg bruger du størstedelen af din tid ude i butikken. Her har du fokus på, at vi får løst de daglige opgaver og du taler med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt medarbejderne. Du tager også hånd om de daglige udfordringer med bemandingsplaner, kunder, håndtering af varer osv., der er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig.

Dine opgaver og ansvarsområder i dagligdagen, er f.eks.:

 • Sikre en salgsklar butik og sørge for gennemførsel af salgsaktiviteter
 • Deltage i budget-, ressource- og bemandingsplanlægning
 • Sikre at butikken lever op til de retningslinjer for markedsføring, der er sat for kæden

Coop Danmark A/S, 30. juni
Danfoss A/SProduktionsingeniør – nyt område

Danfoss A/S, Nordborg

Motiveres du af at sætte produktionen af et nyt produkt på skinner? Og kan du skabe et tæt samarbejde mellem R&D, produktionslinje og leverandører? Så har vi jobbet til dig som produktionsingeniør i Energy Metering, Focus Businesses i Danfoss Heating.

Du tilbydes en unik jobmulighed som en nøglespiller, der i tæt samarbejde med vores europæiske leverandør opstiller og færdiggør en automatisk montagelinje. Fysisk er du placeret i Nordborg sammen med R&D-afdelingens ca. 20 medarbejdere, som du også skal arbejde tæt sammen med i kommende projekter.


Danfoss A/S, 30. juni
fakta a/sButiksmedarbejder, Fakta Sankt Jørgens Gade Sønderborg

fakta a/s

Du bliver en del af en butik med 15 medarbejdere. Med en central beliggenhed i Sønderborg, er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives med masser af dynamik og står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Opgaver:

 • Opfyldning
 • Trimning
 • Kassearbejde
 • Kundebetjening
 • Ad hoc-opgaver

Coop Danmark A/S, 30. juni
Vogelius human relationsSalgs- og markedsdirektør til virksomhed i rivende vækst

Vogelius human relations søger for Helsam A/S i Sønderborg

Som markedsdirektør får du det kommercielle ansvar for at forstærke og udvikle salgs- og markedsinitiativer, der vil styrke Helsams position på markedet. Markedsdirektørens ansvarsområder omfatter salg & kundeservice, indkøb og marketing.

Du kommer ind i en skarp og fintunet organisation, men den er ikke mejslet i granit. Du får således lejlighed til at præge udviklingen på både de indre og ydre linjer.

Dit job bliver udfordrende og fyldt med ansvar, men dit lederteam består af 3 dedikerede og erfarne ledere, så dit fokus kan være på salg, markedsudvikling og strategiske mål.


Jobindex, 29. juni
Danfoss A/SHR Specialist

Danfoss A/S, Nordborg

Do you have the ability to drive and support global HR surveys? In addition, are you experienced in working with data analytics and project management? Then you might be our new HR Specialist. The position is based in Danfoss’ headquarters in Nordborg, and you will be part of an international HR team in the Danfoss Group responsible for global HR operational support.

As HR Specialist, your overall responsibility will be to manage HR survey projects. You will ensure that all activities are executed on time, with a high quality and service in close cooperation with key stakeholders, including HR Business Partners across the Danfoss Group.


Danfoss A/S, 29. juni
Danfoss A/SGlobal HRIS Specialist

Danfoss A/S, Nordborg

Would you like to be a part of an international HR team in the Danfoss Group and contribute to the success helping implement a new HR talent management system; Cornerstone across the entire Danfoss organisation? Then you might be our new global HRIS Specialist. This is an exciting opportunity to support and streamline our well-defined talent management processes through a new way of working.

As global HRIS Specialist, your overall responsibility will be to assist the global support team in the roll out and support of Cornerstone in order to ensure a successful implementation in the organisation. Other key tasks will be to:

 • Handle issues and questions regarding Cornerstone as part of the support team both before, during and after “go live”
 • Create guidelines and work instructions for HR and end-users
 • Support and train HR in how to understand and use Cornerstone as a new HR tool

Danfoss A/S, 29. juni
Danfoss A/SProcess Consultant

Danfoss A/S, Nordborg

Are you looking for a job where you can take your programme and project management skills to the next level? And can you confidently navigate in a multicultural setting among many stakeholders? Then we urge you to keep on reading, as you could be our next Process Consultant.

You will have the responsibility for executing business-oriented IT programmes or projects with a high degree of business process management and change management. You will join the department of System Process Projects in Danfoss Drives.

As Process Consultant you are responsible for driving and managing process optimization projects and to support, maintain, and develop existing processes – from the definition of requirements to the final implementation on locations in Denmark and abroad. Therefore, your key tasks will be to analyse and optimize system processes and find innovative solutions and define, implement and anchor business processes in the organisation.


Danfoss A/S, 26. juni
Chr. Hansen A/SKvalitets- og Laboratoriechef

Chr. Hansen A/S, Gråsten

Fabrikken i Gråsten producerer fermenteret og kalvemavebaseret osteløbe både som flydende og som granulat. På laboratoriet analyserer vi råvarer, mellemvarer og færdigvarer for performance samt renhed. Kvalitetsfunktionen samt laboratoriet er en integreret del af fabrikken og deltager aktivt i den løbende opfølgning og optimering af produktionsprocesserne.

Dine arbejdsopgaver

 • Du er ansvarlig for QC og Kvalitetsledelse
 • Du er daglige leder af QC laboratoriet, som bemandes af 5 erfarne laboranter samt en kommende QEHS-koordinator
 • Du sikrer laboratoriets analysekvalitet samt at LEAN-tankegangen fastholdes i alle arbejdsgange og herved sikrer høj effektivitet og systematisk arbejdsflow med korte responstider
Chr. Hansen A/S

Chr. Hansen A/S, 26. juni
Danfoss A/SSenior IT Project Manager

Danfoss A/S, Nordborg

Are you on the lookout for a job where you can take your programme and project management skills to the next level? And can you confidently navigate in a multicultural setting among many stakeholders?

Then we urge you to keep on reading as you could be our next Senior IT Project Manager. You will be responsible for executing business-oriented IT programmes or projects for our Human Resources with a high degree of business process management and change management.

As Senior IT Project Manager, you will be responsible for all aspects of designated IT projects within HR – from the definition of requirements to the final implementation at all Danfoss locations worldwide. You will support the business by managing IT programmes and projects in cooperation with your team.


Danfoss A/S, 26. juni
Erhvervsakademi SydvestErhvervsakademi SydVest søger en adjunkt/lektor til klyngen for Design & Medier i Sønderborg

Erhvervsakademi Sydvest

Erhvervsakademi SydVest søger hurtigst muligt en adjunkt/ lektor til undervisning inden for primært kommunikation og business til afdelingen i Sønderborg.

Kan du lære fra dig, bruge dine kompetencer, dit engagement og din erfaring til at gøre vores studerende på vores design- og medieuddannelser dygtige inden for visuel kommunikation er du måske den, vi søger!

Vi forventer at du:

 • Har en stærk designprofil med brede kompetencer inden for kommunikation og business
 • Brænder for at formidle
 • Har et globalt og internationalt perspektiv

Erhvervsakademi Sydvest, 24. juni
DANISH CROWN A/S
Slagterlærling, Blans

DANISH CROWN A/S

Vi søger nye slagterlærlinge til vores afdeling i Blans til start 21. september 2015.

Danish Crown i Blans ved Sønderborg beskæftiger ca. 1000 medarbejdere, som slagter, opskærer og udbener ca. 60.000 grise om ugen.

På uddannelsen lærer du at opskære dyrene, og du får kendskab til den automatiske styringsteknik. Du får viden om vores forskellige produkter, og du lærer også om kvalitets- og kødkontrol. Efter 2 år kan du kalde dig industrislagter, og tager du et år mere bliver du industrislagter med speciale. Begge uddannelser giver svendebrev.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 24. juni
Annonce:
Giv livet videre
1 til 20 af 107 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.