1 til 20 af 266 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |14|Næste »
ALDIButiksassistenter

ALDI

Du er vores første kontakt med kunderne. Din venlighed og kompetence indenfor salg og kassearbejde gør en forskel. Derudover skal du sammen med dine kollegaer sørge for, at dit ALDI Marked altid fremstår pænt og rent.

En baggrund og uddannelse indenfor detailhandel vil være en fordel, men er ingen betingelse, idet vi giver en grundig oplæring. Vi forudsætter, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og er ansvarsfuld og pålidelig. Hvis du har de rette kvalifikationer, er der mulighed for yderligere karriere.


ALDI, 30. juli
HumanTrust A/SSalgskonsulent - Hjælpemidler til sundhedssektoren - Sjælland

HumanTrust A/S søger for Zibo Athene A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for medarbejderne i sundhedssektoren? Vil du rådgive og sælge et hjælpemiddel, der hjælper plejepersonalet og vores medborger? Har du lysten og modet til at ændre arbejdsmetoderne og skåne medarbejderne for de tunge løft? Zibo Athene har fået forhandlingen af Turnaid, som skånsomt og sikkert kan vende vores sengeliggende medborger.

Din vigtigste opgave bliver at opbygge gode relationer til dine kunder, som vil være plejehjem, hospice, privathospitaler, regioner og kommuner. Dine kontakter vil være terapeuter, sygeplejersker, depotmedarbejdere, sundhedsassistenter, ledere og indkøbere. Du vil igennem din rådgivning og høje faglighed opbygge kundernes kendskab til Turnaid og skabe mulighed for salg.


HumanTrust A/S, 30. juli
Hill's Pet Nutrition Danmark ApSDynamisk, proaktiv og kompetent Veterinary Territory Manager til Hill’s Pet Nutrition (barselsvikariat)

Hill's Pet Nutrition Danmark ApS

Vi søger en Veterinary Territory Manager, til at være barselsvikar for distriktet København samt Midt- & Sydsjælland. Du er ansvarlig for at vedligeholde og udbygge relationen og samarbejdet til dyreklinikker i relation til Hill’s Prescription Diet™ og Hill’s Science Plan™.

Du præsenterer teknisk undervisningsmateriale og produktoplysninger for medarbejdere på dyreklinikker samt implementerer kommercielle tiltag, forretningsmæssige udviklingsplaner og kampagner. Herudover repræsenterer du Hill’s ved forskellige aftenarrangementer, kongresser og udstillinger.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Fremme salget af Hill’s varemærker på klinikkerne i det pågældende distrikt
 • Implementering og udførelse af forretnings- og udviklingsmæssige initiativer til opfyldelse af Hill’s forretningsmål

Jobindex, 30. juli
RED HORSETeknisk Salgskonsulent - Sjælland

RED HORSE

Jobbet:

 • Vi søger et salgstalent, som både selvstændigt og under vejledning, kan udføre opsøgende teknisk salg hos bygge- og industrikunder og udvikle distriktet på Sjælland.
 • Med udgangspunkt i din bopæl besøger du eksisterende og nye kunder, hvor salget skabes ved den personlige og engagerede indsats gennem indlevelse, teknisk forståelse, praktisk tilgang og sans for problemløsning.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en innovativ og visionær teknisk vækstvirksomhed med hovedsæde i Danmark og flere udenlandske datterselskaber.

Vi arbejder effektivt og går efter resultater på en anderledes og utraditionel måde, hvor dynamik, højt tempo og ”fighting spirit” er en del af den uformelle hverdag.

For den rette kandidat vil der være mulighed for faglig såvel som personlig og karrieremæssig udvikling i jobbet.


Jobindex, 30. juli
NCC Roads A/SSalgs- og entrepriseleder til NCC Vejservice/ViaSafe i Roskilde.

NCC Roads A/S, Roskilde.

NCC er én af de største leverandører på det danske marked indenfor vejservice. Afdelingen i Roskilde leverer vejservice til kunder på hele Sjælland og vi har forrygende travlt og søger derfor en ekstra salgs- og entrepriseleder til styrkelse af afdelingen.

Som en del af vores tilbud i Vejservice er ”ViaSafe” NCC Roads’ nye fokusområde med trafikafspærring og -skiltning. ViaSafe er en komplet helhedsløsning, som øger sikkerheden på vejene og regulerer trafikken ved større og mindre vejarbejder så fremkommeligheden forbedres.

Vi søger en salgs- og entrepriseleder, som primært brænder for arbejdet med afmærkning og afspærring ved vejarbejder og som har stor interesse i at finde optimale løsninger for bygherre, entreprenører og trafikanterne. .

NCC Roads A/S

NCC Roads A/S, 29. juli
home ErhvervSalgskoordinator til home ErhvervSjælland A/S

home Erhverv, Roskilde

home Erhverv Sjælland A/S søger til mindre team, en rutineret og engageret salgskoordinator, hvis arbejdsopgaver bliver:

 • Oprettelse og vedligeholdelse af vores salgs-/udlejningsemner, samt at følge de enkelte sager fra start til slut
 • Udfærdigelse af leje-/købsaftaler
 • Udfærdigelse af vurderingsrapporter

Vi tilbyder et selvstændigt og spændende job med udfordringer og en afvekslende arbejdsdag. Arbejdstiden er mandag til fredag efter nærmere aftale. home Erhverv Sjælland A/S har til huse i lyse nyindrettede lokaler midt i Roskilde Centrum.


Jobindex, 29. juli
Knauf Insulation A/SSalgskonsulent

Knauf Insulation A/S

Som salgskonsulent hos Knauf Insulation bliver du ansvarlig for salgsdistrikt Sjælland og øerne. Dit ansvarsområde omfatter salgsarbejde med at promovere hele virksomhedens sortiment af produkter og serviceydelser over for både direkte og indirekte kunder, udvikle og vedligeholde Knauf Insulations position i området og søge at identificere nye forretningsmuligheder hos målgruppen.

Det hører med til stillingen at yde teknisk support til kunder, enten direkte eller gennem virksomhedens afdeling for teknisk support.

Der er tale om en eksisterende stilling, og du kommer til at indgå i en salgsorganisation med 3 salgskonsulenter i Danmark, som refererer til salgschefen i Danmark. Salgsorganisationen arbejder fra hjemmekontorer, og Knauf Insulations hovedkontor for den nordiske region ligger i Göteborg.


Jobindex, 29. juli
KavalerietSocialrådgivere/Socialformidlere

Kavaleriet

Vi har susende travlt i Kavaleriet. Vi mangler fagligt dygtige og kompetente medarbejdere, primært på Sjælland og det kan være dig.

Er du socialrådgiver, og har du erfaring indenfor kontanthjælp, sygedagpenge og voksenhandicap.

Har du lyst til et job med faglige udfordringer, ordnede forhold, løbende opfølgning og sparring, med din egen faste konsulent, som er uddannet socialrådgiver?


Jobindex, 29. juli
NCC Construction Danmark A/SMedarbejder til projektledelse af NoDig projekter

NCC Construction Danmark A/S

Er du interesseret i at arbejde i en dynamisk virksomhed med et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor selvstændig udførelse af arbejdet er forventet og en nødvendighed, så er jobbet som projektleder måske noget for dig.

Dit arbejdsområde vil være med projekter som gennemføres med alle tekniker inden for NoDig, fra foring til styret underboring. Du skal i den forbindelse have den daglige dialog med bygherrens projektledere og være leder for vores timelønnede egenproduktion. Du skal afgive overslagspriser, styre vores underentreprenører og være involveret i, hvad der rører sig på arbejdspladsen. Du skal planlægge arbejdet og skaffe de nødvendige ressourcer, og du får ansvar for økonomi, herunder afregning og udarbejdelse af kontrakts-arbejder, tidsplaner og kvalitetssikring af egne arbejder.

NCC Construction Danmark A/S

NCC Construction Danmark A/S, 29. juli
Deichmann SkoVil du være en del af Europas største butikskæde?

Deichmann Sko

Vi søger fremtidige salgsassistenter.

Er du på udkig efter et job som salgsassistent i en travl skokæde med en bred målgruppe, som spænder fra børnefamilier, de unge og smarte til de ældre med fokus på komfort?

Er du super serviceminded og fleksibel, har masser af gåpåmod og ikke bange for at tage fat, da arbejdet i vores butikker kan være fysisk krævende? Kan du sælge med et smil på læben?

Vi er altid på udkig efter kvalificerede deltidsmedarbejdere på 5-30 timer pr. uge til vores butikker i hele Danmark.


Jobindex, 29. juli
Kommune Konsulenterne
Vikarbureau søger socialrådgivere

Kommune Konsulenterne

Vikarbureauet Kommune Konsulenterne mangler her og nu dygtige og erfarne socialrådgivere i hele landet. Er du uddannet socialrådgiver og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig/her og nu tiltrædelse.

Vi forventer af ansøger, at du er positiv, engageret, arbejdsmæssig stabil med stor erfaring og viden på området. At du altid er indstillet på at yde en optimal socialfaglig indsats hos vore kunder og eventuelt har erfaring inden for vikarområdet.

Vi tilbyder til gengæld yderst attraktive løn- og ansættelsesforhold.


Jobindex, 29. juli
Alm. BrandHar du talegaverne i orden?

Alm. Brand, Aarhus, Roskilde, Aalborg eller København

I Alm. Brand har vi brug for flere phonere til at booke salgsmøder med potentielle kunder.

Bliv phoner hos os og få:

 • God løn (minimum 120,00 kr. i timen + evt. bonus)
 • Fire timers arbejde - to aftener om ugen
 • Socialt sammenhold
 • Nye venner
 • Nye kompetencer til CV'et

Alm. Brand, 29. juli
KvicklySalgsleder, Frugt & Grønt, Kvickly

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for Frugt & Grønt og samtidig være mellemleder for 2 fuldtids- og ca. 10 servicemedarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde i samarbejde med din afdelingschef
 • indgå i varehusets salgsledergruppe

Du bliver en del af et varehus med i alt 150 medarbejdere. der ligger centralt i Roskilde, vi en travl butik med dygtige medarbejdere, med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder. Vi står foran en ombygning i 2016 og samtidig med at der bliver bygget ca. 40 nye boliger i lokalområdet.


Kvickly, 28. juli
Terumo BCT Europe N.V.Technical Sales & Implementation Specialist Norden

Terumo BCT Europe N.V.

Working under direction from regional sales team, the Technical Sales & Implementation Specialist Norden is an experienced engineer with strong business acumen who can support the blood center segment and therapeutic sales through:

 • The implementation & customer training of Terumo BCT Technologies
 • The maintenance and repair of Terumo BCT Technologies
 • The sales support to our Norden customers.

Denmark based with frequent travels to Norway, Finland, Iceland, Sweden (70-80% traveling).

ESSENTIAL DUTIES AND RESPONSIBILITIES

 • Maintain high level of product knowledge in the technology to successfully demonstrate systems to external customers.
 • Perform preventive maintenance and repairs in compliance with Terumo BCT service expectations and processes.
 • Assist pre-sales meetings for technical/implementation topics.

Jobindex, 28. juli
DEKO loft + væg p|sTømrersvende

DEKO loft + væg p|s, Sjælland

Til akkordarbejde søger vi svende til indvendigt tømrer-/snedkerarbejde, som omfatter montage af gips- og glasvægge, døre samt lofter i erhvervsbyggerier på Sjælland og i Storkøbenhavn.

DEKO loft + væg p|s

Jobindex, 28. juli
NykreditFinansøkonompraktikanter til Retail

Nykredit

Kunne du tænke dig at opleve kernen af den finansielle sektor, og er du motiveret for en praktikplads, der har fokus på at videreudvikle dit talent?

Vi tilbyder et tre måneders praktikforløb, der giver dig bred viden om den finansielle sektor. Du bliver en del af en BoligBank der sætter kunden i centrum. Du vil have din daglige gang på et af vores centre, hvor du oplever, hvad det vil sige at arbejde med helhedsorienteret og individuel rådgivning inden for bank, realkredit, investering og pension. Som finansøkonompraktikant, får du mulighed for direkte kundekontakt, og med en af vores erfarne rådgivere ved din side får du en solid smagsprøve på, hvad jobbet som rådgiver indebærer.


Nykredit, 28. juli
T. Hansen Gruppen A/S
Sælgere

T. Hansen Gruppen A/S

Vi forestiller os, at du interesserer dig for biler, cykler, scootere/MC eller elektronik. Vigtigst er det dog, at du har lyst til at sælge og betjene kunder i butikken. Du er måske uddannet butiksassistent, reservedelsekspedient eller har en anden relevant baggrund. Du er serviceminded til fingerspidserne, og du er god til at tale med mennesker.

Hvis du trives i et teamorienteret miljø og har et godt humør, så er du måske den medarbejder vi søger. Vi vil give dig en grundig oplæring i vores produktsortiment og systemer, så du er godt rustet til de opgaver du bliver mødt med i dagligdagen. Dine muligheder for såvel personlig som faglig udvikling er store hos os.

Lige nu mangler vi sælgere i følgende byer: Skive, Frederikssund , Hillerød, Næstved og Roskilde.

T. Hansen Gruppen A/S

T. Hansen Gruppen A/S, 28. juli
Hartmanns A/SOpstiller til førende Medico-producent, aftenhold

Hartmanns A/S søger for Thermo Fisher Scientific Inc. i Roskilde

Er du uddannet plastmager eller automatiktekniker? Kan du servicere og omstille komplekse sprøjtestøbemaskiner og automater? Er du klar til nye faglige udfordringer hos førende medico-producent? Arbejder du systematisk, og trives bedst med ordnede forhold og faglig sparring? Så er jobbet som opstiller på aftenhold hos Thermo Fisher Scientific i Roskilde måske noget for dig?

Dine primære arbejdsopgaver bliver servicering og omstilling af sprøjtestøbemaskiner og pakke-/håndteringsautomater, så de har størst mulig oppetid.I er flere opstillere på arbejde samtidig, derfor er du løbende arbejde på flere forskellige masikner og produktionslinjer – det er en del af din introplan. Der er stor fokus på validering og dokumentation, det forventes at du atkivt bidrager til dette. .


Hartmanns A/S, 28. juli
Marketing Manager v/Kim ThraneFranchisepartnere med ambitioner

Marketing Manager v/Kim Thrane

Vil du være med i en branche der er inde i en rivende udvikling?

Vi søger partnere i områderne:
Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Trekantområdet, Vest-/Sydjylland, Vestsjælland og Midtsjælland.

Du opbygger dit eget firma inden for vores faste rammer, og du skal udelukkende koncentrere dig om salgsdelen. Vi tager os af alle andre opgaver – lige fra produktion til bogholderi. Du kan være alene eller du kan ansætte yderligere sælgere til at styrke din forretning og dit salg – du bestemmer selv.

Vi tilbyder:

 • Et testet og køreklart koncept
 • En yderst fordelagtig provisionsordning med klare linjer og stor gennemskuelighed
 • Et personligt distrikt

Marketing Manager v/Kim Thrane, 28. juli
Windoor Danmark A/SVil du være vores nye konsulent på Sjælland?

Windoor Danmark A/S, Roskilde

Gå forrest i salget af dansk designede altanløsninger!

Med reference til vores salgs- og marketingschef for Windoor Danmark A/S, foretager du selvstændigt salg af Windoors produkter til projekter i almenbolig segmentet på Sjælland.

Dine opgaver og ansvarsområde:

 • Identificering og registrering af relevante projekter i tidlige planlægningsfaser.
 • Udarbejde strategiske salgsplaner for de enkelte projekter og følge op på disse i samarbejde med salg- og marketingschefen.
 • Opsøgende kontakt og foreskrivende salgsarbejde hos bygherrer, rådgivere og arkitekter.
 • Udarbejde projektforslag, budgetpriser og tilbud til altan- og altanlukningsprojekter med og uden montage i samarbejde med Windoors team af erfarne projektledere.

Jobindex, 27. juli
Annonce:
1 til 20 af 266 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |14|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.