1 til 20 af 350 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |18|Næste »
WindowMaster A/SServicetekniker med base på Sjælland

WindowMaster A/S

Vil du bidrage til et godt indeklima og velfungerende brandventilation på danske skoler, hospitaler, kontorer og centre? Er du en servicemindet holdspiller med solid el-teknisk indsigt? Og vil du have en alsidig og selvstændig stilling med spændende udviklingsmuligheder?

Som servicemontør hos WindowMaster får du en meget varieret hverdag. Du servicerer både store og små kunder hvor du typisk udfører mindre eller mellemstore idriftsættelses-, reparations- eller serviceopgaver. Opgaverne varierer meget, og du planlægger, prioriterer og udfører selv arbejdet med fokus på at levere et højt serviceniveau og løsninger, der fungerer.

Du er uddannet elektriker med en solid erfaring inden for et bredt udsnit af installationer, automatik, netværk (KNX) og gerne ventilationssystemer. Du er vant til at arbejde med computer og MS Office.


WindowMaster A/S, 4. september
Mediq Danmark A/SHospitalskonsulent

Mediq Danmark A/S

Til vores Hospitalsteam søger vi en forretningsorienteret og energisk udekørende sælger til at varetage hospitalssalget af Mediq Danmarks produkter i Region Sjælland og Region Hovedstaden.

Du kan se frem til et spændende og alsidigt job med masser af udfordringer i en dynamisk virksomhed, hvor du vil få salgsansvar for eget distrikt. Produktporteføljen er bred, hovedfokus vil være salg af udstyr og forbrugsvarer.

Som hospitalskonsulent i Mediq Danmark vil du komme til at indgå i et team af dygtige kolleger i vores Professionel Team, hvor vores marketing-, kundeservice- og salgsafdeling er dine daglige samarbejdspartnere.


Jobindex, 4. september
Scankab Cables A/S
Vi søger en topmotiveret salgsingeniør/salgskonsulent til industrien

Scankab Cables A/S

Vil du være med til at gøre en forskel?

Scankab Cables A/S intensiverer sin position på det danske marked og udvider salgsteamet. Med fokus på kvalitet og service søger vi, til en nyoprettet stilling, en salgsingeniør/salgskonsulent til industrien i Danmark.

Med reference til virksomhedens salgschef vil du få ansvaret for salg og rådgivning af kabler til industrikunder i hele Danmark.

Dit primære fokusområde bliver opbygning og pleje af kontakten til nye og eksisterende industrikunder og på en seriøs måde at få skabt den gode dialog, så kunderne er fortrolige med de løsninger, de tilbydes.


Jobindex, 4. september
ISS Facility Services A/SMobil, handlekraftig og selvstændig teknisk handyman, M/K, søges

ISS Facility Services A/S

Som teknisk handyman, M/K, refererer du til Property Manageren fra ISS Teknik Øst. Du bliver samtidig en del af ISS’ landsdækkende tekniske afdeling med tilhørsforhold i København, hvor du i tæt samarbejde med de øvrige kollegaer, ude hos kunden, løser tekniske handyman-opgaver. Ved specialiserede tekniske opgaver, kan der endvidere trækkes på ISS’ tekniske bagland af specialister, teknikere og installatører, som servicerer udvalgte erhvervskunder på Sjælland.

Dit primære ansvarsområde som teknisk handyman er at være den første kontakt til kunden, samt at løse opgaven til fuldt tilfredsstillelse.


ISS Facility Services A/S, 4. september
ISS Facility Services A/SEl-orienteret tekniker søges til ISS Teknik Øst

ISS Facility Services A/S

I jobbet som tekniker refererer du til Property Manageren fra ISS Teknik Øst. Du bliver samtidig en del af ISS’ landsdækkende tekniske afdeling med tilhørsforhold i København, hvor du, i tæt samarbejde med de øvrige tværfaglige kollegaer ude hos kunden, løser driftens tekniske specialistopgaver. Ved specialistopgaver, kan der endvidere trækkes på ISS’ tekniske bagland af andre driftsteknikere og installatører, som servicerer et bredt udvalg af erhvervskunder på Sjælland.

Dit primære ansvarsområde er at udføre ad hoc-opgaver, samt planlagt vedligehold hos kunder, hvor der kræves fagkompentencer eller certificering for at løse opgaven.


ISS Facility Services A/S, 4. september
HumanTrust A/SSalgskonsulent - Byggematerialer - Storkøbenhavn og Sydsjælland

HumanTrust A/S søger for HauCon A/S

Salg af tekniske løsninger til entreprenørbranchen

Vil du være en del af en anerkendt virksomhed med succes? Har du lyst til at sælge tekniske produkter, som ikke kan undværes? Får du energi af at opnå dine mål og skabe gode resultater? Vil du skabe langvarige relationer til dine kunder?

Du skal rådgive om og sælge virksomhedens produkter til slutbrugerne, som typisk er entreprenører og elementfabrikker. Du vil desuden have kontakt til rådgivende ingeniører og arkitekter, som ønsker vejledning om valg af produkter og løsninger.

Du vil overtage et godt indarbejdet distrikt i Storkøbenhavn og på Sydsjælland. Du refererer til salgschefen, som er "spillende træner", og du arbejder med udgangspunkt fra din hjemmeadresse.


HumanTrust A/S, 4. september
Boligselskabet SjællandByggeøkonom

Boligselskabet Sjælland, Roskilde

Har du lyst til at varetage økonomistyringen af nybyggerier og renoveringer for 500 mio. kr. årligt? Kan du se dig selv i en central rolle med kontakt til penge- og realinstitutter, kommuner, afdelingsbestyrelser m.fl. igennem hele byggeprocessen i tæt samarbejde med byggetekniske projektledere i vores Byggeriafdeling?

Da vores primære byggeøkonom går på efterløn, søger vi en engageret, analytisk og forretningsorienteret byggeøkonom til Økonomiafdelingen i et af Danmarks største boligselskaber. Økonomiafdelingen tæller i alt 18 medarbejdere, der er beskæftiget inden for økonomistyring og -rapportering, regnskab, budgettering og betaling. Udover regnskabs- og budgetansvar for selskabet, flere administrerede selskaber og ca. 200 boligafdelinger har Økonomiafdelingen ansvaret for forvaltning af en portefølje på knap 500 mio. kr. samt økonomistyringen af byggeprojekter, der årligt typisk udgør 300-500 mio. kr.

Boligselskabet Sjælland

Boligselskabet Sjælland, 4. september
Le Creuset ScandinaviaMarket Developer

Le Creuset Scandinavia

Le Creuset Scandinavia er et datterselskab i Le Creuset-koncernen. Hovedkontoret ligger i Tåstrup, hvorfra aktiviteterne styres i Danmark, Sverige, Norge samt Finland og Baltikum. Vi er i dag 100 medarbejdere, hvoraf 25 personer er ansat på vort hovedkontor. Vi er de sidste 7 år blevet kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen.

For at sikre fortsat vækst søger vi en Market Developer - en dygtig sælger, professionel, seriøs og med en god forretningsforståelse og et kommercielt mindset. Du vil få ansvaret for eget distrikt med fokus på detailkunder.

Primære ansvars- og arbejdsopgaver:

 • Besøge eksisterende detailkunder i eget distrikt og sikre Le Creuset en fortsat vækst igennem et dygtigt salgsarbejde.
 • Bygge tætte og personlige relationer op med dine kunder.
 • Sikre optimale vilkår for Le Creuset brandet hos dine kunder.
 • Udarbejdelse af salgsaktiviteter i samarbejde med dine kunder.

Jobindex, 3. september
Züblin A/SFormænd/-arbejdsledere søges til større anlægsprojekter på Sjælland

Züblin A/S

Som formand/-arbejdsleder får du selvstændigt mandskabs- og udførelsesansvar og du indgår sammen med projektleder og entrepriseledere i projektets udførelsesteam.

Du vil blive en del af anlægsafdelingen med reference til projektlederen. Til gengæld tilbyder vi dig stor indflydelse på dit eget arbejde, muligheden for at gøre en forskel og udvikle dig i en international organisation, som lige nu er i vækst, og bygger nogle af de største og mest synlige byggerier i Danmark.

Dine primære opgaver vil bl.a. være at:

 • Styre og koordinere mandskab, materiel, og materialer.
 • Supervisere og rådgive mandskabet i den daglige produktion.
 • Arbejde tæt sammen med entrepriselederne og deltage på byggemøder.

Züblin A/S, 3. september
fakta a/sButiksmedarbejder, Fakta

fakta a/s, Roskilde

Du bliver en del af en butik med 25 medarbejdere. Vi ligger centralt i Trekroner, lige ved siden af stationen. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives med masser af dynamik og står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Opgaver:

 • Opfyldning
 • Trimning
 • Kassearbejde
 • Kundebetjening
 • Ad hoc-opgaver

Coop Danmark A/S, 3. september
Teknologisk InstitutKonsulent/LV-mekaniker til værktøjskontrol på LV-og PV-værksteder i Roskilde Vest

Teknologisk Institut

Teknologisk Institut i Taastrup søger dig, der har lyst til at arbejde med kalibrering af udstyr på LV- og PV-værksteder. Dit daglige arbejde som selvstændigt kørende konsulent foregår med udgangspunkt fra din bopæl maks. 20 km fra Roskilde vest. Som konsulent skal du bl.a. kalibrere måle- og testudstyr samt kontrollere fartskriverværksteder.

I Center for Automobilteknik indgår du i vores gruppe af autofolk, hvor din primære opgave er kalibrering af måle- og testudstyr på LV- og PV-værksteder, kontrol af fartskriverværksteder samt kontrol af udførte PV-reparationer.

I forbindelse med kontrollen rådgiver du værkstederne om indkøb, brug og vedligeholdelse af udstyr, samt fartskriver-lovgivning og kvalitet i PV-reparationer.


Teknologisk Institut, 3. september
NykreditAssisterende erhvervsrådgiver til Roskilde

Nykredit

Har du overblik og forretningsforståelse til at være 2. kundeansvarlig på en udvalgt gruppe vigtige kunder? Så kan du nu blive en del af en finansiel koncern, der sætter en ære i at tænke nyt med kunden i centrum.

Du bliver back-up for typisk 2 senior erhvervsrådgivere og deres kundeporteføljer og bliver en vigtig del af vores arbejde med at skabe fortsat vækst via rådgivning med kunden i centrum. Dit mål er øget lønsomhed på de kunder, du arbejder med, herunder er du også med til at udvikle antallet af krydskunder. Dit redskab er at sætte dig grundigt ind i de enkelte kunders engagementer. På den vis identificerer du behov og støtter seniorrådgiverne i deres arbejde med at udvikle og sælge individuelt sammensatte finansielle løsninger.


Nykredit, 3. september
Ravnsnæs Gruppen ApS
Brænder du for entreprenørbranchen?

Ravnsnæs Gruppen ApS

Så er du måske vores nye medarbejder!

Vi får nye opgaver ind i stor stil og mangler akut flere hænder. Vi søger derfor en ekstra mand til at hjælpe vores kloakmester og rørlægger.

Du behøver ikke selv være uddannet inden for branchen. Det vigtigste er, at du har erfaring med jordarbejde og har kørt minigraver. Det er en fordel, hvis du har kendskab til kloakbranchen. Du bliver udannet efter behov og lært op af vores dygtige team.


Jobindex, 3. september
Boligselskabet SjællandKommunikationspraktikant

Boligselskabet Sjælland, Roskilde

Er du en handlingsorienteret kommunikationsstuderende, som gerne vil gøre en forskel på det boligsociale område i forhold til kommunikation? Vi skal levere forandringer, så du skal være dygtig til dit fag.

Vi søger en kommunikationspraktikant til Roskilde, som bliver en del af arbejdet med trivsel og tryghed i bl.a. Æblehaven og Rønnebærparken i Roskilde. Du skal halvdelen af tiden være på det boligsociale områdekontor i Rønnebærparken og resten af tiden på hovedkontoret i Roskilde, hvor Kommunikationsafdelingen fysisk er placeret.

Vi har en række opgaver, som vi gerne vil have løst - alt fra pressearbejde, udgivelser til sociale medier. Vi ønsker samtidig, at du får mulighed for at forme stillingen og opgaverne. Der er fokus på, at du kan fange beboernes opmærksomhed med gode historier, der bliver fortalt videre.

Boligselskabet Sjælland

Boligselskabet Sjælland, 3. september
Personalhuset Staffing Group
Salgsprofil/hunter til førende Nordisk konsulenthus

Personalhuset Staffing Group

Ønsker du at være med til at sælge Nordens førende rekrutterings- og bemandingsselskab ind i Danmark?

Personalhuset Staffing Group er i stærk vækst i Danmark og ønsker derfor at udvide vores danske team med 2-3 skarpe salgsprofiler/huntere. Vi søger personligheder, der er drevet af salg og resultater og som har viljen til at lykkes i et spændende b2b-marked.

Din hovedopgave bliver at opsøge og booke kunder i erhvervslivet med henblik på videresalg i samarbejde med vores salgsafdeling.

Personalhuset Staffing Group

Jobindex, 3. september
LEGOLAND ApSHotel LEGOLAND® søger en målrettet Salgskonsulent

LEGOLAND ApS

Er du Østdanmarks stærkeste salgskonsulent, og har du lyst til at blive en del af et af Danmarks bedste oplevelses- og konferencehoteller?

Hotel LEGOLAND® er inde i en sund udvikling med målrettet fokus på fortsat vækst i MICE-segmentet. Derfor søger vi en målrettet og resultatorienteret salgskonsulent til Fyn og Sjælland, der med udgangspunkt i kvalitet og kreativitet kan bidrage til denne udvikling.

Som salgskonsulent får du ansvar for at skaffe forretning til Hotel LEGOLAND® primært gennem fokus på new bizz, relationer samt opbygning og udvikling af egen kundeportefølje. Dette indebærer canvas-salg og konstant fokus på opsøgning af ny forretning.

Du kører ud fra egen bopæl og dækker herfra Fyn og Sjælland som dit geografiske salgsområde og arbejder på kontoret i Billund 1-2 gange om ugen.


LEGOLAND ApS, 3. september
Projektleder

Peernetværket Danmark

Vil du stå i spidsen for et banebrydende nyt netværk i Danmark? Har du erfaring med projektledelse og økonomistyring, gode samarbejdsevner og organisatoriske evner, samt personlige erfaringer med psykiatri og recovery, kan du meget vel være den helt rette til stillingen.

Peernetværket Danmark er en ny organisation, der har til formål at støtte peer-støttemedarbejdere rundt omkring i landet gennem netværksdannelse, fagligt fællesskab, sparring og rådgivning. Netværket er blevet muliggjort gennem satspuljemidler til styrkelse af brugen af peer-støttemedarbejdere i de kommunale og regionale indsatser for mennesker med psykiske vanskeligheder. Netværket arbejder bl.a. tæt sammen med tre satspuljeprojekter, der skal afprøve brugen af peer-støttemedarbejdere i regioner og kommuner frem til juni 2018.


Jobindex, 3. september
Hero SupplySales Partnere med ambitioner

Hero Supply

Har du lyst til at gøre en forskel i en branche, der er inde i en rivende udvikling?
Din chance for frie jobrammer. Høj indtjening og en dynamisk hverdag!

Hero Supply har i samarbejde med Bavir, lanceret et nyt banebrydende og verdenspatenteret desinficeringsprodukt. Vi har allerede stor succes og står overfor en kraftig vækst, hvorfor vi ønsker at udvide vores salgsorganisation med nye partnere.

Du opbygger dit eget firma inden for vores faste rammer og du skal udelukkende koncentrere dig om salgsdelen. Vi tager os af alle andre opgaver - lige fra produktion til fakturering. Du kan være alene eller ansætte yderligere sælgere, som kan være med til at styrke din forretning.

Vi tilbyder:

 • Verdens bedste produkt inden for sin branche, med store indtjeningsmuligheder.
 • Fuld support og støtte med brochurer, salgsværktøjer og præsentationsmateriale.

Jobindex, 3. september
Boreco ApSRegnskabskonsulent

Boreco ApS, Roskilde

Jobbet som regnskabskonsulent er meget afvekslende, da du konstant har forskellige virksomheder du beskæftiger dig med. En del af tiden vil det foregå fra vores kontorer, primært Roskilde, men ligeså meget hos vores kunder rundt omkring på Sjælland.

Opgaverne vi varetager er typisk:

 • Daglig bogføring for kunderne
 • Løn via forskellige lønsystemer
 • Momsafregninger
 • Månedsafslutninger og afstemninger
 • Klargøring til revision og regnskabsafslutning

Jobindex, 3. september
Hansen Toft A/SKey Account Manager til innovativ reklamevirksomhed

Hansen Toft A/S søger for CONXION A/S

Med reference til den administrerende direktør bliver du som Key Account Manager ansvarlig for at udbygge CONXIONs kundeportefølje samt for at pleje de gode relationer til eksisterende kunder. Der vil i perioder være mulighed for at benytte en ekstern mødebooker.

Kundeporteføljen rummer i dag typisk store danske og internationale virksomheder. Du bliver den femte medarbejder i den danske del af CONXION, der desuden har to ansatte i Kina, der sikrer et velfungerende netværk blandt leverandører i Asien, samt at der leves op til CONXIONs CSR og code of conduct.

Din succes i KAM-rollen vil dels afhænge af din evne til at opnå dine salgsmål, dels din evne til at sælge ideen om crowd procurement og bundling-fordele, da det særligt er her, CONXION og LINK Network differentierer sig i markedet.


Hansen Toft A/S, 3. september
Annonce:
Du kan også finde arbejdsglæden!
Vi hjælper dig godt på vej
1 til 20 af 350 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |18|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.