1 til 20 af 294 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |15|Næste »
Gorm Larsen Nordic
Er du skarp nok til vores PromoterCrew?

Gorm Larsen Nordic

Er du udadvendt, har masser af energi og elsker du at tale med nye mennesker? Ønsker du et eftertragtet job, hvor du kommer til at arbejde med salg af produkter fra Hewlett-Packard?

Som en del af vores PromoterCrew, er du med til at give kunderne en ekstraordinær og unik oplevelse med produkter fra Hewlett-Packard. Du behøver ikke at have ekspertviden, men du er kvalitetsbevidst og har en naturlig interesse for nye produkter indenfor forbrugerelektronik, og så har du nemt ved at sætte dig ind i nye ting.

Du kommer ud til promotions og kampagner i detailhandlen, samt events og messer, hvor du sammen med resten af PromoterCrewet er brandets ansigt udadtil. Her vil du skabe enestående oplevelser for kunderne. Det kan være alt fra salg og demo af produkter til deltagelse i større events og kampagner.


Gorm Larsen Nordic, 2. juli
Munck AsfaltSelvstændig og alsidig kontorassistent

Munck Asfalt, Svogerslev

MUNCK er en succesfuld og dynamisk entreprenørvirksomhed, som er internationalt orienteret med aktiviteter i Danmark, Polen, Grønland og Asien. Hos os bliver du en del af en ekspanderende virksomhed med optimale rammer for udvikling, udfordringer og muligheder.

Din hovedopgave er at varetage den daglige, administrative drift i afdelingen, som beskæftiger ca. 40 medarbejdere. Du vil indgå i et tæt samarbejde med medarbejdere i afdelingen.

Arbejdsopgaverne omfatter:

 • Understøtte gennemførelse af afdelingens asfaltprojekter
 • Udvalgte adm. opgaver knyttet til udlægningen og asfaltværket
 • Ekstern og intern korrespondance

Munck Gruppen a/s, 2. juli
HumanTrust A/SSalgskonsulent - Hjælpemidler til sundhedsområdet - Sjælland

HumanTrust A/S søger for Zibo Athene A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for medarbejderne i sundhedssektoren? Vil du rådgive og sælge et hjælpemiddel, der hjælper plejepersonalet og vores medborger? Har du lysten og modet til at ændre arbejdsmetoderne og skåne medarbejderne for de tunge løft? Zibo Athene har fået forhandlingen af Turnaid, som skånsomt og sikkert kan vende vores sengeliggende medborger.

Din vigtigste opgave bliver at opbygge gode relationer til dine kunder, som vil være plejehjem, hospice, privathospitaler, regioner og kommuner. Dine kontakter vil være terapeuter, sygeplejersker, depotmedarbejdere, sundhedsassistenter, ledere og indkøbere. Du vil igennem din rådgivning og høje faglighed opbygge kundernes kendskab til Turnaid og skabe mulighed for salg.


HumanTrust A/S, 2. juli
H & M HENNES & MAURITZ A/SSales Advisor, Ro's Torv

H & M HENNES & MAURITZ A/S, Roskilde

Er du klar til at blive en del af vores energifyldte virksomhed, hvor salg, kundeservice og den nyeste mode er i centrum?

Som Sales Advisor i H&M har du ansvar for hver dag at skabe en inspirerende shoppingoplevelse for vores kunder og sikre imponerende salgsresultater.

Dine vigtigste opgaver er at:

 • Yde smilende og nærværende service i kassen, på salgsarealet og ved prøverummet
 • Hurtigt og effektivt håndtere nye varer hver dag – udpakning, opfyldning og varepræsentation er en vigtig del af dit daglige arbejde
 • Altid være opdateret på H&M’s nyeste kollektioner og salgsaktiviteter – din viden og vejledning inspirerer til shopping!
 • Bidrage til den positive stemning i dit team – feedback og teamwork er nogle af vores største styrker!

H & M HENNES & MAURITZ A/S, 2. juli
SAM Executive Search A/SKey Account Manager

SAM Executive Search A/S søger for Poul Johansen Trading A/S i Fårevejle

Som kundeansvarlig vil du, med udgangspunkt fra kontoret i Fårevejle og/eller hjemmekontor (geografien er ikke afgørende), selvstændigt skulle arbejde med opsøgende og vedligeholdende salg for udvalgte kundesegmenter. Kunderne vil være i både Danmark og Sverige. Gennem kendskab til branchen, eget netværk, databaser m.m. skal du sikre en løbende udbygning af kundeporteføljen samt afdække nye områder, hvor produkterne kan anvendes. Hos kunderne vil du i forbindelse med salgsarbejdet skulle agere i både udviklings-, konstruktions-, produktions- og indkøbsafdelinger.

SAM Executive Search A/S er én af Danmarks og Nordens største headhunting-virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder direktører, ledere og specialister i Danmark og udland.


SAM Executive Search A/S, 2. juli
Arla Foods
Mejeritrainee

Arla Foods

Vidste du, at danske mejerister ligger klart i top inden for deres felt? Som mejeritrainee i Arla arbejder du i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din dagligdag. Kickstart din karriere i en global og bæredygtig virksomhed, der bringer sundhed og inspiration ud i verden på naturlig vis, og vær med til at skabe fremtidens mejeri sammen med os.

Dit uddannelsesforløb varer 3 år, og du får løn fra første dag. Din elevtid vil veksle mellem skoleophold på Kold College i Odense og praktik på mindst to af Arlas over 20 mejerier i Danmark. På Kold College bliver du en del af et team og får venskaber, oplevelser og læring for livet. I praktikken bliver du en del af holdet i en strømlinet produktion, hvor lean og optimeringsprojekter samt introduktion af nye produkter er en del af hverdagen. Det er også her, at du kommer du i nærkontakt med produkterne og får næse for kvaliteten.

Arla Foods

Arla Foods, 2. juli
Hill's Pet Nutrition Danmark ApSDynamisk, proaktiv og kompetent Veterinary Territory Manager til Hill’s Pet Nutrition (barselsvikariat)

Hill's Pet Nutrition Danmark ApS

Vi søger en Veterinary Territory Manager, til at være barselsvikar for distriktet København samt Midt- & Sydsjælland. Du er ansvarlig for at vedligeholde og udbygge relationen og samarbejdet til dyreklinikker i relation til Hill’s Prescription Diet™ og Hill’s Science Plan™.

Du præsenterer teknisk undervisningsmateriale og produktoplysninger for medarbejdere på dyreklinikker samt implementerer kommercielle tiltag, forretningsmæssige udviklingsplaner og kampagner. Herudover repræsenterer du Hill’s ved forskellige aftenarrangementer, kongresser og udstillinger.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Fremme salget af Hill’s varemærker på klinikkerne i det pågældende distrikt
 • Implementering og udførelse af forretnings- og udviklingsmæssige initiativer til opfyldelse af Hill’s forretningsmål

Jobindex, 2. juli
Mercuri Urval
Teknisk rådgiver

Mercuri Urval søger for Simpson Strong-Tie®

Kvalitetsprodukter med teknisk dokumentation

Som teknisk rådgiver skal du bidrage til at opbygge en ny tilgang til kunderne gennem teknisk rådgivning og bearbejdning af markedets interessenter, herunder arkitekter, ingeniører, store entreprenører og interesseorganisationer. Salget sker udelukkende gennem forhandlere, og det er din fornemmeste opgave at hjælpe forhandlerne med at øge salget ved at bearbejde markedet og dets væsentligste interessenter.

Din tid bruges ude hos arkitekten, ingeniøren eller entreprenøren, hvor du underviser i produkterne og rådgiver om løsninger i forbindelse med byggeprocessen og dertil bidrager til at visualisere produkternes komplette værdi. Det forventes dertil, at du er proaktiv i din tilgang og på forkant med byggeriet og licitationer.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 2. juli
Ovethi Dansk Dækservice A/SKvalitetsbevidste dækmontører

Ovethi Dansk Dækservice A/S

 • Har du erfaring med dækmontage, og vil du have et job med stor frihed, hvor du yder service af høj kvalitet til en lang række kunder?
 • Vil du opdateres på alt inden for dæk, så du er med helt fremme og arbejde med branchens nyeste og mest moderne udstyr?

Som dækmontør møder du hver morgen ind hos din afdeling bestående af 2-7 kollegaer, hvor der er højt til loftet og god stemning. Herfra skal du kunne køre ud i servicevogn og yde assistance til kunder med personvogne, varevogne, 4x4, lastbiler og landbrugsmaskiner samt til kunder inden for industrien. Når du ikke er ude hos kunder, bruger du din tid på værkstedet, hvor du beskæftiger dig udelukkende med dæk og fælge - altid med fokus på sikkerhed, service og høj kvalitet.


Jobindex, 2. juli
Lely Center Nyborg A/SServicetekniker

Lely Center Nyborg A/S

Til vedligeholdelse af Lelys automatiserede malkesystemer og staldprodukter søger Lely Center Nyborg en servicetekniker.

Du skal sammen med dine kolleger være med til at sikre en fremragende kundeservice. Dine arbejdsopgaver vil primært foregå hos landmanden med vedligeholdelse og service af malkerobotter og tilbehør.

Vi tilbyder:

 • Stor indflydelse på din egen hverdag (frihed under ansvar)
 • Internt fagligt efteruddannelsesforløb
 • Løn efter kvalifikationer
 • Pensionsordning
 • Alsidig hverdag med gode kolleger

Jobindex, 2. juli
HTHHTH Roskilde søger indretningskonsulent

HTH

Kan du forvandle dine kunders drømme til smukke og funktionelle køkkener?

I HTH er det vores vigtigste opgave at gøre vores kunders drømme til virkelighed. Derfor leder vi efter profiler, der kan tyde en kundes drøm og oversætte den til konkrete ideer til et nyt køkken, der skaber liv og glæde. Kan du skabe en god og tæt dialog, og har du samtidig kreativ sans og interesse for indretning, er du måske vores næste indretningskonsulent. Du styrer processen fra første kontakt til endelig levering. I overblik bliver dine opgaver at:

 • Forstå og oversætte dine kunders drømme til konkrete køkkenløsninger
 • Designe/tegne køkkener med brug af HTH’s mange kvalitetsprodukter
 • Opnå gode resultater på både butikkens samt egne mål
 • Deltage i butikkens daglige gøremål
 • Dele din viden og ideer med kollegerne

Jobindex, 1. juli
JKSJKS søger Maskinmester til Roskilde Forsyning

JKS søger for kunde

Du har kvalifikationerne til at være forsyningens faglige ekspert på varmeproduktionen og du er parat til at yde en god service over for vores forbrugere. Du har lyst til både at arbejde med den daglige drift og vedligehold, og være drivkraft for den kommende udvikling.

Med reference til driftschefen vil dine ansvar og arbejdsområder være:

 • Drift og vedligehold af produktionsanlæg.
 • Vedligeholdelsesprojekter på f.eks. varmecentraler, procesanlæg.
 • Reparation og vedligeholdelse af eksisterende udstyr og anlæg i samarbejde med egne håndværkere samt eksterne virksomheder.

JKS, 1. juli
JKSSalgskoordinator til ejendomsmægler i Roskilde

JKS søger for kunde

Vi søger en udadvendt person, som er parat til at yde en god service overfor virksomhedens kunder.

Jobbet:

 • Vi forventer, at du har erfaring fra branchen
 • Sagsbehandling før salg
 • Udarbejdelse af købsaftale
 • Sagsbehandling efter salg

JKS, 1. juli
DR DanmarkTi digitale reportere til DRs distrikter

DR Danmark

DR styrker det digitale og det regionale. Derfor søger vi nu ti digitale journalister, som får fast arbejdsplads rundt i DRs distrikter landet over. Vi har brug for superdygtige kolleger, som har lyst til at arbejde med regional journalistik, og som især kan varetage to funktioner: Digital reporter og flow manager.

Du skal være god til at samarbejde og inspirere og en dygtig coach, som formår at løfte de bedste historier ind på dr.dk og sociale medier. Du skal lægge lanceringsplaner for historierne og være med til at søsætte dem digitalt. Har du flair for moderering, er det en stor fordel. Det er en selvfølge, at du også interesserer dig for radio og tv og helst mestrer mindst det ene medie.

Vi søger digitale journalister til Aalborg, Holstebro, Aarhus, Vejle, Aabenraa, Odense, Næstved, København og Rønne. Skriv i din ansøgning, hvilket arbejdssted du foretrækker.


DR Byen, 1. juli
A/S Arbejdernes Landsbank
Kunderådgiver til filialen i Roskilde

A/S Arbejdernes Landsbank

A/S Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank har i dag sektorens højeste kundetilfredshed blandt de danske privatkunder, og det bliver din opgave at sikre fortsat høj tilfredshed blandt dine kunder. Du skal med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælpe kunderne med at få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker.

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder. Sammen med dine kolleger skal du markedsføre filialen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye gode kunder til filialen.

A/S Arbejdernes Landsbank

A/S Arbejdernes Landsbank, 1. juli
ITS TEKNIK A/SElektronikmekaniker/ Elektronikfagtekniker til vores Serviceafdeling i Roskilde

ITS TEKNIK A/S

Hvis du vil gøre en forskel inden for trafiksikkerhed, sikre skoleveje for vores børn, motivere cyklisme for vores miljø og reducere antallet af trafikdrab gennem vores trafiksikkerhedsløsninger, så er muligheden her.

Vi søger en frisk, dynamisk elektronikmekaniker/elektronikfagtekniker til ansættelse i vores serviceafdeling i Roskilde.

De primære arbejdsopgaver vil være drift, vedligehold og montage af Intelligente Trafik Systemer, hvor mange af systemerne er bygget op omkring kameraløsninger (automatisk nummerpladelæsning), er netværksbaserede og med onboard eller industripc styringer.


Jobindex, 1. juli
RED HORSETeknisk Salgskonsulent - Sjælland

RED HORSE

Jobbet:

 • Vi søger et salgstalent, som både selvstændigt og under vejledning, kan udføre opsøgende teknisk salg hos bygge- og industrikunder og udvikle distriktet på Sjælland.
 • Med udgangspunkt i din bopæl besøger du eksisterende og nye kunder, hvor salget skabes ved den personlige og engagerede indsats gennem indlevelse, teknisk forståelse, praktisk tilgang og sans for problemløsning.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en innovativ og visionær teknisk vækstvirksomhed med hovedsæde i Danmark og flere udenlandske datterselskaber.

Vi arbejder effektivt og går efter resultater på en anderledes og utraditionel måde, hvor dynamik, højt tempo og ”fighting spirit” er en del af den uformelle hverdag.

For den rette kandidat vil der være mulighed for faglig såvel som personlig og karrieremæssig udvikling i jobbet.


Jobindex, 1. juli
Flügger A/S
Ambitiøs Salgskonsulent til Sydsjælland

Flügger A/S

For at fastholde vores position som markedsleder, søger Flügger branchens bedste salgskonsulent.

Er du vedholdende, grundig og god til at skabe nye kunderelationer, så er du måske den salgskonsulent, vi leder efter til distrikt Sydsjælland.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Opsøge, videreudvikle og vedligeholde salget til professionelle malere og byggeprojekter
 • Supportere vore partnere med produktinformation og kampagnemateriale
 • Planlægge og deltage i lokale kundearrangementer
 • Rådgive malere om korrekt brug af vores produkter
Flügger A/S

Flügger A/S, 1. juli
STARK
Dygtig og ambitiøs ekstern sælger søges til STARK

STARK

Brænder du for at arbejde med B2B-salg, være opsøgende og vedligeholde relationer og har du samtidig interesse for og viden inden for byggeprocesser- og materialer, kan du være lige den vi leder efter.

STARK søger lige nu en resultatskabende salgskonsulent til kørende salg og rådgivning til B2B kunder i Roskilde, Køge og Osted. Med reference til den regionale salgschef bliver du, i samarbejde med vores dygtige medarbejdere i butikkerne, en nøgleperson i forhold til virkeliggørelsen af vores ambitiøse vækststrategi.

STARK

STARK, 1. juli
Danske BankFinansøkonom - i praktik som rådgiver, Personal Banking

Danske Bank

Har du ambitioner om en rådgiverkarriere, hvor du hjælper kunderne med at indfri deres økonomiske drømme? I Danske Bank får du den bedste start på livet som rådgiver, når du lærer at rådgive om finansielle ydelser og produkter – og er med til at give kunderne gode oplevelser.

Du bliver praktikant i en filial i København eller i det øvrige Sjælland, hvor du er med til at rådgive privatkunder om bolig, pension, finansiering og investering. Du er selvfølgelig med på både fysiske og virtuelle kundemøder, hvor du sikrer, at vores kunder bliver mødt med proaktiv og kompetent rådgivning. Og du har i din rådgivning fokus på relevante alternativer og nye muligheder for kunderne – og på at skabe værdi, så kunderne føler sig velkomne og hjulpet.


Danske Bank, 1. juli
Annonce:
1 til 20 af 294 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |15|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.