1 til 20 af 328 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |17|Næste »

Dine valg

 • FjernRoskilde

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
G4S Security Services A/S
Elektriker / Installationsmontør

G4S Security Services A/S

Til vores installationsafdeling på Sjælland søger vi lige nu flere servicemindede installationsmontører.

Du vil komme til at arbejde med installation af alle vores produkter og opgaverne er fortrinsvis placeret i Nordsjælland samt på Syd & Vestsjælland, hvorfor bopæl i et af disse områder vil være en fordel. Bemærk, at det i disse stillinger forventes, at du selv stiller bil til rådighed, hvilket bliver godtgjort jf. overenskomsten. (Alarm- og Elektriker- overenskomsten mellem DI og Dansk El-forbund)

G4S Security Services A/S

G4S Security Services A/S, 3. marts
Midt- og Vestsjællands PolitiAC'er med flair for projektstyring og ledelsesinformation

Midt- og Vestsjællands Politi, Roskilde

Midt- og Vestsjællands Politi søger en AC fuldmægtig til Strategi og kommunikation, der kan bidrage med at udvikle Midt- og Vestsjællands Politi, så organisationen også fremover er rustet til forandringer og til øgede krav om kvalitet og effektivitet.

Strategi og kommunikation er en mindre udviklingsenhed under Midt- og Vestsjællands Politis ledelsessekretariat, der har til huse i Roskilde. Enheden har som hovedopgave at understøtte politikredsens ledelse med strategiudvikling, gennemførelse af projekter, projektporteføljestyring, ledelsesinformation, intern og ekstern kommunikation, analyser, controlling samt organisationsudvikling.

Som AC’er kommer du til at arbejde på tværs af organisationens afdelinger og ledelseslag. Du kommer helt tæt på de centrale beslutninger og får stor indflydelse på, hvordan såvel beslutninger som strategier eksekveres og implementeres.


Rigspolitiet, 3. marts
SydbankSeniorerhvervsrådgiver til Sydbank i Roskilde

Sydbank

Vil du være med til at videreudvikle Sydbanks filial i Roskilde, så har vi jobbet til dig. Sydbank er igen kåret som banken med de mest tilfredse erhvervskunder ifølge Aalunds Bankbarometer Business, og med reference til filialdirektøren - og i tæt samarbejde med de øvrige 10 dygtige og ambitiøse kollegaer - søger vi en seniorerhvervsrådgiver, der skal være med til at fastholde og styrke Sydbanks stigende markedsandel i Roskilde.

Ansvar og opgaver

 • Du får ansvaret for en spændende kundeportefølje bestående af afdelingens større erhvervskunder, som forventer kompetent og proaktiv behovsorienteret rådgivning
 • Derudover vil en stor del af dit fokus være rettet mod opsøgende aktiviteter i relevante erhvervsnetværk, kundearrangementer etc

Sydbank, 3. marts
Adecco A/SSalgskonsulent til Tunstall - engageret og løsningsorienteret

Adecco A/S søger for Tunstall

Adecco Search & Selection søger for Tunstall en Konsulent indenfor Velfærdsteknologi. Med reference til Sales & Marketing Manager for Tunstall bliver du ansvarlig for salg af virksomhedens tryghedsløsninger og øvrige produkter. Du skal have fokus på den offentlige sektor, og dine primære samarbejdspartnere bliver plejehjem, specielle institutioner og byggetekniske rådgivere samt arkitekter. Du vil få en excellente oplæring dels gennem de nuværende ansatte konsulenter, og dels gennem det interne erfarne tekniske team samt de super kompetente salgssupporter.

Med udgangspunkt fra egen bopæl, hvor geografien ikke er afgørende, skal du selvstændigt planlægge og udføre dine opgaver. Din hverdag vil hovedsagelig være hos kunderne, hvor du skal rådgive omkring valg af de rigtige løsninger ud fra kundens behov. Salg og udbud understøttes af Tunstalls salgssupport.

Adecco A/S

Adecco A/S, 3. marts
Vuggestuen Korallen
Pædagog med lederfunktion søges til den selvejende vuggestue Korallen i Roskilde

Vuggestuen Korallen

Vi søger en dygtig og fagligt velfunderet pædagogisk leder, der har visioner og brænder for pædagogisk udvikling for de 0-3 årige børn. Du skal som pædagogisk leder have lyst til at tilbringe størstedelen af din tid sammen med børnene, men samtidig også kunne stå for at løse de ledelsesmæssige og driftsmæssige opgaver.

Du skal som leder kunne gå forrest og sikre retning, hvor du både kan fastholde og udvikle den særlige kultur, der kendetegner Vuggestuen Korallen.

Korallen er en lille selvejende vuggestue, tilknyttet Frie Børnehaver og Fritidshjem. Vi er fysisk placeret lige ved siden af RUC og UCSJ i Trekroner. Institutionen er normeret op til 24 børn, fordelt på 2 stuer med hver 3 ansatte.


Jobindex, 3. marts
MatchMind
Salgs– og projektingeniør

MatchMind søger for Dansk Fundering A/S i Roskilde

Vores kunde er Dansk Fundering A/S i Roskilde, som har specialiseret sig i løsning af funderingsopgaver, men som også udfører opgaver inden for bl.a. beton, spuns samt kloak og dræn.

Du får med reference til virksomhedens ledelse ansvaret for

 • kundekontakt
 • besigtigelser
 • kalkulationer
 • udarbejdelse af tilbud
 • opfølgning på tilbud
 • styring af egne byggesager

og du får medansvar for salg og kvalitetssikring.


Jobindex, 3. marts
Københavns KommuneCenter-/udviklingssygeplejerske til socialpsykiatrien i Roskilde

Københavns Kommune

Stillingen er på Center Lindegården, som består af tre bosteder: Lindegårdshusene i Roskilde, Holme i Sengeløse og Stubberupgård i Stubberup ved Borup.

Du vil blive en del af staben, der løser opgaver i et tværfagligt samarbejde. Staben har base i Roskilde.

Din overordnede opgave er aktivt at medvirke til at udvikle og kvalitetssikre det sundhedsfaglige arbejde på Center Lindegården.


Københavns Kommune, 3. marts
Thermo Fisher ScientificTechnical Sales Specialist, Molecular Food Safety

Thermo Fisher Scientific

Do you want to be part of our journey into the future? Are you passionate about making a difference within the Life Science segment? If so, you might be the person we're looking for.

This is a field based position working out of a home office. We are flexible with regards to which of the Nordics the right candidate is based in.

Key Responsibilities:

 • Responsibility for development and reinforcement of the Molecular Food Safety Business in the territory, including direct management of Key Accounts.
 • Compete for all existing and develop new sales opportunities within the territory to meet or exceed targets. Provide accurate forecast and lost order reporting as well as competitive information.

Jobindex, 3. marts
Moment
Faglig stærk leder med interesse for udvikling søges

Moment søger for kunde

For vores kunde, en af Danmarks største leverandører af totalleverancer inden for infrastruktur og intelligent belysning, søger vi en faglig stærk leder. Den nye leder skal bidrage med at udvikle forretningen hen imod en større grad af kundetilfredshed og profitabilitet gennem procesoptimering og digitalisering. Er du drevet af at skabe resultater, og trives du med at lede et større team af kompetente medarbejdere som en ansvarlig leder og projektleder, er det måske dig Moment Professionals søger?

Jobbet

Ud over ledelse og drift af dit team, bestående af ca. 14 medarbejdere, vil dit ansvar være;

 • Strategisk og daglig ledelse samt planlægning for teamet, sådan at de overordnede omsætnings-, indtjenings- og servicemål overholdes
 • Sikre faglig udvikling af dine medarbejdere, sådan at de kan møde fremtidens krav
 • Budgetansvarlig på alle projekter, store som små, der varetages af teamet

Jobindex, 3. marts
SuperBrugsenBagerelev, SuperBrugsen

SuperBrugsen

At være brødbagerelev i Coop...

Det er meget mere end at slå brød op. Her lærer du alt om surdej, cremer samt hvordan man driver en bagerafdeling. Efter uddannelsen har du gode muligheder for en karriere og for at videreuddanne dig.

Uddannelsen varer 2 år og 1 måned, og du får rig lejlighed til at afprøve dine egne ideer. Uddannelsen er en blanding af skole og praktik med løn under hele forløbet.

Som elev hos os får du din egen uddannelsesplan, så du hele tiden har overblik over det forløb, du skal igennem. Det er et krævende, men også meget spændende forløb med mange udfordringer undervejs. Vi tager vores ansvar for din uddannelse alvorligt, og vi tør godt garantere, at den bliver en fantastisk start på din karriere.


SuperBrugsen, 3. marts
KvicklySalgsassistent Vin, Kvickly Hyrdehøj

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 175 medarbejdere, der er placeret i Roskilde Vest tæt på Svogerslev ca. 10 min. fra Roskilde Station. Jobbet er en tidsbegrænset ansættelse på 3 måneder, hvor du har mulighed for at skabe din egen stilling efterfølgende.

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Ad/varebestilling
 • Vareopfyldning og avisudstillinger
 • Sikre høj servicegrad

Kvickly, 3. marts
Alm. BrandMarkedschef Privat til Region Sjælland/Roskilde

Alm. Brand

Vi søger en dygtig og engageret salgsleder, som kan gå foran i processen. Har du mod på et jobskifte, er du måske vores nye markedschef på Privat i Region Sjælland.

Du bliver ansvarlig for den daglige ledelse af assurandørkorpset samt tre salgscentre indenfor privatområdet i Region Sjælland. Markedschef Privat har direkte reference til regionsdirektøren og indgår i regionsledelsen for Region Sjælland, der består af i alt otte ledere, hvor du også vil komme til at fungere som en aktiv medspiller på hele det regionale område (Skadeforsikring, Bank og Pension).


Alm. Brand, 3. marts
Assistance Personaleservice a/s
Erfarne lagermedarbejdere med Pick By Voice erfaring søges til vikariater på Sjælland

Assistance Personaleservice a/s søger for kunde

Vi søger dygtige, stabile og fleksible lagermedarbejdere til kortere eller længerevarende vikariater hos vores kunder på Sjælland.

Arbejdsopgaverne er forskellige bl.a.:

 • Pick By Voice
 • Plukning
 • Pakning
 • Varemodtagelse

Du kan tiltræde med meget kort varsel og også tage 1-dags vikariater. Vikariaterne kan ofte blive til flere dage eller længere perioder.

Assistance Personaleservice a/s

Jobindex, 3. marts
Assistance Personaleservice a/s
Dygtige valideringsmedarbejdere

Assistance Personaleservice a/s søger for kunde

Som valideringsmedarbejder vil du opleve varierende arbejdsopgaver hos deres kunder i form af rådgivning, praktisk udførelse og dokumentudarbejdelse i forbindelse med termiske valideringer samt i form af diverse interne opgaver på deres kontor. Desuden varetager de udlejning af valideringsudstyr med klargøring og udbringning.

Den ideelle kandidat har erfaring med:

 • projektledelse
 • dokumentudarbejdelse
 • databehandling og praktisk udførelse
 • klimafaciliteter, autoklaver og tørsterilisatorer.

Derudover termisk validering med måling af temperatur, tryk, fugt og kuldioxid samt installations- operations- og performancekvalificering

Assistance Personaleservice a/s

Jobindex, 3. marts
Vikar DK A/SDistributionschauffør

Vikar DK A/S søger for DKI Logistics A/S

DKI Logistics ekspanderer og søger derfor en ny distributionschauffør til kørsel med industrigods, pallegods og kartonvarer primært i byområder på Sjælland.

Som distributionschauffør kører du 90 % af tiden med trækker/trailer. Du møder hver morgen ind i Køge, hvor DKI Logistics stiller bil til rådighed. Du vil dagen i forvejen have modtaget dine ture fra vores disponeringscenter.

Du bliver del af en virksomhed i vækst, hvor vi lægger vægt på at vore medarbejdere trives i et godt arbejdsklima. Dette resulterer også i, at en del af vore medarbejdere har været ansat i en årrække.


Jobindex, 3. marts
Maersk
ER DU TIL MASKINEN ELLER BROEN?

Maersk

Maersk optager både maskinmestre og skibsførerkadetter i 2015. Med en skibsofficersuddannelse fra Maersk får du en verden af karrieremuligheder både til vands og til lands.

Har du en gymnasial uddannelse (STX, HTX, HHX, HF), og er du til de store tekniske udfordringer i et sjovt og internationalt miljø, så er maskinmestervejen måske noget for dig.

Uddannelserne til skibsofficer, skibsfører eller maskinmester i Maersk vil udfordre dig på alle dine evner. Du skal være i stand til at bruge både hænder og hoved og være med til at løse komplekse, tekniske opgaver i et internationalt miljø. 3/4 af uddannelsen foregår på skole i Danmark og 1/4 på vores skibe rundt om i verden.

Maersk

Jobindex, 3. marts
Neas Energy A/SKey Account Manager – Nordic (FI)

Neas Energy A/S

You will join the highly experienced Neas Energy Renewables team which add more value to our customers by offering a various combination of production management.

Taking responsibility for renewable customer relations in Finland, you will be involved in all phases of business development, product design and execution/creation of quality services for the Finnish market. You will do all of this in close cooperation with Neas Renewable team to expand the Finnish market.

Your tasks will include:

 • Increase the sales platform for Neas Energy
 • Developing and implementing new solutions, products and sales strategies aimed at Renewable power in Finland
 • Establishing close relation to potential and existing customers

Neas Energy A/S, 3. marts
OrbiconErfaren projektleder til videregående undersøgelser søges

Orbicon

Har du det personlige drive og ikke mindst erfaringen til at være en del af en meningsfyldt hverdag i afdelingen for jord- og grundvand hos Orbicon?

Vi søger en stærk projektleder til videregående undersøgelser på jordforureningsområdet. Du er ingeniør eller lignende, med et godt kundenetværk i offentligt og/eller privat regi, og med lysten til at bidrage til og videreudvikle vores opgaver.

Du bliver en del af en landsdækkende jordforureningsafdeling, der vægter kunden, faglig udvikling og daglig trivsel højt.

Vi er en afdeling med 50 spændende mennesker, som alle brænder for at arbejde med miljø. Vi har et fantastisk socialt miljø, med fokus på at hjælpe hinanden og have det sjovt, når vi arbejder, en høj faglighed, hvor det handler om at være ”first movers” på udviklingen inden for jord- og grundvandsområdet, samt en afdeling, som altid vægter samarbejdet med kunden højt.


Orbicon, 2. marts
TEMP TEAM A/SSalgskonsulent

TEMP TEAM A/S søger for kunde

Kan du både fastholde, udvikle og skabe nye nøglekunder? – Så har vi det rette job til dig.

For vores kunde søger vi en salgskonsulent til at være ansvarlig for budget, salgsplanlægning og -udvikling af eksisterende kunder samt relationsudvikling af nye kunder.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Selvstændigt både at fastholde, udvikle og få nye vigtige profitable nøglekunder
 • At forhandle priser, aftaler og årsaftaler samt kampagner
 • Udarbejdelse af salgspræsentationer og tilbud

Jobindex, 2. marts
JKSServicemontør til varmepumper

JKS søger for kunde

For kunde i Jylland søger vi en selvstændig servicemontør til varmepumper på Sjælland, Fyn og Jylland. Du får en selvstændig stilling med en afvekslende arbejdsdag, hvor du får tæt kontakt med virksomhedens kunder. Det bliver det din opgave at sikre bedst mulig service til kunderne.

Arbejdsopgaver:

 • Service på eksisterende anlæg
 • Evt. deltage i montage og opstart af anlæg hos kunder
 • Forvente at deltage i vagtordning efter endt oplæring

Om dig:

 • Du kan arbejde struktureret, selvstændigt og ansvarsbevidst
 • Du er fleksibel mht. arbejdstid, og forstår at sætte dig ind i kunders behov
 • Du har en uddannelse inden for VVS eller køl eller tilsvarende

Jobindex, 2. marts

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
SAM Executive Search A/S
1 til 20 af 328 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |17|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.