1 til 20 af 325 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |17|Næste »

Dine valg

 • FjernRoskilde

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
NykreditFinansbachelorpraktikanter til Retail

Nykredit

Ser du frem til at omdanne din tillærte teori til praksis? Og brænder du efter at prøve kræfter med bankverdenen? Så har Nykredit en praktikplads til dig, hvor vi kan tilbyde en hverdag, der består af mange spændende udfordringer, sparring med erfarne kollegaer samt ansættelse i en bank som har for vane at satse på egne talenter.

Du kommer til at have din daglige gang på et af vores rådgivningscentre, hvor du får føling med, hvad det vil sige at ’sætte kunden over alt’, og hvordan det er at arbejde i en bank. Du får kendskab til arbejdet med realkredit, forsikring, investering og pension.

Du bliver fulgt tæt af en erfaren kollega, hvis opgave er at give dig en solid indsigt i, hvad det vil sige at arbejde som rådgiver i Nykredit. Du deltager aktivt i den daglige arbejdsgang, hvor du er med til at løse opgaver, så du kan omsætte din tilegnede teori til praksis.


Nykredit, 27. januar
AM SalesTeamledere til traineeforløb

AM Sales

Hvad laver vi?

 • Sælger og markedsfører produkter, services og tjenester
 • Er ansigtet udadtil for vores klienter – møder kunden første gang
 • Vi sørger for at vores klient får den rette mængde salg, i rette tid og kvalitet
 • Vi møder kunderne, der hvor kunderne er
 • Arbejder i teams, med regionale ansvarsområder

Hvad er et Teamleder Trainee?

 • 8-10 ugers hård og spændende trainee
 • Individuelt program hvor du beviser dit værd
 • Gennemføre praktisk oplæring i felten
 • Modtage intern uddannelse i både ledelses- og salgsteorier
 • Bestå løbende skriftlige og mundtlige prøver
 • Bevise salgstal
 • Være rollemodel og frontfigur
 • Deltage på samtlige ledermøder

Jobindex, 27. januar
Shurgard Sweden ABAssistant Store Manager

Shurgard Sweden AB, København, Hørsholm og Roskilde

Har du salgserfaringen i orden eller et skjult salgstalent? Og vil du:

 • arbejde i Europas største opbevaringsvirksomhed?
 • tjene gode penge og have en attraktiv bonusordning?
 • styrke dine salgsevner og blive en del af et stærkt vinderteam med et godt sammenhold?

- så bliv Assistant Store Manager på Shurgard.

En del af jobbet er også at sørge for, at butikken er præsentabel og sikre generel vedligeholdelse af butikslokaler, gennemføre butiksinspektioner og udføre forskelligt rengøringsarbejde for at bevare ejendommens udseende på det højeste niveau. Du får en hverdag med mange forskelligartede opgaver, hvor succeskriteriet er at yde professionel og ekstraordinær kundeservice og nå butikkens salgsmål.


Jobindex, 27. januar
BEC
Udviklere til udfordrende og kritiske it-løsninger

BEC, Roskilde

BEC har gang i mange nye og spændende projekter for Danmarks Nationalbank. Vi har brug for flere dygtige udviklere, der får mulighed at komme helt tæt på bl.a. købeløsningen Calypso i et stort og kritisk forretningsområde i finanssektoren.

Som udvikler får du et overordnet ansvar for at optimere og fejlsøge servermiljøerne for en af BEC’s store og komplekse kunder, Danmarks Nationalbank.

Du får succes i jobbet ved at overholde deadlines med leverancekvalitet og ved at formidle teknisk kompleksitet på en let forståelig måde. Du får rig mulighed at udvikle dig fagligt og personlig med sparring fra mange dygtige fagfolk i hele organisationen, hos leverandører og kunden.

BEC

BEC, 26. januar
Bygma Gruppen A/S
Handelsassistentelev i trælast

Bygma Gruppen A/S

Er du vores nye stjerneskud?

Som handelsassistentelev i en Trælast kombinerer du en kontor og salgsuddannelse samtidig med, at du bliver specialiseret i salg og service af kunder på det professionelle marked, din uddannelsesretning bliver med speciale i træ og byggematerialer.

Når du starter i forretningen vil du få udpeget en uddannelsesvejleder som skal være din personlige mentor under hele din elevtid. Du skal i samarbejde med din uddannelsesvejleder udarbejde din personlige uddannelsesplan for elevtiden i Bygma.

Du vil lærer, at servicere og handle med kunder på det professionelle marked. Du får et indgående kendskab til vores produkter og erfaring med salg til større projekter, udregning af tilbud, lagerstyring, indkøb, logistik og meget andet.


Jobindex, 26. januar
Bygma Gruppen A/S
Handelsassistentelev i Proff- eller Byggecenter

Bygma Gruppen A/S

Er du vores nye stjerneskud?

Som handelsassistentelev i et Proffcenter eller Byggecenter får du et indgående kendskab til vores produkter og erfaring med salg og service til vores kunder, din uddannelsesretning bliver med speciale i værktøj og værktøjsmaskiner.

Når du starter i forretningen, vil du få udpeget en uddannelsesvejleder, som skal være din personlige mentor under hele din elevtid. Du skal i samarbejde med din uddannelsesvejleder udarbejde din personlige uddannelsesplan for elevtiden i Bygma.

Du vil lære at servicere og handle med kunder i det professionelle marked. Du får et indgående kendskab til vores produkter og erfaring med salg til større projekter, udregning af tilbud, lagerstyring, indkøb, logistik og meget andet.


Jobindex, 26. januar
Brinch & Partners

Brinch & Partners søger for Scan-Horse A/S i Roskilde

Indkøber – Udvikling af kollektioner

Du kommer til at indgå i et mindre indkøbsteam med dit eget ansvarsområde. Du kommer primært til at arbejde med udviklingen af egne kollektioner i samarbejde med eksterne designere. Du driver hele processen, hvor du aktivt søger eksternt input omkring trends og markedsbevægelser og sammenholder det med input fra salgsafdelingen.

Informationerne bruger du til, i samarbejde med eksterne designere, at udvikle kollektioner – både til hest og rytter. Produkterne omfatter bl.a. beklædning til rytterne, men også f.eks. dækkener, sadelunderlag, bandager, børster mm til hesten. Modeelementet spiller en væsentlig rolle, samtidig med at funktionaliteten er i centrum. Efterfølgende indgår du i arbejdet omkring sourcing af produkterne og forhandlinger med producenterne.

Brinch & Partners

Brinch & Partners, 26. januar
SILVAN KædenEr du den salgsorienterede afdelingschef eller varehuschef vi mangler i SILVAN, Sydsjælland?

SILVAN Kæden

I SILVAN skal afdelingscheferne og varehuscheferne både være kompetente ledere og knalddygtige sælgere.

Vi søger nu afdelingschefer og varehuschefer af begge køn til vores byggemarkeder på Sydsjælland. Er det dig?

Du får ansvar for din egen afdeling eller byggemarked og dermed en række dygtige medarbejdere, der selv tager ansvar for salg, opgaver, kundeservice og for Silvans fortsatte udvikling.

SILVAN Kæden

Jobindex, 26. januar
MILK CopenhagenFritidskonsulent indenfor børnetøj

MILK Copenhagen

Er du vild med børnetøj og mode, så har du nu chancen for at blive ambassadør for et af Danmarks mest fashionable og succesfulde børnetøjsfirmaer indenfor homeshopping salg. Vil du gøre din fritid mere sjov og spændende og tjene ekstra penge, så er du måske vores nye konsulent.

Hvem er du?

 • Du elsker at netværke, har du børn, og dermed daglig kontakt til familier med børn i vores målgruppe.
 • Du er en smilende, tillidsvækkende og åben person, og du glæder dig over at vejlede og inspirere andre.
 • Du er initiativrig, og evner at se alle mulighederne frem for begrænsningerne.
 • Du arbejder målrettet og passioneret med de ting du engagerer dig i.

Som MILK COPENHAGEN konsulent får du et meget fleksibelt job, hvor du selv tilrettelægger din tid. Din fornemmeste opgave består i at præsentere vores 2 årlige kollektioner, som sælges via homeshopping- og Åbent hus events i dit lokalområde.


MILK Copenhagen, 26. januar
Promando A/SAmbitiøse butikschefer - Sjælland & Lolland-Falster

Promando A/S søger for kunde

Vores kunde er en virksomhed i vækst. Med udgangspunkt i et stærkt koncept har virksomheden i dag etableret 94 butikker over hele landet og flere er på vej. Grundet virksomhedens positive udvikling søges nu ambitiøse butikschefer. Med reference til distriktschefen vil du have ansvaret for din egen butik på Sjælland eller Lolland-Falster.

Af væsentlige arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Synlig og proaktiv ledelse
 • Uddannelse og motivering af butikkens personale
 • Eksekvere, styre og motivere til overholdelse af konceptet – hver dag
 • Sikre en god kundeoplevelse

Jobindex, 26. januar
SKS Kraner A/SKranmontør

SKS Kraner A/S

Har du mekanisk snilde og lyst til at arbejde med alt fra traverskraner til portalkraner, svingkraner, konsolkraner og vakuumanlæg? Trives du samtidig med selvstændigt ansvar, og vil du arbejde i en mindre virksomhed, hvor udvikling er i højsædet?

Du starter ofte dagen fra din egen servicevogn hjemmefra. Herfra kører du ud til kunderne, som du hjælper med de mange forskellige opgaver, du modtager over mail eller telefon. Du kigger dog også ind på kontoret ugentligt – og når opgaverne kræver det, er I flere afsted på opgave sammen.

Dine kunder er typisk fra industrien. Du hjælper dem bl.a. ved at servicere kraner, montere anlæg, køre ud ved nedbrud og til reparationer. Med et naturligt blik for kundernes behov, rådgiver du dem, så de får kvalitet leveret til døren.


Jobindex, 26. januar
Save Lives Now Europa ABHead of danish operations

Save Lives Now Europa AB

We are searching for an entrepreneur in sales and marketing of our unique products that prevent accidents, injuries and save lives.

We offer a market-adjusted concept, a unique brand, customer-adapted products that are marketable everywhere. You will find a complete package deal, with very high profitability and exclusivity for the whole of Denmark!

We are searching for a self-motivated, proactive individual who strives for further development – personally as well as of the business - for a long term partnership. Meriting is the gathering of wide knowledge from the various steps and channels of trade, markets and business. In our opinion, the wider your experience and understanding of sales and marketing, the more successful your business will be.


Jobindex, 26. januar
Solar A/S
We’re recruiting a I-have-the-courage-to-turn-vision-into-results Head of Sales & Marketing

Solar A/S

Do you want to take the lead in developing sales and marketing across markets and countries?

Solar will center future initiatives on the customers and listen as well as positively challenge them so that Solar always offers the very best individual solution for each customer.

To help drive the positive development of Solar by emphasising focus on the customer, improved profitability and productivity, Solar is looking for a result-oriented and skilled Head of Group Sales and Marketing.

The key focus areas are to lead and facilitate our global Sales Director and Marketing Director communities and to develop our sales efforts in different segments of industry customers.

Solar A/S
Jobindex, 26. januar
Solar A/S
We’re recruiting a I-can-spot-business-opportunities-from-miles-away Business Development Manager

Solar A/S

Do you want to drive profitable growth through strong business development initiatives in the Danish market and take the lead in developing our e-business suite across all our markets? We are looking for a Business Development Manager to support our Danish management team. It is a new position and you will work in a challenging environment with an opportunity to influence your own job to a high degree.

Some of the main tasks will typically be:

 • Lead and support new business development initiatives in the Danish market as well as new E-business development initiatives in all markets.
 • Plan and facilitate strategic projects, project portfolio tracking and communication related to the work.
 • Support of strategy plan development in cooperation with colleagues in the Danish subsidiary as well as Group headquarters and other subsidiaries when relevant.
Solar A/S
Jobindex, 26. januar
Jyske Bank
Leasingkonsulent til Jyske Finans, Roskilde

Jyske Bank

Brænder du for salg, rådgivning og anlægsfinansiering? Har du stor en energi og lyst til at rådgive og servicere bankens kunder og understøtte erhvervsrådgiverne i afdelingerne?

Du skal være med til at udbygge og udvikle samarbejdet på anlægssiden med Jyske Bank. Du indgår i et salgsteam, som alene har attention og fokus på salg og rådgivning om anlægsfinansiering til bankens kunder - såvel direkte som indirekte via erhvervsrådgiverne i banken. Du får ansvaret for sparring og servicering af bankens sjællandske afdelinger.

Dit arbejdssted vil være Jyske Finans, Roskilde - men du skal påregne at skulle benytte omkring 60% af din tid på kunde- og afdelingsbesøg.

Jyske Bank

Jyske Bank, 26. januar
JN Data A/SJN Data søger IT-Sikkerhedskonsulent

JN Data A/S, Roskilde

Du har nu mulighed for at blive en del af JN Datas Sikkerhedsafdeling og være med til at holde driftsstabilitet og kvalitet i top på en af Danmarks største IT installationer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at sikre, at der til enhver tid er overblik over de opgaver, der skal løses, så JN Data leverer det forventede i forhold til PCI DSS herunder:

 • At få etableret et kontrolmiljø, der løbende følger op på, at JN Data leverer den aftalte PCI DSS infrastruktur til vores partnere.
 • At være koordineringsressource i forbindelse med at vores partnere skal gennemgå en assessment for fortsat at sikre PCI DSS kravene er overholdt.
 • At være ansvarlig for at sikkerhedssystemet løbende bliver opdateret og at der er kvalitet i de opgaver, der ligger i sikkerhedssystemet. Sikkerhedssystemet indeholder blandt andet sikkerhedspolitik, sikkerhedsregler og sikkerhedskontroller.

JN Data A/S, 26. januar
airteam a/sProjektleder – Ventilation

airteam a/s, Roskilde

Vi søger en projektleder, gerne nyuddannet eller med få års erfaring inden for ventilation. Du kommer til at indgå i vores team af ambitiøse og engagerede projektledere. Din arbejdsplads vil være i Roskilde, men du kommer også til at være ude på pladserne, hvor vi udfører projekterne. Du vil få en grundig oplæring og også store udfordringer i en hverdag, hvor du vil få mulighed for at præge både dit eget arbejde og afdelingens udvikling som helhed i en positiv retning.

Vi er en af Danmarks førende aktører inden for tekniske ventilationsløsninger. Vores medarbejdere udvikler avancerede ventilationssystemer til bl.a. kontorbygninger, butikscentre, varehuse, fabrikker og medicinalfirmaer over hele Danmark.

Dine arbejdsopgaver:

 • projektering og projektstyring fra ordreindgang til aflevering
 • indkøb ved underleverandører, samt kontraktforhandling

Jobindex, 26. januar
Solar A/S
We’re recruiting a I-have-the-courage-to-turn-vision-into-results Business Development Manager

Solar A/S

Do you want to take the lead in developing sales and marketing across markets and countries?

To help drive the positive development of Solar by emphasising focus on the customer, improved profitability and productivity, Solar is looking for a skilled employee. We are looking for a Business Development Manager to support our management team. It is a new position and you will work in a challenging environment with the possibility of influencing your own job to a high degree.

The job consists mainly of market and business analysis work, strategic project tracking, internal projects and key customer activities.

Solar A/S
Jobindex, 26. januar
Roskilde Festival
Elektriker søges til Roskilde Festival Rental

Roskilde Festival

Roskilde Festival-gruppen søger en elektriker til el-afdelingen. Du vil indgå i Roskilde Festival Rentals team af dygtige elektrikere, som både udekørende montør, samt hjælp på vores el-lager. Roskilde Festival Rental er en virksomhed med mange års erfaring i at løse små og store opgaver i forbindelse med udleje af grej til midlertidige arrangementer.

Dine væsentligste arbejdsopgaver:

 • Udekørende el montør
 • Opbygning af installationer til diverse midlertidige arrangementer
 • Vedligeholdelse af byggestrøms materiel
 • Udlevering og pakning af byggestrøms materiel til udlejning
Roskilde Festival

Jobindex, 26. januar
MG-VMG-V mangler vikarer på fuldtid eller deltid. Er det noget for dig?

MG-V.

Ja, nogle gange er det i 11. time, at du modtager et opkald, når vi akut mangler en vikar. Vi forventer derfor, at du er fleksibel og mødestabil, og at du kan rykke ud med kort varsel.

Til gengæld kan du som vikar i MG-V se frem til en attraktiv løn, pension og bonus. Især hvis du er fleksibel med dine arbejdstider, kan du opretholder en rigtig god indtjening. For det går stærkt i MG-V. Faktisk går det så stærkt, at du kan vikariere på fuldtid, hvis du ønsker det.


Jobindex, 26. januar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
SAM Executive Search A/S
1 til 20 af 325 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |17|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.