1 til 20 af 260 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |13|Næste »

Dine valg

 • FjernRoskilde

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Thermo Fisher ScientificLagermedarbejder til NuncAtom

Thermo Fisher Scientific, Roskilde

Vi skal bruge en ny medarbejder til fast aftenhold i NuncAtom.

Thermo Fisher Scientific Roskilde Site producerer et bredt sortiment af plastprodukter til brug for bl.a. vaccineproducenter, forskningslaboratorier og hospitaler. Vores vision er at gøre verden sundere, renere og mere sikker. Til det formål har vi brug for en lagermedarbejder til NuncAtom gerne med en baggrund fra anden produktionsvirksomhed.

Vi tilbyder en virksomhedskultur, hvor du har mulighed for at vokse. Vi er en dynamisk og attraktiv virksomhed i stor vækst med samarbejde i fokus og mulighed for at arbejde i tværfaglige projektgrupper.


Jobindex, 24. oktober
Thermo Fisher ScientificHR Konsulent til international virksomhed

Thermo Fisher Scientific, Roskilde

Har du passion for mennesker? Motiveres du, når forretningen trives? Kan du præge en kultur gennem samarbejde med ledere? Ønsker du at arbejde halv tid? Så er jobbet som HR Konsulent måske noget for dig.

Du bliver en del af et levende team med 4 glade kollegaer. Du får en unik mulighed for at præge kulturen på sitet og skabe forretningsresultater gennem et tæt samarbejde med vore ledere. Du skal gennemføre rekrutteringsopgaver, fastholdelses-initiativer og kommunikative opgaver, der sikrer fundamentet for en solid forretning.

Dine arbejdsområder:

 • Rekruttering (fra jobafklaring til udformning af kontrakt)
 • Omsorgssamtaler (forberedelse, gennemførelse, lægekontakt, evt. juridiske forhold)
 • Kommunikation (Townhalls, nyhedsbreve, opslag)

Jobindex, 24. oktober
brandiators aps
Sales and Marketing Representative for SONOS

brandiators aps

En spændende og alsidig projektansættelse henover juleperioden – med mulig forlængelse!

For vores kunde SONOS søger vi i øjeblikket SMR’er af begge køn over hele landet. Du kommer til at repræsentere et stort brand indenfor Hi-Fi, samtidig med, at du udvikler dine personlige færdigheder og viden indenfor kommunikation, salg, marketing og Hi-Fi. Jobbet er tidsbegrænset fra midt november, til slut december. Hvor de primære opgaver vil være demonstration og salg af produkter overfor slutbrugere.

Du skal være interesseret i at bruge lyd- og musik produkter, men du behøver absolut ikke at være ”nørd” – vi skal nok lære dig det fornødne.


Jobindex, 24. oktober
JKSAdministrativ teknisk supporter - alarmsystemer

JKS søger for kunde i Roskilde

Er du personen, der brænder for at gøre en forskel i dagligdagen? Og er du serviceorienteret, kvalitetsbevidst og struktureret i dit arbejde med kunderne, så er du måske vores nye kollega.

I jobbet hos os er kunderne alfa og omega, og med ønsket om at fastholde et højt service niveau, styrkes den tekniske afdeling nu med en teknisk supporter til snarlig tiltrædelse. Du vil som medarbejder i teamet være med til at sikre vore kunder en fortsat optimal support og kundetilfredshed.

Der er tale om en supportfunktion, hvor du i samarbejde med kollegaer skal yde rådgivende support på såvel eksisterende som nye produkter med fokus på kundetilfredshed. Dit arbejdsområde vil ligge inden for tyverialarmer og adgangskontrol, og du vil fungere som sparringspartner for de produktansvarlige.


Jobindex, 24. oktober
IMC Business Consulting A/S
Mødebooker

IMC Business Consulting A/S, Roskilde

IMC Business Consulting A/S søger engageret og udadvendt mødebooker til vores kontor i Roskilde.

Vi er en danskejet konsulentvirksomhed, der blandt andet beskæftiger sig med virksomhedsrådgivning og rekruttering. Da vi er inde i en spændende udvikling, søger vi en dygtig mødebooker, der har det rette gåpåmod og de kommunikative evner i orden.

Du får til opgave at booke møder til vores konsulenter gennem telefonisk kontakt samt opfølgning på såvel eksisterende kunder og kundeemner. Vi ser gerne, at du har erfaring fra lignende stillinger, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du er ansvarsfuld, har en positiv indstilling og gerne en god telefonstemme.


Jobindex, 24. oktober
JN Data A/SRemote Access tekniker

JN Data A/S, Roskilde og Silkeborg

Brænder du for at levere ydelser i topklasse indenfor software baseret firewall, remote access samt identitetsmiddel løsninger i et af Danmarks førende it-driftsselskaber? Så er du måske JN Datas nye Remote Access tekniker i vores team for Remote Access Tools. Området for remote access-løsninger er i kraftig vækst og derfor udvides teamet med denne ansættelse.

Som Remote Access tekniker er du ansvarlig for den daglige drift og forvaltning af løsninger, som allerede er i produktion. Du vil ligeledes deltage i implementering af nye løsninger som tildeles i overensstemmelse med dine kvalifikationer.

Dine primære arbejdsopgaver vil derfor være:

 • Drift og forvaltning af remote access løsninger baseret på Microsoft Direct Access, Unified Access Gateway, samt < SMS-passcode/token løsninger fra forskellige leverandører
 • Drift og forvaltning af en stor Citrix Netscaler installation og løsninger baseret på Microsoft ISA og TMG servere

JN Data A/S, 24. oktober
JN Data A/SJN Data søger specialist inden for CICS og MQ system området

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Er du specialist inden for CICS og MQ system området, og har du lyst til at understøtte og supportere en af Danmarks største IT installationer inden for den finansielle sektor, har du nu mulighed for at blive en del af JN Datas afdeling for Server Central Teknik.

Dine primære arbejdsopgaver vil være vedligeholdelse af CICS og MQ basis infrastrukturen samt relaterede 3. parts støtte produkter.

Du får også til opgave at være på forkant med udviklingen inden for ovenstående og sikre formidling af dette til kollegaer i JN Data og vores partnere.

Endvidere deltager du i teamets second level support og projekter både internt i JN Data og sammen med vores partnere.


JN Data A/S, 24. oktober
BEC
Systemudvikler til BEC's flagskib Calypso

BEC, Roskilde

Vil du være en del af teamet der har ansvar for den tekniske udvikling og forvaltning af Calypso på Capital Markets-platformen? Og trives du i en hverdag præget af tempo, kvalitetsbevidsthed og leverancer? Så er det dig, vi søger.

I jobbet får du det overordnede ansvar for at vedligeholde og opdatere servermiljøerne. Du får sparring med mange dygtige fagfolk – både internt, hos vores leverandører og kunder.

I jobbet vil du desuden:

 • Undersøge, udføre og besvare tekniske spørgsmål fra kunder og kolleger i let forståeligt sprog
 • Afdække, beskrive og rette fejl i kode
 • Løbende opdatere og optimere test- og produktionsmiljøer
BEC

BEC, 24. oktober
Mogens Daarbak A/SDistriktssælger - frontfigur for Daarbak-teamet

Mogens Daarbak A/S, Roskilde

Hverdagen hos Daarbak kan på mange måder sammenlignes med et racerløb. Set fra racerkørerens synsvinkel står dagsordenen på hård konkurrence, vindermentalitet og sammenhold. Distriktssælgeren er Daarbaks racerkører og er den vigtigste brik i at opnå virksomhedens salgsstrategi.

Når du ”sætter dig bag rattet” hos Daarbak, er det dit ansvar at nå så mange kundebesøg som muligt og dermed øge markedsandelen i dit distrikt. Arbejdsdagen byder på mange spændende udfordringer og kontakt med kunder på alle niveauer.

Du udstyres med en ”V8 motor” i form af en gennemarbejdet værktøjskasse og et back office, som blandt andet består af en toptunet kundeservicefunktion, et stort lager- og logistikcenter, benhårde indkøbere samt marketing.


Jobindex, 24. oktober
Job-linjen ApSKompetent socialrådgiver med erfaring indenfor arbejdsmarkedsområdet

Job-linjen ApS

Job-linjen ApS er en privat, landsdækkende virksomhed, som tilbyder socialfaglig hjælp til forsikringsselskaber og virksomheder, bl.a. i forhold til sygemeldte kunder/medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver vil bestå i:

 • Individuel støtte/backup som tovholder overfor sygemeldte kunder.
 • At aflægge hjemmebesøg. Vi starter alle forløb med et hjemmebesøg hos kunden.
 • Koordinerende funktion overfor sundhedssystem, virksomhed, jobcenter m.fl.
 • At afdække kundens beskæftigelsespotentiale.
 • At motivere kunden til at tænke i nye baner.


Jobindex, 23. oktober
KvicklySalgsassistent Frugt, Grønt & Blomster, Kvickly Roskilde

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med ialt 88 medarbejdere.

Du vil blive en del af et super team af dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • Et job på pt. 15 timer pr. uge
 • Et job med udviklingsmuligheder for den rette person
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Personalekøbsordning for dig og din husstand

Kvickly, 23. oktober
Lely Center Nyborg A/SServicetekniker

Lely Center Nyborg A/S

Til vedligeholdelse af Lelys automatiserede malkesystemer og staldprodukter søger Lely Center Nyborg en servicetekniker, primært til Sjælland, Fyn og Trekantsområdet.

Du skal sammen med dine kolleger være med til at sikre en fremragende kundeservice. Dine arbejdsopgaver vil primært foregå hos landmanden med vedligeholdelse og service af malkerobotter og tilbehør.

Om dig:

 • Du har en baggrund som automatiktekniker, landbrugsmekaniker eller lignende.
 • Du har bopæl på Sjælland.

Jobindex, 22. oktober
Alm. BrandForsikringsrådgiver til Servicecenter Erhverv

Alm. Brand, Roskilde

Til vores servicecenter erhverv i Roskilde har vi brug for en ny medarbejder. Har du lyst til at servicere, rådgive og sælge til vores erhvervskunder, er du måske den, vi har brug for. Servicecenter Erhverv har til opgave at servicere og rådgive alle Alm. Brands erhvervskunder om policer og produkter - både kundens erhvervs- såvel som private forsikringer. Afdelingen består af 31 medarbejdere, og ledes af en centerchef og to teamledere.

Dine arbejdsopgaver:

 • Du skal tage hånd om vores kunder - imødekommende og professionelt, når de henvender sig omkring nytegning af forsikringer eller har behov for opdatering af deres forsikringer.
 • Du skal også rådgive og mersælge efter kundernes behov, ligesom du skal foretage opsøgende salg til eksisterende kunder.
 • Du skal varetage de administrative funktioner i forbindelse med policeudstedelsen.

Alm. Brand, 22. oktober
Baltic Workforce ApS
Salgsdirektør

Baltic Workforce ApS

Vi søger den rette salgsdirektør, som med den rigtige indstilling, drive og kompetencer, kan sikre vores nuværende kundeportefølje, mersalg, samt udbygge salget af vores vikar- og entrepriseløsninger med udenlandsk arbejdskraft til gartneri-, landbrug-, rengørings-, bygge og anlæg-, industri-, lager- og transportbranchen.

Baltic Workforce har været i marked i 10 år og vækster kraftigt hvert år. Vi søger derfor nu en salgsdirektør, til at lede og være ansvarlig for salgsafdelingen, som i dag består af to kørende sælgere, samt tre KAM på kontor. Du vil få ansvaret for at holde væksten, samt udbygge kundeporteføljen, bl.a. ved at ansætte flere kørende sælgere lokalt repræsenteret rundt om i landet.


Jobindex, 22. oktober
New Nordic ManufacturingRegulatory Affairs

New Nordic Manufacturing, Roskilde

New Nordic er en international kosttilskudsvirksomhed i fremgang. Virksomhedens urtebaserede produkter, er udviklet til at gavne specifikke sundhedshensyn på effektiv, sikker og naturlig vis. Produkterne er alle fremstillet i Danmark og Sverige. De markedsføres i 32 lande verden over og forhandles gennem mere end 50'000 apoteker, drugstores og helsebutikker.

Vil du være med til at styrke vores varemærke internationalt?

Vi søger en talentfuld person til at varetage internationale regulatoriske opgaver for vores kosttilskud.

Jobbet er hovedsagelig relateret til markedsføring i EU, men medfører også håndtering af dokumentation for notering og registrering i lande udenfor EU.


Jobindex, 22. oktober
New Nordic ManufacturingArea Manager Eksport

New Nordic Manufacturing, Roskilde

New Nordic er en international kosttilskudsvirksomhed i fremgang. Virksomhedens urtebaserede produkter, er udviklet til at gavne specifikke sundhedshensyn på effektiv, sikker og naturlig vis. Produkterne er alle fremstillet i Danmark og Sverige. De markedsføres i 32 lande verden over og forhandles gennem mere end 50.000 apoteker, drugstores og helsebutikker.

Vil du være med til at styrke vores varemærke internationalt?

Vi søger en talentfuld Area Manager, der vil være med til at stå for etableringen af New Nordic i Fjernøsten.

Jobbet indebærer screening, opsøgning og motivation af nationale eksklusive distributører, for salg til apoteker og helsebutikker og markedsføring til forbrugere.


Jobindex, 22. oktober
Tomma Consulting
Area Manager (projektsælger) – ansvar for salget af Rockpanels løsninger øst for Storebælt – en spændende salgsudfordring

Tomma Consulting søger for Rockpanel – et selskab i Rockwool Gruppen

Du får ansvaret for projektsalg øst for Storebælt – og får til opgave at identificere de mest relevante byggeprojekter og bearbejde byggeriets aktører – d.v.s. både forskrivning, rådgivning og afslutte salget i det udførende led. Rockpanel samarbejder med/fakturerer gennem trælastkæderne, men 95 % af jobbet vil udgøre bearbejdning af arkitekter og det afsluttende salg til entreprenører og bygherrer.

Da du vil være den eneste salgsansvarlige øst for Storebælt, og da salgschefen har et skandinavisk ansvar, vil jobbet og ansvaret være mere selvstændigt end et ”traditionelt” projektsalgsjob.

Du vil få support fra både den interne danske organisation og fra hovedkontoret i Holland. Du skal arbejde med udgangspunkt i hjemmekontor på din bopæl.


Jobindex, 22. oktober
ALDISouschef

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Som souschef for filiallederen deltager du i den daglige ledelse. Du leder og motiverer teamet i butikken, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 22. oktober
Bar & Tap Concept Sale ApSBar & Tap Concept søger sælgere eller selvstændige ”Agenter” i Jylland og på Sjælland

Bar & Tap Concept Sale ApS

Bar & Tap Concept (Electronic Dispense Technique) har gennem 10 år solgt patenterede Tap-Systems til restauranter, barer, caféer, hoteller og natklubber i hele verden via et partnernet.

Har du mod på at sælge til vores målgruppe i Danmark, og har du evnen til at tale med mennesker, skabe gode relationer, så har du muligheden for at blive en del at et stort team.

Flid, fokus og gode færdigheder skaber resultater. Kan du det, er der masser af muligheder for en god indtjeningsmulighed. Du vil blive tilbudt en fast løn i kombination med resultatløn.

Din arbejdsplads er med udkørsel hjemmefra, og du vil få de nødvendige værktøjer, såsom telefon, bærbar PC, et fælles CRM system samt kørselsordning eller firmabil.

Bar & Tap Concept Sale ApS

Jobindex, 22. oktober
TEMP-TEAM A/SMøbelsnedkere

TEMP-TEAM A/S søger for kunde på kunde på Vestsjælland

3-4 møbelsnedkere til et vikariat resten af året

Jobbet består i at fremstille inventar i træ via håndsnedkeri og maskinsnedkeri samt samling af specialfremstillet inventar. Der fremstilles skranker, skabe, gavlborde, loungemøbler samt møbler til opholdsrum som hotelindretninger, skoleindretninger, kantineindretninger og lignende. Det er en ny ting hver gang, hvor der arbejdes med bruttotyper.

Du har erfaring som snedker/møbelsnedker, tømrer med erfaring inden for køkkenmontage eller bådbygger. Det er vigtigt, at du er selvkørende og har sans for detaljen. Du kan læse tegninger, du er detaljeret, og du er indstillet på, at det er nye ting hver gang. Der er tale om et vikariat med start hurtigst muligt og resten af året. Der er dog mulighed for forlængelse. Lønnen er kr. 150,- i timen – udbetaling hver 14. dag (torsdag i lige uger).


Jobindex, 21. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 260 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |13|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.