1 til 20 af 266 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |14|Næste »

Dine valg

 • FjernRoskilde

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
ALDISouschef

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Som souschef for filiallederen deltager du i den daglige ledelse. Du leder og motiverer teamet i butikken, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 28. juli
Deichmann SkoDeichmann søger fremtidige salgsassistenter

Deichmann Sko

En verden fuld af sko og muligheder, vil du være med?

Er du på udkig efter et job i en travl skokæde, hvor der altid er noget at tage sig til, et godt arbejdsmiljø og hvor du kommer til at have kontakt med vores brede målgruppe, som spænder fra børnefamilier, de unge og smarte, til de ældre med fokus på komfort – så har du chancen nu for at blive en del af vores team.

Vi søger nemlig hele tiden kvalificerede deltids-medarbejdere på mellem 5-30 timer om ugen, til vores eksisterende og kommende butikker i hele Danmark.


Jobindex, 28. juli
JN Data A/SJN Data søger erfaren Windows Systemkonsulent

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Du har nu mulighed for at blive en del af JN Datas Windows Server team og være med til at holde driftsstabilitet og kvalitet i top på en af Danmarks største Windows installationer.

JN Data er en af de absolutte sværvægtere, når vi taler IT drift inden for den finansielle sektor. Det er vores fornemste opgave at sikre vores partnere, der er Jyske Bank, Nykredit, BEC, Bankdata og SDC, en stabil, sikker og effektiv it-drift.

Dine primære arbejdsopgaver vil være vedligeholdelse og udbygning i forhold til vores meget omfattende Windows Server infrastruktur, herunder:

 • Review af designs
 • Deltagelse i projektarbejde
 • Performanceanalyser
 • Problemløsning ved tekniske udfordringer

JN Data A/S, 25. juli
PANDORA A/STrainers to our Nordic Market

PANDORA A/S

PANDORA Nordic is right now expanding the number of Concept Stores and Partner Shop in Shops. As we educate and train the retail staff continuously to give our Customers an ultimate buying experience, we are looking for new experienced trainers with excellent communication skills that speak fluent Danish, Swedish and English.

The positions are in our Nordic organization and reports to the Nordic Customer Experience Manager. The Nordic office is located in Rødovre, Denmark. However most of your time (at least 80%) will be spent away from the office – doing store training.

You will be responsible for carrying out all sales related training for Partner or own staff in Nordic; Denmark, Sweden, Norway and Finland.


PANDORA A/S, 25. juli
Alm. BrandSkadebehandler til Privatskade

Alm. Brand, Roskilde

Vi har brug for nye medarbejdere i Privatskade, da nogle af vores gode kollegaer har fået nye udfordringer.

Har du lyst til nye udfordringer hos os, samtidig med at du i forvejen har en solid erfaring inden for forsikring, er du måske netop den medarbejder, vi søger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver skadebehandling af bygning- og løsøreskader inden for privat. Arbejdet indebærer skadeanlægning, vurdering af dækning efter gældende forsikringsbetingelser, forhandling med skadelidte, afregning af skader samt rådgivning over for kunder og kollegaer i skadespørgsmål.


Alm. Brand, 25. juli
homehome Roskilde RO´s Torv v/Anne Crone søger den dygtigste og mest engagerede kontortrainee

home

Brænder du at få ”foden indenfor” i ejendomsmæglerbranchen, arbejder du struktureret og er du samtidig et udadvendt og positivt menneske, så er det måske dig vi søger!

Vi søger en alsidig kontortrainee til vores afdeling i Roskilde. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at klargøre sager, udarbejdelse af annoncer, hjælpe vores kompetente mæglere med ad hoc-opgaver, kundekontakt på telefon og i forretningen, udarbejdelse af salgsmaterialer osv.

Vi forventer at du:

 • Forstår vigtigheden af særlig god kundeservice
 • Kan arbejde struktureret og effektivt
 • Har en god ordenssans

Vi tilbyder:

 • Uddannelsesplan
 • Interne og eksterne kurser i både kundekontakt og faglighed
 • Godt arbejdsmiljø med hovedvægt på anerkendende ledelse

Jobindex, 24. juli
Shurgard Sweden ABSælger

Shurgard Sweden AB, Roskilde

Har du salgserfaringen i orden eller et skjult salgstalent? Og vil du:

 • arbejde i Europas største opbevaringsvirksomhed?
 • tjene gode penge og have en attraktiv bonusordning?
 • styrke dine salgsevner og blive en del af et stærkt vinderteam med et godt sammenhold?

- så bliv Sælger på Shurgard

En del af jobbet er også at sørge for, at butikken er præsentabel og sikre generel vedligeholdelse af butikslokaler, gennemføre butiksinspektioner og udføre forskelligt rengøringsarbejde for at bevare ejendommens udseende på det højeste niveau. Du får en hverdag med mange forskelligartede opgaver, hvor succeskriteriet er at yde professionel og ekstraordinær kundeservice og nå butikkens salgsmål.


Jobindex, 24. juli
DEKO loft + væg p|sTømrersvende

DEKO loft + væg p|s

Til akkordarbejde søger vi svende til indvendigt tømrer-/snedkerarbejde, som omfatter montage af gips- og glasvægge, døre samt lofter i erhvervsbyggerier på Sjælland og i Storkøbenhavn.

DEKO loft + væg p|s

Jobindex, 24. juli
Würth Danmark A/SSælger til byggebranchen (genopslag)

Würth Danmark A/S

Har du lyst til at pleje dit salgsgen med målrettet, opsøgende salg?
Har du mod på nye udfordringer i en hverdag fyldt med forandringer?

Würth Danmark A/S

Hos Würth forsøger vi at målrette salget mest muligt i forhold til den enkelte kunde. For dig betyder det, at du har ansvaret for et målrettet salg til de enkelte tømrere, glarmestre, malere, tagdækkere i distriktet, som omfatter: Roskilde, Hedehusene, Gadstrup, Havdrup, Lejre, Karlslunde og omegne.

Med reference til regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet, hvor du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen, idet du udvælger og opsøger potentielle kunder. Din hverdag som kørende sælger indebærer mange timer på landevejen, og din arbejdsdag foregår ude ved kunderne.

Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S, 24. juli
Jobindex A/SFIELD SERVICE ENGINEER – Mikroskopi

Jobindex A/S søger for ZEISS

Danmark og Norden

Har du lyst til et selvstændigt job i en international virksomhed med tekniske produkter af høj kvalitet, hvor du løbende udvikler dig teknisk, personligt og kommercielt?

Med reference til den nordiske servicechef vil du indgå i et team af kompetente kolleger, der er ansvarlige for salg, rådgivning og service af den omfattende produktportefølje indenfor lysmikroskopi. Vi har desuden et team som fokuserer på vores produktportefølje indenfor konfokal mikroskopi. Her får du en selvstændig og alsidig hverdag, der består af en kombination af installation af udstyr, planlagte serviceopgaver samt akutte servicekald.

Opgaverne spænder meget vidt fra teknisk kompliceret fejlfinding og reparation til mere praktiske serviceopgaver. Dine kunder er typisk forskningsinstitutioner, private virksomheder samt uddannelsesinstitutioner, primært i Danmark men også i øvrige nordiske lande.

Jobindex A/S
Jobindex, 24. juli
Pacco A/SKøletekniker

Pacco A/S, Roskilde

Til fejlsøgning, reparation og service, og ind i mellem mindre montager af køle- og klimaanlæg, søges køletekniker med lyst til at indgå i et godt team af dygtige, engagerede og behagelige kollegaer med humoristisk sans.

Du skal være uddannet køletekniker, have praktisk erfaring, kunne arbejde selvstændig og være bevidst om kvaliteten af dit arbejde.

Du får et ansvarsfuldt job ude hos vore kunder, tekniske udfordringer, løbende efteruddannelse, et godt arbejdsmiljø samt sundhedsforsikring i en velorganiseret virksomhed.

Tiltrædelse hurtigst mulig.


Jobindex, 23. juli
Region SjællandFarmakonomer til Sygehusapoteket Region Sjælland, Roskilde - quicknr. 15082

Region Sjælland

Farmakonom til cytostatikaproduktion søges.

Sygehusapoteket, Region Sjælland søger snarest mulig tre farmakonomer til nyoprettede stillinger i vores produktion i Roskilde, da vi fortsat forventer en stigning i antallet af cytostatika til kræftbehandlingen.

Du bliver en del af et dygtigt produktionsteam på 23 medarbejdere, hvor faglighed, kvalitet og humor er højt prioriteret.

Teamet producerer cytostatika til kræftbehandlingen i Region Sjælland i henhold til GMP i egnede renrumslokaler.

Vores arbejdsrutiner er konstant under udvikling, og du får mulighed for at bidrage med dine erfaringer til fordel for teamet og produktionen.

Region Sjælland

Region Sjælland, 23. juli
Coop Danmark A/S
Butiksbesøgskorps, Coop Bank

Coop Danmark A/S

Coop Bank A/S søger udadvendte kollegaer til butiksbesøg i hele landet.

Coop Bank er en nystartet bank, som tilbyder privatkunder enkle og attraktive bankydelser via nettet. Vi har i banken et unikt set up, idet vores 1.200 Coop butikker dagligt møder og servicerer vores bankkunder med de simpleste bankydelser såsom ind- og udbetalinger.

Banken er allerede kommet godt fra start og har store ambitioner. Blandt andet vil vi i andet halvår af 2014 besøge alle Coops butikker for at fortælle om banken og bankens enkle og attraktive bankydelser til potentielle kunder. Til det formål søger vi flere kollegaer, som fra september til december i år, skal besøge 2-4 Coop butikker pr. uge ca. 4 timer pr. besøg.


Coop Danmark A/S, 23. juli
Dansk Sprinkler Teknik A/SElektriker/tekniker til en af Danmarks førende virksomheder inden for brandsikring

Dansk Sprinkler Teknik A/S

Vi søger en serviceminded og fleksibel elektriker/tekniker til vores ABA-afdeling. Vores nye kollega skal indgå i et team af medarbejdere, hvor du udfører installations- og serviceopgaver inden for brandalarmerings- og inert gasslukningssystemer. Primært ligger arbejdsopgaverne på Sjælland, hvorfor det er nødvendigt at du er bosat i området.

Stillingen er nyoprettet og dine arbejdstider vil overvejende ligge på hverdage mellem 07:00-15:00. Din ugentlige arbejdstid vil være 37 timer ekskl. frokostpause.

Vi tilbyder

 • Et job i en organisation med stor grad af selvstændighed i en velkonsolideret og dynamisk virksomhed
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • Vi investerer gerne i udvikling af dine faglige kompetencer for fremtiden
 • Engagerede og dygtige kollegaer

Jobindex, 23. juli
jem & fix A/SLederaspirant - har du et år, så har vi en stilling som butikschef

jem & fix A/S

Har du solid erfaring inden for detail og/eller ledelse? Vil du realisere din drøm om egen butik, blive en del af en virksomhed i vækst samt få en stærk lederuddannelse med fuld løn under hele forløbet?

Det 1-årige forløb består af praktisk oplæring i en af vores trænerbutikker suppleret med 10 indlagte kurser i blandt andet dynamisk købmandsskab, ledelse, teambuilding, jem & fix-konceptet og meget mere.

Du bliver undervist af førende eksperter inden for de forskellige felter, og du vil også få sparring af håndboldspilleren Michael V. Knudsen, der fungerer som rådgiver og vejleder på nogle af vores kurser.


jem & fix A/S, 23. juli
fakta a/sButikschef,Fakta Ågerup

fakta a/s

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • udvikle dig helt enormt som leder
 • få ansvar for et team på 15-20 medarbejdere
 • skabe top-resultater, der afspejles i din løn
 • gennemgå et aspirant-forløb, der udvikler dig og klæder dig på til rollen som butikschef

Som butikschef i Fakta Ågerup, Roskilde får du et virkelig alsidigt lederjob, hvor du er med til at udvikle forretningen og medarbejdere i alle aldre. For at du kommer godt i gang, starter du med et aspirantforløb, hvor du klædes på både teoretisk og praktisk, får en personlig coach gennem hele forløbet og tæt kontakt med blandt andet salgschefen.


Coop Danmark A/S, 22. juli
Lumon GroupSalgschef med ambitioner, Sjælland

POC Gruppen søger for Lumon Group

Du opbygger og vedligeholder netværk til boligselskaber, rådgivende ingeniører, arkitektvirksomheder, entreprenører og håndværksvirksomheder, som er aktive med henblik på opførelse og renovering af større beboelsesejendomme specielt i Storkøbenhavn. Højeste prioritet er fokus på renovering, som p.t. vurderes til at være det største marked for altan- og glasfacader i Danmark.

På længere sigt vil du også have fokus på opførelse af nye ejendomme med henblik på at få at få idéen om rammeløse glasaltaner endnu bedre kendt.

Jobbet er særdeles attraktivt og du tager selv initiativ til såvel indsatsplanlægning, gennemførelse og opfølgning på egen indsats. Du er naturligvis ansvarlig for, at de aftalte mål nås ligesom du også deltager på messer og udstillinger og fabriksbesøg. Din bopæl er selvfølgelig på Sjælland.


Jobindex, 22. juli
Hartmanns A/SProduktionsleder til nat-produktion hos Medicoproducent i Roskilde

Hartmanns A/S søger for Thermo Fisher Scientific

Mestrer du den sjældne kunst at få mennesker og maskiner til at gå op i en højere enhed? Har du drivet til løbende forbedringer, og trives du med stadige forandringer? Så er du måske vores nye produktionsleder.

Du refererer til Produktionschefen og bliver en del af lederteamet på seks personer. Du vil få ansvar for de cirka 50 medarbejdere, der arbejder på fabrikkens natskift og skal løfte følgende arbejdsopgaver:

 • Udvikling og motivation af medarbejdere
 • Være ambitiøs i forhold til at opnå unikke resultater for din produktion
 • Igangsættelse af aktiviteter, der effektiviserer og strømliner arbejdsgange og metoder

Hartmanns A/S, 22. juli
NCC Construction Danmark A/SErfaren anlægsformand til NCC Infrastruktur i Øst

NCC Construction Danmark A/S

NCC Infrastruktur er i vækst, og betydelige investeringer i Infrastruktur de kommende år giver mulighed for endnu flere spændende anlægsopgaver. Derfor søger vi en erfaren anlægsformand, som skal indgå i et team af unge og erfarne produktions- og projektledere. Infrastruktur består af 43 funktionærer og 100 timelønnede, og beskæftiger sig primært med komplekse jord- og kloakarbejder for forsyningsselskaber og private bygherrer i hoved og totalentrepriser.

Du kommer til at indgå i en enhed, hvor engagement, fleksibilitet, troværdighed, lønsomhed og faglig viden er nøgleord. Geografisk dækker vi hele Sjælland, men med hovedvægten på Københavnsområdet.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være:

 • Lede og fordele den praktiske udførelse af egenproduktionen på pladserne
 • Personaleansvar for egne timelønnede
 • Sikre at de timelønnede arbejder sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt
NCC Construction Danmark A/S

NCC Construction Danmark A/S, 21. juli
Juice Plus+®Fritidssælgere til hele landet

Juice Plus+®

Har du interesse for sundhed og vil du gerne sælge et af verdens bedst dokumenterede kosttilskud samt protein/slankeprodukter på markedet – Juice Plus+®.

Har du lysten, energien og motivationen til et spændende fritidsjob med gode indtjeningsmuligheder, er dette noget for dig.

Til et gennemtestet koncept søges de rette personer til at dække Danmark, Færøerne og Grønland samt med mulighed for at skabe forretning i 23 andre lande.

Virksomheden tilbyder:

 • Gennemtestede produkter i topklasse
 • Virksomhed, der har eksisteret i over 40 år
 • Egen hjemmeside
 • Adgang til dit eget online hjemmekontor

Jobindex, 21. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 266 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |14|Næste »

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.