1 til 20 af 305 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |16|Næste »

Dine valg

 • FjernRoskilde

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

Thermo Fisher ScientificLife Science Application Specialist

Thermo Fisher Scientific, Roskilde

We are looking for a Life Science Specialist responsible for Life Science Product Portfolio of Instruments and Reagents to cover the Danish and Norwegian marked.

Do you have a degree level education in related field and preferential some selling experience from the Life Science Market, understanding how to combine technical support with sales to ensure identifying the right solution for the customers? If yes, we may have the job for you!

Main Activities/Responsibilities:
Achieve or exceed Life Science product sales and margin targets for your designated territory for a defined subset of Life Science products.

Develop and execute a strategic and tactical sales plan for Life Science products, as defined by the Life Science program product portfolio, in a specified sales group to ensure revenue and gross margin objectives are met by using company defined financial models.


Jobindex, 21. november
Byggeselskabet PAULSEN A/SProjektchef til solid byggevirksomhed i kraftig vækst

Byggeselskabet PAULSEN A/S

Med reference til direktøren, og i tæt samarbejde med en kompetent stab af projektledere og byggeledere, får du ansvaret for ét eller flere igangværende og krævende byggeprojekter på Sjælland i størrelsesordenen kr. 15 - 130 mio. Du skal kunne håndtere et selvstændigt projektansvar for større byggeprojekter, samt fungere på overordnet niveau på den øvrige projekt portefølje.

Byggeselskabet PAULSEN A/S

Jobbet omfatter alt fra teknisk support i salgs- og tilbudsfasen til aflevering af de færdige byggeprojekter. Med løbende fokus på tid, kvalitet og økonomi, skal du således sikre, at både du og dine byggeledere performer optimalt, og dermed er i stand til at levere en effektiv projekt- og byggestyring.


Jobindex, 21. november
Bent Hansen Møbler A/SMøbelvirksomheden Bent Hansen søger ekstern sælger til detail- og kontraktmarkedet

Bent Hansen Møbler A/S

Sætter du pris på godt design, og kan du styrke Bent Hansens position på det danske detail- og kontraktmarked, så er du måske vores nye eksterne sælger.

Bent Hansen er en moderne designvirksomhed med solide håndværksmæssige rødder i polsterfaget. Vi har i 2015 mange nye produkter i støbeskeen, som vores nye sælger vil få til opgave at introducere på det danske marked. Vi er i dag repræsenteret i en lang række danske bolighuse og webshops samt på eksportmarkedet i Skandinavien, Tyskland, Polen, Holland og Belgien.

Dine væsentligste opgaver bliver:

 • Salg af designmøbler og boligaccessories til detail- og kontraktmarkedet i hele Danmark
 • Udvikling og udbygning af kundenetværk
 • Rapportering til hovedkontoret i Aalborg

Jobindex, 20. november
Thermo Fisher ScientificIngeniør søges til global medicoproducent

Thermo Fisher Scientific, Roskilde

Vil du være med til at gøre verden sundere, renere og mere sikker? Har du lyst til at deltage i projekter hvor du har mulighed for at følge projekterne fra A-Z? Så er du måske vores nye ingeniør.

Thermo Fisher Scientific, Roskilde Site laver plastprodukter til pharma- & biotechindustrien. Vores projektafdeling har brug for en ingeniør, der kan lede og deltage i projekter for vores produktion.

Produktionen består af cirka 70 celler, hvoraf størstedelen omfatter sprøjtestøbning og efterfølgende automatisk forarbejdning og pakning. Vi er et team på 7 kompetente projektledere og specialister med forskellig faglig baggrund. Vores projekter omfatter installation af nye produktionslinjer og optimering af eksisterende linjer, men vi deltager også i projekter på tværs af den globale organisation.


Jobindex, 20. november
JN Data A/SRemote Access tekniker

JN Data A/S, Roskilde og Silkeborg

Brænder du for at levere ydelser i topklasse indenfor software baseret firewall, remote access samt identitetsmiddel løsninger i et af Danmarks førende it-driftsselskaber? Så er du måske JN Datas nye Remote Access tekniker i vores team for Remote Access Tools. Området for remote access-løsninger er i kraftig vækst og derfor udvides teamet med denne ansættelse.

Som Remote Access tekniker skal du udføre drift af remote access- og identitetsmiddelløsninger for JN Data samt vores partnere, med det formål at sikre alle parter sikker og stabil it drift. Stillingen vil indeholde en kombination af daglig drift (dvs. avanceret fejlsøgning og –løsning) og forvaltning (dvs. opgradering og tilpasning) af løsninger som allerede er i produktion, men også implementering af nye løsninger.


JN Data A/S, 20. november
Topdanmark Forsikring A/SLandboassurandør til Syd/Vestsjælland

Topdanmark Forsikring A/S

Har du erfaring med salg og rådgivning og har du lyst til at skabe resultater ved at sætte kunden i centrum?

Vi søger dygtige og selvstændige landboassurandører, som er i stand til at rådgive, servicere og sælge forsikringer på Landbomarkedet. (Nedlagte landbrug op til 10 ha.)

Da du kommer til at arbejde under frie rammer fra hjemmekontor, er stor selvstændighed en væsentlig faktor for succes i jobbet.

Det forventes, at du er proaktiv, ihærdig, vedholdende og en god købmand der evner at lukke salget.

Topdanmark Forsikring A/S

Topdanmark Forsikring A/S, 20. november
Gorm Larsen Nordic
Mid-market hunter for HP

Gorm Larsen Nordic

Brænder du for at arbejde med B2B-salg, være opsøgende og vedligeholde relationer, og har du en stor interesse og viden for PC og elektronikløsninger? Gorm Larsen Nordic søger lige nu en salgskonsulent, som skal arbejde med at udvikle HP’s position på BtB markedet i Danmark i mid-market segmentet.

Som Mid-market hunter for HP bliver du en operationel nøgleperson i forhold til at øge HP’s markedsandele inden for mid-market segmentet blandt danske virksomheder. Dine opgaver indebærer bl.a. følgende:

 • Opsøge og møde tildelte accounts i mid-market segmentet med formål at sælge produkter, services og forbrugsstoffer
 • Sikre et solidt kundeforhold med formål at vedligeholde og udvide HP’s position
 • Rappotere på dine resultater

Gorm Larsen Nordic, 20. november
DKI Logistics A/SDistributionschauffør

DKI Logistics A/S, Sjælland

DKI Logistics ekspanderer og søger derfor en ny distributionschauffør til kørsel med industrigods, pallegods og kartonvarer primært i byområder på Sjælland.

Som distributionschauffør kører du 90 % af tiden med trækker/trailer. Du møder hver morgen ind i Køge, hvor DKI Logistics stiller bil til rådighed. Du vil dagen i forvejen have modtaget dine ture fra vores disponeringscenter.

Distributionskørsel i byområder indebærer:

 • At du har megen kundekontakt - du er DKI Logistics’ ansigt udadtil og derfor forventer vi, at du optræder servicemindet, troværdigt og er præsentabel. Hvis der måtte opstå tvivl om kundeaftaler eller lignende, er det altid vores disponeringscenter, som fører den videre dialog med kunden.
 • At din fysik kan klare hyppige ind- og udstigninger af bilen.
 • At du lejlighedsvis læsser varer med el-hund eller truck. Det kan være hos kunder eller for at hjælpe vores lagermedarbejdere.

Jobindex, 20. november
ALDISouschef

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Som souschef for filiallederen deltager du i den daglige ledelse. Du leder og motiverer teamet i butikken, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 20. november
KS Gruppen A/S
Salgskonsulent til B2B salg i spændende vækstvirksomhed

KS Gruppen A/S

KS Gruppen A/S søger en resultatorienteret sælger til at bearbejde og udbygge omsætningen ved nuværende og nye kunder øst for Storebælt.

Du bliver en del af et dedikeret hold af eksterne og interne sælgere, der i samarbejde sikrer, at KS Gruppen vedblivende er den foretrukne leverandør af intern transportmateriel på det danske marked. Du bliver den 7. på holdet.

Hos bestående og potentielle kunder i industri og institutioner er opgaverne bl.a.:

 • Planlægning og gennemførelse af opsøgende salg
 • Kalkulation og udarbejdelse af tilbud
 • Aktiv deltagelse i udarbejdelse af distriktets salgsbudget
 • Medvirke til fortsat udvikling af KS brandet og virksomhedens gode renommé
KS Gruppen A/S
Jobindex, 20. november
Storm Group ApSTalentfulde kolleger søges til vores unge og ambitiøse salgsteams i hele landet

Storm Group ApS, København, Næstved, Roskilde, Odense, Kolding, Herning, Aarhus og Aalborg

Storm Group er en fremstormende, dansk marketingvirksomhed. Vi er markedsledende inden for vores felt, hvilket dog på ingen måde får os til at hvile på laurbærerne. Vi stræber altid efter at udvikle os og blive bedre til det, vi laver. Vi har derfor brug for nye talentfulde kolleger til vores unge, ambitiøse teams, rundt om i hele landet (København, Næstved, Roskilde, Odense, Kolding, Herning, Aarhus og Aalborg.)

Salgserfaring er IKKE et krav i Storm Group, da vi tilbyder et job med:

 • Grundig oplæring i salgsteknikker, salgspsykologi, kropssprog og produkter.
 • Et seriøst arbejdsmiljø med plads til smil og højt humør.
 • Karrieremuligheder i vores anerkendte MMD-salgsuddannelse, samt intern lederuddannelse.

Jobindex, 19. november
A2SEA A/S
Service Engineer

A2SEA A/S, Fredericia

Vil du være med på et dynamisk hold, der skaber fundamentet for fremtidens miljørigtige energi?

A2SEA opererer en flåde på 10 Crew Transfer Vessels (CTV), som benyttes til daglig transport af mandskab til og fra havmølleparker i Nordeuropa. Til en nyoprettet stilling søger vi en elektriker eller maskinist til teknisk vedligehold samt fejlsøgning på automation.

Du vil blive en del af afdelingen Technical Operations, der beskæftiger 10 medarbejdere, primært skibsinspektører (Vessel Superintendents) med ansvar for hele A2SEA’s flåde af installationsfartøjer og CTV’er. Det bliver din opgave at være skibsinspektørernes forlængede arm ude på CTV’erne, så de kan fokusere på forebyggende arbejde. Behovet for teknisk support og service på især SWATH bådene er stort, da skibene ikke er bemandet med en maskinmester/maskinist. Dit mål bliver at sikre stabil drift af bådene og aflaste skibsinspektørerne.

A2SEA A/S

A2SEA A/S, 19. november
SGM A/SPhotojournalist (global)

SGM A/S

Are you looking for an exciting job with challenges, travel activities and results that stretch globally? Then we might have the right position for you.

At SGM we are moving in a high pace. Global activities in the entertainment and architectural industry are part of our everyday, which include our high quality and innovative LED lighting products touring with some of the greatest artists and bands of today.

In order to sufficiently support our sales department and distributor network with marketing material, we are seeking a photojournalist for copywriting articles and PR as well as taking photos on the site, ensuring a successful and strong branding.


Jobindex, 19. november
Boligselskabet SjællandForsikringsmedarbejder

Boligselskabet Sjælland, Roskilde

Har du erfaring fra forsikringsbranchen, og kan du se en spændende udfordring i at tiltræde en nyoprettet stilling, hvor du bl.a. skal have fokus på at nedbringe antallet og omfanget af skader? Så er der gode chancer for, at det er dig, vi er på jagt efter!

Ud over traditionelle skadeadministrationsopgaver bliver en af dine opgaver at indsamle og gennemgå risikovurderingsskemaer og på baggrund af disse og i samarbejde med de enkelte boligafdelinger at udvikle idéer og handlingsplaner, der kan hjælpe de enkelte områdeledere og driftsmedarbejdere med at forebygge skader.

Du bliver endvidere primusmotor i forhold til det arbejde, der ligger i at nedbringe antallet og omfanget af forsikringsskader. Derudover kommer du til at varetage følgende arbejdsopgaver:

 • Registrere og anmelde forsikringsskader
 • Løbende indsamle og gennemlæse skadesrapporter
 • Implementere handlings- og tidsplaner for forebyggelse og skademinimering

Boligselskabet Sjælland, 18. november
Profil Search
Industrisælger - Procesindustri - Danmark

Profil Search søger for Verder A/S i hele Danmark

Vi har banet vejen, kan du holde kursen?

Vi har etableret Verder A/S den 1. juni 2012 og er derfor stadig i opbygnings- og udviklingsfasen. Vi har succes og beskæftiger pt. fire medarbejdere, og vi forventer at øge antallet yderligere i takt med udviklingen.

Har du idéerne og engagementet til at videreføre Verders succes på markedet for pumper til procesindustrien, og kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed i vækst, så kunne denne stilling måske være noget for dig.

Verder A/S søger en sælger til salg og rådgivning af virksomhedens brede produktprogram af industripumper. Du bliver en del af et professionelt team og en virksomhed, som lægger stor vægt på at være kendt for kvalitet, saglighed og god kundeservice.

Søg information om virksomheden på www.verder.dk.


Profil Search, 18. november
REMA 1000Købmand

REMA 1000, Roskilde og omegn

REMA 1000 er Danmarks hurtigst voksende discountkoncept. Vi ekspanderer i hele Danmark og leder nu efter de dygtigste købmænd i Roskilde og omegn.

Har du mod på at drive selvstændig butik under Danmarks bedste discountkoncept, så har du nu muligheden for at udleve drømmen om at skabe din helt egen forretning.

I REMA 1000 er det købmændene, der skal drive butikkerne. Vi leverer et solidt koncept, som du kan forme og tilpasse til lokale forhold, og vi giver dig fuldt ansvar for drift og medarbejdere. Din løn modsvarer butikkens overskud, og der er derfor mulighed for god indtjening i butikken mod en begrænset investering i dit eget driftsselskab.


REMA 1000, 18. november
S.A.I. Danmark A/SHvidevaretekniker

S.A.I. Danmark A/S

Hvidevareteknikere til områderne, Kolding/Vejle/Syddanmark og dele af Fyn samt området Sydsjælland og Lolland/Falster. Da vi er i en rivende udvikling, er vi meget interesseret i, at høre fra dig, selvom du ikke bor i disse to områder, da vi forventer, at skulle bruge flere dygtige folk i nær fremtid.

Reparation af hovedsagligt Hotpoint- og Indesit-produkter men også alle andre mærker. Desuden ombytninger og montering af hvidevarer. Da vi også leverer til byggerier, kan installeringer ligeledes forekomme i samarbejde med det øvrige team. De fleste opgaver foretages i kundernes private hjem og andre foregår i nybyggerier eller på værksted.

Dine kompetencer

 • Erfaring med reparation af hårde hvidevarer, uddannet vvs-installatør eller elektriker
 • Serviceminded, udadvendt og fleksibel
 • Erfaring indenfor almindelig reparation og installationsarbejde

Jobindex, 18. november
JobTeam
Chef med eget distrikt

JobTeam

JobTeam A/S søger personer, der brænder for at starte eget vikar- og rekrutteringsbureau op i eget lokaldistrikt. Vi har forretningskonceptet og den nødvendige knowhow, men resultaterne skaber du selv.

Vi søger stærke salgsprofiler
Har du et brændende ønske om at være selvstændig og skabe din egen succes og en god indtjening, så har vi løsningen. For at få succes er det nødvendigt, at du kan lide at sælge og skabe relationer.

Som chef i dit eget distrikt bliver du en del af et energisk fællesskab med et stærkt bagland, der hjælper med administrative opgaver, så du kan koncentrere dig om at sælge vikar- og rekrutteringsydelser. Din baggrund behøver ikke være fra vikar- og rekrutteringsbranchen, idet du vil få en grundig oplæring af vores erfarne konsulenter.


Jobindex, 18. november
Curia ManagementTest Coordinator - High Volume Electronics #030507

Curia Management recruiting on behalf of Knowles Electronics Denmark in Roskilde

Do you want to work with test, qualification and failure analysis processes as the deputy test manager?

You will play a crucial role in establishing the right level of processes in the Test and Qualification Department. In close cooperation with digital and analogue ASIC designers, test- and qualification technicians, the department manager and sometimes external partners, you will coordinate the test, validation and FA activities.

Typical duties and responsibilities include:

 • Ensure that test activities are considered and executed in the development process during design-in, production ramp-up and mass production.
 • Development of test methodologies and procedures and participating in qualification concept work within the Knowles group

Curia Management, 18. november
Mercuri Urval
International IT Project Manager

Mercuri Urval recruiting on behalf of client

Nordic and Baltic countries • Implementation of Navision

With reference to the CFO, you will get the responsibility for the coordination and project management of all larger IT projects in Denmark, Sweden, Norway, Finland and the Baltics. The finance team consists of one IT Manager, one supporter and several external partners.

As IT Project Manager, your first task will be to audit the current Navision setup at different sites in the subgroup. You will coordinate internal and external resources during the project phase, including an accurate budgeting of expenses, people and external partners’ support.

You will work as a close sparring partner to the management team and advice them on the available options, risks and opportunities of each alternative and make a plan for a future implementation.


Jobindex, 18. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 305 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |16|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.