1 til 20 af 346 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |18|Næste »

Dine valg

 • FjernRoskilde

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Amesto Solutions A/SIntegrations- og udviklingskonsulent, gerne med ERP-erfaring

Amesto Solutions A/S

Bliv en del af en stærk virksomhed i rivende udvikling!

Amesto Solutions oplever stærk vækst i Danmark, og vi søger derfor en integrations- og udviklingskonsulent med erfaring inden for implementering af integrationsløsninger.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og afvekslende job som integrations-/udviklingskonsulent
 • Faglig sparring og samarbejde med dygtige, erfarne og engagerede kolleger i et effektivt team
 • Optimale rammer for udvikling via spændende udfordringer sammen med eksisterende og nye kunder

Jobindex, 27. marts
Grundfos A/SHVAC OEM Key Account Manager for the Scandinavian Market

Grundfos A/S

This is your opportunity to become part of an international team and gain colleagues from all over the world. We are the worldwide no. 1 partner on hydraulic solutions to original equipment manufacturers in the HVAC industry, and we need your commercial and technical skills to continue and strengthen our success. Join the HVAC OEM division – more specifically our global KAM organisation where we deliver hydraulic solutions for gas boilers, heat pumps and thermal solar systems to customers worldwide.

As Key Account Manager, your focus is on our Scandinavian accounts, where geothermal OEM HVACs have a special position. Having the full KAM business responsibility for a number of our most prospective accounts, you work closely with our Technical Key Account Managers as well as Grundfos OEM factories to ensure your clients get the best possible geothermal solutions.


Grundfos A/S, 27. marts
Profil Optik Butikker A/S
Profil Optik i Vestsjælland søger optiker

Profil Optik Butikker A/S

Vil du se andre dybt i øjnene –som barselsvikar?

Har du erfaring med alment optisk arbejde? Ved du, hvad toriske og multifokale kontaktlinser er? Og er du parat til at give vores gode kunder den bedste oplevelse med fokus på høj faglighed og usædvanlig god service? Så har vi en tidsbegrænset optikerstilling ledig på 25-37 timer som barselsvikar i Vestsjælland, som vi gerne vil besætte med øjeblikkelig virkning. Vikariatet løber til udgangen af november 2015.

Er du den rette for os, får du masser af ansvar og spændende udfordringer, gode og glade kolleger i en verden af både briller og kontaktlinser af høj kvalitet. Miljøet er hyggeligt og uformelt.


Profil Optik Butikker A/S, 27. marts
Atlas Sikkerhedssko A/SOmrådeansvarlig sælger (m/k) til opsøgende salg

Atlas Sikkerhedssko A/S

ATLAS® er en af de førende europæiske producenter af sikkerhedssko med hovedsæde i Dortmund, Tyskland. Vores kundekreds omfatter førende forhandlere og betydningsfulde virksomheder inden for industrien. Som led i udvidelsen af vores salgsteam i afdelingen i Danmark søger vi en områdeansvarlig sælger (m/k) til opsøgende salg.

Dine opgaver

 • Selvstændig akkvisition af nye kunder
 • Servicering af vores eksisterende kunder
 • Rådgivning og støtte til specialforretninger og industri
Atlas Sikkerhedssko A/S

Jobindex, 27. marts
Servicemægleren A/SKonsulent til servicevirksomhed i vækst

Servicemægleren A/S

Servicemægleren A/S med hovedkontor i Aarhus søger en serviceminded m/k til at besætte en stilling som rådgivende konsulent med ansvaret for servicering af kunder på Sjælland i en fremadstormende dansk virksomhed indenfor facilityservice.

Du kommer til at arbejde i Danmarks førende virksomhed med rådgivning indenfor facilityservice og bliver en del af virksomhedens konsulent-team, hvor du vil indgå i det daglige samarbejde med virksomhedens ledelse og en række af vores erfarne konsulenter og dygtige administrationsstab. Du skal primært udføre kvalitetsvurderinger (ServiceTjek) hos vores kunder, men samtidig fungere som kundens rådgiver og kunne assistere med alle typer af opgaver, herunder:

 • Kundepleje af eksisterende og nye kunder
 • Andre rådgivningsopgaver i relation til behovsafdækning og informationsindsamling hos kunderne i forbindelse med analyser og udbudsprocesser.

Jobindex, 27. marts
Förch A/S
Fri som fuglen, med eget ansvar og friheden til at turde gøre en forskel!

Förch A/S

Hos Förch A/S har vi været tæt på kunderne i over 50 år og i mere end 50 lande i verden, og derfor søger vi til vores kunder i autobranchen i Vestsjælland toptunede salgskonsulenter, som ved, at tid er penge, og at værkstederne i dag skal bruge innovative og fleksible løsninger for at kunne agere og reagere.

Vi er ved Förch A/S i kraftig vækst og er blevet særdeles positivt modtaget af markedet, derfor har vi nu brug for dig som kan og vil gøre en forskel.

Arbejdsopgaver:

 • Opsøgende service og salg inden for forbrugsartikler, værktøj, værkstedsudstyr og koncepter.
 • Du får det overordnede ansvar i distriktet og er ansvarlig for kundeporteføljen – herunder salgs- og indtjeningsudviklingen på kundeniveau - samt udviklingen af koncepter og salg af fokusprodukter.
Förch A/S

Jobindex, 27. marts
Thermo Fisher Scientific2 Opstillere til global Medico-producent

Thermo Fisher Scientific, Roskilde

Kunne du tænke dig at være en del af en travl hverdag i et internationalt miljø med mange selvstændige opgaver i produktionen? Er du serviceminded og fleksibel med den rette faglige baggrund, så er jobbet som opstiller hos Thermo Fisher Scientific, Roskilde Site måske noget for dig?

Thermo Fisher Scientific producerer en række produkter baseret på plastic til laboratorier i medicinal- , biotech-, & fødevareindustrien. Vi sætter vore kunder i stand til at gøre verden sundere, renere og mere sikker. Det kan du som opstiller hjælpe til med. Du vil blive en del af et team med en travl og uforudsigelige hverdag.

Dine primære arbejdsopgaver bliver servicering og omstilling af sprøjtestøbemaskiner og pakke-/håndterings automater, så de har størst mulig oppetid. I er flere opstillere på arbejde samtidig, så du har god mulighed for faglig sparring på jobbet.


Jobindex, 27. marts
Mercuri Urval
Financial controller

Mercuri Urval søger for kunde på Sjælland

Indflydelsesrig rolle i landsdækkende virksomhed

Med reference til koncernens CFO bliver du en del af et regnskabsteam på ca. 8 ansatte. Du sikrer den løbende controlling, økonomistyring og optimering af virksomhedens interne processer – både i systemerne og i resten af organisationen. Som controller får du en central rolle i økonomiafdelingen og bliver ligeledes ansvarlig for følgende opgaver:

 • Færdiggøre månedsrapport til ledelse og bestyrelse
 • Analyse, årsags- og afvigelsesforklaringer
 • Udarbejdelse og analyse af budget og forecast
 • Controlling og efterkalkulation

Jobindex, 27. marts
Sanistål A/S

Sanistål søger en ekstern markedssælger til produktområde PPE - handsker, beklædning, faldsikring, værnemidler, hudpleje m.v.

Sanistål A/S

Er du ambitiøs og har lyst til at blive en del af vores succesfulde team, så er denne stilling sikkert den rette udfordring for dig.

Du bliver en del af et struktureret salgsteam, hvor vi arbejder med specifikke planer og målsætninger for salget til udvalgte kunder. Du får ansvar for salg af ovennævnte produktgruppe, som er i fremgang, i region Sjælland og Syddanmark.

På baggrund af overordnede aktionsplaner, skal du planlægge og gennemføre din egen salgsindsats, og demonstrere at du i tæt samarbejde med kollegerne medvirker til at indfri salgsteamets mål og skaber lønsom vækst.

Sanistål A/S

Jobindex, 27. marts
Roche Diagnostics A/STechnical Laboratory Consultant

Roche Diagnostics A/S

Roche Diagnostics A/S is looking for a dynamic and highly engaged Technical Laboratory Consultant covering systems & workflows in Denmark.

The job responsibilities include:

 • from earliest stage in laboratory projects to design, based on customer needs, the most suitable configuration by:
 • in-depth analysis of the laboratory workflow with the objective to propose an optimal integration of Roche solutions
 • incorporating third party products where necessary
Roche Diagnostics A/S

Roche Diagnostics A/S, 27. marts
Malmos A/S
Anlægsstruktører

Malmos A/S, Roskilde

2015 bliver det mest travle år for Malmos nogensinde, og vi har brug for flere anlægsstruktører.

Du passer ind i vores team, hvis du kan tage initiativ, har respekt for dine kollegaer og gerne vil udforske nye fagområder. Men især skal du kunne se dig selv som en del af et fællesskab. Hos Malmos har vi en klar tro på, at både du og virksomheden bliver stærkere, når kollegaer altid er klar til at hjælpe hinanden. På den måde kan 1 + 1 faktisk blive lidt mere end 2. Det er en del af forklaringen på vores succes: Ingen står alene.

Hos Malmos A/S betragter vi de ansatte som vores væsentligste ressource. Vi uddanner vores medarbejdere til at tænke nyt og tage ansvar. Vi kigger ikke den anden vej, når der er særlige udfordringer. Vi finder løsninger.


Jobindex, 27. marts
Malmos A/S
Anlægsgartnere

Malmos A/S, Roskilde

2015 bliver det mest travle år for Malmos nogensinde, og vi har brug for flere anlægsgartnere.

Du passer ind i vores team, hvis du kan tage initiativ, har respekt for dine kollegaer og gerne vil udforske nye fagområder. Men især skal du kunne se dig selv som en del af et fællesskab. Hos Malmos har vi en klar tro på, at både du og virksomheden bliver stærkere, når kollegaer altid er klar til at hjælpe hinanden. På den måde kan 1 + 1 faktisk blive lidt mere end 2. Det er en del af forklaringen på vores succes: Ingen står alene.

Hos Malmos A/S betragter vi de ansatte som vores væsentligste ressource. Vi uddanner vores medarbejdere til at tænke nyt og tage ansvar. Vi kigger ikke den anden vej, når der er særlige udfordringer. Vi finder løsninger.


Jobindex, 27. marts
BanedanmarkSkov- og naturteknikerpraktikant på Sjælland

Banedanmark

Er du klar på en praktikplads, hvor hver dag byder på nye oplevelser?

I vores sektion Produktion Forst, søger vi lige nu en praktikant til Sjælland, som er i gang med sin skov- og naturteknikeruddannelse. Vi er omkring 42 skovarbejdere på landsplan. Som praktikant indgår du i den daglige drift, hvor vi i en travl og humoristisk atmosfære fungerer godt med hinanden.

Det spændende ved at være praktikant hos Banedanmark er bl.a., at fældningerne er helt unikke. Det er de, fordi der konstant er mange sikkerhedsmæssige hensyn at tage stilling til i vores arbejde ved jernbanen. Derudover er der stor udfordring i opgaverne, da vi har en del vanskelige fældninger. Endelig får du en meget varieret hverdag, hvor du kommer rundt i hele det område, du arbejder i og derfor ser noget nyt hver dag.


Banedanmark, 26. marts
Select Service Partner Danmark
Store Manager Dunkin' Donuts

Select Service Partner Danmark, Roskilde

Vi åbner i løbet af maj Danmarks anden Dunkin' Donuts på Roskilde Station, og du med ledelseserfaring har lige nu en spændende mulighed for at blive en del af Dunkin' Donuts ledelsesteamet. Du er passioneret omkring service, ledelse og det at udvikle mennesker.

Dine opgaver som Store Manager indeholder blandt andet:

 • Daglig drift af butikken, planlægning og ledelse
 • Inspirere og udvikle dine medarbejdere
 • Være med til at skabe og sikre den unikke Dunkin' Donuts oplevelse

Du skal:

 • Lede og udvikle teamet
 • Kunne inspirere mennesker omkring dig – gæster og kollegaer
 • Brænde for at levere en service i verdensklasse der konstant overstiger gæsternes forventninger
Select Service Partner Danmark

Select Service Partner Danmark, 26. marts
JN Data A/SSCCM Systemkonsulenter med speciale i drifte eller patch management

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Du vil som systemkonsulent i Server Deployment teamet arbejde med at fejlrette, forvalte og performanceoptimere på højt niveau. Du vil desuden deltage i at identificere og implementere nye metoder og teknikker, som yderligere kan optimere henholdsvis drift eller patch management af vores deployment-løsninger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at vedligeholde og udbygge vores deployment-infrastruktur. Har du speciale i drift bliver dine opgaver derudover at:

 • Deltage i drifts- og forvaltningsopgaver
 • Sikre at first og second level support er vidensopdateret
 • Rådgive om deployment-metoder
 • Udføre performanceanalyser.

JN Data A/S, 26. marts
CLAVIS sprog & kompentenceErfaren administrativ medarbejder

CLAVIS sprog & kompentence, København – Lyngby – Roskilde – Greve – Næstved

Kompetent og kvalificeret medarbejder inden for kursusadministration søges til CLAVIS sprog & kompetence i Roskilde og København.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Bistå ledelsen med forskellige statistiske opgaver, hvorfor det er en selvfølge, at du mestrer den type opgaver i Excel
 • Kursistadministration i LUDUS og LUDUS web
 • Kontakt til kommuner

Vi tilbyder dig:
En moderne og nytænkende arbejdsplads, der kendetegnes ved arbejdsglæde, engagement og gode sociale relationer. CLAVIS har hovedsæde i Roskilde og større og mindre satellitter i København, Greve, Lyngby og Næstved.


Jobindex, 26. marts
CLAVIS sprog & kompetenceUnderviser til Oasen i Næstved

CLAVIS sprog & kompetence, København – Lyngby – Roskilde – Greve – Næstved

CLAVIS i Næstved udvider sit undervisningstilbud for traumatiserede flygtninge og indvandrere. Derfor søger vi en fagligt kompetent person med tiltrædelse snarest muligt. Hvis du tillige er farsi-/dari-talende eller arabisk-talende, er det en fordel.

Oasen er et særligt tilrettelagt danskkursus for traumatiserede flygtninge og indvandrere, som pga. traumer og blokeringer ikke kan følge den almindelige undervisning på Danskuddannelserne. Undervisningen foregår på små hold og varetages af undervisere i dansk som andetsprog med ekspertise i undervisning af traumatiserede voksne.

Formålet med undervisningen i Oasen er at sikre kursisterne et danskniveau, så de kan begå sig i hverdagen, blive en del af det danske samfund og komme et skridt nærmere arbejdsmarkedet.


Jobindex, 26. marts
Swagelok
Teknisk konsulent

Swagelok

Vil du være med til at sælge et af markedets stærkeste brands?

Swagelok Danmark søger en ambitiøs og udadvendt konsulent med solid teknisk baggrund.

Som teknisk konsulent bliver du ansvarlig for salg til nye kunder, vedligeholdelse af relationer og udbygning af samarbejde med eksisterende kunder samt at sikre, at vores kunder får den bedste og mest professionelle rådgivning på markedet.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job i en international, vækstorienteret virksomhed
 • Positivt og uformelt arbejdsmiljø
 • Gode faglige og personlige uddannelses- og udviklingsmuligheder
Swagelok

Jobindex, 26. marts
Viewcare A/SSalgschef Øst og Salgschef Vest

Viewcare A/S

- Ildsjæle, der kan sælge fremtidens velfærdsydelser.

Vil du bruge dit netværk og din salgserfaring på rejsen mod en ny velfærdsstat, der fortsat tager hånd om alle?

Find arbejdsglæde ved at skabe fremtiden
Ifølge organisation Great Place to Work giver de bedste arbejdspladser i Danmark medarbejderen oplevelsen af at gøre en forskel og skabe en reel samfundsmæssig værdi.

Det får du hos os.

Vi bygger velfærdsstaten 2.0. Så sygeplejersker og sosu-assistenter får nye muligheder. Så kommuner og regioner kan levere velfærdsydelser i hjemmet. Og så borgere og patienter kan få konsultation og behandling i eget hjem. Til formålet har vi udviklet en virtuel samarbejdsplatform og en ny måde at levere velfærdsydelser på, som bliver fremtidens borgernære service.


Jobindex, 26. marts
Anticimex A/SKundeservice koordinator

Anticimex A/S, Roskilde

Har du lyst til at blive en del af en kundeservice i udvikling? Hvor der både er fokus på at skabe en effektiv enhed, som skaber værdi for vores kunder, samtidigt med, at vi ønsker at videreudvikle interne procedurer og processer og, hvor der er den fleksibilitet, som kræves for at kunne kombinere arbejdsliv, familie og fritid. Så har vi nu en ledig stilling som kundeservice koordinator hos Anticimex i Roskilde.

Du vil blive ansvarlig for en bred vifte af arbejdsopgaver, herunder daglige hands-on opgaver. Samtidigt ønsker vi en person som er primus motor på optimering af interne forretningsgange og procedurer hvor omdrejningspunktet er servicemodulet i IT-systemet Nav2015 og et kommende nyt Service Management system. Kundeservice udfører i dag en masse forskellige typer af opgaver og ofte er det koordinatorens rolle, at coache og prioritere opgaverne i teamet således at de bliver løst til tiden og med et smil på læben.


Jobindex, 25. marts

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Maersk Line
1 til 20 af 346 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |18|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.