1 til 20 af 253 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |13|Næste »

Dine valg

 • FjernRoskilde

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Promando A/SAmbitiøse butikschefer

Promando A/S søger for kunde

Grundet virksomhedens positive udvikling søges nu ambitiøse butikschefer. Med reference til distriktschefen vil du have ansvaret for din egen butik på Sjælland.

Af væsentlige arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Synlig og proaktiv ledelse
 • Uddannelse og motivering af butikkens personale
 • Eksekvere, styre og motivere til overholdelse af konceptet – hver dag
 • Sikre en god kundeoplevelse
 • Deltage i butikkens dagligdag
 • Udfærdigelse af vagt- og ferieplaner

Jobindex, 2. oktober
DELPRO A/SProjektleder/Entrepriseleder

DELPRO A/S

DELPRO A/S er godt på vej til at være førende danske partner og leverandør på markedet for pro-jekt- og entreprenøropgaver i relation til transmission og distri-bution af elektrisk energi. Vores kunder er danske og udenlandske elselskaber.

Arbejdsopgaven består primært i:

 • Ledelse af entreprisegruppens montører
 • Planlægning, styring og ledelse af entrepriserne
 • Sikre at tidsplaner, økonomi og kvalitet overholdes
 • Tæt dialog med kunderne om igangværende og mulige nye opgaver
 • Indgå i afdelingens lederteam sammen med afdelingslederen og servicelederen
 • Administrative rutiner i forbindelse med entrepriserne

Jobindex, 2. oktober
Bjarne Nielsen A/S
Pladesmed

Bjarne Nielsen A/S, Roskilde

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne og succesfulde bilhus.

Kunne du tænke dig at være en aktiv del af bemandingen af pladeværkstedet i Roskilde, har du netop nu chancen!

Vi har travlt, og søger derfor en dygtig og stabil pladesmed.

Vi tilbyder

 • at du får muligheden for at arbejde med nogle af branchens stærkeste brands – Ford og Mazda.
 • en spændende hverdag i fællesskab med dygtige og motiverede kolleger, som foregår i et afslappet miljø
 • løn efter kvalifikationer
Bjarne Nielsen A/S

Jobindex, 2. oktober
Hammer Andersen Sales Recruitment & Development
Key Account Manager til Orthex i Roskilde – salg til UK & Benelux

Hammer Andersen Sales Recruitment & Development søger for Orthex

Orthex Group’s export business outside of the Nordic region has expanded significantly over the past 2 years and with this in mind, the export team is now seeking an experienced Key Account Manager to further drive the company’s growth plans in the export markets, primarily in the UK & Benelux.

The primary objective for the KAM is to increase the sales and profitability and grow international customers by closely analyzing current and potential markets, and by building strong lasting relations with new and existing international customers.

KAM will be reporting to the Head of Export, and you will be responsible for developing and delivering the growth strategy within your key markets (mainly UK & Benelux), both developed and emerging. KAM will not only manage, review and maximize existing business relationships, but also intensify new opportunities.


Jobindex, 2. oktober
LOHFFIngeniør til ERP-projekt

LOHFF søger for kunde i Syd- og Sønderjylland

Stillingen vil være som projektkoordinator mellem moderselskab og IT-leverandør i forbindelse med udvikling og implementering af nyt planlægningsmodul i ERP-systemet, hvor produktion og dermed produktionsplanlægning baseres på lean principperne. Det vil være en fordel at have kendskab til lean mht. produktion i flow versus batchproduktion og styring af lead times etc. Kravsspecifikation er udarbejdet.

Der tilbydes sædvanlige personalevilkår mht. pension, ferie, feriefridage, tilbud om sundhedsforsikring etc.


Jobindex, 2. oktober
Gorm Larsen Nordic
Er du skarp til salg og promotion

Gorm Larsen Nordic

Er du udadvendt, har masser af energi og elsker du at tale med nye mennesker? Ønsker du et eftertragtet job, hvor du kommer til at arbejde med salg af et verdens af førende elektronik brands?

Så er det lige dig, vi søger!

Som en del af Gorm Larsen Nordic PromoterCrew, er du med til at give kunderne en ekstraordinær og unik oplevelse med mærkevarer indenfor eksempelvis forbrugerelektronik. Du behøver ikke at have ekspertviden, men du er kvalitetsbevidst og har interesse for nye produkter, og så har du nemt ved at sætte dig ind i nye ting så du kan videreformidle vigtige budskaber overbevisende og engageret.

Du kommer ud til promotions og kampagner som kan foregå eksempelvis i detailhandlen, til event-lokationer, messer eller til street events, hvor du sammen med resten af PromoterCrewet er kundens ansigt udadtil. Her vil du repræsentere deres brands, og skabe enestående oplevelser for kunderne.


Gorm Larsen Nordic, 2. oktober
SEIT-tekniker CTS - Esbjerg, København eller et helt tredje sted?

SE

SE Big Blue er en del af SE koncernen – vi er en vækstvirksomhed, som har ambitioner om at række ud til hele Danmark.

Vil du med på holdet, der målrettet arbejder på at blive den foretrukne samarbejdspartner inden for energieffektivisering, styring og registrering af energi, så er det måske dig vi leder efter. Ca. 70 dygtige kollegaer arbejder på at sikre, at såvel offentlige som private firmaer, når i mål med deres energibesparelser.

Jobbet som CTS IT-tekniker består af en god blanding af IT og tekniske supportopgaver og udvikling af IT løsninger. Supporten er primært til vores CTS-teknikere.


SE - Syd Energi, 2. oktober
Hansen Toft A/SSalgskonsulent

Hansen Toft A/S søger for Vink Plast

Hunter til skilte- og reklamesegment

Du får ansvaret for at udvikle Vink Plasts allerede markante markedsposition på det sjællandske marked. Grundlaget er et bredt og dybt produktprogram inden for skiltematerialer, printmedier og hardware i den bedste kvalitet. Du får 7 erfarne kolleger, med stor markedsindsigt og som i forvejen rådgiver kvalificeret om anvendelse af løsninger, hvor plast, printmedier og hardware indgår.

Du har en god teknisk indsigt, erfaring med digital printteknologi og tilhørende materialer. Du har erfaring fra branchen eller tæt relation til denne og du har samtidig erfaring med salg af løsninger og produkter.


Hansen Toft A/S, 2. oktober
Telia Danmark
Butikssælger til Shop Roskilde - Deltid

Telia Danmark

Sæt 4G turbo på din karriere som butikssælger
Kan du se dig selv på sejrsskamlen? Så læs videre

Vi søger en ny deltidsmedarbejder til vores Shop i Roskilde på Algade.

Hver dag skal vi gøre det lidt bedre, og det kræver en indsats fra alle. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål er derfor meget vigtig for os.

Telia Danmark

Med en grundig oplæring på vores onboarding kurser kombineret med træning på jobbet klæder vi dig på til at møde kunderne. Kort tid efter din ansættelse får du dine egne salgsbudgetter, som du bliver målt på, og som vi aktivt bruger i forbindelse med din videreudvikling som sælger. Med andre ord: Du kan selv bestemme, hvor meget du vil tjene.

Telia Danmark

Telia Danmark, 1. oktober
JN Data A/SJN Data søger specialist inden for UNIX området

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Er du specialist inden for UNIX system området, og har du lyst til understøtte og supportere en af Danmarks største AIX og Linux installationer, har du nu mulighed for at blive en del af JN Datas afdeling for Server Central Teknik.

UNIX teamet består af 6 meget dygtige og specialiserede systemprogrammører, som du vil indgå i tæt samarbejde med. Der hersker en arbejdskultur, hvor der er rig mulighed for at udvikle dine kompetencer i tæt sparring med dygtige og energiske kollegaer, der brænder efter at oplære dig.

Dine primære arbejdsopgaver vil være vedligeholdelse af AIX, Solaris og Linux basis infrastrukturen samt relaterede 3. parts produkter. Arbejdsopgaverne består i at varetage drift og forvaltningsopgaver på tværs partnernes/JN Data strategiske platforme, der benytter AIX, LINUX og Solaris.


JN Data A/S, 1. oktober
JN Data A/SJN Data søger specialist inden for CICS og MQ system området

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Er du specialist inden for CICS og MQ system området, og har du lyst til at understøtte og supportere en af Danmarks største IT installationer, har du nu mulighed for at blive en del af JN Datas afdeling for Server Central Teknik.

CICS/MQ teamet arbejder med drift, forvaltning og installation af IBM CICS Transaction Server for z/OS og IBM WebSphere MQ på alle platforme.

Dine primære arbejdsopgaver vil være vedligeholdelse af CICS og MQ basis infrastrukturen samt relaterede 3. parts støtte produkter.

Du får også til opgave at være på forkant med udviklingen inden for ovenstående og sikre formidling af dette til kollegaer i JN Data og vores partnere.


JN Data A/S, 1. oktober
BEC
Struktureret opgavekoordinator til BEC Workplace services

BEC, Roskilde

Kan du køre en digital lastbil fyldt med opgaver gennem myldretiden, så pakkerne kommer sikkert og hurtigt frem?

Som opgavekoordinator for BEC Workplace services er du ansvarlig for at drive koordinering af nye softwarepakker til vores topmoderne arbejdspladskoncept sammen med vores samarbejdspartner. Du koordinerer løsning af aktuelle fejl og håndterer kommunikationen med vores mange kunder, både mundtligt og skriftligt.

Dine arbejdsområder er:

 • Koordinering af nye softwarepakker (Application- & Release Management)
 • Koordinering af indkomne opgaver fra vores interne og eksterne kunder
 • Koordinering af løsning af mindre fejl i softwarepakker (Defect Management)
 • Kommunikation på intra- og ekstranet
BEC

BEC, 1. oktober
Thermo Fisher ScientificWe are looking for an experienced Application Specialist to cover UK, Ireland and the Nordic Countries

Thermo Fisher Scientific, Roskilde

The Application Specialist will be responsible for providing expert applications support for sales of microbiology instrument systems – Sensititre, Versa- TREK, and PathoProof. To take qualified hot leads from the field teams and provide one or more of the following – demonstration, presentation, seminar, evaluation, trial etc. leading to a proposal and sale being closed. An annual agreed quota of system sales will be achieved; these may be through cash sale, lease or reagent rental.

You will be offered great personal and professional challenges in a flat organisation with focus on development and growth. You will be able to influence your own job in collaboration with your manager, who primarily will act as a coach and sparring partner.


Jobindex, 1. oktober
Mercuri Urval
Nordic Sales Manager - Salg af højtemperaturisolering

Mercuri Urval søger for Promat

Har du en kommerciel profil kombineret med en teknisk baggrund?

Der er et stort potentiale i hele Norden for Promats kvalitetsløsninger inden for højtemperaturisolering med forskellige materialetyper. Derfor ansættes nu en Nordic Sales Manager, der skal implementere Promats salgs- og marketingstrategi i Norden. Disse aktiviteter vil være med til at skabe den vækst, Promat forventer i Norden, og udbygge Promats position som den foretrukne leverandør inden for området. Den nye Nordic Sales Manager får reference til Promats Business Unit Manager for Norden.

Som Nordic Sales Manager bliver du ansvarlig for det tekniske og rådgivningsprægede salg af Promats produkter inden for højtemperaturisolering, som anvendes i en række nicheindustrier.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 1. oktober
TOP-TOY
TOP-TOY søger assistance til vores TOYS"R"US- og Fætter BR-butikker i julehandlen

TOP-TOY

Er du frisk på at give både små og store kunder den bedste butiksoplevelse i julehandlen, så har vi brug for din hjælp i vores butikker over hele landet.

Vi har brug for dig til at hjælpe os med at yde en fantastisk kundeservice over for alle vores kunder, modtage varer, kassebetjening, prissætning, fylde op på hylderne, holde orden - og meget mere. Vi søger både fuldtid- og deltidsmedarbejdere i mange af vores butikker i hele landet.

Vores juleassistancer skal være smilende og udadvendt, have masser af energi, lyst til at hjælpe til alle steder og en veludviklet sans for leg – og så er du naturligvis god til at forstå kundens behov og skabe et godt samarbejde med dine kolleger. Du kan få varierende arbejdstider både på hverdage, aftener og i weekender alt efter hvilken af vores butikker, som du kan hjælpe.

TOP-TOY

Jobindex, 1. oktober
Technical Yacht Solutions
Første Mestre og Maskinchef søges til luksus yachts

Technical Yacht Solutions

Kunne du tænke dig at prøve livet på en luksusyacht?

 • Første mester til en 55 meter luksus yacht sønærings bevis III/1 - III/2. 2 grad. 570000 + drikkepenge. Start 1. september.
 • Første mester til en 70 meter luksus yacht sønærings bevis III/2. 2 grad. 570000 + drikkepenge + bonus. Start 1. september.
 • Maskinchef til en 40 meter luksus yacht sønærings bevis III/1 III/3. 2 grad III/2. 2 grad. 580000 + drikkepenge. Start snarest.

Jobindex, 1. oktober
Harbo VVS ApS
VVS-montør

Harbo VVS ApS, Roskilde

Vi er en mindre vvs-virksomhed, der søger en erfaren VVS-montør, som har lyst til at indgå i et team af aktive og selvstændige kolleger.

Arbejdsopgaver:

 • Større og mindre servicearbejder
 • Mindre renoveringsopgaver
 • Udskiftning af gaskedler, fjv- & varmepumper
 • Mindre blik-opgaver

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle sig fagligt og personligt.


Jobindex, 30. september
eurodan-huseByggeledere/tilsynsførende til Sjælland

eurodan-huse, Roskilde

Du er uddannet håndværker og har en teoretisk uddannelse som byggetekniker eller bygningskonstruktør med flere års erfaring fra enten planlægning, tegnestue eller byggepladsledelse. Du skal være nøjeregnende og stille særdeles høje krav til kvalitet og præcision.

Jobbet omfatter tilsyn af vores byggerier på Sjælland. Du bliver tilknyttet vores kontor i Roskilde.

Et spændende og alsidigt job i en velfungerende organisation.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.


eurodan-huse, 30. september
ConvaTec Denmark ApsQA-ingeniør til projektarbejde

ConvaTec Denmark Aps, Osted ved Roskilde

Har du erfaring med medico industrien? Så har vi jobbet til dig. Til vores forretningsenhed Infusion Devices i Osted ved Roskilde søger vi snarest en ansvarsbevidst og initiativrig QA/RA-ingeniør til at indgå i vores projekter.

Arbejdet vil primært bestå i at være en af kvalitetsafdelingens repræsentanter i virksomhedens projekter, i enten Osted eller i Reynosa, Mexico. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsdag fyldt med personlige og faglige udfordringer og afvekslende arbejdsopgaver. Arbejdspladsen er præget af en uformel omgangsform, og frihed under ansvar.

Du indgår i QA/RA-ingeniørteamet hvor vi p.t. er 5 medarbejdere, som har et tæt samarbejde med R&D-procesafdelingen samt med vores produktionsenheder i DK og Mexico. Forventet rejseaktivitet op til 20 dage årligt.


ConvaTec Denmark Aps, 30. september
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Sælgere til fødevareanalyser i Jylland eller på Sjælland/Fyn

Eurofins Steins Laboratorium A/S

Eurofins ønsker at styrke salget af kemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser samt rådgivning inden for fødevareområdet. Indsatsen vil blive rettet mod producenter af fødevarer, leverandører til disse, detailvirksomheder, importører, køkkener og restaurantkæder. Det geografiske fokusområde vil være enten Jylland eller Sjælland/Fyn.

Langt hovedparten af din arbejdsdag tilbringer du ude hos kunderne, så du vil komme til at arbejde meget selvstændigt og skal selv organisere din arbejdsdag mht. salgsmøder og -aktiviteter.

Vi tilbyder:
Firmabil, fast grundløn og mulighed for bonusordning efter kvalifikationer. Et spændende og udfordrende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Frie arbejdsforhold i en dynamisk og fremadrettet international virksomhed.

Eurofins Steins Laboratorium A/S

Jobindex, 30. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Dell A/S
1 til 20 af 253 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |13|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.