1 til 20 af 431 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |22|Næste »

Dine valg

 • FjernRoskilde

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
TigerTiger på spring – din nye karrierevej

Tiger

Siden den første Tiger-butik åbnede i København i 1995, har der været tryk på, og i dag er der over 300 butikker i 20 lande – og det er kun begyndelsen. Derfor søger vi nu et hold nye talenter som efter et seks måneder langt uddannelsesforløb kan springe ud som vores fremtidige butikschefer i hele landet.

I løbet af et halvt års tid kommer du igennem et personligt udviklende og professionelt målrettet talentprogram der gør dig klar til at tage springet og få nøglen til din egen Tiger-butik.

Forløbet starter med en grundig introduktion til alle de støttefunktioner du som butikschef kan trække på i eksempelvis indkøbsafdeling og lager. Derefter kommer du ud og mærker virkeligheden i tre butikker hvor du skal arbejde side om side med butikschefer der brænder for deres job. Det giver dig praktisk træning i alle de opgaver inden for salg, koncept, drift og ledelse som det kræver at lede en butik.

Tiger

Jobindex, 16. april
People & Performance A/SAccount managers til Field Sales

People & Performance A/S søger for ISS Facility Services A/S

Vi søger til ISS fem account managers til Region Nord-, Midt- og Sydjylland samt dele af Sjælland. Så har du ambitioner om at udvide kundeporteføljen, komme med strategiske input til salget og generelt udvikle samarbejdet mellem salg og drift, så er det dig, vi leder efter!

Med reference til salgsdirektøren får du som account manager ansvaret for salg af erhvervsrengørings- og serviceløsninger samt catering til større og mellemstore private og offentlige kunder bl.a. inden for fødevarebranchen. Du får din ’egen region’ og en selvstændig rolle i forhold til at videreudvikle kunderelationer, øge markedsandele og skabe nye vækstområder og omsætning til ISS. Du ser det som en naturlighed overvejende at være hos kunderne for derigennem at etablere relationer, afdække salgsmuligheder og identificere sagte og usagte kundebehov.


People & Performance A/S, 16. april
JKSGrafiker til kommunikationsvirksomhed

JKS søger for JJ Kommunikation i Roskilde

Er du kreativ, trives med at arbejde selvstændigt og vil udfordres på alle facetter af det grafiske arbejde?

JJ Kommunikation søger en erfaren grafiker.

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag, hvor to dage ikke er ens. Opgaverne kan variere inden for alle typer grafiske produkter som visitkort, annoncer og brochurer til design og produktion af kunde- og fagmagasiner samt årsrapporter og bøger.

Det vil være en fordel, hvis du også har erfaring med webdesign.


JKS, 16. april
HumanTrust A/SAccount Manager - Forhandlersalg - Sjælland

HumanTrust A/S søger for Abstracta Interiør A/S

Med fokus på kvalitet, design, kreativitet, service - og ikke mindst at overholde deadlines, leverer Abstracta Interiør A/S high end-produkter til visuel kommunikation, akustisk dæmning og afskærmning til kontor og uddannelsesinstitutioner.

Du skal sikre fastholdelse og ikke mindst udvikling af relationer og omsætning hos alle kunder i distriktet samt opsøge nye kundeemner. Dine vigtigste opgaver består i at rådgive og udarbejde de rigtige løsningsforslag i tæt samarbejde med forhandlerne.

Ca. 20 % af dine kundebesøg er hos de foreskrivende arkitekter, ingeniører og indretningsarkitekter, hvor du skal informere om mulighederne og også udarbejde løsninger til deres opgaver.

Du vil arbejde ud hjemmefra og du får stor frihed til selv at planlægge din hverdag. Man arbejder i dag med handlingsplaner på alle kunder, så der konstant er fokus på udviklingsmuligheder.


HumanTrust A/S, 16. april
ProfilpartnersSalgsback-up/Koordinator

Profilpartners søger for Renold

Med interesse og flair for teknik

Stillingen er meget alsidig, i det du både kommer til at arbejde tæt sammen med din svenske kollega, som du sidder sammen med i det daglige og salgskonsulenten, som har ansvaret for det danske og norske marked. Dit ansvarsområde bliver derfor også virksomheder beliggende i Danmark og Norge

Da salgskontoret er ved at blive startet op i Danmark, er stillingen nyoprettet. Du vil derfor have god mulighed for at præge din egen hverdag både med hensyn til egne arbejdsopgaver men også, når det drejer sig om arbejdsrutiner generelt.

Profilpartners

Profilpartners, 16. april
ProfilpartnersSalgs- og kundesupporter - svensktalende

Profilpartners søger for Renold

Som kommer til at sidde med ansvaret for det svenske marked

Virksomheden skal åbne nyt salgskontor i Danmark. Du vil derfor få god mulighed for at være med til at sætte dit præg på både stillingen og måden tingene gøres på helt fra start af.

Din primære opgave bliver, at yde et højt serviceniveau til både virksomhedens kunder og forhandlere på det svenske og finske marked. Ordremodtagelse, registrering og opfølgning udgør en central del af jobbet, men, du kommer også til at bruge meget af din tid på at rådgive og vejlede omkring produkterne og deres anvendelsesmuligheder. Stillingen fordrer derfor, at du får en del produkttræning ved ansættelsen, hvilket vil finde sted i Manchester.

Profilpartners

Profilpartners, 16. april
Boligselskabet SjællandØkonomimedarbejder

Boligselskabet Sjælland, Roskilde

Er du den fødte talknuser? Brænder du for at udarbejde budgetter og regnskaber? Har du lyst til at være en del af et kompetent team, der varetager boligafdelingernes budgetter og regnskaber? Så er der gode chancer for, at det er dig, vi er på jagt efter.

Du vil få tildelt en række boligafdelinger og få ansvar for budgetudarbejdelse, budgetopfølgninger og udarbejdelse af regnskaber. I det daglige vil du få tæt sparring med bl.a. områdeledere og beboerrepræsentanter.

Vi forestiller os, at du har solid erfaring med almen boligøkonomi enten fra en tilsvarende stilling, hvor du selvstændigt har udarbejdet budgetter og regnskaber, eller som revisor, hvor du har revideret regnskaber inden for branchen. Uddannelsesmæssigt har du som minimum en kontoruddannelse med økonomi som speciale.


Boligselskabet Sjælland, 16. april
VolkswagenSalgschef til Volkswagen Erhvervsbiler

Volkswagen

Volkswagen Erhvervsbiler søger en løsningsorienteret og initiativrig salgschef, der på et dynamisk og konkurrencepræget marked skal være med til fortsat at udvikle Volkswagen Erhvervsbiler i Danmark.

Du får ansvaret for at sikre maksimalt udbytte af produkter og muligheder i markedet.

Snitfladerne er fabrikken i Hannover og forhandlernettet i Danmark, hvor du sammen med en række dygtige medarbejdere skal sikre at de opstillede mål realiseres.

Vi forventer at du:
 • Har erfaring med B2B salg og salg gennem forhandlere og kan dokumentere gode resultater
 • Har en motiverende og konsekvent lederstil, et godt humør og et højt energiniveau
 • Er en god politiker der kan forhandle på alle niveauer

Volkswagen, 16. april
ELOGIC a/sServicetekniker

ELOGIC a/s

Vi har forrygende travlt og har derfor brug for en erfaren og selvstændig elektriker med stort kendskab til tavlebygning. Motiveres du af at give dine kunder en super service og er dit arbejde kendetegnet af kvalitet? Så er du måske vores nye servicetekniker på Sjælland!

ELOGIC a/s

Som vores nye servicetekniker bliver du ansvarlig for eftersyn, ombygning, ændringer af el-tavler samt installation af nye el-tavler. Du skal servicere vores sjællandske kunder og sikre høj kvalitet i forhold til sikkerhed, lovgivning og håndværk.

Vi forventer, at du er uddannet elektriker eller automatiktekniker og har erfaring inden for tavlebygning. Du kan IT på brugerniveau og har kendskab til engelsk.

Som person, arbejder du selvstændigt, omhyggeligt og kvalitetsbevidst, såvel elektrisk som mekanisk. Du har et godt overblik, er udadvendt, og sætter en ære i at levere en god service.


Jobindex, 16. april
Matas A/SSalgsassistentelever

Matas A/S

Har du det der skal til… for at give det gode råd?

Er du smilende og imødekommende? Brænder du for at give super god kundeservice og rådgive i et bredt produktsortiment? Stortrives du med masser af kundekontakt? Søger du en elevplads med ansvar, udfordringer og udviklingsmuligheder? Så er materialist uddannelsen måske noget for dig!

Vores super dygtige materialister, der gir’ det gode råd, der gør forskellen, er en væsentlig del af Matas fortsatte succes. Hvis du er ansvarsfuld, engageret og topmotiveret for at lære, vil du som elev hos os hurtigt blive en vigtig del af salgsteamet i butikken.

Når du er uddannet Materialist er du samtidig uddannet butiks/salgsassistent med speciale. Matas har et af Danmarks bedste efteruddannelsesprogrammer, bl.a. vores egen lederuddannelse, så der er mange udviklingsmuligheder, efter du er udlært.


Matas A/S, 16. april
Migatronic A/S
Ekstern servicetekniker

Migatronic A/S

Grundet ekstra travlhed søger Migatronic ServiceTeam snarest en servicetekniker til at servicere vore kunder på Sjælland.

Du vil komme til at indgå i et dynamisk team på 10 eksterne serviceteknikere, hvor du bliver den 11., fordelt over hele Danmark og bakket op af en intern servicefunktion i Fjerritslev. Arbejdet foregår primært ude hos vore kunder, og vi lægger derfor stor vægt på selvstændighed og ansvarsbevidsthed.

Jobbet:

 • Ad hoc-serviceopgaver i form af fejlfinding og reparation
 • Servicebesøg/forebyggende vedligeholdelse hos kunder med serviceaftale
 • Igangsætning og demonstration af nye svejsemaskiner
 • Salg af reservedele, tilbehør og tilsats

Jobindex, 15. april
Chr. Hansen A/SQA Chemist, GMP

Chr. Hansen A/S

For our Human Health productions in Roskilde and Avedøre as well as subcontractors, we are looking for a QA Chemist. You will become part of our global quality organization and report to our QA Manager in Global Product Quality, Cultures and Enzymes Division (CED).

Chr. Hansen is the world’s leading manufacturer and supplier of microbial cultures to the dairy industry, but also pharma-, feed- and other food industry are part of our core business. We drive continuous improvement activities within development of products, processes and systems, and as QA Chemist you will have great impact on those activities.

You will be responsible for securing the quality of our products within the GMP area which are probiotics for dietary-, infant- and pharmaceutical use.

Chr. Hansen A/S

Chr. Hansen A/S, 15. april
Softub Spa I/S4-5 FRITIDSSÆLGERE

Softub Spa I/S

Har du lysten, energien og motivationen til et spændende fritidsjob med gode indtjeningsmuligheder, er dette måske noget for dig.

Til opstart af et spændende koncept søges de rette 4-5 personer til at dække Danmark geografisk.

VI TILBYDER:

 • Et gennemtestet livsstilsprodukt i topklasse der har eksisteret siden 1981
 • Fuld support og træning i produktet
 • Løbende salgstræning
 • Gode indtjeningsmuligheder

Jobindex, 15. april
Amnesty InternationalBliv del af Amnestys Rejsehold!

Amnesty International

Som rejseholdsfacer rejser du rundt i hele landet og hverver medlemmer for Amnesty International. Medlemmernes indflydelse og din indsats vil styrke arbejdet for menneskerettigheder verden over.

Når du starter, vil du komme på et uddannelsesforløb sammen med dine kolleger, hvor I lærer hinanden at kende, og bliver sat ind i Amnestys arbejde.

Emil har været facer i fire år. Han valgte jobbet fordi han kan lide udfordringen i at tale med folk på gaden. Han er god til at fortælle nye mennesker, hvorfor det er vigtigt, at de melder sig ind i Amnesty.


Jobindex, 14. april
AS3 EmploymentVirksomhedskonsulenter

AS3 Employment

I AS3 Employment har vi ekspertise i jobrådgivning som anden aktør i tæt samarbejde med jobcentrene. Vi bistår ledige i at finde en vej tilbage til arbejdsmarkedet, og midlerne kan være praktik, løntilskud eller fleksjob. Det er afgørende for os, at have et aktivt netværk og et tæt samarbejde med lokale virksomheder på området. Derfor søger vi lige nu flere virksomhedskonsulenter på hele Sjælland.

Som virksomhedskonsulent er du opsøgende i forhold til det lokale erhvervsliv med henblik på at skabe praktikpladser og løntilskudsstillinger. En typisk arbejdsdag vil omfatte:

 • Samtaler med kandidaterne om deres profil, motivation og jobønsker
 • Opsøgende kontakt til relevante arbejdspladser via telefoncanvas
 • Samtaler med kandidater mhp. at forberede kandidaten på starten i virksomheden
 • Administration og dokumentation

AS3 Companies, 14. april
Lars Rüger HR A/SGeneral Manager

Lars Rüger HR A/S søger for kunde på Sjælland

Til international virksomhed i vækst søges en erfaren og internationalt orienteret general manager til at lede en dedikeret salgsorganisation og drive den fortsatte strategiske udvikling af forretningen. Koncernen omsætter årligt for et fire-cifret millionbeløb og har flere produktionsenheder i Europa.

Virksomhedens produkter sælges i dag til en bred kreds af B2B-kunder på en lang række markeder i Europa, Asien, Afrika og Sydamerika, alle markedsområder med interessante muligheder for vækst og øget indtjening.

Med direkte reference til koncerndirektionen vil du som General Manager få det strategiske ansvar for at videreudvikle den internationale salgsindsats – samt det ledelsesmæssige ansvar for den samlede eksportorganisation, hvor du bliver leder for ledere.


Jobindex, 14. april
ProfilpartnersKey Account Manager - Nutra/pharma

Profilpartners søger for Naturex

Til salg af markedsledende ingredienser indenfor helsekost, pharma og personal care

Som led i virksomhedens ambitiøse vækststrategi, søger vi en selvmotiverende og dygtig Key Account Manager, som får ansvaret for salget af primært helsekost ingredienser (botaniske ekstrakter) men også en række produkter indenfor Pharma og personal care.

Din målgruppe bliver producenter og direkte kunder indenfor helsekostindustrien beliggende i de nordiske lande og de baltiske lande.

Med reference til den nordiske salgsdirektør, kommer du til at arbejde selvstændigt i denne meget spændende stilling, hvor du hjælper og rådgiver distributører og kunder. Lovgivningen bliver også dit ansvar, da du løbende holder dig ajour med de enkelte landes lovgivninger indenfor området.

Profilpartners

Profilpartners, 14. april
Odense Skolefoto A/S
Kunne du tænke dig et spændende job som Skolefotograf

Odense Skolefoto A/S

Vi har brug for engagerede fotografer, fordelt over hele landet, i en tidsbegrænset periode
fra ca. 1. august 2014. Jobbet tager daglig udgangspunkt fra din hjemmeadresse.

Jobbet kræver at du:

 • Er stabil og klar til at stå tidligt op hver dag.
 • Er en dygtig fotograf eller har indgående kendskab og interesse for fotografering.
 • Er serviceminded og er god til at kommunikere med skolens personale.
 • Er klar til at være firmaets ansigt, ude på skolerne.
 • Er glad og smilende, udadvendt og ikke lader sig stresse
 • Er kreativ som person, med et smittende smil.
 • Er klar til at begå sig i et miljø med børn, unge og personale.

Jobindex, 14. april
LejerboSelvkørende Projektleder til renoveringer og nybyggerier

Lejerbo

Lejerbo søger en selvkørende, erfaren og professionel projektleder til Udviklings- og Byggeafdelingen. Projektlederen står for projekterne fra start til slut.

Som projektleder får du ansvaret for Lejerbos Bæredygtige Boliger, både strategi og udmøntning i konkrete projekter samt samarbejdet med eksterne interessenter omkring det bæredygtige byggeri. Derudover får du ansvaret for store renoverings- og nybyggeri opgaver i København og på Sjælland, eksempelvis nye bæredygtige boliger i Ishøj og Næstved.

Der er mange forskellige byggesager og -projekter, hvorfor det er afgørende, at du har stor erfaring med at køre byggesager samt konstant har snor i alle dine projekter.

Det er ligeledes projektlederens opgave at sikre den faglige kvalitet af Lejerbos byggeri, ligesom du er budget- og procesansvarlig.


Lejerbo, 11. april
Tomma Consulting
Area Manager (projektsælger) – ansvar for salget af Rockpanels løsninger øst for Storebælt – en spændende salgsudfordring

Tomma Consulting søger for Rockpanel – et selskab i Rockwool Gruppen

Du får ansvaret for projektsalg øst for Storebælt – og får til opgave at identificere de mest relevante byggeprojekter og bearbejde byggeriets aktører – d.v.s. både forskrivning, rådgivning og afslutte salget i det udførende led. Rockpanel samarbejder med/fakturerer gennem trælastkæderne.

Da du vil være den eneste salgsansvarlige øst for Storebælt, og da salgschefen har et skandinavisk ansvar, vil jobbet og ansvaret være mere selvstændigt end et ”traditionelt” projektsalgsjob.

Dine hovedopgaver vil være opsøgende salg til arkitekter, tømrer- og snedkermestre, entreprenører (projektafdelinger og entrepriseledere), kommuner (teknisk forvaltning) og trælaster.


Jobindex, 11. april

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 431 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |22|Næste »

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.