1 til 20 af 329 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |17|Næste »
ALDISouschef

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Som souschef for filiallederen deltager du i den daglige ledelse. Du leder og motiverer teamet i butikken, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 7. oktober
Jobindex A/S
Kvalitetsbevidste elektrikere til spjæld og service

Jobindex A/S søger for Roskilde Fjordens El A/S til hele Sjælland

Er du en dygtig håndværker, som leverer service af høj kvalitet? Så bliv en del af Roskilde Fjordens El, og få et job med frihed, god løn og store muligheder for efteruddannelse, samt en fuldt udstyret Mercedes-Benz Vito som servicevogn.

Som elektriker ved Roskilde Fjordens El får du din firmabil med hjem. Det gør du, da du som udgangspunkt både møder og slutter hos dine kunder. Her har du ofte en lærling med, og du kan altid ringe hjem.

Vi gør meget ud af at overholde vores aftaler, og holde orden både hos kunden og i bilen. Når du starter, får du en iPad udleveret, hvor dine opgaver er på, og du kan se, hvad du skal lave langt ud i fremtiden. Vi styrer alt herigennem, inklusiv vores lager, som du typisk kommer på en gang om ugen for at fylde bilen op.

Jobindex A/S

Jobindex, 7. oktober
Moment Students
Passagertæller

Moment Students søger for COWI på Sjælland

I samarbejde med COWI har Moment fået til opgave at stå for DSBs S-togs passagertælling torsdag den 5. november. Til det, har vi brug for dig! Sammen med 1.000 andre friske tællere skal du være med til at sikre, at alle S-togs passagerer bliver talt denne dag.

Jobbet som tæller består i at uddele og indsamle tællebrikker til S-togs rejsende. Du får tildelt en tællepost på en af stationerne fra Ishøj til Køge (se specifikke stationer længere nede i opslaget) hvor du har ansvaret for, at alle rejsende får en tællebrik med på deres rejse. Passageren afleverer tællebrikken i en spand ved siden af tælleren, når deres S-togs rejse slutter.

Ønsker du mere ansvar på tælledagen, kan du blive stationsansvarlig for en station. Som stationsansvarlig får du ansvaret for at klargøre stationen med afspærringsbånd og skilte, tjekke tællerne ind ved vagtstart samt dagen igennem sikre, at alt forløber planmæssigt.


Jobindex, 6. oktober
Hartmanns A/SElektriker søges til job i Rødovre

Hartmanns A/S søger for kunde

Hartmanns A/S søger for kunde - til opstart hurtigst muligt - en ansvarsbevidst og faglært elektriker. Du bliver ansat i et try & hire-forløb med henblik på fastansættelse. Opgaverne er mange og varierende, men hovedsageligt spjældarbejde. Opgaverne ligger for det meste i Nordsjælland, Holbæk og Køge.

Du:

 • Er uddannet elektriker
 • Er stolt over din faglighed og dit håndværk
 • Er selvkørende - kan og tør tage ansvar
 • Har kørekort B
 • Har erfaring med spjældopgaver

Jobindex, 6. oktober
KBA Nordic A/SRejsemontør/elektriker

KBA Nordic A/S

Er du elektriker eller automatikmekaniker har lyst til at rejse i Norden og er frisk på nye udfordringer så er du måske den nye tekniker som vi har brug for.

Da vores nuværende elektriker har søgt nye udfordringer, har vi brug for en selvstændig person, som ikke nødvendigvis har kendskab til trykkeribranchen, men er du den rigtige så fylder vi de nødvendige kompetencer på.

Arbejdet vil bestå af fejlfinding og udskiftning af elektriske komponenter så som Siemens PLC-drives, ind- og udkort, strømforsyninger, profibus-netværk, arcnet, LAN-netværk, opsætning af netværk samt demontering/montering af brugte som nye trykmaskiner.


Jobindex, 6. oktober
Teknologisk InstitutKonsulent/LV-mekaniker til værktøjskontrol på LV- og PV-værksteder i Roskilde Vest

Teknologisk Institut

Teknologisk Institut i Taastrup søger dig, der har lyst til at arbejde med kalibrering af udstyr på LV- og PV-værksteder. Dit daglige arbejde som selvstændigt kørende konsulent foregår med udgangspunkt fra din bopæl maks. 20 km fra Roskilde vest. Som konsulent skal du bl.a. kalibrere måle- og testudstyr samt kontrollere fartskriverværksteder.

I Center for Automobilteknik indgår du i vores gruppe af autofolk, hvor din primære opgave er kalibrering af måle- og testudstyr på LV- og PV-værksteder, kontrol af fartskriverværksteder samt kontrol af udførte PV-reparationer.

I forbindelse med kontrollen rådgiver du værkstederne om indkøb, brug og vedligeholdelse af udstyr, samt fartskriver-lovgivning og kvalitet i PV-reparationer.


Teknologisk Institut, 6. oktober
Synoptik A/SOptiker til Roskilde

Synoptik A/S

Vil du være med på holdet hvor handlekraft, troværdighed og vindermentalitet er en del af dagsordenen? Så er du måske vores nye optiker.

Synoptik er førende inden for rådgivning og salg af kvalitetsbriller og kontaktlinser, fordi vi tilbyder en excellent kundeoplevelse baseret på troværdighed, inspirerende og personlig service samt skræddersyede produkter til super skarpe priser. Vi søger altid dygtige kollegaer, som ønsker at øve indflydelse og udvikle sig i en succesfuld virksomhed.

Netop nu søger vi en dynamisk og resultatorienteret optiker til vores butik i Roskilde, der kan være med til at fortsætte den positive udvikling af butikken.


Synoptik A/S, 6. oktober
Impo Trading A/SSalgskonsulent for Sjælland

Impo Trading A/S

Til servicering af vore gode kunder og forhandlere indenfor belysning, samt øvrige produkter til faghandel og hvidevarebutikker med flere, søger vi en dynamisk og dygtig salgskonsulent, med forventet opstart senest 1/1 2016, til at varetage salget på Sjælland.

Arbejdet vil primært foregå ude hos kunderne, så det er vigtigt du er selvmotiverende og god til at planlægge en effektiv hverdag i marken, da din arbejdsplads er din bil. Arbejdet vil blive en blanding af at servicere gode, eksisterende forhandlere kombineret med at opsøge nye kunder. Du vil blive godt supporteret fra vort kontor i Odense og deltage løbende i produkt- og salgsmøder mv.


Jobindex, 6. oktober
BEC
Dataanalytiker

BEC, Roskilde

Motiveres du af kompleks kommunikation, rapportering og dataanalyse? Og elsker du at skabe dialog, samarbejde og gode relationer med mange forskellige fagligheder? Så er det dig, vi søger.

I jobbet som dataanalytiker vil du være ansvarlig for at udarbejde og vedligeholde rapporter til BEC’s kunder og interne interessenter, og du vil modtage input fra dit team, som har fokus på Incident og Problem Management. Det er derfor vigtigt, at du evner god kommunikation via Office-programmerne, hvor du formår at formidle komplekse it-løsninger i et tilgængeligt sprog med respekt for målgruppen.

BEC

BEC, 6. oktober
Midt- og Vestsjællands PolitiStudentermedhjælper

Midt- og Vestsjællands Politi, Roskilde

Midt- og Vestsjællands Politi søger en dygtig studentermedhjælper til Økonomiafdelingen.

Vi søger en student, der er i gang med en økonomisk universitetsuddannelse, har analytisk tæft, sans for detaljer og stor arbejdskapacitet. Du skal som minimum have 1-2 år tilbage af studiet. Det vil være en klar fordel, hvis du er avanceret bruger af Excel. Din baggrund er f.eks. stud.polit.oecon., stud.scient.oecon. eller lign.

Du vil få et solidt indblik i fagligt relevant arbejde og et ansvar der følger dine evner og indsats.


Rigspolitiet, 6. oktober
Falck Danmark A/SFalck Erhverv søger Erhvervskonsulent, Midt- og Sydsjælland

Falck Danmark A/S

Falck Assistance er i en rivende udvikling. Vores fornyede vækststrategi er på plads og vi søger derfor forstærkninger, som kan være med til at skabe øget vækst i vores forretning. Med afsæt i vores kunderes behov for at sikre deres værdier og indtjening, skal du sælge Falck’s produktpalette - primært alarm og sikkerhed.

Du trives med en travl hverdag, hvor dit hovedfokus kun er salg til nye kunder, og hvor dine salgsfærdigheder for alvor kan komme til udfoldelse i et meget konkurrencepræget marked. Som en dygtig hunter bliver du ikke slået ud af en lukket dør, men har fokus på den næste mulige kunde. Du er en engageret og dygtig sælger som forstår at behovsafdække alle kundetyper målrettet små og mellemstore virksomheder.

Falck Danmark A/S

Falck Danmark A/S, 5. oktober
Promando A/SDistriktschefer til Sjælland og Lolland Falster

Promando A/S søger for Lidl Danmark K/S

- Grundet vækst søges fortsat distriktschefer til Lidl

Lidl Danmark er en virksomhed i vækst. Med udgangspunkt i konceptet “Bedste kvalitet til bedste pris“ har Lidl i dag etableret 98 Lidl butikker over hele landet og flere er på vej. Lidl beskæftiger mere end 2.300 medarbejdere i butikkerne, på hovedkontoret og på centrallageret. Hos Lidl stræbes efter mere.

Med reference til salgschefen for regionen bliver din væsentligste opgave, med udgangspunkt i Lidl’s koncept, at understøtte og fortsætte den udvikling butikkerne og Lidl som virksomhed oplever.

I din hverdag vil omdrejningspunktet være ledelse med sigte på at butikkerne i dit distrikt leverer de forventede nøgletal og overholder konceptet. Udover ansvaret for distriktets nøgletal og konceptoverholdelse vil du også have ansvaret for rekruttering og udvikling af medarbejderne.


Promando A/S, 5. oktober
Hartmanns A/SAlsidige tømrere søges

Hartmanns A/S søger for kunder på Sjælland

Vores kunder i Region Sjælland og Storkøbenhavn har rygende travlt og vi søger derfor faglærte tømrere til begge regioner, der kan arbejde med korte og længerevarende projekter.

Vi sørger for at matche dine faglige og personlige kvalifikationer med opgaverne hos vores kunder, så det betyder ikke noget om du nyuddannet eller har flere års erfaring.

Dine arbejdsopgaver kan været forskellige. Du kan f.eks. komme ud på alt fra store byggepladser til mindre byggeprojekter. Men som hovedregel skal du kunne arbejde indenfor nedenstående områder:

 • Nybyg
 • Renovering
 • Spjæld

Jobindex, 5. oktober
Hyundai Bil Import A/S
Regionschef Østdanmark

Hyundai Bil Import A/S

Er du ambitiøs og målbevidst, og har du en bred tværorganisatorisk forretningsforståelse inden for retail autobranchen, samt erfaring med at skabe relationer, og søger du et alsidigt job med spændende udfordringer? Så har du nu mulighed for at blive Regionschef med ansvar for Hyundai Bil Imports forhandlernet i Region Øst.

Hos Hyundai Bil Import søger vi en energisk og erfaren Regionschef, der skal lede og aktivt bidrage til at sikre Hyundai en kontinuerlig udvikling og fremgang i det danske marked. Det vil være Regionchefens overordnede ansvar at stå for implementering af koncepter, kampagner og salgstiltag, der støtter op om strategien og målsætningerne for Hyundai. Herunder at følge op på målsætninger for den enkelte forhandler både ift. produktlancering, salg, kundetilfredshed og evt. øvrige aktiviteter.


Jobindex, 5. oktober
Hyundai Bil Import A/S
Regionschef til eftermarked

Hyundai Bil Import A/S

Har du en solid og bred tværorganisatorisk forretningsforståelse inden for retail autobranchen, erfaring med eftermarkedet og forretningsudvikling, og søger du et spændende og udfordrende job i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed? Ja, så hører vi meget gerne fra dig!

Hos Hyundai Bil Import søger vi en motiveret og erfaren regionschef, der skal lede og aktivt bidrage til at sikre Hyundais videreudvikling og fremgang i det danske marked. Regionchefens overordnede ansvar er eftermarkedet hos vores forhandlere med fokus på implementering af koncepter, kampagner og salgstiltag, der støtter op om strategien og målsætningerne for Hyundai. Det er vigtigt, at regionchefen har evnen til at skabe og vedligeholde gode og langtidsholdbare relationer.


Jobindex, 5. oktober
Adecco A/SMekaniker

Adecco A/S søger for EuroMaster på Sjælland

På vegne af vores kunde Euromaster Danmark søger Adecco A/S et stort antal mønterer til hjul/dækskift til afdelinger fordelt på hele Sjælland. For at besidde dette job er det et krav at du er uddannet mekaniker/lastvognsmekaniker eller at du som minimum har 1 års erfaring fra et værksted med montering af hjul/dækskift.

Arbejdsbeskrivelse:

 • Udskiftning af dæk og hjul på personbiler og varevogne i et travlt og til tider i et hektisk miljø.
 • Klargøring af dæk og hjul inden de monteres.
 • Arbejdstid fuldtid fast daghold

Der forventes af dig at du enten har en mekaniker uddannelse bag dig eller at du har minimum 1 års erfaring og kan varetage jobbet selvstændigt. Ydermere forventes der at du er serviceminded og dansktalende.

Adecco A/S

Adecco A/S, 5. oktober
Maersk
KLAR TIL START EFTER NYTÅR? BLIV JUNIORMASKINMESTER I MAERSK LINE

Maersk

Carlsberg Breweries A/S

Bliver du færdig med din maskinmesteruddannelse til januar, eller er du allerede uddannet maskinmester? Har du taget den maritime valgfagspakke, og er dit eksamensbevis maks. fire år gammelt? Så kan vi muligvis tilbyde dig en karriere til søs.

Grundet forøgelse af flåden opretter Maersk Line uddannelsespladser i skibene for motiverede og dygtige juniormaskinmestre, som ikke har sejltid, eller som har under seks måneders sejltid.

Maersk

Jobindex, 5. oktober
GIBOTECH A/SGibotech A/S søger tekniker til vores CNC-team

GIBOTECH A/S

Vi søger en medarbejder til at styrke vores serviceafdeling, således at Gibotech kan komme endnu tættere på målsætningen om ”Danmarks Bedste Service”.

Som tekniker hos Gibotech vil du komme til at udføre service-, support- og vedligeholdelsesopgaver hos vores CNC-kunder fordelt over hele landet, og enkelte i udlandet. Opgaverne vil i stor udstrækning også omfatte fejlfinding, reparation og optimeringer.

Du vil blive medansvarlig for kundesupport, opstilling af nye maskiner samt undervisning af slutbrugere. Du vil få en dynamisk hverdag med mange skiftende opgaver. Vores teknikere er i tæt kontakt med vores store kundekreds, og man vil derfor blive en vigtig del af vores høje serviceniveau.


Jobindex, 5. oktober
Lean-On A/SVi søger Danmarks skarpeste Citrix-konsulenter med flair for at skabe værdi

Lean-On A/S

Bliv en del af Danmarks førende elite-center indenfor Citrix

Siden personerne bag Lean-On trak Citrix til Danmark for over tyve år siden, har vi brændt for at skabe værdi hos vores kunder med teknologierne fra Citrix. At være markedsførende inden for et så vigtigt forretningsområde som Citrix, kræver de bedste hjerner, skarpeste profiler og resultatorienterede medarbejdere.

Derfor søger vi nu DIG, der skal være med til at gøre vores profil endnu stærkere.

Som senior arkitekt og konsulent kommer du til at arbejde med nogle af Danmarks mest udfordrende og ambitiøse Citrix-installationer. Vi er en del af Front-data koncernen og har skabt et miljø, hvor din mening kommer til at tælle. Vi har ambitioner for vores medarbejderes kunnen, og tilsikrer gennem intensive uddannelsesforløb, at du bliver klædt på til opgaverne.


Jobindex, 5. oktober
Topcon DanmarkElektroniktekniker/it-supporter til Sjælland/Fyn

Topcon Danmark, Roskilde

Vi søger en frisk kollega til opsætning og servicering af optiske instrumenter til diagnose og behandling af øjensygdomme.

En stor del af dit arbejde vil foregå hos vores kunder, hvor du får ansvar for at montere og installere udstyr samt yde teknisk support. Vi lægger derfor vægt på, at du har ”hænderne skruet rigtigt på”. Ligeledes vil du skulle fejlfinde/reparere udstyr enten på vores værksted eller hos kunder.

Dine primære opgaver vil være:

 • at montere og installere klinikudstyr mv. på sygehuse, hos øjenlæger og optikere
 • at servicere klinikudstyr mv. på sygehuse, hos øjenlæger og optikere
 • at installere netværksbaserede softwareløsninger på sygehuse, hos øjenlæger og optikere
 • at reparere, kalibrere og vedligeholde højteknologisk udstyr

Jobindex, 3. oktober
Annonce:
Topdanmark Forsikring A/S
1 til 20 af 329 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |17|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.