1 til 20 af 397 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |20|Næste »
G4S Security Services A/S
Elektriker / Installationsmontør til G4S Security Services A/S, Sjælland

G4S Security Services A/S

Til vores installationsafdeling i øst søger vi en serviceminded installationsmontør der som udgangspunkt får ansvar for installation af AIA og ITV produkter. Som sekundære opgaver får du ligeledes mulighed for, at arbejde med vores øvrige produkter.

Du får en alsidig stilling, hvor du hovedsageligt har ansvaret for installationer af nye anlæg og udvidelser af AIA og ITV løsninger i private hjem og mindre virksomheder. Efter installation, skal anlæggene afprøves, kunden skal instrueres og dokumentation skal udfærdiges.

G4S Security Services A/S

G4S Security Services A/S, 22. maj
Migatronic A/S
Distriktschef Sjælland

Migatronic A/S

Vi søger en dygtig distriktschef til at bearbejde industrisegmentet på Sjælland, til tiltrædelse hurtigst muligt.

Migatronic tilbyder markedets førende program inden for lysbuesvejsning og understøtter salget af dette gennem et bredt udvalg af svejsetilbehør og tilsatsmaterialer. En stor del af vore kunder betjenes gennem de førende forhandlere inden for industrien, og din opgave vil være at supportere disse forhandlere i det daglige salg. Desuden får du ansvaret for at bearbejde en lang række key-accounts, som vi betjener direkte. Ud over dig har vi yderligere fire distriktschefer til at betjene det danske marked.

Vi tilbyder en udfordrende, afvekslende og udviklende stilling i en velkonsolideret international virksomhed med stolte traditioner.


Migatronic A/S, 22. maj
F.E. Bording A/SBording Koncernen søger oversætter til dansk, svensk og engelsk

F.E. Bording A/S, Søborg

Studerer du svensk eller engelsk og er du ferm til begge sprog? Og har du behov for et fleksibelt studiejob med opgaver, som kan løses hjemme fra? Så er det dig, vi leder efter!

Arbejdsmængden kan variere fra få timer om måneden til flere timer om ugen. Vi forestiller os derfor ikke, at du kan finansiere hele dit studieliv gennem dette arbejde. Arbejdet skal snarere ses som et supplement til SU’en eller til et andet studiearbejde.

Vi lover til gengæld fleksibelt arbejde, som kan udføres inden for hjemmets trygge rammer og en fast timeløn på 130 kr i timen. Vi har forståelse for, at planlægning af studieaktiviteter må komme før dine arbejdsopgaver hos os, og vil altid bestræbe os på at informere om forestående oversættelsesopgaver i god tid.


Jobindex, 22. maj
Confirm A/SErfaren automationsingeniør

Confirm A/S, Roskilde

Confirm A/S fortsætter vores positive udvikling, og søger derfor igen en skarp automationsingeniør, som kan bidrage til at gøre vores kunders DCS-projekter endnu mere succesfulde. Med ambitionen om at være bedst i branchen har vi brug for en ingeniør, der brænder for at arbejde med automationsopgaver på et højt fagligt niveau. Kan du lide udfordringer og sætter høje standarder for dit arbejde, og sætter du en ære i at kunderne er tilfredse, så læs videre her.

Du bliver en vigtig del af vores automationsteam, primært med opgaver inden for Distribuerede Control Systemer til Pharma industrien. Hos Confirm tilsigter vi, at du er i konstant udvikling, og derfor vil de opgaver du arbejder med blive meget varierede, eksempelvis:

 • Projektering og koordinering af automationsløsninger
 • Design, Programmering og Test af DCS-systemer, såsom
  • DeltaV
  • SattLine/800xA
  • PCS7

Jobindex, 22. maj
Alarm Eksperten A/S
Låsesmed søges

Alarm Eksperten A/S, Roskilde

Pga. massiv ordretilgang i låseafdelingen søger vi en låsesmed, der kan tiltræde omgående.

Følgende minimumskrav:

 • Ren straffeattest
 • Kørekort
 • Uddannet låsesmed med svendebrev

Opgaver udføres på Sjælland.


Jobindex, 22. maj
Alarm Eksperten A/S
Alarmmontører søges

Alarm Eksperten A/S, Roskilde

Pga. massiv ordretilgang i alarmafdelingen søger vi to alarmmontører der kan tiltræde omgående.

Følgende minimumskrav:

 • Ren straffeattest
 • Kørekort
 • Sikring 1 + 2

Opgaver udføres på Sjælland.


Jobindex, 22. maj
University College SjællandAdjunkter/lektorer

University College Sjælland, Roskilde eller Nykøbing Falster

Leisure Management uddannelsen i Roskilde og Nykøbing F søger adjunkter til to faste og en tidsbegrænset stilling.

Leisure Management er en ti år gammel professionsbachelor, der kvalificerer til job i oplevelsesøkonomien (turisme, event, sport, hospitality og lign.). Vi underviser vores studerende i fag indenfor økonomi, ledelse, markedsføring, metode og leisure management og forsøger i undervisningen at holde et skarpt fokus på den virkelighed, som de studerende kommer til at arbejde med.

Vi har sat en række ambitiøse mål for uddannelsen, bl.a. at vi vil have en endnu stærkere kontakt til erhvervslivet og at vi vil øge antallet af studerende som fuldfører uddannelsen.


University College Sjælland, 22. maj
Aagaard/Kranz & Ziegler A/S
Sælger med drive og passion for smykker søges til Kranz & Ziegler – Sjælland og øerne

Aagaard/Kranz & Ziegler A/S

Brænder du for at sælge et af smykkebranchens førende brands og skabe resultater i eget salgsdistrikt?

Aagaard/Kranz & Ziegler A/S søger en engageret og motiveret sælger til at varetage salg og kundebesøg på Sjælland og omkringliggende øer med vores Kranz & Ziegler og STORY kollektion.

Vi tilbyder

 • Muligheden for at arbejde med et af branchens stærkeste brands
 • En hverdag med alsidige og udfordrende arbejdsopgaver
 • En stor kontaktflade i en branche i udvikling

Jobindex, 22. maj
Hansen Toft A/SChefkonsulent – pioneropgave

Hansen Toft A/S søger for Veksø A/S

Salg af belysningsprodukter – totalt markedsansvar for Danmark.

Veksø A/S satser på fremtiden og har igangsat et større projekt til ændring og fornyelse af produktprogrammet inden for belysningsområdet. Til at stå i spidsen for eksekveringen af denne højtprioriterede opgave på salg- og markedsføringssiden, søges en dynamisk og kompetent chefkonsulent. Der er tale om btb-salg til en bred målgruppe, og du indgår i et team af flere konsulenter med reference til salgschefen.

Du får et meget selvstændigt og alsidigt job, hvor dine nøgleopgaver spænder fra direkte salg og rådgivning til såvel den private som den offentlige sektor. Der er tale om et teknisk salg og ofte også projektrelateret. Kundegruppen omfatter bl.a. arkitekter, offentlige institutioner, entreprenører, el-installatører m.m.


Hansen Toft A/S, 22. maj
Thermo Fisher ScientificSupply Chain Program Manager for International Lab equipment supplier

Thermo Fisher Scientific, Roskilde

Do you have the ability to manage a project portfolio and drive complex projects within Supply Chain? Do you thrive in a matrix culture with many stakeholders and great opportunity to influence? Then the job as Supply Chain Program Manager might be yours.

Reporting to the LPG Supply Chain Director, EMEA , you will be responsible for initiating, planning and managing optimisation Projects across the region. You will coordinate and lead problem resolution activities, when required, to insure we constantly improve, service to Customers, support to Commercial and how efficient we operate.

You will provide input and recommendations in improving supply chain strategies, policies and practices to achieve Best-in-Class Supply Chain Management practices and be a key individual in the LPG EMEA Supply Chain Leadership team.


Jobindex, 22. maj
STARK
Bliv ELEV i STARK

STARK

STARK søger 25 elever i hele Danmark...

 • Handelsassistentelever, salg, træ- og byggematerialer
 • Salgsassistentelever, byggemarked
 • Lager- og logistikelever

Hos STARK bliver du…

 • en del af en vinderkultur, der konstant arbejder på at forbedre vores kunders forretning
 • en del af et team, der arbejder for at blive anerkendt som den mest professionelle og servicemindede leverandør af byggematerialer
STARK

STARK, 22. maj
MILK CopenhagenFritidskonsulent indenfor børnetøj

MILK Copenhagen

Er du vild med børnetøj og mode, så har du nu chancen for at blive ambassadør for et af Danmarks mest fashionable og succesfulde børnetøjsfirmaer indenfor homeshopping salg. Vil du gøre din fritid mere sjov og spændende og tjene ekstra penge, så er du måske vores nye konsulent.

Hvem er du?

 • Du elsker at netværke, har børn, og dermed daglig kontakt til familier med børn i vores målgruppe 2-14 år.
 • Du er en smilende, tillidsvækkende og åben person, og du glæder dig over at vejlede og inspirere andre.
 • Du er initiativrig, og evner at se alle mulighederne frem for begrænsningerne.
 • Du arbejder målrettet og passioneret med de ting du engagerer dig i.

Som MILK COPENHAGEN konsulent får du et meget fleksibelt job, hvor du selv tilrettelægger din tid. Din fornemmeste opgave består i at præsentere vores 2 årlige kollektioner, som sælges via homeshopping- og Åbent hus events i dit lokalområde.


MILK Copenhagen, 22. maj
Erhvervsakademi SjællandMerkantile undervisere

Erhvervsakademi Sjælland

EASJ Campus Roskilde (EASJ CR) søger undervisere til erhvervsakademiuddannelsen Markedsføringsøkonom.

Vi tilbyder ansættelse som enten adjunkt på fuld tid med plan for lektorkvalificering frem mod lektorbedømmelse indenfor 2-4 år eller kontraktansættelse på åremål eller eventuelt som timelærer. Vores nye kollegaer skal undervise såvel danske som internationale studerende indenfor nogle – men ikke alle - af følgende fagområder:

 • Markedskommunikation
 • Markedsføring
 • Supply Chain Management og Organisation.

Jobindex, 22. maj
Promando A/SAmbitiøse butikschefer - Sjælland & Lolland-Falster

Promando A/S søger for kunde

Vores kunde er en virksomhed i vækst. Med udgangspunkt i et stærkt koncept har virksomheden i dag etableret 94 butikker over hele landet og flere er på vej. Grundet virksomhedens positive udvikling søges nu ambitiøse butikschefer. Med reference til distriktschefen vil du have ansvaret for din egen butik på Sjælland eller Lolland-Falster.

Af væsentlige arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Synlig og proaktiv ledelse
 • Uddannelse og motivering af butikkens personale
 • Eksekvere, styre og motivere til overholdelse af konceptet – hver dag
 • Sikre en god kundeoplevelse

Jobindex, 22. maj
Hartmanns A/SArea Sales Manager - Hydraulik

Hartmanns A/S søger for GS-Hydro Danmark A/S

Har du solid erfaring med hydrauliske komponenter, slanger og fittings? Er det rette tid til at benytte dine solide salgskompetencer ved anerkendt global partner? Har du bopæl i Trekantområdet, eller ønsker du at arbejde ud fra dit hjemmekontor på Sjælland? Så slut dig til GS-Hydro.

GS-Hydro Danmark søger en teknisk kompetent salgsprofil til at understøtte de fortsatte vækstplaner bl.a. inden for projektrelateret salg og aftersales aktiviteter.

Dine arbejdsopgaver omfatter:

 • Udføre en proaktiv og vedvarende professionel salgsindsats jf. den lokale salgsstrategi
 • Gennemføre kundemøder med industrivirksomheder samt fx inden for marine og offshore, overvejende større anerkendte spillere på de forskellige områder
 • Behandle forespørgsler, udarbejde tilbud samt egen opfølgning på disse

Hartmanns A/S, 22. maj
Select ManagementAccount Manager - teknisk salg

Select Management søger for Dräger Safety

Med reference til virksomhedens adm. direktør omfatter ansvarsområdet afsætningsansvaret for såvel nye kundeemner samt vedligeholdelse den eksisterende kundeportefølje inden for industri, brand & redning samt farmaceutiske virksomheder.

Du bliver budget- og resultatansvarlig for Region Sjælland (postnummer 4000-4999), og din arbejdsdag tager alt efter hvor du bor, udgangspunkt fra dit hjemmekontor eller fra kontoret i Herlev, hvorfra du planlægger dine aktiviteter samt indsamler og videregiver produkt-, markeds-, kunde- og konkurrentinformationer.


Jobindex, 22. maj
BEC
It-udvikler med lyst til clearing

BEC, Roskilde

Er du god til at favne kompleksiteten i mange it-løsninger, der griber ind i hinanden? Og vil du byde ind med din viden og person i betalingsprojekter for at skabe fremtidens finans-it i tæt samarbejde med pengeinstitutter i hele Danmark?

Som it-udvikler er du med til at analysere, designe og udvikle it-løsninger til clearing, og det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde inden for dette område. Dine vigtigste opgaver i jobbet er bl.a. at:

 • Igangsætte tiltag for løbende og proaktivt at optimere it-løsningerne og sikre deres kvalitet samt stabil drift, herunder fejlsøgninger og fejlrettelser
 • Udarbejde løsningsbeskrivelser, kravspecifikationer og estimater på nye opgaver
 • Udføre programmering, tests og dokumentation samt håndtere changes
BEC

BEC, 21. maj
Berendsen Textil Service A/SServicechauffør

Berendsen Textil Service A/S, Roskilde

Til vores afdeling i Roskilde søger Berendsen Textil Service A/S en erfaren serviceminded chauffør, der vil være med til at opretholde vores gode ry i markedet!

Virksomheden består af ca. 65 dygtige medarbejdere, heraf 9 chauffører, som med motivation og stort engagement i fællesskab gennemfører den daglige produktion og distribution.

Vi forventer at:

 • Du har erfaring som chauffør
 • Erfaring fra en servicevirksomhed er en fordel
 • Er vant til arbejde selvstændigt og effektivt
 • Fleksibel og indstillet på at give en ekstra hånd i travle perioder
 • Har kørekort til B & C
 • Er indstillet på at afløse i produktionen

Berendsen Textil Service A/S, 21. maj
Einhell Germany AGSalgskonsulenter

Einhell Germany AG

Lige nu leder vi efter flere kørende salgskonsulenter som bor og kan arbejde i Jylland og på Sjælland. Du vil være en del af vores skandinaviske team som har hovedkontor i Malmö, man arbejder ud fra din hjemmeadresse.

Einhell udvikler og markedsfører produkter til altmuligmænd og håndværkere til brug i hjemmet, haven og fritiden. Vores pålidelige produkter af høj kvalitet og en attraktiv prispolitik har været den essentielle succesfaktor lige fra starten af. Vores motto er at ”gå videre når de andre først er ved at ankomme.”

Vi tilbyder dig:

 • En karriere i et internationalt miljø, i et dynamisk, ungt team
 • Alle nødvendige værktøjer for at kunne udføre dit job (inklusiv firmabil)
 • Attraktiv og motiverende løn

Jobindex, 21. maj
Økonomisk Ugebrev
Telemarketingkonsulenter til salg af Danmarks førende business-nyhedsbreve

Økonomisk Ugebrev

Talentfulde og erfarne telemarketingkonsulenter søges til salg af abonnementer på Økonomisk Ugebrevs tre digitale publikationer. Arbejd hjemmefra eller fra kontoret i hjertet af København.

Om jobbet:

 • Telemarketingsalg rettet mod beslutningstagere i toppen af dansk erhvervsliv.
 • Attraktiv bonusordning uden loft. Er du en god sælger kan du tjene 200 kroner i timen – er du bedre end god kan du tjene mere!
 • Min. 15 timers arbejde pr. uge.
 • Fuld fleksibilitet. Du bestemmer selv dine arbejdstider, fortrinsvis i tidsrummet mandag til fredag fra kl. 8.00 – 16.30.
 • Arbejd hjemmefra eller fra vores kontor, der ligger centralt i København. Du kan også variere mellem at arbejde hjemme og fra vores kontor.
 • Et job med udviklingsmuligheder, hvor du styrker dine kommunikative evner og evnen til at trænge igennem til erhvervslivets beslutningstagere.

Jobindex, 21. maj
Annonce:
1 til 20 af 397 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |20|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.