1 til 20 af 277 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |14|Næste »

Dine valg

 • FjernRoskilde

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Lely Center Nyborg A/SServicetekniker

Lely Center Nyborg A/S

Til vedligeholdelse af Lelys automatiserede malkesystemer og staldprodukter søger Lely Center Nyborg en servicetekniker, primært til Sjælland, Fyn og Trekantsområdet.

Du skal sammen med dine kolleger være med til at sikre en fremragende kundeservice. Dine arbejdsopgaver vil primært foregå hos landmanden med vedligeholdelse og service af malkerobotter og tilbehør.

Om dig:

 • Du har en baggrund som automatiktekniker, landbrugsmekaniker eller lignende.
 • Du har bopæl på Sjælland.

Jobindex, 22. oktober
Alm. BrandForsikringsrådgiver til Servicecenter Erhverv

Alm. Brand, Roskilde

Til vores servicecenter erhverv i Roskilde har vi brug for en ny medarbejder. Har du lyst til at servicere, rådgive og sælge til vores erhvervskunder, er du måske den, vi har brug for. Servicecenter Erhverv har til opgave at servicere og rådgive alle Alm. Brands erhvervskunder om policer og produkter - både kundens erhvervs- såvel som private forsikringer. Afdelingen består af 31 medarbejdere, og ledes af en centerchef og to teamledere.

Dine arbejdsopgaver:

 • Du skal tage hånd om vores kunder - imødekommende og professionelt, når de henvender sig omkring nytegning af forsikringer eller har behov for opdatering af deres forsikringer.
 • Du skal også rådgive og mersælge efter kundernes behov, ligesom du skal foretage opsøgende salg til eksisterende kunder.
 • Du skal varetage de administrative funktioner i forbindelse med policeudstedelsen.

Alm. Brand, 22. oktober
Baltic Workforce ApS
Salgsdirektør

Baltic Workforce ApS

Vi søger den rette salgsdirektør, som med den rigtige indstilling, drive og kompetencer, kan sikre vores nuværende kundeportefølje, mersalg, samt udbygge salget af vores vikar- og entrepriseløsninger med udenlandsk arbejdskraft til gartneri-, landbrug-, rengørings-, bygge og anlæg-, industri-, lager- og transportbranchen.

Baltic Workforce har været i marked i 10 år og vækster kraftigt hvert år. Vi søger derfor nu en salgsdirektør, til at lede og være ansvarlig for salgsafdelingen, som i dag består af to kørende sælgere, samt tre KAM på kontor. Du vil få ansvaret for at holde væksten, samt udbygge kundeporteføljen, bl.a. ved at ansætte flere kørende sælgere lokalt repræsenteret rundt om i landet.


Jobindex, 22. oktober
New Nordic ManufacturingRegulatory Affairs

New Nordic Manufacturing, Roskilde

New Nordic er en international kosttilskudsvirksomhed i fremgang. Virksomhedens urtebaserede produkter, er udviklet til at gavne specifikke sundhedshensyn på effektiv, sikker og naturlig vis. Produkterne er alle fremstillet i Danmark og Sverige. De markedsføres i 32 lande verden over og forhandles gennem mere end 50'000 apoteker, drugstores og helsebutikker.

Vil du være med til at styrke vores varemærke internationalt?

Vi søger en talentfuld person til at varetage internationale regulatoriske opgaver for vores kosttilskud.

Jobbet er hovedsagelig relateret til markedsføring i EU, men medfører også håndtering af dokumentation for notering og registrering i lande udenfor EU.


Jobindex, 22. oktober
New Nordic ManufacturingArea Manager Eksport

New Nordic Manufacturing, Roskilde

New Nordic er en international kosttilskudsvirksomhed i fremgang. Virksomhedens urtebaserede produkter, er udviklet til at gavne specifikke sundhedshensyn på effektiv, sikker og naturlig vis. Produkterne er alle fremstillet i Danmark og Sverige. De markedsføres i 32 lande verden over og forhandles gennem mere end 50.000 apoteker, drugstores og helsebutikker.

Vil du være med til at styrke vores varemærke internationalt?

Vi søger en talentfuld Area Manager, der vil være med til at stå for etableringen af New Nordic i Fjernøsten.

Jobbet indebærer screening, opsøgning og motivation af nationale eksklusive distributører, for salg til apoteker og helsebutikker og markedsføring til forbrugere.


Jobindex, 22. oktober
Tomma Consulting
Area Manager (projektsælger) – ansvar for salget af Rockpanels løsninger øst for Storebælt – en spændende salgsudfordring

Tomma Consulting søger for Rockpanel – et selskab i Rockwool Gruppen

Du får ansvaret for projektsalg øst for Storebælt – og får til opgave at identificere de mest relevante byggeprojekter og bearbejde byggeriets aktører – d.v.s. både forskrivning, rådgivning og afslutte salget i det udførende led. Rockpanel samarbejder med/fakturerer gennem trælastkæderne, men 95 % af jobbet vil udgøre bearbejdning af arkitekter og det afsluttende salg til entreprenører og bygherrer.

Da du vil være den eneste salgsansvarlige øst for Storebælt, og da salgschefen har et skandinavisk ansvar, vil jobbet og ansvaret være mere selvstændigt end et ”traditionelt” projektsalgsjob.

Du vil få support fra både den interne danske organisation og fra hovedkontoret i Holland. Du skal arbejde med udgangspunkt i hjemmekontor på din bopæl.


Jobindex, 22. oktober
ALDISouschef

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Som souschef for filiallederen deltager du i den daglige ledelse. Du leder og motiverer teamet i butikken, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 22. oktober
Bar & Tap Concept Sale ApSBar & Tap Concept søger sælgere eller selvstændige ”Agenter” i Jylland og på Sjælland

Bar & Tap Concept Sale ApS

Bar & Tap Concept (Electronic Dispense Technique) har gennem 10 år solgt patenterede Tap-Systems til restauranter, barer, caféer, hoteller og natklubber i hele verden via et partnernet.

Har du mod på at sælge til vores målgruppe i Danmark, og har du evnen til at tale med mennesker, skabe gode relationer, så har du muligheden for at blive en del at et stort team.

Flid, fokus og gode færdigheder skaber resultater. Kan du det, er der masser af muligheder for en god indtjeningsmulighed. Du vil blive tilbudt en fast løn i kombination med resultatløn.

Din arbejdsplads er med udkørsel hjemmefra, og du vil få de nødvendige værktøjer, såsom telefon, bærbar PC, et fælles CRM system samt kørselsordning eller firmabil.

Bar & Tap Concept Sale ApS

Jobindex, 22. oktober
TEMP-TEAM A/SMøbelsnedkere

TEMP-TEAM A/S søger for kunde på kunde på Vestsjælland

3-4 møbelsnedkere til et vikariat resten af året

Jobbet består i at fremstille inventar i træ via håndsnedkeri og maskinsnedkeri samt samling af specialfremstillet inventar. Der fremstilles skranker, skabe, gavlborde, loungemøbler samt møbler til opholdsrum som hotelindretninger, skoleindretninger, kantineindretninger og lignende. Det er en ny ting hver gang, hvor der arbejdes med bruttotyper.

Du har erfaring som snedker/møbelsnedker, tømrer med erfaring inden for køkkenmontage eller bådbygger. Det er vigtigt, at du er selvkørende og har sans for detaljen. Du kan læse tegninger, du er detaljeret, og du er indstillet på, at det er nye ting hver gang. Der er tale om et vikariat med start hurtigst muligt og resten af året. Der er dog mulighed for forlængelse. Lønnen er kr. 150,- i timen – udbetaling hver 14. dag (torsdag i lige uger).


Jobindex, 21. oktober
HR navigatorSalgskonsulent. Facade- og lukningsentrepriser til projektmarkedet. (ID 10242)

HR navigator søger for HSHansen A/S

HSHansen a/s er Nordens førende virksomhed inden for facade- og lukningsentrepriser i glas og aluminium, med afdelinger i Aarhus, København, Esbjerg og Lem.

Du er med til at sætte dit fingeraftryk på byggeriet i Danmark. Du refererer til salgs- og marketingschefen og bliver en del af et velfungerende salgsteam. Salgsdistriktet er Sjælland & Fyn, hvor du bearbejder både eksisterende og nye kunder på projektmarkedet. Du skal være indstillet på en del kørsel, da du formodentlig er op til 2 dage om ugen på kontoret i Aarhus.

Vi tilbyder et job i en stærk virksomhed, hvor arbejdsmiljøet er uhøjtideligt og kendetegnet af en flad ledelsesstruktur. Man arbejder i det daglige med et stærkt engagement og en udstrakt grad af frihed under ansvar. Din faglige udvikling tilgodeses gennem samarbejde, erfaringsudveksling og uddannelse.


HR navigator, 21. oktober
JN Data A/SProceskonsulent søges til JN Data

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Til vores afdeling Leverancekvalitet søges en dynamisk og engageret medarbejder, der brænder for at arbejde med kvalitetsstyring og processer i et af Danmarks førende it-driftsselskaber.

Du vil som proceskonsulent arbejde med forskellige typer af processer: Afdelingsspecifikke processer, organisatorisk tværgående processer og processer med relationer til partnere og leverandører. Til at understøtte proces- og kvalitetsarbejdet anvendes bl.a. ITIL v3 og ISO 9001 som referenceramme.

Du har sammen med afdelingens øvrige proceskonsulenter en hverdag med varierende opgaver, herunder at:

 • Afdække og afstemme formål og omfang for de udvalgte processer
 • Gennemføre workshops, interviews mv. for at analysere aktuelle processer og på det grundlag fastlægge den fremtidige proces og dokumentere denne

JN Data A/S, 21. oktober
DSVOliechauffør

DSV, Hedehusene og Kalundborg

Der vil være tale om dagskørsel, og det vil fortrinsvis være leveringer til landbrug, erhverv og private. Levering til tankstationer vil også forekomme.

Det er en forudsætning, at du har minimum 3 års erfaring som chauffør samt at du har ADR-bevis. Erfaring fra lignende kørsel er en stor fordel.

Derudover lægger vi vægt på, at du er omhyggelig og sætter en ære i at udføre dit arbejde til perfektion. Vi tilbyder dig et selvstændigt job og en afvekslende hverdag med stabile arbejdsforhold og gode kollegaer.

DSV

DSV, 21. oktober
Klaus Krogh RekrutteringErfaren projektleder til nøgleposition i anlægsbranchen

Klaus Krogh Rekruttering søger for kunde

Har du en teknisk baggrund og solide projektlederevner? Trives du både på byggepladsen og bag skrivebordet, og vil du have en central rolle i en velrenommeret organisation, hvor du præger morgendagens bygge-anlægsopgaver?

Udvikl dig i en succesfuld bygge-anlægsvirksomhed med 65 kollegaer
Virksomheden er beliggende i Storkøbenhavn og hører til blandt de mest anerkendte og kvalitetsbevidste virksomheder i den danske entreprenørbranche. Du refererer til virksomhedens adm. direktør, og vi tilbyder en fornuftig lønpakke.

Få ansvar for hele projektfasen
Som projektleder får du ansvar for at gennemføre projekter i henhold til aftalte projektbeskrivelser, tid, kvalitet og økonomi.


Jobindex, 21. oktober
SIPATil alle telefonsælgere - sæt din karriere i overhalingsbanen i dag

SIPA

Lyder høj resultatorienteret løn, med fantastiske karrieremuligheder spændende, så læs videre...

Vi åbner kontor i Danmark, og skal derfor bruge telefonsælgere/investeringsrådgivere. Oplæring finder sted på vores hovedkontor i Schweiz de første 2 måneder, hvor rejseomkostninger og bolig naturligvis bliver betalt.

Efter afsluttet træningsophold vil du blive tilbudt stilling på det nye kontor i Danmark, men du vil naturligvis også have muligheden for at fortsætte karrieren på kontoret i Lausanne, Schweiz - ideelt beliggende centralt i Europa, med de bedste skiområder, under to timers rejse fra København, gunstige skattevilkår og en høj levestandard,

Vi søger dansktalende telefonsælgere til at tilbyde attraktive investeringsmuligheder som de fleste kan deltage i.


Jobindex, 21. oktober
DFA ForsikringsagenturAssurandører søges til DFA Forsikringsagentur på hele Sjælland og i Hovedstaden

DFA Forsikringsagentur

DFA søger sælgere til opsøgende salg af vores attraktive forsikringer til private kunder på hele Sjælland og i Hovedstadsområdet. For os handler det om, at du er seriøs og har den rette personlighed, og at du kan arbejde fleksibelt og besøge vores kommende kunder i deres eget hjem. Så er du interesseret i at arbejde videre med din salgskarriere som assurandør, så læs videre.

Du skal have lyst til at lære og blive bedre i takt med tiden, så du opnår gode resultater for kunderne, dig selv og DFA. Vi sørger for at udstyre dig med alle nødvendige værktøjer og redskaber samt faglig viden, så du er godt rustet til din hverdag som forsikringssælger. Desuden tilbydes du et attraktivt karriere- og uddannelsesforløb, som giver dig et solidt fundament i din videre karriere.


Jobindex, 21. oktober
Promando A/SDistriktchef

Promando A/S søger for Lidl Danmark K/S

- til Lidl’s butikker på Sydsjælland - Lolland Falster

Lidl Danmark er en virksomhed i vækst. Med udgangspunkt i konceptet “Bedste kvalitet til bedste pris“ har Lidl i dag etableret 94 Lidl butikker over hele landet og flere er på vej. Lidl beskæftiger ca. 2.000 medarbejdere i butikkerne, på hovedkontoret og på centrallageret. Hos Lidl stræbes efter mere.

Med reference til salgschefen for regionen bliver din væsentligste opgave, med udgangspunkt i Lidl’s koncept, at understøtte og fortsætte den udvikling butikkerne og Lidl som virksomhed oplever.

I din hverdag vil omdrejningspunktet være ledelse med sigte på at butikkerne i dit distrikt leverer de forventede nøgletal og overholder konceptet. Udover ansvaret for distriktets nøgletal og konceptoverholdelse vil du også have ansvaret for rekruttering og udvikling af medarbejderne.


Promando A/S, 21. oktober
EQ Search & SelectionKundekonsulent til Hovedstaden og Sjælland

EQ Search & Selection søger for PUS A/S i Roskilde

Alsidigt job med kontakt til sundhedsfaglige medarbejdere og samarbejdspartnere inden for psykiatrien

Har du har lyst at arbejde inden for et meget vigtigt område i sundhedssektoren, hvor du skal sikre kunders behov for akut assistance af medarbejdere til hospitaler, kommunale centre og andre behandlings- og omsorgscentre?

Hos PUS A/S søger vi nu en ny kollega, der selvstændigt og energisk kan arbejde med at booke vagter på de opgaver, vi bliver efterspurgt på. Ud over den vigtige bookingopgave, har du også ansvar for at holde god kontakt til nuværende og nye medarbejdere (vikarer) for at sikre tilknytningen til vores virksomhed. Det samme gælder forholdet til vores kunder og samarbejdspartnere, hvoraf mange er offentlige institutioner, der har behov for hurtig og kompetent hjælp.


Jobindex, 21. oktober
Miljølogistik A/S
Regnskabsmedarbejder

Miljølogistik A/S, Roskilde

MiljøLogistik er en salgs- og serviceorganisation som ejes af flere veletablerede virksomheder inden for affaldsbranchen. MiljøLogistiks primære kundesegment er de landsdækkende virksomheder inden for produktion, service, detailhandel samt bygge/anlæg.

Som regnskabsmedarbejder vil du få det daglige ansvar for virksomhedens bogholderi og blive en del af kundeservicekontoret, som består af fire medarbejdere og dig. Du refererer til administrationschefen.

Stillingen omfatter følgende arbejdsopgaver:

 • Bogføring
 • Kreditorstyring, herunder betaling af kreditorer
 • Debitorstyring, herunder rykning af debitorer

Jobindex, 20. oktober
Region SjællandMolekylærbiolog til Patologiafdelingen, Roskilde Sygehus - quicknr. 15786

Region Sjælland

Vi har en nynormeret stilling som molekylærbiolog til besættelse på Roskilde Sygehus. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Stillingen indebærer tæt samarbejde med afdelingsledelsen og de tre afsnitsledelser samt det øvrige personale på Patologiafdelingen. Derudover indebærer stillingen et tæt samarbejde med afdelingens rekvirenter samt øvrige afdelinger, der udfører molekylærbiologiske analyser.

Vi søger derfor en rutineret molekylærbiolog med interesse og kompetence indenfor følgende områder:

 • Du vil initiere og styrke afdelingens forskningsstrategi indenfor det molekylærbiologiske område på tværs af patologiafdelingens tre afsnit
 • Du er i dialog med kliniske samarbejdspartnere omkring den kliniske værdi og kliniske tolkning af molekylærdiagnostiske patologisvar
Region Sjælland

Region Sjælland, 20. oktober
BEC
Kundechef for Danmarks Nationalbank

BEC, Roskilde

Vil du have ansvaret for at levere og optimere BEC’s relation og forretning med Danmarks Nationalbank (DN)? Og er du kendt for din strukturerede tilgang, dine stærke samarbejdsevner og tydelige formidling såvel mundligt som skriftligt? Så er det dig, vi søger.

Som kundechef for DN arbejder du selvstændigt med hele kunderelationen. På taktisk niveau med kundeplaner, budgetter og salgsopfølgning samt på detaljeret niveau med udarbejdelse af projektaftaler, fakturering, mødereferater og opfølgning på enkeltsager.

I jobbet vil du blandt andet:

 • Være kontraktholder i aftaleforhold med DN og sikre god governance internt og i forhold til DN. Du støttes heri af vores jurafunktion
 • Forhandle aftalevilkår med DN
 • Være proaktiv i samarbejdsrelationen med DN - dokumentere og aktivt forvalte kundeplan, -økonomi, salgspipeline, herunder identificere nye muligheder som øger BEC’s samarbejde med DN
BEC

BEC, 20. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 277 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |14|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.