1 til 20 af 259 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |13|Næste »

Dine valg

 • FjernRoskilde

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Personale-match apsKædekonsulent på Sjælland og Fyn

Personale-match aps søger for kunde

Personale-match søger for kunde en målrettet og udadvendt kædekonsulent til at besøge kædens medlemmer på Sjælland og Fyn. Du skal være primus motor i bestræbelserne på at styrke og udvikle butikkerne til selvstændigt at opbygge sine kompetencer og til at håndtere de koncepter og aktiviteter, der arbejdes efter.

Du skal igennem et tæt og tillidsfuldt samarbejde med butikken, identificere muligheder for at udvikle butikken, dette skal bl.a. ske ved gennemførelse af centrale kampagner samt gennem lokale tiltag.

Du skal assistere butikkerne i mere målrettet anvendelse af tilgængelige data og information. Informationerne videregives på besøg samt på relevante møder.


Jobindex, 27. november
Lidl Danmark K/SButikschef

Lidl Danmark K/S, Lolland-Falster

Vi søger kompetente butikschefer til vores butikker på Lolland-Falster. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Som butikschef kommer du til at spille en central rolle i at sikre den fortsatte udvikling hos os. Du får et stort ansvar for driften af din egen butik. Din primære opgave bliver at sikre, at din butik altid lever op til kundernes forventninger.

Arbejdet som butikschef kræver ikke mindst, at du er meget selvstændig og har en veludviklet evne til at planlægge og strukturere dit arbejde. Jobbet giver dig masser af muligheder for at du kan udvikle dig fagligt og personligt, men kræver samtidig også, at du har et stort personligt drive og har erfaring med at skabe resultater gennem dine nøgletal.


Jobindex, 27. november
Helion Market ResearchHelion evaluator

Helion Market Research

Som Helion evaluator kommer du til at evaluere alle former for service i butikker, restauranter, bilforhandlere, ja listen er lang. Du vil få et færdigt scenarie at følge ved hver evaluering, efterfølgende skal du så udfylde et spørgeskema online.

Du tager kun de job du kan udføre i dit område og som du har tid til at gennemføre. Vi søger dig, uanset hvor i landet du bor. Dette betyder at du, trods du måske ikke bor i en af de større byer, kan få en oplevelsesrig ekstraindtægt.

Du bliver betalt for hver evaluering du fuldfører og til den pris, du har accepteret inden du påtog dig opgaven. For hvert besøg bliver du betalt mellem €10 og €40 per evaluering og en evaluering tager cirka 1-1½ time at gennemføre.


Jobindex, 27. november
SAM Executive Search A/SButikschef (31360)

SAM Executive Search A/S søger for FONA

FONA, en af Danmarks førende detailkæder inden for elektronik og tilbehør, søger ambitiøse og handlekraftige butikschefer. Med reference til salgsdirektøren bliver du som butikschef ansvarlig for driften og resultatet i en af kædens butikker i Danmark. Du vil dermed indtage en nøgleposition i virksomheden. Du skal være sælgeren, igangsætteren og inspiratoren, og du skal drive udviklingen af et i forvejen dygtigt og engageret personale.

SAM Executive Search A/S er én af Danmarks og Nordens største headhunting virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder Directors, Managers og specialister i Danmark og udland.


SAM Executive Search A/S, 26. november
Profil Search
Salgsingeniør / "Business-driver" - Procesindustrien - Pneumatik - Automatik - Sjælland

Profil Search søger for Festo A/S

Til en nyoprettet stilling i industrisegmentet "Proces" søger vi en serviceminded, engageret, troværdig og resultatorienteret salgsingeniør / business-driver. Har du lysten og evnen til at stå i spidsen for salget af virksomhedens brede program af pneumatik- og automationsmateriel til dette segment, så er det nu, du har chancen for at vise resultater på et område, hvor virksomheden forventer stor vækst.

Der er tale om et meget selvstændigt og spændende job, da du, udover budgetansvaret for eget segment, også skal udarbejde egen strategi- og businessplan og ikke mindst sikre at alle aktiviteter bliver gennemført.

Du kommer til at arbejde i en stor global virksomhed, som også i Danmark er markedsledende og en af de mest velrenommerede virksomheder indenfor hele pneumatik- og automationsområdet.

Søg information om virksomheden på www.festo.dk.


Profil Search, 26. november
JN Data A/SJN Data søger Unix/Linux Systemkonsulent - midlertidig stilling

JN Data A/S, Roskilde

Brænder du for at levere Unix og Linux ydelser i topklasse indenfor vores partneres 3. parts produkter i et af Danmarks førende it-driftsselskaber? Så er du måske JN Datas nye Unix/Linux systemkonsulent i vores afdeling for Partnerspecifikke Løsninger.

Dine primære arbejdsopgaver vil være sikring af sikker, stabil og effektiv it-drift af 3. partsapplikationer for vores partnere. Derudover vil du skulle deltage i:

 • Projekter i forbindelse med indtagelse af nye løsninger
 • Forvaltningsopgaver på eksisterende løsninger, herunder en lang række forskellige købeløsninger
 • Effektivisering- og automatiseringsopgaver

JN Data A/S, 26. november
Economica A/SSalgsassistenter søges

Economica A/S

No8 består af tre butikker i Roskilde, Køge og Holbæk og flere kommer til i fremtiden.

Har du erfaring fra herretøjsbranchen og er ambitiøs, flittig, til at stole på og en super dygtig sælger, vil et job i No8 lige være noget for dig. I samarbejde med butikkens chef og de øvrige kolleger vil du få ansvar for butikkens hverdag.

Dine kolleger er dygtige selvstændige sælgere, kreative og initiativrige med masser af udstråling, højt energiniveau og et godt humør. Hvis du kan nikke genkendende til det, vil du passe godt ind i teamet.

Vi har store planer for No8, så for den rette person vil der ligge store udviklingsmuligheder som en del af den spændende fremtid, der tegner sig for No8.


Jobindex, 26. november
Profil Search
Salgsingeniør - KNX Bygningsautomation - Danmark

Profil Search søger for ABB A/S i Skovlunde

Har du et godt netværk blandt el-installatører, rådgivere og grossister og har du ideerne og engagementet til at videreføre ABB's succes på markedet for KNX Bygningsautomation, så læs endelig videre her. Du kan nu blive en del af divisionen for Low Voltage Automation Products.

Dit job handler grundlæggende om at sælge intelligent bygningsautomation baseret på KNX-standarden, men du skal også åbne dørene for andre ABB produkter som f.eks. lavspændingsprodukter, plc og installationsmateriel. Dine kundeemner er alle større projekter i Danmark.

Via dit brede netværk i branchen og din sans for den gode forretning har du fingeren på pulsen omkring de byggeprojekter, der er på tegnebrættet rundt om i landet. Du arbejder ud fra hjemmekontor, når du skal besøge kunder. Du har bopæl på Sjælland.

Søg information om virksomheden på www.abb.dk.


ABB A/S, 26. november
Dansk Sprinkler Teknik A/SELEKTRIKER / TEKNIKER TIL EN AF DANMARKS FØRENDE VIRKSOMHEDER INDEN FOR BRANDSIKRING

Dansk Sprinkler Teknik A/S, Sjælland

Vi søger en serviceminded og fleksibel elektriker / tekniker til vores ABA-afdeling. Vores nye kollega skal indgå i et team af medarbejdere, hvor du udfører installations- og serviceopgaver indenfor brandalarmerings- og inert gasslukningssystemer. Primært ligger arbejdsopgaverne på Sjælland, hvorfor det er nødvendigt, at du er bosat i området.

Stillingen er nyoprettet, og dine arbejdstider vil overvejende ligge på hverdage mellem 07:00-15:00. Din ugentlige arbejdstid vil være 37 timer ekskl. frokostpause.

Vi tilbyder:

 • Et job i en organisation med stor grad af selvstændighed i en velkonsolideret og dynamisk virksomhed
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • Vi investerer gerne i udvikling af dine faglige kompetencer for fremtiden

Jobindex, 26. november
Promando A/SAmbitiøse butikschefer - Sjælland & Lolland-Falster

Promando A/S søger for kunde

Vores kunde er en virksomhed i vækst. Med udgangspunkt i et stærkt koncept har virksomheden i dag etableret 94 butikker over hele landet og flere er på vej. Grundet virksomhedens positive udvikling søges nu ambitiøse butikschefer. Med reference til distriktschefen vil du have ansvaret for din egen butik på Sjælland eller Lolland-Falster.

Af væsentlige arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Synlig og proaktiv ledelse
 • Uddannelse og motivering af butikkens personale
 • Eksekvere, styre og motivere til overholdelse af konceptet – hver dag
 • Sikre en god kundeoplevelse

Jobindex, 26. november
Economica A/SElever søges

Economica A/S

No8 består af tre butikker i Roskilde, Køge og Holbæk og flere kommer til i fremtiden.

Har du lyst til tøjbranchen og er ambitiøs, flittig, til at stole på og har et godt gåpåmod med lyst til at lære, så er det noget for dig. Vores ønske er, at du starter hurtigst muligt og senest 1.2.2015.

Vi vil gerne være med til at udvikle dig i takt med din uddannelse og give dig udfordringer og ansvar i en af vores flotte og spændende butikker.

Vi har store planer for No8, så for den rette person vil der ligge store udviklingsmuligheder i en elevplads i No8.


Jobindex, 26. november
Danmarks Tekniske Universitet
PhD position in Switching of W-band Signals for Active and Reconfigurable Delivery

Danmarks Tekniske Universitet, Roskilde

The objective of this project is to study and provide solutions for dynamic switching of high-capacity W-band signals employing optical switches. The project will study different switching technologies and active delivery architectures and topologies from the standpoint of W-band delivery.

The project includes an external stay at G-INP (Grenoble, France) for experimental testing of an optical switching block designed within the project at the W-band and Low-Terahertz frequencies. G-INP has experimental facilities capable of generating, transmitting and receiving W-band and Low-Terahertz signals.


Danmarks Tekniske Universitet, 26. november
AM SalesMarkedskonsulenter med drive!

AM Sales

AM er den førende Field Marketing virksomhed i Danmark. AM håndterer salg og markedsføring for andre virksomheder. Vores primære arbejdsområder er salg og markedsføring inden for Naturprodukter, Telecom, Mobilprodukter, Finans, Energi & Strøm, Banker, Helsekost, Kredit og Loyalitetskort og meget mere.

Vi har vokset med en vækst som ingen andre i branchen har gjort. Det skal vi fortsætte med og derfor søger vi nye talenter til vores andre afdelinger i Aalborg, Aarhus, København, Odense, Haderslev, Roskilde & Herning.

Vi har to virksomhedspolitikker:

 • Vi ser ikke på alder, uddannelse eller erfaring – vi ser på personligheder!
 • Vi uddanner, udvikler og forfremmer kun fra egne rækker!

Jobindex, 25. november
Danmarks Tekniske Universitet
PhD scholarship in Inflow Characterization based on Remote Sensing using Pitot Tubes

Danmarks Tekniske Universitet, Roskilde

DTU Wind Energy at the Technical University of Denmark (DTU) has a vacancy for a PhD position in the "Aeroelastic Design Section” at DTU Risø Campus.

The aim of this PhD study is to theoretically develop and demonstrate the possibility for accurately measure the inflow turbulence field of a wind turbine using pitot tubes mounted on the rotating blades. The disturbances of the free flow by the presence of the rotor will be accounted for using models for the aerodynamic inflow.

The potential is to enable fast and accurate wind turbine load- and power measurements as well investigate atmospheric contributions to noise emission where traditional meteorological masts cannot be applied.


Danmarks Tekniske Universitet, 25. november
AS3 CompaniesFreelance Rådgivere/Ledelseskonsulenter

AS3 Companies

AS3 BtB søger engagerede, forretningsorienterede og målrettede freelance rådgivere/ledelseskonsulenter, der motiveres af at rådgive og støtte mennesker, der befinder sig i jobmæssig transition. I AS3 BtB er vi specialister inden for outplacement, leder- og medarbejderudvikling, fastholdelse og trivsel.

Som rådgivere/ledelseskonsulent er det din opgave at rådgive, coache og undervise/facilitere i forbindelse med jobmæssige forandringer, fx opsigelser, karriereskift, første lederjob eller stress.

Dine opgaver vil være:

 • Outplacementforløb - herunder personlige coaching- og rådgivningssamtaler face-to-face samt via Skype og telefon.
 • Facilitering af fx webinarer, workshops og jobteam.
 • Personlige samtaler med ledere ifm. trivsel og transitionsledelse

AS3 Companies, 25. november
Vidamic ErgonomicsVi søger distriktsansvarlig med lederpotentiale til Roskilde, Køge & omegn!

Vidamic Ergonomics

Summerbird A/S

Du får muligheden for at være med til at udvikle og sælge et unikt koncept af høj kvalitet, god funktionalitet og innovativt svensk design.

Du får din egen coach og unik undervisning i salgsteknik på Rahmqvist College med dokumenteret salgsteknik udarbejdet af Europas førende salgsorganisation.

Du kommer til at være en del af et holdbart koncept, som genererer tilfredse kunder, motiverede medarbejdere og en god lønsomhed med mindst mulig miljøbelastning.

Første år bliver hårdt, men for den rigtige er der gode lønmuligheder uden loft.

Hvis du er gjort af det rette stof, vil du hurtigt få muligheden for at avancere i koncernen, og blive en af vores fremtidige ledere.


Jobindex, 25. november
Klaus Krogh RekrutteringProduktionschef til global producent

Klaus Krogh Rekruttering søger for kunde

Har du solid erfaring som leder fra et produktionsmiljø? Vil du have ansvar for 40 medarbejdere, være en del af ledergruppen og arbejde i en markedsledende virksomhed?

Bliv leder i en førende global virksomhed
Virksomheden producerer en bred portefølje af konnektorer og adapterer og er den førende leverandør til telekommunikationsindustrien inden for sit område.

Vær en synlig leder blandt kompetente medarbejdere
Som produktionschef bliver du ansvarlig for CNC- og montageafdelingerne og får ansvar for 40 medarbejdere - 2 teamledere og 38 timelønnede.

Få indflydelse i ledergruppen
Du indgår i virksomhedens ledergruppe og får en bred international kontaktflade.


Jobindex, 25. november
LOHFFDanmarks bedste Key Account

LOHFF søger for kunde

Stillingen vil være Key Account-ansvarlig, men vedkommende vil også få ansvaret for det samlede salg inden for forretningsområdet, hvor der er en række sælgere, der dækker hvert deres geografiske område.

Opgaver:

 • Direkte salg til kunder, hvilket vil sige de store landsdækkende, strategiske alliancekunder.
 • Får det samlede salgsbudgetansvar.
 • Du skal medvirke i strategiarbejdet omkring nye produkter, - kunde og markedsmuligheder.
 • Internt samarbejde med andre afdelinger i virksomheden vil være en del af dagligdagen.

Jobindex, 25. november
Tvis KøkkenerForhandlere til København & Sjælland

Tvis Køkkener

Er du vores nye Tvis City forhandler, der har lyst og erfaring til at åbne egen køkkenforretning i København?

Vi hjælper dig med at komme godt i gang. Vi kan evt. hjælpe dig med at finde egnet butikslokale, og vil støtte dig igennem hele dit forløb som forhandler, med hjælp til etablering af udstilling, produkt- og salgstræning, markedsføring og on-going tiltag for at optimere din butik og dit salg.

Vi forventer, at du har kendskab til indretning, og at du har rådighed over den beskedne investering, det kræver for at komme i gang.


Jobindex, 25. november
Momentum ConsultingKey Account Manager

Momentum Consulting recruiting on behalf of Sealed Air

The Key Account Manager position, located in Denmark, will work for Sealed Air Food Packaging division. Selling and promoting products and solutions under the Cryovac® brand. The position is based on field activities and requires a home office as a base. The position requires you to build solid relations and sustainable business with our partners and customers. Develop strategic growth plans and spot new opportunities. In addition to Denmark, there is a responsibility to manage the Icelandic market.

Key Account Management activities (in coordination with Service & Application team):

 • To maintain and further develop business with existing customers in Denmark/Iceland
 • To acquire new customers selling our packaging concepts and equipment
 • To create partnerships with top customers selling added value systems

Jobindex, 25. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Krifa kampagne 2014
1 til 20 af 259 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |13|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.