1 til 20 af 268 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |14|Næste »

Dine valg

 • FjernRoskilde

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
K2 Search ApSCustomer Technical Sales Representative – Liquid Inks, Denmark & Southern Sweden

K2 Search ApS recruiting on behalf of Sun Chemical A/S in Denmark & Southern Sweden

For the very important responsibility of supporting our customers in Denmark and Southern Sweden, we are looking for a Customer Technical Sales (CTS) Representative to join the strong Nordic Liquid Inks team and work closely together with the Sales organisation in the region.

The role and responsibility of the CTS Representative will be to give technical support and advice to the Liquid Inks customers on the application and use of Sun Chemical’s Liquid Ink products. This also includes co-operating closely with customers on preventive measures and providing recommendations for improved production based on a technical and not least business insight and understanding.

K2 Search ApS

Jobindex, 20. august
JN Data A/SHar du lyst til at blive specialist indenfor TSM Backup/restore?

JN Data A/S, Roskilde

Har du lyst til at prøve kræfter med it drift inden for den finansielle sektor, har du nu mulighed for at blive en del af JN Datas Storage afdeling. Du vil blive oplært og uddannet i at understøtte og supportere en af Danmarks største storage installationer.

Backup/Restore teamet består af 4 meget dygtige og specialiserede systemkonsulenter, som du vil indgå i tæt samarbejde med. Der hersker en arbejdskultur, hvor der er rig mulighed for specialisering samt sparring med dygtige og energiske kollegaer, der brænder efter at oplære dig.

Dine primære arbejdsopgaver vil efter en grundig oplæring være opfølgning på den daglige drift af TSM klienten i JN Data backup infrastruktur.

Du får også til opgave at være på forkant med udviklingen inden for området og sikre formidling af dette til kolleger i JN Data og hos vores partnere.


JN Data A/S, 20. august
Berning & Leonhardt
Dygtig og engageret KØKKENCHEF til Konferencehotel

Berning & Leonhardt søger for kunde

På vegne af vores kunde søger vi en en synlig og engageret KØKKENCHEF til Vestsjælland, som skal være med til at skabe hotellets køkkenkoncept.

Samtidig er du ansvarlig for driften og for at opretholde et højt kvalitetsniveau og går gerne foran i processen. Du er en synlig motiverende leder og sikrer et godt arbejdsmiljø.

Du kommer selv med solide kompetencer indenfor dit fag, er passioneret og forstår vigtigheden i at etablere et naturligt godt, og respektfuldt, samarbejde med de øvrige afdelinger – samt sikrer, at gæsterne får en ultimativ god serviceoplevelse.


Jobindex, 20. august
3 (Hi3G Danmark ApS)Sælger til Roskilde

3 (Hi3G Danmark ApS)

Vi har fuld smæk på hos 3 og er derfor på jagt efter en sælger til Roskilde. Du er proppet med selvtillid og energi, og du trives i et ungt og hektisk miljø med knald på. Som sælger i 3Butikken får du kæmpestore udfordringer, og du kommer til at score kassen, hvis du har, hvad der skal til. Du bliver del af et fantastisk salgsteam i en dynamisk virksomhed, hvor vi brænder for vores arbejde og fejrer vores sejre.

Din helt centrale opgave bliver at demonstrere og sælge 3’s produkter til private og erhvervskunder. Det vil sige, at du skaber kontakt og hjælper kunderne til at forstå de forskellige abonnementer til mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Samtidig præsenterer og sælger du de fedeste mobiler på markedet. Ud over at hjælpe kunderne til at vælge den rigtige mobilløsning sikrer du, at de alle får en super positiv oplevelse med hjem.


3 (Hi3G Danmark ApS), 20. august
MILK CopenhagenFritidskonsulent indenfor børnetøj

MILK Copenhagen

Er du vild med børnetøj og mode, så har du nu chancen for at blive ambassadør for et af Danmarks mest fashionable og succesfulde børnetøjsfirmaer indenfor homeshopping salg. Vil du gøre din fritid mere sjov og spændende og tjene ekstra penge, så er du måske vores nye konsulent.

Hvem er du?

 • Du elsker at netværke, har du børn, og dermed daglig kontakt til familier med børn i vores målgruppe.
 • Du er en smilende, tillidsvækkende og åben person, og du glæder dig over at vejlede og inspirere andre.
 • Du er initiativrig, og evner at se alle mulighederne frem for begrænsningerne.
 • Du arbejder målrettet og passioneret med de ting du engagerer dig i.

Som MILK COPENHAGEN konsulent får du et meget fleksibelt job, hvor du selv tilrettelægger din tid. Din fornemmeste opgave består i at præsentere vores 2 årlige kollektioner, som sælges via homeshopping- og Åbent hus events i dit lokalområde..


MILK Copenhagen, 20. august
Hudson Global Resources
Engageret sælger til opsøgende salg af leasingløsninger indenfor IT og Teknologi

Hudson Global Resources søger for De Lage Landen

Vores kunde, De Lage Landen, er en af de toneangivende spillere indenfor leasing og finansielle løsninger.

I forbindelse med en øget satsning indenfor IT og Teknologi området søger vi en sælger med lysten og drivet til at drive opsøgende salg. Der vil også være en række kunder, som overdrages til dig, og som du skal vedligeholde og videreudvikle. Du arbejder fra et hjemmekontor (Jylland, Fyn eller Sjælland) eller fra hovedkontoret i Søborg.

Vi forventer, at du har erfaring fra salg af BtB leasing og finansielle ydelser indenfor IT og Teknologi området. Alternativt har du en baggrund fra en bank og salg af IT og Teknologi løsninger, hvor leasing har været en af finansieringsmulighederne.


Hudson Global Resources, 20. august
Promando A/SDistriktschefer

Promando A/S søger for kunde

- til Lidl’s butikker på Sjælland

Lidl Danmark er en virksomhed i vækst. Med udgangspunkt i konceptet “Bedste kvalitet til bedste pris“ har Lidl i dag etableret 93 Lidl butikker over hele landet og flere er på vej.

Med reference til salgschefen for regionen bliver din væsentligste opgave, med udgangspunkt i Lidl’s koncept, at understøtte og fortsætte den udvikling butikkerne og Lidl som virksomhed oplever. I din hverdag vil omdrejningspunktet være ledelse med sigte på at butikkerne i dit distrikt leverer de forventede nøgletal og overholder konceptet.

Udover ansvaret for distriktets nøgletal og konceptoverholdelse vil du også have ansvaret for rekruttering og udvikling af medarbejderne.

Efter en grundig introduktions- og oplæringsperiode på 8-9 måneder vil du blive ansvarlig for dit eget distrikt.


Promando A/S, 20. august
factum2 asErfarne bygningssagkyndige og energikonsulenter

factum2 as

Er du uddannet byggesagkyndig og har bred erfaring inden for branchen? Er du selvkørende og trives med en hverdag, som du selvstændigt tilrettelægger? Kan du svare ja til ovenstående, er du måske den, vi søger!

factum2 søger bygningssagkyndige til hele landet, som skal stå for udarbejdelse af tilstandsrapporter samt energimærker til små og gerne store ejendomme. Har du herudover erfaring med termografi og tæthedsprøvning, vil dette være et plus men ikke et krav. Matcher din person nedenstående kvalifikationer, hører vi derfor gerne fra dig.

Dine ansvarsområder:

 • Du skal selvstændigt stå for udarbejdelse af tilstandsrapporter og energimærkning i et fagligt dynamisk miljø, hvor kvalitet er i højsædet

Jobindex, 20. august
NykreditFinansøkonompraktikanter

Nykredit

Kunne du tænke dig at opleve kernen af den finansielle sektor, og er du motiveret for en praktikplads, der har fokus på at videreudvikle dit talent? Så er et praktikforløb i Nykredit Retail Privat måske noget for dig…

Vi tilbyder et tre måneders praktikforløb til finansøkonomer på et af vores centre rundt om i landet, hvor du får mulighed for at opleve kernen af den finansielle sektor. Du får ansvar for egne opgaver, og vi giver dig udfordringer, som udvikler dig både fagligt og personligt.

Du vil have din daglige gang på et af vores centre, hvor du oplever, hvad det vil sige at arbejde med rådgivning inden for bank, realkredit, investering og pension. Som finansøkonompraktikant i Nykredit Retail Privat er der rig mulighed for direkte kundekontakt, og med en af vores erfarne rådgivere ved din side, får du en solid smagsprøve på, hvad jobbet som rådgiver indebærer.


Nykredit, 20. august
Profil Search
Salgsingeniør Pharma - Projekt- og løsningssalg - Danmark og udlandet

Profil Search søger for Insatech A/S

Vi forestiller os, at du er ”sælgende" som person og med en maskinmester, ingeniør, el-tekniker eller lignende teknisk baggrund indenfor procesautomation, meget gerne med erfaring fra pharma branchen.

Salgserfaring er et krav, og du skal have lysten til at være ude ved kunderne, samt forstå vigtigheden af at rumme og håndtere både den kommercielle og den tekniske side af et salg i et meget dynamisk og meget krævende marked. Du bliver hovedansvarlig for salg og kundekontakt ifb med ”projektsalg”, primært med fokus på den pharmaceutiske branche, men også med salg til den brede industri.

Kunderne er primært i Danmark, men vi arbejder også med udenlandske kunder og ser et stort potentiale på dette marked, så du skal også have evnen og lysten til internationalt salgsarbejde.


Profil Search, 20. august
Klaus Krogh RekrutteringProduktionschef til højteknologisk maskinpark

Klaus Krogh Rekruttering søger for kunde på Vestsjælland

”Det er en unik mulighed for at videreudvikle produktionsafdelingen og udfordre både din tekniske viden og dine lederevner. Samtidig får du ansvar for 25 produktionsmedarbejdere, og indgår i ledergruppen i en højteknologisk virksomhed, der er leverandør til industrivirksomheder,” udtaler Klaus Krogh.

Ansvar for 25 medarbejdere og den daglige drift
Som produktionschef sikrer du den daglige drift ved at planlægge og tilrettelægge arbejdsopgaverne, udvikle og optimere processer og udføre planlagt vedligehold. Desuden tager du dig af indkøb og logistik og sikrer, at vi leverer til aftalt tid, kvaltiet og pris. Det er dit ansvar at udvikle vores produktionsteam til kontinuerligt at have en høj effektivitet og produktivitet.

”Det er en spændende ledelsesudfordring og en stilling, hvor du driver og udvikler en produktion.”


Klaus Krogh Rekruttering, 19. august
Lene's Rengøring A/SRengøringsassistent søges til butik i trekronerområdet

Lene's Rengøring A/S

Rengøringsassistent søges til butik i trekronerområdet, 22 timer ugentligt fordelt:

Mandag – fredag mødetid kl. 16 – 3,5 timer plus fredag 4,5 timer om formiddagen.

Vi søger en mødestabil, servicerende og positiv person. Ren straffeattest skal kunne fremvises.

Lenes Rengøring har eksisteret i 24 år, med Direktør Lene ved roret og er en god og solid virksomhed med 35 ansatte.

Lenes Rengøring har en god og solid kundekreds, hvor menneskelig, ordentlig rengøring, grundighed og evt. særlige behov er konceptet.


Jobindex, 19. august
Københavns Universitet
Fem dyrepasserelever

Københavns Universitet, Roskilde eller Kolding

Afdeling for Eksperimentel Medicin, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, søger fem dyrepasserelever til tiltrædelse pr. 1. november 2014.

Uddannelsen som dyrepasser er udfordrende på mange områder, og den er også fysisk krævende.

Du skal kunne opfylde nedenstående krav:

 • Du skal ved start hos os have bestået grundforløbet i uddannelsen til dyrepasser (medsend gerne dit eventuelle bevis)
 • Du skal gennemføre hele dit praktikforløb hos os
 • Du kan vælge mellem at tage dine hovedforløb på dyrepasseruddannelsen på enten RTS Roskilde eller Hansenberg Kolding.

Jobindex, 19. august
House of Melchiorsen
2 sælgere af Hudplejeprodukter

House of Melchiorsen

House of Melchiorsen ønsker at styrke sin position i markedet og søger derfor to sælgende hudplejespecialister til henholdsvis Jylland/Fyn med bopæl i Østjylland/Trekantsområdet samt Sjælland med bopæl i Roskilde/Storkøbenhavn.

Med din bopæl som kontor, refererer du til salgschefen og er ansvarlig for at skabe nye og vedvarende relationer til hudplejeklinikker, hvormed du medvirker til at sikre optimal afsætning af House of Melchiorsens produkter med særlig fokus på implementering og udvikling af både eksisterende som nye kunder.

Du har en relevant branchemæssig salgserfaring fra skønhedsbranchen. Som person er du opsøgende, og du formår hurtigt at opbygge stærke og tillidsfulde relationer til andre mennesker.


Jobindex, 19. august
WindowMaster A/SServicetekniker til Sjælland og Storkøbenhavn

WindowMaster A/S

Kan du lide at yde professionel service? Og ønsker du en hverdag med afvekslende arbejdsopgaver og indflydelse på egen rolle?

Kan du sige ja til ovenstående, og har du lyst til at være en del af en dynamisk virksomhed i god vækst, så er du måske vores nye kollega i vores serviceafdeling.

Du kommer til at indgå i et professionelt team, Afdelingen for Service and Aftersales, som har ansvaret for service, teknisk support samt salg af serviceaftaler, opgraderinger og reservedele.

Din dagligdag vil være præget af mange forskellige opgaver inden for service:

 • Forebyggende vedligehold
 • Fejlfinding
 • Idriftsætning
 • Renovering

WindowMaster A/S, 19. august
Kranexpressen A/S
Erfaren kranfører til mobil- & lastbilkran søges

Kranexpressen A/S, Hedehusene

Erfarne, stabile og fleksible kranførere, til betjening af mobilkran i region hovedstaden og på Sjælland.

Kranexpressen A/S forventer, at du:

 • Er rutineret mobilkranfører.
 • Du er i stand til at udføre alle former for kranopgaver, selvstændigt.
 • Du sætter vores kunders behov i fokus, uden at kompromittere sikkerheden.
 • Du har som minimum kørekort til B, C & E.

Jobindex, 19. august
Søgemedier A/S
Kørende konsulent i dynamisk og succesfuldt medie- og rådgivningshus

Søgemedier A/S

Brænder du for online markedsføring, og vil du være en del af det team, der skal sikre vores kunder størst mulig effekt for deres annoncekroner?

Søgemedier vækster fortsat, og vi leder derfor igen efter motiverede erhvervsrådgivere over hele landet, der har lysten og evnerne til at gøre en forskel. Er det dig?

Der er rigtig mange små- og mellemstore virksomheder, der stadig ikke har fået øjnene op for online markedsføring. De hænger fast i vante og traditionsbundne annonceringsformer og ved slet ikke, hvor vigtigt det er, at en virksomhed i dag kan findes på Google, har en professionel hjemmeside eller er til stede på Facebook.

Som rådgiver hos Søgemedier vil din primære opgave være at sikre værdi for dine kunder. Du får ansvaret for at opbygge din egen kundeportefølje og skal sammen med dine kunder planlægge en strategi for deres markedsføring, opsætte budgetter, forhandle priser m.v.


Jobindex, 19. august
Coop Danmark A/SKørende butikskonsulenter til Sjælland, Økonomi

Coop Danmark A/S

Coop Danmark søger to butikskonsulenter på sjælland med en bred butikserfaring og et godt kendskab til den administrative del i koncernens butikker. Butikskonsulenten skal være med til at forbedre svindresultatet via kontrol samt forenkle butiksprocesser og være en stærk og motiverende teamspiller for butikkerne.

Afdelingen består pt. af 16 medarbejdere, heraf 4 controllere og 12 kørende konsulenter, som er med til at rådgive butikschefer, uddelere og varehuschefer i Coop omkring drift, svind og regnskab. Afdelingen varetager kontroller i butikker og fejlrettelser på kostpriser, avancer mv. samt er ansvarlig for at udarbejde analyser og afvigelsesrapporter til butikkerne. Stillingen refererer til afdelingschefen for butikskonsulenter og controlling.


Coop Danmark A/S, 18. august
Roskilde Kommune
Roskilde Brandvæsen søger en sikringstekniker til Sikringsafdelingen

Roskilde Kommune

Mål: God service og rådgivning som sikrer, at vores kollegaer og medarbejdere i Kommunen får et førsteklasses indtryk af Roskilde Brandvæsen samt opretholde den kvalitet, Sikringsafdelingen ønsker og forventer.

Aktiviteter:

 • Udvide, installere og vedligeholde eksisterende sikringsinstallationer
 • Udvide, installere og vedligeholde eksisterende Salto adgangssystemer
 • Udvide, installere og vedligeholde eksisterende TVO systemer
 • Uddannelse og undervisning af personale i Kommunen
 • Opfølgning på sikkerhedsmæssige hændelser hos brugerne

Jobindex, 18. august
Retailwise ApSEr du vores nye interviewer?

Retailwise ApS

Danmarks måske bedste og mest fleksible studiejob/deltidsjob.

Er du moden af sind, udadvendt af natur og falder det dig let at tale med mange forskellige mennesker? Har du smil på læben og glimt i øjet samt masser af energi og lyst til et selvstændigt og udfordrende job som kvalitetsinterviewer hos os – så er du måske en af dem vi søger.

Som interviewer hos os bliver du vores ansigt udadtil. Din opgave bliver at interviewe kunderne om deres oplevelser i den pågældende forretning som ofte er nogle af landets største detailkæder. Som person skal du have gode formuleringsevner og besidde en ærlig og troværdig attitude samt have et naturligt flair for at få kunderne i tale.


Jobindex, 18. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Fest For Fyrede Jobindex
1 til 20 af 268 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |14|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.