1 til 20 af 69 resultater.

Dine valg

 • FjernRanders

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Verdo A/SServiceleder til elafdeling

Verdo A/S, Randers

Som serviceleder har du reference til områdechefen. Dit ansvarsområde er den daglige styring og tilsyn med gennemførelse af projekter i afdelingen.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter styring og tilsyn med gennemførelsen af afdelingens projekter, samt sikre at de fastlagte sagsbudgetter overholdes. Dertil kommer opgaver inden for fakturering, dokumenthåndtering samt kundebetjening, hvor dit fokus vil være på at opsøge nye kunder og pleje kunderelationer.

Derudover vil du komme til at arbejde med økonomisk opfølgning på sager, håndtering af reklamationer, returordrer, kontakt til underleverandører, samt planlægning og fordeling af bemanding, projektstyring og ressourceplanlægning på projekter. Der er ikke direkte personaleledelse i jobbet.


Verdo A/S, 24. oktober
Erhverv Randers
Direktør

Erhverv Randers

Erhverv Randers, et af Danmarks største erhvervsråd, søger en administrerende direktør, der skal varetage den daglige ledelse af Erhverv Randers.

Overordnet har direktøren, over for bestyrelsen, ansvar for organisationens ydre samspil (krav og forventninger fra lovgivning, virksomheder, politikere, samarbejdspartnere mv.) og indre samspil (kvalitet og effektivitets-/produktivitetsfremmende processer).

Direktøren skal være i stand til at sikre et reelt velfungerende samarbejde på alle niveauer i kommunen, erhvervsfremme aktører, samt et godt samspil med bestyrelsen, medarbejdere og medlemmer.


Jobindex, 24. oktober
fakta a/sSouschef, Fakta Randers Dytmærsken

fakta a/s

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • udvikle dig som leder og blive uddannet gennem Coops talent- og ledelsesprogram
 • få gode karrieremuligheder i Danmarks største forhandler af dagligvarer
 • udleve dine lederambitioner, og vise hvad du kan
 • skabe arbejdsvilkår, der harmonerer med familie og fritid

Som souschef i Fakta Randers bruger du størstedelen af din tid ude i butikken. Her har du fokus på, at vi får løst de daglige opgaver og du taler med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt medarbejderne. Du tager også hånd om de daglige udfordringer med bemandingsplaner, kunder, håndtering af varer osv., der er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig.


Coop Danmark A/S, 24. oktober
HEL udviklingWebudvikler til international virksomhed i Randers

HEL udvikling søger for Poul Tarp A/S

Drives du af at blive fagligt udfordret i dine arbejdsopgaver, og kan du lide konstant at lære og udvikle dig inden for softwareudvikling, så er det dig vi leder efter.

Du bliver en del af en dynamisk udviklingsafdeling på mere end 20 mand, hvor der arbejdes på udfordrende, omfattende og komplekse IT løsninger. Fokusområderne er udvikling af nye web platforme, Web service integration og App udvikling med udgangspunkt i Poul Tarps omfattende databaser og kundesnitflader både i front- og back- end.

Du løser opgaverne selvstændigt eller i teams og i tæt samarbejde med Supportafdelingen. Poul Tarp A/S er Microsoft Guld Partner, og du arbejder derfor altid med de nyeste teknologier.


HEL udvikling, 24. oktober
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 22. oktober
KeySelector
Keyselector søger rekrutteringskonsulent

KeySelector, Randers

Keyselector arbejder med rekruttering af ledere og specialister til virksomheder i hele Danmark. Vi er kendt for at være grundige og pålidelige sparringspartnere i hele rekrutteringsforløbet. Vi arbejder med de nyeste og mest dybdegående værktøjer, der er på markedet til at afdække kandidaternes kompetencer og egenskaber i forhold til de krav og ønsker virksomheden har til en ny medarbejder.

Vi søger en erfaren konsulent, der kan bidrage til en yderligere udvikling af forretningen. Du tilbydes muligheden for at opbygge din egen forretning – naturligvis under Keyselectors brand og inden for det unikke koncept og de etiske retningslinier, vi arbejder efter.

Opgaverne vil typisk omfatte:

 • Opsøgende salg
 • Vedligeholdelse af netværk
 • Gennemførelse af rekrutteringer ved både search og selection.

KeySelector, 20. oktober
AMKAERP konsulent

AMKA, Randers

Vi søger en forretningsorienteret ERP konsulent, der med reference til vores Group IT manager skal fungere som systemkonsulent og -udvikler på vores ERP system, Visma Business Design. Stillingen er meget bred, men indeholder primært support og driftsmæssige opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Deltagelse i alle faser af videreudviklingen af vores Visma-platform, herunder analyse, kravspecifikationer, løsningsbeskrivelse, systemintegration, test samt procesoptimering
 • Daglig Visma-support til danske og udenlandske selskaber
 • Håndtering af brugerrettigheder i Visma Business

Jobindex, 20. oktober
Mellerup Fri- og EfterskoleLærer til barselsvikariat

Mellerup Fri- og Efterskole, Randers

Mellerup Efterskole søger en lærer for resten af skoleåret.

Da en af vores lærere skal på barsel, søger vi en vikar som kan hjælpe os i perioden 10. november til 30. juni 2015.

Stillingen omfatter undervisning i dansk og HKS (historie, samfundsfag og kristendom) i 9. klasse samt fællesidræt på tværs af 9. og 10. klasse.

Derudover har du tilsyn og vagter på linje med skolens øvrige lærere. Stillingen er på 65 % af fuld tid.


Jobindex, 16. oktober
Bravida Danmark A/SProjektassistent, ingeniør-trainee, Aarhus

Bravida Danmark A/S

Vi søger en ingeniør-trainee til afdelingen for El-infrastruktur i Aarhus. Dit dit primære arbejdsområde vil være kalkulation og prissætning af opgaver, samt projektarbejde indenfor vejteknik og højspænding.

Fra januar 2015 deltager du yderligere i Bravidas trainee-program for nyuddannede ingeniører. El-infrastruktur beskæftiger sig med større nationale højspændingsprojekter på spændingsniveauer op til 150/400 KV, tekniske installationer på jernbanen, trafikledelse og andre tekniske installationer på statsvejene.

 • Du er uddannet diplomingeniør, stærkstrøm eller maskinmester og din uddannelsesmæssige baggrund har givet dig indgående teoretisk og teknisk viden inden for området, som du kan bruge i stillingen.
 • Har du samtidig en håndværksmæssig uddannelse som elektriker, er det en klar fordel men ikke et krav.

Bravida Danmark A/S, 13. oktober
Proholding A/SController

Proholding A/S, Randers

I ProHoldings stabsfunktion Økonomi får du ansvaret for en række selvstændige opgaver. Økonomifunktionen udgør et naturligt omdrejningspunkt for samtlige virksomheder og afdelinger i ProHolding og refererer direkte til den administrerende direktør, og du vil få et tæt samarbejde med kolleger på tværs af organisationen. Som controller får du en central rolle med en alsidig portefølje af opgaver, bl.a.:

 • Analyser
 • Sparring med budgetansvarlige
 • Budgetopfølgning
 • Opfølgning og controlling
 • Intern revision
 • Forecast og estimering

Jobindex, 10. oktober
DANISH CROWN A/SSenior Business Analyst til DC Pork, Randers

DANISH CROWN A/S

DC Pork er i gang med en gennemgribende strategiproces inden for eksportområdet, og derfor søger vi en forretningsorienteret Senior Business Analyst med udpræget statistisk flair. Med reference til underdirektør for eksport, Søren Tinggaard vil dine væsentligste arbejdsopgaver være:

 • Indsamling af markedsdata på svinekød, slagtninger, lageropbygninger, foderpriser, import/eksport, etc., og dermed prispåvirkning på vores produkter
 • At udarbejde kalkulationer af forventede råvarepriser, herunder overvåge prisudviklingen på substituerende markeder på baggrund af de indsamlede markedsdata
 • Udarbejde data til brug for den løbende salgsoptimering

Du har opnået gode resultater på en relevant økonomisk videregående uddannelse som f.eks. cand.merc., cand. oecon, HD e.l, og du kan omsætte teori til praksis. Du har min. 3-5 års praktisk erfaring fra et lignende job, og du kan anvende forskellige statistiske modeller. .

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 8. oktober
VORDINGBORG KØKKENET
Sælgende energibundter søges til vores afdeling i Randers!

VORDINGBORG KØKKENET

Vi vokser stærkt i Randers og har brug for endnu flere folk!

Det er klart en fordel, hvis du tidligere har arbejdet succesfuldt med salg. Vi lægger meget vægt på, at du har karisma, er energisk og kan gå ind i folk med træsko på. Du er villig til at bruge egen bil i jobbet, mod kørepenge.

VORDINGBORG KØKKENET

Det forventes, at du som person er en fighter og gennem dit liv har bevist, at du ikke er bange for at gøre en forskel. Hvis du kan sige ja til dette, så vil vi meget gerne oplære dig i branchens mest attraktive køkkenkoncept.

VORDINGBORG KØKKENET

Jobindex, 8. oktober
Gør Det Selv HTHGør Det Selv HTH Randers søger Salgskonsulent

Gør Det Selv HTH

Vil du sælge drømmekøkkener i Randers?

Køkkenet er husets vigtigste rum, som skal matche familiens livsstil og behov. Som Salgskonsulent skal du derfor både tyde drømme og skabe løsninger til private huskøbere der virker, samtidig med at du har tæt kontakt til bygmester. Du rådgiver og inspirerer om indretning og produkter - du afdækker behov, tegner skitser, præsenterer løsninger, lukker salget og følger op. Alt dette i tæt samarbejde med dine kollegaer og samarbejdspartnere.

Din næste arbejdsplads er hos Gør Det Selv HTH Randers som er i god udvikling med klare planer for fremtiden. Her indgår du i et team med et godt sammenhold og hvor lysten til at gøre lidt mere for vores kunder hver dag driver os. HTH giver dig en grundig oplæring i produkterne og i køkkenkøbets faser - og vi prioriterer også din personlige udvikling. Din løn baseres på kvalifikationer og resultater.


Jobindex, 3. oktober
People & Performance A/SProduktionsleder – til ledende pap- og emballageleverandør

People & Performance A/S, Randers

Synlig leder, der motiveres af både teknik og proces

Med reference til fabrikschefen bliver du leder for 35 dygtige og engagerede medarbejdere på toholdsskift. Din rolle knytter sig til ledelse og den løbende optimering og udvikling af dit område, både hvad angår medarbejdere, processer, maskiner, kapacitetsudnyttelse og teknologianvendelse.

Gennem anvendelse af tavlemøder, leanværktøjer og optimal planlægning, driver du med sikker hånd et effektivt produktionsapparat med stabile produktionsprocesser, oppetider, proceshastigheder og proces flow, der sikrer en ensartet kvalitet og et optimalt produktionsresultat hver dag. Dine helt centrale KPI’er knytter sig til OEE, som du løbende kommunikerer, formidler, følger op på og rapporterer.


People & Performance A/S, 1. oktober
BDO
Revisortrainees med ansættelse 1. september 2015

BDO

360° talentudvikling

Har du mod, viljestyrke og ambitioner, og motiveres du af at tage ansvar, kan det være dig, der om kort tid er centrum for BDO’s 360° talentudvikling.

Du kommer til at arbejde med revision, regnskab, skat og rådgivning af virksomheder. I BDO arbejder du med hele paletten af opgaver i dit møde med kunderne, og du får en stor kontaktflade til forskellige kundetyper, samt et stort indblik i dansk erhvervsliv.

Dine opgaver udvikler sig i takt med dine erfaringer, og du får hurtigt ansvaret for dine egne opgaver. Du kommer til at indgå i forskellige teams, hvor du sammen med dine kolleger arbejder med kunderne. Du vil derfor fra første dag være at betragte som en ægte BDO’er.

BDO

BDO, 1. oktober
Elgiganten A/SSælger på deltid 6 - 12 timer ugentlig

Elgiganten A/S, Randers

Som sælger på deltid i Elgiganten er du et stort konkurrencemenneske, som brænder for at vinde og opnå resultater. Du trives med udfordringer, hvor du har handlefrihed til at gøre det, der skal til for at opnå dine mål. Du er initiativrig og udadvendt. Du kan lide spænding i din hverdag, hvor du er aktiv og hele tiden søger nye udfordringer.

Et job som sælger i Elgiganten er et spændende job med en varierende hverdag. Elgiganten tilbyder et uformelt miljø, hvor du er ansvarlig for dit eget salg. Du skal gå kunderne i møde og være god til at kommunikere, da det er din indsats, der tæller.


Elgiganten A/S, 30. september
Lamipro A/SAnsvarlig maskinsnedker / træmand

Lamipro A/S, Randers

Lamipro A/S søger en selvstændig og engageret medarbejder, hvis arbejdsopgave primært vil bestå af betjening af en Brandt-kantlimemaskine model KDF 791.

Kvalifikationer
Du skal have erfaring med snedkerimaskiner – meget gerne en kantlimer.

Vi tilbyder

 • 0-10-årig maskinpark
 • 0-10-årige produktionshaller
 • en spændende arbejdsplads med ordentlige personaleforhold

Jobindex, 29. september
Mercuri Urval
Key Account Manager - Global Accounts

Mercuri Urval søger for Ingeniørfirmaet Poul Tarp i Randers

Projektsalg via et globalt net af forhandlere • Mejerisektoren

Stillingen er nyoprettet, og den nye medarbejder kommer til at arbejde med virksomhedens traditionelt største og meget betydningsfulde kundegruppe. Det opsøgende salgsarbejde gennemføres med reference til salgschefen og i tæt samarbejde med det pågældende markeds forhandler. Foruden at sikre forhandlernes fokus på produkterne fra Poul Tarp A/S skal vedkommende tage initiativ til, at der etableres og udbygges relationer til relevante kunder inden for mejerisektoren.

KAM’en bliver en central figur i hele salgsprocessen; i at fastholde kontakten, sikre indsigt i kundens forventning, koordinere med udvikling og produktion på hjemmebasen, opfølgning på kundens egne test og indkøring af systemerne samt at sikre genkøb. Kunderne er typisk store mejerienheder med et betydeligt behov for indsamling af mælk.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 19. september
Social- og sundhedsassistent
Dansk Plejeservice søger en stabil og fleksibel medarbejder til at varetage medicin docering og ude kørsel i Vesthimmerland/ Randers ca...
Dansk Plejeservice Rebild/Vesthimmerland, Randers
Jobcenter, 25. oktober
Bogholder/sekretær på Hospice Djursland
Region MidtjyllandVi søger en bogholder/sekretær, så er du serviceminded og har du lyst til at arbejde på en dynamisk arbejdsplads, så er denne stilling...
Region Midtjylland, Randers
Region Midtjylland, 24. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 69 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.