1 til 20 af 103 resultater.

Dine valg

 • FjernRanders

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Förch A/S
Fri som fuglen, med eget ansvar og friheden til at turde gøre en forskel!

Förch A/S

Hos Förch A/S har vi været tæt på kunderne i over 50 år og i mere end 50 lande i verden, og derfor søger vi til vores auto- og byggebranche i Aarhus-, Randers- og Djursland-området top tunede salgskonsulenter, som ved at tid er penge, og at værkstederne i dag skal bruge innovative og fleksible løsninger for at kunne agere og reagere.

Vi er ved Förch A/S i kraftig vækst og er blevet særdeles positivt modtaget af markedet, derfor har vi nu brug for dig som kan og vil gøre en forskel.

Arbejdsopgaver:

 • Opsøgende service og salg inden for forbrugsartikler, værktøj, værkstedsudstyr og koncepter.
 • Du får det overordnede ansvar i distriktet og skal dermed være ansvarlig for kundeportefølje – herunder salgs- og indtjeningsudviklingen på kundeniveau - samt udviklingen af koncepter og salg af fokusprodukter.
Förch A/S

Jobindex, 27. marts
Randers Social- og SundhedsskoleController til økonomi- og lønafdeling

Randers Social- og Sundhedsskole

I forbindelse med ønsket om at styrke den tværgående ledelsesinformation opslås en stilling som controller ved Randers Social- og Sundhedsskole.

Vi har tidligere etableret et nyt ledelseslag med seks uddannelsesledere og en administrativ leder. Der er stor fokus på ressourcestyring og opgaverne vil derfor i vid udstrækning bestå i at udarbejde tværgående værktøjer for denne gruppe. Foruden økonomidata vil der også være fokus på kvalitet, elever, kursister m.v.

Økonomi- og lønafdelingen består af 3 personer (inkl. controlleren). Du vil derfor også være en del af den daglige drift som bl.a. består af følgende: Lønberegning (vi anvender Silkeborg Data), kreditorer, debitorer, finans, afstemninger, bank, kvartalsregnskaber og årsregnskaber.


Randers Social- og Sundhedsskole, 27. marts
SydbankSeniorerhvervsrådgiver til Sydbank i Randers

Sydbank

Vil du være med til at videreudvikle Erhvervscenter Randers i et spændende markedsområde i det kronjyske, så har vi jobbet til dig. Sydbank er igen kåret som banken med de mest tilfredse erhvervskunder ifølge Aalunds Bankbarometer Business, og med reference til filialdirektøren - og i tæt samarbejde med de øvrige ni dygtige og ambitiøse kollegaer - søger vi en seniorerhvervsrådgiver, der skal være med til at fastholde og styrke Sydbanks stigende markedsandel i Randers.

Ansvar og opgaver

 • Du får ansvaret for en spændende kundeportefølje bestående af afdelingens større erhvervskunder, som forventer kompetent og proaktiv behovsorienteret rådgivning
 • Du evner at gå forrest i forbindelse med, at der etableres nye kunderelationer samt udbygning og fastholdelse af eksisterende med øje for udvikling i indtjening og høj kundetilfredshed

Sydbank, 27. marts
Randers Social- og SundhedsskoleKontorelev

Randers Social- og Sundhedsskole

Vi søger en frisk og positiv kontorelev med start den 1. september 2015.

Som kontorelev hos os får du en afvekslende hverdag med varierede opgaver, samt kontakt til mange kolleger og uddannelsessøgende.

Du får en to-årig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration.

I elevtiden indgår skoleforløb på i alt 15 uger.

Dine opgaver vil blive

 • elevadministration
 • sekretæropgaver, herunder tilrettelæggelse af møder og referatskrivning
 • informations- og kommunikationsopgaver
 • receptionsopgaver

Randers Social- og Sundhedsskole, 27. marts
Butterfly FitnessFitnessinstruktører søges

Butterfly Fitness, Randers

Butterfly Fitness søger erfarne og motiverede fitnessinstruktører til holdtræning i Randers.

Er du certificeret Zumba ® instruktør eller LES MILLES ™? Eller har du erfaring fra anden holdtræning som Aerobic og/eller Latin Mix eller lign., så er du måske vores nye kollega hos Butterfly Fitness i Randers.

Som fitnessinstruktør til holdtræning hos Butterfly Fitness, vil du få meget ansvar og du bliver selv ansvarlig for at planlægge holdtræning og arrangementer i samarbejde med centerets leder.


Jobindex, 26. marts
Selectors A/SIntern salgskonsulent

Selectors A/S søger for Peterson Packaging i Randers

Kan du tage ansvaret for en god kundeservice?

Internt i salgsteamet vil du få ansvar for en lang række kunder men skal også være klar til at hjælpe dine kolleger, når de har ekstra pres på. Derudover fungerer du som en ”forlænget arm” for de eksterne sælgere og har tæt dialog med produktion, teknisk afdeling og salg.

Du vil blive tildelt såvel mindre som større KAM kunder, og det er derfor vigtigt, at du har godt kendskab til, hvordan man håndterer store kunder med mange forskellige forespørgsler. Intern Salg har en række proaktive opgaver i forhold til markedsbearbejdningen og du skal derfor være vant til at foretage opsøgende salg til en række mindre kunder via telefonen.


Selectors A/S, 26. marts
Elite Rekruttering
Ingeniør indenfor havne, marinekonstruktioner og geoteknik

Elite Rekruttering søger for A1 Consult i Randers

Brænder du for at afprøve dine egne idéer og for at sætte dit eget aftryk på projektet?

A1 Consult er inde i en rivende udvikling og arbejder i øjeblikket med en række spændende industri-, færge- og planlægningsprojekter, hvor vi har brug for flere stærke kræfter og skarpe øjne.

Som projektleder, senior ingeniør eller specialist ved A1 Consult får du en spændende og udfordrende hverdag i en virksomhed i vækst. Du bliver en del af et ungt, dynamisk og ambitiøst team med stor indflydelse på virksomhedens fortsatte fremgang og succes.

A1 Consult tilbyder:

 • Et spændende og selvstændig job med udfordringer
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling
 • Mulighed for at påvirke samt blive en del af firmaets strategi

Elite Rekruttering, 26. marts
Randers Social- og SundhedsskoleGrundforløbsunderviser og matematiklærer til EUD10

Randers Social- og Sundhedsskole

Randers Social- og Sundhedsskole søger en underviser, der kan undervise på skolens grundforløb indtil sommerferien og derefter indgå i det team, der skal varetage undervisningen på vores nye EUD10 tilbud.

De to erhvervsskoler i Randers, Tradium og Randers Social- og Sundhedsskole, har indgået et samarbejde med Randers kommune om et erhvervsrettet 10. klasses tilbud - EUD10. Det er en fuldgyldig kompetencegivende 10. klasse kombineret med en række spændende erhvervsfaglige fag. Der er stor søgning til dette 10. klasses tilbud, og vi har brug for undervisere, der brænder for målgruppen, og som kan undervise i matematik, også gerne i fysik.

Stillingen indebærer, at man deltager i udviklingen af EUD10 og dermed får mulighed for at sætte sit præg på et helt nyt forløb på erhvervsskolerne.


Randers Social- og Sundhedsskole, 25. marts
AKTIV HR
Økonomiassistent til international virksomhed i Randers

AKTIV HR søger for Cobham (Spectronic)

Motiveres du af en stilling som lønadministrator med flere forskellige opgaver, og har du interesse for og erfaring fra HR-funktioner også, så er dette stillingen for dig!

Du vil indgå i et dynamisk team på 4 personer, som udgør økonomiafdelingen. Der vil være opgaver af forskellig karakter, hvor de centrale opgaver vil være:

 • Lønadministration i Lessor løn, AX 2012
 • Debitorindbetalinger
 • Bankafstemninger
 • HR-funktioner som kontrakter og personaleadministration
 • Refusionsanmodninger, afregning af A-skat og pensioner m.v.
 • Finansbogføring

Jobindex, 25. marts
Volvo Truck Center Danmark A/SDynamisk og relationsskabende sælger

Volvo Truck Center Danmark A/S, Randers

Til vores filial i Randers søger vi en dygtig lastvognssælger til at fastholde og udbygge vores stærke position.

Vi har brug for en person som selvstændigt og målrettet kan sælge Volvo-lastvogne, og dedikeret arbejde med opgaven på en positiv og konstruktiv måde. Du skal være i stand til at arbejde med hele området på BtB-markedet og have kendskab til teknisk salg og relations salg.

Du skal have indsigt i primært lastvognsbranchen, alternativt beslægtede brancher som f.eks. maskin- eller landbrugsmaskinebranchen eller andre transportområder. Du vil fra starten være med til at identificere kunder og sikre processen lige fra salget, over opbygningen til efterfølgende service til kunderne i samarbejde med servicemarkedsorganisationen.

Vi tilbyder en arbejdsplads i et uformelt miljø med mulighed for videreudvikling, ansvar og indflydelse.


Jobindex, 25. marts
Brødrene DahlProaktiv og teamorienteret intern sælger VVS

Brødrene Dahl, Randers

Kan du spotte kundernes behov, overgå deres forventninger og skabe tillidsfulde forhold til dem? Er du proaktiv og følger op på leads?

Brødrende Dahls VVS-afdeling i Randers S håndterer rådgivning, tilbudsgivning og sagsstyring på alle former for anlægsarbejder, hvor der udføres installlationer.

Som intern sælger har du ansvar for din egen kundeportefølje og sikrer, at alle aftaler overholdes. Du giver - ligesom os andre - altid kunderne den bedste service, og du går langt for at sætte dig ind i deres behov - og indfrier deres forventninger. Jobbet kræver i øvrigt, at du er opsøgende, og ser du et lead følger du op på det.

Du er uddannet indenfor VVS-grossist eller VVS og har et fagligt know-how til at rådgive og sparre med kunden. Du sætter en ære i altid at gøre kunden tilfreds, og du er en holdspiller, som også håndterer dine kollegaers kunder, når de ikke er til stede.

Brødrene Dahl

Brødrene Dahl, 25. marts
XL-BYG Vorup Tømmerhandel & Byggecenter A/S
Elever til Vorupgruppen

XL-BYG Vorup Tømmerhandel & Byggecenter A/S

Her får du en ordentlig uddannelse med fremtid i!

Vi søger netop nu friske og udadvendte salgs- og handelselever til Vorupgruppens forretninger i blandt andet Randers, Hadsten, Ryomgård, Thorsø, Hadsund, Mariager, Møldrup, Farsø og Herning.

Du får en elevplads, hvor du lærer alt om salg, godt købmandsskab og handel med både private kunder og erhvervskunder. Du er sikker på at få en toptunet elevuddannelse, hvor du bliver del af et team af super gode kollegaer. Dit team vil guide og vejlede dig til at blive en dygtig sælger.

I Vorupgruppen går vi op i at give alle vores kunder god kvalitet og ordentlig rådgivning. Du får også den ekstra viden, der gør dig til mere end bare en sælger. Vælger du een af uddannelserne hos os, er det også et springbræt til at udvikle dit talent og måske gøre karriere i vores succesfulde forretninger i Vorupgruppen.


XL-BYG, 25. marts
Gorm Larsen Nordic
Er du skarp nok til vores PromoterCrew?

Gorm Larsen Nordic

Er du udadvendt, har masser af energi, og elsker du at tale med nye mennesker? Ønsker du et eftertragtet job, hvor du kommer til at arbejde med salg af et verdens af førende elektronikbrands?

Så er det lige dig, vi søger!

Som en del af Gorm Larsen Nordic PromoterCrew, er du med til at give kunderne en ekstraordinær og unik oplevelse med mærkevarer indenfor eksempelvis forbrugerelektronik. Du behøver ikke at have ekspertviden, men du er kvalitetsbevidst og har en naturlig interesse for nye produkter, og så har du nemt ved at sætte dig ind i nye ting.

Jobbet er deltid, og timeantallet kan variere i forhold til sæson og kampagner. Lige nu søger vi i hele landet med særlig fokus på: Sønderborg, Esbjerg, Herning, Kolding, Hjørring, Næstved, Slagelse, Ringsted, Viborg, Kalundborg, Randers, Silkeborg, Horsens, Holstebro til bl.a. demo og salg af forbrugerelektronik for et stort, kendt brand.


Jobindex, 24. marts
KvicklySalgselev - Kvickly Randers

Kvickly

Som salgselev sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb sammen med andre Coop-elever. Du får et tæt sammenhold med dine kollegaer og knytter mange gode venskaber.

Dit uddannelsesforløb starter med et 2-dages introduktionskursus og i løbet af de 2 år, har du 8 skoleophold af en uges varighed. Dine kollegaer hjælper dig med at uddanne dig på den bedste måde i butikken, og på skoleopholdene får du den rette viden. Du afslutter forløbet med en teoretisk og praktisk fagprøve, der varer en uge - så er du udlært!


Kvickly, 24. marts
Randers StatsskoleStudiesekretær

Randers Statsskole

På Randers Statsskole, som er et alment gymnasium med ca. 900 elever og 100 ansatte, søger vi en studiesekretær, hvis primære funktion er at varetage følgende opgaver:

 • Skemalægning for skolens klasser, hold og lærere i tæt samarbejde med ledelsen
 • Daglige skemaændringer
 • Tilretning af holdnormer
 • Eksamensadministration (herunder års- og terminsprøver) i tæt samarbejde med ledelsen

En omhyggelig og grundig uddannelsesplanlægning er afgørende for både elevers og ansattes trivsel og for uddannelsens kvalitet, og du vil blive ansvarlig for, at denne planlægning løbende optimeres.


Jobindex, 23. marts
LyderJohnsen A/S Projektleder til succesrige Assentoft Silo A/S

LyderJohnsen A/S søger for Assentoft Silo A/S

Som projektleder bliver du en del af tegne- og projektafdelingen. Du og dine kolleger har hver jeres specialistområder, men projekter løses i et samarbejde. Dit område bliver især ståltanke med tilhørende installationer til biogasanlæg samt et nyt indsatsområde indenfor tanke til fiskeopdræt.

Assentoft Silo tilbyder sine kunder nyskabende højkvalitetsprojekter indenfor disse felter og oplever derfor stor fremgang. Sammen med direktør Peter Damgaard skal du bygge videre på udviklingen ved at udføre projekterne fra start til slut – fra tilbud, design af anlægget, indkøb, site management og til aflevering samt evaluering. Projekterne ligger både i Danmark, men også i udlandet. Derfor vil der være begrænset rejseaktivitet.


Jobindex, 23. marts
Würth Danmark A/SSælger til nye kunder

Würth Danmark A/S

HAR DU SALGSTALENT OG LYSTEN AT MØDE NYE KUNDER - HVER DAG?

Würth Danmark A/S

Er du energisk? Kan du lide at møde masser af nye kunder? Foretrækker du en travl hverdag? Hvis ja... så kan du blive en succesfuld sælger hos Würth.

Du sælger vores kvalitetsprodukter til kunder inden for den frie del af autobranchen, såsom frie autoværksteder, maskinforretninger, MC forretninger og lignende. Dit salgsdistrikt dækker området: Esbjerg, Holstebro og Randers. (Du skal gerne have bopæl i distriktet).

Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S, 23. marts
Verdo A/SProjektleder til energi- og miljøprojekter

Verdo A/S

Er du projektleder med ambitioner om at gøre en forskel for energi- og miljøområdet? Har du erfaring og flair for stærk projektledelse i alle faser fra ide til kommerciel drift? Ved du noget om kraftvarmeværksdrift? Så har Verdo Produktion A/S en spændende stilling til dig.

Hvad enten det er nyt kedelanlæg, nye materialer egnet for biomasse, DeNOx-anlæg, energioptimering, renovering af eksisterende maskiner og bygninger eller projektledelse på et grønt og miljøvenligt energianlæg hos en af vores kunder, så er det dit projekt. Dine projekter vil således spænde vidt fra maskinprojekter over el- til bygningsprojekter. Du vil stå med hele projektforløbet fra feasibility study til den endelige implementering. Du vil komme til at samarbejde om og lede projekter, der involverer interne parter i Verdo-koncernen, men også eksterne underleverandører og projekterende medarbejdere. Du vil få direkte kundekontakt, hvor det er relevant.


Verdo A/S, 20. marts
Spectronic Denmark A/SEt kvikt hoved til en helt speciel branche

Spectronic Denmark A/S, Randers

Er du en skarp softwareudvikler, som brænder for at lave embeddede sw-systemer, så er der en udfordring for dig her

Du bliver en del af vores udviklingsafdeling, der udvikler missionskritisk overvågningsudstyr, som bliver brugt af politi og efterretningstjenester over det meste af verden, i deres kamp mod kriminalitet og terrorisme.

Du vil indgå i et SCRUM team af erfarne udviklere, der står for softwareudviklingen til vore overvågningssystemer. Du vil have tæt samarbejde med andre i produktudvikling om både specificering, design, implementering og test. Vi er i den ideelle situation at vi internt udfører den komplette produktudvikling, både mekanik, elektronik, embedded SW og high level SW.

Se jobopslag

Spectronic Denmark A/S

Jobindex, 19. marts
fakta a/sSouschef, Fakta Marsvej 26, Randers SØ

fakta a/s

Som souschef i Fakta Marsvej 26. Randers bruger du størstedelen af din tid ude i butikken. Her har du fokus på, at vi får løst de daglige opgaver og du taler med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt medarbejderne. Du tager også hånd om de daglige udfordringer med bemandingsplaner, kunder, håndtering af varer osv., der er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig.

Dine opgaver og ansvarsområder i dagligdagen, er f.eks.:

 • Sikre en salgsklar butik og sørge for gennemførsel af salgsaktiviteter
 • Deltage i budget-, ressource- og bemandingsplanlægning
 • Sikre at butikken lever op til de retningslinjer for markedsføring, der er sat for kæden

Coop Danmark A/S, 19. marts

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Maersk Line
1 til 20 af 103 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.