1 til 20 af 77 resultater.

Dine valg

 • FjernRanders

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

LukketOpslagsdato

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Mellerup Fri- og EfterskoleLærer til barselsvikariat

Mellerup Fri- og Efterskole, Randers

Mellerup Efterskole søger en lærer for resten af skoleåret.

Da en af vores lærere skal på barsel, søger vi en vikar som kan hjælpe os i perioden 10. november til 30. juni 2015.

Stillingen omfatter undervisning i dansk og HKS (historie, samfundsfag og kristendom) i 9. klasse samt fællesidræt på tværs af 9. og 10. klasse.

Derudover har du tilsyn og vagter på linje med skolens øvrige lærere. Stillingen er på 65 % af fuld tid.


Jobindex, 16. oktober
Bravida Danmark A/SProjektassistent, ingeniør-trainee, Aarhus

Bravida Danmark A/S

Vi søger en ingeniør-trainee til afdelingen for El-infrastruktur i Aarhus. Dit dit primære arbejdsområde vil være kalkulation og prissætning af opgaver, samt projektarbejde indenfor vejteknik og højspænding.

Fra januar 2015 deltager du yderligere i Bravidas trainee-program for nyuddannede ingeniører. El-infrastruktur beskæftiger sig med større nationale højspændingsprojekter på spændingsniveauer op til 150/400 KV, tekniske installationer på jernbanen, trafikledelse og andre tekniske installationer på statsvejene.

 • Du er uddannet diplomingeniør, stærkstrøm eller maskinmester og din uddannelsesmæssige baggrund har givet dig indgående teoretisk og teknisk viden inden for området, som du kan bruge i stillingen.
 • Har du samtidig en håndværksmæssig uddannelse som elektriker, er det en klar fordel men ikke et krav.

Bravida Danmark A/S, 13. oktober
AMKAERP konsulent

AMKA, Randers

Vi søger en forretningsorienteret ERP konsulent, der med reference til vores Group IT manager skal fungere som systemkonsulent og -udvikler på vores ERP system, Visma Business Design. Stillingen er meget bred, men indeholder primært support og driftsmæssige opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Deltagelse i alle faser af videreudviklingen af vores Visma-platform, herunder analyse, kravspecifikationer, løsningsbeskrivelse, systemintegration, test samt procesoptimering
 • Daglig Visma-support til danske og udenlandske selskaber
 • Håndtering af brugerrettigheder i Visma Business

Jobindex, 10. oktober
Proholding A/SController

Proholding A/S, Randers

I ProHoldings stabsfunktion Økonomi får du ansvaret for en række selvstændige opgaver. Økonomifunktionen udgør et naturligt omdrejningspunkt for samtlige virksomheder og afdelinger i ProHolding og refererer direkte til den administrerende direktør, og du vil få et tæt samarbejde med kolleger på tværs af organisationen. Som controller får du en central rolle med en alsidig portefølje af opgaver, bl.a.:

 • Analyser
 • Sparring med budgetansvarlige
 • Budgetopfølgning
 • Opfølgning og controlling
 • Intern revision
 • Forecast og estimering

Jobindex, 10. oktober
DANISH CROWN A/SSenior Business Analyst til DC Pork, Randers

DANISH CROWN A/S

DC Pork er i gang med en gennemgribende strategiproces inden for eksportområdet, og derfor søger vi en forretningsorienteret Senior Business Analyst med udpræget statistisk flair. Med reference til underdirektør for eksport, Søren Tinggaard vil dine væsentligste arbejdsopgaver være:

 • Indsamling af markedsdata på svinekød, slagtninger, lageropbygninger, foderpriser, import/eksport, etc., og dermed prispåvirkning på vores produkter
 • At udarbejde kalkulationer af forventede råvarepriser, herunder overvåge prisudviklingen på substituerende markeder på baggrund af de indsamlede markedsdata
 • Udarbejde data til brug for den løbende salgsoptimering

Du har opnået gode resultater på en relevant økonomisk videregående uddannelse som f.eks. cand.merc., cand. oecon, HD e.l, og du kan omsætte teori til praksis. Du har min. 3-5 års praktisk erfaring fra et lignende job, og du kan anvende forskellige statistiske modeller. .

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 8. oktober
VORDINGBORG KØKKENET
Sælgende energibundter søges til vores afdeling i Randers!

VORDINGBORG KØKKENET

Vi vokser stærkt i Randers og har brug for endnu flere folk!

Det er klart en fordel, hvis du tidligere har arbejdet succesfuldt med salg. Vi lægger meget vægt på, at du har karisma, er energisk og kan gå ind i folk med træsko på. Du er villig til at bruge egen bil i jobbet, mod kørepenge.

VORDINGBORG KØKKENET

Det forventes, at du som person er en fighter og gennem dit liv har bevist, at du ikke er bange for at gøre en forskel. Hvis du kan sige ja til dette, så vil vi meget gerne oplære dig i branchens mest attraktive køkkenkoncept.

VORDINGBORG KØKKENET

Jobindex, 8. oktober
LokalBrugsenUddeler, LokalBrugsen Ålum

LokalBrugsen

Oplysninger om butikken:

 • Butikken har et salgsareal på ca. 175 m2
 • Har Tips & Lotto, håndkøbsapotek, GLS og OK-anlæg
 • Åbent mandag til fredag kl. 7.30 - 18.00
 • Åbent lørdag og søndag kl. 7.30 – 17.00

Opgaver:

 • Sørge for at butikken altid er dynamisk, salgsklar og yder god kundeservice
 • Daglig drift af butikken
 • Holde et højt aktivitetsniveau, så kunderne fastholdes i byen
 • Engagere sig lokalt

Coop Danmark A/S, 8. oktober
Gør Det Selv HTHGør Det Selv HTH Randers søger Salgskonsulent

Gør Det Selv HTH

Vil du sælge drømmekøkkener i Randers?

Køkkenet er husets vigtigste rum, som skal matche familiens livsstil og behov. Som Salgskonsulent skal du derfor både tyde drømme og skabe løsninger til private huskøbere der virker, samtidig med at du har tæt kontakt til bygmester. Du rådgiver og inspirerer om indretning og produkter - du afdækker behov, tegner skitser, præsenterer løsninger, lukker salget og følger op. Alt dette i tæt samarbejde med dine kollegaer og samarbejdspartnere.

Din næste arbejdsplads er hos Gør Det Selv HTH Randers som er i god udvikling med klare planer for fremtiden. Her indgår du i et team med et godt sammenhold og hvor lysten til at gøre lidt mere for vores kunder hver dag driver os. HTH giver dig en grundig oplæring i produkterne og i køkkenkøbets faser - og vi prioriterer også din personlige udvikling. Din løn baseres på kvalifikationer og resultater.


Jobindex, 3. oktober
DANISH CROWN A/SProjektleder til teknisk afdeling / DC Ingredients, Randers

DANISH CROWN A/S, Randers

Vi søger en engageret projektleder til projektafdelingen, der er en del af Danish Crowns centrale tekniske afdeling. Projektlederen skal arbejde ca. halvdelen af tiden for DC Ingredients, som er et nyoprettet selskab i Danish Crown koncernen. DC Ingredients varetager optimering af biprodukter.

Med reference til underdirektøren for teknisk afdeling bliver dine primære arbejdsopgaver:

 • At opnå et tæt samarbejde med fabrikkerne og de øvrige medarbejdere i teamet omkring driftsmæssige optimeringer
 • At foretage observationer ude på fabrikkerne og derefter komme forslag til produktionsoptimering via formidling af best practice mellem fabrikkerne, fokus på udbytter, teknik m.v.
 • Projektledelse af investeringsprojekter på fabrikkerne i Danmark og i udlandet med ansvar for projektkoordinering, tidsplan, økonomi, kontrakter og kvalitet
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 2. oktober
People & Performance A/SProduktionsleder – til ledende pap- og emballageleverandør

People & Performance A/S, Randers

Synlig leder, der motiveres af både teknik og proces

Med reference til fabrikschefen bliver du leder for 35 dygtige og engagerede medarbejdere på toholdsskift. Din rolle knytter sig til ledelse og den løbende optimering og udvikling af dit område, både hvad angår medarbejdere, processer, maskiner, kapacitetsudnyttelse og teknologianvendelse.

Gennem anvendelse af tavlemøder, leanværktøjer og optimal planlægning, driver du med sikker hånd et effektivt produktionsapparat med stabile produktionsprocesser, oppetider, proceshastigheder og proces flow, der sikrer en ensartet kvalitet og et optimalt produktionsresultat hver dag. Dine helt centrale KPI’er knytter sig til OEE, som du løbende kommunikerer, formidler, følger op på og rapporterer.


People & Performance A/S, 1. oktober
BDO
Revisortrainees med ansættelse 1. september 2015

BDO

360° talentudvikling

Har du mod, viljestyrke og ambitioner, og motiveres du af at tage ansvar, kan det være dig, der om kort tid er centrum for BDO’s 360° talentudvikling.

Du kommer til at arbejde med revision, regnskab, skat og rådgivning af virksomheder. I BDO arbejder du med hele paletten af opgaver i dit møde med kunderne, og du får en stor kontaktflade til forskellige kundetyper, samt et stort indblik i dansk erhvervsliv.

Dine opgaver udvikler sig i takt med dine erfaringer, og du får hurtigt ansvaret for dine egne opgaver. Du kommer til at indgå i forskellige teams, hvor du sammen med dine kolleger arbejder med kunderne. Du vil derfor fra første dag være at betragte som en ægte BDO’er.

BDO

BDO, 1. oktober
Elgiganten A/SSælger på deltid 6 - 12 timer ugentlig

Elgiganten A/S, Randers

Som sælger på deltid i Elgiganten er du et stort konkurrencemenneske, som brænder for at vinde og opnå resultater. Du trives med udfordringer, hvor du har handlefrihed til at gøre det, der skal til for at opnå dine mål. Du er initiativrig og udadvendt. Du kan lide spænding i din hverdag, hvor du er aktiv og hele tiden søger nye udfordringer.

Et job som sælger i Elgiganten er et spændende job med en varierende hverdag. Elgiganten tilbyder et uformelt miljø, hvor du er ansvarlig for dit eget salg. Du skal gå kunderne i møde og være god til at kommunikere, da det er din indsats, der tæller.


Elgiganten A/S, 30. september
fakta a/sSouschef, Fakta Randers Gl Jenumvej

fakta a/s

Som souschef i Fakta Randers, Gl Jenumvej bruger du størstedelen af din tid ude i butikken. Her har du fokus på, at vi får løst de daglige opgaver og du taler med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt medarbejderne. Du tager også hånd om de daglige udfordringer med bemandingsplaner, kunder, håndtering af varer osv., der er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig.

Dine opgaver og ansvarsområder i dagligdagen, er f.eks.:

 • Sikre en salgsklar butik og sørge for gennemførsel af salgsaktiviteter
 • Deltage i budget-, ressource- og bemandingsplanlægning
 • Sikre at butikken lever op til de retningslinjer for markedsføring, der er sat for kæden

Coop Danmark A/S, 30. september
Ashfield Nordic ApSTelemarketingkonsulenter

Ashfield Nordic ApS, Randers

Ashfield - We’ll make it happen

Ashfield Nordic er i en stabil vækst og søger telemarketingkonsulenter til projektansættelse i 6 mdr. med mulighed for forlængelse/fastansættelse (30-37 timer om ugen) i vores afdeling i Randers.

Du vil få ansvar for tildelte lægemiddelskonsulenter og produktspecialister, og du vil i tæt dialog med dem ringe aftaler ind for at sikre det maksimale udbytte af deres tid ”i marken”.

Udover aftalebooking er de typiske opgaver af mere planlægnings- og opfølgningsmæssig karakter. Samt andre ad hoc-opgaver.


Jobindex, 29. september
Lamipro A/SAnsvarlig maskinsnedker / træmand

Lamipro A/S, Randers

Lamipro A/S søger en selvstændig og engageret medarbejder, hvis arbejdsopgave primært vil bestå af betjening af en Brandt-kantlimemaskine model KDF 791.

Kvalifikationer
Du skal have erfaring med snedkerimaskiner – meget gerne en kantlimer.

Vi tilbyder

 • 0-10-årig maskinpark
 • 0-10-årige produktionshaller
 • en spændende arbejdsplads med ordentlige personaleforhold

Jobindex, 29. september
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 23. september
Sparekassen KronjyllandLandbrugsrådgiver

Sparekassen Kronjylland, Randers

Ønsker du at arbejde i et pengeinstitut, der vil landbruget? Så har vi en plads i et team, der har specialiseret sig inden for landbrugsrådgivning.

For at styrke rådgivningen inden for landbrugssegmentet har Sparekassen Kronjylland oprettet en landbrugsafdeling, hvor vi har samlet kompetencerne inden for rådgivning af landbrugskunder. Vi søger en landbrugsrådgiver, der har erfaring med rådgivning af større, komplekse landbrugskunder og samtidig har et godt kendskab til og netværk i området mellem Aarhus og Horsens.

Vi forventer, at du:

 • Er faglig stærk
 • Har erfaring med rådgivning af større landbrugskunder
 • Er stærk på kreditområdet
Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland, 22. september
Mercuri Urval
Key Account Manager - Global Accounts

Mercuri Urval søger for Ingeniørfirmaet Poul Tarp i Randers

Projektsalg via et globalt net af forhandlere • Mejerisektoren

Stillingen er nyoprettet, og den nye medarbejder kommer til at arbejde med virksomhedens traditionelt største og meget betydningsfulde kundegruppe. Det opsøgende salgsarbejde gennemføres med reference til salgschefen og i tæt samarbejde med det pågældende markeds forhandler. Foruden at sikre forhandlernes fokus på produkterne fra Poul Tarp A/S skal vedkommende tage initiativ til, at der etableres og udbygges relationer til relevante kunder inden for mejerisektoren.

KAM’en bliver en central figur i hele salgsprocessen; i at fastholde kontakten, sikre indsigt i kundens forventning, koordinere med udvikling og produktion på hjemmebasen, opfølgning på kundens egne test og indkøring af systemerne samt at sikre genkøb. Kunderne er typisk store mejerienheder med et betydeligt behov for indsamling af mælk.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 19. september
Synssamarbejde Midt søger optiker til sagsbehandling af medicinsk/optiske ansøgninger.
Synssamarbejde Midt søger optiker til sagsbehandling af medicinsk/optiske ansøgninger.
Randers Kommune, Randers
Jobcenter Randers, 17. oktober
To bioanalytikere, Klinisk Biokemisk afd. RH Randers
Ansøgerne må være villige til at deltage i afdelingens vagtordning.
Region Midtjylland, Randers
Jobcenter Randers, 17. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 77 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.