1 til 20 af 128 resultater.
DANISH CROWN A/S
Konsulent til Danish Crown Ejerservice, Nordjylland

DANISH CROWN A/S

Med baggrund i en stærkt stigende efterspørgsel, søger DC Ejerservice en konsulent, der kan varetage rådgivning af virksomhedens slagtesvineproducenter.

Har du fingeren på pulsen, når det drejer sig om moderne svineproduktion? Er du skarp på de gode argumenter, og kan du tackle en dagligdag i højt tempo? - Så er du godt på vej til en spændende karriere som konsulent i Danish Crown Ejerservice.

Med reference til afdelingschef Jacob Rasmussen bliver dine primære opgaver at:

 • Deltage i udviklingen og drift af den nye slagtesvinerådgivning
 • Fungere som fast kontaktperson for andelshaverne
 • Være faglig rådgiver i en meget selvstændig funktion
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 27. maj
Verdo A/SProduct manager til el-salg for private

Verdo A/S, Randers

Har du erfaring fra lignende job, og er du motiveret for et spændende selvstændigt job i Verdo koncernen, så er du måske den, vi søger.

Product manageren har ansvar for at udvikle og markedsføre nye produkter, optimere krydssalgsmuligheder i koncernen, udbygge samarbejder omkring outsourcede opgaver og ikke mindst sikre en fortsat succesfuld og kundedrevet salgsfunktion. Til en spændende nyoprettet stilling i Midtjysk Elhandel søger vi en engageret og velfunderet medarbejder, som vil referere til direktøren i Midtjysk Elhandel.

Arbejdsopgaver

 • Udvikling af produkter
 • Udvikling af kunde koncepter

Verdo A/S, 27. maj
NordeaEn Bankrådgiver & en Hunter

Nordea, Randers

Til filialerne i Randers søger vi en bankrådgiver til en fuld portefølje, samt en bankrådgiver ’Hunter’ til en mindre portefølje, hvor der vil være fokus på at arbejde med nye interne og eksterne kunder.

Bankrådgiver
I jobbet som bankrådgiver arbejder du målrettet på at levere gode kundeoplevelser og motiveres ved salg og relationer. Bankrådgiverporteføljen består af en god blanding af kunder med masser af muligheder. Du skal kunne arbejde struktureret og fastholde overblikket, så du har overskud til at være proaktiv overfor kunderne.

Hunter
I jobbet som Hunter vil du få en mindre portefølje og derfor en masse tid til at fokusere på nye kunder, som du enten selv beholder eller giver videre til dine kollegaer. Du skal trives med at tænke ud af boksen, og du skal have lyst til at skabe relationer og aktivt bruge ambassadører til at sikre en høj tilgang af nye kunder.


Nordea Bank Danmark A/S, 27. maj
DJ Supply A/SKontorassistent til database administration

DJ Supply A/S, Randers

Har du godt kendskab til Excel og produktområder som værktøj, tekniske artikler og VVS, så er du måske den medarbejder vi søger. DJ Supply A/S, Randers er i gang med opbygning af en produktdatabase med stamdata, tekster og billeder mv. Indholdet i databasen benyttes bl.a. til e-handel og har derfor en stor betydning for vores videre udvikling. Vi ønsker at øge kapaciteten indenfor området og søger derfor en kollega til vores to medarbejdere i afdelingen. Du vil indgå i et team af dygtige kolleger, der får en masse til at ske i en uformel omgangstone.

Opgaver:

 • Deltage i fremskaffelse af data fra leverandører og andre kilder
 • Behandling af indkomne data via Excel og databasesystem
 • Tilretning af varetekster og beskrivelser
 • Bidrage til opbygning og optimering af produktdatabasen

Jobindex, 27. maj
Tulip Food Company
Brand Manager - konserves

Tulip Food Company, Randers

Tulip Food Company, Innovation & Marketing i Randers, søger en målrettet og resultatorienteret Brand Manager til konserveres på vores spansktalende markeder. Du bliver en del af bacon/konserves-teamet med i alt 7 medarbejdere. Der er tale om et barselsvikariat med start den 1. september 2015.

Som Brand Manager kommer du blandt andet til at arbejde med flere af vores spansktalende eksportmarkeder, herunder Puerto Rico og Panama. Dit overordnede ansvarsområde bliver udvikling og implementering af den kortsigtede brand- og markedsplan for dine markeder.

Tulip Food Company

Tulip Food Company, 27. maj
Erhvervsakademi DaniaKommunikations- og marketingchef

Erhvervsakademi Dania, Randers

Har du lyst til at være en del af Erhvervsakademi Dania og have det overordnede ansvar for organisationens strategiske kommunikation og markedsføring? Så er du måske vores nye kommunikations- og marketingchef.

Dania søger en ambitiøs og erfaren kommunikations- og marketingschef, som får ansvaret for at lede afdelingens medarbejdere og sætte den overordnede kurs for Danias kommunikation. Som chef bliver du en del af Danias ledergruppe med direkte reference til akademiets rektor.

Dine opgaver bliver at

 • videreudvikle Danias kommunikation internt og eksternt
 • udforme strategier for den samlede kommunikation og markedsføring
 • udvikle, planlægge og koordinere kommunikation og markedsføring på alle platforme

Jobindex, 26. maj
3 (Hi3G Danmark ApS)Har du drive, selvtillid og et vinderinstinkt ud over det sædvanlige? Er du med på beatet, når det gælder den nyeste teknologi og synes du, at 3 er et fedt brand?

3 (Hi3G Danmark ApS), Randers

– så har vi et af de mest udfordrende salgsjob i branchen, hvor du driver salget i en 3 shop i en af Fonas butikker.

Som sælger får du dit eget salgsområde, hvor alle 3s produkter er udstillet, og det er op til dig at sikre, at 3 shoppen har succes hver måned. Langt størstedelen af din tid opsøger du kunder og sælger.

Det vil sige, at du ikke venter på, at kunderne kommer til dig. Du henvender dig til kunden. Du lytter. Du taler om telefoni. Du sælger. Og du skaber store resultater.


3 (Hi3G Danmark ApS), 26. maj
Randers Social- og SundhedsskoleUnderviser til den pædagogiske assistentuddannelse

Randers Social- og Sundhedsskole

Randers Social- og Sundhedsskole søger en underviser til grund- og hovedforløb på den pædagogiske assistentuddannelse. Stillingen er tidsbegrænset fra d. 1. august 2015 til 1. februar 2016.

Vi forventer, at du

 • er uddannet lærer eller pædagog og kan undervise i samfundsfag og inden for det pædagogiske område
 • er udadvendt og god til at skabe relationer
 • kan arbejde tværfagligt, fleksibelt, udviklingsorienteret og selvstændigt

Vi tilbyder

 • en organisation, hvis værdier bygger på engagement, bevægelse, rummelighed og professionalisme
 • en uformel omgangsform – med plads til den enkelte

Randers Social- og Sundhedsskole, 26. maj
Elgiganten A/SSælger på deltid til Epoq Køkkener & Hvidevarer

Elgiganten A/S, Randers

Nu har du muligheden for at arbejde i Elgiganten, hvor vindermentalitet og kundefokus går hånd i hånd. Vi søger en sælger på deltid, til vores helt nye EPOQ køkken afdeling samt til vores HVIDEVARE afdeling. Som deltidssælger i Elgiganten sammensætter vi din vagtplan, så den passer til dig og vores kunder.

Du skal brænde for at være bedst – og så skal du kunne lide at have travlt og møde mange forskellige mennesker hver dag. Du sætter en ære i at give alle vores kunder en uforglemmelig oplevelse og den rigtige løsning med hjem. Lige nu har vi en unik åbning som sælger på deltid til vores Hvidevare afdeling. Er det dig?


Elgiganten A/S, 26. maj
Tulip Food Company
Customer Service assistent

Tulip Food Company, Randers

Med reference til Customer Service Manageren for de internationale markeder bliver du ansvarlig for forsendelse af varer med skib til oversøiske destinationer, herunder anmeldelser til myndigheder og udfyldelse af diverse certifikater og eksportdokumenter. Koordinering med vores fabrikker i Danmark og Tyskland omkring varedisponering, klargøring af varer, udlæsning, pakning af containere m.m. bliver ligeledes en del af jobbet.

Du er uddannet speditør eller har en lignende relevant baggrund inden for logistik/Supply Chain og bred erfaring med ovenstående opgaver, herunder godt kendskab til remburser, inkasso og andre særlige betalingsformer samt e-eksport og eksportregler. Du er rutineret bruger af MS Office, herunder Excel. Kendskab til SAP R/3 vil være en fordel.

Tulip Food Company

Tulip Food Company, 22. maj
Frode Laursen A/SChauffører søges til ferieafløsning

Frode Laursen A/S

Ferien står for døren og derfor søger vi en række ferieafløsere, med mulighed for senere fastansættelse, til distributionskørsel med trækker/trailer eller forvogn/kærre både dag, aften og nat. Udkørsel bliver fra Vitten, Vejle, Odense, Hørning og Tølløse.

Desuden søger vi en række ferieafløsere, igen med mulighed for senere fast-ansættelse, til krankørsel, med udkørsel fra Doense, Hedehusene, Vamdrup, Aalborg og Randers.

Vi tilbyder:

 • Nyt materiel
 • En varierende arbejdsdag
 • Overenskomstmæssig løn til tiden
 • Gode kolleger og personalegode

Frode Laursen A/S, 22. maj
Danski.NET udvikler søges

Danski, Randers

Du tilbydes arbejde i en sprudlende rejsevirksomhed med egne hoteller i alperne og en årlig trecifret million omsætning.

Vi er førende leverandør af skirejser til alperne under mottoet ”den bedste tid” og udvider hele tiden med nye markeder, for eksempel aktive sommerrejser til vores franske hoteller, cykelrejser med Dancycling og individuelle rejser i hele verden med Danexplore.

Motoren til vores hjemmesider er egenudviklet oven på umbraco. Kundeservicesystemerne er tilpasset open source.

Vi tilbyder dig rollen som den centrale arkitekt og udvikler på backenden i et helt up-to-date standard Microsoft udviklingsmiljø. Du får en god løn efter kvalifikationer med rigtig mange goder – telefon, internet, massage, frokostservering, rejser osv.


Jobindex, 22. maj
Designers Market
Assistant Store Manager

Designers Market, Randers

Til vores DESIGNERS MARKET i Randers Storcenter søger vi en udadvendt og serviceminded Assistant Store Manager, som har dét der helt specielle glimt i øjet, og med ambition om at blive Store Manager.

I DESIGNERS MARKET er din vigtigste opgave at give vores kunder den bedste service og overall oplevelse, samt sørge for at butikken er præsentabel. Det er vigtigt at du er åben og imødekommende og har en personlig høj kvalitetssans for dine egne opgaver.

Som Assistant Store Manager i DESIGNERS MARKET får du en enestående mulighed for at blive en del af et team, der vil det lige så meget, som du vil. Vi tager alle ansvar, og vi løfter i flok. Du er vores ambassadør, og du forstår vigtigheden i faktuel ledelse.


Jobindex, 22. maj
Bravida Danmark A/SMontører til afvekslende og alsidige opgaver

Bravida Danmark A/S, Aarhus

Bravida er meget mere end "bare" en traditionel el-, vvs- og ventilationsforretning. Igennem adskillige år, har vi udviklet en række specialer og kompetencer, hvor vi har en unik styrke i forhold til vores konkurrenter. På baggrund af det har vi vundet et stort drift og vedligeholdelses projekt i Aarhusområdet og søger derfor dygtige montører, som vil være med til at sikre den fortsatte succes og gode relation med kunden.

De primære opgaver ligger inden for 0,4/10/15/60KV forsyningsnet. Som montør i Bravida Infrastruktur får du en varieret hverdag med mange udfordringer. Du laver D&V samt anlægsopgaver på 0,4/10/60KV forsyningsnettet i Aarhusområdet.

Opgaverne varierer meget og du er selv med til at planlægge din hverdag i samarbejde med projektlederen i det omfang, det er muligt. I jobbet indgår vagtordning, da vi til hver en tid skal kunne servicere vores kunde.


Bravida Danmark A/S, 20. maj
Bravida Danmark A/SServicetekniker til vejbelysning

Bravida Danmark A/S, Aarhus

Vores kunder værdsætter vores professionelle og ansvarsfulde tilgang og vi søger derfor endnu en dygtig elektriker.

Som servicetekniker i el-infrastruktur afdelingen, vil opgaverne primært være med gadebelysning. Vi forventer at du brænder for at arbejde med gadebelysning, og at du leverer et professionelt stykke arbejde.

Den rette profil:

 • Uddannet elektriker.
 • Kendskab til og erfaring med gadebelysning.
 • Kan arbejde selvstændigt og ansvarligt.

Bravida Danmark A/S, 18. maj
LyderJohnsen A/S Projektleder til succesrige Assentoft Silo A/S

LyderJohnsen A/S søger for Assentoft Silo A/S

Som projektleder bliver du en del af tegne- og projektafdelingen. Du og dine kolleger har hver jeres specialistområder, men projekter løses i et samarbejde. Dit område bliver især ståltanke med tilhørende installationer til biogasanlæg samt et nyt indsatsområde indenfor tanke til fiskeopdræt.

Assentoft Silo tilbyder sine kunder nyskabende højkvalitetsprojekter indenfor disse felter og oplever derfor stor fremgang. Sammen med direktør Peter Damgaard skal du bygge videre på udviklingen ved at udføre projekterne fra start til slut – fra tilbud, design af anlægget, indkøb, site management og til aflevering samt evaluering. Projekterne ligger både i Danmark, men også i udlandet. Derfor vil der være begrænset rejseaktivitet.


Jobindex, 18. maj
Matas A/SErfaren supersælger søges til Matas i Randers Storcenter

Matas A/S

Vi søger en erfaren supersælger primært til Selektiv afdelingen.

Vi søger et salgstalent, gerne en uddannet materialist, med solid erfaring inden for salg af selektiv kosmetik.

Er det lige dig?

 • Er du fagligt stærk inden for selektive brands?
 • Kan du dokumentere flotte salgsresultater?
 • Er det naturligt for dig at give vores kunder god rådgivning og gode købsoplevelser?
 • Er du åben og imødekommende, og smitter dit gode humør og din positive indstilling af på kunder og kolleger?
 • Stræber du efter at se resultaternne af dit arbejde?

Matas A/S, 15. maj
VIA University CollegeAC-medarbejder til pædagoguddannelsen i Randers

VIA University College

Pædagoguddannelsen i Randers søger en dygtig og engageret AC-medarbejder. Der er tale om en fuldtidsstilling, 37 timer ugentligt, med tiltrædelse den 1. august 2015.

Pædagoguddannelsen i Randers er et selvstændigt udbudssted, og er sammen med de øvrige pædagoguddannelser i VIA, en del af Hovedområde Pædagogik og Samfund, VIA University Collage. Pædagoguddannelsen ligger på Campus Randers sammen med to øvrige uddannelser.

Dine arbejdsopgaver

 • Planlægning og udarbejdelse af sagsmateriale i forhold til både interne og eksterne mødefora og aktiviteter samt opfølgning og implementering af beslutninger
 • Udarbejdelse af vejledninger, procedurer og arbejdsgange i forbindelse med kvalitetssikring af administrative arbejdsgange og af uddannelsen
 • Udarbejdelse af notater, sagsfremstillinger, beslutningsoplæg, analyseopgaver mv.

Jobindex, 13. maj
DANISH CROWN A/S
Teamleder til DC Pork Danmark - detailsektoren, Randers

DANISH CROWN A/S

DC Pork Danmark søger en motiverende og resultatorienteret teamleder til at bidrage til videreudvikling af vores position på det danske marked inden for detailsektoren. Du vil blive ansvarlig for et team på 3 medarbejdere, der varetager salg af detailpakket svinekød til hele den danske detailhandel.

Med reference til salgschef for detail Torben Pedersen bliver dine primære arbejdsopgaver:

 • Daglig ledelse af teamet samt koordinering af opgaver
 • Servicering og videreudvikling af eksisterende kunder – herunder ansvar for udarbejdelse af specifikke kundeplaner med tilhørende målrettede handlinger – samt naturligvis efterfølgende implementering og opfølgning
 • Opbygning af stærke og langvarige relationer til nye kunder
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 12. maj
Securitas A/SVagter på deltid søges til vores Mobile Team i Århus og Randers

Securitas A/S

Vi søger 2 deltidsvagter til vores Mobile Team i Århus og Randers. Arbejdstiden er aften/nat/weekend.

Dine opgaver:

 • Fastvagt
 • Servicevagt
 • Rundering
 • Rapportering
 • Tilsyn
 • Alarmudrykning

Securitas A/S, 12. maj
Annonce:
Topdanmark Forsikring A/S
1 til 20 af 128 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.