1 til 20 af 101 resultater.

Dine valg

 • FjernRanders

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
XL-BYGDygtig sælger til proff-afdeling

XL-BYG, Vorup i Randers

Hos Vorupgruppen søger vi en erfaren og dygtig sælger til proffafdelingen i Vorup i Randers. Du skal sælge værktøj og beslag til såvel private kunder som erhvervskunder. Vores kunder skal naturligvis altid opleve, at de får den bedste service og optimale løsning. For den rette sælger er der tale om en spændende og udfordrende stilling, der kan være springbræt til at gøre karriere i Vorupgruppen.

Opgaver i jobbet:

 • Salg til og servicering af vores mange loyale kunder
 • Rådgivning, tilbudsgivning samt mængde og materialeberegning ved alle typer projekter blandt andet i samarbejde med medarbejderne i trælastafdelingen
 • Disponering af varer fra udvalgte leverandører, herunder også prissætning, trimning og opfyldning af varer

XL-BYG, 2. september
BDO
Revisortrainees med ansættelse 1. september 2015

BDO

360° talentudvikling

Har du mod, viljestyrke og ambitioner, og motiveres du af at tage ansvar, kan det være dig, der om kort tid er centrum for BDO’s 360° talentudvikling.

Du kommer til at arbejde med revision, regnskab, skat og rådgivning af virksomheder. I BDO arbejder du med hele paletten af opgaver i dit møde med kunderne, og du får en stor kontaktflade til forskellige kundetyper, samt et stort indblik i dansk erhvervsliv.

Dine opgaver udvikler sig i takt med dine erfaringer, og du får hurtigt ansvaret for dine egne opgaver. Du kommer til at indgå i forskellige teams, hvor du sammen med dine kolleger arbejder med kunderne. Du vil derfor fra første dag være at betragte som en ægte BDO’er.

BDO

BDO, 2. september
MTDK A/SLagermedarbejder/lagerekspedient

MTDK A/S, Randers

Vi er et firma i Randers Syd med 15 ansatte, som bygger kundetilpasset materiel til transportbranchen, hvor produkterne konstrueres efter vores eget design. Vi er en voksende virksomhed, så derfor søger vi en lagermedarbejder/lagerekspedient.

Arbejdsopgaver:

 • Pakke varer til forsendelse til både ind- og udland
 • Pakke varer til eget værksted
 • Udlevering af varer til eget værksted
 • Booking af transport hos speditør
 • Mindre opgaver som optælling og fotografering af varer
 • Registrering og vedligeholdelse af lagerinformationer i Navision

Jobindex, 1. september
Jobindex A/S
HR-konsulent med ambitioner

Jobindex A/S søger for Bravida A/S i Tilst

Har du HR-erfaring? Er du ambitiøs og vant til at få noget fra hånden? Og har du mod på nye udfordringer i en alsidig HR-stilling, hvor du præger din egen karriere og udvikler dig fagligt og personligt i et stærkt HR-team og en af landets succesfulde installationsvirksomheder?

Som HR-konsulent får du en bred og ansvarsfuld rolle, hvor du støtter forretningen med alle HR- relaterede opgaver. Det indebærer:

 • Rekruttering af nye medarbejdere
 • Løn- og personalemæssige spørgsmål, herunder lokalaftaler, overenskomstmæssige spørgsmål m.v.
 • Deltagelse i projekter omkring lederudvikling, talentprogram og generel uddannelse
 • Sparring omkring HR-politikker og guidelines
 • Kontakt til rekrutteringsfirmaer og diverse administrative HR-opgaver
Jobindex A/S
Jobindex, 29. august
Tulip Food Company
Kantineleder

Tulip Food Company, Randers

Til Tulip Food Company’s kantine på hovedkontoret i Randers søges for snarlig tiltrædelse en velkvalificeret kantineleder. Kantinen er ansvarlig for fremstilling af sunde og ernæringsrigtige måltider til hovedkontorets ca. 250 medarbejdere samt servicering ved møder, receptioner og lign. arrangementer.

Du bliver ansvarlig for daglig tilberedning af morgenbrød samt kolde og lune frokostretter, salatbar samt hjemmebagt brød og kager til virksomhedens ansatte og gæster. Dine opgaver omfatter desuden faglig og administrativ ledelse af personalet, menuplanlægning, leverandørudvælgelse, varebestilling og -modtagelse, kvalitets- og egenkontrol, kantinens budget og regnskab, optimering af kantinedriften mv.

Faglig rådgivning og assistance til salgs- og marketingafdelingerne indgår ligeledes som en mindre del af jobbet, herunder f.eks. tilretning og udvikling af opskrifter samt deltagelse i smagsbedømmelser.

Tulip Food Company

Tulip Food Company, 29. august
KeySelector
Salgs- og bookingkoordinator

KeySelector søger for Randers Regnskov

Virksomheden
Randers Regnskov behøver næppe nogen nærmere præsentation, men alligevel: Regnskoven er en af Danmarks vigtigste turistattraktioner med et årligt besøgstal på ca. 300.000 personer fra Danmark og udlandet.

Opgaven
Som salgs- og bookingkoordinator bliver din primære opgave at medvirke til at udvide salget af de nævnte arrangementer og sørge at planlægning og gennemførelse af aktiviteterne sker gnidningsfrit i forhold til både kunder og de interne samarbejdspartnere.

Du kommer desuden til at arbejde med produktudvikling og markedsføring inden for eget funktionsområde.


KeySelector, 29. august
Würth Danmark A/SSalgsassistent til Würth butikker

Würth Danmark A/S

Brænder du for salg og kundeservice?

Vi søger en salgsminded, udadvendt og humørfyldt salgsassistent der skal fungere som springer/afløser i vores butikker i Aalborg, Herning, Randers og Århus. Stillingen er indtil videre af 12 mdrs. varighed.

Würth Danmark A/S

Würths butikker er nærbutikker, der dækker den professionelle håndværkers behov for kvalitetsprodukter og rådgivning. Vi sælger vores brede produktsortiment til professionelle kunder primært inden for træ-, metal-, el- og autobranchen.

Med reference til butikslederen i Aalborg vil du indgå i driften af butikkerne i Aalborg, Randers, Århus og Herning. Efter en grundig oplæring i butik Aalborg indgår du i et team på i alt 10 personer i de 5 butikker, der har som den vigtigste opgave, at sælge til, vejlede og servicere de kunder, der besøger butikkerne.

Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S, 29. august
Würth Danmark A/SSælger til byggebranchen (genopslag)

Würth Danmark A/S, Randers

Har du lyst til at pleje dit salgsgen med målrettet, opsøgende salg?

Har du mod på nye udfordringer i en hverdag fyldt med forandringer?

Würth Danmark A/S

Hos Würth forsøger vi at målrette salget mest muligt i forhold til den enkelte kunde. For dig betyder det, at du har ansvaret for et målrettet salg til de enkelte tømrere, glarmestre, malere, tagdækkere i distriktet, som befinder sig i området omkring Randers.

Med reference til regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet, hvor du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen, idet du udvælger og opsøger potentielle kunder. Din hverdag som kørende sælger indebærer mange timer på landevejen, og din arbejdsdag foregår ude ved kunderne. Din evne til at planlægge og din sans for struktur er således med til at afgøre din succes.

Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S, 29. august
Xafir A/SDynamisk Account Manager til salg af HR-systemer

Xafir A/S, Randers

Xafir A/S i Randers søger en Account Manager med ansættelsesstart snarest muligt.

Som Account Manager bliver du ansvarlig for at sælge HR-systemet Sympa HR. Sympa HR er et anerkendt system, som dækker alle aspekter i HR-arbejdet. Dvs. håndtering af medarbejderdata, fraværsregistrering, rekruttering, kursusadministration, udviklingssamtaler etc.

Hovedparten af din tid går med at skabe ny forretning via dit opsøgende salgsarbejde. Du booker primært selv dine møder, men dine kollegaer vil også skabe leads, ligesom der i huset er en mødebooker ansat, som vil være et aktiv i forbindelse med f.eks. større kampagner.


Jobindex, 28. august
DANISH CROWN A/SSvinekonsulent til Danish Crown Ejerservice

DANISH CROWN A/S

Har du fingeren på pulsen, når det drejer sig om moderne svineproduktion? Kan du se sammenhængen fra stalden til afsætning på et globalt marked? Er du skarp på de gode argumenter, og kan du tackle en dagligdag i højt tempo? Har du samtidig evner for samarbejde og for at skabe positive relationer? Så er du godt på vej til en spændende karriere som konsulent i Danish Crown Ejerservice.

Med reference til afdelingschef Jacob Rasmussen bliver dine primære opgaver at:

 • Deltage i udviklingen og drift af den nye slagtesvinerådgivning
 • Fungere som fast kontaktperson for andelshaverne
 • Være faglig rådgiver i en meget selvstændig funktion
 • Yde svinerådgivning ud fra en praktisk vinkel

Jobbet har en stærk fokus på daglig drift og rådgivningen vil foregå i samarbejde med konsulent Kristian Jensen, som er fagligt ansvarlig i Nordjylland. Dit udgangspunkt vil være dels fra egen bopæl, såvel som fra hovedkontoret i Randers.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 27. august
C10 Marketing”Cool” konsulent søges til kunde- og konceptudvikling inden for camping, oplevelsesøkonomi og turisme

C10 Marketing, Randers

Bred indsigt i online markedsføring / Stort drive / Salgs- og marketingdrevet / Salgserfaring

Vi søger en konsulent, der er i stand til at videreudvikle konceptet for markedsføring inden for camping, oplevelsesøkonomi og turisme. Jobbet omfatter en forstærkning af bureauets kompetencer i forbindelse med at rådgive, planlægge og udvikle camping- og turistvirksomheders markedsførings- og kundeplatform.

Jobbet omfatter udbygning af en bred og bæredygtig kundeplatform – dels ved at udvikle og vedligeholde bureauets eksisterende kunder dels ved at etablere nye kunder i hele Danmark.


Jobindex, 27. august
3 (Hi3G Danmark ApS)Dygtig opsøgende sælger

3 (Hi3G Danmark ApS), Randers

Er du en knald dygtig sælger og har du et højt energiniveau? Så hører vi meget gerne fra dig!

Har du mod på at drive dit eget salgsområde, og er du god til at opnå egne budgetter samt arbejde selvstændigt – Så har vi drømmejobbet til dig! Vi har i løbet af 2013 startet et storstilet samarbejde med Fona, og har derfor brug for nogle dygtige salgskonsulenter.

Dit daglige arbejdsområde bliver i Fona Randers. Her vil du have dit eget salgsområde hvor alle 3’s produkter er udstillet. Vi arbejder med opsøgende salg, hvilket vil sige, at vi ikke venter på at kunderne kommer til os, men at vi gør en aktiv indsats for at komme til dem.


3 (Hi3G Danmark ApS), 27. august
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 25. august
DANISH CROWN A/SSalgsassistent til DC Ingredients, Randers

DANISH CROWN A/S

DC Ingredients søger en struktureret salgsassistent med primær fokus på biprodukter, men du skal ligeledes supportere sælgernes aktiviteter i DC Pork. Salgsassistenten skal være med til at opbygge/systematisere funktioner og procedurer for DC Ingredients, som er en relativ nyetableret virksomhed i Danish Crown koncernen.

DC Ingredients udvikler, håndterer og afsætter biprodukter fra DC Pork, DC Beef og DAT-Schaub. Teamet består i dag af 4 personer med base i Randers samt salgs- og udviklingsfunktioner i København (DAT-Schaub) og Holsted (DC Beef). DC Ingredients forventer stor ekspansion inden for nærmeste fremtid.

Med daglig reference til produktchef Lene Høgh Aaquist og eksportchef Mikael Petersen bliver dine primære arbejdsopgaver:

 • Salgsopfølgning
 • Salgs-backup
 • Ordre-/indkøbsoprettelser
 • Ordreopfølgning
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 25. august
HEL udviklingSalgsdirektør til offshore branchen

HEL udvikling søger for Rigtools i Randers

Rigtools i Randers vækster og ønsker yderligere fokus på at udnytte potentialet hos eksisterende og nye kunder, derfor søges ny salgsdirektør.

Du bliver en del af ledergruppen og en tæt sparringspartner til de to ejere. Du får det strategiske ansvar for salg og forretningsudvikling af virksomhedens produkter til offshore industrien globalt.

Dine opgaver bliver at udarbejde samt gennemføre handlingsplaner for salgs- og forretningsudvikling på den internationale markedsplads i tæt samarbejde med underleverandører, kunder og forhandlere. Forståelse af projektsalgets processer og international afsætning er et afgørende element for succes.


Jobindex, 22. august
Crocus
Erfaren PTA-tekniker søges

Crocus, Assentoft

Crocus søger en erfaren PTA-tekniker, der kan bidrage konstruktivt og loyalt til at omsætte potentialet, så successen på eksportmarkederne kan videreudvikles.

Vi søger en PTA-tekniker, der kan gennemføre:

 • Produktionsforberedelse og opfølgning
 • Dokumentation / tegningsarbejde
 • Ordrenedbrydning

Vi tilbyder:

 • Spændende opgaver og faglige udfordringer
 • Ordnede forhold med kolleger, der brænder for at gøre en positiv forskel
 • Løn efter kvalifikationer

Jobindex, 22. august
Sparekassen KronjyllandLandbrugsrådgiver

Sparekassen Kronjylland, Randers

Ønsker du at arbejde i et pengeinstitut, der vil landbruget? Så har vi en plads i et team, der har specialiseret sig inden for landbrugsrådgivning.

For at styrke rådgivningen inden for landbrugssegmentet har Sparekassen Kronjylland oprettet en landbrugsafdeling, hvor vi har samlet kompetencerne inden for rådgivning af landbrugskunder.

Vi søger en landbrugsrådgiver, der har erfaring med rådgivning af større, komplekse landbrugskunder og samtidig har et godt kendskab til og netværk i området mellem Aarhus og Horsens.

Vi tilbyder dig at blive en del af et kompetent og dedikeret team, hvor der er store muligheder for personlig og faglig udvikling.


Sparekassen Kronjylland, 21. august
Marcus Gruppen A/SBarselsvikariat som økonomiassistent

Marcus Gruppen A/S, Randers

Vi søger en barselsvikar for en af vore faste økonomiassistenter. Vikariatet er fra medio oktober 2014 til ca. ultimo juni 2015. Timetallet er 37 timer pr. uge.

Du vil komme til at sidde i økonomiafdelingen sammen med 2 andre medarbejdere.

Arbejdsopgaverne er følgende:

 • Daglig bogføring
 • Debitor- og kreditorstyring, herunder afstemning, betalinger mv.
 • Indrapportering til offentlige myndigheder
 • Provisionsafregning til agenter (Oplæring følger)


Jobindex, 21. august
Elgiganten A/SSælger på fuldtid til Epoq køkkener

Elgiganten A/S, Randers

Et job som sælger i Elgiganten er et spændende job med en varierende hverdag. Du vil indgå i et team, som sælger Epoq køkkener og hårde hvidevarer. Du skal sælge og rådgive kunder. Elgiganten tilbyder et uformelt miljø, hvor du er ansvarlig for dit eget salg. Du vil blive ansat med en attraktiv bonusordning, det er derfor op til dig selv, hvor meget du vil tjene. Du skal gå kunderne i møde og være god til at kommunikere, da det er din indsats, der tæller.

Elgiganten tilbyder dig et job, hvor du vil gennemgå Elgigantens interne uddannelse. Det vil klæde dig på til at blive en af Danmarks bedste sælgere. Du vil få muligheden for at vise dit potentiale og blive belønnet herefter. Et job som sælger i Elgiganten giver dig gode muligheder for at få indfriet dine drømme.


Elgiganten A/S, 21. august
Prodan A/SCNC-operatører til sværgodsbearbejdning, drejning eller fræsning

Prodan A/S, Randers

Som vores nye kollega får du til opgave at bearbejde og fremstille unikke emner af varierende størrelse og sværhedsgrad til mange forskellige kunder inden for industrien. Du får en alsidig hverdag med mange omstillinger, og du er beskæftiget både med programmering af maskinerne og betjening af dem. Vi stiller meget høje krav til udførslen af vores arbejde og kvaliteten af emnerne, og vi er stolte af at fremstille unikke emner.

Vi tilbyder en særdeles attraktiv løn for området, og vi arbejder i moderne, lyse produktionsfaciliteter med mulighed for fleksibel arbejdstid. Vi har en god frokostordning med sund, varieret og nærende kost og sundhedsforsikring, en aktiv personaleforening og mange andre personalegoder. Dit nye arbejdssted er i vores nybyggede domicil på Tåsingevej 1 i Randers, lige ud til motorvej E45.


Jobindex, 19. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Dell A/S
1 til 20 af 101 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.