1 til 20 af 54 resultater.
DANISH CROWN A/S
Salgsassistent til DC Pork Danmark - detailsektoren, Randers

DANISH CROWN A/S

Danish Crown søger en engageret og effektiv salgsassistent, der vil være med til at koordinere og videreudvikle salget til DC Porks hjemmemarked. Du bliver del af et team på 4 personer, der varetager diverse opgaver i forbindelse med salg af fersk kød til den danske detailhandel.

Med reference til salgschef Torben Pedersen bliver dine primære arbejdsopgaver:

 • Udarbejdelse af budgetter og opfølgning
 • Koordinering og opfølgning af kampagner
 • Bindeled mellem produktion og indkøbsafdelingerne
 • Servicering og håndtering af detailhandelskunder i Danmark
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 31. juli
GML-HR A/SKøkkenchef Randers

GML-HR A/S søger for Jensen's Bøfhus

Brænder du for at styre et konceptdrevet køkken?

Som Køkkenchef bliver det din opgave, at styre køkkenet frem mod det mål, at alle gæsterne på Jensen's Bøfhus i Randers får en rigtig god madoplevelse. Gennem en motiverende lederstil sikrer du, at personalet i køkkenet trives og at alle derfor arbejder mod restaurantens fælles mål, høj gæstetilfredshed.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Daglig ledelse af køkkenteamet gennem en motiverende ledelsesstil.
 • Vagtplanlægning for ca. 15 medarbejdere, hvoraf du typisk vil have 2 på arbejde ad gangen.
 • Lagerstyring, herunder daglig varebestilling og varemodtagelse.
GML-HR A/S
GML-HR A/S, 30. juli
Insign Skilte A/SSkiltemontør

Insign Skilte A/S, Randers

Har du lyst til et afvekslende job i en velrenommeret virksomhed med positiv udvikling med pt 10 medarbejdere? Insign Skilte A/S søger en erfaren skiltemontør/skiltetekniker med hænder og hoved skruet godt på.

Arbejdsopgaver:

 • Klargøring/opsætning af skilte/pyloner mv. hos kunder
 • Isætning af solfilm (bil-bygninger)
 • Bildekoration og indpakning af biler mv.

For den rette person kan vi tilbyde et udfordrende job med løn efter kvalifikationer


Jobindex, 29. juli
Securitas A/SVagter på deltid søges til vores Mobile Team

Securitas A/S, Århus og Randers

Vi søger 2 deltidsvagter til vores Mobile Team i Århus og Randers. Arbejdstiden er aften/nat/weekend.

Dine opgaver:

 • Fastvagt
 • Servicevagt
 • Rundering
 • Rapportering

Securitas A/S, 29. juli
Sparekassen KronjyllandVi søger ambitiøs landbrugsrådgiver

Sparekassen Kronjylland, Randers

Vores seks landbrugsrådgivere har brug for en kollega mere, der med baggrund i faglig indsigt og gode menneskelige egenskaber, kan rådgive landmænd med mellemstore og større landbrug.

Sparekassens udlån til landbrug er cirka 2,3 mia. kroner og er dermed et vigtigt forretningsområde for os. For at styrke fagligheden i vores rådgivning samlede vi for 1½ år siden vores landbrugsrådgivere i en afdeling og tilknyttede de større og komplekse landbrugskunder hertil. Landbrugsrådgiverne har et meget tæt samarbejde med kreditafdelingen, og de er, med deres viden om landbrug, sparringspartnere for erhvervsrådgivere i øvrige afdelinger.

Vores landbrugskunder har overvejende en god bonitet, og vi ser også positivt på at øge udlånet til de perspektivrige landbrug. Landbrugets udfordringer kan mærkes, og det er derfor vigtigt, at du både menneskeligt og fagligt kan håndtere de mangeartede opgaver.

Sparekassen Kronjylland
Jobindex, 29. juli
fakta a/sButikschef, Fakta Randers, Marsvej

fakta a/s

Som butikschef foregår størstedelen af din dagligdag ude i butikken. Her taler du med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt dine medarbejdere. I starten er det vigtigt, at du bruger tid på at opbygge et godt kendskab til kunderne og lokalområdet. Der vil også hver dag være nye udfordringer med bemanding, kunder, håndtering af varer m.m., det er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig.

Du har opfølgning og sparring med din salgschef 1-2 gange om måneden, hvor I kan vende udfordringer, og du afholder selv butiksmøder hver måned med dine medarbejdere.


Coop Danmark A/S, 29. juli
Sparekassen KronjyllandInvesteringsrådgiver

Sparekassen Kronjylland, Randers

Vi søger en investeringsrådgiver, der kan indgå i investeringsteamet i afdelingen Finans, Investering.

Vores nye kollega, skal være god til behovsorienteret salg, og have lyst til at arbejde i et inspirerende miljø, der giver både faglige og personlige udfordringer.

Dine primære opgaver

 • Holde kundemøder i vores afdelinger – typisk 9-10 møder ugentligt
 • Salgssparring med og undervisning af kolleger i afdelingerne
 • Holde indlæg om investering ved kundearrangementer
 • Telefonbetjening af kunderne og kolleger.

Sparekassen Kronjylland, 28. juli
DANISH CROWN A/S
Concept Manager til FRILAND Marketing, Randers

DANISH CROWN A/S

Friland A/S er et datterselskab til Danish Crown og er et salgsselskab for landmænd, som arbejder med produktion af frilandsgrise, kødkvæg i frilandskoncepter samt økologisk drift af kvæg og grise. Virksomhedens formål er at fremme produktion og salg af alternative producerede fødevarer, hvor der er taget ansvarlig stilling til husdyretik og miljø. Friland sælger kød til såvel den danske detailhandel, fødevareindustri og foodservicesektor som til udenlandske aftagere.

Du får reference til Marketing Manager Maria Bast, og du vil få ansvaret for at udvikle og markedsføre vores eksisterende kødkoncepter inden for Friland Økologi, Frilandsgris, Friland Kødkvæg og Friland Limousine og på sigt ansvaret for etablering af nye koncepter inden for frilandsproduktion.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 27. juli
fakta a/sButikschefaspirant søges til Fakta i Randers området

fakta a/s

Som butikschefaspirant i Fakta får du et virkelig alsidigt lederjob, hvor du er med til at udvikle forretningen og medarbejdere i alle aldre. For at du kommer godt i gang, starter du med et gennemgå en praktisk screening af dine kvalifikationer og kompetencer sammen med din cheftræner som har ansvaret for dit butikschefaspirantforløb i hverdagen, salgschefen som du vil refererer til samt HR Forretningspartneren fra Fakta.

Her sikrer vi sammen med dig, at du klædes på, både teoretisk og praktisk, får en personlig coach gennem hele forløbet i form af cheftræneren og får en tæt kontakt med salgschefen og HR Forretningspartneren.


Coop Danmark A/S, 27. juli
Tulip Food Company
Koordinator til reklamationsbehandling

Tulip Food Company, Randers

Tulip Food Company, Verifikationsafdelingen i Randers, søger for snarlig tiltrædelse en koordinator til behandling af indkomne reklamationer. Jobbet varetages i dag af en af vores erfarne medarbejdere, der har ønsket at gå på efterløn. Verifikation hører under den centrale kvalitetsafdeling, som tæller i alt 45 medarbejdere, placeret dels på hovedkontoret og dels på vores 9 fabrikker i ind- og udland.

I tæt samarbejde med en kollega med lignende arbejdsopgaver bliver dit primære ansvarsområde at varetage behandlingen af reklamationer fra vores forbrugere, herunder at modtage og registrere henvendelser i vores SAP-system samt udarbejde svar. Processen indebærer løbende dialog med vores fabrikker samt dine kolleger i kvalitetsafdelingen, og du bliver en vigtig spiller i virksomhedens fokus på minimering af reklamationer og professionel håndtering af forbrugerhenvendelser.

Tulip Food Company

Tulip Food Company, 23. juli
Mercuri Urval
Head of Sales

Mercuri Urval recruiting on behalf of Darø in Randers

Experienced sales profile with drive • International organisation • High-end products

Darø is searching for an experienced and ambitious Head of Sales who will take the leadership and drive for development of Darø’s business in their export markets through channel partners. Darø’s mission is to deliver designer lighting solutions with focus on quality and optimum illumination according to the needs of the company’s customers.

As Head of Sales, you will:

 • have the world as your playing field to drive profitable growth in the company with focus on the export markets.
 • develop and implement channel strategies and tactics with the aim to achieve sales target.
 • tell the Darø story to existing channel partners, potential channel partners and potential new customers with pride and conviction.
Mercuri Urval

Mercuri Urval, 22. juli
Bravida Danmark A/S12 projektleder-trainees med teknisk uddannelse

Bravida Danmark A/S, Aalborg, Aarhus, Brøndby og Odense

Vil du lære at begå dig som projektleder i byggebranchen? Kan du sætte din tekniske viden i spil på praktiske projekter? Og vil du udvikle dit potentiale og få solide lederkompetencer – mens du gør karriere i én af landets mest succesfulde installationsvirksomheder? Så bliv trainee i Bravida

Som trainee hos Bravida bliver du rustet til at varetage rollen som projektleder gennem både uddannelse og praktisk erfaring. Du får indblik i alle facetter af projektprocessen, og i det daglige er du en del af et team af projektledere, hvor du assisterer med:

 • Personaleledelse
 • Projektøkonomi og indkøb af materialer
 • Strukturering af arbejdet og koordinering af arbejdsopgaver
 • Arbejdsmiljø og tilsyn med arbejdet på byggepladserne

Bravida Danmark A/S, 22. juli
Bravida Danmark A/SVVS Projektleder

Bravida Danmark A/S, Aarhus

Vi har travlt og stigende aktivitet, derfor søger vi en engageret og dygtig-VVS projektleder, der selvstændigt og i samarbejde med det øvrige team sikrer, at VSS-entreprisen på vores projekter kommer godt i mål.

Med udgangspunkt i Aarhus tilbydes du et spændende og ansvarsfyldt job, der dagligt kræver, at du gør dig umage og bringer al din ekspertise og erfaring i spil. Med reference til Afdelingschefen for VVS og i samarbejde med andre af vores kompetente og inspirerende projektledere får du ansvaret for overordnet projektstyring af VVS entrepriser.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Projektstyring og projektledelse
 • Ressourceplanlægning og daglig ledelse herunder arbejdsmiljø og tilsyn
 • Tidsplansstyring og indkøb
 • Udarbejdelse af staderapport på montage

Bravida Danmark A/S, 17. juli
Sparekassen KronjyllandAssentoft afdeling søger kundemedarbejder

Sparekassen Kronjylland, Randers

Da en af vores kundemedarbejdere har valgt at søge andre udfordringer internt i Sparekassen, søger vi en teamplayer, der skal indgå i et tæt samarbejde med de øvrige kolleger i afdelingen.

Dine primære opgaver vil være at varetage kassefunktionen i alt fra afstemninger til kundeekspedition. Men du skal også løse en lang række af opgaver for rådgiverne, ligesom du dagligt vil have meget kundekontakt via telefonen.

Du vil i Assentoft afdeling få syv dygtige kolleger, der står sammen som et hold. Dit engagement skal være med til at sikre afdelingens fortsatte fælles succes.


Sparekassen Kronjylland, 14. juli
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 11. juli
Peak RekrutteringLager/kontorassistent

Peak Rekruttering søger for Cobham i Randers

I rollen som lager/kontorassistent vil du få reference til Spectronics Supply Chain Manager. Du bliver en del af Supply Chain-afdelingen, som tæller syv medarbejdere, der arbejder med lager, backoffice, planlægning, indkøb og forsendelse. Du vil bl.a. få følgende arbejdsopgaver:

 • Lagerarbejde såsom pakning til messer, varemodtagelse, produktionsplukning og pakning af salgsordrer i samarbejde med dine kolleger på lageret
 • Ordremodtagelse, indtastning af ordrer i Axapta og kundekorrespondancer i samarbejde med dine kolleger i backoffice, som du bliver en aktiv del af

Virksomheden tilbyder dig
Du får frihed og ansvar, dygtige velmotiverede kollegaer, ordnede forhold samt en virksomhed i positiv fremdrift med et fortsat stort potentiale. Stillingen er en unik mulighed for at arbejde i en helt særlig og meget spændende branche, som kun få har adgang til.

Peak Rekruttering

Peak Rekruttering, 10. juli
SengeSpecialisten Aps
Deltids- og weekendsælgere

SengeSpecialisten Aps, Aalborg, Herning, Viborg, Randers og Silkeborg

DU KOMMER IKKE SOVENDE TIL SUCCES HOS OS

Men har du evnerne og er villig til at knokle for det, så kan vi være din næste arbejdsplads.

SengeSpecialisten søger deltids- og weekendsælgere til vores butikker i Aalborg, Herning, Viborg, Randers og Silkeborg.


Jobindex, 10. juli
Arkil A/S
Projektleder til bro- & anlægsbetonopgaver i Jylland

Arkil A/S

Har du solid erfaring fra betonarbejde i anlægsbranchen? Og kunne du tænke dig at lede og koordinere spændende og meget forskellige projekter hos en af Danmarks største entreprenørkoncerner?

Som projektleder har du det fulde ansvar for gennemførelse af den enkelte entreprise. Det indebærer blandt andet ansvar for vores egenproduktion, styring af underentreprenører og tilbudsgivning. Når vi udfører større totalentrepriser, indgår du i en projektorganisation, hvor du er medansvarlig for at koordinere arbejdet med dine kollegaer. Det kan fx være anlægsarbejder, grundvandssænkning og funderingsarbejde.

Du kommer til at arbejde med en række store og spændende projekter. Lige nu opfører og udskifter vi fx broer for Banedanmark mellem Kolding og Esbjerg samt bygger nye broer på Herning-Holstebro-motorvejen.


Arkil A/S, 10. juli
Bravida Danmark A/SMontører til infrastruktur

Bravida Danmark A/S, Aarhus

Bravida er meget mere end "bare" en traditionel el, vvs og ventilationsforretning. Igennem adskillige år, har vi udviklet en række specialer og kompetencer, hvor vi har en unik styrke i forhold til vores konkurrenter. Vores kunder værdsætter vores professionelle tilgang, derfor søger vi nu dygtige højspændingsmontører, der skal arbejde ind mod forsyningsselskaber. Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde. Ansættelsesstedet er Tilst, dog vil der oftest være kørsel fra hjemmeadressen til arbejdsstedet.

Den rette profil:

 • Uddannet elektriker eller tilsvarende.
 • Gerne kendskab til 0,4, 10, 30 og 50 kV.
 • Gerne kendksab til baneteknik.

Bravida Danmark A/S, 9. juli
Bravida Danmark A/SHøjspændingsmontører

Bravida Danmark A/S, Aarhus

Bravida er meget mere end "bare" en traditionel el, vvs og ventilationsforretning. Igennem adskillige år, har vi udviklet en række specialer og kompetencer, hvor vi har en unik styrke i forhold til vores konkurrenter. Vores kunder værdsætter vores professionelle tilgang, derfor søger vi nu dygtige højspændingsmontører, der skal arbejde ind mod forsyningsselskaber. Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde. Ansættelsesstedet er Tilst, dog vil der oftest være kørsel fra hjemmeadressen til arbejdsstedet.

Den rette profil:

 • Uddannet elektriker eller tilsvarende.
 • Gerne kendskab til 60 kV, 150 kV og 400 kV.
 • Kan arbejde selvstændigt og i grupper.

Bravida Danmark A/S, 9. juli
Annonce:
1 til 20 af 54 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.