1 til 20 af 84 resultater.

Dine valg

 • FjernRanders

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Fazer Food Services A/SKøkkenchef med ansvar for drift og personale

Fazer Food Services A/S, Randers

Som vores nye køkkenchef bliver du ansvarlig for den daglige drift af restauranten, hvilket kræver et godt overblik over både køkken og gæsteområder. Ansvaret indebærer bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanering, menuplanlægning, styring af personaledata- og løn, daglig personaleledelse samt økonomistyring og andre administrative opgaver. Du er god til at bruge PC og de gængse programmer og klar til at lære nye. Og så har du lyst til at arbejde med take-away og tænker kreativt for at udvikle salg og service på dette område.

For at komme i betragtning til jobbet, er det et krav, at du er rutineret både i et køkken og med at tale med og servicere gæster. Du har flere års erfaring inden for faget, hvor du har opnået en solid ledelseserfaring. Vi forventer, at du kan og har lyst til at forarbejde og håndtere friske råvarer og lave mad fra bunden, at du er gastronomisk dygtig og kulinarisk nytænkende.


Jobindex, 24. november
NordeaAttraktiv portefølje søger bankrådgiver

Nordea, Randers

Da en af vores bankrådgivere har fået nyt job i vores Private Banking afdeling, søger vi en ny bankrådgiver.

Du vil overtage en attraktiv portefølje med masser af muligheder og en god balance mellem unge og ældre kunder. En del af kundeporteføljen vil bestå af kunder med større rådgivningsbehov, og skal derfor ofte håndteres sammen med Private Banking og formuerådgivere.

Du arbejder målrettet på at levere gode kundeoplevelser og motiveres ved salg og langvarige relationer. I porteføljen er mange af afdelingens formuende kunder, og de forventer en professionel sparring, hurtig respons og et tillidsfuldt samarbejde. Du skal derfor være proaktiv i din omgang og rådgivning af kunderne.


Nordea Bank Danmark A/S, 21. november
Arkil A/S
Tilbudsingeniør

Arkil A/S, Randers

Kan du sikre, at gode projekter indfrier forventningerne?

Som tilbudsingeniør står du i spidsen for at få beregnet og indhentet priser fra samarbejdspartnere og leverandører på udførelsen af alle dele i de arbejdsopgaver, Bro og Beton-afdelingen løser. Vi bygger nye broer og renoverer de gamle, opfører rensningsanlæg og betonkonstruktioner for energisektoren og udfører også øvrige betonarbejder i egenproduktion. Erfaring med betonarbejder i anlægsbranchen er derfor en fordel i jobbet.

Dit primære fokus bliver at få samlet alle de tråde, der er nødvendige for at kunne give et kvalificeret bud på en opgave. Det betyder fx at du kommer til at deltage i formøder og licitationer, tager ud og besigtiger sitet og arbejder sammen med vores produktionsfolk og andre involverede parter, på en effektiv og overskuelig måde at kalkulere anlægskonstruktioner.


Arkil A/S, 21. november
ChangemoversSalgschef – forbrugsvarer til detailhandelen

Changemovers søger for kunde i Østjylland

For en af vores kunder søger vi en talentfuld og energisk salgschef.

Med reference til virksomhedens direktør bliver du ansvarlig for:

 • Eget salg
 • Kundebesøg – såvel vedligeholdende salg som opdyrkning af nye kundemuligheder
 • Opbygning af nye markeder
 • Kontraktforhandlinger med key accounts, herunder tilbudsudarbejdelse og tenders
 • Ledelse af et mindre team

For den rette person gives frihed til at skabe eget job, konkurrencedygtig løn, samt pension, bil og it-udstyr.


Jobindex, 21. november
Laigaard & Partners A/SCompensation & Benefits Manager

Laigaard & Partners A/S søger for Danish Crown i Randers

Med reference i solid line til HR-direktøren og i dotted line til CFO bliver du ansvarlig for følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

I overensstemmelse med Danish Crowns overordnede strategiske mål og visioner bliver du ansvarlig for at vedligeholde og udvikle en konkurrencedygtig lønstruktur samt benefits-programmer for en koncern med i alt ca. 23.000 medarbejdere, hvoraf ca. 5.000 er funktionærer eller funktionærlignende ansatte.

Du bliver endvidere ansvarlig for løbende at monitorere koncernens anvendelse af incentive-programmer i Danmark og udlandet, som i stigende grad anvendes blandt funktionærer og i et vist omfang i produktionsenhederne.


Jobindex, 20. november
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 20. november
Bravida Danmark A/SMontører til Bravida Infrastruktur

Bravida Danmark A/S, Tilst

Da Bravida har vundet et stort D&V-projekt i Aarhusområdet, søger vi montører med erfaring inden for 0,4/10/15/60KV forsyningsnet. Som Montør i Bravida Infrastruktur får du et varieret hverdag med mange udfordringer. Du laver D&V samt anlægsopgaver på 0,4/10/60KV forsynings nettet i Aarhusområdet, opgaverne varierer meget. Du er selv med til at planlægge din hverdag i samarbejde med projektlederen i det omfang, det er muligt. I jobbet indgår vagtordning, da vi til hver en tid skal kunne servicere vores kunde.

Din profil:

 • Uddannet elektriker/forsyningsoperatør eller lignende, evt. erfaring med lignende arbejde
 • Dansk i tale & skrift
 • Kørekort B som minimum
 • Erfaring med koblingsarbejde på 10/15/60kV er en fordel

Bravida Danmark A/S, 18. november
VikingGenetics
Group Business Controller til international virksomhed

VikingGenetics, Randers

VikingGenetics søger en Group Business Controller med reference til koncernens CFO. Dine overordnede arbejdsopgaver vil være at udvikle/optimere og implementere rapportering og processer i økonomiafdelingen samt resten af organisationen. Yderligere vil du være ansvarlig for månedsregnskaber og årsregnskabet i VikingGenetics Danmark.

Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:

 • Udvikle og vedligeholde et månedligt scorecard på gruppeniveau
 • Udarbejde ad hoc-analyser og løbende rapportering til at understøtte eksport, avl og produktion
 • Deltage optimering af processer i VikingGenetics

Jobindex, 17. november
Konsulenthuset ballisager a/s
Projektkoordinator med salgsmæssig og teknisk flair

Konsulenthuset ballisager a/s

Mood Media Danmark leverer in-store medieløsninger til detailhandelen, herunder innovative Internet platforme til musik og reklamer, samt video-og stedbaserede services.

Med reference til Mood Medias Nordic Manager skal du være bindeleddet mellem kunderne og salgsteamet. Du indgår i teamet i Randers, hvor der pt. sidder 4 personer og sikrer driften af Mood Media i Danmark.

Din opgave bliver at varetage projekter – herunder både opstart og håndtering samt hele tiden sikre, at Mood Medias kunder bliver serviceret og taget hånd om på bedste vis.

Opgaverne vil være følgende:

 • Projekthåndtering – igangsætte nye projekter og bistå på større projekter – enten dine egne, eller i samarbejde med Nordic Manager
 • Kundesupport – herunder fejlfinding, opfølgning, mindre reparationer og teknisk support
Konsulenthuset ballisager a/s

Konsulenthuset ballisager a/s, 14. november
Verdo A/SLager/logistikassistent

Verdo A/S, Randers

Vi søger en erfaren logistikassistent til en nyoprettet stilling ved Verdos logistikafdeling i Randers.

Verdo koncernen arbejder konstant på at effektivisere forretningen og øge service, kvalitet og lønsomhed, og som et led i denne proces overgik Verdo-koncernen den 1. oktober 2014 til et nyt forretningssystem – Microsoft Dynamic Ax 2012.

I dagligdagen vil meget af dit arbejde foregå i Axapta, hvorfor kendskab hertil eller til lignende programmer er en fordel. Vi lægger vægt på, at du har en solid talforståelse, og er erfaren bruger af Excel.


Verdo A/S, 13. november
VerdoElektrikere til afdelingen i Skovby

Verdo

Verdo Entreprise A/S i Skovby oplever øget aktivitet, og søger elektrikere til servicearbejde samt mindre projekter.

Som elektriker i vores afdeling i Skovby arbejder du i et fagligt orienteret miljø, hvor tonen er uformel og humoristisk. Følgende kvalifikationer er relevante:

 • Udlært elektriker med solidt kendskab til faget
 • Erfaring med servicearbejde
 • Kørekort (B)

Vi tilbyder et afvekslende job i en dynamisk virksomhed, hvor du har stor indflydelse på din egen arbejdsdag. Du bliver del af et stærkt medarbejderteam i en travl afdeling, hvor der er frihed under ansvar.


Verdo A/S, 13. november
AMKAVisma superbruger - søges til Nordeuropas største importør af vin, øl og spiritus!

AMKA, Randers

Vi søger en forretningsorienteret Visma superbruger, der med reference til vores Group IT Manager skal fungere som first-line support og deltage i udviklingen af vores ERP system, Visma Business Design. Stillingen er meget bred, men indeholder primært support og driftsmæssige opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Deltagelse i videreudviklingen af vores Visma-platform, herunder analyse, kravspecifikationer, løsningsbeskrivelse, systemintegration, test samt procesoptimering
 • Daglig Visma-support til danske og udenlandske selskaber
 • Håndtering af brugerrettigheder i Visma Business

Jobindex, 13. november
AMKAIndkøbsdisponent

AMKA, Randers

- søges til Nordeuropas største importør af vin, øl og spiritus!

Vi søger en skarp indkøbsdisponent, som kan tage ansvar for og håndtere nogle af vores vigtige produkter fra en række af vores producenter fra hele verden. Du bliver et meget vigtigt led mellem AMKA og producenterne og skal opretholde og skabe bedst mulig kontakt til disse. Det gælder både for udviklingen af sortimentet og i særdeleshed i forhold til disponeringen af indkøbene. Du skal desuden opretholde vores meget høje leveringssikkerhed, samtidig med at du optimerer omkostningerne herved.

Du får ansvaret for:

 • Varedisponering inklusiv leveringssikkerhed
 • Vedligeholde og skabe det rigtige sortiment
 • Bidrage til udvikling af systemer, som skal understøtte disponeringsprocesserne

Jobindex, 11. november
Coor Service Management A/S
Kok, cater eller smørrebrødsassistent

Coor Service Management A/S, Randers

Coor Service Management overtager driften af Politiets kantine i Randers pr. 15. januar 2015. Til kantinen i Randers søger vi nu en kok, cater eller smørrebrødsassistent til at stå for den daglige tilberedning af morgenmad og frokostbuffet til kantinens gæster.

Du er uddannet kok, cater, smørrebrødsassistent eller lignende. Du brænder for at lave mad og synes, at det er sjovt at være i dialog med kantinens gæster. Du er serviceminded og har lysten og evnerne til at arbejde selvstændigt på alle kantinens stationer. Ligesom du er kreativ og forstår at få det bedste ud af råvarerne.

Som person er du loyal, samarbejdsvillig, proaktiv og ansvarsbevidst. Du følger dine opgaver til dørs, er mødestabil og kan byde ind med godt humør og gode holdninger til service. Du trives med at være alene i køkkenet og selv stå for alle forefaldende opgaver.


Coor Service Management A/S, 10. november
Mercuri Urval
Centerleder

Mercuri Urval søger for Dansk Center for Undervisningsmiljø i Randers

Brænder du for at skabe undervisningsmiljøer af høj karat i Danmark?

Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM) søger ny centerleder til tiltrædelse den 1. februar 2015. DCUM har brug for dig, som brænder for at udvikle og optimere børne- og undervisningsmiljøer i Danmark, og som har de faglige og ledelsesmæssige kompetencer, der skal til for at stå i spidsen for det førende videnscenter på området.

DCUM har en vision om at være den bedst kendte og mest kvalificerede aktør på både undervisningsmiljø- og børnemiljøområdet. Til at nå målet har centret brug for en leder, der evner at profilere DCUM og skabe bevidsthed og opmærksomhed om centrets store viden og mange anvendelsesmuligheder.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 10. november
DK Beton A/SDK Beton A/S søger en regionschef til vores region i vest

DK Beton A/S

Regionchefen er ansvarlig for at udvikle selskabets forretning i den vestlige region, som omfatter Jylland og Fyn. Regionschefen skal i samarbejde med salgsafdelingen, arbejde målrettet for at nå virksomhedens målsætning for henholdsvis salgsvolumen og indtjeningen i regionen. Regionschefen har sammen med betonværkerne, ansvaret for den daglige kundekontakt i forhold til leverancerne i regionen. Gennem langsigtet udvikling af virksomheden, skal regionschefen sikre en omkostningsoptimeret og effektiv fabriksorganisation på regionens 9 betonværker.

Primære arbejdsområder:

 • Budgetansvarlig for regionens resultat.
 • Daglig ledelse af medarbejderne på betonværkerne i regionen.
 • Gennemførelse af MUS med værkernes stationschefer

Jobindex, 7. november
BDORevisor til BDO i Randers

BDO

Har du lyst til at arbejde sammen med 40 ambitiøse og engagerede medarbejdere på BDO’s kontor i Randers? Så send os din ansøgning, da vi søger en revisor til ansættelse snarest muligt!

Hos BDO i Randers løser vi opgaver for en bred kundekreds af små og mellemstore virksomheder og har konstant skarpt fokus på vækst og tilgang af nye kunder.

Du får selvstændigt ansvar for egne kunder, som du i tæt samarbejde med kolleger og en statsautoriseret revisor skal servicere med skat, revision og regnskab. Herudover skal du arbejde målrettet med fremadrettet rådgivning, baseret på en række rådgivningsydelser.

I BDO er det vores fornemste opgave at motivere og involvere dig som medarbejder og skabe et dagligt arbejdsmiljø, der er præget af åbenhed og respekt.


BDO, 6. november
Kromann Connect
Sengespecialisten søger nye butikschefer til deres afdelinger i Randers & Egå

Kromann Connect søger for Sengespecialisten

Sengespecialistens afdelinger i Randers og Egå søger nye butikschefer, der kan videreføre og udvikle den succes, der allerede er i forretningen.

Vi søger derfor erfarne sælgere, der kan lede en butik og samtidig være en nærværende sælger, der møder kunden i ”øjenhøjde”.

Butikscheferne skal være drevet af resultater, der opnås gennem et højt serviceniveau, en proaktiv og energisk tilgang til opgaverne – såvel de daglige som de langstrakte planer.

Sengespecialisten har samtidig et koncept, der er bygget op omkring et stærkt serviceniveau med fokus på prisgaranti, 365 dages ombytningsret og en udvidet serviceaftale, hvilket tilsikrer kunderne de bedste løsninger inden for ”sengemiljøet”. Dette har blandt andet givet Sengespecialisten en betydende markedsandel.


Kromann Connect, 6. november
Mercuri Urval
Sales Manager to the Dairy sector

Mercuri Urval søger for Ingeniørfirmaet Poul Tarp i Randers

Systemsalg via et globalt net af forhandlere

Poul Tarp A/S udvider salgsorganisationen inden for mejerisegmentet, og den nye sales manager kommer til at arbejde med virksomhedens traditionelt største og meget betydningsfulde kundegruppe.

De primære arbejdsopgaver for den nye sales manager bliver:

 • Videreudvikle det eksisterende forhandlernet samt opbygge nye forhandlere rundt om i verden.
 • Sammen med forhandlerne at få gennemført salg til mejerier, og bistå forhandleren med den nødvendige tekniske viden.
 • Selvstændigt at stå for det direkte salg til de skandinaviske kunder.
Mercuri Urval

Mercuri Urval, 5. november
Elite Rekruttering
Account Manager

Elite Rekruttering søger for DanDomain i Randers

Til DanDomains salgsafdeling søger vi en selvmotiverende og top-engageret Account Manager, der med stor omhu og energi kan sælge DanDomains hostede løsninger og services, samt udbygge DanDomains partnere indenfor området.

Som Account Manager hos Dandomain:
Får du en afgørende og betydelig position i forbindelse med DanDomains fortsatte succes og fremgang. Vi leder efter dig, der er fuld af drive, høj energi og gåpåmod, der vil tage ansvar for dine kunder og samarbejdspartnere.

Med udgangspunkt i en stor eksisterende kundedatabase og løbende tilgang af nye emner behersker du alle salgsfacetter herunder leadgenerering samt udvikling og optimering af eksisterende kunder.


Elite Rekruttering, 31. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Krifa kampagne 2014
1 til 20 af 84 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.