1 til 20 af 98 resultater.
BDOEngageret konsulent til BDO Consulting

BDO

Har du øje for såvel helhed som detaljer og er du god til at se løsninger? Sidder du i dag som controller, økonomikonsulent, teamleder i en økonomifunktion eller lignende og søger nye udfordringer?

Så overvej om denne stilling er noget for dig...

Til BDO Consulting søges en kollega med kommunal baggrund til at drive indtægtsoptimeringsprojekter for BDO’s kunder. Du skal være drivkraft på projekter indenfor indtægtsoptimering hos BDO’s mange kommunale kunder, og dine opgaver vil primært være:

 • Levering og sikring af driften på opgaverne
 • Kvalitetssikring af leverancer
 • Løbende kundekontakt, herunder forventningsafstemning og afrapportering

BDO, 6. juli
Caverion A/S
Udadvendt serviceleder til afdeling i vækst - Randers

Caverion A/S

Til yderligere styrelse af vores ledelsesteam i Randers, søger vi en engageret serviceleder med højt drive og teknisk baggrund.

Jobbet er nyoprettet, og du vil dermed få stor mulighed for at præge din arbejdsdag.

Du vil blive en nøgleperson i at udvikle vores serviceforretning indenfor områderne:

 • Ansvar for ledelse af montører
 • Ansvar for vedligeholdelse og udvikling af egen kundeportefølje
 • Kundebesøg og salg af nye serviceaftaler

Caverion A/S, 2. juli
H.F. Christiansen A/S
Grafiker

H.F. Christiansen A/S, Randers

HF Christiansen A/S er Danmarks største cykelproducent og distributør til cykelhandlere. Vi søger en dygtig grafiker til vores it-afdeling. Vi har rigtig travlt og har derfor brug for en knivskarp grafiker, som kan hjælpe os hurtigst muligt.

Arbejdsopgaver:

 • Grafisk opsætning af nyhedsmails, kataloger, messemateriale, invitationer mm.
 • Udarbejde in-store materiale til vores kunder (danske cykelhandlere)
 • Opdatere hjemmesider
 • Rentegning og levering af trykklare produktionsfiler
H.F. Christiansen A/S

Jobindex, 2. juli
Bravida Danmark A/SVVS Projektleder

Bravida Danmark A/S, Aarhus

Vi har travlt og stigende aktivitet, derfor søger vi en engageret og dygtig-VVS projektleder, der selvstændigt og i samarbejde med det øvrige team sikrer, at VSS-entreprisen på vores projekter kommer godt i mål.

Med udgangspunkt i Aarhus tilbydes du et spændende og ansvarsfyldt job, der dagligt kræver, at du gør dig umage og bringer al din ekspertise og erfaring i spil. Med reference til Afdelingschefen for VVS og i samarbejde med andre af vores kompetente og inspirerende projektledere får du ansvaret for overordnet projektstyring af VVS entrepriser.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Projektstyring og projektledelse
 • Ressourceplanlægning og daglig ledelse herunder arbejdsmiljø og tilsyn
 • Tidsplansstyring og indkøb
 • Udarbejdelse af staderapport på montage

Bravida Danmark A/S, 2. juli
fakta a/sButikschef, Fakta Randers, Marsvej

fakta a/s

Som butikschef foregår størstedelen af din dagligdag ude i butikken. Her taler du med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt dine medarbejdere. I starten er det vigtigt, at du bruger tid på at opbygge et godt kendskab til kunderne og lokalområdet. Der vil også hver dag være nye udfordringer med bemanding, kunder, håndtering af varer m.m., det er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig.

Du har opfølgning og sparring med din salgschef 1-2 gange om måneden, hvor I kan vende udfordringer, og du afholder selv butiksmøder hver måned med dine medarbejdere.


Coop Danmark A/S, 1. juli
Randers Social- og SundhedsskoleUnderviser med baggrund som ergo- eller fysioterapeut søges til Randers Social- og Sundhedsskole

Randers Social- og Sundhedsskole

Randers Social – og Sundhedsskole søger en underviser, hvis arbejdsopgaver primært vil ligge på social- og sundhedsuddannelsens grundforløb og trin 1 (social- og sundhedshjælper).

Vi forventer, at du

 • Er uddannet ergo- eller fysioterapeut
 • Kan undervise i emner inden for rehabilitering og forebyggelse, velfærdsteknologi, psykologi og kommunikation
 • Har lyst til at arbejde i et tværfagligt team

Randers Social- og Sundhedsskole, 1. juli
fakta a/sButikschefaspirant søges til Fakta i Randers området

fakta a/s

Som butikschefaspirant i Fakta får du et virkelig alsidigt lederjob, hvor du er med til at udvikle forretningen og medarbejdere i alle aldre. For at du kommer godt i gang, starter du med et gennemgå en praktisk screening af dine kvalifikationer og kompetencer sammen med din cheftræner som har ansvaret for dit butikschefaspirantforløb i hverdagen, salgschefen som du vil refererer til samt HR Forretningspartneren fra Fakta.

Her sikrer vi sammen med dig, at du klædes på, både teoretisk og praktisk, får en personlig coach gennem hele forløbet i form af cheftræneren og får en tæt kontakt med salgschefen og HR Forretningspartneren.


Coop Danmark A/S, 29. juni
Elgiganten A/SSælger på deltid - (6 - 12 timer) pr. uge

Elgiganten A/S

Vi har travlt i Elgiganten og har derfor brug for endnu 2 deltids sælgere. Vi søger Cross Sælgere på deltid. Som Cross Sælger er du i stand til at følge og hjælpe kunden på tværs af forskellige afdelinger i hele varehuset.

Vi søger dig som vil have spændende udfordringer ved siden af fx din uddannelse. Som deltidssælger i Elgiganten sammensætter vi din vagtplan, så den passer til dig og vores kunder. Du skal brænde for at være bedst – og så skal du kunne lide at have travlt og møde mange forskellige mennesker hver dag. Du sætter en ære i at give alle vores kunder en uforglemmelig oplevelse og den rigtige løsning med hjem. Er det dig?


Elgiganten A/S, 29. juni
Randers Social- og SundhedsskoleLæsevejleder med undervisningserfaring

Randers Social- og Sundhedsskole

Randers Social- og Sundhedsskole søger en læsevejleder til start hurtigst muligt. Underviseren skal indgå i et team, hvis arbejdsopgaver primært vil ligge på social- og sundhedsuddannelsens grundforløb 1 samt EUD10. Stillingen er lige delt mellem undervisning og vejledning.

Vi forventer, at du

 • Er uddannet folkeskolelærer
 • Har linjefag i dansk
 • Har mindst to års erhvervserfaring
 • Kan undervise og vejlede i forbindelse med tematiske, tværfaglige forløb såsom faglig kommunikation

Randers Social- og Sundhedsskole, 26. juni
CHANGE of Scandinavia A/SErfaren sælger søges til Change i Randers

CHANGE of Scandinavia A/S

Er du super servicemindet, udstyret med et godt sælger-gen og kan du levere en optimal kundeoplevelse hver gang? Så har vi et spændende job til dig.

Som salgsassistent hos Change i Randers vil du blive en del af en succesfuld detailvirksomhed i vækst, som er præget af udvikling og forandring.

Som salgsassistent er dine ansvarsområder følgende:

 • Rådgivning af vores produkter til kunder
 • Efterlevelse af salgsmål (KPI'er)
 • Fitting
 • Vareopfyldning samt vedligeholdelse af butikken
 • Servicering til vore kunder
 • Efterlevelse af VM.

CHANGE of Scandinavia A/S, 26. juni
DC Ingredients A/SSales Manager

DC Ingredients A/S

DC Ingredients søger en Sales Manager der har en operativ og forretningsorienteret tilgang til opgaven. At kunne håndtere mange stakeholders i en travl dagligdag finder du kun motiverende og energiskabende.

Vi forventer at du har viden og erfaring fra salg med ingredienser, så du derigennem kan skabe merværdi for kunderne, og øge omsætningen væsentligt gennem salg af forædlede produkter til etablerede og nye kundesegmenter. Du skal også besidde diplomatiske evner overfor opgaven og kunderne, da de vil have vidt forskellige bevæggrunde, for at købe produkterne.

Du skal kunne kommunikere på alle niveauer og have de kreative evner, det kræver at være en vigtig del af opbygningen af en strategisk vigtig virksomhed for moderselskabet.


Jobindex, 26. juni
Verdo A/SEnergirådgiver søges til Verdo Go Green A/S

Verdo A/S, Randers

Har du erfaring med rådgivning af industrikunder indenfor energi- og procesoptimering, så er du allerede foran på point.

I samarbejde med kunder og gode kolleger vil du komme til at arbejde med energieffektiviseringer, energisyn og energiledelse. Du vil få det tekniske og økonomiske ansvar for den enkelte kunde inden for afdelingens aktiviteter. Der vil således være rig mulighed for at sætte din egen dagsorden i forhold til kunder og marked.

Du vil komme til at arbejde med flere af nedenstående fagområder:

 • Produktions- & procesteknologi
 • HVAC
 • Energisyn og energiledelse

Verdo A/S, 24. juni
Verdo A/SApplikationskonsulent

Verdo A/S, Randers

med 3 til 5 års implementeringserfaring indenfor Masterdata Management og Handel i MS Dynamics AX

Et af de vigtige fundamenter for dette forretningsprojekt er standardisering og vedligeholdelse af forretningsdata, herunder implementering af den første fase af en master data management strategi. Stillingen indebærer således en konsolidering af denne første fase – og samtidig en betragtelig opgave i design og implementering af de næste faser af denne strategi. Den rette profil vil få store frihedsgrader til selv i tæt samarbejde med såvel ledelse som med forretningen at definere og implementere de videre steps i strategien.

Vi er en arbejdsplads, hvor der er plads til både arbejde og fritid. Udvikling sker ikke kun på projekterne med gode kolleger og stærke ledere, men også i fritiden med familie, venner og fritidsinteresser. Der skal være plads til det hele, og det er der hos os!


Verdo A/S, 23. juni
Bravida Danmark A/S12 projektleder-trainees med teknisk uddannelse

Bravida Danmark A/S, Aalborg, Aarhus, Brøndby og Odense

Vil du lære at begå dig som projektleder i byggebranchen? Kan du sætte din tekniske viden i spil på praktiske projekter? Og vil du udvikle dit potentiale og få solide lederkompetencer – mens du gør karriere i én af landets mest succesfulde installationsvirksomheder? Så bliv trainee i Bravida

Som trainee hos Bravida bliver du rustet til at varetage rollen som projektleder gennem både uddannelse og praktisk erfaring. Du får indblik i alle facetter af projektprocessen, og i det daglige er du en del af et team af projektledere, hvor du assisterer med:

 • Personaleledelse
 • Projektøkonomi og indkøb af materialer
 • Strukturering af arbejdet og koordinering af arbejdsopgaver
 • Arbejdsmiljø og tilsyn med arbejdet på byggepladserne

Bravida Danmark A/S, 23. juni
Bravida Danmark A/SMontører til afvekslende og alsidige opgaver

Bravida Danmark A/S, Aarhus

Bravida er meget mere end "bare" en traditionel el-, vvs- og ventilationsforretning. Igennem adskillige år, har vi udviklet en række specialer og kompetencer, hvor vi har en unik styrke i forhold til vores konkurrenter. På baggrund af det har vi vundet et stort drift og vedligeholdelses projekt i Aarhusområdet og søger derfor dygtige montører, som vil være med til at sikre den fortsatte succes og gode relation med kunden.

De primære opgaver ligger inden for 0,4/10/15/60KV forsyningsnet. Som montør i Bravida Infrastruktur får du en varieret hverdag med mange udfordringer. Du laver D&V samt anlægsopgaver på 0,4/10/60KV forsyningsnettet i Aarhusområdet.

Opgaverne varierer meget og du er selv med til at planlægge din hverdag i samarbejde med projektlederen i det omfang, det er muligt. I jobbet indgår vagtordning, da vi til hver en tid skal kunne servicere vores kunde.


Bravida Danmark A/S, 22. juni
Bravida Danmark A/SServicetekniker til vejbelysning

Bravida Danmark A/S, Aarhus

Vores kunder værdsætter vores professionelle og ansvarsfulde tilgang og vi søger derfor endnu en dygtig elektriker.

Som servicetekniker i el-infrastruktur afdelingen, vil opgaverne primært være med gadebelysning. Vi forventer at du brænder for at arbejde med gadebelysning, og at du leverer et professionelt stykke arbejde.

Den rette profil:

 • Uddannet elektriker.
 • Kendskab til og erfaring med gadebelysning.
 • Kan arbejde selvstændigt og ansvarligt.

Bravida Danmark A/S, 19. juni
Bravida Danmark A/SAfdelingsleder til dynamisk og motiveret team

Bravida Danmark A/S, Aarhus

Som afdelingsleder refererer du til direktøren for Infrastruktur og bliver en del af Infrastruktur i Aarhus.

Du får en bred og ansvarsfuld rolle med økonomisk, ledelsesmæssigt og teknisk ansvar for afdelingens 28 medarbejdere bestående af i alt syv projektledere og koordinatorer samt 19 timelønnede fordelt i Aarhus og Horsens. Det bliver dit ansvar at sikre og styre den omfattende kontrakt inden for servicering af eksisterende, og etablering af nye anlæg i Østjylland, som afdelingen varetager. Du varetager kontakten og rapportering til kunden og sikrer den fortsatte gode relation.

Din hverdag består af:

 • Resultat- og ledelsesansvar for projekterne.
 • Sikring af projektøkonomien via effektiv ressourceplanlægning, opfølgning og strukturering af alle projektydelser.
 • Understøttelse og styrkelse af afdelingen via coaching, motivering og opfølgning.

Bravida Danmark A/S, 16. juni
DANISH CROWN A/S
Projektkoordinator, Randers

DANISH CROWN A/S

Til en nyoprettet stilling søger vi en procesorienteret og dynamisk projektkoordinator, som skal bidrage til at fastholde strukturer, overblik og fremdrift i forhold til en række Finance Transformation-projekter. Projekterne har til formål at standardisere og optimere administrative processer på tværs i Danish Crown koncernen.

Med reference til Danish Crowns Group Purchase Director vil dine opgaver bl.a. være at forestå:

 • Udvikling, standardisering og udrulning af metoder, værktøjer og rapporteringsstrukturer til de definerede Finance Transformation projekter
 • Support til og sparring med procesejere, proceseksperter og andre interessenter på tværs af koncernen i forhold til planlægning, gennemførelse og opfølgning på igangsatte initiativer
 • Forberedelse og analyse af præsentationsmaterialer ifm. møder i ind- og udland
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 12. juni
Job i KRÆS®

Kræs Randers ApS

Glad, smilende og udadvendt salgsassistent, samt timelønnet assistancer søges til KRÆS® Randers Storcenter

Vi søger salgsassistenter og assistancer med erfaring indenfor modebranchen, som kan være med til at sikre den fortsatte udvikling og fremgang af vores butik i Randers Storcenter.

Arbejdsområder

 • Salg og kundeservice
 • Merchandising
 • Lagerstyring
 • Planlægge aktiviteter I butikken og på Facebook/ Instagram

Jobindex, 11. juni
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 11. juni
Annonce:
Giv livet videre
1 til 20 af 98 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.