1 til 20 af 104 resultater.

Dine valg

 • FjernRanders

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Würth Danmark A/SStorkundesælger til metal- og installationsbranchen

Würth Danmark A/S

Har du erfaring med salg af koncepter og er du tillidsvækkende?

Würth Danmark A/S

Kunne du tænke dig en salgsstilling, hvor du kommer helt tæt på kundens forretning og arbejder målrettet med at skabe optimal værdi for begge parter?

Som storkundesælger kommer du til at fungere som en værdiskabende samarbejdspartner for kunden og du skaber stærke relationer til både eksisterende og potentielle kunder – naturligvis med henblik på salg. Du udvælger og opsøger selv de potentielle kunder, ligesom du følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud til dine eksisterende kunder.

Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S, 4. marts
SydbankSeniorerhvervsrådgiver til Sydbank i Randers

Sydbank

Vil du være med til at videreudvikle Erhvervscenter Randers i et spændende markedsområde i det kronjyske, så har vi jobbet til dig. Sydbank er igen kåret som banken med de mest tilfredse erhvervskunder ifølge Aalunds Bankbarometer Business, og med reference til filialdirektøren - og i tæt samarbejde med de øvrige ni dygtige og ambitiøse kollegaer - søger vi en seniorerhvervsrådgiver, der skal være med til at fastholde og styrke Sydbanks stigende markedsandel i Randers.

Ansvar og opgaver

 • Du får ansvaret for en spændende kundeportefølje bestående af afdelingens større erhvervskunder, som forventer kompetent og proaktiv behovsorienteret rådgivning
 • Du evner at gå forrest i forbindelse med, at der etableres nye kunderelationer samt udbygning og fastholdelse af eksisterende med øje for udvikling i indtjening og høj kundetilfredshed

Sydbank, 3. marts
Sparekassen KronjyllandVirksomhedsanalytiker til kreditafdelingen

Sparekassen Kronjylland, Randers

Med fokus på at fortsætte de gode resultater og understøtte vores strategiske mål søger vi nu en ny kollega til vores afdeling for virksomhedsanalyse. Du brænder for regnskab og har lyst til at være en del af et team, der oplever, at mængden af analyser er støt stigende.

Dine primære opgaver:

 • Udarbejdelse af virksomhedsanalyser og rating af Sparekassens erhvervsengagementer som beslutningsgrundlag for kreditindstillinger
 • Ansvar for kontakten til udvalgte afdelinger
 • Deltagelse i forberedelse af materiale til brug for bestyrelsen

Sparekassen Kronjylland, 2. marts
Würth Danmark A/SSælger til installationsbranchen (genopslag)

Würth Danmark A/S

Har du lyst til at pleje dit salgsgen med målrettet, opsøgende salg?
Har du mod på nye udfordringer i en hverdag fyldt med forandringer?

Würth Danmark A/S

Hos Würth forsøger vi at målrette salget mest muligt i forhold til den enkelte kunde. For dig betyder det, at du har ansvaret for et målrettet salg til de enkelte kunder i installationsbranchen, herunder El- og VVS- installatører samt ventilations-firmaer. Distriktet inkluderer området Silkeborg, Randers og Viborg.

Med reference til regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet, hvor du primært udvælger og opsøger potentielle kunder samt udbygger samarbejdet med dine eksisterende kunder. Din hverdag som kørende sælger indebærer mange timer på landevejen, og din arbejdsdag foregår ude ved kunderne.

Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S, 2. marts
Würth Danmark A/SSælger til nye kunder

Würth Danmark A/S

HAR DU SALGSTALENT OG LYSTEN TIL AT MØDE NYE KUNDER - HVER DAG?

Würth Danmark A/S

Er du energisk? Kan du lide at møde masser af nye kunder? Foretrækker du en travl hverdag? Hvis ja... så kan du blive en succesfuld sælger hos Würth.

Du sælger vores kvalitetsprodukter til kunder inden for metalbranchen så som maskinfabrikker, smede, ordreproducerende virksomheder med maskiner, VVS-, el- og ventilationsfirmaer og lignende. Dit salgsdistrikt dækker området: Randers, Hobro, Viborg, Silkeborg, Århus og Djursland.

Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S, 2. marts
Lemvigh-Müller A/S
Start din karriere med et udviklende elevforløb

Lemvigh-Müller A/S

Vil du være blandt den næste generation af talenter hos Danmarks førende teknik- og stålgrossist. Så bliv vores nye salgselev i én af vores mange afdelinger rundt i landet.

”Det bedste ved mit job er, at jeg arbejder på lige fod med de ansatte. Jeg håndterer store beløb, har selvstændigt ansvar og er meget glad for at få lov til at opleve både indkøbs- og salgssiden. Det giver en god forståelse for hele værdikæden,” fortæller handelselev hos Lemvigh-Müller, Kristina Thaulow Pedersen.

Lemvigh-Müller A/S

Læs mere om Kristinas elevforløb i annoncen.


Jobindex, 2. marts
DANISH CROWN A/S
Group Purchaser - Facility, Randers

DANISH CROWN A/S, Randers

Har du en god forretningsforståelse, og er du en god sparringspartner for dine stakeholders? Motiveres du af strategisk sourcing, kategorianalyse og -planlægning, forhandlinger samt kontraktindgåelser? Vil du deltage i løbende forbedring og optimering af category management og strategisk sourcing inden for indirekte indkøb?Så er det måske dig, vi søger til Danish Crowns indkøbsorganisation, der består af 9 engagerede medarbejdere.

Du bliver sammen med en kollega ansvarlig for en række indirekte kategorier herunder blandt andet rengøring, værnemidler, affaldshåndtering, serviceydelser samt security, og dine arbejdsopgaver vil være:

 • Optimering af produkt- og aftaleporteføljen
 • Selvstændigt ansvar for forhandling af aftaler for Danmark, Sverige og Tyskland
 • Leverandørudvælgelse og -udvikling
 • Stakeholder management
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 27. februar
DANISH CROWN A/S
Group Purchaser - Packaging materials, Randers

DANISH CROWN A/S, Randers

Har du en god forretningsforståelse, og er du en god sparringspartner for dine stakeholders? Motiveres du af strategisk sourcing, kategorianalyse og -planlægning, forhandlinger samt kontraktindgåelser? Vil du deltage i løbende forbedring og optimering af category management og strategisk sourcing inden for området packaging materials? Så er det måske dig, vi søger til Danish Crowns indkøbsorganisation, der består af 9 engagerede medarbejdere.

Du indgår i et team, som er ansvarlig for strategisk indkøb af emballage, og arbejdsopgaverne vil være:

 • Selvstændigt ansvar for indkøb af emballage, herunder udbud og forhandling af aftaler for Danmark, Sverige og Tyskland
 • Leverandørudvælgelse og –udvikling
 • Optimering af produkt- og aftaleporteføljen
 • Produktudvikling
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 27. februar
AKTIV HR
Controller til international virksomhed i Randers/Grenaa

AKTIV HR søger for Cobham (Spectronic)

Motiveres du af en central stilling som controller, med flere forskellige elementer af business- og finansiel controlling, og af at arbejde tæt sammen med alle centrale funktioner i en international virksomhed med fuld værdikæde ansvar, så er dette stillingen for dig!

Du vil indgå i et dynamisk team på 4 personer, som udgør økonomiafdelingen. Stillingen er nyoprettet og du vil have mulighed for at øve indflydelse på opgaverne. Der vil være opgaver af forskellige karakter, hvor du vil være med til at sikre kvaliteten af data og rapporter, der danner grundlag for effektive beslutninger i virksomheden såvel som koncernen. Dine opgaver vil være finansielle opgaver, afstemninger, koncern rapporteringer, moms, indberetninger, månedsregnskab og årsregnskab, samt deltagelse i budget og fore cast processen.


Jobindex, 26. februar
ProLøn A/SSystemudvikler med potentiale til at blive systemchef

ProLøn A/S, Randers

ProLøn blev i 2014 købt af den danske kapitalfond Majinvest, og det er som et led i en ny vækststrategi, at der nu er opslået en spændende it-stilling.

Vi ønsker at supplere systemchefen med en teknisk ressource med henblik på

 • at sikre systemchefen den fornødne tekniske sparring i arbejdet med at udvikle, vedligeholde og driftsafvikle løsningen
 • at opbygge viden om den eksisterende løsning hos en ny medarbejder med henblik på at forberede et generationsskifte, når systemchefen trækker sig tilbage
 • at påbegynde udvikling af en ny og mere moderne og fremtidssikret lønløsning

Jobindex, 25. februar
Elgiganten A/SElev til detailhandelsuddannelsen til Jylland

Elgiganten A/S

Som elev i Elgiganten, kan du forvente at blive en del af en spændende virksomhed, hvor der altid er fart over feltet. Du kan se frem til en varieret hverdag og til at møde en masse engagerede og aktive kollegaer, som arbejder for at være bedst, tjene penge og have det sjovt.

Vi vil som virksomhed sørge for, at du vil blive udfordret og klædt på til at blive en af Danmarks bedste sælgere, gennem personlig træning og udvikling hver dag på arbejdet.

Når du er færdigudlært Elgiganten-elev har du en anerkendt uddannelse, der vil åbne mange personlige døre fremover. Vi tilbyder en god fast løn med en attraktiv bonusordning som er baseret på din personlige indsats. Det er derfor selv op til dig, hvor meget du vil tjene.


Elgiganten A/S, 24. februar
Tiger
Tiger søger butikschef der brænder for sagen i Randers

Tiger

Lad os bare sige det som det er: Det kræver noget ud over det sædvanlige at være butikschef i Tiger. En Tiger-butik er nemlig ikke bare en butik – det er et sted hvor kunden hver gang får sig en positiv overraskelse og tager gode oplevelser med hjem. Så ud over at du er en dygtig købmand der forstår at udnytte en stor frihed hvad angår både sortiment og præsentation af varerne, er du også god til at skabe en glad stemning i butikken.

Det er vigtigt at du har en baggrund som leder i detailhandlen. Den har lært dig at fokusere på resultater og bruge nøgletallene aktivt så du er rustet til at håndtere to nye kampagner hver måned med op til 300 nye varer lige fra ordrebestilling til eksponeringen i butikken.


Jobindex, 23. februar
Mercuri Urval
Uddannelseschef

Mercuri Urval søger for Randers Social- og Sundhedsskole

Stillingen som uddannelseschef har udfordrende og varierende ledelsesopgaver inden for det strategiske, pædagogiske, personalemæssige og driftsmæssige område.

Du får det overordnede ansvar for en række uddannelser, grundforløb og kurser og bliver en del af direktionen. Direktionen udgør den strategiske ledelse og har det overordnede ansvar for at omsætte skolens strategi til mål og konkrete handlingsplaner.

Du bliver personaleleder for tre uddannelsesledere. Uddannelseslederne er undervisernes nærmeste leder og står for den daglige planlægning og drift. Herudover får du en vigtig ambassadørfunktion over for mange af skolens eksterne samarbejdspartnere.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 23. februar
SydbankPrivatrådgiver til Sydbank i Randers

Sydbank

Vi er i fuld gang med at udvide vores aktiviteter i Randers, og i den forbindelse har vi brug for en dygtig og udadvendt privatrådgiver. Vi oplever Randers som en spændende by med et stort potentiale, og vi arbejder målrettet på at tiltrække endnu flere nye gode kunder. Din primære opgave bliver at pleje en bestående portefølje af spændende kunder, hvor der samtidig er plads til at udbygge porteføljen via henvisninger og udadvendte aktiviteter.

Vi søger derfor en erfaren privatrådgiver, der - sammen med ni engagerede og dygtige kolleger - vil være med til at fortsætte filialens gode udvikling.

Som privatrådgiver skal du

 • gennem faglig dygtighed yde en engageret og kompetent rådgivning og service
 • etablere og udbygge kundeforhold gennem personlig kontakt og rådgivning

Sydbank, 20. februar
HOUNÖ A/SMarketing Service Assistant

HOUNÖ A/S, Randers

Do you dream about a different job in an international company that produces one of the best combi ovens in the world?

HOUNÖ is looking for an enthusiastic Marketing Service Assistant to join our growing Sales & Marketing team. Your primary task will be to support Marketing Manager with Service documentation updates and assistance in various marketing & adminstrative tasks.

Your main tasks

 • Service documentation updates
 • Update of manuals in different languages
 • Support of webpage update

Jobindex, 20. februar
Dansk Revision A/S
​Revisorelev i Dansk Revision

Dansk Revision A/S

Har du flair for tal og lyst til at arbejde med regnskaber? Så er du måske vores nye kollega! Dansk Revision søger revisorelever til start i september 2015.

I Dansk Revision får du mulighed for at udfordre dig selv i en travl og spændende hverdag. Du kommer hurtigt til at løse konkrete opgaver inden for bl.a. revision, regnskab, bogføring, skat og moms for vores kunder - naturligvis i samarbejde med dine mere erfarne kollegaer.

For at supplere den praktiske erfaring du får på kontoret, vil du følge Dansk Revisions eget uddannelsesforløb. Ved at mikse praktisk og teoretisk træning bliver du hurtigt en vigtig spiller på vores hold – og en betydningsfuld del af Dansk Revision.

Dansk Revision A/S

Dansk Revision A/S, 19. februar
Bravida Danmark A/SServiceleder til Ventilation i Århus

Bravida Danmark A/S

Du vil indgå i et team på 3 dygtige og engagerede serviceledere med høj faglig stolthed, dertil er der knyttet knap 20 professionelle ventilationsmontører- og teknikere. Vi har både den brede og dybe tekniske viden, som vi kontinuerligt videreudvikler og holder ved lige med henblik på at yde det bedste for vores kunder.

Som serviceleder får du det overordnede ansvar for små og mellemstore service- og vedligeholdelsessager til både nye og eksisterende kunder. Dette omfatter det økonomiske, tekniske og personalemæssige ansvar for vores serviceopgaver i Århusområdet i samarbejde med dine dygtige kollegaer.

Dine opgaver omfatter bl.a.:

 • God og effektiv ledelse af afdelingens serviceteknikere.
 • Hjælp ved daglige akutte serviceopgaver.
 • Udarbejdelse af tilbud og kalkulationer.

Bravida Danmark A/S, 19. februar
Sparekassen KronjyllandTræner

Sparekassen Kronjylland, Randers

I Sparekassen vil vi være de bedste til at yde troværdig, imødekommende og kompetent rådgivning. Derfor har vi behov for en medarbejder, der kan give en kvalificeret træning, support og sparring til vores rådgivere, så de konstant bliver dygtigere. Træningen omfatter både privat- og erhvervsrådgivere.

Herudover skal vores nye kollega være i stand til at yde en kvalificeret videreudvikling af salgslederne i organisationen, så opfølgningen på rådgivernes indsatser og resultater forsat er inspirerende, professionel og coachende. Træningen vil tage afsæt i Sparekassens koncepter og definerede mål.

Din baggrund kan være mangeartet. Du har helt sikkert salgserfaring – og du må gerne have ledelseserfaring. Vi forventer, at du er forretningsorienteret og har et indgående kendskab til rådgivning af kunder i den finansielle sektor.


Sparekassen Kronjylland, 18. februar
DANISH CROWN A/S
Konsulent til Danish Crown Ejerservice

DANISH CROWN A/S, Randers

Med baggrund i en stærkt stigende efterspørgsel, søger DC Ejerservice en konsulent, der kan varetage rådgivning af virksomhedens slagtesvineproducenter.

Har du fingeren på pulsen, når det drejer sig om moderne svineproduktion? Er du skarp på de gode argumenter, og kan du tackle en dagligdag i højt tempo? - Så er du godt på vej til en spændende karriere som konsulent i Danish Crown Ejerservice.

Med reference til afdelingschef Jacob Rasmussen bliver dine primære opgaver at:

 • Deltage i udviklingen og drift af den nye slagtesvinerådgivning
 • Fungere som fast kontaktperson for andelshaverne
 • Være faglig rådgiver i en meget selvstændig funktion
 • Yde svinerådgivning ud fra en praktisk vinkel.
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 17. februar
Telia Danmark
Butikssælger til Shop Randers - Fuldtid ledertalent

Telia Danmark

Sæt 4G turbo på din karriere som butikssælger med ledertalent
Vil du vinde hver gang? Så læs videre

Telia Danmark

Stillingen er en fuldtidsstilling i vores Shop Randers, på 37 timer, og din vagtplan fastlægges af butikschefen, som du også refererer til.

Hvis du har en leder ”gemt i maven”, får du muligheden for at vise det, da vi udvælger og uddanner vores egne ledere. Forinden du tager denne rejse, skal du vise at du kan yde både Danmarks bedste service og være butikkens bedste sælger.

Telia Danmark

Telia Danmark, 17. februar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Maersk Line
1 til 20 af 104 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.