1 til 20 af 117 resultater.
Bravida Danmark A/SServicetekniker til vejbelysning

Bravida Danmark A/S, Aarhus

El-området er en af Bravidas absolutte kernekompetencer. Vi dækker hele spektret af løsninger fra installation, vedligeholdelse og servicering.

Vores kunder værdsætter vores professionelle og ansvarsfulde tilgang og vi søger derfor endnu en dygtig elektriker. Som servicetekniker i el-infrastrukturs Aarhusafdeling, vil opgaverne primært være med gadebelysning. Vi forventer at du brænder for at arbejde med gadebelysning, og at du leverer et professionelt stykke arbejde.

Den rette profil:

 • Uddannet elektriker.
 • Kendskab til og erfaring med gadebelysning.
 • Kan arbejde selvstændigt og ansvarligt.

Bravida Danmark A/S, 5. oktober
TelenorButikskonsulent til Telenorbutikken i Brødregade

Telenor

Butikskonsulent i Telenor

Til vores privatbutik i Randers Brødregade søger vi DIG! Altså, hvis du har lysten til at indgå i et stærkt team og evnen til at nå ambitiøse salgsmål, samtidigt med at du giver kunden en så fantastisk service, at de ikke kan lade være med at anbefale Telenor til deres venner og familie.

Som Butikskonsulent skaber du oplevelsen og omsætningen, og har med din indsats nøglen til Telenors succes på både kort og langt sigt. Med vore 51 privat butikker fordelt rundt om i hele Danmark og suppleret med vores Shop-in-Shop butikker i Bilka, har vi telebranchens største butiksnetværk.


Jobindex, 5. oktober
DANISH CROWN A/S
SAP Integrationskonsulent, Randers

DANISH CROWN A/S

Vi søger en stærk SAP Integrationskonsulent til Development afdelingen på Danish Crowns hovedkontor i Randers. Sammen med den øvrige organisation, skal du sikre et godt fundament, samt fortsat succesfuld implementering og drift af SAP.

Dine opgaver vil foregå i tæt dialog med de forskellige IT og SAP interessenter og vil dække bredt fra projektarbejde og nyudvikling af løsninger til løbende vedligehold og fejlhåndtering.

Typiske opgaver indebærer blandt andet:

 • Rådgivning og sparring i samspil med forretningsenhederne
 • Udvikling af eksisterende såvel som nye integrationsscenarier
 • Udarbejdelse af funktionelle og tekniske løsningsbeskrivelser samt dokumentation
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 5. oktober
Lidl Danmark K/SSouschef

Lidl Danmark K/S, Randers

Vil du arbejde på en dynamisk arbejdsplads med gode kollegaer, højt humør og fart over feltet? Har du leder-DNA og måske en ambition om at blive butikschef i Lidl? Vil du have en ansvarsfuld rolle og en masse daglige udfordringer?

Om jobbet

 • Ansvarlig for driften og ledelsen af butikken, når butikschefen ikke er til stede
 • Oplæring, ledelse og motivering af medarbejdere med udgangspunkt i Lidls værdier
 • Medansvar for planlægning af omsætningsmål
 • Medansvar for personaleplanlægning og prioritering af arbejdsopgaver

Lidl Danmark K/S, 2. oktober
Sparekassen KronjyllandVirksomhedsanalytiker

Sparekassen Kronjylland, Randers

Som vores nye virksomhedsanalytiker kommer du til at spille en afgørende rolle i Sparekassens bevillingsproces, og du får ansvaret for kontakten til udvalgte afdelinger. Din altoverskyggende opgave bliver at udarbejde virksomhedsanalyser og rate Sparekassens erhvervsengagementer.

I dit arbejde bliver du en vigtig sparringspartner for øvrige kolleger i Kredit og rådgivere i afdelingsnettet, og du vil med udgangspunkt i virksomhedsanalyserne få et tæt samarbejde med de øvrige beslutningstagere i forbindelse med kreditindstillinger. Du skal derfor være velformuleret, så du kan argumentere for dine holdninger og stå fast i en diskussion. Samtidig skal du være til at flytte, når du mødes af stærkere argumenter.

Du kommer også til at deltage i forberedelsen af materiale til bestyrelsen, ligesom du vil få mulighed for at undervise kolleger og eventuelt blive ansvarlig for graduates i Kredit.


Sparekassen Kronjylland, 1. oktober
DANISH CROWN A/S
Salgsassistent til DC Pork Danmark, Randers

DANISH CROWN A/S, Randers

Danish Crown søger en engageret og effektiv sælger, der vil være med til at koordinere og videreudvikle salget til DC Porks hjemmemarked. Du bliver del af et team på 8 personer, der varetager diverse opgaver i forbindelse med salg af fersk kød til den danske detailhandel.

Med reference til Assistant Manager, Sales Bulk Michael Hummelshøj bliver dine primære arbejdsopgaver:

 • Telefonsalg til eksisterende kunder (kæder og private slagtere) samt optagelse af forhåndsordrer
 • Udarbejdelse af budgetter og opfølgning
 • Koordinering af kampagner
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 30. september
DANISH CROWN A/S
Egenkontrolmedarbejder, Horsens

DANISH CROWN A/S, Randers

Til Danish Crowns moderne svineslagteri i Horsens søger vi effektiv og systematisk egenkontrolmedarbejder. Fabrikken i Horsens beskæftiger ca. 1.500 medarbejdere, og der slagtes ugentligt omkring 100.000 svin. Foruden slagtning foretages opskæring, udbening, pakning og forsendelse af produkterne.

Med reference til Assistant Manager, Technical Lars Trustrup bliver dine primære arbejdsopgaver:

 • At være med til at sikre at egenkontrolprogrammet bliver overholdt gennem konstruktiv dialog med de involverede parter
 • Bakteriologisk prøveudtagning
 • Kontrol ift. rengøringen
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 30. september
Bravida Danmark A/SProjektchef med potentiale til mere

Bravida Danmark A/S, Aarhus

Med henblik på at understøtte og sikre den nuværende og fremtidige udvikling, ledelse og drift af ventilationsafdelingen i Aarhus, søges en erfaren projektchef, der tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling med rige muligheder for såvel personlig som karrieremæssig udvikling.

Med reference til afdelingschefen, og som en del af den regionale ledergruppe, får du bl.a. følgende ansvarsområder:

 • Resultat- og ledelsesansvar for selvstændigt entrepriseafsnit, der håndterer større ventilations entrepriseprojekter i Midtjylland.
 • Opfølgning på økonomi og drift på afdelingens entrepriseprojekter, herunder ledelsesrapportering.
 • Varetage og udbygge kontakt til hovedentreprenører, herunder især håndtering af forhold vedr. kontrakt og proces.

Bravida Danmark A/S, 30. september
Elgiganten A/SSælger på deltid 6-12 timer ugentligt

Elgiganten A/S, Randers

Som sælger på deltid i Elgiganten er du et stort konkurrencemenneske, som brænder for at vinde og opnå resultater. Du trives med udfordringer, hvor du har handlefrihed til at gøre det, der skal til for at opnå dine mål. Du er initiativrig og udadvendt. Du kan lide spænding i din hverdag, hvor du er aktiv og hele tiden søger nye udfordringer.

Et job som sælger i Elgiganten er et spændende job med en varierende hverdag. Elgiganten tilbyder et uformelt miljø, hvor du er ansvarlig for dit eget salg. Du skal gå kunderne i møde og være god til at kommunikere, da det er din indsats, der tæller.

Du vil indgå i et team, som enten sælger PC/foto, hårde hvidevarer, eller telefoner. Angiv venligst i din ansøgning, hvilke afdeling du er mest interesseret i. Dine arbejdstider vil fortrinsvis ligge, hverdage mellem 16:00 og 20:00, og lørdag/søndag mellem 10:00 og 17:00.


Elgiganten A/S, 29. september
Randers KommuneESDH-projektleder

Randers Kommune

Randers Kommunes nye digitaliseringsstrategi sætter ambitiøse mål for kommunens digitaliseringsindsats i de kommende år. Vi ønsker f.eks. at implementere SBSYS i bund. Det betyder, at SBSYS skal anvendes efter bedste praksis, arbejdsgange skal optimeres og det skal sikres, at brugerne har den fornødne uddannelse i at kunne anvende systemet.

Vores nuværende ESDH-projektleder har fået job i en anden kommune. Derfor søger vi hendes afløser.

Stillingen er placeret i It-afdelingen, der er en afdeling i staben Politik, Kommunikation og Digital Service. Du vil blive placeret i digitaliseringsgruppen, hvor der er 7 andre projektledere, der arbejder med systemunderstøttelse og digitalisering. Vi er pt. i gang med et udviklingsforløb om brug af en fælles projektmodel.


Jobindex, 28. september
Bravida Danmark A/SErfaren projektleder til specialiseret team

Bravida Danmark A/S, Aarhus

Brænder du for at sætte dine stærke projektkompetencer i spil over for en strategisk kunde? Vil du indgå i et team med enestående kompetencer inden for forsyningsnettet? Vil du have indflydelse og medbestemmelse? Og endeligt har du interesse og erfaring inden for drift og vedligeholdelse af 0,4/10/15/60KV-forsyningsnettet? Så er denne stilling interessant for dig!

Vi søger en stærk og erfaren projektleder, der sikrer at vores rammeaftale kommer godt i mål. Med udgangspunkt i Aarhus, tilbydes du et spændende og ansvarsfyldt job, der dagligt vil kræve, at du gør dig umage og bringer al din ekspertise, og erfaring i spil. Du kommer til at arbejde med alle aspekter inden for projektledelse, såsom produktionsplanlægning, økonomi, kvalitetssikring og dokumentation mv.


Bravida Danmark A/S, 28. september
Topdanmark Forsikring A/S
Forsikringssælger

Topdanmark Forsikring A/S

– kan du yde personlig rådgivning og sælge forsikringsløsninger til danskerne?

Har du flair for og mod på salg, rådgivning og en selvstændig hverdag, hvor du afholder møder med kunder i deres eget hjem? Og vil du have en solid karriereskabende uddannelse som en del af arbejdet? Så har vi jobbet til dig, og vi søger i øjeblikket forsikringssælgere til hele landet.

Mød din nye kollega Kasper, som fortæller om jobbet som forsikringssælger hos Topdanmark

Topdanmark Forsikring A/S
Jobindex, 28. september
Tulip Food Company
Kommunikationsansvarlig

Tulip Food Company, Randers

Kan du kommunikere både skriftligt og mundtligt på et højt niveau, og har du lyst til at afprøve dig selv i en af Danmarks mest spændende virksomheder, så er jobbet som kommunikationsansvarlig i Tulip Food Company noget for dig.

Vi søger en kollega, der med reference til virksomhedens administrerende direktør skal håndtere såvel den eksterne som interne kommunikation i virksomheden og i tæt samarbejde med topledelsen sikre en klar kommunikation med udgangspunkt i åbenhed og dialog både internt i virksomheden og med vores omverden.

Tulips nye kommunikationsansvarlige skal fortælle de gode historier om Tulip og sikre, at journalister, der kontakter virksomheden, får en god behandling, som lever op til Tulips målsætning om åbenhed.

Tulip Food Company

Tulip Food Company, 25. september
Hunkemöller
Salgselev

Hunkemöller, Randers

Som salgselev i Hunkemöller vil du være del af Nordeuropas førende lingeri brand. Du vil få en betydningsfuld rolle i et dynamisk team og bidrage til at udvikle butikkens målsætninger. Du vil få ansvar efter oplæring og gå forrest i at sikre fremragende service for alle dine kunder. Du vil være sporet ind på en karriere med masser af muligheder – måske er du vores kommende butiksbestyrer!

VI TILBYDER:

 • En spændende og udfordrende elevtid i en succesfuld international butikskæde
 • Talentprogram for de dygtigste elever
 • Vagtplan og løn efter overenskomst

Hunkemöller, 25. september
Verdo A/SAutomatiktekniker

Verdo A/S, Randers

Verdo Energiteknik søger en automatiktekniker, der motiveres af at have mange bolde i luften, og samtidig holder hovedet koldt og bruger sin analytiske sans.

Som automatiktekniker hos Verdo arbejder du for både interne og eksterne kunder. Dine primære arbejdsopgaver vil være PLC programmering, hardware montage samt fejlfinding på procesanlæg, eksempelvis vandværker.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte:

 • PLC programmering
 • Hardware montage
 • Vedligeholdelse og fejlsøgning på automatiske anlæg
 • Udarbejde/rette dokumentation
 • Programmering af SRO/SCADA

Verdo A/S, 25. september
Prodan A/SKvalitetschef søges

Prodan A/S, Randers

Kvalitetschefen spiller en central rolle i forhold til kvalitets- og miljøledelsessystemet med certificeringer, eksterne krav og audits fra kunder og samarbejdspartnere. Ligesom du skal gennemføre og deltage i interne og eksterne audits inden for ISO 9001, ISO 3834, EN 1090 og ISO 14001.

Der er tale om en nøgleposition med en bred kontaktflade både internt i virksomheden og eksternt til kunder, certificeringsorganer og samarbejdspartnere.

Kvalitetschefen har det overordnede ansvar for kvalitetsafdelingen og dens medarbejdere. Kvalitetsafdelingen foretager blandt andet ind- og udgangskontrol, stikprøvekontrol og understøtter produktionens løbende proceskontrol.

Ansvarsområder:

 • Forestå den daglige drift af kvalitetsafdelingen herunder personaleledelse
 • Håndtere reklamationer herunder have kontakt til kunder
 • Forestå kundeaudits og certificeringer

Jobindex, 25. september
Hartmanns A/SAmbitiøs bygningsingeniør der brænder for at præge udviklingen

Hartmanns A/S søger for CONFAC A/S i Randers

Brænder du for at få lov til at omsætte din viden om bærende konstruktioner til konkret daglig praksis?

Der er nu mulighed for at blive en del af holdet i projektafdelingen, hvor vi er med til at sikre høj standard af højtforædlede facadeelementer i beton til fremtidens byggerier. Hos CONFAC kommer du til at arbejde i en organisation, hvor der er tæt samarbejde mellem projektafdelingen, kunden og produktionen og, hvor du er med til at sikre at alt går op i en højere enhed.

Dine opgaver:

 • Gennemgang af dokumentation, der danner grundlag for CONFAC’s leverancer
 • Styre de enkelte projekter med sikker hånd fra ordreindgang og planlægning til aflevering
 • Sikre at elementerne designes og optegnes rationelt og i rette tid under hensyn til CONFAC’s hybride produktionsmetode

Jobindex, 24. september
Bravida Danmark A/SVVS Projektleder

Bravida Danmark A/S, Aarhus

Vi har travlt og stigende aktivitet, derfor søger vi en engageret og dygtig-VVS projektleder, der selvstændigt og i samarbejde med det øvrige team sikrer, at VSS-entreprisen på vores projekter kommer godt i mål.

Med udgangspunkt i Aarhus tilbydes du et spændende og ansvarsfyldt job, der dagligt kræver, at du gør dig umage og bringer al din ekspertise og erfaring i spil. Med reference til Afdelingschefen for VVS og i samarbejde med andre af vores kompetente og inspirerende projektledere får du ansvaret for overordnet projektstyring af VVS entrepriser.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Projektstyring og projektledelse
 • Ressourceplanlægning og daglig ledelse herunder arbejdsmiljø og tilsyn
 • Tidsplansstyring og indkøb
 • Udarbejdelse af staderapport på montage

Bravida Danmark A/S, 24. september
DANISH CROWN A/S
Kontorassistent (barselsvikariat) til DC Pork Danmark, Randers

DANISH CROWN A/S

Vi søger en engageret og struktureret kontorassistent til DC Pork Danmarks salgsadministration. Du bliver en del af en central afdeling med et uformelt arbejdsmiljø og 6 engagerede kollegaer, som varetager økonomiopgaver og support for salgsafdelingen, ferskvareterminalerne i Kolding og Ringsted samt detailproduktionen i Herning og Jönköping.

Med reference til Manager, Business Administration Marianne Maarup Christensen vil dine primære opgaver være:

 • Support af salgsfunktionen
 • Vedligeholdelse af priser i SAP
 • Udsendelse af priser til kunder
 • Udarbejdelse af diverse statistikker og rapporter
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 23. september
3 (Hi3G Danmark ApS)Læs historien om, hvordan du blev sælger hos telebranchens frække dreng

3 (Hi3G Danmark ApS), Randers

Den dag du fandt dit kald

Formiddag: Du står i motionscenteret. Rundt om dig løber, pumper og sveder folk med fjerne sammenbidte blikke. Alle er begravet og isoleret i deres høretelefoner, og ingen ænser de andre mennesker i lokalet. Men du er ligeglad. Hver gang du ser en flink fyr eller sød pige, kaster du dig ubekymret ud i en snak. Det sker også i dag, og selvom fyren på løbebåndet først er lidt paf, slapper han hurtigt af og sludrer med.

Hvis bare der var en måde, du kunne tjene penge på det …


3 (Hi3G Danmark ApS), 22. september
Annonce:
Topdanmark Forsikring A/S
1 til 20 af 117 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.