1 til 20 af 83 resultater.
NEYE A/SNEYE søger Butiksledervikar til vores butik i Randers Storcenter

NEYE A/S

Da vores nuværende Butiksleder går på barsel, søger vi snarest muligt en engageret, motiveret og sælgende butiksledervikar, der kan gå foran og udvikle salget i vores butik.

Butikslederens hovedopgave er at forestå den daglige ledelse af butikken, herunder at sikre butikkens kunder oplever en flot butik og gå foran med at udvikle salget i butikken.

 • Opfølgning på salget i butikken
 • Efterlevelse af fastlagte budgetter i samarbejde med Regionschefen
 • Efterlevelse af KPI’er, som er fastlagte (Basket Size mv.)
 • Udarbejdelse af bemandingsplaner

Jobindex, 3. september
Kildeberg ApS
Erfaren salgskonsulent søges til salg af LED løsninger

Kildeberg ApS

Kildeberg ApS er leverandør af skilte og LED løsninger til danske skiltevirksomheder, indretnings- og inventarvirksomheder, og er dansk eneforhandler af LED fra henholdsvis amerikanske GE Lighting og litauiske BaltLED.

Vi mangler en dygtig og erfaren salgskonsulent til at styrke vores position inden for salg af LED og kundetilpassede LED løsninger. Du får ansvaret for at opbygge din egen kundeportefølje med hovedvægt på el-installatører, indretnings- og inventarvirksomheder.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en mindre virksomhed i vækst. Jobbet er meget selvstændigt, og der er gode muligheder for at tilrettelægge sin egen hverdag. Efter en indkøringsperiode må du påregne 3 – 4 dage ugentligt på ”landevejen”, med fokus på et målrettet opsøgende salg.


Jobindex, 2. september
Bravida Danmark A/SErfaren og kompetent EL-overmontør

Bravida Danmark A/S, Randers

Kan du bevare overblikket og holde fokus på opgaverne i travle situationer? Brænder du for at sætte dit eget præg på dine arbejdsopgaver? Har du erfaring med beregning, udarbejdelse af tilbud og projektledelse? Så er du måske vores nye overmontør til el-afdelingen i Randers.

I kraft af den stigende efterspørgsel og øget aktivitet søger vi en dygtig overmontør, der vil indgå i vores kompetente team på 10 funktionærer i el-afdelingen i Randers. Du får ansvar for at sikre hurtig og præcis tilbudskalkulation samt projektledelse på egne sager. Din hverdag består af lige dele beregning og projektledelse. Du har mulighed for at sætte et væsentligt præg på afdelingen og den videre vækst.

Med reference til afdelingschefen bliver dine opgaver:

 • Udarbejdelse og beregning af el-tilbud – alt fra mindre opgaver til store projekter.
 • Deltagelse i tilbudsmøder og selektering af opgaver.
 • Klargøring af tilbud til godkendelse.

Bravida Danmark A/S, 2. september
Lidl Danmark K/SSouschef

Lidl Danmark K/S, Randers

Vi søger en kompetent souschef til en af vores butikker i Randers, Jernbanegade.

Som souschef hos os er du butikschefens højre hånd og stedfortræder. Du er den, der tager over, når butikschefen ikke er til stede, så du skal på én gang være både fleksibel, systematisk og have en god situationsfornemmelse. Du kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken og får også medansvar for butikkens drift og resultater.

Har du erfaring inden for detailhandel er det naturligvis en fordel. Vigtigst er dog, at du er en motiverende og handlekraftig leder, der både har sans for detaljen og er god til at bevare overblikket. Sammen med medarbejderne er det en af dine fornemste opgaver at sikre, at butikken altid fremstår præsentabel, så den og vores service altid lever op til kundernes forventninger.


Lidl Danmark K/S, 2. september
DANISH CROWN A/S
SAP Integrationskonsulent, Randers

DANISH CROWN A/S

Vi søger en stærk SAP Integrationskonsulent til Development afdelingen på Danish Crowns hovedkontor i Randers. Sammen med den øvrige organisation, skal du sikre et godt fundament, samt fortsat succesfuld implementering og drift af SAP.

Dine opgaver vil foregå i tæt dialog med de forskellige IT og SAP interessenter og vil dække bredt fra projektarbejde og nyudvikling af løsninger til løbende vedligehold og fejlhåndtering.

Typiske opgaver indebærer blandt andet:

 • Rådgivning og sparring i samspil med forretningsenhederne
 • Udvikling af eksisterende såvel som nye integrationsscenarier
 • Udarbejdelse af funktionelle og tekniske løsningsbeskrivelser samt dokumentation
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 1. september
Alm. BrandBygningstaksator

Alm. Brand

Vi mangler en ny Bygningstaksator til at tage hånd om vores kunder i en skadesituation i Randers/Djurslandsområdet.

Om jobbet

 • Du skal udføre takseringsopgaver inden for bygningsområdet
 • Du skal udføre mindre takseringsopgaver inden for løsøre i forbindelse med bygningsskader
 • Takseringen indebærer en egentlig behandling af skaden, idet taksator selv følger og behandler sagen til afslutning

Alm. Brand, 31. august
DECO GROUP ASStruktureret, ansvarsbevidst og hardcore disponent søges

DECO GROUP AS, Randers

Du kommer til at indgå i indkøbsteamet, der varetager alt indkøb til koncernen. Herunder container forretninger samt disponering af lagervarer til hele koncernen. Du vil få det administrative ansvar for kontakt og ordrehåndtering til udvalgte leverandører. Stillingen stiller store krav til struktur, samt dine evner til opfølgning og kontrol.

Stillingen kan tiltrædes omgående og der vil for den rette person, være udviklingsmuligheder i virksomheden.


Jobindex, 27. august
Randers Social- og SundhedsskoleStudiestøttemedarbejdere

Randers Social- og Sundhedsskole, Randers og Grenaa

Randers Social- og Sundhedsskole i Randers og Djurslandsafdelingen i Grenaa er i gang med at etablere et nyt team af studiestøttemedarbejdere til at hjælpe vores elever på skolen.

Derfor søger vi snarest muligt et antal medarbejdere, som på timebasis, kan lave aftaler og gennemføre studiestøtten med vores elever indenfor de pædagogiske og sundhedsfaglige områder samt dansk. De elever, som har fået bevilget studiestøtte, har ret til op til 20 timers studiestøtte pr. halve år. Du vil blive tilknyttet 2-3 elever ad gangen. Studiestøtten vil foregå på skolen om eftermiddagen ca. fra kl. 14:00.

Vores elever spænder meget vidt med hensyn til alder, tidligere uddannelse, social og kulturel baggrund og erhvervserfaring. Vi arbejder derfor målrettet på at skabe rammer for læring, hvor der er plads til mangfoldighed og respekt for den enkelte.


Randers Social- og Sundhedsskole, 26. august
Arkil A/S
Struktører / rørlæggere søges til Aarhus området

Arkil A/S, Randers

Har du hænderne skruet rigtigt på, og har du lyst til at være en del af et åbent og uformelt team, så er du måske den vi leder efter?

Sammen med formanden på pladsen og de øvrige kolleger vil du være med til at udføre kvalitetsarbejde inden for jord-, vej- og kloakarbejde. Du bliver tilknyttet vores afdeling i Randers. Afdelingen er en del af Arkil koncernens anlægsdivision, en division som udfører en bred vifte af opgaver inden for mange fagområder. Vi ønsker at være vore kunders foretrukne samarbejdspartner inden for alle felter og leverer ”Kvalitet til tiden”.

Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med ordnede forhold i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. En virksomhed med et positivt og professionelt samarbejdsklima, med en frisk og uformel omgangstone.


Arkil A/S, 26. august
fakta a/sServicemedarbejder, Fakta Randers, Marsvej

fakta a/s

Du bliver en del af en butik med 20 medarbejdere. Vi er en større og til tider travl butik, med mange dygtige medarbejdere.

Butikken er placeret i et område med stor konkurrence, så det er vores vigtigste opgave, at vi altid leverer en service i topform. Vi er altid flinke over for vores kunder, og samtidig er det vores opgave at gøre det usvært for dem at handle, i netop vores butik!

Opgaver:

 • Kassearbejde
 • Trimning
 • Opfyldning
 • Kundebetjening

Coop Danmark A/S, 24. august
STARK
Salgsassistent til STARK Randers

STARK

Vi søger en udadvendt og proaktiv sælger til vores byggemarked.

Du bliver en del af et team, som alle sætter en ære i at yde god faglig service og rådgivning. Dine opgaver vil blive at servicere både professionelle og private kunder med vidt forskellige behov, og du skal forvente at blive udfordret i en travl og afvekslende hverdag.

Arbejdsopgaver:

 • Personligt salg til håndværkere og private kunder
 • Proaktivt salg, service og rådgivning i byggemarkedet
 • Deltagelse i salgsfremmende aktiviteter
STARK

STARK, 21. august
OnlinePOSServicetekniker til installation og opsætning af POS-systemer

OnlinePOS, Randers

Har du erfaring med IT og netværk? Og kan du se dig selv tage selvstændigt ansvar i en virksomhed hvor dine udviklingsmuligheder følger vores vækst?

Som medarbejder i vores serviceteam får du ansvar for opsætning og klargøring af IT-baserede kassesystemer, printere m.m. Du er med i hele processen fra ordrer godkendes, til de leveres hos kunden, og du har selv den direkte kontakt med kunderne. Derfor er det vigtigt, at du selv kan planlægge og koordinere dine opgaver. Med base i Randers bliver dit primære arbejdsområde Jylland og Fyn, og dine arbejdsopgaver består i at:

 • Opsætte/montere POS-systemer
 • Undervise kunder i brug af systemerne i forbindelse med opsætning
 • Klargøre udstyr (installation af soft- og hardware) og herunder at modtage varer fra vores leverandører
 • Reparere/udskifte hardware

Jobindex, 21. august
AMKAIT-supporter/Visma superbruger

AMKA, Randers

Til AMKA Gruppens IT-afdeling i Randers søger vi en dygtig, engageret og struktureret IT-supporter/Visma superbruger.

Der søges en habil IT superbruger, meget gerne med Visma Business erfaring, der har mod på at blive Visma Business superbruger med brugersupport og som ad hoc kommer til at indgå i arbejdet med at vedligeholde og udvikle nuværende forretningsprocesser.

Du vil især skulle varetage følgende opgaver:

 • Daglig Visma-support til danske og udenlandske selskaber.
 • Deltage aktivt i drift, udvikling, vedligehold af vor Visma installation og tilhørende programmer.
 • Ad hoc-fejlsøgning i Visma Business og tilhørende programmer.
 • Beskrivelse og dokumentation af forretningsprocesser vedr. Visma Business.

Jobindex, 21. august
Jyske Bank
Finansøkonom til praktik og trainee i Randers Privat

Jyske Bank

Der er nu en mulighed for at søge en finansøkonompraktik - og efterfølgende traineeforløb i vores privatafdeling i Randers - er det noget for dig?

Praktikperioden er nøje tilrettelagt, så du igennem tre måneder bliver involveret i rigtig mange opgaver inden for privatområdet, derudover får du også kendskab til erhvervsområdet og Private Banking.

Du bliver fra din første dag koblet sammen med en erfaren vejleder, der vil følge dig hele vejen fra praktikken og gennem dit traineeår. Ja, du læste rigtigt. Hvis du får tilbudt praktikplads i Jyske Bank, får du samtidig tilbudt en fastansættelse.

Jyske Bank

Jyske Bank, 19. august
Bravida Danmark A/SMontører til afvekslende og alsidige opgaver

Bravida Danmark A/S, Aarhus

Bravida er meget mere end "bare" en traditionel el-, vvs- og ventilationsforretning. Igennem adskillige år, har vi udviklet en række specialer og kompetencer, hvor vi har en unik styrke i forhold til vores konkurrenter. På baggrund af det har vi vundet et stort drift og vedligeholdelses projekt i Aarhusområdet og søger derfor dygtige montører, som vil være med til at sikre den fortsatte succes og gode relation med kunden.

De primære opgaver ligger inden for 0,4/10/15/60KV forsyningsnet. Som montør i Bravida Infrastruktur får du en varieret hverdag med mange udfordringer. Du laver D&V samt anlægsopgaver på 0,4/10/60KV forsyningsnettet i Aarhusområdet.

Opgaverne varierer meget og du er selv med til at planlægge din hverdag i samarbejde med projektlederen i det omfang, det er muligt. I jobbet indgår vagtordning, da vi til hver en tid skal kunne servicere vores kunde.


Bravida Danmark A/S, 17. august
Bravida Danmark A/SVVS Projektleder

Bravida Danmark A/S, Aarhus

Vi har travlt og stigende aktivitet, derfor søger vi en engageret og dygtig-VVS projektleder, der selvstændigt og i samarbejde med det øvrige team sikrer, at VSS-entreprisen på vores projekter kommer godt i mål.

Med udgangspunkt i Aarhus tilbydes du et spændende og ansvarsfyldt job, der dagligt kræver, at du gør dig umage og bringer al din ekspertise og erfaring i spil. Med reference til Afdelingschefen for VVS og i samarbejde med andre af vores kompetente og inspirerende projektledere får du ansvaret for overordnet projektstyring af VVS entrepriser.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Projektstyring og projektledelse
 • Ressourceplanlægning og daglig ledelse herunder arbejdsmiljø og tilsyn
 • Tidsplansstyring og indkøb
 • Udarbejdelse af staderapport på montage

Bravida Danmark A/S, 17. august
Raise Marketing ApSEr du vores nye topsælger?

Raise Marketing ApS, Randers og Aarhus

Vil du udvikle dine personlige kompetencer samtidig med, at du tjener penge?

Så har vi jobbet til dig! Deltid eller fuldtid - det er op til dig. Jobbet er både til dig, som er studerende, og til dig, der kommer med en masse livserfaring i bagagen på jagt efter et nyt fuldtidsjob.

Hvis du har motivationen, kan vi lære dig resten, og der er ingen højde på loftet i vores virksomhed. Du får et job med mening og kan f.eks. hjælpe familier med at spare mange penge på deres telefoni- og bredbåndsløsning, og når du først har fundet teknikkerne er der ingen grænse for, hvor meget salg du kan opnå.


Jobindex, 11. august
Mercuri Urval
Driftsleder til Randers og omegn

Mercuri Urval søger for RenoNorden

Planlægning, prioritering, overblik og ressourcestyring

Med reference til driftschefen for Jylland er du ansvarlig for den daglige driftsledelse i Frederikshavn, Mariagerfjord og Randers. Stillingen er med udgangspunkt fra Randers.

Du har en lang række koordinerende funktioner, herunder tæt kontakt til dine lokale formænd, driftskontorer og medarbejdere i hele Danmark - ligesom du er ansvarlig for optimering, omlægning og langsigtet koordinering af ressourceplaner vedr. ruter, bemanding, fravær, frihed og ferie m.m. Sideløbende analyserer du driftsresultater inden for dit område, assisterer ved udarbejdelse af budgetter, budgetanalyser og fakturering og yder god service internt og eksternt. Du deltager i møder med kommunerne og strukturerer og organiserer ved opstart af nye kontrakter.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 10. august
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 9. august
Bravida Danmark A/SProjektchef med potentiale til mere

Bravida Danmark A/S, Aarhus

Med henblik på at understøtte og sikre den nuværende og fremtidige udvikling, ledelse og drift af ventilationsafdelingen i Aarhus, søges en erfaren projektchef, der tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling med rige muligheder for såvel personlig som karrieremæssig udvikling.

Med reference til afdelingschefen, og som en del af den regionale ledergruppe, får du bl.a. følgende ansvarsområder:

 • Resultat- og ledelsesansvar for selvstændigt entrepriseafsnit, der håndterer større ventilations entrepriseprojekter i Midtjylland.
 • Opfølgning på økonomi og drift på afdelingens entrepriseprojekter, herunder ledelsesrapportering.
 • Varetage og udbygge kontakt til hovedentreprenører, herunder især håndtering af forhold vedr. kontrakt og proces.

Bravida Danmark A/S, 8. august
Annonce:
Ascendis Pharma A/S
1 til 20 af 83 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.