1 til 20 af 71 resultater.

Dine valg

 • FjernRanders

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Elite Rekruttering
Account Manager

Elite Rekruttering søger for DanDomain i Randers

Til DanDomains salgsafdeling søger vi en selvmotiverende og top-engageret Account Manager, der med stor omhu og energi kan sælge DanDomains hostede løsninger og services, samt udbygge DanDomains partnere indenfor området.

Som Account Manager hos Dandomain:
Får du en afgørende og betydelig position i forbindelse med DanDomains fortsatte succes og fremgang. Vi leder efter dig, der er fuld af drive, høj energi og gåpåmod, der vil tage ansvar for dine kunder og samarbejdspartnere.

Med udgangspunkt i en stor eksisterende kundedatabase og løbende tilgang af nye emner behersker du alle salgsfacetter herunder leadgenerering samt udvikling og optimering af eksisterende kunder.


Elite Rekruttering, 31. oktober
VVS-EKSPERTEN A/S
Vil du være leder for vores afdeling i Randers?

VVS-EKSPERTEN A/S

Har du lederambitioner, lyst til kundepleje og grundig viden om VVS-artikler – og kan du se dig selv som synlig afdelingsleder i en hastigt voksende butikskæde? - Så er det måske dig, vi søger!

Båret af Danmarks bedste priser på bl.a. solcelleanlæg, varmepumper og pillefyr, har vi - alene indenfor det seneste års tid - åbnet hele 2 nye butikker, så vi nu har en stærk kæde af 26 butikker på tværs af Danmark.

Den massive vækst har betydet, at vi nu søger en ny afdelingsleder til vores afdeling i Randers - det kunne være dig!


Jobindex, 30. oktober
Malerfirma Thage W. Nielsen A/SMalerkonduktør

Malerfirma Thage W. Nielsen A/S, Randers

Vi søger en moden og kompetent medarbejder til at fastholde og videreudvikle en virksomhed, som er et af Østjyllands mest kvalitetsbevidste og velanskrevne malerfirmaer.

Jobbet omfatter:

 • salg, kalkulation, tilbudsgivning, byggepladstilsyn, kundepleje, opmåling, kvalitetssikring, kontraktforhandling, ledelsesarbejde, økonomistyring.

Vi tilbyder et job der giver dig ansvar og indflydelse. Mulighed for at udbygge et stærkt fundament i en virksomhed, der har et værdifuldt renommé. Et job, der er afvekslende, selvstændigt og med perspektiv til et evt. medejerskab. Et tæt samarbejde med ledelsen og opbakning fra dygtige og engagerede kolleger.


Jobindex, 30. oktober
Bravida Danmark A/SServiceteknikere CTS

Bravida Danmark A/S, Tilst

Vi søger to CTS-teknikere med TREND-erfaring til ventilationsserviceafdelingen i Aarhus. Arbejdsopgaverne vil være løsning af opgaver inden for CTS/bygningsautomatik og indregulering af ventilations- og varmeanlæg.

CTS-teknikeren der ser alternative løsningsmuligheder, trives med et selvstændigt ansvar og med at planlægge egen arbejdsdag.

Din profil

 • El-teknisk uddannelsesbaggrund
 • Kendskab og uddannelse i Trend/MBS-CTS
 • Kørekort B
 • Arbejder struktureret og systematisk og besidder evnen til at se alternative løsningsmuligheder
 • Fleksibel, åben person og imødekommende, trives med et højt aktivitetsniveau og kan administrere din dagligdag og dine indsatser under eget ansvar

Bravida Danmark A/S, 29. oktober
Randers Social- og SundhedsskoleUnderviser til spændende fagområder på SOSU uddannelsen på Randers Social- og Sundhedsskole

Randers Social- og Sundhedsskole

Vi søger en underviser til et team, hvis arbejdsopgaver ligger på social- og sundhedsuddannelsen trin 1 og trin 2 samt Grundforløb for to-sprogede.

Vi forventer, at du

 • er uddannet sygeplejerske
 • kan undervise i emner indenfor det psykiatriske område, naturfag og det somatiske område
 • har undervisningserfaring
 • kan være kontaktlærer for vores elever

Randers Social- og Sundhedsskole, 29. oktober
Elgiganten A/SLager- / servicemedarbejder på deltid 6-10 timer ugentligt

Elgiganten A/S, Randers

Som servicemedarbejder på deltid i Elgiganten er det vigtigt, at du er systematisk anlagt og logisk tænkende. Du er vedholdende og solid og kan arbejde med faste arbejdsprocedurer. Du er arbejdsom og præcis med dine arbejdsopgaver. Som servicemedarbejder i Elgiganten kan du endvidere kommunikere bredt, idet jobbet indeholder kontakt med både kunder og salgspersonalet i butikken. Du vil derfor have en bred kontaktflade, og vi forventer, at du er imødekommende og har gode samarbejdsevner.

Dine arbejdsopgaver vil ligge i faste rammer, det er derfor vigtigt, at du er tålmodig og kan lide at arbejde i et struktureret og stabilt miljø. Du kan følge op på opgaver og følge dem til vejs ende.


Elgiganten A/S, 29. oktober
Verdo A/SServiceleder til elafdeling

Verdo A/S, Randers

Som serviceleder har du reference til områdechefen. Dit ansvarsområde er den daglige styring og tilsyn med gennemførelse af projekter i afdelingen.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter styring og tilsyn med gennemførelsen af afdelingens projekter, samt sikre at de fastlagte sagsbudgetter overholdes. Dertil kommer opgaver inden for fakturering, dokumenthåndtering samt kundebetjening, hvor dit fokus vil være på at opsøge nye kunder og pleje kunderelationer.

Derudover vil du komme til at arbejde med økonomisk opfølgning på sager, håndtering af reklamationer, returordrer, kontakt til underleverandører, samt planlægning og fordeling af bemanding, projektstyring og ressourceplanlægning på projekter. Der er ikke direkte personaleledelse i jobbet.


Verdo A/S, 24. oktober
Erhverv Randers
Direktør

Erhverv Randers

Erhverv Randers, et af Danmarks største erhvervsråd, søger en administrerende direktør, der skal varetage den daglige ledelse af Erhverv Randers.

Overordnet har direktøren, over for bestyrelsen, ansvar for organisationens ydre samspil (krav og forventninger fra lovgivning, virksomheder, politikere, samarbejdspartnere mv.) og indre samspil (kvalitet og effektivitets-/produktivitetsfremmende processer).

Direktøren skal være i stand til at sikre et reelt velfungerende samarbejde på alle niveauer i kommunen, erhvervsfremme aktører, samt et godt samspil med bestyrelsen, medarbejdere og medlemmer.


Jobindex, 24. oktober
fakta a/sSouschef, Fakta Randers Dytmærsken

fakta a/s

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • udvikle dig som leder og blive uddannet gennem Coops talent- og ledelsesprogram
 • få gode karrieremuligheder i Danmarks største forhandler af dagligvarer
 • udleve dine lederambitioner, og vise hvad du kan
 • skabe arbejdsvilkår, der harmonerer med familie og fritid

Som souschef i Fakta Randers bruger du størstedelen af din tid ude i butikken. Her har du fokus på, at vi får løst de daglige opgaver og du taler med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt medarbejderne. Du tager også hånd om de daglige udfordringer med bemandingsplaner, kunder, håndtering af varer osv., der er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig.


Coop Danmark A/S, 24. oktober
HEL udviklingWebudvikler til international virksomhed i Randers

HEL udvikling søger for Poul Tarp A/S

Drives du af at blive fagligt udfordret i dine arbejdsopgaver, og kan du lide konstant at lære og udvikle dig inden for softwareudvikling, så er det dig vi leder efter.

Du bliver en del af en dynamisk udviklingsafdeling på mere end 20 mand, hvor der arbejdes på udfordrende, omfattende og komplekse IT løsninger. Fokusområderne er udvikling af nye web platforme, Web service integration og App udvikling med udgangspunkt i Poul Tarps omfattende databaser og kundesnitflader både i front- og back- end.

Du løser opgaverne selvstændigt eller i teams og i tæt samarbejde med Supportafdelingen. Poul Tarp A/S er Microsoft Guld Partner, og du arbejder derfor altid med de nyeste teknologier.


HEL udvikling, 24. oktober
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 22. oktober
KeySelector
Keyselector søger rekrutteringskonsulent

KeySelector, Randers

Keyselector arbejder med rekruttering af ledere og specialister til virksomheder i hele Danmark. Vi er kendt for at være grundige og pålidelige sparringspartnere i hele rekrutteringsforløbet. Vi arbejder med de nyeste og mest dybdegående værktøjer, der er på markedet til at afdække kandidaternes kompetencer og egenskaber i forhold til de krav og ønsker virksomheden har til en ny medarbejder.

Vi søger en erfaren konsulent, der kan bidrage til en yderligere udvikling af forretningen. Du tilbydes muligheden for at opbygge din egen forretning – naturligvis under Keyselectors brand og inden for det unikke koncept og de etiske retningslinier, vi arbejder efter.

Opgaverne vil typisk omfatte:

 • Opsøgende salg
 • Vedligeholdelse af netværk
 • Gennemførelse af rekrutteringer ved både search og selection.

KeySelector, 20. oktober
AMKAERP konsulent

AMKA, Randers

Vi søger en forretningsorienteret ERP konsulent, der med reference til vores Group IT manager skal fungere som systemkonsulent og -udvikler på vores ERP system, Visma Business Design. Stillingen er meget bred, men indeholder primært support og driftsmæssige opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Deltagelse i alle faser af videreudviklingen af vores Visma-platform, herunder analyse, kravspecifikationer, løsningsbeskrivelse, systemintegration, test samt procesoptimering
 • Daglig Visma-support til danske og udenlandske selskaber
 • Håndtering af brugerrettigheder i Visma Business

Jobindex, 20. oktober
Proholding A/SController

Proholding A/S, Randers

I ProHoldings stabsfunktion Økonomi får du ansvaret for en række selvstændige opgaver. Økonomifunktionen udgør et naturligt omdrejningspunkt for samtlige virksomheder og afdelinger i ProHolding og refererer direkte til den administrerende direktør, og du vil få et tæt samarbejde med kolleger på tværs af organisationen. Som controller får du en central rolle med en alsidig portefølje af opgaver, bl.a.:

 • Analyser
 • Sparring med budgetansvarlige
 • Budgetopfølgning
 • Opfølgning og controlling
 • Intern revision
 • Forecast og estimering

Jobindex, 10. oktober
Raise Marketing ApSAttraktivt fuldtidsjob centralt i Aarhus og Randers

Raise Marketing ApS

 • Har du lyst til at arbejde i et energisk team med engagerede kollegaer og en engageret leder?
 • Har du lyst til at modtage en løn der svarer til din indsats?
 • Har du lyst til et job med reelle udviklingsmuligheder, både personligt og professionelt?

Vi søger nye kollegaer til vores callcentre i Aarhus og Randers. Dine opgaver bliver telefonisk salg af livstils magasiner over telefonen til nye og tidligere abonnenter på vegne af flere af Danmarks førende forlag. Hvis du bliver valgt til jobbet vil du modtage træning i de salgs –og kommunikationsteknikker, som er nødvendige for at du får succes som salgskonsulent.

Vi tilbyder:

 • Fast timeløn + fordelagtig provision.
 • Grundigt opstartskursus. Derefter individuel coaching efter behov.
 • Attraktive lokaler tæt på centrum.

Jobindex, 9. oktober
DANISH CROWN A/SSenior Business Analyst til DC Pork, Randers

DANISH CROWN A/S

DC Pork er i gang med en gennemgribende strategiproces inden for eksportområdet, og derfor søger vi en forretningsorienteret Senior Business Analyst med udpræget statistisk flair. Med reference til underdirektør for eksport, Søren Tinggaard vil dine væsentligste arbejdsopgaver være:

 • Indsamling af markedsdata på svinekød, slagtninger, lageropbygninger, foderpriser, import/eksport, etc., og dermed prispåvirkning på vores produkter
 • At udarbejde kalkulationer af forventede råvarepriser, herunder overvåge prisudviklingen på substituerende markeder på baggrund af de indsamlede markedsdata
 • Udarbejde data til brug for den løbende salgsoptimering

Du har opnået gode resultater på en relevant økonomisk videregående uddannelse som f.eks. cand.merc., cand. oecon, HD e.l, og du kan omsætte teori til praksis. Du har min. 3-5 års praktisk erfaring fra et lignende job, og du kan anvende forskellige statistiske modeller. .

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 8. oktober
VORDINGBORG KØKKENET
Sælgende energibundter søges til vores afdeling i Randers!

VORDINGBORG KØKKENET

Vi vokser stærkt i Randers og har brug for endnu flere folk!

Det er klart en fordel, hvis du tidligere har arbejdet succesfuldt med salg. Vi lægger meget vægt på, at du har karisma, er energisk og kan gå ind i folk med træsko på. Du er villig til at bruge egen bil i jobbet, mod kørepenge.

VORDINGBORG KØKKENET

Det forventes, at du som person er en fighter og gennem dit liv har bevist, at du ikke er bange for at gøre en forskel. Hvis du kan sige ja til dette, så vil vi meget gerne oplære dig i branchens mest attraktive køkkenkoncept.

VORDINGBORG KØKKENET

Jobindex, 8. oktober
LokalBrugsenUddeler, LokalBrugsen Ålum

LokalBrugsen

Oplysninger om butikken:

 • Butikken har et salgsareal på ca. 175 m2
 • Har Tips & Lotto, håndkøbsapotek, GLS og OK-anlæg
 • Åbent mandag til fredag kl. 7.30 - 18.00
 • Åbent lørdag og søndag kl. 7.30 – 17.00

Opgaver:

 • Sørge for at butikken altid er dynamisk, salgsklar og yder god kundeservice
 • Daglig drift af butikken
 • Holde et højt aktivitetsniveau, så kunderne fastholdes i byen
 • Engagere sig lokalt

Coop Danmark A/S, 8. oktober
Mercuri Urval
Key Account Manager - Global Accounts

Mercuri Urval søger for Ingeniørfirmaet Poul Tarp i Randers

Projektsalg via et globalt net af forhandlere • Mejerisektoren

Stillingen er nyoprettet, og den nye medarbejder kommer til at arbejde med virksomhedens traditionelt største og meget betydningsfulde kundegruppe. Det opsøgende salgsarbejde gennemføres med reference til salgschefen og i tæt samarbejde med det pågældende markeds forhandler. Foruden at sikre forhandlernes fokus på produkterne fra Poul Tarp A/S skal vedkommende tage initiativ til, at der etableres og udbygges relationer til relevante kunder inden for mejerisektoren.

KAM’en bliver en central figur i hele salgsprocessen; i at fastholde kontakten, sikre indsigt i kundens forventning, koordinere med udvikling og produktion på hjemmebasen, opfølgning på kundens egne test og indkøring af systemerne samt at sikre genkøb. Kunderne er typisk store mejerienheder med et betydeligt behov for indsamling af mælk.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 19. september
Lærere til Firkløverskolen, afd. Randers
Lærere til Firkløverskolen, afd.
Randers Kommune, Randers
Jobcenter Randers, 31. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 71 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.