1 til 20 af 104 resultater.

Dine valg

 • FjernRanders

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
DANISH CROWN A/S
Kontorassistent til shipping, Randers

DANISH CROWN A/S

Vi søger en stabil kontorassistent til Danish Crowns shippingafdeling på hovedkontoret i Randers. Danish Crown er en internationalt orienteret fødevarevirksomhed med produktion og salg af fersk svine- og oksekød, primært i moderselskabet. Dertil kommer produktion og salg af en række andre fødevareprodukter i koncernens datterselskaber.

Med reference til teamleder Heidi Timm bliver dine primære arbejdsopgaver:

 • Emballagestyring
 • Kontrol og kontering af fragtregninger
 • Booking af indenrigstransport
 • Servicere DC-fabrikker samt transportører mht. genbrugsemballage
 • Diverse ad hoc opgaver.

Der vil være en stor kontaktflade til kolleger internt i Danish Crown både på hovedkontoret samt på fabrikkerne og til transportørerne. Der er tale om en 37 timers stilling.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 30. januar
AKTIV HR
Controller til international virksomhed i Randers/Grenaa

AKTIV HR søger for Cobham (Spectronic)

Motiveres du af en central stilling som controller, med flere forskellige elementer af business- og finansiel controlling, og af at arbejde tæt sammen med alle centrale funktioner i en international virksomhed med fuld værdikæde ansvar, så er dette stillingen for dig!

Du vil indgå i et dynamisk team på 4 personer, som udgør økonomiafdelingen. Stillingen er nyoprettet og du vil have mulighed for at øve indflydelse på opgaverne. Der vil være opgaver af forskellige karakter, hvor du vil være med til at sikre kvaliteten af data og rapporter, der danner grundlag for effektive beslutninger i virksomheden såvel som koncernen. Dine opgaver vil være finansielle opgaver, afstemninger, koncern rapporteringer, moms, indberetninger, månedsregnskab og årsregnskab, samt deltagelse i budget og fore cast processen.


Jobindex, 29. januar
DANISH CROWN A/S
IT-medarbejder til SharePoint-løsninger, Randers

DANISH CROWN A/S

Til Danish Crowns IT-afdeling på hovedkontoret i Randers søger vi en IT-medarbejder til at arbejde med support og udvikling på vores strategiske platforme, hvor Microsoft SharePoint er et væsentligt element. Den centrale administrative IT afdeling på i alt 38 medarbejdere, varetager udvikling, service og support af ca. 3.000 arbejdspladser fordelt på en lang række lokationer i Danmark og udlandet.

Jobbet:

 • Udvikling og optimering af nye og eksisterende standardløsninger
 • Dialog og afklaring med forretning omkring løsninger og anvendelse
 • Projektering og styring af udviklingsopgaver
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 28. januar
CCL LABEL A/S
Erfaren grafiker

CCL LABEL A/S, Randers

Vil du være en del af et stærkt team i en international etiketkoncern?

Til vores grafiske afdeling, som beskæftiger fem grafikere og en daglig leder, søger vi en uddannet og erfaren grafiker, der har lyst til at være en del af en international organisation, hvor din primære arbejdsopgave er opsætning af grafiske løsninger indenfor etiketproduktion. Du har et tæt samarbejde med din afdeling og er i daglig kontakt med de øvrige afdelinger i virksomheden samt vores kunder om den bedste opgaveløsning.

Vi tilbyder en hverdag i et uformelt og til tider travlt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder sammen om at servicere både vores kolleger og vores kunder, og hvor kvalitet er i højsæde. Vi tilbyder gode ansættelses- og personaleforhold som kantineordning, motionsrum, personale- og idrætsforening m.m.


Jobindex, 27. januar
Telia Danmark
Butikssælger til Shop Randers - Deltid

Telia Danmark

Sæt 4G turbo på din karriere som butikssælger
Kan du se dig selv på sejrsskamlen? Så læs videre

Vi søger en ny deltidsmedarbejder til vores Shop i Randers.

Telia Danmark

Hver dag skal vi gøre det lidt bedre, og det kræver en indsats fra alle. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål er derfor meget vigtig for os.

Med en grundig oplæring på vores onboarding kurser kombineret med træning på jobbet klæder vi dig på til at møde kunderne. Kort tid efter din ansættelse får du dine egne salgsbudgetter, som du bliver målt på, og som vi aktivt bruger i forbindelse med din videreudvikling som sælger.

Telia Danmark

Telia Danmark, 27. januar
Mellerup Tømrer- og Entreprenørforretning ApS
Byggeleder

Mellerup Tømrer- og Entreprenørforretning ApS, Randers

Byggeleder søges til i samarbejde med ejeren at medvirke til en fortsat positiv udvikling af firmaets forretningsområder.

 • er du udlært håndværker, tømrer eller murer
 • har du nogle års praktisk erfaring
 • har du videreuddannet dig til byggetekniker eller bygningskonstruktør
 • har du ledererfaring, personaleledelse og byggeledelse
 • har du erfaring med projektering og salg af større eller mindre byggeopgaver
 • kan du samarbejde med ejeren på lige fod, på alle områder i virksomheden

Jobindex, 27. januar
PIECES
Butikschef, Pieces - Randers (barselsvikariat)

PIECES

Til Pieces søger vi en resultatorienteret butikschef, som kan være med til at sikre den fortsatte udvikling af vores butik i Brødregade 15 i Randers.

Arbejdsområder

 • Personaleudvikling og –ledelse
 • Salgstræning af personale
 • Merchandising
 • Lagerstyring
 • Planlægge aktiviteter i butikken

PIECES, 26. januar
Sparekassen KronjyllandVirksomhedsanalytiker til kreditafdelingen - Barselsvikariat

Sparekassen Kronjylland, Randers

Sparekassens formål er at drive et pengeinstitut i balance mellem kunder, medarbejdere, Sparekassen og samfundet. Det betyder, at Sparekassen altid skal være en god forretning, der både er kendt for gode finansielle resultater og samtidig er respekteret for den måde, som vi driver vores forretning på.

Med afsæt i ovenstående er Kredit en vigtig parameter for at fortsætte de gode resultater og understøtte vores strategiske mål. I Kredit Virksomhedsanalyse udarbejder vi de virksomhedsanalyser, der er en væsentlig del af beslutningsgrundlaget for kreditindstillingerne, og da én af vores kolleger går på barsel, har vi brug for en vikar.

Dine primære opgaver er:

 • Udarbejdelse af virksomhedsanalyser og rating af Sparekassens erhvervsengagementer
 • Diverse dataregistrering
 • Bistå de øvrige analytikere i udvalgte opgaver

Sparekassen Kronjylland, 26. januar
Randers Social- og SundhedsskoleUddannelsesvejleder

Randers Social- og Sundhedsskole

Som uddannelsesvejleder er din primære målgruppe skolens unge elever grundforløbet, EUD 10. klasse og brobygningsforløb. Du vil ud over uddannelsesvejledning have fokus på at rekruttere elever fra folkeskolen til skolens uddannelser og skal i den forbindelse samarbejde med UU, folkeskoler og andre eksterne samarbejdspartnere.

Uddannelsesvejlederen indgår i et tæt samarbejde med skolens undervisere og øvrige elevsupportere (mentorer, skolekoordinator, læsevejleder og skolens to øvrige uddannelsesvejledere).


Randers Social- og Sundhedsskole, 23. januar
Randers City Forening
Ny Citychef

Randers City Forening

Randers Cityforening søger en ny citychef med mod og evner til at føre Randers City ind i en ny tid med endnu mere fokus på byen, medlemmerne og events. Vi ønsker en person, der brænder for at skabe en by med fokus på kundeoplevelser og værdiskabelse.

Det er afgørende, at du er lokalt synlig og gør en indsats for at møde medlemmer og ikke-medlemmer. Lokal kendt er en fordel, men ikke et krav. Du skal være klar på hurtigt at kaste dig ud i konkrete opgaver: Markedsføringsplan, events, medlems-setup, kontingentstruktur, m.m. Vi kræver derfor en hurtig tiltrædelse.

Vi kræver en fleksibel holdning til arbejdstid – da vi forventer, at du som citychef deltager i møder, generalforsamlinger, Open by Night, arrangementer i byen, receptioner hos vores medlemmer og ikke- medlemmer i rimeligt omfang.


Jobindex, 23. januar
Elite Rekruttering
Telemarketingmedarbejder

Elite Rekruttering søger for Raise Marketing i Randers og Århus

Til Raise Marketings salgsafdeling søger vi en selvmotiverende og top-engageret sælger og/eller mødebooker, der med stor omhu og energi kan sælge Raise Marketings BtB og BtC ydelser og løsninger.

Som Sælger hos Raise Marketing får du en afgørende og betydelig position i forbindelse med Raise Marketings fortsatte succes og fremgang. Vi leder efter dig, der med et højt energiniveau og gåpåmod vil tage ansvar og “gi den noget gas” . Hos os betyder vilje og energi alt.

Har du lyst til at arbejde i et energisk team med engagerede kollegaer og en engageret leder? Har du lyst til et job med reelle udviklingsmuligheder, både personligt og professionelt? Vi søger nye kollegaer til vores callcenter både i Randers og Århus midtby.

Din opgave bliver salg af livstilsmagasiner over telefonen til nye og tidligere abonnenter på vegne af flere af Danmarks førende forlag.


Elite Rekruttering, 22. januar
Förch A/S
Fri som fuglen, med eget ansvar og friheden til at turde gøre en forskel!

Förch A/S

- så læs videre her:

Hos Förch A/S har vi været tæt på kunderne i over 50 år og i mere end 50 lande i verden, og derfor søger vi til vores auto- og byggebranche i Aarhus-, Randers- og Djursland-området top tunede salgskonsulenter, som ved at tid er penge, og at værkstederne i dag skal bruge innovative og fleksible løsninger for at kunne agere og reagere.

Vi er ved Förch A/S i kraftig vækst og er blevet særdeles positivt modtaget af markedet, derfor har vi nu brug for dig som kan og vil gøre en forskel.

Arbejdsopgaver:

 • Opsøgende service og salg inden for forbrugsartikler, værktøj, værkstedsudstyr og koncepter.
 • Du får det overordnede ansvar i distriktet og dermed være ansvarlig for kundeportefølje – herunder salgs- og indtjeningsudviklingen på kundeniveau - samt udviklingen af koncepter og salg af fokusprodukter.
Förch A/S

Jobindex, 22. januar
Arkil A/S
Arbejdsmiljøkoordinator – Randers

Arkil A/S

Har du indgående kendskab til Arbejdsmiljøloven og evner du at omsætte teori til håndgribelig praksis på vores byggepladser? Færdes du lige hjemmevant mellem skurvogne og sjakbajser på byggepladserne og chefens kontor? Så er du måske Arkils nye arbejdsmiljøkoordinator.

Vi søger en erfaren arbejdsmiljøkoordinator der kan vise vejen frem mod en ny og bedre sikkerhedskultur i Arkil. Du får base i Randers og bliver en del af et team, der stiller krav, sætter mål og følger op på det vedvarende arbejde med at skabe og fastholde et højt sikkerhedsniveau og kvalitet i opgaveløsningen. Dit primære arbejdsområde bliver at sikre at Arkils medarbejdere arbejder efter de regler der gælder og færdes sikkert på arbejdspladserne.

Dine primære arbejdsopgaver: Du bliver omdrejningspunkt for løsning af en bred vifte af opgaver relateret til sikkerhed og trivsel på vores byggepladser i Jylland og på Fyn.


Arkil A/S, 21. januar
Dansk Revision A/S
​Revisorelev i Dansk Revision

Dansk Revision A/S

Har du flair for tal og lyst til at arbejde med regnskaber? Så er du måske vores nye kollega! Dansk Revision søger revisorelever til start i september 2015.

I Dansk Revision får du mulighed for at udfordre dig selv i en travl og spændende hverdag. Du kommer hurtigt til at løse konkrete opgaver inden for bl.a. revision, regnskab, bogføring, skat og moms for vores kunder - naturligvis i samarbejde med dine mere erfarne kollegaer.

For at supplere den praktiske erfaring du får på kontoret, vil du følge Dansk Revisions eget uddannelsesforløb. Ved at mikse praktisk og teoretisk træning bliver du hurtigt en vigtig spiller på vores hold – og en betydningsfuld del af Dansk Revision.

Dansk Revision A/S

Dansk Revision A/S, 21. januar
Bravida Danmark A/SProjektchef til store og komplekse byggerier

Bravida Danmark A/S, Aarhus

Er du en stærk projektchef med betydelige kompetencer inden for tværfaglig entreprisestyring? Vil du have en central rolle i de største og mest komplicerede byggerier? Har du tilmed talent for organisering og en skarp analytisk sans? Så er det dine kompetencer, vi skal bruge.

Din rolle indeholder mange aspekter. Du skaber kontinuerligt rammerne, videreudvikler værktøjerne, definerer procedurerne, forhandler og styrer kontrakterne, varetager økonomisk rapportering, monitorerer fremdrift. Helt overordnet sikrer du, at vores teknik- og installationsentrepriser kommer godt og flot i mål. Dette gør du i et professionelt og konstruktivt samspil med Bygherrerådgivere og de øvrige interessenter i projekterne.


Bravida Danmark A/S, 20. januar
TelenorButikskonsulent til Telenor butikken i Randers

Telenor

Til vores privatbutik i Randers søger vi DIG! Altså, hvis du har lysten til at indgå i et stærkt team og evnen til at nå ambitiøse salgsmål, samtidigt med at du giver kunden en så fantastisk service, at de ikke kan lade være med at anbefale Telenor til deres venner og familie.

I vores butikker er der fart på. Vores privatbutikker ligger fortrinsvis i gågader og centre, hvor der ofte er mange kunder og travlt. Vi tilbyder her de mest populære mobiltelefoner, tablets og tilbehør. På de tidspunkter af dagen, hvor kundegennemstrømningen er størst, kan der virkelig være knald på.

Som Butikskonsulent bliver dine ansvarsområder:

 • Salgsaktiviteter / salg af bl.a. mobiltelefoner, tilbehør og abonnementer
 • Opnåelse af egne og butikkens budgetter
 • Medvirke aktivt til at butikken altid fremstår lækker og salgsklar
 • Hjælp og rådgivning omkring abonnementer, produkter, teknologi og brugerflader

Telenor, 19. januar
Bravida Danmark A/SIndkøbsassistent

Bravida Danmark A/S, Århus eller Odense

Vil du arbejde tæt sammen med Indkøbschefen for at videreudvikle synergien i og fokus på indkøb? Brænder du for at skabe synlighed og involvering i indkøb? Er du struktureret, pålidelig og omhyggelig? Så er stillingen her sikkert noget for dig.

I denne nyoprettede stilling arbejder du på tværs af organisationen i Danmark og skaber synlighed og involvering for Indkøb. Din fornemmeste opgave bliver at støtte Indkøbschefen i at opnå mere af det, vi allerede har stor succes med i en backoffice- og administrativfunktion. Du refererer til Indkøbschefen og du får din daglige arbejdsplads i Århus alternativt er det muligt at arbejde fra Odense.

Dine primære opgaver omfatter:

 • Sikre prisopdateringer i vores systemer i samarbejde med koncernenindkøb
 • Sikre kvalitet i leverancer
 • Bidrage til prissammenligninger
 • Udarbejde indkøbs KPIer

Bravida Danmark A/S, 19. januar
Bravida Danmark A/SMontører til Bravida Infrastruktur Djursland

Bravida Danmark A/S

Som Montør i Bravida Infrastruktur får du en varieret hverdag med mange udfordringer. Du laver D&V samt anlægsopgaver på 0,4/10/60KV forsyningsnettet i Djurslandsområdet. Opgaverne varierer meget og du er selv med til at planlægge din hverdag i samarbejde med projektlederen i det omfang, det er muligt. I jobbet indgår vagtordning, da vi til hver en tid skal kunne servicere vores kunde. Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde.

Din profil:

 • Uddannet elektriker/forsyningsoperatør eller lignende, evt. erfaring med lignende arbejde
 • Dansk i tale & skrift
 • Kørekort B som minimum
 • Erfaring med koblings arbejde på 10/15/60kV er en fordel

Bravida Danmark A/S, 19. januar
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 17. januar
VikingGenetics
Laborant

VikingGenetics, Assentoft

Til vores afdeling med kønssortering i Assentoft søger vi en ny laborant i en fast stilling.

Du vil primært indgå i vores kønssorteringsteam, hvor du vil blive oplært i processerne omkring sortering af tyresæd ved hjælp af flowcytometri. Efter endt oplæring vil du sammen med det øvrige team varetage produktionen.

VikingGenetics tilbyder:

 • en udfordrende stilling i en travl, men velfungerende afdeling blandt gode kollegaer
 • arbejde i et nyt og godt arbejdsmiljø

Jobindex, 16. januar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
SAM Executive Search A/S
1 til 20 af 104 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.