1 til 20 af 92 resultater.

Dine valg

 • FjernRanders

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Tulip Food Company
Sales Developer - FMCG

Tulip Food Company, Randers

Som Sales Developer bliver du ansvarlig for løbende kategori- og kundeanalyser, og i samarbejde med Business Unit Manageren og den øvrige organisation skal du fremkomme med tiltag og udarbejde løsninger, som kan optimere afsætningen på såvel kæde- som butiksniveau.

Derudover vil du aktivt skulle deltage med præsentationer ved kundemøder, og i samarbejde med Business Unit Manageren får du det daglige salgsansvar for udvalgte kunder i porteføljen. Du bliver derudover ansvarlig for intern rapportering og analyser forud for en række interne møder.

Du har en relevant videregående uddannelse som f.eks. cand.merc., HD eller lignende. Du har gode IT-evner og er en erfaren bruger af MS Office, herunder Excel og PowerPoint. Kendskab til SAP, AC Nielsen og POS-systemer vil være en fordel.

Tulip Food Company

Tulip Food Company, 19. december
DANISH CROWN A/S
SAP BI Arkitekt, Randers

DANISH CROWN A/S

Drives du af faglig nysgerrighed, forretnings fokus og bliver du høj af at skabe resultater med Business Intelligence? Så er Danish Crown med hovedkontor i Randers stedet, hvor du kan udvikle din karriere.

Vi tilbyder spændende projekter og masser af udfordringer både teknisk og forretningsmæssigt. Sammen med den øvrige organisation skal du sikre et godt fundament, succesfuld implementering og drift af SAP. SAP afdelingen består i dag af 52 medarbejdere og betjener over 3.500 brugere på systemet.

Du vil som Arkitekt få ansvaret for den daglige arkitektur for både eksisterende og nye SAP BI løsninger i Danish Crown. Du vil være spillende træner i et team på 6 personer, hvor kollegaer kan bruge dig i sparringsprocessen og udnytte din ekspertise i modellering samt ”Best Practice”. Levering af selvstændige løsninger sker, som for resten af teamet, i direkte dialog med forretningen om behov og design af løsningerne

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 19. december
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 19. december
Tulip Food Company
Brand Manager - Food on the Go

Tulip Food Company, Randers

Tulip Food Company, Innovation & Marketing i Randers, søger en meget erfaren og resultatorienteret Brand Manager til ”Food on the Go”, som kan udvikle stærke koncepter og løsninger, der kan medvirke til at fastholde og udbygge Tulips position inden for convenience segmentet. Der er udarbejdet en strategi for ”Food on the Go”, som indbefatter afsætning til bl.a. tankstationer og convenience butikker.

Du bliver en del af Foodservice og Fast Food-teamet, som består af 5 medarbejdere. Dit daglige arbejde vil foregå i tæt samarbejde med salgsteamet på både strategisk og operationelt niveau, og dit primære marked vil være Danmark.

Af konkrete opgaver kan nævnes:

 • Udvikling af ”Food on the Go” koncepter og løsninger
 • Udarbejdelse og præsentation af oplæg på kundemøder
 • Udarbejdelse af kampagnekoncepter og –planer samt planlægning af implementering
 • Produktudvikling i samarbejde med kategoriteams og kunder
Tulip Food Company

Tulip Food Company, 18. december
Hansen Toft A/SIndkøbschef

Hansen Toft A/S søger for Tulip Food Company i Randers

Stærk kommerciel profil til nøgleposition
Ansvarlig for indkøbsbudget på ca. 2 mia. kroner

Vores kunde Tulip Food Company søger en ny indkøbschef for kødråvarer, der dels ønsker at arbejde med en bred palette af opgaver af såvel operationel som taktisk/strategisk karakter, og dels brænder for at levere det bedste kødråvareindkøb – målt på kvalitet og pris – sammenlignet med konkurrerende virksomheder.

Med reference til Supply Chain Director bliver du ansvarlig for indkøb af kødråvarer med et årligt budget på ca. 2 mia. kroner samt eget omkostningsbudget. Du får din daglige gang på hovedkontoret i Randers og bliver en del af ledergruppen i Supply Chain. Du formår at pleje og udvikle egne leverandører og samtidig lede en indkøbsafdeling på 6 medarbejdere, hvoraf fire sidder i Danmark og to i Tyskland.


Hansen Toft A/S, 18. december
Tulip Food Company
Projektleder/energimedarbejder

Tulip Food Company, Randers

Tulip Food Company, Koncernteknisk afdeling i Randers, søger for snarlig tiltrædelse en projektleder/energimedarbejder til gennemførelse af energioptimerings- og rationaliseringsprojekter på virksomhedens fabrikker i Skandinavien.

Med reference til den koncerntekniske chef og i tæt samarbejde med Tulips 6 fabrikker i Danmark og Sverige samt kolleger i de koncerntekniske afdelinger i Tulip og Danish Crown bliver du frontløber for de kommende energitiltag i den skandinaviske del af koncernen.

Du er uddannet ingeniør eller maskinmester og har evt. en kommerciel overbygning. Du har erfaring fra tidligere arbejde med energibesparelser og forsyningsanlæg inden for fødevarebranchen, ligesom projektledelse inden for implementering og projektering har været en del af din hverdag.

Tulip Food Company

Tulip Food Company, 18. december
3 (Hi3G Danmark ApS)Er du Danmarks stærkeste sælger og næsten for lækker til salg?

3 (Hi3G Danmark ApS), Randers

– så har vi et af de mest udfordrende salgsjob i branchen, hvor du driver salget i en 3 shop i en af Fonas butikker. 3 og Fona har i 2013 startet et succesfuldt samarbejde ”3 shop in Fona”, hvor vi har placeret en eller flere 3-sælgere i Fona-butikken for at øge salget af 3-telefoni. Vi har vind i sejlene, så nu udvider vi i hele Danmark. Netop nu mangler vi en supersælger i Randers.

Som sælger får du dit eget salgsområde, hvor alle 3s produkter er udstillet, og det er op til dig at sikre, at 3 shoppen har succes hver måned. Langt størstedelen af din tid opsøger du kunder og sælger. Det vil sige, at du ikke venter på, at kunderne kommer til dig. Du henvender dig til kunden. Du lytter. Du taler om telefoni. Du sælger. Og du skaber store resultater.


3 (Hi3G Danmark ApS), 17. december
Bravida Danmark A/SProjekteringsleder til Sprinkleranlæg

Bravida Danmark A/S, Aarhus eller Aalborg

Er du eller vil du udvikle dig til specialist på sprinkleranlæg? Vil du være med på et hold, hvor vi prioriterer din personlige og faglige udvikling? Har du drive, energi og gåpåmod? Så er denne stilling sikkert noget for dig!

Bravidas sprinklerspecialister har igennem mere end 50 år medvirket til innovative sprinklerløsninger indenfor industrien, offentlige byggerier og for private bygherrer. Vi er blandt de førende certificerede sprinklerinstallatører i Danmark og kan deltage i alle projektfaser, fra projektering til installation og service.

For yderligere at styrke sprinklerområdet søger vi nu en projekteringsleder - gerne med godkendt sprinklerautorisation.


Bravida Danmark A/S, 17. december
XL-BYGE-handelselev til webshop

XL-BYG, Randers

Har du et brændende ønske om at arbejde med e-handel og kunne du tænke dig at have en aktiv rolle i at gøre BygXtra.dk til Danmarks førende online byggemarked? Så er det dig, vi søger! Har du afsluttet en HG2 med niveauer til handelsassistentuddannelse HHX eller HGS, kan vi tilbyde dig et spændende job med mange muligheder og en stærk uddannelse.

Dine arbejdsområder vil b.la. være:

 • Oprettelse af produkter og vedligeholdelse af sortiment på webshoppen
 • Udførelse af marketingsmateriale som guides, brochurer, nyhedsmails, SEO m.m.
 • Ad hoc-analyse og administrative opgaver
 • Kundeservice og rådgivning over telefon, mail og chat

XL-BYG, 16. december
DANISH CROWN A/SMaskinmester, Blans

DANISH CROWN A/S

Vi søger en kompetent og handlekraftig maskinmester til teknisk afdeling på Danish Crowns svineslagteri i Blans ved Sønderborg. Fabrikken er en højteknologisk fødevarevirksomhed med 1.000 ansatte, og der slagtes ca. 60.000 svin om ugen.

Med reference til maskinchef Martin Bo Nielsen vil du primært skulle arbejde med:

 • Sikring af optimal teknisk drift og høj oppetid
 • Medvirken til opnåelse af fastsatte mål og KPI’er for afdelingen
 • Deltagelse i investerings- og ombygningsprojekter – herunder styre og følge op på drifts- og vedligeholdsomkostninger, samt indhentning af tilbud og kontrahering med eksterne leverandører

Vi forventer, at du har en uddannelse som maskinmester, ingeniør, e.l. gerne med nogle års erfaring fra en lignende stilling, hvor budgetter, ledelse og medarbejderudvikling har været en naturlig del af hverdagen.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 16. december
DANISH CROWN A/SSalgsassistent til DC Pork Danmark, Randers

DANISH CROWN A/S

Danish Crown søger en engageret og effektiv medarbejder, der vil være med til at koordinere salget til DC Porks hjemmemarked. Du bliver del af et team på 7 personer, der varetager diverse opgaver i forbindelse med salg af fersk kød til den danske detailhandel.

Med reference til teamleder Michael Hummelshøj vil dine primære opgaver være:

 • Telefonsalg til eksisterende kunder
 • Optagelse af forhåndsordrer
 • Udarbejdelse af budgetter og opfølgning
 • Koordinering af kampagner
 • Bindeled mellem produktion og kunder
 • Div. administrative ad hoc-opgaver.

Vi forventer, at du har relevant uddannelse og erfaring. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en fødevare- eller produktionsvirksomhed. Du har flair for at arbejde med IT, og du er rutineret IT-bruger. Det er et klart plus, hvis du har kendskab til SAP.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 16. december
Sparekassen KronjyllandFonds- eller derivatadministration i Back Office

Sparekassen Kronjylland, Randers

Back Office er et vigtigt forretningsområde i Sparekassen Kronjylland. Aktivitetsniveauet er højt, og det forventes at stige yderligere i løbet af 2015. Afdelingen har derfor brug for en ny medarbejder, der kan indgå i et konstruktivt og udviklende samarbejde med 12 kolleger, hvis ansvar blandt andet er at håndtere fonds- og derivatadministrationen samt have likviditetsoverblikket i Sparekassen.

Dine primære opgaver:

 • Daglig drift vedrørende fonds- eller derivatadministration samt likviditetsoverblik
 • Optimering og effektivisering af arbejdsprocesser
 • Mangeartede opgaver, der skal løses i afdelingen eller i samarbejde med andre interessenter i både ind- og udland

Sparekassen Kronjylland, 15. december
Pilgrim A/SDeltidsassistent

Pilgrim A/S, Randers

Vi søger en deltidansat til ca. 15 timer om ugen i Randers Storcenter.

Pilgrim A/S

Du har butikserfaring, er modebevidst, arbejder selvstændigt og tager ansvar. Vi forudsætter, du er en engageret og udadvendt medarbejder, med et smittende godt humør. Det er vigtigt for os, at du kan skabe en god atmosfære, hvor god kundeservice prioriteres højt.

Arbejdstiden varierer inden for butikkens åbningstider; Man.-fredag kl. 10.00-19.00 lør.-søndag kl. 10.00-16.00.

Vi tilbyder dig til gengæld skønne arbejdskolleger, gode personaleforhold og lærerige udfordringer.


Jobindex, 12. december
Tulip Food Company
Kontorelever

Tulip Food Company, Randers

Tulip Food Company søger 5 kontorelever til hovedkontoret i Randers. Vores nuværende hold af elever afslutter deres uddannelse den 31. august, og vi skal derfor have ansat nye elever med speciale i ”Administration” for tiltrædelse den 1. september 2015.

Vi tilbyder dig en spændende og alsidig 2-årig elevuddannelse i en international virksomhed. Som kontorelev deltager du i en turnusordning, hvor du som minimum kommer i to af følgende afdelinger: Marketing, Customer Service, Salg Norden, Kvalitet, samt Internationalt salg, hvor der vil være mulighed for et udlandsophold af 3 måneders varighed i Hamburg.

Elevuddannelsen suppleres af skoleophold og interne elevkurser samt tilbud om betalt uddannelse i fritiden. Vi kan garantere en afvekslende dagligdag med mange forskellige og udfordrende arbejdsopgaver. Efter endt uddannelse er der gode muligheder for, at du kan fortsætte din karriere inden for koncernen evt. med udstationering.

Tulip Food Company

Tulip Food Company, 12. december
IDEmøblerUngarbejder til intern service

IDEmøbler, Randers

IDEmøbler i Randers søger en deltidsmedarbejder under 18 år til vores interne service, som kan indgår i vores velfungerende og serviceorienterede team.

Som medarbejder i intern service bliver du en del af et spændende arbejdsmiljø, med mange forskellige udfordringer. Dine arbejdsopgaver vil være mangeartede, såsom at pakke varer ud, udlevere varer til kunder, plukke varer på lageret, assistance i de forskellige afdelinger, oprydning etc.

Vi tilbyder dig:

 • God timeløn og gode personalegoder
 • En arbejdsuge på ca. 5-10 timer, fordelt på enkelte eftermiddage samt weekender
 • En fast arbejdsplan, så du ved, hvornår du skal på arbejde
 • Et arbejde med mange jobmuligheder fremadrettet

IDEmøbler, 11. december
IDEmøblerSælger til møbelafdelingen

IDEmøbler, Randers

Er du et konkurrencemenneske, der brænder for at sælge, og kan du se fordelene med et sælgerjob, hvor du:

 • Får mulighed for egne ansvarsområder og indflydelse på, hvad du tjener?
 • Får en spændende og alsidig hverdag, hvor du servicere mange kunder og bliver udfordret på din faglighed?
 • Arbejder i en af Nordens førende detailhandlere – hvor karrieremulighederne er mange, måske som afdelingsleder eller butikschef?

Så har vi måske jobbet til dig.


IDEmøbler, 11. december
plusINDRETNING
Projektsælger søges til kontrakt & erhverv

plusINDRETNING, Randers

Vi oplever stor travlhed og stadig stigende efterspørgsel fra vores kunder, og derfor søger plusINDRETNING endnu en projektsælger til det danske kontraktmarked for møbler og indretning.

Jobbet:

 • Opsøgende projektsalg til offentlige og private erhvervskunder i primært Østjylland, med base i Randers
 • Med udgangspunkt i kanvassalg og eksisterende kundedatabase, identificeres og bearbejdes kunder med henblik på salg af møbler og interiør

Jobindex, 10. december
Caverion A/S
VVS-montør til Randers

Caverion A/S

Er du en servicemindet holdspiller med solid indsigt i VVS? Og vil du have en alsidig og selvstændig stilling med spændende udviklingsmuligheder?

Du får base i vores VVS-afdeling i Randers, hvor du kommer til at arbejde sammen med dygtige og dedikerede kolleger, der har stort fokus på god kundekontakt, energioptimering og optimale løsningsforslag til kunderne.

Opgaverne spænder bredt hos større og mindre kunder hvor kravene til kvalitet og overholdelse af deadlines er høje. Det er afgørende, at du er vant til at arbejde selvstændigt og målrettet med flere opgaver på samme tid, samtidig med at du evner at koordinere din egen tid.


Caverion A/S, 8. december
fakta a/sSouschef, Fakta Randers Dytmærsken

fakta a/s

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • udvikle dig som leder og blive uddannet gennem Coops talent- og ledelsesprogram
 • få gode karrieremuligheder i Danmarks største forhandler af dagligvarer
 • udleve dine lederambitioner, og vise hvad du kan
 • skabe arbejdsvilkår, der harmonerer med familie og fritid

Som souschef i Fakta Randers bruger du størstedelen af din tid ude i butikken. Her har du fokus på, at vi får løst de daglige opgaver og du taler med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt medarbejderne. Du tager også hånd om de daglige udfordringer med bemandingsplaner, kunder, håndtering af varer osv., der er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig.


Coop Danmark A/S, 8. december
Elite Rekruttering
Salgskonsulent

Elite Rekruttering søger for DanDomain i Randers

Til DanDomains e-commerce afdeling søger vi en selvmotiverende og top-engageret intern salgskonsulent, der med stor omhu og energi kan sælge Danmarks bedste og mest populære e-handelsløsning.

Som salgskonsulent hos Dandomain får du en afgørende og betydelig position i forbindelse med DanDomains fortsatte succes og fremgang. Vi leder efter dig, der er fuld af drive og salgstalent og som med høj energi og gåpåmod vil tage ansvar for at sælge til start-ups samt små og mellemstore virksomheder (BtB). Med udgangspunkt i en stor eksisterende kundedatabase og løbende tilgang af nye emner, behersker du alle salgsfacetter, samt udvikling og optimering af eksisterende kunder.

Den ideelle kandidat kommer fra en tilsvarende stilling med stort fokus på salg og salgsudvikling. Vi forventer, at du har brancheerfaring og derfor allerede har et godt produktkendskab, alternativt har du anden erfaring med e-commerce og tilhørende ydelser.


Elite Rekruttering, 5. december

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 92 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.