1 til 20 af 94 resultater.

Dine valg

 • FjernRanders

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
PN Erhvervsbyg
Erfaren kalkulatør/beregner

PN Erhvervsbyg, Randers

Da vores medarbejder gennem mange år har valgt at gå på efterløn, søger vi en erfaren og ansvarsbevidst kalkulatør/beregner til vores kontor i Randers.

Vi tilbyder

 • Et selvstændigt job med mulighed for professionel og personlig udvikling i en virksomhed i vækst, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau.
 • Et positivt, professionelt samarbejdsklima med en frisk og uformel omgangstone i et dynamisk team. Vores medarbejderstab er stabil, og mange har en lang anciennitet i virksomheden.

Primære arbejdsopgaver

 • Gennemgang og analyse af udbudsmaterialer.
 • Indhentning af priser og tilbud fra underentreprenører og leverandører.
 • Beregning og udarbejdelse af tilbud på fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser.
 • Deltagelse i besigtigelser og licitationer.

Jobindex, 30. juli
Verdo A/SDriftstekniker

Verdo A/S, Randers

Du vil få en bred kontakt både til kunder og leverandører. Du vil skulle indgå og følge op på aftaler med entreprenører og underleverandører samt afklare installationsbehov hos både private- og erhvervskunder. Derudover skal du medvirke til at sikre stabil drift af teknikhuse og -udstyr.

Arbejdet vil i perioder være præget af udvikling og i andre perioder af driftsopgaver. Opgaverne spænder over følgende områder:

 • Detailplanlægning og projektering af fiberinfrastruktur
 • Beregning af økonomi i forbindelse med udrulningsprojekter
 • Deltagelse i fejlretningsberedskab på fiber og rør
 • Drift og vedligeholdelse af teknikhuse, herunder udstyr, bygninger og udenoms arealer

Verdo A/S, 29. juli
Bravida Danmark A/SProjektchef - ventilation (VE), anlæg

Bravida Danmark A/S

Nyoprettet stilling med ansvar og perspektiv.

Bravida er en af Danmarks største installationsvirksomheder inden for professionelle ventilationsløsninger. Med henblik på at understøtte og sikre den nuværende og fremtidige udvikling, ledelse og drift af ventilationsafdelingen i Aarhus, søges en erfaren projektchef, hvor du som højre hånd/souschef til afdelingschefen, tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling med rige muligheder for såvel personlig som karrieremæssig udvikling.

Med reference til afdelingschefen, og som en del af den regionale ledergruppe, får du bl.a. følgende ansvarsområder:

 • Sammen med afdelingschefen at sikre drift og udvikling af VE anlægsafdelingen
 • Ledelse af VE projektteam på DNU på ca. 10 personer
 • Opfølgning på økonomi og drift på afdelingens projekter, herunder ledelsesrapportering

Bravida Danmark A/S, 28. juli
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 28. juli
Sparekassen KronjyllandVirksomhedsanalytiker til Kreditafdelingen

Sparekassen Kronjylland, Randers

Med fokus på at fortsætte de gode resultater og understøtte vores strategiske mål for 2016 søger vi nu en ny kollega til virksomhedsanalyse, der brænder for regnskab og ønsker, at ”slut-produktet” bliver brugt til noget.

Dine primære opgaver:

 • Udarbejdelse af virksomhedsanalyser og rating af Sparekassens erhvervsengagementer som beslutningsgrundlag for kreditindstillinger
 • Ansvar for kontakten til udvalgte afdelinger
 • Deltagelse i forberedelse af materiale til brug for bestyrelsen

Den ideelle kandidat har en relevant akademisk uddannelse som HD(R), HA eller eventuelt cand.merc.aud. Du er måske revisor i et mindre revisionsfirma eller har erfaring fra en økonomifunktion i en mindre virksomhed. Har du erfaring med Virksomhedsskatteordningen (VSO) eller konsolidering er det et plus.


Sparekassen Kronjylland, 28. juli
Crocus
Erfaren PTA-tekniker søges

Crocus, Assentoft

Crocus søger en erfaren PTA-tekniker, der kan bidrage konstruktivt og loyalt til at omsætte potentialet, så successen på eksportmarkederne kan videreudvikles.

Vi søger en PTA-tekniker, der kan gennemføre:

 • Produktionsforberedelse og opfølgning
 • Dokumentation / tegningsarbejde
 • Ordrenedbrydning

Vi tilbyder:

 • Spændende opgaver og faglige udfordringer
 • Ordnede forhold med kolleger, der brænder for at gøre en positiv forskel
 • Løn efter kvalifikationer

Jobindex, 26. juli
Randers Spildevand A/S Regnskabsassistent

Randers Spildevand A/S

Er bogholderi din styrke? Og har du lyst til at være en del af økonomiteamet hos en mellemstor forsyningsvirksomhed i kraftig udvikling? Så er det måske dig, vi søger til en udfordrende og selvstændig stilling som regnskabsassistent hos Randers Spildevand A/S.

Med organisatorisk placering i økonomiafdelingen og med reference til økonomichefen vil du som regnskabsassistent få ansvar for kreditorbogholderi, moms og afgifter samt afstemninger. Endvidere skal du hjælpe til med debitorbogholderi, samt medvirke ved klargøring af materiale til eksterne samarbejdspartnere.

Økonomiafdelingen består af fire medarbejdere – en økonomichef og tre regnskabsassistenter, hvoraf de to primært varetager forbrugsafregninger. Medarbejderne i økonomiafdelingen sparrer og hjælper hinanden. Indstillingen er præget af positivitet, faglighed og åbenhed.


Jobindex, 25. juli
Tulip Food Company
Business Analyst

Tulip Food Company, Randers

Du bliver ansvarlig for at supportere afdelingen med analyser og datagrundlag til understøttelse af det strategiske indkøb. Du deltager i den løbende overvågning af KPI’er (cost + performance) på såvel lager og transport samt sikring af optimal udnyttelse af de indkøbte ydelser. Du vil få en koordinerende rolle i forbindelse med opgaver og projekter, herunder løbende opdatering af igangværende projekter samt udvikling og understøttelse af standardprocedurer for arbejdet. Du vil desuden få en central rolle ved udarbejdelse af større logistikanalyser inden for udvalgte forretningsområder.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på cand. merc./HD-niveau og eventuelt erfaring fra en lignende stilling. Kendskab til logistik og supply chain vil være et plus, men er ikke et krav. Du besidder særdeles gode IT-kundskaber, herunder Excel på højt niveau. Kendskab til SAP vil være en fordel. Det er et krav, at du behersker engelsk og gerne tysk.

Tulip Food Company

Tulip Food Company, 23. juli
Den Skandinaviske Designhøjskole
Skolesekretær

Den Skandinaviske Designhøjskole, Randers

Den Skandinaviske Designhøjskole søger ny skolesekretær. Stillingen vil ud over rollen som skolesekretær indeholde opgaver som sekretær for forstanderen og mulighed for PR funktioner. Stillingen er altså en attraktiv kombinationsstilling med ca. halv tid på mindst to funktionsområder.

Du vil opleve glæden ved at blive en del af en dynamisk medarbejdergruppe. Du vil referere til skolens forstander og løser dine opgaver i tæt samarbejde med skolens forstander og skolens forretningsfører. Vi er en kosthøjskole med høje ambitioner om trivsel, fællesskab og faglighed - både for kursister og medarbejdere. Vi arbejder med design som fagligt udgangspunkt for undervisningen og forener det på enestående vis med højskolelivet.


Jobindex, 23. juli
Lemvigh-Müller A/SSalg af stålløsninger til industrien

Lemvigh-Müller A/S, Randers

Skabe de optimale kundeløsninger med skarp produktviden og kommerciel tæft

Afdelingen for Storkunder, har med succes kontakt til en bred vifte af producenter, og er hos kunderne kendt for at have fingeren på pulsen i forhold til produktkvaliteter, prisniveauer og stålværkernes kompetencer. Fra starten kommer du til at servicere afdelingens bestående kunder sammen med den kundeansvarlige, og i takt med din indsigt, erfaring og kommercielle succes, opbygger du din egen kundeportefølje. Dine hovedopgaver bliver, at:

 • Planlægge og gennemføre salgsbesøg hos nuværende og potentielle kunder
 • Sammensætte den rigtige løsning med afsæt i kundens behov
 • Forhandle løsningen på plads med både kunden og stålværket
 • Servicere kunder, optimere løsninger og sikre at leverancerne kommer rettidigt

Lemvigh-Müller A/S, 22. juli
TOP-TOY
Fætter BR i Randers søger salgsassistent-elev

TOP-TOY

Som salgselev er du ansvarlig for, at kunderne får den bedste kundeservice, og at butikken er salgsklar, pæn og præsentabel. Vi arbejder så tæt sammen, at du får svært ved at skelne mellem kolleger og venner. Dine arbejdstider følger typisk butikkens åbningstider, og du skal være indstillet på at arbejde i weekenden.

Elevuddannelsen varer 2 år, hvor du udover din dagligdag i butikken, deltager på 4 skoleophold af 2-ugers varighed med en masse andre unge elever på Handelsfagsskolen i Odder. Vi sørger for det hele, så du modtager solid salgstræning og bliver oplært i vores produkter. Når du efter 2 år er udlært, er karrieremulighederne rigtig mange både nationalt og internationalt.

TOP-TOY

TOP-TOY, 22. juli
DANISH CROWN A/SProjektchef til DC Foods, Randers

DANISH CROWN A/S

Med reference til CEO for DC Foods, Flemming Enevoldsen, vil du få ansvar for forskellige projekter varierende i omfang samt kompleksitet, eksempler kunne være:

 • Udvikling af nye og eksisterende forretningsområder – fra analyse over business plan til eksekvering
 • Formulering, implementering og opfølgning på strategiplaner
 • Innovations-/produktudviklingsprojekter

DC Foods vil aktivt drive projekter på tværs af de internationale forretningsenheder. Idet divisionen er meget internationalt orienteret, må du forvente nogen rejseaktivitet.

Du har en relevant videregående uddannelse (handelshøjskole, universitet, DTU eller lign.) og optimalt 3-7 års praktisk erfaring fra konsulentbranchen eller inden for forretningsudvikling. Måske har du en stærk baggrund inden for fødevarebranchen, men dette er ikke et krav. Alternativt har du solid erfaring som projektleder eller management konsulent på tværs af industrier og funktionsområder.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 18. juli
Danløft a/sDanløft a/s søger dygtig salgs- og servicetekniker til Hobro/Randers området

Danløft a/s

Dine arbejdsopgaver:

 • Service og reparationer af kraner.
 • Service og reparationer af løftegrej.
 • Service og reparationer af porte, reoler, elværktøj og stiger.
 • Salg af varer og serviceydelser.

Vi tilbyder:

 • Nødvendig oplæring ved at følge vores specialuddannelse.
 • Løbende opdatering med viden om nye produkter.
 • Opdatering af nye regler fra Arbejdstilsynet.
 • Engagerede og hjælpsomme kollegaer.

Jobindex, 18. juli
VIA University CollegeDocenter til VIAs forskningsprogrammer - Udsatte børn og unge

VIA University College

Pædagogisk-Socialfaglig Højskole søger en docent til området Udsatte børn og unge, der skal medvirke til at præge, profilere og udvikle forskningsprogrammet.

Docenten skal forestå den faglige ledelse af programmet, hvori indgår en række af PSH’s undervisere, der har formelle forskningskompetencer. Udover faglig ledelse af programmet forventes docenten at varetage forsknings- og undervisningsopgaver samt bidrage til at sammenkoble forskning og uddannelser indenfor såvel grunduddannelser som efter- og videreuddannelse.


Jobindex, 18. juli
VIA University CollegeDocenter til VIAs forskningsprogrammer - Offentlig styring og ledelse

VIA University College

Pædagogisk-Socialfaglig Højskole søger en docent til området Offentlig styring og ledelse, der skal medvirke til at præge, profilere og udvikle forskningsprogrammet.

Docenten skal forestå den faglige ledelse af programmet, hvori indgår en række af PSH’s undervisere, der har formelle forskningskompetencer. Udover faglig ledelse af programmet forventes docenten at varetage forsknings- og undervisningsopgaver samt bidrage til at sammenkoble forskning og uddannelser indenfor såvel grunduddannelser som efter- og videreuddannelse.


Jobindex, 18. juli
VIA University CollegeDocenter til VIAs forskningsprogrammer - Dagtilbudspædagogik

VIA University College

Pædagogisk-Socialfaglig Højskole søger en docent til området Dagtilbudspædagogik, der skal medvirke til at præge, profilere og udvikle forskningsprogrammet.

Docenten skal forestå den faglige ledelse af programmet, hvori indgår en række af PSH’s undervisere, der har formelle forskningskompetencer. Udover faglig ledelse af programmet forventes docenten at varetage forsknings- og undervisningsopgaver samt bidrage til at sammenkoble forskning og uddannelser indenfor såvel grunduddannelser som efter- og videreuddannelse.


Jobindex, 18. juli
VIA University CollegeDocenter til VIAs forskningsprogrammer - Idræt og bevægelse i skoler og dagtilbud

VIA University College

Pædagogisk-Socialfaglig Højskole søger en docent til området Idræt og bevægelse i skoler og dagtilbud, der skal medvirke til at præge, profilere og udvikle forskningsprogrammet

Docenten skal forestå den faglige ledelse af programmerne, hvori indgår en række af PSH’s undervisere, der har formelle forskningskompetencer. Udover faglig ledelse af programmet forventes docenten at varetage forsknings- og undervisningsopgaver samt bidrage til at sammenkoble forskning og uddannelser indenfor såvel grunduddannelser som efter- og videreuddannelse.


Jobindex, 18. juli
VIA University CollegeDocenter til VIAs forskningsprogrammer - Professionsdidaktik

VIA University College

Pædagogisk-Socialfaglig Højskole søger en docent til området professionsdidaktik, der skal medvirke til at præge, profilere og udvikle forskningsprogrammet.

Docenten skal forestå den faglige ledelse af programmet, hvori indgår en række af PSH’s undervisere, der har formelle forskningskompetencer. Udover faglig ledelse af programmet forventes docenten at varetage forsknings- og undervisningsopgaver samt bidrage til at sammenkoble forskning og uddannelser indenfor såvel grunduddannelser som efter- og videreuddannelse.


Jobindex, 18. juli
VIA University CollegeDocenter til VIAs forskningsprogrammer - Sprog og literacy

VIA University College

Pædagogisk-Socialfaglig Højskole søger en docent til området Sprog og literacy, der skal medvirke til at præge, profilere og udvikle forskningsprogrammet.

Docenten skal forestå den faglige ledelse af programmet, hvori indgår en række af PSH’s undervisere, der har formelle forskningskompetencer. Udover faglig ledelse af programmet forventes docenten at varetage forsknings- og undervisningsopgaver samt bidrage til at sammenkoble forskning og uddannelser indenfor såvel grunduddannelser som efter- og videreuddannelse.


Jobindex, 18. juli
Tulip Food Company
Salgsassistent

Tulip Food Company

Tulip Food Company, Salg Norden på hovedkontoret i Randers, søger en salgsassistent til afdelingen ”Food on the Go”, som har primært fokus på convenience kæder, herunder tankstationer. Arbejdsopgaverne udføres i tæt samspil med afdelingens salgs- og marketingkoordinator, Key Account Managere, Business Unit Manageren samt den øvrige organisation.

Dine væsentligste opgaver vil være som følger:

 • Medvirke ved udarbejdelse af POS materialer og kampagner til kæderne
 • Deltagelse i den daglige salgsplanlægning samt salgsmøder
 • Udarbejdelse af salgsdata og -rapporter
 • Support på forhandlerkontrakter
 • Backup til salgskonsulenter og support på CRM system

Du er kontoruddannet eller har en lignende relevant teoretisk uddannelse samt nogle års erhvervserfaring fra en salgs- eller marketingafdeling i en mærkevare- og/eller fødevarevirksomhed.

Tulip Food Company

Tulip Food Company, 17. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 94 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.