1 til 20 af 123 resultater.
Randers StatsskoleStudiesekretær

Randers Statsskole

På Randers Statsskole, som er et alment gymnasium med ca. 900 elever og 100 ansatte, søger vi en studiesekretær, hvis primære funktion er at varetage følgende opgaver:

 • Skemalægning for skolens klasser, hold og lærere i tæt samarbejde med ledelsen
 • Daglige skemaændringer
 • Tilretning af holdnormer
 • Eksamensadministration (herunder års- og terminsprøver) i tæt samarbejde med ledelsen

En omhyggelig og grundig uddannelsesplanlægning er afgørende for både elevers og ansattes trivsel og for uddannelsens kvalitet, og du vil blive ansvarlig for, at denne planlægning løbende optimeres.


Jobindex, 21. april
Verdo A/SProjektleder til fjernaflæsning

Verdo A/S, Randers

Er du stærkstrømsingeniør eller el-installatør med flair for projektledelse og erfaring indenfor målere og målesystemer, så er du måske den projektleder, som Verdo søger til Forsyningsdivisionen.

Til en spændende nyoprettet stilling i Verdos Forsyningsdivision søger vi en engageret og velfunderet projektleder til udrulning af fjernaflæsning til Verdos el-, vand-, og varmekunder.

Det er planen, at fjernaflæsningssystemet skal levere data til Verdos allerede eksisterende IT-systemer. Projektet indeholder integrationer til kundeafregningssystemet og Forsyningens forskellige scadasystemer.

Du vil møde en afdeling med dygtige kollegaer, der tilbyder fagligt med- og modspil, og hvor der hele tiden sker en udvikling.


Verdo A/S, 20. april
3 (Hi3G Danmark ApS)Har du drive, selvtillid og et vinderinstinkt ud over det sædvanlige? Er du med på beatet, når det gælder den nyeste teknologi og synes du, at 3 er et fedt brand?

3 (Hi3G Danmark ApS), Randers

– så har vi et af de mest udfordrende salgsjob i branchen, hvor du driver salget i en 3 shop i en af Fonas butikker.

3 og Fona har i 2013 startet et succesfuldt samarbejde ”3 shop in Fona”, hvor vi har placeret en eller flere 3-sælgere i Fona-butikken for at øge salget af 3-telefoni.

Vi har vind i sejlene, så nu udvider vi i hele Danmark. Netop nu mangler vi en supersælger i Fona Randers.

Som sælger får du dit eget salgsområde, hvor alle 3s produkter er udstillet, og det er op til dig at sikre, at 3 shoppen har succes hver måned. Langt størstedelen af din tid opsøger du kunder og sælger.


3 (Hi3G Danmark ApS), 20. april
TEMP TEAM A/SIntern reservedelssælger

TEMP TEAM A/S søger for Scanbolt i Randers

Er du den ildsjæl, der brænder for at servicere vore kunder på allerbedste vis?

Opgaverne vil bl.a. være:

 • Ordre/sagsbehandling i hele ordreprocessen samt distribution
 • Styring af indkøb
 • Optimering af vareflow

Vi tilbyder:

 • Fire gode kolleger
 • Et spændende og meget alsidigt job med gode udfordringer og selvstændighed
 • Et dynamisk og kundeorienteret arbejdsmiljø i en flad organisationsstruktur

TEMP TEAM A/S, 20. april
LyderJohnsen A/S Projektleder til succesrige Assentoft Silo A/S

LyderJohnsen A/S søger for Assentoft Silo A/S

Som projektleder bliver du en del af tegne- og projektafdelingen. Du og dine kolleger har hver jeres specialistområder, men projekter løses i et samarbejde. Dit område bliver især ståltanke med tilhørende installationer til biogasanlæg samt et nyt indsatsområde indenfor tanke til fiskeopdræt.

Assentoft Silo tilbyder sine kunder nyskabende højkvalitetsprojekter indenfor disse felter og oplever derfor stor fremgang. Sammen med direktør Peter Damgaard skal du bygge videre på udviklingen ved at udføre projekterne fra start til slut – fra tilbud, design af anlægget, indkøb, site management og til aflevering samt evaluering. Projekterne ligger både i Danmark, men også i udlandet. Derfor vil der være begrænset rejseaktivitet.


Jobindex, 20. april
Bravida Danmark A/SArbejdsmiljø- og Kvalitetskonsulent

Bravida Danmark A/S, Aarhus

Kan du sætte kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø i et driftsøkonomisk perspektiv? Kan du gøre det komplicerede enkelt og overskueligt? Er du løsningsorienteret og pragmatisk i din tilgang? Så er stillingen som Arbejdsmiljø- og Kvalitetskonsulent noget for dig!

Du får din daglige gang på vores kontor i Aarhus og på vores store byggepladser. Det bliver dit ansvar at bidrage med konkrete løsninger i form af processer, der integrerer både krav om effektivitet og kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø.

Dine opgaver omfatter:

 • Kommunikation, samarbejde og sparring med interne og eksterne aktører om kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø.
 • Koordinering af arbejdsmiljøarbejdet på vores store anlægsprojekter.
 • Sparringspartner og rådgiver i forhold til Bravidas projektledelse.

Bravida Danmark A/S, 20. april
DANISH CROWN A/S
Group Purchaser - Packaging materials, Randers

DANISH CROWN A/S, Randers

Har du en god forretningsforståelse, og er du en god sparringspartner for dine stakeholders? Motiveres du af strategisk sourcing, kategorianalyse og -planlægning, forhandlinger samt kontraktindgåelser? Vil du deltage i løbende forbedring og optimering af category management og strategisk sourcing inden for området packaging materials? Så er det måske dig, vi søger til Danish Crowns indkøbsorganisation, der består af 9 engagerede medarbejdere.

Du indgår i et team, som er ansvarlig for strategisk indkøb af emballage, og arbejdsopgaverne vil være:

 • Selvstændigt ansvar for indkøb af emballage, herunder udbud og forhandling af aftaler for Danmark, Sverige og Tyskland
 • Leverandørudvælgelse og –udvikling
 • Optimering af produkt- og aftaleporteføljen
 • Produktudvikling
 • Stakeholder management
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 17. april
BESTSELLER
Butikselev i Randers

BESTSELLER

Brænder du for mode? Er du udadvendt, og kan du lide at have kundekontakt? Har du lyst til at uddanne dig inden for butik?

Du kommer til arbejde i én af blot 6 BESTSELLER butikker i Danmark, der sælger det bedste af det bedste fra alle BESTSELLERs pigemærker. Du vil blive en del af et team på 3 fastansatte og et antal hjælpepiger afhængig af sæson. I butikken har vi en uformel omgangstone og lægger vægt på en sjov og produktiv arbejdsdag med kunderne i centrum.

BESTSELLERs elevuddannelse er en praktisk orienteret uddannelse, hvor du fra første dag får lov at prøve kræfter med opgaver og problemstillinger, som du skal løse med initiativ og selvstændighed. Her får du en grundig indsigt i alle områder inden for salg, service, butiksdrift og merchandising, og det daglige arbejde i en travl og spændende butik vil ikke alene give dig en spændende hverdag, men også en alsidig uddannelse.


BESTSELLER, 17. april
IDEmøblerDeltidssælger til møbelafdelingen

IDEmøbler, Randers

Er du en passioneret sælger, og kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Arbejder i Danmarks største detailhandler inden for møbler og boligindretning?
 • Får en attraktiv provision af det, du sælger og dermed kan påvirke din egen løn?

Så har vi måske jobbet til dig! IDEmøbler i Randers søger lige nu en fleksibel og resultatskabende deltidssælger til møbelafdelingen. Arbejdstiden er ca. 10 timer om ugen og ligger primært i weekender, men også om eftermiddagen i hverdagene.


IDEmøbler, 17. april
IDEmøblerDeltidsmedarbejder til kassen

IDEmøbler, Randers

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Kommer til at indgå i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Arbejder i Danmarks største detailhandler inden for møbler og boligindretning?

Så har vi måske jobbet til dig! IDEmøbler i Randers søger en engageret og serviceminded deltidsmedarbejder til kassen. Arbejdstiden er ca. 10 timer om ugen, og ligger primært i weekenden samt om eftermiddagen i hverdagene.

Som deltidsmedarbejder får du en travl og udfordrende hverdag, hvor din primære opgave er kundebetjening. Foruden betjening af kunder, er du med til at sikre at bolighuset altid fremstår salgsklart og præsentabelt, samt sørge for at du altid er synlig og står til rådighed, når kunden er i butikken.


IDEmøbler, 17. april
AMKASalgs- og marketingassistent med grafiske kompetencer

AMKA, Randers

Til AMKA Gruppens marketingafdeling søger vi en dygtig, systematisk og omstillingsparat salgs- og marketingassistent, der har en bred og solid erfaring med salgs- og marketingrelaterede opgaver.

Vi laver, så vidt muligt, alle salgs- og marketingopgaver in-house, det vil sige alt, hvad der har med online og offline at gøre fra idé, udvikling og til selve produktionen. Vi er en kommerciel virksomhed, så det er vigtigt, at du har en god forståelse for salgsprocesserne.

Du vil især skulle varetage følgende opgaver:

 • Udarbejdelse af diverse salgsfremmende materialer til kunder, sælgerstab og AMKA's forretningsenheder.
 • Udfærdigelse af vin- og menukort, marketingmaterialer samt tilbud til B2B-kunder.
 • Hente og videreformidle diverse statistikker fra økonomisystemet.

Jobindex, 16. april
Profil Search

Salgsingeniør - Marine & Offshore - Hydraulik - Danmark

Profil Search søger for Bosch Rexroth

Virksomheden, der er markedsledende inden for industrihydraulik, søger en serviceminded, engageret, troværdig og proaktiv teknisk salgsingeniør.

Din indsats målrettes mod virksomheder i Marine & Offshore-branchen i Danmark, hvor du får selvstændigt ansvar for planlægning og gennemførelse af salgsaktiviteterne, lige fra den indledende dialog, den tekniske og løsningsorienterede udvikling, til slutforhandlinger med indkøbsafdelingerne.

Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job i en international virksomhed med fokus på kvalitet og teknologi. Vi vil have den bedste service, og du vil derfor få gode muligheder for personlig og faglig udvikling, så opgaverne kan løses på et højt fagligt niveau.

Søg information om virksomheden på www.boschrexroth.dk.


Profil Search, 16. april
DANISH CROWN A/S
IT-supporter elev, Randers

DANISH CROWN A/S

Brænder du for IT og har du lyst til at blive dygtigere og udfordre dig selv med spændende opgaver i en hverdag præget af høj aktivitet - så bliv IT-supporter elev hos os!

I Danish Crown handler det om mad! Vi er en internationalt orienteret fødevarevirksomhed med produktion og salg af fersk svine- og oksekød. I alle led i værdikæden hos Danish Crown er det mad, vi har fokus på, og det er mad vi producerer og sælger til kunder og forbrugere verden over.

Danish Crown anvender en strategi baseret på SAP og Microsoft. I jobbet som IT-supporter vil du blandt andet komme til at arbejde med:

 • Generel support på Windows 7
 • Support og fejlsøgning på netværk
 • Opbygning og konfiguration af netværk og servere
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 15. april
NEYE A/SButiksleder, i barselsvikariat, til vores butik i Randers Storcenter

NEYE A/S

Til en af vores større butikker, beliggende i Randers Storcenter, søger vi snarest muligt en engageret, motiveret og sælgende butiksleder, der kan gå foran og udvikle salget i vores butik.

Butikslederens hovedopgave er at forestå den daglige ledelse af butikken, herunder at sikre butikkens kunder oplever en flot butik, samt gå foran med at udvikle salget i butikken.

 • Opfølgning på salget i butikken
 • Efterlevelse af fastlagte budgetter i samarbejde med Regionschefen
 • Efterlevelse af KPI’er som er fastlagt (Basket Size mv.)
 • Udarbejdelse af bemandingsplaner
 • Sikre at personalet i butikken til enhver tid lever op til givne målsætninger
 • Opfølgning på medarbejdernes salgsperformance og service

Jobindex, 15. april
P.P. Handicapservice ApSHandicaphjælper søges til 10-årig pige

P.P. Handicapservice ApS, Randers

Vi søger kvindelige tilkaldevikarer til en 10-årig pige som bor i Havndal ved Randers.

Hun har muskelsvind og kognitive udfordringer. Hun sidder i elektrisk kørestol som hun selv kan styre. Hun skal have hjælp til alt personlig pleje og praktisk hjælp.

Hun bor sammen med hendes familie. Der er heste, hund, katte og marsvin i hjemmet. Derfor skal man kunne tåle og lide dyr.

Oplæring vil finde sted sammen med en fast hjælper.


Jobindex, 15. april
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 14. april
Kelly Services DanmarkServicetekniker til medico

Kelly Services Danmark søger for Getinge Danmark A/S

Vi søger for Getinge Danmark A/S en service tekniker med bopæl i Aalborg-/Randers området til servicering af kunder i hospitalssektoren samt -industrien.

Getinge Danmark A/S er et datterselskab af en svensk koncern og er blandt verdens førende producenter af desinficerende opvaskemaskiner, bækkenvaskere, autoklaver m.v. Produkterne er blevet solgt til hospitaler, læger, tandlæger, plejehjem, laboratorier, farmaceutiske virksomheder og industrien gennem mere end 35 år og der er 15.000 medarbejdere ansat globalt.

Du bliver en del af et team af dygtige serviceteknikere. Din kundegruppe vil primært være placeret i Nordjylland, hvor du, med udgangspunkt fra din bopæl, skal servicere Getinges brede sortiment inden for sterilisations udstyr og desinfektions vaskemaskiner samt relateret udstyr.


Kelly Services Danmark, 13. april
Randers RegnskovVi søger en dygtig kok

Randers Regnskov

Randers Regnskov behøver næppe nogen nærmere præsentation, men alligevel: Regnskoven er en af Danmarks vigtigste turistattraktioner med et årligt besøgstal på ca. 300.000 personer fra Danmark og udlandet.

Ud over den daglige servicering af gæsterne gennemfører Randers Regnskov en lang række arrangementer (kursusvirksomhed, møder, private fester m.v.) i de to caféer/restauranter, der er ligger i hhv. hovedbygningen og i Frilandsgården.

Randers Regnskov lægger vægt på bæredygtighed og økologi i alt hvad man foretager sig. Det gælder også i køkkenet. Man har således et meget velfungerende samarbejde med Friland og det økologiske bronzemærket.


Jobindex, 13. april
Cepheus EjendommeDygtig bygningskonstruktør med ledelseserfaring

Cepheus Ejendomme, Randers

Cepheus Ejendomme har eksisteret siden 1988, og vi er den største privatejede boligudlejningsvirksomhed i Randers. Vi er vært for næsten 2.600 mennesker, der bor i vores ejendomme, og det er en opgave der forpligter. Glade og tilfredse lejere er livsnerven i vores virke, og vi stiller derfor høje kvalitetskrav til både vedligeholdelsesstandard og serviceniveau. Når vores lejere føler sig godt hjulpet, så føler vi os godt tilpas.

Til vores vedligeholdelsesafdeling søger vi en dygtig bygningskonstruktør med ledelseserfaring samt viden om drift og vedligehold af udlejningsejendomme. Hvis du trives i en kvalitetsbevidst kultur, kan lede og motivere og samtidig forstår betydningen af god kommunikation og et højt serviceniveau, er du måske personen vi søger.


Jobindex, 13. april
Tulip Food Company
Receptionist

Tulip Food Company, Randers

Tulip Food Company, hovedkontoret i Randers, søger for tiltrædelse den 1. juni 2015 en serviceminded og engageret receptionist, da den ene af vores nuværende receptionister går på pension. Stillingen er på 30 timer pr. uge.

Receptionen er Tulips ansigt udadtil, hvilket stiller meget høje krav til kvalitet og service – både når der modtages gæster, og når opkald besvares på telefonerne. Ligeledes er der en stor kontakt internt i organisationen, hvor du forventes at yde en professionel og supporterende service.

De væsentligste arbejdsopgaver er at besvare telefonopkald til hovedkontoret og de danske fabrikker fortrinsvis på dansk, men også på engelsk og tysk samt at modtage gæster. Herudover vil du blive beskæftiget med opdatering af oplysninger i telefonsystemet, fremstilling af adgangskort og gæstekort, opdatering af informationstavlen i receptionen og udlevering af rejsevaluta.

Tulip Food Company

Tulip Food Company, 10. april
Annonce:
1 til 20 af 123 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.