1 til 20 af 97 resultater.

Dine valg

 • FjernRanders

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
DANISH CROWN A/SSvinekonsulent til Danish Crown Ejerservice

DANISH CROWN A/S

Har du fingeren på pulsen, når det drejer sig om moderne svineproduktion? Kan du se sammenhængen fra stalden til afsætning på et globalt marked? Er du skarp på de gode argumenter, og kan du tackle en dagligdag i højt tempo? Har du samtidig evner for samarbejde og for at skabe positive relationer? Så er du godt på vej til en spændende karriere som konsulent i Danish Crown Ejerservice.

Med reference til afdelingschef Jacob Rasmussen bliver dine primære opgaver at:

 • Deltage i udviklingen og drift af den nye slagtesvinerådgivning
 • Fungere som fast kontaktperson for andelshaverne
 • Være faglig rådgiver i en meget selvstændig funktion
 • Yde svinerådgivning ud fra en praktisk vinkel

Jobbet har en stærk fokus på daglig drift og rådgivningen vil foregå i samarbejde med konsulent Kristian Jensen, som er fagligt ansvarlig i Nordjylland. Dit udgangspunkt vil være dels fra egen bopæl, såvel som fra hovedkontoret i Randers.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 27. august
C10 Marketing”Cool” konsulent søges til kunde- og konceptudvikling inden for camping, oplevelsesøkonomi og turisme

C10 Marketing, Randers

Bred indsigt i online markedsføring / Stort drive / Salgs- og marketingdrevet / Salgserfaring

Vi søger en konsulent, der er i stand til at videreudvikle konceptet for markedsføring inden for camping, oplevelsesøkonomi og turisme. Jobbet omfatter en forstærkning af bureauets kompetencer i forbindelse med at rådgive, planlægge og udvikle camping- og turistvirksomheders markedsførings- og kundeplatform.

Jobbet omfatter udbygning af en bred og bæredygtig kundeplatform – dels ved at udvikle og vedligeholde bureauets eksisterende kunder dels ved at etablere nye kunder i hele Danmark.


Jobindex, 27. august
3 (Hi3G Danmark ApS)Dygtig opsøgende sælger

3 (Hi3G Danmark ApS), Randers

Er du en knald dygtig sælger og har du et højt energiniveau? Så hører vi meget gerne fra dig!

Har du mod på at drive dit eget salgsområde, og er du god til at opnå egne budgetter samt arbejde selvstændigt – Så har vi drømmejobbet til dig! Vi har i løbet af 2013 startet et storstilet samarbejde med Fona, og har derfor brug for nogle dygtige salgskonsulenter.

Dit daglige arbejdsområde bliver i Fona Randers. Her vil du have dit eget salgsområde hvor alle 3’s produkter er udstillet. Vi arbejder med opsøgende salg, hvilket vil sige, at vi ikke venter på at kunderne kommer til os, men at vi gør en aktiv indsats for at komme til dem.


3 (Hi3G Danmark ApS), 27. august
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 25. august
DANISH CROWN A/SSalgsassistent til DC Ingredients, Randers

DANISH CROWN A/S

DC Ingredients søger en struktureret salgsassistent med primær fokus på biprodukter, men du skal ligeledes supportere sælgernes aktiviteter i DC Pork. Salgsassistenten skal være med til at opbygge/systematisere funktioner og procedurer for DC Ingredients, som er en relativ nyetableret virksomhed i Danish Crown koncernen.

DC Ingredients udvikler, håndterer og afsætter biprodukter fra DC Pork, DC Beef og DAT-Schaub. Teamet består i dag af 4 personer med base i Randers samt salgs- og udviklingsfunktioner i København (DAT-Schaub) og Holsted (DC Beef). DC Ingredients forventer stor ekspansion inden for nærmeste fremtid.

Med daglig reference til produktchef Lene Høgh Aaquist og eksportchef Mikael Petersen bliver dine primære arbejdsopgaver:

 • Salgsopfølgning
 • Salgs-backup
 • Ordre-/indkøbsoprettelser
 • Ordreopfølgning
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 25. august
Lemvigh-Müller A/SSalg af stålløsninger til industrien

Lemvigh-Müller A/S, Randers

Skabe de optimale kundeløsninger med skarp produktviden og kommerciel tæft

Afdelingen for Storkunder, har med succes kontakt til en bred vifte af producenter, og er hos kunderne kendt for at have fingeren på pulsen i forhold til produktkvaliteter, prisniveauer og stålværkernes kompetencer. Fra starten kommer du til at servicere afdelingens bestående kunder sammen med den kundeansvarlige, og i takt med din indsigt, erfaring og kommercielle succes, opbygger du din egen kundeportefølje. Dine hovedopgaver bliver, at:

 • Planlægge og gennemføre salgsbesøg hos nuværende og potentielle kunder
 • Sammensætte den rigtige løsning med afsæt i kundens behov
 • Forhandle løsningen på plads med både kunden og stålværket
 • Servicere kunder, optimere løsninger og sikre at leverancerne kommer rettidigt

Lemvigh-Müller A/S, 25. august
HEL udviklingSalgsdirektør til offshore branchen

HEL udvikling søger for Rigtools i Randers

Rigtools i Randers vækster og ønsker yderligere fokus på at udnytte potentialet hos eksisterende og nye kunder, derfor søges ny salgsdirektør.

Du bliver en del af ledergruppen og en tæt sparringspartner til de to ejere. Du får det strategiske ansvar for salg og forretningsudvikling af virksomhedens produkter til offshore industrien globalt.

Dine opgaver bliver at udarbejde samt gennemføre handlingsplaner for salgs- og forretningsudvikling på den internationale markedsplads i tæt samarbejde med underleverandører, kunder og forhandlere. Forståelse af projektsalgets processer og international afsætning er et afgørende element for succes.


Jobindex, 22. august
Crocus
Erfaren PTA-tekniker søges

Crocus, Assentoft

Crocus søger en erfaren PTA-tekniker, der kan bidrage konstruktivt og loyalt til at omsætte potentialet, så successen på eksportmarkederne kan videreudvikles.

Vi søger en PTA-tekniker, der kan gennemføre:

 • Produktionsforberedelse og opfølgning
 • Dokumentation / tegningsarbejde
 • Ordrenedbrydning

Vi tilbyder:

 • Spændende opgaver og faglige udfordringer
 • Ordnede forhold med kolleger, der brænder for at gøre en positiv forskel
 • Løn efter kvalifikationer

Jobindex, 22. august
Sparekassen KronjyllandLandbrugsrådgiver

Sparekassen Kronjylland, Randers

Ønsker du at arbejde i et pengeinstitut, der vil landbruget? Så har vi en plads i et team, der har specialiseret sig inden for landbrugsrådgivning.

For at styrke rådgivningen inden for landbrugssegmentet har Sparekassen Kronjylland oprettet en landbrugsafdeling, hvor vi har samlet kompetencerne inden for rådgivning af landbrugskunder.

Vi søger en landbrugsrådgiver, der har erfaring med rådgivning af større, komplekse landbrugskunder og samtidig har et godt kendskab til og netværk i området mellem Aarhus og Horsens.

Vi tilbyder dig at blive en del af et kompetent og dedikeret team, hvor der er store muligheder for personlig og faglig udvikling.


Sparekassen Kronjylland, 21. august
Marcus Gruppen A/SBarselsvikariat som økonomiassistent

Marcus Gruppen A/S, Randers

Vi søger en barselsvikar for en af vore faste økonomiassistenter. Vikariatet er fra medio oktober 2014 til ca. ultimo juni 2015. Timetallet er 37 timer pr. uge.

Du vil komme til at sidde i økonomiafdelingen sammen med 2 andre medarbejdere.

Arbejdsopgaverne er følgende:

 • Daglig bogføring
 • Debitor- og kreditorstyring, herunder afstemning, betalinger mv.
 • Indrapportering til offentlige myndigheder
 • Provisionsafregning til agenter (Oplæring følger)


Jobindex, 21. august
Elgiganten A/SSælger på fuldtid til Epoq køkkener

Elgiganten A/S, Randers

Et job som sælger i Elgiganten er et spændende job med en varierende hverdag. Du vil indgå i et team, som sælger Epoq køkkener og hårde hvidevarer. Du skal sælge og rådgive kunder. Elgiganten tilbyder et uformelt miljø, hvor du er ansvarlig for dit eget salg. Du vil blive ansat med en attraktiv bonusordning, det er derfor op til dig selv, hvor meget du vil tjene. Du skal gå kunderne i møde og være god til at kommunikere, da det er din indsats, der tæller.

Elgiganten tilbyder dig et job, hvor du vil gennemgå Elgigantens interne uddannelse. Det vil klæde dig på til at blive en af Danmarks bedste sælgere. Du vil få muligheden for at vise dit potentiale og blive belønnet herefter. Et job som sælger i Elgiganten giver dig gode muligheder for at få indfriet dine drømme.


Elgiganten A/S, 21. august
Prodan A/SCNC-operatører til sværgodsbearbejdning, drejning eller fræsning

Prodan A/S, Randers

Som vores nye kollega får du til opgave at bearbejde og fremstille unikke emner af varierende størrelse og sværhedsgrad til mange forskellige kunder inden for industrien. Du får en alsidig hverdag med mange omstillinger, og du er beskæftiget både med programmering af maskinerne og betjening af dem. Vi stiller meget høje krav til udførslen af vores arbejde og kvaliteten af emnerne, og vi er stolte af at fremstille unikke emner.

Vi tilbyder en særdeles attraktiv løn for området, og vi arbejder i moderne, lyse produktionsfaciliteter med mulighed for fleksibel arbejdstid. Vi har en god frokostordning med sund, varieret og nærende kost og sundhedsforsikring, en aktiv personaleforening og mange andre personalegoder. Dit nye arbejdssted er i vores nybyggede domicil på Tåsingevej 1 i Randers, lige ud til motorvej E45.


Jobindex, 19. august
Prodan A/SProduktionstekniker indenfor drejning og fræsning

Prodan A/S, Randers

Prodan A/S søger en dygtig produktionstekniker med erfaring inden for drejning og fræsning i metal og plast

Du skal være uddannet inden for faget, f.eks. som industritekniker eller maskinarbejder og være erfaren inden for:

 • Tegningslæsning
 • Beregning af opstillings- og procestider
 • Beregning af tilbud
 • Opretning af ordrer
 • Kundekontakt
 • Generelt PTA-arbejde

Prodan A/S er en moderne maskinfabrik på et højt teknisk niveau. Vores primære kompetencer dækker spåntagende bearbejdning i metal og plast, samt bukning, svejsning, robotsvejsning, laserskæring og flammeskæring.


Jobindex, 11. august
Sparekassen KronjyllandTo dygtige .NET-udviklere

Sparekassen Kronjylland

- til forretningsorienteret IT-udvikling i en Sparekasse med ambitioner.

Som en naturlig del af Sparekassen Kronjyllands udvikling og strategi supplerer vi nu vores topmotiverede og kompetente IT-afdeling med et forretningsunderstøttende udviklingsteam.

Med reference til IT-chefen får du som din absolut vigtigste opgave at udvikle, designe og supportere nye brugergrænseflader til Sparekassens platform. Du vil komme til at arbejde med mange forskellige IT-systemer og -teknikker.

Vi arbejder projektorienteret, og en væsentlig del af jobbet vil bestå i kontakt til medarbejdere på tværs af hele organisationen. Et væsentligt samarbejde er med analyseafdelingen, der har ansvaret for Sparekassens datawarehouse og BI-platform (SAS).


Sparekassen Kronjylland, 11. august
Svane KøkkenetErfaren konsulent

Svane Køkkenet, Randers

Grundet vækst søger vi en erfaren og kreativ køkkenkonsulent.

Til vores Svane-butik i Randers søger vi en engageret og dygtig køkkenkonsulent til privatsalg. Du har erfaring med at omsætte kundernes køkkendrømme til lækre og funktionelle løsninger.

Du har allerede erfaring med at sælge og et stort kendskab til køkkenbranchen. Af natur, er du positiv og fleksibel, har et stort engagement samt personligt drive og kan lide at have travlt.


Jobindex, 8. august
Profil Search Salgsingeniør - Gasbrændere & procesudstyr - Midtjylland

Profil Search søger for Elster-Instromet A/S

Med fokus på Elster Kromschöders program der består af gasbrændere, industrielle el-styringer, magnetventiler, regulatorer og gasramper, får du ansvaret for salg af komponenter, systemer og komplette projekter til installatører samt key account kunder i hele DK.

Arbejdsopgaver:

 • Afdække, segmentere og opsøge nye potentielle kunder
 • Udbygge salget af komponenter, systemer og løsninger til eksisterende kunder
 • Afholde seminarer og informationsmøder, samt udarbejde præsentationer til kunder, kollegaer og forhandlere
 • Arrangere og deltage i relevante kundeseminarer/events og udstillinger

Det forventes, at du har en teknisk baggrund, som maskinmester, el-installatør eller lign. og gerne med en kommerciel overbygning. Desuden forventes det, at du har nogle års erfaring med opsøgende salg af tekniske komponenter og systemer.

Søg information om virksomheden på www.elster-instromet.dk


Profil Search, 8. august
Arkil A/S
Erfarne formænd til Arkil Bro & Beton i Vest Danmark

Arkil A/S

Har du evnerne til at bygge broer og andre konstruktioner i beton? Så har vi jobbet, hvor du kan få lov at udfolde og udvikle dine færdigheder.

Som formand er din primære opgave ansvaret for den daglige ledelse på arbejdspladsen. Det omfatter planlægning, samarbejde om tekniske løsninger, koordinering og prioritering af de daglige arbejdsopgaver, sikkerheds- og kvalitetsarbejde samt ledelse af betonsjak på 3-12 mand afhængig af opgaven. Vi forventer, at du har flere års erfaring med anlægsbeton eller betonrenovering.


Arkil A/S, 7. august
Carl J. Nielsen A/S
Økonomichef

Carl J. Nielsen A/S, Randers

Til en nyoprettet stilling søger Carl J. Nielsen A/S (CJN) en økonomichef. Du bliver direktørens højre hånd og får ansvar for at sikre en velfungerende organisation, der kan understøtte forretningen og dens fremtidige ekspansion.

CJN er en dansk virksomhed, som arbejder internationalt. Vores speciale er krydderier, krydderiblandinger og hjælpestoffer til industrien. Udover at være specialiserede i produktion, er udvikling af nye løsninger en stadig væsentligere del af vores hverdag. Samlet har CJN et væsentligt potentiale, der kræver en målrettet og optimeret organisation.

Du får et selvstændigt job med væsentlige ansvarsområder inden for ledelse, økonomi, IT, HR og den samlede administration og drift. Du indgår i ledergruppen.

Du forventes selv at tage del i driften.


Jobindex, 6. august
DANISH CROWN A/SR&D Manager til Danish Crown, Randers

DANISH CROWN A/S

Med reference til direktionen bliver du DC-koncernens koordinerende repræsentant i eksterne innovations og forskningsinitiativer både i Danmark og internationalt og i nært samarbejde med branchens organisationer.

Du samler, formulerer og koordinerer DC-koncernens nuværende og fremtidige ønsker i forhold til forskning og udvikling, og spiller aktivt med i implementeringen af ny viden og resultater. Du får en vigtig rolle som sparringspartner for koncernens interne innovationsmiljøer (produktudvikling, teknologi, fødevaresikkerhed m.m.) i forhold til gennemførslen af eksterne forskningsprojekter.

Desuden skal du sikre relevant vidensdeling på tværs af de relevante miljøer i DC-koncernen. Danish Crown er en meget internationalt funderet virksomhed, og du skal forvente nogen rejseaktivitet (30–40 dage om året).

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 4. august
Hartmanns A/SSommerferievikarer søges til Randers-området

Hartmanns A/S søger for kunde

Sommeren står for døren, og det betyder, at vores kunder skal bruge din hjælp som vikar. Derfor søger Hartmanns nu ekstra mandskab til sommeren til følgende arbejdsopgaver:

Arbejdsopgaverne kan være:

 • Lagerarbejde
 • Pakkeopgaver
 • Flytteopgaver
 • Produktionsarbejde
 • Montagearbejde

Jobindex, 4. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Fest For Fyrede Jobindex
1 til 20 af 97 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.