1 til 20 af 25 resultater.

Dine valg

 • FjernOdsherred

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Region SjællandPsykolog til Afdeling for Retspsykiatri, Nykøbing Sjælland - quicknr. 15640

Region Sjælland

Afdeling for Retspsykiatri søger en psykolog, 37 timer pr. uge, pr. 01.12.14 eller efter aftale.

Et spændende arbejdsområde med mulighed for udvikling og fordybelse, samt opbygning og udvikling af gedigen retspsykiatrisk viden, med mulighed for langvarige patientforløb under indlæggelse.

Den psykolog, vi søger, skal i samarbejde med vores nuværende psykologer

 • Deltage i det tværfaglige samarbejde
 • Foretage risikoundersøgelser til vurdering af recidivrisiko, herunder farlighed
 • Varetage supervisionsopgaver - individuelt og af grupper, samt krisesamtaler i forhold til afsnitspersonalet
Region Sjælland

Region Sjælland, 29. september
Odsherred KommuneLærer til Sydskolen afd. Fårevejle

Odsherred Kommune

Sydskolen afd. Fårevejle søger en lærer til en fast stilling i overbygningen med fagene matematik, fysik og idræt.

Vi er/har;

 • En af de fem afdelinger i Sydskolen i Odsherred
 • 390 dejlige elever
 • 50 kompetente og dedikerede medarbejdere
 • Et godt og indholdsrigt arbejdsmiljø
 • En engageret forældrekreds

Odsherred Kommune, 24. september
Fibia
IT forretningsudvikler og Projektleder

Fibia, Svinninge

Har du lyst til at indgå i et nyetableret team hos landets største fibernetselskab, hvor du får lov til at udnytte både dine faglige og menneskelige kompetencer, så har vi jobbet til dig. I forbindelse med implementering af en ny it-platform søger vi en dygtig forretningsudvikler/projektleder, til udfordrende opgaver, i spændingsfeltet mellem IT og forretning.

SEAS-NVE’s OG NRGi’s fiberaktiviteter er fra 1. september 2014 lagt sammen. Fibia er fremtidens fiberløsning til danskerne. Vi er landets største fiberselskab, og vi vil holde både privatkunder og erhverv forsynet med lynhurtigt fibernet – ganske enkelt.

Fibia

Jobindex, 19. september
Fibia
Webmedarbejder til Fibia

Fibia, Svinninge

Brænder du for at arbejde med hjemmesider, webdesign og digitale medier? Så har vi jobbet til dig! Vi søger nemlig en dygtig webmedarbejder til den daglige drift og udvikling af vores hjemmeside. Hjemmesiden er en central del af Fibia’s kundekontakt og brand, og vi arbejder løbende på at gøre den endnu mere brugervenlig og informativ for vores mange kunder og interessenter. Du kommer til at indgå i marketingsafdelingen, som løser mange forskellige webrelaterede opgaver.

 • Du får ansvaret for at løse daglige driftsopgaver relateret til fibia.dk og en række andre domæner.
 • Du skal bidrage til at udvikle vores hjemmeside, de sociale medier bl.a. Facebook og LinkedIn, så de alle fremstår brugervenlige, moderne og i overensstemmelse med vores designlinje.
Fibia

Jobindex, 19. september
LundbeckProcess Engineer - Chemical Engineering & Maintenance

Lundbeck, Lumsås

Er du uddannet Kemi- eller Maskiningeniør? – og har du tidligere arbejdet med design, opbygning og indkøring af procesanlæg? – Så har vi jobbet til dig på Lundbecks produktionssite på Sjællands Odde.

Som Process Engineer omfatter dit arbejde analyse, design, projektering, etablering, kvalitetssikring og idriftsættelse af procesteknisk udstyr. Du har derfor stor kontakt til kemikere, håndværkere, leverandører og konsulenter, som du samarbejder med for at nå frem til det rigtige resultat i rette tid. Du vil komme til at arbejde med selvstændige opgaver i mindre skala samt på større projekter, hvor du bliver en del af et projektteam.


Lundbeck, 18. september
LundbeckManager - Chemical Engineering & Maintenance

Lundbeck, Lumsås

Er du en dygtig ingeniør og erfaren leder? Så er det dig vi søger til en nyoprettet stilling som Manager for vores Engineering-sektion på Lundbecks produktionssite på Sjællands Odde. Du brænder for personaleledelse samtidig med, at du har en solid faglig baggrund. Du vil få ansvar for den samlede investeringsportefølje på sitet samt mulighed for direkte påvirkning af sitets udvikling.

Som Manager får du ansvaret for ledelse og udvikling af sektionens 7 medarbejdere. Du bliver ligeledes ansvarlig for planlægning, koordinering og gennemførelse af investeringsprojekter på sitet. Ansvaret omfatter det samlede projektforløb fra konceptuelt design over budgettering, implementering og kvalificering til idriftsættelse af det færdige anlæg. Du får en bred samarbejdsflade internt i virksomheden med kunder og teknisk indkøb såvel som med eksterne entreprenører og rådgivere.


Lundbeck, 18. september
LundbeckLaborant

Lundbeck, Lumsås

Til afdelingen Quality Chemical Production i Lumsås søger vi en laborant med lyst til at indgå i et udfordrende og resultatorienteret produktionsmiljø. Afdelingen beskæftiger 27 medarbejdere, heraf 11 laboranter.

Du vil indgå i afdelingens analysesektion. Her vil du efter gennemført oplæring få tildelt specifikt ansvar relateret til vores produkter og apparater. Dine primære opgaver vil være gennemførelse af de daglige analyser, herunder at laboratoriet lever op til myndighedernes GMP-krav. Dette indebærer udarbejdelse af SOP’er, implementering og vedligeholdelse af analyseudstyr samt opgaver i relation til validering, procesoptimering og kvalificering.


Lundbeck, 16. september
Odsherred KommuneTeamleder til Myndighedsafdeling for voksne, handicap og psykiatri

Odsherred Kommune, Nykøbing Sjælland

Vi søger en Teamleder med stor erfaring i Lov om Social Service og myndighedsopgaver på områderne voksne med handicap og psykiatri

Du får et spændende job med mange bolde i luften af såvel faglig, udviklingsmæssig som økonomisk karakter. Din funktion er central i organisationen, og du får berøringsflader til hele det sociale område, indenfor socialpsykiatri, Bo-støtte, BPA-ordninger og tilstødende paragraffer.

Du vil have mangeartede opgaver og alle indenfor Servicelovens rammer, hvorfor et kendskab og erfaring med at arbejde indenfor lovgivningen er nødvendigt.


Odsherred Kommune, 16. september
SEAS-NVE
Controller med ansvar for SEAS-NVE’s finansområde

SEAS-NVE, Svinninge

SEAS-NVE’s Regnskabsafdeling søger en dygtig controller til varetagelse af koncernens finansielle aktiviteter inden for blandt andet finansiering, renteovervågning, likviditetsstyring, risikoafdækning samt rapportering m.m.

Det er ønsket at den nye controller medvirker til, at udvikle og udfordre funktionens procedurer og arbejdsrutiner samt medvirke til opsætning af en ny og effektiv risikoovervågningsfunktion.

SEAS-NVE anvender vi værdibaserede ledelsesprincipper med fokus på forretning, kultur samt læring. Opgaver, beslutninger og ansvar ligger i høj grad hos medarbejderne, og vi prioriterer godt samarbejde, teamudvikling samt den enkeltes personlige og faglige udvikling. Vi giver udfoldelsesmuligheder og frihedsgrader, men forventer til gengæld engagement, præstationer, samarbejde og vidensdeling.

SEAS-NVE

SEAS-NVE, 15. september
Odsherred KommuneVisitator til ældreområdet

Odsherred Kommune, Nykøbing Sj.

Er du er skrap til visitationsopgaver, har du relevant viden om ældreområdet og lyst til at arbejde i et dynamisk miljø med gode kolleger?

Myndighedsteamet på ældreområdet søger nye kolleger, der kan bidrage til at løse de mange forskelligartede og til tider komplekse opgaver i visitationen. Du skal gerne have bred erfaring med tildeling af ydelser til borgerne under serviceloven (primært § 83), herunder erfaring med borgerbesøg, dokumentation og afgørelser. Visitatorerne løser opgaverne i tæt samarbejde med fx sygehuse, praktiserende læger, hjemmepleje og sygepleje.


Odsherred Kommune, 15. september
SEAS-NVE
Uddannelseskoordinator til Kundecenter

SEAS-NVE, Svinninge

Vi søger en topmotiveret medarbejder til vores Kundecenters Performance- og Kvalitetsteam i Svinninge. Teamet, der i dag består af 5 medarbejdere, varetager mange spændende opgaver, som understøtter El Kundecentrets øvrige 4 teams. Vi er i alt 55 medarbejdere i El Kundecentret.

Arbejdsopgaverne består bl.a. af:

 • Være dagligt til stede i driften og afhjælpe løbende spørgsmål fra medarbejdere i driften
 • Gennemføre planlagte samlyt- og feedback sessioner med medarbejderne
 • Supportere teamlederne ved at identificere specifikke eller generelle udviklingsbehov baseret på samlyt/performance
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 11. september
SEAS-NVE
Teamleder i Finans

SEAS-NVE, Svinninge

SEAS-NVE’s regnskabsafdeling søger en ny dygtig og energisk teamleder til regnskabsafdelingens Finansteam.

Som daglig leder af Finansteamet er du medansvarlig for at opgaverne løses med rette kvalitet og i rette tid. Dette indebærer en tæt dialog med kollegaerne i afdelingen såvel som afdelingens interessenter - heriblandt businesscontrollere, revisorer, direktionen samt myndighederne.

De vigtigste arbejdsopgaver er:

 • Ledelse, udvikling og motivation af medarbejderne
 • Sparring med den øvrige afdelingsledelse omkring udvikling af afdelingen og medarbejderne
 • Udarbejdelse af årsrapporter for koncernens datterselskaber samt koncernen
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 9. september
SAM Executive Search A/SSalgsingeniør (31949)

SAM Executive Search A/S søger for Poul Johansen Trading A/S i Faarevejle

Som kundeansvarlig vil du, med udgangspunkt fra kontoret i Faarevejle og/eller hjemmekontor (geografien er ikke afgørende), selvstændigt skulle arbejde med opsøgende og vedligeholdende salg for udvalgte kunder. Kunderne vil være i både Danmark og Sverige.

Gennem kendskab til branchen, eget netværk, databaser m.m. skal du sikre en løbende udbygning af kunde porteføljen samt afdække nye områder, hvor produkterne kan anvendes. Hos kunderne vil du i forbindelse med salgsarbejdet skulle agere i både udviklings-, konstruktions-, produktions- og indkøbsafdelinger.

SAM Executive Search A/S er én af Danmarks og Nordens største headhunting virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder Directors, Managers og specialister i Danmark og udland.


SAM Executive Search A/S, 4. september
Ledsagere søges
Odsherred kommune søger ledsagere, der gerne vil gøre en forskel for andre borgere i kommunen.
Odsherred Kommune, Højby
Jobcenter Odsherred, 30. september
Jurist til Sekretariat og Digitalisering i Odsherred Kommune
Odsherred Kommunes Center for Sekretariat og Digitalisering søger en dygtig, selvstændig jurist, som sammen med chefjuristen kan udgøre...
Odsherred Kommune, Højby
Jobcenter Odsherred, 29. september
Socialpædagog
Til neuropædagogisk opholdssted søges en robust og meget struktureret socialpædagog, til en speciel opgave med en 17 ung mand der har...
Odsherred Kommune, Højby
Jobcenter Odsherred, 26. september
Social- og sundhedsassistent
Til neuropædagogisk opholdsted i Odsherred søges et antal Social og Sundhedsassistenter omgående.
Odsherred kommune, Fårevejle
Jobcenter Odsherred, 26. september
Lærer til Sydskolen afd. Fårevejle
Vi ønsker stillingen besat d. 1. december 2014.
Odsherred Kommune, Fårevejle
Jobcenter Odsherred, 25. september
Vi søger 2 vikarer - sundhedsfaglige medarbejdere
Behandlingsstedet Egedal er en miljøterapeutisk organisation som arbejder med unge mennesker i alderen 15 til 25 år.
FONDEN/DEN SELVEJENDE INSTITUTION EGEDAL, Hørve
Jobcenter Odsherred, 24. september
Daglig leder til bo- og behandlings tilbud for psykisk syge voksne i Odsherred kommune.
Daglig leder til bo- og behandlings tilbud for psykisk syge voksne i Odsherred kommune.
Fonden Solutio, Nykøbing Sj
Jobcenter Odsherred, 24. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Røde Kors
1 til 20 af 25 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.