1 til 20 af 34 resultater.
LundbeckSynteseoperatør

Lundbeck, Lumsås

Vi søger en Synteseoperatør til arbejde på skiftehold (pt. dag- og aftenvagt) til den kemiske produktion i Lumsås, Nykøbing Sj. Den kemiske produktion består af lager, 5 fabrikker, mølleri samt supportteam. Afdelingen udgør ca. 60 personer.

Din primære opgave vil være at gennemføre produktion af vores aktive substanser. Dette indebærer betjening af maskiner, håndtering af råvarer og kemikalier samt udfyldelse af dokumentation for produktion. Vi producerer efter strenge myndighedskrav (GMP), som medfører at du skal være kvalitetsbevidst i dit arbejde. Det gælder både udførelsen af arbejdet og dokumentationen af dit arbejde.


Lundbeck, 23. april
Teknik Bureauet ApSStærkstrømsingeniør

Teknik Bureauet ApS søger for nkt cables A/S i Asnæs

Til spændende stilling på Danmarks eneste fabrik til fremstilling af lav- og mellemspændingskabler søger Teknik Bureauet en stærkstrømsingeniør, maskinmester eller installatør til snarest mulig tiltrædelse.

I udviklingsafdelingen kommer du til at deltage i alle faser af projekterne, fra teknisk support i salgsfasen, endelig beregning og design af kablerne, udarbejdelse af alle produktionsdata og support til produktionen under indkøring og drift til verificering af, at alle krav og regler er overholdt.

Jobbet kræver lyst til at arbejde i en projektorienteret produktionsvirksomhed, hvor hverdagen er præget af deadlines, og hvor kvalitets- og dokumentationskravene er høje. Du må derfor have lyst og evner til at arbejde struktureret med udarbejdelse af dokumentation og kvalitetssikring af dit og andres arbejde.


Jobindex, 23. april
Fibia
Partner Manager Wholesale

Fibia, Svinninge

Brænder du for at arbejde med partnere og fiberbredbånd til dansk erhvervsliv?

Fibia søger en ny Partner Manager til at varetage det daglige ansvar for vores wholesale af fiberbredbånd til dansk erhvervsliv. Du kan se frem til en spændende hverdag i en dynamisk afdeling, hvor dine arbejdsopgaver og ansvarsområder spænder vidt, og hvor du har mulighed for at sætte mange kompetencer i spil.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Vedligeholdelse og udvikling af eksisterende wholesale partnere
 • Kvalificering og opstart af nye wholesale partnere
 • Udarbejdelse og udførsel af løbende aktivitetsplaner
Fibia

Fibia, 21. april
SuperBrugsenSalgsassistent ferskvarer, SuperBrugsen, Asnæs

SuperBrugsen

SuperBrugsen i Asnæs er beliggende i Asnæs Centret i det skønne Odsherred. Butikken har en stor grad af turisme og land liggere i sæsonen fra påske til slutningen af august. Det betyder masser af liv og dynamik i disse 4-5 måneder.

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Ad/varebestilling
 • Vareopfyldning og avisudstillinger
 • Sikre høj servicegrad

SuperBrugsen, 21. april
Odsherred KommuneTeamleder til Socialpsykiatri (genopslag)

Odsherred Kommune

Odsherred kommune er i gang med en udviklings- og omstillingsproces på arbejdsområderne inden for social- og sundhedsområdet. Vi vil være kendt for godt og gensidigt samarbejde med borgerne, høj faglighed og et arbejde, der er for borgeren er sammenhæng på tværs af kommunens og andre samarbejdspartneres ydelser. Vi har brug for en kollega, der kan og vil gå forrest i denne udviklingsproces.

Socialpsykiatrien søger derfor en ny teamleder. I Socialpsykiatri Odsherred har vi en række tilbud, som alle sigter mod, at hjælpe vores borgere til at leve et aktivt liv i fællesskab med andre. Vi er meget optaget af, at vores målgruppe har de samme muligheder og rettigheder i samfundet som alle andre. Vores vision er: ”Vi løfter til lighed”.


Odsherred Kommune, 20. april
Odsherred KommuneTeamleder til Rusmiddelteam (genopslag)

Odsherred Kommune

Odsherred kommune er i gang med en udviklings- og omstillingsproces på arbejdsområderne inden for social- og sundhedsområdet. Vi vil være kendt for godt og gensidigt samarbejde med borgerne, høj faglighed og et arbejde, der er for borgeren er sammenhæng på tværs af kommunens og andre samarbejdspartneres ydelser. Vi har brug for en kollega, der kan og vil gå forrest i denne udviklingsproces.

Odsherred Kommunes Rusmiddelteam søger derfor en ny kollega der kan varetage en delt stilling som leder og konsulent til den ambulante behandlingsindsats for mennesker med stof / alkohol problemer.

Rusmiddelteamet varetager i dag et fuldt udbygget ambulant behandlingsarbejde i forhold til borgere med narkotika og alkohol relaterede problemer. Desuden drives værestedet ”Vendepunktet” som har åben to dage om ugen og er beliggende i Vig. Det drives i samarbejde med foreningen Minerva i Odsherred.


Odsherred Kommune, 20. april
Odsherred KommuneTeamleder til Grønnehaven (genopslag)

Odsherred Kommune

Botilbuddet Grønnehaven i Odsherred kommune søger en ny teamleder. Grønnehaven er et specialiseret botilbud til mennesker med alvorlige sindslidelser. På Grønnehaven bor for tiden 14 beboere i alderen 30 til ca. 65 år.

Vi arbejder med udgangspunkt i den systemiske anerkendende tænkning med et stærkt relations- og netværksperspektiv. Vi er et tværfagligt team på 30 personer, bestående af pædagoger, social & sundhedspersonale, ufaglærte og værkstedsassistenter.

Vi tilbyder

 • En teamlederstilling med højt til loftet
 • Faglig og personlig udvikling
 • Supervision og sparring i forhold til opgaven

Odsherred Kommune, 20. april
REMA 1000Købmand

REMA 1000, Fårevejle

Er du klar til at blive herre i eget hus?

Er du initiativrig, dynamisk og villig til at yde en stor arbejdsindsats? Har du erfaring fra dagligvarehandelen som købmand, varehuschef, uddeler, butikschef e.l.? Er du klar til at investere kr. 300.000 og blive selvstændig købmand?

Kan du svare ja til de fleste af spørgsmålene? Så er muligheden for at blive selvstændig købmand og franchisetager i REMA 1000 kommet et skridt nærmere.

Vi søger i øjeblikket ny købmand til vores butik i Fårevejle, da købmand Kim Torpegaard har påtaget sig en ny og spændende udfordring i REMA 1000.


REMA 1000, 17. april
Forenede Care A/S
Dygtig kok med drive og stort engagement

Forenede Care A/S, Nykøbing Sjælland

Vi søger en ansvarlig og serviceminded kok til at varetage den daglige drift af produktion i vores kantine beliggende i en af forsvaret kantiner i Nykøbing Sjælland.

Her bespiser og servicerer vi dagligt Forsvarets medarbejdere, samt gæster til morgen, frokost og aften. Vi er et velfungerende team, hvor team ånden er harmonisk og her er godt humør.

Vores fælles mål er at sørge for, at vores gæster får den bedste service.

Kokken er ansvarlig for den daglige produktion af mad og direkte kontakt med vores gæster.


Forenede Care A/S, 16. april
Land & FritidButikschef

Land & Fritid, Vig

Har du erfaring som butikschef? Er du en synlig leder, der kan sætte både salg og service på dagsordenen? Og kunne du tænke dig lede en lokalkendt butik i en landsdækkende kæde med styr på konceptet?

Så bliv butikschef i Land & Fritid i Vig. I alt er vi 5 medarbejdere i butikken, som er et vigtigt omdrejningspunkt i lokalsamfundet. Dermed kommer du til at lede en lille medarbejdergruppe, få tæt tilknytning til kunderne og drive en butik med en stærk koncern i ryggen.

Som butikschef får du ansvaret for, at butikken er præsentabel og kunderne får service på højt niveau. Du leder dagligt et lille team af butiksassistenter og lagerfolk, som du skal træne, udvikle og motivere bl.a. ved selv at gå forrest i driften. Det betyder, at du skal kunne rumme hele vores produktpalet fra dyrefoder til mobiltelefoni og være klar på at betjene og rådgive kunder.


DLG, 15. april
SEAS-NVE
Projektleder til Regnskabsafdelingen

SEAS-NVE, Svinninge

SEAS-NVE’s regnskabsafdeling i Svinninge søger en dygtig og energisk medarbejder til ledelse og involvering i tværfaglig projektopgaver i Regnskabsafdelingen såvel som i resten af SEAS-NVE.

Arbejdsopgaverne spænder bredt
Projektarbejde:

 • Deltagelse/ledelse af projekter internt i regnskabsafdelingen eller hvor regnskabsafdelingen er repræsenteret i koncernen
 • Kendskab til best practise inden for projektledelse og værktøjer hertil
 • Afrapportering på KPI-er samt opfølgning og sparring omkring fremdrift herpå
 • Deltagelse og sparring omkring udarbejdelse af politikker og/eller forretningsgange på nye processer, kontroller m.m.
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 15. april
SEAS-NVE
Finansiel controller til Regnskabsafdelingen

SEAS-NVE, Svinninge

Vi søger en faglig dygtig og engageret finansiel controller til finansteamet i vores regnskabsafdeling, der har kontor i Svinninge.

Som finansiel controller er du ansvarlig for ekstern og intern selskabsrapportering for et eller flere selskaber i koncernen. Dette indebærer en tæt dialog med koncernens funktioner samt business controllere i forhold til rapportering.

Endvidere vil dine opgaver bestå i:

 • Måneds- og årsafslutning samt relevante afstemninger
 • Indregning af kapitalinteresser samt andre selvstændig rapporterende enheder
 • Optimering af rapporteringssystemer og –strukturer
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 15. april
SEAS-NVE
Leder af regnskabsafdelingens finansteam

SEAS-NVE, Svinninge

Som daglig leder af Finansteamet er du medansvarlig for at opgaverne løses med rette kvalitet og i rette tid. Dette indebærer en tæt dialog med kollegaerne i afdelingen såvel som afdelingens interessenter - heriblandt salgs- og driftsfunktionerne, business-controllere, revisorer, direktionen samt myndigheder.

De vigtigste arbejdsopgaver er:

 • Ledelse, udvikling og motivation af medarbejderne
 • Faglig sparring med ledelse og medarbejderne omkring regnskabsregulering, skat og erhvervsret
 • Sparring med den øvrige afdelingsledelse omkring udvikling af afdelingen og medarbejderne
 • Udarbejdelse af årsrapporter for koncernens datterselskaber samt koncernen
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 15. april
LundbeckMaintenance Engineer

Lundbeck, Lumsås

I jobbet får du ansvaret for implementering og udvikling af vedligeholdelsesstrategien på sitet. Du vil møde mange forskellige udfordringer relateret til implementering af projekter og optimering af vedligehold i en kemisk produktion. Vores projekter løses i fællesskab mellem eksterne rådgivere, ingeniører, teknikere og kemikere.

Dine opgaver vil omfatte support af den daglige drift, analyse, idriftsættelse, projektgennemførsel, kvalitetssikring og dokumentation samt undervisning af operatører og vedligeholdelsesmedarbejdere.

Miljøet er innovativt og dynamisk, og du vil i teamarbejde medvirke til kontinuerlige forbedringer af vores produktions- og vedligeholdelsesprocesser ved brug af de nyeste teknologier og metoder.


Lundbeck, 15. april
SuperBrugsenSalgsleder Nonfood, SuperBrugsen Asnæs

SuperBrugsen

Som salgsleder i SuperBrugsen er det først og fremmest din opgave at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • sikre drift og økonomi i din afdeling
 • udvikle afdelingen og præge sortimentet
 • daglig ledelse af personale med tilknytning til afdelingen

Med SuperBrugsens stærke lokale forankring er din kontakt med kunderne vigtig. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i din afdeling og skabe gode resultater.


SuperBrugsen, 14. april
REMA 1000Souschef til ny butik

REMA 1000, Svinninge

REMA 1000 åbner en ny butik i Svinninge senere i år, og i den forbindelse søger vi en dygtig og engageret souschef.

Du skal være med til at bygge butikken op fra starten og gøre den til en succes på lige fod med vores øvrige butikker.

Som souschef bliver du købmandens højre hånd og stedfortræder.

Dine arbejdsopgaver bliver disponering, eksponering, ledelse og motivering af vores dygtige medarbejdere samt kundebetjening.


REMA 1000, 10. april
Ingeniør, design og innovation
For our development department we are looking for a talented product designer or product engineer.
Achton A/S, Fårevejle
Jobcenter Odsherred, 24. april
Handicaphjælper søges til kvinde med børneleddegigt
Handicaphjælper søges til kvinde med børneleddegigt, respirationshandicap og flere andre følge sygedomme.
HANDICAPFORMIDLINGEN ApS, Nykøbing Sj
Jobcenter Odsherred, 24. april
Skole/behandlingstilbuddet Yderbyskolen søger lærer
En engageret lærer som brænder for at undervise elever med særlige udfordringer.
SKOLE/BEHANDLINGSTILBUDDET YDERBYSKOLEN ApS, Sjællands Odde
Jobcenter Odsherred, 23. april
Efterskolelærer
Til vores fantastiske efterskole søger vi fra august 2015 en uddannet lærer.
FÅREVEJLE FRI- OG EFTERSKOLE, Fårevejle
Jobcenter Odsherred, 22. april
Annonce:
energinet
1 til 20 af 34 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.