1 til 20 af 30 resultater.
Odsherreds Landboforening
Kontorleder

Odsherreds Landboforening, Nykøbing Sj.

Odsherreds Landboforenings Økonomikontor søger en stærk og resultatorienteret kontorleder til at lede og udvikle kontoret, som består af 18 ansatte - 5 økonomikonsulenter og 13 regnskabsassistenter. Kontorets adresse er Bjarkesvej 1, 4500 Nykøbing Sj.

Vi er et erfarent team, som, gennem samarbejde og tillid, har opbygget et anerkendt Økonomikontor. Vores kunder er landmænd, lokale håndværkere og andre erhverv. Vi udarbejder årligt ca. 750 regnskaber. Vi yder desuden rådgivning inden skat, driftsøkonomi, budgettering, strategi, ledelses, købsaftaler, skøder, ægtepagter og testamenter. Vi er desuden behjælpelige med tilskudsansøgninger og dødsboopgørelser.


Seges P/S, 28. juli
SuperBrugsenUddeler, SuperBrugsen Vig

SuperBrugsen

Butikken ligger i Odsherred. På butikstorvet findes ud over SuperBrugsen, Netto og Aldi. Området er et turistområde, og er naturligvis præget af sæsonudsving.

Vi forventer, at du:

 • kan dokumentere gode resultater med ledelse, drift og personaletrivsel fra lignende job
 • kan videreudvikle forretningen
 • er synlig og motiverende leder

SuperBrugsen, 27. juli
Odsherred KommuneAfdelingsleder til Sydskolen, afdeling Grevinge

Odsherred Kommune

Sydskolen, er den ene af to folkeskoler i Odsherred Kommune, og består af 5 matrikler, hvoraf Afdeling Grevinge er den ene. Der går ca. 85 elever på afdelingen fordelt på 0.-6. klassetrin. Derudover er der en specialafdeling for børn med sproglige vanskeligheder på matriklen. Dit nærmeste ledelsesteam består af afdelingslederen for specialafdelingen og SFO-lederen. I Sydskolen indgår du ligeledes i ledelsesteam med afdelingslederne fra Sydskolens andre matrikler.

Du kan forvente et lederjob med mange spændende arbejdsopgaver samt en rar, anerkendende og ligefrem omgangstone. Du har meget gerne gjort dig erfaringer med ledelsesopgaver.

Afdelingslederen varetager desuden undervisning, eller opgaver relateret til denne, i en del af stillingen, som er på fuld tid.


Odsherred Kommune, 23. juli
SEAS-NVE
Markedschef - Salg af Energi og Rådgivning i et af DK's største energiselskaber

SEAS-NVE, Svinninge

Er du interesseret i at:

 • Have et job med et spændende miks af salg, ledelsesansvar og strategi?
 • Drive en forandringsproces videre i salgsafdelingen i en vækst virksomhed?
 • Arbejde i en af Danmarks største virksomheder med markant fokus på værdibaseret ledelse?
 • Have fast løn, pensionsordning, gruppelivssikring, helbreds- og heltidsulykkesforsikring?

Området er organiseret med 3 ledere, der vil referere til dig. 1 leder med ansvar for salg til erhvervskunder, 1 leder med ansvar for salg til offentlige kunder samt 1 leder med ansvar for Energirådgivning og Energibesparelser. Markedsområdet har i dag 33 medarbejdere.

SEAS-NVE

Jobindex, 21. juli
SEAS-NVE
Kommunikationskonsulent

SEAS-NVE, Svinninge

Du bliver en del af en ambitiøs kommunikationsafdeling, der blandt andet arbejder med koncernbranding, intern kommunikation, digital kommunikation, sociale medier, presse og kommunikation til vores andelshavere og repræsentantskab. Ud over rollen som redaktør kommer du til at beskæftige dig med PR- og pressearbejde samt pleje af vores relationer til medierne - og omverdenen generelt.

Som redaktør bliver du en nøglespiller i kommunikationsafdelingen. Gennem et tæt samarbejde med dine kolleger i hele organisationen fortæller du historien om SEAS-NVE til vores andelshavere, kunder og andre samarbejdspartnere. Du planlægger indhold, skriver artikler og udvikler redaktionelle koncepter samt skaber synlige resultater gennem et strategisk PR- og pressearbejde, herunder særligt proaktivt indsatser.

SEAS-NVE

Jobindex, 21. juli
Fibia P/S
Konsulenter til teknisk kundeservice

Fibia P/S, Svinninge

Brænder du for teknisk support og for at arbejde med den nyeste teknologi i Danmarks største fibernetvirksomhed?

Du kan se frem til en spændende hverdag i en dynamisk afdeling, hvor dine arbejdsopgaver og ansvarsområder spænder vidt, og hvor du har mulighed for at sætte mange kompetencer i spil. Stillingen er placeret i Svinninge. Teamet består i dag af 16 medarbejdere og er en del af kundecenteret.

Du vil selvfølgelig modtage oplæring i forbindelse med opstart og derefter vil du svare på telefonopkald og mail fra kunder. Henvendelserne drejer sig primært om fejlmeldinger samt spørgsmål til funktionalitet på vores produkter. Arbejdstiden vil fortrinsvis være mellem 8 og 21 på hverdage og mellem 10 og 16 i weekender og på helligdage.

Fibia P/S

Fibia P/S, 15. juli
fakta a/sServicemedarbejder, Fakta, Højby Sj.

fakta a/s

Du bliver en del af en butik med 15 medarbejdere. Butikken ligger centralt i byen, 5 min. fra bus og tog. Vi har vores travleste tid om sommeren, og i øvrige ferieperioder som jul og nytår.

Vi tilbyder:

 • Personalekøbsordning for dig
 • Nogle rigtig gode kollegaer, der giver dig en grundig oplæring
 • Ordnede arbejdsforhold og støtte i det daglige arbejde fra din butikschef og din souschef

Vi forventer, at du:

 • er under 18 år og har afsluttet 9. klasse
 • kan arbejde ca. 7 timer om ugen, primært eftermiddag, aften og weekend

Coop Danmark A/S, 15. juli
fakta a/s1. assistent deltid, Fakta (Nøglebærer)

fakta a/s

Du bliver en del af en butik med 15 medarbejdere.Butikken ligger centralt i byen, 5 min fra bus og tog. Vi har vores travleste tid om sommeren, og i øvrige ferieperioder som jul og nytår.

Vi tilbyder:

 • Personalekøbsordning for dig og din husstand
 • Fleksibel lønpakke
 • Intensive uddannelsesprogrammer
 • Nogle rigtig gode kollegaer, der giver dig en grundig oplæring
 • Ordnede arbejdsforhold og støtte i det daglige arbejde fra din butikschef og din Souschef

Coop Danmark A/S, 15. juli
fakta a/sSouschef, Fakta, Højby Sj.

fakta a/s

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • udvikle dig helt enormt som leder og blive uddannet gennem Coops talent- og ledelsesprogram
 • få gode karrieremuligheder i Danmarks største forhandler af dagligvarer
 • udleve dine lederambitioner, og vise hvad du kan
 • skabe arbejdsvilkår, der harmonerer med familie og fritid

Som Souschef i Fakta Højby Sj. bruger du størstedelen af din tid ude i butikken. Her har du fokus på, at vi får løst de daglige opgaver og du taler med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt medarbejderne. Du tager også hånd om de daglige udfordringer med bemandingsplaner, kunder, håndtering af varer osv., der er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig.


Coop Danmark A/S, 14. juli
Odsherred KommuneFysioterapeut, 37 timer, er ledig til besættelse pr. 1.10.15

Odsherred Kommune

Kunne du tænke dig at blive en del af Træningsteamet? Har du erfaring med rehabilitering og genoptræning af borgere med primært geriatriske og neurologiske problemstillinger? Og trives du et i miljø med fokus på faglighed og udvikling?

Du har en empatisk og forstående tilgang til borgeren og evner at motivere og samarbejde med hver borger om deres mål. Du skal såvel monofagligt som tværfagligt være en givende samarbejdspartner.

Vi ønsker et højt fagligt niveau i den service, vi yder til borgerne i forbindelse med genoptræning. Derfor mangler vi dig til at være vores nye medspillere og modspillere i en travl og spændende hverdag. Det er vigtigt, at du er engageret i dit arbejde og ønsker at byde ind aktivt i samarbejdet med dine kolleger både fagligt og personligt.


Odsherred Kommune, 14. juli
Odsherred KommuneTale-/hørekonsulent søges til PPR i Odsherred Kommune

Odsherred Kommune

"Avia tahavia, ta’ hoved af og spis det"

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig, vores nye kollega.

Du holder af sprog, både det korrekte og det mindre korrekte.

Du holder af børn og forældre, fagfolk og godtfolk, og du kan i ligeså så høj grad arbejde selvstændigt og struktureret, som du kan give og modtage i et dynamisk, vekslende og tværfagligt miljø.

Din teori er i orden, fordi du enten er uddannet audiologopæd, speciallærer med relevante specialer eller fordi du har en diplomuddannelse i tale- høre- og sproglige vanskeligheder.

Din praksis er måske udviklet, og hvis ikke den er, kan den blive det i samarbejde med os, dine nye kollegaer i PPR.


Odsherred Kommune, 10. juli
LundbeckProcess Chemist - Chemical Production Development

Lundbeck, Lumsås

Du bliver en del af sektionen Chemical Process Implementation, der organisatorisk hører til i afdelingen Chemical Production Development med i alt 20 medarbejdere.

I din sektion får du 7 dygtige og dedikerede kollegaer, der sammen med dig har ansvar for support og optimering af driften samt implementering af nye produktionsprocesser og produktionsudstyr.

Du får et job med stor afveksling og mange forskellige udfordringer relateret til implementering af kemiske processer i industriel skala. Optimering og databehandling af igangværende produktion samt udarbejdelse af rapporter og procesdokumentation vil være en del af det daglige arbejde. Derudover kommer du både til selv at styre mindre projekter og deltage i andre tværorganisatoriske projekter.


Lundbeck, 9. juli
Fibia P/S
Udviklingsorienteret Business Partner til Salg og Kundeservice

Fibia P/S, Svinninge

Brænder du for at arbejde med planlægning, analyser og rapportering, og vil du være med til at videreudvikle et højtydende salg- og kundeserviceteam i en virksomhed i vækst?

Fibia søger en udviklingsorienteret Business Partner for Salg og Kundeservice til en nyopstartet planlægningsafdeling. Du kan se frem til en spændende hverdag i en dynamisk afdeling, hvor dine arbejdsopgaver og ansvarsområder spænder vidt, og hvor du har mulighed for at sætte mange kompetencer i spil.

Stillingen er placeret i Svinninge. Planlægningsafdelingen kommer til at bestå af 3-4 personer, og er en del af PM og Planlægningsdivisionen. Du vil referere til chefen for planlægningsafdelingen med en dotted linje til salg- og servicedirektøren, hvor du vil supportere ledelsesgruppen i salg- og kundeservicedivisionen. Du kommer til at arbejde tæt sammen med sælgerne, kundeservice samt vores kundefastholdelsesteam.

Fibia P/S

Fibia P/S, 6. juli
jem & fix A/SSouschef til Nykøbing Sj.

jem & fix A/S

Har du detailerfaring og flair for drift, planlægning og ledelse? Og vil du i et tæt samarbejde med butikschefen drive en butik hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som souschef sparrer du med butikschefen om den daglige drift og fungerer som stedfortræder i butikschefens fravær. Du er derfor inde over butikkens økonomiske resultater, prisstyring og salgstiltag, og du har medansvar for omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering og sammen med dine kolleger sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende.


jem & fix A/S, 3. juli
SEAS-NVE
Finance Manager / Leder til Finans & Rapporteringsteamet

SEAS-NVE, Svinninge

Som daglig leder af Finans & Rapporteringsteamet er du medansvarlig for at opgaverne løses med rette kvalitet og i rette tid. Dette indebærer en tæt dialog med kollegaerne i afdelingen såvel som afdelingens interessenter - heriblandt salgs- og driftsfunktionerne, business-controllere, revisorer, direktionen samt myndigheder.

De vigtigste arbejdsopgaver er:

 • Ledelse, udvikling og motivation af medarbejderne
 • Faglig sparring med ledelse og medarbejderne omkring regnskabsregulering, skat og erhvervsret
 • Sparring med den øvrige afdelingsledelse omkring udvikling af afdelingen og medarbejderne
SEAS-NVE

Jobindex, 3. juli
Region SjællandSygeplejersker/social- og sundhedsassistenter til åbent retspsykiatrisk afsnit P5, Nykøbing Sj. - quicknr. 17306

Region Sjælland

Vi ser frem mod færdiggørelsen af vores nye topmoderne sygehus, der skal ligge i Slagelse. Vi forventer at åbne september 2015.

Vi er i gang med at kapacitetstilpasse og søger derfor sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, der har lyst til at være med til at skrive et nyt kapitel i retspsykiatriens historie. Vi er p.t. beliggende i Nykøbing Sj., men forberedelserne til det nye sygehus er i fuld gang.

Vi søger sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter til vores åbne sengeafsnit P5, der behandler patienter med dom til anbringelse eller dom til behandling, og som har behov for indlæggelse med henblik på stabilisering eller rehabilitering.

Region Sjælland

Region Sjælland, 3. juli
Hartmanns A/SVikarer søges til K-Salat i Havnsø, Vestsjælland

Hartmanns A/S søger for Orkla Foods Danmark

K-Salat er i dag en del af Orkla Foods Danmark, som beskæftiger ca. 450 medarbejdere. Orkla Foods Danmark producerer varer til både detailbranchen og foodservice i Danmark og har desuden eksport til Sverige og Tyskland.

Om meget kort tid starter højsæsonen for K-Salats produkter, og derfor søger Hartmanns A/S nu ekstra mandskab til følgende arbejdsopgaver:

 • Bearbejdning af råvarer
 • Blanchere/kogning af grøntsager
 • Åbning af poser med kartofler og hælde dem i kar
 • Vaske emballage

Hartmanns A/S, 30. juni
Ejendomsmægler trainee
Vi søger ejendomsmægler traniee, der brænder for at blive ejendomsmægler.
EDC-gruppen, Vig
EDC-gruppen, 30. juli
Lægesekretær
Vi søger en vikar for vores lægesekretær, som er langtidssygemeldt.
Asnæs Lægehus, Asnæs
Jobindex, 27. juli
EDC Kim Olsen - Asnæs søger ejendomsmægler
Så er du klar til en ny udfordring, så er jobbet noget for dig.
EDC-gruppen, Asnæs
EDC-gruppen, 23. juli
Annonce:
1 til 20 af 30 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.