1 til 20 af 29 resultater.

Dine valg

 • FjernOdsherred

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Fibia
IT forretningsudvikler og Projektleder

Fibia, Svinninge

Har du lyst til at indgå i et nyetableret team hos landets største fibernetselskab, hvor du får lov til at udnytte både dine faglige og menneskelige kompetencer, så har vi jobbet til dig. I forbindelse med implementering af en ny it-platform søger vi en dygtig forretningsudvikler/projektleder, til udfordrende opgaver, i spændingsfeltet mellem IT og forretning.

SEAS-NVE’s OG NRGi’s fiberaktiviteter er fra 1. september 2014 lagt sammen. Fibia er fremtidens fiberløsning til danskerne. Vi er landets største fiberselskab, og vi vil holde både privatkunder og erhverv forsynet med lynhurtigt fibernet – ganske enkelt.

Fibia

Jobindex, 19. september
Fibia
Webmedarbejder til Fibia

Fibia, Svinninge

Brænder du for at arbejde med hjemmesider, webdesign og digitale medier? Så har vi jobbet til dig! Vi søger nemlig en dygtig webmedarbejder til den daglige drift og udvikling af vores hjemmeside. Hjemmesiden er en central del af Fibia’s kundekontakt og brand, og vi arbejder løbende på at gøre den endnu mere brugervenlig og informativ for vores mange kunder og interessenter. Du kommer til at indgå i marketingsafdelingen, som løser mange forskellige webrelaterede opgaver.

 • Du får ansvaret for at løse daglige driftsopgaver relateret til fibia.dk og en række andre domæner.
 • Du skal bidrage til at udvikle vores hjemmeside, de sociale medier bl.a. Facebook og LinkedIn, så de alle fremstår brugervenlige, moderne og i overensstemmelse med vores designlinje.
Fibia

Jobindex, 19. september
LundbeckProcess Engineer - Chemical Engineering & Maintenance

Lundbeck, Lumsås

Er du uddannet Kemi- eller Maskiningeniør? – og har du tidligere arbejdet med design, opbygning og indkøring af procesanlæg? – Så har vi jobbet til dig på Lundbecks produktionssite på Sjællands Odde.

Som Process Engineer omfatter dit arbejde analyse, design, projektering, etablering, kvalitetssikring og idriftsættelse af procesteknisk udstyr. Du har derfor stor kontakt til kemikere, håndværkere, leverandører og konsulenter, som du samarbejder med for at nå frem til det rigtige resultat i rette tid. Du vil komme til at arbejde med selvstændige opgaver i mindre skala samt på større projekter, hvor du bliver en del af et projektteam.


Lundbeck, 18. september
LundbeckManager - Chemical Engineering & Maintenance

Lundbeck, Lumsås

Er du en dygtig ingeniør og erfaren leder? Så er det dig vi søger til en nyoprettet stilling som Manager for vores Engineering-sektion på Lundbecks produktionssite på Sjællands Odde. Du brænder for personaleledelse samtidig med, at du har en solid faglig baggrund. Du vil få ansvar for den samlede investeringsportefølje på sitet samt mulighed for direkte påvirkning af sitets udvikling.

Som Manager får du ansvaret for ledelse og udvikling af sektionens 7 medarbejdere. Du bliver ligeledes ansvarlig for planlægning, koordinering og gennemførelse af investeringsprojekter på sitet. Ansvaret omfatter det samlede projektforløb fra konceptuelt design over budgettering, implementering og kvalificering til idriftsættelse af det færdige anlæg. Du får en bred samarbejdsflade internt i virksomheden med kunder og teknisk indkøb såvel som med eksterne entreprenører og rådgivere.


Lundbeck, 18. september
LundbeckLaborant

Lundbeck, Lumsås

Til afdelingen Quality Chemical Production i Lumsås søger vi en laborant med lyst til at indgå i et udfordrende og resultatorienteret produktionsmiljø. Afdelingen beskæftiger 27 medarbejdere, heraf 11 laboranter.

Du vil indgå i afdelingens analysesektion. Her vil du efter gennemført oplæring få tildelt specifikt ansvar relateret til vores produkter og apparater. Dine primære opgaver vil være gennemførelse af de daglige analyser, herunder at laboratoriet lever op til myndighedernes GMP-krav. Dette indebærer udarbejdelse af SOP’er, implementering og vedligeholdelse af analyseudstyr samt opgaver i relation til validering, procesoptimering og kvalificering.


Lundbeck, 16. september
Odsherred KommuneTeamleder til Myndighedsafdeling for voksne, handicap og psykiatri

Odsherred Kommune, Nykøbing Sjælland

Vi søger en Teamleder med stor erfaring i Lov om Social Service og myndighedsopgaver på områderne voksne med handicap og psykiatri

Du får et spændende job med mange bolde i luften af såvel faglig, udviklingsmæssig som økonomisk karakter. Din funktion er central i organisationen, og du får berøringsflader til hele det sociale område, indenfor socialpsykiatri, Bo-støtte, BPA-ordninger og tilstødende paragraffer.

Du vil have mangeartede opgaver og alle indenfor Servicelovens rammer, hvorfor et kendskab og erfaring med at arbejde indenfor lovgivningen er nødvendigt.


Odsherred Kommune, 16. september
SEAS-NVE
Controller med ansvar for SEAS-NVE’s finansområde

SEAS-NVE, Svinninge

SEAS-NVE’s Regnskabsafdeling søger en dygtig controller til varetagelse af koncernens finansielle aktiviteter inden for blandt andet finansiering, renteovervågning, likviditetsstyring, risikoafdækning samt rapportering m.m.

Det er ønsket at den nye controller medvirker til, at udvikle og udfordre funktionens procedurer og arbejdsrutiner samt medvirke til opsætning af en ny og effektiv risikoovervågningsfunktion.

SEAS-NVE anvender vi værdibaserede ledelsesprincipper med fokus på forretning, kultur samt læring. Opgaver, beslutninger og ansvar ligger i høj grad hos medarbejderne, og vi prioriterer godt samarbejde, teamudvikling samt den enkeltes personlige og faglige udvikling. Vi giver udfoldelsesmuligheder og frihedsgrader, men forventer til gengæld engagement, præstationer, samarbejde og vidensdeling.

SEAS-NVE

SEAS-NVE, 15. september
Odsherred KommuneVisitator til ældreområdet

Odsherred Kommune, Nykøbing Sj.

Er du er skrap til visitationsopgaver, har du relevant viden om ældreområdet og lyst til at arbejde i et dynamisk miljø med gode kolleger?

Myndighedsteamet på ældreområdet søger nye kolleger, der kan bidrage til at løse de mange forskelligartede og til tider komplekse opgaver i visitationen. Du skal gerne have bred erfaring med tildeling af ydelser til borgerne under serviceloven (primært § 83), herunder erfaring med borgerbesøg, dokumentation og afgørelser. Visitatorerne løser opgaverne i tæt samarbejde med fx sygehuse, praktiserende læger, hjemmepleje og sygepleje.


Odsherred Kommune, 15. september
SEAS-NVE
Uddannelseskoordinator til Kundecenter

SEAS-NVE, Svinninge

Vi søger en topmotiveret medarbejder til vores Kundecenters Performance- og Kvalitetsteam i Svinninge. Teamet, der i dag består af 5 medarbejdere, varetager mange spændende opgaver, som understøtter El Kundecentrets øvrige 4 teams. Vi er i alt 55 medarbejdere i El Kundecentret.

Arbejdsopgaverne består bl.a. af:

 • Være dagligt til stede i driften og afhjælpe løbende spørgsmål fra medarbejdere i driften
 • Gennemføre planlagte samlyt- og feedback sessioner med medarbejderne
 • Supportere teamlederne ved at identificere specifikke eller generelle udviklingsbehov baseret på samlyt/performance
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 11. september
XL-BYGSalgsassistent til byggecenter

XL-BYG, Hørve

Er du målrettet, og vil du være med til at lave øget omsætning i XL-BYG Hørve?

XL-BYG Hørve er kendt som en meget kundeorienteret virksomhed med en professionel og faglig betjening. Vi bestræber os altid på at komme med de bedste løsninger til vores kunder.

Som sælger hos os skal du være med til at sørge for at få det optimale ud af både XL-BYGs koncept, samt sørge for at byggemarkedet altid fremstår salgsklart med de helt rigtige varer. Du skal rådgive og vejlede vores kunder, så de altid går herfra med en positiv oplevelse.


XL-BYG, 10. september
Odsherred KommuneLærer og pædagog til Heldagsklasse

Odsherred Kommune, Hørve

Lærer og tidsbegrænset pædagog søges til heldagsklassen på fuldtid pr.1. NOVEMBER 2014.

Heldagsklassen er et specialtilbud til elever med sociale og emotionelle vanskeligheder fra 0.-7. klasse, som ikke profiterer optimalt af den almindelige skolegang. Alle elever er visiteret hertil af Odsherred kommune.

Vi søger en lærer og pædagog, der i tæt samarbejde med lærere og pædagoger, kan bidrage med at skabe lærings- og legefællesskaber for børn med socio-emotionelle vanskeligheder; både i skoledelen og SFO-delen.


Odsherred Kommune, 10. september
SEAS-NVE
Teamleder i Finans

SEAS-NVE, Svinninge

SEAS-NVE’s regnskabsafdeling søger en ny dygtig og energisk teamleder til regnskabsafdelingens Finansteam.

Som daglig leder af Finansteamet er du medansvarlig for at opgaverne løses med rette kvalitet og i rette tid. Dette indebærer en tæt dialog med kollegaerne i afdelingen såvel som afdelingens interessenter - heriblandt businesscontrollere, revisorer, direktionen samt myndighederne.

De vigtigste arbejdsopgaver er:

 • Ledelse, udvikling og motivation af medarbejderne
 • Sparring med den øvrige afdelingsledelse omkring udvikling af afdelingen og medarbejderne
 • Udarbejdelse af årsrapporter for koncernens datterselskaber samt koncernen
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 9. september
SAM Executive Search A/SSalgsingeniør (31949)

SAM Executive Search A/S søger for Poul Johansen Trading A/S i Faarevejle

Som kundeansvarlig vil du, med udgangspunkt fra kontoret i Faarevejle og/eller hjemmekontor (geografien er ikke afgørende), selvstændigt skulle arbejde med opsøgende og vedligeholdende salg for udvalgte kunder. Kunderne vil være i både Danmark og Sverige.

Gennem kendskab til branchen, eget netværk, databaser m.m. skal du sikre en løbende udbygning af kunde porteføljen samt afdække nye områder, hvor produkterne kan anvendes. Hos kunderne vil du i forbindelse med salgsarbejdet skulle agere i både udviklings-, konstruktions-, produktions- og indkøbsafdelinger.

SAM Executive Search A/S er én af Danmarks og Nordens største headhunting virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder Directors, Managers og specialister i Danmark og udland.


SAM Executive Search A/S, 4. september
Pædagog
Friskolen i Starreklinte søger hermed en pædagog til at støtte børn og unge med særlige behov i og uden for undervisning.
FRISKOLEN I STARREKLINTE, Hørve
Jobcenter Odsherred, 22. september
Lærer/lærervikar
Friskolen i Starreklinte søger hermed en lærervikar som følge af sygdom til varetagelse af undervisningen i en samlæst 1.-4. klasse.
FRISKOLEN I STARREKLINTE, Hørve
Jobcenter Odsherred, 17. september
Tømrer i Nykøbing Sj. til nybyg
Viktech søger nu for kunde i Nykøbing Sj. to faglærte tømrere til diverse tømreropgaver.
Viktech ApS, 16. september
Afdelingsleder for 0.-6. klasse på Nordskolen, Højby
Brænder du for pædagogisk skoleledelse, og har du mod på at møde 40 engagerede, udviklingsorienterede lærere, 20 engagerede...
Odsherred Kommune, Højby
Jobcenter Odsherred, 16. september
Undervisning, elever, forældre og søde kollegaer, vækker det glæde og lyst i dig?
Det gør det hos os, som er 278 elever fra børnehaveklassen til og med 4. klasse, ca. 30 kollegaer bestående af lærere og pædagoger.
Odsherred Kommune, Nykøbing Sj
Jobcenter Odsherred, 16. september
Idrætslærer til drengeidræt
En af vores dygtige lærere går på efterløn, så derfor står vi nu og søger en lærer til mellemtrin samt udskolingen på Nordskolen,...
Odsherred Kommune, Nykøbing Sj
Jobcenter Odsherred, 15. september
Lærer til særlig tilrettelagt undervisning
Vi søger en lærer til særlig tilrettelagt undervisning i dansk, engelsk og eventuelt også matematik.
Odsherred Kommune, Nykøbing Sj
Jobcenter Odsherred, 15. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
HK Karrieretjek
1 til 20 af 29 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.