1 til 20 af 36 resultater.

Dine valg

 • FjernOdsherred

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Dragsholm SparekassePrivatkunderådgivere søges

Dragsholm Sparekasse, Asnæs

Vil du have et job med stort selvstændigt ansvar og frie rammer? Vi søger kompetente og erfarne privatkunderådgivere, der har lyst til at skabe resultater og levere positive kundeoplevelser.

Din opgave er at fastholde og udvikle egen portefølje af privatkunder, samt tiltrække nye privatkunder.

Du

 • er bankuddannet, fagligt velfunderet og kan leve op til de krav, der er om certificering m.m. i branchen
 • er udadvendt, kontaktskabende og har forståelse for, netværksrelationer er af afgørende betydning
 • har et højt drive og evner at arbejde selvstændigt
 • har god og sund kreditindstilling og kan spotte forretningsmuligheder

Jobindex, 30. januar
Region SjællandSygeplejerske eller social- og sundhedsassistent i vikariat til Afdeling for Retspsykiatri, Sikringsafdelingen, P3, Nykøbing Sj. - quicknr. 16523

Region Sjælland

Retspsykiatrien Region Sjælland består af Sikringsafdelingen med tre afsnit á 10 pladser, åbent afsnit P5 med 14 pladser, et lukket afsnit P4 med 10 pladser og samt Retspsykiatrisk Kompetencecenter i Slagelse.

Vi ser frem mod færdiggørelsen af vores nye topmoderne sygehus, der skal ligge i Slagelse. Vi forventer, at det står færdigt pr. 1. september 2015.

Vi søger derfor en barselsvikar med en sundhedsfaglig uddannelse, der i vikariatet har lyst til at være med til at skrive et nyt kapitel i retspsykiatriens historie.

Vi er p.t. beliggende i Nykøbing Sj., men forberedelserne til det nye sygehus er i gang.

Region Sjælland

Region Sjælland, 29. januar
Region SjællandFysioterapeut til Afdeling for Retspsykiatri, P5, Nykøbing Sjælland - quicknr. 16522

Region Sjælland

Vi vil gerne i fremtiden udvide vores faglige palet og vil i den forbindelse ansætte en fysioterapeut i retspsykiatrien i Region Sjælland. Vi har på nuværende tidspunkt ingen fysioterapeuter ansat og du vil derfor være first mover på det retspsykiatriske felt i regionen.

Vi søger en fysioterapeut, der har erfaring og mod på at arbejde selvstændigt. Vores fysioterapeut vil være tilknyttet sengeafsnit P5 og under dennes ledelse, men vil også skulle varetage fysioterapeutopgaver på vore fire andre sengeafsnit.

Da det som nævnt er en ny funktion i vores regi, søger vi én, der brænder for sit fag, og som vil kunne se sig selv i arbejdet med retspsykiatriske patienter, og udviklingen af en fysioterapeutisk funktion.

Region Sjælland

Region Sjælland, 29. januar
SuperBrugsenSlagter-/delikatesseelev, SuperBrugsen Vig

SuperBrugsen

At være slagter/delikatesse-elev i Coop...

Det er meget mere end at lægge varer i disken. Du lærer alt om, hvordan en afdeling skal drives, så du kan blive en dygtig medarbejder. Når du er udlært, kan du arbejde i en af vores butikker og videreuddanne dig.

Uddannelsen varer 3½ år og du får rig lejlighed til at afprøve egne ideer. Uddannelsen er en blanding af skole og praktik med løn under hele forløbet.

Som elev hos os får du din egen uddannelsesplan, så du hele tiden har overblik over det forløb, du skal igennem. Det er et krævende, men også meget spændende forløb med mange udfordringer undervejs. Vi tager vores ansvar for din uddannelse alvorligt, og vi tør godt garantere, at den bliver en fantastisk start på din karriere.


SuperBrugsen, 29. januar
SEAS-NVE
Kontorelev til Svinninge

SEAS-NVE

Til vores hovedkontor i Svinninge søger vi en energifyldt elev til den 2-årige kontoruddannelse med speciale i administration.

Hos os får du en alsidig uddannelse, hvor du kan udfolde dig både personligt og fagligt, og du får mulighed for selv at være med til at præge dit uddannelsesforløb. Uddannelsen vil foregå i Svinninge, hvor du vil indgå i en turnusordning mellem vores kundecenter, økonomi-, kommunikation- og en af vores salgsafdelinger.

SEAS-NVE

SEAS-NVE, 28. januar
SEAS-NVE
Energirådgiver til realisering af energibesparelser

SEAS-NVE, Svinninge

Til vores rådgivningsafdeling søger vi en, gerne erfaren, energirådgiver til realisering af energibesparelser via analyse, rådgivning og dokumentation hos aktører (producenter og erhvervsvirksomheder).

Som energirådgiver med fokus på realisering af energibesparelser hos aktører i øst Danmark, vil du beskæftige dig med følgende opgaver:

 • informere aktører/kunder og motivere disse til realisering af energibesparelser
 • indgå aftaler om køb af besparelser
 • vejlede og sikre dokumentation
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 28. januar
SEAS-NVE
Key Account Manager – Outdoor Lighting

SEAS-NVE, Svinninge

I SEAS-NVE har vi ambitioner om, at være de bedste i markedet. For at styrke vores aktiviteter har vi brug for en dygtig Key Account Manager, der kan være med til at indfri vores ambition! Der er tale om en stilling til det offentlige marked, med fokus på salg til nye kunder, og på relationspleje af eksisterende kunder.

Din hovedopgave er at være ansvarlig for salg af Udelysprodukter på langvarige kontrakter, samt rådgivning i forbindelse med salg af produkterne til udvalgte kunder.

 • Opnåelse af salgsmål i eget distrikt
 • Planlægning og prioritering af salgsaktiviteter sammen med lederen af teamet
 • Udarbejdelse af tilbud, kontrakter og håndtering af udbud
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 26. januar
SuperBrugsenButikschef, SuperBrugsen Asnæs

SuperBrugsen

Som butikschef har du det overordnede ledelsesansvar for butikken drift, herunder medarbejdere, økonomi og salg. Det indebærer f.eks.:

 • Drive butikken frem mod nye rekorder på salg og indtjening
 • Sørge for en dynamisk og salgsklar butik med høje standard – hver eneste åbningstime
 • Skabe et vedvarende højt aktivitetsniveau
 • Sætte kunderne i fokus, så de føler sig hjemme og tilfredse – øge NPS scoren
 • Motivere og coache dine medarbejdere i salgslokalet
 • Sætte klare mål for medarbejderne, give feedback og følge op

SuperBrugsen, 26. januar
Accountor Denmark A/SController

Accountor Denmark A/S søger for nkt cables i Asnæs

Har du lyst- og mod på en spændende Controller stilling hos førende global virksomhed med ansvar for en række forskellige controller opgaver, og i tæt samarbejde med Nordics CFO og det øvrige Finance Team?

Accountor Denmark A/S

Du bliver tildelt ansvaret for Controlling af den danske enhed på fabrikken i Asnæs, samtidig med at du deltager på opgave tværs af den nordiske økonomifunktion. Du refererer til den Nordiske CFO som du får et tæt samarbejde med omkring de daglige- og fremtidige opgaver. Derudover vil du også have meget kontakt til regnskabsafdelingen og 2 svenske controllere, der fysisk er placeret på fabrikken i Falun, Sverige.

 • Controlling af den danske enhed, primært på omkostningssiden
 • Sparring og support på salgs- og pr
 • Varetage budget- og forecast processen for Danmark og Norge

Accountor Denmark A/S, 23. januar
SEAS-NVE
Teamleder til Afregning

SEAS-NVE, Svinninge

Vi søger en Teamleder med interesse for afregning og ledelse af medarbejdere. I SEAS-NVE har vi vores kunder i fokus og har derfor alle vigtige kundefunktioner in house. Det skaber værdi for os at have et samlet overblik over kunden og deres engagement med os.

Du kommertil at stå i spidsen for Afregnings-teamet som er en del af afdelingen Energikøb og får dermed en bred berøringsflade og et stort ansvar.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Daglig ledelse af et team på 7 medarbejdere Sikre effektiv gennemførsel af regningskørsler
 • Sikre afregningens rolle i opbygning af kundetilfredshed/loyalitet
 • Sikre, samt formidle indsigt i reglerne på energimarkedet, herunder viden om lovgivning, markedsforskrifter, procedurer mv.
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 23. januar
Fibia
Kundekonsulent vikarer til Fibias Kundeservice Øst

Fibia, Svinninge

Vi har rygende travlt, og vi søger derfor vikarer til vores Kundecenter i Svinninge snarest muligt og frem til den 30. juni 2015. Kundecentret er Fibias ansigt mod kunderne. Det er derfor vigtigt for os, at du er engageret og drives af at have kunden i fokus. Du vil blive tilknyttet Kundeservice Øst, som er et team, der består af 20 engagerede kollegaer.

Arbejdsopgaverne består bl.a. af:

 • Forklaring af fakturaspørgsmål pr. telefon/skrift
 • Generel kundeservice pr. telefon/skrift
 • Rådgivning og vejledning af kunder i anvendelse af produkter
 • Rådgivning om produktvalg pr telefon/skrift
Fibia

Fibia, 21. januar
Region SjællandAfdelingssygeplejerske til lukket retspsykiatrisk afsnit P4, Nykøbing Sj. - quicknr. 16407

Region Sjælland

Vi søger en ny afdelingssygeplejerske til varetagelse af lederopgaven for sengeafsnit P4 og efter flytning til Slagelse i september 2015 - et afsnit mere (S7).

P4 er et lukket sengeafsnit, der varetager behandlingen af patienter med dom til anbringelse eller patienter med dom til behandling, der har brug for et stabiliserende indlæggelsesforløb i lukket regi og desuden surrogatvaretægtsanbragte indlagt til mentalobservation.

Et helt nyt og topmoderne psykiatrisk sygehus i Slagelse er ved at tage form og forventes klar 1. august 2015 med indflytning omkring september 2015. Fra denne dag vil det lukkede retspsykiatriske sengeafsnit S7, der p.t. er beliggende i Vordingborg ligeledes flytte til geografien i Slagelse og komme under samme ledelsen som resten af Afdeling for Retspsykiatri.

Region Sjælland

Region Sjælland, 15. januar
Region SjællandSygeplejerske til Afdeling for Retspsykiatri, P4, Nykøbing Sj. quicknr. 16406

Region Sjælland

Afdeling for Retspsykiatri, lukket afsnit P4 i Nykøbing Sj. søger en sygeplejerske i skiftende vagter. Der er mulighed for hel- eller deltid efter aftale.

Vi søger en sygeplejersker på del- eller fuld tid i skiftende vagter og vi tager i vid udstrækning hensyn til den enkeltes ønsker til arbejdsdage og mødetidspunkter, for at den enkelte opnår god balance mellem arbejdsliv og fritidsliv samtidigt med, at afsnittets behov for bemanding og kompetencer dækkes.

I P4 har vi fokus på relationsarbejdet og på at skabe en hverdag med struktur og meningsfulde aktiviteter for patienterne, som en del af pleje- og behandlingsplanen.

Region Sjælland

Region Sjælland, 14. januar
expuri ApS – Passion for talentSales Manager - Elektronikindustri

expuri ApS – Passion for talent søger for FLUX A/S i Asnæs

- med reference til den adm. direktør.

Stillingen, som Sales Manager (SM), er ny i organisationen og dermed en udvidelse af salgsorganisationen. Stillingen refererer til CEO.

SM indgår i ledergruppen og i salgsteamet. Der er pt. ingen personaleledelse i stillingen.

Den væsentligste opgave bliver at opbygge og udvikle forretningsområdet High Reliability, som er et område med et betydeligt potentiale for FLUX.

Desuden ligger opgaven i at fastholde eksisterende kunder og udvikle nye, og derved udvikle salget generelt.


Jobindex, 14. januar
SAM Executive Search A/STilbudsingeniør (32144)

SAM Executive Search A/S søger for Poul Johansen Maskiner A/S i Fårevejle

Som mekanisk konstruktør i salgsafdelingen vil du i samarbejde med kolleger skulle udtænkte de grundlæggende koncepter til løsning af kundens opgave inden montage, test og inspektion. Konceptet opbygges i 3D og kalkuleres efterfølgende før udarbejdelse af præsentationsmateriale, som gennemgås kunden. Kunderne er større danske og internationale virksomheder, beliggende i både Danmark og udlandet.

Gennem kendskab til branchen, eget netværk, databaser mm skal du sikre en løbende udbygning af kundeporteføljen, samt afdække nye områder hvor produkterne kan anvendes.

SAM Executive Search A/S er én af Danmarks og Nordens største headhunting virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder direktører, ledere og specialister i Danmark og udland.


SAM Executive Search A/S, 9. januar
LundbeckSynteseoperatør

Lundbeck, Lumsås

Vi søger Synteseoperatør til arbejde på skiftehold (pt. dag- og aftenvagt) til den kemiske produktion i Lumsås, Nykøbing Sj.

Din primære opgave vil være at gennemføre produktion af vores aktive substanser. Dette indebærer betjening af maskiner, håndtering af råvarer og kemikalier samt udfyldelse af dokumentation for produktion. Vi producerer efter strenge myndighedskrav (GMP), som medfører, at du skal være kvalitetsbevidst i dit arbejde. Det gælder både udførelsen af arbejdet og dokumentationen af dit arbejde.

Herudover er der også administrative og andre praktiske opgaver, der skal udføres i det daglige, som f.eks. rengøring og afskrivning af råvarer.


Lundbeck, 7. januar
Lidl Danmark K/SButikschef

Lidl Danmark K/S, Nykøbing Sjælland

Vi søger en kompetent butikschef til vores butik i Nykøbing Sjælland.

Som butikschef kommer du til at spille en central rolle i at sikre den fortsatte udvikling hos os. Du får et stort ansvar for driften af din egen butik. Din primære opgave bliver at sikre, at din butik altid lever op til kundernes forventninger.

Arbejdet som butikschef kræver ikke mindst, at du er meget selvstændig og har en veludviklet evne til at planlægge og strukturere dit arbejde. Jobbet giver dig masser af muligheder for at du kan udvikle dig fagligt og personligt, men kræver samtidig også, at du har et stort personligt drive og har erfaring med at skabe resultater gennem dine nøgletal.


Jobindex, 7. januar
Lidl Danmark K/SSouschef

Lidl Danmark K/S, Nykøbing Sjælland

Vi søger en kompetent souschef til vores butik i Nykøbing Sjælland.

Som souschef hos os er du butikschefens højre hånd og stedfortræder. Du er den, der tager over, når butikschefen ikke er til stede, så du skal på én gang være både fleksibel, systematisk og have en god situationsfornemmelse. Du kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken og får også medansvar for butikkens drift og resultater.

Har du erfaring inden for detailhandel er det naturligvis en fordel. Vigtigst er dog, at du er en motiverende og handlekraftig leder, der både har sans for detaljen og er god til at bevare overblikket. Sammen med medarbejderne er det en af dine fornemste opgaver at sikre, at butikken altid fremstår præsentabel, så den og vores service altid lever op til kundernes forventninger.


Jobindex, 7. januar
Sygeplejerske til åbent retspsykiatrisk afsnit P5, Nykøbing Sj. - quicknr. 16529
Vi ser frem mod færdiggørelsen af vores nye topmoderne sygehus, der skal ligge i Slagelse.
Afdeling for Retspsykiatri, Nykøbing Sj
Jobcenter Odsherred, 30. januar
Teamleder Hjemmeplejen Odsherred
I Fagcenter Omsorg og Rehabilitering søges Teamleder til Hjemmeplejen til besættelse 1. april 2015.
Odsherred Kommune, Nykøbing Sj
Jobcenter Odsherred, 29. januar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
SAM Executive Search A/S
1 til 20 af 36 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.