1 til 20 af 25 resultater.
Lidl Danmark K/SSouschef

Lidl Danmark K/S, Nykøbing Sjælland

Vil du arbejde på en dynamisk arbejdsplads med gode kollegaer, højt humør og fart over feltet? Har du leder-DNA og måske en ambition om at blive butikschef i Lidl? Vil du have en ansvarsfuld rolle og en masse daglige udfordringer?

Om jobbet

 • Ansvarlig for driften og ledelsen af butikken, når butikschefen ikke er til stede
 • Oplæring, ledelse og motivering af medarbejdere med udgangspunkt i Lidls værdier
 • Medansvar for planlægning af omsætningsmål
 • Medansvar for personaleplanlægning og prioritering af arbejdsopgaver

Lidl Danmark K/S, 2. oktober
SEAS-NVE
Kreditanalytikere til Finansafdelingens kreditfunktion

SEAS-NVE, Svinninge

SEAS-NVEs Finansafdeling søger to dygtige kreditanalytikere til administration af koncernens kreditrisici i en nyoprettet kreditfunktion. Kreditfunktionen er organisatorisk placeret i Risikostyring som ligeledes er et nyoprettet team i Finansafdelingen.

Som kreditanalytiker vil du primært få ansvaret for administration ad de kreditrisici koncernen er eksponeret overfor i energisektoren, inden for såvel salg, som transport af energi.

Arbejdsopgaverne vil således bestå i at sikre en hensigtsmæssig kreditscoring eller kreditanalyse af såvel potentielle, som eksisterende private- og erhvervskunder, overvågning af kreditrisici, herunder udstukne lines og limits, samt en løbende afrapportering til ledelsen.

SEAS-NVE

Jobindex, 30. september
FTZ Autodele & Værktøj A/SReservedelsekspedient

FTZ Autodele & Værktøj A/S, Asnæs

Er du vores nye reservedelsekspedient til FTZ Asnæs?

Vi søger en dygtig og engageret reservedelsekspedient med brancheerfaring. Dine arbejdsopgaver som ekspedient hos FTZ Asnæs bliver at betjene og servicere vores professionelle kunder fra autobranchen både personligt og pr. telefon. Produktgrupperne er autoreservedele og værktøj, hvorfor det er vigtigt, at du er uddannet inden for branchen.

Vi tilbyder:

 • Faglige udfordringer
 • Gode arbejdsforhold

FTZ Autodele & Værktøj A/S, 30. september
Odsherreds Landboforening
Regnskabsassistent

Odsherreds Landboforening, Nykøbing Sj.

Dit arbejdsområde vil fortrinsvis være bogføring, opgørelse af moms og selvstændig udarbejdelse af årsrapporter og skatteregnskaber for vores kunder. Du vil få din egen kundeportefølje.

Arbejdet vil fortrinsvis foregå på vores adresse i Nykøbing Sj, men vi udfører også regnskabs- og kontorarbejde hos vores kunder.

Vi forestiller os, at du

 • er uddannet indenfor regnskabs- og kontorarbejde
 • har kendskab til moms og skatteregler
 • kan planlægge din egen arbejdsdag
 • er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt

Seges P/S, 30. september
SuperBrugsenSlagtermester, SuperBrugsen, Odsherred

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 68 medarbejdere. SuperBrugsen Højby ligger i Odsherred i et af Danmarks største sommerhusområder. Butikken solgte for 84 mio. kr. i 2014.

SuperBrugsen Højby søger en kompetent slagtermester med ansvar for delikatesse og slagterafd. Du får ansvar for, at kunderne får en god og inspirerende oplevelse. Vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og som slagtermester er din succes betinget af slagterbutikkens drift, udvikling og medarbejdernes trivsel. Afdelingen består af 1 svend, 1 elev, og 4 i delikatessen.

Som slagtermester er din opgave hver dag at sikre en salgsklar og indbydende slagter, der lever op til vores slagterkoncept; SB Slagteren - og giver kunderne den ekstra service, der overgår deres forventninger.


SuperBrugsen, 28. september
JKSProjektlederassistent/projektplanlægger

JKS søger for Poul Johansen Maskiner A/S i Fårevejle

Vil du være en del af en solid dansk produktionsvirksomhed og være med til at holde styr på virksomhedens spændende projekter?

Du bliver en del af en spændende virksomhed med engagerede medarbejdere. Vi forventer, at du har erfaring med at arbejde i et teknisk projektorienteret miljø og ved hvor vigtige værdier som fleksibilitet og ansvarlighed er - og at det falder dig naturligt at bidrage til fællesskabet.

Jobbet omfatter:

 • Research på komponenter/tegninger/projekter m.m.
 • Udarbejdelse af reservedelslister
 • Opdatering af dokumenter

JKS, 28. september
JKSProduktionskoordinator der tager ansvar

JKS søger for kunde i Fårevejle

Vil du være en del af en solid dansk virksomhed og være med til at holde styr på virksomhedens produktion af specialmaskiner?

JKS søger for Poul Johansen Maskiner A/S i Fårevejle, en dygtig og engageret produktionskoordinator med reference til fabrikschefen.

Jobbet omfatter:

 • Granskning af tegningsmateriale og styklister
 • Afstemning af leveringstider med projektledere og planlægningsfunktion
 • Planlægning af produktionsforløb og produktionsordrer
 • Oprettelse og udskrivning af ordremateriale fra ERP system (Navision)

JKS, 28. september
SuperBrugsenBagersvend, SuperBrugsen, Højby Sj

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 68 medarbejdere. Superbrugsen Højby er beliggende i Odsherred tæt ved strand. Butikken er moderniseret i 2009/10. Butikken har delikatesse, slagter, bageri og fiskeafd.

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet og bageriudsalget

SuperBrugsen, 28. september
SEAS-NVE
Energikonsulent/energisynskonsulent til SEAS-NVE

SEAS-NVE, Svinninge

Som energikonsulent/energisynskonsulent vil du indgå i et team af energirådgivere, der dedikeret og målrettet leverer rådgivning i forbindelse med identificering og gennemførelse af energieffektivisering og -omlægning.

Du skal levere energirådgivning og service på et fagligt højt niveau med rapportering vedrørende energieffektiviseringer, -omlægning og -styring. Det drejer sig om kortlægning, analyser og beregninger af bygningers energiforbrug (el, varme, kulde, ventilation) samt indeklima, med identificering af energibesparelser inden for de tekniske områder og klimaskærm.

Herudover kommer du til at formidle rapporter til kunder med efterfølgende projektledelse til gennemførelse af energiprojekter med henholdsvis planlægning, organisering, styring og aflevering.

SEAS-NVE

Jobindex, 24. september
SEAS-NVE
Dygtig teknisk designer/projektassistent til SEAS-NVE

SEAS-NVE, Svinninge

Som teknisk designer/projektassistent vil du indgå i et team af energirådgivere, der dedikeret og målrettet leverer rådgivning i forbindelse med identificering og gennemførelse af energieffektivisering og -omlægning til industrielle og offentlige kunder.

Arbejdet som teknisk designer/projektassistent vil omfatte en bred vifte af forskellige opgave inden for afdelingens energirådgivning som energisyn, energimærkning, energiledelse, bygherrerådgivning, m.m. Herunder:

 • Indhentning og bearbejdning af forbrugs- og målerdata
 • Projektdokumentation og -nøgletal fra OIS og andre databaser
 • Fremskaffe bygningstegninger og tekniske data på energiforbrugende udstyr
SEAS-NVE

Jobindex, 24. september
Lidl Danmark K/SButikschef

Lidl Danmark K/S, Nykøbing Sjælland

Har du lysten og evnerne til at stå i spidsen for en Lidl-butik, og et team af dygtige og engagerede medarbejdere? Kan du lede, motivere og gå forrest, uanset hvilke udfordringer du og dine medarbejdere møder? Motiveres du af at skabe resultater - også igennem dine medarbejdere?

Om jobbet

 • Daglig ledelse og motivation af lederteamet i butikken med udgangspunkt i Lidls værdier
 • Ansvar for planlægning af omsætningsmål, personaleplanlægning og prioritering af arbejdsopgaver
 • Deltage aktivt i rekrutteringen af nye medarbejdere

Lidl Danmark K/S, 23. september
IMC Business Consulting A/SAfdelingsleder med køleteknisk baggrund

IMC Business Consulting A/S søger for Vestsjællands Køleservice i Nykøbing Sjælland

Med reference til direktøren sørger du for, at selskabets drift følger de af direktionen opstillede strategier og planer samt tager initiativ til at udvikle og forbedre forretningen i henhold til aftalte mål.

Ligeledes sikrer du gennem daglig ledelse og styring at gennemførsel af opgaver i virksomheden foregår i overensstemmelse med selskabets retningslinjer samt ISO certificering.

Dit daglige ansvar indebærer blandt andet ledelse og udvikling af service- og montagearbejderne samt disponering og koordinering af samme. Du har det overordnede ansvar for kvaliteten af medarbejdernes arbejde og sørger både for at service er i top, såvel som kunderne er tilfredse.


IMC Business Consulting A/S, 16. september
SEAS-NVE
Microsoft Dataplatform Developer, der brænder for .Net-udvikling

SEAS-NVE, Haslev/Svinninge

I arbejdet med at realisere vores BI-strategi, vil du komme til at arbejde tæt sammen med analytikere, dataambassadører og andre fra forretningen og i perioder også eksterne konsulenter. Internt i IT vil du indgå i et tæt samarbejde med BI-udviklere og -specialister, samt udviklere fra de øvrige udviklingsteams.

Du vil komme til at arbejde med hele kæden fra C#, at data kommer ind, over databasen, til datamodellerne og udstilling af data i api’er. Vi stiller høje krav til hinanden og stræber alle efter at gøre hver dag både udviklende og inspirerende. Vi understøtter hinanden i løbende at levere høj kvalitet og skabe vedvarende forbedringer.

SEAS-NVE

Jobindex, 15. september
SEAS-NVE
BI Developer, der brænder for Microsoft BI Front-end

SEAS-NVE, Haslev/Svinninge

I arbejdet med at realisere vores BI-strategi, vil du komme til at arbejde tæt sammen med analytikere, dataambassadører og andre fra forretningen og i perioder også eksterne konsulenter. Internt i IT vil du indgå i et tæt samarbejde med BI-udviklere og -specialister, samt udviklere fra de øvrige udviklingsteams.

Du kommer til at arbejde med self-service BI, collaborative BI, rapportering og analytics. Vi stiller høje krav til hinanden og stræber alle efter at gøre hver dag både udviklende og inspirerende. Vi understøtter hinanden i løbende at levere høj kvalitet og skabe vedvarende forbedringer.

SEAS-NVE

Jobindex, 15. september
SSA`ere, SSHère, Studerende (sygepleje/pæd./lær.) og ufaglærte
Der søges til både faste stillinger, vikariater og tilkaldevikarer Friske, flittige og faglige kompetente medarbejdere søges til hele...
Odsherred Kommune, Højby
Jobcenter Odsherred, 2. oktober
1. assistent deltid Netto
Vi savner en god kollega, der kan spille sammen med os og vores kunder.
Netto Danmark, Svinninge
Ungarbejde.dk, 1. oktober
Farmakonom - Farmakonom til Asnæs Apotek. Asnæs Apotek søger farmakonom der sætter kunden i centrum.
Vil du være med til at udvikle Asnæs Apotek og dig selv.
Asnæs Apotek, Asnæs
farmakonom.dk, 30. september
1. assistent i døgnNetto
Vi savner en god kollega, der kan spille sammen med os og vores kunder.
Netto, Svinninge
Dansk Supermarked, 30. september
Pædagog til Skovbørnehaven v/ Vallekilde-Hørve Friskole
Skovbørnehaven søger en pædagog pr.01.12.2015 - FULDTID.
VALLEKILDE-HØRVE FRISKOLE, Hørve
Jobcenter Odsherred, 30. september
Annonce:
Topdanmark Forsikring A/S
1 til 20 af 25 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.