1 til 20 af 32 resultater.
SEAS-NVE
Key Account Manager – Outdoor Lighting

SEAS-NVE, Svinninge

I SEAS-NVE har vi ambitioner om, at være de bedste i markedet. For at styrke vores aktiviteter har vi brug for en dygtig Key Account Manager til vores udelysteam, der kan være med til at sikre den nødvendige vedligeholdelse af vores kundeportefølje. Der er tale om en stilling til det offentlige marked, med fokus på salg til nye kunder, og på relationspleje af eksisterende kunder.

Din hovedopgave er at være ansvarlig for salg af Udelysprodukter på langvarige kontrakter, samt rådgivning i forbindelse med salg af produkterne til udvalgte kunder. Herunder:

 • Opnåelse af salgsmål i eget distrikt
 • Planlægning og prioritering af salgsaktiviteter sammen med lederen af teamet
 • Udarbejdelse af tilbud, kontrakter og håndtering af udbud
SEAS-NVE

Jobindex, 22. maj
Uponor Infra A/SLeder til produktion og salg af eksterne plast svejseopgaver

Uponor Infra A/S, Svinninge

Kan du skabe kontakt og opbygge netværk? Kan du tale med kunder/entreprenører og sælge løsninger. Vil du være med i videreudviklingen af en af de førende virksomheder i Danmark inden for vand og spildevand? Og har du lyst til at lede 3-4 dygtige eksterne svejsere?

Så er du måske vores nye medarbejder.

Vi søger en energisk person, der kan koordinere, videreudvikle og sælge vores aktiviteter inden for eksterne plast svejseaktiviteter, i samarbejde med vores projekt tekniske salgsteam.

En der kan være i tæt dialog med kunder og rådgivere, og som i samarbejde med øvrige funktioner i virksomheden, kan sikre rettidig aflevering af specialtilpassede løsninger inden for ekstern svejsning . Vores kunder er entreprenører/installatører inden for industri og infrastruktur.

Uponor Infra A/S

Jobindex, 22. maj
XL-BYG HørveSalgsassistent til byggecenter

XL-BYG Hørve

Er du målrettet, og vil du være med til at lave øget omsætning i XL-BYG Hørve?

XL-BYG Hørve er kendt som en meget kundeorienteret virksomhed med en professionel og faglig betjening. Vi bestræber os altid på at komme med de bedste løsninger til vores kunder.

Som sælger hos os skal du være med til at sørge for at få det optimale ud af både XL-BYGs koncept, samt sørge for at byggemarkedet altid fremstår salgsklart med de helt rigtige varer. Du skal rådgive ogvejlede vores kunder, så de altid går herfra med en positiv oplevelse.


XL-BYG, 19. maj
LundbeckWarehouse Operator

Lundbeck, Lumsås

Du vil indgå i tæt samarbejde med kollegaer på lageret samt et aktivt samarbejde med andre medarbejdere i produktionen. Du skal sikre transport af varer til og fra vores produktionsanlæg.

Du vil foretage indkøb af varer samt håndtere råvarerne ved modtagelse og prøveudtagning. Du vil foretage forsendelse af aktive lægemiddelsubstanser til vores produktion i Valby og til eksterne kunder. Derudover vil der være håndtering af diverse affaldsfraktioner fra vores produktion.

I dagligdagen anvender vi en række forskellige it-systemer, som du vil blive oplært i, herunder vores SAP-system.


Lundbeck, 15. maj
Odsherred KommuneAfdelingsleder til Modtagelse og Visitation

Odsherred Kommune

Er du stærk i lovgivningen på sundheds- og ældreområdet, har du solid ledererfaring, og kan du få processer og medarbejdere til at lykkes?

Du får et udfordrende job i spidsen for en nyoprettet og central afdeling med såvel faglig som økonomisk tyngde. Din funktion er central i organisationen, da du som leder af Modtagelse og Visitation i Omsorg og Rehabilitering vil få berøringsflader ud i hele fagcentret og stor indflydelse på kommunens kvalitet og ydelser iht. Servicelov og Sundhedslov samt regionens Sundhedsaftale.


Odsherred Kommune, 12. maj
Promando A/SAutomatik-tilbudsingeniør

Promando A/S søger for Poul Johansen Maskiner i Fårevejle

Udadvendt automatikingeniør eller datamatiker, med gode kreative løsninger, til udarbejdelse af tilbud for styring- og automatikdelen på specialmontage-, produktions- og testmaskiner. Du får reference til PJMs salgschef og vil indgå i et team med kompetente kolleger i salgsafdelingen.

Det overordnede formål med jobbet er beskrivelse og kalkulation af styrings- og automatikdelen af Poul Johansen Maskiners (PJMs) specialmaskiner og -anlæg, og dine primære ansvarsområder bliver:

 • Forstå kundens behov og udfordre dette når helt ny maskine eller helt nyt anlæg skal bygges
 • Udtænke nye koncepter i forbindelse med nye maskiner og anlæg
 • Beskrive styrings- og automatikdelen af nyt anlæg eller ny maskine
 • Kalkulere nyt anlæg eller ny maskine ud fra beskrivelsen

Promando A/S, 12. maj
SEAS-NVE
Portefølje Manager

SEAS-NVE, Svinninge

Vi søger en portefølje manager der med dygtighed og kreativitet kan trække vores handelsaktiviteter op på det næste niveau.

I SEAS-NVE har vi en proaktiv tilgang til optimering af vores handelsporteføljer. Det skaber værdi for os og vores kunder, at vi er tætte på markedet og løbende kan reagere på de muligheder, der opstår.

Som portefølje manager arbejder du i teamet Handel, som er en del af afdelingen Energikøb og får en bred berøringsflade og et selvstændigt ansvar for selskabets handelsporteføljer i samarbejde med vores porteføljeforvalter. Arbejdsopgaverne inkluderer:

 • Løbende udvikling af handelsstrategier for hedge såvel som trading porteføljer
 • Implementering af handel med nye produkter
 • Løbende monitorering og rapportering på værdiskabelse til ledelsen
SEAS-NVE

Jobindex, 8. maj
Odsherred KommuneNordskolen søger lærere pr. 1. august grundet ny forbedret lokal læreraftale

Odsherred Kommune

Nordskolen består af 5 matrikler. Skolen karakteriseres ved lærere og pædagogers vilje til at lykkes og en stor iderigdom. Vi ønsker at blive blandt de bedste skoler i landet, og at alle elever får det bedste grundlag for et godt voksenliv.

På Nordskolen afd. Billesvej søger vi 3 lærere med en eller flere af følgende kompetencer: Dansk, matematik, natur/teknik, idræt, musik eller engelsk.

På Nordskolen afd. Højby søger vi lærere med en eller flere af følgende kompetencer: Matematik i indskoling, Dansk i indskolingen, tysk og fransk

På Nordskolen afd. Grundtvigsvej søger vi lærere med en eller flere af følgende kompetencer: IT vejleder, førleder/koordinator, læsevejleder, idræt, matematik, natur/teknik og science

På Nordskolen afd. Odden søger vi lærere med en eller flere af følgende kompetencer: Idræt på alle klassetrin og værkstedsfag.


Odsherred Kommune, 6. maj
Faarevejle Fri- og Efterskole
It–medarbejder

Faarevejle Fri- og Efterskole

Til vores kombinerede Fri- og Efterskole søges snarest en dygtig it-medarbejder. Undervisningen er fortrinsvis digital idet alle elever og lærere har iPads som benyttes som det foretrukne arbejdsredskab.

Du får det daglige ansvar for at systemet altid kører og er optimeret til at klare et stigende pres. Du skal være fleksibel i forhold til arbejdstid, idet visse opgaver ikke vil kunne løses i undervisningstiden.

Du skal kunne servicere, vedligeholde og udbygge vort netværk, vore servere, vore arbejdsstationer, software og kopimaskiner. Kendskab til Mac, PC, iPads, Appel-tv er en nødvendighed.


Jobindex, 5. maj
Flux A/SElektroingeniør, Switch Mode Strømforsyninger

Flux A/S, Asnæs, Odsherred

Hos Flux A/S i Asnæs, Odsherred kan vi som følge af nyt større projekt, tilbyde dig en spændende stilling som Design Ingeniør i vores Engineering afdeling. Vi søger en elektroingeniør med stor erfaring indenfor design af switch mode strømforsyninger, herunder specielt de tilhørende magnetiske komponenter.

I Engineering kommer du til at deltage i alle faser af projekterne, fra teknisk support i salgsfasen, beregning og design, udarbejdelse af dokumentation og support til produktionen under indkøring og drift, til verificering af at alle krav og regler er overholdt.

Jobbet kræver lyst til at arbejde i en projektorienteret virksomhed, hvor hverdagen er præget af deadlines, og hvor kvalitets- og dokumentationskravene er høje. Du skal derfor have lyst og evner til at arbejde struktureret med udarbejdelse af dokumentation og kvalitetssikring af dit og andres arbejde.


Jobindex, 5. maj
Hartmanns A/SVikarer søges til K-Salat i Havnsø, Vestsjælland

Hartmanns A/S søger for kunde

K-Salat er i dag en del af Orkla Foods Danmark, som beskæftiger ca. 450 medarbejdere. Orkla Foods Danmark producerer varer til både detailbranchen og foodservice i Danmark og har desuden eksport til Sverige og Tyskland.

Om meget kort tid starter højsæsonen for K-Salats produkter, og derfor søger Hartmanns A/S nu ekstra mandskab til følgende arbejdsopgaver:

 • Bearbejdning af råvarer
 • Blanchere/kogning af grøntsager
 • Åbning af poser med kartofler og hælde dem i kar
 • Vaske emballage

Hartmanns A/S, 30. april
LundbeckLaborant/Laboratorietekniker til Analyselaboratoriet i Process Development

Lundbeck, Lumsås

Analyselaboratoriet yder analytisk support til afdelingens produktion af aktive farmaceutiske ingredienser (API) til anvendelse i kliniske studier. Vores afdeling tilbyder et spændende og udfordrende job i en inspirerende enhed, der værdsætter samarbejde, engagement og en positiv tilgangsvinkel.

Du får et afvekslende job med stor indflydelse på planlægningen af din arbejdsdag. Din primære arbejdsopgave vil være udførelse af kontrolanalyse primært ved HPLC og GC under produktion af API til kliniske studier.

Du deltager i udviklingen af de analysemetoder, der anvendes ved kontrolanalyserne. Du skal også udføre frigivende analyser på råvarer til brug under produktionen.


Lundbeck, 29. april
Pædagog til miljøterapeutisk døgninstitution
Nordstjernen søger en uddannet pædagog til miljøterapeutisk arbejde, med ansættelse 37 timer pr. 1.8.2015, eller hurtigst muligt.
Odsherred Kommune, Højby
Jobcenter Odsherred, 22. maj
Handicaphjælper søges til Grevinge
Ikke-ryger hjælper søges til 18-årig dreng med muskelsvind, der bor i eget rækkehus i Grevinge.
BRUGER - HJÆLPER FORMIDLINGEN A/S, Grevinge
Jobcenter Odsherred, 21. maj
NATTEVAGT SØGES TIL PIGE I FÅREVEJLE
Hjælper (K) søges til vågne nattevagter hos en 13 årig pige.
BRUGER - HJÆLPER FORMIDLINGEN A/S, Fårevejle
Jobcenter Odsherred, 21. maj
Karosserismed
Grundet vores mange årige pladesmed går på pension, søger vi en dygtig pladesmed.
ODSHERRED MOTOR CO. A/S, Nykøbing Sj
Jobcenter Odsherred, 20. maj
Dagplejere i Fårevejle og Grevinge
Dagplejer søges i midlertidige stillinger i Fårevejle og Grevinge snarest muligt.
Odsherred Kommune, Højby
Jobcenter Odsherred, 19. maj
Støtte/kontakt personer til Center for Børn og Familie 25 timer pr. uge
Center for Børn og Familie søger 2 kontaktpersoner til deltidsansættelser snarest og pr. 1. august 2015.
Odsherred Kommune, Højby
Jobcenter Odsherred, 19. maj
Sekretær/Sygeplejerske
Lægehuset i Asnæs søger en vikar for vores lægesekretær, som er langtidssygemeldt.
Asnæs Lægehus, Asnæs
Jobindex, 18. maj
Hjælper vikar søges til 24 timers vagter i Rørvig
Fast vikar med mulighed for fastansættelse til August.
BRUGER - HJÆLPER FORMIDLINGEN A/S, Rørvig
Jobcenter Odsherred, 18. maj
Annonce:
1 til 20 af 32 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.