1 til 20 af 26 resultater.

Dine valg

 • FjernOdsherred

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

Odsherred KommuneAfdelingsleder til Myndighed, voksen og ældre

Odsherred Kommune

Vi søger en Afdelingsleder med stor erfaring i Lov om Social Service og myndighedsopgaver på områderne voksne med handicap, psykiatri og ældre.

Du får et udfordrende job med mange bolde i luften af såvel faglig som økonomisk karakter. Din funktion er central i organisationen, og du får store berøringsflader til såvel det sociale område som sundhedsområdet.

Du vil have mangeartede opgaver og alle indenfor Servicelovens rammer, hvorfor et kendskab og erfaring med at arbejde indenfor lovgivningen er nødvendigt. Derudover er det en stor fordel at kende til, hvordan det offentlige arbejder omkring borgere, når der skal træffes myndighedsafgørelser.


Odsherred Kommune, 23. juli
Hartmanns A/SAutomatiktekniker med udvidet kedelpassercertifikat A, type 1 og 2

Hartmanns A/S søger for Orkla Foods i Havnsø

For vor kunde ORKLA FOODS i HAVNSØ søger HARTMANNS endnu en automatikfagtekniker, automatikmekaniker eller lignende fagligt uddannet, som er i besiddelse af et kedelpassercertifikat udvidet 1 og 2. Der er tale om et try & hire forløb med henblik på fastansættelse for den rigtige.

Stillingen er på daghold 37 timer fra kl. 7-15.00 man-tors og fredag kl. 7-14.30 Der vil på længere sigt være tale om turnus med weekendarbejde ca. hver 5.-6. uge. Derudover skal man være indstillet på at indgå i en vagtordning én uge af gangen - ca. hver 6. uge.

De primære opgaver for teknisk afdeling er at servicere K-salats produktion - herunder reparationer, vedligeholdelse og drift af tekniske anlæg.


Hartmanns A/S, 19. juli
fakta a/sButikschefaspirant Fakta Højby

fakta a/s

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • udvikle dig helt enormt som leder
 • skabe top-resultater, der afspejles i din løn
 • gennemgå et aspirant-forløb, der udvikler dig og klæder dig på til rollen som butikschef

Som butikschefspirant i Fakta Højby får du et virkelig alsidigt lederjob, hvor du er med til at udvikle forretningen og medarbejdere i alle aldre. For at du kommer godt i gang, starter du med et aspirantforløb, hvor du klædes på både teoretisk og praktisk, får en personlig coach gennem hele forløbet og får en tæt kontakt med andre salgschefen.


Coop Danmark A/S, 17. juli
Nexus Interim Management A/SLean Coordinator

Nexus Interim Management A/S is recruiting on behalf of nkt cables a/s in Asnæs

The Company has been working with Lean for a number of years and has achieved good results. It has now been decided to further strengthen the Lean activities by employing dedicated Lean Coordinators. One of these will be based in Asnæs.

The purpose will be to secure efficient management and execution of Lean projects and related actions and tasks within the Nordic Region focussing on the plants in Asnæs and Falun, which have a combined workforce of around 600 people.

The main responsibility will be to support the development and implementation of the nkt cables Lean programme. This will include training of line personnel in lean tools and change management techniques as well as communication and reporting progress.


Jobindex, 15. juli
TARGET HeadhuntingSalgschef - Elektronikvirksomhed

TARGET Headhunting søger for FLUX A/S i Asnæs

Stillingen, som Sales Manager (SM) er ny i organisationen og dermed en udvidelse af salgsorganisationen. Stillingen refererer til CEO. Stillingen indgår i ledergruppen. Der er pt. ingen personaleledelse i stillingen.

Med den vækst, som FLUX er inde i, samt med de krav, der stilles til stillingen som Sales Manager i en virksomhed af denne størrelse med hensyn til salg og samhandel, vil opgaverne desuden være:

 • Ansvarlig for udvikling og udarbejdelsen af den årlige strategi- og forretningsplan for området og eksekvering af samme i forhold til eksisterende og nye interessenter, kundegrupper og segmenter.
 • Koncepter til at tackle/bearbejde forskellige kundesegmenter

TARGET Headhunting, 14. juli
Hartmanns A/SSommerferievikarer søges til K-Salat i Havnsø, Vestsjælland

Hartmanns A/S søger for kunde

K-Salat er i dag en del af Orkla Foods Danmark, som beskæftiger ca. 450 medarbejdere.

Orkla Foods Danmark producerer varer til både detailbranchen og foodservice i Danmark og har desuden eksport til Sverige og Tyskland

Netop nu er det højsæson for K-Salats produkter og derfor søger Hartmanns A/S nu ekstra mandskab til sommeren, til følgende arbejdsopgaver:

 • Bearbejdning af råvarer
 • Blanchere/kogning af grøntsager
 • Åbning af poser med kartofler og hælde dem i kar
 • Vaske emballage
 • Åbne dåser og komme indholdet i kar

Hartmanns A/S, 14. juli
SEAS-NVE
Kundekonsulent til fiberkundeservice

SEAS-NVE, Svinninge

Har du lyst til at arbejde som kundekonsulent i fiberkundecentret i Svinninge? Så har vi jobbet til dig. Du vil komme til at indgå i en velfungerende afdeling med 65 engagerede kollegaer.

Arbejdsopgaverne spænder bredt

 • Rådgivning og vejledning af kunder i anvendelse af produkter
 • Rådgivning om produktvalg pr telefon/skrift
 • Forklaring af fakturaspørgsmål pr. telefon/skrift
 • Generel kundeservice pr. telefon/skrift
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 10. juli
SEAS-NVE
Telemarketing Phonere til Svinninge

SEAS-NVE

Fiberkundecentret i Svinninge søger 3 nye kollegaer til Telemarketingteamet. Du vil komme til at indgå i en velfungerende afdeling med 65 engagerede kollegaer.

Som Telemarketing Phoner bliver din primære opgave at være virksomhedens stemme udadtil og være med til at skabe en høj grad af kundetilfredshed og herigennem salg.

Der er tale om et job, der primært varetages i dagtimerne, og du vil indgå i en vagtordning omkring aftenarbejde. Du vil få en god grundløn samt provision uden loft baseret på dit personlige salg.

SEAS-NVE

SEAS-NVE, 10. juli
LundbeckAutomationsingeniør/-tekniker - Chemical Operations and Maintenance

Lundbeck, Lumsås

Er du uddannet Automationsingeniør/-tekniker? – og har du erfaring og interesse inden for programmering og automatisering af kemiske industrianlæg? – så har vi jobbet til dig.

Du får stor mulighed for at udvikle din faglighed som Automationsingeniør/-tekniker inden for produktionsdisciplinen, samtidig med at du finder glæde ved at indgå i tværfagligt samarbejde med vores kompetente medarbejderteam.

I jobbet vil du få ansvaret for implementering af sitets automationsprojekter og -strategi. Du vil møde mange forskellige udfordringer relateret til implementering af automationssystemer til kemiske processer i industriel skala. Automationsopgaverne løses i fællesskab mellem eksterne rådgivere, ingeniører, kemikere og operatører. Din rolle vil dels være at agere projektleder og dels projektdeltager, hvor du udfører programmeringen.


Lundbeck, 7. juli
DLGIndkøber

DLG, Fårevejle

Til en af Danmarks største produktioner af frisksnittede salater og snack gulerødder m.v. søger vi en erfaren indkøber til at varetage indkøb og disponering af råvarer og emballager til Lammefjords Grønts produktion på Adelers Allé 155, 4540 Fårevejle.

De primære opgaver vil være:

 • sikre indkøb, disponering og planlægning af råvarer under hensyntagen til optimal kvalitet og leveringssikkerhed
 • Sikre indkøb og disponering af emballager
 • Medvirke til at opnå de lavest mulige produktions-/distributionsomkostninger
 • Medvirke til og sammen med produktionsdirektøren at indgå aftaler og kontrakter på råvarer og emballager

Du har en indkøbsmæssig baggrund, gerne fra en fødevarevirksomhed, eller en planlægnings- eller logistikmæssig baggrund.


DLG, 4. juli
SEAS-NVE
Business Controller med interesse for BA

SEAS-NVE, Svinninge

I SEAS-NVE har vi ambitioner om at være de bedste indenfor branchen. Vi har i dag en veletableret og efterspurgt controlling funktion, som vi ønsker at styrke yderligere via understøttelse af succesfuld implementering og forankring af en række store tværfaglige koncernprojekter.

Du vil træde ind i en afdeling, som er efterspurgt og hvor fagligheden sættes højt. Opgaverne omfatter blandt andet:

 • Indgå i tværfaglige projekter
 • Koncern forretningsanalyser
 • Risikoanalyser
 • Udarbejdelse og implementering af nye kontrolprocedurer
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 3. juli
Odsherred KommuneAfdelingsleder Sydskolen, Fårevejle

Odsherred Kommune

Brænder du for pædagogisk skoleledelse, og har du lyst til at have det pædagogiske ansvar for 0.-6. klasse på Sydskolens afdeling i Fårevejle, så vil vi meget gerne høre fra dig!

Odsherred Kommune har gennemført strukturforandring på skoleområdet. Afdelingen i Fårevejle, hører til distriktet i syd, og har ca.400 elever fordelt på 0. – 9. klassetrin. Dit nærmeste ledelsesteam består af afdelingslederen for 7. – 9. klasse og SFO-lederen.

Sydskolen, Fårevejle er spændende, velfungerende og udviklingsorienteret, de fysiske rammer er i top, og vi arbejder målrettet med elevernes faglige udvikling og trivsel. Dette gøres ud fra en systemisk grundantagelse, hvor LP-modellen er et af elementerne.


Odsherred Kommune, 3. juli
SEAS-NVE
Restancemedarbejder

SEAS-NVE, Svinninge

Har du lyst til at blive en del af et velfungerende restanceteam hos SEAS-NVE i Svinninge? Så har vi en fuldtidsstilling, der venter på dig. Restanceteamet er placeret i regnskabs-afdelingen. Teamet består i øjeblikket af 13 engagerede kolleger udover dig. Teamet har ansvar for tab på debitorer i SEAS-NVE.

Arbejdsopgaverne spænder bredt

 • Kundebehandling af elkunder i forbindelse med afbrydelse af leverance
 • Opfølgning over for erhvervsdebitorer (udringning m.v.)
 • Behandling af sager vedr. konkurs, dødsbo, rekonstruktion mv.
 • Generel debitoropfølgning med henblik på begrænsning af tab
 • Kontakt med eksterne inkassobureauer/advokater vedr. overdragede sager
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 1. juli
SEAS-NVE
Kundekonsulent til El-kundecenter

SEAS-NVE, Svinninge

Til vores el-kundecenter i Svinninge søger vi en kollega, som har lyst til at blive en del af et spændende team i en afdeling med 61 engagerede kollegaer.

Arbejdsopgaverne spænder bredt

 • Håndtering af kundehenvendelser vedrørende el-regninger, betalingsforhold, driftsmæssige forhold, energirådgivning og el-tekniske spørgsmål
 • Opfølgende sagsbehandling
 • Aktiv deltagelse i vores salgskampagner
 • Ajourføring vedrørende nye tiltag inden for firmaets processer og produkter.
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 27. juni
Uponor Infra A/SSalgsorienteret afdelingsleder - med ansvar internt for projektteknisk afdeling, ordre og tilbudshåndtering samt aftersales

Uponor Infra A/S, Svinninge

 • Vil du være med i videreudviklingen af en af de førende virksomheder i vand og spildevandsbranchen i Danmark?

Uponor Infra A/S søger en dynamisk afdelingsleder der kan videreudvikle performance i vores afdelinger for standard salg samt salg af specialløsninger og projekter.

Du skal i samarbejde med vore dygtige medarbejdere yde kunder og interne interessenter service og rådgivning på højeste niveau. Ved salg af større projekter har vi vores eget udførende montør-team hvorfor koordinering og ansvar for projektleverancer og montage ligger i afdelingen.

Du har en solid teknisk og kommerciel baggrund og en dokumenteret erfaring med ledelse. Du går forrest, er arbejdsom og resultatorienteret, samtidig med at du evner skabe engagement og motivation blandt medarbejderne.

Uponor Infra A/S

Jobindex, 26. juni
fakta a/sSouschef, Fakta Højby Sjælland

fakta a/s

Som souschef i Fakta Højby bruger du størstedelen af din tid ude i butikken. Her har du fokus på, at vi får løst de daglige opgaver og du taler med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt medarbejderne.

Du tager også hånd om de daglige udfordringer med bemandingsplaner, kunder, håndtering af varer osv., der er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig.

Dine opgaver og ansvarsområder i dagligdagen, er f.eks.:

 • Sikre en salgsklar butik og sørge for gennemførsel af salgsaktiviteter
 • Deltage i budget-, ressorce- og bemandingsplanlægning
 • Sikre at butikken lever op til de retningslinjer for markedsføring, der er sat for kæden
Afdelingsleder til Myndighed, voksen og ældre
Vi søger en Afdelingsleder med stor erfaring i Lov om Social Service og myndighedsopgaver på områderne voksne med handicap, psykiatri og ældre.
Odsherred Kommune, Nykøbing Sj
Jobcenter Odsherred, 23. juli
Landbrugsmedhjælper
Foderproduktion og andet forefaldende arbejde .Almindeligt landbrugsarbejde.
HENRIK RASMUSSEN, Holbæk
Jobcenter Holbæk, 21. juli
Sagsbehandler til specialrådgivning i Familieafdelingen
En af vores sagsbehandlere i specialrådgivningen for handicappede børn og unge har valgt nye udfordringer, og vi søger derfor en ny kollega.
Odsherred Kommune, Nykøbing Sj
Jobcenter Odsherred, 16. juli
Pædagogisk konsulent til Dagtilbudsområdet i Odsherred
Fagcenter Dagtilbud og Uddannelse søger en pædagogisk konsulent til dagtilbudsområdet (vuggestuer og børnehaver) i Odsherred Kommune pr....
Odsherred Kommune, Nykøbing Sj
Jobcenter Odsherred, 15. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 26 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.