1 til 20 af 49 resultater.

Dine valg

 • FjernOdsherred

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Fibia
Studentermedhjælpere til Privat salg, Øst i Fibia P/S

Fibia, Svinninge

Er du en af vores nye studentermedhjælpere til afdelingen for Privatsalg i Fibia?
Afdelingen for Privatsalg servicerer vore mange nye kunder med direkte kundekontakt og vi kunne bruge din hjælp til mange af de administrative opgaver, ordreindtastninger med mere.

Arbejdsopgaverne spænder bredt
Oplæring vil naturligvis finde sted. Du vil primært komme til at arbejde administrativt med ordreindtastninger samt besvarelse af mail og/eller sekundært håndtere telefonopkald fra vore mange kunder. Arbejdstiden vil du kunne planlægge fleksibelt i samarbejde med vores Channel Manager.

Fibia

Fibia, 3. marts
Fibia
Telemarketing Phonere til Fibia P/S

Fibia, Svinninge

Brænder du for at arbejde med godt salg og solid kundekontakt, i et stærkt team?

Som telemarketing phoner i Privatsalg Øst, bliver dine primære opgaver at være Fibia´s stemme udadtil og være med til at skabe en høj grad af kundetilfredshed igennem kundekontakt og salg. Vi har travlt med at nå vores ambitiøse mål og søger derfor 3 nye kollegaer til vores stærke telemarketing team.

Du kommer til at arbejde med salg af Waoo! - fibernetprodukter til eksisterende samt nye kunder i Fibia gennem kampagneaktiviteter, service- og salgskald, indgående, såvel som udgående. Dette inkluderer rådgivning af kunder, omkring det rigtige valg af deres fremtidige fibernetprodukt og håndtering af alle typer opkald der relaterer sig vores gode produkter. Det er ikke svært, vi er nu for tredje år i træk kåret til Danmarks bedste internetudbyder.

Fibia

Fibia, 3. marts
I/S KildenRegnskabsmedarbejder

I/S Kilden, Nykøbing Sjælland

Har du tidligere været ansat på et revisionskontor eller har anden regnskabserfaring? Så er du måske den vi søger.

Vi søger en regnskabsmedarbejder til vores økonomi og ejendomsadministration. Du skal indgå i et team af erfarne medarbejdere, som er passionerede og engagerede i deres arbejde.

Arbejdsopgaverne består bl.a. i:

 • Daglig bogføring
 • Kreditor og debitor bogføring
 • Fakturering

Jobindex, 2. marts
Odsherred KommuneTræningsassistent til Træningsteamet i Odsherred Kommune

Odsherred Kommune, Nykøbing Sj. og Hørve

Kunne du tænke dig at blive en del af vores Træningsteamet? Da vores træningsassistent går på pension, har vi brug for en Social- og Sundhedsassistent, som har erfaring og/eller interesse for genoptræning. Stillingen er placeret på Sundhedscentret i Nykøbing Sj. og Bakkegården i Hørve med start d. 1.maj 2015.

Har du en god idé eller en force, så har du mulighed for at være med, til at præge din egen hverdag. Med den rette sparring fra kolleger, kan vi sammen skabe et godt udgangspunkt for, hvordan vi ønsker at vores genoptræningstilbud, skal være indenfor de givne rammer. Odsherred Kommune er i en dynamisk udviklingsproces, med fokus på den tværgående og strategiske udvikling af vækst og velfærd.


Odsherred Kommune, 2. marts
SEAS-NVE
Microsoft Data Platform Developer

SEAS-NVE, Haslev og Svinninge

Vi søger en Microsoft Data Platform Developer til SEAS-NVE’s BI udviklingsteam, som er en del af SEAS-NVE’s virtuelle Business Intelligence Competency Center (BICC).

Du vil komme til at arbejde sammen med analytikere, personer fra forretningen og i flere tilfælde også eksterne konsulenter i et struktureret virtuelt samarbejde. Endvidere vil stillingen fordre et tæt samarbejde internt i BI-teamet, her særligt i forhold til BI-udviklere og specialister, samt team-eksternt i forhold øvrige udviklere i it-afdelingen.

Dine arbejdsopgaver som Microsoft Data Platform Developer vil bestå i håndtering af data, opbevaring af data, samt at få data ind og ud af vores dataplatforme, herunder udvikling af integrationer / API’er. Endvidere vil der være arbejdsopgaver relateret til den løbende drift og monitorering af vores dataplatforme.

SEAS-NVE

SEAS-NVE, 2. marts
homeSalgstrainee til home – Michael H. Jørgensen

home

Er du vores nye salgstrainee? Vi søger en ambitiøs trainee, som brænder for ejendomsmæglerbranchen.

Jobbet/arbejdsopgaver

 • Glad og seriøs kundebetjening i forretning og per telefon
 • Hjælpe vore dygtige mæglere
 • Klargøre sager

Du tilbydes

 • Ambitiøse og gode kolleger, der har det sjovt sammen
 • Gode personlige udviklingsmuligheder, bl.a. et 2-årigt trainee-uddannelsesforløb
 • Virksomhed i vækst

home, 2. marts
Fibia
Drifts- og Planlægningskoordinator til Kundeservice

Fibia, Svinninge

Brænder du for at arbejde med planlægning af kundeservice?

Til vores Kundeservice søger vi en engageret kollega der brænder for at bidrage til at Fibias kundeservice er i top. Du kommer til at arbejde på tværs af afdelingen med at sikre optimal brug af vores ressourcer, planlægning af vagter og sikring af at vi til enhver tid arbejder i henhold til vores KPI'er og mål. Vi er en afdeling med ca. 75 medarbejdere fordelt på fem teams. Vi arbejder for at sikre den bedste service for vores kunder ved at sikre høj tilgængelighed og at svare med et smil.

Du får en central tværgående rolle i kundeservice hvor dine opgaver spænder vidt - fra planlægning af vagter til udarbejdelse af statistikker og forecast.

Fibia

Fibia, 27. februar
DLGFabrikschef

DLG, Fårevejle

Til en af Danmarks største produktioner af frisksnittede salater, snack gulerødder og kartoffelprodukter m.v. – Lammefjordsgrønt A/S – søger vi en ny fabrikschef, der kan tage ansvaret for den daglige drift samt medansvar for den videre udvikling af virksomheden sammen med ledelsesteamet.

De primære opgaver vil være:

 • At lede, motivere og udvikle vores ca. 60 medarbejdere, på 2 skift i samarbejde med nuværende produktionsledelse
 • Sikre en effektiv planlægning af produktionen og minimere spild
 • Overordnet logistikplanlægning
 • Kvalitetssikring ISO 22000, FSSC22000
 • Ansvarlig for områderne indkøb, ordrehåndtering, produktionsplanlægning og den daglige logistik

DLG, 27. februar
LundbeckIndustrielektriker

Lundbeck, Lumsås

I jobbet får du ansvaret for installationsopgaver, reparationer, vedligehold, fejlsøgning samt faste vedligeholdelsesopgaver, samt deltagelse i projektarbejde.

Du kommer primært til at arbejde på vores tekniske anlæg og fabrikker, hvorfor du får de bedste muligheder for at få dit brede kendskab til el-teknik og el-arbejde i medicinalbranchen i spil. Du bliver ligeledes en del af en velplanlagt vagtordning.

Sammen med dine kollegaer får du medindflydelse på den daglige planlægning, og du skal derfor trives med og have lyst til at samarbejde og tage ansvar for både gruppens og dit eget arbejde. Miljøet er innovativt, dynamisk og du vil i teamsamarbejdet medvirke til kontinuerlige forbedringer af vores procedurer.


Lundbeck, 26. februar
Odsherred KommuneDemenskonsulent

Odsherred Kommune

Vi søger ny, erfaren konsulentkollega på demensområdet. Har du interesse i demensarbejde på mange niveauer og er du erfaren og stærk i formidling, rådgivning og udvikling indenfor demensområdet.

Demenskonsulentteamet arbejder overordnet og i tæt samarbejde med ledelsen med kvalitetssikring og strategisk udvikling af kommunens tilbud på demensområdet. Det daglige arbejde består primært af; koordinering af borgerforløb, rådgivning, undervisning, vejledning og vidensdeling af og for kommunens personale, samt myndighedsopgaver på demensområdet.

Vi tilbyder dig et fleksibelt, dynamisk og udviklende arbejdsmiljø, hvor gode faglige diskussioner er i centrum. Vi værdsætter forskellighed, dialog, åbenhed, gode idéer og godt humør. Dine nærmeste samarbejdspartnere er udover de 2 øvrige demenskonsulenter, kommunens demenskoordinatorer.


Odsherred Kommune, 26. februar
Odsherred KommuneSocial- og sundhedsassistenter til rehabiliteringsforløb

Odsherred Kommune

Kan du arbejde klientcentreret med afsæt i den enkelte borgers situation, ønsker og behov? Har du erfaring med rehabilitering og genoptræning af borgere med primært geriatriske og neurologiske problemstillinger? Og trives du et i miljø med fokus på faglighed og udvikling?

Vi søger social- og sundhedsassistenter til den rehabiliterende indsats i Odsherred Kommune. Du vil indgå i en del af en større personalegruppe bestående af social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker, som både arbejder med rehabilitering, sygepleje og palliation.

Medarbejdere på rehabiliteringsstuerne varetager kommunal tværfaglig pleje, genoptræning og rehabilitering. Vi lægger stor vægt på at have en rehabiliterende tilgang til vores borgere hele døgnet rundt, og forventer en høj faglig kvalitet til gavn for det tværfaglige arbejde.


Odsherred Kommune, 25. februar
Odsherred KommuneFysioterapeuter til rehabiliteringsforløb

Odsherred Kommune

Kan du arbejde klientcentreret med afsæt i den enkelte borgers situation, ønsker og behov? Har du erfaring med rehabilitering og genoptræning af borgere med primært geriatriske og neurologiske problemstillinger? Og trives du et i miljø med fokus på faglighed og udvikling?

Medarbejdere på rehabiliteringsstuerne varetager kommunal tværfaglig pleje, genoptræning og rehabilitering. Vi lægger stor vægt på at have en rehabiliterende tilgang til vores borgere hele døgnet rundt, og forventer en høj faglig kvalitet til gavn for det tværfaglige arbejde.

Sammen med borgeren sætter vi mål for opholdet, og vi arbejder med fast strukturerede forløb for undersøgelser, vurderinger og evaluering af borgers forløb. Vi arbejder med korte, intense forløb, der skal sikre at borgeren på bedste vis når sine mål og kommer tilbage til sit eget liv, så uafhængig og selvstændig som muligt.


Odsherred Kommune, 25. februar
Odsherred KommuneSygeplejersker til rehabiliteringsforløb

Odsherred Kommune

Kan du arbejde klientcentreret med afsæt i den enkelte borgers situation, ønsker og behov? Har du erfaring med rehabilitering og genoptræning af borgere med primært geriatriske og neurologiske problemstillinger? Og trives du et i miljø med fokus på faglighed og udvikling?

Vi søger sygeplejersker til den rehabiliterende indsats i Odsherred Kommune. Du vil indgå i en større personalegruppe bestående af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, som både arbejder med rehabilitering, sygepleje og palliation.

Medarbejdere på rehabiliteringsstuerne varetager kommunal tværfaglig pleje, genoptræning og rehabilitering. Vi lægger stor vægt på at have en rehabiliterende tilgang til vores borgere hele døgnet rundt, og forventer en høj faglig kvalitet til gavn for det tværfaglige arbejde.


Odsherred Kommune, 25. februar
Odsherred KommuneErgoterapeuter søges til rehabiliteringsforløb

Odsherred Kommune

Kan du arbejde klientcentreret med afsæt i den enkelte borgers situation, ønsker og behov? Har du erfaring med rehabilitering og genoptræning af borgere med primært geriatriske og neurologiske problemstillinger? Og trives du et i miljø med fokus på faglighed og udvikling?

Du vil blive en del af Aktivt Liv Teamet, der arbejder rehabiliterende med borgere i både eget hjem og på rehabiliteringsstuerne. Aktivt Liv har en central rolle for at sikre sammenhængen i borgerens forløb og har tæt samarbejde med kommunens øvrige aktører på ældreområdet i hele fagcenter Omsorg og Rehabilitering.

Medarbejdere på rehabiliteringsstuerne varetager kommunal tværfaglig pleje, genoptræning og rehabilitering. Vi lægger stor vægt på at have en rehabiliterende tilgang til vores borgere hele døgnet rundt, og forventer en høj faglig kvalitet til gavn for det tværfaglige arbejde.


Odsherred Kommune, 25. februar
LundbeckProcess Chemist - Chemical Production Development

Lundbeck, Lumsås

Er du en dygtig og engageret Kemiker/Ingeniør inden for organisk kemi og kemiteknik? – Så har vi jobbet til dig på Lundbecks syntesefabrik på Sjællands Odde, hvor vi fremstiller aktive lægemiddelingredienser under GMP-styring.

Du får et job med stor afveksling og mange forskellige udfordringer relateret til implementering af kemiske processer i industriel skala. Optimering og databehandling af igangværende produktion samt udarbejdelse af rapporter vil være en del af det daglige arbejde.

Derudover kommer du både til selv at styre mindre projekter og deltage i større tværorganisatoriske projekter. Som en del af vores ekspertteam vil en væsentlig del af dit job ligeledes handle om at løse problemer i den kørende produktion, og du vil få et hovedansvar for nogle af vores produkter.


Lundbeck, 24. februar
Region SjællandKlinisk konsulent til staben, Afdeling for Retspsykiatri, Nykøbing Sj. - quicknr. 16694

Region Sjælland

Vi søger en klinisk konsulent til varetagelse af kvalitets- og udviklingsopgaver i Afdeling for Retspsykiatri og hvor der de første år vil være særlig fokus på at være tovholder for indsatsen til nedbringelse af tvang og Forbedringsagent for Sikker Psykiatri.

Stillingen er i afdelingsledelsens stab og det vil være i tæt samarbejde med afdelingens kvalitetskonsulent og to koordinerende sygeplejersker. Afdeling for Retspsykiatri udgør en selvstændig afdeling under Psykiatrien Region Sjælland.

Tovholderens/forbedringsagentens funktion er tværgående for hele afdelingen. Planlægning og koordinering sker i tæt samarbejde med afdelingsledelsen og afsnitsledelserne. Det er desuden vigtigt, at tovholderen har en god føling med fremdriften af indsatserne i de enkelte enheder i afdelingen.

Region Sjælland

Region Sjælland, 23. februar
Fibia
HR Chef med ansvar for stabsfunktioner i Fibia P/S

Fibia, Svinninge

Brænder du for at arbejde med hele paletten af HR opgaver i en nystartet HR funktion?

Fibia søger en HR chef som udover at varetage ansvaret for HR-funktionen også kan lede en stabsfunktion der indeholder en række supportmedarbejdere til den øvrige organisation.

Du bliver ledelsesmæssigt ansvarlig for en mindre gruppe, der fokuserer på at gøre Fibia til et godt sted at arbejde og du kommer til at arbejde selvstændigt med mange opgaver og kan forvente en stor berøringsflade i organisationen.

Fibia

Fibia, 20. februar
Odsherred KommuneAC-konsulent til politisk betjening voksen- og ældreområdet

Odsherred Kommune

Har du lyst til at arbejde med stor selvstændighed i opgaverne og fokus på gode resultater i en politisk ledet organisation tæt på beslutningstagere?

Vi søger en erfaren og solid kollega med akademisk baggrund til administration og politisk betjening i form af blandt andet sagsfremstilling og sekretærfunktioner. Du vil være i tæt dialog med fagcenterchefer og også have tætte berøringsflader til direktør, Handicapråd og Ældreråd i Odsherred Kommune. Politisk tæft, selvstændighed og professionalisme er nøgleord for stillingen.

Vi tænker også, at du i denne stilling vil have en koordinerende rolle på administrative opgaver i berøring med fagcenterchef i Omsorg og Rehabilitering, og at du måske har kendskab til ældreområdet.


Odsherred Kommune, 19. februar
Odsherred KommuneAnalyse- og styringskonsulent til stabsfunktion

Odsherred Kommune

Brænder du for at opruste og udvikle omsorgs- og rehabiliteringsområdet? Har du mod på at skabe din egen stilling i vores fagcenter og bistå med udarbejdelse af styringsværktøjer, ledelsesinformation og analyser? Er du en dygtig formidler med overblik, og vægter du fokus på detaljerne i en arbejdsdag præget af omskiftelighed og med jævne afbrydelser? Så er det måske lige dig, vi mangler og vil glæde os til at samarbejde med.

Omsorg og Rehabilitering søger en akademiker, som skal være med til at udvikle styringsredskaber og udarbejde analyser for hele centerområdet. Området er i hastig udvikling, nye opgaver kommer til og hverdagen i morgen er anderledes end i går.


Odsherred Kommune, 19. februar
Odsherred KommuneSkolesekretær til sydskolen afdeling Grevinge

Odsherred Kommune

På grund af omstruktureringer af opgaverne udvider vi sekretærteamet på Sydskolen. Du vil blive en del af det administrative team, og have daglig arbejdsplads på afdelingen i Grevinge.

Arbejdsopgaverne er primært elevadministration, lønindberetning samt skoleåretsplanlægning. Det er vigtigt, at du har kendskab til lærernes overenskomst samt TEA, TRIO, KMD Rollebaseret Ledelse og Lync. Afhængigt af dine kvalifikationer/kompetencer kommer der også til at ligge centrale opgaver for hele Sydskolen i stillingen.

Stillingen er på 24 ugentlige løntimer fordelt over 42 uger, hvilket giver en reel ugentlig arbejdstid på ca. 25,75 timer.


Odsherred Kommune, 19. februar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
SAM Executive Search A/S
1 til 20 af 49 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.