1 til 20 af 74 resultater.

Dine valg

 • FjernKøge

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Economica A/SSalgsassistenter søges

Economica A/S

No8 består af tre butikker i Roskilde, Køge og Holbæk og flere kommer til i fremtiden.

Har du erfaring fra herretøjsbranchen og er ambitiøs, flittig, til at stole på og en super dygtig sælger, vil et job i No8 lige være noget for dig. I samarbejde med butikkens chef og de øvrige kolleger vil du få ansvar for butikkens hverdag.

Dine kolleger er dygtige selvstændige sælgere, kreative og initiativrige med masser af udstråling, højt energiniveau og et godt humør. Hvis du kan nikke genkendende til det, vil du passe godt ind i teamet.

Vi har store planer for No8, så for den rette person vil der ligge store udviklingsmuligheder som en del af den spændende fremtid, der tegner sig for No8.


Jobindex, 26. november
Economica A/SElever søges

Economica A/S

No8 består af tre butikker i Roskilde, Køge og Holbæk og flere kommer til i fremtiden.

Har du lyst til tøjbranchen og er ambitiøs, flittig, til at stole på og har et godt gåpåmod med lyst til at lære, så er det noget for dig. Vores ønske er, at du starter hurtigst muligt og senest 1.2.2015.

Vi vil gerne være med til at udvikle dig i takt med din uddannelse og give dig udfordringer og ansvar i en af vores flotte og spændende butikker.

Vi har store planer for No8, så for den rette person vil der ligge store udviklingsmuligheder i en elevplads i No8.


Jobindex, 26. november
C. F. Møller A/SErfaren sygehusarkitekt med lyst til at være teamkoordinator og fagleder for arkitektydelserne

C. F. Møller A/S, Køge

Vi søger arkitekt med projektledelses- og projekteringsledelseserfaring samt solid erfaring med projektering af sygehuse, som kan arbejde fast på vores projektkontor i Køge og i den afsluttende del af dispositionsforslagsfasen fungere som koordinator af arkitektteamet i Køge.

I projektforslagsfasen skal du kunne træde ind i rollen som projekteringsleder eller assisterende projekteringsleder/fagleder for arkitekterne i et tværfagligt projekteringsteam, der får ansvaret for projektering, udbud og projektopfølgning af flere bygningsafsnit.

Du vil blive kollega med nogle dygtige arkitekter som vil anspore dit talent for at levere solide og unikke arkitektoniske løsninger. Du bliver dermed en del af et stærkt hold med store ambitioner og et hold, som fungerer med et tæt samarbejde.


Jobindex, 26. november
E-Forsikringer A/S
Agentur til Køge, Slagelse & Holbæk

E-Forsikringer A/S

E-Forsikringer A/S, som er et hovedagentur for ETU Forsikring A/S, der er i kraftig ekspansion, har i forbindelse med etablering af et landsdækkende agenturnet, brug for assurandører til Sjælland, der primært skal opbygge nye privat- og ”mindre” erhvervskunder samt kunder med nedlagt landbrug.

Så har du entreprenørånd og gerne vil være med til at forme grundlaget for ny forretning, så er du måske vores nye repræsentant i et af ovenstående område.

Vi tilbyder attraktive samarbejdsmuligheder, hvor du får muligheden for at opbygge din egen solide og indbringende forretning og samtidig være med til at give din indflydelse på den positive udvikling i en organisation, hvor der er kort fra tanke til handling.

Vi leverer attraktive produkter og priser og er en dynamisk organisation, der bakker dig op med moderne indtegnings- og tarifmateriale.


Jobindex, 26. november
Mercuri Urval
Salgsdirektør/Country Manager

Mercuri Urval søger for Black Box i Køge

Strategi • Eksekvering • Salgsledelse

Med reference til og i tæt samarbejde med den regionale salgsdirektør (Nordics), får du ansvaret for at forløse potentialet i Black Box Danmark. Du er den centrale aktør i udviklingen og implementeringen af en ny kunde- og markedsorienteret strategi, der skal fokusere på opbygningen af en stærk salgspartnerstruktur. Du sikrer, at strategien er tydelig, og at alle i teamet ved, hvad de skal bidrage med, for at I lykkes.

Du tager ansvaret for, at de nødvendige aktiviteter gennemføres, og at målene for den danske organisation nås. I det daglige arbejder du tæt sammen med din salgsorganisation og deltager selv aktivt i markedsbearbejdningen.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 25. november
Vidamic ErgonomicsVi søger distriktsansvarlig med lederpotentiale til Roskilde, Køge & omegn!

Vidamic Ergonomics

Summerbird A/S

Du får muligheden for at være med til at udvikle og sælge et unikt koncept af høj kvalitet, god funktionalitet og innovativt svensk design.

Du får din egen coach og unik undervisning i salgsteknik på Rahmqvist College med dokumenteret salgsteknik udarbejdet af Europas førende salgsorganisation.

Du kommer til at være en del af et holdbart koncept, som genererer tilfredse kunder, motiverede medarbejdere og en god lønsomhed med mindst mulig miljøbelastning.

Første år bliver hårdt, men for den rigtige er der gode lønmuligheder uden loft.

Hvis du er gjort af det rette stof, vil du hurtigt få muligheden for at avancere i koncernen, og blive en af vores fremtidige ledere.


Jobindex, 25. november
EnergiDataEngageret supporter med teknisk indsigt

EnergiData, Køge

Er du dygtig til at kommunikere med kunder og samtidig teknisk minded, så er du måske vores nye kollega?

Vores internetbaserede energistyringssystem, MinEnergi, er omdrejningspunktet for jobbet som supporter hos EnergiData. Vi er midt i en spændende udvikling og har derfor brug for en medarbejder, der brænder for at levere kompetent og omhyggelig service til vores brugere.

Du bliver en del af vores support-team på seks medarbejdere. Vi arbejder altid som et hold og er kendetegnet ved engagement, omhu og en god portion humor. Vi sætter en ære i at være kundeorienterede. Vi tager ansvar, er vedholdende og følger op på henvendelser og problemstillinger, så kunden altid oplever, at vi er pålidelige. Vi forventer naturligvis, at du har samme indstilling, og kan have flere bolde i luften samtidig.


OK a.m.b.a., 25. november
The Body Shop DanmarkStore Manager, Køge

The Body Shop Danmark

VI ER:
En international virksomhed med skønne, effektive produkter inden for hud- og hårpleje samt trendy makeup. Vi har stærke værdier og sælger effektive og forkælende produkter fyldt med Community Fair Trade-ingredienser, uden dyreforsøg og produceret med respekt for miljøet.

Vi har et sjovt og inspirerende arbejdsmiljø med god plads til personlig udvikling.
Vi brænder for professionel og personlig kundeservice.
Vi elsker at råbe op og gøre en forskel, og vi tror på, at der kun findes en slags skønhed, nemlig Beauty With Heart!

VI SØGER:
Store Manager til vores butik i Køge (barselsvikar, fuldtids): Vi søger dig, som har en naturlig fornemmelse for lederskab og er en erfaren sælger, men dit største aktiv er din personlighed.


The Body Shop Svenska AB, 21. november
Lænke-Ambulatorierne I DanmarkEr du vores nye alkoholbehandler i Køge Lænke-ambulatorium?

Lænke-Ambulatorierne I Danmark

Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark søger en dygtig og ambitiøs alkoholbehandler til vores ambulatorium i Køge.

Vi kan tilbyde dig at blive en del af et tværfagligt, velfungerende behandlerteam bestående af læge, socialrådgiver, sygeplejerske og sekretær. Vi arbejder i et sundt visionært miljø og har et højt fagligt niveau. Vi har fokus på at brugere og deres pårørende, til enhver tid får en velkvalificeret behandling med respekt og omsorg for den enkelte. Vi har kontinuerligt supervision og gode muligheder for efter- og videreuddannelse.

Vi fokuserer i øjeblikket på at blive endnu bedre inden for håndtering af dobbeltdiagnoser og familieorienteret alkoholbehandling.

Dine hovedopgaver vil være:

 • Terapeutiske samtaler - individuelt, med par eller pårørende
 • Motiverende samtaler
 • Udrednings-/kortlægningssamtaler

Jobindex, 20. november
Køge KommuneChef for Borgerservice til kommune med fart på udviklingen

Køge Kommune

Er du stærk på samarbejde, ledelse og kommunikation? Kan du sætte retning - også når det brænder på? Har du lyst til at lede 30 fagligt dygtige medarbejdere? Og kan du understøtte det gode samarbejde og skabe bæredygtige resultater - samtidig?

Så er du måske Køge Kommunes nye chef for Borgerservice. Vi søger et menneske der:

 • Har solid ledelseserfaring
 • Er omstillingsparat
 • Har antennerne ude og netværket i orden
 • Ikke går i baglås når reaktionstiden er kort

Køge Kommune, 20. november
Lemvigh-Müller A/SVærkfører, Armeringsstål

Lemvigh-Müller A/S, Køge

Du kommer til at arbejde hos Danmarks førende leverandør af armeringsstål i en nyetableret produktion i Køge. Produktionen er godt udstyret, har store produktions- og lagerfaciliteter og i det hele taget gode arbejdsomgivelser. Der er dag til dag levering til byggeindustrien i Danmark. Produktionen er derfor styret af kundernes projekter, hvor der er stor variation i såvel produktsammensætningen som mængderne.

Din hovedopgave er ledelse af ca. 45 produktionsmedarbejdere og svejsere. Sammen med din værkførerkollega skal du sikre en effektiv produktion med rettidig levering og fejlfri kvalitet. Dine arbejdsopgaver er:

 • At hverdagen fungerer og at medarbejderne er motiverede.
 • Optimering af arbejdsprocesser
 • Opfølgning på produktionstal, kvalitet, leveringssikkerhed og produktivitet

Lemvigh-Müller A/S, 20. november
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 20. november
Bilhuset Køge A/S - Peugeot KøgeRegnskabsmedarbejder

Bilhuset Køge A/S - Peugeot Køge

Vi søger en ambitiøs og dygtig regnskabsmedarbejder/blæksprutte til vores økonomifunktion

Bilhuset Køge A/S søger snarest en kvalificeret allround regnskabsmedarbejder/blæksprutte med lyst og vilje til at arbejde i en virksomhed, hvor tempo, engagement, godt humør og professionalisme går hånd i hånd.

Du tilbydes en alsidig stilling i et dynamisk bilhus med 25 ansatte, hvor du, under ledelse af virksomhedens økonomichef, varetager bogholderi- og administrationsfunktionen.

Er du dygtig og ønsker du udvikling, ansvar og godt samarbejde, er stillingen måske noget for dig?


Jobindex, 19. november
Lidl Danmark K/SAdministrationsassistent 25 timer pr. uge

Lidl Danmark K/S, Køge

Den regionale administration håndterer opgaver i relation til vores butikker og lager på Sjælland. Med tiltrædelse den 1. januar 2015 eller efter aftale, søger vi en dygtig og engageret administrationsassistent, der kan være med til at præge udviklingen i en ny organisation, og som kan medvirke til at sikre en professionel administration.

Jobprofil

 • Du bliver bindeleddet imellem butikkerne og administrationen, hvor du vil besvare de daglige opkald til lokal 640
 • Controlling/regnskab, f.eks. nøgletalsbehandling og rapportering, udgiftsbilag, pengeflow og omkostningscontrolling

Jobindex, 19. november
Andersen Motors A/S
Produktchef til autobranchen

Andersen Motors A/S, Køge

Vi søger en produktchef, der vil være med til at videreudvikle vores nye forretningsområde indenfor forbrugsartikler til autoværksteder.

Du vil få hovedansvaret for det nye forretningsområde og skal sikre, at potentialet udnyttes fuldt ud. Du bliver produkteksperten i vores team og vil følge varerne fra producent til kunde. Samtidig skal du sikre, at programmet er fuldt konkurrencedygtigt. Desuden omfatter arbejdsopgaverne:

 • Optimering af programmet herunder at udvælge og source nye produkter
 • Lave aftaler med leverandører
 • Udarbejde markedsføringsmateriale, såsom kampagner, elektroniske nyhedsmails etc.

Jobindex, 19. november
Suzuki Bilimport Danmark A/S
Produktchef til Suzuki

Suzuki Bilimport Danmark A/S, Køge

Du indgår i en erfaren og dynamisk salgs- og marketingorganisation, der arbejder efter langsigtede mål og med fokus på tilfredse kunder og forhandlere. Vi arbejder i teams, hvor alle har sit primære arbejdsområde, men hvor man også har et ansvar for helheden. Du vil få hovedansvaret for produkter og markedsanalyse, og i tæt samarbejde med den øvrige marketingorganisation skal du sikre, at potentialet i det nye modelprogram udnyttes fuldt ud.

Produktchefen står for den daglige kontakt til fabrikken i produktspørgsmål og er ansvarlig for optimering af produktsortimentet, samt at organisationen er opdateret omkring markedsudviklingen. Herudover omfatter ansvarsområderne:

 • Deltagelse i produkt- og markedsudvikling
 • Overvåge bilmarkedet og løbende informere Suzuki fabrikken omkring udviklingen
 • Koordinere nybils-introduktioner internt og i forhold til forhandlerorganisationen
Suzuki Bilimport Danmark A/S

Jobindex, 18. november
NettoNetto søger en projektleder til international Marketing-afdeling

Netto, Køge

Vil du arbejde i Danmarks største detailkoncern? Har du lyst til at være en del af Nettos fortsatte vækst på det danske og udenlandske marked? Og har du de faglige kompetencer, der skal til for at udfordre og skabe værdi til Nettos forretning? Så er du måske vores nye projektleder i Nettos internationale Marketing-afdeling.

Vi søger en stærk og selvstændig projektleder, der får ansvaret for at starte og drive marketingprojekter og -kampagner på tværs af landegrænser. Stillingen rapporterer til Nettos internationale marketingchef og har en bred berøringsflade internt og eksternt. Stillingen er nyoprettet, så du har god mulighed for at være med til at forme jobbet.

I det daglige arbejder du tæt sammen med marketing-afdelinger på tværs af landene, Dansk Supermarkeds private label afdeling, Nettos internationale sortiments-funktion samt eksterne samarbejdspartnere som reklamebureauer og mediebureauer.


Netto, 17. november
Elgiganten A/SSalgsleder til Hvidevarer

Elgiganten A/S, Køge

Nu har du muligheden for at arbejde som leder i Elgiganten, hvor vindermentalitet og kundefokus går hånd i hånd. Som salgsleder i Elgiganten har du ansvaret for din egen afdeling i varehuset. Det er dig, der er budgetansvarlig for afdelingens resultater. Du skal motivere dine medarbejdere og medvirke til, at de indgår i et positivt og innovativt arbejdsmiljø. Du skal skabe glade kunder ved at ga? forrest og fa? det bedste ud af dit team. Din succes afspejler sig i dine medarbejderes succes og din afdelings pæne butiks-layout.

I jobbet som salgsleder arbejder du med medarbejderudvikling, coaching og motivering af medarbejdere samt ej at forglemme det gode købmandskab. Du kan og trives med at træffe hensigtsmæssige beslutninger i en travl hverdag. Som person er du selvsikker og hurtigt arbejdende. Du er fleksibel men også et venligt og positivt menneske, som er opmærksom på, hvad der foregår omkring dig. Er det dig?


Elgiganten A/S, 17. november
Køge KommuneStedfortræder til Pædagogisk Vejleder- og Værestedsteam

Køge Kommune

Er du den sygeplejerske, ergoterapeut, pædagog, der har lyst til ledelsesudfordringer, IT- og administrative opgaver. Så kan det være, at du skal være stedfortræder i Pædagogisk Vejleder- og Værestedsteam i Køge Kommune.

Vi yder vejledning til ca. 300 borgere med sociale problemer og/eller handicaps efter Servicelovens § 85. Vi er 4 forskellige åbne aktivitets- og værestedstilbud med hvert sit fokusområde efter Servicelovens § 104. Vi er pt. 53 engagerede medarbejdere, der brænder for vores arbejde.

Stedfortræderen har, sammen med lederen, ansvaret for; personaleledelse, den daglige drift, budget og økonomistyring, samt ikke mindst udvikling og sikring af det fortsatte høje faglige niveau for socialpædagogisk støtte både i vejledningen og på værestederne.


Køge Kommune, 13. november
Stevns KommunePædagog til Lærkehuset

Stevns Kommune

En stilling for dig, som har lyst til at arbejde med børn i alderen 0-6 år.

Lærkehuset er en integreret institution og den ledige stilling er funktionsmæssigt tilknyttet børnehaven.

Vi tilbyder:

 • En stor moderne institution.
 • En institution med totalrenoveret udendørs legeområde med store muligheder
 • Flere værksteder
 • En institution med stor motoriksal samt legeplads med boldbane, der danner fine rammer for legeaktiviteter.
 • Faglig udvikling og sparring på tværs af afdelinger internt og eksternt i Område Nordstevns

Stevns Kommune, 12. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Krifa kampagne 2014
1 til 20 af 74 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.