1 til 20 af 53 resultater.

Dine valg

 • FjernKøge

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 28. juli
Lemvigh-Müller A/SArbejdende Formand - læsning af lastbiler

Lemvigh-Müller A/S

Armeringsstålproduktion i Køge

Du kommer til at arbejde hos Danmarks førende leverandør af armeringsstål. Armeringscenter i Køge er nyetableret, og der produceres armeringsstål med dag til dag levering til byggeindustrien i Danmark. Centeret har solidt og godt udstyr, stor produktions- og lagerfaciliteter og i det hele taget gode arbejdsomgivelser. Arbejdsdagen er styret af kundernes projekter, og sortimentet består af alt inden for bearbejdede stænger, bøjler, svejste specialnet, rullenet samt diverse hjælpematerialer. Der er stor variation i både størrelse og produktsammensætning i den enkelte læsning.

Du får reference til afdelingschefen for Armeringscenteret, og dine hovedopgaver er:

 • Ud fra læssesedler at planlægge og koordinere læsning af lastbiler for 4 medarbejdere
 • Håndtering af hasteordrer
 • Kørselsplanlægning, bestilling af biler, udskrivning af kørselssedler m.v.

Lemvigh-Müller A/S, 28. juli
ZizziStore Manager

Zizzi, Køge

Til Zizzi Køge søger vi en Store Manager, med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi lægger vægt på:

 • At du har lederevner, udstråler gejst og forstår at motivere dine medarbejdere
 • At du har ambitioner og tager ansvar
 • At du er resultatorienteret og går forrest i hverdagen

Vi tilbyder følgende til den rette kandidat:

 • En unik mulighed for at få ansvaret for en Zizzi butik
 • Et spændende job med daglige udfordringer
 • Løn efter kvalifikationer

Jobindex, 23. juli
Elgiganten A/SSalgsleder til Radio/tv

Elgiganten A/S, Køge

Som salgsleder i Elgiganten har du ansvaret for din egen afdeling i butikken. Det er dig, der er ansvarlig for afdelingens resultater. Du kan motivere dine medarbejdere, og medvirke til at de indgår i et positivt og innovativt arbejdsmiljø.

Den rette salgsleder er selvstændig og aktiv. Du er god til at kommunikere både med kunderne men også med dit team. Du kan desuden træffe hensigtsmæssige beslutninger i en travl hverdag. Som person er du selvsikker og hurtigt arbejdende. Du er fleksibel men også et venligt og positivt menneske, som er opmærksom på, hvad der foregår omkring dig.

Du søger udfordringer og kan ikke lide stilstand. Konkurrence motiverer dig og du vil levere resultater. Dit personlige engagement er helt i top og du får tingene gjort samtidigt med, at du kan håndtere en bred vifte af opgaver.


Elgiganten A/S, 22. juli
slagter stig & co.Kok

slagter stig & co., Køge

Vi er et dynamisk team, der brænder for vores fag og virksomhed. Vi søger en medspiller og sparringspartner, da en kollega holder 6 måneders orlov. Vi arbejder målrettet og ambitiøst. Vi er professionelle, men også lejlighedsvis sociale ”uden for banen.”

Er du vores nye kollega?

 • Faglært kok med erfaring
 • Flydende dansk i skrift og tale
 • Ansvarsbevidst, seriøs, engageret, besidder højt drive og kan overholde deadlines
 • Fleksibel, kvalitetsbevidst og talentfuld

Vi tilbyder

 • Udfordringer og arbejdsopgaver i et anderledes koncept
 • Vi beskæftiger os med deli • brasserie • take-away • catering • firmafrokost
 • Løn i følge aftale
 • 3 ugers turnus efter fast skema, én arbejdsweekend hver 3. uge

Jobindex, 22. juli
Biofac A/SDrifts- og udviklingskemiker

Biofac A/S, Ejby

– med enestående mulighed for at sætte præg på nye produktions- og udviklingsprocesser.

Vores produktion udføres og dokumenteres i henhold til GMP, derfor er det vigtigt, at du som kemiker kan sikre en stabil produktion i overensstemmelse med fabrikkens GMP- og kvalitetsregler, samtidig med at du udarbejder og opdaterer produktionsmanualer.

JOBBET

 • Planlægge og udføre pilot- og produktionsforsøg i samarbejde med udviklingsafdelingen.
 • Idriftsættelse og indkøring af eksisterende og nye produktlinjer.
 • Forestå udvikling og optimering af eksisterende processer og procesudstyr.

Jobindex, 21. juli
Reciprotor A/SNytænkende lager/servicemedarbejder søges til virksomhed i vækst

Reciprotor A/S, Storkøbenhavn

Reciprotor er i gang med en større forandringsproces, som indebærer flytning af virksomheden fra Maribo til København i slutningen af 2014.

I forbindelse med dette, skal vi bruge en person, der har erfaring med lagerstyring, lettere service-reparationer og kan hjælpe os i vores fremadrettede vækststrategi.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Lagerstyring, varemodtagelse, indcheckning og forsendelser.
 • Hjælp til teknisk support og service.
 • Reparationer og opstillinger af diverse doserings– og måleanlæg, primært i Norden.
 • Afhjælpe med div. kontorfunktioner, herunder fakturering ved ferier og lignende.

Jobindex, 21. juli
Midt- og Vestsjællands PolitiKøreprøvesagkyndige

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi søger køreprøvesagkyndige, der skal varetage afholdelsen af køreprøver til almindelig personbil.

Som prøvesagkyndig vil du blive tilknyttet politikredsens færdselsafdeling i Hundige. Køreprøverne afholdes over hele politikredsen men vil primært foregå i Roskilde/Holbæk/Køge.

Egnede ansøgere kan fx være kørelærere ved forsvaret, civile kørelærere eller ansatte vedrørende køreprøver ved bilinspektion m.v. Det er endvidere et krav, at du kan gennemføre den relevante uddannelse i forhold til afholdelse af køreprøver i politiet.


Rigspolitiet, 17. juli
FeF Chemicals A/SAssociate Manager for Column Packing at FeF Chemicals

FeF Chemicals A/S, Køge

Do you take pride in working in a successful and world leading organisation? Then, this could be your chance for a challenging position as team leader for FeF Column Packing at FeF Chemicals A/S, a fully-owned Novo Nordisk company and a global market leading supplier of pharmaceutical ingredients.

We are seeking a candidate with strong leadership skills, who are able to lead the team to deliver high quality columns to Novo Nordisk meeting current and future demand for quality, delivery and cost, ensuring a stable production and thereby reaching the lead time.


FeF Chemicals A/S, 17. juli
Mercuri Urval
Indkøber, fischer Nordic

Mercuri Urval søger for Fischer i Køge

Kan du opbygge en moderne indkøbsfunktion?

Du får muligheden for at opbygge en moderne indkøbsplatform i en international virksomhed, der vækster, med ansvar for indkøbsfunktion i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Indkøberen skal overvåge det daglige vareflow og koordinere indkøb med de øvrige nordiske lande. Der indhentes og følges op på forecasts fra de enkelte lande, og på baggrund af disse beregnes varemængden, og der bestilles varer til lageret via SAP. Målsætningen er at have de rette varer på lager til tiden til den rette pris. Derfor forventes det også, at du kan forhandle med leverandører om de bedste priser i forbindelse med store projekter eller større bestillinger.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 16. juli
Hartmanns A/SHartmanns søger vikarer til Det Danske Madhus i Køge

Hartmanns A/S søger for kunde

Når du arbejder ved Det Danske Madhus, indgår du i et team af søde og motiverede medarbejdere, der tager godt imod dig som ny kollega. Der er løbende behov for ekstra mandskab, og derfor søger Hartmanns vikarer til følgende arbejdsopgaver:

 • Produktion af mad
 • Pakning af mad

Arbejdet indebærer stående arbejde, og du skal desuden være indstillet på, at der er køligt på arbejdspladsen. Der er ca. 10 grader der, hvor produktionen foregår. Derfor udleveres der uniform, herunder termotøj.

Som vikar ved Det Danske Madhus er det vigtigt, at du er indstillet på følgende:

 • At du er meget fleksibel og stabil
 • At du kan tåle stående arbejde
 • At du kan læse og forstå dansk

Hartmanns A/S, 14. juli
Dansk SupermarkedDigital Business Developer til Netto International

Dansk Supermarked, Køge

Som digital forretningsudvikler for Netto International får du ansvaret for at udvikle og koordinere alle digitale aktiviteter på tværs af de fem markeder Netto er i: Danmark, Tyskland, Sverige, Storbritannien og Polen.

I tæt samarbejde med de lokale marketingchefer og ledelsen er det dit ansvar at udvikle den digitale tilstedeværelse med forankring i vores overordnede forretnings- og marketingstrategi.

Formelt er du product owner på alt digitalt; det vil sige, at du har ansvaret for at indsamle og formulere forretningskrav, oversætte disse til kravsspecifikationer, og du har projektledelsesansvar under eksekvering, med hvad dertil hører af overholdelse af budgetter, tidsplaner og kvalitet.


Dansk Supermarked, 14. juli
NettoInternational Management Trainee (IMT)

Netto, Køge

Do you aspire to get to the top in national or international Retail?

Are you ambitious? Are you looking to embark on a new journey full of challenges, training and career opportunities? And do you have the talent? Then our International Management Trainee programme may be just what you are looking for.

In Netto Denmark we are looking for strong candidates to participate in our 18 months’ exciting International Management Trainee (IMT) programme which runs across the five Netto countries – Sweden, Germany, Poland, UK, and Denmark.

The aim of the programme is a leading position in the Netto organisation in the future.


Netto, 11. juli
Intern projektansvarlig, elinstallationsprojekter, Vallø Sjælland

FrontSearch søger for Wieland Electric

Wieland Electric er i vækst og ønsker at styrke sin position på det danske marked inden for levering af el-komponenter til installationsbranchen. Derfor søger Wieland Electric en intern projektansvarlig til kontoret i Vallø.

Du vil få daglig kontakt til kunder og sælgere i forbindelse med diverse byggeprojekter i Danmark.

Din dagligdag vil typisk gå med udarbejdelse af projektbeskrivelser, -forslag og –skitser til kunderne. Din opgave er, at positionere Wieland Electric som en professionel samarbejdspartner gennem rådgivning og et højt serviceniveau, hvor produktkendskab og teknisk knowhow vil være kendetegnende for dig og dit arbejde.

FrontSearch

Jobindex, 9. juli
DesignaButiksansvarlig Designa Køge

Designa

Har du erfaring med at sælge kvalitetskøkkener? Så er det dig, vi skal bruge. Vi søger en erfaren butiksansvarlig med stort drive og engagement til butikken i Køge, beliggende i ”Den hvide by”.

Arbejdsopgaverne vil være følgende:

 • Rådgive og inspirere privatkunder
 • Key Account på tilknyttede kunder til Designa
 • Varetage alle salgets faser
 • Deltagelse i øvrige salgsfremmende aktiviteter
 • Ansvarlig for butikken - herunder ledelse af to konsulenter

Jobindex, 7. juli
Topdanmark Forsikring A/SFinansøkonomer

Topdanmark Forsikring A/S

Praktikforløb for salgsmindede og ambitiøse Finansøkonomer
Praktikperiode fra 5/1 2015 – 31/3 2015

Her er muligheden for de målrettede finansøkonomer, der søger praktikplads og drømmer om en karriere i forsikringsbranchens mest effektive salgsmiljø! Du får også mulighed for at skrive dit speciale om Topdanmark i forlængelse af praktikperioden, eventuelt i kombination med et fleksibelt studenterjob.

Du kan søge praktik i enten Fredericia, Herning, Køge, Odense, Aabenraa eller Aalborg, hvor vores salgscentre er placeret.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende praktikforløb, hvor du modtages på lige fod med fastansatte medarbejdere. Forløbet veksler mellem intensive kurser på hovedkontoret i Ballerup og sidemandsoplæring på det salgscenter, hvor du er tilknyttet.

Topdanmark Forsikring A/S

Topdanmark Forsikring A/S, 4. juli
Køge KommuneServicemedarbejder

Køge Kommune

Kan du arbejde tværfagligt og sætte borgeren i centrum?

Servicekorpset søger snarest to servicemedarbejdere til ferieafløsning.

Stillingens opgaver er rengøring og tøjvask i borgernes hjem i Køge Kommune.

Arbejdstiden vil ligge mellem 07.45-15.15. Det vil hovedsagelig være cykelruter.

Vi forventer:

 • At du er serviceorienteret og har situationsfornemmelse.
 • At du kan arbejde tværfagligt og bidrage til et godt arbejdsklima.
 • At du selvstændigt kan udføre rengøringsopgaver efter kommunens kvalitetsstandard.

Køge Kommune, 3. juli
Bilhuset Køge A/S - Peugeot KøgeMekaniker søges

Bilhuset Køge A/S - Peugeot Køge

Til vores mekaniske værksted søger vi en dygtig og erfaren mekaniker, som ved, hvad det betyder at udføre kvalitetsarbejde, og som aldrig vil gå på kompromis med kvalitet og god service.

Vores nye kollega skal kunne lide at have travlt og besidde høj arbejdsmoral. Det er endvidere vigtigt, at du arbejder selvstændigt og effektivt.

Vi arbejder konstant på at optimere kvaliteten for at sikre høj og stabil kundetilfredshed fremadrettet.


Jobindex, 2. juli
Hartmanns A/SService Manager til international virksomhed

Hartmanns A/S søger for Daifuku

Til vores kunde i Køge søger vi en engageret og robust Service Manager, der kan lede og udvikle teamet.

Med reference og rapportering til chefen for European Service Group skal du med din stærke lederprofil være i besiddelse af følgende kompetencer:

 • Erfaring med ledelse fra tilsvarende opgaver
 • God til at kunne rapportere både tal og indsatsområder på engelsk
 • Stærke kommunikationsevner
 • Meget fleksibel og engageret i dit arbejde

Jobindex, 1. juli
Lemvigh-Müller A/SButikssælger back-up

Lemvigh-Müller A/S

Til professionelle håndværkerbutikker i Greve, Køge, Slagelse og Kalundborg

Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker er stedet, hvor professionelle håndværkere kan finde inspiration, gode tilbud og spændende nyheder – både når det gælder EL, VVS, VVT, energioptimering, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og meget mere. I vores butikker findes et afhentningssortiment med de generelt mest anvendte produkter – suppleret med et lokalt tilpasset produktprogram.

Vi søger en erfaren butikssælger, som med skiftende arbejdssteder bliver fast back-up i de fire butikker Greve, Køge, Slagelse og Kalundborg. I tæt samarbejde med dine kolleger får du ansvaret for at servicere vores kunder og booste butiksomsætningen. Dine primære opgaver bliver:

 • Salg til og vejledning af kunder, der kommer i butikken
 • Telefonekspedition
 • Butiksoptimering og vedligeholdelse af butikssortimentet

Lemvigh-Müller A/S, 10. juni

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 53 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.