1 til 20 af 66 resultater.

Dine valg

 • FjernKøge

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Danske BankPersonlig rådgiver med fokus på kunder og resultater, Personal Banking

Danske Bank, Køge

Har du masser af energi, og bliver du motiveret af at skabe gode resultater og nye relationer? I Køge Afdeling får du ansvar for din egen portefølje - og sammen med gode og engagerede kolleger fortsætter du den gode udvikling i afdelingen. Dine udviklingsmuligheder er mange, og du vil møde udfordringer, der vil gøre dig til en endnu bedre rådgiver.

Som rådgiver har du ansvar for, at rådgivningen tager udgangspunkt i kundernes ønsker og drømme, og du kan via dit drive fastholde og udvikle din portefølje. Dit succeskriterium er kort sagt tilfredse kunder, og med din empati og økonomiske indsigt er du en populær rådgiver og god kollega. Du kan lide et hektisk miljø med mange bolde i luften, som du med god skruktur og prioritering griber og sender godt i mål.


Danske Bank, 31. oktober
Ai-Tech A/SIT-tekniker til hardwaresupport og salg

Ai-Tech A/S, Køge

Vi søger en serviceminded IT-tekniker, der kan vejlede og guide vores kunder omkring valg af industri-pc’er til professionelt brug. Tilbudsgivning, support, salg og produktion (samling, installation af OS etc.) af industri-pc’er vil være en stor del af din arbejdsdag. Du kommer til at indgå i et lille, men effektivt team.

Du skal være god til at arbejde selvstændigt og kunne tage ejerskab i dine opgaver. Du skal kunne have flere bolde i luften samtidigt uden at miste overblikket, være omstillingsparat, team-player og kunne arbejde på tværs af afdelinger. Du skal sætte en ære i at hjælpe kunderne med deres opgaver fra start til slut (også dem, der kan syne håbløse). Du skal være nysgerrig og synes, at udfordringer er spændende, samt hjælpe vores sælgere med at finde tekniske løsninger.

Ai-Tech A/S

Jobindex, 31. oktober
NettoBusiness Controller

Netto, Køge

Vil du arbejde i Danmarks største detailkoncern? Har du lyst til at bidrage til optimering af Nettos resultater? Og har du de faglige kompetencer, der skal til, for at udfordre og skabe værdi til Nettos forretning? Så er du måske vores nye Business Controller.

Vi søger en stærk og selvstændig Business Controller, der får ansvaret for både økonomiske og forretningsrelaterede opgaver. Stillingen rapporterer til Nettos Chefcontroller og har en bred berøringsflade med de centrale forretningsenheder og selve butiksledet.

De primære opgaver som Business Controller vil være at supportere forretningen med analyser, opfølgning og rådgivning med henblik på at optimere performance og effektivisere vores processer. Da omsætning og bruttoavance er vigtige styringsparametre for Netto, vil fokus være indenfor disse områder.


Netto, 30. oktober
Det Danske MadhusPedel

Det Danske Madhus, Køge

Vi har brug for en dygtig Pedel til at sørge for, at vores køkken, installationer, øvrige lokaler og omliggende arealer er i orden.

Arbejdsopgaverne er meget varierede fra dag til dag. Du skal være glad for at arbejde med praktiske serviceopgaver og kunne have mange bolde i luften.

Opgaverne er:

 • Diverse små reparationer fx male, ordne fuger i gulve og vægge, ordne diverse kompressorer i kølerum, kantlister på køledøre, småreparationer på vores pakkemaskine (oplæres af scan packaging) og andet køkkenudstyr.
 • Kontakt til evt. håndværkere – med de forhold, som vi ikke selv kan reparere.
 • Sørge for, at udenomsarealet er fri for blade, sne mv.

Jobindex, 30. oktober
name it
Salgsassistentvikar, name it Køge

name it

Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt, at du er åben og imødekommende. Som salgsassistent i name it får du mulighed for at blive uddannet gennem forskellige workshops, hvor du lærer om f.eks. salgsteknik, kommunikation og butikkens nøgletal.

Arbejdsområder

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen

name it, 29. oktober
 DDD Retail A/SFinsk Svensk konsult sökes till växande företag

DDD Retail A/S, Køge

Vill du bli en del av ett dynamisk och energisk team vars mål är att assistera våra kunder med deras DdD butikssystem?

DdD retail levererar mjukvara och hårdvara för främst kläder, skor, sport och smyckesbutiker. Vi har över 2500 installationer och mer än 1,800 kunder över hela Europa, som vi stöder och bistår vid installation, utbildning och drift.

Till vår avdelning i Køge, ca 35 km söder om Köpenhamn Danmark söker vi en medarbetare, som kan både svenska och finska.

Vi konfigurerar, levererar och supportar IT-butikssystem av hög kvalitet.

Till vår supportavdelning söker vi en kompetent medarbetare för att stärka vår profil och hjälpa våra kunder.


Jobindex, 29. oktober
Dansikring Direct A/STeamleder til Callcenter

Dansikring Direct A/S, Køge

Vil du være med til at gøre en forskel?

I forbindelse med vores øgede samarbejde med vores alliancepartnere ønsker vi, at styrke indsatsen i vores Callcenter, hvorfor vi nu søger en resultatorienteret teamleder, som vil medvirke til at nå vores ambitiøse mål. Teamlederen vil have reference til vores Head of Sales & Marketing.

Primære ansvarsområder

 • Lede vores Callcenter med 3 medarbejdere.
 • Rapportere til vores alliancepartnere og salgsledelsen (som du selv er en del af).
 • Sikre fordelingen af bookings til vores folk i marken.
 • Optimere vores leads og booking flow.

Jobindex, 28. oktober
NettoDriftskoordinator

Netto, Køge

Vi leder efter en driftskoordinator, som skal være medansvarlig for at Nettos forretningsgange og procedurer skaber optimale forhold i butikkerne. Dette gør du bl.a. ved at bidrage med dit indgående kendskab til Nettos måde at drive forretning på. Du har af natur en struktureret og procesorienteret tilgang til tingene, gerne ud fra et leanperspektiv – uden nødvendigvis at være certificeret. Stillingen er nyoprettet, så du har god mulighed for at være med til at forme jobbet.

Som Driftskoordinator vil du skulle have fokus på optimering af processer i afdelingen og butikkerne, for på den måde at skabe lønsomhed. Du vil blive medansvarlig for udvikling af procedurer og arbejdsgange i Netto, og vil få ansvaret for at beskrive disse på en facon, som skaber mening for målgruppen (butikschefer). Du vil indgå i Driftsafdelingens team-opgaver og bidrage med vidensdeling på tværs i afdelingen.


Netto, 28. oktober
KvicklyDelikatesseassistent, Kvickly Køge

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 75 medarbejdere. Centralt beliggende i Køge midtby i kort afstand til S-tog. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
 • Disponering, rengøring og egenkontrol

Kvickly, 28. oktober
NettoProjektleder

Netto, Køge

Vi leder efter en ambitiøs Projektleder, som skal bidrage til, at Nettos forretningsgange og procedurer skaber optimale forhold i butikkerne. Dette gør du blandt andet ved at være kreativ og visionær, god til at lytte og formår at binde teori og praktik sammen på en måde, der skaber gode løsninger i vores butikker. Stillingen er nyoprettet, så du har god mulighed for at være med til at forme jobbet.

Leverancer

 • Løbende optimering og effektivisering af Nettos driftsprocesser
 • Bidrage til Driftsafdelingens opgaver og udvikle disse
 • Udarbejdelse af dokumentation for projektinitiativer
 • Kvalitetssikring af projektinitiativer

Netto, 27. oktober
NettoTekstilindkøber

Netto, Køge

Netto søger en dygtig tekstilindkøber til udvikling af Nettos internationale tekstilsortiment og -koncept.

Vi mangler en dygtig tekstilindkøber, som skal være medansvarlig for at skabe et tidssvarende internationalt tekstilsortiment og koncept. Dette gør du blandt andet ved at være iderig og initiativtagende samt forstår koblingen mellem modebranchen og detailbranchen. Udover de produkt- og konceptmæssige tekstilfærdigheder er det væsentligt, at du har projekterfaring og formår at holde styringen og momentum.

Dine opgaver bliver

 • Udvikle, beskrive og færdiggøre konceptoplæg på det internationale tekstilsortiment
 • Præsentere konceptoplægget for ledelsen
 • Gennemgå det godkendte koncept med leverandører og færdiggøre sortimentet (produkter, kvalitet, priser, design, emballage mv.)

Netto, 27. oktober
FeF Chemicals A/SElektriker

FeF Chemicals A/S, Køge

FEF Chemicals A/S søger en dynamisk elektriker til vedligehold i produktionen. FEF Chemicals A/S er et Novo Nordisk ejet datterselskab og en global markedsleder som leverandør af farmaceutiske ingredienser. Produktionen på FEF Chemicals A/S er organiseret i 5 teams. Hvert team består af kemikere, teknikere, operatører samt håndværkere.

Du skal udføre vedligehold, fejlfinding, kalibrering og optimering på anlægs- og procesudstyr og bliver del af et team, hvor I selv planlægger og afvikler jeres opgaver og derved sikrer optimalt drift på vores anlæg. Dit daglige arbejde vil være underlagt GMP krav, så omhyggelighed og kvalitetsbevidsthed er vigtigt og der stilles ligeledes store krav til dokumentation samt læsning af procedurer/instruktioner. I din dagligdag vil LEAN være et vigtigt værktøj.


FeF Chemicals A/S, 27. oktober
FeF Chemicals A/SSmed

FeF Chemicals A/S, Køge

FEF Chemicals A/S søger en ny og dynamisk smed til at varetage smede- og vedligeholdsopgaver i driften. FEF Chemicals A/S er et fuldt ejet Novo Nordisk datterselskab og en global markedsleder som leverandør af Farmaceutiske ingredienser. Produktionen på FEF Chemicals A/S er organiseret i 5 teams. Hvert team består af kemikere, teknikere, operatører samt håndværkere.

Du bliver del af et team, hvor I selv planlægger og afvikler jeres opgaver og derved sikrer optimalt drift på jeres anlæg. Du skal udføre vedligehold, fejlfinding og optimering på både anlægs- og procesudstyr. I den forbindelse er LEAN et vigtigt værktøj. Dit daglige arbejde vil være underlagt GMP krav, så omhyggelighed og kvalitetsbevidsthed er et must. Der stilles ligeledes store krav til dokumentation samt læsning af procedurer/instruktioner.


FeF Chemicals A/S, 27. oktober
SOS Dansk Autohjælp Køge A/SAutoredder til sværvognsture

SOS Dansk Autohjælp Køge A/S

Trives du på landevejen, og vil du køre specialopgaver og hjælpe mennesker, der er strandet i vejkanten?

Som vores nye kollega bliver du en del af et mindre men stærkt bjærgningsteam. Du får en uforudsigelig hverdag på de danske veje, hvor du yder almindelig auto- og starthjælp. Samtidig bliver du også sendt ud på mere udfordrende specialopgaver og sværvognsture, hvor du håndterer væltede lastbiler og bilulykker.

Når du ikke er på farten, er du på værkstedet for at yde service på vores biler/lastbiler og andet forefaldende værkstedsarbejde.


Jobindex, 27. oktober
Momentum ConsultingDebitormedarbejder til Verisure

Momentum Consulting søger for Verisure i Køge

Har du solid erfaring med inkasso og inddrivelse af tilgodehavender fra private og erhvervsvirksomheder, og vil du være med til at styrke vores indsats på dette vigtige område? Så kan Verisure i Køge tilbyde dig et selvstændigt job med gode udfordringer!

Verisure gennemgår i disse år en spændende udvikling præget af nye, markedsledende teknologiske produkter, øget kundetilgang og en voksende andel af markedet for alarmydelser til private og erhvervsvirksomheder.

Vi søger derfor en erfaren debitormedarbejder, der med reference til vores økonomichef har lyst til at påtage sig følgende opgaver:

 • Sikre en smidig overflytning af ansvarsområdet til Økonomiafdelingen
 • Etablere et godt og direkte samarbejde med vores eksterne samarbejdsparter omkring inddrivelse
 • Indgå aftaler med debitorer vedr. betaling af udestående beløb

Jobindex, 24. oktober
Momentum ConsultingSenior Business Controllere til Verisure

Momentum Consulting søger for Verisure i Køge

Har du solid erfaring med Business Controlling, og kan du via sparring og rådgivning flytte og udvikle forretningen? Så kan Verisure i Køge tilbyde dig udfordrende og spændende opgaver!

Som Senior Business Controller hos Verisure kan du se frem til et tæt samarbejde med ledelsen og forretningen – hvilket vil give dig et indblik i og viden om udviklingen i selskabet, så du kan yde den bedst mulige sparring. Du refererer til direkte til selskabets nytiltrådte CFO.

Dit ansvar og opgaver kan beskrives således:

 • Sparring, support og udfordring af forretningen med særlig fokus på forretningsudvikling, udvikling i tallene, strategi m.v.
 • At drive forandringsprocesser i tæt samarbejde med forretningen
 • Udarbejdelse af budgetter, forecasts, rapportering m.v.

Jobindex, 24. oktober
Museum Sydøstdanmark
Kommunikations- og markedsføringsmedarbejder

Museum Sydøstdanmark, Køge, Næstved og Vordingborg

Danmarks mest ambitiøse museum søger en kommunikations- og markedsføringsmedarbejder, der kan være med til at tredoble museets besøgstal frem mod 2022. Vi er 100 ansatte på Museum Sydøstdanmark, og vi driver de kulturhistoriske museer i Køge, Næstved og Vordingborg Kommuner.

Museum Sydøstdanmark er kendt som museumsbranchens frække dreng, og vi vil videreudvikle vores museer til velbesøgte attraktioner med stor værdi og relevans for samfundet.

Du kommer til at indgå i museets kommunikationsenhed, som er et ungt og energisk team, der er involveret i stort set alle museets projekter. Du vil få ansvaret for koordination af vores markedsføring i samarbejde med eksterne bureauer, og samtidig skal du arbejde med kommunikation og udvikling af vores sociale medier og web. Du vil desuden skulle arbejde med opdatering og vedligeholdelse af vores digitale udstillingsguides.


Jobindex, 23. oktober
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 22. oktober
FeF Chemicals A/SAutomatik-ingeniør

FeF Chemicals A/S, Køge

Du bliver del af et team, hvor I selv planlægger og afvikler jeres opgaver, og derved sikrer optimalt drift på vores anlæg. Din opgave er overordnet support på automatik, hvor vi har InTouch som SCADA system. Jobbet indebærer sikring af at systemet er i compliance med gældende regler, håndtering af daglig support samt trouble shooting i kontrolrummet/produktionen. Du skal samtidig mestre PLC programmering og have rigtig godt styr på Simens S7/S5 og TI505 PLC’er.

Vores team Technical Projects and Maintenance består af 15 medarbejdere og hvor I selv planlægger og afvikler jeres opgaver og derved sikrer optimalt drift på vores anlæg. Teamet opgaver består i projektledelse af tekniske projekter, support af IT, planlægning og udførelse af kalibrering og vedligeholdelse af vores produktionsanlæg. Du vil komme til at referere til Associate Manager for Technical Project and Maintenance.


FeF Chemicals A/S, 21. oktober
Stevns KommuneGenopslag - Daglig pædagogisk leder søges til Lærkehuset

Stevns Kommune

Lærkehuset ligger lidt syd for Køge, nær skov og strand.

Lærkehuset er en del af område Nordstevns, som består af 4 institutioner. Dette gør, at vi på tværs af områdets institutioner har et velfungerende samarbejde, og gerne vil igangsætte nye faglige tiltag i området.

Lærkehuset er en stor og moderne integreret institution med børn i alderen 0-6 år. Huset består af 5 børnehavegrupper og 3 vuggestuegrupper. Vi har nogle gode fysiske rammer, en spændende legeplads og motorikrum, der danner rammer for leg og læring.


Stevns Kommune, 21. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 66 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.