1 til 20 af 64 resultater.

Dine valg

 • FjernKøge

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Gør Det Selv HTHGør Det Selv HTH Køge søger indretningskonsulent

Gør Det Selv HTH

Ønskejob for dig, der vil være med til at gøre det lettere for vores kunder at gøre det selv!

Som indretningskonsulent i Gør Det Selv HTH gør du køkkendrømme til virkelighed. Derved skaber du dagligt succes for både dine kunder og for din arbejdsplads.

Først og fremmest er du en dygtig sælger, der med engagement kan vejlede kunderne og motivere dem til at træffe de rette valg - og hjælpe dem helt i mål med deres køkkendrømme. Du kan gennemføre et salg; det vil sige at du ud over at pakke og udlevere køkkener fra lageret også rådgiver, indretter og tegner køkkener til vores kunder.


Jobindex, 2. marts
3 (Hi3G Danmark ApS)Læs historien om, hvordan du blev sælger hos telebranchens frække dreng

3 (Hi3G Danmark ApS), Køge

Den dag du fandt dit kald

Formiddag:
Du står i motionscenteret. Rundt om dig løber, pumper og sveder folk med fjerne sammenbidte blikke. Alle er begravet og isoleret i deres høretelefoner, og ingen ænser de andre mennesker i lokalet. Men du er ligeglad. Hver gang du ser en flink fyr eller sød pige, kaster du dig ubekymret ud i en snak. Det sker også i dag, og selvom fyren på løbebåndet først er lidt paf, slapper han hurtigt af og sludrer med.

Hvis bare der var en måde, du kunne tjene penge på det …

Læs resten af historien ved at klikke på titlen.


3 (Hi3G Danmark ApS), 2. marts
VEKS
Maskinmester til Køge Kraftvarmeværk

VEKS, Køge

Vil du være med til drive og vedligeholde det biofyrede Køge Kraftvarmeværk, der leverer fremtidssikret, miljøvenlig og sikker fjernvarme? Og arbejde for et af landets største transmissionsselskaber, VEKS, som udvider forsyningen på Vestegnen - ikke mindst ved at etablere et helt nyt fjernvarmesystem i Køge.

Ansvars- og arbejdsområder:

 • Vedligehold af kedel og turbineanlæg samt tilhørende udstyr
 • Planlægge de løbende revisioner
 • Planlægning og udførsel af den mekaniske del af vedligehold på KKVs produktionsudstyr, herunder fjernvarmeproduktion i tæt samarbejde med værkets øvrige ansatte

Jobindex, 2. marts
Lemvigh-Müller A/S
Start din karriere med et udviklende elevforløb

Lemvigh-Müller A/S

Vil du være blandt den næste generation af talenter hos Danmarks førende teknik- og stålgrossist. Så bliv vores nye salgselev i én af vores mange afdelinger rundt i landet.

”Det bedste ved mit job er, at jeg arbejder på lige fod med de ansatte. Jeg håndterer store beløb, har selvstændigt ansvar og er meget glad for at få lov til at opleve både indkøbs- og salgssiden. Det giver en god forståelse for hele værdikæden,” fortæller handelselev hos Lemvigh-Müller, Kristina Thaulow Pedersen.

Lemvigh-Müller A/S

Læs mere om Kristinas elevforløb i annoncen.


Jobindex, 2. marts
Nomeco A/SLageroperatørlærlinge med speciale i lager/logistik

Nomeco A/S, København eller Køge

Du indgår som en vigtig del af det centrale team i Sydhavnen eller Køge, der håndterer den fysiske varestrøm gennem Nomeco fra varerne bliver modtaget, registreret, lagt på plads og sendt videre til kunden. Arbejdsopgaverne spænder bredt og du vil skulle løse opgaver indenfor følgende områder:

 • Pluk og håndtering af varer
 • Udpakning, påpladslægning og genopfyldning af varer
 • Pakning og forsendelse af varer
 • Renholdelse af lager
 • Truckkørsel

Nomeco A/S, 26. februar
Per Aarsleff A/SProduktionsleder til tunnelprojekt

Per Aarsleff A/S, Hvidovre

Vi søger en dygtig ingeniør eller bygningskonstruktør til et projekt ved Køge, hvor vi skal udføre en vejtunnel, som skal være med til at skabe bedre trafikale forhold omkring Køge Station. Vejtunnelen, der udføres som en cut and cover-tunnel, skal krydse under ti jernbanespor umiddelbart nord for Køge Station.

Som en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder udfører Aarsleff opgaver inden for vejarbejder, bro- og tunnelarbejder, anlægsbeton, byggemodningsarbejder, kloakarbejder, belægningsarbejder, kabelarbejder, jordflytningsarbejder med mere.

Vi lægger stor vægt på moderne samarbejdsformer og udfører gerne projekter i partnering eller partnering-lignende samarbejder.

Du bliver i første omgang tilknyttet vores tunnelprojekt i Køge samt vores kontor i Hvidovre og kan efterfølgende forvente at have opgaver i Storkøbenhavn og på resten af Sjælland.

Per Aarsleff A/S

Per Aarsleff A/S, 26. februar
Elgiganten A/SElev til detailhandelsuddannelsen til Sjælland

Elgiganten A/S

Som elev i Elgiganten, kan du forvente at blive en del af en spændende virksomhed, hvor der altid er fart over feltet. Du kan se frem til en varieret hverdag og til at møde en masse engagerede og aktive kollegaer, som arbejder for at være bedst, tjene penge og have det sjovt.

Vi vil som virksomhed sørge for, at du vil blive udfordret og klædt på til at blive en af Danmarks bedste sælgere, gennem personlig træning og udvikling hver dag på arbejdet.

Når du er færdigudlært Elgiganten-elev har du en anerkendt uddannelse, der vil åbne mange personlige døre fremover. Vi tilbyder en god fast løn med en attraktiv bonusordning som er baseret på din personlige indsats. Det er derfor selv op til dig, hvor meget du vil tjene.


Elgiganten A/S, 24. februar
Reciprotor A/SReciprotor søger 2 nye sælgere til vores vækstplan for 2017

Reciprotor A/S, Storkøbenhavn

Reciprotor er i gang med en større forandrings- og vækstplan. Reciprotor søger 2 nye sælgere til at varetage salget af vores pumper og doseringsudstyr i Norden. Vi søger efter en juniorsælger til det Danske OEM-marked og Vand og Industri, og en svensktalende sælger til Vand og Industri og rengøringsbranchen i Sydsverige. Vi er i december 2014 flyttet til nye lokaler i Køge, hvor du kan have din base. Der er dog også mulighed for at arbejde ud fra egen bopæl. Vores nye kollegaer skal være med til at nå vores målsætning om 100 % vækst frem til 2017.

Arbejdsopgaver for begge stillinger:

 • Proaktivt opsøgende salg og mersalg til eksisterende og nye kunder.
 • Teknisk support til kunder og produktudvikling i samarbejde med leverandører.
 • Salgsmøder internt og med kunder.

Jobindex, 23. februar
Delfi Technologies A/SMarketingkoordinator

Delfi Technologies A/S, Køge

Delfi Technologies A/S søger en erfaren Marketing Koordinator, som vil være med til at gøre en forskel i vores salgsafdeling i Køge.

Da vi gerne vil sikre vores strategi for de kommende år, kræver det en yderligere udvikling af Delfis markedsposition, som betyder øget aktivitet i forhold til nye markeder, segmenter og kunder – i den forbindelse får vores marketing funktion en ny og meget central rolle. Derfor søger vi en international kommunikations- og marketingmedarbejder, som kan arbejde selvstændigt og bidrage med høj faglighed.

Du har et skarpt øje for, hvad kunderne har brug for og ved, hvordan man kommunikerer til dem. Din selvtillid er i orden, og du har gåpåmod. Vi tilbyder en attraktiv og spændende stilling i en dynamisk afdeling. Arbejdsmiljøet er ungt, tonen er uformel, og vi har stor fokus på samarbejde, sundhed, trivsel og god humor.


Jobindex, 20. februar
Forlaget KSI A/SUddannelse Uden Grænser søger en dygtig salgskonsulent til salg af events & medieudgivelser

Forlaget KSI A/S, Køge

Vi har travlt og udvider vores salgsafdeling og søger derfor en ny medarbejder, der delvist selv kan planlægge sin dag og sikre, at nye såvel som nuværende kunder vedligeholdes og plejes. Vi prioriterer godt humør og den gode teamånd.

Typisk vil du arbejde med nysalg, men også længerevarende samarbejdsaftaler og projektsalg. Dit kundesegment bliver primært det brede uddannelsesmarked på alle niveauer, men også komplementærprodukter med fokus på uddannelsesmålgrupperne.

Du vil som udgangspunkt tilbringe tiden på kontoret men at møde kunderne i arbejdet med vores event & messe produkter vil også være en prioritet.

Forlaget KSI A/S

Jobindex, 18. februar
Telia Danmark
Butikssælger til Shop Køge - Deltid

Telia Danmark

Sæt 4G turbo på din karriere som butikssælger
Kan du se dig selv på sejrsskamlen? Så læs videre

Vi søger en ny deltidsmedarbejder til vores Shop i Køge.

Telia Danmark

Hver dag skal vi gøre det lidt bedre, og det kræver en indsats fra alle. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål er derfor meget vigtig for os.

Med en grundig oplæring på vores onboarding kurser kombineret med træning på jobbet klæder vi dig på til at møde kunderne. Kort tid efter din ansættelse får du dine egne salgsbudgetter, som du bliver målt på, og som vi aktivt bruger i forbindelse med din videreudvikling som sælger.

Telia Danmark

Telia Danmark, 17. februar
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 15. februar
Addere Revision Statsautoriseret RevisionspartnerselskabRegnskabskonsulent søges

Addere Revision Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, Køge

Der er efterspørgsel efter vores ydelser og vi søger en erfaren, selvstændig og serviceminded regnskabskonsulent, som skal indgå i vores velfungerende regnskabsteam.

Det er afgørende, at du er erfaren med og trives i rollen som regnskabskonsulent, hvor du har selvstændigt ansvar for dine kunder og opgaver.

Vi forventer at du:

 • er regnskabsuddannet
 • har en solid erfaring med bogholderi, lønadministration, klargøring af balance til revision, indberetning til myndigheder, lettere rapportering mv.

Jobindex, 12. februar
Jyske Bank
Erhvervsrådgiver

Jyske Bank

Vi søger en energisk og udadvendt erhvervsrådgiver, der har lyst til at pleje og videreudvikle en interessant portefølje af erhvervskunder i vores markedsområde.

Du vil få et spændende og afvekslende job, hvor opsøgning af nye erhvervskunder er en del af jobbet. Du skal forstå at omsætte bankens koncepter til gode kundeoplevelser og begejstring, som resulterer i forretninger for banken.

Vi tilbyder dig et job, hvor du skal:

 • være aktivt opsøgende over for kundeemner, herunder lave relationscanvas, så vi sikrer afdelingens fortsatte vækst
 • være en aktiv del af vores samarbejde med advokater, ejendomsmæglere og øvrigt netværk
 • være med at til øge fokus på salg i afdelingen, så vi alle er med til at skabe fælles succes med Køge, Erhverv
Jyske Bank

Jyske Bank, 12. februar
SAWO A/SHandels- og logistikelev

SAWO A/S, Køge

Har du afsluttet din skolegang med et tilfredsstillende resultat, og har du gennemført HG2 på en handelsskole? Så har SAWO, Køge jobbet!

Du indgår i de almindelige lager-rutineopgaver, så som fakturering, udskrivning af indkøbsordrer, optællingslister og lignende. Du skal ligeledes lave reservedelsdisponering og -vurdering. Samtidig skal du ekspedere eksterne kunder samt personalet fra vores egne værksteder.

Vi tilbyder daglig kontakt til kunder og leverandører i ind- og udland og en alsidig hverdag. Du får gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone.


Jobindex, 5. februar
Køge KommuneFaglært brolægger/grå anlægsgartner

Køge Kommune

Ejendomme Teknik Køge – ETK – er en drifts- og entreprenørvirksomhed i Teknik- og Miljøforvaltningen, der løser en bred vifte af opgaver i Køge Kommune og omegn.

Den 1. april 2014 blev Ejendomscenteret og Entreprenør Teknik Køge samlet i én virksomhed. Vi udfører bl.a. ejendomsservice, asfaltering, kloakservice, gartnerarbejde og renovation.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job i en organisation i rivende udvikling og hvor vi tager vores motto ”Gode folk – godt arbejde” seriøst
 • En flad organisation med selvstyrende grupper
 • Sundhedsordning

Køge Kommune, 3. februar
Hammer Andersen Sales Recruitment & Development
Key Account Manager til Primagaz Danmark A/S

Hammer Andersen Sales Recruitment & Development søger for kunde i Køge

Til virksomhedens Cylinder & Appliances division søges en Key Account Manager til at varetage storkundeaftaler.

Du bliver en del af salgsteamet og skal være med til at tiltrække nye kunder, samt udvikle og fastholde eksisterende storkunder. Kunderne kan være forhandlere(kæder) af flaskegas, samt de største direkte kunder indenfor fx industri, hotel, restauration, den offentlige sektor mv.

Jobbet indebærer kvalificering af kunder, mødebookning og en vis mødeaktivitet. Her skal gennemføres en normal salgsproces med analyse af kundens situation og behov, rådgivning omkring løsning, præsentation, forhandling og lukning af aftaler – typisk større rammeaftaler. Du skal over tid udvikle solide og langvarige kunderelationer.


Jobindex, 3. februar
Kromann Connect
ENERGIFORSYNINGEN i Køge søger ny Driftsleder til vandforsyningen

Kromann Connect søger for Energiforsyningen

Med reference til Driftschefen bliver lederen ansvarlig for vandforsyningen, en afdeling med seks meget engagerede medarbejdere, der i høj grad selv planlægger deres hverdag.

Du kommer til at indgå i en ledergruppe i driftsafdelingen i et tæt samarbejde med Driftschefen og Driftslederen for Afløb.

De primære ansvarsområder vil være:

 • At være tæt på driften og stå for den daglige ledelse
 • Sørge for at anlæg vedligeholdes i henhold til planer
 • Sikre fokus på DDS-planer
 • Sikre at ISO-certificering bliver vedligeholdt

Kromann Connect, 3. februar
Teknik- og Ejendomsassistent, Comwell Køge Strand
Comwell søger kun de bedste medarbejdere.
HOTEL COMWELL KØGE STRAND ApS, Køge
Jobcenter Køge, 3. marts
Serviceassistenter til Koncern Service, Køge Sygehus - quicknr. 16751
Vi søger to serviceassistenter til Intern Service på Køge Sygehus med start henholdsvis 01.05.15 og 01.06.15 eller snarest muligt.
Koncern Service, Intern Service, Køge
Jobcenter Køge, 3. marts

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
SAM Executive Search A/S
1 til 20 af 64 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.