1 til 20 af 89 resultater.
Synoptik A/SButikschef til Køge

Synoptik A/S

Netop nu søger vi en dynamisk og resultatorienteret butikschef med vindermentalitet til vores butik i Køge.

Som butikschef i Synoptik er det din opgave at sørge for at realisere mål. Du arbejder tæt sammen med din regionschef om de overordnede mål, men har frie hænder til at stå for butikkens daglige drift.

Du har ansvaret for alt fra salg, bemanding og lagerbeholdning til ledelse og motivation af medarbejderne. Det er vigtigt, at du er god til at holde fokus og har lysten og motivationen til at gå forrest og deltage aktivt i den daglige drift.


Synoptik A/S, 5. oktober
Novo Nordisk A/S
Internship in Research & Development

Novo Nordisk A/S, Køge

Novo Nordisk A/S

Your key responsibilities will be in-depth review of synthetic methods for the preparation of ion exchange and mixed mode chromatography resins, synthesis and evaluation of silica based ion exchange resins and recording and reporting of scientific work.

You will carry out an in-depth review of the scientific literature to identify synthetic methods for the preparation of ion exchange and mixed mode chromatography resins resulting in a presentation to management. In the lab you will perform chemical syntheses of identified silica based ion exchange resins and perform analysis and evaluation of resins for the purification of proteins.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 5. oktober
Novo Nordisk A/S
Internship in Business Support

Novo Nordisk A/S, Køge

Novo Nordisk A/S

Our internships provide exciting learning opportunities for students who bring new ways of thinking to our company.

You will play an important role in Business Support where you will assist in developing our tools and strategies for how to further improve and optimise the daily supply chain. In this job you will need to do extensive analysis of our supply chain – both physical and in our newly implemented ERP system (SAP). Furthermore you will need to work with our Sales & Marketing department in order to take into account the sales forecast for the years to come.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 5. oktober
Rikke Hertz CounselingProcess Analyst

Rikke Hertz Counseling søger for Verisure i Køge

Vil du være vores skarpe og handlekraftige Process Analyst hos Verisure?

Med reference til den danske Operations Director bliver du ansvarlig for at drive og implementere en lang række effektiviserings- og optimeringsprojekter. Du har overblik og skarp fokus på eksekvering i projekterne, og er ansvarlig for projektstyringen.

Som Process Analyster det dit hovedansvar og fokusområde kontinuerligt at effektivisere eksisterende forretningsprocesserog arbejdsgange. Desuden bidrager du aktivt til definering, kortlægning og forankring af nye processer. Det betyder, at du fungerer som tovholder for den løbende statistik, analyse, eksekvering og opfølgning på projekter på tværs af alle segmenter i Operations.


Jobindex, 5. oktober
Køge KommuneKirstinedalsskolen søger lærere

Køge Kommune

Har du lyst til at være en del af en skole i rivende udvikling - og være med til selv at designe dit eget skema?

Et par af vores dygtige kolleger har søgt nye udfordringer, og derfor leder vi efter fire nye lærere – kunne en af dem være dig?

Da skemaerne giver mulighed for flere fagkombinationer, kan du selv være med til at præge hvilke opgaver du vil byde ind på.

På Kirstinedalsskolen lægger vi vægt på, at man har stor indflydelse på egen tid og hverdag, ligesom vi har stort fokus på høj faglighed, ordentlighed, medarbejdertrivsel. Vi vægter det tætte samarbejde, og teamsamarbejdet er vores naturlige arbejdsform - baseret på tydelige teamkontrakter.


Køge Kommune, 2. oktober
XL-BYG
Lagerekspedient søges til vores drive-in tømmerhandel

XL-BYG, Køge

Jobbet:

 • Ekspedition og servicering af vores professionelle, GDS’ere og private kunder
 • Ekspedition og klargøring af ordrer til afhentning
 • Vedligeholdelse og opfyldning af lageret
 • Forefaldende opgaver

Vi tilbyder dig:

 • Et job i et frisk team af kollegaer, der arbejder efter samme værdier
 • Et job i en dynamisk privatejet virksomhed med visioner for fremtiden
 • En attraktiv og moderne arbejdsplads med et godt arbejdsklima

XL-BYG, 1. oktober
Novo Nordisk A/S
15 jobs: Bliv procesoperatørelev i et udfordrende arbejdsmiljø

Novo Nordisk A/S, Kalundborg, Hillerød, Køge eller Storkøbenhavn

Novo Nordisk A/S I Novo Nordisk kan du glæde dig til at blive en del af et globalt miljø, hvor du bliver udfordret både fagligt og personligt. Vi er en stor organisation, der giver dig muligheden for at få et stærkt netværk med mere end 200 elever og kolleger fra ind- og udland.

Hvad laver en procesoperatørelev?
Procesoperatøren bruger en computer til at styre en produktionsproces. Dertil kommer alt det praktiske; udtage prøver, finde fejl og udbedre dem. Procesoperatøren gør også anlægget rent og håndterer råvarer og færdigvarer til og fra procesanlægget.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 1. oktober
Mercuri Urval
Kunderådgiver med entreprenant mindset

Mercuri Urval søger for ESSVE i Køge

I jobbet som kunderådgiver får du ansvaret for at servicere de danske kunder samt supportere de danske medarbejdere med administrative opgaver. Du får en bred kontaktflade i en nordisk organisation, hvor service, branding, innovation og kvalitet er i højsædet. Du har teknisk forståelse og har mod på at tale om tekniske emner. Selvstændighed og evnen til at tage ejerskab vægtes højt, og du hjælper gerne dine kolleger på tværs i den danske afdeling. Du har en proaktiv og problemløsende tilgang til dine arbejdsopgaver, som blandt andre er:

 • Indtastning af ordrer
 • Returvarehåndtering
 • Telefonisk kundesupport
 • Salgsbackup
Mercuri Urval

Mercuri Urval, 30. september
SydbankAfdelingsleder til Sydbank i Køge

Sydbank

Sydbank i Køge er inde i en positiv udvikling og søger nu en ny afdelingsleder til privatkundeafdelingen. Med reference til filialdirektøren bliver du ansvarlig for at fastholde og videreudvikle den gode udvikling i afdelingen samt sikre et dygtigt, proaktivt og stærkt motiveret privatkundeteam bestående af 12 medarbejdere.

Som afdelingsleder skal du:

 • Udvikle, motivere og fastholde teamets medarbejdere og sætte retning, herunder salgsledelse og målstyring
 • Være ledelsesmæssig sparringspartner for filialdirektøren
 • Være en dygtig og handlekraftig sparringspartner i forhold til rådgivning og behandling af lån og kreditter

Sydbank, 28. september
Køge Lille SkoleMusiklærere, som kan ”få det til at spille”

Køge Lille Skole

Køge Lille Skole er en udviklingsorienteret lilleskole med 216 børn fra 0. – 9. klasse. På Køge Lille Skole vægter vi udvikling af de faglige, sociale og personlige kompetencer i et forpligtende & engageret fællesskab mellem børn, forældre og medarbejdere.

Vi søger 2 musiklærere, som vil være skolens musikalske fyrtårne, dvs. brænde for (rytmisk) musik, kunne undervise i musik på alle klassetrin – også på linjefag i overbygningen - have lyst til at videreudvikle på skolens musiske og kreative kultur i det daglige såvel som i forbindelse med den årlige musical, akkompagnere til skolens fællessamlinger og koordinere samarbejdet med skolens musikskoleundervisere. Vi er spændte på at høre, hvilke andre fag du ellers kan byde ind med inden for det humanistiske og/eller naturfaglige område. Vi forventer, at du er læreruddannet eller har undervisningserfaring fra grundskolen.


Jobindex, 25. september
Rikke Hertz CounselingMarketing Manager

Rikke Hertz Counseling søger for Verisure i Køge

Vil du være med til at transformere Verisures brand og positionering?

Vi søger en ambitiøs og talentfuld Marketing Manager med masser af drive og lyst til at gøre en forskel og skabe forandring!

Som Marketing Manager bliver du ankerperson for Verisures strategiske branding samt alle de indsatser, projekter og arbejdsprocesser, der ligger i den opgave. Vi har en meget ambitiøs vision og høje forventninger til en aggressiv vækst i markedet. Du får en helt central rolle i virkeliggørelsen af denne ambition.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med koncernens (Groups) CMO samt den øvrige ledelse i Danmark.


Jobindex, 25. september
Rikke Hertz CounselingProcurement & Compliance Manager

Rikke Hertz Counseling Søger for Verisure i Køge

Vil du være med til at skabe og strukturere fremtidens Procurement & Compliance processer hos Verisure?

Vi søger en ambitiøs og energisk Procurement & Compliance Manager med masser af drive og lyst til at gøre en forskel og skabe forandring!

På vores danske hovedkontor i Køge er vi 110 medarbejdere, og vi er midt i en spændende vækst- og udviklingsperiode. Derfor har vi brug for dig som vores Procurement & Compliance Manager til en nyoprettet stilling. Med reference til den danske CFO bliver du ansvarlig for indkøb og sourcing af alle vores indkøb lige fra flådeaftale, kantinedrift, lejekontrakt, forsikringer mv.

Du bliver ansvarlig for opbygning og forbedring af en række administrative processer inden for sourcing herunder implementering af kontrakt, pris, udbudsprocesser og dokumentstandarder.


Jobindex, 24. september
Jobindex A/S
Business Development Coordinator

Jobindex A/S søger for Kinetico Denmark ApS i Køge

Har du salgserfaring og marketingforståelse? Kunne du tænke dig at være med til at udvikle og vækste eksisterende kunder hos en global og førende specialist inden for vandbehandling?

Som vores nye Business Development Coordinator får du ansvar for at vedligeholde og vækste vores eksisterende B2B-kunder. Det betyder bl.a. at du rådgiver dem og afstemmer deres behov ift. deres ønsker til produktændringer. Derudover hjælper du med at koordinere og udvikle vores marketingaktiviteter sammen med produktafdelingen og vores europæiske marketingafdeling. Samlet set skal du:

 • Opbygge og udvikle gode kunderelationer
 • Identificere, evaluere og ud fra en grundig vurdering kvalificere kunder og deres muligheder
 • Rådgive og vejlede kunder i udvikling af deres virksomhedsplaner
Jobindex A/S

Jobindex, 24. september
SAWO A/SDriftschef til Øst- og Syddanmark

SAWO A/S

Motiverende og effektiv driftschef søges til SAWO A/S

Som SAWO´s driftschef får du det overordnede ansvar for virksomhedens afdelinger i Øst- og Syddanmark, herunder ansvaret for, at afdelingerne drives effektivt og rationelt med hensyn til overholdelse af indgåede kundeaftaler og optimeret planlægning. SAWO’s afdelinger omfatter både opbygningsværksteder og serviceværksteder og du får direkte og indirekte ledelsesansvar for ca. 100 medarbejdere. En vigtig opgave bliver at motivere og udvikle medarbejdere i de enkelte afdelinger.

Dine primære opgaver bliver:

 • Afholdelse af værkstedsmøder i samarbejde med værkførerne
 • Samarbejde med salgschef og salgskonsulenterne
 • Struktureret opfølgning på afdelingernes daglige drift

Jobindex, 23. september
Audi
Servicerådgiver til Audi serviceparter Køge

Audi

Til erstatning for vores servicerådgiver på mekanisk værksted, der har taget imod nye udfordringer internt i koncernen, søger vi snarest en dygtig servicerådgiver til vores værksted, som både håndterer mekanisk arbejde og mindre karrosseri-arbejde.

Jobprofil

 • Kundebetjening på et meget højt niveau - problemløsning - kvalitetskontrol
 • Oprettelse af værkstedsordrer med arbejdspositioner
 • Styring/delegering af arbejdsopgaver på mekanisk værksted i samarbejde med 4 andre servicerådgivere, vores interne servicerådgiver og servicechef

Semler Gruppen A/S, 23. september
AS3 Work&CarePsykolog

AS3 Work&Care, Skovlunde, Køge og Hillerød

Vil du være en del af en ledende rådgivningsvirksomhed og et tværfagligt team med høj faglighed?

AS3 Work&Care er specialiseret i at støtte personer, der er ramt af psykiske lidelser, herunder bl.a. stress, angst, depression og tungere psykiatriske problemstillinger.

Din opgave bliver at støtte en bred gruppe af ledige og sygemeldte kandidater i at øge deres trivsel. Formålet er at opkvalificere og udvikle funktionsevnen, således der kan etableres tilknytning til arbejdsmarkedet i form af job, fleksjob, praktik, uddannelse eller anden arbejdsmarkedsrettet indsats.

Din dagligdag vil bestå af:

 • Screening og udredning
 • Individuelle psykologiske samtaler
 • Gruppe-/holdundervisning

AS3 A/S, 22. september
Hansen Toft A/SOpbygge Controller-funktion - Køge

Hansen Toft A/S søger for DANA LIM i Køge

Med reference til økonomidirektøren ønsker DANA LIM at etablere en finansiel controller-funktion, der skal fungere som en sparringspartner for den øvrige organisation. Opgaverne i dit nye job forventes at fordele sig 50/50 på controlling og bogholderi, hovedsageligt styring af kreditorer.

Fokus for den nye medarbejder vil være:

 • Medvirke til at opbygge en funktion omkring finansiel controlling, herunder systemer og processer
 • Sparre med funktionschefer på tværs af organisationen
 • Foretage analyser af beregning af salgs- og kostpriser
 • Tæt samarbejde med IT-funktionen

Hansen Toft A/S, 22. september
Vikar DK A/SSelvstændig, hands-on Teamleder med flair for at skabe effektive lagerrutiner

Vikar DK A/S søger for DKI Logistics A/S i Køge

Vikar DK A/S søger for DKI Logistics A/S en dygtig teamleder til et nyt storlager i Køge. Der er tale om en nyoprettet, fast fuldtidsstilling.

Som teamleder er din fornemmeste opgave at sikre en tilfreds lagerhotelkunde ved at deadlines for vareflow samt retningslinjer overholdes. Du og en anden teamleder er begge drivkraften bag et velfungerende og fleksibelt samarbejde mellem de lagerenheder, som pt. er under oprettelse: varemodtagelse, pluk og pak, administration og udlevering.

Karakteristisk for DKI Logistics er det desuden, at du kommer til at varetage en direkte kontakt til kunden. Det vil sige, at du fx løbende deltager i statusmøder.


Jobindex, 22. september
Køge Kyst P/SEngageret AC-medarbejder til byudviklingsprojekt

Køge Kyst P/S

Køge Kyst-projektet har nu været i gang i 6 år. Gennemførelsen af de store infrastrukturprojekter er i fuld gang, byggemodningen er påbegyndt, og grundsalget går godt. Samtidig er der fortsat mange udviklings-, analyse- og planlægningsopgaver, som skal løses.

Vi søger snarest muligt en ny medarbejder, der har talent for og lyst til at arbejde med realiseringen af Køge Kysts ambitiøse vision i et tværfagligt team på 8 medarbejdere.

Du kan forvente at få ansvaret for forskellige administrative, økonomiske og tekniske opgaver, for tiden bl.a.

 • Opfølgning på købsaftaler med private bygherrer
 • Udstykning af projektets arealer i takt med grundsalget
 • Samarbejde med Køge Kommune som myndighed

Jobindex, 22. september
JKSProcesteknologer/-operatører

JKS søger for PK Chemicals A/S i Hårlev og Køge

JKS søger to procesteknologer/procesoperatører til ansættelse hos PK Chemicals A/S i Hårlev og Køge.

Arbejdsopgaver:

 • Selvstændig varetagelse af procesarbejde med automatiseret procesudstyr
 • Arbejde med fremstilling af farmaceutiske ingredienser efter gældende GMP-regler

For stillingen glæder, at du:

 • Som minimum er uddannet procesteknolog
 • Kan trives i en mindre virksomhed

JKS, 21. september
Annonce:
Topdanmark Forsikring A/S
1 til 20 af 89 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.