1 til 20 af 69 resultater.
Simple Solution ApS
Kørende salgskonsulent på Sjælland

Simple Solution ApS

Simple Solution leverer hjemmesideløsninger og grafisk identitet til små og mellemstore virksomheder, og har siden etablering oplevet en stadigt stigende vækst. Derfor mangler vi en seriøs og ambitiøs salgskonsulent til salg og rådgivning af vores løsninger på Sjælland.

Som salgskonsulent hos Simple Solution, vil du stå for at booke dine egne salgsmøder og afholde møder med små og mellemstore virksomheder. Du skal rådgive dem i vores forskellige typer af løsninger, samt finde frem til kundens behov og matche det med et af vore mange produkter.

Din arbejdsuge vil bestå af 3 dage på kontoret med booking af dine møder og planlægning af resten af ugen, samt 2 dage med kundemøder.

Du vil være kundens rådgiver, derfor er det vigtigt, at du har en professionel og behagelig tilgang til kunden. Det vil være dit ansvar at følge sagen til dørs, fra første møde og frem til en fælles aftale er på plads.


Simple Solution ApS, 31. juli
FeF Chemicals A/SProduct manager Insulin

FeF Chemicals A/S, Køge

Do you take pride in working in a successful and world leading organisation? Then, this could be your chance for a challenging future interacting with FeF Chemicals’ multiple international customers. We are fully-owned by Novo Nordisk and a global market leading supplier of pharmaceutical ingredients in to large Pharmaceutical accounts.

The Job

 • Gather information and make a market analysis to enable the correct direction to position the products in pricing, strategy, accounts and regional variation.
 • Drive the 5 year sales and marketing strategy.
 • Develop and execute an annual tactical plan for cell culture ingredients.
 • Responsible for developing scientific compelling data with partner and then advantageously position this into the market.

FeF Chemicals A/S, 30. juli
FeF Chemicals A/SIT coordinator

FeF Chemicals A/S, Køge

Are you our new colleague? Are you able to drive the execution of our IT strategy? Can you coordinate our operational IT activities and ensure we work in compliance? Are you capable of running IT projects? Are you ambitious, full of initiative and have a positive and flexible approach?

The job

 • Your job will be to secure that FEF develops the IT setup in line with our strategy of integration with Novo Nordisk.
 • You will be setting the direction for our IT development as owner of our IT strategy.
 • You will be coordinating our operational tasks together with one IT colleague in Business Support and with more colleagues across the company.

FeF Chemicals A/S, 27. juli
Region SjællandKlinisk administrativ koordinator/afsnitsleder til Øre, Næse, Hals og Kæbekirurgisk Afdeling, Roskilde/Køge Sygehus - quicknr. 17417

Region Sjælland

Vi har brug for en leder der har overblik over et afsnit fordelt på tre matrikler.

Den patientoplevede kvalitet er et vigtigt omdrejningspunkt, derfor søger vi en leder der

 • Har relevant lederuddannelse
 • Kan lede i spændingsfeltet mellem drift og udvikling i et tværfagligt miljø
 • Kan skabe rammer, der sikre suveræn kvalitet, strømlinede patientforløb samt et godt arbejdsmiljø
 • Er målrettet, vedholden og fleksibel samt handle- og gennemslagskraftig med gode samarbejdsevner
Region Sjælland

Region Sjælland, 27. juli
Irma A/SSalgsassistent Allround, Irma, Køge

Irma A/S

I Irma Køge går vi efter at vinde - hver dag! Vi har en udpræget konkurrencementalitet, og det præger den måde vi arbejder på. Vi elsker at sætte ting i gang, og vi er ikke bange for at tage chancer. Det går godt, butikken vækster og vi ligger i top på kundetilfredshed. Kan du se dig selv i dette, og har du gå-på-mod og erfaring til at hjælpe os med den fortsatte udvikling af Irma Køge? Ja, så er du måske vores kommende kollega.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job med masser af udfordringer.
 • Stor frihed
 • At blive en del af en stærk virksomhedskultur på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser
 • Løn efter kvalifikationer og en ugentlig arbejdstid på 37 timer

Irma A/S, 24. juli
Estate Køge I/SVi har rigtigt travlt og søger derfor en ny kollega til vores team

Estate Køge I/S, Køge

Er du en uddannet finansøkonom, serviceminded og villig til at lære, er det lige dig vi leder efter.

Som salgskoordinatortrainee hos os får du indblik i en bolighandel fra start til slut - både før og eftersalg. Du vil ligeledes være primær ansvarlig for vores markedsføring og annoncer. Du bliver oplært af en af branchens bedste sagsbehandlere og vil derfor blive ”klædt rigtig godt på”.

Hvad kan vi tilbyde:

En arbejdsplads i rivende udvikling og højt tempo. En spændende og sjov hverdag med en god holdånd.

Vi er blevet kåret til Årets Estatemægler og du vil derfor blive en del af en arbejdsplads med succes og masser af udviklingsmuligheder.


Jobindex, 24. juli
Gunner Due Biler Køge A/SEnergisk Bilsælger

Gunner Due Biler Køge A/S

Er du resultatorienteret og kan du skabe tilfredse kunder? Kan du vise tidligere resultater og har du erfaring? Så er det dig vi søger!

Vi tilbyder:

 • En moderne arbejdsplads, med moderne it-udstyr og arbejdsforhold, hvor kunden altid er i centrum
 • En spændende organisation med fart over feltet
 • Uddannelser og kurser
 • En afvekslende arbejdsdag fyldt med højt humør

Vi forhandler i dag Opel, Mazda og Suzuki, det er mærker med en forventet vækst hvorfor du vil være en del af en kommende positiv udvikling i salget. Du bliver en del af et team som forventer et højt niveau af professionel faglighed men som samtidig også giver en høj personlig frihed.


Jobindex, 24. juli
SILVAN Kæden
Deltidsmedarbejdere til kasselinjen og sælgere til butikken ca. 8 timer om ugen

SILVAN Kæden, Køge

Du er servicemindet, har let til smil, og kan lide at komme i kontakt med mange mennesker i løbet af dagen. Du er også yderst imødekommende og serviceorienteret ligesom du kan holde hovedet koldt - også når vi har rigtig travlt i SILVAN Køge.

Vi forventer at du er udadvendt og opsøgende, ligesom du søger indflydelse ved at præge dine kolleger med den rette holdning til kundeservice. I hverdagen udviser du initiativ, du brænder for at sælge, at servicere vores kunder og skabe målbare resultater.

SILVAN Kæden

Jobindex, 23. juli
Lidl Danmark K/SAfdelingsleder

Lidl Danmark K/S, Køge

For at styrke afdelingen på lageret, og den fortsatte udvikling, søger vi en daglig leder, som kan være garanten for en høj kvalitet i den løbende drift og vedligeholdelse af vores lager. Som leder har du ansvaret for al vedligeholdelse af lagerbygningen, installationer og udstyr samt dokumentation. Du vil desuden have det ledelsesmæssige ansvar for afdelingens 2 teknikere.

Jobprofil:

 • Rekvirering, kontrol og opfølgning på tilbud og eksterne håndværkere
 • Omkostningsopfølgning og optimering af drift og vedligehold på installationer, herunder serviceaftaler
 • Tilsyn, test og vedligeholdelse af bygningerne, varmeanlæg, inventar og udenomsarealer

Jobindex, 21. juli
TelenorButikskonsulent til Telenor Butikken i Køge

Telenor

Til vores privatbutik i Køge søger vi DIG! Altså, hvis du har lysten til at indgå i et stærkt team og evnen til at nå ambitiøse salgsmål, samtidigt med at du giver kunden en så fantastisk service, at de ikke kan lade være med at anbefale Telenor til deres venner og familie.

I vores butikker er der fart på. Vores privatbutikker ligger fortrinsvis i gågader og centre, hvor der ofte er mange kunder og travlt. Vi tilbyder her de mest populære mobiltelefoner, tablets og tilbehør. På de tidspunkter af dagen, hvor kundegennemstrømningen er størst, kan der virkelig være knald på.

Som Butikskonsulent bliver dine ansvarsområder:

 • Salgsaktiviteter / salg af bl.a. mobiltelefoner, tilbehør og abonnementer
 • Opnåelse af egne og butikkens budgetter
 • Medvirke aktivt til at butikken altid fremstår lækker og salgsklar

Jobindex, 20. juli
STARK
Sælger/isenkræmmer til STARK Køge

STARK

Vi har travlt i STARK Køge og søger en erfaren butikssælger med erfaring inden for værktøj og beslag samt har lyst til og interesse for salg af arbejdsbeklædning.

Du bliver en del af et aktivt og professionelt butiksteam på 14 personer, som alle sætter en ære i at yde god faglig service og rådgivning. Dine opgaver vil blive at servicere vores mange professionelle og private kunder med vidt forskellige behov, og du skal forvente at blive udfordret i en travl og afvekslende hverdag.

Et bredt fagligt niveau, god service, vilje og gejst, godt købmandskab og godt humør er kendetegnende for os – og for dig. Den daglige omgangstone er fri og uformel.

STARK

STARK, 20. juli
Alm. BrandBankrådgiver i Køge

Alm. Brand

Vi har travlt og får mange nye kunder i filialen på Køge Torv, vi har derfor brug for endnu en ny kollega. Er du tiltrukket af at kunne gøre en forskel sammen med os, så læs videre. Vi søger en fagligt dygtig og kompetent bankrådgiver, der er initiativrig og kan tage selvstændigt ansvar.

Som bankrådgiver i Alm. Brand Bank får du ansvaret for egen kundeportefølje af privatkunder. Din hverdag vil dog i høj grad bestå i at holde møder med de mange nye potentielle kunder, som ønsker at komme i dialog med os.

Hvad kan du forvente?

 • Et spændende job i en bank der tænker alternativt - uden at vi går på kompromis med kreditkvaliteten
 • Et job med stor selvstændighed og gode udviklingsmuligheder
 • Engagerede og motiverede kolleger i et godt og velfungerende team
 • Et veltilrettelagt og målrettet introduktionsprogram i Alm. Brands eget akademi

Alm. Brand, 20. juli
Lidl Danmark K/SSALGSSEKRETÆR

Lidl Danmark K/S, Køge

Den regionale salgsadministration håndterer opgaver i relation til vores butikker på Sjælland og lager i Køge. Vi har hurtigst muligt brug for en dygtig og engageret salgssekretær, der kan være med til at sikre en professionel og velfungerende salgsadministration.

Du er bindeleddet imellem vores butikker, hovedkontoret og lageret. Du indsamler og udsender information og opgaver via forskellige programmer, og du er tovholder på diverse meddelelser fra butikkerne.


Jobindex, 17. juli
Stevns KommuneJobcenter Stevns søger socialrådgiver til Integration - med arbejdsplads på Campus Køge

Stevns Kommune

Vil du være med til at drible de daglige opgaver i en travl afdeling af Jobcenter Stevns? Vil du være med til at understøtte det uddannelses- og jobrettede fokus i indsatsen med integrationsborgere - med fokus på borgernes kompetencer og virksomhedernes efterspørgsel? Vil du stå for koordinering af indsatsen i integrationskontrakten med fokus på bemyndigende og effektive samtaler og tilbud?

Er du uddannet socialrådgiver/-formidler og har erfaring med og lyst til at arbejde indenfor integrationsloven med borgere fra forskellige dele af verden? Kan du motivere og arbejde struktureret og effektivt? Kan du arbejde selvstændigt på et aktivt hold med frihed under ansvar?

Så kan vi tilbyde dig ansættelse blandt vore dygtige og engagerede medarbejdere midt i en livlig del af Jobcenter Stevns med base på Campus Køge.


Stevns Kommune, 16. juli
Jobindex A/S
Regional Sales Manager

Jobindex A/S recruiting on behalf of Kinetico in Køge

Is building relationships and selling products what you do best? And would you like an exciting sales position in a growth-oriented company, where cooperation and networking is a top priority?

As Regional Sales Manager, you will be part of the Customer Development Team with 4 colleagues, responsible for growing and maintaining business relations with our B2B customers, as well as finding new markets. Your main tasks include:

 • Identifying, initial evaluation and technical qualification of customer opportunities
 • Providing estimates for pre-sales deliverables
 • Recommending changes in products, services and policies
Jobindex A/S

Jobindex, 14. juli
Køge Undervognscenter ApSMedarbejder til rustbeskyttelse

Køge Undervognscenter ApS

Du vil indgå i en spændende og travl hverdag sammen med de øvrige 5 medarbejdere. Vi følger en nøje planlagt arbejdsgang når vi behandler biler.

Du vil primært komme til at sprøjte undervogn, men også deltage i afrensning både før og efter behandling, samt af- og påmontering.

Dine kvalifikationer:

 • Du kan bevare overblikket i en travl hverdag
 • Du er mødestabil
 • Du er fleksibel med arbejdstider
 • Du deltager i overarbejde i vores sæson

Jobindex, 14. juli
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 11. juli
jem & fix A/SButiksassistent til Køge

jem & fix A/S

Brænder du for detailhandel, har du erfaring med samme, og vil du udvikle dig hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet.


jem & fix A/S, 10. juli
JKSProcesteknologer/-operatører

JKS søger for PK Chemicals A/S i Hårlev og Køge

Til varetagelse af følgende opgaver:

 • Selvstændig varetagelse af procesarbejde med automatiseret procesudstyr.
 • At arbejde med fremstilling af farmaceutiske ingredienser efter gældende GMP regler.

For stillingen gælder, at du:

 • Som minimum er uddannet procesteknolog
 • Kan trives i en mindre virksomhed.
 • Har edb-erfaring på brugerniveau.

JKS, 8. juli
Sun Chemical A/SVi søger en operatør til vores afdeling for Predisol produktion

Sun Chemical A/S, Køge

Vil du være med til at sætte kulør på hverdagen?

Arbejdsopgaverne i produktionen omfatter bl.a.:

 • Produktfremstilling.
 • Systemregistreringer.
 • Rengøring / oprydning samt forefaldende arbejde.

Virksomheden vil gerne tiltrække de bedste medarbejdere, stiller store krav, og honorerer dette med en attraktiv lønpakke. Ansættelsen sker på Funktionærlignende vilkår.

Sun Chemical A/S sætter medarbejder involvering i højsædet, og samtlige produktionsafdelinger virker ved medstyrende produktionsgrupper.


Jobindex, 8. juli
Annonce:
1 til 20 af 69 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.