1 til 20 af 78 resultater.

Dine valg

 • FjernKøge

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
FeF Chemicals A/SLaborant til laboratorieforsøg/produktion af HPLC-kolonner

FeF Chemicals A/S, Køge

Vil du samarbejde omkring stabile produktionsprocesser og levering af HPLC-kolonner og være en del af et team i udvikling med fokus på faglighed, engagement og quality mindset ? Du er positiv, engageret og fleksibel, og du trives med en omskiftelig hverdag, hvor fokus sættes ud fra kundernes behov.

Arbejdet vil hovedsagelig bestå i at udføre og dokumentere laboratoriearbejde omkring levering af HPLC-kolonner og stabilisering af produktionsprocesser for kromatografiske geler og kolonnepakning.

Vi producerer, pakker og kvalitetskontrollerer kolonner. Du vil afhængig af erfaring komme til at udføre kemiske udviklingsforsøg med geler og kolonner/arbejde med forskellige produktionsprocesser og i mindre omfang kvalitetskontrol samt indgå i vedligehold og rengøring af udstyr.


FeF Chemicals A/S, 16. april
Arbejdernes Landsbank A/S
Kunderådgiver til filialen i Køge

Arbejdernes Landsbank A/S

Vi søger en erfaren kunderådgiver, der ved, at god rådgivning handler om mere end penge.

I Arbejdernes Landsbank fokuserer vi på, hvad der giver vores kunder et rigt liv. Og det har ikke kun noget med penge at gøre. Har du den tankegang og indstilling, der skal til for at skabe de bedste løsninger for vores kunder, så har vi et spændende job til dig.

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, der skal serviceres og rådgives inden for områderne:

 • Kredit
 • Bolig
 • Pension
 • Investering
 • Erhverv

Arbejdernes Landsbank A/S, 16. april
ProfilpartnersSalgsback-up/Koordinator

Profilpartners søger for Renold

Med interesse og flair for teknik

Stillingen er meget alsidig, i det du både kommer til at arbejde tæt sammen med din svenske kollega, som du sidder sammen med i det daglige og salgskonsulenten, som har ansvaret for det danske og norske marked. Dit ansvarsområde bliver derfor også virksomheder beliggende i Danmark og Norge

Da salgskontoret er ved at blive startet op i Danmark, er stillingen nyoprettet. Du vil derfor have god mulighed for at præge din egen hverdag både med hensyn til egne arbejdsopgaver men også, når det drejer sig om arbejdsrutiner generelt.

Profilpartners

Profilpartners, 16. april
ProfilpartnersSalgs- og kundesupporter - svensktalende

Profilpartners søger for Renold

Som kommer til at sidde med ansvaret for det svenske marked

Virksomheden skal åbne nyt salgskontor i Danmark. Du vil derfor få god mulighed for at være med til at sætte dit præg på både stillingen og måden tingene gøres på helt fra start af.

Din primære opgave bliver, at yde et højt serviceniveau til både virksomhedens kunder og forhandlere på det svenske og finske marked. Ordremodtagelse, registrering og opfølgning udgør en central del af jobbet, men, du kommer også til at bruge meget af din tid på at rådgive og vejlede omkring produkterne og deres anvendelsesmuligheder. Stillingen fordrer derfor, at du får en del produkttræning ved ansættelsen, hvilket vil finde sted i Manchester.

Profilpartners

Profilpartners, 16. april
Køge Pava Center ApS
Rustbeskyttelse & Klargøring af biler

Køge Pava Center ApS, Køge

Vi har travlt og søger en frisk & stabil kollega til vores rustbeskyttelse:

Udførelse af rustbeskyttelse, herunder afrensning, sprøjtning, samt vask efter behandling.

Vi forventer, at du kan løbe stærkt i pressede situationer, og stadig levere et ordentligt stykke arbejde.

Du skal have overblik, samt kunne tage ansvar og initiativ selv, være mødestabil, og have en fleksibel indstilling til arbejdstid og opgaver.


Jobindex, 15. april
NettoDisponent søges til Netto logistik

Netto, Køge

Netto logistik søger en ny kollega til vores disponentafdeling, som varetager vores automatiske varebestillingssystem. Afdelingen vedligeholder alle systemets faktorer som fx opsætning af nye varer, prognosestyring og sæsonfaktorer.

Kan du lide at arbejde med tal, og har du en analytisk forståelse? Og kan du lide at hjælpe andre pr. telefon? Så er du måske vores nye kollega.

Arbejdsopgaver:
 • Opsætning af nye varer i vores system
 • Opfølgning på ordrer
 • Varenummerskift
 • Sæsonvedligeholdelse
 • Behandling af afvigelser

Netto, 11. april
NettoDansk Supermarked søger en dygtig og serviceminded kontorelev til Netto logistik i Køge

Netto

Som elev i logistikafdelingen bliver du en del af Nettos logistikservice-funktionen, der er bindeled mellem afdelingen, Netto butikkerne, lagre, leverandører og vores centrale funktioner på hovedkontoret. Du vil således have en bred kontaktflade, hvilket stiller store krav til dine samarbejds- og kommunikationsevner.

Arbejdsopgaverne vil være

 • Telefonsupport i forbindelse med leveringer til butikkerne
 • Indsamling af informationer på tværs af afdelingerne
 • Udsendelse af diverse informationer angående leveringsplaner, prognosetal, forsinkelser osv.
 • Ordreafgivelse til leverandører
 • Lettere bogføringsopgaver

Netto, 11. april
Arla FoodsButikskonsulent, Køge

Arla Foods

Alle medarbejderne i Arla Foods har et fælles mål om at udvikle vores forretning på en forsvarlig måde. Du har naturligt flair for at lave forretning og er i stand til at opbygge stærke relationer til både kunder og forbrugere. Du kommer til at præge vores resultater direkte og kan se frem til en bred vifte af karrieremuligheder.

Har du et højt drive, et skarpt salgsinstinkt og troværdige rådgivningsevner, så er stillingen som butikskonsulent i en af Danmarks allerbedste salgsstyrker måske noget for dig. Vores salgsteam repræsenterer landets største leverandør af mejeriprodukter og en række af de stærkeste brands på markedet. Vi stræber altid efter at forbedre vores resultater og stiller høje krav til os selv og vores kolleger. For den rette person kan det være starten på en spændende karriere i Arla, hvor mulighederne er utallige.

Arla Foods

Arla Foods, 11. april
Bilhuset Køge A/S - Peugeot KøgePeugeot Køge søger klargøringsmedarbejder

Bilhuset Køge A/S - Peugeot Køge

Hos Bilhuset Køge A/S er vi inde i en forrygende udvikling og søger derfor snarest en medarbejder i vores klargøringscenter.

Vi laver kosmetisk klargøring af biler, for bilhandlere, forsikringsselskaber, leasingselskaber samt private kunder. Vi har stor erfaring i klargøringsbranchen og har igennem mange år været med til at udvikle branchen.


Jobindex, 10. april
Forlaget KSI A/SEventassistent til projektopgaver samt salg af annoncer og messestande

Forlaget KSI A/S, Køge

Vi søger en udadvendt eventassistent med et par års erfaring til et spændende og afvekslende job i en mindre eventvirksomhed, beliggende i Køge centrum.

Vi arbejder med formidling af uddannelser og arrangerer landsdækkende messer inden for såvel videregående uddannelser, unge med særlige behov, som efterskoler med tilhørende onlinemagasiner og hjemmesider. Derudover magasiner og bøger med information om uddannelse.

Som eventassistent vil du få dine egne spændende messeopgaver, sørger for koordinering af materialer og vedligeholdelse af vores interne systemer. Herudover vil der være salgsperioder af vores forskellige aktiviteter. Så vil du naturligvis deltage på messerne.

Du kommer til at indgå i et teamwork i tæt samarbejde med projektlederne. Da vi er et mindre team med en flad struktur, vil du have rig mulighed for at få indflydelse på beslutninger omkring virksomhedens aktiviteter.

Forlaget KSI A/S

Jobindex, 10. april
Novo Nordisk A/SInternship

Novo Nordisk A/S, Køge

This is an exciting opportunity to join an international, high performing team in Køge, Denmark. You will work with the marketing department in the implementation of the 2014 marketing initiatives. You will work in close collaboration with the sales organization in ensuring we establish the correct strategies and approach in the market.

You will assist the marketing communication team targeting key global. In this role you will perform targeted literature searches to address strategic questions, help to develop/ensure timely updates to our internal tools, work with team members to develop new marketing strategies, and assist with value communication planning/development. E.g. Flyers design, Newsletter support, Market data evaluation, Market research, plus the ability to create content for all marketing material.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 8. april
Lidl Danmark K/SNatdisponent

Lidl Danmark K/S, Køge

Som natdisponent i Vareudgang er du med til at sikre en præcis, korrekt og omkostningsbevidst levering af varer til vores butikker på Sjælland. Butikkerne modtager varer ugens 7 dage.

I jobbet vil du blandt andet forestå den daglige turplanlægning samt afvikling af lastbiler. Arbejdstiden udgør 37 timer, og arbejdstiden vil mandag til fredag være skiftende i tidsrummet kl. 19.00 - 07.00. Desuden vil du indgå i en weekendturnus.

Jobprofil

 • Planlægning af ture
 • Daglig kontakt med vore vognmænd
 • Udlevering af fragtbreve til vores chauffører
 • Telefonisk kontakt med vores butikker
 • Sikre overholdelse af egenkontrolprogram
 • Bidrage til det tværfaglige samarbejde på lageret

Jobindex, 8. april
Lidl Danmark K/SKontrollant til Returafdelingen

Lidl Danmark K/S, Køge

Som kontrollant i Returafdelingen får du en afgørende rolle i forhold til at minimere det overordnede svindresultat for lageret. Stillingen er på fuldtid, og arbejdstiderne vil mandag til fredag primært være kl. 06.00 - ca. 13.00. Herudover kan der forekomme weekendarbejde efter behov.

Jobprofil

 • Kvalitetskontrol og modtagelse af nonfoodvarer sendt retur fra butikkerne
 • Kvalitetskontrol og modtagelse af aktionsvarer sendt retur fra butikkerne
 • Sikre 100 % korrekte lagertilgange og lagerbeholdninger
 • Planlægning af plukkerækkefølge for nye nonfood-kampagner

Jobindex, 8. april
Primagaz Danmark A/SFinance Assistant

Primagaz Danmark A/S, Køge

Primagaz Danmark A/S søger hurtigst muligt en Finance Assistant til Økonomiafdelingen. Primagaz Danmark er en del af en skandinavisk organisation og indgår i SHV Energy, som er verdens førende gasleverandør.

Med reference til Regnskabschefen bliver du en del af et lille team, som fungerer som Skandinavisk Shared Service Center.

Ansvarsområde:
Dine arbejdsopgaver vil primært omhandle support til vores norske og svenske søsterselskaber og bl.a. fokusere på følgende:

 • Deltage i faktureringsprocessen
 • Bogføring af indbetalinger, herunder inddrivelse af udeståender
 • Håndtering af leverandørbilag via ’workflow’ system
 • Betaling samt afstemning af leverandører
 • Diverse afstemninger i forbindelse med månedsregnskab
 • Indberetning samt afstemning af moms og afgifter

Jobindex, 7. april
Flügger A/S
Sommer Assistance Deltid

Flügger A/S

Om du er studerende eller har salgserfaring inden for anden detailhandel, er ikke afgørende, men det er helt afgørende, at du ved, hvad service og verdens bedste kundebetjening er.

Flügger Farver søger timelønnede deltidsmedarbejdere på minimum 18 år til cirka 30 timer pr. måned i følgende butikker:

 • Gl. Køge Landevej, Valby
 • Frederikssund
 • Køge
 • Hellerup

Vagterne er primært placeret omkring weekender.

Flügger A/S

Flügger A/S, 7. april
ISS Facility Services A/SFreelance projektleder - Køge

ISS Facility Services A/S

Brænder du for at hjælpe job- og aktivitetsklare ledige tilbage på arbejdsmarkedet?

Vi søger freelancere til vores aktiveringsprojekt for job- og aktivitetsklare ledige i Køge. ISS Jobudviklingscenter har en unik placering i en af Danmarks største virksomheder med Danmarks største virksomhedsnetværk. Vi har igennem en længere årrække samarbejdet med flere kommuner om aktivering, opkvalificering og jobformidling for arbejdsledige.

Som freelancer bliver du tilknyttet forskellige projekter og bistår projektlederne i aktiveringsforløbene, hvor du følger kandidater gennem hele deres forløb som kan være eksempelvis kompetenceafklaring, individuel vejledning eller aktivering efter gældende lov. Du iværksætter praktikforløb på ISS arbejdspladser og hos eksterne samarbejdsparter. Samtidig sørger du for at holde løbende kontakt til praktikstederne.


ISS Facility Services A/S, 4. april
Kiso A/SLaboratoriechef

Kiso A/S, Køge

KISO A/S er en af Europas ledende producenter af EPDM-vindueslister og butyl tætningslister. Vi sælger primært til industrien, og vores kunder er både danske og udenlandske. Ca. 75 % af vores produktion går til eksport; pt. eksporterer vi til 12 markeder i Europa.? Firmaet er inde i en spændende udvikling, som kræver øget fokus på produktudvikling, og vores organisation skal derfor styrkes.

Som Laboratoriechef bliver du ansvarlig for laboratoriets ledelse og drift med primært fokus på produktudvikling og kvalitetskontrol. Derudover bliver du en del af firmaets ledergruppe og vil dermed komme til at spille en væsentlig rolle i arbejdet med firmaets fremtidige strategi.

Du vil desuden få ansvar for vedligeholdelse af KISOs receptsystem (Paradox), udarbejdelse af kostpriskalkuler i Dynamics NAV samt deltage i div. kundemøder.


Jobindex, 3. april
Coop Danmark A/SSalgselev, Kvickly

Coop Danmark A/S

Er du klar til nye udfordringer?

Så bliv salgselev i Coop og få en hverdag med fuld fart på!

Som vores nye salgselev får du mulighed for at:

 • Gøre karriere via din uddannelse hos Coop
 • Udvikle dig i Danmarks største detailhandelsvirksomhed
 • Arbejde sammen med kollegaer i et team, hvor vi har det sjovt

Som salgselev sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb, sammen med andre unge Coop-elever. Du får et tæt sammenhold med dine kollegaer og knytter mange gode venskaber.


Coop Danmark A/S, 3. april
Coop Danmark A/SLedertrainee 2014

Coop Danmark A/S

Vi håndplukker vores fremtidige ledere blandt vore medarbejdere. Derfor gør vi alt for at give vores Ledertrainees en så optimal uddannelse som muligt. En uddannelse, der stiller store krav til den enkelte, og som tager sigte mod en lederkarriere i Coop. Dine handelstalenter afprøves, du får en unik indsigt i at drive forretning og får indflydelse på dit arbejde i hverdagen.

Ledertrainee uddannelsen er en 2-årig butikselev-uddannelse, som i elevtiden suppleres med 2 fag på Akademimerkonom niveau. Uddannelsen starter til sommer.

Du får din egen uddannelsesplan, så du hele tiden har overblik over det forløb, du skal igennem. Det er et krævende, men også et meget spændende forløb. Vi tager vores ansvar for din uddannelse alvorligt, og følger op på gensidige krav og forventninger i hele din elevtid.


Coop Danmark A/S, 3. april
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 3. april

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 78 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.