1 til 20 af 87 resultater.
Køge KommuneTo lærere til faste stillinger på Kirstinedalsskolen

Køge Kommune

Du ønsker et afvekslende og udfordrende pædagogisk job, hvor du medvirker til at gøre en forskel for vore elever. Du er fagligt stærk og kvalificeret. Du er empatisk og evner både at se og møde børn. Du er en god kollega og teamsamarbejdspartner.

Skema 1 indeholder:

 • 7. klasse i matematik.
 • 9. klasse i matematik, geografi, trivselstime samt lektiecafe.
 • Et antal vikartimer og evt. musik.

Skema 2 indeholder:

 • 1. klasse i matematik, kristendom, n/t, trivselstime, lektiecafé.
 • 2. klasse i dansk og billedkunst.

Køge Kommune, 1. september
Medarbejdere til pakning af brød og kager

La Lorraine Danmark A/S, Køge

Til vores pakkeri, søger vi 6-9 medarbejder, med en ugentlig arbejdstid på 20-37 timer.

Arbejdstiden vil ligge mandag-fredag, mellem kl. 7 og kl. 21. Dog kan der i opstartsperioden være behov for weekendarbejde. Vi tilstræber, at den daglige arbejdstid holdes under 8 timer.

Vi er i en kraftig vækstfase og vi starter med at ansætte det nødvendige antal personer på 20-25 timer pr. uge. Efterhånden vil vi øge arbejdstiden op til 37 timer pr. uge, efter vores behov og dit ønske.

Opgaverne

 • Oppakning af frossent brød og kager, fra logistikenheder til salgsklare detailenheder.
 • Klargøring af emballage.
 • Mærkning af salgsenheder, kartoner og paller.

Jobindex, 1. september
Simple Solution ApS
Kørende salgskonsulent på Sjælland

Simple Solution ApS

Simple Solution leverer hjemmesideløsninger og grafisk identitet til små og mellemstore virksomheder, og har siden etablering oplevet en stadigt stigende vækst. Derfor mangler vi en seriøs og ambitiøs salgskonsulent til salg og rådgivning af vores løsninger på Sjælland.

Som salgskonsulent hos Simple Solution, vil du stå for at booke dine egne salgsmøder og afholde møder med små og mellemstore virksomheder. Du skal rådgive dem i vores forskellige typer af løsninger, samt finde frem til kundens behov og matche det med et af vore mange produkter.

Din arbejdsuge vil bestå af 3 dage på kontoret med booking af dine møder og planlægning af resten af ugen, samt 2 dage med kundemøder.

Du vil være kundens rådgiver, derfor er det vigtigt, at du har en professionel og behagelig tilgang til kunden. Det vil være dit ansvar at følge sagen til dørs, fra første møde og frem til en fælles aftale er på plads.


Simple Solution ApS, 31. august
NykreditKundemedarbejder til Køge

Nykredit

Drømmer du om et job med en stor kontaktflade og udfordrende arbejdsopgaver, og er du struktureret, detaljeorienteret og serviceminded?

Som kundemedarbejder modtager du kunder på centret og tager dig af kundebetjening, herunder kontanthåndteringsekspeditioner samt simple bankopgaver, fx bestilling og spærring af kort, checks, FI kort, BS og netbank. Du indgår i centrets telefonkæde og betjener og servicerer kunderne via telefon, herunder hjælper med simple bankopgaver. Opfanger du behov for rådgivning eller købssignaler, viderestilles kunden til en rådgiver.

Du assisterer ledelsen med planlægning, koordinering, praktiske opgaver og gennemførelse af lokale markedsføringsaktiviteter, fx kundearrangementer. Derudover assisterer du også ledelsen med andre praktiske opgaver på centret som planlægning af ferie- og afdelingsmøder, booking af lokaler og lignende.


Nykredit, 28. august
Bygma KøgeSælger

Bygma Køge

Bygma er den største danskejede leverandør af byggematerialer på det danske marked. Vi sætter en ære i altid at være leveringsdygtige i den fagligt mest kompetente og professionelle rådgivning.

Bygma Køge søger en kompetent sælger med erfaring inden for salg af Isenkram.

Du kommer til at beskæftige dig med salg til både professionelle og private kunder. Foruden salg, får du opgaver inden for indkøb og varemodtagelse samt ansvar for vedligeholdelse af dine egne ansvarsområder.


Jobindex, 28. august
Greve KommunePædagogisk Assistent-elever

Greve Kommune

Har du lyst til at arbejde med børn, unge eller mennesker med særlige behov – så skal du søge om at blive en af vores 3 nye elever pr. 4. januar 2016.

Vi søger ambitiøse PA-elever, som ønsker at bidrage til at skabe udviklende læringsmiljøer, en forbedret livskvalitet og en god oplevelse hver dag for vores unge og voksne borgere.

Pædagogisk Assistent-uddannelsen varer 2 år + 1 ½ måned og der veksles mellem teoretisk uddannelse på SOSU-skolen i Køge og 2 forskellige praktiksteder i Greve Kommune.


Greve Kommune, 27. august
DREIST Administration A/SJuniorkonsulent

DREIST Administration A/S, Køge

I forbindelse med at vi oplever en fortsat kundetilgang, søger vi en ny kollega for at servicere vores kunder bedst muligt. Vi ønsker os en dygtig regnskabsuddannet konsulent – gerne fra revisionsbranchen med lyst til at varetage bogførings-, afstemnings- og rapporteringsopgaver for vores mange spændende og forskelligartede kunder på Sjælland og Lolland-Falster.

Som juniorkonsulent skal du bl.a. varetage følgende opgaver:

 • Perioderapporteringer og budgetkontrol
 • Klargøring til revision hos vores revisionspligtige kunder
 • Betalinger via netbank
 • Løn via forskellige lønsystemer

Jobindex, 27. august
Lidl Danmark K/SPersonaleassistent

Lidl Danmark K/S, Køge

Den regionale personaleadministration håndterer alle personalemæssige sager i relation til vores butikker og lager på Sjælland. Med tiltrædelse den 1. november 2015 søger vi en engageret personaleassistent, der kan være med til at præge udviklingen i en ny organisation, og som kan medvirke til at sikre en professionel håndtering af opgaverne inden for personaleadministration og rekruttering.

Jobprofil

 • Organisering, forberedelse og understøttelse i forbindelse med rekrutteringsaktiviteter
 • Behandling af indkomne ansøgninger herunder bekræftigelser, screening og afslag
 • Behandling af kontrakter og bilag hertil

Jobindex, 27. august
Compass Human Resources Group A/SPA for administrerende Direktør - Ref. 1510.203

Compass Human Resources Group A/S søger for Würth Industri Danmark A/S i Køge

Med reference til virksomhedens administrerende direktør får du i denne attraktive stilling et unikt indblik i alle selskabets processer, samt mulighed for at påvirke beslutningerne i en global organisation i forandring.

Som personlig assistent refererer du direkte til den administrerende direktør. I den nyoprettede stilling vil du fungere som organisator og koordinator, og desuden være en fortrolig sparringspartner til den adm. direktør. Hovedopgaven bliver at supportere direktøren i daglige arbejdsrutiner, samt i nationale og internationale mødeaktiviteter.

De primære opgaver bliver at strømline og drive informationsstrømmen fra koncernen til ledergruppen og videre til organisationen. Dertil skal du løbende planlægge og koordinere direktørens deltagelse ved ledergruppemøder, internationale rejser samt konferencedeltagelse.

Compass Human Resources Group A/S

Compass Human Resources Group A/S, 27. august
Køge KommunePædagogmedhjælper til Fremtidslinien

Køge Kommune

Fremtidslinjen søger 1 erfaren, dygtig og musikalsk pædagogmedhjælper til aktivt nærvær!

Du skal have mod på at fungere som fast vikar i dansk, matematik og værkstedsfag, og være husets musikalske blæksprutte!

Vi er et rutineret team af ca. 20 medarbejdere der driver Fremtidslinjen, en STU for unge med generelle indlæringsvanskeligheder og ASF.

Du indgår som udgangspunkt sammen med 20 andre kompetente personer i et team, der skal levere et kvalitetsprodukt, der lever op til formålet med ungdomsuddannelsen for unge med særlige behov (STU). Vi arbejder med at udvikle den unges personlige, sociale og faglige kompetencer til en selvstændig og aktiv deltagelse i voksenlivet, og eventuelt til videre uddannelse og beskæftigelse.


Køge Kommune, 26. august
DDD Retail A/SSvensktalende konsult sökes till växande företag

DDD Retail A/S, Køge

Vill du bli en del av ett dynamisk och energisk team vars mål är att assistera våra kunder med deras DdD butikssystem?

DdD Retail levererar mjukvara och hårdvara för främst kläder, skor, sport och smyckesbutiker. Vi har över 2500 installationer och mer än 1,800 kunder över hela Europa, som vi stöder och bistår vid installation, utbildning och drift.

Till vår avdelning i Køge, ca 35 km söder om Köpenhamn Danmark söker vi en medarbetare, som kan svenska.

Vi konfigurerar, levererar och supportar IT-butikssystem av hög kvalitet. Till vår supportavdelning söker vi en kompetent medarbetare för att stärka vår profil och hjälpa våra kunder.


Jobindex, 26. august
Dansikring Direct A/S
Verisure by Dansikring Direct A/S søger 2 topmotiverede og resultatskabende telebookere til salg og mødebooking

Dansikring Direct A/S, Køge

Verisure by Dansikring Direct gennemgår i disse år en spændende udvikling præget af nye, markedsledende teknologiske produkter, øget kundetilgang og en voksende andel af markedet for alarmydelser til private og erhvervsvirksomheder..

Derfor søger vi lige nu 2 dygtige og resultatskabende telebooker til vores inhouse salgsafdeling.

Der er tale om 2 meget spændende stillinger, hvor du bliver en del af et team, hvor det forventes, at du kan kontakte potentielle kunder, afdække deres behov og tilbyde dem den bedste løsning. Du bliver motiveret af at nå dine mål, ligesom du trives med at tale i telefon med mange forskellige mennesker, og kommunikativt kan finde vej til målet.

Dansikring Direct A/S
Jobindex, 25. august
SKODASKODA salgselev til Semler Retail Køge

SKODA

Semler Retail Køge søger snarest en engageret salgselev til vores SKODA salgsafdeling.

Vi forestiller os, at du har følgende kvalifikationer:

 • Du har erfaring med kundeservice og har masser af gåpåmod
 • Du har et godt humør og er smilende og udadvendt
 • Du har et stort drive, og holder hvad du lover

Elev perioden er på 2 år, som veksler mellem praktik i SKODA salgsafdelingen samt skoleforløb. Du får løn under uddannelsen, og uddannelsen starter hurtigst muligt efter aftale senest den 1. oktober 2015.


Semler Gruppen A/S, 21. august
Dansikring Direct A/S
Analytiker

Dansikring Direct A/S, Køge

Er du vores nye analytiker?

Verisure by Dansikring Direct gennemgår i disse år en spændende udvikling præget af nye, markedsledende teknologiske produkter, øget kundetilgang og en voksende andel af markedet for alarmydelser til private og erhvervsvirksomheder.

Som en konsekvens heraf er der opstået behov for at ansætte en junior analytiker, der kan hjælpe med at varetage ansvaret for definitionen af vores KPI'er, som har en stor grad af dataforståelse, samt er skarp til analytisk modellering. Du vil drifte, opbygge og sikre dataudtræk, modeller og rapportering som er med til at effektivisere og styrke forretningen.

Der er tale om en meget varieret og spændende stilling, der vil give dig en bred kontaktflade - både til de enkelte afdelinger og kollegaer i det danske hovedkvarter i Køge samt til moderselskabet i Malmø og selskabets andre mere end 14 Business Units spredt over Europa og Sydamerika.

Dansikring Direct A/S
Jobindex, 21. august
Hartmanns A/SProcesoperatør/Industrioperatør søges til virksomhed i Køge

Hartmanns A/S søger for kunde

Vi søger for kunde i Køge procesoperatør/industrioperatør til et Try & Hire-forløb. Man skal være indstillet på at arbejde 3 x 12 timer på forskellige hold. Oplæring vil finde sted på daghold.

Som procesoperatør vil dine ansvars- og arbejdsområder blandt andet omfatte:

 • Overvågning og drift af procesanlægget
 • Fejlsøgning og optimering af procesanlægget samt fejlmelding i vedligeholdelsessystem
 • Rengøring af procesudstyr og produktionsområde
 • Mekanisk forståelse, bruge værktøj
 • Rengøring af procesudstyr og produktionsområde

Jobindex, 20. august
Mercuri Urval
Salgsleder - Automation

Mercuri Urval søger for Hans Følsgaard A/S

BtB • Industri • Distrikt DK

Du bliver leder for et specialiseret og kompetent team, der dækker salg og rådgivning af automationsprodukter til større industrivirksomheder. I din rolle som afdelings-/salgsleder fungerer du derfor som daglig leder og kompetent sparringspartner for afdelingens specialister på kontoret i Køge og Ry. Det bliver dit ansvar at videreudvikle automationsrådet i Hans Følsgaard.

Du får stor kontaktflade til industrien i Danmark og naturligvis også et tæt samarbejde med leverandørerne. Der vil forekomme en del rejsedage til kunder i Danmark og producenter i udlandet. Afhængigt af din bopæl vil du lede afdelingen enten fra Køge eller Ry.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 19. august
Topdanmark Forsikring A/SFinansøkonomer

Topdanmark Forsikring A/S

Her er muligheden for de målrettede finansøkonomer, der søger praktikplads og drømmer om en karriere i forsikringsbranchens mest effektive salgsmiljø! Du får også mulighed for at skrive dit speciale om Topdanmark i forlængelse af praktikperioden, eventuelt i kombination med et fleksibelt studenterjob.

Du kan søge praktik i enten Fredericia, Herning, Køge, Odense, Aabenraa eller Aalborg, hvor vores salgscentre er placeret.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende praktikforløb, hvor du modtages på lige fod med fastansatte medarbejdere. Forløbet veksler mellem intensive kurser på hovedkontoret i Ballerup og sidemandsoplæring på det salgscenter, hvor du er tilknyttet.

Topdanmark Forsikring A/S

Topdanmark Forsikring A/S, 19. august
Hartmanns A/SSmed til Blue Point Pellets produktionsanlæg i Køge

Hartmanns A/S søger for kunde

Mestrer du den kunst at få produktionsapparatet til køre som smurt? Så er du måske vores nye smed.

Du refererer til Produktionschefen og bliver en del af et mindre team, hvor du får ansvar for alle smedeopgaverne i produktionen, som bl.a. omfatter følgende arbejdsopgaver:

 • Vedligeholdelse af fabrikken – produktionsapparat, plads og bygninger
 • Indkøb af reservedele sammen med produktionschefen
 • Holde styr på reservedele, samt sikre dokumentation for reparationer
 • Kontakt til eksterne håndværkere

Jobindex, 17. august
Sjællandske Medier A/S
Perfekt studie- og/eller seniorjob

Sjællandske Medier A/S, Køge, Holbæk eller Slagelse

Er du god til at tale i telefon og kan du sælge? - Så er det dig vi har brug for i et af vores team.

Om stillingen:
Telemarketingsalg af abonnementer til DAGBLADET, Nordvestnyt og Sjællandske, telemarketingsalget foregår fra vores kontorer i Køge, Holbæk eller Slagelse.
Arbejdet omfatter flere ugentlige vagter – i alt otte timer ugentligt.
Arbejdstiden er typisk mandag-torsdag mellem kl. 16.30 og 20.30.
Vi forventer du kan starte i september 2015.

Sjællandske Medier A/S

Jobindex, 14. august
MV Polering ApSTo vinduespudsere til servicering af vores kunder på Sjælland

MV Polering ApS, Køge

MV Polering skal bruge to vinduespudsere til servicering af vores kunder på Sjælland.

Vi pudser idag i over 160 byer på Sjælland og vi har hovedsæde i Køge.

Vi leder primært efter folk med følgende kvalifikationer:

 • En straffeattest skal fremvises
 • Du har kørekort (B)
 • Loyal & kvalitetsbevidst
 • God ordenssans & fleksibel
 • Du må ikke lide af højdeskræk
 • Du skal kunne lide at arbejde ude året rundt
 • Du skal være god til manuelt arbejde
 • Det er godt - men det er ikke et krav - hvis du har erfaring med vinduespudsning
 • Du skal være god til dansk i skrift og tale

Jobindex, 14. august
Annonce:
Du kan også finde arbejdsglæden!
Vi hjælper dig godt på vej
1 til 20 af 87 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.