1 til 20 af 51 resultater.

Dine valg

 • FjernKøge

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Lidl Danmark K/SGruppeleder til aftenhold i Varepluk

Lidl Danmark K/S, Køge

Som gruppeleder for Varepluk har du i samarbejde med afdelingslederen ansvar for at sikre en høj kvalitet i plukningen af varer herunder plukning i rette rækkefølge og mængder samt, at de plukkede varer pakkes optimalt.

En anden hovedopgave i jobbet er at sikre daglig optimering og effektivisering af de personalemæssige ressourcer i forhold til de daglige udsving i plukkemængderne. Der plukkes varer til alle vores butikker på Sjælland.

Jobprofil

 • Ledelse og motivering af de timelønnede medarbejdere i gruppen inkl. 2 logistikassistenter. Dette i tæt samarbejde med de øverige gruppeledere og deres respektive grupper.
 • Sikre realisering af- og opfølgning på afdelingens nøgletal
 • Sikre daglig opfølgning på og overholdelse af afdelingens koncepter, retningslinjer samt kvalitetsstandarder

Jobindex, 26. september
Køge KommuneMatematiklærer til Fremtidslinjen

Køge Kommune

Fremtidslinjen søger 1 dygtig matematiklærer til aktivt nærvær pr. 1/12 2014 evt. 1/1 2015.

Du indgår sammen med 20 andre engagerede medarbejdere i et team, der leverer et kvalitetsprodukt, en ungdomsuddannelse for unge med særlige behov (STU). Som ressourceperson vil du stå for matematik undervisningen generelt og for vores eksamensklasser til 9. og 10. klasses afgangsprøver.

Du må også gerne være Engelsklærer, IT-superbruger og kunne noget med musik.

Du har kendskab til, og erfaring fra arbejdet med målgruppen eller lyst til at undervise motiverede unge med Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF).


Køge Kommune, 24. september
Køge KommuneVejledere i UUV

Køge Kommune, Ølby

Brænder du for unges valg af uddannelse?
Matcher dine kompetencer vejledningsopgaven?

Så er du måske en af UUVs nye vejledere!

Kommunerne i Køge Bugt området arbejder frem mod, at 95 % af en ungdomsårgang gennemfører en ungdomsuddannelse og at flere vælger en erhvervsuddannelse. Vejledningsindsatsen er sammen med uddannelsesindsatsen i folkeskolerne, privatskolerne, efterskolerne, specialskolerne, opholdsstederne, ungdomsuddannelserne og produktionsskolerne et vigtigt element på vej mod målet.


Køge Kommune, 24. september
Synoptik A/SSalgsassistent til Køge

Synoptik A/S

Synoptik er førende inden for rådgivning og salg af kvalitetsbriller og kontaktlinser, fordi vi tilbyder en excellent kundeoplevelse baseret på troværdighed, inspirerende og personlig service samt skræddersyede produkter til super skarpe priser. Vi søger altid dygtige kollegaer, som ønsker at øve indflydelse og udvikle sig i en succesfuld virksomhed.

Netop nu søger vi en dynamisk og resultatorienteret salgsassistent til vores butik i Køge, der kan være med til at fortsætte den positive udvikling af butikken. Som salgsassistent i Synoptik får du mulighed for at kombinere dit talent for salg med din interesse for brillestyling.

Vi tilbyder dig en spændende og hektisk hverdag i Danmarks førende optikerkæde. Til gengæld giver du os dit engagement og lyst til at give hver eneste kunde en god oplevelse.


Synoptik A/S, 24. september
Danvikar A/SDanvikar A/S søger vikarer, der kan bistå vores kunde som vidne ved fogedforretninger

Danvikar A/S

Opgaver:

 • Kørsel sammen med fogeden (du behøver ikke kørekort)
 • Indtastning af adresser i GPS
 • Ad hoc-opgaver

Profil:

Der er ingen uddannelses- eller erhvervsmæssige krav for at komme i betragtning til vikariaterne.

Det er et krav, at du har:

 • Ren straffeattest
 • At du kan holde hovedet koldt i konfliktsituationer

Jobindex, 24. september
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 23. september
XL-BYGIntern sælger til CF Køges proff.center

XL-BYG

Vi søger frisk intern sælger til vores håndværkerbutik for professionelle kunder i CF Køge.

Jobbets primære indhold:

 • Salg til og servicering af vores mange professionelle kunder såsom tømrermestre, murer-/kloakmestre, entreprenører og øvrige erhvervskunder.
 • Event, kampagneklargøring og butikstrimning.
 • Tæt samarbejde med det øvrige erfarende team i afdelingen, som alle har en frisk tilgang til opgaverne og ”brænder” for deres job.

Jobindex, 19. september
Køge Lille SkoleKøkkenleder

Køge Lille Skole

Køge Lille Skole søger køkkenleder med hænderne skruet rigtigt på og hjertet det rette sted.

KLS er en udviklingsorienteret lilleskole med 210 børn fra 0. – 9. klasse. Vi bor 3 km. syd for Køge med bus til døren. Vi søger en person, der har lyst til at være ansvarlig for den økologiske madordning på KLS.

Dine formelle kvalifikationer er ikke så vigtige, du kan f.eks. være professionsbachelor i ernæring, køkkenleder eller -assistent eller have tilsvarende køkkenfaglig uddannelse.


Jobindex, 19. september
Marselisborg - Udvikling, Kompetence & VidenVirksomhedskonsulenter

Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden, Køge og Hillerød

REHABILITERINGSCENTER MARSELISBORG er i rivende udvikling, hvorfor vi søger ambitiøse virksomhedskonsulenter til vores REHABILITERINGSCENTER i Køge og Hillerød.

Så er du klar til et job, der kræver høj faglighed, nytænkning, personlig udvikling, stor medindflydelse, løbende evaluering og dokumentation af vores indsats, så er du lige den medarbejder, som vi mangler!

Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden

Arbejdsopgaver

- Jobjagt
- Jobmatch – finde det rigtig jobmatch til borgere med forskellige begrænsninger
- Etablering af praktikforløb og fleksjob
- Etablering af virksomhedscentre


Jobindex, 15. september
Junckers Industrier A/SCustomer Service Agent

Junckers Industrier A/S, Køge

Junckers Industrier i Køge søger en ny kollega til servicering af vores danske og engelske kunder.

Med reference til Customer Service Manager bliver du en del af teamet der til daglig servicerer vores kunder. I spidsbelastninger samt ved ferieafholdelse skal du tillige være backup i afdelingen.

Du står for den daglige kontakt og service til vores danske og engelske samarbejdspartnere og kunder. Dagligdagen er formet i teams af minimum 2 personer på tværs af afdelingen. Du sørger for ordreindtastning, tæt projektopfølgning, afskibning og leveringsadviseringer til vores kunder. Du skal desuden agere som ”first line of defence” ved afvigelser og må kunne yde excellent kundeservice – også i pressede situationer.


Jobindex, 12. september
Lidl Danmark K/SDisponent til vareudgang

Lidl Danmark K/S

Som disponent i Vareudgang er du med til at sikre en præcis, korrekt og omkostningsbevidst levering af varer til vores butikker på Sjælland. Butikkerne modtager varer ugens 7 dage. I jobbet vil du blandt andet forestå den daglige turplanlægning samt afvikling af lastbiler. Arbejdstiden udgør 37 timer.

Jobprofil

 • Planlægning af ture
 • Daglig kontakt med vore vognmænd
 • Udlevering af fragtbreve til vores chauffører
 • Telefonisk kontakt med vores butikker
 • Sikre overholdelse af egenkontrolprogram
 • Bidrage til det tværfaglige samarbejde på lageret

Jobindex, 12. september
Bilhuset Køge A/S - Peugeot KøgePladesmed søges

Bilhuset Køge A/S - Peugeot Køge

Peugeot Køge søger en dygtig og kundeorienteret pladesmed, som kan indgå i teamet af dygtige medarbejdere på vores pladeværksted.

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet pladesmed med høj faglig stolthed
 • Har erfaring med skadesopgørelse, autotaks og bænkskader
 • Evt. erfaring fra Peugeot eller Citroën, men det er ikke en betingelse

Jobindex, 11. september
STARK
Sælger til trælasten

STARK, Køge

Brænder du for at rådgive og give kunder en god service, er du måske den kollega, vi står og mangler!

Vi har travlt i STARK Køge og søger derfor en sælger til vores trælast snarest muligt. Du vil blive en del af et dygtig team på 16 medarbejdere, som alle sætter en ære i at yde en god service og rådgivning til vores professionelle og private selvbyg-kunder.

Du kan forvente et spændende job med gode udviklingsmuligheder, gode kolleger, og hvor den daglige omgangstone er fri og uformel. Et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivsel vægtes højt. Flere attraktive personalegoder, og en løn svarende til dine kvalifikationer.

STARK

STARK, 11. september
Daifuku Europe Ltd.Servicetekniker

Daifuku Europe Ltd., Køge

Vi søger en servicetekniker med flair for mekanisk arbejde og erfaring med dette. Det er en fordel, hvis du er uddannet smed, men ikke et krav.

Du vil indgå i et velfungerende team med en afslappet omgangstone. Du skal være villig til skiftende arbejdstider mellem dag-, aften- og måske nattevagt. Derudover vil der være rullende weekendvagt hver 3. weekend med efterfølgende uge fri.

Du kommer til at arbejde med at servicere og vedligeholde et distributionsanlæg med høj-lagerkraner, sorteringsanlæg samt rulle- og kædebaner, der transporterer paller og kasser.


Jobindex, 8. september
Tjener servicemed.
Erfaren medarbejder søges snarest.
SAPORE ApS, Køge
Jobcenter Køge, 30. september
Lagermedarbejder
MomentHar du lyst til at arbejde på et moderne lager i Køge i uge 40 fra kl. 12.00 til 19.00, så skynd dig at søge dette job!
Moment, 29. september
Delfi søger Business Controller
Delfi Technologies A/S er en veletableret it-virksomhed med mere end 25 års erfaring inden for udvikling og salg af innovative løsninger til...
Delfi Technologies A/S, Køge
Jobcenter Køge, 29. september
Rengøringsassistent
Norfolk søger én ny medarbejder til kunde i Blistrup, 3230 Græsted.
NORFOLK ERHVERVSRENGØRING ØST ApS, Køge
Jobcenter Køge, 29. september
Dygtige hardware projektingeniører/ledere søges
Hos DI-Teknik har vi stigende ordretilgang og søger derfor nye højt kvalificeret medarbejdere til vores projektafdeling.
DI-Teknik A/S, Køge
Monster, 27. september
Lagermedarbejder
MomentHar du lyst til at arbejde på et moderne lager i Køge i aftentimerne 3-4 gange om ugen med start hurtigst muligt, så kig nærmere her!
Moment, 26. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Kristelig Fagbevægelse
1 til 20 af 51 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.