1 til 20 af 57 resultater.

Dine valg

 • FjernKøge

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Momentum ConsultingDebitormedarbejder til Verisure

Momentum Consulting søger for Verisure i Køge

Har du solid erfaring med inkasso og inddrivelse af tilgodehavender fra private og erhvervsvirksomheder, og vil du være med til at styrke vores indsats på dette vigtige område? Så kan Verisure i Køge tilbyde dig et selvstændigt job med gode udfordringer!

Verisure gennemgår i disse år en spændende udvikling præget af nye, markedsledende teknologiske produkter, øget kundetilgang og en voksende andel af markedet for alarmydelser til private og erhvervsvirksomheder.

Vi søger derfor en erfaren debitormedarbejder, der med reference til vores økonomichef har lyst til at påtage sig følgende opgaver:

 • Sikre en smidig overflytning af ansvarsområdet til Økonomiafdelingen
 • Etablere et godt og direkte samarbejde med vores eksterne samarbejdsparter omkring inddrivelse
 • Indgå aftaler med debitorer vedr. betaling af udestående beløb

Jobindex, 24. oktober
Momentum ConsultingSenior Business Controllere til Verisure

Momentum Consulting søger for Verisure i Køge

Har du solid erfaring med Business Controlling, og kan du via sparring og rådgivning flytte og udvikle forretningen? Så kan Verisure i Køge tilbyde dig udfordrende og spændende opgaver!

Som Senior Business Controller hos Verisure kan du se frem til et tæt samarbejde med ledelsen og forretningen – hvilket vil give dig et indblik i og viden om udviklingen i selskabet, så du kan yde den bedst mulige sparring. Du refererer til direkte til selskabets nytiltrådte CFO.

Dit ansvar og opgaver kan beskrives således:

 • Sparring, support og udfordring af forretningen med særlig fokus på forretningsudvikling, udvikling i tallene, strategi m.v.
 • At drive forandringsprocesser i tæt samarbejde med forretningen
 • Udarbejdelse af budgetter, forecasts, rapportering m.v.

Jobindex, 24. oktober
Museum Sydøstdanmark
Kommunikations- og markedsføringsmedarbejder

Museum Sydøstdanmark, Køge, Næstved og Vordingborg

Danmarks mest ambitiøse museum søger en kommunikations- og markedsføringsmedarbejder, der kan være med til at tredoble museets besøgstal frem mod 2022. Vi er 100 ansatte på Museum Sydøstdanmark, og vi driver de kulturhistoriske museer i Køge, Næstved og Vordingborg Kommuner.

Museum Sydøstdanmark er kendt som museumsbranchens frække dreng, og vi vil videreudvikle vores museer til velbesøgte attraktioner med stor værdi og relevans for samfundet.

Du kommer til at indgå i museets kommunikationsenhed, som er et ungt og energisk team, der er involveret i stort set alle museets projekter. Du vil få ansvaret for koordination af vores markedsføring i samarbejde med eksterne bureauer, og samtidig skal du arbejde med kommunikation og udvikling af vores sociale medier og web. Du vil desuden skulle arbejde med opdatering og vedligeholdelse af vores digitale udstillingsguides.


Jobindex, 23. oktober
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 22. oktober
FeF Chemicals A/SAutomatik-ingeniør

FeF Chemicals A/S, Køge

Du bliver del af et team, hvor I selv planlægger og afvikler jeres opgaver, og derved sikrer optimalt drift på vores anlæg. Din opgave er overordnet support på automatik, hvor vi har InTouch som SCADA system. Jobbet indebærer sikring af at systemet er i compliance med gældende regler, håndtering af daglig support samt trouble shooting i kontrolrummet/produktionen. Du skal samtidig mestre PLC programmering og have rigtig godt styr på Simens S7/S5 og TI505 PLC’er.

Vores team Technical Projects and Maintenance består af 15 medarbejdere og hvor I selv planlægger og afvikler jeres opgaver og derved sikrer optimalt drift på vores anlæg. Teamet opgaver består i projektledelse af tekniske projekter, support af IT, planlægning og udførelse af kalibrering og vedligeholdelse af vores produktionsanlæg. Du vil komme til at referere til Associate Manager for Technical Project and Maintenance.


FeF Chemicals A/S, 21. oktober
Stevns KommuneGenopslag - Daglig pædagogisk leder søges til Lærkehuset

Stevns Kommune

Lærkehuset ligger lidt syd for Køge, nær skov og strand.

Lærkehuset er en del af område Nordstevns, som består af 4 institutioner. Dette gør, at vi på tværs af områdets institutioner har et velfungerende samarbejde, og gerne vil igangsætte nye faglige tiltag i området.

Lærkehuset er en stor og moderne integreret institution med børn i alderen 0-6 år. Huset består af 5 børnehavegrupper og 3 vuggestuegrupper. Vi har nogle gode fysiske rammer, en spændende legeplads og motorikrum, der danner rammer for leg og læring.


Stevns Kommune, 21. oktober
Lemvigh-Müller A/SSalgsassistent

Lemvigh-Müller A/S, Køge

Salgssupport til Coil Bearbejdning LM Køge Produktion

Du kommer til at arbejde hos Danmarks førende leverandør af stål og metaller. Produktionen i Køge er nyetableret, og består af en armeringsstål- og en coil produktion. Coil produktionen beskæftiger sig med spaltning og formatklipning af coils. Centeret har solidt og godt udstyr, store produktions- og lagerfaciliteter og i det hele taget gode arbejdsomgivelser. Arbejdsdagen er styret af kundernes projekter, og sortimentet består af coils i rustfri stål, aluminium, bronze, kobber og messing. Der er stor variation i både størrelser og bearbejdningen på de enkelte ordrer.

Du får reference til afdelingschefen for LM Køge Produktion, og dine hovedopgaver er:

 • Servicering og håndtering af kunder, primært via telefon og e-mail
 • Salgssupport og back-up for eksterne sælgere
 • Ordremodtagelse og -håndtering i XAL

Lemvigh-Müller A/S, 20. oktober
BlåbærHuset
Uddannet pædagog til BlåbærHuset

BlåbærHuset, Køge

Vi søger en uddannet pædagog, ca. 35 timer om ugen, til vores vuggestuegruppe pr. 01.01.15.

BlåbærHuset er en selvejende daginstitution under Frie Børnehaver, tæt på Køge midtby. Vi består af 2 huse, en børnehave og en vuggestue. Vi har ca. 60 børnehavebørn og ca. 37 vuggestuen børn. Vi er godt 20 ansatte og diverse studerende, praktikanter og personer i løntilskud.

BlåbærHuset sætter pris på nærhed, selvhjulpenhed og struktur i det daglige arbejde. Glæde, bevægelse og udeliv er en stor del af vores hverdag. Og vi skal i gang med et udviklingsforløb med Gerlev legepark, for at blive en endnu bedre bevægelsesinstitution. Vi bruger Marte Meo principperne og børnefællesskaber i vores pædagogiske retning.


Jobindex, 20. oktober
Danske BankErhvervsrådgiver med lyst til akkvisition og solid krediterfaring, Business Banking

Danske Bank, Køge

Brænder du for hver dag at levere en meget høj kundetilfredshed, skabe og vedligeholde tætte langvarige kunderelationer og lave nye forretninger? Er du erhvervsrådgiver med en grundlæggende solid krediterfaring og høj grad af lyst til at møde nye erhvervskunder hver uge? Så læs videre.

Din primære opgave vil være daglig kontakt og møder med bestående og nye erhvervskunder i SMV segmentet. Vi forventer, at du stræber efter i enhver kundekontakt at skabe værdi for kunden, mens du samtidig evner at spotte og aktivere såvel ambassadørkunder som dit netværk med henblik på at få nye erhvervskunder.

Før mødet med kunden er du altid forberedt i god tid, i selve mødet leverer du værdi til kunden og efter mødet sikrer du levering i rette tid og kvalitet.


Danske Bank, 17. oktober
FeF Chemicals A/SArea Sales Manager Quats

FeF Chemicals A/S, Køge

Do you take pride in working in a successful and world leading organisation? Then, this could be your chance for a challenging future interacting with FeF Chemicals’ multiple international customers. We are fully-owned by Novo Nordisk and a global market leading supplier of pharmaceutical ingredients in to large Pharmaceutical accounts.

You will have overall sales responsible for a defined product portfolio with primary focus of Quats development in the US. This responsibility covers designated customer segments including selected key accounts and driving key distributors. Your success very much depends on your ability to achieve the ambitious goals for sales and business opportunities through your structured approach and network of contacts in our markets.


FeF Chemicals A/S, 14. oktober
Lemvigh-Müller A/SVærkfører Armeringsstålproduktion i Køge

Lemvigh-Müller A/S

Du kommer til at arbejde hos Danmarks førende leverandør af armeringsstål. Armeringscenter i Køge er nyetableret, og der produceres armeringsstål med dag til dag levering til byggeindustrien i Danmark. Centeret har solidt og godt udstyr, stor produktions- og lagerfaciliteter og i det hele taget gode arbejdsomgivelser. Arbejdsdagen er styret af kundernes projekter, og sortimentet består af alt inden for bearbejdede stænger, bøjler, svejste specialnet, rullenet samt diverse hjælpematerialer.

Du får reference til afdelingschefen for Armeringscenteret, og dine ansvarsområder omfatter:

 • Daglig ledelse og drift af produktionen
 • Håndtering af ansættelser, løn, ferie, fravær og øvrige personaleadministrative opgaver
 • Kommunikation af og opfølgning på mål, bl.a. produktionstal, kvalitet, leveringssikkerhed, produktivitet, sikkerhed og medarbejdertilfredshed

Lemvigh-Müller A/S, 14. oktober
Bjarne Nielsen A/SFord bilsælger

Bjarne Nielsen A/S, Køge

Hos Bjarne Nielsen A/S brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne og succesfulde bilhus.

Kunne du tænke dig at være en aktiv del af vort salgsteam i vores salgsafdeling i Køge? Vi søger Køges bedste bilsælger til vores Ford afdeling.

Det daglige arbejde omfatter blandt andet

 • kundehåndtering på alle niveauer.
 • ansvaret for din egen kundegruppe.
 • kundeopfølgning og relationspleje – telefonisk og via e-mail – er et must.
 • aktiv deltagelse i planlægning og udførelse af salgsfremmende tiltag.
Bjarne Nielsen A/S

Jobindex, 14. oktober
GF ForsikringForsikringsrådgivere til GF Fagklubber i Køge

GF Forsikring

Brænder du for at skabe vækst uden at gå på kompromis med en grundig rådgivning?

Så er du måske en af vores kommende rådgivere i GF Fagklubber i Køge.

Hos GF fagklubber i Køge har vi ambitiøse vækstmål og har blandt andet via nye samarbejdsaftaler mulighed for at udvide markedsandelen i vores område. Derfor søger vi to dygtige og målrettede forsikringsrådgivere til vores velfungerende og travle team.

Fælles for de to ledige stillinger gælder at du får en afvekslende hverdag, hvor det bliver din opgave at medvirke til at skabe vækst gennem indtegning af nye lønsomme kunder til vores klubber samt at servicere vores eksisterende kundeportefølje.


GF Forsikring, 14. oktober
Bilhuset Køge A/S - Peugeot KøgeVærkstedschef til Peugeot Køge

Bilhuset Køge A/S - Peugeot Køge

Bilhuset Køge A/S søger værkstedschef med tiltrædelse snarest muligt.

Vi søger en værkstedschef til at varetage den daglige drift af vores værksted. Det forventes, at du/I kan sikre høj kvalitet i arbejdet, en høj kunde- og medarbejdertilfredshed samt en optimal drift af værkstederne, som i dag tilsammen beskæftiger 9 ansatte.

Du skal hver dag sørge for, at vores kunder bliver betjent efter vores strategi om at tilfredse kunder kommer igen, og derfor er vores vision også: Det smilende bilhus, hvor både kunder og medarbejdere smiler.

Vores hidtil måde at arbejde på har skabt solide resultater, hvor rammer og processer er på plads, selv ned til den mindste detalje, vil vi påstå. Vi har derfor brug for en profil, som trives med at træde ind i et team og forsætte succesen med grundig introduktion til vores arbejdsgange og processer, samt vores bilhus generelt.


Jobindex, 13. oktober
Addere Revision Statsautoriseret RevisionspartnerselskabRegnskabskonsulent søges

Addere Revision Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, Køge

Der er efterspørgsel efter vores ydelser og vi søger en erfaren, selvstændig og serviceminded regnskabskonsulent, som skal indgå i vores velfungerende regnskabsteam.

Vi tilbyder

 • et alsidigt og udfordrende job med ansvar og direkte kundekontakt i en professionel organisation
 • et tæt og godt samarbejde/sparring med dine kollegaer
 • gode faglige udviklingsmuligheder
 • fleksibel arbejdstid

Jobindex, 10. oktober
SOS Dansk Autohjælp Køge A/SFleksibel mekaniker/lastvognsmekaniker til autohjælp og sværvognsture

SOS Dansk Autohjælp Køge A/S

Trives du på landevejen, og vil du køre specialopgaver og hjælpe mennesker, der er strandet i vejkanten?

Som vores nye kollega bliver du en del af et mindre men stærkt bjærgningsteam. Du får en uforudsigelig hverdag på de danske veje, hvor du yder almindelig auto- og starthjælp. Samtidig bliver du også sendt ud på mere udfordrende specialopgaver og sværvognsture, hvor du håndterer væltede lastbiler og bilulykker.

Når du ikke er på farten, er du på værkstedet for at yde service på vores biler/lastbiler og andet forefaldende værkstedsarbejde.


Jobindex, 10. oktober
Compass Human Resources Group A/STeknisk Projektansvarlig - Ref. 1406.146

Compass Human Resources Group A/S søger for kunde

Codan Tech A/S´ nye tekniske projektansvarlige bliver en nøgleperson i virksomhedens interne arbejdsgange fra den indledende dialog med en kunde omkring et nyt projekt, til ordren reelt set er leveret til kunden.

Med udgangspunkt fra Codan Tech´s kontor i Køge, bliver du procesansvarlig hvilket blandt andet indebærer:

 • Teknisk rådgivning til salg
 • Assistance omkring udfærdigelse af tegninger i 2D eller 3D
 • Vurdering af optimalt produktionssted
 • Kalkulation af kostpriser fra produktionen
 • Vurdering af korrekt produktionsmetode
Compass Human Resources Group A/S

Compass Human Resources Group A/S, 6. oktober
Køge KommuneVejleder i Team skole

Køge Kommune

Kommunerne i Køge Bugt området arbejder frem mod, at 95 % af en ungdomsårgang i 2015 gennemfører en ungdomsuddannelse, og at flere vælger en erhvervsuddannelse. Vejledningsindsatsen er sammen med uddannelsesindsatsen i folkeskolerne, privatskolerne, efterskolerne, specialskolerne, opholdsstederne, ungdomsuddannelserne og produktionsskolerne et vigtigt element på vej mod målet.

UUV - Ungdommens UddannelsesVejledning - i Køge Bugt opslår en vejlederstilling (fuldtid) i grundskoleområdet med tilknytning til skoler i Stevns Kommune. Ansættelse pr. 1.12.2014.

Har du interesse for børn, unge og vejledning? Kan du nikke genkendende til følgende kvalifikationer, og har du lyst til at arbejde med nedenstående arbejdsopgaver, så er du måske vores nye skolevejleder.


Køge Kommune, 6. oktober
FeF Chemicals A/SAssociate Manager for Microscopy at FeF Chemicals

FeF Chemicals A/S, Køge

We are seeking a candidate with strong leadership skills and experience, who is able to lead the team to deliver high quality analysis to our customers timely. The department is cutting edge when it comes to particle analysis and identification and has a passion for serving the customers. We specialize in SEM, EDS, CLSM, Raman, and FTIR. We work according to ISO9001 and LEAN principles.

You can motivate and engage a highly qualified team to continuously improve performance with regards to quality, throughput, and lead time. As Team leader you will be an important key player in driving FeF Chemicals towards new great results. You will inspire, guide and set direction for your team making visible what targets to pursue, why their efforts are so important and how they work efficiently and in compliance with the standards.


FeF Chemicals A/S, 3. oktober
Addere Revision Statsautoriseret RevisionspartnerselskabAddere Revision søger morgendagens bedste revisorer...

Addere Revision Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, Køge

Revisorer, HD-studerende med 3-5 års erfaring og en cand.merc.aud-studerende med 4-7 års erfaring; kom til Køge!

Addere Revision søger ovennævnte, som både skal lyse op som faglige og sociale fyrtårne, være udadvendte og ikke mindst gode til at lytte, tale og skrive.

Som belønning får hver især selvstændigt ansvar for kunder, opgaver med regnskab, revision og skat, chancen for at lave oplæg og præsentere rådgivningsopgaver, medarbejderansvar og ikke mindst mulighed for at deltage i faglige udviklingsopgaver… Plus alle de andre goder, som vores medarbejdere nyder godt af.


Jobindex, 2. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 57 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.