1 til 20 af 70 resultater.

Dine valg

 • FjernKøge

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Momentum ConsultingRetention Manager til Dansikring Direct - Verisure

Momentum Consulting søger for kunde i Køge

Har du erfaring med fastholdelse og Winback af kunder fra en abonnementsbaseret virksomhed? Vi oplever stærk vækst og fremgang, og kan tilbyde dig en spændende lederstilling med gode karrieremuligheder!

Som ny Retention Manager får du ansvaret for vores Customer Care Center for herigennem at opfylde Verisures ambitiøse, men realistiske målsætning indenfor kundefastholdelse.

Customer Care Centeret består af to teams - ”Backoffice” og ”Kommercielt” - med i alt 8 erfarne medarbejdere. Du råder desuden over en teamleder, der indgår i det daglige arbejde med de to teams.

Customer Care Centeret er allerede i dag veldrevet med to velfungerende team. Samtidig er den etablerede struktur og de fastlagte processer et forbillede for de øvrige selskaber i Securitas Direct – Verisure gruppen, men der er stadig plads til forbedringer, som du vil skulle stå i spidsen for.


Jobindex, 18. december
Lemvigh-Müller A/SVærkfører, Armeringsstål

Lemvigh-Müller A/S, Køge

Du kommer til at arbejde hos Danmarks førende leverandør af armeringsstål i en nyetableret produktion i Køge. Produktionen er godt udstyret, har store produktions- og lagerfaciliteter og i det hele taget gode arbejdsomgivelser. Der er dag til dag levering til byggeindustrien i Danmark. Produktionen er derfor styret af kundernes projekter, hvor der er stor variation i såvel produktsammensætningen som mængderne.

Din hovedopgave er ledelse af ca. 45 produktionsmedarbejdere og svejsere. Sammen med din værkførerkollega skal du sikre en effektiv produktion med rettidig levering og fejlfri kvalitet. Dine arbejdsopgaver er:

 • At hverdagen fungerer og at medarbejderne er motiverede.
 • Optimering af arbejdsprocesser
 • Opfølgning på produktionstal, kvalitet, leveringssikkerhed og produktivitet

Lemvigh-Müller A/S, 18. december
Vallø StiftCampingchef - Køge & Vallø Camping

Vallø Stift

Er du den person, som brænder efter at sætte vore gæster i centrum samtidig med, at du forstår at markedsføre, lede og udvikle vor virksomhed, så den om 5 år er en bredere funderet, moderne turistvirksomhed?

Har du kompetencerne og erfaringerne til at udfylde følgende helt centrale job-funktioner og -krav:

Kundefokus, smilende og kompetent service, effektiv og kreativ markedsføring, målrettet gennemførelse af beslutninger, vedligeholdelse af vore aktiver og langsigtet strategisk udvikling.

Stort drive/virkelyst og masser af godt humør, sprogfærdigheder, alsidig bruger af digitale værktøjer, systematik og ordentlighed, godt købmandskab, økonomisk sans samt god regnskabsindsigt.

Så har vi jobbet.


Jobindex, 17. december
Comentum ApSProduktionschef

Comentum ApS søger for DOT A/S i Køge

Driftsledelse Planlægning Kvalitet

DOT A/S er markedsleder indenfor varmforzinkning i Danmark, og er inde i en meget positiv udvikling med øget forretningsomfang og øget indtjening.

Den nuværende produktionschef i Køge er midlertidigt på andre opgaver, og til at varetage jobbet i dennes fravær søger vi en erfaren produktionschef. Der er i første omgang tale om en interim stilling på 1 års varighed, men der kan være mulighed for fastansættelse.

Du får ansvaret for drift, planlægning, kvalitet, vedligehold og indkøb af forbrugsvarer. Du bliver leder af et større hold på i alt 35 mand. Der arbejdes i flere skift, og natholdet ledes af en arbejdsleder med reference til dig. Du indgår i fabrikkens ledergruppe og refererer til fabrikschefen.


Comentum ApS, 16. december
FeF Chemicals A/SInternship in EHS at FeF chemicals A/S (FeF), Novo Nordisk

FeF Chemicals A/S, Køge

You get the opportunity to join a high performing team in Køge, Denmark, responsible for Environment Health and safety. In close collaboration with key stakeholders at FeF, we take care of the health and safety and the environment. We make EHS-risk assessments, reporting to the environmental and safety authorities educate and advise the organization in health and safety matters.

You will support EHS with different matters of EHS in day-to-day business processes and tasks. In this role you will perform the basis for reporting to authority, help with data to our green account, helping with writing SOPs, and work with team members on ad-hoc EHS issues.


FeF Chemicals A/S, 16. december
Køge KommuneBarselsvikar til Kirstinedalsskolen - Genopslag

Køge Kommune

En af vore dygtige og engagerede lærere går på barsel. Vi søger derfor en barselsvikar til at varetage hendes skema.

Skemaet er til besættelse snarest og frem til 30/6 2015. Skemaet indeholder:

 • 5. kl. engelsk
 • 7. kl. dansk, kristendom og understøttende undervisning
 • 8. kl. engelsk
 • 9. kl. engelsk
 • samt klasselærerfunktion i 7. kl.

Kirstinedalsskolen ligger i det nordlige Køge med ca. 620 elever og 80 lærere og pædagoger. En skole med særdeles engagerede og fagligt kompetente medarbejdere, der støtter positivt og konstruktivt op omkring løsningen af de opgaver vi møder.


Køge Kommune, 11. december
PowerbySalgschef til SAWO A/S – Østdanmark

Powerby søger for SAWO A/S i Køge

Nøglerolle – Salgschef med bredt og udfordrende ansvarsområde

Som virksomhedens salgschef Øst får du ansvaret for virksomhedens samlede afsætning i Østdanmark, herunder ansvaret for realisering af regionens salgsbudget indenfor virksomhedens produktområder. Du får ansvaret for at lede og motivere 4 sælgere og 5 værkstedschefer samt deltager aktivt i salget til udvalgte nøglekunder.

Dine primære opgaver bliver:

 • Struktureret opfølgning på salgsindsatser og salgsaktiviteter
 • Udarbejdelse af lokale salgsstrategi- og handlingsplaner
 • Budgetlægning og opfølgning på salgs og omkostningsbudgetter
 • Tæt samarbejde med værkstedscheferne med fokus på udvikling af kunderelationer.

Jobindex, 9. december
Region SjællandLægesekretær til Arbejdsmedicinsk Afdeling, socialmedicinsk ambulatorium, Køge Sygehus - quicknr. 16154

Region Sjælland

Vores socialmedicinske ambulatorium i Arbejdsmedicinsk Afdeling søger en lægesekretær til en spændende stilling 01.02.15 eller snarest muligt.

Arbejdsmedicinsk Afdeling varetager Region Sjællands opgave i forbindelse med reformen af førtidspension og fleksjob samt sygedagpengeloven. Afdelingens læger deltager på tværfaglige møder i alle regionens 17 kommuner og foretager kliniske udredninger på Arbejdsmedicinsk Afdeling.

Funktionen varetages nu af to lægesekretærer, men grundet stigende aktivitet er der behov for endnu en lægesekretær til at hjælpe os med opgaverne.

Region Sjælland

Region Sjælland, 9. december
Det Grønne HusBæredygtig leder

Det Grønne Hus

Har du interesse for bæredygtig udvikling hos borgere, kommunale institutioner og virksomheder og har du samtidig lyst til at drive en virksomhed, så der opnås en god balance mellem personaleledelse, økonomisk bæredygtige aktiviteter og udvikling i forhold til en dagsorden i konstant forandring, så læs videre.

Det Grønne Hus er en selvejende virksomhed med egen bestyrelse og med tætte bånd til Køge Kommune. Det Grønne Hus er som udgangspunkt Køges Agenda 21 center, men samarbejder også gerne med andre kommuner og partnere. Fokus er at opnå reelle ændringer mod bæredygtighed hos borgere, virksomheder og institutioner. Energitjenesten Sjælland er udviklet i regi af Det Grønne Hus, men vil fremover fungere som en selvstændig virksomhed og en tæt samarbejdspartner.


Jobindex, 8. december
Lidl Danmark K/SLagermedarbejdere på 20-25 timer pr. uge - aftenhold

Lidl Danmark K/S

Vi søger fleksible og erfarne lagermedarbejdere, til at plukke på vores tørvarelager og i frost- og kølerum.

Arbejdstiden udgør 20-25 timer pr. uge, og du vil hovedsageligt arbejde på aftenhold i tidsrummet kl. 20.45 - 00.45. Desuden vil du indgå i en weekendturnus med de øvrige medarbejdere i Varepluk.

Jobprofil

 • Plukning af kølevarer, tørvarer og evt. frostvarer
 • Diverse forefaldende lageropgaver

Jobindex, 8. december
Stevns KommuneSocialrådgiver eller sundhedsfaglig uddannet til vores Ungeenhed

Stevns Kommune, Køge

En af vores dygtige socialrådgivere skal være koordinerende sagsbehandler og vi søger derfor en socialfaglig medarbejder til varetagelse af sagsbehandlingen indenfor ungeområdet, dvs. de uddannelsesparate, aktivitetsparate og jobparate. Tiltrædelse snarest. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Ungeenheden er placeret på Køge Handelsskole og foruden 2 medarbejdere, der varetager sagsbehandlingen i Jobcenterregi, er der også en medarbejder fra Ydelsescenteret og en mentor og en faglig konsulent.

Jobindhold:

 • Sagsbehandling af uddannelsesparate, jobparate og aktivitetsparate.
 • Deltage i pasning af vagtordning
 • Deltage i tværgående team hvor ungesager drøftes med repræsentanter fra UUV og andre relevante centre.

Stevns Kommune, 8. december
KvicklySlagtermester, Kvickly Køge

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 75 medarbejdere. Centralt beliggende i Køge midtby i kort afstand til S-tog. Vi er en travl butik i fremgang med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Du vil have disse hovedopgaver:

 • Ansvar for produktion, salg, indtjening, løn og arbejdsplaner i slagter-afdelingen
 • Ansvar for at afdelingen lever op til de gældende hygiejnekrav
 • Salgsklar butik hver dag

Coop Danmark A/S, 5. december
Bilhuset Køge A/S - Peugeot KøgeMekaniker søges

Bilhuset Køge A/S - Peugeot Køge

Til vores mekaniske værksted søger vi en dygtig og erfaren mekaniker, som ved, hvad det betyder at udføre kvalitetsarbejde, og som aldrig vil gå på kompromis med kvalitet og god service.

Vores nye kollega skal kunne lide at have travlt og besidde høj arbejdsmoral. Det er endvidere vigtigt, at du arbejder selvstændigt og effektivt.

Vi arbejder konstant på at optimere kvaliteten for at sikre høj og stabil kundetilfredshed fremadrettet.


Jobindex, 3. december
If ForsikringscenterDin baggrund er ikke afgørende – hvis du kan blive en god og ansvarlig forsikringssælger

If Forsikringscenter, Køge

If Forsikringscenter Køge søger sælgere til opsøgende salg af vores attraktive forsikringer til privatkunder. Hvis du er seriøs, har den rette personlighed, og – ikke mindst – brænder for at arbejde som forsikringssælger, så har vi måske jobbet til dig.

Vi tilbyder:

 • forsikringsuddannelse og relevant salgsuddannelse
 • attraktive indtjeningsmuligheder
 • en plads i et velfungerende team, med mulighed for at planlægge din egen dag

Jobindex, 3. december
DDD Retail A/SFransktalende konsulent søges

DDD Retail A/S, Køge

Vil du være en del af et dynamisk og energisk team, som målrettet arbejder med at assistere vores kunder med deres DdD butikssystemer?

DdD retail leverer software og hardware til primært tøj-, sko-, sports- og smykkebutikker. Vi har over 2.500 installationer og mere end 1.800 kunder over hele Europa, som vi supporterer og assisterer i forbindelse med installation, uddannelse og drift.

Til vores konsulentafdeling i Køge søger vi en fransktalende konsulent, som også kan begå sig på godt dansk.

Vi konfigurerer, leverer og supporterer IT butikssystemer af høj kvalitet – alt sammen for at skabe værdi for vores kunder.


Jobindex, 2. december
Dansk SupermarkedBusiness Management Graduate

Dansk Supermarked, Brabrand

Strategize your way to the top

As a Business Management Graduate at Dansk Supermarked, you will have a unique opportunity to gain cross functional experience and build up a strong business understanding in an international retailer focused on growth.

In each rotation, you will be given a full position with clear responsibilities for assigned tasks. Your assignments will cover the full range of tasks from hands-on execution of functional tasks to analysis, follow-up on activities, administrative support to the management team, project participation and potentially project management. The flow and content of the rotations will be shaped individually to support your future development.


Dansk Supermarked, 2. december
Ai-Tech A/SIT-tekniker til hardwaresupport og salg

Ai-Tech A/S, Køge

Vi søger en serviceminded IT-tekniker, der kan vejlede og guide vores kunder omkring valg af industri-pc’er til professionelt brug. Tilbudsgivning, support, salg og produktion (samling, installation af OS etc.) af industri-pc’er vil være en stor del af din arbejdsdag. Du kommer til at indgå i et lille, men effektivt team.

Du skal være god til at arbejde selvstændigt og kunne tage ejerskab i dine opgaver. Du skal kunne have flere bolde i luften samtidigt uden at miste overblikket, være omstillingsparat, team-player og kunne arbejde på tværs af afdelinger. Du skal sætte en ære i at hjælpe kunderne med deres opgaver fra start til slut (også dem, der kan syne håbløse). Du skal være nysgerrig og synes, at udfordringer er spændende, samt hjælpe vores sælgere med at finde tekniske løsninger.

Ai-Tech A/S

Jobindex, 2. december
Topdanmark Forsikring A/SBliv elev i Topdanmark

Topdanmark Forsikring A/S

Vores elevuddannelse giver dig en bred finansiel viden om forsikring og service. Samtidig kan du vælge at specialisere dig alt efter, om du interesserer dig mest for skadesforsikring, livsforsikring eller salg og service.

Som elev i Topdanmark får du:

 • En moderne uddannelse, som du kan bygge videre på.
 • Stor sikkerhed for job efter elevuddannelsen - vi giver nødigt slip på vores dygtige elever.
 • En spændende og udfordrende dagligdag på en af Danmarks bedste arbejdspladser.
 • Engagerede kolleger, der er klar til at støtte dig i din udvikling og uddannelse.
 • Fællesskab med de mange andre elever i Topdanmark.

Topdanmark Forsikring A/S, 28. november
Vikar DK A/SSelvstændig, ansvarsfuld lagermedarbejder med drive

Vikar DK A/S søger for DKI Logistics A/S i Køge

En af vores dygtige teamledere har travlt og søger en ny medarbejder, som kan tage ansvar for at igangsætte og gennemføre opgaverne i et lagerteam. Derfor søger Vikar DK A/S for DKI-Logistics en lagermedarbejder, hvor en høj grad af selvstændighed, ansvarstagen og drive er kodeordene. For den rette kan jobbet være springbræt til en stilling som teamansvarlig på et mindre lager.

Som lagermedarbejder sikrer du effektiv modtagelse og indlagring af varer i varemodtagelsen på to af DKI Logistics´ lagerlokationer i Køge (lagre på i alt 30.000m2). Det betyder, at du bruger din erfaring med truckkørsel, lager it samt lagring af varer i samarbejde med 15 kolleger.


Jobindex, 28. november
C. F. Møller A/SErfaren sygehusarkitekt med lyst til at være teamkoordinator og fagleder for arkitektydelserne

C. F. Møller A/S, Køge

Vi søger arkitekt med projektledelses- og projekteringsledelseserfaring samt solid erfaring med projektering af sygehuse, som kan arbejde fast på vores projektkontor i Køge og i den afsluttende del af dispositionsforslagsfasen fungere som koordinator af arkitektteamet i Køge.

I projektforslagsfasen skal du kunne træde ind i rollen som projekteringsleder eller assisterende projekteringsleder/fagleder for arkitekterne i et tværfagligt projekteringsteam, der får ansvaret for projektering, udbud og projektopfølgning af flere bygningsafsnit.

Du vil blive kollega med nogle dygtige arkitekter som vil anspore dit talent for at levere solide og unikke arkitektoniske løsninger. Du bliver dermed en del af et stærkt hold med store ambitioner og et hold, som fungerer med et tæt samarbejde.


Jobindex, 26. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 70 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.