1 til 20 af 80 resultater.
Køge KommuneLærer - barselsvikar til Kirstinedalsskolen

Køge Kommune

Du ønsker et afvekslende og udfordrende pædagogisk job, hvor du medvirker til at gøre en forskel for vore elever. Du er fagligt stærk og kvalificeret. Du er empatisk og evner både at se og møde børn. Du er en god kollega og teamsamarbejdspartner.

Du har gerne erfaring fra arbejde på en folkeskole, og er også gerne læreruddannet.

Skemaet er i perioden 1/8 2015 – 31/1 2016 og indeholder:

 • 7. klasse i dansk, historie, kristendom, biologi, lektiehjælp samt understøttende undervisning.
 • 8.klasse i samfundsfag
 • Samt musik på 2.-4. årgang

Køge Kommune, 30. juni
Mercuri Urval
Teknisk SAP Data Master Manager

Mercuri Urval søger for Interroll A/S i Køge

Til Center of Excellence Service

Du bliver en del af Interrolls danske produktorganisation og refererer til den tekniske chef.

Du bliver ansvarlig for den løbende forbedring og dokumentation af SAP-artikelklassifikation, systematisering af artikeloprettelse i SAP, forbedring og dokumentation af produktkonfiguratorer med fokus på brugervenlighed, hjælp ved indførelse af nye produkter i SAP og i SAP-produktkonfigurator, koordinering med udenlandske søsterselskaber med hensyn til SAP-datastandardisering, den daglige kommunikation med udenlandske selskaber – primært på engelsk – og understøttelse af oversøiske produktionsselskaber (dokumentation af produkter, processer og kvalitet).

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 30. juni
Region SjællandKlinisk administrativ koordinator/afsnitsleder til Øre, Næse, Hals og Kæbekirurgisk Afdeling, Roskilde/Køge Sygehus - quicknr. 17417

Region Sjælland

Vi har brug for en leder der har overblik over et afsnit fordelt på tre matrikler.

Den patientoplevede kvalitet er et vigtigt omdrejningspunkt, derfor søger vi en leder der

 • Har relevant lederuddannelse
 • Kan lede i spændingsfeltet mellem drift og udvikling i et tværfagligt miljø
 • Kan skabe rammer, der sikre suveræn kvalitet, strømlinede patientforløb samt et godt arbejdsmiljø
 • Er målrettet, vedholden og fleksibel samt handle- og gennemslagskraftig med gode samarbejdsevner
Region Sjælland

Region Sjælland, 29. juni
ThanexTeknisk Designer

Thanex, Køge

Thanex A/S har rigtig travlt og søger teknisk designer til nyoprettet stilling i salgsafdelingen.

Hos Thanex A/S har vi Danmarks stærkeste udvalg af produkter til indretning af lagre, produktion og værksteder. Gennem mere end 35 år har vi leveret løsninger til det danske marked, hvor vi sammen med vore kunder har sikret, at de har fået de mest rationelle, økonomiske og effektive løsninger. Vi har sikret os eneretten til at levere kvalitetsprodukter til det danske marked fra nogle af Europas største producenter af pallereoler og lagerautomater

Du vil opleve en dynamisk arbejdsplads, hvor du vil få rig mulighed for selv at sætte dit præg på stillingen.

Hovedarbejdsopgaverne er følgende:

 • Udarbejdelse af AutoCAD tegninger.
 • Udarbejdelse af tilbud.
 • Projektstyring.

Jobindex, 29. juni
Olivia Danmark
Sygeplejerske til en kvik og glad dreng på 10 år, boende i Lille Skensved uden for Køge

Olivia Danmark

Drengen har en skade på centralnervesystemet der medfører manglende tarm og blære funktion, påvirket temperaturregulering og meget følsom for infektioner. Derudover lider han af ADHD og autisme. Trives du i en hverdag med udfordringer og brænder du for at gøre en oprigtig forskel med fokus på de menneskelige relationer, er dette måske dit nye job!

Vi søger sygeplejerske med relevant børneerfaring til fastansættelser i dag- og aftenvagter. Drengen er primært sengeliggende og har brug for pleje og behandling. Der er ansat sosu-ass i nattevagt. Du har meget gerne børneerfaring, arbejdet på akut - eller kirurgisk afd. Og holder den faglige fane højt. Har forståelse og interesse i børn. Er tålmodig, stabil, empatisk.

Olivia Danmark

Olivia Danmark, 26. juni
Profil Search

Butikschef - Slanger og hydraulikkomponenter - Køge

Profil Search søger for Hydroscand A/S

HYDROSCAND åbner endnu en butik, så vil du være en del af en virksomhed med et stærkt brand og ambitiøse vækstplaner, og har du energien, lysten og evnerne til at etablere og opbygge vores nye afdeling i Køge?

Du vil få ansvaret for at drive butikken og servicere vores kunder. Samtidig vil du i tæt samarbejde med de øvrige kolleger få ansvaret for at opbygge vores nye afdeling, som placeres tæt ved motorvejen i Køge.

Der er primært tale om salg og service indenfor både hydraulik- og industrislanger samt hydraulikkomponenter, men du skal i lige så høj grad være klar til at fremstille og udskifte en slange, når kunderne har behov for hjælp.

Søg information om virksomheden på http://www.hydroscand.dk/.


Profil Search, 26. juni
Bemandingskompagniet A/SSygeplejersker søges til faste vikariater samt enkelte vagter i hjemmeplejen i Vest/Midt og Sydsjælland fra nu og fremad

Bemandingskompagniet A/S, Holbæk, Odsherred, Slagelse, Ringsted, Sorø og Køge

Bemandingskompagniet A/S søger sygeplejersker til Holbæk, Odsherred, Slagelse, Ringsted, Sorø og Køge.

Vi er eneleverandør til hjemmeplejen/plejehjem, hvilket indebærer, at alle vagter kun går via os, så er det i disse kommuner, at du vil have vikariat/vagter, så skal du kontakte os.

Kom og tjen en god løn, som udbetales hver 14. dag samt planlæg en hverdag, som du vil have den.

Bemandingskompagniet A/S

Jobindex, 26. juni
Topdanmark Forsikring A/SFinansøkonomer

Topdanmark Forsikring A/S

Her er muligheden for de målrettede finansøkonomer, der søger praktikplads og drømmer om en karriere i forsikringsbranchens mest effektive salgsmiljø! Du får også mulighed for at skrive dit speciale om Topdanmark i forlængelse af praktikperioden, eventuelt i kombination med et fleksibelt studenterjob.

Du kan søge praktik i enten Fredericia, Herning, Køge, Odense, Aabenraa eller Aalborg, hvor vores salgscentre er placeret.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende praktikforløb, hvor du modtages på lige fod med fastansatte medarbejdere. Forløbet veksler mellem intensive kurser på hovedkontoret i Ballerup og sidemandsoplæring på det salgscenter, hvor du er tilknyttet.

Topdanmark Forsikring A/S

Topdanmark Forsikring A/S, 25. juni
System VikarStærk konsulent søges til vikarbranchen

System Vikar, Køge

System Vikar er i en rivende udvikling, vi søger derfor en konsulent mere.

Du vil blive en del af et velfungerende team, hvor dagligdagen går med at besætte forskellige vikariater hos vores kunder.

Du vil få ansvaret for din egen kundeportefølje og få ansvaret for at vejlede vores kandidater/vikarer til de rigtige job, herunder besætte vikariater inden for håndværk, lager og produktion hos vores kunder.

Nogle af dine mange arbejdsopgaver vil være:

 • Interview med nye kandidater
 • Servicere vores kunder
 • Kanvas per telefon og tilbudsgivning

System Vikar, 24. juni
Køge Lille SkoleDansk- og musiklærer, som kan ”få det til at spille”

Køge Lille Skole

KLS er en udviklingsorienteret lilleskole med 211 børn fra 0. – 9. klasse, og vi bor 3 km syd for Køge. Der er bus til døren.

På KLS vægter vi udvikling af de faglige, sociale og personlige kompetencer i et forpligtende & engageret fællesskab mellem børn, forældre og medarbejdere.

Fortrinsvis til mellemafdelingen (3.- 6. klasse) søges lærer i dansk og musik, som med faglighed, pædagogisk sans og personlighed kan udfordre eleverne til at opleve glæde og faglig udvikling. Du skal have lyst og kvalifikationer til at undervise i sang og rytmebaseret samspil på alle klassetrin, samt kunne spille klaver til diverse samlinger og arrangementer på skolen. Det vil være en fordel også at kunne byde ind med idræt, tysk eller matematik, ligeledes vil erfaring med specialundervisning være et stort plus.


Jobindex, 22. juni
Køge KommuneUdviklingsorienteret idræts- og fritidskonsulent (barselsvikariat)

Køge Kommune

Køge Kommune søger en idræts- og fritidskonsulent (barselsvikariat), der i samarbejde med idrætsforeningerne har lyst til at realisere Køge Kommunes idrætsstrategi og som samtidig har interesse for og viden om fritidsforeningerne.

Idræts- og fritidskonsulenten skal inden for rammerne af de politiske strategier sørge for at udvikle og støtte op om forenings- og idrætslivet i hele kommunen. Dette indebærer, at du blandt andet skal:

 • bistå med realisering af den handleplan, som blev vedtaget sammen med ”Idrætsstrategi for Køge Kommune 2015-2025”
 • organisere, koordinere og udvikle samarbejde og kommunikation med idræts- og fritidsforeninger, aftenskoler, kommunale institutioner og forvaltninger, boligforeninger og andre relevante aktører

Køge Kommune, 19. juni
Delfi Technologies A/SDygtig og kreativ softwareudvikler – til Breece divisionen

Delfi Technologies A/S, Køge

Som softwareudvikler bliver du en del af en virksomhed i konstant udvikling. Dit job vil være udfordrende og du vil indgå i et dynamisk samarbejde med et ungt udviklingsteam.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte udviklingsopgaver inden for Breece System, analyse og design af kundespecifikke softwareløsninger, udvikling af software til server og systemløsninger samt test af softwareløsninger.

Vi tilbyder en attraktiv og spændende stilling i en dynamisk virksomhed. Arbejdsmiljøet er ungt, tonen er uformel og vi har stor fokus på samarbejde, sundhed, trivsel og god humor.

Vi tilbyder:

 • Et ungt og dynamisk team af udviklere
 • Mulighed for at sætte dit personlige præg på vores løsning
 • Vi stiller krav til din performance, men giver dig samtidig også både rammerne, mulighederne og friheden til at blive en succes

Jobindex, 19. juni
Distributionschauffør

Vikar DK A/S søger for Fragtservice A/S i Køge

Vikar DK A/S søger distributionschauffør til en fast stilling hos Fragtservice A/S. Fragtservice udvider staben af chauffører i forbindelse med, at man flytter domicil fra Ringsted til Køge.

Som distributionschauffør kører du med forvogn og trækker/trailer. Det drejer sig om kørsel med stykgods og pallegods til både private, fabrikker og butikker på Sjælland. Distributionskørsel indebærer:

 • At du har megen kundekontakt - du er kundens ansigt udadtil, og derfor forventer vi, at du optræder servicemindet, troværdigt og er præsentabel. Hvis der opstår tvivl om fx kundeaftaler, er det altid virksomhedens disponeringscenter, som fører den videre dialog med kunden.
 • At din fysik kan klare hyppige ind- og udstigninger af bilen.
 • At du trives med at arbejde selvstændigt, køre fornuftigt og efter gældende færdselsregler.

Jobindex, 18. juni
SAWO A/SReparatør/Smed/Mekaniker søges

SAWO A/S, Køge

Vi har travlt og søger derfor snarest muligt en dygtig medarbejder til vores afdeling i Køge.

Vi søger en reparatør/smed/mekaniker til reparation af kraner, hejselad, mekanisk montage, hydraulik og pneumatik.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold med gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone. Du får mulighed for at deltage i nødvendige kurser og uddannelse.


Jobindex, 18. juni
360 Business ToolMødebooker med højt drive og vinderinstinkt - er det dig, vi skal investere i?

360 Business Tool, Køge

Vi søger en mødebooker, der har erfaring med salg/booking af møder i forbindelse med IT-ydelser til virksomhedsledere, salgschefer og økonomichefer. Vi tilbyder gode kolleger i et spændende salgsmiljø. Du skal hjælpe med at booke møder og sælge 360 Business Tool, et komplet IT-forretningssystem, der dækker virksomheders behov til kundestyring, tilbudsgivning, tidsregistrering, fakturering, bogføring, opfølgning, kalender, budgettering, nyhedsbreve og meget mere.

Ansvarsområde:

 • At yde en målrettet indsats til potentielle kunder per telefon og e-mail
 • Opfyldelse af eget budget
 • Sikre at salgsteamets kalendere er fuldt booket med kvalitetsmøder

Jobindex, 17. juni
FeF Chemicals A/SRisikokoordinator

FeF Chemicals A/S, Køge

Risikoområdet, samt arbejdsmiljø og eksternt miljø varetages af EHS afdelingen, som i dag består af 7 personer.

Risikokoordinatorens opgaver består af ansøgning om tilladelse til ændringer hos risikomyndighederne og løbende opdatering af FeFs sikkerhedsrapport. Alle ændringer af anlæg og processer skal risikovurderes i samarbejde med projektledere og medarbejdere.

Risikokoordinatoren følger op på virksomhedens handlingsplaner på risikoområdet, deltager i FeFs arbejdsmiljøorganisations arbejde og er leder af FeF’s sikkerhedskomité.


FeF Chemicals A/S, 17. juni
Lidl Danmark K/SFerieafløsere

Lidl Danmark K/S, Køge

Med og uden truckcertifikat til perioden juli til august 2015. Arbejdstiden kan ligge alle tider på døgnet og alle ugens dage.

Jobprofil

 • Fylde pluklokationer op med rækketruk via lagerstyringssystem med stregkoder
 • Varemodtagelse
 • Diverse forefaldende lageropgaver
 • Arbejde i alle områder på lageret herunder også køl/frost
 • Plukning af varer

Jobindex, 16. juni
DKI Logistics A/SLagermedarbejder

DKI Logistics A/S, Køge

DKI Logistics A/S ekspanderer og derfor søges 10 lagermedarbejdere til vores lagre i Køge.

Vi tilbyder:

 • Et alsidigt job i et positivt arbejdsklima
 • Et job i en virksomhed i stærk vækst, hvor kunden er i højsædet
 • Gode udviklingsmuligheder

Din profil:

 • Du har erfaring med lagerarbejde
 • Du har truckcertifikat
 • Du kan læse, skrive og forstå dansk

Jobindex, 16. juni
Gunner Due Biler Køge A/SEnergisk Bilsælger

Gunner Due Biler Køge A/S

Er du resultatorienteret og kan du skabe tilfredse kunder? Kan du vise tidligere resultater og har du erfaring? Så er det dig vi søger!

Vi tilbyder:

 • En moderne arbejdsplads, med moderne it-udstyr og arbejdsforhold, hvor kunden altid er i centrum
 • En spændende organisation med fart over feltet
 • Uddannelser og kurser
 • En afvekslende arbejdsdag fyldt med højt humør

Vi forhandler i dag Opel, Mazda og Suzuki, det er mærker med en forventet vækst hvorfor du vil være en del af en kommende positiv udvikling i salget. Du bliver en del af et team som forventer et højt niveau af professionel faglighed men som samtidig også giver en høj personlig frihed.


Jobindex, 11. juni
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 11. juni
Annonce:
Giv livet videre
1 til 20 af 80 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.