1 til 20 af 74 resultater.
Eurostar Danmark A/S
Formænd til vejmarkering

Eurostar Danmark A/S, Køge

Eurostar Vejmarkering i Syddanmark søger maskinformænd eller håndholdsformænd til vejmarkeringsopgaver.

Arbejdsopgaver:

 • Udførelse af afstribning (maskin- eller håndarbejde).
 • Udarbejdelse af dagsrapporter samt nødvendig dokumentation for udført arbejde. Grundig oplæring vil finde sted.
 • Strukturering af eget arbejde.

Vi tilbyder:

 • Stor indflydelse på egen arbejdsdag.
 • Gode kollegaer og et frit arbejdsmiljø.
 • Ordnede arbejdsforhold.

Jobindex, 17. april
Køge KommuneRenovationsmedarbejder til storskrald/afløser til slamsuger

Køge Kommune

Ejendomme Teknik Køge – ETK – er en drifts- og entreprenørvirksomhed i Teknik- og Miljøforvaltningen, der løser en bred vifte af opgaver i Køge Kommune og omegn.

Den 1. april 2014 blev Ejendomscenteret og Entreprenør Teknik Køge samlet i én virksomhed. Vi udfører bl.a. ejendomsservice, asfaltering, kloakservice, gartnerarbejde og renovation. Vi er synlige på gader, veje, i parker, skoler, institutioner og idrætsanlæg. Vi beskæftiger omkring 70 servicemindede medarbejdere med anlægsopgaver, parker og grønne områder og ca. 70 servicemedarbejdere i forbindelse med de kommunale bygninger.

Vi forventer at du:

 • Har erfaring med renovationsarbejde
 • Har stort kørekort
 • Har uddannelse og erfaring indenfor slamsugning

Køge Kommune, 17. april
Mercuri Urval
Driftsleder

Mercuri Urval søger for Ejendomme Teknik Køge (ETK)

ETK søger en driftsleder til ETK Ejendomme, der sammen med 70 medarbejdere og med fokus på god service skal sikre en effektiv drift og vedligehold af kommunens ejendomme.

Driftslederen refererer direkte til Chef for ETK og har det overordnede ansvar for udvikling og drift af ETK Ejendomme. ETK Ejendomme er opdelt i fire distrikter, som ledes af hver sin teamleder, der sammen med det øvrige tekniske servicepersonale har det daglige ansvar for ind- og udvendig bygningsvedligehold og diverse serviceydelser ved kommunens bygninger. Driftslederen skal sammen med sine fire teamledere sikre driften og vedligeholdelsen af Køge Kommunens ejendomsportefølje bestående af skoler, institutioner og andre kommunale bygninger.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 17. april
Gaarn Thomsen & Partners A/SProjektchef til Køge Kyst projektet

Gaarn Thomsen & Partners A/S søger for Køge Kyst P/S

Vil du være en del af ledelsen i et af Danmarks største byudviklingsprojekter, hvor Køge Kyst skaber en enestående, attraktiv og bæredygtig ny bydel i Køge?

Køge Kyst udvikler over de kommende 15–20 år området mellem Køges bymidte og Køge Bugt til en levende og bæredygtig bydel. Køge Kyst er et partnerskab mellem Realdania By og Køge Kommune. Læs mere om visionen og udviklingsplanen for Køge Kyst på vores hjemmeside www.koegekyst.dk. Et selvstændigt og udfordrende job

De omfattende anlægs- og infrastrukturprojekter er i hastig udvikling. Vi søger nu en forretningsorienteret, helhedstænkende og fagligt stærk projektchef, som får ansvar for den overordnede styring af anlægsprojekterne, og som kan bistå projektdirektøren med at løfte ledelsesopgaverne.


Jobindex, 17. april
Simple Solution ApS
Webdesigner

Simple Solution ApS, Køge

Simple Solution søger en engageret webdesigner til fuldtidsstilling i 2015. Vores målsætning er at levere et produkt som skaber værdi for små og mellemstore virksomheder, dette kræver en målrettet og dygtig designer.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

 • Design og programmering af hjemmesider og webshops i Joomla CMS.
 • Tæt kundekontakt og kundeservice.

VI TILBYDER

 • En plads på holdet, hvor målsætninger og visoner vægter højt.
 • Være en del af et ungt og dynamisk team som stræber efter at sætte nye standarder.

Simple Solution ApS, 17. april
Hammer Andersen Sales Recruitment & Development
Account Manager! Er du fremtidens leder?

Hammer Andersen Sales Recruitment & Development søger for Primagaz Danmark A/S i Køge

 • Vil du være en af fremtidens ledere i en international virksomhed med 30. mio. kunder?
 • Har du nogle års salgserfaring og har du bachelor- eller kandidat baggrund?
 • Kan du håndtere eksisterende kunder og tiltrække nye kunder?
 • Er du ambitiøs og vil du med på management track?

Til virksomhedens Cylinder & Appliances(flaskegas) division søges en Account Manager til at varetage storkundeaftaler.

Du bliver en del af salgsteamet og skal være med til at tiltrække nye storkunder, samt udvikle og fastholde eksisterende storkunder. Kunderne kan være forhandlere (detailkæder) af flaskegas, samt de største direkte kunder indenfor fx industri, hotel, restauration, den offentlige sektor mv.


Jobindex, 16. april
Jobindex A/S
Direktør til Telco A/S

Jobindex A/S søger for Telco A/S i Køge

Vil du have økonomisk ansvar samt stor indflydelse som en del af ledelsen i en førende familieejet virksomhed med speciale inden for sensorer? Bliv en del af Telco og kom helt tæt på beslutningerne.

Du får din base på kontoret i Køge og har herfra det overordnede økonomiske og administrative ansvar for Telco A/S, Telco Enterprise A/S, Telco Industries A/S og Telco Poland.

Som direktør hos Telco får du muligheden for at få en fleksibel arbejdsuge på 30 timer samtidig med, at du kommer helt tæt på beslutningerne og er med til at sikre Telcos fremtidige succes. Du får således plads til familielivet uden at give køb på dine lederambitioner. Desuden får du muligheden for at køre et tæt parløb med virksomhedens ejere.

Jobindex A/S

Jobindex, 14. april
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 14. april
AS3 Work&CarePsykolog

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care er specialiseret i at støtte personer, der er ramt af psykiske lidelser, herunder stress, angst, depression og generel psykisk mistrivsel. Desuden tungere psykiatriske problemstillinger. Til en nyoprettet stilling søger vi en læringsivrig og fleksibel psykolog til Sjælland.

Din opgave bliver at støtte en bred gruppe af ledige og sygemeldte borgere i at øge deres trivsel med det formål at opkvalificere og udvikle funktionsevnen, således der kan etableres tilknytning til arbejdsmarkedet i form af job, fleksjob, praktik, uddannelse eller anden arbejdsmarkedsrettet indsats. Din dagligdag vil bestå af:

 • Screening og udredning
 • Individuelle psykologiske samtaler
 • Gruppe-/holdundervisning

AS3 Companies, 13. april
FeF Chemicals A/SAnalysekemiker til QC

FeF Chemicals A/S, Køge

Som vores nye kemiker er du med til at drive vores analysearbejde på en effektiv måde, så teamet får leveret analyseresultater i rette mængde, til rette tid og vigtigst i rette kvalitet. Du får en hverdag, hvor du primært deltager i godkendelse af analyseresultater, håndterer afvigelser og ændringssager samt deltager i systematisk problemløsning.

Derudover vil der være opgaver med bl.a. optimering, udvikling, kvalificering af udstyr samt validering af analysemetoder. Også tæt samarbejde med salgsafdelingen om henvendelser fra kunder og støtte til produktionen ved produktionsproblemer er en del af det daglige arbejde.

Laboratoriet arbejder efter GMP og ICH Q7 og anvender LIMS og LEAN i det daglige arbejde, så du skal være indstillet på at have stor fokus på kvalitet og løbende forbedringer.


FeF Chemicals A/S, 13. april
slagter stig & co.Tjener

slagter stig & co., Køge

Vi er et dynamisk team, der brænder for vores fag og virksomhed. Vi søger en serviceminded og sælgende tjener, der har talent for værtskab.

Har du lyst til at blive en del af holdet bag en fantastisk arbejdsplads i rivende udvikling – så er du måske vores nye kollega? Den rette kandidat opretholder et højt serviceniveau. Du er garant for, at der gøres alt for at give gæsterne en fantastisk oplevelse, og lidt mere end de forventede.

Vi forventer at du bliver en stærk partner til restaurantchefen i hverdagen, der har styr på detaljen og har evner og overskud til ”at gøre tingene lidt bedre i morgen, end de var i dag”. Du refererer til restaurantchefen.


Jobindex, 13. april
FeF Chemicals A/SErfaren akademiker til produktionssupport

FeF Chemicals A/S, Køge

Som vores nye produktionssupporter, vil du være med til at deltage i løsning af driftsmæssige forhindringer samt implementere produktionsforbedringer med hovedvægt på tekniske ændringer og efterfølgende kvalificering. Efter en introduktionsperiode, hvor du bliver klædt på til jobbet i produktionssupport, vil du i stadig større grad få overdraget hovedansvaret for tekniske ændringer og deres tilhørende dokumentation. Det er en stilling med varierende opgaver – med alt fra kravspecificering, implementering samt kvalificering af udstyr og proces.

Sideløbende vil du deltage i øvrige opgaver vedrørende den daglige produktionssupport, som udover fejlfinding på proces- og kvalitetsudfordringer, indebærer at instruktioner og procedurer for afvikling af processen er opdaterede og lever op til gældende GMP krav.


FeF Chemicals A/S, 13. april
SAWO A/SSmed søges til Køge

SAWO A/S

Er du klejnsmed, alsidig lastvognsmekaniker, landbrugsmaskinmekaniker eller lignende?

Vi søger hurtigst muligt en smed til opbygning på lastvogne samt til opgaver indenfor svejsning, mekanisk montage, hydraulik og pneumatik.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold med gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone. Du får mulighed for at deltage i nødvendige kurser og uddannelse.


Jobindex, 13. april
Stevns KommuneEn ergoterapeut til børneområdet søges - 32 timer

Stevns Kommune

Vi tilbyder masser af arbejde, udvikling, indflydelse og mange dejlige og dygtige kollegaer. Hvis du kan fange blikket hos vores børn med særligt behov, komme i dialog med forældre og pædagoger og samtidig bidrage med godt humør – så skal du straks skrive en ansøgning til os.

I løbet af 2015 skal vi flytte til et nyt sundhedscenter i Hårlev, men sidder i øjeblikket på Vallø Strand genoptræning.

Du vil indgå i vores gruppe af ergoterapeuter og administrative sagsbehandlere.


Stevns Kommune, 10. april
HTHGør Det Selv HTH Køge søger indretningskonsulent

HTH

Ønskejob for dig, der vil være med til at gøre det lettere for vores kunder at gøre det selv!

Som indretningskonsulent i Gør Det Selv HTH gør du køkkendrømme til virkelighed. Derved skaber du dagligt succes for både dine kunder og for din arbejdsplads.

Først og fremmest er du en dygtig sælger, der med engagement kan vejlede kunderne og motivere dem til at træffe de rette valg - og hjælpe dem helt i mål med deres køkkendrømme. Du kan gennemføre et salg; det vil sige at du ud over at pakke og udlevere køkkener fra lageret også rådgiver, indretter og tegner køkkener til vores kunder.


Jobindex, 8. april
Semler Gruppen
Pladesmed til Semler Retail Køge

Semler Gruppen

Semler Retail Køge søger en dedikeret pladesmed, som skal indgå i vores team af dygtige medarbejdere.

Vi tilbyder

 • Et fagligt udfordrende job
 • En arbejdsplads, der ikke går på kompromis med kvaliteten
 • Et godt arbejdsmiljø i en moderne virksomhed
 • Attraktiv lønpakke efter kvalifikationer

Semler Gruppen A/S, 7. april
Marselisborg - Udvikling, Kompetence & VidenVI SØGER FYSIOTERAPEUTER MED ERFARING INDEN FOR BESKÆFTIGELSESOMRÅDET TIL VORES REHABILITERINGSCENTRE I HILLERØD OG KØGE

Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden

Bianco Footwear

REHABILITERINGSCENTER MARSELISBORG er i rivende udvikling hvorfor vi søger fysioterapeuter til vores REHABILITERINGSCENTRE I HILLERØD OG KØGE. Så er du klar til et job der kræver høj faglighed, nytænkning, personlig udvikling, stor medindflydelse, løbende evaluering og dokumentation af vores indsats, så er du lige den medarbejder vi mangler.

Marselisborg har været en aktiv deltager på det arbejdsmarkedspolitiske område siden paradigmeskifte i 2003 hvor der blev indført markante ændringer på beskæftigelsesområdet herunder arbejdsevnebegrebet.


Jobindex, 7. april
Hartmanns A/SMaskinreparatør

Hartmanns A/S søger for kunde i Køge

Hartmanns A/S søger for kunde en reparatør/tekniker til større produktionsvirksomhed i Køge området. Det drejer sig om et længerevarende vikariat, som løber frem til engang i august/september måned.

Arbejdstiden er 37/ugenligt: Mødetiden vil være kl. 6.30-14.30 man-tors og kl. 6.30-14.00 fredag.

Du har enten en bagrund som elektriker, automatikfagtekniker, smed el. lign. og har foretaget service og vedligeholdese af maskinpark i en større produktionsvirksomhed.

Dine arbejdsopgaver vil være indenfor:

 • Service og vedligehold på maskiner og maskinanlæg
 • Opgaver med el – automatik – mekanik – hydraulik

Jobindex, 7. april
DAB Bolig
Alsidig varmemester søges

DAB Bolig, Køge

Køge almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en varmemester til boligafdelingen Ellemarken med 1125 lejemål.

Varmemesteren er ansvarlig for den daglige drift af afdelingens varmecentral og kraftvarmeanlæg. LKV-anlægget yder ca. 1500 kW/t. Varmemesteren refererer til afdelingens ejendomsleder.

Du har:

 • En varmeteknisk/mekanisk baggrund – eventuel som maskinmester.
 • Erfaring med varmeanlæg.
 • Bestået gasmotorkursus for drift af LKV-anlæg, alternativt sørger vi for efteruddannelse.
 • Kendskab til IT på brugerniveau.
 • Kørekort til personbil.

Jobindex, 7. april
Region SjællandFlyversygeplejerske til Medicinsk Afdeling, Køge Sygehus - quicknr. 16903

Region Sjælland

Vi søger flyversygeplejersker på 37 timer pr. uge i blandede vagter til ansættelse enten 01.07.15 eller 01.08.15.

Er du interesseret i at snuse til de forskellige medicinske specialer, er en flyverstilling måske noget for dig.

Som flyversygeplejerske får du en 2-årig ansættelse på Medicinsk Afdeling, og vil i løbet af de to år arbejde 8-14 måneder på to måske tre forskellige medicinsk afsnit.

Region Sjælland

Region Sjælland, 7. april
Annonce:
1 til 20 af 74 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.