1 til 20 af 39 resultater.

Dine valg

 • FjernKøge

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Simple Solution ApS
Kørende salgskonsulent på Sjælland

Simple Solution ApS

Simple Solution leverer hjemmesideløsninger og grafisk identitet til små og mellemstore virksomheder, og har siden etablering oplevet en stadigt stigende vækst. Derfor mangler vi en seriøs og ambitiøs salgskonsulent til salg og rådgivning af vores løsninger på Sjælland.

Som salgskonsulent hos Simple Solution, vil du stå for at booke dine egne salgsmøder og afholde møder med små og mellemstore virksomheder. Du skal rådgive dem i vores forskellige typer af løsninger, samt finde frem til kundens behov og matche det med et af vore mange produkter.

Din arbejdsuge vil bestå af 3 dage på kontoret med booking af dine møder og planlægning af resten af ugen, samt 2 dage med kundemøder. Du vil være kundens rådgiver, derfor er det vigtigt at du har en professionel og behagelig tilgang til kunden, det vil være dit ansvar at følge sagen til dørs, fra første møde og frem til en fælles aftale er på plads.


Simple Solution ApS, 19. august
Irma A/SIrma Køge søger slagterlærling

Irma A/S

Ønsker du en god start på din karriere?

Så start som slagterlærling i Irma.

Et ja, til at blive slagterlærling i Irma, er et ja til en karriere som på et tidspunkt kan gøre dig til slagtermester på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Du skal have bøfferne i orden som slagterlærling i Irma og du skal være forberedt på at lære lidt af hvert, for at leve op til de høje krav vores kunder stiller til os.

Du bliver en del af Irma i Køge, der er en klassisk Irma butik med fokus på vin og friske varer. Herunder er slagterafdelingen særdeles vigtig. Butikken skiller sig ud i lokalområdet med mange tiltag for at gøre indkøbsoplevelsen spændende for vores "gæster" i butikken.


Irma A/S, 19. august
Dansk SupermarkedManagement Consultant for Business Development

Dansk Supermarked, Køge or Aarhus

Do you want to further your career? Are you a leader in your field? Can you provide results?

We are looking for a business minded colleague to be part of a newly established Business Development Team which offers consultancy support to the various business units of Dansk Supermarked.

Working in the Business Development Team you will be part of a new team which consists of a number of experienced management consultants, and you will play an active role in running projects and programs.

You will be exposed to a variety of classic management consultancy tasks with stakeholders on many levels in the organization e.g.

 • Conducting analyses and other decision support
 • Solving problems in a structured and analytical manner
 • Driving your work streams independently
 • Managing programs and projects across the group/business units
 • Communicating insights and results to senior decision makers

Dansk Supermarked, 18. august
Biofac A/SDrifts- og udviklingskemiker

Biofac A/S, Ejby og Kastrup

– med enestående mulighed for at sætte præg på nye produktions- og udviklingsprocesser.

Vores produktion udføres og dokumenteres i henhold til GMP, derfor er det vigtigt, at du som kemiker kan sikre en stabil produktion i overensstemmelse med fabrikkens GMP- og kvalitetsregler, samtidig med at du udarbejder og opdaterer produktionsmanualer.

JOBBET

 • Planlægge og udføre pilot- og produktionsforsøg i samarbejde med udviklingsafdelingen.
 • Idriftsættelse og indkøring af eksisterende og nye produktlinjer.
 • Forestå udvikling og optimering af eksisterende processer og procesudstyr.

Jobindex, 18. august
Lidl Danmark K/SProjektleder til Bygherrefunktion

Lidl Danmark K/S, Køge

Til vores ejendomskontor i Køge søger vi en faglig dygtig og passioneret Projektleder til Bygherrefunktion.

Har du ambitionerne om og evnerne til at blive bygherre og realisere Lidl`s byggevisioner? Ejendomskontoret i Køge er et ud af tre. Udover nyopførelse, modernisering og ombygning yder vi også service til alle vores butikker. Vi søger en projektleder (BYG), som kan fungere som bindeled mellem ejendomskontoret og hovedkontoret i forbindelse med opførelse af nye butikker.

Jobprofil

 • Ansvarlig for byggeriets fremdrift, kvalitet og økonomi
 • Forestå myndighedsbehandlingen sammen med rådgiveren
 • Medvirke ved licitation og kontrahering med byggeriets parter
 • Daglig kontakt til rådgivere og entreprenører fra opstart til aflevering

Jobindex, 12. august
Daifuku Europe Ltd.Servicetekniker til aften/natarbejde

Daifuku Europe Ltd., Køge

Vi søger den helt rigtige til at servicere og vedligeholde det 11 år gamle distributionsanlæg med højlagerkraner, store PLC styrede maskiner, sorteringsanlæg samt rulle- og kædebaner, der transporterer paller og kasser.

Du får faste aften- eller nattevagter. Derudover vil du indgå i vores team i weekenden med fast weekendvagt hver 4. uge.

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Tekniq og Dansk El forbund. Derudover foreligger der også lokalaftaler.


Jobindex, 11. august
name it
Butikschef

name it, Køge

Vi søger en erfaren og resultatorienteret barselsvikar for vores butikschef, som kan stå i spidsen for butikken.

Som butikschef hos name it får du ansvaret for den daglige drift, herunder motivering af dine medarbejdere samt ansvaret for at højne indtjeningen. Du går forrest i butikken. Det vil sige du er god til at sælge og ser det som din vigtigste opgave at nå dagens omsætning.

Du er ansvarlig for butikkens daglige drift og du får ansvaret for alt fra salgstal og lagerbeholdning til udvikling og ledelse af dine medarbejdere. Det er vigtigt, at du er god til at fastholde fokus, og at du kan bevare overblikket selv i stressede situationer.


name it, 7. august
JKSSagsbehandler/Advokatsekretær

JKS søger for ADVODAN Køge A/S

Dygtig sagsbehandler til vores dødsboafdeling.

Vi har travlt i teamet og søger en ny kollega som brænder for sagsbehandling indenfor dødsbobehandling. Har du lyst til at være en del af en travl hverdag på et moderne advokatkontor på Torvet i Køge, og indgå i et arbejdsfællesskab med engagerede og dygtige kollegaer, så er denne stilling noget for dig.

Dine arbejdsopgaver i teamet vil primært være sagsbehandling. Vi forventer, at du selvstændigt kan arbejde med behandling af sager der oftest kræver både din rummelighed for mennesker, din økonomiske indsigt og dit overblik over hele sagen. Som altid på et advokatkontor vil der være ad-hoc opgaver som ligeledes skal løses med faglig indsigt og akkuratesse.


JKS, 5. august
Topdanmark Forsikring A/SFinansøkonomer

Topdanmark Forsikring A/S

Praktikforløb for salgsmindede og ambitiøse Finansøkonomer
Praktikperiode fra 5/1 2015 – 31/3 2015

Her er muligheden for de målrettede finansøkonomer, der søger praktikplads og drømmer om en karriere i forsikringsbranchens mest effektive salgsmiljø! Du får også mulighed for at skrive dit speciale om Topdanmark i forlængelse af praktikperioden, eventuelt i kombination med et fleksibelt studenterjob.

Du kan søge praktik i enten Fredericia, Herning, Køge, Odense, Aabenraa eller Aalborg, hvor vores salgscentre er placeret.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende praktikforløb, hvor du modtages på lige fod med fastansatte medarbejdere. Forløbet veksler mellem intensive kurser på hovedkontoret i Ballerup og sidemandsoplæring på det salgscenter, hvor du er tilknyttet.

Topdanmark Forsikring A/S

Topdanmark Forsikring A/S, 1. august
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 28. juli
Lemvigh-Müller A/SArbejdende Formand - læsning af lastbiler

Lemvigh-Müller A/S

Armeringsstålproduktion i Køge

Du kommer til at arbejde hos Danmarks førende leverandør af armeringsstål. Armeringscenter i Køge er nyetableret, og der produceres armeringsstål med dag til dag levering til byggeindustrien i Danmark. Centeret har solidt og godt udstyr, stor produktions- og lagerfaciliteter og i det hele taget gode arbejdsomgivelser. Arbejdsdagen er styret af kundernes projekter, og sortimentet består af alt inden for bearbejdede stænger, bøjler, svejste specialnet, rullenet samt diverse hjælpematerialer. Der er stor variation i både størrelse og produktsammensætning i den enkelte læsning.

Du får reference til afdelingschefen for Armeringscenteret, og dine hovedopgaver er:

 • Ud fra læssesedler at planlægge og koordinere læsning af lastbiler for 4 medarbejdere
 • Håndtering af hasteordrer
 • Kørselsplanlægning, bestilling af biler, udskrivning af kørselssedler m.v.

Lemvigh-Müller A/S, 28. juli
Mercuri Urval
Indkøber, fischer Nordic

Mercuri Urval søger for Fischer i Køge

Kan du opbygge en moderne indkøbsfunktion?

Du får muligheden for at opbygge en moderne indkøbsplatform i en international virksomhed, der vækster, med ansvar for indkøbsfunktion i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Indkøberen skal overvåge det daglige vareflow og koordinere indkøb med de øvrige nordiske lande. Der indhentes og følges op på forecasts fra de enkelte lande, og på baggrund af disse beregnes varemængden, og der bestilles varer til lageret via SAP. Målsætningen er at have de rette varer på lager til tiden til den rette pris. Derfor forventes det også, at du kan forhandle med leverandører om de bedste priser i forbindelse med store projekter eller større bestillinger.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 16. juli
Mercuri Urval
Intern Sales Supporter

Mercuri Urval søger for Hans Følsgaard i Køge

BtB • Fiberoptik • Norden

Du indgår i et specialiseret og kompetent team, der dækker alt inden for salget af fiberoptikkabler til større forsynings- og industrivirksomheder. I din rolle som intern salgsressource har du den direkte kontakt både til leverandører og kunder vedrørende produkter, de tekniske specifikationer m.v. Du fungerer derfor som koordinator og administrator for alt, hvad der indgår i en leverance.

Du får således en stor kontaktflade til de nordiske kunder og naturligvis også et tæt samarbejde med leverandørerne. Salgs- og supportteamet styres fra Hans Følsgaards kontor i Køge, og da dit salgsansvar dækker hele Norden vil et begrænset antal rejsedage i både ind- og udland forekomme i dine arbejdsopgaver.

Mercuri Urval
Advokatsekretær til dødsbobehandling / Bobehandler
Advokathuset i Køge søger en dygtig og engageret advokatsekretær til dødsbobehandling.
Advokathuset i Køge, Køge
Advojob, 20. august
Bliv frivillig i en mandeklub i Stevns Kommune
Frivillige mænd søges til afvikling af ugentlige klubmøder og månedlige udflugter med Plejecenter Egehavens og Strøbyhjemmets kommende...
Center for Sundhed, Social & Ældre , Stevns Kommun, Køge
frivilligjob.dk, 20. august
Assistent/lægesekretær/sygeplejerske/so-su.ass./eller?
Lyst til nye funktioner ud over snævre faggrænser?
Køge Øjenklinik, Køge
Jobindex, 19. august
Gymnasielærer til HTX Køge, barselsvikar matematik og fysik
I forbindelse med at en af vores dygtige lærere er på barsel søger vi en vikar til at varetage gymnasial undervisning i matematik og fysik på...
EUC Sjælland, Køge
Jobcenter Køge, 19. august
Udskolingslærer til Asgård Skole i Køge
Er du en samarbejdsorienteret og engageret lærer med liniefag i dansk, idræt, engelsk, historie, kristendom?
Køge Kommune, Køge
Jobcenter Køge, 19. august
Sygeplejerske til Ortopædkirurgisk Afdeling, afsnit H3, Køge Sygehus - quicknr. 15403
Vi søger en sygeplejerske til fast stilling, 37 timer pr. uge, i blandede vagter.
Køge Sygehus, Ortopædkirurgisk Afdeling, Køge
Sygeplejerskejob, 19. august
Overenskomstansat sognepræst i Boholte Pastorat
En nyoprettet stilling som overenskomstansat sognepræst i Boholte Pastorat i Roskilde Stift er ledig.
ROSKILDE STIFTØVRIGHED, Køge
Jobcenter Køge, 19. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Fest For Fyrede Jobindex
1 til 20 af 39 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.