1 til 20 af 70 resultater.

Dine valg

 • FjernKøge

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
The Body Shop DanmarkStore Manager, Køge

The Body Shop Danmark

VI ER:
En international virksomhed med skønne, effektive produkter inden for hud- og hårpleje samt trendy makeup. Vi har stærke værdier og sælger effektive og forkælende produkter fyldt med Community Fair Trade-ingredienser, uden dyreforsøg og produceret med respekt for miljøet.

Vi har et sjovt og inspirerende arbejdsmiljø med god plads til personlig udvikling.
Vi brænder for professionel og personlig kundeservice.
Vi elsker at råbe op og gøre en forskel, og vi tror på, at der kun findes en slags skønhed, nemlig Beauty With Heart!

VI SØGER:
Store Manager til vores butik i Køge (barselsvikar, fuldtids): Vi søger dig, som har en naturlig fornemmelse for lederskab og er en erfaren sælger, men dit største aktiv er din personlighed.


The Body Shop Svenska AB, 21. november
Lænke-Ambulatorierne I DanmarkEr du vores nye alkoholbehandler i Køge Lænke-ambulatorium?

Lænke-Ambulatorierne I Danmark

Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark søger en dygtig og ambitiøs alkoholbehandler til vores ambulatorium i Køge.

Vi kan tilbyde dig at blive en del af et tværfagligt, velfungerende behandlerteam bestående af læge, socialrådgiver, sygeplejerske og sekretær. Vi arbejder i et sundt visionært miljø og har et højt fagligt niveau. Vi har fokus på at brugere og deres pårørende, til enhver tid får en velkvalificeret behandling med respekt og omsorg for den enkelte. Vi har kontinuerligt supervision og gode muligheder for efter- og videreuddannelse.

Vi fokuserer i øjeblikket på at blive endnu bedre inden for håndtering af dobbeltdiagnoser og familieorienteret alkoholbehandling.

Dine hovedopgaver vil være:

 • Terapeutiske samtaler - individuelt, med par eller pårørende
 • Motiverende samtaler
 • Udrednings-/kortlægningssamtaler

Jobindex, 20. november
Køge KommuneChef for Borgerservice til kommune med fart på udviklingen

Køge Kommune

Er du stærk på samarbejde, ledelse og kommunikation? Kan du sætte retning - også når det brænder på? Har du lyst til at lede 30 fagligt dygtige medarbejdere? Og kan du understøtte det gode samarbejde og skabe bæredygtige resultater - samtidig?

Så er du måske Køge Kommunes nye chef for Borgerservice. Vi søger et menneske der:

 • Har solid ledelseserfaring
 • Er omstillingsparat
 • Har antennerne ude og netværket i orden
 • Ikke går i baglås når reaktionstiden er kort

Køge Kommune, 20. november
Lemvigh-Müller A/SVærkfører, Armeringsstål

Lemvigh-Müller A/S, Køge

Du kommer til at arbejde hos Danmarks førende leverandør af armeringsstål i en nyetableret produktion i Køge. Produktionen er godt udstyret, har store produktions- og lagerfaciliteter og i det hele taget gode arbejdsomgivelser. Der er dag til dag levering til byggeindustrien i Danmark. Produktionen er derfor styret af kundernes projekter, hvor der er stor variation i såvel produktsammensætningen som mængderne.

Din hovedopgave er ledelse af ca. 45 produktionsmedarbejdere og svejsere. Sammen med din værkførerkollega skal du sikre en effektiv produktion med rettidig levering og fejlfri kvalitet. Dine arbejdsopgaver er:

 • At hverdagen fungerer og at medarbejderne er motiverede.
 • Optimering af arbejdsprocesser
 • Opfølgning på produktionstal, kvalitet, leveringssikkerhed og produktivitet

Lemvigh-Müller A/S, 20. november
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 20. november
Bilhuset Køge A/S - Peugeot KøgeRegnskabsmedarbejder

Bilhuset Køge A/S - Peugeot Køge

Vi søger en ambitiøs og dygtig regnskabsmedarbejder/blæksprutte til vores økonomifunktion

Bilhuset Køge A/S søger snarest en kvalificeret allround regnskabsmedarbejder/blæksprutte med lyst og vilje til at arbejde i en virksomhed, hvor tempo, engagement, godt humør og professionalisme går hånd i hånd.

Du tilbydes en alsidig stilling i et dynamisk bilhus med 25 ansatte, hvor du, under ledelse af virksomhedens økonomichef, varetager bogholderi- og administrationsfunktionen.

Er du dygtig og ønsker du udvikling, ansvar og godt samarbejde, er stillingen måske noget for dig?


Jobindex, 19. november
Lidl Danmark K/SAdministrationsassistent 25 timer pr. uge

Lidl Danmark K/S, Køge

Den regionale administration håndterer opgaver i relation til vores butikker og lager på Sjælland. Med tiltrædelse den 1. januar 2015 eller efter aftale, søger vi en dygtig og engageret administrationsassistent, der kan være med til at præge udviklingen i en ny organisation, og som kan medvirke til at sikre en professionel administration.

Jobprofil

 • Du bliver bindeleddet imellem butikkerne og administrationen, hvor du vil besvare de daglige opkald til lokal 640
 • Controlling/regnskab, f.eks. nøgletalsbehandling og rapportering, udgiftsbilag, pengeflow og omkostningscontrolling

Jobindex, 19. november
Andersen Motors A/S
Produktchef til autobranchen

Andersen Motors A/S, Køge

Vi søger en produktchef, der vil være med til at videreudvikle vores nye forretningsområde indenfor forbrugsartikler til autoværksteder.

Du vil få hovedansvaret for det nye forretningsområde og skal sikre, at potentialet udnyttes fuldt ud. Du bliver produkteksperten i vores team og vil følge varerne fra producent til kunde. Samtidig skal du sikre, at programmet er fuldt konkurrencedygtigt. Desuden omfatter arbejdsopgaverne:

 • Optimering af programmet herunder at udvælge og source nye produkter
 • Lave aftaler med leverandører
 • Udarbejde markedsføringsmateriale, såsom kampagner, elektroniske nyhedsmails etc.

Jobindex, 19. november
Suzuki Bilimport Danmark A/S
Produktchef til Suzuki

Suzuki Bilimport Danmark A/S, Køge

Du indgår i en erfaren og dynamisk salgs- og marketingorganisation, der arbejder efter langsigtede mål og med fokus på tilfredse kunder og forhandlere. Vi arbejder i teams, hvor alle har sit primære arbejdsområde, men hvor man også har et ansvar for helheden. Du vil få hovedansvaret for produkter og markedsanalyse, og i tæt samarbejde med den øvrige marketingorganisation skal du sikre, at potentialet i det nye modelprogram udnyttes fuldt ud.

Produktchefen står for den daglige kontakt til fabrikken i produktspørgsmål og er ansvarlig for optimering af produktsortimentet, samt at organisationen er opdateret omkring markedsudviklingen. Herudover omfatter ansvarsområderne:

 • Deltagelse i produkt- og markedsudvikling
 • Overvåge bilmarkedet og løbende informere Suzuki fabrikken omkring udviklingen
 • Koordinere nybils-introduktioner internt og i forhold til forhandlerorganisationen
Suzuki Bilimport Danmark A/S

Jobindex, 18. november
NettoNetto søger en projektleder til international Marketing-afdeling

Netto, Køge

Vil du arbejde i Danmarks største detailkoncern? Har du lyst til at være en del af Nettos fortsatte vækst på det danske og udenlandske marked? Og har du de faglige kompetencer, der skal til for at udfordre og skabe værdi til Nettos forretning? Så er du måske vores nye projektleder i Nettos internationale Marketing-afdeling.

Vi søger en stærk og selvstændig projektleder, der får ansvaret for at starte og drive marketingprojekter og -kampagner på tværs af landegrænser. Stillingen rapporterer til Nettos internationale marketingchef og har en bred berøringsflade internt og eksternt. Stillingen er nyoprettet, så du har god mulighed for at være med til at forme jobbet.

I det daglige arbejder du tæt sammen med marketing-afdelinger på tværs af landene, Dansk Supermarkeds private label afdeling, Nettos internationale sortiments-funktion samt eksterne samarbejdspartnere som reklamebureauer og mediebureauer.


Netto, 17. november
Elgiganten A/SSalgsleder til Hvidevarer

Elgiganten A/S, Køge

Nu har du muligheden for at arbejde som leder i Elgiganten, hvor vindermentalitet og kundefokus går hånd i hånd. Som salgsleder i Elgiganten har du ansvaret for din egen afdeling i varehuset. Det er dig, der er budgetansvarlig for afdelingens resultater. Du skal motivere dine medarbejdere og medvirke til, at de indgår i et positivt og innovativt arbejdsmiljø. Du skal skabe glade kunder ved at ga? forrest og fa? det bedste ud af dit team. Din succes afspejler sig i dine medarbejderes succes og din afdelings pæne butiks-layout.

I jobbet som salgsleder arbejder du med medarbejderudvikling, coaching og motivering af medarbejdere samt ej at forglemme det gode købmandskab. Du kan og trives med at træffe hensigtsmæssige beslutninger i en travl hverdag. Som person er du selvsikker og hurtigt arbejdende. Du er fleksibel men også et venligt og positivt menneske, som er opmærksom på, hvad der foregår omkring dig. Er det dig?


Elgiganten A/S, 17. november
Køge KommuneStedfortræder til Pædagogisk Vejleder- og Værestedsteam

Køge Kommune

Er du den sygeplejerske, ergoterapeut, pædagog, der har lyst til ledelsesudfordringer, IT- og administrative opgaver. Så kan det være, at du skal være stedfortræder i Pædagogisk Vejleder- og Værestedsteam i Køge Kommune.

Vi yder vejledning til ca. 300 borgere med sociale problemer og/eller handicaps efter Servicelovens § 85. Vi er 4 forskellige åbne aktivitets- og værestedstilbud med hvert sit fokusområde efter Servicelovens § 104. Vi er pt. 53 engagerede medarbejdere, der brænder for vores arbejde.

Stedfortræderen har, sammen med lederen, ansvaret for; personaleledelse, den daglige drift, budget og økonomistyring, samt ikke mindst udvikling og sikring af det fortsatte høje faglige niveau for socialpædagogisk støtte både i vejledningen og på værestederne.


Køge Kommune, 13. november
Stevns KommunePædagog til Lærkehuset

Stevns Kommune

En stilling for dig, som har lyst til at arbejde med børn i alderen 0-6 år.

Lærkehuset er en integreret institution og den ledige stilling er funktionsmæssigt tilknyttet børnehaven.

Vi tilbyder:

 • En stor moderne institution.
 • En institution med totalrenoveret udendørs legeområde med store muligheder
 • Flere værksteder
 • En institution med stor motoriksal samt legeplads med boldbane, der danner fine rammer for legeaktiviteter.
 • Faglig udvikling og sparring på tværs af afdelinger internt og eksternt i Område Nordstevns

Stevns Kommune, 12. november
Region SjællandLægesekretær til Arbejdsmedicinsk Afdeling, socialmedicinsk enhed, Køge Sygehus - quicknr. 15966

Region Sjælland

Vores Socialmedicinske Enhed i Arbejdsmedicinsk Afdeling søger en lægesekretær til en spændende stilling 01.01.15 eller snarest muligt.

Arbejdsmedicinsk Afdeling varetager Region Sjællands opgave i forbindelse med reformen af førtidspension og fleksjob samt den kommende reform af sygedagpengeloven. Afdelingens læger deltager på tværfaglige møder i alle regionens 17 kommuner og foretager kliniske udredninger på Arbejdsmedicinsk Afdeling.

Funktionen varetages nu af to lægesekretærer, men grundet stigende aktivitet er der behov for endnu en lægesekretær til at hjælpe os med opgaverne.

Region Sjælland

Region Sjælland, 12. november
The Whole Company A/SMarketingkoordinator

The Whole Company A/S, Køge

Vi søger en ny medarbejder, der kan lede projekter samt er stærk inden for sociale medier og den digitale udvikling.

Du vil få ansvaret for at lede en række projekter indenfor marketing. Dette vil typisk være produktlanceringer, optimering af salgsfremmende materialer, events og lignende. Du vil få en stilling, hvor der er en høj grad af medindflydelse, og hvor det forventes, at du er initiativrig samt har styr på detaljen.

Dit arbejde og dine projekter foregår naturligvis i tæt samarbejde med dine kollegaer inden for salg, marketing, indkøb, økonomi m.fl. Du forstår derfor værdien af at samarbejde og den synergieffekt, der ligger heri. Din naturlige interesse for markedsføring betyder, at du ikke blot er tovholder på projekterne, men at du også sikrer, at alle de markedsføringsmæssige parametre i projektet er kommercielt optimeret.

The Whole Company A/S

Jobindex, 7. november
Back Up Vikar A/SVikarer til produktion og lagerarbejde – København og omegn

Back Up Vikar A/S

Vi har meget travlt og søger derfor efter friske vikarer til vores kunder i København og omegn.

Som vikar ved Back Up Vikar er der mange fordele. Der er mulighed for at prøve forskellige opgaver og forskellige brancher. Du bestemmer selv, hvornår og hvor meget du har lyst til at arbejde, og du har mulighed for at opbygge eller udvikle dine kvalifikationer.

Vi søger fleksible vikarer til vores kunder i Køge, Brøndby, Ballerup, Glostrup og Hvidovre, der kan træde til i forbindelse med både akutte og længerevarende opgaver inden for produktion og lager.

Det er vigtigt at du enten har erfaring inden for MIG, MAG, Co2-svejsning, bukke, dreje, eller savearbejde. Har du §26-certifikat samt truckcertifikat, er det en ekstra fordel. Derudover er det en fordel at du har erfaring med pluk- og pakkeopgaver på lager, arbejdet med håndscanner og gerne erfaring med SAP.


Jobindex, 7. november
REMA 1000Souschef

REMA 1000, Ølby

Vi søger en dygtig og engageret souschef til vores butik i Ølby.

Som souschef bliver du købmandens højre hånd og stedfortræder. Dine arbejdsopgaver bliver disponering, eksponering, ledelse og motivering af vores dygtige medarbejdere samt kundebetjening.

Du skal medvirke til, at REMA 1000 bliver lokalområdets foretrukne dagligvarebutik. Det gør du ved at sørge for, at vores kunder føler sig velkomne i REMA 1000, hver gang de besøger os. Du er ansvarsbevidst, energisk, fleksibel og trives i en hurtig og tempofyldt hverdag.


REMA 1000, 6. november
Lidl Danmark K/SSouschef

Lidl Danmark K/S, Ølby

Vi søger en kompetent souschef til vores butik i Ølby.

Som souschef hos os er du butikschefens højre hånd og stedfortræder. Du er den, der tager over, når butikschefen ikke er til stede, så du skal på én gang være både fleksibel, systematisk og have en god situationsfornemmelse. Du kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken og får også medansvar for butikkens drift og resultater.

Har du erfaring inden for detailhandel er det naturligvis en fordel. Vigtigst er dog, at du er en motiverende og handlekraftig leder, der både har sans for detaljen og er god til at bevare overblikket. Sammen med medarbejderne er det en af dine fornemste opgaver at sikre, at butikken altid fremstår præsentabel, så den og vores service altid lever op til kundernes forventninger.


Jobindex, 5. november
Bemandingskompagniet A/SSygeplejersker søges til faste vikariater pr. 1/12-2014 i hjemmeplejen i Vest- og Midtsjælland

Bemandingskompagniet A/S, Holbæk, Odsherred, Slagelse, Ringsted, Sorø og Køge

Bemandingskompagniet A/S søger sygeplejersker til Holbæk, Odsherred, Slagelse, Ringsted, Sorø og Køge.

Vi er eneleverandør til hjemmeplejen/plejehjem, og vi har såvel lange vikariater som enkelte vagter. Vi mangler lige nu gode stabile sygeplejersker, som er friske til inspirerende opgaver i hjemmeplejen.

Vi tilbyder:

 • God løn
 • Feriepenge
 • Masser af vagter
Bemandingskompagniet A/S

Jobindex, 5. november
Semler Gruppen
Servicerådgiver til Semler Retail Køge

Semler Gruppen

Da en af vores kolleger har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en servicerådgiver til snarlig tiltrædelse. Hos Semler Retail Køge brænder vi for at levere den bedste service og kvalitet til vores mange kunder, og efterlyser derfor en udadvendt, hurtigt tænkende og servicemindet servicerådgiver, som evner at holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket og humøret.

Jobprofil

 • Efterlevelse af Serviceprocessen i alle dens aspekter
 • Booking af kunder og oprettelse af værkstedsordrer
 • Kundebetjening, hvor kunden er 100% i fokus og hvor du har ansvaret for kunden fra start til slut

Semler Gruppen A/S, 4. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Krifa kampagne 2014
1 til 20 af 70 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.