1 til 20 af 36 resultater.
Ikast-Brande KommuneSosu-assistent aftenvagt hjemmeplejen, Distrikt Nord

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en sosu-assistent til vores aftenvagtgruppe ved hjemmeplejen Distrikt Nord.

 • Stillingen er ledig til besættelse hurtigst muligt. Ugentligt timetal 29,75
 • Kørekort et krav
 • Der arbejdes hver 2. weekend

Er du en dygtig, pligtopfyldende og energisk m/k, der vægter helhedsplejen og omsorgen for vores borgere højt, så er det måske dig vi har brug for i vores team af fantastiske assistenter og hjælpere.


Ikast-Brande Kommune, 5. oktober
pro&coProduct management lingeri - Femilet

pro&co søger for kunde i Ikast

Et udfordrende og spændende job med stor berøringsflade og internationalt snit.

Som Category Manager har du ansvaret for at omdanne den lagte brandstrategi til en effektiv kollektion, som på samme tid fastholder og udfordrer den fortsatte røde tråd i udviklingen af Femilet brandet. Du er katalysatoren, som faciliterer, at kundernes behov altid afspejles på bedst mulig vis i udviklingsprocessen.

Med en talorienteret og analytisk tilgang har du konstant fingeren på pulsen i en løbende vurdering af de enkelte kollektioners performance via løbende rapporteringer og ad hoc analyser. En kvantitativ viden, som skal kombineres med en kontinuerlig indsamling af kvalitative input fra markedet via tæt dialog med de forskellige distributionskanaler, der spænder fra egne butikker til uafhængige forhandlere.


pro&co, 2. oktober
Ikast-Brande KommuneIkast Østre Skole søger 2 lærere til tidsbegrænsede stillinger pr. 1. december 2015 eller tidligere

Ikast-Brande Kommune

Sammen skaber vi trivsel, faglighed og fremtid – vil du være med?

Nu har du muligheden for at blive en del af et meget velfungerende hold på Ikast Østre Skole. Skolen er kendetegnet ved meget høj trivsel hos ansatte og elever, og et skarpt fokus på alle elevers sociale og faglige læring.

Ikast Østre er for sit arbejde med skolereformen indstillet til arbejdsmiljøprisen indenfor kategorien "Samarbejde om arbejdsmiljø". Vi har en pragmatisk tilgang, hvor vi er optaget af det der virker, og de handlinger vi sætter i gang, skal selvsagt gøre en positiv forskel.

Du vil blive mødt med store forventninger til din undervisnings- og samarbejdspraksis, hvor igennem du bidrager til skolens samlede kapacitet. Samtidig kan du se frem til udviklende sparring og opbakning fra såvel ledelse som kolleger ift. at udvikle begge områder.


Ikast-Brande Kommune, 2. oktober
DK Company A/SØkonomiassistent

DK Company A/S, Ikast

Vi søger en medarbejder til kreditor- og finansbogholderiet i Ikast.

Du kommer til at arbejde selvstændigt i tæt samarbejde med dine nærmeste kollegaer og den øvrige organisation. Som en del af teamet i retailbogholderiet vil du få tildelt ansvaret for bogføringen af dine egne butikker/selskaber. Arbejdsopgaverne er mangeartede og omfatter primært almindeligt forekommende arbejdsopgaver i et kreditor- og finansbogholderi, som f.eks.

 • Bogføring af kreditorfakturaer
 • Betalinger
 • Bogføring af kasseopgørelser

Jobindex, 2. oktober
DK Company A/SKontorelev med speciale indenfor økonomi

DK Company A/S, Ikast

Drømmer du om en økonomiuddannelse med udfordringer og spændende opgaver samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et dynamisk miljø?

DK Company A/S i Ikast søger en dygtig og engageret elev til en toårig kontoruddannelse med speciale i økonomi til opstart senest 1. januar 2016.

Jobprofil

 • Debitor- og kreditorbogholderi
 • Finansbogholderi samt kasseopgørelser
 • Lønadministration
 • Korrespondance med kunder og leverandører

Jobindex, 2. oktober
Nordtec-Optomatic A/SServicetekniker til maskinanlæg til automationsvirksomhed i Midtjylland

Nordtec-Optomatic A/S, Ikast

Til udvidelse af vores aktiviteter, søger vi en servicetekniker til udførsel af nyinstallationer samt fejlfinding, service og vedligehold hos vores industrikunder i Danmark og udland. Derudover vil der være mindre PLC-programmeringsopgaver. Har du kvalifikationerne og lysten til at arbejde selvstændigt, har vi et spændende job til dig.

Kvalifikationer:

 • Uddannet elektriker, evt. installatør
 • Erfaring med el-montage og service på maskin- og automationsanlæg samt større industriinstallationer
 • Gerne erfaring med montage af styretavler

Jobindex, 2. oktober
Bloomingville A/S
INTERNATIONAL MARKETINGCHEF

Bloomingville A/S, Ikast

Bloomingville A/S er en international virksomhed, der inkluderer 2 brands Bloomingville og DAY BIRGER et MIKKELSEN HOME. Vi er en hurtigt voksende virksomhed placeret i Danmark, hvor vi designer, udvikler og markedsfører vores kollektioner inden for boliginteriør og møbler. Vi beskæftiger i dag godt 70 medarbejdere og vi har ca. 60 agenter og distributører i Europa, Oceanien, Asien og Nordamerika. Vi er en designdrevet virksomhed, der blev grundlagt i 2000 og er i dag en del af amerikanske Regent Holding.

For at styrke vores generelle marketingindsats, såvel online som offline, søger vi en International Marketingchef. Vi ønsker at fastholde og udvikle vores stærke print/magasin position samt udvikle vores online tilstedeværelse gennem yderligere online brand aktivering på alle relevante sociale medier. Vi har i dag 5 medarbejdere i den danske marketingafdeling.


Bloomingville A/S, 1. oktober
Ikast-Brande KommuneSocialfaglig jobkonsulent til Beskæftigelse og Integration

Ikast-Brande Kommune

I Arbejdsmarkedsafdelingen i Ikast-Brande Kommune arbejder vi resultatorienteret sammen med borgere og virksomheder. På tværs af afdelinger arbejder vi således for, at alle borgere – der kan – skal i job og uddannelse, og for at sikre virksomhedernes behov for kvalificeret arbejdskraft.

En af vores medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer, og vi søger derfor hendes afløser. Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Etablering af fleksjob samt rådgivning og vejledning af ledige borgere, der afventer fleksjob.
 • Afholdelse af jobsamtaler og iværksættelse af aktiviteter.
 • Arbejde med jobplaner og rehabiliteringsplaner.

Ikast-Brande Kommune, 1. oktober
Ikast-Brande KommuneVejingeniør til Drift- og Anlægsafdelingen

Ikast-Brande Kommune

Vi har rigtig travlt med vores mange opgaver i Drift- og Anlægsafdelingen og søger derfor en kollega, som har lyst til at være en del af en afdeling, som styrer anlægsprojekter fra opstart til drift og er myndighed på vejområdet.

Vi søger en ingeniør til at arbejde med:

 • Mindre anlægsprojekter, herunder lettere projektering, udbud og tilsyn
 • Drift af Kommunens veje og stier
 • Myndighedsopgaver på private fællesveje, samt opgaver indenfor anlæg og trafiksikkerhed
 • Borgerhenvendelser

Ikast-Brande Kommune, 30. september
Bloomingville A/S
Bloomingville søger en sælger med masser af drive til England

Bloomingville A/S

Med reference til vores Sales- and Export Manager kommer du til at spille en central rolle i salgsafdelingen, som i dag består af 16 personer. Du vil få ansvaret for vores nuværende kunder i England, men da strategien er vækst, skal du via opsøgende salg forvente stor rejseaktivitet til netop at finde nye kunder. Med base fra kontoret i Ikast vil du planlægge, vedligeholde og indgå på lige fod med det interne salgsback-up team i alle de administrative opgaver.

Dine primære opgaver bliver bl.a.:

 • Opsøgende i kanvassalg
 • Salg via kundebesøg, telefon og mail
 • Opfølgning på kunder
 • Opfølgning på vores shop-in-shops

Jobindex, 30. september
Aktive Energi Anlæg A/SProjektleder til opførelse af energianlæg

Aktive Energi Anlæg A/S, Ikast

m/k ingeniør/maskinmester

Aktive Energi Anlæg A/S – eller AEA som vi i daglig tale hedder – er en rådgivende entreprenørvirksomhed med speciale i projektering og etablering af kraftvarmeanlæg, opførelse af solvarmeanlæg, installation af varmepumper og andre typer energianlæg, primært i Danmark.

Som projektleder får du ansvaret for ét eller flere projekter og disses gennemførelse. Ofte bliver du involveret allerede i projekternes tilbudsfase. Opgaverne omfatter bl.a.:

 • Assistere vores sælgere ved udarbejdelse af tilbud generelt, herunder kalkulation
 • Indhentning af tilbud i samarbejde med vores sælgere
 • Gennemgang af tekniske løsninger med kunder, leverandører og myndigheder

Jobindex, 30. september
BON’A PARTEResultatorienteret Online Marketingkonsulent

BON’A PARTE, Ikast

Brænder du for online kommunikation og for at sætte dit eget præg på hverdagen?

BON’A PARTE søger en stærk online marketingkonsulent, der brænder for at se resultaterne af de forskellige online aktiviteter, vi kører.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Ansvarlig for disponering af et stort online marketing budget
 • Kampagne optimering ift customer journey (first click – last click) og CPC/CPO/CPM
 • Rapportering af nøgle KPI

Vi tilbyder en stilling i en spændende, dynamisk og international virksomhed og en hverdag med masser af faglige og personlige udfordringer. Der er tale om en stilling, hvor der er frihed til at tilrettelægge opgaverne, som det passer dig.


Jobindex, 30. september
Ikadan Plast A/SOperatør – Plastmager

Ikadan Plast A/S, Ikast

Som operatør er du medansvarlig for den løbende produktion på vore sprøjtestøbemaskiner og plastsvejseanlæg. Da virksomheden bærer præg af innovation og omstillingsparathed vil du også skulle være med til at optimere og udvikle dine arbejdsområder. Det er vigtigt, du er en åben og udadvendt person, der har lyst til at arbejde og tage ansvar, i det arbejde du udfører.

Dine kvalifikationer:

 • Du har erfaring med sprøjtestøbning.
 • Du kan arbejde selvstændigt og struktureret
 • Du er kvalitetsbevidst og i besiddelse af ordenssans
 • Du er stabil og med gode samarbejdsevner


Jobindex, 29. september
Ikast-Brande KommuneSB Sys - System- og programadministrator - genopslag

Ikast-Brande Kommune

Børne- og Undervisningsområdet har besluttet at indføre SBSYS. Programmet skal dels kvalificere arbejdet i Familierådgivningen og dels erstatte det nuværende ESDH-system, når det udfases ved årsskiftet 2015/2016. Det er besluttet, at der skal bruges 2 typer administratorer:

I den forbindelse søges til tiltrædelse snarest muligt en 30 timers system- og programadministrator til varetagelse af følgende opgaver:

 • være ekspert i brugen af SBSys
 • undervise i SBSYS i samarbejde med den socialfaglige administrator
 • kunne indgå i samarbejdet i en større kommunal sammenhæng, såfremt andre afdelinger tilslutter sig SBSYS

Ikast-Brande Kommune, 29. september
Ikast-Brande KommunePlanlægger til Plangruppen

Ikast-Brande Kommune

Vi har travlt med at planlægge udviklingen i kommunen med Danmarks bedste erhvervsklima, Ikast-Brande. Derfor søger vi en god kollega, der skal være med til at udarbejde lokalplaner, helhedsplaner og proces- og projektstyring i forbindelse med planopgaver.

Arbejdsopgaver

 • Udarbejdelse af lokalplaner fra A-Z, inkl. kommuneplantillæg
 • Udarbejdelse af strukturplaner, masterplaner og lignende
 • Samarbejde med projektudviklere, borgere og kolleger
 • Daglige opgaver som f.eks. kollegahjælp og borgerhenvendelser

Ikast-Brande Kommune, 25. september
PAICOSales Manager

PAICO søger for UTG i Ikast

For UTG søges Sales Manager, der skal være med til at videreudvikle virksomhedens position på markedet. Med reference til direktionen, bliver du helt central i opbygningen af nye kunderelationer, ligesom du bliver ansvarlig for at udbygge samarbejdet med nuværende, udvalgte storkunder.

I tæt samarbejde med bl.a. firmaets designere, skal der udvikles produkter, der passer ind i kundernes koncepter. Du skal hele tiden være på forkant og forstå kundernes aktiviteter og hvor de er i processen, så det rigtige produkt lanceres på det rigtige sted med den rette timing.

UTG kan tilbyde dig et selvstændigt og udviklende job i et ungt, moderne og uformelt miljø. En alsidig hverdag, hvor du motiveres af kompetente kollegaer i en travl og inspirerende modebranche. Vi har brug dig nu, men venter naturligvis på den rigtige kandidat.


Jobindex, 25. september
pro&coBusiness Controller

pro&co søger for Femilet i Ikast

Med reference til virksomhedens CFO søger Femilet en Business Controller, der skal fungere som en sparringspartner for den øvrige organisation.

Du bliver nøgleperson i virksomheden for udarbejdelse af analyser til fremadrettet forretningsudvikling. Du arbejder med hele værdikæden herunder Product Managers, virksomhedens egne koncept-butikker og shop-in-shop i stormagasiner samt andre butikker. Du vil i samarbejde med den øvrige organisation arbejde med drift og udvikling af butikkerne.

Du vil stå for den månedlige opfølgning af regnskabstal, udarbejdelse af budgetter, og du skal skabe overblik og beslutnings-grundlag, der kan bidrage til optimering af butikkernes drift. Ydermere skal du som Business Controller bidrage med at udvikle og vedligeholde de forskellige værktøjer, som bruges til at understøtte driften af virksomheden.


pro&co, 24. september
fakta a/sServicemedarbejder, Fakta, Strøget Ikast

fakta a/s

Du bliver en del af en butik med 15 medarbejdere. Med en central beliggenhed i Ikast, er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives med masser af dynamik og står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Opgaver:

 • Opfyldning
 • Trimning
 • Kassearbejde
 • Kundebetjening

Coop Danmark A/S, 24. september
fakta a/sLukkeansvarlig over 18 år, Fakta Strøget Ikast

fakta a/s

Du bliver en del af en butik med 15 medarbejdere. Med en central beliggenhed i Ikast, er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives med masser af dynamik og står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Opgaver:

 • Opfyldning
 • Trimning
 • Kassearbejde
 • Kundebetjening

Coop Danmark A/S, 24. september
Kingsrød Transport ApS
Speditørelev

Kingsrød Transport ApS, Ikast

Kingsrød Transport ApS er et transportselskab i positiv udvikling, og vi søger en speditørelev til vores afdeling i Ikast.

For at komme i betragtning som speditørelev hos Kingsrød Transport Aps, skal du have bestået HHX/HGS med gode karakterer. Lige så vigtigt er dine personlige kvalifikationer og indstilling til tingene. Vi lægger også vægt på følgende:

Efter en grundig oplæring i vores systemer, vil du i din elevtid hos Kingsrød Transport ApS komme i berøring med SØ-import, toldlager, udstedelse af eksportdokumenter og trafikafdelingerne Norge og på kontinentet.


Jobindex, 24. september
Annonce:
European Media Partner Danmark ApS
1 til 20 af 36 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.