1 til 20 af 20 resultater.
Ikast-Brande KommuneFerieafløser - social- og sundhedshjælper søges til Plejeboligerne

Ikast-Brande Kommune

Social- og sundhedshjælper søges til Plejeboligerne Frisenborgparken i Ikast til en stilling som ferieafløser fra den 1/7 til den 31/8 2015.

Arbejdsopgaver:

 • Varetage pleje og omsorg for beboerne
 • Tæt samarbejde og dialog med beboerne, pårørende og kolleger

Vi ønsker at du:

 • Er uddannet social- og sundhedshjælper, eller har erfaring med plejeopgaver indenfor ældreområdet
 • Har lyst til dag- og aftenvagter
 • Har lyst til, og gerne erfaring med, at arbejde med demente beboere
 • Har gode kommunikations- og samarbejdsevner

Ikast-Brande Kommune, 23. april
Bloomingville A/S
Bloomingville søger en Detaljeorienteret Kontorelev

Bloomingville A/S, Ikast

Vi udvikler hele tiden vor forretning og vores salgsorganisation vokser. Derfor søger vi, til en nyoprettet stilling, en detaljeorienteret kontorelev til vores Back Office afdeling.

Med reference til vores Customer Service Manager vil du komme til at arbejde med forskellige administrative opgaver i vores Back Office funktion som pt. består af én erfaren kollega. For den rigtige person er der tale om en spændende hverdag, hvor der bl.a. arbejdes med ordrebehandling, forsikring af kunder, reklamationsbehandling og diverse forefaldende opgaver.

Denne elevstilling vil altså give dig en dybtgående viden om, hvordan ”motorrummet” i en virksomhed fungerer og vil åbne døre til stillinger indenfor både salg, administration, finans m.m.


Jobindex, 21. april
Bloomingville A/S
International Key Account Manager - Furniture

Bloomingville A/S, Ikast

Vi udvikler hele tiden vor forretning og til efteråret introducerer vi en ny møbelkollektion. Derfor søger vi til en nyoprettet stilling en struktureret og energisk Key Account Manager til at drive vort salg af møbler til nationale og internationale Key Accounts

Med reference til vores Sales- and Export Manager kommer du til at spille en central rolle i salgsafdelingen, som i dag består af 16 medarbejdere. Du vil i tæt samarbejde med vores Sales- and Export Manager og vores Key Account team blive ansvarlig for at opstarte og drive salget af vores nye møbellinje. Der vil være et fokus på større internationale møbelkæder og ”hvide” møbelhuse.

Dine primære opgaver bliver bl.a.:

 • Identificering og opstart af nye kunder
 • Salg til vore Key Accounts
 • Udvikling af salgsstrategi for vores nye møbellinje

Jobindex, 21. april
Bloomingville A/S
Initiativrig og processtærk Customer Service Manager

Bloomingville A/S, Ikast

Vi udvikler hele tiden vor forretning og vores salgsorganisation vokser. Derfor søger vi, til en nyoprettet stilling, en processtærk og initiativrig Customer Service Manager til at drive vores kundeservice-/supportafdeling.

Med reference til vores Sales- and Export Manager kommer du til at spille en central rolle i salgsafdelingen, som i dag består af 16 medarbejdere. Du vil i tæt samarbejde med vores Sales- and Export Manager komme til at drive udviklingen af vores salgsafdeling således at vi også fremover kan tilbyde branchens bedste service. Vores kommende Customer Service Manager vil også få det faglige personaleansvar for vores Support- og Back Office personale.

Dine primære opgaver bliver bl.a.:

 • Udvikling og strukturering af vores salgssupport
 • Implementering af nye processer
 • Støtte vores supportere i hverdagen

Jobindex, 21. april
Ikast Værkerne Service A/SVVS-rørsmed

Ikast Værkerne Service A/S

Har du erfaring med ledningsarbejde og rørsvejsning, og vil du være en del af et stærkt team, der servicerer Ikast Værkernes kunder og ledningsnet?

Som VVS-rørsmed bruger du omkring 90 procent af din tid ude i marken, hvor du hovedsageligt beskæftiger dig med svejseopgaver og tilhørende koordinering. Du servicerer vores ledningsnet og løser desuden en bred vifte af opgaver med relation hertil også internt hos vores kunder. Du vil derfor også få en del kundekontakt, hvorfor det er vigtigt at kunne yde en god service.

Du bliver en del af et team på 6 personer, der er gode til at samarbejde, sparre og bruge hinanden i hverdagen. Vi sørger for grundig oplæring omkring vores ledningsnet, og vi har stort fokus på din faglige og personlige udvikling. Ud over det behagelige og uformelle arbejdsmiljø får du hos os en god balance mellem arbejde og privatliv. Vi har også frokostordning, pension, sundhedsordning, motionsrum og andre personalegoder.


Jobindex, 20. april
SAM Executive Search A/SInternational energikonsulent

SAM Executive Search A/S søger for Scanenergi i Vejle

Du skal arbejde med de store procesvirksomheder, hjælpe dem med at optimere deres energiforbrug, og din indsats har markant indflydelse på virksomhedernes økonomi.

Du får ansvar for at udføre ”EnStudy™ Plant Utility Audits” samt deltage i ”EnSave™ Verification & Planning (V&P)” i udvalgte virksomheder, primært inden for fødevare-, tobaksindustrien og bryggerier. En del af jobbet indebærer opfølgning og dokumentation under og efter implementering af programmerne, blandt andet for at dokumentere den økonomiske effekt.

SAM Executive Search A/S er én af Danmarks og Nordens største headhunting virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder direktører, ledere og specialisteri Danmark og udland.


SAM Executive Search A/S, 15. april
Ikast-Brande KommuneJobkonsulent til UU Ikast-Brande

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en jobkonsulent, der med et ”administrativt gen” også forstår at ”sparke døre ind” til virksomhederne, og som kan motivere og coache unge samt etablere gode match i mellem disse 2 parter.

I tråd med vores forventninger bliver din opgave at motivere til, finde og etablere praktik for unge på offentlige og private virksomheder med det formål at optræne til, udvikle og fastholde et uddannelsesperspektiv på kort eller langt sigt.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • individuel og gruppevejledning af unge omkring det lokale og nationale job og uddannelsesmarkedmatchning mellem borger og virksomhed med henblik på job og praktikker samt aktiveringkompetenceafdækning og match i forhold til jobmuligheder
 • afklaring af borgerens arbejdsevne

Ikast-Brande Kommune, 15. april
Mercuri Urval
Projektleder for energiudnyttelse

Mercuri Urval søger for Ikast Værkerne Service

Fjernvarme • Energioptimering • Konvertering • Nyanlæg • Kunder

Ansvaret som projektansvarlig er samlet i en stilling med reference til driftslederen i varmeforsyningen. Stillingen vil indebære ansvaret for det udførende arbejde med alle former for ingeniørarbejde vedrørende energioptimeringsopgaver i fjernvarmeselskabet. Målet er øget energiudnyttelse, og opgaverne spænder vidt; fra nyanlæg til analyser på eksisterende anlæg, analyser vedrørende f.eks. naturgaskonvertering, konsekvenser for kunder og for værket, forholdet til myndighederne, forholdet til naturselskabet og meget mere. Hertil kommer analyser for enkeltkunder, afgiftsreglernes betydninger for parterne, fremtidens boligbyggeri og fjernvarmens position.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 15. april
PAICORegnskabsmedarbejder

PAICO søger for O.H. Industri A/S i Ikast

O.H. Industri A/S søger en dygtig og ambitiøs kollega, der ønsker et alsidigt job i en dynamisk organisation. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Du indgår som en del af bogholderiet, men kommer også til at samarbejde med den øvrige del af administration og salg.

Opgaverne vil typisk være:

 • Fakturering
 • Bogføring af debitorindbetalinger
 • Debitoropfølgning og debitorforsikring
 • Deltage i kreditorbehandling

Jobindex, 10. april
KK Wind SolutionsTechnical Project Manager & Team Lead (Mechanical Engineering)

KK Wind Solutions, Ikast

Are you an experienced Technical Project Manager with a strong drive and a background within the wind or maritime industry? And do you want to combine your strong project management skills with heading up a team of 3?

KK Wind Solutions

As Technical Project Manager, you spend approximately 80 % of your time working with the technical aspect of development projects. From the initial phase to series production, you secure that the developed products have high levels of safety, applicability, quality, and life time, as well as being well documented and designed for effective manufacturing – all without “over-engineering”.

In addition to project management tasks, you spend 20 % of your time as Team Lead for our Mechanical Engineering Department with management responsibilities for three employees. You will report to the Head of Engineering and collaborate closely with colleagues in Poland and external consultants.


KK Wind Solutions, 10. april
Ikast-Brande KommuneLeder til Socialpsykiatrien Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune

Du får ansvaret for den daglige drift og faglige udvikling i Socialpsykiatrisk Center Nord, der består af bostøtte, botilbud, akutordning og værested. Du får ligeledes det ledelsesmæssige ansvar for centrets ca. 30 medarbejdere, herunder to teamledere.

Du vil referere til psykiatri- og handicapchefen og indgå i ledergruppen på psykiatri- og handicapområdet, samt i et tæt ledelsesnetværk med leder af Socialpsykiatrisk Center Syd.

Arbejdsopgaver

 • Udvikle metoder og organisationsformer, der fremmer kvaliteten, effektiviteten og det gode arbejdsmiljø
 • Sikre den daglige drift herunder god økonomistyring
 • Som aftaleholder i forhold til Byrådet sikre omsætning af aftalemål i henhold til kommunens model for dialogbaseret aftalestyring

Ikast-Brande Kommune, 10. april
Mercuri Urval
Økonomichef med blik for forretning

Mercuri Urval søger for Femilet A/S i Ikast

Controlling • Sparring • IT • Ledelse

Den kommende økonomichef er med reference til den administrerende direktør ansvarlig for den samlede økonomifunktion, som omfatter regnskab, controlling, IT, HR og lager; i alt 12 medarbejdere, hvoraf de 8 er tilhørende lageret under ledelse af en lagerchef.

Succeskriterierne er som basis at sikre en velfungerende regnskabsafdeling. Hertil kommer væsentlige personlige opgaver med at udbygge relevante controlling procedurer, som i hele værdikæden kan danne grundlag for beslutninger og forretningsmæssig sparring med kolleger og ledergruppen.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 9. april
East.dk ApSSÆLGER til storaftagere med potentiale til at blive salgschef

East.dk ApS, Ikast

Drømmer du om et job i en international virksomhed med et professionelt og dynamisk arbejdsmiljø, så er du måske den person vi står og mangler i vores proaktive salgsafdeling.

Væksten og ambitionerne er høje, og vi har derfor nu brug for en energisk, engageret og dygtig private label sælger.

Du skal varetage eksisterende og nye kunder i Danmark og på nærmarkeder.

Der skal desuden påregnes 5-6 ture pr år af en lille uges varighed i forbindelse med kundebesøg på vores kontor i Guangzhou Kina.


Jobindex, 7. april
KeySelector
Medical Product Manager til Tytex A/S

KeySelector søger for kunde i Ikast

Som Medical Product Manager skal du løbende afdække og forstå markedsbehovene og indgå i den fortsatte produktudvikling af medicinske tekstilprodukter til healthcare-sektoren.

Du skal forestå udarbejdelse og gennemførelsen af professionelle uddannelsesprogrammer til sygeplejersker, distributører og beslutningstagere inden for Tytex produktprogram.

Du har en relevant sundhedsfaglig uddannelse - gerne sygeplejerske - og har flerårig erfaring med salg, product management og gerne også projektledelse. Du har erfaring indenfor det kirurgiske speciale og et stærkt netværk indenfor sundhedssektoren. Endvidere vil viden om reimbursement-systemer og registrering af medicinske produkter være en fordel.

Du er dygtig rent sundhedsfagligt, kommercielt tænkende og arbejder proaktivt med udviklingstiltag. Som person er du kendt for at være en dygtig, udadvendt og tillidsvækkende kommunikator.


KeySelector, 7. april
Ikast-Brande KommuneErfaren udbudskonsulent

Ikast-Brande Kommune

Vil du være med til at videreudvikle indkøbsfunktionen i Danmarks bedste erhvervskommune? Vil du arbejde sammen med dygtige og engagerede udbudskonsulenter?

Så har du muligheden for at blive en del af Ikast-Brande Kommunes Regnskab og Indkøb. Indkøbsfunktionen beskæftiger 3 dedikerede medarbejdere.

Indkøbsfunktionen i Ikast-Brande Kommune gennemfører EU-udbud på vegne af hele organisationen. Herudover ydes rådgivning til kommunens afdelinger og institutioner vedrørende konkrete indkøb. Indkøb er ligeledes ansvarlig for drift og support af kommunens e-handelssystem og kontraktdatabase. Det er centralt for funktionen, at alle opgaver varetages med øje for værdiskabelse for organisationen som helhed. Herunder er der fokus på stor faglighed kombineret med forståelse for organisationens ønsker og behov.


Ikast-Brande Kommune, 1. april
Rengøringsassistent.
Grundet stor kundetilgang søger MJ Rengøring i Ikast en rengøringsassistent på deltid.
MJ Rengøring v/Mette Møller Nordahl Jensen, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 16. april
Chauffør til tipkørsel
Vi søger chauffør til kørsel med kærrevogn og tiptrailer.
MARIUS CHRISTENSEN & SØNNER A/S, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 13. april
Rengøringsassistent
Vi søger en rengøringsassistent med egen bil til sommerhusrengøring i Fasterholt, Brande.
H.H. Udlejning, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 10. april
Restaurant Kina Buffet, Ikast søger tjener
Restaurant Kina Buffet, Ikast søger 1 tjener over 18 år.
Restaurent Kina Buffet, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 7. april
Se opslag her...
PRODUKTCHEF INVENTAR Kreativ og kvalitetsbevidst udviklingsingeniør Til vores afdeling i Ikast med 52 medarbejdere, som er base for SKIOLD's...
SKIOLD A/S, Ikast
SKIOLD A/S, 7. april
Annonce:
Topdanmark Forsikring A/S
1 til 20 af 20 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.