1 til 20 af 25 resultater.
Tytex A/S
Business controller

Tytex A/S, Ikast

Da vor Business controller igennem de seneste 5 år har valgt at søge nye udfordringer, søger vi ny Business controller med start snarest muligt på vort hovedkontor i Ikast.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver efterhånden som du udvikler dig i jobbet, og du vil blive involveret i flere spændende projekter. Igennem dialog, analyser og Business Intelligence er du med til at sikre den løbende udvikling af forretningsgange og procedure inden for dine ansvarsområder.

Dit primære ansvar og dine opgaver vil være følgende:

 • Ansvarlig for vedligehold og udvikling af vores business intelligence system (Infosuite)
 • Business support til ledelse, salg og produktion
 • Løbende controlling af datterselskaber
Tytex A/S

Jobindex, 3. juli
Jobindex A/S
Produktionsleder til ventilationsfirma

Jobindex A/S søger for InVentilate Aps i Ikast

Har du erfaring med industriel produktion, har du lyst til at få ansvaret for noget nyt, og:

 • Vil du være det daglige omdrejningspunkt i en dynamisk virksomhed med store fremtidsperspektiver?
 • Få en central ansvarsfuld rolle i et nyoprettet job, som du selv kan være med til at udvikle?
 • Tage hånd om vores produktion, lager og leverandører?

Du får 11 kolleger i en virksomhed, der er på vej fra iværksætteri til strømlinet industrivirksomhed. Den proces stiller krav til vores ansatte og deres evne til at kunne træde til samt vores fælles evne til at strukturere hverdagen. Som produktionsleder får du således forskellige ”kasketter”, og du vil ofte også virke som indkøber med kontakt til vores nøgleleverandører.

Jobindex A/S

Jobindex, 3. juli
Idrætsskolerne IkastISI søger fagligt kompetent efterskolelærer til boglige fag

Idrætsskolerne Ikast

Brænder du for at blive en del af et passioneret talentmiljø i den boglige udvikling af vores idrætslige elever i aldersgruppen mellem 15 og 18 år?

Du er en ildsjæl af rang. Du brænder for at undervise og har blik for, at vore elever skal udfordres i det boglige rum også. Du har lyst til at være en del af efterskolelivet - med alt det, der hører med af vagter, samvær og aktiviteter med eleverne - også uden for banen.

Du skal undervise i samfundsfag og historie og måske fysik, tysk eller andre fag. Lad os vide, hvad du kan - og hvor du gør klasserummet til din hjemmebane.

Vigtigst af alt - du vil gerne være en faglig garant for vores boglige undervisning og kan se dig selv i efterskolemiljøet.


Idrætsskolerne Ikast, 2. juli
GestuzErfaren indkøber

Gestuz, Ikast

Til vores kontor i Ikast søger Gestuz en erfaren og produktorienteret indkøber.

Du vil blive ansvarlig for:

 • Udvælgelse og sammensætning af vores kollektioner i tæt samarbejde med vores design
 • Sikring af det rette mix af styles på vores kollektioner
 • Vedligeholdelse og udbygning af et stærkt leverandør netværk
 • Forhandling af pris, kvalitet og levering med vores leverandører
 • Daglig opfølgning på prøver, produktion og leveringer
 • Indkøbsrejser

Jobindex, 2. juli
Klimadan A/SServicemontør - varmepumper

Klimadan A/S, Ikast

Dine arbejdsopgaver

 • Service på eksisterende anlæg.
 • Deltage i montage og opstart af anlæg hos kunder.
 • Forvente at deltage i vagtordning efter endt oplæring.

Vi kan tilbyde

 • En udfordrende stilling med store udviklingsmuligheder.
 • Et godt arbejdsklima med engagerede og dygtige kolleger.
 • En gage som modsvarer kravene til jobbet samt dine kvalifikationer.
 • Fast servicebil.

Jobindex, 1. juli
KK Wind SolutionsFinance Accountant / økonomiassistent

KK Wind Solutions, Ikast

Har du flere års solid erfaring med bogholderi? Og vil du gerne arbejde i en internationalt orienteret virksomhed? Så er her en spændende udfordring.

KK Wind Solutions

Vi søger en økonomiassistent til at varetage det overordnede ansvar for kreditorbogholderiet i KK Wind Solutions a/s samt diverse regnskabsmæssige opgaver i koncernens forskellige selskaber.

Du vil indgå i KK Wind Solutions globale regnskabsteam, hvoraf seks af dine kollegaer sidder i Ikast og fire i vores eget Shared Service Center i Szczecin, Polen. Hele teamet refererer ind til vores Corporate Finance Manager, som til dagligt sidder i Ikast.


KK Wind Solutions, 30. juni
Ikast-Brande KommuneIkast Vestre Skole søger dansklærer til fast stilling i indskolingen

Ikast-Brande Kommune

Vil du arbejde med spændende didaktiske og pædagogiske udfordringer i et spændende og udviklende læringsmiljø, så skal du søge denne stilling på Ikast Vestre skole.

Du skal, i tæt samarbejde med lærere og pædagoger, varetage undervisningsopgaver i indskolingen på Vestre skole. Du skal også være med til videreudviklingen af skolens pædagogik og didaktik, hvor kerneopgaven for alle skolens ansatte er; ”at skabe et læringsmiljø, hvori den enkelte lærer og udvikler sig.

Ikast Vestre skole er en folkeskole med ca. 600 elever fra 0.kl-9. kl. Vi arbejder med at udvikle læringsmiljøet på alle trin med særlig fokus på områder som inkluderende praksis og læringsstrategi omkring læringsmål. Der ud over har vi et godt humoristisk kollegialt sammenhold.


Ikast-Brande Kommune, 30. juni
fakta a/sSalgselev - Allround, Fakta, Ikast

fakta a/s

Kom godt fra start med et team af hjælpsomme kollegaer
Som salgselev sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb sammen med andre Coop-elever. Du får et tæt sammenhold med dine kollegaer og knytter mange gode venskaber.

Dit uddannelsesforløb starter med et 2-dages introduktionskursus og i løbet af de 2 år, har du 8 skoleophold af en uges varighed. Dine kollegaer hjælper dig med at uddanne dig på den bedste måde i butikken, og på skoleopholdene får du den rette viden. Du afslutter forløbet med en teoretisk og praktisk fagprøve, der varer en uge - så er du udlært!


Coop Danmark A/S, 30. juni
UniqueConsultSalgschef

UniqueConsult søger for Midt Factoring

- operationel salgschef med huntergen

Som salgschef bliver du en vigtig del af en salgsafdeling i Midt Factoring, hvor du sammen med tre andre salgschefer dækker hele Danmark. Du får en grundig indkøring i virksomhedens produkter og services, inden du bliver ”sluppet løs i markedet”. Efter endt indkøring skal du opbygge pipeline af potentielle kunder, som på sigt skal sikre en kontinuerlig tilgang af nye kunder til Midt Factoring.

Du er en udadvendt person, som brænder for jagten og salget. Du har forretningsforståelse og en stor personlig gennemslagskraft, som betyder, at potentielle kunder fra første kontakt oplever dig som en kompetent og troværdig sparringspartner. Du arbejder selvstændigt, er målrettet og vedholdende, og det er naturligt for dig at have fokus på høj kvalitet.


UniqueConsult, 25. juni
fakta a/sServicemedarbejder deltid, Fakta, Ikast

fakta a/s

Du bliver en del af en butik med 14 medarbejdere. Med en central beliggenhed i Ikast, er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives med masser af dynamik og står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Opgaver:

 • Opfyldning
 • Trimning
 • Kassearbejde
 • Kundebetjening
 • Ad hoc-opgaver

Coop Danmark A/S, 25. juni
pro&coØkonomimedarbejder

pro&co søger for IBF i Ikast

Har du lyst til at arbejde i økonomiafdelingen i en spændende international produktionsvirksomhed?

Du får opgaver som spænder over både kreditorstyring, finansbogføring og anlægskartotek primært for moderselskabet. Du skal lave de nødvendige afstemninger, statistikker og opfølgninger på de pågældende områder.

Du vil også indenfor dine opgaver bidrage med klargøring af materiale til måneds-/årsregnskabet. Du vil skulle fungere som teamansvarlig for de øvrige medarbejdere i afdelingen, og vi søger derfor en kollega, der kan arbejde selvstændigt og som er parat til at løfte dette ansvar.


pro&co, 23. juni
PAICOSælger med gode sprogegenskaber

PAICO søger for Ikast Etiket A/S

Med henblik på at styrke og udvikle Ikast Etikets markedsposition på nye og eksisterende markeder, søges en sælger – en ildsjæl, der udstråler lyst, vilje og evner til at indgå i en ung og international orienteret virksomhed. Du kommer til at arbejde med salg og udvikling i en mindre organisation, og det er afgørende, du har hjertet det rette sted.

Du har erfaring med salg fra nuværende og/eller tidligere stillinger, og trives i arbejdet med kunden, uanset om det foregår på dansk, engelsk, eller et helt tredje sprog. Du hviler i det opsøgende salg, herunder identificering af potentielle kunder, etablering af kontakt til disse samt pleje og udvikling af eksisterende kunder.


Jobindex, 23. juni
fakta a/sButiksmedarbejder dagstimerne deltid, Fakta Strøget Ikast

fakta a/s

Du bliver en del af en butik med 15 medarbejdere. Med en central beliggenhed i Ikast, er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives med masser af dynamik og står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • Personalekøbsordning for dig og din husstand
 • Fleksibel lønpakke
 • Nogle rigtig gode kollegaer, der giver dig en grundig oplæring
 • Ordnede arbejdsforhold og støtte i det daglige arbejde fra din butikschef og din Souschef

Coop Danmark A/S, 19. juni
Kingsrød Transport ApS
Disponent Norden

Kingsrød Transport ApS, Ikast

Kingsrød Aps, Ikast er inde i en god udvikling med stigende aktivitet og oplever vækst især på det norske marked.

Vi søger derfor en dygtig disponent, hvis fokus er på udvikling og fremdrift. Du vil indgå i et dynamisk team på 5 kollegaer og du vil fra første dag få dine egne ansvarsområde og du kan være med til at præge opbygningen af filialen i Ikast.

For den rette kandidat, tilbyder Kingsrød Transport Aps et spændende job med masser af udfordringer og stor mulighed for personlig og faglig udvikling. Løn efter kvalifikationer aftales individuelt, desuden tilbydes pensionsordning med sygeforsikring.


Jobindex, 9. juni
KK Wind SolutionsTechnical Design apprentice / Teknisk design elev

KK Wind Solutions, Ikast

Ønsker du en uddannelse indenfor vindmøllebranchen? Så se her - til vores hovedkontor i Ikast søger KK Wind Solutions en teknisk design elev indenfor industriel produktion.

KK Wind Solutions

Som teknisk design elev bliver du en del af vores Engineering afdeling, som består af ca. 25 ingeniører, teknikere og tekniske designere. Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø og vil få en stor kontaktflade til hele organisationen, blandt andet til udviklings-, indkøbs- og prototypeafdelingen. Udover arbejde med flere forskellige afdelinger, vil du ligeledes skulle supportere opgaver både i Danmark og Polen.

Du vil i løbet af din læretid arbejde med mange forskellige slags materialer og arbejde med opgaver indenfor konstruktion, tegning og beregninger, både el, mekanik og elektronisk design.


KK Wind Solutions, 4. juni
Mercuri Urval
Økonomichef med blik for forretning

Mercuri Urval søger for Femilet A/S i Ikast

Controlling • Sparring • IT • Ledelse

Den kommende økonomichef er med reference til den administrerende direktør ansvarlig for den samlede økonomifunktion, som omfatter regnskab, controlling, IT, HR og lager; i alt 12 medarbejdere, hvoraf de 8 er tilhørende lageret under ledelse af en lagerchef.

Succeskriterierne er som basis at sikre en velfungerende regnskabsafdeling. Hertil kommer væsentlige personlige opgaver med at udbygge relevante controlling procedurer, som i hele værdikæden kan danne grundlag for beslutninger og forretningsmæssig sparring med kolleger og ledergruppen.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 9. april
Træindustri
Vi mangler en dygtig medarbejder til daghold til betjening af Kallesøe limtræspresser.
BELODAN LIMTRÆ APS, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 3. juli
Lærer - Danish and/or German teacher for various ages
The International School Ikast-Brande is an international school, located in the beautiful Mid Jutland region of Denmark.
Det International School Ikast-Brande, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 1. juli
KONTOR - ELEV.
Inter Gruppen Ikast A/S søger en engageret og serviceminded elev med speciale i administration til ansættelse snarest.
INTER GRUPPEN IKAST A/S, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 1. juli
Projektkoordinator
Kan du samle trådene og koordinere aktiviteter og kommunikere klart til deltagere i projektet?
4H, Ikast
frivilligjob.dk, 30. juni
Annonce:
1 til 20 af 25 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.