1 til 20 af 20 resultater.
Ikast-Brande KommuneVirksomhedskonsulent med socialøkonomi som fokusområde

Ikast-Brande Kommune

Vi står i Ikast-Brande Kommune over for et manglende match mellem udbud og efterspørgsel på arbejdskraft og et stadigt stigende behov for at skabe plads på arbejdsmarkedet til borgere, der har begrænsninger i arbejdsevnen.

Byrådet i Ikast-Brande Kommune har på den baggrund opstillet en vision om at skabe plads til alle på arbejdsmarkedet. Kursen er sat, og vejen dertil er en tæt dialog og samarbejde med virksomheder og aktører inden for uddannelse, erhverv og beskæftigelse i det midtvestjyske.

Vi søger en ny kollega, som kan indgå i et samarbejde med de to øvrige virksomhedskonsulenter om at øge fokus på servicering af virksomhederne inden for rekruttering, fastholdelse og opkvalificering af arbejdskraft samt øge viden og vækst inden for socialøkonomi.


Ikast-Brande Kommune, 3. august
Roslev Trælasthandel A/S
Intern sælger til håndværkerbutikken Roslev Ikast

Roslev Trælasthandel A/S

I Roslev satser vi målrettet på at være den bedst tænkelige samarbejdspartner for den professionelle håndværker via vores trælaster og håndværkerbutikker. Vi sætter en ære i altid at være leveringsdygtig i den fagligt mest kompetente og professionelle rådgivning.

Arbejdsopgaver:

 • Servicering af eksisterende og nye kunder
 • Opsøgende salg
 • Ordrebehandling
 • Tilbudsgivning og opfølgning
Roslev Trælasthandel A/S

Jobindex, 31. juli
Tytex A/S
Business controller

Tytex A/S, Ikast

Da vor Business controller igennem de seneste 5 år har valgt at søge nye udfordringer, søger vi ny Business controller med start snarest muligt på vort hovedkontor i Ikast.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver efterhånden som du udvikler dig i jobbet, og du vil blive involveret i flere spændende projekter. Igennem dialog, analyser og Business Intelligence er du med til at sikre den løbende udvikling af forretningsgange og procedure inden for dine ansvarsområder.

Dit primære ansvar og dine opgaver vil være følgende:

 • Ansvarlig for vedligehold og udvikling af vores business intelligence system (Infosuite)
 • Business support til ledelse, salg og produktion
 • Løbende controlling af datterselskaber
Tytex A/S

Jobindex, 31. juli
KK Wind SolutionsERP-consultant

KK Wind Solutions, Ikast

For our team in Ikast, we are looking for a business oriented, experienced ERP Consultant with a lot of practical experience. You have excellent technical skills and with your proactive and business oriented approach, you are able to support and develop solutions for the organization.

You will have stakeholders throughout the company, and will co-operate with many different departments, both in Denmark and globally, including external partners.

KK Wind Solutions

You will join a team of 6 colleagues, who are both working in Denmark and Poland. Our IT structure is based on Microsoft technology and platforms and your primary responsibility:

 • Develop and support business solutions in close cooperation with the organization
 • Maintain existing solutions
 • Maintain and develop our working processes

KK Wind Solutions, 30. juli
Idrætsskolerne IkastISI søger fagligt kompetent efterskolelærer til boglige fag

Idrætsskolerne Ikast

Brænder du for at blive en del af et passioneret talentmiljø i den boglige udvikling af vores idrætslige elever i aldersgruppen mellem 15 og 18 år?

Du er en ildsjæl af rang. Du brænder for at undervise og har blik for, at vore elever skal udfordres i det boglige rum også. Du har lyst til at være en del af efterskolelivet - med alt det, der hører med af vagter, samvær og aktiviteter med eleverne - også uden for banen.

Du skal undervise i samfundsfag og historie og måske fysik, tysk eller andre fag. Lad os vide, hvad du kan - og hvor du gør klasserummet til din hjemmebane.

Vigtigst af alt - du vil gerne være en faglig garant for vores boglige undervisning og kan se dig selv i efterskolemiljøet.


Idrætsskolerne Ikast, 30. juli
TEMP TEAM A/STræmedarbejder med erfaring

TEMP TEAM A/S søger for O.H. Industri i Ikast

Til O.H. Industri i Ikast søger vi en faglært/tillært produktionsmedarbejder med forståelse for produktions- og forretningsgange. I samråd med arbejdslederen, skal du selvstændigt planlægge/udføre opgaver.

Arbejdsopgaverne er vekslende såsom:

 • Plukke materialer efter jobkort
 • Producere fyldning med finer/træ/aluminium
 • Opskæring på rundsav samt kontrol
 • Oplimning af alu-plader (Hot-melt)
 • Godkendelse og indregistrering

TEMP TEAM A/S, 28. juli
PAICODesigner

PAICO søger for UTG i Ikast

For UTG søges designer, der kan bidrage med kreativitet, erfaring og gåpåmod, og som kan arbejde selvstændigt med opgaver i designafdelingen. Du bliver en del af et globalt designteam, hvor også sælger og eventuelt designassistent indgår, og i samarbejde med dem får du bl.a. til opgave at udarbejde oplæg til virksomhedens kunder.

Du skal kunne omsætte din egen kreativitet til salgbare modeller, og du følger naturligt med i tidens trend og tendenser. Du har en kommerciel tilgang til dit arbejde og brænder for at kreere lige netop de modeller og prøver, som kunderne efterspørger.

UTG kan tilbyde dig et spændende og udviklende job i et ungt, moderne og uformelt miljø. En alsidig og travl hverdag, hvor du motiveres af kompetente kollegaer. Du honoreres i forhold til kompetencer.


Jobindex, 28. juli
Ikast-Brande KommuneSB Sys - Programteknisk administrator

Ikast-Brande Kommune

Børne- og Undervisningsområdet har besluttet at indføre SB Sys. Programmet skal dels kvalificere arbejdet i Familierådgivningen og dels erstatte ESDH Profile, når det udfases ved årsskiftet 2015/2016.

Det er besluttet, at der skal bruges 2 typer administratorer:

 • Programteknisk administrator
 • Faglig administrator

I den forbindelse søges, til tiltrædelse snarest muligt, en 30 timers programteknisk administrator til varetagelse af følgende opgaver:

 • virke som sparringspartner for faglige superbrugere/administrator
 • være ekspert i brugen af SB Sys, herunder
 • kunne oprette nye brugere og slette brugere

Ikast-Brande Kommune, 28. juli
KK Wind SolutionsProject Manager

KK Wind Solutions, Ikast

We are looking for a dynamic and customer-oriented Project Manager to cope with our expanding development activities within Wind Turbine Control systems. You will be part of a strong engineering team developing control panels for one of the world leading wind turbine manufacturers.

KK Wind Solutions

As our new Project Manager you will be responsible for executing projects from order received to running in the Production. You will be handling many small projects in parallel and your main tasks are to:

 • Ensure clear specifications with the customer
 • Communicate with customers
 • Ensure internal structures are followed, e.g. project model

At KK Wind Solutions, we offer you the opportunity to collaborate with colleagues across cultures in developing innovative greentech solutions.


KK Wind Solutions, 24. juli
Ikast-Brande KommuneJobkonsulent til UU Ikast-Brande

Ikast-Brande Kommune

I Arbejdsmarkedsafdelingen i Ikast-Brande Kommune arbejder vi resultatorienteret sammen med borgere og virksomheder. På tværs af afdelinger arbejder vi således for, at alle borgere – der kan – skal i uddannelse og job, og for at sikre virksomhedernes behov for kvalificeret arbejdskraft.

Vi søger en jobkonsulent, der med et ”administrativt gen” også forstår at åbne døre til virksomhederne, og som kan motivere og coache unge samt etablere gode match imellem disse 2 parter. Det vil være en fordel, hvis du har en socialfaglig uddannelse og/eller erfaringer i at arbejde med socialfaglige problemstillinger; såsom mestring og barrierehåndtering, psykiske diagnoser, misbrug samt kost og motion. Endvidere vil det være en fordel, hvis du har kendskab til beskæftigelses- og uddannelsessystemet.


Ikast-Brande Kommune, 16. juli
Ikast-Brande KommuneUngerådgiver til UU Ikast-Brande

Ikast-Brande Kommune

I Arbejdsmarkedsafdelingen i Ikast-Brande Kommune arbejder vi resultatorienteret sammen med borgere og virksomheder. På tværs af afdelinger arbejder vi således for, at alle borgere – der kan – skal i uddannelse og job, og for at sikre virksomhedernes behov for kvalificeret arbejdskraft.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver:

 • Konventionel rådgivning og vejledning af unge mellem 18 og 29 år
 • Koordinerende sagsbehandler, der samarbejdende, løsningsorienteret og proaktivt sikre den effektive mødeledelse og sagsfremdrift
 • Ansvar for, i samarbejde med borgeren, at iværksætte en udvikling, der bringer borgeren hurtigst muligt i uddannelse

Ikast-Brande Kommune, 16. juli
KK Wind SolutionsWind Turbine Application and Control Engineer - Software Engineer

KK Wind Solutions, Ikast

For our Software Department we are looking for an experienced engineer with both theoretical and practical knowledge in developing turbine applications and control systems.

KK Wind Solutions

The Software Department at KK Wind Solutions is developing and maintaining control systems for wind turbines at various sizes from 650kW to 6.5MW. This covers new development, retrofit and optimization of existing turbines. Deliveries from the Software Department stretches from embedded HW driver via turbine and park control to tools, SCADA and UI implementations.

In our team of software engineers, our ability to innovate on core business while integrating standard technology is important and we do our outmost to exceed customer expectations.


KK Wind Solutions, 10. juli
Boligsocial projektkoordinator
Kan du skabe medejerskab og deltagelse hos beboere?
Bomidtvest, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 4. august
Chauffør til tipkørsel
Vi søger en chauffør til tipkørsel i det midtjydske.
MARIUS CHRISTENSEN & SØNNER A/S, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 4. august
Engesvang Sogn skal have ny præst fra 1. november 2015
Stillingen som sognepræst i Engesvang Pastorat, Ikast-Brande Provsti i Viborg Stift er ledig til besættelse pr. 1. november 2015.
VIBORG STIFTSADMINISTRATION, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 4. august
Kirkebogsførende sognepræst i Ejstrup-Gludsted Pastorat, Ikast-Brande Provsti, Viborg Stift
Stillingen som sognepræst i Ejstrup-Gludsted Pastorat, Ikast-Brande Provsti i Viborg Stift er ledig pr. 1. oktober 2015.
VIBORG STIFTSADMINISTRATION, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 4. august
Ergoterapeut
Rolighedsparken søger en ergoterapeut.
Ikast-Brande Kommune, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 3. august
ABJ søger en medarbejder til rengøring i Viborg
ABJ søger en medarbejder til 9 timers rengøring, fordelt på 3 arbejdsdage.
ABJ Rengøring I/S v/Bent Møller Jensen og Tommy Møller Jensen, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 28. juli
Sprøjteopratør, rustbeskyttelse af biler
Dinitrol Center Ikast søger kvalitetsbevidst sprøjteoperatør til rustbeskyttelse af biler.
AUTOGAARDEN IKAST A/S, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 27. juli
Sandblæser/chauffør
Mobil Sandblæsning Aps. søger dygtige og kvalitetsbevidste medarbejdere.
MOBIL SANDBLÆSNING ApS, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 22. juli
Annonce:
1 til 20 af 20 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.