1 til 20 af 23 resultater.
Ikast-Brande KommuneLærling - entreprenørmaskinmekaniker

Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommunes Entreprenørafdeling søger en mekanikerlærling til vores værksted i Ikast. Du skal have valgt entreprenørmaskiner som speciale.

I hovedforløbets praktikperioder vil dine arbejdsopgaver komme allround på vores værksted, som står for reparationer og vedligeholdelse af alt vores materiel. Vores materielpark består af ca. 550 maskiner - lige fra småmaskiner som hækkeklippere, buskryddere over traktorer og mandskabsbiler til lastbiler.

Vi tilbyder:

  • en spændende og afvekslende lærlingeplads
  • dygtige og motiverede kolleger
  • gode muligheder for faglig og personlig udvikling

Ikast-Brande Kommune, 27. august
Ikast-Brande KommuneSkovbjergparken afdeling Birkebo, søger fuldtidsbeskæftiget pædagog pr. 1-11 2015

Ikast-Brande Kommune

Stillingen er tilknyttet afd. Birkebo, der er et bosted for 5 mænd og 3 kvinder med autismespektertilstande, i alderen 21 – 48 år, som bor i hver sin lejlighed.

Alle borgere har behov for støtte i mange af dagligdagens gøremål, og har hvert sit individuelt tilpassede kommunikationssystem. Hverdagens aktiviteter er tilrettelagt ud fra den enkeltes funktionsniveau og behov.

Arbejdstiden er primært eftermiddag/aften og enkelte dagvagter, samt hver anden weekend og enkelte kolonier. Vi har mulighed for frivillig lokalaftale, som omfatter, at vi kan arbejde hele dage, og dermed også have samlede friperioder.


Ikast-Brande Kommune, 24. august
Ikast-Brande KommuneSkovbjergparken afdeling Fyrretoppen søger fuldtidsansat pædagog pr. 1-11 2015

Ikast-Brande Kommune

Fyrretoppen søger en fuldtidsansat socialpædagog, idet vi har udvidet antallet af beboere i afdelingen med 2, som er indflyttet i nye tilbyggede lejligheder. Arbejdstiden er primært aften- og weekendarbejde hver 2. eller 3. weekend. Personale, der ønsker det, arbejder efter lokalaftale, og kan således indimellem arbejde 12 til 15 timer daglig.

Vi vægter at være en personalegruppe, hvor vi er lige dele mænd og kvinder. Her er der p.t. 9 fuldtidsstillinger, 1 stilling på 25 timer fortrinsvis til dialyse og et antal tilkaldevikarer.

Alle vore fuldtidsstillinger er besat af socialpædagoger. Vi er en erfaren, dynamisk og udviklingsorienteret personalegruppe, p.t. 4 mænd og 5 kvinder. Vi lægger vægt på høj faglighed, engagement og medindflydelse.


Ikast-Brande Kommune, 20. august
Ikast-Brande KommuneSkovbjergparkens aktivitetscenter søger fuldtidsansat pædagog

Ikast-Brande Kommune

Aktivitetscentret Skovbjergparken søger en glad og energisk uddannet pædagog til en stilling på 37 timer pr. uge med tiltrædelse fra d. 1/11-15.

Stillingen er tilknyttet Aktivitetscenteret som er et dagtilbud for voksne mennesker med autisme-spektrum-tilstande. Der er 28 brugere indskrevet på aktivitetscentret. Vi arbejder ud fra en anerkendende og systemisk tankegang med fundament i KRAP, OCN og neuropædagogik. Vi bruger CSC social til at dokumentere pædagogisk praksis og dermed sikre borgernes læring og trivsel. Borgerne har individuelle tilpassede dagsprogrammer og kommunikationssystemer.

Vi søger en medarbejder, der kan se sig selv i et enkeltmandsprojekt samt i forskellige værksteder f.eks. udegruppe, træværksted, sansegruppe, kreativ værksted, madlavning og musik.


Ikast-Brande Kommune, 20. august
DK Company A/SDebitorbogholder / økonomiassistent

DK Company A/S, Ikast

Til vores debitorafdeling i Ikast søger vi 2 friske og positive kollegaer til en nyoprettet stilling samt et barselsvikariat.

Debitorafdelingen består i dag af et dynamisk team på 12 personer, som alle tager godt hånd om vores kunder. Arbejdstempoet er højt, omgangstonen er fri og humoristisk, men med respekt for den enkelte. Huset er kendetegnet af en god moral og højt til loftet.

Arbejdsopgaverne er mangeartede og omfatter f.eks.:

  • Rykning af kunder både telefonisk og elektronisk
  • Vedligeholdelse af debitordatabase
  • Risikovurdering af kunder

Jobindex, 18. august
Idrætsskolerne IkastFagligt kompetent efterskolelærer - der gerne vil undervise i boglige fag

Idrætsskolerne Ikast

Brænder du for at blive en del af et passioneret talentmiljø i den boglige udvikling af vores idrætslige elever i aldersgruppen mellem 15 og 18 år?

Du er en ildsjæl af rang. Du brænder for at undervise og har blik for, at vore elever skal udfordres i det boglige rum også. Du har lyst til at være en del af efterskolelivet - med alt det, der hører med af vagter, samvær og aktiviteter med eleverne - også uden for banen.

Du skal undervise i fysik/kemi og matematik - og måske tysk og/eller engelsk på sigt. Lad os vide, hvad du kan - og hvor du gør klasserummet til din hjemmebane.

Vigtigst af alt - du vil gerne være en faglig garant for vores boglige undervisning og kan se dig selv i efterskolemiljøet.


Idrætsskolerne Ikast, 18. august
PAICODrift- og vedligehold - produktionsvirksomhed indenfor træindustrien

PAICO søger for O.H. Industri i Ikast

O.H. Industri A/S søger en dygtig og erfaren medarbejder til at forestå drift- og vedligehold på vores højt automatiserede produktionsanlæg i Ikast.

Du skal i tæt samarbejde med fabrikschef og værkførere varetage den daglige drift af produktionsanlægget, herunder systematisere og strukturere de daglige arbejdsopgaver.

Opgaverne vil typisk være:

  • Selv at have hands on i daglige opgaver og projekter
  • Planlægge og styre opgaver for serviceteknikere, smed og elektrikere
  • Sikre at vedligeholdelsesarbejdet overholder interne og eksterne sikkerhedsbestemmelser

Jobindex, 17. august
Ikast-Brande KommuneEngageret skoleleder

Ikast-Brande Kommune

Har du lyst til at stå i spidsen for Isenvad Skole & Børnehus og Ikast Vestre Skole? Så læs videre.

Vi søger en udviklingsorienteret skoleleder, der ønsker at bidrage til fremtidens skole.

I Ikast-Brande Kommune arbejder vi ud fra grundtanken om et samlet skolevæsen, der er præget af et stærkt fællesskab, som arbejder inden for en beskrevet fælles ledelsesramme. Du kommer til at være en del af et velfungerende ledelsesteam bestående af en viceskoleleder, en afdelingsleder og to DUF-ledere (Det udvidede fritidstilbud i Ikast-Brande Kommune).

Du vil møde et yderst engageret personale, der arbejder for at skabe grobund for bedst mulig læring og trivsel for børnene. Fællesbestyrelsen og forældregruppen er en aktiv del af organisationernes virke og dagligdag.


Ikast-Brande Kommune, 14. august
Idrætsskolerne IkastHøjskolevikar med håndbold i blodet?

Idrætsskolerne Ikast

Fit for Fight-linjen på ISI Idrætshøjskole søger til et barselsvikariat en engageret og dygtig højskolelærer, der samtidig er en inspirerende og ambitiøs træner og formidler til vores linjeidræt med fokus på træning og opbygning af kroppen.

Fit for Fight-linjen henvender sig til elever, der drømmer om at arbejde professionelt med idrætsudøvere - eksempelvis som instruktør, fysioterapeut, diætist eller massør. Undervisningen på Fit for Fight er derfor meget alsidig - og du kan blandt andet vælge at introducere eleverne til forskellige træningsmetoder, anatomi, fysiologi, ernæring, massage, forebyggelse af skader, yoga, crossfit ... eller? Hvis du har kendskab til DGI´s Foreningsfitness-instruktøruddannelse vil det være en fordel.

ISI er en dynamisk idrætshøjskole, der bruger idrætten som springbræt til et højskoleliv med fokus på personlig udvikling og fordybelse for eleverne.


Idrætsskolerne Ikast, 12. august
PAICOAccount Manager - med gode sprogegenskaber

PAICO søger for Ikast Etiket

Med henblik på at styrke og udvikle Ikast Etikets markedsposition på nye og eksisterende markeder, søges en Account Manager – en ildsjæl, der udstråler lyst, vilje og evner til at indgå i en ung og international orienteret virksomhed. Du kommer til at arbejde med salg og udvikling i en mindre organisation, og det er afgørende, du har hjertet det rette sted.

Du tilbydes et spændende og varieret job i en international orienteret virksomhed med dygtige og engagerede kolleger. Du kommer til at arbejde ud fra kontoret i Ikast, og må påregne rejseaktivitet.


Jobindex, 12. august
Lager- og logistikmedarbejder til tidsbegrænset ansættelse
Vi søger 2 medarbejdere til en tidsbegrænset ansættelse på ca. 2 måneder på vores lager i Ikast.
HÜBSCH A/S, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 27. august
Barselsvikariat, Organist til Fonnesbæk Kirke
Barselsvikariat, organist til Fonnesbæk kirke og Isenvad kirke i Ikast Vi søger en engageret, loyal og pligtopfyldende fuldtids organist og...
Fonnesbæk Kirke, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 26. august
Chauffører til distribution af stykgods
Vi har travlt og søger derfor 3 dygtige chauffører med erfaring i distribution af stykgods, primært til Jylland og Fyn.
JØRGEN JENSEN DISTRIBUTION A/S, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 26. august
Indkøbsansvarlig/daglig leder
På vegne af succesfuld virksomhed i Ikast-Brande Kommune søges en erfaren leder til indkøbsafdelingen.
Jobcenter søger på vegne af virksomhed, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 25. august
Kreativ interiørstylist søges
Hübsch A/S er en dansk virksomhed, som handler med boliginteriør på B2B-markedet.
HÜBSCH A/S, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 24. august
Dyrepasserelev
Elev søges til Drægtighedstald.
LARS HØGH JENSEN, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 23. august
Vil du gøre en forskel og lære børn om sund mad?
Vil du gøre en forskel og lære børn om sund mad?
Ungdommens Røde Kors, Ikast
frivilligjob.dk, 19. august
Kirketjener ved Fonnesbæk Kirke
Vi søger med tiltrædelse fra 1. oktober 2015 eller snarest derefter en engageret, loyal og pligtopfyldende kirketjener, der har lyst til at...
Fonnesbæk Kirke, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 17. august
Sygeplejerske eller Social- og sundhedsassistent
Højris Have søger en sygeplejerske gerne med erfaring fra psykiatrien eller en social- og sundhedsassistent på 28/30 timer/uge fra...
Højris Have, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 17. august
Er du vores nye kollega i Ikast-Brande?
Er du vores nye kollega i Ikast-Brande?
Ikast-Brande Kommune 2, Ikast
Tandlægejob, 14. august
Annonce:
Du kan også finde arbejdsglæden!
Vi hjælper dig godt på vej
1 til 20 af 23 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.