1 til 20 af 99 resultater.

Dine valg

 • FjernHolbæk Kommune

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Fibia
IT forretningsudvikler og Projektleder

Fibia, Svinninge

Har du lyst til at indgå i et nyetableret team hos landets største fibernetselskab, hvor du får lov til at udnytte både dine faglige og menneskelige kompetencer, så har vi jobbet til dig. I forbindelse med implementering af en ny it-platform søger vi en dygtig forretningsudvikler/projektleder, til udfordrende opgaver, i spændingsfeltet mellem IT og forretning.

SEAS-NVE’s OG NRGi’s fiberaktiviteter er fra 1. september 2014 lagt sammen. Fibia er fremtidens fiberløsning til danskerne. Vi er landets største fiberselskab, og vi vil holde både privatkunder og erhverv forsynet med lynhurtigt fibernet – ganske enkelt.

Fibia

Jobindex, 19. september
EUC NordvestsjællandVil du uddanne fremtidens dygtigste tekniske isolatører?

EUC Nordvestsjælland, Audebo

Kunne du tænke dig et krævende og meningsfyldt job, hvor du får brug for dine pædagogiske evner og mulighed for at give din faglige stolthed videre? Så er det dig, vi søger!

Du skal undervise med et stort engagement på vores erhvervs- og efteruddannelser i Audebo. Det bliver din opgave at strukturere undervisningen med interesse for samfundsudvikling og arbejdsmarkedsforhold.

Du skal løse undervisnings- og udviklingsopgaver af faglig og pædagogisk karakter i samarbejde med dine kolleger. Du skal motivere og etablerer gode relationer til elever med forskellige forudsætninger.


Jobindex, 19. september
Fibia
Webmedarbejder til Fibia

Fibia, Svinninge

Brænder du for at arbejde med hjemmesider, webdesign og digitale medier? Så har vi jobbet til dig! Vi søger nemlig en dygtig webmedarbejder til den daglige drift og udvikling af vores hjemmeside. Hjemmesiden er en central del af Fibia’s kundekontakt og brand, og vi arbejder løbende på at gøre den endnu mere brugervenlig og informativ for vores mange kunder og interessenter. Du kommer til at indgå i marketingsafdelingen, som løser mange forskellige webrelaterede opgaver.

 • Du får ansvaret for at løse daglige driftsopgaver relateret til fibia.dk og en række andre domæner.
 • Du skal bidrage til at udvikle vores hjemmeside, de sociale medier bl.a. Facebook og LinkedIn, så de alle fremstår brugervenlige, moderne og i overensstemmelse med vores designlinje.
Fibia

Jobindex, 19. september
Berendsen Textil Service A/SProduktionsmedarbejdere til Cleanroom i Holbæk

Berendsen Textil Service A/S

Berendsen Cleanroom Service, som er en moderne servicevirksomhed, søger nye kollegaer. Til vores afdeling i Holbæk, søger vi hurtigst muligt produktionsmedarbejdere til vores renrum.

Du skal:

 • Deltage i vores højteknologiske produktion
 • Have masser af team spirit
 • Være med til at sikre kvalitet, præcision og rettidig levering
 • Have lyst og erfaring til at arbejde i målstyret produktion

Vi kan tilbyde:

 • God løn med pensionsordning og helbredsforsikring
 • Engagerede kollegaer, hvor en del har været her i mange år
 • En arbejdsplads som lægger stor vægt på et sundt og godt arbejdsmiljø

Berendsen Textil Service A/S, 17. september
Hartmanns A/SPLC programmør til international virksomhed

Hartmanns A/S søger for Butina i Holbæk

Vil du være en del af en stor succes – også i fremtiden?

Butina producerer og leverer CO2-bedøveranlæg og hygiejniske blodopsamling- og processystemer til slagterier og er verdensførende på området.

Grundet stor aktivitet søger PLC afdelingen lige netop dig, der som dygtig PLC programmør får en nøglerolle i anlæggets processer. Du vil som sagt blive en del af en succes og indgå i en afdeling bestående af dygtige teknikere, der glæder sig meget til at byde deres nye kollega velkommen.

Dine primære opgaver bliver følgende:

 • Videreudvikling og nytænkning af nye projekter og optimering af eksisterende anlæg i hele verden
 • Support og fejlfinding på anlæg inden for et kort tidsrum. Der er online-adgang til kundernes anlæg
 • Test og indkøring af styringer på blodprocessystemer ude hos kunden

Hartmanns A/S, 17. september
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Speciallærer med et stort socialpædagogisk engagement

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS, Jyderup

Dagbehandlingstilbuddet Hjembækskolen tilbyder miljøterapeutisk udviklingsstøtte og skole til unge fra 12 års alderen. Vi søger en dygtig og engageret kolleger, som skal være en stabil og betydningsfuld voksen for vores unge. Du kommer til at arbejde tæt sammen med en kollega i tolærerordning omkring ca. seks elever.

Målgruppen er:

 • Unge med psykiske vanskeligheder, herunder unge med psykiatriske og neurologiske diagnoser.
 • Unge, som er i risiko for at udvikle en psykisk sygdom.
 • Normalt begavede unge med symptomer på tidlig relationsforstyrrelse.
 • Unge, der har brug for støtte af tydelige professionelle voksne i et varmt miljø.

Vi tilbyder:

 • Stor indflydelse på undervisningens planlægning.
 • Et arbejde med en gruppe skønne unge i mindre klasser.
 • Plads til kreativ udfoldelse og mulighed for at flytte dine faglige grænser.
 • Jævnlig supervision med nærmeste kollegaer.

Jobindex, 17. september
EUC NordvestsjællandFaglærer til Godsområdet

EUC Nordvestsjælland, Audebo

Har du solid erfaring med godstransport eller er du storvognskørerlærer? Har du lyst til at undervise? Så er du måske vores nye faglærer.

Du skal have lyst til at undervise voksne på AMU og have kendskab til transportbranchens love og regler. Undervisningen foregår primært på vores afdeling i Audebo, og du kommer til at indgå i et team af undervisere indenfor godsområdet.

Vi forventer, at du enten er:

 • faglært indenfor godsområdet, eller
 • storvognskørelærer til kategori B, C, C/E, og D

Jobindex, 17. september
ALDIFilialledere

ALDI

Ryk ind i toppen af ledelsen for et ALDI Marked. Du har ansvaret for den daglige drift. Du leder og motiverer dit team, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel som f.eks. HHX eller HTX og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Måske har du i et andet erhverv vist lederevner og organisationstalent, hvilket gør dig egnet til denne stilling. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart.


ALDI, 17. september
SEAS-NVE
Controller med ansvar for SEAS-NVE’s finansområde

SEAS-NVE, Svinninge

SEAS-NVE’s Regnskabsafdeling søger en dygtig controller til varetagelse af koncernens finansielle aktiviteter inden for blandt andet finansiering, renteovervågning, likviditetsstyring, risikoafdækning samt rapportering m.m.

Det er ønsket at den nye controller medvirker til, at udvikle og udfordre funktionens procedurer og arbejdsrutiner samt medvirke til opsætning af en ny og effektiv risikoovervågningsfunktion.

SEAS-NVE anvender vi værdibaserede ledelsesprincipper med fokus på forretning, kultur samt læring. Opgaver, beslutninger og ansvar ligger i høj grad hos medarbejderne, og vi prioriterer godt samarbejde, teamudvikling samt den enkeltes personlige og faglige udvikling. Vi giver udfoldelsesmuligheder og frihedsgrader, men forventer til gengæld engagement, præstationer, samarbejde og vidensdeling.

SEAS-NVE

SEAS-NVE, 15. september
JACK & JONES
Sales advisor, Holbæk

JACK & JONES

Som Sales Advisor i JACK & JONES er du en af vores vigtigste nøglepersoner, der skal sikre den optimale oplevelse for vores kunder og samtidig skabe den service kultur vi er kendt for. Du bliver konstant trænet i produktkendskab, styling og service actions, så du kan gå forrest og vise vejen.

Kvalifikationer

 • Min. 3 års erfaring fra detailhandlen samt interesse for mode
 • Dokumenterede salgsresultater og konkurrence mindset
 • Udadvendt og brænder for at skabe den bedst mulige købsoplevelse

JACK & JONES, 15. september
JACK & JONES
Butikschef, Holbæk

JACK & JONES

Som butikschef har du en nøgleposition ift. at skabe et team, der kan sikre den optimale oplevelse for vores kunder og samtidig skabe solid udvikling og indtjening i butikken. Du bliver trænet i vores retailkoncept og kernekompetencer, så du kan gå forrest og vise vejen.

Kvalifikationer:

 • Min. 5 års erfaring fra detailhandlen samt interesse for mode
 • Ledelses- og driftserfaring fra lign. job
 • Dokumenterede salgs- og vækstresultater

JACK & JONES, 15. september
ALDIButiksassistenter

ALDI

Du er vores første kontakt med kunderne. Din venlighed og kompetence indenfor salg og kassearbejde gør en forskel. Derudover skal du sammen med dine kollegaer sørge for, at dit ALDI Marked altid fremstår pænt og rent.

En baggrund og uddannelse indenfor detailhandel vil være en fordel, men er ingen betingelse, idet vi giver en grundig oplæring. Vi forudsætter, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og er ansvarsfuld og pålidelig. Hvis du har de rette kvalifikationer, er der mulighed for yderligere karriere.


ALDI, 14. september
EUC NordvestsjællandErfaren ernæringsassistent søges til kantiner på EUC Nordvestsjælland

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Er du uddannet ernæringsassistent, kok eller tilsvarende, og kunne du tænke dig at arbejde i et dynamisk team, hvor kvaliteten altid er i højsædet?

Så er det måske dig, vi søger til vores afdelinger i Holbæk. Vi er en travl kantine som producere mest muligt fra bunden.

Vi anvender friske råvarer i videst mulig omfang. Kantinen har åbent hverdage fra kl. 7.00 til 14.30.


Jobindex, 12. september
SEAS-NVE
Uddannelseskoordinator til Kundecenter

SEAS-NVE, Svinninge

Vi søger en topmotiveret medarbejder til vores Kundecenters Performance- og Kvalitetsteam i Svinninge. Teamet, der i dag består af 5 medarbejdere, varetager mange spændende opgaver, som understøtter El Kundecentrets øvrige 4 teams. Vi er i alt 55 medarbejdere i El Kundecentret.

Arbejdsopgaverne består bl.a. af:

 • Være dagligt til stede i driften og afhjælpe løbende spørgsmål fra medarbejdere i driften
 • Gennemføre planlagte samlyt- og feedback sessioner med medarbejderne
 • Supportere teamlederne ved at identificere specifikke eller generelle udviklingsbehov baseret på samlyt/performance
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 11. september
Holbæk Ny Vognfabrik A/STrives du med hydraulikopgaver/fejlsøgning i el 12-24V?

Holbæk Ny Vognfabrik A/S

Et job med mange alsidige faglige udfordringer

Vi søger en alsidig person, som har kendskab og interesse for hydraulik og fejlsøgning i el. Vi udfører mange spændende forskellige opgaver, herunder:

 • Svejseopgaver i forskellige materialer.
 • Hydraulikopgaver på kran, lift, hejs, komprimator
 • El-fejlsøgning på kran, lift, hejs, komprimator
 • Forbyggende vedligehold af udstyr på lastbiler
 • Reparation og vedligeholdelse af lastvognsopbygninger.

Du får mulighed for at deltage i relevante kurser.


Jobindex, 11. september
DomeaServiceorienteret boligrådgiver til Holbæk Boligselskab

Domea

Du bliver en del af Holbæk Boligselskab, hvor du arbejder på Domeas it-platform, men du servicerer og administrerer selvstændigt boliger og kunder i Holbæk Boligselskab.

Som boligrådgiver vil du få ansvar for at servicere Holbæk Boligselskabs kunder både pr. telefon og ved personlig henvendelse.

Derudover vil du skulle:

 • Administrere og vedligeholde ventelister – herunder opnotering
 • Håndtere fraflytningssager og afregne over for fraflytter
 • Udsende tilbud ved ledige boliger og udarbejde lejekontrakter
 • Behandle sager om klager og tilladelser mv.

Domea, 10. september
SEAS-NVE
Teamleder i Finans

SEAS-NVE, Svinninge

SEAS-NVE’s regnskabsafdeling søger en ny dygtig og energisk teamleder til regnskabsafdelingens Finansteam.

Som daglig leder af Finansteamet er du medansvarlig for at opgaverne løses med rette kvalitet og i rette tid. Dette indebærer en tæt dialog med kollegaerne i afdelingen såvel som afdelingens interessenter - heriblandt businesscontrollere, revisorer, direktionen samt myndighederne.

De vigtigste arbejdsopgaver er:

 • Ledelse, udvikling og motivation af medarbejderne
 • Sparring med den øvrige afdelingsledelse omkring udvikling af afdelingen og medarbejderne
 • Udarbejdelse af årsrapporter for koncernens datterselskaber samt koncernen
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 9. september
VILA
Butikschef - VILA, Holbæk

VILA

VILA Holbæk søger en resultatorienteret butikschef, som kan være med til at sikre den gode udvikling i butikken.

Som butikschef får du ansvaret for butikkens daglige drift. Du får ansvaret for alt fra lagerbeholdning og salgstal til udvikling og ledelse af dine medarbejdere.

Det er vigtigt, at du er god til at fastholde fokus, og at du kan bevare overblikket. Som butikschef vil du blive uddannet i Bestsellers Shop Manager Programme, hvor du vil udbygge dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift.


VILA, 8. september
Topdanmark Forsikring A/SPrivatassurandør til Danske Forsikring

Topdanmark Forsikring A/S

Du skal som privatassurandør i Danske Forsikring arbejde med salg og rådgivning af privatforsikringer via henviste kundeemner fra Danske Bank. Du vil primært møde kunderne i Danske Banks filialer inden for bankens normale åbningstid.

Konkrete arbejdsopgaver

 • Salg og rådgivning af privatforsikringer ved personlige møder i Danske Banks filialer, hvilket skal ske med udgangspunkt i kundernes behov - typisk til kunder med eget hus
 • Gennemføre 12 til 14 møder om ugen, hvor størsteparten af møderne er booket fra centralt hold
 • Etablere, udbygge og vedligeholde et stærkt netværk blandt Danske Banks medarbejdere i filialerne i dit respektive område
 • Sikre at aftalte salgsbudgetter og hitrater som minimum indfries
Topdanmark Forsikring A/S

Topdanmark Forsikring A/S, 5. september
EUC NordvestsjællandDansk- og engelsklærer

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Trives du med udfordringer og en afvekslende hverdag? Kan du skabe et godt læringsrum og tilbyde vores elever god undervisning?

Pr. 1. oktober 2014 søger vi en dansk- og engelsklærer på de tekniske erhvervsuddannelser i Holbæk. Undervisningen foregår i et tæt samspil med faglærerne. Dansk- og engelskundervisningen skal tilrettelægges, så den vækker interesse hos eleverne.

Undervisningen skal matche elevernes forudsætninger og favne alle niveauer fra C-F. Det er et område i forandring, og vi regner med, at du har lyst til at kaste dig over arbejdet med at udforme fagene efter den nye EUD-reform, som træder i kraft i august 2015.


Jobindex, 5. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Dell A/S
1 til 20 af 99 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.