1 til 20 af 60 resultater.

Dine valg

 • FjernHolbæk Kommune

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Sejergaardsskolen
Skoleleder med stort fokus på pædagogisk udvikling

Sejergaardsskolen, Tølløse

Vi er allerede rigtig gode, men vil gerne blive endnu bedre.

Derfor har vi store forventninger til vores nye skoleleder, men vi ved godt, at ingenting kommer af sig selv, og derfor vil vi gøre alt for, at vores nye skoleleder lykkes.

Sejergaardsskolen består udover en privatskole med 480 elever også af en musikefterskole med 70 elever. Til privatskolen hører en SFO og en række andre tilbud, hvoraf vores musikskole har en særlig betydning, idet musikken i det hele taget betyder meget i skolens hverdag. Mere end 70 procent af privatskolens elever får undervisning i musikskolen efter normal undervisningstid.

Vi tror, at alt samvær på skolen drejer sig om at skabe rammer, hvor ledere, personale og ikke mindst vore elever oplever at kunne lykkes i undervisningssituationen og med livet i det hele taget.


Jobindex, 28. august
Support-Team ApSFremtidens bogholder, der via IT vil nytænke og skabe udvikling for vores kunder?

Support-Team ApS, Holbæk

I de seneste år har vi oplevet et stigende behov for effektivisering og procesoptimering via IT løsninger indenfor bogholderi og regnskab, som giver mindre og mellemstore virksomheder mere tid til at passe deres forretning.

Support-Team kan klare de fleste administrative opgaver, som ”stjæler” kostbar tid hos vores kunder. Vi tilbyder hjælp til økonomistyring, ejendomsadministration, bogføring, årsregnskabsudarbejdelse, momsudarbejdelse, telefonpasning og korrespondanceskrivning mv. Vi tænker innovativt. Vi arbejder både med traditionel bogføring og med fokus på fremtidens trends indenfor scanning og direkte integration til økonomisystemer.

Dine arbejdsopgaver...

 • Du får egne kunder, med ansvaret for, udførelse af momsregnskaber, afstemninger og kvartalsbalancer.
 • Du får ansvaret for kunder med årsregnskabsafslutningsopgaver.

Jobindex, 28. august
Teknik Bureauet ApSProjektleder med personaleansvar til arbejde hos AGJ’s kunder i medicinalindustrien

Teknik Bureauet ApS søger for AGJ A/S i Stenlille

Teknik Bureauet ApS søger til fast stilling for AGJ A/S i Stenlille en projektleder med ansvaret for gennemførelse af tre-fem samtidige projekter, og som endvidere virker som ledergruppens ”højre hånd” samt faglige og tekniske sparringspartner.

Arbejdsopgaver:

 • Du vil være overordnet ansvarlig for gennemførelse af projekter fra overdragelse til aflevering og opfølgning hos selskabets kunder.
 • Du vil have ansvaret for og fokus på, at projekterne kører og holder de aftalte tidsplaner og kvalitetskrav. Direkte personaleledelse af timelønnede og teknikere skal påregnes - herunder coaching ”on-site” af timelønnede og teknikere.
 • Du vil på baggrund af kundens henvendelser varetage koordineringen omkring konkrete projekter, fra tilbudsgivning og gennemførsel frem til afsluttende aflevering af komplet dokumentationspakke.

Jobindex, 26. august
Lystfiskeren ApSSalgsassistent

Lystfiskeren ApS, Holbæk

Lystfiskeren/Pro-Outdoor er en virksomhed som gennem 26 års udvikling er Nordvestsjællands største specialbutik inden for salg af udstyr og beklædning til fiskeri, friluftliv, jagt og ridning. Vores forretning favner meget bredt fra smart hverdagsbeklædning, der henvender sig til både kvinder, mænd og børn til teknisk grej til diverse til udelivs aktiviteter.

Vi er en virksomhed med otte fuldtidsansatte, mænd som kvinder, med passion for udeliv, og som brænder for at hjælpe vores kunder til at få de bedste friluftoplevelser. Butikken og tilhørende webshop, Pro-Outdoor.dk, flytter i god tid før jul til en ny og lækker location på over 1400 m2 butik, lager og kontor med beliggenhed på hovedgaden i Holbæk.


Jobindex, 25. august
ALDISouschef

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Som souschef for filiallederen deltager du i den daglige ledelse. Du leder og motiverer teamet i butikken, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 25. august
The Body Shop Svenska ABThe Body Shop søger salgsassistent og afløsere til vores butik i Holbæk

The Body Shop Svenska AB

Vi søger salgsassistent (25 timer) og afløsere:
Vi søger dig som elsker at være på, og som kan sælge med passion, skabe teamenergi, skabe resultater og have kunden i fokus. Kollegaer, der brænder for skønhedspleje og makeup med værdier, og som har lyst til at gøre en forskel. Mennesker med personlighed, som har salgserfaring, drive og som kan sprede glæde hos kunder og kolleger.

VI ER:
En international virksomhed med skønne, effektive produkter inden for hud- og hårpleje samt trendy makeup. Vi har stærke værdier og sælger effektive og forkælende produkter fyldt med Community Fair Trade ingredienser, uden dyreforsøg og produceret med respekt for miljøet.


Jobindex, 25. august
JKSBoligrådgiver - kontorassistent

JKS søger for kunde i Holbæk

JKS i Holbæk søger for kunde en dygtig og pålidelig bogligrådgiver med erfaring med UNIK bolig 4.

Der er tale om et længerevarende vikariat på min. 3 mdr, hvor arbejdstiden er 08.30 - 16.00.

Arbejdsopgaverne er meget varierende inden for følgende områder::

 • Administrative opgaver
 • Styring af flyttesager
 • Bolig arkiv
 • Administrative funktionær-opgaver
 • Afregninger

Jobindex, 22. august
GF ForsikringAssurandør til GF Nordvestsjælland

GF Forsikring, Holbæk

Kan du lukke en ordre uden at gå på kompromis med en grundig og seriøs rådgivning? Så er du måske vores kommende assurandør.

Hos GF Nordvestsjælland har vi ambitiøse vækstmål og har blandt andet via nye samarbejdsaftaler mulighed for at udvide markedsandelen i vores område. Derfor søger vi en assurandør til vores travle kontor. Din base vil være på vores kontor i Holbæk, men en stor del af din tid kommer til at foregå i private hjem hos såvel nuværende som potentielle kunder, hvorfor vi forventer, du er bosat i lokalområdet.

Du får en afvekslende hverdag, hvor det bliver din opgave at medvirke til at skabe vækst for afdelingen. Du bliver en del af et velfungerende klub og vi forventer, at du vil være med til at gå forrest i en hverdag, hvor tingene går stærkt. Vi er resultatorienterede og har fokus på at nå vores teammål.


GF Forsikring, 20. august
ALDIFilialledere

ALDI

Ryk ind i toppen af ledelsen for et ALDI Marked. Du har ansvaret for den daglige drift. Du leder og motiverer dit team, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel som f.eks. HHX eller HTX og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Måske har du i et andet erhverv vist lederevner og organisationstalent, hvilket gør dig egnet til denne stilling. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart.


ALDI, 19. august
JobTeamØkonomiassistent

JobTeam søger for DitoBus A/S i Holbæk

DitoBus A/S i Holbæk søger en rutineret økonomiassistent med stærke kompetencer indenfor løn og øvrig bogholderi.

DitoBus A/S er en solid og veldrevet virksomhed med styr på sin økonomi og med et godt arbejdsklima. I økonomiafdelingen kommer du til at servicere alle Ditobus A/S’ selskaber sammen med de to øvrige medarbejdere i afdelingen. Du refererer til økonomichefen.

Jobbeskrivelse

 • Lønadministration
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Kreditorstyring af leasingbiler
 • Budgettering

Jobindex, 18. august
ALDIButiksassistenter

ALDI

Du er vores første kontakt med kunderne. Din venlighed og kompetence indenfor salg og kassearbejde gør en forskel. Derudover skal du sammen med dine kollegaer sørge for, at dit ALDI Marked altid fremstår pænt og rent.

En baggrund og uddannelse indenfor detailhandel vil være en fordel, men er ingen betingelse, idet vi giver en grundig oplæring. Vi forudsætter, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og er ansvarsfuld og pålidelig. Hvis du har de rette kvalifikationer, er der mulighed for yderligere karriere.


ALDI, 16. august
Sorø Kommune
SOSU-assistenter

Sorø Kommune, Stenlille

Sorø Ældrepleje søger uddannet SOSU-personale til i plejegruppen Stenlille. Frist: 10. september 2014.

Vi søger nye kollegaer til stillinger på 32 og 34 timer pr. uge. Stillingerne er med tiltrædelse pr. 1. oktober 2014 eller snarest derefter.

Stenlille er en udekørende plejegruppe, der dækker by- og landområde. Vi arbejder målrettet med den rehabiliterende og den forebyggende tilgang til borgerne.

Kørekort er en nødvendighed.


Sorø Kommune, 14. august
EUC NordvestsjællandVIL DU UDDANNE FREMTIDENS DYGTIGSTE TEKNISKE ISOLATØRER?

EUC Nordvestsjælland, Audebo

Kunne du tænke dig et krævende og meningsfyldt job, hvor du får brug for dine pædagogiske evner og mulighed for at give din faglige stolthed videre? Så er det dig, vi søger!

Du skal undervise med et stort engagement på vores erhvervs- og efteruddannelser i Audebo. Det bliver din opgave at strukturere undervisningen med interesse for samfundsudvikling og arbejdsmarkedsforhold. Du skal løse undervisnings- og udviklingsopgaver af faglig og pædagogisk karakter i samarbejde med dine kolleger. Du skal motivere og etablerer gode relationer til elever med forskellige forudsætninger.


Jobindex, 11. august
PRENT DenmarkMaskintekniker/opstiller

PRENT Denmark, Holbæk

Vil du være en del af en global koncern, der i USA er markedsledende inden for emballageløsninger til medicoindustrien – og som har ambitiøse vækstmål i Europa?

Som maskintekniker/opstiller skal du kunne håndtere mange selvstændige opgaver i produktionen. Din primære opgave bliver at sikre, at produktionen kører optimalt. Dit daglige arbejde vil blandt andet indeholde: opstilling og indkøring af værktøjer samt kvalitetssikring af de færdige produkter. Disse opgaver vil du varetage i tæt samarbejde med produktionschefen, som også vil være din daglige sparringspartner.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Klargøring og opstilling af værktøjer.
 • Indkøring af maskiner.
 • Vedligeholdelse og servicering af produktionsudstyr.
PRENT Denmark

Jobindex, 10. august
Holbæk Ny Vognfabrik A/STrives du med hydraulikopgaver/fejlsøgning i el 12-24V?

Holbæk Ny Vognfabrik A/S

Et job med mange alsidige faglige udfordringer

Vi søger en alsidig person, som har kendskab og interesse for hydraulik og fejlsøgning i el. Vi udfører mange spændende forskellige opgaver, herunder:

 • Svejseopgaver i forskellige materialer.
 • Hydraulikopgaver på kran, lift, hejs, komprimator
 • El-fejlsøgning på kran, lift, hejs, komprimator
 • Forbyggende vedligehold af udstyr på lastbiler
 • Reparation og vedligeholdelse af lastvognsopbygninger.

Du får mulighed for at deltage i relevante kurser.


Jobindex, 5. august
PwCPwC søger revisortrainees med HHX, STX eller FØ-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 1. august
It - konsulent søges til omsorgssystemet i Holbæk Kommune
Brænder du for at få it til at give mening for brugerne og kender du til ældreområdet?
Holbæk Kommune, Holbæk
Jobcenter Holbæk, 28. august
UngHolbæk søger ny medarbejder til Ungdomsklubcafèen.
Et af Holbæk Kommunes seneste tiltag for unge, er Ungdomsklubcaféen i Vestergade.
Holbæk Kommune, Holbæk
Jobcenter Holbæk, 28. august
Klinisk udviklingssygeplejerske til Medicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus - quicknr. 15331
Medicinsk afdeling søger klinisk udviklingssygeplejerske pr. 01.10.14 eller snarest derefter.
Holbæk Sygehus, Medicinsk Afdeling, Holbæk
Jobcenter Holbæk, 28. august
Sygeplejerske søges til Kirurgisk-/gynækologisk Afdeling, afsnit 09-5, Holbæk Sygehus - quicknr. 15447
På endoskopiafsnittet foretager vi diverse endoskopiske undersøgelser og behandlinger som kolo-, sigmoideo-, gastroskopi og ERCP samt anlægger...
Kirurgisk-/gynækologisk afdeling, Holbæk Sygehus, Holbæk
Jobcenter Holbæk, 28. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
HK Karrieretjek
1 til 20 af 60 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.