1 til 20 af 89 resultater.

Dine valg

 • FjernHolbæk Kommune

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Region SjællandLedende lægesekretær til Arbejdsmedicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus - quicknr. 16520

Region Sjælland

På Arbejdsmedicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus søger vi en ledende lægesekretær snarest muligt.

Afdelingen står over for en spændende udfordring i form af flytning fra Køge Sygehus til Holbæk Sygehus d. 01.04.2015 samt organisatorisk sammenlægning af de 3 arbejdsmedicinske afdelinger i Region Sjælland på hhv. Holbæk Sygehus, Slagelse Sygehus og Nykøbing Falster Sygehus samt en rivende udvikling af afdelingens socialmedicinske ambulatorium.

Dine opgaver vil bl.a. være

 • Overordnet lederansvar for den samlede lægesekretærgruppe samt deltage i uddannelse af lægesekretærelever
 • Ansvar for personaleudvikling i lægesekretærgruppen
 • Personaleadministration for lægesekretærsekretærgruppen (MUS, kompetenceudvikling, ansættelser, personalesamtaler , ferieplanlægning og – fordeling
Region Sjælland

Region Sjælland, 29. januar
Sparekassen SjællandFinanselev

Sparekassen Sjælland

Vil du være med til at gøre Sjælland til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed? Så tag et fælles ansvar sammen med hele Sjællands sparekasse, som i øjeblikket er inde i en rivende positiv udvikling.

Vi søger tre nye finanselever til vores voksende filialnet, der dækker hele Sjælland og hovedstadsområdet.

Dine kvalifikationer:

 • Lyst til at lære nyt
 • Mod på udfordringer hver dag
 • Evnen til at tale med alle mennesker

Sparekassen Sjælland, 29. januar
Sanistål A/S
Sanistål i Holbæk søger butikssælger

Sanistål A/S

Du skal arbejde med salg og vejledning til professionelle kunder, og sammen med dine kolleger sørge for, at butikken er salgsklar i forhold til Saniståls koncept og aktuelle kampagner.

Du kommer primært til at arbejde med diskbetjening og skal tage del i lagerstyring, vareopfyldning og planlægning af det daglige arbejde i butikken, der er beliggende på L.C. Worsøesvej 2 i Holbæk.

Opgaver som indkøb og tilbudsgivning indgår også som en del af jobbet, og vi forventer, at du er struktureret og formår at lytte til og forstå kundernes behov. Du kommer til at arbejde i en veletableret butik, der har fokus på et højt serviceniveau.

Sanistål A/S

Sanistål A/S, 29. januar
VERO MODA
Salgsassistent - VERO MODA, Holbæk

VERO MODA

Til vores VERO MODA butik i Holbæk søger vi udadvendt og service minded salgsassistent. Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for at butikken er præsentabel.

ARBEJDSOMRÅDER

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen

VERO MODA, 28. januar
SEAS-NVE
Kontorelev til Svinninge

SEAS-NVE

Til vores hovedkontor i Svinninge søger vi en energifyldt elev til den 2-årige kontoruddannelse med speciale i administration.

Hos os får du en alsidig uddannelse, hvor du kan udfolde dig både personligt og fagligt, og du får mulighed for selv at være med til at præge dit uddannelsesforløb. Uddannelsen vil foregå i Svinninge, hvor du vil indgå i en turnusordning mellem vores kundecenter, økonomi-, kommunikation- og en af vores salgsafdelinger.

SEAS-NVE

SEAS-NVE, 28. januar
EUC NordvestsjællandVil du uddanne fremtidens dygtigste elektrikere?

EUC Nordvestsjælland

Kunne du tænke dig et meningsfyldt job, hvor du får brug for et bredt branchekendskab og mulighed for at give din faglige stolthed videre? Så er det dig, vi søger!

Du skal undervise med et stort engagement på vores erhvervsuddannelser i Holbæk.

Det bliver din opgave at strukturere undervisningen med interesse for samfundsudvikling og arbejdsmarkedsforhold. Du skal løse undervisnings- og udviklingsopgaver af faglig og pædagogisk karakter i samarbejde med dine kolleger. Du skal skabe gode kontakter til branchen.


EUC Nordvestsjælland, 28. januar
Holbæk Private Realskole
Pædagog søges til SFO i rivende udvikling

Holbæk Private Realskole

Realskolen udvider med endnu en klasse og søger en pædagog fra 1. maj 2015 til indskolingen 0.-2. kl..

Er du begyndt at overveje at søge nye udfordringer i en fritidsordning, hvor der lægges vægt på glade børn og voksne, samarbejde, pædagogisk faglighed, engagement samt tryghed for alle – børn som voksne, så er Realskolens fritidsordning med ca. 198 børn fra 0.-2. klasse måske noget for dig.

Vil du være med til at videreudvikle Realskolen i Holbæk – og også gøre en forskel for det enkelte barn?


Jobindex, 28. januar
Holbæk Private Realskole
Er du den leder vi søger?

Holbæk Private Realskole

Realskolen i Holbæk søger en afdelingsleder pr. 1. maj 2015 med ansvar for den daglige drift og udvikling af vores indskoling og fritidsordning.

Realskolen er en privat grundskole fra 0.-10. klasse med 530 elever og 60 medarbejdere. Vi er velfungerende, har en god økonomi og er i konstant udvikling. Indskolings- og fritidslederen skal være primusmotor i den daglige drift og af den pædagogiske udvikling i indskolingen fra 0.-2. klasse og i fritidsordningen. Realskolen er organistorisk ikke afdelingsopdelt efter klassetrin.


Jobindex, 28. januar
Sparekassen SjællandErhvervsrådgiver i Sparekassen Sjællands filialer og erhvervscentre

Sparekassen Sjælland

Kunne du tænke dig at være med til at gøre Sjælland til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed? Så kom og tag et ansvar sammen med os i Sparekassen Sjælland.

Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor erhvervsrådgivere - såvel erfarne som yngre med ambitioner indenfor erhvervsområdet. Vi ønsker at være til stede med solide erhvervskompetencer på hele Sjælland og i København, hvorfor din fysiske placering i sparekassen, meget afgøres af dine ønsker og private behov.

Som medarbejder i Sparekassen Sjælland bliver du en del af en arbejdsplads:

 • Der sætter kundens behov i centrum.
 • Der tager aktiv del i udviklingen af det lokalsamfund, hvor du er aktiv
 • Der er sit samfundsansvar bevidst overfor medarbejdere, kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Sparekassen Sjælland, 28. januar
SEAS-NVE
Energirådgiver til realisering af energibesparelser

SEAS-NVE, Svinninge

Til vores rådgivningsafdeling søger vi en, gerne erfaren, energirådgiver til realisering af energibesparelser via analyse, rådgivning og dokumentation hos aktører (producenter og erhvervsvirksomheder).

Som energirådgiver med fokus på realisering af energibesparelser hos aktører i øst Danmark, vil du beskæftige dig med følgende opgaver:

 • informere aktører/kunder og motivere disse til realisering af energibesparelser
 • indgå aftaler om køb af besparelser
 • vejlede og sikre dokumentation
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 28. januar
SAM Executive Search A/SInternational Sales and Business Manager (32155)

SAM Executive Search A/S recruiting on behalf of Pharmacosmos in Holbæk

The person will be responsible for Pharmacosmos’ sales and business development for Pharmacosmos human iron products and shall work in close cooperation with local partners to maximise sales of Pharmacosmos’ IV iron portfolio and to establish Monofer® leadership in the parenteral human iron market.

The sales responsibility entail all commercial activities needed to support partners and management of partners to maximize sales results. Business Development include all activities related to partner selection, change of partnerships and manage the cross departmental process.

SAM Executive Search A/S is one of Denmark's and Scandinavia's largest headhunting companies. Through insight of our customers' strategies and challenges, we are preferred partner in the recruitment and competence optimization. We find Directors, Managers and Specialists in Denmark and abroad.


SAM Executive Search A/S, 27. januar
Plass Data Software A/SEr du vores nye .Net udvikler?

Plass Data Software A/S, Holbæk

Er du skarp, nysgerrig og passioneret omkring .Net og applikationsudvikling? Brænder du samtidig for at være en del af et ambitiøst team, der er specialiseret i at udvikle applikationer og integrationsløsninger af høj kvalitet?

Du bliver en del af et spændende team hvor der vil være mange parallelle aktiviteter kørende samtidigt, og hvor du sammen med den øvrige del af teamet skal sikre en succesfuld nyudvikling og vedligeholdelse af vores Microsoft teknologistak. Dine primære arbejdsopgaver vil være centeret omkring projekter, der gennemføres i Microsoft produktportefølje og på .Net platformen generelt.

Vi arbejder agilt og med fokus på værdiskabelse og brugeroplevelse, hvor vi konstant raffinerer og forfiner vores udviklingsproces. Vi forventer at du har lyst til at bidrage til denne proces og være med til at sikre, at vi kan levere fejlfri software hver eneste gang.


Jobindex, 27. januar
SEAS-NVE
Key Account Manager – Outdoor Lighting

SEAS-NVE, Svinninge

I SEAS-NVE har vi ambitioner om, at være de bedste i markedet. For at styrke vores aktiviteter har vi brug for en dygtig Key Account Manager, der kan være med til at indfri vores ambition! Der er tale om en stilling til det offentlige marked, med fokus på salg til nye kunder, og på relationspleje af eksisterende kunder.

Din hovedopgave er at være ansvarlig for salg af Udelysprodukter på langvarige kontrakter, samt rådgivning i forbindelse med salg af produkterne til udvalgte kunder.

 • Opnåelse af salgsmål i eget distrikt
 • Planlægning og prioritering af salgsaktiviteter sammen med lederen af teamet
 • Udarbejdelse af tilbud, kontrakter og håndtering af udbud
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 26. januar
M.E.D. SkilteteknikErfaren skiltetekniker søges

M.E.D. Skilteteknik, Regnstrup

Har du sans for detaljer, er du fleksibel og kan du arbejde med deadlines, er jobbet som skiltetekniker hos M.E.D. Skilteteknik måske noget for dig. M.E.D. Skilteteknik er i rivende udvikling; vi har travlt og søger derfor en erfaren og ansvarsfuld skiltetekniker.

Ansvarsområder:

 • Produktion, UV- og solvent print, produktfærdiggørelse samt montage ude og hjemme
 • Bilindpakninger
 • Ordrestyring

Kvalifikationer:

 • Uddannet skiltetekniker med mindst 5 års erfaring
 • Erfaring med storformatprint og bilindpakning
 • Kvalitetsbevidst og omhyggelig, engageret og fleksibel

Jobindex, 26. januar
PwCPwC søger revisortrainees med HHX, STX eller FØ-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 26. januar
Daurehøj Erhvervsbyg A/SVi søger projektledere og byggeledere

Daurehøj Erhvervsbyg A/S, Holbæk

Projektledere og byggeledere søges - til byggesager i København og på Sjælland

Vi søger dygtige, dynamiske og erfarne projektledere og/eller byggeledere, der vil indgå i vores team af pt. 8 projektledere i produktionsafdelingen.

Du bliver en del af en voksende og udviklingsorienteret virksomhed, der tilbyder en selvstændig stilling med stort ansvar og mangeartede udfordringer.

Dine arbejdsopgaver:

 • Ledelse, planlægning og koordinering af byggeprojekter
 • Kontakt til bygherre og underentreprenører
 • Koordinering af aktiviteterne på byggepladsen
 • Styring af økonomi, budgetopfølgning samt afrapportering på de enkelte sager
 • Ansvar for kvalitetsstyring og arbejdsmiljø
 • Styring af egenproduktion inden for tømrer/snedkerproduktion

Jobindex, 23. januar
SEAS-NVE
Teamleder til Afregning

SEAS-NVE, Svinninge

Vi søger en Teamleder med interesse for afregning og ledelse af medarbejdere. I SEAS-NVE har vi vores kunder i fokus og har derfor alle vigtige kundefunktioner in house. Det skaber værdi for os at have et samlet overblik over kunden og deres engagement med os.

Du kommertil at stå i spidsen for Afregnings-teamet som er en del af afdelingen Energikøb og får dermed en bred berøringsflade og et stort ansvar.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Daglig ledelse af et team på 7 medarbejdere Sikre effektiv gennemførsel af regningskørsler
 • Sikre afregningens rolle i opbygning af kundetilfredshed/loyalitet
 • Sikre, samt formidle indsigt i reglerne på energimarkedet, herunder viden om lovgivning, markedsforskrifter, procedurer mv.
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 23. januar
Lidl Danmark K/SSouschef

Lidl Danmark K/S, Holbæk

Vi søger en kompetent souschef til vores butik i Holbæk.

Som souschef hos os er du butikschefens højre hånd og stedfortræder. Du er den, der tager over, når butikschefen ikke er til stede, så du skal på én gang være både fleksibel, systematisk og have en god situationsfornemmelse. Du kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken og får også medansvar for butikkens drift og resultater.

Har du erfaring inden for detailhandel er det naturligvis en fordel. Vigtigst er dog, at du er en motiverende og handlekraftig leder, der både har sans for detaljen og er god til at bevare overblikket. Sammen med medarbejderne er det en af dine fornemste opgaver at sikre, at butikken altid fremstår præsentabel, så den og vores service altid lever op til kundernes forventninger.


Jobindex, 22. januar
Fibia
Kundekonsulent vikarer til Fibias Kundeservice Øst

Fibia, Svinninge

Vi har rygende travlt, og vi søger derfor vikarer til vores Kundecenter i Svinninge snarest muligt og frem til den 30. juni 2015. Kundecentret er Fibias ansigt mod kunderne. Det er derfor vigtigt for os, at du er engageret og drives af at have kunden i fokus. Du vil blive tilknyttet Kundeservice Øst, som er et team, der består af 20 engagerede kollegaer.

Arbejdsopgaverne består bl.a. af:

 • Forklaring af fakturaspørgsmål pr. telefon/skrift
 • Generel kundeservice pr. telefon/skrift
 • Rådgivning og vejledning af kunder i anvendelse af produkter
 • Rådgivning om produktvalg pr telefon/skrift
Fibia

Fibia, 21. januar
ALDIFilialledere

ALDI

Ryk ind i toppen af ledelsen for et ALDI Marked. Du har ansvaret for den daglige drift. Du leder og motiverer dit team, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel som f.eks. HHX eller HTX og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Måske har du i et andet erhverv vist lederevner og organisationstalent, hvilket gør dig egnet til denne stilling. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart.


ALDI, 19. januar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
HK Danmark karrieretjek skyskraber
1 til 20 af 89 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.