1 til 20 af 71 resultater.
Sparekassen SjællandFilialdirektør

Sparekassen Sjælland, Jyderup

Vil du være en del af en sparekasse i vækst, hvor vi gennem de sidste 10 år har forvandlet os til et moderne, regionalt pengeinstitut med økonomien i orden, trods krisetider?

Som filialdirektør i Jyderup arbejder du både med privatkunder og mindre erhvervskunder, som du rådgiver til de bedste løsninger. I sparekassen har vi ingen kasse, men de kunder, der kommer i sparekassen søger kvalificeret rådgivning, og du og dit hold er med til at sikre en god kundeoplevelse, og at kunderne går herfra med et smil på læben.

Du bliver leder af et team på 4 medarbejdere, hvor alle arbejder tæt sammen efter princippet ”Formål før profit”. Vi gør alt, hvad vi kan, for at give kunden en god oplevelse, mens vi samtidig nyder en god stemning og har fokus på teamwork. Som leder skal du derfor agere som sparringspartner og coach for dine medarbejdere.


Sparekassen Sjælland, 28. august
SuperBrugsenSalgsassistent, Kasse, SuperBrugsen, Jyderup

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 33 medarbejdere. Med en central beliggenhed i Jyderup er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Ekspedition i kasselinjen
 • Yde den bedste kundeservice
 • Vareopfyldning
 • Lettere rengøring

SuperBrugsen, 28. august
Jobindex A/S
Teamleder til CNC-afdeling - for markedsførende leverandør til det globale marked

Jobindex A/S søger for Aluline A/S i Tølløse

Du får det operationelle ansvar for en gruppe på ca. 20 ufaglærte maskinoperatører. I jobbet vil du fungere som både faglig vejleder og produktionsleder. Dette indebærer således instruktion i emnehåndtering, opfølgning samt løbende produktions- og proceskontrol, afmelding/rapportering af p-ordrer, mærkning af varepartier og klargøring af råvarer til operatører.

Vi tilbyder dig et både spændende og fagligt udfordrende job, i en virksomhed som altid arbejder med den nyeste teknologi under særdeles gode og velordnede arbejdsforhold. Stærke resultater, personlig udvikling og godt teamwork er fundamentet for vores attraktive arbejdsmiljø.

Jobindex A/S

Jobindex, 28. august
ALDIButiksassistenter

ALDI

Du er vores første kontakt med kunderne. Din venlighed og kompetence indenfor salg og kassearbejde gør en forskel. Derudover skal du sammen med dine kollegaer sørge for, at dit ALDI Marked altid fremstår pænt og rent.

En baggrund og uddannelse indenfor detailhandel vil være en fordel, men er ingen betingelse, idet vi giver en grundig oplæring. Vi forudsætter, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og er ansvarsfuld og pålidelig. Hvis du har de rette kvalifikationer, er der mulighed for yderligere karriere.


ALDI, 28. august
Energinet.dkSikkerhedsminded vedligeholdelsestekniker til Stenlille Gaslager

Energinet.dk

Er du klar til et udfordrende og selvstændigt teknikerjob med stort ansvar? Så er du måske vores nye vedligeholdelsestekniker på Stenlille Gaslager. Vi er 11 medarbejdere, og vi leverer gas kommercielt i tilfælde af leveringssvigt og ved sæsonudjævning af naturgas fra Nordsøen. Din rolle er sammen med dine kolleger at sikre, at vores naturgasinstallationer fungerer optimalt. Din nye arbejdsplads bliver på vores anlæg i Stenlille.

I tæt samarbejde med de øvrige vedligeholdelsesteknikere er din vigtigste opgave at stå for den daglige drift samt tilsyn, fejlfinding og forebyggende vedligehold af vores naturgasinstallationer på Stenlille Gaslager, som er et risikoanlæg og derfor har skærpede sikkerhedsregler. Du får dit eget ansvarsområde og varetager samtidig daglig kontakt og tilsyn med underleverandører.


Energinet.dk, 27. august
name it
Salgsassistent, vikar til name it Holbæk

name it

Er du super servicemindet, udstyret med et godt sælgergen, og kan du levere en optimal kundeoplevelse hver gang - så har vi et spændende job til dig.

Til vores name it butik i Holbæk søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent. Som salgsassistent ved name it vil din primære opgave være at give vores kunder den ultimative service og sørge for, at vores butik altid fremstår præsentabel.

name it er i konstant udvikling, hvorfor den rette kandidat må være omstillingsparat, fleksibel og have lyst til at være en del af en virksomhed i vækst, hvor dagligdagen er uforudsigelig og spændende.


name it, 26. august
NykreditKundemedarbejder til Holbæk

Nykredit

Drømmer du om et job med en stor kontaktflade og udfordrende arbejdsopgaver, og er du struktureret, detaljeorienteret og serviceminded?

Som kundemedarbejder modtager du kunder på centret og tager dig af kundebetjening, herunder kontanthåndteringsekspeditioner samt simple bankopgaver, fx bestilling og spærring af kort, checks, FI kort, BS og netbank. Du indgår i centrets telefonkæde og betjener og servicerer kunderne via telefon, herunder hjælper med simple bankopgaver. Opfanger du behov for rådgivning eller købssignaler, viderestilles kunden til en rådgiver.

Du assisterer ledelsen med planlægning, koordinering, praktiske opgaver og gennemførelse af lokale markedsføringsaktiviteter, fx kundearrangementer. Derudover assisterer du også ledelsen med andre praktiske opgaver på centret herunder planlægning af ferie- og afdelingsmøder, booking af lokaler mv.


Nykredit, 25. august
Region SjællandProjektleder til Medicoteknik, Region Sjælland, Holbæk Sygehus - quicknr. 17663

Region Sjælland

Vil du være en del af den rivende udvikling der er på det teknologiske område indenfor sygehusvæsenet og medicoteknik? Vil du have mulighed for at være projektleder og bygge bro, rådgive og skabe snitflader mellem IT-teknologien og medicoteknisk udstyr? Så vil stillingen i Medicoteknik være noget for dig.

Vi tilbyder en spændende stilling som projektleder/faglig konsulent til besættelse snarest muligt.

Du vil blive ansat i Medicoteknik Region Sjælland med tjeneste på Holbæk Sygehus. Du vil indgå i funktionsledergruppen, der består af ledelsen og staben i Medicoteknik. Stillingen omfatter ikke personaleansvar. Du vil blive en væsentlig rådgiver og koordinator i anskaffelse og implementering af medicoteknisk udstyr, teknologi- og innovationsprojekter i Medicoteknik og på sygehusene.

Region Sjælland

Region Sjælland, 25. august
Chic Antique
Speditørassistent

Chic Antique, Holbæk

Er du vant til at jonglere med containere og vild med boligindretning? Så er du måske vores nye medarbejder!

Det er en stilling, hvor du bliver en del af et sprudlende team med en uformel omgangstone og nok at se til. Det er vigtigt for os, når hverdagen er hektisk, at humøret stadig er højt, og at du er klar til at yde en ekstra indsats, når det gælder.

Du får en alsidig stilling med ansvar, hvor du medvirker til løsning af mange forskellige opgaver. Dine fokusområder vil dog være speditørarbejde, korrespondance med vores leverandører samt at foretage registreringer i vores system.

Opgaverne er mangeartede som f.eks.:

 • Daglig kontakt med vores leverandører i udlandet
 • Daglig kontakt med vores speditør
 • Daglige registreringer i vores C5-system

Jobindex, 25. august
SEAS-NVE
Kundekonsulent til Kundecenter

SEAS-NVE, Svinninge

Er du rolig, overbevisende og stærk i din kommunikation? Kan du lide at tale med mange kunder i løbet af en dag, og er du serviceminded helt ud til fingerspidserne? Så er det lige dig, vi mangler!

Til vores Kundecenter i Svinninge søger vi en ny kollega, som har lyst til at blive en del af ét af vores spændende frontteams.

Arbejdsopgaverne spænder bredt

 • Håndtering af kundehenvendelser vedrørende el-regninger, betalingsforhold, driftsmæssige forhold, energirådgivning og el-tekniske spørgsmål
 • Opfølgende sagsbehandling
 • Aktiv deltagelse i vores salgskampagner

SEAS-NVE

Jobindex, 24. august
NordeaErhvervsrådgiver til Erhvervsfilial Holbæk – Business Sjælland

Nordea

Brænder du for at arbejde med din egen portefølje af erhvervskunder, og kan du rådgive og vejlede om virksomhedens finansielle behov, så kunderne oplever udbyttet af vores værditilbud hver gang? Så er du lige den, vi søger til jobbet som Erhvervsrådgiver.

Din primære arbejdsopgave vil blive at opbygge og vedligeholde stærke relationer til kunderne i din portefølje for at sikre en høj kundetilfredshed.

Alle kunder skal tilbydes individuelle løsninger, der skaber værdi både for kunden og for banken, og vi forventer, at du arbejder aktivt og vedholdende med både dine bestående kunder og udvalgte kundeemner.


Nordea Bank Danmark A/S, 24. august
Bager Sofus Økobrød ApSBAGERSVEND / SOUSCHEF til økologisk bageri

Bager Sofus Økobrød ApS, Tølløse

En spændende stilling til dig:

 • der er stolt af dit håndværk
 • der kan arbejde selvstændigt
 • der tør og vil påtage sig et ansvar i det daglige arbejde

Som souschef hos ’Bager Sofus Økobrød’ er du bagermesterens højre hånd og stedfortræder.

Du kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i bageriet samt forestå koordineringen af opgaver mellem bageriets medarbejdere.

Vi tilbyder et travlt job i en spændende virksomhed. Hertil kommer attraktive arbejdsvilkår og en lønpakke, der modsvarer vores høje krav.


Jobindex, 24. august
SEAS-NVE
Retentionkonsulent søges til Svinninge

SEAS-NVE

Er du rolig, overbevisende og stærk i din kommunikation? Kan du lide at tale med mange kunder i løbet af en dag, og er du serviceminded helt ude til fingerspidserne? Så er det lige dig, vi mangler!

Retentionsteamet hører til i vores Kundecenter og består i dag af 6 medarbejdere og 1 teamleder. Teamet skal bl.a. sikre den gode kundeoplevelse, som skaber loyale kunder. Det er derfor vigtigt for os, at du er engageret, energisk og drives af at have kunden i fokus.

Arbejdspladsen er beliggende i Svinninge.

SEAS-NVE

Jobindex, 21. august
Sejergaardsskolen
Læreruddannet barselsvikar

Sejergaardsskolen, Tølløse

Vi søger en dygtig og engageret læreruddannet barselsvikar til dansk og kristendom i 9. klasse, samfundsfag på mellemtrinnet samt specialundervisning.

På Sejergaardsskolen har vi fart på. Vi har de seneste to år fået bygget ny indskoling og renoveret alle klasselokaler i udskolingen. Vi lægger vægt på en IT-baseret undervisning og har interaktive tavler i alle undervisningslokaler. Vi ønsker, at eleverne arbejder med mange forskellige multimedier og bl.a. har en eksperimenterende tilgang til arbejdet og opgaveløsninger.

Sejergaardsskolen er en kombineret privatskole, der ligger i Tølløse, som består af:
En tosporet privat grundskole fra 0.-9. klasse opdelt i afdelingerne 0.-4. klasse og 5.-9. klasse, en SFO for elever på 0.-4. klassetrin, en musikskole, hvor halvdelen af vores grundskoleelever går samt en musikefterskole. I alt 520 elever og 80 ansatte.


Jobindex, 19. august
ONLY
Butikschef, ONLY Holbæk

ONLY

Til ONLY søger vi en resultatorienteret butikschef, som kan være med til at sikre den fortsatte udvikling af vores butik i Holbæk.

Som butikschef får du ansvaret for butikkens daglige drift, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal til udvikling og ledelse af dine medarbejdere. Det er derfor vigtigt, at du er god til at fastholde fokus, og at du kan bevare overblikket.

Som butikschef vil du blive uddannet i Bestsellers Shop Manager Programme, som vil udbygge dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift.


ONLY, 18. august
Alu-TecMaskinarbejder og værktøjsmager

Alu-Tec, Jyderup

Maskinarbejder og værktøjsmager søges til ALU-TEC i Jyderup.
ALU-TEC søger en maskinarbejder med erfaring i bearbejdning af aluminium/rustfrit stål.

Værktøjsmager med erfaring inden for fremstilling af sprøjtestøbeforme.

 • Du er meget kvalitetsbevidst.
 • Du er fagligt dygtig, arbejder selvstændigt og er god til at tilrettelægge din tid og arbejdsopgaver.

Jobindex, 18. august
SEAS-NVE
HR Business Partner til Udvikling & CSR

SEAS-NVE, Svinninge

Til HR Udvikling & CSR i SEAS-NVE søger vi en professionel forretningspartner med bred erfaring inden for målrettet forretningsorienteret HR på ledelsesniveau.

Er du parat til at arbejde i et partner team med høje standarder, stor energi og indflydelse på jobbets indhold, og hvor videndeling og daglig sparring er måden vi arbejder på, ja så ser vi gerne, at du læser videre. Vi har en uformel omgangstone, og vi har det sjovt. Afdelingen består af en afdelingschef og 3 dygtige og engagerede partnere.

Vi tilbyder dig

 • Et alsidigt og spændende job med mange personlige og faglige udfordringer i et til tider hektisk miljø
 • En attraktiv lønpakke med bl.a. pension, gruppelivsforsikring, dækning ved kritisk sygdom, heltidsulykkesforsikring og helbredssikring samt mange andre personalegoder
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 14. august
Sjællandske Medier A/S
Perfekt studie- og/eller seniorjob

Sjællandske Medier A/S, Køge, Holbæk eller Slagelse

Er du god til at tale i telefon og kan du sælge? - Så er det dig vi har brug for i et af vores team.

Om stillingen:
Telemarketingsalg af abonnementer til DAGBLADET, Nordvestnyt og Sjællandske, telemarketingsalget foregår fra vores kontorer i Køge, Holbæk eller Slagelse.
Arbejdet omfatter flere ugentlige vagter – i alt otte timer ugentligt.
Arbejdstiden er typisk mandag-torsdag mellem kl. 16.30 og 20.30.
Vi forventer du kan starte i september 2015.

Sjællandske Medier A/S

Jobindex, 14. august
Sales Management ApS
Dynamisk Salgskonsulent søges til større vognmandsforretning

Sales Management ApS søger for Johs. Rasmussen, Svebølle A/S

Til en af Skandinaviens større vognmandsforretninger søges en salgskonsulent, som med reference til virksomhedens Adm. Direktør varetager salgsansvaret til nye og eksisterende kunder. I tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere, bliver du ansvarlig for udviklingen af en række eksisterende kunder, samt at nye kunder kommer i hus. I starten bearbejder du nationale kunder, men på sigt udvides ansvaret til Sverige, Norge og Tyskland.

Arbejdsopgaver;

 • Opsøgende B2B løsningssalg
 • Udarbejdelse af tilbud og tenders
 • Løbende fornyelse af samhandelsaftaler, samt udvikling af nye koncepter hos kunderne

Jobindex, 14. august
Pharmacosmos A/S
Manager, Cryopreservation Business Development & Sales

Pharmacosmos A/S, Holbæk

Pharmacosmos' newest business enterprise focuses on application of carbohydrates in cryopreservation of clinically important samples, notably for cell therapy.

The main purpose of the role is to support the commercialization of Pharmacosmos' cryopreservation business with a focus to increase sales. The role requires a scientific background combined with a business perspective.

The main position includes:

 • Support and contribute to the commercialization of Pharmacosmos' cryopreservation business.
 • Develop the cryopreservation business, hereunder new applications and product opportunities.
 • Contribute to the overall carbohydrate derivatives business (secondary).

Pharmacosmos A/S, 13. august
Annonce:
Ascendis Pharma A/S
1 til 20 af 71 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.