1 til 20 af 56 resultater.
SEAS-NVE
Finance Manager / Leder til Finans & Rapporteringsteamet

SEAS-NVE, Svinninge

Som daglig leder af Finans & Rapporteringsteamet er du medansvarlig for at opgaverne løses med rette kvalitet og i rette tid. Dette indebærer en tæt dialog med kollegaerne i afdelingen såvel som afdelingens interessenter - heriblandt salgs- og driftsfunktionerne, business-controllere, revisorer, direktionen samt myndigheder.

De vigtigste arbejdsopgaver er:

 • Ledelse, udvikling og motivation af medarbejderne
 • Faglig sparring med ledelse og medarbejderne omkring regnskabsregulering, skat og erhvervsret
 • Sparring med den øvrige afdelingsledelse omkring udvikling af afdelingen og medarbejderne
SEAS-NVE

Jobindex, 1. august
Jobindex A/S
Erfaren salgsassistent til moderne guldsmed

Jobindex A/S søger for Christina Guld & Sølv

Er du uddannet salgsassistent med profil i guld og sølv? Og vil du bruge din ekspertise og dine solide salgsevner i én af Danmarks bedste guldsmedebutikker? Her bliver du del af et socialt team, som løfter i flok – og som er fælles om vores passion for smykker og design.

Som salgsassistent giver du professionel og saglig vejledning. Med dit udadvendte og imødekommende væsen engagerer du kunderne og finder frem til de produkter, som matcher deres behov. Dit hovedfokus er salg, og du bruger dagligt din brede ekspertise og kendskab til vores brands. Du gør den lille forskel, som gør, at kunderne går fra butikken med den ekstra gode oplevelse.

Du bliver del af et godt og uhøjtideligt arbejdsklima, hvor din og kollegaernes trivsel prioriteres. Vi deltager på messer 2 gange årligt, og derudover holder vi os løbende opdateret på nye trends og deltager i salgstræning og relevante kurser.

Jobindex A/S

Jobindex, 31. juli
Elgiganten A/SSælger på deltid - 20 timer pr. uge

Elgiganten A/S, Holbæk

Nu har du muligheden for at arbejde i Elgiganten, hvor vindermentalitet og kundefokus går hånd i hånd. Vi søger en Cross Sælger på deltid. Som Cross Sælger er du i stand til at følge og hjælpe kunden på tværs af forskellige afdelinger i hele varehuset. Vi søger dig som vil have spændende udfordringer ved siden af fx din uddannelse. Som deltidssælger i Elgiganten sammensætter vi din vagtplan, så den passer til dig og vores kunder.

Du skal brænde for at være bedst – og så skal du kunne lide at have travlt og møde mange forskellige mennesker hver dag. Du sætter en ære i at give alle vores kunder en uforglemmelig oplevelse og den rigtige løsning med hjem. Ydermere vil du være tilknyttet vores Samsung shop, så et godt kendskab og interesse for Samsung produkter vil være en vigtig parameter. Er det dig?


Elgiganten A/S, 31. juli
Sales Management ApS
Salgs- og marketingchef

Sales Management ApS søger for Johs. Rasmussen, Svebølle A/S

Til en af Skandinaviens større vognmandsforretninger søges en salgs- og marketingchef, som med reference til virksomhedens Adm. Direktør varetager salgsansvaret til nye og eksisterende kunder. I samarbejde med de øvrige medarbejdere, bliver du ansvarlig for udviklingen af en række eksisterende kunder, samt at nye kunder kommer i hus. I starten bearbejder du nationale kunder, men på sigt udvides ansvaret til Sverige, Norge og Tyskland.

Arbejdsopgaver:

 • Opsøgende B2B løsningssalg
 • Udarbejdelse af tilbud og tenders
 • Løbende fornyelse af samhandelsaftaler, samt udvikling af nye koncepter hos kunderne

Jobindex, 31. juli
Nordic Service Group (NSG)Servicekoordinator

Nordic Service Group (NSG), Jyderup

Din funktion er en del af vores koordinatorteam, som i tæt samarbejde med NSGs danske landechef, leverer planlægning, koordination, styring og fordeling af serviceopgaver for og til NSGs stab af teknikere. Opfølgning, fakturering og kundekontakt er også en del af din hverdag.

Din funktion er – i tæt samarbejde med NSGs danske landechef - at levere planlægning, koordination, styring og fordeling af serviceopgaver for og til NSGs stab af teknikere. Opfølgning, fakturering og kundekontakt er også en del af din hverdag.

Dine opgaver er at:

 • Planlægge, koordinere, have overblik over, styre og fordele opgaver for alle teknikere i NSG DK.
 • Optimere logistik i opgavefordeling/-sammensætning.
 • Fakturere/sikre fakturering i henhold til NSG´ standarder/retningslinjer.

Jobindex, 31. juli
Holbæk Ny Vognfabrik A/STrives du med hydraulikopgaver/fejlsøgning i el 12-24V?

Holbæk Ny Vognfabrik A/S

Et job med mange alsidige faglige udfordringer

Vi søger en alsidig person, som har kendskab og interesse for hydraulik og fejlsøgning i el. Vi udfører mange spændende forskellige opgaver, herunder:

 • Svejseopgaver i forskellige materialer.
 • Hydraulikopgaver på kran, lift, hejs, komprimator
 • El-fejlsøgning på kran, lift, hejs, komprimator
 • Forbyggende vedligehold af udstyr på lastbiler
 • Reparation og vedligeholdelse af lastvognsopbygninger.

Du får mulighed for at deltage i relevante kurser.


Jobindex, 31. juli
Den Miljøterapeutiske Organisation
Miljøterapeut

Den Miljøterapeutiske Organisation, Jyderup

Vi søger en miljøterapeut til et af vores opholdssteder pr. 1. september eller snarest derefter. Du skal derfor have forudsætninger for at arbejde inden for dette særlige felt.

Om målgruppen:

 • Unge med psykiske vanskeligheder, herunder unge med psykiatriske og neurologiske diagnoser.
 • Unge, som er i risiko for at udvikle en psykisk sygdom.
 • Normaltbegavede unge med symptomer på tidlig relationsforstyrrelse.

Vi forventer:

 • Mellemlang uddannelse inden for det sundhedsfaglige eller pædagogiske område, såsom: sygeplejerske, lærer, ergoterapeut, afspændingspædagog, fysioterapeut, pædagog el. lign.
 • Psykiatrisk erfaring og/eller erfaring med unge inden for autismespektrumsforstyrrelserne.

Jobindex, 30. juli
Hjembækskolen
Lærer / miljøterapeut

Hjembækskolen, Jyderup

Dagbehandlingstilbuddet Hjembækskolen tilbyder miljøterapeutisk udviklingsstøtte og undervisning til unge fra 12 års alderen. Vi søger en ny kollega, der kan se sig selv i nedenstående beskrivelse:

Om målgruppen:

 • Unge med psykiske vanskeligheder, herunder unge med psykiatriske og neurologiske diagnoser.
 • Unge, som er i risiko for at udvikle en psykisk sygdom.
 • Normaltbegavede unge med symptomer på tidlig relationsforstyrrelse.

Vi forventer:

 • At du er i stand til at varetage undervisning og behandlingsarbejde i et klassemiljø, hvor det pædagogiske/behandlingsmæssige element er en stor del af skoledagens indhold.
 • At du er læreruddannet, eller har en mellemlang videregående uddannelse inden for det pædagogiske eller sundhedsfaglige område.

Jobindex, 30. juli
ALDIButiksassistenter

ALDI

Du er vores første kontakt med kunderne. Din venlighed og kompetence indenfor salg og kassearbejde gør en forskel. Derudover skal du sammen med dine kollegaer sørge for, at dit ALDI Marked altid fremstår pænt og rent.

En baggrund og uddannelse indenfor detailhandel vil være en fordel, men er ingen betingelse, idet vi giver en grundig oplæring. Vi forudsætter, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og er ansvarsfuld og pålidelig. Hvis du har de rette kvalifikationer, er der mulighed for yderligere karriere.


ALDI, 30. juli
Falck Danmark A/SOmrådeleder søges til brandområde - Vestsjælland

Falck Danmark A/S, Holbæk

Brandområde Vestsjælland servicerer kommunerne: Holbæk, Slagelse, Sorø og Kalundborg, som understøttes af følgende stationer: Holbæk, Tølløse, Mørkøv, Orø, Tuse Næs, Korsør, Skælskør, Ruds Vedby og Snertinge.

Dine primære opgaver og ansvarsområde:

 • Som områdeleder er du ansvarlig for at efterleve de indgåede brandslukningsaftalers forpligtelser, der er indgået mellem Holbæk, Slagelse, Sorø og Kalundborg kommuner og Falck
 • Du får den direkte ledelse af 9 deltidsansatte brandstationsledere samt 170 deltidsbeskæftigede brandmænd
 • Centrale elementer i jobbet er at sikre, at Brandområdet har en positiv udvikling på omsætning, indtjening, drift, kvalitet og relationsskabelse
 • Særlig fokus på kontraktstyring gennem nøgletal, KPI, herunder løbende rapporteringer

Falck Danmark A/S, 28. juli
Elgiganten A/SElgiganten Holbæk søger sælger på fuldtid til Elektronik

Elgiganten A/S

Nu har du muligheden for at arbejde i Elgiganten, hvor vindermentalitet og kundefokus går hånd i hånd. Vi søger en Cross Sælger på fuldtid. Som Cross Sælger er du i stand til at følge og hjælpe kunder på tværs af forskellige afdelinger i hele varehuset, du tager ansvaret for at møde samtlige kunder og sørge for, at de får en god oplevelse, når de handler i Elgiganten.

Du skal brænde for at være bedst – og så skal du kunne lide at have travlt og møde mange forskellige mennesker hver dag. Du sætter en ære i at give alle vores kunder en uforglemmelig oplevelse og den rigtige løsning med hjem. Er det dig?


Elgiganten A/S, 27. juli
Hartmanns A/STeknisk designer eller assistent søges til international dokumentationsarbejde.

Hartmanns A/S søger for Butina i Holbæk

Vil du være en del af en stor succes – også ud i fremtiden?

Butina i Holbæk søger en medarbejder snarest muligt til udarbejdelse af manualer til Butinas projekter, der i høj grad er internationalt orienteret. Butina konstruerer og producerer primært CO2 bedøveranlæg samt hygiejnisk blodopsamling og procesanlæg til slagteribranchen, hvor Butina er verdensførende.

Dokumentationsafdelingen udarbejder tekniske manualer til såvel enkelt maskiner som til hele projekter baseret på input fra proces / projekt og teknisk afdeling. Grundet stor aktivitet har de brug for dig, der kan tage ansvar for følgende opgaver:

 • Formulere/opdatere manualer og reservedelslister på engelsk
 • Designe brugervenlige illustrationer til manualer og reservedelslister
 • Krydstjekke reservedelslister med faktisk data fra ERP system (Axapta)

Hartmanns A/S, 24. juli
Hartmanns A/SFinance & Administration Manager til Butina i Holbæk

Hartmanns A/S søger for kunde

Vil du være en del af en stor succes – også ud i fremtiden?

Som den nye Finance & Administration Manager bliver du en del af Butinas Management team i Danmark. Du vil referere til Butinas CFO i Holland. Du bliver ansvarlig for økonomiafdelingen i Danmark og vil få ledelsesansvar for to medarbejdere.

Dine primære opgaver:

 • Ledelse- og udvikling af afdeling og medarbejdere
 • Forberedelse og opstilling af måneds- og årsregnskaber
 • Projektadministration
 • Rapporteringer

Hartmanns A/S, 23. juli
Elgiganten A/SKnowhow Supporter på deltid - 20 timer pr. uge

Elgiganten A/S, Holbæk

Vi søger en Supporter på deltid som kan skabe glade kunder ved at være venlig, smilende, hurtig og effektiv i forbindelse med kundehenvendelser. Som deltidsansat i Elgiganten sammensætter vi din vagtplan, så den passer til dig og vores kunder. Arbejdsopgaverne er relateret til klargøring, opgradering, små reparationer og fejlsøgning på produkter købt i Elgiganten.

Som Supporter i Elgiganten er det vigtigt, at du har et indgående kendskab til computere, tv og eller GPS´er og kan arbejde vedholdende for at løse problemerne. Du kan endvidere kommunikere bredt, idet jobbet indeholder kontakt med både kunder og salgspersonalet i butikken. Vi lægger meget vægt på at du kan følge et problem til dørs og sikre dig, at løse ender samles op. På den måde får vores kunder den bedst mulige service. Er det dig?


Elgiganten A/S, 22. juli
Semler Retail
Servicerådgiver / Booker til Semler Retail Holbæk A/S

Semler Retail

Hos Semler Retail Holbæk brænder vi for at levere den bedste service og kvalitet til vores mange kunder. Derfor søger vi snarest en dygtig, positiv og servicemindet servicerådgiver/booker, som evner at holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket og humøret.

Stillingen består i høj grad af telefonisk og online kundebetjening. Kundehenvendelser vil ofte være tidsbestilling til service, tilbudsgivning, booking af lejebiler med mere. Desuden skal du også støtte op om fakturering og andre opgaver i perioder.

De primære arbejdsopgaver vil være :

 • Daglig professionel indskrivning af vores kunder, primært via telefonbetjening.
 • Diverse backofficeopgaver vedr. booking og andet administrativt arbejde.
 • Arbejde i et team, som er i tæt samarbejde med forretningens øvrige afdelinger.

Semler Gruppen A/S, 22. juli
SEAS-NVE
Markedschef - Salg af Energi og Rådgivning i et af DK's største energiselskaber

SEAS-NVE, Svinninge

Er du interesseret i at:

 • Have et job med et spændende miks af salg, ledelsesansvar og strategi?
 • Drive en forandringsproces videre i salgsafdelingen i en vækst virksomhed?
 • Arbejde i en af Danmarks største virksomheder med markant fokus på værdibaseret ledelse?
 • Have fast løn, pensionsordning, gruppelivssikring, helbreds- og heltidsulykkesforsikring?

Området er organiseret med 3 ledere, der vil referere til dig. 1 leder med ansvar for salg til erhvervskunder, 1 leder med ansvar for salg til offentlige kunder samt 1 leder med ansvar for Energirådgivning og Energibesparelser. Markedsområdet har i dag 33 medarbejdere.

SEAS-NVE

Jobindex, 21. juli
SEAS-NVE
Kommunikationskonsulent

SEAS-NVE, Svinninge

Du bliver en del af en ambitiøs kommunikationsafdeling, der blandt andet arbejder med koncernbranding, intern kommunikation, digital kommunikation, sociale medier, presse og kommunikation til vores andelshavere og repræsentantskab. Ud over rollen som redaktør kommer du til at beskæftige dig med PR- og pressearbejde samt pleje af vores relationer til medierne - og omverdenen generelt.

Som redaktør bliver du en nøglespiller i kommunikationsafdelingen. Gennem et tæt samarbejde med dine kolleger i hele organisationen fortæller du historien om SEAS-NVE til vores andelshavere, kunder og andre samarbejdspartnere. Du planlægger indhold, skriver artikler og udvikler redaktionelle koncepter samt skaber synlige resultater gennem et strategisk PR- og pressearbejde, herunder særligt proaktivt indsatser.

SEAS-NVE

Jobindex, 21. juli
Svebølle Auto Service ApSLastvognsmekaniker/smed

Svebølle Auto Service ApS

Svebølle Auto Service ApS er inde i en kraftig udvikling, og derfor søger vi en ansvarsbevidst og fagligt dygtig lastvognsmekaniker/smed til vores værksted i Svebølle.

Jobbet består i servicering og reparationer indenfor stort set alle fabrikater af lastvogne. Derudover også anhængere/trailere samt opbygning.

Vi tilbyder:

 • En spændende og udfordrende dagligdag i en dynamisk virksomhed
 • Højt aktivitetsniveau med fokus på kvalitet, effektivitet og økonomi
 • Professionel, men uformel organisation
 • Tiltrædelse hurtigst muligt

Jobindex, 21. juli
Hansen Toft A/SProduktionschef - Sjælland

Hansen Toft A/S søger for Aluline A/S i Tølløse

Ledelse og udvikling af kompleks produktion.

Aluline er en veldrevet og økonomisk velfunderet virksomhed, som efter positiv vækst og fremgang ønsker at ansætte en produktionschef i en nyoprettet stilling. Du refererer til den administrerende direktør og indgår i virksomhedens ledelse.

Dine ansvarsområder er produktion, PTA, indkøb, logistik og kvalitetssikring. Aluline lægger vægt på partnerskabet med kunderne, og som produktionschef bliver du et vigtigt teknisk bindeled mellem kunderne og produktionen. Du deltager således også i kundemøder, og da kunderne i høj grad er internationale, må du påregne ca. 10 rejsedage om året.

Aluline har en flad organisationsstruktur, hvor der er kort fra beslutning til eksekvering. Det betyder, at du som produktionschef skal være i stand til, og have lyst til at være både den synlige hands-on leder, den der formår at holde det overordnede overblik.


Hansen Toft A/S, 17. juli
Fibia P/S
Konsulenter til teknisk kundeservice

Fibia P/S, Svinninge

Brænder du for teknisk support og for at arbejde med den nyeste teknologi i Danmarks største fibernetvirksomhed?

Du kan se frem til en spændende hverdag i en dynamisk afdeling, hvor dine arbejdsopgaver og ansvarsområder spænder vidt, og hvor du har mulighed for at sætte mange kompetencer i spil. Stillingen er placeret i Svinninge. Teamet består i dag af 16 medarbejdere og er en del af kundecenteret.

Du vil selvfølgelig modtage oplæring i forbindelse med opstart og derefter vil du svare på telefonopkald og mail fra kunder. Henvendelserne drejer sig primært om fejlmeldinger samt spørgsmål til funktionalitet på vores produkter. Arbejdstiden vil fortrinsvis være mellem 8 og 21 på hverdage og mellem 10 og 16 i weekender og på helligdage.

Fibia P/S

Fibia P/S, 15. juli
Annonce:
1 til 20 af 56 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.