1 til 20 af 88 resultater.

Dine valg

 • FjernHolbæk Kommune

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
SEAS-NVE
Channel Manager til køb af energibesparelser i Vestdanmark

SEAS-NVE, Svinninge

Kan du drive salg- og samarbejdsrelationer med kommuner og regioner og indgå aftaler om køb af energibesparelser vest for Storbælt?

Som Channel Manager med køb af energibesparelser i det offentlige segment i Vestdanmark vil du beskæftige dig med følgende opgaver:

 • etablere potentiale liste over offentlige kunder i Vestdanmark
 • varetage kontakten og planlægge og prioritere egne salgsaktiviteter
 • informere om og motivere til realisering af energibesparelser hos kunder
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 18. december
Hartmanns A/SOpstiller/ plastmager med operationel ledelse af mindre team, aftenhold

Hartmanns A/S søger for BEWi Flamingo A/S i Holbæk

Til vores kunde BEWi Flamingo A/S søger Hartmanns en opstiller / plastmager til en central position på virksomhedens aftenhold. Du vil deltage i og stå for produktionen på EPS og EPP støbemaskiner og -anlæg på aftenholdet med operationelt ansvar for 2-4 medarbejdere.

Produktionsenheden er førende inden for specialiserede og ofte kundespecifikke løsninger i flamingo – både EPS (flamingo) og EPP. Koncernen har nu 13 fabriksenheder i Norden – alle inden for kerneforretningen produktion af EPS. På lokationen i Holbæk har BEWi Flamingo 40 ansatte, heraf godt halvdelen i produktionen.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Formklargøring, opstilling, indkøring og overvågning af EPS/EPP støbemaskiner og anlæg
 • Operationelt ansvar for aftenholdets 2-4 medarbejdere
 • Bidrage aktivt i produktionens tavlemøder

Hartmanns A/S, 18. december
EUC NordvestsjællandGENOPSLAG – UDDANNELSESCHEF SØGES TIL EUC NORDVESTSJÆLLAND

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Er du fleksibel, udviklingsorienteret, målrettet, idérig og god til at skabe overblik - ser du muligheder frem for begrænsninger? Kunne du tænke dig at udvikle dig som leder i en teamorienteret kultur samt tage ansvaret for udvikling af en afdeling, som overvejende arbejder med tværgående aktiviteter? Og brænder du for at udvikle og motivere medarbejdere og synes, at unge mennesker er en spændende målgruppe at uddanne? - Så er du sikkert den uddannelseschef, vi søger.

Der søges en uddannelseschef til i første omgang at udvikle og senere at være chef for aktiviteterne inden for grundforløb 1 og EUX. Desuden bliver du ansvarlig for kontakt til grundskolerne ift. brobygningen, valgfag, åbent hus mv.


Jobindex, 15. december
NykreditSeniorerhvervsrådgiver til Holbæk

Nykredit

Har du forretningsforståelse og markedsindsigt til at løfte ansvaret for 100-150 storkunder i din egen dynamiske portefølje? Så kan du nu blive en del af en finansiel koncern, der sætter en ære i at tænke nyt med kunden i centrum.

Dit overordnede mål er at sætte kunden i centrum og samtidig skabe lønsomhed i porteføljen. Dit redskab er kompetent rådgivning via solid indsigt i kundernes forretning og udfordringer, hvilket du også bruger til at styre den samlede porteføljesammensætning. Din rolle er således først og fremmest at afdække kundernes behov og matche disse med individuelt sammensatte finansielle løsninger – og samtidig identificere muligheder for krydssalg. Selve løsningerne udvikler du i tæt dialog med koncernens mange kvalificerede specialister, der både kan forsyne dig med relevante data og levere konkrete oplæg i forbindelse med kundemøder.


Nykredit, 15. december
SEAS-NVE
Energirådgiver til køb af energibesparelser

SEAS-NVE, Svinninge

Til vores rådgivningsafdeling søger vi en, gerne erfaren, energirådgiver til køb af energibesparelser hos aktører (producenter og erhvervsvirksomheder). Vi er 40 engagerede kollegaer i afdelingen, fordelt på 5 teams og har adresse i Svinninge.

Som energirådgiver med køb af energibesparelser hos aktører i øst Danmark, vil du beskæftige dig med følgende opgaver:

 • etablere potentiale liste over aktører/kunder
 • informere aktører/kunder og motivere disse til realisering af energibesparelser
 • indgå aftaler om køb af besparelse
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 12. december
Kalundborg Kommune
Dagplejer søges til området Bjergsted Bakker

Kalundborg Kommune

Dagplejen søger pr. 1. februar 2015 en dagplejer i Svebølle. Har du lyst til at stille dit hjem til rådighed for børn og forældre, hører vi gerne fra dig.

Vi kan tilbyde:

 • Et spændende og udfordrende job, hvor du skal indgå i et samarbejde med de øvrige dagplejere og et tæt samarbejde med teamlederen for dagplejen og dagplejepædagogen
 • En arbejdsplads med fokus på udvikling og læring

I dagplejen tager vi udgangspunkt i det enkelte barns udvikling med fokus på ressourcesyn, samt at skabe et trygt og udviklende miljø for børnene.


Kalundborg Kommune, 12. december
Forsikring Danmark A/SDygtige forsikringssælgere til Sjælland

Forsikring Danmark A/S

Vi udvider vores sælgerteam på Sjælland og søger derfor nye forsikringssælgere, der har lysten, energien og evnen til at sælge forsikringer til private kunder.

Du kommer til at indgå i vores salgsteam af forsikringssælgere, hvor du vil blive tilknyttet et af vores lokale kontorer. Men som udgangspunkt arbejder du ud hjemmefra samt vores kontor i Holbæk

Din hverdag vil bestå af rådgivning og salg af forsikringer til privatkundesegmentet og du får ansvaret for dit eget salgsområde.


Jobindex, 12. december
Dansk Boligforsikring A/SDANSK BOLIGFORSIKRING A/S SØGER 1 SKADEBEHANDLER

Dansk Boligforsikring A/S, Holbæk

Vil du være vores nye kollega i skadeafdelingen?

Vi er et lille specialforsikringsselskab, der fortrinsvist tegner ejerskifteforsikringer, og vi er blandt de allerdygtigste indenfor både jura og byggeteknik.

Du skal indgå som skadebehandler i skadeafdelingen. Juridisk vil du – udover forsikringsret – skulle beskæftige dig med erstatningsret og køb og salg af fast ejendom. Byggeteknisk viden er også en grundlæggende del af arbejdet – hvis ikke du allerede besidder det, må du være indstillet på at skulle tilegne dig det.

Som en del af skadebehandlingen skal du vurdere regresforhold mod den bygningssagkyndige og sælger samt vurdere garantispørgsmål mod evt. håndværkere.


Jobindex, 12. december
Søbækskolen ApSBehandlingsstederne Søbæk Jyderup søger nye medarbejdere

Søbækskolen ApS, Jyderup

Behandlingsstederne Søbæk Jyderup søger:

 • 1 uddannet ”handy” pædagog, der kan lide at skrue på en knallert og dyrke sport, til vores kollegie
 • 1 sproglærer til Søbæk Skole - Jyderup, mellemtrin og overbygning
 • Vikarer til skole og bosteder

Hvem er vi:
Behandlingsstederne Søbæk består af flere Skole- og Døgntilbud målrettet børn og unge med specialpædagogiske behov som af forskellige årsager ikke kan fungere i almene sammenhænge. På Søbæk inkluderes ekskluderede børn og unge. Ansatte på opholds- & bostederne skal forvente at blive skemalagt eftermiddag, aften samt visse weekends. Ansatte lærere på skolen arbejder fortrinsvis i skoletiden 8-16.


Jobindex, 10. december
Fibia
Product Manager til udvikling af Fiberbredbånd

Fibia, Svinninge

Brænder du for at arbejde med produkt- og forretningsudvikling inden for fiberbredbånd?

Så har vi jobbet til dig! Vi søger en Product Manager med drive og engagement og lysten til at skabe fremtidens produkter inden for fiberbredbånd, TV og telefoni.

Vi savner en ny kollega der ønsker at gøre en forskel, som kan gå i front og tænke nyt, som kan udfordre og få ting til at ske i samarbejde med kollegaer i organisationen.

Du kommer til at indgå i et team på 4 medarbejdere i Svinninge, der alle er fokuseret på at udvikle og optimere vores forretning med fiberbredbånd. Du vil få tæt kontakt med vores afdelinger både i Horsens, Aarhus, Haslev og Svinninge.

Fibia

Fibia, 10. december
ALDIButiksassistenter

ALDI

Du er vores første kontakt med kunderne. Din venlighed og kompetence indenfor salg og kassearbejde gør en forskel. Derudover skal du sammen med dine kollegaer sørge for, at dit ALDI Marked altid fremstår pænt og rent.

En baggrund og uddannelse indenfor detailhandel vil være en fordel, men er ingen betingelse, idet vi giver en grundig oplæring. Vi forudsætter, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og er ansvarsfuld og pålidelig. Hvis du har de rette kvalifikationer, er der mulighed for yderligere karriere.


ALDI, 10. december
SEAS-NVE
E-mail Campaign Coordinator

SEAS-NVE, Svinninge

Som E-mail campaign coordinator i SEAS-NVE vil du blive en del af et marketingteam hos landets næststørste elselskab. Stillingen er nyoprettet og en del af et øget fokus på at skabe værdi for vores kunder.

Du vil derfor have store muligheder for at påvirke udviklingen af ansvarsområdet og medvirke til at sætte mål og succeskriterier op for dit arbejde. Samtidig har du mulighed for at være med til at fortsætte opbygningen af en markedsbaseret afdeling med fokus på marketing, product management og markedsanalyse.

Som en del af et dedikeret marketingteam er du ansvarlig for opsætning og udsendelse af emails i Sitecore. Du bliver et vigtigt bindeled mellem CRM manageren, som har det overordnede ansvar for vores dialogaktiviteter, og Segment Managerne for de enkelte markeder i at afstemme aktiviteterne.

SEAS-NVE

SEAS-NVE, 9. december
Lidl Danmark K/SSouschef

Lidl Danmark K/S, Holbæk

Vi søger en kompetent souschef til vores butik i Holbæk.

Som souschef hos os er du butikschefens højre hånd og stedfortræder. Du er den, der tager over, når butikschefen ikke er til stede, så du skal på én gang være både fleksibel, systematisk og have en god situationsfornemmelse. Du kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken og får også medansvar for butikkens drift og resultater.

Har du erfaring inden for detailhandel er det naturligvis en fordel. Vigtigst er dog, at du er en motiverende og handlekraftig leder, der både har sans for detaljen og er god til at bevare overblikket. Sammen med medarbejderne er det en af dine fornemste opgaver at sikre, at butikken altid fremstår præsentabel, så den og vores service altid lever op til kundernes forventninger.


Jobindex, 8. december
Sparekassen SjællandVær med til at bygge moderne BI-platform i større pengeinstitut

Sparekassen Sjælland, Holbæk

Sparekassen Sjælland ønsker at øge fokus og brugen af analyse og data, som én af kilderne til effektivt at drive fremtidens pengeinstitut til gavn for kunderne. Vi søger derfor en skarp medarbejder, der vil være med til at videreudvikle brugen af analytiske værktøjer og data til ledelsesrapportering, beslutningsstøtte og kunderådgivning m.m.

Du har 2-3 års erhvervserfaring med at arbejde med store datamængder, databaser og BI-værktøjer. Dygtige nyuddannede med relevant erhvervserfaring opmuntres også til at søge stillingen.

I det daglige vil det være at udvikle løsninger til automatisering af manuelle processer, foretage ad hoc-analyser og opbygge rapporter, dashboards m.m. Vi lægger vægt på at du er ambitiøs og kan tage ansvar og dermed være med til at skabe din og afdelingens fremtidige rolle.


Sparekassen Sjælland, 5. december
Fibia
Channel Manager til Privat salg, Øst

Fibia, Svinninge

Brænder du for at arbejde med salgsopfølgning og aktiviteter for mersalg?

Vi søger en Channel Manager til vores team for Privat salg, Øst - en der brænder for at arbejde med salgsopfølgning og aktiviteter for mersalg - er det dig vi går og mangler? -

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Ugentlig overvågning og opfølgning på salgsmix (kundetyper/salgskanaler) herunder indgive og ajourføre alle forecast – salgsforecast til Kundeservice , samt forecast til Produktionsafdelingen etc.
 • Initiere igangsættelse af aktiviteter, herunder salgs- og marketingaktiviteter således det ønskede salg opnås (i de ønskede segmenter/salgskanaler), i samarbejde med bl.a. Fibia Marketing og øvrige samarbejdspartnere, in- som eksterne.
Fibia

Fibia, 5. december
JACK & JONES
Butikselev - JACK & JONES Holbæk

JACK & JONES

Brænder du for mode? Er du udadvendt og glad for kundekontakt? Har du lyst til at uddanne dig inden for butik?

BESTSELLERs butikselevuddannelse er en praktisk orienteret uddannelse, der strækker sig over to år.

Du vil blive tilknyttet vores JACK & JONES butik i Holbæk, hvor den praktiske del af uddannelsen foregår. Her får du en grundig indsigt i områder inden for salg, service, butiksdrift og merchandising. Det daglige arbejde i en travl og spændende butik vil ikke alene give dig en spændende hverdag, men også en alsidig uddannelse.


BESTSELLER, 5. december
Behandlingsskolerne ApSHeldagsskolen Pilely Gård søger pædagog til fuldtidsstilling

Behandlingsskolerne ApS, Tølløse

Behandlingsskolerne søger pædagog til vores Heldagsskole Pilely Gård. De fleste af vores elever er børn med diagnoser indenfor ADHD-området. Skolen er beliggende ved Tølløse i Holbæk, men vi kører hver dag sammen fra Flintholm station i Vanløse med eleverne til skolen, som en del af arbejdstiden. Grundet arbejdsdagens længde opererer de ansatte med 4 dages arbejdsuger.

På Pilely Gård består personalegruppen af 4 lærere, 7 pædagoger/miljøterapeutisk personale, en daglig leder og en psykolog/skoleleder. Der er et elevantal på 24 elever i alderen 10 -17 år på vores skole.

Vores hverdag er sammensat af undervisning og aktiviteter. Alle i teamet samarbejder om opgaverne, men læreren står som ansvarlig for undervisningen, og det pædagogiske personale har ansvaret for aktiviteterne. På Pilely Gård lægger vi vægt på, at den person vi ansætter, er håndværks/natur interesseret.


Jobindex, 3. december
Primodan A/SErfaren maskiningeniør til konstruktion af udstyr til fødevarebranchen

Primodan A/S, Vipperød

Primodan A/S, som udvikler, producerer og sælger maskiner og anlæg til fødevarebranchen, er inde i en rivende udvikling bl.a. i kraft af stigende omsætning. Inden for fødevarebranchen er kravene til hygiejne, ergonomi og kapacitet konstant stigende. For at kunne følge med denne udvikling søger vi en erfaren maskiningeniør med speciale i konstruktion af udstyr til fødevareindustrien.

Med reference til konstruktionschefen bliver du en del af afdelingen for mekaniske konstruktion, som skal sikre, at vores udstyr lever op til kundernes krav samt de gælde standarder. Dine opgaver vil være alsidige og du vil i det daglige have et tæt samarbejde med kolleger fra salg, produktion og automation.

Dine arbejdsopgaver omfatter:

 • Kundespecifik tilpasning af standardmaskiner og -udstyr.
 • Optimering af nye og gamle produkter med fokus på hygiejne, ergonomi, funktionalitet og pris.

Jobindex, 27. november
PwCPwC søger revisortrainees med HHX, STX eller FØ-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 27. november
E-Forsikringer A/S
Agentur til Køge, Slagelse & Holbæk

E-Forsikringer A/S

E-Forsikringer A/S, som er et hovedagentur for ETU Forsikring A/S, der er i kraftig ekspansion, har i forbindelse med etablering af et landsdækkende agenturnet, brug for assurandører til Sjælland, der primært skal opbygge nye privat- og ”mindre” erhvervskunder samt kunder med nedlagt landbrug.

Så har du entreprenørånd og gerne vil være med til at forme grundlaget for ny forretning, så er du måske vores nye repræsentant i et af ovenstående område.

Vi tilbyder attraktive samarbejdsmuligheder, hvor du får muligheden for at opbygge din egen solide og indbringende forretning og samtidig være med til at give din indflydelse på den positive udvikling i en organisation, hvor der er kort fra tanke til handling.

Vi leverer attraktive produkter og priser og er en dynamisk organisation, der bakker dig op med moderne indtegnings- og tarifmateriale.


Jobindex, 26. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 88 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.