1 til 20 af 67 resultater.

Dine valg

 • FjernHolbæk Kommune

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
SEAS-NVE
Kundekonsulenter til El-kundecenter

SEAS-NVE, Svinninge

Til vores el-kundecenter i Svinninge søger vi et par nye kollegaer, som har lyst til at blive en del af vores spændende frontteams i en afdeling med 55 engagerede kollegaer.

Arbejdsopgaverne spænder bredt

 • Håndtering af kundehenvendelser vedrørende el-regninger, betalingsforhold, driftsmæssige forhold, energirådgivning og el-tekniske spørgsmål
 • Opfølgende sagsbehandling
 • Aktiv deltagelse i vores salgskampagner
 • Ajourføring vedrørende nye tiltag inden for firmaets processer og produkter.
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 31. oktober
GMLHR-RetailGML-HR Retail søger butikschefer til detailhandlen

GMLHR-Retail søger for kunde

Vi søger for vores kunder, som er større detailkæder i Danmark, kandidater som er parate til et jobskifte – enten til dit første job som butikschef, brancheskift eller til en større butik end den du er butikschef i på nuværende tidspunkt.

Hvis du brænder for et lederjob, hvor du blandt andet kommer til at arbejde med dagligvarer, så har vi muligvis jobbet til dig inden for kort tid. Vi har også kunder som efterspørger kvalificerede ledere inden for nonfood.

Lige nu rekrutterer vi kandidater til Københavnsområdet, men vi har også én ledig stilling i Korsør og én i Holbæk.

GMLHR-Retail
Jobindex, 31. oktober
SEAS-NVE
E-mail Campaign Coordinator hos SEAS-NVE

SEAS-NVE, Svinninge

Som E-mail campaign coordinator i SEAS-NVE vil du blive en del af et marketingteam hos landets næststørste el-selskab. Stillingen er nyoprettet og en del af et øget fokus på at skabe værdi for vores kunder. Du vil derfor have store muligheder for at påvirke udviklingen af ansvarsområdet og medvirke til at sætte mål og succeskriterier op for dit arbejde. Samtidig har du mulighed for at være med til at fortsætte opbygningen af en markedsbaseret afdeling med fokus på marketing, product management og markedsanalyse.

Som en del af et dedikeret marketingteam er du ansvarlig for opsætning og udsendelse af emails i Sitecore. Du bliver et vigtigt bindeled mellem CRM manageren, som har det overordnede ansvar for vores dialogaktiviteter, og Segment Managerne for de enkelte markeder i at afstemme aktiviteterne. Sammen med CRM manageren har du til opgave at sikre overblikket over alle flows på B2B og B2C markederne.

SEAS-NVE

SEAS-NVE, 29. oktober
PERSONALEAFDELINGEN ApSSupply Chain Manager til international virksomhed

PERSONALEAFDELINGEN ApS søger for DBI Plastics A/S i Stenlille

Vil du have ansvaret for den globale distribution af varer, fra produktion til kunde, i en international virksomhed i vækst? Vil du stå i spidsen for logistikteams over hele Europa, hvor du har ansvaret for lagre, personale og interne processer? Så kan du være den Supply Chain Manager som DBI Plastics Group A/S søger.

Som Supply Chain Manager i DBI Plastics Group har du det overordnede ansvar for det globale vareflow.

Du leder virksomhedens logistikteams rundt om i Europa, hvor du har personaleansvar, planlægger lagre og optimerer de interne processer.Du har også ansvaret for funktionen og medarbejdere i ”Customer Service”.

Derudover koordinerer du forecasts med salg og planlægning af produktionen.


Jobindex, 29. oktober
PwCPwC søger revisortrainees med HHX, STX eller FØ-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 29. oktober
SuperBrugsenSlagtermester, SuperBrugsen, Jyderup

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i 33 medarbejdere, med en central beliggenhed i Jyderup er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Du får ansvaret for at pleje og profilere afdelingen med sigte på, at området når sine profil- og driftsmål. Du sikrer gennem din motiverende og faglige ledelse af dit team, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Du vil have disse hovedopgaver:

 • Ansvar for produktion, salg, indtjening, løn og arbejdsplaner i afdelingen
 • Ansvar for, at afdelingen lever op til de gældende hygiejnekrav
 • Salgsklar butik hver dag

SuperBrugsen, 28. oktober
SEAS-NVE
Ambitiøs Business Controller til SEAS-NVE

SEAS-NVE, Svinninge

I SEAS-NVE har vi ambitioner om at være de bedste indenfor branchen. Vi har i dag en veletableret og efterspurgt controlling funktion. Stillingen vil relatere sig til forretningsområdet Net & Entreprise. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med øvrige business controllere samt specialister i afdelingen. Der er tale om en genbesættelse af allerede eksisterende stilling.

Du vil træde ind i en afdeling, som er efterspurgt og hvor fagligheden sættes højt. Opgaverne omfatter blandt andet:

 • Overordnet ansvarlig business controller for Net & Entreprise forretningsområdet
 • Ansvarlig ved udarbejdelse af budget og prognose (SAP BPC) for forretningsområdet
 • Ansvarlig for månedslukning for forretningsområdet
SEAS-NVE

SEAS-NVE, 24. oktober
DomeaDriftsleder til Holbæk Boligselskab

Domea

Som driftsleder har du det daglige ansvar for drift og vedligeholdelse af afdelingerne, der indebærer administrative opgaver i forbindelse med ind- og udflytning m.v., rekvirering af håndværkere samt budget- og regnskabskontrol.

Du skal være it-minded og kan se fordelen i den digitale hverdag i forhold til bygningsregistrering, registrering af beboerhenvendelser, ind- og udflytning m.v., da de fleste opgaver på kontoret løses ved hjælp af it-systemer.

Du vil endvidere blive involveret i individuelle moderniseringer og andre forekommende renoveringsprojekter af forskelligt omfang i afdelingerne. Det forventes, at du deltager i afdelingsbestyrelsesmøder og bistår bestyrelsen ved afholdelse af de ordinære afdelingsmøder.


Domea, 24. oktober
EUC NordvestsjællandUddannelseschef

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Er du fleksibel, udviklingsorienteret, målrettet, idérig og god til at skabe overblik - ser du muligheder frem for begrænsninger? Kunne du tænke dig at udvikle dig som leder i en teamorienteret kultur samt tage ansvaret for udvikling af en afdeling, som overvejende arbejder med tværgående aktiviteter? Og brænder du for at udvikle og motivere medarbejdere og synes, at unge mennesker er en spændende målgruppe at uddanne? - Så er du sikkert den uddannelseschef, vi søger.

Der søges en uddannelseschef til, i første omgang, at udvikle og senere at være chef for aktiviteterne inden for grundforløb 1 og EUX. Desuden bliver du ansvarlig for kontakt til grundskolerne ift. brobygningen, valgfag, åbent hus mv.


Jobindex, 24. oktober
JKSForretningsorienteret IT-udviklingschef

JKS søger for Plass Data i Holbæk

For Plass Data søger vi en profil, der motiveres af at skabe resultater, og som trives i spændfeltet mellem udvikling og kundefokus. Alt krydret med en god ledelsesstil hvor du forstår at motivere en afdeling bestående af 13 fagligt dygtige medarbejdere.

Med reference til CEO og i tæt sparring med organisationen bliver din primære opgave at fastholde og udvide Plass Datas markedsposition. Du følger naturligt med i - og har et særdeles godt kendskab til markedet. Har du erfaring med ejendomsmæglerbranchen er det en fordel, men ikke et krav.

Du er ligeledes ansvarlig for at fastholde en effektiv drift med fokus på leverancesikkerhed og foretage den nødvendige prioritering af opgaver og projekter. Som IT-udviklingschef forventes du at bruge ca. halvdelen af din tid i dialog med kunden, mens resten af din tid vil involvere ledelse, arkitektur, løsningsbeskrivelser og udviklingsprojekter.


JKS, 24. oktober
ALDISouschef

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Som souschef for filiallederen deltager du i den daglige ledelse. Du leder og motiverer teamet i butikken, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 22. oktober
JKSLandbrugsfaglig sagsbehandler

JKS søger for AgroPro Sjælland i Vipperød

For AgroPro Sjælland søger JKS en dygtig sagsbehandler med branchekendskab, som brænder for administration og behandling af blandt andet vores kunders EU ansøgninger.

AgroPro er et privat rådgivningsfirma for danske progressive planteavlere. AgroPro's målsætning er blandt andet; altid at være til at få fat i, at kende kunder og deres marker, at være på forkant med udviklingen og ikke mindst at den enkelte planteavler får personlig og individuel rådgivning.

Har du lyst til at være en del af en travl hverdag på et moderne kontor og indgå i et arbejdsfællesskab med engagerede og dygtige kollegaer, så er denne stilling noget for dig.

Dine arbejdsopgaver i teamet vil primært være sagsbehandling af EU ansøgninger samt indberetning af gødningsregnskaber, sprøjtejournaler og andre myndighedssager. Vi forventer, at du selvstændigt kan arbejde med behandling af sager der kræver landbrugsfaglig indsigt.


JKS, 20. oktober
Ulrich SøgårdVi søger en frisk og opsøgende Key Account Manager til DitoBus Linjetrafik A/S

Ulrich Søgård søger for kunde i Holbæk

Tænder du på at opsøge og vinde nye kunder?
Nyder du at styrke relationerne til de eksisterende kunder og gøre dem loyale?
Kunne du tænke dig et udfordrende og stabilt job med masser af fremtid?
Så er det lige dig vi har brug for!

Til at sælge og markedsføre reklamepladserne på siderne og bagenden af de gule rutebusser i DitoBus Linjetrafik søger vi nu en dygtig og vedholdende sælger, som har evnerne og lysten til at øge salget for alvor:

Du får ansvaret for salget i området fra Nykøbing Sjælland til Stege. Du skal have bopæl i Region Sjælland, og du arbejder ud fra din kontorplads i Holbæk og dit hjemmekontor.


Jobindex, 16. oktober
ALDIFilialledere

ALDI

Ryk ind i toppen af ledelsen for et ALDI Marked. Du har ansvaret for den daglige drift. Du leder og motiverer dit team, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel som f.eks. HHX eller HTX og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Måske har du i et andet erhverv vist lederevner og organisationstalent, hvilket gør dig egnet til denne stilling. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart.


ALDI, 16. oktober
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Speciallærer med et stort socialpædagogisk engagement

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS, Jyderup

Dagbehandlingstilbuddet Hjembækskolen tilbyder miljøterapeutisk udviklingsstøtte og skole til unge fra 12 års alderen. Vi søger en dygtig og engageret kolleger, som skal være en stabil og betydningsfuld voksen for vores unge. Du kommer til at arbejde tæt sammen med en kollega i tolærerordning omkring ca. seks elever.

Målgruppen er:

 • Unge med psykiske vanskeligheder, herunder unge med psykiatriske og neurologiske diagnoser.
 • Unge, som er i risiko for at udvikle en psykisk sygdom.
 • Normalt begavede unge med symptomer på tidlig relationsforstyrrelse.
 • Unge, der har brug for støtte af tydelige professionelle voksne i et varmt miljø.

Vi tilbyder:

 • Stor indflydelse på undervisningens planlægning.
 • Et arbejde med en gruppe skønne unge i mindre klasser.
 • Plads til kreativ udfoldelse og mulighed for at flytte dine faglige grænser.
 • Jævnlig supervision med nærmeste kollegaer.

Jobindex, 15. oktober
DitoBus A/STeamleder

DitoBus A/S, Holbæk

Har du en vognmand gemt i dig, så er du personen, vi søger. Du får ansvaret for personale, busser og kontakten til værkstedet for dit eget område. Du er en del af et team på 3 personer, som ud over vognmandsrollen varetager indmeldinger af driftsforstyrrelser til Movia fra alle vore linjer, via vagtbordet i Holbæk.

Du indgår i en 3 ugers turnus hvor mødetiden er 06–14, 08–16 og 10–18.

Arbejdsopgaver

 • Daglig drift.
 • Personaledisponering.
 • Busdisponering.
 • Kontakt til værksted.

Jobindex, 14. oktober
Region SjællandKvalitets- og leanchef til Holbæk Sygehus - quicknr. 15752

Region Sjælland

Brænder du for at arbejde med at øge den patientoplevede, den faglige og den organisatoriske kvalitet i sygehusvæsnet? Og brænder du for samtidig at sikre den bedst mulige udnyttelse af sygehusets samlede behandlingskapacitet? Vil du medvirke til at gøre Holbæk Sygehus førende i diagnostik og behandling med sammenhængende forløb for vores patienter? Er du optaget af at arbejde med forbedringer? Har du lyst til at være leder for 9 meget engagerede og fagligt dygtige medarbejdere og i et tæt samarbejde med medarbejdere, kollegaer i Staben, sygehusledelse og de kliniske afdelinger at understøtte og medvirke til den fortsatte udvikling af Holbæk Sygehus?

Så er du måske vores kommende kvalitets- og leanchef.

Holbæk Sygehus er et akutsygehus med store ambitioner, høj aktivitet og et sted hvor faglighederne kan udfoldes og udfordres.

Region Sjælland

Region Sjælland, 14. oktober
ALDIButiksassistenter

ALDI

Du er vores første kontakt med kunderne. Din venlighed og kompetence indenfor salg og kassearbejde gør en forskel. Derudover skal du sammen med dine kollegaer sørge for, at dit ALDI Marked altid fremstår pænt og rent.

En baggrund og uddannelse indenfor detailhandel vil være en fordel, men er ingen betingelse, idet vi giver en grundig oplæring. Vi forudsætter, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og er ansvarsfuld og pålidelig. Hvis du har de rette kvalifikationer, er der mulighed for yderligere karriere.


ALDI, 13. oktober
LejerboDriftschef

Lejerbo, Holbæk

Er du den nye driftschef i Holbæk, der vil være med til at gøre en forskel, som kan løfte kvalitets- og serviceniveauet til et højere niveau, samtidig med at du kan forene og mestre såvel bygningsdrift, som økonomi og mennesker? Hvis ja, så læs gerne videre.

Regionskontoret i Holbæk har rigtig travlt og søger i den forbindelse en driftschef, som er byggeteknisk og teoretisk stærk. Du er vant til at arbejde med regler, anvisninger, forretningsgange og detaljerede beskrivelser og er naturligvis loyal overfor disse. Du kan tydeligt beskrive det arbejde, der skal laves, ligesom du trives med sagsbehandlinger.

Du får ansvaret for en driftsgruppe med motiverede og selvstændige lokalinspektører, varmemestre og ejendomsfunktionærer, i alt ca. 40 medarbejdere, der lokalt varetager den daglige drift og personaleledelse samt beboerservice i vores bebyggelser.


Lejerbo, 7. oktober
Telia Danmark
Butikssælger til Shop Holbæk - Deltid

Telia Danmark

Sæt 4G turbo på din karriere som butikssælger
Kan du se dig selv på sejrsskamlen? Så læs videre

Vi søger en ny deltidsmedarbejder til vores Shop i Holbæk.

Hver dag skal vi gøre det lidt bedre, og det kræver en indsats fra alle. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål er derfor meget vigtig for os.

Telia Danmark

Med en grundig oplæring på vores onboarding kurser kombineret med træning på jobbet klæder vi dig på til at møde kunderne. Kort tid efter din ansættelse får du dine egne salgsbudgetter, som du bliver målt på, og som vi aktivt bruger i forbindelse med din videreudvikling som sælger. Med andre ord: Du kan selv bestemme, hvor meget du vil tjene.

Telia Danmark

Telia Danmark, 3. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 67 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.