1 til 20 af 91 resultater.
Efterskolen SmededalEr du vores nye lærer?

Efterskolen Smededal, Mørkøv

Efterskolen Smededal søger to lærer (en fuldtid og en deltid) pr. 1. august 2015.

Efterskolen Smededal er indrettet som en lille landsby og har adgang til skov og åbne naturskønne arealer. Skolen er placeret i udkanten af stationsbyen Mørkøv, som ligger mellem Holbæk og Kalundborg. Skolen er uden tilknytning til organisationer, men præget af faglighed, kreativitet og interesse i den omkringliggende verden.

Du

 • Kan undervise i flere af følgende fag: engelsk, dansk, tysk, matematik og fysik.
 • Kan varetage kontaktlærerfunktion samt aften- og weekendtilsyn.
 • Har lyst til at indgå i et udviklende samarbejde med kolleger og elever.

Jobindex, 26. maj
Zealand Care A/S
Seniorkonsulent/Sælger

Zealand Care A/S, Vallensbæk, Holbæk, Aarhus, Brørup eller Søndersø

Er du vores nye kollega, som kan åbne døre på tværs?

Zealand Care er en serviceudbyder til det offentlige og private inden for hjælpemidler og sundheds- og velfærdsteknologiske løsninger. Vi har gennem de senere år lanceret flere nye forretningsområder og søger nu en seniorkonsulent, som skal ud og åbne døre på tværs af den offentlige og private sektor. Vi leder efter en kommerciel person, der kan styrke salgsindsatsen på vores forskellige forretningsområder.

Som Seniorkonsulent i Zealand Care går du ind til en varieret hverdag med et team af dygtige kolleger, hvor høj faglighed er en selvfølge.


Jobindex, 26. maj
Hansen Toft A/SProduktionschef - Sjælland

Hansen Toft A/S søger for Aluline A/S i Tølløse

Ledelse og udvikling af kompleks produktion.

Aluline er en veldrevet og økonomisk velfunderet virksomhed, som efter positiv vækst og fremgang ønsker at ansætte en produktionschef i en nyoprettet stilling. Du refererer til den administrerende direktør og indgår i virksomhedens ledelse.

Dine ansvarsområder er produktion, PTA, indkøb, logistik og kvalitetssikring. Aluline lægger vægt på partnerskabet med kunderne, og som produktionschef bliver du et vigtigt teknisk bindeled mellem kunderne og produktionen. Du deltager således også i kundemøder, og da kunderne i høj grad er internationale, må du påregne ca. 10 rejsedage om året.

Aluline har en flad organisationsstruktur, hvor der er kort fra beslutning til eksekvering. Det betyder, at du som produktionschef skal være i stand til, og have lyst til at være både den synlige hands-on leder, den der formår at holde det overordnede overblik.


Hansen Toft A/S, 22. maj
Frode Laursen A/SChauffører søges til ferieafløsning

Frode Laursen A/S

Ferien står for døren og derfor søger vi en række ferieafløsere, med mulighed for senere fastansættelse, til distributionskørsel med trækker/trailer eller forvogn/kærre både dag, aften og nat. Udkørsel bliver fra Vitten, Vejle, Odense, Hørning og Tølløse.

Desuden søger vi en række ferieafløsere, igen med mulighed for senere fast-ansættelse, til krankørsel, med udkørsel fra Doense, Hedehusene, Vamdrup, Aalborg og Randers.

Vi tilbyder:

 • Nyt materiel
 • En varierende arbejdsdag
 • Overenskomstmæssig løn til tiden
 • Gode kolleger og personalegode

Frode Laursen A/S, 22. maj
SEAS-NVE
Key Account Manager – Outdoor Lighting

SEAS-NVE, Svinninge

I SEAS-NVE har vi ambitioner om, at være de bedste i markedet. For at styrke vores aktiviteter har vi brug for en dygtig Key Account Manager til vores udelysteam, der kan være med til at sikre den nødvendige vedligeholdelse af vores kundeportefølje. Der er tale om en stilling til det offentlige marked, med fokus på salg til nye kunder, og på relationspleje af eksisterende kunder.

Din hovedopgave er at være ansvarlig for salg af Udelysprodukter på langvarige kontrakter, samt rådgivning i forbindelse med salg af produkterne til udvalgte kunder. Herunder:

 • Opnåelse af salgsmål i eget distrikt
 • Planlægning og prioritering af salgsaktiviteter sammen med lederen af teamet
 • Udarbejdelse af tilbud, kontrakter og håndtering af udbud
SEAS-NVE

Jobindex, 22. maj
Sparekassen SjællandMedarbejder til Filialservice team Boligsupport

Sparekassen Sjælland, Holbæk

Vil du være med til at gøre Sjælland til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed? Så kom og tag et ansvar sammen med os i Sparekassen Sjælland.

Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren medarbejder til vores boligsupport, der en del af filialservice.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • sagsbehandling indenfor køb, salg og konvertering
 • tinglysning
 • udfærdigelse af lån og kreditter
 • dødsboer.

Sparekassen Sjælland, 22. maj
SydbankFilialchef til Holbæk

Sydbank

Til Sydbank i Holbæk søger vi en dynamisk, udadvendt og performanceorienteret filialchef, der vil være med til at sikre Sydbank som det naturlige bankvalg i Holbæk. Holbæk hører under Sydbanks Område Sjælland, som er et spændende område med masser af nye tiltag og en høj tilgang af nye kunder.

Du får ansvaret for at videreføre den gode udvikling i filialen, som er kendetegnet ved alsidige kompetencer, handlekraft, individuel rådgivning og lokalt engagement. Har du lyst til at fortsætte eller starte din lederkarriere i et spændende område, hvor du kan gøre en stor forskel, har du her muligheden for at søge et unikt lederjob med særdeles gode karriere- og udviklingsmuligheder.


Sydbank, 22. maj
Uponor Infra A/SLeder til produktion og salg af eksterne plast svejseopgaver

Uponor Infra A/S, Svinninge

Kan du skabe kontakt og opbygge netværk? Kan du tale med kunder/entreprenører og sælge løsninger. Vil du være med i videreudviklingen af en af de førende virksomheder i Danmark inden for vand og spildevand? Og har du lyst til at lede 3-4 dygtige eksterne svejsere?

Så er du måske vores nye medarbejder.

Vi søger en energisk person, der kan koordinere, videreudvikle og sælge vores aktiviteter inden for eksterne plast svejseaktiviteter, i samarbejde med vores projekt tekniske salgsteam.

En der kan være i tæt dialog med kunder og rådgivere, og som i samarbejde med øvrige funktioner i virksomheden, kan sikre rettidig aflevering af specialtilpassede løsninger inden for ekstern svejsning . Vores kunder er entreprenører/installatører inden for industri og infrastruktur.

Uponor Infra A/S

Jobindex, 22. maj
Dansk Boligforsikring A/SJurist/skadebehandler søges til ejerskifteforsikring

Dansk Boligforsikring A/S, Holbæk

Som skadebehandler hos Dansk Boligforsikring er du med til at give vores kunder en god oplevelse, når de anmelder en skade på deres hus. Du vil stå for en hurtig, saglig og grundig skadebehandling.

I dagligdagen vil du gøre brug af dine juridiske færdigheder indenfor forsikring, erstatning og køb og salg af fast ejendom. Byggeteknisk viden er en fordel, da det er en grundlæggende del af arbejdet – hvis ikke, du allerede har det, vil du skulle tilegne dig det. Som en del af skadebehandlingen skal du også vurdere regresmulighederne.

Vi arbejder selvstændigt med egne sager, i et tæt og uformelt samarbejde med de nærmeste kolleger (de andre skadebehandlere og besigtigelseskonsulenterne), håndværkere, teknikkere osv. Vi har hver især ansvaret for at vores kunder får en tryg og god behandling fra start til slut.


Jobindex, 22. maj
EUC NordvestsjællandVIL DU UNDERVISE I ERHVERVSØKONOMI, AFSÆTNING OG MATEMATIK?

EUC Nordvestsjælland

Den merkantile afdeling på EUC Nordvestsjælland søger en erhvervsøkonomi-, afsætning- og matematiklærer til undervisning på grundforløbet for både unge og voksne.

Vi forventer, at du har lyst til at undervise unge i vores målgruppe, at du har interesse for samfundsudvikling og arbejdsmarkedsforhold, at du er teamorienteret og indstillet på en kontinuerlig udvikling af din undervisning i overensstemmelse med vores pædagogiske handleplan. Undervisningen skal matche elevernes forudsætninger og favne alle niveauer fra F til C.


EUC Nordvestsjælland, 21. maj
EUC NordvestsjællandVi søger lærere

EUC Nordvestsjælland

Den merkantile afdeling på EUC Nordvestsjælland søger lærere til følgende: DANSK, ENGELSK OG SAMFUNDSFAG OG GERNE KOMPETENCE SOM LÆSEVEJLEDER.

Vi forventer, at du har lyst til at undervise unge i vores målgruppe på grundforløb 1 og 2, at du har interesse for samfundsudvikling og arbejdsmarkedsforhold, at du er teamorienteret og indstillet på en kontinuerlig udvikling af din undervisning i overensstemmelse med vores pædagogiske handleplan.

Undervisningen skal matche elevernes forudsætninger og favne alle niveauer fra F til C.


EUC Nordvestsjælland, 21. maj
EUC NordvestsjællandVIL DU VÆRE KOORDINATOR OG OPSØGENDE MEDARBEJDER?

EUC Nordvestsjælland

Den merkantile afdeling på EUC Nordvestsjælland søger en opsøgende medarbejder samt koordinator på ny mesterlære og vores hovedforløb.

Vi søger en dygtig og engageret medarbejder, med godt kendskab til de merkantile erhvervsuddannelser. Dine arbejdsopgaver vil både være som koordinator og uddannelsesansvarlig for vores ny mesterlære uddannelse og hovedforløb samt som opsøgende medarbejder.

Du vil være tilknyttet vores merkantile afdeling i Holbæk og Kalundborg samt vores praktikpladscenter. Du vil derfor både skulle samarbejde med undervisere og andre praktikpladskonsulenter samt have kontakt med de lokale virksomheder. Du skal kunne arbejde selvstændigt og struktureret og være god til at skabe et lokalt netværk. Det er vigtigt, at du kan lide at arbejde med unge mennesker idet du skal hjælpe dem videre i deres uddannelse.


EUC Nordvestsjælland, 21. maj
A/S Arbejdernes Landsbank
Udadvendte kunderådgivere til ny filial i Holbæk

A/S Arbejdernes Landsbank

Vil du være med til at starte en ny filial op i et spændende lokalområde? Har du lyst til at lave udadvendte aktiviteter, der gør Arbejdernes Landsbank synlig i nærområdet? Er du en udadvendt holdspiller med en stærk forretningssans? Så vil vi rigtig gerne byde dig velkommen som kunderådgiver i vores nye filial i Holbæk.

A/S Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank har i dag sektorens højeste kundetilfredshed blandt de danske privatkunder, og det bliver din opgave at sikre fortsat høj tilfredshed blandt dine kunder. Du skal med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælpe kunderne med at få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker.

Sammen med dine kolleger skal du markedsføre filialen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye gode kunder til filialen.

A/S Arbejdernes Landsbank

A/S Arbejdernes Landsbank, 21. maj
A/S Arbejdernes Landsbank
Ansvarlig kundemedarbejder til ny filial i Holbæk

A/S Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank har i dag sektorens højeste kundetilfredshed blandt de danske privatkunder, og det bliver din opgave at bidrage til den fortsatte høje tilfredshed hos kunderne. Du er det første kontaktpunkt til bankens kunder, og du skal via personlig og ansvarlig rådgivning servicere kunderne.

Som vores frontperson bliver du ansvarlig for betjening ved skranken og på telefonen. Det bliver din opgave at tage imod de nye kunder samt varetage her og nu opgaver. Du skal eksempelvis yde service og rådgivning i forbindelse med:

 • selvbetjeningssystemer og betalingskort
 • oprettelse af kundeengagementer/indlånskonti
 • mindre låne- og kreditbehov
A/S Arbejdernes Landsbank

A/S Arbejdernes Landsbank, 21. maj
Support-TeamFremtidens bogholder, der via IT vil nytænke og skabe udvikling for vores kunder?

Support-Team, Holbæk

I de seneste år har vi oplevet et stigende behov for effektivisering og procesoptimering via IT løsninger inden for bogholderi og regnskab, som giver mindre og mellemstore virksomheder mere tid til at passe deres forretning.

Support-Team kan klare de fleste administrative opgaver, som ”stjæler” kostbar tid hos vores kunder. Vi tilbyder hjælp til økonomistyring, ejendomsadministration, bogføring, årsregnskabsudarbejdelse, momsudarbejdelse, telefonpasning og korrespondanceskrivning mv. Vi tænker innovativt. Vi arbejder både med traditionel bogføring og med fokus på fremtidens trends inden for scanning og direkte integration til økonomisystemer.


Jobindex, 20. maj
Titan Lastvogne A/SVi udvider igen og søger mekanikere

Titan Lastvogne A/S, Holbæk

 • Service og reparation af Volvo lastvogne
 • Attraktive arbejdstider

Lyder ovenstående interessant, så søg stillingen som mekaniker hos Titan Lastvogne A/S i Holbæk. Stillingen ønskes besat af en dygtig, struktureret, fleksibel og loyal person, der sætter en ære i at levere solidt håndværk der er i orden første gang. Kendskab til Volvo er en fordel, men ingen betingelse.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Service og reparation af primært Volvo & Renault lastvogne
 • Diagnose og fejlfinding
 • Montering af tilbehør

Jobindex, 20. maj
HR-Kompagniet
Erfaren Projektchef

HR-Kompagniet søger for Galaxe i Holbæk

Har du succes med at lede store projekter indenfor byggeri, og vil være en del af en forrygende vækst indenfor gulve med et patenteret varemærke, er du måske den nye Projektchef for vores kunde Galaxe.

Som Projektchef får du det overordnede ansvar for gennemførelsen af markante og store byggeentrepriser indenfor gulve. Du bliver i den forbindelse ansvarlig for, at projekter eksekveres i overensstemmelse med opgaven og kontrakten – og kan lede gennemførelsen af projekter fra kontraktindgåelse til færdig levering.

Ansvarsområder og opgaver:

 • Planlægge, tilrettelægge og styre projekter fra start til slut.
 • Sparringspartner for virksomhedens ledelse i forbindelse med både drift og udvikling.
 • Løbende kvalitetssikring af alle projekter.

Jobindex, 19. maj
PwCRevisortrainees med HHX, STX eller FØ-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 19. maj
Vestsjællands Autodele ApS
Reservedelsekspedient

Vestsjællands Autodele ApS, Jyderup

Kunne du tænke dig at arbejde:

 • I en stilling med stor kundekontakt
 • Med et engageret personaleteam
 • Med spændende og varierende arbejdsopgaver

Lidt om os:

 • En engros virksomhed i fremgang med alt inden for reservedele, udstyr, værktøj og maskiner
 • Afdelinger i Jyderup & Holbæk
 • Distribution af varer i Nordvestsjælland, Odsherred og Hornsherred i egne varebiler

Jobindex, 18. maj
Semler Gruppen
Servicerådgiverassistent / Booker til Semler Retail Holbæk A/S

Semler Gruppen

Hos Semler Retail Holbæk brænder vi for at levere den bedste service og kvalitet til vores mange kunder. Derfor søger vi snarest en dygtig, positiv og serviceminded servicerådgiverassistent / booker, som evner at holde mange bolde i luften, uden at tabe overblikket og humøret.

Du skal indgå snarest i vores team af professionelle servicerådgivere, som alle arbejder med det fælles mål for øje, at sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed.

Stillingen består primært af telefonisk og online kundebetjening, samt diverse administrative opgaver. De telefoniske kundehenvendelser vil være tidsbestilling til service, booking af lånebiler og lignende. Desuden skal du også støtte op om fakturering og andre opgaver i perioder.


Semler Gruppen A/S, 18. maj
Annonce:
1 til 20 af 91 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.