1 til 20 af 71 resultater.

Dine valg

 • FjernHolbæk Kommune

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
JKSForretningsorienteret IT-udviklingschef

JKS søger for Plass Data i Holbæk

For Plass Data søger vi en profil, der motiveres af at skabe resultater, og som trives i spændfeltet mellem udvikling og kundefokus. Alt krydret med en god ledelsesstil hvor du forstår at motivere en afdeling bestående af 13 fagligt dygtige medarbejdere.

Med reference til CEO og i tæt sparring med organisationen bliver din primære opgave at fastholde og udvide Plass Datas markedsposition. Du følger naturligt med i - og har et særdeles godt kendskab til markedet. Har du erfaring med ejendomsmæglerbranchen er det en fordel, men ikke et krav.

Du er ligeledes ansvarlig for at fastholde en effektiv drift med fokus på leverancesikkerhed og foretage den nødvendige prioritering af opgaver og projekter. Som IT-udviklingschef forventes du at bruge ca. halvdelen af din tid i dialog med kunden, mens resten af din tid vil involvere ledelse, arkitektur, løsningsbeskrivelser og udviklingsprojekter.


JKS, 24. oktober
ALDISouschef

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Som souschef for filiallederen deltager du i den daglige ledelse. Du leder og motiverer teamet i butikken, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 22. oktober
JKSLandbrugsfaglig sagsbehandler

JKS søger for AgroPro Sjælland i Vipperød

For AgroPro Sjælland søger JKS en dygtig sagsbehandler med branchekendskab, som brænder for administration og behandling af blandt andet vores kunders EU ansøgninger.

AgroPro er et privat rådgivningsfirma for danske progressive planteavlere. AgroPro's målsætning er blandt andet; altid at være til at få fat i, at kende kunder og deres marker, at være på forkant med udviklingen og ikke mindst at den enkelte planteavler får personlig og individuel rådgivning.

Har du lyst til at være en del af en travl hverdag på et moderne kontor og indgå i et arbejdsfællesskab med engagerede og dygtige kollegaer, så er denne stilling noget for dig.

Dine arbejdsopgaver i teamet vil primært være sagsbehandling af EU ansøgninger samt indberetning af gødningsregnskaber, sprøjtejournaler og andre myndighedssager. Vi forventer, at du selvstændigt kan arbejde med behandling af sager der kræver landbrugsfaglig indsigt.


JKS, 20. oktober
Ulrich SøgårdVi søger en frisk og opsøgende Key Account Manager til DitoBus Linjetrafik A/S

Ulrich Søgård søger for kunde i Holbæk

Tænder du på at opsøge og vinde nye kunder?
Nyder du at styrke relationerne til de eksisterende kunder og gøre dem loyale?
Kunne du tænke dig et udfordrende og stabilt job med masser af fremtid?
Så er det lige dig vi har brug for!

Til at sælge og markedsføre reklamepladserne på siderne og bagenden af de gule rutebusser i DitoBus Linjetrafik søger vi nu en dygtig og vedholdende sælger, som har evnerne og lysten til at øge salget for alvor:

Du får ansvaret for salget i området fra Nykøbing Sjælland til Stege. Du skal have bopæl i Region Sjælland, og du arbejder ud fra din kontorplads i Holbæk og dit hjemmekontor.


Jobindex, 16. oktober
ALDIFilialledere

ALDI

Ryk ind i toppen af ledelsen for et ALDI Marked. Du har ansvaret for den daglige drift. Du leder og motiverer dit team, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel som f.eks. HHX eller HTX og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Måske har du i et andet erhverv vist lederevner og organisationstalent, hvilket gør dig egnet til denne stilling. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart.


ALDI, 16. oktober
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Speciallærer med et stort socialpædagogisk engagement

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS, Jyderup

Dagbehandlingstilbuddet Hjembækskolen tilbyder miljøterapeutisk udviklingsstøtte og skole til unge fra 12 års alderen. Vi søger en dygtig og engageret kolleger, som skal være en stabil og betydningsfuld voksen for vores unge. Du kommer til at arbejde tæt sammen med en kollega i tolærerordning omkring ca. seks elever.

Målgruppen er:

 • Unge med psykiske vanskeligheder, herunder unge med psykiatriske og neurologiske diagnoser.
 • Unge, som er i risiko for at udvikle en psykisk sygdom.
 • Normalt begavede unge med symptomer på tidlig relationsforstyrrelse.
 • Unge, der har brug for støtte af tydelige professionelle voksne i et varmt miljø.

Vi tilbyder:

 • Stor indflydelse på undervisningens planlægning.
 • Et arbejde med en gruppe skønne unge i mindre klasser.
 • Plads til kreativ udfoldelse og mulighed for at flytte dine faglige grænser.
 • Jævnlig supervision med nærmeste kollegaer.

Jobindex, 15. oktober
DitoBus A/STeamleder

DitoBus A/S, Holbæk

Har du en vognmand gemt i dig, så er du personen, vi søger. Du får ansvaret for personale, busser og kontakten til værkstedet for dit eget område. Du er en del af et team på 3 personer, som ud over vognmandsrollen varetager indmeldinger af driftsforstyrrelser til Movia fra alle vore linjer, via vagtbordet i Holbæk.

Du indgår i en 3 ugers turnus hvor mødetiden er 06–14, 08–16 og 10–18.

Arbejdsopgaver

 • Daglig drift.
 • Personaledisponering.
 • Busdisponering.
 • Kontakt til værksted.

Jobindex, 14. oktober
Region SjællandKvalitets- og leanchef til Holbæk Sygehus - quicknr. 15752

Region Sjælland

Brænder du for at arbejde med at øge den patientoplevede, den faglige og den organisatoriske kvalitet i sygehusvæsnet? Og brænder du for samtidig at sikre den bedst mulige udnyttelse af sygehusets samlede behandlingskapacitet? Vil du medvirke til at gøre Holbæk Sygehus førende i diagnostik og behandling med sammenhængende forløb for vores patienter? Er du optaget af at arbejde med forbedringer? Har du lyst til at være leder for 9 meget engagerede og fagligt dygtige medarbejdere og i et tæt samarbejde med medarbejdere, kollegaer i Staben, sygehusledelse og de kliniske afdelinger at understøtte og medvirke til den fortsatte udvikling af Holbæk Sygehus?

Så er du måske vores kommende kvalitets- og leanchef.

Holbæk Sygehus er et akutsygehus med store ambitioner, høj aktivitet og et sted hvor faglighederne kan udfoldes og udfordres.

Region Sjælland

Region Sjælland, 14. oktober
Alm. BrandCenterleder til Holbæk

Alm. Brand

Er du lige så ambitiøs med at yde en sublim kundeservice, som du er med at være en excellent sælger - og ser du derudover muligheder i at fungere som en 'spillende træner', så er du netop den, vi søger.

Som Centerleder skal du være opsøgende overfor nye privatkunder samt mindre erhverv. Du bliver ansvarlig for, at centeret lever op til de fastsatte mål. Du skal lede, coache samt træne centerets øvrige salgsenhed, som består af 3 assurandører og 1 forsikringsrådgiver. Du skal medvirke til at skabe en attraktiv og tiltrækkende arbejdsplads. Du refererer til Markedschefen Privat, som er en del af den regionale regionsledelse.

Du er examineret assurandør og har allerede bevist, at du hører til blandt Danmarks bedste sælgere.


Alm. Brand, 13. oktober
ALDIButiksassistenter

ALDI

Du er vores første kontakt med kunderne. Din venlighed og kompetence indenfor salg og kassearbejde gør en forskel. Derudover skal du sammen med dine kollegaer sørge for, at dit ALDI Marked altid fremstår pænt og rent.

En baggrund og uddannelse indenfor detailhandel vil være en fordel, men er ingen betingelse, idet vi giver en grundig oplæring. Vi forudsætter, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og er ansvarsfuld og pålidelig. Hvis du har de rette kvalifikationer, er der mulighed for yderligere karriere.


ALDI, 13. oktober
EUC NordvestsjællandStillads-faglærer

EUC Nordvestsjælland

EUC Nordvestsjælland er specialist indenfor stilladser. Vi søger en nye kollega der kan være med til sikre vores kursister super undervisning og holde vores faglige niveau højt.

Vor nye kollega forventes at undervise primært i system- og rullebukkestillads. Det er både undervisning af unge på EUD og voksne på AMU.

Undervisningen foregår primært på vores afdeling i Audebo, men vil også foregå på andre af skolens afdelinger eller forlagt til en virksomhed.


Jobindex, 8. oktober
Fibia
Regnskabschef

Fibia, Svinninge

Fibia P/S søger en proaktiv og selvstændig regnskabschef, som vil være med til at etablere en ny regnskabsfunktion og deltage i udbygningen af Danmarks største fibernetselskab.

Regnskabschefen vil med reference til økonomidirektøren have det overordnede ansvar for at opstille, validere og afstemme alle perioderegnskaber, og dermed også være ansvarlig for kvaliteten af alle relevante regnskabsdata. Kvalitetssikring af regnskabsdata indebærer tillige, at Fibia kontinuerligt skal opfylde gældende revisionsstandarder og myndighedskrav.

Regnskabschefen bliver ansvarlig for en gruppe hvis daglige hovedopgaver omfatter bogføring, finans, kreditorer, lager, projektregnskaber og vedligeholdelse af et omfattende anlægskartotek.

Fibia

Fibia, 7. oktober
LejerboDriftschef

Lejerbo, Holbæk

Er du den nye driftschef i Holbæk, der vil være med til at gøre en forskel, som kan løfte kvalitets- og serviceniveauet til et højere niveau, samtidig med at du kan forene og mestre såvel bygningsdrift, som økonomi og mennesker? Hvis ja, så læs gerne videre.

Regionskontoret i Holbæk har rigtig travlt og søger i den forbindelse en driftschef, som er byggeteknisk og teoretisk stærk. Du er vant til at arbejde med regler, anvisninger, forretningsgange og detaljerede beskrivelser og er naturligvis loyal overfor disse. Du kan tydeligt beskrive det arbejde, der skal laves, ligesom du trives med sagsbehandlinger.

Du får ansvaret for en driftsgruppe med motiverede og selvstændige lokalinspektører, varmemestre og ejendomsfunktionærer, i alt ca. 40 medarbejdere, der lokalt varetager den daglige drift og personaleledelse samt beboerservice i vores bebyggelser.


Lejerbo, 7. oktober
Telia Danmark
Butikssælger til Shop Holbæk - Deltid

Telia Danmark

Sæt 4G turbo på din karriere som butikssælger
Kan du se dig selv på sejrsskamlen? Så læs videre

Vi søger en ny deltidsmedarbejder til vores Shop i Holbæk.

Hver dag skal vi gøre det lidt bedre, og det kræver en indsats fra alle. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål er derfor meget vigtig for os.

Telia Danmark

Med en grundig oplæring på vores onboarding kurser kombineret med træning på jobbet klæder vi dig på til at møde kunderne. Kort tid efter din ansættelse får du dine egne salgsbudgetter, som du bliver målt på, og som vi aktivt bruger i forbindelse med din videreudvikling som sælger. Med andre ord: Du kan selv bestemme, hvor meget du vil tjene.

Telia Danmark

Telia Danmark, 3. oktober
Forenede Care A/S
Forenede Care søger Social- og sundhedsassistenter og hjælpere

Forenede Care A/S, Holbæk

Er du uddannet Social- og sundhedsassistent eller hjælper, initiativrig, engageret, mødestabil, fleksibel, åben og imødekommen, tænker borgeren i centrum, så er du en af dem vi søger.

Vi kan tilbyde:

 • Selvstændigt og udfordrende job, med borgeren i centrum
 • Et team af gode og engagerede kollegaer
 • God planlægning af de daglige opgaver
 • 30 - 32 timer pr. uge

Forenede Care A/S, 3. oktober
VORDINGBORG KØKKENET
Sælgende energibundter søges til vores afdeling i Holbæk!

VORDINGBORG KØKKENET

Vi vokser stærkt i Holbæk og har brug for endnu flere folk!

VORDINGBORG KØKKENET

Det er klart en fordel, hvis du tidligere har arbejdet succesfuldt med salg. Vi lægger meget vægt på, at du har karisma, er energisk og kan gå ind i folk med træsko på. Du er villig til at bruge egen bil i jobbet, mod kørepenge.

Det forventes, at du som person er en fighter og gennem dit liv har bevist, at du ikke er bange for at gøre en forskel. Hvis du kan sige ja til dette, så vil vi meget gerne oplære dig i branchens mest attraktive køkkenkoncept.

VORDINGBORG KØKKENET

Jobindex, 3. oktober
PwCPwC søger revisortrainees med HHX, STX eller FØ-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 30. september
3 (Hi3G Danmark ApS)Har du drive, selvtillid og et vinderinstinkt ud over det sædvanlige?

3 (Hi3G Danmark ApS), Holbæk

Er du med på beatet, når det gælder den nyeste teknologi og synes du, at 3 er et fedt brand?

– så har vi et af de mest udfordrende salgsjob i branchen, hvor du driver salget i en 3 shop i en af Fonas butikker.

Som sælger får du dit eget salgsområde, hvor alle 3s produkter er udstillet, og det er op til dig at sikre, at 3 shoppen har succes hver måned. Langt størstedelen af din tid opsøger du kunder og sælger.

Det vil sige, at du ikke venter på, at kunderne kommer til dig. Du henvender dig til kunden. Du lytter. Du taler om telefoni. Du sælger. Og du skaber store resultater.


3 (Hi3G Danmark ApS), 29. september
Unik Human ResourcesDriftstekniker (med potentiale til driftskoordinator)

Unik Human Resources søger for Holbæk Forsyning A/S

Vil du være med til at sikre en velfungerende forsyning af vand, varme og spildevand i Holbæk? Vil du sikre at vores kunder altid har den nødvendige fjernvarme og sikre drift og vedligeholdelse på et af vores fjernværker. Sætter du en ære i at yde en god service for vores kunder og ønsker du være en del af vores engagerede faglige team på 23 medarbejdere i driftsafdelingen? Så søg stillingen og bliv vores nye driftstekniker i Holbæk Forsyning A/S.

Din primære rolle bliver at sikre, at varmeværket i Jyderup producerer og leverer fjernvarme ud til kunderne, herunder overvåge og vedligeholde anlæg, bygninger og ledningsnet, så varmeværket drives så økonomisk som muligt. Du vil få et tæt samarbejde med driftskoordinatoren, som inden for 2-3 år vil gå på pension. For den rette kandidat vil der således være en evt. mulighed for at overtage funktionen som driftskoordinator.


Unik Human Resources, 26. september
If ForsikringscenterForsikringer – er det din næste udfordring inden for salg?

If Forsikringscenter

If Forsikringscenter søger sælgere til opsøgende salg af vores attraktive forsikringer til private kunder i flere områder i Danmark. Du bliver en del af en gruppe af nystartede sælgere, så du har et internt netværk fra første dag.

Du skal være seriøs og have den rette personlighed, så du kan arbejde fleksibelt og besøge vores kommende kunder i deres eget hjem.

Så er du interesseret i at arbejde videre med din salgskarriere som forsikringskonsulent, så læs videre.

Vi tilbyder:

 • Attraktive indtjeningsmuligheder
 • At blive del af et velfungerende salgsteam med masser af daglig sparring
 • Minimalt administrativt arbejde
 • En arbejdsdag som handler om at skabe nye kontakter.

Jobindex, 26. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 71 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.