1 til 20 af 101 resultater.
LejerboLokalinspektør til Holbæk

Lejerbo

Lejerbo i Holbæk søger en professionel og engageret lokalinspektør

Som lokalinspektør har du - i samarbejde med den anden lokalinspektør - ansvaret for den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingernes bygninger og anlæg. Lokalinspektørerne indgår i tæt samarbejde med driftschefen for Lejerbo Holbæk.

I stillingen får man det daglige ledelsesansvar for 2 varmemestre og 2 kontorfunktionærer, samt indirekte ansvar for 4 ejendomsfunktionærer, som refererer til varmemestrene i hverdagen. Den daglige ledelse består i at føre tilsyn med medarbejderne, sørge for afløsning ved ferie og sygdom og sammen med varmemestrene prioritere de daglige opgaver.


Lejerbo, 24. april
IDEmøblerIDEmøbler i Holbæk er på udkig efter en erfaren supersælger ca. 20 timer i ugen

IDEmøbler

Som deltidssælger i IDEmøbler får du en travl og udfordrende hverdag, hvor dagene sjældent er ens. Din vigtigste opgave er salg og vejledning. Derudover er du med til at sikre, at bolighuset altid fremstår salgsklart samt betjene kunder ved kassen.

Vi lægger stor vægt på at give kunderne en god service, når de besøger vores butik, og at de altid oplever, at de kan få den hjælp og vejledning, de har brug for. Du vil indgå i et stærkt team af gode sælgere, der brænder for deres job, og hvor vi arbejder sammen som et hold.


IDEmøbler, 24. april
Dagli'BrugsenSouschef, Dagli'Brugsen Mørkøv

Dagli'Brugsen

Som souschef i Dagli’Brugsen er du uddelerens sparingspartner og du er med i alle de driftsmæssige beslutninger i butikken. Du får dermed erfaring med alle ledelsesmæssige opgaver, hvilket betyder at du:

 • har medansvar for den praktiske ledelse i butikken
 • tager medejerskab og forpligter dig loyalt og engageret i forhold til at nå de givne budget- og omsætningsmål
 • udvikler butikken og præger sortimentet

Størstedelen af din tid bruger du blandt medarbejdere og kunder i butikken. Det er vigtigt, at du lærer vores kunder at kende, så vi kan tilbyde et sortiment, der imødekommer deres behov. Her er der i vid udstrækning frie rammer til at udøve ægte købmandsskab og være med til at præge sortimentet samt bringe lokale varer ind.


Dagli'Brugsen, 24. april
PRENT DenmarkMaskinoperatør/Plastmager

PRENT Denmark, Holbæk

Vil du være en del af en global koncern, der i USA er markedsledende inden for emballageløsninger til medicoindustrien – og som har ambitiøse vækstmål i Europa?

Som maskinoperatør/plastmager skal du kunne håndtere mange selvstændige opgaver i produktionen. Din primære opgave bliver at sikre, at produktionen kører optimalt. Dit daglige arbejde vil blandt andet indeholde: opstilling og indkøring af værktøjer samt kvalitetssikring af de færdige produkter.

Disse opgaver vil du varetage i tæt samarbejde med produktionschefen, som også vil være din daglige sparringspartner.


Jobindex, 24. april
STARK
Sælger

STARK, Holbæk

Vi søger en sælger til vores salgsafdeling for professionelle snarest muligt. Du vil blive en del af et dygtigt salgsteam, som alle sætter en ære i at yde en god service og rådgivning til vores professionelle kunder.

Du kan forvente et spændende job med gode udviklingsmuligheder, gode kolleger, og hvor den daglige omgangstone er fri og uformel. Et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivsel vægtes højt. Attraktive personalegoder, og en løn svarende til din kvalifikationer.

STARK

STARK, 23. april
Fibia
Partner Manager Wholesale

Fibia, Svinninge

Brænder du for at arbejde med partnere og fiberbredbånd til dansk erhvervsliv?

Fibia søger en ny Partner Manager til at varetage det daglige ansvar for vores wholesale af fiberbredbånd til dansk erhvervsliv. Du kan se frem til en spændende hverdag i en dynamisk afdeling, hvor dine arbejdsopgaver og ansvarsområder spænder vidt, og hvor du har mulighed for at sætte mange kompetencer i spil.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Vedligeholdelse og udvikling af eksisterende wholesale partnere
 • Kvalificering og opstart af nye wholesale partnere
 • Udarbejdelse og udførsel af løbende aktivitetsplaner
Fibia

Fibia, 21. april
PwCRevisortrainees med HHX, STX eller FØ-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 21. april
Svane KøkkenetIndretningskonsulenter

Svane Køkkenet

Vi søger 25 nye svaner

Flere og flere vælger et Svane køkken, derfor søger vi indretnings- og erhvervskonsulenter til Svane butikkerne i hele Danmark.

Vil du med på den spændende Svane rejse og arbejde med et køkken brand i stærk vækst? Kom med på holdet – kig ind på svane.com under JOB og se mere…


Jobindex, 20. april
Dagli'BrugsenSalgsassistent, Dagli'Brugsen, Store Merløse

Dagli'Brugsen

Butikken har 19 medarbejdere, og vi er byens omdrejningspunkt. Vi ligger tæt på Store Merløse station, som er en del af Tølløsebanen. Vi har også busser både til og fra Ringsted og Holbæk.

I samarbejde med de andre medarbejdere skal du sikre, at butikken altid fremstår frisk, indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Lukkeansvarlig og gennemførsel af lukkerutiner 1-2 gange om ugen
 • Kunden i fokus og yde den service, der skal til
 • Vareopfyldning
 • Kundebetjening

Dagli'Brugsen, 20. april
Kullegaard Arkitekter A/S
Bygningskonstruktør/arkitekt søges

Kullegaard Arkitekter A/S, Holbæk

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Gennemførelse af projekter for farmaceutiske-, kemiske- og produktionsvirksomheder. Du vil blive tilknyttet faste teams der håndterer en eller flere kunder over en længere periode.
 • Projektering inden for alle faser i et projekt. Projekteringen foregår primært på et af vores kontorer, men udstationering hos en kunde er også en mulighed.
 • Fagtilsyn og/eller byggeledelse.

Hvad kan vi tilbyde dig:

 • Fast ansættelse i en virksomhed der over en længere periode har haft, og fortsat er i, en meget spændende udvikling.
 • En virksomhed hvor vi tager ansvar, og hvor opgaverne hver dag er varierende, udfordrende og lærende.
 • Et miljø med fokus på styrkebaseret ledelse, på den enkelte medarbejders kompetencer og på hvordan vi i fællesskab skaber vores succes.

Jobindex, 16. april
ALDIFilialledere

ALDI

Ryk ind i toppen af ledelsen for et ALDI Marked. Du har ansvaret for den daglige drift. Du leder og motiverer dit team, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel som f.eks. HHX eller HTX og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Måske har du i et andet erhverv vist lederevner og organisationstalent, hvilket gør dig egnet til denne stilling. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart.


ALDI, 16. april
ALDISouschef

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Som souschef for filiallederen deltager du i den daglige ledelse. Du leder og motiverer teamet i butikken, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 16. april
PlejevikarVi søger tre sygeplejersker, der har lyst til at køre i hjemmeplejen og gøre en forskel for brugerne i kommunen

Plejevikar, Holbæk

Høj løn til sygeplejerske i dagvagt, 28-37 timer ugentligt.

Vi søger tre sygeplejersker, der har lyst til at køre i hjemmeplejen og gøre en forskel for brugerne i kommunen. Der er tale om et vikariat på 6 måneder, med gode muligheder for forlængelse og/eller fastansættelse.

Stillingerne er i hhv. dag- og aftenvagt, du bestemmer selv. Du må også gerne tage vagter i begge vagtlag. Ønsker du kun enkelte vagter, hører vi også gerne fra dig.

Vi ønsker os tre stabile og engagerede nye kolleger, der kan lide udfordringen i de mange forskelligartede opgaver, der er i en hjemmepleje. Du behøver ikke have mange års erfaring, blot du er imødekommende og kender egne kompetencer. Der kan finde oplæring sted, hvis det er nødvendigt i forhold til omsorgssystemet.


Jobindex, 15. april
SEAS-NVE
Projektleder til Regnskabsafdelingen

SEAS-NVE, Svinninge

SEAS-NVE’s regnskabsafdeling i Svinninge søger en dygtig og energisk medarbejder til ledelse og involvering i tværfaglig projektopgaver i Regnskabsafdelingen såvel som i resten af SEAS-NVE.

Arbejdsopgaverne spænder bredt
Projektarbejde:

 • Deltagelse/ledelse af projekter internt i regnskabsafdelingen eller hvor regnskabsafdelingen er repræsenteret i koncernen
 • Kendskab til best practise inden for projektledelse og værktøjer hertil
 • Afrapportering på KPI-er samt opfølgning og sparring omkring fremdrift herpå
 • Deltagelse og sparring omkring udarbejdelse af politikker og/eller forretningsgange på nye processer, kontroller m.m.
SEAS-NVE

Jobindex, 15. april
SEAS-NVE
Finansiel controller til Regnskabsafdelingen

SEAS-NVE, Svinninge

Vi søger en faglig dygtig og engageret finansiel controller til finansteamet i vores regnskabsafdeling, der har kontor i Svinninge.

Som finansiel controller er du ansvarlig for ekstern og intern selskabsrapportering for et eller flere selskaber i koncernen. Dette indebærer en tæt dialog med koncernens funktioner samt business controllere i forhold til rapportering.

Endvidere vil dine opgaver bestå i:

 • Måneds- og årsafslutning samt relevante afstemninger
 • Indregning af kapitalinteresser samt andre selvstændig rapporterende enheder
 • Optimering af rapporteringssystemer og –strukturer
SEAS-NVE

Jobindex, 15. april
SEAS-NVE
Leder af regnskabsafdelingens finansteam

SEAS-NVE, Svinninge

Som daglig leder af Finansteamet er du medansvarlig for at opgaverne løses med rette kvalitet og i rette tid. Dette indebærer en tæt dialog med kollegaerne i afdelingen såvel som afdelingens interessenter - heriblandt salgs- og driftsfunktionerne, business-controllere, revisorer, direktionen samt myndigheder.

De vigtigste arbejdsopgaver er:

 • Ledelse, udvikling og motivation af medarbejderne
 • Faglig sparring med ledelse og medarbejderne omkring regnskabsregulering, skat og erhvervsret
 • Sparring med den øvrige afdelingsledelse omkring udvikling af afdelingen og medarbejderne
 • Udarbejdelse af årsrapporter for koncernens datterselskaber samt koncernen
SEAS-NVE

Jobindex, 15. april
Elgiganten A/SSalgsleder til Data

Elgiganten A/S, Holbæk

Nu har du muligheden for at arbejde som leder i Elgiganten, hvor vindermentalitet og kundefokus går hånd i hånd. Som salgsleder i Elgiganten har du ansvaret for din egen afdeling i varehuset. Det er dig, der er budgetansvarlig for afdelingens resultater. Du skal motivere dine medarbejdere, og medvirke til at de indgår i et positivt og innovativt arbejdsmiljø. Du skal skabe glade kunder ved at gå forrest og få det bedste ud af dit team.

Din succes afspejler sig i dine medarbejderes succes og din afdelings pæne butiks-layout. I jobbet som salgsleder arbejder du med medarbejderudvikling, coaching og motivering af medarbejdere samt ej at forglemme det gode købmandskab.


Elgiganten A/S, 15. april
Dagli'BrugsenSalgsassistent Frugt & Grønt, Dagli'Brugsen Mørkøv

Dagli'Brugsen

Opgaver:
Primær opgaver er styring af frugt- og grøntafdelingen.
I samarbejde med de andre medarbejdere skal du sikre, at butikken altid fremstår frisk, indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Lukkeansvarlig og gennemførsel af lukkerutiner 1 om ugen
 • Kunden i fokus og yde den service, der skal til
 • Vareopfyldning
 • Kundebetjening

Dagli'Brugsen, 14. april
Sorø Kommune
Virksomhedskonsulent

Sorø Kommune

Er du vores nye medarbejder i Jobcenter Sorø?

Jobcenter Sorø søger en erfaren virksomhedskonsulent, der kan være med til at styrke integrationsområdet igennem en sammenhængende og målrettet indsats. Som virksomhedskonsulent skal du have et tæt samarbejde med virksomhederne og kunne skabe gode relationer der kan bidrage til, at de nye flygtninge og indvandrere bliver en integreret del af arbejdsmarkedet.

Arbejdet omfatter blandt andet, at:

 • Opsøge og formidle kontakt mellem virksomheder og ledige.
 • Holde samtaler med borgere samt virksomheder og matche ledige borgere med virksomheder i ordinært job, løntilskud, virksomhedspraktik, jobrotation og fleksjob m.v.
 • At skabe fundamentet for 'det rigtige' match mellem virksomheden og den ledige.

Sorø Kommune, 13. april
AS3 Work&CarePsykolog

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care er specialiseret i at støtte personer, der er ramt af psykiske lidelser, herunder stress, angst, depression og generel psykisk mistrivsel. Desuden tungere psykiatriske problemstillinger. Til en nyoprettet stilling søger vi en læringsivrig og fleksibel psykolog til Sjælland.

Din opgave bliver at støtte en bred gruppe af ledige og sygemeldte borgere i at øge deres trivsel med det formål at opkvalificere og udvikle funktionsevnen, således der kan etableres tilknytning til arbejdsmarkedet i form af job, fleksjob, praktik, uddannelse eller anden arbejdsmarkedsrettet indsats. Din dagligdag vil bestå af:

 • Screening og udredning
 • Individuelle psykologiske samtaler
 • Gruppe-/holdundervisning

AS3 Companies, 13. april
Annonce:
Topdanmark Forsikring A/S
1 til 20 af 101 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.