1 til 20 af 101 resultater.

Dine valg

 • FjernHolbæk Kommune

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Profil Optik Butikker A/S
Profil Optik Jyderup søger optiker

Profil Optik Butikker A/S

Vil du se andre dybt i øjnene - på deltid?

Har du erfaring med alment optisk arbejde? Ved du, hvad toriske og multifokale kontaktlinser er? Og er du parat til at give vores gode kunder den bedste oplevelse med fokus på høj faglighed og usædvanlig god service? Så har vi en stilling som optiker ledig på 25 – 30 timer pr. uge, Skarridsøgade 35G, 4450 Jyderup, som vi gerne vil besætte pr. 1. juni 2015 eller snarest derefter.

Er du den rette for os, får du masser af ansvar og spændende udfordringer, gode og glade kolleger i en verden af både briller og kontaktlinser af høj kvalitet. Miljøet er hyggeligt og uformelt.


Profil Optik Butikker A/S, 27. marts
PRENT DenmarkMaskintekniker/opstiller

PRENT Denmark, Holbæk

Vil du være en del af en global koncern, der i USA er markedsledende inden for emballageløsninger til medicoindustrien – og som har ambitiøse vækstmål i Europa?

Som opstiller/maskinoperatør skal du kunne håndtere mange selvstændige opgaver i produktionen. Din primære opgave bliver at sikre, at produktionen kører optimalt. Dit daglige arbejde vil blandt andet indeholde: opstilling og indkøring af værktøjer samt kvalitetssikring af de færdige produkter. Disse opgaver vil du varetage i tæt samarbejde med produktionschefen, som også vil være din daglige sparringspartner.


Jobindex, 26. marts
Region SjællandSouschef til Koncern Service Lager og Logistik, Holbæk

Region Sjælland

Vi søger snarest muligt, senest 01.06.15, en souschef til varetagelse af de daglige og praktiske ledelsesopgaver i Koncern Service Lager og Logistik, Holbæk.

Til den ledige stilling som souschef, er der tilknyttet følgende arbejdsopgaver

 • Portørydelser til Akutsygehusets afdelinger
 • Intern transport af mad-, service- og linnedvogne
 • Affaldshåndtering
 • Kapelvirksomhed
 • Lager og logistikfunktioner

Som souschef referer du til chefportøren og du skal deltage i afdelingens mangeartede ledelsesopgaver i samarbejde med chefportøren.

Region Sjælland

Region Sjælland, 26. marts
HR-Kompagniet
Koordinator

HR-Kompagniet søger for Galaxe i Holbæk

Kan du jonglere med mange forskellige bolde i luften, og har du en stor interesse og baggrund orienteret mod byggeri, er du måske den nye koordinator til vores kunde Galaxe.

Som koordinator bliver du virksomhedens ”blæksprutte”. Opgaverne spænder bredt, men tyngden går mod det praktiske indenfor byggeri. Du vil indgå i et stærkt team, som er præget af travlhed, samarbejde og god energi. Du får alsidige opgaver, som dækker over mange forskelligartede arbejdsområder.

Der tilbydes et spændende og udfordrende job, hvor du får rig mulighed for selvstændigt at påvirke din egen hverdag. Engagerede kollegaer i et rart og uformelt arbejdsmiljø samt en løn, som modsvarer dine kvalifikationer.


Jobindex, 26. marts
Damgaard Revision
2 Revisorer HD ‘er søges, evt. cand.merc.aud.

Damgaard Revision, Holbæk

 • du har ambitioner om, at være den bedste.
 • du altid er indstillet på at dygtiggøre dig.
 • du har en høj arbejdsmoral og tager ansvar for dine opgaver og kunder.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med masser af udfordringer og muligheder for personlig udvikling. Vi anvender de for branchen kendte it-værktøjer og har en kundekreds der omfatter SMV-segmentet og består af selskaber, personligt drevne virksomheder og andelsboligforeninger m.fl.

Opgaverne er naturligvis de kendte som revision, bogføring og regnskabsassistance, men også rådgivning omkring investeringer, belåning, generationsskifte, virksomhedsdrift, skatteforhold og meget andet.


Jobindex, 26. marts
Entreprenør og Aut. Kloakmester Valdemar Højland ApSAnlægsgartner

Entreprenør og Aut. Kloakmester Valdemar Højland ApS, Mørkøv

Medarbejder til beton-, kloak- og anlægsarbejde søges.

Jeg har en mindre virksomhed, der primært beskæftiger sig med kloak-, jord-, beton- og anlægsarbejde. Primært arbejdsområde er København og Vestsjælland. Vi har travlt og søger derfor en ansvarsbevidst og erfaren medarbejder til hurtigst mulig tiltrædelse.

Du skal have stor erfaring med anlægsarbejde og kunne påtage dig opgaver som anlæg af terrasser og haver, for både private og lidt støre anlæg ved nybyg eller renovering for virksomheder mv.

Jeg råder over moderne og tidsvarende maskineri til de fleste opgaver.


Jobindex, 25. marts
PwCRevisortrainees med HHX, STX eller FØ-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 25. marts
Aluline A/S
Teamleder/CNC

Aluline A/S, Tølløse

Til vores topmoderne CNC-afdeling søger vi en engageret og dynamisk teamleder til fast daghold. Gruppen består af ca. 23 maskinoperatører. Du får ansvar for instruktion, opfølgning og løbende produktions- og proceskontrol. Herudover deltager du aktivt i den løbende produktivitetsudvikling. Stillingen referer til afdelingsleder.

Vi tilbyder dig et både spændende og fagligt udfordrende job i en virksomhed med særdeles gode og velordnede arbejdsforhold. Du værdsætter resultater, personlig udvikling og fungerer godt i teamwork, som er fundamentet for vores attraktive arbejdsmiljø. Dine kvalifikationer er udgangspunkt for forhandling af løn- og ansættelsesforhold. Du tilbydes pension, sundhedsforsikring, frugtordning, arbejdstøj samt en aktiv personaleforening.


Jobindex, 25. marts
DitoBus A/SVærksteds-/lagerassistent

DitoBus A/S, Holbæk

Til vore værksteder søger vi en medarbejder, der kan bistå værkstedschefen med de daglige opgaver som:

 • Indkøb af reservedele og lagerstyring.
 • Fakturakontrol vedr. reservedelsindkøb, samt reparationer foretaget på eksterne værksteder.
 • Registrering og opfølgning vedr. køretøjers brændstofforbrug.

Dito Service er placeret med hovedsæde i Holbæk, og driver værksted i Holbæk, Kalundborg, Sorø og Stege med 12 ansatte. Dito Service er en del af DitoBus Gruppen, med en samlet vognpark på 284 kørende enheder. Stillingen har hjemsted på hovedsædet i Holbæk.


Jobindex, 23. marts
Region SjællandLægesekretær til Arbejdsmedicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus - quicknr. 16902

Region Sjælland

På grund af udfordringer i forhold til geografi har en af vores kolleger søgt nye udfordringer i forbindelse med afdelingens flytning til Holbæk. Vi søger derfor en ny kolleger til vores Arbejdsmedicinske sekretariat fra 01.05.15 eller hurtigst muligt derefter.

Arbejdsmedicinsk Afdeling tager helt nye lokaler i brug i en totalrenoveret bygning, på Holbæk Sygehus den 26. marts 2015.

Hos os er der fokus på det gode patientforløb, og lægesekretæren er en central del af patientforløbet, som vi følger fra henvisning til afslutning. Din arbejdsdag bliver derfor både afvekslende og fyldt med faglige udfordringer og der bliver rig mulighed for indflydelse på arbejdsdagens tilrettelæggelse.

Region Sjælland

Region Sjælland, 23. marts
Dagli'BrugsenSouschef, Dagli'Brugsen Vipperød

Dagli'Brugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 17 engagerede medarbejdere. Vipperød ligger tæt på Holbæk, og butikken er beliggende op af stationen, hvor der er mange daglige pendlere. Der er skole, børnehave og en Netto i byen. Som servicefunktioner kan nævnes : Pakkeshop, GLS, Bake-off, apotek m.fl.

Som souschef er du sammen med uddeleren ansvarlig for butikkens drift, herunder økonomi, drift og ledelse af medarbejdere. Du arbejder således med:

 • Budgetter, salgstal og salgsplanlægning
 • Arbejdsplanlægning og sikre, at planlægningen fungerer
 • Opfølgning på aftaler og initiativer
 • At sikre at butikken altid er sæson- og salgsklar
 • Lede, motivere og coache medarbejderne i dagligdagen

Dagli'Brugsen, 23. marts
Primodan A/SAftersales manager søges

Primodan A/S, Vipperød

Primodan A/S, som udvikler, producerer og sælger maskiner og anlæg til fødevarebranchen, er inde i en rivende udvikling. Som led i en ny vækststrategi skal vi have udviklet vores aftersales-aktiviteter, herunder serviceforretningen, til at blive en endnu stærkere del af virksomheden.

Med reference til den administrerende direktør vil du få ansvaret for at forme og forretningsudvikle det redefinerede område Aftersales. Det er en unik mulighed for, at du kan bruge dine erfaringer til at sætte nye standarder for Primodan. Du vil få en meget alsidig hverdag med et tæt samarbejde med kolleger fra salg, konstruktion og produktion.

Dit ansvarsområde omfatter bl.a.

 • Sluttest af maskiner samt ’Factory Acceptance Test’ med kunden
 • Installation af nye maskiner hos kunden
 • ’Site Acceptance Test’ hos kunden

Jobindex, 20. marts
ALDIFilialledere

ALDI

Ryk ind i toppen af ledelsen for et ALDI Marked. Du har ansvaret for den daglige drift. Du leder og motiverer dit team, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel som f.eks. HHX eller HTX og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Måske har du i et andet erhverv vist lederevner og organisationstalent, hvilket gør dig egnet til denne stilling. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart.


ALDI, 18. marts
DomeaBoligsocial projektleder til Holbæk Boligselskab

Domea, Holbæk

Brænder du for at arbejde med børn, unge, sundhed og beskæftigelse? Så er du måske den projektleder, vi leder efter til vores boligsociale helhedsplan i Ladegårdsparken i Holbæk.

Som et led i vores store boligsociale helhedsplan søger vi en projektleder, der brænder for at arbejde med boligsociale projekter. Der har siden 2008 været en boligsocial indsats i Ladegårdsparken, der nu forlænges indtil 2019.

De konkrete opgaver i jobbet vil bl.a. være:

 • Udarbejdelse af helhedsplan og koordinering af godkendelsesprocedure
 • Sekretariatsbetjening for styregruppen
 • At skaffe ressourcer til helhedsplanen gennem fonds- og puljeansøgninger

Domea, 17. marts
Lidl Danmark K/SSouschef

Lidl Danmark K/S, Holbæk

Vi søger en kompetent souschef til vores butik i Holbæk.

Som souschef hos os er du butikschefens højre hånd og stedfortræder. Du er den, der tager over, når butikschefen ikke er til stede, så du skal på én gang være både fleksibel, systematisk og have en god situationsfornemmelse. Du kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken og får også medansvar for butikkens drift og resultater.

Har du erfaring inden for detailhandel er det naturligvis en fordel. Vigtigst er dog, at du er en motiverende og handlekraftig leder, der både har sans for detaljen og er god til at bevare overblikket. Sammen med medarbejderne er det en af dine fornemste opgaver at sikre, at butikken altid fremstår præsentabel, så den og vores service altid lever op til kundernes forventninger.


Jobindex, 17. marts
Slotshaven GymnasiumVicerektor

Slotshaven Gymnasium, Holbæk

Vi ønsker at styrke vores pædagogiske udvikling, og søger derfor en ny vicerektor med en markant pædagogisk profil.

Har du erfaring med udvikling i gymnasiet eller pædagogiske forandringsprocesser generelt, og har du lyst til at være en del af et udviklingsorienteret ledelsesteam sammen med vores rektor og uddannelsesleder? Så er du måske vores nye vicerektor.

Med ansvaret for gymnasiets studieretningsteam har du fokus på at koordinere og videreudvikle samarbejdet på tværs af team, faggrænser og uddannelser. Du afholder udviklingssamtaler med de enkelte team og videreudvikler skolens evalueringskultur for at fremme skolens resultater.


EUC Nordvestsjælland, 17. marts
ALDISouschef

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Som souschef for filiallederen deltager du i den daglige ledelse. Du leder og motiverer teamet i butikken, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 16. marts
HTHHTH Køkkenforum Holbæk søger indretningskonsulent og drømmetyder

HTH

Kan du forvandle dine kunders drømme til smukke og funktionelle køkkener?

Du kan glæde dig til et alsidigt job, hvor du er omdrejningspunkt i hele processen – lige fra kunden træder ind af døren første gang til vores håndværkere strammer sidste skrue i kundens nye drømmekøkken. I overblik bliver dine opgaver at:

 • Forstå og oversætte dine kunders drømme til konkrete køkkenløsninger
 • Designe/tegne køkkener med brug af HTH’s mange kvalitetsprodukter
 • Være projektleder, der sikrer at salgs- og byggefasen forløber glat og koordineret
 • Blive dygtig til at bruge HTH’s systemer og hjælpeværktøjer
 • Dele din viden og ideer med kollegerne

Jobindex, 13. marts
Hartmanns A/SOpstiller/ plastmager med operationel ledelse af mindre team, aftenhold

Hartmanns A/S søger for BEWi Flamingo A/S i Holbæk

Til vores kunde BEWi Flamingo A/S i Holbæk søger Hartmanns en opstiller / plastmager til en central position på virksomhedens aftenhold. Du vil deltage i og stå for produktionen på EPS og EPP støbemaskiner og -anlæg på aftenholdet med operationelt ansvar for 2-4 medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Formklargøring, opstilling, indkøring og overvågning af EPS/EPP støbemaskiner og anlæg
 • Operationelt ansvar for aftenholdets 2-4 medarbejdere
 • Bidrage aktivt i produktionens tavlemøder
 • Lejlighedsvis deltage i reparation og vedligehold af maskinparken
 • Være synlig bidragyder i forskellige forbedringsprojekter

Hartmanns A/S, 12. marts
Holbæk Ny Vognfabrik A/STrives du med hydraulikopgaver/fejlsøgning i el 12-24V?

Holbæk Ny Vognfabrik A/S

Et job med mange alsidige faglige udfordringer

Vi søger en alsidig person, som har kendskab og interesse for hydraulik og fejlsøgning i el. Vi udfører mange spændende forskellige opgaver, herunder:

 • Svejseopgaver i forskellige materialer.
 • Hydraulikopgaver på kran, lift, hejs, komprimator
 • El-fejlsøgning på kran, lift, hejs, komprimator
 • Forbyggende vedligehold af udstyr på lastbiler
 • Reparation og vedligeholdelse af lastvognsopbygninger.

Du får mulighed for at deltage i relevante kurser.


Jobindex, 12. marts

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Maersk Line
1 til 20 af 101 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.