1 til 20 af 132 resultater.
JobindexSalgstrainee – butik og kørende salg

Jobindex søger for Würth Danmark A/S i Storkøbenhavn, Næstved, Hillerød og Slagelse

Vil du arbejde med salg, og kunne du tænke dig en afvekslende hverdag, hvor du deler din arbejdsuge ligeligt mellem butiksarbejde og kundebesøg? Så kom og få en stærk salgsuddannelse i en international virksomhed med et stærkt brand.

Würth Danmark A/S

Din karriere hos os begynder med en grundig introduktion til vores forretning og produkter, og jobbet vil udvikle dig inden for alle genrer af salg. Det kan vi love, fordi du kommer til at arbejde både i butik, på telefon, via e-shop, med rådgivning, kunderelationer og løsningssalg.

Derudover får du sideløbende undervisning, så dit talent kan vokse yderligere. Som salgstrainee hos Würth får du en fast grundløn samt provision.

Jobindex

Jobindex, 29. august
Hillerød KommuneDaglig leder til De Tre Huse i Hillerød pr. 1. november 2015

Hillerød Kommune

Vi søger en erfaren, dynamisk, udadvendt og pædagogisk velfunderet daglig leder til en spændende 0-6 års institution Hillerød kommune.

Du skal som daglig leder stå i front for, at fortsætte en nylig sammenlægningsproces, i samarbejde med faglige og engagerede medarbejdere og interesserede forældre. Dagtilbuddet er fordelt på tre afdelinger. To vuggestuer med småbørnsgrupper og en børnehaveafdeling. Dagtilbuddet er beliggende centralt i Hillerød, med grønne omgivelser og med gode faciliteter.

I Hillerød kommune er der områdeledelse og du bliver en aktiv del af et ledelsesteam i øst, der i dag består af 4 daglige ledere, med tilsammen 8 afdelinger. I ledelsesteamet samarbejder vi om institutionens faglige og økonomiske udvikling, internt og eksternt og kollegial sparring.


Jobindex, 28. august
ATPForretningsspecialist/-generalist til Pension & Sikring

ATP

Som Forretningsspecialist hører du til i Processer og Ordninger, hvor du bliver en del af et større team af forretningsspecialister med forskellige faglige profiler. Vi har det overordnede ansvar for forretningsløsningerne i Pension & Sikring, hvilket indebærer udvikling og drift af produkterne i dette forretningsområde.

Du får ansvar for, at ATP leverer den service over for borgerne/arbejdsgiverne, der er aftalt, og at organisationen, forretningsprocesserne og IT systemerne, støtter optimalt op om vores produkter.

Via et tæt samarbejde med bl.a. kunderådgivere, kundechefer og IT, og med et godt overblik over vores forretningsprocesser, skal du sørge for, at vi leverer sammenhængende løsninger. Du skal være med til at skabe enkelhed, så produkterne er nemme at forstå, og resulterer i gode kundeoplevelser for vores millioner af brugere; borgere og virksomheder både på specifikke produkter og på tværs af porteføljen.


ATP, 28. august
Hillerød KommuneTandlæge barselsvikar

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje søger barselsvikar for tandlæge pr. 1. november 2015, 14 timer ugentlig fordelt på 2 dage.

Vi søger en fagligt dygtig tandlæge, som har vilje og evne til at indgå i tandplejens tværfaglige teams. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med udviklingsmuligheder og god kollegial sparring.

I Hillerød Tandpleje er vi 55 ansatte og har ca. 11.500 børn og unge tilknyttet basistandplejen. Vi har en decentral struktur med 5 klinikker til almindelig tandbehandling.


Jobindex, 28. august
Hillerød KommuneTandklinikassistent – barselsvikar

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje søger pr. 1. oktober eller snarest derefter, en uddannet fuldtidsansat tandklinikassistent til et barselsvikariat.

I Hillerød Tandpleje er vi 55 ansatte og har ca. 11.500 børn og unge tilknyttet basistandplejen. Vi har en decentral struktur med 5 klinikker til almindelig tandbehandling. Herudover har vi et fælleskommunalt samarbejde med Halsnæs Kommune om tandregulering, som holder til i Tandreguleringscentret på Carlsbergvej 13. Vi varetager omsorgstandpleje og specialtandplejen for kommunens egne borgere og udbyder narkosebehandlinger ca. 1 gang om måneden.


Jobindex, 28. august
Riemann A/S
Engageret projektleder

Riemann A/S, Hillerød

Du vil blive en central spiller i vores virksomhed. Du vil som projektleder deltage i projekter på tværs af organisationen. Du skal vedligeholde og monitorere virksomhedens samlede projektportefølje, herunder også løbende opdatere og vedligeholde virksomhedens projekt ideer. I forbindelse med afvikling af projekter vil du skulle afholde ugentlige ledermøder.

Arbejdsopgaver:

 • At definere og implementere parametre til brug i prioriteringsprocessen af porteføljen
 • Facilitere og afvikle projektstatusmøder
 • Udvikle, implementere og administrere metoder og værktøjer med hensyn til strømligning af projektorganisationen og kravene til projekter

Vi tilbyder et inspirerende job i en spændende international og dynamisk virksomhed med en åben ledelse, baseret på dialog. Du vil få gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Vi tilbyder et job i en velfunderet virksomhed med et godt arbejdsmiljø.

Riemann A/S

Jobindex, 28. august
Hillerød KommuneDistriktsskoleleder til Frederiksborg Byskole

Hillerød Kommune

Du er en erfaren og tydelig leder, der kan din kommunikation og som agerer i krydspres med sikker prioritering af relationer og samarbejde. Du har opdateret indsigt i læring, undervisning, pædagogik og inklusion, og solide erfaringer med at drive og styre i en politisk ledet organisation. Du kan skabe resultater i samspil med skolens mange interessenter, og brænder for skolens kerneopgave.

Passer denne karakteristik på din lederprofil, er distriktsskolelederstillingen på Byskolen sikkert noget for dig. 70 dygtige kolleger, et fokuseret ledelsesteam, en engageret skolebestyrelse og den ambitiøse forvaltning er klar til at byde dig velkommen. Skolen ligger kun to minutters gang fra S-toget.

Hillerød Kommune

Jobindex, 27. august
Lindpro A/S
Serviceteknikere

Lindpro A/S, Hillerød

Lindpro er inde i en travl periode, så vi har behov for en dygtig servicetekniker/elektriker til vores kunder i Nordsjælland.

Du skal være med til at sikre et forsat højt service- og kompetenceniveau til glæde for vores kunder i det Nordsjællandske område.

Jobbet

 • Mindre og mellemstore serviceprojekter
 • Servicere vores faste kundekreds inden for alm. el-installationer samt proces og styring

Vi kan bl.a. tilbyde

 • Et udfordrende og selvstændigt job
 • Kurser, efteruddannelse og medarbejderudvikling

Lindpro A/S, 27. august
Novo Nordisk A/S
Experienced QA Professional and QP delegate

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Novo Nordisk A/S

Do you want to ensure a high level of quality of Novo Nordisk’s insulin products and hereby make a difference for thousands of people? Would you like to cooperate with stakeholders across the organisation and all over the world?

As a Quality Assurance (QA) professional you are the gatekeeper for GMP compliance. You will ensure that the quality of our products is never compromised, and that all processes are carried out in accordance with regulatory requirements. You will handle a large range of different tasks, from approving qualification and validation of manufacturing equipment and changes to the processes, to performing QA oversight during production. Furthermore, release of products to the market as QP delegate is one of our key responsibilities.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 26. august
Novo Nordisk A/S
Technical Documentation Supporter

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Novo Nordisk A/S

Are you ready to help support a global injection moulding production with your technical writing skills? Are you motivated by working closely with highly skilled colleagues and putting your quality mind set to use?

We are looking for a Technical Documentation Supporter to collect input from our technical experts and both write and update our maintenance and production procedures. You will be motivated by optimizing the documentation quality and output from our team, and ensure that GMP guidelines are followed. We focus intensely on Lean with primary focus on quality, systematic problem solving, standardisation and continuous improvement.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 26. august
Riemann A/S
Kvalificeret og engageret kvalitetslaborant

Riemann A/S, Hillerød

Vi søger en kvalificeret og engageret laborant til kvalitetsafdelingen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være prøveudtagning, analyse og kvalitetskontrol af råvarer, bulkvarer, emballage og pakkematerialer samt tilhørende databehandling og afrapportering.

Du har i samarbejde med øvrige laboranter ansvar for den daglige tilrettelæggelse af arbejdet. Desuden vil du få ansvar for at gennemføre undersøgelser i forbindelse med OOS, afvigelser og reklamationer.

Du vil være en del af kvalitetsafdelingen og vil skulle deltage i kontrol af bulk- og færdigvarejournaler fra produktionen samt udarbejde og opdatere SOP'er, analyseforskrifter, specifikationer og andre GMP-dokumenter.

Riemann A/S

Jobindex, 26. august
Nordsjællands HospitalOtotekniker

Nordsjællands Hospital

En stilling som ototekniker er ledig pr. 1. november 2015 evt. tidligere på Audiologisk Afsnit, Øre, Næse og Halsafdelingen.

Audiologisk Afsnit har for tiden 11 audiologiassistenter, 3 audiologopæder, 3 elever, 3 ototeknikere, 1 overlæge, 1 afdelingslæge, 1 reservelæge samt 5 sekretærer.

Arbejdet består af

 • Aftryktagning til ørepropper
 • Fremstilling af ørepropper
 • Stor patientkontakt
 • Et tæt samarbejde med det øvrige personale

Region Hovedstaden, 25. august
Hillerød KommuneSkolen ved Skoven søger pædagogmedhjælper

Hillerød Kommune

Skolen ved Skoven søger en pædagogmedhjælper til skole/SFO pr. 1. oktober 2015 eller snarest muligt derefter. Stillingen er på 26 ugentlige timer.

Skolen ved Skoven er en skole i Hillerød Kommune, der tilbyder vidtgående specialundervisning. Skolen har 63 elever fordelt på 7 klasser. Alle elever har svære generelle indlæringsvanskeligheder – en del har også fysiske handicap, ligesom vi har elever med autisme og ADHD. Eleverne går i aldersopdelte klasser – uanset handicap.

Du tilknyttes et team med 2-4 lærerkolleger og 2-3 pædagoger som arbejder tæt sammen omkring den enkelte klasse på 7-14 elever.


Jobindex, 25. august
PlantoramaGartnere søges til Plantorama Hillerød - Nordens største overdækkede havecenter

Plantorama

Hos Plantorama tror vi på, at resultater skabes af et stærkt team. Det kræver et godt sammenhold og en ærlig og tillidsfuld kontakt mellem mennesker. Derfor skal du være i besiddelse af holdånd, åbenhed og humor for at arbejde hos os. Til gengæld får du et hold fantastiske kolleger og fagligt spændende udfordringer! Vi søger gartnere til vores planteskole, hvor de primære arbejdsopgaver bliver:

 • Kunderådgivning og personligt salg
 • Ansvar for, at den udendørs afdeling til enhver tid fremstår sæsonaktuel, frisk og velopfyldt
 • Strukturere afdelingen logisk, og sørge for afvikling af de forskellige sæsoner
 • Dagligt overblik i afdelingen, og prioritering af tiden/arbejdsopgaverne
 • Arbejde på tværs i afdelingerne
Plantorama

Jobindex, 25. august
PwCBliv regnskabskonsulent i Outsourcing - hos PwC i Hillerød

PwC

Vi søger en dygtig og engageret regnskabskonsulent til vores Outsourcing afdeling i Hillerød. Hos os får du en dynamisk hverdag på en professionel og spændende arbejdsplads, hvor du dagligt møder masser af kolleger, du kan dele erfaringer og ideer med. I Outsourcing bliver du en del af et team på ca. 30 medarbejdere, der drifter danske og udenlandske kunders regnskabs- og lønfunktion.

Vi tilbyder dig et job i vores finansteam, hvor du vil få ansvar for en portefølje af kunder. Opgaverne spænder fra løbende bogføring, moms, udarbejdelse af afstemninger i forbindelse med måneds- og årsafslutning til rapporteringer.

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition.


PwC, 25. august
PharmakonPharmakon Industri søger en erfaren, fleksibel og positiv kollega til undervisnings- og konsulentopgaver inden for GMP og GDP

Pharmakon, Hillerød

Vil du udvikle og udføre efteruddannelse af den farmaceutiske branche? Vil du prøve kræfter med undervisning af alle faggrupper? Vil du bruge din faglige viden til at indgå som konsulent for den farmaceutiske branche? Hvis du kan sige ja til ovenstående, er dette lige noget for dig.

Vi søger en ny kollega med viden og erfaring fra den farmaceutiske branche. Du vil blive en del af en afdeling, som i samarbejde med eksterne specialister afholder mere end 200 kurser om året målrettet den farmaceutiske branche og deres leverandører.


Jobindex, 24. august
PwCBliv Manager i Outsourcing - hos PwC i Hillerød

PwC

Vi søger en engageret kundeansvarlig manager til vores Outsourcing-afdeling i Hillerød. Hos os får du en dynamisk hverdag på en professionel og spændende arbejdsplads. I Outsourcing bliver du en del af et team på mere end 30 medarbejdere, der drifter danske og udenlandske kunders regnskabs- og lønfunktion. Du vil få det overordnede ansvar for en portefølje af kunder.

Managerrollen vil give dig en række faglige udfordringer; du vil skulle agere faglig sparringspartner for vores konsulenter og leverer ledelses- og rapporteringsopgaver på controllerniveau.

Derudover er din opgave som manager at sikre, at vores jobøkonomi og kvalitetsforventninger imødekommes samt medvirke til at drive implementering og optimering afdelingens Best Practice i kundebetjeningen. Har du herudover erfaring med salgsprocessen, vil dette ligeledes være en fordel.


PwC, 24. august
Novo Nordisk A/S
Moulding Engineer

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Novo Nordisk A/S

Are you a skilled communicator and do you possess in depth knowledge within the field of injection moulding processes and tools? Would you like to be responsible for the performance of specific injection moulding tools? Would you like to work with state-of-the-art tools and equipment?

As an engineer in DMS Moulding Support you will support our daily production along with moulding and tool projects within your specific area. We focus intensely on Lean with focus on systematically problem solving, continuous improvements and quality.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 24. august
Novo Nordisk A/S
QA Team Leader

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Novo Nordisk A/S

Du bliver en del af DFP Site Hillerød. Site Hillerød er ansvarlig for både aseptisk produktion og færdigvare-produktion af insulinprodukter. Vores overordnede ansvar i området er at formulere og fylde insulin og derefter sende det til pakning.

Som Teamleder skal du sikre, at dit team løser opgaverne korrekt og til tiden, samtidig med, at du hele tiden har for øje, hvordan vi kan arbejde smartere og mere effektivt. Nøglen til din succes ligger i synlig personaleledelse. Alle skal vide, hvor vi er på vej hen, hvorfor vi er på vej derhen, og hvad deres rolle er i den proces.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 24. august
Novo Nordisk A/S
QC Support Laborant med flair for IT

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Novo Nordisk A/S

Er du struktureret og selvkørende, med god forståelse for stand alone IT-systemer? Kan du lide at supportere andre, deltage i projekter, skabe strukturer og systemer?

Vi er 15 personer i teamet, fordelt på administrative, laboranter, kemikere, en afdelings cLEAN® og en projektleder. Dine primære samarbejdspartnere vil være en IT-Compliance kemiker samt en laborant med tilsvarende arbejdsopgaver.

En af dine opgaver vil blive at være systemadministrator for afdelingens stand alone IT-systemer og have det daglige ansvar for at supportere softwaren til disse.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 24. august
Annonce:
Du kan også finde arbejdsglæden!
Vi hjælper dig godt på vej
1 til 20 af 132 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.