1 til 20 af 159 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |8|Næste »
Novo Nordisk A/S
IKT-/BIM-partner

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Novo Nordisk A/S

Stillingen er en tværgående og samlende position gældende for OSS-Hi. Stillingen er forankret i Byg og Arealer, men vil beskæftige sig med den samlede tegningsdokumentation for OSS-Hi.

Din primære funktion vil være, i samarbejde med kolleger fra Corporate Facilities, at drifte, vedligeholde, styrke og videreudvikle OSS-Hi i forhold til dokumentation og digitale interfaces mellem validerede og ikke-validerede systemer. Du er den, der har det store overblik i relation til IKT og BIM, og du medvirker ved implementering og forbedring af værktøjer, digitale standarder og arbejdsprocedurer.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 3. juli
Jobindex A/S
Test Lead

Jobindex A/S recruiting on behalf of FOSS in Hillerød

Are you an experienced tester, who is looking for a possibility to really influence testing? Do you thrive in an international environment, and do you want to be part of something that matters globally?

Then join FOSS to make it in a truly innovate environment, with plenty of opportunities, where you ensure the quality in high-priority software solutions. Here, you get to work with software testing on analytical instruments to secure food quality, food safety and help our customers validate and optimise production, while using raw materials in effective and environmentally friendly ways.

Jobindex A/S

Jobindex, 3. juli
Hillerød KommunePædagog til orlovsstilling - 35 timer - til mindre børnehave

Hillerød Kommune

Er du parat til at motionere på jobbet? Så kan jeg fortælle dig, at der venter 42 sprudlende, aktive børn på dig.

Børnene er vant til eksempelvis, at løbe hver mandag, have cykelleg om torsdagen, være ude det meste af dagen og meget andet. Jobbet kræver derfor, at du syntes det er sjovt at bevæge sig og være ude.

Derudover kommer her vores bud på hvem du er: Du er initiativrig, evner at få andre med på dine ideer. Du syntes om nye udfordrende og spændende opgaver. Du bidrager ofte med nye ideer og fremgangsmåder. Ikke mindst er du fagligt velfunderende og har kendskab til udførelsen af handleplaner, dokumentation m.m.


Jobindex, 3. juli
TEMP TEAM A/SMedarbejder til Quality Control, Sample Control & Stability

TEMP TEAM A/S søger for Biogen Idec i Hillerød

TEMP-TEAM samarbejder med Biogen Idec i rekrutteringsprocessen til et 12 måneders vikariat til QC Sample Control & Stability-teamet. Der er tale om en nyoprettet stilling i Quality Control i Hillerød, hvor der vil forekomme weekendarbejde.

Biogen Idec tilbyder et dynamisk multikulturelt miljø i en spændende og stadig voksende industri, hvor medarbejdere fra hele verden er med til at levere resultater af høj kvalitet på deres markedsførte og kliniske produkter.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med samarbejdspartnere i USA og bliver en del af Global Quality Control med ca. 75 medarbejdere opdelt i team.

Opgaverne indbefatter følgende opgaver:

 • Afhente prøver i produktionen (in-process/release drug substance)
 • Udportionering af prøver (lære at arbejde sterilt)
 • Registrering af prøver i LabWare LIMS

TEMP TEAM A/S, 2. juli
Hillerød KommuneBørnehuset Spiralen søger pædagogiske medhjælpere, ca. 34 timer ugentlig

Hillerød Kommune

Spiralen er et Børnehus i Hillerød Vest med ca. 70 børn. Vi har fire velfungerende grupper, to grupper med de yngste og to gruppe med børnehavebørn. Vi hører hjemme i et dejligt hus, hvor vi er i gang med at indrette os med lege og læringsmiljø.

Vi arbejder ud fra, at alle børn skal have en ven i fællesskabet og støtter op om, at børn udvikler sig og lærer i fællesskabet. Dette forpligter os voksne, til at have fokus på, at vi er rollemodeller og vores handlinger betyder meget for, hvordan børnene agerer, en begejstret fremtoning smitter.

Af dig forventer vi, at du kan indgå i et team, og arbejder ud fra vores fælles mål, samt kan bidrage til et samarbejde, hvor vi taler om muligheder fremfor begrænsninger.


Jobindex, 2. juli
Novo Nordisk A/S
Moulding engineer

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Novo Nordisk A/S

You will be responsible for developing, implementing and maintaining a system, which can keep track of our moulds in our moulding test facility. Together with colleagues inside and outside the department, you will be responsible for developing the quality and compliance level.

You will be working in a culture of lean thinking, and with a high quality mind-set combined with your technical understanding, you will help to optimize our processes. Finally, you will be responsible for qualification of moulds and write moulding test documentation.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 2. juli
Novo Nordisk A/S
Associate manager

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Novo Nordisk A/S

Can you lead and inspire a team of highly competent and independent employees? Are you able to set direction and follow-through – while at the same time delegating and empowering the team?

You will lead, coach and develop 12 highly dedicated and competent professionals. The team’s core task is to ensure that injection moulding tools are acquired, validated and handed over to production with a high level of adherence to committed project plans and with a high level of compliance e.g. in relation to validation procedures and standards.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 2. juli
Hillerød KommuneBørnehuset Elva søger engageret medhjælper, evt. PGU i en 34 timers stilling pr. 1.9 eller 1.10

Hillerød Kommune

Elva er en integreret institution i Hillerød Vest med ca. 100 børn. Vi er to afdelinger Elverhøjen og Valhal. I begge huse er der 4 velfungerende grupper, fordelt på 2 grupper med de yngste (0 – ca 3 årige) og i 2 grupper med børnehavebørn. Vi hører hjemme i dejlige huse, hvor vi er i gang med at indrette lege og læringsmiljø.

Vi arbejder ud fra, at alle børn skal have en ven i fællesskabet og støtter op om, at alle børn udvikler sig og lærer i fællesskabet. Dette forpligter os voksne, til at have fokus på, at vi er rollemodeller og vores handlinger betyder noget for, hvordan børnene agerer.

Af dig forventer vi, at du kan indgå i et team, og arbejder ud fra vores fælles visioner og mål, og at du lægger din egen stil og personlighed i arbejdet med børnene, samt kan bidrage til et samarbejde, hvor vi hellere taler om muligheder fremfor begrænsninger.


Jobindex, 2. juli
Jyske Bank
Bankrådgiver

Jyske Bank, Hillerød

Spændende portefølje med gode forretningsmuligheder - er det noget for dig? Så har vi måske jobbet til dig.

Du vil overtage en portefølje primært bestående af segmentet Familie. Samtidig skal du være med til at tage imod nye kunder til vores privatafdeling i Hillerød.

Du vil få et spændende og afvekslende job, hvor kontakten med kunderne har førsteprioritet. Du skal forstå at omsætte Jyske Banks koncepter til gode kundeoplevelser, som resulterer i forretninger for banken.

Vi kan tilbyde dig et job, hvor du skal arbejde med:

  bolig, pension og investering på højt niveau
 • tage ansvaret for den forretningsmæssige udvikling af din egen kundeportefølje
 • relationsskabende aktiviteter til nye kunder
Jyske Bank

Jyske Bank, 2. juli
Hillerød KommuneFrederiksborg Byskole søger lærer til en fuldtidsstilling

Hillerød Kommune

Hvis du har interesse for de naturfaglige fag og kan se dig selv som en betydningsfuld lærer ift. elevernes læring, er du den, vi leder efter. Skemaet indeholder bl.a. matematik, fysik og historie på 7. årgang samt N/T på mellemtrinnet.

Frederiksborg Byskole er en velfungerende skole med en rar elev- og forældregruppe. Vi har et godt lærerværelse, hvor der både er plads til faglighed, kollegial sparring og hygge. Ligeledes er der et godt samarbejde mellem skolens ledelse og medarbejderne.

Skolen ligger naturskønt og alligevel centralt – to minutters gang fra stationen. Vi har ca. 850 elever fordelt på 37 klasser, og du vil få ca. 60 kollegaer, dels yngre, dels erfarne lærere. Lærerne på skolen underviser fortrinsvis i deres linjefag.


Jobindex, 2. juli
Mytrendyphone ApSTelefonsælgere

Mytrendyphone ApS, Hillerød

Jobbeskrivelse:
Telefonisk kontakt til potentielle og forhenværende kunder telefonisk med henblik på at promovering og salg af produktsortiment. Modtagelse af bestillinger, generere kundeemner, indsamling af oplysninger og kontrol af kontaktoplysninger. Organisering og vedligeholdelse af register over opnåede og overgåede målsætninger.

Ansvarsområder:

 • Telefonisk kontakt til virksomheder med henblik på markedsføring, produktsalg og merværditjenesteydelser
 • Modtagelse af ordrer telefonisk
 • Uddybe produkttilbud og tjenesteydelser til potentielle kunder

Jobindex, 1. juli
HTHHTH Hillerød og København søger indretningskonsulent

HTH

Kan du forvandle dine kunders drømme til smukke og funktionelle køkkener?

Du kan glæde dig til et alsidigt job, hvor du er omdrejningspunkt i hele processen – lige fra kunden træder ind af døren første gang til vores håndværkere strammer sidste skrue i kundens nye drømmekøkken. I overblik bliver dine opgaver at:

 • Forstå og oversætte dine kunders tanker og ideer til konkrete køkkenløsninger
 • Designe/tegne køkkener med brug af HTH’s mange kvalitetsprodukter
 • Opnå gode resultater på både butikkens samt egne mål
 • Dele din viden og ideer med kollegerne

Jobindex, 1. juli
Hillerød KommunePædagog med plejepraktisk erfaring til demensteam, Plejecenter Skovhuset i Hillerød

Hillerød Kommune

Plejecenter Skovhuset søger en pædagog (28 – 37 timer) med kompetencer inden for både pleje, omsorg og demens.

Skovhuset er et gennemtænkt plejecenter med 104 boliger, heraf 8 aflastningsboliger, dagcenterfunktion og ca. 135 ansatte. To teams, med i alt 48 boliger, er til borgere med demens eller demenslignende udfordringer.

Skovhuset har integreret mange teknologiske løsninger med det formål at bidrage kvalificeret til den individuelle pleje. Mange af teknologierne er for at understøtte den demente borgers hverdag.

Du er rigtig dygtig pædagog med stor klinisk erfaring, også på pleje- og demensområdet. Du kan gennem din faglighed og dine værdier være den inspirerende rollemodel i teamet, der understøtter værdierne i Skovhuset, og bidrager til at Skovhuset er et meningsfuldt hjem for beboerne og deres familier.


Jobindex, 1. juli
ATPSenior Business Partner/Controller, der brænder for økonomistyring

ATP, Hillerød

Koncernøkonomi står over for en række spændende strategiske projekter der bl.a. vedrører udviklingen af koncernens økonomistyringsmodel, optimering af budgetproces samt en række koncerntværgående analyser. Som Senior Business Partner/Controller vil du sammen med dine kollegaer have til opgave at drive og implementere disse projekter og analyser på tværs af koncernen.

Dine arbejdsopgaver:

 • drive strategiske projekter selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer
 • drive udviklingen af koncernens økonomistyring
 • udarbejdelse af tværgående analyser og cost benefit analyser

Vi tilbyder
Et dynamisk og energisk miljø med høj faglighed og med muligheden for at være med på en udviklingsrejse både fagligt og personligt.


ATP, 1. juli
Novo Nordisk A/S
Department Assistant

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Novo Nordisk A/S

You will have an important administrative and coordinating role. Part of your job will consist of providing rolling estimates on budgets and deliver monthly follow-up.

You will handle department binders and documentation and you will arrange meetings and workshops within all department activities and across the SVP area and provide ongoing support to your colleagues on practical issues. In addition, you will secure the administration of the department’s intranet page and you will drive the on-boarding of new employees and arrange seminars

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 1. juli
Novo Nordisk A/S
Business Analyst

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Novo Nordisk A/S

As a part of the Device Research & Development we are responsible for coordinating and supporting cLean activities, for the internal strategic analyses and strategic planning processes and for the devices projects portfolio management. Additionally we support technology scouting and sourcing activities.

Your objective is to support the Device R&D management team with project portfolio management activities and with the strategic definition of innovation directions for the portfolio of research projects.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 1. juli
Novo Nordisk A/S
Senior Project Manager

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Novo Nordisk A/S

Are you ready for playing a key role in driving a project for implementing new high speed production lines? Are you keen on ensuring the right and timely coordination between the relevant process experts, specialists and technicians in the production sites our suppliers and the new production site?

You will be personally responsible for driving projects from initially ordering equipment to installing it and have it up and running in a validated state - It could be an assembly line or a packaging line. In the project you will be responsible for securing and driving effective use of time and resources.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 1. juli
Biogen
Automation Engineer

Biogen, Hillerød

We are looking for an ambitious automation engineer to support the commercial manufacturing on the Hillerød site. You will be responsible for maintaining the validated state of the site’s manufacturing control systems and for designing, specifying, controlling cost and scheduling automation and control systems.

Automation support to on-going manufacturing operations. This will require the cooperation with manufacturing personnel and process engineers to diagnose and trouble shoot process failures, equipment problems, software operations and ensure the facility can consistently supply product.

Biogen

Biogen (Denmark) Manufacturing ApS, 1. juli
Biogen
Manufacturing Scientist – Protein purification

Biogen, Hillerød

The Manufacturing Scientist will provide scientific leadership to support clinical and commercial processes in the area of protein purification operations, such as lead technology transfer teams, investigation teams, identify opportunities to improve systems and practices, and provide direction to technical development teams.

Your main responsibilities

 • Lead or support technology transfers teams.
 • Provide technical risk assessments for new manufacturing processes.
 • Develop project plans, timelines and communication forums to ensure a smooth transfer.
Biogen

Biogen (Denmark) Manufacturing ApS, 1. juli
Biogen
Manufacturing Support Associate

Biogen, Hillerød

In this role you will provide support to AL&P and Warehouse operations in compliance and GMP related matters. You will initiate and investigate deviations and establish and implement comprehensive corrective and preventive actions to prevent reoccurrence and improve compliance. You will ensure compliance of GMP documents and participate in optimization projects.

Key responsibilities

 • Execute deviations and CAPAs
 • Maintain compliance of GMP documents (procedures, batch records, forms)
 • Support AL&P and Warehouse operations
Biogen

Biogen (Denmark) Manufacturing ApS, 1. juli
Annonce:
1 til 20 af 159 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |8|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.