1 til 20 af 99 resultater.

Dine valg

 • FjernHillerød

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Hillerød KommuneSkolesekretær

Hillerød Kommune

På Hanebjerg Skole søger vi en skolesekretær til vores administration som ønskes besat 01.10.14 eller snarest herefter. Vi er en skole med 700 elever fra 0.-9. klasse fordelt på 4 afdelinger på tre matrikler og der er ca. 90 ansatte.

Vi søger en fagligt dygtig sekretær på 20 løntimer pr. uge fordelt over 42 uger, hvis primære opgave bliver elevadministrationen i KMD elev, afgangsprøver samt almindeligt kontorarbejde, kontakt til elever, forældre og medarbejdere og ad hoc-opgaver. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til administrationssystemet OPUS.

Udover dig, er der ansat 2 administrative medarbejdere, som du arbejder tæt sammen med.


Jobindex, 1. september
IDEmøblerDeltidssælger til møbelafdelingen

IDEmøbler, Hillerød

Som deltidssælger i Møbelafdelingen får du en travl og udfordrende hverdag, hvor din primære opgave er salg og vejledning. Du er også med til at sikre, at bolighuset altid fremstår salgsklar. Vi lægger stor vægt på at give kunderne en god service, når de besøger vores butik, og at de altid oplever, at de kan få den hjælp og vejledning, de har brug for.

Din baggrund kan være mangeartet - måske er du senior med behov for få arbejdstimer - måske er du studerende med behov for få arbejdstimer til at supplere studiet - måske er du noget helt tredje.


IDEmøbler, 1. september
REMA 1000Souschef

REMA 1000, Hillerød

Vi søger en souschef til vores butik på Skansevej i Hillerød. Som souschef bliver du købmandens højre hånd og stedfortræder.

Dine arbejdsopgaver bliver disponering, eksponering, ledelse og motivering af vores dygtige medarbejdere samt kundebetjening.

Du er i dag område-, afdelings- eller salgsleder i en dagligvarebutik, men du savner udfordringer og indflydelse. Du er ambitiøs, og måske kunne du på sigt tænke dig at blive købmand i REMA 1000.


REMA 1000, 1. september
PwCPwC søger revisortrainees med HHX, STX eller FØ-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 1. september
ATPSektionschef til Forretningsspecialistcenter

ATP, Hillerød

Vil du være med til at udvikle og sikre driften af et specialistområde inden for afstemninger, kontroller og dataspecialister. Har du solide kompetencer indenfor ledelse af specialister, og brænder du for at bedrive suveræn ledelse? – så skriv og fortæl os, hvordan du kan gøre en forskel.

Du får ansvaret for et stærkt team af faglige specialister, hvor suveræn ledelse er midlet til at skabe toppræstationer og styrke arbejdsglæden. Som en central del af jobbet vil du løbende skulle sikre varetagelse af den daglige drift af specialistområdet, samt videreudvikling af ydelserne.


ATP, 29. august
Mytrendyphone ApSSalgsassistent/butiksassistent

Mytrendyphone ApS, Hillerød

MyTrendyPhone er et af Skandinaviens førende firmaer, når det drejer sig om handel med udstyr til mobil telekommunikation og omfatter p.t. 10 datterselskaber i europæiske lande og driver virksomhed gennem 13 onlinebutikker.

Som følge af vores succes in den digitale verden har vi siden sidste år med stor glæde kunnet imødekomme vores kunder i vores fysiske forretninger ligeså. I vores forretning i Hillerød søger vi: Salgsassistent/butiksassistent.

Forventninger til jobansøger:

 • Assistance til kunder i forbindelse med at finde produkt/er
 • Tilbud til kunder om produktvejledning
 • Høflig og præcis svar på forespørgsler fra kunder samt tilbud om specialrådgivning

Jobindex, 28. august
Hillerød KommunePsykolog til PPR

Hillerød Kommune

Vi søger en psykolog til en fuldtidsstilling i PPR med tiltrædelse 1. november 2014 eller snarest efter.

PPR har til huse i smukke omgivelser på Hillerød Rådhus og er organisatorisk placeret i afdelingen ”Familier og Sundhed” i direktørområdet ”Børn, Skoler, Familier og Kultur”.

Vi arbejder ud fra en anerkendende, systemisk-narrativ tilgang til børn, unge og familier, hvor der sættes fokus på forebyggende, tværfaglige, helhedsorienterede og inkluderende indsatser. Hillerød Kommune ligger vægt på at arbejde som en enhedsforvaltning.

Stillingsindholdet omfatter primært psykologopgaver på et kompetencecenter og andre afgrænsede opgaver i dagtilbud og skoler samt i vores inklusionsteam. Kompetencecentret er beliggende på en almen skole og målrettet elever med specifikke udfordringer indenfor tale-læse-sprog-området og elever med generelle indlæringsudfordringer.


Jobindex, 28. august
Hillerød KommuneBørnehuset Labyrinten søger 2 pædagogmedhjælpere 37 timer ugentligt til start snarest muligt

Hillerød Kommune

Vi har brug for to engagerede, friske og positive kollegaer.

Vi er en integreret daginstitution med ca. 90 børnehavebørn og ca. 50 vuggestuebørn.

Vi forventer:

 • At du har erfaring med og brænder for arbejdet med børn i alderen 0-6 år.
 • At du er god til at samarbejde.
 • At du udviser arbejdsglæde har en positiv holdning.
 • At du er glad for at lære nyt.

Jobindex, 27. august
Novo Nordisk A/SPrimary Packaging Engineer

Novo Nordisk A/S, Hillerød

If you thrive in a specialised environment in a unit that develops medical packaging, this is your chance. Here you will be able to develop your specialist skills and your professional identity together with other knowledge-intensive colleagues.

You will have a highly specialised function where you will use your brains to the full extent. Your job will be to develop state-of-the-art packaging keeping in mind processability as well as drug delivery functions, drug protection and other aspects of patient safety. You are in close dialogue with your colleagues in Product Supply and R&D in order to assent to the basic needs and requirements.

Subsequently, you will make your research in the market to find suitable solutions, and you meet with the suppliers of packaging components and systems to develop and refine the products.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 27. august
Hillerød KommunePsykologstilling i PPR

Hillerød Kommune

Vi søger en psykolog til en fuldtidsstilling i PPR med tiltrædelse 1. november 2014.

PPR har til huse i smukke omgivelser på Hillerød Rådhus og er organisatorisk placeret i afdelingen ”Familier og Sundhed” i direktørområdet ”Børn, Skoler, Familier og Kultur”.

Der vil i stillingen være tale om arbejdsopgaver i småbørns- og skoleområdet samt i vores bydækkende inklusionsteam.

Arbejdet som PPR-psykolog er alsidigt og indebærer konsultative opgaver, fx supervisionsforløb, ledelsessparring, rådgivning/vejledning om specialpædagogik og inkluderende udviklings- og læringsmiljøer, udredningsopgaver, samtaleforløb, undervisning samt organisationspsykologisk arbejde. LP-vejledning indgår i arbejdet på skolerne.


Jobindex, 26. august
Hillerød KommuneFrederiksborg Byskole søger lærer

Hillerød Kommune

En af vores lærere har søgt nye udfordringer, så derfor står vi nu og søger en lærer til mellemtrinnet samt udskolingen.
Stillingen er på fuld tid og rummer idræt, matematik, dansk, kristendom, samfundsfag og historie. Derudover er der delt klasselærerfunktion i en 5. kl. samt fuld klasselærerfunktion i en 9. kl.

Frederiksborg Byskole er en særdeles velfungerende skole med en rar elev- og forældregruppe. Vi har et godt lærerværelse, hvor der både er plads til hygge, faglighed og kollegial sparring. Skolen ligger både naturskønt og alligevel centralt – to minutters gang fra stationen. Vi har ca. 850 elever fordelt på 37 klasser, og du vil få ca. 60 kollegaer, dels yngre, dels erfarne lærere. Lærerne på skolen underviser fortrinsvis i deres linjefag.


Jobindex, 26. august
PharmakonUddannelseschef for uddannelses- og konsulentaktiviteter til den farmaceutiske industri

Pharmakon, Hillerød

Pharmakon søger en erfaren og resultatorienteret leder til at videreudvikle vores forretningsområde ”Industri”, som består af konsulentydelser og efter- og videreuddannelse målrettet medicinalindustri, sygehusapoteker m.fl. i Danmark og internationalt.

Du vil få ansvaret for følgende aktivitetsområder:

 • Virksomhedskurser
 • Farmaceutisk Efteruddannelse
 • Efteruddannelse af teknikere

Ud over ledelsesfunktionen og strategisk udvikling af forretningsområdet forventer vi, at du bidrager aktivt med udvikling og gennemførelse af konkrete aktiviteter til industrien samt bidrager til den overordnede strategiske udvikling af Pharmakon og deltager i en række tværgående mødefora.


Jobindex, 25. august
Novo Nordisk A/SLaborant

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Har du lyst til at være med på et hold af ca. 50 engagerede medarbejdere i det kemiske analyselaboratorium i QCC SDK i Hillerød?

Vi søger 2 engagerede og dynamiske laboranter/laboratorieteknikere (1 fast stilling og 1 vikariat for 1½ år), som er i besiddelse af godt humør. Det er vigtigt, at du har erfaring med både udførsel af analyser, HPLC udstyr og de administrative opgaver, der er i et QC laboratorium.

Du skal have kendskab til GMP og har du erfaring med at være ”på” ved inspektioner, er det en fordel. Du har gode mundtlige og skriftlige danske og engelske kundskaber. Du er god til at samarbejde omkring løsning af opgaver og samtidig er i stand til at løse opgaver selvstændigt og til aftalt tid.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 25. august
Novo Nordisk A/SUdstyrsansvarlig til teknisk support af produktion

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Motiveres du af at arbejde med compliance og teknisk udstyr? Kan du bevare overblikket og arbejde systematisk i et dynamisk miljø, hvor tempoet er højt? Og har du lyst til at være med til at sikre, at produktionen af vores nye bløderprodukter kører stabilt og sikkert? Så har vi et spændende job til dig. Vi mangler en teknisk stærk kollega til at supportere vores fabrikker i Hillerød, og vi er klar til at byde dig velkommen.

Dit grundlæggende fokus bliver at sikre compliance på vores produktionsudstyr. Samtidig biddrager du løbende til, at vi kontinuerligt gør udstyret bedre rent teknisk for at højne effektiviteten. Du kommer både til at arbejde med kravspecificering, kvalificering af udstyret og eksekvering af forretningskritiske tekniske projekter.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 21. august
Novo Nordisk A/SProcesansvarlig - ansvar og udvikling i topklasse pharma produktion

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Har du en naturvidenskabelig uddannelse som fx ingeniør, kemiker, farmaceut, maskinmester eller lignende, og har du samtidig erfaring med pharma-produktion? Så har nu mulighed for at få en nøglerolle som procesansvarlig i vores højteknologiske produktions-setup. Du kan se frem til et job med markant indflydelse og ansvar samt stor frihed til egen opgaveløsning.

Du bliver ansvarlig for de specifikke processer omkring Montage og Pakning. Som procesansvarlig er din opgave at sikre, at din proces er standardiseret/i compliance og kører med overholdelse af alle gældende kvalitets- og GMP-regler. Det betyder, at du skal binde en række forskellige delprocesser sammen så det hele går op i en højere enhed. Du skal også være med til at uddanne og motivere de medarbejdere, der løser opgaver i forbindelse med din proces.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 21. august
TEMP-TEAM A/SLaborant, pakkerioperatør el. lignende søges til QC Materials

TEMP-TEAM A/S søger for Biogen Idec i Hillerød

TEMP-TEAM samarbejder med Biogen Idec i rekrutteringsprocessen i QC Materials og søger en engageret og motiveret medarbejder til teamet i Hillerød til en fast stilling.

Biogen Idec tilbyder et dynamisk arbejdsmiljø, hvor multikulturelle teams fra hele verden stræber efter de bedste resultater. I Biogen Idec får du mulighed for at påvirke din egen fremtid gennem kreativitet og innovation.

Du bliver en del af et team på 7 medarbejdere, der er ansvarlige for kontrol af pakkemateriale og emballage til Pakkeriet i Hillerød.

Dine primære arbejdsopgaver er kontrol af consumables dvs. slanger, filtre, dunke osv. Derudover er der ad hoc-opgaver og større/mindre projekter - både lokalt og globalt, hvor det forventes, at du er i stand til at tage ansvar og være aktiv i løsningen af den specifikke opgave.


TEMP-TEAM A/S, 21. august
Beirholm SearchExperienced Learning Specialist / Instructional Designer to Global Quality Training & development

Beirholm Search recruiting on behalf of Biogen Idec i Hillerød

Biogen Idec discovers, develops and delivers innovative therapies for the treatment of neurodegenerative diseases, hemophilia and autoimmune disorders. Patients worldwide benefit from its leading multiple sclerosis therapies.

Our new Learning Specialist will have a background/experience from the Pharmaceutical industry - have Instructional design experience in order to develop training material, as well as being the Learning Specialist who lead and facilitate learning solutions in a GMP regulated environment.

The Learning Specialist will have the knowledge to apply principles of adult learning in the biotechnology industry while maintaining compliance to regulatory requirements. Capable of independently leading initiatives, facilitating meetings, and interacting with colleagues at all levels in organization.

Beirholm Search

Jobindex, 21. august
ATPChefkonsulent/konsulenter til Nye forretningsløsninger

ATP, Hillerød

Brænder du for at udvikle nye initiativer, der hjælper med at gøre hverdagen nemmere for mange danskere og/eller bidrage til en mere effektiv sagsbehandling? Er du stærk til at analysere og identificere udfordringer? Og kan du se nye muligheder og løsninger, hvor andre ser begrænsninger?

I ATP arbejder vi løbende med at udvikle vores organisation og forretning, så vi bedst muligt kan skabe værdi for vores kunder (alle borgere i Danmark) og interessenter (ministerier, styrelser til interesseorganisationer). Det kræver, at vi målrettet fokuserer på vores forretning og de ydelser, som vi leverer. Vi ønsker nu at styrke vores fokus yderligere på udvikling af nye initiativer, der kan hjælpe danskerne i hverdagen og samtidig sikre en mere effektiv administration.

I ’Nye forretningsløsninger’ arbejder vi med forskellige initiativer inden for vores omfattende administrationsforretning, der er en af Danmarks største.


ATP, 21. august
ATPChefkonsulent til Nye Forretningsløsninger

ATP, Hillerød

Brænder du for at drive initiativer og at udfordre forretningsløsninger? Og vil du være en del af det hold, der er med til at udvikle potentialet i et af Danmarks største administrationshuse?

I ’Nye forretningsløsninger’ arbejder vi målrettet med udvikling af nye initiativer inden for vores forretning og de ydelser, som vi leverer. Vi gennemfører bl.a. analyser og udarbejder forslag til, hvordan administrative opgaver kan indrettes og organiseres mere effektivt i ATP.

Som vores nye Chefkonsulent bliver du ansvarlig for at styre, koordinere og kvalitetssikre ideer og tiltag, som typisk består af mere strategiske initiativer. De bagved liggende analyser skal danne grundlag for kvalificerede beslutninger, der tilfører størst mulig værdi til løsningerne.


ATP, 21. august
ATPAfdelingschef til Nye Forretningsløsninger

ATP, Hillerød

Har du solide kompetencer inden for forhandling og styring af kontrakter i relation til it-baserede ydelser, og brænder du for at bedrive suveræn ledelse?

Du får ansvaret for at styre vores kontraktportefølje, der i de kommende år vil blive udvidet væsentligt. Som en central del af jobbet vil du løbende skulle sikre, at ATP får de rette priser og/eller gode betingelser i forhold til de indgåede aftaler. Du forventes derfor at have betydelig forhandlingserfaring. Du vil få en bred kontaktflade i og udenfor organisationen, og du bliver hovedrolleindehaver i kontraktforhandlinger med store eksterne leverandører, primært indenfor it- service.

Herudover bliver dine væsentligste opgaver: Leverandørstyring, strategi for og planlægning af udbud (herunder genudbud), håndtering af kontrakter og udarbejdelse af kontraktbudgetter, sparring og rådgivning vedr. kontraktindgåelse, risikostyring og review af kontrakter.


ATP, 21. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
HK Karrieretjek
1 til 20 af 99 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.