1 til 20 af 103 resultater.

Dine valg

 • FjernHillerød

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Hillerød KommuneBarselsvikar for pædagog i Globus

Hillerød Kommune

Pr. 15/9 søges en pædagog 30 t til et barselsvikariat i Globus - gerne med erfaring med arbejdet med tosprogede børn/familier.

Globus er en lille børnehave for tosprogede børn beliggende Teglværksvej 15 i Hillerød vest og, som er tilknyttet den integrerede institution Spiralen.

Vi søger en uddannet pædagog med lyst til/fokus på arbejdet med sprog og sprogtilegnelse, fysiske aktiviteter og, som kan arbejde selvstændigt med en mindre gruppe børn.


Jobindex, 29. juli
JYSK A/SButikschef i JYSK til Hillerød, Birkerød og Frederiksværk området

JYSK A/S

Hvorfor arbejde i JYSK?
Fordi du som Butikschef kan yde dit bedste og udvikle dig hver dag. I JYSK tror vi på, at et godt salg og god service bygger på stærke personlige værdier. Derfor stræber vores butikschefer altid efter at være gode købmænd og gode kollegaer. Via dit team, søger du altid efter nye måder hvorpå du kan forbedre omsætningen i butikken, den daglige drift, personalets præstationer og udvikling.

Hvad kan du forvente at lave til daglig?

 • Med det fulde ansvar for din butik, vil du maksimere salg og service
 • Du går forrest og får det bedste ud af dit team og vil dermed lære mere om ledelse, detail og dig selv
 • Du vil beskæftige dig med driftmæssige opgaver som planlægning, prioritering og opfølgning på de ansattes præstationer

JYSK A/S, 29. juli
Novo Nordisk A/SGMP supporter

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Process Support søger engagerede og resultatorienterede medarbejdere til et spændende job som kvalitets-supporter i vores produktion i Hillerød.

Du vil indgå i et team af engagerede medarbejdere, og du skal i tæt samarbejde med teamkolleger og andre afdelinger i området sikre, at produktion og processer har de bedste forudsætninger for at leve op til gældende kvalitets/compliance og GMP krav. Du vil arbejde med at dokumentere, at kvaliteten er ok hvis vores processer mod forventning ikke følger standarden.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 28. juli
Hillerød KommuneØkonomisk- / administrativ medarbejder til afdelingen Kultur og Udvikling

Hillerød Kommune

Kultur og Udvikling i Hillerød kommune søger en økonomisk-/administrativ medarbejder med tiltrædelse pr. 1. oktober 2014.

Kultur og Udvikling har en bred opgaveportefølje og varetager såvel drifts- som stabsopgaver i relation til kultur, idræt, folkeoplysning, integration, erhverv, turisme, kommunikation, boligsocialt- og kriminalitetsforebyggende arbejde, digitalisering og IKT drift m.m.

En af afdelingens væsentligste missioner er at sikre helhed, sammenhæng, overblik og fremdrift på de områder, vi beskæftiger os med.


Jobindex, 28. juli
Hillerød KommuneStudentermedhjælp/personlig assistent

Hillerød Kommune

Visitator søger personlig assistent 20 timer om ugen i dagtiden.

Assistenten skal støtte Visitators arbejde ved, at skrive alt dokumentation på PC.

Assistenten følger visitators arbejde og tager imod mundtlig diktat der overføres direkte i det digitale journalsystem.

Arbejdet foregår på Rådhuset eller på besøg hos borgere i Hillerød kommune.


Jobindex, 28. juli
FOSSBusiness Controller

FOSS, Hillerød

Headquartered in Hilleroed, Denmark, FOSS is an international family-owned company providing analytical equipment that helps to improve production processes and product quality in food, agricultural and other industries.

Group Business Controlling is a team of 4 employees and a department in Group Finance, in which a high level of professionalism; interdisciplinary collaboration and humor are the key words. In Group Business Controlling, our main tasks are to review and control our business processes and the reports we receive from sales subsidiaries and distributors.

As Business Controller, you will translate financial reporting into useful management information. You deliver a useful sparring, and you manage to support the development of local financial organizations. You must be business-oriented and focused on strengthening group processes, the subsidiaries' financial management and internal control environment.

FOSS

Jobindex, 28. juli
Hillerød KommuneJobrotationskonsulent til Jobcenter Hillerød - barselsvikariat

Hillerød Kommune

Jobcenter Hillerød søger en barselsvikar, der kan videreføre eksisterende jobrotationsprojekter til succes for private og offentlige virksomheder samt ledige i Hillerød Kommune. Som jobrotationskonsulent i Jobcenter Hillerød skal du videreføre eksisterende- og iværksætte nye jobrotationsprojekter.

Jobcenter Hillerød har mange igangværende jobrotationer i offentlige og private virksomheder. Desuden varetager jobcentret hovedparten af jobrotationer i Region Hovedstaden.

Arbejdet som jobrotationskonsulent indeholder mange forskelligartede opgaver, herunder afdækning af virksomheders behov for uddannelse og vikardækning, planlægning af forløb og samarbejde på tværs af jobcentre, faglige organisationer, virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Du vil være en del af hele processen fra virksomhedens indledende tanker om efteruddannelse til rekruttering af jobrotationsvikarer og opfølgning i forløbet.


Jobindex, 25. juli
Hillerød KommuneMatematik- og fysiklærer til 10. klasseskolen i Hillerød

Hillerød Kommune

10. klasseskolen i Hillerød skal bruge en ny kollega, som kan undervise i matematik og fysik samt på en af vores linjer.

Skolen har ca. 210 elever og 22 medarbejdere, som er sammen om at skabe et inspirerende ungdomsmiljø, hvor høj faglig undervisning og sociale relationer er omdrejningspunktet.

Vi forventer, at du er en erfaren underviser, der vil indgå i engageret lærerkollegie, som samarbejder tæt om at give de unge en god oplevelse i det år, de er elever her på skolen.


Jobindex, 23. juli
T. Hansen Gruppen A/S
Sælgere til butik

T. Hansen Gruppen A/S, Hillerød og København S

Vi forestiller os, at du interesserer dig for biler, cykler, scooter/MC eller elektronik. Vigtigst er det dog, at du har lyst til at sælge og betjene kunder i butikken. Du er måske uddannet butiksassistent, reservedelsekspedient eller har en anden relevant baggrund. Du er serviceminded til fingerspidserne og du er god til at tale med mennesker.

Hvis du trives i et teamorienteret miljø og har et godt humør, så vil vi give dig en grundig oplæring i vores produktsortiment og systemer. Dine muligheder for såvel personlig som faglig udvikling er store hos os.

T. Hansen Gruppen A/S

T. Hansen Gruppen A/S, 23. juli
Hillerød KommuneErfarne social- og sundhedshjælpere til Hillerød Hjemmepleje

Hillerød Kommune

Vi søger pr. 1. august 2014 eller snarest derefter social og sundhedshjælpere 28-30 t/ uge, fortrinsvis til aftenvagt.

Hillerød hjemmepleje er en dynamisk og spændende arbejdsplads, hvor udvikling og godt arbejdsmiljø er højt prioriteret. For at styrke borgerens livskvalitet og forebygge indlæggelser, er vi i øjeblikket i gang med at indføre triage, ligesom vi arbejder rehabiliterende og aktiverende i samarbejdet med borgerne.

Dette gør at du har meget stor indflydelse for at præge din egen dagligdag.

Hillerød hjemmepleje er en dynamisk og spændende arbejdsplads hvor udvikling og godt arbejdsmiljø er højt prioriteret.


Jobindex, 23. juli
Hillerød KommuneUdviklingsorienteret og engageret social og sundhedsassistent til aftenvagt, Hillerød Hjemmepleje

Hillerød Kommune

Trives du med udfordringer og krav om konstant udvikling af dine kompetencer?
Brænder du for et arbejde i tæt samarbejde med borgeren?

Vi søger pr. 1. august 2014 eller snarest derefter en social og sundhedsassistent 28 t/ uge, fortrinsvis til aftenvagt. Vagterne afvikles efter 5/2 turnus, hvor de 2 af vagterne hver 4. uge er dagvagter.

Hillerød hjemmepleje er en dynamisk og spændende arbejdsplads, hvor udvikling og godt arbejdsmiljø er højt prioriteret. For at styrke borgerens livskvalitet og forebygge indlæggelser, er vi i øjeblikket i gang med at indføre triage, ligesom vi arbejder rehabiliterende og aktiverende i samarbejdet med borgerne.


Jobindex, 23. juli
3 (Hi3G Danmark ApS)Salgsleder til 3 butik i Hillerød

3 (Hi3G Danmark ApS)

Kan du inspirere og lede andre til højere salgstal?

Til vores butik i Hillerød søger vi en salgsleder der har fokus på salg, og som med stor faglighed kan være med til at sikre butikkens succes og fremgang. Er du dygtig og har du ambitioner, er 3 en virksomhed med gode udviklings– og karrieremuligheder.

Som salgsleder refererer du direkte til butikschefen, og sammen skal I sikre at butikkens medarbejdere har den rette faglige viden og yder et højt serviceniveau. Sammen med butikschefen har du til opgave at lede og fordele arbejdet i butikken. Du tager aktiv del i salgsarbejdet i butikken og en vigtig del af jobbet er at gå forrest og vise det gode eksempel, og derigennem motivere dine medarbejdere. Din dag er præget af både administrative opgaver, samt tid på gulvet til at sælge!


3 (Hi3G Danmark ApS), 23. juli
FOSSMarket Development Manager - Image Analysis

FOSS, Hillerød

Placed centrally in FOSS headquarters in Denmark and reporting directly to the International Market Manager for the Grain, Milling and Edible Oils sectors, you will be one of FOSS’ key global Image Analysis advocates.

Working closely with our local sales organizations and key account management team, you will be the primary person responsible for the pipeline development in image analysis as well as the commercialization of the EyeFoss product through project based sales. You will therefore collaborate with many both internal and external stakeholders.

The main tasks include:

 • Pipeline development for the EyeFoss image analysis product.
 • Maturity of that pipeline through project based sales.
 • Preparation of the global sales organization for eventual hand over of sales responsibly.
FOSS

Jobindex, 22. juli
Novo Nordisk A/SProcess Supporter

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Vi søger en dygtig farmaceut, kemiingeniør eller lignende til Process Support for aseptisk produktion af insulin i Hillerød. Har du lyst til at arbejde med dokumentation af produktionsprocesser og i tæt samarbejde med produktionslinjerne sikre, at produktion og produkter lever op til høje kvalitetskrav? Så har vi det helt rigtige job til dig som supporter i Frigivelsesteamet for Aseptisk produktion. Stillingen er en 12 måneders vikarstilling.

Den primære opgave i dit job består i at reviewe dokumentation af produktionsprocesser og i at sikre, at produktion og produkt er i compliance og efterlever gældende regler og krav.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 21. juli
ALDIFilialledere

ALDI

Ryk ind i toppen af ledelsen for et ALDI Marked. Du har ansvaret for den daglige drift. Du leder og motiverer dit team, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel som f.eks. HHX eller HTX og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Måske har du i et andet erhverv vist lederevner og organisationstalent, hvilket gør dig egnet til denne stilling. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart.


ALDI, 21. juli
Hillerød KommuneLærer til modersmålsundervisning i engelsk, fransk og tysk

Hillerød Kommune

Hillerød Kommune søger uddannede lærere til modersmålsundervisning i engelsk, fransk og tysk med tiltrædelse pr. 1. september 2014. Stillingerne er på tre ugentlige lektioner og timerne læses på Frederiksborg Byskole.

På engelskholdet undervises elever fra 0. - 5. klasse.
På franskholdet undervises elever fra 1. - 4. klasse.
På tyskholdet undervises elever fra 0. – 6. klasse.


Jobindex, 21. juli
Hillerød KommuneOmrådeleder til Træningssektionen

Hillerød Kommune

Områdeleder, 37 timer ugentligt, søges til Træningssektionen i Hillerød kommune. Stillingen er nyoprettet og ønskes besat fra 1. oktober 2014.

Træningssektionen ligger i Sundhedscentret og består af en velfungerende gruppe på 42 medarbejdere bestående af ergoterapeuter, fysioterapeuter, udviklingsfysioterapeut, kliniske undervisere, forebyggelseskonsulent, administrativ medarbejder samt en sektionsleder. Træningssektionens kerneopgave er at visitere til og varetage genoptræning af kommunens borgere efter Servicelovens § 86 og Sundhedslovens § 140 og § 119 samt udføre forebyggende hjemmebesøg.

Sammen med sektionslederen vil du indgå i ledelsen af den daglige drift både administrativt, ledelsesmæssigt og fagligt i forhold til udvikling indenfor genoptræning.


Jobindex, 21. juli
Hillerød KommuneJobcenter Hillerød søger jurist med interesse for beskæftigelsesområdet og kontrakter

Hillerød Kommune

Har du kendskab til og interesse for beskæftigelsesområdet?
Kan du lave et godt aftalegrundlag til styringen af eksterne leverandører?
Kan du bringe dine faglige og personlige kompetencer i spil?

Vi søger en kompetent jurist, som sammen med Jobcentrets sekretariat og de øvrige medarbejdere kan være med til at sikre at jobcentrets indsats er funderet i beskæftigelseslovgivningen og de overordnede politiske mål.

Jobcenter Hillerød har ambitioner om at være blandt de bedste i Danmark med hensyn til effektivitet og resultater. Der er derfor fokus på at sikre klare mål og rammer for indsatsen.

Organisatorisk vil du indgå i Jobcentersekretariatet, der ud over det juridiske grundlag for beskæftigelsesindsatsen arbejder med planlægning af indsatsen, den økonomiske styring og servicering af de politiske udvalg. Sekretariatet består af 11 medarbejdere, heraf 4 AC’ere.


Jobindex, 20. juli
Adecco A/SManufacturing Associates - Cell Culture

Adecco A/S recruiting on behalf of Biogen Idec in Hillerød

 • Have you got solid experience within the pharmaceutical or food industry?
 • Do you have GMP experience?
 • Do you want to be part of an exciting company in growth, where we value each and every employee?

If the answer is yes to the above questions this option may be the right career move for you.

You will perform daily production routines in a cGMP environment where the primary responsibility is the cultivation of mammalian cells from inoculum to bioreactors. The daily tasks include everything from lab work to preparing and running large scale bioreactors.

Adecco A/S

Adecco A/S, 18. juli
Adecco A/SManufacturing Associates - Purification

Adecco A/S recruiting on behalf of Biogen Idec in Hillerød

 • Have you got solid experience within the pharmaceutical?
 • Do you have GMP experience?
 • Do you want to be part of an exciting company in growth, where we value each and every employee?

If the answer is yes to the above questions this option may be the right career move for you.

You will perform daily production routines in a cGMP environment where the primary responsibility is the purification process via column chromatography. You will also be part of the preparation of and responsible for the manufacturing equipment function as it should.

Adecco A/S

Adecco A/S, 18. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 103 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.