1 til 20 af 115 resultater.

Dine valg

 • FjernHillerød

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Hillerød KommuneMatematik- og fysiklærer til 10. klasseskolen i Hillerød

Hillerød Kommune

10. klasseskolen i Hillerød skal bruge en ny kollega, som kan undervise i matematik og fysik samt på en af vores linjer.

Skolen har ca. 210 elever og 22 medarbejdere, som er sammen om at skabe et inspirerende ungdomsmiljø, hvor høj faglig undervisning og sociale relationer er omdrejningspunktet.

Vi forventer, at du er en erfaren underviser, der vil indgå i engageret lærerkollegie, som samarbejder tæt om at give de unge en god oplevelse i det år, de er elever her på skolen.


Jobindex, 23. juli
T. Hansen Gruppen A/S
Sælgere til butik

T. Hansen Gruppen A/S, Hillerød og København S

Vi forestiller os, at du interesserer dig for biler, cykler, scooter/MC eller elektronik. Vigtigst er det dog, at du har lyst til at sælge og betjene kunder i butikken. Du er måske uddannet butiksassistent, reservedelsekspedient eller har en anden relevant baggrund. Du er serviceminded til fingerspidserne og du er god til at tale med mennesker.

Hvis du trives i et teamorienteret miljø og har et godt humør, så vil vi give dig en grundig oplæring i vores produktsortiment og systemer. Dine muligheder for såvel personlig som faglig udvikling er store hos os.

T. Hansen Gruppen A/S

T. Hansen Gruppen A/S, 23. juli
Hillerød KommuneErfarne social- og sundhedshjælpere til Hillerød Hjemmepleje

Hillerød Kommune

Vi søger pr. 1. august 2014 eller snarest derefter social og sundhedshjælpere 28-30 t/ uge, fortrinsvis til aftenvagt.

Hillerød hjemmepleje er en dynamisk og spændende arbejdsplads, hvor udvikling og godt arbejdsmiljø er højt prioriteret. For at styrke borgerens livskvalitet og forebygge indlæggelser, er vi i øjeblikket i gang med at indføre triage, ligesom vi arbejder rehabiliterende og aktiverende i samarbejdet med borgerne.

Dette gør at du har meget stor indflydelse for at præge din egen dagligdag.

Hillerød hjemmepleje er en dynamisk og spændende arbejdsplads hvor udvikling og godt arbejdsmiljø er højt prioriteret.


Jobindex, 23. juli
Hillerød KommuneUdviklingsorienteret og engageret social og sundhedsassistent til aftenvagt, Hillerød Hjemmepleje

Hillerød Kommune

Trives du med udfordringer og krav om konstant udvikling af dine kompetencer?
Brænder du for et arbejde i tæt samarbejde med borgeren?

Vi søger pr. 1. august 2014 eller snarest derefter en social og sundhedsassistent 28 t/ uge, fortrinsvis til aftenvagt. Vagterne afvikles efter 5/2 turnus, hvor de 2 af vagterne hver 4. uge er dagvagter.

Hillerød hjemmepleje er en dynamisk og spændende arbejdsplads, hvor udvikling og godt arbejdsmiljø er højt prioriteret. For at styrke borgerens livskvalitet og forebygge indlæggelser, er vi i øjeblikket i gang med at indføre triage, ligesom vi arbejder rehabiliterende og aktiverende i samarbejdet med borgerne.


Jobindex, 23. juli
3 (Hi3G Danmark ApS)Salgsleder til 3 butik i Hillerød

3 (Hi3G Danmark ApS)

Kan du inspirere og lede andre til højere salgstal?

Til vores butik i Hillerød søger vi en salgsleder der har fokus på salg, og som med stor faglighed kan være med til at sikre butikkens succes og fremgang. Er du dygtig og har du ambitioner, er 3 en virksomhed med gode udviklings– og karrieremuligheder.

Som salgsleder refererer du direkte til butikschefen, og sammen skal I sikre at butikkens medarbejdere har den rette faglige viden og yder et højt serviceniveau. Sammen med butikschefen har du til opgave at lede og fordele arbejdet i butikken. Du tager aktiv del i salgsarbejdet i butikken og en vigtig del af jobbet er at gå forrest og vise det gode eksempel, og derigennem motivere dine medarbejdere. Din dag er præget af både administrative opgaver, samt tid på gulvet til at sælge!


3 (Hi3G Danmark ApS), 23. juli
FOSSMarket Development Manager - Image Analysis

FOSS, Hillerød

Placed centrally in FOSS headquarters in Denmark and reporting directly to the International Market Manager for the Grain, Milling and Edible Oils sectors, you will be one of FOSS’ key global Image Analysis advocates.

Working closely with our local sales organizations and key account management team, you will be the primary person responsible for the pipeline development in image analysis as well as the commercialization of the EyeFoss product through project based sales. You will therefore collaborate with many both internal and external stakeholders.

The main tasks include:

 • Pipeline development for the EyeFoss image analysis product.
 • Maturity of that pipeline through project based sales.
 • Preparation of the global sales organization for eventual hand over of sales responsibly.
FOSS

Jobindex, 22. juli
Novo Nordisk A/SProcess Supporter

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Vi søger en dygtig farmaceut, kemiingeniør eller lignende til Process Support for aseptisk produktion af insulin i Hillerød. Har du lyst til at arbejde med dokumentation af produktionsprocesser og i tæt samarbejde med produktionslinjerne sikre, at produktion og produkter lever op til høje kvalitetskrav? Så har vi det helt rigtige job til dig som supporter i Frigivelsesteamet for Aseptisk produktion. Stillingen er en 12 måneders vikarstilling.

Den primære opgave i dit job består i at reviewe dokumentation af produktionsprocesser og i at sikre, at produktion og produkt er i compliance og efterlever gældende regler og krav.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 21. juli
ALDIFilialledere

ALDI

Ryk ind i toppen af ledelsen for et ALDI Marked. Du har ansvaret for den daglige drift. Du leder og motiverer dit team, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel som f.eks. HHX eller HTX og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Måske har du i et andet erhverv vist lederevner og organisationstalent, hvilket gør dig egnet til denne stilling. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart.


ALDI, 21. juli
Hillerød KommuneLærer til modersmålsundervisning i engelsk, fransk og tysk

Hillerød Kommune

Hillerød Kommune søger uddannede lærere til modersmålsundervisning i engelsk, fransk og tysk med tiltrædelse pr. 1. september 2014. Stillingerne er på tre ugentlige lektioner og timerne læses på Frederiksborg Byskole.

På engelskholdet undervises elever fra 0. - 5. klasse.
På franskholdet undervises elever fra 1. - 4. klasse.
På tyskholdet undervises elever fra 0. – 6. klasse.


Jobindex, 21. juli
Hillerød KommuneOmrådeleder til Træningssektionen

Hillerød Kommune

Områdeleder, 37 timer ugentligt, søges til Træningssektionen i Hillerød kommune. Stillingen er nyoprettet og ønskes besat fra 1. oktober 2014.

Træningssektionen ligger i Sundhedscentret og består af en velfungerende gruppe på 42 medarbejdere bestående af ergoterapeuter, fysioterapeuter, udviklingsfysioterapeut, kliniske undervisere, forebyggelseskonsulent, administrativ medarbejder samt en sektionsleder. Træningssektionens kerneopgave er at visitere til og varetage genoptræning af kommunens borgere efter Servicelovens § 86 og Sundhedslovens § 140 og § 119 samt udføre forebyggende hjemmebesøg.

Sammen med sektionslederen vil du indgå i ledelsen af den daglige drift både administrativt, ledelsesmæssigt og fagligt i forhold til udvikling indenfor genoptræning.


Jobindex, 21. juli
Hillerød KommuneJobcenter Hillerød søger jurist med interesse for beskæftigelsesområdet og kontrakter

Hillerød Kommune

Har du kendskab til og interesse for beskæftigelsesområdet?
Kan du lave et godt aftalegrundlag til styringen af eksterne leverandører?
Kan du bringe dine faglige og personlige kompetencer i spil?

Vi søger en kompetent jurist, som sammen med Jobcentrets sekretariat og de øvrige medarbejdere kan være med til at sikre at jobcentrets indsats er funderet i beskæftigelseslovgivningen og de overordnede politiske mål.

Jobcenter Hillerød har ambitioner om at være blandt de bedste i Danmark med hensyn til effektivitet og resultater. Der er derfor fokus på at sikre klare mål og rammer for indsatsen.

Organisatorisk vil du indgå i Jobcentersekretariatet, der ud over det juridiske grundlag for beskæftigelsesindsatsen arbejder med planlægning af indsatsen, den økonomiske styring og servicering af de politiske udvalg. Sekretariatet består af 11 medarbejdere, heraf 4 AC’ere.


Jobindex, 20. juli
Adecco A/SManufacturing Associates - Cell Culture

Adecco A/S recruiting on behalf of Biogen Idec in Hillerød

 • Have you got solid experience within the pharmaceutical or food industry?
 • Do you have GMP experience?
 • Do you want to be part of an exciting company in growth, where we value each and every employee?

If the answer is yes to the above questions this option may be the right career move for you.

You will perform daily production routines in a cGMP environment where the primary responsibility is the cultivation of mammalian cells from inoculum to bioreactors. The daily tasks include everything from lab work to preparing and running large scale bioreactors.

Adecco A/S

Adecco A/S, 18. juli
Adecco A/SManufacturing Associates - Purification

Adecco A/S recruiting on behalf of Biogen Idec in Hillerød

 • Have you got solid experience within the pharmaceutical?
 • Do you have GMP experience?
 • Do you want to be part of an exciting company in growth, where we value each and every employee?

If the answer is yes to the above questions this option may be the right career move for you.

You will perform daily production routines in a cGMP environment where the primary responsibility is the purification process via column chromatography. You will also be part of the preparation of and responsible for the manufacturing equipment function as it should.

Adecco A/S

Adecco A/S, 18. juli
Ellab A/SSoftwareudvikler - CalSuite

Ellab A/S, Hillerød

Ellab er en førende international producent af præcisionsmåleudstyr og analysesoftware til validering og dokumentation af termiske processer i fødevare-, medicinal- og hospitalsindustrien.

Ellab søger en softwareudvikler til at udvikle vores globale softwareløsning CalSuite til kalibrering af Ellabs temperatur-, tryk- og fugtighedsloggere hos Ellabs kalibreringslaboratorier i hele verden.

Arbejdsopgaver:

 • Forstå og omsætte brugerønsker til færdig operationel software
 • Design af brugerinterface, databaser og softwarearkitektur
 • Problemløsning og optimering af automatiserede kalibreringssystemer
 • Test af samlede løsninger

Ellab A/S, 18. juli
Assistance Personaleservice a/s
Assistance søger rekrutteringskonsulent med salgs-gen!

Assistance Personaleservice a/s, Hillerød

Til vores afdeling i Hillerød søger vi en ambitiøs og selvstændig rekrutteringskonsulent. Ud over at varetage rekrutteringsopgaver fra A-Z, får du ansvar for både det opsøgende og plejende salg. Rekrutteringsopgaverne omhandler bl.a. lederstillinger, ingeniør- og specialiststillinger, administrative stillinger inden for kontor, økonomi, marketing, teknik og salg og vikarassistance inden for samme fagområder.

Stillingen er i første omgang et barselsvikariat, men med mulighed for efterfølgende fastansættelse afhængig af din evne til at opbygge dit eget kundegrundlag.

Som rekrutteringskonsulent får du ansvaret for en række eksisterende kunder og bliver samtidig ansvarlig for at udbygge kundeporteføljen og skabe grundlaget for langvarige kunderelationer. Derfor vil ny-salg indgå som en naturlig del af din hverdag.

Assistance Personaleservice a/s

Assistance Personaleservice a/s, 18. juli
Ellab A/SSoftwareudvikler

Ellab A/S, Hillerød

Ellab er en førende international producent af præcisionsmåleudstyr og analysesoftware til validering og dokumentation af termiske processer i fødevare-, medicinal- og hospitalsindustrien.

Ellab søger en softwareudvikler til at stå i spidsen for vores SKY-projekt, hvor du skal udvikle en spændende softwareløsning til wireless kommunikation mellem vores softwarepakke og vores præcisionsloggere. Der er også mulighed for at få ansvaret for vores APP, som kan vise real time data fra vores SKY-loggere.

Arbejdsopgaver:

 • Ansvarlig for SKY-kommunikationslaget
 • Design af brugerinterface, databaser og softwarearkitektur
 • Problemløsning og optimering af multi threaded software
 • APP-udvikling til iPhone

Ellab A/S, 18. juli
Assistance Personaleservice a/s
Assistance Hillerød søger salgs- og personalekonsulent

Assistance Personaleservice a/s

Vi har bare så travlt og har brug for en konsulent til vikarrekruttering inden for områderne kantine, lager og produktion. Vores kunder og vikarer starter tidligt – så du skal være indstillet på, at din arbejdsdag også starter tidligt.

Du bliver ansvarlig for at vedligeholde og udbygge vores kundeportefølje, og skabe langvarige kunderelationer.

 • Rekruttering af vikarer til kantine, lager og produktion
 • Interview og test af kandidater
 • Booking af vikarer til vikariater
 • Arrangere og afholde kundebesøg hos eksisterende og potentielle kunder

Vi prioriterer det personlige engagement meget højt. Det er vigtigt, at du har nogle års erfaring fra vikar- og rekrutteringsbranchen.

Assistance Personaleservice a/s

Assistance Personaleservice a/s, 17. juli
SAM Executive Search A/SManager Manufacturing Science (Upstream/Cell Culture Operations) (31868)

SAM Executive Search A/S recruiting on behalf of Biogen Idec in Hillerød

The Manager of Manufacturing Sciences leads a team of dedicated, highly competent scientists focusing on upstream (cell culture) operations.

The team interacts with numerous departments to ensure successful tech transfers, smooth resolution of process investigations and effective execution of projects. They work in a world-class facility with both stainless steel large-scale equipment as well as a state-of-the-art laboratory scale capabilities, and serve as a critical interface between development and production.

SAM Executive Search A/S is one of Denmark's and Scandinavia's largest headhunting companies. Through insight of our customers' strategies and challenges, we are preferred partner in the recruitment and competence optimization. We find Directors, Managers and Specialists in Denmark and abroad.


SAM Executive Search A/S, 17. juli
FOSSInternational Service Engineer CSS 2nd Line

FOSS, Hillerød

You will be an International Service Engineer supporting a wide range of our instruments at a 2nd line expert level across the complete range of FOSS markets.

For this role you will be based and working in a team of fellow International Service Engineers, reporting directly to the FOSS Customer & Sales Support 2nd Line Senior Manager.

Your daily work place will be FOSS Innovation Centre, Hillerod, Denmark, with frequent domestic and overseas travel to visit clients, colleagues and to attend company meetings, expect on average 60-80 travel days per year.

Your main tasks will be:

 • Providing prompt remote technical support via various methods; our in-house CRM system, phone, e-mail and via remote diagnostics tools to our worldwide FOSS and distributor markets
 • Undertaking on-site customer visits with local FOSS and distributor contacts worldwide when needed
 • Participating in new instrument development Projects
FOSS

Jobindex, 16. juli
ATPKommunikationsmedarbejder

ATP, Hillerød

Er du ekspert i at kommunikere enkelt og målrettet til borgere? Formidler du svært stof, så alle forstår det? Og arbejder du struktureret, og har du evnen til at koordinere og skabe ensartet kommunikation? Hvis ja, så har vi en spændende stilling som kommunikationsmedarbejder til dig i ATP.

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Du kommer til at arbejde med alle former for skriftlig kommunikation til forskellige medier og er ekspert i at skrive enkelt og handlingsorienteret til borgere.
 • Du skal være garant for, at vi kommunikerer i overensstemmelse med den overordnede sprogpolitik, som sikrer vores kunder enkel og handlingsorienteret information.

ATP, 15. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 115 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.