1 til 20 af 127 resultater.

Dine valg

 • FjernHillerød

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

LukketOpslagsdato

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
ALDIFilialledere

ALDI

Ryk ind i toppen af ledelsen for et ALDI Marked. Du har ansvaret for den daglige drift. Du leder og motiverer dit team, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel som f.eks. HHX eller HTX og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Måske har du i et andet erhverv vist lederevner og organisationstalent, hvilket gør dig egnet til denne stilling. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart.


ALDI, 18. april
Hillerød KommuneBogbude

Hillerød Kommune

Har du let ved at skabe kontakt til andre mennesker?

Er du vedholdende, nem at arbejde sammen med, og elsker du litteratur? Så er det dig, vi leder efter!

Hillerød Bibliotekerne er ved at ombygge to skønne, motoriserede ladcykler til rullende minibiblioteker, og nu leder vi efter dygtige og tillidsvækkende bogbude til at bringe vores materialer ud af huset.

Dine arbejdsopgaver inkluderer:

 • At køre rundt med litteratur til en række virksomheder i Hillerød Kommune.
 • At deltage i en dør-til-dør-indsats i Hillerød Øst, hvor du skal inspirere borgere, der er uvante med at læse, til at kaste sig ud i litteraturens verden.

Jobindex, 16. april
3 (Hi3G Danmark ApS)Sælger til Fona Hillerød

3 (Hi3G Danmark ApS)

Er du en knald dygtig sælger og har du et højt energiniveau? Så hører vi meget gerne fra dig!

Har du mod på at drive dit eget salgsområde, og er du god til at opnå egne budgetter samt arbejde selvstændigt – Så har vi drømmejobbet til dig! Vi har i løbet af 2013 startet et storstilet samarbejde med Fona, og har derfor brug for nogle dygtige salgskonsulenter. Vores forventninger til dig der søger stillingen er at:

 • Du har erfaring indenfor salg, gerne opsøgende
 • Du er moden, og tager ansvar for dine beslutninger
 • Du har gerne erfaring indenfor salgstræning og coaching
 • Du er villig til at gå den ekstra mil for at lukke budgettet

3 (Hi3G Danmark ApS), 16. april
Hillerød KommuneHillerød Vest søger terapeut

Hillerød Kommune

Vil du være vores støtte i implementeringen af hverdagsrehabilitering?

Er du uddannet ergo- eller fysioterapeut og har erfaring med rehabilitering hos borgerne, undervisning og vejledning af plejepersonale, et godt overblik samt evnen til at koordinere blandt flere faggrupper så er det dig vi har brug for.

Vi er i gang med at udbrede tankegang og praksis om hverdagsrehabilitering på Sophienborg plejecenter og søger en ergo- eller fysioterapeut som kan indgå i implementeringen sammen med de øvrige medarbejdere.


Jobindex, 16. april
Hillerød KommuneSygeplejerske søges til Plejecenter Skanselyet

Hillerød Kommune

Plejecenteret Skanselyet opnormerer sygeplejen. Borgerne på Skanselyet har tiltagende komplekse syge- og sundhedsfaglige problemstillinger, derfor ønsker vi at opnormere sygeplejen ved at ansætte flere sygeplejersker.

Vi søger sygeplejersker 32 timer/uge med skiftende vagter. På et 6 ugers rul vil der være 7 aftenvagter. Du skal arbejde hver 3. weekend.

Du har en nyere klinisk praksiserfaring og gerne indsigt i demens, som du vil dele i samarbejdet med vores dygtige og flerfaglige kolleger. Du brænder for arbejdet med ældre borgere og indgår gerne i plejen på lige fod med øvrige kolleger. Du skal ikke vide alt, men du er i stand til at opsøge, undersøge og implementere evident viden. I hverdagen skal du kunne lede og planlægge sygeplejen i egen afdeling og i vagter, skal du kunne igangsætte sygeplejen ved tilkald i øvrige afdelinger.


Jobindex, 16. april
Hillerød KommuneSocial- og sundhedsassistent

Hillerød Kommune

På grund af intern rokering søger Lyet stuen en ny kollega; en social- og sundhedsassistent på 32 timer/uge med weekend hver 3. uge. Blandede vagter, fortrinsvis dagvagter.

Beboere og kolleger vil opleve dig som en person, der brænder for sit job, er faglig dygtig, praktiserer refleksion og flerfaglig samarbejde, er empatisk, engageret, mødestabil og fleksibel.

Skanselyet skal være et attraktivt sted at bo, at leve, at arbejde og at dø. I året 2014, forventer vi at implementere leve-bo koncept, herunder madproduktion. Derudover er vi ved at implementere en ny sygeplejeorganisering.


Jobindex, 16. april
Hillerød KommuneErgoterapeut (30-37t) og fysioterapeut (30-37 t.)

Hillerød Kommune

Med Ældrepuljen vil vi gerne gøre det muligt for borgere på plejecentre at få en endnu mere aktiv hverdag, end de har nu, og derfor ønsker vi at gøre en indsats, for at få det til at ske.

Vi søger derfor en ergoterapeut og en fysioterapeut der sammen med plejepersonalet på kommunens 6 plejecentre vil være med til at implementere hverdagsrehabilitering på plejecentrene. Hillerød kommune har arbejdet med hverdagsrehabilitering siden 2012, og der er allerede mange spændende tiltag i gang ude på plejecentrene.

Du vil være organiseret under Træningssektionen, sammen med alle de andre ergo– og fysioterapeuter, og vil deltage i personalemøder, kompetenceudvikling m.m. på lige fod med de andre, men du vil selvfølgelig det meste af tiden være ude på plejecentrene, hvor borgerne bor. Sammen med borgerne og plejepersonalet vil I sætte mål og lægge en fælles plan for det videre forløb.


Jobindex, 15. april
Sanistål A/SSanistål søger Butikssælger til Hillerød

Sanistål A/S

Har du erfaring fra VVS branchen og lyst til at give Saniståls kunder en service, der er ud over det sædvanlige, er det dig, vi søger.

Du skal arbejde med salg og rådgivning til professionelle kunder og sammen med dine kolleger sørge for, at butikken er salgsklar i forhold til Saniståls koncept og aktuelle kampagner. Du kommer primært til at arbejde med diskbetjening og skal tage del i lagerstyring, vareopfyldning og planlægning af det daglige arbejde i butikken, der er beliggende på Vølundsvej 10 i Hillerød.

Opgaver som indkøb og tilbudsgivning indgår også som en del af jobbet, og vi forventer, at du er struktureret og formår at lytte til og forstå kundernes behov. Du kommer til at arbejde i en veletableret butik, der har fokus på høj service over for kunderne.


Sanistål A/S, 15. april
Novo Nordisk A/SDepartment LEAN Coordinator - production, drive and engagement

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Do you have the drive to work closely with team leaders and employees on the production floor, using your LEAN mind-set and tools to improve how we deal with our daily challenges? If yes, then we have the job for you.

As Department LEAN Coordinator you will report to our department manager and will be part of the department management group. You will also have dotted line to the LEAN Partner for the Vice President. Your main role will be to continuously improve LEAN competencies and support different LEAN activities — all focused on improving stability and quality across our production sites in Denmark.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 15. april
Professionshøjskolen UCCRengøringsmedarbejdere

Professionshøjskolen UCC, Hillerød

Lige nu søger UCC’s afdeling for Bygning, Drift & Service, 2 kompetente og engagerede rengøringsmedarbejdere, der kan være med til at sikre, at BDS leverer ydelser professionelt og med størst mulig kvalitet.

UCC’s rengøringsenhed er opdelt i lokale teams, fordelt på flere adresser og vi arbejder med konceptet professionel rengøring, hvilket bl.a. betyder, at der gøres rent i tidsrummet 6.00 til 13.24.

Det forventes at du:

 • Har en relevant baggrund indenfor rengøring
 • Har dokumenteret rengøringserfaring
 • Er serviceminded
 • Har kendskab til IT på brugerniveau

Jobindex, 14. april
Novo Nordisk A/SQA Professional

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Biopharm New Haemophilia API QA is looking for a talented and ambitious QA Chemist Are you ready to assure quality and develop quality mindset in Novo Nordisk Product Supply? Then we have the job for you in Biopharmaceuticals Quality Assurance.

As a QA professional you will be responsible for ensuring that our products are manufactured according to our marketing authorisations. In our team we handle all kind of documentation on quality matters in the API department. This includes batch documentation, deviations, validation and changes in the production.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 14. april
Novo Nordisk A/SIntern with ambition and focus on production planning

Novo Nordisk A/S, Hillerød

At Novo Nordisk, we share a passion for changing patients’ lives, and we are always looking for talented individuals who want to join us in this effort. Our internships provide exciting learning opportunities for students who bring energy and new ways of thinking to our company.

You will be working in a challenging and highly dynamic logistics team with ten dedicated employees. Among other things we are responsible for planning a production running 24/7, which requires a combination of excellent planning and fast containment of problems.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 14. april
Novo Nordisk A/SInternship in Process Support

Novo Nordisk A/S, Hillerød

At Novo Nordisk, we share a passion for changing patients’ lives, and we are always looking for talented individuals who want to join us in this effort. Our internships provide exciting learning opportunities for students who bring new ways of thinking to our company.

You will be a part of a dynamic and high performing Process Support team in Hillerød, responsible for supporting the production of plastic components for Novo Nordisk medical devices. We value professionalism and responsibility, and have an open and informal team culture. We ensure an environment, where we focus on continuously improving individual and team competences. You will interact in teamwork with colleagues, and have a broad list of contacts throughout the organization.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 14. april
Novo Nordisk A/SFinance intern

Novo Nordisk A/S, Hillerød

You will be part of a small dynamic team developing and driving Financial Management in DMS, who has global responsibility of delivering plastic components for Novo Nordisk injection pens. We value professionalism and responsibility, and have an open and informal team culture.

You will be part of a small dynamic team developing and driving Financial Management in DMS, who has global responsibility of delivering plastic components for Novo Nordisk injection pens. We value professionalism and responsibility, and have an open and informal team culture. We ensure an environment, where we focus on continuously improving individual and team competences. You will interact in teamwork with your colleagues, and have a broad list of contacts throughout the organization.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 14. april
Novo Nordisk A/STalented Innovation engineer with potential to grow

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Talented innovation engineer with potential to grow! Kick-start your career in one of the world’s leading companies within medical devices - located in the greater copenhagen area.

You will be working in the early phases of innovation including tasks related to user insights, ideation, prototyping and test. You will especially focus on transforming user needs into tangible designs suitable for mass production.

You will be given a number of different responsibilities and experience a variety of tasks, working with both internal and external stakeholders. The job will enhance your professional and personal development, providing you with an opportunity to develop skills within specialist expertise and project management.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 11. april
Hillerød KommunePædagogmedhjælper

Hillerød Kommune

Tidsbegrænset stilling som pædagog medhjælper 25 t. ugentlig.

Vi søger pr. 1. maj, pædagogmedhjælper til en tidsbegrænset stilling i perioden 1/5–28/6-14. Sophienborg skole/SFO har til huse i det gamle Sophienborg gods, et anderledes spændende sted.

SFOèn har pt. ca. 220 børn fra bh.klasse til 3.klasse, samt i perioden fra maj og frem, Før-SFO med ca. 50 nye børn.


Jobindex, 11. april
Professionshøjskolen UCCUddannelsesleder til Psykomotorikuddannelsen

Professionshøjskolen UCC, Hillerød

Psykomotorikuddannelsen i UCC har ca. 300 studerende og er en del af det nybygget Campus Nordsjælland. Campus Nordsjælland har omkring 2500 studerende fordelt på Psykomotorikuddannelsen, de øvrige sundhedsuddannelser i UCC, Pædagoguddannelsen, Socialrådgiveruddannelsen samt Videreuddannelse.

Udover at have personaleansvaret for uddannelsens undervisere vil dine vigtigste opgaver i stillingen blive, at:

 • justere uddannelsen i overensstemmelse med resultaterne fra den igangværende akkreditering
 • styrke den tværprofessionelle indsats i et tæt samarbejde med de øvrige uddannelsesledere i programområdet for Pædagog- og sundhedsuddannelserne
 • fortsætte den stabile drift af uddannelsen, herunder budgetansvaret
 • skabe partnerskaberaftaler med kommunerne
 • sikrer rammerne for et godt studiemiljø

Jobindex, 11. april
Adecco A/SPurchaser of packaging material for our Label and Pack Operation - Biogen Idec

Adecco A/S recruiting on behalf of Biogen Idec in Hillerød

 • Would you like to work with purchasing?
 • Would you like to be part of a fast growing company?
 • Do you thrive in an International, multi-cultural environment?

Then this exciting opportunity, for a 12 month temporary position, may be just right for you.

This is a challenging, exciting and rewarding opportunity to work for Biogen Idec in Hillerød. We are looking for a proactive purchaser for a one year temporary position where you will be responsible for purchasing related to the Label & Pack area.

Adecco A/S

Adecco A/S, 11. april
Telia Danmark
Butikssælger til Shop Hillerød, Fuldtid

Telia Danmark

Sæt 4G turbo på din karriere som butikssælger med ledertalent
Vil du vinde hver gang? Så læs videre

Stillingen er en fuldtidsstilling i vores Shop Hillerød, på 37 timer, og din vagtplan fastlægges af butikschefen, som du også refererer til.

Telia Danmark

Hvis du har en leder ”gemt i maven”, får du muligheden for at vise det, da vi udvælger og uddanner vores egne ledere. Forinden du tager denne rejse, skal du vise at du kan yde både Danmarks bedste service og være Butikkens bedste sælgere.

Vores Interne Leder Aspirant hold, kører fast årligt, start marts med udvælgelsesforløb i januar. Dine ambitioner for denne stilling, vil derfor være, at blive optaget på dette hold.

Telia Danmark

Telia Danmark, 10. april
ATPForretningskonsulent til driftsanalyse og rapportering

ATP, Hillerød

Er du vores nye talentfulde kollega med kompetencer inden for forretningsforståelse, forretningsanalyse og konceptudvikling? Hvis du er en robust og energisk analytiker, som kan omsætte viden og data til praktiske løsninger og føre dem ud i livet – så skriv og fortæl os hvordan du kan gøre en forskel.

Du bliver en del af et analyseteam, som har følgende fokusområder:

 • Rapportering af driftsresultater i overblik og rapporter.
 • Modeludvikling til driftsoptimeringsprojekter samt bemanding.
 • Produktivitetsberegninger og trendanalyser.
 • Kundeanalyser og benchmarking.
 • Ad hoc-opgaveløsning.

ATP, 10. april

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 127 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.