1 til 20 af 126 resultater.

Dine valg

 • FjernHillerød

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Verdo A/SVVS-montører

Verdo A/S, Hillerød

Trives du med opgaver inden for ejendomsservice og kender du til grøn energi, varmepumper, biokedler og solvarme, så læs endelig videre.

Verdo Entreprise A/S i Hillerød søger dygtige, selvstændige og ansvarsbevidste VVS-montører til et varierende job inden for VVS-faget med fokus på ejendomsservice. Som VVS-montør hos Verdo arbejder du selvstændigt og med et fagområde, hvor følgende kvalifikationer er relevante:

 • Relevant uddannelse som VVS-montør, samt generel erfaring inden for VVS-faget
 • Kendskab til og engagement for grøn energi, varmepumper og solvarme
 • Kendskab til indregulering samt indstillinger af styringer

Verdo A/S, 24. oktober
Hillerød KommunePædagogmedhjælper søges snarest

Hillerød Kommune

Pædagogmedhjælper til børnehavegruppe søges snarest.

Stillingen er på 37 timer.

Stillingen er i Spiren hvor vi arbejder med børnene i relationsgrupper.


Jobindex, 24. oktober
Nr. Herlev Børnehus
Engageret pædagog og pædagogmedhjælper til vuggestuen

Nr. Herlev Børnehus, Hillerød

Nr. Herlev Børnehus er en lille, hyggelig privat integreret institution i Nr. Herlev, Hillerød. Vi søger nu en pædagog og pædagogmedhjælper til vores vuggestue til snarlig tiltrædelse. Begge stillinger er på 37 timer.

Vi lægger stor vægt på, at du er

 • engageret og initiativrig
 • åben med et positivt sind
 • at du evner at arbejde i børnehøjde
 • du vægter samarbejdet med kollegaer og forældre, højt

Der er nødvendigt, at du er fleksibel og omstillingsparat overfor nye initiativer. Du trives godt med udendørsaktiviteter. Du har evt. nogle års erfaring fra en vuggestue – gerne med fokus på bevægelse og udendørsaktiviteter.


Jobindex, 24. oktober
Novo Nordisk A/SLogistik leder med engagement, drive og vilje

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Brænder du for logistik, ledelse og muligheden for at gøre en reel forskel når det kommer til spørgsmålet om vores diabetes produkter? Savner du udfordringer og motiveres du af komplekse problemstillinger og ambitiøse mål? Hvis det er dig så har vi dit næste job lige her!

Som teamleder skal du sikre, at vi kontinuerligt leverer som aftalt og i de rette mængder. Udover det vil du blive målt på, hvordan dit team kan arbejde smartere og mere effektivt. Nøglen til din succes ligger i synlig personaleledelse, sparring og coaching af dine medarbejdere. Alle skal vide, hvor vi er på vej hen, hvorfor vi er på vej derhen, og hvad deres rolle er i den sammenhæng. Udviklingssamtaler, systematisk træning og problemløsning bliver derfor også meget væsentlige elementer i dit job. Det gælder også koordinering og erfaringsudveksling på tværs af teams og afdelinger.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 24. oktober
Professionshøjskolen UCCProgramleder til Borger og Sundhed

Professionshøjskolen UCC, Hillerød

Har du lyst til at stå i spidsen for en videreuddannelse, der er under forandring og i ekspansion?

Professionshøjskolen UCC søger en Programleder til den sundhedsfaglige videreuddannelsen Borger og Sundhed, der evner at stå i spidsen for udviklingen af en afdeling, som i de kommende år særligt vil sætte fokus på:

 • Udvikling af videreuddannelsen inden for de sundhedsfaglige områder
 • Aktivt samspil med de øvrige uddannelsesområder i UCC samt ikke mindst med de store eksterne aftagere som regioner, kommuner og private aftagere
 • Øget initiativ omkring forsknings- og udviklingsarbejdet
 • At styrke de fælles faglige værdigrundlag

Jobindex, 23. oktober
HTH KøkkenerSalgselev

HTH Køkkener, Hillerød

Brænder du for at levere gode kundeoplevelser og besidder du et naturligt salgstalent? Ønsker du udfordrende opgaver og en bred kontaktflade indenfor salg? Så er du måske en af vores nye salgselever!

Din nye arbejdsplads bliver i vores flotte HTH Gør Det Selv butik i Hillerød. Din 2-årige uddannelse foregår blandt branchens dygtigste sælgere, hvor du vil få en hverdag med masser af kundekontakt. HTH Øst A/S er en del af HTH koncernen – du vil derfor få en arbejdsplads i en rigtig stor familie med gode kolleger og mulighed for udvikling i koncernen. Den teoretiske uddannelse får du på Handelsfagskolen i Odder sammen med andre elever fra køkkenbranchen. Du vil få branchens bedste uddannelse og vil blive grundigt oplært i salg, produktkendskab og kreativ boligindretning.


Jobindex, 23. oktober
Hillerød KommuneUdbudskonsulent

Hillerød Kommune

Brænder du for kontraktstyring og er du god til at fokusere og arbejde efter aftalte mål? Kan du dokumentere høje faglige kompetencer indenfor it udbud? Så er stillingen som vores nye udbudskonsulent måske noget for dig.

Vi søger en ny kollega til vores Indkøbs- og Udbudssektion, der har erfaring med at arbejde med udbud og annoncering af it-kontrakter, indgåelse af kontrakter og kontraktstyring i al almindelighed.

I det daglige vil du have en tæt kontakt til hele organisationen og du vil skulle samarbejde med sektionens 3 øvrige medarbejdere. Dit primære arbejdsområde vil være kontraktstyring. Herudover vil du skulle arbejde med:

 • kontraktkoncipering
 • konsulentbistand og rådgivning vedrørende kontraktindgåelse
 • konkurrenceudsættelse af ikt og ikt tjenesteydelser, jf. tilbudslovens annonceringspligt og Udbudsdirektivet

Jobindex, 23. oktober
Hillerød KommuneIndkøbskonsulent

Hillerød Kommune

Kan du lide at arbejde med indkøb og går du til dine opgaver på en systematisk og analytisk facon?

Vi søger en indkøbskonsulent til vores Indkøbs- og Udbudssektion, der har lyst til at indgå i vores spændende tværfaglige og travle hverdag, hvor vi sætter pris på at yde en god og faglig korrekt service overfor interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du vil i tæt samarbejde med de interne kunder og de eksterne leverandører, skulle videreudvikle processer og standarder for at sikre de økonomisk mest fordelagtige aftaler samt kontinuerlig optimering af disse. Dette indebærer blandt andet varetagelse af følgende opgaver:

 • Udvikling og indarbejdelse af compliance i Hillerød Kommune i forhold til de indgåede kontrakter/indkøbsaftaler
 • Udvikling af initiativer, der kan understøtte fortsat udvikling og anvendelse af e-handel i Hillerød Kommune
 • Vedligeholdelse af e-handel-systemet

Jobindex, 23. oktober
Hillerød KommuneJuridisk konsulent til byrådssekretariatet

Hillerød Kommune

Vi søger nu en dygtig juridisk konsulent til en spændende stilling centralt placeret i Hillerød kommunes forvaltning.

Stillingen er placeret i Byrådssekretariatet, hvor vi er 11 medarbejdere, heraf en sekretariatschef og to juridiske konsulenter. Sekretariatet er centralt placeret i kommunen tæt på Borgmester og Direktion. Ud over den juridiske del består sekretariatet af 8 medarbejdere med ansvar for dagsordensproduktion til de politiske udvalg og direktørbetjening.

Som jurist i byrådssekretariatet, skal du bistå Hillerød Kommune med juridisk rådgivning og sparring i forhold til et bredt udvalg af juridiske problemstillinger. Du skal varetage konkret sagsbehandling af de mere komplicerede sager, samt sager der er påklaget til det kommunale tilsyn, Ombudsmanden mv. Af særlige opgaver kommer du til at beskæftige dig med juridiske problemstillinger inden for de tekniske, miljø og ejendomsretlige områder.


Jobindex, 23. oktober
Hillerød KommuneSophienborg Plejecenter - Hillerød Vest - Somatisk Enhed søger uddannet SSH 28 timer i fortrinsvis aftenvagt fra den 1/1 2015

Hillerød Kommune

Sophienborg Plejecenter er opdelt i 7 bo-enheder. Der er 4 somatiske bo-enheder med 9 boliger. I alle teams er samværet præget af engagement, ansvarlighed for hinanden, opgaverne og fællesskabet.

På 2. stuen arbejder vi;

 • Med stor medindflydelse og udfordringer i hverdagen
 • I tæt samarbejde med naboenheden og pårørende, for vores beboere.
 • Med fælles hygge ved alle måltider.
 • Med at være rummelige og have en god tone i hverdagen.
 • Aktiverende.

Jobindex, 23. oktober
Alm. BrandBankrådgiver til Alm. Brand Bank i Hillerød

Alm. Brand

Vi søger en faglig dygtig og kompetent bankrådgiver, der er initiativrig og kan tage selvstændigt ansvar. Du kan lide at være proaktiv i forbindelse med opsøgende salg, herunder arbejde indgående med mulighederne i den eksisterende kundeportefølje.

Som bankrådgiver i Alm. Brand Bank får du ansvaret for egen kundeportefølje af privatkunder og mulighed for at dyrke relationer internt i Alm Brand, med henblik på at give kunderne udbytte af vores Dobbeltkundekoncept. Derudover vil boligrådgivning udgøre en central del af jobbet.

Jobbet indeholder en stor del egne initiativer i forhold til at være aktiv og opsøgende i relation til nye kunder.


Alm. Brand, 23. oktober
Hillerød KommuneBeskæftigelsesrådgiver til Jobcenter Hillerød

Hillerød Kommune

Kunne du tænke dig at blive en del af et vinderhold, der har skabt flotte resultater på dagpengeområdet det seneste år? Vil du være med fra start, når den kommende beskæftigelsesreform bliver til virkelighed, og motiveres du af at deltage i forandringsprocesser? Har du tidligere skabt konkrete resultater, som har bragt mennesker fra ledighed og i arbejde? Så er det dig vi er på udkig efter, som kommende medarbejder i vores dagpengeteam!

Du vil, som kommende medarbejder på dagpengeområdet, indgå i sektionen ”Job & Integration”, bestående af 18 engagerede kolleger, hvoraf 5 arbejder med dagpengemodtagere.

Dine arbejdsopgaver bliver følgende:

 • Kontakt- og aktiveringssamtaler med ledige dagpengemodtagere og borgere på midlertidig arbejdsmarkedsydelse. Herunder fælles samtaler med A-kasser.
 • Udarbejdelse af jobplaner sammen med kandidaterne
 • Kontakt med og opfølgning hos samarbejdspartnere

Jobindex, 22. oktober
Novo Nordisk A/SMoulding Proces Ingeniør

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Er du en dygtig kommunikator med indgående kendskab til sprøjtestøbestøbeprocesser og -værktøjer? Har du lyst til at være en del af Best In Class støbeproduktion? Hvis det er tilfældet, er dette jobbet for dig, hvor du sammen med den øvrige del af vores team supporterer den globale produktion af vores sprøjtestøbte plastkomponenter til prefyldte pensystemer.

Vores omsætning er voksende, og vi har derfor brug for flere erfarne støbeprocesingeniører eller værktøjsingeniører, der vil have ansvaret for at yde ekspertsupport til vores støbeprocesser og -værktøjer på det udstyr Novo Nordisk ejer hos vores strategiske støbeleverandører. Du vil blive en nøglemedarbejder i forhold til en eller flere af vores støbeprocesser.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. oktober
FOSSMaster Data Coordinator

FOSS, Hillerød

Headquartered in Hilleroed, Denmark, FOSS is an international family-owned company providing analytical equipment that helps to improve production processes and product quality in food, agricultural and other industries.

The Master data department is part of Global Logistics and is responsible for global master data and management of the engineering change management process.

The team currently consists of three colleagues, who work with engineering changes and master data.

Primary tasks

 • Create and maintain material master data in SAP
 • Support the business in solving master data problems and issues
 • Continuously improve our master data quality
FOSS

Jobindex, 21. oktober
STARK
Vi efterlyser sælgeren

STARK

– har DU ambitioner og mod på at drive dit og STARKs salg videre, er chancen her nu.

Vi søger branchens bedste talent, med det mål at øge salget og servicen til vores kunder, og bringe kundetilfredsheden til nye højder. Vi forventer at du har lysten og modet til at prøve noget nyt, gennem en ekstraordinær indsats der skaber resultater.

DET ER DIG VI EFTERLYSER, HVIS DU:

 • Vil VINDE hver gang
 • Er FLITTIG og vedholdende
 • Elsker at være sammen med kunder og skaffe salgsinformation
STARK

STARK, 21. oktober
STARK
Sælger til isenkræmmer afdelingen.

STARK, Hillerød

Vi har forrygende travlt og søger derfor en medarbejder med erfaring i næsten alt inden for værktøj. Du vil blive en del af et aktivt professionelt salgsteam på 11 personer, som målrettet betjener områdets håndværksmestre, entreprenører og private.

Et bredt fagligt niveau, god service, vilje og gejst, godt købmandskab og en veludviklet humor er kendetegnende for os – og for dig. Den daglige omgangstone er fri og uformel.

STARK

STARK, 21. oktober
Novo Nordisk A/STeamleader til teknik

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Er du en entreprenant rutineret og handlekraftig leder med teknisk indsigt, der forstår at skabe rammerne for dine medarbejdere? Så kunne dette være din chance for en udfordrende position som teamleder til vores tekniske team i afdelingen On-site Services Hillerød.

Dit team består af 5 maskinmestre, 6 supportere, en BMS koordinator samt en projektleder, der alle servicerer tekniske anlæg til de på vores topmoderne site. Du er der for medarbejderne, og er synlig i de daglige processer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at få det tekniske team til at fungere både internt i afdelingen og i forhold til vores kunder. I den daglige drift har du naturligt ansvaret for at sikre, at dine medarbejdere leverer den rette kvalitet, og at de valgte løsninger har de bedste levetidsomkostninger set i forhold til indkøb, driftsomkostninger, vedligehold og miljø.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 21. oktober
Hillerød KommuneIT medarbejder søges til specialundervisningscentret CSU Egedammen i Hillerød

Hillerød Kommune

IT medarbejder søges snarest muligt til at varetage CSU Egedammens IT opgaver. Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Vi forventer:

 • At du kan forestå CSU Egedammens IT udvikling
 • At du kan forestå den daglige drift af CSU Egedammens IT opgaver
 • At du kan indgå i et positivt samarbejde med Hillerød Kommunes IT afdeling
 • At du har relevant uddannelsesmæssig baggrund
 • At du har solide IT kvalifikationer
 • At du har gode kommunikative evner og kan arbejde selvstændigt
 • At du har en positiv kontaktskabende personlighed og kan trives i samspil med elever og medarbejdere

Jobindex, 21. oktober
Region HovedstadenKonsulent til virksomhedsbesøg indenfor bygge og anlæg

Region Hovedstaden

Den regionale praktikpladsenhed er et udviklingsprojekt under Region Hovedstaden, der udvikler nye metoder til at skaffe flere praktikpladser til de unge der ønsker at gennemføre en erhvervsuddannelse. En af vores hovedindsatser er at etablere flere praktikpladser i forbindelse med store, offentlige og private bygge- og anlægsprojekter. Vi søger en medarbejder til indsatsen, primært til at varetage opgaver indenfor bygge- og anlægsområdet, men du skal også være parat til at påtage dig opgaver inden for andre områder (eksempelvis inden for industri og kontor).

Primære arbejdsopgaver

 • Virksomhedsbesøg med henblik på etablering af praktikpladser i mellemstore og store virksomheder
 • Byggepladsbesøg for at vurdere potentiale for praktikpladser på bygge- og anlægsområdet
 • Samarbejde med erhvervsskoler herunder praktikcentre og jobcentre

Region Hovedstaden, 21. oktober
Region HovedstadenKonsulent til virksomhedsbesøg indenfor industriens og det merkantile område søges

Region Hovedstaden

Den regionale praktikpladsenhed er et udviklingsprojekt under Region Hovedstaden, der udvikler nye metoder til at skaffe flere praktikpladser til de unge, der ønsker at gennemføre en erhvervsuddannelse. En af vores hovedindsatser er at etablere flere praktikpladser inden for industriens og de merkantile erhvervsuddannelser. Vi søger en medarbejder til denne del af indsatsen, men du skal også være parat til at påtage dig opgaver inden for andre fagområder (eksempelvis inden for bygge og anlæg).

Primære arbejdsopgaver

 • Virksomhedsbesøg med henblik på etablering af praktikpladser i mellemstore og store virksomheder
 • Samarbejde med erhvervsskoler herunder praktikcentre og jobcentre
 • Virksomhedsrådgivning vedr. ansættelse af elever/lærlinge
 • Indgå i samarbejder med brancheorganisationer, skoler og virksomheder om indsatser på fag med gode beskæftigelsesmuligheder

Region Hovedstaden, 21. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 126 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.