1 til 20 af 105 resultater.

Dine valg

 • FjernHillerød

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
3 (Hi3G Danmark ApS)Opsøgende sælger

3 (Hi3G Danmark ApS), Hillerød

Vi har fuld smæk på hos 3 og er derfor på jagt efter en sælger til Hillerød. Du er proppet med selvtillid og energi, og du trives i et ungt og hektisk miljø med knald på. Som sælger i 3Butikken får du kæmpestore udfordringer, og du kommer til at score kassen, hvis du har, hvad der skal til. Du bliver del af et fantastisk salgsteam i en dynamisk virksomhed, hvor vi brænder for vores arbejde og fejrer vores sejre.

Din helt centrale opgave bliver at demonstrere og sælge 3’s produkter til private og erhvervskunder. Det vil sige, at du skaber kontakt og hjælper kunderne til at forstå de forskellige abonnementer til mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Samtidig præsenterer og sælger du de fedeste mobiler på markedet. Ud over at hjælpe kunderne til at vælge den rigtige mobilløsning sikrer du, at de alle får en super positiv oplevelse med hjem.


3 (Hi3G Danmark ApS), 20. august
ATPAnalytiker eller Senior Analytiker til ATP's Investeringsområdef

ATP, Hillerød

Team Risk’s opgaver er en integreret del af investeringsprocessen, og i det daglige vil du komme til at arbejde tæt sammen med investeringsafdelingen samt de øvrige teams i Pensions & Investments.

Du skal via din faglige indsigt indenfor finansieringsteori og de praktiske kompetencer med data og systemer fungere som det bindeled, der sikrer udvikling og holdbare løsninger af ATP’s risikometoder til gavn for hele P&I.

Du har en videregående uddannelse (Master eller PhD.) indenfor finansiering, matematik, økonomi eller tilsvarende, eventuelt suppleret med relevante kurser og efteruddannelse. Erfaring fra den finansielle sektor, bank og/eller pensionsbranchen er en fordel. Ydermere vil erfaring med operationel risikostyring være relevant, men ikke afgørende.


ATP, 20. august
Hillerød KommuneUdskolingslærer til elever med særlige behov søges til Hillerødsholmskolen

Hillerød Kommune

Vi søger en lærer, der kan hjælpe elever med særlige behov i udskolingen især med dansk og matematik. Stillingen er tidsbegrænset til dette skoleår.

Du skal:

 • Være læreruddannet og kunne undervise elever med forskellige forudsætninger,
 • Have lyst og kompetence til differentieret og inkluderende undervisning,
 • Være en kompetent klasseleder,
 • Være interesseret i at arbejde i et team om hele børnegruppen,
 • Være en del af en stor skole med i alt 700 elever og 70 kolleger.

Jobindex, 20. august
Hillerød KommuneTandklinikassistenter – barselsvikar

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje har 2 ledige barselsvikariater:

 • En klinikassistent på fuld tid med start den 22. september 2014 eller snarest derefter. Stillingen er i basistandplejen, dvs. arbejde med børn og unge.
 • En klinikassistent på fuld tid med start den 1. oktober 2014. Stillingen er udelukkende på tandreguleringsklinikken. Erfaring med tandregulering vil derfor være en fordel.

I Hillerød Tandpleje er vi 55 ansatte og har ca. 11.500 børn og unge tilknyttet basistandplejen. Vi har en decentral struktur med 5 klinikker til almindelig tandbehandling. Herudover har vi et fælleskommunalt samarbejde med Halsnæs Kommune om tandregulering, som holder til i Tandreguleringscentret på Carlsbergvej 13. Vi varetager omsorgstandpleje og specialtandplejen for kommunens egne borgere og udbyder narkose behandlinger ca. 1 gang om måneden.


Jobindex, 20. august
FOSSMarket Development Manager - Image Analysis

FOSS, Hillerød

Placed centrally in FOSS headquarters in Denmark and reporting directly to the International Market Manager for the Grain, Milling and Edible Oils sectors, you will be one of FOSS’ key global Image Analysis advocates.

Working closely with our local sales organizations and key account management team, you will be the primary person responsible for the pipeline development in image analysis as well as the commercialization of the EyeFoss product through project based sales. You will therefore collaborate with many both internal and external stakeholders.

The main tasks include:

 • Pipeline development for the EyeFoss image analysis product.
 • Maturity of that pipeline through project based sales.
 • Preparation of the global sales organization for eventual hand over of sales responsibly.
FOSS

Jobindex, 20. august
ALDIFilialledere

ALDI

Ryk ind i toppen af ledelsen for et ALDI Marked. Du har ansvaret for den daglige drift. Du leder og motiverer dit team, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel som f.eks. HHX eller HTX og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Måske har du i et andet erhverv vist lederevner og organisationstalent, hvilket gør dig egnet til denne stilling. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart.


ALDI, 19. august
VERO MODA
Store Sales Manager - VERO MODA, Hillerød

VERO MODA

Vi søger en Store Sales Manager til et barselsvikariat i vores VERO MODA butik i Hillerød. Store Sales Manager er det nye navn for vores butikschefer i VERO MODA, BESTSELLER Retail. Vi opgraderer stillingen til at være endnu mere fokuseret på dine kvalifikationer i at lede salget i butikken, lede dine medarbejdere til at blive de bedste sælgere, samt din evne til at omsætte fokus på nøgletal til handling og vækst i omsætning – hver dag. Vikariatet løber fra senest 1. november 2014 til 31. august 2015.

Som Store Sales Manager er du ansvarlig for at maksimere omsætning og lønsomhed i butikken. Du skal sætte daglige salgsmål, der skal sikre, at kampagner og aktiviteter gennemføres i overensstemmelse med den markedsføringsplan og de budgetter der skal nås.


VERO MODA, 18. august
Hillerød KommuneKonsulent til nyetableret OPUS Team

Hillerød Kommune

Er du en habil bruger af KMD Opus og trives du med en travl og afvekslende arbejdsdag, hvor du skal kunne håndtere både systemopsætning og direkte brugervejledning og -undervisning? Så er det måske dig der skal være vores nye kollega.

Hillerød Kommunes nyetablerede OPUS Team søger en konsulent, med et indgående kendskab til Organisations- og Brugerstyring, som har lyst til at være en del af et nyt team, hvis primære opgave er, at sikre optimal brug af KMD Opus i Hillerød Kommune. KMD Opus er kommunens ERP-løsning til Økonomi, Løn og Debitor.

Som medarbejder i OPUS Teamet skal du være med til at sikre, at systemopsætning er korrekt samt at kommunens brugere, både centralt og decentralt, får den undervisning og vejledning, som er nødvendig for optimal udnyttelse af systemet.


Jobindex, 15. august
Hillerød KommuneBarselsvikar for tale-hørelærer / audiologopæd

Hillerød Kommune

Barselsvikar som tale-hørelærer / audiologopæd til PPR i Hillerød Kommune.

Vi søger en barselsvikar for en tale-hørelærer / audiologopæd fra d. 1. november 2014 til 30. april 2015 med mulighed for forlængelse.

PPR har til huse i smukke omgivelser på Hillerød Rådhus og er organisatorisk placeret i afdelingen ”Familier og Sundhed” i direktørområdet ”Børn, Skoler og Familier”. Rådhuset er let tilgængeligt med både offentlig transport og i bil.

Tale-høreteamet består af 1 leder, 10 tale- hørelærere/ audiologopæder samt 2 specialpædagoger, der betjener kommunens Legetek.


Jobindex, 14. august
Hillerød KommuneLeder af talehøreteamet - PPR

Hillerød Kommune

Hillerød Kommune søger leder af talehøreteamet i PPR.

Engageret, fagligt stærk og visionær leder søges til spændende job pr. 1. november 2014 eller snarest efter. Efter mange års arbejde har vores leder af talehøreteamet valgt at gå på pension.

Vi søger derfor en leder, der har lyst til at påtage sig ledelsen af vores veluddannede talehøreteam og samtidig indgå i det øvrige ledelsesbårne udviklingsarbejde i PPR.

Talehøreteamets opgaver i PPR er bredt sammensatte og specialiserede indenfor hele tale-høre-læseområdet og målrettet børn både i almen- og specialområdet. Teamet arbejder med børn og unge i alderen 0-18 år, forældre og det pædagogiske personale i dagtilbud og skoler. Teamet er i tæt samarbejde med de øvrige faggrupper i PPR meget optaget af at understøtte arbejdet med inkluderende læringsmiljøer i dagtilbud og skoler, fx med LP og inklusionsindsatser.


Jobindex, 14. august
Hillerød KommuneKlubmedarbejder til Klub Guldminen søges 20 t. ugentligt

Hillerød Kommune, Alsønderup

Klub Guldminen i Alsønderup søger en ny medarbejder pr. 1. september eller snarest muligt derefter.

Fritidsklubben har mellem 110 og 120 medlemmer. Vi er en overbygningsklub, så vi hører sammen med Kulminen SFO. Vi har dagligt åbent fra 14–17. I skoleferier har vi åbent 10-16. Vi har lukket hele juli måned.

Du skal være indstillet på:

 • at arbejde 20 mandag aftener årligt i tidsrummet 17- 20.
 • at deltage i lejr, overnatninger og andre arrangementer udenfor klubbens almindelige åbningstid.

Jobindex, 14. august
FOSSTekniker til sluttest i produktion

FOSS, Hillerød

FOSS Analytical A/S søger en dygtig og engageret tekniker til sluttest af apparater i produktionen i Hillerød.

Dine primære opgaver bliver sluttest af apparater og i den forbindelse fejlfinding på modulniveau.

Du bliver en del af et velfungerende produktionsmiljø, hvor vi arbejder med avancerede flowsystemer.

Vi tager aktivt del i forbedring af kundeoplevelsen, og gransker derfor installationsrapporter og evt. opstående fejl hos kunden (RMA processen), og tilretter vores processer derefter, ud fra principperne om løbende forbedringer.

FOSS

Jobindex, 14. august
FOSSMontagemedarbejder til montage i produktion

FOSS, Hillerød

FOSS Analytical A/S søger en engageret montagemedarbejder til apparatfremstilling i produktionen i Hillerød. Fabrikken har 90 medarbejdere, der alle arbejder i specialiserede teams, med produktion af komplekse måleapparater. Vi har i de seneste år arbejdet med produktionsoptimering via LEAN og fokuserer i det daglige målrettet på løbende forbedringer.

Din primære opgave bliver at lave montage af undersamlinger samt slutprodukter. Montagen indbefatter finmekaniske dele og montage af komplette print i enheder. Apparaterne er komplekse enheder med flowsystemer, optik og elektroniske detektorer. Derudover arbejder apparatfabrikken med de forskellige Lean principper/værktøjer, bl.a. Kanban, 5S og løbende forbedringer.

FOSS

Jobindex, 14. august
AgroviErfarne regnskabsmedarbejdere

Agrovi, Ringsted eller Hillerød

Agrovi er inde i en spændende udvikling med mange nye større landbrugskunder. Derfor søger vi erfarne regnskabsmedarbejdere, som har lyst til at arbejde med service og rådgivning til alle på landet. Du bliver en del af vores professionelle og velfungerende regnskabsteam og kan vælge om du vil sidde på kontoret i Ringsted eller i Hillerød.

Agrovi har fokus på udvikling og konstruktive løsninger, der tager afsæt i kundens situation, behov og ønsker. Derfor skal du sammen med virksomhedens øvrige medarbejdere medvirke til, at kunderne får de helt rigtige og skræddersyede løsninger. Med egen kundeportefølje løser du mangeartede opgaver selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Periodeafslutning og udarbejdelse af årsregnskaber
 • Kontering og momsopgørelse samt revision af bilagsmateriale
 • Evt. farmsekretæropgaver hos kunden

Agrovi, 13. august
AgroviØkonomikonsulenter og revisorer

Agrovi, Hillerød eller Ringsted

Agrovi er inde i en spændende udvikling med mange nye landbrugskunder. Vi søger derfor erfarne økonomikonsulenter med interesse for landbrugets skattemæssige og evt. driftsøkonomiske forhold. Du har evt. også interesse for socialøkonomi. Du bliver en del af vores professionelle og velfungerende rådgiverteam, hvor du skal være rådgiver og sparringspartner inden for skat og driftsøkonomi. Der er ledige stillinger både i Hillerød og Ringsted.

Om dig

 • Du har en relevant revisions-/regnskabsuddannelse
 • Du har erfaring med udarbejdelse af skatteregnskaber
 • Du har lyst til at påtage dig opgaver, hvor problemstillingen er kompleks
 • Du sætter pris på at samarbejde med gode kollegaer i et uhøjtideligt miljø

Agrovi, 13. august
Hillerød KommuneDemenskoordinator til Hjemmeplejen

Hillerød Kommune

Brænder du for demensområdet og har du lyst til at arbejde med støtte og vejledning til demente borger og deres pårørende? Og har du lyst og evner til samarbejde og videreformidling af din viden til andre faggrupper i kommunen? Hvis ja – så er det denne stilling du skal søge.

Stillingen er på 32 timer om ugen. Som den ene af vores demenskoordinatorer i hjemmeplejen vil du indgå i tværfagligt samarbejde med sygeplejersker, pårørendekonsulent, social- og sundhedsassistenter og hjælpere i forhold til borgere med demens og borgere der er under udredning for en evt. demensdiagnose.

Vi arbejder i Hillerød Kommune rehabiliterende og har stort fokus på tidlig opsporing af sygdom hos ældre medborgere.


Jobindex, 12. august
Hillerød KommuneBeskæftigelsesrådgiver til integrationsområdet, Jobcenter Hillerød (genopslag)

Hillerød Kommune

Jobcenter Hillerød søger en beskæftigelsesrådgiver til integrationsområdet, som brænder for at gøre en forskel i integrationsindsatsen.

Organisatorisk vil du indgå i sektionen ”Job & Integration”, bestående af 19 engagerede kolleger, hvoraf I er 2 som arbejder med integrationsområdet.

Du vil arbejde ud fra Integrationsloven, som gælder flygtninge, familiesammenførte og indvandrere, de første 3 år de er i Danmark. Målet er, at både flygtninge og familiesammenførte borgere hurtigst muligt kommer i gang på arbejdsmarkedet eller i uddannelsessystemet, og bliver integreret i det danske samfund.

Du skal derfor både kunne håndtere samtaler med stærkt traumatiserede flygtninge, og meget jobklare borgere.


Jobindex, 12. august
Hillerød KommuneBørnebibliotekar til Hillerød Bibliotekerne

Hillerød Kommune

Hillerød Bibliotekerne vil være det oplagte kulturvalg for Hillerøds børn og deres forældre. Vi satser på børnebiblioteket og vil gerne tiltrække flere børnefamilier. Vi er i gang med at udvikle børnebibliotekets tilbud, så de understøtter vores vision om et levende, indholdsrigt og nærværende børnebibliotek.

Vi søger derfor en nytænkende og initiativrig børnebibliotekar, som brænder for formidling til børn og som er god til at skabe relationer til børn og deres forældre.

Sammen med afdelingens øvrige bibliotekarer skal du:

 • Deltage i udviklingen af nye initiativer og tilbud til børnefamilierne
 • Deltage i aktiviteter, som gør børnebiblioteket levende og attraktivt
 • Være opsøgende og parat til at bringe børnebiblioteket ud af huset

Jobindex, 12. august
Furesø PrivatskoleFuresø Privatskole søger barselsvikar

Furesø Privatskole

Vi søger en børnehaveklasselærer til 0. klasse på Furesø Privatskole. Stillingen er ledig til besættelse fra 1. august 2014 og frem til 31.6.2015. For den rette ansøger er der mulighed for forlængelse af stillingen med fastansættelse.

Vi efterspørger en lærer med følgende kompetencer:

 • Erfaring og kendskab til undervisning af tosprogede elever
 • Erfaring i at forberede elever til skolestart i 1. klasse.

Det skema, der ønskes læst, omfatter:

 • 0. klasse i dansk
 • 1. klasse engelsk
 • 2. klasse dansk og engelsk
 • 3. klasse i billedkunst

Jobindex, 11. august
Novo Nordisk A/SHåndværker til Facility Support

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Vil du være med til at skabe de allerbedste fysiske rammer for dine kolleger, så de kan koncentrere sig om at montere og pakke insulin til behandling af diabetes over hele verden? Så er du måske vores nye engagerede medarbejder. Vi søger en ansvarlig og kvalitetsbevist kollega til at sørge for, at vores bygninger og installationer er i topform og fungerer upåklageligt.

Du kan se frem til en hverdag med mange og varierede arbejdsopgaver, men hovedvægten i jobbet ligger på, at sikre bygningens funktionalitet, samt at den altid fremstår præsentabel. Du medvirker til at koordinere og planlægge indsatser fra vores underleverandører og håndværkere i forhold til behov, samt deltage i styring og koordinering af bygningsrelaterede projekter.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 11. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Fest For Fyrede Jobindex
1 til 20 af 105 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.