1 til 20 af 146 resultater.

Dine valg

 • FjernHillerød

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Hillerød KommuneLANDINSPEKTØR/INGENIØR med interesse for vejområdet til Hillerød Kommune

Hillerød Kommune

Vil du med på holdet og kan du byde ind med faglighed, åbenhed og vilje?

Hillerød Kommune er regionshovedstad i Nordsjælland og er en kommune i rivende udvikling bl.a. med byggeri af nyt hospital og ny S-station, ombygning af Hillerød station samt en generel stor erhvervsudvikling. Dette medfører en udbygning af vores vejnet samt et stort behov for faglig viden og balance i det politiske arbejdsfelt. Samtidig har vi en lige så stor udfordring i drift og vedligeholdelse samt udvikling af driftsområdet på det eksisterende vejnet. Hillerød Kommune arbejder ligeledes med GIS, og vi skal fremover arbejde mere med temakort mv, da vi ser vigtigheden i at have et godt og velfungerende datagrundlag.


Jobindex, 22. december
Hillerød KommuneAfdelingsleder/kommunikationsmedarbejder

Hillerød Kommune

CSU Egedammen søger en udviklingsorienteret afdelingsleder/kommunikationsmedarbejder pr. 1. marts 2015. Stillingen er en kombination af 50 % afdelingsledelse og 50 % formidling/kommunikation internt og eksternt. CSU Egedammen er et uddannelsescenter beliggende i Hillerød kommune, der tilbyder undervisning til unge og voksne med særlige behov.

Vi tilbyder et levende pædagogisk undervisningsmiljø med engagerede medarbejdere og ledere i en spændende og varieret arbejdsdag.

Som afdelingsleder bliver du en del af en ledergruppe, der arbejder udviklingsorienteret for at kunne tilbyde den bedst mulige kvalitet i undervisningen. Vi har fokus på at sikre eleverne optimal trivsel, et godt arbejdsmiljø for medarbejderne samt en sikker drift af tilbuddet.


Jobindex, 22. december
Novo Nordisk A/SBusiness Controller

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Do you want to use your solid financial understanding on exciting business challenges? Do you get energy from delivering results and continuously improving existing processes? Are you keen on being a part of a growing global organization? And do you want to be part of a team, with an ambition of being Best in Class, where two days never look the same, and where you will have significant influence on how we solve our daily tasks? Then you might be our new Business Controller.

As Business Controller, you will be involved in a broad variety of activities related to Financial Management, e.g. Management reporting, Budget and Controlling on Investments (CAPEX) and Operations (OPEX). You will be a key driver in continuously improving financial processes, and further strengthen the connection between business plans, activities and resources.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. december
Hillerød KommuneEngagerede social- og sundhedsassistenter søges til Hillerød Hjemmepleje, gruppe Øst

Hillerød Kommune

Trives du med udfordringer og har du lyst til udvikling af dine kompetencer?

Så søger vi snarest muligt eller pr. 1. februar 2015 social og sundhedsassistenter 35 t/ uge, fortrinsvis til dagvagter.

Hillerød Hjemmepleje er en dynamisk og spændende arbejdsplads, hvor udvikling og godt arbejdsmiljø er højt prioriteret. For at styrke borgerens livskvalitet og forebygge indlæggelser arbejder vi med Triage, ligesom vi arbejder rehabiliterende og aktiverende i samarbejdet med borgerne. Det betyder, at du vil få stor indflydelse på din egen arbejdsdag.


Jobindex, 22. december
Novo Nordisk A/SHPLC-kemiker til support

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Dygtig, motiveret og energisk HPLC-kemiker til en udfordrende stilling i vores QC Chemistry. Har du lyst til kompleks problemløsning, optimering og samarbejde? Savner du udfordringer, og yder du dit bedste, når du hjælper andre med at nå deres mål? Har du erfaring i at sætte retning, og vil du være med til at udvikle et stærkt team af kemikere? Så er du på rette vej når du læser dette.

Du vil blive en stor del af teamet, der består af 20 dedikerede medarbejdere, som dagligt yder support til afdelingens analyser. Vi udfører også optimeringsprojekter for kontinuerligt at sikre et laboratorium, der lever op til alle gældende krav og regler.

Du kommer til at indgå i teamets HPLC-gruppe, hvor du vil få ansvaret for support til en del af afdelingens HPLC-analyser. Du kommer til at være sparringspartner for afdelingens laboranter i forhold til afvikling af analyserne og effektive løsninger via systematisk problemløsning.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. december
Hillerød KommuneSocial- og sundhedsassistenter til Hillerød Hjemmepleje, dag og aften

Hillerød Kommune

Udviklingsparate og fleksible social- og sundhedsassistenter søges til helhedspleje i Hillerød Hjemmepleje.

Trives du med udfordringer, komplekse opgaver og krav om konstant udvikling af dine kompetencer? Brænder du for et arbejde i tæt samarbejde med borgeren? Så er dette muligheden for dig!

Vi søger pr. 1. januar 2015 eller snarest derefter social- og sundhedsassistenter 35 t/ uge (fortrinsvis til dagvagter og enkelte aftenvagter) samt til aftenvagter 28-30 t/ uge. Vi har i øjeblikket ledige stillinger i område Midt, Vest og Syd.


Jobindex, 22. december
Novo Nordisk A/SOperatører til produktionen på Sjælland

Novo Nordisk A/S

Føler du dig hjemme i et miljø, hvor ambitionerne er høje og kvaliteten er altafgørende? Brænder du for hele tiden at forbedre din måde at arbejde på? Er du fuld af initiativ og handlekraft, og bliver du motiveret af teamwork med gode kolleger?

Vi søger nu operatører til vores jobbank med henblik på stillinger i vores produktion i Bagsværd, Gentofte, Måløv, Hillerød eller Kalundborg. Der er tale om både permanente og midlertidige stillinger af op til 24 måneders varighed.

Dine arbejdsopgaver som operatør er varierede, men hovedvægten i jobbet ligger på at betjene produktionsudstyret, sikre at produktionen kører gnidningsfrit og sørge for, at produkterne lever op til kvalitets- og myndighedskrav.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. december
Novo Nordisk A/SSupply Chain Planner

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Would you like to be part of Novo Nordisk and help us maintain the position as the world leader in diabetes care by making a difference within the supply chain? Join us and become planner in Device Manufacturing & Sourcing (DMS) in Hillerød.

As Supply Chain Planner, you will be responsible for planning supply from our suppliers according to demand and for ensuring sufficient stock of components according to agreed production plans. Through planning, close communication and coordination with your stakeholders (internal and external), you will make sure that your customers get the orders on time in the right quality.

On a daily basis, you will make priorities on the type of components that are produced and their quantity, incorporating the given restrictions and regulations, and as such you will have significant influence on the production.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. december
Invita KøkkenerInvita Hillerød søger indretningskonsulent

Invita Køkkener

Vil du sælge individuelle løsninger?

Som indretningskonsulent hos Invita Hillerød, vil du komme til at arbejde i Danmarks flotteste køkkenbutik. Vi har et bredt dækkende og meget salgbart produktudvalg og kan derfor vise vores kunder stort set alt indenfor køkken, bryggers, bad og garderobe, hvilket skaber gode salgsmuligheder for dig.

Vi dækker hele Nordsjælland hvor du vil arbejde med en lang række spændende kunder indenfor både privat og erhvervsområdet og med mulighed for hurtigt at skabe din egen portefølje af kunder.


Jobindex, 22. december
ALDIFilialledere

ALDI

Ryk ind i toppen af ledelsen for et ALDI Marked. Du har ansvaret for den daglige drift. Du leder og motiverer dit team, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel som f.eks. HHX eller HTX og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Måske har du i et andet erhverv vist lederevner og organisationstalent, hvilket gør dig egnet til denne stilling. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart.


ALDI, 20. december
ATPAkademikere til det internationale område

ATP, Hillerød

Er du cand. jur. eller cand.scient. pol og har du lyst til at præge arbejdet med kontrol af offentlige sociale ydelser nationalt og internationalt?

Udbetaling Danmark, som er en del af ATP Koncernen, har siden 2012 varetaget udbetaling af folkepension, dele af førtidspension, boligstøtte, barseldagspenge og familieydelser. For at styrke kontrollen med danske sociale ydelser som fx kontanthjælp og sygedagpenge oprettes to nye stillinger.

Jobbet

 • Bidrage til arbejdet med den styrkede indsats mod socialt bedrageri
 • Bidrage til indgåelse af samarbejdsaftaler med udenlandske myndigheder om udveksling af oplysninger
 • Systematisk indhentning af informationer i udlandet om modtagere af danske sociale ydelser – både registerbaseret og på enkeltsagsniveau

ATP, 19. december
HHM A/SProjektledere med solid erfaring og stort overblik

HHM A/S, Hillerød

HHM A/S søger erfarne projektledere med høj faglighed og stort overblik til at lede entrepriseprojekter i størrelsesorden op til kr. 150 mio.

Som projektleder i HHM bliver du en del af et engageret team af ansvarsbeviste og kompetente medarbejdere med høj faglighed.

Som projektleder er du ansvarlig for dine projekter fra start til slut, herunder at deadlines og at rammerne for økonomi og ressourceplanlægning overholdes. Det er dig der er den primære kontaktperson for alle parter i projektet deriblandt kunden, hvor et af dine fokuspunkter er at sikre høj kundetilfredshed på projekterne.

HHM A/S tilbyder et spændende og selvstændigt job i en økonomisk solid, nordsjællandsk entreprenørvirksomhed, hvor du får mulighed for at bevise dine færdigheder samtidig med at du kan udvikle dig i en innovativ organisation.


Jobindex, 19. december
Hillerød KommunePædagog med specialpædagogisk erfaring 35 timer pr. uge

Hillerød Kommune

Lønhusets specialgruppe ”Skattekisten” søger kollega fra 1. februar 2015 eller snarest derefter.

Lønhuset er en Integreret Daginstitution bestående af 2 vuggestuegrupper, 2 børnehavegrupper og vores specialgruppe med pt. 8 børn i alderen 0-7 år med fysisk/psykisk funktionsnedsættelse.

Vi forventer:

 • At du brænder for arbejdet med specialbørn, er empatisk og gerne med stor pædagogisk indsigt og erfaring indenfor målgruppen
 • At du ser forældre som en vigtig samarbejdspartner
 • At du kan arbejde selvstændigt, men også indgå i et tværfagligt samarbejde bestående af fysioterapeut, talepædagog, psykolog, diætist, synskonsulent m.fl.

Jobindex, 19. december
Hillerød KommuneGenopslag - Lærer, Hillerød Vest Skolen, Ålholm

Hillerød Kommune

Vi søger 1 uddannet lærer til fast stilling på Hillerød Vest Skolen, afd. Ålholm, med tiltrædelse 1. februar 2015 eller snarest derefter.

Stillingen er i udskolingen på fuld tid og består af timer i Matematik, Fysik/Science, Biologi og Tematimer.

Vi arbejder med succes, med temaklasser i udskolingen og har en ugentlig dag, hvor der er ekstra ressourcer til at arbejde med temaet, enten på skolen eller til ekskursioner. Tematimer er i vores scienceklasse, hvor du skal være fast temamakker med dansklæreren i klassen. Der er her udover fast to-lærer ordning i alle fysiktimer, hvilket øger muligheden for laboratorietimer.

Vi ønsker en lærer, der ser teamsamarbejdet som en forudsætning for god undervisning og udviklingen heraf.


Jobindex, 19. december
Hillerød KommuneSekretær til Byrådssekretariatet i Hillerød Kommune

Hillerød Kommune

Er du kontoruddannet og har du erfaring med at arbejde tæt sammen med topledelsen? Er du af natur løsningsorienteret og trives du med nye udfordringer? Så er du måske den kollega, vi søger.

Byrådssekretariatet søger per 1. marts 2015 en ny medarbejder, der som udgangspunkt skal arbejde tæt sammen med kommunens Direktør for Børn, Skoler, Familier og Kultur, men samtidig indgå i sekretariatets normale opgaveløsning, herunder dagsordensproduktion til de politiske udvalg. Dine opgaver vil bestå af:

 • Direktørbetjening
 • Dagsordensproduktion
 • Klagesagsbehandling

Jobindex, 19. december
Adecco A/SManufacturing Associates - CELL CULTURE

Adecco A/S recruiting on behalf of Biogen Idec in Hillerød

 • Do you have experience within the biopharmaceutical industry?
 • Do you have a quality mindset?
 • Would you like to be part of an exciting company in growth, where we value each and every employee?

Biogen Idec, Hillerød is currently expanding its manufacturing capacity and will need new colleagues. If you are the right candidate, this will be a once in a lifetime opportunity for you.

On behalf of Biogen Idec, Adecco is looking for Manufacturing Associates with experience within various areas of biopharmaceutical manufacturing If you have biopharmaceutical production experience within cell culture or fermentation, and would you like to play an important part in world-class biotech production at Biogen Idec, then it might be you we are looking for.

Adecco A/S

Adecco A/S, 19. december
Adecco A/SOperatører til afvejning med praktisk GMP erfaring til nathold

Adecco A/S søger for Biogen Idec i Hillerød

Trives du med et højt GMP niveau og med engelsk som koncernsprog?
Har du erfaring med afvejning af kemikalier?
Så er det måske dig, vi søger.

På vegne af vores kunde Biogen Idec i Hillerød søger Adecco erfarne og engagerede operatører til afvejningsteamet både på fuld tid og på temp kontrakter til nat. Afvejningsteamet udfører afvejning af produkter til anvendelse i produktionen. Alt arbejde udføres under GMP.

Adecco A/S

Adecco A/S, 19. december
Adecco A/SSenior Material Handler/Lagermedarbejder

Adecco A/S søger for Biogen Idec i Hillerød

Har du erfaring med warehouse i GMP miljø?
Kunne du tænke dig at være del af en virksomhed i rivende udvikling?
Så er denne temp mulighed måske lige noget for dig.

Adecco A/S samarbejder med Biogen Idec om at rekruttere medarbejdere inden for området Warehouse. I øjeblikket er vi på udkig efter to temp Senior Material Handlers.

Holdet sikrer en rettidig og korrekt udførelse af alle lager-aktiviteter i henhold til GMP. Opgaverne består af varemodtagelse, registrering i Oracle, klargøring af varer til produktionen, ordrepluk og pakning samt forsendelse af færdigvarer og prøver fra sitet. Daglig kommunikation internt såvel som eksternt samt tilsikring af, at alle GMP procedurer overholdes.

Adecco A/S

Adecco A/S, 19. december
Hillerød KommuneSocial- og sundhedsassistenter til Sundhedscentret

Hillerød Kommune

Vi søger social- og sundhedsassistenter til blandede vagter hovedsagelig dag- eller aftenvagter, 32 til 35 timer pr. uge, med weekendvagt hver 2. eller 3. weekend til Rehabiliteringsafdelingen på Sundhedscentret.

Du skal søge stilling hos os, hvis du brænder for at løse opgaver i primær sektor, for at arbejde tværfagligt og bringe din sundhedsfaglige viden i spil for koordinerede og fagligt velfunderede borgerforløb.

Sundhedscentret er lige nu placeret på Kirsebærbakken og vi er ca. 150 medarbejdere, som er ansat enten på Rehabiliteringsafdelingen, i sygeplejen eller i træningssektionen. Vi står, samlet set, overfor store og spændende forandringer, da vi i 2016 skal flytte ned i et nybygget sundhedscenter.

Rehabiliteringsafdelingen har 30 midlertidige døgnpladser og borgerne opholder sig på afdelingen i ca. 5 uger.


Jobindex, 19. december
Hillerød KommuneLærer til specialklasserækken på Grønnevang Skole i KompetenceCenter Grønnevang, Hillerød Kommune

Hillerød Kommune

Vi søger en engageret lærer til vores specialklasserække pr. 1.marts 2015. Stillingen er primært tilknyttet indskolingens specialklasse, men kan også indeholde undervisning i almenområdet.

Vi søger en lærer, som har kompetencer og lyst til at arbejde med specialpædagogiske læringsforløb i dansk og andre fag. KompetenceCenter Grønnevang er en del af Grønnevang Skole. Det er en velfungerende folkeskole med ca. 1100 elever, heraf ca. 80 elever i skolens 2 specialklasserækker. Vi er en aldersopdelt skole med 0.-5. klasse på Jespervej og 0-3. klasse i Nødebo, 6.-9. kl på Østervang.


Jobindex, 18. december

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 146 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.