1 til 20 af 125 resultater.

Dine valg

 • FjernHillerød

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Hillerød KvindekrisecenterSocialpædagog

Hillerød Kvindekrisecenter

Hillerød Kvindekrisecenter søger snarest en socialpædagog 35 timer ugentligt. Du skal være indstillet på at arbejde hver 4. weekend og have skiftende arbejdstider mellem 8 og 20.

Du har sammen med centrets anden pædagog ansvar for børnenes ophold på Krisecenteret. Krisecenteret arbejder ud fra en narrativ indfaldsvinkel. Der er planlagt fællesuddannelse i efteråret 2015.

Arbejdsopgaver:

 • Samarbejde med socialrådgiver om at få talt med mor og barn om volden
 • Samarbejde med statsforvaltning
 • Udarbejde krisecentererklæring

Jobindex, 27. januar
Hillerød KommuneBibliotekar

Hillerød Kommune

Genopslag - Hillerød bibliotekerne søger en erfaren bibliotekar til voksenafdelingen. Genopslag for at tiltrække et bredere ansøgerfelt.

Du har et godt fundament i litteratur- og kulturformidling, som du er i stand til at koble med bibliotekets tilbud og materialer. Du elsker at formidle på alle platforme og du kan inspirere og begejstre både vores gæster og dine kolleger.

Du læser en masse bøger og er velbevandret i mange forfatterskaber og genrer. Du elsker spørgsmålet: ”Kan du anbefale en god bog”- uanset hvem der stiller det.

Du kan organisere læsekredse, og ser dem som din mulighed for at komme med videre inspiration og oplagte anbefalinger.


Jobindex, 27. januar
Beirholm SearchExperienced QA/QP specialist for Supply Chain Quality. For one of the newest and most exiting pharmaceutical manufacturing sites in Denmark with an international profile

Beirholm Search recruiting on behalf of Biogen Idec in Hillerød

For one of the newest and most exiting pharmaceutical manufacturing sites in Denmark with a international profile.

Biogen Idec discovers, develops and delivers innovative therapies for the treatment of neurodegenerative diseases, hemophilia and autoimmune disorders. Patients worldwide benefit from its leading multiple sclerosis therapies.

Our new QA specialist will have at least 5 years of experience from the Pharmaceutical industry from a similar position. The department is upscaling do to take on new projects and responsibilities so this is a new position.

Beirholm Search

Jobindex, 27. januar
ATPJurist til Udbetaling Danmark

ATP, Hillerød

ATP driver den nye myndighed Udbetaling Danmark, der har overtaget en række opgaver fra kommunerne. Opgaverne vedrører tilkendelse, beregning og udbetaling inden for områderne social pension, boligstøtte, familieydelser og barseldagpenge. Du kan læse mere om Udbetaling Danmark og ATP på www.atp.dk og om ydelserne på Borger.dk.

Vi søger en jurist til løsning af drift- og udviklingsopgaver inden for Udbetaling Danmarks område.

Arbejdsopgaverne er blandt andet følgende:

 • Understøttelse af sagsbehandlingen og sparring med ledere og kunderådgivere
 • Juridisk sikring af breve, instrukser og andre tekster rettet mod borgere og kunderådgivere
 • Samarbejde med ministerier og andre interessenter, herunder udarbejdelse af høringssvar og analyse af ny lovgivning
 • Implementering af ny lovgivning, herunder deltage i interne projekter i samarbejde med andre faggrupper.

ATP, 27. januar
Hillerød KommuneAdministrativ medarbejder

Hillerød Kommune

Jobcentret i Hillerød søger administrativ medarbejder.

Jobcenter Hillerød søger administrativ medarbejder 20 timer pr. uge til opgaver primært indenfor rehabiliteringsteamet. Stillingen er foreløbig tidsbegrænset til 1 år.

Jobcenter Hillerød operer med 2 rehabiliteringsteam, hvor du vil blive en del af Sygedagpengesektionens rehabiliteringsteam, hvor opgaverne blandt andet består af, at håndtere og udvikle de administrative opgaver som er forbundet med rehabiliteringsteamet. Rehabiliteringsteamet afholder heldagsmøder hver anden uge.

Organisatorisk vil du indgå i Sygedagpengesektionen, som er bestående af 14 engagerede kolleger, og hvor du vil skulle indgå i et tæt samarbejde med faglig koordinator og leder.


Jobindex, 27. januar
Region HovedstadenNordsjællands Hospital søger studentermedhjælp til ledelsesinformation og dataanalyse

Region Hovedstaden

Planlægnings- og Analyseenheden har brug for en studentermedhjælper, der har lyst til at bidrage til vores arbejde inden for dataanalyse og ledelsesinformation.

Din rolle bliver at udføre og automatisere driftsopgaver til vores ledelsesinformation og dataanalyser til hospitalsdirektion og afdelingsledelser, som understøtter både realiseringen af Region Hovedstadens vision ”Fokus og Forenkling”, samt understøtter hospitalets drift primært inden for registrering af patientdata, aktivitet, datakvalitet, kapacitet og servicemål.

En typisk dag arbejder du med forskellige databaseredskaber og løser en række driftsopgaver, men gradvist vil du deltage mere i analysearbejdet og de udviklingsorienterede opgaver. Dertil kommer et tæt samarbejde med vores uddannede økonomer, der vil udvikle dine kompetencer.


Region Hovedstaden, 26. januar
Biogen Idec
FORTSÆT - ELLER BEGYND din biotekkarriere hos Biogen Idec

Biogen Idec, Hillerød

Biogen Idec udvider produktionskapaciteten, og søger derfor nye kollegaer til flere områder af produktionen. For de rette personer er dette en unik mulighed for at blive del af en organisation i konstant udvikling, hvor den individuelle medarbejder værdsættes.

Du vil blive ansat som Manufacturing Associate i et af de tre produktions områder hhv. Media Prep/Support, Cell Culture eller Purification, hvor du varetager daglige produktionsrutiner i cGMP miljø, herunder:

 • Revidering af cGMP dokumenter
 • Håndtering/færdiggørelse af batch dokumentation
 • Procesmålinger og aseptisk prøveudtagning
Biogen Idec

Biogen Idec, 26. januar
Hillerød KommuneDaglig leder med en terapeutfaglig baggrund søges til Hillerød Hjemmepleje

Hillerød Kommune

Fysio- eller ergoterapeut søges til stilling som daglig leder til Hillerød Hjemmepleje, område Vest.

Hillerød hjemmepleje er en dynamisk og spændende arbejdsplads, hvor udvikling og godt arbejdsmiljø prioriteres højt.

I hjemmeplejen ønsker vi at bidrage med kompetencer, kvalitet og effektivitet. Vi skal derfor have sammensat en ledergruppe, der kan omsætte strategien fra ord til handling.

Vi arbejder aktivt med tidlig opsporing og triage, ligesom vi har et stort fokus på at arbejde rehabiliterende og aktiverende for at styrke borgerens livskvalitet og forebygge indlæggelser.


Jobindex, 26. januar
PwCPwC søger revisortrainees med HHX, STX eller FØ-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 26. januar
Hillerød KommuneSocial- og sundhedsassistenter til Hillerød Hjemmepleje, dag og aften.

Hillerød Kommune

Udviklingsparate og fleksible social- og sundhedsassistenter søges til helhedspleje i Hillerød Hjemmepleje.

Trives du med udfordringer, komplekse opgaver og krav om konstant udvikling af dine kompetencer? Brænder du for et arbejde i tæt samarbejde med borgeren? Så er dette muligheden for dig!

Vi søger pr. 1. februar 2015 eller snarest derefter social- og sundhedsassistenter, 35 t/uge (fortrinsvis til dagvagter og enkelte aftenvagter) samt til aftenvagter 28-30 t/uge. Vi har i øjeblikket ledige stillinger i område Øst og Vest.

Vi søger medarbejdere, som:

 • kan rådgive og vejlede borgere, kollegaer og elever under uddannelse i organisationen i en respektfuld dialog
 • kan varetage kompleks pleje
 • kan arbejde rehabiliterende og helhedsorienteret

Jobindex, 23. januar
Novo Nordisk A/SArea training supporter/assistant Pilot Operations

Novo Nordisk A/S, Hillerød

You will join a dynamic department consisting of five teams handling logistics, production and laboratories, where you will play a central role in ensuring that training is assigned and documented.

Working in close collaboration with the different associate managers and members of their teams, you will design and implement our department’s new system for competence management and training documentation in accordance with Product Supply’s operational training standard.

Once established, the system must be maintained to ensure compliance and alignment with both new and existing training requirements. This task includes planning, coordinating and registering training and education activities in our IT systems, including CM system, ISOtrain and LearnIT.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. januar
Novo Nordisk A/SMaskinmester

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Du bliver en del af afdelingens tekniske team, hvor dine primære arbejdsopgaver er overholdelse af budgetter, vedligeholdelsesplaner, lovgivning samt optimeringer, dialogmøder og kundekontakt. Alle opgaver er beskrevet I fastlagte rammeaftaler og procedurer. I den forbindelse vil der være et tæt parløb med kunden med henblik på at koordinere og planlægge opgaverne, så de forløber kontinuerligt.

Du skal være garant for at Sitens produktion kører 24/7, samtidig med at du optimerer driftsøkonomien for de tekniske anlæg. Du vil også tage ansvar for, at de valgte løsninger har de bedste levetidsomkostninger set i forhold til indkøb, driftsomkostninger, vedligehold og miljø. En del af jobbet indebærer, at du er med i en 24/7 vagtordning, som sikrer at vi altid er tilgængelige, hvis det uforudsete skulle ske.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. januar
Novo Nordisk A/SDevelopment scientist

Novo Nordisk A/S, Hillerød

We are looking for an engaged scientist for the mammalian cell banking team.

Your job will be to produce and store cell banks in compliance with GMP together with a team of 2 scientists and 3 technicians. The work will be an equal split between operational work in the lab and documentation. You will be active in keeping our cell bank facility in compliance with internal and external requirements.

We expect you to plan, execute and report assignments independently and in cooperation with the departments’ staff. Because we produce and store the starting material for all Novo Nordisk products in mammalian cells you will be involved in audits and inspections as well.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. januar
Novo Nordisk A/SQuality Coordinator

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Stillingen består overordnet i at sikre, at kvalitetssystemet i afdelingen er i compliance, og du bliver ansvarlig for at sikre det rette kvalitetsniveau. Desuden skal du sikre, at afdelingen er inspektionsparat og sikre planlægning og afvikling af inspektioner og audits, for efterfølgende af følge op og løbe med eventuelle aktioner.

Desuden vil du deltage i udarbejdelse og koordinering af kvalitetsmål for afdelingen og sikre ugentlig/månedlig opfølgning på afdelingens mål. Jobbet kræver stor selvstændighed og lyst til at sætte retning på kvalitetsarbejdet. Du identificerer kvalitetsforbedrende tiltag og sikrer at disse tiltag bliver implementeret og afhjælper kvalitetsmæssig udfordringer i afdelingen. Du er med til at sikre gode samarbejdsrelationer på tværs af afdelingen og i resten af DMS.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. januar
FOSSWe are looking for a talented employee for our Customer & Sales Support team for Germany and Austria

FOSS, Hillerød

In FOSS we constantly strive to extend the boundaries of our core value: Putting customers first. In order to do so, we are centralizing the Customer and Sales Support team supporting a large part of European customers and to this team we are now seeking a new colleague to primarily handle the German and Austrian customers.

As employee in Customer Support your primary responsibility is to plan the service activities according to customer and business needs, thereby contributing significantly to our customer satisfaction.

FOSS

Jobindex, 22. januar
SILVAN KædenDeltidssælgere til bl.a. farveafdelingen – 25-30 timer om ugen

SILVAN Kæden, Hillerød

Hos SILVAN Hillerød lægger vi stor vægt på, at vores medarbejdere er selvstændige og engagerede personer som tør og vil tage et ansvar.

Som sælger i SILVAN Hillerød kommer du i direkte kontakt med spørgsmål og udfordringer, hvor det sker – I Byggemarkedet.

Vi forventer at du er udadvendt og opsøgende, ligesom du søger indflydelse ved at præge dine kolleger med den rette holdning til kundeservice. I hverdagen udviser du initiativ, du brænder for at sælge, at servicere vores kunder og skabe målbare resultater.

SILVAN Kæden

Jobindex, 21. januar
Novo Nordisk A/SKoordinator MH/WH

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Vil du være del af et team, der servicerer produktionen, hvor opgaverne er mange og ambitionerne høje? Tør du stå på mål for et godt samspil med dine teamkolleger og samarbejdspartnere i andre områder? Er du fortrolig med LEAN, IT og vant til at arbejde under pres med mange forskellige opgaver på én gang? Så er du måske den nye engagerede koordinator, vi søger.

Du får ansvaret for at sikre, at der laves træningsstandarder og efterfølgende træne operatørerne i disse. Du skal være driver på teamets LEAN-opgaver, som går lige fra dataopsamling, afholde tavlemøder til at sikre, at der bliver gennemført systematisk problemløsninger. Du vil også få ansvaret for forskellige større og mindre optimeringsprojekter, som vil betyde, at du i det daglige arbejde får en bred kontaktflade med kolleger fra hele bygningen.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 21. januar
Novo Nordisk A/SAutomatiksupporter

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Motiveres du af pulsen i en produktionsafdeling? Vil du være en del af et stærkt team med en høj faglighed, udfordrende processer og skarpe deadlines? I så fald kunne det være dig vi er på udkig efter.

Din primære opgave er, i samarbejde med teamets øvrige IT- og automatiksupportere, at støtte og optimere den daglige drift af afdelingens automatikudstyr. Dette indebærer bl.a. fejlsøgning, support til produktionen, udarbejde og opdatere dokumentation, etc.

Derudover vil du skulle deltage i eller stå for større og mindre projekter i forbindelse med ændringer/optimeringer af eksisterende udstyr, samt implementering af nyt udstyr. Mindre ændringer gennemføres oftest i teamet, mens større projekter gennemføres i samarbejde med forskellige samarbejdspartnere.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 21. januar
Hillerød KommuneDigitaliseringskonsulent med flair for it-arkitektur og forretningsarkitektur

Hillerød Kommune

Hillerød Kommune er inde i en rivende digital udvikling, hvor fokus på udvikling og hvor adgang til data, effektive digitale løsninger, datasikkerhed og sammenhængende processer på tværs af mange it-systemer. Vores digitale udvikling er forankret i kommunernes fælles digitaliseringsstrategier med tilhørende fælles rammearkitektur.

Stillingen som digitaliseringskonsulent med flair for it-arkitekt og forretningsprocesser er meget alsidig og udfordrende. Den ene halvdel af din tid vil du skulle arbejde med Kommunens Digitaliseringskonsulenter og projektledere med henblik på at beskrive og definere de enkelte digitaliseringsprojekter. En anden stor del af din tid vil handle om konkret løsningsarkitektur i de specifikke projekter.


Jobindex, 21. januar
Lisberg
Afdelingschef

Lisberg søger for Hartmanns A/S

Vil du være med til drive væksten i en af vikar-branchens mest succesfulde virksomheder?

Hartmanns A/S er et konsulenthus med 140 medarbejdere, som skaber resultater i spændingsfeltet mellem mennesker og job. Vi er en af vikarbranchens foretrukne partnere, og tilbyder desuden ydelser inden for rekruttering, rådgivning af ledige og newplacement. Hartmanns' konsulenter er specialister inden for deres fagområder og yder derfor sparring på højt niveau, til både kunder og kandidater.

Som afdelingschef skal du aktivt medvirke til at understøtte og drive den fortsatte vækst i Hartmanns. Du får ansvar for den daglige ledelse af afdelingen i Herlev og Hillerød med 9 ambitiøse medarbejdere, herunder 5 vikarkonsulenter. Salget af vikarydelser varetages af et dedikeret salgsteam, med egen salgsledelse, i tæt samarbejde med dine konsulenter.


Lisberg, 20. januar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
HK Danmark karrieretjek skyskraber
1 til 20 af 125 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.