1 til 20 af 101 resultater.

Dine valg

 • FjernHillerød

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Adecco A/SLedsager

Adecco A/S søger for kunde i Hillerød

Vil du hjælpe med at ledsage en pige til og fra skole?

Vi søger en ledsager til en 8-årig pige. Pigen har epilepsi og er kørestolsbruger.

Det drejer sig om hverdage, mandag til fredag, hvor pigen skal møde i skole kl. 8 og hentes kl. 15. Vi ser det som en mulighed, at der er flere på opgaven og man deler dagene. Du vil modtage løn for to timer pr. ledsagelse, selvom ledsagelsen ofte kun tager ½ time. Familiens adresse og skolen er beliggende i Hillerød.

Dine kvalifikationer:

 • Du skal have erfaring med epilepsi og kunne håndtere anfald
 • Du elsker at arbejde med børn
 • Du kan se muligheder frem for begrænsninger
Adecco A/S

Jobindex, 15. september
FOSSTeam leader with extensive mechanical expertise

FOSS, Hillerød

2013 was the most successful year in the history of FOSS. Do you want to be a part of the continuation of this success?

In Product Innovation, we are responsible for developing instruments from concept till the instruments are ready to be released for production and sales.

We are continuously expanding, and we need a talented team leader who can contribute to the continued development of the team by developing and strengthening the competencies in the team.

As a team leader, you will provide leadership and co-ordination of the team, and you will be responsible for the people management which includes regular performance management appraisals. You will maintain an overview and oversee the team’s contribution to new projects and make sure everything runs smoothly.

FOSS

Jobindex, 15. september
Marselisborg - Udvikling, Kompetence & VidenVirksomhedskonsulenter

Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden, Køge og Hillerød

REHABILITERINGSCENTER MARSELISBORG er i rivende udvikling, hvorfor vi søger ambitiøse virksomhedskonsulenter til vores REHABILITERINGSCENTER i Køge og Hillerød.

Så er du klar til et job, der kræver høj faglighed, nytænkning, personlig udvikling, stor medindflydelse, løbende evaluering og dokumentation af vores indsats, så er du lige den medarbejder, som vi mangler!

Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden

Arbejdsopgaver

- Jobjagt
- Jobmatch – finde det rigtig jobmatch til borgere med forskellige begrænsninger
- Etablering af praktikforløb og fleksjob
- Etablering af virksomhedscentre


Jobindex, 15. september
name it
Salgsassistentelev til Slotsarkaderne, Hillerød

name it

Vi søger en engageret detailelev, som ønsker en attraktiv elevuddannelse.

Detailelevuddannelsen hos name it er en del af BESTSELLERs egen toårige elevuddannelse, som blandt andet indeholder otte ugers skoleophold sammen med BESTSELLERs øvrige detailelever. Her skal du dygtiggøre dig inden for områder som kommunikation og samarbejde, salg, produktkendskab, drift og regnskab. Elevuddannelsen bygger på ”learning by doing”, så du får rig mulighed for at bruge teorien fra skoleopholdene i butikken. Derfor er det også vigtigt, at du er parat til at tage ansvar, og at du motiveres af at blive udfordret.


name it, 15. september
Bog & idéSalgsassistent søges til Slotsgade Bog & idé i Hillerød

Bog & idé

Er du til børne- og ungdomsbøger?

Slotsgade Bog & idé i Hillerød søger salgsassistent på 30 timer om ugen, til børne - ungdomsområdet med en "bogorm i maven" og ”købmandskab i rygsækken”.

Vi tilbyder:

 • Velordnede forhold i en kæde med klare holdninger til god kundeservice og godt købmandskab
 • En sjov og afvekslende hverdag, hvor din indsats gør en forskel
 • Rigtig gode karrieremuligheder

Du får:

 • Ansvar for børne- og ungdomsområdet: bøger og børneartikler
 • Ansvar for, at afdelingen altid er toptrimmet og aktuel
 • Ansvar for både varebestilling og vareopfyldning

Jobindex, 12. september
Novo Nordisk A/SAssociate manager

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Er du klar til at gøre en forskel og hjælpe Novo Nordisk med at opretholde positionen som verdens førende inden for diabetesbehandling? Device Manufacturing & Sourcing (DMS) er en veletableret produktionsenhed som omfatter mere end 480 engagerede medarbejdere, der stræber efter at være de bedste til fremstilling af engangsinsulin penne. Vores mål er at opretholde vores højkvalitets komponenter i en høj volume produktion. Vores udfordring er at vi står foran en betydelig stigning i produktionsvolumen.

Som Associate Manager i Plast Tech team vil du indgå i vores ledelsesteam i DMS Moulding Production, som består af en afdelingsleder og fem andre teamledere. Du vil også deltage i en stor ledelsesgruppe i DMS med et dedikeret kontinuerlig fokus på at udvikle dine egne lederevner igennem uddannelse, sparring og refleksion.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 12. september
Hillerød KommunePædagog i Spiralen

Hillerød Kommune

Vi søger en mindre erfaren pædagog til sammen med vores meget erfarne pædagog at skabe en aktiv og faglig spændende hverdag for vores 20 ældste børnehavebørn. Vi søger en iderig og engageret pædagog med fokus på fysiske aktiviteter og udeliv samt lyst til at arbejde med børns sprogtilegnelse/dialogisk læsning.

Vi er en integreret institution med børn i alderen 0-6 år beliggende i Hillerød vest og med tæt fællesskab med en mindre tosprogsinstitution. Her er gode busforbindelser. Vi kan tilbyde 32 timer pr. 1/11 evt. tidligere.


Jobindex, 12. september
Beirholm SearchSenior QA Specialist to Clinical Supply Chain

Beirholm Search is recruiting on behalf of Biogen Idec in Hillerød

Biogen Idec discovers, develops and delivers innovative therapies for the treatment of neurodegenerative diseases, hemophilia and autoimmune disorders. Patients worldwide benefit from its leading multiple sclerosis therapies.

The new QA Senior Specialist must have years of experience from QA and clinical trials and will also have experience as Delegated QP. With your experience and personality you probably seek and like to have influence and work internationally, here your internal customers will be USA and Switzerland.

You will welcome the challenge to work for a highly recognized company like Biogen Idec with strong focus on results achieved through dedicated work and a strong focus on common values and common targets.

You will report to the QA Senior Manager, Clinical Supply Chain Quality and be part of a skilled team with 7 colleagues.

Beirholm Search

Jobindex, 12. september
Novo Nordisk A/SKemiker

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Har du lyst til at arbejde med banebrydende nye produkter og sikre kvaliteten? Og vil du være med til at sikre produktion, processer og udstyr? Så er du måske vores nye medarbejder. Vi søger en kemiker eller tekniker til dyrkningen og en til oprensningen i vores API produktion i Hillerød.

Sammen med resten af procesteamet har du det faglige ansvar for enten dyrknings- eller rensningsprocessen. Det betyder, at du følger produktet og tjekker batchdokumentation, laver trouble-shooting, produktionsforbedringer og i det hele taget holder øje med kvaliteten. Du får et tæt samarbejde med bl.a. QA og ikke mindst operatørerne, og sammen følger I opgaverne helt til dørs.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 11. september
Hillerød KommuneMatematiklærer til 9. klasser søges til Hillerødsholmskolen

Hillerød Kommune

Da en af vores lærere er blevet syg, søger vi en matematiklærer til to af vores 9. klasser. Stillingen er tidsbegrænset i hvert fald til 31. december 2014. Stillingen er i udgangspunktet en fuldtidsstilling, men deltidsstilling er også en mulighed.

Du skal:

 • Være læreruddannet og kunne undervise elever med forskellige forudsætninger,
 • Have lyst og kompetence til differentieret og inkluderende undervisning,
 • Være en kompetent klasseleder,
 • Være en del af en stor skole med i alt 700 elever og 70 kolleger.

Jobindex, 10. september
PharmakonFarmaceut til uddannelses- og udviklingsopgaver

Pharmakon, Hillerød

Afdelingen Kompetenceudvikling Apotek (KA) søger farmaceut til fastansættelse pr. 1. november 2014 i fuld tid. Vi tilbyder dig et fagligt og personligt engagerende miljø med betydelige udfordringer.

Dine arbejdsopgaver kan fx være

 • udvikling og afholdelse af efteruddannelseskurser
 • undervisning på farmakonomuddannelsen
 • udviklingsopgaver for Danmarks Apotekerforening i relation til Apotekernes sundhedsfaglige kampagner og apotekernes arbejde med patientsikkerhed, klinisk farmaci, medicingennemgang og forebyggende sundhedsydelser
 • bistand til forskningsprojekter og konsulentydelser

Jobindex, 10. september
Hillerød KommuneErfarne social- og sundhedshjælpere til Hillerød Hjemmepleje

Hillerød Kommune

Hillerød Hjemmepleje søger erfarne social- og sundhedshjælpere, fortrinsvis aftenvagt.

Vi søger pr. 1. oktober 2014 eller snarest derefter social- og sundhedshjælpere 28-30 t/ uge, fortrinsvis til aftenvagt.

Hillerød hjemmepleje er en dynamisk og spændende arbejdsplads, hvor udvikling og godt arbejdsmiljø er højt prioriteret. For at styrke borgerens livskvalitet og forebygge indlæggelser, er vi i øjeblikket i gang med at indføre triage, ligesom vi arbejder rehabiliterende og aktiverende i samarbejdet med borgerne. Dette gør at du har meget stor indflydelse for at præge din egen dagligdag.


Jobindex, 10. september
Hillerød KommuneKommunikationscentret søger vikar for administrativ medarbejder

Hillerød Kommune

Kommunikationscentret søger vikar for en administrativ medarbejder på 37 timer ugentligt i 3 måneder til varetagelse af forefaldende kontoropgaver.

Kommunikationscentret er en institution under Hillerød Kommune, som tilbyder kompenserende specialundervisning og anden specialpædagogisk bistand samt afprøver hjælpemidler til børn og voksne med tale-, høre- og synsvanskeligheder.

I administrationsteamet er vi 11 som beskæftiger os med sagsekspedition for fagafdelingerne, pedelvirksomhed og lageropgaver, IT, personaleadministration, reception, økonomi og rengøring.


Jobindex, 10. september
TEMP-TEAM A/SMedarbejder til miljømonitorerings-/supportteam

TEMP-TEAM A/S søger for Biogen Idec i Hillerød

Du bliver en del af et team på fem engagerede medarbejdere, hvor du har mulighed for at få indflydelse på dit arbejde, og hvor du har stor berøringsflade med andre afdelinger i organisationen. Stillingen indeholder både praktisk og administrativt arbejde med henblik på overvejende administrative opgaver.

I samarbejde med teamet har du ansvaret for monitorering af klassificerede områder og vandsystemer samt databehandling af resultater og rapportskrivning.

Dine vigtigste arbejdsopgaver er:

 • Daglig planlægning af monitorering sammen med resten af teamet
 • Monitorering af klassificerede områder og udtagning af vandprøver
 • Udførelse af bioburden-analyser

TEMP-TEAM A/S, 9. september
Hillerød KommuneSpecialpædagog

Hillerød Kommune

Specialpædagogisk Team (SPT) i Hillerød søger en specialpædagog til en fuldtidsstilling, til besættelse 1. november 2014.

SPT yder specialpædagogisk bistand til børn i forskellige udviklingsmæssige og pædagogiske udfordringer i kommunens institutioner. SPT består af 15 specialpædagoger, en faglig koordinator og en leder, og er organisatorisk placeret i PPR under afdelingen Familier og Sundhed.

I Hillerød kommune arbejdes der ud fra den fælleskommunale børne- og ungepolitik Fælles Børn Fælles Ansvar (FBFA). Visionerne og etikken i FBFA implementeres bl.a. gennem Hillerøduddannelsen, som alle lærere og pædagoger tilbydes. Hillerøduddannelsen bygger på en narrativ forståelsesramme.


Jobindex, 8. september
Hillerød KommuneErfarne social- og sundhedshjælpere til Hillerød Hjemmepleje

Hillerød Kommune

Vi søger social- og sundhedshjælpere til blandede vagter 35 timer/uge. Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt.

Hillerød Hjemmepleje er en dynamisk og spændende arbejdsplads, hvor udvikling og godt arbejdsmiljø er højt prioriteret. Vi arbejder rehabiliterende og aktiverende i samarbejdet med borgerne, for at styrke livskvaliteten hos de enkelte borgere.

Vi tilbyder:

 • Individuelt tilrettelagt introduktionsprogram.
 • En arbejdsplads med stabile engagerede kollegaer.
 • Et selvstændigt job, hvis indhold du selv har indflydelse på.

Jobindex, 8. september
Verdo A/SElektrikere

Verdo A/S, Hillerød

Verdo Entreprise i Hillerød søger hurtigst muligt elektrikere, da vi har travlt.

Vi tilbyder et job i et dynamisk og fagligt orienteret miljø, hvor tonen er uformel og humoristisk. Arbejdsopgaverne omfatter el-service & installationsarbejde hos vores kunder, som både omfatter privat og erhverv inden for såvel nybyggerier som renovering af eksisterende boliger, erhvervsbyggeri og kontorer.

Dine faglige kvalifikationer

 • Udlært elektriker med solidt kendskab til faget
 • Erfaring med servicearbejde
 • Kørekort

Verdo A/S, 8. september
Hillerød KommuneUdviklingsorienterede og engagerede social- og sundhedsassistenter til Hillerød Hjemmepleje

Hillerød Kommune

Trives du med udfordringer og krav om konstant udvikling af dine kompetencer? Brænder du for et arbejde i tæt samarbejde med borgeren? Vi søger pr. 1. oktober 2014 eller snarest derefter social- og sundhedsassistenter 35 t/uge, fortrinsvis dagvagter.

Hillerød Hjemmepleje er en dynamisk og spændende arbejdsplads, hvor udvikling og godt arbejdsmiljø er højt prioriteret. For at styrke borgerens livskvalitet og forebygge indlæggelser, er vi i øjeblikket i gang med at indføre triage, ligesom vi arbejder rehabiliterende og aktiverende i samarbejdet med borgerne. Dette gør at du har meget stor indflydelse for at præge din egen dagligdag.


Jobindex, 8. september
Hillerød KommunePsykolog 37 timer

Hillerød Kommune

Er du vores nye psykolog?

Du vil blive en del af skolens vejlederteam, der består af 1 psykolog, 1 talepædagog, 2 pæd. vejledere og 1 læsevejleder. Disse kolleger i vejlederteamet er dine nærmeste samarbejdspartnere. Du skal have lyst til og evner for at arbejde tværfagligt sammen med lærere og pædagoger og eksterne samarbejdspartnere.

Som psykolog på skolen er du tæt på børn, personale og forældre, og opgaverne er mangeartede. Vigtigst er den løbende rådgivning og supervision til personalet. Du har også en akut funktion ved kriser. Endvidere varetager psykologen kognitiv testning af børn, samtaler med/terapi med børn, oftest kognitiv terapi, samt samtaler med familien i samarbejde med lærere og pædagoger. Du deltager i visitation og revisitation. Da vi også har kursus- og supportvirksomhed, vil du sammen med det øvrige vejlederteam, skulle undervise på interne og eksterne kurser.


Jobindex, 8. september
Hillerød KommuneSkanselyet søger vikar til somatisk afdeling

Hillerød Kommune

Da flere af vores medarbejdere ønsker opskoling til SSA’er, har vi lige nu et vikariat ledigt i Skovledet. Vikariatet er af 1 ½ års længde, på 28 timer, med arbejde hver 2. weekend og med overvejende aftenvagter.

Skovledet er en somatisk afdeling, hvor vi arbejder ud fra leve-bo-princippet. Anerkendelse, humor og ”højt til loftet” er nogle af vores hverdagsprincipper. Dette være sig både i forhold til beboerne og kollegaer imellem.


Jobindex, 5. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Dell A/S
1 til 20 af 101 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.