1 til 20 af 108 resultater.

Dine valg

 • FjernHillerød

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Hillerød KommuneHillerød Hjemmepleje søger erfarne social- og sundhedshjælpere til område Vest

Hillerød Kommune

Vi søger pr. 1. januar 2015 eller snarest derefter social- og sundhedshjælpere. Stillingerne er henholdsvis 2 stillinger, primært dagvagter på 30-35 t/uge og 2 stillinger til 28-30 t/uge, fortrinsvis til aftenvagt.

Hillerød Hjemmepleje er en dynamisk og spændende arbejdsplads, hvor udvikling og godt arbejdsmiljø er højt prioriteret.

Vi har stort fokus på at arbejde rehabiliterende og aktiverende i samarbejdet med borgerne. For at styrke borgerens livskvalitet og forebygge indlæggelser, har vi indført triage. Du har derfor stor mulighed for at præge din dagligdag.


Jobindex, 21. november
Hillerød KommuneSocial- og sundhedsassistenter til Hillerød Hjemmepleje

Hillerød Kommune

Trives du med udfordringer, komplekse opgaver og krav om konstant udvikling af dine kompetencer?
Brænder du for et arbejde i tæt samarbejde med borgeren?
Så er dette muligheden for dig!

Vi søger pr. 1. januar 2015 eller snarest derefter social- og sundhedsassistenter, 35 t/uge, fortrinsvis til dagvagter samt til aftenvagter. Vi har i øjeblikket ledige stillinger i område Vest og Syd.

Vi søger medarbejdere, som:

 • kan rådgive og vejlede borgere, kollegaer og elever under uddannelse i organisationen i en respektfuld dialog
 • kan varetage kompleks pleje
 • kan arbejde rehabiliterende og helhedsorienteret

Jobindex, 21. november
FOSSBusiness Development Project Manager

FOSS, Hillerød

As Business Development Project Manager, you will be part of the Global Business Development team responsible for developing FOSS’ strategy and market offerings. The work includes strategy projects for FOSS’ primary business areas as well as product lifecycle management and developing new solutions.

You will take responsibility for one of FOSS’ core areas and will be expected to shape the future strategy and development for that area. You will drive commercial innovation projects ensuring the optimal development of FOSS’ product portfolio and continued growth within our business areas.

We offer a challenging job, in an international and innovative company, that is a world leader in its field. You will get the opportunity to work with the most advanced technology, together with highly skilled colleagues in strong teams and cross-functional projects.

FOSS

Jobindex, 21. november
ALDIFilialledere

ALDI

Ryk ind i toppen af ledelsen for et ALDI Marked. Du har ansvaret for den daglige drift. Du leder og motiverer dit team, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel som f.eks. HHX eller HTX og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Måske har du i et andet erhverv vist lederevner og organisationstalent, hvilket gør dig egnet til denne stilling. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart.


ALDI, 21. november
Hillerød KommuneSkolen ved Skoven søger specialskolelærer

Hillerød Kommune

Søger du nye, spændende udfordringer, så se her...

Skolen ved Skoven søger en lærer til drengeidræt, svømning og almindelige skolefag pr. 1. januar 2015 eller snarest derefter. Skolen ved Skoven er en skole i Hillerød Kommune, der tilbyder vidtgående specialundervisning.

Skolen har 76 elever fordelt på 7 klasser. Alle elever har svære generelle indlæringsvanskeligheder - en del har også fysiske handicap, ligesom vi har elever med autisme og ADHD. Eleverne går i aldersopdelte klasser - uanset handicap. Du tilknyttes et team med 2-4 lærerkolleger, 2-3 pædagoger og en pædagogmedhjælper, som arbejder tæt sammen omkring den enkelte klasse på 8-15 elever.


Jobindex, 20. november
Frederiksborg Almene Boligforening
Ejendomsmester

Frederiksborg Almene Boligforening

Som ejendomsmester er du ansvarlig for tilrettelæggelsen af arbejdet i afdelingen. Du har ansvaret for afdelingens ren- og vedligeholdelse, herunder føre tilsyn med varmeanlæg og tekniske installationer, udføre mindre reparations- og vedligeholdelsesopgaver samt rekvirering og kontrol af håndværkere.

Dine væsentligste ansvarsområder er:

 • Udføre mindre vedligeholdelsesarbejder
 • Udføre beboerservice
 • Foretage syn af flyttelejligheder
 • Forestå ren- og vedligeholdelse af udearealer, kældre og kælderskakter
 • Snerydning og glatførebekæmpelse ? også udenfor normal arbejdstid

Jobindex, 20. november
ATPJurist med interesse for internationale regler

ATP, Hillerød

Brænder du for at arbejde med internationale regler i et dynamisk miljø, og kan du formidle komplekse problemstillinger på en ukompliceret måde? Så er du måske den jurist vi har brug for.

International Social Sikring er en del af Udbetaling Danmark. Vi tager stilling til, om lønmodtagere og selvstændige kan bevare dansk social sikring under arbejde i udlandet, dvs. fortsat er omfattet af danske regler om bl.a. sygesikring, arbejdsløshedsforsikring og pension.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • at sagsbehandle sager om social sikring efter EF-forordninger og konventioner
 • at være sparringspartner i forhold til kunderådgiverne
 • at bidrage til en smidig sagsbehandling
 • at være med til at udvikle vores forretning

ATP, 19. november
Hillerød KommuneTræningssektionen søger 1 fysioterapeut til fast stilling, 1 fysioterapeut til vikariat og en ergoterapeut til vikariat pr. 1. januar

Hillerød Kommune

Vi søger 1 fysioterapeut til fast stilling 35 timer og 1 fysioterapeut til vikariat 35 timer i 8 måneder fra d. 1. januar 2015.

Træningssektionen består af 25 fysioterapeuter, 13 ergoterapeuter, 1 forebyggelseskonsulent og 1 sekretær samt 1 sektionsleder. Træningssektionen er en del af kommunens Sundhedscenter.

Træningssektionen varetager genoptræning efter § 86 og § 140. Træningen foregår dels individuelt og på hold på Sundhedscentret, Rehabiliteringsafdelingen, plejecentrene og i borgerens eget hjem. Træningssektionen har tæt samarbejde med Rehabiliteringsafdelingen, Hjemmeplejen, Visitation, Hjælpemidler og Jobcenter.

Vi søger fysioterapeuter, der har lyst til at arbejde med alle typer af genoptræning og rehabilitering, da Træningssektionen er under konstant udvikling.


Jobindex, 19. november
Ellab A/SSoftwareudvikler

Ellab A/S, Hillerød

Ellab søger en softwareudvikler til vores helt nye Pyromon-projekt, hvor du skal stå i spidsen for udviklingen af en softwarepakke til test af medicin og præparater.

Du får stor indflydelse på projektet og god mulighed for at bruge mange af dine kompetencer.

Arbejdsopgaver:

 • Ansvarlig for udvikling af .NET baseret Pyromon software
 • Design af brugerinterface, databaser og softwarearkitektur
 • Problemløsning og optimering af multi threaded software
 • Programmering af rapporter med avanceret statistik

Ellab A/S, 19. november
Novo Nordisk A/SPharma produktion - optimering, drift og masser af udfordringer

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Savner du et job med markant indflydelse og ansvar samt stor frihed til egen opgaveløsning? Har du erfaring med pharma-produktion? Er du hurtigt til at gennemskue komplekse problemstillinger og elsker en god udfordring? Så har nu mulighed for at få en nøglerolle som i vores højteknologiske produktions miljø.

Du bliver sammen med dit team ansvarlig for de specifikke processer der omhandler selve den fuldautomatiske pakkeproces. Det er din opgave at sikre, at pakkeprocessen er standardiseret, er i compliance og overholder af alle gældende kvalitets- og GMP-regler. Det betyder, at du skal binde en række forskellige delprocesser sammen så det hele går op i en højere enhed. Du skal også være med til at uddanne og motivere de medarbejdere, der løser de konkrete opgaver i forbindelse med selve processen.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 19. november
Furesø PrivatskoleLærer

Furesø Privatskole

Furesø Privatskole søger en lærer på fuld tid. Vi gennemfører løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer interesserede i at søge stillingen hurtigst muligt.

Det aktuelle skema omfatter dansk i 3, samt idræt og billedkunst i indskoling og mellemtrinnet. Der kan knyttes en klasselærerfunktion til 3. klasse, hvis der er interesse for det.

Skolen er ét-sporet fra 0. – 10. klasse med SFO og 200 elever. Skolen forventer tilstedeværelse i undervisningstiden samt 2 eftermiddage om ugen til kl. 16.30.

Vi søger en lærer med linjefag i dansk og engelsk og undervisningserfaring i mindst et af fagene historie, billedkunst eller idræt. Erfaring med at være klasselærer vil være en fordel.


Jobindex, 18. november
SAM Executive Search A/SSr. Supervisor Label & Pack and Device Assembly (32045)

SAM Executive Search A/S recruiting on behalf of Biogen Idec in Hillerød

As the organization is scheduled to grow considerably in both complexity and size during the next few years, the position will entail a broad variety of challenging development projects.

Principal Accountabilities:

 • Supervises Manufacturing Associates coaching, leading and developing their staff. Identifies technical/non-technical development gaps and implements applicable plans/objectives.
 • Schedules and directs manufacturing activities, timely communicating scheduling changes/­issues to staff and management.

SAM Executive Search A/S is one of Denmark's and Scandinavia's largest headhunting companies. Through insight of our customers' strategies and challenges, we are preferred partner in the recruitment and competence optimization. We find Directors, Managers and Specialists in Denmark and abroad.


SAM Executive Search A/S, 18. november
SAM Executive Search A/SProgram Manager Tech Transfer, Label & Pack and Device Assembly (32054)

SAM Executive Search A/S recruiting on behalf of Biogen Idec in Hillerød

Dynamic and experienced program manager with excellent leadership skills.
The new Program manager will be responsible for coordinating and managing Technology Transfer activities for both local and global programs with focus on Finished Goods and launch activities for Device Assembly and L&P materials and operations.

The most important scope of the function is to provide clear project management leadership during transfer, and to develop realistic joint goals with line functions to define overall success of the Tech Transfer.

SAM Executive Search A/S is one of Denmark's and Scandinavia's largest headhunting companies. Through insight of our customers' strategies and challenges, we are preferred partner in the recruitment and competence optimization. We find Directors, Managers and Specialists in Denmark and abroad.


SAM Executive Search A/S, 18. november
Novo Nordisk A/SQA Professional

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Are you ready to use your expertise in securing high quality work within the medical device area of Novo Nordisk?

As QA Professional you are responsible, together with competent and experienced colleagues, for the quality of our components, including among other tasks, approval of validation documentation, change requests and instructions. You are furthermore participating in QA related projects. One of your primary objects is to perform review and approval in due time and in full compliance with the GMP standards. Good relations and communication skills are key tools to handling the quality issues in the best possibly way.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 18. november
Professionshøjskolen UCC7 adjunkter/lektorer til Pædagoguddannelsen Nordsjælland

Professionshøjskolen UCC, Hillerød

Pædagoguddannelsen i Campus Nordsjælland søger pr. 1. februar 2015 og gerne tidligere, 5 adjunkter/lektorer i faste stillinger og 2 adjunkter/lektorer i tidsbegrænsede stillinger.

Vi søger adjunkter/lektorer, der kan undervise indenfor:

 • Pædagogik
 • Psykologi
 • Samfundsfaglighed
 • Sundhedsfaglighed
 • Bevægelse

Du skal kunne undervise i mere end ét af disse faglige perspektiver og i andre af pædagoguddannelsens faglige elementer. Derudover skal du have lyst til at undervise på vores net- og merituddannelse.


Jobindex, 17. november
Rudersdal KommunePædagoger og social- og sundhedsassistenter søges til Botilbud Ebberød beliggende i Rude Skov i Birkerød

Rudersdal Kommune

Vil du arbejde med udvikling?

Botilbud Ebberød er et botilbud, bestående af 3 større huse, der er inddelt i mindre bogrupper. I forbindelse med nye opgaver og omorganisering af den specialiserede pædagogiske indsats, søger vi pædagoger og social- og sundhedsassistenter til at indgå i det socialpædagogiske og sundhedsfaglige arbejde med udviklingshæmmede borgere med multible handicaps.

Fælles for borgerne er, at de har brug for en højt specialiseret indsats indenfor såvel det pædagogiske, pleje- og omsorgsmæssige og kommunikative område.

I Botilbud Ebberød bor flere borgere, som er bevilliget en særlig individuel pædagogisk støtte med 1:1 dækning i dag- og aftentimerne. Stillingerne er på 30-37 timer om ugen. Arbejdet består af skiftende dag- og aftenvagter i tidsrummet 6.30 – 22.30 samt weekendarbejde hver anden uge.


Jobindex, 17. november
IDEmøblerIDEmøbler i Hillerød søger deltidssælger til møbelafdelingen

IDEmøbler

IDEmøbler i Hillerød søger en resultatorienteret deltidssælger med flair for god kundeservice og godt købmandskab til vores møbelafdeling. Der er tale om en deltidsstilling, primært i weekenderne og på hverdags eftermiddage.

Som deltidssælger i Møbelafdelingen får du en travl og udfordrende hverdag, hvor din primære opgave er salg og vejledning. Du er også med til at sikre, at bolighuset altid fremstår salgsklar. Vi lægger stor vægt på at give kunderne en god service, når de besøger vores butik, og at de altid oplever, at de kan få den hjælp og vejledning, de har brug for.


IDEmøbler, 17. november
Hillerød KommuneAfdelingsleder/kommunikationsmedarbejder

Hillerød Kommune

CSU Egedammen søger en udviklingsorienteret afdelingsleder/kommunikationsmedarbejder pr. 1. februar 2015. Stillingen er en kombination af 50 % afdelingsledelse og 50 % formidling/kommunikation internt og eksternt.

CSU Egedammen er et uddannelsescenter beliggende i Hillerød kommune, der tilbyder undervisning til unge og voksne med særlige behov. Vi tilbyder et levende pædagogisk undervisningsmiljø med engagerede medarbejdere og ledere i en spændende og varieret arbejdsdag.

Som afdelingsleder bliver du en del af en ledergruppe, der arbejder udviklingsorienteret for at kunne tilbyde den bedst mulige kvalitet i undervisningen. Vi har fokus på at sikre eleverne optimal trivsel, et godt arbejdsmiljø for medarbejderne samt en sikker drift af tilbuddet.


Jobindex, 14. november
Hillerød KommuneVi søger 2 erfarne mentorer til mentorkorps i Jobcenter Hillerød

Hillerød Kommune

I Hillerød Kommune er vi ved at opbygge et fagligt dygtigt mentorkorps, der skal yde en målrettet og fokuseret indsats for at bringe borgerne tættere på arbejdsmarkedet og på uddannelse. Vi søger 2 medarbejdere til et korps på i alt 4 mentorer. Stillingerne er placeret i ungeteamet og i teamet, der arbejder med kontanthjælpsmodtagere over 30 år.

Mentorkorpsets indsats er målrettet borgere med mange forskellige problemstillinger, men fælles for dem alle er at de er langt fra arbejdsmarkedet eller uddannelse. Sammen med jobcentrets øvrige medarbejdere, er mentorernes opgave at støtte disse borgere indtil de kan forsørge sig selv, enten fordi de er kommet i arbejde, eller fordi de er startet på en uddannelse.


Jobindex, 14. november
Hillerød KommuneSosu-assistent samt sosu-hjælper

Hillerød Kommune

Engageret social- og sundhedsassistent og engageret social- og sundhedshjælper søges til nattevagt. Plejecenter Skovhuset - Hillerød Kommune.

Skovhuset er et gennemtænkt plejecenter med 104 boliger. Boligerne er inddelt i 8 bo-grupper på 12 boliger samt et gæstehus med 8 boliger, der fungerer som aflastningspladser. Vi har desuden et dagcenter, der har plads til 25 daggæster samt aktiviteter for beboerne i huset.

Vi ønsker at skabe en meningsfuld hverdag for beboere og deres familier samt sikre en høj plejefaglig kvalitet, hvor der er lydhørhed over for de krav og forventninger, der stilles til et moderne plejecenter. Vi ønsker desuden, at Skovhuset er et velintegreret plejecenter i lokalmiljøet.

Vi skal kunne tilbyde borgerne et trygt og fagligt velplanlagt forløb. Derfor søger vi kolleger, der brænder for at skabe bedst mulig kvalitet i borgerforløbet.


Jobindex, 13. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 108 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.