1 til 20 af 114 resultater.

Dine valg

 • FjernHerning

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

LukketOpslagsdato

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
GLS ExpressGLS Express søger Disponent

GLS Express, Herning

Vi søger en disponent med ansvarlig vindermentalitet, som kan lide alle de alsidige udfordringer der er i kurerbranchen.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Disponering af biler på ad hoc-basis
 • Med udgangspunkt i kundens behov at sammensætte den optimale løsning
 • Planlægning og administration
 • Kundeservice i topklasse

Jobindex, 16. april
BoConcept A/SWebdesigner

BoConcept A/S, Herning

Har du evnerne og lysten til at blive BoConcepts interne onlineekspert inden for områder som HTML, CSS og JavaScript? Er du samtidig skarp på webdesign, serviceminded og klar til at tage fat, når driften af 65 websites kloden rundt skal håndteres? Hvis ja, så kan du blive den nye medspiller i vores internationale onlineteam i Herning.

En stor del af jobbet vil være at indgå i den daglige drift af vores websites samt opsætning af sider og kampagner i Sitecore. Men når der er tekniske frontend opgaver, som ikke løses af vores eksterne bureauer, er det vigtigt, at du tager ansvaret og udfører disse. Du har fingeren på pulsen, og med din tekniske og digitale indsigt vil du være en naturlig go-to-guy, når nye idéer skal afprøves.

BoConcept A/S

Jobindex, 16. april
Progressive A/SResultatorienterede og dygtige Account Managers

Progressive A/S, Herning og Århus

Ønsker du udfordringer og indflydelse på dit eget arbejde? Har du lyst til at være med til at gøre en forskel for vores kunder? Og er du vant til at arbejde i et professionelt og fagligt dygtigt team? Så har du chancen for et spændende job som Account Manager hos Progressive.

Da vi udvider vores kundevendte aktiviteter på vores kontorer i både Aarhus og Herning, søger vi derfor to Account Managers til strategisk kundeudvikling af virksomhedens forretningsydelser. Som vores nye Account Manager får du overdraget en eksisterende kundebase med ansvar for strategisk kundeudvikling indenfor virksomhedens løsningsområder.

Kunderne er såvel private som offentlige virksomheder. Udover mersalg til eksisterende kunder, skal vores AM opbygge og udvikle sin egen kundeportefølje herunder kvalificering af kunder, mødebookning og kundebesøg, med en løsningsorienteret salgsproces.


Progressive A/S, 14. april
pro&coIt-systemadministrator

pro&co søger for egetæpper a/s i Herning

egetæppers IT afdeling fungerer som Shared Service Center for koncernens selskaber. 5 dygtige og engagerede medarbejdere har ansvar for at levere løsninger og support til koncernens IT udviklingsopgaver og IT driftsopgaver i indland og udland. Du kommer til at få afsæt i systemadministrationsopgaver, men kan også blive involveret i dele af større projektopgaver så som indføring af nyt mailsystem og CRM system.

Dine opgaver er varierede og kan f.eks. være

 • Hotline og ad hoc-support til slutbrugere på kontor og i produktion
 • Hardware-/software trouble shooting
 • Opsætning af pc
 • Netværks- og infrastrukturopgaver
 • Dokumentation af hardware/software

Jobindex, 14. april
LEMAN International System Transport a-s
Speditørelever

LEMAN International System Transport a-s, Herning

LEMAN i Herning søger speditørelever til start 1. august 2014.

LEMAN kan tilbyde:

 • en udfordrende og varieret hverdag
 • et internationalt og travlt miljø
 • en dynamisk virksomhed, hvor du vil blive en del af et velfungerende team
 • faglige og personlige udviklingsmuligheder
 • mulighed for udstationering efter endt læretid

LEMAN lægger vægt på medarbejderes personlige og faglige udvikling, hvilket betyder at en elevplads hos os kun er første skridt i din karriere. Hvis du overvejer en eventuel udstationering efter endt elevtid har vi et udstationeringsprogram til enten Skandinavien, England eller USA.


Jobindex, 14. april
Codan Forsikring A/SCodan søger Erhvervsassurandører

Codan Forsikring A/S, Herning

Vil du have succes som sælger af erhvervsforsikringer og samarbejde med nogle af Danmarks mest spændende kunder? Drives du af at nå dine salgsmål, og af at tænke netværk og salg på nye utraditionelle måder? Så kan denne stilling være noget for dig.

I Codan har vi en målsætning om at være det forsikringsselskab, som vores kunder og medarbejdere gerne vil anbefale til andre. Det stiller høje krav til kvaliteten af de løsninger, vi tilbyder kunderne – og til hver enkelt af os med hensyn til samarbejde, kompetence og engagement.

Med arbejdsplads ud fra vores kontor i Herning, bliver du en del af et yderst velfungerende team, hvor ledelsen såvel som dine kolleger forventer, at du vil gøre en stor indsats for at fastholde Codans erhvervsområde som et af de bedste i branchen.


Jobindex, 14. april
IP netcom A/S
Tele- og UC tekniker

IP netcom A/S, Herning

Til vort jysk-fynske område, søger vi en visionær, initiativrig og kundeminded tele- og UC tekniker – der har lyst til indgå i et professionelt serviceteam der hjælper vores kunder med at holde deres eksisterende AVAYA telefonanlæg / UC løsning vedlige eller udvide eksisterende løsninger samt installere nye.

Lyder dette tiltalende, så kunne du meget vel være en af de personer, som fremover skal medvirke til at styrke vores position overfor såvel nye kunder samt eksisterende kunder. Du vil ligesom dine kollegaer skulle arbejde både med akutte opgaver samt mere langsigtede løsninger og indgå i vort vagtteam.

Du har erfaring med tele- og netværksverdenen og gerne med AVAYAs produkter. Du har gerne erfaring med forskellige Microsoft produkter herunder Microsoft Exchange, Microsoft SQL, Microsoft Lync etc.


Jobindex, 14. april
Albany Door Systems A/S
Port-servicetekniker

Albany Door Systems A/S

Søges til betjening af kunder i Ikast, Herning og Holstebro området

På grund af tilgang af nye kunder og travlhed søger Albany Assa Abloy en dygtig og samvittighedsfuld port-servicetekniker til at servicere firmaets kunder i Ikast, Herning og Holstebro området.

Din uddannelsesmæssige baggrund kunne være elektriker, smed, mekaniker eller lignende, men den vigtigste forudsætning er, at du allerede har en god erfaring med at servicere porte og beslægtet udstyr hos kunder. Herudover skal du have kørekort (B), truckcertifikat, svejsecertifikat og gerne også certifikat på varmt arbejde, §26-svejsesikkerhed og gennemgået DBIs kursus i bygningsreglementet vedr. brandkrav.


Jobindex, 11. april
Handelsbanken
Medarbejder med stor erfaring i BEC’s bankstandard

Handelsbanken, Herning eller København

Har du stor erfaring med BEC’s bankstandard?
Så er det måske dig, vi leder efter. Vi søger en ny kollega, der arbejder eller har arbejdet med at opsætte og vedligeholde grunddata i BEC’s bankplatform. Du vil indgå i en afdeling på 10 personer, hvor en i dag arbejder primært med Bankstandard. De øvrige arbejder med at udvikle BEC’s systemer i samarbejde med BEC, samt udarbejder forretningsgange, underviser og supporterer de øvrige kollegaer i bankens fi lialer.

Du bliver del af et engageret og dedikeret team, som glæder sig til at byde dig velkommen. Som medarbejder i Handelsbanken vil du opleve en stor grad af indfl ydelse og ansvar i hverdagen. Du vil i dit arbejde have stor berøringsfl ade med resten af banken, og det er derfor vigtigt, at du trives med en udadvendt rolle. Der vil være rig mulighed for personlig og faglig udvikling.


Jobindex, 10. april
VIA University CollegePædagogiske konsulenter med gode it-kompetencer søges til VIA CFU

VIA University College, Herning

VIA Center for Undervisningsmidler søger et antal pædagogisk-didaktiske fagkonsulenter, der kan medvirke til at styrke it i fagene i grundskolen.

Kombinationsbeskæftigelsen aftales mellem dig, din nuværende arbejdsgiver og VIA. Du bevarer din primære ansættelse (51 procent) ved din nuværende arbejdsgiver og arbejder hos os de resterende 49 procent. Ansættelsen tages op for det kommende skoleår hver januar måned.

Dine opgaver

 • Vejledning af lærere i dit fag og it og læremidler i undervisningen
 • Vurdering og anvendelse af digitale og analoge læremidler i undervisningen
 • Nye undervisningsformer og didaktisk brug af interaktive tavler og Web 2.0-værktøjer

Jobindex, 10. april
Adecco A/SØnsker du at blive Account Manager hos Danmarks førende HR partner

Adecco A/S, Herning

Er du energisk, i besiddelse af vindermentalitet og kan du skabe værdi overfor kunden og Adecco A/S hver gang ? Så er du måske vores nye Account Manager.

Adecco A/S søger en dynamisk og serviceminded Account Manager til vores kontor i Herning. Som Account Manager vil du få ansvaret for at styrke og opbygge langvarige kunderelationer til både nuværende og potentielle kunder. Du skal med din analytiske og strategiske tilgang til salget, være en professionel sparringspartner, der kan rådgive kunderne, således at I sammen, kan finde frem til det aktuelle, og eventuelle kommende bemandingsbehov.

Du tilbydes et udfordrende job i en velkonsolideret international virksomhed med et stort potentiale, samt stærke og sunde værdier.

Adecco A/S

Adecco A/S, 10. april
VORDINGBORG KØKKENET
Kan du øge en køkkensucces?

VORDINGBORG KØKKENET

Sælgende energibundt søges til vores Herning afdeling!

Hvem er du?

VORDINGBORG KØKKENET
 • Du brænder for at SÆLGE, nå dine mål og skabe de bedste resultater!
 • Du drives af at møde nye mennesker og gøre deres drømme til virkelighed!
 • Du har en fremragende salgsteknik, er service- minded og troværdig!
 • Du ser muligheder i en skarp bonusordning!
 • Du er ikke tilfreds med 2. pladsen på salgslisten!
 • Du er selvstændig og kan håndtere frihed under ansvar!
VORDINGBORG KØKKENET

Jobindex, 9. april
Skovdyrkerne VestjyllandTil at levere de bedste løsninger i skoven - skal vi bruge skovens bedste fagfolk!

Skovdyrkerne Vestjylland

Skovfoged - fokus på pyntegrønt
Skovdyrkerne Vestjylland er markedsleder på pyntegrønt i vores lokalområde. Vi har gode dyrkningsbetingelser for især nobilis, som vi har en betydelig produktion af - og vi skal bruge en ny tovholder for forretningsområdet.

Skovfoged - Sønder Omme Skovpart
Til at fastholde og udbygge den betydelige vækst, vi i øjeblikket oplever, skal vi bruge en skovfoged, der brænder for et aktivt skovbrug vest for israndslinien.

Skovfogedassistent med potentiale til egen skovpart
Med afsæt i den store vækst i vores sydlige geografi etablerer vi en ny ’Skjern Skovpart’. Skovparten får fra start en fast medlemsbase overført fra de to øvrige skovparter i Team- Syd. Vores nye assistent skal arbejde tæt sammen med TeamChef Syd - og den rigtige profil vil i løbet af 1-2 år få foden under egen skovpart.


Jobindex, 9. april
TigerTiger i Herning Centeret søger butikschef

Tiger

Vi søger en erfaren butikschef til 37 timer om ugen til et barselsvikariat til vores Tiger-butik i Herning Centeret.

Tiger

Som butikschef leder du butikken og er ansvarlig for driften og har dermed stærkt fokus på, at butikken og varerene altid præsenterer sig attraktivt og følger vores koncept.

Du er også ansvarlig for, at kunderne oplever forretningen som indbydende og sjov og at de møder en venlig og effektiv betjening. Yderligere i samarbejde med distriktschefen, skal der planlægges tiltag til salgsoptimering og minimering af omkostningerne.

Der er tale om et barselsvikariat løbende fra den 1. juni 2014 til og med en 31. juli 2015, hvorefter der kan være mulighed for fastansættelse i en anden Tiger-butik. Vi sørger for en grundig introduktion til jobbet, før vores nuværende butikschef går på barsel.


Jobindex, 8. april
FagBladsGruppen A/S
Account manager

FagBladsGruppen A/S, Herning

Til Region Syd og dele af Sjælland søges Account manager til medier inden for bygge- og anlægssektoren.

Vi søger en energisk og resultatorienteret kollega, som brænder for salg såvel i marken som på telefonen, og som vil være en del af et dynamisk miljø i et moderne mediehus.

Kundeporteføljen spænder bredt inden for alle dele af bygge- og anlægssektoren, hvor vi dagligt er med til at sætte dagsorden. Blandt andet har vi netop lanceret et nyt dagblad, Dagens Byggeri, som udkommer på tablet alle hverdage.

Vi tilbyder

 • En attraktiv stilling i et team af handlingsorienterede kolleger med uhøjtidelig omgangstone og ”højt til loftet”
 • Et stærkt salgsteam, der udviser ægte interesse for kunderne og som tager ansvar for at tilbyde og hjælpe med rigtige og tidssvarende løsninger
 • En attraktiv gagepakke bestående af fast løn og bonus, pensionsordning, sundhedssikring og en god kantineordning

Jobindex, 8. april
TOP-TOY
Er du klar på en salgskarriere, der gør arbejde til en leg? Så bliv salgsassistentelev i TOP-TOY

TOP-TOY

 • Kan du se det fede i at sælge legetøj og være en del af en succesfuld legetøjskæde?
 • Vil du kickstarte din salgskarriere og kombinere sjov og leg med et seriøst arbejde?
 • Vil du have en hverdag med andre unge og udvikle dig både fagligt og personligt?

TOP-TOY

”Jeg elsker bare at være på arbejde fordi, selvom jeg er voksen, får jeg lov til at være et legebarn. Som 21-årig er det usædvanligt at få lov til at stå på rulleskøjter på jobbet, fordi man skal se, hvad et kugleleje gør af forskel. Det er så vildt. Mine veninder er altid misundelige, når jeg fortæller om min arbejdsdag”, fortæller salgsassistent Pia Hjelmager Larsen.

Som salgselev er du ansvarlig for, at kunderne får den bedste kundeservice, og at butikken er salgsklar.


Tjek nogle af vores elever ud på vores Facebook side - www.facebook.com/ElevIToptoy

TOP-TOY

Jobindex, 8. april
Topdanmark Forsikring A/SKan du levere forsikringsløsninger til erhvervslivet?

Topdanmark Forsikring A/S, Esbjerg og Herning

Vi har brug for et par af Danmarks mest ambitiøse, servicemindede og selvkørende erhvervsassurandører til det midt- og vestjyske. Måske er det netop dig, der passer til opgaven.

Det er ikke din forrige titel, der er afgørende, og det er ikke et krav, at du har en eksamen som erhvervsassurandør. Men du har en god indsigt i branchen og en uddannelse inden for forsikring.

Det afgørende er din attitude og din ambition. Du vil være dit job. Du besøger ikke kunderne for at drikke hygge-kaffe, men for at levere kompetent rådgivning og gode forsikringsløsninger.

Topdanmark Forsikring A/S

Topdanmark Forsikring A/S, 4. april
AM Sales & Marketing ApSMarkedskonsulenter med salgsdrive!

AM Sales & Marketing ApS, Aalborg, Aarhus, København, Odense, Haderslev, Roskilde & Herning

AM er den førende Field Marketing virksomhed i Danmark. AM håndterer salg og markedsføring for andre virksomheder. Vores primære arbejdsområder er salg og markedsføring indenfor Naturprodukter, Telecom, Mobilprodukter, Finans, Energi & Strøm, Banker, Helsekost, Kredit og Loyalitetskort og meget mere.

Vi har vokset med en vækst som ingen andre i branchen har gjort. Det skal vi fortsætte med og derfor søger vi nye talenter til vores andre afdelinger i Aalborg, Aarhus, København, Odense, Haderslev, Roskilde & Herning.

Vi har to virksomhedspolitikker:

 • Vi ser ikke på alder, uddannelse eller erfaring – vi ser på personligheder!
 • Vi uddanner, udvikler og forfremmer kun fra egne rækker!

Jobindex, 4. april
KPMG
Revisortrainee - Lad os udvikle dit talent! (Jylland)

KPMG

Aabenraa, Esbjerg, Herning, Horsens, Kolding og Vejle

Som revisortrainee i KPMG er du med, hvor det sker i dansk og internationalt erhvervsliv, og sideløbende med karrieren vil du studere og til sidst få en akademisk uddannelse. Du og din rådgivning vil gøre en forskel for store, globale virksomheder og organisationer, men også hos den mindre kunde, hvor du vil være helt tæt på ledelsen.

Du får alle muligheder for at dyrke dit talent og realisere dit potentiale, blandt andet ved at arbejde sammen med landets dygtigste kolleger og for ambitiøse kunder, der forventer top-rådgivning. Du kan arbejde som generalist eller specialist og skifte spor undervejs i din karriere. Du bliver konstant motiveret til at blive dygtigere på jobbet og gennem vores avancerede uddannelsesprogrammer, f.eks. KPMG Audit Business School, hvor du bliver trænet i at begå dig som revisor - både fagligt og personligt.

KPMG

KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, 3. april
Coop Danmark A/SBagerelev

Coop Danmark A/S

Er du vores nye brødbagerelev?

Få en sjov og lærerig hverdag med fuld fart på samt mulighed for at:

 • Få en elevuddannelse, der kan være starten på din karriere
 • Arbejde sammen med andre unge kollegaer i et team, hvor I har det sjovt
 • Få en almen og bred brødbageruddannelse, der åbner mange døre til erhvervslivet

At være brødbagerelev i Coop er meget mere end at slå brød op. Her lærer du alt om surdej, cremer samt hvordan man driver en bagerafdeling. Efter uddannelsen har du gode muligheder for en karriere og for at videreuddanne dig.


Coop Danmark A/S, 3. april

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 114 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.