1 til 20 af 99 resultater.

Dine valg

 • FjernHerning

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

LukketOpslagsdato

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Dansk Wilton A/STeknisk Designer

Dansk Wilton A/S, Herning

Dansk Wilton oplever et stigende internationalt aktivitetsniveau, og i den forbindelse har vi et ønske om at styrke den funktion, der understøtter vores salgs- og designteam i vores mange spændende projekter. Vi søger derfor en dygtig Teknisk Designer.

Vi er meget åbne over for din uddannelsesmæssige baggrund, men vi forestiller os, at du har et godt kendskab til AutoCAD og evt. andre tekniske tegne- og beregningsprogrammer. Du har et godt overblik over teknisk tegningsmateriale generelt og trives med at arbejde med flere projekter på samme tid. Samtidig har du en naturlig interesse for design og flair for de mange tekniske detaljer, der er knyttet til en moderne tekstil-/tæppeproduktion.


Jobindex, 19. december
EG A/SDebitorkonsulent

EG A/S, Herning, Aarhus eller Kolding

- Udvikling og vedligehold af debitorsystemer til kommuner

Har du stor erfaring med kommunal debitorstyring, og vil du være med til at præge fremtidens moderne debitorløsninger, så har vi et spændende job til dig hos EG.

Vi er en del af EG-koncernen, der som førende skandinavisk it-virksomhed har specialiseret sig i at udvikle og levere branchetilpassede løsninger til vores kunder. Vi er i kraftig vækst og beskæftiger i dag flere end 1.450 medarbejdere i Skandinavien.

Hvad kan du forvente dig af os?

 • En sjov og udfordrende hverdag i dialog kommunale fag specialister
 • Et professionelt og forretningsdrevet miljø med spændende projekter og komplekse problemstillinger
 • Superdygtige og engagerede kolleger, der ved, at de kun bliver bedre gennem samarbejde og aktiv videndeling

EG A/S, 16. december
KvicklyKunde/Serviceleder til Forområde, Kvickly Herning

Kvickly

Som leder for forområdet er det først og fremmest din opgave at:

 • Sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling (forområde/kasselinje)
 • Rådgive og betjene vores kunder
 • Sikre den bedste kundeservice.
 • Udarbejde arbejdsplaner, afholde afdelingsmøder og udviklingssamtaler med dine medarbejdere

I dagligdagen er det dig, der har blik for kundernes behov og efterspørgsel, og du har stor frihed til at præge din afdeling inden for Kvicklys rammer i samarbejde med varehuschefen og souschefen. Samtidig har du det daglige ansvar for medarbejderne i din afdeling. Du klæder medarbejderne på og motiverer dem i det daglige ved at uddelegere opgaver og ansvarsområder og lade dem komme med deres idéer. Det er alt sammen med til at give dig en både sjov og afvekslende hverdag.


Kvickly, 16. december
KvicklyBagerelev, Kvickly, Herning

Kvickly

At være brødbagerelev i Coop...

Det er meget mere end at slå brød op. Her lærer du alt om surdej, cremer samt hvordan man driver en bagerafdeling. Efter uddannelsen har du gode muligheder for en karriere og for at videreuddanne dig.

Uddannelsen varer 2 år og 1 måned, og du får rig lejlighed til at afprøve dine egne ideer. Uddannelsen er en blanding af skole og praktik med løn under hele forløbet.

Som elev hos os får du din egen uddannelsesplan, så du hele tiden har overblik over det forløb, du skal igennem. Det er et krævende, men også meget spændende forløb med mange udfordringer undervejs. Vi tager vores ansvar for din uddannelse alvorligt, og vi tør godt garantere, at den bliver en fantastisk start på din karriere.


Kvickly, 15. december
BEC
Forretningskonsulenter inden for økonomistyring

BEC, Herning

Ved du alt om indberetning inden for regnskab eller kredit i et pengeinstitut? Og er du god til at sætte dig i kundens sted og få budskaber ud over rampen? Så har vi et spændende job til dig i BEC.

BEC søger flere kompetente forretningskonsulenter, der skal være med til at udvikle og levere økonomistyrings- og kreditovervågningsløsninger til finanssektoren. Du bliver en del af afdelingen Økonomistyring, som primært arbejder fra BEC i Herning. Vores fornemste opgave er at sikre, at vores kunder kan levere indberetninger til myndighederne, og dermed har retten til at drive pengeinstitut i Danmark.

BEC

BEC, 15. december
HTHHTH Køkkenforum Herning søger indretningskonsulent

HTH

Vil du sælge drømmekøkkener i Herning?

Køkkenet er husets vigtigste rum, som skal matche familiens livsstil og behov. Som indretningskonsulent skal du derfor både tyde drømme og skabe løsninger til private huskøbere der virker, samtidig med at du har tæt kontakt til bygmester. Du rådgiver og inspirerer om indretning og produkter - du afdækker behov, tegner skitser, præsenterer løsninger, lukker salget og følger op. Alt dette i tæt samarbejde med dine kollegaer og samarbejdspartnere.

Din næste arbejdsplads er hos HTH Køkkenforum Herning som er i god udvikling med klare planer for fremtiden. Her indgår du i et team med et godt sammenhold og hvor lysten til at gøre lidt mere for vores kunder hver dag driver os. HTH giver dig en grundig oplæring i produkterne og i køkkenkøbets faser - og vi prioriterer også din personlige udvikling. Din løn baseres på kvalifikationer og resultater.


Jobindex, 12. december
Bjarne Nielsen A/SErfaren bilsælger

Bjarne Nielsen A/S, Herning

Vi udvider salgsteamet pga. travlhed i vores Ford afdeling

Kunne du tænke dig at være en aktiv del af vort topmotiverede salgsteam i vores salgsafdeling, Silkeborgvej 110 Herning? Vi søger Hernings bedste bilsælger til vores Ford afdeling.

Det daglige arbejde omfatter blandt andet

 • kundehåndtering på alle niveauer.
 • ansvaret for din egen kundegruppe.
 • kundeopfølgning og relationspleje – telefonisk og via e-mail – er et must.

Vi tilbyder

 • medansvar og en varieret hverdag med skiftende arbejdsopgaver.
 • et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer.
 • at du får muligheden for at arbejde med nogle af branchens stærkeste brands.
Bjarne Nielsen A/S

Jobindex, 12. december
Blue Water Shipping
Udlev dine ambitioner – bliv speditør-/shippingtrainee

Blue Water Shipping

Elsker du at have mange bolde i luften, og brænder du for ansvar? Det får du hos os.

Blue Water er en virksomhed, der er kendt for vækst, succes og forandring. Vi er en unik virksomhed med fokus på udvikling. Det vil vi blive ved med. Det forudsætter, at vi har de bedste medarbejdere i branchen og det begynder med de trainees vi ansætter.

I løbet af de to år er du på skole i 8-10 uger på enten IBC i Kolding, Roskilde Handelsskole eller Aarhus Købmandsskole. På skoleopholdene får du et generelt og teoretisk kendskab til branchen, som understøtter det du oplever i hverdagen. Du afslutter uddannelsen med en skriftlig fagprøve, der skal forsvares ved en mundtlig eksamen. Det første år skal du læse et akademimerkonomfag, der hedder transportjura.

Følg os på Facebook - https://www.facebook.com/bwselev.

Blue Water Shipping

Jobindex, 12. december
Bang & Olufsen a/s
Warehouse Manager i international virksomhed

Bang & Olufsen a/s, Herning

Har du solide lederevner? Kan du tænke kreativt, når du udfordrer og udvikler vores processer? Og kunne du tænke dig muligheden for at:

 • Være en del af et af de bedst kendte luksusbrands i verden?
 • Bidrage med egne ideer og se resultaterne af dem, når du optimerer vores varelager?
 • Gå forrest og få det bedste ud af dine medarbejdere, mens du er en del af et kompetent ledelsesteam?

Som Manager bliver du en del af vores varelager, der fungerer som internationalt distributionscenter for produkter til Bang & Olufsens kunder. Vi huser et bredt udvalg af produkter fra vores fabrikker i Struer og Tjekkiet og modtager også produkter fra eksterne leverandører i Asien. Du fungerer som leder for 15-25 medarbejdere.


Bang & Olufsen a/s, 11. december
Stof & Stil A/SSTOF & STIL søger talenter til fremtiden

Stof & Stil A/S, Herning

STOF & STIL er en international virksomhed i vækst og positiv udvikling. Vi har travlt og søger derfor en række talenter, der kan være med til at styrke den fremtidige vækst. Lige nu søger vi en:

Grafiker...
.. med solid erfaring fra detailbranchen

Til at lede STOF & STILs grafiske team søger vi en kreativ grafiker, der kan være med til at udvikle vores grafiske udtryk. Din opgave bliver at skabe en grafisk rød tråd mellem vores online aktiviteter og vores butikker og derved sikre en stærk grafisk linje på tværs af hele organisationen.


Jobindex, 10. december
ALDIButiksassistenter

ALDI

Du er vores første kontakt med kunderne. Din venlighed og kompetence indenfor salg og kassearbejde gør en forskel. Derudover skal du sammen med dine kollegaer sørge for, at dit ALDI Marked altid fremstår pænt og rent.

En baggrund og uddannelse indenfor detailhandel vil være en fordel, men er ingen betingelse, idet vi giver en grundig oplæring. Vi forudsætter, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og er ansvarsfuld og pålidelig. Hvis du har de rette kvalifikationer, er der mulighed for yderligere karriere.


ALDI, 10. december
LindbergHRAccount Manager

LindbergHR søger for Redoffice Scan Office A/S

Som Account Manager i kontorartikeldivisionen vil din opgave være at sælge ”alt til kontoret”.

Redoffice Scan Office har et bredt udvalg af artikler til virksomheder bl.a. IT udstyr, papir, kaffe, kontorartikler mv. I jobbet vil du kontakte, besøge og sælge til erhvervsvirksomhederne i området omkring hvor du bor. Du kunne være bosiddende i nærheden af Aalborg, Holstebro, Herning, Silkeborg, Ikast eller Brande.

Du vil hver dag køre ud fra din bopæl og besøge en række virksomheder. Der vil løbene være mulighed for sparring med dine kollegaer og salgschefen du refererer til. Det er vigtigt at du er dygtig til at skabe relationerne til kunderne som ofte er kunder hos Redoffice Scan Office igennem en årrække.


LindbergHR, 9. december
EG A/SSystems Administrator til drift af Enterprise Server

EG A/S, Herning

Vil du være med til at skabe vores fremtidige platform til serverinfrastruktur, og motiveres du af at finde løsninger, som vil gøre hverdagen for vores kolleger mere fleksibel og produktiv? Hos os finder du Danmarks bedste Microsoft-konsulenter, opgaver med komplekse problemstillinger og videndeling i et fagligt inspirerende miljø.

Du bliver en aktiv spiller i et team af faglige specialister, som tegner driftsteamet i EG. Vi yder backend-support til EG's Service Desk, som servicerer mere end 1.450 brugere i EG-koncernen med telefonsupport og fejlhåndtering. Supporten til Service Desk er vigtig for at sikre, at vores kolleger i EG-koncernen kommer hurtigt videre med deres problemstillinger.

Vi vedligeholder og udvikler Windows Server-platformen, så vi sikrer høj kvalitet og stabilitet samt et godt grundlag for den fremtidige viden og kvalitet, som skal bringes videre til de næste versioner af vores infrastruktur.


EG A/S, 8. december
BanedanmarkTo skovarbejdere

Banedanmark, Herning og Rødekro

Vil du arbejde i den friske luft og være en del af et godt grønt team?

Du bliver en del af Banedanmark Produktion Forst Vest, Vi står for den grønne vedligeholdelse af banestrækninger på stationerne i Jylland og på Fyn.

I den ene stilling, vil du sammen med dine kolleger indgå i skovarbejdet, hvor I har ansvaret for arbejdet på et geografisk område, der primært ligger i Vestjylland med base i Herning. I den anden stilling, vil det geografiske område primært være Sønderjylland med base i Rødekro.

Du deltager i skovarbejde og grøn vedligeholdelse langs jernbanen på dine strækninger, hvor du sammen med dit team koordinerer og planlægger jeres hverdag.


Banedanmark, 8. december
egetæpper a/sErfaren grafiker

egetæpper a/s, Herning

Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed? Og har du lyst til at prøve kræfter med en bred vifte af grafiske opgaver? Så er du måske den, vi søger.

egetæpper er i en spændende udvikling - vækstmæssigt og organisatorisk. Som en naturlig del af den udvikling arbejder vi strategisk med vores visuelle identitet og vi har et konstant fokus på at udvikle vores brand.

Vi søger derfor en dynamisk og erfaren grafiker mere til teamet, og du bliver én af nøglepersonerne i den spændende proces. Marketingafdelingen består af 7 personer, og du kommer til, i tæt samarbejde med resten af afdelingen, at udvikle og producere salgsmaterialer og internationale kampagner. Opgaverne rummer hele processen fra kreativt oplæg til rentegning.


Jobindex, 5. december
JACK & JONES
Butikselev - JACK & JONES Herning-Centret

JACK & JONES

Brænder du for mode? Er du udadvendt og glad for kundekontakt? Har du lyst til at uddanne dig inden for butik?

BESTSELLERs butikselevuddannelse er en praktisk orienteret uddannelse, der strækker sig over to år. Du vil blive tilknyttet vores JACK & JONES butik i Holbæk, hvor den praktiske del af uddannelsen foregår. Her får du en grundig indsigt i områder inden for salg, service, butiksdrift og merchandising. Det daglige arbejde i en travl og spændende butik vil ikke alene give dig en spændende hverdag, men også en alsidig uddannelse.


BESTSELLER, 5. december
JACK & JONES
Salgsassistent til JACK & JONES Herning-Centeret

JACK & JONES

Som salgsassistent i JACK & JONES er du en af vores vigtigste nøglepersoner, der skal sikre den optimale oplevelse for vores kunder og samtidig skabe den service kultur vi er kendt for. Du bliver konstant trænet i produktkendskab, styling og service actions, så du kan gå forrest og vise vejen.

Kvalifikationer

 • Min. 3 års erfaring fra detailhandlen samt interesse for mode
 • Dokumenterede salgsresultater og konkurrence mindset
 • Udadvendt og brænder for at skabe den bedst mulige købsoplevelse

BESTSELLER, 5. december
JACK & JONES
Butikschef til JACK & JONES Herning-centret

JACK & JONES

Som butikschef har du en nøgleposition i at skabe et team, der kan sikre den optimale oplevelse for vores kunder og samtidig skabe solid udvikling og indtjening i butikken. Du bliver trænet i vores retailkoncept og kernekompetencer, så du kan gå forrest og vise vejen.

Kvalifikationer:

 • Min. 5 års erfaring fra detailhandlen samt interesse for mode
 • Ledelses- og driftserfaring fra lign. job
 • Dokumenterede salgs- og vækstresultater

BESTSELLER, 5. december
Vestjyske Net ServiceRelæ- og idriftsættelsestekniker

Vestjyske Net Service, Herning

Til stationsvedligeholdelsesafdelingen i Herning søger vi en medarbejder til relæbeskyttelse af højspændingsnettet og idriftsættelse af højspændingsanlæg.

Du indgår i et team af kompetente medarbejdere, der arbejder med beskyttelse af elektriske systemer og idriftsættelse, primært ude ved vores kunder i det Vestjyske område, men på sigt over hele landet.

De primære arbejdsopgaver er:

 • Test og idriftsættelse af højspændingsanlæg
 • Afprøvning af beskyttelsesrelæer med Omicron på 60 og 10kV
 • Programmering og indstilling af beskyttelsesrelæer, Siemens, ABB, Sprecher

Jobindex, 5. december
Vestjyske Net ServiceKontrolrumsmedarbejder

Vestjyske Net Service, Herning

Til et spændende, udfordrende og selvstændigt job inden for en branche i rivende udvikling søger vi en kompetent og serviceorienteret kontrolrumsmedarbejder placeret ved drifts- og overvågningsafdelingen i Herning. Du vil i kontrolrummet indgå i et team af medarbejdere, der i dag varetager al overvågning af det vestjyske 60 kV højspændingsnet.

De primære opgaver som medarbejder i kontrolrummet er:

 • Overvågning af nettilstanden
 • Indgriben ved netforstyrrelser
 • Styring af arbejdstilladelser ved arbejde på 60 kV nettet

Jobindex, 5. december

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 99 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.