1 til 20 af 144 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |8|Næste »
pro&coHR-koordinator- som kan bygge en stærk HR-struktur

pro&co søger for Stof & Stil i Herning

For at understøtte virksomhedens vækstbaserede forretningsudvikling har Stof & Stil oprettet en ny stilling som HR-koordinator. Du får ansvar for at identificere, samle, optimere, udvikle og kommunikere virksomhedens HR-opgaver, processer og værktøjer. Du baner vejen for virksomhedens fortsatte succes og udvikling ved at sikre gode HR-løsninger, der understøtter forretningsmål og planer.

Ansvarsområder:

 • Rekruttering, introduktion og afskedigelser
 • Videreudvikle og vedligeholde medarbejderhåndbog
 • Ansættelsesjura, overenskomster, kontrakter m.m.

pro&co, 22. maj
Hansen Toft A/SProjektleder til succesfuld entreprenørvirksomhed

Hansen Toft A/S søger for C. C. Contractor i Herning

Dygtig projektleder, med stærke værdier omkring kvalitet, samarbejde og fællesskab, der motiveres af at have ansvaret for et byggeri fra A til Z.

C.C. Contractor har en klar ambition om – med udgangspunkt i en stærk lokal base af samarbejdspartnere – at fastholde og udbygge sin markedsposition og lønsomhed samt sin attraktivitet som arbejdsplads.

Som projektleder hos C.C. Contractor har du to roller. Dels projekteringsrollen, hvor nøgleopgaverne er projekteringsledelse i forhold til eksterne rådgivere og egen tegnestue, kalkulation og indhentning af tilbud fra underleverandører samt udarbejdelse af tilbud og kontraktforhandling.

Dels projektlederrollen, hvor nøgleopgaverne i et tæt samarbejde med byggelederne er at sikre et effektivt samarbejde med bygherre, rådgivere og underentreprenører i byggeprocessen, så byggeriet afleveres til aftalt tid og pris samt i rette kvalitet.


Hansen Toft A/S, 22. maj
Unipoint A/SIntern projekt-/salgsmedarbejder

Unipoint A/S, Herning

Er du el-installatør eller har anden relevant teknisk uddannelse, og har du mod på at prøve kræfter med rådgivning, projektering og salg af sikkerhedsbelysning og talevarslingsanlæg, er du måske vores næste kollega.

Dine hovedarbejdsopgaver er

 • Planlægning af projektopgaver sammen med teamet
 • Projektering af sikkerhedsbelysnings- og talevarslingsprojekter i tilbudsfasen
 • Opfølgning og salg af projekter

Jobindex, 22. maj
blue search & selectionLedende installationsingeniør & projektleder

blue search & selection søger for hamiconsult a/s i Herning

- søges til etablering af installationsafdeling

Du bliver del af en dynamisk og innovativ projektorganisation, og får ansvaret for at etablere og udvikle installationsafdelingen, herunder være med til at fastlægge forretnings- og salgsmæssige målsætninger og strategier.

Dine primære arbejdsopgaver bliver udarbejdelse af tilbud, projektering, og beregning af projekter indenfor kloak, ventilation og VVS typisk op til 50 mio. i håndværkerudgifter. Projekterne varierer i omfang, hvorfor du skal kunne indgå i store komplicerede projekter, såvel som mindre mere enkle sager sideløbende.

Du fungerer som projektleder og ’spillende træner’ for et ungt tværfagligt team af bygningskonstruktører og teknisk designere, der er vant til en stor grad af frihed under ansvar.

Få tips til en god ansøgning og cv.

blue search & selection

Jobindex, 22. maj
ISS Facility Services A/SVinduespudser i Århus, Herning samt Aalborg

ISS Facility Services A/S

ISS Facility Services søger en vinduespolerer til Århus/Herning & Aalborg området, der ønsker at blive en del af et stærkt team, bestående af 10 dygtige og professionelle vinduespolerere. Du bliver tilknyttet et hold på 2 til 3 mand, der selvstændigt varetager den daglige planlægning og produktion.

Din primære arbejdsopgave bliver, at sikre vinduespolering af høj kvalitet. Derudover vil kundekontakt og kundepleje indgå som en naturlig del af din hverdag. I samarbejde med dit hold får du ansvar for, at servicere en portefølje af ca. 200 erhvervskunder beliggende enten i Århus/Herning- eller Aalborgområdet.


ISS Facility Services A/S, 21. maj
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for JFP A/S i Herning

Kommende projektchef - Byggeri

JFP A/S leverer hoved- og totalentrepriser. For tiden er virksomheden i gang med en bred vifte af byggeprojekter, lige fra kr. 10 - 300 mio., inden for industri-, institutions- og boligbyggeri. Til Herning/Østjylland søges nu en kommende projektchef.

Jobbet er en karrierestillig, hvor virksomheden – i tæt samarbejde med dig og med udgangspunkt i din erfaring og personlige egenskaber – laver en udviklingsplan, der kan udvikle dig til morgendagens projektchef. Der er således tale om et innovativt ”on the job” træningsprogram, tilpasset lige netop din profil! Med reference til en dygtig projektchef og i tæt samarbejde med en kompetent stab i Herning, får du – indledningsvis i rollen som projektleder – ansvaret for dit eget byggeprojekt.
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 21. maj
EG A/SBusiness Controller

EG A/S, Aarhus eller Herning

Som controller i EG skal du bistå udvalgte dele af organisationen med drive deres forretning, herunder selvfølgelig først og fremmest sikre, at der er styr på økonomien. Du får tildelt en række organisatoriske enheder, som vil være dit selvstændige ansvarsområde, og for hvem du bliver den primære kontakt til økonomifunktionerne.

Opgaver

 • Budgetlægning
 • Aflægning af månedsregnskaber
 • Udarbejdelse af prognoser (rullende budgetter)
 • Projektopfølgning

EG A/S, 20. maj
Quick CareForretningsorienteret jurist el. erhvervsjurist

Quick Care, Herning

Er evnen til at levere fleksible løsninger indgraveret i dit DNA?

Kan du svare bekræftende på følgende spørgsmål?

 • Er du ambitiøs?
 • Brænder du for at lære noget nyt hver eneste dag?
 • Har du flair for at levere løsninger, som ikke er ”hyldevarer”?
 • Trives du med at ikke to dage er ens?

Så er du kandidat til at blive en vigtig medspiller i Quick Cares backoffice-funktion.

Quick Care er stiftet i 2007 og selskabets første 8 år har været gennemsyret af en dynamisk iværksætterkultur, som via hårdt arbejde, en nytænkende og innovativ tilgang til det at gå arbejde, er en anerkendt aktør indenfor rehabiliteringsindsats mv. Udviklingen i Quick Care går hurtigt og Quick Care har i dag mere end 200 ansatte i Danmark og Norge.


Jobindex, 20. maj
Aleris-Hamlet HospitalerVi søger erfarne operationssygeplejersker til vikariater og faste stillinger

Aleris-Hamlet Hospitaler, Herning og Esbjerg

Aleris-Hamlet Hospitaler søger erfarne operationssygeplejersker, som kan se muligheder i at arbejde på 2 hospitaler hhv. i Herning og i Esbjerg. Du skal kunne se dig selv i et team, i landets største privathospitalskæde, hvor omtanke, professionalisme, engagement og nytænkning er nøgleord i hverdagen.

Vi dækker mange forskellige specialer blandt andet: urologi, plastikkirurgi, gynækologi, mavetarm kir., gastro- og koloskopi, ortopædkirurgi og idrætskirurgi.

Vi tilbyder:

 • En spændende arbejdsplads, hvor medarbejderne altid er opmærksomme på at gøre deres bedste og arbejde på at blive bedre hele tiden
 • En tværfaglig arbejdsplads med engagerede, dedikerede, positive og fagligt kompetente kollegaer, der arbejder som et fælles team
 • Ingen nattevagter
 • En travl og innovativ arbejdsplads, der er i konstant udvikling og hurtigt tilpasser sig nye krav og forventninger

Jobindex, 20. maj
Aleris-Hamlet HospitalerVi søger erfarne anæstesisygeplejersker til vikariater og faste stillinger

Aleris-Hamlet Hospitaler, Herning og Esbjerg

Aleris-Hamlet Hospitaler søger erfarne anæstesisygeplejersker, som kan se muligheder i at arbejde på 2 hospitaler i hhv. Herning og Esbjerg. Du skal kunne se dig selv i et team, i landets største privathospitalskæde, hvor omtanke, professionalisme, engagement og nytænkning er nøgleord i hverdagen.

Vi dækker mange forskellige specialer blandt andet: urologi, plastikkirurgi, gynækologi, gas- og koloskopier, ortopædkirurgi og idrætskirurgi.

Vi tilbyder:

 • En spændende arbejdsplads, hvor medarbejderne altid er opmærksomme på at gøre deres bedste og arbejde på at blive bedre hele tiden
 • En tværfaglig arbejdsplads med engagerede, dedikerede, positive og fagligt kompetente kollegaer, der arbejder som et fælles team
 • En travl og innovativ arbejdsplads, der er i konstant udvikling og hurtigt tilpasser sig nye krav og forventninger

Jobindex, 20. maj
EnergiMidt A/SInstallationsassistent med erfaring fra fjernvarmeinstallationer søges til forsynings-divisionen

EnergiMidt A/S, Herning

Du vil blive tilknyttet et lille installationsteam på fire, fem kolleger, der foruden håndtering af nytilslutninger og rådgivning også har ansvaret for måling og fjernaflæsning af fjernvarmeforbruget. Teamet er en del af en større afdeling, der i alt udgør 20 kolleger, der har ansvaret for at drive fjernvarmen i Herning og omegn.

Dine opgaver:

 • Professionel kundehåndtering, tilbudsarbejde og sagsbehandling ved tilslutning af nye kunder
 • Dialog og sparring med VVS installatører i forbindelse med tilslutning af nye kunder
 • Rådgivning af kunder med henblik på at optimere installationers driftsforhold for at opnå lavere returtemperatur.
 • Rådgivning sker både via telefon og ved besøg hos kunden, hvorfor det vil være en fordel at du er serviceminded.

EnergiMidt A/S, 19. maj
Kemp & Lauritzen A/SKleinsmed / industrimontør

Kemp & Lauritzen A/S, Herning

Til snarest mulig tiltrædelse søger vi en erfaren kleinsmed / industrimontør til vores afdeling i Herning.

Du vil som montør komme til at udføre smede- og industrirøropgaver for vores erhvervskunder i hele landet. Vi arbejder for en lang række spændende virksomheder i hele landet med alle former for installation. Du skal derfor have et bredt kendskab til faget, og kunne arbejde selvstændigt og professionelt med at servicere vores kunder.

Jobbet

 • Arbejde med opbygning af installationer på vores værksted
 • Montage og installation på pladsen hos vores kunder
 • Reparation og service af eksisterende anlæg

Jobindex, 18. maj
IP Netcom A/S
IP Netcom søger en dedikeret netværks- og VoIP-tekniker, der vil være med til at implementere morgendagens kommunikations- og Unified Communications løsninger

IP Netcom A/S, Søborg, Nr. Aaby eller Herning

Hos IP Netcom er vi på jagt efter en visionær, initiativrig og kundeminded netværks- og VoIP-tekniker – der har lyst til indgå i et professionelt serviceteam.

Vi er en vidensbaseret virksomhed der udvikler, sælger og servicerer værdiskabende kommunikationsløsninger til udvalgte nichemarkeder (almen praktiserende læger og apoteker) samt i bred forstand erhvervsvirksomheder i Danmark. Som en troværdig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, har vi fokus på at skabe forretningsmæssig værdi for vores kunder, ved bl.a. at berige standardløsninger med vores egenudviklede og værdiskabende branche-funktionaliteter.

Som ny kollega hos, tilbydes du et spændende job, hvor du bliver en del af et uformelt miljø med høj faglighed og sparring med engagerede og dygtige kolleger.


Jobindex, 15. maj
Witt A/S
Salgschef/Produktchef

Witt A/S, Herning

Stillingen indebærer ansvar for maskiner, kunder og leverandør af Vakuum teknologi, som WittCare distribuerer til Skandinavien. Intermitterende Vakuum Terapi teknologi (IVT) sælges primært til behandlere, hvor målgruppen er fysioterapeuter, kiropraktorer, fodterapeuter, akupunktører, sundhedshuse, sportsklubber samt den offentlige sektor. Derudover udgør kontakten til interesseorganisationer en vigtig del af arbejdet.

Du bliver en del af en vækstvirksomhed med mange forskellige kollegaer, dog bliver du samtidig den eneste person på hovedkontoret i Herning med 100% fokus på denne del af forretningen. Det kræver derfor, at du er i stand til at strukturere din hverdag og har en høj arbejdsmoral, samt at du motiveres af at skabe succes i det lange løb.

Witt A/S

Jobindex, 15. maj
NykreditErhvervsrådgiver til Herning

Nykredit

Interesserer du dig for dansk erhvervsliv, og har du erfaring med at sælge finansielle løsninger til mindre og mellemstore virksomheder, så er du allerede godt på vej mod dit nye job som erhvervsrådgiver i Nykredit.

Du får ansvar for din egen portefølje på ca. 350 erhvervs- og landbrugskunder – i et stærkt fagligt miljø med masser af mulighed for kvalificeret sparring og back up fra specialister og erfarne kolleger. Dit helt naturlige mål er at skabe optimal lønsomhed i din portefølje. Det gør du ved at forstå dine kunders situation, ønsker og behov, så du kan sammensætte de helt rigtige og individuelt tilpassede løsninger. Det er det, vi kalder “at sætte kunden i centrum”. I praksis kommer du til at:

 • sammensætte og sælge individuelt tilpassede løsninger til mindre og mellemstore virksomheder
 • optimere potentialet hos dine eksisterende kunder

Nykredit, 15. maj
Taxachauffører søges

Secher’s Taxa, Herning

3 chauffører nat/dag til at betjene vores taxaer i Herning, som vil være med til at opretholde et godt serviceniveau, og give kunderne den bedste oplevelser hver gang.

Der forventes, at du har god erfaring med at køre taxa og besidder en faglig stolthed omkring jobbet.

Jobbene ønskes besat snarest, men vi venter gerne på den rigtige person.


Jobindex, 13. maj
A-TEX A/SDygtig indkøber til globalt packaging team

A-TEX A/S, Herning

ØNSKER DU AT SKABE SPÆNDENDE LØSNINGER FOR VORES KUNDER IGENNEM ET TÆT SAMARBEJDE MED KOLLEGAER RUNDT OM I VERDEN?

Har du flair for det grafiske univers og kendskab til konstruktion af emballage, sa er det dig vi venter på!

Som indkøber i vores afdeling får du ansvar for egne kunder. Du bliver en del af et team på 5 kollegaer i Danmark, samt et helt team af kollegaer i Asien, som alle gør en kæmpe indsats for at levere god kvalitet og service til vores kunder.

A-TEX A/S

I tæt samarbejde med kunderne, som er kendte internationale modehuse, udvikler og producrer vi de produkter, som brander og understøtter deres produkter ude i butikkerne. Vi servicerer kunderne hele vejen fra idé, design, indkøb og logistik til endelig levering.

A-TEX A/S

Jobindex, 12. maj
Clio Online ApSSalgskonsulent

Clio Online ApS, København eller Herning

Elsker du den personlige udfordring og succesoplevelse ved et gennemført salg? Er du god til at tale for din sag, og har du sælgerens instinkt for at lukke en handel? Så er du måske vores nye salgskonsulent.

Vi søger nu dygtige og ambitiøse salgskonsulenter, der brænder for salg og motiveres af at skabe resultater. Dit fokus er at sælge Clio Onlines mange spændende produkter gennem den direkte personlige og telefoniske kontakt til kunderne, som hovedsageligt er danske grundskoler. Sammen med resten af teamet sikrer du fortsat vækst i markedet. Din primære kontakt til kunderne er via telefonen, hvor du opbygger relationer og kendskab til kunderne i dine kommuner.


Clio Online ApS, 12. maj
Brinch & Partners

Brinch & Partners søger for DOVISTA A/S i Herning

Business Controller

Du bliver placeret i den centrale økonomifunktion, og bliver en del af et team af erfarne kollegaer, der bidrager med at udvikle koncernen igennem sparring og supportering af relevante stakeholders. Der vil i denne rolle specielt være fokus på såvel tværgående rapportering og analyse, og support af ledelsen af den samlede distributionskæde fra produktion til slutkunde. Funktionen er under forandring, og en del af udfordringerne vil være at bidrage til de nye roller som afdelingen løbende skal arbejde med.

Opgaverne som business controller er koncentreret om tre kerneområder. Man skal dels være sparringspartner for udvalgte stakeholders, dels koordinere, budgettere og rapportere på tværs af værdikæden – og dels deltage i en række værdiskabende forandringsprojekter på tværs af selskaberne i koncernen. Endelig vil man skulle deltage i udarbejdelse af den eksterne årsrapportering i Dovista A/S.

Brinch & Partners

Brinch & Partners, 12. maj
STOF 2000Salgsassistent

STOF 2000, Herning

Vi søger en engageret og dygtig salgsassistent, til en fuldtidsstilling på 35 timer pr. uge.

Som salgsassistent i STOF 2000 vil dine primære arbejdsopgaver være salg og service. Din arbejdsdag vil blive travl, målrettet og foregå i et kreativt miljø med kollegaer der har en stor faglig ekspertise. Som person formår du at inspirere dine omgivelser, og udover at være energisk, fleksibel og resultatorienteret, er du selvfølgelig en fantastisk sælger.

Du vil få et tæt samarbejde med butikschefen og vi forventer at du tager ejerskab på butiksdekoration og salgsaktiviteter, indfrielse af budgetter og sætter en ære i at gøre butikken præsentabel og salgsklar.


Jobindex, 11. maj
Annonce:
Kristelig Fagbevægelse
1 til 20 af 144 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |8|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.