1 til 20 af 146 resultater.

Dine valg

 • FjernHerning

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

Herning KommuneBehandler til Misbrugscenter Herning – alkohol

Herning Kommune

Misbrugscenter Herning søger med tiltrædelse 1. maj eller snarest derefter ny medarbejder til centerets alkoholbehandling.

Misbrugscenter Herning er et veletableret behandlingstilbud med en lang tradition for behandling af alkoholmisbrugere. Vi har et veldefineret behandlingskoncept, hvor kognitiv misbrugsbehandling og mentalisering er vores fælles referencerammer.

I alkoholbehandlingen arbejder vi ud fra en helhedsorienteret tilgang, forstået på den måde, at vi har behandlingstilbud til hele familien.


Jobindex, 30. marts
HR MæglerneIntern salgskonsulent - Midtjylland

HR Mæglerne søger for Fagbladsgruppen i Herning

For vores kunde Fagbladsgruppen søger vi en intern salgskonsulent. Fagbladsgruppen udgiver en række førende aviser, magasiner og websites.

Jobbeskrivelse:

 • Til nyoprettet stilling søger vi en erfaren intern salgskonsulent til en salgsafdeling, hvor du sammen med dine kollegaer vil udgøre en slagkraftigt, ambitiøst og positivt team
 • Mulighed for projektansvar af forskellig størrelse og varighed
 • Salg og kundepleje via telefon til eksisterende kunder og new bizz

HR Mæglerne, 30. marts
HR MæglerneErfaren Key Account Manager - Midtjylland

HR Mæglerne søger for Fagbladsgruppen i Herning

Vores kunde er Fagbladsgruppen, en moderne medievirksomhed med ca. 45 ansatte, som udgiver en række førende aviser, magasiner og websites. Hovedkontoret ligger ved Herning, hvorfra du har din kontorplads, når du ikke er ude hos kunderne. Jobbeskrivelse:

 • Vi søger en erfaren Key Account Manager til nyoprettet stilling i en salgsafdeling, hvor du sammen med dine kollegaer vil udgøre et slagkraftigt, ambitiøst og positivt team
 • Du skal bidrage til virksomhedens fortsatte vækst gennem fastholdelse og udvikling af nuværende kundeportefølje
 • Udvide porteføljen via new-bizz
 • Du vil have ca. 5 endags ture til Sjælland pr. mdr.

HR Mæglerne, 30. marts
Würth Danmark A/SStorkundesælger til metal- og installationsbranchen

Würth Danmark A/S

Har du erfaring med salg af koncepter og er du tillidsvækkende?

Würth Danmark A/S

Kunne du tænke dig en salgsstilling, hvor du kommer helt tæt på kundens forretning og arbejder målrettet med at skabe optimal værdi for begge parter?

Som storkundesælger kommer du til at fungere som en værdiskabende samarbejdspartner for kunden og du skaber stærke relationer til både eksisterende og potentielle kunder – naturligvis med henblik på salg. Du udvælger og opsøger selv de potentielle kunder, ligesom du følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud til dine eksisterende kunder.

Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S, 30. marts
FagBladsGruppen A/S
Maskinbladet søger webjournalist

FagBladsGruppen A/S, Herning

FagBladsGruppen A/S søger hurtigst muligt en god og flittig journalist, der kan indgå i redaktionen på Maskinbladet - det førende erhvervsmedie til landbruget. Vores nye kollega skal især fokusere sine ressourcer på den daglige nyhedsproduktion til maskinbladet.dk, der samlet på alle platforme har cirka syv mio. sidevisninger om måneden. Men du kommer naturligvis også på opgaver uden for huset.

Maskinbladet formidler nyheder til alle aktører i landbruget og de tilstødende erhverv. Som navnet antyder, har nyhederne en del teknisk karakter, men vi skriver også om politik, erhverv, uddannelse, miljø, økonomi og meget andet.

Maskinbladet dækker hele mediepaletten - avis, web, apps til mobil/tablet osv. Desuden producerer vi de meget populære PowerGear-videoer, som er tests af forskellige maskiner.


Jobindex, 30. marts
BoConcept A/STeknisk stærk og analytisk Webmaster

BoConcept A/S

Har du mod på at få en teknisk hovedrolle bag en af Danmarks mest globale digitale løsninger?

BoConcept er med ca. 250 butikker i mere end 60 lande en af Danmarks førende retailvirksomheder inden for møbeldesign. Vi er altid på forkant med det nyeste inden for design og indretning, og strategisk har vi i flere år arbejdet med omni channel, hvorfor udviklingen af vores globale digitale løsninger er meget højt prioriteret.

Som Teknisk Webmaster får du reference til vores Digital Marketing Manager, og du vil indgå i et større internationalt marketing team. En af dine primære opgaver bliver at sikre teknisk stabilitet for vores 65 websites, hvilket sker i et tæt samarbejde med vores interne ressourcer samt eksterne samarbejdspartnere.

BoConcept A/S

Jobindex, 30. marts
Topdanmark Forsikring A/SVi søger nye kolleger til vores Salgscenter i Herning

Topdanmark Forsikring A/S

Er du den entusiastiske student, der drømmer om at kombinere din uddannelse med et studiejob i et af landets førende forsikringsselskaber?

Jobbet som mødekonsulent hos Topdanmark er et spændende og udfordrende job for dig, som ønsker at arbejde selvstændigt og at ringe uopfordret til både nye og eksisterende kunder. Der er frihed under ansvar og masser af muligheder for at dygtiggøre sig indenfor kommunikation og salg, mens man har det sjovt med sine kolleger.

Du vil få til opgave at booke kvalificerede møder for både assurandører og forsikringsrådgivere rundt om i landet, og på den måde bidrage til økonomisk vækst i selskabet.

Topdanmark Forsikring A/S

Topdanmark Forsikring A/S, 27. marts
Christina Design LondonØkonomichef

Christina Design London, Herning

Har du mod på jobbet som Økonomichef i en af Danmarks mest dynamiske virksomheder?

Hvis JA, så er stillingen hos CHRISTINA JEWELRY & WATCHES det du skal søge! CHRISTINA JEWELRY & WATCHES er Danmarks førende smykkebrand indenfor salg af smykker til detailledet, og vi oplever i disse år en eksplosiv vækst på hjemmemarkedet såvel som på vores eksportmarkeder. Vi har i den forbindelse brug for en energisk og engageret Økonomichef, der kan samle trådene i en hektisk hverdag.

Du vil få ansvaret for CHRISTINA JEWELRY & WATCHES´ overordnede økonomi med direkte reference til virksomhedens CEO, ligesom du vil indgå i virksomhedens ledelsesgruppe. Dine ansvarsområder vil bl.a. omfatte det funktionelle og faglige ansvar for virksomhedens økonomiske drift, styring, rapportering, controlling samt sparring med virksomhedens nøglemedarbejdere.


Jobindex, 27. marts
Midtjydsk Fornikling & Forchromning A/SKvalitetsmedarbejder

Midtjydsk Fornikling & Forchromning A/S, Herning

Vores afdeling i Herning mangler en praktisk kvalitetsmedarbejder der sammen med kvalitetschefen kan sikre, at vi opretholder det høje kvalitetsniveau.

Du skal varetage en række daglige opgaver i kvalitetsafdelingen, og disse kan både være planlagte og uforudsete. Desuden er der en række praktiske opgaver forskellige steder i produktion/smedeværkstedet.

De primære opgaver er følgende:

 • tage dig af målerapporter
 • reklamationsbehandling
 • skrive arbejdsinstruktioner

Jobindex, 27. marts
FOASagsbehandler til FOAs A-kasse i Herning

FOA

FOAs A-kasse ligger i toppen blandt Danmarks bedste a-kasser, det er vi stolte af, og der vil vi gerne blive ved med at ligge. Har du lyst til at være med på det hold som skal fastholde os i toppen, så er det dig vi har brug for.

Vi tilbyder et job, hvor arbejdsopgaverne aldrig bliver ensformige, og hvor du får mulighed for, at sætte mange sider af dig selv i spil i et miks af administrative opgaver og personlig vejledning.


FOA, 26. marts
Kristelig FagbevægelseKonceptkonsulent

Kristelig Fagbevægelse, Herning

Krifas mission er at skabe God Arbejdslyst gennem hele arbejdslivet - for både ansatte, kunder og samfund. I Karrierecenter Vestjylland har vi fokus på at inspirere, vejlede og udfordre i forhold til alt det, der giver God Arbejdslyst, såvel hos den ledige som hos den jobaktive kunde.

Vi søger nu en engageret konceptkonsulent til at hjælpe os med at udleve vores mission.

Dine opgaver

 • Du udvikler nye produkter til vores kunder inden for det sunde arbejdsliv. Enten alene, sammen med dygtige kolleger i Krifa eller med eksterne eksperter
 • Du holder kundemøder om aftenen for vores kunder 3-4 gange om måneden. Her underviser du i emner som projektledelse, personlig gennemslagskraft eller arbejdsglæde
 • Du laver webinarer, hvor du enten selv er oplægsholder eller har inviteret en ekspert ind i studiet

Kristelig Fagbevægelse, 26. marts
VORDINGBORG KØKKENET
Kan og vil du være supersælger i en køkkensucces?

VORDINGBORG KØKKENET

Sælgende energibundt søges til vores afdeling i Herning!

VORDINGBORG KØKKENET

Det er klart en fordel, hvis du tidligere har arbejdet succesfuldt med salg. Vi lægger meget vægt på, at du har karisma, er energisk og kan gå ind i folk med træsko på. Du er villig til at bruge egen bil i jobbet, mod kørepenge.

Det forventes, at du som person er en fighter og gennem dit liv har bevist, at du ikke er bange for at gøre en forskel. Hvis du kan sige ja til dette, så vil vi meget gerne oplære dig i branchens mest attraktive køkkenkoncept.

VORDINGBORG KØKKENET

Jobindex, 26. marts
Talentor DenmarkTo controllere til Nordjylland eller Herning

Talentor Denmark

Financial controlling med et twist af business controlling

Vi søger 2 dynamiske controllere for vores kunde, der er en international produktionsvirksomhed med adskillige fabrikker og salgsselskaber i Europa. Det er 2 nyoprettede stillinger med reference til økonomichefen og med adskillige dygtige kolleger i økonomiafdelingen, der er dygtigt ledet og med højt fagligt niveau.

De 2 controllere får det primære ansvar for at flytte controllerfunktionen for 3 udenlandske sites til Danmark samt ansvar for controlling og rapportering for de 3 sites efterfølgende.

Opgaver:

 • Identificere, forstå og analysere de eksisterende controlleropgaver på de 3 udenlandske sites. Derefter transformere opgaverne, så de understøtter helheden i virksomhedens strategi og flytte dem til Danmark i løbet af 2015
 • Rapportering af PL/BS + øvrig rapportering til både lokale og regionale ledergrupper

Jobindex, 26. marts
BackyardBurgerMedarbejdere Hamburgerjoint

BackyardBurger, Herning

7. maj åbner vi dørene for en helt ny hamburgerjoint i Herning. I den forbindelse søger vi såvel deltids- som fuldtidsmedarbejdere, der er friske på at hoppe ud i et helt nyt koncept.

Vi serverer hamburgers lavet af de bedste råvarer i et uformelt miljø hvor gæsterne er i fokus.

Opgaver:

 • Servicering af gæster
 • Fremstilling af hamburgers
 • Rengøring
 • Opvask
 • Klargøring af køkken

Jobindex, 25. marts
XL-BYG Vorup Tømmerhandel & Byggecenter A/S
Elever til Vorupgruppen

XL-BYG Vorup Tømmerhandel & Byggecenter A/S

Her får du en ordentlig uddannelse med fremtid i!

Vi søger netop nu friske og udadvendte salgs- og handelselever til Vorupgruppens forretninger i blandt andet Randers, Hadsten, Ryomgård, Thorsø, Hadsund, Mariager, Møldrup, Farsø og Herning.

Du får en elevplads, hvor du lærer alt om salg, godt købmandsskab og handel med både private kunder og erhvervskunder. Du er sikker på at få en toptunet elevuddannelse, hvor du bliver del af et team af super gode kollegaer. Dit team vil guide og vejlede dig til at blive en dygtig sælger.

I Vorupgruppen går vi op i at give alle vores kunder god kvalitet og ordentlig rådgivning. Du får også den ekstra viden, der gør dig til mere end bare en sælger. Vælger du een af uddannelserne hos os, er det også et springbræt til at udvikle dit talent og måske gøre karriere i vores succesfulde forretninger i Vorupgruppen.


XL-BYG, 25. marts
Zigna Foto ApSDygtige fotografer søges

Zigna Foto ApS

Har du tidligere arbejdet med bolig- og/eller bilfotografering? Eller har du erfaring som professionel fotograf/dygtig amatørfotograf? Så læs videre…...

Vi har fået yderst travlt, og er i gang med at udvide staben af freelancefotografer. Derfor søger vi fotografer med bopæl i eller omkring følgende:

 • Fyn – herunder særligt i Odense, Nyborg, Svendborg
 • Jylland – herunder særligt i Holstebro, Ringkøbing, Kolding, Vejle, Herning
 • Sjælland – herunder særligt i Næstved, Slagelse & Kalundborg

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at have kontakt med ejendomsmæglere, bilforhandlere og boligsælgere, udarbejde plantegninger samt fotografere.


Jobindex, 25. marts
PwCErfaren revisor til vores kontor i Herning

PwC

Vi søger fagligt kompetente revisorer, der ønsker at være en del af holdet på vores kontor i Herning. Vi er toneangivende, når det handler om at omsætte den faglige viden til effektiv revision og rådgivning. Vi er markedsledende inden for en række brancher. Vi mener, at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag.

Stillingen som revisor i Herning indebærer blandt andet

 • Deltagelse i teams og ledelse af revisionsopgaver.
 • Medansvar for opgavestyring i henhold til proces og økonomi.
 • Kundekontakt i form af kommunikation med økonomiafdeling og ledelse.
 • Assistance med diverse rådgivningsopgaver indenfor revision, regnskab og skat mv.

PwC, 25. marts
blue search & selectionKonstruktionsingeniør

blue search & selection søger for hamiconsult a/s i Herning

Vi søger en talentfuld og kvalitetsbevidst konstruktionsingeniør med modet til at gå ud til kanten, der kan kombinere stærke faglige kompetencer med gode menneskelige egenskaber. Vi er udførende ingeniører, og motiveres af den skabende proces med særlig fokus på optimering af projekter. Så er du opdraget til at gange alle statiske beregninger med faktor 1,5 for at være på den sikre side, og har det fint med det, så er du nok ikke det rigtige match for os.

Du bliver del af en dynamisk og innovativ projektorganisation, og kommer til at indgå i teams såvel som mere selvstændige arbejder på tværs af faggrupper, hvor din viden og kompetencer skal understøtte den samlede rådgivning til kunden. Dine primære arbejdsopgaver bliver projektering inden for stål og beton samt elementstatik.

Få tips til en god ansøgning og cv.

blue search & selection

Jobindex, 24. marts
Bygma HerningPladsmedarbejder til trælasten

Bygma Herning

I Bygma arbejder vi målrettet på at være den bedst tænkelige samarbejdspartner for den professionelle håndværker via vores trælaster og butikker. Vi sætter en ære i altid at være leveringsdygtige i den fagligt mest kompetente og professionelle rådgivning.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at finde og pakke varer til levering samt at yde en god service over for vores kunder på lageret. Der ud over består dine opgaver i af- og pålæsning af varer, diverse logistikopgaver samt andet forfaldende lagerarbejde.


Jobindex, 24. marts
Gorm Larsen Nordic
Er du skarp nok til vores PromoterCrew?

Gorm Larsen Nordic

Er du udadvendt, har masser af energi, og elsker du at tale med nye mennesker? Ønsker du et eftertragtet job, hvor du kommer til at arbejde med salg af et verdens af førende elektronikbrands?

Så er det lige dig, vi søger!

Som en del af Gorm Larsen Nordic PromoterCrew, er du med til at give kunderne en ekstraordinær og unik oplevelse med mærkevarer indenfor eksempelvis forbrugerelektronik. Du behøver ikke at have ekspertviden, men du er kvalitetsbevidst og har en naturlig interesse for nye produkter, og så har du nemt ved at sætte dig ind i nye ting.

Jobbet er deltid, og timeantallet kan variere i forhold til sæson og kampagner. Lige nu søger vi i hele landet med særlig fokus på: Sønderborg, Esbjerg, Herning, Kolding, Hjørring, Næstved, Slagelse, Ringsted, Viborg, Kalundborg, Randers, Silkeborg, Horsens, Holstebro til bl.a. demo og salg af forbrugerelektronik for et stort, kendt brand.


Jobindex, 24. marts

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Maersk Line
1 til 20 af 146 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.