1 til 20 af 68 resultater.
DOVISTAMedarbejder til bogholderi

DOVISTA, Herning

Til vores Shared Finance funktion i DOVISTA koncernen, som omfatter DOVISTA, VELFAC og Rationel Vinduer, søger vi en dygtig og ambitiøs kollega, der ønsker et alsidigt job i en dynamisk organisation. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Du indgår sammen med vores øvrige bogholdere og controllere som en del af et team af erfarne økonomimedarbejdere. I dit arbejde med vores forskellige forretningsenheder og selskaber vil du opnå en stor kontaktflade.

Sammen med dine kollegaer vil opgaverne typisk være:

 • Kreditorbehandling. Registrering af fakturaer, kontering, distribution i system til godkendelse, betaling
 • Back-up på fakturering
 • Bogføring af debitorindbetalinger

DOVISTA, 4. august
Caverion A/S
Ventilationstekniker til klimaafdeling i vækst - Herning

Caverion A/S

Vil du være med til at udvikle Caverions klimaafdeling i Herning - Og trives du med at blive teknisk udfordret?

Vi søger en serviceminded ventilationstekniker, som skal indgå i Caverions klimaafdeling i Herning. Afdelingen udfører service- og reparationsopgaver på ventilations- og køleanlæg hos erhvervskunder i primært Midtjylland.

Med jobbet følger et stort ansvar, du vil få dine egne faste servicekunder og mange spændende faglige udfordringer såsom:

 • Serviceopgaver på ventilation
 • Reparationsopgaver på ventilation
 • Optimering af ventilationsanlæg

Caverion A/S, 4. august
JYSK A/SSalgsleder til JYSK i Herning

JYSK A/S

Hvorfor arbejde i JYSK?
Fordi du som salgsleder kan yde dit bedste og udvikle dig hver dag. I JYSK tror vi på, at et godt salg og god service bygger på stærke personlige værdier. Derfor elsker du at sælge og stræber altid efter at forbedre kundekontakt og service ved at være en god købmand, kommunikator og kollega.

Som stedfortræder i butikken søger du altid at forbedre salget, butiksstandarden og kundetilfredsheden.

Vi søger en salgsleder til JYSK i Herning med start 1/11-15.


JYSK A/S, 4. august
fakta a/sSouschef, fakta Hammerum

fakta a/s

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • udvikle dig helt enormt som leder og blive uddannet gennem Coops talent- og ledelsesprogram
 • få gode karrieremuligheder i Danmarks største forhandler af dagligvarer
 • udleve dine lederambitioner, og vise hvad du kan
 • skabe arbejdsvilkår, der harmonerer med familie og fritid

Som Souschef i Fakta Hammerum bruger du størstedelen af din tid ude i butikken. Her har du fokus på, at vi får løst de daglige opgaver og du taler med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt medarbejderne. Du tager også hånd om de daglige udfordringer med bemandingsplaner, kunder, håndtering af varer osv., der er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig.


Coop Danmark A/S, 3. august
Tex-TimeSælger

Tex-Time, Herning

Er du en ihærdig og passioneret sælger, som tænker i salg fra morgen til aften? Så er dette en unik mulighed for dig!

Vi leder efter henholdsvis en sælger til dame/børn samt en sælger til herre.

Stillingen vil referere til salgschefen, og er med opstart hurtigst muligt.

Opgaver:

 • Salg til eksisterende kunder, samt videreudvikling heraf
 • Opsøgende salg til nye kunder
 • Ansvarlig for eget salgsbudget

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et dynamisk firma i vækst. Du får ansvar, og for den rette kandidat, vil der være gode muligheder for et spændende og selvstændigt job.


Jobindex, 3. august
ALDIButiksassistenter

ALDI

Du er vores første kontakt med kunderne. Din venlighed og kompetence indenfor salg og kassearbejde gør en forskel. Derudover skal du sammen med dine kollegaer sørge for, at dit ALDI Marked altid fremstår pænt og rent.

En baggrund og uddannelse indenfor detailhandel vil være en fordel, men er ingen betingelse, idet vi giver en grundig oplæring. Vi forudsætter, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og er ansvarsfuld og pålidelig. Hvis du har de rette kvalifikationer, er der mulighed for yderligere karriere.


ALDI, 30. juli
BoConcept A/SDigital Marketing Coordinator

BoConcept A/S, Herning

Har du erfaring med at arbejde med online marketing? Kan du skrive de skarpeste tekster? Og er du en dygtig og struktureret koordinator? Så er det dig, vi mangler!

I det daglige vil du referere til Digital Marketing Manager, og du får mulighed for at sparre med 15 passionerede marketingkolleger i Herning. Du kommer til at spille en central rolle i vores onlineteam, hvor du vil få ansvar for styring, koordinering og eksekvering af marketingaktiviteter og kampagner på alle digitale platforme.

BoConcept A/S

Jobindex, 30. juli
SKAT
Medarbejdere til Ejendomsvurdering

SKAT, Korsør, Haderslev, Herning eller Aalborg

Har du lyst til at arbejde med spændende og udfordrende sagsbehandling? Har du mod på at arbejde med udvikling af Ejendoms kommunikation og formidling?

Ejendomsvurderingen er et område, som har højt politisk fokus og har store forandringsopgaver foran sig. Vi er derfor midt i en spændende og dynamisk proces, hvor vi har brug for gode og dygtige kræfter.

Vi har brug for medarbejdere, som selvstændigt og med god kvalitet og med godt flow i afviklingen af sager kan arbejde med konkret sagsbehandling indenfor bl.a. genoptagelsessager og klagesager. Samtidig vil du ved særlige sager eller komplekse sager komme til at samarbejde med dygtige kolleger.

SKAT

SKAT, 28. juli
BRUNSGAARD A/S STILLADS- & MATERIELUDLEJNING
Stilladsmontør

BRUNSGAARD A/S STILLADS- & MATERIELUDLEJNING, Herning

Har du hænderne rigtigt skruet på, og lyst til at arbejde i en branche med mange udfordrende opgaver. Brunsgaard A/S har travlt, og vi søger en af branchens dygtigste stilladsmontører til at give en hånd med.

Montage og demontage af forskelligartede stilladstyper. Bl.a. facadestillads, murerstillads, stilladsoverdækning på bygninger og mange spændende og udfordrende opgaver med industristillads. Vi opererer i det meste af Midt- og Vestjylland, men arbejdsdagen vil typisk starte og slutte i Herning.

Vi tilbyder et spændende job i en branche, der hele tiden udvikler sig. Et godt arbejdsmiljø, hvor sikkerheden er i højsædet.


Jobindex, 28. juli
BoConcept A/SSprudlende og dygtig multimediedesigner

BoConcept A/S, Herning

Trives du i et internationalt miljø, har du lyst til at med interiør og livsstil, og evner du samtidig at kombinere kreativitet og struktur, så er det dig vi mangler!

Har du lyst til at deltage i udviklingen af BoConcepts visuelle identitet? Vi søger en ”multikunstner”, der trives med at finde sammenspil mellem de nyeste trends og god kommunikation. Du vil indgå i et ambitiøst marketingteam med 15 kollegaer, hvor du vil blive en af afdelingens kreative sparringspartnere.

Opgaverne er mangeartede såvel online som offline, og vi kan blandt andet fremhæve udvikling og produktion af kampagnemateriale, grafiske skabeloner, layout og opsætning af websites i Photoshop og Sitecore, layout af digitale features og formularer, bannerannoncer, annonceproduktion, billedbehandling, koordinering af fotooptagelser samt grafiske ad hoc-opgaver.

BoConcept A/S

Jobindex, 27. juli
BoConcept A/SInternational Marketing Coordinator

BoConcept A/S, Herning

Erfaring og gennemslagskraft til at eksekvere retailmarkedsføring i 50+ lande.

Nødvendig baggrund er en solid marketinguddannelse og +5 års erfaring med international retailmarkedsføring, herunder budget og medieplaner. Din personlighed inviterer til samarbejde, sætter overliggeren højt, trives med skarpe deadlines og stort tidspres, og du tager selvstændigt ansvar og initiativ, ligesom du er vant til at blive målt på resultater og KPI’er.

I det daglige vil du referere til Internationational Marketing Manager og får mulighed for at sparre med 15 passionerede marketingkolleger i Herning. Stor interesse for mode og livsstil og mulighed for at indpasse nogen rejseaktivitet er en selvfølge.

BoConcept A/S

Jobindex, 27. juli
DANISH CROWN A/S
Slagterlærling, Herning

DANISH CROWN A/S

Vi søger nye slagterlærlinge til vores afdeling i Herning til start 21. september 2015.

Danish Crown Herning slagter, opskærer og udbener ca. 31.000 grise om ugen, herunder blandt andet specialgrise, Frilandsgrise og økologiske grise. Produkterne eksporteres primært til EU, USA, Rusland og Kina. Afdelingen har ca. 500 medarbejdere.

På uddannelsen lærer du at opskære dyrene, og du får kendskab til den automatiske styringsteknik. Du får viden om vores forskellige produkter, og du lærer også om kvalitets- og kødkontrol. Efter 2 år kan du kalde dig industrislagter, og tager du et år mere bliver du industrislagter med speciale. Begge uddannelser giver svendebrev.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 22. juli
Jobindex A/S
Studiejob

Jobindex A/S søger for Kristelig Fagbevægelse i Herning

En aften på arbejde starter med, at I er en gruppe på 9-10 studerende, der ankommer til vores lokaler, der ligger i gåafstand fra Banegården og cykelafstand fra Studiebyen. Du er velkommen til at komme tidligere/ direkte fra dine studier og sidde hos os og læse, samtidig med at du kan benytte vores gratis wifi.

Kl. 16 bliver I briefet på dagens opgaver og nyheder, og I sætter jer ud på dagens plads og tænder PC’en. På skærmen kommer der navne og telefonnumre op på folk, der har bedt om at blive kontaktet, og I går i gang med at ringe ud. Der står frugt fremme, og kaffe, te og vand tager I bare. I holder betalt pause kl. 18-18.20, og derefter fortsætter I med at ringe til kl. 20.

Jobindex A/S

Jobindex, 19. juli
Hansen Toft A/SProjektleder til succesfuld entreprenørvirksomhed

Hansen Toft A/S søger for C. C. Contractor i Herning

Dygtig projektleder, med stærke værdier omkring kvalitet, samarbejde og fællesskab, der motiveres af at have ansvaret for et byggeri fra A til Z.

C.C. Contractor har en klar ambition om – med udgangspunkt i en stærk lokal base af samarbejdspartnere – at fastholde og udbygge sin markedsposition og lønsomhed samt sin attraktivitet som arbejdsplads.

Som projektleder hos C.C. Contractor har du to roller. Dels projekteringsrollen, hvor nøgleopgaverne er projekteringsledelse i forhold til eksterne rådgivere og egen tegnestue, kalkulation og indhentning af tilbud fra underleverandører samt udarbejdelse af tilbud og kontraktforhandling.

Dels projektlederrollen, hvor nøgleopgaverne i et tæt samarbejde med byggelederne er at sikre et effektivt samarbejde med bygherre, rådgivere og underentreprenører i byggeprocessen, så byggeriet afleveres til aftalt tid og pris samt i rette kvalitet.


Hansen Toft A/S, 17. juli
JKSServicekoordinator søges for Rationel Vinduer A/S

JKS søger for kunde i Herninjg

Rationel er en international virksomhed, der producerer vinduer og døre og sælger dem i både Danmark og udlandet. Hvert år sender vi 350.000 topmoderne vinduer og døre ud fra vores fabrikker - både til renovering og nybyggeri, klassisk og moderne byggeri.

Der er tale om en stilling, hvor dit fokus vil være rådgivning, reklamationsbehandling og kundeservice i tæt samarbejde med kompetente kolleger. Du får en bred kontaktflade både i og udenfor organisationen.

Arbejdsopgaverne vil være følgende:

 • Telefonbetjening og rådgivning indenfor vinduesbranchen
 • Booking af montør samt koordinering af serviceopgaver
 • Reklamationsbehandling

JKS, 16. juli
DesignaKøkkenkonsulent

Designa, Herning

DESIGNA Herning har brug for en sælger med stort drive og engagement til butikken.

Hvis du har erfaring fra køkkenbranchen og kendskab til tegneprogrammet Winner, så er det dig vi skal bruge.

ARBEJDSOPGAVER

 • Rådgive og inspirere privatkunder
 • Være med til at servicere og udbygge vort samarbejde med professionelle håndværkere
 • Varetage alle salgets faser
 • Deltage i øvrige salgsfremmende aktiviteter

Jobindex, 16. juli
Würth Danmark A/SStorkundesælger til metal- og installationsbranchen

Würth Danmark A/S

Har du erfaring med salg af koncepter og er du tillidsvækkende?
Kunne du tænke dig en salgsstilling, hvor du kommer helt tæt på kundens forretning og arbejder målrettet med at skabe optimal værdi for begge parter?

Würth Danmark A/S

Som storkundesælger kommer du til at fungere som en værdiskabende samarbejdspartner for kunden og du skaber stærke relationer til både eksisterende og potentielle kunder – naturligvis med henblik på salg. Du udvælger og opsøger selv de potentielle kunder, ligesom du følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud til dine eksisterende kunder.

Det bliver helt essentielt for dig at kunne forstå den enkelte kundes forretning, så du ud fra vores koncepter og produktprogram kan skræddersy de nøjagtige løsninger, kunden har behov for.

Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S, 16. juli
LOXAM A/SUdlejningskonsulent til Module afdeling i Herning

LOXAM A/S

Til vores afdeling i Herning søger vi en energisk udlejningskonsulent til vores nye modulcenter i Herning, som fremover varetager udlejning af moduler i Jylland og på Fyn.

Arbejdsopgaver:

 • Effektiv og professionel gennemførelse af udlejningsbestillinger
 • Engageret og proaktiv kundeservice
 • Samarbejde med resten af udlejningsteamet og andre kolleger i en positiv og inspirerende ånd
 • Gennemfører udlejningsaftaler for moduler og andet materiel på basis af kunders ønsker og behov
 • Håndterer alle former for kundehenvendelser, indgår i teamets bestræbelser på optimal telefonservice
 • Følger op på gennemførte leveringer og kundehenvendelser
 • Rådgiver kunder om løsninger mv.
 • Indgår som en integreret del af udlejningsteamet i løsning af alle typer af opgaver i kundeservice og udlejning

Jobindex, 14. juli
SengeSpecialisten Aps
Deltids- og weekendsælgere

SengeSpecialisten Aps, Aalborg, Herning, Viborg, Randers og Silkeborg

DU KOMMER IKKE SOVENDE TIL SUCCES HOS OS

Men har du evnerne og er villig til at knokle for det, så kan vi være din næste arbejdsplads.

SengeSpecialisten søger deltids- og weekendsælgere til vores butikker i Aalborg, Herning, Viborg, Randers og Silkeborg.


Jobindex, 10. juli
Telia Danmark
Butikssælger til Shop Herning - Deltid

Telia Danmark

Sæt 4G turbo på din karriere som butikssælger
Kan du se dig selv på sejrsskamlen? Så læs videre

Telia Danmark

Hver dag skal vi gøre det lidt bedre, og det kræver en indsats fra alle. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål er derfor meget vigtig for os.

Med en grundig oplæring på vores onboarding kurser kombineret med træning på jobbet klæder vi dig på til at møde kunderne. Kort tid efter din ansættelse får du dine egne salgsbudgetter, som du bliver målt på, og som vi aktivt bruger i forbindelse med din videreudvikling som sælger.

Telia Danmark

Telia Danmark, 9. juli
Annonce:
1 til 20 af 68 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.