1 til 20 af 111 resultater.

Dine valg

 • FjernHerning

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
MCH Messecenter Herning Kongrescenter
Stærk og dedikeret pressemedarbejder

MCH Messecenter Herning Kongrescenter

MCH søger en ambitiøs og energisk pressemedarbejder med godt humør og gå-på mod til at stå for den daglige drift af kommunika- tionsafdelingen i Skandinaviens førende oplevelsesvirksomhed.

Som den nye centrale midtbanespiller i vores presse & kommunikationsafdeling lægger du pressestrategier sammen med virksomhedens afdelinger og ledelse og sørger for, at strategierne bliver omsat til virkelighed. Således koordinerer du udformningen og produktionen af alt fra magasiner til nyhedsmails, online content og pressemeddelelser.

Du fungerer som kvalitetssikring af de opgaver, der løses i kommunikationsafdelingen, og du skriver også selv artikler og pressemeddelelser til virksomhedens platforme, når det kræves.

MCH Messecenter Herning Kongrescenter
Jobindex, 27. februar
BoConcept A/STeknisk stærk og analytisk Webmaster

BoConcept A/S

Har du mod på at få en teknisk hovedrolle bag en af Danmarks mest globale digitale løsninger?

BoConcept er med ca. 250 butikker i mere end 60 lande en af Danmarks førende retailvirksomheder inden for møbeldesign. Vi er altid på forkant med det nyeste inden for design og indretning, og strategisk har vi i flere år arbejdet med omni channel, hvorfor udviklingen af vores globale digitale løsninger er meget højt prioriteret.

Som Teknisk Webmaster får du reference til vores Digital Marketing Manager, og du vil indgå i et større internationalt marketing team. En af dine primære opgaver bliver at sikre teknisk stabilitet for vores 65 websites, hvilket sker i et tæt samarbejde med vores interne ressourcer samt eksterne samarbejdspartnere.

BoConcept A/S

Jobindex, 27. februar
Skandinavisk Computer Rekruttering A/S
IT-chef

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S søger for kunde i Herningområdet

Et spændende job med masser af muligheder i en dynamisk og vækstorienteret virksomhed med fokus på internationalisering. En stilling med ansvar og med mulighed for at sætte dit personlige præg på fremadrettede IT-systemer i virksomheden.

Du vil blive leder for en IT-afdeling på 15 personer. Afdelingens fokus er dels at servicere forretningsenhederne og dels at videreudvikle og implementere IT-understøttende forretningssystemer. Opgaverne vil bl.a. omfatte videreudvikling af kommunikationen mellem IT og de forskellige forretningsenheder samt tætte eksterne samarbejdspartnere. Som IT-strategisk leder bliver du garant for, at IT-medarbejderne arbejder efter virksomhedens overordnede forretningsmål bl.a. omkring vækst og internationalisering.


Jobindex, 27. februar
DAMRCProjektleder med interesse for den spåntagende industri

DAMRC, Herning

DAMRC - Danish Advanced Manufacturing Research Center - er i rivende udvikling med mange spændende projekter og søger en løsningsorienteret projektleder med solid erfaring inden for ledelse af tekniske projekter.

Du bliver del af en lille, men dynamisk organisation med klare vækstmål og strategier til fordel for danske produktionsvirksomheder.

Du bliver en nøgleperson i projekter, hvor du skal samle trådene i tæt dialog med samarbejdspartnere, og hvor du tager ansvar for dine opgaver og følge dem til dørs. Du er med til at definere fremtidige projekter fra den indledende idefase til det færdige resultat.

DAMRC

Jobindex, 27. februar
A-TEX A/SGraphic Designer

A-TEX A/S, Herning

Maternitycover

Be part of the international team in Herning.

A-TEX is one of the world’s leading suppliers of identity branding items. These include labels, hang tags, badges, packaging solutions and store decorations, for highend international fashion brands.

A-TEX A/S

You are a master in Adobe CC - Illustrator, Photoshop and InDesign. Love to work with other skilled designers and have a innovative mindset. Possess drive, working attentively until everything is exactly how it should be.

A-TEX A/S

Jobindex, 26. februar
fakta a/sServicemedarbejder, Fakta Porsvænget Herning

fakta a/s

Du bliver ansat i et ungt og friskt team, hvor vores fokus er på god kundeservice og at gøre det nemt for kunden at handle. Vi skal bruge en frisk og udadvendt mand/kvinde, der er klar til at tage fat. Du skal arbejde aften og weekend i fast plan.

Dine arbejdsopgaver:

 • kassebetjening
 • opfyldning
 • rengøring.

Coop Danmark A/S, 26. februar
c.c. contractor a/s

Er det dig, der skal være vores nye byggeleder?

c.c. contractor a/s, Herning

Med øget ordretilgang og mange opgaver i støbeskeen søger vi en dygtig byggeleder til vores byggeprojekter, som spænder over hele Danmark. Kerneydelserne er alle typer af byggeri, som vi hovedsageligt gennemfører i total- eller hovedentreprise.

Hos c.c. contractor a/s kommer du til at arbejde selvstændigt og i team med ansvaret for gennemførelse af vores byggeprojekter. Du får ansvaret for den overordnede styring og gennemførelse af byggeprojekter i tæt dialog med projektleder, rådgivere, bygherrer, håndværkere m.fl.

Vi venter gerne på den rette kollega, som har lyst til at være en del af en virksomhed, hvor omgangstonen er uhøjtidelig, og hvor der lægges stor vægt på åbenhed og tillid, samt en fleksibel og løsningsorienteret tilgang til opgaverne.

c.c. contractor a/s

Jobindex, 26. februar
Herningsholm Erhvervsskole
Uddannelsesleder - vvs - installatør - ingeniør - maskinmester

Herningsholm Erhvervsskole, Herning

Herningsholm Erhvervsskole vil bevare pladsen i superligaen, når det gælder vvs-uddannelsen. Vi søger derfor en målrettet og visionær uddannelsesleder til at stå i spidsen for, at missionen lykkes.

Det er en interessant og spændende opgave med mange elementer, spændende fra direkte elevinvolvering til planlægning, udvikling og driftsopgaver. Der er mange udfordringer i jobbet, og du vil helt sikkert få en interessant og afvekslende hverdag. Af de mere betydningsfulde opgaver kan nævnes:

 • Personaleledelse
 • Budgetansvar
 • Drift- og kvalitetssikring

Herningsholm Erhvervsskole, 25. februar
Multi-Support A/S
Business Process Consultant

Multi-Support A/S, Herning eller København

I denne spændende rolle får du mulighed for at:

 • løse komplicerede og udfordrende udviklingsopgaver i Java, Ext JS og .NET
 • optimere forretningsprocesser med eksempelvis XML og BPMN2
 • deltage i tekniske implementeringsopgaver hos kunder
 • bidrage til udviklingen af et stærkt produktprogram, omfattende både smart process application standardprodukter og kundespecifikke løsninger
 • indgå i en international IT-virksomhed med en stærk markedsposition, datterselskaber i flere europæiske lande samt ikke mindst 70 kompetente og engagerede kolleger
 • få en dagligdag i et uhøjtideligt miljø, hvor kvalitet, sparring, faglig stolthed, humor og dynamik er i højsædet

Multi-Support International A/S, 25. februar
Multi-Support A/S
Senior Business Consultant

Multi-Support A/S, Herning eller København

Proaktiv sparringspartner for fremsynede kunder er kernen i dit nye job. Det er derfor afgørende, at du brænder for at:

 • drive og vækste samarbejdet med danske/skandinaviske kunder
 • rådgive om og sælge løsninger ind til eksisterende kunder
 • indgå i et internationalt samarbejde i Multi Support til glæde for kunder og kolleger
 • gennemføre forretningskritiske optimeringsprojekter
 • være projektleder på udvalgte kundeopgaver
 • rejse 50-60 dage/år

En arbejdsplads med en klar vision og fokus på kompetenceudvikling, hvor du kan se frem til...

 • en individuelt forhandlet lønpakke
 • mange udfordringer samt fine muligheder for faglig og personlig udvikling

Multi-Support International A/S, 25. februar
Förch A/S
Fri som fuglen, med eget ansvar og friheden til at turde gøre en forskel!

Förch A/S

Hos Förch A/S har vi været tæt på kunderne i over 50 år og i mere end 50 lande i verden, og derfor søger vi til vores kunder i autobranchen i Esbjerg og Herning-området toptunede salgskonsulenter, som ved, at tid er penge, og at værkstederne i dag skal bruge innovative og fleksible løsninger for at kunne agere og reagere.

Vi er ved Förch A/S i kraftig vækst og er blevet særdeles positivt modtaget af markedet, derfor har vi nu brug for dig som kan og vil gøre en forskel.

Arbejdsopgaver:

 • Opsøgende service og salg inden for forbrugsartikler, værktøj, værkstedsudstyr og koncepter.
 • Du får det overordnede ansvar i distriktet og er ansvarlig for kundeporteføljen – herunder salgs- og indtjeningsudviklingen på kundeniveau - samt udviklingen af koncepter og salg af fokusprodukter.
Förch A/S

Jobindex, 25. februar
ISS Facility Services A/SServicemedarbejder til rengøring i Herning

ISS Facility Services A/S

ISS søger en servicemedarbejder til trappevask og kontorrengøring i Herning. Jobbet indebærer trappevask 10 timer ugentlig: 5 timer per gang, tirsdag og torsdag, samt 2 timers kontorrengøring hver fredag eftermiddag. Som servicemedarbejder bliver du en del af et team som sammen sørger for, at arbejdet nås til tiden og lever op til kundens forventninger. Du går rundt alene og har ansvar for dine egne områder. I jobbet får du gode kolleger, en ansvarlig ledelse samt gode muligheder for at udvikle dine færdigheder.

I ISS får du kolleger, der ved, hvad god service er – det er det, vi lever af. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde.


ISS Facility Services A/S, 23. februar
fakta a/sSouschef, Fakta Porsvænget, Herning

fakta a/s

Som souschef i Fakta Porsvænget, Herning bruger du størstedelen af din tid ude i butikken. Her har du fokus på, at vi får løst de daglige opgaver og du taler med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt medarbejderne. Du tager også hånd om de daglige udfordringer med bemandingsplaner, kunder, håndtering af varer osv., der er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig.

Dine opgaver og ansvarsområder i dagligdagen, er f.eks.:

 • Sikre en salgsklar butik og sørge for gennemførsel af salgsaktiviteter
 • Deltage i budget-, ressource- og bemandingsplanlægning
 • Sikre at butikken lever op til de retningslinjer for markedsføring, der er sat for kæden

Coop Danmark A/S, 23. februar
Redoffice Onecompany A/SKollega til Intern Salg

Redoffice Onecompany A/S, Herning

Er du salgsminded og serviceminded? Kan du lide masser af daglige kontakter og en til tider hektisk hverdag? Er du til salg men foretrækker teamarbejdet på arbejdspladsen fremfor landevejen? Har du en god telefonstemme? Så er det her måske stillingen for dig!

Redoffice OneCompany er en af landets mellemstore kontorforsyninger med afdelinger i Herning, Fredericia og Aarhus, hvorfra vi sælger kontorartikler, kontormøbler og kopi/print-løsninger til vores mere end 4000 kunder på tværs af Danmark. Til vores Intern Salg i Herning, hvor vi modtager kundekald, webordrer, sælgerforespørgsler og også forestår opsøgende salgsaktiviteter pr. telefon søger vi nu en alsidig men salgsminded kollega.

Jobbet dækker en bred vifte af aktiviteter, som alle sigter mod at skabe salg og servicere vores kontorartikelkunder i samarbejde med vores eksterne salgskonsulenter.


Jobindex, 20. februar
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger fpr JFP A/S

Projektchef - Byggeri (Herning)

Landsdækkende byggevirksomhed, i kraftig vækst * Nye projekter i størrelsen kr. 100 mio.

JFP A/S, www.jfp.dk, er en solid og kapitalstærk byggevirksomhed, der er grundlagt i 1972. Virksomheden har hovedsæde i Herning og afdelingskontor i København. JFP A/S, der er en førende leverandør inden for hoved- og totalentrepriser, bygger i hele Danmark, og efter etableringen på Sjælland for 2 år siden, er projektmængden i Østdanmark steget betragteligt.

Med udgangspunkt fra kontoret i Herning og med reference til direktøren samt i tæt samarbejde med en kompetent organisation, får du ansvaret for et eller flere udvalgte byggeprojekter, med en tilhørende stab af egne projektledere. Udover overordnet projektledelse, bliver du tæt involveret i hele resultatkæden, lige fra teknisk support i salgs- og tilbudsfasen, over igangsætning og afvikling, til aflevering af de færdige byggeprojekter.

Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 19. februar
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for FP A/S

Projektleder - Byggeri (Herning)

Landsdækkende, økonomisk solid byggevirksomhed, i kontrolleret kraftig vækst

JFP A/S, www.jfp.dk, er en solid og kapitalstærk byggevirksomhed, der er grundlagt i 1972. Virksomheden har hovedsæde i Herning og afdelingskontor i København. JFP A/S, der er en førende leverandør inden for hoved- og totalentrepriser, bygger i hele Danmark, og efter etableringen på Sjælland for 2 år siden, er projektmængden i Østdanmark steget betragteligt.

Med udgangspunkt fra kontoret i Herning og med reference til din projektchef, får du det gennemførende ansvar for dine egne byggeprojekter i størrelsesordnen kr. 10 – 100 mio. Dine opgaver spænder bredt, lige fra de indledede forberedelser i forbindelse med projektopstart, herunder opstart af byggeplads, over løbende tæt byggestyring og kvalitetssikring, til aflevering af det færdige byggeri.

Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 19. februar
DOVISTAMedarbejder til bogholderi

DOVISTA, Herning

Til vores Shared Finance funktion i DOVISTA koncernen, som omfatter DOVISTA, VELFAC og Rationel Vinduer, søger vi en dygtig og ambitiøs kollega, der ønsker et alsidigt job i en dynamisk organisation. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Du indgår sammen med vores øvrige bogholdere og controllere som en del af et team af erfarne økonomimedarbejdere. I dit arbejde med vores forskellige forretningsenheder og selskaber vil du opnå en stor kontaktflade.

Sammen med dine kollegaer vil opgaverne typisk være:

 • Kreditorbehandling. Registrering af fakturaer, kontering, distribution i system til godkendelse, betaling
 • Fakturering
 • Bogføring af debitorindbetalinger
 • Behandling af rejseafregninger

DOVISTA, 18. februar
Brødrene DahlProaktiv og teamorienteret intern sælger VVS

Brødrene Dahl, Herning

Kan du spotte kundernes behov, overgå deres forventninger og skabe tillidsfulde forhold til dem?

Brødrene Dahls VVS-afdeling i Herning håndterer tilbudsgivning og sagsstyring på alle former for anlægsarbejder, hvor der udføres instalationer. Afdelingen består af 9 medarbejdere fordelt på henholdsvis kontor og butik. Du bliver en del af butiksteamet.

Som intern sælger i butikken har du ansvar for, at vores kunder altid får den bedste service, og du går langt for at sætte dig ind i deres behov. Du er uddannet indenfor VVS-grossist eller VVS og har et fagligt know-how til at rådgive og sparre med kunden.

Brødrene Dahl

Brødrene Dahl, 18. februar
Elever

NIELSENs

NIELSENs søger salgsassistentelever til vores butikker i hele landet.

Hos NIELSENs lægger vi vægt på kundeservice, og vi prioriterer at uddanne vores salgsassistentelever til at blive i stand til at servicere alle kunder 110 %. NIELSENs giver gode fremtidsmuligheder for dig, der vil! Succesen afhænger af dig.

NIELSENs er en modevirksomhed i vækst og du vil derfor få mulighed for at udnytte dine evner optimalt, samt udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil gradvis blive oplært i detailbranchen, og du vil blive klædt på til en karriere med personligt salg.

NIELSENs

NIELSENs, 18. februar
Zigna Foto ApSFotografer søges

Zigna Foto ApS

Har du tidligere arbejdet med bolig- og/eller bilfotografering? Eller har du erfaring som professionel fotograf / dygtig amatørfotograf? Så læs videre...

Vi har fået rigtig travlt, og er i gang med at udvide virksomheden.

Som fotograf for zigna vil dine arbejdsopgaver bestå i at have kontakt med ejendomsmæglere, bilforhandlere og boligsælgere, udarbejde plantegninger samt fotografere.

Derfor ser vi gerne, at du har erfaring med / kendskab til:

 • Opmåling til plantegninger
 • HDR-fotografering
 • Livsstilsfotografering

Jobindex, 16. februar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
SAM Executive Search A/S
1 til 20 af 111 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.