1 til 20 af 96 resultater.

Dine valg

 • FjernHerning

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
A-TEX A/SVI SØGER EN FRISK OG ERFAREN REGNSKABSASSISTENT (VIKARIAT PÅ 3-6 MDR.)

A-TEX A/S, Herning

Er du regnskabsuddannet og har erfaring indenfor finansbogholderi? Søger du nye udfordringer, og kan du se dig selv blive en del af en international virksomhed, hvor vi på hovedkontoret løser opgaver for hele koncernen?

Du bliver en del af et team på 8 dedikerede økonomi medarbejdere, der arbejder tæt sammen med resten af huset i Danmark samt vores udenlandske kollegaer.

A-TEX A/S

Som kollega hos os bliver du en del af et ungt team af medarbejdere. Vi er en virksomhed i vækst med høje krav til os selv og den service vi leverer til vores kunder. Vi motiveres af gode resultater, spændende opgaver og udfordrende kunder. Vi har en stor respekt for hinanden internt og på tværs af landegrænser.

A-TEX A/S

Jobindex, 1. oktober
HR navigatorPersonlig assistent, cand.merc eller lign for Sales Director – JELD-WEN A/S (ID 20265)

HR navigator søger for kunde

I Danmark er JELD-WEN nr. 73 på Top 100 over danske succesfulde virksomheder. Northern Europe omsætter samlet for mere end 300 mio. EUR årligt.

Til Sales Director for Northern Europe med base i Herning søges en personlig assistent (PA), da den nuværende fortsætter i en stilling som Manager for Product Management i organisationen. Du skal arbejde i direkte linje, og får reference til Sales Director for Northern Europe. Dine udfordringer bliver såvel på det strategiske som på det taktiske plan. Af væsentlige elementer kan nævnes:

 • Analyser af udvikling på omsætning og pris i produktområder på tværs af markeder og segmenter
 • Udarbejdelse af konkrete business cases
 • Opfølgning på planer og budgetter

HR navigator, 1. oktober
BDO
Revisortrainees med ansættelse 1. september 2015

BDO

360° talentudvikling

Har du mod, viljestyrke og ambitioner, og motiveres du af at tage ansvar, kan det være dig, der om kort tid er centrum for BDO’s 360° talentudvikling.

Du kommer til at arbejde med revision, regnskab, skat og rådgivning af virksomheder. I BDO arbejder du med hele paletten af opgaver i dit møde med kunderne, og du får en stor kontaktflade til forskellige kundetyper, samt et stort indblik i dansk erhvervsliv.

Dine opgaver udvikler sig i takt med dine erfaringer, og du får hurtigt ansvaret for dine egne opgaver. Du kommer til at indgå i forskellige teams, hvor du sammen med dine kolleger arbejder med kunderne. Du vil derfor fra første dag være at betragte som en ægte BDO’er.

BDO

BDO, 1. oktober
PwCPwC søger revisortrainees med HHX, STX eller FØ-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 30. september
ferm LIVING ApSKundeorienteret lagermedarbejder

ferm LIVING ApS, Herning

- med overblik og gode kommunikationsevner

ferm LIVING er en ambitiøs arbejdsplads. Vi gør ikke bare mere af det samme. Vi er omstillingsparate, modige og ambitiøse, og vores hjerte banker for de mange designs, vi lancerer og sælger til hele verden.

Vi søger nu en dygtig og kundeorienteret kollega til vores lager. Du vil få base på vores eget kontor på vores lager hos System Transport i Herning. Her vil du og din kollega komme til at varetage mange alsidige og spændende opgaver - lige fra pluk på lageret til kundekontakt. Vi lægger vægt på, at du har erfaring, og at du er er en selvstændig “problemknuser” med en høj stresstærske, der arbejder struktureret, og som kan håndtere at have mange bolde i luften.


Jobindex, 29. september
TEMP-TEAM A/SIndkøber

TEMP-TEAM A/S søger for kunde i Herning

Har du erfaring med indkøb, og kan du se dig selv i en indkøbsafdeling med i alt 6 personer, der arbejder med indkøb, sourcing, kvalitetssikring samt produktudvikling? Så har vi her en virksomhed, der har brug for en indkøber til, i tæt samarbejde med virksomhedens kunder, at sikre indkøb og udvikling af nye og eksisterende produkter.

For vores kunde søger vi en indkøber med gode udviklingsmuligheder inden for indkøb, sourcing og kvalitet.

Din dagligdag kommer bl.a. til at indeholde følgende opgaver:

 • Kontakt til leverandører
 • Indkøbsaftaler og opfølgning
 • Kvalitetssikring

Jobindex, 29. september
EY
Revisortrainee hos EY – har du en baggrund som HHX, STX eller FØ?

EY

- Så tilbyder vi en uddannelse med masser af muligheder

Kick start din karriere som revisortrainee hos en af verdens førende revisions- og rådgivningsvirksomheder og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af en professionel global organisation og få mulighed for at arbejde med både danske og internationale virksomheder
 • blive udfordret fagligt og personligt i samarbejdet med kollegaer og kunder
 • få en akademisk uddannelse, samtidig med at du får praktisk erhvervserfaring

Vi søger revisortrainees til start i august 2015 til vores kontorer i: København, Aarhus, Aalborg, Odense, Svendborg, Næstved, Grenaa, Herning, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Kolding, Vejle, Sønderborg og Aabenraa.

EY

Jobindex, 27. september
Ramirent A/S
Er du vild med store maskiner?

Ramirent A/S, Herning

Ramirent A/S - én af Danmarks største materieludlejere - søger Intern materielkonsulent til Herning

Vi har forrygende travlt og søger derfor en kompetent og energisk Intern materielkonsulent til vores kundecenter i Herning inden for udlejning af bygge- og anlægsmaskiner, lifte, stillads, skurvogne og pavilloner.

Din hverdag vil bestå af at udleje bygge-/anlægsmaskiner, lifte, skurvogne og andet materiel via personlig og telefonisk betjening, hvor du rådgiver vores kunder ved valg af materiel og som en naturlig del af din hverdag, vedligeholde den gode kontakt til kunderne. Du skal deltage aktivt i den daglige drift, og tage fat hvor der er behov. Du bliver sparringspartner for både kunder og kolleger, og indgår derudover i tæt samarbejde med Ramirents øvrige organisation.


Jobindex, 26. september
Ramirent A/S
Brænder du for salg og ledelse?

Ramirent A/S, Herning

Ramirent A/S - én af Danmarks største materieludlejere - søger Kundecenterleder til Herning

Vi søger en udadvendt, sælgende og ambitiøs Kundecenterleder, som skal sørge for fortsat udvikling af vores Kundecenter i Herning inden for udlejning af bygge- og anlægsmaskiner, lifte, skurvogne og pavilloner.

Jobprofil:

 • Du er med reference til den regionale Salgschef ansvarlig for ledelse og udvikling af vores Kundecenter i Herning
 • Du anvender en del af din tid med vedligeholdende og opsøgende salg i samarbejde med salgsteamet
 • Du er selv en del af driften samtidig med, at du leder og fordeler opgaverne i Kundecenteret og på den måde sikrer optimal kundepleje, og du indgår i tæt samarbejde med Ramirents øvrige organisation

Jobindex, 26. september
Sparekassen KronjyllandSenior formuerådgiver til Private Banking

Sparekassen Kronjylland

Vi oplever stor travlhed og kundetilgang til vores Private Banking afdeling og søger derfor en formuerådgiver, der brænder for at yde højt kvalificeret rådgivning til Sparekassens nuværende og potentielle formuende kunder.

Din arbejdsdag vil primært tage udgangspunkt i vores afdelingsnet i området mellem Randers, Herning og Viborg, og det vil derfor være en fordel, hvis du kender dette område og har et godt netværk her.

Vi tilbyder dig en stilling med mulighed for stor faglig og personlig udvikling. Du får mulighed for at arbejde i et team med en uhøjtidelig og positiv omgangstone i et miljø præget af stor dynamik.


Sparekassen Kronjylland, 25. september
Bravo ToursE-marketing Manager

Bravo Tours, Herning

Vi søger en dygtig E-marketing Manager, der kan performe i en dynamisk og hektisk hverdag i rejsebranchen. Den nye E-marketing Manager får ansvaret for centrale online-aktiviteter som nyhedsbreve, sociale medier og ikke mindst e-marketing. Du bliver del af et stærkt team bestående af højt motiverede kolleger, hvis fornemmeste opgave er at gøre Bravo Tours til Danmarks bedste rejsebureau!

Du bliver:

 • Ansvarlig for at tilrettelægge online marketing-kampagner og sikre den rette fordeling af online-mediebudget
 • Ansvarlig for at analysere online trafik og lave eksekvering på baggrund af analyserne
 • Ansvarlig for alle aktiviteter og udviklingen på de sociale medier

Du har:

 • Teoretisk platform qua en længere videregående uddannelse suppleret med omfattende erfaring omkring marketing- og onlineplatforme
 • Min 3 års e-marketing erfaring
 • Evne til at prioritere arbejdsopgaverne ud fra et forretningsmæssigt perspektiv

Jobindex, 25. september
TDC Erhvervscenter
Vi søger Jyllands bedste erhvervskonsulenter

TDC Erhvervscenter

TDC Erhvervscentrene i Esbjerg, Herning, Aalborg, Århus og Kolding bliver de jyske centre i TDC’s nye partnerstruktur. Fremtidigt vil TDC Erhvervscenter-kæden bestå af samlet 13 centre i Danmark, som har ret til at benytte sig af navnet.

TDC Erhvervscenter er lige nu på udkig efter dygtige og ambitiøse erhvervskonsulenter, der brænder for salg og motiveres af at skabe resultater.

Vi søger erhvervskonsulenter til følgende byer i Jylland:

 • Kolding: 1 erhvervskonsulent
 • Aalborg: 1 erhvervskonsulent
 • Herning: 2 erhvervskonsulenter
 • Esbjerg: 1 erhvervskonsulent

Din opgave bliver at besøge nye og eksisterende kunder i Jylland. I salgsdialogen har du fokus på kunden og har konstant øje for at skabe merværdi for TDC Erhvervscenter og kunden. For at få succes i jobbet skal du kunne adressere hver enkelt kundes behov, rådgive og identificere mulige salgspotentialer.


Jobindex, 24. september
TEMP-TEAM A/STeamleder

TEMP-TEAM A/S søger for kunde i Herning

Har du holdånd, og kan du lede en 4-mandsgruppe?

For vores kunde søger vi en teamleder til at gå forrest i en produktionsgruppe med 4 personer og samarbejde på tværs af den øvrige produktions organisation.

Kvalifikationer og kompetencer

 • Du har lederevner på det praktiske plan
 • Du har analytiske evner – samt overblik
 • Du udviser engagement – holdånd
 • Du går forrest

Jobindex, 22. september
Bygma HerningLagerforvalter/lagerekspedient

Bygma Herning

Hos Bygma Herning har vi travlt, og da vores nuværende lagerforvalter har søgt nye udfordringer, søger vi en lagerforvalter med branchekendskab eller en brancheuddannet lagerekspedient med ambitioner og potentiale til at blive lagerforvalter.

Som lagerforvalter får du ansvaret for medarbejderne på lageret. Dine daglige opgaver vil være indkøb til lager, overordnet ansvar for vores varemodtagelse, kontakt til leverandører samt daglig ajourføring af vores IT-system.


Jobindex, 22. september
A-TEX A/SInternational Business Trainee

A-TEX A/S, Herning

Do you have ambitions of working abroad and creating a career for yourself in an international company?

Your A-TEX Training Programme:

A-TEX A/S
 • Part of the 1 year Trainee program takes place at the HQ in Denmark, but mainly the program will take place abroad, at our Logistics Centres in Far East & Turkey and at our Sales offices throughout Europe. We would design the exact program in collaboration with you,
 • You will receive a basic knowledge of our business, our strategy and culture, and how we achieve great results with our customers,
 • You will participate in international projects as well as day to day tasks.
A-TEX A/S

A-TEX A/S, 22. september
Bygconsult ApSByggesagkyndig

Bygconsult ApS

Bygconsult søger en byggesagkyndig til udførelse af energimærker og tilstandsrapporter i det nordvestjyske område.

Vi er et mindre firma, som pt. er 3 ansatte og vores hovedbeskæftigelse er udarbejdelse af energimærker og tilstandsrapporter, derudover laver vi bygherrerådgivning og tilsyn.

Du skal:

 • Kunne udføre energimærker (også gerne store mærker, dog ikke et krav)
 • Være beskikket byggesagkyndig
 • Have mulighed for hjemmekontor

Vi tilbyder:

 • Fast løn med mulighed for ekstra indtjening (evt. ren provision)
 • Kørselsordning eller firmabil
 • Stor frihed og medvirkende til at planlægge egen arbejdsdag

Jobindex, 20. september
Hansen Toft A/SProduktions-/servicechef

Hansen Toft A/S søger for EP Tools A/S i Herning

Hands-on leder på maskinmesterniveau til vækstvirksomhed.

Vores kunde EP Tools er inde i en positiv udvikling og opgraderer stillingen fra værkfører til produktions-/servicechef. Du får ansvaret for at videreudvikle et dygtigt montage-, produktions- og serviceteam. Som en del af ledergruppen refererer du til direktøren og får personaleansvaret for produktionens p.t. otte teknikere. Ligeledes har du ansvaret for kvaliteten og effektiviteten i projekterne.

Nøgleopgaverne er af såvel taktisk som operationel karakter, og du skal kunne tænke serviceorienteret og have en praktisk tilgang til opgaverne. Du sikrer, at kundens udfordringer er i centrum, således at der aldrig bliver gået på kompromis med kvalitet og service.


Hansen Toft A/S, 17. september
AM Sales & Marketing ApSMarkedskonsulenter med salgsdrive!

AM Sales & Marketing ApS, Aalborg, Aarhus, København, Odense, Haderslev, Roskilde og Herning

AM er den førende Field Marketing-virksomhed i Danmark. AM håndterer salg og markedsføring for andre virksomheder. Vores primære arbejdsområder er salg og markedsføring indenfor Naturprodukter, Telecom, Mobilprodukter, Finans, Energi & Strøm, Banker, Helsekost, Kredit og Loyalitetskort og meget mere.

Vi har vokset med en vækst som ingen andre i branchen har gjort. Det skal vi fortsætte med og derfor søger vi nye talenter til vores andre afdelinger i Aalborg, Aarhus, København, Odense, Haderslev, Roskilde & Herning.

Vi har to virksomhedspolitikker:

 • Vi ser ikke på alder, uddannelse eller erfaring – vi ser på personligheder!
 • Vi uddanner, udvikler og forfremmer kun fra egne rækker!

Jobindex, 16. september
Curia ManagementProduct Management Assistant #030500

Curia Management søger for JELD-WEN i Herning

Har du drive, analytisk sans og ambitionerne i orden? Så har du mulighed for et spændende karrierejob i en international virksomhed med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Du tilbydes et spændende og attraktivt karrierejob i en international vækstvirksomhed. I rollen skal du supportere og arbejde tæt sammen med Product Manager for forretningsområderne Steel og High performance samt Manager PM Scandinavia.

Arbejdsopgaverne spænder bredt og indeholder bl.a.:

 • Markeds- og kundeanalyser
 • Konkurrentovervågning og analyser
 • Udarbejdelse af ledelsespræsentationer

Curia Management, 16. september
LEMAN International System Transport a-s
Bliv speditørelev hos LEMAN i Herning

LEMAN International System Transport a-s

Vil du have hele verden som din arbejdsplads?

LEMAN kan tilbyde:

 • en international arbejdsdag i et travlt miljø
 • en dynamisk virksomhed, hvor du vil blive en del af et velfungerende team
 • faglige og personlige udviklingsmuligheder
 • mulighed for udstationering efter endt læretid
 • en bred og international uddannelse

LEMAN lægger vægt på medarbejderes personlige og faglige udvikling, hvilket betyder at en elevplads hos os kun er første skridt i din karriere. Hvis du overvejer en eventuel udstationering efter endt elevtid, har vi et udstationeringsprogram i Skandinavien, England eller USA. Lyder det som noget for dig?


Jobindex, 16. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Dell A/S
1 til 20 af 96 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.