1 til 20 af 94 resultater.

Dine valg

 • FjernHerning

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
BDO
Revisortrainees med ansættelse 1. september 2015

BDO

360° talentudvikling

Har du mod, viljestyrke og ambitioner, og motiveres du af at tage ansvar, kan det være dig, der om kort tid er centrum for BDO’s 360° talentudvikling.

Du kommer til at arbejde med revision, regnskab, skat og rådgivning af virksomheder. I BDO arbejder du med hele paletten af opgaver i dit møde med kunderne, og du får en stor kontaktflade til forskellige kundetyper, samt et stort indblik i dansk erhvervsliv.

Dine opgaver udvikler sig i takt med dine erfaringer, og du får hurtigt ansvaret for dine egne opgaver. Du kommer til at indgå i forskellige teams, hvor du sammen med dine kolleger arbejder med kunderne. Du vil derfor fra første dag være at betragte som en ægte BDO’er.

BDO

BDO, 2. september
Vistisen & Lunde Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
2 revisorer HD og 1 medarbejder til administrationsservice hos revisionshus med højt til loftet og kort til handling

Vistisen & Lunde Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, Herning

Revisor HD

Vores kunder er overvejende mindre og mellemstore virksomheder fra mange forskellige brancher. Du skal derfor have lyst til at møde mennesker af enhver slags.

Som revisor hos Vistisen & Lunde vil du først og fremmest komme til at arbejde med revision, regnskaber og skattemæssig rådgivning. For nogle kunder kan der desuden komme specialopgaver, også af international karakter.

Taljonglør til administrationsservice

Du bliver en del af vores administrationsservice, hvor din arbejdsdag bliver fyldt med bogføring, moms, regnskab og edb-opgaver for små og mellemstore virksomheder.

Som menneske (og kollega) er du positiv og trives rigtig godt i et miljø, der er præget af højt til loftet og en stor grad af tillid og ansvar til den enkelte medarbejder.


Jobindex, 1. september
Muubs A/S
Salgsassistent

Muubs A/S, Herning

Brænder du for orden og struktur? Ser du god kundeservice som et must? Er du energisk, udadvendt og selvstændig og har interesse for boliginteriør og møbelsalg?

Så kan du være den interne salgsassistent vi søger 37 timer om ugen, hvor du bliver en del af MUUBS´s salgsteam, som alle sætter en ære i at yde kunderne den bedste service og rådgivning.

Du vil få en vigtig rolle i forhold til at videreføre MUUBS´s succes, hvor din primære opgave er at supportere sælgernes aktiviteter og derigennem bidrage til at styrke vores position i Danmark, samt udvalgte internationale markeder.

Arbejdsopgaver:

 • Intern salgsbackup for sælgere samt eksterne salgsagenter
 • Intern sælger på egen kundeportefølje
 • Behandling af salgsordrer

Jobindex, 1. september
Bygconsult ApSByggesagkyndig

Bygconsult ApS

Bygconsult søger en byggesagkyndig til udførelse af energimærker og tilstandsrapporter i det nordvestjyske område.

Vi er et mindre firma, som pt. er 3 ansatte og vores hovedbeskæftigelse er udarbejdelse af energimærker og tilstandsrapporter, derudover laver vi bygherrerådgivning og tilsyn.

Du skal:

 • Kunne udføre energimærker (også gerne store mærker, dog ikke et krav)
 • Være beskikket byggesagkyndig
 • Have mulighed for hjemmekontor

Vi tilbyder:

 • Fast løn med mulighed for ekstra indtjening (evt. ren provision)
 • Kørselsordning eller firmabil
 • Stor frihed og medvirkende til at planlægge egen arbejdsdag

Jobindex, 1. september
PwCPwC søger revisortrainees med HHX, STX eller FØ-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 1. september
Würth Danmark A/SSalgsassistent til Würth butikker

Würth Danmark A/S

Brænder du for salg og kundeservice?

Vi søger en salgsminded, udadvendt og humørfyldt salgsassistent der skal fungere som springer/afløser i vores butikker i Aalborg, Herning, Randers og Århus. Stillingen er indtil videre af 12 mdrs. varighed.

Würth Danmark A/S

Würths butikker er nærbutikker, der dækker den professionelle håndværkers behov for kvalitetsprodukter og rådgivning. Vi sælger vores brede produktsortiment til professionelle kunder primært inden for træ-, metal-, el- og autobranchen.

Med reference til butikslederen i Aalborg vil du indgå i driften af butikkerne i Aalborg, Randers, Århus og Herning. Efter en grundig oplæring i butik Aalborg indgår du i et team på i alt 10 personer i de 5 butikker, der har som den vigtigste opgave, at sælge til, vejlede og servicere de kunder, der besøger butikkerne.

Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S, 29. august
EY
Revisortrainee hos EY – har du en baggrund som HHX, STX eller FØ?

EY

- Så tilbyder vi en uddannelse med masser af muligheder

Kick start din karriere som revisortrainee hos en af verdens førende revisions- og rådgivningsvirksomheder og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af en professionel global organisation og få mulighed for at arbejde med både danske og internationale virksomheder
 • blive udfordret fagligt og personligt i samarbejdet med kollegaer og kunder
 • få en akademisk uddannelse, samtidig med at du får praktisk erhvervserfaring

Vi søger revisortrainees til start i august 2015 til vores kontorer i: København, Aarhus, Aalborg, Odense, Svendborg, Næstved, Grenaa, Herning, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Kolding, Vejle, Sønderborg og Aabenraa.

EY

Jobindex, 29. august
Topdanmark Forsikring A/SFinansøkonomer

Topdanmark Forsikring A/S

Praktikforløb for salgsmindede og ambitiøse Finansøkonomer
Praktikperiode fra 5/1 2015 – 31/3 2015

Her er muligheden for de målrettede finansøkonomer, der søger praktikplads og drømmer om en karriere i forsikringsbranchens mest effektive salgsmiljø! Du får også mulighed for at skrive dit speciale om Topdanmark i forlængelse af praktikperioden, eventuelt i kombination med et fleksibelt studenterjob.

Du kan søge praktik i enten Fredericia, Herning, Køge, Odense, Aabenraa eller Aalborg, hvor vores salgscentre er placeret.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende praktikforløb, hvor du modtages på lige fod med fastansatte medarbejdere. Forløbet veksler mellem intensive kurser på hovedkontoret i Ballerup og sidemandsoplæring på det salgscenter, hvor du er tilknyttet.

Topdanmark Forsikring A/S

Topdanmark Forsikring A/S, 29. august
STARK
Serviceminded unge søges til butik

STARK, Herning

Vi søger 3 ungarbejdere til vores butik snarest muligt, der vil blive en del af et dygtig salgsteam, som alle sætter en ære i at yde en god service og rådgivning til vores professionelle kunder og private kunder.

Du kan forvente et spændende job med gode udviklingsmuligheder, gode kolleger, og hvor den daglige omgangstone er fri og uformel. Et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivsel vægtes højt. Flere attraktive personalegoder, og en løn svarende til dine kvalifikationer.

STARK

STARK, 27. august
3 (Hi3G Danmark ApS)Dygtig opsøgende sælger

3 (Hi3G Danmark ApS), Herning

Er du en knald dygtig sælger og har du et højt energiniveau? Så hører vi meget gerne fra dig!

Har du mod på at drive dit eget salgsområde, og er du god til at opnå egne budgetter samt arbejde selvstændigt – Så har vi drømmejobbet til dig! Vi har i løbet af 2013 startet et storstilet samarbejde med Fona, og har derfor brug for nogle dygtige salgskonsulenter.

Dit daglige arbejdsområde bliver i Fona Herning. Her vil du have dit eget salgsområde hvor alle 3’s produkter er udstillet. Vi arbejder med opsøgende salg, hvilket vil sige, at vi ikke venter på at kunderne kommer til os, men at vi gør en aktiv indsats for at komme til dem.


3 (Hi3G Danmark ApS), 26. august
Rationel Vinduer A/SKommunikationsmedarbejder (projektansættelse)

Rationel Vinduer A/S, Herning

Kan du sætte dig ind i komplicerede produkter, og formidle dem på en levende og forståelig måde? Så søger vi en kommunikationsmedarbejder til en projektansættelse i tre måneder.

Til vores marketingafdeling i Herning søger vi en kommunikationsmedarbejder. Du skal have lyst til at arbejde med udvikling af vores digitale kommunikation, skrive tekster der får de besøgende til at konvertere, og se resultaterne af dit arbejde med det samme.

Som kommunikationsmedarbejder vil dine arbejdsopgaver blandt andet omfatte:

 • Branding af Rationel som arbejdsplads
 • Planlægning og produktion af indhold til sociale medier
 • Optimering og udvikling af tekster til Rationels website
 • Videreudvikling og produktion af tekst til nyhedsbreve

Rationel Vinduer A/S, 26. august
VORDINGBORG KØKKENET
Sælgende energibundter søges til vores afdeling i Herning!

VORDINGBORG KØKKENET

Hvem er du?

 • Du brænder for at SÆLGE, nå dine mål og skabe de bedste resultater!
 • Du drives af at møde nye mennesker og gøre deres drømme til virkelighed!
 • Du har en fremragende salgsteknik, er serviceminded og troværdig!
VORDINGBORG KØKKENET

Hvad får DU i Vordingborg Køkkenet?

 • En garanteret høj fast grundløn, med en skarp provisionsordning.
 • Et succesfuldt koncept bygget på mottoet – Luksus alle har råd til.
 • To gennemtestede produktlinier, som giver dig masser af fordele i forhold til vores konkurrenter.
VORDINGBORG KØKKENET

Jobindex, 26. august
BDOLedende revisor til BDO i Herning

BDO

Få en spændende hverdag med en kundeportefølje af små og mellemstore virksomheder. Hos BDO får du samtidig en unik mulighed for, at specialisere dig i revision og rådgivning af uddannelsesinstitutioner.

Er du erfaren, dygtig og ambitiøs er det dig, vi søger til vores kontor i Herning. Hos os får du mulighed for at forsætte din faglige udvikling i arbejdet med at skabe løsninger for spændende kunder og dagligt sparre med dine højtkvalificerede kollegaer.

Vores kunder er primært midtjyske, og de serviceres både ude hos kunden og centralt fra vores kontor.


BDO, 25. august
JKSProduktionsteknolog

JKS søger for kunde

Vi søger produktionsteknologer, gerne med en baggrund indenfor el, mekanik, overflade eller støbegods til længerevarende vikariater. Arbej.

Opgavebeskrivelse:

 • Fungere som facilitator og virksomhedens repræsentant ved audits, kundebesøg og inspektioner, ved danske og udenlandske leverandører
 • Fungere om virksomhedens repræsentant ved leverandører og underleverandører
 • Mødestyrer
 • Rapportskrivning og opfølgning

Jobindex, 25. august
Gerry Weber Denmark ApSSalgsassistent

Gerry Weber Denmark ApS, Herning

GERRY WEBER søger en salgsassistent - ca. 20-25 timer om ugen med start hurtigst muligt til vores butik i Herning.

Har du styr på tingene, har let til smil, er hjælpsom og ikke bange for at tage fat?
Så er du lige den, vi står og mangler.

Gerry Weber Denmark ApS

Vi tilbyder:

 • Et udfordrende job i en travl hverdag
 • Ansvar og spændende opgaver
 • Gode personaleforhold
 • Løn efter kvalifikationer

Jobindex, 25. august
Redoffice Onecompany A/SAmbitiøs salgskonsulent

Redoffice Onecompany A/S, Herning

Er du en skarp salgsprofil, som har skabt gode salgsresultater? Elsker du kundekontakt og konceptsalg? Trives du med en travl hverdag med en stor grad af frihed under ansvar? Så er det dig, som vi har brug for. Vi søger en kollega til vores team af dygtige salgskonsulenter på kontorartikler med udgangspunkt fra vores kontor i Herning.

Det bliver din opgave at udbygge vores salg til eksisterende, men især nye kunder i Midtjylland. Du overtager en mindre, eksisterende kundeportefølje, som skal vedligeholdes og udvikles men planlægger selv din hverdag, så du tilsikrer et bredt fokus på tilgang af nye kunder til din portefølje. Det er selvfølgelig en naturlig del af din hverdag, at du har løbende dialog og samarbejde med virksomhedens øvrige organisation på kontoret i Herning, herunder salgsledelsen.


Jobindex, 25. august
Kristelig FagbevægelseKundekonsulenter til Aarhus og Herning

Kristelig Fagbevægelse

Vi søger kundekonsulenter til telefonrådgivning og salg, og som har lyst til at indgå i et spændende, dynamisk og effektivt team, hvor vægten ligger på gode kundeoplevelser.

Din opgave bliver at svare på en bred vifte af spørgsmål fra vores kunder og give dem en god oplevelse i telefonen. Du skal samtidig være med til at sikre Kristelig Fagbevægelses fortsatte vækst, ved at give vores kunder kendskab til vores produkter. Du kommer til at arbejde med et bredt område inden for a-kassen.

Salg og indlevelse i andres situation er naturligt for dig. Du har empati og elsker at tale i telefon. Du trives med nye udfordringer, og ønsker at arbejde i et kreativt teammiljø. Du er god til at formulere dig både i skrift og tale og kan tilegne dig ny viden via skriftlig kommunikation. Du er en effektiv IT-bruger og er god til hurtigt at skabe dig et overblik. Det er en fordel, hvis du kan engelsk.


Kristelig Fagbevægelse, 25. august
A/S Jydsk Aluminium IndustriAutomatiktekniker/reparatør til CNC-maskiner

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning

Til vores vedligeholdelsesafdeling, som består af 12 medarbejdere, søger vi en automatik/maskintekniker, til reparation af vores bearbejdningsmaskiner. Der er tale om en fuldtidsstilling på dagholdet, men der kan være tilkaldevagter både om aftenen og i weekender.

Opgaver:

 • Drift og forebyggende vedligeholdelse af bearbejdningsmaskiner
 • Levere support til produktionen således, at produktionen kan producere gnidningsfrit
 • Fejlfinding og reparation på Mazak & DMG-bearbejdningsmaskiner

Du tilbydes et rigtig spændende job i en dynamisk og uformel virksomhed, hvor der altid er fart over feltet. Desuden kan vi tilbyde kantineordning, helbredssikring, pensionsordning, samt en meget aktiv personaleforening.


Jobindex, 21. august
Anker Høst Registreret Revisionsaktieselskab
Erfaren revisor med partnerambitioner

Anker Høst Registreret Revisionsaktieselskab, Herning

Vil du have ledelsesansvar i et revisionshus i vækst med et stort potentiale? Er du en fagligt dygtig revisor med stærke menneskelige styrker? Og kan du coache og motivere dine medarbejdere til at nå store resultater?

Som ledende revisor har du tre primære ansvarsområder. Du betjener selvstændigt vores kunder og selskaber, du leder og motiverer vores medarbejdere, og du henter nye opgaver ind fra både eksisterende og nye kunder. Når opgaverne kræver det, er du ude hos kunderne.

I din ledende rolle deler du virksomhedens overordnede ansvar og bestemmelser med virksomhedens tre partnere. På sigt har du ambitioner om selv at indgå som partner. Derfor er det vigtigt, du kan tage ansvar og at du er fagligt kompetent til at løse dine egne opgaver og samtidig dele din viden med vores medarbejdere, så de bliver endnu bedre.


Jobindex, 21. august
Anker Høst Registreret Revisionsaktieselskab
Erfaren og selvkørende bogholder til revisionshus i vækst

Anker Høst Registreret Revisionsaktieselskab, Herning

Er du en selvkørende bogholder, som er god til at skabe vedvarende kunderelationer? Leverer du konsekvent gode og pålidelige resultater? Og vil du arbejde for et revisionshus med et godt sammenhold og et fladt hierarki?

Som bogholder i vores erhvervsserviceafdeling kommer du til at bruge det meste af din tid på bogholderi for vores kunder. Det indebærer, at du afstemmer moms, holder overblik over likvide konti samt debitorer og kreditorer, og at du foretager lønadministration mv.

Du bruger de fleste dage på vores kontor i Herning, ligesom du har faste dage ude af huset hos kunden.

Til gengæld får du en stilling i en moderne og vækstende virksomhed, som er kommet styrket igennem krisen. Din dagligdag kommer til at foregå i et hus med en god tone, hvor vi ikke har langt fra top til bund.


Jobindex, 21. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Fest For Fyrede Jobindex
1 til 20 af 94 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.