1 til 20 af 113 resultater.
EY
Revisortrainee hos EY – har du en baggrund som HHX, STX eller FØ?

EY

- Så få en videregående uddannelse i verdensklasse mens du tjener penge!

Blev revisortrainee og få en solid uddannelse som cand.merc.aud. hos et af verdens førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, hvor du får en unik mulighed for at:

 • Blive en del af en uformel kultur i en professionel og global organisation
 • Blive udfordret fagligt og personligt i samarbejdet med kollegaer og kunder
 • Få en videregående uddannelse, samtidig med at du får værdifuld praktisk erhvervserfaring

Vi søger allerede nu revisortrainees til start august 2016 til vores kontorer i: København, Aarhus, Aalborg, Odense, Svendborg, Næstved, Grenaa, Herning, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Kolding, Vejle, Sønderborg og Aabenraa.

EY

EY, 6. oktober
3 (Hi3G Danmark ApS)Bliv 3-sælger i Fona

3 (Hi3G Danmark ApS), Herning/Holstebro

Har du flair for salg og service, og vil du have selvstændigt ansvar for at præsentere 3’s produkter i en Fona-butik? Så spring ud i en udfordrende stilling hos telebranchens friske pust og innovative udfordrer.

Du bliver vores ambassadør i Fona. Her har du dit eget område af butikken, hvor alle 3’s produkter er udstillet. Det er din mission at sikre vores succes som en lille butik i butikken, men dine kolleger er stærke allierede, og du indgår i butikkens dagligdag ligesom resten af medarbejderne.

Som 3-eksperten er det din opgave at præsentere og sælge produkterne til kunderne. Det gør du ved at komme til kunderne i stedet for at vente på, at de kommer til dig. Du kaster dig ud i det og bruger dine gode menneskeevner og entusiasme til at opsøge folk og vække deres begejstring for vores løsninger.


3 (Hi3G Danmark ApS), 5. oktober
VORDINGBORG KØKKENET
Kan og vil du være sælger i en køkkensucces som vækster?

VORDINGBORG KØKKENET, Herning

Vi vokser helt vildt og mangler dygtige køkkenkonsulenter i Herning!

VORDINGBORG KØKKENET

Hvem er du?

 • Du brænder for at SÆLGE, nå dine mål og skabe de bedste resultater!
 • Du drives af at møde nye mennesker og gøre deres drømme til virkelighed!
 • Du har en fremragende salgsteknik, er serviceminded og troværdig!

Det er klart en fordel, hvis du tidligere har arbejdet succesfuldt med salg. Vi lægger meget vægt på, at du har karisma, er energisk og kan gå ind i folk med træsko på.

VORDINGBORG KØKKENET

Jobindex, 5. oktober
Topdanmark Forsikring A/SSalgschef til erhvervsforsikringer

Topdanmark Forsikring A/S

I Danske Forsikring Erhverv får du ansvar for 14 kørende erhvervsassurandører fordelt på kontorer i Aalborg, Herning, Aarhus og Esbjerg. Vi sælger skadesforsikringer og pension. Sammen tager vi ansvar for en stor portefølje af erhvervskunder og arbejder tæt sammen med Danske Bank og Danica Pension. Du udvikler sælgerne og klæder dem på til mere salg.

Du får en central rolle, hvor din indsats har direkte indflydelse på vores succes. Det betyder, at du skal være synlig på de fire kontorer, og at du jævnligt tager med assurandørerne på sambesøg hos kunderne. Mere konkret indebærer det, at du:

 • bliver ansvarlig for områdets planer, herunder salgsbudgetter og lønsomhedsmål
 • sørger for medarbejderudvikling og er salgsfaglig støtte for assurandørerne i dagligdagen og træner dem i brugen af salgsteknikker/værktøjer samt i at tackle faglige udfordringer
Topdanmark Forsikring A/S

Topdanmark Forsikring A/S, 5. oktober
Stof & Stil A/S
Symaskinemekaniker/Industritekniker

Stof & Stil A/S, Herning

Til vores hovedafdeling i Birk søger vi en engageret og selvstændig symaskinemekaniker/industritekniker, som har flair for finmekanik. Kunne du tænke dig, at blive en del af et spændende dynamisk firma i vækst, hvor dit primære arbejde vil være vedligeholdelse og forbedringer af det tekniske udstyr, så er dette det rigtige job for dig.

Arbejdsopgaver:

 • Vedligeholde og forbedre det tekniske udstyr i samarbejde med produktionspersonalet.
 • Bestille og indkøbe nødvendige reservedele til maskiner og anlæg
 • Tilsyn, test og vedligeholdelse af varmeanlæg, comfortventilation - herunder serviceaftaler

Stof & Stil A/S, 5. oktober
EG A/SSupport consultant til Service Desk

EG A/S, Herning

Brænder du for at arbejde med it-support, og synes du, det er motiverende at skabe en masse succesoplevelser for brugerne i hverdagen? Hos os finder du spændende opgaver og tekniske udfordringer i et fagligt inspirerende miljø.

I åbningstiden for Service Desk kl. 08.00-16.00 vil der være travlt med at løse forskellige store og små tekniske opgaver og problemstillinger. Både pr. telefon, e-mail og portaladgang modtager Service Desk et væld af forskelligartede opgaver, som alle skal løses med et smil og i høj kvalitet. Alle vil have deres rolle, og smidigheden i den måde, vores team er struktureret på, gør, at samarbejdet kører dynamisk og fleksibelt.


EG A/S, 2. oktober
Clio Online ApSSalgskonsulent

Clio Online ApS, Odense, Herning eller Aarhus

Elsker du den personlige udfordring og succesoplevelsen i at gennemføre et salg? Er du god til at tale din sag, og har du sælgerens instinkt for at lukke en handel? Så er du måske vores nye salgskonsulent.

Clio Online ApS

Hos Clio Online søger vi en dygtig og ambitiøs salgskonsulent til at varetage vores kunder i Midt- og Sønderjylland. Du brænder for salg og motiveres af at skabe resultater. Dit fokus er at sælge Clio Onlines mange spændende produkter gennem den direkte personlige og telefoniske kontakt med kunderne, som hovedsageligt er danske grundskoler.

Clio Online ApS

Jobindex, 2. oktober
AM SalesMarkedskonsulenter med salgsdrive!

AM Sales

AM er den førende Field Marketing virksomhed i Danmark. AM håndterer salg og markedsføring for andre virksomheder. Vores primære arbejdsområder er salg og markedsføring indenfor Telecom, Mobilprodukter, Finans, Naturprodukter, Energi, Banker, Helsekost, Kredit og Loyalitetskort, Sikkerhedsprodukter og meget mere. Vi har vokset med en vækst som ingen andre i branchen har gjort. Det skal vi fortsætte med og derfor søger vi nye talenter til vores afdelinger i Aalborg, Aarhus, København, Odense, Haderslev, Roskilde & Herning.

Vi har to virksomhedspolitikker:

 • Vi ser ikke på alder, uddannelse eller erfaring – vi ser på personligheder!
 • Vi uddanner, udvikler og forfremmer kun fra egne rækker!

Jobindex, 1. oktober
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for JFP A/S

PROJEKTLEDERE (HERNING)

VIL DU VÆRE EN DEL AF SUCCESEN?

JFP A/S er inde i en rivende udvikling, med et væld af boligbyggeri, erhvervsbyggeri, sygehuse, plejecentre og andre offentlige byggerier. Derfor søges dygtige og engagerede medarbejdere. Lige nu mangler JFP A/S en projektleder – gerne med erfaring med renoveringsopgaver – til kontoret i Herning. Er det dig, vi leder efter?

JFP A/S går benhårdt efter at blive byggeriets bedste arbejdsplads. Det stiller krav til virksomheden som arbejdsgiver, til hvilke projekter, der vindes og ikke mindst til dig som medarbejder.

Hos JFP A/S får de dygtige medarbejdere lov. Virksomheden har en flad organisation, og som medarbejder får du ansvar som fortjent – og naturligvis mulighed for at avancere. Derfor er det også vigtigt for JFP A/S at finde det rigtige match, både på fagligheden og det personlige plan.

erwin andersen a/s

erwin andersen a/s, 1. oktober
SydbankSeniorerhvervsrådgiver og/eller erhvervsrådgiver til Herning

Sydbank

Med reference til erhvervsdirektøren - og i tæt samarbejde med dygtige og ambitiøse kolleger - søger vi en seniorerhvervsrådgiver og/eller en erhvervsrådgiver, der skal være med til at fastholde den høje kundetilfredshed og yderligere styrke Sydbanks markante markedsandel i Område Midtjylland, med udgangspunkt i Herning.

Som seniorerhvervsrådgiver skal du servicere bankens større erhvervskunder, og som erhvervsrådgiver skal du servicere mellemstore erhvervskunder.

Du får ansvar for en spændende kundeportefølje, som forventer kompetent og proaktiv behovsorienteret rådgivning. Derudover vil en stor del af dit fokus være rettet mod opsøgende aktiviteter i relevante erhvervsnetværk, kundearrangementer etc.


Sydbank, 1. oktober
pro&coKvalitetsbevidst ingeniør til etablering og drift af produktionslinje for brintstationer

pro&co søger for H2 Logic A/S i Herning

Kan du specificere og designe produktionsudstyr? Og motiveres du af at arbejde med løbende forbedringer? I den nyoprettede stilling som produktionsingeniør hos H2 Logic er konkurrencedygtig serieproduktion dit væsentligste succeskriterie.

Det overordnede formål med stillingen som produktionsingeniør er at sikre en konkurrencedygtig serieproduktion på både kort og lang sigt. I den forbindelse får du en bred vifte af opgaver, spændende fra support til den daglige drift, til deltagelse i integreret produktudvikling og etablering af produktions- og montagelinjer for nye produkter.

Du vil skulle vejlede kolleger fra udviklingsafdelingen i Design For Manufacturing, og du får til opgave at specificere og indkøbe udstyr til montagelinjen for det nye produkt.


pro&co, 1. oktober
Autopunkt.dk A/S
Mekaniker

Autopunkt.dk A/S, Herning

Til Autopunkt.dk A/S søges en erfaren og engageret mekaniker, som kan varetage de daglige opgaver på vores værksted. Værkstedet er moderniseret i 2015, hvor du kommer til at arbejde med nyeste teknologi samt biler der er op til 5 år gamle.

Jobprofil:

 • Kundehåndtering på alle niveauer
 • Servicearbejde
 • Reparation af biler
 • Diagnosticering og fejlfinding

Jobindex, 1. oktober
ISS Facility Services A/SKøkkenchef til Herning

ISS Facility Services A/S

Som køkkenchef har du ansvaret for at sikre den daglige drift af vores travle kantine, der hver dag serverer frokost til ca. 100 gæster. Din vigtigste opgave er at sikre budgettet overholdes, og at kvaliteten lever op til kundens høje standarder.

Gennem løbende dialog, sørger du for, at kunderne er tilfredse, og at vi lever op til det aftalte kontraktgrundlag. Derudover har du ansvaret for egenkontrol, og du sikrer et godt arbejdsmiljø i køkkenet, blandt dine 2 medarbejdere.

Vi lever af service, derfor bliver det en af dine vigtigste opgaver at involvere medarbejderne, så I sammen kan udvikle og levere et unikt produkt til vores gæster. Vi tilbyder et alsidigt job i en spændende afdeling, hvor du både er ansvarlig for det ledelsesmæssige og administrative, samt tager del i driften og den daglige produktion.


ISS Facility Services A/S, 30. september
TM Fabrikken
En energifyldt dag på TM Fabrikken

TM Fabrikken, Herning

Klokken er lidt i 9, det er mandag morgen og regnen pisker i ansigtet, mens jeg cykler til arbejde med musikken bankende i øregangene på en morgen, der kunne være som mange andre i Danmark. Det første jeg møder, når jeg slår døren op til salgskontoret efter en god weekend er TM Fabrikkens ANTI-jantelov der pryder væggen med ”De 10 bud” der indikerer, at her er det ok at tro på sig selv, ja det er faktisk et krav.

Nogle får et kick af at ringe med klokken hver gang de har lavet et salg, en anden motiveres af at hjælpe en forsikringsassurandør til en mere håndgribelig kalender fyldt med spændende møder, mens en tredje brænder for at hjælpe de mange mennesker der i øjeblikket er på flugt over hele verden, hvor opgaven består i at skaffe donationer til velgørenhed. Med andre ord er der plads til alle.

TM Fabrikken

Jobindex, 30. september
DANISH CROWN A/S
Kontor-/shippingassistent, Herning

DANISH CROWN A/S

Vi søger en alsidig shippingassistent til Danish Crowns svineslagteri i Herning. Fabrikken beskæftiger ca. 600 ansatte, og der slagtes ca. 30.000 svin om ugen. Foruden slagtning foretages opskæring, udbening og pakning af varerne.

Med reference til Manager, Administration Mogens Birch bliver dine primære arbejdsopgaver:

 • Bogføring af ferske forsendelser (hjemmemarked og eksport)
 • Udarbejdelse af handelsdokumenter og veterinærattester og løbende erklæringer
 • Emballagestyring og -afstemning
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 29. september
LEMAN International System Transport a-sAnalystisk og forretningsorienteret Tender Manager

LEMAN International System Transport a-s, Aalborg, Greve, Herning eller Taulov

I forbindelse med en reorganisering af salgsorganisationen er der oprettet en Tender Manager position, som skal fungere i en matrix mellem Sales og Operations, DK og hvor det er relevant Nordic. Du vil få direkte reference til Sales Director med tætte samarbejdsrelationer til de 3 divisioner Road, Air/Sea og Logistics.

Ansvar og arbejdsopgaver

 • Analyse, segmentering og selektion af markederne
 • Vurdering af kundens/konsulentens profil – passer opgaven til LEMANs forretning?
 • Positionering af LEMAN A/S ift. konkurrenter

Vi tilbyder

 • Løn og vilkår efter kvalifikationer
 • Arbejde i en organisation i forandring og vækst
 • Et positivt og travlt arbejdsmiljø, gode kolleger og en uformel omgangstone

Jobindex, 29. september
Bravida Danmark A/SElektrikere til solidt og erfarent team

Bravida Danmark A/S, Herning/Holstebro

El-området er en af Bravidas absolutte kernekompetencer. Vi dækker hele spektret af løsninger fra installation, vedligeholdelse og servicering af alt fra avancerede bygningsautomationsløsninger til udskiftning af stikdåser. Vores kunder værdsætter vores professionelle tilgang, derfor søger vi nu en dygtig serviceelektriker. Du bliver tilknyttet vores kontorer i Herning og Holstebro. Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde.

Vi tilbyder dig:

 • Et udfordrende og udviklende job i en spændende virksomhed med ambitiøse mål.
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et team af andre dygtige og engagerede teknikere.
 • En afvekslende og selvstændig arbejdsdag.

Bravida Danmark A/S, 29. september
Synoptik A/SLige nu søger vi en dynamisk og resultatorienteret salgsassistent til at dække et vikariat i vores butik i Herning Centret - er det dig?

Synoptik A/S

Synoptik er førende inden for rådgivning og salg af kvalitetsbriller og kontaktlinser, fordi vi tilbyder en excellent kundeoplevelse baseret på troværdighed, inspirerende og personlig service samt skræddersyede produkter til super skarpe priser.

Vi søger altid dygtige kollegaer, som ønsker at øve indflydelse og udvikle sig i en succesfuld virksomhed. Netop nu søger vi en dynamisk og resultatorienteret salgsassistent til vores butik i Herning Centret, der kan være med til at fortsætte den positive udvikling af butikken.

Som salgsassistent i Synoptik får du mulighed for at kombinere dit talent for salg med din interesse for brillestyling.

Vi tilbyder dig en spændende og hektisk hverdag i Danmarks førende optikerkæde. Til gengæld giver du os dit engagement og lyst til at give hver eneste kunde en god oplevelse.


Synoptik A/S, 29. september
Hansen Toft A/SExport Manager - tysktalende lande

Hansen Toft A/S søger for Dansk Wilton i Herning

Som Export Manager får du reference til virksomhedens administrerende direktør og får ansvar for virkeliggørelsen af virksomhedens vækststrategi med fokus på videreudvikling inden for landbaserede hotelprojekter i Tyskland, Østrig og Schweiz, og med tiden Benelux-landene og Polen.

Nøgleopgaverne er dels udarbejdelse af en konkret go-to-marked-strategi samt udvælgelse og styring af agenter/distributører og dels personligt opsøgende salg til strategisk vigtige kundeemner og key account management på store kunder samt opbygning af netværk til relevante arkitekter og indretningshuse m.fl.

Salgsprocessen i projekterne er forholdsvis lang og stiller naturligt krav til vedholdenhed. I salgs- og beslutningsprocessen indgår typisk arkitekter, indretningsspecialister, byggeentreprenører samt nøglepersoner hos bygherren i form af indkøbere og hoteldirektører m.fl.


Hansen Toft A/S, 28. september
BoConcept A/SBrand Manager

BoConcept A/S, Herning

Stærk marketingstrateg med skarpe holdninger og god stil

Som Brand Manager får du ansvaret for at udvikle og skabe større brand awareness omkring BoConcept world wide. Din primære opgave bliver at styrke og koordinere opbygningen af vores Consumer Insights på vores hovedmarkeder i form af markeds-/kunde-/konkurrentanalyser og derfra udarbejde strategi og guidelines til alle vores markedsføringskanaler, herunder vores butiksudtryk.

Du skal endvidere løbende sikre, at vi på alle platforme fremstår med den rigtige positionering og med det rette markedsføringstryk. På interne seminarer og konferencer skal du overbevisende kunne dokumentere og argumentere for den valgte brand-strategi og guidelines.

BoConcept A/S

Jobindex, 28. september
Annonce:
1 til 20 af 113 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.