1 til 20 af 101 resultater.

Dine valg

 • FjernGrønland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Grønlands SelvstyreAfdelingsleder til Sungiusarfik Aaqa

Grønlands Selvstyre

Sungiusarfik Aaqa er en landsdækkende socialinstitution med 6 afdelinger. 5 afdelinger med ialt 31 beboere og 1 værested til 15 brugere. Ud over 2 beboere med Prader Willi Syndrom har resten diagnosen Skizofreni.

Vi søger engagerede kollegaer, foreløbig til Optræningsafdelingen, med overblik og mod på store udfordninger. En arbejdsplads i udvikling. Mulighed for supervision, medarbejder i udviklingssamtaler og kurser.

Afdelingslederen er med i ledergruppen og udover almindelig pædagogisk arbejde til opgave at have et tæt samarbejde med personalet.


Jobindex, 23. juli
Hartmanns A/SNetværksspecialist til drift af mobilnet

Hartmanns A/S søger for TELE Greenland A/S i Nuuk

Er du på udkig efter at indgå i et team med fokus på udvikling og optimering af Grønlands mobile infrastruktur? Så er det måske dig vi søger.

Som netværksspecialist vil dine opgaver spænde over drift, implementering og optimering af mobil CS/PS core og VAS platforme. Arbejdet foregår i samarbejde med dine kollegaer.

Du får stor handlefrihed og vi forventer at du selvstændigt kan tage ansvaret for levering af dine løsninger. Derudover vil dine opgaver være:

 • Deltage i den daglige drift og vedligehold af mobile platforme
 • Optimering af driftsprocesser
 • Implementering af nye platforme og udvidelse af eksisterende
 • Opgraderinger af netværkselementer

Hartmanns A/S, 21. juli
Grønlands SelvstyreGenopslag: Økonom til samfundsøkonomisk styring og analyser i Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre

Din primære opgave bliver at medvirke til samfundsøkonomisk styring via central budgetopfølgning for Grønlands Selvstyre. Du skal have en løbende og tæt dialog med de ansvarlige i enhederne i Selvstyret. Endvidere skal du være med til at identificere risici for budgetoverskridelser samt give centrale og decentrale ansvarlige overblik over hvilke midler, der er til rådighed fremadrettet.

Den økonomiske indsigt, du opnår i forbindelse med budgetopfølgning, skal du aktivt anvende i forhold til Selvstyrets strategiske indkøb. Dette skal ske ved, at du i samarbejde med Strategisk Indkøb skal analysere og finde mulige besparelser.

Du vil blive tilknyttet Strategisk Indkøb og vil komme til at indgå i et fagligt stærkt team, hvor der i alt vil være tre ansatte. Du vil derfor i høj grad få mulighed for at sætte dit præg på en funktion i udvikling.


Jobindex, 18. juli
Mittarfeqarfiit - Grønlands Lufthavne
Grønlands Lufthavne søger SIU Instruktør

Mittarfeqarfiit - Grønlands Lufthavne

Instruktør søges til Mittarfeqarfiits ”Skolen for Interne Uddannelser”, ATS, i det naturskønne Narsarsuaq pr. 1. september 2014. Pædagogik, motivering og undervisning på en lille specialiseret fagskole er de vigtigste funktioner i stillingen.

Fremtidens grønlandske specialister i afvikling af flytrafik bliver uddannet af Mittarfeqarfiit på Skolen for Interne Uddannelser i Narsarsuaq. Den nye instruktør skal støtte og evaluere elever i alle led af uddannelsen. Det kommer til at foregå i samarbejde med skolelederen og én anden instruktør.

Instruktøren skal også medvirke til at udvikle arbejdspladsen og sikre et godt studiemiljø. Det kræver gode samarbejdsevner – både i forhold til de studerende og kolleger i resten af Mittarfeqarfiits organisation. Stillingen referer direkte til Skolelederen.


Jobindex, 17. juli
Grønlands SelvstyreAC-fuldmægtig

Grønlands Selvstyre

Departementet for Miljø og Natur søger en AC-fuldmægtig til godkendelse af særligt forurenende virksomheder.

Miljøafdelingen betjener Naalakkersuisoq for Miljø og Natur. Afdelingen har ansvaret for en række sagsområder herunder særligt forurenende virksomheder, affald, drikkevand, kystnært havmiljø, spildevand, VVM, emballage og beredskab. Afdelingen har endvidere ansvaret for forvaltningen af en række internationale aftaler omkring miljøbeskyttelse. Afdelingen er normeret med en afdelingschef og 10 AC-fuldmægtige.

Du får især ansvaret for at udarbejde miljøgodkendelser og føre tilsyn med de særlig forurenende virksomheder. Du vil herudover kunne få andre opgaver inden for miljøområdet afhængigt af dine kompetencer og interesser.

Opgaverne omfatter især

 • Udarbejdelse af miljøgodkendelser af særligt forurenende virksomheder.
 • Tilsyn med virksomheder og de grønlandske kommuner.
 • Udvikling af miljølovgivning.

Jobindex, 17. juli
Grønlands SelvstyreFuldmægtig til Afdelingen for Økonomisk Planlægning

Grønlands Selvstyre

Har du lyst til at arbejde med landets finanser og tæt på det politiske niveau? Så har du muligheden nu. Departementet for Finanser og Indenrigsanliggender søger en fuldmægtig med interesse og forståelse for samfundsøkonomi med start d. 1. september eller snarest muligt derefter.

Departementet består i dag af ca. 35 medarbejdere fordelt over flere afdelinger. Departementets hovedopgave er betjening og rådgivning af Naalakkersuisoq for Finanser og Indenrigsanliggender, udarbejdelse af lovgivning, lovovervågning og tilsynsfunktioner samt arbejdet med den økonomiske og fysiske planlægning.

Vi tilbyder et arbejde i en afdeling tæt på den politiske beslutningsproces med et uformelt og åbent arbejdsmiljø og med korte kommandoveje og engagerede kolleger. Der vil være personlige og faglige udfordringer samt mulighed for efteruddannelse.


Jobindex, 17. juli
Grønlands SelvstyreAC-fuldmægtig

Grønlands Selvstyre

AC-fuldmægtig søges til EU og Sektorstrategisk Team til Departementet for Uddannelse, Kirke, Kultur og Ligestilling – Afdeling for Uddannelse og Forskning.

I afdelingen for uddannelse og forskning arbejder et team med Uddannelsesplanen, Uddannelsesstrategien, EU partnerskabsaftalen, statistik og effektmåling på hele uddannelsesområdet. Teamet består af tre medarbejdere og har en tværgående funktion i forhold til afdelingens fagområder. Vi søger en kollega med lyst til at arbejde med de ovenstående områder.

Dine opgaver

 • Afrapporteringer til Departementets ledelse, Naalakkersuisoq og Inatsisartut
 • Deltagelse i afrapporteringer til EU i forbindelse med Grønlands Partnerskabsaftale på uddannelsesområdet
 • Deltagelse som tovholder i den årlige opdatering af Uddannelsesplanen
 • Formidling af politik og resultater på uddannelsesområdet både til EU og internt

Jobindex, 15. juli
Grønlands SelvstyreVersionist til Qanorooq

Grønlands Selvstyre

Har du lyst til at arbejde i en nyhedsredaktion i højt tempo og rivende udvikling, så har du nu muligheden. Qanorooq søger en skarp versionist pr. 1. maj eller efter nærmere aftale.

Vi vil give befolkningen de vigtigste og bedste historier, og vi elsker at gøre det live.

Qanorooq er en travl og alsidig arbejdsplads, hvor man aldrig ved, hvad dagen bringer. Som versionist bliver din primære opgave, at sørge for danske undertekster til vores grønlandsk producerede nyheder. Det skal gå hurtigt uden, det går ud over kvaliteten.


Jobindex, 15. juli
JobBest ApSEl-Projektleder

JobBest ApS søger for Arssarnerit i Nuuk

Er storslået natur og en spændende hverdag noget for dig – så har du nu muligheden!

En stilling som projektleder er ledig hos Grønlands største El virksomhed. Der er tale om et selvstændigt og ansvarsfuldt job, som kræver en kompetent og ambitiøst medarbejder. Som projektleder hos Arssarnerit, kommer du til at indgå i en velfungerende afdeling med engagerede kollegaer.

Opgaverne er mangeartede:

 • Udførelse af små og større entrepriser
 • Deltagelse i byggemøder
 • Mandskabsstyring og arbejdsledelse
 • Styring af materiale og indkøb
 • Udarbejdelse af teknisk dokumentation, beskrivelser, rapporter og diverse
 • Kvalitetsstyring
 • Ansvarlig for sagsøkonomi

JobBest ApS, 14. juli
Grønlands politiStyrmand til politikutteren SISAK III

Grønlands politi

Politikutteren Sisak III (OZQT), der har base i Qaqortoq, søger en styrmand til ansættelse 1. september 2014 eller efter nærmere aftale.

I ansættelsesproceduren vil ansøgere med sønæringsbevis som sætteskippere eller kystskippere blive prioriteret. Erfarne fiskeskippere med certifikat af 1. eller 3. grad kan dog også søge stillingen.

Ansøgere skal være i besiddelse af et gyldigt GMDSS-certifikat.

Der vil til stillingen kunne anvises personalebolig, for hvilket der betales depositum og husleje efter de til enhver tid gældende regler. Der ydes tiltrædelsesrejse samt bohaveflytning.


Rigspolitiet, 14. juli
Grønlands PolitiAdministrativ medarbejder

Grønlands Politi

Grønlands Politi søger en kontorassistent med start 1. september 2014 eller snarest herefter.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Telefonomstilling
 • Kundebetjening
 • Regnskaber
 • Journalføring
 • Bødefogedsager
 • Andet forefaldende kontorarbejde

Rigspolitiet, 14. juli
Grønlands SelvstyreSygeplejefaglig konsulent

Grønlands Selvstyre

Stillingen er tidsbegrænset (1/8-2014 eller snarest herefter – 31/7-2017).

Sundhedsafdelingen varetager den overordnede planlægning og koordinering på sundhedsområdet. Mange af opgaverne i sundhedsafdelingen berører flere fagområder, hvorfor afdelingen har en stor kontaktflade til de underliggende institutioner, faglige organisationer, uddannelsesinstitutioner m.fl..

Dine fremtidige arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Sundhedsfaglig rådgivning, udredning og udvikling indenfor bl.a. patientforløb, specialeplanlægning og forskning
 • Deltagelse i arbejdet med kompetenceudvikling af det sundhedsfaglige personale
 • Faglig bistand i forbindelse med forhandling af sundhedsfaglige stillinger
 • Opsamling og formidling af ny sundhedsfaglig viden
 • Ad hoc-analysearbejde og sagsbehandling

Jobindex, 14. juli
Grønlands SelvstyreGenopslag - Udfordringer i Østgrønland

Grønlands Selvstyre

Prinsesse Margrethes børnehjem søger pr. 1. oktober 2014 to pædagoger til børneafdelingerne.

Prinsesse Margrethes Børnehjem er beliggende i Tasiilaq. Børnehjemmet består af tre afdelinger: Nasippi (et bosted for udviklingshæmmede voksne), Lillegruppen og Storegruppen. Vi søger to pædagoger til henholdsvis Lillegruppen og Storegruppen med tiltrædelse d. 1. oktober 2014 eller efter aftale.

I Lillegruppen bor der pt. 10 børn i alderen 3-9 år, mens Storegruppen har 8 børn i alderen 8-15 år. Børnene er omsorgsvigtede og har generel brug for trygge og forudsigelige rammer. De fleste af børnene kommer fra området, og vi har fokus på samarbejdet med børnenes familier.


Jobindex, 14. juli
Grønlands SelvstyreCampus Kujalleq søger lærere

Grønlands Selvstyre

Campus Kujalleq i Qaqortoq har pr. 1. august 2014 en fuldtidsstilling ledig i fysik & kemi, samt pr. 1. januar 2015 søges en fuldtidsstilling i billedkunst.

 • En stilling i faget fysik & kemi pr. 1. august 2014.
 • En stilling i billedkunst i kombination med i et andet gymnasierelevant fag fra 1. januar 2015.

GUX har i skoleåret 2014-15 ca. 300 elever fordelt på 14 klasser samt 75 lærere + administrativt/teknisk personale. Vi er en spændende skole der er i gang med mange nye ting i et dynamisk miljø. I 2012 blev den nye gymnasiereform for de gymnasiale uddannelser i Grønland indført, og der er tale om en fortløbende implementering af reformens elementer i de kommende år.


Jobindex, 11. juli
Hartmanns A/SRadioplanlægger til mobilnet

Hartmanns A/S søger for TELE-POST

Er du på udkig efter at indgå i et team med fokus på udvikling og optimering af Grønlands mobile infrastruktur? Så er det måske dig vi søger. Som radioplanlægger vil dine arbejdsopgaver spænde fra design og arkitektur, til planlægning, site hunting, implementering og optimering.

Arbejdet foregår i samarbejde med dine kollegaer. Du får stor handlefrihed og vi forventer at du selvstændigt kan tage ansvaret for levering af dine løsninger. Derudover vil dine opgaver være:

 • Optimering og udvikling af mobilnettet
 • Planlægning af radiointerface
 • Design og arkitektur af mobilnet
 • Sparring med dine kolleger omkring viden og nye løsninger
 • Der vil være måneder på året, hvor arbejdspresset er stort, dette skal man kunne takle

Hartmanns A/S, 11. juli
Hartmanns A/SAfdelingsleder til Finance Controlling hos TELE-POST

Hartmanns A/S søger for kunde i Nuuk

Vi har brug for en dygtig og kvalificeret medarbejder, der sammen med vores nuværende økonomimedarbejdere skal beskæftige sig med en bred vifte af opgaver inden for økonomiafdelingen.

Finance Controlling-afdelingen på hovedkontoret i Nuuk består af et stærkt team på pt. 5 engagerede medarbejdere. Foruden personaleansvar for 5 Financial Controllere vil dine opgaver omfatte:

 • Udarbejdelse af delårs- og årsrapporter
 • Udarbejdelse af månedsrapporter inkl. afvigelsesforklaring mod budget
 • Controlling og intern revision

Hartmanns A/S, 10. juli
Grønlands SelvstyreKollegievejleder

Grønlands Selvstyre

Vil du være kollegievejleder for vores elever og lærlinge, herunder især for unge under 18 år? Så er det DIG vi søger. En kollegievejleder, der kan være med til at skabe trivsel og tryghed for elever og lærlinge.

Du skal bo i en 3 rums lejlighed på vores nye kollegie, og du skal være klar på, at arbejde fleksibelt, hvor du er sammen med elever og lærlinge, primært efter skoletid og i weekenden, men også i skoletiden ved kontakt med skole og kollegie – svarende til en arbejdsuge på 40 timer.


Jobindex, 10. juli
Grønlands SelvstyreTeknikimik Ilinniarfik, KTI søger Ejendomsmester

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Teknikimik Ilinniarfik varetager uddannelser indenfor EUD (Jern og Metal) i Nuuk, samt EUD (Bygge og Anlæg) Råstofskolen og Gymnasiet (GUX) i Sisimiut.

I Sisimiut råder Teknikimik Ilinniarfik over 365 kollegieværelser, og samlet set har vi bygninger på i alt 28.000 kvm.

Stillingen som ejendomsmester giver dig mulighed for at spille en central rolle for den videre udvikling af skole og kollegiebygninger under Teknikimik Ilinniarfik, KTI. Skolen er i positiv udvikling, og der venter nye, udfordrende projekter de kommende år både i forhold til drift og vedligeholdelse af eksisterende bygninger, en opgradering af disse, og forventning om kommende nybyggeri.


Jobindex, 10. juli
Grønlands SelvstyreHR-chef

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Teknikimik Ilinniarfik, KTI søger en HR-chef, som er fysisk placeret i Sisimiut, til tiltrædelse pr. 1. august 2014 eller efter nærmere aftale.

Teknikimik Ilinniarfik varetager uddannelser indenfor EUD (Jern og Metal) i Nuuk, samt EUD (Bygge og Anlæg) Råstofskolen og Gymnasiet (GUX) i Sisimiut. Endvidere råder Teknikimik Ilinniarfik i Sisimiut over 365 kollegieværelser.

Stillingen som HR-chef giver dig mulighed for at spille en central rolle for den videre udvikling af Teknikikmik Ilinniarfik, KTI. Skolen er i positiv udvikling, og der venter nye, udfordrende projekter de kommende år. Det samlede personale udgør aktuelt ca. 160, hvoraf ca. 40 medarbejdere er ansat i Nuuk.


Jobindex, 9. juli
Grønlands SelvstyrePædagoger

Grønlands Selvstyre

3 pædagoger søges til ny afdeling under Angerlarsimaffik Uulineq.

Afdelingen er et landsdækkende tilbud for voksne fra 18 år og opefter med autismespektrumforstyrrelse.

Her er særdeles gode muligheder for at have indflydelse på udviklingen af tilbuddet samt muligheder for at skabe faglig vækst indenfor autismepædagogik i Grønland.

Faglig baggrund og kompetencer hos ansøger:

 • Uddannet pædagog, gerne med videreuddannelse indenfor specialpædagogik
 • Har viden og erfaring om målgruppen
 • Positiv og udviklingsorienteret

Jobindex, 9. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 101 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.