1 til 20 af 106 resultater.

Dine valg

 • FjernGrønland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Grønlands PolitiSkipper/kaptajn til politikutteren SISAK II (OZOM)

Grønlands Politi, Sermitsiaq

Politikutteren Sisak II (OZOM), der har base i Maniitsoq, søger en skipper/kaptajn.

For at komme i betragtning til stillingen som skipper/kaptajn på SISAK II, skal du minimum være i besiddelse af gyldigt sønæringsbevis, som Kystskipper eller Fiskeskipper af 3. grad. Hvis du har sønæringsbevis der rangerer højere, er dette være en fordel.

Vi forventer at du er i besiddelse af følgende gyldige certifikater:

 • Radio GMDSS certifikat (GOC, ROC eller LRC)
 • ECDIS/ARPA
 • Medicinkiste B kursus
 • Røgdykker kursus
 • Søfartsbog opdateret med tidligere tjeneste

Rigspolitiet, 25. februar
Grønlands SelvstyreDepartementet for Familie, Ligestilling og Sociale Anliggender søger en konsulent til Døgninstitutionsafdelingen med tiltrædelse d. 1. april eller snarest muligt

Grønlands Selvstyre

Departementet for Familie, Ligestilling og Sociale Anliggender, Døgninstitutionsafdelingen, varetager den overordnede ledelse, koordinering og drift af 9 selvstyreejede landsdækkende døgninstitutioner for børn og unge, samt 7 selvstyreejede landsdækkende handicapinstitutioner for borgere med vidtgående handicap. Herudover fører Døgninstitutionsafdelingen tilsyn med 1 kommunalt ejet og 7 selvejende institutioner. Døgninstitutionsafdelingen varetager ligeledes udvikling af nye initiativer på området.

Arbejdsopgaver/områder:

 • Socialfaglig og pædagogisk rådgivning og vejledning til døgninstitutionerne.
 • Socialfaglig og pædagogisk rådgivning og vejledning til kommunerne.
 • Bistå ved udarbejdelse af retningslinjer og procedurer.

Jobindex, 25. februar
Grønlands SelvstyreBørnetalsmand

Grønlands Selvstyre

Selvstyret søger en stærk stemme for alle Grønlands børn.

Inatsisartut etablerede i 2011 en ny børnerettighedsinstitution med en Børnetalsmand til at fremme børns rettigheder og opvækstvilkår i Grønland.

Børnetalsmanden er den synlige frontfigur i børnerettighedsinstitutionen, der også omfatter et Børneråd og et sekretariat. Børnetalsmanden er formand for Børnerådet og øverste leder i institutionen. Udgangspunktet for arbejdet er at skabe fokus og fremme viden om børns vilkår og rettigheder med afsæt i FN’s Børnekonvention.

Stillingen som Børnetalsmand repræsenterer en unik mulighed for at præge udviklingen og udleve et personligt og fagligt engagement i børns vilkår og rettigheder.


Jobindex, 24. februar
Grønlands SelvstyreAfdelingschef til afdelingen for it-drift

Grønlands Selvstyre

Brænder du for drift og udvikling af offentligt IT? Har du skabt synlige resultater inden for it-drift? Brænder du for at udvikle organisation og mennesker? Har du blik for at få politiske mål og it til at gå op i en højere enhed? Så er du måske vores nye afdelingschef for IT-drift og udvikling i Grønlands Selvstyre.

Vi søger en kompetent og engageret it-driftschef, der har IT-drifts- og udviklingserfaring samt relevant teknisk indsigt.

It-driftsafdelingen dannes ved sammenlægning af tre eksisterende funktioner, hhv. driftsstyring, sikkerhed og kontrakt- og leverandørstyring. Du får således også det personaleansvar. Som it-driftsleder vil du endvidere få ansvar for at sikre en effektiv drift af op til 1000 IT-arbejdspladser i en moderne offentlig administration, mange forretningskritiske systemer og for at skabe en større sammenhæng og koordination af den samlede it-drift.


Jobindex, 24. februar
Grønlands SelvstyreAfdelingschef til afdelingen for projekter og standarder

Grønlands Selvstyre

Brænder du for offentlig digitalisering? Har du skabt synlige resultater inden for implementering af digitaliseringsstrategier og projekter? Brænder du for at udvikle organisation og mennesker? Har du blik for at få politiske mål, digitalisering og effektivisering til at gå op i en højere enhed? Så er du måske vores nye afdelingschef for projekter og standarder i Grønlands Selvstyre.

Vi søger en kompetent og engageret afdelingschef, der har stor erfaring med udvikling af projekter og modning af en projektorganisation ift. standarder. Du får ansvar for følgende hovedopgaver:

 • Implementering af vores ambitiøse Digitaliseringsstrategi – læs den på www.digitalimik.gl
 • Udvikle vores projektorganisation
 • Udvikle fælles metoder og standarder på tværs af det offentlige Grønland – og implementeringen heraf

Jobindex, 24. februar
Grønlands SelvstyrePædagog søges til Suluppaluk

Grønlands Selvstyre

Afdelingen er et landsdækkende tilbud for velfungerende unge med autismespektrumforstyrrelse i alderen 16 – 25 år, under Angerlarsimaffik Uulineq.

Her er særdeles gode muligheder for at have indflydelse på udviklingen af tilbuddet samt muligheder for at skabe faglig vækst indenfor autismepædagogik i Grønland.

Faglig baggrund og kompetencer hos ansøger:

 • Uddannet pædagog, gerne med videreuddannelse indenfor specialpædagogik
 • Har viden og erfaring om målgruppen
 • Positiv og udviklingsorienteret
 • Gode IT kundskaber
 • Gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner

Jobindex, 20. februar
Grønlands PolitiAdministrativ medarbejder

Grønlands Politi

Den ledige stilling er nyoprettet som følge af omstrukturering i vores organisation, og ligger i Servicesektionen i vores administrative søjle.

Opgaverne bliver blandt andet

 • administration af politikuttere
 • administration af køretøjer
 • godkendelse af biler, der skal indregistreres/omregistreres
 • indkøb af alt andet end kontorartikler og inventar

Rigspolitiet, 20. februar
Grønlands SelvstyreProjektmedarbejder søges til IPIS

Grønlands Selvstyre

Stillingen er tidsbegrænset til maks. 2 år.

IPIS søger projektmedarbejder, der kan være med til at realisere IPIS’ visioner om at skabe udvikling og velfærd især for borgere med handicap i hele landet, i samarbejde med de øvrige medarbejdere samt at medvirke i integrationsprocessen i det landsdækkende handicapcenter. IPIS, Videns- og Rådgivningscenter om handicap er et landsdækkende videns- og rådgivningscenter på handicapområdet.


Jobindex, 19. februar
Grønlands SelvstyreMarketingkordinator

Grønlands Selvstyre

Marketingskoordinatoren sikrer gennem sit arbejde profileringen og synliggørelsen af Handelsskolen i medierne og befolkningens bevidsthed. Derudover er marketingskoordinatoren ansvarlig for udviklingen af Handelsskolens interne informationsplatforme og koordinerer markedsføringstiltag og –initiaver i forhold til uddannelser og andre uddannelsesmæssige aktiviteter.

Marketingskoordinatorens ansvars- og arbejdsopgaver er blandt andet også:

 • Tilrettelæggelse af markedsføringen og informationsmaterialer om uddannelserne
 • Redaktør på skolens hjemmeside, sociale medier, nyhedsbrev, inforskærm og andre artikler
 • Koordination af skolens brug af medierne, herunder reklamer, annoncer, NINUUK-News, hjemmesider m.m.

Jobindex, 17. februar
Grønlands SelvstyreAfdelingsleder

Grønlands Selvstyre

Prinsesse Margrethes Børnehjem søger afdelingsleder til Nasippi.

Prinsesse Margrethes Børnehjem er beliggende i Tasiilaq, som er den største af to byer i Østgrønland. Nasippi er et bosted for 6 fysisk og psykisk udviklingshæmmede voksne. Hertil er der knyttet et beskyttet værksted, Qaaliaaq, hvor beboerne om eftermiddagen samles om forskellige aktiviteter.

Stillingen som afdelingsleder for Nasippi (herunder Qaaliaaq) indeholder både administrative og pædagogiske opgaver samt vagter.

De administrativ opgaver består bl.a. i daglig planlægning og vagtplaner, medicinhåndtering, ansvar for beboernes økonomi, faglig udvikling og afholdelse af møder.

De pædagogiske opgaver består i at skabe trygge udviklende rammer og sammen med medarbejderne udarbejde individuelle udviklingsplaner for beboerne. Der er fokus på beboerinddragelse og livskvalitet.


Jobindex, 17. februar
Grønlands PolitiAdministrativ medarbejder til Økonomisektion

Grønlands Politi

Økonomisektionen søger en glad og kompetent overassistent til en nyoprettet stilling, med tiltrædelse snarest muligt eller efter nærmere aftale. Vi har rigtig travlt, men vi venter gerne på den rette.

Økonomisektionen holder til i Imaneq 22 i Nuuk, hvor vi i forvejen er 6 medarbejdere. Vi har mange forskellige opgaver, der alle løses i et positivt samarbejde hvor vi hjælper hinanden. Vi opretter og indfordrer bøder, betaler regninger, laver afstemninger og meget andet.

Du skal være kontoruddannet, og have lyst til at indgå i en travl hverdag og du må gerne synes, at det er spændende, at vores opgaver er mange og forskellige.


Rigspolitiet, 16. februar
Qaasuitsup KommuniaPlan- og arealsekretær i verdens største kommune

Qaasuitsup Kommunia, Ilulissat

Vi får 1 ledig stilling som Plan- og Arealsekretær i Planafdelingen i Planafdelingen i Qaasuitsup Kommunia. Vores dygtige medarbejder har valgt at rejse tilbage til familien, så derfor ønsker vi stillingen besat snarest muligt eller efter nærmere aftale. Stillingen er placeret på Rådhuset i Ilulissat, hvor din nærmeste chef er Planchefen.

Arbejds- og ansvarsområder:

 • Betjening af borgere, erhvervsliv, politikere med arealansøgninger, kort og andre ydelser.
 • Deltage i udvikling af vores nye arealsagsbehandlingssystem Piillikaarsuaq.
 • Daglig administration af indkomne arealansøgninger.

Jobindex, 16. februar
Royal Greenland
HR arbejdsmiljøkonsulent

Royal Greenland

Royal Greenland A/S søger en dygtig og engageret HR arbejdsmiljøkonsulent til selskabets hovedkontor. Vi er en virksomhed i stor fremdrift, hvor antallet af medarbejdere og fabriksanlæg stiger støt.

Du bliver ansvarlig for fortsættelse og udvikling af virksomhedens aktiviteter indenfor arbejdsmiljøområdet.

I dit nye job som HR arbejdsmiljøkonsulent vil du blandt andet få følgende opgaver:

 • Rådgive, vejlede og sparre med sikkerhedsorganisationer og virksomhedens ledere i arbejdsmiljømæssige spørgsmål
 • Opbyggelse af sikkerhedsorganisationer samt koordinering af uddannelse for disse
 • Udarbejdelse af APV på fabrikker og kontorer efter lovgivningens bestemmelser

Royal Greenland, 13. februar
Permagreen Grønland A/STømrer/Tømrersjak søges

Permagreen Grønland A/S, Nuuk

I vores hovedafdeling i Nuuk har vi travlt med en række nybyggeri og søger derfor nu erfarne og selvkørende tømrere, der måske også er vant til at arbejde sammen i et sjak, til at løfte nogle af vores opgaver.

Derfor får vi brug for dig, hvis du:

 • har lyst til at arbejde i det arktiske og opleve Grønland
 • har bred håndværksmæssig erfaring som tømrer og har arbejdet som tømrer de sidste 5 år
 • har et godt humør og lyst til at arbejde sammen med andre

Til gengæld tilbyder vi dig:

 • ansættelsesaftale efter grønlandsk overenskomst
 • god akkord aflønning
 • dygtige kolleger og veluddannede ledere
 • anvisning af bolig samt ud- og hjemrejse betalt

Permagreen Grønland A/S, 13. februar
VircallSupplér din indkomst hos Vircall - Hvor der er internet, er der indtjeningsmulighed!

Vircall

VirCall er et virtuelt callcenter med dansktalende medarbejdere bosiddende i Danmark, Spanien og Israel - potentielt hvor som helst - kræver blot en stabil internetforbindelse & at tidsforskellen ikke afviger for meget fra den danske. Vi opererer rent virtuelt, hvilket gør at du via dit eget set up af computer, internetforbindelse samt headset er klar til at arbejde, blot ved at logge på vores online systemer.

Som agent i VirCall foretager du opkald til private og virksomheder på vegne af VirCalls kunder. Du arbejder hjemmefra, i Danmark eller hvor som helst i verden – du skal blot have en computer, et headset og en stabil internetforbindelse.


Jobindex, 13. februar
Qaasuitsup KommuniaArealsagsbehandler i verdens største kommune

Qaasuitsup Kommunia

Vi har 1 ledig stilling som arealsagsbehandler i Planafdelingen i Qaasuitsup Kommunia. En af vore erfarne medarbejdere har fået en ny spændende stilling i kommunen, så derfor ønsker vi stillingen besat snarest muligt eller efter nærmere aftale. Stillingen er placeret på Rådhuset i Ilulissat, hvor din nærmeste chef er Planchefen.

Arbejds- og ansvarsområder:
Sagsbehandling af alle typer af arealtildelinger.

Qaasuitsup Kommunia er verdens største kommune (ca. 15 gange Danmarks størrelse) og er en lille tosproget planafdeling med en normering pa 9 personer. Planafdelingen indeholder en plangruppe og en arealadministration. I Arealadministrationen behandler vi alle typer af arealtildelinger og du bliver en del af denne gruppe.


Jobindex, 13. februar
Per Aarsleff A/SRutineret miljø- og arbejdsmiljøkoordinator til projekt på Grønland

Per Aarsleff A/S

Til et af vores projekter på Grønland søger vi en miljø- og arbejdsmiljøkoordinator. Projektet er påbegyndt og vil løbe indtil ultimo 2016.

Du kommer til at arbejde bredt med trivsel, miljø og arbejdsmiljø på projektet. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at:

 • arbejde proaktivt med miljø- og arbejdsmiljøplaner samt foretage risikovurderinger
 • rådgive og vejlede både timelønnede, formænd, ingeniører og ledelsen inden for kvalitet og arbejdsmiljø
 • udføre regelmæssige runderinger
 • revidere og opdatere procedurer og arbejdsgange på fagområdet kontinuerligt
 • sikre den nødvendige dokumentation
 • undersøge og forebygge ulykker
 • agere aktivt som sparringspartner inden for forskellige områder i projektorganisationen
Per Aarsleff A/S

Per Aarsleff A/S, 13. februar
Grønlands SelvstyreDirektionssekretær til Råstofdepartementet

Grønlands Selvstyre

Råstofdepartementet er nyoprettet ifm. dannelsen af det nuværende Naalakkersuisut og varetager de departementale opgaver for Råstofområdet i Grønland, herunder lovgivning, forhandling af tilladelser, koordinering af områdets opgaver i relation til andre myndigheder, kommunikation til Naalakkersuisoq for Finanser og Råstoffer.

Direktionssekretæren skal være det praktiske bindeled mellem departementets chef, de underliggende instanser samt i forhold til Naalakkersuisoq, Naalakkersuisut og Inatsisartut. Du skal være med til at servicere og understøtte departementets ledelse ift. den daglige drift og planlægning og derfor vil dine primære opgaver være:

 • sekretærfunktion for departementets chef,
 • tilrettelæggelse og udarbejdelse af materiale og præsentationer til møder,
 • vedligeholdelse af hjemmesider,

Jobindex, 12. februar
Grønlands SelvstyreSocialpædagoger til pigeinstitutionen Pilutaq i Sisimiut

Grønlands Selvstyre

Vi søger 2 pædagoger til Pilutaq med ansættelse pr. 1. april 2015 eller snarest derefter. Pilutaq er en døgninstitution under Børn og Ungelovgivningen til 5 piger i alderen 13 – 18.

Pigegruppen karakteriseres ved at have haft en opvækst med omsorgssvigt og overgreb. Nogle af pigerne kommer fra misbrugsmiljøer. Der stilles krav til kontinuitet, genkendelighed, stabilitet. Voksne som kan give dem et stabilt forbillede og som kan rumme dem - også når de får det svært.

Det betyder også at den pædagogiske indsats skal bygge på samarbejde og at kunne arbejde disciplineret efter forudgående behandlingsstrategier.


Jobindex, 12. februar
Grønlands SelvstyreAC-fuldmægtig / Specialkonsulent

Grønlands Selvstyre

Er du en stærk analytiker, der forstår at anvende faglighed i virkeligheden? Er du resultatorienteret og klar til at tage ansvar for opgaveløsningen? Så er et job i Finansdepartementet noget for dig.

Finansdepartementet søger dygtig økonom, der vil være med til at modernisere den offentlige sektor og bidrage til at realisere langsigtede politiske visioner. Som del af Grønlands Selvstyre er arbejdet i Finansdepartementet i høj grad præget af den politiske virkelighed. Det er vores vigtigste opgave at bidrage til at skabe grundlag for vigtige politiske beslutninger. Det kræver en forståelse af sammenhængene i det grønlandske samfund såvel som forståelse af økonomi i teori og praksis.

Du får stort ansvar for dine egne arbejdsopgaver og kan være med til at præge din egen hverdag såvel som arbejdet i departementet.


Jobindex, 12. februar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
SAM Executive Search A/S
1 til 20 af 106 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.