1 til 20 af 137 resultater.

Dine valg

 • FjernGrønland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

Grønlands SelvstyreJurist/juridisk specialkonsulent

Grønlands Selvstyre

Organisatorisk er stillingen placeret som en stabsfunktion under departementschefen. Dine opgaver vil spænde fra at være sparingsparter til de øvrige ansatte i departementet og underliggende institutioner og endvidere understøtte udførelsen af deres opgaver til deltagelse i arbejdet med eksempelvis administration af licenser.

Der vil være mulighed for at deltage i forhandlingerne med nogen af verdens største olieselskaber, når tilladelserne til oliefelter skal tildeles, men også for at få en stor indsigt i samspillet mellem Naalakkersuisut og Inatsisartut (regeringen og folketinget) når de to årlige samlinger foregår.


Jobindex, 27. marts
Royal Greenland
Teknisk chef

Royal Greenland, Ilulissat

Royal Greenland A/S søger en ledelsesmæssig stærk teknisk chef.

Du får ansvaret for ledelse af 12 medarbejdere i teknisk afdeling. I vil sammen sørge for, at teknik og bygninger samt køretøjer og både i Ilulissat fabrik samt bygderne Saqqaq, Qeqertaq og Qaanaaq, til hver en tid, drives optimalt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Du kommer til at referere til fabrikschefen og indgår i ledergruppen. Du skal regne med flere rejsedage om året ud til bygderne.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Ledelse af 12 medarbejdere i teknisk afdeling
 • Planlægning af driften, koordinering samt vedligeholdelse og drift af fabrikkens maskiner og anlæg.
 • Vedligeholdelse af anlæg i Qeqertaq, Saqqaq og Qaanaaq i samarbejde med anlægsledere og driftschefen på HFI-området

Royal Greenland, 27. marts
Royal Greenland
Elektriker

Royal Greenland, Maniitsoq

Royal Greenland A/S søger, til vores fabrik i Maniitsoq, en dygtig, engageret, professionel og ansvarsbevidst elektriker, som får direkte indflydelse på udviklingen af en dynamisk virksomhed.

Vi er et godt team på 7 faglærte teknikere, 2 smedelærlinge og 1 teknisk chef, som har det fulde ansvar for teknikken på vores fabrik i Maniitsoq. Fabrikken i Maniitsoq er Grønlands første egentlige fiskeindustrifabrik til forarbejdning af torsk og blev etableret i Maniitsoq i 1949-50. Fabrikken er siden blevet ombygget og udvidet flere gange.

I dit nye job som elektriker, vil du blandt andet få følgende opgaver:

 • Faglig drift og vedligeholdelse af maskiner og el-installationer i fabrikken
 • Installering af nye maskiner i fabrikken
 • Forefaldende arbejdsopgaver i fabrikken

Royal Greenland, 27. marts
Kalaallit Nunaanni BrugseniUddeler

Kalaallit Nunaanni Brugseni

Vi tilbyder:

 • Et selvstændigt og udviklende job med masser af udfordringer
 • Et team af dygtige, motiverede og engagerede medarbejdere
 • Muligheder for at få succes med fortsat udvikling af butikken på drift og salg
 • Ansættelse 1. juni 2015 eller efter aftale
 • Et aktivt samspil med en engageret lokalbestyrelse

Opgaver:

 • Sørge for en dynamisk og salgsklar butik med høj standard
 • Fastholde et højt aktivitetsniveau
 • Sætte kunderne i fokus, så de føler sig velkomne og kommer igen
 • Sætte klare mål
Kalaallit Nunaanni Brugseni

Jobindex, 27. marts
Grønlands SelvstyreKonsulent til afdeling for Fiskeri

Grønlands Selvstyre

Fiskeriafdelingen varetager den daglige administration og udmøntning af den grønlandske fiskeripolitik. Fiskeriafdelingen varetager endvidere mange opgaver i relation til det internationale fiskerisamarbejde.

En af de største arbejdsopgaver i afdelingen er administrationen af nationale fiskerilicenser, og det er inden for dette område vi søger 1 ny medarbejder, som vil være med til at gøre en forskel for Grønlands vigtigste erhverv. Du vil arbejde sammen med 3 andre medarbejdere, som udfører administrationen af nationale fiskerilicenser.

Arbejdsopgaver:
 • Sagsbehandling i forbindelse med licensansøgninger, herunder udstedelse af licenser
 • Styring af licensbetaling og afstemning af konto
 • Kontakt til kommunerne og andre offentlige instanser

Jobindex, 26. marts
Grønlands PolitiAdministrative medarbejdere - genopslag

Grønlands Politi

Vi søger en medarbejder, der er kontoruddannet og som har lyst til at indgå i en travl hverdag. En medarbejder, som synes, det er spændende, at vores opgaver er mange og forskellige, så dagene aldrig virker ens.

Vi forventer, at du vil tage del i vores team på politistationen. Det er en fordel, hvis du er dobbeltsproget dansk/grønlandsk, og da vi dagligt er i kontakt med udlændinge, både telefonisk og personligt, er det også en fordel, hvis du behersker engelsk på et lettere samtaleniveau.


Rigspolitiet, 26. marts
Grønlands SelvstyreStudievejleder

Grønlands Selvstyre

Ilisimatusarfik søger en studievejleder med tiltrædelse 01. august 2015 eller efter aftale.

Er du en erfaren og engageret studievejleder med gennemslagskraft? Er du god til at lytte, er du tillidsvækkende og kunne du tænke dig at hjælpe vores ca. 600 studerende gennem deres studier? Befinder du dig godt i et lille team, hvor vi både hjælper hinanden og arbejder selvstændigt? .. så er du den person, vi står og mangler til vores nye Studievejledning på Ilisimatusarfik.

Dine arbejdsopgaver vil være
Tværgående studievejledning for hele Ilisimatusarfik med særligt fokus på:

 • Optagelsesvejledning: herunder, åbent-hus arrangementer, produktion af ansøgningsmateriale, deltagelse i Uddannelseskaravanen
 • Gennemførselsvejledning: herunder personvejledning, afholdelse af studiecaféer, introduktion til studieteknik og lign. Opfølgning på studerende i forhold til studieaktivitet og faglighed

Jobindex, 26. marts
Grønlands SelvstyreInspektør i KTI Nuuk

Grønlands Selvstyre

Har du mod på nye udfordringer, så er det netop dig, vi har brug for på KTIs Jern & Metalskole i Nuuk, med tiltrædelse 1. maj eller efter nærmere aftale.

Vi har brug for en dygtig og engageret inspektør, der har lederevner, gåpåmod og frem for alt god indsigt indenfor områdets uddannelser, samt en hurtig omstillingsevne. Til gengæld tilbyder vi et særdeles selvstændigt job, hvor du får mulighed for, at bruge din fantasi og prøve dig selv af i helt nye situationer.

Dine væsentligste opgaver og ansvarsområder vil være:

 • Koordinering af skemaplanlægning i de enkelte afdelinger.
 • Undervisningen gennemføres efter gældende forskrifter, undervisnings- og kursusplaner.
 • Evaluering og udvikling af undervisnings- og kursusplaner.

Jobindex, 26. marts
Grønlands SelvstyreAC-fuldmægtig/Specialkonsulent

Grønlands Selvstyre

Er du en stærk analytiker, der forstår at anvende faglighed i virkeligheden?

Er du resultatorienteret og klar til at tage ansvar for opgaveløsningen?

Så er et job i Finansdepartementet noget for dig.

Finansdepartementet søger dygtig økonom, der vil være med til at modernisere den offentlige sektor og bidrage til at realisere langsigtede politiske visioner. Som del af Grønlands Selvstyre er arbejdet i Finansdepartementet i høj grad præget af den politiske virkelighed. Det er vores vigtigste opgave at bidrage til at skabe grundlag for vigtige politiske beslutninger. Det kræver en forståelse af sammenhængene i det grønlandske samfund såvel som forståelse af økonomi i teori og praksis.


Jobindex, 26. marts
Qaasuitsup KommuniaGenopslag - Fysioterapeut til Ilulissat

Qaasuitsup Kommunia

En stilling som fysioterapeut under socialforvaltningens hjemmehjælpsfunktion ved Qaasuitsup Kommunia i Ilulissat er ledig til besættelse snarest muligt.

Med direkte reference til Hjemmehjælpslederen vil du i samarbejde med øvrige medarbejdere indenfor hjemmehjælpen og andre eksterne samarbejdspartnere bl.a. have følgende opgaver og mål i dit job:

 • Være med til at sikre at vedligeholde og forbedre betingelserne for ældre og handicappede, så de kan fungere i eget hjem længst muligt.
 • At borger med nedsat funktionsevne, får de nødvendige hjælpemidler
 • Rådgive sagsbehandlerne omkring hjælpemidler samt boligændringer, samt søge disse efter behov.

Jobindex, 25. marts
Grønlands SelvstyreFaglærer i KTI, EUD Sisimiut

Grønlands Selvstyre

Er du en tømrer, der er så god til sit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge- og anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise landets bedste tømrer? Så er det DIG vi søger efter. Vi tilbyder et spændende job, med daglige udfordringer.

Med andre ord... hvis du er en dygtig tømrer med mod på at lære en flok engagerede og interesserede unge og voksne om dit fag, og hvis du er frisk på nye faglige udfordringer og nogle storslåede oplevelser, du ikke kan få andre steder, så har vi alle tiders spændende job til dig.

Måske er du en erfaren tømrer, måske er du relativt nyuddannet. Det vigtige for os – og for eleverne – er, at du er fagligt velfunderet og har både lysten og evnen til at formidle dit fag.


Jobindex, 24. marts
Grønlands SelvstyreAC'er til Departementet for Erhverv, Arbejdsmarked og Handel

Grønlands Selvstyre

Stillingen Departementet varetager store indsatser på arbejdsmarkedsområdet i samarbejde med kommuner, brancheskoler og andre samarbejdspartnere.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

 • Drift og udvikling af administrative arbejdsgange i samspil med departementets øvrige ansatte og diverse samarbejdspartnere på arbejdsmarkedsområdet
 • Udvikling og implementering af it-løsninger
 • Koordinering af opkvalificeringsindsatser og uddannelsestilbud til ansatte indenfor arbejdsmarkedsområdet på kommunalt og nationalt niveau.
 • Løbende afrapportering af projekter og indsatser

Jobindex, 24. marts
Grønlands SelvstyreInspektør i KTI Sisimiut

Grønlands Selvstyre

Vi har brug for en dygtig og engageret inspektør, der har lederevner, gåpåmod og frem for alt god indsigt indenfor områdets uddannelser, samt en hurtig omstillingsevne.

Til gengæld tilbyder vi et særdeles selvstændigt job, hvor du får mulighed for, at bruge din fantasi og prøve dig selv af i helt nye situationer. Skolen rummer uddannelser indenfor Tømrer – VVS – Maler og skolepraktik.

Dine væsentligste opgaver og ansvarsområder vil være:
 • Koordinering af skemaplanlægning i de enkelte afdelinger
 • Undervisning gennemføres efter gældende forskrifter, undervisnings- og kursusplaner
 • Evaluering og udvikling af undervisnings- og kursusplaner

Jobindex, 24. marts
Grønlands SelvstyreUnderviser i KTI Sisimiut Råstofskole

Grønlands Selvstyre

KTI i Sisimiut søger en underviser til fællesfag til Råstofskolens erhvervsuddannelse.

Vi søger en underviser til dansk – samfundsfag og engelsk, evt. matematik og idræt. På sigt, forventes personen at kunne varetage studievejlederfunktionen.

Vi forventer:

 • At du har seminarieuddannet eller tilsvarende.
 • At du har minimum 5 års undervisningserfaring.
 • At du kan grønlandsk og dansk i skrift og tale.

Jobindex, 24. marts
Grønlands SelvstyreForretningskonsulent til Digitaliseringsstyrelsen

Grønlands Selvstyre

Digitalisering i det fælles offentlige Grønland er i rivende udvikling. Digitaliseringsstyrelsen står på toppen af en ambitiøs Digitaliseringsstrategi, der er i fuld gang med at blive implementeret – og du kan komme med på holdet og gøre en forskel for et helt land.

Vi søger lige nu en forretningskonsulent, der både skal deltage aktivt i udarbejdelsen af beslutningsgrundlag og business cases for kommende projekter og være nøglepersoner i implementeringen. Vi forventer, at du arbejder systematisk og målrettet og kan samarbejde tillidsskabende med alle grupper i vores brede og dynamiske organisation.


Jobindex, 24. marts
Grønlands SelvstyreGrønlands Statistik søger AC-fuldmægtige

Grønlands Selvstyre

Grønlands Statistik søger nye statistikkonsulenter. Som statistikkonsulent skal du bidrage til den løbende produktion og udvikling af et eller flere statistikområder. Du skal desuden medvirke til at løse opgaver som rekvireres af private og offentlige kunder.

Vi forventer at du:

 • Har en kandidatuddannelse fra et universitet eller en handelshøjskole
 • Har erfaring med SAS-programmering eller et andet programmeringssprog
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Har gode analytiske evner
 • Har gode skriftlige formuleringsevner

Jobindex, 23. marts
Kalaallit Nunaanni BrugseniMarketingchef

Kalaallit Nunaanni Brugseni, Nuuk

Opgaver:
Som marketingchef vil du få det samlede markedsføringsansvar for brugseni.gl, hvor det bliver din rolle at sikre den fremadrettede udvikling af en stærk virksomhed i Grønland.

Du bliver ansvarlig for at udvikle og implementere marketingløsninger, som skal støtte op om brugseni.gl strategi 2020, hvor marketing spiller en helt central rolle.

Dine opgaver og ansvarsområder indebærer at:

 • Drive kundestrøm til KNB via mulige digitale kanaler, print og KNB butikker (og input til et loyalitetsprogram)
 • Udvikle aktiviteter som øger kundeloyaliteten, herunder implementere dialogmarkedsføring
 • Planlægning og gennemførelse af kampagner på tværs af alle medier året rundt
Kalaallit Nunaanni Brugseni

Jobindex, 23. marts
Permagreen Grønland A/SEntrepriseleder til Maniitsoq

Permagreen Grønland A/S

Vi har travlt i Maniitsoq og søger derfor en entrepriseleder til forskellige byggeopgaver i byen.

Som entrepriseleder i Permagreen får du dine egne arbejdsopgaver, som koordineres i fællesskab med afdelingslederen i Maniitsoq. Du får således stort selvstændigt ansvar på dine opgaver, og vægten vil her være på styring af beton og tømrerarbejdet.

Du er fagligt dygtig indenfor dit område, og har mere end 5 års erfaring i at lede andre. Du trives med udfordringer og skal også kunne se dig selv bo i Maniitsoq de næste 2-3 år, hvor vi sørger for passende bolig med plads til evt. medflyttende familie.


Permagreen Grønland A/S, 20. marts
Grønlands SelvstyreTidsbegrænset stilling som studieadjunkt / studielektor på Institut for Sygepleje og Sundhedsvidenskab

Grønlands Selvstyre

Tæt kontakt til hver enkelt studerende, små hold, gode rammer for undervisning, tværkulturelt miljø, mulighed for indflydelse på opgaverne - er det noget for dig?

Vi har 1 tidsbegrænset stilling som studieadjunkt/studielektor på Institut for Sygepleje og Sundhedsvidenskab ved Grønlands Universitet Ilisimatusarfik, ledige til besættelse i perioden 15/8 – 31/1 - 2016 eller efter aftale.

Arbejdsopgaver
Undervisning i sygeplejefagets teori og metode evt. indenfor øvrige videnskabsområder, gerne sundhedsvidenskab på instituttets uddannelser
Vejledning i opgaveskrivning og projektarbejde på instituttets uddannelser
Samarbejde med praktiksteder og med studerende i praktik
Planlægnings- og udviklingsopgaver i relation til udvikling af forskningsbasering af undervisningen


Jobindex, 20. marts
Royal Greenland
Teknisk chef til Ilulissat

Royal Greenland

Du får ansvaret for ledelse af 12 medarbejdere i teknisk afdeling. I vil sammen sørge for, at teknik og bygninger samt køretøjer og både i Ilulissat fabrik samt bygderne Saqqaq, Qeqertaq og Qaanaaq til hver en tid drives optimalt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Du kommer til at referere til fabrikschefen og indgår i ledergruppen. Du skal regne med flere rejse dage om året, ud til bygderne.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Ledelse af 12 medarbejdere i teknisk afdeling
 • Planlægning af driften, koordinering samt vedligeholdelse og drift af fabrikkens maskiner og anlæg.
 • Vedligeholdelse af anlæg i Qeqertaq, Saqqaq og Qaanaaq i samarbejde med anlægsledere og driftschefen på HFI-området

Royal Greenland, 20. marts

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Maersk Line
1 til 20 af 137 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.