1 til 20 af 102 resultater.

Dine valg

 • FjernGrønland

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Grønlands SelvstyreAC–fuldmægtig med interesse for Sundhedsområdet

Grønlands Selvstyre

Er du klar til nye udfordringer og har du lyst til at gøre en forskel? Så har vi jobbet til dig!

Departementet for Sundhed er den øverste myndighed på Sundhedsområdet. Vores primære opgave er, at sikre Naalakkersuisut et solidt beslutningsgrundlag i udviklingen af initiativer på sundheden der fremmer folkesundheden.

Vi er et alsidigt team, som sætter samarbejde og faglighed højt. Vores arbejdsmiljø er åbent og uformelt, hvilket bidrager til en god stemning. Vi har en kultur, der giver alle mulighed for at bidrage med nytænkning til organisationen samt løsning af vores opgaver.

Gennem dit arbejde skal du medvirke til at omsætte de politiske forventninger til mål og strategier. Du skal medvirke til at forbedre og udvikle det grønlandske sundhedsvæsen og tiltag der fremmer befolkningens sundhed og adgang til sundhedsydelser.


Jobindex, 23. januar
Grønlands SelvstyreForstander til døgninstitutionen Ivaaraq

Grønlands Selvstyre

Døgninstitutionsafdelingen i Departement for Familie, Ligestilling og Sociale Anliggender søger en forstander til døgninstitutionen Ivaaraq med tiltrædelse d. 1. marts 2015 eller snarest muligt.

Er du interesseret i et anderledes, udviklende og givende job med stor indflydelse, så er dette måske en stilling for dig.

Ivaaraq er en landsdækkende døgninstitution for multihandicappede med normering til 15 beboere fordelt på 2 afdelinger. Institutionen er placeret i Qaqortoq – en meget smuk by omkranset af dejlig natur. Personalegruppen er meget dygtig og stabil, med stor erfaring indenfor området. Fysioterapeutisk behandling og træning finder sted på Ivaaraq, idet der er ansat egen fysioterapeut. Ivaaraq er under fortløbende udvikling, hvilket gør den til en livlig, anderledes og spændende arbejdsplads.


Jobindex, 23. januar
Grønlands SelvstyrePædagog

Grønlands Selvstyre

Søger du nye udfordringer, er du indstillet på at arbejde i et meget struktureret miljø med 18 primært behandlingskrævende normalt begavede børn fordelt på 3 afdelinger, så har vi måske den stilling, du søger.

Det forudsættes, at du er parat til at lade dig supervisere i henhold til institutionens behandlingslinje.

Meeqqat Illuat's pædagogik er baseret på:

 • Kærlighed, tryghed, faste og forudsigelige rammer, hvor børnene igennem kontinuitet og struktur sammen med omsorgsskabende voksne i det daglige, bl.a. ved længerevarende ophold i små familielignende bo-enheder i Godthåbfjorden, bliver motiveret og styrket til at modtage socialpædagogisk behandling med henblik på udskrivning.

Jobindex, 23. januar
Grønlands SelvstyreKommunikationsstærk AC-fuldmægtig

Grønlands Selvstyre

Gymnasiereformen stiller nye krav til ledelsen, og derfor har Nordgrønlands Gymnasiale Skole brug for en person, der ud over varetagelsen af en række administrative opgaver kan stå i spidsen for intern og ekstern kommunikation i samarbejde med ledelsen.

Stillingen er en stabsfunktion og indebærer ledelsesbetjening herunder kalenderstyring, mødebooking og udarbejdelse af forberedelsesnotater og referater.

Formålet med stillingen er at støtte ledelsen i

 • Implementering af nye forretningsgange
 • Udviklingen af administrative rutiner, der sikrer en effektiv arbejdsgang i dagligdagen
 • Kommunikative opgaver både internt i ledelsen, på skolen generelt og med eksterne samarbejdspartnere

Jobindex, 22. januar
Grønlands SelvstyreAC-fuldmægtig

Grønlands Selvstyre

Sekretariatsfunktion til Forskningsråd / Departementet for Uddannelse, Kultur, Forskning og Kirke.

På vegne af Departementet og efter en serviceaftale med forskningsrådet, søger Departementet for Uddannelse, Kultur, Forskning og Kirke, en dygtig AC-fuldmægtig til etablering samt ledelse af sekretariat for Forskningsrådet (Nunatsinni Ilisimatusarnermik Siunnersuisoqatigiit).

Som sagsbehandler skal du være med til at sikre en procedure, således at indstillingsberettigede forskningsinstitutioner, forskningscentre, forskningsmiljøer samt iværksætter- og innovationsmiljøer får mulighed for at indstille kandidater enkeltvis eller i samarbejde.


Jobindex, 22. januar
Grønlands SelvstyreFiskerilicensobservatører til Grønlands Fiskerilicenskontrol

Grønlands Selvstyre

Grønlands fiskerilicenskontrol (GFLK), der er en afdeling under Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug, har til opgave at føre kontrol med fiskefartøjers overholdelse af regler om fiskeri-regulering.

Fiskeriobservatørerne udøver deres tjeneste om bord i grønlandske og udenlandske fartøjer, som driver fiskeri i grønlandsk farvand.

Arbejdsopgaver

 • Fiskerilicensobservatørerne udfører tjeneste i licens-pligtige fiskefartøjer, der driver fiskeri i Grønlands territorium med henblik på at sikre overholdelsen af landstingsloven om erhvervsmæssigt fiskeri med og de i medfør af loven udstedte bekendtgørelser.
 • Fiskerilicensobservatørerne skal påregne tjeneste i grønlandske fartøjer der fisker i internationale farvande.

Jobindex, 20. januar
Grønlands SelvstyrePædagog søges til Suluppaluk

Grønlands Selvstyre

Afdelingen er et landsdækkende tilbud for velfungerende unge med autismespektrumforstyrrelse i alderen 16 – 25 år, under Angerlarsimaffik Uulineq.

Her er særdeles gode muligheder for at have indflydelse på udviklingen af tilbuddet samt muligheder for at skabe faglig vækst indenfor autismepædagogik i Grønland.

Faglig baggrund og kompetencer hos ansøger:

 • Uddannet pædagog, gerne med videreuddannelse indenfor specialpædagogik
 • Har viden og erfaring om målgruppen
 • Positiv og udviklingsorienteret

Jobindex, 20. januar
Greenland Contractors I/SElektronik tekniker med erfaring med lufthavns- og navigationsudstyr

Greenland Contractors I/S, Thule

Du vil primært komme til at arbejde med vedligeholdelse, fejlfinding og reparation af lufthavnsradar og navigationsudstyr samt meteorologisk udstyr. Herudover vil du indgå i en vagtturnus med de øvrige medarbejdere i afdelingen og deltage i vedligehold og reparation af øvrigt kommunikationsudstyr på basen.

Vi tilbyder

 • Spændende job på en multinational arbejdsplads, hvor du vil blive udfordret både fagligt og personligt.
 • Grønlandsk beskatning pt. 36% samt frit logi efter gældende regler.
 • Der er fri ferierejse efter ca. 2-3 måneder på arbejdspladsen.
Greenland Contractors I/S

Greenland Contractors I/S, 16. januar
Grønlands SelvstyreGrønlands Statistik søger AC-fuldmægtige

Grønlands Selvstyre

Grønlands Statistik søger nye statistikkonsulenter. Som statistikkonsulent skal du bidrage til den løbende produktion og udvikling af et eller flere statistikområder. Du skal desuden medvirke til at løse opgaver som rekvireres af private og offentlige kunder.

Vi forventer at du:

 • Har en kandidatuddannelse fra et universitet eller en handelshøjskole
 • Har erfaring med SAS-programmering eller et andet programmeringssprog
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Har gode analytiske evner
 • Har gode skriftlige formuleringsevner

Jobindex, 16. januar
Grønlands SelvstyreSygeplejerske til Sungiusarfik Aaqa

Grønlands Selvstyre

Sungiusarfik Aaqa er en landsdækkende socialinstitution med 6 afdelinger. 5 afdelinger med i alt 31 beboere og 1 værested til 15 brugere. Alle beboere/brugere har diagnosen skizofreni med undtagelse af 2 beboere med Prader Willi Syndrom.

Kommende sygeplejerske skal være med til at give medarbejderne kursus i medicin, sygdomslære og skal være medicin ansvarlig for hele Aaqa. Sygeplejersken må gerne have kendskab til arbejdet med psykisk syge personer, men ikke en betingelse.


Jobindex, 15. januar
Hartmanns A/SKNR pisortassarsiorneqarpoq

Hartmanns A/S søger for kunde

KNR pisortassarsiorneqarpoqAqutsisoq aaqqissueriallaqqissooq, Kalaallit Nunaanni kulturikkut inuiaqatigiinnut kiffartuussinermik ingerlatsinissamut ineriartortitsinissamullu qulakkeerinnittussaq ujartorneqarpoq. Suliassarissavat KNR-ip anguniagaata eqquutsinnissaa:

”KNR-ip anguniagaraa Kalaallit Nunaanni najugaqartunut tamanut naapiffiunissani, kiisalu nunap oqaluttuarisaanera, kulturia, oqaatsit, naleqartitat ileqqullugu toqqammavigalugit inuiaqatigiit kalaallit ineriartortissallugit.”

Naatsorsuutigaarput:

 • Kalaallit anersaavat immikkuullarissoq paasisimallugulu pingaartissagit, Kalaallit Nunaatalu avataani pisut allanngorartut malillugit naleqqussartarnissamik paasinnissimanissat.
 • Kinaassutsit, piumassutsit aaqqissueriallaqqissutsillu atorlugit KNR-ip sulisuinut aqqutissiuisinnaanissat.
 • Nunarsuarmioqataasutut niuernikkullu unamminartulimmi KNR-ip piareersimajuarnissaanut siuttuunissat.

Hartmanns A/S, 15. januar
Grønlands SelvstyreAC-fuldmægtig

Grønlands Selvstyre

Departementet for Uddannelse og Kultur, Forskning og Kirke søger en AC-fuldmægtig inden for uddannelsesområdet.

Departementet for Uddannelse og Kultur, Forskning og Kirke er den øverste myndighed på bl.a. uddannelsesområdet. Vores primære opgave er, at sikre Naalakkersuisut et solidt beslutningsgrundlag i udviklingen af initiativer på uddannelses- og forskningsområdet i Grønland.

Vi er et alsidigt team bestående af kontorfuldmægtige og AC-fuldmægtige, som sætter fleksibilitet og faglighed højt. Vi har en virksomhedskultur, der giver alle mulighed for at bidrage med nytænkning til organisationen samt til løsning af opgaverne. Hvis du er åben, samarbejdsorienteret og har uddannelsesområdet som interessefelt, er du måske vores nye kollega.


Jobindex, 14. januar
Hartmanns A/SDirektør søges til KNR - Grønlands kulturbærende institution

Hartmanns A/S søger for kunde

En organisatorisk stærk leder, der skal sikre fremtidig drift og udvikling af Grønlands kulturbærende public service station. Din opgave bliver at forfølge KNRs mission:

”Det er KNR´s mission at være et fælles mødested for alle i Grønland og at udvikle det grønlandske samfund med afsæt i landets historie, kultur, sprog, værdier og normer”.

Dette forudsætter, at du:

 • Forstår og favner den grønlandske sjæl og særlige ånd, samt forstår at agere i forhold til, at verden flytter sig udenfor Grønland
 • Med din personlighed, engagement og dit stærkt organisatoriske talent tydeligt viser retningen for KNRs medarbejdere
 • Kan stå i spidsen for, at KNR er rustet til globaliseringen og et konkurrencepræget marked

Hartmanns A/S, 14. januar
Air GreenlandFlyelektriker til Nuuk

Air Greenland

Vi søger en flyelektriker med tiltrædelse den 1. april 2015 eller efter aftale.

De primære arbejdsopgaver vil være line-tjeneste samt vedligehold, trouble-shooting og fejlretning.

Den foretrukne kandidat er en uddannet flymekaniker med Part 66 B2 AML, praktisk erfaring fra Line Production, behersker engelsk samt har grundlæggende kendskab til EDB.

Som person er du punktlig, stabil og ansvarsbevidst. Endvidere er du arbejdsvillig og har gode samarbejdsevner.


Jobindex, 13. januar
Qaasuitsup KommuniaDriftsansvarlig til Qaasuitsup kommunia

Qaasuitsup Kommunia, Ilulissat

Forvaltning for Anlæg & Miljø søger en driftsansvarlig til vores afdeling i Uummannaq pr. 15. august 2014 eller efter nærmere aftale. I samarbejde med vores andre afdelinger i Qaasuitsup Kommunia skal driftsansvarlig til daglig beskæftige sig med den daglige drift i Uummannaq og tilhørende bygder.

Vi ønsker ansøgere med gode faglige kvalifikationer og med en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør / bygningsingeniør / bygningskonstruktør / tekniker / HK-uddannelse eller lignende, som:

 • har erfaring indenfor offentlig organisation eller i en virksomhed der beskæftiger sig med drift, byggeri og anlæg.
 • kan indgå i et krævende, men uformelt og godt arbejdsmiljø med gode faglige udviklingsmuligheder.
 • kendskab til grønlandske forhold.

Jobindex, 12. januar
Grønlands Selvstyre2 AC fuldmægtige i rollen som HR-partnere søges til Grønlands Selvstyres Økonomi- og Personalestyrelse

Grønlands Selvstyre

2 AC fuldmægtige i rollen som HR-partnere søges til Grønlands Selvstyres Økonomi- og Personalestyrelse.

Vil du arbejde i en spændende og dynamisk afdeling med rekruttering, trivsel, kompetenceudvikling, ledersparring og organisationsudvikling?

Grønlands Selvstyres Centraladministration er en spændende og mangfoldig arbejdsplads. Organisationen består af en række departementer samt underliggende styrelser med hvert sit fagområde.

HR Udvikling er organisatorisk placeret i Økonomi- og personalestyrelsen, men vi arbejder med kompetenceudvikling, rekruttering og trivsel for hele Centraladministrationen. Du kommer til at arbejde i Nuuk med dine 5 nye kollegaer, hvor du i samarbejde med resten af HRU-teamet vil arbejde mod realisering af afdelingens målsætninger på HR-området.


Jobindex, 12. januar
Grønlands SelvstyreDepartementet for Finanser søger økonom

Grønlands Selvstyre

Har du lyst til at arbejde med udgiftsanalyser i forhold til landets finanser og med den kommunale økonomi? Så har du muligheden nu. Departementet for Finanser søger en økonom med kendskab og flair for controlling og samfundsøkonomiske analyser med start d. 1. marts eller snarest muligt derefter.

Departementet består i dag af ca. 35 medarbejdere fordelt over flere afdelinger. Departementets hovedopgave er betjening og rådgivning af Naalakkersuisoq for Finanser og Råstoffer, udarbejdelse af lovgivning, lovovervågning og tilsynsfunktioner samt arbejdet med den økonomiske og fysiske planlægning.

Vi tilbyder et arbejde tæt på den politiske beslutningsproces med et uformelt og åbent arbejdsmiljø, med tværgående arbejdsopgaver og med korte kommandoveje og engagerede kolleger. Der vil være personlige og faglige udfordringer samt mulighed for efteruddannelse.


Jobindex, 9. januar
Grønlands SelvstyreInuili søger studievejleder

Grønlands Selvstyre

Erhvervsskolen for fødevareuddannelserne i Grønland, INUILI i Narsaq, søger en studievejleder, som kan indgå i et team med skolens administrative personale.

Arbejdsopgaver:
Du kommer til at arbejde med uddannelsesplaner vedr. skoleophold i Grønland og Danmark, herunder:

 • Indregistrering af ansøgninger til de respektive uddannelser
 • Udsendelse af optagelses- og afslagsbreve til ansøgere
 • Udsendelse af skoleindkaldelser
 • Elevrejser
 • Udstedelse af skole- og uddannelsesbeviser

Jobindex, 8. januar
Grønlands SelvstyreInuili søger inspektør

Grønlands Selvstyre

Erhvervsskolen for fødevareuddannelserne i Grønland, INUILI i Narsaq, søger en engageret, dygtig og initiativrig inspektør til at varetage skolens daglige drift.

Skolen tilbyder

 • En nyrenoveret arbejdsplads med kantinedrift, SP-elever og undervisning
 • Et selvstændigt og udfordrende job i en spændende og dynamisk hverdag
 • Dygtige og engagerede elever og kolleger
 • Gode muligheder for pædagogisk, faglig og personlig udvikling samt efter- og videreuddannelse.

Jobindex, 8. januar
Grønlands SelvstyreDepartementet for Finanser søger pressekoordinator

Grønlands Selvstyre

Hvordan formidler man de økonomiske visioner på en let forståelig måde? Hvis du har et godt bud på dette, så er du måske vores kommende pressekoordinator.

Vi kan tilbyde et spændende arbejde, som kommer til at ske i tæt samarbejdet med Naalakkersuisoq for Finanser, ministersekretæren og med ledelsen.

Nogle af arbejdsopgaverne vil være at være med til at udvikle området for formidling og kommunikation i Departementet samt stå for koordinering, rådgivning og pressehåndtering. Desuden vil Pressekoordinatoren få ansvaret for at udarbejde pressemeddelelser og artikler samt vil skulle samarbejde med departementets øvrige medarbejdere om udarbejdelse af strategier og redegørelser.


Jobindex, 7. januar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark Forsikring A/S
1 til 20 af 102 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.