1 til 20 af 92 resultater.
Air GreenlandMaintenance Supervisor

Air Greenland, Nuuk

Du vil indgå i et team på i alt fire Maintenance Supervisors, hvis primære opgaver er, at planlægge, lede og fordele arbejdet på luftfartøjer og sikre, at gældende procedurer overholdes.

Arbejdstiden for Maintenance Supervisors planlægges i en turnus og skal dække daghold (07-15), aftenhold (18-02) og stand-by-hold i weekender og på helligdage.

Som Maintenance Supervisor er du ansvarlig for at:

 • Sikre, at de nødvendige ressourcer er tilgængelige for at kunne udføre det planlagte arbejde
 • Luftfartøjerne leveres rettidigt til driften efter udført vedligehold
 • Den nødvendige kommunikation med relevante parter udføres tilfredsstillende
 • Fremme sikkerheds- og rapporteringskulturen i afdelingen

Jobindex, 5. oktober
Hartmanns A/SKonstruktionsingeniør eller konstruktør til Orbicon i Nuuk

Hartmanns A/S søger for kunde

Vi søger en dygtig konstruktionsingeniør til Orbicons kontor i Nuuk. Her vil du få ansvar for samarbejdet med vores kunder, samt drive projekter fra start til slut. Du bliver del af en virksomhed, der vægter kunden, faglig udvikling og daglig trivsel højt. Orbicon arbejder næsten altid i teams, og sørger for at have et klart fælles mål, hvor alle bidrager og inspirerer hinanden.

Projekterne hos Orbicon Grønland er mangeartede, men typisk er der tale om renovering af ejendomme, boligbyggerier, men også større projekter så som udbygningen af havnen i Nuuk.

Dine opgaver:

 • Projektledelse af mindre byggeprojekter
 • Statistiske beregninger på bygninger
 • Ledelse af byggeprojekter fra A til Z

Hartmanns A/S, 2. oktober
Royal Arctic Line A/S
Second Level IT-supporter med erfaring indenfor licenshåndtering

Royal Arctic Line A/S, Nuuk

Vi har brug for en engageret, selvstændig og relativt bred Second Level IT-supporter i Nuuk. Værdsætter du at kunne skabe orden i kaos og er du holdspiller, så har vi nye og spændende udfordringer til dig.

Dine primære arbejdsområder bliver drift og optimering af vores Microsoftbaserede backoffice softwareløsninger på tværs af de to sites og skibene, herunder:
 • Drift og vedligeholdelse af produktionsmiljøer, hvor vi følger ITIL (incidents, problems og changes)
 • Fejlretning og koordinering i samarbejde med kolleger og eksterne supportleverandører
 • Kapacitets- og kvalitetsopfølgning

Vi tilbyder en god arbejdsplads i udvikling, i en afdeling med stærk teamånd og en afslappet omgangstone.

Royal Arctic Line A/S

Jobindex, 2. oktober
Grønlands SelvstyreGUX Nuuk søger socialfaglig medarbejder

Grønlands Selvstyre

På Qeqqani Ilinniarnertunngorniarfik/Midtgrønlands gymnasiale uddannelse i Nuuk er der pr. 1. december 2015 en stilling ledig med arbejdsområde inden for vores kollegium, som ligger ved skolen.

Kollegiet består af 2 bygninger med spisesal, og ca. 80 elever. Vi forventer, at vores nye socialfaglige medarbejder primært varetager daglig kontakt og diverse omsorgsopgaver for vores 1g.-elever på kollegiet, hvor der forventes ca. 25-30 unge mennesker, som kommer fra kysten og Østgrønland.

GUX Nuuk har i skoleåret 2015-16 ca. 480 elever fordelt på 23 klasser samt 60 lærere + administrativt/teknisk personale.


Jobindex, 30. september
Grønlands SelvstyreForstander til Meeqqat Angerlarsimaffiat Sarliaq i Ilulissat

Grønlands Selvstyre

Er du interesseret i et anderledes, udviklende og givende job med stor indflydelse, så er dette måske en stilling for dig.

Døgninstitutionsafdelingen i Departementet for Familie, Ligestilling og Sociale Anliggender søger en forstander til Meeqqat Angerlarsimaffiat Sarliaq i Ilulissat, med ansættelse pr. 1. november 2015 eller efter aftale.

Meeqqat Angerlarsimaffiat Sarliaq er en døgninstitution for anbragte børn og unge i alderen 6 – 18 år. Det er kendetegnende for børnegruppen, at de kommer fra en opvækst præget af omsorgssvigt og misbrug. Deres udfordringer er derfor mangeartede.

Meeqqat Angerlarsimaffiat Sarliaq er normeret til 20 børn fordelt på 3 afdelinger. Der stilles store krav til den pædagogiske indsats, da der er mange forskellige behov, der skal tilgodeses i det daglige. Der arbejdes bl.a. ud fra en systemisk referenceramme samt med relations- og aftalepædagogik.


Jobindex, 30. september
Air GreenlandAvionics/elektronikingeniør til Teknisk afdeling

Air Greenland, Nuuk

Air Greenland søger en Avionics/elektronikingeniør til Nuuk.

Ingeniørafdelingen udgør et velfungerende team på 9 medarbejdere, der yder den daglige support af selskabets flyflåde bestående af: DHC-8, BE-200, S-61N, Bell 212 og AS350 og support til selskabets flymekanikere og tekniske produktion.

Dine arbejdsopgaver vil være at foretage analyse af fabrikanter og myndigheders tekniske instruktioner. Du vil blandt andet have kontakt til komponentfabrikanter og andre leverandører i tekniske spørgsmål og have kontakt til myndigheder. En del af dit daglige arbejde vil omfatte opfølgning af elektriske komponenters driftsdata og teknisk pålidelighed, samt udvikling af forbedrende modifikationer.


Jobindex, 30. september
Grønlands SelvstyreForstander til døgninstitutionen Ivaaraq

Grønlands Selvstyre

Er du interesseret i et anderledes, udviklende og givende job med stor indflydelse, så er dette måske en stilling for dig.

Ivaaraq er en landsdækkende døgninstitution for borgere med multihandicap normeret til 15 beboere fordelt på 2 afdelinger. Institutionen er placeret i Qaqortoq – en meget smuk by omkranset af dejlig natur. Personalegruppen er kompetent og med stor erfaring på området. Fysioterapeutisk behandling og træning finder sted på Ivaaraq, idet der er ansat egen fysioterapeut.

Vi tilbyder:
 • Samarbejde med en mangfoldig og kompetent personalegruppe
 • Stor indflydelse på nye processer og egen hverdag
 • En arbejdsplads som vægter udvikling og uddannelse

Jobindex, 30. september
Kommune KujalleqErgoterapeut

Kommune Kujalleq

Kommune Kujalleq søger en ergoterapeut til Socialforvaltningen med tiltrædelse snarest muligt.

Som kommende ergoterapeut i Kommune Kujalleq, vil du være den eneste på netop dit fagområde i hele kommunen. Kommunen består af 3 byer og 11 bygder. Du vil sammen med de øvrige i terapeutteamet have base i Qaqortoq, men tjenesterejser med båd/helikopter til andre byer og bygder må lejlighedsvis påregnes.

Sydgrønland er velegnet for mennesker med hang til friluftsliv og imponerende natur, herudover er der mulighed for andre fritidsaktiviteter (fx stenslibning, skindsyning, langrendsløb, boksning, crossfit, håndbold, fodbold, bordtennis, badminton, motionsrum, sauna/helsekabine m.m.) og sociale fællesskaber.


Kommune Kujalleq, 29. september
Grønlands SelvstyreAC-fuldmægtig til nyoprettet Central Rådgivningsenhed

Grønlands Selvstyre

Departementet for Familier, Ligestilling og Sociale Anliggender søger AC-Fuldmægtig til nyoprettet Central Rådgivningsenhed

Den Central Rådgivningsenhed er en ekspertenhed, der skal stå til rådighed for børne- og ungesagsbehandlere i kommunerne og tilbyde råd og vejledning i forhold til den konkrete sagsbehandling, samt kurser og opkvalificering.

Rådgivningsenheden skal desuden udarbejde skabeloner og procedurevejledninger til kommunerne, som skaber struktur i sagsbehandlingen, og sikrer samme faglige niveau på nationalt plan.


Jobindex, 28. september
Grønlands SelvstyreCentral Rådgivningsenhed i Nuuk søger en Psykolog

Grønlands Selvstyre

Central Rådgivningsenhed er en nyoprettet enhed under Departementet for Familie, Ligestilling og Sociale anliggender. Enheden er oprettet for at understøtte juridisk og socialfaglig udvikling i de kommunale forvaltninger og retter sig mod myndighedspersoner, der arbejder med udsatte børn og unge.

I Central Rådgivningsenhed er der et call-center, et rejsehold og et landsdækkende center (Saaffik) for børn og unge, som har været udsat for seksuelt overgreb. Du skal som psykolog være med til:

 • Råd og vejledning i konkrete sager i forhold til kommuner og relevante aktører for børn og unge, der har været udsat for omsorgsvigt og/eller seksuelle overgreb
 • Indgå i tværfagligt samarbejde internt og eksternt
 • Udredning, undersøgelse og behandling af børn og unge, der henvises til Saaffik

Jobindex, 28. september
Børne- og Ungehuset MælkebøttenVicedirektør - Mælkebøttecentret

Børne- og Ungehuset Mælkebøtten, Nuuk

Vil du være med til at præge udviklingen og brænder du for at gøre en forskel i en dynamisk virksomhed i vækst. Mælkebøttecentret tilbyder en attraktiv lederstilling i Nuuk, hvor du som vicedirektør bliver ansvarlig for den daglige drift af en unik organisation, der er forankret i en stærk virksomhedskultur.

Den ny vicedirektør får – med direkte reference til direktøren – det overordnede ansvar for den daglige drift og ledelse af institutionen.

Centrale ansvarsområder:

 • Overordnet ansvar for institutionens drift og ledelse af de ansatte
 • Implementering af nye forandringsprojekter
 • Udøve værdibaseret ledelse, for herigennem at vedligeholde og videreudvikle Mælkebøttecentrets stærke kultur

Jobindex, 28. september
Grønlands SelvstyreAdjunkt/lektor i socialvidenskab

Grønlands Selvstyre

Institut for Samfund, Økonomi og Journalistik, søger en adjunkt/lektor i socialvidenskab med henblik på forskning og undervisning på de socialfaglige uddannelser, konkret ved afdelingen for Sociale Forhold med ansættelse snarest muligt.

Afdelingen for Sociale Forhold har for øjeblikket ca. 60 studerende, og optager ca. 20 nye studerende hvert år. Derudover har afdelingen en decentral socialrådgiver-uddannelse. Afdelingen har i alt 6 fastansatte undervisere, inklusiv en faglig afdelingsleder.

Ansøgere skal have en relevant universitetsuddannelse og kunne dokumentere forsknings- og undervisningsmæssige kvalifikationer på mindst adjunktniveau.


Jobindex, 28. september
Hartmanns A/STELE-POST søger produkt- og marketingchef

Hartmanns A/S søger for kunde på Grønland

Ønsker du at arbejde i den virksomhed med stærke fælles værdier, som er sit ansvar bevidst i samfundet – så kan vi tilbyde dig en spændende stilling som produkt- og marketingchef. Vi søger en resultatorienteret produkt- og marketingchef med en stærk kommerciel profil.

Som produkt- og marketingschef har du ansvaret for at udvikle nye produkter til privatkunder samt at pleje den eksisterende produktportefølje. Du har desuden ansvaret for marketingindsatsen i TELE-POST, hvilket inkluderer bl.a.:

 • Markedsføring
 • Eksekvering af kampagner
 • Budgethåndtering
 • Salgsanalyser

Hartmanns A/S, 28. september
Royal Greenland
Landets største virksomhed søger en erfaren HR-chef til selskabets hovedkontor

Royal Greenland, Nuuk

Royal Greenland A/S søger en stærk, erfaren, og dygtig HR-chef. Er du klar til at tage udfordringen op og blive vores nye stærke og synlige HR-chef, så har vi en rigtig spændende og udfordrende stilling klar til dig.

Du bliver som selskabets HR-chef nøgleperson og drivkraft på hele HR-området, i den grønlandske del af virksomheden, og du vil arbejde på tværs af hele organisationen i Grønland.

HR-afdelingen er en stabsfunktion som ledere og personale på alle niveauer har et tæt samarbejde med. HR-afdelingen iværksætter tiltag og initiativer med henblik på at understøtte og udvikle selskabet og dets medarbejdere. HR-afdelingen på Grønland består p.t. af 3 HR-udviklingskonsulenter, 1 HR-arbejdsmiljøkonsulent, 1 HR-administrationskonsulent, 2 receptionister, kantinepersonale samt Koncern HR-chefen (til hvem du vil referere).


Royal Greenland, 28. september
Grønlands SelvstyreKommunikationsstærk AC-fuldmægtig - GUX Aasiaat

Grønlands Selvstyre

Kommunikationsstærk AC-fuldmægtig med indsigt i økonomistyring og personaleadministration.

Gymnasiereformen og behovene for økonomistyring stiller nye krav til ledelsen. Derfor har Nordgrønlands Gymnasiale Skole brug for en akademisk uddannet medarbejder, der kan varetage en række administrative opgaver og bistå ledelsen med økonomistyring samt intern og ekstern kommunikation.

Stillingen er en stabsfunktion for skolens ledelse. Formålet med stillingen er, at støtte ledelsen i:

 • Udvikling og implementering af nye forretningsgange
 • Økonomistyring og ledelsesinformation
 • Løn- og personaleadministration

Jobindex, 23. september
Grønlands SelvstyreKontorleder

Grønlands Selvstyre

Gymnasiet i Aasiaat (GUX Aasiaat) søger en veluddannet og erfaren kontorleder til gymnasiets administration.

Du bliver daglig leder af et lille administrativt team, som med reference til rektor løser administrative opgaver for gymnasiets ledelse og servicerer skolens lærere og elever.

Det administrative teams hovedansvarsområder:

 • Budget og regnskab
 • Løbende fakturagodkendelse og bogføring
 • Løn- og personaleadministration
 • Statistikker og ledelsesinformation

Jobindex, 23. september
Permagreen Grønland A/S
Permagreen logo Formand til større entrepriser

Permagreen Grønland A/S, Nuuk

Til vores afdeling i Nuuk søger vi snarligt en formand der skal bistå vores entrepriseledere på større opgaver med support samt kvalitetssikring.

Dine opgaver bliver:

 • Logistikstyring til byggepladserne og mandskab mht. materialer og værktøj
 • Kvalitetssikring af udført arbejde på byggepladser gennem ikontrol
 • Koordinering af sikkerhedsarbejdet på byggepladser

Vi tilbyder et job med en stor selvstændighed, hvor du samarbejder med højt kvalificerede kollegaer. Du ansættes på funktionær kontrakt med årlig ferie frirejse for husstanden samt personalebolig.

Permagreen Grønland A/S

Permagreen Grønland A/S, 23. september
Permagreen Grønland A/SPermagreen logo Entrepriseleder til Maniitsoq og Nuuk

Permagreen Grønland A/S

Som entrepriseleder i Permagreen får du dine egne arbejdsopgaver, som koordineres i fællesskab med afdelingslederen. Du får således stort selvstændigt ansvar på dine opgaver, og vægten vil her være styring af beton og tømrerarbejdet.

Dine opgaver bliver:

 • Ledelse af mandskab
 • Akkorderingsaftaler med eget mandskab
 • Kalkulation

Vi tilbyder et job med stor selvstændighed, hvor du samarbejder med højt kvalificerede kollegaer. Du tilbydes endvidere et job med attraktive vilkår og konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer.

Permagreen Grønland A/S

Permagreen Grønland A/S, 23. september
Ad VerbumWe are currently looking for experienced Freelance Translators

Ad Verbum

AD VERBUM Ltd is a localization agency specializing in technical translations, multilingual documentation, software localization, DTP and printing. AD VERBUM Ltd is known to provide full-cycle localization service for clients around the world according to EN 15038:2006 and ISO 9001:2008 quality standards. We are known for always keeping to the main objective of our work, i.e. the constant maintenance of our high quality service. As we have been stating always - the result of our work is what represents AD VERBUM Ltd the best.

We specialize in translating from/into Baltic, Scandinavian and Eastern European Languages into/from all European as well as Asian languages. Due to increase in volumes for translations into different Scandinavian languages and language pairs we are currently looking for experienced Freelance Translators.


Jobindex, 23. september
Hartmanns A/SErfarent og effektivt betonsjak søges til spændende opgave i Grønland

Hartmanns A/S søger for kunde

Hartmanns søger for kunde på Grønland et erfarent og godt samarbejdende betonsjak. Opgaven består i opførelsen af et 8.400 m2 stort byggeri i hovedstaden Nuuk i Vestgrønland. Beton arbejdets omfang er ca. 8000 m3 in-situ støbt beton. Opgavens forventede varighed er på 12-18 måneder.

Du/I får en væsentlig rolle i opførelsen af et nyt og markant bygningsværk i Nuuk. Jeres ekspertise, erfaring og gåpåmod vil være det perfekte sammenspil med det øvrige projekt-team på opgaven.

Opgaven giver yderligere en enestående mulighed for at opleve Grønland og samtidig være med til at sætte et væsentligt aftryk på dette bygningsværk.


Jobindex, 22. september
Annonce:
1 til 20 af 92 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.