1 til 20 af 39 resultater.

Dine valg

 • FjernFrederikssund, Helsinge

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Dansk Revision A/S
Dansk Revision Frederikssund søger kollegaer

Dansk Revision A/S

Vi søger en revisor på HD–niveau (eller tæt på at være færdig) med mindst 3 års erfaring fra revisorbranchen. Du bliver en del af et revisionskontor med 14 kollegaer, som udgør et serviceminded og kompetent team. Du kan samtidig nyde fordelen ved at være en del af den landsdækkende revisionskæde Dansk Revision med knap 30 kontorer og næsten 500 medarbejdere.

Som revisor hos Dansk Revision Frederikssund får du en spændende hverdag med kundekontakt og gode muligheder for at videreudvikle dine kompetencer. Kendskab til området kan være en fordel, der giver mulighed for at levere de mest nærværende og engagerede ydelser og rådgivning til vores kunder.

Dansk Revision A/S

Dansk Revision A/S, 31. oktober
KvicklyAfdelingschef Tørvare/stedfortræder, Kvickly Frederikssund

Kvickly

I dagligdagen er det dig, der har blik for kundernes behov og efterspørgsel, og du har stor frihed til at præge udvalget i din afdeling inden for Kvicklys rammer og i samarbejde med varehuschefen. Samtidig har du det daglige ansvar for medarbejderne i din afdeling.

Du klæder medarbejderne på, så de får et godt produktkendskab og motiverer dem i det daglige ved at uddelegere opgaver og ansvarsområder og lade dem komme med deres idéer. Det er alt sammen med til at give dig en både sjov og afvekslende hverdag. Du er stedfortræder for varehuschefen ved ferie, møder og lignede.


Kvickly, 31. oktober
KvicklySalgsleder Tørvare, Kvickly Frederikssund

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 92 medarbejdere. Kvickly Frederikssund ligger placeret i Sillebroen shoppingcenter, der ligger midt i Frederikssund. Du vil opleve en butik med en travl hverdag og dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen.


Kvickly, 31. oktober
Best Talent2 valideringsspecialister

Best Talent søger for Brenntag Biosector

Brenntag Biosector er i vækst og har store mål og derfor er der mange opgaver. Virksomheden er på en spændende rejse mod en GMP certificering og drevet af en stærk vilje og ønske om at nå i mål indenfor kort tid.

Vil du være en del af denne rejse og har du viljen og evnerne til at være med, hvor du bidrager med dine specifikke kompetencer og viljen til at lykkes, er stillingen som valideringsspecialist måske noget for dig.

 • Spændende opgaver, hvor du får dit eget ansvarsområde
 • Validering i et GMP miljø
 • Vær med til at forbedre, optimere og forandre en organisation i udvikling

Jobindex, 31. oktober
Frederikssund Kommune
Indskolingslærer til Ådalens Skole

Frederikssund Kommune

Ved Ådalens Skole er 1 fuldtidsstilling ledig til besættelse 1. december 2014.

Vi søger en lærer til indskolingen, der

 • har en solid faglighed
 • tænker og arbejder systemisk
 • er indstillet på et tæt samarbejde i team
 • er engageret, personligt robust og tænker i muligheder frem for begrænsninger.

Jobindex, 30. oktober
Haldor Topsøe A/S
Engageret og kemisk interesseret laborant søges til QC-laboratorium

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Du har lyst til at arbejde i et kvalitetskontrollaboratorium på vores fabrik i Frederikssund og skal sammen med dine dygtige og engagerede kollegaer have fokus på at levere kemiske og fysiske analyser af råvarer, mellemvarer og færdigvarer, så produktionen er klædt på til at styre en kompleks fremstillingsproces.

Fabrikken producerer i døgndrift, og det er vigtigt, at produktionerne løbende modtager resultater, så vi opnår rigtig kvalitet første gang.

Jobbet

 • analysere råvarer, mellemvarer og færdigvarer
 • deltage i kalibrering og validering af apparater og metoder
 • deltage i problemløsning ved udfordringer med vores apparater og metoder
 • deltage i optimering og udvikling af metoder og arbejdsgange på laboratoriet

Haldor Topsøe A/S, 30. oktober
Haldor Topsøe A/S
HR konsulent - Træning og uddannelse

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Vi har et krævende og spændende job til dig som HR konsulent. Du har erfaring inden for udvikling og drift af kurser – gerne i en produktionsvirksomhed. Det er en fordel, hvis du er vant til at arbejde udfra LEAN tankegangen og træningsmetoden Training Within Industry/TWI.

Du bliver en del af Training og Development teamet på fem personer, hvor du vil få ansvaret for udvikling og drift af primært faglige kurser og uddannelser. Du vil endvidere blive involveret i HR teamets øvrige opgaver og projekter. Dine primære opgaver bliver at servicere sitet i Frederikssund inden for træning og uddannelse.

Et af vores strategiske indsatsområder er at udvikle en kompetencestrategi. Det betyder en øget udvikling af kurser og træningsforløb for vores medarbejdere. Vi arbejder for tiden - i tæt samarbejde med lederne - med at optimere onboardingen af nye medarbejdere og med intern og ekstern branding.


Haldor Topsøe A/S, 29. oktober
WiseCon A/S
Kloakmester, servicetekniker

WiseCon A/S, Helsinge

Sammen med virksomhedens øvrige serviceteknikere vil det være din opgave at sikre, at vores udstyr bliver installeret og serviceret på bedste vis. Din aktionsradius er stor og spænder bredt fra værkstedsarbejde på firmaets domicil i Helsinge, on-site servicering af produkterne samt support ved tekniske kurser. I tæt samarbejde med det øvrige team skal du sikre kompetent teknisk salgsbackup. Du skal have et skarpt blik for, hvordan den bedste service er med til at sikre tilfredse kunder – og fremdrift.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en vækstorienteret international virksomhed med engagerede og dygtige kolleger i et åbent og uformelt arbejdsmiljø.


Jobindex, 28. oktober
Frederikssund Kommune
Social- og Borgerservice søger analysestærk og energisk stabsmedarbejder

Frederikssund Kommune

Er du generalist, og har du det analytiske overblik? Trives du med faglige udfordringer og en uformel omgangstone? Er du en holdspiller, og brænder du for at være med til at udvikle det sociale område? Så er du allerede godt på vej til at blive stabsmedarbejder i vores nye stabsfunktion i Social- og Borgerservice.

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling i et uhøjtideligt miljø tæt på den politiske proces, hvor du i samspil med dine kollegaer vil være med til at præge den igangværende omstillingsproces af det specialiserede voksenområde.


Jobindex, 27. oktober
Gribskov KommuneSocialpædagoger til Gribskov Bo- og Støttecenter

Gribskov Kommune, Helsinge

Gribskov Bo- og Støttecenter søger 2 pædagoger.

1. stilling er til Ahornparken.
Den ledige stilling på Ahornparken er 37 timer ugentligt. Ahornparken er et specialiseret botilbud i Helsinge med personale hele døgnet. Du vil blive tilknyttet team A på Ahornparken. Team A består af 9 voksne personer med udviklingshæmning og 7 medarbejdere.

2. stilling er til Hjemmevejledning team vest.
Vi søger en person der er uddannet pædagog eller har pædagogisk erfaring indenfor området. Hjemmevejledningen team vest består i dag af 7 medarbejdere. Vi søger en kollega 30 timer ugentligt i skiftende vagter i tidsrummet kl. 07.00 - 20.00. Der arbejdes hver anden weekend.


Gribskov Kommune, 23. oktober
ALDISouschef

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Som souschef for filiallederen deltager du i den daglige ledelse. Du leder og motiverer teamet i butikken, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 22. oktober
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 22. oktober
Frederikssund Kommune
Lærere til Gyldenstenskolen, specialskole

Frederikssund Kommune

Gyldenstenskolen, specialskole i Frederikssund Kommune søger en lærer til afdeling Svinget og en lærer til afdeling Hanghøj.

For begge stillinger gælder, at vi søger lærere, der har erfaring med at arbejde med elever, der er udfordret både i skolen og hjemme.

Lærere, der kan motivere og inspirere, lærere, som mestrer det udvidede undervisningsbegreb og lærere, som synes, de kan gøre en forskel.


Jobindex, 20. oktober
Gribskov KommuneTeamleder til VEGA

Gribskov Kommune

Vega er et bo og beskæftigelsestilbud i Tisvildeleje for voksne ramt af autisme. Boliger og dagcenter samarbejder tæt. Personalet der møder i boligerne om morgenen, bliver sammen med beboerne hele dagen, og deltager således i beboernes liv på dagcentret. Dagcenteret er også for brugere fra andre botilbud.

Der kan være flere forskellige veje ind i jobbet som teamleder, men vi forestiller os at du har en pædagogisk uddannelse som faglig baggrund. Vores faglige afsæt for arbejdet er i systemisk og narrativ tænkning, hvorfor du meget gerne må have kvalificeret dig indenfor disse perspektiver. Det er vigtigt i denne stilling, at du har konkrete erfaringer, både med faglig ledelse og koordination og med personaleledelse.


Gribskov Kommune, 16. oktober
Attendo A/SSocial- og sundhedsassistenter

Attendo A/S, Helsinge

Attendo A/S i Helsinge søger social- og sundhedsassistenter til dag- og aftenvagter i udekørende hjemmepleje.

Din uddannelsesmæssige baggrund: Uddannet social- og sundhedsassistent gerne med bred klinisk erfaring indenfor ældrepleje, dog ikke et ufravigeligt krav.

Ansvarsområde:

  Udførelse af pleje, vejledning og omsorg
 • Vejledning, undervisning og supervision i personalegruppen
 • Formidling af information
 • Kontakt til borgere, pårørende og andre samarbejdspartnere
 • Arbejde ud fra gældende lovgivning, Gribskov kommunes serviceniveau, Attendo værdier og personalepolitik

Jobindex, 14. oktober
Frederikssund Kommune
Social- og sundhedsassistent til omsorgscenteret Nordhøj

Frederikssund Kommune

Stillingen på 32 timer ugentlig i dagvagt med start den 1. januar 2015. Du har vagt hver anden weekend.

Nordhøj består af Nordvænget 19 med 32 boliger tilpasset ægtepar, og Nordhøj 4, som er en specialafdeling med 18 boliger for mennesker med demens. Du bliver tilknyttet Nordvænget 19 og skal være indstillet på at løse opgaver på tværs af afdelingerne ved behov.

Vi arbejder tværfagligt, med frivillighed, aktiviteter og hverdagsrehabilitering og går til opgaverne med entusiasme. Tværsektorielt samarbejder vi om at skabe gode borgerforløb, vi har fokus på beboernes sundhed og livskvalitet, og vi er konstant opmærksomme på kvaliteten af vore ydelser.


Jobindex, 13. oktober
ALDIButiksassistenter

ALDI

Du er vores første kontakt med kunderne. Din venlighed og kompetence indenfor salg og kassearbejde gør en forskel. Derudover skal du sammen med dine kollegaer sørge for, at dit ALDI Marked altid fremstår pænt og rent.

En baggrund og uddannelse indenfor detailhandel vil være en fordel, men er ingen betingelse, idet vi giver en grundig oplæring. Vi forudsætter, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og er ansvarsfuld og pålidelig. Hvis du har de rette kvalifikationer, er der mulighed for yderligere karriere.


ALDI, 13. oktober
Frederikssund Kommune
Social- og sundhedsassistenter til ny rehabiliteringsafdeling

Frederikssund Kommune

Som den første kommunale rehabiliteringsafdeling flytter vi ind på et hospital i drift.

Vi tilbyder stillinger i alle vagttyper

 • Dagvagt 30-37 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. uge
 • Aftenvagt 22-28 timer ugentligt med weekendvagt hver 2. uge
 • Nattevagt 28 timer ugentligt med weekendvagt hver 2. uge
 • Du kan også arbejde i skiftende vagter, hvis du ønsker det.

Jobindex, 10. oktober
Frederikssund Kommune
Sygeplejersker til ny rehabiliteringsafdeling

Frederikssund Kommune

Som den første kommunale rehabiliteringsafdeling flytter vi ind på et hospital i drift.

Den 1. januar 2015 tager vi hul på de nye muligheder, som vi forventer, at flytningen til Frederikssund Hospital vil give os. Samtidig udvider vi kapaciteten fra de nuværende 14 til 24 pladser.

Vi har brug for dine kompetencer til at styrke indsatsen i det nære sundhedsvæsen. Du får et alsidigt og fagligt udfordrende arbejde med almen og specialiseret sygepleje og mulighed for at sætte dit præg på den spændende og visionære forandringsproces, vi står overfor.


Jobindex, 10. oktober
Frederikssund Kommune
Psykologfaglig leder til PPR-psykologteam

Frederikssund Kommune

Familieafdelingen søger pr. 1. januar 2015 en psykologfaglig leder til PPRpsykologteam. Psykologerne er en del af Familieafdelingen, der omfatter en lang række indsatser over for børn, unge og familier.

Som psykologfaglig leder skal du være en kompetent personaleleder, der har erfaring med det pædagogisk-psykologiske arbejdsområde. Du bliver leder af 16 kompetente psykologer, der betjener kommunens skoler og dagtilbud. PPR psykologerne varetager de opgaver, der er knyttet til folkeskoleloven.


Jobindex, 10. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 39 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.