1 til 20 af 45 resultater.

Dine valg

 • FjernFrederikssund, Helsinge

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 22. oktober
Frederikssund Kommune
Lærere til Gyldenstenskolen, specialskole

Frederikssund Kommune

Gyldenstenskolen, specialskole i Frederikssund Kommune søger en lærer til afdeling Svinget og en lærer til afdeling Hanghøj.

For begge stillinger gælder, at vi søger lærere, der har erfaring med at arbejde med elever, der er udfordret både i skolen og hjemme.

Lærere, der kan motivere og inspirere, lærere, som mestrer det udvidede undervisningsbegreb og lærere, som synes, de kan gøre en forskel.


Jobindex, 20. oktober
Gribskov KommuneTeamleder til VEGA

Gribskov Kommune

Vega er et bo og beskæftigelsestilbud i Tisvildeleje for voksne ramt af autisme. Boliger og dagcenter samarbejder tæt. Personalet der møder i boligerne om morgenen, bliver sammen med beboerne hele dagen, og deltager således i beboernes liv på dagcentret. Dagcenteret er også for brugere fra andre botilbud.

Der kan være flere forskellige veje ind i jobbet som teamleder, men vi forestiller os at du har en pædagogisk uddannelse som faglig baggrund. Vores faglige afsæt for arbejdet er i systemisk og narrativ tænkning, hvorfor du meget gerne må have kvalificeret dig indenfor disse perspektiver. Det er vigtigt i denne stilling, at du har konkrete erfaringer, både med faglig ledelse og koordination og med personaleledelse.


Gribskov Kommune, 16. oktober
ANKER HANSEN & CO. A/S2 projektchefer søges til entreprenør-virksomhed i vækst

ANKER HANSEN & CO. A/S, Frederikssund

ANKER HANSEN & CO. A/S er en sund entreprenørvirksomhed. Ordremulighederne er gunstige og vi er midt i en markedsefterspurgt udvikling. Vi udfører hoved- og totalentrepriser på Sjælland, med delvis udførelse af egenproduktion. Sagerne ligger typisk i størrelsesordenen kr. 30 – 200 mio.

I ANKER HANSEN & CO. A/S arbejder vi med hoved- og totalentrepriser. Med reference til Direktøren er du ansvarlig for byggesagernes fremdrift, for at økonomien overholdes og at bygherren får det ønskede produkt.

Vi tilbyder:

 • Udfordrende og afvekslende job
 • Attraktiv gage og ansættelsesforhold
 • Et åbent og uformelt arbejdsmiljø
 • Karrieremuligheder

Jobindex, 15. oktober
Attendo A/SSocial- og sundhedsassistenter

Attendo A/S, Helsinge

Attendo A/S i Helsinge søger social- og sundhedsassistenter til dag- og aftenvagter i udekørende hjemmepleje.

Din uddannelsesmæssige baggrund: Uddannet social- og sundhedsassistent gerne med bred klinisk erfaring indenfor ældrepleje, dog ikke et ufravigeligt krav.

Ansvarsområde:

  Udførelse af pleje, vejledning og omsorg
 • Vejledning, undervisning og supervision i personalegruppen
 • Formidling af information
 • Kontakt til borgere, pårørende og andre samarbejdspartnere
 • Arbejde ud fra gældende lovgivning, Gribskov kommunes serviceniveau, Attendo værdier og personalepolitik

Jobindex, 14. oktober
NykreditPrivatrådgiver til Frederikssund

Nykredit

Kan du give dine kunder god rådgivning i forhold til deres daglige økonomi, og har du samtidig evnerne til at tiltrække nye kunder? Så har du det helt rigtige fundament for at blive privatrådgiver i Nykredit.

Hvad enten det drejer sig om eksisterende kunder eller de nye kunder, du er med til at tiltrække, er dit mål helt naturligt at levere højt kvalificeret rådgivning og dermed skabe tilfredse kunder. Det gør du ved at lytte til dine kunders ønsker og behov, så du kan tilbyde de helt rigtige produkter. Det er det, vi kalder “at sætte kunden i centrum”. I praksis kommer du til at:

 • Tiltrække og rådgive kunder med fokus på deres daglige økonomi
 • Identificere individuelle behov og sammensætte løsninger, der matcher disse
 • Følge op, booke møder og sælge bankens produkter
 • Bidrage til at øge antallet af helkunder

Nykredit, 13. oktober
Frederikssund Kommune
Social- og sundhedsassistent til omsorgscenteret Nordhøj

Frederikssund Kommune

Stillingen på 32 timer ugentlig i dagvagt med start den 1. januar 2015. Du har vagt hver anden weekend.

Nordhøj består af Nordvænget 19 med 32 boliger tilpasset ægtepar, og Nordhøj 4, som er en specialafdeling med 18 boliger for mennesker med demens. Du bliver tilknyttet Nordvænget 19 og skal være indstillet på at løse opgaver på tværs af afdelingerne ved behov.

Vi arbejder tværfagligt, med frivillighed, aktiviteter og hverdagsrehabilitering og går til opgaverne med entusiasme. Tværsektorielt samarbejder vi om at skabe gode borgerforløb, vi har fokus på beboernes sundhed og livskvalitet, og vi er konstant opmærksomme på kvaliteten af vore ydelser.


Jobindex, 13. oktober
Frederikssund Kommune
Social- og sundhedsassistenter til ny rehabiliteringsafdeling

Frederikssund Kommune

Som den første kommunale rehabiliteringsafdeling flytter vi ind på et hospital i drift.

Vi tilbyder stillinger i alle vagttyper

 • Dagvagt 30-37 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. uge
 • Aftenvagt 22-28 timer ugentligt med weekendvagt hver 2. uge
 • Nattevagt 28 timer ugentligt med weekendvagt hver 2. uge
 • Du kan også arbejde i skiftende vagter, hvis du ønsker det.

Jobindex, 10. oktober
Frederikssund Kommune
Sygeplejersker til ny rehabiliteringsafdeling

Frederikssund Kommune

Som den første kommunale rehabiliteringsafdeling flytter vi ind på et hospital i drift.

Den 1. januar 2015 tager vi hul på de nye muligheder, som vi forventer, at flytningen til Frederikssund Hospital vil give os. Samtidig udvider vi kapaciteten fra de nuværende 14 til 24 pladser.

Vi har brug for dine kompetencer til at styrke indsatsen i det nære sundhedsvæsen. Du får et alsidigt og fagligt udfordrende arbejde med almen og specialiseret sygepleje og mulighed for at sætte dit præg på den spændende og visionære forandringsproces, vi står overfor.


Jobindex, 10. oktober
Frederikssund Kommune
Psykologfaglig leder til PPR-psykologteam

Frederikssund Kommune

Familieafdelingen søger pr. 1. januar 2015 en psykologfaglig leder til PPRpsykologteam. Psykologerne er en del af Familieafdelingen, der omfatter en lang række indsatser over for børn, unge og familier.

Som psykologfaglig leder skal du være en kompetent personaleleder, der har erfaring med det pædagogisk-psykologiske arbejdsområde. Du bliver leder af 16 kompetente psykologer, der betjener kommunens skoler og dagtilbud. PPR psykologerne varetager de opgaver, der er knyttet til folkeskoleloven.


Jobindex, 10. oktober
Frederikssund Kommune
Økonomikonsulent

Frederikssund Kommune

Kunne du tænke dig at arbejde med økonomistyring på et område i rivende udvikling, så er du måske vores nye kollega.

Frederikssund kommunes centrale økonomifunktion søger en økonomikonsulent, der brænder for at arbejde med økonomistyring på beskæftigelsesområdet. Stillingen er placeret i kommunens budget- og analyseenhed, der består af 12 medarbejdere. I budget- og analyseenheden har vi fokus på fremdrift i opgaverne, vi er løsningsorienterede og bidrager til den fælles og helhedsorienterede opgaveløsning.


Jobindex, 10. oktober
Frederikssund Kommune
Alsidige bibliotekarer

Frederikssund Kommune

Frederikssund Bibliotekerne søger to bibliotekarer med lyst til formidling og udvikling af nye initiativer og tilbud til bibliotekets brugere.

Begge stillinger er på fuld tid og er ledige til besættelse pr. 1. januar 2015 eller snarest derefter. Der er fast aften og weekendarbejde i begge stillinger samt afløsning ved ferier, kurser mv. samt deltagelse i afholdelse af arrangementer og andre aktiviteter på lige fod med dine kollegaer.

Du indgår i de almindelige driftsopgaver med udlånsvagter og deltagelse i de daglige opgaver på alle fire biblioteker.


Jobindex, 10. oktober
Mercuri Urval
Erhvervsdirektør med 'drive'

Mercuri Urval søger for Gribskov Kommune

Gribskov Kommune og Erhverv Gribskov søger en direktør til en stilling i et nyt selskab. Selskabet og dermed Erhvervscentret, etableres i et samarbejde og partnerskab mellem kommunen og Erhverv Gribskov, der er en paraplyorganisation for de 8 erhvervsorganisationer i kommunen. Erhvervscentret er under etablering og forventes at åbne, når den nye direktør tiltræder.

Direktøren skal lede Erhvervscentret og dets kommende kompetente og engagerede medarbejdere. Organisationen skal arbejde med udfordrende udviklings- og driftsopgaver til gavn for det lokale erhvervsliv. Den nye direktør skal tillige være garant for, at erhvervslivet oplever hurtig og kompetent service samt får en sparringspartner, der kan være med til at udvikle og udbygge erhvervslivet i kommunen.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 9. oktober
Frederikssund Kommune
Tilkaldevikarer til botilbud for voksne med udviklingshæmning

Frederikssund Kommune

Botilbuddet Rosenfeldthusene i Frederikssund søger tilkalde vikarer, som kan afløse det faste personale i forbindelse med sygdom, afspadsering, ferie m.v. Som tilkaldevikar vil der være mulighed for at planlægge nogle arbejdstider på forhånd, men der vil også være akutte situationer, hvor vi kan få brug for din hjælp med kort varsel. Arbejdstiderne kan ligge på hele døgnet alle ugens dage, dvs. der kan også være brug for dig i weekender og på helligdage.

Rosenfeldthusene er en del af Frederikssund Kommunes botilbud til voksne mennesker med udviklingshandicap. Der bor 17 mennesker i Rosenfeldthusene og de har alle brug for både praktisk og pædagogisk hjælp og støtte i hverdagen.


Jobindex, 8. oktober
jem & fix A/SSouschef til Frederikssund - barselvikariat

jem & fix A/S

Har du detailerfaring og flair for drift, planlægning og ledelse? Og vil du i et tæt samarbejde med butikschefen drive en butik hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som souschef sparrer du med butikschefen om den daglige drift og fungerer som stedfortræder i butikschefens fravær. Du er derfor inde over butikkens økonomiske resultater, prisstyring og salgstiltag, og du har medansvar for omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering og sammen med dine kolleger sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende.


jem & fix A/S, 8. oktober
Helsinge Maskinforretning A/SMekaniker

Helsinge Maskinforretning A/S

Til vores værksted søges hurtigst muligt en mekaniker til reparation af traktorer, kompakttraktorer, fejemaskiner, plæneklippere, motorsave m.m.

Arbejdstider:

Mandag 7.15-15.45
Tirsdag 7.15-15.45
Onsdag 7.15-15.30
Torsdag 7.15-15.00
Fredag 7.15-15.00


Jobindex, 7. oktober
Frederikssund Kommune
Lærer til specialskole i Frederikssund

Frederikssund Kommune

På Skolen ved Kæret vil der være en ledig lærerstilling til besættelse pr. 1. november eller snarest herefter.

Vi er en specialskole, som modtager elever med svære generelle indlæringsvanskeligheder - en del af eleverne er fysisk handicappede og/eller har autismespektrumforstyrrelser. Skolen har 69 elever, der er fordelt efter alder i 7 hjemgrupper.

Lærere, pædagoger, medhjælpere, terapeuter og psykologer samarbejder for at skabe et miljø, hvor struktur, forudsigelighed, genkendelighed og faglighed går op i en højere enhed, for at give størst muligt rum for udvikling og læring.


Jobindex, 7. oktober
Frederikssund Kommune
Centersygeplejerske til Pedershave

Frederikssund Kommune

Stillingen er på 35 timer ugentlig og med start den 1. december.

Den sygeplejefaglige indsats skal øges Du kommer til at arbejde tæt sammen med centerets anden sygeplejerske om at sikre kvaliteten af den sundhedsfaglige indsats hos beboerne, som har komplekse sygdomsforløb og sundhedsfaglige problemstillinger.

I samarbejde med beboere, pårørende og det øvrige personale skal du planlægge og udføre hverdagens sygeplejeopgaver, og du skal være med til at sikre kvaliteten i beboernes pleje, omsorg og rehabilitering. Du arbejder selvstændigt og tilrettelægger selv din indsats.


Jobindex, 7. oktober
Frederikssund Kommune
Indskolingslærer til Ådalens Skole

Frederikssund Kommune

Ved Ådalens Skole er en fuldtidsstilling ledig til besættelse 1. november 2014.

Vi søger en lærer til indskolingen, der

 • har en solid faglighed
 • tænker og arbejder systemisk
 • er indstillet på et tæt samarbejde i team
 • er engageret, personligt robust og tænker i muligheder frem for begrænsninger.

Jobindex, 7. oktober
Frederikssund Kommune
Børnehaveklasseleder til Ådalens Skole

Frederikssund Kommune

Ved Ådalens Skole er en børnehaveklasselederstilling ledig til besættelse 1. november 2014.

Vi søger en børnehaveklasseleder, der

 • har en solid faglighed
 • tænker og arbejder systemisk
 • er indstillet på et tæt samarbejde i team
 • er engageret, personligt robust og tænker i muligheder frem for begrænsninger.
 • arbejder målrettet med sproglig opmærksomhed, dialogisk oplæsning m.m.

Jobindex, 6. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 45 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.