1 til 20 af 57 resultater.
Frederikssund Kommune
To lærere til videnscenter for tale, sprog og læsning

Frederikssund Kommune

Ansøgere med nedenstående fag vil være interessante for os

 • matematik
 • N/T
 • idræt
 • svømning
 • dansk
 • engelsk
 • tysk
 • bevægelse
 • tale/høre/læseuddannelsen med baggrund i en læreruddannelse.

Har du desuden specialpædagogiske kompetencer, vil det være et plus, men det er ingen betingelse. I tale/høre/læse lærerstillingen vil der være tilknyttet ca. 7 elever, som hver uge har individuel undervisning.


Jobindex, 31. juli
Frederikssund Kommune
Lærere til Ådalens Skole

Frederikssund Kommune

Ved Ådalens Skole er et antal fuldtidsstillinger ledige til besættelse 1. august 2015.

Vi søger lærere, der

 • har en solid faglighed
 • tænker og arbejder systemisk
 • er indstillet på et tæt samarbejde i team
 • er engageret, personligt robust og tænker i muligheder frem for begrænsninger.

Jobindex, 31. juli
Frederikssund Kommune
Udviklingsterapeut til Træningsenheden

Frederikssund Kommune

Stillingen er på 32 timer ugentlig med start den 1. oktober 2015.

Faglig udvikling indenfor genoptræning
Du skal være frontløber i den faglige udvikling indenfor det fysioterapeutiske - og ergoterapeutiske område.

Vi lægger vægt på, at du har en relevant videreuddannelse, faglig styrke og erfaring fra tidligere jobs, gerne i kommunalt regi. Du skal have erfaring med tværfagligt projekt- og udviklingsarbejde, og du skal kunne igangsætte faglig udvikling og implementere ny viden og nye tiltag.


Jobindex, 30. juli
ALDIButiksassistenter

ALDI

Du er vores første kontakt med kunderne. Din venlighed og kompetence indenfor salg og kassearbejde gør en forskel. Derudover skal du sammen med dine kollegaer sørge for, at dit ALDI Marked altid fremstår pænt og rent.

En baggrund og uddannelse indenfor detailhandel vil være en fordel, men er ingen betingelse, idet vi giver en grundig oplæring. Vi forudsætter, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og er ansvarsfuld og pålidelig. Hvis du har de rette kvalifikationer, er der mulighed for yderligere karriere.


ALDI, 30. juli
JYSK A/SSælger - 25 timer til JYSK i Helsinge

JYSK A/S

Hvorfor arbejde i JYSK?
JYSK er en velfunderet virksomhed, som belønner godt købmandskab og hårdt arbejde. Vores kunder værdsætter vores kompetente og hjælpsomme service og vores gode tilbud. Som sælger i JYSK vil du med glæde levere dette til dem.

Hvad kan du forvente at lave til daglig?

 • Du er ansigtet udadtil i vores virksomhed og du har et smil i stemmen såvel som på læben
 • Du hilser altid på og taler med kunderne og viser interesse for deres behov
 • Du maksimerer salg og kundetilfredshed ved sørge for en velopfyldt butik og at varerne altid er på lager og disponeret med korrekt pris og skiltning
 • Du er et vigtigt medlem af et energisk og hårdarbejdende team, hvor du vil smøge ærmerne op for at hjælpe dine kolleger i alle opgaver, såsom varemodtagelse, rengøring og varebestilling

JYSK A/S, 29. juli
T. Hansen Gruppen A/S
Sælgere

T. Hansen Gruppen A/S

Vi forestiller os, at du interesserer dig for biler, cykler, scootere/MC eller elektronik. Vigtigst er det dog, at du har lyst til at sælge og betjene kunder i butikken. Du er måske uddannet butiksassistent, reservedelsekspedient eller har en anden relevant baggrund. Du er serviceminded til fingerspidserne, og du er god til at tale med mennesker.

Hvis du trives i et teamorienteret miljø og har et godt humør, så er du måske den medarbejder vi søger. Vi vil give dig en grundig oplæring i vores produktsortiment og systemer, så du er godt rustet til de opgaver du bliver mødt med i dagligdagen. Dine muligheder for såvel personlig som faglig udvikling er store hos os.

Lige nu mangler vi sælgere i følgende byer: Skive, Frederikssund , Hillerød, Næstved og Roskilde.

T. Hansen Gruppen A/S

T. Hansen Gruppen A/S, 28. juli
CO-RO A/S
Global Communication Manager

CO-RO A/S, Frederikssund

Do you thrive in an international environment using your awesome communication skills in delivering great communication solutions, internally as well externally? Then this job could be yours!

We are looking for an experienced Communications Manager on a mission to unfold and tell everyone the exciting story of how CO-RO A/S is satisfying the worlds thirst for exquisite fruit-based soft drinks and ice lollies.

As Global Communication Manager, you will have the following responsibilities:

 • Strategy development and execution for the CO-RO Group within communication, PR, CSR, corporate sponsorship and placement
 • Strengthening and facilitating our communication initiatives internally and externally
 • All press relations to and from media
CO-RO A/S

Jobindex, 27. juli
KvicklyBagersvend, Kvickly Frederikssund

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 90 medarbejdere. Varehuset ligger i Frederikssund. Sillebroen er et indkøbscenter med 81 specialbutikker.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold

Kvickly, 24. juli
Haldor Topsøe A/S
Procesteknisk leder til produktionen

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Brænder du for ledelse og har kompetencer samt interesse for procesteknik? Så er det måske dig, vi har brug for.

Vi søger en procesteknisk leder, der med udgangspunkt i sin procestekniske faglighed vil være en nøgleperson i den fortsatte udvikling af afdelingen. Som procesteknisk leder skal du sikre udviklingen på det tekniske område. Dette gøres dels ved egen indsats og via Proces Supporter teamet, som du leder.

Du refererer direkte til produktionschefen for afdelingen og indgår i afdelingsledelsen. Jobbet giver stor mulighed for at påvirke den faglige udvikling i afdelingen og dermed bidrage til afdelingens fortsatte succes. Din hverdag vil foregå i tæt samarbejde med de forskellige grupper i afdelingen, samt et bredt udsnit af de øvrige afdelinger på fabrikken – Engineering, Miljø, Energi og øvrige produktionsafdelinger.


Haldor Topsøe A/S, 22. juli
3 (Hi3G Danmark ApS)Servicemindet sælger til Fona

3 (Hi3G Danmark ApS), Frederikssund

Har du drive, selvtillid og et vinderinstinkt ud over det sædvanlige? Er du med på beatet, når det gælder den nyeste teknologi og synes du, at 3 er et fedt brand?

– så har vi et af de mest udfordrende salgsjob i branchen, hvor du driver salget i en 3 shop i en af Fonas butikker.

Som sælger får du dit eget salgsområde, hvor alle 3s produkter er udstillet, og det er op til dig at sikre, at 3 shoppen har succes hver måned. Langt størstedelen af din tid opsøger du kunder og sælger.

Det vil sige, at du ikke venter på, at kunderne kommer til dig. Du henvender dig til kunden. Du lytter. Du taler om telefoni. Du sælger. Og du skaber store resultater.


3 (Hi3G Danmark ApS), 21. juli
Søndergaard Nedrivning A/SEntrepriseleder

Søndergaard Nedrivning A/S, Frederikssund

Med reference til projektlederen får du ansvaret for planlægning, styring og gennemførelse af nedrivnings- og miljøsaneringsprojekter. Du vil endvidere være med til at fortsætte udviklingen af virksomheden i et stærkt dedikeret team af gode kolleger, der dagligt arbejder med stort engagement og i udstrakt grad af frihed under ansvar.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Planlægning og styring af nedrivningsentrepriser
 • Forhandling og samarbejde med bygherre, myndigheder, leverandører og underentreprenører
 • Koordinering og samarbejde på tværs af organisationen

Du tilbydes et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en af Danmarks største nedrivningsvirksomheder. Du får gode muligheder for at udvikle dine personlige- og faglige kompetencer og vil løbende blive tilbudt relevant efteruddannelse. Løn efter kvalifikationer, firmabil samt pension og sundhedssikring.

Søndergaard Nedrivning A/S

Jobindex, 21. juli
Søndergaard Nedrivning A/SProjektleder

Søndergaard Nedrivning A/S, Frederikssund

Til vores hovedkontor i Frederikssund søges en ambitiøs og resultatorienteret projektleder til større nedrivningsopgaver, primært i hovedentrepriser på Sjælland og i Københavnsområdet.

Med reference til entreprisechefen får du ansvaret for planlægning, styring og gennemførelse af nedrivnings- og miljøsaneringsprojekter. Du vil endvidere være med til at fortsætte udviklingen af virksomheden i et stærkt dedikeret team af gode kolleger, der dagligt arbejder med stort engagement og i udstrakt grad af frihed under ansvar.

Du tilbydes et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en af Danmarks største nedrivningsvirksomheder. Du får gode muligheder for at udvikle dine personlige- og faglige kompetencer og vil løbende blive tilbudt relevant efteruddannelse. Løn efter kvalifikationer, firmabil samt pension og sundhedsforsikring.

Søndergaard Nedrivning A/S

Jobindex, 21. juli
Søndergaard Nedrivning A/STilbudsleder

Søndergaard Nedrivning A/S, Frederikssund

Til vores hovedkontor i Frederikssund søges en skarp, ambitiøs og kvalitetsbevidst tilbudsleder med erfaring indenfor byggebranchen.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Tilbudsberegning af sager
 • Granskning og selektering af tilbudsmuligheder
 • Risikovurdering og strategisk udvælgelse i forhold til opgave- og kundetype

Du tilbydes et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en af Danmarks største nedrivningsvirksomheder. Du får gode muligheder for at udvikle dine personlige- og faglige kompetencer og vil løbende blive tilbudt relevant efteruddannelse. Løn efter kvalifikationer samt pensions og sundhedssikring.

Søndergaard Nedrivning A/S

Jobindex, 21. juli
SILVAN Kæden
Sælger

SILVAN Kæden, Frederikssund

Nu har du muligheden for at arbejde i SILVAN, hvor kundefokus og vindermentalitet går hånd i hånd.

SILVAN i Frederikssund søger en sælger til Trælastafdelingen. Er det DIG vi leder efter?

I jobbet vil du komme til at håndtere en bred vifte af opgaver, og det er derfor vigtigt, at du trives og kan holde hovedet koldt i et tempofyldt miljø. Som sælger vil du komme til at varetage opgaver såsom opsøgende salg, rådgivning af kunder, opfølgning af projektsalg, vareopfyldning og optimering af varehuset, så det altid fremstår præsentabelt.

SILVAN Kæden

Jobindex, 21. juli
Frederikssund Kommune
Juridisk konsulent søges til det specialiserede socialområde

Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommune søger en jurist med indsigt i socialområdet til at bistå i en bred vifte af opgaver på det specialiserede socialområde. Stillingen er på 37 timer og ønskes besat pr. 1. oktober 2015.

Social Service i Frederikssund Kommune er i gang med en stor omstilling af socialområdet, hvor der bl.a. er fokus på formulering af serviceniveauer, tilpasning og reorganisering af kommunens egne tilbud, styrket samarbejde mellem myndighed og udfører og styrkelse af sagsbehandlingen. Det ønskes i forbindelse med dette at styrke opgavevaretagelsen på socialområdet ved at ansætte en juridisk konsulent. Social Service er organiseret med en myndighedsafdeling, en tilsynsenhed, ni udførerenheder og en stab. Den juridiske konsulent bliver en del af staben og refererer til socialchefen.


Jobindex, 20. juli
Frederikssund Kommune
Job & virksomhedskonsulent søges til Jobcenter Frederikssund

Frederikssund Kommune

Jobcenter Frederikssund søger en erfaren og initiativrig konsulent, som kan være med til at styrke den virksomhedsrettede indsats. Den seneste beskæftigelsesreform lægger op til en mere intensiv indsats overfor virksomhederne. Vi ønsker at styrke den virksomhedsrettede indsats i kombination med varetagelse af indsatsen for jobparate kontanthjælpsmodtagere og søger derfor en ny kollega til at varetage funktionen som job & virksomhedskonsulent i Jobcenter Frederikssund.

Stillingen er på fuld tid og til besættelse fra 1. oktober 2015 eller snarest.


Jobindex, 17. juli
Frederikssund Kommune
Konsulent til Job & Borgercenteret

Frederikssund Kommune

Konsulent til at holde fokus på høj faglighed og styrke koordinering og udvikling i Job & Borgercenteret

I Job & borgercenter Frederikssund er vi godt 130 medarbejdere der ønsker endnu mere fokus på kerneopgaverne og derfor vil styrke den faglige udvikling og det tværfaglige samarbejde.

Vi har derfor oprettet to nye stillinger som faglige konsulenter, der skal arbejde på tværs i Job og Borgercenteret. Denne første nye konsulent starter hos os den 1. september. Du kan blive den anden!


Jobindex, 16. juli
Frederikssund Kommune
Socialrådgiver/Sagsbehandler til Voksenafdelingen

Frederikssund Kommune

Sagsbehandlerne i Voksenafdelingen søger fra den 1.10.2015 en kollega, som har lyst til at arbejde med den sociale indsats for borgere over 18 år.

Du skal være uddannet socialrådgiver/socialformidler eller have en anden relevant faglig baggrund. Stillingen er på 37 timer ugl.

Arbejdsopgaverne består i at yde råd og vejledning til borgerne, § 100-ansøgninger, indstilling til misbrugsbehandling, socialpædagogisk støtte, aktivitets- og samværstilbud samt bo- og behandlingstilbud. Udredning og indstilling foretages via Voksenudredningsmetoden, hvorfor kendskab til metoden vil være en fordel.


Jobindex, 16. juli
Haldor Topsøe A/S
Smed til afdeling F

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Har du lyst til at indgå i et team, hvor medbestemmelse og selvstændighed er en naturlig del af jobbet? Du får spændende udfordringer med mulighed for faglig og personlig udvikling, og du bliver en del af et godt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor vi blandt andet kan tilbyde en meget attraktiv caféordning, eget fitnesscenter og mange fritidsklubber.

I produktionsafdeling F i Frederikssund kan du se frem til at få 47 motiverede og glade kollegaer, som har en travl og spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens. Vi producerer katalysatorer, som anvendes til fremstilling af kunstgødning, afsvovling af diesel og rensning af udstødningsgasser på lastbiler.

Jobbet:

 • reparation og vedligehold af produktionsanlæg
 • daglige registreringer (API)
 • svejseopgaver

Haldor Topsøe A/S, 16. juli
JYSK A/S
Butikschef til JYSK i Helsinge

JYSK A/S

Hvorfor arbejde i JYSK?
Fordi du som Butikschef kan yde dit bedste og udvikle dig hver dag. I JYSK tror vi på, at et godt salg og god service bygger på stærke personlige værdier. Derfor stræber vores butikschefer altid efter at være gode købmænd og gode kollegaer. Via dit team, søger du altid efter nye måder hvorpå du kan forbedre omsætningen i butikken, den daglige drift, personalets præstationer og udvikling.

Hvad kan du forvente at lave til daglig?

 • Med det fulde ansvar for din butik, vil du maksimere salg og service
 • Du går forrest og får det bedste ud af dit team og vil dermed lære mere om ledelse, detail og dig selv
JYSK A/S

JYSK A/S, 16. juli
Annonce:
1 til 20 af 57 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.