1 til 20 af 49 resultater.
Frederikssund Kommune
Botilbuddet Rosenfeldthusene søger en pædagog til enkeltpersonsprojekt

Frederikssund Kommune

Rosenfeldthusene er en del af Frederikssund Kommunes botilbud til voksne mennesker med udviklingshæmning. Der bor 17 mennesker i Rosenfeldthusene, fordelt i 3 huse. Alderen er mellem 26 år og 76 år. Alle beboerne har brug for meget praktisk og pædagogisk hjælp og støtte i hverdagen.

Pædagogisk arbejder vi ud fra en neuropædagogisk tilgang. Der arbejdes med sansemotorik, kommunikation og det sociale samspil. Vi tager udgangspunkt i både beboernes ressourcer og vanskeligheder, og har blik for såvel udvikling, som omsorg.


Jobindex, 24. april
Frederikssund Kommune
Beredskabsdirektør for nyt sammenlagt beredskab

Frederikssund Kommune

I Gribskov, Hillerød, Furesø, Egedal, Halsnæs og Frederikssund Kommune arbejdes der med at skabe et nyt fælles beredskab, der kommer til at betjene mere end 244.000 borgere.

Der er tale om en meget spændende og udfordrende stilling med igangsætning og ledelse af krævende fusions-, drifts- og udviklingsopgaver. Den første opgave for den nye beredskabsdirektør bliver i et tæt samarbejde med det administrative forberedelsesudvalg at planlægge og forestå fusioneringen af de eksisterende beredskaber på en sådan måde, at alle interessenter tilgodeses, at væsentlige kvaliteter bevares, at de økonomiske mål nås, og at der skabes de bedste forudsætninger for det nye selskabs virke og udviklingsmuligheder.


Jobindex, 24. april
Johannes Fog A/SFOG HELSINGE SØGER ISENKRAM-ELEV TIL EN SPÆNDENDE, AFVEKSLENDE OG LÆRERIG ELEVTID!

Johannes Fog A/S

Drømmer du om at blive salgskonsulent, indkøber, butiksleder eller måske trælastdirektør så er elev-uddannelsen i Fog et godt sted at starte!

Vi søger lige nu en salgsassistentelev, der vil specialisere sig indenfor isenkram/værktøj/beslag.

Som elev i Fog får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for salg, butiksdrift og kundebetjening. Du vil komme rundt i flere forskellige områder i Helsinge, så du lærer store dele af forretningen at kende. Derudover planlægges forskellige uddannelsesmæssige og sociale aktiviteter for den samlede elev-gruppe i Fog.


Johannes Fog A/S, 24. april
Frederikssund Kommune
Plejefamilier søges til rådighedsog aflastningsopgaver

Frederikssund Kommune

Lige nu søger vi en plejefamilie som kan modtage et søskendepar i aflastning aftalte weekender samt hverdage. Plejefamilien skal endvidere kunne tage imod børnene med kort varsel. Der vil være brug for at hente og bringe fra skole og daginstitution, hvorfor det vil være en fordel at I er bosiddende i eller tæt på Frederikssund Kommune.

Vi har løbende brug for plejefamilier til aflastnings og døgnopgaver, da vi har nye opgaver på vej, og modtager gerne ansøgninger fra interesserede plejefamilier.


Jobindex, 24. april
Assistance Personaleservice a/s
Teamledere søges til produktionsvirksomhed i Frederikssund til nat- og aftenvagt

Assistance Personaleservice a/s søger for kunde

For vores kunde søger Assistance Personaleservice to teamledere; en teamleder til fast aften og en teamleder til fast nat, som skal være med til at sikre en stabil og effektiv produktion i operations. Der arbejdes i faste hold på alle ugens dage: Aften, hverdage 14:44-22:20 (fredag til 20:50) - Nat, hverdage 22:10-7:10 (mandag til torsdag).

Du får personale- og driftsansvar på dit skift. I det daglig bliver det din opgave, at sikre at:

 • Sikkerheden er i top og regler overholdes
 • Produktionsmål opfyldes
 • Flowet i produktionen virker
Assistance Personaleservice a/s

Jobindex, 23. april
Haldor Topsøe A/S
Industrielektriker

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Brænder du for at arbejde med forebyggende el-vedligehold på større procesanlæg?

Vi tilbyder et spændende og varieret job, hvor du har stor indflydelse på dine egne opgaver. Du kommer til at arbejde i en afdeling med engagerede og erfarne kollegaer i et uformelt og humørfuldt miljø.

Det er en dagholdsstilling med arbejdstid mandag til torsdag kl. 7.00 – 15.00 og fredag kl. 7.00 – 14.30 og faste eftermiddagsvagter ca. hver 7 uge.

Jobbet

 • fejlsøgning og vedligeholde procesanlæg på alle niveauer
 • systematisk vedligehold
 • programmering af instrumenter

Haldor Topsøe A/S, 23. april
Frederikssund Kommune
Ferieafløsere til Døgnplejen

Frederikssund Kommune

Social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere

Du kan blive ansat med et fast ugentligt timetal i en aftalt periode, eller du kan blive tilknyttet som timelønnet afløser, hvor vi indkalder dig efter behov til at arbejde i forskellige vagter.

Som udgangspunkt har vi brug for din hjælp i ugerne 23 -33.


Jobindex, 22. april
EKKOfondenEKKOfonden er i rivende udvikling og søger derfor ekstra personale til alle afdelinger

EKKOfonden

EKKOfonden består af flere afdelinger med forskellige målgrupper og er geografisk placeret over hele landet.

På børneområdet:
Målgruppen er børn og unge i alderen 8-23 år med problematisk adfærd pga. eksempelvis hjerneorganiske vanskeligheder som ADHD eller lign.

På voksenområdet:
Målgruppen er voksne over 18 år med psykiatriske diagnoser, udviklingshæmning, hjerneskader, misbrugsproblematikker og andre massive problemer. Beboerne kan have udadreagerende adfærd.

Vi tilbyder:

 • Et ansvarsfuldt, alsidigt og spændende arbejde med mange daglige udfordringer
 • En dynamisk arbejdsplads, som du kan være med til at præge
 • En engageret og dygtig personalegruppe

Jobindex, 22. april
Frederikssund Kommune
Social- og sundhedsassistent til barselsvikariat på Omsorgscenteret Tolleruphøj

Frederikssund Kommune

Vikariatet varer fra 15. juni 2015 – 15. august 2016. Det er på 25 timer ugentlig i dagvagt med arbejde hver 3. weekend og mulighed for flere timer.

Du bliver tilknyttet en plejegruppe med 13 beboere og et team på 7-8 dagvagter og 4 aftenvagter. Her bliver du aktør i et tæt og godt samarbejde både i teamet, med husets øvrige afdelinger og med pårørende og frivillige.

Den enkelte beboers livshistorie, ressourcer og behov er udgangspunkt for den omsorg og pleje, vi tilbyder.


Jobindex, 22. april
Linimatic A/S
Deltidsbogholder

Linimatic A/S, Helsinge

Til stillingen søger vi en person med minimum nogle års erfaring som bogholder. Personen må have viden og erfaring med momsregler, Intrastat, Excel og Microsoft Dynamics Navision 2009. Generelt skal personen være fleksibel og åben for at udvikle og optimere arbejdsprocedurer. Det vil være en stor fordel at have erfaring med en produktionsvirksomhed.

Som deltidsbogholder vil dine daglige opgaver blandt andet være:

 • Afstemning af bankkonti hver dag
 • Bogføring og betaling af kreditorfaktura + afstemning af kreditorbeholdning
 • Afstemning og indberetning af moms

Jobindex, 20. april
Autismekonsulenterne.dkPædagogisk personale søges til botilbud i Helsinge

Autismekonsulenterne.dk

Autismekonsulenterne søger i samarbejde med 2 botilbud i Nordsjælland, Gribskov Kommune: Pædagogisk personale, både til fast stilling eller som tilkaldevikar til vores specialteams.

Har du lyst til at indgå i et fagligt miljø, hvor evnen til at reflektere over egen praksis, dele viden og turde udfordre hinanden, er en del af den faglige kultur. Trives du med at arbejde indenfor feltet med ASF, og har du erfaring i at arbejde med problemskabende adfærd i 1-1 relation, så er der her en enestående mulighed for at blive del af en arbejdsplads som p.t. er i en spændende udvikling.

Autismekonsulenterne er en velfungerende stabil og solid arbejdsplads, som prioriterer den faglige udvikling højt. De sikrer derfor løbende uddannelse inden for fagområdet med ASF og prioriterer, at alle er klædt på med den nyeste viden på området.


Jobindex, 20. april
KvicklySalgselev, Kvickly, Helsinge

Kvickly

Kom godt fra start med et team af hjælpsomme kollegaer

Som salgselev sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb sammen med andre Coop-elever. Du får et tæt sammenhold med dine kollegaer og knytter mange gode venskaber.

Dit uddannelsesforløb starter med et 2-dages introduktionskursus og i løbet af de 2 år, har du 8 skoleophold af en uges varighed. Dine kollegaer hjælper dig med at uddanne dig på den bedste måde i butikken, og på skoleopholdene får du den rette viden. Du afslutter forløbet med en teoretisk og praktisk fagprøve, der varer en uge - så er du udlært!


Kvickly, 20. april
PlejevikarHøj løn til nye SSA-kolleger – kør som vikar, men med garanti på minimum 30 timer om ugen

Plejevikar

Vi har helt utrolig travlt og har stor efterspørgsel efter social- og sundhedsassistenter, der har lyst til at køre i hjemmeplejen i forskellige kommuner. Blandt andet i Gladsaxe og København og Hillerød og Fredensborg området.

Der er tale om vikararbejde med fuld fleksibilitet, således at du selv bestemmer hvor og hvornår og hvor meget, du vil arbejde. Vi garanterer dig, at du kan få alt det arbejde, du vil have, så det er helt op til dig, hvor meget du vil arbejde. Vi har også flere længerevarende vikariater, hvis du er mere tryg ved at være ét sted.

Vi ønsker os stabile og engagerede nye kolleger, der kan lide udfordringen i de mange forskelligartede opgaver, der er i en hjemmepleje/plejehjem. Du behøver ikke have mange års erfaring, blot du er imødekommende og kender egne kompetencer.


Jobindex, 17. april
Gribskov KommuneMedarbejdere til Plejegribskov - tidsbegrænset ansættelse

Gribskov Kommune

PlejeGribskov søger medarbejdere til tidsbegrænset ansættelser.

Henover sommerferien har vi brug for kompetente og stabile sommerferieafløsere til Plejecenter Helsingegården og Trongården samt til Center for midlertidigt ophold, Toftebo.

Vi tilbyder et ansvarsfuldt job, hvor der er stor variation i opgaverne og et tæt tværfagligt samarbejde på tværs af faggrupper, så borgerne kan få den bedst mulige pleje, omsorg og rehabilitering. Du vil få god introduktion til jobbet.


Gribskov Kommune, 16. april
ALDISouschef

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Som souschef for filiallederen deltager du i den daglige ledelse. Du leder og motiverer teamet i butikken, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 16. april
Hvacon A/STavlekonstruktør

Hvacon A/S, Frederikssund

Hvacon A/S er en virksomhed i konstant udvikling, og med ambitiøse målsætninger for vækst og indtjening. Grundet stigende aktivitet, søger vi en tavlekonstruktør til vores tavleafdeling.

Du vil komme til at arbejde med følgende:

 • Standardtavler, styretavler, CTS tavler og kundetilpassede tavler.
 • Læse og forstå el-diagrammer.
 • Opsætte komponenter på grundplade.
 • Montere af ledninger i tavle.
 • Udføre kvalitetstest inden levering.

Jobindex, 15. april
JGA Auto ApSMekaniker

JGA Auto ApS, Frederikssund

Vi er et større frit værksted som primært beskæftiger os med salg og service af: SEAT-, AUDI-, VW- og SKODA-produkter. Firmaet blev stiftet i 2007 og servicerer og vedligeholder VAG-biler af nyere dato.

Værkstedet er nyrenoveret og med alt i udstyr. (se evt. hjemmeside). Vi råder over det meste specialudstyr samt VAG-Com og Gutmann testudstyr.

Den mekaniker, vi søger, skal ”brænde” for VAG-bilerne, samt at vi er de bedste og have ambitioner om at være førstemand (m/k) og om muligt evt. mere på sigt.


Jobindex, 14. april
Frederikssund Kommune
Pædagogiske ledere til 4 skoler

Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommune søger en række fremsynede pædagogiske ledere til skoleområdet pr. 1. august 2015 eller gerne tidligere. Ledere, med evne og lyst til at lede skoler i udvikling, vejlede lærere og pædagoger i dagligdagen og have dialogen med børnene og forældrene. Inspirerende og nærværende ledelse, der på alle måder er til stede på skolen, og som kan skabe opbakning om en fælles vision for skolerne.

Frederikssund Kommune har ambitioner på skolernes vegne og har sat mål og retning for reformarbejdet. Vi har fælles indsats, hvor alle medarbejdere har hørt James Nottingham. Vi har været gennem ugekursus med True North - en positiv, vidensbaseret tilgang til læring og klasseledelse, og vi fortsætter med Program for Læringsledelse – AP Møller – i samarbejde med COK og Ålborg Universitet.


Jobindex, 14. april
Frederikssund GymnasiumDygtig sekretær søges til Frederikssund Gymnasium- stx og hf – pr. 1.8.2015

Frederikssund Gymnasium

Frederikssund Gymnasium- stx og hf- søger en sekretær med gode kompetencer, når det drejer sig om evnen til at strukturere, samarbejde og servicere. Gerne med kendskab til/erfaringer fra skoleområdet.

Da vi har fået flere elever har vi behov for at udvide i vores administration, og jobbet består bl.a. i:

 • Elevadministration i Lectio
 • Håndtering af SU og ungdomskort
 • Udlejning af lokaler
 • Servicering ved skranken/telefonpasning
 • Indkøb af kontorartikler og div.

Jobindex, 14. april
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 14. april
Annonce:
energinet
1 til 20 af 49 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.