1 til 20 af 47 resultater.

Dine valg

 • FjernFrederikssund, Helsinge

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

Frederikssund Kommune
Tilkaldevikarer til botilbud for voksne med udviklingshæmning

Frederikssund Kommune

Botilbuddet Rosenfeldthusene i Frederikssund søger tilkalde vikarer, som kan afløse det faste personale i forbindelse med sygdom, afspadsering, ferie m.v.

Som tilkaldevikar vil der være mulighed for at planlægge nogle arbejdstider på forhånd, men der vil også være akutte situationer, hvor vi kan få brug for din hjælp med kort varsel. Arbejdstiderne kan ligge på hele døgnet alle ugens dage, det vil sige. der kan også være brug for dig i week-ender og på helligdage.


Jobindex, 27. marts
T. Hansen Gruppen A/S
Souschef – Frederikssund

T. Hansen Gruppen A/S

Du bliver butikschefens højre hånd, og vil skulle assistere i den daglige drift af butikken, ligesom du skal tage over for butikschefen, når denne ikke er til stede.

Måske er du uddannet i butik, eller også brænder du for to- og firehjulere og vil gerne videre med din kariere. I begge tilfælde vil du modtage en grundig oplæring i vores produkter og systemer.

Hvis du synes det lyder som dig, er du måske den nye souschef til vores butik. Lige nu mangler vi souschefer i følgende byer:

 • Frederikssund (kontakt Martin Eskelund tlf. 30 91 56 90)
T. Hansen Gruppen A/S

T. Hansen Gruppen A/S, 27. marts
ANKER HANSEN & CO. A/STILBUDS/KALKULATIONS MEDARBEJDER

ANKER HANSEN & CO. A/S, Frederikssund

Byggeprojekterne i ANKER HANSEN & CO. A/S bliver stadig større og mere komplekse, både at kalkulere og at gennemføre, og derfor søger vi en dygtig tilbudsmedarbejder.

Sammen med tilbudschefen er du ansvarlig for beregning og afgivelse af tilbud i størrelsesorden kr. 30 – 200 mio. Tilbuddene afgives i hoved- og totalentreprise, som omfatter både renovering og nybyggeri. Jobbet er 100% et tilbuds/kalkulations job og med fast tilknytning til kontoret i Frederikssund.

Du har evt. en praktisk baggrund med en videregående uddannelse som ingeniør eller bygningskonstruktør. Vi forventer, at du er erfaren med tilbudsberegning og kan ”samle” opgaven til et endeligt tilbud.


Jobindex, 26. marts
Johannes Fog A/SPladsmedarbejder

Johannes Fog A/S, Helsinge

Til snarest mulig tiltrædelse søger vi en pladsmedarbejder til en fuldtidsstilling i vores forretning i Helsinge.

Du bliver ansat i vores driftsafdeling hvor din primære arbejdsopgave vil være kundebetjening, pakning af varer, vareopfyldning og læsning af biler.

Arbejdstid vil være inden for vores logistikåbningstid som er 4.00-20.00 på hverdage. Du vil også indgå i vores lørdagsvagtplan.


Johannes Fog A/S, 25. marts
Gribskov KommuneErnæringskonsulent

Gribskov Kommune

Vil du være med til at opbygge Gribskov Kommunes indsats på ernæringsområdet og har du mod på at påtage dig en afgørende rolle i indsatsens udformning, kan du være den ildsjæl, vi søger.

Gribskov Kommune er i disse år ved at udvikle yderligere forebyggende indsatser for borgere over 65 år. Du skal varetage ernæringsscreening og ernæringsrådgivning og sikre fokus på borgernes ernæringsmæssige sundhed. Du skal bidrage til, at borgere i målgruppen undgår forebyggelige indlæggelser samt generhverver eller fastholder deres funktionsniveau og trivsel.

Du vil primært udføre dine opgaver hos borgere, på kommunens center for genoptræning og i forbindelse med hjemmepleje, som drives for kommunen af private leverandører. Du skal have et tæt samarbejde med borgerne og med hjemmeplejen.


Gribskov Kommune, 24. marts
Frederikssund Kommune
Tilkaldevikar til Stjernen

Frederikssund Kommune

Har du lyst til at arbejde i en spændende lille specialgruppe, som arbejder med børn med autisme og andre kontaktvanskeligheder?

Så søger Stjernen i Slangerup en tilkaldevikar, som kan træde til under sygdom, kurser, ferier m.m.

Vores åbningstid er mandag til fredag 7.00 – 16.30.

Vi kan tilbyde dig et godt og til tider travlt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer.


Jobindex, 24. marts
Haldor Topsøe A/S
Fleksibel og selvstændig ernæringsassistent

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Mener du, at mad er en hjertesag, hvor omsorg for råvaren og de der skal spise den, er en naturlig del af at servere mad? Så er det dig, vi leder efter.

Du har lyst til at engagere dig og gøre en forskel i et miljø, hvor du kan udvikle dig fagligt og personligt. Det er vigtigt, at vores tre caféer fungerer godt, og at du som medarbejder i caféen lever op til vores mission om at gøre en forskel. Vi gør os umage med at servere sund og lækker mad for vores ca. 700 kollegaer. Vi har en velfungerende kostpolitik og fokus på ernæring og sundhed, da det er vigtigt for den daglige trivsel.

Jobbet

 • ansvar sammen med dine kollegaer for, at tilberedningen og kvaliteten af maden er helt i top
 • yde et højt serviceniveau overfor caféernes brugere
 • sikre en konstruktiv kommunikation mellem caféernes dag- og aftenhold

Haldor Topsøe A/S, 23. marts
Frederikssund Kommune
Pædagogmedhjælper til Maglehøj

Frederikssund Kommune

Et børnehus i bevægelse søger en sprudlende pædagogmedhjælper.

Vi tilbyder

 • en 30 timers fast stilling med tilknytning til både vuggestue og børnehave
 • et børnehus med fokus på børns dannelse og forældresamarbejde
 • et børnehus der arbejde med børnenes nærmeste udviklings zone
 • tillidsbaseret ledelse og en medarbejdergruppe med høj social kapital
 • en medarbejdergruppe der godt ”tør” kigge indad og ser sproget som vores eneste redskab til at løse opgaverne kvalitativt.

Jobindex, 23. marts
KvicklySalgselev, Kvickly, Helsinge

Kvickly

Kom godt fra start med et team af hjælpsomme kollegaer

Som salgselev sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb sammen med andre Coop-elever. Du får et tæt sammenhold med dine kollegaer og knytter mange gode venskaber.

Dit uddannelsesforløb starter med et 2-dages introduktionskursus og i løbet af de 2 år, har du 8 skoleophold af en uges varighed. Dine kollegaer hjælper dig med at uddanne dig på den bedste måde i butikken, og på skoleopholdene får du den rette viden. Du afslutter forløbet med en teoretisk og praktisk fagprøve, der varer en uge - så er du udlært!


Kvickly, 20. marts
Topsil Semiconductor Materials A/SAccount Manager, China, Taiwan and Korea

Topsil Semiconductor Materials A/S, Frederikssund

Topsil is a leading supplier of ultra-pure silicon wafers for the global semiconductor industry. Headquartered in Copenhagen Cleantech Park outside Fredrikssund, Topsil spans locations in Denmark, Poland and Japan and services a large number of customers worldwide.

For our Global Sales department we are looking for a new colleague who will work very closely with our Representative to develop and support our key customers and new opportunities in China and who will be responsible for Sales in Taiwan and Korea. Your base will most likely be at Topsil’s office in Denmark.

Your main tasks:

 • Provide excellent service and day to day support related to all aspects of the relationship to Topsil’s current Key Accounts in the region
 • Identify new business opportunities in China, Taiwan and Korea

Jobindex, 20. marts
Gribskov KommuneAdministrativ medarbejder

Gribskov Kommune, Helsinge

Har du lyst til at være en del af en organisation og et team, som arbejder ud fra et værdibaseret ledelsesgrundlag?

Gribskov Bo- og Støttecenter søger en selvstændig administrativ medarbejder til opgaver med økonomi og administration i Team Hjemmevejledningen.

Har du lyst til at arbejde med forskellige typer af opgaver, hvor økonomi er omdrejningspunktet?

Trives du i et fagligt udfordrende miljø, hvor udvikling - nytænkning og indflydelse anses som værdifulde, så er det dig vi søger 20 timer om ugen snarest muligt.


Gribskov Kommune, 19. marts
HedeDanmark a/s
HedeDanmark a/s søger udlært anlægsgartner og chauffør til feje-/sugemaskine (Hovedstadsområdet)

HedeDanmark a/s

HedeDanmarks afdeling OFS (Outdoor Facility Service) har travlt og søger derfor endnu en dygtig anlægsgartner til opgaver inden for pleje og vedligehold. Vi søger desuden en dygtig chauffør til at køre feje-/sugemaskine.

Som anlægsgartner forventer vi, at du:

 • er udlært anlægsgartner
 • er fagligt velfunderet, kundeorienteret og positiv
 • har praktisk erfaring inden for arbejdsområdet
 • kan arbejde selvstændigt under begrebet ”frihed under ansvar”
 • har et godt overblik
 • har kørekort

Når du arbejder hos HedeDanmark, arbejder du i Danmarks største grønne virksomhed – i et godt arbejdsklima sammen med andre engagerede og dygtige kolleger.

HedeDanmark a/s

Jobindex, 19. marts
HH VENTILATION ApSErfaren ventilationsmontør

HH VENTILATION ApS

Søges til alle former for ventilationsmontage fortrinsvis i Københavnsområdet.

Vi tilbyder

 • Et godt job i gode omgivelser med gode kollegaer, der vil sætte pris på dig som person.
 • Udfordringer i din hverdag.
 • Løn efter aftale.
 • Ansættelse: Snarest muligt.

Jobindex, 18. marts
WiseCon A/S
Product Manager

WiseCon A/S, Helsinge

Vækstvirksomhed med patenterede unikke produkter.

WiseCon er i fuld gang med at reducere bestanden af rotter og begrænse mængden af den gift, der lægges ud i naturen. Vi har udviklet en højteknologisk løsning, der betyder, at vi kan fjerne rotteplagen hos mange mennesker og virksomheder samt sikre vores natur mod unødig spredning af gift til gavn for både os og vores efterkommere. Vil du være med i en virksomhed, der forandrer verden og sætter nye standarder?

Vi udvider vores udviklingsafdeling med en dynamisk Product Manager. I tæt samarbejde med det øvrige udviklingsteam, skal du være med til at forbedre vores produkter og uddanne vores partnere samt teste, dokumentere og yde hotline.

Du er en ildsjæl med solid teknisk forståelse og er god til at formidle både på dansk, engelsk og gerne et tredje europæisk sprog.


Jobindex, 17. marts
A/S Arbejdernes Landsbank
Kunderådgiver til filialen i Frederikssund

A/S Arbejdernes Landsbank

Vi søger en kunderådgiver, der ved, at god rådgivning handler om mere end penge

I Arbejdernes Landsbank fokuserer vi på, hvad der giver vores kunder et rigt liv. Og det har ikke kun noget med penge at gøre. Har du den tankegang og indstilling, der skal til for at skabe de bedste løsninger for vores kunder, så har vi et spændende job til dig.

A/S Arbejdernes Landsbank

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, der skal serviceres og rådgives indenfor områderne:

 • Kredit
 • Bolig
 • Pension
 • Investering
A/S Arbejdernes Landsbank

A/S Arbejdernes Landsbank, 17. marts
Gribskov KommuneTeamleder til Byg & Miljø

Gribskov Kommune

Kan du lede Gribskovs nye team? Kan du kalde smilet frem hos vores borgere og virksomheder, så de glædes over at få afsluttet deres bygge- og miljøsager hurtigt og kompetent? Kan du sammen med dine 18 medarbejdere finde en måde at arbejde på, som ikke bare er, som den plejer? Og kan du sørge for en konstruktiv dialog med borgere og virksomheder, selv når reglerne siger nej - så vi hjælper dem med en løsning?

Så vil vi sætte stor pris på at høre fra dig. Vi søger nemlig en leder til et nyt team for Byg og Miljø. Vi byder dig velkommen i en kommune i vækst og med store tanker for fremtiden.


Gribskov Kommune, 16. marts
ALDISouschef

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Som souschef for filiallederen deltager du i den daglige ledelse. Du leder og motiverer teamet i butikken, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 16. marts
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 16. marts
MLS Medical ASService/medicotekniker/produktspecialist

MLS Medical AS, Helsinge

Teknisk velfunderet – Serviceminded – Dedikeret – Teamplayer - Overblik

Vi har travlt og søger derfor nye teknikere til at udføre bl.a. service- og installationsopgaver indenfor hospitalsområdet.

Du bliver en del af et selvkørende team af stolte, professionelle og engagerede kollegaer i en virksomhed med mere end 100 års samlet erfaring indenfor mobil service til hospitaler i Danmark, Sverige, Norge, Finland samt i de baltiske lande.

Arbejdsopgaver:

 • Primært teknisk assistance under behandlinger på hospitalerne
 • Forebyggende service og planlagt service af medicotekniske produkter
 • Akut afhjælpende service af produkter, herunder fejlfinding og reparation
 • Installation af nyt udstyr

Jobindex, 13. marts
Moment
Teamleder

Moment søger for Brenntag Biosector i Frederikssund

Moment Professionals søger for Brenntag Biosector, verdens største producent af adjuvanter til humane vacciner, en teamleder, som har lyst til at lede og videreudvikle et team af 4-6 engagerede operatører.

Brenntag Biosector er i hastig vækst, og søger nu en teamleder, som skal varetage ledelsen af aften og natproduktionen. Grundet øgede krav fra kunder og myndigheder arbejdes der med et stort fokus på at højne GMP niveauet i hele organisationen. Dette betyder ændringer i processer og arbejdsgange, og du skal i din rolle sikre, at dette formidles til de medarbejdere der er på vagt aften og nat, sådan at alle har samme høje GMP fokus, og er orienteret om nye tiltag og ændringer. Det er målet, at virksomheden kommer i mål med en europæisk GMP certificering.


Moment, 12. marts

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Maersk Line
1 til 20 af 47 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.