1 til 20 af 57 resultater.
Frederikssund Kommune
Økonomikonsulent

Frederikssund Kommune

Kunne du tænke dig at være med til at styre økonomien i Frederikssund Kommune, så er du måske vores nye kollega.

Frederikssund kommunes centrale økonomifunktion søger en engageret økonomikonsulent, der brænder for at arbejde med økonomistyring. Stillingen er placeret i kommunens budget- og analyseenhed, der består af 12 medarbejdere. I budget- og analyseenheden har vi fokus på fremdrift i opgaverne, vi er løsningsorienterede og bidrager til den fælles og helhedsorienterede opgaveløsning.


Jobindex, 22. maj
Frederikssund Kommune
Psykologfaglig leder til PPR-psykologteam

Frederikssund Kommune

Familieafdelingen søger pr. 1. august 2015 en psykologfaglig leder til PPR-psykologteam. Psykologerne er en del af Familieafdelingen, der omfatter en lang række indsatser over for børn, unge og familier.

Som psykologfaglig leder skal du være en kompetent personaleleder, der har erfaring med det pædagogisk-psykologiske arbejdsområde. Du bliver leder af 16 kompetente psykologer, der betjener kommunens skoler og dagtilbud. PPR psykologerne varetager de opgaver, der er knyttet til folkeskoleloven.

I en tid med folkeskolereform og ny skolestruktur i Frederikssund bliver det din opgave at sætte rammerne for, at den enkelte medarbejder kan udvikle og anvende sit faglige potentiale så godt som muligt i samarbejde med kollegerne og i overensstemmelse med organisationens målsætning. Det indebærer et fokus på tværfaglighed og organisering, hvor gensidig respekt, tilgængelighed og synlighed vil være helt centralt.


Jobindex, 22. maj
Lomax A/SOnline produktassistent

Lomax A/S, Frederikssund

Er du vild med e-handel? Så har vi måske jobbet til dig.

Med reference til marketingdirektøren får du i samarbejde med produktcheferne ansvaret for at vores store produktsortiment altid er konkurrencedygtigt og opdateret på www.lomax.dk. Jobbet giver dig mulighed for at arbejde med en masse praktiske opgaver herunder oprettelse af nye produkter og vedligeholdelse af produktinformation online.

 • I samarbejde med produktchefen skal du sikre, at vi altid har de rigtige varer oprettet og synliggjort på www.lomax.dk.
 • Give konstruktive svar på produktrelaterede forespørgsler fra vores kunder og salgsafdeling
 • Sørge for, at prissætningen altid er konkurrencedygtig
 • Løbende vedligeholde og tilføje produktinformation online

Jobindex, 22. maj
LOXAM A/SServicemedarbejder til udlejningsvirksomhed i vækst

LOXAM A/S, Frederikssund

Vil du være med til at holde Danmarks største entreprenørmaskinpark kørende? Vi søger en selvkørende servicemedarbejder med kendskab til entreprenørmateriel. Vi har travlt og løfter i flok i en virksomhed, hvor alle tager et stort ansvar for, at vi når vores mål.

Med reference til afdelingslederen, vil dine væsentligste arbejdsopgaver være:

 • Klar- og rengøring af maskiner
 • Service og vedligehold af entreprenørmateriel
 • udlejning af maskiner i vores it-system (Rentalman)
 • kundeekspedition

Jobindex, 22. maj
Lomax A/SJunior product manager til teknologiprodukter

Lomax A/S, Frederikssund

Lomax søger en energisk og struktureret product manager til vores marketingafdeling.

Er du en ildsjæl hvad angår e-handel, brænder du for teknologiprodukter og kan du samtidig øge væksten inden for denne produktgruppe? Så er det måske dig vi søger til vores teknologiproduktteam!

Med reference til marketingdirektøren indgår du i vores produktteam og får ansvaret for, at vores store sortiment inden for teknologiprodukter altid er konkurrencedygtigt, veltrimmet og opdateret på www.lomax.dk.

 • I samarbejde med de øvrige medlemmer af teknologiproduktteamet skal du sikre, at vi har de rigtige varer i sortimentet og at de er oprettet og synliggjort på www.lomax.dk
 • Forhandle med vores mange leverandører
 • Deltagelse i diverse produktpræsentationer og messer for konstant at udvikle vores sortiment

Jobindex, 22. maj
Gribskov KommuneMedarbejdere til Plejegribskov - tidsbegrænset ansættelse

Gribskov Kommune

PlejeGribskov søger medarbejdere til tidsbegrænset ansættelser.

Hen over sommerferien har vi brug for kompetente og stabile sommerferieafløsere til Plejecenter Helsingegården og Trongården samt til Center for midlertidigt ophold, Toftebo.

Vi tilbyder et ansvarsfuldt job, hvor der er stor variation i opgaverne og et tæt tværfagligt samarbejde på tværs af faggrupper, så borgerne kan få den bedst mulige pleje, omsorg og rehabilitering. Du vil få god introduktion til jobbet.


Gribskov Kommune, 21. maj
Linimatic A/S
Montage – produktionsmedarbejder

Linimatic A/S, Helsinge

Til vores montage- og produktionsafdeling søger vi en ny kollega. Som udgangspunkt vil du høre til i vores montageafdeling, men ikke udelukkende, da der vil være perioder hvor du er med i vores øvrige produktion i støberiet.

En væsentlig del af din arbejdsdag vil gå med kvalitetskontrol af støbte emner efter overflade, inden levering til vores kunder. Det er derfor særdeles vigtigt at du er kvalitetsbevidst og ikke går på kompromis med kvalitet.

Det vil være en fordel såfremt du allerede har erfaring med kvalitetskontrol men ikke en betingelse, da træning vil være nødvendig uanset hvad.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udfordrende job.
 • Et godt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer.
 • Løbende videreuddannelse.

Jobindex, 20. maj
Linimatic A/S
Planlægning / indkøb / lager

Linimatic A/S, Helsinge

Produktionsplanlægger:
I forbindelse med omlægning af organisationen, søger vi, til en nyoprettet stilling, en erfaren produktionsplanlægger. Ud over produktionsplanlægning vil du også stå for produktionsrelaterede indkøb og lager.

Produktionsplanlægningen foregår ved en kombination af intern produktion, indkøb og koordinering af ydelser hos underleverandører.

Da stillingen er nyoprettet i den form den er beskrevet, er der gode muligheder for, at sætte sit personlige præg på jobbet.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udfordrende job
 • Et godt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer.
 • En flad organisation med korte beslutningsveje.

Jobindex, 20. maj
PlejevikarHøj løn til sygeplejerske i dagvagt, 28-37 timer ugentligt.

Plejevikar

Vi søger fire sygeplejersker, der har lyst til at køre i hjemmeplejen og gøre en forskel for brugerne i kommunen. Der er tale om et vikariat, med gode muligheder for forlængelse og/eller fastansættelse.

Stillingerne er i hhv. dag- og aftenvagt, du bestemmer selv. Du må også gerne tage vagter i begge vagtlag. Ønsker du kun enkelte vagter, hører vi også gerne fra dig.

Vikariaterne er i Frederikssund Kommunes Hjemmepleje.

Vi ønsker os fire stabile og engagerede nye kolleger, der kan lide udfordringen i de mange forskelligartede opgaver, der er i en hjemmepleje. Du behøver ikke have mange års erfaring, blot du er imødekommende og kender egne kompetencer. Der kan finde oplæring sted, hvis det er nødvendigt i forhold til omsorgssystemet. Kommunen er ved at opbygge en helt ny struktur, så derfor er det vigtigt, du kan indgå som en ressource, da alle forandringer jo kræver energi og overskud.


Jobindex, 20. maj
PlejevikarHøj løn til nye Spl-kolleger – kør som vikar, men med garanti på minimum 30 timer om ugen

Plejevikar

Kan du tage et vikariat som nattevagt 7/7 eller 5/2, er der højere løn i form af ulempe-tillæg.

Vi har helt utrolig travlt og har stor efterspørgsel efter sygeplejersker, der har lyst til at køre i hjemmeplejen i Frederikssund Kommune.

Der er tale om vikararbejde med fuld fleksibilitet, således at du selv bestemmer hvor og hvornår og hvor meget, du vil arbejde. Vi garanterer dig, at du kan få alt det arbejde, du vil have, så det er helt op til dig, hvor mange timer du vil have.

Vi har også flere længerevarende vikariater, hvis du er mere tryg ved at være ét sted. Vi kan tilbyde dig dag, aften- eller nattevagt eller blandede vagter.


Jobindex, 20. maj
Frederikssund Kommune
Social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Tolleruphøj

Frederikssund Kommune

Høj faglighed
Stillingen er på 28 timer ugentlig med start den 1. august 2015.
Du bliver tilknyttet en plejegruppe med 13 beboere og et team på syv - otte dagvagter og fire aftenvagter. Derudover får du et tæt samarbejde med aftenvagterne i husets øvrige 2 afdelinger. Du bliver involveret i komplekse problemstillinger og plejeforløb og får brug for alle dine faglige kompetencer.

Beboeren i centrum
Den enkelte beboers livshistorie, ressourcer og behov er udgangspunkt for den omsorg og pleje, vi tilbyder.


Jobindex, 19. maj
Sigerslevøster PrivatskolePædagog og pædagogmedhjælper

Sigerslevøster Privatskole, Frederikssund

Ved Sigerslevøster Privatskoles SFO/klub er en pædagog- og en medhjælperstilling på ca. 30 timer ledige med tiltrædelse 1. august.

Pædagogstillingen er med primær ansættelse i SFO/klub om eftermiddagen, men du får også en vigtig rolle i den understøttende undervisning, som foregår i et samarbejde mellem pædagoger og lærere.

Faglige kompetencer for pædagogen: Uddannet pædagog gerne med erfaring fra SFO/klub og/eller skole. Du skal ville og kunne strukturere, planlægge og arbejde tværfagligt. Det er vigtigt, at du brænder for at skabe gode tilbud for SFO-børnene. Vi ser gerne, at du har kompetencer inden for områder som musik, idræt/bevægelse, udeliv eller drama/teater.

Vi håber også at vores kommende pædagogmedhjælper har kompetencer inden for samme områder – og gerne erfaring med rollespil.


Jobindex, 19. maj
T. Hansen Gruppen A/S
Sælger – Helsinge

T. Hansen Gruppen A/S

Vi forestiller os, at du interesserer dig for biler, cykler, scooter/MC eller elektronik. Vigtigst er det dog, at du har lyst til at sælge og betjene kunder i butikken. Du er måske uddannet butiksassistent, reservedelsekspedient eller har en anden relevant baggrund. Du er serviceminded til fingerspidserne og du er god til at tale med mennesker.

Hvis du trives i et teamorienteret miljø og har et godt humør, så er du måske den medarbejder vi søger. Vi vil give dig en grundig oplæring i vores produktsortiment og systemer, så du er godt rustet til de opgaver du bliver mødt med i dagligdagen. Dine muligheder for såvel personlig som faglig udvikling er store hos os.

T. Hansen Gruppen A/S

T. Hansen Gruppen A/S, 19. maj
Unicon A/SProduktionsassistenter søges til Unicons fabrikker i Frederikssund/Hillerød, Hedehusene og Prøvestenen (i København)

Unicon A/S

Unicon er på udkig efter en produktionsassistent til hver af vores fabrikker i Frederikssund/Hillerød, Hedehusene og Prøvestenen (i København).

Du vil indgå i et fleksibelt team med gode kolleger om afviklingen af den daglige betonproduktion.

Dine primære arbejdsopgaver vil være

 • produktion og kontrol af fabriksbeton på fabrikken
 • løbende varebestilling til produktionen
 • vedligeholdelse og rengøring af produktionsudstyr

Der er ingen krav til en specifik uddannelse. Erfaring som procesoperatør og/eller en håndværksmæssig uddannelse vil være et plus.


Aalborg Portland, 15. maj
Peugeot Frederikssund & Helsinge - Bøttcher & Gaardsøe A/SPeugeot Frederikssund/Helsinge søger regnskabsmedarbejder/controller

Peugeot Frederikssund & Helsinge - Bøttcher & Gaardsøe A/S

Bøttcher & Gaardsøe, Peugeot Frederikssund og Helsinge søger regnskabsmedarbejder/controller med potentiale til at blive økonomichef/CFO inden for en periode på ca. 12 måneder. Vores nuværende regnskabschef har ønsket at gå på pension inden for det næste år, derfor søger vi en afløser, der kan tage over efter indkøringsperioden.

Ansvarsområder
for 3 selskaber efter indkøring:

 • Regnskab (analyser og afstemning)
 • Månedlig ledelsesrapport
 • Likviditetsstyring
 • Registrering af biler

Peugeot Frederikssund & Helsinge - Bøttcher & Gaardsøe A/S, 15. maj
Frederikssund Kommune
Teamleder til Kommunikation

Frederikssund Kommune

Vil du være med til at forme og udvikle Frederikssund Kommunes fremtidige kommunikationsindsats?

Værdierne professionel, serviceorienteret og involverende kendetegner den måde vi tænker kommunikation på i Frederikssund Kommune.

Byrådet har i februar måned vedtaget en kommunikationspolitik, og igangsat overvejelser om følgende tiltag

 • facebookprofil for Frederikssund Kommune
 • revitalisering af Borgerpanel
 • videotransmission fra byrådsmøderne.

Jobindex, 15. maj
Frederikssund Kommune
Kommunikationsmedarbejder til Skoleområdet

Frederikssund Kommune

Vil du være med til at forme og udvikle Frederikssund Kommunes fremtidige kommunikationsindsats?

Frederikssund Kommune ønsker at styrke kommunikationsindsatsen, og søger derfor en kommunikationsmedarbejder.

Det første år af ansættelsen er du tilknyttet Skoleområdet med henblik på at kommunikere skolereform, skolestruktur, ledelsesreform og de mange andre tiltag på området. I den forbindelse skal der sikres en god kommunikation såvel internt som eksternt.


Jobindex, 15. maj
ALDISouschef

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Som souschef for filiallederen deltager du i den daglige ledelse. Du leder og motiverer teamet i butikken, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 15. maj
Sigerslevøster PrivatskoleLærere

Sigerslevøster Privatskole, Frederikssund

Vi har brug for to til tre lærere med liniefag eller tilsvarende kompetencer i nogle af fagene dansk, matematik, musik, billedkunst, håndværk og design og drengeidræt. Så hvis du brænder for et eller flere af disse spændende fag, så giv os et kald. Er du interesseret i en kombinationsbeskæftigelse mellem undervisning og SFO, kan dette også komme på tale.

Vi er en privatskole med:

 • 300 dygtige og velopdragne elever
 • Dygtige kolleger med godt engagement, både på skolen og i SFO
 • Gode arbejdsforhold, hvor der f.eks. ikke forventes fuld tilstedeværelsestid

Hvis du vil være med til at præge vores profil, så er det måske dig vi har brug for.


Jobindex, 13. maj
Irma A/SIrma Frederikssund søger allround salgsassistent, gerne med F/G erfaring

Irma A/S

Som allround salgsassistent i Irma bliver du en vigtig del af Irmas ansigt udadtil og du vil derfor have et stort medansvar for, at vores kunder oplever den uovertrufne service og den særlige ånd, som Irma er kendt for. I Irma brænder vi for at gøre en forskel for vores kunder og vores kollegaer. Som medarbejder i Irma afspejles din succes derfor både i kundernes tilfredshed og dine kollegaers trivsel.

Du bliver en del af en butik, hvor vi har rigtig mange lokale kunder, har fremgang i vores resultater, går meget op i vores butiksstandard, elsker at inspirere vores kunder med flottte udstillinger og leverer service udover det sædvanlige. Vigtigst af alt, har vi det altid sjovt når vi er på arbejde.


Irma A/S, 13. maj
Annonce:
1 til 20 af 57 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.