1 til 20 af 38 resultater.

Dine valg

 • FjernFrederikssund, Helsinge

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

Gribskov KommuneIntergrationssagsbehandler

Gribskov Kommune, Helsinge

Job og Kompetence søger integrationssagsbehandler.

Som ansat i Job og kompetence er det afgørende, at du kan arbejde selvstændigt og samtidigt være en aktiv del af integrationsteamet.

Vi lægger vægt på, at du har et højt fagligt niveau, er løsningsorienteret og formår at få sagerne afklaret og afsluttet.


Gribskov Kommune, 17. september
Frederikssund Kommune
Barselsvikar til bofællesskab for personer med fysisk og psykisk nedsat funktionsevne

Frederikssund Kommune

Vi søger en barselsvikar pr. 1. januar 2015 til bofællesskab i Skibby med 5 unge beboere med fysisk og psykisk nedsat funktionsevne.

Ansøger skal være uddannet pædagog, helst med erfaring inden for området.

Beboerne er dagligt i beskyttet beskæftigelse/ STU (Særligt Tilrettelagt Uddannelse). Beboerne har 1 hjemmedag ugentligt. Beboerne deltager i klub- samt fritidstilbud.


Jobindex, 15. september
Moment
Frigivelseskemiker til Brenntag Biosector

Moment søger for kunde i Frederikssund

Grundet travlhed hos Breentag Biosector i Frederikssund søger vi en kemiker til batch gennemgang til vikariat med start hurtigst muligt og af 2-3 mdr. varighed.

Vi søger lige nu en kemiker der har lyst til at arbejde med batch gennemgang og afvigelses rapporteringer af adjuvanter, som indgår i største delen af de humane vacciner, der bruges verden over. Hele virksomheden arbejder på at højne GMP niveauet efter krav fra kunder og myndigheder, hvilket betyder stor travlhed og ændrede processer. Derfor har de nu brug for at få hjælp til frigivelsen af de produkter, der er klar til at blive sendt videre.

Vikariatet er placeret i produktionsafdelingen, hvor du bliver en vigtig spiller i at få frigjort de produkter der skal sendes videre til kunderne.


Moment, 12. september
Gribskov KommunePædagog

Gribskov Kommune, Helsinge

Ramløse Børnehus pædagog.

Ramløse Børnehus er en integreret institution, med ca. 90 børn - fordelt på ca. 17 vuggebørn og 73 børnehave.

Kompetencer

 • Du har erfaring og viden omkring børns behov og udvikling.
 • Du har fokus på børns læring og potentialer.
 • Du er anerkendende og udviser gensidig respekt
 • Du er synlig og nærværende

Gribskov Kommune, 10. september
Bymose HegnReceptionist

Bymose Hegn, Helsinge

I jobbet som receptionist på Bymose Hegn bliver du vores ansigt udadtil, derfor er det vigtig at du som person er smilende udadvendt og meget fleksibel. Du må gerne have erfaring fra lignende stilling og have lyst til et spændende job i en organisation, hvor ”værtskab i særklasse” er mere end et slogan. På BYMOSE HEGN har vi et inspirerende arbejdsmiljø, hvor vi passer godt på hinanden og vores gæster.

Vi ønsker:

 • Du er ekstremt serviceminded, og ser det som din fornemste opgave at give hver gæst en unik oplevelse
 • Du kan smile til gæsten, der træder ind ad døren
 • Du er ansvarsbevidst og kan lide at arbejde selvstændigt og med direkte gæstekontakt
 • Du taler/skriver dansk/engelsk og forstår de nordiske sprog

Jobindex, 9. september
Frederikssund Kommune
Jobcenter Frederikssund søger mentorer

Frederikssund Kommune

Jobcenteret i Frederikssund søger 1 mentor 37 timer ugentligt, med tiltrædelse snarest. Arbejdsopgaverne består i at samarbejde målrettet med borgere, som er omfattet af mentorordning.

Mentorens arbejdsopgaver kan f.eks. være:

 • At motivere og støtte borgeren i at opnå eller fastholde tilknytning til arbejdsmarkedet
 • At motivere og støtte borgeren i at blive bevidst om egne ressourcer
 • At motivere og støtte borgeren i at arbejde med at bryde uhensigtsmæssige mønstre, og f.eks. opnå mødestabil og lignende

Jobindex, 9. september
Frederikssund Kommune
Pædagog til Klub Græse Bakkeby

Frederikssund Kommune

Klub Græse Bakkeby søger pædagog til aktiviteter med pigerne i klubben ca. 32 timer ugentlig.

Klub Græse Bakkeby er en klub under Frederikssund Klubberne som består af 7 klubber, på 10 matrikler i Frederikssund kommune. Klubben ligger på skolens matrikel og der er et udvidet samarbejde med skolens medarbejdere og ledelse.

Klubben arbejder målrettet på at skabe en hyggelig, tryg, udfordrende og stabil base, hvori børnene indgår i meningsfulde fællesskaber på tværs af alder og skoleklasser.

Vi tilbyder mangfoldige aktiviteter men vægter også nærvær og børnenes trivsel og evne til at løse konflikter og til at indgå i sociale relationer. Vi har fokus på medbestemmelse og inddrager gerne børnene i beslutninger i dagligdagen.


Jobindex, 8. september
Frederikssund Kommune
Medarbejder til spildevand og klimatilpasning i Frederikssund

Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommune søger en energifyldt sagsbehandler med gode samarbejds- og kommunikationsevner til at løse primært spildevandsopgaver, men også til arbejdet med klimatilpasningsplan. Der er tale om en fast stilling.

Du vil blive ansat i afdelingen for Plan, Vej og Miljø, og som kollega i et stærkt fagligt team, der varetager opgaver indenfor grundvand, spildevand og jordforurening.

Dit kerneområde bliver spildevand, herunder bl.a. spildevandsplan, tilslutningstilladelser og udledningstilladelser. Derudover skal du arbejde med klimatilpasning. Vi er flere, der arbejder med spildevand, og der er en god faglig sparring på området. I teamet lægger vi stor vægt på humor, og at vi har det godt og sjovt sammen.


Jobindex, 5. september
Haldor Topsøe A/S
Laboratorieledere

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Er du nysgerrig af natur og har du en kemisk/teknisk baggrund, som du formår at kombinere med en solid ledelseserfaring? Så er det dig, vi søger til at lede det ene af vores to laboratorieteams.

Vores laboratorier gennemgår en omorganisering og vi søger derfor to nye laboratorieledere. Du vil indgå i afdelingens ledergruppe.

Haldor Topsøe A/S er en international virksomhed med ambitiøse vækstplaner. Vores hovedkvarter er i Danmark, men hovedparten af vores højt specialiserede katalysatorer og produkter bliver solgt til industrielle anlæg i hele verden. En stor del af virksomhedens katalysatorproduktion foregår i Frederikssund, hvor fabrikkens kvalitetskontrolafdeling blandt andet er ansvarlig for den løbende kvalitetskontrol, analyser fra produktionerne og behandling af kundeklager m.m.


Haldor Topsøe A/S, 5. september
Frederikssund Kommune
Terapeut til Visitationen

Frederikssund Kommune

Vi søger en ny kollega, som har lyst til at indgå i en spændende og omskiftelig hverdag med mange udfordringer og høj grad af tværfagligt samarbejde.

Som udgangspunkt er stillingen på 37 timer ugentligt med start 1. december.

Visitationen arbejder med koordinering af komplekse borgerforløb, bevilling af personlig og praktisk hjælp, ældre- og plejeboliger, hjælpemidler, boligændringer, hverdagsrehabilitering, velfærdsteknologi, daghjem, dagaktivitet, træning og en række andre ydelser og løbende udviklingstiltag.


Jobindex, 5. september
Frederikssund Kommune
Ådalens Skole søger lærer

Frederikssund Kommune

Ved Ådalens Skole er 1 fuldtidsstilling ledig til besættelse 1. oktober 2014.

Vi søger en lærer, der

 • har en solid faglighed
 • tænker og arbejder systemisk
 • er indstillet på et tæt samarbejde i team
 • er engageret, personligt robust og tænker i muligheder frem for begrænsninger.

Skemaet indeholder:
Dansk og billedkunst på 2. årg., samt timer i specialcenteret. Har du kompetence indenfor musik og/eller Reading Recovery vil det være en fordel.


Jobindex, 5. september
ERA BILER A/S
Reservedelsansvarlig

ERA BILER A/S, Helsinge

ERA BILER i Helsinge søger en reservedelsansvarlig til vores store flotte afdeling på Rundinsvej. Den vi søger skal have solid reservedelserfaring inden for bilbranchen.

Som reservedelsansvarlig vil du være naturligt bindeled mellem de øvrige afdelinger af bilhuset; salg, indskrivning samt værkstederne, hvilket stiller store krav til dine samarbejds- og empatiske evner og dit overblik.

Du vil få ansvaret for vores reservedelslager i Helsinge, og dine arbejdsopgaver vil variere bredt. Opgaverne er bl.a. kundekontakt, indkøb, ordrebehandling, varemodtagelse, reklamationer, udlevering af varer og fakturering. Du har også ansvaret for det fysiske lager, så lagerstyring og lageroptimering vil ligeledes være en del af din hverdag. Du vil referere til vores reservedelschef, der har det overordnet ansvar for alle 3 reservedelsafdelinger.

ERA BILER A/S

Jobindex, 5. september
ERA BILER A/S
Erfaren salgskonsulent

ERA BILER A/S, Frederikssund

ERA BILER søger en engageret og erfaren salgskonsulent til vores flotte bilhus i Frederikssund. Som salgskonsulent i Frederikssund vil du indgå i et stærkt salgsteam på i alt 3 personer, hvor kundetilfredshed er altafgørende.

Dine funktioner i salgsafdelingen vil primært være butikssalg, herunder også finansiering, leasing, rådgivning og salg af tillægsydelser. Du skal fastholde nuværende kunder, men du skal også tiltrække nye kunder til vores 3 mærker (Toyota, Fiat og Iveco). I Frederikssund er vi autoriseret forhandler af Toyota & Fiat.

ERA BILER søger medarbejdere, der vil frem i forreste række, og vinde kampen om kunderne. Som medarbejder i Frederikssund vil du indgå i et stærkt team på i alt 25, og det er vores mål at være ”Bilbranchens Bedste Bilrådgivere i Byens Bedste Bilhus”. Vi lægger stor vægt på personlige relationer både internt i huset og udadtil.

ERA BILER A/S

Jobindex, 5. september
Frederikssund Kommune
Socialrådgiver til Familieafdelingen

Frederikssund Kommune

Er du socialrådgiver med særlig interesse i unge– og familieområdet, i alderen fra 13 til 22 år, har vi én ledig stilling til besættelse pr. 1. november 2014 eller snarest.

Vi er nyligt gået i luften med et nyt projekt, hvor vi fagligt særligt skal arbejde med videreudvikling af:

 • vores visitation – med fokus på tidlig indsats mv.
 • netværks- og sagsteammøder for aktiv inddragelse af børn/unge, forældre og netværk
 • et nyt forebyggende og intensivt tilbud og kompenserende tiltag, som alternativ til anbringelse

Jobindex, 4. september
JYSK A/SSalgsleder til JYSK i Farum, Helsinge og Hillerød-området

JYSK A/S

Fordi du som salgsleder kan yde dit bedste og udvikle dig hver dag. I JYSK tror vi på, at et godt salg og god service bygger på stærke personlige værdier. Derfor elsker du at sælge og stræber altid efter at forbedre kundekontakt og service ved at være en god købmand, kommunikator og kollega.

Som stedfortræder i butikken søger du altid at forbedre salget, butiksstandarden og kundetilfredsheden.

Som salgsleder i Farum, Helsinge og Hillerød området starter du som den ekstra spiller på holdet. Vi ønsker at stille med det bedste hold hver dag og det skal du være med til at sikre. Derfor skal du være fleksibel det første år, så vi kan træne dig til, at tage den næste ledige plads på holdet.


JYSK A/S, 3. september
FONAMusik-/filmleder

FONA, Frederikssund

Til FONA i Frederikssund har vi brug for en erfaren og engageret leder til vores afdeling for musik, film og spil.

I tæt samarbejde med butikschefen og souschefen skal du medvirke til en fastholdelse og udbygning af vores position i Frederikssund-området.

Du skal med din viden, erfaring og engagement, og din indstilling til ”at være der for kunderne”, sikre en fortsat udvikling af butikken og gøre FONA til stedet, hvor man gør sine indkøb.


F GROUP A/S, 3. september
WiseCon A/S
Softwareudvikler

WiseCon A/S, Helsinge

Vækstvirksomhed med patenterede unikke produkter.

Vil du være med i en virksomhed, der forandrer verden og sætter nye standarder? Vi udvider vores udviklingsafdeling med en dynamisk og erfaren udvikler. I tæt samarbejde med det øvrige udviklingsteam, skal du være med til at udvikle nye produkter og flytte teknologiske grænser.

Vi lancerer i løbet af efteråret/vinteren en ny produktserie, der vil udvide vores base markant. Dette vil kræve nye måder at præsentere data på samt udvikling af integration til andre systemer i Europa. Du skal indgå i denne udvikling og i samarbejde med dine kolleger udfordre teknologien.


Jobindex, 2. september
ANKER HANSEN & CO. A/STil sund entreprenørvirksomhed i vækst søges 2 projektledere

ANKER HANSEN & CO. A/S, Frederikssund

ANKER HANSEN & CO. A/S er en økonomisk sund entreprenørvirksomhed, der løbende er i en markedsefterspurgt udvikling. Vi udfører hoved- og totalentrepriser på Sjælland, med delvis udførelse af egenproduktion. Sagerne ligger typisk i størrelsesordenen kr. 30 – 200 mio.

Med reference til Projektchefen er du ansvarlig for byggesagens fremdrift, for at økonomien overholdes og at bygherren får det ønskede produkt.

Vi tilbyder:

 • Udfordrende og afvekslende job
 • Attraktive ansættelsesforhold
 • Et åbent og uformelt arbejdsmiljø
 • Karrieremuligheder

Jobindex, 1. september
Thiele A/S
Dygtige og erfarne salgsassistenter og butikselever søges til København, Frederikssund og Aalborg

Thiele A/S

Thiele A/S

Til vores butikker i København, Frederikssund og Aalborg søger vi modne og erfarne butiksassistenter samt butikselever, der kan arbejde selvstændigt og som interesserer sig for mode og kvalitet.

Selv om hverdagen er travl, skal du holde af at ‘forkæle’ kunderne med en ekstra god service, og naturligvis have flair for og lyst til at lære at sælge højprofilerede varer.

Da vi fører en række kendte mærkevarer som f.eks. Gucci, Dior, Escada, er det vigtigt, at du synes det er udfordrende at rådgive omkring mode og kvalitet. Derudover vil der være en række administrative daglige opgaver, der skal løftes.


Jobindex, 1. september
Smoke-IT ApSSmoke-It søger 3 Butikschefer til nye butikker i København, Frederikssund og Horsens

Smoke-IT ApS

Som butikschef hos Smoke-It bruger du størstedelen af din tid i butikken. Du har fokus på salgsklar butik, salgsopfølgning, kunder, medarbejdere, opfyldning af varer og dagligdagens udfordringer i øvrigt.

Dine opgaver og ansvarsområder i dagligdagen er f.eks.:

 • Sikre at butikken er rengjort og at produkterne er præsenteret på en ordentlig og indbydende måde hver dag
 • Budgetopfølgning og arbejdsplanlægning - både for dig selv og for dine medarbejdere og dygtige kollegaer
 • Udarbejde bemandingsplaner

Jobindex, 25. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
HK Karrieretjek
1 til 20 af 38 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.