1 til 20 af 56 resultater.

Dine valg

 • FjernFrederikssund, Helsinge

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
WiseCon A/S
Produktionschef

WiseCon A/S, Helsinge

Vækstvirksomhed med patenterede unikke produkter.

WiseCon er i fuld gang med at reducere bestanden af rotter og begrænse mængden af den gift, der lægges ud i naturen. Vi har udviklet en højteknologisk løsning, der betyder, at vi kan fjerne rotteplagen hos mange mennesker og virksomheder samt sikre vores natur mod unødig spredning af gift til gavn for både os og vores efterkommere. Vil du være med i en virksomhed, der forandrer verden og sætter nye standarder?

Vi udvider vores produktion og søger derfor en produktionschef, der er dynamisk og skal have erfaring fra tilsvarende job.

Dine primære opgaver er:
Lede den daglige drift af indkøb, logistik, samt produktionen. Sikre den nødvendige dokumentation er til stede, så produktionen til enhver tid kan gennemføres til tiden, økonomisk og i den rigtige kvalitet.


Jobindex, 26. februar
KvicklyDelikatesseassistent, Kvickly, Frederikssund

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 85 medarbejdere. Varehuset er beliggende i Frederikssunds nye butikscenter Sillebroen.

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.

Kvickly, 26. februar
BLUE BOXBlæksprutte

BLUE BOX, Frederikssund

For 6 år siden startede Cecilie Viuff sammen med sin far, Niels Viuff, Frederikssund Lagerhotel, som siden sommeren 2014 har heddet BLUE BOX. Det er et moderne lagerhotel, som tilbyder opbevaringsløsninger og containerudlejning til både private og erhvervskunder. BLUE BOX er en spændende virksomhed, som er i kraftig udvikling og med en løbende tilgang af nye projekter.

Vi søger en frisk blæksprutte, som kan lide at have en alsidig arbejdsdag. Jobbet vil hovedsagligt bestå af kundekontakt, hvor du vil servicere vores kunder ansigt til ansigt i vores reception og vejlede dem over telefonen. En stor del af jobbet består også af salg, hvor du vil hjælpe kunderne med at finde den rigtig opbevaringsløsning, som dækker deres behov. Du vil servicere kunderne lige fra start til slut, hvor arbejdsopgaverne bl.a. vil bestå af udarbejdelse af lejekontrakter, modtagelse af betalinger og afslutning af lejemål.


Jobindex, 25. februar
Frederikssund Kommune
It-arkitekt til IKT og Digitalisering

Frederikssund Kommune

IKT og Digitalisering søger it-arkitekt 37 timer ugentlig, til bl.a. at arbejde med implementering af fælleskommunal rammearkitektur.

Din primære opgave bliver at vedligeholde og udvikle it-arkitekturen i Frederikssund Kommune og agere som projektleder for implementeringen af KOMBITs nye støttesystemer og serviceplatform.

Din opgave som projektleder for støttesystemerne bliver bl.a. at sikre, at Frederikssund Kommune kan leve op til de krav KOMBIT stiller for støttesystemerne, herunder at implementere tiltag der skal sikre, at vi har forholdt os til datahåndtering, sikkerhed, systemopbygning, såvel som organisations- og klassifikationssystem. Herudover vil du have en række opgaver i relation til vores esdh-system.


Jobindex, 24. februar
Frederikssund Kommune
Digitaliseringskonsulenter til IKT og Digitalisering

Frederikssund Kommune

IKT og Digitalisering søger 2 medarbejdere, 37 timer ugentlig, til at arbejde med implementering af ny teknologi på tværs af den kommunale organisation.

Vi skal sikre implementering af en række fællesoffentlige og –kommunale digitaliseringsinitiativer i de kommende år. Derudover har vi fokus på velfærdsteknologi og at implementere i bund, på løsninger, som vi allerede har anskaffet.

Du skal derudover være med til at understøtte en kultur, hvor vi løbende arbejder med procesforbedringer, og har fokus på effektivisering og kvalitetsudvikling. IKT og Digitalisering bistår de enkelte fagområder med udarbejdelse af businesscases, processtyring, koordinering m.v. og spiller derfor en aktiv rolle i hele organisationen.


Jobindex, 24. februar
Frederikssund Kommune
Aktivitets- og samværstilbuddet Gnisten søger pædagog på 37 timer

Frederikssund Kommune

Gnisten er et § 104, aktivitets- og samværstilbud for voksne udviklingshæmmede. På Gnisten kommer der både brugere som bor sammen med deres forældre og brugere som bor i forskellige botilbud. Gnistens brugere er fordelt i tre gruppe, med op til 6 brugere i hver gruppe.

Det er Gnistens mål at styrke praktiske og sociale færdigheder, således at den enkelte bruger kan blive så selvstændig og selvhjulpen i hverdagen som muligt. Vi har fokus på kreative og fysiske aktiviteter, sund kost samt selv- og medbestemmelse.


Jobindex, 23. februar
Haldor Topsøe A/S
Driftsoperatører til produktion P3

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Produktionsafdeling P3 arbejder på 12 timers vagter i femholdskift. Du bliver en del af et hold med elleve driftsoperatører og en holdleder. Vi producerer katalysatorer som, verden over anvendes til at fjerne NOX fra dieselmotorer på lastbiler, entreprenør- og landbrugsmaskiner og bidrager derigennem til et bedre miljø.

Som operatør vil du blive uddannet til at varetage flere enhedsoperationer. I jobbet som driftsoperatør skal du:

 • sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø
 • sikre, at produktionen for dit område bliver gennemført som planlagt
 • sørge for orden og ryddelighed
 • gennemføre omstilling af maskiner og udføre mindre vedligehold på udstyr

Haldor Topsøe A/S, 20. februar
Peugeot Frederikssund & Helsinge - Bøttcher & Gaardsøe A/SAmbitiøs salgschef

Peugeot Frederikssund & Helsinge - Bøttcher & Gaardsøe A/S

Som vores nye salgschef vil du få dit eget salgsbudget. Du lykkes gennem en struktureret tilgang til hele salgsprocessen, så vores kunder altid får den oplevelse de kan forvente af Peugeot.

Du har 5-10 års erfaring med bilsalg, og er ikke nødvendigvis leder i dag. Du må gerne have bopæl i Nordsjælland med fornugtig afstand til Helsinge. Kendskab til Peugeot er en fordel, men ikke et krav. Men du skal brænde for Salg, bilmærket, kvalitet, godt købmandskab og vores kunder.


Jobindex, 20. februar
Lomax A/SFinancial Junior Controller søges

Lomax A/S, Frederikssund

Lomax er i førertrøjen, når det gælder e-handel og salg B2B. Vi oplever en imponerende organisk vækst. I den forbindelse ønsker vi at styrke vor ledelse og beslutningstagere med relevante analyser og rapporter.

Med reference til vor CFO søger vi en nyuddannet cand.merc.er i erhvervsøkonomi eller lignende uddannelse. Du har muligvis et par års erfaring, alternativt har du netop afsluttet din uddannelse med et godt resultat.

Du kommer til at arbejde med udvikling af analyser og rapportering ved hjælp af BI og ERP. Dine analyser skal være skarpe og støtte os i at træffe de rigtige kommercielle beslutninger.

Stillingen er ny, og du vil i samarbejde med CFO få indflydelse på at præge indholdet i stillingen.


Jobindex, 20. februar
Lomax A/SØkonomielev søges

Lomax A/S, Frederikssund

Er din interesse virksomhedsøkonomi i en moderne e-handelsvirksomhed, og kunne du tænke dig at lære en masse om opgaverne i en økonomiafdeling, så er det her måske jobbet for dig.

Vi vil tilbyde dig et 2 årigt forløb, afbrudt af 8-11 ugers skoleophold, hvor du efter en turnusplan får indsigt i og mulighed for at arbejde med alle områderne i vor økonomiafdeling.

I jobbet får du mange forskelligartede opgaver samt indblik og erfaring i hvordan en moderne e-handelsvirksomhed bliver administreret. Opgaverne vil blandt andet bestå af:

 • Bogføring og afstemninger.
 • Afregning af moms og afgifter.
 • Telefonkontakt med kunder og leverandører.

Jobindex, 20. februar
Gribskov KommuneCenterchef Børn & Unge

Gribskov Kommune

Kan du løfte resultaterne for børn og unge?

Stillingen som centerchef for Børn og Unge er ledig, da vores hidtidige centerchef for området har fået mulighed for at arbejde på nationalt niveau. Gribskov Kommune er nytænkende og går gerne nye veje for at forbedre kvaliteten på velfærdsområderne. Gribskov Kommune har stor opmærksomhed på, at børne- og ungeområdet udgør ét sammenhængende område, der sikrer helhed i opgaveløsningen for de 0-18 årige børn og unge i kommunen.

Center for Børn og Unge har to centerchefer. Denne stilling rummer ansvaret for dagtilbud, undervisning 0.-9. klasse, 10. klasse, fritids-, klub- og ungdomsskoletilbud. Vi forventer, at du har viden og indsigt ned i kerneopgaven, har politisk tæft, solid erfaring med ledelse af ledere, udstråler tydelig autoritet samt kan skabe sammenhæng i opgaveløsningen.


Gribskov Kommune, 19. februar
Nybolig Frederikssund A/SNye udfordringer?

Nybolig Frederikssund A/S

Nybolig Frederikssund søger en selvstændig og pligtopfyldende salgskoordinator med erfaring fra ejendomsmæglerbranchen. Du har orden i tingene, er serviceminded og hjælpsom, så vores kunder og samarbejdspartnere føler sig godt tilpas og godt behandlet.

Højt humør og engagement er et must, ligesom du kan have mange bolde i luften samtidigt. Vi tilbyder et spændende job i en farverig og foranderlig branche. Du kommer til at arbejde i et team af dynamiske og dygtige kolleger.


Jobindex, 18. februar
Frederikssund Kommune
Studentermedhjælper til J.F. Willumsens Museum

Frederikssund Kommune

Interesserer du dig for, hvordan kunst kan formidles til børn og unge? Har du lyst til at vide mere om kunstneren J.F. Willumsen? Og kunne du tænke dig at lære et museum at kende indefra? Så er stillingen som studentermedhjælper på J.F. Willumsens Museum sikkert noget for dig.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være koncentreret om

 • omvisning af skoleklasser
 • besvarelse af kunsthistoriske forespørgsler
 • redigering og opdatering af museets webside

Jobindex, 18. februar
Frederikssund Kommune
Social- og sundhedsassistent til dagvagt på Omsorgcenteret Pedershave

Frederikssund Kommune

Stillingen er på 30 timer ugentlig, med weekendvagt hver 2. uge og med start den 1. maj 2015.

Du har erfaring fra ældreområdet og brænder for at arbejde rehabiliterende med fokus på den faglige kvalitet, som er orienteret omkring den enkelte beboers helhedspleje.

I samarbejde med beboere og det øvrige personale skal du planlægge og udføre hverdagens opgaver. Du skal være med til at sikre kvaliteten i beboernes pleje, omsorg og rehabilitering.


Jobindex, 18. februar
Gribskov KommunePlanlægger

Gribskov Kommune, Helsinge

Gribskov Kommune søger en planlægger der skal være med til at udvikle vores byer og overordnede infrastruktur, så vi får skabt endnu bedre rammer for liv og oplevelser for flere borgere, virksomheder og turister.

Er du stærk strategisk så vel som analytisk? Forstår du byudviklingsprocessens kompleksitet og mange interessenter og har erfaring med projektledelse af større byudviklingsprojekter? Har du samtidig blik for planlægning af den mere overordende infrastruktur? Er du stærk i din formidling og kommunikation, og indgår naturligt i samarbejde med kollegaer med andre fagligheder og roller, politikere og eksterne aktører i skabelsen af løsninger? Så er du måske vores nye kollega.


Gribskov Kommune, 17. februar
Frederikssund Kommune
Socialpsykiatrien i Frederikssund Kommune søger medarbejder til Botilbuddet Parkvej 12

Frederikssund Kommune

Vi er et lille engageret team, der søger en dygtig og fagligt bevidst kollega, med tiltrædelse senest den 1. maj 2015.

Parkvej 12 er et midlertidigt botilbud med 6 ind- og udslusningsboliger – heraf 2 til akut afklaring. Botilbuddet henvender sig til borgere mellem 18 og 50 år, som har svære psykiske eller sociale problemstillinger og med behov for et afklaringsforløb.

Vi arbejder med en recovery-baseret tilgang til borgerne og deres netværk, og tilbyder individuel støtte foruden social træning og NADA.


Jobindex, 17. februar
Frederikssund Kommune
Frederikssund Bibliotekerne søger souschef

Frederikssund Kommune

Frederikssund Bibliotekerne søger souschef pr. 1. maj 2015 eller snarest derefter.

Frederikssund Bibliotekerne består af 4 biblioteker med hovedbibliotek i Frederikssund og lokalbiblioteker i Jægerspris, Slangerup og Skibby, og vi er cirka 30 fastansatte.

Frederikssund Bibliotekerne har været gennem en spændende udvikling de senere år, hvor vi arbejder med at gøre bibliotekerne til mødesteder og skabe samarbejder med andre lokale aktører, skoler, børnehuse etc. I 2014 har biblioteket været igennem et forløb, hvor vi har revurderet vores vision, struktur og organisation. Vi arbejder som noget nyt ud fra de 4 rum tilpasset Frederikssund Bibliotekerne. I din stilling vil du få ansvaret for rummene ”Kultur og Inspiration” samt ”Udviklingsværkstedet”.


Jobindex, 17. februar
Gribskov Kommune
Ergoterapeut til barselsvikariat

Gribskov Kommune, Helsinge

PlejeGribskov søger engageret ergoterapeut til barselsvikariat. Vi tilbyder et spændende og alsidigt job, hvor vi hver dag arbejder målrettet med, at understøtte borgerne i at vedligeholde og udvikle deres fysiske og kognitive funktioner og færdigheder.

Vi har et tæt tværfagligt samarbejde med plejepersonalet på de 3 centre, og vi vægter faglig udvikling højt.

Vi tilbyder et ansvarsfuldt job med gode kollegaer. Du vil få grundig introduktion.


Gribskov Kommune, 17. februar
ALDISouschef

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Som souschef for filiallederen deltager du i den daglige ledelse. Du leder og motiverer teamet i butikken, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 15. februar
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 15. februar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
SAM Executive Search A/S
1 til 20 af 56 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.