1 til 20 af 36 resultater.

Dine valg

 • FjernFrederikssund, Helsinge

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
CO-RO FOOD A/SCustomer Service Manager

CO-RO FOOD A/S, Frederikssund

Vil du være en del af en vækstsucces…?

CO-RO FOOD A/S er en dansk mærkevareproducent inden for frugtbaserede læskedrikke. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører kendte brands, som afsættes på det globale marked. 95 % af afsætningen sker i udlandet med fokus på Kina, Mellemøsten og Asien og ”emerging markets”. Virksomheden har solide økonomiske resultater og en ambitiøst vækstplan i årene fremover.

Som Customer Service Manager er du ansvarlig for:

 • At øge supporten til salgsstyrken, og være med til at skabe merværdi for forretningen
 • At lede, coache og skabe synlighed i afdelingen i dagligdagen
 • At strømline og automatisere arbejdsgange/rutiner, både internt i afdelingen og på tværs af salgsregioner
 • Håndtering af driftsrelaterede udfordringer såsom forecast afvigelser, leadtime problematikker og lign.
 • Deltagelse i tværfaglige opgaver/projekter med afdelinger i hele virksomheden

CO-RO FOOD A/S, 24. april
Dagli'BrugsenSalgsassistent, Græse Bakkeby

Dagli'Brugsen

Vi tilbyder:

 • Gode arbejdsforhold og mulighed for personlig udvikling
 • Personalekøbsordning for dig og din husstand
 • Fleksibel lønpakke
 • Intensive uddannelsesprogrammer

Opgaver:

 • Skabe et inspirerende afdeling i bake off
 • Kundeservice og kasseekspedition
 • Holde et højt kvalitets- og aktivitetsniveau
 • Varebestilling

Jobindex, 24. april
Autismekonsulenterne.dk
Pædagogisk personale søges til botilbud i Gribskov Kommune

Autismekonsulenterne.dk

Autismekonsulenterne søger i samarbejde med 2 botilbud i Nordsjælland, Gribskov Kommune: Pædagogisk personale som tilkaldevikarer til vores 10 specialteams.

Har du lyst til at indgå i et fagligt miljø, hvor evnen til at reflektere over egen praksis, dele viden og turde udfordre hinanden, er en del af den faglige kultur. Trives du med at arbejde indenfor feltet med ASF, og har du erfaring i at arbejde med problemskabende adfærd i 1-1 relation, så er der her en enestående mulighed for at blive del af en arbejdsplads som pt. er i en spændende udvikling.

Autismekonsulenterne er en velfungerende stabil og solid arbejdsplads som prioriterer den faglige udvikling højt. De sikrer derfor løbende uddannelse inden for fagområdet med ASF og prioriterer, at alle er klædt på med den nyeste viden på området.


Jobindex, 23. april
Frederikssund Kommune
Fjordtoppen og Toftelund søger pædagoger

Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommunes dagtilbud er organiseret under områdeledelse, og børnehusene Fjordtoppen og Toftelund tilhører området Frederikssund Nord, der tæller 5 børnehuse. Begge børnehuse ligger i Græse Bakkeby.

Frederikssund Kommune arbejder med L.P. modellen og alle ansatte er uddannet i L.P. Ligeledes er et børnehus i hvert område i gang med at uddanne sig som idrætshus, de andre børnehuse er uddannet som pædagogiske idrætshuse. Desuden er alle børnehuse i gang med at implementere IT-kuffert. Vi forventer derfor, at du som ansøger har kompetencer, som matcher overstående.


Jobindex, 22. april
Hurecon
Sales Engineer - eller salgssupporter med potentiale som Sales Engineer

Hurecon søger for Labotek A/S i Frederikssund

Ønsker du:

 • Et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og frihed under ansvar i et meget alsidigt job, hvor du bl.a. supporterer kunder og kolleger i salget af enkeltstående produkter og komplette løsninger
 • Individuel oplæring i relation til dine erfaringer og kompetencer, og når du er "klædt på" vil du få dine egne kunder, hvor du varetager og afslutter salget
 • Med tiden noget rejseaktivitet – godt 60 dage pr. år
 • At blive en del af en af Europas førende producenter af periferiudstyr til den globale plastindustri, der er i stor vækst
 • Rig mulighed for at benytte dit tekniske kendskab

Så er det sandsynligvis dig, vi søger til vores klient – Labotek A/S, der er beliggende i Frederikssund.


Jobindex, 16. april
Frederikssund Kommune
Kontinenssygeplejerske til Ældre og Sundhed

Frederikssund Kommune

Stillingen er nyoprettet med start 1. juni. Den er på 32 timer ugentlig uden vagter og weekendarbejde; dog kan enkelte dage med aftenåbent forekomme. Du får base i Slangerup, bliver tilknyttet sygeplejegruppen og indgår i tæt samarbejde med nyansat kontinensfysioterapeut.

Vi søger en fagligt stærk sygeplejerske, som brænder for at blive en del af et nyt team. Du får mulighed for selv at sætte dit præg på opstart og udvikling.


Jobindex, 14. april
Frederikssund Kommune
Lærere og pædagoger til Gyldenstenskolen

Frederikssund Kommune

Gyldenstenskolen, afdeling Kølholm og afdeling Hanghøj skal bruge 4 lærere og 4 pædagoger til skolestart august 2014.

Her er din mulighed for et spændende job, hvor din lyst og evne til at arbejde med børn og unge med særlige behov, kan komme i spil.

Er du god til at samarbejde, kan du arbejde med faste rammer og struktur, møder du børn og voksne på en åben og anerkendende måde, reflekterer du over din profession og din praksis, har du lyst til at være med til at videreudvikle vores skole – så vil vi gerne høre fra dig.


Jobindex, 14. april
STARK
Fuldtid ekspedient til trælast søges

STARK, Frederikssund

Vi søger en lokal sælger til vores trælast snarest muligt. Du vil blive en del af et dygtig salgsteam, som alle sætter en ære i at yde en god service og rådgivning til vores professionelle kunder og private kunder.

Du kan forvente et spændende job med gode udviklingsmuligheder, gode kolleger, og hvor den daglige omgangstone er fri og uformel. Et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivsel vægtes højt. Flere attraktive personalegoder, og en løn svarende til dine kvalifikationer.

STARK

STARK, 14. april
Telia Danmark
Butikssælger til Shop Frederikssund - Deltid

Telia Danmark

Sæt 4G turbo på din karriere som butikssælger
Kan du se dig selv på sejrsskamlen? Så læs videre

Hver dag skal vi gøre det lidt bedre, og det kræver en indsats fra alle. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål er derfor meget vigtig for os.

Telia Danmark

Med en grundig oplæring på vores onboarding kurser kombineret med træning på jobbet klæder vi dig på til at møde kunderne. Kort tid efter din ansættelse får du dine egne salgsbudgetter, som du bliver målt på, og som vi aktivt bruger i forbindelse med din videreudvikling som sælger. Med andre ord: Du kan selv bestemme, hvor meget du vil tjene.

Telia Danmark

Telia Danmark, 11. april
Frederikssund Kommune
Sygeplejerske til Rehabiliteringsafdelingen

Frederikssund Kommune

Er du vores nye kollega?

Vi har to stillinger med start den 1. juni eller efter aftale.

Den ene er på 30 timer ugentlig i dagvagt med vagt hver 3. weekend. For at skabe sammenhæng og kvalitet får du 2 aftenvagter over 6 uger.

Den anden stilling er på 28 timer ugentlig i aftenvagt med vagt hver 2. weekend i ulige uger. I hver 6 ugers periode får du 2 dagvagter. Aftenteamet består af to social- og sundhedsassistenter og en sygeplejerske.


Jobindex, 11. april
STARK
Sælger til trælasten søges

STARK, Frederikssund

Vi søger en fuldblods sælger til vores trælast, som er under en flot udvikling. Du vil blive en del af et dygtigt salgsteam, hvor alle sætter en ære i at yde en god service og rådgivning til vores professionelle og private kunder.

Du kan forvente et spændende job med gode udviklingsmuligheder, gode kolleger, og hvor den daglige omgangstone er fri og uformel. Et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivsel vægtes højt. Flere attraktive personalegoder, og en løn svarende til dine kvalifikationer.

STARK

STARK, 11. april
Frederikssund Kommune
Terapeut til Visitationen

Frederikssund Kommune

Vi søger en ny kollega, som har lyst til at indgå i en spændende og omskiftelig hverdag med mange udfordringer og høj grad af tværfagligt samarbejde. Som udgangspunkt er stillingen på 37 timer ugentligt med start 1. juli.

Visitationen arbejder med koordinering af komplekse borgerforløb, bevilling af personlig og praktisk hjælp, ældre- og plejeboliger, hjælpemidler, boligændringer, hverdagsrehabilitering, velfærdsteknologi og en række andre ydelser og løbende udviklingstiltag.

Du skal visitere til ydelser efter Servicelovens §§ 112, 113, 114, 116 og 83 og har mulighed for at specialisere dig indenfor eksempelvis boligændringer, børnesager eller som kontaktperson for et omsorgscenter.


Jobindex, 11. april
føtexføtex Frederikssund søger salgschef food

føtex

Vi søger en salgschef med et stærkt købmandsgen til at stå i spidsen for Food-enheden. Du får ansvaret for alle salgsaktiviteterne, driften og personalet i enheden. Organisatorisk refererer du til varehuschefen, og du indgår i varehusets ledelse.

Dine opgaver

 • Optimering af omsætning og indtjening
 • Planlægning af salgsaktiviteter, fx kampagner
 • Sikre gennemførsel af koncernbestemte tiltag

føtex, 10. april
Haldor Topsøe A/S
Laborant med godt overblik søges til QC-laboratorium

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Lab. F er et kvalitetskontrollaboratorium på fabrikken i Frederikssund. Vi udfører opgaver for den del af produktionen, der leverer katalysatorer til brug i den kemiske industri og gødningsindustrien. Laboratoriets 23 dygtige og engagerede medarbejdere leverer analyser af råvarer, mellemvarer og færdigvarer, så produktionerne er klædt på til at styre en kompleks fremstillingsproces.

Det er vigtigt, at produktionen, som kører i døgndrift, løbende modtager resultater, så de opnår rigtig kvalitet første gang. Laboratoriet er derfor også bemandet døgnet rundt alle ugens dage. Vi søger en glad og engageret laborant til at styrke vagterne i perioden kl. 6-23 alle ugens dage efter en rullende vagtplan, hvor du arbejder sammen med andre kollegaer.


Haldor Topsøe A/S, 10. april
Walsø Tøj ApSCompanys søger butikschef i Frederikssund

Walsø Tøj ApS

Brænder du for mode, elsker du at sælge, værdsætter du god kundeservice, er du en dygtig leder og vild med Companys mange skønne mærker? – Hvis ja, så kan du være den nye butikschef vi søger efter!

Som Butikschef vil du blandt andet have ansvaret for følgende arbejdsopgaver:

 • Butikkens drift
 • Personalet i butikken, herunder vagtplaner
 • Indkøb af varer til butikken

Vi tilbyder

 • En moderne, inspirerende, dynamisk virksomhed
 • Et professionelt team med dygtige kollegaer
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling i et tøjfirma i vækst

Jobindex, 10. april
Lisberg
PEOPLE & ORGANISATION ADVISOR

Lisberg søger for CO-RO FOOD A/S i Frederikssund

Vil du være en del af en vækstsucces...?

CO-RO FOOD A/S er en dansk mærkevareproducent inden for frugtbaserede læskedrikke. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører kendte brands, som afsættes på det globale marked. 95 % af afsætningen sker i udlandet med fokus på Kina, Mellemøsten og Asien. Virksomheden har solide økonomiske resultater og en ambitiøst vækstplan i årene fremover.

Som People & Organisation Advisor bliver du en del af et HR team i CO-RO Food’s globale HR organisation med base på selskabets hovedkontor i Frederikssund. Du vil få direkte reference til Executive Vice President, Global HR. Jobbet indebærer koordinering og et tæt samarbejde med vores andre HR-afdelinger, især Kina.


Lisberg, 8. april
Flügger A/S
Sommer Assistance Deltid

Flügger A/S

Om du er studerende eller har salgserfaring inden for anden detailhandel, er ikke afgørende, men det er helt afgørende, at du ved, hvad service og verdens bedste kundebetjening er.

Flügger Farver søger timelønnede deltidsmedarbejdere på minimum 18 år til cirka 30 timer pr. måned i følgende butikker:

 • Gl. Køge Landevej, Valby
 • Frederikssund
 • Køge
 • Hellerup

Vagterne er primært placeret omkring weekender.

Flügger A/S

Flügger A/S, 7. april
Frederikssund Kommune
Job- & Virksomhedskonsulent til Jobcenter Frederikssund

Frederikssund Kommune

Jobcenter Frederikssund har valgt at styrke indsatsen for borgere der modtager kontanthjælp herunder borgere under Integrationsloven med en stilling der foreløbigt besættes for et år. Vi arbejder målrettet med virksomhedscenterprincippet og er en del af et projekt ’Virksomhedscenter generation – 2’.

Vi ser gerne, at du har en relevant uddannelse, eller solid erfaring som Job- & Virksomhedskonsulent fra et jobcenter.


Jobindex, 7. april
Frederikssund Kommune
Lærings- og inklusionskonsulenter, der kan motivere

Frederikssund Kommune

I Frederikssund Kommune vil vi noget med folkeskolen og børneområdet.

Vi har gennemført en bred evaluering og indsats i forhold til ledelse af folkeskolerne. Vi har skoler, der deltager i forsøg, og et skoleområde der længe har arbejdet hen mod reformen.

Vi ved også, at der kan være udviklingspotentiale i forhold til de varierede læringsfællesskaber, hvor alle børn lærer, udvikler sig og er i trivsel.


Jobindex, 7. april
Frederikssund Kommune
Koordinator af frivilligt arbejde i Ældre og Sundhed

Frederikssund Kommune

Vil du være med til at styrke og understøtte den frivillige indsats?

Regeringen har fordelt en pulje til et permanent løft af indsatsen på ældreområdet. I den forbindelse har vi oprettet to stillinger, begge på 37 timer ugentlig og med start den 1. juni.

Du får base på Aktivitets- og Administrationscenteret Østergården i Frederikssund og kommer til at referere til afdelingslederen for plejeboligområdet.


Jobindex, 7. april

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 36 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.