1 til 20 af 49 resultater.

Dine valg

 • FjernFrederikssund, Helsinge

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

LukketOpslagsdato

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Haldor Topsøe A/S
Laborant med godt overblik søges til QC-laboratorium

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Du er en engageret og dygtig laborant med positiv indstilling. I samarbejde med laboratoriets øvrige dygtige og engagerede medarbejder, skal du varetage de daglige analyser, der er nødvendige for at sikre, at vores produkter holder sig inden for fastsatte specifikationer. Som laborant har du fokus på at levere analyser af råvarer, mellemvarer og færdigvarer, så produktionerne er klædt på til at styre en kompleks fremstillingsproces.

For at understøtte Haldor Topsøes kommende vækst strategi, søger vi en glad og engageret laborant til at deltage i vagterne alle uges dage. Du arbejder efter en rullende vagtplan der hedder Dag-Aften-Nat, hvor du arbejder sammen med andre kollegaer.

Jobbet

 • medvirke til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø
 • analysere råvarer, mellemvarer og færdigvarer
 • deltage i kalibrering og validering af apparater og metoder

Haldor Topsøe A/S, 23. januar
Frederikssund Kommune
Socialrådgiver/Sagsbehandler til Voksenafdelingen

Frederikssund Kommune

Da en af vores socialrådgivere overgår til anden stilling i 2 år, søger vi hendes afløser i samme tidsperiode.

Den tidsbegrænsede stilling er i Voksenafdelingen/ team 6, hvor der arbejdes med den sociale indsats for borgere over 18 år.

Du skal være uddannet socialrådgiver/socialformidler eller have en anden relevant faglig baggrund.

Stillingen er på 37 timer ugl.


Jobindex, 22. januar
Frederikssund Kommune
Familieafdelingen søger nye socialrådgivere på Ungeområdet

Frederikssund Kommune

Er du socialrådgiver med særlig interesse i unge– og familieområdet, i alderen 13 til 22 år, har vi 2 ledige stillinger til besættelse pr. 1. marts 2015.

Vi er for 10 måneder siden gået i luften med et nyt projekt, hvor vi fagligt særligt skal arbejde med videreudvikling af:

 • Vores visitation – med fokus på tidlig indsats mv
 • Netværks- og sagsteammøder for aktiv inddragelse af børn/unge, forældre og netværk
 • Et nyt Forebyggende og intensivt tilbud og kompenserende tiltag, som alternativ til anbringelse

Jobindex, 22. januar
Frederikssund Kommune
Souschef søges til vores lokale foranstaltninger på Thorstedlund pr. 1. marts 2015

Frederikssund Kommune

Er du velfunderet og visionær i forhold til det socialpædagogiske felt, og har du lyst til at udvikle arbejdet med unge og deres familier, så kan du være den, vi søger.

Vi søger en souschef med stærke pædagogfaglige, ledelsesmæssige og personlige kompetencer.

Vi er et relativt nyt tilbud (marts 2014) der består af 4 teams - Ungekonsulenter, Forebyggelseskonsulenter på overbygningsskolerne, Forebyggende familiebehandlingsteam, og et Intensivt familiebehandlingsteam, der arbejder som alternativ til anbringelse.

Se funktionsbeskrivelsen her.


Jobindex, 22. januar
FOATo sagsbehandlere søges til FOAs A-kasse Frederikssund-Nordsjælland

FOA

Har du lyst til at hjælpe FOAs medlemmer? Og vil du være med på holdet som sikrer, at FOAs a-kasse bliver ved med at være i toppen af Danmarks bedste a-kasser?

Vi søger to nye sagsbehandlere, som både kan indgå i a-kassens daglige arbejde og også skal være med til, at varetage nye arbejdsopgaver der er på vej til a-kassen.

A-kassen skal i løbet af sommeren i gang med nye spændende arbejdsopgaver, som bl.a. indebærer flere samtaler med vores ledige. Nogle af disse samtaler afholdes i et tæt samarbejde med Jobcenteret. Vi får desuden flere ændringer i vores arbejde som følge af den nye arbejdsmarkedsreform.


FOA, 22. januar
Frederikssund Kommune
Græse Bakkebyskolens SFO søger pædagogmedhjælper

Frederikssund Kommune

32 timer – tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi søger en kollega, med energi, begejstring og lyst til at arbejde med børn i forskellige sammenhænge. Du skal have evnen til selvstændigt at planlægge aktiviteter og deltage i skolesamarbejdet. Du skal bl.a. arbejde som klassepædagog med skoletimer, UUV-timer (alene timer i skoledelen), møder med eksterne samarbejdspartnere, team-samarbejde, udarbejde elevplaner m.m.

Den person vi søger, skal have lyst til, og gerne have erfaring med at

 • Arbejde i et tæt samarbejde med lærere og pædagoger.
 • Være åben, imødekommende og have et anerkendende menneskesyn

Jobindex, 21. januar
Gribskov KommuneChefjurist

Gribskov Kommune

Kan du være faglig spydspids inden for det juridiske område og være tæt sparringspartner for Borgmester og Direktion i offentligretlige spørgsmål?

Du kommer til at arbejde med en bred opgaveportefølje med fokus på opgaver omkring de generelle forvaltningsmæssige rammer. Som chefjurist skal du medvirke til at fastholde og styrke det juridiske arbejde, som en kompetent. løsningsorienteret og troværdig samarbejdspartner i organisationen. Du skal være inspirator og rollemodel ved at understøtte den faglige udvikling og sparring mellem kommunens jurister.

Du bliver en del af en spændende stabsfunktion i Center for Strategi og Ledelse, der servicerer den samlede politiske og administrative organisation. Du vil have gode muligheder for selv at præge jobbet.


Gribskov Kommune, 20. januar
Haldor Topsøe A/S
Driftsoperatør til skiftehold

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Du vil gerne være med til at skabe og fastholde en effektiv produktion i et godt arbejdsmiljø med fokus på løbende forbedringer, selvstændig­hed og målstyring.

Produktionsafdeling K2 fremstiller katalysatorer, som blandt andet bliver brugt til fremstilling af kunstgødning. I afdelingen er vi ca. 50 medarbejdere.

Vi arbejder på skiftehold med 8 timers vagter på hverdage og 12 timers vagter i weekender.

Som driftsoperatør skal du:

 • medvirke til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø
 • sikre, at produktionen for dit område bliver gennemført som planlagt
 • sikre orden og ryddelighed i dit område

Haldor Topsøe A/S, 20. januar
Irma A/SIrma Frederikssund søger souschef

Irma A/S

I Irma har vi et fastlagt aspirantforløb for alle kommende souschefer. Forløbet varer 3-5 måneder, hvor du er i en udvalgt Irma-butik og følger butikschefen. Sammen med distriktschefen og en HR-konsulent følger I løbende op på dit forløb for at sikre, at du klædes bedst muligt på til at være Souschef i en Irma butik.

Som souschef indgår du i et tæt makkerskab med butikschefen og er derfor inde over alle driftsmæssige opgaver og beslutninger i butikken, og du får derigennem opbygget erfaring med bl.a:

 • Administration og løn
 • Budgetter og resultatopfølgning
 • At styrke salget og udvikle en forretning

Irma A/S, 20. januar
HedeDanmark a/s
Udadvendt og resultatorienteret projektleder til afdeling for Natur og Vand, Øst

HedeDanmark a/s, Sorø eller Frederikssund

Kan du tænke vandløbsvedligeholdelse og -restaurering samt oprensningsopgaver ind i en forretningsmæssig sammenhæng, og inspireres du af kundekontakt, salg, projektledelse og forretningsudvikling, så har vi en spændende stilling til dig!

I HedeDanmark a/s, afdeling for Natur og Vand, søger vi en udadvendt, selvstændig og resultatorienteret projektleder, der kan sælge, understøtte og udvikle ydelser i forbindelse med vandløbsvedligeholdelse og -restaureringer. Opgaver som oprensning af primært regnvandsbassiner, naturpleje, naturgenopretning mv. vil også være en del af jobbeskrivelsen.

Du kommer til at indgå i en relativ lille afdeling og vil derfor få stor indflydelse på, hvordan vi fremadrettet videreudvikler denne del af HedeDanmarks forretning.

HedeDanmark a/s

Jobindex, 19. januar
Søndergaard Nedrivning A/S
Entrepriseleder

Søndergaard Nedrivning A/S, Frederikssund

Til vores hovedkontor i Frederikssund søges en ambitiøs og resultatorienteret entrepriseleder til nedrivningsopgaver på Sjælland, primært i Københavnsområdet.

Med reference til entreprisechefen får du ansvaret for planlægning, styring og gennemførelse af nedrivnings- og miljøsaneringsprojekter. Du vil endvidere være med til at fortsætte udviklingen af virksomheden i et stærkt dedikeret team af gode kolleger, der dagligt arbejder med stort engagement og i udstrakt grad af frihed under ansvar.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Planlægning og styring af nedrivningsentrepriser
 • Sikre overholdelse af såvel interne som eksterne krav
 • Forhandling og samarbejde med bygherre, myndigheder, leverandører og underentreprenører
Søndergaard Nedrivning A/S

Jobindex, 19. januar
Haldor Topsøe A/S
Group leader - Mechanical group

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund/Lyngby

Production Plant Engineering (PPE) is a multi-discipline department with 50+ employees and is dedicated to engineering of Topsoe’s catalyst production plants. Thanks to Topsoe’s growth strategy we are changing from doing merely revamp engineering for our catalyst production facilities in Frederikssund to doing larger revamp projects and greenfield plants (turnkey) for Topsoe’s global production sites too. To meet the requirements, we get assistance from Topsoe’s other engineering departments (located in Lyngby and Delhi) having extensive experience with basic engineering, catalyst and hardware supply for global third party clients.

We are looking for a group leader for PPE’s Mechanical group (ten mechanical engineers) who can bridge between groups and departments in the matrix organization.


Haldor Topsøe A/S, 19. januar
Søndergaard Nedrivning A/S
Projektleder

Søndergaard Nedrivning A/S, Frederikssund

Til vores hovedkontor i Frederikssund søges en ambitiøs og resultatorienteret projektleder til større nedrivningsopgaver på Sjælland, primært i Københavnsområdet.

Med reference til entreprisechefen får du ansvaret for planlægning, styring og gennemførelse af nedrivnings- og miljøsaneringsprojekter. Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Planlægning og styring af større nedrivningsentrepriser
 • Sikre overholdelse af såvel interne som eksterne krav
 • Forhandling og samarbejde med bygherre, myndigheder, leverandører og underentreprenører
Søndergaard Nedrivning A/S

Jobindex, 19. januar
ALDISouschef

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Som souschef for filiallederen deltager du i den daglige ledelse. Du leder og motiverer teamet i butikken, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 17. januar
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 17. januar
PIECES
Butikschef, Frederikssund

PIECES

Til Pieces søger vi en resultatorienteret butikschef, som kan være med til at sikre den fortsatte udvikling af vores butik i Frederikssund.

Som butikschef får du ansvaret for butikkens daglige drift, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal til udvikling og ledelse af dine medarbejdere. Det er derfor vigtigt, at du er god til at fastholde fokus, og at du kan bevare overblikket. Som butikschef vil du blive uddannet i Bestsellers Shop Manager Programme, som vil udbygge dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift.


PIECES, 16. januar
Lomax A/SVelskrivende SEO-haj søges til lomax.dk

Lomax A/S, Frederikssund

Brænder du for SEO og tekstskrivning og har lyst til at blive en del af et ungt team af ildsjæle, så er det her måske jobbet for dig. Som vores nye kollega bliver du en del af e-teamet, der optimerer og udvikler lomax.dk – en af Danmarks førende B2B webshops – således at sitet hele tiden er blandt markedets first movers på nye online tiltag. Du skal sørge for at det også gør sig gældende på SEO-området.

Jobbet har sit udgangspunkt i SEO og den interne søgemaskine, men du vil blive en del af e-teamets hverdag og vil derfor også have mulighed for at komme med indspark til webshoppens udvikling mere generelt. Opgaverne vil blandt andet indbefatte:

 • Copywriting, dvs. udarbejdelse af tekster til lomax.dk – alt fra blogindlæg til beskrivelse af kategorier og produkter
 • Ansvarlig for samarbejdet med vores webbureau og sammen med dem sørge for at sitet løbende udvikles SEO-mæssigt

Jobindex, 16. januar
Haldor Topsøe A/S
Holdleder

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Du er en dygtig og engageret holdleder, der ser det som en spændende udfordring at skabe optimale rammer for en effektiv produktion i et godt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på synlig ledelse og målstyring.

Vi søger en holdleder til produktionsafdeling P3. Vi er ca. 90 medarbejdere, med ni driftsoperatører og to assistenter på hver af holdene. Vi kører 12 timers vagter i femholdskift. Afdelingen producerer katalysatorer, som anvendes til at fjerne NOX fra dieselmotorer på lastbiler, entreprenør- og landbrugsmaskiner verden over og bidrager derigennem til et bedre miljø.

Haldor Topsøe er førende inden for heterogen katalyse og leverer katalysatorer og procesdesign til bl.a. olieraffinaderier, rensning af røg fra kraftværker og til miljørigtige energiprocesser. Årsomsætningen udgjorde i 2013 5,3 milliarder kroner genereret af vores 2.700 medarbejdere verden over.


Haldor Topsøe A/S, 15. januar
Frederikssund Kommune
Botilbudet Lunden søger to pædagoger på 37 timer

Frederikssund Kommune

Lunden er et § 108 tilbud for 14 udviklingshæmmede med vidtgående fysisk og psykisk handicap. Alle beboere er mobile og delvis selvhjulpne. Lunden er opdelt i 4 huse, hvilket medfører, at du arbejder selvstændigt, men altid med en kollega i nærheden. Det er Lundens mål at styrke praktiske og sociale færdigheder, således at den enkelte beboer kan blive så selvstændig og selvhjulpen i hverdagen som muligt. Vi har fokus på kreative og fysiske aktiviteter, sund kost samt selv- og medbestemmelse.

Pædagogisk arbejder vi med neuropædagogik, sansemotorik, kommunikation og socialt samspil. Vi tager udgangspunkt i den enkelte beboers ressourcer og har fokus på såvel udvikling som omsorg.


Jobindex, 15. januar
WiseCon A/S
Product Manager

WiseCon A/S, Helsinge

Vi udvider vores udviklingsafdeling med en dynamisk og erfaren Product Manager. I tæt samarbejde med det øvrige udviklingsteam, skal du være med til at forbedre vores produkter og uddanne vores partnere samt teste, dokumentere og yde hotline.

Dine primære opgaver er:

 • Uddanne danske og udenlandske partnere i vore produkter
 • Supportere partnere i forhold til drift/montage og udviklingsønsker
 • Teste og dokumentere produktforbedringer inden de frigives til produktion

Du får ansvaret for 2 produktgrupper og refererer til udviklingschefen. Du fungerer godt i et lille team, og kan præsentere, påvirke og rådgive dine omgivelser. Du er selvkørende, energisk og kender vejen til målet – både alene og sammen med dit team. Udfordringer håndterer du konstruktivt og positivt og gerne med et glimt i øjet.


Jobindex, 15. januar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
HK Danmark karrieretjek skyskraber
1 til 20 af 49 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.