1 til 20 af 38 resultater.
Frederikssund Kommune
Social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Pedershave

Frederikssund Kommune

Stillingen er på 28 timer ugentlig og med start den 1. december 2015 eller den 1. januar 2016.

Pedershave er et nyere omsorgscenter, som ligger i skønne landlige omgivelser i udkanten af byen. Her er 60 plejeboliger fordelt i tre huse, og vi er ved at udbygge med yderligere 36 boliger.

Den landlige placering præger vores vision:
”På Omsorgscenteret Pedershave leves et trygt, aktivt og glædesfyldt liv på landet”.


Jobindex, 5. oktober
Mercuri Urval
Rektor

Mercuri Urval søger for Frederikssund Gymnasium (FG)

Er du en erfaren leder, der brænder for gymnasieskolen? Kan du stå i spidsen for den strategiske ledelse af et velfungerende og ambitiøst gymnasium? Er du ambitiøs, udviklingsorienteret og struktureret? Så er du måske vores nye rektor.

FG søger en rektor, der, i tæt samarbejde med vicerektor og den pædagogiske leder, kan stå i spidsen for ledelsen af gymnasiet i de kommende år. Jobbet som rektor stiller store krav til dine styrings- og ledelseskompetencer, dine kommunikative evner og dit operationelle såvel som strategiske overblik.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 2. oktober
Frederikssund Kommune
Erfaren familiebehandler søges til Thorstedlund pr. 1. januar 2016

Frederikssund Kommune

Det intensive team vil som udgangspunkt i en periode på op til 12 måneder arbejde med særdeles udviklingstruede unge i aldersgruppen 13 til 18 år og deres familier.

Vi arbejder med meget komplekse problematikker, der kræver fleksible løsninger. Det vil i praksis sige, at vi arbejder med både familiebehandling af terapeutisk karakter, samt med praktisk pædagogisk støtte i hjemmet.

Vi har fagligt fokus på opgavens karakter og forsøger også at tilpasse vores løsninger udefra familiens eget oplevede behov og udviklingspotentiale.


Jobindex, 2. oktober
Gribskov KommunePlanlægger med hang til GIS

Gribskov Kommune

Center for Teknik og Erhverv søger planlægger med hang til GIS.

Vi søger en planlægger, der skal være med til at udvikle vores byer og landområder.

Har du lyst til at arbejde med kommune-, by- og lokalplanlægning? Har du flair for GIS og lyst til at sætte det i spil i din og andres hverdag? Så er du måske vores nye kollega.


Gribskov Kommune, 1. oktober
Frederikssund Kommune
Aftensygeplejerske til Hjemmesygeplejen

Frederikssund Kommune

Vi har brug for din høje faglighed og dit engagement
Stillingen er på 28-32 timer ugentlig med vagt hver 2. eller hver 4. weekend og start den 1. december. Det er nødvendigt, at du har nogle års erfaring som sygeplejerske.

Din kerneopgave er at yde generel og specialiseret sygepleje. Målgruppen er borgere i eget hjem, på omsorgscentrene og på Rehabiliteringsafdelingen. Du visiterer selv til dine ydelser ud fra områdets kvalitetsstandarder. Desuden skal du efter oplæring kunne besvare nødkald og døgntelefon.


Jobindex, 1. oktober
fakta a/sButikschef, fakta Frederikssund

fakta a/s

Som butikschef i fakta Frederikssund får du et virkelig alsidigt lederjob, hvor du er med til at udvikle forretningen og medarbejdere i alle aldre. For at du kommer godt i gang, starter du med et aspirantforløb, hvor du klædes på både teoretisk og praktisk, får en personlig coach gennem hele forløbet og får en tæt kontakt med salgschefen.

Som butikschef foregår størstedelen af din dagligdag ude i butikken. Her taler du med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt dine medarbejdere. I starten er det vigtigt, at du bruger tid på at opbygge et godt kendskab til kunderne og lokalområdet.

Der vil også hver dag være nye udfordringer med bemanding, kunder, håndtering af varer m.m., der er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig. Du har opfølgning og sparring med din salgschef 1-2 gange om måneden, hvor I kan vende udfordringer, og du afholder selv butiksmøder hver måned med dine medarbejdere.


Coop Danmark A/S, 1. oktober
Frederikssund Kommune
Administrativ medarbejder til handicapområdet

Frederikssund Kommune

I forbindelse med omorganisering af det specialiserede voksenområde i Frederikssund Kommune søger vi i afdelingen for handicap og botilbud en administrativ medarbejder til en nyoprettet stilling på 37 timer ugentligt.

Du får en alsidig stilling med ansvar og hvor du medvirker til løsning af mange forskellige opgaver. Dine fokusområder vil dog være lønindberetning, betaling af regninger samt administration af handicapledsagerordningen.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på samarbejde og et godt arbejdsmiljø. Du bliver den eneste administrative medarbejder, men får en masse dygtige og engagerede socialpædagogiske medarbejdere som kollegaer. Vi har et godt og uformelt arbejdsfællesskab, hvor humor og hjælpsomhed er i højsæde.


Jobindex, 29. september
ALDIButiksassistenter

ALDI

Du er vores første kontakt med kunderne. Din venlighed og kompetence indenfor salg og kassearbejde gør en forskel. Derudover skal du sammen med dine kollegaer sørge for, at dit ALDI Marked altid fremstår pænt og rent.

En baggrund og uddannelse indenfor detailhandel vil være en fordel, men er ingen betingelse, idet vi giver en grundig oplæring. Vi forudsætter, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og er ansvarsfuld og pålidelig. Hvis du har de rette kvalifikationer, er der mulighed for yderligere karriere.


ALDI, 26. september
Moment Professionals
QA Validation Specialist

Moment Professionals søger for Brenntag Biosector i Frederikssund

Vil du være en del af en spændende virksomhed i vækst, og søger du en alsidig stilling med stor kontaktflade, så er du måske den QA Validation Specialist, Moment Professionals søger for Brenntag Biosector.

Moment Professionals søger for Brenntag Biosector, verdens største producent af adjuvanter til human vacciner, en QA Validation Specialist, der med sin lyst og viden skal bidrage til at højne GMP-niveauet i virksomheden, i tæt samspil med resten af organisationen.

Grundet øgede krav fra kunder og myndigheder arbejdes der med et stort fokus på at komme i mål med en europæisk GMP certificering, hvilket betyder stor travlhed og ændrede processer og arbejdsgange for alle i virksomheden, produktionen, såvel som QC og QA.


Moment, 24. september
Moment Professionals
QA Specialist

Moment Professionals søger for Brenntag Biosector i Frederikssund

Moment Professionals søger for Brenntag Biosector, verdens største producent af adjuvanter til human vacciner, en QA Specialist, der med sin lyst og viden skal bidrage til at højne GMP-niveauet i virksomheden, i tæt samspil med resten af organisationen.

Grundet øgede krav fra kunder og myndigheder arbejdes der med et stort fokus på at komme i mål med en europæisk GMP certificering, hvilket betyder stor travlhed og ændrede processer og arbejdsgange for alle i virksomheden, produktionen, såvel som QC og QA. Brenntag Biosector har travlt, og søger derfor en QA Specialist, der har lyst til at arbejde med review af batch journaler samt afvigelseshåndtering.

Den nyoprettede stilling er placeret i QA-afdelingen, hvor du bliver en del af et harmonisk team, som, med stor ansvarlighed samt en faglig og pragmatisk tilgang, bidrager aktivt til GMP implementeringen i organisationen.


Moment, 24. september
Lidl Danmark K/SButikschef

Lidl Danmark K/S, Frederikssund

Har du lysten og evnerne til at stå i spidsen for en Lidl-butik, og et team af dygtige og engagerede medarbejdere? Kan du lede, motivere og gå forrest, uanset hvilke udfordringer du og dine medarbejdere møder? Motiveres du af at skabe resultater - også igennem dine medarbejdere?

Om jobbet

 • Daglig ledelse og motivation af lederteamet i butikken med udgangspunkt i Lidls værdier
 • Ansvar for planlægning af omsætningsmål, personaleplanlægning og prioritering af arbejdsopgaver
 • Deltage aktivt i rekrutteringen af nye medarbejdere

Lidl Danmark K/S, 23. september
Frederikssund Kommune
Lærere

Frederikssund Kommune

På Falkenborgskolen er 3 stillinger som lærere ledige til besættelse snarest muligt.

Skema 1
Lærer til 1. klasserne.
Fag: Matematik, engelsk, billedkunst, natur / teknik og kristendom.

Skema 2
Lærer til 4. og 6. klasse.
Fag: Matematik, engelsk, kristendom og natur/teknik.

Skema 3
Lærer til modtageklasserne:
En række fag i modtageklasserne, dansk som andet sprog og engelsk.


Jobindex, 18. september
JGA Auto ApSMekaniker

JGA Auto ApS, Frederikssund

Vi er et større frit værksted som primært beskæftiger os med salg og service af: SEAT-, AUDI-, VW- og SKODA-produkter. Firmaet blev stiftet i 2007 og servicerer og vedligeholder VAG-biler af nyere dato.

Den mekaniker, vi søger, skal have en høj arbejdsmoral og ”brænde” for VAG-bilerne, samt at vi er de bedste og have ambitioner om at være førstemand (m/k) og om muligt evt. mere på sigt.

Vi vægter kvalitet samt at overholde indgåede aftaler, vi sætter en ære i at give kunden den bedste oplevelse.

God løn, sundhedsforsikring, gratis frugtordning samt ordnede forhold tilbydes.


Jobindex, 18. september
Haldor Topsøe A/S
Driftsoperatør

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Du brænder for at være med til at skabe og fastholde optimale rammer for en effektiv produktion i et godt arbejdsmiljø med fokus på løbende forbedringer, selvstændighed og målstyring!

Så er det måske dig vi har brug for, som skifteholdsmedarbejder til produktionsafdeling P4?

Produktionsafdeling P4 er en del af Refinery-produktionsenhederne. Refinery-katalysatorer anvendes til at fjerne urenheder fra olie på olieraffinaderier. Topsøe er førende i fremstilling af miljøvenlig diesel med lavt svovlindhold.

Jobbet

 • gennemføre omstilling af maskiner og udføre mindre vedligehold på udstyr
 • overholde standarder og beskrevne arbejdsgange
 • bidrage aktivt til løbende forbedringer af produktionen og arbejdsmiljøet

Haldor Topsøe A/S, 18. september
Power Technic ApSSalgsingeniør/produktchef – Teknisk salg

Power Technic ApS, Frederikssund

Du bliver ansvarlig for at vedligeholde og udbygge virksomhedens kunde- og produktportefølje samt yde teknisk support til kunder og bidrage positivt til væksten i firmaet.

Vi søger 2 profiler, men med hver sin baggrund inden for hhv. elektronik og el-teknik.

Opgaver:

 • Teknisk og kommerciel support til kunder.
 • Vedligeholde og udbygning af salget til nuværende kunder.
 • Opsøgende salg med lejlighedsvis kundebesøg.
 • El-teknisk profil vil have produktansvar for vores LED-drivere og tilbehør samt vores automationsprodukter.


Jobindex, 11. september
Curia ManagementMarketingkoordinator

Curia Management søger for Metro Therm A/S i Helsinge

Brænder du for at arbejde i en koordinatorrolle og samtidig få muligheden for at arbejde med grafiske programmer? Så er jobbet som marketingkoordinator hos Metro Therm i Helsinge måske noget for dig.

Det går godt for Metro Therm, som nu har valgt at øge investeringerne inden for marketingområdet. Stillingen er nyoprettet, og du kommer til at indgå i et professionelt team, hvor du får snitflader både internt og eksternt med at drive de mange opgaver med flere brands og produktområder. Du kommer til at referere til den marketingansvarlige for Metro Therm.

Dine opgaver bliver bl.a.

 • Koordinere grossist- og installatørkampagner
 • Koordinere og udarbejde manualer, brochurer, flyers og prislister
 • Messekoordination

Curia Management, 11. september
LOF FrederikssundSkoleleder

LOF Frederikssund

Stillingen er en deltidsstilling med en vekslende arbejdsbelastning hen over året.

Vi søger en person med interesse for folkeoplysning og interesse og evner for at udvikle LOF Frederikssund med nye tiltag og aktiviteter.

Skolelederens væsentligste opgaver er:

 • I samarbejde med bestyrelsen fastlægge strategien for LOF Frederikssunds udvikling og drift.
 • Daglig leder af vores dygtige lærerkorps.
 • Udvikle og sammensætte sæsonprogram og koordinere trykning og uddeling.
 • Forestå produktion og opdatering af afdelingens hjemmeside, eventuelt i samarbejde med IT-ansvarlig.

Jobindex, 9. september
ALDISouschef

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Som souschef for filiallederen deltager du i den daglige ledelse. Du leder og motiverer teamet i butikken, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 8. september
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 7. september
Salgsassistent til Netto
Som salgsassistent er du med til at sikre, at vores kunder får en god indkøbsoplevelse.
Netto, Frederikssund
Dansk Supermarked, 5. oktober
Annonce:
1 til 20 af 38 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.