1 til 20 af 47 resultater.
Gribskov KommuneSocial- og sundhedsassistenter til aftenvagt

Gribskov Kommune

Vi søger dygtige og ansvarsbevidste social- og sundhedsassistenter til plejecenter Helsingegården.

Helsingegården er et velfungerende plejecenter, hvor vi hver dag har fokus på, at beboerne får et så godt og aktivt ældreliv som muligt. Som assistent i aftenvagten får du et særligt ansvar for at løse komplekse sygeplejeopgaver i huset, og vi tilbyder kompetenceudvikling indenfor klinisk sygepleje.

Vi har et skarpt fokus på forebyggelse og anvender triage, som værktøj til tidlig opsporing, og på den måde arbejder vi systematisk og målrettet med at undgå indlæggelser og tab af funktionsniveau. Du vil blive en aktiv medspiller i det fortløbende arbejde, og du vil få et stort ansvar for at triage anvendes systematisk i det daglige.


Gribskov Kommune, 28. august
ALDIButiksassistenter

ALDI

Du er vores første kontakt med kunderne. Din venlighed og kompetence indenfor salg og kassearbejde gør en forskel. Derudover skal du sammen med dine kollegaer sørge for, at dit ALDI Marked altid fremstår pænt og rent.

En baggrund og uddannelse indenfor detailhandel vil være en fordel, men er ingen betingelse, idet vi giver en grundig oplæring. Vi forudsætter, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og er ansvarsfuld og pålidelig. Hvis du har de rette kvalifikationer, er der mulighed for yderligere karriere.


ALDI, 28. august
A/S Arbejdernes Landsbank
Kunderådgiver til filialen i Frederikssund

A/S Arbejdernes Landsbank

Er du en resultatorienteret holdspiller med en stærk forretningssans? Rådgiver du altid dine kunder på et ansvarligt grundlag? Og er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Så vil vi rigtig gerne byde dig velkommen som vores nye kunderådgiver i vores filial i Frederikssund.

A/S Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank har i dag sektorens højeste kundetilfredshed blandt de danske privatkunder, og det bliver din opgave at sikre fortsat høj tilfredshed blandt dine kunder. Du skal med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælpe kunderne med at få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker.

A/S Arbejdernes Landsbank

A/S Arbejdernes Landsbank, 27. august
JYSK A/SSælger - 25 timer til JYSK i Helsinge

JYSK A/S

Hvorfor arbejde i JYSK?
JYSK er en velfunderet virksomhed, som belønner godt købmandskab og hårdt arbejde. Vores kunder værdsætter vores kompetente og hjælpsomme service og vores gode tilbud. Som sælger i JYSK vil du med glæde levere dette til dem.

Hvad kan du forvente at lave til daglig?

 • Du er ansigtet udadtil i vores virksomhed og du har et smil i stemmen såvel som på læben
 • Du hilser altid på og taler med kunderne og viser interesse for deres behov
 • Du maksimerer salg og kundetilfredshed ved sørge for en velopfyldt butik og at varerne altid er på lager og disponeret med korrekt pris og skiltning
 • Du er et vigtigt medlem af et energisk og hårdarbejdende team, hvor du vil smøge ærmerne op for at hjælpe dine kolleger i alle opgaver, såsom varemodtagelse, rengøring og varebestilling

JYSK A/S, 27. august
Frederikssund Kommune
Digitaliseringskonsulent til IKT og Digitalisering

Frederikssund Kommune

IKT og Digitalisering søger en digitaliseringskonsulent, 37 timer ugentlig, til at arbejde med implementering af ny teknologi på tværs af den kommunale organisation.

Vi skal sikre implementering af en række fællesoffentlige og –kommunale digitaliseringsinitiativer i de kommende år. Derudover har vi fokus på velfærdsteknologi og at implementere i bund, på løsninger, som vi allerede har anskaffet. Du skal derudover være med til at understøtte en kultur, hvor vi løbende arbejder med procesforbedringer, og har fokus på effektivisering og kvalitetsudvikling. IKT og Digitalisering bistår de enkelte fagområder med udarbejdelse af businesscases, processtyring, koordinering m.v. og spiller derfor en aktiv rolle i hele organisationen.


Jobindex, 26. august
Søndergaard Nedrivning A/SEntrepriseleder

Søndergaard Nedrivning A/S, Frederikssund

Med reference til projektlederen får du ansvaret for planlægning, styring og gennemførelse af nedrivnings- og miljøsaneringsprojekter. Du vil endvidere være med til at fortsætte udviklingen af virksomheden i et stærkt dedikeret team af gode kolleger, der dagligt arbejder med stort engagement og i udstrakt grad af frihed under ansvar.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Planlægning og styring af nedrivningsentrepriser
 • Forhandling og samarbejde med bygherre, myndigheder, leverandører og underentreprenører
 • Koordinering og samarbejde på tværs af organisationen

Du tilbydes et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en af Danmarks største nedrivningsvirksomheder. Du får gode muligheder for at udvikle dine personlige- og faglige kompetencer og vil løbende blive tilbudt relevant efteruddannelse. Løn efter kvalifikationer, firmabil samt pension og sundhedssikring.

Søndergaard Nedrivning A/S

Jobindex, 26. august
Søndergaard Nedrivning A/SProjektleder

Søndergaard Nedrivning A/S, Frederikssund

Til vores hovedkontor i Frederikssund søges en ambitiøs og resultatorienteret projektleder til større nedrivningsopgaver, primært i hovedentrepriser på Sjælland og i Københavnsområdet.

Med reference til entreprisechefen får du ansvaret for planlægning, styring og gennemførelse af nedrivnings- og miljøsaneringsprojekter. Du vil endvidere være med til at fortsætte udviklingen af virksomheden i et stærkt dedikeret team af gode kolleger, der dagligt arbejder med stort engagement og i udstrakt grad af frihed under ansvar.

Du tilbydes et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en af Danmarks største nedrivningsvirksomheder. Du får gode muligheder for at udvikle dine personlige- og faglige kompetencer og vil løbende blive tilbudt relevant efteruddannelse. Løn efter kvalifikationer, firmabil samt pension og sundhedsforsikring.

Søndergaard Nedrivning A/S

Jobindex, 26. august
Frederikssund Kommune
Arkivassistent til Stadsarkivet

Frederikssund Kommune

Stadsarkivet for Frederikssund Kommune søger en arkivassistent 32 timer ugentligt, til en midlertidig 2-årig stilling, til at ordne, pakke og registrere kommunens papirarkivalier.

Stadsarkivet er et relativt nyt § 7 arkiv, hvilket vil sige at der ligger en stor opgave med at ordne og kvalitetssikre kommunens samlinger. Arkivets samlinger består materiale fra Frederikssund kommune og fra de tidligere kommuner Jægerspris, Frederikssund, Skibby og Slangerup. Derudover har vi også en del materiale fra det nu nedlagte Fredensborg Amt. Har du lyst at deltage i opbygningen af arkivets samlinger, så er det måske dig, vi søger til jobbet.


Jobindex, 25. august
STARK
Chauffør søges til spændende stilling hos STARK Frederikssund

STARK, Frederikssund

Hos STARK er vi forsat inde i en særdeles positiv udvikling og søger derfor en dygtig og serviceminded chauffør.

Som chauffør med base i STARK Frederikssund bliver du en del af et aktivt team, som målrettet betjener håndværkere, virksomheder og private selvbyggere. Her er der tale om en stilling, der i overvejende grad handler om leverancer til HusCompagniet.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Kørsel i vore egne lastvogne med kran i størrelsen 8-18 T
 • Pakning og læsning af kundeordrer til HusCompagniet
 • Kundekontakt
STARK

STARK, 24. august
Gribskov KommuneMedarbejder til kontrolgruppen

Gribskov Kommune

Kontrolgruppen er forankret i Center for Koncernstyring og IT og består af 3 medarbejdere der har til opgave at sikre at borgerne kun modtager de ydelser de er berettigede til. Ligeledes vil kontrolgruppen tage del i opfølgning af forskellige kontrakter i organisation samt arbejdet med økonomisk friplads.

I Kontrolgruppen kan vi tilbyde et spændende og udfordrende job i et Center med godt arbejdsklima hvor ikke 2 dage er ens. Mulighed for egen tilrettelæggelse i kontrolarbejdet sammen med resten af teamet. Derfor er fællesskab og samarbejde er et must.


Gribskov Kommune, 21. august
Frederikssund Kommune
Job & virksomhedskonsulent søges til Jobcenter Frederikssund

Frederikssund Kommune

Jobcenter Frederikssund søger en erfaren og initiativrig konsulent, som kan være med til at styrke den virksomhedsrettede indsats. Den seneste beskæftigelsesreform lægger op til en mere intensiv indsats overfor virksomhederne. Vi ønsker at styrke den virksomhedsrettede indsats i kombination med varetagelse af indsatsen for jobparate kontanthjælpsmodtagere og søger derfor en ny kollega til at varetage funktionen som job- & virksomhedskonsulent i Jobcenter Frederikssund.

I samarbejde med dine kolleger vil dine primære opgaver blandt andet være

 • opsøgende og vedligeholdende virksomhedskontakt
 • jobformidling og rekruttering
 • etablering af virksomhedspraktikker, løntilskudsansættelser og jobrotationsprojekter

Jobindex, 20. august
fakta a/sButikschef, fakta Helsinge

fakta a/s

Som butikschef i Fakta Helsinge får du et virkelig alsidigt lederjob, hvor du er med til at udvikle forretningen og medarbejdere i alle aldre. For at du kommer godt i gang, starter du med et aspirantforløb, hvor du klædes på både teoretisk og praktisk, får en personlig coach gennem hele forløbet og får en tæt kontakt med salgschefen.

Som butikschef foregår størstedelen af din dagligdag ude i butikken. Her taler du med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt dine medarbejdere. I starten er det vigtigt, at du bruger tid på at opbygge et godt kendskab til kunderne og lokalområdet.

Der vil også hver dag være nye udfordringer med bemanding, kunder, håndtering af varer m.m, det er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig.


Coop Danmark A/S, 20. august
FOATo fuldmægtige til FOAs A-kasse i Frederikssund og FOA Nordsjælland

FOA

Vores fuldmægtig har søgt nye udfordringer, derfor søger vi en ny, men vi opnormerer samtidig med en fuldmægtig mere, og søger derfor 2 fuldmægtige til Lokalenheden Frederikssund-Nordsjælland.

Vi tilbyder 2 ledige stillinger, hvor arbejdsopgaverne aldrig bliver ensformige, og hvor du får mulighed for at sætte mange sider af dig selv i spil i et miks af administrative opgaver og personlig vejledning til både medlemmerne og medarbejderne.

Fra den 1. juli 2015 afholder vi nu fællessamtaler i Jobcentrene sammen med vores medlemmer. Derfor bliver en af dine arbejdsopgaver at deltage i nogle af disse samtaler, men også sikre, at vi hele tiden har prioriteret dette vigtige arbejde.


FOA, 18. august
Frederikssund Kommune
Pædagogisk leder til Pilehaven

Frederikssund Kommune

Pilehaven søger en pædagogisk leder pr.1. november 2015.

Stillingen er på 37 timer, hvoraf en del af timerne går til det direkte pædagogiske arbejde med børnene samt den personalemæssige ledelse.

Børnehuset har en alsidig profil og arbejder bevidst på, at der er nogle børn som skal trives og udvikles – dette er kerneopgaven. Børnehuset ligger centralt og tæt på fjorden og skoven. Børnehuset er et 0 - 6 års-hus og har to bygninger på samme grund.

Du har erfaring med ledelse og 0 - 6 års-området. Du er inspirerende, anerkendende, visionær og tydelig i dit ledelsesarbejde. Du skal kunne arbejde ud fra en systemisk tankegang. Kan lede en personalegruppe med mange kompetencer og som rummer en stor mangfoldighed.


Jobindex, 18. august
Brenntag Nordic
Erfaren IT driftsmand til Frederikssund

Brenntag Nordic

Med base i Frederikssund vil du blive tilknyttet vores nordiske team, der varetager drift og support af IT i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Biosector i Frederikssund står over for en opbygning af en decentral IT infrastruktur, hvor du vil blive ansvarlig for opbygningen af denne, samt validering og gennemtestning, og efterfølgende overdrage den til (og selv indgå i) det nordiske driftsteam. Du er selvfølgelig fra dag ét en del af dette team, som i dag arbejder med drift, support, backup og mange andre spændende projekter.

Jobbet:

 • Opbygning af en decentral IT-infrastruktur i Brenntag Biosector, samt validering og gennemtestning af denne.
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af dokumentation og instrukser
 • Daglig drift og vedligehold i Frederikssund.
 • Indgå i nordisk IT-team og arbejde med de opgaver og projekter, der foreligger.

Jobindex, 18. august
KvicklySalgsleder Food, Kvickly, Frederikssund

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 100 medarbejdere. Kvickly Frederikssund ligger i Sillebro Centeret med 81 specialbutikker. Vi bygger varehuset om i september måned, så vi fremstår opdateret. Kvickly er kun 5 år gammel, og derfor har vi topmoderne faciliteter.

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen.


Kvickly, 17. august
Lomax A/SAmbitiøs salgschef med potentiale til at blive salgsdirektør

Lomax A/S, Frederikssund

Har du en unik evne til at motivere og skabe resultater? Vil du yde en ekstraordinær indsats, og har du lysten til at være en vigtig drivkraft i en innovativ virksomhed?

Lomax A/S søger en stærkt resultatorienteret og ambitiøs salgschef. Som leder er du både relationsskabende og evner at drive salget til succes i markedet. Du har overblikket, arbejder struktureret og er skarp på tal.

Som en del af ledergruppen i Lomax refererer du til den administrerende direktør. Du får ansvaret for Lomax’ salgs- og kundeserviceteam, der består af 28 dygtige kollegaer. Du er samtidig ansvarlig for at udarbejde og nå de fastsatte mål.


Jobindex, 14. august
ProfilpartnersTeknisk supporter inden for LED-drivers og styring af lys

Profilpartners søger for kunde i Frederikssund

Engageret person med el-teknisk baggrund, der har lyst til at arbejde med strømforsyninger herunder LED-drivers og lysstyring.

Efter en grundig produkttræning inden for strømforsyninger generelt og LED-drivers og lysstyring specielt, kommer du til at arbejde tæt sammen med de 4 kollegaer, som udgør det team, der sidder internt og supporterer virksomhedens kunder.

Du har således både gode kollegaer, som du kan diskutere teknik med, og en meget stor kontaktflade til en bred pallette af kunder, som du kommer til at sidde og rådgive omkring de mange muligheder og løsninger MeanWell-branded kan tilbyde. Denne support foregår primært pr. telefon og mail, og omfatter både kundens valg/sammensætning af produkter samt evt. efterfølgende tekniske problemer, der måtte opstå såvel elektrisk, som på software-niveau.


Jobindex, 14. august
Frederikssund Kommune
Social- og sundhedshjælper til dagvagt på Pedershave

Frederikssund Kommune

Stillingen er på 32 timer og med start den 1. oktober 2015.

Pedershave er et nyere omsorgscenter, som ligger i skønne landlige omgivelser i udkanten af byen. Her er 60 plejeboliger fordelt i tre huse, og vi er ved at udbygge med yderligere 36 boliger.

Den landlige placering præger vores vision: ”På Omsorgscenteret Pedershave leves et trygt, aktivt og glædesfyldt liv på landet”.


Jobindex, 13. august
VestforbrændingSmede - Vestforbrænding - Frederikssund

Vestforbrænding

Vi får flere og flere opgaver med forebyggende og afhjælpende vedligehold på vores ejerkommuners materiel. Derfor udvider vi smedeafdelingen.

Kan du udføre bl.a. fejlfinding og reparationer på komprimatorer og containere med tilhørende udstyr og er du serviceorienteret, miljø- og kvalitetsbevidst, fleksibel og har et smil på læben?

Så er dette job måske lige noget for dig.


Vestforbrænding, 13. august
Annonce:
Jobindex - Fest For Fyrede
1 til 20 af 47 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.