1 til 20 af 46 resultater.

Dine valg

  • FjernBrande

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

  • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
  • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
  • Det er nemt og 100 % gratis
BESTSELLER
Production Controller til Logistic Operations - Group Finance

BESTSELLER, Haderslev, Hedensted og Brande

Har du stærke analytiske evner og en god forretningsforståelse? Har du hvad der skal til for at blive et vigtigt aktiv i vores controller team, hvor du er med til at sikre fortsat forretningsmæssig udvikling?

Vi søger en dygtig og ambitiøs controller med erfaring fra produktionscontrolling til varetagelse af den finansielle og forretningsmæssige controlling af Bestsellers samlede logistikområde. Det primære omdrejningspunkt bliver vores to store distributionscentre i hhv. Haderslev og Hedensted hvor du får ansvaret for den interne økonomiske styring. I tæt samarbejde med logistik afdelingen er du ansvarlig for at udføre samt udvikle controlling funktionen, og du vil have en stor rolle i forhold til at skabe gennemsigtighed og optimere logistik rapporteringen.


BESTSELLER, 25. juli
BESTSELLER
Business and Finance Controller - Group Finance

BESTSELLER, Brande

Har du stærke analytiske evner og en god forretningsforståelse? Har du hvad der skal til for at blive et vigtigt aktiv i vores controllerfunktion, hvor du er med til at sikre fortsat forretningsmæssig udvikling?

Din primære opgave bliver at optimere BESTSELLERs resultater gennem økonomistyring, intern rapportering, intern revision samt rådgivning. I tæt samarbejde med dine kollegaer, er du ansvarlig for controlling af vores udenlandske datterselskaber, og du vil være en aktiv sparringspartner til de landeansvarlige i rådgivningen omkring optimering og udvikling af rapporteringsprocesser.


BESTSELLER, 25. juli
name it
Butikschef, name it Brande

name it

name it Brande søger en butikschef til et barselsvikariat. Vi søger en erfaren og resultatorienteret butikschef, som kan stå i spidsen for butikken.

Som butikschef hos name it får du ansvaret for den daglige drift, herunder motivering af dine medarbejdere samt ansvaret for at højne indtjeningen. Du går forrest i butikken. Det vil sige du er god til at sælge og ser det som din vigtigste opgave at nå dagens omsætning. Du er ansvarlig for butikkens daglige drift og du får ansvaret for alt fra salgstal og lagerbeholdning til udvikling og ledelse af dine medarbejdere. Det er vigtigt, at du er god til at fastholde fokus, og at du kan bevare overblikket selv i stressede situationer.

Nøgleord til jobbet er: købmandskab, effektivitet, skabe stærkt team indenfor salg og service, samt gode evner indenfor målstyring og udvikling af medarbejdere.


name it, 17. juli
ONLY
Kvalitetsassistent

ONLY, Brande

Brænder du for mode og design, og er du administrativ stærk? Er du uddannet fra TEKO eller lignende, og søger du et alsidigt job med ansvar for ad hoc opgaver til vores kvalitetsafdeling?

ONLY søger en kvalitetsbevidst assistent med forståelse og respekt for ansvaret i vores kvalitetsafdeling, som skal være med til at sikre, at ONLYs kollektioner altid er kvalitetsgodkendt og opdateret på de nyeste trends og tendenser.

Som kvalitetsassistent får du en afgørende rolle i vores kvalitetsafdeling, hvor du får ansvar for at koordinere og sørge for eksekveringen af ad hoc-opgaver i afdelingen. Du bliver en del af et engageret team, hvor dit primære arbejde består i at trække lister ud fra vores systemer samt at opdatere portaler i forhold til diverse rapporter. Dette sker med henblik på konstant at sikre den bedste kvalitet, og derigennem øge omsætningen i butikkerne.


ONLY, 16. juli
BESTSELLER
eLearning Developer - IT TRAINING

BESTSELLER, Aarhus og Brande

Motiveres du af at levere professional træning af høj kvalitet og er du en dygtig udvikler med grafisk flair?

Du bliver en del af IT Training teamet, som er ansvarlig for at træne alle ansatte i BESTSELLER i de IT værktøjer de bruger i deres hverdag. Du får 8 kollegaer og et arbejdsmiljø der bygger på at være sociale og loyale både overfor hinanden, jobbet og afdelingen. Vi sætter samarbejde meget højt og vi er enige om, at kun sammen bliver vi de bedste. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i IT Training, men du får også en stor kontaktflade på tværs af BESTSELLERs brands og afdelinger, da du kommer til at arbejde på tværs af hele organisationen.

Dit primære ansvar er at styre og koordinere eLearning-opgaver og projekter og sikre udviklingen af eLearning-undervisning.


BESTSELLER, 16. juli
ONLY
Husmodel

ONLY, Brande

Er du smilende, udadvendt og tålmodig, og har du interesse for mode?

ONLY søger en husmodel til vores konstruktionsafdeling i Brande.

Du bliver en del af et stærkt og passioneret team og du får et rigtig godt indblik i en hverdag i en international modevirksomhed. Din primære opgave bliver at prøve og kommentere vores tøj i samarbejde med vores designere, konstruktører og indkøbere.

Herudover får du selvstændige og afvekslende opgaver, der knytter sig til konstruktionsafdelingen. Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din uddannelse og nu har lyst til at prøve kræfter med forskellige typer opgaver i en afdeling, hvor vi udvikler og skaber nye trends.


ONLY, 16. juli
JACK & JONES
Junior Frontend Developer

JACK & JONES, Brande

"Are you ambitious, passionate, and driven by following your projects through?"

Then you could be the one we're looking for to help us make jackjones.com the best online shop in the world.

JACK & JONES E-commerce is a young and dynamic department driven by the ambition to be a leading online shop within the fashion industry. It’s an international environment with colleagues from around the world. As a Junior Frontend Developer, you will be part of an in-house digital team, working hard to make jackjones.com the best place for online shopping. You’ll join a group of elite designers and developers who strive to be the best and consistently deliver high quality sites and projects.


JACK & JONES, 15. juli
BESTSELLER
Kundeklubkoordinator - E-commerce

BESTSELLER

Vil du være med til at drive og udvikle BESTSELLERS kundeklub? Er du en stærk koordinator med erfaring indenfor loyalitetsprogrammer og CRM?

Du vil blive en del af BESTSELLERs centrale E-commerce afdeling, der i samarbejde med vores 15 tøjmærker driver B2C online forretning på 10 sprog i 14 lande. Du bliver en del af Customer Club teamet som består af 4 medarbejdere som arbejder målrettet på at sikre kundeloyalitet og at BESTSELLERs kundeklubber er i konstant udvikling.

Som en del af det centrale team er du en vigtig aktør i at hjælpe vores tøjmærker i deres fortsatte udvikling af newsletters og kundeklubaktiviteter i vores butikker. Dit fokus er på den daglige brug af E-mail/SMS platformen og på at sikre, at vores tøjmærker er optimalt rustet til at udnytte og bruge platformens muligheder.


BESTSELLER, 15. juli
JACK & JONES
Projektkoordinator - JACK & JONES Store Design

JACK & JONES, Brande

Er du struktureret og kvalitetsbevidst? Vil du være omdrejningspunktet for den internationale etablering af vores flotte butikker? Kan du optræde som repræsentant i udlandet og samtidig holde styr på back-office?

Som Projektkoordinator vil din overordnede opgave blive at sikre en optimal proces for etablering af vores nye butikker samt vedligeholdelse af eksisterende. Du vil være med i de forskellige butiksetableringer fra start til slut, hvor du bevarer det overordnede overblik på aftaler og deadlines.


JACK & JONES, 11. juli
BESTSELLER
Recruitment Specialist - BESTSELLER HR

BESTSELLER, Brande

Struktureret • Initiativrig • Vedholdende • Udadvendt • Resultatskabende

BESTSELLER


Til BESTSELLER HR søger vi en Recruitment Specialist til vores rekrutteringsteam, der skal arbejde tæt sammen med vores største brand JACK & JONES samt SELECTED FEMME & SELECTED HOMME omkring search, tiltrækning og udvælgelse af medarbejdere indenfor alle områder af vores værdikæde.

Hør mere om jobbet, mød dine kommende kolleger og få indsigt i en del af BESTSELLER universet i denne video.


BESTSELLER, 9. juli
ONLY
Salgschef - ONLY PLAYSales Manager - ONLY PLAY

ONLY, Brande

Brænder du for sport og motiveres du af at gøre ONLY PLAY til en endnu støre succes? Vil du tage salgsansvaret for ONLY PLAY i en international kontekst?

Så bliv salgschef for ONLY PLAY!

ONLY PLAY er et fashion sportswear brand med 4 årlige kollektioner, som sælges på markeder i hele Europa. ONLY PLAY-kollektionerne er til alle piger, der er brænder for mode, sport eller begge dele.


ONLY, 7. juli
ONLY
Designer

ONLY, Brande

Er du vild med fashion, og kan du forvandle din kreativitet til kommercielle designs?

Vi søger en trendstærk designer til ONLY Væv med kreative idéer og solid erfaring fra modebranchen.

Som designer får du ansvaret for at designe og udvikle ONLYs vævede produkter. Du tager naturlig del i hele designprocessen fra idé til det færdige produkt og skal i samarbejde med kollegaer sikre, at vores produkter konstant udvikles og optimeres i relation til modegrad, hastighed og kvalitet. Du vil arbejde tæt sammen med resten af indkøbs- og designteamet og får således en bred kontaktflade både internt i ONLYs organisation og eksternt med vores leverandører.


ONLY, 7. juli
Ikast-Brande KommuneMellemleder til Blåhøj Skole

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en mellemleder til Blåhøj Skole pr. 01.10.2014.

Blåhøj Skole er en landsbyskole bestående af en skoledel, en SFO og en børnehave. Der er 90 elever i skoledelen og 42 i børnehaven. Der er på hele skolen ansat 24 personer.

Skolen er karakteriseret ved rullende indskoling, små klasser med sam-læsning, bevægelsesbånd og læsebånd. Skolen har fælles ledelse og skolebestyrelse med Dalgasskolen. Begge skoler er beliggende i distrikt Brande - der er 13 km mellem skolerne.


Jobindex, 7. juli
ONLY & SONS
Express Manager

ONLY & SONS, Brande

Motiveres du af at skulle opbygge og drive Express afdelingen i ONLY & SONS?
Har du relevant erfaring med Express, og har du en naturlig interesse for trends og mode?

BESTSELLERS nye herrebrand – ONLY & SONS – søger en handlekraftig og viljestærk Express Manager, der brænder for trends, og som kan opbygge, drive og udvikle ONLY & SONS Express afdeling. Der er tale om en enestående mulighed for at være med i opbygningen af en central afdeling ved ONLY & SONS, som får en vigtig rolle i manifesteringen af ONLY & SONS som en stærk modemæssig og konkurrencedygtig aktør på de europæiske markeder.


ONLY & SONS, 5. juli
SÆLGER til Garment Accessories – STUDIO 9 DENMARK A/S

Nine United Denmark A/S, Brande

Har du erfaring fra tekstilbranchen? Brænder du for at sælge og har du lyst til at blive en del af et mindre selskab i rivende udvikling!

Til Studio 9 Denmark A/S nyoprettede kontor i Brande søger vi en proaktiv og selvstændig sælger, der kan sikre den fortsatte positive vækst. Du skal servicere vores eksisterende kunder samt skabe relationer og salg til nye kunder.

Som sælger vil du få et udfordrende og spændende job hvor du kommer til at besøge og arbejde med nogle af Europas største detailkæder og brands med salg indenfor produktkategorier som labels, hang tags, price sticker og buttons.


Jobindex, 4. juli
ONLY
Indkøbschef - ONLY PLAY

ONLY, Brande

Er du vild med sport og mode? Vil du udvikle overraskende og konkurrencedygtige produkter til vores europæiske markeder?

Så bliv indkøbschef ved ONLY PLAY!

ONLY PLAY er indbegrebet af sport, og teamet er kendetegnet ved konstant at udfordre eksisterende rammer med henblik på at lave endnu bedre produkter inden for fitness-, trænings- og løbetøj. Du bliver en del af et engageret team, der brænder for sportsmode, og du har ansvaret for, at vores produkter imødekommer de forskellige behov og ønsker fra markederne. Du har det daglige ansvar for indkøbsafdelingen og samarbejdet med ONLY PLAYs internationale leverandører.


ONLY, 4. juli
ONLY
Brand Manager/indkøbschef

ONLY, Brande

Er du en ambitiøs, trendstærk og handlekraftig indkøber? Motiveres du af at lede en nystartet Accessories afdeling i ONLY?

Vi søger en erfaren og engageret indkøbschef, der skal være med til at sikre, at vi altid har de mest attraktive designs til de rigtige priser inden for accessories.

ONLY Accessories er en nystartet afdeling bestående af et team på tre personer. Som afdelingsleder og indkøbschef får du i samarbejde med teamet direkte indflydelse på afdelingens videreudvikling, og du arbejder ligeledes tæt sammen med ONLYs øvrige designere i forhold til at udvælge og sammensætte ONLYs Accessories kollektioner på tværs af produktgrupper.


ONLY, 4. juli
ONLY
BRAND MANAGER - ONLY PLAY

ONLY, Brande

Kan du drive og udvikle ONLY PLAY til at blive den foretrukne partner på de europæiske markeder inden for sports-fashion?

Som Brand Manager er det dit ansvar at sikre, at ONLY PLAY opnår de ønskede mål og resultater. I takt med at ONLY PLAY vækster, får du ansvaret for at udvide og udvikle organisationen, herunder at etablere vores egen salgsorganisation på de største europæiske markeder.

Du bliver ansvarlig for at sikre en produktudvikling, der afspejler det rette produkt-, pris- og kvalitetsmix, og du skal samtidig sikre, at vores produkter imødekommer markedernes behov og efterspørgsel.


ONLY, 4. juli
ONLY & SONS
International Buying & Design Manager

ONLY & SONS, Brande

Motiveres du af at lede og udvikle en nystartet design- og indkøbsafdeling? Kan du sikre kommercielle og trendstærke kollektioner og dermed sætte ONLY & SONS på dagsordenen i Europa?

BESTSELLERs nye herrebrand – ONLY & SONS – søger en målrettet og handlekraftig international Buying and Design Manager, der kan lede design og sourcing processen fra idéudvikling til det færdige produkt. I samarbejde med den øverste ledergruppe vil du få en enestående mulighed for at drive et nyt brand, som vil markere sig som en stærk modemæssig og konkurrencedygtig aktør på de europæiske markeder.


ONLY & SONS, 4. juli
ONLY & SONS
Regional Sales Manager

ONLY & SONS, Brande

Er du drevet af at skabe resultater, og motiveres du af at tage ansvaret for vores markeder i Skandinavien?

BESTSELLERS nye herrebrand – ONLY & SONS – søger en energisk og resultatorienteret Regional Sales Manager, der brænder for salg, og som kan opbygge og udvikle salget af ONLY & SONS igennem sælgerne på de enkelte markeder. For den rette kandidat vil dette være en enestående mulighed for at være en del af et nyt herrebrand, som vil markere sig som en stærk modemæssig og konkurrencedygtig aktør på de europæiske markeder.


ONLY & SONS, 4. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 46 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.