1 til 20 af 34 resultater.

Dine valg

 • FjernBrande

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

LukketOpslagsdato

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
BESTSELLER
Momsspecialist

BESTSELLER

Har du solid erfaring med moms og afgifter, og brænder du for nye udfordringer i en dynamisk og international virksomhed?

Grib chancen og bliv en del af BESTSELLER. Vi søger en dedikeret og faglig dygtig momsspecialist til en nyoprettet stilling. Du får en bred kontaktflade i BESTSELLER med tæt kontakt til eksterne samarbejdspartnere, myndigheder samt kolleger i både ind- og udland.

Du vil blive en del af vores skatteafdeling, som er en del af BESTSELLERs CFO organisation. Skatteafdelingen består af 4 dedikerede kollegaer, og vi arbejder alle med målet om at sikre et højt compliance niveau for direkte og indirekte skatter i BESTSELLER. Du vil opleve en kultur, hvor vi brænder for det vi laver og agerer i et dynamisk og uformelt miljø, hvor nye muligheder og udfordringer er en del af vores hverdag.


BESTSELLER, 20. november
BESTSELLER
SAP JOB OPPORTUNITIES – JOIN BESTSELLER IT

BESTSELLER

Lisa Holm, Manager, BESTSELLER IT
"This is your chance to become a part of a dynamic and successful international company! BESTSELLER IT is a global, innovative and proactive IT organisation with more than 200 employees. Our organisation is divided into a, PLAN, BUILD and RUN setup, and we engage in BESTSELLER’s exciting journey worldwide by ensuring the right business-oriented IT solutions at all times. We are welcoming new motivated, top-performing and skilled colleagues who are eager to contribute to the continued success in BESTSELLER IT".

 • SAP PI Solution Architect and PI Developer
 • SAP Developers within ABAP, WDA, Workflow and Mobility
 • SAP Basis Administrator
 • SAP Application Consultants

BESTSELLER, 20. november
JACK & JONES
Grafisk designer

JACK & JONES, Brande

Er du en god afslutter med sans for detaljen, og er du en stærk kommunikator? Motiveres du af at lave skarpe grafiske løsninger og arbejde i en dynamisk virksomhed?

Så er det dig vi leder efter til JACK & JONES’ grafiske team.

Du bliver en del af et grafisk team, der varetager opgaver både overordnet for JACK & JONES, men du vil også skulle arbejde med opgaver, der fokuserer på brandet ORIGINALS by JACK & JONES. Du passer ind hos os, hvis du trives i et åbent og uformelt miljø, med en stor kontaktflade og en til tider hektisk hverdag. Du skal være med til at udvikle grafiske materialer indenfor rammerne af brandets identitet, både til BtB og BtC.


JACK & JONES, 19. november
ONLY
Fotoansvarlig

ONLY, Brande

Interesserer du dig for E-commerce og digital fotopræsentation? Kan du sikre ensartet høj kvalitet, og har du sans for detaljen og høj produktivitet?

Så er du måske vores nye in-house fotoansvarlig til vores online aktiviteter i ONLY!

Fotoafdelingen består af en Fotoansvarlig samt en online model til henholdsvis ONLY og ONLY & SONS, som sikrer den løbende produktion af packs og modelfotos til vores online shops. Fotoafdelingen er en del af vores E-commerce afdeling, og du vil som specialist på området sikre en høj standard på dine skydninger.


ONLY, 19. november
ONLY
Controller

ONLY, Brande

Søger du en controller stilling i en international og ambitiøs virksomhed? Har du hvad der skal til for at blive et vigtigt aktiv i vores controller-funktion, hvor du er med til at sikre fortsat forretningsmæssig udvikling?

Vi har en spændende karrieremulighed for den rette kandidat, der ønsker at tage ansvar og udvikle sig i et internationalt, ambitiøst og inspirerende miljø.

Som Controller er det din primære opgave at sikre kvalitet og validitet i den løbende rapportering. Derudover er du en aktiv sparringspartner ud imod salgsorganisationen, hvor du fokuserer på rapporteringens understøttelse af procesoptimering og udvikling, der understøtter den overordnede forretningsstrategi.


ONLY, 18. november
BESTSELLER
Senior Java Developer - BESTSELLER IT

BESTSELLER, Brande and Aarhus

As senior developer in IT Sales you will take the technical lead together with our solution architects on our larger development projects. You will be involved in the complete life cycle of software product development including requirement specification, development of stories and testing.

You will be part of IT Sales in BESTSELLER IT, responsible for all sales applications within B2B sales, Point of Sales systems and SAP Retail and Wholesale. You will join the wholesale team with 7 colleagues and work in close dialogue with our PMO and operational part of IT. Besides that, close alignment with your colleagues in the other functional areas of IT, development areas are a prerequisite for success.


BESTSELLER, 18. november
ONLY
Designassistent - ONLY Trousers

ONLY, Brande

Brænder du for fashion, og har du lyst til at omsætte kreative ideer til kommercielle designs?

Vi søger en kreativ designassistent til ONLY trousers, der brænder for at være med til at udvikle og designe vores kollektioner.

Som designassistent fungerer du som sparringspartner for vores indkøbere, hvor du er med til at sikre, at vores kollektioner konstant optimeres med hensyn til udtryk, hurtighed, pasform og kvalitet. Du vil få en bred kontaktflade både internt i ONLYs organisation og med vores leverandører.


ONLY, 18. november
ONLY
Indkøber

ONLY, Brande

Vil du være en del af en international virksomhed og have stort medansvar og indflydelse på indkøbsprocesser?

Du får mulighed for faglig og personlig udvikling, og du vil løbende få større ansvarsområder!

Vi søger en struktureret og koordineringsstærk indkøber, som skal være med til at sikre, at ONLY har de mest attraktive produkter til de rigtige priser på væv.

Du bliver en del af en udfordrende og international organisation, som er i stor udvikling. Sammen med dine dedikerede og ambitiøse kolleger i indkøbsafdelingen arbejder du målrettet for at sikre vores position på alle vores markeder. Vi håndterer 6 årlige kollektioner og håndterer vores vævede varer både på retail og wholesale. Vi opererer i et dynamisk miljø, hvor vi reagerer hurtigt på trends og tendenser for at nå vores målsætninger.


ONLY, 18. november
ONLY
Sælger – JACQUELINE DE YONG

ONLY, Brande

Er du en ambitiøs sælger med en detailbaggrund? Motiveres du af at få ansvaret for at sikre JACQUELINE DE YONGs position på det europæiske marked og dermed skabe success for brandet?

Du bliver en del af ONLYs hastigt voksende sub-brand, JACQUELINE DE YONG, hvor dine kolleger er kendetegnet ved et stort engagement og lysten til at videreføre JACQUELINE DE YONGs succes. Du får en vigtig rolle i et ungt og dynamisk team, idet dit primære ansvar bliver at styrke og sikre vores position på det centrale europæiske marked. I samarbejde med vores produktteam er du med til at udvikle de produkter, der giver profit i butikkerne.

Som sælger får du ansvaret for at sikre, at vores partnere på det central europæiske markedede løbende udvikler deres forretning gennem den helt rigtige varepakke med tidens trendvarer og succesfulde aktiviteter i butikkerne.


ONLY, 17. november
Jobindex A/S
Kundeserviceleder med FMCG-erfaring

Jobindex A/S søger for AQUA D’OR i Brande

Vil du være en del af en virksomhed i vækst med mulighed for at præge din egen rolle? Kunne du tænke dig at arbejde i en mindre, fleksibel virksomhed? Og kan du optimere vores processer og dermed vores kundeservice?

Som kundeserviceleder er du ansvarlig for at lede kundeserviceteamet på 2-3 dedikerede medarbejdere, hvor du sikrer, at opgavefordeling, ressourcer og samarbejdet med Planlægning, Salg og Finans forløber effektivt. Det betyder, at du:

 • arbejder hands-on med de daglige kundeserviceopgaver for kunder og produkter
 • har direkte ansvar for at håndtere interessenter
 • arbejder tæt sammen med planlæggeren og overvåger den ugentlige og daglige gennemførsel af leveringsplanen, ligesom du arbejder sammen med Salg omkring mulige ændringer i planen eller eventuelle problemer.
Jobindex A/S

Jobindex, 13. november
BESTSELLER
Payroll Specialist til HR

BESTSELLER, Tranbjerg og Brande

Har du erfaring med løn og personaleadministration? Kan du give god og kompetent sparring ved personalesager, og er du en struktureret, serviceminded og energisk kollega?

Så er du måske vores nye Payroll Specialist.

Du bliver en del af BESTSELLER HR som varetager mange spændende og varierede opgaver for alle BESTSELLERs brands. Her indgår du i et engageret og kompetent team, der varetager løn- og personaleadministration for både BESTSELLERs kontor –og butiksansatte i Danmark. Payroll består af et specialist -og administrations team, hvor du bliver en del af specialistteamet sammen med 6 øvrige kolleger, som hver arbejder med et eller flere af BESTSELLERs brands.


BESTSELLER, 12. november
BESTSELLER
Manager til Kundeservice og Fraud - BESTSELLER E-commerce

BESTSELLER, Brande

Har du høje ambitioner, viljen og evnerne til at føre vores Kundeservice og Fraud team mod nye mål og dermed bidrage til vores fortsatte succes? Kan du lede og motivere dine medarbejdere i en dynamisk hverdag, hvor nye udfordringer og muligheder er en del af hverdagen?

Vi søger en erfaren, innovativ og serviceminded Manager til vores 30 medarbejdere i E-commerce Kundeservice og Fraud,

Vores E-commerce kundeservice er fordelt på to lokationer - Brande og Amsterdam. Her har vi i kundeservice dagligt kontakt med kunder fra det meste af Europa via tlf., mail og chat. Som en del af et velfungerende, positivt og dedikeret team, skal du sikre, at vores kunder altid bliver mødt med imødekommenhed, forståelse og villighed til at løse problemstillinger.


BESTSELLER, 11. november
Ikast-Brande KommuneSygeplejerske til Brande Åcenter

Ikast-Brande Kommune

Brande Åcenter er et pædagogisk bosted for voksne udviklingshæmmede. Vi søger en sygeplejerske på 32 timer ugentlig. Enkelte timer kan ligge i husene udenfor dagtimerne.
Vi tilbyder en spændende stilling med stort selvstændig virke på en arbejdsplads med fokus på tværfagligt samarbejde. Der er stor mulighed for at præge stillingen og udviklingen på stedet, samt mulighed for at se teori omdannet til praksis.

Arbejdsopgaver:
At afdække, beskrive og varetage beboernes sygeplejemæssige behov.
Udarbejde dokumentation på og beskrive hvorledes beboernes sygeplejemæssige behov varetages.


Jobindex, 10. november
Dansk Overflade TeknikIndustrimaler (dag-/aftenhold)

Dansk Overflade Teknik, Brande

Til vores overfladecenter i Fasterholt søger vi en erfaren industrimaler.

Kort om jobbet:

 • Arbejdet omfatter overfladebehandling af komponenter til industrien

Vi tilbyder:

 • Løn, der modsvarer dine kvalifikationer og erfaring
 • Et fast job i et mindre, uformelt team af meget engagerede og erfarne kolleger
 • Ordnede arbejdsforhold, hvor kvalitetshåndværk og arbejdsmiljø er i centrum

Jobindex, 10. november
HR navigatorProjektering – elforsyning – MES Brande (ID 20274)

HR navigator søger for MES a.m.b.a. i Brande

MES a.m.b.a. i Brande har som fornemmeste opgave at sikre lave elpriser, høj forsyningssikkerhed og god service for de ca. 16.500 daglige kunder. Hertil kommer aktiviteter og investeringer i fibernet. MES arbejder for at skabe værdi for kunderne, andelshaverne samt medarbejderne.

Vi søger en projekteringsassistent som fagligt og menneskeligt passer til værdier som: dialog – respekt – involvering – positivitet og samarbejde.

Som medarbejder i en mindre enhed bliver dine arbejdsopgaver alsidige og afvekslende med mange snitflader. Af de vigtigste arbejdsopgaver kan nævnes: Net beregning i NetBas – NetBasGIS administrator – projektering af 10 og 0,4 kV anlæg – vedligeholdelse af 10/04kV stationer – udligningssager i forbindelse med decentral produktion – drift og udbygning af 60/10 kV stationer.


HR navigator, 10. november
LindbergHRAccount Manager

LindbergHR søger for Redoffice Scan Office A/S

Som Account Manager i kontorartikeldivisionen vil din opgave være at sælge ”alt til kontoret”.

Redoffice Scan Office har et bredt udvalg af artikler til virksomheder bl.a. IT udstyr, papir, kaffe, kontorartikler mv. I jobbet vil du kontakte, besøge og sælge til erhvervsvirksomhederne i området omkring hvor du bor. Du kunne være bosiddende i nærheden af Aalborg, Holstebro, Herning, Silkeborg, Ikast eller Brande.

Du vil hver dag køre ud fra din bopæl og besøge en række virksomheder. Der vil løbene være mulighed for sparring med dine kollegaer og salgschefen du refererer til. Det er vigtigt at du er dygtig til at skabe relationerne til kunderne som ofte er kunder hos Redoffice Scan Office igennem en årrække.


LindbergHR, 10. november
BESTSELLER
.NET udvikler til IT Workplace - BESTSELLER IT

BESTSELLER, Aarhus og Brande

Er du en velfunderet og agil .NET udvikler, og vil du være en del af en IT-organisation i rivende udvikling? Brænder du for usability, ease-of-use og frontend design?

Så er stillingen som .NET udvikler måske noget for dig.

Du vil blive en del af BESTSELLERS IT Build organisation, hvor du vil være tilknyttet vores IT Workplace afdeling bestående af 6 dedikerede kolleger med mange forskellige kompetencer. Her har vi fokus på udvikling og implementering af nye systemer samt videreudvikling af eksisterende. Som team fokuserer vi på at hjælpe hinanden og på at have en åben og saglig dialog, samt et miljø med frihed under ansvar. Vores kunder vil oftest være andre medarbejdere i virksomheden, hvorfor der opstår en god synergi, hvor man skaber forståelse for hinandens arbejde og ønsker.


BESTSELLER, 6. november
JACK & JONES
Executive Assistant - JACK & JONES Retail

JACK & JONES, Brande

Vi søger en ambitiøs, innovativ og selvstændig Executive Assistent til vores Direktør for JACK & JONES Retail, som kan sikre overblik, udvikling og lede projekter i forhold til vores retail-koncept.

Du vil få en meget central position i JACK & JONES Retail, som i dag driver og konceptualiserer over 1000 butikker i 36 lande. Du skal i samarbejde med - eller på vegne af - vores Retail Direktør, lede strategiske projekter fra kick-off til implementering med udgangspunkt i vores retail-koncept. Ligeledes vil du også selv skulle udvikle, beskrive og vedligeholde koncepterne inden for kernekompetencerne i Retail, som eksempelvis styling, service og produktkendskab.


JACK & JONES, 4. november
ONLY & SONS
Buying Responsible - Express

ONLY & SONS, Brande

Er du drevet af at skabe resultater, og har du en naturlig interesse for trends og mode?

ONLY & SONS søger en handlekraftig og viljestærk Buying Responsible, der kan drive og udvikle ONLY & SONS’ Express afdeling, så vi har de bedste produkter til den rigtige pris. Du får stor indflydelse på ONLY & SONS’ videre udvikling, hvor vi er i færd med at etablere os som en stærk modemæssig og konkurrencedygtig aktør på de europæiske markeder.

Som Buying Responsible får du det primære ansvar for, at ONLY & SONS’ produkter altid afspejler den nyeste trend og dermed imødekommer kundernes ønsker og behov. Du får til opgave at videreudvikle vores samarbejde med internationale Express leverandører, med fokus på at minimere lead time og derigennem sikre rettidig levering til butikkerne. Med din solide indkøbserfaring samt dit høje drive og ambitionsniveau sikrer du, at vi lever op til vores ambitiøse målsætninger.


ONLY & SONS, 4. november
ONLY
Sales Coordinator

ONLY, Brande

Er du struktureret, og vil du være med til at videreudvikle ONLYs position på vores markeder i Holland, Belgien og Canada?

Du bliver en del vores dynamiske salgsafdeling hos ONLY, hvor vi har stort fokus på at være den bedste samarbejdspartner for vores kunder. Du indgår i et tæt samarbejde med et team af dedikerede kolleger, og du vil få et stort netværk både internt og eksternt.

Dit primære arbejdsområde er at assistere sælgerne samt den salgsansvarlige i det daglige arbejde med salg til markederne Holland, Belgien og Canada. Samtidig vil fungere som backup for salgsteamet, ligesom du dagligt vil varetage selvstændige administrative og salgsrelaterede opgaver på tværs af afdelingen.


ONLY, 3. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 34 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.