1 til 20 af 63 resultater.

Dine valg

 • FjernBrande

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

LukketOpslagsdato

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
ONLYProcess Controller - Cross-functions

ONLY, Brande

Søger du en controller stilling i et internationalt og udviklende miljø? Motiveres du af at have ansvaret for opfølgningen på en eller flere forretningsenheder? Kan du tage ansvar for den interne omkostningsopfølgning? ONLY søger en Process Controller til Cross-functions, der kan varetage den løbende interne rapporterings governance, og vurdere hvilken rapportering vi har brug for samt hvornår og til hvem.

Som Process Controller er det din opgave at sikre den løbende opfølgning på P/L relaterede projekter. Efterhånden som du får indsigt i forretningen, vil du komme med forbedringsforslag til, hvordan vi styrker vores processer. Du varetager den løbende koordinering og opfølgning med den centrale controlling organisation.


ONLY, 16. april
ONLYProcess Controller - Indkøb

ONLY, Brande

Søger du en controller stilling i et internationalt og udviklende miljø? Motiveres du af at have ansvaret for opfølgningen på en eller flere indkøbsenheder? Kan du tage ansvar for den videre implementering af vores performance management concept? ONLY søger en Process Controller til Indkøb, der kan tage ansvaret for det forretningsmæssige aspekt vedrørende implementering af nye forrretningsprocesser.

Som Process Controller er det din fornemmeste opgave at sikre kvalitet og validitet i den løbende rapportering, som er ledsaget af en effektiv og rettidig kommunikation, som sætter fokus på proceseksekveringen og driver den ønskede adfærd i organisationen. Efterhånden som du får indsigt i forretningen, vil du komme med forbedringsforslag til, hvordan vi styrker vores processer. Sideløbende vil du deltage i 1-2 projekter indenfor produktudvikling og leverandørstyring, som skal bidrage til den løbende effektivisering af forretningen.


ONLY, 16. april
VERO MODA
Husmodel/Fitting model

VERO MODA, Brande

Er du smilende, udadvendt og tålmodig, og har du interesse for mode?

Til en fuldtidsstilling i VERO MODAs konstruktionsafdeling søger vi en husmodel/Fitting model til at afprøve tøj.

Din primære opgave bliver at prøve og kommentere vores kollektioner i samarbejde med vores konstruktører og indkøbere. Herudover vil du få selvstændige og afvekslende opgaver, der knytter sig til konstruktionsafdelingen.

Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din skoleuddannelse og nu har lyst til at prøve kræfter med forskellige typer opgaver i en afdeling, der udvikler og skaber nye trends. Som person er du udadvendt, tålmodig og har interesse for tøj og de nyeste trends. Det er vigtigt for os, at du kan samarbejde i et team.


VERO MODA, 15. april
BESTSELLER
Financial Controller - BESTSELLER Retail Europe A/S

BESTSELLER, Brande

Har du stærke analytiske evner og blik for detaljer? Brænder du for at arbejde i en spændende international modevirksomhed, hvor din indsats er afgørende for vores succes?

Du indgår i et dedikeret team på 10 personer og bliver en aktiv del af et lederteam i Danmark, der har det primære formål at optimere og udvikle driften af vores datterselskab. Du vil indgå i et tæt samarbejde med ledelsen i BESTSELLER Retail Europe i Danmark, men du vil også fungere som en aktiv sparringspartner for vores landechefer og distriktschefer.

Dine arbejdsområder vil indebære:

 • Udarbejde budgetter og opfølgning på regnskaber
 • Analysere regnskaber og nøgletal
 • Fungere som finansiel sparringspartner for ledergruppen i Danmark

BESTSELLER, 15. april
ONLYRetail Buying Planner - ONLY STORES A/S

ONLY

Har du en økonomisk uddannelse, et højt drive og kan du planlægge indkøb til 155 tøjbutikker i Europa?

Til vores indkøbsafdeling søger vi en handlekraftig Buying Planner, hvis vigtigste ansvarsområde bliver at analysere og planlægge indkøb samt identificere indsatsområder via benchmarking og performancemåling, der samlet kan medvirke til at optimere indkøb, salg og lagerniveau på alle markeder.

I samarbejde med vores internationale Buying Managers bliver du ansvarlig for at sikre driften og udviklingen af indkøb til vores 155 butikker i Europa. Du får en central rolle i at koordinere budgetter og kategoristyring på de enkelte lande, og du skal til enhver tid kunne give et retvisende billede af indkøbssituationen i organisationen. Du får et selvstændigt ansvar, og du får mulighed for at blive en del af et forretningsmæssigt miljø, som er kendetegnet ved fokus på mode, butikkernes succes, et højt energiniveau og personlig udvikling.


ONLY, 15. april
BESTSELLER
Grafisk Designer - BESTSELLER Corporate Identity

BESTSELLER, Brande

Er du kreativ, erfaren og klar på udfordringer? Og har du lyst til at være en del af Corporate Identity, der har det overordnede ansvar for BESTSELLERs corporate udtryk?

Corporate Identity har ansvaret for BESTSELLERs visuelle udtryk. Du vil blive en del af et team på 4 dygtige grafikere, som løser kreative grafiske opgaver for vores kollegaer i BESTSELLER. Du vil også blive inddraget i eventbaserede projekter.

Dine arbejdsopgaver vil være et godt mix af større kreative projekter og mindre mere rutineprægede ad hoc-opgaver. Du vil bl.a. skulle udarbejde omfattende grafisk materiale til messer og personaleevents samt layout til foldere, skilte, bannere og meget mere for diverse afdelinger.


BESTSELLER, 15. april
Siemens Wind Power A/SSiemens Graduate Program (Engineering) (164802)

Siemens Wind Power A/S, Brande

For Siemens Energy in our Wind Power division we are looking for engineering graduates with leadership potential, an excellent academic track record and an interest in helping us shape the future of our company and making a difference in the world.

 • You will get three different and challenging 8 months assignments coupled with extensive training where you will take on a large responsibility from day one. One of these assignments will take place abroad
 • A great part of your day-to-day job is project management, which will prepare you for your future career
 • You are expected to contribute as an excellent networker in order to bridge your knowledge and gain experience from your different assignments

Siemens A/S, 14. april
Ikast-Brande KommuneAffaldskonsulent

Ikast-Brande Kommune

Affaldskonsulent med appetit på

 • God borgerservice og
 • Skiftende faglige udfordringer

Bygge- og Miljøafdelingen søger en ny medarbejder, som har mod på at håndtere en lang række administrative opgaver inden for affald og genbrug.

Blandt de mange arbejdsopgaver vil den gode borgerbetjening være i fokus, samarbejde og dialog med renovatør og eget driftspersonale samt kommunens øvrige samarbejdspartnere. Du skal være vores primære medarbejder på dagrenovation og en krumtap i kommunikation med vores borgere, institutioner og boligforeninger. En vigtig opgave vil være implementering af ny ressourceplan i Ikast-Brande Kommune herunder medvirke i en stor kampagne omkring forbedring af den grønne del af dagrenovationen således at den fremadrettet kan anvendes til biogas produktion.


Jobindex, 14. april
Siemens Wind Power A/SProduct Manager, Spare Parts Pricing

Siemens Wind Power A/S, Brande

For Service Wind Power in Brande we are looking for a Product Manager to coordinate projects with pricing of spare parts in our Product Management department. The Service Product Management team is responsible for continuous development and maintenance of our service product portfolio to ensure that we bring high value to our customers.

Your role and the department will have a global scope. Your tasks will be cross-functional with Sales, Operations and SCM. As Product Manager for Strategic Spares you will play a role with high potential for significant and visible business impact. Specifically your tasks will cover:

 • Updating the global process for spare part pricing.
 • Maintaining and updating list prices for all spare parts globally.
 • Launch of new spare parts pricing concepts in close cooperating with regional Sales and Operation departments.

Siemens A/S, 11. april
Ikast-Brande KommuneSagsbehandler på inkontinensområdet

Ikast-Brande Kommune

Har du lyst til at hjælpe mennesker med at få en bedre dagligdag?
Ved du noget om inkontinenshjælpemidler, stomiprodukter og om servicelovens § 112?
Kan du arbejde selvstændigt, og er du god til at samarbejde med mange forskellige personer og faggrupper?

Så har vi måske en stilling til dig fra den 1. juni 2014 eller snarest derefter.

Arbejdsopgaver:

 • Sagsbehandle ansøgninger om ydelser efter Lov om Social Service § 112 – kropsbårne hjælpemidler – primært ift. inkontinens- og stomi-ansøgninger.
 • Herunder vurdere borgerens behov samt rådgive og vejlede om valg af produkter.
 • Sikre et ensartet serviceniveau ud fra Ikast-Brande kommunes kvalitetsstandarder.

Jobindex, 11. april
Divisionsansvarlig for Garment Assessories - Nine United China

Nine United China, Brande

Har du solid erfaring fra tekstilbranchen? Brænder du for at udvikle, og har du kompetencerne til at sikre den daglige drift af vores kontor i Danmark?

Som divisionsansvarlig vil du få et udfordrende og spændende job, hvor du sikrer leverancer til nogle af Europas største detailkæder inden for produktkategorier som labels, hang tags, price stickers og buttons. Dit overordnede ansvar er at sørge for, at der udvikles og producereres nye og spændende produkter, som understøtter vores kunders behov med særligt fokus på markedet i Kina, Indien, Bangladesh og Tyrkiet.

Du vil få ansvaret for et team, der på nuværende tidspunkt består af to personer med en forventning om, at teamet vokser i fremtiden. Vi lægger stort fokus på kvalitet samt rettidig levering, hvor du spiller du en stor rolle i forhold til forecasting og strategiimplementering.


Jobindex, 11. april
BESTSELLER
Indkøbselev 2014

BESTSELLER, Brande, Horsens, Århus og Stilling

Brænder du for mode? Er du struktureret og koordineringsstærk? Har du lyst til at tage en 2-årig uddannelse som indkøbselev hos en international modevirksomhed?

Så er du måske en af vores nye indkøbselever, der får mulighed for et spændende uddannelsesforløb ved et af vores spændende brands

Om uddannelsen Som indkøbselev i BESTSELLER gennemgår du en praktisk orienteret uddannelse, der strækker sig over to år. Du bliver her tilknyttet en specifik produktgruppe i et indkøbsteam hos et af vores brands, hvor den praktiske del af din elevuddannelse foregår.

Sideløbende med jobbet hos et af vores brands gennemgår du, sammen med vores øvrige indkøbselever, otte moduler af en uges varighed med teoretisk uddannelse. Her får du mulighed for at dygtiggøre dig inden for fag som indkøb, produktkendskab, vareforsyning & disponering, space management, international handel m.m.


BESTSELLER, 11. april
BESTSELLER
Salgselev 2014

BESTSELLER, Brande, Horsens, Århus og Stilling

Er du vild med mode? Er du initiativrig, selvstændig og dygtig til sprog? Brænder du for at tage en 2-årig uddannelse som salgselev hos en international modevirksomhed?

Så er du måske en af vores nye salgselever, der får mulighed for et alsidigt uddannelsesforløb ved et af vores spændende brands.

Som salgselev i BESTSELLER gennemgår du en praktisk orienteret uddannelse, der strækker sig over to år. Du vil her indgå i salgsteamet på et specifikt marked hos et af vores brands, hvor den praktiske del af din elevuddannelse foregår.

Sideløbende med jobbet hos et af vores brands gennemgår du, sammen med BESTSELLERs øvrige salgselever, et teoretisk uddannelsesforløb på i alt otte moduler af en uges varighed. Her får du mulighed for at dygtiggøre dig inden for fag som produktkendskab, personligt salg, salgsplanlægning, international handel, space management m.m.


BESTSELLER, 11. april
BESTSELLER
Svensktalende supporter til Kundeservice

BESTSELLER, Brande

Kan du tilbyde den bedste service til vores svenske kunder, er positiv og smilende selvom tingene går stærkt i en uforudsigelig hverdag?

Så er du måske den, vi søger som supporter til vores team i Brande, hvor vi servicerer kunder til vores onlineshop.

I kundeservice har vi dagligt kontakt med kunder fra det meste af Europa via tlf., mail og chat. Vi sikrer at vores kunder altid bliver mødt med imødekommenhed, forståelse og villighed til at løse problemstillinger.


BESTSELLER, 10. april
ONLYProcess Controller - Sales & Forecasting

ONLY, Brande

Søger du en controller stilling i et internationalt og udviklende miljø? Motiveres du af at have ansvaret for opfølgningen på en eller flere salgsenheder? Kan du tage ansvar for den løbende forecasting af vores salgsordrer?

ONLY søger en Process Controller til Sales & Forecasting, der kan tage ansvaret for det forretningsmæssige aspekt vedrørende salg og forecasting.

Du bliver en del af vores tværgående Controlling & Process Optimization funktion. Funktionen er opdelt i 3 fagområder: indkøb, salg og cross-functions. Afdelingen er kendetegnet ved en dybfølt kommerciel interesse i at sikre forretningens fortsatte udvikling, og et inspirerende miljø hvor humor og en uformel omgangstone er en naturlig del af dagligdagen.


ONLY, 10. april
BESTSELLER
Business and Finance Controller - Group Finance

BESTSELLER, Brande

Har du stærke analytiske evner og en god forretningsforståelse? Har du hvad der skal til for at blive et vigtigt aktiv i vores økonomifunktion, hvor du er med til at sikre fortsat forretningsmæssig udvikling?

Du bliver en del af Brand Controlling, hvor du indgår i et ungt og dynamisk team på 10 medarbejdere. Afdelingens overordnede ansvar er at sikre, at der leveres nøjagtig, ensartet og valid rapportering til tiden, som dermed skaber fundament for, at beslutningstagerne har den nødvendige økonomiske indsigt. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores økonomifunktion hen imod at blive en aktiv sparringspartner for organisationen.


BESTSELLER, 10. april
Ikast-Brande KommuneMadjyden, Ikast-Brande Kommune søger 2 ernæringsassistentelever

Ikast-Brande Kommune

Har du interesse i at få viden om mad og måltider til ældre, og har du lyst til at producere mad af god kvalitet til mange, er du måske den elev, vi søger til et af Madjydens to køkkener.

Dine arbejdsopgaver kommer til at består i at planlægge, producere og udportionere mad til ældre. Derudover er der opgaver i forhold til oprydning, rengøring og egenkontrol.

Vi forventer, at du:

 • Har interesse og håndelag for at tilberede mad til ældre mennesker
 • Har lyst til at arbejde selvstændigt og sammen med dygtige kollegaer
 • Er serviceorienteret og har lyst til at arbejde i teams
 • Viser interesse for faget både praktisk som teoretisk
 • Er morgenmenneske, aktiv og positiv

Jobindex, 10. april
BESTSELLER
SAP PI UDVIKLER

BESTSELLER, Aarhus eller Brande

Vil du spille en vigtig rolle i en af Danmarks pt. største nye SAP implementeringer? Og vil du være med til at sætte retningen og skabe rammerne for de fremtidige implementeringer og roll-outs, også i forhold til nye og større forretningsenheder?

Du bliver en del af vores integrationsteam, som udvikler, supporterer og bidrager til driften af BESTSELLERs EDI og integrationsløsninger, hvor dine primære arbejdsopgaver bliver udvikling af nye og eksisterende løsninger på SAP-PI platformen. Du vil referere til Team Lead for IT Integration og have daglig kontakt og sparring med det eksisterende integrationsteam, solution-arkitekter og det øvrige SAP team.


BESTSELLER, 9. april
Brande Maskin-Center ApS
Landbrugsmaskinmekaniker

Brande Maskin-Center ApS

Lille veletableret maskin-center i det midtjyske søger en udadvendt og serviceminded landbrugsmaskinmekaniker med bred erfaring inden for reparation af traktorer.

Du får mulighed for selv at planlægge din dag mht. arbejde på værkstedet og ude hos kunderne.

Tiltrædelse snarest.

God løn og pension.

Og med frihed under ansvar.


Jobindex, 9. april
ONLYNOOS Sales Responsible

ONLY, Brande

Er du en dygtig sælger/butikschef med et ønske om at gøre karriere i en international modevirksomhed? Er du klar til at tage næste skridt i din karriere og få stor erfaring med exportsalg til Europas største kunder?

Har du en udpræget forståelse for salg, trends og hvad der kræves for at have den rigtige varepakke på rette tidspunkt?

Så bliv en del af ONLYs dynamiske ”Never out of stock” (NOOS) team!

Som NOOS Sales Responsible er dit overordnede ansvar, at kunderne altid har det rigtige NOOS sortiment på hylderne. I tæt samarbejde med salgsteamet, er det din opgave at udvikle NOOS, så vi forbliver en markedsleder.


ONLY, 9. april

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 63 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.