1 til 20 af 33 resultater.

Dine valg

 • FjernBrande

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
BESTSELLER
Project Manager - BESTSELLER IT

BESTSELLER, Aarhus (primært) og Brande

Er du motiveret for at lede komplekse og tværfunktionelle IT projekter i en dynamisk og international virksomhed?

Så er dette din mulighed for at blive en del af vores nye PMO organisation, hvor du vil få stor indflydelse på dine og afdelingen resultater.

Med reference til vores IT PMO Manager får du en central rolle i at levere og drive komplekse og strategiske IT projekter. I vores afdeling er vi ansvarlige for BESTSELLERs overordnede IT projektmodel, og du vil her også have mulighed for at påvirke denne samt øvrige projektrelaterede opgaver.


BESTSELLER, 18. december
BESTSELLER
Koordinator til Master Data håndtering

BESTSELLER, Brande

Brænder du for at arbejde med at sikre datakvaliteten i BESTSELLER? Vil du bygge relationer til kollegaer fra hele verden?

Som koordinator til Master Data håndtering spiller du en nøglerolle i afdelingens målsætning om fortsat at øge kvaliteten for alle master data objekter. Du bliver ansvarlig for registrering af kunde master data for at sikre en ensartet registrering globalt.

Her sørger du for, at alle data lever op til vores standarder og er ens uanset hvor i verden, de kommer fra, hvilket indebærer, at du er i dialog med medarbejdere verden over. Mere konkret vil dine ansvarsområder indebære:

 • Kvalitetssikre master data
 • Registrere og validere data i relation til vores standarder
 • Være i dialog med øvrige lande for at sikre, at de forstår formålet med standarderne og følger dem
 • Oplære kollegaer i korrekt registrering af master data.

BESTSELLER, 17. december
ONLY & SONS
Buying Assistant

ONLY & SONS, Brande

Vil du være en del af en international virksomhed og have stort medansvar og indflydelse på indkøbsprocesser? Motiveres du af at være en del af et internationalt brand med store ambitioner?

Så bliv en del af vores herrebrand ONLY & SONS, hvor du får mulighed for faglig og personlig udvikling!

Du bliver en del af NOOS afdelingen i ONLY & SONS, der varetager de styles, som vores kunder altid forventer ligger på lager. Du får i kraft af din funktion en bred kontaktflade til ONLY & SONS indkøbs- og salgsafdelinger, så du har den fornødne viden til at træffe de rigtige beslutninger. Du vil få en central rolle, hvorfor din indsats har stor indflydelse på videreudviklingen af afdelingen.


ONLY & SONS, 17. december
JACK & JONES
Indkøbskoordinator til JACK & JONES Store Design

JACK & JONES, Brande

Er du en resultatorienteret og koordineringsstærk indkøbskoordinator? Kan du tage ansvaret for opfølgning på og koordinering af indkøb til et stigende antal butiksåbninger verden over?

Du vil blive en del af JACK & JONES Store Design bestående af 20 dedikerede kolleger med kompetencer inden for space management, design, indkøb, dekoration og projektledelse. Vi har alle en helt særlig energi og en passion for at udvikle, vedligeholde og eksekvere vores butikskoncept og derigennem sikre, at vores forbrugere får en unik oplevelse i vores butikker.


JACK & JONES, 16. december
JACK & JONES
Buying Assistant - Footwear

JACK & JONES, Brande

Har du fødderne placeret i de helt rigtige sko? Har du en passion for sko, erfaring fra branchen og et stort drive?

Som Buying Assistant er du med til at sikre udvikling af den stærkeste JACK & JONES Footwear kollektion, hvor du bliver en del af processen fra ide og design, til indkøb og salg. Din hverdag vil bestå af en række forskellige opgaver, hvor dine ansvarsområder bl.a. indebærer:

 • Sikre at pris og kvalitet matcher vores kunders forventninger
 • Optimere og udvikle vores leverandørsamarbejde
 • Forhandle priser med udgangspunkt i godt købmandsskab
 • Udvikle og optimere kvalitet og levering
 • Udvikle kollektioner i samarbejde med vores design- og salgsafdeling

JACK & JONES, 16. december
jem & fix A/SButikschef til Brande

jem & fix A/S

Har du erfaring med ledelse og detailhandel og flair for drift og planlægning? Og vil du stå i spidsen for en butik hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som butikschef har du det overordnede ansvar for butikkens økonomiske resultater. Det indebærer blandt andet at stå for prisstyring og salgstiltag, og du har løbende fokus på omkostninger og svind.

Samtidig sikrer du en optimal varedisponering og sammen med dine medarbejdere sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende. Derudover fungerer du som spillende træner for dine medarbejdere, og som den dygtige leder, du er, sørger du for at motivere, udvikle og vejlede dem i hverdagen.


jem & fix A/S, 15. december
JACK & JONES
BRAND SALES MANAGER

JACK & JONES

Hos JACK & JONES søger vi en
FORRETNINGSORIENTERET – STRATEGISK – INNOVATIV -
INSPIRERENDE - INTERNATIONAL
BRAND SALES MANAGER til at stå i spidsen for JACK & JONES ACCESSORIES

DU VIL være den drivende kraft i en international salgsafdeling, hvor vi har samlet vores accessories aktiviteter for at sætte endnu mere fokus på denne del af vores forretning. Derfor søger vi nu en Brand Sales Manager til vores nye brand JACK & JONES ACCESSORIES. Dette er en nyetableret stilling, hvor du får ansvaret for at udvikle og styrke vores position på vigtige markeder ved at sikre konstant vækst og udvikling. For at opnå dette, har du fokus på salgsoptimering i butikker og produktudvikling – altid med fokus på markedernes behov og efterspørgsel.


JACK & JONES, 12. december
name it
Designer - name it

name it

Er du en passioneret designer, og kan du gennem din kreativitet skabe kommercielle designs til BESTSELLERs succesfulde børnetøjsbrand?

Name it søger kreative designere, der kan spotte de nyeste trends og omsætte dem til stilsikre og kommercielle designs i børnehøjde.

Som designer bliver du en del af et design team, der spiller en central rolle i name its succes på de europæiske markeder. Du tager naturlig del i hele designprocessen fra idé til udviklingen af det færdige produkt og skal i samarbejde med dine kollegaer sikre, at vores styles konstant optimeres i relation til modegrad, hastighed og kvalitet. Du får samtidig en bred kontaktflade både internt i name its organisation og eksternt med vores leverandører.


name it, 11. december
name it
Erfaren Indkøber til Børnetøj

name it

Vi søger erfarne og dedikerede indkøbere til fortsat styrkelse af vores indkøbsafdeling.

Er du en dygtig indkøber med interesse for børnemode og erfaring fra modebranchen? Kan du identificere dig selv med vores vision ”We want to be the best business partner in kids’ fashion”?

Som indkøber får du ansvaret for indkøb til name its kollektioner inden for dit produktområde. I tæt samarbejde med designteamet, konstruktørerne og ikke mindst vores sælgere sørger du for, at kollektionerne bliver udviklet og sammensat, så de følger de internationale markedstendenser og butikkernes efterspørgsel samt at de altid afspejler value for money for kunden. Du får et bredt internationalt netværk og bliver ansvarlig for kontakten til udvalgte leverandører. Vi vægter vores samarbejde med vores leverandører højt, og et stort ansvarsområde vil være at vedligeholde og udbygge nære og resultatskabende relationer til disse.


name it, 11. december
KvicklySlagterelev, Kvickly, Brande

Kvickly

Du bliver en del af en butik med 55 medarbejdere.

Få en sjov og lærerig hverdag med fuld fart på samt mulighed for at:

 • få en elevuddannelse, der kan være starten på din karriere
 • arbejde sammen med gode kollegaer i et team, hvor vi har det sjovt
 • få en almen og bred fag-uddannelse, der åbner mange døre til erhvervslivet

Kvickly, 11. december
InsightmentsProjektleder

Insightments søger for Give Stålspær A/S i Brande

For vor kunde Give Stålspær A/S søges erfaren projektleder, som kan lide at håndtere store projekter med mange eksterne udfordringer.

Den fortsatte vækst og dermed stigende antal store projekter, stiller større krav til at styrke kompetencerne omkring projektledelsen, og i den forbindelse søges nu en erfaren projektleder.

Som projektleder for leverancer og montageopgaver på store byggeprojekter, får du en afgørende indflydelse på rentabiliteten i projekterne.

Projekterne er kendetegnet ved særdeles skarp økonomisk og logistisk planlægning, som let lader sig påvirke af andre entreprenører og eksterne faktorer i projektet. Derfor vil hyppig tilstedeværelse on-site være en naturlig del af jobbet, specielt på de større projekter.


Jobindex, 11. december
Danish Bottling Company AS
Logistikkoordinator

Danish Bottling Company AS, Brande

Danish Bottling Company søger en barselsvikar med tiltrædelse hurtigst muligt som logistikkoordinator til vores indkøbsfunktion som indgår i logistikteamet med reference til logistikchefen. Vi søger en dygtig indkøbsdisponent som også har erfaring med indgåelse af leverandørkontrakter.

Stillingen dækker følgende ansvarsområder:

 • Sikre indkøb af samtlige ingredienser og pakkematerialer, der indgår i DBCs produktion
 • Tage del i indgåelsen af indkøbsaftaler med danske og udenlandske leverandører
 • Skabe balance i indkøbt mængde mellem behov, lave priser og risiko for kassation
Danish Bottling Company AS

Jobindex, 9. december
LindbergHRAccount Manager

LindbergHR søger for Redoffice Scan Office A/S

Som Account Manager i kontorartikeldivisionen vil din opgave være at sælge ”alt til kontoret”.

Redoffice Scan Office har et bredt udvalg af artikler til virksomheder bl.a. IT udstyr, papir, kaffe, kontorartikler mv. I jobbet vil du kontakte, besøge og sælge til erhvervsvirksomhederne i området omkring hvor du bor. Du kunne være bosiddende i nærheden af Aalborg, Holstebro, Herning, Silkeborg, Ikast eller Brande.

Du vil hver dag køre ud fra din bopæl og besøge en række virksomheder. Der vil løbene være mulighed for sparring med dine kollegaer og salgschefen du refererer til. Det er vigtigt at du er dygtig til at skabe relationerne til kunderne som ofte er kunder hos Redoffice Scan Office igennem en årrække.


LindbergHR, 9. december
pro&coSælger til Garment Accessories

pro&co søger for Studio 9 i Brande

Salg til internationale fashion brands. Stor indflydelse i mindre selskab i rivende udvikling. Kan du skabe gode salgsresultater?

Som sælger får du et udfordrende og spændende job, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med nogle af Europas største detailkæder og brands med salg indenfor produktkategorier som labels, hang tags, price stickers og buttons. Det er dit ansvar at videreudvikle salget til eksisterende kunder gennem tæt samarbejde, professionel rådgivning og kreative løsninger samt at opbygge relationer og salg til nye kunder.

Dine opgaver er blandt andet:

 • Tilbudsgivning, opfølgning og servicering af kunder
 • Udarbejde samarbejdsaftaler
 • Præsentere løsninger og koncepter for kunderne i samarbejde med design

Jobindex, 8. december
BESTSELLER
Kundeklubkoordinator - E-commerce

BESTSELLER, Brande

Vil du være med til at drive og udvikle BESTSELLERs kundeklub? Er du en stærk koordinator med erfaring indenfor loyalitetsprogrammer og CRM?

Som en del af det centrale E-commerce team er du en vigtig aktør i at rådgive vores brands i deres fortsatte udvikling af newsletters og kundeklubaktiviteter i vores butikker. Dit fokus er på den daglige brug af både E-mail/SMS platform og på at sikre, at vores brands er optimalt rustet til at udnytte platformenes muligheder.

Som superbruger af vores E-mail/sms platform vejleder du vores brands i at oprette kampagner, nye templates og målgrupper samt hvordan medlemsdata vedligeholdes og håndteres. Her spiller du en central rolle i at være med til at sikre, at vores kampanger er målbare, og at BESTSELLERs brands er i stand til at lave opfølgning på målgrupper og kampanger.


BESTSELLER, 8. december
BESTSELLER
Allround økonomimedarbejder

BESTSELLER, Brande

Er du en erfaren og struktureret økonomimedarbejder, og brænder du for at bringe din erfaring i spil i en dynamisk og international virksomhed?

Du bliver en del af et engageret team, hvor du kommer til at arbejde som en del af vores danske retail økonomiafdeling. Afdelingen består af 14 medarbejdere, der dagligt arbejder med bogføring og administration af ca. 120 danske butikker. Du vil opleve et unikt sammenhold, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt, og hvor du er med til at præge hverdagen.

Dit primære ansvarsområde vil være at arbejde med bogholderi og styring heraf samt forskellige øvrige regnskabsmæssige opgaver på tværs af BESTSELLERs organisation. Du vil opleve en dynamisk hverdag, hvor dine opgaver vil være af både udfordrende såvel som mere rutinepræget karakter.


BESTSELLER, 8. december
BESTSELLER
Økonomimedarbejder

BESTSELLER, Brande

Er du serviceminded, struktureret og trives du i en økonomifunktion, hvor du har en stor berøringsflade? Har du mod på nye udfordringer i en dynamisk og international virksomhed?

Vi søger en erfaren og struktureret økonomimedarbejder til et vikariat, som trives i en stilling, hvor hver dag bringer nye muligheder og udfordringer.

Du bliver en del af et engageret team, hvor du kommer til at arbejde som en del af vores danske retail økonomiafdeling. Afdelingen består af 14 medarbejdere, der dagligt arbejder med bogføring og administration af ca. 120 danske butikker. Du vil opleve et unikt sammenhold, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt, og hvor du er med til at præge hverdagen.


BESTSELLER, 8. december
Ikast-Brande KommuneLærer til Blåhøj Skole

Ikast-Brande Kommune

Vi søger snarest muligt en lærer på fuld tid til Blåhøj Skole. Skemaet indeholder fortrinsvis matematik, n/t, billedkunst og understøttende undervisning i indskolingen. Skemaet fyldes op med supplerende undervisning, vikartimer og måske dine fagønsker.

Blåhøj Skole er en landsbyskole med 90 børn fordelt på 0. - 6. klasse. Skolen har rullende skolestart, og der arbejdes med læsebånd, bevægelsesbånd og læsekursus. En velfungerende udvidet DUF er tilknyttet skolen.

Blåhøj Skole har tæt samarbejde med Dalgasskolen i Brande. De er to selvstændige skoler, men har fælles ledelse og fælles bestyrelse.


Ikast-Brande Kommune, 5. december
Total Wind A/SØkonomiassistent

Total Wind A/S, Brande

Total Wind-koncernen har i løbet af få år etableret sig som en internationalt respekteret aktør i markedet for installation og servicering af vindmøller. Branchen er dynamisk og stiller store krav til omstillingsevne og kvalitet. Virksomheden er i kraftig vækst, og der er behov for at styrke økonomiafdelingen på hovedkontoret i Brande.

Du vil som økonomiassistent indgå i vores team på 6 økonomimedarbejdere under ledelse af vores Finance Manager.

Arbejdsområdet vil primært være

 • Bogholderiopgaver for flere danske selskaber
 • Intern og ekstern fakturering
 • Varelager
 • Anlægskartotek

Jobindex, 4. december
Total Wind A/SLegal Consultant

Total Wind A/S, Brande

Vindmøllebranchen * World wide installation, transport og service * 550 medarbejdere.

Med reference til ”Corporate Legal Advisor” og med udgangspunkt fra hovedkontoret i Brande bliver du medansvarlig for virksomhedens indgåede kontrakter.

Under supervision fra Total Winds Corporate Legal Advisor skal du sikre, at alle indgåede kontrakter stemmer overens med eventuelle Frame Agreements og virksomhedens mulighed for at opfylde samme.

Der kan forekomme enkelte rejsedage.


Jobindex, 4. december

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 33 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.