1 til 20 af 21 resultater.
Total Wind A/STraining Manager

Total Wind A/S, Brande

Total Wind koncernen har i løbet af få år etableret sig som en internationalt respekteret aktør i markedet for transport, installation og servicering af vindmøller. Branchen er i en fortsat rivende udvikling og stiller store krav til aktørenes omstillingsevne og kvalitet. Virksomheden er globalt interagerende og i kraftig vækst. Vi søger derfor en Training Manager til vores Global Manpower Planning Department til en nyoprettet stilling med base på hovedkontoret i Brande.

Du vil som Training Manager lede vores team af træningsansvarlige og få det overordnede ansvar for planlægning og gennemførelse af træning. Du bliver ansvarlig for at udvikle afdelingen til at kunne imødekomme markedskravene, som er i rivende udvikling, herunder vil du også blive ansvarlig for at sikre at processer og systemer bliver tilrettet og optimeret.


Jobindex, 24. april
BESTSELLER
Category Manager

BESTSELLER, Brande

Er du en fremragende forhandler, og har du bred erfaring med indirekte indkøb? Brænder du for at blive en del af en dynamisk, international virksomhed, hvor din evne til at opnå resultater har stor betydning for vores forretning?

Så er du måske den rette til at tage ansvaret for at opbygge vores nye Indirect Sourcing afdeling som en del af BESTSELLER Finance.

Som Category Manager vil du få ansvaret for vores indirekte indkøb. Her er dit fokus på indkøb af omkostningsvarer, hvor du opnår besparelser gennem gode rammeaftaler, som hele BESTSELLER ønsker at benytte sig af. Du sikrer opbygningen af afdelingen og sørger, via dine skabte succeser, for at få flere kategorier til afdelingen.


BESTSELLER, 23. april
Ikast-Brande KommuneVikar til Vibereden

Ikast-Brande Kommune

Vibereden søger vikar der kan træde ind når personalet afholder ferier, kurser m.m. Du skal være fleksibel, og kunne indgå i mange slags sammenhænge. Du skal kunne lide at være udenfor, da meget af vores pædagogiske praksis udfoldes i naturen.

Vibereden ligger i naturskønne omgivelser med skov og egen sø og vi bruger naturen som en aktiv del af vores hverdag. Vores motto er ”Natur i børnehøjde”.

Vibereden er en integreret institution fra 0-6 år normeret til 32 vuggestuebørn og et gennemsnit på 80 børnehavebørn. Vi er p.t. 24 ansatte i personalegruppen.


Ikast-Brande Kommune, 22. april
KvicklySalgselev - Kvickly Midtjylland (Brande, Grindsted, Herning)

Kvickly

Som salgselev sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb sammen med andre Coop-elever. Du får et tæt sammenhold med dine kollegaer og knytter mange gode venskaber.

Dit uddannelsesforløb starter med et 2-dages introduktionskursus og i løbet af de 2 år, har du 8 skoleophold af en uges varighed. Dine kollegaer hjælper dig med at uddanne dig på den bedste måde i butikken, og på skoleopholdene får du den rette viden. Du afslutter forløbet med en teoretisk og praktisk fagprøve, der varer en uge - så er du udlært!


Kvickly, 22. april
KvicklySlagterelev, Kvickly Brande

Kvickly

At være slagterelev i Coop...

Det er meget mere end at lægge varer i disken. Du lærer alt om, hvordan en afdeling skal drives, så du kan blive en dygtig medarbejder. Når du er udlært, kan du arbejde i en af vores butikker og videreuddanne dig.

Uddannelsen varer 3½ år og du får rig lejlighed til at afprøve egne ideer. Uddannelsen er en blanding af skole og praktik med løn under hele forløbet.

Som elev hos os får du din egen uddannelsesplan, så du hele tiden har overblik over det forløb, du skal igennem. Det er et krævende, men også meget spændende forløb med mange udfordringer undervejs. Vi tager vores ansvar for din uddannelse alvorligt, og vi tør godt garantere, at den bliver en fantastisk start på din karriere.


Kvickly, 22. april
KvicklyDelikatesseelev - Kvickly Brande

Kvickly

At være delikatesseelev i Coop...

Det er meget mere end at lægge varer i disken. Du lærer alt om, hvordan en afdeling skal drives, så du kan blive en dygtig medarbejder. Når du er udlært, kan du arbejde i en af vores butikker og videreuddanne dig.

Uddannelsen varer 3½ år og du får rig lejlighed til at afprøve egne ideer. Uddannelsen er en blanding af skole og praktik med løn under hele forløbet.

Som elev hos os får du din egen uddannelsesplan, så du hele tiden har overblik over det forløb, du skal igennem. Det er et krævende, men også meget spændende forløb med mange udfordringer undervejs. Vi tager vores ansvar for din uddannelse alvorligt, og vi tør godt garantere, at den bliver en fantastisk start på din karriere.


Kvickly, 22. april
KvicklyLedertrainee, Kvickly Brande

Kvickly

Vi håndplukker vores fremtidige ledere blandt vore medarbejdere. Derfor gør vi alt for at give vores ledertrainees en så optimal uddannelse som muligt. En uddannelse, der stiller store krav til den enkelte, og som tager sigte mod en lederkarriere i Coop. Dine handelstalenter afprøves, du får en unik indsigt i at drive forretning og får indflydelse på dit arbejde i hverdagen.

Ledertrainee-uddannelsen er en 2-årig butikselev-uddannelse, som i elevtiden suppleres med 2 fag på Akademimerkonom niveau. Uddannelsen starter i efteråret. Du får din egen uddannelsesplan, så du hele tiden har overblik over det forløb, du skal igennem. Det er et krævende, men også et meget spændende forløb. Vi tager vores ansvar for din uddannelse alvorligt, og følger op på gensidige krav og forventninger i hele din elevtid. Vi tør godt garantere, at den bliver en fantastisk start på din karriere!


Kvickly, 21. april
Siemens Wind Power A/SEHS Officer

Siemens Wind Power A/S, Brande

Til vores produktion i Operations Nacelle Danmark søger vi en EHS Officer. Overordnet består arbejdet i at bidrage til at sikre et stabilt arbejdsmiljø, overholdelse af EHS krav og drive EHS processer og relaterede opgaver i de enkelte produktions- og lagerområder på daglig basis. Du vil referere til Produktion Manager.

Hvad er mine ansvarsområder?

  • Administrere EHS afvigelser som system manager
  • Koordinere undersøgelser / årsagsanalyse af EHS afvigelser
  • Kortlægning og Risikovurdering af arbejdsprocesser
  • Koordinere procesopfølgning (sikkerhedsniveau måling)
  • Deltagelse i Beredskabsplanlægning

Siemens A/S, 20. april
LyderJohnsen A/S Produktionschef der kan inspirere sit erfarne team

LyderJohnsen A/S søger for BioMar i Brande

Med reference til BioMars fabrikschef overtager du den daglige ledelse af de 25 ansatte på råvare- og færdiglageret samt i produktionen. Der arbejdes i treholdskift, og produktionen kører 24/7. Der er en høj grad af automation. Medarbejderne er generelt meget erfarne og udgør et stærkt, fleksibelt og velfungerende hold.

Sammen med dine kolleger i produktionsteknik, vedligehold og planlægning analyserer, tilrettelægger og koordinerer du driften. Du går forrest i den fortsatte implementering af værktøjer som Smed og Kaizen foruden etablering og opfølgning på mål, dataopsamling, kvalitetsmålinger, optimering af produktionsapparatet og en række øvrige projekter. Opgaven er dog først og fremmest en ledelsesopgave. Driften skal konstant optimeres. Såvel processer som folkene udfordres og udvikles individuelt og som team.


Jobindex, 20. april
BioMar A/S
International Marketing Project Manager

BioMar A/S, Brande

As part of a dynamic international marketing team and reporting to the Global Marketing Director, you will secure that relevant market intelligence is collected, analysed, shared and used for establishing competitive marketing strategies for BioMar’s Continental Europe region.

In collaboration with colleagues in the marketing department and in our European business units, you will drive the image building for BioMar in the region; you will secure timely planning, budgeting, and implementation of B2B marketing activities, and you will promote an efficient and well prioritized use of marketing resources across the many markets where BioMar operates.

You will be lead person on major marketing projects in the region and involved in several global projects.


Jobindex, 17. april
BESTSELLER
Senior Manager, BI and Planning, IT

BESTSELLER, Brande og Aarhus

Kan du sætte den strategiske retning for Business Intelligence and Planning afdelingen? Vil du arbejde med markedsledende teknologier fra førende producenter i en stor, international IT afdeling?

Vi søger en erfaren leder til en strategisk vigtig rolle i en ledende modevirksomhed, hvor du er med til at bygge afdelingen op.

Vi har netop omstruktureret BESTSELLER IT og er i denne forbindelse i gang med at styrke BI and Planning området. Det bliver din opgave at rekruttere medarbejdere og sammensætte dit team, så den strategiske retning inden for BI and Planning sikres. Du får ansvar for at skabe en stabil afdeling med en høj medarbejdertilfredshed baseret på en klar ledelsesambition om at være blandt modebranchens bedste BI afdelinger.


BESTSELLER, 10. april
Comentum ApSSalgskoordinator

Comentum ApS søger for DOT A/S i Fasterholt

DOT A/S er markedsleder inden for varmforzinkning i Danmark. Virksomheden er inde i en meget positiv udvikling med øget forretningsomfang og indtjening. Til salgsafdelingen i Fasterholt søger vi derfor en ny salgskoordinator, der skal være virksomhedens bindeled mellem kunderne og de interne funktioner.

Din opgave bliver i stor udstrækning at sikre de lidt mere komplekse opgavers håndtering, fra varens indgang til den leveres tilbage til kunden. Du får derfor en bred berøringsflade – internt til varemodtagelsen, produktionen og logistikafdelingen – og eksternt til kunderne som deres kontaktperson. Der er særligt fokus på dialogen med kunden om varehåndteringen, så der opnås den mest optimale proces med størst mulig fleksibilitet i forhold til den øvrige produktion.


Comentum ApS, 7. april
Brande Højskole
Engageret underviser til et job i højt tempo!

Brande Højskole

På Brande Højskole har vi fokus på den enkelte kollegas udvikling. Du bliver en del af et team hvis opgave det er at få eleverne klædt på til at bestå en kommende uddannelse. Som underviser på en højskole får du intensiv kollegial sparring og er en del af et spændende miljø, hvor udvikling af nye fag og undervisningsmetoder er på dagsordenen hver eneste dag.

Du har personlighed. Du har lyst til at nå langt, din indstilling tæller, dine idéer bliver til noget. Du er engageret og arbejdsom. Du brænder for at undervise – og du kan være uddannet folkeskolelærer, cand. mag eller noget helt tredje. Og så har du formbarhed og personlig styrke til at tackle eleverne på bedste vis. Med andre ord: Du har lyst og energi til at gøre en forskel for unge mennesker, der gerne vil videre, men ikke er sikre på, hvordan de kommer det.


Jobindex, 1. april
Senior Network Architect
Articles, tips and other resources to help you find a job faster!
Name Confidential, Brande
Glassdoor, 25. april
Supplier Quality Engineer - Bearings
Articles, tips and other resources to help you find a job faster!
Name Confidential, Brande
Glassdoor, 25. april
Supplier Quality Process Engineer - Main gear / Bearings
Articles, tips and other resources to help you find a job faster!
Name Confidential, Brande
Glassdoor, 25. april
Team lead - Electrical Product Management
Articles, tips and other resources to help you find a job faster!
Name Confidential, Brande
Glassdoor, 25. april
Dyrepasser eller person med anden dyrefaglig uddannelse med kundeerfaring
Vi søger dyrepasser eller anden dyrefaglig uddannelse med kundeerfaring til 20-42 timer/ uge afhængig af sæson med start efter aftale.
MOSEGÅRDENS HUNDE- OG KATTEPENSIONMED SALON V/KENT KARLSEN, Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 21. april
Elektriker
StillingenDin væsentligste arbejdsopgave vil være at fungeresom elektriker/reparatør på hele fabriksområdet.Arbejdet omfatter bl.a.:-...
ANDELSKARTOFFELMELSFABRIKKEN MIDTJYLLAND A.M.B.A., Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 10. april
Procesoperatør
StillingenDin væsentligste arbejdsopgave i produktionsperioden vilvære at fungere som operatør på procesanlægget.Arbejdet omfatter bl.a.:-...
ANDELSKARTOFFELMELSFABRIKKEN MIDTJYLLAND A.M.B.A., Ikast-Brande
Jobcenter Ikast-Brande, 10. april
Annonce:
energinet
1 til 20 af 21 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.