1 til 18 af 18 resultater.

Dine valg

 • FjernAalborg Ø

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Professionshøjskolen University College NordjyllandFinansuddannelserne på UCN søger underviser/adjunkt til ansættelse pr. 1. april 2015

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Finansuddannelserne – Finansøkonom, Finansbachelor & Financial Controller UCN.

Finansuddannelsernes branchesigte
Dimittender inden for finansuddannelserne ansættes primært hos

 • Ejendomsmæglere
 • Revisionsselskaber
 • Virksomheders økonomifunktion
 • Ejendomsadministrationsselskaber
 • Penge- og realkreditinstitutter
 • Forsikringsselskaber

Finansuddannelserne indebærer undervisning i økonomiske discipliner som erhvervsøkonomi, samfundsøkonomi, eksternt regnskab, økonomistyring, jura mv. Derudover undervises der også i fag som salg og kommunikation samt organisation og projektledelse.


Professionshøjskolen University College Nordjylland, 27. januar
Arctic Group A/SSalgskonsulent

Arctic Group A/S, Aalborg

– Vil du være med til at fortsætte udviklingen af vores salg til Grønland?

Vi søger en ny kollega, som motiveres af at opnå enestående salgsresultater og samtidig oparbejde gode og langvarige kunderelationer. Sales & Demand Nordatlanten er opdelt i 3 forretningsområder indenfor Detail, Nonfood og Foodservice og det er i forretningsområdet Nonfood, at du kommer ind i billedet.

Vi kan tilbyde et spændende job, hvor du i samarbejde med det øvrige team er ansvarlig for salg af det brede sortiment indenfor Nonfoods produktgrupper. Dine primære opgaver som vores nye salgskonsulent vil være:

 • Salg af forbrugsvarer, kontorartikler, møbler og rengøringsartikler til både private og offentlige virksomheder i Grønland
 • Ansvarlig for at vedligeholde eksisterende kundeforhold samt oparbejde nye kundeemner
 • Vi gør meget for løbende at holde fokus på vores kunder og det der virker, så salgsrapportering og opfølgning er en naturlig del af din hverdag

Jobindex, 27. januar
Atira A/S
Webudvikler med frontend-ekspertise

Atira A/S, Aalborg

Spændende og udfordrende webudvikler stilling hos Elsevier

Vores produkt, Pure, er et førende forskningsinformationssystem, som hjælper forskere og forskningsadministratorer over hele kloden med at holde styr på deres forskning og udstille deres resultater til omverdenen.

Din opgave bliver at udvikle websites/portaler, som bygger på data i Pure hos kunder over hele verden.

Som webudvikler får du ansvar for at udvikle websites/portaler, som du skal køre fra start til slut og sikre dig at hver kunde får en portal, der lever op til designkrav for websites anno 2015

 • Designe og udvikle websites/portaler til Pure kunder af højeste kvalitet
 • Lave best-practice frontend udvikling (HTML5, CSS3 og JavaScript)
 • Programmere i et Java baseret miljø (Java Server Faces og Grails)

Jobindex, 26. januar
Bladt Industries A/STender Engineer

Bladt Industries A/S, Aalborg

Med teknisk indsigt og kommercielle kompetencer

Hos Bladt Industries søger vi at levere et godt projekt af højeste kvalitet helt fra den tidlige prækvalifikationsfase til overleveringen af færdigt projekt til kunden. Projekterne ligger i størrelsesordenen 50-500 millioner kroner, og derfor kræves det af medarbejderne, at de er detaljeorienterede samtidig med, at de formår at bevare overblikket.

Dine opgaver kommer til at spænde bredt og du vil have mange bolde i luften samtidigt, derfor er det vigtigt, at du arbejder struktureret og målrettet. Som Tender Engineer refererer du direkte til og assisterer afdelingens Tender Manager.

Dine opgaver omfatter bl.a.:

 • .Oprettelse og vedligeholdelse af leverandørkatalog og -databaser
 • Implementere og vedligeholde Document Management System i tilbudsfasen
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af teknisk dokumentation og metode beskrivelser, samt tekniske og kommercielle dokumenter

Bladt Industries A/S, 23. januar
Region NordjyllandProjektkoordinator til nationalt projekt

Region Nordjylland

Sætter du en ære i at have styr på statusrapporter, dagsordner, koordinering med mere? Så er du måske den projektkoordinator vi søger.

I Økonomiaftalen 2015 for Regionerne er det aftalt, at beslutningsstøtte i FMK skal være klar til brug ved udgangen af 2017. Det blev samtidigt aftalt, at regionerne skal være projektejere og National Sundheds-it (NSI) leverandør af løsningen.

Blandt landets 5 regioner er det aftalt, at Region Nordjylland er projektledende region for projektet. Gevinsterne ved initiativet kan primært henføres til færre medicineringsfejl i almen praksis.

Som projektkoordinator tilknyttes du dette projekt, og skal understøtte projektlederen i det daglige.


Region Nordjylland, 14. januar
Iveco Danmark A/SKey Account Manager

Iveco Danmark A/S

Kan du se dig selv sælge vores store og alsidige sortiment af Heavy Lastbiler?
Kan du opbygge og udvikle samarbejdet med vores største kunder?
Kan du skabe resultater?
Har du erfaring inden for Business to Business salg og key account management?
Hvis ja - så er det måske dig, vi søger...

Med udgangspunkt fra en af vores filialer i Glostrup, Odense, Vejle, Herning, Aarhus, Aalborg bliver du ansvarlig for planlægning og gennemførelse af salgsaktiviteter og opnåelse af salgsmål, for vores lastbiler hos vores storkunder i Danmark. Foruden pleje af egne kunder vil du ligeledes støtte Ivecos forhandlere i deres tilgang til eksisterende og nye storkunder samt initiere samarbejdsaftaler med væsentlige indkøbsorganisationer og leasingselskaber.


Iveco Danmark A/S, 14. januar
Professionshøjskolen University College NordjyllandFysioterapeutuddannelsen UCN søger nye kollegaer

Professionshøjskolen University College Nordjylland, Aalborg

Fysioterapeutuddannelsen UCN søger nye kollegaer til adjunkt/lektorstillinger pr. 1. marts 2015 eller snarest derefter.

Det endelige antal stillinger afgøres med afsæt i ansøgernes faglighed/kompetencer. Alle stillinger er fuldtidsstillinger med mindre der indgås aftale om mulige kombinationsstillinger med praksis.

Fysioterapeutuddannelsen er en meget dynamisk og udviklingsorienteret organisation med 27 ansatte, som er organiseret i teams.


Professionshøjskolen University College Nordjylland, 14. januar
Atira A/S
Projektleder / Implementationsmanager

Atira A/S, Aalborg

Vores produkt, Pure, er et førende forskningsinformationssystem som hjælper forskere og forskningsadministratorer over hele kloden med at holde styr på deres forskning og udstille deres resultater til hele verden.

Som implementationsmanager får du ansvar for et antal Pure implementationer, som du skal køre fra start til slut og sikre dig at hver kunde går i produktion med det bedst mulige resultat indenfor de givne projektrammer.

 • Kunderelation – du overtager kunden fra salgskollegaer og skaber en god og frugtbar relation, hvor du bl.a. forbereder dem på projektet, laver projektplan, rådgiver og vejleder, og endelig hjælper kunden i produktion med Pure.
 • Projektopfølgning – du vil sørge for at planen overholdes, håndtere ændringsforslag og eventuelle konflikter, samt rapportere status internt i organisationen.

Jobindex, 13. januar
UniqueConsult
Kundeservicechef, intern salg og service

UniqueConsult søger for Royal Arctic Logistics A/S i Aalborg

- udviklende og inspirerende leder til nyetableret kundecenter!

Som kundeservicechef har du det overordnede ansvar for Royal Arctic Logistics kundeservice i Aalborg. Omdrejningspunktet er daglig ledelse og udviklingen af afdelingens 16 medarbejdere, der alle arbejder med rådgivning omkring logistiske løsninger og varetager al kunderettet arbejde i forbindelse med booking og opfølgning på forsendelser til og fra Grønland, samt andre logistiske ydelser, som huset tilbyder. Dette i et naturligt og tæt samarbejde med kundeservice i Nuuk, Grønland.

Du indgår i virksomhedens mellemledergruppe, hvor du sikrer kundeservice det rette fokus - herunder varetager kommunikation og formidling fra virksomhedens øverste ledelse og koncern. Samarbejdet med Royal Arctic Logistics’ øvrige afdelinger er afgørende for både afdelingens og virksomhedens succes.


UniqueConsult, 12. januar
Combine A/SForretningsudvikler til Advertising

Combine A/S, Aalborg

Kan du skabe relationer, skabe tillid og sælge idéen om at markedsføring ikke bare er sjov, hat og briller, men en ambition om at tjene flere penge i en reklamebranche på vej op? Tja, så får du svært ved at sove i nat, hvis du læser videre.

 • Du bliver ansvarlig for at opbygge en kundeportefølje gennem netværk og opsøgende salgsarbejde.
 • Du skal afdække kundernes behov og evne at komme frem til den løsning, som giver kunden effekt og værdi.
 • Du skal arbejde med hele forløbet fra identifikation af behov, salg af løsning og opfølgning af projekt til færdigt produkt – i tæt samspil med kompetente kollegaer.

Vi eksekverer og integrerer reklame, design, kommunikation og digitale løsninger på tværs af alle medier.


Jobindex, 9. januar
Bladt Industries A/SSenior projektleder med pondus, power og personlighed

Bladt Industries A/S, København eller Aalborg

Hos Bladt Industries vil vi gå forrest og vise vejen, når det gælder komplekse anlægs- og infrastrukturprojekter. Derfor søger vi til vores infrastrukturdivision en senior projektleder, som tør udstikke retningen. Præcist, konsekvent og uden omveje.

Du bliver del af en international virksomhed og en division i vækst, hvor hverdagen er præget af store udfordringer og gode relationer. Her er rum og mulighed for både personlig og faglig udvikling – og stor frihed under ansvar.

Som senior projektleder inden for infrastruktur får du ansvar for gennemførelse af større og mellemstore anlægskontrakter i Danmark, Norge eller Sverige. Din base er vores kontor i enten København eller Aalborg, hvor du bliver en del af en selvstændig og flad organisation, der i øjeblikket består af ca. 20 medarbejdere.


Bladt Industries A/S, 6. januar
Kødkontrollen søger tilsynsførende dyrlæge til kontrollen på slagtehusene i Nordjylland
Kødkontrollen søger en dyrlæge som har lyst og evner til at udføre audits og kvalitetsmålinger på kød-kontrollen på de små slagtehuse.
Fødevarestyrelsens Kødkontrol, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 26. januar
Hegnsmontør
Moosdorf Hegn A/S søger hegnsmontør!
MOOSDORF A/S, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 22. januar
10 introduktionsstillinger i Almen medicin i Region Nordjylland - start 1. maj, 1. juni eller 1. juli 2015
Introduktionsstillingen udgør den første obligatoriske del af den Almen medicinske speciallægeuddannelse og er af 6 måneders varighed,...
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 22. januar
8 hoveduddannelsesstillinger i Almen medicin i Region Nordjylland til besættelse 1. maj 2015
Almen medicin, som er det største lægelige speciale i Danmark, tager sig af både akutte og kroniske sundhedsproblemer hos den enkelte og tager...
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 22. januar
Controller
Dygtig Controller til Indkøbskontoret i Region Nordjylland Har du erfaring og interesse for tal, analyse og databehandling?
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 12. januar
Dækmontør til servicevogn
Vi søger en frisk og servicemindet dækmontør med tiltrædelse snarest.
S ERIKSEN AALBORG A/S, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 8. januar
Få kickstartet dit CV som ingeniørpraktikant i Vejdirektoratet, Aalborg (Genopslag)
Vi tilbyder Vejdirektoratet udbyder løbende en lang række opgaver og leverancer i forbindelse med vintertjeneste (snerydning og saltning)...
Vintertrafik, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 8. januar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Prøv vores værktøj til uopfordrede ansøgninger hvis du ikke fandt det job du leder efter. Her kan du finde virksomheder der tidligere har haft jobopslag der matcher din søgning, og derfor potentielt kunne være interesserede i en uopfordret ansøgning.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger
Annonce:
HK Danmark karrieretjek skyskraber
1 til 18 af 18 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.