1 til 20 af 24 resultater.
 I/S Reno-NordKan du forene mennesker, miljø og forretning?

I/S Reno-Nord, Aalborg

I/S Reno-Nord søger i samarbejde med Mariagerfjord Kommune en driftskoordinator til ansættelse pr. 15. januar 2016.

Mariagerfjord Kommune er ved at bygge en ny genbrugsbutik med værksted i Hobro, som I/S Reno-Nord skal drifte for kommunen. I disse rammer skal fleksjobbere, kontanthjælpsmodtagere, medarbejdere og brugere fra handicaptilbud samt andre kreative borgere arbejde sammen for at give ting og mennesker ny energi.

Butikken/værkstedet vil blive drevet ud fra socialøkonomiske principper, hvor overskuddet vil gå til at skabe flere arbejdspladser i virksomheden og til sociale formål.


Jobindex, 5. oktober
Bladt Industries A/S
Project Controller

Bladt Industries A/S, Aalborg

As Project Controller, you will become a key member of the project team within wind energy and work directly with the project manager as support on all financial aspects of the project – from validation of tender calculation, monitoring of financial statements to financial benchmarking. You will work with large projects with significant contract value.

With reference to our Senior Project Controller, you will drive and support the monthly rolling budget process, investigate deviations to budget, secure accurate cash flow forecasting, and handle project specific payment applications and invoicing. In order to efficiently handle these responsibilities, you must possess insight into business processes, cost budgeting and estimating, accounting processes, risk analysis and change control.


Bladt Industries A/S, 5. oktober
Bladt Industries A/SQA & Document Controller - med systematisk tæft og sans for detaljerne

Bladt Industries A/S, Aalborg

Bladt Industries søger en kompetent person, som trives i et travlt miljø, hvor mange nye udfordringer dagligt skal løses. Du bliver en del af et professionelt team, som sætter sikkerhed, kvalitet, leveringstid og kundetilfredshed i højsædet. Som QA & Document Controller har du ansvaret for udførelse og håndtering af teknisk dokumentation på projekter i vores Wind & Renewable Energy division.

Arbejdsopgaver:

 • Systematisering, opdatering og vedligeholdelse af teknisk dokumentation, tegninger, mails og kontrol-logs
 • Oprettelse, opdatering og administration af diverse databaser
 • Sikre at relevante procedurer og retningslinjer holdes opdaterede

Bladt Industries A/S, 5. oktober
Adecco A/SNorsktalende salgskonsulenter søkes

Adecco A/S søker på vegne av LN Eurocom Tele Services A/S i Aalborg

Adecco søker på vegne av vår kunde, LN Eurocom Tele Services A/S i Aalborg, motiverte og engasjerte norsktalende kollegaer med salg i blodet til deres telesalgsavdelingen.

Du vil bli tilknyttet telesalgsavdelingen som består av et energisk team med dedikerte kollegaer, hvor der er plass til alle uansett alder og bakgrunn. Din viktigste egenskap i jobben er din evne til å selge over telefonen. Derfor er det en fordel om du har erfaring fra telefonsalgsbransjen, dog er ikke dette et krav. Jobben krever at du kan ha mange baller i luften og drives av en konkurransepreget hverdag. Ditt salg vil være avgjørende for både din lønn og utvikling.

Adecco A/S

Adecco A/S, 4. oktober
Fibertex Nonwovens A/SBusiness Controller til international produktionsvirksomhed

Fibertex Nonwovens A/S, Aalborg

Er du en engageret og ambitiøs Business Controller med en stærk analytisk sans? Vil du bruge din praktiske erfaring i et spændende og afvekslende job i en international virksomhed i vækst? Og vil du være del af et stærkt team med høj faglighed? I så fald kunne det være dig vi er på udkig efter.

Fibertex Nonwovens søger en Business Controller til vores hovedkontor i Aalborg. Du bliver en del af økonomifunktionen med fagligt stærke og dygtige medarbejdere, hvor du får reference til CFO’en. Din dagligdag er præget af et tæt samarbejde med kollegerne i såvel økonomifunktionen som koncernens selskaber. Du skal være indstillet på rejseaktivitet til datterselskaberne, hvor du vil få ansvaret for et eller flere selskaber.


Jobindex, 2. oktober
Professionshøjskolen University College NordjyllandAdministrativ medarbejder (HK) til UCNs centrale Internationale Kontor

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Det internationale område i University College Nordjylland styrkes yderligere. Vi søger derfor en administrativ medarbejder, der vil være med til at sætte sit præg på et område der har stor politisk bevågenhed og som er i rivende udvikling.

UCN International er UCNs fællesadministrative internationale enhed, som i samarbejde med de faglige uddannelsesmiljøer er ansvarlig for implementeringen og understøttelsen af UCNs internationalisering. Herudover, er det internationale arbejde lokalt forankret i UCNs uddannelsesområder; Business-, Teknologi-, Lærer-, Pædagog- og Sundhedsuddannelserne. Her er internationale koordinatorer tilknyttet områderne, som sørger for information og individuel faglig vejledning til studerende om studierelevante forløb.

Som administrativ medarbejder vil du være i tæt dialog med de internationale koordinatorer på grunduddannelserne.


Professionshøjskolen University College Nordjylland, 1. oktober
Professionshøjskolen University College NordjyllandUCN søger konsulent (AC) til UCN´s centrale Internationale Kontor

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Det internationale område i University College Nordjylland styrkes yderligere. Vi søger derfor en international konsulent, der vil være med til at sætte sit præg på et område der har stor politisk bevågenhed og som er i rivende udvikling.

UCN International er UCN´s fællesadministrative internationale enhed, som i samarbejde med de faglige uddannelsesmiljøer er ansvarlig for implementeringen og understøttelsen af UCN´s internationalisering. Da området skal styrkes yderligere, vil dele af det internationale område blive samlet i en central funktion under den internationale chef.

Vi søger en international konsulent, der har erfaring med projekt- og udviklingsarbejde og som brænder for at engagere andre i og uden for UCN i internationalisering. Herudover er det vigtigt, at du er fleksibel og åben overfor nye opgaver, da dine arbejdsopgaver kan ændre sig over tid.


Professionshøjskolen University College Nordjylland, 1. oktober
Aalborg Universitet AalborgSekretariatschef

Aalborg Universitet Aalborg

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet ved Aalborg Universitet søger en ny sekretariatschef til fakultetskontoret fra 1. januar 2016 eller snarest derefter.

Fakultetskontorets opgaveportefølje spænder fra driftsopgaver knyttet til uddannelserne over personaleadministration til støttefunktioner for forskningen samt sekretariatsbetjening af dekanatet. Som sekretariatschef har du det overordnede ansvar for den faglige, personalemæssige og administrative ledelse af fakultetskontoret.

Ledelsesopgaven indebærer et særligt fokus på:

 • Personaleledelse af kontorets ca. 25 medarbejdere, herunder sikring og udvikling af det fysiske og psykiske arbejdsmiljø og medarbejdernes samlede og individuelle kompetence- og opgaveprofil i overensstemmelse med AAU’s personalepolitik og fakultetets behov
 • Strategisk, økonomisk og politisk rådgivning af og sparring med dekanatet

Aalborg Universitet Aalborg, 30. september
LEMAN International System Transport a-sAnalystisk og forretningsorienteret Tender Manager

LEMAN International System Transport a-s, Aalborg, Greve, Herning eller Taulov

I forbindelse med en reorganisering af salgsorganisationen er der oprettet en Tender Manager position, som skal fungere i en matrix mellem Sales og Operations, DK og hvor det er relevant Nordic. Du vil få direkte reference til Sales Director med tætte samarbejdsrelationer til de 3 divisioner Road, Air/Sea og Logistics.

Ansvar og arbejdsopgaver

 • Analyse, segmentering og selektion af markederne
 • Vurdering af kundens/konsulentens profil – passer opgaven til LEMANs forretning?
 • Positionering af LEMAN A/S ift. konkurrenter

Vi tilbyder

 • Løn og vilkår efter kvalifikationer
 • Arbejde i en organisation i forandring og vækst
 • Et positivt og travlt arbejdsmiljø, gode kolleger og en uformel omgangstone

LEMAN International System Transport a-s, 29. september
Region NordjyllandEngagerede råstofmedarbejdere til Kontoret for Jordforurening og Råstoffer

Region Nordjylland

Vi søger to medarbejdere med interesse for råstofområdet og forvaltningen af natur og miljø. Stillingerne er faste og på 37 timer pr. uge, og de ønskes besat snarest.

Råstofgruppen er en del af Kontoret for Jordforurening og Råstoffer. Kontoret beskæftiger i dag 24 medarbejdere, hvoraf de 4 arbejder med råstofopgaverne.

Din hovedopgave vil være at behandle ansøgninger om råstofindvinding, udarbejde gravetilladelser samt at føre tilsyn med de aktive råstofgrave. Arbejdet kræver, at du kan arbejde i tæt dialog med råstofindvinderne, lodsejerne, kommunerne og andre interessenter på området.


Region Nordjylland, 29. september
Aalborg Universitet AalborgIndkøbs- og udbudskonsulent til Indkøbsenheden

Aalborg Universitet Aalborg

Har du flair for udbudsret og effektive indkøb? Så vil du garanteret passe godt ind i AAU's Indkøbsenhed.

Vi ønsker at være i front med attraktive indkøbsaftaler, og her får vi brug for dine kompetencer. Vi har forrygende travlt og med udsigt til implementering af ny udbudslov, er enheden blevet opnormeret med én fast fuldtidsstilling til besættelse pr. 1. december 2015 eller snarest muligt herefter.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en international atmosfære med fokus på forskning, formidling og undervisning. Vi arbejder i et fagligt miljø med stor fleksibilitet og højt tempo, hvor der er plads til selvstændighed og initiativ. Aalborg Universitets Indkøbsenhed er en del af Økonomiafdelingen. Her får du ca. 60 kolleger, der med energi og høj faglighed brænder for deres specifikke arbejdsområde.


Aalborg Universitet Aalborg, 28. september
VisitNordjylland.dk
Projektmedarbejder til turismeudvikling i Nordjylland

VisitNordjylland.dk, Aalborg

VisitNordjylland søger på vegne af de 4 nordjyske vestkystkommuner (Frederikshavn, Hjørring, Jammerbugt og Thisted) en projektmedarbejder, der skal være de 4 kommuners medarbejder i det nyetablerede turismesamarbejde - Partnerskab for Vestkystturisme.

Du skal som projektmedarbejder arbejde med udviklingsaktiviteter i Partnerskab for Vestkystturismen. Det betyder, at du skal varetage den daglige koordination imellem kommunerne, VisitNordjylland, turismeerhvervet og Partnerskab for Vestkystturismen. Som projektmedarbejder får du ligeledes ansvar for at understøtte/drive udviklingsaktiviteterne for de 4 kommuner i et tæt samarbejde med turismeerhvervet i den nordjyske del af Partnerskab for Vestkystturisme.


Jobindex, 23. september
Aalborg Universitet AalborgProjektleder for stort forretningsprojekt (genopslag)

Aalborg Universitet Aalborg

Aalborg Universitet (AAU) står overfor at implementere en Identity management (IDM)-platform i 2016. Der er i 2015 gennemført en foranalyse, og projektet står nu overfor initiering og etablering af en projektorganisation. Projektet skal gennemføre et udbud og derefter, med relevante interne og eksterne samarbejdspartnere, sikre IDM-implementeringen såvel organisatorisk som teknisk.

Til dette arbejde søger vi en erfaren og robust projektleder, der skal stå for den forretningsmæssige og organisatoriske implementering af projektet og efterfølgende være ansvarlig for videreudvikling af IDM og sikre AAU gevinster gennem yderligere projekter. Der er tale om en varig stilling med fokus på projektledelse og IDM. Tiltrædelse pr. 1. december eller snarest muligt herefter - vi venter gerne på den rette.


Aalborg Universitet Aalborg, 23. september
Universal Foundation
Chefspecialist inden for stål

Universal Foundation, Aalborg

Universal Foundation A/S søger en chefspecialist inden for stål med erfaring inden for offshore-konstruktioner til at varetage rollen som teknisk ekspert og rådgiver i relation til design og fremstilling af vores Mono Bucket.

Som chefspecialist inden for stål bliver det dit ansvar at sikre, at vores Mono Bucket-design altid er opdateret og state-of-the-art. Da stillingen er nyoprettet, har du stor indflydelse på selve jobindholdet.

Primære ansvars- og arbejdsopgaver:

 • Du skal sikre, at det tekniske anvendelsesområde er fuldt specificeret og udviklet samt integreret med den samlede værdikæde og de enkelte projekters mål.
 • Du skal identificere, dokumentere og kommunikere tekniske risici inden for de enkelte projekter.
Universal Foundation

Jobindex, 10. september
Pædagogisk Leder til vuggestuen Tornhøjvej
Pædagogisk leder til Vuggestuen Tornhøjvej, dagtilbud Tornhøj Familie- og beskæftigelsesforvaltningen, Dagtilbud Tornhøj søger pædagogisk...
Aalborg Kommune, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 5. oktober
Pædagogisk leder til vuggestuen Ribevej
Pædagogisk leder til vuggestuen Ribevej, dagtilbud Tornhøj Familie- og beskæftigelsesforvaltningen, Dagtilbud Tornhøj søger pædagogisk leder...
Aalborg Kommune, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 5. oktober
Dygtig og erfaren maskinfører til gravesmaskine søges
Det forventer vi af dig - Du skal have minimum 5 års erfaring som maskinfører, gerne fra nedbrydnings- eller anlægsarbejde. - Du skal...
IF Nedbrydning A/S, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 5. oktober
Ernæringsassistentelever søges til Køkkener i Region Nordjylland
Som ernæringsassistentelev i et af Region Nordjyllands køkkener tilbydes du et varieret uddannelsesforløb, med mulighed for at prøve kræfter...
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 5. oktober
Tidsbegrænset stilling: Islandsk modersmålsundervisning 3 timer ugentligt
Herningvej Skole søger en islandsk-sproget modersmålslærer til undervisning 3 timer ugentligt snarest muligt.
Aalborg Kommune, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 1. oktober
Få kickstartet dit CV som ingeniørpraktikant i afdelingen Entreprisestyring, Drift i Aalborg.
Er du under uddannelse som ingeniør, og er du nysgerrig på at lære nyt, så send din ansøgning hurtigst muligt via...
Entreprisestyring - Drift, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 29. september
Annonce:
Topdanmark Forsikring A/S
1 til 20 af 24 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.