1 til 20 af 33 resultater.
Aalborg Universitet AalborgArbejdsmiljøkonsulent (genopslag)

Aalborg Universitet Aalborg

Aalborg Universitet (AAU) søger en arbejdsmiljøkonsulent med speciale indenfor det kemisk/biologiske arbejdsmiljøområde, til en 3-årig stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Stillingen er organisatorisk placeret ved AAUs Tekniske Forvaltning og vil indgå som en del af den centrale arbejdsmiljøsektion (AMS).

Medarbejderen skal medvirke til fortsat at sikre kemisk arbejdsmiljø på AAU. Derudover vil arbejdsmiljøkonsulentens hovedområde ligge inden for driftsrelaterede arbejdsmiljøopgaver.

Som ansat på AAU vil din arbejdsdag blive fyldt med spændende og udfordrende opgaver af meget forskellig karakter. Du vil være helt tæt på den nyeste forskning og få mulighed for at løfte AAU’s medarbejdere og morgendagens ingeniører til at kunne udføre deres arbejde sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt.


Aalborg Universitet Aalborg, 22. maj
Professionshøjskolen University College NordjyllandStilling som studieadministrativ medarbejder for de sundhedsfaglige uddannelser

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Vi søger en medarbejder til Studieadministrationen for de sundhedsfaglige uddannelser ved UCN, der omfatter uddannelserne til sygeplejerske, radiograf, jordemoder, ergoterapeut og fysioterapeut. Ansættelsen vil være på Selma Lagerløfs Vej 2, 9220 Aalborg Ø med start d. 1/8 2015. Stillingen er en fast stilling på 37 timer ugentligt.

Stillingen refererer til uddannelseschefen for sundhedsuddannelserne.

Sammen med dig er vi er et team på 6 studieadministrative medarbejdere, 3 skemalæggere, en kontorelev og en koordinator, der sidder i et kontorfællesskab med mange spændende faglige opgaver og udfordringer i en travl hverdag.

Vi er indstillet på at hjælpe hinanden med opgaverne og sætter pris på et godt socialt fællesskab.


Professionshøjskolen University College Nordjylland, 22. maj
Bladt Industries A/S

Projektplanlægger - med overblik og sans for detaljen

Bladt Industries A/S, Aalborg

Hos Bladt Industries stiler vi højt. Vi går ikke på kompromis med vores kunders og egne høje kvalitetskrav. Til en nyoprettet stillling på vores hovedkontor i Aalborg søger vi en kollega, som vil tage del i planlægningen af store komplekse offshore konstruktionsprojekter.

Med direkte reference til vores Production Planning Manager skal du bidrage til optimeringen af planlægningsprocesserne. Sammen med de øvrige medarbejdere i planlægningsafdelingen består dine primære arbejdsopgaver i at:

 • Udarbejde projektplaner til brug overfor kunden
 • Følge op på tidsforbrug omkring ændringer i projektet
 • Forberede det logistiske set-up af materialer helt fra leverandøren til brug i produktionen

Bladt Industries A/S, 21. maj
Royal Arctic Line A/S
IT-supporter i Aalborg

Royal Arctic Line A/S

Royal Arctic Line søger en serviceminded og fagligt dygtig IT-supporter til vores afdeling i Aalborg. I IT-afdelingen leverer vi daglige services inden for drift og infrastruktur på koncernens havne, skibe, og de to hovedsites i Nuuk og Aalborg, og vi deltager aktivt i koncernens teknologiprojekter. Vi arbejder med forskellige teknologier, men grundlæggende er vores infrastruktur baseret på Microsoft, Citrix, IBM, CISCO, samt VMware.

Som IT-supporter vil du bistå med alt indenfor IT, både i land og på skibene når de er i havn, eller pr. fjernopkobling.

Royal Arctic Line A/S

Jobindex, 20. maj
Væksthus NordjyllandErfaren Vækstkonsulent med fokus på Finansiering (Genopslag)

Væksthus Nordjylland, Aalborg

Væksthus Nordjylland søger en vækstkonsulent med solid erhvervserfaring med det finansielle område, som skal servicere nordjyske virksomheder og iværksættere med ambitioner og potentiale til vækst og udvikling.

Med jobbet vil du få en enestående mulighed for at udvikle dine kompetencer og lade dem komme til gavn for det nordjyske erhvervsliv. Stillingen giver dig også god mulighed for at udbygge dit netværk og din ekspertise inden for økonomi, finansiering og kapitalfremskaffelse.

Dine opgaver vil dels være som vækstkonsulent for virksomheder i vores specialiserede erhvervsservice og som vækstkonsulent for de virksomheder, der deltager i vores udviklingsprogrammer.


Jobindex, 20. maj
Aalborg Universitet AalborgPressemedarbejder - AC-fuldmægtig

Aalborg Universitet Aalborg

Aalborg Universitet, søger en erfaren pressemedarbejder med et stærkt netværk indenfor medieverdenen. Stillingen er på fuld tid og ønskes besat pr. 1. juli eller snarest herefter. Aalborg Universitet introducerer en ny strategi efterår 2015. AAU Kommunikation, hvor du bliver ansat, kommer til at spille en central rolle, når alle de gode intentioner i strategien skal implementeres og omsættes til resultater for organisationen.

Hvis du er en erfaren pressemedarbejder med et stærkt netværk indenfor medieverdenen, vil vi meget gerne have dig med på holdet til denne spændende opgave. Har du erfaring fra en politisk styret organisation, vil det være en fordel – men det er ikke noget krav.


Aalborg Universitet Aalborg, 19. maj
Jobindex A/S
SharePoint-konsulenter til prisvindende Microsoft-partner

Jobindex A/S søger for ProActive A/S i hele Danmark

Søger du et job, hvor du kan udfolde dine IT-evner i et konsulenthus, som giver dig fleksibilitet og frihed under ansvar? Og vil du samtidig være en del af et udviklingshus, der er på forkant med de nyeste teknologier, og hvor vidensniveauet er højt og udviklingsmulighederne er mange?

Vi søger nye kolleger til vores kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Så sidder du som eksempelvis udvikler, konsulent eller arkitekt med SharePoint-ekspertise, så tilbyder vi dig store muligheder i en videnstung organisation, der arbejder med nye teknologier som Cloud, Office 365 og Azure.

Hos ProActive bliver du en del af et klassisk Microsoft-hus, der har arbejdet med SharePoint, lige så længe det har haft sit navn. Vi er kåret som årets Microsoft-partner, og har meget høj kundetilfredshed.

Jobindex A/S

Jobindex, 19. maj
Arriva Danmark A/SDriftsleder til Aalborg

Arriva Danmark A/S

Har du erfaring med drift af busser? Eller måske en anden baggrund som disponent, speditør eller produktionsplanlægger.

Som driftsleder har du reference til driftschefen og du får medansvar for at sikre den daglige drift i Aalborg By i forhold til opstillede planer og kontrakter med trafikudbydere. Ligeledes får du ansvar for planlægning af driften og chaufførtilsætning, således at kørslen gennemføres til vores kunders tilfredshed.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • At sikre det fornødne antal chauffører til de planlagte vagter.
 • Informere chauffører ved afvigelser i kørslen og løse eventuelle problemer.
 • Tæt opfølgning på afdelingens driftsøkonomi.

Arriva Danmark A/S, 13. maj
Arctic Group A/SIT Systemadministrator

Arctic Group A/S, Aalborg

Får du et kick ud af at løse problemer og vedligeholde IT infrastruktur? Og har du armene over hovedet ved tanken om hver dag at gøre en forskel i et tempofyldt miljø, hvor ikke to dage er ens? Så er du sikkert vores nye IT systemadministrator, der kan være med til at sikre et stabilt IT-miljø og bidrage til udviklingen af vore samlede IT platform.

Som IT systemadministrator vil du blive ansvarlig for at varetage drift og vedligeholdelse af de centrale systemer som udgør det daglige driftsmiljø, herunder brugersupport Level 1 og 2, brugeradministration (Active Directory, Exchange, Lync, SharePoint og Axapta 4.0). Samtidig vil du ad hoc indgå i diverse IT projektgrupper. Derudover dækker dit ansvarsområde følgende:

 • Konfi gurering, opsætning og udlevering af IT-udstyr (lap tops, printere, smartphones m.m.)
 • Fejlsøgning og fejlmelding af hardware
 • Opsætning og support af Smartphones.

Jobindex, 13. maj
Professionshøjskolen University College NordjyllandIT-uddannelserne på UCN søger undervisere

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Vi søger timelærere og undervisere til faste og midlertidige ansættelser til følgende uddannelser

 • Datamatiker
 • IT-teknolog
 • Professionsbachelor i softwareudvikling
 • Professionsbachelor i webudvikling

Alle uddannelser udbydes på såvel dansk som engelsk.

Vi søger nye kollegaer, der har lyst til at undervise og skabe fremtidens IT-talenter inden for en eller flere af ovennævnte uddannelser.


Professionshøjskolen University College Nordjylland, 7. maj
Professionshøjskolen University College NordjyllandBrug dit talent på undervisning af fremtidens VVS- og El-installatører, energiteknologer, automationsteknologer og energiplanlæggere

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Det går stærkt med uddannelserne på UCN Teknologi. Vi vil være de bedste, og kursen er sat med stigende antal studerende og søsætning af en række store udviklingsprojekter. På Energi og Miljø er vi ca. 180 studerende og 18 engagerede medarbejdere, der - i tæt samspil med erhvervsliv og andre forsknings- og uddannelsesinstitutioner - arbejder sammen om at udvikle fremtidens talenter gennem projektorienteret undervisning.

Som led i den fortsatte udvikling har vi brug for flere dynamiske undervisere til uddannelse af fremtidens vvs-installatører og energiledere samt deres overbygning på professionsbachelorniveau. Der må påregnes deltagelse i forsknings- og udviklingsprojekter.


Professionshøjskolen University College Nordjylland, 7. maj
Aalborg Universitet AalborgDekan til Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Aalborg Universitet Aalborg

Aalborg Universitet søger en visionær og resultatorienteret dekan som leder af Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Dekanen skal være forskningsfagligt forankret i det samfundsvidenskabelige fagområde, have et godt blik for strategisk ledelse og for at skabe engagement og samarbejde om fortsat udvikling af fakultetets profil inden for uddannelse og forskning.

Dekanen refererer til rektor og har følgende hovedopgaver:

 • Ansvarlig for fakultetets forskning, uddannelse, økonomi og personalemæssige ledelse med baggrund i universitetsloven, universitetets vedtægter og strategi, fakultetets strategi og delegation fra rektor.
 • Ansvarlig for national og international synliggørelse og positionering af den samfundsvidenskabelige forskning og undervisning ved Aalborg Universitet overfor det omgivende samfund og samarbejdspartnere.

Aalborg Universitet Aalborg, 24. april
Professionshøjskolen University College NordjyllandNy studieleder for Radiografuddannelsen

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Studielederen for radiografuddannelsen gennem mange år har valgt at gå på pension. University College Nordjylland, UCN, søger derfor ny studieleder pr. 1. august 2015 eller efter aftale.

Radiografuddannelsen er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og et praksisnært, innovativ studie- og uddannelsesmiljø. Der er ambitiøs retning på udvikling i både uddannelsen, forskning og efter- og videreuddannelse. Radiografuddannelsen optager 54 studerende pr. år med semesterstart i september og februar.

Som studieleder har du ansvar for de faglige, økonomiske, personale- og udviklingsmæssige forhold på Radiografuddannelsen. Du indgår i ledergruppen for fire sundhedsuddannelser, som er en fagenhed, der omfatter Ergoterapeut-, Fysioterapeut-, Jordemoder- og Radiografuddannelsen.


Professionshøjskolen University College Nordjylland, 30. marts
Rengørringsassistent til Herningvej Skole
Herningvej Skole søger en rengøringsassistent med tiltrædelse snarest og helst 1. juni 2015.
Aalborg Kommune, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 22. maj
Friskolelærer
Østskolen-Waldorfskolen i Aalborg søger en dygtig og engageret klasselærer til vores kommende 1./2. klasse.
Østskolen - Waldorfskolen i Aalborg, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 22. maj
Uddannelseschef til Aalborg Handelsskole - grundforløb og EUX
På Aalborg Handelsskole søger vi en uddannelseschef pr. 1. august 2015 til vores grundforløb og EUX 1. del på Langagervej.
AALBORG HANDELSSKOLE, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 21. maj
2 Pædagoger til Herningvej skole og FBFA (DUS)
Herningvej Skole søger 2 pædagoger til faste stillinger på 32 timer pr. 1. august 2015.
Aalborg Kommune, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 21. maj
Fast stilling: Ansvarshavende skolebibliotekar til Herningvej Skole
Herningvej Skole søger en ansvarshavende skolebibliotekar (37 timer) til skolens PLC med tiltrædelse snarest muligt eller senest pr. 1. august...
Aalborg Kommune, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 21. maj
Flere lærerstillinger på Tornhøjskolen
Tornhøjskolen, Tornhøjvej 1, 9220 Aalborg Øst Tornhøjskolen søger lærere til forventede faste stillinger og på fuld tid.
Aalborg Kommune, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 21. maj
Medarbejdende sjakbajs søges til Nord- og Vestjylland
Det forventer vi af dig: - Du har en håndværksmæssig baggrund. - Skal have tidligere erfaring som sjakbajs/formand på byggeplads. - Du skal...
IF Nedbrydning A/S, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 21. maj
Annonce:
1 til 20 af 33 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.