1 til 20 af 28 resultater.

Dine valg

 • FjernAalborg Ø

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Region NordjyllandIT-konsulent til den kliniske it-arbejdsplads i IT Forvaltning, Koncern IT - Det Patient Administrative System

Region Nordjylland

IT Forvaltning søger pr. 1. januar 2014 eller snarest herefter en it-konsulent til den kliniske it-arbejdsplads, med fokus på arbejdet med regionens Patientadministrative System (PAS).

Den kliniske it-arbejdsplads i Region Nordjylland er en fælles betegnelse for den samling af it-systemer, der avendes for at understøtte det daglige arbejde på sygehusene.

Den kliniske it-arbejdsplads bruges af mange forskellige faggrupper og består af systemer, som spænder fra administrative patientsystemer til mere specialespecifikke it-systemer som bookingsystem, røntgensy-stem m.m., hvilket er repræsenteret i patientens samlede elektroniske patientjournal (EPJ).


Jobindex, 31. oktober
Curia ManagementTeknisk Direktør #030519

Curia Management søger for Aalborg Universitet

Du skal sammen med Teknisk Forvaltnings stab af dygtige medarbejdere sikre, at universitetets fysiske rammer er gode og funktionelle for ansatte og studerende. Du skal forestå det daglige arbejde med at udvikle og vedligeholde universitetets bygningsmæssige ressourcer ved at udøve motiverende og resultatskabende ledelse inden for rammerne af universitetets værdier.

Universitetet ser de fysiske rammer som et vigtigt grundlag for et godt arbejds- og studiemiljø samt for realisering af universitetets formål inden for undervisning og forskning. Teknisk Forvaltning udfører sine opgaver i tæt samspil med universitetets ledelse, øvrige administrative enheder og brugerne af de fysiske rammer.

Teknisk Forvaltning har et budget på ca. 500 mio. kr. til drift af ca. 300.000 m2 fordelt på campusser i Aalborg, København og Esbjerg. Teknisk Direktør indgår i Fællesområdets chefgruppe med reference til Universitetsdirektøren.


Curia Management, 28. oktober
Region NordjyllandKonsulent til udvikling af sundhedsfagligt indhold i den elektroniske patientjournal i Region Nordjylland

Region Nordjylland, Aalborg

Brænder du for at arbejde med IT, som kan gøre en forskel i en kompleks hverdag? Har du lyst til at være med til at bygge bro mellem klinik og teknik? Så er det sikkert dig vi søger.

Kontoret IT Forvaltning i Region Nordjyllands Koncern IT søger pr 1. januar eller snarest herefter en SFI-konsulent til arbejdet med design og udvikling af sundhedsfagligt indhold i Region Nordjyllands elektroniske patientjournal.

Hvad laver vi?
Sundhedsfagligt indhold (SFI) kan kort beskrives, som de sundhedsfaglige begreber, der skal dokumenteres og præsenteres i den elektroniske patientjournal. SFI udvikles i tæt samarbejde med brugerne af systemet, og du vil som SFI konsulent have et vigtigt samarbejde med sundhedsfagligt personale, kvalitetsorganisation og leverandører.


Jobindex, 28. oktober
Social Chroma ApS
Account Manager

Social Chroma ApS, Aalborg

Social Chroma søger en dygtig kollega, som har lyst at gå forrest i kunde kundedialogen, fra opsøgende salg til implementering og efterfølgende support af vores koncepter inden for strategisk BI analyse af kundebehov ud fra sociale medier.

Du skal fokusere på opbygning af kundeplatform i Skandinavien, med fokus på DK i første fase, af vore nye koncepter inden for personlig marketing kommunikation på Facebook og andre sociale medier.

 • Du er målrettet, uden at tabe den gode kundedialog med langvarige relationer.
 • Du kan sælge og går forrest i kundedialogen med preesale
 • Du er struktureret, men kan også nytænke

Jobindex, 23. oktober
Professionshøjskolen University College NordjyllandUndervisere, adjunkter eller lektorer søges til Jordemoderuddannelsen

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Vil du være med til at udklække nye jordemødre?

Hos Jordemoderuddannelsen ved University College Nordjylland er vi i en udviklingsproces, hvor teamsamarbejde samt forskning og udvikling har fået større opmærksomhed i vores hverdag. Vi kvalitetsudvikler løbende, og kontinuitet for de studerende er centralt for os. Her skal det være rart og sjovt at være, studere og arbejde.

Derfor søger vi adjunkt/lektor til 2 fuldtidsstillinger. Den ene stilling er en fast stilling, den anden af tidsbegrænset op til 2 års varighed i perioden fra 1. januar 2015 eller snarest derefter. Der vil være mulighed for deltidsansættelse. Jordemoderuddannelsen optager årligt 64 studerende. Der er ansat 12 undervisere.


Professionshøjskolen University College Nordjylland, 22. oktober
Professionshøjskolen University College NordjyllandUddannelseschef for Sundhedsuddannelser

Professionshøjskolen University College Nordjylland

University College Nordjylland, UCN, søger en uddannelseschef til de fire sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser: Fysioterapeut, Ergoterapeut, Jordemoder og Radiograf med reference til prorektor. Stillingen er til besættelse pr. 1. januar 2015.

Uddannelseschefen for Sundhedsuddannelser har ansvaret for den faglige og pædagogiske udvikling og drift af uddannelserne, og uddannelseschefen har desuden personaleansvaret for uddannelseslederne på de fire uddannelser.

Sundhedsuddannelser er kendetegnet ved og har som ambition at have et højt fagligt niveau og et praksisnært, innovativt studie- og uddannelsesmiljø med en ambitiøs retning på udviklingen i både uddannelse, forskning og efter- og videreuddannelse. Dialog og samarbejde er i højsædet, og der er gennem årene opbygget en god og tillidsbåren samarbejdskultur, som uddannelseschefen skal tage sit afsæt i og bygge videre på.


Professionshøjskolen University College Nordjylland, 21. oktober
Curia ManagementTeknisk Supporter

Curia Management søger for Perfion ApS

Perfion arbejder i hele verden og er inde i en rivende udvikling, som har betydet, at Perfion på kort tid har engageret et stort internationalt netværk af professionelle partnerselskaber, der sælger og implementerer løsninger baseret på virksomhedens teknologi. Vil du være en del af denne succes, så er denne stilling måske noget for dig.

Vi søger en dygtig teknisk supporter, der forstsat kan bidrage til, at brugerne er tilfredse. Du skal sammen med teamet bringe Perfion op på et excellent niveau, hvor support processerne er veldefinerede, og brugernes tilfredshed i endnu højere grad er tænkt ind i Perfions tilgang til support.

Arbejdsopgaverne bliver:

 • Løsning af support opgaver over telefon og pr. mail til brugere over hele verden
 • Udøve support til slutbrugere og partnere, hvoraf 80 % af supporten er til slutbrugere
 • Track support issues i TFS og OnTime

Curia Management, 16. oktober
Curia ManagementC#.NET Udvikler/Arkitekt #030509

Curia Management søger for Perfion i Aalborg

Perfion har et meget stort internationalt vækstpotentiale og er i dag repræsenteret i både Danmark, Tyskland og USA. Virksomheden arbejder i hele verden og er inde i en rivende udvikling, som har betydet, at Perfion på kort tid har engageret et stort internationalt netværk af professionelle partnerselskaber, der sælger og implementerer løsninger baseret på virksomhedens teknologi.

Vil du være en del af denne succes, og er du en dygtig C#.NET udvikler, der kan udfylde en arkitektrolle i udviklingsteamet? Så er dette job for dig!?

Vi søger en dygtig udvikler, som samtidigt kan udfylde arkitektrollen i teamet, der i dag består af 3 erfarne udviklere. Arbejdsopgaverne bliver:

 • Deltagelse i hele udviklingsforløbet fra specifikation, analyse og design til implementering, test og installation af objektorienteret design
 • Udvikling af standard komponenter
 • Design af standard interfaces

Curia Management, 15. oktober
Aalborg Energie Technik a/sProjektingeniører til anlægsafdelingen

Aalborg Energie Technik a/s

Gerne nyuddannet – og klar til at omsætte teori til praktik

Som markedsledende ingeniør-og entreprenørfirma inden for biomasseløsninger søger vi til stadighed at forbedre vores teknologi og tilbyde den bedste biomassefyrede kraft i verden. Det er der stor efterspørgsel efter, hvorfor vi søger projektingeniører til anlægsafdelingen.

Med reference til anlægschef John Hedegaard Christensen vil du som projektingeniør få medansvar for detailprojektering samt for at sikre diverse tekniske specifikationer og krav. Dine ansvarsområder inkluderer desuden:

 • Detailprojektering af udvalgte kedeleksterne delsystemer (luft/røggaskanaler, aske/slaggesystemer og rørsystemer)
 • Tekniske indkøbsspecifikationer for udvalgte komponenter og systemer
 • Kontakt til underleverandører for teknisk afklaring, koordinering, inspektion og opfølgning vedr. leverancer

Jobindex, 10. oktober
Royal Arctic Line A/S
System-/databaseadministrator i Aalborg

Royal Arctic Line A/S

Vi har brug for endnu en talentfuld og ansvarlig system-/databaseadministrator hos Royal Arctic Line i Aalborg. Yder du god service, og er teamplayer, så har vi nye og meget spændende udfordringer til dig.

Her vil du indgå i et team af dygtige specialister med ansvaret for drift af rederiets it-systemer. Vi løser daglige driftsopgaver, herunder incidents, problems og changes, ligesom vi deltager aktivt i teknologiprojekter for at sikre en kontrolleret og solid forankring af nye løsninger. Vi arbejder bredt med forskellige teknologier, men grundlæggende er vores infrastruktur baseret på IBM, CISCO, Microsoft, Citrix, VMware. Her har vi valgt at fordele ejerskabet af de forskellige discipliner i teamet.

I samarbejde med dine kollegaer skal du sikre et effektivt it-arbejdsmiljø samt 24-7 adgang til applikationer og data. Dine primære fokus områder vil være Microsoft SQL og Microsoft Server.

Royal Arctic Line A/S

Jobindex, 10. oktober
Arctic Group A/SElev til kontoruddannelsen med speciale i økonomi

Arctic Group A/S, Aalborg

Har du besluttet, at din uddannelse skal være med fokus på økonomi? Hos Arctic Group A/S bliver vores nuværende elev færdiguddannet til årsskiftet, og derfor søger vi en ny kollega til koncernens økonomiafdeling.

Vi kan tilbyde en spændende elevplads i vores økonomiafdeling, som i dag består af 6 medarbejdere. Du kan som udgangspunkt forvente, at du vil blive beskæftiget med følgende arbejdsopgaver i din elevtid:

 • Debitor-, kreditor- og finansbogholderi herunder blandt andet fakturering, afstemninger og betalinger
 • Afstemninger i forbindelse med månedsafslutning og årsafslutning
 • Moms

Jobindex, 8. oktober
Mercuri Urval
Lean - Procesoptimering

Mercuri Urval søger for Fibertex Personal Care i Aalborg

Del af ledelsen

Du får ansvar for egne projekter inden for optimering af produktionen samt får ansvaret for ledelsen af et Clean Team med 4 medarbejdere, hvoraf en er arbejdende formand.

Opgaverne består i:

 • Effektivisering af processer og arbejdsgange ved brug af leanprincipper og øget erfaringsudveksling imellem de 5 teams – være initiativtager og projektleder på indsatsområder samt sikre inddragelse af relevante medarbejdere og samarbejdspartnere
 • Ledelse og koordinering af rengøringsopgaverne i samarbejde med arbejdende formand for Clean Team og medarbejderne – herunder sikre kvaliteten i rengøring ved vedligeholdelsesstop hver 14. dag, evt. ved brug af eksterne leverandører efter behov
Mercuri Urval

Mercuri Urval, 11. september
Mercuri Urval
R&D Project Manager

Mercuri Urval søger for Fibertex Personal Care i Aalborg

Kemi og kemiske processer

Du bliver en del af udviklingsfunktionen med ansvar for egne udviklingsprojekter.

Udviklingsprojekterne kan inddeles i to typer:

 1. Interne projekter
  • udvikling af nye coatings og additiver i samarbejde med leverandørerne med henblik på at få bedst mulig produktkvalitet og udvikling af nye egenskaber
  • fælles projekter med kolleger i R&D både i Danmark og Malaysia.
 2. Eksterne projekter - udvikling af kundeprojekter i tæt samarbejde med kunder.

Projekterne tager typisk op til 5 år. Man arbejder med 2 - 4 større projekter ad gangen.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 10. september
Mercuri Urval
Kvalitetskoordinator

Mercuri Urval søger for Fibertex Personal Care i Aalborg

Kvalitet i verdensklasse

Du bliver en del af Fibertex Personal Cares kvalitetsfunktion i Danmark, som har ansvaret for den daglige kvalitetskontrol og -opfølgning på fabrikken i Aalborg.

Du får fire hovedarbejdsområder:

 1. Daglig produktfrigivelse i relation til vision system (kamerasystem, som detekterer fejl i produkterne), opsætning af system samt opfølgning på registreringer
 2. Daglig kvalitetsopfølgning i produktionen
 3. Definering og involvering i projekter til løbende kvalitetsforbedringer
 4. Ad hoc-opgaver som udarbejdelse af specifikationer, certifikater, statistikker, øvrig dokumentation og reklamationsbehandling.
Mercuri Urval

Mercuri Urval, 9. september
Mercuri Urval
IT-administrator

Mercuri Urval søger for Fibertex Personal Care i Aalborg

Hardware og systemer

Du bliver en del af IT-funktionen, som sikrer en velfungerende IT-infrastruktur inkl. telefoni samt IT-baseret hardware i produktionen.

Dine opgaver bliver:

 • Drift af servere (HP) og programmer (Windows, Axapta, SQL, Citrix)
 • Opdatering af hardware
 • Backup for IT-support (2. level support)
 • Opfølgning på og problemløsning ved forespørgsler, driftsforstyrrelser og nedbrud
 • Sikring af firewall og switch (Cisco)
Mercuri Urval

Mercuri Urval, 9. september
Mercuri Urval
Automation Engineer

Mercuri Urval søger for Fibertex Personal Care i Aalborg

Store komplekse anlæg

Du bliver virksomhedens specialist og fagligt ansvarlig inden for automation.

Du bliver en del af teknisk afdeling med særligt ansvar for drift, vedligehold og udvikling af automationsudstyret på fabrikken i Aalborg.

Dine opgaver består i:

 • Daglig drift af automationsudstyr
 • At bistå ved daglig fejlfinding
 • Programmeringsopgaver i forbindelse med vedligehold og drift af systemer på linjerne
 • Løbende optimering og opgradering af anlæg
 • Rådgivning ved større opgraderinger og ændringer
Mercuri Urval

Mercuri Urval, 9. september
Afdelingsleder til KamillianerGaardens Hospice
Stillingen som Afdelingsleder med ansvar for forskning og udvikling på KamillianerGaardens Hospice er ledig til besættelse den 1. januar 2015.
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 30. oktober
Personlig hjælper, deltid
Jeg er en 39 årig, udadvendt kvinde med interesser, der spænder vidt fra f.eks. en vild dag på Skanderborg Festival til en aften i fred og ro...
Jobcenter søger på vegne af virksomhed, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 29. oktober
Personlig hjælper
Jeg er en 39 årig, udadvendt kvinde med interesser, der spænder vidt fra f.eks. en vild dag på Skanderborg Festival til en aften i fred og ro...
Jobcenter søger på vegne af virksomhed, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 29. oktober
Sygeplejerske til Aftenvagt i Hjemmesygeplejen
Ældreområde Øst består af Team Vejgård, Fyrkildevej, Gistrup og Storvorde, som er et varieret område med både land og by.
Aalborg Kommune, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 28. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 28 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.