1 til 20 af 23 resultater.
ITW Engineered Polymers ApS
Produktionsplanlægger med indkøbserfaring

ITW Engineered Polymers ApS, Aalborg

Som et led i en særdeles positiv udvikling med hensyn til salg og udvikling af cementbaserede forstærkningsløsninger til anvendelse bl.a. i offshore vindindustrien søger vi snarest muligt en medarbejder til løsning af opgaver i forbindelse med planlægning og disponering af den daglige produktion af cementprodukter i Aalborg.

Du vil få ansvaret for bl.a. følgende opgaver:

 • Analyse og planlægning af den daglige produktion, herunder sikring af råvaretilgængelighed og optimal kapacitetsudnyttelse
 • Disponering samt opfølgning på indkommende produktionsordrer i samarbejde med produktion, lager og logistikafdeling
 • Disponering af lagre, herunder styring af lagerstørrelser og lageroptællinger ved anvendelse af bl.a. Kanban systemer

Jobindex, 21. april
Blue Water Shipping A/SAfdelingsleder

Blue Water Shipping A/S, Aalborg

Vil du være spydspids i en spændende afdeling?

Blue Water Shipping A/S er Danmarks mest alsidige transport- og shippingvirksomhed. Vi er konstant i en spændende udvikling, og har brug for en afdelingsleder til oversø/reefer afdelingen, som vil gå forrest.

Oversø/reefer afdelingen består af otte professionelle og engagerede speditører, og din rolle bliver at sikre den daglige drift og udvikling, så vore kunder oplever en unik service. Du har personaleansvar for gruppen, og skal sikre at denne fungerer og har den rette holdånd. Du indgår i ledergruppen i Aalborg samt i det tværgående samarbejde i hele organisationen på salg og udvikling af aktiviteterne. Du er budget- og regnskabsansvarlig for afdelingen og for den månedlige rapportering.


Jobindex, 20. april
Jobindex A/S
SharePoint-konsulenter til prisvindende Microsoft-partner

Jobindex A/S søger for ProActive A/S i hele Danmark

Søger du et job, hvor du kan udfolde dine IT-evner i et konsulenthus, som giver dig fleksibilitet og frihed under ansvar? Og vil du samtidig være en del af et udviklingshus, der er på forkant med de nyeste teknologier, og hvor vidensniveauet er højt og udviklingsmulighederne er mange?

Vi søger nye kolleger til vores kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Så sidder du som eksempelvis udvikler, konsulent eller arkitekt med SharePoint-ekspertise, så tilbyder vi dig store muligheder i en videnstung organisation, der arbejder med nye teknologier som Cloud, Office 365 og Azure.

Hos ProActive bliver du en del af et klassisk Microsoft-hus, der har arbejdet med SharePoint, lige så længe det har haft sit navn. Vi er kåret som årets Microsoft-partner, og har meget høj kundetilfredshed.

Jobindex A/S

Jobindex, 20. april
Arriva Danmark A/SKickstart din karriere hos os - bliv busmekanikerlærling

Arriva Danmark A/S, Aalborg

Vil du gerne være en del af en virksomhed med engagerede og imødekommende kolleger? Har du en naturlig interesse i at vedligeholde og reparere busser, og vil du have en attraktiv uddannelse hos Danmarks førende private operatør indenfor kollektiv transport? Så er stillingen som busmekanikerlærling måske noget for dig.

Vi søger en busmekanikerlærling med drive og lyst til en uddannelse som busmekaniker, der sammen med resten af organisationen vil støtte vores vision om at skabe de bedste rejseoplevelser i den kollektive trafik.

Som busmekanikerlærling kommer du til at arbejde i Ålborg. Her vil du indgå i et team af 10 dygtige mekanikere med højt fagligt niveau, hvor du tilbydes en alsidig uddannelse med forskellige opgaver inden for fejlfinding, vedligeholdelse og reparation af 130 busser af mærkerne Volvo, Scania og Iveco.


Jobindex, 15. april
IF Nedbrydning A/SRegnskabschef søges til varetagelse af koncernens økonomifunktion

IF Nedbrydning A/S, Aalborg

Den nye regnskabschef får ansvaret for koncernens interne funktioner og fire medarbejdere, samt den samlede regnskabs- og økonomifunktion, da målsætningen er at koncernen altid er på forkant med udviklingen.

Medarbejderen får følgende opgaver:

 • Ansvar for bogholderifunktionen i hele koncernen, herunder ansvar for fakturering, debitoropfølgning og godkendelse. (Det må påregnes, at skulle deltage i det manuelle arbejde).
 • Regnskabsansvar, herunder ansvar for udarbejdelse af månedsrapporter, inklusiv afstemninger, periodiseringer og analyser på basis af det realiserede.
 • Ansvar for udarbejdelse af likviditetsoversigter, og overholdelse af indgåede aftaler vedrørende betaling, likviditetsdisponering m.v.

IF Nedbrydning A/S, 14. april
BOXITKørselsdisponent – kørsel med skibscontainere i Danmark

BOXIT, Aalborg

Til vores hastigt voksende forretningsområde, udlejning af skibscontainere til opbevaring, søger vi en erfaren kørselsdisponent. Der er tale om en nyoprettet stilling.

Du får tæt kontakt og dialog med vognmænd og chauffører samt kunder og skal derfor være god til både at styre transporterne med fast hånd og samtidig give kunderne smilende betjening og en god oplevelse.

For den rette person tilbyder vi en afvekslende hverdag i en dynamisk virksomhed med korte kommandoveje og en uhøjtidelig atmosfære.


Jobindex, 13. april
Aalborg Universitet AalborgDekan til Det Humanistiske Fakultet

Aalborg Universitet Aalborg

Aalborg Universitet søger en visionær og resultatorienteret dekan som leder af Det Humanistiske Fakultet. Dekanen skal være forskningsfagligt forankret i det humanistiske fagområde, have et godt blik for strategisk ledelse og for at skabe engagement og samarbejde om fortsat udvikling af fakultetets særlige profil inden for uddannelse og forskning. Dekanen skal have evner og lyst til at indgå i det overordnede ledelsesarbejde i en moderne og udviklingsorienteret organisation.

Fakultetets vision er at være et åbent, attraktivt og globalt orienteret forsknings- og læringsmiljø. Fakultetet arbejder med problembaserede læringsformer på tværs af discipliner og har en international profil med øje for nationale og regionale behov. Fakultetet er en god og udfordrende arbejdsplads for alle grupper af ansatte og et spændende studiested med et godt studiemiljø for de studerende.


Aalborg Universitet Aalborg, 10. april
Atira A/S
Ambitiøs Java-udvikler

Atira A/S, Aalborg

Bliv en del af et stærkt fagligt miljø hos Atira/Elsevier.

 • Er du en skarp og passioneret udvikler?
 • Er du løsningsorienteret, analytisk og kvalitetsbevidst?
 • Er du også ansvarsfuld og god til at kommunikere?

Så er det dig vi har brug for!

Vores produkt, Pure, er et førende forskningsinformationssystem som hjælper forskere og forskningsadministratorer over hele kloden med at holde styr på deres forskning og udstille deres resultater til hele verden gennem webbaserede forskningsportaler i verdensklasse.

Din primære rolle bliver at tage del i udviklingen af frameworks og værktøjer for såvel data integration og import i Pure som data ekstration fra Pure.

Du vil indgå i et kompetent team af udviklere og implementationsmanagere som varetager Pure implementationer for nye kunder og brænder for at levere den bedst mulige kvalitet. Vi arbejder efter agile principper inspireret af SCRUM og Kanban.


Jobindex, 10. april
Kemp & Lauritzen A/SProjektleder til Industri & Forsyning

Kemp & Lauritzen A/S, Aalborg

Til snarest mulig tiltrædelse søger vi en erfaren projektleder, der med fokus på ledelse, ressourcestyring og kvalitetssikring kan indgå i vores team i Aalborg. Området er i vækst i øjeblikket og kan se ind i en række spændende projekter i Industrien og Forsyningssektoren.

Du vil som projektleder blive ansvarlig for den daglige ledelse af et dygtigt team af montører. Du vil skulle fungere som teknisk sparringspartner for montørerne i deres daglige arbejde, og ressourceallokering vil være en stor del af dine arbejdsopgaver under udførelsen af projekter for vores kunder.

Jobbet

 • Projektledelse, herunder direkte kundekontakt
 • Forberede projekter til opstart og undervejs sikre, at projekterne forløber planmæssigt
 • Styre indkøb og fordeling af ressourcer

Jobindex, 8. april
Region NordjyllandChef for EU-kontor

Region Nordjylland

Vil du stå i spidsen for at drive og styrke NordDanmarks EU-kontor i tæt samarbejde med den politiske bestyrelse? Kan du med en netværksorienteret tilgang være katalysator for at identificere relevante lokale og regionale muligheder og kombinere disse med relevante EU-programmer og finansieringsmidler? Har du mod på at lede et kontor, som både har afdeling i Aalborg og Bruxelles? Så er det måske dig, vi er på udkik efter som chef for NordDanmarks EU-kontor.

De 11 nordjyske kommuner og Regionen, som udgør kontorets ejerkreds, har besluttet at styrke det norddanske EU-kontor, for bedre at udnytte de muligheder, der ligger bredt i EU-systemet, herunder de muligheder for finansiering, som EU’s 2020 programmer giver. Kontoret skal med adresse i både Aalborg og Bruxelles understøtte Nordjyllands fælles vækstambitioner, som formuleret af det nyetablerede forstærkede erhvervssamarbejde – kaldet Business Region North.


Region Nordjylland, 31. marts
Combine A/SArt Director

Combine A/S, Aalborg

Vi søger en Art Director med en dyb faglighed, som brænder for kampagner, koncepter og kommunikation – og ikke mindst grafisk design.

Den rette person
Kort sagt, indfrier du de næste tre forventninger, så er det dig, vi søger:

 • Nyskabende. Du er på forkant med udviklingen inden for de nyeste kampagner med fokus på effekt, virkemidler, medier og design. Du synes, det nye er spændende, og dyrker det med afsæt i solidt håndværk og erfaring
 • Passion. Du lever og ånder din faglighed. Du er ambitiøs til fingerspidserne – på vegne af dig selv, virksomheden og dine kunder
 • Selvkørende initiativtager. Du er typen, der selv ser mulighederne for, hvor du kan bidrage. Du venter ikke på, at opgaverne dumper ned i din favn, men du opsøger dem aktivt – simpelthen fordi du kan og vil

Er det dig? Så søg!


Jobindex, 31. marts
Aalborg HavnAccount Managers

Aalborg Havn

Aalborg Havn Logistik A/S styrker salgsfunktionen og søger to Account Managers til afdelingen for ”Salg og Marketing”. Tiltrædelse senest 01.08.2015 eller snarest muligt.

Som Account Manager får du ansvar for salg af serviceydelser indenfor container, cruise, flydende bulk, tør bulk, stykgods, projektlaster samt lastbiler og jernbanegods.

Du vil også have opgaver i forbindelse med omsætning og håndtering af gods samt udlejning af materiel.


AALBORG HAVN A/S, 30. marts
Professionshøjskolen University College NordjyllandNy studieleder for Radiografuddannelsen

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Studielederen for radiografuddannelsen gennem mange år har valgt at gå på pension. University College Nordjylland, UCN, søger derfor ny studieleder pr. 1. august 2015 eller efter aftale.

Radiografuddannelsen er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og et praksisnært, innovativ studie- og uddannelsesmiljø. Der er ambitiøs retning på udvikling i både uddannelsen, forskning og efter- og videreuddannelse. Radiografuddannelsen optager 54 studerende pr. år med semesterstart i september og februar.

Som studieleder har du ansvar for de faglige, økonomiske, personale- og udviklingsmæssige forhold på Radiografuddannelsen. Du indgår i ledergruppen for fire sundhedsuddannelser, som er en fagenhed, der omfatter Ergoterapeut-, Fysioterapeut-, Jordemoder- og Radiografuddannelsen.


Professionshøjskolen University College Nordjylland, 30. marts
Økonomicontroller
Econta søger pr. 1. maj 2015 eller snarest herefter en dygtig og serviceminded økonomicontroller til varetagelse af kundeorienterede...
Econta, Aalborg Øst
Jobindex, 21. april
Kørende sælger - Distrikt Nordjylland
Din primære opgave bliver at gennemføre forud aftalte salgsbesøg på B2C segmentet på deres egen bopæl indenfor diverse tele og...
LNeurocom tele services a/s, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 20. april
Pædagog søges til barselsvikariat, 37 timer
Dagtilbud Tornhøj består af seks institutioner.
Aalborg Kommune, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 17. april
AC-fuldmægtige til Projektafdelingen for Nyt Aalborg Universitetshospital
Region Nordjylland er i fuld gang med realiseringen af Nyt Aalborg Universitetshospital, som omfatter nybyggeri af ca. 170.000 kvm. på...
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 14. april
Sygeplejerske til sengeafsnit for Psykose-sygdomme
Aalborg Universitetshospital â " Psykiatrien, Klinik Syd søger en sygeplejerske med erfaring indenfor psykiatri til en fast stilling,...
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 14. april
CHAUFFØR
Søger stabil og fleksibel chauffør, til blandet kørsel i Danmark.
NORDJYSK AUTO - TRANS A/S, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 11. april
Pædagog søges til lille økologisk børnehave.
Vi er en lille steinerbørnehave i Aalborg øst der søger ny pædagog.
Børnehaven Tusindstrålen, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 10. april
Annonce:
energinet
1 til 20 af 23 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.