1 til 18 af 18 resultater.

Dine valg

 • FjernAalborg Ø

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Hansen Toft A/SInternational projektleder

Hansen Toft A/S søger for Aalborg Energie Technik

Afvikling af flere komplekse turnkey kraftvarmeanlæg til trecifret mio. beløb over de næste år.

Du får til opgave at sikre en fortsat høj kvalitet og leveringssikkerhed i projekterne, så AETs stærke markedsposition fortsat kan udbygges med høje vækstrater.

Du bliver ansvarlig for styring og afvikling af 1-2 projekter ad gangen med ca. 35 højt kvalificerede medarbejdere og med en gennemløbstid på et par år. Du deltager selv i slutforhandlingen med kunden og har den løbende kontakt undervejs. Du sikrer den rette bemanding og tekniske løsning i projektet og har den tidsmæssige og økonomiske opfølgning.

Du har flere års erfaring med international projektledelse inden for energi-anlæg/komplicerede maskinanlæg/farmaceutiske anlæg/procesindustri eller alternativt som rådgivende ingeniør.


Hansen Toft A/S, 19. juli
Aalborg Universitet AalborgAC-fuldmægtig - Har du lyst til at arbejde med kvalitetssikring?

Aalborg Universitet Aalborg

Ledelsessekretariatet ved Aalborg Universitet søger en struktureret, engageret og serviceminded AC-fuldmægtig til at arbejde med kvalitetssikring af universitetets uddannelser fra den 1.9.2014 eller snarest derefter.

Aalborg Universitet står overfor at skulle institutionsakkrediteres i 2015. Hvis du har lyst til at være en del af den proces og efterfølgende være med til at videreudvikle universitetets kvalitetssikringssystem, skal du måske være vores nye kollega. Du vil blive en del af Ledelsessekretariatets kvalitetssikringsteam og dine opgaver bliver bl.a.:

 • At udvikle strategier, politikker og procedurer på kvalitetssikringsområdet
 • At monitorere kvalitetssikring af uddannelser med baggrund i politikker og procedurer indenfor universitetets kvalitetssikringssystem
 • At være bindeled mellem bl.a. Danmarks Akkrediteringsinstitutionen og det øvrige universitet

Aalborg Universitet Aalborg, 14. juli
Arctic ImportEKSPORTSÆLGER

Arctic Import, Aalborg

Vores nuværende sælger har fået nye udfordringer internt i virksomheden og vi kan således tilbyde en spændende stilling som Eksportsælger, hvor salg indenfor Detail og Foodservice på Færøerne og Island vil have dit primære fokus.

der er opstillet for dit område og det vil således være afgørende for succes i jobbet, at du drives af resultater og har fokus på udvikling og indtjening. Derudover vil dit ansvarsområde dække følgende:

 • Ansvarlig for at oparbejde, udvikle og vedligeholde kunderelationer indenfor detail og foodservice på Færøerne og Island – herunder oparbejde nye kundeemner
 • Salg af det brede sortiment indenfor detail og foodservice – fra første kontakt til løbende samarbejde

Jobindex, 11. juli
Arctic Group A/SLogistikchef - med fokus på optimering af processer i tæt samarbejde med organisationen

Arctic Group A/S, Aalborg

Som et led i en større organisationsændring, ønsker vi at styrke vores Supply & Sourcing funktion og søger således en Logistikchef, der er klar til at stå i spidsen for vores logistikafdeling, hvor hverdagen er præget af et dynamisk arbejdsmiljø og hvor 3 dygtige og engagerede medarbejdere hver dag sikrer, at varerne leveres til kunden hurtigt, sikkert og nemt.

Vores forretning er baseret på at tilføre kunden merværdi i hele forsyningskæden og her har vores logistik funktion en væsentlig rolle. Vores nye Logistikchef forventes således, at kunne bidrage til den fortsatte drift og udvikling af de logistikprocesser, der understøtter kundens behov.

Det vil være dit ansvar, at balancere dit fokus mellem en stabil daglig drift og proaktiv udvikling af vores Logistik set-up – herunder udvikle logistikafdelingen som profitcenter.


Jobindex, 11. juli
Arctic Group A/SIndkøbschef - en lederstilling med fokus på optimering af indkøbsprocessen

Arctic Group A/S, Aalborg

Som et led i en større organisationsændring, ønsker vi at styrke vores Supply & Sourcing funktion og kan således tilbyde en attraktiv operationel lederstilling som Indkøbschef. Er du klar til at stå i spidsen for vores indkøbsafdeling, hvor 6 dygtige og engagerede medarbejdere hver dag sikrer de rette varer til kunderne, så er denne stilling måske noget for dig.

Vores forretning er baseret på at tilføre kunden merværdi i hele forsyningskæden og her har vores indkøbsfunktion en væsentlig rolle. Vores nye Indkøbschef forventes således, at kunne bidrage til den fortsatte drift og optimering af de indkøbsprocesser, der understøtter forretningens behov.

Det vil være dit ansvar, at balancere dit fokus mellem en stabil daglig drift og proaktiv udvikling og optimering af indkøbsafdelingen.


Jobindex, 11. juli
Fibertex Personal CareSmed/reparatør

Fibertex Personal Care, Aalborg

Fibertex Personal Care i Aalborg søger en kompetent smed/reparatør til vores vedligeholdelsesafdeling, som reparerer, vedligeholder og udvikler vores procesanlæg.

Har du lyst til at arbejde i en international produktionsvirksomhed med gode og kompetente kolleger og en uformel omgangstone, er det måske dig, vi søger.

Opgaverne spænder vidt, men består primært af:

 • systematisk vedligehold og reparation af anlæg, f.eks. transportbånd, motorer, pumper, gear og ventilation
 • Abejde med vand, køle- og luftforsyningsanlæg
 • fremstilling af mindre stålkonstruktioner
 • arbejdstider: mandag - torsdag kl. 7.00-15.00/fredag kl. 7.00-14.30.

Jobindex, 10. juli
Aalborg Universitet AalborgUniversitetsdirektør

Aalborg Universitet Aalborg

Aalborg Universitet (AAU) søger med tiltrædelse den 1. oktober 2014 en universitetsdirektør, som har de faglige, ledelsesmæssige og personlige forudsætninger for overordnet ledelse af universitetets tværgående teknisk-administrative servicefunktioner. Ambitionen er, at disse funktioner aktivt understøtter forskning og uddannelse i verdensklasse.

Opgaver:

 • Overordnet ledelse, samordning og koordinering af fællesområdets afdelinger med fokus på sikker drift, kvalitetssikring, høj faglig kompetence, effektivitet og en konsekvent servicekultur. Målet er at yde optimal støtte til universitetets kerneaktiviteter: Forskning, uddannelse og samarbejde med det omgivende samfund.
 • Implementering af AAU’s strategier på det teknisk-administrative område. Der er p.t. særlig fokus på økonomistyring, digitalisering og bygningsområdet.

Aalborg Universitet Aalborg, 8. juli
Compass Human Resources Group A/SClaim Manager - Ref: 1409.107

Compass Human Resources Group A/S søger for Bladt Industries i Aalborg

I Wind & Renewable divisionen hos Bladt Industries oplever man i stigende grad behov for håndtering af kontraktændringerne og ikke mindst konsekvensen af kontraktændringerne fra kunderne, hvorfor man søger en Claim Manager til at etablere og udvikle Claim Management-delen.

Når en kunde har ændringer eller tilpasninger til kontrakten, bliver det Claim Managerens opgave at:

 • Registrerer alle ændrings- eller tilpasningsforslag til igangværende projekter.
 • Undersøge ændrings- eller tilpasningsforslagene i henhold til det kontraktmæssige.
 • Konsekvensberegning af evt. claims mod kunderne. (claims vil omfatte både krav om ændret pris og tid for gennemførelse af de pågældende projekter
Compass Human Resources Group A/S

Compass Human Resources Group A/S, 7. juli
Compass Human Resources Group A/SSite-Manager - Ref: 1307.055

Compass Human Resources Group A/S søger for Bladt Industri i Aalborg

Produktionsansvarlig for sitet i Aalborg

Til virksomhedens største produktionsenhed i Aalborg søger Bladt Industris en Site-Manager med ansvar for alle produktionsaktiviteterne på sitet i Aalborg, hvor der køres 3 holds skift og i alt beskæftiger ca. 400 ansatte.

Som Site-Manager, skal man sikre en effektiv og fleksibel produktion og kapacitetsudnyttelse, et ensartet og stabilt højt kvalitetsniveau samt lede og motivere organisationen til, at skabe løbende forbedringer. Man vil ligeledes i samarbejde med materielafdelingen blive ansvarlig for vedligeholdelsen af maskinpark og anlæg, bygninger og udendørsområder på hele matriklen.

Compass Human Resources Group A/S

Compass Human Resources Group A/S, 4. juli
Aalborg Energie Technik a/sSalgsingeniør

Aalborg Energie Technik a/s, Aalborg

Din opgave bliver at medvirke til videreudbygning af virksomhedens allerede meget stærke markedsposition på flere europæiske markeder. Virksomheden har med en førende teknologi samt flad og effektiv organisation over de sidste 15 år formået at positionere sig markant i konkurrence med store internationale koncerner.

Der er tale om projekter med lang lead time, hvor du i nogle tilfælde blot skal assistere med udarbejdelse af budgetinformation og i andre tilfælde skal du koordinere udarbejdelsen af omfattende tilbudsspecifikationer.

For udvalgte projekter bliver dine opgaver:

 • Koordinere det tekniske specifikationsarbejde, som foregår i teams sammensat fra forskellige afdelinger
 • Indhente nødvendig information for udarbejdelse af tekniske specifikationer og kalkulationer fra øvrige afdelinger
 • Indhente underleverandørtilbud
 • Assistere med kostpriskalkulation
 • Deltage i forhandlinger med kunden i et salgsteam

Jobindex, 24. juni
Curia ManagementAfdelingsleder - Administration & Planlægning... (FF-33.1043.14)

Curia Management søger for Aalborg Universitet

Aalborg Universitet er i en rivende udvikling og udvider sine aktiviteter i både Aalborg, København og Esbjerg. For at understøtte denne udvikling har Aalborg Universitet valgt at reorganisere sin Tekniske Forvaltning og søger en erfaren og faglig velfunderet afdelingsleder til enheden Administration & Planlægning i forvaltningen.

Stillingen er til besættelse pr. 1.9.2014 eller snarest herefter.

I tæt samarbejde med teknisk cog lederne af Byggeri & Drift og Bygningsservice skal du støtte implementering af ny organisationsstruktur, samt sikre den daglig drift via ensartede styringsredskaber og projektledelse.

Du får det daglige ansvar for enheden og et personaleansvar for 10 dygtige og engagerede medarbejdere samt et medansvar for den sammenhængende indsats i Teknisk Forvaltning.


Curia Management, 23. juni
Køkkenmedhjælper vikar
Kantine i Aalborg søger en vikar i uge 31.
Jobcenter søger på vegne af virksomhed, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 22. juli
Rengøringsleder til Regionshuset/IT-huset
Intern Administration og Service søger en rengøringsleder med tiltrædelse hurtigst muligt.
Region Nordjylland, Aalborg Ø
Region Nordjylland, 19. juli
Sagsbehandler til BUPL-A's landsdækkende Dagpengeteam i Aalborg
BUPL-A søger en sagsbehandler til Dagpengeteamet i Aalborg med tiltrædelse hurtigst muligt.
BUPL-A Dagpengeteamet, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 11. juli
Kontorassistent med kendskab til SLS/SCL
UCN søger en lønmedarbejder med kendskab til SLS/SCL (Statens Centrale Lønsystem) og gerne med kendskab til afregning af løn til timelønnede.
University College Nordjylland - Selma Lagerløfs Vej, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 9. juli
Supplier Quality Engineer (173014)
For the Global Supply Quality Blades department we are looking for an experienced Supplier Quality Engineer - Blades to ensure continuous...
Siemens A/S, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 8. juli
Account managere
Vi søger en sælger til besøg af nye og eksisterende kunder , samt hjælpe til på salgskontoret i Aalborg.
DANBRIT AKKUMULATOR AALBORG A/S, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 7. juli
Teknisk assistent
IF Nedbrydning A/S er i rivende udvikling, og søger i den forbindelse en teknisk assistent.
IF NEDBRYDNING A/S, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 7. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Prøv vores værktøj til uopfordrede ansøgninger hvis du ikke fandt det job du leder efter. Her kan du finde virksomheder der tidligere har haft jobopslag der matcher din søgning, og derfor potentielt kunne være interesserede i en uopfordret ansøgning.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger
Annonce:
1 til 18 af 18 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.