1 til 20 af 23 resultater.
Professionshøjskolen University College NordjyllandAdjunkt/lektorstillinger samt adjunkt barselsvikariat

Professionshøjskolen University College Nordjylland

På grund af øget aktivitet søger FYSIOTERAPEUTUDDANNELSEN UCN adjunkt/lektorstillinger pr. 1. september 2015 eller snarest derefter. Det endelige antal stillinger afgøres med afsæt i ansøgernes faglighed/kompetencer. Alle stillinger er fuldtidsstillinger med mindre der indgås aftale om mulige kombinationsstillinger med praksis.

Vi søger desuden en barselsvikar til en adjunktstilling i perioden 1. september 2015 – 1. december 2016.

Din faglige profil:

  • Du er uddannet fysioterapeut og har en master, kandidat eller ph.d. uddannelse.
  • Du har klinisk erfaring.
  • Du har pædagogisk erfaring f.eks. fra varetagelse af undervisning eller fagligvejledning/studievejledning, projekter el.lign.

Professionshøjskolen University College Nordjylland, 3. juli
IF Nedbrydning A/SIF GROUP SØGER DIGITAL- OG LEADKOORDINATOR

IF Nedbrydning A/S, Aalborg

Kan du positionere IF Group koncernen som branchens stærkeste spiller inden for digital markedsføring?
Kan du udvikle og sikre optimal udnyttelse af digitale medier?
Kan du tilføre stor teknisk indsigt og viden kombineret med god forretningsforståelse?

Så er det dig vi leder efter…

Som Digital- og lead koordinator hos IF Group koncernen bliver du ansvarlig for den digitale markedsføring i Danmark, Norden og andre dele af EU. Derfor er du digital marketingekspert og er helt inde i teknikkerne. Du forstår at indgå i et entusiastisk team, som skaber sammenhæng mellem digital og offline kommunikation.


Jobindex, 1. juli
Schenker A/SDisponent

Schenker A/S, Aalborg

  • Vil du arbejde sammen med Aalborgs mest ambitiøse kolleger?
  • Drives du af at have mange bolde i luften – og gribe dem?
  • Vil du være en del af en afdeling i vækst?

DB Schenker i Aalborg søger en robust disponent til disponering af stykgods og partloads til de skandinaviske lande. Der er travlt, når vi opererer på nærmarkederne, men det ved du allerede – og det trives du med. Du bliver en del af kontoret i Aalborg, hvor ca 10 engagerede kolleger har specialiseret sig i temperaturregulerede landevejstransporter i hele Europa.


Schenker A/S, 30. juni
IF Nedbrydning A/SRUTINERET BEREGNER / KALKULATØR SØGES

IF Nedbrydning A/S, Aalborg

Vi har travlt og søger derfor endnu en medarbejder til koncernens tilbudsafdeling.

Som servicefunktion for alle koncernens selskaber dækker vi et bredt kompetenceområde og arbejder med meget forskelligartede projekter.

IF Group koncernen opererer igennem sine porteføljeselskaber indenfor primært miljørigtig nedbrydning, innovative løsninger indenfor nyttiggørelse af affald og genanvendelse, jord og beton samt udviklings- og miljøprojekter. IF Group er generaliseret og kendt for at være nyskabende og enestående indenfor sine nicheområde.

Du vil få en hverdag, hvor du som specialisten får lov til at beskæftige dig med netop det, du er rigtig god til, og udvikle dig videre derfra.


IF Nedbrydning A/S, 30. juni
IF Nedbrydning A/SERFAREN SÆLGER INDENFOR INNOVATIV GENANVENDELSE MED MILJØET OG KUNDEN I FOKUS

IF Nedbrydning A/S, Aalborg

IF Recycling A/S er et 100 % danskejet genanvendelsesselskab, som modtager og bearbejder forurenet jord, restprodukter, affald og indvinding af råstoffer samt produktion og salg af IF Blocks® og færdigbeton.

Vi har 5 modtage- og produktionsanlæg i Nord- og Midtjylland og modtager/eksporterer fra ind- og udland.

Hovedkontoret ligger i Aalborg hvor salgsafdelingen også er placeret.

IF Recycling A/S indgår i virksomhedsgruppen under IF Group, der igennem sine porteføljeselskaber opererer indenfor primært miljørigtig nedbrydning, innovative løsninger indenfor nyttiggørelse af affald og genanvendelse, jord og beton samt udviklings- og miljøprojekter. IF Recycling A/S er nyskabende og enestående indenfor sit nicheområde.


IF Nedbrydning A/S, 30. juni
Professionshøjskolen University College NordjyllandMedarbejder til Forsknings- og udviklingsafdelingen - Udsathed og chanceulighed

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Vi søger en medarbejder, der har solid erfaring med projektledelse og koordinering af forsknings- og udviklingsprojekter inden for forskellige fagområder og på forskellige niveauer. Personen skal medvirke til at implementere vision og udvikle forskningsmiljøet i tæt samarbejde med docenter, programledere, uddannelserne, A2L, fællesområderne samt forsknings- og udviklingsafdelingen.

Opgaverne vil være at: Styre og lede forskningsprogrammet med fokus på at skabe fremdrift Initiere og understøtte kapacitetsopbygningen af satsningsprogrammet Sikre organisatorisk rammesætning – herunder budget ansvar - for projekterne i samarbejde med FoU afdelingen Sikre dokumentation og formidling internt og eksternt af programmets proces og resultater.


Professionshøjskolen University College Nordjylland, 26. juni
Schenker A/SKontorassistent med speditionserfaring til Schenker A/S, Aalborg

Schenker A/S

Schenker A/S’ afdeling i Aalborg er i udvikling. Vi søger derfor en serviceminded og positiv kollega til at være med til at håndtere den daglige administration. Som en del af et mindre team bliver det din opgave at varetage en bred vifte af administrative jobs. Det bliver din fornemste opgave at servicere huset og organisationen generelt – med et smil. Du får også kontakt med afdelingens kunder, og det vil derfor være en stor fordel, hvis du har kendskab til spedition i forvejen.

Vi tilbyder en stilling i en global speditionsvirksomhed, som er i positiv udvikling, hvilket betyder masser af udfordringer. Du vil blive en af 11 kolleger i Aalborg-afdelingen, der er kendetegnet ved en uformel, god tone, plads til smil og massiv fokus på kunder og effektive transportløsninger.


Schenker A/S, 24. juni
Hedegaard Management Search & Select
Senior Projektleder

Hedegaard Management Search & Select søger for Bladt Industries i Aalborg

Som Senior Projektleder vil du få ansvaret for at drive projekter i samarbejde med projektteamet. Med stor teknisk indsigt, en god forretningsforståelse og en stram tidsstyring har du ansvaret for løsning af tekniske såvel som økonomiske problemstillinger, overholdelse af tidsplanen samt ressource- og kapacitetsstyring. Senior Projektlederen udarbejder og følger op på budgetter og tidsplaner, ligesom ansvaret for indarbejdelse af ændringer af projektet også ligger hos dig. Der følges op via ugentlige møder med produktions- og projektteams.

De primære opgaver i stillingen bliver:

  • Styring og fordeling af opgaver til projektteamet
  • Hjælp og assistance til projektteamet i det daglige både med teknisk og økonomisk sparring
  • Valg af tekniske løsninger i forhold til tidsplan, ressourcer og kapacitet

Hedegaard Management Search & Select, 22. juni
Jobindex A/S
SharePoint-konsulenter til prisvindende Microsoft-partner

Jobindex A/S søger for ProActive A/S i hele Danmark

Søger du et job, hvor du kan udfolde dine IT-evner i et konsulenthus, som giver dig fleksibilitet og frihed under ansvar? Og vil du samtidig være en del af et udviklingshus, der er på forkant med de nyeste teknologier, og hvor vidensniveauet er højt og udviklingsmulighederne er mange?

Vi søger nye kolleger til vores kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Så sidder du som eksempelvis udvikler, konsulent eller arkitekt med SharePoint-ekspertise, så tilbyder vi dig store muligheder i en videnstung organisation, der arbejder med nye teknologier som Cloud, Office 365 og Azure.

Hos ProActive bliver du en del af et klassisk Microsoft-hus, der har arbejdet med SharePoint, lige så længe det har haft sit navn. Vi er kåret som årets Microsoft-partner, og har meget høj kundetilfredshed.

Jobindex A/S

Jobindex, 22. juni
Atira A/S
QA-Engineer

Atira A/S, Aalborg

Har du mod på at hjælpe med at holde en flok produktive og dygtige softwareudviklerne i ørene så vi sikre at kvaliteten af vores softwareprodukt fortsætte med at leve op til vore høje standard? Hos Elsevier i Aalborg udvikler vi et produkt ved navn Pure. Pure hjælper forskere med at finde hinanden og udstille deres nyeste gennembrud til hele verden.

Udviklingen af Pure foregår i et dynamisk og agilt team hvor godt kodehåndværk eksisterer side om side med værkstedshumor. Vi sætter en ære i at levere elegante løsninger der virker. Netop her kommer du ind i billedet.

Du vil arbejde tæt sammen med produktudviklere og produktmanagers om at kvalitetssikre de løsninger vi leverer. Ud over testarbejde forventer vi at du kan levere sparring til dine kollegaer. Dette kunne f.eks. være at inspirere produktudviklerne til at udvikle kode der er mere testbart, eller sparre med produktmanagers om test af funktion- og kundekrav.


Jobindex, 12. juni
Universal Foundation
Steel Design Structural Specialist

Universal Foundation, Aalborg

Universal Foundation A/S is looking for a steel specialist to be our front liner and technical mentor on steel structural knowledge in relation to design and manufacturing of the Mono Bucket. Are you all in on steel and up for a new career opportunity, then you are the one to join our team!

You will drive the tailoring for the structural part of the Mono Bucket design process along with development and review of Requirement Specifications (RS) for structural design solutions. You will be working closely with the manager for the structural department assisting him in identifying and defining the scope of the technical work packages, including defining specific needs for technical competences e.g.

Universal Foundation

Jobindex, 12. juni
Novo Nordisk A/S
Biostatistical Specialist for clinical development in Aalborg

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S

As Statistics Specialist you are responsible for planning and coordinating both standard and more complex and time critical statistical tasks. You are responsible for providing statistical input to project development plans, trial designs, clinical trial protocols, summary documents and publications.

You will be involved in presentation and discussion of results both internally and externally, and participate in meetings with regulatory authorities and external collaborators. You handle many assignments concurrently and will work in close collaboration with a team of Statisticians and Statistical Programmers.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 10. juni
Novo Nordisk A/S
Biostatistician for clinical development in Aalborg

Novo Nordisk A/S, Aalborg

Novo Nordisk A/S

As Biostatistician you are responsible for planning, coordinating and execution of clinical trials and other tasks within clinical development. As Trial Statistician you will be responsible for giving input to protocols and statistical analyses, analysing and interpreting trial results and handle the day-to-day statistical issues during the course of the trial.

Other activities include input to manuscripts, posters, risk management plans and other safety reports. Across your tasks, you will collaborate closely together with other Statisticians, Statistical Programmers and interact in our cross-disciplinary teams.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 10. juni
Aalborg Universitet AalborgDekan til Det Humanistiske Fakultet (genopslag)

Aalborg Universitet Aalborg

Aalborg Universitet søger en visionær og resultatorienteret dekan som leder af Det Humanistiske Fakultet. Dekanen skal være forskningsfagligt forankret i det humanistiske fagområde, have et godt blik for strategisk ledelse og for at skabe engagement og samarbejde om fortsat udvikling af fakultetets særlige profil inden for uddannelse og forskning. Dekanen skal have evner og lyst til at indgå i det overordnede ledelsesarbejde i en moderne og udviklingsorienteret organisation.

Fakultetets vision er at være et åbent, attraktivt og globalt orienteret forsknings- og læringsmiljø. Fakultetet arbejder med problembaserede læringsformer på tværs af discipliner og har en international profil med øje for nationale og regionale behov. Fakultetet er en god og udfordrende arbejdsplads for alle grupper af ansatte og et spændende studiested med et godt studiemiljø for de studerende.


Aalborg Universitet Aalborg, 9. juni
Novo Nordisk A/S
Biostatistical programmers for advanced clinical development

Novo Nordisk A/S, Aalborg

Novo Nordisk A/S

Do you consider huge amounts of complex data as a potential pile of gold just waiting for you to dig out the most valuable pieces via your innovative programming skills? If so, we have a job waiting for you that will make you go to work with a happy smile on your face.

In fact we have several open positions. As we are experiencing worldwide success, our pipeline of projects is growing rapidly meaning that we can match your experience with exciting tasks and challenges – no matter if you are newly graduated or you will join us in a senior role.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 9. juni
2 mdr. vikariat specialklasser
Da en af vores lærere i specialklasserne har fået nyt arbejde, har vi brug for en vikar frem til at stillingen er genbesat.
Aalborg Kommune, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 3. juli
Sikringskonsulent med personale ansvar og salgserfaring
Moosdorf Hegn A/S Søger sikringskonsulent med personale ansvar og salgserfaring!
MOOSDORF A/S, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 3. juli
DK CHAUFFØR.
Søger chauffør, til blandet kørsel i Danmark.
NORDJYSK AUTO - TRANS A/S, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 3. juli
Pædagog vikariat - Bo- & Dagtilbuddet Astrupparken
Vi har et pædagog vikariat på 30 timer, som ønskes besat hurtigst muligt eller senest d. 1. sep.
Aalborg Kommune, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 2. juli
Pædagogisk leder til Dagtilbud Tornhøj
Pædagogisk leder til børnehaven Lille Tornhøj, dagtilbud Tornhøj Familie- og beskæftigelsesforvaltningen, Dagtilbud Tornhøj søger...
Aalborg Kommune, Aalborg
Jobcenter Aalborg, 2. juli
Annonce:
Giv livet videre
1 til 20 af 23 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.