1 til 20 af 375 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |19|Næste »
Nordisk Film Biografer A/SBiografchef til Nordisk Film Biografer Aalborg City Syd

Nordisk Film Biografer A/S, Aalborg

Nordisk Film Biografer Aalborg City Syd forventes at slå dørene op for gæster marts 2016, og bliver området mest moderne biograf med 6 flotte biografsale og et moderne kiosk- og cafeområde. Biografen forventes at blive arbejdsplads for 35 timelønnede medarbejdere, både deltid –og fuldtidsansatte.

Som biografchef skal du med reference til regionschefen være klar til at tage ansvar for færdiggørelsen af biografen og rekruttering af medarbejderstaben. Efter åbning bliver det dit ansvar at sikre totaloplevelsen for vores gæster samt at lede og motivere vores engagerede medarbejdere.

Du evner at bygge et velfungerende team og samtidig have fingeren på pulsen og kvalitetssikre gæsternes oplevelse i biografen. Du besidder en veludviklet forretningsforståelse og formår at arbejde selvstændigt inden for de fastsatte rammer.


Nordisk Film, 29. juli
Arctic Group A/SØkonomiassistent

Arctic Group A/S, Aalborg

Vi søger en økonomiassistent til en spændende stilling hos Arctic Group koncernen. Du vil få selvstændigt ansvar for koncernens debitorer samt deltage i øvrige økonomiopgaver i koncernen.

Økonomiafdelingen består i dag af 7 medarbejdere der står for alle selskaber i koncernens økonomifunktion, fra daglig bogføring til årsregnskab. Du kan som udgangspunkt forvente, at du vil blive beskæftiget med følgende arbejdsopgaver:

 • Fakturering for koncernens selskaber
 • Kontrol og registrering af ind- og udbetalinger
 • Udsendelse af kontoudtog samt rykkerskrivelser
 • Opfølgning og inddrivelse af udeståender

Jobindex, 29. juli
NCC Roads A/SFormand med potentiale for entrepriseleder til NCC Vejservice/ViaSafe i Aalborg

NCC Roads A/S

Vi søger en formand/entrepriseleder, som kan lide arbejdet med afmærkning og afspærring ved vejarbejder og arbejdet som helhed på vejen.

Du har stor interesse i at finde optimale løsninger på gammelkendte udfordringer. Du vil komme til at fungere som en værdiskabende samarbejdspartner for vores Asfalt afdeling og vore kunder i det nordjyske. Og ved at skabe stærke relationer, er du med til at sikre vores forsatte udvikling og vækst.

Arbejdsopgaverne i ViaSafe/afspærringsafdelingen spænder bredt med fokus på medansvar for og -styring af både små og større opgaver, samt medvirkende ved salg til nye og eksisterende kunder. Du får en varieret hverdag, hvor dine hovedopgaver bliver intern/ekstern kundekontakt, tilbudsgivning, planlægning, koordinering, styring og tilsyn med entrepriser.

NCC Roads A/S

NCC Roads A/S, 29. juli
Lindpro A/SVores afdeling i Aalborg søger erfaren Servicetekniker

Lindpro A/S

Vi søger, til vores VVS afdeling i Aalborg, ventilation, en kollega som vil være med til at videreudvikle vores nystartede afdeling.

Som Servicetekniker i Lindpro, vil du være en del af vores tekniske team, hvor din primære opgave vil være, at arbejde på serviceopgaver og mindre projekter for vores erhvervskunder.

Vi tilbyder

 • En spændende og udfordrende stilling i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed
 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • Godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar og plads til forskellighed

Lindpro A/S, 29. juli
Cashbackpoint Nordic
cashbackAPP søger selvstændige og erfarne sælgere

Cashbackpoint Nordic, København, Odense og Aalborg

cashbackAPP er Danmarks nyeste og nemmeste loyalitetsprogram, der gør Dankortet til kundernes loyalitetskort. Vi ønsker at komme rigtig godt fra start, og søger derfor nu 3 sælgere til København, 1 til Odense og 2 til Aalborg.

Dit job er gennem canvas på telefonen at booke møder med potentielle selvstændige lokale butikker. Efterfølgende på kundemøder, som sædvanligvis holdes i butikken, behovsafdække og præsentere cashbackAPPs unikke loyalitetsprogram og services.


Jobindex, 29. juli
Professionshøjskolen University College NordjyllandUddannelseschef for Sygeplejerskeuddannelsen, University College Nordjylland

Professionshøjskolen University College Nordjylland

University College Nordjylland (UCN), søger en visionær og strategisk velfunderet uddannelseschef, der kan fortsætte og videreudvikle sygeplejerskeuddannelsen, så den til enhver tid opleves attraktiv for de studerende og for aftagerne.

Stillingen er med reference til prorektor og er til besættelse pr. 1. oktober 2015 eller efter aftale.

Helt overordnet har vores nye uddannelseschef ansvaret for den faglige og pædagogiske udvikling og drift af Sygeplejerskeuddannelsen og er leder for studielederne på uddannelsens to adresser i Aalborg og Hjørring.


Professionshøjskolen University College Nordjylland, 29. juli
Schenker A/SDisponent til termotransport Sydeuropa

Schenker A/S, Aalborg

 • Vil du arbejde sammen med Aalborgs mest ambitiøse kolleger?
 • Drives du af at have mange bolde i luften – og gribe dem?
 • Vil du være en del af en afdeling i vækst?

DB Schenker i Aalborg søger en robust disponent til disponering af stykgods, part- og full loads fra de sydeuropæiske lande samt fra kontinentet. Som Disponent hos Schenker Aalborg indgår du i et lille, tæt team, som disponerer Schenkers temperaturregulerede transporter - i hele Europa.

Konkret vil dine opgaver bestå af: disponering af stykgods og part- og full loads fra Sydeuropa og kontinentet kontakt til chauffører og vognmænd søgning af gods og optimering af godssammensætning


Schenker A/S, 29. juli
Deichmann SkoVil du være en del af Europas største butikskæde?

Deichmann Sko

Vi søger fremtidige salgsassistenter.

Er du på udkig efter et job som salgsassistent i en travl skokæde med en bred målgruppe, som spænder fra børnefamilier, de unge og smarte til de ældre med fokus på komfort?

Er du super serviceminded og fleksibel, har masser af gåpåmod og ikke bange for at tage fat, da arbejdet i vores butikker kan være fysisk krævende? Kan du sælge med et smil på læben?

Vi er altid på udkig efter kvalificerede deltidsmedarbejdere på 5-30 timer pr. uge til vores butikker i hele Danmark.


Jobindex, 29. juli
Kommune Konsulenterne
Vikarbureau søger socialrådgivere

Kommune Konsulenterne

Vikarbureauet Kommune Konsulenterne mangler her og nu dygtige og erfarne socialrådgivere i hele landet. Er du uddannet socialrådgiver og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig/her og nu tiltrædelse.

Vi forventer af ansøger, at du er positiv, engageret, arbejdsmæssig stabil med stor erfaring og viden på området. At du altid er indstillet på at yde en optimal socialfaglig indsats hos vore kunder og eventuelt har erfaring inden for vikarområdet.

Vi tilbyder til gengæld yderst attraktive løn- og ansættelsesforhold.


Jobindex, 29. juli
Alm. BrandHar du talegaverne i orden?

Alm. Brand, Aarhus, Roskilde, Aalborg eller København

I Alm. Brand har vi brug for flere phonere til at booke salgsmøder med potentielle kunder.

Bliv phoner hos os og få:

 • God løn (minimum 120,00 kr. i timen + evt. bonus)
 • Fire timers arbejde - to aftener om ugen
 • Socialt sammenhold
 • Nye venner
 • Nye kompetencer til CV'et

Alm. Brand, 29. juli
SKAT
Medarbejdere til Ejendomsvurdering

SKAT, Korsør, Haderslev, Herning eller Aalborg

Har du lyst til at arbejde med spændende og udfordrende sagsbehandling? Har du mod på at arbejde med udvikling af Ejendoms kommunikation og formidling?

Ejendomsvurderingen er et område, som har højt politisk fokus og har store forandringsopgaver foran sig. Vi er derfor midt i en spændende og dynamisk proces, hvor vi har brug for gode og dygtige kræfter.

Vi har brug for medarbejdere, som selvstændigt og med god kvalitet og med godt flow i afviklingen af sager kan arbejde med konkret sagsbehandling indenfor bl.a. genoptagelsessager og klagesager. Samtidig vil du ved særlige sager eller komplekse sager komme til at samarbejde med dygtige kolleger.

SKAT

SKAT, 28. juli
Nordjyllands PolitiAdministrative medarbejdere til Juridisk Sekretariat

Nordjyllands Politi, Aalborg

Nordjyllands Politi søger to administrative medarbejdere til kredsens juridiske sekretariat.

Du bliver en del af en større afdeling med ca. 18 administrative medarbejdere, hvor der refereres til sektionslederen. Afdelingen er en del af anklagemyndigheden.

Du får et alsidigt job med fokus på effektiv sagsbehandling. Der arbejdes i tre teams, hvor faglighed, samarbejde og helhedsforståelse vægtes højt.


Rigspolitiet, 28. juli
Nordjyllands PolitiAdministrativ medarbejder til Indkøb og Logistik

Nordjyllands Politi, Aalborg

Nordjyllands Politi søger en dygtig og serviceorienteret administrativ medarbejder til indkøb og logistik, der kan bidrage til at politikredsen har en effektiv daglig drift.

Du bliver en del af enheden for Indkøb og Logistik, der er del af Økonomiafdelingen som også består af enheden for Budget/Intern kontrol samt sektionen for Regnskab og Indfordring. Der er 4 administrative medarbejdere i Indkøb og Logistik bestående af 2 indkøbere hvoraf du er den ene, 1 køretøjsansvarlig og 1 facility management ansvarlig.

Du får et alsidigt job med fokus på effektiv drift og mange forskellige administrative og praktiske opgaver.


Rigspolitiet, 28. juli
Nordjyllands PolitiAdministrativ medarbejder til Servicecenter

Nordjyllands Politi, Aalborg

Nordjyllands Politi søger en dygtig og serviceorienteret administrativ medarbejder til vores servicecenter, der kan bidrage til at politikredsen yder den bedst mulige service til borgerne.

Servicecenteret er et vigtigt omdrejningspunkt for hele politikredsen. Du bliver en del af en sektion med ca. 25 medarbejdere, både administrative og politiansatte som arbejder i forskellige teams, hvor de primære opgaver er telefoniske og personlige henvendelser fra borgerne og en lang række andre administrative opgaver.


Rigspolitiet, 28. juli
3 (Hi3G Danmark ApS)Læs historien om, hvordan du blev sælger hos telebranchens frække dreng

3 (Hi3G Danmark ApS), Aalborg

Formiddag: Du står i motionscenteret. Rundt om dig løber, pumper og sveder folk med fjerne sammenbidte blikke. Alle er begravet og isoleret i deres høretelefoner, og ingen ænser de andre mennesker i lokalet. Men du er ligeglad. Hver gang du ser en flink fyr eller sød pige, kaster du dig ubekymret ud i en snak. Det sker også i dag, og selvom fyren på løbebåndet først er lidt paf, slapper han hurtigt af og sludrer med.

Hvis bare der var en måde, du kunne tjene penge på det …

3 er branchens innovative udfordrer på markedet for mobiltelefoni og mobilt bredbånd, og det præger den måde, vi arbejder på i hele organisationen. Vores værdier spiller en vigtig rolle i dagligdagen, og arbejdsmiljøet er uformelt, ungt og energisk.


3 (Hi3G Danmark ApS), 28. juli
Phonic Ear A/STekniker søges til installation og servicering af lyd- og billedløsninger

Phonic Ear A/S

Vi søger en professionel medarbejder til installation, servicering samt programmering af teleslynge- og højttaleranlæg samt AV-løsninger og mikrofonsystemer hos vores kunder.

Dit arbejdsområde bliver primært vest for Storebælt med udgangspunkt i Nordøstjylland, dog med opgaver i samarbejde med vores øvrige installatører i hele Danmark.

Dine opgaver ...

 • Installation, servicering og programmering af højttaleranlæg samt AV-løsninger og større og mindre teleslyngeanlæg
 • Indjustering af lydanlæg vha. moderne måleudstyr
 • Udførelse af diverse målinger og dokumentation

Phonic Ear A/S, 28. juli
AS3 EmploymentFreelance virksomhedskonsulent

AS3 Employment, Aalborg

Din overordnede opgave er opsøgende kontakt til det lokale erhvervsliv med henblik på at skabe praktikpladser og løntilskudsstillinger. Dit mål er at bringe kandidaten tættere på arbejdsmarkedet.

Med reference til afdelingschefen vil din hverdag variere mellem:

 • Opsøgende kontakt til relevante arbejdspladser - primært via telefonkanvas. Desuden vil du arbejde med relationsopbygning og netværkspleje af eksisterende kunder
 • At motivere og rykke den enkelte kandidat gennem afklarende samtaler
 • Søgning efter kandidater i egne databaser mhp. match ift. jobåbning

Du vil komme til at arbejde med forskellige målgrupper af både kandidater og kunder.


AS3, 28. juli
Terumo BCT Europe N.V.Technical Sales & Implementation Specialist Norden

Terumo BCT Europe N.V.

Working under direction from regional sales team, the Technical Sales & Implementation Specialist Norden is an experienced engineer with strong business acumen who can support the blood center segment and therapeutic sales through:

 • The implementation & customer training of Terumo BCT Technologies
 • The maintenance and repair of Terumo BCT Technologies
 • The sales support to our Norden customers.

Denmark based with frequent travels to Norway, Finland, Iceland, Sweden (70-80% traveling).

ESSENTIAL DUTIES AND RESPONSIBILITIES

 • Maintain high level of product knowledge in the technology to successfully demonstrate systems to external customers.
 • Perform preventive maintenance and repairs in compliance with Terumo BCT service expectations and processes.
 • Assist pre-sales meetings for technical/implementation topics.

Jobindex, 28. juli
NykreditFinansøkonompraktikanter til Retail

Nykredit

Kunne du tænke dig at opleve kernen af den finansielle sektor, og er du motiveret for en praktikplads, der har fokus på at videreudvikle dit talent?

Vi tilbyder et tre måneders praktikforløb, der giver dig bred viden om den finansielle sektor. Du bliver en del af en BoligBank der sætter kunden i centrum. Du vil have din daglige gang på et af vores centre, hvor du oplever, hvad det vil sige at arbejde med helhedsorienteret og individuel rådgivning inden for bank, realkredit, investering og pension. Som finansøkonompraktikant, får du mulighed for direkte kundekontakt, og med en af vores erfarne rådgivere ved din side får du en solid smagsprøve på, hvad jobbet som rådgiver indebærer.


Nykredit, 28. juli
Brdr. Hosbond A/S
Udlært pladesmed til Ford Store Aalborg

Brdr. Hosbond A/S

Brdr. Hosbond i Aalborg er, som en af kun fem danske Ford-forhandlere, blevet udpeget til at deltage i Fords nye Brand Store forhandlerkoncept, der er et nyt koncept, hvor de medvirkende bilhuse bliver opgraderet med de absolut bedste og mest moderne kunde- og forretningsfaciliteter.

I den forbindelse har vi brug for en ekstra pladesmed til vores værksted.

Vi vil gerne, at du kan tiltræde senest 1. september, og tilbyder gode ansættelsesvilkår på et autoriseret værksted med et godt arbejdsmiljø.


Jobindex, 28. juli
Annonce:
1 til 20 af 375 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |19|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.