1 til 20 af 328 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |17|Næste »

Dine valg

 • FjernAalborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Cryos International – Denmark ApSBliv sæddonor i Danmarks største sædbank

Cryos International – Denmark ApS

Vi søger fysisk og psykisk normale, sunde mænd af alle racer og nationaliteter. Du kan vælge mellem at blive anonym eller ikke-anonym donor. Alder 18-45 år. Ikke-anonyme under 25 år kun efter særlig lægegodkendelse.

Donorsæd anvendes til fertilitetsbehandling af barnløse i Danmark som i udlandet..

Afdelinger i København, Aarhus, og Aalborg.


Cryos International – Denmark ApS, 1. oktober
Mercuri Urval
Sales Director

Mercuri Urval recruiting on behalf of Linas Agro Group in Aalborg

Developing new markets • High quality poultry

You will be responsible for building up the export sales of the poultry business in the Linas Agro Group.

The task is both to build up the Linas Agro Group's own brands for the export markets and to sell private label products to the export markets.

The primary focus is on Denmark, Sweden and Finland and secondly on UK, France and Germany. If the right candidate sees possibilities in other export markets, the Linas Agro Group is open to considering these markets as well.

The customers are retailers, HORECA, the food-industry and traders. The largest potential is in retail.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 1. oktober
STARK
Vi efterlyser sælgeren

STARK

– har DU ambitioner og mod på at drive dit og STARK’s salg videre, er chancen her nu.

Vi søger branchens bedste talent, med det mål at øge salget og servicen til vores kunder, og bringe kundetilfredsheden til nye højder. Vi forventer at du har lysten og modet til at prøve noget nyt, gennem en ekstraordinær indsats der skaber resultater.

DET ER DIG VI EFTERLYSER, HVIS DU:

 • Vil VINDE hver gang
 • Er FLITTIG og vedholdende
 • Elsker at være sammen med kunder og skaffe salgsinformation
STARK

STARK, 1. oktober
Professionshøjskolen University College NordjyllandAC-medarbejder til Sygeplejerskeuddannelsen UCN i Aalborg og Hjørring

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Brænder du for at arbejde i et miljø der skal sikre uddannelse for fremtidens sygeplejersker?

Så er der en fast stilling ledig som AC-medarbejder ved sygeplejerskeuddannelsen UCN med tiltrædelse snarest. Stillingen er ledig fra 01-11-2014.

Arbejdsstedet bliver med kontorplads i uddannelsens afdeling i Aalborg. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitlig 37 timer.

Sygeplejerskeuddannelsen Aalborg optager hvert år 192 studerende fordelt på to hold og har til huse i et spændende tværfagligt miljø med fire andre sundhedsuddannelser.

Sygeplejerskeuddannelsen Hjørring optager hvert år ca.130 studerende og har til huse i et nyt tværfagligt miljø på Skolevangen i Hjørring.


Professionshøjskolen University College Nordjylland, 1. oktober
Attendo A/SAttendo Søger engageret og initiativrig virksomhedschef til hjemmeplejen i Aalborg

Attendo A/S

Som virksomhedschef bliver du ansvarlig for enhedens medarbejdere, kvalitet, økonomi, kunderelationer, herunder direkte borgerkontakt.
Som chef i Attendo bliver du en del af en flad organisation med korte beslutningsveje.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med forandringsledelse, da virksomhedsområdet, personalegruppen og mange af borgerne indenfor det seneste år, er overdraget fra den kommunale hjemmepleje.

Medarbejderne i Aalborg hjemmepleje, er en stabil og fagligt kompetent gruppe, som arbejder intensivt på samarbejde, kommunikation, vidensdeling. De er altid klar til nye udfordringer og arbejder til stadighed på at øge fagligheden.


Jobindex, 1. oktober
Mercuri Urval
Nordic Sales Manager - Salg af højtemperaturisolering

Mercuri Urval søger for Promat

Har du en kommerciel profil kombineret med en teknisk baggrund?

Der er et stort potentiale i hele Norden for Promats kvalitetsløsninger inden for højtemperaturisolering med forskellige materialetyper. Derfor ansættes nu en Nordic Sales Manager, der skal implementere Promats salgs- og marketingstrategi i Norden. Disse aktiviteter vil være med til at skabe den vækst, Promat forventer i Norden, og udbygge Promats position som den foretrukne leverandør inden for området. Den nye Nordic Sales Manager får reference til Promats Business Unit Manager for Norden.

Som Nordic Sales Manager bliver du ansvarlig for det tekniske og rådgivningsprægede salg af Promats produkter inden for højtemperaturisolering, som anvendes i en række nicheindustrier.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 1. oktober
Kristelig FagbevægelseJobkonsulent Karrierecenter Nordjylland

Kristelig Fagbevægelse, Aalborg

Som jobkonsulent vejleder og motiverer du vores jobsøgende kunder. Du giver løbende rådgivning ved individuelle samtaler og holdbaseret undervisning. Alt sammen med fokus på at hjælpe kunderne videre til næste fase i deres arbejdsliv.

Yderligere får du mulighed for at være en del af vores mange andre tilbud til vores kunder: Eksempelvis karrieresamtaler og aftenarrangementer i form af undervisning eller workshops i samarbejde med førende eksperter.


Kristelig Fagbevægelse, 1. oktober
Spar Nord Bank A/SBusiness Intelligence udvikler til Forretningsudvikling

Spar Nord Bank A/S, Aalborg

Spar Nord Bank er en landsdækkende kæde af lokale banker. Vi er teknologisk på forkant, og du kommer til at arbejde i vores IT udviklingsmiljø i Forretningsudvikling. Sammen med øvrige engagerede og dygtige kolleger deltager du i opgaveløsningen og implementeringen af kvalitetsløsninger.

Du er en erfaren udvikler, der sammen med resten af teamet kan indgå i udviklingen af Spar Nord Banks løsninger, fra forståelse af kundens krav, over effektiv udvikling til implementering af en kvalitetsløsning.

Du har forretningsmæssig forståelse og i stand til at omsætte din viden til gode løsninger. Du er god til at formidle og er vant til dialog med både udviklere og forretningsansvarlige.

Du behersker et eller flere af følgende teknologier:

 • DI Studio
 • SAS
 • Datamodeller
 • Forståelse for dine kunders informationsbehov

Spar Nord Bank A/S, 1. oktober
Connection A/SAccount Manager til salg af Danmarks bedste kommunikationsløsninger

Connection A/S

Vil du arbejde med alt fra IP-omstillingsanlæg, dataløsninger, mobiludstyr og telefoni? Samt have en hverdag, hvor dagene er lige så forskellige som dine kunder og deres behov?

Så har du mulighed for at blive Account Manager, med opsøgende salg til eksisterende og nye kunder som primær arbejdsopgave. Dit arbejde vil tage udgangspunkt fra én af vores 6 lokationer i Danmark, eller fra din hjemmeadresse.

Du skal gennem opsøgende salg levere professionelle løsninger, der matcher kundens behov. Du skal sikre indfrielse af eget møde- og salgsbudget. Du planlægger selv din arbejdsdag, som primært vil bestå af booking af egne kundemøder, forberedelse og afholdelse af møder, samt opfølgning på disse.


Jobindex, 1. oktober
TOP-TOY
TOP-TOY søger assistance til vores TOYS"R"US- og Fætter BR-butikker i julehandlen

TOP-TOY

Er du frisk på at give både små og store kunder den bedste butiksoplevelse i julehandlen, så har vi brug for din hjælp i vores butikker over hele landet.

Vi har brug for dig til at hjælpe os med at yde en fantastisk kundeservice over for alle vores kunder, modtage varer, kassebetjening, prissætning, fylde op på hylderne, holde orden - og meget mere. Vi søger både fuldtid- og deltidsmedarbejdere i mange af vores butikker i hele landet.

Vores juleassistancer skal være smilende og udadvendt, have masser af energi, lyst til at hjælpe til alle steder og en veludviklet sans for leg – og så er du naturligvis god til at forstå kundens behov og skabe et godt samarbejde med dine kolleger. Du kan få varierende arbejdstider både på hverdage, aftener og i weekender alt efter hvilken af vores butikker, som du kan hjælpe.

TOP-TOY

Jobindex, 1. oktober
BDO
Revisortrainees med ansættelse 1. september 2015

BDO

360° talentudvikling

Har du mod, viljestyrke og ambitioner, og motiveres du af at tage ansvar, kan det være dig, der om kort tid er centrum for BDO’s 360° talentudvikling.

Du kommer til at arbejde med revision, regnskab, skat og rådgivning af virksomheder. I BDO arbejder du med hele paletten af opgaver i dit møde med kunderne, og du får en stor kontaktflade til forskellige kundetyper, samt et stort indblik i dansk erhvervsliv.

Dine opgaver udvikler sig i takt med dine erfaringer, og du får hurtigt ansvaret for dine egne opgaver. Du kommer til at indgå i forskellige teams, hvor du sammen med dine kolleger arbejder med kunderne. Du vil derfor fra første dag være at betragte som en ægte BDO’er.

BDO

BDO, 1. oktober
Topteam ApSEr du tro mod projektet?

Topteam ApS

Konstruktører eller projektledere til maskinbygning – Topteam ApS

Er du maskiningeniør, produktionsteknolog eller lignende, og har du erfaring med mekanisk konstruktion? Vil du arbejde som konsulent i et job, der bringer dig ud til nogle af Danmarks mest succesfulde virksomheder?

Dine opgaver er placeret i en af vore afdelinger i Skive, Herning, Viborg og Århus, men oftest er du udstationeret hos vores kunder i hele Danmark. Typisk foregår din arbejdsdag derfor i kundens virksomhed, hvor du får store og spændende udfordringer i en afvekslende hverdag. Du møder ind om morgenen og indgår som en naturlig del af deres team, hvor du som konsulent blandt andet arbejder med udvikling og konstruktion af produktionsudstyr.


Jobindex, 1. oktober
Technical Yacht Solutions
Første Mestre og Maskinchef søges til luksus yachts

Technical Yacht Solutions

Kunne du tænke dig at prøve livet på en luksusyacht?

 • Første mester til en 55 meter luksus yacht sønærings bevis III/1 - III/2. 2 grad. 570000 + drikkepenge. Start 1. september.
 • Første mester til en 70 meter luksus yacht sønærings bevis III/2. 2 grad. 570000 + drikkepenge + bonus. Start 1. september.
 • Maskinchef til en 40 meter luksus yacht sønærings bevis III/1 III/3. 2 grad III/2. 2 grad. 580000 + drikkepenge. Start snarest.

Jobindex, 1. oktober
Nestlé Danmark A/SProduktspecialist – medicinsk ernæring/pædiatri

Nestlé Danmark A/S

Nestlé HealthCare Nutrition søger en ny kompetent produktspecialist til det danske salgsteam. Teamet består af fire produktspecialister, en marketingkoordinator og en leder som til dagligt har ansvaret for det danske marked.

Jobbet består i salg af vores produkter til nøglekunder i Region Midt- og Nordjylland. Vores kunder er primært sundhedsfagligt personale med interesse eller arbejde inden for ernæring, f.eks. læger, apotekspersonale, sundhedsplejersker og diætister. Dit vigtigste redskab er din evne til at opbygge relationer og formidle viden om vores produkter og produkternes anvendelse. Du skal derfor være synlig hos vores kunder.

Du bliver en aktiv medspiller i vores danske organisation, og du arbejder fra egen bopæl og besøger jævnligt vores hovedkontor i Ørestaden på Amager.


Nestlé Danmark A/S, 30. september
Semler Gruppen
Intern servicerådgiver til Semler Retail Aalborg

Semler Gruppen

Semler Retail Aalborg kan nu tilbyde et vikariat i en spændende stilling som intern servicerådgiver for mærkerne Volkswagen, SKODA og SEAT.

Du bliver en nøgleperson i forhold til at få markedets mest tilfredse kunder. Det bliver dit ansvar at indfri vores kunders forventninger og behov samt at stå for den daglige planlægning i samarbejde med dine kollegaer.

Jobprofil

 • Ansvar for produktion på værkstedet - problemløsning kvalitetskontrol.
 • Oprettelse og kontrol af værkstedsordrer med arbejdspositioner.
 • Daglig planlægning og uddelegering af opgaver til mekanikere på mekanisk værksted.
 • Udregning af tilbud til kunder og fakturering.

Semler Gruppen A/S, 30. september
Attendo A/SSouschef

Attendo A/S, Aalborg

Attendo søger engageret og initiativrig souschef til hjemmeplejen i Aalborg.

Som souschef bliver du medansvarlig for enhedens medarbejdere, kvalitet, økonomi, kunderelationer, herunder direkte borgerkontakt. Som medarbejder i Attendo bliver du en del af en flad organisation med korte beslutningsveje. Du er rummelig og har evnen til at skabe en god og samarbejdsvillig ånd. Du er altid klar til nye udfordringer, omstillingsparat og tænker selv nye udviklingsmuligheder.

Medarbejderne i Attendo Aalborg hjemmepleje, er en erfaren og fagligt kompetent gruppe, som arbejder intensivt på samarbejde, kommunikation, vidensdeling. De er altid klar til nye udfordringer og arbejder til stadighed på at øge fagligheden. Medarbejderne har gennem mange år været parate og gode til omstilling, dette er en force da vores virksomhedsområde løbende er i udbud.


Jobindex, 30. september
Profil Search
Salgskonsulent - Energioptimering - Jylland

Profil Search søger for EnergiData

Virksomheden har siden opstarten i 1995 været i konstant udvikling, og da markedet for de ydelser, som virksomheden tilbyder, er stærkt stigende, oprustes der med endnu en salgskonsulent til at drive salget til eksisterende og nye kunder i Jylland.

Vores kunder er private og offentlige virksomheder, institutioner og ejendomme, hvor du både selvstændigt, men også i tæt samarbejde med vores energirådgivere, kommer til at arbejde med salg af vores løsninger til energioptimering, samt salg af rådgivnings- og konsulentydelser. Med udgangspunkt fra egen bopæl, opsøger du kunder i Jylland.

Dine primære arbejdsområder bliver:

 • Opsøgende salg til nye og eksisterende kunder
 • Udarbejdelse af løsningsforslag og tilbud i tæt samarbejde med vore energirådgivere, samt efterfølgende forhandlinger

Søg information om virksomheden på www.energidata.dk.


Profil Search, 30. september
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Sælgere til fødevareanalyser i Jylland eller på Sjælland/Fyn

Eurofins Steins Laboratorium A/S

Eurofins ønsker at styrke salget af kemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser samt rådgivning inden for fødevareområdet. Indsatsen vil blive rettet mod producenter af fødevarer, leverandører til disse, detailvirksomheder, importører, køkkener og restaurantkæder. Det geografiske fokusområde vil være enten Jylland eller Sjælland/Fyn.

Langt hovedparten af din arbejdsdag tilbringer du ude hos kunderne, så du vil komme til at arbejde meget selvstændigt og skal selv organisere din arbejdsdag mht. salgsmøder og -aktiviteter.

Vi tilbyder:
Firmabil, fast grundløn og mulighed for bonusordning efter kvalifikationer. Et spændende og udfordrende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Frie arbejdsforhold i en dynamisk og fremadrettet international virksomhed.

Eurofins Steins Laboratorium A/S

Jobindex, 30. september
Stadsing A/SServicemontør til Nord- og Midtjylland

Stadsing A/S

Vi søger en omhyggelig, selvstændig og serviceminded servicemontør til at udføre reparation og servicering af gulvvaskemaskiner hos vores mange faste gode kunder. Du vil få et meget selvstændigt og varieret job, hvor du arbejder ud fra din bopæl, men har opbakning fra servicechef og kolleger. Der vil være grundig uddannelse i opstartsperioden, således du er godt klædt på til at yde vores kunder en god service.

Hvad kan vi tilbyde?

 • Job i en spændende virksomhed med kvalitetsprodukter og unikke koncepter.
 • En stilling med mulighed for ekstra indtjening for en ekstra indsats.
 • En grundig uddannelse og et stærkt bagland, som letter og hjælper dig i din hverdag.

Jobindex, 30. september
DeloitteRevisortrainees med ambitioner og HHX-baggrund til ansættelse i Deloitte Aalborg

Deloitte

Har du talent for tal og kunderelationer? Og brænder du for at tænke på tværs af både ideer, modeller og organisationer? Og er du samtidig ambitiøs og parat til at arbejde hårdt for at nå dine mål? Så tilbyder vi til gengæld en hverdag og et karriereforløb, hvor du får alle muligheder for at indfri dit fulde potentiale.

Allerede fra dag ét indgår du i flere forskellige teams, hvor du løser opgaver og møder kunder samt får sparring fra erfarne kolleger. Så du skal være motiveret for at lære - både fagligt og personligt. Udover den praktiske erfaring bliver du en del af vores Audit Academy, hvor du sammen med de øvrige revisortrainees får styrket dine kompetencer inden for revision, regnskab, økonomistyring, skat og selskabsret. Og for yderligere at styrke dine kompetencer, skal du læse HD i Regnskab og Økonomistyring.


Deloitte, 30. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Kristelig Fagbevægelse
1 til 20 af 328 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |17|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.