1 til 20 af 336 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |17|Næste »

Dine valg

 • FjernAalborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
PIECES
Butikschef, Pieces - Ålborg Storcenter

PIECES

Til Pieces søger vi en resultatorienteret butikschef, som kan være med til at sikre den fortsatte udvikling af vores butik i Ålborg Storcenter.

Som butikschef får du ansvaret for butikkens daglige drift, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal til udvikling og ledelse af dine medarbejdere. Det er derfor vigtigt, at du er god til at fastholde fokus, og at du kan bevare overblikket. Som butikschef vil du blive uddannet i Bestsellers Shop Manager Programmer, som vil udbygge dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift.


PIECES, 22. oktober
KMD A/SErfaren SAP BI arkitekt - Aalborg

KMD A/S

Har du erfaring med SAP BI – og har du lyst til at blive en del af Architecture and Technology i KMD?

Til KMD’s enhed Architecture and Technology (A&T) søger vi en dygtig teknisk arkitekt, med tung erfaring inden for SAP BW eller BI-området generelt. En medarbejder, der vil være med til at drive, videreudvikle og supportere de nyeste BI-teknologier til den offentlige sektor i Danmark.

Du vil som SAP BW teknisk arkitekt blive ansvarlig for BI-platformen i KMD, som vores forretningsområder udvikler løsninger ovenpå. Arbejdet foregår projektorienteret med kolleger fra Platform-teamet, fra forretningsområder og fra KMD’s driftsafdeling. Du vil i dit nye job blive involveret i afprøvning af de sidste nye tiltag fra SAP bl.a. HANA.

KMD A/S

KMD A/S, 22. oktober
Caverion A/S
VVS-montør til Aalborg

Caverion A/S

Er du en servicemindet holdspiller med solid indsigt i VVS? Og vil du have en alsidig og selvstændig stilling med spændende udviklingsmuligheder?

Du får base i vores VVS-afdeling i Aalborg, hvor du kommer til at arbejde sammen med dygtige og dedikerede kolleger, der har stort fokus på god kundekontakt, energioptimering og optimale løsningsforslag til kunderne.

Opgaverne spænder bredt hos større og mindre byggerier hvor kravene til kvalitet og overholdelse af deadlines er høje. Det er afgørende, at du er vant til at arbejde selvstændigt og målrettet med flere opgaver på samme tid, samtidig med at du evner at koordinere din egen tid.


Caverion A/S, 22. oktober
Caverion A/S
Ventilationstekniker til klima-afdeling i Aalborg

Caverion A/S

Er du en servicemindet holdspiller med solid teknisk indsigt? Og vil du have en alsidig og selvstændig stilling med spændende udviklingsmuligheder?

Du får base i vores klimaafdeling i Aalborg, hvor du kommer til at arbejde sammen med dygtige og dedikerede kolleger, der har stort fokus på god kundekontakt, energioptimering og optimale løsningsforslag til kunderne.

Dine ansvarsområder vil dække bredt – herunder:

 • Lovpligtige eftersyn
 • Serviceopgaver på ventilation
 • Reparationsopgaver på ventilation
 • Montage af anlæg

Caverion A/S, 22. oktober
KMD A/S.Net udvikler til KMD Software Center - Aalborg eller Århus

KMD A/S

Har du lyst til at være en central spiller i et kritisk forretningssystem og kan du omsætte kunde- og forretningsbehov til kode af høj kvalitet? Så er du måske vores nye .Net udvikler.

Det specifikke projekt vi søger 3 udviklere til, vil skulle indgå i et team på 12-13 medarbejdere, med ansvar for udvikling og vedligehold af et forretningskritisk system hos en af KMD’s kunder.

Dine primære opgaver:
Udvikling og løbende vedligeholdelse af eksisterende applikation. Der vil være mulighed for, afhængig af kompetencer at komme til at arbejde med analyse og specifikation af løsningen til nye forretningsbehov.

KMD A/S

KMD A/S, 22. oktober
Professionshøjskolen University College NordjyllandUndervisere, adjunkter eller lektorer søges til Jordemoderuddannelsen

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Vil du være med til at udklække nye jordemødre?

Hos Jordemoderuddannelsen ved University College Nordjylland er vi i en udviklingsproces, hvor teamsamarbejde samt forskning og udvikling har fået større opmærksomhed i vores hverdag. Vi kvalitetsudvikler løbende, og kontinuitet for de studerende er centralt for os. Her skal det være rart og sjovt at være, studere og arbejde.

Derfor søger vi adjunkt/lektor til 2 fuldtidsstillinger. Den ene stilling er en fast stilling, den anden af tidsbegrænset op til 2 års varighed i perioden fra 1. januar 2015 eller snarest derefter. Der vil være mulighed for deltidsansættelse. Jordemoderuddannelsen optager årligt 64 studerende. Der er ansat 12 undervisere.


Professionshøjskolen University College Nordjylland, 22. oktober
Huawei Technologies DenmarkRetail Specialist, Mid- and Northern Jutland Area

Huawei Technologies Denmark

We can offer you a unique opportunity to take on a challenging position at the expansive Consumer Business Group in one of the world’s fastest growing consumer vendors. This position is fixed for one year and we expect to extend it. We are looking for a person with 3+ years of comprehensive sales or training experience with wireless-related products, including (but not limited to): Handsets, smart-phones, tablets, CPEs and accessories

In Huawei Device Denmark you will have be responsible for developing, facilitating, and conducting Market Driven and Client requested training events. Develop and secure the retail market expansion for selling Huawei products. Coordinate activities for sales and marketing.


Jobindex, 22. oktober
ALDISouschef

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Som souschef for filiallederen deltager du i den daglige ledelse. Du leder og motiverer teamet i butikken, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 22. oktober
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 22. oktober
Bar & Tap Concept Sale ApSBar & Tap Concept søger sælgere eller selvstændige ”Agenter” i Jylland og på Sjælland

Bar & Tap Concept Sale ApS

Bar & Tap Concept (Electronic Dispense Technique) har gennem 10 år solgt patenterede Tap-Systems til restauranter, barer, caféer, hoteller og natklubber i hele verden via et partnernet.

Har du mod på at sælge til vores målgruppe i Danmark, og har du evnen til at tale med mennesker, skabe gode relationer, så har du muligheden for at blive en del at et stort team.

Flid, fokus og gode færdigheder skaber resultater. Kan du det, er der masser af muligheder for en god indtjeningsmulighed. Du vil blive tilbudt en fast løn i kombination med resultatløn.

Din arbejdsplads er med udkørsel hjemmefra, og du vil få de nødvendige værktøjer, såsom telefon, bærbar PC, et fælles CRM system samt kørselsordning eller firmabil.

Bar & Tap Concept Sale ApS

Jobindex, 22. oktober
Adecco A/SSelvstændig revisor til statsautoriseret revisionsselskab

Adecco A/S søger for Attiri i Aalborg

Savner du øget ansvar og er der lange udsigter til selvstændig varetagelse af kunder og revisionsopgaver? Attiri søger en revisor, der kan bidrage til at realisere afdelingens mål. Du bliver en del af en virksomhed hvor tillid, troværdighed og det at være en seriøs samarbejdspartner er en del af deres DNA.

Du tilbydes en alsidig og selvstændig stilling i et åbent og ligefremt kontormiljø. Du vil selv have indflydelse på dine arbejdsopgaver, samt på din personlige og professionelle udvikling. Du får din egen opgaveportefølje og dermed også et selvstændigt jobansvar med daglig kundekontakt.

Dine primære opgaver vil være:

 • Styring af og deltagelse i udførelsen af revisions- og regnskabsopgaver
 • Selvstændig varetagelse af rådgivningsopgaver
 • Udarbejdelse af regnskaber og skatteopgørelser
Adecco A/S

Adecco A/S, 21. oktober
NykreditPrivatrådgiver til Aalborg

Nykredit

Kan du give dine kunder personlig og kvalificeret rådgivning i forhold til deres daglige økonomi, og har du samtidig evnerne til at tiltrække nye kunder? Vores dygtige kollega er rykket videre internt i Nykredit, og vi leder derfor efter en ny privatrådgiver, der har mod på at indgå i vores team af ambitiøse rådgivere på center Aalborg.

Hvad enten det drejer sig om eksisterende kunder eller de nye kunder, du er med til at tiltrække, er dit mål helt naturligt at levere højt kvalificeret rådgivning og dermed skabe tilfredse kunder. Det gør du ved at lytte til dine kunders ønsker og behov, så du kan tilbyde de helt rigtige løsninger. Det er det, vi kalder ”kunden over alt”.


Nykredit, 21. oktober
NykreditSeniorprivatrådgiver til Aalborg

Nykredit

Kan du give dine kunder personlig og kvalificeret rådgivning i forhold til deres daglige økonomi, og har du samtidig evnerne til at tiltrække nye kunder? Vi vokser, flere og flere kunder vælger Nykredit Aalborg som deres bank og vi leder derfor efter en ny seniorprivatrådgiver, der har mod på at indgå i vores team af ambitiøse rådgivere på center Aalborg.

Hvad enten det drejer sig om eksisterende kunder eller de nye kunder, du er med til at tiltrække, er dit mål helt naturligt at levere højt kvalificeret rådgivning og dermed skabe tilfredse kunder. Det gør du ved at lytte til dine kunders ønsker og behov, så du kan tilbyde de helt rigtige løsninger. Det er det, vi kalder ”kunden over alt”.


Nykredit, 21. oktober
Professionshøjskolen University College NordjyllandUddannelseschef for Sundhedsuddannelser

Professionshøjskolen University College Nordjylland

University College Nordjylland, UCN, søger en uddannelseschef til de fire sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser: Fysioterapeut, Ergoterapeut, Jordemoder og Radiograf med reference til prorektor. Stillingen er til besættelse pr. 1. januar 2015.

Uddannelseschefen for Sundhedsuddannelser har ansvaret for den faglige og pædagogiske udvikling og drift af uddannelserne, og uddannelseschefen har desuden personaleansvaret for uddannelseslederne på de fire uddannelser.

Sundhedsuddannelser er kendetegnet ved og har som ambition at have et højt fagligt niveau og et praksisnært, innovativt studie- og uddannelsesmiljø med en ambitiøs retning på udviklingen i både uddannelse, forskning og efter- og videreuddannelse. Dialog og samarbejde er i højsædet, og der er gennem årene opbygget en god og tillidsbåren samarbejdskultur, som uddannelseschefen skal tage sit afsæt i og bygge videre på.


Professionshøjskolen University College Nordjylland, 21. oktober
SIPATil alle telefonsælgere - sæt din karriere i overhalingsbanen i dag

SIPA

Lyder høj resultatorienteret løn, med fantastiske karrieremuligheder spændende, så læs videre...

Vi åbner kontor i Danmark, og skal derfor bruge telefonsælgere/investeringsrådgivere. Oplæring finder sted på vores hovedkontor i Schweiz de første 2 måneder, hvor rejseomkostninger og bolig naturligvis bliver betalt.

Efter afsluttet træningsophold vil du blive tilbudt stilling på det nye kontor i Danmark, men du vil naturligvis også have muligheden for at fortsætte karrieren på kontoret i Lausanne, Schweiz - ideelt beliggende centralt i Europa, med de bedste skiområder, under to timers rejse fra København, gunstige skattevilkår og en høj levestandard,

Vi søger dansktalende telefonsælgere til at tilbyde attraktive investeringsmuligheder som de fleste kan deltage i.


Jobindex, 21. oktober
Novo Nordisk A/SSenior statistical programmers for clinical development

Novo Nordisk A/S, Aalborg

As senior statistical programmer your primary responsibility is to develop SAS programs based on clinical data for reporting of clinical trials, preparing summary documents and publications as well as supporting regulatory commitments. You handle many assignments concurrently and will work in close collaboration with a team of statisticians and statistical programmers.

You will be involved in coordinating and supervising the work of contract houses around the world performing outsourced programming tasks. Therefore we expect you to communicate programming/technical problems and ideas both internally and externally, as well as coach more junior colleagues. You must take responsibility for both standard tasks and more complex and time critical tasks.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 21. oktober
KMD A/SKompetencechef for arkitekter i KMD Software Center, Ballerup/Aallborg

KMD A/S

Har du lyst til at stå i spidsen for et team af vores dygtige arkitekter?

Har du evnen til at lede og motivere 25 fagligt dygtige arkitekter og har du en stærk faglig forankring inden for IT arkitektur og metoder, så har vi et spændende lederjob til dig.

Som kompetencechef bliver du personaleansvarlig for ca. 25 erfarne og dygtige arkitekter og det er dit ansvar, at dit team er en succes og er efterspurgte i foretningen. Vi arbejder i en matrix organisation og arkitekterne er i det daglige udlånt til projekter. Som kompetencechef skal du referere til chefen for Architecture & Technology i KMD Software Center og du kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige kompetencechefer i KMD Software Center.

KMD A/S

KMD A/S, 21. oktober
Konecranes A/SServicetekniker/montør

Konecranes A/S

Elektriker med mekanisk indsigt søges til Skandinaviens største kranvirksomhed.

Som servicetekniker bliver din primære opgave at udføre service- og reparationsopgaver samt montage af nye kraner hos vores erhvervskunder nord for Limfjorden.

Arbejdsopgaver:

 • Forebyggende vedligehold og service
 • Kontrol og service på taljer, kraner og andet løfteudstyr
 • Fejlsøgning, reparation, moderniseringsopgaver og projekter
 • Arbejde med elektriske som mekaniske reparationer

Jobindex, 21. oktober
Elgiganten A/SErhvervssælger

Elgiganten A/S, Aalborg

Når du arbejder hos Elgiganten kan du helt sikkert forvente at blive en del af en spændende virksomhed, hvor der er altid er fart over feltet. Du kan også forvente at have travlt og altid have noget at tage dig til, når du er på arbejde. Du kan forvente at møde en masse engagerede kollegaer, som altid vil være bedst, tjene penge og have det sjovt.

Vi forventer, at du har brancheerfaring med udbud og tilbudsarbejde, samt at du er fra lokalområdet. Som person er du høflig, hjælpsom og ærlig.


Elgiganten A/S, 20. oktober
Curia ManagementAdministrerende Direktør #030515

Curia Management søger for klient i Nordjylland

Der søges en administrerende direktør, der ønsker at stå i spidsen for en videreudvikling af sparekassen i tæt dialog med såvel bestyrelse som medarbejdere. Vores kunde er en velkonsolideret sparekasse i Nordjylland.

Som administrerende direktør i sparekassen bliver du sammen med bestyrelsen overordnet ansvarlig for følgende opgaver:

 • Udarbejdelse af ny strategi for sparekassen
 • Udarbejdelse af budgetter og handlingsplaner til understøttelse af strategien
 • Sikre udarbejdelse af interne og eksterne års- og perioderapporter til brug for den løbende rapportering og opfølgning
 • Sikre løbende information og opfølgning om sparekassens risici, herunder rapportering af engagementer, kreditrapporter, m.v.

Jobindex, 20. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 336 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |17|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.