1 til 20 af 447 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |23|Næste »
SalesOnly ApSKørende sælger med teknisk flair søges!

SalesOnly ApS søger for Mettler-Toledo A/S

Hos Mettler-Toledo A/S, som er markedsleder på produkter indenfor vejning, kommer du til at arbejde med branchens stærkeste brand, og produkter som er kendt for deres kvalitet og præcision. Har du nogle års erfaring med salg, og flair for teknik? Passer et job i en verdensomspændende succesrig virksomhed med muligheder for en attraktiv lønpakke til dig? Hvis du kan nikke ja til disse spørgsmål, så kunne det være en idé at fortsætte med at læse, for nu søger Mettler-Toledo A/S en sælger til at blive deres næste produktspecialist på segmentet Industri til hovedsagligt Sjælland, samt Fyn og Jylland.

Du starter ikke på bar bund. Du overtager tværtimod en attraktiv eksisterende portefølje, og kan derfor forvente indgående aktivitet fra dag 1! MEN der lægges vægt på at du formår at imødekomme behovet for opbyggelse af relationer til nye kunder, da dit segment har et enormt vækstpotentiale.


SalesOnly ApS, 3. juli
Siemens Wind Power A/SEngineer with strong LEAN skills

Siemens Wind Power A/S, Aalborg

For our Blade Factory in Aalborg we are looking for a Manufacturing Engineer with strong LEAN skills to maintain and further develop our LEAN strategy and to lead continuous improvement tasks in the production to optimize the supply chain and furthermore, to act as LEAN support for the production management in Aalborg.

What are my responsibilities?

 • Set up tact board meetings for production teams and track downtime causes and ensure “root causes” are communicated to production teams and management
 • Implementation of Root cause tools and methodologies
 • Realization of Cost out actions and meetings

Siemens A/S, 3. juli
Mercuri Urval
Ældre- og sundhedschef

Mercuri Urval søger for Aalborg Kommune

Brænder du for ældre- og sundhedsområdet, og kan du lede strategisk på et højt prioriteret og profileret område med mange engagerede aktører og interessenter, så kan dette være den perfekte udfordring for dig.

Ældre- og sundhedschefen skal skabe samling og fællesskab i egen chefgruppe og være en nærværende og retningssættende leder for den enkelte chef. Der er i afdelingen et stærkt ledelsesmæssigt og fagligt chefniveau, og ældre- og sundhedschefen skal involvere og bidrage til fortsat udvikling af den overordnede ledelse af afdelingen.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 3. juli
Mercuri Urval
Plejeboligchef

Mercuri Urval søger for Aalborg Kommune

Kan du lede og styre en stor kompleks organisation, der allerede kan meget, som vil mere, og som insisterer på, at god ledelse er et vigtigt element til faglig udvikling og løbende forbedringer og effektivisering, så kan denne udfordring blive din og udvikle dit lederskab markant.

Plejeboligfunktionen består af kommunens 41 plejehjem. 5 af plejehjemmene er specialplejehjem: Gerontopsykiatri (Gug), Misbrug (Trækbanen), hjerneskadede (Bøgemarkscentret), demensplejehjem (Skipper Klement), midlertidige pladser (Riishøj). Der pågår p.t. en organisationsudviklingsproces, der på et politisk opdrag sigter mod en fladere ledelsesstruktur, hvorved det nuværende distriktslederniveau bortfalder. Processen forventes afsluttet, når den nye plejeboligchef tiltræder.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 3. juli
Aalborg Tekniske Gymnasium
Underviser(e) søges

Aalborg Tekniske Gymnasium

Vi lægger vægt på, at du interesserer dig for flerfagligt samarbejde i teams, projektorganiseret undervisning og pædagogisk udvikling og vil være med til skabe et spændende og udfordrende fagligt miljø for vores ca. 700 elever.

Du bliver en del af et studieretningsteam, der har fokus på elevens læring og trivsel og hvor samværet med eleverne er drivkraften for dig til at skabe et inspirerende og igangsættende læringsmiljø i samarbejde med gymnasiets øvrige ca. 85 medarbejdere.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Undervisning i to eller flere fag på en sådan måde, at der tages højde for elevens selvstændighed og personlige udvikling
 • Planlægning i et tæt teamsamarbejde med gymnasiets øvrige undervisere

Tech College Aalborg, 3. juli
LederneLederne søger dynamiske salgskonsulenter til distrikt Aarhus og distrikt Nordjylland

Lederne

Lederne er en organisation i rivende udvikling og med en stor ambition om fortsat at forbedre vores services til de mere end 110.000 medlemmer vi allerede har. Vil du være en del af et vinderhold, hvor du får stor indflydelse på din dagligdag, og hvor to dage ikke er ens, er du måske vores nye kollega?

Du vil indgå i et stærkt og professionelt salgsteam, bestående af 25 medarbejdere, hvor teamwork og højt humør prioriteres højt. Efter en grundig oplæring, hvor du når at blive fortrolig med både service- og salgskonceptet, vil din primære opgave være at skaffe nye medlemmer gennem opsøgende salg til detailhandelen. Din målgruppe er ledere på alle niveauer – alt fra salgsledere til varehuschefer og direktører. Du bliver ansvarlig for alt lige fra mødebooking, over selve salgsmødet til at hive aftalen i hus – selvfølgelig med god støtte fra dine kollegaer i salg & marketingafdelingen.

Lederne

Lederne, 3. juli
Alcon Nordic A/S
Er du med på at skabe Europas bedste salgsstyrke inden for eye care?

Alcon Nordic A/S

Alcon Vision Care søger to salgskonsulenter til Jylland

Din rolle hos optikerne er rådgivende, og du vil bl.a. opdatere dine kunder i håndtering af vores produkter, indsælge kampagner, følge op på distribution og lagerbeholdning og på den generelle tilfredshedsgrad hos kunderne. Du besøger både eksisterende og potentielle kunder.

Som salgskonsulent for Vision Care vil dit faste holdepunkt være din firmabil. Du besøger ca. 6 kunder om dagen og vil desuden deltage i træning, konferencer og messer i ind- og udland, enkelte af disse finder sted i weekenden. Dit arbejde vil også omfatte daglig rapportering i vores CRM-system samt ad hoc-online salgstræning.

Alcon Nordic A/S

Jobindex, 3. juli
If ForsikringscenterIf Forsikringscenter søger forsikringskonsulenter til salg af privatforsikringer i Aalborg, Nørresundby samt Himmerland

If Forsikringscenter

Vi har travlt og vores salgsorganisation skal styrkes. Vi søger derfor 2 forsikringskonsulenter til salg af privatforsikringer.

Som kørende forsikringskonsulent får du base på if Forsikringscenters salgskontor. Du bliver en del af et stærkt salgsteam. Du vil modtage støtte fra din salgsleder, deltage i sambesøg samt modtage produkt- og salgstræning af kompetente coaches.

Som forsikringskonsulent bliver din primære arbejdsopgave, at køre ud til potentielle privatkunder med henblik på at behovsafdække den enkelte hustand samt foretage salg med fokus på tryghed og professionalisme. Vi tilbyder en salgsstilling med stor frihedsgrad og forventer, at du kan arbejde selvstændigt.


Jobindex, 3. juli
Professionshøjskolen University College NordjyllandAdjunkt/lektorstillinger samt adjunkt barselsvikariat

Professionshøjskolen University College Nordjylland

På grund af øget aktivitet søger FYSIOTERAPEUTUDDANNELSEN UCN adjunkt/lektorstillinger pr. 1. september 2015 eller snarest derefter. Det endelige antal stillinger afgøres med afsæt i ansøgernes faglighed/kompetencer. Alle stillinger er fuldtidsstillinger med mindre der indgås aftale om mulige kombinationsstillinger med praksis.

Vi søger desuden en barselsvikar til en adjunktstilling i perioden 1. september 2015 – 1. december 2016.

Din faglige profil:

 • Du er uddannet fysioterapeut og har en master, kandidat eller ph.d. uddannelse.
 • Du har klinisk erfaring.
 • Du har pædagogisk erfaring f.eks. fra varetagelse af undervisning eller fagligvejledning/studievejledning, projekter el.lign.

Professionshøjskolen University College Nordjylland, 3. juli
STORM AdvokatfirmaAdvokatsekretær – insolvens

STORM Advokatfirma, Aalborg

Vi har forrygende travlt i vores afdeling for landbrugsret, der håndterer insolvens i landbrugsvirksomheder, hvorfor vi søger en advokatsekretær.

Du vil arbejde med sagsbehandling med fokus på:

 • Udarbejdelse af cirkulæreskrivelser.
 • Udarbejdelse af udkast til redegørelser, boopgørelser og panthaverregnskaber, herunder momsopgørelser- og afregninger mv.
 • Generel sagsbehandling af konkursboer. Hos STORM Advokatfirma sætter vi en ære i, at vi foretager en ærlig vurdering af alle sager, og at vores dialog med vores klienter foregår helt nede på jorden.

Jobindex, 3. juli
Tech College Aalborg
Dansklærer

Tech College Aalborg

Det daglige arbejde vil foregå i tæt samarbejde med skolens øvrige lærere og ansatte. Du skal deltage i tilrettelæggelse og gennemførelse af undervisningen, der vil foregå på Tech College Aalborgs adresser.

Vi tilbyder:

 • Et spændende, kreativt og selvstændigt job med gode personlige udviklingsmuligheder
 • En arbejdsplads hvor vi uddanner os til stadighed, fagligt som pædagogisk
 • Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø
 • En uformel omgangstone og godt humør

Tech College Aalborg, 3. juli
JobTeam
Bliv chef på eget kontor - Fabrik/industri/lager

JobTeam

Bliv franchisetager hos ”JobTeam A/S - vikar og rekruttering inden for fagområdet ”ufaglært - fabrik/industri/lager". Du bliver chef på dit eget kontor, i dit eget distrikt og del af et succesrigt forretningskoncept med store indtjeningsmuligheder.

Primære arbejdsopgaver:

 • Salg og kundebesøg i dit eget distrikt
 • Den daglig drift af dit lokale kontor
 • Rekruttering af kandidater til primært vikarjobs

JobTeam, 3. juli
JobTeam
Bliv chef på eget kontor - Byggeri

JobTeam

Bliv franchisetager hos ”JobTeam A/S - vikar og rekruttering inden for fagområdet ”byggeri”. Du bliver chef på dit eget kontor, i dit eget distrikt og del af et succesrigt forretningskoncept med store indtjeningsmuligheder.

Primære arbejdsopgaver:

 • Salg og kundebesøg i dit eget distrikt
 • Den daglig drift af dit lokale kontor
 • Rekruttering af kandidater til vikarjobs og fastansættelser

JobTeam, 3. juli
Netcompany
Erfarne it-konsulenter med ambitioner

Netcompany, København, Aarhus & Aalborg

Opgradér din karriere i Netcompany, imens du bygger nogle af branchens mest komplekse it-systemer.

I Netcompany skaber du it-løsninger, der gør Danmark dygtigere… Vi lover, at det ikke bare er noget, vi siger!

Vi hjælper hver dag med digitaliseringen af den danske offentlige sektor. Hos os får du altså en finger med i spillet, når det offentlige sparer millioner af skattekroner på effektiviseringer, der gør det nemmere at være borger i Danmark. Du kommer til at hjælpe private organisationer med at skabe gennemsigtighed og effektivitet i deres forretning, og herigennem styrke deres konkurrenceevne.


Netcompany, 3. juli
Danske BankPrivatrådgivere til Aalborg og Aarhus, Personal Banking

Danske Bank

Har du lyst til at tage dit næste karriereskridt i Danske Bank? Vi søger lige nu rådgivere til Aalborg og Aarhus. Vi har i begge byer både muligheder i vores fysiske filialer og i Privat Direkte, hvor vi betjener kunderne virtuelt.

Vi søger rådgivere, der har lyst til at skabe den gode relation til vores kunder. Som rådgiver skal du have lyst og interesse i at møde og forstå andre mennesker og derigennem være med til at indfri kundens drøm - du forstår deres ønsker og benytter kombinationen af din bankfaglige viden på privatkundeområdet og dine menneskelige egenskaber til at give den bedst mulige service til kunderne.

I Privat Direkte møder du kunderne virtuelt – via telefon eller netmøde. I filialen møder du primært kunden fysisk, men også via netmøder.


Danske Bank, 3. juli
Hedegaard Management Search & Select
Regnskabschef

Hedegaard Management Search & Select søger for NOWACO i Aalborg

NOWACO har handlet med fødevarer siden 1972 og er i dag én af Danmarks ledende handelsfirmaer med salg og distribution af fødevarer.

Som regnskabschef bliver du en del af et stærkt økonomiteam på 7 medarbejdere og vil referere til NOWACO’s Financial Manager.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver efterhånden som du udvikler dig i jobbet, og du vil blive involveret i flere spændende projekter. Du vil få en synlig rolle i organisationen og bliver den naturlige sparringspartner for flere afdelingsledere, samarbejdspartnere og kolleger.

Igennem dialog, analyser og Business Intelligence er du med til at sikre den løbende udvikling af forretningsgange og procedure inden for dine ansvarsområder.


Hedegaard Management Search & Select, 3. juli
Værdicheck ApS
Modne og erfarne salgskonsulenter

Værdicheck ApS

- til Jylland, Fyn og Sjælland

 • Har du personligheden og salgsevnerne til at åbne døre, og vil du sælge et unikt og succesfuldt koncept med et meget stort vækstpotentiale?
 • Vil du være chef i din egen region og have en sjov hverdag på farten, hvor du sælger et holdbart koncept, der giver liv i butikkerne og glade kunder?
 • Og kunne du samtidig tænke dig at være en del af et kompetent salgsteam, der dækker hele landet samt udbrede kendskabet til Værdicheck, der allerede er en kæmpe succes?

Som salgskonsulent får du en selvstændig hverdag, hvor du i udvalgte byer i din region opsøger forskellige butikker, der er potentielle kunder til Værdicheck-hæftet. Med din personlighed opnår du direkte kontakt, præsenterer konceptet eller aftaler tid til et kort møde.


Jobindex, 3. juli
Promoters A/S
Er du vores nye promoter?

Promoters A/S

Vi søger promotere i hele Danmark!

Promoters A/S

Er du udadvendt og god til at tale med mange forskellige mennesker? Elsker du, når ingen dage er ens? Har du glimt i øjet og lyst til et udfordrende, selvstændigt og suverænt godt fritidsjob? Så lyder du som vores kommende promoter.

Hos Promoters får du mulighed for at præsentere og sælge både budskaber, brands og produkter, og du er derfor en vigtig medspiller for vores kunders succes. I promoter-rollen er du ambassadør for kunden og skal være en levende reklame for deres produkt og sikre forbrugeren en god oplevelse.

Promoters A/S

Jobindex, 3. juli
KMD A/SKundeorienteret Service Architect til applikationsdrift på Linux miljø - Ballerup eller Aalborg

KMD A/S

KMD vinder spændende projekter på erhvervsmarkedet, derfor søger vi en serviceorienteret Architect til at drifte en af vores vigtige kunders forretningsapplikation. Bliver du motiveret af at levere en god service til kunderne og af at drifte forretningsapplikationer bl.a. i Linux platformen? Finder du det spændende at arbejde i og bidrage til et kundeorienteret team, der håndterer 2. og 3. level support? Så er det måske lige dig vi søger efter.

Som Service Architect skal du være med til at sikre, at kundernes hostede løsninger hos KMD har en optimal driftssituation i forhold til indgåede servicemål, herunder sikre opgraderinger og vedligeholdelse. Udover rollen som Service Architect vil du også varetage teknisk konsulent opgaver. Jobbet involverer et tæt samarbejde med både kunder, projektledere og udviklere, så effektivt samarbejde er essentielt.

KMD A/S

KMD A/S, 2. juli
Siemens Wind Power A/SGruppeleder til produktion af vindmøllevinger - Aftenhold

Siemens Wind Power A/S, Aalborg

I forbindelse med udvidelse af produktionen søger vi en ny gruppeleder til vores vingefabrik i Aalborg. Produktionen er ansvarlig for vingeprocessen fra råvare til færdigstøbt vindmøllevinge inkl. Kvalitetskontrol og efterfølgende klargøring til maling i en delvis ny produktionshal og en meget miljøbevidst atmosfære.

Som gruppeleder stiller vi krav om synlig ledelse direkte i produktionen og med god forståelse for, at ledelse foregår blandt og ikke mindst med sine medarbejdere. I samarbejde med øvrige gruppeledere er du ansvarlig for overholdelse af Takten i cellen iht. gældende kvalitetsstandarder og med fokus på løbende forbedringer.


Siemens A/S, 2. juli
Annonce:
1 til 20 af 447 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |23|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.