1 til 20 af 443 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |23|Næste »
AspITUdviklings- og kvalitetsorienteret lærer med IT kompetencer

AspIT, Aalborg

AspIT-Nordjylland søger nye kollegaer

AspIT er den erhvervsrettede IT-uddannelse for unge med Autisme Spektrum Forstyrrelse, hvis formål er, at unge IT-talenter opnår beskæftigelse inden for IT-området. Der er i dag ca. 350 elever på AspIT´s 10 afdelinger fordelt over hele landet.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling i et engageret og højt fagligt miljø inden for IT undervisningsområdet. Vi søger derfor en udviklings- og kvalitetsorienteret lærer, hvor den ideelle ansøger har nedenstående kvalifikationer og reelle kompetencer:


Jobindex, 7. maj
topteam ApSKonstruktører eller projektledere til maskinbygning

topteam ApS

Er du tro mod projektet?

Er du maskiningeniør, produktionsteknolog eller lignende, og har du erfaring med mekanisk konstruktion? Vil du arbejde som konsulent i et job, der bringer dig ud til nogle af Danmarks mest succesfulde virksomheder?

Du kommer til at arbejde med udvikling og mekanisk konstruktion af tests- og produktionsudstyr til dansk og international industri. Du indgår direkte i vore kunders teams omkring udvikling og konstruktion.

Vi har brug for dygtige mekaniske konstruktører til maskinbygning, meget gerne med projektledererfaring og med en håndværksmæssig baggrund. Du kan også være problemløseren, som samtidig med en mekanisk indsigt, kan få projektet i mål.


Jobindex, 7. maj
SAM Executive Search A/SInternational teknisk projektleder

SAM Executive Search A/S søger for Scanenergi Solutions A/S

Du skal arbejde med de store procesvirksomheder, hjælpe dem med at optimere deres energiforbrug, og din indsats har markant indflydelse på virksomhedernes økonomi. Du får til opgave at verificere de energibesparelser din kollega ”Utillity Expert” har estimeret i et forudgående EnStudy. Du skal estimere omkostninger, udarbejde tekniske specifikationer, lave beregninger samt stå for en del af projektplanlægningen og den samlede tekniske projektledelse under udførelsen af projektet.

Der er flere tekniske projektledere i virksomheden, som arbejder i ”Verification & Planning (V&P)” fasen, men du skal kunne arbejde selvstændigt i de udvalgte virksomheder, primært inden for fødevare-, tobaksindustrien og bryggerier. Du får en grundig introduktion og der er ligeledes viden og støtte i virksomheden. Jobbet indeholder anslået 120 rejsedage.


SAM Executive Search A/S, 6. maj
TelenorAccount Manager (Jylland, LA segment)

Telenor, Aalborg

Brænder du for salgsarbejdet? Kan du effektivt understøtte Telenors position som et af Danmarks førende teleselskaber og specifikt fastholde vores førerposition på mobile løsninger? Har du erfaring med salg fra tele- eller beslægtede brancher, og kan du skabe resultater på både den korte og den lange bane? Så er det præcis dig, vi har brug for!

Som Account Manager bliver du ansvarlig for en personlig portefølje af både eksisterende kunder og potentielle emner. I det daglige arbejde vil der således være fokus på både opsøgende salg, samt etablering og udvikling af resultatskabende relationer til eksisterende kunder. Du vil indgå i den jyske afdeling, med hovedsæde i Aalborg, teamet består af 6 erfarne og engagerede kollegaer, der tilsammen har ansvaret for LA segmentet (virksomheder med + 100 ansatte).


Telenor, 6. maj
Rudolph CareDygtig og ambitiøs salgskonsulent til Jylland/Fyn

Rudolph Care

Brænder du for salg? Giver du den ypperste kundeservice? Og vil du være en del af en iværksættervirksomhed i stor vækst? Så er du måske vores nye salgskonsulent.

Rudolph Care er en dansk hudplejevirksomhed, der producerer eksklusive, økologiske og bæredygtige hudplejeprodukter. Vi søger en erfaren salgskonsulent, der kan varetage salg og service til alle vores forhandlere på Fyn og i Jylland.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter

 • Udvikle Rudolph Cares forhandlernet
 • Sikre sublim service til Rudolph Cares forhandlere
 • Planlægge og gennemføre demoer, aktiviteter og arrangementer hos forhandlere

Jobindex, 6. maj
RigspolitietIT-ingeniør - der kan understøtte efterforskning af cyber crime

Rigspolitiet, Aalborg

I en nyoprettet stilling i Nationalt Cyber Crime Center (NC3) bliver du en ressourceperson, der skal være med til at skabe innovation og løfte det IT-faglige niveau inden for cyber crime i politikredsene og derved skabe bedre forudsætninger i forhold til efterforskning.

IT-kriminaliteten stiger markant i omfang og bliver mere og mere kompleks, hvilket stiller større krav til efterforskningsmæssige ressourcer og mere avanceret teknologi. For at sikre, at vi har de nødvendige faglige teknologiske kompetencer søger NC3 11 IT-ingeniører, der skal placeres lokalt i politikredsene.


Rigspolitiet, 6. maj
Jobindex Kurser
Projektledelse med PRINCE2 (start 18. maj i Aalborg)

Jobindex Kurser

På dette kursus lærer du at styre et projekt succesfuldt igennem alle dets faser. Kurset fører dig fra grundlæggende projektledelse og frem til den internationalt anerkendte projektmetode PRINCE2®, der kan benyttes i alle virksomheder, brancher og lande.

Kurset løber over seks uger. I de første tre uger arbejdes der med PRINCE2 Foundation og de sidste tre uger arbejdes der med PRINCE2 Practitioner. Hvert forløb afsluttes med en certificering.

Jobindex Kurser

Jobindex Kurser, 6. maj
Aagaard/Kranz & Ziegler A/S
Sælger med drive og passion for smykker

Aagaard/Kranz & Ziegler A/S, Midt- og Nordjylland

Brænder du for at sælge et af smykkebranchens førende brands og skabe resultater i eget salgsdistrikt? Aagaard/ Kranz & Ziegler A/S søger en engageret og motiveret sælger, til at varetage salg og kundebesøg i Midt- og Nordjylland med vores Kranz & Ziegler og STORY-kollektion.

Vi tilbyder
 • Muligheden for at arbejde med et af branchens stærkeste brands
 • En hverdag med alsidige og udfordrende arbejdsopgaver
 • En stor kontaktflade i en branche i udvikling
 • En attraktiv arbejdsplads med dygtige kolleger og højt engagement

Jobindex, 6. maj
Professionshøjskolen University College NordjyllandAC-medarbejder til Pædagoguddannelsen i Nordjylland

Professionshøjskolen University College Nordjylland, Aalborg

Brænder du for at arbejde i et miljø, der skal sikre uddannelse for fremtidens pædagoger? Så er der en fast stilling ledig som AC-medarbejder ved pædagoguddannelsen i UCN med tiltrædelse snarest muligt.

Stillingen er ledig fra 1. juni 2015. Arbejdsstedet bliver med kontorplads i uddannelsens afdeling i Aalborg. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitlig 37 timer.

Som AC-medarbejder vil dine opgaver variere, men primært indeholde følgende opgaver:

 • At varetage funktionen som AC-sekretær for pædagoguddannelsens ledergruppe – herunder:
  • Sagsforberedende arbejde, analyser og administrative opgaver
  • Koordinering af aktiviteter i forbindelse med uddannelsens strategiske handleplaner

Professionshøjskolen University College Nordjylland, 6. maj
Fossil Denmark A/SSales Rep/Sælger til vore license brands i Jylland

Fossil Denmark A/S

Life is short – work somewhere awesome

Er du mester i salg og lige den rette til at udbygge og servicere vores hastigt voksende marked i Jylland inden for urmærker som Michael Kors, Marc by Marc Jacobs, Emporio Armani, DKNY, Diesel, Burberry og Adidas?

Vi leder efter en person, som:

 • Har solid erfaring indenfor detailhandlen – og gerne indenfor fashion.
 • Behersker det danske og engelske sprog, både mundtligt og skriftligt.
 • Er vant til at arbejde med Microsoft Office-pakken

Jobindex, 6. maj
Netcompany
Erfarne it-konsulenter med ambitioner

Netcompany, København, Aarhus & Aalborg

Opgradér din karriere i Netcompany, imens du bygger nogle af branchens mest komplekse it-systemer.

I Netcompany skaber du it-løsninger, der gør Danmark dygtigere… Vi lover, at det ikke bare er noget, vi siger!

Vi hjælper hver dag med digitaliseringen af den danske offentlige sektor. Hos os får du altså en finger med i spillet, når det offentlige sparer millioner af skattekroner på effektiviseringer, der gør det nemmere at være borger i Danmark. Du kommer til at hjælpe private organisationer med at skabe gennemsigtighed og effektivitet i deres forretning, og herigennem styrke deres konkurrenceevne.


Netcompany, 6. maj
Marius Pedersen AS
Salgskonsulent

Marius Pedersen AS, Aalborg

Vær med på holdet hos Danmarks førende miljøvirksomhed

Til vores afdeling i Aalborg søger vi en kompetent og udadvendt salgskonsulent. Du får ansvaret for at sælge affalds- og genbrugsløsninger til erhvervsvirksomheder i regionen.

Vi sørger for en grundig oplæring i en spændende branche, hvor markedsvilkår, teknologi og lovgivning stiller krav til nytænkning og forandringsvillighed. I dit daglige arbejde får du en bred kontaktflade til mange kundegrupper, og til dine kollegaer i et uformel engageret team.

Marius Pedersen AS

Jobindex, 6. maj
IDEmøblerAnsvarlig til sengeafdelingen

IDEmøbler, Aalborg C

Som områdeansvarlig tilbyder vi dig et job, hvor din primære opgave er salg og vejledning. Derudover har du ansvaret for, at sengeområdet fremstår præsentabelt samt at give kunderne en god service, når de besøger vores butik, og at de altid oplever, at de kan få den hjælp og vejledning, de har brug for.

I jobbet vil du komme til at håndtere en bred vifte af opgaver, og det er derfor også vigtigt at du trives og kan holde hovedet koldt i et tempofyldt miljø. Opgaver som kampagneforberedelse og opfølgning på vores nøgletal er en del af jobbet.

Hos IDEmøbler bliver du en del af en stor, dynamisk organisation, som er i positiv udvikling med vækst i salg og bundlinje, hvilket skaber en positiv ånd og energi hos alle dine kollegaer. Faglighed, troværdighed og ansvarlighed er nøgleværdier for os, og kunden er i fokus i alt, hvad vi gør.


IDEmøbler, 6. maj
BDOSeniormanagementkonsulenter til BDO Consulting

BDO

BDO Consulting er et af landets førende konsulenthuse. Vi løser opgaver for kommuner, regioner, statslige institutioner og private virksomheder. Vi er 100 managementkonsulenter i BDO Consulting.

Vi har brug for at ansætte to seniormanagementkonsulenter med mere end 10 års erfaring som konsulent og rådgiver. Med afsæt i en eksisterende forretning skal du være med til at sikre vores fortsatte vækst. Du har stor erfaring med at sælge og lede projekter, samtidig med at du er en dygtig personaleleder. Du kommer fra en lignende position i et anerkendt rådgivningshus og trives med forretningsudvikling, og det forventes, at du kan stå i spidsen for dit eget forretningsområde.

Du vil blive en del af et stort kompetent konsulenthold. Du vil komme til at arbejde i et projektmiljø, hvor vi bemander ud fra et ønske om at levere enestående kvalitet til vores kunder, samtidig med at vi udvikler vores konsulenter.


BDO, 6. maj
BDOManagementkonsulenter til BDO Consulting

BDO

BDO Consulting er et af landets førende konsulenthuse. Vi løser opgaver for kommuner, regioner, statslige institutioner og private virksomheder. Vi er 100 managementkonsulenter i BDO Consulting

Vi har i takt med vores kunders stigende efterspørgsel brug for at ansætte et antal dygtige og ambitiøse managementkonsulenter med minimum 3 års erfaring som konsulent og rådgiver.

Som managementkonsulent i BDO bliver du en del af et kompetent konsulenthold. Du vil komme til at arbejde i et projektmiljø, hvor vi bemander ud fra et ønske om at levere enestående kvalitet til vores kunder, samtidig med at vi udvikler vores konsulenter.


BDO, 6. maj
Neas Energy A/STrading Graduate Program 2015/16

Neas Energy A/S, Aalborg

Gear up your trading career.

Do you want a trading career in an international energy asset management company? Apply for Neas Energy’s trading graduate program and gain specialist expertise on European power trading. We have designed a program that will accelerate your career as a power trader, so ambitious graduates can expect a steep learning curve.

During the program, the trading graduate will work in three subdivisions of Neas Energy’s power trading department and gain specialist expertise on European power trading. You will experience how to work as a trader with days filled with analysis and quick decisions. After completing all three steps of the program the graduate will have gained knowledge on:

 • How power is generated and its influence on Price
 • How power is traded, from yearly contracts to 15 minute products
 • How power flows across the European continent

Neas Energy A/S, 6. maj
MaerskOil
NEAS Graduate Program 2015/16

Neas Energy A/S, Aalborg

Apply for Neas Energy’s graduate program and immerse yourself in international energy asset management. At Neas Energy our employees are the company’s greatest asset and our graduates will establish a strong foundation for a rewarding career.

During the program the graduates will work in different divisions to gain insight into a variety of functions and build a solid all round knowledge of Neas Energy and the European energy sector. The graduates will be in each division for a period of 6 months. Besides the office in Aalborg, it will also be possible to work from one of the offices in Stockholm, Hamburg or London for a period of time.

Want more information about how to start your career with us? Read about Neas Energy A/S Graduate Program here.

Neas Energy A/S
Neas Energy A/S, 6. maj
Promoters A/S
Er du vores nye promoter?

Promoters A/S

Vi søger promotere i hele Danmark!

Promoters A/S

Er du udadvendt og god til at tale med mange forskellige mennesker? Elsker du, når ingen dage er ens? Har du glimt i øjet og lyst til et udfordrende, selvstændigt og suverænt godt fritidsjob? Så lyder du som vores kommende promoter.

Hos Promoters får du mulighed for at præsentere og sælge både budskaber, brands og produkter, og du er derfor en vigtig medspiller for vores kunders succes. I promoter-rollen er du ambassadør for kunden og skal være en levende reklame for deres produkt og sikre forbrugeren en god oplevelse.

Promoters A/S

Jobindex, 6. maj
RambøllKonstruktionsingeniør

Rambøll, Aalborg

Til Rambølls byggeriafdeling i Aalborg søger vi en faglig stærk konstruktionsingeniør med bred erfaring inden for byggeriet. Du vil blive en del af et planlagt generationsskifte i konstruktionsafdelingen, hvor du på sigt vil blive den faglige tovholder for konstruktionsfaget i Aalborg.

Opgaverne vil hovedsagligt omfatte:

 • Projektering af beton-, stål- og trækonstruktioner
 • Fagprojektledelse af konstruktionsfag
 • Projektledelse af mindre projekter
Rambøll

Rambøll, 5. maj
NCC Roads A/SAsfaltmedarbejder søges til asfalthold i Nordjylland

NCC Roads A/S

NCC i Aalborg søger en erfaren asfaltmedarbejder til ”Microhold”-holdet. Holdet vil køre ud fra Aalborg og primært arbejde i Nordjylland.

Du har solid erfaring, udfører et godt stykke arbejde, tager initiativ og kan lide at være en del af et hold. Du har naturligvis stort førerbevis.

NCC Roads A/S

NCC Roads A/S, 5. maj
Annonce:
energinet
1 til 20 af 443 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |23|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.