1 til 20 af 463 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |24|Næste »
KMD A/SServicekonsulent til Børn & Uddannelse

KMD A/S, Aalborg

Børn og Uddannelse er et strategisk satsningsområde i KMD’s Borgernære Software Løsninger. I Børn og Uddannelse skal vi understøtte kommunernes 0-18 års agenda med effektive it-løsninger.

Har du erfaring med skoleområdets administrative processer og løsninger og gerne løsningerne KMD Educa Elev eller KMD Educa Personale, og brænder du samtidigt for at sikre brugerne en god serviceoplevelse, er du måske vores nye konsulent.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • At sikre god kundebetjening af KMD’s kunder
 • I samarbejde med dygtige kolleger at yde god kundeservice til vores kunder på KMD Educa Elev og KMD Educa Personale
KMD A/S

KMD A/S, 5. oktober
KMD A/SSAP business specialist

KMD A/S, Aalborg

KMD Corporate IT SAP er på udkig efter en talentfuld business specialist. Du bliver en del af et større netværk hvor du vil få direkte kontakt til ”kunderne” i KMD og sammen prioriterer I opgaverne udfra et helhedsyn.

Der er et godt internt SAP-netværk med adgang direkte til kolleger med meget stor erfaring og du får rig mulighed for at præge din egen udvikling. Desuden får du et spændende og udfordrende job i Danmarks største SAP-hus. Vores organisation er dynamisk og der er et uformelt arbejdsmiljø. Du vil blive tilbudt en stilling med masser af spændende muligheder for både personlig og faglig udvikling.

KMD A/S

KMD A/S, 5. oktober
 I/S Reno-NordKan du forene mennesker, miljø og forretning?

I/S Reno-Nord, Aalborg

I/S Reno-Nord søger i samarbejde med Mariagerfjord Kommune en driftskoordinator til ansættelse pr. 15. januar 2016.

Mariagerfjord Kommune er ved at bygge en ny genbrugsbutik med værksted i Hobro, som I/S Reno-Nord skal drifte for kommunen. I disse rammer skal fleksjobbere, kontanthjælpsmodtagere, medarbejdere og brugere fra handicaptilbud samt andre kreative borgere arbejde sammen for at give ting og mennesker ny energi.

Butikken/værkstedet vil blive drevet ud fra socialøkonomiske principper, hvor overskuddet vil gå til at skabe flere arbejdspladser i virksomheden og til sociale formål.


Jobindex, 5. oktober
FlexDanmark
Controller med BI kompetencer

FlexDanmark, Aalborg

Vil du være med til at analysere flextrafikken i Danmark?

FlexDanmark håndterer flextrafikkørsel for over 1 milliard kr. om året, og der køres over 5,2 mio. enkeltture på årsbasis. Callcenteret besvarer over 700.000 opkald i løbet af et år. Vi er en organisation med ca. 120 ansatte, der stræber efter fælles succes via fleksibilitet og engagement i vores arbejde.

Vi søger en controller med styr på BI til PLUS afdelingen, så du kan hjælpe vores trafikselskaber med at optimere driften af flextrafikken på landsplan. Din primære opgave er, at sikre rapportering fra vores SAP BO system. Dine primære arbejdsopgaver vil være

 • SAP Business Objects
 • Support af trafikselskaber (WebIntelligence)
 • Undervisning af brugere internt og eksternt (WebIntelligence)

Jobindex, 5. oktober
Comentor A/SEr du Telenors nye kundekonsulent i Back Office?

Comentor A/S søger for Telenor A/S i Aalborg

Har du lyst til at indgå i et af Danmarks bedste kundekonsulentteams? Brænder du for at yde en super professionel kundeservice i et fokuseret og resultatorienteret team? Er du en stærk kommunikator i skrift og tale?

Bliv kundekonsulent i Telenors Back Office – vi guider dig undervejs. Det vigtigste af alt er, at du er kvik, positiv og synes det er naturligt at blive målt på dine resultater.

Opstart december. Læs meget mere og søg stillingen på www.servicekonsulent.dk.


Comentor A/S, 5. oktober
Comentor A/SEr du Telenors nye kundekonsulent?

Comentor A/S søger for Telenor A/S i Aalborg

Har du lyst til at indgå i et af Danmarks bedste kundekonsulentteams? Brænder du for at yde en super professionel kundeservice i et fokuseret og resultatorienteret team? Brænder du for kvalitet og performance med salg for øje?

Bliv kundekonsulent i Telenors callcenter – vi guider dig undervejs. Det vigtigste af alt er, at du er kvik, positiv og synes det er naturligt at blive målt på dine resultater.

Opstart december og januar. Læs meget mere og søg stillingen på www.servicekonsulent.dk.


Comentor A/S, 5. oktober
Topdanmark Forsikring A/SSalgschef til erhvervsforsikringer

Topdanmark Forsikring A/S

I Danske Forsikring Erhverv får du ansvar for 14 kørende erhvervsassurandører fordelt på kontorer i Aalborg, Herning, Aarhus og Esbjerg. Vi sælger skadesforsikringer og pension. Sammen tager vi ansvar for en stor portefølje af erhvervskunder og arbejder tæt sammen med Danske Bank og Danica Pension. Du udvikler sælgerne og klæder dem på til mere salg.

Du får en central rolle, hvor din indsats har direkte indflydelse på vores succes. Det betyder, at du skal være synlig på de fire kontorer, og at du jævnligt tager med assurandørerne på sambesøg hos kunderne. Mere konkret indebærer det, at du:

 • bliver ansvarlig for områdets planer, herunder salgsbudgetter og lønsomhedsmål
 • sørger for medarbejderudvikling og er salgsfaglig støtte for assurandørerne i dagligdagen og træner dem i brugen af salgsteknikker/værktøjer samt i at tackle faglige udfordringer
Topdanmark Forsikring A/S

Topdanmark Forsikring A/S, 5. oktober
Comentor A/SEr du Telenors nye kundekonsulent i Teknisk Support?

Comentor A/S søger for Telenor A/S i Aalborg

Har du lyst til at indgå i et af Danmarks bedste kundekonsulentteams? Brænder du for at yde en super professionel kundeservice i et fokuseret og resultatorienteret team? Brænder du for kvalitet og performance og er du skarp på IT og har en teknisk forståelse?

Bliv kundekonsulent i Telenors callcenter, Teknisk Support – vi guider dig undervejs. Det vigtigste af alt er, at du er kvik, positiv og synes det er naturligt at blive målt på dine resultater.

Opstart december. Læs meget mere og søg stillingen på: www.servicekonsulent.dk.


Comentor A/S, 5. oktober
KMD A/SStudiejob som speaker til digitale produktioner - Aalborg

KMD A/S, Aalborg

Leder du efter et studiejob som er relevant på CV’et? Og har du en stemme, som egner sig til at lave speaks på digitale produktioner? Så er du måske vores nye kollega.

Hos KMD har vi en afdeling, som er specialiseret i at lave e-learning, men vi laver også andre mindre digitale produktioner – både til intern brug og til brug for vores kunder. De fleste af dem kræver også et godt speak, og det leder vi efter en, som kan hjælpe med. Hvis du er lærenem og nysgerrig, så vil der også være mulighed for at stikke fingrene i andre dele af vores produktioner.

KMD A/S

KMD A/S, 5. oktober
Falck Danmark A/SSalgsleder til Falck Erhverv Alarm

Falck Danmark A/S

 • Er du lederen, der befinder sig godt på landevejen for at kunne udvikle og sparre med medarbejdere vest for Storebælt?
 • Har du en solid værkstøjkasse og erfaring inden for opsøgning af nye kundeemner?

Så er denne mulighed måske noget for dig!

Vores Alarm afdeling skal vækste med flere medarbejdere og vi søger derfor en resultatorienteret salgsleder, som vil være en del af et dynamisk og konkurrencepræget team, hvor performancekultur er i højsædet. Der er tale om en operationel rolle, hvor fokus er på coaching og motivation af konsulenter vest for storbælt. Det vil være din opgave at optimere resultaterne, at forestå den daglige drift og være den daglige sparringspartner for dit team. Vi forestiller os derfor, at du har solid erfaring fra lignende funktion inden for nysalg, hvor du er vant til at træne og motivere medarbejdere og levere resultater på daglig basis – herunder afholdelse af performancesamtaler med medarbejdere.


Falck Danmark A/S, 5. oktober
Confidence Search A/SKey Account Managers til markedsledende leverandør af promotionartikler

Confidence Search A/S søger for Langhoff Promotion A/S

Langhoff Promotion A/S søger to udadvendte og resultatorienterede BtB-sælgere med solid erfaring fra KAM-funktioner, hvor løsningssalg er omdrejningspunktet. Du skal have en forretningsorienteret tilgang til salgsprocessen og evne at forstå kundens forretning, marked og branche samt kunne forholde dig konstruktivt til kundens udfordringer og muligheder.

De centrale arbejdsområder er:

 • Identificering af, og opsøgende, salgsindsatser overfor nye kundeemner fortrinsvist i distriktet.
 • Opbygning og løbende udvikling af egen kundeplatform.
 • Udbygning af salget til, og samarbejdet med, eksisterende kunder.

Jobindex, 5. oktober
KMD A/SApplikationsarkitekt - Aalborg eller Aarhus

KMD A/S

Er du en skarp løsningsorienteret arkitekt med flere års erfaring i at foretage teknologivalg og udvikle løsningsarkitektur? Har du en solid værktøjskasse og dokumenteret erfaring med at levere komplekse it løsninger? Så er du måske vores nye kollega.

Som Applikationsarkitekt kommer du i afdeling med ca. 20-30 fagligt fokuserede arkitekter. Du bliver en del af KMD Software Center, hvor du deltager i det overordnede formål at udvikle løsninger og produkter til det offentlige og private marked i Danmark. Til daglig vil du komme til at arbejde i projekter sammen med engagerede udviklere, arkitekter og forretningsspecialister.

KMD A/S

KMD A/S, 5. oktober
Hyundai Bil Import A/S
Regionschef til eftermarked

Hyundai Bil Import A/S

Har du en solid og bred tværorganisatorisk forretningsforståelse inden for retail autobranchen, erfaring med eftermarkedet og forretningsudvikling, og søger du et spændende og udfordrende job i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed? Ja, så hører vi meget gerne fra dig!

Hos Hyundai Bil Import søger vi en motiveret og erfaren regionschef, der skal lede og aktivt bidrage til at sikre Hyundais videreudvikling og fremgang i det danske marked. Regionchefens overordnede ansvar er eftermarkedet hos vores forhandlere med fokus på implementering af koncepter, kampagner og salgstiltag, der støtter op om strategien og målsætningerne for Hyundai. Det er vigtigt, at regionchefen har evnen til at skabe og vedligeholde gode og langtidsholdbare relationer.


Jobindex, 5. oktober
Tech College Aalborg
Skolepraktikinstruktør til mediegrafikeruddannelsen / grafisk tekniker-uddannelserne

Tech College Aalborg

Praktikcenter Tech College Aalborg tilbyder skolepraktik til ca. 3-400 elever fordelt på 17 erhvervsuddannelser og beskæftiger ca. 50 medarbejdere. Praktikcenteret er en koordinerende enhed, som bl.a. har ansvar for det samlede uddannelsesforløb for de elever, der ikke kan finde en hel praktikplads i en virksomhed. Praktikcenteret medvirker til at udnytte den samlede praktikpladskapacitet i virksomhederne bedst muligt og arbejder med at sikre kvaliteten i skolepraktikundervisningen.

Du får ansvaret for:

 • Den praktiske undervisning af skolepraktikelever indenfor faget mediegrafiker og i noget omfang også grafisk tekniker.
 • Administrative opgaver, som er forbundet med skolepraktikelever
 • Instruktion og vejledning af elever i praktikcentret i såvel det praktiske arbejde, som den korrekte adfærd på arbejdspladsen.

Tech College Aalborg, 5. oktober
Maersk
KLAR TIL START EFTER NYTÅR? BLIV JUNIORMASKINMESTER I MAERSK LINE

Maersk

Carlsberg Breweries A/S

Bliver du færdig med din maskinmesteruddannelse til januar, eller er du allerede uddannet maskinmester? Har du taget den maritime valgfagspakke, og er dit eksamensbevis maks. fire år gammelt? Så kan vi muligvis tilbyde dig en karriere til søs.

Grundet forøgelse af flåden opretter Maersk Line uddannelsespladser i skibene for motiverede og dygtige juniormaskinmestre, som ikke har sejltid, eller som har under seks måneders sejltid.

Maersk

Jobindex, 5. oktober
Netcompany
Erfarne it-konsulenter med ambitioner

Netcompany, København, Aarhus & Aalborg

Opgradér din karriere i Netcompany, imens du bygger nogle af branchens mest komplekse it-systemer.

I Netcompany skaber du it-løsninger, der gør Danmark dygtigere… Vi lover, at det ikke bare er noget, vi siger!

Vi hjælper hver dag med digitaliseringen af den danske offentlige sektor. Hos os får du altså en finger med i spillet, når det offentlige sparer millioner af skattekroner på effektiviseringer, der gør det nemmere at være borger i Danmark. Du kommer til at hjælpe private organisationer med at skabe gennemsigtighed og effektivitet i deres forretning, og herigennem styrke deres konkurrenceevne.


Netcompany, 5. oktober
TL BYG A/SMaskinsnedkerlærling søges

TL BYG A/S, Aalborg

TL-Vinduer & Døre søger en maskinsnedkerlærling til produktion af vinduer og døre. Brænder du for kvalitet og håndværk, så kunne du være lige netop den lærling vi er på udkig efter.

Vi har meget travlt, og søger derfor en dygtig maskinsnedkerlærling. Du skal sammen med det øvrige team sørge for, at I efterlever virksomhedens mål omkring antal af producerede emner, samt opretholde virksomhedens høje standard og kvalitet.

Som maskinsnedkerlærling vil vi sikre et alsidig og struktureret uddannelsesforløb, således vi sammen sikrer at uddannelsen gennemføres på optimal vis med gode arbejdsforhold.


Jobindex, 5. oktober
Bladt Industries A/S
Project Controller

Bladt Industries A/S, Aalborg

As Project Controller, you will become a key member of the project team within wind energy and work directly with the project manager as support on all financial aspects of the project – from validation of tender calculation, monitoring of financial statements to financial benchmarking. You will work with large projects with significant contract value.

With reference to our Senior Project Controller, you will drive and support the monthly rolling budget process, investigate deviations to budget, secure accurate cash flow forecasting, and handle project specific payment applications and invoicing. In order to efficiently handle these responsibilities, you must possess insight into business processes, cost budgeting and estimating, accounting processes, risk analysis and change control.


Bladt Industries A/S, 5. oktober
Bladt Industries A/SQA & Document Controller - med systematisk tæft og sans for detaljerne

Bladt Industries A/S, Aalborg

Bladt Industries søger en kompetent person, som trives i et travlt miljø, hvor mange nye udfordringer dagligt skal løses. Du bliver en del af et professionelt team, som sætter sikkerhed, kvalitet, leveringstid og kundetilfredshed i højsædet. Som QA & Document Controller har du ansvaret for udførelse og håndtering af teknisk dokumentation på projekter i vores Wind & Renewable Energy division.

Arbejdsopgaver:

 • Systematisering, opdatering og vedligeholdelse af teknisk dokumentation, tegninger, mails og kontrol-logs
 • Oprettelse, opdatering og administration af diverse databaser
 • Sikre at relevante procedurer og retningslinjer holdes opdaterede

Bladt Industries A/S, 5. oktober
GIBOTECH A/SGibotech A/S søger tekniker til vores CNC-team

GIBOTECH A/S

Vi søger en medarbejder til at styrke vores serviceafdeling, således at Gibotech kan komme endnu tættere på målsætningen om ”Danmarks Bedste Service”.

Som tekniker hos Gibotech vil du komme til at udføre service-, support- og vedligeholdelsesopgaver hos vores CNC-kunder fordelt over hele landet, og enkelte i udlandet. Opgaverne vil i stor udstrækning også omfatte fejlfinding, reparation og optimeringer.

Du vil blive medansvarlig for kundesupport, opstilling af nye maskiner samt undervisning af slutbrugere. Du vil få en dynamisk hverdag med mange skiftende opgaver. Vores teknikere er i tæt kontakt med vores store kundekreds, og man vil derfor blive en vigtig del af vores høje serviceniveau.


Jobindex, 5. oktober
Annonce:
Topdanmark Forsikring A/S
1 til 20 af 463 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |24|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.