1 til 20 af 405 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |21|Næste »

Dine valg

 • FjernAalborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

Coop Danmark A/S
Er du klar til nye udfordringer?

Coop Danmark A/S

Så bliv elev i Coop og få en hverdag med fuld fart på!

Som vores nye elev får du mulighed for at:

 • Gøre karriere via din uddannelse hos Coop
 • Udvikle dig i Danmarks største detailhandelsvirksomhed
 • Arbejde sammen med kollegaer i et team, hvor vi har det sjovt

Du kan læse mere om vores elevuddannelser, om Coop og hente gode råd til ansøgningen på vores hjemmeside: www.coop.dk/elev

Du kan se alle vores ledige stillinger HER

Vi glæder os til at høre fra dig!

Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S, 23. december
Hansen Toft A/SRegionsdirektør

Hansen Toft A/S søger for HTH Køkkener

Du får ansvaret for Region Nord, der omfatter Aalborg, Aarhus, Silkeborg og Randers med i alt ca. 100 medarbejdere. Hovedopgaven er dels at sikre, at filialchefer og erhvervssalgschefer har optimale rammer og forudsætninger for at drive og udvikle deres respektive forretninger. Dels at sikre et effektivt samarbejde mellem de enkelte filialer og afdelinger, så salgsarbejde, kompetencer og best practices m.m. udnyttes optimalt.

Andre vigtige opgaver er at sikre en effektiv implementering af centrale initiativer, og ligeledes at regionens behov for centrale tiltag tilgodeses. Ud over ledelsesopgaven, som forventes at udgøre 95% af din tid, skal du deltage i udviklingen af samarbejdet med regionens store erhvervskunder.


Hansen Toft A/S, 23. december
KMD A/SProjektleder - Aalborg

KMD A/S

Vi arbejder med SAP, som er fundamentet for hele vores forretning, og står og mangler en projektleder i vores SAP Central Design Authority afdeling. Du vil få en hverdag, hvor du som projektleder skal være med til at styre og planlægge små som store projekter i en spændende hverdag sammen med en flok individualister. Vi sætter professionalisme højt, men har en afslappet stemning.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Styring af initiativer (f.eks. Custom Code (styring af egenudviklede SAP komponenter), teststrategi (CDA del – den tværgående udviklingstest rette del), forbedring af udviklingskvaliteten (både i DK og offshore udvikling)
 • Opfølgning i EPM (KMD’s ressource- og projektsyringsværktøj)
 • Planlægning af møder
KMD A/S

KMD A/S, 22. december
IDEmøblerKundens behov er din opgave

IDEmøbler

Nu får du muligheden for at få en elevuddannelse i Danmarks største bolighuskoncern, hvor karrieremulighederne er mange. Du får en spændende, udfordrende og alsidig salgsuddannelse, som du kan gøre brug af hele livet. En elevuddannelse hos IDEmøbler er meget mere end bare skoleophold og praktik.

Gennem et udfordrende og professionelt salgstræningsforløb tilegner du dig redskaber, som du kan bruge resten af livet og som er stærkt efterspurgt på arbejdsmarkedet. Du lærer bl.a. salgets faser så du bliver i stand til at betjene kunderne og vejlede til det bedste køb for dem. Du lærer, hvordan du via de helt rigtige spørgeteknikker kan afdække kundens behov, og hjælpe dem frem til det de mangler


Jobindex, 22. december
Atea A/SServiceorienteret it-supporter med godt humør

Atea A/S, Aarhus og Aalborg

Er god service naturligt for dig, og har du en bred teknisk viden, så er du måske den nye profil, vi søger til stillingen som it-supporter. Atea er Nordens største infrastruktur-leverandør, som leverer dygtige konsulenter til mange store kunder. I den forbindelse har vi brug for en serviceminded, agil, it-kyndig supporter til at løse it-relaterede opgaver hos Atea’s kunder i Aarhus og Aalborg.

Som it-supporter skal du kunne håndtere telefonsupport, onsite-support, være det serviceorgan, som hjælper slutbrugeren, samt kunne arbejde med service management og CMDB-systemer.

Dine primære opgaver bliver:

 • Fjernsupport
 • Information og kommunikation til slutbrugeren
 • Afhjælpe tekniske it-problemer

Atea A/S, 22. december
Sanistål A/SSaniståls industridivision søger 2 nye medarbejdere til intern salg

Sanistål A/S

De primære arbejdsopgaver vil være salg til og vejledning af Saniståls industri kunder. Opgaverne spænder vidt fra telefonsalg og udarbejdelse af tilbud til opfølgning på ordrer og logistik. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med vores eksterne salgskolleger.

Svejs og skærende værktøjer
Arbejdsstedet er i Holstebro

Måske har du en håndværksmæssig baggrund hvor du har arbejdet med svejs og skærende værktøjer og har erfaring med salg til håndværkere.

Pneumatik, ventiler og hydraulik
Arbejdsstedet bliver enten i Aalborg, Holstebro eller i Silkeborg afhængig af, hvor den rette kandidat til stillingen er bosat.

Vi forventer, at du er handelsuddannet og har salgserfaring. Det er en forudsætning for at komme i betragtning til stillingen, at du har teknisk indsigt og viden inden for områderne pneumatik, ventiler og hydraulik.


Sanistål A/S, 22. december
Alfa Laval Aalborg A/SShipping Assistant

Alfa Laval Aalborg A/S

Er du selvstændig og med en serviceminded profil? Så er du måske vores nye Shipping Assistant.

Til vores logistikafdeling søger vi snarest en shipping assistent med en selvstændig og serviceminded profil.

Dine daglige arbejdsområder vil være:

 • Ordrebehandling
 • Forsendelser
 • Fakturering
 • Returvarehåndtering
 • Opdatering af transportpriser
Alfa Laval Aalborg A/S

Jobindex, 22. december
Bystronic Scandinavia ABRejsende servicetekniker inden for kantbukning

Bystronic Scandinavia AB

Til vores serviceafdeling søger vi en rejsende servicetekniker inden for kantbukning. Krav er mindst tre års erfaring fra kantbukning, enten som operatør/vedligehold eller som rejsende servicetekniker!

Bystronic Scandinavia AB er et datterselskab til Bystronic Laser AG i Schweiz, som fremstiller avancerede maskiner til pladebearbejdning inden for teknologierne; laserskæring, vandskæring og kantbukning. Kunderne findes i hele Norden, fra det sydlige Danmark til det nordlige Finland, men med koncentration i Sverige. Bopæl er udgangspunkt for arbejdet.

Arbejdet som servicetekniker omfatter installation, service og reparationer af disse systemer, samt uddannelse af kundernes maskinoperatører. Din baggrund kan for eksempel være uddannet industrielektriker med orientering på automation, gerne i kombination med kendskab til hydraulik.


Jobindex, 22. december
PFA PensionPensionsrådgivere i PFA

PFA Pension

Det går godt i PFA – så godt, at vi har brug for nye pensionsrådgivere, der kan servicere vores kunder. Stortrives du med tæt, direkte kundekontakt og selvstændige, skiftende opgaver? Har du viden og erfaring inden for finans eller pension? Bor du mellem Randers og Hobro, mellem Vejle og Horsens eller mellem Haderslev og Kolding? Lyder det som dig, så tøv ikke med at skrive til os, for så vil vi meget gerne møde dig.

Rådgivning Vest i PFA arbejder med chefrådgivning, pensionsrådgivning og rådgivning om investering af frie midler i PFA Bank A/S, så vi kan rådgive vores pensionskunder, når de nærmer sig udbetalingsalderen. Vi står foran en udvidelse af rådgivningsteamet, og vi har brug for tre nye pensionsrådgivere, der alle tre har bopæl langs Jyllands østkyst. Pensionsrådgiverne arbejder tæt på kunderne, så hverdagen består primært af møder, webmøder og telefonsamtaler med kunderne samt en mindre del administrative opgaver.


PFA Pension, 22. december
InSourze A/S
Medejer med ønske om at overtage virksomheden

InSourze A/S søger for kunde i Jylland

Virksomheden befinder sig i en niche med stort potentiale og uden nævneværdig konkurrence. Virksomheden sælger direkte på BtC markedet med personlig kontakt til praktisk talt alle som køber. Produktet er for de fleste kunders vedkommende en større investering, men da produktet er meget personligt og har værdi i en lang periode, er der god interesse for at købe produktet.

Produktet findes i en række alternativer, så der også er en løsning for forbrugere, som ikke ønsker at investere i det komplette og forkromede produkt. Virksomheden startede i 1967 og er beliggende centralt i Jylland. Den kan flyttes inden for relativ kort tid.

I forbindelse med et generationsskifte søger vi, på vegne af vores kunde, en medejer med ønske om at overtage virksomheden.


Jobindex, 22. december
NIRASBygningskonstruktør

NIRAS, Aalborg

Er du klar til at prøve kræfter med Nordjyllands store byggeprojekter?
Nyt Aalborg Universitetshospital i Aalborg Øst, et stort kontorbyggeri ved Østre Havn i Aalborg, nye ungdomsboliger på Eternit-grunden og i Aalborg Midtby. NIRAS har travlt med flere ikon-projekter og har brug for dig, der vil være en del af den spændende byudvikling.

Dit faglige fundament tager vi som en selvfølge. Du får dine opgaver færdige til tiden, er systematisk og har så godt et overblik, at du siger fra, inden der er for meget på dit bord.

Du kan se frem til at skulle arbejde med:

 • Modellering i Revit af konstruktioner og installationer
 • Udarbejdelse af udbudsmateriale
 • Fagtilsyn
 • Tværfagligt samarbejde med kolleger, arkitekter, entreprenører og bygherrer

NIRAS, 22. december
Memira ApS
Optiker til Memira Aalborg

Memira ApS

Vi søger en ny dygtig kollega til vores klinik i Aalborg. Søger du nye udfordringer, og kan du kombinere høj faglighed med kommercielt talent - så er det dig, vi søger som optiker hos Memira.

Der er tale om en alsidig og udfordrende stilling, som er perfekt for dig, der brænder for faget og trives godt med aktiv kundekontakt. Du vil bl.a. skulle varetage forundersøgelser, efterkontroller og rådgivning af vores kunder i tæt samarbejde med vores faglige specialister.

Du modtager grundig oplæring, så erfaring fra vores område er derfor ikke en betingelse. Stillingen er på fuld tid og ønskes besat hurtigst muligt. Løn efter aftale.

Memira ApS
Jobindex, 22. december
GB Office & Management ApSSalgskonsulenter til Midt- og Nordjylland

GB Office & Management ApS

 • Er du sælger, eller brænder du for at blive det?
 • Er du den selvstændige type, der drømmer om et job, der lægger vægt på frihed under ansvar?
 • Er du fyldt med energi, og er du unik til planlægning?
 • Har du evnen til at skabe tillid?
 • Ønsker du et job, hvor du virkelig bliver belønnet for din præstation?

Så læs endelig videre ...
GB Office & Management søger sælgere til distrikterne Midtjylland og Nordjylland. Du behøver ikke være sælger i dag, bare lysten og viljen til at blive det er til stede. Så hjælper vi dig på rette vej. Du kommer til at arbejde i et kreativt og udadvendt team, hvor nye idéer og tiltag altid er velkomne.


Jobindex, 22. december
KMD A/SServicekonsulent på vagtplan med fokus på kunden - Herlev eller Aalborg

KMD A/S

Er du superbruger i vagtplanlægning og kender du til planlægning med forskellige overenskomster? Kunne du tænke dig at få en karriere i it branchen? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en servicekonsulent der vil trives med at være kundens garant for et brugervenligt og funktionelt system. Du kommer til være en del af et engageret team, hvor alle medvirker til at vores ydelser tilpasses de udfordringer, vores marked står overfor. Vi har høj fokus på kunden og opfyldelse af kundens ønsker og behov. Arbejdsopgaverne er alsidige, og er en blanding af teamwork og selvstændighed. Der er både opgaver som løses i nært samarbejde med kunder og opgaver der løses sammen med bl.a. vores udviklere.

Dine primære arbejdsopgaver er at:

 • omsætte kundens behov og krav til faglige ydelser som har nytteværdi for kunden
 • undervise og levere konsulentydelser
KMD A/S

KMD A/S, 22. december
NEWSCYCLE Solutions A/S
Teknisk support specialist

NEWSCYCLE Solutions A/S, Aalborg

NEWSCYCLE Solutions leverer en bred vifte af teknologiske løsninger til den globale nyhedsmedie industri.

Vi søger en Teknisk Support Specialist til vores Customer Support team i Aalborg, hvorfra vi servicerer kunder fra hele verden.

Som Teknisk Support Specialist er det dit primære ansvar at understøtte kunderne i brugen af vores produkter, så de får bedst muligt udbytte af dem. Gennem et tæt samarbejde skal du supportere kunden i at konfigurere og tilføje ændringer til deres produktionsmiljøer.

Med gode tekniske kompetencer, viden om applikationer og med en god forståelse for nyhedsbranchen skal du sikre, at kunderne er i stand til at køre og konfigurere deres websites og have NEWSCYCLE Digital-produkterne konfigureret i overensstemmelse med deres krav og behov.


Jobindex, 22. december
Ovethi Dansk Dækservice A/SKvalitetsbevidste dækmontører

Ovethi Dansk Dækservice A/S

 • Har du erfaring med dækmontage, og vil du have et job med stor frihed, hvor du yder service af høj kvalitet til en lang række kunder?
 • Vil du opdateres på alt inden for dæk, så du er med helt fremme og arbejde med branchens nyeste og mest moderne udstyr?

Som dækmontør møder du hver morgen ind hos din afdeling bestående af 2-7 kollegaer, hvor der er højt til loftet og god stemning. Herfra skal du kunne køre ud i servicevogn og yde assistance til kunder med personvogne, varevogne, 4x4, lastbiler og landbrugsmaskiner samt til kunder inden for industrien. Når du ikke er ude hos kunder, bruger du din tid på værkstedet, hvor du beskæftiger dig udelukkende med dæk og fælge - altid med fokus på sikkerhed, service og høj kvalitet.


Jobindex, 22. december
ALDIFilialledere

ALDI

Ryk ind i toppen af ledelsen for et ALDI Marked. Du har ansvaret for den daglige drift. Du leder og motiverer dit team, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel som f.eks. HHX eller HTX og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Måske har du i et andet erhverv vist lederevner og organisationstalent, hvilket gør dig egnet til denne stilling. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart.


ALDI, 20. december
Pullman - Ermator ABKørende sælger - Jylland

Pullman - Ermator AB

For at videreudvikle og ekspandere vort salg i Jylland søger vi nu en ekstern sælger, som skal arbejde tæt sammen med vore forhandlere og materieludlejningsfirmaer i området.

Du må påregne 15-20 rejsedage, heraf 2-3 overnatninger om måneden. Du skal desuden deltage i messer hos vore forhandlere samt vore egne branchemesser. Du kommer til at planlægge besøg i samarbejde med vore forhandlere og være salgsstøtte i marken og fra kontoret, ligesom du kommer til at besøge og servicere udlejningsfirmaer i området.

Som sælger hos Pullman Ermator AB vil du få en nøgleposition samt gode muligheder for personlig udvikling.

Brugere af vore produkter er virksomheder inden for byggeriet, sanering, brandvæsen, maskinudlejning og beton- og stenbearbejdning samt industrier.


Jobindex, 20. december
Würth Danmark A/SStorkundesælger til metalbranchen

Würth Danmark A/S

Har du lyst til at udvikle dine alsidige evner for salg?
Ønsker du en spændende hverdag med forskellige salgsudfordringer?

Würth Danmark A/S

Hos Würth forsøger vi at målrette salget mest muligt i forhold til den enkelte kunde. For dig betyder det, at du har ansvaret for et målrettet salg til mellemstore og større kunder i metalbranchen. Distriktet er indbefatter primært området Syd for Aalborg.

Med reference til regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet, hvor du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen, idet du udvælger og opsøger potentielle kunder. Din evne til at planlægge og din sans for struktur er således med til at afgøre din succes.

Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S, 19. december
Säljpoolen i Sverige ABFörsäljningsansvarig för Cardiovascular and Advanced Surgery

Säljpoolen i Sverige AB söker for Terumo Sweden AB i Göteborg

Vi söker en ambitiös, självgående och driven försäljningsansvarig som vill ha ett spännande och utvecklande arbete.

Som försäljningsansvarig hos oss blir din uppgift

 • Att ansvara för försäljningsutvecklingen av den Nordiska och Baltiska marknaden av Terumos produkter inom divisionen.
 • Du är en stark relationsbyggare och gillar när kraven på dig är höga.
 • Placeringsort är företrädesvis Göteborg – men också övriga Sverige eller Danmark kan vara aktuellt.

Säljpoolen i Sverige AB, 19. december

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 405 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |21|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.