1 til 20 af 292 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |15|Næste »

Dine valg

 • FjernAalborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

SydbankFormuerådgiver til Sydbank i Aalborg

Sydbank

Da vi ønsker at styrke rådgivningen af vores formuende kunder yderligere, søger vi en erfaren formuerådgiver til vores team af kompetente private banking-rådgivere og specialister i Område Aarhus-Aalborg. Som formuerådgiver skal du have en høj faglighed og en god indsigt i private banking-kunders forventninger og behov, ligesom du skal være god til at skabe og bevare gode, langvarige relationer med både nuværende og kommende kunder. Sammen med det øvrige team af rådgivere og specialister bliver du tilknyttet vores private banking-afdeling i Aalborg. Som formuerådgiver skal du desuden

 • aktivt medvirke til at opfylde bankens målsætning for salg til og servicering af private banking-kunder
 • deltage i opsøgende salg og være en aktiv del af Område Aarhus-Aalborgs netværk - primært i Aalborg

Sydbank, 1. august
PwCPwC søger revisortrainees med HHX, STX eller FØ-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 1. august
PwCPwC søger revisortrainees med CMA-baggrund

PwC

Du kan komme til at arbejde med både store, internationale børsnoterede virksomheder samt små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og giver dig mulighederne for at udvikle dit talent og potentiale, hvilket inkluderer kundebesøg og egne ansvarsområder. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse sammen med din udvikling.

Senere vil du få mulighed for at afprøve dig selv i rollen som specialist, rådgiver og leder - alt sammen med mulighed for løbende sparring sammen med de erfarne revisorer. Det er også muligt for dig at skifte spor undervejs i din karriere. Det er vigtigt for os, at din karriere udvikler sig i den retning, som passer dig.


PwC, 1. august
Lemvigh-Müller A/SSalgsingeniør automation

Lemvigh-Müller A/S

Automationsløsninger til industrien

Lemvigh-Müller har en betydende markedsandel på industri- og procesautomation, der bygger på tætte partnerskaber med de anerkendte producenter, og virksomheden arbejder i dag tæt sammen med en lang række industrivirksomheder i hele landet, herunder slutbrugere samt maskin- og anlægsbyggere. For yderligere at udvikle vores tekniske know-how og salget inden for teknologiområderne industri- og procesautomation, søger vi en salgsingeniør, der som teknisk sælger får en nøglerolle i salgsteamet, der også består af account managere, produktspecialister og interne sælgere som i fællesskab og i udgangspunkt i kundens behov finder den optimale løsning, teknisk og kommercielt.

Din hovedopgave bliver, i tæt dialog med kundernes ingeniører og teknikere, at sammensætte automationsløsninger med hovedvægt på styringer, drevløsninger og sensorik.


Lemvigh-Müller A/S, 1. august
Topdanmark Forsikring A/SFinansøkonomer

Topdanmark Forsikring A/S

Praktikforløb for salgsmindede og ambitiøse Finansøkonomer
Praktikperiode fra 5/1 2015 – 31/3 2015

Her er muligheden for de målrettede finansøkonomer, der søger praktikplads og drømmer om en karriere i forsikringsbranchens mest effektive salgsmiljø! Du får også mulighed for at skrive dit speciale om Topdanmark i forlængelse af praktikperioden, eventuelt i kombination med et fleksibelt studenterjob.

Du kan søge praktik i enten Fredericia, Herning, Køge, Odense, Aabenraa eller Aalborg, hvor vores salgscentre er placeret.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende praktikforløb, hvor du modtages på lige fod med fastansatte medarbejdere. Forløbet veksler mellem intensive kurser på hovedkontoret i Ballerup og sidemandsoplæring på det salgscenter, hvor du er tilknyttet.

Topdanmark Forsikring A/S

Topdanmark Forsikring A/S, 1. august
ALDI MarkedElever til vores butikker

ALDI Marked

Som elev i ALDI får du de bedste muligheder for at forfølge dine drømme om en spændende karriere i detailbranchen. Et veltilrettelagt uddannelsesforløb med en kombination af teori og praksis giver dig trygge rammer til at udvikle dig – både personligt og fagligt.

Vi forventer, du yder en solid indsats, tager ansvar og er god til at omgås dine kolleger og kunder. Til gengæld tilbyder vi dig en udfordrende og afvekslende hverdag, hvor du får fuld opbakning til at nå dine mål. Mange af vores tidligere elever er i dag ansat som filialleder, souschef eller lignende.


Jobindex, 1. august
Høier og Vendelbo A/S
Account Manager

Høier og Vendelbo A/S

Vi søger en erfaren account manager til markedsområdet Midt- og Nordjylland, med interesse og erfaring i at gennemføre komponent- og løsningssalg til maskinbyggere og den øvrige industri i Danmark.

Vi forventer at du har følgende kvalifikationer:

 • Uddannelse som installatør/stærkstrømstekniker eller anden relevant el-faglig uddannelse. Meget gerne en håndværksmæssig baggrund som elektriker eller automatikmekaniker eller anden teknisk uddannelse.
 • Branchekendskab, fra en lignende stilling.
 • Erfaring med Siemens/Omron PLC’er og/eller andre PLC fabrikater.

Vi tilbyder dig:

 • Et interessant og udviklende job i et godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar i en virksomhed i vækst.
 • Fast attraktiv gage med bonusordning efter kvalifikationer.
 • Firmapensionsordning med forsikring og sundhedspakke efter tre måneders ansættelse.

Jobindex, 31. juli
ISS Facility Services A/STilsynsførende til rengøring

ISS Facility Services A/S, Vendsyssel

ISS søger en tilsynsførende til rengøringen i Vendsyssel. Du sørger for at levere den aftalte kvalitet, gennem god kontakt til kunder og medarbejdere. Du vil ydermere have ansvar for administrative opgaver såsom, lønføring, vagtplan og ferieplanlægning.

Det er din vigtigste opgave at sikre, at ISS lever op til de krav og aftaler, der er indgået med kunden, herunder at sikre en proaktiv og innovativ tilgang til arbejdet. Du arbejder selvstændigt, men er løbende I kontakt med både kunden, servicelederen og har tæt kontakt med medarbejdere, enten fysisk eller telefonisk.

I jobbet får du gode kolleger, en ansvarlig ledelse samt gode muligheder for at udvikle dine færdigheder. Der stilles bil og telefon til rådighed i arbejdstiden. Du har muligvis erfaring som leder fra et lignede job og har et godt praktisk håndelag.


ISS Facility Services A/S, 31. juli
ELEV til Aalborg Storcenter / herre-afd.

NIELSENs

Hos NIELSENs lægger vi vægt på kunderservice og vi prioriterer at uddanne vores salgsassistent-elever til at blive i stand til at servicere alle kunder 110 %. NIELSENs giver gode fremtidsmuligheder for dig, der vil! Succesen afhænger af dig.

NIELSENs er en modevirksomhed i vækst og du vil derfor få mulighed for at udnytte dine evner optimalt, samt udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil gradvis blive oplært i detailbranchen og du vil blive klædt på til en karriere med personligt salg.

Det er en forudsætning, at du har gennemført HG2 eller tilsvarende uddannelse. Vi udarbejder en uddannelses-plan med masser af udfordringer hos NIELSENs samt for skoleforløbet.

NIELSENs

NIELSENs, 31. juli
GB Office & Management ApSSalgskonsulenter til Sjælland og Jylland

GB Office & Management ApS

 • Er du sælger, eller brænder du for at blive det?
 • Er du den selvstændige type, der drømmer om et job, der lægger vægt på frihed under ansvar?
 • Er du fyldt med energi, og er du unik til planlægning?
 • Har du evnen til at skabe tillid?
 • Ønsker du et job, hvor du virkelig bliver belønnet for din præstation?

Så læs endelig videre ...
GB Office & Management søger sælgere til flere distrikter på Sjælland og i Jylland. Du behøver ikke være sælger i dag, bare lysten og viljen til at blive det er til stede. Så hjælper vi dig på rette vej. Du kommer til at arbejde i et kreativt og udadvendt team, hvor nye idéer og tiltag altid er velkomne.


Jobindex, 31. juli
Coop Danmark A/S
Er du klar til nye udfordringer?

Coop Danmark A/S

Så bliv elev i Coop og få en hverdag med fuld fart på!

Som vores nye elev får du mulighed for at:

 • Gøre karriere via din uddannelse hos Coop
 • Udvikle dig i Danmarks største detailhandelsvirksomhed
 • Arbejde sammen med kollegaer i et team, hvor vi har det sjovt

Du kan læse mere om vores elevuddannelser, om Coop og hente gode råd til ansøgningen på vores hjemmeside: www.coop.dk/elev

Du kan se alle vores ledige stillinger HER

Vi glæder os til at høre fra dig!

Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S, 31. juli
Hartmanns A/SInternational markedsledende virksomhed søger salgskonsulent til Nordjylland

Hartmanns A/S søger for kunde

Har du særligt høje salgsambitioner?

For vores kunde, der er en stærk global spiller inden for sit forretningsområde, søger vi en sælger, der kan løfte salget af virksomhedens totalløsninger til servicebranchen i Nordjylland.

Med reference til områdets salgschef vil du være en del af et veletableret salgsteam. Du vil til daglig arbejde målrettet med at udvide den eksisterende kundeplatform, og opnår derigennem en afgørende kundevækst. Samtidig forstår du at pleje de eksisterende kunder.

Du har hele tiden for øje at øge salget af markedets stærkeste totalløsninger i distriktet. Det overordnede ansvar for distriktet er dit, og du gennemfører selv de resultatskabende salgsaktiviteter i en hektisk hverdag.


Jobindex, 30. juli
Hartmanns A/SInternational markedsledende virksomhed søger salgskonsulent til at dække Jylland

Hartmanns A/S søger for kunde

Har du særligt høje salgsambitioner?

For vores kunde, der er en stærk global spiller inden for sit forretningsområde, søger vi en sælger, der kan løfte salget af virksomhedens totalløsninger til B2B markedet i Jylland.

Med reference til områdets salgschef vil du være en del af et veletableret salgsteam. Du vil til daglig arbejde målrettet med at udvide den eksisterende kundeplatform, og opnår derigennem en afgørende kundevækst. Samtidig forstår du at pleje de eksisterende kunder. Du har hele tiden for øje at øge salget af markedets stærkeste totalløsninger i distriktet.

Det overordnede ansvar for distriktet er dit, og du gennemfører selv de resultatskabende salgsaktiviteter i en hektisk hverdag.


Jobindex, 30. juli
Insight Building Automation ApSCTS-tekniker

Insight Building Automation ApS

Insight Building Automation er en stærk partner i markedet der omfatter projektering og salg af energirigtige løsninger indenfor komfort, styring, ventilation og varme, med hovedvægt i CTS-anlæg. Hovedkvarteret ligger i Silkeborg, men du vil hovedsageligt køre direkte ud til kunderne i hele Danmark fra egen bopæl.

Opgaver og ansvarsområder:

 • Idriftsættelse af bygningsautomatik og CTS-systemer.
 • Udvidelser, ombygninger og modernisering af bygningsautomatik.
 • Administrativt projektarbejde i forbindelse med egne sager.
 • Teknisk afklaring med kunder.
 • Service i form af fejlfinding og vedligeholdelse.
 • Servicering af eksisterende anlæg.

Jobindex, 30. juli
GMLHR-RetailSælger til butik

GMLHR-Retail søger for kunder

Vi søger for vores kunder, som er større detailkæder i Danmark, kandidater der kan og vil sælge.

Du har en proffessionel tilgang til at sælge og ser du gode salg som god service. Hvis du brænder for salg, service og for at skabe resultater, så har vi muligvis jobbet til dig inden for kort tid.

Processen omkring sælgerstillingerne:

 • Indledende samtaler hvor vi afdækker dine ønsker og kvalifikationer og fortæller dig om de konkrete ledige stillinger på nuværende tidspunkt.
 • Herefter arbejder vi på at finde et match til konkrete sælgerstillinger i forhold til dine ønsker og kvalifikationer.
 • Og hvis du er interesseret i at gå videre i processen, præsenterer vi dig for vores kunde, og du er muligvis på vej mod nye udfordringer.
GMLHR-Retail
Jobindex, 30. juli
V. Løwener A/SSælger til procesinstrumentering

V. Løwener A/S

Procesteknik spiller en markant rolle blandt de produktområder, som tilsammen udgør vores division for industriteknik. Løwener procesinstrumentering er bl.a. udstyr og løsninger til flowmåling af vand og andre væsker, niveaumåling, fugtighedsmåling og måling af tryk og temperatur.

Med reference til divisionsdirektøren for Industriteknik og med udgangspunkt fra din egen bopæl, eventuelt i trekantsområdet, dækker du hele Danmark i dit opsøgende salg af procesudstyr og systemer til røgdetektering – med fokus rettet på større OEM-/slutkunder. Du skal selvstændigt - og i samarbejde med dine kolleger - pleje, servicere og udvikle eksisterende kunder samt udbygge kundeporteføljen gennem opsøgende salg.

Du har flere års erfaring med eksternt salg af procesinstrumentering og dokumentation for opnåede salgsresultater. Du har en relevant teknisk uddannelse – maskintekniker, ingeniør eller lign.


V. Løwener A/S, 30. juli
Auto College Aalborg
Faglærer til Mekanikeruddannelserne

Auto College Aalborg

Arbejdsopgaverne vil bestå af:

 • Tilrettelægning og gennemførelse af undervisningen på mekanikeruddannelserne og de kompetencegivende kurser, der knytter sig til branchen.
 • Vejledning af eleverne i såvel det praktiske arbejde, som den korrekte optræden på værkstedet.
 • Udvikling af læringsaktiviteter og læringsmidler.

Søger du en stilling som faglærer, forventer vi, at du:

 • Har en faglig baggrund som mekaniker med speciale inden for personvogne.
 • Har en stor erfaring med elektroniske systemer.

Tech College Aalborg, 29. juli
ESS-FOOD A/SEksportkoordinator med et marketingtwist

ESS-FOOD A/S, Aalborg

Har du lyst til at gøre en forskel – med en fremtid i en international handelsvirksomhed – og med base i Aalborg?

Som eksportkoordinator i ESS-FOOD A/S, indgår du i et livligt team af sælgere og shippingfolk i vores afdeling i Aalborg.

Der er tale om et selvstændigt job med en kombination af kreative og administrative opgaver og hvor mange af opgaverne vil have projektkarakter.

Kommunikation- og marketingrelaterede opgaver:

 • Koordinering af udviklingsopgaver på vores PL brands – kommunikation omkring emballager.
 • Udvikling samt opdatering / tilpasning af emballager.
 • Udvikling af forskellige kommunikations- og markedsføringsmaterialer.

Jobindex, 29. juli
Peak RekrutteringSælger / Key Account Manager

Peak Rekruttering søger for Emtelle Scandinavia A/S

Med afsæt i din bopæl, og med reference til salgsdirektøren, bliver du ansvarlig for at sikre yderligere succes for Emtelle i Danmark indenfor trykrørsprodukter til vand-/spildevandsområdet. Dit ansvarsområde omfatter etablering og udbygning af relationer og salg, til nye og bestående kunder i form af entreprenører, industrikunder, vandværker og tekniske forvaltninger.

Om du er uddannet håndværker, handelsuddannet, eller måske er uddannet præcis inden for plast- eller entreprenørbranchen, er ikke det afgørende. Hvad der imidlertid er meget afgørende er, at du har erfaring med opsøgende salg, og haft succes med opsøgende salg – og, at du stadig har lyst til og brænder efter at opsøge spændende kunder for at sikre et behovsafdækket salg, til gavn for kunderne og til gavn for Emtelle Scandinavia A/S.

Peak Rekruttering

Peak Rekruttering, 28. juli
Scanlaser
Servicetekniker til Jylland - som trives i tæt samarbejde med entreprenørkunder

Scanlaser

Scanlaser leverer højteknologisk maskinstyring til den danske bygge- og anlægssektor. Maskinstyring er teknisk avanceret udstyr, som vi har udviklet til driftsikre produkter og løsninger. Vi har opbygget et godt navn i branchen som anerkendt kvalitetsleverandør, og oplever en stigende ordreindgang.

Derfor søger vi til daglig montering og servicering af vores maskinstyringssystemer en teknisk interesseret og fleksibel servicetekniker. Efter grundig oplæring vil du, som vores nye servicetekniker installere og servicere vores maskinstyringssystemer i hele landet, men primært i Jylland.

Den ideelle kandidat har minimum 3 års dokumenteret teknisk viden om og praktisk erfaring med entreprenørmaskiner. Du skal være i stand til at arbejde og løse problemer selvstændigt, og hurtigt kunne sætte dig ind i nye problemstillinger. Hvis du har undervisningserfaring er det en stor fordel.

Scanlaser
Jobindex, 28. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 292 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |15|Næste »

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.