1 til 20 af 372 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |19|Næste »

Dine valg

 • FjernAalborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
GMLHR-RetailButikschef Nord- og Vestdanmark

GMLHR-Retail søger for kunde

Vi søger for vores kunder, som er større Detail-kæder i Danmark, kandidater, som er parate til et jobskifte – enten til dit første job som butikschef, brancheskift eller til en større butik end den, du er butikschef i på nuværende tidspunkt.

Hvis du brænder for et lederjob, hvor du blandt andet kommer til at arbejde med dagligvarer, så har vi muligvis jobbet til dig inden for kort tid. Vi har også kunder som efterspørger kvalificerede ledere inden for nonfood.

For at få succes som butikschef eller leder hos vores kunder, er det afgørende, at du:

 • brænder for butiksdrift med højt tempo.
 • sætter kunderne i fokus, så de føler sig velkommen og kommer igen.
 • er købmand med stort K, hvor du har skabt resultater over gennemsnittet, hvilket du kan dokumentere.
GMLHR-Retail
Jobindex, 31. oktober
Mercuri Urval
Kundeansvarlig - Jylland

Mercuri Urval søger for Sandvik Coromant

Med reference til salgschefen er du ansvarlig for, at de professionelle kunder får den rådgivning og støtte, de har behov for, omkring spåntagende værktøjer. Det er også dig, der sikrer, at kunderne får informationer om nyheder og kommende produktintroduktioner. Du er overordnet ansvarlig for, at kunderne rådgives om den produktivitetsforbedring, de kan opnå ved anvendelse af Sandvik Coromants produkter.

Du indgår i tæt samarbejde med Coromants tekniske specialister omkring denne rådgivning. Du er den, der ser de tekniske og produktionsforbedrende muligheder for kunderne, og du iværksætter de rigtige tiltag over for kunderne. Du arbejder tæt sammen med de tekniske specialister samt dine kolleger i kundesupport.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 31. oktober
Solar Danmark A/S
Salgsingeniør - Sensor

Solar Danmark A/S

Vi leder efter hvis-det-er-unormalt-at-elske-sine-produkter-så-vil-jeg-ikke-være-normal

Ønsker du at være drivkraften i at udvikle og styrke Solars marked inden for sensorer? Hvis svaret er ja, bliver du vores landsdækkende salgsingeniør, der med din tekniske ekspertise i produkter og applikationer skaber resultater for vores kunder - primært industrimaskinbyggere (OEM’ere).

Din opgave består i at øge aktivitetsniveauet og dermed salget på sensor-området. Du vil blive en del af en produktgruppe på 9 dedikerede medarbejdere, der har primær placering i Solars kompetencecenter i Vejen. Vi varetager produktsortimentet på alt industrimateriel i Solar. Din bopæl er ikke vigtig for os – det er derimod din lyst til at indgå i et landsdækkende salgs- og markedsteam.

Solar Danmark A/S
Jobindex, 30. oktober
JKSProjektledere til P. Olesen & Sønner A/S

JKS søger for P. Olesen & Sønner A/S

Dine primære arbejdsopgaver omfatter styring og tilsyn med gennemførelsen af en række forskelligartede projekter. Som projektleder har du reference til entrepriselederen/afdelingslederen.

P. Olesen & Sønner A/S er en danskejet familieentreprenørvirksomhed med speciale i nedbrydning og miljøsanering og har eksisteret i mere end 50 år. Vi beskæftiger ca. 75 medarbejdere foruden adskillige underentreprenører og har kurs mod relevant certificering.

Arbejdsopgaver:

 • Have projektlederansvar for udvalgte projekter
 • Deltage i opstart af projekter
 • Føre tilsyn med og følge op på igangværende projekter

JKS, 30. oktober
Storm Group ApSTalentfulde kolleger til vores unge og ambitiøse salgsteams i hele landet

Storm Group ApS

Storm Group er en fremstormende, dansk marketingvirksomhed. Vi er markedsledende inden for vores felt, hvilket dog på ingen måde får os til at hvile på laurbærerne. Vi stræber altid efter at udvikle os og blive bedre til det, vi laver. Vi har derfor brug for nye talentfulde kolleger til vores unge, ambitiøse teams, rundt om i hele landet (København, Næstved, Roskilde, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg.)

Salgserfaring er IKKE et krav i Storm Group, da vi tilbyder et job med:

 • Grundig oplæring i salgsteknikker, salgspsykologi, kropssprog og produkter.
 • Et seriøst arbejdsmiljø med plads til smil og højt humør.
 • Karrieremuligheder i vores anerkendte MMD-salgsuddannelse.

Jobindex, 30. oktober
Little Luxury Home ApSFRITIDSKONSULENTER DER KAN SÆLGE BOLIGINTERIØR

Little Luxury Home ApS

LITTLE LUXURY HOME er et dansk interiør mærke. Vores kollektioner af skønne kvalitetsting til hjemmet inkluderer bl.a. lanterner, vaser, lysestager, skåle m.m., samt skønne tekstiler som sengetøj, plaider og puder produceret i rene kvaliteter som uld, bomuld og hør. Vores rødder og udtryk er nordisk & moderne med et klassisk tvist og et strejf af international nomade.

LITTLE LUXURY HOME består af flere årlige kollektioner, som sælges via homeshopping og webshop.

Vi søger konsulenter til hele landet, som har lyst til at være en del af en nystartet virksomhed, der som de første sælger bolig interiør via homeshoppping.


Jobindex, 30. oktober
CT Offshore A/S
Surveyor – offshore elektronik

CT Offshore A/S, Odense

Vil du være med på et dynamisk hold, der skaber fundamentet for fremtidens miljørigtige energi?

Du kommer til at arbejde ombord på ét af vores fire skibe med en udmønstringsperiode på 4 uger af gangen efterfulgt af en 4 ugers friperiode. Skibet er både din arbejdsplads og hjem under udmønstringen, og vi sørger for din transport frem og tilbage.

Om bord vil du få en varieret hverdag og komme til at arbejde tæt sammen med både andre teknikere, officerer og menige søfolk. Du vil blive oplært af en erfaren kollega, og dine primære opgaver bliver:

 • Installation, vedligeholdelse og betjening af avanceret måleudstyr
 • Højpræcisionspositionering af skibe, kabler og undervandsrobotter (ROV)
 • Opmåling af havbunden i forbindelse med produktion af kort og anden dokumentation
CT Offshore A/S
CT Offshore A/S, 30. oktober
Konsulenthuset ballisager a/s
Ekstern sælger med skarp teknisk forståelse - Jylland/Fyn

Konsulenthuset ballisager a/s

Med reference til Ventis direktør skal du varetage salgsprocessen fra start til slut – dvs. skabe kontakt til kommende kunder, være opsøgende i forhold til nye emner at bearbejde, og så skal du rådgive og servicere både nye og eksisterende kunder samt lave samarbejdsaftaler og tilbud, forestå selve salget og have tæt kontakt til leverandører.

Ventis komfortprodukter er gennemtestede og resultaterne veldokumenterede, og for at kunne hjælpe kunden i retning af et godt og seriøst valg, er det vigtigt, at du kan udføre beregninger og dimensionering og har en skarp teknisk forståelse.

Dit geografiske arbejdsområde i bliver hele landet med primært fokus på Jylland og Fyn. Din arbejdsplads har hovedsæde i Hørning, men der kan også forekomme salgsaktivitet på Sjælland, ligesom der vil være 2-3 udlandsrejser om året. Derudover vil du deltage på messer, som du selv er med til at planlægge.


Konsulenthuset ballisager a/s, 30. oktober
Cryos International – Denmark ApSBliv sæddonor i Danmarks største sædbank

Cryos International – Denmark ApS

Vi søger fysisk og psykisk normale, sunde mænd af alle racer og nationaliteter. Du kan vælge mellem at blive anonym eller ikke-anonym donor. Alder 18-45 år. Ikke-anonyme under 25 år kun efter særlig lægegodkendelse.

Donorsæd anvendes til fertilitetsbehandling af barnløse i Danmark som i udlandet..

Afdelinger i København, Aarhus, og Aalborg.


Cryos International – Denmark ApS, 30. oktober
Profil Search
Salgskonsulent - Energioptimering - Jylland

Profil Search søger for EnergiData

Virksomheden har siden opstarten i 1995 været i konstant udvikling, og da markedet for de ydelser, som virksomheden tilbyder, er stærkt stigende, oprustes der med endnu en salgskonsulent til at drive salget til eksisterende og nye kunder i Jylland.

Vores kunder er private og offentlige virksomheder, institutioner og ejendomme, hvor du både selvstændigt, men også i tæt samarbejde med vores energirådgivere, kommer til at arbejde med salg af vores løsninger til energioptimering, samt salg af rådgivnings- og konsulentydelser. Med udgangspunkt fra egen bopæl, opsøger du kunder i Jylland.

Dine primære arbejdsområder bliver:

 • Opsøgende salg til nye og eksisterende kunder
 • Udarbejdelse af løsningsforslag og tilbud i tæt samarbejde med vore energirådgivere, samt efterfølgende forhandlinger

Søg information om virksomheden på www.energidata.dk.


Profil Search, 30. oktober
Topteam ApSEr du tro mod projektet?

Topteam ApS

Konstruktører eller projektledere til maskinbygning – Topteam ApS

Er du maskiningeniør, produktionsteknolog eller lignende, og har du erfaring med mekanisk konstruktion? Vil du arbejde som konsulent i et job, der bringer dig ud til nogle af Danmarks mest succesfulde virksomheder?

Dine opgaver er placeret i en af vore afdelinger i Skive, Herning, Viborg og Århus, men oftest er du udstationeret hos vores kunder i hele Danmark. Typisk foregår din arbejdsdag derfor i kundens virksomhed, hvor du får store og spændende udfordringer i en afvekslende hverdag. Du møder ind om morgenen og indgår som en naturlig del af deres team, hvor du som konsulent blandt andet arbejder med udvikling og konstruktion af produktionsudstyr.


Jobindex, 30. oktober
Technical Yacht Solutions
Første mestre og maskinchefer søges til luksusyachts

Technical Yacht Solutions

Kunne du tænke dig at prøve livet på en luksusyacht?

 • Maskinchefafløser til en 82 meter luksus yacht fra 1. december til 4. januar, sønæringsbevis III/2 maskinchef, løn 80 000 kroner.
 • Første mester til en 72 meter luksus yacht 2/1 rotation, sønæringsbevis III/2. 446.000. Start 1. december.
 • Første mester til en 60 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2. 535.000. Start 15. november.
 • Maskinchef til en 60 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2 - III/3. 870.000. Start 15. november.
 • Maskinchef til en 40 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2 - III/3. 628.000. Start 15. november.
 • Maskinchef til en 37 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2 - III/3. 580.000. Start 15. december.
 • Første mester til en 125 meter luksus yacht 2/2 rotation, sønæringsbevis III/2. 1 grad 531.000. Start 1. december.
 • Maskinchef til en 44 meter sejlbåd, sønæringsbevis III/2 2 grad. 450.000. Start 15. december.

Jobindex, 30. oktober
UniqueConsult
Økonomichef

UniqueConsult søger for kunde

Selvkørende økonomi- og it-profil til datterselskab i velkonsolideret koncern

Økonomichefen har det overordnede ansvar for økonomifunktionen i virksomheden. Du kommer til at fungere som tæt, strategisk sparringspartner til den administrerende direktør omkring udvikling af forretningen, indgå som en del af ledergruppen og deltage i bestyrelsesmøderne.

Ansvarsområdet spænder fra operationelle opgaver, som fx udarbejdelse af måneds- og årsregnskaber, finansiel controlling, optimering af IT-anvendelse og tæt sparring med de områdeansvarlige til udarbejdelse af materiale til bestyrelsesmøderne.

Af konkrete ansvarsområder kan nævnes:

 • Opbygning af økonomiafdeling
 • Opbygning af ledelsesrapportering
 • Facilitator på budgetprocessen

Jobindex, 29. oktober
Arjohuntleigh
Implementeringskonsulent

Arjohuntleigh – en del af Getinge Group

Vi søger en Implementeringskonsulent til Arjohuntleigh i region Nord-Midtjylland

Implementeringskonsulentens opgave er at…

 • Støtte op om igangværende Diligent-projekter, der sikrer vore kunder effektiv implementering af velfærdsteknologiske løsninger
 • Planlægge og gennemføre arbejdsmiljøvurderinger og tryksårs-audit hos vore kunder i Jylland (samt enkelte besøg ved behov på Fyn og Sjælland)
 • Vejlede og rådgive personale i brug af produkter indenfor forflytningsområdet og forebyggelse af tryksår
 • Gennemføre modulopbygget undervisning i forflytningsteknik og brug af innovative hjælpemidler

Jobindex, 29. oktober
JobTeam
Dokumentationsmedarbejder til snarlig tiltrædelse

JobTeam søger for kunde i Aalborg

Til vores kunde, søger vi en dygtig medarbejder med flair for administration.

Som dokumentationsmedarbejder bliver du en del af et team, der har fokus på transportløsninger af høj kvalitet. Du vil få ansvar for at dyrke og vedligeholde gode relationer til samarbejdspartnere og agenter i Europa.

Følgende opgaver vil blive en del af din dagligdag:

 • Udarbejdelse af tolddokumentation på nordiske lande
 • Online registreringer samt opfølgning på aktive forsendelser
 • Logistikkoordinering samt kundesupport på området

Jobindex, 29. oktober
NCC Roads A/SSælgere med stort S

NCC Roads A/S, Nord-/Øst-/Vestjylland, Sydjylland/Fyn eller Sjælland

Du får dit eget distrikt, hvor du bliver ansvarlig for, at opbygge en solid kundeportefølje ud fra udvalgte kundesegmenter. Dit fokus bliver, at finde og opdyrke nye kunder til en bred produktportefølje, samt gennem god service og stærke kunderelationer sikre en høj kundetilfredshed.

Du er:

 • Sælger med stort S og brænder for at afslutte et godt salg
 • Meget konkurrencepræget med højt humør
 • I stand til at udvikle og fastholde stærke relationer til kunderne

Vi tilbyder:

 • De bedste udfordringer i branchen
 • Et job hvor dit handelstalent vil være vejen til din succes
 • En solid oplæring i produkter og kundetilgang
NCC Roads A/S

NCC Roads A/S, 29. oktober
Neas Energy A/SPortfolio Manager – Gas Trading

Neas Energy A/S, Aalborg

Neas Energy is an independent trading and management company providing energy trading services in power, gas, certificates and related energy commodities.

You will be part of a team of highly qualified colleagues with experience from the gas market.

Your functions and responsibilities as a Portfolio Manager will include:

 • Daily optimization of the value of the portfolio of gas assets
 • Delta hedging of imbedded options in gas storage and transport capacity under management
 • Hedging strategy for gas positions
 • Sending a daily portfolio action plan for traders
 • Daily engagement with other members of teams across trading, both written and verbal

Neas Energy A/S, 29. oktober
Neas Energy A/SQuantitative Analyst - Gas Trading

Neas Energy A/S, Aalborg

Do you want to work in commodities trading with a team of driven and ambitious individuals with long standing international experience?

The gas trading desk at Neas Energy is expanding its business throughout Europe where we trade and manage assets for our clients. In every market and in every trade our decisions rely on in-depth analytics - and we are now looking for an additional analyst to join our team.

You will be part of a team with a culture where the analysis to execution ratio is very short. We have an environment with room for fast paced analytics and decision making one day and in depth modelling the next.


Neas Energy A/S, 29. oktober
Aalborg Engineering A/S
El projektering – kedelanlæg

Aalborg Engineering A/S

Til vores anlægsafdeling søger vi en erfaren ingeniør eller El installatør til El projektering og teknisk indkøb til vores kedelanlæg.

Dine opgaver vil være:

 • Ansvarlig for gennemførelse af projekter herunder detailplanlægning, projektering, dokumentation, specifikationer og indkøb indenfor fagområdet til aftalt tid og økonomi.
 • Specificere og indkøbe ekstern detailprojektering og el-montage.
 • Dimensionere, specificere og indkøbe el materiel, tavler, heat tracing m.v.
 • Sagsbehandling og opfølgning på indkøb herunder gennemgang med leverandøren inden opstart / tilsyn under produktion / inspektion inden forsendelse.
 • Udarbejdelse af dokumentation og instruktioner.
 • Yde assistance indenfor fagområdet til øvrige ingeniører og teknikere på projektet i forbindelse med komplekse leverancer.
 • Planlægning og koordinering med øvrige projektdeltagere for at sikre, at projekterne gennemføres optimalt mht. teknik, økonomi og tid.

Jobindex, 29. oktober
Assistance Personaleservice a/s
Key Account Manager til industrisegmentet søges

Assistance Personaleservice a/s søger for Infratek Sikkerhed Danmark A/S

Assistance søger, til nyoprettet stilling hos Infratek Sikkerhed Danmark, en målrettet Key Account Manager, der, via sit allerede veludbyggede netværk, kan opbygge en solid kundeportefølje inden for industrisegmentet.

Vi forestiller os, at du arbejder fra din hjemmebase, hvorfor det er uden betydning, hvor i landet du bor. Der må påregnes rejsedage i forbindelse med oplæring og messer samt møder med salgsgruppen på hovedkontoret i Allerød.

Som Key Account Manager får du ansvaret for hele salgsprocessen. Industrisegmentet er et relativt nyt område for Infratek i Danmark, og din fremmeste opgave bliver at skabe dig en kundeportefølje. Din hverdag vil bestå af følgende opgaver:

 • Opsøge nye potentielle kunder
 • Opfølgning på eksisterende kunder
 • Udarbejdelse af tilbud
Assistance Personaleservice a/s

Assistance Personaleservice a/s, 29. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 372 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |19|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.