1 til 20 af 447 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |23|Næste »
Professionshøjskolen University College NordjyllandStilling som studieadministrativ medarbejder for de sundhedsfaglige uddannelser

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Vi søger en medarbejder til Studieadministrationen for de sundhedsfaglige uddannelser ved UCN, der omfatter uddannelserne til sygeplejerske, radiograf, jordemoder, ergoterapeut og fysioterapeut. Ansættelsen vil være på Selma Lagerløfs Vej 2, 9220 Aalborg Ø med start d. 1/8 2015. Stillingen er en fast stilling på 37 timer ugentligt.

Stillingen refererer til uddannelseschefen for sundhedsuddannelserne.

Sammen med dig er vi er et team på 6 studieadministrative medarbejdere, 3 skemalæggere, en kontorelev og en koordinator, der sidder i et kontorfællesskab med mange spændende faglige opgaver og udfordringer i en travl hverdag.

Vi er indstillet på at hjælpe hinanden med opgaverne og sætter pris på et godt socialt fællesskab.


Professionshøjskolen University College Nordjylland, 22. maj
SOSU Nord
Kontorelev til fællessekretariatet – Er det dig?

SOSU Nord, Aalborg

Har du lyst til udfordringer, og har du lyst til at arbejde med studieadministration, løn, personaleadministration, økonomi og PR?

Som kontorelev hos SOSU Nord får du en hverdag med afvekslende og spændende opgaver, indflydelse på din egen arbejdsdag og masser af udfordringer. Du bliver en del af vores fællessekretariat, som er kendetegnet ved et højt ambitionsniveau, engagement og godt sammenhold.

Vi tilbyder en 2-årig uddannelse, hvor du får:

 • En bred uddannelse inden for administration
 • Et godt arbejdsmiljø med faglig og personlig udvikling
 • Fleksible arbejdstider

Jobindex, 22. maj
Lemvigh-Müller A/S
Sælger VVS – eksportsalg til Grønland

Lemvigh-Müller A/S, Ålborg

Lemvigh-Müller A/S

Du bliver ansvarlig for sammen med dine kollegaer at udvikle salget af VVS artikler - primært på Grønland. Som en del af det danske VVS salgsteam, kan du naturligvis søge både faglig og kollegial sparring der, men da salgsopgaven på Grønland indebærer særlige logistiske og meteorologiske udfordringer, vil din hverdag i nogen grad adskille sig fra dine kollegers.

Udgangspunktet for jobbet er kontoret i Ålborg, og da det alligevel er vanskeligt, at nå rundt til kunderne på Grønland, vil der kun blive tale om begrænset rejseaktivitet.

Lemvigh-Müller - Danmarks største stål- og teknikgrossist


Jobindex, 22. maj
Designers Market
Store Manager

Designers Market, Aalborg

Til vores DESIGNERS MARKET i Storcenter Nord søger vi en udadvendt og serviceminded Store Manager, med masser af energi og højt drive, som har dét der helt specielle glimt i øjet.

I DESIGNERS MARKET er din vigtigste opgave at give vores kunder den bedste service og overall oplevelse, samt sørge for at butikken er præsentabel. Det er vigtigt at du er åben og imødekommende og har en personlig høj kvalitetssans for dine egne opgaver.

Som Store Manager i DESIGNERS MARKET får du en enestående mulighed for at blive en del af et team, der vil det lige så meget, som du vil. Vi tager alle ansvar, og vi løfter i flok. Du er vores ambassadør, og du forstår vigtigheden i faktuel ledelse.


Jobindex, 22. maj
Designers Market
Sales Assistant

Designers Market, Aalborg

Til vores DESIGNERS MARKET i Friis - Aalborg søger vi udadvendte og servicemindede assistenter, der brænder for salg, og som har dét der helt specielle glimt i øjet.

I DESIGNERS MARKET er din vigtigste opgave at give vores kunder den bedste service og overall oplevelse, samt sørge for at butikken er præsentabel. Det er vigtigt, at du er åben og imødekommende og har en personlig høj kvalitetssans for dine egne opgaver.

Som assistent i DESIGNERS MARKET får du en enestående mulighed for at blive en del af et team, der vil det lige så meget, som du vil. Vi tager alle ansvar, og vi løfter i flok.


Jobindex, 22. maj
Bluegarden A/S
Lønkonsulenter - Bluegarden BPO i Ballerup & Aalborg

Bluegarden A/S

I Bluegarden er vi altid på udkig efter fagligt dygtige og engagerede medarbejdere til vores outsourcingcentre i Ballerup og Aalborg. Så er du interesseret i at blive en del af et team i et stærkt fagligt miljø og med en meget varieret hverdag, så glæder vi os til at høre fra dig.

Arbejdsopgaver

 • Bluegarden BPO Operations løser lønoutsourcing- og HR-administrative opgaver for både danske og udenlandske virksomheder, og det betyder, at din arbejdsdag vil bestå af de typiske opgaver, der er i en moderne lønfunktion
 • Vi har egne lønsystemer og løser også opgaver på andre lønsystemer
 • Du bliver en del af et lønteam, der sammen har ansvaret for en kundeportefølje,og hvor du dagligt får masser af kontakt til dine kunder, kolleger og resten af Bluegarden.

Bluegarden A/S, 22. maj
ISS Facility Services A/SAdministrativ Koordinator

ISS Facility Services A/S

ISS søger en dygtig og engageret administrativ supporter til stor Nordjysk kontrakt.

I jobbet som administrativ supporter vil dit primære arbejdsfokus være at støtte ledelsesteamet i en travl hverdag. Du vil blive omdrejningspunktet for, at vores opgaver bliver registreret, faktureret og bogført korrekt, i samarbejde med lederne for de enkelte teams. Ud over dette, vil du også stå for sekundært støtte med kasseoptællinger og opfølgning på betaling. De dele af personaleadministration, der vil være dit ansvar omfatter primært lønføring, men kan også omfatte personalesager bla. oprettelse af medarbejdere m.m.


ISS Facility Services A/S, 21. maj
Ramsdal Vikar & RekrutteringTo selvstændige glasdørsteknikere søges til henholdsvis Trekantsområdet og Nordjylland

Ramsdal Vikar & Rekruttering søger for Nassau Door A/S

Ramsdal Vikar & Rekruttering A/S søger på vegne af Nassau Door A/S på Fyn to selvstændige og engagerede glasdørsteknikere med adresse i henholdsvis Trekantsområdet og Nordjylland. Der er tale om en fast fuldtidsstilling.

Nassau Door A/S har hovedsæde i Ringe på Fyn. De fremstiller industrielle portløsninger og har mere end 40 års erfaring inden for området. De er blandt de førende inden for service af industrielle portløsninger.

Du vil komme til at indgå i et team af dygtige teknikere og støttes i hverdagen af medarbejderne i serviceafdelingen, som hjælper med koordinering og planlægning af dine besøg.


Jobindex, 21. maj
Einhell Germany AGSalgskonsulenter

Einhell Germany AG

Lige nu leder vi efter flere kørende salgskonsulenter som bor og kan arbejde i Jylland og på Sjælland. Du vil være en del af vores skandinaviske team som har hovedkontor i Malmö, man arbejder ud fra din hjemmeadresse.

Einhell udvikler og markedsfører produkter til altmuligmænd og håndværkere til brug i hjemmet, haven og fritiden. Vores pålidelige produkter af høj kvalitet og en attraktiv prispolitik har været den essentielle succesfaktor lige fra starten af. Vores motto er at ”gå videre når de andre først er ved at ankomme.”

Vi tilbyder dig:

 • En karriere i et internationalt miljø, i et dynamisk, ungt team
 • Alle nødvendige værktøjer for at kunne udføre dit job (inklusiv firmabil)
 • Attraktiv og motiverende løn

Jobindex, 21. maj
CNH IndustrialEftermarkedskonsulent

CNH Industrial

Kan du gøre en forskel og svare ja til følgende, så er det måske dig vi søger…

 • Brænder du for at skabe resultater og udvikle salget?
 • Er du målrettet, og løsningsorienteret?
 • Er du vedholdende og fokuseret?
 • Mest af alt, har du et stort ”drive”?

Iveco Danmark søger nu en erfaren, udadvendt og kommerciel Eftermarkedskonsulent med ansvarsområdet Aalborg og Århus. Du vil blive tilknyttet vores hovedkontor i Hvidovre, men dit udgangspunkt er hjemmefra.


Iveco Danmark A/S, 21. maj
Mentor Danmark ApSVil du allerede nu sikre dig næste års mest meningsfulde studiejob?

Mentor Danmark ApS

Bliv mentor – mere end blot et studiejob!

Kan du lide at lære fra dig, og går du på en videregående uddannelse? Så kan du være en af de personer, vi søger til jobbet som mentor for børn og unge i folkeskolen og gymnasiet.

Hos MentorDanmark er vi altid på udkig efter de helt rette talenter, og allerede nu leder vi efter mentorer til skoleåret 2015/2016. Fagligheden skal være i top, men lige så vigtig er dine evner til at kommunikere og videreformidle. Som mentor yder du privat lektiehjælp til børn og unge i folkeskolen og gymnasiet, som er fagligt udfordrede inden for et eller flere fag, hvor du som mentor er fagligt stærk.

Dit ansvar bliver at hjælpe med lektierne og skabe motivation for skolegangen. Så kan du lide at lære fra dig, og vil du samtidig gerne vedligeholde din viden, bør du søge jobbet som mentor.


Jobindex, 21. maj
ISS Facility Services A/SVinduespudser i Århus, Herning samt Aalborg

ISS Facility Services A/S

ISS Facility Services søger en vinduespolerer til Århus/Herning & Aalborg området, der ønsker at blive en del af et stærkt team, bestående af 10 dygtige og professionelle vinduespolerere. Du bliver tilknyttet et hold på 2 til 3 mand, der selvstændigt varetager den daglige planlægning og produktion.

Din primære arbejdsopgave bliver, at sikre vinduespolering af høj kvalitet. Derudover vil kundekontakt og kundepleje indgå som en naturlig del af din hverdag. I samarbejde med dit hold får du ansvar for, at servicere en portefølje af ca. 200 erhvervskunder beliggende enten i Århus/Herning- eller Aalborgområdet.


ISS Facility Services A/S, 21. maj
Bladt Industries A/S

Projektplanlægger - med overblik og sans for detaljen

Bladt Industries A/S, Aalborg

Hos Bladt Industries stiler vi højt. Vi går ikke på kompromis med vores kunders og egne høje kvalitetskrav. Til en nyoprettet stillling på vores hovedkontor i Aalborg søger vi en kollega, som vil tage del i planlægningen af store komplekse offshore konstruktionsprojekter.

Med direkte reference til vores Production Planning Manager skal du bidrage til optimeringen af planlægningsprocesserne. Sammen med de øvrige medarbejdere i planlægningsafdelingen består dine primære arbejdsopgaver i at:

 • Udarbejde projektplaner til brug overfor kunden
 • Følge op på tidsforbrug omkring ændringer i projektet
 • Forberede det logistiske set-up af materialer helt fra leverandøren til brug i produktionen

Bladt Industries A/S, 21. maj
Lean-On A/SSkarp juniorkonsulent til Citrix med flair for at skabe værdi

Lean-On A/S, Ballerup eller Viby J.

Bliv en del af Danmarks førende elite-center indenfor Citrix

Vi er en del af Front-data koncernen med et miljø, hvor dine kompetencer får lov til at udvikle sig, og hvor du lærer af vores seniorkonsulenters erfaringer og den tekniske afdelings best practices.

Omdrejningspunktet for dit faglige virke er IT virtualisering, netværk, cloud og storage med hovedvægt på Citrix. Du bliver en del af vores tekniske team som er med til at drive nogle af Danmarks mest udfordrende og ambitiøse Citrix-installationer, og du bidrager og assisterer, når vi udfører og implementerer totalinstallationer hos vores kunder med Citrix, i forhold til den tekniske support og projektarbejdet.


Jobindex, 21. maj
Hudson Global ResourcesProduktspecialist Acute Care – Akutdialyse til Gambro/Baxter Danmark

Hudson Global Resources søger for kunde

"Trusted Advisor" til kunder indenfor akutdialyse – Distrikt (Jylland + Fyn)

Som Produktspecialist Acute Care – er det dit ansvar at markedsføre og sælge Gambros terapiløsninger indenfor akutdialyse til eksisterende og nye kunder i Danmark. Du er en del af et fælles salgsbudget med mulighed for at udarbejde egne milestones i en individuel bonus plan. Du rapporterer til den ansvarlige salgschef i norden.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • booke kundebesøg samt eksekvere på de fastlagte marketing- og salgsstrategier
 • identificere nye forretningsmuligheder
 • være synlig hos dine kunder via rådgivning på højt fagligt niveau indenfor dialyse

Hudson Global Resources, 20. maj
Royal Arctic Line A/S
IT-supporter i Aalborg

Royal Arctic Line A/S

Royal Arctic Line søger en serviceminded og fagligt dygtig IT-supporter til vores afdeling i Aalborg. I IT-afdelingen leverer vi daglige services inden for drift og infrastruktur på koncernens havne, skibe, og de to hovedsites i Nuuk og Aalborg, og vi deltager aktivt i koncernens teknologiprojekter. Vi arbejder med forskellige teknologier, men grundlæggende er vores infrastruktur baseret på Microsoft, Citrix, IBM, CISCO, samt VMware.

Som IT-supporter vil du bistå med alt indenfor IT, både i land og på skibene når de er i havn, eller pr. fjernopkobling.

Royal Arctic Line A/S

Jobindex, 20. maj
Væksthus NordjyllandErfaren Vækstkonsulent med fokus på Finansiering (Genopslag)

Væksthus Nordjylland, Aalborg

Væksthus Nordjylland søger en vækstkonsulent med solid erhvervserfaring med det finansielle område, som skal servicere nordjyske virksomheder og iværksættere med ambitioner og potentiale til vækst og udvikling.

Med jobbet vil du få en enestående mulighed for at udvikle dine kompetencer og lade dem komme til gavn for det nordjyske erhvervsliv. Stillingen giver dig også god mulighed for at udbygge dit netværk og din ekspertise inden for økonomi, finansiering og kapitalfremskaffelse.

Dine opgaver vil dels være som vækstkonsulent for virksomheder i vores specialiserede erhvervsservice og som vækstkonsulent for de virksomheder, der deltager i vores udviklingsprogrammer.


Jobindex, 20. maj
Gavatec A/STeknisk konsulent/produktspecialist med viden om ventiler

Gavatec A/S

Har du erfaring med ventiler? Og vil du:

 • Kombinere din viden med spændende salgsudfordringer i et nichepræget firma, der er en af de førende på markedet?
 • Starte dagen hjemmefra og have hele Danmark som dit salgsområde?
 • Bane din egen vej for en solid karriere inden for teknisk rådgivning og salg?

Som produktspecialist får du hjemmekontor og ansvar for at udbygge vores eksisterende og nye kunder i hele Danmark, som anvender plastrørsystemer og tilhørende ventiler, aktuatorer, pumper m.m. Processen foregår typisk ved, at du aftaler et kundemøde og rådgiver dem på mødet, så vi løser deres udfordringer og skaber langvarige relationer samt merværdi for både dem og os.


Jobindex, 20. maj
TelenorContract Manager

Telenor, Aalborg

Kontraktansvar og udviklingsmuligheder

Telenor IT Services søger en Contract Manager til IT Services med base i Aalborg.

Med reference til afdelingschefen for IT Services får du bl.a. ansvaret for en række væsentlige leverandørkontrakter, som kræver kontrakt- og økonomistyring, samt overblik.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Kvalitetssikre projektindkøb
 • Udfordre kontraktbrugere på at vi kun køber det nødvendige
 • Deltage ved indgåelse af nye leverandørkontrakter samt genforhandlinger iht. strategi og behov

Telenor, 20. maj
TelenorSenior Contract Manager

Telenor, Aalborg

Kontrakt- og Økonomistyring

Telenor IT Services søger en Senior Contract Manager til IT Services med base i Aalborg.

Med reference til afdelingschefen for IT Services får du bl.a. ansvaret for partner management, som kræver IT teknisk indsigt, gode relations-evner og overblik.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Opbygning og vedligeholdelse af dokumentationssystem for leverandørkontrakter i IT Services
 • Kontinuerligt arbejde med besparelseskandidater
 • Udfordre kontraktbrugere på at vi kun køber det nødvendige

Telenor, 20. maj
Annonce:
Topdanmark Forsikring A/S
1 til 20 af 447 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |23|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.