1 til 20 af 369 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |19|Næste »

Dine valg

 • FjernAalborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Kræftens Bekæmpelse
3 projektkonsulenter til Kræftens Bekæmpelse i Vejle, Aarhus og Aalborg

Kræftens Bekæmpelse

I sektionen ”Involvering og Indsamling” i Kræftens Bekæmpelses Frivilligindsats arbejder vi primært med to projekter - den årlige landsindsamling og projekt ’Stafet for Livet’. Vi søger tre kollegaer, som primært skal være konsulent for lokale Stafet For Livet-grupper og derudover i mindre grad skal bidrage til landsindsamlingen.

Stafet For Livet er et hurtigt voksende projekt, og i 2014 forventer vi at 35.000 danskere er involveret som holddeltagere, frivillige eller Fightere i de 37 byer, der afholder Stafet For Livet. Formålet med Stafet For Livet er at give håb via patientstøtte, oplysning og indsamling af midler.

Vi søger tre engagerede kolleger til at understøtte projekternes udvikling og gennemførelse. Som projektkonsulent har du ansvar for at støtte frivilliggrupperne gennem sparring, rådgivning og vejledning.


Kræftens Bekæmpelse, 24. juli
Process Engineering A/SMaskiningeniør / maskintekniker

Process Engineering A/S, Aalborg

Øget efterspørgsel indenfor Olie & Gas og den øvrige maskinindustri gør, at PE udvider medarbejderstablen i Nordjylland.

Er du uddannet som maskiningeniør / maskintekniker og med nogle års erfaring fra procesindustrien. Så har vi måske dit ønskejob ved afdelingen på Anker Engelunds Vej 11, 9200 Aalborg S.V.

Opgaverne er meget varierende og kan strække sig fra opgaver af få timers varighed, til længerevarende projekterings- og konsulentopgaver. Arbejdsstedet vil derfor afhænge af den enkelte opgave og ofte være en kombination af arbejde på kontoret og hos kunderne. Der er tale om en meget selvstændig og spændende stilling, hvor der bliver rig mulighed for at arbejde med mange forskellige problemstillinger som udvælges og tilpasses efter dine kvalifikationer. Så har du lyst til et udfordrende job, samtidig med at du bliver en del af en spændende fremtid?


Jobindex, 24. juli
Rockwool A/SDistrict Manager - facadeisoleringsløsninger, Jylland og Fyn

Rockwool A/S

Er du på udkig efter et salgsjob, hvor du kan bruge og udvikle dit talent for byggeri og samtidig bidrage til fortsat vækst og succes i ROCKWOOL? Så har du muligheden for at blive vores nye District Manager med ansvar for salg af REDArt, pudsede facadeisoleringssystemer i Jylland og på Fyn. Vi har travlt, og derfor har vi brug for en selvstændig og målrettet kollega til at varetage salgsansvaret for dette geografiske område. Du kender disse regioner, og har bopæl centralt i området.

Du ser muligheder og løsninger og lader dig ikke begrænse af ”vi plejer” og ”er det muligt?” For dig er alt muligt. Du er vant til at arbejde med hele salgsprocessen fra første møde, over tilbudsgivning og til det endelige salg er effektueret. Dine samarbejdspartnere er primært facadeentreprenører inden for pudsede facader, ligesom du vil foretage systemdemonstrationsbesøg hos forhandlere og deres kunder.


Rockwool A/S, 24. juli
DeloitteDeloitte i Aalborg søger revisor med praktisk erfaring på 4 år eller mere

Deloitte, Aalborg

Har du tal- og forretningsforståelse udover det sædvanlige? Motiveres du af at være en del af et stærkt fagligt team? Har du lyst til at have meget kundekontakt? Hvis du kan svare ja til det, så har vi måske jobbet til dig.

Vi søger en revisor med erfaring på 4 år eller mere, gerne uddannet HD(R) eller Cand.merc.aud. - eller i gang med at gennemføre uddannelsen.

Vi har en portefølje af interessante og udfordrende opgaver til dig. Dine primære ansvarsområder bliver

 • Udarbejdelse af regnskaber for såvel personer som selskaber
 • Gennemførsel af review- og revisionsopgaver
 • Selvstændig kundekontakt til egen kundeportefølje.

Deloitte, 24. juli
Professionshøjskolen University College NordjyllandLedelses- og udviklingskonsulent

Professionshøjskolen University College Nordjylland

HR- og Personaleafdelingen ved Professionshøjskolen, University College Nordjylland (UCN) søger en Ledelses- og udviklingskonsulent, der evner og har stor interesse for ledelsesudvikling i en visionær institution, der arbejder med uddannelse, udvikling og innovation inden for fire områder: business, pædagogik, sundhed og teknologi.

HR- og Personaleafdelingen ved UCN får fremadrettet en vigtig rolle i at identificere og designe de nødvendige strategiske lederudviklingsforløb i samarbejde med den øvrige organisation.

Stillingen som ledelses- og udviklingskonsulent indebærer bl.a. følgende arbejdsopgaver:

 • Styrke UCNs strategiske HR-udvikling, særligt med henblik på lederudvikling
 • Udarbejde udviklingsforløb for de forskellige ledelsesniveauer i UCN
 • Omsætte UCNs ledelsesgrundlag, personalepolitiske strategier og koncepter til konkrete og resultatskabende indsatser for ledere i UCN

Professionshøjskolen University College Nordjylland, 24. juli
FlexDanmark
IT-tekniker

FlexDanmark, Aalborg

Vil du være del af en succes og kan du sikre, at IT understøtter vores fortsatte vækst?

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse inden for IT branchen, kombineret med flere års erfaring som tekniker, systemadministrator eller lignende.

Du skal have et grundlæggende og bredt kendskab til netværk, hardware og storage. Mere specifikt har du erfaring med flere af disse teknologier: Linux, Windows, Citrix, VMware, NetApp, Juniper og Cisco.

Du har en solid erfaring med IT drift, du kan både fejlsøge, vedligeholde og optimere et driftssetup. Du formår at strukturere din arbejdsdag, således at du både kan arbejde selvstændigt samt koordinere sammenfaldende opgaver med dine kollegaer. Du vil få en bred berøringsflade i hele organisationen, så du skal være meget serviceminded og kunne begå dig på alle niveauer i organisationen.


Jobindex, 24. juli
SOSU Nord
SOSU Nord søger administrative medarbejdere til Informationen

SOSU Nord, Aalborg

Med indflytning på vores nye skole i Aalborg og ny organisering i administrationen er vi klar til at finde vores 2 nye administrative medarbejdere til Informationen. Du bliver en del af en aktiv erhvervsskole, hvor der hele tiden sker udvikling og tingene går stærkt. Du får en vigtig rolle med at yde den bedste service over for gæster, besøgende, eksterne samarbejdspartnere samt elever og ansatte, da du er den første de møder.

Med reference til økonomi- og administrationschef Mette Lyng, bliver den primære opgave i Informationen. Arbejdsopgaverne er mange og varierede, hvilket stiller krav om alsidighed og overblik. Foruden dine opgaver i Informationen vil du også have et tæt samarbejde med Elevadministrationen.

Primære opgaver i Informationen:

 • Modtagelse af gæster og eksterne undervisere, samt servicering via mail og telefon
 • Overblik over lokaleplan samt accept og godkendelse af lokalebookinger

Jobindex, 24. juli
SOSU Nord
SOSU Nord søger 3 medarbejdere til elevadministrationen

SOSU Nord, Aalborg

Med indflytning på vores nye skole i Aalborg og ny organisering i administrationen er vi klar til at finde vores nye administrative team som sammen skal hjælpe med at føre vores elever og kursister frem mod deres uddannelsesmål. Er du serviceminded, har gåpåmod og gode samarbejdsevner? Har du en systematisk tilgang til dine opgaver og et skarpt overblik? Så har du mulighed for at blive en del af det nye administrative team på Erhvervsuddannelsesområdet.

Med reference til økonomi- og administrationschef Mette Lyng, bliver den primære opgave, at varetage alle opgaver i elevadministrationen, herunder kontakt med elever, undervisere og samarbejdspartnere.


Jobindex, 24. juli
SAM Executive Search A/SSenior Consultant (31891)

SAM Executive Search A/S

Kan du sælge med integritet og skabe et solidt netværk?

Vi søger erfarne personligheder i Jylland og på Fyn, som motiveres af at rådgive virksomhedsledere til at nå bedre resultater.

Dine væsentligste opgaver bliver at udvikle og udbygge din egen portefølje af kunder gennem personligt salg. Du er ansvarlig for opgavernes gennemførelse fra det første indledende møde til den sidste aflevering er lavet i en rekruttering eller f.eks. i en udviklingsproces. Indholdet i hverdagen kan være assessment, search, lederudvikling, test, møder med kunder, salg, research, netværksarbejde etc.

SAM Executive Search A/S er én af Danmarks og Nordens største headhunting virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder Directors, Managers og specialister i Danmark og udland."


SAM Executive Search A/S, 23. juli
Securitas A/SSecuritas søger en dygtig Sikkerhedskonsulent til Nordjylland

Securitas A/S

Vi er en ambitiøs afdeling bestående af dedikerede og kompetente kolleger, som alle har stort fokus på hver dag at skabe værdi for såvel eksisterende som nye kunder. Vi arbejder med mange udfordrende opgaver i et uformelt miljø, som syder af aktivitet.

Du er ansvarlig for salg af Securitas’ palette af sikkerhedsløsninger til såvel nye som eksisterende kunder på det danske marked. Dine vigtigste opgaver bliver, med reference til Salgschefen, at afsøge salgsmuligheder, handle på dem og få ordren i hus. Det indebærer:

 • Finde og kontakte potentielle kunder via telefon og opsøgende salg
 • Besøge potentielle kunder og præsentere dem for Securitas´ produkter
 • Udarbejde salgstilbud samt opfølgning

Securitas A/S, 23. juli
ClimateConsult A/SSalgsingeniør - Jylland/Fyn

ClimateConsult A/S

Dit salgsansvar dækker alle vores produkter hos en række væsentlige kunder Jylland/Fyn. Ansvaret udøves i et erfarent team med teknisk salgssupport og intern projektleder med solid ventilationserfaring. Du er budgetansvarlig og leder salgsindsatsen i tæt samarbejde med resten af teamet og med solid back up fra teknisk afdeling i Hørning.

Du er en teknisk dygtig ingeniør, maskinmester eller VVS-tekniker, og har et bredt og stærkt personligt netværk i ventilationsbranchen. Du har flere års salgs- og forhandlingserfaring, er vant til at arbejde med CRM-systemer og behersker teknisk engelsk. Du er en god sælger med gåpåmod, kan skabe tillid og kan vende et nej til et ja tak.


Jobindex, 23. juli
Coop Danmark A/S
Butiksbesøgskorps, Coop Bank

Coop Danmark A/S

Coop Bank A/S søger udadvendte kollegaer til butiksbesøg i hele landet.

Coop Bank er en nystartet bank, som tilbyder privatkunder enkle og attraktive bankydelser via nettet. Vi har i banken et unikt set up, idet vores 1.200 Coop butikker dagligt møder og servicerer vores bankkunder med de simpleste bankydelser såsom ind- og udbetalinger.

Banken er allerede kommet godt fra start og har store ambitioner. Blandt andet vil vi i andet halvår af 2014 besøge alle Coops butikker for at fortælle om banken og bankens enkle og attraktive bankydelser til potentielle kunder. Til det formål søger vi flere kollegaer, som fra september til december i år, skal besøge 2-4 Coop butikker pr. uge ca. 4 timer pr. besøg.


Coop Danmark A/S, 23. juli
Mariendal El-Teknik A/SKalkulatør / Beregner til el markedet

Mariendal El-Teknik A/S, Aalborg

For at sikre væksten i fremtiden og sikre vore kunder de bedste optimale tekniske løsninger, søger Mariendal Electrics en kalkulatør/beregner, med bred erfaring i kalkulation og udarbejdelse af tilbud.

Vi søger en selvstændig og fleksibel kalkulatør / beregner, som tager ejerskab for egne tilbudsopgaver. Vi ligger vægt på en professionel indstilling og præcis overdragelse af den vundne ordre til den udførende projektleder. Vi søger en resultatorienteret kalkulatør/ beregner, som har fokus på kundens behov, den gode tekniske løsning, samt på projektøkonomi.

Mariendal Electrics tilbyder en spændende stilling med frihed under ansvar i et uformelt miljø med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.


Jobindex, 23. juli
jem & fix A/SLederaspirant - har du et år, så har vi en stilling som butikschef

jem & fix A/S

Har du solid erfaring inden for detail og/eller ledelse? Vil du realisere din drøm om egen butik, blive en del af en virksomhed i vækst samt få en stærk lederuddannelse med fuld løn under hele forløbet?

Det 1-årige forløb består af praktisk oplæring i en af vores trænerbutikker suppleret med 10 indlagte kurser i blandt andet dynamisk købmandsskab, ledelse, teambuilding, jem & fix-konceptet og meget mere.

Du bliver undervist af førende eksperter inden for de forskellige felter, og du vil også få sparring af håndboldspilleren Michael V. Knudsen, der fungerer som rådgiver og vejleder på nogle af vores kurser.


jem & fix A/S, 23. juli
Danica PensionSalgschef med ledererfaring og pensionskendskab, Danica Pension

Danica Pension

Er du parat til at gå forrest og bidrage aktivt til udviklingen af Danica Pensions erhvervssalg i Jylland og på Fyn? Du er en synlig og handlingsorienteret salgsleder, der evner at inspirere dine medarbejdere, så den enkelte yder sit bedste. Din entusiasme smitter naturligt af, og du bruger i høj grad dine formidlings- og lytteevner til at sikre, at viden og best practice bliver delt i teamet.

Sammen med de to øvrige salgschefer, som er tilknyttet regionen, sikrer du, at Danica Pensions overordnede strategier følges, gennem synlighed og et udviklet salgslederskab.

Du er forhandlingsvant og en stærk salgsleder for dit team. Du balancerer de forskellige indsatsområder med nærvær og pondus, både over for dit team og dine samarbejdspartnere – og du er fokuseret på at skabe loyale relationer.


Danica Pension, 22. juli
BuffetKok / køkkenmedhjælper søges

Buffet, Aalborg

Buffet er en dejlig restaurant centralt i Aalborg, og lige midt i Jomfru Ane Gade hvor vi sætter en stor ære i at servere lækker velsmagende mad.

Hos Buffet går vi meget op i, at de varer vi bruger i vores køkken er af den bedste kvalitet og på vores buffet forsøger vi – så vidt muligt – at anvende sæsonens råvarer.

Vi søger en kok/køkkenmedhjælper til restaurant buffet beliggende i Jomfru Ane Gade.

Du skal være fleksibel, stabil, frisk, glad, ansvarsbevidst og kunne håndtere stressede situationer.


Jobindex, 21. juli
Wunderwear
Fordi… du brænder for at sælge eksklusivt lingeri!

Wunderwear, Aalborg

Går du og drømmer om et job, hvor du får mulighed for at arbejde med mode og lækkert lingeri? Så er du muligvis Wunderwears kommende Supersælger!

Wunderwear søger lige nu en initiativrig Salgselev til vores succesrige butik i Aalborg Storcenter. Som elev hos os kan du se frem til gode muligheder for personlig og karrieremæssig udvikling. Du vil som elev indgå i et dynamisk team, hvor professionel service og godt humør er en vigtig del af hverdagen.

Som elev kommer du ikke til at hænge bag disken. Du vil igennem din uddannelse få lov til at prøve kræfter med en lang række opgaver inden for salg og service samt grundlæggende butiksdrift og vedligeholdelse.


Jobindex, 21. juli
ALDIFilialledere

ALDI

Ryk ind i toppen af ledelsen for et ALDI Marked. Du har ansvaret for den daglige drift. Du leder og motiverer dit team, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel som f.eks. HHX eller HTX og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Måske har du i et andet erhverv vist lederevner og organisationstalent, hvilket gør dig egnet til denne stilling. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart.


ALDI, 21. juli
Sanistål A/SSanistål søger Ekstern VVS sælger til Region Nord

Sanistål A/S

Har du erfaring med salg til VVS branchen og lyst til et selvstændigt og udfordrende job, så er det dig vi har brug for.

Vi søger en engageret ny kollega, der har lyst til at drive og optimere udviklingen i distriktet. Du skal have fokus på proaktivt og målrettet salg til såvel eksisterende som nye og kommende kunder, og derigennem styrke og udbygge salget af Saniståls produkter og serviceydelser til de professionelle kunder i distriktet. Som en del af det kompetente eksterne salgsteam i Region Nord, får du ansvaret for din egen kundeportefølje, og du vil referere til den regionale Salgschef.

Det er et krav, at du har en baggrund inden for VVS branchen, herunder produktkendskab, og helst dokumenteret salgserfaring med B2B salg i byggebranchen. Erfaring fra en større salgsorganisation er en fordel, men ikke et krav.


Sanistål A/S, 21. juli
Danske BankInvesteringsrådgiver - start som erfaren eller aspirant, Personal Banking

Danske Bank, Aalborg

Prøv kræfter med livet som investeringsrådgiver i Private Banking Aalborg. Det er ikke afgørende, om du allerede er investeringsrådgiver eller ej, så længe du har stærkt kundefokus og solid rådgivningserfaring. Din læringskurve bliver stejl, men fordi du både har ambitioner og evner, kommer du i mål.

Som investeringsrådgiver overtager du en eksisterende portefølje af kunder med pasningsprodukter inden for investeringsområdet og sparringspartneraftale, hvilket betyder fokus på flow og markedsmuligheder. Din vigtigste opgave er at vedligeholde og udvikle porteføljen – og du tiltrækker også nye kunder ved at opbygge tætte relationer og møde dem i øjenhøjde. Det betyder, at du ikke alene skal levere rådgivning i topklasse – du skal også formå at skabe et tillidsforhold på det mere personlige plan.


Danske Bank, 21. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 369 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |19|Næste »

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.