1 til 20 af 425 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |22|Næste »
KMD A/SBusiness Manager til strategisk vækstområde i KMD Ministerier & Styrelser (Uddannelse) - Ballerup

KMD A/S, Ballerup

Trives du med at drive forretning og tænke i nye forretningsmuligheder? Har du lyst og potentiale til at vokse med området og blive ansvarlig Head of Department for området indenfor en kortere tidsperiode?

Er du på forkant med morgendagens løsninger indenfor uddannelsesområdet? Så kan denne udfordrende karrierestilling måske være dit næste job!

Dine primære arbejdsopgaver:

 • At medvirke til at udvikle og eksekvere forretningsplan og strategi
 • Budgettering og styring af omsætning, omkostninger og øvrige KPI’ere
 • Løbende intern og ekstern skriftlig og mundlig rapportering
KMD A/S

KMD A/S, 31. august
DECO GROUP ASSupersælgende gardinmontør søges

DECO GROUP AS

Du kommer til at indgå i serviceteamet, der varetager alle onsite-services. Herunder gardinbussalg og montagebesøg, markisemontering og service.

Stillingen stiller store krav til dit kundeservicegen. Servicen sælger produktet og vi afviger ikke fra at være den bedste service- og salgsorganisation i branchen.

Vi søger salgsmontører i flere regioner i Danmark, men primært på Sjælland (Københavnsområdet) vil vi gerne finde nye kollegaer snarest.

Stillingen kan tiltrædes omgående og der vil for den rette person være udviklingsmuligheder i virksomheden.


DECO GROUP AS, 31. august
Jobindex Kurser
Cisco Certified Network Associate(CCNA) (start 28. sept.)

Jobindex Kurser

Bemærk at både kursus, eksamen samt korrespondance med din mentor foregår på engelsk.

Brug de seks uger på at blive Cisco Certified Network Associate med CCNA certificering, hvilket gør dig i stand til at bestride jobs som netværkstekniker, netværksadministrator, samt varetage visse specialist- og konsulentjobs.

Jobindex Kurser

Jobindex Kurser, 31. august
People & Performance A/SVP supply chain & manufacturing

People & Performance A/S søger for kunde i Aarhus og Aalborg

Er produktionsstyring- og ledelse din kernekompetence, og har du vist resultater gennem inspirerende ledelsesstil og høj eksekveringskraft? Kan du udvikle OG eksekvere en strategisk og operationel procesoptimering gennem hele værdikæden lige fra ordren kommer i hus over indkøb, planlægning, kvalitet og produktion til logistik og forsendelse til internationale kunder? Så er du den person, vi leder efter!

Du får reference til den administrerende direktør og bliver medlem af ledergruppen. Du indtager en strategisk nøgleposition, med ansvar for den samlede værdikæde og ledelse af dygtige ledere i din organisation. Du får samlet ansvar for over 100 medarbejdere, som du driver i samme retning gennem synlig og motiverede ledelse.


Jobindex, 31. august
Hartmanns A/SAutomekanikere søges til vikariater i hele landet

Hartmanns A/S søger for kunder

For vores kunder - der er beliggende i hele landet - søger vi pt. automekanikere og dækmontører til længerevarende vikariater. Virksomhederne kan være alt fra små lokale værksteder, til store landsdækkende kæder. Vikariaterne kan være alt fra 4-5 uger til flere måneder - evt. med henblik på fastansættelse.

Arbejdsopgaverne er meget varierede, og du laver alt fra reparation til vedligeholdelse. Du skal være indstillet på at give en hånd med alle opgaver. Det kan være:

 • Fejlfinding
 • Reparation og vedligehold
 • Dækmontering
 • Ad hoc-opgaver

Jobindex, 31. august
Bladt Industries A/S
Marketingassistent - barselsvikariat

Bladt Industries A/S, Aalborg

Trives du med udfordringer og et job i høj fart, hvor to dage sjældent er ens? Så kan du være netop den person, vi er ude efter til et barselsvikariat i vores marketingafdeling.

Der er mange opgaver at tage fat på, og nye ideer genererer nye opgaver. Dine arbejdsopgaver består af udarbejdelse af direct mails, oversættelser, korrekturlæsning og tryksager, opdatering af websites, samt fotografering, online markedsføring, messeplanlægning, søgning af udbud samt vedligeholdelse af diverse databaser og meget, meget mere. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Mange af dine opgaver kræver, at du har styr på InDesign og Photoshop, og at du kan se vigtigheden i de små detaljer samtidig med, at det store billede er intakt.


Bladt Industries A/S, 31. august
Shine OriginalVI SØGER DYGTIG DESIGNER

Shine Original, Aalborg

Som vores nye designer skal du bidrage til at udvikle 6 årlige kollektioner på et højt kommercielt og modemæssigt niveau. Du bliver medansvarlig for at holde den stilmæssige røde tråd, samt tilsikre at kollektionerne understøtter brandets DNA og core values.

I stillingen skal du primært varetage opgaver som:

 • Design og udvikling af nye styles
 • Nytænkning og optimering af koncept og varegrupper

Det forventes at du deltager på inspirationsrejser, primært til europæiske storbyer.

DU TILBYDES:

 • Stort ansvar med frihed
 • En virksomhed i vækst
 • En stilling i et ungt og dynamisk miljø, - med gode udviklings muligheder

Jobindex, 31. august
Arla Foods
Mejeritrainee

Arla Foods

Vidste du, at danske mejerister ligger klart i top inden for deres felt? Som mejeritrainee i Arla arbejder du i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din dagligdag. Kickstart din karriere i en global og bæredygtig virksomhed, der bringer sundhed og inspiration ud i verden på naturlig vis, og vær med til at skabe fremtidens mejeri sammen med os.

Dit uddannelsesforløb varer 3 år, og du får løn fra første dag. Din elevtid vil veksle mellem skoleophold på Kold College i Odense og praktik på mindst to af Arlas over 20 mejerier i Danmark. På Kold College bliver du en del af et team og får venskaber, oplevelser og læring for livet. I praktikken bliver du en del af holdet i en strømlinet produktion, hvor Lean og optimeringsprojekter samt introduktion af nye produkter er en del af hverdagen. Det er også her, at du kommer i nærkontakt med produkterne og får næse for kvaliteten.

Arla Foods

Arla Foods, 31. august
Tøjeksperten A/SStaff Planner

Tøjeksperten A/S, Aalborg

Kan du håndtere arbejdsplaner, regne ressourcer ud og samtidig holde fokus når du skal jonglere med tal og budgetter? - Så er du måske vores nye kollega!

Du får ansvar for at optimere vores brug af medarbejdertimer i kædens egne 60 butikker og du planlægger overordnet alle medarbejderskift i forhold til behov ud fra forventet kundeflow og salgsbudgetter.

Som Staff Planner er du en del af kædens driftafdeling og bidrager sammen med vores resterende detailafdeling til at effektivisere og udvikle værktøjer på bemandingsområdet.

Vi tilbyder gode muligheder for at bidrage til en bedre hverdag for dig og dine kolleger og vores kunder i Tøjekspertens butikker.


Jobindex, 31. august
MILK Copenhagen
Fritidskonsulent indenfor børnetøj

MILK Copenhagen

Er du vild med børnetøj og mode, så har du nu chancen for at blive ambassadør for et af Danmarks mest fashionable og succesfulde børnetøjsfirmaer indenfor homeshopping-salg. Vil du gøre din fritid mere sjov og spændende og tjene ekstra penge, så er du måske vores nye konsulent.

Hvem er du?

 • Du elsker at netværke, har børn, og dermed daglig kontakt til familier med børn i vores målgruppe 2-14 år.
 • Du er en smilende, tillidsvækkende og åben person, og du glæder dig over at vejlede og inspirere andre.
 • Du er initiativrig, og evner at se alle mulighederne frem for begrænsningerne.
 • Du arbejder målrettet og passioneret med de ting, du engagerer dig i.

Som MILK COPENHAGEN konsulent får du et meget fleksibelt job, hvor du selv tilrettelægger din tid. Din fornemmeste opgave består i at præsentere vores 2 årlige kollektioner, som sælges via homeshopping- og Åbent hus-events i dit lokalområde.


MILK Copenhagen, 31. august
BDO
Revisortrainees med ansættelse 1. september 2016

BDO

Bliv fremtidens revisor gennem BDO’s talentudvikling

Mod, viljestyrke og ambitioner driver dig - måske er det dig, der om kort tid er i centrum for BDO’s 360° talentudvikling?

Gennem et trainee-forløb hos os er vejen til en spændende karriere med masser af muligheder, udvikling og styrkelse af dit talent åben. Vi tilbyder dig en spændene og lærerig traineetid, hvor du sammen med resten af traineeholdet, og dine 1100 øvrige kolleger her i Danmark, vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Du kommer til at arbejde med revision, regnskab, skat og rådgivning af virksomheder. I BDO arbejder du med hele paletten af opgaver i dit møde med kunderne, og du får en stor kontaktflade til forskellige kundetyper, samt et stort indblik i dansk erhvervsliv.

BDO

BDO, 31. august
Comentor A/SLeverandør- og kontraktchef

Comentor A/S søger for Nordjyllands Trafikselskab i Aalborg

Med evne til at skabe udviklende og succesfulde partnerskaber

Da NT’s nuværende chef for afdelingen har valgt en ny retning i sin karriere, søger NT en leverandør- og kontraktchef, der skal have ansvaret for indkøb og styring af kontrakter for knap kr. 1 mia. om året samt alle interne og kundevendte it-systemer. Leverandør- og kontraktchefens dagligdag er præget af tætte relationer til alle afdelinger, chefer og direktionen internt.

Du vil indgå i NT’s ledelsesgruppe og referere til den ene underdirektør. Målorienteret ledelse og relationer i øjenhøjde NT bliver hver dag bedømt på kvalitets- og serviceniveauet – hvorfor du som leverandør- og kontraktchef bliver ansvarlig for at sikre en stærk kollektiv trafik i samarbejde med leverandører, partnere og medarbejdere.


Comentor A/S, 31. august
Promoters A/S
Er du vores nye promoter?

Promoters A/S

Vi søger promotere i hele Danmark!

Promoters A/S

Er du udadvendt og god til at tale med mange forskellige mennesker? Elsker du, når ingen dage er ens? Har du glimt i øjet og lyst til et udfordrende, selvstændigt og suverænt godt fritidsjob? Så lyder du som vores kommende promoter.

Hos Promoters får du mulighed for at præsentere og sælge både budskaber, brands og produkter, og du er derfor en vigtig medspiller for vores kunders succes. I promoter-rollen er du ambassadør for kunden og skal være en levende reklame for deres produkt og sikre forbrugeren en god oplevelse.

Promoters A/S

Jobindex, 30. august
Cryos International – Denmark ApSBliv sæddonor i Danmarks største sædbank

Cryos International – Denmark ApS

Vi søger fysisk og psykisk normale, sunde mænd af alle racer og nationaliteter. Du kan vælge mellem at blive anonym eller ikke-anonym donor. Alder 18-45 år. Ikke-anonyme under 25 år kun efter særlig lægegodkendelse.

Donorsæd anvendes til fertilitetsbehandling af barnløse i Danmark som i udlandet..

Afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Odense.


Cryos International – Denmark ApS, 30. august
JobindexSalgstrainee – butik og kørende salg

Jobindex søger for Würth Danmark A/S i Aarhus, Herning og Aalborg

Vil du arbejde med salg, og kunne du tænke dig en afvekslende hverdag, hvor du deler din arbejdsuge ligeligt mellem butiksarbejde og kundebesøg? Så kom og få en stærk salgsuddannelse i en international virksomhed med et stærkt brand.

Würth Danmark A/S

Din karriere hos os begynder med en grundig introduktion til vores forretning og produkter, og jobbet vil udvikle dig inden for alle genrer af salg. Det kan vi love, fordi du kommer til at arbejde både i butik, på telefon, via e-shop, med rådgivning, kunderelationer og løsningssalg.

Derudover får du sideløbende undervisning, så dit talent kan vokse yderligere. Som salgstrainee hos Würth får du en fast grundløn samt provision.

Jobindex

Jobindex, 29. august
Ovethi Dansk Dækservice A/SKvalitetsbevidste dækmontører

Ovethi Dansk Dækservice A/S

 • Har du erfaring med dækmontage, og vil du have et job med stor frihed, hvor du yder service af høj kvalitet til en lang række kunder?
 • Vil du opdateres på alt inden for dæk, så du er med helt fremme og arbejde med branchens nyeste og mest moderne udstyr?

Som dækmontør møder du hver morgen ind hos din afdeling bestående af 2-7 kollegaer, hvor der er højt til loftet og god stemning. Herfra skal du kunne køre ud i servicevogn og yde assistance til kunder med personvogne, varevogne, 4x4, lastbiler og landbrugsmaskiner samt til kunder inden for industrien. Når du ikke er ude hos kunder, bruger du din tid på værkstedet, hvor du beskæftiger dig udelukkende med dæk og fælge - altid med fokus på sikkerhed, service og høj kvalitet.


Jobindex, 29. august
Konsulenthuset ballisager a/sVirksomhedskonsulent/Karriererådgiver til vores Nordjyske afdelinger

Konsulenthuset ballisager a/s, Thisted, Brønderslev, Aars og Aalborg

Vi ønsker at styrke vores indsats yderligere, derfor søger vi en eller flere nye kollegaer til vores nordjyske afdelinger i Thisted, Brønderslev, Aars og Aalborg.

Er du en ny kollega? Det er du måske, hvis du kan svare et rungende ja til de fleste af følgende spørgsmål:

 • Har du erfaring med karriererådgivning på beskæftigelsesområdet?
 • Har du erfaring med at arbejde opsøgende i fht. virksomheder?
 • Har du et stort virksomhedsnetværk?

Hos ballisager praktiserer vi en konkret og meget virksomhedsorienteret karriererådgivning. Jobsøgere hos ballisager skal ikke blot have gode råd – de skal have fordel af vores store virksomhedsnetværk.


Jobindex, 28. august
JKSDygtig håndværker med æstetisk sans

JKS søger for KUNSTEN i Aalborg

For KUNSTEN søger JKS en kvalitetsbevidst og selvstændig tømrer til en nyoprettet stilling i en organisation i udvikling.

For succesfuldt at kunne bestride stillingen forventes det, at du har god forståelse for de faglige og tekniske krav til håndtering af kulturarvs genstande. Du vil indgå i et team, hvor du refererer til museumsforvalteren med daglig kontakt til resten af organisationen på såvel UTZON Center som KUNSTEN.

Dine primære arbejdsområder vil være opbygning af udstillinger og vedligeholdelse af museets bygninger såvel indvendigt som udvendigt. Derudover vil øvrige arbejdsopgaver blandt andet være

 • Bistå ved håndtering af kunstværker
 • Opsyn med tekniske anlæg
 • Vedligeholdelse og rengøring af skulpturer

JKS, 28. august
NIRASBrandingeniør - Jylland

NIRAS, Aarhus eller Aalborg

Vi har travlt med mange spændende projekter i Jylland og søger derfor en brandrådgiver til NIRAS Safetys brandgruppe i Jylland.

Du vil arbejde som fagspecialist for brand på projekterne, hvor du vil have direkte kunde- og myndighedskontakt ved fastlæggelse og/eller vurdering og dokumentation af brandtekniske løsninger. Opgaverne vil primært være at brandsikre i henhold til Bygningsreglementet - både detail- og funktionsbaseret brandsikring.

Du bliver en del af teamet NIRAS Safety, som består af 14 brand- og sikringsspecialister. Vi er en af landets største udbydere af brandteknisk rådgivning og har mange spændende referencer som f.eks. DR Byen, Skuespilhuset i København, Musikkens Hus i Aalborg, AroS Kunstmuseum i Aarhus, Jyske Bank Boxen i Herning og mere end 20 butikscentre i hele landet.


NIRAS, 28. august
Bravida Danmark A/SBeregner og i mindre grad projektleder til ventilation

Bravida Danmark A/S, Aalborg

Kan du bevare overblikket og holde fokus på opgaverne i travle situationer? Brænder du for at sætte dit eget præg på dine arbejdsopgaver? Har du erfaring med beregning og udarbejdelse af tilbud? Så er du måske vores nye beregner til ventilationsafdelingen i Aalborg.

I kraft af den stigende efterspørgsel og øgede aktivitet søger vi en dygtig beregner/projektleder, der vil indgå i vores kompetente team i ventilationsafdelingen i Aalborg. Det bliver dit ansvar at sikre hurtig og præcis tilbudskalkulation og du vil sætte et væsentligt præg på afdelingen og den videre vækst.

Med reference til afdelingschefen bliver dine opgaver:

 • Kalkulation og beregning af ventilationsopgaver i fag, teknik, hoved- og/eller totalentrepriser.
 • Indhentning af tilbud fra leverandører og underentreprenører.
 • Deltagelse i besigtigelser og møde hos rådgivere/bygherre.

Bravida Danmark A/S, 28. august
Annonce:
Du kan også finde arbejdsglæden!
Vi hjælper dig godt på vej
1 til 20 af 425 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |22|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.