1 til 20 af 331 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |17|Næste »

Dine valg

 • FjernAalborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Atlas Copco Kompressorteknik A/SServicechef

Atlas Copco Kompressorteknik A/S

Er du en person, der kan lide udfordringer? Og har du en løsningsorienteret positiv tilgang til opgaverne? Og har du derudover masser af drive og en naturlig prioritering af både gode kunderelationer samt af dygtige og tilfredse medarbejdere? Så har vi en inspirerende udfordring til dig. Kom og bliv en del af vores team af dygtige medarbejdere med høje mål, gode kunderelationer og en succesfuld tilgang til servicearbejde.

Dine vigtigste opgaver bliver at:

 • Lede et team af 17 serviceteknikere
 • Opretholde og udvikle gode relationer med vores kunder
 • Sikre et sikkert arbejdsmiljø samt deltage aktivt i arbejdsmiljøarbejdet

Atlas Copco Kompressorteknik A/S, 21. august
Sabroe SelectionHJM Recycling søger en ny kollega til kørsel i Jylland

Sabroe Selection søger for kunde

Vil du være en del af en proaktiv virksomhed med afvekslende opgaver?

HJM Recycling er en dynamisk virksomhed, hvor transporten er nøglen i hverdagen. Vi er i en branche som er præget af udvikling og forandring, som chauffør for os vil du aldrig opleve dage der er ens.

Dine arbejdsopgaver og ruter, vil være utroligt varierende. Du vil komme til at levere, afhente og transportere værdier for firmaet og vore kunder beliggende primært i Jylland, dele af Nordtyskland og på Fyn, så et liv på landevejen skal ligge i din DNA.

Vi forventer, at du som ansat hos os kan efterleve uddelegerede instrukser og følge hertil kommende procedurer.


Jobindex, 21. august
Riwal Danmark A/SUdekørende sælger

Riwal Danmark A/S

Riwal Danmark A/S er landet største liftudlejer. Vi har travlt, og derfor søger vi forstærkning til vores salgsteam i Nordjylland.

Vi søger en frisk person med en god team-spirit, der har lyst til at arbejde med udlejning af lifte og teleskoplæssere. Branchekendskab er ikke et must, da vi vil sørge for, at du bliver oplært i vores produktsortiment.

Vi tilbyder dig et selvstændigt job og en afvekslende hverdag med stabile arbejdsforhold i et firma i rivende udvikling. Vi har gode sociale forhold, og du vil blive en del af et stærkt produktbevidst team, hvor alle arbejder for hinanden, og hvor vi sætter fokus på kunderne. Et spændende job med løn, som modsvarer dine kvalifikationer, sundhedsforsikring og pensionsordning.


Jobindex, 21. august
D4TEC ApSIT Arkitekt / Projektleder

D4TEC ApS, Esbjerg eller Aalborg

Vi er på udkig efter en datalog eller softwareingeniør med erfaring inden for professionel udvikling af software og relevante teknologier og platforme (SOA, Web services, UIMA, ...), ”big data” behandling, skalerbare flersprogede fuldtekst søgemaskiner.

Vi forventer at du kan og tager ansvar for udvikling af vores koncepter fra idé fasen, med dialog med brugere internationalt til afklaring af arkitektur, både på projektleder- og udvikler niveau.

Du får opbakning til idé og strategiudvikling af yderst kompetente kolleger.

Med bagrund i videnskabelige teknologier udvikler vi intelligente søge- og overvågningsteknologier, hvor store datamængder skaber behovet for hurtig og pålidelig analyse som beslutningsgrundlag. Anvendelsesområderne omfatter efterretning og sikkerhed for borgerne, sundhedsvæsen, energi og transport.


Jobindex, 21. august
D4TEC ApSSoftwareudvikler

D4TEC ApS, Esbjerg eller Aalborg

Vi er på udkig efter en datamatiker, bachelor, datalog eller softwareingeniør gerne med erfaring inden for professionel udvikling af software og relevante teknologier og platforme, ”big data” behandling og skalerbare flersprogede fuldtekst søgemaskiner.

Vi forventer at du kan og tager ansvar for udvikling af vores koncepter fra idé fasen, med dialog med brugere internationalt til afklaring af arkitektur på udviklerniveau og gerne som projektleder. Du får opbakning til idé og strategiudvikling af yderst kompetente kolleger. Noget rejseaktivitet må påregnes.


Jobindex, 21. august
SILVAN KædenEr du den salgsorienterede afdelingschef, vi mangler til vores nye byggemarked i Aalborg?

SILVAN Kæden, Aalborg

I SILVAN ønsker vi chefer som både er dygtige ledere og sælgere, og vi søger lige nu efter en til vores byggemarked i Aalborg.

Du skal stå i spidsen for dit eget team, som vi giver dig ansvaret for. Dit team tager selv ansvaret for opgaver, salg, kundeservice og Silvans fortsatte udvikling!

Lige så enkelt som spændende bliver det dit ansvar at drive teamet i SILVAN til fortsat succes. Du skal nemlig motivere og inspirere gennem salgscoaching og delegering, så alle medarbejdere har fokus på salg og excellent kundeservice.

SILVAN Kæden

Jobindex, 21. august
Gjensidige Forsikring
Vi søger stærke privatassurandører til Jylland

Gjensidige Forsikring

Vi søger privatassurandører til Jylland, der har lysten og engagementet til at sælge forsikring.

Du kommer hovedsageligt til at arbejde med vores brand Nykredit Forsikring. Du skal sælge privatforsikringer via kundebesøg, foretage personlig kundebetjening og foretage telefonsalg. Du skal ligeledes sikre, at der følges op på de henvisninger, som Nykredits medarbejdere får i hus. Du kommer til at arbejde hjemmefra og have din gang på Nykredit centrene et par gange om ugen.

Vi tilbyder dig en spændende dagligdag hvor du kan forvente masser af udfordringer krydret med muligheder. Vi sætter en ære i, at kunden får en god oplevelse hver gang, Vi tager ansvar og holder fokus på en god og positiv måde i en travl hverdag.

Gjensidige Forsikring

Gjensidige Forsikring, 21. august
Nordjyllands bedste sælger!

IKEA, Aalborg

Vis os, hvordan du vil gøre det.

Brænder du for salg, og ligger det naturligt til dig, at give kundeoplevelser som der tales om ude i byen? Motiveres du af en hektisk hverdag med masser af kunder omkring dig? Så er det måske dig vi leder efter.

Du bliver tilbudt et spædende og udfordrende job, hvor vi involverer dig i beslutninger og i et unikt arbejdsmiljø. Du bliver en del af en global virksomhed, der er drevet igennem levende og aktive værdier som danner rammerne for vores hverdag. IKEA tror på at når vi udvikler vores medarbejdere, udvikler vi vores forretning.

IKEA er i en konstant forandringsproces, hvor vi forventer at vi også laver fejl undervejs. IKEA vil gerne være til for de mange mennesker og har mange forskellige og spændende karrieremuligheder i ind- og udland.

IKEA

IKEA, 21. august
LR Krog
Konsulenter, sælgere og ambassadører med lederpotentiale til virksomhed i rivende udvikling

LR Krog

Hos LR KROG har vi travlt med at udvide vores forretning, derfor søger vi nye kollegaer i hele Danmark til vores energiske og ambitiøse team. Vi har en klar mission om at blive Danmarks bedste inden for en af de hurtigst voksende distributionsformer – direkte salg – det er derfor et krav, at du er seriøs, autentisk og viljefast.

Hvad tilbyder vi:

 • En enestående distributionsform i rivende udvikling
 • Du bestemmer selv tid og indsats og med udgangspunkt fra din bopæl
 • Udfordrende personlige muligheder i et dynamisk miljø
 • Gode kollegaer i en uformel autentisk omgangstone
 • Et seriøst kompetence udviklingsprogram, salgstræning og lederuddannelse

Jobindex, 21. august
K2 Search ApSCustomer Technical Sales Representative – Liquid Inks, Denmark & Southern Sweden

K2 Search ApS recruiting on behalf of Sun Chemical A/S in Denmark & Southern Sweden

For the very important responsibility of supporting our customers in Denmark and Southern Sweden, we are looking for a Customer Technical Sales (CTS) Representative to join the strong Nordic Liquid Inks team and work closely together with the Sales organisation in the region.

The role and responsibility of the CTS Representative will be to give technical support and advice to the Liquid Inks customers on the application and use of Sun Chemical’s Liquid Ink products. This also includes co-operating closely with customers on preventive measures and providing recommendations for improved production based on a technical and not least business insight and understanding.

K2 Search ApS

Jobindex, 20. august
IMC Business Consulting A/SSælger med teknisk indsigt til vejene i Jylland og Fyn

IMC Business Consulting A/S søger for Masytec A/S

Masytec A/S er et 100 % danskejet selskab, der har agenturer fra verdens førende producenter inden for centralsmøring til ethvert formål. Masytec installerer komplette systemer hos virksomhedens kunder både i Danmark og udlandet.

Kunderne er primært forhandlere, men besøg hos diverse maskinstationer, grusgrave, landmænd og entreprenører bliver også en stor del af din arbejdsdag. Du har din primære arbejdsgang ude hos kunder og potentielle kunder og får rig mulighed for at tænke kreativt og finde nye steder, hvor produktet kan sælges.

Når du ikke er hos kunderne vil din base være på hjemmekontoret og af og til på kontoret i København. Her vil arbejdsopgaverne bestå af opfølgning på opgaver, telefonisk service og rådgivning samt udarbejdelse af tilbud.


Jobindex, 20. august
Incover ApSStruktureret lagermedarbejder (30-35 timer)

Incover ApS, Aalborg

inCover søger nu en engageret lagermedarbejder til at håndtere vores lager for inCover.

Den rette kandidat brænder for at gøre en ekstra indsats samt at give den en ekstra skalle for at fuldføre dagens gøremål. Vi forventer, at du har et åbent sind og er en livsglad person. Du skal kunne arbejde hurtigt og effektivt.

Vi forventer, at du fra dag 1 kan:

 • Arbejde struktureret og effektivt.
 • Betjene PC/MAC.

Vi tilbyder den rette kandidat en spændende stilling med et stort ansvarsområde.

Læs mere om jobbet her.


Incover ApS, 20. august
Incover ApSStruktureret kundeservicemedarbejder (20-25 timer)

Incover ApS, Aalborg

inCover søger nu en veltalende og engageret kundeservicemedarbejder til at håndtere vores support for inCover.

Den rette kandidat brænder for at gøre en ekstra indsats samt give vores kunder den bedste oplevelse. Vi forventer, at du har et åbent sind og er en livsglad person. Dit skønne væsen skal skinne igennem på support-telefonen samt e-mail.

Vi forventer, at du fra dag 1 kan:

 • Arbejde med e-mailsupport samt vores telefonsupport.
 • Arbejde på MAC

Vi tilbyder den rette kandidat en spændende stilling med et stort ansvarsområde.

Læs mere om jobbet her.


Incover ApS, 20. august
Matas A/SButikschef til Vejgaard Torv i Aalborg

Matas A/S

Vi søger en engageret og dynamisk butikschef til vores butik på Vejgaard Torv i Aalborg.

Butikschefens hovedopgave er at forestå den daglige ledelse af butikken, herunder at sikre, at butikkens kunder oplever en flot butik med dygtige og motiverede medarbejderne.

Butikschefen skal med reference til områdets distriktschef sikre butikkens daglige drift og udvikling, med stor vægt lagt på salgsudvikling samt planlægning af salgsaktiviteter. Vi søger en butikschef, som går forrest og motiverer, træner og coacher sine kolleger.


Matas A/S, 20. august
Alfa Laval Aalborg A/SSagsbehandler til Order Execution, Master Data

Alfa Laval Aalborg A/S

Ønsker du at udvikle dine professionelle og personlige kompetencer? Ønsker du at være en del af verdens førende leverandør af marinekelder? Hvis ja, så har Alfa Laval Aalborg et spændende job som sagsbehandler til Order Execution, Master Data.

Med jobbet som sagsbehandler i Ordre Dokumentation, vil dit arbejde bestå i at lave forskellig kundedokumentation, primært Approval-, Working- og Instruktionsmanual.

Dine opgaver og udfordringer

 • Deltage i opstartsmøde, for de forskellige ordrer.
 • Koordinering af ordredokumentation mellem kedel-, brænder- og kontrolafdelingerne samt projektlederne og System Engineering.
 • Udarbejdelse af Approval-, Working- og Instruktionsmanualer i henhold til leveringsomfang i pågældende ordrer.
Alfa Laval Aalborg A/S

Jobindex, 20. august
MILK CopenhagenFritidskonsulent indenfor børnetøj

MILK Copenhagen

Er du vild med børnetøj og mode, så har du nu chancen for at blive ambassadør for et af Danmarks mest fashionable og succesfulde børnetøjsfirmaer indenfor homeshopping salg. Vil du gøre din fritid mere sjov og spændende og tjene ekstra penge, så er du måske vores nye konsulent.

Hvem er du?

 • Du elsker at netværke, har du børn, og dermed daglig kontakt til familier med børn i vores målgruppe.
 • Du er en smilende, tillidsvækkende og åben person, og du glæder dig over at vejlede og inspirere andre.
 • Du er initiativrig, og evner at se alle mulighederne frem for begrænsningerne.
 • Du arbejder målrettet og passioneret med de ting du engagerer dig i.

Som MILK COPENHAGEN konsulent får du et meget fleksibelt job, hvor du selv tilrettelægger din tid. Din fornemmeste opgave består i at præsentere vores 2 årlige kollektioner, som sælges via homeshopping- og Åbent hus events i dit lokalområde..


MILK Copenhagen, 20. august
Hudson Global Resources
Engageret sælger til opsøgende salg af leasingløsninger indenfor IT og Teknologi

Hudson Global Resources søger for De Lage Landen

Vores kunde, De Lage Landen, er en af de toneangivende spillere indenfor leasing og finansielle løsninger.

I forbindelse med en øget satsning indenfor IT og Teknologi området søger vi en sælger med lysten og drivet til at drive opsøgende salg. Der vil også være en række kunder, som overdrages til dig, og som du skal vedligeholde og videreudvikle. Du arbejder fra et hjemmekontor (Jylland, Fyn eller Sjælland) eller fra hovedkontoret i Søborg.

Vi forventer, at du har erfaring fra salg af BtB leasing og finansielle ydelser indenfor IT og Teknologi området. Alternativt har du en baggrund fra en bank og salg af IT og Teknologi løsninger, hvor leasing har været en af finansieringsmulighederne.


Hudson Global Resources, 20. august
Professionshøjskolen University College NordjyllandUddannelseskonsulent til act2learn PÆDAGOGIK – dagtilbudsområdet og ICDP

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Har du lyst til at være en del af en efter- og videreuddannelsesafdeling, som er kendetegnet ved at være dialogbaseret med fokus på faglighed og opbygning af faglige netværk.

En afdeling, hvor alle fagområder er kendetegnet ved faglig styrke og stolthed, og hvor kvaliteten i ydelsen er højt prioriteret. En afdeling, som i samarbejde med den pædagogiske praksis sætter dagsordenen for den pædagogiske udvikling gennem uddannelse, forsknings- og udviklingsprojekter samt lokale tiltag.

Vi søger en kompetent og dynamisk uddannelseskonsulent til at varetage det opsøgende arbejde omkring kompetenceudviklingen på dagtilbudsområdet i Region Nordjylland og ICDP i hele landet. Er du faglig dygtig, relationskompetent og fuld af positiv energi, så er det lige dig – vi leder efter.


Professionshøjskolen University College Nordjylland, 20. august
factum2 asErfarne bygningssagkyndige og energikonsulenter

factum2 as

Er du uddannet byggesagkyndig og har bred erfaring inden for branchen? Er du selvkørende og trives med en hverdag, som du selvstændigt tilrettelægger? Kan du svare ja til ovenstående, er du måske den, vi søger!

factum2 søger bygningssagkyndige til hele landet, som skal stå for udarbejdelse af tilstandsrapporter samt energimærker til små og gerne store ejendomme. Har du herudover erfaring med termografi og tæthedsprøvning, vil dette være et plus men ikke et krav. Matcher din person nedenstående kvalifikationer, hører vi derfor gerne fra dig.

Dine ansvarsområder:

 • Du skal selvstændigt stå for udarbejdelse af tilstandsrapporter og energimærkning i et fagligt dynamisk miljø, hvor kvalitet er i højsædet

Jobindex, 20. august
Adecco A/SKundekonsulenter - Stofa A/S, Aalborg

Adecco A/S søger for kunde

Kan du levere en unik kundeoplevelse hvor salg og service er på et højt niveau, hver dag hele dagen?

Vor samarbejdspartner, Stofa A/S i Aalborg, har travlt og vi søger derfor igen hurtigst muligt markedets bedste kundekonsulenter.

Du bliver en del af et velfungerende team hvor salg, service, trivsel og samarbejde er omdrejningspunkter. Det er vigtigt, at du kan skabe en unik kundeoplevelse for alle Stofas kunder samtidig med, at du har stort fokus på salg/mersalg.

Du trives i et miljø med frihed under ansvar. Du kan forvente et miljø, hvori din teamleder løbende vil samarbejde med dig omkring udviklingen af dine kompetencer.

Adecco A/S

Adecco A/S, 20. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Fest For Fyrede Jobindex
1 til 20 af 331 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |17|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.