1 til 20 af 433 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |22|Næste »

Dine valg

 • FjernAalborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Hansen Toft A/SKey Account Manager – Grossist & Detail

Hansen Toft A/S søger for kunde

Med lyst og evne til at skabe ekstraordinære resultater i et dynamisk og konkurrencepræget marked

Med udgangspunkt i et stærkt produkt- og service set-up skal du, i tæt samspil med kompetente og erfarne kolleger, styrke og videreudvikle vores kundes markedsposition i grossist- og detailsegmentet i Danmark.

Du får fokus på større strategiske videresalgskunder, der spænder fra Catering engrosvirksomheder til større detailkæder i bygge- og anlægssegmentet. Dine hovedopgaver bliver dels at øge salget til eksisterende kunder via produkter og services, der matcher den enkelte kundes ønsker og krav. Herudover skal du sikre indsalg til nye kunder, hvor du åbner og udvikler kunden via konkurrencedygtige koncepter, der skaber resultater for kunderne og synliggør potentialet i samarbejdet.


Jobindex, 17. april
Joy Management ApS
Sælgere til SEACRET - En hudpleje butik i Friis Aalborg

Joy Management ApS

Vi søger både mandlige og kvindelige hårdtarbejdende, målrettede og dygtige sælgere til face-to-face salg i vores hudpleje butikker.

Job kvalifikationer

 • Du brænder for salg og er motiveret af at lave resultater.
 • Du kan lide at lave opsøgende salg og er god til at tale med forskellige typer mennesker.
 • Det er en fordel hvis du har erfaring med Network marketing / promotion / salg af hudplejeprodukter.
 • Du taler Dansk og Engelsk. Andre sprog er en fordel.
 • Du er loyal og villig til at forpligte dig i længere tid.
 • Du er smilende og udadvendt og yder den bedste service.

Jobindex, 16. april
2E Group A/SBoligrådgiver

2E Group A/S

Knalddygtig sælger søges til salg af vores nye flotte boliger……

2E Group A/S

Vi søger endnu en dygtig, energisk og selvstændig medarbejder til vores kontor i Aalborg til salg af vores nyopførte boliger i primært Aalborg og Aarhus.

Erfaring med salg og kendskab til boligmarkedet og/eller relevante tilhørende produkter er et krav.


Jobindex, 16. april
TigerTiger på spring – din nye karrierevej

Tiger

Siden den første Tiger-butik åbnede i København i 1995, har der været tryk på, og i dag er der over 300 butikker i 20 lande – og det er kun begyndelsen. Derfor søger vi nu et hold nye talenter som efter et seks måneder langt uddannelsesforløb kan springe ud som vores fremtidige butikschefer i hele landet.

I løbet af et halvt års tid kommer du igennem et personligt udviklende og professionelt målrettet talentprogram der gør dig klar til at tage springet og få nøglen til din egen Tiger-butik.

Forløbet starter med en grundig introduktion til alle de støttefunktioner du som butikschef kan trække på i eksempelvis indkøbsafdeling og lager. Derefter kommer du ud og mærker virkeligheden i tre butikker hvor du skal arbejde side om side med butikschefer der brænder for deres job. Det giver dig praktisk træning i alle de opgaver inden for salg, koncept, drift og ledelse som det kræver at lede en butik.

Tiger

Jobindex, 16. april
TelenorButikschef til vores 2 butikker i Aalborg Storcenter

Telenor

Til vores butikker i Aalborg Storcenter, søger vi DIG! Altså, hvis du har lysten til at indgå i et stærkt team, hvor evnen til at nå ambitiøse salgsmål og god ledelse driver dig. Butikkerne er nogle af de bedst sælgende Telenor Butikker i DK. Du skal skabe et team, som giver kunderne en så fantastisk service, at de ikke kan lade være med at anbefale Telenor til deres venner og familie og som når de opstillede salgsmål.

Som Butikschef bliver dine ansvarsområder:

 • Salgsaktiviteter / salg af bl.a. mobiltelefoner, tilbehør og abonnementer
 • Sikring af egne og butikkens budgetter
 • Medvirke aktivt til at butikken altid fremstår lækker og salgsklar
 • Hjælp og rådgivning omkring abonnementer, produkter, teknologi og brugerflader
 • Udvikling og coaching af dine medarbejdere.

Telenor, 16. april
People & Performance A/SAccount managers til Field Sales

People & Performance A/S søger for ISS Facility Services A/S

Vi søger til ISS fem account managers til Region Nord-, Midt- og Sydjylland samt dele af Sjælland. Så har du ambitioner om at udvide kundeporteføljen, komme med strategiske input til salget og generelt udvikle samarbejdet mellem salg og drift, så er det dig, vi leder efter!

Med reference til salgsdirektøren får du som account manager ansvaret for salg af erhvervsrengørings- og serviceløsninger samt catering til større og mellemstore private og offentlige kunder bl.a. inden for fødevarebranchen. Du får din ’egen region’ og en selvstændig rolle i forhold til at videreudvikle kunderelationer, øge markedsandele og skabe nye vækstområder og omsætning til ISS. Du ser det som en naturlighed overvejende at være hos kunderne for derigennem at etablere relationer, afdække salgsmuligheder og identificere sagte og usagte kundebehov.


People & Performance A/S, 16. april
Nord Gear Danmark A/SEkstern sælger – Jylland/Danmark

Nord Gear Danmark A/S

Mekanisk transmission - Frekvensomformere - Automation

Med reference til salgschefen bliver du en vigtig brik i vores videre udvikling. Vi har i dag en stor og spændende kundeplatform inden for mekanisk transmission, men ønsker at øge fokus og styrke den interne kompetence inden for automationsområdet. Derfor søger vi en sælger, som har en solid indsigt i både mekanik og styring. Din primære rolle er opsøgende salg til maskinbyggere. Sekundært fungerer du som vidensperson, der støtter de øvrige sælgere og har dialogen med de tekniske produktchefer på koncernniveau.

I samarbejde med den øvrige salgsorganisation er du ansvarlig for, at markedspotentialet for automationsprodukter hos både nuværende og potentielle kunder afdækkes og udnyttes. Du planlægger selvstændigt din tid og booker dine egne møder. Du er vant til at arbejde meget selvstændigt og kan selv udarbejde mindre tilbud.


Jobindex, 16. april
Munck Asfalt
Medarbejder til produktion af asfalt

Munck Asfalt, Aalborg

Til vores asfaltfabrik i Aalborg søger vi en procesoperatør / blandemester til styring af den daglige asfaltproduktion (PC-styret blandeproces) i samarbejde med de nuværende medarbejdere.

Dine opgaver

 • Ordremodtagelse fra interne og eksterne kunder
 • Bestilling af varer til produktion
 • Føring af produktionsstatistik
 • Hensigtsmæssig afvikling af dagens asfaltproduktion
 • Bistå med vedligehold og rengøring af anlægget

Jobindex, 16. april
VolkswagenSalgschef til Volkswagen Erhvervsbiler

Volkswagen

Volkswagen Erhvervsbiler søger en løsningsorienteret og initiativrig salgschef, der på et dynamisk og konkurrencepræget marked skal være med til fortsat at udvikle Volkswagen Erhvervsbiler i Danmark.

Du får ansvaret for at sikre maksimalt udbytte af produkter og muligheder i markedet.

Snitfladerne er fabrikken i Hannover og forhandlernettet i Danmark, hvor du sammen med en række dygtige medarbejdere skal sikre at de opstillede mål realiseres.

Vi forventer at du:
 • Har erfaring med B2B salg og salg gennem forhandlere og kan dokumentere gode resultater
 • Har en motiverende og konsekvent lederstil, et godt humør og et højt energiniveau
 • Er en god politiker der kan forhandle på alle niveauer

Volkswagen, 16. april
Matas A/SSalgsassistentelever

Matas A/S

Har du det der skal til… for at give det gode råd?

Er du smilende og imødekommende? Brænder du for at give super god kundeservice og rådgive i et bredt produktsortiment? Stortrives du med masser af kundekontakt? Søger du en elevplads med ansvar, udfordringer og udviklingsmuligheder? Så er materialist uddannelsen måske noget for dig!

Vores super dygtige materialister, der gir’ det gode råd, der gør forskellen, er en væsentlig del af Matas fortsatte succes. Hvis du er ansvarsfuld, engageret og topmotiveret for at lære, vil du som elev hos os hurtigt blive en vigtig del af salgsteamet i butikken.

Når du er uddannet Materialist er du samtidig uddannet butiks/salgsassistent med speciale. Matas har et af Danmarks bedste efteruddannelsesprogrammer, bl.a. vores egen lederuddannelse, så der er mange udviklingsmuligheder, efter du er udlært.


Matas A/S, 16. april
Aalborg Tekniske Gymnasium
Underviser til fagene fysik, kemi og matematik

Aalborg Tekniske Gymnasium

Vi søger dygtige undervisere i fagene fysik, kemi og matematik gerne i kombination med andre fag i den gymnasiale fagrække. Stillingerne er med undervisning på både HTX og EUX uddannelsen og med tiltrædelse 1. juli 2014 eller snarest muligt derefter.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Undervisning i to eller flere fag på en sådan måde, at der tages højde for elevens selvstændighed og personlige udvikling.
 • Planlægning i et tæt teamsamarbejde med gymnasiets øvrige undervisere.

Vi lægger vægt på, at du interesserer dig for flerfagligt samarbejde i teams, projektorganiseret undervisning og pædagogisk udvikling og vil være med til skabe et spændende og udfordrende fagligt miljø for vores ca. 700 elever.


Tech College Aalborg, 15. april
Talent Search ApSBrænder du for kundeservice?

Talent Search ApS søger for kunde i Aalborg

For forsikringsselskab indenfor private skadesforsikringer, søger vi Nordjyllands mest kompetente og servicemindede kundeservicemedarbejdere til afdeling i Aalborg.

Du skal være stemmen der møder kunderne. Det er derfor afgørende, at du er servicemindet, kvik og velformuleret. Du får en spændende arbejdsdag, hvor du dagligt taler med masser af nye mennesker og samtidig er bindeled internt i virksomheden. Du tager imod opkald fra kunder, samarbejdspartnere og andre afdelinger i virksomheden.

Du er en knivskarp servicemindet profil, som både besidder personlig pondus og samtidig har let til smil. Du trives med at have mange bolde i luften, er hurtig på tasterne og skal kunne navigere rundt i virksomhedens systemer, hvor opkald og diverse skal registreres.


Jobindex, 15. april
KMD A/SLønkonsulenter søges - til Aalborg og Herlev

KMD A/S

KMD BPO A/S er et datterselskab til KMD A/S og er en af de største aktører på Business Process Outsourcing markedet (BPO) og varetager bl.a. lønadministration for en lang række større danske virksomheder og kommuner. Vi leverer først og fremmest BPO til kunder, der anvender KMD’s lønsystem Perspektiv.

Vi leverer løn- og personaleadministration til kunder blandt større private virksomheder og i den offentlige sektor. Har du solidt kendskab til løn- og personaleadministration, og kan du samarbejde om fælles mål og prioritere egne mål selvstændigt og professionelt og med stor kvalitet?? Så er det dig, vi leder efter.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte

 • Udarbejdelse af løn for såvel funktionærer som timelønnede.
 • Afstemning til eIndkomst
 • Indhentning af refusionsydelser i forbindelse med barsel, sygdom og fleksjob
KMD A/S

KMD A/S, 15. april
Fibertex Personal CareR&D Engineer

Fibertex Personal Care, Aalborg

Fibertex Personal Care in Aalborg is looking for a new colleague for our R&D team

You will be a part of a dynamic and international organisation with good development opportunities both personally and professionally.

With reference to our R&D director your primary tasks will be:

 • to develop new coatings and additives, in cooperation with our suppliers, which can change the performance of our nonwoven
 • to be responsible for customer development projects in close co-operation with the customer
 • to work closely together with our R&D colleagues both in Denmark and Malaysia on joint Projects

Jobindex, 15. april
Bravida Danmark A/SAnlægsmontør til ventilation, Aalborg

Bravida Danmark A/S

Bravida søger en anlægsmontør til ventilationsafdelingen i Aalborg. Tiltrædelse snarest muligt.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Montage af kanaler og aggregater på større byggepladser

Din profil

 • Ventilationsmontør, VVS-montør eller lign.

Vi tilbyder

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger

Bravida Danmark A/S, 14. april
Amnesty InternationalBliv del af Amnestys Rejsehold!

Amnesty International

Som rejseholdsfacer rejser du rundt i hele landet og hverver medlemmer for Amnesty International. Medlemmernes indflydelse og din indsats vil styrke arbejdet for menneskerettigheder verden over.

Når du starter, vil du komme på et uddannelsesforløb sammen med dine kolleger, hvor I lærer hinanden at kende, og bliver sat ind i Amnestys arbejde.

Emil har været facer i fire år. Han valgte jobbet fordi han kan lide udfordringen i at tale med folk på gaden. Han er god til at fortælle nye mennesker, hvorfor det er vigtigt, at de melder sig ind i Amnesty.


Jobindex, 14. april
RambøllVækstorienteret Afdelingsleder søges til Rambøll inden for Miljøplanlægning

Rambøll, Aalborg

Vi søger en vækstorienteret afdelingsleder til vores afdeling Miljø Planlægning i Aalborg og Herning. Afdelingens rådgivningsydelser omfatter VVM, Miljøvurdering samt Jordforurening, Industrimiljø og Miljøfremmede stoffer i bygninger.

I din rolle som Afdelingsleder vil du få ansvaret for markedsføring af afdelingen, for at udvikle den fagligt og kommercielt, og for at skabe gode netværk via synlighed i markedet. Der er et klart mål at afdelingen skal vokse, herunder i det østjyske område.

Vores kunder er kommuner, private virksomheder, energiselskaber, havne, forsyningsselskaber mfl. En stor del af vores projektportefølje akkvireres i et samarbejde med vores kolleger i Transport, Byggeri og Energi, hvor afdelingen bl.a. deltager i gennemførelsen af de store infrastrukturprojekter.


Rambøll, 14. april
Frode Laursen A/SFERIEAFLØSERE

Frode Laursen A/S

Ferien står for døren, derfor søger vi en række ferieafløsere, med mulighed for senere fastansættelse, til distributionskørsel med trækker/trailer eller forvogn/kærre både dag, aften og nat. Udkørsel fra Vitten, Vejle, Odense, Hørning og Tølløse. Desuden søger vi en række ferieafløsere, igen med mulighed for senere fastansættelse, til krankørsel, med udkørsel fra Doense, Hedehusene, Vamdrup, Aalborg og Randers.

VI TILBYDER

 • Nyt materiel
 • En varierende arbejdsdag
 • Overenskomstmæssig løn til tiden
 • Gode kolleger og personalegoder

Frode Laursen A/S, 14. april
ProfilpartnersKey Account Manager - Nutra/pharma

Profilpartners søger for Naturex

Til salg af markedsledende ingredienser indenfor helsekost, pharma og personal care

Som led i virksomhedens ambitiøse vækststrategi, søger vi en selvmotiverende og dygtig Key Account Manager, som får ansvaret for salget af primært helsekost ingredienser (botaniske ekstrakter) men også en række produkter indenfor Pharma og personal care.

Din målgruppe bliver producenter og direkte kunder indenfor helsekostindustrien beliggende i de nordiske lande og de baltiske lande.

Med reference til den nordiske salgsdirektør, kommer du til at arbejde selvstændigt i denne meget spændende stilling, hvor du hjælper og rådgiver distributører og kunder. Lovgivningen bliver også dit ansvar, da du løbende holder dig ajour med de enkelte landes lovgivninger indenfor området.

Profilpartners

Profilpartners, 14. april
Curia ManagementEl-ingeniør/maskinmester (AL-61.1017.14)

Curia Management søger for klient

Vi søger en El-ingeniør/Maskinmester/Installatør med maritim erfaring, som gerne vil indgå i et projekteringsteam.

Virksomheden er beliggende i Nordjylland og beskæftiger ca. 200 medarbejdere. Virksomheden er leverandør af el-tekniske løsninger til marine og offshore industrien. Ydelserne dækker bl.a. design/engineering, projektledelse, levering af komponenter, installationer, reparationer, service og vedligeholdelse.

Med reference til Sektorchefen inden for Marine, kommer du til at indgå i vores kundes projekteringsteam i forbindelse med design af el-installationer, alarmanlæg, navigationsudstyr, netværk m.m. om bord på skibe.


Jobindex, 14. april

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 433 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |22|Næste »

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.