1 til 20 af 419 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |21|Næste »

Dine valg

 • FjernAalborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Lemvigh-Müller A/S
Start din karriere med et udviklende elevforløb

Lemvigh-Müller A/S

Vil du være blandt den næste generation af talenter hos Danmarks førende teknik- og stålgrossist. Så bliv vores nye salgselev i én af vores mange afdelinger rundt i landet.

”Det bedste ved mit job er, at jeg arbejder på lige fod med de ansatte. Jeg håndterer store beløb, har selvstændigt ansvar og er meget glad for at få lov til at opleve både indkøbs- og salgssiden. Det giver en god forståelse for hele værdikæden,” fortæller handelselev hos Lemvigh-Müller, Kristina Thaulow Pedersen.

Lemvigh-Müller A/S

Læs mere om Kristinas elevforløb i annoncen.


Jobindex, 1. februar
jem & fix A/SHar du lyst til at skabe resultater?

jem & fix A/S

Hos jem & fix investerer vi tid, træning og uddannelse til vores medarbejdere. Din karriere er vigtig, og hos jem & fix vil du opleve, at vi har fokus på dig og din uddannelse. Vi er Danmarks eneste lavpris byggemarked og vores glade og positive medarbejdere er de bedste ambassadører for vores virksomhed. I fællesskab har vi skabt en stor succes i Danmark og Sverige.

Når du vælger vores 2-årige elevuddannelse får du:

 • Viden om teori og praksis og hvordan du kobler det til din hverdag
 • Et job/uddannelsessted tæt på dit hjem, din familie og venner
 • Personlig coach som hjælper og støtter dig igennem hele året
 • Spændende og utraditionel skoleophold i IBC innovationsfabrik
 • Målrettet uddannelse med fokus på dig og dine udviklingsmuligheder
 • Indblik i driften af en detailkæde og tidligt ansvar for egne områder
 • Godt fællesskab med dine kolleger og over 20 elever som du kan netværke med

jem & fix A/S, 31. januar 2015
Scan-ShippingVi har travlt og søger en søfragtsspeditør til vores afdeling i Aalborg

Scan-Shipping

Vi søger en speditør med speciale inden for import og eksporttrafikker samt X-trades til styrkelse af dette forretningsområde. Ligeledes vil erfaring med eksport af fødevare- samt toldprocedurer være at foretrække. Vores nye medarbejder skal kunne arbejde selvstændigt, besidde et godt købmandskab, være serviceminded samt beherske engelsk i både skrift og tale. For den rette vil der være rige muligheder for personlig udvikling.

Vi søger en barselsvikar med tiltrædelse hurtigst muligt og gerne med ovennævnte kvalifikationer. Vikariatet vil være løbende i minimum 6 måneder.


Jobindex, 30. januar
MT Højgaard A/SProjektleder til nybyggeri

MT Højgaard A/S, Aalborg

Som projektleder vil du få et job med mange varierende arbejdsopgaver inden for projektledelse, økonomi, tilbudssætning, planlægning, kvalitetsstyring, sikkerhed og med kontaktflade til kunden. Du vil blive en del af divisionen Byggeri Vest, som beskæftiger sig med byggeprojekter, herunder både bolig- og erhvervsbyggerier, institutions- og skolebyggerier samt renovering.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • at være en del af projektledelsen på byggepladsen, og herunder have et økonomisk, kvalitets- og tidsmæssigt ansvar for gennemførelsen af de enkelte entrepriser
 • koordinering af interne og eksterne rådgivere herunder relevante myndigheder
 • at koordinere og samarbejde med øvrige projektmedarbejdere

Du er uddannet bygningskonstruktør, ingeniør eller tilsvarende, gerne suppleret med en håndværkeruddannelse, og at du har erfaring med ovenstående opgaver og ansvarsområder.


MT Højgaard A/S, 30. januar
HTHHTH Aalborg søger Danmarks dygtigste køkkensælgere

HTH

Har du sans for køkkener og indretning og kan du yde kundeservice i verdensklasse? Så er du måske en af vores nye sælgere!

Som branchens førende indenfor salg af køkkener, har vi brug for branchens bedste sælgere. Sælgere der ved, hvordan man får en aftale i hus og en underskrift ned på papiret. Det er ikke nødvendigt med erfaring fra branchen – det er vigtigere, at du brænder for dit salg, og allerede i dag har succes som sælger.

Vi har markedets bedste introduktionsprogram og sørger for grundig oplæring i produkterne og i køkkenkøbets faser, og vi prioriterer samtidig din personlige udvikling.


Jobindex, 30. januar
De Københavnske EjendomsselskaberStudentermedhjælp til det danske marked inden for ejendomsudvikling

De Københavnske Ejendomsselskaber, Aalborg

Har du lyst til at arbejde med markedsresearch og analyser af kunder og konkurrenter i ejendomsbranchen m.v., så har vi det helt rigtige studenterjob til dig.

Vi tilbyder et selvstændigt & spændende studentermedhjælper job i vores porteføljeafdeling, hvor du virkelig kommer til at skulle omsætte dine kundskaber til brugbart, jordnært og praktisk materiale for porteføljeafdelingens arbejde.

Konkrete opgaver i jobbet:

 • Markedsresearch på det danske marked herunder bearbejdning af befolknings-, bolig-, og udviklingsmæssige samt økonomiske data for de største byer i Danmark. Materialet skal præsenteres som rapport med konklusioner.
 • Konkurrentanalyser som afdækker markedets projektbyggerier omfattende idégrundlag, økonomi, beliggenhed, samarbejdspartnere, arkitektur, efterspørgsel m.v. Primære områder: Aalborg, Aarhus og København.

Jobindex, 30. januar
De Københavnske EjendomsselskaberStudentermedhjælp til det tyske marked inden for ejendomsudvikling

De Københavnske Ejendomsselskaber, Aalborg

Har du lyst til at arbejde med markeds-, produkt- og leverandørresearch samt segmentanalyser på det tyske marked i ejendomsbranchen m.v., så har vi det helt rigtige studenterjob til dig.

Vi tilbyder et selvstændigt & spændende studentermedhjælper job i vores porteføljeafdeling, hvor du virkelig kommer til at skulle omsætte dine kundskaber til brugbart materiale for porteføljeafdelingens arbejde.

Konkrete opgaver i jobbet på det tyske marked:

 • Markedsresearch herunder bearbejdning af befolknings-, bolig-, og udviklingsmæssige samt økonomiske data for de største byer i Tyskland. Materialet skal præsenteres som rapport med konklusioner.
 • Segmentanalyser inden for lejeboligpriser, efterspørgsel, præferencer, trends m.v.

Jobindex, 30. januar
fakta a/sServicemedarbejder, Fakta Hobrovej, Aalborg

fakta a/s

Du bliver en del af en butik med 18 medarbejdere beliggende ved City Syd Skalborg/Aalborg. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives med masser af dynamik og står klar til at hjælpe vores mange kunder, hvor kundeservice og kvalitet er højt prioriteret.

Vi forventer, at du:

 • er under 18 år og har afsluttet 9. klasse
 • kan arbejde ca. 4-10 timer om ugen, primært eftermiddag, aften og weekend
 • er serviceminded, ærlig og ansvarsbevidst

Coop Danmark A/S, 30. januar
SOSU Nord
Uddannelseschef voksen og efteruddannelsesområdet

SOSU Nord, Aalborg

SOSU Nord søger vi en ny kompetent kollega til at være en del af vores lederteam. Så har du drive og gnist, og brænder du for at være leder i et uddannelsesfelt, hvor kompleksiteten er høj, kan det være dig vi søger.

SOSU Nord er én af landets største Social- og Sundhedsskoler med i alt 240 medarbejdere og ca. 12.000 årlige elever/kursister. Vores kerneydelse er at uddanne kompetent og velkvalificeret personale til hele social- og sundhedssektoren og den pædagogiske sektor. Det er vores mission, at SOSU Nord skal være et førende lærings- og kompetencecenter for offentlige og private arbejdspladser og enkeltpersoner.


Jobindex, 30. januar
Alm. BrandPensionskonsulent Privat

Alm. Brand, Aalborg

Pensionskonsulent til det Nordjyske

Har du lyst til at være med på holdet i en koncern der sætter "kunden først" ? Hvis du så samtidig brænder for salg af Liv- & Pension til privatkunden, så er du måske vores nye medarbejder på pensionsområdet.

Om jobbet

 • Du skal rådgive om, samt sælge vores Liv- & Pensionsprodukter, til privatkunder.
 • Du skal evne at formidle din rådgivning på en let og forståelig måde til vores mange privatkunder og mindre erhverv.
 • Du skal i samarbejde med markedschefen iværksætte salgsfremmende foranstaltninger, i form af bl.a. foredrag mm. overfor interessante målgrupper.

Alm. Brand, 30. januar
WishstaffMotiverende sælgere med stort drive søges til Sjælland/Jylland

Wishstaff søger for TDC

Kunne du tænke dig at gå forrest på salgsgulvet og vise hvordan teleprodukter i Elgigantens varehuse skal sælges og vil du arbejde tæt sammen med Elgigantens medarbejdere om at løfte salget og sikre, at kunderne får en verdensklasses kundeoplevelse?

Vi søger to skarpe og top motiveret TDC Ambassadører, der kan tage ansvar, motivere, brænder for at lære fra sig, og som kan gå ind og give viden der hæver niveauet for abonnementssalg på vegne af vores kunde i Elgigantens varehuse.

Som TDC Ambassadør hos os, får du ansvaret for et udvalg af Elgigantens varehuse på Sjælland/Jylland. Din primære opgave er at være ude i varehusene, her er du selv i høj grad den spillende træner på salgsgulvet, hvor du igennem handling viser hvordan det gode salg med kunden i fokus gennemføres.


Jobindex, 30. januar
Miljøministeriet
Naturstyrelsen søger kontorchef til grundvandskortlægning

Miljøministeriet, Aalborg

Vil du være med til at sikre det danske grundvand?

Naturstyrelsen gennemfører i disse år en målrettet grundvandskortlægning for at beskytte områder med særlig drikkevandsinteresse. Kortlægningen udgør det faglige grundlag for mange af kommunernes afgørelser og planer samt regionernes oprydning efter jordforurening.

Der søges en kontorchef, der skal stå for at sikre fremdrift, ensartethed og nytteværdi for kommunerne i det samlede kortlægningsprojekt.


Miljøministeriet, 30. januar
AMU NordjyllandPraktikpladskonsulent til praktikcenter ved AMU Nordjylland

AMU Nordjylland, Aalborg

AMU Nordjylland tilbyder skolepraktik inden for erhvervsuddannelserne til lager og logistik, anlægs- og bygningsstruktør, anlægsgartner og serviceassistent. Som praktikpladskonsulent skal du, sammen med praktikinstruktørerne, tilrettelægge et praktikforløb for skolepraktikeleverne, som er så tæt på praksis som muligt.

Din primære opgave er at opsøge virksomheder, som er praktikpladsgodkendt til elever, med henblik på ansættelse af elever i restuddannelsesaftaler eller delaftaler.

Du skal også opsøge virksomheder, der ikke tidligere har haft elever, med henblik på at disse bliver godkendt som praktikvirksomhed.


AMU Nordjylland, 30. januar
MT Højgaard A/SEntrepriseleder

MT Højgaard A/S, Aalborg

Vi styrker vores fokus i Nordjylland og søger derfor en entrepriseleder til projekter indenfor nybyg.

Som entrepriseleder vil du aktivt deltage i gennemførelsen af projekter fra start til slut og få ansvaret for en eller flere entrepriser. Du vil blive en del af forretningsområdet Byggeri Vest, der beskæftiger sig med bygge- og renoveringsopgaver herunder bolig- og erhvervsbyggerier samt institutions- og skolebyggerier.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • at bistå projektlederen med den daglige byggepladsledelse, hvilket omfatter produktion, planlægning, styring og byggepladskoordinering
 • at planlægge og koordinere opgaverne samt følge op på tid og økonomi
 • at sikre overholdelse af kvalitet, miljø- og sikkerhedskravene
 • at sikre et tæt samarbejde, en åben dialog og ikke mindst den optimale løsning for kunden

MT Højgaard A/S, 30. januar
KonZentaArea Sales Managers

KonZenta

Med reference til direktøren tildeles du selvstændigt ansvar over nærmere aftalte kundeområder i Danmark.

Din primære opgave er at opbygge, udvikle og pleje egen kundeportefølje via opsøgende salg. Du deltager aktivt i ansættelsesforløbet af lægerne inkl. slutforhandling af kundekontrakter. Du har efterfølgende personaleansvar for de enkelte læger. Vi forventer at du er på landevejene 3 dage om ugen og da jobbet inkluderer aftenarrangementer forventer vi samtidig, at du er indstillet på fleksible arbejdsdage.

KonZenta ApS er en nystartet rekrutterings– og headhuntervirksomhed. Vi rekrutterer nordiske læger til længerevarende kontrakter i Danmark. Vore kunder er de offentlige danske sygehuse/hospitaler.


Jobindex, 30. januar
Classique Wine I/SSælgere i hele Danmark

Classique Wine I/S

Styr din egen hverdag med store indtjeningsmuligheder?

CLASSIQUE WINE søger selvstændige salgskonsulenter til hele Danmark.

CLASSIQUE WINE søger ansvarsbevidste salgskonsulenter/iværksættere i hele landet, som, i samarbejde med os, ønsker at være med til at videreudvikle vores succes. Udover din daglige arbejdstid og din vilje til at gøre en forskel i hverdagen, er der ikke behov for større investeringer.

Har du en drøm om at blive iværksætter? Mangler du modet eller økonomien til en investering? Så giv os et kald, i samarbejde med os kan du starte stille og roligt op uden økonomiske risici. Du bestemmer selv dine arbejdstider, og med en målrettet indsats er indtjeningsmulighederne store.


Classique Wine I/S, 30. januar
Cryos International – Denmark ApSBliv sæddonor i Danmarks største sædbank

Cryos International – Denmark ApS

Vi søger fysisk og psykisk normale, sunde mænd af alle racer og nationaliteter. Du kan vælge mellem at blive anonym eller ikke-anonym donor. Alder 18-45 år. Ikke-anonyme under 25 år kun efter særlig lægegodkendelse.

Donorsæd anvendes til fertilitetsbehandling af barnløse i Danmark som i udlandet..

Afdelinger i København, Aarhus, og Aalborg.


Cryos International – Denmark ApS, 30. januar
N.C. Nielsen A/S
Juniorsælger

N.C. Nielsen A/S

Vi har travlt og søger derfor en juniorsælger til Danmarks bedste salgsteam!

Som juniorsælger i Nordjylland får du i tæt samarbejde med distriktschefen ansvaret for salg og udlejning af gaffeltruck i distriktet. Du får en afvekslende hverdag, hvor du kommer til at tilbringe mange timer på landevejen og hos kunderne både på egen hånd og sammen med distriktschefen.

Dine primære opgaver bliver at

 • støtte og supportere distriktschefen
 • bidrage til den fortsatte udvikling og servicering af eksisterende kunder i distriktet
 • rådgive og opsøge nye kunder
 • udarbejde tilbud, ordrebekræftelser m.m.

Jobindex, 29. januar
Compass Human Resources Group A/SOperations Manager - Ref. 1307.055

Compass Human Resources Group A/S søger for Bladt Industris i Aalborg

Til virksomhedens største produktionsenhed i Aalborg søger Bladt Industris en Operations Manager med ansvar for alle produktionsaktiviteterne, hvor der køres 3-holds-skift og i alt beskæftiger ca. 400 ansatte. Med reference til virksomhedens COO får du budgetansvaret for produktionsaktiviteterne samt det direkte ledelsesansvar for 8 - 10 værkførere.

Som Operations Manager skal du sikre en optimal projektopstart i samarbejde med de øvrige interessenter i organisationen. Ved hjælp af overblik og effektive konsekvensberegninger, sikrer du, at både materiel og mandskab er gearet til projektopstart.

Derefter skal du tilsikre en effektiv og fleksibel produktion og kapacitetsudnyttelse, et ensartet og stabilt højt kvalitetsniveau samt lede og motivere organisationen til at skabe løbende forbedringer.

Compass Human Resources Group A/S

Compass Human Resources Group A/S, 29. januar
expuri ApS – Passion for talentSalgsingeniør – Løsningssalg – Jylland

expuri ApS – Passion for talent søger for Masytec A/S

Stillingen refererer til den adm. direktør. Salgsopgaven er klart formuleret: Nemlig at få etableret kontakt til såvel nye som eksisterende kunder – og dermed genere salg i et geografisk markedsområde, Jylland, hvor potentialet anses for stort.

Salgsfokus er rettet mod nøje udvalgte segmenter. Det er derfor vigtigt, at den nye salgsingeniør er indstillet på, at fokus for netop denne salgsstilling er opsøgende samt vedligeholdelse og udbygning af salget til den bestående kundekreds. Den nye salgsingeniør skal være den drivende kraft i salget i Jylland og bidrage til den fortsatte positive udvikling af Masytec.

Den ideelle kandidat har erfaring fra en tilsvarende stilling i en industriel- og/eller handelsvirksomhed inden for B2B salg/industrielt løsningssalg – gerne inden for den tunge og mekaniske industri.


Jobindex, 29. januar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
SAM Executive Search A/S
1 til 20 af 419 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |21|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.