1 til 20 af 392 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |20|Næste »

Dine valg

 • FjernAalborg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Bygconsult ApSByggesagkyndig

Bygconsult ApS

Bygconsult søger en byggesagkyndig til udførelse af energimærker og tilstandsrapporter i det nordvestjyske område.

Vi er et mindre firma, som pt. er 3 ansatte og vores hovedbeskæftigelse er udarbejdelse af energimærker og tilstandsrapporter, derudover laver vi bygherrerådgivning og tilsyn.

Du skal:

 • Kunne udføre energimærker (også gerne store mærker, dog ikke et krav)
 • Være beskikket byggesagkyndig
 • Have mulighed for hjemmekontor

Vi tilbyder:

 • Fast løn med mulighed for ekstra indtjening (evt. ren provision)
 • Kørselsordning eller firmabil
 • Stor frihed og medvirkende til at planlægge egen arbejdsdag

Jobindex, 20. september
Aalborg Universitet AalborgForskningssupport og projektøkonomi (Genopslag)

Aalborg Universitet Aalborg

Har du lyst og evner til at styre og koordinere driften af tilskudsfinansierede forskningsprojekter på et større institut ved Aalborg Universitet?

Vi søger en velkvalificeret og ansvarsbevidst kollega, som i særlig grad kan medvirke til at skærpe hjemtagning og projektstyring af eksterne forskningsmidler ved Institut for Planlægning.

Din primære opgave bliver at supportere forskerne ved instituttet og yde hjælp til hjemtagning af nye midler til finansiering af forskningsprojekter. Derudover vil du i samarbejde med et velfungerende team af projektsekretærer varetage koordinering og økonomiopfølgning på eksisterende projekter. Stillingen som specialkonsulent er til besættelse snarest muligt.


Aalborg Universitet Aalborg, 19. september
Mercuri Urval
Salgstalent til teknisk salg - hydrauliske løsninger

Mercuri Urval søger for Fritz Schur Teknik

Du kommer med den rette indstilling – og får en stærk faglig udvikling

Virksomheden ønsker at styrke sin igangværende vækst ved at tilføre yderligere salgskraft til kunderne på Fyn og i Jylland. Du får ansvaret for salg af virksomhedens stærke produktprogram inden for hydraulik. Løsningerne og komponenterne, der er kendetegnet ved høj kvalitet og er blandt de mest unikke på markedet, sælges til en bred portefølje af eksisterende og nye kunder.

Der er tale om salg, hvor din dialog med kunderne ofte er meget teknisk. Derfor får du tilknyttet en hydraulik-ekspert som faglig mentor, ligesom din salgschef vil være din salgstræner. Dette i kombination med interne og eksterne kurser, træning, fagmesser, kundearrangementer m.v. giver dig en fantastisk mulighed for personlig og faglig udvikling.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 19. september
Tech College Aalborg
Medarbejder til direktionssekretariatet

Tech College Aalborg

Tech College Aalborg søger en medarbejder til direktionssekretariatet, der skal være med til at understøtte direktionen i de daglige opgaver. Sekretariatet er omdrejningspunkt for møder, seminarer, aktiviteter og arrangementer – ikke blot på direktionsniveau, men på organisationsniveau.

Direktionssekretariatet er stabsfunktion til skolens direktion og består af et team på i alt 3 personer.

Sekretariatets hovedopgaver ligger inden for følgende områder:

 • Generel ledelsesbetjening af bestyrelse, forretningsudvalg, direktion og den samlede chefgruppe
 • Mødeplanlægning og kalenderstyring
 • Sagsbehandling

Tech College Aalborg, 19. september
Contiga Tinglev A/SByggeleder

Contiga Tinglev A/S

Så søger Contiga Tinglev en erfaren byggeleder der med afsæt i hjemmekontor, byggepladser eller hovedkontor vil skulle styre vore spændende byggeprojekter rundt om i Danmark.

Hvad består arbejdsopgaverne i:

 • Byggeledelse fra kontraktindgåelse til overdragelse af det færdige råhus projekt
 • Planlægning og styring af egne betonelementprojekter inklusive styring af underentreprenører
 • Udarbejdelse af og opfølgning på tidsplaner i samråd med kunden, rådgiver og fabrikken

Jobindex, 19. september
Jensen's BøfhusSouschef til Jensen's Bøfhus i Jylland

Jensen's Bøfhus

Du behøver ikke at være faglært. Men du skal være energisk og engageret - og brænde for service, kvalitet og glade gæster.

Kan du nikke genkendende til ovenstående og vil du gerne udvikle dine kompetencer i en af vores Jensen's Bøfhus restauranter i Midt- eller Nordjylland, så se nærmere her.

Som souschef på Jensen’s Bøfhus bliver du en del af et lederteam, som arbejder mod det fælles mål at give alle gæster en service og kvalitetsoplevelse, som beskrevet i vores koncept, og at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor alle trives. Som souschef bliver du, sammen med restaurantchefen, ansvarlig for den overordnede drift af restauranten.

De første par uger vil du bruge på at lære restauranten og de daglige arbejdsrutiner at kende. Derefter starter du et træningsforløb, som varer ca. 6-9 måneder.


Jensen's Bøfhus, 19. september
NCC Roads A/SSalg- og entrepriseleder til Fejeservice, afd. Nord

NCC Roads A/S, Aalborg og Trige

NCC Vejservice er én af de største leverandører på det danske marked for fejeservice - med i alt 35 fejebiler. Brænder du for ledelse og entreprisestyring har vi måske jobbet til dig. Fejeservice Nord har kontorer i Aalborg og Trige og søger en ny leder, da vores nuværende entrepriseleder går på pension.

Arbejdsopgaverne har fokus på medansvar for og -styring af både små og større opgaver med ledelsesansvar for 8-10 fejechauffører. Ligeledes vil en primær opgave være salg til nye og eksisterende kunder i det nordlige Jylland.

Vi forventer

 • At du måske har erfaring fra entreprenørbranchen
 • At du har erfaring med ledelse
 • At du har erfaring med entreprisestyring og sagsøkonomi
 • At du kan håndtere procedurerne omkring ekstraarbejder, fakturahåndtering m.v.
NCC Roads A/S

NCC Roads A/S, 19. september
Maersk
Uddan dig til maritim maskinmester

Maersk

Vi optager 50 nye maskinmester-kadetter til januar 2015. Søg allerede nu!

Som maritim maskinmester i Mærsk får du hands on-erfaring med verdens mest avancerede skibsteknologier. Uddannelsen til maritim maskinmester er en bred, teknisk uddannelse med internationalt perspektiv og masser af karrieremuligheder. Du vil få værdifulde kompetencer inden for mange forskellige områder, såsom ledelse, maskin- og dampteknik, el-autorisation, automation, dimensionering og vedligeholdsledelse. Disse er efterspurgte kvalifikationer i industrien, hvilket betyder, at stort set ingen maskinmestre går arbejdsløse.

Uddannelsen til maritim maskinmester tager 4,5 år, hvoraf ¾ af uddannelsen finder sted på maskinmesterskoler i Danmark, og ¼ foregår på vores skibe rundt om i verden. Uddannelsen er SU-berettiget, og du får løn, når du er i praktik på vores skibe.

Maersk

Manova A/S, 19. september
Søgemedier A/S
Erhvervsrådgiver med salgstække

Søgemedier A/S

Brænder du for online markedsføring, og vil du være en del af det team, der skal sikre vores kunder størst mulig effekt for deres annoncekroner?

Søgemedier vækster fortsat, og vi leder derfor igen efter motiverede erhvervsrådgivere, der er dygtige til at sælge vores produkter.

Der er rigtig mange små- og mellemstore virksomheder, der stadig ikke har fået øjnene op for online markedsføring. De hænger fast i vante og traditionsbundne annonceringsformer og ved slet ikke, hvor vigtigt det er, at en virksomhed i dag kan findes på Google, har en professionel hjemmeside eller er til stede på Facebook.

Din opgave er først og fremmest at sælge vores ydelser til relevante kunder. Når du indgår et samarbejde med dine kunder, skal du – sammen med dit bagland af eksperter og producenter hos Søgemedier – hjælpe med at håndtere deres markedsføring og sikre dem størst mulig værdi for deres markedsføringskroner.


Jobindex, 19. september
Nordex Energy GMBHService Technician

Nordex Energy GMBH

Job description

Carry out work in Nordex wind farms in the regions of Jutland (Jylland) and Funen (Fyn). Preferably have residency in the “Triangular area of Kolding/Fredericia/Vejle. Work responsibilities cover commissioning, fault clearance as well as scheduled maintenance and include general as well as specialized work; among others:

 • Analyze defects with phone-contact to service coordinator.
 • Autonomously simple repairs of turbines, troubleshooting and faultfinding.
 • Carry out complex repair-processes in collaboration with the Lead Technician.

Job requirements

 • Mid-level electrical and/or mechanical education.
 • Minimum of three years of hydraulic, electrical, or mechanical experience
 • Experienced to use data processing adequately.

Nordex Energy GMBH, Filial af Nordex Energy GMBH, Tyskland, 18. september
MichelinAccount Manager to Michelin!

Michelin

Michelin is now seeking to recruit a driven and proactive Account Manager to work with our tires for Trucks and Buses in Denmark. Your district will be in Jutland, and we prefer if you are also living in this area.

As an Account Manager for our truck tires, you mission will be to increase the sales and market share of Michelin Group products in your district, by building and maintaining a good network with dealers as well as end-users. You will take full responsibility for your district, working as an expert of our products and helping our customers to choose the right tire for every vehicle and environment.

Your work tasks will be to plan and visit defined customers, negotiate in order to sell the truck and bus tires, visit end-users to perform tire check-ups and inform both dealers and end users about campaigns and new products, in close cooperation with the support departments based in Stockholm.


Jobindex, 18. september
NordeaTrainee / Bankrådgiver under uddannelse til Jylland Nord

Nordea

Hvis du vil være med på et team, der spiller for at vinde, har du lige nu chancen. Du skal have drive og gå på mod, og du skal brænde for at rådgive kunder. Vi søger en medarbejder med lyst til at blive bankrådgiver i løbet af de næste 6 måneder – 24 måneder, afhængig af din erfaring og baggrund.

Vi kan tilbyde dig en spændende hverdag, hvor du vil få mulighed for at lære af erfarne, dygtige og hjælpsomme kolleger. Du får en grundig oplæring i bankens systemer, koncepter, produkter og kultur, imens du gør dig klar til at varetage en portefølje af privatkunder i vores fordel+ og premium segment, der fortrinsvis består af kunder med fast ejendom. Vi arbejder efter en personlig udviklingsplan, så vi løbende følger op på, at du udvikler dig planmæssigt mod jobbet som bankrådgiver.


Nordea Bank Danmark A/S, 18. september
Barslund A/SBarslund søger en projektleder til Jylland

Barslund A/S

I Barslund arbejder vi ud fra nogle veldefinerede værdier, hvor alle tager ansvar og er handlekraftige. Det giver en unik kultur.

Vi søger en projektleder med et højt drive og en fantastisk energi der kan genkende disse værdier og samtidig brænder for anlægsbranchen.

Arbejdsopgaver:

 • Ansvarlig for gennemførelsen af sine projekter på alle niveauer herunder budget- og ledelsesansvar
 • Sikre at projekterne gennemføres i henhold til kontrakten og ændringsaftaler
 • Udføre løbende opfølgning af kvalitet, tid og økonomi på alle sine projekter, og sikre at aftalte krav/mål overholdes

Jobindex, 18. september
Barslund A/SBarslund søger en formand til anlægsprojekter i Jylland

Barslund A/S

I Barslund arbejder vi ud fra nogle veldefinerede værdier, hvor alle tager ansvar og er handlekraftige. Det giver en unik kultur. Vi søger en formand med et højt drive og en fantastisk energi der kan genkende disse værdier og samtidig brænder for anlægsbranchen.

Arbejdsopgaver:

 • Gennemførelse af projekter i henhold til tilbudsliste, tidsplaner og projektbeskrivelser
 • Ansvarlig for instruktion af timelønnede, afsætning og logistik på byggepladsen
 • Udførelse af kvalitetskontrolaktiviteter iht. kontrolplaner
 • Sikre at al nødvendig dokumentation i forhold til projektet og ændringer udarbejdes

Jobindex, 18. september
Professionshøjskolen University College NordjyllandUddannelseschef for Sundhedsuddannelser

Professionshøjskolen University College Nordjylland

University College Nordjylland, UCN, søger en uddannelseschef til de fire sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser: Fysioterapeut, Ergoterapeut, Jordemoder og Radiograf med reference til prorektor. Stillingen er til besættelse pr. 1. december 2014.

Uddannelseschefen for Sundhedsuddannelser har ansvaret for den faglige og pædagogiske udvikling og drift af uddannelserne, og uddannelseschefen har desuden personaleansvaret for uddannelseslederne på de fire uddannelser.

Sundhedsuddannelser er kendetegnet ved og har som ambition at have et højt fagligt niveau og et praksisnært, innovativt studie- og uddannelsesmiljø med en ambitiøs retning på udviklingen i både uddannelse, forskning og efter- og videreuddannelse.


Professionshøjskolen University College Nordjylland, 18. september
Netcompany
Nyuddannede it-konsulenter

Netcompany, København, Aarhus, Aalborg

I Netcompany skaber du it-løsninger, der gør Danmark dygtigere...Vi lover, at det ikke bare er noget vi siger!

Vi tror ikke på, at man bliver dygtigere af at skubbe papir rundt på bordet de første tre måneder i et nyt job, derfor vil du bidrage til løsningen allerede fra din første arbejdsdag. Du kommer til at deltage i analyse- og designarbejde, workshops med kunden, og så kommer du selvfølgelig til at programmere, både på egen hånd og i samarbejde med andre, for vi er godt klar over at du brænder for at få fingrene i løsningen.

Du vil stifte bekendtskab med mange forskellige typer løsninger, hos mange forskellige typer kunder, bygget på mange forskellige teknologier. Det varierer, hvilken teknologi du kommer til arbejde på, da det afhænger af projektet og kunden, men en stor del af vores opgaver løser vi på webbaserede teknologier som Java og .NET.


Netcompany, 18. september
STARK
3 HR Business Partners til STARK - Danmarks Største Trælasthandel

STARK, København, Kolding og Nordjylland

Kan du tage et aktivt HR-ansvar for flere hundrede medarbejdere? Har du lyst til at sætte dit professionelle præg på en landsdækkende handelsvirksomhed i spændende udvikling? Kan du - og tør du - arbejde i et resultatorienteret miljø, hvor fokus er på top- og bundlinje? Er du hurtigt ude af starthullerne - men med en velovervejet plan i hånden? Så har du spændende muligheder i STARK HR i en nyoprettet stilling!

Som HR Business Partner vil du blive en del af STARK HR, der i dag omfatter Uddannelse og Sikkerhed (Security & Loss Prevention). HR-funktionen er repræsenteret i direktionen og består af 4 kompetente og engagerede medarbejdere foruden lederen.

STARK

STARK, 18. september
Social Chroma ApS
Account Manager

Social Chroma ApS, Aalborg

Social Chroma søger en dygtig kollega, som har lyst at gå forrest i kunde kundedialogen, fra opsøgende salg til implementering og efterfølgende support af vores koncepter inden for strategisk BI analyse af kundebehov ud fra sociale medier.

Du skal fokusere på opbygning af kundeplatform i Skandinavien, med fokus på DK i første fase, af vore nye koncepter inden for personlig marketing kommunikation på Facebook og andre sociale medier.

 • Du er målrettet, uden at tabe den gode kundedialog med langvarige relationer.
 • Du kan sælge og går forrest i kundedialogen med preesale
 • Du er struktureret, men kan også nytænke

Jobindex, 18. september
NykreditStudentermedhjælper

Nykredit, København eller Aalborg

Er du struktureret og har flair for tal, og kunne du tænke dig et udfordrende og lærerigt studiejob? Så er en studenterstilling i IT's porteføljekontor i København eller Aalborg måske noget for dig.

Vi kan tilbyde et udfordrende og lærerigt studiejob, hvor du bliver udfordret på dine faglige kompetencer. Du bliver en del af den daglige drift i vores portefølje- og projektstyringskontor - her vil du sammen med kontorets planlæggere komme til at samarbejde med IT's projektledere.

Dine arbejdsopgaver vil variere, idet de afhænger af, hvor der er behov for aflastning. Opgaverne vil bl.a. være:

 • Vedligeholdelse/controlling af projektplaner i vores projektstyringsværktøj Primavera
 • Databehandling i Excel
 • Planlægning af møder

Nykredit, 17. september
Tech College Aalborg
Faglært kok

Tech College Aalborg

Vi er et team bestående af 20 medarbejdere, der dagligt står for serviceringen af skolens brugere.

Arbejdsopgaverne vil primært bestå af:

 • Tilrettelæggelse og produktion af mad til kantinen i samarbejde med køkkenets øvrige personale.
 • Koordinering af de daglige opgaver i samarbejde med afdelingslederen
 • Deltagelse i planlægning og produktion af specielle menu-opgaver
 • Indkøb af råvarer

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og et job, hvor du bliver udfordret på både faglighed og menneskelighed. Vi er teamorganiseret og prioriterer mange ressourcer på løbende at udvikle et sundt og konstruktivt arbejdsklima, hvor vi forventer, at du tager din mulighed for medindflydelse alvorligt.


Tech College Aalborg, 17. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Dell A/S
1 til 20 af 392 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |20|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.