1 til 20 af 111 resultater.

Dine valg

 • Fjern8700-8799

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Kriminalforsorgen
Statsfængslet Midtjylland søger 2 Case Managers pr. 1. oktober 2014

Kriminalforsorgen

Statsfængslet Midtjylland har 200 åbne pladser og 85 lukkede fordelt på to adresser ved Nr. Snede og Ikast. Fængslet har 230 ansatte, der varetager opgaven med dagligt at tilbyde vore klienter et meningsfyldt ophold og en forsvarlig udslusning. Opgaven løftes i et tæt samarbejde mellem flere forskellige faggrupper.

Stillingen og funktionen som Case Manager ved et modtagelsesafsnit er nyoprettet i Kriminalforsorgen med baggrund i flerårsaftalen for Kriminalforsorgen 2013-2016. Heraf fremgår, at der skal oprettes særlige modtagelsesafsnit på alle fængsler. Som led i oprettelsen af modtagelsesafsnit ansættes en Case Manager på alle fængsler.

Case Manageren skal medvirke til at sikre udarbejdelsen af afsoningsplaner og den daglige drift af de nyetablerede modtagelsesafsnit.


Jobindex, 31. juli
SITECH Danmark A/S
Customer Support

SITECH Danmark A/S, Horsens

Vi har brug for en dedikeret og teknisk stærk Customer Support til at supportere og undervise vore kunder i Trimble maskinstyringssystemer.

Supportfunktionens primære opgave er effektiv support af kunder via PC og Telefon. Derudover forventer vi, at en del tid vil gå med afholdelse af kurser, hvorfor du skal føle sig tilpas med undervisning.

Du skal agere konsulent for SITECH Danmarks kunder, og anvise dem den bedste løsning ved brug af Trimble GCS-produkter. Du skal tillige supportere ved salg af større løsninger.

SITECH Danmark A/S

Jobindex, 31. juli
fakta a/sSouschef, Fakta Høegh Guldbergsgade, Horsens

fakta a/s

Som souschef i Fakta Høegh Guldbergsgade bruger du størstedelen af din tid ude i butikken. Her har du fokus på, at vi får løst de daglige opgaver og du taler med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt medarbejderne.

Du tager også hånd om de daglige udfordringer med bemandingsplaner, kunder, håndtering af varer osv., der er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig.

Dine opgaver og ansvarsområder i dagligdagen, er f.eks.:

 • Sikre en salgsklar butik og sørge for gennemførelse af salgsaktiviteter
 • Deltage i budget-, ressource- og bemandingsplanlægning
 • Sikre at butikken lever op til de retningslinjer for markedsføring, der er sat for kæden

Coop Danmark A/S, 31. juli
Amcor Flexibles ApSLaborant til skiftehold på QC-laboratoriet

Amcor Flexibles ApS, Horsens

Amcor Flexibles Horsens implementerer i disse år en ambitiøs vækststrategi for virksomhedens fremadrettede udvikling. Et særligt fokusområde i vor rejse mod World Class Manufacturing er vor kvalitet – herunder opbygning af en egentlig kvalitetskultur.

Vi søger en laborant, der kan medvirke til at udviklingen på dette område fortsætter og som kan være med til at styrke kulturen. Amcor i Horsens er i dag certificeret i henhold til ISO9001, 14001 og BRC/IOP-standarderne.

Du kommer primært til at arbejde med følgende opgaver:

 • Gennemførelse af proces- og færdigvarekontrol
 • Kontrolopgaver i forbindelse med reklamationer og produktionsafvigelser
 • Dokumentation i forbindelse med proces- og færdigvarekontrol
 • Fejlfinding og kalibrering af apparatur

Jobindex, 31. juli
LMOØkonomiassistenter

LMO, Søften og Horsens

Vi oplever en stigende tilgang af kunder og opgaver og søger derfor tre økonomiassistenter til LMO. Har du lyst til at arbejde med regnskab i Danmarks største rådgivningsvirksomhed inden for dansk landbrug? Brænder du for at yde kunderne en god og professionel service? Så er det måske dig, vi har brug for.

Afdelingen består af ca. 185 medarbejdere fordelt på flere huse, og vi søger to assistenter til Søften ved Århus og en til Horsens. Står du og mangler ny inspiration, og har du lyst til at udvikle dig selv fagligt og personligt, så har vi jobbet.

Om dig

 • Du har erfaring indenfor skatteområdet
 • Rutineret bruger af MS-Office (primært Outlook, Word og Excel)
Vi tilbyder
 • Regnskabsopgaver inden for bogføring, momsopgørelse, opgørelse af skatteregnskaber og årsrapporter
 • Mulighed for andre specialer – afhængig af dine ønsker og kompetencer

Jobindex, 30. juli
Flügger A/S
Butikschef til Flügger Horsens

Flügger A/S

Hos Flügger giver vi dig muligheden for at blive en del af en dynamisk virksomhed i rivende udvikling. Vi søger markedets dygtigste butikschef til vores butik i Horsens.

Som butikschef hos Flügger vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå af:

 • At sikre driften og udvikling i butikken
 • Implementere og efterleve forskellige tiltag
 • Ansvar for personalet i butikken (coaching, planlægning osv.)

Vi forventer at du:

 • Har erfaring med butiksledelse
 • Kan lede og motivere dine medarbejdere
 • Kan coache medarbejderne i salg og service
Flügger A/S

Flügger A/S, 29. juli
LindbergHREjendomsinspektør

LindbergHR søger for kunde i Horsens

LindbergHR søger en selvstændig, serviceminded og ansvarsbevidst ejendomsinspektør til en fuldtidsstilling.

Ejendomsporteføljen består af en række ejendomme primært beliggende i Horsens.

Som ejendomsinspektør vil du føre opsyn med to viceværter, der er ansvarlig for en række ejendomme og vil i samarbejde med en tredje vicevært stå for viceværtopgaver vedrørende yderligere ejendomme.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

 • Fremvisning og genudlejning af lejligheder
 • Flyttesyn af lejligheder og styring/udførelse af istandsættelsesarbejde
 • Tilsyn med de ansatte viceværters pasning af ejendommene
 • Kontakt til beboere omkring praktiske forhold på ejendommen
 • Udføre mindre reparationer såvel udvendig og indvendigt på ejendommen
 • Forfaldende vicevært- og håndværkerarbejde

Jobindex, 29. juli
Hansen Toft A/SSalgschef

Hansen Toft A/S søger for Dan Hill Plast A/S i Hornsyld

Kan du styrke salgsindsatsen og inspirere og motivere andre til at nå ambitiøse mål?

Som den nye salgschef for Dan Hill Plast A/S refererer du til den administrerende direktør, deltager i ledergruppen, og bliver leder for virksomhedens eksportsælger. Du opsøger nye kunder samtidigt med, at du servicerer og udbygger samarbejdet med eksisterende kunder. Du forventes at løfte virksomhedens omsætning med mindst 50 % indenfor de næste 5 år, særligt via øget salg til det svenske og tyske marked. Der forventes ca. 40 rejsedage om året.

Du har solid international erfaring fra teknisk B2B løsningssalg, og har gode referencer fra langvarige kunderelationer. Du trives i den opsøgende salgsrolle og er ærekær ift. at opfylde kundernes forventninger samtidigt med, at du når i mål med dit salgsbudget. Du har enten ledelseserfaring, eller også har du lyst til at prøve kræfter med ledelse og ledergruppearbejde.


Hansen Toft A/S, 28. juli
DANISH CROWN A/SProduktionsleder til slagtegangen, Horsens

DANISH CROWN A/S

Til Danish Crowns moderne svineslagteri i Horsens søger vi en proces- og forretningsorienteret produktionsleder til slagtegangen. Fabrikken i Horsens beskæftiger ca. 1.500 medarbejdere, og der slagtes ugentligt omkring 100.000 svin. Foruden slagtning foretages opskæring, udbening, pakning og forsendelse af produkterne.

Med reference til driftsleder Jørn Kjær bliver dine primære opgaver:

 • At skabe kvalitet og gode økonomiske resultater gennem daglig ledelse, motivation og udvikling af medarbejderne i afdelingen
 • Produktionsopfølgning og løbende optimering
 • Planlægning af det daglige arbejde ved udarbejdelse af bemandings- og produktionsplaner
 • Lagerstyring og driftskontrol
 • Ansvar for at produktionen overholder vores kvalitetsstandarder.

Du vil komme til at indgå i et tæt samarbejde med en produktionsleder på slagtegangen, der beskæftiger ca. 150 medarbejdere.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 28. juli
BESTSELLER
Production Controller til Logistic Operations - Group Finance

BESTSELLER, Haderslev, Hedensted og Brande

Har du stærke analytiske evner og en god forretningsforståelse? Har du hvad der skal til for at blive et vigtigt aktiv i vores controller team, hvor du er med til at sikre fortsat forretningsmæssig udvikling?

Vi søger en dygtig og ambitiøs controller med erfaring fra produktionscontrolling til varetagelse af den finansielle og forretningsmæssige controlling af Bestsellers samlede logistikområde. Det primære omdrejningspunkt bliver vores to store distributionscentre i hhv. Haderslev og Hedensted hvor du får ansvaret for den interne økonomiske styring. I tæt samarbejde med logistik afdelingen er du ansvarlig for at udføre samt udvikle controlling funktionen, og du vil have en stor rolle i forhold til at skabe gennemsigtighed og optimere logistik rapporteringen.


BESTSELLER, 25. juli
EM-fiberglas a/sChef til produktionstekniskafdeling (PTA)

EM-fiberglas a/s, Hornsyld

Er du uddannet ingeniør eller tekniker med et par års erfaring fra kompositbranchen? Og vil du bruge din faglighed som leder i et team med 5 kollegaer, hvor du får en alsidig rolle og en bred kontaktflade?

Bliv en del af en førende virksomhed inden for kompositproduktion:

EM-fiberglas a/s er en af de førende leverandører af glasfiberforstærket polyester til vindmøller og automobilindustrien. Vi har næsten 50 års erfaring med fremstilling af emner, forme og værktøjer til glasfiberproduktion. Virksomheden beskæftiger ca. 110 medarbejdere, og vi søger nu en chef til vores produktionstekniske afdeling og fabrik i Hornsyld ved Horsens.


Jobindex, 24. juli
Interstil A/SSpansktalende salgsassistent søges

Interstil A/S, Horsens

Har du sprogøre og lyst til at prøve kræfter med en international virksomhed? Vi kan tilbyde et afvekslende og selvstændigt job, hvor du skal være med til at servicere flere forskellige kunder, primært på markederne Sydamerika, Sydafrika, Spanien, Mellemøsten, og som back-up på vores øvrige markeder. Du vil indgå i et team hvor højt tempo og afslappet omgangstone er fremherskende.

Du vil primært skulle løse opgaver, der knytter sig til salgsaktiviteter, som:

 • Daglig ordrebehandling og -opfølgning – i tæt dialog med vores Kina-kontor
 • Daglig kundekontakt vedr. produkter, ordrer, priser, prøver, etc.
 • Udarbejdelse af tilbud, prislister, salgs- og indkøbsstatistikker

Du skal kunne indgå i vores velfungerende team af unge engagerede medarbejdere. Du skal have gode sprogkundskaber og vi forventer, at du behersker spansk og engelsk flydende i skrift og tale.


Jobindex, 22. juli
Confidence Search A/S
Sales Manager - Tyskland, Schweiz og Østrig

Confidence Search A/S søger for Interstil A/S i Horsens

For Interstil A/S søger vi en dygtig relations-opbygger med indgående kendskab til primært det tyske marked. Du skal udvikle eksisterende kunderelationer og styrke Interstils aktiviteter på både det tyske, schweiziske og østrigske marked.

Interstil A/S er en dansk virksomhed og del af en ledende skandinavisk møbelgruppe. Virksomheden er privatejet af en gruppe af velfunderede investorer.

Stillingens primære formål er at udvikle salget i Tyskland, Østrig og Schweiz igennem salgsaktiviteter i samarbejde med agenter og egne kunder. Desuden er det vigtigt at kunne drive processer igennem egen organisation og sikre rette fokus på projekter. Derudover:

 • Ansvar for at udvikle eksisterende og nye samarbejdsrelationer til kunder på alle markederne
 • Opdyrke profitable markeder
 • Udvikling af agentnetværk

Jobindex, 22. juli
DANISH CROWN A/SSlagterlærling, Horsens

DANISH CROWN A/S

Har du lyst til at få en faglig uddannelse i en global virksomhed, hvor det handler om mad?

Danish Crown er en internationalt orienteret fødevarevirksomhed med produktion og salg af fersk svine- og oksekød. I alle led i værdikæden hos Danish Crown er det mad, vi har fokus på, og det er mad vi producerer og sælger til kunder og forbrugere verden over.

Vi søger nye slagterlærlinge til vores afdeling i Horsens til start 22. september 2014. På uddannelsen lærer du at opskære dyrene, og du får kendskab til den automatiske styringsteknik. Du får viden om vores forskellige produkter, og du lærer også om kvalitets- og kødkontrol.

Efter 2 år kan du kalde dig industrislagter, og tager du et år mere bliver du industrislagter med speciale. Begge uddannelser giver svendebrev.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 21. juli
Horsens Svane ApotekFarmaceut til barselsvikariat i ca. 1 år

Horsens Svane Apotek

Horsens Svane Apotek flyttede for 5 år siden til et nybygget sundhedshus omgivet af store forretninger ikke langt fra midtbyen.

Vi er et udpræget stort skrankeapotek med 25 ansatte. Vi er et vagtapotek med vagtåbning 2 ud af 3 uger med følgende åbningstider: Hverdage til kl. 22 og weekend fra 10-14 og igen fra 18-22.

Vi tilbyder et barselsevikariat af 1 års varighed gerne med tiltrædelse 1. november.

Dine arbejdsopgaver vil være faglig tovholder på intern information samt kompetenceløft af farmakonomgruppen. Du skal også være i skranken som en del af teamet.


Jobindex, 21. juli
PIECES
Indkøbsassistent - LITTLE PIECES

PIECES, Horsens

Er du en struktureret og målrettet indkøbsassistent med interesse for børnemode og erfaring fra modebranchen? Vil du være en del af et nystartet brand med stor succes?

LITTLE PIECES er et forholdsvis nyt sub-brand, som laver moderigtigt børnetøj til både piger og drenge. Vores pigekollektioner blev lanceret i 2012, og vores drengekollektioner er blevet lanceret i år.

Du bliver en del af et dynamisk team på 10 kollegaer, som arbejder på at udvikle LITTLE PIECES’ position på markedet for børnetøj. Vi er et mindre team, hvor vi vægter godt samarbejde og arbejder mod fælles mål. Du vil samarbejde på tværs af faggrænser i teamet og arbejde tæt sammen med design og salg for at sikre stærke kollektioner for brandet.


PIECES, 18. juli
VIA University CollegeDocenter til VIAs forskningsprogrammer - Udsatte børn og unge

VIA University College

Pædagogisk-Socialfaglig Højskole søger en docent til området Udsatte børn og unge, der skal medvirke til at præge, profilere og udvikle forskningsprogrammet.

Docenten skal forestå den faglige ledelse af programmet, hvori indgår en række af PSH’s undervisere, der har formelle forskningskompetencer. Udover faglig ledelse af programmet forventes docenten at varetage forsknings- og undervisningsopgaver samt bidrage til at sammenkoble forskning og uddannelser indenfor såvel grunduddannelser som efter- og videreuddannelse.


Jobindex, 18. juli
VIA University CollegeDocenter til VIAs forskningsprogrammer - Offentlig styring og ledelse

VIA University College

Pædagogisk-Socialfaglig Højskole søger en docent til området Offentlig styring og ledelse, der skal medvirke til at præge, profilere og udvikle forskningsprogrammet.

Docenten skal forestå den faglige ledelse af programmet, hvori indgår en række af PSH’s undervisere, der har formelle forskningskompetencer. Udover faglig ledelse af programmet forventes docenten at varetage forsknings- og undervisningsopgaver samt bidrage til at sammenkoble forskning og uddannelser indenfor såvel grunduddannelser som efter- og videreuddannelse.


Jobindex, 18. juli
VIA University CollegeDocenter til VIAs forskningsprogrammer - Dagtilbudspædagogik

VIA University College

Pædagogisk-Socialfaglig Højskole søger en docent til området Dagtilbudspædagogik, der skal medvirke til at præge, profilere og udvikle forskningsprogrammet.

Docenten skal forestå den faglige ledelse af programmet, hvori indgår en række af PSH’s undervisere, der har formelle forskningskompetencer. Udover faglig ledelse af programmet forventes docenten at varetage forsknings- og undervisningsopgaver samt bidrage til at sammenkoble forskning og uddannelser indenfor såvel grunduddannelser som efter- og videreuddannelse.


Jobindex, 18. juli
VIA University CollegeDocenter til VIAs forskningsprogrammer - Idræt og bevægelse i skoler og dagtilbud

VIA University College

Pædagogisk-Socialfaglig Højskole søger en docent til området Idræt og bevægelse i skoler og dagtilbud, der skal medvirke til at præge, profilere og udvikle forskningsprogrammet

Docenten skal forestå den faglige ledelse af programmerne, hvori indgår en række af PSH’s undervisere, der har formelle forskningskompetencer. Udover faglig ledelse af programmet forventes docenten at varetage forsknings- og undervisningsopgaver samt bidrage til at sammenkoble forskning og uddannelser indenfor såvel grunduddannelser som efter- og videreuddannelse.


Jobindex, 18. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 111 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.