1 til 20 af 136 resultater.

Dine valg

 • Fjern8700-8799

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
HR navigatorProduktionsleder – CNC – Løsning Maskinfabrik A/S (ID 20270)

HR navigator søger for Løsning Maskinfabrik A/S i Løsning

Vi søger en produktionsleder, som kompetent kan varetage produktionsplanlægningen, deltage i den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du skal lede produktionen. Det betyder, at du dagligt skal planlægge, eksekvere og følge op på produktionstiltag og opgaver. Du skal sikre, at kunderne får leveret til aftalt tid og til aftalt kvalitet.

Du vil indgå i virksomhedens ledergruppe og deltage i de strategiske drøftelser, som foregår i ledergruppen. Herudover vil du få et tæt samspil med virksomhedens ejer som fremadrettet vil koncentrere sig om større opgaver, kunder, tilbud etc.

Du tilbydes:
En mulighed og udfordring som kan være springbræt til at blive selvstændig på et godt fundament i en etableret virksomhed.


HR navigator, 31. oktober
Normal ApSButikschef

Normal ApS, Horsens

NORMAL er et nyt og banebrydende detailhandelskoncept, der tilbyder kunderne faste lave underpriser på flere tusinde dagligvarer. Varerne importeres primært fra øvrige lande i EU.

NORMAL ekspanderer hurtigt, og nu er det Horsens kunder, der får muligheden for at spare flere tusinde kroner årligt på køb af deres dagligvarer. Normal åbner nemlig snart i Horsens. Vi søger derfor en unik butikschef med fokus på godt købmandskab, kundefokus samt evnen til at skabe et underholdende butiksunivers for både vores kunder og vores medarbejdere. Måske er du den gode og energiske butikschef vi søger?

Du vil være ansvarlig for følgende opgaver:

 • sætte vores kunder i fokus så de altid føler sig velkomne og kommer igen
 • motivere og coache dine medarbejdere i et åbent og humørfyldt miljø

Jobindex, 31. oktober
LindbergHRLindbergHR søger deltidsbogholder for kunde i Horsens

LindbergHR søger for kunde

Om virksomheden:
Den rådgivende virksomhed har igennem en årrække vundet stor anerkendelse for deres kompetencer. Virksomhedskulturen er kendetegnet ved en flad organisation med en uformel omgangstone og frihed under ansvar.

Dine primære opgaver vil være:

 • Daglig bogføring, løn, debitor- og kreditorbogholderi
 • Ugentlig ajourføring af ordreoversigt, saldo og resultatopgørelse
 • Ugentligt budget og regnskabsopfølgning
 • Udarbejdelse af månedsrapporter

Jobindex, 31. oktober
Tornbjerg Schou ApS
Produktions Controller

Tornbjerg Schou ApS søger for Nilan A/S i Hedensted

Nilan A/S udvikler og producerer energivenlige ventilations- og varmepumpeløsninger af højeste kvalitet, der sikrer et godt indeklima og lavt energiforbrug under hensyntagen til miljøet. Nilan A/S har i mange år været en af de førende aktører på det internationale marked.

Med reference til virksomhedens CFO og med udgangspunkt fra virksomhedens adresse i Hedensted bliver din opgave økonomiopfølgning af hele virksomheden og dets datterselskaber samt opfølgning af forretningsgange og disses lønsomhed. Du bliver bindeled mellem salg, produktion og økonomi og skal agere sparringspartner for organisationen som helhed.

Følgende funktioner vil dertil være en del at jobbet:

 • Opfølgning på produktionen, herunder udarbejdelse af relevant rapportering
 • Opfølgning på salg og service
 • Opfølgning på agenter og datterselskaber

Tornbjerg Schou ApS , 30. oktober
Dansk FlygtningehjælpPsykomotorisk konsulent

Dansk Flygtningehjælp, Horsens

En stor del af vores borgere har væsentlige fysiske barrierer, der nedsætter arbejdsevnen midlertidigt eller permanent. Som supplement til sundhedssystemets udredning og behandling tilbyder vi beskæftigelsesrettede indsats træning, undervisning samt vejledning med henblik på genindtræden på arbejdsmarkedet. Vi søger en medarbejder, der kan bidrage til denne indsats samt kan medvirke til at udbygge og videreudvikle indsatsen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Afdækning og afprøvning af borgernes fysiske barrierer i forhold til arbejdsevne
 • Identificering af borgernes skånebehov både på enheden og i praktikker
 • Tilrettelægge og gennemføre træning med borgerne, primært på små hold.
 • Undervisning og lærende aktiviteter med gruppen af borgere, herunder undervisning i kropsforståelse, sundhed, smertehåndtering.

Dansk Flygtningehjælp, 30. oktober
Makita Elværktøj DanmarkSalgsassistent

Makita Elværktøj Danmark, Horsens

Sammen med det interne salgsteam er du ansvarlig for, at Makitas kunder får den optimale betjening og service.

Dine hovedopgaver bliver ordremodtagelse, ordrebehandling og fakturering. Du skal i mindre omfang deltage i andre opgaver, der relaterer til salget samt ad hoc-opgaver.

Makita tilbyder

 • et spændende job i en stærk organisation
 • et positivt, men af og til hektisk arbejdsmiljø
 • gode og velordnede arbejdsforhold

Jobindex, 29. oktober
Sydøstjyllands PolitiHR konsulent

Sydøstjyllands Politi, Horsens

Vil du være med til at udvikle og styrke politikredsens HR-arbejde?

Vores nye HR konsulent skal evne at veksle mellem arbejde med overordnede strategiske opgaver til konkret og individuel sagsbehandling. Det betyder, at dagligdagen rummer en bred vifte af arbejdsopgaver lige fra rekruttering af de bedste ansøgere til politikredsen, personaleadministrative opgaver og personalejuridiske spørgsmål.

Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt og tillige sammen med andre i en stor organisation, hvor mange skal involveres.

Samtidig skal du som HR konsulent være med til at nytænke og implementere HR initiativer og indsatser i politikredsen.

Du skal ligeledes kunne arbejde projektorienteret med HR opgaverne og være i stand til at udarbejde et beslutnings- eller implementeringsgrundlag.


Rigspolitiet, 29. oktober
GM Plast A/S
Polsktalende salgsassistent eller ansættelse som elev

GM Plast A/S, Hedensted

GM Plast A/S er i fortsat udvikling og de salgsmæssige aktiviteter skal styrkes yderligere.

Til GM Plast A/S i Hedensted søger vi en selvstændig og engageret salgsassistent eller elev. For at komme i betragtning til stillingen skal du kunne tale og skrive polsk og er formentlig af polsk oprindelse.

Du kommer til at deltage i udviklingen af vores polske marked, som vil være et fokusområde for dig, men vil ligeledes assistere på vores andre eksportmarkeder, herunder specielt det tyske.

Du kommer herudover til at deltage i mange forskellige opgaver inden for f.eks.:

 • Udarbejdelse af tilbud
 • Ordremodtagelse
 • Fakturering

Jobindex, 29. oktober
Dansk Retursystem A/SMedarbejder på aftenholdet med stort kørerkort

Dansk Retursystem A/S, Løsning

Jobbet består både i at skulle flytte rundt på vores kørende materiel, som blandt andet tæller forvogne, trailere, krogbil m.m. Du vil også skulle indgå i mindre teams med vekslende arbejdsopgaver. Det kunne fx være trailertømning, stå ved optællingsmaskinerne, kvalitetssikring eller betjene vores store komprimeringsmaskiner med mere.

Arbejdet i vores produktionsområde, kan være beskidt og der er ofte et højt støjniveau. Vi vægter et godt og sikkert arbejdsmiljø højt og som produktionsmedarbejder skal du altid bruge værnemidler såsom sikkerhedssko, høreværn og visse steder sikkerhedsbriller.

Dansk Retursystem A/S

Dansk Retursystem A/S, 28. oktober
STARK
Salgsassistent til proff team

STARK, Horsens

Vi har travlt i STARK Horsens og søger en salgsassistent til vores trælast snarest muligt. Du bliver en del af et dygtig salgsteam, som sætter en ære i at yde en god service og rådgivning til vores professionelle kunder.

Du kan forvente et spændende job med gode udviklingsmuligheder, gode kolleger, og hvor den daglige omgangstone er fri og uformel. Et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivsel vægtes højt. Flere attraktive personalegoder, og en løn svarende til dine kvalifikationer.

STARK

STARK, 27. oktober
Saint Tropez A/SButiksassistance over 18 år

Saint Tropez A/S

Saint Tropez A/S søger butiksassistance over 18 år til vores butik i Horsens.

Arbejdsopgaver:

 • Kundebetjening
 • Modtagelse af varer samt lageropfyldning
 • Diverse forefaldende opgaver, herunder rengøring

Den ugentlige arbejdstid vil være ca. 5-10 timer, og weekendarbejde må påregnes.


Saint Tropez A/S, 27. oktober
PIECES
Indkøbschef

PIECES, Horsens

Er du en dygtig leder med stor erfaring og engagement? Motiveres du af at sikre, at vi altid har de mest attraktive designs til de rigtige priser?

Dette er din chance for et spændende, udviklende og udfordrende job i en international modevirksomhed, hvor dine indsatser og beslutninger er afgørende for vores succes.

Du får ledelsesansvaret for PIECES Buying & Design, som består af 35 medarbejdere, der arbejder tæt sammen om at levere skarpe produkter til de rigtige priser. PIECES dækker over mange produktgrupper, der både sammen og individuelt har et meget stort potentiale.


PIECES, 27. oktober
EY
Revisortrainee hos EY – har du en baggrund som HHX, STX eller FØ?

EY

- Så tilbyder vi en uddannelse med masser af muligheder

Kick start din karriere som revisortrainee hos en af verdens førende revisions- og rådgivningsvirksomheder og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af en professionel global organisation og få mulighed for at arbejde med både danske og internationale virksomheder
 • blive udfordret fagligt og personligt i samarbejdet med kollegaer og kunder
 • få en akademisk uddannelse, samtidig med at du får praktisk erhvervserfaring

Vi søger revisortrainees til start i august 2015 til vores kontorer i: København, Aarhus, Aalborg, Odense, Svendborg, Næstved, Grenaa, Herning, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Kolding, Vejle, Sønderborg, Aabenraa, Ringkøbing og Juelsminde.

EY

Jobindex, 26. oktober
Dansk Retursystem A/STeamleder til nathold

Dansk Retursystem A/S, Løsning

Vi søger en medarbejdende teamleder, der har lyst til at arbejde med udvikling og ledelse af produktions- medarbejdere på vores nathold i Løsning.

Teamlederen er ansvarlig for den daglige ledelse af 10 – 14 produktionsmedarbejdere. Vi lægger vægt på, at den daglige ledelse foregår med stor synlighed blandt medarbejderne i produktionen, idet lederopgaven ikke fylder hele tiden ud, forventes det, at du selv arbejder med i skiftet flere timer hver nat.

Natholdets primære opgaver er rengøring og klargøring af produktionsmaskiner og -områder. Der vil i perioder også forekomme produktionsafvikling.

Dansk Retursystem A/S

Dansk Retursystem A/S, 24. oktober
Triax A/SHF-ingeniør

Triax A/S, Hornsyld

Vi udvider vores forstærkerafdeling og leder i den forbindelse efter en dedikeret HF-specialist.

Motiveres du af at bringe et produkt hele vejen fra idé til løbende produktion? Kan du se dig selv være med til at videreudvikle et stærkt program af radio- og videoforstærkere og filtre? Så er det måske dig, vi leder efter til vores lille team af engagerede HF-udviklere.

Primære opgaver:

 • Design og videreudvikling af TV- forstærkere og -outlets
 • Simulering
 • Test
 • Produktmodning

Triax A/S, 24. oktober
VIA University CollegeDocent til Center for Ledelse og Organisationsudvikling

VIA University College

Hos VIA University College er ”Ledelse” et strategisk vigtigt forskningsfelt, som vi ønsker at styrke i de kommende år. For at støtte denne udvikling søges en docent, der kan forske i ledelse og organisationsudvikling inden for de professioner og erhverv, som VIA retter sine uddannelser mod.

I stillingen indgår undervisning. Dette kan inkludere undervisning på bachelorniveau, videreuddannelsesforløb, konsulentopgaver mv.

Docenten tilknyttes VIAs Center for Ledelse og Organisationsudvikling (CLOU), og refererer til Forsknings- og innovationschefen i VIAs Højskole for Videreuddannelse og Kompetenceudvikling. I CLOU er der pt. tilknyttet fem forskere samt en række medarbejdere uden forskningsuddannelse. Centret huser både forskningsprojekter og udviklingsprojekter.


Jobindex, 24. oktober
DKI Logistics A/SEmballageansvarlig med tæft for palleregnskaber

DKI Logistics A/S, Horsens

Vikar DK A/S søger for DKI Logistics en emballageansvarlig til at håndtere det stigende forbrug af paller, man pt. oplever. Du får ansvaret for at varetage regnskabet og administration af byttepaller i samarbejde med anden medarbejder.

Som emballageansvarlig er din vigtigste opgave at holde styr på de mellem 2500 – 5000 paller som DKI logistics dagligt fragter til og fra kunder. 90 % af jobbet består i, at du registrerer tilgang og afgang af byttepaller i Navision. Det vil sige, at du bogfører bilag fra DKI Logistics egen terminal, chauffører, kunder og transportører.

I forbindelse med dette skal du desuden koordinere med distributionen samt bestille transport. 10 % af jobbet består i telefonisk kontakt vedrørende indkrævning, lokalisering og koordinering af byttepaller.


Jobindex, 24. oktober
Würth Danmark A/SSælger til byggebranchen (genopslag)

Würth Danmark A/S

Har du lyst til at pleje dit salgsgen med målrettet, opsøgende salg?
Har du mod på nye udfordringer i en hverdag fyldt med forandringer?

Würth Danmark A/S

Hos Würth forsøger vi at målrette salget mest muligt i forhold til den enkelte kunde. For dig betyder det, at du har ansvaret for et målrettet salg til de enkelte tømrere, glarmestre, malere, tagdækkere i distriktet, som omfatter området: Brædstrup - Horsens - Juelsminde og omegne.

Med reference til regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet, hvor du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen, idet du udvælger og opsøger potentielle kunder. Din hverdag som kørende sælger indebærer mange timer på landevejen, og din arbejdsdag foregår ude ved kunderne.

Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S, 24. oktober
HumanTrust A/SMekanisk konstruktør - Østjylland

HumanTrust A/S søger for FH Automation A/S i Horsens

Til veletableret leverandør af automationsløsninger.

FH Automation A/S producerer og leverer software, el-tavler og systemløsninger til den danske industri. Med sine ca. 40 ansatte er virksomheden repræsenteret med en afdeling i Horsens og en på Sjælland. Kvalitet og høj service er nøgleord som kendetegner virksomheden, der med denne nyoprettede stilling ønsker at styrke og videreudvikle organisationen til også at bistå kunder med den mekaniske konstruktion af automationsløsningerne.

Du vil indgå i projektafdelingen sammen med de øvrige tekniske teams af tavlebyggere, el-konstruktører og software- /PLC programmører. Du får ansvar for konstruktion og simulering af eksisterende og nye automationsløsninger med eller uden robotteknologi. Du vil herudover fungere som sparringspartner i salgsfasen ved bl.a. udarbejdelse af layouts og simuleringer.


HumanTrust A/S, 24. oktober
Hamlet Protein A/S
Kvalitetsassistent

Hamlet Protein A/S, Horsens

HAMLET PROTEIN udvider aktiviteterne indenfor kvalitetsområdet

Vi søger derfor en kvalitetsassistent, som vil være med til at videreudvikle de samlede kvalitetsaktiviteter på fabrikken i Horsens og i Findlay (USA). Der er tale om en nyoprettet stilling med reference til kvalitets- og laboratoriechefen.

Opgaver:

 • Daglig kvalitetssikring og styring
 • Deltage i arbejdet med vedligehold af kvalitetssystemet på baggrund af ISO 22000 og GMP+B2
 • Afvigelsesbehandling
 • Intern audit
 • Løbende kvalitetsopgaver som f. eks. udarbejdelse af dokumentation, undervisning, dataopsamling og analyse.

Hamlet Protein A/S, 23. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 136 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.