1 til 20 af 112 resultater.

Dine valg

 • Fjern8700-8799

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
DSVDisponent

DSV, Horsens

Benelux-afdelingen i Horsens søger en disponent med mod på en travl hverdag, hvor købmandsskab og service overfor vores kunder er nøgleordene.

Du vil opleve en afdeling med topmotiverede kollegaer, der i fællesskab og med højt humør får opgaverne løst med fokus på god kundeservice og på at skabe gode resultater.

Dine arbejdsopgaver:

 • Disponering af tørgods fra NL, BE & LUX
 • Vognmandskontakt
 • Kundekontakt
 • Kontakt med homelands
 • Afregning og tilbudsgivning til kunder

Da du vil få ansvaret for disponering fra A-Z, er det vigtigt, at du er uddannet speditør, har erfaring med disponering samt at du er købmand til fingerspidserne.

DSV

DSV, 23. april
PIECES
Butikschef - PIECES Horsens

PIECES

Er du resultatorienteret, og brænder du for mode og butiksdrift? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores PIECES butik?

Som butikschef får du en nøgleposition i arbejdet med at sikre den gode oplevelse for vores kunder og samtidig skabe solid udvikling og indtjening i vores butik i Horsens.

Jobbet
Du har ansvaret for butikkens drift, og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra udvikling og ledelse af medarbejdere til lagerbeholdning og salgstal. Som butikschef vil du få løbende sparre med kolleger i PIECES Stores, hvilket vil udbygge dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift.


PIECES, 23. april
PIECES
Retail Buyer

PIECES, Horsens

Er du distriktschef eller butikschef med indkøbserfaring samt god talforståelse, god smag og erfaring fra modebranchen?

Så er du måske vores nye Retail Buyer til PIECES Stores!

Du bliver en central del af et dynamisk og engageret indkøbsteam, hvor du vil være ansvarlig for at koordinere og planlægge indkøb samt følge op på performance i PIECES butikkerne. Du vil arbejde sammen med hele teamet, som består af en retail manager, controller, planner samt flere retail buyers. Derudover vil du være i daglig kontakt med lokale merchandisere samt distrikts- og butikschefer i Europa.


PIECES, 23. april
Salgskoncernen
ER DU DAVIDS NYE KOLLEGA? Så skal du læse videre her

Salgskoncernen

Salgskoncernen.dk ansætter nye sælgere!

Salgskoncernen ansætter nye sælgere til vores kontorer i København, Odense og Vejle.

Vi tilbyder dig at blive en del af et unikt salgsteam i hele Danmark, bestående af sælgere i alle aldre. Fra den nyuddannede student til den ældre sælger med livserfaring og de gode historier i baglommen.

AVISSALG.DK

Du vil fra start af gennemgå et uddannelsesforløb i kommunikation og salgsteknik, hvor du bliver undervist af vores erfarne salgsledere. Du vil samtidig på længere sigt have mulighed for at gøre karriere i koncernen, og evt. drive din egen afdeling. Lyder det allerede spændende, så læs mere om hvad vi tilbyder.


Jobindex, 23. april
NRGiNRGi Net søger 2 stationselektrikere

NRGi

NRGi Net udvider medarbejderstaben og vi håber, du er en af de dygtige stationselektrikere, vi søger til at løse den vigtige opgave, som arbejdet på selskabets 60 kV stationer er.

Som stationselektriker er det dig, der får ansvar for, at planlagte vedligeholdsopgaver på selskabets 60 kV stationer gennemføres rettidigt. Stationselektrikerne får stor indflydelse på planlægningen af de enkelte opgaver i samråd med de driftsteknikere, der er tilknyttet 60 kV stationerne. Du kommer til at indgå i en gruppe på ni kollegaer, som arbejder med drift og vedligehold af el. Afdelingen er ansvarlig for gennemførsel af drifts- og vedligeholds opgaver samt overvågning og koblingsledelse på NRGi Net A/S elforsyningsnet, samt drift af Anholt Elværk.


NRGi, 22. april
Flexa4Dreams A/S
Online marketingkoordinator til barselsvikariat

Flexa4Dreams A/S, Hornsyld

Tovholder og brandambassadør for FLEXA® online univers

Vores nuværende Online marketingkoordinator skal på barsel, så vi søger en dygtig og ambitiøs kandidat i barsels- perioden startende fra 10. maj eller hurtigst muligt. Du kan se frem til en dynamisk hverdag, hvor du kommer til at arbejde med alle de muligheder, der er for at kommunikere online med den moderne familie. Sidste år lancerede vi et nyt dynamisk website bygget på en Magento platform, der kommunikerer livsstil og skal give forbrugeren en uforglemmelig FLEXA oplevelse.

Du er ansvarlig for, at vores internationale website www.flexaworld.com fremstår dynamisk, således at alle vores gode budskaber samt nyheder forbliver top of mind. Du koordinerer aktiviteter og sikrer, at brand guidelines overholdes og værdierne kommer til live.

Flexa4Dreams A/S

Jobindex, 22. april
Flexa4Dreams A/S
Retail Coordinator til 1-årigt barselsvikariat

Flexa4Dreams A/S, Hornsyld

Med reference til FLEXAs European Retail Manager bliver du det vigtige bindeled i vores Retail division. Et team der alle brænder for retail, marketing og økonomi samt butiksoptimering. Vi arbejder i en hektisk hverdag med masser af deadlines og har brug for dig til at styre, optimere og koordinere opgaverne i vores Retail afdeling. Du vil også få personlig ansvar og direkte kontakt til 8 franchise butikker fordelt på 7 lande.

Nogle af dine opgaver bliver:

 • Styring og koordinering af opgaverne i Retail afdelingen
 • Kommunikation til udenlandske partnere og landeansvarlige
 • Daglig håndtering/servicering, salg og opfølgning af kampagner til 8 franchise butikker.
 • Diverse ad hoc-opgaver for European Retail Manageren
 • Udarbejdelse af internt månedsblad til butikkerne
 • Ad hoc-opgaver i forbindelse med afvikling af events og messer
 • Diverse business controlling opgaver
Flexa4Dreams A/S

Jobindex, 22. april
SpectraLinkMarketing Coordinator, 1-year maternity cover

SpectraLink, Horsens

The job:

In this 1-year maternity cover as our Marketing Coordinator you will be part of our global Marketing team and work closely with product management, sales and R&D in both Denmark and North America. You will get a job with a high degree of independence and various marketing tasks such as:

 • Create and update collaterals; Write copy, layout in InDesign and/or Photoshop, post to online portals
 • Maintain and develop online platforms, including www.spectralink.com
 • Create, program and distribute e-marketing using our marketing automation tool (Eloqua); Layout and distribution of e-mails, handle contacts and distribution lists, layout and program registration forms and landing pages as well as integrate these into other systems
 • Quarterly software releases; Write technical news, layout and distribution of newsletter, manage upload of software to online portals
 • Graphical work

Jobindex, 22. april
Hartmanns A/SCompliance Specialist til markant partner i vindmølleindustrien

Hartmanns A/S søger for AH Industries i Horsens

Vil du være med til at skabe ambitiøs vækst gennem løsninger og services af høj kvalitet til vindmølleindustrien?

Med reference til Senior Quality Manager er en væsentlig del af dine opgaver, at sikre at ledelsessystemet er opdateret i henhold til de standarder AHI er certiferet op imod samt de myndighedskrav og eventuelle kundekrav AH måtte have forpligtet sig til.

Dine ansvarsområder er primært at understøtte, at der afdækkes uoverensstemmelser mellem ledelsessystemet og daglig drift samt understøtte at disse uoverensstemmelser imødegås systematisk. Du er ligeledes ansvarlig for, at de løsninger og den erfaring, der enten eksisterer eller måtte komme, bliver implementeret på alle sites i koncernen.


Hartmanns A/S, 22. april
Hartmanns A/SQuality Solutions Specialist til markant partner i vindmølleindustrien

Hartmanns A/S søger for AH Industries i Horsens

Vil du være med til at skabe ambitiøs vækst gennem løsninger og services af høj kvalitet til vindmølleindustrien?

Med reference til Business Unit Director er du en væsentlig del af omdrejningspunktet på kvalitetsområdet, som har ansvaret for bl.a. kvalitetssikring, kundekrav og ikke mindst udviklingen af såvel afdelingens kompetencer som den grundlæggende kvalitetsbevidsthed i hele organisationen.

Ansvarsområderne omfatter primært kvalitetsteknisk support såvel internt som eksternt, projektledelse og systemvedligeholdelse. Du deltager i etablering og opretholdelse af kontrolrutiner, kvalitetsplanlægning- og dokumentation, og, ikke mindst; supportere de øvrige afdelinger i forbindelse med kvalitetstekniske opgaver, forespørgsler og spørgsmål.


Hartmanns A/S, 22. april
Hansen Toft A/SGroup Production Manager

Hansen Toft A/S søger for kunde i Horsens

Vores kunde AAO Steel A/S er i gang med en gennemgribende omstillingsproces, og søger derfor en erfaren produktionschef, der får ansvaret for at effektivisere og videreudvikle 3 fabrikker og PTA-funktion i Horsens.

Med reference til koncernens CEO får du det overordnede økonomi-, budget- og personaleansvar for over 200 dygtige funktionærer og operatører. Det direkte ledelsesansvar sker gennem 5- 6 gruppeledere. Som medlem af ledergruppen og sparringspartner til CEO´er, får du stor indflydelse på koncernens videre strategiske udvikling og igangværende effektiviseringsprocesser.


Hansen Toft A/S, 16. april
GF ForsikringFinanselever

GF Forsikring

Har du talegaverne i orden, og er du klar til at kickstarte din karriere i et elevforløb med fart på? Så er du måske en af vores tre nye finanselever i GF Forsikring.

Vi søger dygtige salgselever til en toårig finansuddannelse på vores forsikringskontor i henholdsvis Aarhus, Skive og Horsens. Her kommer du til at arbejde sammen med dygtige kollegaer og får tilknyttet en vejleder, som følger dig igennem uddannelsen.

Som finanselev får du en spændende hverdag, hvor du lærer om forskellige aspekter indenfor forsikring og salg. Du har din daglige gang på praktikstedet, og får løbende fyldt din teoretiske rygsæk via opgaver og spændende skoleforløb sammen med andre finanselever fra branchen. På den måde afprøver du løbende din opnåede viden i praksis. Med telefonen og IT som dit primære arbejdsredskab vil du altså gradvist få tildelt opgaver i takt med at dine kompetencer udvikles.


GF Forsikring, 15. april
Skandiaweb A/SSalgskonsulent (opsøgende salg)

Skandiaweb A/S

Skandiaweb ekspanderer
Vi søger derfor nye konsulenter til opsøgende salg på Sjælland, Jylland og Fyn.

Som konsulent hos Skandiaweb får du stort ansvar med egne kundeemner, som du selv booker møder og signer aftaler med.

Med ud til kunderne får du markedets bedste produkter/priser indenfor hjemmesideløsninger, webshops og online markedsføring.

Skandiaweb tilbyder dig:

 • Unikke indtjeningsmuligheder
 • God fast løn
 • Provisionsordning uden loft
 • Adgang til firmabil

Skandiaweb A/S, 15. april
People & Performance A/SSearcher og koordinator

People & Performance A/S, Horsens

Struktureret searcher med sans for detaljer og lyst til at gøre en forskel

People & Performance arbejder med rekruttering og outplacement samt leder-, strategi- og forretningsudvikling – alt sammen for at sikre, skabe og udvikle performance hos vores kunder. Vi anvender egne processer og værktøjer, som sikrer, at vi leverer praktisk anvendelige løsninger til vores kunder – danske som internationale. Vi går til biddet, stiller de udfordrende spørgsmål, skræddersyr og kører professionelle processer, som sikrer høj kvalitet – hver gang.

Som searcher og koordinator hos People & Performance bliver du en del af en velfungerende shared service-funktion – Relations & Support, der arbejder på tværs af vores kontorer i Horsens, Holte og Sønderborg. Rollen er delt i to områder; den ene del som searcher for rekrutteringskonsulenterne, og den anden del som koordinator for alle konsulenter.


People & Performance A/S, 15. april
Nissens A/SProject Manager Assistant til Nissens Automotive

Nissens A/S, Horsens

Vi kan tilbyde et spændende og alsidigt job som Project Manager Assistant i vores Products & Quality-organisation, hvor du blandt andet får mulighed for at arbejde med produktgodkendelser, tegningsopdateringer og projektledelsesopgaver til understøttelse af vores produktudviklingsproces.

Som Project Manager Assistant bliver du en del af et team på 11 medarbejdere, og du får en central rolle i at bidrage til, at vi kan skabe kvalitet og hastighed i vores produktudvikling.

Jobbet giver dig en bred berøringsflade, hvor du vil få løbende kontakt med kolleger fra forskellige funktionsområder i såvel Nissens danske som kinesiske organisation samt med eksterne leverandører.


Jobindex, 14. april
LMODriftsøkonom til LMO

LMO, Horsens

Vi søger en driftsøkonom, som kan skabe forandring og som har lyst til at arbejde med landmænd og med udvikling af vores kunders landbrugsvirksomheder. LMO er den største rådgivningsvirksomhed indenfor landbrug i Danmark, og vi søger en engageret driftsøkonom til en udfordrende og interessant stilling til vores nye afdeling for Virksomheds- og Produktionsøkonomi. Denne nyoprettede afdeling består af godt 20 engagerede kolleger, og du får kontorplads i Horsens.

Dit arbejdsområde vil være økonomisk rådgivning til større produktions- og vækstlandmænd. Du bliver en del af afdelingen for Virksomheds- og Produktionsøkonomi og skal sammen med dine kolleger være med at udvikle rådgivningen i LMO. Du får en spændende kundeportefølje, der vil udfordre dig fagligt og personligt.


Jobindex, 12. april
VELUX A/SIngeniører til produktudvikling

VELUX A/S, Østbirk

Har du erfaring med produktudvikling og 3D konstruktion i træ, plast eller metal? Har du viden om eller interesse for vindueskonstruktion, energiteknik, materialeteknologi eller statistik? Så har vi udfordringerne.

Du indgår i et team af udviklingsingeniører med bredt sammensatte faglige kompetencer inden for teknik og design. Teamet har ansvar for udvikling af fremtidens VELUX ovenlysprodukter, optimering af det eksisterende produktprogram og produktteknologi-udvikling.

Din opgave bliver at løse konstruktionsopgaver fra idéfase til endelig implementering i produktion. Du fremskaffer fysiske modeller i samarbejde med vores værksteder og dokumenterer produktegenskaber via test på interne og eksterne testfaciliteter. Du bliver også aktiv i idéudviklingsfasen i store og små udviklingsprojekter.

VELUX A/S

VELUX A/S, 11. april
Horsens Kommune
Genopslag - Afdelingsleder til en Ungerådgivning i forandring

Horsens Kommune

Kan du stå i spidsen for en Ungerådgivning, hvor en ny forebyggelsesstrategi skal implementeres og et fælles fagligt sprog skal danne fundament for en helhedsorienteret indsats?

Familie og Forebyggelse søger en ambitiøs leder til Ungerådgivningen. Ungerådgivningen yder råd og vejledning samt iværksætter støtte til udsatte unge i alderen 12-18 år samt deres forældre. Ungerådgivningen er en del af Myndighedsafdelingen, som består af Modtagelsen, Børnerådgivningen, Ungerådgivningen og Specialrådgivningen.


Jobindex, 11. april
e-l-m Kragelund A/SErfaren Maskiningeniør eller Maskintekniker søges

e-l-m Kragelund A/S, Løsning

I det Tekniske Team kommer du til at beskæftige dig med konstruktion / teknisk ordrebehandling / dokumentation, som kan indeholde følgende:

 • Konstruktion & dokumentation af special-aggregater.
 • Konstruktion af interface mellem truck og udstyr.
 • Deltagelse i produktudvikling af fremtidens produkter på e-l-m.
 • Udarbejdelse af produktionstegninger.
 • Oprettelser af styklister og produkt konfigurering i e-l-m's ERP system.

Vi tilbyder et spændende job med en bred kontaktflade til resten af organisationen - samt teknisk support til vores kunder. Du får rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.


Jobindex, 11. april
STARK
Weekend ekspedient til butik søges

STARK, Horsens

Vi søger en lokal sælger til vores butik snarest muligt. Du vil blive en del af et dygtig salgsteam, som alle sætter en ære i at yde en god service og rådgivning til vores professionelle kunder og private kunder.

Du kan forvente et spændende job med gode udviklingsmuligheder, gode kolleger, og hvor den daglige omgangstone er fri og uformel. Et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivsel vægtes højt. Flere attraktive personalegoder, og en løn svarende til dine kvalifikationer.

STARK

STARK, 11. april

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 112 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.