1 til 20 af 148 resultater.

Dine valg

 • Fjern8700-8799

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Woud A/SProfessionel indkøber til boliginteriør

Woud A/S, Horsens

Nyt dansk designbrand søger professionel indkøber til boliginteriør.

WOUD lancerer første designkollektion til januar 2015. Kollektionen består af 75% møbler og 25% boligtilbehør, alt designet af håndplukkede designere fra ind- og udland.

Stilen er enkel og minimalistisk – med referencer til Skandinavien og den tradition vi her har for godt og bæredygtigt design.

WOUD har i dag fire ansatte, som alle arbejder på højtryk med den første kollektion. Ambitionerne er høje og forventningerne store – men vi må indse, at vi har brug for din hjælp!

Vi søger derfor en indkøber med indgående kendskab til interiørbranchen og en solid erfaring – samt interesse for skandinavisk design.


Jobindex, 29. august
Hatting A/SLeder af kundeservice søges til virksomhed i vækst

Hatting A/S, Horsens

Hatting A/S er i kraftig vækst, derfor søger vi en leder til kundeservice med tiltrædelse snarest muligt.

Du bliver leder for 13 motiverede kundeservicemedarbejdere og en del af et lederteam. Vores organisationen er bygget op omkring medstyrende grupper.

Dine opgaver:

 • Varetage den daglige ledelse af vores to kundeserviceafdelinger i Viborg og Horsens.
 • Udvikle afdelingerne så de lever op til fremtidens krav og ønsker fra den moderne landmand.
 • Ansvarlig for løbende uddannelse.
 • Opnå salgs- og servicemål.

Jobindex, 29. august
EY
Revisortrainee hos EY – har du en baggrund som HHX, STX eller FØ?

EY

- Så tilbyder vi en uddannelse med masser af muligheder

Kick start din karriere som revisortrainee hos en af verdens førende revisions- og rådgivningsvirksomheder og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af en professionel global organisation og få mulighed for at arbejde med både danske og internationale virksomheder
 • blive udfordret fagligt og personligt i samarbejdet med kollegaer og kunder
 • få en akademisk uddannelse, samtidig med at du får praktisk erhvervserfaring

Vi søger revisortrainees til start i august 2015 til vores kontorer i: København, Aarhus, Aalborg, Odense, Svendborg, Næstved, Grenaa, Herning, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Kolding, Vejle, Sønderborg og Aabenraa.

EY

Jobindex, 29. august
NRGiLindbergHR søger projektkoordinator for NRGi

NRGi, Horsens

Til NRGi´s målerudskiftningsprojekt søges en medarbejder med flair og interesse for IT og tekniske applikationer.

Der er tale om en projektansættelse på fuld tid. Projektet forventes afsluttet 1. juli 2015.

Opgaverne bliver bl.a. at afvikle gamle målere, konfigurere nye målere i NRGi’s SonWin system og sikre at hjemtagningen af data fra nye målere sker i overensstemmelse med det forskrevne. Derudover kontrollere, at udskiftningen ikke giver anledning til afregningsmæssige problemer efterfølgende. Herudover omhandler stillingen endvidere udarbejdelse af dokumentation af de nye arbejdsprocesser.

Arbejdet og opgaverne bliver udført og koordineret med kollegaer fra installations-teamet i NRGi samt flere eksterne samarbejdspartnere. Du vil blive placeret i et åbent kontorlandskab blandt 5 rutinerede kollegaer, som du vil kunne sparre og komme til at samarbejde med.


NRGi, 28. august
Rygaard Transport & Logistic A/S
Speditionselev

Rygaard Transport & Logistic A/S, Hedensted

Brænder du for en uddannelse i transportbranchen?

Rygaard Transport & Logistic A/S søger en kontorelev med spedition og shipping som uddannelseslinie.

Vi tilbyder dig en uddannelse med en høj grad af selvstændighed.

Vi forventer, at du er fleksibel, engageret og tager medansvar for din uddannelse. Du vil opleve, at du hurtigt får dine egne ansvarsområder og i samarbejde med din daglige leder udarbejder I din individuelle uddannelsesplan, hvor konkrete mål opstilles.


Jobindex, 28. august
JKSDynamisk servicekoordinator søges til VELFAC A/S

JKS søger for VELFAC A/S i Horsens

Da vores kunde VELFAC A/S har travlt, søger vi endnu en dygtig og udadvendt servicekoordinator. VELFAC A/S er en anerkendt og veletableret virksomhed med over 50 års erfaring med salg af stilrene og unikke vindues- og facadeløsninger i tidssvarende materialer af høj kvalitet. Det er en international virksomhed med hovedsæde i Horsens og aktiviteter i det meste af Nordeuropa.

Der er tale om en stilling hvor dit fokus vil være rådgivning, reklamationsbehandling og kundeservice i tæt samarbejde med kompetente kolleger. Du får en bred kontaktflade både i og udenfor organisationen.

Arbejdsopgaverne vil være følgende:

 • Telefonbetjening og rådgivning indenfor vinduesbranchen
 • Booking af montør samt koordinering af serviceopgaver
 • Reklamationsbehandling

Kundesegment:Tømrermestre, tømrerhandler, entreprenører og private kunder.


JKS, 28. august
Sydøstjyllands PolitiSpecialanklager

Sydøstjyllands Politi, Horsens

Anklagemyndigheden i Sydøstjyllands Politi søger per 1. november 2014 en specialanklager for Økonomisk Kriminalitet til Advokaturen for specielle sager.

Stillingen som specialanklager er et led i en samlet indsats, der skal styrke Anklagemyndigheden inden for en række specialiserede fagområder - herunder økonomisk kriminalitet.

Du er en dygtig jurist (cand.jur.) på et meget højt fagligt niveau med solid erfaring og kompetencer inden for specialet - eksempelvis fra et job som anklager eller advokat. Du kan også komme fra en anden offentlig myndighed eller privat virksomhed.


Rigspolitiet, 27. august
HTHHTH Vejle, Horsens & Kolding søger indretningskonsulenter

HTH

Vil du sælge drømmekøkkener?

Køkkenet er husets vigtigste rum, som skal matche familiens livsstil og behov. Som indretningskonsulent skal du derfor både tyde drømme og skabe løsninger til private huskøbere. Du rådgiver og inspirerer om indretning af køkkener, badeværelser, garderober og tilbehør - du afdækker behov, tegner skitser, præsenterer løsninger, lukker salget og følger op. Du sætter en ære i at levere kundeoplevelser i verdensklasse og er sælger af natur.

Din næste arbejdsplads bliver i en af vores butikker i Vejle, Horsens eller Kolding. Her indgår du i et team med et godt sammenhold og hvor lysten til at gøre lidt mere for vores kunder hver dag driver os. HTH giver dig en grundig oplæring i produkterne og i køkkenkøbets faser - og vi prioriterer også din personlige udvikling.


Jobindex, 27. august
AAOSteel Aage Østergaard A/SGroup Quality Manager

AAOSteel Aage Østergaard A/S, Horsens

AAO Steel – Aage Østergaard A/S søger en teknisk velfunderet og handlekraftig kvalitetschef. AAO Steel har gennem de senere år været igennem en større turnaround og står nu foran at skulle vækste virksomheden markant. Virksomheden er underleverandør i metalbranchen, og leverer produkter til markedsledende internationale kunder, som stiller betydelige krav til bl.a. dokumentation, løbende proceskontrol, dokumenterede forretningsgange og produktionsprocesser.

Der er tale om en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed.

Som kvalitetschef bliver opgaven at sikre en ensartet udvikling af virksomhedens kvalitet. Opgaven vil bl.a. inkludere:

 • Løbende opfølgning på certificering (ISO 9001)
 • Implementering af TS 16949
 • Kvalitetssikring af produktionsprocessen
 • Interne og eksterne audits

Jobindex, 27. august
Medarbejderne
Printoperatør med overblik

Medarbejderne søger for sign service A/S i Hedensted

Er du frisk på udfordringer i hverdagen - har du lyst til at indgå i et dynamisk team, hvor du dels kan påtage dig selvstændige opgaver dels kan løse vidt forskellige opgaver sammen med andre – ja, så mangler vi dig i et godt job i Hedensted.

sign service er en veletableret og velrenommeret virksomhed, som beskæftiger ca. 35 kompetente og engagerede medarbejdere på domicilet i Hedensted. Virksomheden er førende underleverandør af skiltesystemer med og uden lys, billeder i storformater på folier, bannere m.v., udfræsede skilteløsninger, selvklæbende folier m.v. og er underleverandør til mere end 500 danske skiltevirksomheder.

Om jobbet:

 • Operatør på virksomhedens store produktionsprintere.
 • Opmåling og opskæring af stofbannere/folieprint.
 • Laminering, renskæring, pakning.

Jobindex, 27. august
LMOØkonomiassistenter

LMO, Søften og Horsens

Vi oplever en stigende tilgang af kunder og opgaver og søger derfor tre økonomiassistenter til LMO. Har du lyst til at arbejde med regnskab i Danmarks største rådgivningsvirksomhed inden for dansk landbrug? Brænder du for at yde kunderne en god og professionel service? Så er det måske dig, vi har brug for.

Afdelingen består af ca. 185 medarbejdere fordelt på flere huse, og vi søger to assistenter til Søften ved Århus og en til Horsens. Står du og mangler ny inspiration, og har du lyst til at udvikle dig selv fagligt og personligt, så har vi jobbet.

Om dig

 • Du har erfaring indenfor skatteområdet
 • Rutineret bruger af MS-Office (primært Outlook, Word og Excel)
Vi tilbyder
 • Regnskabsopgaver inden for bogføring, momsopgørelse, opgørelse af skatteregnskaber og årsrapporter
 • Mulighed for andre specialer – afhængig af dine ønsker og kompetencer

Jobindex, 27. august
JKSKontorassistent søges til JWL Maskin- og Plastfabrik A/S

JKS søger for JWL Maskin- og Plastfabrik i Hedensted

JWL er en virksomhed der både har egen produktion og udvikling af trykluftværktøjer, koblinger og tilbehør samt er underleverandør. De lægger vægt på kvalitet og menneskelighed i løsningen af deres opgaver. JWL tilstræber altid at kunden får leveret varen i den rette kvalitet, til tiden og fremstillet på den mest rentable måde for både kunden og JWL.

Der er tale om en stilling hvor dit fokus vil være på vedligeholdelse af dokumenter og stamdata samt back up i tæt samarbejde med resten af organisationen. Du vil få en bred kontaktflade i en professionel og dynamisk virksomhed.

Arbejdsopgaverne vil være følgende:

 • Vedligeholdelse og rettelser af dokumenter af ISO procedure
 • Ajourføring af stamkort og måleudstyr
 • Opfølgning af indkøbsordrer i samarbejde med produktionen
 • Varedisponering i samarbejde med indkøb

JKS, 26. august
Tryg A/SResultatorienteret erhvervsassurandør med fokus på salg til mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder

Tryg A/S

Vil du være en del af vores stærke team af erhvervsassurandører, der med ildhu driver opsøgende salg mod mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, uden at miste fokus på fastholdelse og servicering af vores gode og lønsomme erhvervskunder? Hvis ja er jobbet muligvis lige dig.

Du får ansvar for nysalg til erhvervsvirksomheder inden for segmentet 0 – 14 ansatte. Det bliver dig, der skal sikre, at kunderne – både nye og eksisterende - får mere værdi for samme krone gennem levering af enkle forsikringsløsninger af høj kvalitet. Det bliver dig, i et samarbejde med en erhvervsrådgiver, som sikrer servicering og fastholdelse af vores erhvervskunder i henhold til Trygs høje serivcelevel overfor vores kunder. Udover vores skadesprodukter skal du have et godt øje for det potentiale, der ligger i salg af pensionsprodukter til både nye og eksisterende kunder.


Tryg A/S, 26. august
A/S HAI HorsensKvalitetskoordinator - til kvalitet, dokumentation og ledelsesinformation

A/S HAI Horsens

Produktionen foregår i 3-holdsskift, beskæftiger ca. 100 medarbejdere og har et bebygget areal på 22.000 m2. A/S HAI er kvalitetscertificeret iht. ISO 9001, og der skal implementeres arbejdsmiljøledelse samt miljøstyring iht. ISO 18001 og 14001.

Vi tilbyder en udfordrende stilling med mulighed for personlig og faglig udvikling i en bred organisation, et dynamisk miljø og med uformel og positiv omgangstone i en branche i rivende udvikling. Som kvalitetskoodinator får du ansvaret for kvalitet og miljø med direkte reference til den tekniske chef / kvalitetschef.


Jobindex, 26. august
A/S HAI HorsensSalgssupporter - med teknisk forståelse

A/S HAI Horsens

Som salgssupporter kan du se frem til at arbejde med følgende opgaver:

 • Beregning og udfærdigelse af tilbud/løsningsforslag
 • Forespørgsler og rådgivning - telefonisk kundebetjening
 • Ordreoprettelse og fakturering - tastearbejde vil være en del af dagligdagen

Vi tilbyder en udfordrende stilling med mulighed for personlig og faglig udvikling i en bred organisation, et dynamisk miljø og med uformel og positiv omgangstone i en branche i rivende udvikling. Du vil få en god teknisk backup.


Jobindex, 26. august
Lastas Trucks Danmark A/SMekaniker til værkstedet

Lastas Trucks Danmark A/S, Hedensted

LASTAS HEDENSTED søger netop nu en mekaniker til værkstedet, alternativt en uddannet smed eller landbrugsmaskinmekaniker. De primære arbejdsopgaver vil være i lastbil, trailer- og hydraulikafdelingen.

Kvalifikationer med fordel:

 • Kendskab til EBS systemer er en fordel men ikke et krav
 • Stort kørekort kræves
 • Trives i en travl hverdag
 • Kendskab til hydraulik er en fordel men ikke et krav

Jobindex, 26. august
Schur Pack Denmark a/sIntern salgsmedarbejder - barselsvikar

Schur Pack Denmark a/s, Horsens

Søger du nye udfordringer inden for Customer Care og gerne i et internationalt miljø? Så er muligheden her.

Vi søger en barselsvikar for en af vore salgsmedarbejdere i Customer Care Center.

Ansvar og opgaver:

 • National og international kundekontakt
 • Behandling af kundeforespørgsler
 • Priskalkulationer
 • Udarbejdelse af tilbud
 • Klargøring af ordrer til produktion
 • Styring og opfølgning af ordrerne under hele processen.

Schur Pack Denmark a/s, 26. august
Hansen Toft A/SSalgschef

Hansen Toft A/S søger for Dan Hill Plast A/S i Hornsyld

Kan du styrke salgsindsatsen og inspirere og motivere andre til at nå ambitiøse mål?

Som den nye salgschef for Dan Hill Plast A/S refererer du til den administrerende direktør, deltager i ledergruppen, og bliver leder for virksomhedens eksportsælger. Du opsøger nye kunder samtidigt med, at du servicerer og udbygger samarbejdet med eksisterende kunder. Du forventes at løfte virksomhedens omsætning med mindst 50 % indenfor de næste 5 år, særligt via øget salg til det svenske og tyske marked. Der forventes ca. 40 rejsedage om året.

Du har solid international erfaring fra teknisk B2B løsningssalg, og har gode referencer fra langvarige kunderelationer. Du trives i den opsøgende salgsrolle og er ærekær ift. at opfylde kundernes forventninger samtidigt med, at du når i mål med dit salgsbudget. Du har enten ledelseserfaring, eller også har du lyst til at prøve kræfter med ledelse og ledergruppearbejde.


Hansen Toft A/S, 26. august
Smoke-IT ApSSmoke-It søger 3 Butikschefer til nye butikker i København, Frederikssund og Horsens

Smoke-IT ApS

Som butikschef hos Smoke-It bruger du størstedelen af din tid i butikken. Du har fokus på salgsklar butik, salgsopfølgning, kunder, medarbejdere, opfyldning af varer og dagligdagens udfordringer i øvrigt.

Dine opgaver og ansvarsområder i dagligdagen er f.eks.:

 • Sikre at butikken er rengjort og at produkterne er præsenteret på en ordentlig og indbydende måde hver dag
 • Budgetopfølgning og arbejdsplanlægning - både for dig selv og for dine medarbejdere og dygtige kollegaer
 • Udarbejde bemandingsplaner

Jobindex, 25. august
SITECH Danmark A/S
Customer Support

SITECH Danmark A/S, Horsens

SITECH Danmark A/S er fortsat i vækst, og vi søger endnu en kollega til vores virksomhed, der arbejder med højteknologiske produkter.

Vi har brug for en dedikeret og teknisk Customer Support til at supportere og undervise vore kunder i maskinstyringssystemer.

Du skal agere konsulent for SITECH Danmarks kunder, og anvise dem den bedste løsning. Du skal tillige supportere ved salg af større løsninger.

VI FORVENTER:

 • Stor teknisk interesse i produkterne
 • Indsigt i 3D maskinstyrring
SITECH Danmark A/S

Jobindex, 21. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
HK Karrieretjek
1 til 20 af 148 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.