1 til 20 af 146 resultater.

Dine valg

 • Fjern8700-8799

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

JKSDynamisk sagsbehandler/koordinator

JKS søger for Velfac i Horsens

Velfac A/S er en anerkendt og veletableret virksomhed med over 50 års erfaring med salg af stilrene og unikke vindues- og facadeløsninger i tidssvarende materialer af høj kvalitet. Det er en international virksomhed med hovedsæde i Horsens og aktiviteter i det meste af Nordeuropa.

Der er tale om en stilling hvor dit fokus vil være sagsbehandling, rådgivning, reklamationsbehandling og kundeservice i tæt samarbejde med kompetente kolleger. Du får en bred kontaktflade både i og udenfor organisationen.

Arbejdsopgaverne vil være følgende: Sagsbehandling, rådgivning og telefonbetjening af kunder fra det nordiske marked indenfor vinduesbranchen. Kundesegment: Tømrermestre, tømrerhandler, entreprenører og private kunder


JKS, 23. januar
Air Liquide Danmark A/SDepot Network Manager

Air Liquide Danmark A/S, Horsens

Air Liquide søger en Depot Network Manager til at videreudvikle samarbejdet med vores depoter i hele Danmark, der forhandler og distribuerer Air Liquides produkter til vores fælles kunder. Med udgangspunkt fra koncernens kontor i Horsens vil du få en spændende hverdag i et internationalt miljø med støtte, rådgivning og udvikling af vores nøgledepoter i Danmark som dit kerneområde.

Du vil få ansvaret for:

 • At udvikle og udbygge samarbejdet med vores depoter i forhold til de opstillede økonomiske målsætninger der er opstillet for området.
 • At opstille salgsmål og udarbejde marketingsplaner med vores depoter.
 • At rådgive de ansatte på depoter og identificere deres behov for salgstræning i forhold til salg af Air Liquides produkter

Jobindex, 23. januar
Nordisk WavinProjektassistent

Nordisk Wavin, Horsens

– til intern salgsafdeling hos førende VVS leverandør

I stillingen bliver du en del af vores interne salgsorganisation, hvis opgave er at yde en optimal kundeservice og supportere vores eksterne sælgere.

Som projektassistent er dine hovedopgaver at udarbejde tilbud samt følge op på og styre projektporteføljen. Det foregår dels selvstændigt, dels i tæt samarbejde med dine kolleger. Din opgave er også at være backup og sparringspartner for de eksterne salgskonsulenter med henblik på udarbejdelse og optimering af tilbud.

Jobbet giver dig muligheden for at blive en afgørende medspiller i fortsat sikring og udvikling af Wavin som attraktiv leverandør af VVS løsninger.


Jobindex, 22. januar
Schur Pack Denmark a/sEmballagekonstruktør

Schur Pack Denmark a/s, Horsens

Vores team af emballagekonstruktører har travlt og skal derfor have endnu en kollega med på holdet.

Et job i denne afdeling hos Schur hænger ikke på træerne og er man først blevet en del af vores ”familie” og vores kreative miljø, slipper man det nødigt igen.

Dit job består i at overføre kundens og sælgerens ideer/behov til konkrete emballageløsninger såvel i forhold til den mere simple opgave som til den komplicerede løsning, hvor også pakkemaskiner indgår.


Schur Pack Denmark a/s, 22. januar
Hartmanns A/SKundesupportere til Stofa

Hartmanns A/S søger for kunde

Vil du spille på det bedste hold, og…

 • Stræber du efter at nå dine mål, og vil du være den bedste?
 • Trives du med, at din indsats er målbar og motiveres du af at skabe resultater?
 • Opnår du via dine kommunikative evner at formidle et teknisk budskab på en letforståelig måde?

Du bliver en del af et helt nyt team, hvor du er være med til at sætte retningen og er én af de første byggesten i et vinderteam. Vi byder dig velkommen i en verden fyldt med energi og kundefokus. Vi klæder dig på til at løse dine opgaver, og du får dit eget ansvarsområde. I et miljø med åbenhed og nærhed oplever du tillid og opbakning til, at du varetager dine opgaver på bedste vis.


Hartmanns A/S, 21. januar
DANISH CROWN A/S
Lean Manager til DC Pork, Horsens

DANISH CROWN A/S

Med henblik på en yderligere effektivisering på Danish Crowns svineslagteri i Horsens søger vi en visionær og motiverende Lean Manager, der sammen med organisationen kan implementere et nyt forbedringsprogram. Fabrikken i Horsens beskæftiger ca. 1.500 medarbejdere, og der slagtes ugentligt omkring 100.000 svin.

Med reference til fabriksdirektør Per Laursen vil dine primære ansvarsområder vil være:

 • Design, udførelse og formidling af Lean-aktiviteter og implementering af et forbedringsprogram på fabrikken
 • Træning og coaching af organisationen i forhold til at lede forandringsprocesser m.m.
 • At udføre observationer af processer, interviews med medarbejdere, indsamling og analyse af data, som omsættes til konkrete forbedringsmuligheder
 • Support af ledergruppen med hensyn til at generere idéer til forbedringer og få dem omsat til projektplaner og handling
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 21. januar
R2 Group A/S
Logistikelev inden for fødevareingredienser

R2 Group A/S, Hedensted

Trives du i et hektisk arbejdsmiljø med en bred kontaktflade? Kan du lide at blive udfordret, og er du struktureret? Så kunne du være vores nye kontorelev inden for specialet logistik.

Vi kan tilbyde dig en grundig uddannelse i vores logistikfunktion, som er omdrejningspunktet i R2 Group med en bred kontaktflade til vores samarbejdspartnere i hele verden. Dine arbejdsopgaver kommer til at spænde vidt fra transportbooking, bogføring, håndtering af indkøbs- og salgsordrer til salgsback-up. Du kommer til at medvirke i reklamationshåndtering, lagerdisponering, fortoldning og indrapportering til myndighederne.

Du bliver en del af en spændende virksomhed i en rivende udvikling med gode udviklingsmuligheder. Vi tilbyder dig gode kollegaer, god kantineordning og ordentlige personaleforhold. Dit arbejdssted vil være i vores food-team på hovedkontoret i Hedensted.


Jobindex, 21. januar
SEAll-round HR-konsulent

SE, Horsens

Som HR-konsulent i SE brænder du for at være med til at udvikle og flytte mennesker. Du skal rådgive og servicere vores ledere i alle HR-relaterede problemstillinger og udviklingsopgaver. Derudover skal du være med til at etablere effektive og professionelle processer, som understøtter forretningens overordnede strategi.

Du vil opleve en udfordrende og inspirerende hverdag, hvor vi sætter stor pris på vores uformelle miljø. Der er plads til det gode grin, og vi tror på, at begejstring skaber motivation og resultater. Vi vil gerne sendes hjem med mere energi, end vi mødte ind med, og det forventer vi også, at du naturligt bidrager til.

Der vil være mange spændende opgaver i jobbet, bland andet:

 • Selvstændig koordinering og gennemførelse af rekruttering fra A til Z i hele organisationen
 • Rådgivning og sparring med ledere i HR-relaterede spørgsmål
 • Videreudvikling og løsning af rekrutteringsopgaver, on-boarding, feriefravær etc.

SE - Syd Energi, 21. januar
GM Plast A/S
Teknisk Tegner

GM Plast A/S, Hedensted

Vil du udnytte dine tekniske kompetencer hos GM Plast A/S?

Til GM Plast A/S i Hedensted søger vi en selvstændig og engageret Teknisk Tegner. Selskabet er i fortsat udvikling, og du kommer til at deltage i mange forskellige og spændende projekter og opgaver:

 • Optimering og udvikling af koncernens produkter inden for bl.a. tele- og elsektoren
 • Tegning og udvikling af vore produkter på 3D-printer, hvorfor det vil være en fordel, hvis du kan tegne i enten AutoCAD, SolidWorks eller Inventor
 • Under den løbende optimering og udvikling af koncernens produkter skal der sideløbende foretages dokumentation heraf samt udarbejdelse af brochurer og vejledninger

Jobindex, 21. januar
MTHP A/SØkonomielev

MTHP A/S, Horsens

Vi søger en elev til vores økonomiafdeling i Horsens. Dit forløb vil strække sig over 2 spændende og udfordrende år, hvor opgaverne er mangeartede indenfor økonomifaget. Du vil komme til at arbejde sammen med humørfyldte og engagerede medarbejdere.

Som økonomielev bliver du en del af et team, der består af 45 kollegaer, hvor du vil varetage forskellige opgaver for MTHP A/S og Nine United samt danske og udenlandske datterselskaber.

Sideløbende med din praktiske oplæring følger du en planlagt obligatorisk skoleundervisning i enten Aarhus eller Kolding. I løbet af din uddannelse vil du gradvist få større ansvar og selvstændige arbejdsopgaver.

Arbejdsområder

 • Håndtering af bilag og betaling af regninger
 • Fakturering
 • Bogførings- og afstemningsopgaver

Jobindex, 20. januar
VELUX A/SIngeniør til produktudvikling

VELUX A/S, Østbirk

Har du erfaring med produktudvikling og 3D konstruktion i træ, plast eller metal? Har du viden om eller interesse for vindueskonstruktion, eller simulering i 3D CAD? Så har vi udfordringerne.

Du indgår i et team af udviklingsingeniører med bredt sammensatte faglige kompetencer inden for teknik og design. Teamet har ansvar for udvikling af fremtidens VELUX ovenlysprodukter og optimering af det eksisterende produktprogram.

Din opgave bliver at løse konstruktionsopgaver fra idéfase til endelig implementering i produktion. Du fremskaffer fysiske modeller i samarbejde med vores værksteder og dokumenterer produktegenskaber via test på interne og eksterne testfaciliteter.

VELUX A/S

VELUX A/S, 20. januar
Eltronic a/sONSITE AUTOMATIONS INGENIØR

Eltronic a/s, Hedensted

Er du vores kommende kundefokuserede Automationsmedarbejder, der sammen med en kollega er dem der laver mindre og større op-gaver hos en eller flere af vores nøgle kunder, primært i Danmark.

Du vil få en rolle hvor du er den der påtager sig de løbende Automa-tions opgaver der kommer fra kunden – fra almindelig fejlfinding - mindre projekter, og til at deltage intern som ”kundens repræsentant” når der kommer større projekter, du ikke selv kan nå at løse.

Du vil være den der på sigt kender kundens anlæg / styringer og dermed kunne hjælpe kunden og internt med at lave gode løsninger og fastholde den viden vi har om deres anlæg og automations niveau.


Eltronic a/s, 20. januar
DANISH CROWN A/S
IT Administrator til Factory IT, Horsens

DANISH CROWN A/S

Danish Crown ønsker at styrke Factory IT, og derfor søger vi en engageret IT-administrator primært til backup. Herudover kommer du til at arbejde med VMWARE, MS licenser, netværk, håndtering og reaktion på alarmer fra vores overvågningssystemer.

Med reference til IT-afdelingschefen bliver dine arbejdsopgaver bl.a.:

 • At være ansvarlig for backup-systemet CommVault i samarbejde med eksterne leverandører
  • Daglig opfølgning
  • Installation af nye fabrikker
  • Økonomisk opfølgning på forbrug
 • At være licensansvarlig for afdelingens Microsoft produkter (herunder regler og korrekt udnyttelse af licenser for produkterne). Licenser administreres via LicenseWatch
 • Håndtering af alarmer fra 25 serverrum på udvalgte fabrikker
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 19. januar
Eltronic a/sProjektleder – Produktions IT

Eltronic a/s, Hedensted

Har du erfaring som projektleder inden for produktions IT og produktionsstyring og har måske arbejdet med MES og OEE projekter.

Så kunne du meget vel være den person, der fremover er ansvarlig for vores Produktions IT projekter og sammen med vores IT arkitekter sætter et markant præg på løsningerne til vores kunder – lige fra den indledende fase til det færdige resultat.

Du har måske en baggrund som programmør, ingeniør eller lig-nende, med kendskab til og interesse for produktions IT, MES, OEE eller lignende. Du har dokumenteret erfaring med projektledelse evt. IPMA eller lignende projektleder certificering.


Eltronic a/s, 19. januar
PIECES
Buying / Product Manager

PIECES, Horsens

Er du en ambitiøs, trendstærk og handlekraftig indkøber? Kan du tage ansvaret for udviklingen af vores produktkategori inden for tasker og bælter?

Vi søger en handlekraftig og ambitiøs Buying / Product Manager, der kan sikre udviklingen af en produktkategori med stort potentiale.

Du bliver en del af en udfordrende og international organisation, og sammen med dine dedikerede og ambitiøse kolleger i indkøb arbejder du målrettet for at sikre vores position på alle vores markeder. Du får i samarbejde med teamet indflydelse på afdelingens videreudvikling, og du vil opleve et dynamisk miljø med en uformel omgangstone, hvor vi reagerer hurtigt på trends og tendenser for at nå vores målsætninger.


PIECES, 19. januar
SECategory Manager til indkøb i SE - Esbjerg eller Horsens

SE

SE koncernen er i fortsat vækst og ønsker derfor at styrke indkøbsafdelingen, og har brug for en professionel og selvstændigt arbejdende Category Manager, som sætter den totale kundeoplevelse og kvalitet højt selvom det til tider kan være et travlt og hektisk miljø.

Vil du være en del af et engageret team på 8 dygtige og professionelle kolleger, som synes det er sjovt at være med samt virkelig brænder for at give en god kundeoplevelse?

Dine opgaver og successer som Category Manager hos SE skabes dels på baggrund af eksisterende kategorier, men også nye, der kommer til i takt med forretningsudviklingen og øget involvering af indkøb.


SE - Syd Energi, 19. januar
Schur Technology a/sMontageleder

Schur Technology a/s, Horsens

Da den nuværende leder af vores montageafdeling, lager og værksted går på pension, søger vi en dygtig medarbejder, der har evner og ambitioner til at lede og videreudvikle funktionerne og de tilknyttede medarbejdere.

Du skal være daglig leder af funktionerne:

 • Montage (12 medarbejdere, heraf 2 lærlinge)
 • Lager (3 medarbejdere)
 • Værksted (1 medarbejder)

Schur Technology a/s er en eksportorienteret virksomhed med mere end 50 års erfaring med udvikling, produktion og markedsføring af moderne pakketeknologi og mærkningsudstyr til vidt forskellige dele af industrien.


Schur Technology a/s, 19. januar
VELUX A/SHead of Portfolio Management Office

VELUX A/S, Østbirk

Ledelse – Porteføljestyring – Produktudvikling

Som leder af projektkontoret i Produktudvikling hos VELUX får du ansvaret for 5 kompetente medarbejdere, og skal sammen med dem fokusere på projektporteføljestyringen, udvikling af projektledelses processer og værktøjer, træning samt performance management. Projektkontoret er veletableret og har eksisteret i organisationen i 10 år. Du skal arbejde tæt sammen med lederne af de forskellige produktudviklingsafdelinger, product management, projektlederne samt lederne af de øvrige Portfolio Management Offices i organisationen.

Opgaver

 • Deltagelse i Projektstyregruppemøder (Gate-Møder)
 • Afvikling af porteføljestyringsmøder
 • Ledelse af eget team
VELUX A/S

VELUX A/S, 19. januar
Sprogcenter MidtBogholder

Sprogcenter Midt, Horsens

Da vores bogholder gennem flere år har valgt at gå på efterløn, søger vi nu hendes afløser.

Vi søger en bogholder til at holde styr på debet- og kreditorer, daglig bank- og kasseafstemning, kontering af værdipapirer, medarbejderrefusion, eksterne projekter, løbende periodiseringer, afregning og afstemning af lønposter (selve lønudarbejdelsen klarer vores lønbogholder). Hertil kommer regnskabsafslutning og månedlige budgetopfølgninger i samarbejde med vores administrationschef.

Det forventes altså, at bogholderen selvstændigt kan varetage de daglige bogføringsopgaver og udføre månedsafslutning med diverse periodiseringer. Da vi skifter regnskabssystem fra C5 til Nav 2015 pr. 1. april vil kendskab til dette system være en stor fordel.


Jobindex, 16. januar
Ikast-Brande KommuneIkast-Brande Kommunale dagpleje søger årsvikar for dagplejer i Bording

Ikast-Brande Kommune

Ønsker du at arbejde med 4 børn i eget hjem? Ønsker du at samarbejde med nære kolleger i et dagplejeteam? Ønsker du at være en del af Ikast-Brande kommunale dagplejes udvikling? Ønsker du at opleve en dagligdag fyldt med glade børn, der gennem en anerkendende tilgang vil udvikle sig, og du vil opleve positive kolleger, som støtter dig fagligt.

Arbejdsopgaver:

 • Daglig pasning og udvikling af 4 børn i eget hjem og legestue.

Vi tilbyder:

 • Dagligt samvær med 4 glade og nysgerrige børn.
 • Gode kollegaer i dagplejeteamet.
 • Faglig supervision og samarbejde med uddannet dagplejepædagog.

Ikast-Brande Kommune, 16. januar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark Forsikring A/S
1 til 20 af 146 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.