1 til 20 af 200 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |10|Næste »
Lægerne, Sundhedshuset 3. sal Vest
Lægesekretær

Lægerne, Sundhedshuset 3. sal Vest, Horsens

Vi søger pr. 1. januar 2016 eller snarest muligt en lægesekretær, som er engageret, effektiv og serviceminded.

Erfaring fra almen praksis er en fordel, men ikke et krav, men det er et krav, at du er uddannet lægesekretær. Arbejdstid 30 timer ugentligt. Arbejdstid mellem 8-16, onsdag evt. til 17.

Vi er 5 faste læger, 2 sygeplejersker, 1 laborant og 1 social- og sundhedsassistent. Vi lægger vægt på at have et godt arbejdsmiljø med humor i hverdagen.


Jobindex, 13. oktober
PwCBliv en del af et ambitiøst revisionsteam - Hos PwC i Horsens og Vejle

PwC

Brænder du også for at skabe succes sammen med andre? Så søg ind hos os. Her vil du naturligt udvikle dig, når du dagligt sparrer med højt kvalifi cerede kolleger, møder spændende og udfordrende kunder og får masser af erfaring. Vi søger fagligt kompetente revisorer, der ønsker at være en del af holdet på vores kontorer i Horsens og Vejle. Vi er toneangivende, når det handler om at omsætte den faglige viden til effektiv revision og rådgivning, og har senest udviklet PwC-Portalen, der sikrer en effektiv bogføring til en konkurrencedygtig pris for mindre virksomheder.

Stillingen som revisor hos PwC ...

 • Medvirke til udbygning af vores relationer i Horsens.
 • Deltagelse i teams og ledelse af revisionsopgaver.
 • Servicering af små og mellemstore virksomheder

PwC, 13. oktober
Insero SoftwareFagligt stærk softwareudvikler/tekniker til dataopsamling

Insero Software, Horsens

Har du lyst til at spille en aktiv rolle i udviklingen af vores forretning? Hvis du samtidig arbejder struktureret og selvstændigt, er du måske vores nye softwareudvikler!

Som vores nye softwareudvikler skal du arbejde struktureret og selvstændigt – og så har du lyst til at spille en aktiv rolle i udviklingen af vores forretning.

Dine opgaver kommer blandt andet til at være

 • Projektudvikling, design og implementering af kundespecifikke løsninger i standardprodukt
 • Identifikation af udstyr til dataopsamling hos kunderne
 • Konfiguration og integration af dataopsamlingsløsning inden aflevering og test efter installation

Insero Horsens, 13. oktober
Insero SoftwareTalentfuld frontend-udvikler

Insero Software, Horsens

Er du en dygtig frontend-udvikler og kan du tænke kreativt? Har du lyst til at arbejde med mange forskellige opgaver i et fagligt stærkt og inspirerende miljø? Så har vi det perfekte job til dig!

Som frontend-udvikler skal du være med til at sætte nye standarder for webløsninger til energi-visualisering og overvågning. Din forståelse for brugeren er central og dine evner til at få brugergrænseflader til at fungere optimalt er af stor vigtighed. Samtidig formår du at binde teknisk avanceret funktionalitet ind i dine løsninger.

Du skal visualisere store mængder data og udvikle interaktive web-brugerflader med et højt niveau af brugerinteraktion – og som front end-udvikler på nye systemer er du ansvarlig for at skabe overbevisende løsninger i flot visuelt design.


Insero Horsens, 13. oktober
A/S HAI HorsensProduktionsleder - aftenhold

A/S HAI Horsens

Vil du arbejde i et dynamisk miljø med mulighed for personlig og faglig udvikling? Har du lyst til en varierende arbejdsuge? Så er det måske dig, vi søger.

Produktionslederen vil med reference til fabrikschefen være ansvarlig for en væsentlig del af produktionen, og dermed ledelsen af 15-20 timelønnede. Ansvaret omfatter planlægning af produktionen på aftenhold. Udgangspunktet for arbejdstiden er kl. 14.00-23.00 mandag til torsdag, samt kl. 13.15-18.00 om fredagen, men en vis fleksibilitet kan indpasses.

Den rigtige kandidat er en arbejdsleder med mindst 5 års ledererfaring, og med et godt kendskab til planlægning af produktion. Du har en faglig uddannelse med en interesse i jobbet, og i at søge opgaver og viden om processerne.


Jobindex, 13. oktober
JKSProjektleder til kundespecifikke specialopgaver hos Brimas søges

JKS søger for kunde i Horsens

For vores kunde Brimas A/S i Horsens søger vi en fagligt dygtig projektleder. Virksomheden, der leverer specialopgaver - primært i rustfri stål, søger dig, som har erfaring fra lignende virksomhed, og som er vant til at håndtere mange projekter sideløbende. Dette kræver, at du er meget struktureret og god til at træffe beslutninger.

Du får ansvaret for kundens ordre igennem hele processen. Det omfatter indledende dialog med kunden og hertil tilbudsgivning. Derudover skal du, hvis påkrævet, selv konstruere samt sikre udarbejdelsen af det færdige produkt. Dette sker i tæt samarbejde med virksomhedens produktionsenhed.

Du har "bolden" fra den kommer ind i huset - til den er færdigproduceret og videreleveret til kunden. Projekterne kan variere fra små simple opgaver til større komplekse projektopgaver.


Jobindex, 13. oktober
Triax A/SMarketingkoordinator

Triax A/S, Hornsyld

Er du en stærk koordinator med en skarp pen og et godt grafisk øje? Og vil du være en del af en international virksomhed inden for BtB? Så bliv en del af vores marketing team.

Din rolle bliver at formidle, udvikle og koordinere salgskoncepter og produktlanceringer i tæt samarbejde med dine kolleger i salg og marketing. Dine hovedopgaver vil være

 • Sikre afvikling af forestående logoskift på alle materialer
 • Tovholder for aktiviteter på internationalt niveau og sikre lokal forankring
 • På sigt være ansvarlig for marketing aktiviteter for Danmark og eksportafdelingen
 • Grafisk udvikling og tilpasning af salgsmaterialer, produktblade, brochurer, mv.

Triax A/S, 12. oktober
Dansk Retursystem A/SKørselsleder med personaleansvar?

Dansk Retursystem A/S, Hedensted

Er du en erfaren kørselsleder og brænder du for at lede og udvikle mellemledere? Har du flair for planlægning, strukturering og administration af en stor bilpark? Så har vi måske dit drømmejob.

Sammen med vores teamleder og teamlederafløsere sikrer du en driftsikker bilpark. Du er en synlig og erfaren personaleleder og du er god til at lede gennem andre. Dit ansvar er at sikre en optimal økonomi i vores kørsel og holde et højt serviceniveau overfor vores kunder, som er returmodtagere over hele landet: Fx dagligvarebutikker, caféer, restauranter, hoteller og kontorer.

Dansk Retursystem A/S

Dansk Retursystem A/S, 12. oktober
Hansen Toft A/SØkonomichef

Hansen Toft A/S søger for Northern Greens A/S i Horsens

Som økonomichef bliver du ansvarlig for områderne økonomi, regnskab og it. Du får daglig ledelse af 1 medarbejder og refererer til direktøren. Du bliver en del af ledergruppen og får udgangspunkt på hovedkontoret ved Horsens.

Dine nøgleopgaver bliver et mix af både strategiske og operationelle/dagligdagsopgaver. Du bliver ansvarlig for den overordnede udarbejdelse af økonomirapportering, herunder ansvarlig for den interne såvel som eksterne rapportering i form af måneds-, kvartals- samt årsrapporter til direktør, bestyrelse og andre interessenter.

Du får til opgave at udarbejde og følge op på budgetter, analysere forretningens nøgletal, afvigelser etc. Derudover får du en væsentlig opgave i at få vendt funktionen fra en bagudrettet regnskabsafdeling til en proaktiv økonomiafdeling.


Hansen Toft A/S, 12. oktober
Hansen Toft A/SSalgschef - europæiske detailkæder

Hansen Toft A/S søger for Northern Greens A/S i Horsens

Vil du være med til at videreudvikle en succesfuld Gazellevirksomhed?

Du trives med mixet af taktisk/strategiske opgaver samt det at løse hverdagsopgaver og være tæt på kunder og forretning.

Vores kunde Northern Greens A/S er inde i en spændende udvikling, hvor der i forlængelse af vækststrategien er behov for at styrke salgsfunktionen ved ansættelse af en ny salgschef. Du får som hovedopgave at videreudvikle salget til større detailkæder via egne salgsindsatser og salgsledelse. Derudover at skabe struktur på salgsafdelingen som helhed, således at der sikres en mere fokuseret og prioriteret bearbejdning af kunder og markeder.

Med reference til direktøren bliver du overordnet ansvarlig for salget i Northern Greens. Målet er at sikre vækst på top- og bundlinjen samt at sikre og implementere vækststrategier. Du får daglig ledelse af 5 medarbejdere og bliver en del af ledergruppen.


Hansen Toft A/S, 12. oktober
Hansen Toft A/SDriftsøkonomisk konsulent

Hansen Toft A/S søger for Roesgaard & Partners Consulting i Horsens

Roesgaard & Partners Consulting har travlt og udvider deres konsulentafdeling igen. Afdelingen har specialiseret sig i at assistere virksomheder med økonomistyring, performancemålinger, ledelsesrapportering/BI, likviditetsstyring samt andre driftsøkonomiske discipliner.

Du får ansvaret, sammen med de øvrige teammedlemmer, for at rådgive en forskelligartet kundemasse, hvor afveksling, indlevelse og virksomhedsdrift vil blive de væsentligste elementer. Nøgleopgaverne spænder fra at analysere problemstillingerne til at fremlægge individuelle løsningsforslag og efterfølgende implementere dem.

Jobbet er særdeles alsidigt og foregår dels på kontoret i Horsens, men i lige så høj grad hos kunderne. Det er derfor afgørende, at du trives med en varieret dagligdag – til gengæld får du indblik og erfaringer i virksomhedernes udfordringerne fra meget store dele af det danske erhvervsliv.


Hansen Toft A/S, 10. oktober
SE-StofaSE koncernen søger en IT Forretningskonsulent

SE-Stofa, Esbjerg, Sønderborg og Horsens

Vi vil videre og tænke nyt! I SE koncernen ser vi det som vores opgave altid at udfordre. Vi udfordrer gamle og fastgroede markedsmekanismer. Vi udfordrer kendte løsninger og forretningsmodeller. Ja faktisk er det en helt grundlæggende del af vores DNA hele tiden at prøve nye ideer af. Vi søger en IT Forretningskonsulent til vores engagerede forretningsarkitektafdeling.

Du vil opleve succes i stillingen, når du kan løfte følgende opgaver:

 • Omdanne forretningsmæssige ønsker og behov til værdiskabende IT-løsninger
 • Finde praktiske løsninger på tunge og fejlbehæftede processer
 • Udarbejde løsningsdesigns og kravspecifikationer til eksterne leverandører/udviklere
 • Uddanne & undervise brugere

SE-Stofa , 9. oktober
SE-StofaSE koncernen søger en strategisk indkøber til indirekte ydelser

SE-Stofa, Horsens eller Esbjerg

Nærhed er nøglen I SE-koncernen ved vi, at vi kun kan nå vores ambitiøse mål ved at være tilgængelige for vores kunder og ved at have en åben adfærd overfor kolleger og samarbejdspartnere. Alt, hvad vi gør, tager udgangspunkt i den totale kundeoplevelse og kundens behov.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med Category Manageren med ansvar for det indirekte område. I vil håndtere aftaler dækkende et samlet årligt indkøb på ca. 250 millioner kr. indenfor IT, Marketing, Facility, Logistik m.v. Du vil opleve succes i stillingen, når du bidrager til at løfte følgende opgaver:

 • Kommunikere og koordinere med interne interessenter og beslutningstagere
 • Udfordre forretningen på hidtidige leverandør-/produktvalg
 • Sikre projektledelse gennem anvendelse af vores strategiske sourcing proces

SE-Stofa , 9. oktober
SE-StofaSE koncernen søger en ambitiøs Financial Controller

SE-Stofa, Horsens, Esbjerg og Aarhus

Vi vil videre og tænke nyt. I SE koncernen ser vi det som vores opgave altid at udfordre. Vi udfordrer gamle og fastgroede markedsmekanismer. Vi udfordrer kendte løsninger og forretningsmodeller. Ja faktisk er det en helt grundlæggende del af vores DNA hele tiden at prøve nye ideer af.

Du vil opleve succes i stillingen, når du blandt andet kan løfte følgende opgaver:

 • Månedsrapportering og månedsafslutning
 • Finansiel controlling
 • Rapportering og analyser

Skal vi kæmpe sammen?


SE-Stofa , 9. oktober
MUUSMANN
Udviklingschef

MUUSMANN søger for Horsens Kommune

Horsens Kommune har en offensiv tilgang til branding, events, uddannelse, erhvervsliv og befolkningstilvækst, som udviklingschefen skal understøtte.

Kommunens vækst og position som en attraktiv erhvervs- og bosætningskommune skal videreudvikles. Den kommende udviklingschef har i den forbindelse til opgave at:

 • Igangsætte, koordinere og skabe rammer for politikudvikling tæt på direktion og borgmester
 • Binde organisationen sammen om de fælles udviklingsdagsordener og sikre helheden i en meget decentral organisation
 • Forestå arbejdet med udviklingsfortællinger, der bl.a. viser kommunens resultater
 • Opbygge et netværk blandt chefer og nøglespillere i organisationen og lokalsamfundet samt skabe grundlaget for interessevaretagelse lokalt, regionalt og nationalt

Jobindex, 9. oktober
Mercuri Urval
Teknisk projektleder

Mercuri Urval søger for West Pharmaceutical Services i Horsens

Farmaceutisk industri • Ambitiøs virksomhed • Selvstændigt ansvar

Der søges en teknisk stærk projektleder, som skal indgå i West Pharmaceutical Services’ engineering afdeling. Projektlederen bliver en del af et lokalt team med højt fagligt niveau og får en central rolle i forhold til at sikre, at West lever op til den farmaceutiske industris ambitiøse krav. I rollen opbygger du ekspertise i Wests maskininstallationer og produktionsprocesser. Som Teknisk Projektleder skal du sikre kvalitet og leverance ved

 • at stå i spidsen for tværfaglige produktionsinstallationsprojekter
 • at sikre optimale produktionsprocesser
 • at bidrage til en konstruktiv tilgang til projekterne i engineering afdelingen
Mercuri Urval

Mercuri Urval, 9. oktober
Dansk Flygtningehjælp
SKÅNEJOB: Administrativ medarbejder i den socialøkonomiske virksomhed Sundhedscaféen i Horsens

Dansk Flygtningehjælp

(Du skal være bevilget førtidspension)

Sundhedscafeen i Horsens Sundhedshus drives af Integrationsnet, der er en del af Dansk Flygtningehjælp og har to overordnede formål:

 • Opkvalificering af flygtninge og indvandrere i forhold til det danske arbejdsmarked.
 • Tilberedning af sund og lækker mad af høj kvalitet til rimelig priser.

Kunderne er de cirka 30 virksomheder i Sundhedshuset samt deres brugere og eksterne kunder i Horsens og Aarhus. Dine arbejdsopgaver vil primært være administrative opgaver relateret til sundhedscafeens drift og de administrative procedurer forbundet med at have praktikanter i cafeen. De fleste praktikanter visiteres gennem Horsens Jobcenter.


Dansk Flygtningehjælp, 8. oktober
Den Jyske SparekassePrivatrådgiver

Den Jyske Sparekasse, Horsens

Har du lyst til at blive en del af et hold, der sætter en ære i god og relevant rådgivning? Den Jyske Sparekasse søger en ambitiøs privatrådgiver til en fuld portefølje af privatkunder i filialen i Horsens. Her vil du blive en del af et team på i alt 17 kolleger, der arbejder sammen om at give vores kunder den bedste rådgivning.

Du får:

 • Egen kundeportefølje med attraktive privatkunder.
 • Mulighed for at blive vurderingsansvarlig for Totalkredit.
 • Mulighed for at blive boligansvarlig for flere filialer.
 • Spændende og udfordrende opgaver i en filial med et godt samarbejde mellem kollegerne og et uhøjtideligt arbejdsmiljø.

Jobindex, 8. oktober
fakta a/sSouschef, Fakta Langmarksvej, Horsens

fakta a/s

Som Souschef i Fakta Langmarksvej bruger du størstedelen af din tid ude i butikken. Her har du fokus på, at vi får løst de daglige opgaver, og du taler med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt medarbejderne. Du tager også hånd om de daglige udfordringer med bemandingsplaner, kunder, håndtering af varer osv., der er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig.

Dine opgaver og ansvarsområder i dagligdagen, er f.eks.:

 • Sikre en salgsklar butik og sørge for gennemførsel af salgsaktiviteter
 • Deltage i budget-, ressorce- og bemandingsplanlægning
 • Sikre at butikken lever op til de retningslinjer for markedsføring, der er sat for kæden

Coop Danmark A/S, 8. oktober
RetailWise ApS
Kundeinterviewer

RetailWise ApS

Danmarks måske bedste og mest fleksible studie-, ekstra- eller deltidsjob i HELE DANMARK.

Er du udadvendt og god til at henvende dig til andre mennesker? Så er det lige DIG, vi søger. Som "FACE TO FACE"-kvalitetsinterviewer hos os bliver du vores aktive ansigt udadtil.

Vi sælger ikke produkter - vi laver kvalitetskundeinterview, og der er fast timeløn.

Din opgave bliver at interviewe kunderne om deres oplevelser i forskellige forretninger, som ofte hører til blandt nogle af landets største detailkæder.


Jobindex, 8. oktober
Annonce:
Topdanmark Forsikring A/S
1 til 20 af 200 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |10|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.