1 til 20 af 148 resultater.

Dine valg

 • Fjern8700-8799

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
JKSDynamisk koordinator som pratar flyttande svenska

JKS søger for VELFAC A/S i Horsens

VELFAC A/S söker en dynamisk koordinator som kan ta hand om vår svenska marknad. Är du engagerad, energisk och serviceinriktad? Har du erfarenhet med den svenska marknaden och pratar du flyttande svenska? Då är du den vi söker.

I tjänsten kommer ditt fokus vara på hantering av reklamationer, rådgivning och kundservice i nära samarbete med dina kompetenta kollegor. Dina kunder är hantverkare, byggvaruhandlare, entreprenörer och privata kunder.

Arbetsbeskrivning

 • Ärendeshantering, rådgivning och service till våra svenska kunder över telefon
 • Koordinering av service ärenden och bokning av montörer
 • Hantering av reklamationsärenden

JKS, 27. marts
VELUX A/SQuality Engineer til VELUX Gruppen

VELUX A/S, Østbirk

Er du en erfaren ”Quality Engineer” med stort kendskab til de forskellige kvalitets- og procesværktøjer, som anvendes i forbindelse med at sikre en høj, ensartet og stabil kvalitet på materialer anvendt i en produktion? Så tilbyder vi en spændende stilling med et tværfagligt, internationalt aspekt, hvor du er med til at drive aktiviteter inden for kvalitetsområdet i VELUX Gruppen.

Du skal være med til at sikre, at kvaliteten på indkøbte komponenter lever op til de aftalte standarder, og at materialerne kan anvendes i vores processer. Du vil indgå som en del af vores Quality team og dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Sikre, at leverandører leverer i overensstemmelse med aftalegrundlaget
 • Være ansvarlig for den daglige kvalitetsopfølgning med leverandører (KPI opfølgning)
 • Drive problemløsningsaktiviteter
VELUX A/S

VELUX A/S, 27. marts
Kelsen Group A/SBusiness controller

Kelsen Group A/S, Nr. Snede

Har du lyst til at arbejde hos verdens førende producent af buttercookies? Vi søger en business controller, som skal have særligt fokus på ledelsesrapportering – herunder udvikling og optimering af modeller for resultatestimater og afvigelsesforklaringer.

I samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere udarbejder du al finansiel rapportering til moderselskabet i USA herunder månedsrapporter, estimater og budgetter. Yderligere vil vedligehold og udbygning af Kelsen-koncernens forretningsprocesser og interne kontroller også være en del af jobbet, således disse matcher de høje krav, der er til virksomheden, som del af en global koncern noteret på NYSE.

Af øvrige arbejdsopgaver kan nævnes styring af virksomhedens meget væsentlige valutastrømme samt styring af koncerninterne afregningspriser.


Jobindex, 27. marts
Würth Danmark A/SButiksleder til Würth butikker

Würth Danmark A/S

Er du service- og salgsminded med god energi?

Har du lyst til at sætte dit præg på den spændende hverdag i 4 butikker, hvor der er fokus på professionel vejledning og faglig sparring med vores lokale kunder?

Würth Danmark A/S

Butikkerne indgår som et vigtigt element i en salgsorganisation, der beskæftiger sig med opsøgende salg. Den lokale butik er omdrejningspunktet for kontakten til de lokale kunder sammen med de lokale sælgere, og du indgår som en stærk teamplayer i både butiks- og salgsteamet. Dit fokus – ud over den daglige butiksdrift – skal være en inspirerende og udviklende dialog med butikskunderne for at sikre, at kunderne får en professionel vejledning og bliver orienteret om de mange forretningsmæssige løsninger, som Würth kan tilbyde.

Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S, 27. marts
Sprogcenter MidtVi søger en alsidig og dynamisk sekretær med flair for marketing og grafik

Sprogcenter Midt, Horsens

Arbejdsopgaver:

 • Udarbejdelse af grafisk materiale
 • Vedligehold af hjemmeside
 • Kursistregistrering (i LUDUS)
 • Analyse- og planlægningsopgaver
 • Andre forekommende administrative opgaver

Administrative opgaver vil fylde ca. 2/3 af tiden, og hjemmeside og grafiske opgaver ca. 1/3. Grafiske opgaver kan være plakater, brochurer, annoncer, nyhedsbreve o.l. Opgaverne løses selvstændigt eller i samarbejde med professionelle grafikere.


Jobindex, 27. marts
Miralix A/SKundeservicespecialist/it-supporter til helpdesk

Miralix A/S, Hedensted

Til helpdesk hos Miralix søges en erfaren it-supporter til servicering af vore kunders installationer. Opgaverne vil være alsidige inden for support af software og viden baserede kommunikations løsninger.

Du er en erfaren it-supporter eller datafagtekniker med stor lyst til kundeservice og support samt kendskab til MS lync + MS SQL. Du nyder at sætte dig i kundens sted og levere en effektiv og behagelig kundeservice. Samtidig er du en super god kollega med hjælpsomhed og stor tålmodighed som varemærker. Du kommunikerer i perfekt balance med alle vores kundetyper.

Dine primære opgaver:

 • Kundesupport telefon og mail
 • Fejlsøgning, dataændringer og betjeningsfejl
 • Fejlretninger telefoni – software installation
 • Add on-salg - kalkulation – faktureringsgrundlag


Jobindex, 27. marts
Hartmanns A/SProduktions- og lagermedarbejdere søges til Horsens/Give-området

Hartmanns A/S søger for kunder

For vores kunder søger vi produktions- og lagermedarbejdere, der kan arbejde i både korte og længerevarende vikariater.

Årsagen er, at vores dygtige og dedikerede vikarer bliver fastansat. Dermed kommer vi fremadrettet til at mangle vikarer, som virkelig ønsker at komme i gang. Vikariaterne kan altså være vejen til varigt arbejde.

Da det er virksomheder, der lægger stor vægt på kvalitet, søger vi en person, der sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde. Samtidig har du en god forståelse for de forskellige processer i en produktionsvirksomhed.

Arbejdsopgaver:

 • Montagearbejde i produktionen
 • Pakkeopgaver
 • Truckkørsel (dette gælder ikke alle vikariater)

Jobindex, 27. marts
Mercuri Urval
Projektleder - Strategisk vedligehold

Mercuri Urval søger for West Pharmaceutical Services i Horsens

RCM • Dokumentation • Tværfagligt samarbejde

Stillingen som projektleder for strategisk vedligehold er placeret i Operations på West Pharmaceutical Services’ fabrik i Horsens. Her bliver du en del af et stærkt og ambitiøst lokalt team med et højt fagligt niveau, som du kan drage nytte af, når du får ansvaret for at løfte det strategiske vedligehold – på lokalt og globalt plan.

Du vil referere til facility & utility manageren, og skal selvstændigt løse følgende opgaver:

 • Etablere en systematisk og kvalificeret praksis for strategisk vedligehold, herunder sikre en praktisk og sikker transfer af viden om vedligehold og drift af udstyr til gummiproduktion til Irland
 • Udarbejde vedligeholdelsesdokumentation, herunder planer, jobkort, SOI, reservedelslister m.v.
Mercuri Urval

Mercuri Urval, 26. marts
Jobindex Kurser
Digitalt byggeri - Revit Architecture, BIM (start 13. april i Horsens)

Jobindex Kurser

På dette kursusforløb gives en grundig og bred gennemgang af funktioner i Revit Architecture. Kurset starter med projektopbygning gennem Revits Project Browser, derefter vil der blive gennemgået de grundlæggende funktioner i en database struktureret model.

Der vil blive gennemgået hvordan bygninger opbygges med brug af eksisterende databasebaserede objekter (Families), hvordan man nemt kan redigere og oprette egne objekter ud fra eksisterende System Families. Der arbejdes med oprettelse af egne objekter (Families).

Jobindex Kurser

Jobindex Kurser, 26. marts
Dansk Retursystem A/SMedarbejdende teamleder søges

Dansk Retursystem A/S, Løsning

Vi mangler en daglig leder for fem kolleger i vedligeholdelsesafdelingen på Dansk Retursystems afdeling i Løsning ved Horsens.

Du får ansvar for, at produktionsudstyret er bedst muligt vedligeholdt og for at reparationer sker hurtigt. Både når du fungerer som teamleder og når du som medarbejdende leder deltager i den praktiske hverdag. Du sikrer løbende forbedringer og du er en god samarbejdspartner når vi skal indkøre nye processer og nyt udstyr i produktionsområdet.

Dansk Retursystem A/S

Dansk Retursystem A/S, 26. marts
Quick Info ApSSælgende salgssupporter til Horsens-afdelingen

Quick Info ApS

Vores salgsteam hos Quick Info i Horsens har travlt, og derfor søger vi nu en erfaren, selvstændig og struktureret salgssupporter til vores BTB salg. Som salgssupporter bliver du en vigtig del af salgsteamet, der tager sig af alt after sales og supporter vores kunder når de ringer ind. Da det er en nyoprettet stilling er der for den rigtige store muligheder for selv at være med til at forme stillingen.

Dit job handler helt enkelt om at supportere salgsteamet samt vores kunder. Du skal sørge for, at kunderne altid får en god oplevelse, når de ringer til os samt sørge for at de bruger vores system korrekt. Langt det meste af din kundedialog vil være med kunder, der ringer ind med spørgsmål og ønsket om hjælp.


Quick Info ApS, 26. marts
Dagli'BrugsenSalgselev - Allround, DagliBrugsen (Østjylland: Rask Mølle, Sabro og Stevnstrup)

Dagli'Brugsen

Som salgselev sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb sammen med andre Coop-elever. Du får et tæt sammenhold med dine kollegaer og knytter mange gode venskaber.

Dit uddannelsesforløb starter med et 2-dages introduktionskursus og i løbet af de 2 år, har du 8 skoleophold af en uges varighed. Dine kollegaer hjælper dig med at uddanne dig på den bedste måde i butikken, og på skoleopholdene får du den rette viden. Du afslutter forløbet med en teoretisk og praktisk fagprøve, der varer en uge - så er du udlært!


Dagli'Brugsen, 25. marts
NRGiFor vores klient NRGi søger SORTH & CO en Senior IT Projektleder

NRGi, Horsens

Den nye Senior IT Projektleder får ansvar for en række konkrete forretningsrettede projekter, samt delansvar for governance og porteføljeledelse. Din opgave bliver således både at lede og motivere dit team, og tage ansvar for dit teams evne til at løfte performance og eksekvering i alle de IT projekter som køres. Endelig vil en væsentlig del af din succes afhænge af din evne til at arbejde og kommunikere på tværs i organisationen samt ikke mindst dine egne evner som styrmand og retningsnavigatør på projekterne.

Du tilbydes en særdeles selvstændig og betydningsfuld opgave i energibranchen i en virksomhed i positiv vækst og udvikling. NRGi tilbyder gode arbejdsforhold i moderne omgivelser. Man har en afslappet og uformel omgangstone, men samtidig et ambitiøst og fokuseret arbejdsmiljø, hvor der stilles krav, men har respekt for, at der skal være balance mellem arbejdsliv og fritid.


NRGi, 25. marts
Frecon A/SDynamisk og fagligt dygtig maskiningeniør med lyst til projektledelse

Frecon A/S, Horsens

FRECON A/S i Horsens søger en erfaren og dygtig maskiningeniør/ konstruktør som ud over konstruktionsopgaver har lyst og evner til at drive projekter internt samt eksternt.

Vi er inde i en positiv udvikling og oplever stigende efterspørgsel, derfor søger vi en ny kollega til et dynamisk og innovativt miljø med høj faglighed og holdånd, hvor ingen står alene med svære udfordringer.

Du kommer til at arbejde med konceptudvikling, design og projektledelse. I forbindelse med projektledelsesdelen vil projekterne varierer i størrelse. Arbejdet indebærer estimering, planlægning, kommunikation og koordinering både internt og eksternt.


Jobindex, 24. marts
Glud & Marstrand A/SReparatør/industritekniker

Glud & Marstrand A/S, Hedensted

Til vores trykkeri og produktion i Hedensted søges for tiltrædelse snarest muligt en reparatør/industritekniker til fast aftenhold.

Jobprofil:

 • vedligeholdelse og reparation af tryk- og produktionsmaskiner.
 • afhjælpe opståede tekniske problemer.

Vi tilbyder:

 • et selvstændigt, afvekslende og udfordrende job.
 • arbejde på fast aftenhold.
 • gode kantineforhold.
 • velfungerende personaleforening.

Jobindex, 24. marts
Gorm Larsen Nordic
Er du skarp nok til vores PromoterCrew?

Gorm Larsen Nordic

Er du udadvendt, har masser af energi, og elsker du at tale med nye mennesker? Ønsker du et eftertragtet job, hvor du kommer til at arbejde med salg af et verdens af førende elektronikbrands?

Så er det lige dig, vi søger!

Som en del af Gorm Larsen Nordic PromoterCrew, er du med til at give kunderne en ekstraordinær og unik oplevelse med mærkevarer indenfor eksempelvis forbrugerelektronik. Du behøver ikke at have ekspertviden, men du er kvalitetsbevidst og har en naturlig interesse for nye produkter, og så har du nemt ved at sætte dig ind i nye ting.

Jobbet er deltid, og timeantallet kan variere i forhold til sæson og kampagner. Lige nu søger vi i hele landet med særlig fokus på: Sønderborg, Esbjerg, Herning, Kolding, Hjørring, Næstved, Slagelse, Ringsted, Viborg, Kalundborg, Randers, Silkeborg, Horsens, Holstebro til bl.a. demo og salg af forbrugerelektronik for et stort, kendt brand.


Jobindex, 24. marts
Hamlet Protein A/S
Lager- og opsækningsmedarbejder

Hamlet Protein A/S, Horsens

Vi søger snarest muligt en ny kollega til vores lagerteam på fabrikken i Horsens. Lagerteamet håndterer al forsendelse og lagerproduktion som en selvstændig gruppe i vores Customer Service Afdeling. Teamet på i alt fem personer arbejder tæt sammen med vores customer service assistenter og leverer i fællesskab et højt kvalitets- og serviceniveau til vores interne og eksterne kunder. Teamets vigtigste opgaver er opsækning og udlevering af færdigvarer, og din arbejdsdag vil indeholde en kombination af følgende opgaver:

 • Betjening og dagligt vedligehold af vores fuldautomatiske opsækningsanlæg
 • Udlevering af varer til kunder og transportører, herunder dokumenthåndtering
 • Lagerstyring i Navision
 • Med udgangspunkt i produktionsplanen planlægge det daglige arbejde på lageret sammen med de andre i teamet

Hamlet Protein A/S, 24. marts
DSVDSV Air & Sea søger speditør til Luftfragt Import i Horsens

DSV

Til vores luftfragt import afdeling i Horsens søger vi en engageret speditør til at arbejde med luftfragt importforsendelser fra hele verden. Vores dagligdag er præget af lysten til at levere fantastiske resultater og gøre en forskel for vores kunder. Vi tilbyder et spændende job med stort ansvar, samt gode udviklingsmuligheder. Alle har en bred kontaktflade til kunder, leverandører, agenter og kolleger i ind- og udland.

Dine arbejdsopgaver:

 • Tilbudsafgivning og opfølgning heraf
 • Daglig håndtering af luftfragtsforsendelser, med højt tempo og ikke mindst højt serviceniveau
DSV

DSV, 24. marts
Mercuri Urval
Teknisk projektleder

Mercuri Urval søger for West Pharmaceutical Services i Horsens

Internationalt perspektiv • Opbygning af ny fabrik

Har du lyst til at arbejde i en farmaceutisk virksomhed, hvor du vil få ansvaret for implementering og optimering af udstyr i Horsens og på en ny fabrik i Irland?

Kunderne stiller store krav, og teknologien skal kontinuerligt udvikles. Der forventes således skarpt fokus på kvalitet og dokumentation. Du kommer til at specialisere dig i dele af produktionen og vil også påvirke den konkrete praksis og derigennem sætte præg på den nye fabrik.

Dine primære arbejdsopgaver vil være inden for gummiproduktionen, hvor du vil få ansvaret for implementering af nyt udstyr og optimering af eksisterende udstyr på fabrikken i Horsens. Samtidig opføres der en ny fabrik i Waterford, Irland, hvor tilsvarende udstyr og processer skal implementeres.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 24. marts
Scanheat A/SSalgskoordinator søges

Scanheat A/S, Horsens

Til at indgå i den videre ekspansion af Scanheat A/S søger vi en salgskoordinator.

Jobbet vil bestå i nedenstående opgaver:

 • Vejledning af kunder omkring køb af varmepumper og andre produkter.
 • Salgssupport generelt.
 • Modtagelse af ordrer.
 • Kontakt til vores logistikcenter.
 • Koordinationsopgaver for Direktøren.

Du vil komme til at indgå i et lille målrettet team – hvor service, effektivitet og godt købmandsskab er drivkræfterne.


Jobindex, 23. marts

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Maersk Line
1 til 20 af 148 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.