1 til 20 af 143 resultater.

Dine valg

 • Fjern8700-8799

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
GF ForsikringForsikringsrådgiver til GF Horsens

GF Forsikring

Kan du lukke en ordre uden at gå på kompromis med en grundig rådgivning? Så er du måske vores kommende forsikringsrådgiver i GF Horsens.

Hos GF Horsens har vi ambitiøse vækstmål og har blandt andet, via nye samarbejdsaftaler, mulighed for at udvide markedsandelen i vores område. Derfor søger vi en dygtig og målrettet forsikringsrådgiver til vores travle team.

GF Horsens har kontor i Horsens og Silkeborg, og du skal være indstillet på at arbejde på begge kontorer. Du får en afvekslende hverdag, hvor det bliver din opgave at medvirke til at skabe vækst gennem indtegning af nye lønsomme kunder til vores klub, samt at servicere vores eksisterende kundeportefølje. Din kontakt til kunderne vil være på mail, telefon og ved personlig betjening i klubben.


GF Forsikring, 21. oktober
LMOØkonomikonsulenter med stærkt kundefokus

LMO

Danmarks største rådgivningsvirksomhed inden for landbrug søger økonomikonsulenter til spændende kundeportefølje.

Afdelingen består af ca. 175 medarbejdere, og arbejdsstedet er i Horsens, Viborg eller i Søften ved Aarhus. Du vil få din egen kundeportefølje, som du skal servicere og rådgive inden for skat og skatteplanlægning, regnskabsmæssige forhold, optimering af indtjening og forretningsudvikling.

Vi tilbyder en interessant stilling i en velfungerende virksomhed med korte beslutningsveje. Du vil opleve gode muligheder for at udvikle dig og gøre en forskel.


Jobindex, 21. oktober
DANISH CROWN A/SSmed/reparatør - aftenhold, Horsens

DANISH CROWN A/S

Til teknisk afdeling ved Danish Crowns svineslagteri i Horsens søges en stabil reparatør til slagtegangen. Du kommer til at indgå i et team af både nye og mere erfarne fagfolk, der varetager drift og vedligehold af slagteriets moderne proces- og produktionsudstyr. Slagteriet beskæftiger ca. 1.500 medarbejdere og slagter ugentlig ca. 100.000 svin.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte service og vedligehold på produktionsanlægget – primært på slagtegangen og medvirken ved mindre nyinstallationer og udvidelser. Der er tale om en 4 dages uge på aftenholdet.

Du er uddannet inden for smedefaget eller tilsvarende, og det er en fordel, hvis du har praktisk erfaring med industri og produktion. Du behersker dansk i skrift og tale.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 20. oktober
Hansen Toft A/SAfdelingsleder - CNC/Robot

Hansen Toft A/S søger for VOLA A/S i Horsens

Fremstilling og bearbejdning af højkvalitetskomponenter til internationalt anerkendt mærkevare.

Du får reference til fabriksdirektøren i VOLA, bliver en del af lederteamet og får ansvar for CNC/robotafdelingen, der fremstiller og bearbejder mange af de højkvalitetskomponenter, der indgår i produktsortimentet. Du leder +20 medarbejdere i afdelingen.

Din primære arbejdsopgave er daglig ledelse og drift i CNC/robotafdelingen. Du er ansvarlig for at øge den samlede effektivitet og leveringsperformance og samtidig få skabt en velfungerende og samarbejdsdygtig afdeling med gode synergier samt et højt kvalitetsniveau.

Gennem en struktureret opgavekoordinering og ressourcefordeling, sikrer du et optimeret workflow. Du afholder produktionsmøder, er ansvarlig for afdelingens budgetter, sikkerhed og miljø, ligesom du står for kontakten til både leverandører, samarbejdspartnere og kunder.


Hansen Toft A/S, 20. oktober
Lantmännen Unibake A/SProduktionsmedarbejdere til industribageri

Lantmännen Unibake A/S

Til vores fabrik i Horsens søger vi produktionsmedarbejdere til fast aftenhold med tiltrædelse snarest muligt. Arbejdstid: 14.50 – 23.50 mandag til fredag. Der arbejdes i en rullende turnus med 1 fridag om ugen. Hver 5. uge vil der være lang weekend fra torsdag aften til tirsdag eftermiddag.

Vi forventer, at du er udlært bager og/eller har erfaring med teknik og maskiner. Du har måske erfaring fra en anden levnedsmiddelvirksomhed eller kendskab til LEAN, uden at det dog er en betingelse. Du læser, taler og forstår dansk, og har kendskab til IT på brugerniveau. Ansøgere med truck-certifikat vil blive foretrukket.


Jobindex, 20. oktober
Middelfart SparekasseAfdelingsdirektør

Middelfart Sparekasse, Hedensted

Afdelingsdirektør Jørgen Jensen har ønsket at trappe ned i de sidste år af sit arbejdsliv for at koncentrere sig om rådgivning af sine kunder, og derfor søger vi nu en ny afdelingsdirektør til vores afdeling i Hedensted.

Vil du stå i spidsen for at videreudvikle vores afdeling i Hedensted? Har du drive, gode lederegenskaber og stort fokus på kunde- og medarbejdertilfredshed? Så er du måske den, vi søger.

Afdelingen i Hedensted åbnede i 2001 og er godt etableret i byen. Som afdelingsdirektør får du ansvaret for en afdeling med over 5.000 kunder, en forretningsvolumen på ca. 1,2 mia. kr. og et hold bestående af 13 engagerede, dygtige og erfarne medarbejdere. Det bliver din opgave at videreudvikle afdelingens position i området, så Middelfart Sparekasse forbliver det foretrukne pengeinstitut i Hedensted og omegn.


Middelfart Sparekasse, 20. oktober
JACK & JONES
Salgsassistent, Horsens

JACK & JONES

Som salgsassistent er din vigtigste opgave at give vores kunder den bedste oplevelse gennem service og visualisering af varer. Du kender tidens trends & tendenser og kan inspirere vores kunder ved at style butikken, dig selv og vores kunder.

JACK & JONES er en spændende arbejdsplads med et ungt og dynamisk arbejdsmiljø med store muligheder for personlig udvikling og udfordringer.

Som salgsassistent hos JACK & JONES bliver du konstant trænet i service, Visual Merchandising, produkt kendskab og butikkens nøgletal, så du har de bedste forudsætninger for at skabe succes for vores kunder, dig selv og butikken.


JACK & JONES, 20. oktober
Peak RekrutteringKundeservicechef

Peak Rekruttering søger for Nordahl Andersen i Horsens

- Med solid ledererfaring, gerne fra en mindre virksomhed, og med en uddannelsesmæssig baggrund indenfor kontor, salg eller spedition - samt stor praktisk erfaring med kundeservice på højt niveau

Med reference til virksomhedens ejere - den adm. direktør samt indkøbs- og administrationschefen vil dine daglige ansvarsområder bl.a. være følgende:

 • Lede, fordele og tilrettelægge arbejdet for medarbejderne i dit ansvarsområde (pt. 8 medarbejdere samt 3 ungarbejdere)
 • Ansvarlig for at sikre den fortsatte høje standard af kundeservice
 • Ansvarlig for de logistiske opgaver som lager, afsendelse samt transportaftaler
Peak Rekruttering

Peak Rekruttering, 20. oktober
fakta a/sButiksmedhjælperelev

fakta a/s, Horsens

At være butiksmedhjælperelev i Coop:
Det er meget mere end at sidde ved kassen eller fylde varer op. Du lærer, hvordan en virksomhed skal drives - lige fra kundeservice, salg og planlægning til vareopfyldning, disponering og varekendskab. Når du er udlært, kan du arbejde i en af vores butikker og videreuddanne dig.

Uddannelsen varer 1 år, og du får rig lejlighed til at afprøve egne ideer. Uddannelsen er en blanding af skole og praktik med løn under hele forløbet. Som elev hos os får du din egen uddannelsesplan, så du hele tiden har overblik over det forløb, du skal igennem. Det er et krævende, men også meget spændende forløb med mange udfordringer undervejs. Vi tager vores ansvar for din uddannelse alvorligt, og vi tør godt garantere, at den bliver en fantastisk start på din karriere.


Coop Danmark A/S, 20. oktober
DANISH CROWN A/SMestersvend - industrielektriker/automatiktekniker, Horsens

DANISH CROWN A/S

Til teknisk afdeling ved Danish Crowns svineslagteri i Horsens søges en motiveret mestersvend industrielektriker/automatiktekniker gerne med PLC-erfaring. Afdelingen beskæftiger 75 medarbejdere og varetager drift og vedligehold af slagteriets moderne proces- og produktionsudstyr. Slagteriet beskæftiger ca. 1.500 medarbejdere og slagter ugentlig ca. 100.000 svin.

Arbejdsopgaverne vil omfatte elektrisk og mekanisk fejlfinding, optimering og videreudvikling af anlægget samt opfølgning fra og til SAP–vedligeholdelsessystem.

Du vil primært komme til at arbejde på aftenhold, men det er vigtigt, at du har en fleksibel indstilling. Du er uddannet industrielektriker, automatiktekniker eller tilsvarende. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en produktionsvirksomhed med fejlfinding på automatiske maskiner og PLC’ere (Siemens S7). Det er et plus, hvis du har kendskab til SAP og Office-pakken.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 20. oktober
StofaNetværksmedarbejder - Horsens eller Sønderborg

Stofa

Hvis du ønsker at blive en del af en virksomhed i vækst, hvor vi hver dag udlever værdierne åbenhed, ærlighed, mod og bæredygtighed, så søger vi en teknisk og IT stærk medarbejder til vores Network Operation Center (NOC) i Horsens eller Sønderborg. Du bliver en del af et selvstændigt og dynamisk team med 20 medarbejdere, hvor du vil opleve en inspirerende og ”nørdet” hverdag fyldt med udfordringer.

De primære arbejdsopgaver i NOC'en er

 • support af vores 1. line support, kundeservice og vores teknikere i marken samt håndtering af vores erhvervskunder
 • overvågning, drift samt fejlsøgning i vores netværk og på vores digitale platform
 • udarbejdelse af nye vejledninger og procedurer til vores produktportefølje, herunder bl.a. fiber, bredbånd, email, Stofa SmartTv m.m.

SE - Syd Energi, 20. oktober
European house of beds A/S
Intern salgs- og marketingassistent

European house of beds A/S, Horsens

European House of Beds er en virksomhed med store ambitioner for fremtiden. For at indfri disse, har vi brug for endnu en dygtig intern salgsassistent med flair for marketingopgaver til vores salgsafdeling i Horsens. Vi sætter service og kundebetjening i højsædet, og vores vigtigste fokus er derfor at sørge for, at hver eneste kunde får en super betjening.

Som person er du stabil, omhyggelig, loyal og struktureret. Du tager ansvar og sikrer, at kunden altid får en god og professionel kundebetjening. Du trives i et til tider travlt miljø med mange forskellige og samtidige opgaver, der kræver handling og overblik.

Du trives med en fri omgangstone, med frihed under ansvar samt i et team af branchens dygtigste kolleger, hvor humor, empati og hjælpsomhed er nøglen til succes.


Jobindex, 20. oktober
StofaStruktureret CRM/CEM koordinator, Horsens

Stofa

Vi søger en struktureret og ambitiøs CRM/CEM koordinator med erfaring fra B2B og B2C dialogmarkedsføring.

I tæt samarbejde med CRM manageren sikrer du, at vi kontinuerligt får optimeret vores Customer Journey. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • koordinering og eksekvering af dialogkampagner
 • vedligeholdelse og optimering af dialogflows
 • opsætning og udsendelse af ad-hoc mails og mobilkampagner
 • opsætning af velkomsts-, dialog-, retention- og winback-flows i vores CRM og kampagnesystemer

SE - Syd Energi, 17. oktober
Relatør ApSSeniorkonsulent til nyt og dynamisk rekrutteringsfirma

Relatør ApS

Vel er vi en ny virksomhed, men du får kendte mennesker fra branchen bag dig i dit salgsarbejde. Tilsammen har vi 50 års erfaring fra branchen og kan løse enhver rekrutteringsopgave.

Vi søger en kompetent og erfaren seniorkonsulent – en relatør - som er parat til at tage udfordringen op med at udbrede kendskabet til den nye – og lidt anderledes – virksomhed i branchen.

Med ønsket om et højt aktivitetsniveau skal du hurtigst muligt ud og være med til at knytte kontakten til vores nye samarbejdspartnere – knytte relationer. Du vil få et meget erfarent bagland, så du skal aldrig være i tvivl om seriøsiteten af det du sælger.

Virksomhedens officielle adresse er Horsens, men du tager i dit daglige arbejde udgangspunkt i din egen geografiske placering.


Jobindex, 17. oktober
Medarbejderne
Kundekonsulent til salg af vikar- og rekrutteringsløsninger

Medarbejderne, Vejle eller Horsens

Er du god til at tale med folk og kan du ved hjælp af din naturlige troværdighed skabe kontakter, der resulterer i salg og en god kundeoplevelse – så er det lige DIG vi søger!

Vikar- og rekrutteringsfirmaet Medarbejderne ApS søger til vores rekrutteringsafdeling med udgangspunkt fra kontoret i Vejle eller Horsens, en kundekonsulent til salg af vikar- og rekrutteringsløsninger på alle niveauer inden for kontor- og administrationsområdet. Du vil indgå i et team i en virksomhed, som skaber resultater og tilfredse kunder, vikarer og kandidater. Du har et professionelt bagland med særdeles erfarne konsulenter. Du skal have lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor personligt engagement og frihed omsættes til resultater og glade kolleger.


Jobindex, 17. oktober
Røde Bro Autolakering ApsAutolakerer-svend

Røde Bro Autolakering Aps, Horsens

Røde Bro Autolakering er en virksomhed med 10 ansatte. Vi bestræber os på at være førende indenfor vores branche og er derfor ISO 9001/KS 2000 kvalitetscertificeret og KS2000 miljøcertificeret.

Vi stiller krav til hinandens præstationer, og du skal kunne fungere i et til tider hektisk miljø, samtidig med at du bevarer et godt humør og smil på læben.

Din profil:

 • Selvstændig og faglig dygtig autolakerer
 • Fleksibel og arbejdsom
 • Gode samarbejdsevner
 • God til planlægning af daglige arbejde fra modtagelse til aflevering af bilen.

Jobindex, 17. oktober
HumanTrust A/SDit første eksterne salgsjob - maskiner til industrien - hele Danmark

HumanTrust A/S søger for AMADA Denmark i Horsens

Med reference til sales manageren får du ansvaret for at besøge eksisterende kunder i hele Danmark og opsøge nye. Kunderne er typisk tekniske chefer, PTA-chefer, indkøbschefer og administrerende direktører.

Din hverdag vil indeholde følgende arbejdsopgaver:

 • Opdyrke og udvikle nye kunder
 • Planlægge og gennemføre salgsmøder
 • Servicering og videreudvikling af eksisterende portefølje/kunder
 • Løbende opfølgning af pipeline og afslutning af salget
 • Besøgsrapportering i Super Office
 • I samarbejde med dine kolleger at udarbejde tilbud og følge op
 • Stillingen indebærer ca. 50 overnatninger/året

Du bor i den nordlige del af Østjylland, hvor du ud fra hjemmekontor vil trives med at skabe synlighed i markedet.


HumanTrust A/S, 16. oktober
Ikast-Brande KommuneAKT-konsulent

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en AKT-konsulent med tiltrædelse snarest. Dit arbejdssted er AKT.obs.støtteafdelingen, som er en selvstændig afdeling under Børne- og familieafdelingen. Afdelingen, som består af AKT-konsulenter, obs.- og ressourcepædagoger, er fysisk placeret ved administrationen i Nørre-Snede.

Som AKT-konsulent vil du komme til at indgå i en udviklingsorienteret afdeling, der lægger vægt på innovation og pædagogisk udviklingsarbejde. Du vil få et spændende, udfordrende og afvekslende job, som er i konstant udvikling, og du vil møde engagerede kolleger, der brænder for deres arbejde. Dit arbejdsfelt er skolerne i Ikast-Brande kommune.

Du vil sammen med de øvrige AKT-konsulenter og medarbejdere i PPR, indgå i et skoleteam, som har særlig fokus på inklusion og udvikling af mangfoldige læringsmiljøer.


Jobindex, 15. oktober
PIECES
Marketing- og udtrykskoordinator - Little PIECES

PIECES, Horsens

Er du idérig, yderst kreativ og brænder du for marketing? Vil du være en del af et brand i udvikling, hvor du sikrer Little PIECES’ overordnede identitet?

Vi har en spændende ny stilling og karrieremulighed for en nyuddannet kandidat, der ønsker at tage ansvar og udvikle sig i et internationalt og inspirerende miljø. Alternativt kan du have et par års erfaring og ønsker at udvikle dine kompetencer yderligere i en stilling med mange muligheder.


PIECES, 14. oktober
FibiaStudentermedhjælpere til Fibia Kundeservice

Fibia, Horsens

Er du én af vores nye studentermedhjælpere til Fibia Kundeservice?

I Kundeservice ønsker vi at tilknytte et fast team af studentermedhjælpere, der kan være med til at sikre det høje kundeserviceniveau. Vi behandler henvendelser fra vores kunder vedrørende fiberbredbånd, TV og telefoni både på mail og telefon.

Opgaver, beslutninger og ansvar ligger i høj grad hos medarbejderne. Vi prioriterer godt samarbejde, teamudvikling samt den enkeltes personlige og faglige udvikling. Vi tilbyder udfoldelsesmuligheder og frihedsgrader, og forventer til gengæld engagement, præstationer, samarbejde og vidensdeling.


NRGi, 13. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 143 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.