1 til 20 af 188 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |10|Næste »
Bioceval Denmark A/S
Business Controller

Bioceval Denmark A/S, Horsens

Som Business Controller skal du med reference til CEO udarbejde rentabilitetsmålinger på tværs af produkter og kundegrupper samt udarbejde statistikker og nøgletal, der kan understøtte ledergruppen, salg og produktion i beslutningsfasen.

Du bidrager til udarbejdelse af den månedlige ledelsesrapportering i samarbejde med de forretningsansvarlige og arbejder med rapportering af den finansielle performance samt benchmark af nøgletal. Du vil komme tæt på forretningen og proaktivt udfordre og bidrage til forbedringer. Af yderligere arbejdsområder kan bl.a. nævnes:

 • Debitorhåndtering, månedsrapporter lager, kreditsikring, fakturagodkendelse, likviditetsstyring
 • Deltage i salgskoordinerings-/logistiske processer
 • Udvikling og implementering af processer, rammer og strukturer, der bidrager til optimering af validerings-, rapporterings- og controlling processerne

Bioceval Denmark A/S, 4. september
HumanTrust A/SProduktspecialist

HumanTrust A/S søger for Hornsyld Købmandsgaard/Selko

Har du en passion for dyr og foderstoffer til dyr - og kan du sælge kvalitetsprodukter til de danske landmænd? Så er her en spændende stilling som salgs- og produktspecialist for Selko/Hornsyld Købmandsgaard.

Hos Hornsyld Købmandsgaard/Selko bliver du en del af et dansk salgs-/backup-team på tre, og et Benelux specialist-team på 4-5 kolleger, som du jævnligt mødes og sparrer med om produkter, salg og markedstendenser. Typisk vil disse møder foregår i Holland.

Din primære opgave som Selko salgs- og produktspecialist bliver at rådgive/sparre med de danske landmænd om løsninger og produkter for derigennem at sælge den rette løsning. Herudover er det også vigtigt, at du får skabt dig et netværk hos dyrlæger og landbrugsrådgivningscentre, da disse ofte rådgiver dine kunder ved akut opståede opgaver.


HumanTrust A/S, 4. september
JKSOptilite A/S søger resultatskabende sælger

JKS søger for Optilite A/S i Midt- og Sønderjylland

Vores kunde Optilite A/S vækster. De ønsker derfor at udvide det eksisterende team med endnu en stærk salgsprofil.

Behersker du alle salgets faser, og er du løsningsorienteret samt vægter den gode rådgivning - uden at miste fokus på at komme i mål med salget? Skal din næste stilling være i en virksomhed, som har forrygende travlt, som vækster og er præget af en stærk vi-kultur, hvor alle byder ind for at nå i mål? Hvor de sætter barren højt når det gælder resultater, kundetilfredshed og serviceniveau?

Vil du være en del af en international koncern, som vægter trivsel og udvikling, hvilket også betyder, at de har en høj medarbejder anciennitet?


JKS, 4. september
Sparekassen KronjyllandKunderådgiver til Horsens

Sparekassen Kronjylland

Vores afdeling i Horsens oplever en god tilgang af nye kunder. Den udvikling vil vi fortsætte, og vi søger derfor en kunderådgiver, der ønsker at gå målrettet efter at tiltrække og fastholde nye kunder.

Som vores nye kollega får du ansvaret for en kundeportefølje, som du får til opgave at udvikle. Vi forventer, at du formår at få nye gode kunder til afdelingen, tør tage ansvar, er udadvendt og drives af at skabe resultater. Ideelt set er du fra Horsens, er lokalt engageret og har et stort netværk, som du formår at bringe i spil.


Sparekassen Kronjylland, 3. september
Telia Danmark
Butikssælger til Shop Horsens - fuldtid ledertalent

Telia Danmark

Stillingen er en fuldtidsstilling i vores Shop Horsens, på 37 timer, og din vagtplan fastlægges af butikschefen, som du også refererer til.

Telia Danmark

Hvis du har en leder ”gemt i maven”, får du muligheden for at vise det, da vi udvælger og uddanner vores egne ledere. Forinden du tager denne rejse, skal du vise at du kan yde både Danmarks bedste service og være Butikkens bedste sælgere.

Vores Interne Leder Aspirant hold, kører fast årligt, start marts med udvælgelsesforløb i januar. Dine ambitioner for denne stilling, vil derfor være, at blive optaget på dette hold.

Telia Danmark

Telia Danmark, 2. september
Sydøstjyllands PolitiJurastuderende

Sydøstjyllands Politi, Horsens

Anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi søger 1 eller flere jurastuderende til stillinger som studentermedhjælpere med tiltrædelse den 1. november 2015.

Som studentermedhjælper i Anklagemyndigheden kommer du primært til at beskæftige dig med tiltalerejsning i færdselssager og behandling af sager vedr. aktindsigt og erstatning.

Vi forventer, du har et højt juridisk niveau, er selvstændig, kan træffe beslutninger og har interesse for strafferet og straffeproces. Vi forventer, du har "gå på mod" og er en god kollega. Du bliver en del af en gruppe af jurastuderende, så der bliver mulighed for at sparre med andre.


Rigspolitiet, 2. september
DANISH CROWN A/S
Produktionsleder til opskæringsafdelingen - aftenhold, Horsens

DANISH CROWN A/S

Til Danish Crowns moderne svineslagteri i Horsens søger vi en proces- og forretningsorienteret produktionsleder til opskæringsafdelingen. Fabrikken i Horsens beskæftiger ca. 1.500 medarbejdere, og der slagtes ugentligt omkring 100.000 svin. Foruden slagtning foretages opskæring, udbening, pakning og forsendelse af produkterne.

Med reference til Manager, Production Peder Vejen Madsen bliver dine primære opgaver:

 • At skabe kvalitet og gode økonomiske resultater gennem daglig ledelse, motivation og udvikling af medarbejderne i afdelingen
 • Produktionsopfølgning og løbende optimering
 • Planlægning af det daglige arbejde ved udarbejdelse af bemandings- og produktionsplaner
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 2. september
Willcan
Laboratorie- og produktudviklingsansvarlig til produktionsvirksomhed

Willcan søger for Aeropak A/S i Hedensted

Aeropak A/S søger en erfaren, selvstændig, innovationsorienteret laboratorieansvarlig, som ønsker ansættelse i en veldrevet produktionsvirksomhed.

Du får ansvaret for laboratoriet og skal blandt andet varetage følgende opgaver:

 • Teste aerosolprodukter
 • Udvikle nye produkter/recepter
 • Gennemføre kundespecifikke Audits og stå for ISO 22000-certificeringen
 • Kontakt til kunder og leverandører, ny indretning af laboratorie og indkøb af laboratorieudstyr
Willcan

Jobindex, 2. september
KEY Consult & Selection
Værkfører

KEY Consult & Selection søger for OP System A/S Danmark i Løsning

Til vores kunde, OP System A/S Danmark, som sælger og servicerer DOPPSTADT, SENNEBOGEN og FINLAY entreprenørmaskiner fra virksomhedens domicil i Løsning, søger vi en værkfører til at lede et travlt serviceværksted og selv tage del i det daglige arbejde, når det er påkrævet. Der er tale om en stilling, som for den rette person byder på masser af udfordringer og gode udviklingsmuligheder.

Vi søger en medarbejder, som selvstændigt og kvalificeret kan varetage forskellige opgaver, som f.eks.:

 • Kundebetjening/sikring af høj kundetilfredshed
 • Personaleansvar for værkstedets øvrige personale
 • Planlægning, ledelse og fordeling af arbejdsopgaver på værkstedet

Jobindex, 2. september
Speciallæge Carsten Hansen ApS
Klinikassistent/SOSU

Speciallæge Carsten Hansen ApS, Horsens

Kirurgisk klinik Horsens søger klinikassistent 28 timer ugentligt med tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdstiden ligger mandag til torsdag samt enkelte fredage.

Arbejdet vil primært bestå i klargøring af patienter til operationer, assistance ved kikkertundersøgelser, rengøring af instrumenter/kikkerter samt enkelte selvstændige opgaver som trådfjernelse og forbindingsskift.

Man kan påregne oplæring. Der vil blive lagt vægt på, at man er serviceminded og fleksibel.


Jobindex, 2. september
Johnson Controls
Project Engineer

Johnson Controls, Horsens

Vi har travlt i vores kommercielle forretning og søger derfor en erfaren og teknisk alsidig projektingeniør med erfaring inden for køleteknik. Der er tale om en spændende og udfordrende stilling med et bredt ansvarsområde i et dynamisk miljø.

Dine primære opgaver vil være:

 • Projektingeniør - med ansvar for projektopgaver hos kunder, koordinering af håndværkere, varebestilling, leverandørforhandling, teknisk sparring med montageafdelingen m.m.
 • Sparringspartner til vore Serviceledere - med ansvar for at gennemføre større og mindre projekt opgaver hos vore kunder.
Johnson Controls

Johnson Controls, 2. september
DSVResultatorienteret, selvstændig og ambitiøs Sales Manager - Jylland

DSV

Vi søger en tung profil til afsætning af innovative transportløsninger på tværs af vores divisioner Road og Air & Sea. Du bliver en del af Danmarks stærkeste salgsorganisation i et spændende og udfordrende job med direkte reference til salgschefen i Vestdanmark.

Du vil sammen med den øvrige salgsafdeling og vores trafikker skulle lave selvstændigt opsøgende salg af DSV’s produkter i Østjylland på tværs af vores divisioner Road og Air & Sea. Du skal samarbejde på tværs af DSV’s organisationsniveauer og afdelinger. Dette fordrer, at du har en udpræget forretningsforståelse og endvidere et indblik i transportbranchen samt dens mekanismer.

DSV

DSV, 1. september
Daka Denmark A/SDygtig Kørselsleder med disponeringserfaring søges til nyt ReFood anlæg i Horsens

Daka Denmark A/S

Daka ReFood er et af Dakas nye forretningsområder med fokus på indsamling og genanvendelse af madaffald og brugt fritureolie fra danske kantiner, fastfoodrestaurationer, spisehuse, detailhandel og fødevareproducenter.

Vi indsamler organiske biprodukter på den måde, der giver bedst mening miljømæssigt og økonomisk. Vi leverer individuelt tilpassede serviceløsninger for supermarkeder, kantiner, fødevareproducenter, skoler, storkøkkener, restauranter, sygehuse og hoteller. Det madaffald, vi indsamler, bruges i produktionen af biogas, et grønt og CO2-venligt alternativ til forbrænding samt til organisk gødning. Det brugte friturefedt genanvendes som Biodiesel, hvilket er en grøn erstatning for de fossile brændstoffer.


Daka Denmark A/S, 1. september
VELUX A/SGlobal Quality Engineer with Focus on Wood

VELUX A/S, Østbirk

Do you have a genuine interest in quality? And do you know how to create cross-functional links between technology, product and production? Then we have the position you are looking for.

We are looking for a new colleague who would like to take up a challenging and developing position as Global Quality Engineer with focus on wood. As Global Quality Engineer, you will be responsible for ensuring a uniform quality across the factories and that all activities attribute to the overall quality strategy.

Your primary tasks will include:

 • Making progress on quality KPI’s
 • Stabilising our production processes using FMEA, capability and SPC
 • Participating in training of our quality employees in the factories
VELUX A/S

VELUX A/S, 1. september
Micrel Medical Devices SACustomer Support / Office Assistant Employee

Micrel Medical Devices SA, Horsens

Micrel Medical Devices, a Healthcare Equipment company with wide international presence, is now looking to recruit a Customer Support / Office Assistant Employee.

Main duties:

 • Liaise with customers and employees of the Micrel Group of companies (parent and subsidiaries) in Denmark in relation to customer support matters, respond to requests and orders received by email or phone, take ownership of customer enquiries and see them through to completion in an efficient and professional manner
 • Sales and Marketing/Customer data internal reporting and analysis for senior management
 • Data entry in customer service databases, software packages and ERP system

Jobindex, 1. september
DSVDSV Key Account Divisionen i Horsens søger kundeservicemedarbejder

DSV, Horsens

DSV Key Account Horsens har mange spændende opgaver og er fortsat inde i en rivende udvikling som DSV koncernen i øvrigt. Vores kunder er internationale og krævende, og vi søger derfor folk med den rette indstilling i en hektisk og spændende dagligdag som du vil få rig mulighed for at påvirke.

Du skal derfor kunne trives og udvikle dig i et miljø, hvor alt ikke er givet på forhånd, men hvor du har mulighed for at sætte dit præg på udviklingen. Konkret kommer du til at arbejde i ét af vores kundesupport teams, med fokus på daglig operationel drift, og implementering af transport opgaver.

DSV

DSV, 1. september
Ikast-Brande KommuneSocialrådgiver til Familierådgivningen

Ikast-Brande Kommune

Brænder du ligesom os for at gøre en forskel for udsatte børn, unge og familier, så er der nu blevet en plads på holdet. Familierådgivningen i Ikast-Brande kommune sigter mod, at være med i front, når det gælder udvikling og anvendelse af videnskabeligt og fagligt anerkendte metoder. For tiden arbejder vi med at implementere og videreudvikle anvendelsen af Signs of Safety metoden.

Familierådgivningen løser opgaver i henhold til Servicelovens kapitel 11, er organiseret i 4 funktionsteams: en modtagelse, børneteam, ungeteam og handicapteam. Desuden en intern sekretariatsfunktion. De forskellige teams fungerer i det daglige som selvledende grupper, som bl.a. har ansvar for sagsfordeling i teamet, ajourføring med relevant lovgivning, og er i øvrigt tillagt betydelig kompetence og stor selvstændighed.


Ikast-Brande Kommune, 1. september
A/S HAI HorsensSalgssupporter

A/S HAI Horsens, Horsens

Vil du arbejde i et dynamisk miljø, og kan du lide at yde god service? Har du lyst til en varierende arbejdsuge? Har du lyst til en udfordrende stilling med mulighed for personlig og faglig udvikling? Så er det måske dig vi søger.

Som salgssupporter kan du se frem til at arbejde med følgende opgaver:

 • Ordrebehandling, hvor du vil være bindeled mellem kunde, sælger, produktion og shipping. Tastearbejde vil være en del af hverdagen.
 • Forespørgsler og rådgivning - telefonisk kundebetjening.
 • Salgssupport.

Jobindex, 1. september
Kelsen Group A/SSales supporter - barselsvikariat

Kelsen Group A/S, Nr. Snede

Har du lyst til at arbejde hos verdens førende producent af buttercookies? Vi søger en sales supporter, som skal assistere selskabets market directors. Der er tale om et barselsvikariatet, som løber frem til 31. december 2016.

I rollen som sales supporter vil du komme til at indgå i en velfungerende og internationalt præget salgsfunktion med i alt 13 kolleger, hvoraf de 12 har base i Danmark. Du har direkte reference til én af afdelingens market directors, for hvilken du fungerer som ”højre hånd”, men du skal samtidig være parat til at løse projekter på tværs af referencer og funktioner.

Af arbejdsopgaver kan nævnes:

 • servicering og udvikling af kunder herunder udarbejdelse af tilbud, præsentationsmaterialer mv.
 • ordreoprettelse og opfølgning
 • koordinering mellem salgs-, marketing- og planlægningsafdelingen

Jobindex, 1. september
EM-fiberglas a/sVærkfører

EM-fiberglas a/s, Hornsyld

Til vores fabrik i Hornsyld ved Horsens søger EM-fiberglas a/s en værkfører til glasfiber- og kompositproduktion.

Ansvarsområder:

 • Lede og koordinere produktioner, hvor der er både danske og polske medarbejdere
 • Planlægning af produktionerne
 • Bemandingsplaner

Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende job i et uformelt og frit miljø. Du får et arbejde med stor selvstændighed, råderum, ansvar og rig mulighed for faglig og personlig udvikling.


Jobindex, 31. august
Annonce:
1 til 20 af 188 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |10|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.