1 til 20 af 124 resultater.
VELFAC A/SDigital Marketing Manager

VELFAC A/S, Horsens

Kan du positionere VELFAC som branchens stærkeste spiller inden for digital markedsføring? Kan du udvikle og sikre optimal udnyttelse af digitale medier? Kan du tilføre stor teknisk indsigt og viden kombineret med god forretningsforståelse?

Som Digital Marketing Manager hos VELFAC bliver du ansvarlig for den digitale markedsføring i Danmark, England, Sverige og Tyskland. Derfor er du digital marketingekspert og er helt inde i teknikkerne. Du forstår at indgå i et entusiastisk team, som skaber sammenhæng mellem digital og offline kommunikation.


VELFAC A/S, 22. maj
Hansen Toft A/SProduktionschef – ledelse og produktionsteknik

Hansen Toft A/S søger for e-l-m- Kragelund i Løsning

Karrierestilling for talentfuld P-ingeniør med produktionsteknisk erfaring og interesse i lean.

Som produktionschef får du ansvar for produktion og produktionsteknik samt lager og forsendelse med i alt ca. 70 medarbejdere. Produktionsprocesserne er spåntagende bearbejdning, svejsning, overfladebehandling og montage. Produktionsapparatet består af CNC-maskiner og robotter, og der er elektronisk dataudveksling med konstruktionsafdelingen.

Ud over daglig ledelse og koordinering er hovedopgaven løbende optimering og effektivisering af produktionen. Midlet er udvikling og automatisering af produktionsapparatet samt fortsat implementering af relevante lean-koncepter og -værktøjer.


Hansen Toft A/S, 22. maj
Hansen Toft A/STeknisk chef med solid konstruktionserfaring og flair for IT

Hansen Toft A/S søger for e-l-m Kragelund i Løsning

Spændende faglig udfordring og bredt ledelsesansvar i en nyoprettet og central position, hvor du får afgørende indflydelse på virksomhedens leveringsproces.

e-l-m Kragelund A/S er en stærk leverandør af håndteringsudstyr og aggregater til gaffeltrucks. Virksomheden har en førende position i Norden og ambitioner om fortsat vækst i Europa.

Behovet for kundespecifikke løsninger forventes fortsat at stige, hvorfor en effektiv teknisk ordrebehandling, konstruktion og dokumentation er afgørende for både produktets kostpris og leveringstiden.

Virksomheden ønsker derfor at styrke den tekniske organisation gennem ansættelsen af en teknisk chef, der ud over ansvar for teknisk ordrebehandling, konstruktion og dokumentation også får ansvar for planlægning og materialedisponering samt indkøb og lagerstyring.


Hansen Toft A/S, 22. maj
Schur Technology a/sArea Sales Manager - Projektsalg

Schur Technology a/s, Horsens

Schur Technology a/s - Danmarks største udbyder af mærkningsløsninger - har stor succes og udvider produktprogrammet med flere nyudviklede produkter.

Vi ønsker samtidigt at øge salgsaktiviteterne i Danmark og søger derfor endnu en resultatorienteret og kontaktskabende Area Sales Manager.

Vi forestiller os, at du har salgserfaring og gerne med teknisk baggrund inden for automation. Du formår at rumme og håndtere både den tekniske og den kommercielle side af et projektsalg i et meget dynamisk marked.

Vi tilbyder en spændende, udfordrende og ansvarsfuld stilling i en projektorienteret virksomhed præget af høj professionalisme, hvor teamarbejde i hele afdelingen bliver en vigtig del af din hverdag. Ansvarsfølelse, kundeservice og innovation er fokus for al indsats i afdelingen.


Schur Technology a/s, 22. maj
FOASocialrådgiver til FOA Horsens

FOA

Pr. 1. september 2015 søger vi en socialrådgiver til afdelingen, som i forvejen har en fuldtids socialrådgiver ansat. Du bliver en del af et team på to personer som arbejder meget selvstændigt i det daglige.

Arbejdsopgaverne består blandt andet i at bistå vores medlemmer indenfor hovedområderne arbejdsskadesager og sociale sager. Det gælder såvel konkret sagsbehandling og hjælp til at føre medlemmernes sag gennem systemerne som generel rådgivning og vejledning, både personligt og telefonisk.


FOA, 22. maj
A-Data A/STålmodig konsulent med lægefaglig viden søges til salg og rådgivning

A-Data A/S, Horsens

Har du kendskab til livet i primærsektoren? Kan du fange den praktiserende læges opmærksomhed og fastholde den, når samtalen fyldes med lægefaglige termer? Og er du samtidig interesseret superbruger af IT? - Så er du den helt unikke sammensætning af talenter, som vi har brug for i vores team.

I 2013 udvidede vi og åbnede en ny afdeling i Horsens med undervisere, salgskonsulenter, teknikere, og udviklere. Vi har nu brug for hjælp til at udbrede kendskabet til os yderligere og søger derfor en salgskonsulent, som kan skabe resultater gennem dialog med potentielle kunder. Stillingen kræver lyst og evne til at sælge, men også tålmodighed og et højt niveau af faglighed, da du også skal fungere som rådgiver for vores kunder.


Jobindex, 21. maj
Sydøstjyllands PolitiSagsbehandler til Logistikfunktionen

Sydøstjyllands Politi, Horsens

Sydøstjyllands Politi søger en medarbejder til Logistikafdelingen. Du skal kunne byde ind med generelle sagsbehandlerkompetencer i en Logistikfunktion med særlig vægt på bygningsområdet og telefoni.

Logistikafdelingen er en del af politikredsens Stab, der stræber efter at være ”en offensiv, serviceminded, fleksibel, effektiv og ambitiøs stab, der som olien i maskineriet sikrer de bedste vilkår for, at flest mulige ressourcer og mest mulig opmærksomhed rettes mod de borgervendte opgaver – kerneforretningen”.

Sydøstjyllands Politi er en del af dansk politi, og en række funktioner på logistikområdet er centraliserede hos Rigspolitiet. Men for de fleste områder gælder, at der alligevel er en række opgaver tilbage, som skal løses lokalt. Derfor er der fortsat behov for en logistikfunktion i politikredsen.


Rigspolitiet, 21. maj
SydbankPrivatrådgiver - stedfortræder til Hedensted

Sydbank

Vi er i fuld gang med at udvide vores aktiviteter i Østjylland, og i den forbindelse har vi brug for flere dygtige medarbejdere. Østjylland er et spændende område med et stort potentiale, og vi arbejder målrettet med at tiltrække nye gode kunder.

Vi søger en erfaren privatrådgiver, der samtidig skal fungere som stedfortræder for filialchefen og sammen med ham og de øvrige engagerede og dygtige medarbejdere fortsætte den gode udvikling i Hedensted.

Som privatrådgiver - stedfortræder skal du

 • gennem faglig dygtighed yde en engageret og kompetent rådgivning og service
 • etablere og udbygge kundeforhold gennem personlig kontakt
 • dække dine kunders behov for finansielle produkter

Sydbank, 21. maj
Aeropak A/S
Regnskabschef til særdeles velkonsolideret produktionsvirksomhed i vækst

Aeropak A/S, Hedensted

Aeropak A/S søger en erfaren selvstændig regnskabschef, som ønsker ansættelse i en veldrevet produktionsvirksomhed med stort vækst potentiale.

Du får ansvaret for bogholderi, regnskabs og IT funktionen, og bliver en del af ledergruppen.

 • Debitor (bogføring af indbetalinger, rykning af kunder, håndtering af virksomhedens debitorforsikring).
 • Kreditor (håndtering af kreditorbogholderiet dvs. bogføring, betaling og afstemninger).
 • Udarbejdelse af perioderegnskaber og klargøring af årsregnskabet til revisor.
 • Løbende rapportering til ledelsen.
 • Likviditetsstyring.
Aeropak A/S
Jobindex, 21. maj
Dansk Flygtningehjælp
Arabisktalende social- og sundhedshjælper eller sygeplejerske søges til specialopgave i Horsens pr. 1. juni

Dansk Flygtningehjælp

Dreng med diabetes 1 og alvorlig overvægt skal have hjælp til at regulere sin sukkersyge. Hjælpen er i meget høj grad et spørgsmål om at styrke forældrene (i dette tilfælde primært moderen) i at få integreret sunde kostvaner samt i at kunne støtte sin søn i at regulere sukkersygen. Støtten skal være intensiv i foreløbig tre måneder og er et alternativ til anbringelse af drengen uden for hjemmet.

Drengen skal hjælpes med at tage insulin og få målt blodsukker, og der skal være en tæt dialog med hospitalet. Der skal ske en radikal ændring i familiens madvaner omgående, så drengen får den rette kost. I den forbindelse skal der arbejdes med primært moderens forståelse – men bestemt også med drengens egen forståelse.

Du har viden om sukkersyge og kan formidle denne viden på arabisk.


Dansk Flygtningehjælp, 20. maj
Daka Denmark A/SMaintenance Coordinator

Daka Denmark A/S, Løsning

Daka ecoMotion A/S søger en selvkørende og proaktiv Maintenance Coordinator, som har erfaring med vedligeholdelsesopgaver på et procesanlæg.

Du får ansvaret for udførelsen af vedligeholdelsesopgaver og den daglige opdatering af vedligeholdelsessystemet i Axapta. Ligeledes ligger lagerstyring af reservedele inde under dit daglige ansvarsområde.

Dine arbejdsopgaver bliver derfor bl.a.:

 • Koordinering af den samlede indsats for reparation og vedligeholdelse
 • Kontakt til eksterne serviceteknikkere samt opfølgning på serviceaftaler
 • Tilstandsbaseret vedligehold herunder analyse, inspektion og prøvning

Jobindex, 19. maj
REMA 1000Kategorichef

REMA 1000, Horsens

Er du vores nye medspiller på Reitan holdet?

Som kategorichef har du ansvaret for en række kategorier på tværs af alle samarbejdspartnere og KAM ansvaret for samhandlen med en af disse partnere. I samarbejde med REMA 1000 og vores samarbejdspartnere 7eleven, Q8, Løvbjerg, Statoil og OK Plus arbejder vi i Reitan Indkøb for at sikre effektiv logistik og indtjening.

Reitan Indkøb er en værdibaseret virksomhed med fokus på kunder, høj forretningsmoral, vinderkultur og åbenhed. Reitan Indkøb og Reitan Distribution er 100% ejet af REMA 1000 Danmark A/S.


REMA 1000, 19. maj
DSVDisponent søges til Spaniensafdelingen i DSV Road A/S, Horsens

DSV

På grund af stigende aktiviteter i vores Spaniens trafik søger vi en effektiv kollega til vores afdeling i Horsens!

Du skal indgå i et team på 7 mand, hvor du primært skal varetage disponeringsopgaver af både standard- og køletrailer. Succeskriterierne i jobbet er bl.a. din evne til at skabe og fastholde relationer internt såvel som eksternt, samt minimere tomkørsel og optimere driften af bilerne. Det er derfor vigtigt, at du er proaktiv og i besiddelse af godt købmandskab.

Vi tilbyder

Et udfordrende, udviklende og krævende job i afdeling, hvor du får gode muligheder for at præge og udvikle tingene. Vores hverdag er kendetegnet af et fokus på at skabe udvikling, vækst og gode resultater. Du bliver en del af et velfungerende team med dygtige og engagerede kolleger.

DSV

DSV, 19. maj
HumanTrust A/SAmbitiøs Chefkonsulent, firmapension og sundhedsløsninger - Syddanmark

HumanTrust A/S søger for PensionsGruppen i Horsens

Som chefkonsulent bliver du budgetansvarlig for etablering og fortsat udvikling af din kundeportefølje primært i Region Syddanmark. Din vigtigste opgave bliver således at være tæt på "dit marked og dit erhvervsnetværk" så du udnytter mulighederne, når de opstår.

Du booker primært selv dine møder, følger op på aftaler og tilbud samt yder den kompetente rådgivning, der kendetegner konsulenterne hos PensionsGruppen. Derudover forventes det, at du i et tæt samarbejde med din chef bidrager positivt til den generelle udvikling af virksomheden.


HumanTrust A/S, 19. maj
HumanTrust A/SArea Sales Manager - salg af stanse og bukkeværktøj

HumanTrust A/S søger for AMADA Denmark A/S i Horsens

Med reference til den tekniske chef får du ansvaret for at udvikle omsætningen på primært stanse- og bukkeværktøj. Kunderne er typisk tekniske chefer, PTA chefer, indkøbschefer og administrerende direktører, men også værkførere og maskinoperatører. Din fornemmeste opgave bliver at være så tæt på kunderne, at du konstant har fingeren på pulsen om aktiviteter, hvor du kan rådgive og sælge AMADAS produkter.

Din hverdag vil indeholde følgende arbejdsopgaver:

 • Opdyrke og udvikle nye kunder
 • Planlægge og gennemføre salgsmøder
 • Servicering og videreudvikling af eksisterende kunder

HumanTrust A/S, 19. maj
Nissens A/SGlobal Transport Manager

Nissens A/S, Horsens

Vi tilbyder en spændende stilling som Global Transport Manager i Nissens-koncernen, hvor du som en del af vores globale Supply Chain-organisation får ansvaret for vores globale transport- og shippingindsats med henblik på at sikre attraktive og konkurrencedygtige transportløsninger for såvel virksomhedens globable forretningsenheder som kunder.

Transportfunktionen på koncernniveau har et tæt samarbejde med Nissens’ fabriksenheder i Danmark, Slovakiet, Kina og USA, men den daglige interaktion involverer også dialog med internationale leverandører og understøttelse af det kommercielle arbejde med koncernens kunder.


Jobindex, 18. maj
RelatørRegnskabschef til boligadministration

Relatør søger for DROSSELBO i Horsens

For vores kunde DROSSELBO med domicil i Horsens søger vi en regnskabschef med stort overblik og gerne med kendskab til boligadministration.

Foreningen Drosselbo har to lokationer i Horsens med værelser/lejligheder som udlejes til personer fra hele verden, der kommer til byen for at studere på VIA University College. Den ene location, Student Village, ligger med sine 372 lejemål i tilknytning til VIA University College på Kollegievænget, mens den anden, Kamtjatka, med sine 329 lejemål ligger i centrum af Horsens, nærmere betegnet Slotsgade/Havneallé/Amaliegade.

De primære arbejdsopgaver vil være:

 • Ansvarlig for udarbejdelse af regnskab og budgetter samt økonomi
 • Administration af budgetter for vedligehold og istandsættelser, herunder indhentelse af tilbud på opgaver vedr. vedligehold og istandsættelser
 • Udarbejdelse af flytteopgørelser, herunder afregning af el, vand og varme

Jobindex, 15. maj
Adecco A/SSalgssupporter til Horsensafdelingen - Baze A/S

Adecco A/S søger for kunde

Baze A/S beskæftiger 21 dedikerede medarbejdere, der hver dag løser opgaver indenfor reklamegaver, firmagaver, firmatøj og arbejdstøj fordelt på de to lokationer.

Adecco søger for Baze A/S, en salgssupporter med viljen og lysten til at være del af et salgsteam, hvor dine primære arbejdsopgaver bliver at yde salgssupport og varetage kundeforespørgsler via nettet, telefonisk samt at servicere de kunder, der henvender sig på firmalokationen.

Jobbet:

 • Udarbejde og fremsende tilbud samt opfølgning
 • Søgning af produkter hos eksisterende samarbejdspartnere
 • Varetage indkøb hos eksisterende leverandører
Adecco A/S

Adecco A/S, 15. maj
Triax A/SHardware udvikler

Triax A/S, Hornsyld

Motiveres du af at bringe et produkt hele vejen fra idé til løbende produktion? Kan du se dig selv være med til at skabe næste generation af Hovedstationer, til en branche i hurtig vækst og forandring? Så er det måske dig, vi leder efter til vores team af engagerede udviklere.

TRIAX A/S udvikler, producerer og sælger udstyr til brug ved modtagelse, signalbehandling og distribution af TV og Internet. Med sit stærke produktprogram og store internationale distributionsnetværk er TRIAX blandt de førende internationale leverandører af udstyr og komplette løsninger.

Til vores udviklingsafdeling i Hornsyld søger vi en dedikeret Hardware udvikler. Med flair for både det teoretiske og det praktiske.

Vores hovedstationer produceres lokalt i Hornsyld, og der er derfor et tæt samarbejde med produktionen i forbindelse med design af testudstyr og produktionsopstart. Vi anvender de nyeste design-, simulerings-, og test-værktøjer som PSpice og Genesys.


Triax A/S, 13. maj
JKSKreativ montør til produktionsvirksomhed søges

JKS søger for R82 A/S i Horsens

Virksomheden, som er beliggende i Gedved, producerer specialudstyr og hjælpemidler til børn og unge med særlige behov. Vi søger en ny medarbejder til at indgå i teamet, som laver specialprodukter og helt individuelle løsninger.

Det er derfor vigtigt, at du forstår den absolutte nødvendighed i præcisionsarbejde, og at du kan "regne den ud", når det kommer til løsningsforslag i montageprocessen. Du vil blive del af en gruppe fagligt stolte personer, der hver dag udretter det unikke.

Mere konkret vil dine arbejdsopgaver omfatte:

 • Montagearbejde af skræddersyede løsninger
 • Ansvarlig for det enkelte projekt fra A-Z
 • Sparringspartner og hjælper på dine kollegers produkter

JKS, 13. maj
Annonce:
Topdanmark Forsikring A/S
1 til 20 af 124 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.