1 til 20 af 144 resultater.

Dine valg

 • Fjern8700-8799

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

Hamlet Protein A/S
Kvalitetsassistent

Hamlet Protein A/S, Horsens

HAMLET PROTEIN udvider aktiviteterne indenfor kvalitetsområdet

Vi søger derfor en kvalitetsassistent, som vil være med til at videreudvikle de samlede kvalitetsaktiviteter på fabrikken i Horsens og i Findlay (USA). Der er tale om en nyoprettet stilling med reference til kvalitets- og laboratoriechefen.

Opgaver:

 • Daglig kvalitetssikring og styring
 • Deltage i arbejdet med vedligehold af kvalitetssystemet på baggrund af ISO 22000 og GMP+B2
 • Afvigelsesbehandling
 • Intern audit
 • Løbende kvalitetsopgaver som f. eks. udarbejdelse af dokumentation, undervisning, dataopsamling og analyse.

Hamlet Protein A/S, 23. oktober
People & Performance A/SKommerciel analysechef

People & Performance A/S, Horsens, Holte eller Sønderborg

Salg- og konceptudvikling

Vi søger en stærk, kommercielt orienteret analysechef, der med reference til vores CEO får forretningsansvar for videreudvikling af vores analysepraksis og opbygningen af en analysegruppe.

I tæt samarbejde med konsulenterne på vores fire forretningsområder skal du som analysechef videreudvikle vores analyseforretning ved at bruge din solide kommercielle og faglige erfaring med målinger og analyser. Du bruger størstedelen af din tid på salg og projektudvikling med kunderne, både selvstændigt og sammen med kolleger fra de fire forretningsområder.


People & Performance A/S, 23. oktober
People & Performance A/SChef for strategi- og forretningsudvikling

People & Performance A/S, Horsens, Holte eller Sønderborg

International erfaring med implementering af strategier

Med reference til vores COO bliver du som Head of Strategy and Business Development ansvarlig for at videreudvikle vores strategipraksis og opbygge en strategigruppe. Som chef for forretningsområdet får du frihed til og ansvar for at udvikle en sammenhængende strategipraksis.

Du driver udviklingen af strategigruppen lige så hurtigt, som vores kommercielle udvikling kan bære det – det kan være, du har dit eget hold med allerede fra begyndelsen. Din rolle er meget markedsorienteret, og størstedelen af din arbejdstid bliver brugt på salg til og projektgennemførsel hos eksisterende og nye kunder.


People & Performance A/S, 23. oktober
VELFAC A/SKey Account Manager

VELFAC A/S, Horsens

Har du god erfaring og succes med teknisk salg i byggebranchen, og kender du måske også til vinduesbranchen? Så kan det være dig, vi mangler på holdet.

Vi søger en Key Account Manager til at opbygge og varetage vores kundeaftaler med typehusfirmaer i hele Danmark. Du skal være bindeled mellem interne funktioner i VELFAC og kunderne, og du er garant for det optimale flow for kunden. Et tæt samarbejde med det interne team, som er dedikeret til opgaven, sikrer, at I sammen yder branchens bedste rådgivning og service i tråd med målsætningen og værdierne i VELFAC.

Om jobbet:

 • Opbygning og vedligeholdelse af stærke relationer til kunder inden for typehuse, nyhuse og andre kundeaftaler
 • Salg og after sales service til både nye og eksisterende kunder
 • Planlægning af salgs- og markedsføringstiltag

VELFAC A/S, 22. oktober
Jydsk Håndbold ForbundBogholder/kontorassistent

Jydsk Håndbold Forbund, Horsens

Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 6 søger snarest muligt en bogholder/kontorassistent til kredsens kontor i Horsens.

Kontoret bemandes med to personer.

De primære arbejdsopgaver er relateret til de foreninger/klubber, der er hjemmehørende i Kreds 6 og du skal derfor – sammen med den ansatte kontorleder – servicere disse.

Vi tilbyder dig:

 • Et job i en velfungerende organisation
 • Et job, hvor du er med til at tegne fremtiden
 • En arbejdsplads med stor frihed, der p.t. er placeret i Horsens

Jobindex, 22. oktober
Dan-Corn A/S
Projektleder til PTA afdeling

Dan-Corn A/S, Hedensted

Da én af vore projekt-medarbejdere har nået pensionsalderen søger vi hans afløser.

Arbejdsopgaver:

 • Projektstyring, herunder styring af montageplan
 • Tilretning af tegninger i 3D (Sketch-Up)
 • Ordrebehandling, bestilling af materialer hos leverandører samt på eget lager
 • Dialog med kunden, underleverandører og egne medarbejdere i byggefasen

Dancorn A/S kan tilbyde:

 • En travl og spændende hverdag
 • En uformel omgangstone
 • En aflønning der modsvarer kvalifikationer
 • Tiltrædelse hurtigst muligt

Jobindex, 21. oktober
HR MæglerneKey Account Manager, Korn- og foderstofbranchen, Østjylland

HR Mæglerne søger for kunde i Hedensted

Vores kunde er en nichevirksomhed, der producerer og sælger fodermidler, tilsætningsstoffer og premiks til anvendelse for produktion af foderblandinger til kvæg, svin, fjerkræ, mink, heste, fisk og hobbydyr på det europæiske marked.

Vi søger en dygtig Key Account Manager med godt købmandsskab og mod på selvstændigt at vedligeholde og udbygge kundeporteføljen i Danmark og Europa.

Du vil fra start overtage en købende kundeportefølje i Danmark. Din portefølje inkluderer flere af virksomhedens største kunder. Videre skal du udvide porteføljen med nye kunder, primært i udlandet.

Du vil referere direkte til virksomhedens administrerende direktør.


Jobindex, 21. oktober
GF ForsikringForsikringsrådgiver til GF Horsens

GF Forsikring

Kan du lukke en ordre uden at gå på kompromis med en grundig rådgivning? Så er du måske vores kommende forsikringsrådgiver i GF Horsens.

Hos GF Horsens har vi ambitiøse vækstmål og har blandt andet, via nye samarbejdsaftaler, mulighed for at udvide markedsandelen i vores område. Derfor søger vi en dygtig og målrettet forsikringsrådgiver til vores travle team.

GF Horsens har kontor i Horsens og Silkeborg, og du skal være indstillet på at arbejde på begge kontorer. Du får en afvekslende hverdag, hvor det bliver din opgave at medvirke til at skabe vækst gennem indtegning af nye lønsomme kunder til vores klub, samt at servicere vores eksisterende kundeportefølje. Din kontakt til kunderne vil være på mail, telefon og ved personlig betjening i klubben.


GF Forsikring, 21. oktober
LMOØkonomikonsulenter med stærkt kundefokus

LMO

Danmarks største rådgivningsvirksomhed inden for landbrug søger økonomikonsulenter til spændende kundeportefølje.

Afdelingen består af ca. 175 medarbejdere, og arbejdsstedet er i Horsens, Viborg eller i Søften ved Aarhus. Du vil få din egen kundeportefølje, som du skal servicere og rådgive inden for skat og skatteplanlægning, regnskabsmæssige forhold, optimering af indtjening og forretningsudvikling.

Vi tilbyder en interessant stilling i en velfungerende virksomhed med korte beslutningsveje. Du vil opleve gode muligheder for at udvikle dig og gøre en forskel.


Jobindex, 21. oktober
DANISH CROWN A/SSmed/reparatør - aftenhold, Horsens

DANISH CROWN A/S

Til teknisk afdeling ved Danish Crowns svineslagteri i Horsens søges en stabil reparatør til slagtegangen. Du kommer til at indgå i et team af både nye og mere erfarne fagfolk, der varetager drift og vedligehold af slagteriets moderne proces- og produktionsudstyr. Slagteriet beskæftiger ca. 1.500 medarbejdere og slagter ugentlig ca. 100.000 svin.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte service og vedligehold på produktionsanlægget – primært på slagtegangen og medvirken ved mindre nyinstallationer og udvidelser. Der er tale om en 4 dages uge på aftenholdet.

Du er uddannet inden for smedefaget eller tilsvarende, og det er en fordel, hvis du har praktisk erfaring med industri og produktion. Du behersker dansk i skrift og tale.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 20. oktober
Hansen Toft A/SAfdelingsleder - CNC/Robot

Hansen Toft A/S søger for VOLA A/S i Horsens

Fremstilling og bearbejdning af højkvalitetskomponenter til internationalt anerkendt mærkevare.

Du får reference til fabriksdirektøren i VOLA, bliver en del af lederteamet og får ansvar for CNC/robotafdelingen, der fremstiller og bearbejder mange af de højkvalitetskomponenter, der indgår i produktsortimentet. Du leder +20 medarbejdere i afdelingen.

Din primære arbejdsopgave er daglig ledelse og drift i CNC/robotafdelingen. Du er ansvarlig for at øge den samlede effektivitet og leveringsperformance og samtidig få skabt en velfungerende og samarbejdsdygtig afdeling med gode synergier samt et højt kvalitetsniveau.

Gennem en struktureret opgavekoordinering og ressourcefordeling, sikrer du et optimeret workflow. Du afholder produktionsmøder, er ansvarlig for afdelingens budgetter, sikkerhed og miljø, ligesom du står for kontakten til både leverandører, samarbejdspartnere og kunder.


Hansen Toft A/S, 20. oktober
Lantmännen Unibake A/SProduktionsmedarbejdere til industribageri

Lantmännen Unibake A/S

Til vores fabrik i Horsens søger vi produktionsmedarbejdere til fast aftenhold med tiltrædelse snarest muligt. Arbejdstid: 14.50 – 23.50 mandag til fredag. Der arbejdes i en rullende turnus med 1 fridag om ugen. Hver 5. uge vil der være lang weekend fra torsdag aften til tirsdag eftermiddag.

Vi forventer, at du er udlært bager og/eller har erfaring med teknik og maskiner. Du har måske erfaring fra en anden levnedsmiddelvirksomhed eller kendskab til LEAN, uden at det dog er en betingelse. Du læser, taler og forstår dansk, og har kendskab til IT på brugerniveau. Ansøgere med truck-certifikat vil blive foretrukket.


Jobindex, 20. oktober
Middelfart SparekasseAfdelingsdirektør

Middelfart Sparekasse, Hedensted

Afdelingsdirektør Jørgen Jensen har ønsket at trappe ned i de sidste år af sit arbejdsliv for at koncentrere sig om rådgivning af sine kunder, og derfor søger vi nu en ny afdelingsdirektør til vores afdeling i Hedensted.

Vil du stå i spidsen for at videreudvikle vores afdeling i Hedensted? Har du drive, gode lederegenskaber og stort fokus på kunde- og medarbejdertilfredshed? Så er du måske den, vi søger.

Afdelingen i Hedensted åbnede i 2001 og er godt etableret i byen. Som afdelingsdirektør får du ansvaret for en afdeling med over 5.000 kunder, en forretningsvolumen på ca. 1,2 mia. kr. og et hold bestående af 13 engagerede, dygtige og erfarne medarbejdere. Det bliver din opgave at videreudvikle afdelingens position i området, så Middelfart Sparekasse forbliver det foretrukne pengeinstitut i Hedensted og omegn.


Middelfart Sparekasse, 20. oktober
JACK & JONES
Salgsassistent, Horsens

JACK & JONES

Som salgsassistent er din vigtigste opgave at give vores kunder den bedste oplevelse gennem service og visualisering af varer. Du kender tidens trends & tendenser og kan inspirere vores kunder ved at style butikken, dig selv og vores kunder.

JACK & JONES er en spændende arbejdsplads med et ungt og dynamisk arbejdsmiljø med store muligheder for personlig udvikling og udfordringer.

Som salgsassistent hos JACK & JONES bliver du konstant trænet i service, Visual Merchandising, produkt kendskab og butikkens nøgletal, så du har de bedste forudsætninger for at skabe succes for vores kunder, dig selv og butikken.


JACK & JONES, 20. oktober
Peak RekrutteringKundeservicechef

Peak Rekruttering søger for Nordahl Andersen i Horsens

- Med solid ledererfaring, gerne fra en mindre virksomhed, og med en uddannelsesmæssig baggrund indenfor kontor, salg eller spedition - samt stor praktisk erfaring med kundeservice på højt niveau

Med reference til virksomhedens ejere - den adm. direktør samt indkøbs- og administrationschefen vil dine daglige ansvarsområder bl.a. være følgende:

 • Lede, fordele og tilrettelægge arbejdet for medarbejderne i dit ansvarsområde (pt. 8 medarbejdere samt 3 ungarbejdere)
 • Ansvarlig for at sikre den fortsatte høje standard af kundeservice
 • Ansvarlig for de logistiske opgaver som lager, afsendelse samt transportaftaler
Peak Rekruttering

Peak Rekruttering, 20. oktober
fakta a/sButiksmedhjælperelev

fakta a/s, Horsens

At være butiksmedhjælperelev i Coop:
Det er meget mere end at sidde ved kassen eller fylde varer op. Du lærer, hvordan en virksomhed skal drives - lige fra kundeservice, salg og planlægning til vareopfyldning, disponering og varekendskab. Når du er udlært, kan du arbejde i en af vores butikker og videreuddanne dig.

Uddannelsen varer 1 år, og du får rig lejlighed til at afprøve egne ideer. Uddannelsen er en blanding af skole og praktik med løn under hele forløbet. Som elev hos os får du din egen uddannelsesplan, så du hele tiden har overblik over det forløb, du skal igennem. Det er et krævende, men også meget spændende forløb med mange udfordringer undervejs. Vi tager vores ansvar for din uddannelse alvorligt, og vi tør godt garantere, at den bliver en fantastisk start på din karriere.


Coop Danmark A/S, 20. oktober
DANISH CROWN A/SMestersvend - industrielektriker/automatiktekniker, Horsens

DANISH CROWN A/S

Til teknisk afdeling ved Danish Crowns svineslagteri i Horsens søges en motiveret mestersvend industrielektriker/automatiktekniker gerne med PLC-erfaring. Afdelingen beskæftiger 75 medarbejdere og varetager drift og vedligehold af slagteriets moderne proces- og produktionsudstyr. Slagteriet beskæftiger ca. 1.500 medarbejdere og slagter ugentlig ca. 100.000 svin.

Arbejdsopgaverne vil omfatte elektrisk og mekanisk fejlfinding, optimering og videreudvikling af anlægget samt opfølgning fra og til SAP–vedligeholdelsessystem.

Du vil primært komme til at arbejde på aftenhold, men det er vigtigt, at du har en fleksibel indstilling. Du er uddannet industrielektriker, automatiktekniker eller tilsvarende. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en produktionsvirksomhed med fejlfinding på automatiske maskiner og PLC’ere (Siemens S7). Det er et plus, hvis du har kendskab til SAP og Office-pakken.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 20. oktober
StofaNetværksmedarbejder - Horsens eller Sønderborg

Stofa

Hvis du ønsker at blive en del af en virksomhed i vækst, hvor vi hver dag udlever værdierne åbenhed, ærlighed, mod og bæredygtighed, så søger vi en teknisk og IT stærk medarbejder til vores Network Operation Center (NOC) i Horsens eller Sønderborg. Du bliver en del af et selvstændigt og dynamisk team med 20 medarbejdere, hvor du vil opleve en inspirerende og ”nørdet” hverdag fyldt med udfordringer.

De primære arbejdsopgaver i NOC'en er

 • support af vores 1. line support, kundeservice og vores teknikere i marken samt håndtering af vores erhvervskunder
 • overvågning, drift samt fejlsøgning i vores netværk og på vores digitale platform
 • udarbejdelse af nye vejledninger og procedurer til vores produktportefølje, herunder bl.a. fiber, bredbånd, email, Stofa SmartTv m.m.

SE - Syd Energi, 20. oktober
European house of beds A/S
Intern salgs- og marketingassistent

European house of beds A/S, Horsens

European House of Beds er en virksomhed med store ambitioner for fremtiden. For at indfri disse, har vi brug for endnu en dygtig intern salgsassistent med flair for marketingopgaver til vores salgsafdeling i Horsens. Vi sætter service og kundebetjening i højsædet, og vores vigtigste fokus er derfor at sørge for, at hver eneste kunde får en super betjening.

Som person er du stabil, omhyggelig, loyal og struktureret. Du tager ansvar og sikrer, at kunden altid får en god og professionel kundebetjening. Du trives i et til tider travlt miljø med mange forskellige og samtidige opgaver, der kræver handling og overblik.

Du trives med en fri omgangstone, med frihed under ansvar samt i et team af branchens dygtigste kolleger, hvor humor, empati og hjælpsomhed er nøglen til succes.


Jobindex, 20. oktober
StofaStruktureret CRM/CEM koordinator, Horsens

Stofa

Vi søger en struktureret og ambitiøs CRM/CEM koordinator med erfaring fra B2B og B2C dialogmarkedsføring.

I tæt samarbejde med CRM manageren sikrer du, at vi kontinuerligt får optimeret vores Customer Journey. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • koordinering og eksekvering af dialogkampagner
 • vedligeholdelse og optimering af dialogflows
 • opsætning og udsendelse af ad-hoc mails og mobilkampagner
 • opsætning af velkomsts-, dialog-, retention- og winback-flows i vores CRM og kampagnesystemer

SE - Syd Energi, 17. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 144 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.