1 til 20 af 138 resultater.

Dine valg

 • Fjern8700-8799

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Hansen Toft A/SGroup Production Manager

Hansen Toft A/S søger for kunde i Horsens

Vores kunde AAO Steel A/S er i gang med en gennemgribende omstillingsproces, og søger derfor en erfaren produktionschef, der får ansvaret for at effektivisere og videreudvikle 3 fabrikker og PTA-funktion i Horsens.

Med reference til koncernens CEO får du det overordnede økonomi-, budget- og personaleansvar for over 200 dygtige funktionærer og operatører. Det direkte ledelsesansvar sker gennem 5- 6 gruppeledere. Som medlem af ledergruppen og sparringspartner til CEO´er, får du stor indflydelse på koncernens videre strategiske udvikling og igangværende effektiviseringsprocesser.


Hansen Toft A/S, 16. april
GF ForsikringFinanselever

GF Forsikring

Har du talegaverne i orden, og er du klar til at kickstarte din karriere i et elevforløb med fart på? Så er du måske en af vores tre nye finanselever i GF Forsikring.

Vi søger dygtige salgselever til en toårig finansuddannelse på vores forsikringskontor i henholdsvis Aarhus, Skive og Horsens. Her kommer du til at arbejde sammen med dygtige kollegaer og får tilknyttet en vejleder, som følger dig igennem uddannelsen.

Som finanselev får du en spændende hverdag, hvor du lærer om forskellige aspekter indenfor forsikring og salg. Du har din daglige gang på praktikstedet, og får løbende fyldt din teoretiske rygsæk via opgaver og spændende skoleforløb sammen med andre finanselever fra branchen. På den måde afprøver du løbende din opnåede viden i praksis. Med telefonen og IT som dit primære arbejdsredskab vil du altså gradvist få tildelt opgaver i takt med at dine kompetencer udvikles.


GF Forsikring, 15. april
Skandiaweb A/SSalgskonsulent (opsøgende salg)

Skandiaweb A/S

Skandiaweb ekspanderer
Vi søger derfor nye konsulenter til opsøgende salg på Sjælland, Jylland og Fyn.

Som konsulent hos Skandiaweb får du stort ansvar med egne kundeemner, som du selv booker møder og signer aftaler med.

Med ud til kunderne får du markedets bedste produkter/priser indenfor hjemmesideløsninger, webshops og online markedsføring.

Skandiaweb tilbyder dig:

 • Unikke indtjeningsmuligheder
 • God fast løn
 • Provisionsordning uden loft
 • Adgang til firmabil

Skandiaweb A/S, 15. april
People & Performance A/SSearcher og koordinator

People & Performance A/S, Horsens

Struktureret searcher med sans for detaljer og lyst til at gøre en forskel

People & Performance arbejder med rekruttering og outplacement samt leder-, strategi- og forretningsudvikling – alt sammen for at sikre, skabe og udvikle performance hos vores kunder. Vi anvender egne processer og værktøjer, som sikrer, at vi leverer praktisk anvendelige løsninger til vores kunder – danske som internationale. Vi går til biddet, stiller de udfordrende spørgsmål, skræddersyr og kører professionelle processer, som sikrer høj kvalitet – hver gang.

Som searcher og koordinator hos People & Performance bliver du en del af en velfungerende shared service-funktion – Relations & Support, der arbejder på tværs af vores kontorer i Horsens, Holte og Sønderborg. Rollen er delt i to områder; den ene del som searcher for rekrutteringskonsulenterne, og den anden del som koordinator for alle konsulenter.


People & Performance A/S, 15. april
Nissens A/SProject Manager Assistant til Nissens Automotive

Nissens A/S, Horsens

Vi kan tilbyde et spændende og alsidigt job som Project Manager Assistant i vores Products & Quality-organisation, hvor du blandt andet får mulighed for at arbejde med produktgodkendelser, tegningsopdateringer og projektledelsesopgaver til understøttelse af vores produktudviklingsproces.

Som Project Manager Assistant bliver du en del af et team på 11 medarbejdere, og du får en central rolle i at bidrage til, at vi kan skabe kvalitet og hastighed i vores produktudvikling.

Jobbet giver dig en bred berøringsflade, hvor du vil få løbende kontakt med kolleger fra forskellige funktionsområder i såvel Nissens danske som kinesiske organisation samt med eksterne leverandører.


Jobindex, 14. april
LMODriftsøkonom til LMO

LMO, Horsens

Vi søger en driftsøkonom, som kan skabe forandring og som har lyst til at arbejde med landmænd og med udvikling af vores kunders landbrugsvirksomheder. LMO er den største rådgivningsvirksomhed indenfor landbrug i Danmark, og vi søger en engageret driftsøkonom til en udfordrende og interessant stilling til vores nye afdeling for Virksomheds- og Produktionsøkonomi. Denne nyoprettede afdeling består af godt 20 engagerede kolleger, og du får kontorplads i Horsens.

Dit arbejdsområde vil være økonomisk rådgivning til større produktions- og vækstlandmænd. Du bliver en del af afdelingen for Virksomheds- og Produktionsøkonomi og skal sammen med dine kolleger være med at udvikle rådgivningen i LMO. Du får en spændende kundeportefølje, der vil udfordre dig fagligt og personligt.


Jobindex, 12. april
VELUX A/SIngeniører til produktudvikling

VELUX A/S, Østbirk

Har du erfaring med produktudvikling og 3D konstruktion i træ, plast eller metal? Har du viden om eller interesse for vindueskonstruktion, energiteknik, materialeteknologi eller statistik? Så har vi udfordringerne.

Du indgår i et team af udviklingsingeniører med bredt sammensatte faglige kompetencer inden for teknik og design. Teamet har ansvar for udvikling af fremtidens VELUX ovenlysprodukter, optimering af det eksisterende produktprogram og produktteknologi-udvikling.

Din opgave bliver at løse konstruktionsopgaver fra idéfase til endelig implementering i produktion. Du fremskaffer fysiske modeller i samarbejde med vores værksteder og dokumenterer produktegenskaber via test på interne og eksterne testfaciliteter. Du bliver også aktiv i idéudviklingsfasen i store og små udviklingsprojekter.

VELUX A/S

VELUX A/S, 11. april
Horsens Kommune
Genopslag - Afdelingsleder til en Ungerådgivning i forandring

Horsens Kommune

Kan du stå i spidsen for en Ungerådgivning, hvor en ny forebyggelsesstrategi skal implementeres og et fælles fagligt sprog skal danne fundament for en helhedsorienteret indsats?

Familie og Forebyggelse søger en ambitiøs leder til Ungerådgivningen. Ungerådgivningen yder råd og vejledning samt iværksætter støtte til udsatte unge i alderen 12-18 år samt deres forældre. Ungerådgivningen er en del af Myndighedsafdelingen, som består af Modtagelsen, Børnerådgivningen, Ungerådgivningen og Specialrådgivningen.


Jobindex, 11. april
e-l-m Kragelund A/SErfaren Maskiningeniør eller Maskintekniker søges

e-l-m Kragelund A/S, Løsning

I det Tekniske Team kommer du til at beskæftige dig med konstruktion / teknisk ordrebehandling / dokumentation, som kan indeholde følgende:

 • Konstruktion & dokumentation af special-aggregater.
 • Konstruktion af interface mellem truck og udstyr.
 • Deltagelse i produktudvikling af fremtidens produkter på e-l-m.
 • Udarbejdelse af produktionstegninger.
 • Oprettelser af styklister og produkt konfigurering i e-l-m's ERP system.

Vi tilbyder et spændende job med en bred kontaktflade til resten af organisationen - samt teknisk support til vores kunder. Du får rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.


Jobindex, 11. april
STARK
Weekend ekspedient til butik søges

STARK, Horsens

Vi søger en lokal sælger til vores butik snarest muligt. Du vil blive en del af et dygtig salgsteam, som alle sætter en ære i at yde en god service og rådgivning til vores professionelle kunder og private kunder.

Du kan forvente et spændende job med gode udviklingsmuligheder, gode kolleger, og hvor den daglige omgangstone er fri og uformel. Et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivsel vægtes højt. Flere attraktive personalegoder, og en løn svarende til dine kvalifikationer.

STARK

STARK, 11. april
BESTSELLER
Indkøbselev 2014

BESTSELLER, Brande, Horsens, Århus og Stilling

Brænder du for mode? Er du struktureret og koordineringsstærk? Har du lyst til at tage en 2-årig uddannelse som indkøbselev hos en international modevirksomhed?

Så er du måske en af vores nye indkøbselever, der får mulighed for et spændende uddannelsesforløb ved et af vores spændende brands

Om uddannelsen Som indkøbselev i BESTSELLER gennemgår du en praktisk orienteret uddannelse, der strækker sig over to år. Du bliver her tilknyttet en specifik produktgruppe i et indkøbsteam hos et af vores brands, hvor den praktiske del af din elevuddannelse foregår.

Sideløbende med jobbet hos et af vores brands gennemgår du, sammen med vores øvrige indkøbselever, otte moduler af en uges varighed med teoretisk uddannelse. Her får du mulighed for at dygtiggøre dig inden for fag som indkøb, produktkendskab, vareforsyning & disponering, space management, international handel m.m.


BESTSELLER, 11. april
BESTSELLER
Salgselev 2014

BESTSELLER, Brande, Horsens, Århus og Stilling

Er du vild med mode? Er du initiativrig, selvstændig og dygtig til sprog? Brænder du for at tage en 2-årig uddannelse som salgselev hos en international modevirksomhed?

Så er du måske en af vores nye salgselever, der får mulighed for et alsidigt uddannelsesforløb ved et af vores spændende brands.

Som salgselev i BESTSELLER gennemgår du en praktisk orienteret uddannelse, der strækker sig over to år. Du vil her indgå i salgsteamet på et specifikt marked hos et af vores brands, hvor den praktiske del af din elevuddannelse foregår.

Sideløbende med jobbet hos et af vores brands gennemgår du, sammen med BESTSELLERs øvrige salgselever, et teoretisk uddannelsesforløb på i alt otte moduler af en uges varighed. Her får du mulighed for at dygtiggøre dig inden for fag som produktkendskab, personligt salg, salgsplanlægning, international handel, space management m.m.


BESTSELLER, 11. april
NRGiKundekonsulenter søges til NRGi Elsalg i Horsens

NRGi

Til at varetage den daglige håndtering på telefonen af såvel eksisterende som nye kunder søges Kundekonsulenter til NRGi Elsalg. Du bliver del af et nyetableret salgsteam i vores Kundecenter med klare ambitioner om vækst. Vi sidder fysisk placeret i lokalerne Bjerrevej 139, Horsens.

NRGi Elsalg ønsker at styrke sin position yderligere på markedet for salg af el til såvel private som erhverv. Til understøttelse af selskabets vækstmål søges Kundekonsulenter, som har den primære opgave at betjene private– og mindre erhvervskunder via telefonen. På sigt også via outbound kampagner. Som kundekonsulent er du tilknyttet et salgsteam med egne succesmål, så et kendetegnende træk for dig vil være ønsket om at vinde.


NRGi, 10. april
VELFAC A/SInternational Product Marketing Manager

VELFAC A/S, Horsens

As an International Product Marketing Manager, you will be responsible for delivering effective marketing strategies for markets and segment in a highly competitive business. You will also lead, motivate and manage the overall performance of the Product Platform Managers and Marketing team members.

Your responsibilities

 • Conduct market research in order to identify market requirements for current and future products
 • Match product capabilities to market needs in close relation to product developers Develop commercial proposal towards the segments
 • Develop commercial proposal towards the segments
 • Create campaign portfolio and go-to-market in collation with sales in Northern European countries

VELFAC A/S, 10. april
jem & fix A/SSouschef

jem & fix A/S, Hedensted

Vi har brug for en ambitiøs souschef i Hedensted, der kan drive vores succesfulde koncept videre. Vi forventer, at du er praktisk indstillet og kan assistere butikschefen i den daglige drift af butikken og skabe resultater sammen med dine dygtige medarbejdere.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og har du erfaring med detailhandel, vil det være en fordel for at du kan komme i betragtning til jobbet.


jem & fix A/S, 9. april
Stofa A/SSelvstændig og serviceminded assistent

Stofa A/S, Horsens

I Produktion & Service i Stofa arbejder vi hele tiden på at være et skridt foran. Vi ønsker hele tiden at have fingeren på pulsen og være klar til at omstille os. I den travle og udviklingsorienterede hverdag har vi brug for en assistent til at holde styr på og tage hånd om de mere driftsorienterede opgaver.

Vi søger derfor en assistent med direkte reference til Produktion- & Servicechefen. Som assistent i P&S får du arbejdssted i Horsens, men du må forvente også at skulle besøge de øvrige lokaliteter i hele SE.

Som assistent i P&S vil du få mange ad hoc opgaver, men dine primære arbejdsopgaver vil være af koordinerende og/eller administrativ karakter.


Stofa A/S, 9. april
NRGiNRGi Net søger 2 projektledere til entrepriseledelse

NRGi, Horsens

Som projektleder er det dig, der har ansvaret for at sikre, at projekterne gennemføres i marken, herunder bidrag til valg af anlægsdesign/anlægskoncept, inden det færdig projekt overdrages til underentreprenøren.

NRGi står selv for valg af anlægsdesign og projektering, mens graveentreprisen og selve montagen af elforsyningsanlægget leveres af underentreprenører.

Du vil være en del af en gruppe på 6 kollegaer i ”Planlægning og Projektering”. De enkelte projekter gennemføres i meget tæt kontakt med Projektteknikkerne på kontoret.


NRGi, 9. april
Würth Danmark A/SSalgsassistent til Würth butikken i Horsens

Würth Danmark A/S

Brænder du for salg og kundeservice?

Til vores butik i Horsens søger vi en salgsminded, udadvendt og humørfyldt salgsassistent.

Du og din kollega danner teamet, der har som sin vigtigste opgave, at sælge til, rådgive og servicere de kunder, der besøger butikken.

I fællesskab med din kollega varetager du derudover en bred vifte af opgaver:

 • Samarbejde med Würth Danmarks sælgere i Horsens og omegn
 • Trimme og rengøre butikken samt gøre den salgsfremmende og indbydende
 • Telefonekspedition
 • Gennemføre salgskampagner
 • Optimere lageret.

Würth Danmark A/S, 9. april
REMA 1000Controller

REMA 1000, Horsens

Vil du være Controller i en af Danmarks mest dynamiske virksomheder?

Du får ansvar for udarbejdelse af områder i perioderegnskaber og årsrapporter, samt deltagelse i udarbejdelse af budgetter. Du involveres i analyseopgaver, optimering af forretningsgange og arbejdsprocesser, og skal herunder fungere som daglig støtte til pt. 13 bogholderiassistenter.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Udarbejdelse af periode- og årsregnskaber
 • Udarbejdelse af budgetter og budgetopfølgning
 • Controlling af perioderegnskaber og bruttoavanceregnskaber

Vi tilbyder en spændende stilling i en virksomhed i udvikling og forandring, hvor du vil få en bred kontaktflade internt og eksternt. Gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Gage efter kvalifikationer, pensionsordning, mobiltelefon og hjemme pc tilknyttet stillingen.


REMA 1000, 8. april
Nissens A/SQuality Coordinator

Nissens A/S, Horsens

Vi tilbyder en alsidig og udfordrende stilling som Quality Coordinator i Nissens Cooling Solutions. Du får en vigtig rolle i at bidrage til yderligere udbredelse af en stærkt forankret kvalitetsforståelse i vores globale organisation.

Som Quality Coordinator bliver du en del af Nissens’ kvalitetsfunktion, som varetager en række opgaver med udgangspunkt i virksomhedens kvalitetsledelsessystem, kvalitetspolitik og –målsætninger. Du vil i dit job være i tæt kontakt med blandt andet vores forskellige produktionsenheder i Danmark, Slovakiet og Kina, vores udviklingsafdeling og vores omfattende team af projekt- og konstruktionsmedarbejdere.


Jobindex, 8. april

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 138 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.