1 til 20 af 75 resultater.
LMOMedarbejdere til Planteavlskontoret

LMO, Søften og Horsens

LMO søger 2 energiske medarbejdere i afdelingen Planteavl med udgangspunkt fra vores kontorer i henholdsvis Søften og Horsens. Du vil fungere som det praktiske knudepunkt for afdelingens aktiviteter og skal varetage en række opgaver i samarbejde med planteavlskonsulenterne. Der er tale om en stilling, der kræver drive og overblik med hensynstagen til korte deadlines.

De primære arbejdsopgaver er:

 • Support til planteavlskonsulenterne
 • Udfyldelse af ansøgninger
 • Forberedelse og udarbejdelse af gødningsregnskaber, sprøjtejournaler mv.

Vi forestiller os, at du har en relevant baggrund som teknolog, agrarøkonom, faglært landmand, kontoruddannet med indsigt i planteavl eller lignende.


LMO, 31. juli
SuperBrugsenSouschef, SuperBrugsen Gedved

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af lederteamet i en stor dagligvarebutik
 • prøve kræfter med alle aspekter af ledelse
 • få det bedst mulige afsæt til din karriere i SuperBrugsen
 • få et lederjob med stor frihed til at udvikle og igangsætte lokale initiativer sammen med uddeleren

Du bliver en del af en butik med i alt 28 medarbejdere.


SuperBrugsen, 31. juli
VELFAC A/SIntern salgskonsulent

VELFAC A/S, Horsens

Er du den fødte sælger? Kan du tale i øjenhøjde med vores tømrermestre over telefonen? Til salgsafdelingen i Horsens søger vi hurtigst muligt en sælger, der gennem salg af markedets førende vinduer til primært tømrermestre, vil være med at udvikle forretningen i VELFAC.

Du bliver budget- og indsatsansvarlig for dine egne kunder, hvilket primært omfatter opbygning af stærke kunderelationer, samtidig med at du sikrer udvikling og vækst i din kundeportefølje.

Dine salgsopgaver vil omfatte en ligevægt mellem salg til eksisterende kunder og opdyrkning af nye kunder. Din rolle som intern salgskonsulent fordrer primært, at du evner at udbygge salget gennem styrkelse af relationerne til kunder og samarbejdspartnere. Derudover vil dine opgaver også bestå af udarbejdelse af tilbud samt opfølgning på disse. Telefonen er dit arbejdsværktøj.


VELFAC A/S, 31. juli
fakta a/sSouschef, Fakta, Horsens

fakta a/s

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • udvikle dig helt enormt som leder og blive uddannet gennem Coops talent- og ledelsesprogram
 • få gode karrieremuligheder i Danmarks største forhandler af dagligvarer
 • udleve dine lederambitioner, og vise hvad du kan
 • skabe arbejdsvilkår, der harmonerer med familie og fritid

Som Souschef i Fakta Egebjerg ved Horsens bruger du størstedelen af din tid ude i butikken. Her har du fokus på, at vi får løst de daglige opgaver og du taler med kunderne, fylder varer op og er i det hele taget blandt medarbejderne. Du tager også hånd om de daglige udfordringer med bemandingsplaner, kunder, håndtering af varer osv., der er med til at gøre din dagligdag alsidig og uforudsigelig.


Coop Danmark A/S, 29. juli
Nissens A/SBusiness Controller

Nissens A/S, Horsens

Som Business Controller vil du indgå i et større team af medarbejdere i vores Group Finance-afdelinger, der er placeret i Danmark, Slovakiet og Kina. Du vil dagligt være i kontakt med kolleger og organisationer på tværs af landegrænser og kulturer med henblik på at give den efterspurgte support og levere de bedst mulige resultater. Blandt dine alsidige opgaver kan vi fremhæve følgende:

 • Udøvelse af business controlling i Nissens’ Manufacturing Units, herunder produktionsanalysearbejde
 • Varetagelse af business controlling-opgaver i relation til P&L og Customer Bonus Agreements i Nissens Automotive
 • Controlling af omkostninger og budgetter samt deltagelse i den årlige globale budgetproces

Jobindex, 29. juli
3 (Hi3G Danmark ApS)Midtjyllands bedste sælger

3 (Hi3G Danmark ApS), Horsens

Har du drive, selvtillid og et vinderinstinkt ud over det sædvanlige? Er du med på beatet, når det gælder den nyeste teknologi og synes du, at 3 er et fedt brand? - så har vi et af de mest udfordrende salgsjob i branchen, hvor du driver salget i en 3 shop i en af Fonas butikker.

3 og Fona har i 2013 startet et succesfuldt samarbejde ”3 shop in Fona”, hvor vi har placeret en eller flere 3-sælgere i Fona-butikken for at øge salget af 3-telefoni. Vi har vind i sejlene, så nu udvider vi i hele Danmark. Netop nu mangler vi flere supersælgere i Horsens.

Som sælger får du dit eget salgsområde, hvor alle 3s produkter er udstillet, og det er op til dig at sikre, at 3-shoppen har succes hver måned. Langt størstedelen af din tid opsøger du kunder og sælger.


3 (Hi3G Danmark ApS), 27. juli
DSVDisponent til Benelux-afdelingen i Horsens

DSV

Benelux-afdelingen i Horsens søger en disponent med mod på en travl hverdag, hvor købmandsskab og service overfor vores kunder er nøgleordene.

Du vil opleve en afdeling med topmotiverede kollegaer, der i fællesskab og med højt humør får opgaverne løst med fokus på god kundeservice og på at skabe gode resultater.

Dine arbejdsopgaver:

 • Disponering af tørgods fra NL, BE & LUX
 • Kundekontakt
 • Kontakt til vognmænd i form af egne rundtursbiler
 • Kontakt med homelands
 • Afregning og tilbudsgivning til kunder
DSV

DSV, 27. juli
SuperBrugsenSlagtermester, SuperBrugsen Løsning

SuperBrugsen

 • Har du faglig stolthed, og vil have ansvar for din egen slagterbutik hos Danmarks største detailkæde?
 • Vil du arbejde i en af Danmarks førende slagterafdelinger, og fortsat være med til at udvikle SB Slagteren i SuperBrugsen?
 • Og være en del af lederteamet i en ansvarlig kæde, hvor det skal være nemt for vores kunder at handle?

SuperBrugsen Løsning søger en kompetent slagtermester, der får ansvar for, at kunderne får en god og inspirerende oplevelse. Vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og som slagtermester er din succes betinget af slagterbutikkens drift, udvikling og medarbejdernes trivsel.


SuperBrugsen, 24. juli
DANISH CROWN A/S
Slagterlærling, Horsens

DANISH CROWN A/S

Vi søger nye slagterlærlinge til vores afdeling i Horsens til start 21. september 2015.

Danish Crown Horsens slagter, opskærer og udbener ca. 100.000 grise om ugen. Produkterne eksporteres primært til UK, Tyskland, Japan, Australien, USA, Rusland og Sverige. Afdelingen har ca. 1500 medarbejdere. Danish Crown Horsens åbnede i 2005 og er verdens mest avancerede slagteri.

På uddannelsen lærer du at opskære dyrene, og du får kendskab til den automatiske styringsteknik. Du får viden om vores forskellige produkter, og du lærer også om kvalitets- og kødkontrol. Efter 2 år kan du kalde dig industrislagter, og tager du et år mere bliver du industrislagter med speciale. Begge uddannelser giver svendebrev.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 22. juli
VIA University CollegeLecturer (adjunkt/lektor) for International Sales and Marketing Management

VIA University College, Horsens

Would you like to educate and develop students, who can optimize international businesses with focus on sales and marketing? Do you thrive with combining theory and practice in teaching as well as research and development activities? Do you have experience from international business management that you are ready to pass on?

In other words: are you ready for a change of career? Teaching experience is not a requirement. However, we do require that you have high professional standards and engagement in your work, as well as an outgoing and inviting personality.

We are looking for a new colleague to join the ISMM team in Horsens. Main focus with be teaching and developing the ISMM program, but you will also be involved in teaching as well as research & development tasks across VIA Business.


Jobindex, 21. juli
TelenorStudiemedarbejder til Telenor Butikken i Horsens søges

Telenor

Til vores butik i Horsens søger vi DIG! Altså, hvis du har lysten til at indgå i et stærkt team og evnen til at nå ambitiøse salgsmål, samtidigt med at du giver kunden en så fantastisk service, at de ikke kan lade være med at anbefale Telenor til deres venner og familie.

Som timelønnet skaber du oplevelsen og omsætningen, og har med din indsats nøglen til Telenors succes på både kort og langt sigt. Med vore 58 privat butikker fordelt rundt om i hele Danmark og suppleret med Shop-in-Shop butikker i Bilka, har vi telebranchens største butiksnetværk.

Der er tale om ca. 8 timers arbejde om ugen.


Jobindex, 20. juli
JKSErfaren entreprenørmaskinmekaniker til JMM Group, Horsens søges

JKS søger for kunde

Til JMM Group A/S' værksted i Horsens, søger vi, en dygtig og erfaren entreprenørmaskinmekaniker med indgående kendskab til fejlsøgning på hydraulik og el. Du besidder faglig stolthed og vægter at dine ting er i orden og afleveres til aftalt tid.

Du er, som person, løsningsorienteret og træffer selvstændige beslutninger - som er til fordel for både kunder og JMM Group. Du har udpræget ordenssans, arbejder struktureret og er i stand til at planlægge din egen hverdag. Du trives med have en hektisk hverdag, hvor du formår at bevare overblikket og holde det høje kvalitetsniveau.

Arbejdsopgaver indenfor en bred portefølje af entreprenørmaskiner;

 • Service
 • Reparationer
 • Sikkerhedseftersyn

JKS, 20. juli
VELUX A/SEngineer - development and optimisation

VELUX A/S, Østbirk

The VELUX Group’s factory in Østbirk (in Jutland) is looking for a strong project manager for product and production development.

We have a large project portfolio of development and optimisation tasks, with a keen focus on design for manufacturing and cost reduction. You will be working as technical project manager with responsibility for several projects of varying size and complexity. As project manager, you will collaborate closely with VELUX Group functions for product and technology development and colleagues at the factories (production managers, support functions and production employees).

VELUX A/S

VELUX A/S, 20. juli
Nissens A/SProduktionsmedarbejder til betjening af maskiner, nathold

Nissens A/S, Horsens

Har du erfaring med betjening af maskiner, og er du teknisk velfunderet? Vi søger en engageret og dygtig operatør til betjening af laserskærer til vores prototypeafdeling. Fabrikken i Lund er inde i en spændende udvikling, og du vil indgå i et team med 25 kolleger.

Stillingen er på nathold (mandag – torsdag).

Vi forventer, at du:

 • Er teknisk dygtig og har erfaring med reparation og vedligehold af maskiner samt generel maskinbetjening
 • Har tegningsforståelse
 • Er fortrolig med IT

Jobindex, 20. juli
Hansen Toft A/SProduktionschef – ledelse og produktionsteknik

Hansen Toft A/S søger for e-l-m- Kragelund i Løsning

Karrierestilling for talentfuld P-ingeniør med produktionsteknisk erfaring og interesse i lean.

Som produktionschef får du ansvar for produktion og produktionsteknik samt lager og forsendelse med i alt ca. 70 medarbejdere. Produktionsprocesserne er spåntagende bearbejdning, svejsning, overfladebehandling og montage. Produktionsapparatet består af CNC-maskiner og robotter, og der er elektronisk dataudveksling med konstruktionsafdelingen.

Ud over daglig ledelse og koordinering er hovedopgaven løbende optimering og effektivisering af produktionen. Midlet er udvikling og automatisering af produktionsapparatet samt fortsat implementering af relevante lean-koncepter og -værktøjer.


Hansen Toft A/S, 17. juli
Hansen Toft A/STeknisk chef med solid konstruktionserfaring og flair for IT

Hansen Toft A/S søger for e-l-m Kragelund i Løsning

Spændende faglig udfordring og bredt ledelsesansvar i en nyoprettet og central position, hvor du får afgørende indflydelse på virksomhedens leveringsproces.

e-l-m Kragelund A/S er en stærk leverandør af håndteringsudstyr og aggregater til gaffeltrucks. Virksomheden har en førende position i Norden og ambitioner om fortsat vækst i Europa.

Behovet for kundespecifikke løsninger forventes fortsat at stige, hvorfor en effektiv teknisk ordrebehandling, konstruktion og dokumentation er afgørende for både produktets kostpris og leveringstiden.

Virksomheden ønsker derfor at styrke den tekniske organisation gennem ansættelsen af en teknisk chef, der ud over ansvar for teknisk ordrebehandling, konstruktion og dokumentation også får ansvar for planlægning og materialedisponering samt indkøb og lagerstyring.


Hansen Toft A/S, 17. juli
People & Performance A/SLean Manager

People & Performance A/S søger for Lantmännen Unibake Danmark A/S i Hatting

Har du lyst til at sætte rammerne for forbedringer og optimeringer og lægge tempoet i implementeringen på en fabrik med syv produktionslinjer og ca. 250 medarbejdere? Og har du en solid leanværktøjskasse, som du har brugt til at skabe synlige forbedringer i en produktionsvirksomhed? Så kunne du være den nye Lean Manager, vi leder efter til vores kunde Lantmännen Unibake Danmark.

Med reference til Plant Manageren får du som Lean Manager ansvaret for at etablere en robust KPI struktur, der er forankret både opad og nedad i organisationen, som medarbejderne har ejerskab for, og som samtidig sikrer sammenhæng og effektivitet på fabrikken.

Du optegner og beskriver proces flow, og gennem dialog med medarbejderne identificerer du årsager til problemstillinger, og du aftaler og igangsætter forbedringstiltag, der bringer medarbejderne i mål med egne og enhedens KPI’ere.


People & Performance A/S, 16. juli
PeopleLinkBusiness Controller

PeopleLink søger for FLEXA i Hornsyld

Faglige udfordringer i internationalt miljø

Du får en central rolle i en koncern, som igen er i vækst. Dine opgaver, spænder fra ledelsesrapportering over controlling til dataudtræk og ad hoc analyser. Du kan derfor se frem til en hverdag, hvor en bred opgaveportefølje giver mulighed for variation, rutiner og udfordrende ’nødder’, der skal knækkes. Da produktporteføljen og salget både i antallet af kunder og markeder er voksende, er hovedparten af din tid fokuseret på disse områder.

Dine arbejdsopgaver er f.eks., at:

 • Udarbejde måneds- og kvartalsrapportering
 • ’Nørde’ med masterdata, dataudtræk og rapporteringsmodeller
 • Gennemføre salgscontrolling, ad hoc analyser og ledersparring

PeopleLink, 15. juli
Frecon A/SErfarne maskinkonstruktører / -ingeniører

Frecon A/S, Horsens

Vi er i en positiv udvikling og oplever stigende efterspørgsel, derfor søger vi nye kolleger til et dynamisk og innovativt miljø med høj faglighed og holdånd, hvor ingen står alene med svære udfordringer. FRECON A/S er kendt for høj kvalitet og troværdighed i leverancen og med det udgangspunkt vil vi fortsætte væksten. Du kommer til at arbejde med konceptudvikling og design.

For at det også er sjovt for dig og dine kolleger at gå på arbejde er det vigtigt, at du bidrager med positiv tilgang og holdånd. Hos FRECON A/S vægtes gensidig fleksibilitet, faglighed og personlig udvikling højt. Kan du se dig selv i ovenstående? Så er du måske vores nye kollega.


Jobindex, 15. juli
Ginnerup Automobiler A/S
Bogholder/regnskabsansvarlig m.m. til automobilhus

Ginnerup Automobiler A/S,Horsens

Vi søger en moden medarbejder, som med solid erfaring fra en lignende stilling i et automobilhus, kan forestå og varetage alle opgaver omkring bogholderi og administration i øvrigt.

Du skal blandt andet selvstændigt kunne passe den daglige bogføring, kreditorer og debitorer, diverse afstemninger, moms, færdiggøre regnskab til revisor, udfærdige afdelingsopdelt månedsbalance, lønregnskab (Bluegarden) til såvel funktionærer som timelønnede samt indberetning til offentlige myndigheder m.v.

Du vil dermed få en bred vifte af solide opgaver, ligesom du vil få en vigtig rolle i virksomhedens ledergruppe og således blive en central og styrende medarbejder med stor intern og ekstern berøringsflade. Du overtager et ansvarsområde, som er veldrevet og er i orden.


Jobindex, 14. juli
Annonce:
1 til 20 af 75 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.