1 til 20 af 139 resultater.

Dine valg

 • Fjern8700-8799

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
GM Plast A/S
Sælger til det danske marked

GM Plast A/S, Hedensted

GM Plast A/S er i fortsat udvikling og de salgsmæssige aktiviteter i Danmark skal styrkes yderligere med en udfarende sælger, som primært kommer til at arbejde med en videreudvikling af vores danske marked.

Vi søger en selvstændig og dynamisk sælger til salg koncernens rør og rørsystemer samt fiberoptiske kabler og optiske-passive komponenter. Det vil være en fordel, hvis du har branchekendskab. Som person er du vedholdende, fleksibel og trives med at være den udfarende type, da du meget af tiden kommer til at køre rundt og besøge kunder.

Selvom stillingen primært indebærer fokus på det danske marked vil det være en fordel med gode sprogkundskaber i engelsk og tysk, da der også vil være noget rejseaktivitet til udlandet for at besøge kunder og messer.


Jobindex, 5. marts
Scanheat A/SVarmepumpemontør søges

Scanheat A/S, Horsens

Scanheat A/S er en af Danmarks største varmepumpespecialister, inden for luft/luft- og luft/vand-varmepumper. Læs mere nedenfor. Vi installerer selv vores varmepumper, og søger i udbygningen af denne forretning, en ny montør til montage af luft/luft-varmepumper.

Dine kvalifikationer:

 • Du har en håndværksmæssig baggrund inden for teknik.
 • Du formår at give en god service, og være præcis i dit arbejde.
 • Du kan arbejde selvstændigt og struktureret samt overholde aftaler.
 • Du trives i en mindre virksomhed med en uformel omgangstone, godt humør, med et lyst og åbent miljø.
 • Det er en fordel, hvis du er bosat i Jylland.

Som montør for Scanheat A/S styrer du selv din egen dag, og planlægger din uge, i samråd med vores servicechef. Du kører overvejende ud hjemme fra. Arbejdet indebærer i perioder overnatninger ude. Du vil få træning og uddannelse internt og eksternt, afhængig af dine kvalifikationer.


Jobindex, 5. marts
HumanTrust A/SSælger/ejendomsmægler

HumanTrust A/S søger for kunde i Horsens

Kan du sælge med respekt og indlevelse? Kan du lide at møde nye mennesker og opfylde deres boligdrømme? Trives du med frihed under ansvar og fleksible arbejdstider? Har du selv en drøm om at blive ejendomsmægler eller ønsker du bare nye udfordringer i branchen?

Vi søger en sælger til salg af boliger, fritidshuse og byggegrunde i Horsens og omegn. Du behøver ikke at være uddannet ejendomsmægler, men gerne have et ønske om at blive det. Du kommer til at arbejde med følgende opgaver:

 • Fremvisning og salg af boliger og fritidshuse
 • Kundebetjening i forretningen
 • Indgå nye formidlingsaftaler (få nye boliger til salg)
 • Afholde "åbent hus"

Jobindex, 5. marts
HAYSales Support Retail - med overblik, salgstalent og naturlig interesse for design

HAY, København

Vores salgsteam hos HAY i København har travlt, og derfor søger vi nu en erfaren, selvstændig og struktureret sales support til vores retail-afdeling. Som sales support bliver du en del af et internt salgsteam, der behandler salgsordrer og betjener vores egne samt partner butikker i Danmark og resten af Europa.

Dit primære ansvar bliver at etablere og opretholde et gensidigt tillidsfuldt og nært samarbejde med eksisterende og kommende nye partner-butikker. Som sales support får du direkte kontakt til udvalgte kunder. Du vil få ansvaret for salgssupport på udvalgte markeder herunder ordrebehandling, fakturering, kundekorrespondance og rådgivning om produkter.


Jobindex, 5. marts
Pluspartner Revision + rådgivning
Revisor

Pluspartner Revision + rådgivning, Horsens

- Brænder du for en tæt kontakt i kundeforholdet?

Med udgangspunkt i et stærkt værdisæt er vi ikke en revisionsvirksomhed i traditionel forstand. Som et ekstra plus tilbyder vi en række relevante tillægsydelser. Vi er kundernes sparringspartner både økonomisk og på andre strategiske områder. Derfor hedder vi Pluspartner.

Jobbet som revisor indebærer betjening af vore kunder inden for revision, review, assistance, budgettering, periodeopgørelser, udarbejdelse af årsregnskaber og rådgivning af enhver art - naturligvis matchet til dine kompetencer. Ud over de traditionelle opgaver, så arbejder vi med kundernes driftsøkonomi, med optimering for øje, samt kundernes langsigtede ønsker med virksomheden. Du vil få ansvaret for en række gode kunder, der forventer og sætter pris på din sparring og kvalificerede rådgivning, som du bygger på en dyb indsigt i kundens virksomhed og branche.


Jobindex, 5. marts
IC Electric A/SElektrikere, der kan levere kvalitet og service

IC Electric A/S, Hedensted

Kan du levere den høje kvalitet og service, der giver glade og tilfredse kunder?

Kan du svare klart ja, tænker du ligesom os, og så kan du få et super job med masser af muligheder i IC Electric A/S. Vi er klar til at tage imod to nye medarbejdere:

Erfaren industrielektriker
Som industrielektriker bliver dit fokus kundernes produktionsudstyr og -maskiner.

Elektriker
Som elektriker kommer du til at arbejde bredt inden for energiområdet.


Jobindex, 5. marts
JKSSpecialist i konstruktion af transportanlæg søges

JKS søger for Klovborg Maskinfabrik i Horsens

Succesen fortsætter for vores kunde Klovborg Maskinfabrik i Horsens. Derfor søger vi på deres vegne en kollega til konstruktionsteamet. Virksomheden er specialiseret i fremstilling af innovative rustfri transportanlæg og leverer til såvel fødevarebranchen som emballagevirksomheder, granulatproduktion og andet.

Alle opgaver tager udgangspunkt i den enkelte kundes ønske, og du vil derfor have stor indflydelse på hele processen og planlægning af opgaverne.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Tegneopgaver/konstruktion i Inventor
 • Projektkoordinering herunder dialog med kunden
 • Opmåling og sparring med kunderne

JKS, 4. marts
Social- og Sundhedsskolen Fredericia - Vejle - HorsensTo undervisere søges snarest

Social- og Sundhedsskolen Fredericia - Vejle - Horsens

Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens, søger pr. 1. maj 2015 to undervisere til årsvikariater til vores afdeling i Horsens.

Stilling 1: Du skal kunne undervise på grundforløbet i dansk og engelsk (op til C-niveau) samt være tovholder og kontaktlærer. Din uddannelsesbaggrund kan være kandidat evt. folkeskolelærer og det forventes, at du har undervisningserfaring.

Stilling 2: Du skal kunne undervise i naturfag, idræt og evt. engelsk, samt være tovholder og kontaktlærer. Din uddannelsesbaggrund er kandidat, folkeskolelærer el. anden uddannelsesbaggrund, som gør, at du kan undervise i naturfag på E-niveau. Det forventes at du har undervisningserfaring.


Jobindex, 4. marts
JKSSelvstændig salgs-"IRONMAN" til virksomhed i vækst

JKS søger for Hedensted Maskinfabrik

På vegne af Hedensted Maskinfabrik søger vi branchens bedste IRONMAN sælger. Du er vant til at sælge kvalitetshåndværk og har erfaring fra jernindustrien og gerne tyndpladebearbejdning.

Med direkte reference til den administrerende direktør får du korte kommandoveje og mulighed for at påvirke hele salgsprocessen. Der er tale om et job med masser af udviklings- og fremtidsmuligheder, hvis du kan og vil.

Dine arbejdsopgaver vil være følgende:

 • Vedligeholdelse og pleje af eksisterende kundeportefølje
 • Opsøgende salg - salg til nye kunder
 • Fastlæggelse af salgsstrategi, -mål og -budgettering
 • Tilbudsgivning

JKS, 4. marts
LGT Logistics A/SLogistik – kvalitet – claims handler

LGT Logistics A/S, Horsens

LGT logistics A/S søger en medarbejder til at vedligeholde og udvikle vores kvalitet yderligere.

Det mest centrale arbejdsområde er at varetage behandlingen af claims. Denne del af jobbet indebærer en tæt dialog med kunder, kolleger og leverandører for at indsamle og vurdere informationer om claims. Målet er at træffe hurtige og korrekte afgørelser i overensstemmelse med gældende transportret og firma politikker. Der findes værktøjer og procedurer som understøtter denne arbejdsopgave.


Jobindex, 4. marts
EY
Revisortrainee hos EY – har du en baggrund som HHX, STX eller FØ?

EY

- Så tilbyder vi en uddannelse med masser af muligheder

Kick start din karriere som revisortrainee hos en af verdens førende revisions- og rådgivningsvirksomheder og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af en professionel global organisation og få mulighed for at arbejde med både danske og internationale virksomheder
 • blive udfordret fagligt og personligt i samarbejdet med kollegaer og kunder
 • få en akademisk uddannelse, samtidig med at du får praktisk erhvervserfaring

Vi søger revisortrainees til start i august 2015 til vores kontorer i: København, Grenaa, Esbjerg, Haderslev, Horsens og Aabenraa.

EY

Jobindex, 4. marts
Erhvervsrevision Midt
Revisorassistent

Erhvervsrevision Midt, Horsens

Kommerciel og faglig kompetent? Kunne du tænke dig at være med til at præge den fremtidige udvikling i Erhvervsrevision Midt? Så er det måske lige dig, vi står og mangler på vores kontor i Horsens.

Du er frisk på at tage fat i de mange forskelligartede arbejdsopgaver, og ud fra dine tidligere erfaringer er det naturligt for dig at klargøre kundens regnskab, så en revisor blot skal godkende det.

Arbejdsopgaver

 • revision og udarbejdelse af selskabsregnskaber
 • udarbejdelse af personlige regnskaber
 • bogføringsmæssig og regnskabsmæssig assistance
 • samarbejde med revisor omkring egen kundeliste
 • sekretæropgaver på kundens adresse

Erhvervsrevision Midt, 4. marts
LMOØkonomiassistenter

LMO, Horsens, Viborg og Søften

Har du lyst til at arbejde med regnskab i Danmarks største rådgivningsvirksomhed inden for Dansk Landbrug? Brænder du for at yde kunderne en god og professionel service? Så er det måske dig, vi har brug for. Afdelingen består af ca. 185 medarbejdere fordelt på flere huse, og vi søger økonomiassistenter til hhv. Horsens, Viborg og Søften.

Vi tilbyder

 • Regnskabsopgaver inden for bogføring, momsopgørelse, opgørelse af skatteregnskaber og årsrapporter
 • Mulighed for andre specialer – afhængig af dine ønsker og kompetencer
 • Mulighed for videreuddannelse

Om dig

 • Kendskab til regnskabssystemet Ø90 samt erfaring med landbrugsregnskaber og årsrapporter vil være en fordel
 • Du har erfaring indenfor skatteområdet
 • Rutineret bruger af MS-Office (primært Outlook, Word og Excel) og generel flair for IT

LMO, 4. marts
EYErfarne revisorer til EY i Horsens

EY

Har du lyst til faglig og personlig udvikling
Så er din fremtid hos EY i Horsens sammen med gode kollegaer og et arbejdsmiljø der er præget af åbenhed og respekt. Vi udvider hele tiden vores aktiviteter og har derfor brug for dig, som er forretningsorienteret, har ambitioner, et stærkt drive og sætter høj faglighed og gode relationer øverst på agendaen.

Du bliver en del af et professionelt miljø hvor vi betjener masser af spændende kunder, lige fra de helt store virksomheder til de mindre kunder. Dit talent er i centrum, og vi giver dig al den træning og hands-on, du har brug for, for at udvikle dig til en kompetent og betroet rådgiver.


EY, 4. marts
GML-HR A/SDynamisk forpagter - OK Plus i Torsted

GML-HR A/S søger for OK Plus

Drømmer du om nye udfordringer, mere ansvar og optimale muligheder for at afprøve dine egne ideer – naturligvis med opbakning fra OK? Så har vi en OK Plus-butik klar til dig.

Butikken, som ligger i forbindelse med et OK tankanlæg og vaskehal, fremstår som en pæn og veldrevet butik med en høj kundestrøm og dermed omsætning. Butikken står foran implementeringen af samarbejdsaftalen med Post Danmark, der vil medvirke til at skabe yderligere kundestrøm. Dertil kommer yderligere tiltag i form af etablering af spillehal samt et par andre, rentable tiltag.

Med beliggenhed på Vejlevej er butikken synlig og tilgængelig for såvel den lokale biltrafik og pendlere, hvilket giver et godt udgangspunkt for at sikre en god indtjening til den nye forpagter.

GML-HR A/S
GML-HR A/S, 3. marts
Miralix A/SKundeservicespecialist til helpdesk

Miralix A/S, Hedensted

Til helpdesk hos Miralix søges en erfaren it-supporter til servicering af vore kunders installationer. Opgaverne vil være alsidige inden for support af software og viden baserede kommunikations løsninger.

Du er en erfaren it-supporter eller datafagtekniker med stor lyst til kundeservice og support. Du nyder at sætte dig i kundens sted og levere en effektiv og behagelig kundeservice. Samtidig er du en super god kollega med hjælpsomhed og stor tålmodighed som varemærker. Du kommunikerer i perfekt balance med alle vores kundetyper.

Dine primære opgaver:

 • Kundesupport telefon og mail
 • Fejlsøgning, dataændringer og betjeningsfejl
 • Fejlretninger telefoni – software installation
 • Add on-salg - kalkulation – faktureringsgrundlag
 • Sagsbehandling og registrering i CRM-system


Jobindex, 2. marts
SydbankFilialchef til Sydbank i Hedensted

Sydbank

Da vores nuværende filialchef har søgt andre udfordringer udenfor banken, søger vi en dynamisk og udadvendt filialchef. Du får ansvaret for at videreføre filialens gode udvikling, som er kendetegnet ved alsidige kompetencer, handlekraft, individuel rådgivning og lokalt engagement.

Hedensted er et spændende område med masser af nye tiltag, og filialen har oplevet en kraftig vækst gennem de seneste par år, og denne vækst forventes at fortsætte.

Som filialchef

 • får du det ledelsesmæssige ansvar for seks dygtige og kompetente medarbejdere, heraf fire privatrådgivere, en kunderådgiver - lokal erhverv og en kundemedarbejder
 • skal du hele tiden optimere samarbejdet, således at afdelingens ressourcer anvendes bedst muligt
 • skal du udøve aktiv salgsledelse, sætte mål og følge op på dem
 • har du også det driftsmæssige ansvar og skal dermed sikre at både afdelingens top- og bundlinie udvikler sig positivt

Sydbank, 2. marts
SuperBrugsenSouschef, SuperBrugsen Nr. Snede

SuperBrugsen

Som souschef er du sammen med uddeleren ansvarlig for butikkens drift, herunder økonomi, drift og ledelse af medarbejdere. Du arbejder således med:

 • Budgetter, salgstal og salgsplanlægning
 • Arbejdsplanlægning og sikre, at planlægningen fungerer
 • AD - Boks2 - Space - DWH
 • At sikre at butikken altid er sæson- og salgsklar
 • Lede, motivere og coache medarbejderne i dagligdagen
 • Har et godt humør, energi og overblik

En stor del af tiden bruger du i butikken, hvor du står for meget af den daglige ledelse af medarbejderne. Med SuperBrugsen stærke lokale forankring er din kontakt med kunderne rigtig vigtig. Du bruger tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og for at få en god relation.


SuperBrugsen, 2. marts
Kelsen Group A/SQuality Manager

Kelsen Group A/S, Nr. Snede

Har du lyst til at arbejde hos verdens førende producent af buttercookies? Vi søger en ambitiøs kvalitetschef, som får det overordnede ansvar for kvalitet og fødevaresikkerhed hos Kelsen Group.

Med reference til Senior supply chain direktøren –og som en del af supply chain ledelsen –bliver du en central figur i den videre udvikling af Kelsen Group –og kvalitetsfunktionen i særdeleshed. Du får ansvaret for funktionen på begge Kelsen Groups fabrikker i Danmark og en bred kontaktflade hos Campbells kvalitetsteam. Du får personaleansvar for 2 medarbejdere, hvoraf den ene har arbejdsplads i Nr. Snede og den anden har i Ribe.

Af arbejdsopgaver kan nævnes:

 • ansvarlig for virksomhedens kvalitetssystemer herunder opdatering med baggrund i BRC/IFS krav
 • fokus på kvalitetsperformance herunder produktkvalitet og fødevaresikkerhed
 • ansvarlig for at krav fra myndigheder og Campbells bliver implementeret og efterlevet

Jobindex, 2. marts
DomeaServicekoordinator til Servicecenter i Horsens

Domea

- Deltid og tidsbegrænset

Har du lyst til at at blive servicekoordinator på deltid og i en periode på 1 år? Og kan du se dig selv som en del af servicecentrets administrative team, så læs videre her…

Som servicekoordinator skal du fungere som bindeleddet mellem kunden og servicecentret, hvor du bliver en del af servicecentrets administrative team, der skal være med til at sikre, at alle beboere og kunder får en god service. Du får reference til kundechefen. Servicecenteret er beliggende i Horsens, har tre faste medarbejdere og servicerer ca. 1200 boliger.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Yde personlig og telefonisk kundeekspedition
 • Rekvirere håndværkere og udskrive rekvisitioner på mindre arbejder
 • Have løbende sparring med kundechef, driftsledere og ejendomsmestre

Domea, 27. februar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
SAM Executive Search A/S
1 til 20 af 139 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.