1 til 20 af 119 resultater.

Dine valg

 • Fjern8700-8799

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Vitus Bering Innovation ParkDriftsleder til professionelt innovationshus

Vitus Bering Innovation Park, Horsens

Som driftsleder i nyoprettet stilling bliver du ansvarlig for den daglige drift og løbende udvikling af driftsområdet.

Driftslederen skal som nærværende og synligt omdreningspunkt sikre, at virksomheder, studerende og øvrige brugere får mest muligt ud af deres tilstedeværelse i huset. Du bliver en del af et team på fire kolleger, der er fuldt optaget af at drive parken. Du skal som sparringspartner for vores direktør bistå hende i udviklingen af huset, rådgive om økonomi og have kontakt til bank og forsikringsselskaber.

Derudover skal du varetage en række opgaver, bl.a.:

 • medvirke til at udleje arealer, og sikre bygningsvedligeholdelse, økonomistyring og opfølgning
 • sikre en lean-administration og service i et hus med mange aktører
 • deltage i udvikling og afvikling af arrangementer og events

Insero Horsens, 18. december
PIECES
Retail sælger til det tyske marked Retail Sales Representative with focus on the German market

PIECES, Horsens

Er du en kreativ og passioneret sælger med gode tyskegenskaber og kendskab til det tyske marked? Vil du være en del af en international virksomhed, hvor du har direkte indvirkning på PIECES’ succes?

Som en vigtig del af vores salgsteam bliver dit primære ansvar at styrke PIECES’ position med fokus på det tyske marked. Dette gør du blandt andet ved at sikre, at vores partnere hele tiden har den rette varepakke med tidens trendvarer.

Samtidig bliver du bindeled mellem partnerne og vores design- og produktteam i Danmark, hvor du får stor indflydelse på at udvikle og gennemføre events og salgsfremmende aktiviteter til butikkerne. Gennem løbende butiksbesøg er du altid opdateret på, hvilke produkter og tiltag, der skaber mest værdi samt hvilke salgsfremmende aktiviteter, der skal igangsættes for at skabe meromsætning for vores partnere.


PIECES, 18. december
Frecon A/SErfaren teknisk projektleder søges til et af Danmarks førende konsulenthuse inden for mekanisk design

Frecon A/S, Horsens

En teknisk projektleder hos FRECON har mange bolde i luften og trives i et meget dynamisk miljø. Du er med fra projektets tilbudsfase frem til evalueringsmødet med kunden ved projektets afslutning. Alt efter projektets størrelse kan du til tider også indtage en udførende rolle i form af konstruktionsopgaver.

For at få succes i stillingen som teknisk projektleder hos FRECON A/S er det elementært, at du har følgende kompetencer:

 • Praktisk og teoretisk erfaring som teknisk projektleder, gerne IPMA eller PRINCE 2-certificering.
 • Har minimum 3 års erfaring med teknisk projektledelse.
 • Forretningsforståelse og kan koble din tekniske viden til værdi for kunden og virksomheden.
 • Branchekendskab indenfor mekanisk konstruktion gerne indenfor vindsektoren.
 • Konstruktionserfaring i CAD-programmer som f.eks.: ProE/CREO, Siemens NX, Inventor eller SolidWorks.

Jobindex, 18. december
VELFAC A/SSalgschef

VELFAC A/S, Horsens

Har du god erfaring og succes med teknisk salg i byggebranchen? Har du også ledelseserfaring og kan skabe resultater sammen med dit team? Så kan det være dig, vi mangler på holdet.

Vi søger en Salgschef til vores hold af salgskonsulenter målrettet mod tømrermestre i Danmark. Du vil samtidig varetage rollen som Key Account Manager, med fokus på at opbygge og varetage vores kundeaftaler med typehusfirmaer i hele Danmark. I tæt samarbejde med den interne leder (telesalg manager) sikrer I sammen branchens bedste rådgivning og service i tråd med målsætningen og værdierne i VELFAC.

Om jobbet:

 • Ledelse, motivering, udvikling, træning og opfølgning af 4 salgskonsulenter i Danmark
 • Opbygning og vedligeholdelse af stærke relationer til kunder inden for typehuse, nyhuse og andre kundeaftaler

VELFAC A/S, 17. december
GM Plast A/S
Teknisk Tegner

GM Plast A/S, Hedensted

Vil du udnytte dine tekniske kompetencer hos GM Plast A/S?

Til GM Plast A/S i Hedensted søger vi en selvstændig og engageret Teknisk Tegner. Selskabet er i fortsat udvikling, og du kommer til at deltage i mange forskellige og spændende projekter og opgaver:

 • Optimering og udvikling af koncernens produkter inden for bl.a. tele- og elsektoren
 • Tegning og udvikling af vore produkter på 3D-printer, hvorfor det vil være en fordel, hvis du kan tegne i enten AutoCAD, SolidWorks eller Inventor
 • Under den løbende optimering og udvikling af koncernens produkter skal der sideløbende foretages dokumentation heraf samt udarbejdelse af brochurer og vejledninger

Jobindex, 17. december
VELUX A/SIngeniør til udvikling af stålbeslag

VELUX A/S, Østbirk

Har du erfaring og flair for at arbejde med beslagløsninger til industrialiseret produktionsfremstilling. Har du viden og interesse for styrkeberegninger og statik. Så har vi udfordringerne.

Du bliver en del af en R&D afdeling med ansvar for produkt og teknik, fra ide til implementering. Der vil være tæt sparring til det øvrige team af teknikere, som er bredt sammensat med faglige kompetencer inden for udvikling, installation, design og produktspecificering. Teamet har ansvar for produktudvikling og specificering af en hel ny generation af VELUX skylight produkter, udviklet til kommercielt byggeri. Produkterne er baseret på helt nye principper og med brug af nyeste teknologier og materialer inden for vinduesbranchen.

VELUX A/S

VELUX A/S, 16. december
Gudenå HospiceKok/køkkenleder søges pr. 1. marts 2015

Gudenå Hospice, Brædstrup

Vi søger en energisk og engageret kok/køkkenleder til Gudenå Hospice, som åbner i Brædstrup 1. april 2015.

Gudenå Hospice får sit eget produktionskøkken hvor der skal være fokus på god mad lavet fra bunden og brug af årstidernes råvarer. Køkkenet skal døgnet- og året rundt bespise 9 patienter, deres pårørende samt det øvrige personale. Herudover vil der undertiden skulle laves mad til kursister og andre ved særlige arrangementer. Opgaven består at lede driften af køkkenet samt at fungere som faglig leder for køkkenets 2 - 3 øvrige medarbejdere.

Der er tale om et job med langt overvejende dagvagter samt weekendarbejde i dagvagter ca. hver 3. weekend. Jobbet stiller krav om stor grad af selvstændighed, erfaring, kreativitet og evne til tværfagligt samarbejde.


Jobindex, 16. december
Nissens A/SErfaren og dygtig Debitor Controller

Nissens A/S, Horsens

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job som Debitor Controller, hvor du får til opgave at varetage driften af vores debitorbogholderi, ligesom du får mulighed for at udvikle på vores debitorpolitikker, -forretningsgange og –relationer.

Som Debitor Controller bliver du en del af Nissens’ økonomi- og finansteam på 12 medarbejdere, og du vil være et centralt bindeled mellem Nissens’ globale divisioner og datterselskaber samt vores danske og internationale gruppe af debitorer.


Jobindex, 16. december
DSVDygtig Eksportdisponent til Frankrigsafdelingen i Horsens

DSV

DSV´s Frankrigsafdeling i Horsens søger en engageret eksportdisponent. Vil du med og være en del af Danmarks største transport- og logistikvirksomhed?

Vi tilbyder et udfordrende, udviklende og krævende job i en afdeling, hvor du kommer til at indgå i et velfungerende og effektivt team på 4 personer, hvor godt humør og tid til grin er en naturlighed. Den hverdag du bliver en del af, er kendetegnet ved et fokus på at skabe udvikling, vækst og gode resultater.

Du vil med din vedholdende og dynamiske arbejdsindsats sørge for, at alle opgaver bliver fulgt til dørs. Du er stærk på IT, herunder især Office-pakken. Derudover er du udadvendt, kontaktskabende, har en positiv tilgang til dine omgivelser og opgaver samt den rette indstilling til hvad god service indebærer.

DSV

DSV, 16. december
Autohuset Vestergaard A/S, LastvogneVærkførerassistent

Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne, Horsens

Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne, Vrøndingvej 3, 8700 Horsens søger en Værkførerassistent, som kan supportere vort værkførerteam med alt det administrative arbejde, der er i forbindelse med værkstedsdriften.

Jobbet består primært i klargøring og udskrift af fakturaer til kunder, garantireparationer og til servicekontrakter. Opfølgning på eksterne leverandørfakturaer, klargøring af løn og øvrige administrative opgaver, der er i forbindelse med de administrative opgaver på værkførerkontoret.

Jobbet kan også indeholde kundemodtagelse i et vist omfang, samt værkførerafløsning ved kurser, ferie og lignende, samt support for værkfører i større kundesager.


Jobindex, 16. december
Disubco A/S
Måletekniker

Disubco A/S, Horsens

Da vores måletekniker har valgt nye udfordringer, søger vi en afløser til tiltrædelse hurtigst muligt. Vi forestiller os, at du har en faglig baggrund som eventuelt maskinarbejder og en uddannelse som måle- og kvalitetstekniker. Ansøgere med anden relevant uddannelse opfordres ligeledes til at søge.

Du får bl.a. følgende arbejdsopgaver:

 • Indgangskontrol af underleverandørs arbejde.
 • Behandling af interne og eksterne afvigelser.Afklaring af uklarheder i dokumentation med såvel kunder som leverandører.
 • Opbygning af måleteknisk afdeling.

Jobindex, 16. december
Bioceval Denmark A/S
Selvstændig og dygtig Market Manager

Bioceval Denmark A/S, Horsens

Som Market Manager er du ansvarlig for handel af henholdsvis råvarer og forarbejdede produkter til/fra Biocevals anlæg. Du handler produkter fra fiskeindustrien eller fra Biocevals fabrikker og sælger de forarbejdede produkter til den bedst opnåelige markedspris til primært fødevarer, petfood, akvakultur og agroindustrien.

De primære arbejdsopgaver vil være salg og udvikling af fiskebiprodukter og marineolier samt marineproteiner til nuværende og nye kunder samt:

 • Udarbejdelse af markedsinformationer.
 • Udarbejdelse af samarbejdsaftaler herunder også prissætning.
 • Løbende ajourføring ift. lovgivning – biprodukt-forordningen.
 • Kommerciel kontakt til Sales Managers i de øvrige Bioceval regioner.
 • Deltage i SARIAs Sales Management møder.

Jobindex, 15. december
GF ForsikringBygningstaksator til Silkeborg/Horsens og omegn

GF Forsikring

Er du en stærk spiller, der bidrager til holdet?

GF Forsikring søger en bygningstaksator til området omkring Silkeborg/Horsens. Du bliver en del af vores skadeafdeling med ca. 40 taksatorer, hvoraf 13 er bygningstaksatorer.

Du får et spændende og fleksibelt job, hvor du er ansvarlig for at opgøre bygningsskader i dit distrikt. Det meste af din arbejdsdag foregår hos vores kunder, hvor du skal taksere private bygningsskader og besigtige huse ved indtegning. Du planlægger selvstændigt dine arbejdsdage, som er fyldt med mange og spændende opgaver. Du vil få god mulighed for at sparre med dine kompetente kolleger via telefonen eller på team- og erfamøder.


GF Forsikring, 15. december
BB Electronics A/S
Projekt & Teknisk Indkøber til Elektronikvirksomhed

BB Electronics A/S, Horsens

Er du Elektronik-tekniker med erfaring som Indkøber? Her er din mulighed for at deltage i spændende projekter i vores danske afdeling i Horsens, der producerer elektronik for en række Danske og internationale kunder.

Få en central position i BB Electronics Drift Indkøbsafdeling Du vil få ansvaret for et antal kunder med teknisk udfordrerne indkøb samt deltagelse i projekter med stor bevågenhed og får dermed en nøgleposition. Samtidig bliver du en del af en virksomhed med mange muligheder, hvor der er stort fokus på, at du hele tiden kan vedligeholde og udvikle dine kompetencer.

Dine opgaver bliver at:

 • Behandle, vælge og frigive indkøbsordre ifølge Material Requirement Plan
 • Opfølgning på ordrebekræftelse fra leverandør
 • Opfølgning på leverancer fra leverandør

Jobindex, 15. december
PIECES
Sælger til PIECES & JULIE SANDLAU

PIECES, Horsens

Taler du flydende tysk, og er du en handlekraftig og resultatorienteret sælger? Vil du have ansvaret for at udvide salget af vores PIECES & JULIE SANDLAU smykker til det tyske marked?

I samarbejde med smykkedesigneren Julie Sandlau udvikler vi smykker under mærket PIECES & JULIE SANDLAU, hvor vi oplever stor efterspørgsel fra det tyske marked, hvorfor vi udvider vores salgsteam.

Du bliver en del af et engageret og veletableret salgsteam, som arbejder på at sikre PIECES’ fortsatte vækst og udvikling. Gennem tæt og daglig kontakt til samt opfølgning på butikkerne på det tysktalende marked, formår du at etablere og opretholde et gensidigt, tillidsfuldt og nært samarbejde med disse. Du samarbejder med indkøbsafdelingen og er i daglig dialog med den salgsansvarlige for at sikre stærkest mulige varer til dine markeder.


PIECES, 12. december
Hatting A/SKundenservicemitarbeiter in Vollzeit für ein wachsendes Unternehmen gesucht

Hatting A/S, Horsens

Hatting A/S in Dänemark ist ein stetig wachsendes Unternehmen und möchte den Kundenservice der deutschen Tochtergesellschaft nach Dänemark verlegen. Deshalb suchen wir eine/n Mitarbeiter/in, den/die fließendes Deutsch spricht für unseren Kundenservice. Sind Sie daran interessiert Teil eines dynamischen Teams zu werden und Neues dazulzuernen? Dann lesen Sie weiter!

Sie sollten

 • Erfahrung im Bereich Kundenservice und Kontakt mit Kunden am Telefon haben.
 • Erfahrung mit Telfonverkauf haben. Dies wäre wünschenswert, ist aber kein ”Muss”. Sie sollten es sich einfach zutrauen.
 • ein gutes Kommunikations- und Ausdrucksvermögen haben, sowohl schriftlich als auch mündlich.

Jobindex, 12. december
JKSEngageret bygningsingeniør/projektleder søges til Grædstrup Stål A/S

JKS søger for kunde i Brædstrup

For vores gode kunde Grædstrup Stål A/S i Brædstrup, søger vi en rutineret og struktureret medarbejder, som har lyst til at arbejde med projektering, til konstruktionsafdelingen.

Der er tale om en stilling, hvor du skal arbejde med projektering indenfor stålkonstruktioner i samarbejde med kunder, rådgivere og myndigheder. Det er derfor vigtigt, at du er detaljeorienteret, har en struktureret arbejdsstil og kan arbejde selvstændigt med opgaverne. Du vil indgå i et team af kompetente kolleger.

Arbejdsopgaver vil være følgende:

 • Projektering af bygningskonstruktioner i stål - gennemførsel af projekter
 • Sagsbehandling i tilbudsfasen både under projektering samt endelig myndighedsdokumentation
 • Udarbejdelse af produktionsgrundlag

JKS, 12. december
Daka Denmark A/S
Kommunikationspraktikant

Daka Denmark A/S, Løsning

Er du en dygtig og ambitiøs kommunikationsstuderende, så er du måske den næste praktikant til Daka Denmarks marketingafdeling. Vi søger en praktikant, der med gåpåmod og nysgerrighed, har lyst til at blive en del af en marketingafdeling med mange spændende og udfordrende opgaver.

Vi tilbyder en praktikplads på 4-6 måneder i Daka Denmarks marketing afdeling. Du bliver en del af et ung og dynamisk team, som arbejder med mange forskellige typer af opgaver, for hele koncernen. Du vil komme til at være en del af udviklingen af koncepterne for Dakas forskellige forretningsområder, samt servicere afdelingerne når de har brug for assistance fra marketingafdelingen, blandt andet i forbindelse med messer, konferencer, foredrag, webudvikling/vedligehold, produktudvikling, udvikling af kommunikationsmateriale, pressehåndtering, sociale medier og sparring på strategi.

Daka Denmark A/S

Jobindex, 12. december
MTHP A/SIntern supporter til Navision

MTHP A/S, Horsens

Vi søger en ny kollega til vores IT udviklingsafdeling. Opgaverne er mangeartede. Du vil blive sparringspartner til kolleger og brugere af Navision samt bindeled til eksterne konsulenter. Support vil fylde en stor del af din arbejdsdag, men også test af nye rettelser og sparring til ændring af arbejdsgange i Navision vil være blandt opgaverne. Uddannelsen af Navision brugere både i standard områder samt i nye rettelser vil også være en del af din hverdag.

Opgaver:

 • Førstehåndssupport til brugere
 • Beskrivelse af ændringer til systemet eller ændringer af forretningsgange
 • Test af ændringer til Navision
 • Uddannelse af nye kolleger på Navision
 • Udvikling af rapporter

Jobindex, 12. december
Kromann Connect
Produktchef

Kromann Connect søger for Indeks Retail A/S i Hedensted

Danmarks største detailkæde med mere end 210 butikker i de frivillige kæder Bog & idé, Bøger & papir, BOGHandleren og Legekæden, søger en engageret og stærk personlighed som produktchef og leder af vores legetøj og spilafdeling.

ØVRIGE ANSVARSOMRÅDER:

 • Fastlæggelse af leverandørstrategi og politikker i samråd med ejerkredsen og ledelsen
 • Ansvar for samtlige leverandør- og samhandelsaftaler
 • Sammensætning af produktsortimenter til kæderne, herunder produktudvælgelse til kædernes markedsføring og grundsortiment
 • Ansvar for gennemførelse af handlings- og strategiplaner

Kromann Connect, 11. december

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 119 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.