1 til 20 af 131 resultater.
SE-Stofa SE koncernen søger Chef Finansiel Controller

SE-Stofa , Esbjerg, Århus, Horsens, Kolding

Du får du en central rolle i forhold til bl.a. hele regnskabsrapporteringen og kvalitetssikring af økonomistyringen. Dette betyder, at du deltager aktivt i planlægning og eksekvering af hele regnskabsprocessen med fokus på overholdelse af de interne deadlines og høj kvalitet. SE har ambitioner om fortsat vækst ved bl.a. strategiske opkøb og samarbejder. Du får ansvar for at disse nye tiltag, rent regnskabsmæssigt, implementeres, konsolideres og præsenteres korrekt i koncernens samlede regnskab.

Dine ansvarsområder drives i tæt samarbejde med dit team og øvrige kolleger i koncernen. Ud over ovenstående vil dine arbejdsopgaver ligeledes være:

 • Ledelse af et team bestående af 2-3 controllere
 • Finansiel controlling
 • Konsolidere måneds- kvartals- og årsregnskaber samt budgetter
 • Rapportering og analyser

SE-Stofa , 6. juli
LMOØkonomi-trainee Horsens og Søften

LMO, Horsens eller Søften ved Aarhus

Kan vi regne med dig og kan du regne den ud? Så bliv økonomi-trainee i et 2-årig forløb hos LMO i Horsens eller Søften ved Aarhus med start 1. oktober 2015. Grib muligheden og bliv en af de næste trainees i Danmarks største rådgivningsvirksomhed inden for landbrug.

Vi sikrer, at du lærer revisionsfaget fra bunden og vil i løbet af kort tid få tildelt ansvaret for din egen kundeportefølje. Den skal du servicere sammen med en erfaren assistent og sørge for bogføring, skatteopgørelse og udarbejdelse af regnskaber. Du får ansvar lige fra starten, som vil vokse hurtigt i takt med din udvikling. Du vil i hele forløbet få tildelt en mentor, der vil oplære dig i fagets finesser.


LMO, 6. juli
Klovborg Maskinfabrik A/S
Maskinarbejder med CNC dreje- og fræseerfaring

Klovborg Maskinfabrik A/S, Horsens

Vi søger en erfaren maskinarbejder til vores dreje- fræseafdeling, hvor vi fremstiller emner til interne transportanlæg.

Du skal arbejde med dreje-, fræseopgaver på CNC styret maskiner.

 • Programmering og opstilling af CNC maskiner
 • Fremstilling af små og større seriestørrelser
 • Tilrettelæggelse af produktion for at opnå bedst mulig spåntid.

Jobindex, 5. juli
AH Industries A/S
Planlægnings- & Logistikchef

AH Industries A/S, Horsens

Stabilt og forudsigeligt output gennem styring og solid optimering af forsyningskæden.

Du får ansvar for den samlede planlægning og logistik – fra disponering/leverandører til pakning/ forsendelse. Afdelingen består af 6 dygtige medarbejdere. Du får reference til fabrikschefen, og bliver en del af fabrikkens lederteam.

Din dagligdag er en kombination af daglig drift og fortsat udvikling af forsyningskæden. For så vidt angår daglig drift er det af afgørende betydning, at du forstår betydningen af en meget høj datadisciplin og daglig opdatering af alle informationer i vores ERP system, da dette danner grundlag for alle øvrige aktiviteter i fabrikken, ligesom det danner grundlag for ledelsens løbende vurdering af performance på daglig, ugentlig og månedsbasis.


AH Industries A/S, 3. juli
AH Industries A/S
IT Manager

AH Industries A/S, Horsens

IT drift, support og udvikling.

Som IT Manager hos AH Industries refererer du til vores CFO og du løser dine opgaver selvstændigt. Du vil få ansvaret for én IT supporter og dit ansvarsområde omfatter virksomhedens samlede IT systemer, herunder følgende opgaver:

 • Drift og vedligeholdelse af MS servere, Exchange og Sharepoint.
 • Design og udvikling af systemerne på baggrund af nye produkter og behov.
 • Projektledelse ved integration og implementering af IT projekte.
 • Brugersupport til virksomhedens 400 medarbejdere.

Du servicerer brugerne på en proaktiv og imødekommende facon, med respekt for deres afhængighed af IT. Derudover er du tovholder på udvikling af programmerne, hvor du definerer de tekniske krav.


AH Industries A/S, 3. juli
VELFAC A/SProduktrådgiver og træner

VELFAC A/S, Horsens

Brænder du for at lære fra dig og kan du rådgive vores kunder i produktteknik? Er du uddannet tømrer, eller har en anden robust erfaring inden for byggeri? Vi søger en handlekraftig underviser og konsulent, som proaktivt vil være med til at sikre vores kunder den bedste oplæring og viden inden for vores vinduer, både i og uden for træningslokalet.

Din opgave vil være at undervise og træne vores Tømrer- og Vinduesmestre i produkter og montageteknik. Derudover bliver du en vigtig sparringspartner for vores kunder på byggepladsen, hvor en grundig oplæring og en god oplevelse skal sikre, at de også vælger VELFAC til deres næste byggeprojekt. Efter du har gennemgået en detaljeret oplæring i vores vinduer, kommer du blandt andet til at formidle viden omkring; regler og normer, indbygning og montering, samt salg og kunder.


VELFAC A/S, 3. juli
Telia Danmark
Butikssælger til Shop Horsens - Fuldtid ledertalent

Telia Danmark

Sæt 4G turbo på din karriere som butikssælger med ledertalent
Vil du vinde hver gang? Så læs videre

Telia Danmark

Stillingen er en fuldtidsstilling i vores Shop Horsens, på 37 timer, og din vagtplan fastlægges af butikschefen, som du også refererer til.

Hvis du har en leder ”gemt i maven”, får du muligheden for at vise det, da vi udvælger og uddanner vores egne ledere. Forinden du tager denne rejse, skal du vise at du kan yde både Danmarks bedste service og være Butikkens bedste sælgere.

Telia Danmark

Telia Danmark, 2. juli
VELUX A/SFacility Manager

VELUX A/S, Østbirk

Har du erfaring med drift og vedligehold af ejendomme? Er du god til at kommunikere og samarbejde på tværs af afdelinger/områder, og trives du i et miljø med mange interessenter? Så er du måske vores nye Facility Manager.

Du får ansvaret for at sikre, at VELUX Gruppens eksterne facility management partner leverer de aftalte serviceydelser i den rette kvalitet og til den aftalte pris i henhold til den indgåede kontrakt. Dette sker bl.a. ved kontrol og opfølgning ved hjælp af KPI’er samt ved løbende statusmøder med den lokale ledelse på vores lokationer.

VELUX A/S

VELUX A/S, 1. juli
DomeaServiceorienteret driftsleder

Domea, Horsens og Give

Har du lyst til at arbejde i et servicecenter, hvor vi løbende tilpasser os efter vores kunders ønsker? Har du erfaring med ledelse? Og har du fokus på god kundeservice? Så læs videre her…

Vi søger en driftsleder, der sammen med den øvrige ledelse, får ansvar for daglig koordinering af arbejdet på servicecentrene, drift- og vedligeholdelse af bygninger, grønne områder m.v. samt ledelsesansvar for ejendomspersonale. Du får en bred kontaktflade til beboere, kolleger og samarbejdspartnere.

Dine primære opgaver:

 • Personaleledelse af ejendomspersonale
 • Optimere og koordinere indkøb på tværs af boligafdelinger
 • Ansvarlig for markvandringer/bygningsgennemgang og vedligeholdelsesplaner

Domea, 1. juli
Nissens A/SBusiness Controller

Nissens A/S, Horsens

Som Business Controller vil du indgå i et større team af medarbejdere i vores Group Finance-afdelinger, der er placeret i Danmark, Slovakiet og Kina. Du vil dagligt være i kontakt med kolleger og organisationer på tværs af landegrænser og kulturer med henblik på at give den efterspurgte support og levere de bedst mulige resultater. Blandt dine alsidige opgaver kan vi fremhæve følgende:

 • Udøvelse af business controlling i Nissens’ Manufacturing Units, herunder produktionsanalysearbejde
 • Varetagelse af business controlling-opgaver i relation til P&L og Customer Bonus Agreements i Nissens Automotive
 • Controlling af omkostninger og budgetter samt deltagelse i den årlige globale budgetproces

Jobindex, 1. juli
Brødrene DahlProaktive interne sælgere

Brødrene Dahl, Kolding og Horsens

Kan du spotte kundernes behov, overgå deres forventninger og skabe tillidsfulde forhold til dem? Er du proaktiv og følger op på leads?

Brødrene Dahl VVS-afdelinger i Kolding og Horsens håndterer rådgivning, tilbudsgivning og sagsstyring på alle former for anlægsarbejder, hvor der udføres installationer.

Som intern sælger har du ansvar for din egen kundeportefølje og sikrer, at alle aftaler overholdes. Du giver altid kunderne den bedste service, og du går langt for at sætte dig ind i deres behov - og indfrier deres forventninger. Jobbet kræver i øvrigt, at du er opsøgende, og ser du et lead, følger du op på det.

Brødrene Dahl

Brødrene Dahl, 30. juni
DSVBildisponent til DSV Roads nationale stykgodsafdeling i Horsens

DSV

Det går stærkt i DSV’s nationale stykgodsdistribution i Horsens, og derfor søger vi en ny kollega, som skal indgå i en travl afdeling på 28 engagerede medarbejdere.

Du skal være med til at sikre afdelingens fortsatte udvikling. Du bliver en del af et team med gode kolleger, hvor engagement og lyst til nye udfordringer er drivkraften. Vi lægger vægt på at uddele ansvar og have det sjovt, når vi er på arbejde. Derudover er vores hverdag kendetegnet ved højt engagement, det gode samarbejde og lysten til nye udfordringer.

Daglig jonglering med mange biler.

Du vil varetage en bred vifte af opgaver, som relaterer sig til afdelingens dagligdag herunder:

 • Håndtering af telefonopkald
 • Modtagelse af bookinger
 • Tæt kontakt med vognmænd og kunder både internt og eksternt
DSV

DSV, 30. juni
F & H Com A/SVi søger international handelselev

F & H Com A/S, Gedved

F&H Com A/S søger en handelselev til varetagelse af forskellige arbejdsområder indenfor f.eks. kundeservice, økonomi, transport, planlægning etc. Du vil som handelselev i F&H Com A/S få en 2 årig uddannelse i en succesfuld mindre international virksomhed, hvor der bliver lagt vægt på selvstændighed, vilje, evne og lyst til at lære noget.

Vi tilbyder

 • En spændende arbejdsplads med 6 ansatte
 • Gode kolleger
 • En afvekslende hverdag med mangeartede opgaver

Jobindex, 30. juni
DSVDygtig disponent til DSV Road A/S

DSV, Horsens

Til DSV’s UK-afdeling i Horsens søger vi en speditør til disponering af hellast biler til og fra England. Du skal være med til at sikre afdelingens fortsatte udvikling. Du bliver en del af et team med gode kolleger, hvor engagement og lyst til nye udfordringer er drivkraften.

Som disponent bliver du ansvarlig for:

 • Daglig disponering af gods for vores kunder
 • Kontakt til kunder, leverandører og interne samarbejdspartnere
 • Udvikling af eksisterende trafikker
DSV

DSV, 30. juni
Jobindex A/S
Projekterende bygningskonstruktør med projektlederevner

Jobindex A/S søger for lundhilds tegnestue i Horsens

Vi har rygende travlt med vores kunders ombygninger, nybygninger og renoveringer. Derfor er vi på udkig efter dig, vores nye kollega, der kommer til at spille en central rolle i vores fremtidige projekter, og som får en unik mulighed for at gøre boligdrømme til virkelighed for mange forskellige kunder.

Som vores nye kollega kan du se frem til en alsidig og bred stilling med ansvar for dine egne projekter og alle projektfaser - fra skitseforslaget foreligger frem til afleveringen af byggeriet. Størstedelen af din tid konstruerer du, men du tager dig også af myndighedsbehandling, projektering med ansvar for indhentning og beregning af tilbud samt udarbejdelse af udbudsmateriale. Samtidig er du synlig på byggepladserne under udførelsen og sikrer, at vi leverer til aftalt tid, i rette kvalitet og inden for de økonomiske rammer.

Jobindex A/S

Jobindex, 29. juni
Securitas A/SServiceminded deltidsvagt søges

Securitas A/S, Horsens

Securitas A/S søger en deltidsansat til vores kunde i Horsens. Stillingen er en servicevagtopgave, der udføres på skiftende arbejdstider alle ugens dage hos vores kunde Danish Crown.

Dine opgaver:

 • Rundering samt åbning og lukning af slagteriet
 • Registrering af ind- og udgående biler/trailer
 • Registrering af gæster og hånd­værkere
 • Visitering ved udgang
 • Styring af ABA anlæg

Securitas A/S, 29. juni
Hansen Toft A/SLogistikchef

Hansen Toft A/S søger for VOLA A/S i Horsens

Karriereskridt for ledelsestalent. Procesudvikling i logistik og produktion.

Du får ansvar for den samlede logistik i VOLA – fra indkøb/leverandører til pakning/ forsendelse. Du leder 7 dygtige medarbejdere i logistikafdelingen, hvoraf de 3 arbejder i QRM funktionen. Du refererer til fabriksdirektøren og bliver en del af fabrikkens lederteam.

Dine primære opgaver bliver udvikling og optimering af den interne og eksterne logistik i hele fabrikkens forsyningskæde samt eksekvering af løbende forandringstiltag i både produktion og logistik. Du arbejder både med QRM og LEAN, herunder videreudvikling af strategien på begge områder i tæt samspil med fabrikkens lederteam og din afdeling. Andre centrale opgaver er ledelse/udvikling af dit team, samspil- og forhandling med nøgleleverandørerne samt samling af planlægningsområdet i din afdeling.


Hansen Toft A/S, 27. juni
DSVProjektleder til Business Change Management

DSV, Horsens og Hedehusene

I DSV’s danske Road selskab søger vi to projektledere til en nyoprettet Business Change Management afdeling (BCM). Brænder du for at drive projekter og skabe forandringer i en succesfuld virksomhed, så er dette job noget for dig.

Vi søger derfor 2 projektledere (en til Horsens, en til Hedehusene), som får reference til Business Change Manager, Ole Andresen. En meget væsentlig opgave fra begyndelsen af ansættelsen bliver at drive implementering af vores nye, operationelle system, Cargo Link Way Forward, som modul for modul vil erstatte det nuværende system. I punktform bliver dine væsentligste opgaver som projektleder at:

 • Planlægge, drive og følge op på de projekter, du får ansvar for
 • Sikre effektiv eksekvering på dine projekter
 • Involvere og kommunikere med interne og eksterne interessenter
DSV

DSV, 26. juni
Woud A/SAdministrativ medarbejder til vort team

Woud A/S, Horsens

Til ansættelse hurtigst muligt søger vi en kompetent og erfaren administrativ medarbejder med flair for økonomi til at indgå i vores organisation.

Stillingen som administrativ medarbejder kræver en person med stort overblik, ordenssans og evnen til at arbejde med mange sideløbende samt forskelligartede opgaver på samme tid.

Af arbejdsopgaver kan bl.a. nævnes:

 • Oprettelse af kunder, ordrer og leverancer
 • Fakturering
 • Bogføring af debitorer/kreditorer
 • Moms

Jobindex, 25. juni
DSVIT supporter

DSV, Horsens

Trives du i en udadvendt rådgiver- og supportrolle, hvor du kan bruge din gode allround IT-viden, dit overblik og din evne for proaktivt at hjælpe andre? Hvis svaret er ja, har vi et super job, der bare venter på dig.

Med base på vores Horsens kontor bliver dit fokus at holde alle dine ikke IT-kyndige kolleger kørende på tværs af servere, hardware og software. På den vis bliver du et afgørende bindeled mellem forretningen og vores globale IT-organisation. Det bliver også en vigtig del af dit job at skabe overblik over vores setup og de beslutninger, der er truffet i forhold til applikationer og løsninger – så du ved, hvornår du skal sige ja til et ønske om hjælp/ændringer, og hvornår du skal sige nej.

DSV

DSV, 25. juni
Annonce:
1 til 20 af 131 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.