1 til 20 af 141 resultater.

Dine valg

 • Fjern8700-8799

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Mercuri Urval
Category Manager

Mercuri Urval søger for Triax i Hornsyld

International • Årsaftaler og kontraktforhandlinger • Købmandskab

Med reference til indkøbs- og logistikchefen får du et selvstændigt og strategisk indkøbsansvar med fokus på leverandørsamarbejde og kontraktforhandlinger. Dit ansvarsområde vil omfatte flere væsentlige kategorier af handelsvarer for et samlet 3-cifret millionbeløb. Du bliver et centralt medlem af indkøbsorganisationen og forventes at bidrage aktivt til virksomhedens samlede vækst og udvikling. Disponeringen sker decentralt og indgår ikke i jobbet.

De primære opgaver koncentrerer sig i høj grad om forhandling og fornyelse af årsaftaler, herunder prisforhandlinger og løbende udvælgelse og tilpasning af leverandørporteføljen. Du sikrer en løbende optimeret kategoriudvikling fx i forhold til prisudvikling, efterspørgsel og konkurrenttiltag. Dette gøres i et tæt tværorganisatorisk samarbejde med Product Management, Kvalitet, Salg og sourcingkontoret i Kina.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 1. oktober
Fibia
Fiberguide/kunde-besigtelsesmedarbejder

Fibia

Brænder du for at arbejde med kundebesøg, fiber og teknik?

SEAS-NVE’s OG NRGi’s fiberaktiviteter er fra 1. september 2014 lagt sammen. Fibia er fremtidens fiberløsning til danskerne. Vi er landets største fiberselskab, og vi vil holde både privatkunder og erhverv forsynet med lynhurtigt fibernet – ganske enkelt.

Du vil være vores primære kontaktperson over mod kunden. Du vil således møde kunden som Fibia’s repræsentant. Du skal besøge kunden hjemme og gennemgå hele forløbet med en fibernet installation. Du skal afklare alle dele af installationen. Du skal forholde dig til, hvor der skal graves ind fra vejen, føres ind i huset, laves føringsveje indenfor og sikre dig, at kunden forstår resten af forløbet.

Fibia

Fibia, 1. oktober
REMA 1000IT-Administrator

REMA 1000, Horsens

Vi søger en selvstændig, kompetent og positiv IT-Administrator. Du bliver del af et velfungerende team, der varetager driften af vores voksende IT-Infrastruktur.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Drift og vedligeholdelse af server platform samt netværk (VMware, HP, IBM, Cisco)
 • Løbende vedligeholdelse og fejlsøgning af programmer (Microsoft, SQL, Citrix, UNIX)
 • Problemløser ved driftsforstyrrelser og nedbrud

Der vil være behov for at du kan indgå i IT-vagtordningen, som er af en uges varighed, ca. en gang om måneden. Du vil indgå i driftsteamet på 6 personer, ud af en samlet IT-afdeling på 16, som består af en butiks- og systemudviklingsafdeling.


REMA 1000, 30. september
DANISH CROWN A/STeknisk disponent, Horsens

DANISH CROWN A/S, Horsens

Vi søger en frisk og kompetent medarbejder til at indgå i vort indkøbsteam, der varetager og støtter den fysiske fremskaffelse af reservedele. Danish Crowns indkøbsfunktion er organiseret med en række medarbejdere på hovedkontoret og på de respektive slagterier.

Fabrikken i Horsens beskæftiger ca. 1.500 medarbejdere, og der slagtes ugentligt omkring 100.000 svin. Foruden slagtning foretages opskæring, udbening og pakning af produkterne.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Indkøb til lager
 • Lagerstyring
 • Opsøgende indkøb af ikke specificerede reservedele
 • Opfølgning på indkøbsordrer og afslutning af fakturaer
 • Udpakning samt varemodtagelse af varer.
DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 29. september
Engholm Totalentreprise A/SEngholm Group søger medarbejder til kvalitetssikring

Engholm Totalentreprise A/S, Horsens

Vi arbejder landsdækkende og tilbyder vores kunder effektiv projektstyring på totalentrepriser. Med et bredt netværk af kunder og kontakter har vi støbt et solidt fundament for virksomhedens fremtidige virke. Firmaet er i rivende udvikling og søger nu en dygtig medarbejder til kvalitetssikring og projektstyring.

Vi søger en medarbejder der taler og skriver flydende dansk, engelsk samt polsk. Du skal tilsikre vores kvalitet indenfor drift, vedligehold og materiale. Dit job består hovedsageligt i at udarbejde rapporter på kvalitetssikring. Herudover projektforberedelse og -koordinering i forbindelse med opstart samt hjælp til projektstyring.

Du arbejder fra vores hovedkontor i Eriknauer. Der vil være en del arbejde på byggepladser, hvilket vil bevirke at der er sammenhængende dage uden for kontoret.


Jobindex, 29. september
Interstil A/STysktalende salgsassistent søges

Interstil A/S, Horsens

Har du sprogøre og lyst til at prøve kræfter med en international virksomhed? Vi kan tilbyde et afvekslende og selvstændigt job, hvor du skal være med til at servicere flere forskellige kunder, primært på det tyske og schweiziske marked, og som back-up på vores øvrige markeder. Du vil indgå i et team hvor højt tempo og afslappet omgangstone er fremherskende.

Du vil primært skulle løse opgaver, der knytter sig til salgsaktiviteter, som:

 • Daglig ordrebehandling og –opfølgning - i tæt dialog med vores tyske salgsagenter.
 • Daglig kundekontakt vedr. produkter, ordrer, priser, prøver, etc.
 • Udarbejdelse af tilbud, prislister, salgs- og indkøbsstatistikker

Jobindex, 29. september
EY
Revisortrainee hos EY – har du en baggrund som HHX, STX eller FØ?

EY

- Så tilbyder vi en uddannelse med masser af muligheder

Kick start din karriere som revisortrainee hos en af verdens førende revisions- og rådgivningsvirksomheder og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af en professionel global organisation og få mulighed for at arbejde med både danske og internationale virksomheder
 • blive udfordret fagligt og personligt i samarbejdet med kollegaer og kunder
 • få en akademisk uddannelse, samtidig med at du får praktisk erhvervserfaring

Vi søger revisortrainees til start i august 2015 til vores kontorer i: København, Aarhus, Aalborg, Odense, Svendborg, Næstved, Grenaa, Herning, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Kolding, Vejle, Sønderborg og Aabenraa.

EY

Jobindex, 27. september
HumanTrust A/SMekanisk konstruktør - Østjylland

HumanTrust A/S søger for FH Automation A/S i Horsens

Til veletableret leverandør af automationsløsninger.

FH Automation A/S producerer og leverer software, el-tavler og systemløsninger til den danske industri. Med sine ca. 40 ansatte er virksomheden repræsenteret med en afdeling i Horsens og en på Sjælland. Kvalitet og høj service er nøgleord som kendetegner virksomheden, der med denne nyoprettede stilling ønsker at styrke og videreudvikle organisationen til også at bistå kunder med den mekaniske konstruktion af automationsløsningerne.

Du vil indgå i projektafdelingen sammen med de øvrige tekniske teams af tavlebyggere, el-konstruktører og software- /PLC programmører. Du får ansvar for konstruktion og simulering af eksisterende og nye automationsløsninger med eller uden robotteknologi. Du vil herudover fungere som sparringspartner i salgsfasen ved bl.a. udarbejdelse af layouts og simuleringer.


HumanTrust A/S, 26. september
TDC A/S
Salgskonsulent

TDC A/S, Horsens

Vil du have en hverdag med masser af afveksling, kontakt til mange mennesker og klare mål at gå efter. Kan du nikke ja, har du det rigtige fundament for at bliver salgskonsulent i TDC's butik i Horsens. Vi er et lille og stærkt team med en god holdånd og fælles vilje til at skabe succes.

Dit fokus er at sælge de mange spændende produkter i TDC's butikker. Det gælder alle former for kommunikationsløsninger som fx telefoni, tv og bredbånd. Du skal lytte til kundernes ønsker og rådgive dem, så de får lige netop det produkt med hjem, der er det rigtige for dem. Samtidig skal du selvfølgelig have ørerne åbne for, om den enkelte kunde har andre behov, som du kan løse med salg af et andet produkt. På den måde skaber du glade kunder, der kommer igen for at få netop din vejledning – og du får kontant belønning, der kan aflæses direkte på din lønseddel.

TDC A/S

TDC A/S, 26. september
PIECES
Konstruktør

PIECES, Horsens

Er du uddannet konstruktør, og er du vant til at have ansvaret for processen fra sketch til det godkendte produkt?

Dit primære arbejde består i at træffe beslutninger i forhold til snit, pasform og mål. Da vi kun har én konstruktør i afdelingen, kræves der en meget selvstændig indsats, og vi vægter, at du har erfaring indenfor konstruktion af dametøj.

I det daglige vil du sparre med vores designere og indkøbere – og ikke mindst med vores udenlandske leverandører, hvortil du formidler PIECES’ generelle krav til pasform og størrelser. Her er din rolle at sikre et godt samarbejde samt inspirere og sikre, at de motiveres til at følge vores retningslinjer og krav.


PIECES, 26. september
Ikast-Brande KommuneLærer til Nørre-Snede Skole med bl.a. erfaring i ”Innovation og Entreprenørskab”

Ikast-Brande Kommune

Nørre-Snede Skole søger en lærer med tiltrædelse pr. 1. november 2014 eller snarest derefter.

Vi søger:
En lærer til en fast stilling på fuld tid i udskolingen. Vi ønsker ansøgere, der kan undervise i flere af følgende fag: Matematik, engelsk, idræt, historie, geografi og biologi. Lærere med linjefag foretrækkes, og du må gerne have erfaring med at undervise i udskolingen, - herunder kendskab til innovation og entreprenørskab i undervisningen..

Vi tilbyder:
Nørre-Snede Skole er en udviklingsorienteret, afdelingsopdelt 2-sporet skole med 32 lærere, 8 pædagoger og ca. 350 elever. Skolens medarbejdere arbejder alle i selvstyrende team, og skolen står overfor en større ombygning, der gør de fysiske rammer for såvel elever som lærere endnu mere tidssvarende.


Jobindex, 25. september
TelenorButikskonsulent til Telenorbutikken i Horsens

Telenor

Til vores privatbutik i Horsens søger vi DIG! Altså, hvis du har lysten til at indgå i et stærkt team og evnen til at nå ambitiøse salgsmål, samtidigt med at du giver kunden en så fantastisk service, at de ikke kan lade være med at anbefale Telenor til deres venner og familie.

I vores butikker er der fart på. Vores privatbutikker ligger fortrinsvis i gågader og centre, hvilket der ofte er mange kunder og travlt. Vi tilbyder her de mest populære mobiltelefoner, tablets og tilbehør. På de tidspunkter af dagen, hvor kundegennemstrømningen er størst, kan der virkelig være knald på.

Som Butikskonsulent bliver dine ansvarsområder:

 • Salgsaktiviteter / salg af bl.a. mobiltelefoner, tilbehør og abonnementer
 • Opnåelse af egne og butikkens budgetter
 • Medvirke aktivt til at butikken altid fremstår lækker og salgsklar
 • Hjælp og rådgivning omkring abonnementer, produkter, teknologi og brugerflader

Telenor, 25. september
Syddansk Teknologisk Innovation A/S
Investeringschef til SDTI

Syddansk Teknologisk Innovation A/S, Odense, Sønderborg, Taastrup eller Horsens

Du bliver en del af vores investeringsteam, som fokuserer på nystartede, innovative virksomheder. Du skal opsøge og bearbejde nye investeringsmuligheder samt deltage i plejen af vores eksisterende portefølje.

Du skal gennem screening og analyse af forretningsplaner udarbejde nuancerede beslutningsgrundlag for investeringer i både eksisterende som nye virksomheder. Det indebærer en tæt dialog med iværksættere om deres ideer, produkter og markedsmuligheder.

Du skal kunne vurdere og prækvalificere virksomheder, forretningsplaner og ledelsesteams, så vores direktion og bestyrelse kan træffe beslutning om investering.

Syddansk Teknologisk Innovation A/S
Jobindex, 25. september
Fazer Food Services A/SKøkkenchef med ansvar for drift og personale

Fazer Food Services A/S, Horsens

Vi søger en ansvarlig og service-minded faglært kok til at varetage den daglige drift og funktion som ledende køkkenchef for en mindre wip personalerestaurant beliggende i den sydlige del af Horsens, tæt på motorvejen.

I personalerestauranten bespiser og servicerer vi dagligt ca. 150 spisende gæster til frokost. I køkkenet er vi et mindre team på 4 personer (inkl. Køkkenchefen). Vi arbejder målrettet på at køre forretningen til gavn for vores kunde og de daglige gæster. Teamånden er harmonisk, glad og altid med en god tone.

Som vores nye køkkenchef bliver du ansvarlig for den daglige drift af restauranten, hvilket kræver et godt overblik over både køkken og gæsteområder. Ansvaret indebærer bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanering, menuplanlægning, styring af personaledata- og løn, daglig personaleledelse samt økonomistyring og andre administrative opgaver.


Jobindex, 24. september
SR-Pack A/SServiceteknikere søges

SR-Pack A/S, Klovborg

SR Pack er i en rivende udvikling med stor travlhed til følge. Derfor søger vi dygtige medarbejdere til service- og montageafdelingen.

Vi forestiller os, at vores nye medarbejdere har en relevant teknisk uddannelse, som automatik mekaniker/automatik fagtekniker/elektriker eller lignende, og har lyst til service, installation og montage.

Arbejdsopgaver:

 • Installation, test & afprøvning af pakkemaskiner.
 • Servicering, fejlfinding og reparation af pakkemaskiner og agentur som vægte, røntgen, vision.
 • Salg af serviceaftaler & reservedele.
 • Montage af maskinudstyr på vores værksted.

Jobindex, 23. september
LUMINEX A/SInterne projektmedarbejdere

LUMINEX A/S, Horsens

Det går stærkt for salgstyrken i Jylland og derfor søger Luminex A/S interne projektmedarbejdere.

Efter grundig oplæring skal du, som intern backup for sælgerne, selvstændigt håndtere sags- og projektstyring fra start til slut.

Med faglig reference til teamleder Jeanette Moesgaard bliver du en del af et projektteam på fem personer. Vores projektteam er salgsafdelingens højre hånd og vil i samarbejde med projektets salgsansvarlige yde kunden den optimale service fra start til slut.

 • Rådgivning og projektering.
 • Projektbearbejdning, tilbudsskrivning og håndtering af ordre m.v.
 • Sags- og projektkoordinering internt i huset.

Jobindex, 23. september
Flonidan A/SElektroniktekniker til serviceafdelingen

Flonidan A/S, Horsens

Flonidan A/S, Horsens er i vækst og søger derfor en elektroniktekniker.

Du bliver en del af vores serviceteam, hvor du vil deltage i analyse af produkter taget ud af vores egen produktionslinie såvel som produkter returneret fra kunder. Du bidrager med fejlanalyser og udbedrer specifikke fejl på produkter, men påpeger også forbedringsmuligheder som kan inddrages i den fremadrettede udviklingsaktivitet/produktion. Du vil derfor også bidrage til at gøre vores produkter bedre, således at vi fremadrettet bevarer gode og konkurrencedygtige produkter i porteføljen.

Flonidan A/S er en dynamisk virksomhed med engagerede medarbejdere. Vi har en afslappet og uformel omgangstone, hvor frihed under ansvar vægtes højt.


Jobindex, 22. september
LMOØkonomikonsulenter med stærkt kundefokus

LMO

Danmarks største rådgivningsvirksomhed inden for landbrug søger økonomikonsulenter til spændende kundeportefølje.

Afdelingen består af ca. 175 medarbejdere, og arbejdsstedet er i Horsens, Viborg eller i Søften ved Aarhus. Du vil få din egen kundeportefølje, som du skal servicere og rådgive inden for skat og skatteplanlægning, regnskabsmæssige forhold, optimering af indtjening og forretningsudvikling.

Vi tilbyder en interessant stilling i en velfungerende virksomhed med korte beslutningsveje. Du vil opleve gode muligheder for at udvikle dig og gøre en forskel.


Jobindex, 22. september
Mercuri Urval
Projekt- og udviklingschef

Mercuri Urval søger for M-COMP i Hedensted

Kundetilpassede elektroniske løsninger

Med direkte reference til CEO får du ansvaret for udviklingen af kundetilpassede projekter fra ordre til levering. Du tilbydes ansvar, selvstændighed og indflydelse samt en central placering i en dynamisk vækstvirksomhed. Du får mulighed for at påvirke opbygningen af en mere formaliseret projektstyringsproces, der skal sikre, at kundernes forventninger indfries, og at projekternes rentabilitet øges.

Hos M-COMP A/S ønsker man endnu engang at øge kvaliteten og effektiviteten i udviklingen af kundetilpassede løsninger, og den nye projekt- og udviklingschef vil få ansvaret for udviklingen af disse. Jobbet er præget af mange berøringsflader både internt og eksternt. Du arbejder sammen med salgsafdelingen om tilbudsgivningen og vil tidligt komme i tæt dialog med kunderne.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 22. september
HumanTrust A/SArea Sales Manager - maskiner til industrien - Danmark

HumanTrust A/S søger for AMADA Denmark i Horsens

Med reference til sales manageren får du ansvaret for at besøge eksisterende kunder i hele Danmark og opsøge nye. Kunderne er typisk tekniske chefer, PTA-chefer, indkøbschefer og administrerende direktører.

Din hverdag vil indeholde følgende arbejdsopgaver:

 • Opdyrke og udvikle nye kunder
 • Planlægge og gennemføre salgsmøder
 • Servicering og videreudvikling af eksisterende portefølje/kunder
 • Løbende opfølgning af pipeline og afslutning af salget
 • Besøgsrapportering i Super Office
 • I samarbejde med dine kolleger at udarbejde tilbud og følge op
 • Stillingen indebærer ca. 50 overnatninger/året

Du bor i den nordlige del af Østjylland, hvor du ud fra hjemmekontor vil trives med at skabe synlighed i markedet.


HumanTrust A/S, 18. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Dell A/S
1 til 20 af 141 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.