1 til 20 af 170 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |9|Næste »
Air Liquide Danmark A/SAir Liquide Danmark søger HSEQ Manager med placering i Horsens

Air Liquide Danmark A/S

Safety First - som HSEQ Manager bliver du den primære kontakt for Air Liquide Danmark, når det gælder HSEQ (Health, Safety, Environment & Quality). Du bliver ansvarlig for at:

 • Sikre, at Air Liquide Danmark overholder og følger alle regler inden for hele HSEQ-området gennem faglig support til organisationen.
 • Videreudvikle sikkerheds- og kvalitetskulturen i organisationen.
 • Supportere organisationen samt kunder, leverandører og myndigheder inden for HSEQ-emner.

Du bliver en del af et nordisk HSEQ-team, der konstant arbejder for at forbedre HSEQ-arbejdet, så det bliver best practice. Du skal deltage i audits og iværksætte initiativer til løbende at sikre forbedringer inden for HSEQ. Du vil også blive den nordiske ekspert inden for specifikke områder.


Jobindex, 5. maj
VELFAC A/SProjektrådgiver, Århus-området

VELFAC A/S, Horsens

Har du et stærkt netværk inden for projektsalg i byggebranchen? Har du promotion- og salgserfaring, teknisk indsigt og erfaring med rådgivning? Så er det måske dig, vi mangler på holdet.

Vi søger en person, som kan opbygge relationer til udvalgte nøglekunder for at sikre, at vi kender og involveres i relevante projekter og licitationer. Du søger dine oplysninger gennem dit netværk og relevante databaser/websites. Du evner at åbne døre hos rådgivere, og samtidig har du et tæt samarbejde med vores eksterne sælgere og sikrer, at alle projektemner bliver undersøgt og fulgt op.

I samarbejde med marketing er du på banen i forhold til produktnyheder og kampagner. Din arbejdsdag veksler mellem besøg hos kunder og forberedende kontorarbejde.


VELFAC A/S, 5. maj
Dansk Retursystem A/SIndsamling og Servicechauffør i Løsning søges

Dansk Retursystem A/S

Har du lyst til at arbejde i en virksomhed hvor miljøet er i fokus, er du måske vores næste chauffør. Vi søger 2-3 nye medarbejdere med erfaring indenfor distributionskørsel med citytrailer.

Som chauffør indsamler du emballage hos returmodtagerne. Du er Dansk Retursystem A/S’ repræsentant ude hos returmodtagerne. Vi stiller derfor krav til, at du leverer en professionel håndtering ud fra gældende procedurer og retningslinjer. Desuden har du ansvaret for rengøring og daglig vedligeholdelse af biler og trailer.

Dansk Retursystem A/S

Dansk Retursystem A/S, 5. maj
Insero HorsensKommunikations- og marketingchef

Insero Horsens

I Insero arbejder vi med udvikling af højteknologiske energiløsninger, fordi det giver mening. Som medarbejder hos os skal du have lyst til at levere en topprofessionel indsats, som sætter dagsordenen for fremtidens grønne omstilling. Du får til gengæld en udfordrende stilling med en bred vifte af opgaver – lige fra strategisk kommunikation og stakeholder management til udvikling af en stærk og professionel marketingindsats.

Du skal arbejde målrettet på at styrke vores brand og løfte vores kommunikation. Du bliver ansvarlig for at videreudvikle vores kommunikation, så den understøtter forretningen. Du kommer til drive vores PR-indsats og skal sikre et relevant informationsflow, der medvirker til at skabe opbakning til vores strategi, beslutninger m.v. Du bliver en central rådgiver for direktionen, vores bestyrelse og i forhold til den øvrige organisation.


Insero Horsens, 5. maj
European house of beds A/S
Økonomiassistent

European house of beds A/S, Hedensted

European House of Beds er en virksomhed med store ambitioner for fremtiden. Til at være med til at indfri disse, har vi brug for en dygtig økonomiassistent til hurtig tiltrædelse.

Dine primære arbejdsopgaver er følgende:

 • Debitorstyring
 • Kreditorstyring
 • Lønbehandling - timelønnet

Vi tilbyder
En plads i en virksomhed, hvor du har mulighed for at påvirke udviklingen via personligt engagement. Fleksible mødetider med frihed under ansvar samt en lønpakke, der modsvarer din erfaring og kvalifikationer.


Jobindex, 5. maj
Dansk Flygtningehjælp
Skånejob i den socialøkonomiske virksomhed Sundhedscaféen i Horsens

Dansk Flygtningehjælp

(Du skal være bevilget førtidspension)

Sundhedscafeen drives af Integrationsnet - en del af Dansk Flygtningehjælp og har to formål:

 • At oplære flygtninge og indvandrere til at komme på det danske arbejdsmarked
 • At sælge lækker mad af høj kvalitet til rimelig priser

Kunderne er medarbejderne i de cirka 30 virksomhederne i Sundhedshuset samt deres brugere. Endvidere tilbyder vi ”mad ud af huset” til nærliggende virksomheder.

Dine arbejdsopgaver:

 • Tilberedning af mad
 • Oprydning
 • Indkøb og transport i og ud af huset

Dansk Flygtningehjælp, 5. maj
BPA Solutions A/SIT-supporter

BPA Solutions A/S, Roskilde eller Horsens

BPA Solutions søger en udadvendt og serviceminded IT-supporter, der kan sikre kompetent og hurtig IT-support til vores kunder.

Som supportkonsulent ved BPA Solutions A/S skal du, sammen med vores øvrige supportere, være en primær aktør i at give vores kunder førsteklassessupport med kvalificeret hjælp, opfølgning og tilbagemelding via telefon og mail. Du skal være vores altid venlige og hjælpsomme stemme, der via din positive tilgang til udfordringerne er med til at tegne supporten og dermed også BPA Solutions A/S.

Arbejdsopgaver: 

 • First level support til kunder på telefon, mail og via fjernstyring
 • Eskalering af sager til konsulentafdelingen
 • Udarbejdelse af vejledningsmaterialer
 • Udarbejde dokumentation for kørende og kommende løsninger
 • Deltage i projekter sammen med vores konsulenter

Jobindex, 4. maj
e-l-m Kragelund A/STeknisk Designer søges

e-l-m Kragelund A/S, Løsning

I det Tekniske Team kommer du til at beskæftige dig med konstruktion / teknisk ordrebehandling / dokumentation, som kan indeholde følgende:

 • Deltagelse i koordinering og ordreplanlægning i samarbejde med kollegaerne i det tekniske team.
 • 3D & 2D konstruktion af interface mellem truck og e-l-m udstyr.
 • Udarbejdelse af produktionstegninger.

Vi tilbyder et spændende job med en bred kontaktflade til resten af organisationen - samt teknisk support til vores kunder. Du får rig mulighed for både faglig og personlig udvikling, og desuden tilbyder vi:

 • Løn, der matcher dine kvalifikationer.
 • Pensionsordning.
 • Et engageret arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Jobindex, 4. maj
Hartmanns A/SErfarne lagermedarbejdere søges til vikariater i Horsens / Vejle / Hedensted

Hartmanns A/S søger for kunder

Hos Hartmanns A/S går vi sommersæsonen i møde og oplever dag for dag en stigende aktivitet. Derfor søger vi flere gode lagervikarer til vores kunder i områderne omkring Horsens, Vejle og Hedensted. De fleste af vores kunder er beliggende, så de er vanskelige at komme til via offentlig transport, og du skal derfor være i stand til at transportere dig selv til arbejdsstederne.

Der er tale om vikariater af både kortere og længere varighed, og der er vagter på både dag, aften og nathold.

Opgaverne kan være:

 • Pak og pluk - gerne med pick by voice
 • Kørsel med truck eller stabler
 • Tømning af containere

Jobindex, 30. april
DSVBliv speditørelev i verdens 5. største transport- og logistikvirksomhed

DSV, Hedehusene, Horsens eller Esbjerg

DSV søger ambitiøse speditørelever, der har talentet og viljen til at gå hele vejen. Du får masser af ansvar fra dag ét, og som færdiguddannet kan du gøre karriere herhjemme eller i udlandet. I Danmark er alle vores forretningsområder repræsenteret, så du kan skifte spor. Eller du kan vælge at søge ud i DSV-verden: Vi har masser af muligheder for at matche netop dine karrieredrømme.

Som speditørelev i DSV får du mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Vi lægger vægt på at give dig den bedst mulige uddannelse og et stærkt netværk. Som elev bliver du derfor en del af et team, der følges ad på skole gennem hele uddannelsen.

DSV

DSV, 30. april
Hansen Toft A/SLogistikchef

Hansen Toft A/S søger for VOLA A/S i Horsens

Karriereskridt for ledelsestalent. Procesudvikling i logistik og produktion.

Du får ansvar for den samlede logistik i VOLA – fra indkøb/leverandører til pakning/ forsendelse. Du leder 7 dygtige medarbejdere i logistikafdelingen, hvoraf de 3 arbejder i QRM funktionen. Du refererer til fabriksdirektøren og bliver en del af fabrikkens lederteam.

Dine primære opgaver bliver udvikling og optimering af den interne og eksterne logistik i hele fabrikkens forsyningskæde samt eksekvering af løbende forandringstiltag i både produktion og logistik. Du arbejder både med QRM og LEAN, herunder videreudvikling af strategien på begge områder i tæt samspil med fabrikkens lederteam og din afdeling. Andre centrale opgaver er ledelse/udvikling af dit team, samspil- og forhandling med nøgleleverandørerne samt samling af planlægningsområdet i din afdeling.


Hansen Toft A/S, 30. april
Triax A/SEjendomsassistent

Triax A/S, Hornsyld

Triax A/S søger en engageret medarbejder, som vil være med til at vedligeholde bygninger samt udenoms arealer, f.eks. græsslåning/snerydning.

Jobbet omfatter blandt andet:

 • vedligeholdelse af virksomhedens fysiske rammer ude og inde
 • mangeartede forefaldende opgaver
 • mindre reparationer

Vi forventer at:

 • du har en håndværkmæssig uddannelse eller relevant arbejdserfaring inden for området
 • du er i stand til at arbejde selvstændig, planlægge din tid og prioritere dine opgaver
 • du har flair for at udføre håndværksmæssige opgaver

Triax A/S, 30. april
Jysk Fynske Medier
Mediesalgskonsulent til Horsens Posten

Jysk Fynske Medier

Til at styrke salgsorganisationen søger vi en dygtig mediesælger, der kan være med til at sikre, at vores nuværende og nye annoncører får den optimale medierådgivning i lokalområdet.

Du skal kunne holde mange bolde i luften, sælge og rådgive indenfor alle vores nuværende platforme som er ugeaviser, dagblade, digitale medier, radio, virksomhedsfilm og tryksager. Du skal have salgserfaring fra tidligere ansættelser - gerne som opsøgende sælger/konsulent. Lokalkendskab og bopæl i området er en fordel, men ikke afgørende. Du vil skulle dække aktiviteter i hele Horsens-området.


Jobindex, 29. april
JKSIBF - har du det der skal til?

JKS søger for IBF i Horsens

For vores kunde IBF i Horsens søger vi en fast medarbejder til nathold i produktionen. Virksomheden søger en ny kollega som kan sikre den stabile drift og kvalitet som IBF er kendt for.

Din funktion bliver at sikre alle facetterne af produktionen. Det betyder, at det vil være dit ansvar, at maskinerne konstant har nok råmaterialer til at kunne fortsætte produktionen, og du vil således skulle bruge meget af din tid på at overvåge produktionen og konstant være opmærksom, selvom maskinerne kører i normal drift.

Mere specifikt skal du varetage:

 • Indstilling af maskiner til start
 • Sikre at maskinerne konstant har tilstrækkeligt med materialer og råemner
 • Overvåge produktionen og kalibrere løbende

JKS, 29. april
DSVDygtig disponent til DSV Road A/S - UK

DSV, Horsens

Til DSV’s UK-afdeling i Horsens søger vi en uddannet speditør til disponering af stykgodsbiler til England. Du skal være med til at sikre afdelingens fortsatte udvikling. Du bliver en del af et team med gode kolleger, hvor engagement og lyst til nye udfordringer er drivkraften.

Tilbuddet: Et udfordrende, udviklende og krævende job i en afdeling, hvor du får gode muligheder for at præge og øve medindflydelse på tingene. Vores hverdag er kendetegnet af et fokus på at skabe vækst og gode resultater. Du bliver en del af et velfungerende team med dygtige og engagerede kolleger, i en hverdag du selv er med til at skabe. Vi lægger vægt på at uddele ansvar og have det sjovt, når vi er på arbejde. Derudover er vores hverdag kendetegnet ved højt engagement, det gode samarbejde og lysten til nye udfordringer.

DSV

DSV, 28. april
ConstructaBygningskonstruktør

Constructa, Horsens

Til vores kontor i Horsens, Constructa Tegnestuen Østjylland A/S, har vi brug for en selvstændig Bygningskonstruktør, med lyst til mødet med kunder og entreprenører.

Du er uddannet bygningskonstruktør med håndværksmæssig baggrund. Du har oparbejdet en stor faglig viden og bred byggeteknisk indsigt. Du kan rådgive både bygherre og håndværkere i øjenhøjde med lyst og begejstring. Din evne til at finde og projektere gode løsninger samt formidle dem til bygherre og brugere er en forudsætning for jobbet.

Du kan dokumentere flere års erfaring i at rådgive og projektere løsninger indenfor renovering og nybygning. Du kan projektere, kontrahere og føre byggetilsyn, og er i det hele taget i stand til at arbejde selvstændigt med hele processen.


Jobindex, 28. april
MTHP A/SBarselsvikariat som financial controller

MTHP A/S, Horsens

Vi søger en dygtig og struktureret financial controller, der kan indgå som medspiller i vores økonomiafdeling i Horsens. Positionen vil i første omgang være tidsbegrænset til udgangen af august 2016.

Som financial controller bliver du en del af et engageret team, der består af 25 kollegaer, hvor du vil varetage forskellige opgaver for selskabet Nine United Denmark A/S, der står bag designvirksomheden HAY. Du vil få udfordrende opgaver, som giver dig rig mulighed for at få indflydelse på din hverdag.

Arbejdsområder

 • Kvalitetssikring i bogholderiet med det overordnede ansvar for kontering m.v.
 • Månedlig kontrol af afstemningsprocedurer
 • Vedligeholdelse af arbejdsprocesbeskrivelser på tværs af virksomheden

Jobindex, 28. april
JKSAlsidig marketingsassistent til førende værktøjsproducent

JKS søger for Makita, i Horsens

For vores kunde, Makita Elværktøj Danmark i Horsens, søger vi en dedikeret marketingsassistent til alsidige arbejdsopgaver. Vores kunde har travlt og har ambitioner som matcher, hvilket betyder, at du som kandidat skal kunne se dig selv i et alsidigt og hektisk arbejdsmiljø. Du bliver en del af et dedikeret og erfarent team, som tager deres produkter og ønsket om vækst seriøst.

Arbejdsopgaver:

 • Ad hoc-marketingsopgaver for sælgere, kunder og distributører
 • Opdatering af produktdatabaser
 • Udforme produktplade, brochurer, kataloger m.m. til kunder og sælgere

JKS, 27. april
SydbankErhvervsrådgiver til Erhvervscenter Horsens

Sydbank

Som vores nye erhvervsrådgiver kender du værdien af tætte kunderelationer, hvor dialog med virksomhedens beslutningstagere er omdrejningspunktet for dit virke. Du skal servicere og betjene bankens erhvervskunder for dermed sammen med de øvrige kolleger at fastholde og videreføre den gode udvikling på erhvervsområdet i Horsens.

Som erhvervsrådgiver skal du

 • opsøge potentielle erhvervskunder
 • give målrettet rådgivning med udgangspunkt i kundens situation
 • profilere Sydbank positivt og aktivt i byen
 • understøtte erhvervscentrets erhvervsprofil og -tiltag i lokalområdet.

Sydbank, 27. april
ABUS-Gruppen Nordic A/SDebitorbogholder søges

ABUS-Gruppen Nordic A/S, Horsens

Vi søger en grundig og omgængelig medarbejder, der skal indgå i vores administrations-team på fem personer. Debitorbogholderen arbejder selvstændigt indenfor sit område, og har dagligt kontakt med især danske kunder, men også kunder fra udlandet (primært Skandinavien).

Arbejdsopgaver:

 • Debitorstyring, herunder bogføring af indbetalinger, udsendelse af og opfølgning på kontoudtog og rykkerskrivelser
 • Kreditvurdering af nye kunder og godkendelse heraf
 • Styring af betalingsgateways og kontakt til Nets m.v.

Jobindex, 27. april
Annonce:
Expert Retail Danmarks A/S
1 til 20 af 170 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |9|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.