1 til 20 af 186 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |10|Næste »
EmaZys Technologies ApS
Director, Business Development/International Sales

EmaZys Technologies ApS, Vejle

Brænder du for salg på højt internationalt niveau og kan du opbygge en effektiv salgs- og supportfunktion?

EmaZys Technologies ApS står overfor at introducere et unikt måleinstrument - PV Analyzer Z100 - til solcellebranchen. Virksomheden, der blev grundlagt i 2011, har udover grundlæggeren, 2 større investorer i ejerkredsen. Der er tale om virksomhedens første produktlancering, hvorfor der vil være tale om en pionerindsats, hvor du sammen med det øvrige team i virksomheden ”får tingene til at ske”.

Der er tale om et selvstændigt job, hvor du får mulighed for at bygge salgs- og supportfunktionen op fra bunden og dermed sætte dit præg på en vigtig del af virksomheden.

Jobbeskrivelse:

 • Du får ansvaret for at etablere en international salgs- og supportfunktion.
 • Du skal opbygge en stærk kundeportefølje af internationale OEM-kunder samt en dedikeret distributørkanal på udvalgte markeder.

Jobindex, 17. april
Region SyddanmarkSygeplejerske, Medicinsk Ambulatorium, Vejle Sygehus - en del af Sygehus Lillebælt

Region Syddanmark

Vi søger en sygeplejerske med primær tilknytning til Lungepakken, hvor vi skal indføre thorakoskopi ultimo 2015

Afdelingen er et fælles medicinsk ambulatorium, der årligt yder ca. 50.000 konsultationer. Afdelingen modtager og behandler patienter indenfor følgende specialer:

 • Endokrinologi
 • Gastroenterologi
 • Reumatologi
 • Lungemedicin, herunder lungecancerudredning – ”Lungepakken”

Region Syddanmark, 17. april
Region SyddanmarkLægesekretær, Medicinsk Afdeling, Vejle Sygehus - en del af Sygehus Lillebælt

Region Syddanmark

Da en kollega skal have uddannelsesorlov 1. september 2015 til 31. maj 2017, søger vi en vikar for uddannet lægesekretær i Medicinsk Ambulatorium.

Stillingen er enten i det gastro- og reumatologiske team eller i det lungemedicinske team, men en fast plads i vores skranke, hvor patienterne modtages, kan også være en mulighed.

Timetal 37 timer/uge eller efter aftale.

Samtidig søger vi en uddannet lægesekretær til barselsvikariat 1. august 2015 – maj 2016.

Stillingen er i det lungemedicinske team, timetal 37 timer/uge eller efter aftale.


Region Syddanmark, 17. april
Syddansk ErhvervsskoleUnderviser til mureruddannelsen

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Brænder du for murerfaget, og vil du dele din viden og begejstring med kommende svende? Så er jobbet, som underviser på mureruddannelsen sikkert interessant for dig.

Syddansk Erhvervsskole i Vejle søger underviser til mureruddannelsen, hvor du i samarbejde med dine øvrige fire kolleger skal uddanne fremtidens dygtige murersvende.

Mureruddannelsen varer 3½ - 4 år og veksler mellem skole og praktik i virksomheder.

Vi uddanner også EUX-elever, der gennemfører mureruddannelsen kombineret med fag på gymnasialt niveau.

Du skal følge nye unge murere på vej og være med til at løfte vores kursister til et højere fagligt niveau. Du kommer til at undervise på både grundforløb og hovedforløb på erhvervsuddannelserne samt i de murerfaglige områder på EUX. Desuden skal du være med til at undervise kursister på efteruddannelsesaktiviteter.


Jobindex, 17. april
Dansk Bilglas A/SBilrudemontør

Dansk Bilglas A/S, Vejle

Skift til et spændende og alsidigt job i en dynamisk branche.

Vi har travlt, og derfor søger vi en dygtig og engageret medarbejder til montering af autoruder i Vejle - gerne erfaren rudemontør, glarmester, mekaniker eller pladesmed.

Din erhvervserfaring kan være hentet i mange forskellige brancher, men vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, omhyggeligt, ansvarsbevidst og har ordenssans og overblik. Samtidig skal du være serviceminded, kan arbejde koncentreret og professionelt i pressede situationer og have en fleksibel indstilling til arbejdstid og -opgaver.

Kendskab til montering af bilruder vil være en absolut fordel, og det er af stor betydning, at dit arbejde afspejler et højt kvalitetsniveau.


Jobindex, 17. april
esoft systemsFotografer til ejendomsfotografering

esoft systems

Vi har travlt og derfor behov for flere fotografer i disse områder:

 • 6200 Aabenraa / 6400 Sønderborg
 • 7000 Fredericia / 7100 Vejle
 • 8400 Ebeltoft / 8500 Grenaa

esoft systems tilbyder:

 • At blive en del af et stærkt team i en virksomhed i stadig fremdrift
 • Kurser i levering af esofts produkter
 • Muligheder for såvel personlig som faglig udvikling
 • Løbende support fra teamleder og intern service
 • Freelance-tilknytning – derfor er du momsregistreret og har egen bil

Jobindex, 17. april
Mercuri Urval
Forhandler- og slutbrugerkonsulent

Mercuri Urval søger for Stanley Black & Decker

Du ved, hvorfor og hvordan det rigtige værktøj gør en forskel, og kan derfor sælge håndværktøj til industrien og autobranchen

Du vil være Stanley Black & Deckers faglige værktøjskonsulent for FACOM og have din daglige gang hos både forhandlere og slutbrugere i industrien og autobranchen. Her vil du præsentere nyheder, rådgive om målrettede løsninger, udarbejde tredjepartsaftaler med store industrikunder og i det hele taget være en udadvendt, positiv og fagligt kompetent ambassadør for Stanley Black & Deckers brands inden for håndværktøj, som udover FACOM dækker varemærkerne EXPERT og STANLEY.

I denne stilling rapporterer du direkte til salgsdirektøren. Du får dit eget budget og planlægger dine arbejdsdage selvstændigt, men i samarbejde med teamet. Du bliver en del af et stærkt og dynamisk team på 24 medarbejdere med solid erfaring fra håndværk og industri.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 16. april
PeopleLinkInternational Sales Manager

PeopleLink søger for LogoPaint A/S i Vejle

Skab forretning og resultater med et unikt sponsormedie

Din hovedopgave bliver at opbygge salget af 3D CamCarpets til de sponsoransvarlige i fodboldligaen og andre store sportsgrene i udvalgte markeder med hovedvægt på Frankrig og andre fransktalende lande. LogoPaint er i dag en kendt aktør på markederne, og du vil med dette afsæt planlægge dine indsatser og dit salg, der foregår både direkte og via samarbejdspartnere.

Din professionelle salgsindsats og troværdige rådgivning skal overbevise om værdien af 3D CamCarpets til optimering af sponsorindtægter.

Du får mulighed for at udfordre dig selv hos en international markedsleder i en spændende og positiv branche, hvor professionel forretning, engagement og et uformelt miljø går hånd i hånd.


PeopleLink, 16. april
Lindpro A/SAIA/TVO-tekniker

Lindpro A/S, Vejle

Til vores afdeling i Vejle har vi brug for en kompetent og selvstændig medarbejder til vores sikringsgruppe. Du vil blive en del af de dygtige medarbejdere i sikringsgruppen, der vil støtte op omkring dig. Du vil indgå i et team af AIA/ADK/TVO/ABA-medarbejdere. Som medarbejder i Lindpro bliver du en del af en veletableret virksomhed i konstant udvikling og et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Jobbet

 • Opsætning/idriftsætning og vedligehold af AIA/TVO-anlæg i større og mindre omfang
 • Konfigurering og programmering
 • Servicering af eksisterende anlæg
 • Det vil være en fordel at have kendskab til ATS, NOX, Milestone og IP/Netværk

Du skal

 • Være uddannet elektriker, elektrotekniker eller lignende og have kendskab til sikringssinstallationer
 • Have erfaring med installation og servicering af primært AIA- og TVO-installationer samt IP-teknologi

Lindpro A/S, 15. april
HTHHTH Vejle, Kolding og Horsens søger salgselev

HTH

Drømmer du om en elevplads i en af Danmarks bedste virksomheder, hvor dagligdagen er præget af faglighed, fællesskab og masser af spændende udfordringer? Så kan HTH Køkkener være noget for dig.

HTH Køkkener har kontinuerligt brug for nye elever til vores nye salgsuddannelse med speciale i køkken, bad og garderobe.

Er udfordringer og karriere noget for dig, så skal du være salgselev i en af vores butikker. Vi lover dig en travl hverdag, hvor du interagerer tæt med vores kunder, lukker handler og får ansvar for at kunden får en oplevelse i verdensklasse.


Jobindex, 15. april
SILVAN KædenDeltidssælgere, ca. 8 timer om ugen

SILVAN Kæden, Vejle

Vi sikrer kundernes succes med boligens projekter, uanset om det er `gør-det-selv` eller `gør-det-med-hjælp`.

Som medarbejder hos SILVAN ligger vi vægt på at du er en selvstændig og engageret person som tør og vil tage et ansvar. Proaktivt salg, kompetent rådgivning og kundeservice bliver omdrejningspunktet for dit arbejde. Du skal trives i et hektisk miljø med masser af udfordringer og kundekontakt og sætte en ære i at levere den bedste service hver gang.

Du bliver en vigtig del af at øge SILVANs i forvejen stærke position ,som det absolut mest service-orienterede ´gør-det-selv´ byggemarked, når du skal indrette, reparere og vedligeholde din bolig.

SILVAN Kæden

Jobindex, 15. april
Fertin PharmaLean konsulent – Supply Chain

Fertin Pharma, Vejle

Fertin Pharma A/S søger en erfaren Lean konsulent, primært med fokus på optimeringsprojekter i produktionen og Supply Chain. Trives du med at drive projekter og implementere forandring og kan du sikre, at produktionen når målsætningerne om ”Rigtigt første gang”, øget produktivitet og forbedret leveringsevne. Så er dette job nok noget for dig.

Du bliver frontfigur i implementeringen af Lean og får en bred kontaktflade til ledere og medarbejderne i produktionen. Når du ikke arbejder på et Lean projekt er du ofte at finde på shop floor i interaktion og dialog med dine kollegaer for at løse problemer eller identificere forbedringer til gavn for kunderne.

Fertin Pharma

Jobindex, 15. april
Region SyddanmarkTandlæge til Region Syddanmark

Region Syddanmark

Den Regionale Tandpleje i Region Syddanmark er i gang med en organisationsudvikling, hvor vi stræber efter at få flere fast ansatte tandlæger, for at styrke det sammenhængende tandlægefaglige miljø på tværs af vores 4 top moderne tandlægeklinikker. Derfor tilbyder Den Regionale Tandpleje en eftertragtet tandlægestilling på enten fuldtid eller deltid pr. 1. august 2015.

Tandplejens opgaver består bl.a. af:

 • Behandling af fysisk og psykisk handicappede, psykiatriske patienter m.fl.
 • Behandling af behandlingsangste børn i narkose
 • Opgaver indenfor kirurgi samt fast- og aftagelig protetik

Region Syddanmark, 15. april
Region SyddanmarkSygeplejerske i Gastroenterologisk Ambulatorium, Vejle Sygehus, fast stilling 32 timer pr. uge

Region Syddanmark

Medicinsk Afdeling - det naturlige valg, patienten først.

Hvem er vi
Afdelingen er et fælles medicinsk ambulatorium, der årligt yder ca. 50.000 konsultationer. Afdelingen modtager og behandler patienter indenfor følgende specialer:

 • Endokrinologi
 • Gastroenterologi
 • Reumatologi
 • Lungemedicin, herunder lungecancerudredning – ”Lungepakken”

Region Syddanmark, 14. april
Region SyddanmarkIt-infrastrukturarkitekt til Regional IT

Region Syddanmark, Vejle

Region Syddanmark søger en erfaren it-infrastrukturarkitekt, der har sans for it-sammenhænge, tekniske udfordringer og forståelse for den reelle forskel it kan gøre på sundhedsområdet – men vigtigst er det, at du kan gøre it forståeligt for alle andre!

Region Syddanmark er dybt afhængig af it. Uden it vil det ikke være muligt at levere den service og behandling vores borgere behøver. Vores arbejde med it giver mening. Derfor er det også vigtigt, at vi altid fortæller om vores mål og resultater, så vi sammen kan fortsætte en positiv udvikling.

Regional IT er Region Syddanmarks centrale IT-driftsafdeling. Vi er en serviceorganisation med ansvaret for at levere drifts- og supportydelser på it-området til sygehuse, sociale institutioner og administrative enheder. Vi tæller i alt ca. 130 medarbejdere, heraf 3 infrastrukturarkitekter. Derudover kommer it-medarbejdere, der er ansat decentralt på regionens sygehuse.


Region Syddanmark, 14. april
fakta a/sServicemedarbejder, Fakta, Uhrhøj

fakta a/s

Du bliver en del af et ungt team på 17 medarbejdere. Butikken er placeret lige udenfor Vejle midtby i et villakvarter. Hovedparten af vores kunder er børnefamilier. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere som går op i at butikken ser godt ud, samt at yde en god service til vores mange kunder. Vi sørger for godt humør i butikken, som gør vores kunder glade.

Opgaver:

 • Kassearbejde
 • Opfyldning
 • Trimning
 • Kundebetjening

Coop Danmark A/S, 14. april
Øbakke Vest A/S
Kvalitetsbevidst mekaniker

Øbakke Vest A/S, Vejle

Er du auto-, lastbils-, landbrugs- eller entreprenørmekaniker?

Øbakke Vest A/S søger mekaniker til anerkendt virksomhed i vækst. Du vil sammen med salgs- og serviceteamet indgå i en gruppe af engagerede kolleger. Du vil få mulighed for at udfordre dine kompetencer som mekaniker, og bruge din erfaring på vores værksted i Vejle.

Vi tilbyder en spændende selvstændig og alsidig stilling, hvor du ofte vil være ”manden i huset”. Jobbet kan, efter evne og ønske, spænde bredt fra modtagelse af maskiner, let lagerarbejde, dog hovedsagelig reparation, klargøring af nye og brugte entreprenørmaskiner.


Jobindex, 14. april
Region SyddanmarkIderig og kvalitetsbevidst e-læringskonsulent til Enhed for E-læring

Region Syddanmark

Trives du med at skabe læringsmaterialer gennem brug af tekst, billeder, video og animationer? Har du erfaring med e-læring og kendskab til læringsdesign? Så er det måske dig, vi har brug for i Enhed for E-læring.

Enhed for E-læring er placeret i Koncern HR, og vi udvikler e-læringskurser til vores kollegaer på sygehuse, institutioner og afdelinger i Region Syddanmark. Kurserne er indenfor en bred række af temaer som sundhedsfaglige kurser, medarbejderinformation, IT-træning og HR-relaterede emner.

Som e-læringsmedarbejder vil du komme til at arbejde med alle elementer af E-læring: indledende dialog med opdragsgiver, udarbejdelser af drejebøger, kontakt til fotograf, billede- og videobehandling og endelig opsætning i E-læringsprogrammet. Vi har vores egen E-læringsportal (Plan2learn) og bruger Adobe Captivate 7 til at lave kurserne.


Region Syddanmark, 13. april
STILL DANMARK A/SDISTRIKTSCHEF

STILL DANMARK A/S

Du bliver ansvarlig for salget af gaffeltrucks og lagerteknikmateriel (pallevogne, stablere etc.) i Sydøstjylland. Du planlægger selvstændigt dine salgsaktiviteter til distriktet med over 500 eksisterende kunder og skaber gennem kundepleje, opsøgende arbejde og tæt opfølgning en fortsat vedligeholdelse og udbygning af salget. Du sikrer samtidig – ved samarbejde med firmaets servicemontører – en god koordinering mellem salgs- og serviceaktiviterne.

Du tilbydes et afvekslende og yderst selvstændigt job i en velkonsolideret virksomhed i vækst. Du indgår i en salgsafdeling, som p.t. består af 10 sælgere samt 7 interne salgsmedarbejdere. Du overtager et velindarbejdet distrikt med et godt grundlag for en god indtægt. Lønmodellen er attraktiv, bestående af en god fast løn og provision uden loft. Indtjeningen afhænger således alene af din egen indsats og dygtighed.


Jobindex, 13. april
T-Rex Engineering ApSErfaren økonomimedarbejder søges

T-Rex Engineering ApS, Vejle

Da vores bogholder har søgt nye udfordringer søger vi hermed en erfaren bogholder til varetagelse af vort bogholderi, som er på 30 timer om ugen.

Væsentlige opgaver:

 • Varetagelse af det daglige bogholderi – herunder finansbogføring, afstemninger, debitor- og kreditorstyring
 • Likviditetsstyring
 • Lagerstyring

T-Rex Engineering er blandt verdens største eksportør af kvalitetsguitarpedaler. Vi har en passion for den gode lyd og drømmen om at fremstille verdens bedste pedaler. I dag bliver pedalerne solgt i mere end 30 lande og er blevet fast inventar på verdens store scener.

Vi tilbyder et spændende job med udfordringer og med mange forskellige arbejdsopgaver. Vi kan tilbyde en stilling med fleksible arbejdstider, som vil passe ind i et travlt familieliv. Du vil komme til at arbejde selvstændigt og med masser af ansvar. Tonen i T-Rex er meget uformel.


Jobindex, 13. april
Annonce:
1 til 20 af 186 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |10|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.