1 til 20 af 131 resultater.

Dine valg

 • Fjern7100

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Ammeraal Beltech Danmark A/SQuality Management Coordinator

Ammeraal Beltech Danmark A/S, Vejle

Vil du være med til at sikre udvikling og overholdelse af ISO 9001, 14000 og 22000 både lokalt i Danmark og internationalt i en af verdens førende virksomheder indenfor modulære transportbånd?

Ammeraal Beltech Modular A/S i Vejle søger en Quality Management Coordinator, der med reference til vores Supply Chain Director vil få ansvaret for at sikre udvikling og overholdelse af ISO standarderne både i Danmark, Polen og USA.

Dine hovedopgaver bliver at:

 • Vedligeholde kvalitetsstyringssystemet og sikre fortsat certificering i henhold til kravene fra ISO 9001
 • Assistere Polen og USA i implementeringen af ISO 9001 under samme certifikat som Danmark og koordinere kvalitetsforbedringer og procedurer internationalt, herunder at udarbejde internationale standarder for håndtering af reklamationer

Jobindex, 25. november
Ammeraal Beltech Danmark A/SLEAN Support Specialist - Kan du skabe LEAN kultur?

Ammeraal Beltech Danmark A/S, Vejle

Har du solid praktisk og teoretisk erfaring med LEAN og har du lyst til at være med til at løfte vores LEAN niveau til et højere niveau?

Ammeraal Beltech Modular A/S i Vejle er en af verdens førende virksomheder indenfor modulære transportbånd. Vi søger en Lean Support Specialist, der med reference til vores Supply Chain Director vil få ansvaret for at standardisere og optimere vores produktionsflow i henhold til LEAN principperne.

Det bliver din opgave, at standardisere og optimere vores processer og procedurer, herunder at:

 • Identificere mulige forbedringer
 • Støtte, optimere og drive igangsatte forbedringsaktiviteter
 • Optimere projektstruktur og styring
 • Udarbejde LEAN årsplan samt opfølgningsstruktur for LEAN

Jobindex, 25. november
Ammeraal Beltech Danmark A/SQuality Coordinator

Ammeraal Beltech Danmark A/S, Vejle

Vil du være med til at sikre fortsat udvikling og overholdelse af vores kvalitetsstyringssystem ISO 9001?

Ammeraal Beltech Modular A/S i Vejle, der er en af verdens førende virksomheder indenfor modulære transportbånd, søger en Quality Coordinator, der med reference til vores Global Operation Support Manager, skal være med til at sikre, at arbejdet med ISO 9001 bliver overholdt og optimeret og at kvalitetstankegangen bliver udbredt yderligere i vores produktionsafdelinger.

Dine hovedopgaver bliver at:

 • Løbende følge op på den interne håndtering af kundereklamationer og sikre både hastighed og højt fagligt niveau i korrigerende handlinger
 • Analysere og rapportere på udviklingen i kvalitetsniveauet og igangsætte forbedringsaktiviteter
 • Udbrede kvalitetstankegangen i produktionsafdelingerne og formidle nye kvalitetsinitiativer

Jobindex, 25. november
Pharma NordWEB- OG JAVA-PROGRAMMØR

Pharma Nord, Vejle

Vi søger en web- og Java-programmør, som kan hjælpe os med at videreudvikle både front- og back-end delen af vores Java baserede Content Management System. Vi forventer, at du har fuldkommen styr på HTML, CSS, Javascript og Java, ligesom du er vant til at arbejde med databaser.

Kender du specifikt til GWT, Eclipse, Oracle, Tomcat, JBoss og servlets samt opbygning af JSP sider, er det en klar fordel. Da vi arbejder på en Linux platform med open source og egenudviklet software lægger vi vægt på, at du virkelig forstår og behersker de grundlæggende teknologier og ikke er låst til en bestemt grafisk brugerflade eller platform.

Pharma Nord

Jobindex, 24. november
Attendo A/SAttendo i Vejle søger nye medarbejdere

Attendo A/S

Er du mand, kvinde, lys, mørk, tosproget eller noget helt andet? Her har du mulighed for at blive en del af et godt arbejdsmiljø og velfungerende team i en travl, spændende og udfordrende hverdag.

Vi søger

 • En dagvagt 28 timer/uge m. hver 2. weekend – pr. 1.12.2014.
 • Timelønnet medarbejder og ferieafløser til dag/aften/nat.

Vores ambitioner er at være en arbejdsplads, der skiller sig ud fra mængden. For os er en god arbejdsplads et sted, der lægger op til åbenhed, respekt, udvikling, arbejdsglæde og ordentlighed – det er vigtigt for os alle.


Jobindex, 24. november
Ønskebørn
Til kommende Ønskebørn-butik i Vejle søges:

Ønskebørn, Vejle

Vi søger en erfaren butikschef, der med et skarpt fokus på at skabe resultater kan opbygge det bedste serviceteam i Ønskebørn-kæden og igennem længere tid kan levere resultater og tilfredse kunder. Stillingen indeholder gode muligheder for personlig udvikling og for at arbejde i et godt og vækstorienteret miljø med gode medarbejdere.

Vores nye butikschef er erfaren, god til at skabe struktur, kan træde i karakter, når det kræves, og er en dygtig personaleleder. Du har et godt netværk i lokalområdet og kender kunderne godt.

Vores nye butikschef er stærk til at skabe et miljø, hvor unikke kundeoplevelser og fantastisk service er centrum for alle indsatser i hverdagen.


Jobindex, 24. november
Region SyddanmarkCytobioanalytiker til Klinisk Patologi, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

Barselsvikariat.

Vi søger en autoriseret bioanalytiker, gerne en cytobioanalytiker, til et barselsvikariat på 37 timer fra 1. februar 2015 til 31. december 2015.

Du vil indgå i et velfungerende team på ni erfarne cytobioanalytikere og tre under oplæring. Vi mangler en ny kollega, der gerne må have screeningserfaring og som stiller høje krav til udførelse af sit arbejde, fordi patienten er i fokus.


Region Syddanmark, 24. november
IDEmøblerSælger til sengeafdelingen

IDEmøbler, Vejle

Som sælger i sengeafdelingen får du en travl og udfordrende hverdag, hvor din vigtigste opgave er salg og vejledning. Du er en passioneret sælger med salgs- og møbelerfaring, og du motiveres af gode resultater.

Det er altafgørende, at du har erfaringen og kompetencerne til at guide vores kunder til at træffe de rigtige valg i forbindelse med køb af vores møbler. Du vil indgå i et stærkt team af gode sælgere, der brænder for deres job, og hvor vi arbejder sammen som et hold.

Som sælger er det vigtigt, at man har produktkendskab og altid er forberedt på nye kampagner, så man er klar og rustet, når kunden kommer og stiller spørgsmål. For at kunne lykkes med dette, er kæden god til at hjælpe os med det salgsmæssige, hvor vi har lært omsalgsteknikker og mersalg, samt hvordan vi bedre kan behovsafdække kunden, siger Per, der er sælger i IDEmøbler Slagelse.


IDEmøbler, 24. november
name it
name it Bryggen søger salgsassistent

name it

Vi søger en udadvendt og serviceminded salgsassistent, 37 timer om ugen.

Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt, at du er åben og imødekommende. Som salgsassistent i name it får du mulighed for at blive uddannet gennem forskellige workshops, hvor du lærer om fx salgsteknik, kommunikation og butikkens nøgletal.

Arbejdsområder

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen

name it, 24. november
Jobindex A/S
Erfaren international salgschef til eksport af state-of-the-art procesanlæg

Jobindex A/S søger for Jesma A/S i Vejle

Har du solid erfaring med salg til procesindustrien? Og vil du spille en helt central rolle, der sikrer vores fortsatte internationale ekspansion samt rejse 70-100 dage om året?

Jesma A/S udvikler, producerer og leverer state-of-the-art vægte og vejesystemer til statisk, dynamisk og kontinuerlig vejning worldwide til en række brancher og internationale koncerner i vækst. Vi leverer både standard- såvel som kundetilpassede løsninger med høj brugervenlighed.

Jobindex A/S

Som international salgschef er din opgave at udvide eksporten af vores produkter ved at opbygge vores internationale forhandlernetværk, primært i EU, men også til udvalgte markeder udenfor EU. På den måde kan forhandlerne overtage det grundlæggende salgsarbejde til mindre kunder, medens strategien fortsat vil være, at vi servicerer de store internationale kunder.

Jobindex A/S
Jobindex, 21. november
Region SyddanmarkIT Udviklingschef til Sygehus Lillebælt

Region Syddanmark

Kan du lede 20 dygtige og engagerede medarbejdere og sammen med dem sikre IT udviklingen på både Sygehus Lillebælt og på udvalgte områder i hele Region Syddanmark? Så er du kandidaten vi leder efter.

Du er en fremragende personaleleder, som sikrer følgeskab ved at skabe mening, motivation, retning og overblik. Du hviler i lederrollen, har en naturlig autoritet og drives af at skabe værdi og resultater. Sygehus IT er et komplekst felt, og derfor er det en klar fordel, at du har erfaring med projekt- og porteføljestyring fra sygehusverdenen. Samtidig er det vigtigt, at du giver afdelingens kompetente medarbejdere autonomi, opfordrer til selvledelse og støtter den enkeltes udvikling gennem en synlig, anerkendende og resultatorienteret ledelsesstil.


Region Syddanmark, 21. november
Region SyddanmarkFarmaceut med sans for god kvalitet

Region Syddanmark, Vejle

Apoteket Sygehus Lillebælt, Vejle, søger en QP`er, som brænder for kvalitet på flere niveauer.

Har du lyst til at spille en hovedrolle i apotekets kvalitetsstyring? Kan du sælge budskabet om at god kvalitet betaler sig og skabe et kvalitetsbevidst miljø sammen med dine kolleger?

Så er det dig, vi har brug for i vores apoteksafsnit.


Region Syddanmark, 21. november
Topdanmark Forsikring A/SSalgschef til forretningsområde Erhverv og Industri Vest

Topdanmark Forsikring A/S

Vi søger ny kollega til indtrædelse i dynamisk ledelsesteam på 4 salgschefer og 1 salgsdirektør, hvor du vil få ansvaret for trekantsområdet, det sydlige Jylland og Fyn.

Vi tilbyder

 • Et stærkt brand hvor de gode kundeoplevelser er omdrejningspunktet
 • Et dynamisk og udviklende salgsmiljø
 • En uformel kultur med store muligheder for indflydelse i dagligdagen
 • Højt fagligt niveau
Topdanmark Forsikring A/S

Topdanmark Forsikring A/S, 21. november
Textminded Danmark A/S
Vi søger en Software Project Manager

Textminded Danmark A/S, Vejle

TextMinded, en førende virksomhed inden for flersproget kommunikation og sprogteknologiske løsninger, søger en projektleder, som i det daglige kan varetage den overvejende del af kommunikationen til vores oversøiske udviklerteam.

Hovedopgaven er udvikling og vedligeholdelse af vores MindLincs® Dashboard – en browserbaseret portal der samler sprogværktøjer og business intelligence i ét lettilgængeligt interface.

Projektlederen vil få ansvaret for at videregive vores udviklingskoncepter og -tanker til det oversøiske udviklerteam. Det forudsætter ligeledes en struktureret og systematisk tilgang til håndtering af dokumentation og kildekode. Personen skal kunne læse kode – og har måske tidligere arbejdet som programmør.


Jobindex, 21. november
Autohuset Vestergaard A/SVærkfører/kundemodtager søges

Autohuset Vestergaard A/S

Autohuset Vestergaard, i Vejle har autoriseret forhandling af Kia, Volvo, Seat, Dacia og Renault, samt Fiat og Alfa serviceværksted.

Vi tilbyder

 • En afvekslende hverdag
 • Spændende udfordringer
 • Et godt team i en veldrevet afdeling
 • Godt arbejdsmiljø

Dine arbejdsopgaver

 • Kundemodtagelse
 • Fakturering mv.

Jobindex, 20. november
H & M HENNES & MAURITZ A/SDepartment Manager

H & M HENNES & MAURITZ A/S, Vejle

Vi søger en Department Manager, som har lyst til at være med til at gøre en forskel og præge det daglige arbejde i H&M. Du indgår i ledelsesteamet, og det er dit ansvar at følge op på salgstal sammen med dit team og at sikre, at afdelingen altid er flot og indbydende.

En forudsætning for et godt salg er tilfredse kunder, og en af dine vigtigste opgaver vil være at klæde dine medarbejdere på til at kunne varetage denne opgave. Ved uddelegering og ledelse vil du skulle udvikle andre samtidig med, at du selv udvikler dig. Er du målrettet og har du ambitioner, er der masser af karrieremuligheder i H&M.


H & M HENNES & MAURITZ A/S, 20. november
DS Smith Packaging Denmark A/SProjektingeniør til optimering og vedligehold

DS Smith Packaging Denmark A/S, Grenaa, Taulov og Vejle

DS Smith søger en Projektingeniør, der med reference til Vedligeholdelseschefen får ansvaret for projekter inden for optimering og vedligehold.

Som Projektingeniør får du en central rolle i supply chain organisationen, hvor du kontinuerligt skal sikre den løbende optimering af driften, med altovervejende fokus på løbende produktionsoptimering. Derudover vil en stor del af opgaverne omhandle energibesparelser, da DS Smith løbende arbejder målrettet med miljøinitiativer.

I rollen som Projektingeniør er du tovholder på projekter på virksomhedens tre fabrikker i Grenaa, Vejle og Taulov, hvor du står for udarbejdelse af Capex ansøgninger, ansvarsfordeling, budgettering, tidsplaner, rapportering samt evaluering.


Jobindex, 20. november
Region SyddanmarkHospitalsfysiker i medicinsk fysik til forskningsfokuseret klinisk stilling ved stråleterapien i Vejle

Region Syddanmark

En fast stilling som hospitalsfysiker ved Afdeling for Medicinsk Fysik, Onkologisk Afdeling, Vejle Sygehus søges besat per 1. februar 2015 eller snarest derefter. Du skal være i gang med eller have afsluttet hospitalsfysikeruddannelsen indenfor det onkologiske grenspeciale – gerne med Ph.D. indenfor stråleterapi. Stillingen indgår i afdelingens forsknings- og udviklingsstrategi, og 40 % af arbejdstiden er derfor dedikeret til forskningsprojekter.

I stillingen afsættes 40 % tid til forskning indenfor stråleterapi i et nyoprettet forskerteam bestående af sygeplejersker, læger og fysikere. Teamet har til formål at drive klinisk fokuseret forskning indenfor stråleterapi på højt niveau.


Region Syddanmark, 20. november
Fertin PharmaAnalyselaborant

Fertin Pharma, Vejle

Til midlertidig ansættelse i QC – minimum 3 måneder

Jobbet

 • Du gennemfører analyseopgaver i samarbejde med afdelingens øvrige laboranter og kemikere
 • Du vil være en del af et travlt team, som i fællesskab holder driften i gang og sikrer høj kvalitet og levering til tiden. Dette kan i nogle tilfælde medføre en ekstraordinær indsats, og det er derfor vigtigt, at du er fleksibel og parat til at træde til, når det er krævet
 • Du deltager i kvalitetskontrol af mellemprodukter og færdigvarer
 • Du arbejder efter GMP regler i laboratoriet
Fertin Pharma

Jobindex, 20. november
3 (Hi3G Danmark ApS)Butikschef til 3Butikken City Vejle

3 (Hi3G Danmark ApS)

Kan du inspirere og lede andre til højere salgstal?

Til vores 3 butik i City Vejle søger vi en butikschef, der har fokus på salg og som med faglig dygtighed og inspiration kan lede butikken og dens medarbejdere til forsat succes og fremgang.

Som butikschef i 3 har du det daglige ansvar for butikkens almene drift, planlægning, kontrol, ledelse og fordeling af arbejdet i butikken.

Vi forventer at du er synlig i butikken, og at du også selv tage del i salgsarbejdet når mulighederne er til stede. Dine væsentligste ansvarsområder som butikschef i 3 er dog personale – og salgsledelse. Du har det overordnende ansvar for at medarbejderne har den rette faglige viden, at de når deres individuelle mål, og at butikken som helhed når sine budgetter og altid leverer en høj performance og god kvalitet.


3 (Hi3G Danmark ApS), 20. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Krifa kampagne 2014
1 til 20 af 131 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.