1 til 20 af 163 resultater.

Dine valg

 • Fjern7100

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Gerry Weber Denmark ApS
Salgsassistent

Gerry Weber Denmark ApS, Kolding / Vejle

GERRY WEBER søger en salgsassistent, ca. 20-25 timer om ugen med start den 9. marts 2015 til vores butikker i Kolding / Vejle.

Har du styr på tingene, har let til smil, er hjælpsom og ikke bange for at tage fat? Så er du lige den, som vi står og mangler.

Som person er du:

 • Resultatorienteret samt interesserer dig for mode, salg og service
 • Erfaring i salg af damebeklædning
 • Branchekendt og forstår at finde løsningen til kunden
 • Udadvendt og fleksibel
 • Selvstændig og god til at samarbejde
Gerry Weber Denmark ApS

Jobindex, 27. februar
SkyBrands A/S
Indkøber – Produktansvarlig

SkyBrands A/S, Vejle

SkyBrands A/S er Europas førende leverandør af Branded boligtekstiler og beklædning. Vi samarbejder med kendte Brands som Ferrari, Warner Brothers, Universal, Disney, Nike, FC Barcelona, Real Madrid og mange flere. Vores nye moderne Hovedkontoret er beliggende ved motorvej E45 i Vejle og desuden har vi datterselskaber i England og Mellemøsten. Virksomheden designer, producere og afsætter sine produkterne til de absolut førende detailkæder på alle markeder.

I tæt samarbejde med virksomhedens ledelse, vil du få en meget vigtig rolle for vores Produkt, Sourcing og Designudvikling af boligtekstiler og samtidig have vigtige funktioner i indkøbsprocessen.

Herunder bl.a. at sikker et forsat højt niveau af produkt nyheder og optimering af vores ”Lead-times” fra ide til levering.


Jobindex, 27. februar
Region SyddanmarkRegion Syddanmark søger 2-3 systemudviklere til regionens Integrationsteam i Vejle

Region Syddanmark

Integrationsteamet består af i dag af 12 medarbejdere, som har ansvaret for integrationerne af regionens it-løsninger. Disse løsninger stiller centrale services til rådighed og sikrer elektronisk kommunikation mellem regionens it-systemer og eksterne partnere, herunder kommuner og praksislæger.

Regional IT er Region Syddanmarks centrale it-organisation, med ca. 140 medarbejdere. Vi er en serviceorganisation med ansvaret for at levere drift og support ydelser på it-området til sygehuse, sociale institutioner og administrative enheder.


Region Syddanmark, 27. februar
Region SyddanmarkSygeplejerske - Øre-Næse-Halsambulatorium og operationsgang

Region Syddanmark, Vejle

Vi søger en sygeplejerske til et barselsvikariat/32 timer pr uge fra den 01.05.15 – 31.01.16 - måske er du vores kommende kollega?

Øre-, Næse- og Halsafdelingens Ambulatorium og operationsgang er en spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor patienttilfredshed, faglig udvikling og tværfagligt samarbejde prioriteres højt.

I vores ambulatorium modtager vi dagligt patienter i alle aldre med øre-, næse- og halslidelser. Akutte patienter modtages direkte i ambulatoriet henvist fra egen læge, praktiserende øre-, næse- og halslæge og øvrige samarbejdspartnere i/uden for huset.


Region Syddanmark, 27. februar
Region SyddanmarkTo psykologer til Afdeling for Traume- og Torturoverlevere (ATT) i Vejle

Region Syddanmark

Har du lyst til at arbejde med traumatiserede flygtninge og veteraner, og kan du se dig selv som en del af en afdeling med høj faglighed, gode kollegaer og et veludviklet fagligt behandlingskoncept, så skal du søge en af vores to ledige stillinger.

ATT er en selvstændig ambulant afdeling i Psykiatrisygehuset i Region Syddanmark. Vores opgave er specialiseret udredning og behandling af flygtninge med kompleks PTSD. Herudover er ATT højt specialiseret funktion for behandling af veteraner med PTSD.


Region Syddanmark, 27. februar
jem & fix A/SMarketingchef

jem & fix A/S, Vejle

Til aktivt at understøtte den nuværende - og ikke mindst den fremtidige - strategi søger vi en erfaren, kompetent og kreativ marketingchef, der trives i en afvekslende og travl, til tider hektisk hverdag, og som kan sikre, at jem & fix vil være i front på hele online-markedsføringen.

Overordnet får du ansvaret for al markedsføring af jem & fix – internt og eksternt, udarbejdelse og gennemførelse af markedsføringsplanen samt løbende udvikling og optimering af marketingafdelingen. Marketingafdelingen består p.t. af to marketingassistenter, en webredaktør samt butikschefen for netbutikken.


jem & fix A/S, 27. februar
JKSErfaren VVS-montør/køletekniker

JKS søger for kunde

Til opstart af nyt forretningsområde hos mellemstor VVS-virksomhed beliggende i Horsens-/Vejleområdet søger vi en erfaren køletekniker/kølemontør/VVS'er.

Fokus skal være på køleanlæg til private og små virksomheder. Du skal have et par års erfaring med at servicere, reparere og installere køleanlæg. Det er dig vi søger, hvis du har lyst til at prøve nye udfordringer, og være med til at opbygge et nyt selvstændigt forretningsområde i en eksisterende virksomhed.

Arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Planlægge og udføre opgaver
 • Installere nye køleanlæg hos private eller mindre virksomheder
 • Service og reparation af køleanlæg, hybridvarmepumper og varmepumper

Jobindex, 26. februar
Region SyddanmarkKommunikationsmedarbejder

Region Syddanmark, Vejle

Vil du være med til at sikre de dygtigste medarbejdere til syddanske virksomheder?

Foreningen work-live-stay southern denmark har til formål at sikre tiltrækning og fastholdelse af højtkvalificeret arbejdskraft til Syddanmarks offentlige og private virksomheder. Work-live-stay southern denmark blev stiftet i november 2012 af et netværk af private virksomheder, kommuner og Region Syddanmark.

Work-live-stay southern denmark ønsker at synliggøre de mange attraktive karrierejob i Syddanmark via øget digital tilstedeværelse hos virksomheder, kommuner og egen organisation, og søger derfor en stærk kommunikationsprofil til foreningens sekretariat, som kan drive denne indsats.


Region Syddanmark, 26. februar
Region SyddanmarkSygeplejerske 32 timer, til Ortopædkirurgisk Operationsafsnit, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

Brænder du for både de akutte og planlagte patienter og udfordrer det dig at arbejde med korttidssygepleje med krav til stor faglig kunnen? Så er det dig, vi gerne vil ansætte.

Vi har brug for en sygeplejerske med minimum 2 års erfaring, der ser et job med spændende og varierede patientforløb, stort patientflow og en uforudsigelig hverdag, som det helt rigtige.

Skal du være vores nye kollega fra den 1. maj 2015?


Region Syddanmark, 26. februar
Siemens Wind Power A/SThe Siemens Graduate Program

Siemens Wind Power A/S, Brande/Vejle/Aalborg

We are looking for the best and brightest minds with leadership potential to join the world’s leading supplier of wind power solutions for onshore, offshore and coastal sites. Siemens is a dynamic and international organization offering unique opportunities for its employees. The Siemens Graduate Program will prepare you for possible future leadership tasks. Interested?

The Siemens Graduate Program (SGP) is a tailor made two-year program offering you a unique opportunity to prepare yourself for a successful career - potentially as a leader at Siemens. This year we are looking for Siemens Graduates within Engineering, Project Management, Operations, Sales, Supply Chain Management, Diagnostics and Business Administration/Finance.


Siemens A/S, 25. februar
PIECES
Detailelev, Bryggen, Vejle

PIECES

Vi søger en engageret detailelev, som ønsker en attraktiv elevuddannelse i vores Pieces butik i Vejle Bryggen.

Detailelevuddannelsen hos Pieces er en del af Bestsellers egen toårige elevuddannelse, som blandt andet indeholder otte ugers skoleophold sammen med Bestsellers øvrige detailelever. Her skal du dygtiggøre dig inden for områder som kommunikation og samarbejde, salg, produktkendskab, drift og regnskab.

Elevuddannelsen bygger på ”learning by doing”, så du får rig mulighed for at bruge teorien fra skoleopholdene i butikken. Derfor er det også vigtigt, at du er parat til at tage ansvar, og at du motiveres af at blive udfordret.


PIECES, 25. februar
VERO MODA
Salgsassistent - VERO MODA, Bryggen, Vejle

VERO MODA

Til vores VERO MODA butik i Bryggen søger vi udadvendt og serviceminded salgsassistent. Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for at butikken er præsentabel.

ARBEJDSOMRÅDER

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
 • Fungere som butikkens stedfortræder

VERO MODA, 25. februar
Region SyddanmarkBager/køkkenuddannet medarbejder til kantinen regionshuset i Vejle

Region Syddanmark

Til regionshusets kantine søger vi med tiltrædelse 1. april eller snarest derefter en dygtig bager/køkkenuddannet medarbejder.

Dine opgaver:

 • Din primære arbejdsopgave er bagning af brød og kager til personale samt husets gæster
 • Derudover skal du i et vist omfang deltage i øvrige opgaver i kantinen

Regionshuset i Vejle har en kantine, der har ca. 400 personalekunder om dagen. Derudover sørger personalet for forplejning til et stort antal gæster. Vi stiler efter at være serviceorienteret og yder en høj faglighed.


Region Syddanmark, 25. februar
Region SyddanmarkNetværksspecialist

Region Syddanmark, Vejle

Region Syddanmark søger en ny kollega til et erfarent team af netværksteknikere. Har du erfaring og kompetencer, som kan være med til, at styrke og udvikle netværksinfrastrukturen i Region Syddanmark så er det måske lige dig vi søger.

Du vil blive en del af funktionsområdet Drift med 45 medarbejdere med en særlig tæt tilknytning til netværksteamet på i alt 9 personer. Dette team står for driften af netværk og perimetersikkerhed på alle regionens sygehuse, institutioner og driftscentre. Vi lægger meget vægt på kvalitet, stabil drift og høj oppetid og arbejder kontinuerligt med, at optimere vores arbejdsgange og processer. ITIL og LEAN spiller en afgørende rolle i det daglige arbejde.


Region Syddanmark, 25. februar
Region SyddanmarkAdministrativ medarbejder

Region Syddanmark, Vejle

Du er ikke nødvendigvis chefsekretær eller erfaren specialist, men du skal brænde for god service og høj kvalitet. Du kan godt være en nyuddannet kontorassistent med en systematisk tilgang og sans for detaljen.

Opgaverne ligger primært indenfor Alkohol-, Narko- og Trafikområdet, hvor der afholdes kurser for dem, der har fået frakendt kørekortet på grund af kørsel i påvirket tilstand.

Der er tale om administrative opgaver omkring planlægning, tilmelding, afholdelse og opfølgning på de kurser, der holdes i Region Syddanmark.


Region Syddanmark, 25. februar
Pharma NordSales Trainee - with a personal interest in health

Pharma Nord, Vejle

Pharma Nord France has ambitious growth plans for the coming years, in terms of both retail and online sales. Therefore, we are looking for a sales trainee who has a personal interest in nutritional supplements and healthy living in general. The sales trainee is going to be part of our support team and will eventually take active part in the sales activities on the French market.

The one-year trainee period is based in the Danish headquarter (Vejle, Denmark), where close collaboration with the various departments will take place, in order to obtain a strong understanding of the business.

Pharma Nord

Jobindex, 24. februar
Region SyddanmarkFordi du tør, kan og vil.......... Et spændende og anderledes job som sygeplejerske ved Sct. Maria Hospice

Region Syddanmark, Vejle

Da en af vores "Guldpiger" gennem mange år har valgt at gå på pension, søger vi en erfaren sygeplejerske med tiltrædelse 1. maj - vi er parate til at vente på den helt rigtige.

Stillingen er et vikariat på ét år. Dog med stor mulighed for forlængelse og senere fastansættelse. Timetal 32 timer/uge eller mindre.

Sct. Maria Hospice ligger i Vejle og har eksisteret siden 1996.

Hospice er at sammenligne med en specialafdeling. Her er ansat et højt kvalificeret tværfagligt personale, der hver tilbyder deres hjælp for at lindre de svære symptomer, der kan opstå ved alvorlig sygdom og død.


Region Syddanmark, 24. februar
DHL Global ForwardingTelesales medarbejdere til vores lokation i Vejle

DHL Global Forwarding

Du er sælger og leverer resultater, elsker udfordringer og at have det bedste brand mellem hænderne – grib chancen og bliv en del af DHL's salgsteam med højt til loftet og mulighed for at udvikle dine salgsevner!

Opgaven – du skal:

 • gennemføre salg per telefon til DHL's eksisterende og potentielle kunder og gerne vækste kunder op i andre salgskanaler
 • skabe høj loyalitet hos dine egne kunder ved at bygge relationer baseret på tillid og værdi for kundens virksomhed
 • sikre, at alle kunders forespørgsler og behov bliver afdækket og kundernes forventninger indfries
 • samarbejde med det øvrige salgsteam om at indfri vores forventninger til virksomhedens omsætning

DHL Global Forwarding, 24. februar
Elgiganten A/SElev til detailhandelsuddannelsen til Jylland

Elgiganten A/S

Som elev i Elgiganten, kan du forvente at blive en del af en spændende virksomhed, hvor der altid er fart over feltet. Du kan se frem til en varieret hverdag og til at møde en masse engagerede og aktive kollegaer, som arbejder for at være bedst, tjene penge og have det sjovt.

Vi vil som virksomhed sørge for, at du vil blive udfordret og klædt på til at blive en af Danmarks bedste sælgere, gennem personlig træning og udvikling hver dag på arbejdet.

Når du er færdigudlært Elgiganten-elev har du en anerkendt uddannelse, der vil åbne mange personlige døre fremover. Vi tilbyder en god fast løn med en attraktiv bonusordning som er baseret på din personlige indsats. Det er derfor selv op til dig, hvor meget du vil tjene.


Elgiganten A/S, 24. februar
Danfoss A/SSupport Manager - Wireless Products

Danfoss A/S, Silkeborg and Vejle

Are you an experienced and talented professional with a strong drive for performance and are you a natural when it comes to customer service? And do you possess knowledge when it comes to wireless products and do you have excellent skills in transforming customer feedback into R&D language? Then you might be the new Support Manager we are looking for.

With direct reference to the Portfolio and ERC Director, you will be entering into a newly established position where you will be responsible for securing optimum cooperation with our after sales organisations in the Danfoss Sales Company. Furthermore, you will secure information flow between costumer feedback and complaints and our Quality and R&D Departments as well as you drive, extend and optimise the support call centre.


Danfoss A/S, 23. februar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
SAM Executive Search A/S
1 til 20 af 163 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.