1 til 20 af 157 resultater.

Dine valg

 • Fjern7100

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Vejle Center HotelKok søges

Vejle Center Hotel

Vejle Center Hotel sørger en ny kok til vores team af dygtige kokke. Som kok på Vejle Center Hotel vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer alt fra konferencemiddage, private selskaber til vores a la carte-køkken.

Du vil indgå i et team med 2 kokke, 2 elever og 2 smørrebrødsjomfruer og vores souschef. Vores køkken laver maden fra bunden med udgangspunk i sæsonens råvarer. Inspirationen kommer fra det gode klassiske danske/franske køkken. Stillingen ønskes besat pr. 15. april, alternativt 1. maj 2015.

Arbejsopgaver:

 • Selvstændig varetagelse af morgenbuffet, frokostbuffetter og aftenens dinner.
 • Grundtilberedninger.
 • Kontrol af råvarer.
 • Præsentation af menuer i restaurant/selskaber.
 • Oplæring af nye elever og kollegaer.

Jobindex, 1. februar
Lemvigh-Müller A/S
Start din karriere med et udviklende elevforløb

Lemvigh-Müller A/S

Vil du være blandt den næste generation af talenter hos Danmarks førende teknik- og stålgrossist. Så bliv vores nye salgselev i én af vores mange afdelinger rundt i landet.

”Det bedste ved mit job er, at jeg arbejder på lige fod med de ansatte. Jeg håndterer store beløb, har selvstændigt ansvar og er meget glad for at få lov til at opleve både indkøbs- og salgssiden. Det giver en god forståelse for hele værdikæden,” fortæller handelselev hos Lemvigh-Müller, Kristina Thaulow Pedersen.

Lemvigh-Müller A/S

Læs mere om Kristinas elevforløb i annoncen.


Jobindex, 1. februar
Telia Danmark
Butikssælger til Shop Vejle Mary´s - Deltid

Telia Danmark

Sæt 4G turbo på din karriere som butikssælger
Kan du se dig selv på sejrsskamlen? Så læs videre

Vi søger en ny deltidsmedarbejder til vores Shop i Vejle Mary´s.

Telia Danmark

Hver dag skal vi gøre det lidt bedre, og det kræver en indsats fra alle. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål er derfor meget vigtig for os.

Med en grundig oplæring på vores onboarding kurser kombineret med træning på jobbet klæder vi dig på til at møde kunderne. Kort tid efter din ansættelse får du dine egne salgsbudgetter, som du bliver målt på, og som vi aktivt bruger i forbindelse med din videreudvikling som sælger.

Telia Danmark

Telia Danmark, 30. januar
Region SyddanmarkKickstart din karriere - bliv kontorelev i Region Syddanmark

Region Syddanmark, Vejle

Drømmer du om en elevplads i en af Danmarks største offentlige servicevirksomheder, hvor hverdagen er præget af faglighed, fællesskab og masser af spændende udfordringer? Så kan regionshuset være noget for dig. Vi søger nye elever til offentlig administration med start 1. september 2015.

Som elev i regionshuset Vejle får du en attraktiv og alsidig uddannelse, hvor du selv har indflydelse på din egen hverdag og uddannelse, da du kommer til at prøve kræfter med flere forskellige afdelinger i løbet af din elevtid.

Du får dine egne spændende arbejdsopgaver, og du vil få tæt kontakt med dine kollegaer og de andre elever i huset, der arbejder med blandt andet HR, økonomi, indkøb, sundhed, drift af de sociale institutioner samt servicering af politikerne.


Region Syddanmark, 30. januar
Region SyddanmarkSygeplejersker til i Skadestuen, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

Vi har brug for to sygeplejersker til Skadestuen - er det mon dig?

 • Et års vikariat på 32 timer pr. uge med tiltrædelse 1. april 2015.
 • Et års vikariat på 30 timer pr. uge med tiltrædelse 1. maj 2015

Skadestuen er døgnåben med ca. 23.000 patientkontakter årligt. Skadestuen modtager patienter, som indbringes via 112 og har modtagefunktion for akut indlagte ortopædkirurgiske og otologiske patienter.

Siden 5. januar 2015 er Skadestuen lukket for ortopædkirurgiske ”skadepatienter” mellem 22-07, men åben for patienter til husets øvrige specialer.


Region Syddanmark, 30. januar
Region SyddanmarkSundhedsservicesekretær, Akut Visitations Afsnit, Medicinsk Afdeling, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

Er du vores nye sundhedsservicesekretær?

Vi søger en sundhedsservicesekretær i et årsvikariat med et gennemsnitlig ugentligt timetal på 32 timer. Ansættelsestidspunkt 1. marts 2015 eller efter aftale.

Vi søger en frisk og imødekommende kollega til vores akutte visitationsafsnit på Vejle Sygehus. Du vil være vores smilende ansigt udadtil og du vil få et tæt samarbejde med patienter og pårørende samt personale fra alle afdelinger på Sygehus Lillebælt. Desuden vil du i din centrale funktion få en stor berøringsflade til hele afdelingens personale.

Du skal fortrinsvis arbejde i afdelingens ”hjerte” vores reception, i et tæt samarbejde med vores nuværende sundhedsservicesekretær.

Din hverdag vil være præget af omskiftelighed. Derfor er det vigtigt, at du har overblik, ordenssans, gode kommunikative evner og handlekraft.


Region Syddanmark, 30. januar
Fertin PharmaProduktionsleder

Fertin Pharma, Vejle

International farmaceutisk virksomhed

Fertin er midt i en forandringsproces og søger en erfaren produktionsleder. Du vil få det overordnede ansvar for aftenholdet på en af vores fabrikker, hvor dit fokus vil være at sikre stabile og trimmede processer. Du sikrer ligeledes høj kvalitet i produktionen, ligesom du sørger for, at vi når vores fælles mål via udvikling af medarbejderne i området. I samspil med den øvrige produktionsledelse bidrager du til at sikre høj performance, faglig udvikling og engagement i produktionen.

Jobbet:

 • Du får ansvaret for aftenholdet på en af vores fabrikker, der kører i flerholdsskift. Din primære opgave bliver at sikre, at området leverer den aftalte mængde, i rette kvalitet og til rette tid
 • Du skaber engagement, fleksibilitet og motivation blandt medarbejderne og har kontinuerligt fokus på udvikling - herunder gennemførelse af MUS med alle medarbejdere
Fertin Pharma

Jobindex, 30. januar
Emballagegruppen A/SArea sales manager til førende emballagevirksomhed

Emballagegruppen A/S, Vejle

Efter en succesfuld sammenlægning af Mammens Emballage, Højrup æskefabrik og Schweitzer til Emballagegruppen A/S, og investering i nye maskiner, er vi nu klar til næste fase.

Vi søger derfor en erfaren Area sales manager, som får ansvaret for at styrke salget til storkunder på vore eksportmarkeder, med base på virksomhedens adresse i Vejle.

Du er vant til at arbejde med eksport, og befinder dig lige godt i Skandinavien som i landene syd for grænsen. Flydende engelsk, og meget gerne også tysk er derfor en forudsætning.


Jobindex, 30. januar
Ammeraal Beltech Danmark A/SKreditorbogholder (30 timer) søges til spændende produktionsvirksomhed

Ammeraal Beltech Danmark A/S, Vejle

Ammeraal Beltech Modular A/S i Vejle er en af verdens førende virksomheder indenfor modulære transportbånd. Vi søger en kreditorbogholder, der med reference til vores Accounting Manager skal varetage betalinger, bogføring og afstemninger i forhold til vores kreditorer.

Du har flere års erfaring fra et lignende job i en produktionsvirksomhed, men kunne godt tænke dig nye udfordringer.
Du bliver en del af vores velfungerende og effektive økonomiteam. Du får dit eget ansvarsområde, men i spidsbelastninger hjælper vi hinanden med alle opgaver - store som små.


Jobindex, 30. januar
Region SyddanmarkFarmakonom til lægemiddelproduktion og kliniske forsøg

Region Syddanmark

Apoteket Sygehus Lillebælt, Vejle, 30 timer/uge fra 1. marts 2015.

Har du lyst til at være med på det hold, der sikrer, at vores patienter får den rette medicin? På Sygehus Lillebælt sætter vi patienten først, og vi gør hver dag en stor indsats for at sikre patienterne mod fejl - ikke mindst når det gælder produktion af lægemidler og håndtering af kliniske forsøg med lægemidler på mennesker.

Det er her, du kommer ind i billedet.
Lige nu søger vi nemlig en dygtig farmakonom til det hold af medarbejdere der arbejder med fremstilling af sterile lægemidler samt forskning for og med patienten.


Region Syddanmark, 29. januar
Hartmanns A/SSalgsorienteret produktspecialist søges til Ramcon i Vejle til salg af højteknologisk udstyr til Life Science-markedet

Hartmanns A/S søger for Ramcon i Vejle

Unik mulighed for dig, som gerne vil specialisere dig inden for dit fagområde.

Ramcon søger til en nyetableret stilling på kontoret i Vejle en produktspecialist til salg og support af udstyr, herunder salg af pipetteringsrobotter, DNA og RNA oprensningsrobotter, samt store integrerede robotløsninger og titerpladelæsere til bl.a fluorescence, luminescence og absorbance måling.

Dine opgaver

 • Igangsætte, udvikle og drive salget af to produktlinier
 • Selvstændigt booke og afholde møder hos eksisterende kunder i Jylland/Fyn samt ved landsdækkende aftaler på Sjælland
 • Generere leads til kolleger
 • Oplære kunderne i brug af produkterne
 • Opbygge og holde din produktviden ajour

Hartmanns A/S, 29. januar
Gumlink Confectionery Company
Sales Coordinator

Gumlink Confectionery Company, Vejle

DU ER:

 • handelsuddannet med min. 5 års erfaring fra en lignende funktion i front-end af en mellemstor eller større virksomhed. Branchen er ikke så afgørende, men det vil være en fordel, hvis du arbejder med international B2B i dag
 • en dygtig kommunikator med særdeles gode sprogkompetencer. Krav er fransk på højt niveau både mundtligt og skriftligt, samt engelsk på minimum højt mundtligt niveau

VI TILBYDER:

 • en afvekslende stilling med en høj grad af synlighed, selvstændighed og ansvar
 • en virksomhed, der vil udbygge positionen som verdens bedste indenfor vores arbejdsområde
Gumlink Confectionery Company

Jobindex, 29. januar
Mogens Daarbak A/SMøbelkonsulent til Trekantsområdet

Mogens Daarbak A/S

Dagsordenen står på hård konkurrence, viljestyrke og sammenhold. Vil du være en del af vores dygtige team af møbelkonsulenter, der sælger kontormøbler af høj kvalitet, så læs videre...

Som møbelkonsulent hos Daarbak, er det dit ansvar at nå så mange kundebesøg som muligt og dermed øge markedsandelen i dit distrikt. Arbejdsdagen byder på mange spændende udfordringer og kontakt med kunder på alle niveauer.

 • Du skal udføre opsøgende salg inden for vores sortiment af kvalitets kontormøbler
 • Du får landets bedste leverandørportefølje stillet til rådighed
 • Du får en unik mulighed for at blive oplært i møbelbranchen

Jobindex, 29. januar
Region SyddanmarkBarselsvikar for sygeplejerske til Psykiatrisk Afdeling Vejle, Afsnit E32

Region Syddanmark

Barselsvikariat på 32 i gennemsnit pr. uge i blandede vagter med 8 arbejdsweekender over 16 uger.

Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2015 eller snarest derefter.

E32 er et døgnafsnit – integreret åben/lukket. Der er plads til 19 patienter hvoraf 6 stuer kan fungere som skærmede.

Vi plejer og behandler alle former for psykiatriske lidelser og arbejder hele tiden konstruktivt med udvikling af miljøterapien, hvor involvering og tovholderfunktion er centralt. Vi samarbejder tæt med familie og netværk.


Region Syddanmark, 29. januar
LOHFFSelvstændig bogholder til finansbogholderi

LOHFF søger for UNO Danmark A/S i Vejle

Med reference til økonomichefen får du ansvaret for bogføring og afstemning af dit eget forretningsområde.

Du vil rent praktisk blandt andet skulle varetage følgende:

 • Løbende bogføring af bilag
 • Opgørelse af provisioner til forpagtere
 • Afstemninger af bankkonti, huslejekonti, provisioner til forpagtere
 • Håndtering af kreditor – bogføring, betaling, afstemning
 • Håndtering af debitor – indbetalinger, rykning – herunder Svea
 • Momsopgørelse
 • Bogføring af rejseafregninger

I økonomiafdelingen får du 2 gode kollegaer. Din primære daglige kontaktflade vil være vendt mod dine samarbejdspartnere og den øvrige organisation.


LOHFF, 28. januar
Syddansk ErhvervsskoleUddannelsesleder til mekanikeruddannelsen – personvogn

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Har du rødder i autobranchen, og drømmer du om at blive leder for nogle af Danmarks bedste undervisere og elever, så har Syddansk Erhvervsskole en spændende, nyoprettet stilling som uddannelsesleder til AutoVidencenter Vejle i et ungt lederteam for uddannelserne inden for person- og lastvognsområderne. Vi søger uddannelsesleder til personvognsafdelingen, der pt. har 17 medarbejdere.

I afdelingerne arbejder vi teamorganiseret i tæt og frugtbart samarbejde med branchens virksomheder og organisationer og lægger vægt på at matche den teknologiske udvikling og de pædagogiske udfordringer hos vores målgrupper. På erhvervsuddannelserne har vi unge elever, der netop har afsluttet grundskolen og samtidig elever med mange års erhvervserfaring og måske anden uddannelse som baggrund.


Jobindex, 28. januar
Region SyddanmarkSocial- og sundhedsassistent, Medicinsk Sengeafsnit, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

Social- og sundhedsassistent, årsvikariat, Medicinsk Afdeling, Vejle Sygehus

Medicinsk Afdeling - det naturlige valg, patienten først

Vi søger en social- og sundhedsassistenter i et 32 timers årvikariat til Medicinsk Sengeafsnit A120/A220. Stillingen ​ønskes besat fra 1. april 2015 til 31. marts 2016.


Region Syddanmark, 28. januar
Region SyddanmarkProjektsupporter/administrativ medarbejder til Sundheds IT i Region Syddanmark

Region Syddanmark, Vejle

Har du lyst til at arbejde med IT projekter i sundhedsvæsnet?

Så er Sundheds-IT i Region Syddanmark, Vejle, måske noget for dig. Stillingen indeholder projektsupport for Projekt vagtcentral IT samt administrative opgaver i afdelingen for Sundheds-it.

Du har en relevant uddannelse og/eller erfaringsbaggrund for at arbejde med projektsupport og administrative opgaver. Du har specifikt erfaring med referatskrivning fra møder, og er interesseret i at arbejde i krydsfeltet mellem IT, projektarbejde og offentlig administration.


Region Syddanmark, 28. januar
Region SyddanmarkSygeplejerske hæmatologisk sengeafsnit

Region Syddanmark

Har du lyst tl at arbejde med kræftpatienter?

Vil du gerne have en stilling, hvor det faglige niveau er højt, og hvor du har kollegaer der har fokus på trivsel og arbejdsglæde?

Så er stillingen som sygeplejerske på hæmatologisk sengeafsnit måske noget for dig. Vi søger 2 engagerede og friske sygeplejersker.

En fast stilling med opstart 1. april 2015.
Et barselsvikariat i perioden 1. marts 2015 eller 1. april 2015 og indtil den 31. januar 2016.

Begge stillinger med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 32 timer.


Region Syddanmark, 28. januar
jem & fix A/SMarketingchef

jem & fix A/S, Vejle

Vi søger en erfaren, kompetent og kreativ marketingchef, der trives i en afvekslende, travl og til tider hektisk hverdag, og som har lyst til at gøre en forskel.

Overordnet får du ansvaret for alt markedsføringsmateriale i jem & fix – internt og eksternt, udarbejdelse og gennemførelse af markedsføringsplanen samt løbende udvikling og optimering af marketingafdelingen. Marketingafdelingen består p.t. af to marketingassistenter, en webredaktør samt butikschefen for netbutikken.


jem & fix A/S, 28. januar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
SAM Executive Search A/S
1 til 20 af 157 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.