1 til 20 af 205 resultater.

Dine valg

 • Fjern7100

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Palle Staal Transport ApSKørselsdisponent entreprenørkørsel

Palle Staal Transport ApS, Vejle

Kørselsdisponent til vores entreprenørafdeling søges.

Arbejdet består i, at disponere vores grusbiler, samt hjælp til vores maskintransportafdeling. Vi forventer du har flair for brug af computer, er udadvendt og gerne kendskab til branchen.


Jobindex, 31. marts
Siemens A/SApplikationsingeniør med Simatic erfaring

Siemens A/S, Ballerup, Århus eller Vejle

Vi søger en salgs- og forretningsorienteret Applikationsingeniør (TIA Promoter) til vores stærke SIMATIC team, som skal formidle viden og erfaring til vores kunder om den optimale anvendelse af vores automationsprodukter. Dit udgangspunkt vil være SIMATIC og ikke mindst TIA-portalen, som er fremtiden inden for Factory Automation.

Stillingen er nyoprettet og du skal være med til at støtte op omkring markedsføringen af TIA-portalen samt de øvrige SIMATIC produkt- og teknologiområder, der indgår i en moderne automationsløsning. Du vil bl.a. skulle arbejde tæt sammen med vores store OEM kunder, herunder kunder i vind industrien.

Du vil blive tilknyttet vores kontor i Ballerup, Århus eller Vejle afhængig af din bopæl, men der vil også være mulighed for hjemmearbejde.


Siemens A/S, 31. marts
Syddansk ErhvervsskoleUndervisere til mekanikeruddannelsen – personvogn

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Del din viden og begejstring med os.

AutoVidencenter Vejle søger tre faglærte personvognsmekanikere til Danmarks største autoskole, der er toneangivende på området. Du skal følge nye unge mekanikere på vej og være med til at løfte vores kursister til et højere fagligt niveau.

Vi søger undervisere, der udmærker sig ved høj faglighed og ikke mindst gode evner som formidler. Du elsker dit fag som mekaniker og følger den teknologiske udvikling nøje. Med den baggrund får du mulighed for at dele din viden og begejstring med vores elever og faglærte kursister.

På tre år har vi tredoblet aktivitetsniveauet, og vi forventer yderligere vækst. Så du får travlt i et veloplagt miljø, hvor alle hjælper alle. Hvis du har undervisningserfaring, er det fint, men det er ingen betingelse. Vigtigst er det, at du er udadvendt og klar til at udfordre os alle sammen positivt – og især vores elever og kursister.


Jobindex, 31. marts
Syddansk ErhvervsskoleUnderviser til mekanikeruddannelsen og efteruddannelse – lastvogn

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Del din viden og begejstring med os.

AutoVidencenter Vejle søger faglært lastvognsmekaniker til Danmarks største lastvognsskole, der er toneangivende på området. Du skal følge nye, unge mekanikere på vej og være med til at løfte vores kursister til et højere fagligt niveau.

Vi søger en underviser, der udmærker sig ved høj faglighed og ikke mindst gode evner som formidler. Du elsker dit fag som mekaniker og følger den teknologiske udvikling nøje. Med den baggrund får du mulighed for at dele din viden og begejstring med vores elever og faglærte kursister.

På tre år har vi tredoblet aktivitetsniveauet, og vi forventer yderligere vækst. Så du får travlt i et veloplagt miljø, hvor alle hjælper alle. Hvis du har undervisningserfaring, er det fint, men det er ingen betingelse.


Jobindex, 31. marts
Region SyddanmarkFarmakonom med flair og interesse for IT

Region Syddanmark, Vejle

Har du lyst til at være med på det hold, der sikrer, at vores patienter får den rette medicin?

På Sygehus Lillebælt sætter vi patienten først, og vi gør hver dag en stor indsats for at sikre patienterne mod fejl – ikke mindst når det gælder håndtering af medicin i vores IT systemer.

Lige nu søger vi nemlig en farmakonom til primært at arbejde med sygehusapotekets IT systemer, som styrer mange af apotekets arbejdsgange samt til at indgå i teamet, der udfører medicinservice

Dine arbejdsområder inden for sygehusapotekets IT systemer vil være drift, systemvedligeholdelse og udvikling.


Region Syddanmark, 31. marts
Region SyddanmarkLægesekretær barselsvikar

Region Syddanmark

Røntgenafdelingen, Vejle Sygehus søger en lægesekretær til barselsvikariat.

Vi søger en lægesekretær til et barselsvikariat pr. 01.07.15 til 31.01.16 på 32 timer ugentligt.

Vores afdeling består af flere matrikler – hhv. røntgenafdelingen på Vejle Sygehus inkl. Mammacentret, Give Sygehus, Middelfart Sygehus og Fredericia Sygehus.

Du vil indgå i en dynamisk gruppe på 10 dygtige sekretærer som er fordelt på de forskellige matrikler. Du vil som udgangspunkt være tilknyttet Vejle Sygehus. Arbejdstiden ligger mandag til fredag.


Region Syddanmark, 31. marts
iCare Forsikringscenter VejleSalgskonsulenter

iCare Forsikringscenter Vejle

Har du lyst til at være med fra starten og sætte dit præg på en ambitiøs virksomhed?

Nu slår iCare Forsikringscenter Vejle dørene op, og vi søger ambitiøse forsikringskonsulenter til salg af vores attraktive forsikringsløsninger til private kunder i Trekantsområdet

Vores kommende kunder besøges på deres hjemmebane, og det er derfor afgørende at du kan arbejde selvstændigt og planlægge din egen hverdag.

Du stiller høje krav til dig selv og trives med at skulle opnå resultater.


Jobindex, 31. marts
Lemvigh-Müller A/S
Start din karriere med et udviklende elevforløb

Lemvigh-Müller A/S

Vil du være blandt den næste generation af talenter hos Danmarks førende teknik- og stålgrossist. Så bliv vores nye salgselev i én af vores mange afdelinger rundt i landet.

”Det bedste ved mit job er, at jeg arbejder på lige fod med de ansatte. Jeg håndterer store beløb, har selvstændigt ansvar og er meget glad for at få lov til at opleve både indkøbs- og salgssiden. Det giver en god forståelse for hele værdikæden,” fortæller handelselev hos Lemvigh-Müller, Kristina Thaulow Pedersen.

Lemvigh-Müller A/S

Læs mere om Kristinas elevforløb i annoncen.


Jobindex, 31. marts
Profil Search Servicetekniker - Specialmaskiner - Østjylland

Profil Search søger for Robatech Nordic DK ApS

Du får en bred kontaktflade til både kunder og partnere, og din dagligdag vil primært bestå af service og montageopgaver.

Arbejdet foregår i hele Danmark så du skal være indstillet på nogen rejseaktivitet indenfor landets grænser. Du arbejder ud fra egen bopæl, som vi forventer ligger i området Vejle, Silkeborg, Randers.

Dine hovedopgaver bliver følgende:

 • Opstart af limanlæg ( som regel monteret af kunde)
 • Mindre programmeringsopgaver og idriftsætning.
 • Forebyggende vedligehold og fejlfinding.
 • Opgradering af udstyr samt funktionstest.
 • Service på bestående anlæg

Kunderne er primært inden for pakkeindustrien, grafisk industri, bogbindere, byggematerialer og træindustri.

Søg information om virksomheden på www.robatech.dk


Profil Search, 30. marts
Strøm Hansen A/SSoftwareudvikler til Automation & Industriel IT i Vejle

Strøm Hansen A/S

Automation & Industriel IT hos Strøm Hansen udvikler sig hele tiden. Det har givet behov for at udvide vores udviklingsteam med en ny, dygtig softwareudvikler.

Du må meget gerne have erfaring fra lignende stillinger. Men din personlighed er ligeså vigtig – eller vigtigere. Du må gerne være idérig og opfindsom – og kunne lide at fordybe dig i kreative og innovative automationsløsninger.

Du skal også være nærværende og god til at kommunikere dine ”opfindelser” ud til både kolleger og kunder. Derudover skal du hvile så meget i dig selv og din faglighed, at du fra starten kan være en stærk sparringspartner for både andre softwareudviklere og projektledere. Af uddannelse er du ingeniør, maskinmester, stærkstrømstekniker eller installatør.


Jobindex, 30. marts
BDORevisorer til BDO i Kolding, Haderslev og Vejle

BDO

Med vores overordnede strategi ”Indlevelse skaber udvikling” har vi i BDO sat fokus på dialogen med kunden og den værdiskabende revision og rådgivning. For at lykkes kræves dygtige og dedikerede medarbejdere, som sætter respekt og relationer i forhold til kunden højt.

Hos BDO i Kolding, Haderslev og Vejle har vi travlt, og vi har derfor behov for yderligere 1-2 erfarne revisorer til at varetage egen kundeportefølje.

Du får selvstændigt ansvar for egne kunder, som du i tæt samarbejde med kolleger og en statsautoriseret revisor skal servicere med skat, revision og regnskab samt fremadrettet rådgivning, baseret på en række rådgivningsydelser.


BDO, 30. marts
Professionshøjskolen MetropolInstitut for Ledelse og Forvaltning søger eksterne undervisere i provinsen og i hovedstadsområdet

Professionshøjskolen Metropol

Vi har stor vækst på vores forvaltnings- og administrationsuddannelser og ønsker derfor at udvide vores korps af eksterne undervisere/timelærere. Vi har undervisningsaktiviteter i Aalborg, Aarhus, Skjern, Fredericia, Sønderborg, Bornholm og København.

Vi søger primært eksterne undervisere/timelærere til Diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration og Akademiuddannelsen i offentlig forvaltning og administration. Sekundært til Professionsbachelor i offentlig administration samt Administrationsøkonom.

Vi søger forskellige kompetencer, men med den fælles baggrund, at alle har fingeren på pulsen i forhold til den offentlige sektors administration og forvaltning.


Professionshøjskolen Metropol, 30. marts
DS Smith Packaging Denmark A/SEngageret og kundeorienteret salgsassistent

DS Smith Packaging Denmark A/S, Grenå

DS Smith søger en salgsassistent, der kan indgå i vores professionelle interne salgs - og kundeserviceteam i Grenå. Stillingen er placeret i DS Smiths Industrisegment, hvor du sammen med syv øvrige kollegaer skal servicere og rådgive store industrivirksomheder i deres emballageløsning.

Som salgsassistent vil du, sammen med den øvrige interne salgsafdeling, arbejde tæt sammen med den eksterne salgsafdeling, hvor pleje og udvikling af den eksisterende kundeplatform og søgen efter nye kunder/segmenter er i højsæde. Der er ligeledes et tæt samarbejde med afdelingerne indkøb, lager og økonomi.

Arbejdsområder

 • Telefon- og mailbetjening af kunder
 • Igangsætte, udarbejde og følge op på tilbud, ordrer og anden sagsbehandling
 • Afdække kundebehov og deltage i udvikling af emballageløsninger i samarbejde med det øvrige salgsteam

Jobindex, 27. marts
Würth Danmark A/SButiksleder til Würth butikker

Würth Danmark A/S

Er du service- og salgsminded med god energi?

Har du lyst til at sætte dit præg på den spændende hverdag i 4 butikker, hvor der er fokus på professionel vejledning og faglig sparring med vores lokale kunder?

Würth Danmark A/S

Butikkerne indgår som et vigtigt element i en salgsorganisation, der beskæftiger sig med opsøgende salg. Den lokale butik er omdrejningspunktet for kontakten til de lokale kunder sammen med de lokale sælgere, og du indgår som en stærk teamplayer i både butiks- og salgsteamet. Dit fokus – ud over den daglige butiksdrift – skal være en inspirerende og udviklende dialog med butikskunderne for at sikre, at kunderne får en professionel vejledning og bliver orienteret om de mange forretningsmæssige løsninger, som Würth kan tilbyde.

Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S, 27. marts
Medarbejderne
Efterlysning: Har du set Medarbejdernes kundekonsulent til kontoret i Vejle?

Medarbejderne

En storstilet efterlysning på en ambitiøs kundekonsulent er sat i gang, for vikarbureauet Medarbejderne ApS er inde i en god udvikling, og vil have endnu mere fart på kontoret i Vejle.

Kundekonsulenten er sidst set siddende i en kontorstol i en funktion som salgskonsulent eller lignende. Den opmærksomme forbipasserende vil have bemærket det let opgivende blik i øjnene på konsulenten, som følge af manglende ansvar og kundekontakt.

Er man så heldig at have talt med konsulenten, vil man have oplevet en ellers ihærdig og udadvendt sælger, der motiveres af opsøgende salg, pleje af kundeportefølje, samt at foretage de samtaler, der sikrer kunderne de rigtige vikarer til løsningen af deres behov. Konsulenten længes efter et udfordrende job i en levende og dynamisk virksomhed med korte beslutningsveje og stor mulighed for at præge egen jobsituation.


Jobindex, 27. marts
Fertin PharmaVedligeholdelsesleder til farmaceutisk produktion

Fertin Pharma, Vejle

Ledelse og udvikling

Vil du have den direkte ledelse af et hold teknikere, der er ansvarlig for vedligehold af vores procesudstyr i produktionen? Kan du både sætte retning og skabe resultater på kort og lang sigt? Vil du være en del af ledergruppen?

Så bliv en del af Fertin Pharma A/S – en af verdens førende B2B-producenter af medicinsk tyggegummi. I dag er vi ca. 550 medarbejdere og har domicil i Vejle.

Du får ledelsesansvar for 8 teknikere, der arbejder i 3 skift og har weekendvagter. Det bliver din opgave at sikre en løbende udvikling af adfærd og kompetencer blandt teknikerne. Der ligger en vigtig rolle i at sikre en tilstrækkelig farma-forståelse og den kultur og arbejdsmetode dette medfører.

Fertin Pharma

Jobindex, 26. marts
PP Clinic ApSPPclinic søger psykolog med lyst til både individuelle forløb og gruppeundervisning

PP Clinic ApS, Vejle

PPclinic udvider og søger i den forbindelse en psykolog til vores kontor i Vejle.

PPclinic er en privat, tværfaglig virksomhed, hvor behandlingen varetages af psykologer og speciallæger i psykiatri. Vi har fokus på at hjælpe mennesker med psykiske helbredsproblemer med at øge deres funktionsniveau og arbejdsevne. Herudover klæder vi organisationer på til stressforebyggende ledelse. Vi samarbejder med private virksomheder, jobcentre, forsikrings- og pensionsselskaber og har desuden klienter, som henvender sig på eget initiativ.

Vi er en travl og progressiv arbejdsplads med tværfaglig sparring, hvor vi lærer af og støtter hinanden, og hvor der er plads til humor. Vores kommende kollega skal kunne deltage i den kontinuerlige udviklingsproces, som klinikken befinder sig i ved at indtage en aktiv rolle i arbejdet med at forme og videreudvikle klinikkens tilbud.


Jobindex, 26. marts
CNC Onsite ApSProjektingeniør - konstruktør

CNC Onsite ApS, Vejle

Vi søger maskiningeniør eller lign. Vi er involveret i et udviklingsprojekt, der løber over 3 år for den første del. Projektet vil (hvis milestone opfyldes) revolutionere bearbejdning af store metalemner. Projektet gennemføres med støtte fra Innovationsfonden. En række virksomheder og institutioner deltager i projektet, herunder Århus Universitet, DTU, DAMRC m.v.

Dine opgaver:

 • Projektledelse af udviklingsprojektet.
 • Ad hoc-opgaver, såsom tilbudsgivning, indkøb osv.
 • Udvikling, konstruktion og dokumentering af maskiner til mobilbearbejdning (spåntagende). CAD-værktøjet er Inventor
 • Gennemførelse af certificeringer.

Jobindex, 25. marts
DS Smith Packaging Denmark A/SInnovativ emballageudvikler med skarpt grafisk blik

DS Smith Packaging Denmark A/S, Vejle

DS Smith søger en emballageudvikler til vores udviklingsafdeling i Vejle, der målrettet arbejder med at udvikle POS og Instore materiale i bølgepap til detailhandlen.

Som emballageudvikler skal du gribe idéen, afdække mulighederne og skabe det optimale salgsmateriale – og dette som en naturlig følge af den kommunikation, som foregår mellem sælger og kunde. Med andre ord, skal du som emballageudvikler sikre, at kundens behov, brand og markedsføring bliver omsat til en løsning, der giver optimal eksponering - ofte i et samspil mellem grafik og konstruktion.

Som emballageudvikler indgår du i projektteams bestående af salg, udvikling og kundeservice. I dette samarbejde er det dit ansvar at udvikle og designe den rette POS/Instore-løsning, men også at sikre, at salgsafdelingen har de rette oplysninger til tilbudsgivning.


Jobindex, 25. marts
Zigna Foto ApSDygtige fotografer søges

Zigna Foto ApS

Har du tidligere arbejdet med bolig- og/eller bilfotografering? Eller har du erfaring som professionel fotograf/dygtig amatørfotograf? Så læs videre…...

Vi har fået yderst travlt, og er i gang med at udvide staben af freelancefotografer. Derfor søger vi fotografer med bopæl i eller omkring følgende:

 • Fyn – herunder særligt i Odense, Nyborg, Svendborg
 • Jylland – herunder særligt i Holstebro, Ringkøbing, Kolding, Vejle, Herning
 • Sjælland – herunder særligt i Næstved, Slagelse & Kalundborg

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at have kontakt med ejendomsmæglere, bilforhandlere og boligsælgere, udarbejde plantegninger samt fotografere.


Jobindex, 25. marts

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Maersk Line
1 til 20 af 205 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.