1 til 20 af 188 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |10|Næste »
Palle Staal Transport ApSKørselsdisponent til vores entreprenørafdeling

Palle Staal Transport ApS, Vejle

Vi har travlt og søger derfor en ny kollega på kontoret med tiltrædelse hurtigst muligt, dog senest 1. august 2015.

Om jobbet:

 • Disponere entreprenørbilerne i samarbejde med kørselsleder.
 • Holde vores kartotek med vores underleverandører opdateret.
 • Taste kundekort ind løbende.
 • Ad hoc-opgaver for maskintransportafdelingen, herunder søge særtransporttilladelser og besvare kundehenvendelser på telefon og mail.

Om dig:

 • Du er vant til at arbejde selvstændig og god til at samarbejde.
 • Du har kendskab til branchen f.eks. fra lignende job. Du kunne også være chauffør eller tidligere chauffør fra entreprenørbranchen, med flair for kontorarbejde.

Jobindex, 22. maj
Hansen Toft A/SProduct Manager – Watertreatment

Hansen Toft A/S søger for Brenntag i Vejle eller Ballerup

Spændende og alsidigt job i krydsfeltet mellem indkøb, salgssupport og marketing.

Til at styrke segmentet Watertreatment søges en markedsorienteret produktchef til en nyoprettet stilling. Du vil i tæt samarbejde med den nuværende produktchef blive ansvarlig for det kemiske produktsortiment til vandbehandlingsindustrien i Norden.

Med reference til virksomhedens Nordic Marketing Director kommer du til at stå i spidsen for en række opgaver, som du enten løser alene eller i samarbejde med sælgerne i marken. Du får ansvaret for produkterne under segmentet. Det kan være leverandører, der ønsker at finde en afsætningskanal eller kunder, der efterspørger et bestemt produkt. Således får du til opgave at forhandle med leverandører, udarbejde strategier, handlingsplaner og budgetter for segmentet.


Hansen Toft A/S, 22. maj
Frode Laursen A/SChauffører søges til ferieafløsning

Frode Laursen A/S

Ferien står for døren og derfor søger vi en række ferieafløsere, med mulighed for senere fastansættelse, til distributionskørsel med trækker/trailer eller forvogn/kærre både dag, aften og nat. Udkørsel bliver fra Vitten, Vejle, Odense, Hørning og Tølløse.

Desuden søger vi en række ferieafløsere, igen med mulighed for senere fast-ansættelse, til krankørsel, med udkørsel fra Doense, Hedehusene, Vamdrup, Aalborg og Randers.

Vi tilbyder:

 • Nyt materiel
 • En varierende arbejdsdag
 • Overenskomstmæssig løn til tiden
 • Gode kolleger og personalegode

Frode Laursen A/S, 22. maj
Danfoss A/SKvalitetskonsulent

Danfoss A/S, Nordborg, Gråsten, Vejle

Som kvalitetskonsulent bliver din overordnede mission at udvikle og vedligeholde vores eksisterende kvalitetsstandarder i overensstemmelse med ISO9001/TS16949. Du vil være nøglepersonen, der står for problemløsning, foreslår kvalitetsinitiativer og sikrer implementering heraf. Du fungerer som den eneste kvalitetsmedarbejder fordelt på de tre afdelinger, og kommer derfor til at være ansvarlig for kvalitetshåndteringen.

Af arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Udvikling og vedligeholdelse af vores kvalitetssystem
 • Opfølgning og håndtering af kundereklamationer
 • Analysering af fejl og implementering af korrigerende handlinger

Danfoss A/S, 22. maj
Fertin PharmaOperatører til weekend- og aftenhold

Fertin Pharma, Vejle

Vil du være en del af vores produktion af medicinsk tyggegummi, i en af verdens førende B2B virksomheder inden for vores område? Vi er i vækst og søger nye kollegaer til weekend- og aftenhold i vores Procesafdeling P2. I samarbejde med resten af afdelingen, er du med til at sikre en god kvalitet i produktionen, hvor der produceres under sundhedsmyndighedernes GMP-regler (Good Manufacturing Practice).

Jobbet:

 • Betjening og overvågning af procesanlæg
 • Rengøring af produktionsudstyr
 • Produktionsrapportering
 • Du deltager i Lean og øvrige optimeringsprojekter
Fertin Pharma

Jobindex, 22. maj
Ammeraal Beltech Danmark A/SEr du værktøjsmager eller industritekniker?

Ammeraal Beltech Danmark A/S, Vejle

Ammeraal Beltech Modular A/S i Vejle er en af verdens førende virksomheder indenfor modulære transportbånd. Vi har brug for at styrke teamet i vores formværksted, med en fagligt stærk kollega, der har flair og interesse for CNC fræsning.

På formværkstedet fremstiller, reparerer og vedligeholder vi forme til plaststøbning til vores produktion i DK og USA.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone, gode arbejdsforhold, flextid, kantineordning m.m. - og ikke mindst en hverdag med selvstændige og ansvarsfulde opgaver.


Jobindex, 22. maj
Mercuri Urval
Direktør

Mercuri Urval søger for work-live-stay southern denmark i Vejle

Kan du skabe stærke rammer for tiltrækning af arbejdskraft til Syddanmark?

work-live-stay southern denmark er den regionale aktør, der fungerer som det samlende omdrejningspunkt for indsatserne for at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft til Syddanmark. Foreningen arbejder både med at udvikle konkrete værktøjer og materialer til medlemmerne og for på den lange bane at påvirke og forbedre rammevilkårene.

Som direktør for foreningen bliver din succes målt på, om medlemmerne oplever at få værdi for kontingentet, herunder specifikt om opslåede stillinger får kompetente ansøgere, og om tilflyttere oplever, at det er nemt at bosætte sig i området, samt om de overordnede rammevilkår forbedres.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 22. maj
Syddansk ErhvervsskoleErnæringsassistent

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Syddansk Erhvervsskole søger ernæringsassistent til team af dygtige kantinemedarbejdere i kantinerne i Vejle med særligt fokus på kvalitet og den sunde profil i vores udbud.

Du bliver en del af både det varme og det kolde køkken med fremstilling af lune retter, salatbar, burgere og sandwich samt onlinebestilling af varer. Desuden skal du varetage kundebetjening herunder kassefunktion og give en hånd med ved andet forefaldende kantinearbejde.

Du er uddannet ernæringsassistent og har erfaring fra arbejde i kantine/institutionskøkken. Vi lægger vægt på, at du er serviceminded, glad og initiativrig, og at du har flair for egenkontrol og har erfaring med kundebetjening. Det er vigtigt, at du sætter pris på at være i et miljø med mange unge elever.


Jobindex, 21. maj
KARSBERG – rekruttering og headhuntingEkstern sælger - elbranchen

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for kunde i Vejle

Med reference til salgschefen får du ansvaret for din egen kundeportefølje og dit eget salgsbudget. Kunderne vil hovedsagligt være eksisterende kunder, hvor fokus er at udbygge samarbejdet og salget til dem.

Du kommer også til, at arbejde med salg til nye kunder, der typisk vil komme fra internt generede leads. Du kommer til at bruge 3-4 dage om ugen hos kunderne.

Når du er på kontoret, planlægger og forbereder du dine salgsbesøg, ligesom du supporterer kunderne, laver tilbud m.m.

Du får et særdeles stærkt og professionelt bagland, der kan supportere dig i forhold til bl.a. kundeanalyser og leads, som du har mulighed for at videregive til dine kunder. Herudover får du støtte og support fra intern salg og salgssupport, der hjælper med udarbejdelse af tilbud, teknisk support m.m.


Jobindex, 21. maj
Region SyddanmarkProjektassistent til Regional IT

Region Syddanmark, Vejle

Regional IT i Region Syddanmark har en række store og spændende it-projekter i gang med fokus på forbedring af it-driften til gavn for vores brugere. Afdelingen Test og Implementering i Regional IT søger derfor en erfaren projektassistent, som kan varetage opgavekoordinering, kommunikation samt andre projektrelaterede opgaver.

Dine opgaver består primært i en række styringsopgaver for projekterne – herunder at planlægge og koordinere projekt- og styregruppemøder samt skrive mødereferater for projektledelsen. Du skal desuden assistere med kommunikation bl.a. være ansvarlig for udarbejdelse af præsentationer til diverse møder både internt og eksternt samt nyhedsbreve og anden projektrelateret kommunikation. Derudover assisterer du generelt projektledelsen med en række administrative opgaver som projektrapportering, forberedelse af materiale, opfølgning på økonomi og leverandører samt mindre projektrelaterede opgaver.


Region Syddanmark, 21. maj
Danfoss A/SStrategic Purchaser

Danfoss A/S, Vejle

Your mission will be to secure continuously improving results from key suppliers and to develop high performance suppliers. We expect you to use your global approach towards category strategy execution to accomplish this, and to become an expert within your own categories.

Other areas of responsibility are:

 • Focus on tactical procurement and the ability to execute projects, i.e. by identifying, visualising and mitigating potential risks for the projects
 • Develop, support and execute the pipeline of TCO savings projects in full compliance with category, product line and supply chain strategies
 • Secure compliance with our business and technical requirements

Danfoss A/S, 21. maj
Lund & Sørensen A/STeknisk assistent med interesse for salg søges til Lund & Sørensen, Vejle

Lund & Sørensen A/S

Du får en vigtig rolle i vores salgsafdeling. Størstedelen af opgaverne løses selvstændigt, mens andre løses i fællesskab. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt i et uformelt miljø og kan håndtere frihed under ansvar. Da du vil komme til at indgå i et team med andre kollegaer i afdelingen, er det også vigtigt, at du er en teamplayer, og naturligt melder dig på banen og byder ind med nye konstruktive ideer.

Arbejdsdagen er præget af mange forskellige opgaver. Din arbejdsindsats er præget af struktur og overblik, og du har evnen til at prioritere dine opgaver og indsatser. Det er vigtigt, du sætter en ære i at nå opgaverne til tiden.

Dine arbejdsopgaver:

 • Udarbejdelse af 2D og 3D tegninger i Solid Works
 • Udarbejdelse af montage- / produktionstegninger
 • Udarbejdelse af dokumentation og manualer

Jobindex, 20. maj
Medarbejderne
Souschef til køkkenet på konferencehotel i Vejle

Medarbejderne søger for kunde i Vejle

Vores kunde, der er et velrenommeret spisested med en bred vifte af arrangementer, søger faglært kok som souschef i køkkenet. Virksomheden er beliggende i Vejle Kommune og er et attraktivt og velbesøgt sted. Du skal derfor være god til at planlægge og organisere og du brænder for faget og det at give gæsterne en god oplevelse.

Du vil få brug for dine kreative evner, som vil blive værdsat sammen med et godt humør, din faglige stolthed og din professionelle tilgang til jobbet. Du ser det som en spændende udfordring, at få en travl hektisk hverdag til at gå op i en højere enhed sammen med nye kolleger. Hygiejne, ordenssans og egenkontrol er nøgleord i din hverdag.


Jobindex, 20. maj
Vejle Spildevand A/STeknisk designer eller lignende

Vejle Spildevand A/S

Er du teknisk designer eller lignende med branchekendskab, er du lige den vi har brug for.

I Vejle Spildevand gennemfører vi projekter for ca. 100 mio. kr. om året. Projekterne omfatter bl.a.:

 • Projektering af kloakanlæg i byggemodninger
 • Projektering af transportledninger og pumpestationer
 • Ombygning af renseanlæg

Vi forventer, at du er uddannet teknisk designer eller lignende med branchekendskab. Du skal tegne og bistå med projektering af alle typer projekter – gerne i 3D. Du skal derfor have kendskab til Microstation, AutoCAD og DanDasGraf. Kendskab til EnviAktiv, ledningsregistrering og TV-inspektioner vil også være en fordel men ikke et krav.


Vejle Spildevand A/S, 20. maj
STARK
Isenkræmmer

STARK, Vejle

Vi har travlt i STARK Vejle og søger en erfaren butikssælger, og gerne med erfaring inden for beslag, låse, maling, håndværktøj og erhvervsbeklædning.

Du bliver en del af et team, som alle sætter en ære i at yde god faglig service og rådgivning. Dine opgaver vil blive at servicere vores mange forskellige kunder med vidt forskellige behov, og du skal forvente at blive udfordret i en travl og afvekslende hverdag.

Et bredt fagligt niveau, god service, vilje og gejst, godt købmandskab og godt humør er kendetegnende for os – og for dig. Den daglige omgangstone er fri og uformel.

STARK

STARK, 20. maj
FairWind A/S
Global Training Manager

FairWind A/S, Vejle

– UDVIKLING OG IMPLEMENTERING AF TRÆNINGSKONCEPTER

Som Global Training Manager står du i spidsen for det team, der udvikler og gennemfører læring og træning, og du vil ofte selv deltage i og gennemføre træning. Du sikrer, at markedskrav og virksomhedens strategiske mål afspejles i de forløb, processer og systemer, der er grundlaget for træningen.

I hverdagen er du bindeleddet mellem HR, virksomhedens kompetencecenter, operations og den strategiske ledelse. Din rolle fordrer stor rejseaktivitet og bringer dig rundt i hele organisationen fra virksomhedens hovedkontor i Vejle til administrationen i Polen og til de geografiske aktivitetsområder.


Jobindex, 20. maj
FairWind A/S
Senior Stock Keeper

FairWind A/S, Vejle

Do you have experience as a coordinator of tools & equipment on a wind turbine site? Are you responsible and good at organizing? Can you train and support a team? Are you dynamic and passionate about traveling? Would you like to develop in one of the most attractive and modern industries? Are you looking for challenges?

If the answer is YES, you should apply to our position as a Senior Stock Keeper immediately!

You will refer directly to our COO for onshore installation, ensuring proper tools and equipment during all of our projects. One of your first tasks will be to build your own team, and your main responsibilities will be training and supporting the team, keeping full control of all tools and equipment, distributing tools and equipment during the entire project, and maintaining and repairing all tools.


Jobindex, 20. maj
FairWind A/S
Tender Manager

FairWind A/S, Vejle

– GLOBALT ANSVARLIG FOR TENDERS INDEN FOR WIND POWER

Med reference til koncernledelsen har du ansvaret for at risikoanalysere, møde deadlines og virksomhedens kvalitative krav overholdes i tender processer. Yderligere bliver du ansvarlig for løbende at forbedre og effektivisere processerne omkring tenders, således at indtjeningen og succesraten fortsat udvikler sig positivt.

Som Tender Manager er du bindeled mellem salg, ”legal”, projektorganisation og økonomifunktion. Du sikrer, at relevante informationer og aktører er med i hele processen og følger op på lokale krav og regelsæt ved tenders.


Jobindex, 20. maj
Region SyddanmarkSygeplejerske til Neurologisk Sengeafdeling

Region Syddanmark

Et vikariat som sygeplejerske er ledig fra d. 1. juli 2015 - 30. juni 2016.

Funktionen er på 32-37 timer i blandede vagter.

Neurologisk sengeafsnit A110 har plads til 20 patienter som kommer med forskellige neurologiske sygdomme f.eks. apopleksi, epilepsi, cancer cerebri, ALS m.fl.

Vores mål er at yde en professionel sygepleje med høj faglig kvalitet ud fra vores værdier; faglig kvalitet, udvikling, respekt, samarbejde og arbejdsglæde, hvilket skal afspejles i patientens pleje og behandling.


Region Syddanmark, 19. maj
Region SyddanmarkSocial- og sundhedsassistenter, et barselsvikariat og et årsvikariat, Medicinsk Sengeafsnit, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

Medicinsk Afdeling - det naturlige valg, patienten først

Vi søger to social og sundhedsassistenter, et 32 timers barselsvikariat og et 32 timers årsvikariat til Medicinsk Sengeafsnit A120/A220.

Stillingerne ​ønskes besat fra 1. juli 2015 til 31. august 2016 eller efter aftale.

Vi søger social og sundhedsassistenter, der er sundheds- og sygeplejefagligt velfunderede og som har lyst, mod og evne til at medvirke til, at vores indlagte patienter oplever et forløb, hvor faglig kvalitet, empati og kontinuitet er nøgleord.


Region Syddanmark, 19. maj
Annonce:
Topdanmark Forsikring A/S
1 til 20 af 188 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |10|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.