1 til 20 af 157 resultater.

Dine valg

 • Fjern7100

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Ammeraal Beltech Modular A/SDygtige plastmagere eller støbeteknikere

Ammeraal Beltech Modular A/S, Vejle

Har du lyst til at arbejde i Vejle i en af verdens førende virksomheder indenfor modulære bånd og har du lyst til at arbejde med nogen af de nyeste teknologier inden for sprøjtestøbning, har du nu mulighed for at blive en vores nye kolleger.

Det bliver dine overordnede opgaver, at sikre en pålidelig produktion af vores plastmodulære bånd og at afdelingens ressourcer bliver udnyttet bedst muligt.

Dine daglige opgaver bliver:

 • At sikre, at vores 65 sprøjtestøbemaskiner kører og at kvalitetsmålene bliver fastholdt
 • At fejlfinde, optimere og trimme produktionen, så den kører optimalt
 • At levere input til forbedringsforslag

Jobindex, 24. oktober
Danfoss A/SApplication Expert

Danfoss A/S, Silkeborg or Vejle

Are you motivated by being the go-to person on technical issues? And are you able to collect and analyse data transforming it into applicable knowledge? Would acting as the “missing link” between R&D and Sales appeal to you? Then you could be the new Application Expert for our Portfolio & ERC Business in Danfoss Residential Heating (RH).

Your mission will be to work closely together with our product manager and other stakeholders across Europe supporting them on technical issues. Furthermore you plan, prepare, organise and follow-up on on-site field tests and collect technical data analysing it and transforming it into applicable knowledge.

You will be the key player we rely on to develop training material and conduct product training for relevant customers and stakeholders.


Danfoss A/S, 24. oktober
Region SyddanmarkProjektleder til treårigt partnerskabsprojekt

Region Syddanmark

Kan du manøvrere blandt mange aktører, og trives du i rollen som projektleder, så har vi måske jobbet til dig!

Projekt ”Livsstilsguide i praksis” er et treårigt offentligt-privat partnerskabsprojekt mellem Region Syddanmark, de 22 syddanske kommuner og Steno Center for Sundhedsfremme. Projektet er finansieret af Ministeriet for Sundhed og Forebyggelses partnerskabspulje og skal – i et samarbejde på tværs af sektorer – bidrage til at mindske overdødeligheden hos mennesker med en sindslidelse. Et område, der nyder stor national bevågenhed. Projektet indgår i en overordnet strategi, som regionen, kommunerne og de praktiserende læger sammen har udarbejdet, og som skal sikre en fokuseret indsats for forebyggelse og behandling af livsstilssygdomme hos mennesker med en sindslidelse i Region Syddanmark.


Region Syddanmark, 24. oktober
Jyske Medier A/SDirektionssekretær

Jyske Medier A/S, Vejle

Service – koordinering - planlægning

Jyske Medier står overfor en fusion med Syddanske Medier og Fynske Medier og søger derfor en direktionssekretær til at indgå i det nye selskab Jysk Fynske Mediers direktionssekretariat på det fremtidige hovedkontor i Vejle. Sekretariatet vil bestå af 2 direktionsassistenter og 2 direktionssekretærer, som skal servicere direktion, bestyrelser og ejere bag selskaberne.

Dine opgaver vil primært være:

 • Medvirke til opbygning og udvikling af sekretariatets fremtidige service
 • Forberede og koordinere møder for direktion, bestyrelse og ejerkreds
 • Udarbejdelse af referater fra direktionens og bestyrelsernes møder

Jobindex, 24. oktober
Varda ApSUddannede pædagoger

Varda ApS, Vejle

Uddannede pædagoger søges til den private organisation VARDA.

Da vi har rigtig travlt i trekantsområdet, primært Vejle, søger vi, derfor hurtigst muligt uddannede pædagoger, der har erfaring og interesse indenfor et eller flere af nedenstående områder:

 • Familievejledning
 • Støttet og overvåget samvær
 • Kontaktperson
 • Ung , unge anbragt i egen bolig med døgndækning

Vi søger selvstændige og omstillingsparate pædagoger, der trives med varierede arbejdsopgaver i løbet af dagen. Der vil være mulighed for at planlægge egen arbejdsdag.


Jobindex, 24. oktober
Isabella A/SBusiness Controller/Finance Controller

Isabella A/S

For at kunne imødekomme vores interne kunders behov og ønsker, søger vi endnu en stærk ressource til at arbejde med driftsøkonomisk rapportering, support til salg og service samt vores polske produktionsenhed. Herudover vil der være opgaver i forbindelse med ledelsesrapportering, budgetter og årsregnskaber.

Du skal have lyst til at blive superbruger på vores nyanskaffede BI system (Jet Enterprise/TimeXtender), ligeledes forventes du at have en nysgerrighed, som gør, at du sætter dig grundigt ind i vores ERP-system (Dynamics AX), så du forstår sammenhængene i systemet - også på tværs af afdelinger.

Du vil indgå i et team med 9 andre kolleger indenfor økonomi, IT og administration og med direkte reference til koncernens CFO. Såfremt du har lyst og evnerne til det, er der mulighed for at blive leder af bogholderiet indenfor 1-2 år. Der må forventes en vis rejseaktivitet.


Jobindex, 24. oktober
Region SyddanmarkIndkøber til Region Syddanmarks indkøbsafdeling

Region Syddanmark

Vil du spille en vigtig rolle i vores strategiske indkøbsafdeling, hvor du gør en reel forskel med indflydelse på driften og styringen af vores kontrakter?

Udvikl dig i en af Danmarks største offentlige indkøbsafdelinger
Du bliver en del af vores Indkøbsafdeling, der arbejder målrettet for at sikre effektive indkøb til Region Syddanmarks sygehuse og institutioner. Vi er en topprofessionel afdeling med 30 dygtige og fagligt stærke kollegaer, som har ansvaret for at gennemføre udbud og indgå fælles indkøbskontrakter på vegne af hele regionen. Vi vil være de bedste inden for offentlig strategisk indkøb og kontraktstyring, hvilket kræver, at vi opretholder et højt fagligt niveau. Derfor er vi også gode til at dele vores viden og har et stort fokus på samarbejde.


Region Syddanmark, 24. oktober
Recall A/SSalgstrainee – kommende Key Account Manager?

Recall A/S, Vejle eller Greve

Recall udvider sit forretningsområde og sørger derfor 2 salgstrainee til Jylland og 2 til Sjælland.

Har du fokus på kunden, kun kunden og ingenting andet end kunden? Recall har fokus på vækst – derfor søger vi dig! Hvis din fulde fokus er på kundens behov og på at levere den helt rigtige lønsing til komplekse utfordringer, så er dette jobbet for dig.

Som Salgstrainee /Account Manager hos Recall får du en alsidig hverdag i arbejdet med at skaffe nye kunder, fra første opringning til underskriften. Dine kunder kommer til å kende deg som døråbneren til alle Recalls løsninger. Du kommer på sigt til at arbejde tæt sammen med beslutningstagere i nogle af landets største virksomheder, for at kunne tilbyde den bedste, samlede løsningen til nettop deres projekt hhv. udfordring.


Jobindex, 23. oktober
Region SyddanmarkFarmakonom/laborant til lægemiddelproduktion

Region Syddanmark

Barselvikariat, Apoteket Sygehus Lillebælt, Vejle, 37 timer/uge fra 1. januar 2015 – 1. marts 2016.

Har du lyst til at være med på det hold, der sikrer, at vores patienter får den rette medicin?

På Sygehus Lillebælt sætter vi patienten først, og vi gør hver dag en stor indsats for at sikre patienterne mod fejl - ikke mindst når det gælder produktion af lægemidler.

Det er her, du kommer ind i billedet.

Lige nu søger vi nemlig en dygtig farmakonom eller laborant til det hold af medarbejdere, der arbejder med fremstilling af sterile lægemidler og kvalitetssikring.


Region Syddanmark, 23. oktober
Region SyddanmarkIT Udviklingschef til Sygehus Lillebælt

Region Syddanmark

Kan du lede 20 dygtige og engagerede medarbejdere og sammen med dem sikre IT udviklingen på både Sygehus Lillebælt og på udvalgte områder i hele Region Syddanmark? Så er du kandidaten vi leder efter.

Du er en fremragende personaleleder, som sikrer følgeskab ved at skabe mening, motivation, retning og overblik. Du hviler i lederrollen, har en naturlig autoritet og drives af at skabe værdi og resultater. Sygehus IT er et komplekst felt, og derfor er det en klar fordel, at du har erfaring med projekt- og porteføljestyring fra sygehusverdenen. Samtidig er det vigtigt, at du giver afdelingens kompetente medarbejdere autonomi, opfordrer til selvledelse og støtter den enkeltes udvikling gennem en synlig, anerkendende og resultatorienteret ledelsesstil.


Region Syddanmark, 23. oktober
Region SyddanmarkHospitalsfysiker i medicinsk fysik til forskningsfokuseret klinisk stilling ved stråleterapien i Vejle

Region Syddanmark

En fast stilling som hospitalsfysiker ved Afdeling for Medicinsk Fysik, Onkologisk Afdeling, Vejle Sygehus søges besat per 1. februar 2015 eller snarest derefter. Du skal være i gang med eller have afsluttet hospitalsfysikeruddannelsen indenfor det onkologiske grenspeciale – gerne med Ph.D. indenfor stråleterapi. Stillingen indgår i afdelingens forsknings- og udviklingsstrategi, og 40 % af arbejdstiden er derfor dedikeret til forskningsprojekter.

I stillingen afsættes 40 % tid til forskning indenfor stråleterapi i et nyoprettet forskerteam bestående af sygeplejersker, læger og fysikere. Teamet har til formål at drive klinisk fokuseret forskning indenfor stråleterapi på højt niveau.


Region Syddanmark, 22. oktober
Region SyddanmarkTalstærk analytiker til HR funktion

Region Syddanmark

Region Syddanmark, Vejle, søger en struktureret og talstærk analytiker til en etårig tidsbegrænset stilling.

Overenskomst og Løn er en afdeling med 26 medarbejdere, som arbejder med opgaver omkring lønudbetaling og personaleadministration, tjenestemandspensioner, overenskomster og forhandlinger, rekrutteringer, analyser, statistik og økonomi. Vi er en central funktion i Region Syddanmark, som understøtter de decentrale HR funktioner i hele regionen.

Dine opgaver vil være forskelligartede, men det er af afgørende betydning, at du kan gennemskue komplekse problemstillinger og data samt har lyst til at arbejde med:

 • udarbejdelse af løn- og personalestatistikker
 • analyser af løn- og personaledata
 • opfølgninger på sygefraværet

Region Syddanmark, 20. oktober
Landsbrugsrådgivning Syd
Jurist / Ejendomsmægler

Landsbrugsrådgivning Syd

Landbrugsrådgivning Syd / Den Grønne Revisor søger grundet travlhed en medarbejder til team ejendom & jura.

Til vores ejendomsafdeling ”Team Ejendom & Jura” søges en medarbejder med kendskab til ejendomshandler. Din primære opgave vil være rådgivning i forbindelse med ejendomshandler (udbud af ejendomme, gennemførsel af handler m.v.). Derudover vil arbejdet omfatte rådgivning i forbindelse med familiejura (testamenter, ægtepagter m.v.) og andre juridiske forhold.

Du får efter aftale kontoradresse på en af LRS’ afdelinger, og rådgivning af kunderne vil ske fra såvel denne afdeling som fra de øvrige afdelinger. Der må påregnes 1-2 mødedage/uge på kontoret i Løgumkloster, såfremt kontoradressen er på en af de øvrige afdelinger.


Jobindex, 20. oktober
Danvikar A/SRealkredit- eller bankmedarbejdere søges til Vejle

Danvikar A/S søger for kunde

Danvikar A/S søger for vores kunde i Vejle realkreditmedarbejdere eller bankassistenter til længerevarende vikariater på fuldtid.

Arbejdsopgaverne vil være:

 • Produktion af lånetilbud til erhvervskunder indenfor områderne omprioritering, tillægslån, køb, salg og landbrug.

Vi tror at du kommer fra den finansielle sektor, og ansøgere med nylig, opdateret erfaring med produktion af lånetilbud vil blive foretrukket. Vikariatet har forventet opstart snarest muligt, og er foreløbig sat til 3 måneders varighed.


Jobindex, 20. oktober
Medarbejderne
Kundekonsulent til salg af vikar- og rekrutteringsløsninger

Medarbejderne, Vejle eller Horsens

Er du god til at tale med folk og kan du ved hjælp af din naturlige troværdighed skabe kontakter, der resulterer i salg og en god kundeoplevelse – så er det lige DIG vi søger!

Vikar- og rekrutteringsfirmaet Medarbejderne ApS søger til vores rekrutteringsafdeling med udgangspunkt fra kontoret i Vejle eller Horsens, en kundekonsulent til salg af vikar- og rekrutteringsløsninger på alle niveauer inden for kontor- og administrationsområdet. Du vil indgå i et team i en virksomhed, som skaber resultater og tilfredse kunder, vikarer og kandidater. Du har et professionelt bagland med særdeles erfarne konsulenter. Du skal have lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor personligt engagement og frihed omsættes til resultater og glade kolleger.


Jobindex, 17. oktober
Region SyddanmarkDriftschef til Regional IT

Region Syddanmark, Vejle

Region Syddanmark, Vejle, søger en resultatorienteret leder til driftsområdet i Regional It, som har erfaring med ressourceoptimering og –styring samt driftsoptimering fra sundhedsvæsnet.

Regional IT varetager driften af regionens it-miljø med fokus på driftsstabilitet og tilgængelighed for brugere. Afdelingen består af 42 medarbejdere, der har fokus på den daglige drift og optimering af it-platformen inden for områder som netværk, server og dataplatform, databaser m.m.

Din primære opgave er at varetage opgaven som personaleleder for teamet. Du skal motivere, coache og vejlede teamet, således medarbejderne levere ekstraordinære resultater gennem relevant sparring og afklaring.


Region Syddanmark, 16. oktober
UniconProcesoperatørelev søges

Unicon, Fredericia eller Vejle

Har du det, der skal til? Så har vi et elevjob til dig med start primo januar 2015?

Unicon er på udkig efter en procesoperatørelev til vores fabrik i Fredericia eller Vejle. Der er tale om et 4-årigt uddannelsesforløb, hvor du får svendebrev som procesoperatør med mulighed for fastansættelse efter endt uddannelsesforløb.

Dine arbejdsopgaver vil være

 • styring og overvågning af processer via computer og styringssystemer
 • produktion og kontrol af fabriksbeton på fabrikken
 • løbende varebestilling til produktionen

Aalborg Portland, 16. oktober
Fertin PharmaJunior Specialister - Regulatory and Clinical Affairs

Fertin Pharma, Vejle

International farmaceutisk virksomhed

Vi har et stigende aktivitetsniveau og har derfor brug for en ekstra kollega, der har lyst til at arbejde både med regulatoriske og med kliniske opgaver. Derudover søger vi en barselsvikar for en af vore kolleger frem til 31. december 2015.

Alt afhængig af din baggrund vil du få varierende arbejdsopgaver primært indenfor de kemisk/farmaceutiske aspekter omkring lægemidler, såsom:

 • Du koordinerer besvarelse af spørgsmål fra myndigheder og kunder i samarbejde med bl.a. QA, QC, produktionen og resten af R&D og fungerer som sparringspartner internt i virksomheden.
 • Du giver input til dokumentationskrav i forbindelse med ændringer og udarbejder variationsansøgninger.
 • Du er med til at håndtere dokumentationen ifm. kliniske studier, og du arbejder med litteraturundersøgelse og andet intelligence arbejde inden for det kliniske område.
Fertin Pharma

Jobindex, 16. oktober
Region SyddanmarkSpecialkonsulent – kvalitetsudvikling på sundhedsområdet

Region Syddanmark

Har du erfaring med sundhedsområdet, og vil du være med til at udvikle kvaliteten på sygehusene i Region Syddanmark? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi søger en specialkonsulent eller eventuelt en AC-fuldmægtig til at løse strategiske opgaver på kvalitetsområdet og understøtte regionens og sygehusenes arbejde med udvikling af bl.a. den faglige kvalitet.

Du skal løse strategiske opgaver for regionens administrative og politiske ledelse på sundhedsområdet. Det skal ske i et tæt samarbejde med kolleger på regionens sygehuse og i et samarbejde på tværs i regionen med bl.a. Center for Kvalitet og andre afdelinger i sundhedsstaben.


Region Syddanmark, 16. oktober
Unicon A/SProcesoperatørelev søges til Unicons fabrik i Fredericia eller Vejle

Unicon A/S

Har du det, der skal til? Så har vi et elevjob til dig – start primo januar 2015

Unicon er på udkig efter en procesoperatørelev til vores fabrik i Fredericia eller Vejle. Der er tale om et 4-årigt uddannelsesforløb, hvor du får svendebrev som procesoperatør med mulighed for fastansættelse efter endt uddannelsesforløb.

Du vil indgå i et fleksibelt team med gode kolleger om afviklingen af den daglige betonproduktion. Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Styring og overvågning af processer via computer og styringssystemer
 • Produktion og kontrol af fabriksbeton på fabrikken
 • Løbende varebestilling til produktionen
 • Vedligeholdelse og rengøring af produktionsudstyr

Jobindex, 16. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 157 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.