1 til 20 af 198 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |10|Næste »
Fertin PharmaQC Specialist

Fertin Pharma, Vejle

Til vores QC afdeling søger vi en ny kollega, der i tæt samarbejde med kemikere og laboranter skal være med til at sikre drift, compliance og udvikling af vores laboratorie IT systemer og analyseudstyr.

Brænder du for at kombinere din laboratorietekniske viden med din IT interesse og trives i en hverdag med spændende udfordringer, så er det måske dig, vi søger.

Jobbet:

 • Du bliver administrator i Empower software.
 • Du bliver en del af et team som er ansvarlig for at LIMS fungerer optimalt sammen med vores analyseudstyr samt de øvrige IT systemer som f.eks. Empower og Axapta.
 • Du deltager i indkøb, kvalificering og vedligehold af analyseudstyr samt kobling af disse til LIMS.
Fertin Pharma

Jobindex, 2. september
expuri ApS – Passion for talentBusiness Controller med ansvar for Sverige

expuri ApS – Passion for talent søger for kunde

I den nyoprettede stilling som Business Controller Sverige, med udgangspunkt på hovedkontoret i Trekantsområdet, bliver du ansvarlig for rapportering og sparring med ledelsen mht. forsat vækst for de 9 afdelinger i Sverige.

Dine arbejdsopgaver vil således omfatte:

 • Controlling af deres svenske afdelinger
 • Udarbejdelse af ugerapportering for deres svenske afdelinger
 • Udarbejdelse af månedsrapportering og årsregnskab i samarbejde med den lokale økonomifunktion

Jobindex, 2. september
Region SyddanmarkLægesekretær, Vejle Sygehus

Region Syddanmark

Vi søger en lægesekretær til en fast stilling på 30 timer. Ansættelse pr. 1. januar 2016. Kun uddannede lægesekretærer vil blive taget i betragtning.

Vi søger en lægesekretær med nedenstående profil:

 • Du arbejder selvstændigt i COSMIC-journal og booking.
 • Du har kendskab til CETREA og gerne Auditbase.
 • Du skal have evne og lyst til at lære lægesekretærelever op i afdelingen.

Region Syddanmark, 2. september
Berning & LeonhardtSøger du et frit, inspirerende og spændende job som salgsrådgiver? Så læs videre!

Berning & Leonhardt søger for Forbo Movement Systems i Brøndby eller Vejle

Forbo Movement Systems er en innovativ, international virksomhed – og samtidig en markedsledende producent, indenfor transport og procesbånd. Kulturen på kontorene i Brøndby og Vejle bærer stort præg af teamånd, hvor alle træder til og hjælper og deler ny viden med hinanden.

På vegne af Forbo, søger vi erfarne salg- og rådgivningskonsulenter med teknisk flair, til Sjælland og Jylland. Mødekulturen er med fokus på kvalitet af møder frem for kvantitet. Med reference til Salgschefen på Sjælland, bliver din primære opgave at tiltrække, udvikle og fastholde kunder. Din succes beror på din evne til at forstå kundernes forretning og finde frem til den rigtige løsning for dem.


Berning & Leonhardt, 1. september
De Forenede Trailerfabrikker A/STeknisk ansvarlig

De Forenede Trailerfabrikker A/S, Vejle

Tekniker (teknisk designer, produktionsteknolog m.m.) søges som ansvarlig for teknisk afdeling

VARIANT producerer i dag et bredt udvalg af trailere til de nordiske markeder. Udvalget spænder fra helt små havetrailere til store entreprenørtrailere. Virksomheden har en klar ambition om at levere et godt kvalitetsprodukt til konkurrencedygtige priser. Som led i virksomhedens strategi, arbejdes der konstant på produktionsoptimering. Her er bl.a. outsourcing et meget vigtigt punkt, som vi ønsker yderligere intensiveret.

Vi søger derfor en person der kan:

 • være overordnet ansvarlig i vor tekniske afdeling (vil bestå af dig og vores nuværende tekniker)
 • varetage teknisk kontakt med leverandører, kunder, myndigheder.
 • udfærdige teknisk dokumentation til EU-godkendelse.

Jobindex, 1. september
Pharma NordE-Commerce Business Developers

Pharma Nord, Vejle

At Pharma Nord we are continually expanding our ecommerce business into new territories. We are now searching for a number of E-Commerce Business Developers who can help us to expand our online business in one or more of the following languages: Chinese, Danish, English/US, French, German, Polish, Russian and Spanish.

You should have prior experience with online sale or direct marketing and at the same time be fluent in one or more of the mentioned languages and have a good understanding of the related countries and cultures. Since English is our corporate language this is in any case a requirement.

You will be responsible for planning and executing online campaigns, maintaining social media sites, preparing and sending out newsletters and for keeping our national websites lively and up to date. Also you must follow up on all aspects of the online business including logistics, customer service and customer satisfaction.

Pharma Nord

Jobindex, 1. september
Eltel Networks A/S
Knivskarpe Cisco-profiler til at understøtte Eltels rivende udvikling

Eltel Networks A/S, Herlev og Vejle

Eltel Networks, Aviation and Security Unit søger knivskarpe Cisco-kompetencer til at understøtte vores forretningsmæssige succes.

Vi har over den seneste periode oplevet kraftig vækst i hele forretningen, derfor søger vi dygtige Cisco-specialister.

Du skal have indgående kendskab til f.eks til Routing & Switching, Security, Data Center, Voice, Video og Wireless. Kan du et eller flere af disse områder, hører vi gerne fra dig.

Særligt er vi på udkik efter UC/Voice og Video-kompetencer.

Det er ønskeligt, at du har CCNP- eller CCIE-certifikater og, at du har arbejdet for store virksomheder og dermed vant til et udviklings- og driftsmiljø.

Eltel Networks A/S
Jobindex, 1. september
Tulip Food Company
Vedligeholdelsestekniker

Tulip Food Company, Vejle

I samarbejde med kollegerne i afdelingen bliver det din opgave at vedligeholde og fejlfinde på vores eksisterende produktionsanlæg, herunder automatiske pakkelinjer, emballeringsudstyr og robotanlæg.

Du deltager desuden i forebyggende vedligehold og bidrager med løsningsforslag til forbedringer, der sikrer fabrikken optimale produktionsvilkår. Arbejdstiden vil blive aftalt individuelt, idet der er flere muligheder, da vi arbejder på dag-, aften- og natskifte samt på forskudt uge.

Du har en baggrund som automatiktekniker, automekaniker, elektriker eller lignende med flair for mekanik. Du har en del års praktisk erfaring med reparation af og fejlfinding på maskiner og tekniske anlæg.

Tulip Food Company

Tulip Food Company, 31. august
BRØD & CO. ApSAmbitiøs og kompromisløs faglært bager

BRØD & CO. ApS, Vejle

Vi er et 100% surdejsbageri, der bager brød bygget på 100% økologisk stenformalet dansk mel, bagt i både pizzaovne og 27 ton tung træfyret stenovn.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og laver alt fra bunden, dvs. håndpisket vaniljecremer, marmelader, karamel osv. Det handler for os om at være stolte over det håndværk der ligger bag det gode brød, og du vil sammen med ejerne og vores elev (og uddannede konditor) blive en af de vigtigste brikker af vores butik.

Butikken fungerer også som cafe og restaurant, hvor vi hovedsageligt har ansat fagfolk (kokke, tjenere), hvor målet er ligesom med bageriet, at levere mad og service af høj men uhøjtidelig kvalitet. Vi er 14 ansatte og mangler det helt rigtige og vigtigste medlem af vores team.


Jobindex, 31. august
RambøllErfarne projektledere til klimatilpasning og planlægning

Rambøll, Vejle og Esbjerg

Er du uddannet ingeniør og har du 5-10 års erfaring som bl.a. projektleder? Så er du måske den nye kollega vi søger til vores kontorer i Vejle og Esbjerg. Du bliver en del af vores stærke team inden for afløbsteknik i Sydjylland og en del af Rambølls store, landsdækkende klimatilpasnings- & spildevandsnetværk bestående af mere end 100 engagerede og fagligt stærke kolleger.

Afdelingen indgår i forretningsenheden Vand, hvor vi er ca. 600 medarbejdere, der dagligt leverer bæredygtige, fremtidssikrede løsninger til private kunder, forsyninger, offentlige selskaber og myndigheder nationalt og i udlandet. Med kontorer over hele Danmark er vi blandt de førende rådgivere inden for vandområdet.

Rambøll

Rambøll, 28. august
RambøllAfløbs- og anlægsingeniør

Rambøll, Vejle og Esbjerg

Er du nyuddannet ingeniør eller har du nogle få års erfaring? Så er du måske den nye afløbs- og anlægsingeniør vi søger til vores kontorer i Vejle og Esbjerg. Du bliver en del af vores stærke team inden for afløbsteknik i Sydjylland og en del af Rambølls store, landsdækkende klimatilpasnings- & spildevandsnetværk bestående af mere end 100 engagerede og fagligt stærke kolleger.

Afdelingen indgår i forretningsenheden Vand, hvor vi er ca. 600 medarbejdere, der dagligt leverer bæredygtige, fremtidssikrede løsninger til private kunder, forsyninger, offentlige selskaber og myndigheder nationalt og i udlandet. Med kontorer over hele Danmark er vi blandt de førende rådgivere inden for vandområdet.

Rambøll

Rambøll, 28. august
Region SyddanmarkSygeplejersker til Duoafsnit E31/E32, Psykiatrisk Afdeling Vejle

Region Syddanmark

Er du sygeplejerske, og brænder du for at være med til at gøre en forskel for psykiatriske patienter?

Ser du muligheder frem for begrænsninger og tænker du at en afvekslende og uforudsigelig hverdag er lige dig? Så er det dig, vi søger, og dette er din chance, for at være med til at sætte dit præg på akutpsykiatrien.

Stilling 1 og 2:
32 timer gennemsnitlig pr. uge i blandede vagter dag/aften, 7 arbejdsweekender over 16 uger

Stilling 3:
35 timer gennemsnitlig pr. uge i blandede vagter dag/aften, primært aften, 7 arbejdsweekender over 16 uger


Region Syddanmark, 28. august
Region SyddanmarkSocial- og sundhedsassistenter til Duoafsnit E31/E32, Psykiatrisk Afdeling Vejle

Region Syddanmark

Er du social- og sundhedsassistent, og brænder du for at være med til at gøre en forskel for psykiatriske patienter?

Ser du muligheder frem for begrænsninger og tænker du at en afvekslende og uforudsigelig hverdag er lige dig? Så er det dig, vi søger, og dette er din chance, for at være med til at sætte dit præg på akutpsykiatrien.

Stilling 1
35 timer gennemsnitlig pr. uge i blandede vagter, nat/dag, 7 arbejdsweekender over 16 uger.

Stilling 2
32 timer gennemsnitlig pr. uge i blandede vagter, 7 arbejdsweekender over 16 uger.


Region Syddanmark, 28. august
COWI
Career Opportunities: Afvandingsspecialist med 10 års erfaring

COWI, Vejle, Odense, Aarhus

COWI er i dag inde i en robust udvikling, hvor virksomheden leverer solide resultater. Der er udsigt til en fortsat stor tilgang af spændende og udfordrende projekter og travlhed i det nuværende marked betyder, at vi søger en afvandingsingeniør til Afdelingen for vand og miljø – kunne det være noget for dig?

Som afvandingsspecialist hos os kommer du til at arbejde med afvanding inden for nogle af de mest højaktuelle infrastrukturprojekter i branchen med fokus på tværfagligt samarbejde nationalt og internationalt.

Vi forestiller os, at du er teknisk og fagligt velfunderet og uddannet som afløbsingeniør med minimum 10 års erfaring inden for projekt- og fagledelse. Du har solid erfaring med vejafvanding i forbindelse med infrastrukturprojekter samt indgående kendskab til projektering og design af afløbssystemer i hhv. større og mindre byer både forsyninger og kommuner.

COWI

COWI, 28. august
GML-HR A/SDistriktschef ALDI Syd

GML-HR A/S søger for ALDI

Dynamisk og inspirerende leder med fokus på udvikling.

Som distriktschef bliver du ansvarlig for 5-8 butikker, hvor du igennem dine butikschefer skal sikre at butikkerne og kæden repræsenteres på et højt niveau. Du bliver ansvarlig for distriktets performance på såvel økonomiske nøgletal som det gode købmandskab.

Du bliver dertil en vigtig drivkraft i realiseringen af en ambitiøs vækstplan, som indebærer butiksrenoveringer og nyåbninger, men også et sortiments- og layoutmæssigt løft. I den forbindelse skal du sikre den optimale personalesammensætning, herunder rekruttere og udvikle ledere, der fremstår med en klar, motiverende og tillidsfuld ledelsesstil.

GML-HR A/S
GML-HR A/S, 28. august
Scander A/SVil du være med?

Scander A/S

Summerbird A/S

Du får muligheden for at være med til at udvikle og sælge et unikt koncept af høj kvalitet, god funktionalitet og innovativt svensk design.

Du får din egen coach og unik undervisning i salgsteknik på Rahmqvist College med dokumenteret salgsteknik udarbejdet af Europas førende salgsorganisation.

Du kommer til at være en del af et holdbart koncept som genererer tilfredse kunder, motiverede medarbejdere og en god lønsomhed med mindst mulig miljøbelastning.

Første år er rigtigt hårdt, men for den rigtige er der gode lønmuligheder uden loft.

Hvis du er gjort af det rette stof, vil du hurtigt få muligheden for at avancere i koncernen, samt blive en del af vores fremtidige team.


Jobindex, 28. august
Vidamic ErgonomicsEr du min nye kollega?

Vidamic Ergonomics

Summerbird A/S

Du får muligheden for at være med til at udvikle og sælge et unikt koncept af høj kvalitet, god funktionalitet og innovativt svensk design.

Du får din egen coach og unik undervisning i salgsteknik på Rahmqvist College med dokumenteret salgsteknik udarbejdet af Europas førende salgsorganisation.

Du kommer til at være en del af et holdbart koncept, som genererer tilfredse kunder, motiverede medarbejdere og en god lønsomhed med mindst mulig miljøbelastning.

Første år bliver hårdt, men for den rigtige er der gode lønmuligheder uden loft.

Hvis du er gjort af det rette stof, vil du hurtigt få muligheden for at avancere i koncernen, og blive en del af vores fremtidige team.


Jobindex, 28. august
Airtech A/STeknisk sælger til ambitiøs virksomhed

Airtech A/S, Vejle

Industri, vindenergi, offshore & maritim

Vi har travlt og søger en teknisk sælger til industrielt salg af udstyr til overfladebehandling og væskehåndtering.

Jobbet består i salg af kvalitetsprodukter til nye og eksisterende kunder i Danmark, hvor du får selvstændigt resultatansvar og selv planlægger din hverdag. Du får ansvaret for salg af udstyr til maling, sandblæsning og metallisering, procespumper samt udstyr til lim og komposit.

Du får til opgave at opsøge nye kunder og skabe mersalg til vores eksisterende kunder og frihed til at udvikle forretningsområdet i samarbejde med erfarne kolleger.


Jobindex, 27. august
EYErfarne revisorer til EY, Vejle

EY

Har du lyst til faglig og personlig udvikling?

Så er din fremtid hos EY i Vejle sammen med gode kollegaer i et godt arbejdsmiljø, der er præget af åbenhed og respekt.

Vi udvider hele tiden vores aktiviteter og har derfor brug for dig, som er forretningsorienteret, har ambitioner, et stærkt drive og sætter høj faglighed og gode relationer øverst på agendaen.

Vi har et professionelt miljø, hvor vi betjener masser af spændende kunder, lige fra de helt store internationale virksomheder til de mindre lokale kunder. Dit talent er i centrum, og vi giver dig al den træning og hands-on, du har brug for, så du fortsat kan udvikle dig til en kompetent og betroet rådgiver.


EY, 26. august
Region SyddanmarkSocialrådgiver til Afdeling for Traume- og Torturoverlevere

Region Syddanmark

Afdeling for Traume- og Torturoverlevere (ATT) søger en socialrådgiver til vores ambulante behandlingstilbud i Vejle. Stillingen er et barselsvikariat med tiltrædelse 1. oktober eller snarest derefter.

ATT er en selvstændig afdeling i Psykiatrisygehuset i Region Syddanmark. Vores opgave er specialiseret udredning og behandling af personer med kompleks Post Traumatisk Stress Disorder (PTSD). ATT har højt specialiseret funktion for behandling af veteraner med PTSD. Vi tilbyder specialiseret, differentieret behandling på et psykodynamisk, mentaliseringsbaseret grundlag.

Vi søger en person, der med sin faglighed og erfaring arbejder for at styrke den tværfaglige behandling af vores patienter og afdelingens samlede faglighed og trivsel.


Region Syddanmark, 26. august
Annonce:
Du kan også finde arbejdsglæden!
Vi hjælper dig godt på vej
1 til 20 af 198 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |10|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.