1 til 20 af 136 resultater.
Toyota Material Handling Danmark
Sælger til logistik løsninger

Toyota Material Handling Danmark

Da efterspørgslen for automatiserede truckløsninger er stigende, søger vi en sælger til vores Logistic Solutions afdeling.

Jobindhold

 • Afsøge markedet for THME´s automatiserede logistikløsninger
 • Håndtere salgsleads
 • Udvikle ROI-baserede løsninger med potentielle kunder

Vi tilbyder et selvstændigt job i en virksomhed med vækstambitioner. Der er mulighed for personlig udvikling, men vi stiller til gengæld store krav til dig. Ud over din professionalisme i tilgangen til både arbejdet, kunderne og kollegerne, forventer vi et personligt drive, samt evnen til selvstændigt at planlægge din arbejdsdag/uge. Du har et godt drive og du trives i et dynamisk og uformelt miljø.

Toyota Material Handling Danmark

Jobindex, 4. oktober
UPS Danmark A/SServicemekaniker

UPS Danmark A/S, Vejle

Arbejdet som servicemekaniker indebærer et stort ansvar, fordi vores drift ikke kun er afhængig af dygtige medarbejdere, men også af velfungerende bygninger og faciliteter.

Dine hovedopgaver vil være at holde vores faciliteter i god stand, samt at standarderne er på linje med både UPS-anvisninger, samt nationale love og bestemmelser. Dette vil du gøre både ved hjælp af egne evner samt i samarbejde med diverse eksterne instanser. Hoveddelen af opgaverne er at du selvstændigt udfører service og reparationer af vores rullebånd og andet udstyr, samt foretager runderinger og kvalitetskontrol.

Du vil være den eneste i din rolle i Danmark, hvilket stiller krav til din selvstændighed, dine organisatoriske færdigheder og en dedikeret indsats og villighed til at arbejde fleksible arbejdstider, inklusiv tilkaldevagt.


Jobindex, 2. oktober
Fertin PharmaQC laboranter

Fertin Pharma, Vejle

Analyse af råvarer og medicinsk tyggegummi

Fertin Pharma er i vækst og vi har travlt i laboratorierne. I QC laboratorierne analyserer vi både råvarer samt mellem- og færdigvarer. QC består af mere end 40 højt kvalificerede laboranter og specialister, som hver dag udfører mange forskellige analyseopgaver. I en dynamisk og omskiftelig hverdag arbejder laboratoriet tæt sammen med produktionen, så hvis du brænder for kvalitetskontrol og trives i en hverdag med spændende udfordringer, så er det måske dig vi søger.

Din baggrund

 • Du er uddannet laborant og har en GMP-mæssig baggrund
 • Du er vant til en omskiftelig hverdag med mange analysemetoder, samtidigt med at du afslutter dine opgaver til tiden
Fertin Pharma

Jobindex, 2. oktober
Tulip Food Company
Sekretær

Tulip Food Company, Vejle

Du skal være sekretær for fabrikschefen og desuden fungere som fabrikkens administrative blæksprutte. Du får en bred intern kontaktflade til produktionen og den administrative stab på fabrikken samt til hovedkontoret i Randers. Opgaverne vil være koordinering, opfølgning og administrative opgaver som f.eks. mødeplanlægning, fraværsregistrering, afvikling af mærkedage og kontering af afdelingens fakturaer.

Du skal selvstændigt udforme ekstern og intern korrespondance, herunder information til medarbejderne via storskærm og mails, udarbejde referater og notater samt aftale og arrangere møder, seminarer og rejser og følge op på løbende sager. Her til kommer diverse forefaldende opgaver.

Tulip Food Company

Tulip Food Company, 2. oktober
Region SyddanmarkFysioterapeut til udgående team, Vejle

Region Syddanmark

Afdeling for Traume- og Torturoverlevere søger en fysioterapeut på 37 timer ugentligt.

ATT er en selvstændig afdeling i Psykiatrisygehuset i Region Syddanmark. Vores opgave er specialiseret udredning og behandling af personer med kompleks Post Traumatic Stress Disorder (PTSD).

ATT har højt specialiseret funktion for behandling af veteraner med PTSD og regionsfunktion for udredning og behandling af traumatiserede flygtninge. Vi tilbyder tværfaglig, specialiseret og differentieret behandling på et psykodynamisk, mentaliseringsbaseret grundlag.

Som fysioterapeut ved ATT varetager du fysioterapeutisk udredning og behandling af traumatiserede flygtninge og danske veteraner med kompleks PTSD.


Region Syddanmark, 2. oktober
Danfoss A/SSupplier Quality Developer

Danfoss A/S, Vejle, Viby, Silkeborg or Nordborg

As Supplier Quality Developer you are responsible for monitoring supplier’s performance on an overall level, align recommended actions with both procurement and quality engineers in the factories and finally initiation of supplier development activities on top of the product development activities.

This includes conducting audits/assessments, participating, and leading analysis of quality issues and leading quality improvements through problem solving methodologies to a successful outcome. Your mission will be to successfully implement strategic improvement projects with suppliers based on CoPQ data, PPM data, claims data, or strategic projects in cooperation with procurement category team leaders.


Danfoss A/S, 2. oktober
Region SyddanmarkSygeplejerske til Ortopædkirurgisk Ambulatorium E110

Region Syddanmark, Vejle

Et vikariat på 30 timer pr. uge, er ledigt til besættelse pr. 1. november eller hurtigst derefter og frem til 01.07.16.

Ortopædkirurgisk Ambulatorium er en afdeling med et stort patientflow. Her kræves faglighed, fleksibilitet, rummelighed og et godt overblik.

Vi søger en sygeplejerske med interesse for - og gerne med erfaring i - ortopædkirurgisk sygepleje.

Vi er en gruppe på 11 faste sygeplejersker, der har en spændende og afvekslende arbejdsdag. Vi sætter en ære i, at yde en god service til vores patienter i et tæt samarbejde med sekretærer og læger her i ambulatoriet. Her er et godt arbejdsmiljø med plads til mange gode grin.


Region Syddanmark, 2. oktober
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for kunde i Trekantsområdet

Projektleder

Markedsleder af unik teknologi * Kundetilpassede tekniske løsninger

Med reference til driftsdirektøren, får du det selvstændige ansvar for en række krævende projekter. Du bliver dybt involveret i hele resultatkæden, lige fra de indledende drøftelser med kunden, over kalkulation- og tilbudsfasen, til igangsætning, montage og gennemførelse af projekter, sluttende med en professionel aflevering af de færdige løsninger.

Derudover skal du bl.a. disponere materialer, koordinere og planlægge med egenproduktionen, løbende stå for den nødvendige dokumentation samt sikre en effektiv byggestyring og optimering på byggepladsen. Du er således en proaktiv og dygtig projektleder, der både har fokus på tid, kvalitet og økonomi.


Jobindex, 2. oktober
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for kunde i Trekantsområdet

Murermester

Driv afdelingen som din egen forretning

Murerafdelingen beskæftiger i dag 5 til 10 medarbejdere. Det er målet, at afdelingen i første omgang skal vokse til 15 medarbejdere. Som leder af murerafdelingen får du ansvaret for at lægge strategien for udviklingen.

Du får ansvaret for:

 • Salg og opsøgning af nye kunder og kundesegmenter
 • Løbende udvikling af afdelingen
 • Pålidelighed og loyalitet over for kunderne
 • Lønsomhed, herunder kalkulation af fag- og hovedentrepriser

Jobindex, 2. oktober
Isabella A/SKonstruktør/designer

Isabella A/S, Vejle

Har du lyst til at være med på en spændende forandringsrejse og deltage i udviklingen af Isabellas sub-brand ”Ventura”, er her chancen.

For at forbedre vores markedsposition på fortelt-serien Ventura og samtidig sikre en klar differentiering mellem vores super-brand Isabella og sub-brand Ventura, vil vi styrke vores organisation med et team, som udelukkende har fokus på sidstnævnte.

Under navnet ”Ventura - made by Isabella” vil vores nye konstruktør/designer være med til at designe og udvikle serien, så det står mål med strategien, om et brand i mellemklasse-segmentet specielt til rejsecamping.


Jobindex, 2. oktober
Munkebjerg HotelKok til a la carte-restaurant i skønne omgivelser

Munkebjerg Hotel, Vejle

Har du lyst til at prøve dig selv af i et stort køkken med mange kollegaer og masser af fart? Brænder du for at skabe unikke smagsoplevelser med de bedste råvarer? Og vil du have gode arbejdstider med fri hver anden weekend?

Du arbejder i køkkenet i Panorama Restauranten sammen med ca. 30 kollegaer, både erfarne og kokkeelever. Her tilbereder du selskabsmad til mennesker i forbindelse med konferencer, kurser og selskaber. Når du ikke er på selskaber, anretter du smukke tallerkener til kunderne i restauranten. Maden er klassisk gedigen a la carte, og vi gør en dyd ud af at tilberede alt fra bunden.

Du er med i den daglige drift i køkkenet, hvor vi har det sjovt og godt sammen. Vi er altid lydhøre over for gode idéer, og på de mindre travle dag er der masser af plads til kreativitet.


Jobindex, 2. oktober
Munkebjerg HotelSmørrebrødsjomfru til hotel i skønne omgivelser

Munkebjerg Hotel, Vejle

Vil du have dagvagter og fri hver anden weekend? Og kan du se dig selv i et stort køkken med mange kollegaer, som ligesom dig brænder for at skabe unikke smagsoplevelser?

Som smørrebrødsjomfru sørger du for at sætte op til koldt bord, når vi byder vores gæster på en overdådig morgenmadsbuffet, med alt hvad hjertet begærer af pandekager, æg, bacon osv. Du er også med til at tilberede og anrette vores kolde frokostbuffet, som byder på mange udsøgte delikatesser. Vi går efter en raffineret smag, og at maden præsenterer sig flot, så du får dagligt brug for dine høje standarder og kreativitet.

Du bliver en del af ’det kolde team’ med 5 kollegaer. Kollegaerne er både kokke og smørrebrødsjomfruer, og I er fælles om jeres lyst til at sætte koldt bord op og anrette kolde retter.


Jobindex, 2. oktober
expuri ApS – Passion for talentDirektionsassistent

expuri ApS – Passion for talent søger for Dansk Avis Omdeling i Vejle

Til vores kunde, Dansk Avis Omdeling, søger vi en Direktionsassistent

I den nyoprettede stilling som direktionsassistent, kommer du til at indgå i et team bestående af den administrerende direktør og den øverste ledelse i DAO. Du vil få en afvekslende og travl hverdag med mange forskellige administrative opgaver, og du vil få mulighed for i høj grad selv at præge din egen stilling. Ligeledes vil du få en bred berøringsflade i virksomheden i forbindelse med indsamlingen af data og udarbejdelse af rapporter og beslutningsgrundlag ligeledes til virksomhedens bestyrelse.

Vi søger en direktionssekretær, som kan hjælpe CEO’en samt de øvrige ledere i virksomheden, og en person, der proaktivt indgår i mange af de opgaver, som direktion har ansvaret for.


expuri ApS – Passion for talent, 1. oktober
Jysk Fynske Medier P/S
Kreditormedarbejder

Jysk Fynske Medier P/S, Vejle

Som nyligt fusioneret virksomhed, er Jysk Fynske Medier, en virksomhed midt i en spændende proces. Vi er nu Danmarks tredjestørste medievirksomhed, men vi er ikke færdige med at vokse. Derfor søger vi en kreditormedarbejder.

Jobbet:

 • Du refererer til regnskabschefen
 • Indscanning af købsfakturaer
 • Kontering af bilag samt påføre godkendelsesflow
 • Afstemning af kontoudtog

Jobindex, 1. oktober
Jysk Fynske Medier P/S
Debitormedarbejder

Jysk Fynske Medier P/S, Vejle

Som nyligt fusioneret virksomhed, er Jysk Fynske Medier, en virksomhed midt i en spændende proces. Vi er nu Danmarks tredjestørste medievirksomhed, men vi er ikke færdige med at vokse. Derfor søger vi en debitormedarbejder.

Jobbet:

 • Du refererer til regnskabschefen
 • Du indgår i et team på 10 debitormedarbejdere
 • Debitorbogholderi
 • Fakturering
 • Bogføring af indbetalinger

Jobindex, 1. oktober
Region SyddanmarkSygeplejerske til Duoafsnit E31/E32, Psykiatrisk Afdeling Vejle

Region Syddanmark

Er du sygeplejerske, og brænder du for at være med til at gøre en forskel for psykiatriske patienter?

Ser du muligheder frem for begrænsninger og tænker du at en afvekslende og uforudsigelig hverdag er lige dig? Så er det dig, vi søger, og dette er din chance, for at være med til at sætte dit præg på akutpsykiatrien.

Stillingen er på 35 timer gennemsnitlig pr. uge i blandede vagter dag/aften, 7 arbejdsweekender over 16 uger. Start d. 1. november 2015 eller snarest derefter.

Duoafsnit E31/E32 er døgnafsnit – integreret åben/lukket. Der er plads til 39 patienter hvoraf 14 stuer kan fungere som skærmede.


Region Syddanmark, 1. oktober
Region SyddanmarkSygeplejerskevikar søges til Duoafsnit E31/E32, Psykiatrisk Afdeling Vejle

Region Syddanmark

Er du sygeplejerske, og brænder du for at være med til at gøre en forskel for psykiatriske patienter?

Ser du muligheder frem for begrænsninger og tænker du at en afvekslende og uforudsigelig hverdag er lige dig? Så er det dig, vi søger, og dette er din chance, for at være med til at sætte dit præg på akutpsykiatrien.

Vikariatet er på 32 timer gennemsnitlig pr. uge i blandede vagter dag/aften, 7 arbejdsweekender over 16 uger. Start d. 1. november 2015 eller snarest derefter og til d. 30. juni 2016.


Region Syddanmark, 1. oktober
Aquatec Solutions A/STeknisk designer/assistent søges

Aquatec Solutions A/S, Vejle

Vil du være med på et ungt, erfarent og videnstungt team som brænder for at lave fiskeopdræt, til både salt- og ferskvandsfisk rundt omkring i verden, så er denne stilling muligvis lige noget for dig.

Stillingen som teknisk designer/assistent er i vores design team, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med vores nuværende ansatte. Du får reference til projektkoordinatoren.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsagelig være forbundet med 3D og 2D tegnings- og dokumentationsopgaver, dette er bl.a. arbejdsopgaver af varierende karakter på projekter-/salgsopgaver. Såfremt interessen er der, vil der også være mulighed for at arbejde med andre projektrelaterede opgaver, såsom pakning, kvalitetssikring hos underleverandører, kontakt med leverandører, indkøb og forsendelser m.v.


Jobindex, 1. oktober
Würth Danmark A/SSælger til installationsbranchen

Würth Danmark A/S

Har du lyst til at pleje dit salgsgen med målrettet, opsøgende salg til installationsbranchen?
Har du mod på nye udfordringer i en hverdag fyldt med forandringer?

Würth Danmark A/S

Med reference til regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet, hvor du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen, idet du udvælger og opsøger potentielle kunder.

Din hverdag som kørende sælger indebærer mange timer på landevejen, og din arbejdsdag foregår ude ved kunderne. Din evne til at planlægge og din sans for struktur er således med til at afgøre din succes.

Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S, 1. oktober
Autohuset Vestergaard A/SPLADESMED SØGES

Autohuset Vestergaard A/S, Vejle

Vi søger en serviceminded og dygtig pladesmed der kan tiltræde snarest muligt på vores skadecenter. Har du erfaring med skadesarbejde og fungerer du godt i en travl hverdag, så er det måske dig vi søger.

DINE ARBEJDSOPGAVER

 • Reparation af forsikringsskader
 • Fejlfinding
 • Slutkontrol af reparationen
 • Taksering af skader

ER DET DIG, VI SØGER?


Jobindex, 1. oktober
Annonce:
Topdanmark Forsikring A/S
1 til 20 af 136 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.