1 til 20 af 28 resultater.
Per Aarsleff A/SBusiness controller

Per Aarsleff A/S, Aarhus

Har du lyst til at være med til at udvikle business controlling-funktionen i Aarsleff-koncernen og gøre den endnu mere værdiskabende? Kan du kombinere din faglige indsigt i regnskabsmæssige discipliner med din forretningsforståelse, og har du en udadvendt og opsøgende adfærd?

I den nyoprettede stilling som business controller vil du være med til at udvikle og forme business controlling-funktionen og dens processer og opgaver. Herunder skal du skabe synlighed omkring afdelingen, bl.a. igennem proaktiv support og samarbejde på tværs af projekter, afdelinger og selskaber.

Per Aarsleff A/S

Per Aarsleff A/S, 7. oktober
Sinful.dkOversættelseskoordinator

Sinful.dk, Åbyhøj

Vi søger en erfaren oversættelseskoordinator, der elsker at løse udfordringer og som har en processorienteret tankegang.

Du kommer til at have ansvaret for at vores tekster bliver oversat på et højt sprogligt niveau, så de altid fremstår spændende og inspirerende på vores webshops i Danmark, Sverige, Norge, Finland og snart også England.

Dine opgaver:

 • Ansvarlig for at vores tekstindhold bliver oversat fra dansk og engelsk til de andre skandinaviske sprog.
 • Opbygge processer og systemer der sikrer at oversættelsesopgaverne sker løbende og at vi altid holder samme niveau som i originalteksterne.
 • Læse korrektur og kvalitetssikre tekster inden oversættelser.

Sinful.dk, 1. oktober
Reklameland ApSBusiness Development Manager - svensktalande

Reklameland ApS, Aabyhøj

Vi söker en Business Development Manager till vårt kontor i Aabyhøj, Aarhus, som kan ta ansvar för servicesälj, upptäcka komersiella möjligheter hos nya kunder samt rådge och hjälpa existerande kunder och reklambyråer. Det är viktigt att du har en förmåga att se komersiella möjligheter och vara proaktiv i förhållande till att skapa nya fruktbara samarbetsrelationer – eller med andra ord inspirera och hjälpa de potentiella kunder som kontaktar oss – självklart med hjälp från resten av teamet.

Som Business Development Manager hos Reklameland får du ett stort ansvar. Dina uppgifter kommer att vara mycket varierande och företagsutvecklign kommer att vara ett viktigt element bland dina arbetsuppgifter. Det finns en stor utvecklingspotential, där du har möjlighet att själv prägla din vardag.

Skall kunna skriva og tala svenska flytande.


Jobindex, 1. oktober
Per Aarsleff A/SVDC-koordinatorer

Per Aarsleff A/S, Aarhus eller Hvidovre

Brænder du for udvikling og design, og er du fortrolig med de nyeste teknologier inden for virtuel 3D- modellering? Har du lyst til at arbejde som intern specialist hos en af Danmarks største entreprenørvirksomheder med mange spændende og afvekslende opgaver? Så er du måske en af vores nye VDC-koordinatorer.

Du vil yde teknisk støtte i vores funderings-, anlægs- eller byggeriafdeling. Disse afdelinger anvender p.t. Virtual Design og Construction (VDC) på deres projekter. Stillingerne i Fundering og Anlæg kan enten være på vores hovedkontor i Aarhus eller vores kontor i Hvidovre, afhængig af din bopæl. Stillingerne inden for byggeri vil være på kontoret i Hvidovre.

Du vil være ansvarlig for at opbygge, vedligeholde, analysere og præsentere flerdimensionale VDC-modeller i forbindelse med tilbuds- og projektarbejde.

Per Aarsleff A/S

Per Aarsleff A/S, 30. september
Per Aarsleff A/SGIS-/AutoCad-koordinator til elektrificeringsprojekt

Per Aarsleff A/S, Esbjerg/Lunderskov/Aarhus

Aarsleff søger en GIS-/AutoCad-koordinator til vores joint venture-projekt med Siemens vedrørende elektrificering af det danske jernbanenet. Det er en nyoprettet stilling, hvor du bliver en del af projektsamarbejdet med 15-20 kollegaer. Du vil skulle samarbejde særlig tæt med 5-6 ingeniører og landmålere.

I den første periode vil du, som nævnt tidligere, blive tilknyttet elektrificeringsprojektet, som får hovedkvarter i nærheden af Esbjerg-Lunderskov-strækningen. Her skal du sidde fra januar til maj, hvorefter du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Aarhus. Herfra ønsker vi at udbrede og forbedre dette arbejde, og du vil blive tilknyttet nye projekter i samme rolle.

Per Aarsleff A/S

Per Aarsleff A/S, 30. september
KvicklySlagter mestersvend, Kvickly, Åbyhøj

Kvickly

Du bliver en del af et dynamisk varehus med i alt 130 medarbejdere. Du vil få dit daglige virke i slagterafdelingen, hvor vi er 9 ansatte. Vi er centralt beliggende i Åbyhøj/Silkeborgvej med en kort afstand til Aarhus.

Du får medansvaret for at pleje og profilere slagter-afdelingen med sigte på, at området når sine drifts- og profilmål. Du sikrer sammen med teamet, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Derudover kommer din hverdag bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Medansvar for produktion, salg og indtjening i afdelingen
 • Medansvar for at afdelingen lever op til de stillede hygiejnekrav
 • Overholdelse af aftalte deadlines

Kvickly, 29. september
Carelog Freight Service A/S
Speditør – Import Søfragt

Carelog Freight Service A/S, Åbyhøj

Til vores dynamiske IMPORT SØFRAGT afdeling i Århus søger vi en dygtig speditør med stor erfaring inden for IMPORT SØFRAGT. Du vil blive en del af afdelingens daglige operation og få muligheden for at sætte dit præg på virksomhedens fortsatte udvikling. Det er helt centralt for os, at vores medarbejdere tager ANSVAR og er beslutningsdygtige i interaktionen med kunder såvel som leverandører.

Du vil blive beskæftiget i en meget effektiv og kompetent afdeling, der betjener en meget varieret kundeportefølje og håndterer en sund kombination af FCL og LCL. Du vil få tildelt en fast kundeportefølje, som du i samarbejde med den kundeansvarlige varetager ansvaret for. Du vil komme til at indgå i et team, hvor der forventes et højt fagligt niveau og en sparring om de daglige udfordringer, som det forventes du angriber selvstændigt og løsningsorienteret.


Jobindex, 28. september
LINDBERG A/SKreativ maskiningeniør

LINDBERG A/S, Åbyhøj

LINDBERG vokser og derfor søger vi en nysgerrig og idérig kollega til vores udviklingsafdeling, der består af et skarpt og professionelt team, og er en essentiel del af LINDBERGs position som teknologisk og udviklingsmæssigt førende i den globale brilleindustri.

LINDBERG A/S

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Lave forsøg og udvikling på dine egne og eksisterende idéer
 • Afprøve og følge op på nye materialer og overflader
 • Udvikle og afprøve nye processer

Jobindex, 25. september
Salling Ejendomsadministration A/SEjendomsadministrator

Salling Ejendomsadministration A/S, Aarhus

Hvis du vil være med til at skabe værdi for ejendomsejere, ejerforeninger og andelsboligforeninger, så har vi jobbet til dig.

Som ejendomsadministrator er du overordnet kundeansvarlig for en portefølje af ejendomme. Porteføljen er en blanding af bolig- og erhvervsejendomme samt ejerforeninger.

Dine opgaver som ejendomsadministrator vil bl.a. være

 • Daglig kontakt med beboere, ejere og bestyrelsesmedlemmer
 • Rådgivning om juridiske, tekniske og økonomiske forhold vedrørende ejendomme
 • Indkaldelse til og afholdelse af generalforsamlinger

Vi tilbyder udfordrende og alsidige arbejdsopgaver med stor selvstændighed i et uformelt arbejdsmiljø.


Jobindex, 22. september
Per Aarsleff A/STimelønnede til kloakarbejde i Aarhus

Per Aarsleff A/S

Vi søger timelønnede medarbejdere med mulighed for hurtig tiltrædelse til kloakarbejde i Aarhus. Vi søger både en rørlægger og en pladsmand/blæksprutte. Du kommer til at indgå i et fast sjak, som arbejder med kloakopgaver i hele Aarhus Kommune.

For begge stillinger forventer vi, at du

 • er kvalitetsbevidst og stabil
 • er omgængelig, fleksibel i forhold til skiftende arbejdstider og kan lide at have travlt
 • har kørekort til almindelig bil. Det er en fordel, hvis du også har kort til anhænger (BE)
 • har erfaring med entreprenør- og kloakarbejde
 • bidrager til et sikkert og værdiskabende arbejdsmiljø
Per Aarsleff A/S

Per Aarsleff A/S, 21. september
TOSHSCAN DENMARKMedico-salgsingeniør

TOSHSCAN DENMARK, Aarhus

TOSHSCAN Denmark søger medico-salgsingeniør til primært billeddiagnostisk ultralydssystemer.

Arbejdsfunktionen indeholder følgende opgaver:

 • Salg af ultralydssystemer
 • Identifikation af nye kunder
 • Tilbudsskrivning

TOSHSCAN Denmark tilbyder:

 • Du bliver en del af vores Toshiba-vinderteam
 • Et spændende job med optimale faglige og personlige udviklingsmuligheder
 • Teamarbejde med applikationsspecialister og serviceingeniører

Jobindex, 15. september
Mercedes Benz Service
ERFAREN mekaniker søges til fuldtidsstilling hos Mercedes-Benz-Service i Aarhus

Mercedes Benz Service

Vi søger en person, der kan indgå i vores serviceteam. Vi er i øjeblikket 5 mand på værkstedet, men mangler en, der kan træde til og bidrage med sine kompetencer til vores team.

Vi reparerer biler i alle aldersklasser – ”primært Mercedes”. Så den mand vi søger skal have erfaring med netop Mercedes - da vi sætter en ære i at levere et kvalitetsprodukt til vores kunder.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst, have respekt for dit håndværk og ikke mindst være en behagelig og servicemindet med et godt humør.


Jobindex, 11. september
Dansk-talende telemarketingmedarbejdere
Er du dansk-talende - SÅ ER DET LIGE DIG VI STÅR OG MANGLER!
FGT Business Research A/S, Århus
Jobcenter Århus, 6. oktober
Finsktalende telemarketingmedarbejdere
FGT Business Research A/S i Århus søger researchere til business-to-business markedet, hvor vi gennemfører forskellige...
FGT Business Research A/S, Århus
Jobcenter Århus, 6. oktober
Norsktalende telemarketingmedarbejdere
Norsktalende -telemarketingmedarbejder!
FGT Business Research A/S, Århus
Jobcenter Århus, 6. oktober
Tyrkisk/dansk-talende telemarketingmedarbejder
FGT Business Research A/S i Århus søger researchere til business-to-business markedet, hvor vi gennemfører forskellige...
FGT Business Research A/S, Århus
Jobcenter Århus, 6. oktober
Vuggestuen Nannasvej søger kostfaglig eneansvarlig
Om jobbet Til vuggestuen Nannasvej søges pr. 26. oktober 2015 og frem til 17. juni 2016 en engageret og glad køkkenmedarbejder til et...
Vuggestuen Nannasvej, Århus
Jobcenter Århus, 6. oktober
Spansk-talende telemarketingmedarbejder
FGT Business Research A/S i Århus søger researchere til business-to-business markedet, hvor vi gennemfører forskellige...
FGT Business Research A/S, Århus
Jobcenter Århus, 5. oktober
Kompetente tømrere til fast arbejde
Etableret tømrerfirma søger tømrere til fast arbejde, med blandede opgaver som nybyg, renovering og ombygning, samt forsikringsopgaver.
Rafn Tømrer- & Snedker ApS, Århus
Jobcenter Århus, 1. oktober
Sagsbehandler til home Broager
Vi har forrygende travlt og vi søger derfor en dygtig og erfaren fuldtids sagsbehandler til vores forretning i Broager.
home, Århus
Jobcenter Århus, 1. oktober
Annonce:
1 til 20 af 28 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.