1 til 20 af 22 resultater.

Dine valg

 • FjernÅbyhøj

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Webdanmark.comKreativ og initiativrig UX-konsulent søges til landets førende e-commerce-hus

Webdanmark.com, Åbyhøj

Vil du være med til at definere fremtidens cross-channel e-commerce-brugeroplevelser og sørge for, at nogle af landets største virksomheder inden for deres brancher excellerer på tværs af kanaler?

I jobbet som UX-konsulent vil du blandt andet kommet til at arbejde med:

 • Workshops og præsentationer for kollegaer og kunder
 • Visualisere løsningsforslag – fra indledende skitser til klikbare prototyper
 • Målgruppeanalyser

Hos webdanmark.com kan vi love dig en uformel og sjov hverdag. En forudsætning for tilfredse og motiverede medarbejdere samt evnen til at kunne levere nogle af markedets bedste e-handelsløsninger er, at vi skal have det godt sammen.


Jobindex, 19. december
Trapeze Group Europe A/SFinancial Planning & Analysis

Trapeze Group Europe A/S,

Trapeze Group Europe A/S is a fast growing company searching for a talented and ambitious financial planner, looking for new opportunities within a dynamic and growth oriented international company.

You will be finance partner for one of our business units and drive the quarterly business planning and monthly tracking of performance in cooperation with the VP of the BU. A key success factor for this role is to ensure a high degree of transparency in performance measurement through all layers of the organisation. You will be part of a small finance team based in Aarhus and it is important that everyone in the team can support each other across different financial disciplines such as accounting, analysis and planning. In addition to that you will be involved in M&A activities when they arise. A central part of the role is also to manage our project controlling and provide ongoing analysis of net working capital, cash flow, etc.


Jobindex, 19. december
2-Biz Company A/SLagermedarbejder til ungt team

2-Biz Company A/S, Åbyhøj

Har du lyst til at arbejde i en tøjvirksomhed hvor ikke to dage er ens? Har du mod på at arbejde på et lager, hvor der altid er et højt tempo? Er du ikke bange for at tage fat? Så er du måske vores nye kollega på lageret.

Vi tilbyder et job, hvor du skal:

 • Kontrollere og optælle modtagne varer.
 • Plukke varer iht. Kundeordrer.
 • Pakke og emballere varer til forsvarlig forsendelse.
 • Være indstillet på fysisk hårdt arbejde.

Jobindex, 19. december
ALDIStedfortræder

ALDI

Overtag ansvaret for et ALDI Marked. Du skal aflaste filiallederen i det daglige arbejde, samt afløse ved dennes fravær. Du skal lede og motivere teamet i butikken, planlægge arbejdstiden, sørge for den optimale varedisponering og du kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart, og har du kvalifikationerne er der mulighed for avancement.


ALDI, 19. december
2-Biz Company A/SBlæksprutte til serviceafdelingen

2-Biz Company A/S, Åbyhøj

Har du lyst til at arbejde i en tøjvirksomhed hvor ikke to dage er ens? Har du mod på at arbejde i vores serviceafdeling hvor der altid er højt tempo? Er du ikke bange for at tage fat og er du omstillingsparat? Så er du måske vores nye kollega.

Som blæksprutte hos 2-Biz får du en bred vifte af opgaver på tværs af alle afdelinger i huset. Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver følgende:

 • Ansvar for returvarer i vores serviceafdeling
 • Telefonisk kommunikation med kunder på dansk samt de skandinaviske sprog
 • Ansvarlig for frokosten samt at køkkenet fremstår pænt

Jobindex, 18. december
ISAMEDIA DANMARK A/SAccount Manager

ISAMEDIA DANMARK A/S, Valby eller Aarhus

Vi søger Account Managere til at sælge suveræne markedsføringsløsninger til nogle af Danmarks største og mest anerkendte magasiner og dagblade!

Dine primære arbejdsopgaver bliver at tilbyde telefonisk rådgivning til vores kunder og sælge annoncer til en af vores mange spændende dagblade og magasiner.

Du skal ligeledes behandle vores eksisterende kundeporteføljer, og have vedvarende fokus på at opbygge din egen portefølje ved at kontakte både nye og eksisterende kunder med markedets mest attraktive kampagnetilbud. Ligeledes skal du være i stand til at tilbyde kunderne en professionel rådgivning om deres mediebehov – med mersalg for øje!


ISAMEDIA DANMARK A/S, 18. december
Konsulenthuset ballisager a/s
Resultatorienteret mødebooker

Konsulenthuset ballisager a/s, Århus

Til vores nationale team af rekrutteringskonsulenter har vi brug for en mødebooker. Du sidder på vores kontor i Århus og har stærke kompetencer indenfor salg og mødebookning. Har du kendskab til rekruttering og outplacement er det et plus.

Du arbejder med opsøgende salg indenfor rekruttering og outplacement. Her ringer du til store og små virksomheder med henblik på at booke møder til vores seniorkonsulenter og direktøren. Du booker møde på baggrund af kold canvas, opfølgninger på tidligere samarbejde, leads fra de andre konsulenter og dit netværk.

Du er måske den rigtige kandidat til vores team, hvis du kan svare ja til følgende:

 • Har erfaring med opsøgende salg
 • Har erfaring med mødebooking og brænder for det
 • Er vedholdende, selvstartende og professionel i forhold til salget

Konsulenthuset ballisager a/s, 16. december
XL-BYGSælger med erfaring indenfor værktøj og befæstigelse

XL-BYG, Åbyhøj

Aaby Tømmerhandel er i en positiv udvikling, og vi søger derfor en dygtig sælger/salgsassistent til vores byggemarked i Åbyhøj, Aarhus. Du bliver en del af et professionelt salgsteam, som sætter god service og rådgivning til vores kunder, meget højt.

Jobbets primære indhold:

 • Salg til og servicering af vores mange loyale kunder, private og professionelle
 • Opfølgning af kundeprojekter – tilbudsopfølgning
 • Ansvarlig for en salgs- og kampagneklar afdeling
 • Tæt samarbejde med dygtige kollegaer i byggecentret og trælast, som alle har en professionel tilgang til opgaverne

XL-BYG, 16. december
TOSHSCAN DENMARKMedico Serviceingeniør

TOSHSCAN DENMARK, København eller Aarhus

TOSHSCAN Denmark søger Medico Serviceingeniør til service/installation af billeddiagnostisk udstyr i København eller Aarhus.

TOSHSCAN Denmark markedsfører, sælger og servicerer billeddiagnostisk udstyr fra Toshiba Medical Systems, til danske hospitaler og klinikker. TOSHSCAN Denmarks hovedkontor ligger i Århus. Toshiba Medical Systems produktprogram omfatter High End udstyr som: Ultralydsscannere, Dynamisk Volume CT Scannere, MR Scannere, Angio udstyr, Røntgen udstyr, 3D/4D Workstations etc.

TOSHSCAN Denmark har en stærk position på det danske marked og er i fortsat positiv vækst. Toshiba Medical Systems er blandt verdens førende leverandører af billeddiagnostisk udstyr og er ofte banebrydende og først med de nyeste teknologier inden for healthcare.


Jobindex, 15. december
Sinful.dkSkriveglad kommunikationsmedarbejder søges

Sinful.dk, Åbyhøj

Sinful.dk er Danmarks største online sexshop og vi er godt på vej til at blive den førende i Skandinavien. Vi mangler en knusende dygtig kommunikationsmedarbejder, som brænder for at være med på den spændende rejse.

Din rolle bliver bl.a. at skrive troværdige og inspirerende produkttekster, guides, blogindlæg og pressemeddelelser, samt dagligt at kommunikere via sociale medier. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores oversættere, kundeservice og vores marketing - og PR-ansvarlige.

Dine opgaver:

 • Ansvarlig for, at alle vores kunder møder levende og inspirerende tekster i vores webshops.
 • Holde dig opdateret omkring nye tendenser i sexlegetøjsbranchen og dele det med kunder og kollegaer.
 • Skrive, dele og interagere med vores dejlige kunder, bl.a. via vores facebook site.
 • Bibeholde og udvikle vores tætte og positive samarbejde med den skandinaviske presse.

Sinful.dk, 11. december
Webdanmark.comTeknisk udviklingschef søges

Webdanmark.com, Århus

Brænder du for digital forretningsudvikling og ledelse?

Som udviklingschef får du det daglige ansvar for webdanmark.coms samlede udviklingsafdeling pt. bestående af 22 dygtige udviklere. Vi er ambitiøse og vi vægter faglighed højt. Derfor består en stor del af jobbet i at fastholde og udvikle hver enkelt medarbejder i udviklingsteamet både fagligt og personligt. Grundet løbende tilgang af nye projekter forventes afdelingen at vækste kontinuerligt over de kommende år, og du får således også ansvaret for at tiltrække den helt rette ekspertise inden for området.

Som udviklingschef vil du blandt andet få følgende ansvarsområder:

 • Levering af de bedste løsninger i Skandinavien inden for omni-channel og e-commerce
 • Tilsikre at løsningerne leveres i den forventede høje kvalitet
 • Tilsikre performance og løbende vedligeholdelse af løsningerne i samarbejde med projektchefen og servicemanageren

Jobindex, 3. december
Webdanmark.comSenior projektleder

Webdanmark.com, Århus

Brænder du for at køre spændende og komplekse digitale projekter, hvor samspillet mellem teknologi, mennesker og forretning er i fokus…

Som projektleder bliver du en af de bærende kræfter i udviklingen af internationale e-business-løsninger samtidig med, at du skal bidrage til den løbende vedligeholdelse og videreudvikling af projekter for vores eksisterende kunder.

Som projektleder vil du bl.a. komme til at arbejde inden for følgende områder:

 • Projektledelse, herunder koordinering af konsulenter, rapportering, forecasting og QA
 • Rådgivning af mellemstore og store virksomheder
 • Forretningsanalyse og specifikation af e-business løsninger til både eksisterende og nye kunder

Jobindex, 1. december
Hildebrandt og Brandi
Kommunikation & Marketing Tine K.
d60, Åbyhøj
d60, 19. december
2 Chauffører/Bude søges
Det handler om to gange deltidsstillinger på 15-18 timer om ugen.
Pepitos Pizza & Grill House, Århus
Jobcenter Århus, 17. december
Grillmedarbejder søges snarest
Det handler om en deltidsstilling på 15-18 timer om ugen.
Pepitos Pizza & Grill House, Århus
Jobcenter Århus, 17. december
Projekt- og tilsynsledere til Aarhus Letbane
Aarhus Letbane I/S søger flere nye medarbejdere.
Aarhus Letbane, Åbyhøj
Jobindex, 16. december
Business Manager til skræddersyede it-løsninger
Kommunikation & Marketing Tine K.
d60, Åbyhøj
d60, 11. december
Forretningsorienterede .NET-udviklere
Kommunikation & Marketing Tine K.
d60, Åbyhøj
d60, 11. december
Senior .NET-udviklere med forskellige profiler
Kommunikation & Marketing Tine K.
d60, Åbyhøj
d60, 11. december
Senior Business Intelligence-konsulent
Kommunikation & Marketing Tine K.
d60, Åbyhøj
d60, 11. december

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 22 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.