1 til 20 af 223 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |12|Næste »

Dine valg

 • FjernSydjylland
 • FjernMidtjylland
 • FjernHotel, Restaurant og køkken

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Den Selvejende Institution Sandbjerg GodsKøkkenchef

Den Selvejende Institution Sandbjerg Gods

Sandbjerg Gods er Aarhus Universitets kursus- og konferencecenter beliggende med park ned til Alssund ved Sønderborg. Ejendommen rummer 74 værelser, har ca. 8.000 overnatninger om året samt et antal dagmøder. Køkkenet og spisestedet Magasinet med plads til ca. 100 gæster er totalrenoveret i 2014.

Vi mener vi kan tilbyde en køkkenchef et spændende og udfordrende job med gode arbejdsforhold i smukke omgivelser. Vores køkken er en humørfyldt arbejdsplads, hvor dage med travlhed veksler med dage med mindre travlhed.

Som køkkenchef får du, i samarbejde med den daglige ledelse af Sandbjerg, ansvaret for køkkenet samt menuer og tilberedning af måltiderne. Ansvaret omfatter desuden vagtplaner, varebestilling og egenkontrol samt fokus på køkkenets økonomi – alt i samarbejde med den daglige leder af kursusvirksomheden.


Jobindex, 26. marts
HANSENBERG
Underviser/talenttræner til kokkeuddannelsen

HANSENBERG

Kan du undervise, motivere og skabe læringstilvækst for vores kokkeelever?
Brænder du for faget og for konkurrencer – og har du lyst til at træne vores ambitiøse talenter?
Er du god til at netværke og skabe kontakt med virksomheder?

Vitia er HANSENBERGs brancheskole for uddannelser inden for oplevelse og livsstil. Vi uddanner kokke, tjenere, tandklinikassistenter, frisører og fitnessinstruktører. Vitia har fokus på et godt socialt miljø og elevernes udvikling, og vi har en tæt relation til hele branchen.

Vi søger en kompetent underviser til en fast stilling på kokkeuddannelsen, da en af vores dygtige faglærere har søgt nye udfordringer.

HANSENBERG

Jobindex, 26. marts
Restaurant Stauning Havn ApS
Kok til profileret restaurant

Restaurant Stauning Havn ApS, Skjern

Vil du arbejde i en vestjysk restaurant, hvor vi laver alting fra bunden med fokus på lokale råvarer? Og søger du muligheden for at prøve dig selv af i samarbejde med andre kokke med stor kærlighed til mad og velsmag?

Du bliver en del af hold på 3 kokke og 3 kokkeelever, der alle lægger vægt på kærligheden til godt håndværk. Menuen bliver planlagt af køkkenchefen og indehaveren i samarbejde, men vi er meget lydhøre for idéer og input, og du kan få det ansvar, du vil have. Således får du kæmpe udviklingsmuligheder i et fagligt stærkt team, der altid er der for hinanden.


Jobindex, 26. marts
Vejen Idrætscenter og Sportshotel VejenKok

Vejen Idrætscenter og Sportshotel Vejen

Søger du et job hvor selvstændighed, udfordringer og udvikling står i højsæde, og har du interesse for sund mad og tæt kontakt med gæsterne?

Vi har oplevelser i fokus. Med nytænkning og engagement arbejder vi aktivt på at skabe et mødested for sportsfolk, foreninger, erhvervsfolk og private. Her lever idræt, sundhed og kultur side om side. Engagerede medarbejdere lægger sig i selen for at give vore gæster de enestående oplevelser.

Du bliver del af et godt team på 10 fastansatte, heraf 4 kokke og en række løst ansatte. Vi har en afslappet atmosfære i et godt arbejdsmiljø hvor service er en meget vigtig del at hverdagen. Vi har plads op til 2000 gæster til både sportsophold, konferencer, privatfester, koncerter og receptioner.

Dit job:

 • Tage ansvar for produktion og anretning samt have en holdning til kvalitet og gode råvarer
 • Egenkontrol, rengøring og varemodtagelse i tæt samarbejde med dine kollegaer
 • Bagning af brød og kager

Jobindex, 25. marts
Vejen Idrætscenter og Sportshotel VejenKøkken/ernæringsassistent

Vejen Idrætscenter og Sportshotel Vejen

Søger du et job hvor selvstændighed, udfordringer og udvikling står i højsæde, og har du interesse for sund mad og tæt kontakt med gæsterne?

Vi har oplevelser i fokus. Med nytænkning og engagement arbejder vi aktivt på at skabe et mødested for sportsfolk, foreninger, erhvervsfolk og private. Her lever idræt, sundhed og kultur side om side. Engagerede medarbejdere lægger sig i selen for at give vore gæster de enestående oplevelser.

Du bliver del af et godt team på 10 fastansatte, heraf fire kokke og en række løst ansatte. Vi har en afslappet atmosfære i et godt arbejdsmiljø, hvor service er en meget vigtig del af hverdagen. Vi har plads op til 2000 gæster til både sportsophold, konferencer, privatfester, koncerter og receptioner.

Dit job:

 • Produktion og anretning samt have en holdning til kvalitet og gode råvarer
 • Ansvar for egenkontrol og rengøringsplaner
 • Bagning af brød og kager

Jobindex, 25. marts
BackyardBurgerMedarbejdere Hamburgerjoint

BackyardBurger, Herning

7. maj åbner vi dørene for en helt ny hamburgerjoint i Herning. I den forbindelse søger vi såvel deltids- som fuldtidsmedarbejdere, der er friske på at hoppe ud i et helt nyt koncept.

Vi serverer hamburgers lavet af de bedste råvarer i et uformelt miljø hvor gæsterne er i fokus.

Opgaver:

 • Servicering af gæster
 • Fremstilling af hamburgers
 • Rengøring
 • Opvask
 • Klargøring af køkken

Jobindex, 25. marts
LEGOLAND ApSLEGOLAND® søger Hotel Operations Director

LEGOLAND ApS, Billund

Hotel LEGOLAND®er i konstant fremgang, og vi søger en ny Hotel Operations Director, som med solid erfaring fra et større leisure- og konferencehotel kan fortsætte den positive udvikling.

Er du en erfaren og inspirerende leder med strategisk sigte og indgående kendskab til branchen, og har du lyst til at arbejde i et sjovt og vækstorienteret miljø, er du måske vores nye leder af Hotel LEGOLAND og LEGOLAND Holiday Village.

Du vil få det overordnede ansvar for drift og udvikling af Hotel LEGOLAND og vores ferieby, LEGOLAND Holiday Village. Vores mål er at blive den foretrukne miniferie-destination i Nordeuropa for familier med børn i alderen 2 til 12 år, og sikker håndtering af såvel leisure og forretningsgæster er et af de vigtigste aspekter i jobbet.


LEGOLAND ApS, 24. marts
Meyer Kantiner A/SKok

Meyer Kantiner A/S, Aarhus

Til vores kunde, COWI, Aarhus, søges dygtig og erfaren kok med lyst til udfordringer i et dynamisk og fagligt miljø

Vores gastronomiske profil er nordisk, og vi lægger vægt på friske sæsonvarer, økologi, sundhed og udvikling af nye retter - alt sammen pakket ind i stor velsmag.

Det er vigtigt, at du har interesse i og/eller har stiftet bekendtskab med det Nye Nordiske Køkken, og at du er interesseret i en varieret arbejdsdag.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen og ligger typisk i dagtimerne fra mandag til fredag. Aftenarbejde kan dog forekomme.


Jobindex, 24. marts
Erhvervsakademi AarhusCafé- og eventmanager

Erhvervsakademi Aarhus

Som leder af akademiets café Basement får du ansvaret for caféens daglige drift, ligesom du skal planlægge og gennemføre kulturelle og studiesociale arrangementer og fester på akademiet i samarbejde med repræsentanter for de studerende og medarbejderne. Denne del af jobbet er meget selvstændigt, og du får gode muligheder for at gennemføre nye aktiviteter. Vi ønsker en synlig caféleder, så det er et krav, at du selv er ”bag baren”, når Basement har åbent.

Dine opgaver

 • Stå i caféen i almindelig åbningstid (torsdag og fredag fra kl. 11.00 til 18.00) og ved arrangementer og fester
 • Indkøb, lageropgørelser og kasseopgørelser
 • Lave vagtplaner og hyre studentermedhjælpere i forbindelse med større arrangementer

Erhvervsakademi Aarhus, 23. marts
Brummers GaardKok/samarbejdspartner

Brummers Gaard, Haderslev

Kok/samarbejdspartner eller par der brænder for en sjov hverdag med masser af muligheder.

Vi står foran en ny sæson med konfirmationer, selskaber, musikarrangementer, madfestival m.m.

 • Er du dus med naturen?
 • Holder du af at arbejde med råvarer og udvikle spændende madoplevelser?
 • Går du med drømmen om, på sigt, at blive selvstændig?
Brummers Gaard

Kan du svare ja til disse tre spørgsmål, kan du roligt læse videre.

Ser du dig selv som innovativ og på forkant med udviklingen, når talen kommer på spændende mad oplevelser, tilberedt af naturens mange råvarer. Og er du i front, når ideer skal omsættes til praksis.

Vi kan tilbyde en spændende hverdag med travlhed, men under ordnede forhold i skønne omgivelser. Dine kompetencer vil blive attraktivt honoreret med indbygget fremadrettet ejerskab samt mulighed for dejlig bolig.


Jobindex, 23. marts
Refborg A/SKok, køkkenchef og kokkeelev søges

Refborg A/S, Billund

Vi søger tre nøglemedarbejdere, der har mod på nye udfordringer og vil være med til at skabe områdets bedste hotel og spiseri for både turister og lokale.

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Du er med til at skabe menukortet, der bliver med afsæt i det nordiske køkken, tilsat klassikere fra ind- og udland. Køkkenet skal levere a la carte madoplevelser til vores eget ”Spiseriet”, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset.

Huset tilbyder ordnede forhold, en god stemning og plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle. Vi er i gang med en større renovering og åbner i maj i nye, friske og indbydende klæder, der skal sikre gæster gode oplevelser.


Refborg A/S, 20. marts
Billund Lufthavn A/SCaféassistenter til Food & Beverage

Billund Lufthavn A/S

Til Diner, som er et af vores salgssteder i afgangshallen, søges et antal caféassistenter, der brænder for at servicere lufthavnens mange gæster.

Dine arbejdsopgaver

 • At give de rejsende en positiv og professionel kundebetjening - med fokus på salg
 • Lettere køkkenopgaver
 • Øvrige forefaldende opgaver

Vores forventninger

 • Du har flair for at sælge og deltage i mersalgsaktiviteter
 • Du er ansvarsfuld, selvstændig og har gode samarbejdsevner

Billund Lufthavn A/S, 19. marts
ISS Facility Services A/SKøkkenchef til en mindre kantine i Århus

ISS Facility Services A/S

ISS søger dygtige køkkenchef til en af vores små kantiner i Århus. Du skal kunne arbejde selvstændig da der kun er dig til at sikrer de daglige opgaver bliver løses med høj kvalitet. Du kommer til at beskæftige dig med alle opgaver i køkkenet, lige fra produktion til administrative opgaver.

Kantinen bespiser omkring 35-45 gæster dagligt, og derudover kan der forekomme enkelte events, der kræver en ekstra indsats. ISS lever af service – derfor bliver det en af dine vigtigste opgaver at bidrage med fantastisk kundeservice.

Du er uddannet kok eller cater og har muligvis erfaring med kantinebranchen eller fra restaurations- eller hotelbranchen. Det vigtigste er dog, at du brænder for at lave mad og kan levere høj madkvalitet. Derfor skal du have en holdning til sæsonens råvarer, foretrække at lave tingene fra bunden og have en kreativ sans for velsmag og anretning.


ISS Facility Services A/S, 19. marts
ISS Facility Services A/SKok/cater til kantine i Esbjerg

ISS Facility Services A/S

ISS søger en dygtig og ambitiøs kok/cater til en af vores kantiner i Esbjerg. Du bliver en del af et lille team på 2 personer og sammen sikrer I at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Du kommer til at beskæftige dig med alle afd. af køkkenet – varme og kold køkken, bage afd., opvask, rengøring og servicering, samt administrative opgaver i køkkenchefens fravær. Vi forventer at du bidrager med menuplanlægning og den øvrige planlægning.

Kantinen bespiser omkring 55-65 gæster dagligt, og derudover kan der forekomme særlige selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats. ISS lever af service – derfor bliver det en af dine vigtigste opgaver at bidrage med fantastisk kundeservice og positivt tilgang til den gode stemning i køkkenet og blandt brugerne i kantinen, så I sammen kan udvikle og levere et unikt produkt til vores gæster.


ISS Facility Services A/S, 19. marts
Erhvervsakademi SydvestUnderviser/koordinator til serviceøkonomuddannelsen i Esbjerg

Erhvervsakademi Sydvest

Erhvervsakademi SydVest har pr. 1. september 2015 fået ret til at udbyde uddannelsen til Serviceøkonom på afdelingen i Esbjerg. Serviceøkonomuddannelsen er en videregående uddannelse, der forbereder de studerende til en karriere indenfor f.eks turisme, hotel, restauration, sport- og eventmanagement.

I den forbindelse søges der pr. 1. august 2015 en underviser/koordinator, der i samarbejde med uddannelseschefen og øvrige undervisere på uddannelsen kan arbejde med planlægning og gennemførsel af den nye uddannelse.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med mange menneskelige relationer
 • En arbejdsplads i konstant bevægelse med plads til kreativitet og engagement
 • Faglig og pædagogisk efteruddannelse

Erhvervsakademi Sydvest, 19. marts
Vin & KræsTjener til Café og Butik Kræs

Vin & Kræs, Ringkøbing

Har du passion for god mad, kvalitet og delikate specialiteter? Og søger du et job, hvor du selv kan forme din hverdag, hvor din interesse bliver dit arbejde, og hvor du kan få al den indflydelse, du vil have? Vi søger en servicevant, kvalitetsbevidst kollega til en hel- eller deltidsstilling.

Du får din daglige gang i et hus, hvor din erfaring og interesse for mad, vin og delikatesser gør dig til en fremragende medarbejder. Således giver du en hånd med i både caféen og butikken, hvor vi aldrig helt ved, hvor mange gæster der kommer. Så du bevarer roen, når der er mange mennesker, og du er god til at fortælle vores gæster, hvad de kan forvente, og hvad Café og Butik Kræs er for et sted.


Jobindex, 18. marts
Hotel MarinaKøkkenchef til restaurant med ambitioner

Hotel Marina, Grenaa

Er du udlært kok, og har du ambitionerne og visionerne til at sætte kursen for en restaurant i udvikling? Kan du samtidig styre køkkenet, så vi servicerer vores nuværende gæster med høj kvalitet?

På Hotel Marina i Grenå er vi i disse dage ved at lave om og går fra at være en restaurant, som kun servicerer gæster på hotellet, til også at blive et spisested, som tiltrækker gæster udefra.

Som køkkenchef har du det fulde ansvar for køkkenet, med egenkontrol, bestilling af varer, vagtplanlægning, evt. oplæring af kokkeelever og hvad der ellers hører sig til. I øjeblikket er vi en kok, en køkkenchef og en køkkenassistent, som dagligt laver traditionel buffet til mellem 80 og 150 gæster. Men vi skifter snart til at veksle mellem buffet og 3-retters menu, som du selvfølgelig er med til at udforme.


Jobindex, 17. marts
Hotel Fjordgården A/SKøkkenchef

Hotel Fjordgården A/S

Hotel Fjordgården er et unikt 4 stjernet konferencehotel, som ligger et stenkast fra Ringkøbing Fjord. Vi søger lige nu en køkkenchef som kan varetage den daglige ledelse af driften i køkkenet, med primært fokus på hhv. medarbejderledelse, kvalitetssikring og faglighed.

Dit arbejde bliver alsidigt og varieret, da køkkenteamet arbejder med alt fra konference, events under konferencer såsom ”Kok Amok”, selskaber, mad ud af huset og a la carte. Du vil indgå i et køkken- og hotel team, hvor der lægges stor vægt på kvalitet, højt humør, ansvar og teamplay – og at alt som udgangspunkt kan lade sig gøre.

Du skal primært varetage medarbejderledelsen i det daglige og motivere/gå foran med et godt eksempel ”på gulvet”, samt kvalitetssikre vores menuer. Du indgår derfor i vagtplanen, dog vil der også være administrationsopgaver.


Jobindex, 17. marts
Best Western Golf Hotel Viborg
Kok

Best Western Golf Hotel Viborg

Golf Hotel Viborg & Golf Salonen er en kombination af selskaber, a la carte og kursusforplejning. Du bliver en vigtig del af teamet i køkkenet sammen med køkkenchefen, souschef samt kokke & elever.

Vi tilbyder arbejdsforhold med et hyggeligt arbejdsklima, god vagtplan og venlige kollegaer.

Du er faglært og har god erfaring fra branchen med gæster & kollegaer i centrum. Som Kok mestrer du a la carte, koldt og varmt køkken samt selskaber. Du kan bevare overblikket, med mange bolde i luften og samtidig bevare dit gode humør.


Jobindex, 6. marts
Konferencekoordinator, Hotel Koldingfjord, Kolding
Da én af vores dygtige konferencekoordinatorer går på barsel, søger vi en dygtig vikar med branchekendskab.
Hotel Koldingfjord, Kolding
Head aHead, 26. marts

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Fest For Fyrede
1 til 20 af 223 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |12|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.