1 til 20 af 132 resultater.
Designit A/SKitchen Assistant

Designit A/S, Aarhus

Are you happy, hard-working, and passionate about providing a great service?

Are you good at taking on a diverse and flexible role in a social and dynamic environment?

We’re looking for a Kitchen Assistant to help run the daily kitchen for 70+ people.

Based in Aarhus, you’ll join our kitchen team and help prepare breakfast and lunch. You will also assist with catering for our in-house events.


Designit A/S, 30. april
EIVA a/sVil du være en del af vores kantine- og rengøringsteam?

EIVA a/s, Skanderborg

EIVA har brug for to medarbejdere, som i fællesskab kan deles om de opgaver, der er forbundet med at drive vores kantine og rengøring af vores lokaler.

Opgaverne i kantinen vil være at anrette og rydde af efter formiddagspausen og frokosten for omkring 60 medarbejdere fra EIVA og cirka 20 fra de virksomheder, vi deler kantine med. Maden bliver leveret udefra, og I får ansvaret for bestilling hos vore leverandører.

Rengøring omfatter alle områder i EIVAs lejemål, dog med undtagelse af lageret.

Vi tilbyder en arbejdsplads med en meget uformel omgangstone og stor frihed under ansvar. Sundshedforsikring, en meget aktiv personaleforening, og – naturligvis – en god kantineordning er bare nogle af de fordele, vi tilbyder vores ansatte.


Jobindex, 28. april
HANDELSFAGSKOLENKøkkenchef

HANDELSFAGSKOLEN, Skåde og Odder

Vi søger pr. 1. august 2015 en fagligt dygtig, humørfyldt og kreativ kok til at varetage posten som køkkenchef for vores to velfungerende afdelinger i Skåde (Aarhus Syd) og Odder.

Som køkkenchef vil du ikke kun være med i udviklingen af køkkenets profil, men i høj grad også i udviklingen af skolen og kursuscentrets profil. Du skal, sammen med resten af vores dygtige køkkenmedarbejdere, være ansvarlig for menuen, for organisering af arbejdsgange og vagtplaner, sørge for at vi efterlever myndighedskrav - kort sagt være ansvarlig for driften af køkkenerne.

Vores medarbejdere i de to køkkener arbejder i velfungerende teams med en høj grad af ansvarlighed og selvstændighed, og du vil indgå som både leder og kok i begge afdelinger.


Jobindex, 28. april
Evald - Brasserie & Café ApSKok

Evald - Brasserie & Café ApS, Silkeborg

Dedikeret og ansvarsfuld fuldtidskok.

Det betyder noget for os, at den mad vi serverer er lavet helt fra bunden og af kvalitetsvarer fra lokale leverandører, - betyder det også noget for dig?

Vi er af den overbevisning at “less is more”. Vi skifter til gengæld ofte ud i vores menu og gør, hvad vi kan for at følge sæsonens udvalg af råvarer. I Danmark, bliver der produceret de bedste råvarer. Vi støtter op om lokale og danske producenter, da dette også er med til at fastholde danske arbejdspladser.

Du kan blandt andet. forvente:

 • Et arbejde med gode forhold.
 • En arbejdsplads der vægter service, kommunikation, ambitioner og respekt som vores firmaværdier, og lever op til dem.
 • Et ungt team med faglig stolthed og holdånd.

Evald - Brasserie & Café ApS, 27. april
Erhvervsakademi AarhusUnderviser til serviceøkonomuddannelsen

Erhvervsakademi Aarhus

Serviceøkonomuddannelsen i Aarhus er kommet godt fra start og vi søger derfor 2 undervisere på fuldtid. Brænder du for servicebranchen med fokus på turisme, hotel & restauration? Ser du muligheder i uddannelse? Kan du se dig selv i et team af engagerede undervisere, som ønsker at uddanne kompetente medarbejdere til servicebranchen– så er det dig, vi søger.

Du vil blive en del af et underviserteam, der leverer undervisning med afsæt i:

 • Uddannelse med en klar rød tråd
 • Undervisning med et klart og tydeliggjort formål
 • Professionalisme, engagement, anerkendelse og positivitet

Erhvervsakademi Aarhus, 27. april
MCH Messecenter Herning Kongrescenter
MCH søger dygtig og alsidig faglært kok

MCH Messecenter Herning Kongrescenter

MCH søger en faglært kok til MCH Herning Kongrescenter, som kan bevare roen og overblikket i alle situationer på travle dage. Arbejdet vil primært foregå i det varme køkken.

Vi forventer at:

 • Du er uddannet kok og brænder for faget og gæsteoplevelsen
 • Du skal være kvalitetsbevidst, og du kan både arbejde i teams og selvstændigt
 • Du skal kunne arbejde hurtigt, uden at det går ud over kvaliteten i dit arbejde
MCH Messecenter Herning Kongrescenter
Jobindex, 27. april
Billund Lufthavn A/SDaglig leder til Gastro

Billund Lufthavn A/S

Til en nyoprettet stilling søger Billund Lufthavn en daglig leder til Gastro, der er stedet til de rejsende, der ønsker en højere service.

Dine vigtigste opgaver er at sikre, at driften kører optimalt, at dine medarbejdere motiveres, at gæsterne i Gastro serviceres samt at omsætningen øges.

Du kommer til at arbejde ud fra budgetteret nøgletal for Gastro, men skal også være med til at bidrage til den fælles opnåelse af de samlede nøgletal for afdelingen.

Du vil få ledelsesansvaret for ca. 12 medarbejdere og blive ansvarlig for den daglige ledelse samt driften i restauranten.


Billund Lufthavn A/S, 24. april
Helnan HotelsTjener

Helnan Hotels, Aarhus

Grundet øget travlhed søger Marselis Hotel - Aarhus en Tjener, som er udlært og/eller har minimum 3 års erfaring indenfor hotel-/restaurationsbranchen.

Arbejdsopgaverne består af klargøring af morgenmad, gæsteservice, oprydning, opdækning, konferenceservering, á la carte og selskabsservering, samt andre forfaldende opgaver som stillingen indebærer.

Vi ønsker at vedkommende skal være fleksibel, serviceminded, selvstændig, altid have et smil på læben, og kan tage ansvar i enhver given situation.

Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling i Helnan Koncernen. Stillingen er på fuldtid og alt efter erfaring eller uddannelse vil lønnen være attraktiv.


Jobindex, 23. april
Vejen Idrætscenter og Sportshotel VejenKok

Vejen Idrætscenter og Sportshotel Vejen

Søger du et job hvor selvstændighed, udfordringer og udvikling står i højsæde, og har du interesse for sund mad og tæt kontakt med gæsterne?

Vi har oplevelser i fokus. Med nytænkning og engagement arbejder vi aktivt på at skabe et mødested for sportsfolk, foreninger, erhvervsfolk og private. Her lever idræt, sundhed og kultur side om side. Engagerede medarbejdere lægger sig i selen for at give vore gæster de enestående oplevelser.

Du bliver del af et godt team på 10 fastansatte, heraf 4 kokke og en række løst ansatte. Vi har en afslappet atmosfære i et godt arbejdsmiljø hvor service er en meget vigtig del at hverdagen. Vi har plads op til 2000 gæster til både sportsophold, konferencer, privatfester, koncerter og receptioner.

Dit job:

 • Tage ansvar for produktion og anretning samt have en holdning til kvalitet og gode råvarer
 • Egenkontrol, rengøring og varemodtagelse i tæt samarbejde med dine kollegaer
 • Bagning af brød og kager

Jobindex, 23. april
RelationMedia A/SSalgstalent til Danmarks fedeste, rullende smoothiebar søges

RelationMedia A/S, Skanderborg

… Er du energisk med let til smil og har du sans for at tiltrække opmærksomhed og yde en god service, så er det dig vi står og mangler!

RelationMedia søger friske og dedikerede medarbejdere til præsentation og salg af Naturli’ produkter. Med udgangspunkt i Skanderborg, skal du køre landet rundt i en fed ombygget veteranbil, hvorfra du skal mixe og sælge smoothies på udvalgte lokationer.

Naturli’ er bygget på plantebaserede råvarer og har fokus på vigtigheden af rene og økologiske produkter. Som ambassadør for Naturli’ er det afgørende at du:

 • Går op i sund livsstil
 • Interesserer dig for økologi
 • Skaber gode oplevelser for kunderne via din personlighed
 • Kan formidle konkrete budskaber med henblik på salg

Jobindex, 15. april
Hotel MarinaKøkkenchef til restaurant med ambitioner

Hotel Marina, Grenaa

Er du udlært kok, og har du ambitionerne og visionerne til at sætte kursen for en restaurant i udvikling? Kan du samtidig styre køkkenet, så vi servicerer vores nuværende gæster med høj kvalitet?

På Hotel Marina i Grenå er vi i disse dage ved at lave om og går fra at være en restaurant, som kun servicerer gæster på hotellet, til også at blive et spisested, som tiltrækker gæster udefra.

Som køkkenchef har du det fulde ansvar for køkkenet, med egenkontrol, bestilling af varer, vagtplanlægning, evt. oplæring af kokkeelever og hvad der ellers hører sig til. I øjeblikket er vi en kok, en køkkenchef og en køkkenassistent, som dagligt laver traditionel buffet til mellem 80 og 150 gæster. Men vi skifter snart til at veksle mellem buffet og 3-retters menu, som du selvfølgelig er med til at udforme.


Jobindex, 15. april
LEGOLAND ApSHotel LEGOLAND® søger tilkaldetjenere

LEGOLAND ApS, Billund

Vil du være en del af et dynamisk team på travle arbejdsdage? Så kan vi tilbyde dig et job i fuld fart, hvor du skal holde hovedet koldt og yde fire-stjernet service.

Som tilkaldetjener vil du blive en del af vores stab af faglærte tjenere og tjenerelever. Vi vil kontakte dig, når vi har større arrangementer eller andet, der gør, at vores faste kolleger har brug for ekstra hjælp. Dette er ikke en fultidsstilling, men et job der kan kombineres med skole eller andet arbejde. Vagterne vil primært være på skæve tider såsom aften og i weekenden. Vagterne kan veksle fra 4 timer til 10 timer.

Dine kvalifikationer

 • Du har erfaring inden for faget og ved, at det er hårdt arbejde
 • Du kan lide at have travlt og kan løbe stærkt
 • Du er åben, smilende og udadvendt

LEGOLAND ApS, 13. april
Assistance Personaleservice a/s
Kokke/ køkkenassistenter/ tillærte assistenter og opvaskere

Assistance Personaleservice a/s søger for kunder i Århus, Horsens og Randers

Assistances kunder i Århus-/ Horsens-/ Randers-området har i stigende grad brug for køkkenassistenter/ kokke/ opvaskere. Derfor søger vi lige nu engagerede vikarer.

Livet som vikar kræver i høj grad, at man er fleksibel og klar på nye udfordringer, hver gang man er ude hos vores kunder. Det er et krav, at du er dansktalende, har hygiejnebevis og erfaring med køkkenarbejde. Du skal kunne arbejde selvstændigt og have lysten til, at arbejde alene og/eller i teams. Arbejdstiden kan være varierende, så du skal være indstillet på at arbejde både dag- og aftenhold. Arbejdsperioden er efter behov og kan variere fra en enkelt dag til længere vikariater.

Dine primære arbejdsopgaver vil være kold/varm produktion, buffet, salatbar, smørrebrød, opvask, anretning osv.

Assistance Personaleservice a/s

Jobindex, 7. april
Serveringsmedarbejdere
Vi søger tjener/servering til fritidsarbejde.
Slukefter Kro, Haderslev
Jobcenter Haderslev, 2. maj
Tjener
På Slukefter Kro er teamet med til at levere alt fra gl. daws mad til høj gastronomi, tonen er uformel og afslappet.
Slukefter Kro, Haderslev
Jobcenter Haderslev, 2. maj
Erfaren køkkenchef søges til musikcafé i Jelling
Byens Café Jelling søger Pr. 1. juni en erfaren kok/køkkenchef, der kan stå med ansvaret for køkkenet og i dagtimerne tillige indgå i...
Byens Cafe Jelling Aps., Jelling
Jobindex, 1. maj
Gastronom til kantinen på AARHUS TECH, Center for mad og gastronomi
Vi søger en kantinemedarbejder til vores kantine på Dollerupvej 4, 8000 Aarhus C.
AARHUS TECH, Århus
Jobcenter Århus, 30. april
Kostfaglig eneansvarlig til barselsvikariat
Om jobbet Til vuggestuen Nannasvej søges pr. 18. maj 2015 og frem til 1. december 2015 en engageret og glad køkkenmedarbejder.
Aarhus Kommune, Vuggestuen Nannasvej, Århus
Jobcenter Århus, 30. april
Tjener Søges
Vi søger en medarbejder til servering i den daglige forretning.
Auning Kro v/Henrik Ryberg Jensen, Auning
Jobcenter Norddjurs, 30. april
KOK
Vi søger en kok med tiltrædelse hurtigst muligt.
CASTENSKIOLD ApS, Århus
Jobcenter Århus, 30. april
Annonce:
Topdanmark Forsikring A/S
1 til 20 af 132 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.