1 til 20 af 131 resultater.

Dine valg

 • FjernSydjylland
 • FjernMidtjylland
 • FjernHotel, Restaurant og køkken

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Tulip Food Company
Kantineleder

Tulip Food Company, Randers

Til Tulip Food Company’s kantine på hovedkontoret i Randers søges for snarlig tiltrædelse en velkvalificeret kantineleder. Kantinen er ansvarlig for fremstilling af sunde og ernæringsrigtige måltider til hovedkontorets ca. 250 medarbejdere samt servicering ved møder, receptioner og lign. arrangementer.

Du bliver ansvarlig for daglig tilberedning af morgenbrød samt kolde og lune frokostretter, salatbar samt hjemmebagt brød og kager til virksomhedens ansatte og gæster. Dine opgaver omfatter desuden faglig og administrativ ledelse af personalet, menuplanlægning, leverandørudvælgelse, varebestilling og -modtagelse, kvalitets- og egenkontrol, kantinens budget og regnskab, optimering af kantinedriften mv.

Faglig rådgivning og assistance til salgs- og marketingafdelingerne indgår ligeledes som en mindre del af jobbet, herunder f.eks. tilretning og udvikling af opskrifter samt deltagelse i smagsbedømmelser.

Tulip Food Company

Tulip Food Company, 29. august
DeloitteKøkken- og kantineleder i Deloitte Kolding

Deloitte

Kan du lave sund mad til travle kolleger? Sætter du en ære i at sørge for et appetitvækkende måltid mad, hvor kvalitet er nøgleordet, og kan du inspirere dine kolleger til det samme?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er stillingen som køkken- og kantineleder i Deloitte Kolding måske noget for dig.

Som køkken- og kantineleder får du ansvar for personaleledelse, menuplanlægning, arbejdstilrettelæggelse, indkøb og økonomi. Du tager ansvar for, at der serveres sund og velsmagende mad til vores medarbejdere samt gæster i huset. Derudover har du kontakten til vores rengøringsfirma for derved at sikre, at rengøringsstandarden er i orden.


Deloitte, 29. august
Investeringsselskabet Strandtangen A/SEr du forpagteren, vi søger til unik ”Strandperle” - med fantastisk potentiale

Investeringsselskabet Strandtangen A/S, Skive

En unik placering - lige i vandkanten

 • Går du med drømme om, at din arbejdsplads ligger lige ved vandkanten med storslået udsigt til Limfjorden og en aktiv lystbådehavn?
 • Ønsker du en aktiv arbejdsdag omgivet af vand, skov og smuk natur?
 • Er du frisk på at tage ansvaret for - a la carte restaurant, brasserie, kursus- og selskabsfaciliteter samt udendørsterrassen?

Vi ser din profil således...

 • Du er først og fremmest en ildsjæl, som ser potentialet og mulighederne i en fantastisk, smuk plet ved Limfjorden.
 • Du er arbejdsom og har et højt drive.
 • Du har erfaring fra et lignende sted, og dine resultater taler for sig selv.
Investeringsselskabet Strandtangen A/S

Jobindex, 29. august
ISS Facility Services A/SKøkkenchef til stor udfordrende kontrakt

ISS Facility Services A/S, Fredericia

ISS søger en faglært køkkenchef til en af vores større kantiner i Fredericia hos Energinet.dk. Som køkkenchef har du ansvaret for, at sikre den daglige drift i vores travle kantine, herunder daglig ledelse af køkkenets 8 medarbejdere, samt produktionsplanlægning og varebestilling.

Gennem løbende dialog, sørger du for, at kunden er tilfreds, og at vi lever op til det aftalte kontraktgrundlag. Derudover har du ansvaret for budgetter og egenkontrol, og du sikrer et godt arbejdsmiljø i køkkenet.

Vi lever af service, derfor bliver det en af dine vigtigste opgaver at involvere medarbejderne, så I sammen kan udvikle og levere et unikt produkt til vores gæster. Vi tilbyder et alsidigt job i en spændende afdeling, hvor du både er ansvarlig for det ledelsesmæssige og administrative, samt tager del i driften og den daglige produktion.


ISS Facility Services A/S, 28. august
Testrup Højskole
Kreativ køkkenmedarbejder

Testrup Højskole, Mårslet

Vi er interesseret i at få tilknyttet en person, der har et sikkert tag på råvarer, som elsker at følge processen med råvarer fra jord til bord og som nærer en stolthed over det gode måltid. En person, som sætter en ære i at være kvalitetsbevidst i det der laves, hvad enten der er tale om opdækning, madlavning, opvask eller rengøring.

Arbejdet som køkkenmedarbejder omfatter alt arbejde inden for et storkøkken: varmt, koldt, vegetar, opvask og rengøring.

Som ansat er man synlig i forhold til kursisterne; dels i kraft af en mundtlig præsentation af middagsmad og aftensmad, men også i løbet af dagen, hvor medarbejdere og elever kan henvende sig om stort og småt. Derfor er god omgangstone og rummelighed overfor såvel kolleger som kursister en naturlig del af jobbeskrivelsen.


Jobindex, 27. august
ISS Facility Services A/SKantineassistent

ISS Facility Services A/S, Aarhus

ISS søger en kantineassistent til en af vores kunder i Aarhus. Du bliver en del af et team på 2 medarbejdere i en kantine, der dagligt bespiser virksomhedens 80 medarbejdere. Som kantineassistent er du ansvarlig for at anrette pålægsfade og salatbuffet.

I kraft af vores størrelse og erfaring kan ISS tilbyde et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger – og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, en nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder.


ISS Facility Services A/S, 21. august
MercantecKøkken- og kantineleder

Mercantec, Viborg

Kan du lave mad til unge mennesker, som er sundt og lækkert, og hvor fokus er på at lave mad fra bunden, og hvor kvalitet og bæredygtighed er nøgleord?

Mercantecs kantinekøkken arbejder målrettet med økologi, bæredygtighed og ”mad fra bunden”, og vi søger nu en erfaren og engageret Køkken- og kantineleder til at stå for ledelsen af 6 kantiner og et storkøkken. Der er ca. 25 ansatte fordelt på 6 adresser i Viborg, Bjerringbro, Skive og Ulfborg, og der bespises ca. 2500 personer dagligt – såvel unge som voksne.

Som køkken- og kantineleder vil du få ansvar for personaleledelse, menuplanlægning, arbejdstilrettelæggelse, økonomi og indkøb. Det er vigtigt, at du tager ansvar for, at der i vores kantiner er sund og velsmagende mad, som passer til såvel den unge som den voksne målgruppe.


Jobindex, 21. august
Region SyddanmarkErnæringsassistent til køkken

Region Syddanmark, Kolding

Centeret er en teambaseret organisation, hvor det overordnede mål er at yde optimal støtte til god livskvalitet.

Vi søger til køkkenteamet en ernærings assistent på 35 timer pr. uge senest den 1.11.2014.

Køkkenet er et varmholdt køkken som serverer alle hovedmåltider med fokus på at lave maden fra bunden.

Teamet løser i fællesskab de samlede opgaver i driften omkring menuer, planlægning, indkøb, produktion og egenkontrol.


Region Syddanmark, 20. august
Cafe Morville ApSIldsjæl eller faglært kok - 30 timer ugentlig, mulighed for flere timer i højsæson og ferier

Cafe Morville ApS, Viborg

Café Morville søger erfaren og meget kompetent kok.

Du arbejder kreativt, selvstændigt og ansvarligt og skal kunne indgå i et dynamisk teamwork. Vi udvikler konstant og strammer vores koncept op – derfor har vi også tilknyttet en af Danmarks bedste kokke som konsulent.

Café Morville er i en rivende udvikling. Derfor er det vigtigt, at du er ægte medlevende, positiv og konstruktiv. Med andre ord – du vil det 200 %.

Stillingen er baseret på 30 timer ugentlig med skiftende tider – dag, aften og weekend. Der er mulighed for flere timer i sæson og ferier.


Jobindex, 18. august
Adecco A/SProduktionsudvikler/produktionsmedarbejder

Adecco A/S søger for kunde i Kolding

Har du en indre "Mette Blomsterberg" gemt i dag?

Elsker du at få lov til at blive udfordret på dine kreative evner og har du flair for hvad der rører sig på markedet inden for konditoruniverset - er du en dygtig håndværker så er det netop dig vi søger til stillingen som produktionsudvikler/produktionsmedarbejder til en chokoladevirksomhed i Kolding.

Arbejdsopgaverne vil være produktion af chokolade. Du skal arbejde med råvarerne. Have respekt for deres egenskaber. Forstå hvad hver enkelt ingrediens bidrager til i det totale smagsbillede. Du bliver en del af virksomhedens produktudvikling, hvor du skal bidrage med nye smagsvariationer samt tendenser.

Din indgangsvinkel til jobbet kan være konditor, bager, kok og chokolatié

Adecco A/S

Jobindex, 14. august
Kolding Salatfabrik A/SLevnedsmiddeluddannet leder til vores ”blanderi”

Kolding Salatfabrik A/S, Kolding

Du vil på Kolding Salater blive en del af et dynamisk produktionsteam, hvor du i det daglige skal producere kvalitetssalater og dressinger til såvel det danske som det udenlandske marked. Arbejdet omfatter drift af maskinanlæg til mayonnaise- og salatproduktion samt sikring og overholdelse af diverse kvalitets- og produktionsprocesser.

Vi søger en medarbejder med uddannelse og baggrund inden for levnedsmiddelindustrien/mejeribranchen, som er ansvars- og kvalitetsbevidst og kan træffe beslutninger på egen hånd. Du skal være indstillet på skiftende arbejdstider. Jobbet kræver, at du er i god fysisk form, samt at du er stabil og fleksibel. Det er en sæsonvirksomhed, hvor perioder med overarbejde er påkrævet.


Jobindex, 13. august
Hotel Fjordgården
Køkkenchef

Hotel Fjordgården, Ringkøbing

Hotel Fjordgården er et unikt 4 stjernet konferencehotel, som ligger et stenkast fra Ringkøbing Fjord.

Hotel Fjordgården søger branchens bedste medarbejdere. Vi tilbyder spændende og udfordrende jobs, hvor gæster, gode kolleger, professionalisme, udvikling og kvalitet er i fokus.

Vi søger lige nu en køkkenchef som kan varetage den daglige ledelse af driften i køkkenet, med primært fokus på hhv. medarbejderledelse, kvalitetssikring og faglighed.

Dit arbejde bliver alsidigt og varieret, da køkkenteamet arbejder med alt fra konference, events under konferencer såsom ”Kok Amok”, selskaber, mad ud af huset og a la carte. Du vil indgå i et køkken- og hotel team, hvor der lægges stor vægt på kvalitet, højt humør, ansvar og teamplay – og at alt som udgangspunkt kan lade sig gøre.


Jobindex, 11. august
LEGOLAND ApSHotel LEGOLAND® søger Bartender

LEGOLAND ApS

Har du lysten og ’drivet’ til at indgå i vores team af engagerede og energiske kolleger og sammen med dem yde en ekstraordinær service på vores hotel med gæster fra hele verden? Og kan du hæve hotellets bar til det niveau den fortjener? Så kan vi tilbyde dig et sjovt og spændende job som bartender på Hotel LEGOLAND®.

Som bartender på Hotel LEGOLAND kommer du til at indgå i vores team af 25 fastansatte i restauranten og alle vores tilkaldetjenere.

Med ansættelsen af vores nye bartender ønsker vi at skabe et barmiljø i vores eksisterende bar. Miljøet skal både kunne rumme familien, der ønsker hygge efter en god dag i LEGOLAND og virksomheden, der er på konference på hotellet.


LEGOLAND ApS, 5. august
MefistoRestaurant Mefisto søger meget kompetent kok

Mefisto, Aarhus

Vi har mange gæster fra morgen til aften i restauranten der er beliggende i hjertet af Aarhus og skal udvide vores køkkenteam.

Vi søger derfor en dygtig, flittig og fleksibel kok til at indgå som køkkenchefens højre hånd i et dynamisk team på 6 personer.

Vores hjertesag er godt håndværk, klassisk gastronomi, gode råvarer og god stemning.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og krævende job på en dynamisk arbejdsplads
 • En god omgangstone i en spændende hverdag
 • God løn til den rette person.

Jobindex, 5. august
KeySelector

Søger du en lederstilling som køkkenchef?

KeySelector søger for kunde

Vores klient er en kendt, velindarbejdet og velrenommeret restaurationsvirksomhed bygget op omkring et madkoncept bestående af restaurant, take-away, selskabsarrangementer i alle størrelser samt frokostordninger for virksomheder.

Virksomheden, der er beliggende centralt i Midtjylland, er anerkendt for sin høje kvalitet og service og en god del af markedsføringen foregår derfor gennem ”mund til øre” fra tilfredse kunder og gæster.

Virksomheden råder over et stort og moderne køkken samt gode og inspirerende serverings- og selskabsfaciliteter. Virksomheden har fundament i et højt fagligt gastronomisk niveau suppleret med høj kvalitet i service, samarbejde og leverance.

Det gastronomiske koncept tager bl.a. afsæt i Middelhavskøkkenet med inspiration fra det nye nordiske køkken. Virksomheden er kendt for at være på forkant forhold til at præsentere nye koncepter og menuer.


Jobindex, 4. august
Biltema
Salgsassistenter/kassemedarbejdere søges til nyt varehus i Esbjerg

Biltema

Biltema

Biltema åbner sit 6. varehus i Danmark ultimo 2014. Det nyopførte varehus i Esbjerg bliver på 4.500 kvm. med mere end 19.000 varenumre.

Har du lyst til at arbejde i et af Nordens mest spændende og alsidige varehuse, vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi har brug for:

 • 6 salgsassistenter (37 timer pr. uge)
 • 3 cafémedarbejdere med fødevarebevis (37 timer pr. uge)
 • 4 salgsassistenter/kassemedarbejdere (30 timer pr. uge)
 • 1 salgsassistent/kassemedarbejder (20 timer pr. uge)
 • 7 salgsassistenter/kassemedarbejdere (8 timer pr. uge)
Biltema

Jobindex, 1. august
Hotel Årslev Kro søger en dygtig og selvstændig kok
Jobbet indebærer produktion, klargøring og afvikling af buffet, frokost og aften a la carte, samt selskaber.
HOTEL ÅRSLEV KRO ApS, Århus
Jobcenter Århus, 29. august
Bartender søges til weekend-arbejde Hotel Aulum Kro
Vi søger en dygtig bartender til vores bar i weekenderne.
Hotel Aulum Kro, Herning
Jobcenter Herning, 29. august
Tjener
Café Arthur søger deltidsansat tjener til hver anden weekend til ala carte servering.
Kafe og Restaurant Arthur v/Flemming Lynderup, Viborg
Jobcenter Viborg, 29. august
Tjener
Long John i Horsens søger en moden, voksen, selvstændig og erfaren tjener til servering.
Long John, Horsens
Jobcenter Horsens, 29. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Annonce fra Alpine Sale
1 til 20 af 131 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.