1 til 20 af 104 resultater.

Dine valg

 • FjernSydjylland
 • FjernMidtjylland
 • FjernHotel, Restaurant og køkken

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Fazer Food Services A/SKøkkenchef med ansvar for drift og personale

Fazer Food Services A/S, Randers

Som vores nye køkkenchef bliver du ansvarlig for den daglige drift af restauranten, hvilket kræver et godt overblik over både køkken og gæsteområder. Ansvaret indebærer bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanering, menuplanlægning, styring af personaledata- og løn, daglig personaleledelse samt økonomistyring og andre administrative opgaver. Du er god til at bruge PC og de gængse programmer og klar til at lære nye. Og så har du lyst til at arbejde med take-away og tænker kreativt for at udvikle salg og service på dette område.

For at komme i betragtning til jobbet, er det et krav, at du er rutineret både i et køkken og med at tale med og servicere gæster. Du har flere års erfaring inden for faget, hvor du har opnået en solid ledelseserfaring. Vi forventer, at du kan og har lyst til at forarbejde og håndtere friske råvarer og lave mad fra bunden, at du er gastronomisk dygtig og kulinarisk nytænkende.


Jobindex, 24. november
Madam Sund ApSUddannede ernæringsassistenter

Madam Sund ApS, Viborg

Til hurtigt voksende cafe med selskabslokaler søges uddannede ernæringsassistenter. Vi er en flok kvikke piger, der mangler nogle holdspillere til videreudviklingen af vores café. Fart over feltet og anderledes mad med masser af smag, er vores nøgleord. Du skal kunne indfinde dig med vores koncept, som er sund mad lavet med masser af grøntsager og (k)ærlighed.

Vi har skiftende arbejdstider, som er fordelt på morgenvagter, aftenvagter og enkelte weekendvagter. Det er fuldtidsstillinger, vi skal have dækket ind, og for de rette personer er der stor mulighed for personlig udvikling.


Jobindex, 24. november
Region SyddanmarkSpecialcenter for Voksne med Handicap, afd. Midgårdhus, søger køkkenleder

Region Syddanmark, Ribe

Stillingen på 32 timer ugentligt, ønskes besat 1. december 2014 eller hurtigst muligt.

Midgårdhus er en afdeling under Specialcenter for Voksne med Handicap i Region Syddanmark.

Midgårdhus er en institution for personer med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Midgårdhus har et moderne køkken som er etableret i april 2014, køkkenet bespiser dagligt beboere og personale ca. 20 - 25 personer ved alle måltider.

Køkkenet leverer også forplejning til diverse kurser, temadage og øvrige mødeaktiviteter.


Region Syddanmark, 19. november
DeloitteDeloitte i Silkeborg søger en tilkaldevikar til vores kantine

Deloitte

Har du lyst til at hjælpe, når det ”brænder på” ved ferie, sygdom og andet? Så læs videre her.

Deloitte i Silkeborg søger en tilkaldevikar til vores kantine, der servicerer ca. 90 kolleger.

Du skal lave kolde/lune retter til vores frokostbuffet, servicering af mødelokaler og kontorer med kaffe, frugt mv., hjælpe til ved arrangementer i huset samt opvask og rengøring i kantinen og i køkkenområdet.

Vi tilbyder et vikarjob, hvor antallet af timer kan variere. Et arbejdsklima, hvor godt humør præger arbejdsdagen.


Deloitte, 19. november
Hørkram Foodservice A/SLeder af kantine og rengøring

Hørkram Foodservice A/S, Kolt

Vi søger en kantineleder til vores serviceteam i Kolt ved Aarhus, der skal stå for vores medarbejderkantine samt de daglige rengørings-opgaver i administrationen/personalerum.

Dine opgaver

 • Lave frokost til alle vores medarbejdere, både kold og varm mad
 • Menuplanlægning
 • Oprydning og rengøring i køkkenet efter bespisning inkl. opvask

Vi tilbyder

 • En fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge, hvor arbejdstiden er 06.30 - 14.30 mandag til torsdag, og 06.30 – 14.00 fredag.
 • Løn efter kvalifikationer.
 • En spændende og udfordrende hverdag i en virksomhed i vækst.

Jobindex, 18. november
Berning & Leonhardt
Yderst salgsorienteret HOTELCHEF med hang til det unikke værtskab

Berning & Leonhardt søger for Trinity Hotel- & Konferencecenter i Fredericia

Som Hotelchef bliver du del af en professionel chefgruppe, som løbende stiler efter at tilbyde gæsterne den bedst mulige oplevelse. Kvalitet og værdier er grundlæggende pejlemærker i hverdagen.

Hotelchefen er ansvarlig for receptionens daglige ledelse og salgsmål, ligesom du er nærmeste sparringspartner for vores servicechef, der er ansvarlig for al rengøring.

Hotelchefen er også ansvarlig for den strategiske udvikling og produktudvikling i receptionen i samråd med direktøren. For receptionens vedkommende er det salgsoptimering, udvikling af kundegrupper, optimering af hotelaktiviteter samt udarbejdelse og indgåelse af individuelle hotelaftaler, kontakt til rejsebureauer, OTA’er etc.


Berning & Leonhardt, 17. november
Dansk SupermarkedVi søger Distrikt Manager til Carl’s Jr.®

Dansk Supermarked, Aarhus

Har du gode lederevner og god sans for høj kvalitet samtidig med, at kundetilfredshed er dit vigtigste fokus?

Carl’s Jr. er en international burgerkæde med over 3.000 restauranter på verdensplan. Siden kædens etablering i USA for over 50 år siden har Carl’s Jr. været kendt for at servere store, saftige, flammegrillede burgere.

Distrikt Manager har ansvaret for et antal Carl’s Jr i Danmark, og Distrikt Manageren sikrer, at restauranterne udfører deres arbejde og opfylder deres mål i restauranten.

Som Distrikt Manager skal du kunne varetage følgende:

 • Sikre høj kvalitet i restauranterne og levere total kundetilfredshed
 • Motivere og rekruttere de rette medarbejdere/ledere til de enkelte butikker
 • Coache og lave periodisk inspektion i restauranterne

Dansk Supermarked, 14. november
LEGOLAND ApSLEGOLAND® søger teamkoordinatorer til Mad & Drikke til sæson 2015

LEGOLAND ApS

I LEGOLAND er maden en væsentlig del af gæsternes samlede oplevelse. Vores restauranter og større quick food salgssteder er en vigtig brik i denne sammenhæng og er kendt for høj kvalitet og en god madoplevelse.

Til den kommende sæson ønsker vi at optimere driften og den daglige arbejdsgang på disse salgssteder. Derfor søger vi engagerede teamkoordinatorer, som skal koordinere den daglige indsats på salgsstedet. Ansættelsesperioden vil være fra den 15. marts 2015 frem til den 15. november 2015. Organisatorisk refererer du til vores supervisors.

Du har muligvis prøvet kræfter med ledelse og vil gerne videreudvikle dig i denne retning.

Primære arbejdsopgaver:

 • Ansvar for at dagens opgaver bliver udført
 • Indgå i den daglige drift på salgsstedet på lige vilkår med dine kolleger
 • Følge salgsstedets fastsatte koncept- og procesbeskrivelser samt sikre at procedurer og politikker bliver fulgt

LEGOLAND ApS, 13. november
A. Espersen A/SProduktudvikler

A. Espersen A/S, Fredericia

Genkender du ordene kvalitet, struktur og ønsket om førsteklasses oplevelser til forbrugere? A. Espersen A/S søger en produktudvikler.

Som produktudvikler hos Espersen vil du komme til at arbejder tæt sammen med nogle af Europas førende detailkæder om at udvikle morgendagens fiskeprodukter til forbrugere rundt om i Europa. Din opgave er at udvikle og tilpasse produkter i samarbejde med interne og eksterne aktører. Du er med hele vejen i processen fra idégenerering til det færdige produkt. Opgaverne vil være mangeartede, men dine primære opgaver vil være:

 • Udvikling af nye produkter
 • Udfærdigelse og dokumentation af opskrifter
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af produktspecifikationer og tilhørende produktionstekniske instruktioner

Jobindex, 13. november
Assistance Personaleservice a/s
Kokke, assistenter, opvaskere og tjenere til vores kunder i det jyske

Assistance Personaleservice a/s

Vi går en travl tid i møde og har derfor brug for dygtige kokke, assistenter, tjenere og opvaskere, som kan hjælpe vores kunder i vores jyske afdelinger i kortere og længere vikariater. Som vikar hos Assistance er du ikke bare et nummer i køen.

Det giver stor frihed at være vikar, da du selv bestemmer, hvornår og hvor meget du vil arbejde. Du har mulighed for at se dig omkring i forskellige virksomheder, og er du på jagt efter fast arbejde, kan dette være vejen.

Da vi har aftaler med nogle af de bedste kantiner i Jylland, forpligter det os naturligvis til at tilbyde de bedste løn- og ansættelsesforhold til vores vikarer.

Assistance Personaleservice a/s

Jobindex, 12. november
Coor Service Management A/S
Kok, cater eller smørrebrødsassistent

Coor Service Management A/S, Randers

Coor Service Management overtager driften af Politiets kantine i Randers pr. 15. januar 2015. Til kantinen i Randers søger vi nu en kok, cater eller smørrebrødsassistent til at stå for den daglige tilberedning af morgenmad og frokostbuffet til kantinens gæster.

Du er uddannet kok, cater, smørrebrødsassistent eller lignende. Du brænder for at lave mad og synes, at det er sjovt at være i dialog med kantinens gæster. Du er serviceminded og har lysten og evnerne til at arbejde selvstændigt på alle kantinens stationer. Ligesom du er kreativ og forstår at få det bedste ud af råvarerne.

Som person er du loyal, samarbejdsvillig, proaktiv og ansvarsbevidst. Du følger dine opgaver til dørs, er mødestabil og kan byde ind med godt humør og gode holdninger til service. Du trives med at være alene i køkkenet og selv stå for alle forefaldende opgaver.


Coor Service Management A/S, 10. november
Coor Service Management A/S
Coor Service Management søger en Souschef til kantinen hos VELUX i Østbirk

Coor Service Management A/S

Coor Service Management varetager kantinedriften hos flere af vores kunder. Det er spændende kantiner med liv og glade gæster. Til kantinen hos VELUX i Østbirk søger vi netop nu en Souschef, der kan bistå køkkenchefen i den daglige ledelse og produktion.

Som souschef – og i samarbejde med køkkenchefen – vil du få medansvaret for den daglige drift, hvor der produceres mad til ca. 450 personer. Som en del af dette ansvar indgår planlægning, produktion, kvalitetssikring, økonomi, arbejde med forbedringer, afvigelser mv. Det forventes, du kan tage over, når køkkenchefen er fraværende.

Du vil i høj grad få mulighed for aktivt og konstruktivt at påvirke udviklingen af kantinen – både inden for kvalitet og koncept.


Coor Service Management A/S, 10. november
MindbizChef for erhvervsturisme og kongresser til VisitAarhus

Mindbiz søger for kunde

Har du netværk og kan du gennem strukturerede indsatser styrke de relationer der medvirker til vækst i Aarhus på møder og kongresser? Så er stillingen som chef for erhvervsturisme og kongresser måske noget for dig.

Den primære opgave er at skabe vækst i antallet af nationale og internationale møder og kongresser der kommer til Aarhus. Dette skal ske ved at videreføre og udvikle strategien inden for erhvervsturisme, således at der i endnu højere grad arbejdes struktureret og målrettet med indsatserne.

Det er endvidere en vigtig opgave, at videreudvikle relationerne til de centrale aktører i erhvervsturismen. Dette gælder særligt vidensmiljøerne centreret omkring universitetet og det nye universitetshospital, men det gælder i lige så høj grad erhvervet, der danner rammen om gode kongresser.


Jobindex, 10. november
Uldum HøjskoleKok/ernæringsassistent

Uldum Højskole

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, idet arbejdet på en højskole er varierende og udfordrende med kontakt til mange mennesker – elever, kursister og 21 faste medarbejdere.

Skolen bespiser dagligt ca. 90 personer, og i sommerperioden op til 150 personer.

Vi laver sund og velsmagende mad. Vi eksperimenterer og finder inspiration i både nye strømninger indenfor dansk mad, men også fra forskellige udenlandske køkkener. Vores elever har også indflydelse på den mad vi laver. Vi forventer, at du kan bidrage med ideer, der kan fortsætte udviklingen af skolens madtilbud.

Den faste stab i køkkenet består af køkkenlederen og 2 medarbejdere, hvoraf du i givet fald er den ene. Derudover er der løbende andre beskæftigede i køkkenet. På skolens korte kurser i sommerperioden supplerer vi op på personalesiden.


Uldum Højskole, 7. november
SallingSuper dygtig konditor til Salling Aarhus

Salling

I Salling har vi et moderne og toptrimmet bageri, hvor alle brød og kager laves fra bunden. Bageriet er kendetegnet ved det gode håndværk og gode service. Vi har brug for en konditor, der har hænderne skruet rigtigt på, og som har et højt fagligt niveau.

Som konditor har du ansvaret for, at vi lever op til vores kvalitetsmål for friskt og lækkert bagværk. Vi laver alle vores produkter fra bunden, hvor kvalitet og det gode håndværk er i fokus. Du får eget ansvarsområde og gode muligheder for at gøre karriere. Du har fingeren på pulsen og følger med stor interesse, hvad der rører sig på dit område. Som konditor i Salling får du velordnede forhold og bliver en del af vores effektive team på 8 bagere og konditorer, der løfter i flok. Det er derfor afgørende, at du er fleksibel, stabil og bidrager konstruktivt til vores fortsatte vækst.


Salling, 31. oktober
Dayz ApS
Souschef til F&B

Dayz ApS, Nr. Nebel

Er du en naturlig leder med drive? Er du struktureret og kan yde en god service? Dayz Seawest søger en souschef der brænder for at skabe ”en god madoplevelse” for vores gæster på feriecenter Dayz Seawest? Et levende feriecenter med sjove oplevelser, aktivitet og hygge.

Hos Dayz Seawest brænder vi for at servere god mad og drikke, samt for at skabe god stemning. Vi gør vores yderste for at skabe en positiv oplevelse for vores mange gæster, og har derfor et bredt udvalg af restauranter, hvor vi serverer alt fra brunch til pizza og familiebuffet.

Arbejdsopgaver:

 • Ansvarlig for F&B når den daglige leder ikke er tilstede.
 • Din primære arbejdsopgave er at supervisere og kvalitetssikre hvad der kommer ud af køkkenerne, også selv deltage i produktionen heraf, samt sikre der bliver ydet en høj service fra vores ansatte.

Jobindex, 31. oktober
Dansk SupermarkedVi søger General Manager in Training til Carl’s Jr.® i Bilka Vejle

Dansk Supermarked

 • Har du masser af drive og er god til at sætte i gang?
 • Er du struktureret og god til at planlægge?
 • Yder du service i verdensklasse?

Vi søger en engageret og dygtig General Manager In Training til Carl’s Jr. burgerrestaurant i Bilka Vejle.

Som General Manager In Training er du i et træningsforløb, hvor forventningen er, at du inden for 12 måneder kan være klar til at blive General Manager og dermed ansvarlig for din egen restaurant.


Dansk Supermarked, 28. oktober
Kokke søges til vikariater
Kelly Services, Aarhus
Kelly Services, 24. november
Køkkenassistenter søges til vikariater
Arbejdstid: kl. 06:00/07:00 - 14:00/15:00Kvalifikationer:Det er et krav, at du kan arbejde selvstændig og har flere års erhvervserfaring inden...
Kelly Services, Aarhus
Kelly Services, 24. november
Caterelev
Til vores køkken i Mommark søger vi pr. 1. februar 2015 en caterelev.
Business College Syd Mommark Handelskostskole - Sønderborg Handelskole, Sønderborg
Jobcenter Sønderborg, 24. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Select Service Partner A/S
1 til 20 af 104 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.