1 til 20 af 116 resultater.

Dine valg

 • FjernSydjylland
 • FjernMidtjylland
 • FjernHotel, Restaurant og køkken

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Jensen's BøfhusKøkken Manager til Jensen's Bøfhus, Stormgade i Esbjerg

Jensen's Bøfhus

Vil du være en del af det team, som skal give vores gæster en fantastisk restaurantoplevelse?

Som manager for køkkenet på Jensen’s Bøfhus bliver du en del af lederteamet. Din fornemste opgave bliver derfor at sørge for, at alle gæster får en rigtigt god madoplevelse og samtidig skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor alle trives og har smil på læben.

Med reference til restaurantchefen bliver du ansvarlig for den overordnede drift af køkkenet.


Jensen's Bøfhus, 29. september
Fazer Food Services A/SKøkkenchef med ansvar for drift og personale

Fazer Food Services A/S, Horsens

Vi søger en ansvarlig og service-minded faglært kok til at varetage den daglige drift og funktion som ledende køkkenchef for en mindre wip personalerestaurant beliggende i den sydlige del af Horsens, tæt på motorvejen.

I personalerestauranten bespiser og servicerer vi dagligt ca. 150 spisende gæster til frokost. I køkkenet er vi et mindre team på 4 personer (inkl. Køkkenchefen). Vi arbejder målrettet på at køre forretningen til gavn for vores kunde og de daglige gæster. Teamånden er harmonisk, glad og altid med en god tone.

Som vores nye køkkenchef bliver du ansvarlig for den daglige drift af restauranten, hvilket kræver et godt overblik over både køkken og gæsteområder. Ansvaret indebærer bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanering, menuplanlægning, styring af personaledata- og løn, daglig personaleledelse samt økonomistyring og andre administrative opgaver.


Jobindex, 24. september
Dinnerdeluxe ApSSå udvider vi igen i DinnerdeLuxe og mangler Køkkenchefer til både Jylland og Sjælland

Dinnerdeluxe ApS

Som køkkenchef i vores køkkener og kantiner, har vi en forventning om, at du selvstændigt kan forestå drift og udvikling af køkkenet og dets personale. Du har det daglige ansvar, men du refererer til franchisetager (FT) hos DinnerdeLuxe eller produktionschefen på DinnerdeLuxes hovedkontor (HQ).

Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et HQ placeret i Viby i Århus. Grundmenuerne bliver udarbejdet af HQ, men det er din opgave at forstå, producere og præsentere retterne bedst muligt, og du har en naturlig ret og pligt til at kontakte HQ med henblik på at forbedre og optimere de udarbejdede menuer.


Jobindex, 23. september
Danish Crown i HolstedKok til personalekantine

Danish Crown i Holsted

Vil du servere frokost i særklasse?

Vi søger en dygtig og ambitiøs kok til Danish Crown i Holsted. Du bliver en del af et team på 3-4 personer, som sammen sikrer, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Du kommer til at beskæftige dig med varme/lune retter, koldt køkken og grønt & salat, ligesom vi forventer, at du bidrager med produktudvikling og menuplanlægning. Derudover kan der forekomme særlige selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats.

Vi lever af service – derfor bliver det en af dine vigtigste opgaver at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt gæsterne i personalerestauranten, så vi sammen kan udvikle og levere et unikt produkt til vores gæster.


Jobindex, 23. september
HANSENBERG
Underviser til gastronomuddannelsen

HANSENBERG, Kolding

Vi søger en kompetent underviser til en midlertidig stilling på gastronomuddannelsen, da en af vores dygtige faglærere er i gang med diplomuddannelsen i erhvervspædagogik.

Du skal kunne undervise hovedforløbselever i praktiske og teoretiske fag inden for gastronomuddannelsen. Sammen med de øvrige i teamet skal du være med til at udvikle teamets undervisningsaktiviteter og sikre effektive læringsprocesser.

Du har stor passion for dine fagområder og har udpræget pædagogisk talent for at koble din teoretiske viden med det praktiske arbejde, så eleverne oplever undervisningen som motiverende og meningsfuld.

HANSENBERG

Jobindex, 23. september
Jensen's BøfhusRestaurantchef til Jensen's Bøfhus i Viborg

Jensen's Bøfhus

Som restaurantchef hos Jensen’s Bøfhus er din fornemste opgave at sikre, at alle gæster får en rigtigt god madoplevelse i hyggelige omgivelser og samtidig at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere trives og har smil på læben.

Du bliver ansvarlig for den overordnede drift af restauranten og får dermed en række dygtige og engagerede medarbejdere under dig – heriblandt også restaurantens ledergruppe og det øvrige servicepersonale. Derfor forventes det, at du er energisk, går forrest og på alle måder er en synlig chef for dine medarbejdere. Derfor er det også en selvfølge for dig at være i restauranten, når der er travlest.

Størsteparten af din arbejdstid er du i restauranten som den øverst ansvarlige for driften. Du sikrer, at restauranten drives optimalt, ligesom du leder og motiverer dine medarbejdere – naturligvis med fokus på gæsteoplevelsen.


Jensen's Bøfhus, 23. september
Jensen's BøfhusSouschef til Jensen's Bøfhus i Jylland

Jensen's Bøfhus

Du behøver ikke at være faglært. Men du skal være energisk og engageret - og brænde for service, kvalitet og glade gæster.

Kan du nikke genkendende til ovenstående og vil du gerne udvikle dine kompetencer i en af vores Jensen's Bøfhus restauranter i Midt- eller Nordjylland, så se nærmere her.

Som souschef på Jensen’s Bøfhus bliver du en del af et lederteam, som arbejder mod det fælles mål at give alle gæster en service og kvalitetsoplevelse, som beskrevet i vores koncept, og at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor alle trives. Som souschef bliver du, sammen med restaurantchefen, ansvarlig for den overordnede drift af restauranten.

De første par uger vil du bruge på at lære restauranten og de daglige arbejdsrutiner at kende. Derefter starter du et træningsforløb, som varer ca. 6-9 måneder.


Jensen's Bøfhus, 19. september
MefistoDygtig a la carte kok søges til velbetalt arbejde i en af Aarhus´ populære restauranter – fri hver anden weekend

Mefisto, Aarhus

Dygtig a la carte kok søges til velbetalt arbejde i en af Aarhus´ populære restauranter.

Vi er en lille seriøs virksomhed med et godt renomme.

Vores udgangspunkt er det klassiske franske/danske køkken, men med råderum til at udvikle sin kreativitet i samarbejde med køkkenchefen og kollegaerne.

Vi sætter pris på god stemning og god tone i dagligdagen.

Fri hver anden weekend.

På sigt vil der være mulighed for udlandseventyr.


Jobindex, 18. september
Grappa ApSKok

Grappa ApS, Aarhus

Vil du arbejde med det italienske køkken på Aarhus’ bedste location? Kan du skabe lækre retter udover det sædvanlige af friske råvarer? Og vil du indgå i et socialt og ungt team?

Du bliver en del af et velfungerende køkkenteam bestående af uddannede kokke og elever, hvor god service og arbejdsmoral er nogle af nøgleordene. Gæsten er i centrum og vi går ikke på kompromis med kvalitet og detaljen.

Vi tilbyder en ung og dynamisk arbejdsplads, og byder du ind med dine personlige og faglige kvalifikationer har du muligheden for at sætte dit præg på din egen hverdag, udvikling og omgivelser.


Jobindex, 17. september
Dayz ApS
Informationsmedarbejdere med flair for salg og med lederpotentiale søges

Dayz ApS, Søhøjlandet og Rønbjerg

Vil du være med til at skabe en god oplevelse for vores gæster på feriecenter Dayz Søhøjlandet og Dayz Rønbjerg?

Vi søger to informationsmedarbejdere, der kan varetage den daglige ledelse af vores informationer samt være tovholdere på afviklingen af vores børneaktiviteter. Vi ønsker, at vores informationer bliver udgangspunkt for salg af alle vores aktiviteter.

Sætter du pris på at skabe god stemning via venlig og imødekommende service, og har du et glimt i øjet og smil på læben – også når der er travlt?

Ansvarsområder:

 • Indgå i den almindelige vagtplan med vagter hver anden weekend.
 • Løbende evaluering af alle medarbejdere for at sikre, at der udføres service på et højt niveau.
 • Daglig ledelse af 1-2 fuldtidsansatte samt 8-10 afløsere.

Jobindex, 16. september
Sodexo A/SKøkkenassistent - til Danfoss mødecenter og gæsterestaurant i Nordborg

Sodexo A/S

Har du en holdning til det at lave god mad, og er du gastronomisk stærk samt serviceminded? Vi søger en faglært køkkenassistent til Danfoss’ mødecenter og gæsterestaurant. Du skal arbejde tæt sammen med 5 kolleger i et team bestående af kokke, bager og køkkenassistenter, som sammen skaber ”unikke oplevelse” for gæsterne i mødecentret og gæsterestauranten.

Du er uddannet køkkenassistent og har et højt faglig niveau, og gerne erfaring fra restaurationsbranchen. Du har godt humør og er serviceminded, kreativ og faglig funderet. Herudover er det nødvendigt, at du er teamorienteret, ansvarsfuld og mødestabil.


Sodexo A/S, 11. september
Kød Aarhus ApSTre udlærte kokke søges til nyåbnet restaurant

Kød Aarhus ApS

KöD er en ny restaurant som åbnede medio august i Skolegade i hjertet af Aarhus. Stedet ejes og drives af et ungt dynamisk team, der i forvejen kører Café Slap Af i Aarhus.

Stedet er et steakhouse og fungerer som en aftenrestaurant, som åbner kl.17 med enkle og solide serveringer i højsædet i skikkelse af bøffer fra kvalitetsoksekød. Der vil blive kørt både á la carte og større forhåndsbookede selskaber, og med plads til ca. 140 spisende gæster vil der til tider være travlhed og ”run” på.

Vi leder efter tre udlærte kokke, som tilsammen skal være et dynamisk team. Jobbet består af skiftende arbejdsdage og arbejdstider, alt afhængig af sæson og fordelingen af arrangementer.


Jobindex, 5. september
Dayz ApS
Serviceminded tjener søges

Dayz ApS, Gjern

Vil du være med til at skabe en god oplevelse for vores gæster på feriecenter Dayz Søhøjlandet?

Hos Dayz Søhøjlandet brænder vi for at servere god mad og drikke, samt for at skabe god stemning. Vi gør vores yderste for at skabe en positiv oplevelse for vores mange gæster, og har derfor et bredt udvalg af restauranter, hvor vi serverer alt fra brunch til pizza og familiebuffet. Der ud over har vi en del virksomheder og store arrangementer, som gør, at vi laver mad fra 2 til 1.000 personer.

Feriecenterets travle periode er weekender, ferier og helligdage. Sætter du pris på at skabe god stemning via venlig og imødekommende service? Og har du et glimt i øjet og smil på læben – også når der er travlt?


Jobindex, 4. september
Grundfos A/SDessertkok til Grundfos' gæstehus Frisholt

Grundfos A/S, Bjerringbro

Kan du være topprofessionel og gæstfri på én gang? Frisholt er Grundfos’ eget gæstehus, der blev skabt i 1967 ud fra ønsket om at give Grundfos’ kunder og forretningsforbindelser fra hele verden en unik oplevelse af dansk hygge og godt værtskab. God mad tilberedt med kærlighed og professionalisme i en gæstfri atmosfære skal være med til at give husets gæster en oplevelse af, at de besøger et dansk hjem. Vil du bidrage til en spændende proces?

Du skal kunne lave mad i det søde univers, så englene synger, og du har en professionel holdning, der bygger på høj standard lige fra de gode råvarer og suveræn teknik, til service og gæstfrihed. Dit ansvar vil være i det søde køkken, hvor du skal sørge for desserter i verdensklasse samt opbakning af kager, chokolader og andre tiltag som for vores gæster gør en dag på Frisholt til en oplevelse for livet.


Grundfos A/S, 4. september
Monarch A/SEngageret souschef/daglig leder til Monarch Ustrup Øst

Monarch A/S

Vi søger en dygtig og engageret kollega, der brænder for at skabe rammerne for det gode salg, og oplevelser, der altid lever op til vores gæsters forventninger.

Arbejdsopgaver

 • Du tager ejerskab og "går forrest"
 • Du implementerer nye tiltag og idéer
 • Du sikrer høj kvalitet
 • Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø

Du bliver del af en organisation med korte kommandoveje med stor indflydelse på egen jobsituation - form og indhold.

Monarch A/S

Monarch A/S, 3. september
Køkkenmedhjælper/servicemedarbejder over eller under 18 år
ASE SelvstændigFrokostbilen driver kantine, leverer frokostordninger til virksomheder, rådgiver virksomheder, leverer sandwich og smørrebrød til møder samt...
Frokostbilen, Aarhus
ASE Selvstændig, 29. september
Dygtig og udviklingsorienteret kok
Region MidtjyllandBrænder du for at lave god, spændende og sund mad til en alsidig medarbejdergruppe?
Region Midtjylland, Region Midtjylland
Region Midtjylland, 29. september
Køkken- og kantinepersonale - fleksible og fagligt dygtige
AdeccoGrundet travlhed søger Adecco stabile og fleksible vikarer, som er uddannet indenfor køkken- og kantineområdet.
Adecco, 29. september
Tjener, Comwell Sønderborg
Comwell søger kun de bedste medarbejdere.
Gastrojob, 29. september
Kok/Cater
Vores familierestaurant i Haderslev er i vækst og derfor søger vi en engageret kok eller cater, der har lyst til at producere og servere...
BOWL'N' FUN ENTERTAINMENT A/S, Kolding
Jobcenter Kolding, 29. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Dell A/S
1 til 20 af 116 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.