1 til 20 af 123 resultater.

Dine valg

 • FjernSydjylland
 • FjernMidtjylland
 • FjernHotel, Restaurant og køkken

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Grundfos A/SNat kok/kantinemedarbejder til Grundfos' kantiner

Grundfos A/S, Bjerringbro

Grundfos er en virksomhed der satser på kvalitet, kreativitet og udvikling – også med hensyn til den mad vi serverer for vores medarbejdere – faglig og personlig udvikling af vores dygtige medarbejdere har stor betydning. Har du erfaring fra branchen og er du er egnet til at være vågen når andre holder fri. Vil du arbejde i et travlt og spændende miljø, så har vi jobbet til dig.

Kvalitet og kreativitet skal drive os frem mod ”Meget mere end en spisepause” så det er vigtigt, at du kan se muligheder frem for begrænsninger. Du er stabil og arbejder struktureret og fokuseret hovedsageligt med servering af mad til vores faste gæster om natten samt fremstilling af eks. buffet, salater, automatmad, sandwich m.m. Herudover varetager du, i samarbejde med din kollega opgaver som vedligeholdelse af vores lagre, menuplanlægning, rengøring samt opvask og oprydning.


Grundfos A/S, 22. januar
Grundfos A/SKok til Grundfos' kantiner

Grundfos A/S, Bjerringbro

Grundfos er en virksomhed der satser på kvalitet, kreativitet og udvikling – også med hensyn til den mad vi servere for vores medarbejdere – faglig og personlig udvikling af vores dygtige medarbejdere har stor betydning.. Hvis du vil arbejde i et levende og spændende miljø med ca. 800.000 bespisninger årligt, så har vi stedet til dig.

Kvalitet og kreativitet skal drive os frem mod ”Meget mere end en spisepause” så det er vigtigt, at du kan se muligheder frem for begrænsninger. Du arbejder struktureret og er indstillet på positivt at dele din viden med kollegaer og elever, så du bliver en aktiv del af forandringsprocessen. Du vil komme til at indgå i et dynamisk team, hvor opgaverne er forskelligartede med base i vores centralkøkken. Du skal medvirke til fremstilling af buffeter, salater, lune samt varme retter m.m. til vores mange daglige brugere og gæster.


Grundfos A/S, 22. januar
Grundfos A/SDessertkok til Grundfos' gæstehus Frisholt

Grundfos A/S, Bjerringbro

Til Frisholt søger vi en dygtig og engageret dessertkok til start i marts 2015. Kan du være topprofessionel og gæstfri på én gang? Frisholt er Grundfos’ eget gæstehus, der blev skabt i 1967 ud fra ønsket om at give Grundfos’ kunder og forretningsforbindelser fra hele verden en unik oplevelse af dansk hygge og godt værtskab. God mad tilberedt med kærlighed og professionalisme i en gæstfri atmosfære skal være med til at give husets gæster en oplevelse af, at de besøger et dansk hjem.

Du skal kunne lave mad i det søde univers, så englene synger, og du har en professionel holdning, der bygger på høj standard lige fra de gode råvarer og suveræn teknik, til service og gæstfrihed. Dit ansvar vil være i det søde køkken, hvor du skal sørge for desserter i verdensklasse samt produktion af kager, chokolader og andre tiltag som for vores gæster gør en dag på Frisholt til en oplevelse for livet.


Grundfos A/S, 20. januar
ISS Facility Services A/SKøkkenchef til ISS kantine

ISS Facility Services A/S, Tinglev

Dynamisk arbejdsmiljø med spændende udfordringer
Vores dygtige køkkenchef gennem mange år har søgt nye udfordringer internt i ISS derfor søger vi en faglært køkkenchef til en af vores større kantiner i Tinglev.

Som køkkenchef har du ansvaret for, at sikre den daglige drift i vores travle kantine, herunder daglig ledelse af køkkenets 2 medarbejdere, samt produktionsplanlægning og varebestilling. Gennem løbende dialog, sørger du for, at kunden er tilfreds, og at vi lever op til det aftalte kontraktgrundlag.

Derudover har du ansvaret for budgetter og egenkontrol, og du sikrer et godt arbejdsmiljø i køkkenet.


ISS Facility Services A/S, 20. januar
ISS Facility Services A/SKok/Cater til kantine

ISS Facility Services A/S

Vil du servere frokost i særklasse?

ISS søger en dygtig og ambitiøs kok/cater til en af vores kantiner i Århus. Du bliver en del af et super team, og sammen sikrer I, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Du kommer til at beskæftige dig med alle afdelinger i køkkenet, varm og kold køkken, sandwich, smørrebrød og bageafdelingen samt opvask, rengøring og servicering af kaffeautomat. Vi forventer, at du bidrager med produktudvikling og menuplanlægning. Kantinen bespiser omkring 300 - 500 gæster dagligt, og derudover kan der forekomme særlige selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats.

ISS lever af service – derfor bliver det en af dine vigtigste opgaver at bidrage med fantastisk kundeservice og positivitet til den gode stemning i køkkenet og blandt brugerne i kantinen, så I sammen kan udvikle og levere et unikt produkt til vores gæster.


ISS Facility Services A/S, 19. januar
People & Performance A/SDriftschef

People & Performance A/S søger for Sunset Boulevard i Esbjerg

Med reference til den administrerende direktør bliver du en del af en dynamisk ledergruppe og får ansvaret for drift og ledelse af Sunset Boulevards restauranter i hele Vestdanmark. Din helt overordnede opgave er at sikre, at dine restauranter fastholder og udbygger deres positioner som en del af Danmarks førende fastfoodkæder, hvor du på en forretningsorienteret måde konstant vil påvirke organisationen til at optimere og udvikle drift og processer.

Du vil få ledelsesansvar for fire områdechefer, der hver har 4-6 restauranter med ca. 25 motiverede medarbejdere. Du coacher og udvikler områdecheferne, således at de har de nødvendige kompetencer og værktøjer til at støtte restaurantcheferne. Fokus skal især være på købmands- og driftsmæssige forbedringer, der sikrer, at de enkelte restauranter har topmotiveret og engageret personale.


People & Performance A/S, 19. januar
People & Performance A/SOmrådechef

People & Performance A/S søger for Sunset Boulevard i Esbjerg

Med direkte reference til driftschefen for Vestdanmark vil du få ansvaret for ledelse og drift af 4-6 af Sunset Boulevards restauranter på Fyn og i Jylland, der hver drives af en restaurantchef og ca. 25 medarbejdere.

Du skal med en forretningsorienteret indgangsvinkel sikre, at restauranterne i dit område fastholder og udbygger deres position som nogle af de førende i branchen. Derudover er det dit ansvar, at forretningerne har motiverede og engagerede medarbejdere, der forstår og understøtter konceptet og profilen for Sunset Boulevard.

Du får et vigtigt leder- og udviklingsansvar for restaurantcheferne, der skal rekrutteres, fastholdes, coaches og udvikles. Med andre ord er det dit ansvar at sikre, at restaurantcheferne har den rigtige personlighed og de nødvendige kompetencer og værktøjer til at håndtere deres job og nå deres forretningsmæssige mål.


People & Performance A/S, 19. januar
Mols-Linien A/SKan du lede en restaurant, bistro og kaffebar med 70 km/t?

Mols-Linien A/S, Aarhus/Ebeltoft

Og har du ledergen og trives i et miljø, hvor ikke to dage er ens? – så er det dig, vi leder efter!

Som Teamleder hos Mols-Linien A/S bliver du en del af et slagkraftigt ledelseshold, der i en travl hverdag arbejder på at give alle gæster om bord en service- og kvalitetsoplevelse ud over det sædvanlige. Du vil have direkte reference til restauratør René Knudsen.

Dine primære ansvarsområder vil være:

 • Sikre at gæsterne får en god oplevelse om bord
 • Daglig ledelse af det vagtsatte team
 • Få øje på og foreslå nye tiltag, der løfter kundeoplevelsen yderligere
 • Kvalitetssikring i BBC-lounge, restaurant, bistro og Baresso-kaffebar

Jobindex, 16. januar
UnileverBrænder du for god mad?

Unilever

Unilever Food Solutions søger en salgskonsulent til vores energiske team – er det dig?

Vi mangler en salgskonsulent til Sønderjylland som vil være med til at udvikle vores samarbejde med HORECA og den offentlige kostforplejning, såsom plejehjem, skoler og hospitaler i distriktet.

Du skal selv planlægge din arbejdsdag og optimere dine kundebesøg og som salgskonsulent vil du referere til vores Field Sales Manager, som du desuden også vil have et tæt samarbejde med.

Som salgskonsulent er du ansvarlig for salgsudviklingen hos kunderne i distriktet, salg og præsentation af Unilever Food Solutions produkter og koncepter med udgangspunkt i kundernes behov. Du vil ligeledes få mulighed for at deltage i arrangementer ved deltagelse i seminar og messer hos kunderne/grossister.


Jobindex, 16. januar
LEGOLAND ApSLEGOLAND® Holiday Villagesøger supervisor til Restaurant Pirates´ Inn

LEGOLAND ApS, Billund

- gerne uddannet tjener

Har du talent for ledelse, og brænder for at levere service i verdensklasse? Vi leder efter en ny kollega med ledererfaring, som gerne må være uddannet tjener og have erfaring fra restaurationsbranchen, og som brænder for en fuldtids fastansættelse i LEGOLAND® ApS.

Som supervisor er den primære opgave, i tæt samarbejde med Manageren for LEGOLAND Holiday Village, at deltage i den daglige ledelse af medarbejdere i Restaurant Pirates´ Inn. Vi forventer, at du som leder vil være meget synlig over for dine medarbejdere og altid gå forrest, så vi over hele linjen leverer en gæsteservice i verdensklasse.

Derudover bliver din opgave, i kraft af din uddannelse inden for restaurationsbranchen, at sikre kvalitet og ensartethed af den mad, vi serverer for vores gæster, så vi på denne måde giver alle vores gæster den samme gode oplevelse.


LEGOLAND ApS, 15. januar
Jensen's BøfhusChefvært/-inde aspirant til Jensen's Bøfhus i Århuc C

Jensen's Bøfhus

Kan du navigere en flok glade og energiske medarbejdere - og samtidig sikre vores gæster optimal service?

Som leder på Jensen’s Bøfhus bliver du en del af et lederteam, som arbejder mod det fælles mål at give alle gæster en service og kvalitets oplevelse, som beskrevet i vores koncept, og at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor alle trives.

Din profil:

 • Du har et smil der smitter, og lysten til at yde den bedste service for alle vores gæster.
 • Du har et godt overblik og evnen til at holde hovedet koldt, når det går stærkt.
 • Du er ikke bange for at træffe hurtige beslutninger i en presset situation.

Jensen's Bøfhus, 13. januar
Ikast-Brande KommuneKøkkenmedhjælper til Vestbyens Børnehus

Ikast-Brande Kommune

Vestbyens Børnehus søger en køkkenmedhjælper på 25 timer om ugen pr. 1. marts 2015 - eller hurtigst muligt derefter.

Vestbyens Børnehus er en 0-6 års institution med 125 børn – 35 vuggestue, 90 børnehavebørn og ca. 30 ansatte.

 • Har du viden om og praktisk erfaring med at lave mad til børn i alderen 0 – 6 år?
 • Kan du lave mad, der smager, så englene synger?
 • Er du bevidst om sund kost til børn, krydret med et drys økologi?
 • Har lyst til at samarbejde omkring børnenes kost?

Så er du måske vores kommende køkkenmedhjælper.

Jobbet som køkkenmedhjælper indebærer, at du kan lave god, sund og varieret kost til både vuggestue- og børnehavebørn. Der følger naturligvis også noget opvask og rengøring med i jobbet. Arbejdstiden er indenfor tidsrummet 07.00 – 15.00.


Ikast-Brande Kommune, 9. januar
ISS Facility Services A/SKok

ISS Facility Services A/S, Tranbjerg

Vil du servere frokost i særklasse?

ISS søger en dygtig og ambitiøs kok til en af vores kantiner i Tranbjerg. Du bliver en del af et team på i alt 10 personer, og sammen sikrer I, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Du kommer til at beskæftige dig med varme/lune retter men skal også kunne træde til i det kolde køkken og bagerafdelingen ligesom vi forventer, at du bidrager med produktudvikling og menuplanlægning.

Kantinen bespiser omkring 1100 gæster dagligt, og derudover kan der forekomme særlige selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats.


ISS Facility Services A/S, 7. januar
Gl. SkovridergaardKok og kokkeelev

Gl. Skovridergaard, Silkeborg

Vi søger:

 • en kok med ambitioner, fantasi og evner til at indgå i vores dygtige køkkenteam. Vores mål er at holde vores høje standard og løbende videreudvikle vores køkken til at være blandt de bedste.
 • en kokkeelev med lyst, nysgerrighed og gåpåmod til at lære et fag, der kan bruges verden over.

Vi giver:

Du får stor indflydelse på dit daglige arbejde og vil blive fagligt udfordret – til hverdag og fest, på søerne og i skoven – til konferencegæster, selskaber og ikke mindst til vores a la carte-gæster i restaurant Orangeriet.


Jobindex, 7. januar
KvicklyKøkkenassistent, Kvickly, Odder

Kvickly

Kvickly Odder søger en køkkenassistent til vores spisested Galleria til deltids- eller fuldtidsstilling pr. 1. februar eller efter aftale – vi har tid til at vente på den rette!

Kvickly Odder er Danmarks største Kvickly-varehus med ca. 250 glade medarbejdere, der alle byder ind med engagement og dynamik, så vi kan fortsætte med at være et nytænkende og innovativt varehus, som er byens absolutte største indkøbs- og mødested.

Vi tilbyder :

 • Løn efter kvalifikationer + fleksibel lønpakke
 • Personalekøbsordning for dig og din husstand
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du får indflydelse og selv er med til at sætte dagsordenen
 • Mulighed for at deltage i uddannelsesprogrammer

Kvickly, 6. januar
SEEr du SE's nye kok?

SE, Sønderborg

Vil du være en del af et engageret team, som virkelig brænder for at lave mad, så er det dig vi har brug for som vores nye kok i Sønderborg.

Lige nu har vi brug for en kok til vores helt moderne køkken, og hvor der bliver lagt stor vægt på følgende:

 • Alt mad bliver lavet fra bunden af
 • Kvalitet
 • Bæredygtighed i form af økologi, udnyttelse af råvarerne med så lidt spild som muligt
 • At det skal være sjovt at være med

SE - Syd Energi, 30. december
Detailslagter lærling med speciale i delikatesse
Du skal være en udadvendt person med lyst til at have travlt i perioder og lysten til at lave varm og kold mad.
Eurospar, Viborg
Jobcenter Viborg, 25. januar
Cater/Kok/Køkkenassistent
Ansættelses tidspunkt kan tales om alt efter mulighed fra d. 1.5 til slut september.....
Gæstgiveriet Det Gamle Mejeri Tunø, Odder
Jobcenter Odder, 24. januar
Kok
Chez Oli/Oli-Bistro v/Olivier Francois Miens, Århus
Jobcenter Århus, 23. januar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark Forsikring A/S
1 til 20 af 123 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.