1 til 20 af 125 resultater.
Nørre Vosborg
Kvalitetsbevidst tjener til herregård

Nørre Vosborg, Vemb

Brænder du for restaurationsbranchen, og tror du på at sætte gæsterne i centrum? Vil du have et job med ansvar og mulighed for at bruge dine lederevner? Og vil du arbejde i skønne omgivelser sammen med dygtige og engagerede kollegaer?

Som tjener arbejder du sammen med tre faste kollegaer med reference til restaurantchefen. Derudover har vi ca. 50 løsarbejdere tilknyttet, og du får i den sammenhæng lederansvar for mindre personalegrupper. Vi tilbyder gæsterne en bred vifte af oplevelser inden for hotel, restaurant og events, og du vil indgå i alle afdelinger, men i starten primært være tilknyttet vores gourmetrestaurant.


Jobindex, 2. juli
Hansen Toft A/SF&B Manager - Djurs Sommerland

Hansen Toft A/S, Nimtofte

Innovativ og forretningsorienteret madspecialist.

Djurs Sommerland har ekspanderet massivt igennem den seneste årrække og søger nu en Food & Beverage Manager, som vil blive hovedansvarlig for, at parkens mange besøgende får en unik madmæssig oplevelse både i forhold til kvalitet, udvalg og service.

Du refererer direkte til direktionen og får hovedansvaret for drift og optimering af parkens 6 forskelligartede restauranter og 25 kiosker. Du bliver ansvarlig for 3 mellemledere og ca. 250 dedikerede sæsonmedarbejdere. Dine opgaver vil variere afhængigt af tidspunktet på året.

I vinterperioden vil du hovedsageligt beskæftige dig med planlægning og nytænkning i forhold til den kommende sæsons produktsortiment og medarbejderstab. Dette gør du blandt andet gennem grundige analyser af den forgangne sæsons udvikling og tendenser.


Hansen Toft A/S, 2. juli
Region SyddanmarkOpvasker til køkkenet på Vejle Sygehus

Region Syddanmark

I køkkenet på Vejle Sygehus søger vi en opvasker på 34,5 timer pr. uge i en tidsbegrænset periode med opstart den 1. august 2015 - 31. januar 2016.

Hvorfor os?
Fordi vi elsker mad - og vi elsker at lave mad! Vi laver mad med hjertet, vi har designet vores eget koncept, så det er tilpasset den enkelte patient. Vi serverer maden smukt, som anrettes i mange forskellige service. Derfor mangler vi en stærk opvasker, som kan tage hånd om vores service. Vi er en organisation med masser af gå på mod og hjælper hinanden. Vores madhåndværkere består af både, ernæringsassistenter, kokke, bagere, slagter, køkkenledere, økonomaer og bachelorer i ernæring og sundhed på tværs af matriklerne, som er Kolding, Middelfart og Fredericia Sygehuse. Sammen laver vi maden fra bunden.


Region Syddanmark, 1. juli
HWY 55 Denmark A/SRestaurantchef søges til et spændende internationalt restaurationskoncept som netop har haft sit indtog i Danmark

HWY 55 Denmark A/S, Kolding

Vi søger en dygtig og passioneret restaurantchef til vores Hwy 55 full-service diner restaurant i Kolding Storcenter.

Jobbet:

 • Du vil blive en del af et stærkt og dynamisk team.
 • Du bliver ansvarlig for personale, budget, økonomi og administration i restauranten.
 • Du skal lede og motivere dine medarbejdere samt sikre, at gæsterne i restauranten altid får den bedste oplevelse.

Vi tilbyder dig:

 • En unik chance for at være med til at bygge et spændende internationalt restaurations koncept op i Danmark, der allerede har stor succes i USA, Canada og Abu Dhabi med solgte rettigheder til mere end 1000 restauranter på bare 2 år.
 • At være en bærende del af vores vækst og udvikling samt indgå i ledelsen.
 • En spændende karriere og arbejdsmuligheder i en spændende virksomhed.

Jobindex, 30. juni
MercantecPraktikinstruktør

Mercantec, Viborg

- til Hotel- & Restaurantskolen

Er du en professionel praktiker, og kan du formidle din faglige stolthed for det kostfaglige og gastronomiske univers?

Vi søger en praktikinstruktør, som er uddannet kok, ernæringsassistent eller lignende. Du har en bred erhvervserfaring, som gør dig i stand til at udfordre både ernæringsassistentelever og kokkeelever. Du har praktisk erfaring med oplæring af lærlinge, hvor der er fokus både på den faglige uddannelse og den almene dannelse.

Du brænder for dit fag, og du har evne og vilje til at formidle din viden til eleverne. Du er grundlæggende en teamspiller, men evner naturligvis også at arbejde selvstændigt og at bevare overblikket. Din pædagogiske tilgang gør, at du kan møde eleverne, dér hvor de er.


Jobindex, 29. juni
Lalandia A/SKokke og en pizzabager

Lalandia A/S, Billund

Lalandia i Billund er Nordeuropas største, flotteste og mest moderne tropiske ferie- og oplevelsescenter med bl.a. kæmpe indendørs Aquadome, Winter World, Monky Tonky legeland, restauranter, butikker m.m.

Lalandia i Billund har flere spændende restaurantkoncepter, med fokus på familieoplevelser, friske råvarer og sunde alternativer.

Du vil blive en del af et moderne F & B team, som sætter sammenhold og gode arbejdsforhold i højsædet. Vi vil give alle vore gæster en god oplevelse. Derfor er det vigtigt, at alle er smilende, positive og i fællesskab løfter opgaverne på tværs af restauranterne.


Jobindex, 22. juni
2 faglærte kokke og 1 konditor til nystartet restaurant

Tokyo Hut ApS, Viborg

Har du styr på det klassiske danske køkken? Eller er du en dygtig konditor? Og vil du være med fra starten og have indflydelse på menukortet, når vi åbner dørene til en ny restaurant med frokost- og middagsbuffet?

Vi søger 2 faglærte kokke til nystartet restaurant i Viborg, som primært serverer klassisk dansk buffet til fester og selskaber. Du indgår i køkkenet sammen med 5 kollegaer, som arbejder tæt sammen og hjælper hinanden med at gøre klar.

Som den ene af to kokke får du ansvaret for at:

 • Klargøre og tilberede retter til buffet
 • Bestille varer
 • Udarbejde menukort

Jobindex, 18. juni
Faglært medarbejder til specialistfunktion til restaurantkøkkenet

IKEA, Aarhus

Vi har en bestemt måde at gøre tingene på.
Det har du forhåbentlig også!

Vi leder efter dig, der er specialist inden for fødevareproduktion, hvor kvalitet, fødevaresikkerhed, effektivitet og sortimentspræsentation sikrer, at vores gæster kan nyde et velsmagende måltid, hver eneste gang, de besøger IKEA varehuset. Du deler aktivt ud af din specialistviden til dine kolleger. Lyder det appetitligt for dig?

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • At bidrage aktivt til en kultur, hvor sikkerhed har førsteprioritet.
 • At sikre effektivitet i driften og sørge for, at dine kolleger kender rutiner og krav og følger dem i alt dagligt arbejde.
IKEA

IKEA, 18. juni
MCH Messecenter Herning Kongrescenter
Dygtig og alsidig faglært kok

MCH Messecenter Herning Kongrescenter

MCH søger en dygtig, faglært kok til MCH Messecenter Herning, som kan bevare roen og overblikket i alle situationer, når der skal løbes stærkt. Du bliver en del af et velfungerende og dynamisk team, som har fokus på at sikre den fulde gæsteoplevelse, og som aldrig går på kompromis med kvaliteten – uanset om det gælder mødet for 50 eller middagen for 5000 gæster.

Hygiejne, ordenssans, planlægning og egenkontrol er nøgleord i din hverdag, og dine kreative evner vil blive værdsat sammen med dit gode humør, din faglige stolthed og din professionelle tilgang til faget.

MCH Messecenter Herning Kongrescenter
Jobindex, 17. juni
KvicklyDelikatesseleder/kok, Kvickly Ry

Kvickly

Kvickly Ry er en selvstændig butik som er ejet af Brugsforeningen TRYG. Du bliver en del af et varehus med i alt 120 medarbejdere, som hver dag trives med at betjene vores mange kunder. Varehuset fremstår dynamisk og har hver dag meget stor fokus på yde en god kundeservice og fremstille egne varer af høj kvalitet.

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.

Kvickly, 17. juni
Nybom Vine ApSEr du vores nye freelancesælger?

Nybom Vine ApS

Forstår du at rådgive & sælge? Mestrer du kunsten i at opsøge enhver potentiel kunde? Og er du ambitiøs & serviceminded?

Vi søger nemlig de bedste freelancesælgere til selvstændigt at varetage vort vinsalg til både B2B & HORECA i hele Danmark.

Om dig

 • Du kan levere resultater og opbygge et langsigtet samarbejde med dine kunder.
 • Du har stor interesse for vin
 • Du er serviceminded & engageret

Jobindex, 17. juni
Dygtig og engageret daglig leder / barchef søges til nyt spændende koncept

Nystartende vinbar/tapasbar, Fredericia

Den 21. august åbner en ny spændende vinbar i Fredericia, hvor vin, tapas, café, livemusik, foredrag, drinks og hygge er nogle af de ord, der kan kobles til konceptet. Kvalitet og oplevelse prioriteres højt, og den person vi søger er energisk, erfaren, energigivende og kan få enhver idé til at blive til virkelighed.

Stedet skiller sig ud fra alt hvad der ligger i området, så du skal være klar på nytænkning og udvikling. Du skal elske at have med mennesker at gøre, og du må meget gerne have erfaring med planlægning af diverse events. Vi vægter din personlighed meget højt, da du bliver stedets ansigt udadtil.


Jobindex, 10. juni
Kreativ, dygtig og engageret kok / køkkenchef søges til tapasbar

Nystartende vinbar/tapasbar,, Fredericia

Den 21. august åbner en ny spændende vin-/tapasbar i Fredericia, hvor vin, tapas, café, livemusik, foredrag, drinks og hygge er nogle af de ord, der kan kobles til konceptet.

Kvalitet, nytænkning og oplevelse prioriteres højt, så frihed med ansvar er en stor del af jobbet. Stedet skiller sig ud fra alt hvad der ligger i området, så du skal have overskud og evne til at se muligheder frem for begrænsninger.

Det er vigtigt, du er stabil og har energi og lyst til, at være en del af det team, som skal være stedets ansigt udadtil.

Du skal kunne styre indkøb, lager og køkken meget præcist, og overblik og overskud er særlig vigtigt.


Jobindex, 10. juni
Uddannet/udlært tjener
Til vores restaurant i Rosensgade søger vi en uddannet tjener på fuld tid, der har mod på en udfordrende og fagligt spændende aftenservering.
Restaurant Gastromé, Århus
Jobcenter Århus, 5. juli
Kok
Sct. Oluf søger en dygtig, kreativ og kvalitetsbevidst kok, med tiltrædelse pr. 1 sep. 2015.
SCT. OLUF RESTAURANT OG BAR ApS, Århus
Jobcenter Århus, 4. juli
Tjener
Vi søger nogle tjener til tiltrædelse hurtigst muligt.
Soya 2, Århus
Jobcenter Århus, 4. juli
Kok / Cater søges til Sommervikariater
TeamVikaren.dkVi søger en dygtig udlært kok/cater til et sommervikariat i ugerne 28, 29 og 30.
TeamVikaren.dk, 3. juli
Køkken kantine medarbejder
TeamVikaren.dkTil kantiner i Århus og omegn søges dygtig, flittig og serviceminded kantinepersonale.Du skal arbejde som afløser i forbindelse med...
TeamVikaren.dk, 3. juli
Kok
Kok søges til et traditionelt dansk køkken med kokkeelever og øvrige kokke.
HVIDSTEN KRO V/SØREN KJUL FIIL PAETCH, Randers
Jobcenter Randers, 3. juli
Kok
KOK søges - http://www.klassiskbistro.dk - belligende i århus centrum.
JÆGERGÅRDSGADE 65 ApS, Århus
Jobcenter Århus, 3. juli
Annonce:
1 til 20 af 125 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.