1 til 20 af 125 resultater.
SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen, Brørup

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 58 medarbejdere. SuperBrugsen Brørup ligger mellem Kolding og Esbjerg. SuperBrugsen har en stor slagter og delikatesseafdeling. I vores delikatesseafdeling er der meget fokus på kvalitet og egenkontrol, og at kunderne altid får en god betjening hver gang, de handler hos os.

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.

SuperBrugsen, 8. oktober
Assistance Personaleservice a/s
Faglært køkken-/kantinepersonale til vores kunder i Århus/Midtjylland

Assistance Personaleservice a/s

Vil du have et fleksibelt job og mange oplevelser? Så prøv jobbet som vikar!

Vi mangler faglært køkkenpersonale f.eks. kokke, køkkenledere, køkkenassistenter, ernæringsassister, smørrebrødsjomfruer m.fl. Det er vigtigt, at du er faglært og har flere års erfaring i et køkken/kantine.

Opgaverne varierer fra kunde til kunde, men kan bl.a. byde på:

 • Enmandskantiner
 • Lune & varme retter
 • Smørrebrød & platter
Assistance Personaleservice a/s

Jobindex, 8. oktober
BEST WESTERN The Mayor HotelRestaurantchef/Food & Beverage Manager

BEST WESTERN The Mayor Hotel, Aarhus

Til vores nyåbnede, italienskinspirerede restaurant søger vi en engageret restaurantchef/F&B Manager

Vi forventer at du har:

 • Ledelseserfaring og faglig baggrund fra lignende stilling.
 • En udadvendt personlighed, der forstår at lede og inspirere tjenere og afløsere.
 • En naturlig service og et godt overblik i travle situationer.

Dine opgaver indeholder bl.a.:

 • Daglig drift af restauranten.
 • Tæt samarbejde med køkkenchef, som kun er i huset 2-3 dage om ugen.
 • Vagtplanlægning for restaurant- og køkkenpersonale.

Jobindex, 7. oktober
KvicklyDelikatesseassistent, Kvickly, Ringkøbing

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 70 medarbejdere. Kvickly Ringkøbing er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik, og som står klar til at hjælpe vores mange kunder. Butikken er 7 år gammel og ligger i udkanten af byen.

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
 • Disponering, rengøring og egenkontrol

Kvickly, 6. oktober
Region SyddanmarkKantinemedarbejder regionshuset i Vejle

Region Syddanmark

Til regionshusets kantine, Damhaven 12 i Vejle, søges en opvasker/husassistent.

Du vil indgå i kantinens daglige drift, hvor jobbet primært består af opvask.

Vi ser gerne:

 • du har erfaring med opvask fra storkøkken
 • du kan tale og forstå dansk
 • du er hurtig til dit arbejde, også når det skal gå stærkt
 • du er serviceminded

Stillingen er en fast stilling på 16 timer ugentligt.


Region Syddanmark, 5. oktober
LEGOLAND ApSLEGOLAND® søger supervisor til Food & Beverage

LEGOLAND ApS, Billund

Er du lederen, der med overblik, energi og smittende motivation, kan lede dine medarbejdere til at levere resultater og service i topklasse? Så er det dig, vi leder efter til vores ledige stilling som F&B Supervisor i en fastansættelse i LEGOLAND ApS.

I tæt samarbejde med dine to F&B supervisor-kolleger og de øvrige ledere i F&B teamet, bliver din primære opgave at deltage i den daglige ledelse af medarbejdere i parken. Du vil få det overordnede ansvar både drifts-, salgs- og ledelsesmæssigt for op til 15 salgssteder.

I løbet af sæsonen vil yderligere 3 sæsonsupervisorer indgå i jeres team, hvoraf den ene vil referere til dig. Vi forventer, at du som leder vil være meget synlig over for dine medarbejdere og altid gå forrest, så vi over hele linjen leverer en gæsteservice i verdensklasse.


LEGOLAND ApS, 2. oktober
SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen Karup

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 30 medarbejdere. I vores slagterafdeling er der meget fokus på kvalitet, egenkontrol, og at kunderne skal have en god oplevelse hver gang, de handler hos os.

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
 • Disponering, rengøring og egenkontrol

SuperBrugsen, 2. oktober
Munkebjerg HotelKok til a la carte-restaurant i skønne omgivelser

Munkebjerg Hotel, Vejle

Har du lyst til at prøve dig selv af i et stort køkken med mange kollegaer og masser af fart? Brænder du for at skabe unikke smagsoplevelser med de bedste råvarer? Og vil du have gode arbejdstider med fri hver anden weekend?

Du arbejder i køkkenet i Panorama Restauranten sammen med ca. 30 kollegaer, både erfarne og kokkeelever. Her tilbereder du selskabsmad til mennesker i forbindelse med konferencer, kurser og selskaber. Når du ikke er på selskaber, anretter du smukke tallerkener til kunderne i restauranten. Maden er klassisk gedigen a la carte, og vi gør en dyd ud af at tilberede alt fra bunden.

Du er med i den daglige drift i køkkenet, hvor vi har det sjovt og godt sammen. Vi er altid lydhøre over for gode idéer, og på de mindre travle dag er der masser af plads til kreativitet.


Jobindex, 2. oktober
Munkebjerg HotelSmørrebrødsjomfru til hotel i skønne omgivelser

Munkebjerg Hotel, Vejle

Vil du have dagvagter og fri hver anden weekend? Og kan du se dig selv i et stort køkken med mange kollegaer, som ligesom dig brænder for at skabe unikke smagsoplevelser?

Som smørrebrødsjomfru sørger du for at sætte op til koldt bord, når vi byder vores gæster på en overdådig morgenmadsbuffet, med alt hvad hjertet begærer af pandekager, æg, bacon osv. Du er også med til at tilberede og anrette vores kolde frokostbuffet, som byder på mange udsøgte delikatesser. Vi går efter en raffineret smag, og at maden præsenterer sig flot, så du får dagligt brug for dine høje standarder og kreativitet.

Du bliver en del af ’det kolde team’ med 5 kollegaer. Kollegaerne er både kokke og smørrebrødsjomfruer, og I er fælles om jeres lyst til at sætte koldt bord op og anrette kolde retter.


Jobindex, 2. oktober
ISS Facility Services A/SKøkkenchef til en af vores små kantiner i Aabenraa

ISS Facility Services A/S

ISS søger en dygtig køkkenchef til en af vores små kantiner i Aabenraa. Du skal kunne arbejde selvstændigt, da der kun er dig til at sikre, at de daglige opgaver bliver løst med høj kvalitet. Du kommer til at beskæftige dig med alle opgaver i køkkenet, lige fra produktion til administrative opgaver. Kantinen bespiser omkring 30-40 gæster dagligt, og derudover kan der forekomme enkelte events, der kræver en ekstra indsats.

Du er uddannet kok eller cater og har muligvis erfaring med kantinebranchen eller restaurations- eller hotelbranchen. Det vigtigste er dog, at du brænder for at lave mad og kan levere høj madkvalitet. Derfor skal du have en holdning til sæsonens råvarer, foretrække at lave tingene fra bunden og have en kreativ sans for velsmag og anretning.


ISS Facility Services A/S, 30. september
SuperBrugsenDelikatesseleder, SuperBrugsen, Hørning

SuperBrugsen

Grib chancen, bliv delikatesseleder i Østjyllands største selvstændige SuperBrugs. Du bliver en del af en butik med i alt 75 medarbejdere.

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
 • Disponering, rengøring og egenkontrol

SuperBrugsen, 30. september
JYSK A/SKok

JYSK A/S, Brabrand

Nogle siger, at de fleste fejl sker på tom mave… Dette vil vi naturligvis ikke risikere i JYSK. Derfor søger vi lige nu en dygtig og kvalitetsbevidst kok, som sammen med et engageret køkkenteam skal lave frokost til JYSKs medarbejdere og gæster på hovedkontoret i Brabrand.

Du skal søge jobbet hos JYSK, hvis du vil være en del af en unik kultur med godt humør, høj effektivitet og en uformel omgangstone.

Køkkenet hos JYSK tilbyder dagligt cirka 250 medarbejdere og gæster indbydende og varieret kost. Du kan forvente, at du skal bidrage med inspiration til sammensætningen af menuer – såvel kolde som varme retter, salater og bagning, planlægge og udarbejde menuplaner, varetage indkøb af råvarer m.m.


JYSK A/S, 30. september
ISS Facility Services A/SKøkkenchef til Herning

ISS Facility Services A/S

Som køkkenchef har du ansvaret for at sikre den daglige drift af vores travle kantine, der hver dag serverer frokost til ca. 100 gæster. Din vigtigste opgave er at sikre budgettet overholdes, og at kvaliteten lever op til kundens høje standarder.

Gennem løbende dialog, sørger du for, at kunderne er tilfredse, og at vi lever op til det aftalte kontraktgrundlag. Derudover har du ansvaret for egenkontrol, og du sikrer et godt arbejdsmiljø i køkkenet, blandt dine 2 medarbejdere.

Vi lever af service, derfor bliver det en af dine vigtigste opgaver at involvere medarbejderne, så I sammen kan udvikle og levere et unikt produkt til vores gæster. Vi tilbyder et alsidigt job i en spændende afdeling, hvor du både er ansvarlig for det ledelsesmæssige og administrative, samt tager del i driften og den daglige produktion.


ISS Facility Services A/S, 30. september
Casablanca Aarhus ApSKok søges til Casablanca-familien

Casablanca Aarhus ApS

Et stenkast fra domkirken ligger den charmerende Café Casablanca. Med afsæt i det franske brasserie, et twist af danske traditioner og høj råvarekvalitet har Café Casablanca fået særstatus i Aarhus.

Gæster fra nær og fjern kommer for at opleve den helt særlige Casablanca-stemning. Vi ser det som vores fineste opgave at sikre, at gæstens oplevelse ikke kun lever op til, men overstiger de høje forventninger.

Opgaver:

 • Varebestilling
 • Kreere god mad
 • Oplære og støtte vores to dygtige elever

Jobindex, 30. september
ISS Facility Services A/SAnsvarlig medarbejder til mødeservicering

ISS Facility Services A/S, Fredericia

ISS søger ansvarlig medarbejder til mødeservicering hos en af vores kunder i Fredericia. Du bliver en del af et team på 9 personer, og sammen sikrer I, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Som ansvarlig medarbejder til mødeservicering er du ansvarlig for klargøring af mødelokaler, opdækning/afrydning samt anretning.

Derudover vil der være diverse ad hoc-opgaver, der skal løses løbende. I køkkenet er tonen uformel og alle hjælper til, hvor der er brug for det. ISS lever af service, derfor bliver det en af dine vigtigste opgaver, at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt brugerne i kantinen, så I sammen kan udvikle og levere et unikt produkt til vores gæster.


ISS Facility Services A/S, 29. september
VILA
Kok

VILA, Stilling

Vi søger, til et vikariat, en dygtig og kvalitetsbevidst kok med erfaring fra restaurationsbranchen, som sammen med et engageret køkkenteam skal servicere VILAs medarbejdere og gæster i vores afdeling i Stilling.

VILAs kantine i Stilling tilbyder dagligt vores medarbejdere og gæster ernæringsrigtig, indbydende og varieret kost. Samt forplejning ved diverse arrangementer.

Arbejdsområder

 • Bidrage med inspiration til sammensætningen af menuer – såvel kolde som varme retter, salater og vegetarmad
 • Forberede mad til diverse middagsarrangementer
 • Planlægge og udarbejde menuplaner

VILA, 25. september
Region SyddanmarkProduktionskøkkenet Sydvestjysk Sygehus Esbjerg søger uddannet ernæringsassistent pr. 1. december 2015 eller efter aftale

Region Syddanmark

I køkkenet arbejdes der i 4 teams: produktion, pakkeri, smørrebrød samt etagekøkken. Stillingen er p.t. i produktionsteamet.

Alle medarbejdere er oplært i flere funktioner og i weekender/helligdage er vagten primært i etagekøkken.

Køkkenet har mange berøringsflader til det øvrige personale og patienterne, for eksempel via personalekantinen, patientcafeer og madvogne på afdelingen.

Arbejdstiden er 32 timer pr. uge fordelt på dagvagter og enkelte senvagter med arbejde hver 3. weekend og helligdage i rul. Dagvagter er fra ca. 7 til 14.24 og senvagter fra ca. 13-19.30, der er ca. 4-6 senvagter på 6 uger.


Region Syddanmark, 25. september
LEGOLAND ApSFirestjernet Kok søges til firestjernet hotel

LEGOLAND ApS, Billund

Hvis du har lyst til at arbejde i et internationalt miljø, hvor kvalitet og teamarbejde er i højsædet, og hvor vores gæsters høje tilfredshed i høj grad skyldes præstationerne i køkkenet, så læs videre her:

Vi har travlt på Hotel LEGOLAND® og søger derfor en kok, der med faglig kompetence og godt humør kan indgå i vores team og bidrage til gode resultater.

Du kommer til at indgå i vores køkkenteam på i alt 21 medarbejdere ( kokke, kokkeelever og konditorer). Du vil komme til at arbejde all round i køkkenet - primært med selskaber og buffet. Du bliver en del af vores vagtplan med vagter i såvel dagtimerne som aftentimerne og med weekendarbejde hver anden weekend.


LEGOLAND ApS, 25. september
ECCO Sko A/SServeringsmedhjælper

ECCO Sko A/S, Tønder

Trives du med mange bolde i luften i en afvekslende hverdag med gæster fra hele verden, hvor god service er i højsædet – så har vi brug for dig.

ECCO Konference Center i Tønder søger en erfaren serveringsmedhjælper på deltid. Dit primære arbejdssted vil være ECCO Alléen i Tønder, hvor vi har restaurant, værelses-afdeling og kursusvirksomhed. Dine arbejdsopgaver bliver at servicere vore interne og eksterne gæster.

Vi forventer, at du:

 • Har serveringserfaring fra lignende stilling.
 • Er smilende, udadvendt og serviceminded.
 • Er en teamplayer samtidig med, at du kan arbejde selvstændigt og er struktureret.

ECCO Sko A/S, 25. september
Faglært køkkenmedarbejder, 37 t/uge

IKEA, Aarhus

Har du lyst til at løfte i flok? Så har du nu chancen for at blive en del af vores fantastiske team i IKEA Food Service. Vi søger en faglært kollega, som sammen med teamet har lyst til at sikre, at vores kunder og medarbejdere får en god service og en positiv oplevelse i vores Restaurant og Bistro samt personalekantine. Arbejdet består bl.a. af:

 • Produktion i både varm og kold linie herunder også opbakning
 • Kundebetjening i kassen og restauranten
 • Produktion til personalekantinen
 • Medansvarlig for at sikre en fortsat høj standard ift renlighed og hygiejne
 • Opvask og rengøring
IKEA

IKEA, 24. september
Annonce:
1 til 20 af 125 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.