1 til 20 af 162 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |9|Næste »
Syddansk ErhvervsskoleErnæringsassistent

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Syddansk Erhvervsskole søger ernæringsassistent til team af dygtige kantinemedarbejdere i kantinerne i Vejle med særligt fokus på kvalitet og den sunde profil i vores udbud.

Du bliver en del af både det varme og det kolde køkken med fremstilling af lune retter, salatbar, burgere og sandwich samt onlinebestilling af varer. Desuden skal du varetage kundebetjening herunder kassefunktion og give en hånd med ved andet forefaldende kantinearbejde.

Du er uddannet ernæringsassistent og har erfaring fra arbejde i kantine/institutionskøkken. Vi lægger vægt på, at du er serviceminded, glad og initiativrig, og at du har flair for egenkontrol og har erfaring med kundebetjening. Det er vigtigt, at du sætter pris på at være i et miljø med mange unge elever.


Jobindex, 21. maj
Kromann Connect
Kok, cater - eller bare vild med at lave mad

Kromann Connect søger for Café Albert i Aarhus

Café Albert er i en rivende udvikling og søger derfor en dygtig, kreativ og kvalitetsbevidst person, der kan være med til at forsætte den udvikling Café Albert er inde i. Du er eventuelt uddannet kok eller cater, ikke et krav, men du “brænder” for at arbejde med kvalitetsråvarer, samt at give vores kunder en god oplevelse. Vores café laver både mad til store og mindre selskaber, kunderne i caféen, samt ‘take-away’.

Arbejdsområder:

 • Bidrage med inspiration til sammensætningen af menuer til vores café
 • Planlægge og udarbejde menuplaner
 • Varetage indkøb af råvarer m.m.

Kromann Connect, 21. maj
Refborg A/STjener og tjenerelev til Hotel Refborg i Billund

Refborg A/S

Vi søger hurtigst muligt en faglært tjener og en tjenerlev, der har mod på nye udfordringer og vil være med til at skabe områdets bedste mad- og selskabssted for både turister og lokale.

Søg job hos os hvis du vil være med til at give gæsterne så gode oplevelser, at de får lyst til genbesøg igen og igen. Og det er et plus, hvis du, ligesom os, går op i anvendelse af regionale råvarer, økologi og høj kvalitet i enhver tilberedning og servering. Så kan du nemmere bringe de gode historier og forklaringen på den gode smag videre til gæsterne.

Huset tilbyder ordnede forhold, en god stemning og plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle. Vi er i gang med en større renovering og åbner i slutningen af maj i nye, friske og indbydende klæder


Refborg A/S, 21. maj
Medarbejderne
Souschef til køkkenet på konferencehotel i Vejle

Medarbejderne søger for kunde i Vejle

Vores kunde, der er et velrenommeret spisested med en bred vifte af arrangementer, søger faglært kok som souschef i køkkenet. Virksomheden er beliggende i Vejle Kommune og er et attraktivt og velbesøgt sted. Du skal derfor være god til at planlægge og organisere og du brænder for faget og det at give gæsterne en god oplevelse.

Du vil få brug for dine kreative evner, som vil blive værdsat sammen med et godt humør, din faglige stolthed og din professionelle tilgang til jobbet. Du ser det som en spændende udfordring, at få en travl hektisk hverdag til at gå op i en højere enhed sammen med nye kolleger. Hygiejne, ordenssans og egenkontrol er nøgleord i din hverdag.


Jobindex, 20. maj
Ikast-Brande KommuneKøkkenassistent til Viberedens Vuggestue

Ikast-Brande Kommune

Vibereden søger en køkkenassistent på 20 timer om ugen i vores vuggestueafdeling.

Timerne vil være placeret mellem 08.30 og 12.30. Stillingen er pr. 1. august 2015. Vi ser gerne at du har en relevant uddannelse/erfaring indenfor køkkenområdet. Du skal lave spændende og næringsrig mad til 32 vuggestuebørn fra ca. 6 mdr. til 2,9 år.

Arbejdet består hovedsagligt af tilberedelse af frokost og eftermiddagsmåltid samt div. oprydning og rengøring. Du skal have hygiejnebevis. Det er vigtigt for os at børnene får mulighed for at være med, kunne sanse og kigge på det du laver i løbet af dagen så du skal kunne rumme at der er små tilskuere.


Ikast-Brande Kommune, 19. maj
Spiselauget ApSGod kok søges

Spiselauget ApS, Aarhus

Er du passioneret inden for madlavning og ønsker en inspirerende arbejdsplads hvor arbejdsglæde, råvare og gæsten er I fokus.

Spiselauget er en travl kantine, cafe og a la carte restaurant med tilknyttede konferencelokaler. Vi afholder møder, store konferencer, fester og private arrangementer. Vi spiller yderligere en større rolle på musikfestivaller i Danmark. Ved os er dagene og udfordringerne aldrig ens.

Se evt. vores hjemmeside eller facebook for mere information.


Jobindex, 18. maj
Smurfit Kappa Danmark
Kok og køkkenchef

Smurfit Kappa Danmark, Kolding

Smurfit Kappa Danmark søger en køkkenchef til kantinen på vores fabrik i Kolding.

Vi tilbyder et selvstændigt job med attraktive arbejdstider. Du får mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet, og du bliver en del af en arbejdsplads med en uformel omgangstone og et godt arbejdsklima.

Den ideelle kandidat:

 • er uddannet kok
 • har ledelseserfaring - gerne fra en lignende stilling
 • kan bevare overblikket, når det ind imellem går stærkt

Jobindex, 18. maj
Hotel Skjern ApSKok til nyopstartet hotel

Hotel Skjern ApS

Vil du være en del af et passioneret kokke- og tjenerteam og skabe unikke madoplevelser?

Hotel Skjern ligger midt på Banktorvet i Skjern. Vi er lige nu i gang med at renovere hele hotellet og vil i løbet af de næste måneder stå klar med nye, moderne værelser, festsal og vores nye restaurant stuen th. Her er uformelt, hyggeligt, og personligt.

Som vores nye kok bliver du en del af et ambitiøst kokketeam under ledelse af køkkenchef Rene Vestergaard. Kernen i restaurantens koncept er høj kvalitet og friske lokale råvarer, hvor alt laves fra bunden. Enkle og rustikke retter med moderne twists. Du bliver en aktiv del af hotellets opstartsfase og har mulighed for at sætte dit eget præg på udviklingen af daglige rutiner, leverandører, menukort og hotellets profil generelt.


Jobindex, 13. maj
Hennemølleå Badehotel
Fuldtidstjener

Hennemølleå Badehotel

Vi er et badehotel der er tegnet af Poul Henningsen i 1936. Så vi går meget op i kvalitet og dansk design. Vores gæster er også nogen som kommer og gerne vil høre historien om hotellet, så det er en vigtig del af os.

Vi har 22 værelser og en restaurant med plads til 60 personer. Vi har både selskaber, kursus, a la carte og feriegæster som skal have halv pension.

Det vi søger behøver ikke at være en udlært tjener, men gerne en med erfaring. Du skal være smilende, udadvendt, frisk og klar til at lære nogle nye ting.

Ud over at servere mad så skal man også tjekke gæster ind, tage telefonen og booke folk ind i vores bookingsystem.


Jobindex, 13. maj
Commercial Restaurant Manager

IKEA, Aarhus

Vi har mange stole, der skal holdes varme.
Vil du være med?

Vi leder efter dig, der kan lede og inspirere et stort team. Du sørger for, at vi giver de besøgende mulighed for at slappe af og få ny energi under deres besøg i IKEA varehuset. Sammen med dit team igangsætter du kommercielle aktiviteter, der styrker vores svenske profil og sikrer, at IKEA FOOD er en central del af varehuset.

Du har en ægte interesse for salg og har altid gæsten i fokus. Du er allerede en succesfuld leder, og i vores verden betyder det, at du har lige balance i dit lederskab mellem forretning og mennesker - altid med fokus på den overordnede strategi for IKEA.

IKEA

IKEA, 12. maj
SE-StofaSE-Stofa koncernen søger ny kok til domicilet i Esbjerg

SE-Stofa

Vil du være en del af et engageret team, som virkelig brænder for at lave mad fra bunden af? Så er det dig vi har brug for som vores nye kok på vores hovedkontor i Esbjerg.

Lige nu har vi brug for en kok til vores helt moderne køkken, og hvor der bliver lagt stor vægt på følgende:

 • Alt mad bliver lavet fra bunden af
 • Kvalitet
 • Bæredygtighed i form af økologi, udnyttelse af råvarerne med så lidt spild som muligt
 • At det skal være sjovt at være med

SE-Stofa , 11. maj
Cafe FajancenKøkkenchef og kok

Cafe Fajancen, Sønderho

2 stk. dygtige, kreative og fleksible kokke søges til Café/restaurant Fajancen, Sønderho, Fanø.

Fajancen har plads til ca. 50 indenfor og ca. 30 udendørs, som sådan er vi et lille, men stemningsfyldt sted, hvor vi har fokus på den enkelte gæst – og god kvalitet!

Vi serverer rigtig god mad - med kant, ofte baseret på lokale råvarer, men inspiration fra det internationale køkken er også i spil. (Sidste sæson serverede vi nordisk/venezuelanske retter kreeret af Karlos Ponte og Luise Moreno, medindehavere af Københavns nyeste mad tempel, restaurant Taller!).

Fajancen inkl. vores iscafé har ca. 16 medarbejdere i højsæsonen og er kendt for et godt og afslappet arbejdsmiljø, - vagtplaner samarbejder vi om.


Jobindex, 8. maj
Assistance Personaleservice a/s
Faglært tjener med et godt overblik og sans for logistikken

Assistance Personaleservice a/s søger for kunde i Fredericia

Assistance søger for vores kunde i Fredericia en faglært tjener, som brænder for sit håndværk. Du kommer til at indgå i et dynamisk og serviceminded team af gode kolleger.

Vi leder efter en udlært tjener med en god grundviden om mad, vin og øvrige drikkevarer. Vi lægger vægt på, at du har et godt overblik og kan overskue såvel de små som store selskaber. Motiveres du af at gøre andre mennesker og selskaber glade og tilfredse, har vi en spændende stilling til dig.

Du bliver en del af et dynamisk og faglært team, der udståler og brænder for et godt værtsskab. En travl hverdag imødekommes med højt humør, fællesskab, arbejdsglæde og hvor alle hjælper hinanden.

Assistance Personaleservice a/s

Jobindex, 8. maj
Tønder KommuneLeder af Tønder Fælleskøkken

Tønder Kommune

Ser du også det at sikre et højt kvalitetsniveau for Tønder Kommunes madproduktion til borgerne, som en spændende udfordring, hvor du samtidig skal sikre, at serviceniveauet er i top? Er du innovativ og tør du stå i spidsen for den fortsatte udvikling og effektivisering af Tønder Kommunes Fælleskøkken? Så er du måske vores nye leder.

Tønder Kommune søger en leder til at stå i spidsen for Fælleskøkkenets fortsatte udvikling. Vi søger en leder der med sin dialogskabende tilgang til personalet, kan være en del af den positive udvikling. Vi tilbyder et udfordrende miljø, hvor du får mulighed for at drive, lede og udvikle Tønder Kommunes Fælleskøkken efter de politisk vedtagne strategier og standarder.


Tønder Kommune, 7. maj
JKSKøkkenchef til Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

JKS søger for kunde

Vi søger en ny innovativ kok, som har lyst til at være med til at udvikle nye retter og tænke nye tanker til både små og store arrangementer. Du skal være med til fortsat at præge RSKC til et sted man vender tilbage til, når den næste fest, koncert eller arrangement skal afholdes.

Vi forventer, at du

 • er faglært kok med ledelseserfaring
 • har lyst til at lede og have ansvaret for køkkenet med 2 faste medarbejdere
 • kan stå for planlægning, indkøb og disponering af varer

JKS, 6. maj
Hotel Fjordgården A/SSouschef/køkkenchef søges til Hotel Fjordgården, vi har Danmarks mest engagerede medarbejdere - Ringkøbing

Hotel Fjordgården A/S

Hotel Fjordgården er et hyggeligt 4 stjernet hotel, som ligger et stenkast fra Ringkøbing Fjord.

Vi søger lige nu en souschef som i samarbejde med vores køkkenchef kan varetage den daglige ledelse af driften i køkkenet, med primært fokus på hhv. medarbejderledelse, kvalitetssikring og faglighed – Sammen med køkkenchefen vil du få ansvar for udvikling af hele køkkenet, lige fra elever til udvikling af menuer og få køkkenafdelingen til at være i ”Flow”.

Dit arbejde bliver alsidigt og varieret, da køkkenteamet arbejder med alt fra konference, events under konferencer, køkkenskole, selskaber, mad ud af huset og a la carte. Du vil indgå i et køkken- og hotel team, hvor der lægges stor vægt på kvalitet, højt humør, ansvar og teamplay – og at alt som udgangspunkt kan lade sig gøre.


Jobindex, 6. maj
Hjerting Badehotel A/SDirektør

Hjerting Badehotel A/S, Esbjerg

Du vil få det overordnede ansvar for drift og ikke mindst videre udvikling af hotellet. Du vil få reference til Peter Petersen.

En vigtig del af jobbet er at kunne skabe et naturligt netværk for dig i byen og der vil være bopælspligt i Esbjerg/ Hjerting.

Dine primære opgaver.

 • Daglig drift af hotellet både hotel- og restaurationsdriften, med hovedvægt på restaurationsdriften
 • Sikre at alle gæster får den perfekte oplevelse
 • Den der har det store overblik men som også kan sikre den lille personlige detalje der gør forskellen.

Jobindex, 5. maj
Best Western Golf Hotel Viborg
Tjener på fuldtid

Best Western Golf Hotel Viborg

Spændende job ved søerne

Er du en dygtig tjener, der kan arbejde selvstændigt? Er du faglært eller har du anden relevant baggrund, og er du klar til at give vores gæster en perfekt oplevelse?

Så er det måske dig, der skal være en del af vores stærke team. Vi forventer du har erfaring inden for kursus/konferencer, selskaber og a la carte.

Er du den rigtige, tilbyder vi et spændende job med gode løn- og arbejdsforhold - i enestående naturomgivelser


Jobindex, 5. maj
ISS Facility Services A/SFaglært Kok/Cater

ISS Facility Services A/S, Højbjerg

ISS søger en dygtig og ambitiøs Kok/Cater til en af vores kantiner i Højbjerg. Du bliver en del af et team på 4 personer, og sammen sikrer I, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Du kommer til at beskæftige dig med alt lige fra varm mad til opvask, ligesom vi forventer, at du bidrager med produktudvikling og menuplanlægning.

Kantinen bespiser omkring 350 gæster dagligt, og derudover kan der forekomme særlige selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats. ISS lever af service – derfor bliver det en af dine vigtigste opgaver at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt brugerne i kantinen, så I sammen kan udvikle og levere et unikt produkt til vores gæster.


ISS Facility Services A/S, 5. maj
Dansk Flygtningehjælp
Skånejob i den socialøkonomiske virksomhed Sundhedscaféen i Horsens

Dansk Flygtningehjælp

(Du skal være bevilget førtidspension)

Sundhedscafeen drives af Integrationsnet - en del af Dansk Flygtningehjælp og har to formål:

 • At oplære flygtninge og indvandrere til at komme på det danske arbejdsmarked
 • At sælge lækker mad af høj kvalitet til rimelig priser

Kunderne er medarbejderne i de cirka 30 virksomhederne i Sundhedshuset samt deres brugere. Endvidere tilbyder vi ”mad ud af huset” til nærliggende virksomheder.

Dine arbejdsopgaver:

 • Tilberedning af mad
 • Oprydning
 • Indkøb og transport i og ud af huset

Dansk Flygtningehjælp, 5. maj
Annonce:
Laerdal Medical AS
1 til 20 af 162 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |9|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.