1 til 20 af 104 resultater.

Dine valg

 • FjernSydjylland
 • FjernMidtjylland
 • FjernHotel, Restaurant og køkken

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
DeloitteDeloitte i Silkeborg søger en tilkaldevikar til vores kantine

Deloitte

Har du lyst til at hjælpe, når det ”brænder på” ved ferie, sygdom og andet? Så læs videre her.

Deloitte i Silkeborg søger en tilkaldevikar til vores kantine, der servicerer ca. 90 kolleger.

Du skal lave kolde/lune retter til vores frokostbuffet, servicering af mødelokaler og kontorer med kaffe, frugt mv., hjælpe til ved arrangementer i huset samt opvask og rengøring i kantinen og i køkkenområdet.

Vi tilbyder et vikarjob, hvor antallet af timer kan variere. Et arbejdsklima, hvor godt humør præger arbejdsdagen.


Deloitte, 18. december
SubwayMANAGER TIL SUBWAY KOLDING STORCENTER

Subway

Vi søger en glad og positiv Store Manager, som har erfaring med kundebetjening, skema- og vagtplanlægning. Du skal coache og inspirere dine medarbejdere til at opnå gode resultater og et godt team.

Vi tilbyder et alsidigt job i en travl butik med alle arbejdsopgaver, fra produktion til kundebetjening.

Vi er del af Subway.com, som har i alt ca. 43.000 butikker over hele verden, men kun 3 i Danmark. Vores produkt er et sundere og altid friskt alternativ til et hurtigt måltid mad til en billig pris.


Jobindex, 18. december
Gudenå HospiceKok/køkkenleder søges pr. 1. marts 2015

Gudenå Hospice, Brædstrup

Vi søger en energisk og engageret kok/køkkenleder til Gudenå Hospice, som åbner i Brædstrup 1. april 2015.

Gudenå Hospice får sit eget produktionskøkken hvor der skal være fokus på god mad lavet fra bunden og brug af årstidernes råvarer. Køkkenet skal døgnet- og året rundt bespise 9 patienter, deres pårørende samt det øvrige personale. Herudover vil der undertiden skulle laves mad til kursister og andre ved særlige arrangementer. Opgaven består at lede driften af køkkenet samt at fungere som faglig leder for køkkenets 2 - 3 øvrige medarbejdere.

Der er tale om et job med langt overvejende dagvagter samt weekendarbejde i dagvagter ca. hver 3. weekend. Jobbet stiller krav om stor grad af selvstændighed, erfaring, kreativitet og evne til tværfagligt samarbejde.


Jobindex, 16. december
Berning & Leonhardt
HOTEL BRITANNIA søger en dygtig og professionel KØKKENCHEF

Berning & Leonhardt søger for kunde

Der er ingen tvivl om, at HOTEL BRITANNIA er byens hotel og et sted, hvor du vil opleve en kombinationen af en travl a la carte, de større og mindre selskaber samt mange konferencer.

HOTEL BRITANNIA er landskendt for den gode og alsidige restaurant - Brasserie B. Restauranten byder på traditionelle cafe retter, smørrebrød til frokost samt et indbydende udvalg af klassiske brasserie retter til middag.

Alt i alt er du, sammen med teamet, ansvarlig for servering lige fra en god pub anretning, brunch, gourmet i a la carte - til konferenceforplejning af høj kvalitet. Derudover vil du komme til at arbejde med mere kreative menuforslag til alle slags fester og events i samarbejde med gæsterne.


Berning & Leonhardt, 15. december
DuPont Nutrition Biosciences ApSUddannet kok/cater med serveringserfaring søges til DuPonts kantine i Brabrand

DuPont Nutrition Biosciences ApS

Vi søger en uddannet kok med serveringserfaring til vores kantine i Brabrand snarest muligt. Kantinen serverer frokostbuffet til dagligt 400 medarbejdere og har en gæstebespisning med mad på restaurantniveau. Vores udbud er i størst mulig udstrækning baseret på egen produktion, hvor vi laver maden fra bunden. I kantinen tilbyder vi dagligt en varieret og afvekslende frokostbuffet, hvor vi lægger vægt på sæsonens råvarer og sund kost. Med vores faglige stolthed skaber vi en inspirerende kantine, hvor vores gæster er i midtpunkt.

Du deltager i at:

 • tilberede inspirerende mad af god kvalitet
 • servicere vores gæster i huset
 • planlægge menuer til kantine i det daglige og til selskaber
 • udvikle nye ideer til menuen og til gæsteforplejningen

DuPont Nutrition Biosciences ApS, 12. december
ISS Facility Services A/SFaglært kok

ISS Facility Services A/S, Fredericia

Vil du servere frokost i særklasse?

ISS søger en dygtig og ambitiøs kok til en af vores kantiner i Fredericia. Du bliver en del af et team på 8 personer, og sammen sikrer I, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Du kommer til at beskæftige dig med alt lige fra varm mad til opvask, ligesom vi forventer, at du bidrager med produktudvikling og menuplanlægning.

Kantinen bespiser omkring 400 gæster dagligt, og derudover kan der forekomme særlige selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats. ISS lever af service – derfor bliver det en af dine vigtigste opgaver at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt brugerne i kantinen, så I sammen kan udvikle og levere et unikt produkt til vores gæster.


ISS Facility Services A/S, 10. december
Skanderborg Park
Kreativ og stolt bager/konditor

Skanderborg Park

Skanderborg Park er et professionelt konferencehotel, som på baggrund af faglig viden, stolthed, teamspirit, fantastiske produkter og ikke mindst gode relationer til de mange gæster er kåret til Årets konferencecenter 5 år i træk. Vi er specialister i afholdelse af kurser og konferencer, vi er feinschmeckere, når det drejer sig om fester, og vi er eksperter, når det handler om at få folk til at føle sig velkommen.

Dine arbejdsopgaver er:

 • tilberedning af alt husets bagværk og sødt
 • udvikling af nye produkter i samarbejde med teamet.

Jobindex, 10. december
Uddannelsescenter HolstebroUnderviser til ernæringsassistentuddannelsen

Uddannelsescenter Holstebro

Vil du være med på holdet, der uddanner dygtige ernæringsassistenter, grundforløbselever og kursister? Kan du se en spændende udfordring i at være med til at påvirke og udvikle uddannelsen og faget?

Er svaret JA, så send os en ansøgning, for vi søger netop nu en dygtig og engageret ernæringsfaglærer til at undervise på grund- og hovedforløb samt efteruddannelse på Center for fødevarer og mad

Du vil blive en del af et lærerteam, hvor de primære opgaver er at planlægge og gennemføre undervisningen, at varetage kontaktlærerarbejdet og at udvikle og beskrive undervisningen. Vi tilbyder et spændende og inspirerende job, der vil give dig faglige og pædagogiske udfordringer med gode muligheder for personlig udvikling.


Uddannelsescenter Holstebro, 10. december
Dayz ApS
Køkkenchef med erfaring søges

Dayz ApS, Gjern

Er du en erfaren Køkkenchef/kok der brænder for at skabe ”en god madoplevelse” til vores kursister, selskaber og ikke mindst vores feriegæster på Dayz Søhøjlandet?

Hos Dayz Søhøjlandet brænder vi for at servere god mad og drikke, samt for at skabe god stemning. Vi gør vores yderste for at skabe en positiv oplevelse for vores mange gæster, og har derfor et bredt udvalg af restauranter, hvor vi serverer alt fra brunch til pizza og familiebuffet. Der ud over har vi en del virksomheder og store arrangementer, som gør, at vi laver mad fra 2 til 1.000 personer.

Arbejdsopgaver

 • Din primære opgave er at lave mad. Du har ansvar for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor sidder din madlavning lige i skabet hver gang – både visuelt og smagsmæssigt.
 • Ansvar for drift og løbende optimering af vores selskabsrestaurant, Pizzeria, Skipubben, Kursus og Konference samt selskaber

Jobindex, 8. december
ISS Facility Services A/SKok/Cater barselsvikar til en af vores kantiner i Århus

ISS Facility Services A/S

ISS søger dygtige og ambitiøse kokke/catere til barselsvikariat til en af vores kantiner i Århus. Du bliver en del af et super team, og sammen sikrer I, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Du kommer til at beskæftige dig med varme/lune retter men skal også kunne træde til i det kolde køkken og bagerafdelingen, ligesom vi forventer, at du bidrager med produktudvikling og menuplanlægning.

Kantinen bespiser omkring 200 gæster dagligt, og derudover kan der forekomme særlige selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats. ISS lever af service – derfor bliver det en af dine vigtigste opgaver at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt brugerne i kantinen, så I sammen kan udvikle og levere et unikt produkt til vores gæster.


ISS Facility Services A/S, 8. december
ISS Facility Services A/SKok til Fredericia

ISS Facility Services A/S

ISS søger en dygtig og ambitiøs kok til en af vores kantiner i Fredericia. Du bliver en del af et team på to personer, og sammen sikrer I, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Du kommer primært til at beskæftige dig med varme/lune retter, men skal også kunne træde til i det kolde køkken, ligesom vi forventer, at du bidrager med produktudvikling og menuplanlægning.

Vi ser gerne, at du har gode administrative egenskaber. Du vil fungere som administrativ support til køkkenchefen. Kantinen bespiser omkring 80 gæster dagligt, og der kan derudover forekomme særlige selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats. ISS lever af service – derfor bliver det en af dine vigtigste opgaver, at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt brugerne i kantinen, så I sammen kan udvikle og levere et unikt produkt til vores gæster.


ISS Facility Services A/S, 3. december
SallingSuper dygtig konditor

Salling, Aarhus C

I Salling har vi et moderne og toptrimmet bageri, hvor alle brød og kager laves fra bunden. Bageriet er kendetegnet ved det gode håndværk og gode service.

Vi har brug for en konditor, der har hænderne skruet rigtigt på, og som har et højt fagligt niveau.

Som konditor har du ansvaret for, at vi lever op til vores kvalitetsmål for friskt og lækkert bagværk. Vi laver alle vores produkter fra bunden, hvor kvalitet og det gode håndværk er i fokus.


Salling, 3. december
SuperBrugsenDelikatesseleder, SuperBrugsen, Hørning

SuperBrugsen

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar mm.
 • Disponering, rengøring og egenkontrol
 • Medvirke til god trivsel og atmosfære i afdelingen
 • Indgå i slagterteamet, som udover dig, består af 15 medarbejdere

Coop Danmark A/S, 2. december
SEEr du SE's nye kok?

SE, Sønderborg

Vil du være en del af et engageret team, som virkelig brænder for at lave mad, så er det dig vi har brug for som vores nye kok i Sønderborg.

Lige nu har vi brug for en kok til vores helt moderne køkken, og hvor der bliver lagt stor vægt på følgende:

 • Alt mad bliver lavet fra bunden af
 • Kvalitet
 • Bæredygtighed i form af økologi, udnyttelse af råvarerne med så lidt spild som muligt
 • At det skal være sjovt at være med

SE - Syd Energi, 1. december
Sct. Ibs Skole
Sct. Ibs Skoles kantine søger uddannet økonoma med erfaring fra institutionsområdet

Sct. Ibs Skole, Horsens

Sct. Ibs Skoles Børnehave implementerede i august måned i år madordning for børnene.

Til daglig varetagelse af madordningen søges en økonoma/ernæringsassistent, eller en person med en lignende uddannelse.

Det forventes, at du:

 • eventuelt har erfaring – gerne fra lignende stilling
 • har faglig viden om mad og ernæring til børn i daginstitutioner
 • kan sikre, at maden lever op til de officielle kostråd og ernæringsanbefalinger
 • har viden om økologi og bæredygtig produktion
 • kan udarbejde fagligt korrekte menuplaner, som er målrettet børns behov, ønsker og forventninger

Jobindex, 28. november
LindbergHRRestaurantchef

LindbergHR søger for The Diner i Vejle

The Diner åbner til foråret sin tredje restaurant i Vejle. Restauranten vil med denne unikke beliggenhed få et godt udgangspunkt for at drive endnu en succesfuld restaurant. LindbergHR søger til denne nyetablerede stilling en restaurantchef med energi, drive og overskud med en iværksætter i maven som ønsker at sætte dagsorden i restauranten.

Til at starte med vil du arbejde et par måneder i restauranterne i Aarhus til du har fået The Diner-konceptet ind under huden. Samtidig hermed vil du deltage i ansættelsen af personale mv. til restauranten i Vejle - så alt er på plads når restauranten åbner til foråret 2015.

Du vil skulle ansætte og udvikle på nogle glade og selvmotiverende medarbejdere i en spændende og alsidig hverdag - i en restaurant, der har åben fra 6 til 24 alle dage.


LindbergHR, 28. november
Fazer Food Services A/SKøkkenchef med ansvar for drift og personale

Fazer Food Services A/S, Skødstrup

Vi søger en ansvarlig og service-minded faglært kok til at varetage den daglige drift og funktion som ledende køkkenchef for en af vores mindre Amica personalekantiner beliggende Ny Studstrupvej i Skødstrup.

Køkkenchefen er ansvarlig for den daglige drift af kantinen, hvilket kræver et godt overblik. Ansvaret indebærer bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanering, menuplanlægning, styring af personaledata- og løn, daglig personaleledelse samt økonomistyring og andre administrative opgaver.

For at komme i betragtning til køkkenchef-jobbet, er det et krav, at du er faglært kok og at du også har flere års erfaring inden for faget, hvor du har opnået en solid ledelseserfaring som køkkenchef. Vi forventer, at du kan forarbejde og håndtere friske råvarer og lave mad fra bunden, at du er gastronomisk dygtig og kulinarisk nytænkende.


Jobindex, 27. november
KFUM's Sociale ArbejdeKøkkenassistent/kok til Café Paraplyen

KFUM's Sociale Arbejde, Esbjerg

Arbejdstiden er 20 timer ugentlig. Du får ansvar for den daglige drift af køkkenet og skal selv være aktiv i forhold til fremstilling af mad.

Cafe Paraplyen er en café og et værested for mennesker i udsatte livssituationer, og en café hvor alle kan købe mad og drikkevarer. Der laves varmt mad til ca. 25 personer dagligt, desuden serveres a la carte, salater, smørrebrød, desserter og kage.

I køkkenet bliver du kollega med forskellige frivillige både med og uden køkken erfaring. Køkkenet arbejder meget tæt sammen med personalet i vores café, som også er frivillige.


Jobindex, 27. november
Madam Sund ApSUddannede ernæringsassistenter

Madam Sund ApS, Viborg

Til hurtigt voksende cafe med selskabslokaler søges uddannede ernæringsassistenter. Vi er en flok kvikke piger, der mangler nogle holdspillere til videreudviklingen af vores café. Fart over feltet og anderledes mad med masser af smag, er vores nøgleord. Du skal kunne indfinde dig med vores koncept, som er sund mad lavet med masser af grøntsager og (k)ærlighed.

Vi har skiftende arbejdstider, som er fordelt på morgenvagter, aftenvagter og enkelte weekendvagter. Det er fuldtidsstillinger, vi skal have dækket ind, og for de rette personer er der stor mulighed for personlig udvikling.


Jobindex, 24. november
Kokkeelever, Comwell Aarhus
En elevstilling på et Comwell hotel er et af Danmarks mest attraktive elevjobs.
Gastrojob, 18. december

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 104 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.