1 til 20 af 40 resultater.

Dine valg

 • FjernUdlandet
 • FjernKontor

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
JKSNye kollegaer til kundeservice

JKS søger for TDC Contact Center Europe i Flensborg

Vil du være en del af Flensborgs hyggeligste arbejdsplads? Brænder du for kundeservice? Har du høje ambitioner? Så grib chancen og udnyt muligheden for at videreudvikle dig i en virksomhed i stærk udvikling.

Du vil blive en del af et engageret team med gode kollegaer, og opgaverne kan variere indenfor kundeservice - ordremodtagelse - administration - kvalitetstjek. Med grundig træning og faglig uddannelse vil du som medarbejder altid være godt rustet til alle opgaver. For de rette kandidater vil der også være muligheder for at vælge forskellige karriereveje.

Du er en udadvendt person, der er god til at kommunikere og brænder for at give kunder og samarbejdspartnere en ekstraordinær god oplevelse.


JKS, 18. december
CPL Language JobsDanish (Dansk) Technical support agents

CPL Language Jobs, Kildare

We are recruiting Danish Fluent (Dansk) speakers with fluent English to work as Technical Support Representative for exciting new opportunities with one of the world’s leading blue chip IT companies.

Responsibilities:

 • Answer contacts promptly and professionally
 • Log/Validate all contacts Call Handling Database
 • Resolve customer problems using the relevant tools and systems
 • Manage end to end all calls logged, providing regular updates to customers on call status
 • To comply/complete desk specific or ad hoc request/tasks
 • Mentor new hires.
 • Protect confidential and sensitive information and materials
 • Observe strict compliance to licensing, copyright and trademark legislation
 • Accomplish other duties as required
 • Pro-actively Seek support from escalation team via.
 • Escalate tickets to escalation team for validation and further escalation.

CPL Language Jobs, 17. december
CERNAdministrative Assistant (Finance)

CERN, Meyrin

Are you a service-oriented administrative professional? Do you enjoy dealing with a variety of tasks? CERN's Finance, Procurement and Technology Transfer Department is offering a unique opportunity combining financial and administrative functions with a client relation work directly in contact with the scientific experiments at CERN. Take part!

As an Administrative Assistant in Teams and Collaborations section, you will:

 • Co-ordinate the demands (reimbursements/payments/fund transfers) from research institutes from all over the world.
 • Monitor Team Accounts to ensure adequate application of procedures, and report on any anomalies to your hierarchy.
 • Prepare different payments according to established deadlines.

CERN, 15. december
NettoDirektionsassistent til Netto Polen

Netto

Vil du være en del af en hastig voksende succes? Er du selvstændig, målrettet og sulten efter at udvikle dig både fagligt og personligt? Så er det måske dig, der er den nye PA for landedirektøren i Netto Polen.

Som PA er du landedirektørens ”forlængede arm” i organisationen. Stillingen vil give dig en bred forretningsmæssig indsigt og en dyb forståelse for forretningsprocesser, og indeholde opgaver på mange niveauer med forskellige krav til kompetencer – fra traditionelle administrative opgaver til opgaver og projekter med selvstændigt ansvar. Vi stiller krav til din fleksibilitet og selvstændighed, og at du sætter en ære i at yde et højt serviceniveau.

Dine arbejdsopgaver er bl.a.

 • Styring og opfølgning på initiativer i Netto Polen
 • Ansvar for egne tværgående projekter udstukket af landedirektøren
 • Operationelt ansvar for planlægning, gennemførelse og opfølgning på Business Review

Netto, 11. december
Mercedes-Benz A/SWe’re recruiting: Sales Planner Mercedes-Benz Commercial Vehicles in Malmö, Sverige

Mercedes-Benz A/S

Finding new routes beyond roads. That’s us.

Do you want to build your own network with colleagues within one of the world’s strongest automotive brands? Then this might be your next career challenge.

As a sales planner you will be a part of our future success working in a key-role, where you will have direct responsibilities for crucial parts of our planning and reporting for Vans Sweden & Denmark. This is a fulltime position located at our Swedish/Danish head office at Dockan, Malmö.


Mercedes-Benz A/S, 10. december
TM PartnerCOO-stedfortræder til dansk callcenter i Malaga

TM Partner

TM Partner er inde i en rivende udvikling, der allerede omfatter afdelinger i Danmark, Tyskland og Spanien, og vi ønsker nu at styrke vores vækst gennem ansættelse af en stærk resultatorienteret COO-stedfortræder til vores afdeling i Malaga.

Du vil fungere som COO (stedfortræder) 2-3 dage om ugen, når den nuværende COO er i Danmark, og resten af tiden vil du og COO I fællesskab løse opgaverne på lokationen. Det forventes at du hurtigt vil udvikle dig i stillingen og overtage det fulde COO–ansvar for lokationen.

Dit primære ansvar som COO (stedfortræder) bliver at sikre lokationens indtjening, resultat og opnåelsen af fastsatte mål. Dette gøres via dine 2 afdelingsledere, der skal sikre sælger-timer, -kompetencer og omsætning.


TM Partner, 5. december
Randstad
Dansktalende Kunderådgivere søges til Tyskland

Randstad søger for kunde

Trænger du til nye spændende udfordringer? Så se lige her!

Randstad søger lige nu for vores kunde super dygtige Callcenter-medarbejdere, der tør tage springet og gøre brug af sine dansktalende evner i Tyskland.

Kribler det i kroppen for at komme ud og opleve den store verden, så er her din vej ind i en stor anerkendt virksomhed hvor kun dine egne evner og ambitioner sætter grænser for hvad du kan opnå og hvor karrierevejene er store. Har du først fået foden indenfor, ja så er mulighederne mange.


Jobindex, 4. december
WiMP Music ASCustomer Support Agent

WiMP Music AS, Oslo

WiMP is a music streaming service with a strong focus on sound quality, editorial support and high quality music videos. WiMP is going through exciting times and is growing. The music streaming industry is in its early stages of development and our environment is characterized by rapid growth, strong competition and ongoing changes. For our growing team we are looking for candidates that embrace operation excellence in highly dynamic settings.

We are looking for a Customer Support Agent to help our customer support team at our HQ in Oslo (city center), Norway to answer customer inquiries in German and Danish. You will be part of a professional customer support team of 6 people. We offer competitive benefits and strong development opportunities in an internationally oriented company, as well as the chance to participate hands on in one of the most dynamic industries in the world.


Jobindex, 4. december
Adecco A/SEventyrlystne kundeservicemedarbejdere

Adecco A/S, Amsterdam

Adecco søger eventyrlystne kundeservicemedarbejdere til virksomhed i Amsterdam, Holland

Elsker du at rejse? Kan du se dig selv bo og arbejde i Amsterdam de næste par år? Og er du klar til at springe ud i det? Så er du måske en af de kandidater vi lige nu søger efter.

Vi søger både efter medarbejdere, der skal tage imod henvendelser fra private kunder og medarbejdere, der skal kommunikere med rejsebureauer om produkter ol. I begge jobfunktioner vil du blive repræsentant for KLM. Det er en mærkesag for KLM at give en excellent service, hvorfor det er afgørende, at du er serviceminded og god til at lytte og forstå kundernes behov.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at besvare henvendelser på enten telefonen, chatten eller pr. e-mail og sørge for, at kunderne føler sig godt modtaget og taget hånd om.

Adecco A/S

Jobindex, 3. december
ManpowerLær en fremmed kultur at kende - og forbered dit CV på fremtiden

Manpower søger for IBM Irland i Dublin

Oplev Dublin - en af Europas mest spændende storbyer - sammen med folk fra mange nationaliteter.

Vi søger dansktalende servicemedarbejdere til at tage sig af kundeservice til danske erhvervskunder. Hvis du har modet og evnen til at yde god service, vil du blive oplært i den teknik, som gør dig i stand til at hjælpe kunder med tekniske problemer – og som ruster dig til fremtidens tekniske krav.

Din rolle bliver at betjene danske kunder og tage imod indgående opkald, mails og fax og sørge for at kunderne får den hjælp, de har behov for. Stillingen er fuldtid og arbejdstiden ligger i dagtimerne mandag – fredag, men vi ser gerne, at du er fleksibel, da der kan forekomme overtid.


ManpowerGroup, 2. december
SITEL Denmark ApS
Bliv kundeservicerådgiver i London

SITEL Denmark ApS

SITEL Denmark ApS

... hos en af verdens førende callcenter-virksomheder

Har du menneskeindsigt, stærke kommunikationsevner og serviceflair? Så bliv en del af Sitel i London, hvor sociale kolleger og gode udviklingsmuligheder er nøglebegreber.

I annoncen kan du møde Jessie, der fortæller om sit arbejde hos Sitel, hvor hun sammen med sine gode kolleger yder kundesupport til TDC’s kunder.

SITEL Denmark ApS

Jobindex, 27. november
UlandssekretariatetUlandssekretariatet søger international rådgiver til det sydlige Afrika

Ulandssekretariatet

Ulandssekretariatet arbejder for at stabilisere og styrke arbejdsmarkedet i det sydlige Afrika. Vi støtter udviklingen af lokale faglige demokratiske organisationer, der er i stand til at indgå i en dialog med regering og arbejdsgivere om bl.a. at sikre de faglige rettigheder og skabe mere anstændigt arbejde.

Som kommende international rådgiver i Ulandssekretariatet vil du blive stationeret i Maputo, Mozambique og få ansvaret for at sikre, at vores programmer i det sydlige Afrika bliver gennemført i en tæt dialog med Ulandssekretariatet i København og de lokale partnere, samt at pengene bliver administreret efter eksisterende retningslinjer.

Jobbet omfatter en del administrativt arbejde, samtidig med at partnerne stiller store forventninger til din evne til at formidle de mange erfaringer, der er oparbejdet gennem dansk og international fagbevægelsesarbejde.


Jobindex, 27. november
Roche Diagnostics LimitedRegional Customer Support Technical Specialists

Roche Diagnostics Limited, near Brighton, England

Bi-lingual Norwegian, Danish, Swedish and English.

Roche Diagnostics are looking for Customer Service Centre Specialists to join our expanding International Customer Support Centre within the Technical Services business area, based at our Head Office in Burgess Hill, close to Brighton.

You will be responsible for primarily telephone- based customer service support across our specific diagnostic and analytical systems and for supporting key customers in laboratories and hospitals. Additional key responsibilities will include opportunities for the provision of customer training, on-site support and attendance at local and international meetings. You will develop strong relationships with Roche customers, field staff and global divisions, and provide sustainable solutions for complex support cases by driving results and a first-class service for our customers.


Jobindex, 26. november
Mercuri Urval
Office Assistant, Nordic

Mercuri Urval recruiting on behalf of BaByliss in Malmö

Global consumer brand • New Nordic head office

In this position you will maintain office operations by receiving and distributing communications as well as maintaining supplies and equipment. Furthermore, you will serve customers and support the sales admin during peak time in the new Nordic head office in Malmö. You will work closely with the Nordic organization and your wide range of tasks will cover:

 • Internal communication
 • Maintaining supplies by checking stock to determine inventory levels
 • Placing and executing orders
 • Maintaining office schedule by picking up and delivering items by car
 • Serving customers by supporting the receptionist
Mercuri Urval
Projektkoordinator
Projektkoordinator Avdelningen för uppdragsutbildning Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark...
Uppsala University, Sverige
Graduate Online, 17. december
Projektkoordinator
Projektkoordinator Avdelningen för uppdragsutbildning Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark...
Uppsala University, Sverige
Graduate Online, 17. december
Administrativ leder med pædagogisk indsigt og organisatorisk sans
Dansk Skoleforening for Sydslesvig søger en administrativ leder til Rejsekontoret med tiltrædelse pr. 1. februar 2015 eller snarest...
DANSK SKOLEFORENING FOR SYDSLESVIG, Tyskland
Jobcenter, 16. december
Kundeservicemedarbejdere
Kundeservicemedarbejdere hos Contact Center Europe GmbH i Flensborg.
TDC Contact center Europe, Tyskland
Jobcenter, 16. december
International Assistant
To provide administrative support to the International Recruitment team.
University of Glasgow, USA
Akademikernes Jobbank, 15. december
Danskspråkig kundservicemedarbetare till spännande tjänst i Borås, Sverige
Maxkompetens Sverige AB, Göteborg, Sverige, söker en danskspråkig kundservicemedarbetare til Staples i Borås.
Maxkompetens Sverige AB, Sverige
Jobcenter, 12. december

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Kontor og økonomi.

Ledige stillinger på Grønland og Færøerne.

Annonce:
1 til 20 af 40 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.