1 til 20 af 34 resultater.

Dine valg

 • FjernUdlandet
 • FjernSalg

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Hedegaard Management Search & Select
Area Sales Manager

Hedegaard Management Search & Select søger for Roblon i Frederikshavn

Til afdelingen for kabelmaterialer og kabelmaskiner til den fiberoptiske industri søges en Area Sales Manager til internationalt salg.

Stillingen som Area Sales Manager indeholder ansvar for salg og markedsføring af Roblons fiberprodukter og maskiner til bestemte segmenter og markeder, hvilket bl.a. vil sige kabelindustrien og producenter af fiberoptiske kabler.

I stillingen som Area Sales Manager bliver du en af de absolutte frontfigurer i forbindelse med afdelingens globale markedsudvikling og vækstplaner. Du får – sammen med afdelingens øvrige ansatte – en vigtig opgave i at udbrede kendskabet til virksomheden, dens ydelser og produkter.

Der er tale om en særdeles attraktiv stilling i et internationalt miljø, hvor du personligt får mulighed for at præge udviklingen.


Hedegaard Management Search & Select, 27. august
Elverdal A/S
Eksportsælger til det norske marked

Elverdal A/S, Smørum

Elverdal er en yngre virksomhed med egne selskaber i Norge, Danmark, og Sverige. Virksomheden har som mål at bidrage til fællesskab, sundhed og fysiske udfoldelse. Elverdal arbejder målrettet mod at skabe løsninger, der styrker brugernes fysik og udvikler deres motorik. Elverdals uderum taler til børn og unges fantasi, gør dem opmærksomme på deres sanser og åbner deres sind for den sociale kontakt med andre børn. De er udviklet i samarbejde med engagerede kunder og arkitekter.

Elverdal A/S

Jobbet :

- Opsøgende salg hos arkitekter, i kommuner, ved skoler og i institutioner mv.

- Rådgivning og salg af Elverdals produkter og totalløsninger, herunder traditionelle legepladser, naturlegepladser, byrumsskulpturer, udendørsfitness, parkouranlæg, multibaner etc.


Jobindex, 20. august
Thermo Fisher Scientific Inc.Clinical Account Manager

Thermo Fisher Scientific Inc.

Do you want to be part of our journey into the future? Are you passionate about making a difference within the Life Science segment? If so, you might be the person we're looking for.

Thermo Fisher Scientific (previously Life Technologies) is currently recruiting for a Clinical Account Manager (CAM) to cover the Nordics. The main responsibilities of a CAM are to understand the clinical landscape in the territory, interact and sell to key opinion leaders, work cross-functionally with the existing sales and support teams and supply on demand market intelligence. We are looking for a highly skilled and self-motivated person with strong internal drive and solid experience.

The position includes ~50% international travel so proximity to an international airport is strongly desirable. Suitable place to live is either in the Stockholm area or in the Copenhagen/Öresund region.


Thermo Fisher Scientific Inc., 11. august
ERNI Electronics GmbH & Co. KGIntern salgsmedarbejder m/k for Skandinavien

ERNI Electronics GmbH & Co. KG, Adelberg, Tyskland

Som specialist for stikforbindelser, kabelkonfektion, Design Services og EMS (electronics manufacturing services) med egen udvikling og produktion er ERNI markedsførende inden for sin branche i Europa og succesrig med datterselskaber i verdens nøglemarkeder Europa, USA og Asien.

Dine opgaver:

 • Servicere og rådgive kunder
 • Udarbejde, bearbejde og kontrollere tilbud og ordrer
 • Understøtte eksternt salgsteam
 • Sporadisk deltagelse i messer og kundebesøg

Vi tilbyder

 • Et interessant og krævende opgaveområde
 • Et engageret og kollegialt team
 • Personlig og faglig videreudvikling med senere mulighed for eksternt salg i Skandinavien
 • Langsigtede fremtidsperspektiver
 • Attraktiv arbejdsplads i Adelberg, Tyskland

Jobindex, 11. august
Bloom ApSIT Salgskonsulent

Bloom ApS søger for SBS Consult A/S i Nuuk, Grønland

- til ansvarsfuld stilling i udlandet

For vores kunde SBS Consult A/S i Nuuk søger vi en engageret IT Salgskonsulent, der har erfaring med IT løsningssalg. Du får det fulde ansvar for at opbygge og videreudvikle kundepotentialet i Grønland, dog primært i Nuuk. Du håndterer hele salgsprocessen fra telefonkontakt, kundemøder, tilbudsgivning, opfølgning og afslutning af ordre samt opfølgning og vedligeholdelse af eksisterende kunder.

Du vil ligeledes være ansvarlig for marketing inkl. udarbejdelse af markedsføringstiltag, der kan understøtte salg.

Din base er fra kontoret i Nuuk, hvorfra du varetager salg til kunder i hele Grønland.

Bloom ApS

Bloom ApS, 8. august
Jobindex A/S
Erfaren Area Sales Manager med rejselyst

Jobindex A/S søger for Power Stow A/S i Roskilde

Har du solid salgserfaring inden for BtB-området og kommerciel indsigt? Og vil du:

Power Stow video
 • være en del af et stærkt salgsteam og rejse i det meste af verden?
 • have en nøglerolle i en succesfuld virksomhed med et stort globalt potentiale?
 • have et selvstændigt BtB-salgsjob i en yngre kapitalstærk virksomhed med et unikt produkt?

Du bliver en del af et velfungerende og stærkt salgsteam, der består af 2 erfarne sælgere. Vores kultur er uhøjtidelig og uformel, og vi har en stærk holdånd og god humor. Desuden får du en central rolle med stor indflydelse på vores fremtid, og du fungerer som en vigtig professionel sparringspartner for dine kollegaer og direktøren. På sigt er der særdeles gode muligheder for at få endnu mere tyngde i stillingen og ledelsesansvar.

Jobindex A/S
Jobindex, 8. august
TM Partner
Sælgere søges til Berlin

TM Partner

I Berlin kan du arbejde på dansk, og bo i Europas hippe hovedstad

TM Partner søger telemarketing sælgere på fuld tid til vores nye afdeling i Berlin.

Med arbejdsplads i centrum af Berlin vil du blive en del af et team på 30-40 personer. Du vil arbejde med brancheledende IT systemer, og du vil repræsentere store anerkendte danske og internationale virksomheder og organisationer. Som medarbejder i TM Partner og Direct Gruppen bliver du en del af vores prisvindende gruppe af salgsspecialister.

Bliver du vores nye kollega, giver vi dig en meget grundig oplæring og uddannelse, som tilpasser sig din salgserfaring. Træningen vil foregå over min. 3 dage i Aarhus, medmindre din salgserfaring er så veldokumenteret, at du kan tage direkte til Berlin.

TM Partner

Jobindex, 4. august
Krones Nordic ApSSalgskonsulent

Krones Nordic ApS, Holte

- Udadvendt, engageret og selvmotiverende person med god teknisk indsigt

Krones koncernen er en førende international aktør inden for produktion og salg af maskiner til drikkevare- og levnedsmiddelindustrien og er en solid og velfunderet virksomhed. Vi søger til en nyoprettet stilling en salgskonsulent, der kan varetage salget til det skandinaviske og baltiske marked. Du vil blive en del af en dynamisk virksomhed med et erfarent team, der vil give dig al den uddannelse og opbakning, der er nødvendig.

Har du et ’Hunter-Gen’ og en struktureret og disciplineret indstilling til salg, er dette måske den rette stilling for dig.


Jobindex, 4. august
Grambogård A/SEksport-slagter

Grambogård A/S

Vil du specialisere dig inden for gourmetkød og udvikle salget af vores kvalitetskød i et internationalt perspektiv? Og kunne du tænke dig at arbejde med et stærkt brand i Danmark, der har fokus på dyrevelfærd og meget høj kvalitet?

Som eksportslagter er dit primære ansvar at løfte salget på vores eksportmarkeder. Det gør du ved at besøge restauranter, specialbutikker eller grossister i udlandet samt eventuelt danske gourmetkunder i nogle af de større danske byer, afhængig af din bopæl. Ofte vil besøgene være i samarbejde med vores distributører. Du kan forvente ca. 100 rejsedage om året.

Dit job er meget selvstændigt og meget af din tid går med at gøre dig synlig på markedet og give kunderne god servicering og høj faglighed ved at dele din ekspertise som slagter. Du servicerer blandt andet køkkencheferne på nogle af Europas bedste restauranter og giver dem sparring på et højt slagterfagligt niveau.


Jobindex, 30. juli
Protection assistant â " Tripoli
We are looking for a highly qualified candidate to assist the vulnerable families in their needs and report accordingly.
Dansk Flygtningehjælp, Jordan
Akademikernes Jobbank, 27. august
Vi söker huvudprojektledare med kundansvar
medrek.dkInternational Clinical Testing, ICT Medcenter i Ljusdal, är ett medicinsk support och informationscenter som jobbar med kundtjänst,...
ICT, Sverige
medrek.dk, 27. august
Distributører af Industrielle Reoler/Bemyndigede Handelsagenter
Idelle Distributøransøgere forhandler alleredemaskiner og/eller materialer, der er beslægtede med Industrielle Metalreoler i det...
METALCOOP S.C.A.R.L., Italy
Monster, 26. august
Key Account Manager - Sverige
Actona Company is a Danish owned furniture company selling to market leading retailers in the furniture industry across the world.
Actona Company, Sverige
Actona Company, 25. august
Sales and Operations Coordinator / Manager - Spanish and Russian Markets
Business is blooming and we need more Spanish speaking people at the office.
Standby.dk, 25. august
Call Management Group Agent with Swedish, Bratislava, Slovakia
If you are searching for new professional challenges and adventures, come and join our established Nordic Customer Care Team in Bratislava...
DELL, s.r.o., Slovakiet
Jobcenter, 22. august
Produkt- och Prisanalytiker, Privat
Produkt & Pris inom If ansvarar för utformning och prissättning av de produkter som If erbjuder privatpersoner i Norden, både de som säljs...
If Forsikring, Sverige
Akademikernes Jobbank, 22. august
Danish Speaking Sales Advisor - Global Technology Brand, Concentrix, Belfast
Concentrix in Belfast is looking for a Danish Speaking Sales Advisor - Global Technology Brand.
Concentrix, Storbritannien
Jobcenter, 21. august
Digital Systems and Market Intelligence Officer
How would you like to take your career to the next level and contribute to protecting the environment all over the world?
GREENPEACE, Sverige
Jobcenter, 21. august
Account Managers søges til Medrek Rekrytering AB
medrek.dkEr du en modig sælger med fokus på at opnå dine mål?
Medrek Rekruttering, Sverige
medrek.dk, 20. august
English-Dutch-French Inside Sales Representative
English-Dutch-French Inside Sales Representative - Dublin TeleTech is offering you an astounding...
Teletech, Dublin, Ireland
StepStone, 19. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Salg og kommunikation.

Ledige stillinger på Grønland og Færøerne.

Annonce:
Alka Forsikring
1 til 20 af 34 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.