1 til 20 af 20 resultater.
Hyundai Bil Import A/S
Regionschef til eftermarked

Hyundai Bil Import A/S

Har du en solid og bred tværorganisatorisk forretningsforståelse inden for retail autobranchen, erfaring med eftermarkedet og forretningsudvikling, og søger du et spændende og udfordrende job i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed? Ja, så hører vi meget gerne fra dig!

Hos Hyundai Bil Import søger vi en motiveret og erfaren regionschef, der skal lede og aktivt bidrage til at sikre Hyundais videreudvikling og fremgang i det danske marked. Regionchefens overordnede ansvar er eftermarkedet hos vores forhandlere med fokus på implementering af koncepter, kampagner og salgstiltag, der støtter op om strategien og målsætningerne for Hyundai. Det er vigtigt, at regionchefen har evnen til at skabe og vedligeholde gode og langtidsholdbare relationer.


Jobindex, 5. oktober
 DEKRA Køretekniske Anlæg FynMekaniker til store vogne på Danmarks største køretekniske anlæg

DEKRA Køretekniske Anlæg Fyn, Ellested

Erfaren storvognsmekaniker, både bus og lastbil, søges.

Du arbejder og er uddannet som bus-/lastvognsmekaniker i dag og har brug for nye spændende udfordringer. Vi forventer, at du er en god holdspiller sammen med dine kolleger i Ellested, hvor du kommer til at have din base.

Dit arbejde kommer til at indeholde reparation af alle typer af køretøjer, som du forventes allerede at være erfaren ud i. Du skal kunne arbejde selvstændigt og selv tage ansvar for at dagligdagen fungerer og køretøjernes stand er up-to-date med daglig reference til chefinstruktøren. Du kommer til at stå for indkøb af reservedele, brændstof og kontakten til vores leverandører til værkstedet.


Jobindex, 2. oktober
Ovethi Dansk Dækservice A/SKvalitetsbevidste dækmontører

Ovethi Dansk Dækservice A/S

 • Har du erfaring med dækmontage, og vil du have et job med stor frihed, hvor du yder service af høj kvalitet til en lang række kunder?
 • Vil du opdateres på alt inden for dæk, så du er med helt fremme og arbejde med branchens nyeste og mest moderne udstyr?

Som dækmontør møder du hver morgen ind hos din afdeling bestående af 2-7 kollegaer, hvor der er højt til loftet og god stemning. Herfra skal du kunne køre ud i servicevogn og yde assistance til kunder med personvogne, varevogne, 4x4, lastbiler og landbrugsmaskiner samt til kunder inden for industrien. Når du ikke er ude hos kunder, bruger du din tid på værkstedet, hvor du beskæftiger dig udelukkende med dæk og fælge - altid med fokus på sikkerhed, service og høj kvalitet.


Jobindex, 27. september
Strøjer Tegl A/SDrifts- og vedligeholdshåndværker

Strøjer Tegl A/S, Assens

Jobbets indhold

 • Alene og sammen med vores faste eksterne smede vil du gennemføre reparationer og planlagte vedligeholdsaktiviteter på vores udstyr.
 • Gennemføre ændringer og optimeringer på vores udstyr og installationer.
 • Du vil være med til at opbygge vedligeholdsaktiviteterne for forebyggende mekanisk vedligehold.

Din baggrund

 • Du har en uddannelse som maskinarbejder, automatikmekaniker, arbejdet som reparatør, smed med mekanisk snilde eller lignende. Det er væsentligt, at du kan arbejde bredt med mange forskellige slags opgaver.
 • Du har et solidt kendskab til og erfaring med mekaniske reparationer og vedligeholdelse af industrielle maskiner.

Jobindex, 25. september
SAWO A/SDriftschef til Øst- og Syddanmark

SAWO A/S

Motiverende og effektiv driftschef søges til SAWO A/S

Som SAWO´s driftschef får du det overordnede ansvar for virksomhedens afdelinger i Øst- og Syddanmark, herunder ansvaret for, at afdelingerne drives effektivt og rationelt med hensyn til overholdelse af indgåede kundeaftaler og optimeret planlægning. SAWO’s afdelinger omfatter både opbygningsværksteder og serviceværksteder og du får direkte og indirekte ledelsesansvar for ca. 100 medarbejdere. En vigtig opgave bliver at motivere og udvikle medarbejdere i de enkelte afdelinger.

Dine primære opgaver bliver:

 • Afholdelse af værkstedsmøder i samarbejde med værkførerne
 • Samarbejde med salgschef og salgskonsulenterne
 • Struktureret opfølgning på afdelingernes daglige drift

Jobindex, 23. september
Audi
Servicerådgiver til Audi Odense

Audi

Audi Odense kan nu tilbyde en stilling som servicerådgiver på vores mekaniske værksted. Du skal, sammen med vores øvrige medarbejdere, medvirke til at udvikle og vedligeholde samarbejdet med vores mange kunder.

Jobprofil

 • Kundebetjening på et meget højt niveau - problemløsning kvalitetskontrol
 • Oprettelse af værkstedsordrer med arbejdspositioner
 • Styring/delegering af arbejdsopgaver på mekanisk værksted i samarbejde med vores servicerådgiver team

Semler Gruppen A/S, 22. september
Iveco Danmark A/SSalgansvarlig til brugte enheder i Norden og Baltikum

Iveco Danmark A/S

Med udgangspunkt fra en af vores filialer i Glostrup, Vejle eller Odense bliver du ansvarlig for planlægning og implementering af aftalte salgsaktiviteter og opnåelse af salgsmål for preowned i Norden og Baltikum. Du har ansvaret for at fastholde og udvikle relationer til netværk og forhandlere samt udvikle den rette kommercielle strategi.

Du vil få ansvaret for et team af dygtige sælgere, som du skal kunne motivere, evaluere og udvikle til fælles succes og dermed optimere salget af brugte køretøjer. Det forventes, at du kommer med konkrete tiltag for at udvikle salget i tildelte område for brugte køretøjer for at opfylde forretningsmæssige mål.


Iveco Danmark A/S, 18. september
FTZ Autodele & Værktøj A/SReservedelsekspedient

FTZ Autodele & Værktøj A/S, Faaborg

Er du vores nye reservedelsekspedient til FTZ Faaborg?

Vi søger en dygtig og engageret reservedelsekspedient med brancheerfaring. Dine arbejdsopgaver som ekspedient hos FTZ Faaborg bliver at betjene og servicere vores professionelle kunder fra autobranchen både personligt og pr. telefon. Produktgrupperne er autoreservedele og værktøj, hvorfor det er vigtigt, at du er uddannet inden for branchen.

Faglige kompetencer:

 • Vi forventer, at du har brancheerfaring
 • Du har erfaring fra lignende stilling

Vi tilbyder:

 • Faglige udfordringer
 • Gode arbejdsforhold

FTZ Autodele & Værktøj A/S, 18. september
Fyns Karosseribyg A/SEr du Danmarks bedste hydraulikmekaniker?

Fyns Karosseribyg A/S, Odense

Vi søger Danmarks bedste hydraulikmekaniker til vores team af dygtige medarbejdere, da kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Fyns Karosseribyg er en familievirksomhed der er i en god udvikling og med nye faciliteter. Vi startede i Søndersø på Fyn for 38 år siden, og har siden udvidet og bygget nyt hovedsæde i Odense for at tilpasset os tiden, men bibeholdt de menneskelige og familiære værdier og ånden i virksomheden.

Dit kommende arbejde vil bestå af fejlsøgning, montering, reparation og service af alle hydrauliske komponenter til lastbiler, såsom Zepro-lifte, Meiller-kroghejs, HMF-kraner og -hejs og Palfinger-kraner og -kroghejs.


Jobindex, 15. september
Junget A/SServicetekniker

Junget A/S

JUNGET A/S søger servicetekniker til opstilling og servicering af træbearbejdningsmaskiner hos vore kunder på Sjælland og Fyn.

Junget A/S er den eneste totalleverandør af maskiner, service, værktøj, forbrugsvarer og reservedele primært til træ, aluminium og den plastbearbejdende industri.

Virksomheden har mere end 100 års erfaring i branchen og repræsenterer nogle af de førende internationale maskinproducenter.

Dine arbejdsopgaver er fejlfinding, service, reparation og opstilling af nye og brugte maskiner samt forebyggende vedligehold.

Der er tale om mange forskellige maskintyper, men typisk drejer det sig om bearbejdningsmaskiner til træ, aluminium, plast samt komposit. Der vil være behov for kendskab til CNC-styrede maskiner.


Jobindex, 11. september
Marius Pedersen AS
Lastvognsmekaniker

Marius Pedersen AS, Ferritslev

Vær med på holdet hos Danmarks førende miljøvirksomhed.

Vi har travlt og søger derfor en lastvognsmekaniker til vores værksted i Ferritslev. Værkstedet beskæftiger pt. 20 medarbejdere, der servicerer, renoverer og reparerer vores vognpark på 485 biler/hængere samt sorteringsanlæg og containere. Jobbet omfatter fortrinsvis service og reparation af renovations- og flakbiler, men også anhængere/trailere samt opbygning.

Vi kan tilbyde et job fyldt med faglige udfordringer, og du vil også opleve tæt dialog med vores kunder, så opgaverne bliver løst på den mest tilfredsstillende måde. Der arbejdes i et uformelt miljø med gode kolleger og en uformel omgangstone, og der vil være stor variation i arbejdsopgaverne.

Marius Pedersen AS

Jobindex, 9. september
Hartmanns A/SAutomekanikere søges til vikariater i hele landet

Hartmanns A/S søger for kunder

For vores kunder - der er beliggende i hele landet - søger vi pt. automekanikere og dækmontører til længerevarende vikariater. Virksomhederne kan være alt fra små lokale værksteder, til store landsdækkende kæder. Vikariaterne kan være alt fra 4-5 uger til flere måneder - evt. med henblik på fastansættelse.

Arbejdsopgaverne er meget varierede, og du laver alt fra reparation til vedligeholdelse. Du skal være indstillet på at give en hånd med alle opgaver. Det kan være:

 • Fejlfinding
 • Reparation og vedligehold
 • Dækmontering
 • Ad hoc-opgaver

Jobindex, 31. august
Mercuri Urval
Forhandler- og slutbrugerkonsulent

Mercuri Urval søger for Stanley Black & Decker

Du ved, hvorfor og hvordan det rigtige værktøj gør en forskel, og kan derfor sælge håndværktøj til industrien og autobranchen

Du vil være Stanley Black & Deckers faglige værktøjskonsulent for FACOM og have din daglige gang hos både forhandlere og slutbrugere i industrien og autobranchen. Her vil du præsentere nyheder, rådgive om målrettede løsninger, udarbejde tredjepartsaftaler med store industrikunder og i det hele taget være en udadvendt, positiv og fagligt kompetent ambassadør for Stanley Black & Deckers brands inden for håndværktøj, som udover FACOM dækker varemærkerne EXPERT og STANLEY.

I denne stilling rapporterer du direkte til salgsdirektøren. Du får dit eget budget og planlægger dine arbejdsdage selvstændigt, men i samarbejde med teamet. Du bliver en del af et stærkt og dynamisk team på 24 medarbejdere med solid erfaring fra håndværk og industri.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 16. april
Mekaniker og Kundemodtager til værksted
MEKANIKER Vi søger en erfaren mekaniker til snarlig tiltrædelse.
Volkswagen Svendborg, Svendborg
Jobcenter Svendborg, 5. oktober
Mekaniker
Pligtopfyldene - Kvalitetsbevidst - Teknisk velfunderet, moden og ansvarsbevidst - Udlært mekaniker med min. 3 års erfaring.
BYRGESENS AUTO EFT. ApS, Odense
Jobcenter Odense, 30. september
SEAT tekniker søges!
I forbindelse med opstart af SEAT Forhandling og Service-værksted pr. 1/12-15, søger vi med hurtigst mulig tiltrædelse en SEAT tekniker til...
Autohuset Kronsbjerg A/S, Odense NV
Jobindex, 28. september
Mekaniker søges til kunde på vestfyn.
TeamVikaren.dkMekaniker søges til kunde på vestfyn.
TeamVikaren.dk, 25. september
Klargøringsmedarbejder søges
Virksomhed beliggende i Odense mangler en klargøringsmedarbejder der vil passe deres lejebilsflåde.
Jobcenter søger på vegne af virksomhed, Odense
Jobcenter Odense, 22. september
Mekaniker
Mekaniker søges til varigt arbejde.
EBBE SØRENSEN AUTOMOBILER A/S, Faaborg-Midtfyn
Jobcenter Faaborg-Midtfyn, 21. september
Autolakerer
Autolakerer søges til overfladebehandling, pulverlakering, vådlakering samt til forefaldende opgaver indenfor klargøring.
PlusCoat - Svendborg A/S, Svendborg
Jobcenter Svendborg, 21. september

Tilbage til Industri og håndværk.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
1 til 20 af 20 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.