1 til 18 af 18 resultater.
Lely Center Nyborg A/SServicetekniker til automatiserede malkesystemer

Lely Center Nyborg A/S

Er du automatiktekniker, landbrugsmekaniker eller lignende, og vil du arbejde med spændende tekniske produkter? Hos Lely kan du bruge din faglighed til selvstændigt at fejlfinde, reparere og servicere malkerobotter. Her møder du dagligt landmænd, som sætter stor pris på vores høje service.

Som servicetekniker foregår det meste af dit arbejde ude hos landmændene. Her skal du levere fremragende kundeservice, når du vedligeholder og reparerer automatiserede malkesystemer og staldprodukter. Du får dine egne kunder, som du jævnligt besøger i forbindelse med både service og reparation.


Jobindex, 28. august
AudiLak- og garanti rådgiver til Audi Odense

Audi

Audi Odense kan nu tilbyde en nyoprettet stilling som lak- og garantikonsulent.

Du vil have arbejdsplads hos Audi Odense, hvor jobbet primært består af gennemgange og vurderinger af lak og plade-sager. Du vil have stor berøring med vores kunder, mekanisk værksted såvel som skadecenteret, hvorfor indgående viden omkring garanti- håndtering/bestemmelser er afgørende.

Vi tilbyder et afvekslende og udfordrende job i en dynamisk organisation, et behageligt miljø og dygtige kolleger. Vi lægger vægt på din personlighed og udvikling, så vi til stadighed sikrer et højt fagligt niveau, ligesom vi tilbyder gode ansættelsesvilkår.


Semler Gruppen A/S, 27. august
Bago-lineKompetent montage- og servicetekniker søges

Bago-line

Som montage- og servicetekniker refererer du til den daglige leder og bliver en del af det øvrige serviceteam, der består af 7 dygtige og loyale kolleger. Du skal medvirke ved demontage og opstilling af anlæg og maskiner hos bago-lines kunder samt varetage og udføre service og vedligeholdelse af bago-lines produkter i henhold til bagolines kvalitet, normer og værdier. Du vil indgå i vagtordning, og skal bl.a. derfor være indstillet på skiftende arbejdstider og hurtig udrykning i lighed med dine kolleger.

Konkret skal du:

 • udføre planlagt demontage / montage og opstilling af anlæg og maskiner samt idriftsætning af anlæg i hele landet
 • udføre planlagt serviceeftersyn af kundernes produktionsudstyr
 • udføre akut reparation og vedligehold af produkter og udstyr

Jobindex, 24. august
Meneta Danmark ApSEngagerede og dygtige kolleger til Menetas værktøjsafdeling

Meneta Danmark ApS, Odense

Vi søger engagerede og dygtige kolleger til vor værktøjsafdeling.

Din profil:

 • Du er uddannet værktøjsmager, maskinarbejder eller inden for metalbranchen så som mekaniker. Det vigtigste er interessen og lysten til at arbejde med komplicerede værktøjer, og at du ikke er bange for nye udfordringer.
 • Du er interesseret i at lære nyt og er ikke bange for udfordringer i et dynamisk og travlt miljø.
 • Du har personligt drive og er kvalitetsbevidst.
 • Du kan arbejde selvstændigt og på tværs af organisationen, hvor daglig kontakt med konstruktionsafdelingen og produktionen falder dig naturligt.

Jobindex, 21. august
Semler Gruppen
Tilbehørsansvarlig til Semler Retail Odense

Semler Gruppen

Vi søger en serviceminded medarbejder til vores reservedelslager. Du får ansvaret for vores tilbehør, og skal varetage diverse opgaver vedrørende accessories, merchandise og ekstraudstyr. Du bliver en del af et engageret team, og skal medvirke til at udvikle og vedligeholde samarbejdet med vores mange interne og eksterne kunder.

Jobprofil

 • Daglig professionel kontakt med vores egne salgsafdelinger
 • Bestilling og levering af indkomne bestillinger
 • Tæt kontakt til vores nyvogns-team

Semler Gruppen A/S, 18. august
Jydsk VægtfabrikErfaren servicetekniker til elektroniske vægte og vejesystemer i hele Danmark

Jydsk Vægtfabrik

Du starter typisk din dag fra firmaet i Risskov, men på sigt kører du ud hjemmefra i egen servicebil. Vores kunder er bl.a. indenfor transport & industri samt fødevarer og pharma over hele Danmark. Du hjælper dem med at installere nye vægte og vejesystemer, arbejder med kalibrering af vægte samt servicering og fejlfinding på eksisterende anlæg. Du kigger dog også forbi kontoret en dag om ugen, hvor du f.eks. klargør nye vægte.

Dine opgaver får du elektronisk på servicesedler fra kontoret, der jævnligt sender dig på opgaver i forskellige dele af landet. Men vi har et planlægningsmøde hver fredag, og du bliver selv ansvarlig for planlægning, dokumentation og rapporter på udført arbejde.


Jobindex, 17. august
Fyns Karosseribyg A/SEr du Danmarks bedste hydraulikmekaniker?

Fyns Karosseribyg A/S, Odense

Vi søger Danmarks bedste hydraulikmekaniker til vores team af dygtige medarbejdere, da kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Fyns Karosseribyg er en familievirksomhed der er i en god udvikling og med nye faciliteter. Vi startede i Søndersø på Fyn for 38 år siden, og har siden udvidet og bygget nyt hovedsæde i Odense for at tilpasset os tiden, men bibeholdt de menneskelige og familiære værdier og ånden i virksomheden.

Dit kommende arbejde vil bestå af fejlsøgning, montering, reparation og service af alle hydrauliske komponenter til lastbiler, såsom Zepro-lifte, Meiller-kroghejs, HMF-kraner og -hejs og Palfinger-kraner og -kroghejs.


Jobindex, 17. august
LOXAM A/SMekaniker til udlejningsvirksomhed i vækst

LOXAM A/S, Odense

Vil du være med til at holde Danmarks største entreprenørmaskinpark kørende?

Vi søger en selvkørende og meget ansvarlig entreprenørmekaniker, - men der kan være andre indfaldsvinkler, f.eks. landbrugsmekaniker, lastvognsmekaniker eller automekaniker med flair for entreprenørmateriel, som ønsker at have stor indflydelse på sin hverdag.

Du får i samarbejde med afdelingslederen ansvaret for at vores materielpark altid er udlejningsklar og at vores kunder får en god oplevelse med vores materiel.

Med reference til afdelingslederen, vil du være ansvarlig for disse arbejdsopgaver:

 • Servicering af materiel
 • Daglig vedligeholdelse af materielparken
 • Reparationer af materiel

Jobindex, 13. august
Audi
Tekniker til Audi Odense

Audi

Audi Odense søger en Audi tekniker til vores værksted. Du skal primært beskæftige dig med servicearbejde, og kommer til at indgå i et team, hvor vi har stor fokus på service, kvalitet og høj kundetilfredshed.

Vi kan tilbyde dig

 • En spændende og udfordrende arbejdsdag i et professionelt miljø
 • Mulighed for at arbejde med produkter af høj kvalitet til en eksklusiv kundeskare
 • Et godt arbejdsmiljø med topmoderne faciliteter og udstyr
 • Et tæt samarbejde med gode kolleger

Semler Gruppen A/S, 12. august
KVH Industries A/SSupport Engineer

KVH Industries A/S

KVH Industries A/S is looking for a Support Engineer who wants to learn supporting our satellite network. We will provide training into understanding antenna products installed on vessels globally including how to repair. Please apply if you have the basic skills required and desire to learn latest satellite technology becoming our new support engineer.

ESSENTIAL DUTIES AND RESPONSIBILITIES include but are not limited to the following:

 • Applies Diagnostic and troubleshooting skills communicating with KVH distribution and end customers using Sales Force CRM system and telephone supporting KVH and KVH OEM supported products.
 • Excellent technical diagnostic skills are required for diagnosing system problems.
 • Monitor network health and take corrective action when needed.

Jobindex, 4. august
Ovethi Dansk Dækservice A/SKvalitetsbevidste dækmontører

Ovethi Dansk Dækservice A/S

 • Har du erfaring med dækmontage, og vil du have et job med stor frihed, hvor du yder service af høj kvalitet til en lang række kunder?
 • Vil du opdateres på alt inden for dæk, så du er med helt fremme og arbejde med branchens nyeste og mest moderne udstyr?

Som dækmontør møder du hver morgen ind hos din afdeling bestående af 2-7 kollegaer, hvor der er højt til loftet og god stemning. Herfra skal du kunne køre ud i servicevogn og yde assistance til kunder med personvogne, varevogne, 4x4, lastbiler og landbrugsmaskiner samt til kunder inden for industrien. Når du ikke er ude hos kunder, bruger du din tid på værkstedet, hvor du beskæftiger dig udelukkende med dæk og fælge - altid med fokus på sikkerhed, service og høj kvalitet.


Jobindex, 31. juli
Mercuri Urval
Forhandler- og slutbrugerkonsulent

Mercuri Urval søger for Stanley Black & Decker

Du ved, hvorfor og hvordan det rigtige værktøj gør en forskel, og kan derfor sælge håndværktøj til industrien og autobranchen

Du vil være Stanley Black & Deckers faglige værktøjskonsulent for FACOM og have din daglige gang hos både forhandlere og slutbrugere i industrien og autobranchen. Her vil du præsentere nyheder, rådgive om målrettede løsninger, udarbejde tredjepartsaftaler med store industrikunder og i det hele taget være en udadvendt, positiv og fagligt kompetent ambassadør for Stanley Black & Deckers brands inden for håndværktøj, som udover FACOM dækker varemærkerne EXPERT og STANLEY.

I denne stilling rapporterer du direkte til salgsdirektøren. Du får dit eget budget og planlægger dine arbejdsdage selvstændigt, men i samarbejde med teamet. Du bliver en del af et stærkt og dynamisk team på 24 medarbejdere med solid erfaring fra håndværk og industri.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 16. april
Mekaniker
Korgslund Autodele søger ekspedient til butik i Svendborg med salg af reservedele til biler - 37 timer ugentlig.
Krogslund Autodele P E Autoparts, Svendborg
Jobcenter Svendborg, 28. august
Automekaniker
Vi søger snarest uddannet mekaniker til reparation af alle bilmærker.
LUMBY AUTO ApS, Odense
Jobcenter Odense, 24. august
Autoteknolog søges til værkførerstilling på eksklusivt BMW/MINI special værksted (bemærk løn og bonus-ordningen)
Schmiedmann Odense A/S er et 19 år gammelt firma i rivende udvikling, som beskæftiger sig med salg af BMW reservedele/udstyr til personbiler.
SCHMIEDMANN ODENSE A/S, Odense
Jobcenter Odense, 21. august
Værkfører til eksklusivt BMW/MINI special værksted søges (bemærk løn og bonus-ordningen)
Schmiedmann Odense A/S er et 19 år gammelt firma i rivende udvikling, som beskæftiger sig med salg af BMW/MINI reservedele/udstyr til...
SCHMIEDMANN ODENSE A/S, Odense
Jobcenter Odense, 18. august
Landbrugsmaskinmekaniker/entreprenørmekaniker
Til vores værksted og servicevogn søger vi til omgående tiltrædelse en dygtig, erfaren montør/mekaniker.
AGROFYN ApS, Faaborg-Midtfyn
Jobcenter Faaborg-Midtfyn, 10. august
Medarbejder til klargøring af lastvogne og andet forefaldende arbejde
Vi søger medarbejder til vask og vedligeholdelse af vores lastbiler og andre forefaldende opgaver på pladsen.
Vognmand Thomas Jessen, Svendborg
Jobcenter Svendborg, 7. august

Tilbage til Industri og håndværk.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
Jobindex - Fest For Fyrede
1 til 18 af 18 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.