1 til 20 af 48 resultater.
Efterskolen SmededalEr du vores nye lærer?

Efterskolen Smededal, Mørkøv

Efterskolen Smededal søger to lærer (en fuldtid og en deltid) pr. 1. august 2015.

Efterskolen Smededal er indrettet som en lille landsby og har adgang til skov og åbne naturskønne arealer. Skolen er placeret i udkanten af stationsbyen Mørkøv, som ligger mellem Holbæk og Kalundborg. Skolen er uden tilknytning til organisationer, men præget af faglighed, kreativitet og interesse i den omkringliggende verden.

Du

  • Kan undervise i flere af følgende fag: engelsk, dansk, tysk, matematik og fysik.
  • Kan varetage kontaktlærerfunktion samt aften- og weekendtilsyn.
  • Har lyst til at indgå i et udviklende samarbejde med kolleger og elever.

Jobindex, 26. maj
Vedersø IdrætsefterskoleAfdelingsleder til international efterskoleafdeling

Vedersø Idrætsefterskole

I august 2016 slår Vedersø Idrætsefterskole dørene op til The International - en ny selvstændig efterskoleafdeling, der som den eneste efterskole i landet vil tilbyde en ren engelsksproget hverdag.

Vores nye afdelingsleder skal i skoleåret 15/16 fungere med ca. 50% ansættelse med at få The International søsat og med 50% underviserstilling på Vedersø Idrætsefterskole.

En væsentlig del af stillingen er at være en dygtig PR- og marketingsperson, der med stor indsigt i efterskoleverdenen kan skabe et solidt fundament for The International både i form af elevgrundlag, danske og internationale kontakter og samarbejdspartnere og til næste forår ansættelser i samarbejde med vores forstander. Koncepterne skal skærpes og konkretiseres, og vi skal have udbredt kendskabet til skolen. Fra august 2016 vil du blive den daglige leder for medarbejderne på The International, hvor du skal bruge al din tid.


Jobindex, 22. maj
Sofie Rifbjergs EfterskoleLærer til linjefag - orlovsvikariat

Sofie Rifbjergs Efterskole

Sofie Rifbjerg Efterskole er en specialefterskole for unge med særlige undervisningsbehov. Vi huser 83 elever og 35 engagerede medarbejdere og er beliggende i Øster Kippinge i naturskønne omgivelser. Sofie Rifbjerg Efterskole har gennem en årrække været gennem en positiv udvikling. Hele medarbejdergruppen og bestyrelsen har udarbejdet skolens vision og værdier.

En af vores lærere skal på orlov og i den forbindelse søger vi en uddannet lærer til et vikariat fra 1. august til 31. december. Du skal kunne undervise i linjefaget Wellness, som bl.a. kan omfatte personlig pleje, massage, hår, makeup osv. Derudover skal du kunne undervise i andre fag, gerne matematik eller dansk og vi glæder os til at høre, hvad du kan tilbyde os.


Jobindex, 22. maj
THISTED KOMMUNE
UU Thy søger leder - Genopslag

THISTED KOMMUNE

Er du vores nye leder af UU Thy (Ungdommens Uddannelsesvejledning)?
Da vores UU-leder gennem 11 år har valgt at gå på pension, søger vi pr. 1. august 2015 hendes efterfølger.

UU Thy har ansvaret for vejledningen af elever i 7. til 10. klasse og for unge op til 25 år. Til at varetage vejledningsopgaven er der pt. ansat 8 vejledere, en mentor og en administrativ medarbejder.

UU Thy har kontor i Thisted, men vejlederne har også decentrale arbejdspladser på bl.a. overbygningsskolerne og det kommende Campus10. Vejledningen omfatter desuden EGU-, STU-uddannelsen og to-sprogede unge. UU Thy er forankret i Børne- og familieforvaltningen.


Jobindex, 21. maj
Try EfterskoleLærer

Try Efterskole

Søger 1 lærer 1.8.2015 til skolens landbrug - hesteværksted.

Du skal kunne varetage det overordnede ansvar for rideundervisningen og skolens bestand af islandske heste.

Efterskolens målsætning er, gennem en kombination af praktisk og teoretisk specialundervisning, at motivere eleverne til at uddanne og udvikle sig. Try Efterskole er for unge mellem 14 og 18 år, der har modtaget specialundervisning. Det er skolens grundsyn, at alle mennesker er ligeværdige og værdifulde, og at alle skal have mulighed for at udvikle sig og har ret og pligt til at tage del i samfundet.


Jobindex, 21. maj
Køge KommuneVejleder i Team skole

Køge Kommune

Det handler om unges valg af uddannelse efter grundskolen. Kan du engagere en hel klasse i at se mange muligheder for uddannelse? Så er du måske UUVs nye skolevejleder.

Kommunerne i Køge Bugt området arbejder frem mod, at 95 % af en ungdomsårgang i 2015 gennemfører en ungdomsuddannelse, og at flere vælger en erhvervsuddannelse. Vejledningsindsatsen er sammen med uddannelsesindsatsen i folkeskolerne, privatskolerne, efterskolerne, specialskolerne, opholdsstederne, ungdomsuddannelserne og produktionsskolerne et vigtigt element på vej mod målet.

Arbejdsopgaver

  • Individuel og gruppevejledning for ca. 20 % af eleverne
  • Kollektiv vejledning og klasseundervisning i vejledningsrelaterede emner for alle elever i 7.-9. klasse i folkeskolen
  • Samarbejde med skoler, skoleledelser og lærerteam

Køge Kommune, 19. maj
Musikefterskolen i HumbleVi søger pr. 1. august en køkkenleder, der vil stå i spidsen for vores kostafdeling

Musikefterskolen i Humble

Vi er inde i en omstillings- og forandringsproces i retning af endnu mere økologi og større fokus på sundhed, hvorfor vi søger en kreativ og idérig køkkenleder, der tør gå nye veje og kan se muligheder, hvor andre ser forhindringer.

Du får sammen med tre køkkenmedarbejdere ansvaret for den daglige kostforplejning af vore elever. Måske er du uddannet kok, måske du har en anden kostfaglig uddannelse, men vi forestiller os, at du har erfaring med større køkkenhold.

Vigtigst af alt ønsker vi os, at vores nye køkkenleder:

  • Brænder for mad, kost, sundhed og ernæring.
  • Har en ambition om, at hvert måltid skal være en fest og noget man glæder sig til.
  • Er en robust person, der er nærværende, deltagende og synlig i dagligdagen og kan bevare overblikket i en hektisk hverdag med mange gøremål.

Jobindex, 18. maj
Mejlby Efterskole2 lærere

Mejlby Efterskole, Nørager

Vi har en lærer der går på pension og samtidig udvider vi antallet af lærere. Derfor søger vi to lærere, der kan undervise i nogle af følgende fag; Dansk, engelsk, matematik, fysik, biologi eller geografi.

Mejlby Efterskole er en specialefterskole for 100 normaltbegavede unge med læse- og stavevanskeligheder (ordblinde). Skolen ligger i landsbyen Mejlby tæt ved Rold Skov mellem Hobro og Aars.

Vi tilbyder Folkeskolens Prøver i både 9. og 10. klasse. Eleverne har 2 værkstedfag om ugen. Hvert værksted er på ca. 5 lektioner/timer pr. uge og det kan bl.a. være friluftsliv, musik, landbrug, hestehold, kreativt område, idræt/gymnastik samt træ- og metalværksted.


Jobindex, 11. maj
Faarevejle Fri- og Efterskole
It–medarbejder

Faarevejle Fri- og Efterskole

Til vores kombinerede Fri- og Efterskole søges snarest en dygtig it-medarbejder. Undervisningen er fortrinsvis digital idet alle elever og lærere har iPads som benyttes som det foretrukne arbejdsredskab.

Du får det daglige ansvar for at systemet altid kører og er optimeret til at klare et stigende pres. Du skal være fleksibel i forhold til arbejdstid, idet visse opgaver ikke vil kunne løses i undervisningstiden.

Du skal kunne servicere, vedligeholde og udbygge vort netværk, vore servere, vore arbejdsstationer, software og kopimaskiner. Kendskab til Mac, PC, iPads, Appel-tv er en nødvendighed.


Jobindex, 5. maj
Billeshave EfterskoleViceforstander

Billeshave Efterskole, Middelfart

På Billeshave Efterskole søger vi pr. 1. august 2015 en ny viceforstander, som med skaberlyst og engagement vil være med til at lede og udvikle vores efterskole.

Billeshave Efterskole er en udviklingsorienteret efterskole i Strib, som har i alt 105 elever og har fokus på synlig læring, den internationale dimension samt innovation i vores undervisning. Ud over dette tilbyder vi et bredt udsnit af linjefag: Adventure, ridning, kok, skateboard og art & design. Billeshave Efterskole er grundlagt af LO, Den Fynske Fagbevægelse og DUI-Leg og Virke.

Som viceforstander vil du indgå i et ledelsesteam med forstander, hvor dine endelige ansvarsområder aftales afhængigt af dit fokus og dine kompetencer. Som udgangspunkt vil dine administrative opgaver dog bl.a. omfatte ansvar for tjenestetid og prøver. Herudover vil du få ansvar for at undervise i et fag der matcher din undervisningserfaring samt udviklingsarbejde i vores 9. klasse team.


Jobindex, 5. maj
Køkkenmedhjælper
Samsø Efterskole tilbyder eleverne oplevelser tillands, til vands og i luften.
SAMSØ EFTERSKOLE, Samsø
Jobcenter Samsø, 27. maj
Afdelingssygeplejerske til sundhedscenteret Qasigiannguit
Har du ingen grønlandserfaring vil du få en måneds introduktion på regionssygehuset i Aasiaat i juli måned.
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse, Nuuk
Sundhedsjobs.dk, 26. maj
Pedel/underviser til Finderup Efterskole
Finderup Efterskole søger pr. 1. august 2015 en pedel/underviser.
Finderup Efterskole, Ringkøbing-Skjern
Jobcenter Ringkøbing-Skjern, 22. maj
Socialrådgiver eller socialformidler - GENOPSLAG
Engageret barselvikar som socialrådgiver eller socialformidler til Ungeteamet i Center for Børn og Voksne.
Hørsholm Kommune, Hørsholm
Hørsholm Kommune, 22. maj
Efterskolelærer til undervisning i International Maths og Business Studies
Ranum Efterskole College søger en lærer som kan undervise i International Maths og Business Studies på Cambridge IGCSE og AS...
Ranum Efterskole, Ranum
Jobcenter Vesthimmerland, 22. maj
Efterskolelærer
Gribskov Efterskole søger en dygtig og engageret lærer, som kan undervise i dansk og samfundsfag.
Gribskov efterskole, Vejby
Jobcenter Gribskov, 21. maj
Kok til Huset No 7
Hernings kulturhus, Huset No7, er et kulturhus i forandring.
Huset No7, Herning
Jobcenter Herning, 21. maj
Efterskolelærer
Rebild Efterskole - Sport og Adventure søger pr. 1. august 2015 tre lærere.
REBILD EFTERSKOLE, Skørping
Jobcenter Rebild, 21. maj
Sommeraktiviteter for børn og unge Sommeren igennem er der masser af aktiviteter for børn. Læs om dem og eventuelle tilmedlingsfrister 21.05.15
Silkeborg Kommune tilbyder igen en række sommerferieaktiviteter til alle kommunens børn og unge.
Silkeborg Kommune, Silkeborg
Silkeborg Kommune, 21. maj
KØKKENHJÆLP SØGES FRA 21. JULI TIL 2. AUGUST
Astma-Allergi Foreningen afholder sommercamp med Luftballonen på Glamsbjerg Fri- og Efterskole.
Astma-Allergi Foreningen, Odense
Jobcenter Odense, 20. maj
Annonce:
Laerdal Medical AS
1 til 20 af 48 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.