1 til 20 af 21 resultater.
Coop Danmark A/SLøsningskonsulent, Coop IT

Coop Danmark A/S, Albertslund

Butikløsninger er en afdeling i Coop IT med teknisk ansvar for de IT løsninger som afvikles i vores butikker. Vores opgave er at udforme løsninger på de udfordringer som de forskellige forretningsenheder identificerer og i samarbejde med udviklingsressourcer sikre at der bygges løsninger og implementeres standardsystemer som opfylder de forretningsmæssige behov og som er i overensstemmelse med vores IT arkitektur.

Til en nyoprettet stilling søger vi nu en løsningskonsulent som med energi og entusiasme kan samarbejde med butikker og forretningsenheder og kan specificere krav overfor udviklingsorganisationen.

Du vil få ansvar for en eller flere butiksløsninger og dit ansvar vil spænde over både mindre justeringer samt at større udviklingsopgaver bliver specificeret i en grad så udviklingsorganisationen kan gennemføre udviklingen.


Coop Danmark A/S, 31. juli
LokalBrugsenUddeler LokalBrugsen Holbøl

LokalBrugsen

I jobbet som uddeler i Dagli’Brugsen få du ledelsesansvar for dine medarbejdere og ansvar for butikkens drift, hvilket indebærer, at du:

 • har ansvar for budget og resultater og andre administrative opgaver som løn osv.
 • sikre at dine medarbejder løbende udvikler sig gennem coaching og træning
 • udvikler butikken og præger sortimentet

Størstedelen af din tid bruger du blandt på medarbejdere og kunder i butikken. Det er vigtigt, at du lærer vores kunder at kende, så vi kan tilbyde et sortiment, der imødekommer deres behov. Her er der i vid udstrækning frie rammer til at udøve ægte købmandsskab og præge sortiment, bringe lokale varer ind osv.


Coop Danmark A/S, 30. juli
Coop Danmark A/SSenior HR-konsulenter, Coop

Coop Danmark A/S, Albertslund

Har du formatet til at rammesætte og designe onboarding- eller talentudviklingsaktiviteter i en virksomhed, der hver eneste dag ansætter 40-50 nye medarbejdere?

HR i Coop beskæftiger samlet ca. 60 medarbejdere og består af en central del, samt en organisation, der er placeret direkte i Coops kæder og forretningsområder. HR Ekspertisecentret er en del af central HR og består af 9 dygtige medarbejdere, der udvikler og sætter rammer for lederudvikling, kompetenceudvikling, talentudvikling, rekruttering og onboarding i Coop.

Vores to nye kolleger vil få ansvaret for at videreudvikle to helt centrale ansvarsområder i Coop, nemlig onboarding og talentudvikling.


Coop Danmark A/S, 29. juli
Coop Danmark A/SFront Office Assistent

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vil du arbejde for en af Danmarks største virksomheder? Brænder du for at arbejde med tal og regnskab? Har du lyst til en alsidig og varierende arbejdsdag?

Som vores nye Front Office Assistent bliver du en del af ’Record to Report’, der består af 6 dygtige medarbejdere, der tilsammen har ansvaret for at de daglige transaktioner bliver afsluttet korrekt og rettidig til månedsrapporteringen. Du kan se frem til en udfordrende stilling med en alsidig og varieret arbejdsdag.

Afdelingen er en del af Koncern Regnskabsfunktionen, som er inden i en spændende udvikling, som blandt andet har betydet outsourcing af regnskabsfunktioner til Indien og en snarlig udrulning af SAP Finans. Som medarbejder får du en aktiv del i den udvikling og mulighed for at bidrage til, at vi kan arbejde bedre og smartere.


Coop Danmark A/S, 28. juli
Coop Trading
Studentermedhjælper søges til Coop Trading Indirect Goods and Services

Coop Trading, Albertslund

Vi har forrygende travlt med at koordinere fællesindkøbet med vores 4 partnere og har brug for hjælp til en del af det daglige indkøbsarbejde.

Opgaverne vil primært bestå i at understøtte vores Strategic Buyers på den administrative side med primær fokus på contract management, kvartalsrapporteringer men også hjælpe til med at fremfinde nye leverandører og meget mere inden for internationalt strategisk indkøb.

Opgaverne vil bl.a. give dig muligheden for at gå i dybden med kontrakter samt give dig indblik i den praktisk indkøbserfaring der ligger i at pulje indkøb indenfor Nordens største detailhandels virksomheder.


Coop Danmark A/S, 23. juli
Coop Danmark A/SKategoriplanlægger

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vores nuværende kategoriplanlægger har fået nye udfordringer i organisationen. Derfor leder vi efter en ambitiøs og kompetent kategoriplanlægger, der kan overtage ansvaret for håndtering af indkøb af viktualier.

Vi tilbyder:

 • Et udfordrende job i en af Danmarks største og mest spændende detailvarekæder
 • Et selvstændigt job med stor handlefrihed
 • Målbare resultater
 • En virksomhed med en stærk ansvarlighedsprofil
 • En attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer

Du vil få rig lejlighed til at udvikle dine færdigheder inden for bl.a. koordinering af varer til tilbudsaviser, forhandling og kommunikation samt markeds- og sortimentskendskab


Coop Danmark A/S, 22. juli
LokalBrugsenServicemedarbejder, Lokal'Brugsen, Odense

LokalBrugsen

Servicemedarbejder til ca. 10 timer om ugens søges til Lokal`Brugsen Sankt Jørgens gade Odense, primært til arbejde imellem 800 - 1600.

Vi er en mindre butik og derfor ved vi godt, at alle medarbejdere er lige vigtige for vores butik, så vi lover, at alle bliver taget lige alvorligt og modtager god ledelse! Du får en god introduktion og grundig oplæring i at arbejde i butik og så får du super god erfaring med kunder og praktisk arbejde, som du kan trække på resten af livet. Derudover tilbyder vi også:

 • Personalekøbsordning for dig
 • Ordnede arbejdsforhold og løn efter overenskomst
 • Intensive uddannelsesprogrammer

Coop Danmark A/S, 21. juli
Coop Danmark A/SStudentermedhjælper kommunikation

Coop Danmark A/S

Er du i gang med en kommunikationsuddannelse på kandidatniveau og har du lyst til at være med til at sparke bolden i mål? Så er du måske den studentermedhjælper vi søger til efterårets spændende udfordringer.

Til vores afdeling Forandring & Forankring i Coop, søger vi en studentermedhjælper for perioden efteråret 2015. Afdelingens funktion er at understøtte implementeringen af Coops største forandringsprojekter. Lige nu er vores vigtigste opgave en udrulning af SAP finans til hele Coop, hvor vi beskæftiger os med alt fra organisatorisk design, interessenthåndtering, kommunikation, forandringsanalyser og træning. Scoop projektet, som SAP finans til dagligt kaldes, lanceres 4. januar 2016.


Coop Danmark A/S, 20. juli
Coop Danmark A/SProceskonsulent

Coop Danmark A/S, Albertslund

Har du succes med at facilitere kunderettede udviklingsprocesser? Og har du lyst til at spille en central rolle i Coops arbejde med at sætte nye standarder for, hvilke varer og smagsoplevelser vi skal tilbyde vores kunder? Så har vi jobbet til dig!

Coop har sat en ny dagsorden for mad i Danmark. Med vores madmanifest og strategi ”Sammen om bedre mad” har vi fokus på at udvikle og lancere en lang række nye varer i sortiment. Alt sammen med henblik på at sætte mere smag på hverdagen og give flere gode madoplevelser for Coops kunder.

En del af dette arbejde håndteres igennem udviklingsprojekter drevet af Coops Food-kategorier, som har det samlede ansvar for indkøb af dagligvarer til kæderne; SuperBrugsen, Fakta, Dagli’Brugsen, Irma og Kvickly.

For at understøtte dette arbejde leder vi nu efter en projekt- og proceskonsulent til teamet for Innovation, egne varemærker og forretningsudvikling.


Coop Danmark A/S, 20. juli
Coop Danmark A/S
Kunderådgiver, Coop Bank

Coop Danmark A/S, Albertslund

Har du erfaring fra bank og kender til kreditgivning og gerne BEC-systemet, og brænder du for god kundeservice via telefon og mail, - så har vi jobbet!

Coop Bank er kommet godt fra start i opbygningen af en online privatkundebank for Coops 1,5 millioner medlemmer. Banken har store ambitioner, mange aktiviteter og kampagner over for privatkunder. Det betyder, at vi i kundecenteret har travlt med at byde mange nye kunder velkommen, oprette kunder samt servicere eksisterende kunder.

Som kunderådgiver i Kundecentrets kommunikationsteam indgår du i et team bestående af 1 teamleder, kunderådgivere og en række studerende. Du skal på en positiv måde og med et smil på læben sikre, at kunderne får hurtigt svar og en god oplevelse. Du skal kunne rådgive kunderne om bankens produkter, som i dag består af ind- og udlånsprodukter samt forskellige kortprodukter.


Coop Danmark A/S, 17. juli
Coop Danmark A/S
Senior Kunderådgiver, Coop Bank

Coop Danmark A/S, Albertslund

Kan du kreditvurdere ansøgninger fra privatkunder, give en god kundeservice, og har du kendskab til BEC systemet, - så har vi jobbet!

Coop Bank er kommet godt fra start i opbygningen af en online privatkundebank for Coops 1,5 millioner medlemmer. Banken har store ambitioner, mange aktiviteter og kampagner over for privatkunder. Det betyder, at vi i kundecenteret har travlt med at byde mange nye kunder velkommen, oprette kunder samt servicere eksisterende kunder.

Som senior kunderådgiver indgår du i et team af dygtige og hjælpsomme kolleger, som både består af en teamleder, kunderådgivere, senior kunderådgivere og studerende. Teamet er en del af kundecenteret, som i øvrigt består af 6 mindre teams.


Coop Danmark A/S, 17. juli
Coop Danmark A/SMadCooperativet, bagerekspedient

Coop Danmark A/S

I marts åbnede Coop dørene op for et helt nyt butikskoncept på Københavns Hovedbanegård under navnet MAD Cooperativet. Det sker som et led i Coops madmanifest, hvor vi har en vision om at sætte det gode måltid, den gode vare, og de gode madvalg på dagsordenen i Danmark. Butikken sætter nye standarder for nytænkning i fødevarebutikker i Danmark - og vil nok blive landets mest profilerede madbutik.

Kodeordet er at vi skal bruge Københavns mest smilende, udadvendte og positive medarbejdere, der synes det er spændende at arbejde med mad og servicere rigtig mange gæster i butikken på en travl beliggenhed.


Coop Danmark A/S, 13. juli
Coop Danmark A/SMadCooperartivet, Slagtersvend

Coop Danmark A/S

Coop søger Københavns bedste slagtersvend til helt nyt butikskoncept.

I marts åbnede Coop dørene op for et helt nyt butikskoncept på Københavns Hovedbanegård under navnet MAD Cooperativet. Det sker som et led i Coops madmanifest, hvor vi har en vision om at sætte det gode måltid, den gode vare, og de gode madvalg på dagsordenen i Danmark. Butikken sætter nye standarder for nytænkning i fødevarebutikker i Danmark - og vil nok blive landets mest profilerede madbutik.

Kodeordet er at vi skal bruge Københavns mest smilende, udadvendte og positive slagtersvend, der synes det er spændende at arbejde med mad og servicere rigtig mange gæster i butikken på en travl beliggenhed.


Coop Danmark A/S, 13. juli
UniqueConsultSpecialkonsulent

UniqueConsult søger for Coop i Albertslund

Som specialkonsulent hos Foreningssekretariatet hos Coop skal du drive og udvikle opgaveløsningen inden for foreningsjuridisk service til Coops bestyrelse, landsråd og landets 600 brugsforeninger og butiksbestyrelser.

Du bliver ansvarlig for planlægningen og gennemførelsen af såvel landsrådsmøder samt de årlige generalforsamlinger i 650 butikker, der også omfatter udarbejdelse af drejebog, politiske processer, håndtering af vedtægtsprocedurer, vejledningsmateriale, etc. Derudover har du ansvar for at planlægning og gennemførelse af alle valgprocesser samt juridisk kvalitetssikring af disse.

Du fungerer som sparringspartner til foreningsdirektøren/Formand for Coop Amba på juridiske og vedtægtsmæssige forhold og indgå i løsningen af Ledelsessekretariatets øvrige opgaver. Herudover vil der være andre ad hoc opgaver som fx projektledelse.


UniqueConsult, 10. juli
UniqueConsultMarketingchef, Kvickly

UniqueConsult søger for Coop i Albertslund

– nysgerrig, positiv og engageret leder

Som marketingchef hos Coop bliver du ansvarlig for ledelse af 9 medarbejdere og vil indgå i Kvickly kædens kommercielle ledergruppe sammen med kædekonceptchefen, kæde- food & nonfood chefen samt forretningsanalysechefen.

Det overordnede ansvarsområde vil være at skabe en turn around for Kvickly marketing, revitalisere kædens brand, og skabe et tydeligt link imellem nyt varehuskoncept og markedsføring.

Du bliver ansvarlig for såvel strategisk som taktisk markedsføring af Kvickly kædens re-positionering, og skal være med til at sikre kædens langsigtede kommunikationsplatform, som skal bidrage til at løfte Kvicklys brand og skabe yderligere kundestrøm til de 78 Kvickly varehuse. Marketingchefen refererer til den kommercielle direktør.


UniqueConsult, 10. juli
Coop Danmark A/SDirektør til Brugsforening

Coop Danmark A/S

Brugsen for Als og Sundeved består af 11 bu­tik­ker: Én Fakta, fem Dagli­Brugser, tre SuperBrugser og én Kvickly – alle moderniseret inden for de senere år eller på vej til det. Dertil kommer 11 OK-benzinanlæg og tre vaskehaller.

Målet for Brugsen for Als og Sundeved er at du sammen med 350 dygtige og engagerede medarbejdere, kan fastholde og videreføre den gunstige udvikling foreningen har haft gennem de seneste år. Pr. 1. oktober 2015 søger vi en ny direktør til at føre opgaven videre.

Som vores nye direktør skal du frem for alt have forretningsindsigt, overblik og ledelseserfaring. Gerne fra detail­han­delen, og meget gerne fra dag­ligvaresektoren, suppleret med en passende teoretisk viden.


Coop Danmark A/S, 10. juli
Coop Trading
Studentermedhjælper til Coop Trading Logistik

Coop Trading, Albertslund

Brænder du for logistik og arbejde med supply chain management og kunne du tænke dig at være med til at sikre leverancerne af private label til vores fire store kunder i Norden? Så er du måske vores nye studentermedhjælper!

Som studentermedhjælper vil Du være en del af vores lille team i Coop Trading Logistik på vores kontor i Taastrup. Din primære opgave vil være at hjælpe os med opfølgning på vores faste kontrakter, generering af servicegradsrapport, hjælpe vores leverandører med label spørgsmål samt indhentning af transportpriser. Din ugentlige arbejdstid vil være 20 timer.


Coop Danmark A/S, 10. juli
Coop Danmark A/SCoop Danmark søger en jurist/advokat til persondataret

Coop Danmark A/S, Albertslund

Trives du ved at være tæt på forretningen og tage ansvar? Har du en solid juridisk baggrund? Har du erfaring med udvikling af compliance-programmer? Er du god til at opbygge relationer?

Kan du svare ja til de ovenstående spørgsmål, og har du lyst til at understøtte Danmarks største detailhandelsvirksomhed i efterlevelse af persondataloven. Så har vi jobbet til dig!

Du bliver en del af et nyoprettet team på 6 personer som har fokus på alle juridiske områder samt på governance, politikker og projekter i forbindelse med forretningsudvikling.


Coop Danmark A/S, 6. juli
Coop Danmark A/SEjendomsinspektør Vest, Coop

Coop Danmark A/S, Vejle

Til området Ejendomsvedligehold søges en ejendomsinspektør med fokus på udvendig vedligehold af Coops bygninger i Vest (Jylland/Fyn).

Ejendomsvedligehold har ansvar for udvendigt bygningsvedligehold på ca. 300 Coop bygninger i hele DK. Dette omfatter både akutte opgaver eller skader på ejendommene samt planlagt vedligehold af bygningsskal og terræn. Bygningerne bruges primært til erhverv, men omfatter også boliglejemål. Arbejdet udføres af eksterne samarbejdspartnere og leverandører, og inspektørens opgave er igangsætning, tilsyn og afregning af opgaverne.

Du får domicil på vores kontor i Vejle, men der vil også være mulighed for at arbejde med udgangspunkt fra egen bopæl.


Coop Danmark A/S, 6. juli
Coop Danmark A/SStudentermedhjælp HR support, Coop Albertslund

Coop Danmark A/S

Som studentermedhjælper i HR Support vil du være placeret i HR Servicecentret, der er en central del af HR i Coop, og som varetager og understøtter en bred vifte af personaleadministrative opgaver i tæt samarbejde med vores jurister og de HR-funktioner, der er placeret direkte i Coops kæder og forretningsenheder.

I HR Support består pt. af 9 medarbejdere, der håndterer henvendelser fra Coops ledere og medarbejdere på hovedkontoret samt i vores 1200 butikker.

Vi modtager dagligt hundredvis af henvendelser fra forretningen. Henvendelserne sker per telefon og via vores serviceportal og omhandler spørgsmål vedrørende vores systemer, registrering af data, løn, personalejura og meget andet. Vores opgaver foregår primært i SAP HR, hvilket du ved ansættelse vil få en grundig introduktion til.


Coop Danmark A/S, 1. juli
Annonce:
1 til 20 af 21 resultater.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.