1 til 20 af 10284 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |515|Næste »

Dine valg

 • Alle annoncer

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
HR navigatorIntern Sælger, Slagelse (ID 10233)

HR navigator søger for Palsgaard Spær

Palsgaard Spær er ubetinget Danmarks største producent af spær, og leverer kvalitet til konkurrencedygtige priser i hele landet.

Vi søger en rigtig ”bunkeknuser”, en intern sælger med smil og engagement i stemmen, som trives med en hverdag hvor ikke to tilbud er ens, og hvor du vitterlig har mange bolde i luften. I løbet af en arbejdsdag udarbejder du forskellige tilbud, lige fra små lette opgaver til de mere komplekse projekter, og du holder kontakten til kunderne igennem e-mail eller telefon.

Du refererer til salgschefen, og indgår i et salgsteam, hvor alle med frisk tilgang til opgaverne brænder for deres job. Du får ligeledes opbakning fra de øvrige funktioner i organisationen.


HR navigator, 28. juli
EcolabSvensktalande HR Administrator, studentjobb

Ecolab, Köpenhamn

Vi söker en Svensktalande HR Administrator till vår nordiska HR avdelning i Köpenhamn. HR Administratören kommer primärt att supportera vår svenska HR Generalist, men även stå till rådighet för de övriga nordiska länderna.

Arbetsuppgifter:

 • Medverka vid upprättande av nya policydokument
 • Översätta medarbetarpolicys och liknande till engelska
 • Kontrollera, scanna och arkivera HR dokument
 • Ad hoc-HR administration

Jobindex, 28. juli
Peak RekrutteringSalgskoordinator it-branchen

Peak Rekruttering søger for ED-data A/S i Skødstrup

ED-data A/S, i Skødstrup v/Århus, er totalleverandør af it-løsninger og har store og velkendte kunder indenfor såvel offentlige institutioner som private erhvervsvirksomheder landet over.

ED-data A/S har stor succes med fokus på varemærker af høj kvalitet, hvilket bl.a. har medført kåring som ”Danmarks bedste it-forhandler”, ”Danmarks bedste afsætningsvirksomhed”, samt vækst og overskud 11 år i træk.

Som en følge af fortsat betydelig vækst søges nu 1 dygtig salgskoordinator. Med base i virksomheden og med reference til virksomhedens salgschef, får du en travl dagligdag. Dine ansvarsområder vil overordnet set være at aflaste sælgerne mest muligt.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • telefonisk kontakt til kunder, hvor du følger op på og servicerer salget
 • besvarelse af forespørgsler fra kunderne, hvor du giver priser/tilbud på telefonen
 • indtastning af ordrer
Peak Rekruttering

Peak Rekruttering, 28. juli
Hansen Toft A/SSalgschef

Hansen Toft A/S søger for Dan Hill Plast A/S i Hornsyld

Kan du styrke salgsindsatsen og inspirere og motivere andre til at nå ambitiøse mål?

Som den nye salgschef for Dan Hill Plast A/S refererer du til den administrerende direktør, deltager i ledergruppen, og bliver leder for virksomhedens eksportsælger. Du opsøger nye kunder samtidigt med, at du servicerer og udbygger samarbejdet med eksisterende kunder. Du forventes at løfte virksomhedens omsætning med mindst 50 % indenfor de næste 5 år, særligt via øget salg til det svenske og tyske marked. Der forventes ca. 40 rejsedage om året.

Du har solid international erfaring fra teknisk B2B løsningssalg, og har gode referencer fra langvarige kunderelationer. Du trives i den opsøgende salgsrolle og er ærekær ift. at opfylde kundernes forventninger samtidigt med, at du når i mål med dit salgsbudget. Du har enten ledelseserfaring, eller også har du lyst til at prøve kræfter med ledelse og ledergruppearbejde.


Hansen Toft A/S, 28. juli
FOAAdministrativ medarbejder til FOA Overenskomst

FOA

FOA Overenskomst søger en ny kollega med stærke administrative kompetencer. Kan du holde flere bolde i luften samtidig og sikre at de falder ned det rigtige sted? Så er det lige dig vi har brug for.

Vi er p.t. 32 medarbejdere i FOA Overenskomst, som i et travlt og meget uformelt miljø arbejder for FOA medlemmers løn- og ansættelsesvilkår. Vores enhed gennemgår i øjeblikket en udvikling, som skal medvirke til at højne kvaliteten i vores sagsbehandling og mindske vores sagsbehandlingstid.

Du vil blive en del af et administrativt team på fire medarbejdere, som håndterer alle opgaver knyttet til overenskomsterne og de ansatte jurister/konsulenter. Der vil i jobbet være gode muligheder for at præge kontorets fremtidige arbejdsformer.


FOA, 28. juli
Carlsberg Danmark A/SDebitor Consultant

Carlsberg Danmark A/S, Valby

Carlsberg Danmark A/S

Carlsberg Danmark A/S søger en erfaren debitor consultant med en professionel og positiv tilgang til opgaverne.

Du bliver en del af et team på 5 engagerede medarbejdere. Afdelingen varetager opgaver såsom løbende kreditvurdering, telefonisk og skriftlig kontakt med debitorer, dialog med interne samarbejdspartnere og daglig kontakt til vores Accounting Service Center i Polen. Du får et udadvendt job i en travl afdeling med et uformelt miljø.

Stillingen er på 37 timer om ugen i tidsrummet kl. 8:00 til 16:00 alle hverdage. Stillingen refererer direkte til Debitorchefen.

Carlsberg Danmark A/S

Carlsberg Danmark A/S, 28. juli
FOAAdministrativ medarbejder til kursusadministration og uddannelsesplanlægning

FOA

Har du lyst til at være med til at udvikle FOA – med særlig fokus på FOAs tillidsvalgte, deres kompetenceudvikling og uddannelse?

Har du erfaring med kursusadministration, uddannelsesplanlægning og kompetenceudvikling? Så er du måske den kommende administrative medarbejder i FOA TR.

Du kommer til at beskæftige dig med kursusadministration - fra bestilling af kurser til underviserpåsætning, afregninger og evaluering. Og med kompetenceudvikling - fra opsamling af uddannelsesbehov til den administrative del af uddannelsesplanlægningen.


FOA, 28. juli
FOAUdviklingskonsulent til digitalisering og optimering af IT-understøttede arbejdsprocesser (2 årig projektansættelse)

FOA

Har du erfaring med digitalisering og med at optimere IT-understøttede arbejdsprocesser? Og har du lyst til at arbejde i en afdeling, der arbejder med kompetenceudvikling, uddannelse og kursusadministration? så er det dig vi har brug for.

FOA søger en projektansat udviklingskonsulent i perioden fra 1. oktober 2014 til 30. september 2016.

Stillingen er placeret i FOA TR, som varetager kompetenceudvikling og uddannelse til tillidsvalgte, organisationsvalgte og sagsbehandlere i FOA. Den daglige opgaveløsning vil foregå i tæt samspil med forbundets IT afdeling og implementeringsteam.


FOA, 28. juli
Peak RekrutteringSælger / Key Account Manager

Peak Rekruttering søger for Emtelle Scandinavia A/S

Med afsæt i din bopæl, og med reference til salgsdirektøren, bliver du ansvarlig for at sikre yderligere succes for Emtelle i Danmark indenfor trykrørsprodukter til vand-/spildevandsområdet. Dit ansvarsområde omfatter etablering og udbygning af relationer og salg, til nye og bestående kunder i form af entreprenører, industrikunder, vandværker og tekniske forvaltninger.

Om du er uddannet håndværker, handelsuddannet, eller måske er uddannet præcis inden for plast- eller entreprenørbranchen, er ikke det afgørende. Hvad der imidlertid er meget afgørende er, at du har erfaring med opsøgende salg, og haft succes med opsøgende salg – og, at du stadig har lyst til og brænder efter at opsøge spændende kunder for at sikre et behovsafdækket salg, til gavn for kunderne og til gavn for Emtelle Scandinavia A/S.

Peak Rekruttering

Peak Rekruttering, 28. juli
Erhvervsakademi MidtVest
Underviser til Professionsbacheloruddannelsen i E-konceptudvikling samt Multimediedesigneruddannelsen i Herning

Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVest søger underviser til ovenstående uddannelser med kompetencer inden for følgende fagområder:

 • Digital kommunikation
 • E-commerce
 • Online Markedsføring
 • E-projektledelse
 • Organisation

Vi lægger vægt på, at vores undervisere også har viden og erfaring fra de øvrige fagområder, uddannelserne indeholder.


Erhvervsakademi MidtVest, 28. juli
Odense Kommune
Konsulent til styrkelse af velfærdsteknologisk samarbejde

Odense Kommune

Vil du være med til

 • at skabe bedre livsbetingelser for Odense Kommunes borgere?
 • at skabe bedre arbejdsbetingelser for Odense Kommunes medarbejdere?
 • at skabe mere vækst i velfærdsteknologiske virksomheder?

Og har du samtidig erfaring fra sundheds- og ældreområdet, er det måske lige netop dig, som vi søger.


Odense Kommune, 28. juli
Kosan Crisplant a/sPlanlægnings- & Shippingassistent til international koncern

Kosan Crisplant a/s, Århus

Har du lyst til nye faglige og personlige udfordringer i et spændende internationalt miljø? Tænder du på en alsidig og travl hverdag med mange bolde i luften, hvor du får lov til at bære opgaven igennem fra start til slut? Så er dette job måske noget for dig!

Kosan Crisplant a/s er en international, dynamisk og markedsledende virksomhed, der leverer udstyr og teknologi til gasfyldeanlæg i hele verden. Vi søger en erfaren og dygtig assistent, som kan supportere vores planlægning og logistikfunktion.

Dine arbejdsopgaver vil være opdelt i to vigtige områder: Det ene er planlægning, hvor du vil få ansvar for at håndtere produktionsgrundlag samt for planlægning, igangsætning og løbende opfølgning på produktion.

Kosan Crisplant a/s

Jobindex, 28. juli
Københavns Universitet
Administrativ teamkoordinator til EUD/AMU på Skovskolen

Københavns Universitet

Skovskolen i Nødebo, som er en del af Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning ved Københavns Universitet, søger en frisk og erfaren Easy-bruger som kollega til kursus- og uddannelsessekretariats team for EUD, AMU og Skolepraktik. Tiltrædelse 1. oktober 2014 eller snarest derefter.

Skovskolen arbejder med erhvervs- og professionsrettede uddannelser inden for skov, park, landskab og friluftsliv. Vi uddanner skov- og landskabsingeniører, have- og parkingeniører, skov- og naturteknikere, friluftsvejledere og naturvejledere og vi gennemfører arbejdsmarkedsuddannelse inden for skov-, park-, landskabsdrift og friluftsliv. Derudover udbydes efteruddannelseskurser og personaleudviklingsaktiviteter på alle niveauer.


Jobindex, 28. juli
Peak RekrutteringStrategisk Indkøber

Peak Rekruttering søger for Emtelle Scandinavia A/S i Sdr. Felding

Emtelle Scandinavia A/S i Sdr. Felding, lige syd for Herning beskæftiger 55 medarbejdere og er et vigtigt led i Emtelle koncernen, der består af 5 fabrikker i Storbritannien, Indien og Danmark, samt salgsselskaber i Sverige, Tyskland, Holland, Malaysia, New Zealand og Australien. Som en konsekvens af meget stor vækst, søger virksomheden nu en dygtig indkøber.

Med afsæt i virksomheden i Sdr. Felding og med faglig reference til koncernens europæiske indkøbs- ansvarlige i Skotland, bliver du ansvarlig for at sikre et effektivt indkøb til produktionen i Sdr. Felding. Ansvaret omfatter indkøb af råvarer og komponenter hos en lang række danske og udenlandske OEM leverandører.

Dine fremtidige opgaver vil bl.a. være:

 • Udvælgelse, overvågning og styring af leverandører
 • Præsentationer for og forhandling med leverandører
 • Råvare-, produkt- og markedsanalyser
Peak Rekruttering

Peak Rekruttering, 28. juli
Konsulenthuset ballisager a/s
Indkøbskonsulent til Dansk Indkøb A/S

Konsulenthuset ballisager a/s søger for kunde

Vil du være med til at udvide Danmarks største og førende kommercielle indkøbsorganisation, som er blevet kåret til årets Gazelle virksomhed flere år i træk?

Som Indkøbskonsulent er du ansvarlig for, at forsætte den positive udvikling og sikre kendskabet til Dansk Indkøb A/S over hele landet. Du er ansvarlig for, at optimere egne kunders aftaler og sørge for at de får det fulde udbytte af deres samarbejde med Dansk Indkøb A/S.

En stor del af din hverdag vil gå med opsøgende salg - her vil dit personlige netværk komme i spil. Du planlægger selv din arbejdsdag, som hovedsageligt vil bestå af kundekontakt, kundemøder, skriftligt dialog og opfølgning på eksisterende kunder.

Konsulenthuset ballisager a/s

Konsulenthuset ballisager a/s, 28. juli
Novo Nordisk A/SGMP supporter

Novo Nordisk A/S, Hillerød

Process Support søger engagerede og resultatorienterede medarbejdere til et spændende job som kvalitets-supporter i vores produktion i Hillerød.

Du vil indgå i et team af engagerede medarbejdere, og du skal i tæt samarbejde med teamkolleger og andre afdelinger i området sikre, at produktion og processer har de bedste forudsætninger for at leve op til gældende kvalitets/compliance og GMP krav. Du vil arbejde med at dokumentere, at kvaliteten er ok hvis vores processer mod forventning ikke følger standarden.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 28. juli
Odense Kommune
Jurist eller socialrådgiver til Jobrehabiliteringscenter Odense

Odense Kommune

Jobrehabiliteringscenter Odense søger en ny medarbejder: jurist eller socialrådgiver, til §100 merudgifter til voksne og bevillinger af bla. Førtidspension.

JRC Odense, Borgerplan og proces, afsnit visitation og ledige søger 1 jurist/socialrådgiver til ansættelse hurtigst muligt .

Der er tale om 1 fast stilling på 37 timer om ugen.

I visitation og ledige er vi inddelt i mindre teams hvor §100 og bevilling er et selvstændig område.

At arbejde sammen med os indebærer en hverdag, hvor der er travlt og hvor opgaverne kan veksle dagligt. Vores organisation står overfor mange forandringer der medfører, at vi har behov for at udvikle os på området og kan se nye måder at løse opgaverne på. Det vil også medføre en tilretning af vores interne organisation.


Odense Kommune, 28. juli
Researcher - Ref: 1402.128

Compass Human Resources Group A/S, Århus

En væsentlig del af Compass’ succes er vores evne til at identificere og komme i kontakt med kandidater, der matcher vores klienters krav, selv når de kan være meget vanskelige at opspore. Som researcher er din hovedopgave – gennem en ihærdig og vedholdende indsats - netop at kortlægge relevante targetvirksomheder og relevante kandidater.

Du bliver en del af en dynamisk organisation, hvor du arbejder i teams med konsulenter, administration og den øvrige researchorganisation om identificering og afdækning af de rette kandidatprofiler til stillinger på både specialist og ledelsesniveau.

Du får stor selvstændighed i dine opgaver, som spænder bredt fra deltagelse i kundemøder over udarbejdelse af search-strategi og skriftligt materiale til gennemførelse af desk research, telefoninterviews, opbyggelse af netværk og sparring på tværs af vores organisation.

Compass Human Resources Group A/S

Compass Human Resources Group A/S, 28. juli
DSBStrategisk indkøber

DSB, Høje Taastrup

Kan du se dig selv som strategisk indkøber i DSB?

Vi søger en erfaren, proaktiv og udadvendt strategisk indkøber til at servicere DSB's forretningsområder.

I Strategisk Indkøb er vi otte strategiske indkøbere. Vores primære opgave er at udarbejde indkøbsstrategier i overensstemmelse med forretningsbehov, interne politikker og juridiske regelsæt, herunder EU's udbudsregler.

Du har ansvaret for indkøbsprocessen fra start (behov opstår) til kontraktens underskrift samt løbende opfølgning på de strategiske kontrakter. Du eksekverer indkøbsstrategien og er en værdiskabende sparringspartner til forretningen i forbindelse med udarbejdelse af indkøbsstrategi, category management, spend management, stakeholder management og contract management.

DSB

DSB, 28. juli
Ansvarshavende natsygeplejerske til Søndervang

Søndervang Plejeboliger, Frederiksberg

Vi søger en ansvarshavende natsygeplejerske, 56 timer/ hver 2. uge, i lige uger, der kan tænke sig at medvirke til at fastholde det plejemæssige fokus og kunne mestre både den social- og fag-faglige indsats. Du vil møde alle faggrupper på Søndervang.

Søndervang er i rivende udvikling. Det er vores ønske at være førende, og normsættende indenfor ældreomsorg, aktivitet, træning, pleje og omsorg. Altid med borgeren i centrum. Søndervang er en selvejende ældreinstitution på Frederiksberg. Søndervang består af 66 plejehjemsboliger og 45 plejeboliger. Driften foregår i samarbejde med Frederiksberg kommune. Faglige og menneskelige kvalifikationer er højt prioriteret på Søndervang. Det er også derfor vi konstant søger at være åben i forhold til omverden.


Jobindex, 28. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 10284 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |515|Næste »

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.