1 til 20 af 10980 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |549|Næste »

Dine valg

 • Alle annoncer

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Technology College Aalborg
Undervisere til elektrikeruddannelsen

Technology College Aalborg

Leder du efter nye udfordringer, gode kollegaer, og nyder du at formidle din viden til andre, så er dette stillingen for dig.

Vores opgaver får til stadighed en større bredde, derfor kræver stillingen en person med lyst til at sætte sig ind i nye områder indenfor faget og medvirke til udvikling af nye aktiviteter.

Det daglige arbejde vil foregå i et tæt teamsamarbejde med afdelingens øvrige lærere. Som underviser skal du deltage i tilrettelæggelse og gennemførelse af undervisningen for skolens elever og kursister.


Tech College Aalborg, 23. august
Mercuri Urval
Finance Manager

Mercuri Urval søger for kunde i Trekantsområdet

Stærk regnskabs- og forretningsmæssig forståelse • Rapportering

Har du en særdeles solid regnskabsforståelse, opdateret viden om regnskabslovgivning og erfaring med at begå dig i en international koncern? Har du samtidig lyst til at indgå i ledergruppen i en mindre virksomhed og tage del i den forretningsmæssige sparring og udvikling af virksomheden fra den nuværende størrelse til ca. dobbelt størrelse? Så er denne udfordring måske noget for dig.

Med reference til virksomhedens CEO får du ansvar for at etablere en økonomifunktion, som er tilpasset såvel de lokale behov og den lokale lovgivning som de koncernmæssige forhold og krav, og som har optimerede processer. Et succeskriterium er også, at din funktion udnytter den support, der findes fra shared servicefunktioner i koncernen.


Jobindex, 22. august
Mercuri Urval
Projektingeniør

Mercuri Urval søger for Provas i Haderslev

med lyst til ansvar, udvikling og kvalitet

Projektafdelingen hos Provas har ansvaret for alle anlægsinvesteringer inden for områderne vand og spildevand. Du får her mulighed for at arbejde selvstændigt og med fuld fokus på projektering og ledelse af store og små anlægsprojekter. Du kan være med til at udvikle et endnu stærkere vidensmiljø i projektafdelingen, hvor flere og flere specialistkompetencer insources.

Du får det overordnede faglige, tidsmæssige og økonomiske ansvar for alle dele af dine projekter, som overdrages af planteamet og styres i Provas’ egen projektmodel Når du har overtaget det planlagte projekt, forestår du alle dele af detailprojekteringen, herunder:

 • Koordinering af beregninger og dimensioneringer
 • Myndighedsgodkendelser
 • Indtænkning af klimasikring, lokalplaner m.m.
Mercuri Urval

Mercuri Urval, 22. august
Albertslund Kommune
Indskolingsafdelingen på Herstedøster Skole i Albertslund søger to uddannede lærere med ansættelse pr. 1/10 2014 – gerne før

Albertslund Kommune

Vi søger to progressive og ambitiøse lærere til en afdeling med stor arbejdsglæde og forpligtende teamsamarbejde.

Stilling 1 indeholder: Natur og teknik, musik, historie og understøttende undervisning.

Stilling 2 indeholder: Matematik, engelsk, dansk som andetsprog, billedkunst.

Stillingerne er på 37 timer ugentligt og aflønning sker efter gældende overenskomst og principperne for ny løn.

Albertslund Kommune
Albertslund Kommune, 22. august
Stylepit A/S
STYLEPIT A/S seeks two digital marketing candidates for the Scandinavian market

Stylepit A/S, Copenhagen

The biggest Danish e-tailer within fashion, STYLEPIT A/S, is expanding the International marketing and sales team with two part time digital marketers for the Scandinavian market.

The Job:

 • Achievement of KPI targets within PPC advertisement using primarily Google AdWords
 • Sustained growth and optimization of campaigns within paid search marketing channels. Responsibilities include day-to-day paid search campaign management (keyword research, ad grouping, continuous ad copy testing and landing page optimization etc.)
 • Ensuring all digital campaigns are aligned with other marketing activities, following seasonality and market trends in cooperation with the local marketing team
 • Bid management, analysis and reporting of data, mainly from Google Analytics
 • Support to management as needed

Jobindex, 22. august
Novozymes A/SSmedelærling i Novozymes

Novozymes A/S, Bagsværd, København eller Kalundborg

Vi mener at tillid er udgangspunktet for glade medarbejdere og en succesrig forretning. Derfor stoler vi på at du tager ansvar og initiativ fra første færd – og samtidig har vi tillid til at du beder om hjælp og støtte når du har brug for det.

Novozymes søger med start i efteråret 2014 en smedelærling til vores site på Fuglebakken i København. Elevtiden er 3 ½ år og veksler mellem ca. 45 ugers skoleophold og praktik i virksomheden, hvor du vil få erfaring inden for alle områder af smedefaget.

Novozymes A/S

Novozymes A/S, 22. august
OASIS - Behandling og rådgivning for flygtningeVil du være med til at gøre en forskel for traumatiserede flygtninge?

OASIS - Behandling og rådgivning for flygtninge, København

Oasis søger erfaren socialrådgiver til barselvikariat på 37 timer fra 1. november 2014 til 1. oktober 2015.

Som socialrådgiver skal du indgå i et tværfagligt team bestående af psykologer, psykomotoriske terapeuter, fysioterapeut og socialrådgiver, der arbejder både med individuel behandling og familiebehandling. Derudover kommer du til at samarbejde med tolke, lægekonsulenter og administrativt personale. Der er faglig sparring og fagsupervision med de tre øvrige socialrådgivere.

Arbejdsopgaver:

 • Visitere henviste klienter til behandling
 • Rådgivning og vejledning af flygtninge og familiesammenførte i forhold til det sociale, integrations- og beskæftigelsesmæssige område og tilhørende lovgivning.
 • Koordinering af rehabiliteringsindsatsen i forhold til eksterne samarbejdspartnere

Jobindex, 22. august
DANISH CROWN A/SIT-tekniker, Sæby

DANISH CROWN A/S

Har du lyst til et spændende og alsidigt job inden for komplekse IT-systemer? Danish Crown ønsker at styrke Factory IT, og derfor søger vi en IT-tekniker til at supportere og vedligeholde fabriks IT-systemerne på slagteriet i Sæby. Factory IT drifter fabrikkens servere og databaser fra bl.a. Horsens og Herning og beskæftiger 26 personer.

Med reference til IT-afdelingslederen bliver dine arbejdsopgaver bl.a.:

 • Rådgivning, support og vedligeholdelse af avancerede fabriks IT-systemer
 • Koordinering og prioritering af IT-opgaver på fabrikken
 • Opdatering, administration, optimering og overvågning af fabriks IT-systemer

Fabriks-/produktions IT-systemerne er ofte komplekse. Det er derfor vigtigt, at dette ikke virker afskrækkende, da fejl ofte skal lokaliseres imellem flere systemer. Teknologisk anvendes specialudviklede systemer kombineret med mere traditionelle IT-systemer, som i vid udstrækning er baseret på Microsoft-styresystemer og -databaser.

DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S, 22. august
Novozymes A/SSenior Project Manager, Business Finance Excellence

Novozymes A/S, Bagsværd

You will be part of the global Business Finance team with 65 Business Finance experts and ex-consultants offering business partnering to Novozymes management on a wide range of topics and projects with global responsibility for performance management, financial planning and forecasting.

A CFO sponsored strategic initiative with global and cross functional reach is being initiated to bring further excellence to Business Finance and the team’s deliveries and partnering model. We are looking for an experienced and competent project manager to head up this project.

Novozymes A/S

Novozymes A/S, 22. august
Solrød Kommune
Aftenhjælper til Hjemmeplejen

Solrød Kommune

Vi søger en social- og sundhedshjælper til den udekørende hjemmepleje. Stillingen er om aftenen, 28 timer ugentligt, fast mandag, tirsdag og med weekendvagt i ulige uger. Jobbet er meget selvstændigt og alsidigt. Vi er et godt fast team og stillingen er kommet til, fordi vi har fået flere opgaver.

Vi har faste ruter og kører i bil. Vi starter sammen og drøfter de tvivlsspørgsmål der måtte være. Vi spiser "frokost" sammen og hjælper hinanden færdigt. Vi arbejder tæt sammen med hjemmesygeplejen og har en assistent i gruppen.


Solrød Kommune, 22. august
Teknologisk InstitutChef til Center for Murværk

Teknologisk Institut, Aarhus

Teknologisk Institut søger en ny chef til Center for Murværk i Aarhus, som er et unikt videncenter i Danmark. Ud over den daglige ledelse og drift af 15 højt specialiserede medarbejdere, vil du få ansvar for salg og videreudvikling af centrets områder og kundeportefølje, som i de seneste år er blevet udvidet med mange spændende forsknings- og udviklingsprojekter. Du vil desuden selv indgå aktivt i opgaveløsningen. Du har således erfaring med salg og ledelse samt kendskab til byggeri.

Som chef får du ansvar for at udvikle og lede centrets kundeportefølje, så centret på sigt udvider kundesegmentet, har flere nye forretningsområder og i højere grad er både nationalt og internationalt kendt og anvendt.

I jobbet får du ansvar for centrets økonomi og den daglige drift. Derudover skal du lede højt specialiserede vidensmedarbejdere og sikre et godt samarbejde både internt og eksternt.


Teknologisk Institut, 22. august
RichardSalgsassistent søges

Richard, Aalborg

Richard søger en faglært salgsassistent, der brænder for herremode i en butik hvor kvalitet og personlig betjening er i fokus.

Hos Richard er intet overladt til tilfældighederne. Stilen er præget af den hyggelige stemning, som du mærker, så snart du træder ind ad døren. I stueetagen kan hentes inspiration fra eksklusive brands, der præsenterer de moderne, klassiske casual styles. På 1. sal tilbydes konfektion fra nogle af de mest eksklusive nationale og internationale brands såsom Eton, Canali, Tiger of Sweden, Hugo Boss m. fl. Der udover tilbyder vi flere typer af eksklusive accessories og livingprodukter.I butikken er kunden i fokus, og forkælelse er en naturlig del af den personlige betjening, som enhver kunde bliver mødt med.


Butler-Loftet, 22. august
expuri.comIndkøber fra fødevarer, med erfaring i kreativt miljø

expuri.com søger for Coca A/S i Kolding

Coca blev grundlagt i 1999 og i 2007 overtaget af Karsten Storgaard og Peter Sørensen. Firmaet har til huse i Kolding hvorfra produkterne distribueres til kunder fordelt over hele Skandinavien. Hovedprodukterne er luksuschokolade og Blåvand bolsjer som sælges under Coca-navnet eller pakket og distribueret i din virksomheds eget design.

Stilling:
Indkøber med ansvaret for indkøb nationalt som internationalt. Ansvarlig for indkøb, logistik og medudvikler af lagerstyringsfunktion. Virksomheden er i stor vækst, hvorfor må påregnes at du skal være indstillet på at træde til i andre funktioner også, når du og virksomheden skønner det nødvendigt. Sommetider kastes du ud på dybt vand i ad hoc-opgaver, men dette er blot en del af kulturen i en virksomhed, der er præget af fremgang, uformelt arbejdsmiljø og iderige medarbejdere.


Jobindex, 22. august
MediLink A/SStudiejob i mindre medicinalfirma inden for økonomi og regnskab

MediLink A/S, Kgs. Lyngby

Leder du efter et studiejob? Kan du varetage en række opgaver inden for økonomi og regnskab? Og vil du gerne videreudvikle dine kompetencer? Så har vi en spændende jobmulighed for dig.

Vi søger en 2. års økonomistuderende med interesse for regnskab til et studiejob på 10 – 15 timer om ugen, der tilpasses dit studie i forhold til eksaminer og lignende. Du vil komme til at arbejde i et bogholderi, der omfatter i alt 4 selskaber. Dit job vil primært bestå i stort set alt indenfor en regnskabsafdeling, lige fra den daglige bogføring, logistik, lagerstyring, interne rapporter, kvartals- & årsregnskaber til deltagelse i budgetlægning samt diverse projektopgaver.

MediLink A/S

Jobindex, 22. august
BanedanmarkKoordinerende planlægger

Banedanmark

Har du planlægningsgen, og kan du sikre bedre effektivitet af Banedanmarks fremtidige vedligeholdelsesaktiviteter?

Du vil spille en central rolle i at udarbejde vedligeholdelsesplaner i Banedanmark, hvor du er med til at sikre, at planerne bliver overholdt, og arbejdet udført, så der kan køre tog til tiden. Med andre ord får du et job, hvor du ser den direkte effekt af dit arbejde.

Du bliver en del af Produktionsplanlægning i teamet Optimering. Vi varetager den koordinerende planlægning af alle vedligeholdelsesaktiviteter inden for fagene spor, sikring, kørestrøm og stærkstrøm, hvoraf spor udgør størstedelen.

Med et behov for at skabe effektivisering af vedligeholdelsesarbejdet gennem bedre planlægning og opfølgning, bliver det din fornemste opgave at sikre sporspærringsforhold, der muliggør dette med minimum konsekvens for trafikken.


Banedanmark, 22. august
Teknologisk InstitutKonsulent inden for tekstiler - udviklingsopgaver og projektarbejde

Teknologisk Institut, Taastrup

Teknologisk Institut i Taastrup søger en tekstilingeniør, kemiingeniør, cand.scient. eller lignende, der har lyst og kompetencer til at arbejde med spændende og alsidige opgaver i tekstil- og beklædningsindustrien. Projektarbejde, kundeopgaver og udvikling af produkter.

Du er med til at udforme projektansøgninger og deltage i forsknings- og udviklingsarbejde. Dit arbejde vil være rettet mod tekstile materialer og konstruktioner både inden for beklædning men også i tekniske anvendelser i industrien og bygninger.

Du deltager også i centrets løsning af konsulentopgaver for vores kunder, der dækker udvikling af nye materialer og produkter, udarbejdelse af specifikationer og dokumentation ved prøvning og certificering.


Teknologisk Institut, 22. august
Københavns Vestegns PolitiAC'er til økonomistyring og controlling

Københavns Vestegns Politi, Albertslund

Har du flair for analyse af økonomiske problemstillinger, og vil du være med til at videreudvikle økonomistyringen hos Københavns Vestegns Politi?

Økonomiafdelingen hos Københavns Vestegns Politi søger en analytisk fokuseret og talstærk medarbejder til en ledig stilling i enheden Økonomistøtte, som for kredsen har ansvaret for den samlede økonomistyring – fra budget til regnskab og intern kontrol samt understøtter vores øverste ledelse og øvrige ledere med tal og analyser.

Vi tilbyder en unik udviklingsstilling, hvor du vil få en vigtig rolle i den fortsatte udvikling af værdiskabende økonomistyring i politiet.


Rigspolitiet, 22. august
HCS A/S Transport & SpeditionRenovationsarbejdere til Nykøbing F og Nordfalster - afløsning

HCS A/S Transport & Spedition

Kan du stå tidligt op? Har du kørekort til kategori C? Og kan du lide fysisk arbejde? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger medarbejdere til afløsning i Nykøbing F og på Nordfalster, som kan hjælpe med indsamling af restaffald samt papir. Løn i henhold til overenskomst. Straffeattest skal forevises.

Arbejdstiden ligger på hverdage mellem kl. 05:00 og kl. 18:00. Ansøgningsfrist: 09-09-2014. Vi glæder os til at høre fra dig.


HCS A/S Transport & Spedition, 22. august
Active SearchJUNIOR CONTROLLER søges til NOVASOLs hovedkontor i Virum

Active Search søger for kunde

Som Controller refererer du til chefen for Financial Planning & Analysis og er en del af et team på 4 medarbejdere.

Afdelingen er ansvarlig for den finansielle controlling på koncernniveau samt udarbejdelse af forecasts og budgetter. Du skal bl.a. varetage følgende arbejdsopgaver:

 • Controlling af omkostningsbasen
 • Udarbejdelse af forecast på balance og Cash Flow
 • Finansiel rapportering til Wyndham Worldwide Inc.
 • Deltagelse i projekter i forbindelse med økonomistyring
 • Vedligeholdelse af procedurer og forretningsgange
Active Search

Active Search, 22. august
Assistance Personaleservice a/sKey Account Manager med indgående kendskab til sundhedssektoren søges til Infratek Sikkerhed Danmark

Assistance Personaleservice a/s søger for kunde i hele Danmark

Assistance søger, til nyoprettet stilling hos Infratek Sikkerhed Danmark, en målrettet Key Account Manager med indgående kendskab til sundhedssektoren og med et stort fagligt netværk.

Vi forestiller os, at du arbejder fra din hjemmebase, hvorfor det er uden betydning, hvor i landet du bor. Der må påregnes rejsedage i forbindelse med oplæring og messer samt møder med salgsgruppen på hovedkontoret i Allerød.

Infratek har stor succes med at sælge sikkerhedsløsninger til den norske sundhedssektor, en succes du, som Key Account Manager, får til opgave at videreføre på det danske marked. Som Key Account Manager bliver det din opgave, med udgangspunkt i dit allerede udbyggede netværk i branchen, at skabe en kundeportefølje og efterfølgende varetage hele salgsprocessen.

Assistance Personaleservice a/s

Assistance Personaleservice a/s, 22. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Fest For Fyrede Jobindex
1 til 20 af 10980 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |549|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.