1 til 20 af 10803 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |541|Næste »

Dine valg

 • Alle annoncer

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

PwCErfaren lønbogholder til vores Outsourcing afdeling

PwC, København

PwC i København har travlt. Derfor søger vi en erfaren lønbogholder, som ønsker at være en del af holdet. Du vil få en specialist rolle, hvor du på lige fod med vores nuværende lønspecialister vil agere som sparringspartner for dine kollegaer, hvorfor det er væsentligt, at du er teamplayer, og at dine kommunikative evner er gode. Desuden er det vigtigt, at du er - og forbliver - fagligt opdateret, således du altid kan betjene kunderne i henhold til gældende lovgivning inden for området.

Stillingen som lønkonsulent indebærer

 • at du deltager i opstartsmøder med kunder samt at du er ansvarlig for implementeringen af nye kunder
 • at du udarbejder løn for nogle store kunder
 • at du yder support til dine kollegaer såfremt de skulle have spørgsmål eller problemstillinger omkring løn
 • at du formidler og giver viden fra dig

PwC, 28. november
Crisplant A/SPraktikant/Studerende

Crisplant A/S, Aarhus

Til spændende udviklingsprojekt

Kan du tænke ud af boksen, når det kommer til brugervenlighed og design? Og vil du booste dit CV og være en del af et spændende, nyt projekt i Crisplant i op til 5 måneder, hvor du skal gøre vores manualer levende i et nyt ”state-of-the-art” dokumentationssystem?

I projektet skal du:

 • samle input fra såvel kunder som interne bruger af dokumentation
 • lave kravsspecifikation på, hvordan manualerne kan gøres elektroniske
 • tænke i software, brugervenlighed og design
 • arbejde sammen med andre studerende samt vores dokumentations- og softwareafdeling

Crisplant A/S, 28. november
Cobham SATCOM
Udviklingsingeniør – Power Supply og Analog Elektronik til udviklingsafdeling i Satellitkommunikations virksomhed

Cobham SATCOM, Lyngby

Cobham SATCOM (tidl. Thrane & Thrane) søger en dygtig ingeniør til terminal udviklingsafdeling til udvikling af switch mode power supply, motor control og analog kredsløb.

Du skal arbejde med udvikling af hardware til Cobham SATCOMs eksisterende og kommende terminaler og styrbare antenner til brug i Inmarsat og VSAT satellit systemer. Disse produkter udgør vigtige dele af vores løsninger til satellit kommunikation i maritime, landmobile og aeronautiske anvendelser.

Du kommer til at deltage i alle udviklingsprojektets faser: design, review, implementering, test, godkendelser og dokumentation.

Cobham SATCOM

Jobindex, 28. november
Cobham SATCOM
Udviklingsingeniør – Digital Elektronik til udviklingsafdeling i Satellitkommunikations virksomhed

Cobham SATCOM, Lyngby

Til vores terminal udviklingsafdeling søger vi en dygtig ingeniør til udvikling af digital hardware.

Du skal arbejde med udvikling af digital hardware til Cobham SATCOMs (tidl. Thrane & Thrane) eksisterende og kommende terminaler og styrbare antenner til brug i Inmarsat og VSAT satellit systemer.

Disse produkter udgør vigtige dele af vores løsninger til satellit kommunikation i maritime, land-mobile og aeronautiske anvendelser.

Du kommer til at deltage i alle udviklingsprojektets faser: design, review, implementering, test, og dokumentation. Desuden vil du, som en naturlig forlængelse af udviklingsforløbet, bidrage med udarbejdelse af produktionsdokumentation og yde support under produktionsopstart af nye produkter.

Cobham SATCOM

Jobindex, 28. november
Cobham SATCOM
Projektleder til udviklingsafdeling i Satellitkommunikations virksomhed

Cobham SATCOM, Lyngby

Cobham SATCOM er i fuld gang med at udvide vores portefølje af avancerede styrbare antenner til marine og land samt vores state-of-the-art højhastigheds satellit modems.

Du vil i det daglige arbejde være i tæt samarbejde med systemdesignere, udviklere, forretningsenheder og produktionsafdelingen for at planlægge og guide udviklingen af vores højteknologiske produkter igennem fra design, implementation og typegodkendelse til produktionsindkøring.

Du får ansvaret for, at det rigtige produkt udvikles til den rette tid. Med vores effektive udviklingsproces som reference, udarbejder du milestones, estimater, tidsplaner og risikoanalyser som grundlag for at styre projektet sikkert til målet. Derudover har du ansvaret for at gennemføre afdelingens overordnede kvalitetsmål i samarbejde med afdelingslederen.

Cobham SATCOM

Jobindex, 28. november
Cobham SATCOM
Embedded Software Ingeniør til udviklingsafdeling i Satellitkommunikations virksomhed

Cobham SATCOM, Lyngby

Du vil arbejde med udvikling af software, som benyttes i vores eksisterende og kommende satellitterminaler og antenner. Softwaren kører på egen-udviklet hardware, som spænder vidt fra små microcontrollere til store CPU og DSP systemer.

Softwareudviklingen er baseret på vores fælles udviklingsplatform, understøttet af en række Linux servere og tools. Her kører vi automatiske builds, systemtest, modultest, metrikopsamling m.m. Vi benytter os af open source programmer som GCC, GNU Make og GIT, og videreudvikler løbende platformen.

Du kommer til at deltage i alle udviklingsprojektets faser: design og review, implementering, test, typegodkendelse og dokumentation. De mulige opgaveområder spænder lige fra design og udvikling af hardwarenære drivere, datakommunikation og netværksprotokoller, til kontrolapplikationer, antennestyrings algoritmer og MMI.

Cobham SATCOM

Jobindex, 28. november
Cobham SATCOM
Mekanik Konstruktør til udviklingsafdeling i Satellitkommunikations virksomhed

Cobham SATCOM, Pandrup

Cobham SATCOM (tidl. Thrane & Thrane) søger en erfaren mekanik konstruktør til udvikling af mekaniske komponenter til vores radiokommunikations produkter.

Stillingen omfatter

 • Konceptskabelse, estimering af kostpriser og udviklingsomkostninger
 • Udvikling og dimensionering af mekaniske komponenter virkeliggjort ved trykstøbning, sprøjtestøbning, spåntagning og traditionel tyndpladekonstruktion
 • Produktionsmodning herunder levetidstest, kost- og yieldoptimering samt overdragelse til produktion
 • Samarbejde med underleverandører og EMS’er primært i Asien, hovedsagligt i forbindelse med værktøjsfremstilling og produktindkøring.
 • Planlægning i forbindelse med projekt forløb, i samarbejde med projektledere og team leader.
Cobham SATCOM

Jobindex, 28. november
Cobham SATCOM
Mekanik Konstruktør til udviklingsafdeling i Satellitkommunikations virksomhed

Cobham SATCOM, Lyngby

Cobham SATCOM (tidl. Thrane & Thrane) søger en erfaren mekanik konstruktør til udvikling og vedligeholdelse af mekaniske komponenter til vores kommunikationsprodukter.

Stillingen omfatter

 • Konceptskabelse, estimering af kostpriser og udviklingsomkostninger
 • Udvikling og dimensionering af mekaniske komponenter virkeliggjort ved trykstøbning, sprøjtestøbning, spåntagning og traditionel tyndpladekonstruktion
 • Interesse for industrielt design og evnen til at omsætte kreative ideer til producerbar mekanik
 • Produktionsmodning herunder kost- og yieldoptimering samt produktions overdragelse
Cobham SATCOM

Jobindex, 28. november
Cobham SATCOM
Hardware Tekniker til udviklingsafdeling i Satellitkommunikations virksomhed

Cobham SATCOM, Lyngby

Du skal arbejde med elektronik og anden hardware til Cobham SATCOMs eksisterende og kommende terminaler og styrbare antenner til brug i Inmarsat og VSAT satellit systemer. Disse produkter udgør vigtige dele af vores løsninger til satellit kommunikation i maritime, land-mobile og aeronautiske anvendelser.

Du skal bistå elektronikingeniørerne i de daglige opgaver, vi har under udvikling af produkter indeholdende avancerede elektronikkredsløb og mekanik.

Du vil få opgaver med styring og dokumentation til underleverandører, der fremstiller prototypeprint og kabler, samt gennemførelse af modifikationer på prototype printmoduler.

Cobham SATCOM

Jobindex, 28. november
PwCChallenge 2015

PwC, Hellerup

Er du kandidatstuderende? Og har du det bedst, når du skaber værdi sammen med andre? Send din ansøgning om en plads til Challenge, og vis, at du skaber resultater i stedet for at tale om dem. Oplev pulsen i et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. Og kom tættere på erhvervslivets beslutningstagere.

Du vil ikke være den første, der bliver helt afhængig af at arbejde og leve her - og hvem ved, lever vi op til hinandens krav, kan du være én af de deltagere, vi hvert år ansætter.

Du bliver konsulent for en dag, og vi sender dig helt tæt på arbejdsprocesserne i revisions- og konsulentbranchen, og du år en praktisk indsigt i, hvad det kan indebære. Akkurat som i virkelighedens verden skal du arbejde i et tværfagligt team, selv opsøge viden til casen og selv disponere tid over for informationsmængde.


PwC, 28. november
PwCPwC søger erfarne revisorer til vores SMV Public afdeling i København

PwC

Brænder du også for at skabe succes sammen med andre? Så søg ind hos os. Her vil du naturligt udvikle dig, når du dagligt sparrer med højt kvalificerede kolleger, møder spændende og udfordrende kunder og får masser af erfaring.

PwC i København har travlt. Derfor søger vi fagligt kompetente revisorer, der ønsker at være en del af holdet. Du vil få mulighed for at arbejde på en lang række spændende kunder – såvel lokale som beliggende længere væk. Arbejdsopgaverne vil variere, så der er mulighed for, at jobindholdet kan udvikle sig i takt med dine ønsker om faglig og personlig udvikling.

Stillingen som revisor indebærer

 • Deltagelse i teams og ledelse af mindre revisionsopgaver
 • Coaching af yngre revisormedarbejdere og review af disses arbejde
 • Medansvar for opgavestyring – proces og økonomi

PwC, 28. november
Topteam ApSEr du tro mod projektet?

Topteam ApS

Konstruktører eller projektledere til maskinbygning – Topteam ApS

Er du maskiningeniør, produktionsteknolog eller lignende, og har du erfaring med mekanisk konstruktion? Vil du arbejde som konsulent i et job, der bringer dig ud til nogle af Danmarks mest succesfulde virksomheder?

Dine opgaver er placeret i en af vore afdelinger i Skive, Herning, Viborg og Århus, men oftest er du udstationeret hos vores kunder i hele Danmark. Typisk foregår din arbejdsdag derfor i kundens virksomhed, hvor du får store og spændende udfordringer i en afvekslende hverdag. Du møder ind om morgenen og indgår som en naturlig del af deres team, hvor du som konsulent blandt andet arbejder med udvikling og konstruktion af produktionsudstyr.


Jobindex, 28. november
Technical Yacht Solutions
Første mestre og maskinchefer søges til luksusyachts

Technical Yacht Solutions

Kunne du tænke dig at prøve livet på en luksusyacht?

 • Maskinchefafløser til en 82 meter luksus yacht fra 1. december til 4. januar, sønæringsbevis III/2 maskinchef, løn 80 000 kroner.
 • Første mester til en 72 meter luksus yacht 2/1 rotation, sønæringsbevis III/2. 446.000. Start 1. december.
 • Første mester til en 60 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2. 535.000. Start 15. november.
 • Maskinchef til en 60 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2 - III/3. 870.000. Start 15. november.
 • Maskinchef til en 40 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2 - III/3. 628.000. Start 15. november.
 • Maskinchef til en 37 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2 - III/3. 580.000. Start 15. december.
 • Første mester til en 125 meter luksus yacht 2/2 rotation, sønæringsbevis III/2. 1 grad 531.000. Start 1. december.
 • Maskinchef til en 44 meter sejlbåd, sønæringsbevis III/2 2 grad. 450.000. Start 15. december.

Jobindex, 28. november
Novo Nordisk A/SProject Manager

Novo Nordisk A/S, Bagsværd

Do you thrive with planning and implementing projects of complex technical nature in an engaging environment?

As project manager within Technical Support you will enter into a team of 5 project managers with the responsibility for implementation of facility upgrades, new equipment, overhauls and improvements including full qualification and documentation packages. You will be a part of a small cross-functional project management team that excel in managing projects and are motivated by the challenge of improvement. You will typically manage investment projects, often in collaboration with external suppliers, and manage complex changes when we rebuild or optimize equipment in our facilities.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 27. november
Novo Nordisk A/SInspirerende og motiverende leder med QA erfaring

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Som teamleder er det dig, der går forrest, sætter retningen og sikrer, at der er topmotivation og energi i dit team. Samtidig sikrer du selvfølgelig, at dit team når de aftalte mål for kvalitet og leveringstid. Vi står i øjeblikket overfor et stort spændende projekt med udvidelse af vores produktionskapacitet. Det er en rolle, der kræver synlig ledelse, hvor du aktivt kommunikerer klart, så alle kender målene og deres egen rolle i at nå disse.

Du er i tæt dialog med dine teamlederkolleger både i din og andre afdelinger, dette giver dig naturligvis også stor mulighed for indflydelse og selvstændighed. Du refererer til en erfaren afdelingsleder, og du indgår i afdelingens lederteam. Det er jeres ansvar i ledergruppen at implementere Novo Nordisk’s strategi og værdier i afdelingen.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 27. november
Novo Nordisk A/SQMS-ansvarlig tekniker

Novo Nordisk A/S, Bagsværd

Som QMS-person bliver du sammen med afdelingens GMP-koordinator ambassadøren for kvalitet og compliance i afdelingen. Du vil primært have at gøre med kvalitetsrelaterede opgaver, hvor du blandt andet vil være ansvarlig for løbende vedligehold af ISOtrain og QBIQ på træningsaktiviteter i ISOtrain (system for træning i instruktioner og praktisk træning), arkivering (local records manager), QAP, cr-sager samt deltagelse i områdets QMS forum, hvor der arbejdes på forskellige kvalitetsprojekter.

Du skal støtte afdelingslederen og tre teamledere i koordinering af træning i afdelingen. Du indgår desuden i et samarbejde med afdelingens GMP koordinator for at sikre det rette GMP-niveau. Du vil indgå i et træningsnetværk på tværs af produktionsområdets afdelinger, hvor der udveksles erfaringer, som sikrer faglig udvikling. Ved audits og inspektioner skal du kunne fremlægge træningsdokumentation overfor myndigheder.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 27. november
Novo Nordisk A/SPrincipal Process Development Specialist

Novo Nordisk A/S, Søborg

Are you interested in working to improve clinical data management processes, providing training and supporting competency development in a global environment? Do you want to be a key partner in the drug development process? Do you enjoy developing solutions at the process-technology interface?

You will work with our headquarter DM organization, our global Clinical Data Management (CDM) units, our customers in other areas of clinical operations, like Trial Management and Biostatistics, and our outsourcing partners. Further, you will act as a consultant to management, providing input and support. The Principal Process Development Specialist is primarily responsible for managing projects to optimize business processes and organization, providing support and training on DM processes within and outside of DM, supporting during audits and inspections, and facilitating knowledge sharing.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 27. november
Novo Nordisk A/SProcess Development Specialist

Novo Nordisk A/S, Søborg

Are you interested in working to improve clinical data management processes, providing training and supporting competency development in a global environment? Do you want to be a key partner in the drug development process? Do you enjoy developing solutions at the process-technology interface? Are you motivated by a challenging and rewarding workplace?

You will work with our headquarter DM organization, our global Clinical Data Management (CDM) units, our customers in other areas of clinical operations, like Trial Management and Biostatistics, and our outsourcing partners. Further, you will act as a consultant to management, providing input and support. The Process Development Specialist is primarily responsible for managing projects to optimize business processes and organization, providing support and training on DM processes within and outside of DM, supporting during audits, and facilitating knowledge sharing.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 27. november
Novo Nordisk A/SSOP Assistent

Novo Nordisk A/S, Mårløv

Er du på udkig efter et 6 måneders midlertidigt kvalitetsjob i en nyetableret udviklingsafdeling? Så grib muligheden for at være med til at opbygge den nye organisation. Novo Nordisk har orale formuleringer af Insulin og GLP-1 i udviklingspipelinen, hvorfor vi nu udvider vores organisation til håndtering af de sene kliniske faser. Den fremtidige produktionsfacilitet er under konstruktion, og i den forbindelse er en ny afdeling, Oral Protein Manufacturing Development, etableret.

Din primære funktion vil være udarbejdelse af SOP´er til brug for afdelingens medarbejdere. Dit udgangspunkt kan være SOP´er fra sammenlignelige afdelinger, hvor du med input fra dine kolleger udarbejder de konkrete beskrivelser af arbejdsgange eller procedurer. Foruden udarbejdelse af dokumenterne får du ansvar for at håndtere dem igennem Novo Nordisk godkendelsesprocedure for SOP´er; dvs. udarbejde Change Requests (CR-sager).

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 27. november
DLGKørende salgskonsulent

DLG, Sjælland, Lolland/Falster samt Bornholm

DLG søger en opsøgende og resultatskabende salgskonsulenter til kørende salg og rådgivning inden for telefoni, internetløsninger, herunder TV/bredbånd, og alarmløsninger til såvel B2B som B2C i DLG Øst (Sjælland, Lolland/Falster samt Bornholm).

Som salgskonsulent trives du med at skabe resultater ud fra en løsningsorienteret kundetilgang, både når det er den store og den mindre ordre. Du bliver ansvarlig for indfrielse af dit eget salgsbudget, primært via salg til nye kunder.

Vi booker kundemøderne for dig, og forventer til gengæld, at du får lukket salget på møderne og skaber positive resultater. Med kalenderen fyldt op med kundemøder fire ud af ugens fem arbejdsdage er dette stillingen for den udadvendte sælger med et stort S. Du varetager også den efterfølgende relation til dine kunder i tæt samarbejde med vores kundeservicefunktion.


DLG, 27. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Krifa kampagne 2014
1 til 20 af 10803 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |541|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.