1 til 20 af 12079 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |604|Næste »

Dine valg

 • Alle annoncer

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Plus BoligØkonomiassistent - barselsvikar

Plus Bolig, Aalborg

Brænder du for at arbejde med tal, økonomi og regnskab og har en god regnskabsmæssig forståelse, samt lyst til og sans for at skabe orden i detaljerne? Så er du måske den, vi leder efter. Til vores økonomiteam, søger vi en ansvarsbevidst og engageret økonomiassistent, som altid vil yde sit bedste for vores kunder og for Plus Bolig.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Udarbejdelse af afdelingsregnskaber og budgetter
 • Fremlæggelse af budgetter på afdelingsmøder
 • Udarbejdelse af budgetkontroller
 • Kreditorbehandling
 • Bankafstemninger

Jobindex, 26. januar
Jobindex A/S
Key Account Manager til markedsledende virksomhed

Jobindex A/S, Frederiksberg

Vil du have fantastiske kolleger og blive en del af en unik dansk virksomhed? Og har du mod på at levere rådgivning og løsninger til rekrutteringsbranchen?

Mød dine nye kolleger
Jobindex er et af Danmarks mest succesfulde internetfirmaer og Danmarks absolut største rekrutteringsnetværk. Som Key Account Manager hos os får du base på Frederiksberg, hvor du bliver en del af et Key Account-team på 11 personer, som alle står klar til at tage godt imod dig. Du kommer blandt andet til at arbejde sammen med René Ciraklar, som – ligesom du – har rekrutteringsbranchen som sit primære område.

Jobindex A/S

Jobindex, 26. januar
Grundfos A/SDepartment Head, Supplier Account Management

Grundfos A/S, Bjerringbro

Would you like a job with global impact and be part of establishing a new function within our new purchasing company? And do you want to be a part of developing ideas and setting the direction of our Supplier Account Management function? Join the department Supplier Account Management (SAM) where we are globally responsible for developing the relationship with direct suppliers to Grundfos.

As Department Head you are responsible for managing Supplier Account Managers and developing the organization in cooperation with the Supplier Management Director. Furthermore, your focus is on developing the relationship with suppliers and increasing their performance. You implement contracts negotiated by sourcing managers, manage suppliers and build and implement relationship strategies. You also track and improve performance from suppliers and interact with suppliers to improve relations.


Grundfos A/S, 26. januar
Cobham SATCOM
Financial controller with focus on Global Sales

Cobham SATCOM, Lyngby

Cobham SATCOM has an opening for a skilled and experienced financial controller to handle controlling of our Global Sales.

You will be responsible for controlling and supporting Global Sales with the primary focus on global sales and cost follow-up.

Together with your colleagues in the controller team, you will play an active role in the preparation of monthly and annual financial reporting and related reporting to our Board of Directors and Management Board.

Moreover, your role will be to act as a constructive sounding board for Global Sales in their forecasting and budgeting processes.

Cobham SATCOM

Jobindex, 26. januar
Topdanmark Forsikring A/SBliv elev i Topdanmark

Topdanmark Forsikring A/S

Vores elevuddannelse giver dig en bred finansiel viden om forsikring og service. Samtidig kan du vælge at specialisere dig alt efter, om du interesserer dig mest for skadesforsikring, livsforsikring eller salg og service.

Som elev i Topdanmark får du:

 • En moderne uddannelse, som du kan bygge videre på.
 • Stor sikkerhed for job efter elevuddannelsen - vi giver nødigt slip på vores dygtige elever.
 • En spændende og udfordrende dagligdag på en af Danmarks bedste arbejdspladser.
 • Engagerede kolleger, der er klar til at støtte dig i din udvikling og uddannelse.
 • Fællesskab med de mange andre elever i Topdanmark.
Topdanmark Forsikring A/S

Topdanmark Forsikring A/S, 25. januar
Topteam ApSEr du tro mod projektet?

Topteam ApS

Konstruktører / projektledere til maskinbygning – Topteam ApS

Er du maskiningeniør, produktionsteknolog eller lignende, og har du erfaring med mekanisk konstruktion? Vil du arbejde som konsulent i et job, der bringer dig ud til nogle af Danmarks mest succesfulde virksomheder?

Vi har brug for dygtige mekaniske konstruktører til maskinbygning, meget gerne med projektledererfaring og med en håndværksmæssig baggrund. Du kan også være problemløseren, som samtidig med en mekanisk indsigt, kan få projektet i mål.

Du deltager i alsidige projekter hos vores kunder. Typisk arbejder du ude i kundens virksomhed. Det er her, du møder ind om morgenen, og her din arbejdsdag forløber. Du indgår i deres team, hvor du bl.a. arbejder med udvikling og konstruktion af produktionsudstyr.


Jobindex, 25. januar
Technical Yacht Solutions
Første mestre og maskinchefer søges til luksusyachts

Technical Yacht Solutions

Kunne du tænke dig at prøve livet på en luksusyacht?

 • Chief Engineer
 • Første mester til en 68 meter motor yacht
 • Afløsning: Første mester til en 68 meter motor yacht
 • Første mester til en 56 meter. motoryacht
 • 2 mester til en 58 meter motor yacht
 • Chief Engineer til en 37 meter motor yacht
 • Chief Engineer til en 67 meter motor yacht. rotation 2/2

Jobindex, 25. januar
Dansk ErhvervArbejdsmarkedspolitisk chef til Dansk Erhverv

Dansk Erhverv, København

Vi søger en engageret og fagligt velfunderet arbejdsmarkedspolitisk fagchef til afdelingen for arbejdsmarked, uddannelse og forskning.

Du skal arbejde med politisk interessevaretagelse, politikformulering og analyser på det arbejdsmarkedspolitiske område, fx om beskæftigelsesindsatsen, dagpengesystemet og udenlandsk arbejdskraft. Du skal være med til at fremme serviceerhvervenes arbejdsmarkedspolitiske interesser og bidrage til at udvikle politikker og strategier, som kan øge vores medlemsvirksomheders konkurrenceevne. Du skal deltage i arbejdsgrupper i DA-fællesskabet og optræde som repræsentant for Dansk Erhverv i forhold til fagbevægelsen, medier, ministerier og Folketinget.

Du får stor frihed til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde, hvor vi tilbyder varierende arbejdsopgaver i et uformelt miljø.


Jobindex, 23. januar
Falck Danmark A/SEt job med mening!

Falck Danmark A/S, Smørum

- Vi leder efter passionerede og handlekraftige studerende/timelønnede til at assistere nødstedte rundt om i verden

Som assistancekoordinator vil din dømmekraft og dine prioriteringsevner komme på arbejde hver dag. Vi forventer, at du er handlekraftig og tillidsvækkende, og formår at få vores kunder til at føle sig i trygge hænder.

Arbejdet i alarmcentralen består i at hjælpe nødstedte kunder globalt, og dine arbejdsopgaver vil være meget varierende. Som assistancekoordinator vil du være den første kontakt til kunden, der skaber tryghed og hjælper, når kundens behov er størst. Det kunne være en backpacker der er blevet akut syg og indlagt i Mexico, hvor der skal koordineres både indlæggelse, kontakt til pårørende, og hjælp til hjemrejse og hotel.


Jobindex, 23. januar
Københavns KommuneMuseumschef til Københavns Museum

Københavns Kommune

Vil du være med til at nytænke og arbejde på tværs, så er du måske den nye chef for Københavns Museum.

Københavns Museum indgår pr. 1. januar 2015 i en sammenlagt enhed bestående af Københavns Museum, Thorvaldsens Museum, Nikolaj Kunsthal og Københavns Stadsarkiv. Sammenlægningen er sket for at styrke og synliggøre området og sikre, at enheden får et format, der kan sammenlignes med fremtrædende internationale kulturinstitutioner.

Samtidig står Københavns Museum foran en række spændende og unikke arbejdsopgaver i de kommende år i forbindelse med museets indrykning i nye lokaler i Stormgade, hvor der forventes åbning af nyt museum i foråret 2017.

Museumschefen skal være med til at designe de nye publikumsoplevelser i Stormgade, sikre samlingerne gennem etablering af nyt fællesmagasin samtidig med, at der i en periode skal arbejdes med at få konsolideret og integreret museet i den nye sammenlagte enhed.


Københavns Kommune, 23. januar
Erhvervsstyrelsen
Har du ambitioner om at blive en af de bedste inden for selskabsret?

Erhvervsstyrelsen, København

Har du lyst til at arbejde med selskabsret sammen med nogle af de bedste i Danmark?

Vi søger et par medarbejdere, der har lyst til at arbejde med selskabsret. Du vil komme til at arbejde med flere forskellige driftsopgaver, herunder registreringsopgaver, fortolkningssager og vejledning til virksomhederne.

Du vil få en selskabsretlig grunduddannelse hos os, der er helt unik, og som du vil kunne drage nytte af i din efterfølgende karriere, da vi behandler rigtig mange konkrete sager samtidigt med, at vi administrerer selskabslovgivningen. Den ene af medarbejderne, vi søger, vil endvidere skulle deltage i koordineringen af tilsynsindsatsen på Erhvervsstyrelsens kontrol- og tilsynsområder.


Erhvervs- og Vækstministeriet, 23. januar
blue search & selectionKonstruktionsingeniør

blue search & selection søger for Arne Elkjær A/S i Århus

blue search & selection søger for Arne Elkjær A/S' rådgivende ingeniører i Århus en erfaren og kvalitetsbevidst konstruktionsingeniør, der kan kombinere stærke faglige kompetencer med gode menneskelige egenskaber. Begrebet talent bruges ofte i forbindelse med tillærte evner og viden, og vi har da også en klar forventning til, at du kan dit håndværk. Men dit talent skal gerne række ud over den faglige del, så dine evner for samarbejde, kommunikation og motivation skaber værdi og udvikling for medarbejderteam, ledelse og kunder. Du kommer til at arbejde med:

blue search & selection
 • Statiske beregninger
 • Kontakt til arkitekter og bygherre
 • Fagtilsyn
 • Projektledelse
 • Besigtigelser
 • Tegnearbejde

Få tips til en god ansøgning og cv.


Jobindex, 23. januar
Grønlands SelvstyreAC–fuldmægtig med interesse for Sundhedsområdet

Grønlands Selvstyre

Er du klar til nye udfordringer og har du lyst til at gøre en forskel? Så har vi jobbet til dig!

Departementet for Sundhed er den øverste myndighed på Sundhedsområdet. Vores primære opgave er, at sikre Naalakkersuisut et solidt beslutningsgrundlag i udviklingen af initiativer på sundheden der fremmer folkesundheden.

Vi er et alsidigt team, som sætter samarbejde og faglighed højt. Vores arbejdsmiljø er åbent og uformelt, hvilket bidrager til en god stemning. Vi har en kultur, der giver alle mulighed for at bidrage med nytænkning til organisationen samt løsning af vores opgaver.

Gennem dit arbejde skal du medvirke til at omsætte de politiske forventninger til mål og strategier. Du skal medvirke til at forbedre og udvikle det grønlandske sundhedsvæsen og tiltag der fremmer befolkningens sundhed og adgang til sundhedsydelser.


Jobindex, 23. januar
Total Wind A/SCMS Manager

Total Wind A/S, Brande

The Total Wind Group has within few years established itself as an international respected player in the marked for transport, installation and servicing of wind turbines. The company is globally interactive, expanding and therefor in need of a new CMS Manager, stationed in the office in Brande.

The Manager’s role will be to act as the interface between the Head of CMS, other CMS Managers, CMS Sales department, Project Managers, sub departments and Supervisors. Your tasks will primarily be:

 • Management for Supervisors
 • Planning of service teams
 • Member of the CMS Management Group

Jobindex, 23. januar
Jobindex A/S
Trives du med tal og mennesker?

Jobindex A/S søger for Lindpro A/S i Glostrup

- så er du måske lige den, vi mangler

Vi har brug for en projektcontroller til den Sjællandske region omfattende vores entreprise og serviceforretning. Du vil som udgangspunkt have arbejdssted i Glostrup, men vil også have arbejdsted på vore kontorer i Roskilde, Kalundborg, Hillerød og hovedstadsregionen. Vores nye projektcontroller skal bistå de respektive regionschefer og afdelingsledere med deres forretning og økonomiske data samt fungere som sparringspartner. Dette omfatter:

 • Gennemgang af regions- og afdelingsregnskaber
 • Deltagelse i udarbejdelse af regnskab, budget og prognose
 • Deltagelse i styregruppemøder
 • Undervise i projektmodul
 • Bindeled mellem forretning og økonomi
 • Ad hoc-opgaver
Jobindex A/S

Jobindex, 23. januar
Assistance Personaleservice a/s
Administrative medarbejdere til journalisering

Assistance Personaleservice a/s søger for kunde

Til vores kunde i Haslev søger vi 2 administrative medarbejdere til vikariater, der varer til udgangen af 2015.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Scanning af tinglysningsdokumenter
 • Afmelding af ikke gældende deklarationer
 • Systematisering og arkivering af gældende dokumenter
 • Oprydning i gamle arkiver.
Assistance Personaleservice a/s

Jobindex, 23. januar
DuPont Nutrition Biosciences ApSShipping Assistent

DuPont Nutrition Biosciences ApS, Grindsted

Vi søger en person med erfaring i transportafvikling til et barselsvikariat i vores shippingafdeling i Grindsted. Du bliver en del af Warehouse & Logistics-afdeling med et interessant og afvekslende arbejde, samt et godt arbejdsmiljø, hvor du vil have kontakt til mange samarbejdspartnere lige fra myndigheder til datterselskaber i ind- og udland.

Vores shippingafdeling består af ca. 14 medarbejdere med afdelinger både i Grindsted og Haderslev. I Grindsted vil du indgå i et team på 11 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med andre afdelinger såsom vores færdigvarelager, dokumentafdeling, planlægning og kundeservice.

Hovedpunkter i jobbet:

 • Ansvarlig for egne lande og sikre at godset kommer ud i rette tid og med rette mængde.
 • Booking af transporter hos vores speditører
 • Optimering af transporter

DuPont Nutrition Biosciences ApS, 23. januar
Chr. Hansen A/SSikkerhedsleder til fermenteringsfabrik

Chr. Hansen A/S, Roskilde

Dine primære arbejdsopgaver er at være med til at udforme og eksekvere danske mål, rapportere på vigtige nøgletal og mål samt gennemføre handlingsplaner sammen med miljø og arbejdsmiljørepræsentanter og ledergruppe på fabrikken samt den danske EHS-organisation.

Du bliver ansvarlig for arbejdsmiljøledelsen på vores fabrik i Roskilde samt supporterer vores 2 andre fabrikker i Avedøre og Gråsten. Sammen med ledergruppen skal du opstarte og forankre et specifikt adfærdsbaseret sikkerheds program (BBS, behaviour based safety).

Din personlige profil

 • Du har minimum 5 års erfaring indenfor for primært arbejdsmiljø, f.eks. som arbejdsmiljøchef i en mindre virksomhed, har en bachelor- eller kandidatgrad indenfor ingeniør- og eller naturvidenskab
 • Du har erfaring med arbejdsmiljølovgivning og har arbejdet med OHSAS18001. Det er en fordel, hvis du har erfaring med miljølovgivning
Chr. Hansen A/S

Chr. Hansen A/S, 23. januar
Oure Friskole & Børnehave
GENOPSLAG - Afdelingsleder til Børnehave og SFO

Oure Friskole & Børnehave

Genopslag for at tiltrække et bredere ansøgerfelt.

Oure Friskole & Børnehave er en Grundtvig/Koldsk Friskole fra 1883. Børnehaven der er oprettet i 2008 er en integreret del af Oure Friskole & Børnehave.

Børnehaven, SFO og skolen har været gennem en udviklingsproces de senere år og råder nu over attraktive fysiske rammer. Vi har brug for en afdelingsleder, der kan være bindeled mellem Børnehaven, SFO og skolen.

Vi søger en dynamisk og engageret afdelingsleder til Børnehaven & SFO.


Jobindex, 23. januar
Arla Foods
Mejerist til osteproduktion på Kruså Mejeri

Arla Foods

Vil du gerne arbejde i en fuldautomatiseret produktion på et højteknologisk mejeri, hvorfra der årligt produceres 24.000 tons hvid ost? På Kruså Mejeri beskæftiger vi ca. 200 dedikerede medarbejdere, som arbejder med en af de største produktioner af hvid ost på verdensplan.

Du bliver en del af en gruppe på 25-30 personer, der varetager produktionen af både traditionel og ultrafiltreret hvid ost. Sammen med dine kolleger arbejder du i skiftehold på mejeriets tre ostelinjer for at opretholde en døgnproduktion alle ugens syv dage.

På Kruså Mejeri arbejder vi målrettet med at standardisere og optimere vores processer for altid at kunne levere kvalitetsprodukter til vores kunder. Lean er derfor en naturlig del af vores hverdag. Sammen med afdelingens egen vedligeholdsmedarbejder sørger du og resten af gruppen for, at produktionsanlægget er trimmet og lever op til vores høje standarder.

Arla Foods

Arla Foods, 23. januar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
HK Danmark karrieretjek skyskraber
1 til 20 af 12079 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |604|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.