1 til 20 af 11345 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |568|Næste »

Dine valg

 • Alle annoncer

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

LEO Pharma
Student Assistant for Corporate Communications at LEO Pharma

LEO Pharma, Ballerup

Are you interested in working as part of a busy team in an international environment? Are you ready to plan and execute internal and external communication assignments? Can you work independently and handle many tasks simultaneously? Then you might be our new colleague in Corporate Communications at LEO Pharma.

The position as Student Assistant in Corporate Communications provides you with a unique opportunity to put the theory you learn as part of your studies into practice.

Together with our existing student assistant, you will be involved in various tasks such as:

 • planning, updating and writing content for our intranet and website
 • assisting in planning and executing various internal campaigns and events
 • supporting LEO Pharma’s departments and international affiliates

LEO Pharma, 16. september
UDENRIGSMINISTERIETBliv diplomat i Udenrigsministeriet

UDENRIGSMINISTERIET, København

#workingforDK Kan du varetage danske interesser, når de er på spil i udlandet? Har du mod på at få en international karriere, at sætte dine kompetencer i spil i samarbejde med nogle af Danmarks skarpeste hoveder, at blive udfordret dagligt, at repræsentere Danmark hvor det gælder, når det gælder, og befinder du dig ligeså godt ved forhandlingsbordet, som på feltbesøg i en flygtningelejr eller i samarbejde med danske virksomheder?

Som fuldmægtig i Udenrigsministeriet vil du komme i berøring med en bred vifte af opgaver vedrørende generel udenrigs- og sikkerhedspolitik, udviklingspolitik, EU-samarbejdet, eksportfremme, presse- og informationsarbejde, juridiske spørgsmål, konsulære sager samt administration.


UDENRIGSMINISTERIET, 16. september
JN Data A/SJN Data søger erfaren Windows systemkonsulent

JN Data A/S, Roskilde

Har du lyst til at være vores nye Windows systemkonsulent i et særdeles efterspurgt område i JN Data? Ansættelsen er i vores afdeling for Partnerløsninger og er tidsbegrænset til 30. juni 2015 eventuelt med mulighed for en efterfølgende fastansættelse.

Dine primære arbejdsopgaver vil være sikring af sikker, stabil og effektiv drift af tredjepartsapplikationer for vores partnere. Derudover vil du eksempelvis deltage i:

 • Forvaltningsopgaver på eksisterende løsninger, herunder en lang række købeløsninger
 • Projektdeltagelse i forbindelse med implementering af nye løsninger
 • Effektiviserings- og automatiseringsopgaver

JN Data A/S, 16. september
JN Data A/S
Netværksspecialist

JN Data A/S, Silkeborg

Er du netværksspecialist inden for it drift og har du lyst til drifte for den finansielle sektor, har du nu mulighed for at blive en del af JN Datas Netværksafdeling i Silkeborg.

Som netværksspecialist skal du medvirke til design, implementering og drift af netværks sikkerhedsløsninger for både JN Data og vores partnere.

Dine primære opgaver vil, i tæt samarbejde med nogle af landets dygtigste netværkssikkerhedsspecialister, være at designe, implementere og drifte løsninger baseret på de førende produkter på markedet, herunder Checkpoint VSX, Cisco ASA og BlueCoat Proxy.


JN Data A/S, 16. september
Chr. Hansen A/SLaboratory technician

Chr. Hansen A/S, Hørsholm

Our Enzymes department in Hørsholm is expanding in order to be ready for the future, so we are looking for a Laboratory technician with experience in one or more of the fields of enzyme/protein characterization, screening for new enzymes and/or enzyme production in lab scale.

Your tasks

 • Involvement in many different aspects of Enzyme R&D, depending on the active projects in the department
 • You will primarily work in the early phases of enzyme discovery
 • Building and screening of libraries
 • Production of enzymes with different micro-organisms in lab scale, using small scale fermenters and purification technologies as well as on the initial characterization of enzymes
Chr. Hansen A/S

Chr. Hansen A/S, 16. september
Grundfos A/STekniker til vedligehold

Grundfos A/S, Bjerringbro

Vær med til at sprænge rammer. Som vedligeholdstekniker hos Grundfos får du gode muligheder for at udvikle dig. Grundfos er i en rigtig spændende udvikling, og med innovation som vores omdrejningspunkt kommer der hele tiden nye produkter til og de eksisterende produkter videreudvikles. Samtidig er vi en stor virksomhed, hvor der konstant opstår nye muligheder – og vi hjælper dig med at udnytte dem.

Har du erfaring med hydraulik- og stanse/presse udstyr samt kompliceret el-anlæg?

Opgaverne er primært reparationer og forebyggende vedligehold på vores hydraulikanlæg, samt udførsel af forebyggende vedligehold på vores udstyr. Du indgår i et team på omkring 25 værktøjsmagere og automatikmekaniker og industritekniker som er fordelt på 3 skift.


Grundfos A/S, 16. september
THISTED KOMMUNE
Områdecenter Kristianslyst søger sygeplejersker til aftenvagt

THISTED KOMMUNE

Kristianslyst søger pr. 1. november 2014 sygeplejersker, betinget af politisk beslutning den 23. september 2014. Stillingerne er tilknyttet en nyoprettet udgående akutfunktion som pr. november 2014 oprettes i forbindelse med vores 4 akutstuer i Bøgehuset.

Funktionen bliver et specialiseret team som skal dække hele kommunen med akutte sygeplejeopgaver. Funktionen er ude i hjemmeplejen samt på Kristianslyst i Bøgehuset som rummer 16 midlertidige pladser og 4 akutstuer.


Jobindex, 16. september
Grundfos A/SProjektleder med erfaring inden for udstyrsleverance

Grundfos A/S, Bjerringbro

Har du solid projektledererfaring, og kan du styre projekter sikkert i hus og sikre en succesfuld overlevering til produktionen? Og vil du medvirke til at implementere nye og innovative Grundfos-produkter?

Din hovedopgave er ledelse af projekter med fokus på produktionsudstyr til Grundfos' produktfabrikker og inden for fremtagning af udstyr til nye produkter samt relaterede projekter omkring nye teknologier. Herunder har du ansvaret for at vælge de rigtige teknologier, og at projekterne holder sig på sporet i forhold til tid, ressourcer, økonomi og ikke mindst kvalitet. Vi forventer, at du kan gå i dialog med vor teknologiudvikling og designere fra dag nr. 1, og du samarbejder globalt med andre projektledere, deltagere fra vores udviklingsfunktion og Teknologicenter samt med eksterne leverandører.


Grundfos A/S, 16. september
Mermaid A/S
Projektkoordinator

Mermaid A/S, Aarhus

Mermaid a/s søger en projektkoordinator til vores afdeling i Aarhus.

Du bliver en del af en virksomhed med et stort aktivitetsniveau, hvor du selv får rig mulighed for at præge din arbejdsdag.

Ansvarsområder
Planlægning, koordinering og opfølgning er nøgleord i din hverdag som projektkoordinator. Dine primære opgaver bliver at varetage kontakten til Mermaids kunder med henblik på koordinering af spotproduktion. Du bliver bindeleddet mellem kunderne på den ene side og Mermaids interne spotproduktionsafdeling på den anden, og bærer således ansvaret for at servicere kunderne og sikre overholdelse af deadlines.


Jobindex, 16. september
KvicklyDelikatesseleder, Kvickly Vericentret Risskov

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt nu 105 medarbejdere. Kvickly i Vericentret er et varehus med dygtige medarbejdere, der trives i en dagligdag med masser af dynamik og hvor vi alle altid står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Opgaver:

 • Drive Delikatesse afdelingen mod nye højder og udnytte det uudnyttede potentiale, vi ser, der er.
 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.

Kvickly, 16. september
PwCPwC søger sekretær til Aarhus

PwC

Er du en dygtig og engageret sekretær med praktisk erfaring - gerne fra revisionsbranchen, trives med deadlines og har lyst til at være en del af vores sekretærgruppe, er det måske dig, vi søger.

Stillingen indeholder bl.a. følgende arbejdsopgaver, hvoraf en del er af rutinemæssig karakter:

 • Korrekturlæsning af breve, protokollater, erklæringer mv.
 • Korrekturlæsning af regnskaber
 • Udarbejdelse og korrekturlæsning af præsentationer i PowerPoint
 • Styring af kalendere og planlægning af møder
 • Administrative opgaver, bl.a. fakturering

PwC, 16. september
SuperBrugsenSalgsassistent Kasse (Barselsvikariat), SuperBrugsen Hellerup

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med ialt 50 medarbejdere. SuperBrugsen Hellerup har en central beliggenhed på Strandvejen, tæt på Hellerup station. Vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Ekspedition i kasselinjen/Kiosk
 • Ansvar for de daglige rutiner i Kiosken
 • Yde den bedste kundeservice
 • Vareopfyldning
 • Lettere rengøring

SuperBrugsen, 16. september
Adecco A/SVil du gøre en forskel ?

Adecco A/S søger for kunde i Hillerød

Vi søger en hjælper/støtteperson til en dreng og hans familie, på hverdage - mandag til fredag. 4,5 timer dagligt fra klokken 11.30 – 16.00. Støtten foregår på drengens skole.

Drengen er 12 år og har behov for støtte pga. at han er infantil autist samt lider af OCD.

Du vil have samarbejde med skolens lærere. Familien er bosiddende i Hillerød Kommune.

Dine kvalifikationer:

 • Du har en pædagogisk baggrund
 • Du har erfaring med autist-området
 • Du er vild med børn
Adecco A/S

Jobindex, 16. september
PFA PensionChefcontroller for solvens II i PFA koncernen

PFA Pension, København

Kan PFA overlade solvens II rapporteringen til dig? Nyder du at arbejde i krydsfeltet mellem stærke specialister inden for risikostyring, økonomi og IT i den finansielle sektor? Har du erfaring med opbygning af datastrukturer inden for økonomi? Trives du med stort ansvar, selvstændige opgaver og personlig frihed? Og vil du være med til at præge udviklingen i Danmarks største pensionskoncern? PFA søger en chefcontroller for solvens II.

PFA Koncernen er i udvikling, og vi søger nu en chefcontroller, der kan bidrage til implementering af solvens II og varetage rapporteringen, og som kan sikre at det sker på en effektiv måde. Dine nøgleopgaver det første 1½ år vil være etablering, koordination og drift af Solvens II indberetninger og rapporter, herunder implementering af rapporteringssystem, valg af IT-platform og etablering af processer i relation til dette.


PFA Pension, 16. september
SuperBrugsenDelikatesseleder/assistent, SuperBrugsen Karise

SuperBrugsen

SuperBrugsen er en selvstændig brugsforening på 1.350 kvm. Slagterafdelingen er helt ny med alt, hvad en fagmand kunne ønske sig. I butikken er vi ca. 30 medarbejdere. Vi har postbutik, Tips&Lotto salg, OK benzin og vaskehal. Karise Bageri driver sit udsalg fra butikken. Vi ligger strategisk godt placeret med hensyn til strøgtrafik til og fra den sydlige del af kommunen.

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.

SuperBrugsen, 16. september
Maersk Oil
Senior Human Resources Business Partner

Maersk Oil, Copenhagen

This role is a great opportunity for a strong Human Resources professional to play a central HR Partner role in a complex international environment.

You will have the opportunity to build up a broad network in the organization with executives and senior leaders in the business as well as within the Human Resources function. Exposure and visibility is high and the role offer the opportunity to both contribute to the strategic agenda as well as gaining experience in daily high impact operational decisions.


Maersk Oil, 16. september
Beckhoff Automation ApS
Teknisk salgskonsulent, region øst

Beckhoff Automation ApS, Glostrup

Generel stillingsbeskrivelse
Ansvarlig for opsøgende salg til nye kunder og samtidig opretholde et tæt forhold til eksisterende kunder og dermed øge bevidstheden på markedet for Beckhoff’s løsninger i region øst. Da du skal kunne udbygge et marked, forventes det at du har erfaring med mødebooking og canvas, og at du er målrettet i din selektering af kunder/emner.

Du får til opgave, selvstændigt at udvikle regionen. En udvikling, der skabes gennem en vedholdende bearbejdning af kundeemner samt evnen til at finde de rigtige løsninger og skabe langvarige relationer.

Du vil få ansvaret for nogle af vore vigtige kunder, og skal dermed bevise, at du besidder den kommercielle forståelse for at håndtere salg af komplekse løsninger.


Jobindex, 16. september
ONLY
Salgsassistent

ONLY, Svendborg

Til vores ONLY-butik i Svendborg søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.

Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt, at du er åben og imødekommende. Som salgsassistent i ONLY får du mulighed for at blive uddannet gennem forskellige workshops, hvor du lærer om fx salgsteknik, kommunikation og butikkens nøgletal.


ONLY, 16. september
NykreditSenior Private Banker

Nykredit, København

Er du ambitiøs, og kan du levere kundeoplevelser i særklasse blandt vores mest udfordrende og formuende kunder? Vores kolleger i Nykredit Private Banking løber stærkt, og derfor leder vi netop nu efter en Senior Private Banker, der formår at skabe tilfredse kunder gennem helhedsorienteret rådgivning.

I Nykredit Private Banking arbejder vi systematisk med god rådgivning, som giver overskud. Vi benytter vores egen metode, som tager udgangspunkt i en tæt kunderelation og dyb indsigt. Det betyder, at du ikke alene rådgiver med afsæt i kundens formue, men at du har øje for den betydning livsbegivenheder, aktuelle behov og ønskede mål også har for kunden. På den måde bliver det din opgave at skabe en bevidsthed blandt dine kunder om, at deres formue er i kompetente hænder.


Nykredit, 16. september
ALDILastvognchauffører

ALDI, Kolding

Til vores centrallager i Kolding søger vi lastvognchauffører (med gyldig EU-bevis) til lørdagsafløsning.

Vi søger friske og servicemindede chauffører til distribution af varer til vores filialer i Syddanmark og på Fyn.

Er du udadvendt og kan lide at samarbejde med mange mennesker er her et interessant og afvekslende job til dig.

Vi tilbyder afløserjob om lørdagen og forestiller os, at du måske er efterlønsmodtager eller mekanikerlærling. Arbejdstid aftales fra gang til gang. Du skal både have et stort kørekort og et hængerkort samt være i besiddelse af et gyldig EU-bevis


Jobindex, 16. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Dell A/S
1 til 20 af 11345 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |568|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.