1 til 20 af 11577 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |579|Næste »

Dine valg

 • Alle annoncer

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
VIA University CollegeDocent til Center for Ledelse og Organisationsudvikling

VIA University College

Hos VIA University College er ”Ledelse” et strategisk vigtigt forskningsfelt, som vi ønsker at styrke i de kommende år. For at støtte denne udvikling søges en docent, der kan forske i ledelse og organisationsudvikling inden for de professioner og erhverv, som VIA retter sine uddannelser mod.

I stillingen indgår undervisning. Dette kan inkludere undervisning på bachelorniveau, videreuddannelsesforløb, konsulentopgaver mv.

Docenten tilknyttes VIAs Center for Ledelse og Organisationsudvikling (CLOU), og refererer til Forsknings- og innovationschefen i VIAs Højskole for Videreuddannelse og Kompetenceudvikling. I CLOU er der pt. tilknyttet fem forskere samt en række medarbejdere uden forskningsuddannelse. Centret huser både forskningsprojekter og udviklingsprojekter.


Jobindex, 21. december
EMT Nordic A/S
Salgschef der kan skabe vækst

EMT Nordic A/S, Odense

EMT Nordic som er Danmarks førende leverandør af energistyringssoftware, søger til nyoprettet stilling en dynamisk og progressiv salgschef, som kan tage det overordnede ansvar for en fortsat salgsmæssig vækst i såvel Danmark som internationalt.

Vi tilbyder dig

 • Ansættelse i en markedsledende og innovativ virksomhed i vækst
 • Gode karrieremæssige udviklingsmuligheder
 • Godt kollegialt sammenhold og en uformel omgangsform

Med reference til den Adm. direktør får du ansvaret for at videreudvikle EMT Nordic’s salg, og salgsorganisation, der p.t. består af to kompetente segmentansvarlige sælgere.

Salgsorganisationens opgaver omfatter både det opsøgende produkt- og projektsalgsarbejde, såvel som det at fastholde og videreudvikle samarbejdet med en væsentlig eksisterende kundebase.


Jobindex, 20. december
Netcompany
Developers med erfaring

Netcompany, København, Aarhus og Odense

Vi søger dygtige udviklere med erfaring til vores Application Management Center, der fra dag ét kan være med til at sikre, at vores it-løsninger bliver ved med at klare den opgave, de er sat i verden for at løse.

I Netcompany skaber du it-løsninger, der gør Danmark dygtigere… Vi lover, at det ikke bare er noget vi siger!

Din hovedopgave vil bestå i at sikre, at vores kunders løsninger fungerer optimalt og kontinuerligt dækker behovet. Dine arbejdsopgaver kan derfor strække sig fra at lægge sidste hånd på et system i samarbejde med vores konsulentforretning, når dette skal overdrages til kunden – over optimering og fejlretning i eksisterende systemer – til analyseworkshops, når en kunde har brug for ny funktionalitet i et eksisterende system.


Netcompany, 20. december
ALDIFilialledere

ALDI

Ryk ind i toppen af ledelsen for et ALDI Marked. Du har ansvaret for den daglige drift. Du leder og motiverer dit team, planlægger arbejdstiden, sørger for den optimale varedisponering og kan selvfølgelig også tage fat. Du føler dig godt tilpas med salg.

En uddannelse indenfor detailhandel som f.eks. HHX eller HTX og et par års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Måske har du i et andet erhverv vist lederevner og organisationstalent, hvilket gør dig egnet til denne stilling. Vi sørger for grundig indarbejdning, som vil lette din opstart.


ALDI, 20. december
Cobham SATCOM
Material Project Manager

Cobham SATCOM, Kgs. Lyngby

Cobham SATCOM (Thrane & Thrane) is looking for a new colleague for our Material Project Management team – a part of Cobham SATCOM’s purchasing department.

Are you experienced in working in a high technical and fast changing project environment – then you might be the procurement professional we are looking for.

Cobham SATCOM Material Project Management team is looking for a Material Project Manager to strengthen our Project procurement team. The team is responsible for securing and delivering materials for all our new Product development projects. Our new Material Project Manager will be managing dedicated projects including securing on time delivery, material quality, best possible cost - from project start going through NPI phase, production ramp-up, product launch to market and handover to mass production.

Cobham SATCOM

Jobindex, 20. december
Hartmanns A/SSælger søges til Jetpak i Københavns Lufthavn

Hartmanns A/S søger for kunde

Kan du hente forretning via telefonen? - helt enkelt – gør kunderne glade og skab resultater

Du har ansvaret for, at Jetpak fortsat realiserer sit potentiale på markedet. Din kundekontakt vil primært være via telefonen, hvor dit mål bliver at styre salget ind i organisationen – få opgaven i hus. Herefter overtager dine kollegaer opgaven, og du har igen rettet dit blik ud mod markedet for at hente ny forretning. Du vil også afholde enkelte kundebesøg – vægtning ca. 90/10 på telefon og kundemøder.

Dine primære opgaver bliver:

 • Salg via telefon og mødebooking.
 • Ansvar for opbygning, vedligeholdelse og udvikling af Jetpaks kundeportefølje.
 • Udarbejdelse af tilbud.
 • Afholdes af kundemøder.

Hartmanns A/S, 20. december
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s

Project Management Assistent

Med reference til en eller flere projektledere, bliver du en vigtig del af projektteamet, der er ansvarlig for alle projekter, lige fra salget har fundet sted, over projektering og planlægning, til montage og aflevering i hele verden.

Du får således assisterende opgaver i forbindelse med forberedelse, planlægning og gennemførelse af små og store projekter, omfattende procesanlæg og maskinelementer, og du skal være med til at sikre en effektiv og succesfuld projektstyring, med fokus på tid, kvalitet og økonomi.

Din dagligdag vil således bl.a. bestå af:

 • At være projektmedarbejder på forskellige projekter
 • At designe layout i Inventor og AutoCAD
 • At producere oplæg som design/konstruktion kan lave detail/produktionstegninger efter
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 20. december
Pullman - Ermator ABKørende sælger - Jylland

Pullman - Ermator AB

For at videreudvikle og ekspandere vort salg i Jylland søger vi nu en ekstern sælger, som skal arbejde tæt sammen med vore forhandlere og materieludlejningsfirmaer i området.

Du må påregne 15-20 rejsedage, heraf 2-3 overnatninger om måneden. Du skal desuden deltage i messer hos vore forhandlere samt vore egne branchemesser. Du kommer til at planlægge besøg i samarbejde med vore forhandlere og være salgsstøtte i marken og fra kontoret, ligesom du kommer til at besøge og servicere udlejningsfirmaer i området.

Som sælger hos Pullman Ermator AB vil du få en nøgleposition samt gode muligheder for personlig udvikling.

Brugere af vore produkter er virksomheder inden for byggeriet, sanering, brandvæsen, maskinudlejning og beton- og stenbearbejdning samt industrier.


Jobindex, 20. december
Danmarks Nationalbank
Passioneret senior .NET backendudvikler

Danmarks Nationalbank, København

Du har ekspertniveau indenfor .NET backend-udvikling og en passioneret holdning til .NET applikationsarkitektur, hvor du bruger din indsigt til at sikre retningen for den samlede løsning. Du er god til at prioritere din tid, og har fokus på eksekvering. Du kan tage rollen som lead developer på et team, og er kendt som en positiv person, der får rykket på tingene.

Nationalbankens applikations- og databaseudvikling har fokus på at forbedre forretningsområdernes adgang til data til analyse- og rapporteringsformål. Vi har succes med en indsamlingsplatform, der anvendes af både Nationalbanken og Finanstilsynet. Indberetningsplatformen udstiller services til mere end 700 af de største virksomheder i Danmark, og leverer data til vores topmoderne data-warehouseplatform. Der er på indberetningsplatformen sat en række nye forbedringstiltag i gang.

Danmarks Nationalbank
Danmarks Nationalbank, 20. december
Danmarks Nationalbank
Senior SQL og BI-udvikler med holdning og indsigt

Danmarks Nationalbank, København

Vi værdsætter kompetente og selvstændige medarbejdere, og afsætter den nødvendige tid til, at du kan holde dig fagligt opdateret, fx gennem deltagelse på Microsoft TechEd eller SQL Rally. Vi har et stærkt fagligt miljø med kollegaer, der hjælper hinanden, har en uformel omgangsform og udviser team spirit.

Nationalbankens applikations- og databaseudvikling har fokus på at forbedre forretningsområdernes adgang til data til analyse- og rapporteringsformål. Derfor etablerer bankens IT-afdeling en data-warehouseplatform baseret på MS SQL Server 2014. Platformen er designet i en skarp arkitektur med afsæt i Kimball's datawarehouse model og metode.

Du vil deltage i et fagligt udfordrende og varierende forløb, der i en række trin forbedrer Nationalbankens business intelligence. Du vil som led i arbejdet skulle indgå i tæt dialog med bankens forretningsområder.

Danmarks Nationalbank
Danmarks Nationalbank, 20. december
CSC ScandihealthDelivery Lead i Hospital Services & Delivery

CSC Scandihealth, Aarhus

Har du overblik, sans for detaljen og teknisk snilde? Så kan dette være dit nye job!

CSC Scandihealth tilbyder et spændende og udfordrende job for den tekniske konsulent, der gerne træder frem og tager ansvar for at levere fremtidens sundhedsløsninger.

Dit nye job

 • Du vil som teknisk konsulent varetage installationen af leverancer på såvel interne som kundesystemer.
 • Du vil indgå i et spændende team og tage del i ansvaret for kundens løsninger – både ved leverance og dagligt vedligehold.
 • Sparringspartner til den leveranceansvarlige og releasemanagement, samt de mange andre interne interessenter i kundens løsninger.

Jobindex, 20. december
Eltel Networks A/S
Danmarks førende infranet virksomhed, ELTEL Networks søger højspændingsmontører

Eltel Networks A/S, Glostrup/Herlev

I afdelingen for powerservice bygger og vedligeholder vi el-transmissionsanlæg og transformerstationer – samfundets livliner. Til en del af dette arbejde søger vi nu elektrikere/montører til drifts- og projektopgaver med base i Glostrup/Herlev.

Du skal primært løse opgaver hos vores faste kunder, som er forsyningsselskaber og industriselskaber. Arbejdet omfatter hovedsageligt drift og vedligehold af højspændingsanlæg på 30-400 KV anlæg, men også opsætning af nye anlæg.

Vi tilbyder dig selvstændigt ansvar for såvel store som små opgaver med rig mulighed for at påvirke egen dagligdag.

Eltel Networks A/S

Jobindex, 20. december
pbangEl - Projektledelse - Norge

pbang søger for HG Electric A/S i Frederikshavn

Vi søger en kompetent og visionær projektleder med el-teknisk baggrund og hands-on erfaring, som kan få tingene til at ske!

Stillingen er nyoprettet. Det første år af din ansættelse vil blive dedikeret til et omfattende byggeri i Norge. Du får ansvaret for at:

 • køre projekter i henhold til budget og tidsplan og sikre at kvaliteten af arbejdet altid er i top
 • lede din medarbejderstab, som kan bestå af både danske, norske og polske medarbejdere
 • styre kontakten til både kunder, leverandører, myndigheder, medarbejdere og ledelsen

Jobindex, 20. december
Microsoft Danmark ApSTECHNOLOGY SOLUTION PROFESSIONAL (TSP) - DATACENTER

Microsoft Danmark ApS, Hellerup

The Technology Solution Professional will provide technical direction and assist moving the technical sales process forward. Managing Proof of Concepts, Technical presentations and sales efforts specifically to our data center portfolio. Products covered include, but not limited to System Center, Windows Server (including HyperV), RDS, Identitity Manager, Active Directory and Azure.

KEY ACCOUNTABILITIES

 • Driving the win rate versus competitors within assigned Cloud, Virtualization and Server platform opportunities through the delivery of technical sales engagements.
 • Delivering technical sales engagements (Architectural Design Sessions - ADS) and Proof-of-Concepts (POC)
 • Developing a bill of materials and architecture that feeds into a solution proposal.
Microsoft Danmark ApS

Microsoft Danmark ApS, 20. december
Tomma Consulting
Markeds- og kommunikationschef – en spændende udfordring med store frihedsgrader og karrieremuligheder

Tomma Consulting søger for Kalk & Teglværksforeningen i København

Kalk & Teglværksforeningen er en brancheforening for byggesten og helvægselementer af tegl, leca og porebeton samt tegltagsten, mørtel og kalkprodukter for byggebranchen. Foreningens formål er at samle alle virksomheder inden for kalk- og teglindustrien og dermed beslægtede industrier i en forening for at varetage deres fælles interesser branchevis og/eller som helhed.

Du får ansvaret for at fremme anvendelsen af det murede byggeri gennem markedsføring, promovering & branding – primært i Danmark – men jobbet omfatter også samarbejde med bl.a. de to øvrige skandinaviske lande. Du vil få ansvaret for et markedsføringsbudget, som omfatter aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige.


Jobindex, 20. december
NykreditSpecialeemne: Privatøkonomisk forbrugeradfærd, Produkter og Rådgivning

Nykredit, København

Har du lyst til at skrive dit speciale om forbrugeradfærd i samarbejde med Nykredit? Så læs videre her...

I klassisk økonomisk teori er det en grundlæggende antagelse, at forbrugerne træffer valg, baseret på, hvad der stiller dem bedst muligt. I praksis er adfærden dog ikke lige rationel og det påvirker forbrugernes evne til at foretage de rette privatøkonomiske beslutninger.

Fx betyder en udbredt nutidsfokusering, at mange låntagere med fastforrentede realkreditlån, ofte er modvillige til at nedkonvertere, på grund af de forbundne omkostninger.

Spørgsmålet er, hvordan denne adfærd påvirker danskernes privatøkonomiske beslutninger og hvordan dette eventuelt kan undgås?


Nykredit, 20. december
Hartmanns A/SKNR pisortassarsiorneqarpoq

Hartmanns A/S søger for kunde

KNR pisortassarsiorneqarpoqAqutsisoq aaqqissueriallaqqissooq, Kalaallit Nunaanni kulturikkut inuiaqatigiinnut kiffartuussinermik ingerlatsinissamut ineriartortitsinissamullu qulakkeerinnittussaq ujartorneqarpoq. Suliassarissavat KNR-ip anguniagaata eqquutsinnissaa:

”KNR-ip anguniagaraa Kalaallit Nunaanni najugaqartunut tamanut naapiffiunissani, kiisalu nunap oqaluttuarisaanera, kulturia, oqaatsit, naleqartitat ileqqullugu toqqammavigalugit inuiaqatigiit kalaallit ineriartortissallugit.”

Naatsorsuutigaarput:

 • Kalaallit anersaavat immikkuullarissoq paasisimallugulu pingaartissagit, Kalaallit Nunaatalu avataani pisut allanngorartut malillugit naleqqussartarnissamik paasinnissimanissat.
 • Kinaassutsit, piumassutsit aaqqissueriallaqqissutsillu atorlugit KNR-ip sulisuinut aqqutissiuisinnaanissat.
 • Nunarsuarmioqataasutut niuernikkullu unamminartulimmi KNR-ip piareersimajuarnissaanut siuttuunissat.

Hartmanns A/S, 19. december
Region HovedstadenJurister søges til at understøtte forskning og innovation i Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Er du en team-player? Vil du være en afgørende del i at understøtte og kommercialisere banebrydende forskning og innovation udført på Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre til gavn for borgerne i regionen?

Region Hovedstadens Center for Regional Udvikling (CRU) styrker indsatsen vedrørende udarbejdelse af samarbejdsaftaler mellem hospitaler og erhvervsliv. Vi søger derfor to nye kolleger til at varetage juridisk rådgivning.

I bliver en del af vores Jura og Kontrakt-team, i Enhed for Forskning og Innovation. Teamet, som aktuelt består af 5 jurister, varetager forhandlinger med erhvervslivet og andre eksterne parter på vegne af Region Hovedstadens hospitaler. Vi søger hhv. en erfaren og en mere nyuddannet kollega.


Region Hovedstaden, 19. december
Røde Kors asylafdelingBarselsvikar til Bisidder- og repræsentantkorpset i Røde Kors asyl

Røde Kors asylafdeling, Birkerød

Røde Kors asyl repræsentantkorpset center Sandholm søger barselsvikar med start medio februar til hvervet som bisidder og repræsentant.

Hvert år kommer uledsagede børn og unge til Danmark for at søge asyl. De skal ifølge loven tildeles en repræsentant, som er barnets faste, personlige støtte under sagsforløbet. Røde Kors administrerer repræsentantordningen, der som udgangspunkt er en opgave for frivillige, og som suppleres af et korps af lønnede repræsentanter.

Arbejdsområde og Repræsentantens opgaver:

 • Kontakt med myndighederne
 • Støtte den unge under asylforløbet
 • Bisidderopgaver for mindreårige

Røde Kors asylafdeling, 19. december
ZBCMatematiklærer

ZBC, Vordingborg

Erhvervsgymnasiet (htx og hhx) ZBC i Vordingborg søger pr. den 1. marts 2015 – eller hurtigst muligt - en underviser til matematik.

Vi har brug for en underviser i matematik på htx og hhx, men har du fagkombination med fag fra den teknologiske eller naturvidenskabelige fagrække – eller evt. fra den erhvervsøkonomiske fagrække, vil det absolut også være attraktivt.

For at kunne undervise på gymnasialt niveau skal du have en kandidateksamen, men om hovedvægten ligger inden for matematik, det teknologiske område, det naturvidenskabelige område eller det erhvervsøkonomiske område er ikke det vigtigste. Det vigtigste er, at du har lyst til at undervise.


ZBC, 19. december

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 11577 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |579|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.