1 til 20 af 13240 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |662|Næste »
IMERCOElev i Imerco

IMERCO

Har du ambitioner om en karriere?

IMERCO

Hos Imerco uddanner vi de bedste sælgere! Du får landets bedste uddannelse indenfor detailhandel. Fra første dag indgår du i butikken på lige fod med mere end 1.100 kollegaer fordelt på 145 Imerco butikker.

Som elev hos Imerco skal du først og fremmest brænde for at sælge, vise initiativ og være engageret. Har du samtidig en drøm om at blive chef, så har vi masser af spændende udfordringer i hele landet.

Din elevtid vil blive afvekslende, og du vil få mange forskellige arbejdsopgaver blandt andet kundeservice, varebestilling, varemodtagelse, lageropfyldning og indretning af butik.


Jobindex, 23. maj
Aleris-Hamlet HospitalerSpecialeansvarlig lungemedicinsksygeplejerske søges til timelønsansættelse/deltidsansættelse hos Aleris-Hamlet Hospitaler

Aleris-Hamlet Hospitaler, Søborg

Aleris-Hamlet Hospitaler i Søborg søger en lungemedicinsksygeplejerske til vores ambulatorium. Vi søger en erfaren ambulatoriesygeplejerske til landets største privathospital, hvor omtanke, professionalisme, engagement og nytænkning er nøgleord i hverdagen.

Vores lungemedicinske speciale er under udvikling og vi oplever stor patienttilgang, hvorfor vi søger en erfaren lungemedicinsksygeplejerske, der har lyst til at være specialeansvarlig. Vi kan tilbyde 1 til 2 ugentlige arbejdsdage, eller mere, i takt med at specialet vokser.

Som specialeansvarlig vil det være dig der via sparring med funktionschefen har overblikket i specialet, er ansvarlig for vejledninger, udstyr, bestillinger af varer, kontakt med repræsentanter, hvis der er behov for det, så specialet fungerer så optimalt som muligt.


Jobindex, 23. maj
Humain ApS
Sourcing Manager (1504.03)

Humain ApS søger for kunde

- udvikling, implementering og forankring af sourcingkoncept

Som Sourcing Manager bliver du ansvarlig for at implementere og forankre et stærkt sourcing koncept i organisationen. Fælles rammer, aftaler og processer er med til at sikre en overordnet juridisk ensretning af indkøbsforholdene og lette indkøb i alle led.

Et godt forretningsoverblik gør, at du kan etablere enkle processer i alle led samt lægge strategier og målsætninger for kategorierne med tilhørende KPI’er og handlingsplaner. Du sikrer organisationen har de rette værktøjer – herunder favoritkataloger, som gør det nemt og overskueligt at købe ind.


Jobindex, 23. maj
Skandinavisk Data Center A/SEmpatisk team lead til et område i udvikling

Skandinavisk Data Center A/S, Ballerup

Vil du gå forrest for et team på 14 erfarne udviklere og samtidig være bannerfører for implementering af agile metoder i teamet? Her er der rig mulighed for at gå i dybden med lederrollen og skabe succeser – både for dig selv og dit team.

Som team lead for Maintenance & Operations har du ansvar for den daglige drift og vedligehold af handels- og pensionssystemerne i Investment & Pension samt for at sikre, systemerne altid lever op til de aftalte servicemål. Du sætter retningen for teamet med alt, hvad det indebærer af ledelse, udvikling og motivering.

Herudover håndterer du interaktionen med interne interessenter og sørger for, at vi hele tiden er på forkant med de nyeste løsninger.


Skandinavisk Data Center A/S, 23. maj
IBIS
Telemarketingfundraisere søges til IBIS’ callcenter i hjertet af København

IBIS

Elsker du at tale med mange og forskellige mennesker, og har du talegaverne i orden? Lyder det spændende at kæmpe for bedre vilkår for verdens mest udsatte børn? Er du interesseret i et job, hvor du kan bruge dine evner for argumentation og formidling? Så har vi drømmejobbet til dig.

Som telemarketingfundraiser i IBIS, kæmper du for at skabe udvikling gennem uddannelse i nogle af verdens fattigste lande. Du bliver en del af en dansk udviklingsorganisation, der arbejder for en retfærdig verden, hvor alle har lige ret til uddannelse, indflydelse og ressourcer. Som telemarketingfundraiser er du med til at styrke organisationen og fremme opbakningen til IBIS’ arbejde.


IBIS, 23. maj
ENTERManagement
PROJEKTINGENIØR, MASKIN – Ansvarlig fra idé til levering

ENTERManagement søger for kunde i Midtjylland

Du vil blive en nøgleperson i virksomhedens daglige drift i forhold til konstruktion, udvikling, indkøb, beregning, arbejdstegninger og dokumentation, herunder specielt konstruktion og dokumentation af kundetilpassede løsninger. Du styrer indkøbsprocessen til hele projektet fra behovsanalyse til varen er modtaget, herunder indhentning af tilbud, forhandling med tilbudsgiverne og stram opfølgning på leveringsprocessen.

Du får en meget varieret dagligdag præget af en stor kontaktflade til produktion, underleverandører samt kunder. Du vil få den koordinerende rolle i hele udviklingsforløbet fra idé til færdigt produkt. Du er uddannet maskiningeniør eller har lignende ingeniørmæssig baggrund. Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund.


Jobindex, 23. maj
Instaservice I/SVi har stor efterspørgsel på faglærte tjenere & kokke til København og omegnen. Derfor mangler vi lige dig!

Instaservice I/S

TJENERE:
Er du en erfaren tjener, og vil du være med til at skabe en unik oplevelse for mange gæster? Har du samtidig lyst til at opnå erfaring indenfor de mange spænende og forskellige typer af tjenere arbejde, Så vil vi gerne høre fra dig.

KOKKE:
Er du udlært kok, og passioneret inden for madlavning, og vil du være med til at skabe en god madoplevelse i et af vores mange vikariater. Så det dig vi står og mangler!!

Som vikar hos Instavikar har du en fantastisk chance for at komme rundt til forskellige Restauranter og Hoteller i København og Nordsjællandsområdet. Hos Instavikar skal du være serviceminded, mødestabil og engageret i dit arbejde.


Jobindex, 23. maj
Tulip Food Company
Customer Service assistent

Tulip Food Company, Randers

Med reference til Customer Service Manageren for de internationale markeder bliver du ansvarlig for forsendelse af varer med skib til oversøiske destinationer, herunder anmeldelser til myndigheder og udfyldelse af diverse certifikater og eksportdokumenter. Koordinering med vores fabrikker i Danmark og Tyskland omkring varedisponering, klargøring af varer, udlæsning, pakning af containere m.m. bliver ligeledes en del af jobbet.

Du er uddannet speditør eller har en lignende relevant baggrund inden for logistik/Supply Chain og bred erfaring med ovenstående opgaver, herunder godt kendskab til remburser, inkasso og andre særlige betalingsformer samt e-eksport og eksportregler. Du er rutineret bruger af MS Office, herunder Excel. Kendskab til SAP R/3 vil være en fordel.

Tulip Food Company

Tulip Food Company, 22. maj
Arla Foods
Smed eller automatiktekniker til nathold, Holstebro

Arla Foods

Kunne du tænke dig at arbejde på verdens største smørmejeri? Så vil vi rigtig gerne have dig som vores nye kollega på Holstebro Mejeri. Vi producerer årligt over 130.000 tons smør og blandingsprodukter til markeder over hele verden, og du vil få 200 nye kolleger, der alle arbejder fokuseret på at skabe en sikker og effektiv arbejdsplads.

Du er med til at sørge for, at vi sikrer høj oppetid på vores produktionsanlæg, og at det er systematisk vedligeholdt efter alle gældende regler. Vi har rigtigt travlt og får hele tiden nyt udstyr, som skal spille sammen med de øvrige anlæg, og derfor er det en meget vigtig opgave, du påtager dig.

Arla Foods

Arla Foods, 22. maj
DSBSælger på deltid til DSB 7-Eleven Holte

DSB, Holte

Vi søger en sælger på deltid til DSB 7-Eleven Holte, der kan bidrage til DSB's udvikling

Som vores nye sælger løfter du salget, skaber en god stemning for kunderne og bidrager til et flot økonomisk resultat. Du har en dynamisk arbejdsdag, hvor du har kunden i centrum og fokus på, at butikken altid er indbydende.

ine konkrete arbejdsopgaver er at

 • kundebetjening og salg
 • administrative opgaver
 • trimme og fylde butikken op.

DSB, 22. maj
Sørensen Læder A/S
International indkøbskoordinator - ”en verden af læder”

Sørensen Læder A/S, Tilst

Vi søger en handlekraftig indkøbskoordinator med kontaktflade til hele verden. Ønsker du udvikling og ansvar i en global familieejet virksomhed, der tænker langsigtet og har den økonomiske styrke til at vokse. Så søg jobbet, hvor du får muligheden for at være med til at præge den fortsatte vækst.

Du får en central funktion i indkøbsteamet og med backup til kundeservice.

 • Leverandørkontakt – fordelt over hele verden
 • Opfølgning på indkøbsordrer
 • Indkøbsdisponering i samarbejde med logistikchef

Jobindex, 22. maj
University College SjællandAdjunkt/lektor

University College Sjælland

University College Sjælland søger lektor/adjunkt til Sygeplejerskeuddannelsen i Slagelse pr. 1. august 2015 eller snarest muligt. Stillingen er nyoprettet og har fokus på uddannelsens e-læringsudbud.

Vi har en lang erfaring i at tænke uddannelse utraditionelt og var bl.a. en af landets første sygeplejerskeuddannelser, som udbød uddannelsen som fjernstudie og siden som e-læring. Nu sættes der særligt fokus på at udvikle og designe en E-læringsuddannelse, der er innovativ og som formår at facilitere ”21st Century Skills” hos sygeplejerskestuderende ved hjælp af digitale læringsformer.

Du skal indgå i et team bestående af videnmedarbejdere, som virker i et innovativt og kreativt læringsmiljø med at udvikle og designe e-læringsuddannelse til fremtidens sygeplejersker. Vi arbejder ud fra didaktik 2.0, hvor vi ønsker at designe e-læring i forhold til Flipped Classroom, Blended Learning, MOOCs og andre digitale læringsformer.


University College Sjælland, 22. maj
Randstad
Randstad søger salgstalenter for kunde

Randstad søger for kunde i Aarhus

Har du et spirende salgstalent der venter på at blomstre. Kan du tænke dig at kickstarte din salgskarriere, og vil du have en indflydelse på din vagtplan, en attraktiv løn og muligheden for at skærpe dine talenter i en af Aarhus’ mest kompetente salgsvirksomheder?

Hos vores kunde, beliggende centralt i Aarhus, har du alle muligheder for at udvikle dit salgstalent under kompetent sparring og coaching.

Du får til opgave at ringe ud til eksisterende kunder, og med et produkt, der som oftest er bedre end kundernes nuværende produkt. Firmaerne, du ringer på vegne af, er typisk velkendte dansk brands. Kunderne og deres behov er vidt forskellige, så du får hele tiden nye udfordringer og varierende samtaler, der udvikler både dine salgs- og kommunikationsevner.


Jobindex, 22. maj
Proffice A/SStudiejob i Rekrutteringsbranchen

Proffice A/S, København

Er du positiv og engageret og i gang med en videregående uddannelse?

Proffice søger nu en dynamisk studentermedarbejder, som har lyst til at arbejde med rekruttering ca. 15 timer ugentligt i centrum af København.

Du bliver en del af vores researchteam i København og dine primære opgaver i består i:

 • at identificere og tiltrække kandidater, som matcher vores kunders behov
 • evaluering af kandidater og udarbejdelse af præsentationsrapporter
 • rådgivning af kandidater i forbindelse med ansættelser
 • udarbejdelse af stillingsannoncer

Proffice A/S, 22. maj
VolkswagenErhvervskonsulent til Volkswagen Gladsaxe

Volkswagen

Volkswagen Gladsaxe søger en selvstændig Volkswagen erhvervskonsulent til tiltrædelse hurtigst muligt.

Din succes sikres primært gennem opsøgende salg til mindre og mellemstore virksomheder. Det er vigtigt, at du er selvkørende og initiativrig, da jobbet kræver en meget selvstændig og målrettet indsats.

Med reference til salgschefen får du resultatansvar for dit personlige salgsbudget. Du bliver en del af et salgsteam med højt motiverede kolleger.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Køb og salg af nye og brugte varebiler, primært gennem opsøgende kontakt til områdets virksomheder
 • Bidrage til optimal lønsomhed, kundetilfredshed og loyalitet i forbindelse med salg

Volkswagen, 22. maj
Københavns ErhvervsakademiEr du vores nye Social Media Manager?

Københavns Erhvervsakademi

Københavns Erhvervsakademi leder efter en, der tør at tage ejerskab for og udfordre vores sociale medier. Du skal være fri af vanetænkning, turde se muligheder og være en igangsætter! Du ved pokkers meget om, hvordan vi bedst bruger Facebook, Instagram, LinkedIN og Twitter til at engagere vores mange målgrupper. Du er på forkant med den digitale udvikling og kan indgå i kvalificeret sparring om, hvad der virker på forskellige platforme i forhold til video, grafisk og sprogligt indhold!

Du må ikke stave som en brækket arm, og du skal kunne begå dig på såvel dansk som engelsk. Du skal være med til at indtænke vores sociale medier i vores kampagnearbejde, i forhold til såvel rekrutteringskampagner som i forhold til politisk strategi.


Københavns Erhvervsakademi, 22. maj
DONG Energy
Studentermedhjælper med interesse for QHSE

DONG Energy, Gentofte

Vil du være med på vores stærke hold inden for QHSE og bruge din teoretiske lærdom i praksis?

Så har vi brug for dig som studentermedhjælper i Group QHSE, som varetager koncernens opgaver inden for kvalitet, arbejdsmiljø og miljø, herunder arbejdet med bl.a. sikkerhedskulturen i DONG Energy. Vi har ansvaret for koncernaudits, formulering af koncernkrav og forventninger samt at sende materiale til den samlede koncernrapportering inden for QHSE-området.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en organisation med dygtige og engagerede kolleger. Vi sikrer, at du bliver klædt på til at varetage jobbet, og vi har værktøjer, der hjælper dig i din hverdag. Som studentermedhjælper er du også en del af DONG Energy Students, som har fokus på at skabe et netværk for de studerende i DONG Energy. Der vil være både faglige og sociale arrangementer.

DONG Energy

DONG Energy, 22. maj
DONG Energy Customers & Markets
Senior Partnership Manager

DONG Energy Customers & Markets , Virum

Vil du være med til at sætte klimaet på dagsordenen hos Danmarks største virksomheder?

Så har vi brug for dig som Senior Partnership Manager i Partnerships, Solutions & Marketing, som bl.a. er ansvarlig for at etablere og udvikle klimapartnerskaber med dansk erhvervsliv. Partnerskaberne skal forene erhvervslivets øgede behov for en ansvarlig virksomhedsdrift med realiseringen af vores ambition om at konvertere energiproduktionen fra fossil til bæredygtig.

I tæt samarbejde med Key Account Manageren og Energirådgiveren er du er ansvarlig for at sikre løbende værdiskabelse hos vores klimapartnerskabskunder gennem en meget udadvendt rolle, hvor du er i dialog med vores kunder – ofte på senior management-niveau.

DONG Energy Customers & Markets

DONG Energy, 22. maj
T. Hansen Gruppen A/S
Værkstedschef til Centralværksted

T. Hansen Gruppen A/S, Middelfart

thansen.dk søger værkstedschef med styrker i ledelse, procesoptimering og teknik.

thansen.dk er inde i rivende udvikling på MC- og scootermarkedet og søger en ny værkstedschef, der er vant til at arbejde med mange bolde i luften. thansen.dk har gennem en årrække udviklet og udvidet vores sortiment og er i dag Danmarks førende forhandler til hele Familien Danmark.

Dine primære opgaver vil være

 • Ledelse af Centralværksted i Middelfart
 • Bistå med teknisk support og knowhow til mekanikere
 • Support til butikkerne
T. Hansen Gruppen A/S

T. Hansen Gruppen A/S, 22. maj
pro&coHR-koordinator- som kan bygge en stærk HR-struktur

pro&co søger for Stof & Stil i Herning

For at understøtte virksomhedens vækstbaserede forretningsudvikling har Stof & Stil oprettet en ny stilling som HR-koordinator. Du får ansvar for at identificere, samle, optimere, udvikle og kommunikere virksomhedens HR-opgaver, processer og værktøjer. Du baner vejen for virksomhedens fortsatte succes og udvikling ved at sikre gode HR-løsninger, der understøtter forretningsmål og planer.

Ansvarsområder:

 • Rekruttering, introduktion og afskedigelser
 • Videreudvikle og vedligeholde medarbejderhåndbog
 • Ansættelsesjura, overenskomster, kontrakter m.m.

pro&co, 22. maj
Annonce:
Topdanmark Forsikring A/S
1 til 20 af 13240 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |662|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.