1 til 20 af 10717 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |536|Næste »

Dine valg

 • Alle annoncer

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

Alm. BrandForsikringsrådgiver Nykøbing Falster

Alm. Brand

Vil du tegne Alm. Brands ansigt udadtil?

Som Forsikringsrådgiver i et salgscenter tager du godt imod de kunder som besøger os, som kontakter os på telefonen, eller ad anden vej, har bedt om at blive kontaktet af os.

Din primære funktion er at rådgive og sælge privat forsikringer. Herudover at henvise kunden videre til møde med centrets assurandører eller anden kollega i koncernen, når der er behov for det.

Vi tilbyder et spændende job, hvor du i samarbejde med dine kolleger er med til at tegne Alm. Brands ansigt udadtil

 • et job i en virksomhed, med stor medarbejder- og kundetilfredshed, hvor tonen er ligetil og stemningen god
 • et struktureret uddannelsesforløb

Alm. Brand, 24. oktober
Momentum ConsultingDebitormedarbejder til Verisure

Momentum Consulting søger for Verisure i Køge

Har du solid erfaring med inkasso og inddrivelse af tilgodehavender fra private og erhvervsvirksomheder, og vil du være med til at styrke vores indsats på dette vigtige område? Så kan Verisure i Køge tilbyde dig et selvstændigt job med gode udfordringer!

Verisure gennemgår i disse år en spændende udvikling præget af nye, markedsledende teknologiske produkter, øget kundetilgang og en voksende andel af markedet for alarmydelser til private og erhvervsvirksomheder.

Vi søger derfor en erfaren debitormedarbejder, der med reference til vores økonomichef har lyst til at påtage sig følgende opgaver:

 • Sikre en smidig overflytning af ansvarsområdet til Økonomiafdelingen
 • Etablere et godt og direkte samarbejde med vores eksterne samarbejdsparter omkring inddrivelse
 • Indgå aftaler med debitorer vedr. betaling af udestående beløb

Jobindex, 24. oktober
Momentum ConsultingSenior Business Controllere til Verisure

Momentum Consulting søger for Verisure i Køge

Har du solid erfaring med Business Controlling, og kan du via sparring og rådgivning flytte og udvikle forretningen? Så kan Verisure i Køge tilbyde dig udfordrende og spændende opgaver!

Som Senior Business Controller hos Verisure kan du se frem til et tæt samarbejde med ledelsen og forretningen – hvilket vil give dig et indblik i og viden om udviklingen i selskabet, så du kan yde den bedst mulige sparring. Du refererer til direkte til selskabets nytiltrådte CFO.

Dit ansvar og opgaver kan beskrives således:

 • Sparring, support og udfordring af forretningen med særlig fokus på forretningsudvikling, udvikling i tallene, strategi m.v.
 • At drive forandringsprocesser i tæt samarbejde med forretningen
 • Udarbejdelse af budgetter, forecasts, rapportering m.v.

Jobindex, 24. oktober
Peak RekrutteringProduct Manager - sundhedssektoren

Peak Rekruttering søger for CARE-CALL A/S i Hørning ved Aarhus, eller Ballerup

Produktstrategi · Kundebehov · Teknik

Med base i virksomheden, afhængig af din bopæl, bliver du med reference til den administrerende direktør, ansvarlig for CARE-CALLs produktsortiment. Det bliver således dit ansvar at sikre, at produktsortimentet til stadighed understøtter salget, og at virksomheden løbende implementerer nye løsninger/produkter, hvor dagligdagen og behovene for infrastruktur på sygehuse og plejehjem i DK er sat helt i centrum.

Dine fremtidige opgaver vil bl.a. være:

 • dialog med kunder og leverandører om behov og løsninger i markedet
 • relationsskabelse og –udvikling, til potentielle samarbejdspartnere der muliggør integration af løsninger
 • deltagelse ved kundemøder
 • salgspræsentationer af software / løsninger
Peak Rekruttering

Peak Rekruttering, 24. oktober
Lån & Spar Bank

Har du lyst til at være en del af en anderledes bank?

Finansiel rådgiver

Lån & Spar Bank, København

Den finansielle rådgiver i Lån & Spar er generalist på privatkundeområdet og rådgiver om alle aspekter af den private kundes økonomi. Du får din egen kundeportefølje, hvor opgaven er at tilføre nye kunder og pleje de eksisterende kunder, til gavn for alle parter. Dit mål er at sætte kunden i centrum og i fællesskab med kunden finde de bedst mulige løsninger der tager udgangspunkt i kundens behov.

Udarbejdelse af dokumenter varetages af dine kolleger i supportafdelingen, så du kan fokusere på det du er bedst til - give kunderne en personlig og kompetent rådgivning med udgangspunkt i deres behov.

I forlængelse af dialogen med kunden vil det være din opgave at foretage de økonomiske beregninger og kreditvurdere kunden.

Lån & Spar Bank

Lån & Spar Bank, 24. oktober
Danske BankPrivatrådgiver - gerne med erhvervsrådgivererfaring, Personal Banking

Danske Bank, Høje Taastrup

Brænder du for at gøre en forskel for vores kunder – og vil du være med til at gøre en helt ny afdeling i Danske Direkte til en succes? Brug din erfaring med enten privat- eller erhvervskunder i et team med ansvar for ikke-erhvervsdrivende foreninger og rådgiv blandt andet grundejer- og andelsforeninger om vores finansielle løsninger. Du er drevet af lysten til at overgå kundernes forventninger, og du får masser af faglige udfordringer, der vil ruste dig til din videre rådgiverkarriere i Danske Bank.

Din primære opgave er at give kunderne proaktiv rådgivning og service i særklasse. Bag de fleste foreningskunder findes der nemlig rigtig gode privatkunder, så når du overgår foreningskundernes forventninger, sikrer du samtidig tilfredse privatkunder.


Danske Bank, 24. oktober
BEC
Systemudvikler til BEC's flagskib Calypso

BEC, Roskilde

Vil du være en del af teamet der har ansvar for den tekniske udvikling og forvaltning af Calypso på Capital Markets-platformen? Og trives du i en hverdag præget af tempo, kvalitetsbevidsthed og leverancer? Så er det dig, vi søger.

I jobbet får du det overordnede ansvar for at vedligeholde og opdatere servermiljøerne. Du får sparring med mange dygtige fagfolk – både internt, hos vores leverandører og kunder.

I jobbet vil du desuden:

 • Undersøge, udføre og besvare tekniske spørgsmål fra kunder og kolleger i let forståeligt sprog
 • Afdække, beskrive og rette fejl i kode
 • Løbende opdatere og optimere test- og produktionsmiljøer
BEC

BEC, 24. oktober
Atea A/SAtea søger en senior SP/DC arkitekt på CCIE/CCDE level

Atea A/S, Ballerup, Kolding eller Aarhus

Til vores SP/DC team søger vi en senior SP/DC arkitekt, som gennem erfaring og solid kompetence kan være med til at sikre vores foresatte vækst indenfor SP/DC relatererede løsninger Ala Service Provider, DataCenter, SmartGrid og Smartercity.

Som senior SP/DC arkitekt deltager du i hele processen fra presales til implementering af løsningen. Samtidig skal du være med til at sikre en videreudvikling af vores forretning - herunder forbedring og forankring af metode og processer. Dit hovedfokus vil være, at understøtte for vores forretningsenheder - herunder at sikre en professionel leverance.


Atea A/S, 24. oktober
BRODAL Search & Selection ApSVerdens førende producent af iscrememaskiner søger Technical Sales Support

BRODAL Search & Selection ApS søger for Gram Equipment

Du får ansvaret for at understøtte den tekniske salgsindsats til sælgerne såvel som til virksomhedens kunder. Du vil komme til at deltage i kundemøder sammen med den salgsansvarlige og er med til at sikre, at kunderne får den rette løsning og at produktet leveres i rette kvalitet, til rette tid og til aftalt pris.

Med afsæt i virksomhedens produktprogram samt kundens behov og udfordringer, udfærdiger du tilbudsmateriale. I et tæt samarbejde med den tekniske afdeling sikrer du det korrekte tekniske layout og procesbeskrivelse samt afstemmer de estimerede omkostninger af projekterne.


Jobindex, 24. oktober
DSVBusiness Development Manager

DSV, Hedehusene

Din opgave er sammen med Business Development afdelingen, selvstændigt og kreativt at behandle tenders fra nationale og multinationale selskaber, samt være sparringspartner over for den øvrige danske salgsorganisation. Derudover deltager du aktivt i jagten på nye strategiske kundeemner, herunder bearbejdelse, forhandling, samt medansvar for kundeintegration. Du kan samarbejde på tværs af DSV-organisations niveauer og afdelinger, hvilket kræver en høj grad af forretningsforståelse. Derudover skal du være relationsskaber idet du skal bygge bro mellem trafik og salg. Lidt rejseaktivitet i ind- og udland skal påregnes i forbindelse med kundebesøg m.v. Dine primære opgaver bliver

 • Opsøgende salg, herunder bearbejdning og håndtering af strategiske kunder
 • Modtagelse og besvarelse af tendere fra ind og udland samt projektkoordinering og styring af disse
 • Udarbejdelse af kundetilpasset konkurrencedygtig pris- og produktløsninger
DSV

DSV, 24. oktober
Mogens Daarbak A/SDistriktssælger - frontfigur for Daarbak-teamet

Mogens Daarbak A/S, Roskilde

Hverdagen hos Daarbak kan på mange måder sammenlignes med et racerløb. Set fra racerkørerens synsvinkel står dagsordenen på hård konkurrence, vindermentalitet og sammenhold. Distriktssælgeren er Daarbaks racerkører og er den vigtigste brik i at opnå virksomhedens salgsstrategi.

Når du ”sætter dig bag rattet” hos Daarbak, er det dit ansvar at nå så mange kundebesøg som muligt og dermed øge markedsandelen i dit distrikt. Arbejdsdagen byder på mange spændende udfordringer og kontakt med kunder på alle niveauer.

Du udstyres med en ”V8 motor” i form af en gennemarbejdet værktøjskasse og et back office, som blandt andet består af en toptunet kundeservicefunktion, et stort lager- og logistikcenter, benhårde indkøbere samt marketing.


Jobindex, 24. oktober
Ping IT A/SInternational sælger/Key Account Manager

Ping IT A/S, Aalborg

Har du mod på internationalt IT-hardware-salg og lyst til at blive en vigtig brik i en meget energisk IT-virksomhed? - Så er chancen her nu!

Ping IT A/S søger en dygtig sælger/Key Account Manager med stærkt købmandsskab, som har lyst og evner til at begå sig internationalt. Du vil indgå i vores storageafdeling, som køber og sælger hardware indenfor produkterne Hitachi Data Systems (HDS), EMC, NetApp, HP XP-series og StorageTek. Her vil du opbygge og varetage din egen kundeportefølje og sørge for at yde kunderne markedets bedste service.

Du bliver en del af et lille og ungt, men meget engageret og professionelt team, hvor du får medindflydelse på vores fremtidige udvikling og vækst. Hos Ping IT har vi det godt sammen, vi er hjælpsomme og holder en uformel omgangstone.


Jobindex, 24. oktober
HEL udviklingWebudvikler til international virksomhed i Randers

HEL udvikling søger for Poul Tarp A/S

Drives du af at blive fagligt udfordret i dine arbejdsopgaver, og kan du lide konstant at lære og udvikle dig inden for softwareudvikling, så er det dig vi leder efter.

Du bliver en del af en dynamisk udviklingsafdeling på mere end 20 mand, hvor der arbejdes på udfordrende, omfattende og komplekse IT løsninger. Fokusområderne er udvikling af nye web platforme, Web service integration og App udvikling med udgangspunkt i Poul Tarps omfattende databaser og kundesnitflader både i front- og back- end.

Du løser opgaverne selvstændigt eller i teams og i tæt samarbejde med Supportafdelingen. Poul Tarp A/S er Microsoft Guld Partner, og du arbejder derfor altid med de nyeste teknologier.


HEL udvikling, 24. oktober
Lejre KommuneEr du vores nye kollega på vej- og trafikområdet?

Lejre Kommune

Center for Ejendomme & Trafik i Lejre Kommune søger en ny kollega, der har bred erfaring inden for vej- og trafikområdet. Du bliver en del af afdelingen Trafik på 7 medarbejdere. Afdelingens opgaver består af myndigheds-, planlægnings-, udbuds- og anlægsopgaver på vej-, trafik- og renovationsområdet.

Hvis du kan nikke ja til det meste eller en del af nedenstående, hører vi meget gerne fra dig:

 • du har erfaring fra tidligere beskæftigelse i en offentlig forvaltning eller en rådgivende ingeniørvirksomhed
 • du kan håndtere vej- og trafikspørgsmål i forbindelse med generel vejlovgivning og myndighedsbehandling
 • du har erfaring med trafiksikkerhed, vejbelysning, bygværker eller kollektiv trafik
 • du kan planlægge og styre et anlægsprojekt igennem alle dets faser, herunder udbud og styring af rådgivere og
  entreprenører
 • du er stærk i at kommunikere med borgere, politikere og samarbejdspartnere - både i skrift og tale

Jobindex, 24. oktober
Ikast-Brande KommuneKoordinerende sygeplejerske til Distrikt Brande, frit valg på Brandlundparken

Ikast-Brande Kommune

Vil du være med til spændende faglig udvikling af frit valgs området i Brande. Så tilbyder vi en fast stilling på 32 timer/uge fra 1. januar 2015.

Vi tilbyder:

 • Ansættelse i et velfungerende distrikt, med et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø.
 • Stor indflydelse på egne arbejdsopgaver.
 • At du indgår i et velfungerende koordinator-team med stor faglighed, og med tæt relation til lokallederen.
 • At du har fri hver weekend.
 • Ansættelse, hvor uddannelse og udvikling prioriteres højt.


Jobindex, 24. oktober
HumanTrust A/SMekanisk konstruktør - Østjylland

HumanTrust A/S søger for FH Automation A/S i Horsens

Til veletableret leverandør af automationsløsninger.

FH Automation A/S producerer og leverer software, el-tavler og systemløsninger til den danske industri. Med sine ca. 40 ansatte er virksomheden repræsenteret med en afdeling i Horsens og en på Sjælland. Kvalitet og høj service er nøgleord som kendetegner virksomheden, der med denne nyoprettede stilling ønsker at styrke og videreudvikle organisationen til også at bistå kunder med den mekaniske konstruktion af automationsløsningerne.

Du vil indgå i projektafdelingen sammen med de øvrige tekniske teams af tavlebyggere, el-konstruktører og software- /PLC programmører. Du får ansvar for konstruktion og simulering af eksisterende og nye automationsløsninger med eller uden robotteknologi. Du vil herudover fungere som sparringspartner i salgsfasen ved bl.a. udarbejdelse af layouts og simuleringer.


HumanTrust A/S, 24. oktober
Kamstrup A/SPLC programmør / PTA

Kamstrup A/S, Skanderborg

- til PLC programmering og optimering af automatiseret produktionsudstyr

Som PLC programmør vil du få et selvstændigt job, hvor du både vil være med til at optimere produktionsanlæg, samt indgå i produktionstekniske udviklingsteams, som skal sikre at produktionsanlæggene kører fejlfrit og optimalt.

Som en del af afdelingen, kommer du til at skulle arbejde med højt automatiseret anlæg og robotter. Du vil blive eksperten inden for PLC programmering, og tilegne dig specialiseret viden om SQL databaser og C# programmering. Du vil således kunne håndtere styring af maskinerne, dataopsamling og behandling. Vi anvender i dag primært ABB og Motoman robotter samt Omron og Siemens PLC’er. Du vil derfor også komme til at forestå forbedrings- og optimeringsprojekter på produktionsanlæg der er i drift.


Kamstrup A/S, 24. oktober
ConvaTec Denmark ApsElektriker til produktionsvirksomhed i Herlev

ConvaTec Denmark Aps

Har du lyst til en hektisk hverdag og har du evnerne til at agere i et højautomatiseret produktionsmiljø? Så har vi jobbet.

Vores virksomhed Papyro-Tex a/s i Herlev, som er en del af ConvaTec koncernen, producerer plastfolier til medico industrien. Vi har kunder primært i Europa og i USA, hvortil vi leverer drænage- og blodposer. Det går godt, og vi ekspanderer til stadighed til nye markeder.

Vi søger snarest muligt en elektriker til vores tekniske team. Det tekniske team består af 4 smede og 3 elektrikere. Arbejdet vil hovedsageligt bestå i drift og vedligehold af vores produktionsanlæg samt optimering og indkøring af nye maskiner og udstyr. Vores produktionsudstyr omfatter bl.a. kalandreringsmaskiner, ekstruderingsanlæg, skæremaskiner, robotter, trykmaskiner, mixerudstyr og viklere.


ConvaTec Denmark Aps, 23. oktober
Chr. Hansen A/SGlobal Category Manager - Indirect Sourcing

Chr. Hansen A/S, Hørsholm

Within the Global Sourcing department of Chr. Hansen we have recently taken a number of steps to move the organization towards value-driven sourcing. As a result, we are now looking to hire a skillful, energetic and experienced sourcing professional who could strengthen our existing team with new competencies and ideas and support our ambitious performance targets.

Your task

 • Enhance the “governance structure” for assigned categories with business stakeholders
 • Take charge of joint identification of projects, alignment of priorities and setting of targets based on the Total Cost of Ownership approach
 • Responsibility for category management and sourcing activities for a number of product and/or service categories
Chr. Hansen A/S

Chr. Hansen A/S, 23. oktober
Arla FoodsLærling til automatikfagteknik, Christiansfeld

Arla Foods

Har du lyst til et job, hvor du bliver dygtig til at arbejde med alverdens udstyr – lige fra procesudstyr som centrifuger og homogenisatorer til automatiske tappemaskiner og transportanlæg? Så kan du blive vores nye lærling i vedligeholdsafdelingen på Arla Foods i Christiansfeld. Vi producerer årligt ca. 140.000 tons mælk og tapper friskmælk det meste af døgnet 7 dage om ugen. Der venter dig en afdeling med 20 dygtige og engagerede kolleger, som bl.a. tæller automatikmekanikere, reparatører og elektrikere.

Du vil bl.a. lære om el-installationer og automation i en bredere forstand og mekaniske komponenter på tappemaskiner og procesanlæg. Du vil både arbejde sammen med mekaniske og elektriske specialister, så det er vigtigt at du har en interesse i begge fagområder. Du får løn under hele elevtiden, og uddannelsesforløbet forventes at starte ultimo 2014 eller primo 2015.

Arla Foods

Arla Foods, 23. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
Topdanmark
1 til 20 af 10717 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |536|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.