1 til 20 af 12720 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |636|Næste »
Brinch & Partners

Brinch & Partners søger for Commerzial i København

Senior Consultant – Sales Excellence

Analyser – Workshops - Undervisning.

Du kommer til at indgå i et team af konsulenter, der alle har stor konsulent- eller ledelseserfaring. Du vil få fokus på en række delopgaver i forbindelse med projektleverancer. Du får ikke nysalgsansvar fra starten, men kommer i stedet til at fokusere på forskellige aspekter af kundeleverancer.

Du vil arbejde med analyser, primært i form af interviews, forberedelse af øvelser og tools til anvendelse hos kunderne, samt gennemføre diverse træningssessioner med kundernes personale. Du bygger løbende relationer ifm. igangværende projekter og bruger disse til at identificere salgsmuligheder hos eksisterende kunder. Du vil referere til en af de tre partnere og kommer til at få en bred berøringsflade internt og ikke mindst eksternt, hos kunder og samarbejdspartnere.

Brinch & Partners

Brinch & Partners, 26. april
BRODAL Search & Selection ApS

Direktør til Langå Sparekasse

BRODAL Search & Selection ApS søger for Langå Sparekasse

Vil du være med til at videreudvikle Langå Sparekasse? Så venter der dig en spændende opgave i et sundt pengeinstitut.

Som direktør
bliver du ansvarlig for at videreudvikle sparekassen med afsæt i sparekassens forretningsgrundlag som lokalt pengeinstitut.

Vi søger en direktør, der kan opstille synlige mål for medarbejderne og inspirere og motivere medarbejderne til at realisere målene gennem delegering og ved en løbende opfølgning.

Den nye direktør skal være opmærksom på den forpligtelse, der naturligt er forbundet med at være det lokale pengeinstitut og særligt være opmærksom på at varetage de aktiviteter, der understøtter sparekassens vision om at støtte det lokale samfund.


Jobindex, 25. april
IBIS
Telemarketingfundraisere søges til IBIS’ callcenter i hjertet af København

IBIS

Elsker du at tale med mange og forskellige mennesker, og har du talegaverne i orden? Lyder det spændende at kæmpe for bedre vilkår for verdens mest udsatte børn? Er du interesseret i et job, hvor du kan bruge dine evner for argumentation og formidling? Så har vi drømmejobbet til dig.

Som telemarketingfundraiser i IBIS, kæmper du for at skabe udvikling gennem uddannelse i nogle af verdens fattigste lande. Du bliver en del af en dansk udviklingsorganisation, der arbejder for en retfærdig verden, hvor alle har lige ret til uddannelse, indflydelse og ressourcer. Som telemarketingfundraiser er du med til at styrke organisationen og fremme opbakningen til IBIS’ arbejde.


IBIS, 25. april
Medarbejder til bogholderiet

Advokat John Lademann, København

Advokatfirmaet John Lademann har beskæftiget sig med ejendomsadministration siden 1981 og har en række større og mindre ejendomme i administration. Primært ejerlejlighedsbebyggelser.

Vi søger en medarbejder til bogholderiet.

Arbejdsopgaver:

 • Daglig bogføring med diverse afstemninger
 • Debitorafstemning
 • Lønkørsel
 • Kreditorbetaling via netbank/Nets

Jobindex, 25. april
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for kunde

Adm. Direktør

Handelsvirksomhed * Udvikling af internationalt salgs- og markedsføringskoncept * Forandringsledelse

Vor klient er en veletableret, økonomisk solid, international handelsvirksomhed, der er attraktivt beliggende i forhold til Trekantsområdet. Selskabet, der er absolut markedsledende, afsætter et bredt sortiment af tekniske produkter primært i Danmark og det øvrige Skandinavien. Virksomhedens succes bygger bl.a. på en meget stærk og kompetent medarbejderstab, en stærk kultur, et unikt og bredt produktprogram, stor kundefokus og godt købmandsskab på alle niveauer.

Virksomheden, der reelt har et væsentligt større potentiale end det, der udnyttes i dag, ønsker nu at styrke sin position på det skandinaviske marked. Til denne opgave søges en stærk forretningsudvikler og leder – en profil, der ganske enkelt kan løfte virksomheden til ”næste niveau”.


Jobindex, 25. april
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for kunde

Økonomichef

Vores klient er det danske datterselskab (beliggende centralt på Fyn) i en velkonsolideret international koncern, som beskæftiger flere tusinde medarbejdere. Selskabet har egenproduktion i en række lande og aktiviteter over det meste af verden. Koncernen, der med en innovativ produktportefølje, er markedsførende inden for flere områder, er i stadig international vækst.

Dine centrale arbejdsopgaver bliver først og fremmest den løbende, finansielle rapportering til Group Finance samt udarbejdelsen af måneds-, kvartals- og årsregnskab, herunder analyse af de økonomiske resultater versus budget og tidligere perioder. Du står derudover for den daglige ledelse og styring af arbejdet i økonomifunktionen, koordinering af opgaver med revisor samt kontakt til bank, forsikringsselskaber og myndigheder som Skat.


Jobindex, 25. april
Plesner Advokatfirma
Afdelingssupportere

Plesner Advokatfirma, København

Vi søger afdelingssupportere (piccoline/piccolo) med tiltrædelse juli/august 2015. Stillingerne er tidsbegrænsede til et års varighed, og arbejdstiden er 40 timer pr. uge. Har du planer om at holde et sabbatår, er dette job måske lige noget for dig.

Du kan forvente en travl hverdag i et internationalt arbejdsmiljø, hvor der arbejdes tæt sammen om opgaverne. Du bliver omdrejningspunkt i relation til forskelligartede arbejdsopgaver, som vil styrke dine personlige kompetencer, og din dagligdag vil i høj grad blive tilrettelagt efter husets aktuelle behov.

Plesner Advokatfirma

Plesner Advokatfirma, 25. april
Malmos A/S
Anlægsstruktører

Malmos A/S, Roskilde

2015 bliver det mest travle år for Malmos nogensinde, og vi har brug for flere anlægsstruktører.

Du passer ind i vores team, hvis du kan tage initiativ, har respekt for dine kollegaer og gerne vil udforske nye fagområder. Men især skal du kunne se dig selv som en del af et fællesskab. Hos Malmos har vi en klar tro på, at både du og virksomheden bliver stærkere, når kollegaer altid er klar til at hjælpe hinanden. På den måde kan 1 + 1 faktisk blive lidt mere end 2. Det er en del af forklaringen på vores succes: Ingen står alene.

Hos Malmos A/S betragter vi de ansatte som vores væsentligste ressource. Vi uddanner vores medarbejdere til at tænke nyt og tage ansvar. Vi kigger ikke den anden vej, når der er særlige udfordringer. Vi finder løsninger.


Jobindex, 25. april
Malmos A/S
Anlægsgartnere

Malmos A/S, Roskilde

2015 bliver det mest travle år for Malmos nogensinde, og vi har brug for flere anlægsgartnere.

Du passer ind i vores team, hvis du kan tage initiativ, har respekt for dine kollegaer og gerne vil udforske nye fagområder. Men især skal du kunne se dig selv som en del af et fællesskab. Hos Malmos har vi en klar tro på, at både du og virksomheden bliver stærkere, når kollegaer altid er klar til at hjælpe hinanden. På den måde kan 1 + 1 faktisk blive lidt mere end 2. Det er en del af forklaringen på vores succes: Ingen står alene.

Hos Malmos A/S betragter vi de ansatte som vores væsentligste ressource. Vi uddanner vores medarbejdere til at tænke nyt og tage ansvar. Vi kigger ikke den anden vej, når der er særlige udfordringer. Vi finder løsninger.


Jobindex, 25. april
Kirkens Korshær
Bogholder i Kirkens Korshærs sociale arbejde

Kirkens Korshær, København

Ansvarsområderne vil være følgende:
 • Bogføring
 • Kontorarbejde

Kvalifikationer:

 • Du skal have kendskab til Navision
 • Du skal kunne bogføre
 • Du skal være villig til også at udføre almindeligt kontorarbejde
 • Du skal kunne indgå i et tværfagligt samarbejde

Stillingen er på 37 timer. Løn efter Kirkens Korshærs lønregulativ. Der er knyttet pensionsordning til stillingen efter tre måneder.


Jobindex, 24. april
OrdrupgaardBarselsvikariat – Museumsinspektør med øje for totaloplevelsen søges til Ordrupgaard

Ordrupgaard, Charlottenlund

Arbejdsområde

 • Du er projektleder for særudstillinger og får blandt andet ansvar for forberedelse, formidling og registratorfunktion.
 • Du fungerer som fagkonsulent i forhold til formidling, budgettering og fundraising af særudstillinger.
 • Du har ansvar for Kunstpark Ordrupgaard, herunder udvikling af projektet.

Din profil

 • Du er cand. mag., mag. art. eller Ph. D. i kunsthistorie eller har en anden relevant uddannelse.
 • Du er fortrolig med det 19., 20., og 21. århundredes kunst og kultur og har et nutidigt blik på kunsthistorien.

Jobindex, 24. april
Moment
Byggesagkyndig til bygningsvedligeholdelse og drift

Moment søger for kunde

Vil du være drivkraften i at sikre en effektiv bygningsvedligeholdelse? Så kan vi til gengæld love masser af gode kolleger, spændende opgaver og plads til faglig fordybelse.

Du kommer til at arbejde i Ejendomsteamet som er en del af Drift & Anlæg sammen med 10 engagerede, fagligt stolte og energiske kollegaer. I det daglige samarbejder du på tværs af forvaltningerne om beslutningsgrundlag for optimering af arealbehov og vedligeholdelsesstandarder.

Med afsæt inden for bygningsvedligeholdelse vil du blive tovholder på Drift og Anlægs Ejendomsdatabasen. Herfra hentes og dannes kvalificerede nøgletal, der skal ligge til grund for de beslutninger, der foretages iht. arealhåndtering, herunder klassificering af ejendommes drift, vedligeholdelse og arealanvendelse.


Jobindex, 24. april
Wärtsilä Svanehøj A/SProjektleder til marine- og offshoresektoren

Wärtsilä Svanehøj A/S, Svenstrup

Til vores projektafdeling søger vi en dygtig projektleder til at varetage ordreafvikling af vores pumpeprogram. Du overtager ansvar for ordren fra sælgeren og beholder dette indtil garantiperioden udløber.

Det er din opgave at sikre, at ordrerne bliver leveret til kunderne i rette tid, rette kvalitet og inden for aftalt økonomi ved hjælp af tæt dialog og samarbejde med alle interessenter i projektet.

Med reference til projektchefen er du en naturlig sparrings- og samarbejdspartner for såvel sælgere som udviklere, produktionsmedarbejdere, ledere og kunder. Jobbet vil indebære begrænset rejseaktivitet (ca. 20 dage/år).

Wärtsilä Svanehøj A/S

Jobindex, 24. april
TREFORTilsynsførende til anlægsprojekter på vanddistributionsnet

TREFOR, Kolding

Som tilsynsførende får du ansvar for at føre tilsyn med anlægsprojekter på TREFOR Vands distributionsnet, og du vil der igennem sikre kvaliteten af det udførte arbejde og en smidig gennemførelse af projekterne til glæde for TREFORs kunder. Du ansættes i en moderne og innovativ energivirksomhed i vækst, hvor vi har fokus på energirigtige løsninger.

Du ansættes med reference til vandforsyningschefen, hvor du deler ansvaret for tilsynet på vores portefølje af anlægsprojekter med en kollega. TREFOR Vand er bygherreansvarlig, og dit tilsyn omfatter både kvalitet i henhold til gældende standarder, mængdekontroller og afsluttende dokumentation. Sideløbende styrer du entreprenørerne på dine projekter med hensyn til godkendelse af fakturaer og ajourføring i vores projektstyringssystem, efterhånden som anlægsprojekterne skrider frem.


TREFOR, 24. april
Danmarks Tekniske Universitet
Java-udvikler og systemadministrator til forskningsinfrastruktur

Danmarks Tekniske Universitet

DTU Elektro søger en Java-udvikler og systemadministrator til at understøtte forskningsaktiviteterne i Center for El og Energi (CEE), som forsker i fremtidens intelligente energisystemer.

For at sikre nuværende og fremtidige forskningsprojekter skal der ske en væsentlig opgradering af SYSLAB's softwareplatform, så den bliver bedre og mere fleksibel, ligesom den daglige drift skal sikres. Vi søger derfor en medarbejder, som kan være nøgleperson til opgaven.


Danmarks Tekniske Universitet, 24. april
LejerboLokalinspektør til Holbæk

Lejerbo

Lejerbo i Holbæk søger en professionel og engageret lokalinspektør

Som lokalinspektør har du - i samarbejde med den anden lokalinspektør - ansvaret for den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingernes bygninger og anlæg. Lokalinspektørerne indgår i tæt samarbejde med driftschefen for Lejerbo Holbæk.

I stillingen får man det daglige ledelsesansvar for 2 varmemestre og 2 kontorfunktionærer, samt indirekte ansvar for 4 ejendomsfunktionærer, som refererer til varmemestrene i hverdagen. Den daglige ledelse består i at føre tilsyn med medarbejderne, sørge for afløsning ved ferie og sygdom og sammen med varmemestrene prioritere de daglige opgaver.


Lejerbo, 24. april
Moss Copenhagen
Moss Copenhagen søger en af markedets bedste retail managere

Moss Copenhagen

I forbindelse med vores fortsatte udvikling, søger vi en resultatorienteret og dynamisk retail manager til at sikre den overordnede drift af vores butiksportefølje bestående af 14 butikker beliggende på Sjælland, Fyn og Jylland. Antallet af butikker er voksende, og butiksåbninger udenfor DK er på tegnebrættet, hvorfor den rette kandidat skal have internationalt potentiale.

Det er dit overordnede ansvar at vores butikker følger vores koncept, opnår deres slagsmål, overholder deres budgetter og leverer service på højt niveau. Herudover er du overordnet ansvarlig for at vores personale stortrives.

Gennem god og synlig ledelse, sikrer du i samarbejde med distriktscheferne at den samlede personalegruppe er topmotiveret. Du skal coache, vejlede og inspirere distriktscheferne og butikscheferne til at kunne motivere og lede de øvrige ansatte i butikkerne.


Jobindex, 24. april
DHL ExpressStudentermedarbejder til vores kundeservice

DHL Express, Vallensbæk

DHLs kundeserviceafdeling har travlt og har derfor brug for medarbejdere ca. 6 timer pr. uge.

DHL Express søger Contact Center Advisor til vores kundeservice i Vallensbæk. Dine primære arbejdsopgaver vil være at sikre, at vores kunder bliver serviceret på en professionel og rutineret måde. Du vil få en afvekslende dag med mange personkontakter, og det er vigtigt, at du er villig til at løfte arbejdsopgaver som et team samt at kunne arbejde selvstændigt.

Din profil:

 • du er som person udadvendt og serviceminded.
 • du forstår at sætte dig i kundernes sted, og herudfra levere de bedst mulige løsnigner.
 • du har erfaring med at håndtere både danske og udenlandske kunder.

DHL Express, 24. april
MHI Vestas Offshore Wind
Project Planner

MHI Vestas Offshore Wind, Aarhus

Do you have a technical educational background combined with some years of working experience as a Project Planner in construction industry or similar? Are you motivated by being part of a professional environment with a strong technical commitment? Then you might be the Project Planner we are looking for at MHI Vestas Offshore.

You will become part of one of the Project Management Teams of Operations within MHI Vestas Offshore, which contains a group of highly motivated members primarily responsible for the installation and commissioning of offshore Wind Turbine Generators. Although this is our primary focus, our team also supports the rest of our value chain with our knowledge of construction projects.

MHI Vestas Offshore Wind

MHI Vestas Offshore Wind, 24. april
Flügger A/S
Butiksassistent til Flügger København

Flügger A/S

Hos Flügger giver vi dig muligheden for at blive en del af en dynamisk virksomhed i rivende udvikling. Vi søger en salgsassistent 37 timer om ugen til et udfordrende job i vores butik på Svanevej.

Som salgsassistent får du et udfordrende og spændende job, hvor du skal

 • Yde professional service til kunderne i butikken
 • Yde aktivt salg til kunderne i butikken
 • Klargøre butik til salg
 • Bestille og opfylde varer i butikken
 • Ad hoc-opgaver i butikken
Flügger A/S

Flügger A/S, 24. april
Annonce:
energinet
1 til 20 af 12720 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |636|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.