1 til 20 af 10859 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |543|Næste »
Qiagen GmbHWeb Developer (m/f)

Qiagen GmbH, Aarhus

We’re looking for a new back-end web developer for our communications team. - It's important to stress that we're not looking for a web designer, as we already have designers employed. You are someone, who thinks the fun part of this job is to make stuff work. Furthermore, you'll have plenty of opportunity to influence and define the technical aspects.

Your tasks will include maintenance and development of our websites, including our many sub-sites, such as

 • campaign sites and sites targeting specific focus areas, ensuring this works with our back-end CRM systems
 • Development and maintenance of our different internal web-based IT services and systems
 • We invite you to be part of a company that values initiative, creativity, and skills. We also offer flexible work hours and family-friendly working arrangements, and we’re located right in the beautiful city centre of Aarhus.

Qiagen Gmbh, 4. oktober
Adecco A/SNorsktalende salgskonsulenter søkes

Adecco A/S søker på vegne av LN Eurocom Tele Services A/S i Aalborg

Adecco søker på vegne av vår kunde, LN Eurocom Tele Services A/S i Aalborg, motiverte og engasjerte norsktalende kollegaer med salg i blodet til deres telesalgsavdelingen.

Du vil bli tilknyttet telesalgsavdelingen som består av et energisk team med dedikerte kollegaer, hvor der er plass til alle uansett alder og bakgrunn. Din viktigste egenskap i jobben er din evne til å selge over telefonen. Derfor er det en fordel om du har erfaring fra telefonsalgsbransjen, dog er ikke dette et krav. Jobben krever at du kan ha mange baller i luften og drives av en konkurransepreget hverdag. Ditt salg vil være avgjørende for både din lønn og utvikling.

Adecco A/S

Adecco A/S, 4. oktober
Jacobsen Biler A/SReservedelesekspedient / værkførerassistent

Jacobsen Biler A/S, København

Vi søger en frisk stabil person, som udover at være en del af den daglige drift på reservedele og værksted ligeledes får medansvar for vores værkstedsteam.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Styring af eftermarked mod optimal kvalitet og kundetilfredshed
 • Optimal planlægning af mandskab samt arbejdsopgaver på værksted
 • Ansvarlig for vedligeholdelses og udarbejdelse af certificeringer
 • Daglige opgaver som køb og salg, indskrivning, fakturering, reklamationsbehandling
  i samråd med værkstedschef

Jobindex, 4. oktober
VolkswagenUddannelseskonsulent til Volkswagen Personbiler

Volkswagen, Brøndby

Hos Volkswagen personbiler søger vi en uddannelseskonsulent, der skal være med til at sikre, at vores sælgere er klædt på til at tage imod vores mange kunder.

Uddannelsesafdelingen har ansvaret for alt, hvad der relaterer sig til uddannelse i Volkswagen Personbiler regi. Det gør også, at vores opgaver er mangeartede og spænder vidt, ofte også på tværs af afdelingerne. Vores altoverskyggende opgave er at planlægge, gennemføre og kvalitetssikre de forskellige sælgeruddannelser, som vi er ansvarlige for at gennemføre. Herunder at forestå face to face undervisning i forbindelse med de varierende aktiviteter uddannelsesafdelingen er involveret i, men også onside coaching af sælgerne ude i butikkerne.


Volkswagen, 4. oktober
Aarhus UniversitetUniversitetsdirektør

Aarhus Universitet

Aarhus Universitet søger en strategisk velfunderet universitetsdirektør, der i dynamisk samspil med den øvrige universitetsledelse kan bidrage til universitetets fortsatte udvikling.

Aarhus Universitet er et forskningsintensivt universitet med uddannelser af høj kvalitet og har en lang tradition for internationalt samarbejde med nogle af verdens bedste forskningsinstitutioner og universitetsnetværk. Gennem samarbejde med erhvervsliv, offentlige institutioner og myndigheder bidrager universitetet med tyngde til samfundsudviklingen. Universitetet har fire fakulteter og har enheder placeret på flere geografiske lokaliteter.

Universitetsdirektøren refererer til rektor og indgår sammen med rektor, prorektor og dekanerne for de fire fakulteter i universitetsledelsen, der udgør den daglige ledelse af Aarhus Universitet.


Aarhus Universitet, 4. oktober
Erhvervsakademi DaniaUndervisere til Erhvervsakademi Dania i Silkeborg

Erhvervsakademi Dania

Undervisere søges til Erhvervsakademi Dania i Silkeborg pr. 1. januar 2016.

På grund af stor vækst søger Erhvervsakademi Dania i Silkeborg undervisere. Underviserne skal indgå i undervisning på de videregående uddannelser til både handelsøkonom- og finansøkonom med varetagelse af fagene erhvervsøkonomi, kommunikation, salg og ledelse.

Væsentlige arbejdsopgaver:

 • Undervisning
 • Samarbejde med erhvervslivet i relation til undervisningen
 • Teamsamarbejde, hvor fokus lægges på fælles faglig udvikling af begge uddannelser

Jobindex, 4. oktober
Halsnæs KommuneFamilieplejekonsulent

Halsnæs Kommune

Halsnæs og Gribskov kommuners fælles Familiepleje søger familieplejekonsulenter til faste stillinger pr. 1. december 2015 eller snarest derefter. Stillingerne er ledige pga. vakance og ønske om opnormering. Der søges 1-2 familieplejekonsulenter forankret ansættelsesmæssigt i Halsnæs kommune og 1-2 familieplejekonsulenter, der ansættelsesmæssigt er forankret i Gribskov Kommune.

Den daglige ledelse varetages af Gribskov Kommune, ligesom den fysiske placering er i Helsinge. Teamet består af aktuelt af 3 familieplejekonsulenter og 1 fagkoordinator, som betjener begge kommuner.

Familieplejekonsulentens opgaver er bl.a.:

 • At sikre kvalificerede match til børn i aflastning og døgnpleje
 • At føre det personrettede tilsyn med børn i aflastning og døgnpleje
 • At yde løbende råd, vejledning og supervision til plejefamilier og aflastningsfamilier

Halsnæs Kommune, 4. oktober
Hansen Toft A/STeknisk sælger

Hansen Toft A/S søger for Dan Hill Plast A/S i Hornsyld

Med reference til den administrerende direktør, bliver du ansvarlig for salget inden for det teknisk produktområde. Stillingen er nyoprettet.

Dine nøgleopgaver er at opsøge nye kunder samtidigt med, at du servicerer og udbygger samarbejdet med eksisterende kunder. Du forventes at løfte virksomhedens omsætning med mindst 50% inden for de næste 5 år, særligt via øget salg til det svenske og tyske marked. Der forventes ca. 40 rejsedage om året.

Du har solid international erfaring fra teknisk B2B-løsningssalg og har gode referencer fra langvarige kunderelationer. Du trives i den opsøgende salgsrolle og er ærekær ift. at opfylde kundernes forventninger samtidigt med, at du når i mål med dit salgsbudget.


Hansen Toft A/S, 4. oktober
HornskovVindberg A/S
Vi søger nu friske sælgere til vores stærke team!

HornskovVindberg A/S, København

Kan du tænke dig at arbejde for Danmarks hurtigst voksende inkasso virksomhed, samtidig med du tjener gode penge?

Vi er Danmarks førende inkassobureau, med de allerbedste kollegaer i branchen, som igennem flere år har leveret solide resultater.

Vi kan tilbyde:

 • Et stærkt og anerkendt brand, der sælger.
 • Karriere- og fremtidsmuligheder.
 • Garantiløn på 20.000 kr.
 • Provision uden loft og belønning af ekstra indsats.

Jobindex, 4. oktober
Jobindex A/S
Kvalitetstekniker til fabrikken i Kalundborg

Jobindex A/S søger for National Oilwell Varco Denmark

Vil du være med til at holde kvaliteten af vores højt specialiserede rørløsninger i top, og kan du se fordelene ved at have skifteholdsarbejde?

Som kvalitetstekniker får du ansvar for en lang række kvalitetsopgaver i vores produktion og et tæt samarbejde med supervisoren på de enkelte skift. Din primære opgave er at følge produktionen og sikre, at der bliver produceret korrekt ud fra vores og kundernes krav. Mere konkret indebærer det, at du:

 • Sikrer, at produktionsprocedurer, tjeklister, instruktioner og kvalitetsplaner efterleves
 • Afdækker og analyserer fejl og afvigelser i produktionen
 • Udfører materialetest og proceskontroller i vores laboratorium
Jobindex A/S

Jobindex, 3. oktober
Magasin
Juleassistancer til Sjælland

Magasin

Vil du være med til at gøre julen helt speciel for Magasins kunder?

I år søger Magasin omkring 350 juleassistancer til vores fire forretninger på Sjælland, og du skal, sammen med et team af erfarne sælgere og andre juleassistancer, sørge for vores mere end 2 millioner kunder i juleperioden.

Som juleassistance i Magasin bliver du en del af en travl og hektisk arbejdsplads, med gode muligheder for at udvise ansvar, initiativ og godt købmandskab. Du skal være forberedt på en hverdag fyldt med tempo, glade kunder og følgende opgaver:

 • Oprydning i afdelingen
 • Vareudpakning
 • Kassebetjening

Magasin, 3. oktober
Topcon DanmarkElektroniktekniker/it-supporter til Sjælland/Fyn

Topcon Danmark, Roskilde

Vi søger en frisk kollega til opsætning og servicering af optiske instrumenter til diagnose og behandling af øjensygdomme.

En stor del af dit arbejde vil foregå hos vores kunder, hvor du får ansvar for at montere og installere udstyr samt yde teknisk support. Vi lægger derfor vægt på, at du har ”hænderne skruet rigtigt på”. Ligeledes vil du skulle fejlfinde/reparere udstyr enten på vores værksted eller hos kunder.

Dine primære opgaver vil være:

 • at montere og installere klinikudstyr mv. på sygehuse, hos øjenlæger og optikere
 • at servicere klinikudstyr mv. på sygehuse, hos øjenlæger og optikere
 • at installere netværksbaserede softwareløsninger på sygehuse, hos øjenlæger og optikere
 • at reparere, kalibrere og vedligeholde højteknologisk udstyr

Jobindex, 3. oktober
Jobindex A/S
Arbejdsmiljøspecialist til fabrik i Kalundborg

Jobindex A/S søger for National Oilwell Varco Denmark i Kalundborg

HSE – Audits - Sikkerhed – risikovurderinger – hændelsesanalyse – årsagsanalyse

Flexibles fabrik i Kalundborg rummer en stor produktion, hvor ca. 300 produktionsmedarbejdere deles om at holde produktionen af fleksible rørsystemer kørende 24/7.

I produktionen benytter medarbejderne store maskiner, de svejser og arbejder med materialer, der skal udsættes for højt tryk. Flexibles er en projektorienteret koncern og lægger stor vægt på, at produktionsmiljøet er kendetegnet ved et stærkt fokus på sikkerhed – det er her, at du kommer ind i billedet.

Sammen med resten af arbejdsmiljøholdet får du ansvaret for at arbejde systematisk med problemløsning i relation til arbejdsmiljøet fx ved at:

 • Tage ansvar for audits/evalueringer af miljø- og arbejdsmiljøsystem (ISO14001 & OHSAS18001)
 • Foretage risikovurderinger
 • Håndtere risikonedsættende tiltag
Jobindex A/S

Jobindex, 3. oktober
Lægaard Management A/SMetalmand med interesse for logistik og kundeservice til AJ Stole A/S

Lægaard Management A/S søger for kunde i Lystrup

Til AJ Stole A/S søger vi en dygtig metalmand med interesse for logistik og kundeservice, der har nogle års erfaring fra arbejde i Rehabiliteringsbranchen og lysten til at arbejde både med mekanik, logistik og kunder.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver:

 • Indkøb og varelager
 • Varemodtagelse
 • Forsendelse
 • Kunderådgivning, personligt og telefonisk

Jobindex, 3. oktober
Crisplant A/SStrategic Procurement Manager

Crisplant A/S, Aarhus

Vil du arbejde med strategisk indkøb af el-relaterede varer i en international projektvirksomhed?

Vores indkøbsafdeling er i rivende udvikling, og vi søger en erfaren indkøber, der vil være en del af et mindre team med stor dynamik og engagement, der glæder sig til at få en ny kollega. Du får overordnet ansvar for strategisk indkøb af bl.a. styretavler, kabler, elektriske komponenter, PLC, sensorer, vægte og printplader, og du vil i høj grad få mulighed for at præge jobbet. Mere specifikt bliver dine opgaver at:

 • forhandle priser og udvælge leverandører til de enkelte projekter
 • evaluere leverandører og øge dual sourcing indenfor dit område
 • udfærdige indkøbsaftaler

Crisplant A/S, 3. oktober
Topcon DanmarkElektroniktekniker/it-supporter til Jylland/Fyn

Topcon Danmark

Vi søger en frisk kollega til opsætning og servicering af optiske instrumenter til diagnose og behandling af øjensygdomme.

Du køre ud hjemmefra, og skal primært servicere vores kunder i Jylland/Fyn. Du vil være tilknyttet vores kontor i Roskilde, hvor du bliver en del af et velfungerende team i en moderne, travl virksomhed med brede rammer og en uformel omgangstone.

En stor del af dit arbejde vil foregå hos vores kunder, hvor du får ansvar for at montere og installere udstyr samt yde teknisk support. Vi lægger derfor vægt på, at du har ”hænderne skruet rigtigt på”. Ligeledes vil du skulle fejlfinde/reparere udstyr enten på vores værksted eller hos kunder.


Jobindex, 3. oktober
DELACOURDELACOUR SØGER ADVOKATSEKRETÆRELEV TIL KONTORET I AARHUS

DELACOUR

DELACOUR søger en advokatsekretærelev, som har lyst og mod på at blive en del af et aktivt og engageret advokatkontor.

Vi tilbyder en 2-årig advokatsekretæruddannelse i en dynamisk og ambitiøs virksomhed, der er kendetegnet ved at have stor fokus på faglighed, kvalitet og forretningsforståelse.

Du bliver en del af DELACOURs Team Proces, Entreprise & Fast Ejendom primært inden for fagområdet Fast Ejendom. Teamets advokatsekretærer sørger for, at du får en grundig og solid oplæring inden for fagområdet og den daglige sagsbehandling.


DELACOUR, 2. oktober
A2I Systems ApSDirector of Professional Services

A2I Systems ApS, Copenhagen or Odense

Are you focused on customer success and do you have an entrepreneurial mind-set combined with an IT background and business acumen? Would you like to head up a key function that ties Customers, Sales and Development together in a fast growing start-up?

Build and lead our professional services
You will lead our professional services and ensure highly professional execution and successful customer relationships both on the technical and business side. You will have direct responsibility for all outbound professional services as well as post-sales, CRM and on-going customer development. Reporting directly to the CEO, you ensure parity between the commercial and technical aspects of customer projects.


Jobindex, 2. oktober
HOFORKemi- eller procesingeniør til vandbehandling

HOFOR

Vi du være med til at sikre rent drikkevand til 1 million mennesker?

HOFOR har ansvaret for at sikre rent drikkevand til en million mennesker i Hovedstadsområdet. I de næste år vil vi indføre et ekstra led i vores vandbehandling, idet vi arbejder på at blødgøre vores drikkevand. Derfor har vi brug for en specialist med solid kemisk eller procesteknisk baggrund til at have ansvar for den kemiske del af kalkfjernelsesanlæggene.

Vi søger en kemi- eller procesingeniør til vandbehandling i Vandkvalitetssektionen i Vand Driftsafdelingen. Du får 16 engagerede kolleger, som arbejder med at sikre vandkvaliteten for vores kunder. Vi har i sektionen stor faglig kompetence indenfor overvågning og kontrol af vandkvalitet. Medarbejdergruppen består af både prøvetagere, laboranter og specialister og vi har eget akkrediteret driftslaboratorium.


HOFOR, 2. oktober
HOFORVandkvalitetsspecialist til vandforsyningen

HOFOR

Vil du være med til at sikre kvaliteten af drikkevand til 1 million mennesker?

HOFOR har ansvaret for at levere rent drikkevand til mere end en million mennesker i hovedstadsområdet. HOFOR leverer vand af høj kvalitet og har et meget omfattende kontrolprogram, så vi kan sikre, at kvaliteten altid er i orden. Vi leverer vand i verdensklasse, og det er vi stolte af.

Vi søger en specialist til Vandkvalitetssektionen i Vand Driftsafdelingen. Du får 16 engagerede kolleger, som har ansvaret for den daglige overvågning og kvalitetskontrol af råvand og drikkevand fra boring til forbruger. Dette omfatter i alt 14 vandværker og forsyningsnettet i 8 kommuner.


HOFOR, 2. oktober
Annonce:
1 til 20 af 10859 resultater.
1|2|3|4|5|6| ... |543|Næste »
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.