1 til 20 af 11659 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |583|Næste »

Dine valg

 • Alle annoncer

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Dansk SupermarkedCategory Manager til Home

Dansk Supermarked, Brabrand

Kan du lede en væsentlig produktkategori og sikre, at den kommer til at stå endnu stærkere – såvel i vores fysiske butikker som på bilka.dk? Har du et stærkt øje for trends og kender du næste sæsons farver, så du kan maksimere omsætningen på galleri, møbler, tæpper o.lign. i hele Dansk Supermarked? Vil du have en finger med i spillet, når det gælder om at sikre, at vores kunder altid finder det, de mangler til at skabe hygge og funktionalitet i hjemmet?

Du har ansvaret for produkter inden for kategorierne galleri, møbler, tæpper, kufferter og spejle. Du skal sørge for alt lige fra sikring af et attraktivt produktsortiment til promotion ud mod kunderne i samarbejde med Purchasing Manager på området og ikke mindst dit dygtige team, der består af tre koordinatorer.


Dansk Supermarked, 22. juli
Hartmanns A/SMontagemedarbejder inden for elektronik søges i København

Hartmanns A/S søger for kunde

For kunde i København NV søger Hartmanns A/S en montagemedarbejder med opstart medio august. Der er tale om et vikariat med henblik på fastansættelse.

Det er et krav, at man tidligere har arbejdet med montage inden for elektronik, da produktionen typisk er kompleks og kræver en ekstraordinær præcision.

Arbejdsopgaver hos kunden vil typisk være:

 • Lodning og montage af komponenter
 • Reparation og modifikation af print
 • Blyfri manuel lodning
 • Lodning af SMD-komponenter

Jobindex, 22. juli
Novo Nordisk A/STeamleder - ambitiøs, engageret og vilje

Novo Nordisk A/S, Bagsværd

Vil du udvikle mennesker og processer på én og samme tid? Og har du lyst til at indgå i et produktionsmiljø i vækst, hvor du i samarbejde med kompetente medarbejdere og dygtige, ambitiøse ledere producerer medicin til hele verden? Så har vi en ledig stilling som teamleder i Novo Nordisk Aseptiske produktion.

Du får en nøglerolle i Novo Nordisk som leder for et team med ca. 20 specialiserede supportere med forskellige tekniske og akademiske baggrunde. Teamet har ansvaret for at levere teknisk support til vores produktionslinjer. Sammen sikrer de at vores linjer løbende bliver opdateret, at større projekter forløber planmæssig samt at linjen holdes i valideret stand. Via problemløsning, optimering og dokumentation er du og dit team med til at levere medicin, der hjælper mennesker til at leve det liv de ønsker.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. juli
Dahl & Kjærgaard Human ResourcesM&A projektleder til HOFOR Vind

Dahl & Kjærgaard Human Resources søger for HOFOR i København

Vil du være med til at gøre København CO2 neutral?

Københavns Kommune har et mål om at være CO2 neutral i 2025. En væsentlig indsats for at nå dette mål består i at HOFOR skal opføre over 100 store vindmøller i Danmark. Over halvdelen af deres vindudbygning vil ske på havet – resten på land.

De er for tiden i dialog med mulige offshore partnere som kan hjælpe dem med at udvikle, bygge og finansiere offshore projekter. Udover arbejdet med kontraktindgåelse og forhandling på offshore området ønsker de at styrke deres indsats i forbindelse med partnerskabs-, købs- og lejeaftaler i forbindelse med udvikling af vores vindmølleprojekter på land.


Dahl & Kjærgaard Human Resources, 22. juli
Novo Nordisk A/SAkademiker til processupport / Produktionsingeniør

Novo Nordisk A/S, Bagsværd

Er procesforbedringer lige dig? Og har du lyst til at arbejde med aseptisk produktion hos verdens førende producent af insulin? Så har vi det helt rigtige job til dig som produktionsingeniør til processupport i Bagsværd. Grib muligheden for en karriere med gode udviklingsmuligheder, en dynamisk hverdag og en stor kontaktflade i en international virksomhed.

Din fornemste opgave bliver at yde daglig support til driften af formulerings afdelingen i vores fylde fabrik. I tæt samarbejde med operatører, supportere, teknisk support og QA løser du en bred vifte af opgaver lige fra procesforbedringer, valideringer og afvigelsessager.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. juli
Novo Nordisk A/SProfessional

Novo Nordisk A/S, Bagsværd

Har du lyst at sætte dit præg på en afdeling i rivende udvikling med din analytiske sans og flair for automatik, så læs endelig videre, for vi søger en ny kollega til Site Danmark Bagsværd, hvor vi formulerer og fylder forskellige insulinprodukter. Du bliver del af et teknisk supporter team og kan se frem til at få 20 højt specialiserede supportere, som dine nærmeste kolleger.

Som medansvarlig for den daglige drift af husets fyldelinjer, får du til opgave at sikre en effektiv og korrekt behandling af ændringer på vores udstyr, ligesom du håndterer eventuelle afvigelser.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. juli
Dahl & Kjærgaard Human ResourcesErfaren projektudvikler til HOFOR Vind

Dahl & Kjærgaard Human Resources søger for HOFOR i København

Vil du være med til at gøre København CO2 neutral?

Københavns Kommune har et mål om at være CO2 neutral i 2025. En væsentlig indsats for at nå dette mål består i, at HOFOR skal opføre over 100 store vindmøller i Danmark.

De søger derfor en erfaren vindmølle projektudvikler, der i samarbejde med kollegaerne i afdelingen og resten af organisationen, kan drive dialog med myndigheder og lodsejere i forbindelse med at finde, udvælge og aftale opstilling af vindmøller. HOFOR arbejder systematisk med at sikre lokal opbakning til deres vindprojekter, og den nye kollega skal udvikle, initiere og organisere aktiviteter omkring øget borgerinddragelse, større lokal accept og engagement ift. projekterne.


Dahl & Kjærgaard Human Resources, 22. juli
Novo Nordisk A/SQA Professional, temporary position

Novo Nordisk A/S, Måløv

Do you see yourself contributing to high quality and compliance of products used for Novo Nordisk clinical trials globally? Then here is an opportunity to start or continue your career at Novo Nordisk A/S with a 12 month temporary position as QA Professional.

As a Qualified Person delegate you will certify final packed products for use in clinical trials worldwide. You will be responsible for quality assurance of activities and documents related to the labelling, packaging and supply of products for Novo Nordisk trials globally.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. juli
LundbeckProject Engineer

Lundbeck, Valby

Lundbeck søger en teknisk dygtig el-ingeniør, som brænder for at arbejde med tekniske projekter og planlagt vedligeholdelse. Engineering & Maintenance varetager gennemførelse af tekniske projekter og planlagt vedligehold af tekniske anlæg og bygninger på Lundbecks site i Valby. Der er 21 medarbejdere i Engineering & Maintenance.

Som el-Ingeniør i Engineering & Maintenance vil du få ansvaret for gennemførelse af projekter, udarbejdelse af udbudsmateriale, kontrahering, opfølgning og tilsyn. Da afdelingen også varetager planlagt vedligehold vil en del af dine opgaver også omfatte udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner og dokumentation.


Lundbeck, 22. juli
LM Wind Power
Global Category Manager, Indirect Materials

LM Wind Power, Kolding

Do you want to work with category management of indirect materials with special focus on consumables used in the production process incl. Personal protective equipment (PPE)?

Our global sourcing team in Denmark is looking for a Global Category Manager for indirect materials. You will be responsible for the global category strategy, global supplier selection and negotiation. You will perform spend analyses in order to identify new sourcing and cost optimization opportunities. You will work in a highly skilled team of global sourcing professionals in an informal and international environment. You will be based in our headquarters in Kolding.


LM Wind Power, 22. juli
LM Wind Power
System administrator/Architecht

LM Wind Power, Kolding

Do you want to work in our Global IT Infrastructure department - mainly dealing with our Active Directory and Messaging services, system administration and security?

You will be responsible for designing and implementing new products or services, performance preventative maintenance, resolving major operational problems in relation to Active Directory, Exchange and messaging incl. 3rd level support to enterprise customers. You will also guide and supervise day-to-day system administration including the security, performance and configuration changes.


LM Wind Power, 22. juli
DSBMaterielansvarlig

DSB, Høje Taastrup

Kan du se dig selv som Materielansvarlig for DSB’s togflåde?

Afdelingen Plan & Forvaltning har gennem det seneste år stået i spidsen for arbejdet med udvikling af langtidsplanen for DSB’s togflåde i samarbejde med Transportministeriet.

Vi søger derfor fire materielansvarlige ingeniører til næste fase med udvikling af konkrete handlingsplaner for hver togtype og den fremadrettede eksekveringen af planerne og forvaltning af togflåden.

Som materielansvarlig er du bindeleddet mellem den langsigtede planlægning og DSB’s drift og vedligehold i forhold til investeringer i levetidsforlængelser, opgraderinger, ombygninger og udvikling af de tog, du er ansvarlig for.

DSB

DSB, 22. juli
Dorthe Mariehjemmet
SOSU-hjælper til aftenvagt

Dorthe Mariehjemmet, Rødovre

Vi søger en uddannet sosu-hjælper, der vil være med til at sikre en målrettet pleje for den enkelte beboer, således at hverdagen præges af liv, glæde og humor. Har du lyst til at bidrage til at ord som respekt og værdighed omsættes til handling i hverdagen, har vi måske det rette job til dig.

Vi kan tilbyde dig:

 • en stilling på 28 timer i gennemsnit om ugen, med weekendvagt hver 2. uge. Arbejdstiden er fordelt med 2 dage i den ene uge og 5 dage i den anden uge, hver dag fra kl. 15.00-23.00
 • en god kollegial tone, med hjælpsomme kollegaer og hvor refleksion er et dagligt arbejdsredskab
 • introduktion en selvfølge
 • løn, der forhandles på baggrund af erfaring og kvalifikationer. Øvrige ansættelsesvilkår følger den gældende overenskomst.

Jobindex, 22. juli
DONG Energy
Geotechnical Engineer for offshore wind projects

DONG Energy, Gentofte or Skærbæk

Would you like to provide high-quality geotechnical support to offshore wind projects in Northern Europe?

Join us and become Geotechnical Engineer for large offshore wind projects. You will be part of the Geotechnical Engineering department where you will work with a wide range of geotechnical activities related to the planning, development, design and construction of offshore wind farms.

As our Geotechnical Engineer, your main mission will be to provide high-quality geotechnical support to our offshore wind projects.

DONG Energy

DONG Energy, 22. juli
A.P. Møller - Mærsk
Group Press Officer

A.P. Møller - Mærsk, Copenhagen

The position as Group Press Officer offers an excellent opportunity to work in a dynamic, international and professionally challenging environment among skilled and dedicated colleagues. Media Relations is a part of the Group Communication and Branding department with currently 23 employees based in Copenhagen, Manila and Singapore, whereof Media Relations currently consist of five communication specialists.

As Group Press Officer you will be cooperating with communication peers from all the Maersk Group’s Business Units globally ranging from shipping and logistics to energy, as well as key functions in the Maersk Group.


A.P. Møller - Mærsk, 22. juli
3 (Hi3G Danmark ApS)Sælger

3 (Hi3G Danmark ApS), København

Vi har fuld smæk på hos 3 og er derfor på jagt efter en sælger til Østerbrogade. Du er proppet med selvtillid og energi, og du trives i et ungt og hektisk miljø med knald på. Som sælger i 3Butikken får du kæmpestore udfordringer, og du kommer til at score kassen, hvis du har, hvad der skal til. Du bliver del af et fantastisk salgsteam i en dynamisk virksomhed, hvor vi brænder for vores arbejde og fejrer vores sejre.

Din helt centrale opgave bliver at demonstrere og sælge 3’s produkter til private og erhvervskunder. Det vil sige, at du skaber kontakt og hjælper kunderne til at forstå de forskellige abonnementer til mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Samtidig præsenterer og sælger du de fedeste mobiler på markedet. Ud over at hjælpe kunderne til at vælge den rigtige mobilløsning sikrer du, at de alle får en super positiv oplevelse med hjem.


3 (Hi3G Danmark ApS), 22. juli
LejerboØkonomimedarbejder

Lejerbo, Valby

Er du den erfarne økonomimedarbejder der trives med udfordringer og med en omskiftelig hverdag? Synes du det er interessant at kunne præge og påvirke udviklingen i afdelingen? Kan du sætte ting i systemer og har du styr på at definere og beskrive processer? Så læs gerne videre.

I 2013 implementerede Lejerbo en bred SAP løsning, og i den forbindelse har vi brug for en økonomimedarbejder, som med sin SAP erfaring og med sit positive sind og sin pro-aktive tilgang til opgaver, kan gå ind og arbejde med samt løse de udfordringer, som der opstår i hverdagen som en del af implementeringsfasen.

Lejerbo har mange spændende opgaver med bl.a. cash-flow på kr. 3 mia., 800 individuelle regnskaber, komplicerede støtteordninger, låneoptag samt helhedsplaner.


Lejerbo, 22. juli
Semler Gruppen
Kontorassistent / Standardprisanmelder til Skandinavisk Motor Co.

Semler Gruppen, Brøndby

Kalkulationsafdelingen søger snarest en selvstændig og serviceminded kontorassistent, der skal varetage standardprisanmeldelser til SKAT, bil kalkulationer, kontakt til vores forhandlernet m.v.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Standardprisanmelde til SKAT (web-baseret).
 • Kalkulere i Excel.
 • Udfærdige og opdatere prislister herunder korrekturlæsning.
 • Arbejde i vores mange specialiserede interne systemer, som du vil blive oplært i.

Personprofil

 • Du arbejder struktureret og målrettet i en til tider hektisk hverdag.
 • Du sætter en ære i at levere et hurtigt og korrekt stykke arbejde.
 • Du er ekspert i Excel.
 • Du har flair for tal og IT og finder det naturligt at arbejde web-baseret.

Semler Gruppen A/S, 22. juli
Lemvigh-Müller A/SSalg af stålløsninger til industrien

Lemvigh-Müller A/S, Randers

Skabe de optimale kundeløsninger med skarp produktviden og kommerciel tæft

Afdelingen for Storkunder, har med succes kontakt til en bred vifte af producenter, og er hos kunderne kendt for at have fingeren på pulsen i forhold til produktkvaliteter, prisniveauer og stålværkernes kompetencer. Fra starten kommer du til at servicere afdelingens bestående kunder sammen med den kundeansvarlige, og i takt med din indsigt, erfaring og kommercielle succes, opbygger du din egen kundeportefølje. Dine hovedopgaver bliver, at:

 • Planlægge og gennemføre salgsbesøg hos nuværende og potentielle kunder
 • Sammensætte den rigtige løsning med afsæt i kundens behov
 • Forhandle løsningen på plads med både kunden og stålværket
 • Servicere kunder, optimere løsninger og sikre at leverancerne kommer rettidigt

Lemvigh-Müller A/S, 22. juli
Grundfos A/STeam Coordinator for maternity leave in Brøndby

Grundfos A/S

Do you want to work in a large international company and gain a wide global network? And would you like to work with a wide variety of tasks and gain good insight into the complexity of sales in Grundfos? Then join Complex Sales Support consisting of 5 dedicated colleagues.

As Team Coordinator, you primarily support the GWU team in Brøndby with administration of practicalities in the office. Thus, you are responsible for budgeting and forecasting of cost and invoice approval, travel and meeting arrangements as well as administration of the intranet and newsletters. Another important focus area of your job is support of the management team and the Group Senior VP. You handle monthly reporting as well as calendars, travel, budgeting, forecasting and invoice approval. As there are many internal stakeholders, your job has great variety in terms of tasks and complexity.


Grundfos A/S, 22. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld
Annonce:
1 til 20 af 11659 resultater.
1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| ... |583|Næste »

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.