Søg job i Skåne

Det svenske jobmarked boomer, og nu er de så småt begyndt at få mangel på arbejdskraft ovre på den anden side af Øresund. De mangler bl.a. sygeplejersker, håndværkere og IT-folk. Så vi har lanceret en ny service, så man kan søge job i Skåne via Jobindex.

Og hvorfor skal man så søge job i Sverige? En væsentlig årsag er at man kan slippe med at betale 25% i skat, hvis man bor i Danmark og arbejder i Sverige, takket nogle specielle SINK-skatteregler, og den svenske krone er i øjeblikket på det højeste niveau i 10 år. Mmed 2500 jobannoncer i Skåne er der meget at vælge imellem, det er næsten lige så mange job som vi har i Københavnsområdet.

Søg i 2500 job i Skåne

Læs om at arbejde i Sverige

Læs om den svenske SINK-skat

Lycka till med ditt jobbsökande!

Vänliga hälsningar Kaare Danielsen

Dette indlæg blev udgivet i Gode råd om jobsøgning, Jobmarkedet, Nyt fra Jobindex og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar